|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() Czy ktoś z was jest DJ? Jeśli tak to czy ktoś mógłby opowiedzieć jak zaczynał? Jakie polecacie programy? Ja używam OtsTurntables superowy programik a jak wy? Nie liczę na to ale... ktoś mógłby poradniczek mixowania tu... ekhm <cicha nadzieja>
![]()
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Mozna powiedziec ze ja jestem DJem. Jak zaczynalem? To dluga historia
![]() jezeli niemasz sprzetu a chcesz sie nauczyc wyrownywac bity co jest najwazniejsze (!) w nauce mixowania na polecam Program BPM Studio. Jezeli sie na nim nauczysz wyrownywac bity to wyrownasz i na Gramofonie czy Cd Playerze! Cos jeszcze? ![]()
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
#3 |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() A idź sobie z takim tematem na jakieś forum muzyczne, dobrze?
Dziękuję. |
![]() |