![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Daaaaaleko....
Stan: Na Emeryturze
Imię: Azin Therano
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rozpadła się :/
Świat: Lucera
Poziom: 10
Skille: 18/18
Poziom mag.: Bd
![]() ![]() |
![]() Naprawde ładnie Ci wyszło... +
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: Tarnów, Bochnia, Limanowa, Stary Sącz, Dębica - róznie
|
![]() Nono ladne ladne, widze zamilowania do gier <niewatpliwe lol> gratz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2006
|
![]() Strasznie poszarpane niektóre..., ale ogólnie całkiem fajny klimat prac. Troche przypominają mi prace pana Heiza, (http://heiz.digart.pl/, http://www.hejz.com/), choć nie wszystkie. Jaki tablet kupujesz?
Co ty żeś zrobił z twarzą Katie? :P. Btw. słuchasz jej muzyki? A Louis Armstrong stworzył parę przyjemnych piosenek... najbardziej zapadła mi w pamięć "A Kiss To Build A Dream On", ale to zapewne przez to, że leciała w intrze do Fallouta 2, przez co twórczość tego pana niezmiennie kojarzy i będzie się kojarzyć się będzie z postnuklearnym światem ameryki północnej ;). Inne jego utwory też są ciekawe, jednak do tej mam największy sentyment jak już wcześniej wspomniałem. A co do panny Meluy (heh, uwielbiam te obce nazwiska które ni w ząb da się odmienić po polsku...), to ma naprawdę interesujące piosenki, taka np. "Thank You, Stars", "Just Like Heaven" czy "Spider's Web"... Jeśli nie słuchałeś, to gorąco polecam, choć myślę, że nie wszystkim te piosenki się spodobają, raczej kierowałbym je do starszych osób, ale, jak zawsze, mogę się mylić :D.
11:52 Oscarius Niveus [38]: you are like a little wood nymph or a rich hobbit 18:36 Gatao-brother [12]: main hunted 12:37 Gamemaster: Hamburger joppie is banished ![]() Ostatnio edytowany przez nosane - 04-10-2006 o 12:08. Powód: emotki ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Przemyśl
|
![]() No no, prace ładne. Kolejna osoba z nadprzeciętnym talentem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() Ah.. Rebel ta ostatnia świetna jest.
Wogóle twoje prace wszystkie wymiatają. 10/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tablet będzie 20 listopada w dzień moich urodzin
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2006
|
![]() Naprawde fajne prace, te niedawno dodane także... Swoją drogą, na jaki tablet się zdecydowałeś?
Pozdrawiam i czekam na następne prace!
11:52 Oscarius Niveus [38]: you are like a little wood nymph or a rich hobbit 18:36 Gatao-brother [12]: main hunted 12:37 Gamemaster: Hamburger joppie is banished ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2005
|
![]() Ładne sigi, najlebszy chyba ten "technical abstract". Nie wiem dokładnie co jest w tutorialach ale wygląda na to że masz niezłe wyczucie
![]() ![]() EDIT ta ostatnia pracka na wydruk jest raczej słaba,trąci kiczem. Po cholere te bąbelki, nijak nie mają się do przesłania,podobnie jek ten techniczny pattern na spodzie,tylko czysta dekoracja. Ten filtr też troche zbyt nachalny
galeria: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=60785 http://pitchblackyetis.deviantart.com Meine Maschine <3 http://www.dracus.user.icpnet.pl/kornik2.jpg Ostatnio edytowany przez Blacko - 11-10-2006 o 10:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Nie powiem, prace są cacy, szczególnie ostatnia. Choć osobiście nie przepadam za tymi wszelkimi pracami typu "userbary" czy coś ale tutaj mi się podobają
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Możecie podsunąć mi jakiś pomysł na prace bo mam ostry zastój : ).
@edit Machnełem avka lipnego : ![]() Ostatnio edytowany przez Jackz - 18-10-2006 o 20:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Zrób jakąs sygnaturę z Fullmetal Alchemist'a
![]() Prace ładne, a nawet b. ładne. Tylko osobiście nie podobają mi się sygnatury z przesadzonymi efektami (rozmyte + 'wykropkowane' + plamiaste + psychodelicznie-kolorowe [takie różowo-czerwono-zielono-żółte kreseczki ![]() ![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lipnego? Nie, świetnego!
![]() ![]()
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() Prace bardzo ładne
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Hmm... Zrób obrazek do podpisu z jakimś takim ciekawym wzorkiem, nałożonym na ładny obrazek (widok, coś z noca jeśli można prosić - moje klimaty ;P ). Tak żeby urzekał prostotą i miał taką "głębię". Jeśli do tego dołożysz jakieś delikatne efekty to będę zachwycona
![]() Ale jak nie chcesz to nie, nie musisz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2004
|
![]() Ta najwieksza praca czyli z osoba siedzaca na fotelu wymiata, bardzo mi sie podoba oraz avatar jest bardzo dobry, inne prace tez trzymaja poziom.
|
![]() |
![]() |