![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2006
Lokacja: Żywiec
Profesja: Elite Knight
|
![]() Ciekawy filmik
![]() http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/11697 enjoy. Edit: I kolejny filmik z Sashrą tym razem biega po OF ![]() http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/11557 Ostatnio edytowany przez Nevermin - 21-09-2006 o 09:01. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2006
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
Imię: Retired
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
Poziom: 50
Poziom mag.: 43
![]() |
![]() nice .
btw. mam pytanie czy jak mam 108 lvl i 69 mlvl to moge huncic z exori mort czy raczej z Explosions runes i dobijac z mortow ? narazie robie to 2 ;p
Nie chce byc ofiara instytucji , ani teraz modnej auto-destrukcji. Nic sie nie stanie jak odrzucimy cpanie ,chlanie wlasne sie nawzajem ponizanie. All eyez on me Życie to nie sen to chyba jasne , ja na jego przebieg patenty mam własne. Takie życie na codzień widać , Elo Elo Elo może Ci się przydać. Jak pale to grubo , ty po takich dawkach pewnie widział byś ufo. Retired 4 ever ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
Lokacja: B3
Stan: Niegrający
Gildia: Power-Rangers
Świat: Iridia
|
![]() Bardzo fajny filmik taki sorc to maszyna do zabijania heheh
![]() @up jak masz taki lvl to raczej powinieneś wiedziec co i jak chyba ze kupiłes postac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Fajny filmik instruktażowy
![]() Szkoda że loot słaby, ale z 2 strony co ma wypaść po półgodzince huntu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Ja na 105 bije, ale uwazaj .. combo ; ) (dh dsm g-legi sb mms) Edit; Jesli jeszcze tam nie byles, musisz opanowac lurowanie i poznac spawny Ostatnio edytowany przez Golden'Fanatyk - 21-09-2006 o 14:46. |
|
![]() |
![]() |