|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2004
Lokacja: Gliwice
Stan: Niegrający
Imię: Krapniknil
Profesja: Druid
Świat: Azura
Poziom: 25
Poziom mag.: 20
|
![]() Mam pytanko...
Posłuchałem raz kolegi z forum i przeczytałem poradnik dla druidów i sorków i było tam napisane (pisze z pamięci :tongue: ) że powyżej 20 lvl mogą zacząć chodzic na Poh. Tylko że ogladałem filmik z Poh i była tam według mnie niezła "sieka" a po drugie jest tam jeden Gs z którym chyba sobie druid na 20lvl nie poradzi?! i wiele innych stworów np: minotaur guard, minotaur mag itp. Czy to aby na pewno jest prawda??(że tam można chodzic na +20 lvl) Prosze o pomoc lub o inne fajne miejsca ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Na PoH morzesz się wybierać ale muszisz spełniać następujące warunki:
-Być obeznany w "zaludnieiu" PoHa przez potworki. -Mieś BoHy i Time ring (Haste/wielkie haste jesli masz pacca) w pogotowiu (ni niemuszisz miec ale jak spotkasz GSa to masz zawsze 2-4min rzycia dlurzej) -Mieć zapas runek pod dostatkiem (HMM, UH) i na GSa (SD, E-wall, e-bomg, EF) -Jeszcze raz dokladnie znac miejsca respów w szczegulnosci GSów (żaden problem zabic DSa, problemem jest uciec/zabic GSa ) A inne meijscówki dla druta 20+ to cmentarz w Hell Gate.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() - przeczytaj szczegoly ostatniego update (szczegolnie te dotyczace GSa)
nie wiem czy mu uciekniesz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Wedłuk mnie lepiej dmuchać na zimne jeden lag w walce z GS i po tobie.25 lub większy.Ekwipunek:BoHy,sd,uh i hmm.W walce z GSem użyj mana shield.
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: Spod Budki z Piwem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bahzell
Gildia: The Twilight of Doom
Świat: Chromaggus
Poziom: 80
Skille: 400/400
|
![]() Aktualnie 20+ lvlowy druid nie ma najmniejszych szans na PoHu (no chyba że zna na pamięć rozkład respawnów to wtedy może spokojnie przejść na cmentarzi i tam sobie expić). Po tym jak widziałem GSa doganiającego 80 lvla w bohah to zwątpiłem. Już po tym updatie w którym wprowadzono zmiany w zachowaniu potworów (taaak te słynne świrowanie smoków, oraz wyłażenie potworków z bomb) dla sorców i druidów skończyła się bajka z e bombami. Teraz jest jeszcze gorzej. Oczywiście po drodze dochodzą dwa moje ulubione potworkie czyli huntery i mino magi (oraz ostatnio podpakowane mino archery), tak więc zdecydowanie odradzam takie wycieczki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() ponczus > ostatnia aktualizacja (ta po update) naprawila bledy i hunter i archer sa tacy jak dawniej a gs zwolnil - ale i tak jest szybki, a z tymi bombami to moze i lepiej, wreszcie sie troche szanse wyrownuja w porownaniu z knightem co wali tylko w zwarciu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2004
Lokacja: Gliwice
Stan: Niegrający
Imię: Krapniknil
Świat: Azura
Poziom: 25
Poziom mag.: 20
|
![]() Dzieki za pomoc ale mam jeszcze jedno pytanko...gdzie jest ten Hell Gate??
![]() P.S. Sorki za zejście z tematu... :tongue: (pewnie zablokuja temat ale mam nadzieje ze nie...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() HellGate Jest w podziemiach Ab. Pod wejściem do trolli. Ale tam trzeba klucz który się kupi troche na lewo i poziom wyżej(cena 5K). ale wchodząc do Hella weż ze soboą 6 parceli. I najlepiej idź z kumplem co zna. możesz też na gs się wcisnąć, a bez niego raczej nie wyjdziesz..
|
![]() |