|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 08 2006
|
![]() Chcę zaprezętować mój Fake'i, niestety niema Prologa :
Stary rybak i jego syn popłyneli w morze łódką na ryby ![]() Gdy wracali spowrotem do miasta Edyk zobaczył dziwne światło które ..... ![]() Gdy PigulA się obudził, nic niepamiętał co sie stało, zapamiętał tylko światło i wode. ![]() Gdy wstał poszedł szukać swojego syna Edyka. ![]() Po 20 minutach PigulA znalazł swojego syna Edyka lecz ...... ![]() PigulA postanowił zabrać Edyka z tego brzegu. ![]() PigulA złapał Edyka za ramię i ciągną w strone lasu. ![]() Gdy znaleźli wygodne miejsce PigulA zaczą budować obóz. ![]() Gdy PigulA zbudował mały obozik odrazu położyli sie spać. ![]() Koniec party 1 jak wam sie spodobał to bede robił next party Ostatnio edytowany przez PigulA - 01-09-2006 o 02:26. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Gli...
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Canadia
|
![]() Nice
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: W bloku
Stan: Na emeryturze
Imię: Trudno napisać
Gildia: Taka tam dziwna...
Świat: Taki duży...
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: -9
|
![]() Hmm... Zobaczył światło i bum... A wogule co to za światło było ?? I troche duże rzeczy im zostało z tego statku... I dlaczego imie i życie jest na niebiestko ?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
Imię: Tajir Royous
Profesja: Sorcerer
Gildia: -
Świat: Eternia
Poziom: 22
Skille: 17/21
Poziom mag.: 20
|
![]() Fejny Feke 9/10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Tajir Royous - 01-09-2006 o 07:14. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() Bardzo mi przykro, ale to OTS ME, zobaczcie chociażby na tą krew przy brzegu na 3~ obrazku, w OTS ME, nieda zrobić się takich rogów i postawić na nich krwi, ponieważ osiągniemy efekt taki jaki widać...
Z resztą jak na nowego Fake'owca, to znalazłeś zdecydowanie zbyt dużo potrzebnych sprite'ów i wkleiłeś je ze zbyt dużą precyzją... 0/10 - no chyba że udowodnisz że to nie jest OTS ME ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
![]() |
![]() Po zobaczeniu "jungli" zdalem sobie sprawie ze to jest ots me.Ots me nie oceniam.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
|
![]() 0/10 all
OTS ME |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Profesja: Elite Knight
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() Ja ci powiem - znalazłeś faka o podobnej treści i chciało ci się bo zrobić po swojemu. Daje ci "Null" z 10 (null/10)
|
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Paskowa i fake'owa elita.
|
![]() Fabuła w połowie "zerżnięta" z Fake "Tajemnicza Wyspa" Kraon'a (TM). Za uywanie OTS może pójść ci Ban. Ostrzegam.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() @up: on już ma bana
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Stan: Niegrający
|
![]() @up Bana jush dostal...
Fake calkiem fajny tylko nie wiem co to jest otsme... ale wiem na pewno ze to cos znacznie ulatwia robienie fakow... czyli oceniam na 6/10 bardzo ladna grafika i to mi sie podjrzane wydaje P.S ktoś mi powie co to jest otsme?? plax |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() OTS ME - Open Tibia Serwer Maps Edytor Ots sie wie co to a me cos co ulatia prace
![]()
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() ja nie powiem że to OTS ME bo go nie używałem i nie wiem jak wyglądają jego efekty
![]() fake mi sie średnio podoba, fabuła oklepana, miłego bana ![]() |
![]() |