|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny gracz
Imię: Rumek of Antica
Profesja: Druid
Świat: Antica
Poziom: 10
Skille: 15/17
Poziom mag.: 3
|
![]() until Oct 17 2006, 14:53:28 CEST because of non-English public statement (player did not stop using Polish language in trade, even after he received a warning in Polish!)
dzisaj dostałem bana za to ze posługiwalem sie polskim językime na tradzie "Według mnie ta gra przez giemów schpdzi na psy" nie zebym kogoś obrazał(jezeli to zrobiłem to przepraszam ale to jest forum i moge się wypowiedzieć na ten temat) ale to śmieszne ze GM daje bana za to ze poslugujemy sie polskim jezykiem wkońcu na ibijskich serwerach jest wiecej i z wyszymi lewelami polaków, niż ludzi innych narodowości!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Thais depot...
Stan: Niegrający
Imię: Petersaber
Profesja: Druid
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Poziom: 43
Skille: 22/25
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Tak, można dostać bana za używanie języka innego niz angielski na kanałach publicznych, takich jak Help, Game-chat, Trade-chat... na Default nie jestem pewien.
Ban jest dlatego, że tibia jest międzynarodową grą, a językiem międzynarodowym jest angielski. Nikt nie rozumie co mówisz. você é homem stupid, governa o disjuntor e o nacionalista do lustrador Zrozumiałeś coś? Nie? No to już dokłądnie wiesz czemu nie wolno używać języków innych niż angielski na publice. Temat do zamknięcia.
![]() |
![]() |
#3 |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ehh... W tibi oficjalnym językiem jest Angielski. Po Polsku to mozesz mówić, ale nie na publicznych kanałach.
IMO bardzo słusznie dostałeś bana, bo widać że nawet regulaminu nie przeczytałeś, zrób to więc i pilnuj się na przyszłość.
#4 |
Guest
|
![]() Poczytaj tibia rules zanim cokolwiek napiszesz, bo widze podpisales umowe z cipsoftem totalnie w ciemno. Szkoda, ze za to nie pakuja za kratki.
|