|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Podczas przeglądania for o tibii natknołem się na zdjecie
: ![]() I z tego co muwili inni nie jest to fake'i, i niekturzy mówią, że drzwi można zniszczyć za pomocą jakiegoś młota...Co o tym myślicie ?Jezeli coś wiecie to powiedzcie o tym ![]() @ Jeżeli już gdzieś o tym było to przepraszam ale nie znalazłem podobnego tematu i prosze o niepisanie postów krytykujących temat a jedynie prawdę i całom prawdę ![]()
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arask
Profesja: Elder Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 53
Poziom mag.: 47
|
![]() Cytuj:
Zdjęcie nie jest fakem, było już na forum kiedyś. Nie wiadomo co jest za tp. btw. radzę zapoznać się ze słownikiem ;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew
Świat: Thoria
|
![]() Hmm moge sie pomylic ale wydawalo mi sie ze jak rozbijali glowe weza to lvl bramki spadal
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2004
Lokacja: Puławy
Imię: Azurro
Świat: Morgana
|
![]() Byc moze jest to screen z test servera, nie wiedzieli ktory level dac(Cip-y), a bramki levelowe sa i tak wylacone na testach...
***FORZA JUVE*** Internet Explorer to wspaniała przeglądarka umożliwiająca przeglądanie zawartości internetu z Twojego komputera i na odwrót. Superoptymista to czlowiek, ktory zamiast krzyzy na cmentarzu widzi same plusy |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Bramka jak bramka tylko, że na 999lvl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
Poziom: 100
Skille: 80/75
Poziom mag.: 6
|
![]() Bramke sie spotyka podczas Banuta(Bantua?) Questu... i tyle.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2005
Lokacja: Adamów 12, 96-155 Nowy Kawęczyn, czerwony dom naprzeciw kapliczki, piętro, zielony pokój(yuck!) xD
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() yy to napewno nie fake, bo takie nicki sa na furorze. no i na tym sie konczy moja wiedza
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
|
![]() Zdobądźcie taki lewel i sprawccie, proste.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Imię: Thy slayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() gdzieś słyszałem, że po wejściu do teleporta wygrywa się gre, czy jakoś tak
btw. lasooch już pewni staje na głowie, żeby zamist 999 ujżeć 666 :> @up: taa? to dawaj ![]() Ostatnio edytowany przez Celoz - 09-10-2006 o 18:40. Powód: żęby.. o bosh... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
A ten kto to napisal skad to wiedzial ![]() Wymyslilem cos: Tylko chuck norris przeszedl przez bramke levelowa na tiquandzie -.-' Ostatnio edytowany przez Cashtan - 09-10-2006 o 18:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Celoz
A ja coś kiedyś slyszałem, że istnieje jeszcze jeden kontynent (rookgaard, mainland...to coś) i może po przejściu zostaniemy tam przeniesieni^^.Wiem, że to glupio brzmi ale chyba wygląda mi na to że cipsoft prubuje dać szanse dla nowych graczy...bo stach sobie wyobrazić co tacy hi-lvlowce robili by na pvp-e O.O
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() bosze... co za niewiedza... Jest to element Banuta quest a ta bramka nie wymaga 99lvla. Nie bende sie rozpisywal, bo znowu bendzie warnik za QS. Powiem wam tyle, ze mozecie przestac fantazjowac, bo bylo juz tam kilka tys. osob (ja niestety padlem pietro nizej).
Ostatnio edytowany przez Stożek - 09-10-2006 o 20:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Stożek twoje "co za niewiedza" odzwierciedla prawde, bo przecież gdybym wiedział to bym sie nie pytał...
![]()
![]() |
#14 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: B-stok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Cytuj:
nie dosc ze ortograwija to genialny pomysl wczoraj widzialem jak kolo byl pewien ze jak sie zabije jakiegos potwora pierwszy raz to wypadnie ci to czego ci brakuje (chcial vampa uwalic zeby vampirka wypadla) gz wyobrazni ^_^
*2 rady od teletoobis'ia: 1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie 2.TULIMY! Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/ Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: Tarnów, Bochnia, Limanowa, Stary Sącz, Dębica - róznie
|
![]() Ta bramka jest tylko po to zebysie tutaj pisali durnowate tematy .... Bylo to juz walkowane jakies 360346704398 razy ....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2006
|
![]() nje brafta!
Fjem co dam iezt! Zorry sa ordokrafie! Iak damdenty sje bszeidzje to cjb-zowt taje cj fladze nat dą fysbą na kdurą bszeleciales! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 10 2006
|
![]() za ta bramka stoi Apokalipse i lepsze od niego potworki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2006
|
![]() heh to nie fejk tylko bramka do questa faktycznei ejst an chyba ~~50 lvl.
|
![]() |
![]() |