|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() Witam wszystkich!!
Zakładam ten temat, aby zamieszczać screeny z życia mojej postaci. Postać nazywa Demodras Slayer. Jeśli nie będą najwyższej jakości przepraszam,są to moje pierwsze screeny na forum. Oto one: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() proszę o komentarze!!! Ostatnio edytowany przez sandery - 13-10-2006 o 21:07. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2006
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mastah'Holy
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Premia
Poziom: 52
Skille: -/-
Poziom mag.: 49
|
![]() Zaśmiecanie i tyle
![]()
Moge zostac prezydentem i miec wlasne wojsko. Moge do przodu isc olewajac drogowskazy. Moge pomóc bliskim i nigdy ich nie zawiesc. Moge zdobyc fortune i komus ja zostawic. Moge byc kims bedac jednoczesnie soba. Moge skonczyc sie i nie jestem zdziwiony. Moge Wszystko ! To ma dwie strony. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Dębica
Stan: Usunięty
Imię: Pawell Druidek
Profesja: Elder Druid
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 136
Skille: 18/27
Poziom mag.: 73
|
![]() Lipa troche :F Pare zdjec z dragów , pare z vampów , 2 woi w ciagu 2 dni - tez mi wyczyn ;] Daj wiecej akcji a nie takie cos jak teraz = ]
Pozdro
Ja techniki różne znam i dlatego wygrywam. <Ryski> ktos wie co oznaczaja w zoltym kwadraciku w lewym gornym rogu cyferki w TVP? <Ryski> nowe oznaczenia programow? <imano> tam pisze <imano> ile browarow trzeba wypic zeby zrozumiec film ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2006
Stan: Początkujący
Imię: Gatinha the harmonia
Poziom: 50
Skille: 10+/10+
Poziom mag.: 50
|
![]() Hmm akcja mysle ze chodzilo o to ze nie 10 ssow z tego samego draga ;d lub z tarantuli
![]() ![]() Ale i tak mysle ze temat sie rozkreci ;d GL & HF
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2006
Lokacja: Poznan
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mighty Centix
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Suicide Squad
Świat: Secura
![]() |
![]() Cytuj:
to teraz ci powiem, ze gowno wiesz i gowno wie po co flamujesz goscia, daje sski, stara sie, chce cos pokazac, ze umie, ze to i tamto a ty go odrazu flamujesz, po co? bo takie goscie z paccem jak ty, lubia sie pochawlic i traktowac kogos z gory, i to wlasnie nazywamy narcyzmem... Sory za flame, no ale naprawde to bylo glupie co powiedziales. @Topic, Demodras Slayer, hmm jezeli masz nick Demodras Slayer to moze faktycznie poczatkujesz od dragow i pozniej zabierzes sie za demodrasa ![]() Gratz sskow, i postaraj sie chodzic na cos co sie zwraca bo pozniej bedziesz drutem biegal i uhy robil ;ff
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() Parę screenów z of questa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() screeny byłyby lepsze,ale nie mialem czasu robić bo było naprawdę gorąco ![]() jeszcze mumie: ![]() ![]() i cos z katedry: ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Dębica
Stan: Usunięty
Imię: Pawell Druidek
Gildia: Lost Warriors
Poziom: 136
Skille: 18/27
Poziom mag.: 73
|
![]() Ale zajebiste jest bicie witch i cyców na 43 lvlu
Pozdro
Ja techniki różne znam i dlatego wygrywam. <Ryski> ktos wie co oznaczaja w zoltym kwadraciku w lewym gornym rogu cyferki w TVP? <Ryski> nowe oznaczenia programow? <imano> tam pisze <imano> ile browarow trzeba wypic zeby zrozumiec film ![]() ![]() |
![]() |
![]() |