|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Jak już wspomniałem chciałbym poznać jakies dobre expowiska. Expowiska znam słabe
![]() Z góry za wszystko dziękuje . NARX. P.S. Życze wszystkim dużo deadów!!! papapaPA (to jest mój pierwszy temat na tibi.pl) <ModEdit>: To że jesteś tu pierwszy raz nie zwalnia cie z obowiązku przestrzegania regulaminu. jeszcze jeden wybryk i wylatujesz. Ostatnio edytowany przez $corcerer - 20-08-2004 o 22:15. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2004
|
![]() Kolo Kazo sa kopalnie dwarfów a w samym Kaz jest stara kopalnia wszystkie z dwarfami rotami itp.
Wyjdz wschodnią bramą z Venore ale wczesniej wez maczete aby ciąć krzaki jest tam duzo tuneli z rotami, orcami itp. Wychodząc zachodnią bramą idz ciagle w lewo troche trudno to znalezc ale w tamtych okolicach jest stado waspow i swamp trolli
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 06 2004
|
![]() hmmm..
KOLEGA DOBRZE PODAŁ JA KNIGHTEM EXPIE I SKILLUJE NA DWARFACH W ZALEZNOSCI OD LVL I SKILLÓW SCHODZE NIŻEJ NA SOLDKI A W PRZYSZŁOSCI NA DWARF GUARDY. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2003
|
![]() @Zibeones
Wydaje mi się że kiedy będziesz pisać małymi literami nadal je będzie widać, caps lock niejest potrzebny. Co do expowisk... magowi bym polecał: - roty (prócz wspomnianej dziura na zachód od Venore, blisko mostu dwarfów jest inna dizurka z rotami) - wspomniane kopalnie - Jeśli masz troche kasy i run to Hellgate, mnóstwo szkieletów, ghouli i ds-y, lecz jest miejsce z tylko 2 ds do których niemusisz się zbliżać. -Możesz jeszcze wpaśc do zamku Elvenbone (czy jakoś tak) na zachód od ab'dendiel, znajdziesz tam orki, mino i dwarfy -Na foldzie też niejest najgorzej, roty, mino , orki... (Na pólnocny-zachód od carlin znajdziesz pana który cie może zabrac na folde, wystarczy powiedzieć "hi" "folda" "yes" koszt to chyba 20 gp) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2004
Lokacja: Mielec
![]() |
![]() Tam nie chodzi tak strasznie duzo ludzi a mozna expa zdobywac ale ty majac skile mozesz zejsc na nizsze poziomy na 3 soldiery a nizej na 4 i 5 (czy 6 jest )nie wiem geomancery i guardy przynajmniej sie mi tak wydaje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() thx ja se chyba na dwarfy pójde ale jest mały problem
Ja jestem w thais i nie mam zielonego pojecia jak tam dosc ![]() |
![]() |