|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() Witam!
Zamieszczam temat tak żeby się wam nie nudziło A więc zamieszcze pare obrazków ![]() Tak dobrze widzicie! mi też kołka się kręcą ![]() ![]() I te też! ![]() I to! ![]() ![]() To także;] Wszytskie te obrazki wcale się nie kręciły ![]() Które kółko w środku jest większe...lewe czy prawe? ![]() Która linia jest dłuższa? ta wyżej?a może ta niżej Otóż w pierwszym obrazku kółka są takie same! A linie są także równe Niewieżycie? zmierzcie ![]() Ile widzisz cegiełek?4?czy może 3? ![]() Czy te kwadraty są krzywe? ![]() Czy to ja jestem jakiś dziwny!? Czy tu rzeczywiście jest królik i kaczka? ![]() E?Tu sie patrzy dziadek na babke?Czy moze śpiewa tu 2 meksykaninów Co do kwadratów!niewieżysz że są proste?Odchyl głowe w tył! ![]() Tutaj stoi para zakochanych...a gdzie ich dziecko?Znajdźćie je! ![]() Widzicie co tu pisze?Nie!?To może oddal się 4 metry od monitora!A nepewno zobaczysz! ![]() Potrawicie przeczytac kolory napisów w 15 dekund? ![]() Czy wy też widzicie szare kropki?Spróbójcie je policzyć;] ![]() Wam też znikło? ![]() Przybliżajcie głowe do monitora i oddalajcie!Coś tu się kręci! ![]() Ile naliczyłeś twarzy na ekranie?Podpowiem że twarze są w tle ![]() To chyba tyle ![]() @kilka up Tak ale zrozum że pisałem temat o 2 w nocy ![]() ![]() Ale widze że już wszystko gra Zapraszam też do mojego tematu z zagadkami;]... http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=93473 Ostatnio edytowany przez Piróg(Wymiatacz Techno) - 05-09-2006 o 00:01. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2005
Lokacja: Wroclaw
Stan: Aktywny gracz
Imię: Krod arix
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Creation of God
Świat: Guardia
Poziom: ~35
Poziom mag.: 47
![]() |
![]() hehe niezle, mnie tam najbardziej zaintrygowaly te klocki do zliczenia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: nad rzęczką, opodal krzaczka
Stan: Na emeryturze
Imię: Zurni
Profesja: Druid
Gildia: jestem członkiem!
Świat: Vinera
Poziom: 41
Skille: -----
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() te obrazki naprawdę sie nie ruszają ,popatrzcie dluzej w jeden punkt to nagle staną ;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Wszystko cacy, glancy, ale zły dział, powinieneś omieścić temat w
"O wszystkim i o niczym". Umieszczając coś w inne, ma to być związane z Tibią, a to żeby mnie mieli przechlastać szarym mydłem nie zalicze do Tibi. Najbardziej zaciekawił mnie "krzywe kwadraty".
9% ludzkości ma gen głupoty, dobrze, że należę do pozostałych 71%. Bądź uroczy dla swoich wrogów - nic ich bardziej nie złości. - Carl Orff Dzień, w którym się nie śmiałeś, jest dniem straconym. - Phil Bosmans |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 07 2006
Lokacja: Radom
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ivelios de'Warrior
Profesja: Paladin
Gildia: brak
Świat: Iridia
Poziom: 16
Skille: 53/44
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Polecam ---> http://www.mort.szu.pl/podstrony/iluzja.htm
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ciekawe, i to bardzo. To ostatnie chyba najfajniejsze.
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Jak byłem w londynie to chcialem sobie kupic plakat jak ten pierwszy, ale zapomniałem.
Ale i tak fajne.Choc to juz nie nowosc i bardziej mi to podchodzi pod przyklejone. ![]() Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 31-08-2006 o 13:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() ![]() [WIKI]to wymiata iksde[/WIKI]
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Up:
To wymiata ![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2006
Lokacja: Białystok
|
![]() moe ;[eioej poporstru bylo w pierwsyzm poscie dac link do hajperreala i eye candy?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2006
|
![]() suuper
ja doliczyłem 15 twarzy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Co do szarych kropek: Wszystkie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @edit To chyba też podejcie pod iluzję Stereogramy Na początek 1. I na początek 2 rzeczy. 1. Proszę sie nie zniechęcać jeśli nic nie widzicie. To wymaga nauki. Mnie zobaczenie co kryje mój pierwszy Stereogram zajęło parę godzin. Jednak jeśli raz wam się uda dalej idzie jak po maśle. 2. Instrukcja obsługi. Wpatruj się w obrazek powoli oddalając głowę od stereogramu. Zobaczysz Wypuklizny 3D.
[HACKED] by Winzard Ostatnio edytowany przez slawekmag - 01-09-2006 o 17:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Jeśli ktoś ma wadę wzroku (zeza) to raczej nic w stereogramach nie zobaczy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
|
![]() z tego już widziałem, ale kolory były najlepsze
![]() EDIT: ale wystarczy 'zezować' tak, żeby nie móc się doczytać napisów i zrobi się to w 15 sekund <lol2>
Ostatnio edytowany przez Grinion - 01-09-2006 o 18:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]()
"People like Coldplay and voted for the Nazis. You can't trust people, Jeremy" - Super Hans Ostatnio edytowany przez Tasior - 01-09-2006 o 23:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() Up: A moze jakies wytlumaczenie dlaczego tak sie dzieje a nie tak na glupa dales bo ja tam konkretnie nic nie widze
Temat niezly ;O 2x down:No ta widze zielone no i widze jeszcze zolteee no i widze jeszcze czerwone i pomaraczowe. Jak dajecie jakies obrazki to opiszcie moze je jakos co? bo skad mam wiedziec czy mam qwa sie na to lampic 5 min czy leb odchylic Ostatnio edytowany przez Straznik Monopolowego - 02-09-2006 o 11:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krzeslaw on Berylia
Profesja: Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() Heh. Jakbyś czytał encyklopedie dla dzieci, to byś wiedzial dlaczego tak się dzieje.
![]() ![]()
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Ja widzę, czy wy też? Proszę o nie zdradzanie co jest na obrazku.