|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Band of Brothers and Sisters
![]() |
![]() Wstawiam skriny po raz pierwszy więc proszę o wyrozumiałość jeśli coś będzie nie tak ;| Mam nadzieję że drodzy Moderatorzy nie ukarają mnie upomnieniem za quest spoiling ponieważ mapkę ukryłem... To tak...
Skład: Lazurowy Smok (ja) - 12 level, skille 17/19, Hedasa - 6 level, skille 15/15, blocker ^^ Więc po zakupie runków antidotum wybraliśmy się na małą wycieczkę^^ ![]() Po zabiciu krwiożerczego rotworma wpadliśmy (umyślnie) do dziury w której był jeden szkielet. ![]() Jak na szkieleta miał niezły loot o.O Mogliśmy brać co chcemy =P ![]() Chcieliśmy otworzyć drzwi ale się nie udało potrzebny był klucz ![]() ![]() Gdy go zabiliśmy poszliśmy na poszukiwania kluczyka ^.- Znaleźliśmy go bardzo szybko. Nie za miłe otoczenie, gdybym był sam pewnie bym odjechał na zawał ![]() ![]() Wracając z kluczem znów wpdaliśmy do dziury (umyślnie) i otworzyliśmy drzwi, za drzwiami były schody, spadliśmy z nich (umyślnie) i naszym oczom ukazał się miły widok ^.- ![]() Po zabiciu Rotworma wrobiliśmy wsyp do środka, i zrobiliśmy rzeźnie na oczach Ghoula. ![]() Kiedy wykończyliśmy te wszystkie potwory czychające na nas w tej komnacie zrobiliśmy sobie zdjęcie pamiątkowe z Ghoulem. ![]() Następnie wziąłem rzecz po którą tutaj przyszedłem, drugiej nie brałem ponieważ moje capacity nie było za wysokie ^.- ![]() Oczywiście nie bylibyśmy sobą gdybyśmy nie pochwalili się stuff'em =P ![]() To już było ostatnie stworzenie które byliśmy zmuszeni zabić na tej wyprawie, a więc szczęsliwi że zyjemy mogliśmy przejść spokojnie przez fieldy aby następnie użyć runu antidotum^^ ![]() Jeśli się nie będą otwierać skriny to przepraszam, mówię jeszcze raz że po raz pierwszy wrzucam skriny na forum... Wiem że nie za ciekawe ale cóż^^ Byłem podekscytowany moim sukcesem ![]() -------------------------------------------------------------------------- Nie ma co, piękne krzyżyki ^.-, jest ktoś w stanie mi pomóc? -.-
Ostatnio edytowany przez Monciaq The Cruasader - 17-08-2004 o 10:46. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2004
Lokacja: Barlinek
![]() ![]() |
![]() Radze sie zapoznac z moja dobra znajomą
http://members.lycos.co.uk/
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2004
|
![]() Musze ci powiedziec ze niestety ci sceeny nie wyszly.bralem na rooku tego qesta bardzow fajny loot.(katana i viking helmet) przy tym z rotow mi jeszcze wypadla tarcza.jak poszukasz na forum to znajdziesz informacje ,, jak zrbic screena,, Pozdrowionka dla wszystkich maniakow tibi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 03 2004
Lokacja: Lewin Brzeski
![]() |
![]() Fajnie by było gdybyś dobrze screeny wstawił. ;]
|
![]() |