|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2006
|
![]() Cześć jestem Palkiem, nie wiem czy ten temat już gdziejs jest a jak co to przepraszam.
Od dłuższego czasu trenuje skile(40/37) i mam zamiar iść na dragony(lord i zwykły) oraz do fortecy orków i elfów tylko nie wiem z jakimi skilami iść, oraz czy moge już iść na fire devila skoro pokonałem solo beholendra. Za kążdą odpowiedz z gory dzieki |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2006
Imię: Gall Dordor
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 38
Skille: 72/72
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Na dragon lorda to sie narazie nie szykuj
![]()
17:48 Erin Karol [17]: PROSZE KTO DA MI 10 k PROSZE prosze nie wyzywac mnie ja tylko prosze 16:27 Akhnar [12]: uwaga osik pogromca to powarzny zlodziej urkadl mi knight legsy wiec wiem uwszajcie na niego http://www.zanim.napiszesz.prv.pl/ Hala Madrid, hala Madrid Noble y belico adalid Caballero del honor. Hala Madrid, hala Madrid A triunfar en buena lid Defendiendo tu color Hala Madrid, hala Madrid, hala Madrid. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() na solowanie dragów nie wybieraj sie przed 60-65 z dista, bo bedziesz walil slabe hity. Na OF z wiekszym levelem zeby zerki cie nie doganialy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Elk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() no wlasnie a jaki masz lvl? 40/37 i od dluzszego czasu trenujesz? albo cos zle robisz albo ten 'dluzszy czas' to o wiele za malo jak na te okreslenie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() mam 13lv teraz skile juz 41/37
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
Lokacja: Wrocek
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Gildia: Immortal Slayers
Świat: Furora
Poziom: 30
Poziom mag.: 36
|
![]() Mysle ze 20 lv okolo i skilla z 60, kilka uh w lape i mozesz pobiegac na pojedyncze spawny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: woj.opolskie
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 59
Skille: 81/80
|
![]() Przed 20-stym levelem na żadnego draga sie nie wybieraj, po 20 możesz iść nawet na dl-e, jeśli bedziesz miał dobrego blokera (czyt. 60 lv+) i bedziesz umial sie zachowac to nic ci nie grozi, pewnie duzo expa nie wezmiesz ale zawsze cos, no nie?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() teraz wiem wybralem sie zabral mi 1 szczalem 88zycia ale wygralem
a kiedy na fortece orkow zeby mnie zerek nie dogonil oczywicie około.(ale tak zebym nie musial miec utani gran hur time ring itp. Ostatnio edytowany przez Dwimenor - 29-08-2006 o 19:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() W środku?
40lv, bohy, 70 dista, niewidka. Bardzo szybki exp, jak się już rozeznasz gdzie są spawny to prawie bez ryzyka. Zwraca się praktycznie zawsze. Jak masz postmana zrobionego to naprawdę sporo można zarobić. Z niewidką czyścisz zejście. W tym momencie jesteś w najgorszym miejscu dla paladyna. Podbij do 50 dist i idź na cyklopy.
![]() |