Pokaż pełną wersje : Wszystko o MDW
zeby skrina nie zapomnial zrobic xd
mi sie jednak wydaje, ze h lvl nie sa tak pojebani zeby sie ladowac na expa 200+ drutkowi lol poza tym jednak go musza szanowac za ten lvl ;p
Harmonian90
04-03-2007, 22:53
mi sie jednak wydaje, ze h lvl nie sa tak pojebani zeby sie ladowac na expa 200+ drutkowi lol poza tym jednak go musza szanowac za ten lvl ;p
no nie powiedzial bym
DO ludzi co mowia ze niema rl life wiec tak czytaliscie jego wywiad dla tibiabr.com? NAPISAŁ KURWA BEDE PRZEKLINAŁ BO JUZ MNIE BIERZE JAK TE PIERDOLONE BAHORY W WIEKU 13 lat chrzania ze gra od 6-24.
NAPISAL ZE GRA OD 14-18 potem wolne wchodzi na tibie 21 i gra do 12-01
wiec wychodzi 8-9h dziennie.
DO ludzi z pvp POWIEDZCIE MI DLACZEGO NA OSTATNIM TESCIE 60% LUDZI Z PVP S*******ALO PRZED EKIPA Z HARMONI??????????????????????????????
PIERODoLIC UZYTKOWANIKOW TIBI.pl W WIEKU 13 LAT
CHUJ MNIE ZE DACIE MI WARNA LUB ZBANUJECIE MAM NA WAS WSZYSTKICH JUZ WYJEBANE
no nie powiedzial bym
DO ludzi co mowia ze niema rl life wiec tak czytaliscie jego wywiad dla tibiabr.com? NAPISAŁ KURWA BEDE PRZEKLINAŁ BO JUZ MNIE BIERZE JAK TE PIERDOLONE BAHORY W WIEKU 13 lat chrzania ze gra od 6-24.
DO ludzi z pvp POWIEDZCIE MI DLACZEGO NA OSTATNIM TESCIE 60% LUDZI Z PVP S*******ALO PRZED EKIPA Z HARMONI??????????????????????????????
Bo maja wysokie lvl'e?
no nie powiedzial bym
60% ludzi z ostatniego tsa to osoby do 50 lvla i to wlasnie oni s*******ali -,-
Zlataneq
04-03-2007, 23:12
Oni juz mają 299 level ;]
zal mi takich ludzi jak Ty
no nie powiedzial bym
Nasza ekipa ubila go bez problemow ; ) na tescie
zal mi takich ludzi jak Ty
A mi takich jak ty ;]
Nasza ekipa ubila go bez problemow ; ) na tescie
POOOOOOOOOOOZDRO ZIOOM :d:d:d:d
Nie wszyscy chcą 300lvl. Powiedz, po co?
BTW: Moze i osiagniecie..ale co to za problem wbić na n-pvp? Chodzi mi o to, ze nie musisz sie bać. Jedyne o co mozesz sie bać to o kicka..na pvp to niewiadomo kto Ci na expo wparuje i kredki w biciu 300..
lol jakos nigdy sie nie balem czy mi ktos wpadnie na expa poza wojnami.
btw jest moze gdzies jakis rec jak on bije te demony z morta?
Sebcio :)
05-03-2007, 10:58
Bo maja wysokie lvl'e?
Nie, bo boja sie pasc nawet na tescie a ludzie z non pvp niczego sie nie boja :) (Mowie o umiejacych grac a nie no newbie)
PauluSka
05-03-2007, 14:05
Wy to myslicie, że na non-pvp to tak łatwo jest. To sami wbijcie taki lvl to pogadamy. Moglibyście mu pogratulować. Nic wam nie zrobił a to, że mu zazdrościcie to już wasz problem.
SS lekko stary bo Mateusz 299 wbił :P
Pandemonium90
05-03-2007, 14:29
około 20:00 będziemy mieli pierwszy 300 level w Tibii autorstwa Polaka rzecz jasna ;d
Ale ten Mateusz to cienias, gra na nonpvp i ma gorszy mlvl od ~40 ED. :D :D
Zapomniałeś dodać ze Taifun tez ma gorszy mlvl od tego elderka, RZEŹNIKU...
N/C :o
8o
Omg, rozbawil mnie twoj post.
I co z tego ze maja mniejsze mlvle, jak typ pewnie stoi pod dp i trzaska runy.
Racja n/c.
POOOOOOOOOOOZDRO ZIOOM :d:d:d:d
ELO RAP ZI@M 1337 !!!!!!111111111ŁANŁANŁAN
Mateusz gogo 300 ;o tez sie poslinie na jego lvl :o
Mam pytanie: co sie stalo z Teduniem? O ile sie nie myle to byl to jeden z wiekszych lvli na harmonii. A kiedy dzisiaj patrzylem na tibia.com nigdzie nei moglem go znalesc. Mialem spora przerwe w graniu wiec prosze powiedzcie mi co sie stalo.
Mam pytanie: co sie stalo z Teduniem? O ile sie nie myle to byl to jeden z wiekszych lvli na harmonii. A kiedy dzisiaj patrzylem na tibia.com nigdzie nei moglem go znalesc. Mialem spora przerwe w graniu wiec prosze powiedzcie mi co sie stalo.
pewnie dostał delete za pekowanie ;( ;<
pewnie dostał delete za pekowanie ;( ;<
Namelocka... -.-''
Namelocka... -.-''
wiesz co to jest ironia? jak można dostać delete za pk na non-pvp -,-
Achon Elaw - to jego nowy nick ( po namelocku) ;)
gg zostalo shaczone aby shaczyc MDW !!
boshe ale podniecacie sie nad noob pvp lolkiem ktory na pvp mialby....200 max?
Sebcio :)
06-03-2007, 01:15
zazdrosc ?
Czy ewentualna glupota ?
PS. Chyba jedno i drugie :/
Turon De'Galx
06-03-2007, 01:29
Sua co czytam Twoje posty to bardziej dajesz mi na to dowody, że jesteś popierdolony czepiasz sie go cały czas tak jak Ty byś był super mastah pvp... Chuja robiłes na prawie każdej wojnie na Arcani... Boisz sie bardziej o swojego chara niz ktokolwiek którego znam... Prawda jest taka ze jakbys gral na Non-Pvp to bys mial dokladnie taki sam lvl jak teraz bo nic Ci nigdy nie przeszkadzalo w expie a pozatym pierwszy raz widzialem zeby w jakiejs wojnie wychodzacy z gildii 150lvl nie sprawil wiekszego zmartwienia, prawda jest taka ze wtedy nawet Turtle sie nie ucieszyli za bardzo bo wiadome bylo ze byles malym wsparciem... Pozdro
"boshe" ?, co to za slowo ffs.
ten jego lvl 200 na pvp i tak by Cie zlozyl w 3 sekundy;]
@2xup
A ciebie w jedną :D:D:D:D:D:d
Kiedy czytałem ten temat bardzo zadziwiła mnie głupota paru ludzi.
Czy wy jesteście zazdrośni??
Wcale na non-pvp nie expi sie lepiej -.- Zawsze wpieprzy Ci sie jakis noobek czy ktos i nie wyjdzie za chiny wiec radze pomyśleć znim coś napiszecie :S
Mateusz Dragon Wielki brakuje mu 417698 czyżby dzisiaj ?
@up
i ty masz 111 lvl?
Pewnie tibiabr.com w jakiś sposób go sponsoruje ?
Name: Mateusz Dragon Wielki
Sex: male
Profession: Elder Druid
Level: 300
World: Harmonia
Residence: Venore
House: Market Street 6 (Venore) is paid until Mar 13 2007
Guild membership: God of the Ruthless
Last login: Mar 06 2007, 09:59:04 CET
Comment: Visit www.tibiabr.com supported fan site.
Account Status: Premium Account
Magnus Arthur
06-03-2007, 13:10
mateusz wreszcie 300 ale 1 uwaga zmien te tibiabr -.-
General_Caster
06-03-2007, 13:12
mateusz wreszcie 300 ale 1 uwaga zmien te tibiabr -.-
a czemu ma zmieniac skoro wiekszosc polakow mowi ze to noob bo kazdy umie wbic 300 lvl na NON PVP.Brazylijczycy sa wiekszymi fanami niz polacy ... wiec ma ich stone.Ja mam wielko szacun do MAteusza GZ 300 LVL i go 400 :D
Ukaszek0622
06-03-2007, 13:47
Wielkie GZ za 300 LVL:cup: :cup: :cup: :cup:
Ciekawe czy osiadzie na laurach i przestanie expic?? :P
A moze nam jeszcze cos pokaze :)
A co do Br to Swe sa wiekszymi noobami :D
Wielkie GZ za 300 LVL:cup: :cup: :cup: :cup:
Ciekawe czy osiadzie na laurach i przestanie expic?? :P
A moze nam jeszcze cos pokaze :)
A co do Br to Swe sa wiekszymi noobami :D
Jak BR i SWE to nooby to polacy to większe nooby, nie obrażaj innych narodów tzn.
"Nie wywołuj kolejnej wojny światowej"
Gratuluję Mateuszowi tak dużych ambicji, żeby wbić ten poziom.
Ukaszek0622
06-03-2007, 14:04
Ja tylko mowie jak jest :)
Swe sie o all sadza i mysla ze sa najlepszymi tibijczykami :P
NP: Mitzum i Xazez :D :baby: :baby: :baby:
a najbardziej mnie wku**ia Yoozek niestety PL
@Ukaszek0622
Po 1 nie wszyscy, po 2 napewno większymi noobami są Polacy. Dlaczego? Bo zabijają się nawzajem
@topic
HEHEEH GZ
Ciekawe jak szybko wbije 400lvl ;)
Podziwiam go. I ze mu sie to nie nudzi ;p
Swe [...]mysla ze sa najlepszymi tibijczykami :P
[...]
Bo tak jest.
gratuluje mateuszowi choć bardziej bym się ucieszył z tego faktu gdyby było to pvp, do profesji druida nic nie mam :)
YaY 300 lvl ma mateusz :cup: :cup: :cup: wreszcie... ale weselej było kiedy na to czekałem :P
Praktikerman
06-03-2007, 14:31
Myślę, że Mateusz Dragon Wielki się spisał :P Polak i to najlepszy!!!! I nie wiem czemu się czepiają ci wszyscy "co to za sztuka wbić 200~~ lvl na non-pvp?" to wam odpowiadam:
-sami wbijcie jakżeście tacy mądrzy
-to Polak tak jak my więc powinniście się cieszyć a nie opieprzać go
-na pvp trudne jest tylko 100-150, a później nikt nie jest taki głupi, żeby was zabijać np. na demonach (zanim on ciebie ubije to zdąży dednąć przez demona)
No więc mam nadzieję, że skończą się posty przeciw Mateuszowi
Wielkie GZ dla Mateusza!!!
I zmień to "visit tibiabr.com" bo to noobowe, że promujesz obcojęzyczną stronę!! oczywiście nie mam nic do Brazylijczyków ani do Szwedów, a spór mogę rozstrzygnąć: Polacy są największymi noobami (niektórzy) widziałem taki post na trade:
xXx[6]: Jak sie gra w WoW na pirackich servach?
najwięcej polaków rozsyła keyloggery
xXx2[15]: Wejdź na stronę www.tunazwatejstrony.com.pl.br.mx.net i ściągnij program xXxXxX najlepsze Auto w Tibii samo ci kasę wbija co godzinę! to nie jest keylogger!
polacy ubijają się nawzajem (chociaż znalazłem pk co mi odpuścił jak powiedziałe, że jestem polakiem)
Polacy lubią walczyć ze szwedami i brazylijczykami
ORYGINALNY POST!!! : xXxXxX[26]: Polacy zbieramy się w Thais i napie@#$%^&*() Szwedów jak w 17 wieku!!!!
I NAJGORSZE ZE WSZYSTKIEGO - NIEZNAJOMOŚĆ ANGILESKIEGO
Dobry[x]: leave plx
Noob[6]: pl/br/swe????
wrogonastawiony
06-03-2007, 14:32
Wielkie gratulacje.. zapisał sie na stałe w historii tibijskich światów. JAKO PIERWSZY WBIŁ TEN MAGICZNY LVL !
Pozdro dla Mateusza !
Astistan
06-03-2007, 14:37
Może ktoś posiada ss??
pastersky
06-03-2007, 14:44
Gratuluje, a teraz czekamy na ss.
Ehh... I co mu to dało ?
Wbił 300 lvl... Gz oczywiście... ale jaki teraz bedziee mial cel?
Gratz !
Dark_115
06-03-2007, 15:04
@Vadem
Może 400 (to chyba nie możliwe) ale mamy polaka 300 lvl niedawno najlepszy był Eternal Oblivion jednak MDW expił szybko nic tylko gratulować postawy szybki exp konto ma 2 lata, a nia zapominajmy że pół roku grał na innym serwie (refugia?) w półtora roku wbić 300:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
GZ FOR U MDW
mateusz durzy smok ma bardzo duszy lefel i jest mojim siomalem
Big Gratz ;]
ofc. to na górze to dla żartów
KrEmAs KAc
06-03-2007, 15:16
Pewnie cała jego rodzina w to grała:) GZ
Jedno slowo... Gratz i mam nadzieje że wszystkim zawistnym i zazdrosnym ludzikom zamkną się jadaczki ;)
Ładnie to wygląda :D
Edit: taki mały screenik z tibia.de
http://img213.imageshack.us/img213/3812/uo0059zt3.jpg
poldek_p
06-03-2007, 15:32
Ej jak ktoś możę niech wrzuci screen z advanca pewnie ciekawe
Aquin_Argante
06-03-2007, 15:37
To jest chore. Polak zdobywa 290lvl:flaga_pl: , a ci się kłócą. Jak dzieci:baby:
GZ Mateusz
Piterro91
06-03-2007, 15:38
HAIL HAIL HAIL ! ! ! !:cup: :cup:
Ukaszek0622
06-03-2007, 15:39
To jest chore. Polak zdobywa 290lvl:flaga_pl: , a ci się kłócą. Jak dzieci:baby:
GZ Mateusz
Sry ale facet zdobyl 300 lvl :P;) ;)
Dobrze widziec ze wbil 300...kilka miechow temu nie przypuszczalbym ze on 1 to wbije. Gratuluje chociaz watpie czy to czyta :p I hope he die and lose it ;D
HAIL HAIL HAIL ! ! ! !:cup: :cup:
HAIL HAIL <MASTURBACJA>
Van Rebeliant
06-03-2007, 15:45
GRETSKY
Naprawde nie sądziłem że pierwszy 300lvl to będzie polak i to z (nie powiecie że nie, sry Mati) strasznie debilnym nickiem -.-
pastersky
06-03-2007, 15:46
Ej jak ktoś możę niech wrzuci screen z advanca pewnie ciekawe
Przepraszam, ale czy mam ci wyczarowac tego ss'a? POMYSL!
Ukaszek0622
06-03-2007, 15:47
mi sie jego nick podoba :p :) :)
--Cienius--
06-03-2007, 15:56
mateusz to kozak na n pvp a skill pvp ma 0 pewnie ;p
alkoOholik
06-03-2007, 16:00
Wielkie GZ dla tego gościa... Może to i jest non pvp ale to co... 300 to 300 nieważne gdzie... Mimo, że to gra, jest w niej legendą i fajnie że to Polak.
~Yes, I'm from P(r)oland...
Wielkie GZ dla Ciebie:) Polak jak zawsze górą...
KrEmAs KAc
06-03-2007, 16:11
Gz Gz Gz Gz Gz
Użytkowników czytających ten temat: 72 (zarejestrowanych: 20, gości: 52)
^Trial^*, Exolius, yashima, Mar3iN, Lord Terus, Devis, Shass Enre, Vernx, Harc3sh, C@ryn, Skibo, Wolf, Sipura, cys brutal, Cassablanka, Ukaszek0622, Vacek, K0nki, Nietypowy, Dead Cerber
:0
Gz! nareszcie :P
Wkurzają mnie ludzie którzy piszą że MDW jest słaby bo gra na non pvp ale pomyślcie
non-pvp
Nooby kradną loot
wbijają sie na resp
blokuja itp
pvp :
Leave or dead (i załatwione)
Andrealfus
06-03-2007, 16:21
ojej moze zrobmy z tego swieto narodowe? i co w tym ciekawego ze ma 300lvl omg -.- to jest tylko gra
@topic
No cuz duzo czasu poswieciles na ta gre i wbicie 300lvl to w tej grze duzy wysilek wiec GZ ale i tak nie lubie tej gry :p
Po 1 chcialbym pogratulowac tego lvla naszemu rodakowi a po 2 przemowic do rozsadku all noobom kotrzy pieprzom cos o tym ze 300 na non pvp to gowno cwaniaku sam wbij ten lvl i pogadamy sam gram na non pvp i iem jakie newbe blokuja respy draga bo chca tam robic hmm wiec pomyslcie co piszecieX(
MalleL1990
06-03-2007, 16:28
pvp :
Leave or dead (i załatwione)
I co, wejdzie Ci 10 osób na respa i każdą zabijesz, bo będzie uparta i nie wyjdzie? pomyśl chwilę ;) Na non-pvp jest łatwiej, na początku jest cieżko, bo wszystkie guardy itp. są zajęte, ale potem im większy lvl tym łatwiej, bo noob Ci nie wejdzie na demony chyba nie? Pomyśl :baby:
Andrealfus
06-03-2007, 16:30
jak tak was czytam to mi sie zyc odechciewa. Jakby tak sie przyjzec to br sa duzo lepsi niz poacy i bardziej ich lubie niz polakow bo polak potrafi tylko jedno "wy huje !!"
zielony-lp
06-03-2007, 16:54
Dla mnie on jest zerem , czekam az Ktos wbije na na normlanym PVP SERVERZE 300 Poziom , Bo Gdyby nie wojna to taifun By juz dawno mial 300 a jakby MDW gral na pvp to nawet 200 by nie mial X( X( X( X( X( X( X( X( X(
fan tibi
06-03-2007, 16:56
"jak tak was czytam to mi sie zyc odechciewa. Jakby tak sie przyjzec to br sa duzo lepsi niz poacy i bardziej ich lubie niz polakow bo polak potrafi tylko jedno "wy huje !!""
br tez ci wrzucaja w swoim jezyku a nawet nie wiesz kiedy:baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
@2up
A dla mnie ty jesteś tak zazdrosny, że pociąłbyś się żyletką byle tylko wmówić każdemu, że on jest zerem i że mu nie zazdrościsz.:baby:
Wiecie co? Jego i tak do j*bie co mówicie o nim ^^ Jak sami czytaliście wbija tylko na kompa żeby expić :PP Fakt połowa ludzi pisze bzdury i mu zazdrości jedni chcą szybciej powiedzieć, że on wbił 300 a drudzy zrobili to później i ich to denerwuje :D. Ja tylko powiem gz i oby tak dalej ;-)
zielony-lp
06-03-2007, 16:59
czego mu zazdroscic? tego ze na 300 lvl ma zerowe PVP i nawet nie moze byle 8 lvl zabic , a wojny u nich na servie wiesz jak wyglądają? Stoi 10 osob po prawej 10 po lewej i sie wyzywaja , bo nawet sie uderzyc nie mogą !!! dla mnie nie powinno byc takich serverów !
"czego mu zazdroscic? tego ze na 300 lvl ma zerowe PVP i nawet nie moze byle 8 lvl zabic , a wojny u nich na servie wiesz jak wyglądają? Stoi 10 osob po prawej 10 po lewej i sie wyzywaja , bo nawet sie uderzyc nie mogą !!! dla mnie nie powinno byc takich serverów !"
Dobrze ze nie od ciebie zależy jakie są sewery. Swoją drogą skąd ty możesz wiedzieć jakie on ma PVP? Widziałeś go? Nie wiec nie mow czegoś czego nie wiesz. Poza tym on by cię sieknął z kilku sd i nie potrzebne mu pvp.
fan tibi
06-03-2007, 17:03
Dobrze ze nie od ciebie zależy jakie są sewery. Swoją drogą skąd ty możesz wiedzieć jakie on ma PVP? Widziałeś go? Nie wiec nie mow czegoś czego nie wiesz. Poza tym on by cię sieknął z kilku sd i nie potrzebne mu pvp.
jakby mial bota to moze by fartem zabil 70lvla...
zielony-lp
06-03-2007, 17:03
jasne , mam ponad 2 k HP i nie potrafie sie uhac , a on gdyby nie to ze mozna strzelac na battle to by w 50 lvl nie trafił
jasne , mam ponad 2 k HP i nie potrafie sie uhac , a on gdyby nie to ze mozna strzelac na battle to by w 50 lvl nie trafił
Oczywiście a ja mam 5 k HP. Jakoś nie wierze.
Poza tym skąd wiesz że by nie trafił 50 lvla? No powiedz mi SKĄD TY TO WIESZ? Widziałeś go w akcji czy coś?
Dla mnie on jest zerem , czekam az Ktos wbije na na normlanym PVP SERVERZE 300 Poziom , Bo Gdyby nie wojna to taifun By juz dawno mial 300 a jakby MDW gral na pvp to nawet 200 by nie mial X( X( X( X( X( X( X( X( X(
ha, ha, ha. Tafiun sharer i tyle. -.-
@topic
Na PvP jest łatwiej wg. mnie huncić. Na Non-PvP wbija ci się noob i bije potwory/luruje/blokuje ciebie.
Gratz dla niego.
ha, ha, ha. Tafiun sharer i tyle. -.-
@topic
Na PvP jest łatwiej wg. mnie huncić. Na Non-PvP wbija ci się noob i bije potwory/luruje/blokuje ciebie.
Gratz dla niego.
Wole być sharer i mieć wysoki lvl i jednocześnie mieć coś z życia a nie tak jak ty , że poza tibią nic nie widzisz...
Watpie aby na pvp było łatwiej ciągłe wojny itp.
zielony-lp
06-03-2007, 17:19
Ludzie czy wy nie rozumiecie? Pomysl stoi Bloker a ten wchodzi i wali spam UE lub Exevo mort hur w potwory bo blokera to lotto , po drugie poslurze sie (w*****ającym) tekstem Bloodwin A Z KĄD TY TO WIESZ ZE TAIFUN SHARUJE? , a po 3 mam 141 EK , a z hp odsyłam scie do kalkulatora na głownej Stronie
murarz89
06-03-2007, 17:22
up
zielony debilu pochwal sie swoim zajebistym pvp i pochwal sie swoja zajebista postacia na pvp jaka masz podaj nick i server(nie sadze zeby przekraczala 25 lvl...)
po pierwsze moze nie ma najlepszego pvp ale powiedzcie mi kurwa ze tez od czegos zaczynal i moze juz nie ma takiego problemu z potworami ale wczesniej na nizszych lvlach mial wiec musial sie wykazywac jakimis umijetnosciami.Aha jak sadzisz ze ma pvp na poziomie 8 lvl to by sie tak nie wybil noobie tylko by stal pod dp i robil pewnie tak jak ty czyli FRI ITANS.
A nawet to slyszalem ze na Test serwie MDV cos tam wymiatal i nie wygladalo to jak na pvp 8 lvla nawet go widzialem :)
I na koniec do wszyskich co maja cos do MDW:ladnie wam gula chodzi ze gosc ma taki lvl o ktorym mozecie tylko pomarzyc nawet ownujac jednego chara cala rodzina przez kilka lat nie wbijecie takiego lvla ale wam o sam lvl pewnie nie chodzi do tego jeszcze wchodza kasa i itemy jakie on posiada i ile to wszystko jest warte w rl kasie
Wiekszosc postow pokazuje w tym temacie wypowiedzi typowego polaka
(I to jest prawda bo jak polak widzi jak gosc jedzie zajebista fura to nie mysli ile musial na nia ciezko pracowac itp tylko "ale jebany musial sie nakrasc":)
Ludzie czy wy nie rozumiecie? Pomysl stoi Bloker a ten wchodzi i wali spam UE lub Exevo mort hur w potwory
oO jakieś nowe czary ma druid ?
zielony-lp
06-03-2007, 17:24
Dla mnie topic zamkniety , jest noobem i tyle
zielony-lp
06-03-2007, 17:25
@up chodzi mi ogołem na servie N-pvp tak jest
Witam
Generanie nie przpadam za wypowiadanie się na forach na których większość postów powinno znaleźć się w koszu, ale w tym wypadku nagiąłem swoje zasady.
Przedewszystkim gratuluję Mateuszowi nie lada wyczynu.
Ów gracz poświęcił wiele czasu i wysiłku na to osiągnięcie.
Osoby, które mówią, że wyżej wymieniony gracz ma 0 pvp może mają rację może nie mają (nie znam tego gracza, więc nie mogę zweryfikować tej kwestii), jednakże świat na którym gra nie wymaga od niego jakichkolwiek umiejętności pvp.
"Krzykacze", którzy uważają, że na no pvp jest tak łatwo zdobyć wysoki poziom nich najpierw sami spróbują to zrobić, a później niech się wypowiedzą. Moim skromnym zdaniem przemawia przez was zazdrość, bo sami chcialibyści mieć wysoki, jednak czynniki zewnętrzne nie pozwalają wam go osiągnąć.
Dla mnie topic zamkniety , jest noobem i tyle
Muhahaha tym wspaniałym zdaniem pokazałeś nam, że to ty jesteś noobem. W dodatku tak zazdrosnym, że tyrasz MDW od nooba. Masz tok myślenia małego dziecka: " Buuu on jest lepszy ode mnie A TO Ch*j. To noobbss111!1!"
po 3 mam 141 EK , a z hp odsyłam scie do kalkulatora na głownej Stronie
A ja 304 lvl ek. Serio. Jak na taki lvl zachowujesz się jak małe dziecko nie umiejąc znaleźć argumentów i nazywając osobę lepszą od siebie noobem.
Ps: Ciekawe jakie ty masz PvP. :baby:
@topic
Gratz dla niego.
A czy na pvp noob nie może ci bić potworów , lurować , blokować ?
Głupie wytłumaczenie , powiedzmy , że na świecie pvp 15 lev będzie to robił jakiemuś 50 , to chyba go nie będzie zabijał -.- ( strata fraga , nic nie zyska )
Hm , a ja już widze jak Mateuszowi na spawn wchodzi 8 lev luruje 5 demonów naraz i nie pada ; )
Witam.!! na początek chciałbym Pogratulować MDW za wbicie 300lvl :) jest to pierwszy tak wysoki lvl w Tibi. i jecsze ciesze sie z tego że to Polak :] aa i zgadzam sie z Botisem ..... Ten kto niewie jak jest na świecie non-pvp, niech niewypowiada się na ten temat, ja osobiście gram na celeście i powiem że nieexpi sie zafajnie .... z paru powodów... niechce sie tu rozpisywac ale dam jeden przykład ( Nooby wpieprzające sie na twój resp )X( ehh.... Jeszce raz pozdrawiam Mateusza. i licze na wiekszy lvl :D Pozdro :cup:
heh fajnie pvp gra dlateego ze naepwno łatwiiej mu jest bo go nikt niezabija ipewnie chiał wbic duzy lvl i jest lepiej na npvp ciekawe ile on ma kasy XD i zeby normalnie nałądowac sobie mane to musi czekeac ze 3 godziny xD gratz i ciekawe czy sheruje czy nie ja obstwaim ze tak
Teraz widać , ze Polak potrafi! Go, go lvl 400!! :D
heh fajnie pvp gra dlateego ze naepwno łatwiiej mu jest bo go nikt niezabija ipewnie chiał wbic duzy lvl i jest lepiej na npvp ciekawe ile on ma kasy XD i zeby normalnie nałądowac sobie mane to musi czekeac ze 3 godziny xD gratz i ciekawe czy sheruje czy nie ja obstwaim ze tak
Jaki głupek 200lvl+ czeka na naladowanie many ;> ? A tak pozatym to gratz dla niego, nie myslalem ze to bedzie Polak a bedzie to EO.
Nie wiem z czego tu sie cieszyć że jeden koleś ma wiecej pixelowych cyferek
okrzesik
06-03-2007, 18:13
Hahahaha a no GZ!!!! MDW jest wielki i mowcie sobie nooby co chcecie... ma 300 lvl ? ma... wiec tylko gz.... no chyba ze sami jestescie lepsi (pffii)... -.- N0O0BKI!
Po 1 chcialbym pogratulowac tego lvla naszemu rodakowi a po 2 przemowic do rozsadku all noobom kotrzy pieprzom cos o tym ze 300 na non pvp to gowno cwaniaku sam wbij ten lvl i pogadamy sam gram na non pvp i iem jakie newbe blokuja respy draga bo chca tam robic hmm wiec pomyslcie co piszecieX(
Zgadzam się z tobą.
MATI RULEZZZZ. :)
Arka_Sath_Wielki
06-03-2007, 18:25
gratz :) zaczela sie nowa era, era MDW :P
MDW 300 lvl, ide se zwalić 8o
Zacząłem już produkcję czarnych koszulek z białym napisem Mateusz Dragon Wielki moim idolem, cena to 13,37 zł za sztukę, oferta ważna do wyczerpania zapasów - zamówienia przyjmuję na priv.
Im szybciej zrozumiecie, że granie w Tibię po to, by wyświetlił Ci się biały napis na środku ekranu (i nie mówię tu o You are dead ;) ), tym lepiej dla was. Tibia straciła już swój klimat, pozdrawiam tych, którzy umieją zachować umiar w tym co robią i nie tracą rl na granie w tą grę.
Możecie się ze mną nie zgodzić, ja jednak będą obstawał przy swoim.
P.S. z tymi koszulkami to nie żart ! Niedługo w produkcji znajdą się inne gadżety z linii MDW, między innymi kubki i długopisy.
A czy na pvp noob nie może ci bić potworów , lurować , blokować ?
Głupie wytłumaczenie , powiedzmy , że na świecie pvp 15 lev będzie to robił jakiemuś 50 , to chyba go nie będzie zabijał -.- ( strata fraga , nic nie zyska )
Hm , a ja już widze jak Mateuszowi na spawn wchodzi 8 lev luruje 5 demonów naraz i nie pada ; )
Tak, bedzie go bil do reda a ten ucieknie..na no-pvp jest tak ciezko jak na pvp bo nooby/lurowanie/wijanie sie na respa i nie mozesz im nic zrobic a na pv sd,sd, i lezy typo ^^ GRATZ MDW 300LVL GOGO 400!!
Swe sie o all sadza i mysla ze sa najlepszymi tibijczykami :P
NP: Mitzum i Xazez :D :baby: :baby: :baby:
a najbardziej mnie wku**ia Yoozek niestety PL
A chciał cię kiedyś ztrapowac rascioch ??
Lisuu-aleniewrl
06-03-2007, 19:07
Ja mam dla was malego ss'a, ktory jest dowodem na to ze MDW jest baaaaaaaaaaaaaaaardzo bogaty;]. Jest tu jego domek i cos extra;]8o
http://img261.imageshack.us/img261/561/mdwma5.jpg
pozdro dla Bez~ ktory zalatwil to zdjecie xDD:evul:
O żesz Qrwa ! ! ! ! ! To się nazywa coś ... tu jest ~1300kk w itamach i cash ... owned xD za rl mialby małą wille z basenem i fajny samochodzik xD , (cwaniak, pewnie gra w Tibie tylko dla tego że zarobi sobie na przyszłość) nie takie głupie nie ? :>
Faktycznie niemało kasy ma. :D
Ps: tylko proszę co poniektórych nie przesadzajcie z podniecaniem się na widok tego ssa.:p
Anvortis
06-03-2007, 19:17
Dokonal tego, dzis ustanowil pierwszy 300 lvl w Tibii. Chociaz nie lubie swiatow typu non-pvp to wielkie gratz dla tego PANA !!. Wkoncu to nasz rodak :)
Lisuu-aleniewrl
06-03-2007, 19:20
(cwaniak, pewnie gra w Tibie tylko dla tego że zarobi sobie na przyszłość) nie takie głupie nie ? :>
Posluchaj nie pisz jezeli czegos nie wiesz. Wejdz na www.hunted.pl i znajdź sobie wywiad z MDW. Tam sie on wypowiada dlaczego gra w tibie-.-(zapewniam cie nie dla kasy^^)
Ojciecjohnawayen'a
06-03-2007, 19:21
ma ktos ss jak mati wbił 300lvl?
2xup
koleś to była Ironia ... mam Ci napisać przy poście ? ( Ironia ) ??? a jak napisze że mam 10 BP of SOVa to co uwieżysz ? :|
2xup
koleś to była Ironia ... mam Ci napisać przy poście ? ( Ironia ) ??? a jak napisze że mam 10 BP of SOVa to co uwieżysz ? :|
napewno nie uwierze ze chodziles juz do szkoly, lol wieŻe :P polewka na 102 i nie gadaj ze dyslektyk czy inny ch**, nie wyuczona ciota :P
Rosenkranz
06-03-2007, 19:39
gZ MDW. "Nastała wiekopomna chiwła" Jeszcze raz gratki za wbicie 300lvl nie lada wyczyn nawet na non-pvp...pozdro:cup:
Goku_Sayian
06-03-2007, 19:50
cóż duzo mowic? wielkie GZ, za silną wole i wytrzymałosc :) pzdr.
@Wonap
Co mamusia ci nienauczyła kultury ? mógłbym do przedszkola chodzić i ? a moge i jestem pewnie 10x bardziej wyuczony od Ciebie ... own3d wyjdz i kup precla
@Wonap
Co mamusia ci nienauczyła kultury ? mógłbym do przedszkola chodzić i ? a moge i jestem pewnie 10x bardziej wyuczony od Ciebie ... own3d wyjdz i kup precla
kultury nie nauczyla ale to ze czasowniki z "nie" pisac oddzielnie to mowila i mamusia i pani w szkole w 3-4 podstawowce
Lisuu-aleniewrl
06-03-2007, 20:02
2xup
czyżbyś chciał mi zarzucić, że zrobilem fake'a?-.- (gdzie niby miala byc ta ironia?). Jak niewierzysz, ze to real photo to sobie k**** załóż postać na Harmoniii zapytaj sie MDW czy ma 3bp mms i taki house-.- <o i tutaj powinna być IRONIA> pzdr n00b:baby:
btw. ma ktos moze mozliwosc skontaktowania sie z MDW? moze by zagoscil na tym temacie. Sry za ta kłótnie ale ten czub u gory mysli ze ja fake'i wstawiam tutaj-.-
@ KorinaS Jak chcesz sobie znalesc fakei to zapraszamy do dzialu FAKEI-.-
naprawde nie rozumiem wiekszosci z was
jakby non pvp byl tylko dla noobow to cipsoft by nie robil w ogole czegos takiego
robiac to mial jakis cel, a co druga osoba pisze ze to zadna sztuka wbic 300 lvl, a sami nie wbili pewnie 20
pozatym mowicie ze Polacy to najwieksze nooboy, etc. Tak jakby wam nie zalezalo na swoim kraju, ze lepsze sa jakies swe, br, do ktorych tez nic nie mam, no ale....
pozatym mowicie ze po co taki temat - po co takie forum?
zastanow sie
co do ss:
widzialem jego domek ;]
serio tak wyglada ^^
okrzesik
06-03-2007, 20:23
MDW 300 lvl, ide se zwalić 8o
Zacząłem już produkcję czarnych koszulek z białym napisem Mateusz Dragon Wielki moim idolem, cena to 13,37 zł za sztukę, oferta ważna do wyczerpania zapasów - zamówienia przyjmuję na priv.
Im szybciej zrozumiecie, że granie w Tibię po to, by wyświetlił Ci się biały napis na środku ekranu (i nie mówię tu o You are dead ;) ), tym lepiej dla was. Tibia straciła już swój klimat, pozdrawiam tych, którzy umieją zachować umiar w tym co robią i nie tracą rl na granie w tą grę.
Możecie się ze mną nie zgodzić, ja jednak będą obstawał przy swoim.
P.S. z tymi koszulkami to nie żart ! Niedługo w produkcji znajdą się inne gadżety z linii MDW, między innymi kubki i długopisy.
pierdoly gadasz....
tak samo mozna by powiedziec o kims kto gra w cod 2 przez neta i ma bialy napis ze zdobyl fraga itp... co moze poprostu nie umiales grac w te gre i teraz jeedziesz po niej przez "uraz" do niej ? LOLeq jestes... MDW ma rl jak sam pisal i nic mu nie bedzie wiec spadowa ... od niego i od grajacych -.- pozdr dla normalnie myslacych !.
Piotrek-Securian
06-03-2007, 20:54
Żal mi niektórych ludzi tutaj...
Wy mu zazdrościcie i tyle, a jeżeli się mylę to weźcie wbijcie ten 300lvl w ten sam czas co on. -.-
GZ MATI :D
Mateusz jestes najlepszy!!!
GRATULUJE!!!B)
El polako
Mateusz jesli mógłbys to prosil bym o kilka screenowB) :]
Pozdro!!!
ale macie radochy z tego to tylko poje***a gra a wy sie tak cieszycie :]
W końcu ktoś potwierdził jakże lubianymi w dzisiejszych czasach liczbami, że Tibia grą Polaków jest :]
Cygan Slejter
06-03-2007, 21:47
ale macie radochy z tego to tylko poje***a gra a wy sie tak cieszycie :]
Debil??:evul:
Debil??:evul:
mordka idiotko
Cygan Slejter
06-03-2007, 22:09
mordka idiotko
inteligencją nie grzeszysz:baby: :baby: :baby:
Wielkie Gratz dla Mateusza:cup: :cup: :cup:
Gratulacje wszystkim wykazującym się nadprzeciętna inteligencją w tym tamacie. Ci co gadają że MDW nie umie grać na pvp, non pvp jest dla lam itp. itd. co tu pisać, po prostu siebie reprezentują. ;)
Graty MDW.
Brawo, ze ktos wkoncu dobil ten 300lvl...
Z drugiej strony pomyslcie ile zycia na to poswiecil :>
Foto_scr
06-03-2007, 22:38
@up
2652 godzin z minutami.
Przed chwilą policzyłem.
Swoją drogą, i tak go ktoś kiedyś haknie.
Chciałbym wiedzieć (tzn. ciekawość), jakie on ma zabezpieczenia. Wydaje mi się, że na tym komputerze, na którym expi, to ma jakąś twierdzę, która go chroni. Na tym sprzęcie chyba tylko Tibię ma. Kto wie.
Pewnie ludzie na jak przeczytali na Tibia.com jeśli znają wogole Angielski jak 90% tibia.org podnieta a tutaj tylko 80% ale co tam :)
Dla mnie nic Ciekawego - fajnie jak był by to najt albo pal bo pewnie na czas tego lvla najem by trenił parę tysięcy godzin co za tym idzie nie był by taki pr0.
Pewnie dostał coś o twórców Tibi - 30 many 5 życia i 5 Cap (?) oj bardzo możliwe aczkolwiek cięzko dojść.
300 lvl = z sd o 3% więcej a pozatym jak napisał GM Xadam w jednej z swoich odpowiedzi
Przykro jest grać z takimi osobami, są to osoby dla których liczy się tylko cyferka obok sword skill’a, level i ilość protektorów których mogą mieć.
@Up
Też dziwne może loguje się tylko u siebie w domu (jeśli posiada takowy) ma pełno AV i sobie gra.
A rookowali by go chyba z 2 dni.
evolucja
06-03-2007, 22:57
Fajnie, że napisali o tym na Tibia.com.. Ale spodziewałem się że napiszą artykuł albo coś.. Hehe... Właśnie około 3 minut przed tym jak to napisali założyłem noob chara na Harmonii :P Więc gratulacje i dla mnie.
I jak to piszą: gratÓlacje for mdW!!!!!!11oneoneoneoeneoenoen :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: *
*-to tylko dla troli.
@UP
Czemu nie piszesz ONI tylko on? Przecież tam jest około 4 ownerów.
inteligencją nie grzeszysz:baby: :baby: :baby:
Wielkie Gratz dla Mateusza:cup: :cup: :cup:
omg.
ale radocha :evul:
Pierdolnie serwer, pożar, ulewa, serwer trzymający harmonie pojdzie się jebać, dane przepadną a MDW dokladnie jakis plik z jego postacią(150 cyferek) sie skasuje. I mu wcale nie zazdroszcze, bo trzymanie takiej postaci to musi byc niezły stres( tak tak teraz fala ludzi co powie-tibia to tylko gra). Koles w miecha wbił 75mln expa ..i mowicie ze on ma prywatne zycie? Codziennie musi zatukać 416~ demców na taki wynik.
DATE TIME
2007-02 214h
2007-01 234h
2006-12 167h
2006-11 140h
2006-10 231h
2006-09 241h
2006-08 124h
2006-07 160h
2006-06 186h
2006-05 279h
2006-04 285h
2006-03 315h
GET LIFE!
evolucja
06-03-2007, 23:15
@UP
Pisałem. NA 99% TO NIE ON SAM GRA! Jest ich 4 lub więcej!!! Zrozumcie.. Jeden gra cały dzień, potem następny i tak dalej.
"Pierdolnie serwer, pożar, ulewa, serwer trzymający harmonie pojdzie się jebać, dane przepadną a MDW dokladnie jakis plik z jego postacią(150 cyferek) sie skasuje. "
Haha... Lol. Czemu tak sie nie stało gdy Bubble wbiła 200? Albo EO non-stop na 290 sie trzymał. Czemu wtedy serwer nie padł?
@EDIT
Sorrki. EO ma 291.. zapomniałem
Pierdolnie serwer, pożar, ulewa, serwer trzymający harmonie pojdzie się jebać, dane przepadną a MDW dokladnie jakis plik z jego postacią(150 cyferek) sie skasuje. I mu wcale nie zazdroszcze, bo trzymanie takiej postaci to musi byc niezły stres( tak tak teraz fala ludzi co powie-tibia to tylko gra). Koles w miecha wbił 75mln expa ..i mowicie ze on ma prywatne zycie? Codziennie musi zatukać 416~ demców na taki wynik.
DATE TIME
2007-02 214h
2007-01 234h
2006-12 167h
2006-11 140h
2006-10 231h
2006-09 241h
2006-08 124h
2006-07 160h
2006-06 186h
2006-05 279h
2006-04 285h
2006-03 315h
GET LIFE!
po 1 z tego co mi wiadomo pracą MDW jest prowadzenie kafejki - więc pracując gra to po 1
po 2 Cip Soft nie jest na tyle głupi aby nie robic BACKUPÓW. Założe się że przynajmniej 1 na dzień jest.
Podsumowując - Twoja wypowiedz, a szcegolnie jej pierwsze zdania mnie nieco rozbawiły :)
Adow Adan
06-03-2007, 23:22
Jezu ludzie zejdzcie z niego , H.j kogo obchodzi czy on ma życie rl czy nie , sam powiedzial ze pracuje i studiuje , a każdy czas na tibi expi a nie pierdo.. pod depo "Free Items" jak niektórzy z tąd .
Następnie nie jest piepszonym botterem jak 90% z org.pl i 25% z tego forum.
Jeżeli Ci sie nie podoba jego lvl , to ze on ma 300 lvl a ty 20 lub to ze poświęca grze wiecej niż ty to po co to jesteś i piepszysz bzdury na jego temat? tobie było by fajnie gdyby ktos cie obgadywał ??
Ktoś powiedział ze na non pvp łatwo lvl zrobić , a bzdura bo wejdzie mu jakis 150~ lvl i co mu zrobisz? na pvp hunted i juz go nie ma a na non bedzie wszystko wybijał.
Jeżeli Jesteś tu tylko po to zeby uprzykrzyć mu życie a nie Pogratulowac pierwszego 300 lvl to wyjdz z tąd .
Jeden z jego + to, to ze nie sprzedał postaci jak 3/4 osob na Arcani(130+ lvl) jakimś brazylijczykom tylko gra i nie pląta głowy sobie bzdurami tymi co wy piszycie.
Zazdrość Was zżera?? Kupcie Sobie 2 Kilo sera -.-
Ps. Gówno mnie obchodzi czy dostane bana czy nie , musiałem to wydusić z siebie wreszcie bo mnie w*****acie .
Ps 2. WIELKIE GZ DLA MDW
Goldscorpion
06-03-2007, 23:28
Lol jak można mówić, że jest ich 4. OMG!! i Co 24 na h expia??
W jaką ty tibie grasz. Nie wiesz może, że od summer upadte 2006 jest cos takiego jak stamina. ...
@Lisuu-aleniewrl
Lisu fajko wieże Ci ^^ przeczytaj dokładnie mojego posta ... to było na temat że mógłby sprzedać to na allgero.pl .... a może chcesz załapać hunta :> (joke :S) ||| hihihihi
i po raz kolejny gratuluje mu ^^ :)
Maxxonek
06-03-2007, 23:43
@Lisuu-aleniewrl
Lisu fajko wieże Ci ^^ przeczytaj dokładnie mojego posta ... to było na temat że mógłby sprzedać to na allgero.pl .... a może chcesz załapać hunta :> (joke :S) ||| hihihihi
i po raz kolejny gratuluje mu ^^ :)
Śmieszy mnie to, czemu wpisałeś moje staty w profilu ;o To taki off topic, ale trochę sie zdziwiłem ;o ah, 85 skill jest - jakbyś chciał uaktualnic xD lol xD
@topic
Sharuje - nie sharuje. Ma życie - nie ma. Pogratulować wypadałoby. I to też czynię ;)
hmhm a tu cos takiego:
Czerwiec 2006:
http://img61.imageshack.us/img61/1060/mati200czerwiec2006rt9.jpg
6 marzec 2007:
http://img69.imageshack.us/img69/5817/4huamauac6wx5.jpg
gz mateusz
@Mat_Tadzik
MDW prawie w ogole dzis nie gral wiec dzis sie odnowila.. A przy grze 10h dziennie i 14h odpoczynku stamnina moze sie zregenerowac w jeden dzien.
Patrzac na pskonejott to on nie gra 10h dziennie
8h45m 9h30m 7h45m 6h15m 11h45m 7h30m 8h30m 0h45m
Duch Guardi
06-03-2007, 23:57
Close Topic please ! Tu jest jeden wielki spam kłótnia.X(
Co do tematu GRATZ
Mat_Tadzik
07-03-2007, 00:02
Czemu widać 56h staminy.. jeżeli expi 10h dziennie lvl wbił wczoraj hmm odnowaiłąby się? wątpie.
Gratz dla Mateusza.
Wkurzające jest to, że sporo ludzi tutaj ma jakieś problemy.
Przecież każdy może sobie grać ile chce, a takie teksty typu "ma 50 ownerow" są śmieszne. Jedni wolą obracać się w miejscu, inni wolą expić :)
Pvp czy non Pvp ? Wbijcie na non pvp 300 lvl i wtedy powiedzcie czy było tak łatwo.
pozdrawiam
Cygan Slejter
07-03-2007, 00:08
Pewnie ludzie na jak przeczytali na Tibia.com jeśli znają wogole Angielski jak 90% tibia.org podnieta a tutaj tylko 80% ale co tam :)
Dla mnie nic Ciekawego - fajnie jak był by to najt albo pal bo pewnie na czas tego lvla najem by trenił parę tysięcy godzin co za tym idzie nie był by taki pr0.
Pewnie dostał coś o twórców Tibi - 30 many 5 życia i 5 Cap (?) oj bardzo możliwe aczkolwiek cięzko dojść.
300 lvl = z sd o 3% więcej a pozatym jak napisał GM Xadam w jednej z swoich odpowiedzi
@Up
Też dziwne może loguje się tylko u siebie w domu (jeśli posiada takowy) ma pełno AV i sobie gra.
A rookowali by go chyba z 2 dni.
rozwaliłeś mnie z tym tekstem od GM :baby: :baby: czy grająć gora 8 godzin dziennie wypowiedz GM odnosi sie do MDW??
a zresztą
Debile na forum
nie wypowiadam się już tu
cya~~
z tymi debilami to się zgadzam. xp
PVP MASTAHY, O NIEEE!!!11111oneoneone
Coś gadaliście o Teduniu, dostał nejmloka ale nie wiem za co.
Co w niku Tedunio jest złego? Jego obecny nik jest dużo lepszy. :)
Achon Elaw. <---- przeczytajcie od tyłu. xDD
WALE NOCHA RULEZ.
rezydent
07-03-2007, 08:52
dziwne, że jeszcze miesiąc temu wszyscy stawiali na taifuna jako 300lv ;]
MDW rlz!!! i to w dodatku druid jest widocznie lepszy od sorców ;ppp
Lipton'ek
07-03-2007, 09:26
@2up^^^
wedlug mnie taifun by mial jusz 300 level gdyby nie wojna na furorze ale nigdy nie wiadomo...
btw. gz mateusz ;]
@2up^^^
wedlug mnie taifun by mial jusz 300 level gdyby nie wojna na furorze ale nigdy nie wiadomo...
btw. gz mateusz ;]
Po co piszecie gz? Przecież on na forum sie nie udziela pewnie boi sie otworzyć puszke konserwy bo tam keylogger
ech taifun padl w wojnie .... no i co? Padl bo jest takim idiotom ze sam wszedl w trapa lol a gz należy sie za 300 lvl jakby-nie-bylo jest to jakies osiagniecie ale ja bym sie bardziej cieszyl jakby rozwiazal jezyk beholderow (o ile sie da) w kacu on nie jest malym dzieckiem i potrafi myslec ...
a kiedy palek wbije jakis chociaż 250 lvl ... ech a kto pamieta dzic gugo??
Usuneli 27192169 temat o tym razem z moim postem więc skrobne sobie tu :) :
Ale się podnieciłem!
Mamusiu! jestem mniejszością seksualną, chłopcy mnie podniecają!
nie wypowiadam się już tu
Hej, hej! jednego mniej!:)
Wkurzające jest to, że sporo ludzi tutaj ma jakieś problemy.
Owszem, mam straszne problemy depresyjne :). Odkąd MDW wbił swój poziom już nie mam szans być najlepszym :( - strasznie mu zazdroszcze :(
;1304679']z tymi debilami to się zgadzam. xp
PVP MASTAHY, O NIEEE!!!11111oneoneone
Coś gadaliście o Teduniu, dostał nejmloka ale nie wiem za co.
Co w niku Tedunio jest złego? Jego obecny nik jest dużo lepszy. :)
Achon Elaw. <---- przeczytajcie od tyłu. xDD
WALE NOCHA RULEZ.
Dostal namelocka ,poniewaz polski raper - Tede ma wiele "ksyw" np. Fiodor, Tedunio,TedeF :}
Shadowless
07-03-2007, 12:24
Teraz to można jzu ma gratulować 300!
Ramstain
07-03-2007, 13:53
Brawa brawa i owacje dla stojonco ,dla niego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FIRST 300 LVL POLAKIEM!!!!!!
Zrypał ten adv na 300 lvl. Mógł coś lepszego zrobić, są lepsze screeny np. na 200, lub 100 lvl, ludzie czasami się bardziej starają, a adv. na 300 lvl to jest na prawdę coś.
Elder Nagan
07-03-2007, 21:12
Brawa brawa i owacje dla stojonco ,dla niego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FIRST 300 LVL POLAKIEM!!!!!!
wez sie nie kompromituj "dla stojonco"
on jest z non pvp wiec moze se ten lvl w dupe wsadzic ;)
co z tego ze ma 300 lvl?? jak to nawet nie jest wasza postac tylko kogos kogo nei znacie..a jak uslyszycie mateusz dragon wielki to wam odrazu pala staje...zal.pl
Lisuu-aleniewrl
07-03-2007, 21:29
@Lisuu-aleniewrl
.... a może chcesz załapać hunta :> (joke :S)
kij ci w odbyt a huuuuuuntuj sobie.. tylko kiedy ja sie ostatnio logowalem na tego chara....? 4-5 mies. temu a pozatym on jest hacked (not joke;x)
A ciul poco sie kucić xDD..... teraz zaowazylem ze ty ziomek z iridii xDD.. \,,/PeAcE\.,,/
Lisuu-aleniewrl
07-03-2007, 21:35
Ja mam dla was malego ss'a, ktory jest dowodem na to ze MDW jest baaaaaaaaaaaaaaaardzo bogaty;]. Jest tu jego domek i cos extra;]8o
http://img261.imageshack.us/img261/561/mdwma5.jpg
pozdro dla Bez~ ktory zalatwil to zdjecie xDD:evul:
wiem ze edutuje wlasny post ale o co kurwa chodzi z tym obrazkiem?
Luke Firemaster
07-03-2007, 22:31
Kompromitacja całego serwisu tibia.pl!
MDW udzieł wywiadu tylko serwisowi tibiabr.com, i to ich reklamówkę ma w profilu postaci - cytuję "Visit tibiabr.com". Brazole mają newsa - my nawet tego nie mamy.
Wstyd, panowie!
Comment: Visit www.tibiabr.com supported fan site.
Rofl :dance:
Shardzik
07-03-2007, 23:32
Jakbym był na jego miejscu też bym sie wstydził polaków, wystarczy przeczytac posty większej części z nich. Mateusz nie jest święty wcale, szczerze go nie lubie, ale nie dla tego ze mi tak bardzo żal (to słowo utraciło przez was swoje dobre pierwotne znaczenie) jego 300 lvla, tylko z jego chrakteru, bo jest czy tam był bo na harmoni ostanti raz bylem ok. rok temu. no jest cwaniakiem. Ale no żal mi go widząc że co 3 post ktoś go oczernia. Najczęściej oczywiście w stylu "niech wypierdlalalala z tego non - pvp latwiej sie expi itd) To są tylko sranie w banie taki pretekst żeby troche sobie popłakać, że to nie wy jesteście na jego miejscu, ale na mentalnosc polaków to już nie bede sie wyżalał.
Grałem stosunkowo tyle samo na non-pvp (wlasnie harmonii) jak i na pvp. I co ?
Jak meczylem guardy z koperta na pvp, to sie ludzie pytali kiedy skoncze, a na non - pvp odpowiedzia bylo zlurowanie, 4 nowych badz zablokowanie respa.
A to że te tajfuny tudzież inne cyklony mają wojne, to ich sprawa, bo można dojść do jednej z przyjacielsko nastawionych gildii. A to że teraz podpierają depo/temple/domek to tylko rezultat kozactwa.
Jak by to powiedzieć , z okazij ze Mati stał się najwyszym lvl'em tibiabr sponsoruje jego paccki za reklame na komentarzu i pewnie wyłoczność na ss :]
Tak jak Eo kiedyś ;)
@
Lokirj , tzw loki of harmonia w domku z Matim to Owner Tibiabr.com
Rofl :dance:
Co w tym śmiesznego bardzo dobrze ze jakiś polak lubi brazylijczyków
papik1992
08-03-2007, 13:03
jesli on jest naprawde parwdziwym graczem polski to czemu w opisie ma tibiabr.com a nie tibia.pl ?
jesli on jest naprawde parwdziwym graczem polski to czemu w opisie ma tibiabr.com a nie tibia.pl ?
bo tibia be er go sponsoruje kupujac mu pacce ?; o
Arka_Sath_Wielki
08-03-2007, 16:31
Last login: Mar 06 2007, 21:45:39 CET
To rzekł wbił level, i więcej nie wrócił ??
WoooooooooooooooooooooW !!!! 8o 8o 8o
To jest przekolo.
Go go go 400 lvl :)
Życze powodzenia w dalszym ciągu gry :p
Pozdro B)
@Zoltek
jak widzę twój podpis to się zastanawiam dlaczego znalazł się w nim ten 2 od góry w lewym rzędzie button. wyjaśnisz mi to ?
Kompromitacja całego serwisu tibia.pl!
Co bardziej przejeci juz zaczeli sie biczowac. Wyniki w niedziele.
Poza tym zachowajcie troche podniety na przyszlosc, 400 to tylko kwestia czasu.
Nie skilla tylko czasu.
Foto_scr
09-03-2007, 01:05
A ja mam takie pytanie do Was, co o tym sądzicie.
Elder Druid, np. 250lvl, to ciska w potworki z SD już za 1000hp srednio, tak? 300lvl już troszkę więcej - a co będzie na 350lvl, który jest kwestią czasu, jaki spędzi na robieniu przez x dni tego samego, co od 150lvli. Wyobrażacie sobie? Demon (najsilniejszy potworek) na dwa strzały z SD. Jak na OTS. Należy wprowadzić jakieś nowe moby do bicia dla tych, co taki poziom w grze zrobili.
NoooBeeeK
09-03-2007, 19:01
Gratz!!! dla Mateusza~ ale mimo wszystko bycie PG na świecie non-pvp jest sporo łatwiejsze niż na pvp. Odpada ryzyko wojny, którą ma akurat Taifun~ oraz Eternal~. Ja gram na pvp, mam obecnie 132 lvl Elder Druidem i jestem na 100% pewny, że gra na świecie pvp jest trudniejsza.
Pozdro.
Ekhu...Stfu... Latwiejsza ?
W to watpie... sam gram na Harmoni...nawet nie wiesz jak to jest...
-Yo
-Yo
-Leave
-F*ck You B*tch
I jak expic ?
Na pvp wystarczy
-Yo
-Yo
-Leave or hunted
-kk Srr bb
Nie mowie ze wojna to nei zagrozenie... ale zdrugiej strony... wychodzi mniej wiecej na to samo... tu ded bo wojna... i nadrobisz exp... a tu nie expisz :P
:D GZ dla MDW !
Pozdrawiam cala moja rodzine... siostre ktorej nie mam i wszystkich co nie maja pokolei w glowie bo czytaja moje posty :P :D -Inglisz - Joke :D
Hmmm... ostatnio nie wychodza mi zarty... :D
@Foto Scr.
Demon najsilnijeszy potworek ? :P niektorzy maja poczucie humoru...
byc moze bierze na 2 shooty z SD ... Badz bedzie bral... Nie bedzie nowych tybow dla takich lvl... tylko coraz lespze potworki... Feru rozwalili w 10sec. ale w jakim Tm. Coz teraz expi na Demach zaraz na Orshah. i tak coraz wyzej... margoth hunt :) i za nastepne 2 lata badz moze juz nawet rok. jakies Apocalyspsy :)
a dużo osob mowi ze trudniej sie gra na pvp
GOWNO PRAWDA!!!!
NA NON PVP WBIJE Ci ktos na resp i co goowno mu zrobisz ktos cie okradnie gowno mu zrobisz a blokowanie zadko sie udaje
Pyskaty_Beszczel
09-03-2007, 19:40
lol mateusz dragon to pala ... osiagniecie wbic na non pvp lvl. Prosze was!! Zresztą to pierdolonu polonista nic tylko takiemu najebac -.-
Kestanio
09-03-2007, 20:08
Mam takie pytanie moze ktos zna odpowiedz :) od 3 dni ten mateusz nie expi czyzby zrobil 300lvl i koniec? cos slyszalem ze ma jakiegos knighta ktorym teraz gra? a moze sprzedaje tego druta ? plx opowiedzcie :D:D
lolz 300lvl najlepszy tibijczyk ulala :D parenaście tysiakow by za ta postac wziol :D
Mat_Tadzik
09-03-2007, 20:34
Mam takie pytanie moze ktos zna odpowiedz :) od 3 dni ten mateusz nie expi czyzby zrobil 300lvl i koniec? cos slyszalem ze ma jakiegos knighta ktorym teraz gra? a moze sprzedaje tego druta ? plx opowiedzcie :D:D
lolz 300lvl najlepszy tibijczyk ulala :D parenaście tysiakow by za ta postac wziol :D
Niegra to niegra co ty taki fan jego? popros go moze się z tobą umówi..
HAAHHA
sprzedam 300 levela, 10tyś złotych, 82 mlv, nicku nie podam z racji bezpieczensstwa....AHAH zdechł bym chyba jakbym cos takiego na allegro zobaczył. Koles loguje sie w wawie o 12:25 a o 12:30 w Berlinie, deleted w pare minut
Bloody'Seba
09-03-2007, 22:32
Tak naprawde najlepszym tibijczykiem jest... CHUCK NORRIS (przeciez 2 razy przeszedl tibie) :D:D:D
Sir-Krzysztof
09-03-2007, 22:40
Mateusz kozaczy bo na non-pvp gra.
A By zagral na pvp to by zobaczyl jak to jest B)
Expenser
09-03-2007, 23:06
wielcy znawcy sie znalezli gralby na pvp to by zobaczyl... wbij 300 lvl na non=pvp jak tak gadasz.. wiesz jaki to jest trud? ja mu bardzo gratuluje :)
Tak napewno Mateuszowi na demki (Goroma) wpadało 10 noobów -.-
Wiadomo , że miał non stop puste i mógł sobie expić , a jak już ktoś tam był czyt.(150+ , 200+) to napewno mu dawał expić , żeby wkońcu zdobył ten pierwszy 300 lev ; )
Granie na non-pvp wymaga wyłącznie cierpliwości , a na pvp ? Masz hunta to sobie nie pograsz i tyle ; ]
Mendolina
09-03-2007, 23:20
@Sir-Krzysztof
Myslisz ze tibia to tylko pvp? Na non-pvp jest jeszcze trudniej bo nie mozesz zagrozic huntem, wbijaja ci na expowisko, kradna loot itd. zreszta wbij taki lvl to pogadamy ;], jestes rox koles8o
Patrząc obiektywnie:
Gdzie trudniej grać PVP czy NPVP ?
NA małym lub średnim lvlu na pewno na non pvp , ale gdy juz expisz na miejscowkach takich jak MDW to NIKT Ci nie wbije na respa.
Problemem tylko moze byc , ze ktos cie niezbyt lubi, wpadnie z kolegami i BB.
Co do tego czy na PVP wbilby taki lvl..
Nie mozecie wiedziec tego czy zlapalby hunta, byc moze bylby w najsilniejszej gildi na opdludnionym swiecie , ze nikt niebylby w stanie go zabic lub wogole dojsc n a jego expowisko , omijajac kolegow z gildii etc.
Ale dla niego na pewno najwiekszym ulatwieniem w expieniu , ktore daje mu non pvp jest o wiele szybszy resp.. Na Harmonii prawie ciagle gra 800-900 osob a na wiekszosci serverow PVP 500 osob.
A wiec.
+Na non pvp expi szybciej z powodu respa
+Ma wiecej czasu na expienie
+Nikt go nie zabije(Byc moze i tak by nikt nie zabil)
-Czasem troche mniej zabawy
lol mateusz dragon to pala ... osiagniecie wbic na non pvp lvl. Prosze was!! Zresztą to pierdolonu polonista nic tylko takiemu najebac -.-
Twój największy level to jaki? Wbij ten 100 przynajmniej na non-pvp i możesz się wypowiadać!
Ludzi nie ośmieszajcie sie, żeby chociarz 1/10 tych co krytykują non pvp była w stanie wbić tam 100lvl to było by dobrze, i co wam z tego 15 lvla na pvp który pada pare razy na tydzień??
A co do Mateusza to widać że zależało mu tylko na byciu tym ,,pierszym'' na 300 lvlu bo już odpuścił gre.
gay powie
-co to za wyczyn nabic 300 level na pvp ..nie ma hunta, na luzie mozna grac
-co za wyczyn nabic 100 level na rooku
A taka jest smutna prawda, że przychodzi nup, staje na środku respa
x:siema
y:lupish mnie?
x:ej, expie nie mam czasu gadac
y:ssij k**** h** twoja stara to gitara blabla, bede tu stac i ci blokowac resp! płac albo zmieniaj expowisko.
i co mu zrobisz? ahah możesz naskoczyć i nacisnąć ctrl+R ale oczywiscie po godzinie stracisz cierpliwosć i odpuśćisz bo w tibii jest masa expowisk gdzie można stanąc w jednym miejscu i blokowac caly czas resp. Anyway m0Ndrosci wygłaszane przez gaylordow powinny byc usuwane a sami "autorzy" banowani
No jasne noob wbije sie Mateuszowi na demony -.-
a flasnie she sie pfijeeeeeeeee, i na raty tesz!
ogolnie w/e ten temat, nie mozna porownycwac non pvp z pvp
Blakall Shinekryon
10-03-2007, 19:12
LoL? Pzreceiz on nie zawsze expil na demonach prawda? I też mogł miec takie sytuacje jak opisał Etoric..
Weż sie lepiej nie wypowiadaj...
Nie interesuje mnie lvl MDW, ale tez nie lubie jak kazdy pieprzy jak polamany jaki to on dobryX(
pozdrawiam
Ancient-Necro
10-03-2007, 23:10
Małe fakty, w sumie chyba nikt się nie uczepi, że tu napisze, niech każdy się dowie... xD
Pamiętacie jak Taifun miał 280~ lvl ? a mdw miał 260~, lecz On za wszelką cenę chciał wbić 300-setke i co zrobił?
Zapłacił ludziom z Vision ogromną sumę na Harmonii, żeby wywołali wojnę, aby Taifun przestał expić i mdw mógł sobie spokojnie wbić levelik... :)
Hehh... już takie rzeczy się dzieją w Tibii xD
Fakty w sumie nie oficjalne, ale mały dowodzik, pewno każdy widzał ss na only harmonia z mdw i jego domkiem (obok był pewien gracz), to był imargam chyba, mówił przecież "Hail Vision"... żałosny mdw jest xD
Małe fakty, w sumie chyba nikt się nie uczepi, że tu napisze, niech każdy się dowie... xD
Pamiętacie jak Taifun miał 280~ lvl ? a mdw miał 260~, lecz On za wszelką cenę chciał wbić 300-setke i co zrobił?
Zapłacił ludziom z Vision ogromną sumę na Harmonii, żeby wywołali wojnę, aby Taifun przestał expić i mdw mógł sobie spokojnie wbić levelik... :)
Fakty w sumie nie oficjalne, ale mały dowodzik, pewno każdy widzał ss na only harmonia z mdw i jego domkiem (obok był pewien gracz), to był imargam chyba, mówił przecież "Hail Vision"... żałosny mdw jest xD
ciekawe.... neiwiem czy to tlyko "spiskowa teoria dziejów" czy prawda...nie mniej ma 300 lvl, co jest osiągnięciem... :cup:
Ale mnie rozbawiło to:
w wywiadzie, chyba dla tibia BR co powiedział MDW - że gra tyle samo lub neico więcej niż przeciętny człowie harmonii.... no nie wiem... gra codziennie po 8-10 godzin :/ u mnie na serwie średnia jest na pewno niższa, może Harmonia to tylko nałogowi gracze :P ehh MDW powinien się przyznać, że gra dużo. B)
A i jescze jedno - sądzicie, że orib to dla rozgłosu - bo ja tak...
I właśnie kto wie jaki on ma mlvl? chyba nie tak duży, skupił się na llvu nie??
Ok na koniec dodam GRATULACJE DLA MATEUSZA DRAGONA WILEKIGO, naszego rodaka bo 300 lvl, jakkolwike niezdobyty to wielka rzecz! :cup:
Ancient-Necro
10-03-2007, 23:52
Nie wiem czego mu gratulować, oszust.... wiedział, że nie wbije 1st 300-setki to wykorzystał to, że Taifun na PvP gra -.-
@down:
<mdleje> nic z tego nie rozczytałem, masakra (chodzi mi o ortografie dla nie kumatych)... lepiej wyjdź i nie uciekaj do kafejek tylko chudź do szkoły -.-
chyba, że ten post to jedna wielka ironia, ale nie na temat -.-"
Twój największy level to jaki? Wbij ten 100 przynajmniej na non-pvp i możesz się wypowiadać!
a ty ktory wbiles ze nie siedzisz cicho ?
Najlepiej niech cala sytuacje komentuja tylko ludzie 250+. Nie ma tu takich ? Szkoda.
Lisuu-aleniewrl
11-03-2007, 10:32
Popatrz jak Taifun bił lvle przed wojna, a jak bije mateusz.... Mati ma speeda, Taifun w somie tez jest szybki ale nie aż tak> Z wojną czy bez Taifun by i tak nie nabił szybciej lvla od Mateusza. Pozdro
Ancient-Necro
11-03-2007, 17:19
to czemu ta osoba na screenie mówi "Hail Vision" boshe i myślisz, ze taifun nie byłby szybszy ? <mdleje>
Miał przewage 20 lvl'i zanim nie doszło to tego przekupstwa -.-"
Taif zanim nie padł expił równie szybko jak mdw na warlockach itd xp (przypuszczam), pomyśl co by sie działo jagby te demy na goromie tłukł jak mdw
Nigdy nie odwiedzałeś erig.net (zobacz archiwum expa Taifun'a)
Pall_Mall
11-03-2007, 22:42
Prosze nie pisz głupot jak nie znasz sytacji furory załosny to jestes Ty bo piszesz cos o czym nie wiesz
Najlepiej niech cala sytuacje komentuja tylko ludzie 250+. Nie ma tu takich ? Szkoda.
Ja mam 260 na podkarpackim!!!!!!!!!111111111111111@!2!@111one
Mateusz to pała!!!!!!!!!!!!1111111111111111111111@!2!212@!
Witam, jestem skłonny uwierzyć w wersje jakoby to MDW przekupił Imagrama i paczkę, chociażby dlatego, że grając na Thori jeszcze przed hackiem grała tam również paczka z Furory. Często gadałem z Imagramem, i poróżniło nas trochę polityka jaką prowadzą wobec Taifuna chodziło o to aby go wsparli lepiej przy wbijaniu 300 lvl-a tak aby to Polak został 1szym 300 lvlem w Tibii.
Wtedy to też usłyszałem znamienne słowa:
"Nie martw się Polak jako pierwszy wbije 300 lvl, ale nie będzie to Taifun"
Harmonian90
12-03-2007, 16:48
Ten koles na ss z mateuszem w jego domku to Moderator www.tibiabr.com
Korodrel
12-03-2007, 16:55
GZ dla MDW ale nie dziwcie sie ! na furora toczy sie wojna jak TD ma expic ? X(
Adow Adan
12-03-2007, 21:03
omg , macie dowody?? screeny?filmy?? nikt z furory tutaj nie napisał o przekupctwie wiec po jakiego h.. ktoś z innego serwa sie wypowiada i niby wie "najlepiej"??
PS. Na Arcani tez wojna jakos 1/4 hlvl expi spokojnie -.-
Zyzoobir
12-03-2007, 21:46
Och tak teraz to już jest tak w rankingach leveli :
Mateusz Dragon Wielki 300 LEVEL!!!!!!!!!!
Eternal Oblivion 289 LEVEL!!!!!!!!
Tafiun Devilry 280 LEVEL !!!!!!!!!!
Szybko idzie ....
Cygan Slejter
12-03-2007, 22:57
Witam, jestem skłonny uwierzyć w wersje jakoby to MDW przekupił Imagrama i paczkę, chociażby dlatego, że grając na Thori jeszcze przed hackiem grała tam również paczka z Furory. Często gadałem z Imagramem, i poróżniło nas trochę polityka jaką prowadzą wobec Taifuna chodziło o to aby go wsparli lepiej przy wbijaniu 300 lvl-a tak aby to Polak został 1szym 300 lvlem w Tibii.
Wtedy to też usłyszałem znamienne słowa:
"Nie martw się Polak jako pierwszy wbije 300 lvl, ale nie będzie to Taifun"
lol:D :D
bardzo ciekawe:D:D
z Eternalem bylo to samo:D :D
a ja tak moze troche odbiegne od rozmowy.... czakalem na 300lvl tylko po to by dowiedzieciec czy dostanie cos od Cipsoftu za to :D i w koncu nie wiem czy cos dostal czy nie, wiecie cos na ten temat ?
( nie odpowiadajcie mi ze troche many troche capa i troche zycia .... )
Och tak teraz to już jest tak w rankingach leveli :
Mateusz Dragon Wielki 300 LEVEL!!!!!!!!!!
Eternal Oblivion 289 LEVEL!!!!!!!!
Tafiun Devilry 280 LEVEL !!!!!!!!!!
Szybko idzie ....
Nom, Polacy to czasami potrafia przegrac zycie ;)
Foto_scr
12-03-2007, 23:41
a ja tak moze troche odbiegne od rozmowy.... czakalem na 300lvl tylko po to by dowiedzieciec czy dostanie cos od Cipsoftu za to i w koncu nie wiem czy cos dostal czy nie, wiecie cos na ten temat ?
Napisz do niego PM.
( nie odpowiadajcie mi ze troche many troche capa i troche zycia .... )
Troche szybkosci ;s
Gdyby chociaz jeden z was moglby byc w party z mateuszem to by wam stanol:/ mati był, jest, i bedzie najlepszym graczem tibi na swiecie
Mat_Tadzik
18-03-2007, 22:35
Gdyby chociaz jeden z was moglby byc w party z mateuszem to by wam stanol:/ mati był, jest, i bedzie najlepszym graczem tibi na swiecie
Tak jest!! Dokładnie podniecenie nas łapie jak go widzimy. Jaki cudowny on jest przecież on ma 300lvl!! W zyciu liczą się tylko lvle a on jest naszym PANEM! Kłaniajmy sie mu!
zasmiecanie forum takimi tematami..ehhjakby jeszcze bylo o kim pisac...chyba juz minister edukacji jest ciekawszy
zasmiecanie forum takimi tematami..ehhjakby jeszcze bylo o kim pisac...chyba juz minister edukacji jest ciekawszy
W tym temacie jedno mnie denerwuje... ludzie nie umią docenić innego człowieka bo sami tak nie potrafią choć w w głębi serca by sami chcieli sie doczekać na swój temat takiego Topicu. Ci któzy piszą ze co to jest na non-pvp nabic taki lvl to czekam aż wam sie starczy cierpliwości i samo zaparcia aby nabić ten 300 lvl ...
Gratuluje i podziwiam Cię Mateusz że jesteś w czołówce graczy Tibii !
Piaty_Jezdziec_Apokalipsy
21-03-2007, 19:20
Nie bluźnij!
v0n_oswiec0ny_
21-03-2007, 20:05
omg... podnieta z lvlami, "nie masz wytralosci zeby nabic taki lvl" nie nie mam! bo nie jestem uzalezniony od tibii sram na lvl! wazniejsi koledzy! i zawsze beda najwazniejsi!! kumasz?
W tym temacie jedno mnie denerwuje... ludzie nie umią docenić innego człowieka bo sami tak nie potrafią choć w w głębi serca by sami chcieli sie doczekać na swój temat takiego Topicu. Ci któzy piszą ze co to jest na non-pvp nabic taki lvl to czekam aż wam sie starczy cierpliwości i samo zaparcia aby nabić ten 300 lvl ...
Gratuluje i podziwiam Cię Mateusz że jesteś w czołówce graczy Tibii !
daje lep sobie obciac ze wieksza czesc graczy ma wiekszy szacunek dla kogos kto ma 200 na pvp niz 300 na noob pvp...
robienie tematu dla kogos takiego jest...smieszne
manfred_007
22-03-2007, 22:01
daje lep sobie obciac ze wieksza czesc graczy ma wiekszy szacunek dla kogos kto ma 200 na pvp niz 300 na noob pvp...
robienie tematu dla kogos takiego jest...smieszne
Utnij sonie ten twój "lep"!!
1. A teraz co do niejakich przekupst. Zapłacił?? wiecie?? macie dowody?? a jeśliby to co?? ch*j wam do tego!! zrobił 300 lvl, wbił 440 mln expa... chyba to mówi samo za siebie.
2. Obrażacie go!! Dlaczego?? Nie umiecie docenić jego wysiłQ i pracy włożonej w to co osiągnął?? To co robicie jest poprostu żałosne, chyba nikt tak nie umie, tylko my Polacy!!
3. Nie porównujcie wilka z psem... (chyba wiecie o co chodzi) widać podstawowe róźnice i nie można mówić co jest lepsze.
w levelu ;)
ja osobiscie nie potrafiłbym grac na non-pvp :p
ale tez osobiscie nie mam nic do graczy na non-pvp tak jak niektorzy forumowicze, ktorzy uwazaja ze gra na non-pvp to noobstwo itp. :>
kiedy wy zrozumiecie ze gra na npvp jest równie trudna jak pvp..złodzieje, ciągłe problemy z knightami blokującymi respa, ciągłe wyzwiska,debile, brak autorytetu..ot mi kurwa poziom łatowści gry na nonpvp!
--==Jexemo==--
28-03-2007, 01:51
co to za debilny temat.. o lol..
co to za debilny temat.. o lol..
BROWAR DLA TEGO PANA B)
BROWAR DLA TEGO PANA B)
hmm zazdrosc wbij 300lvl a tez pojawi sie temat a nooba ktorzy pisza oo npvp lamus noob to niech chociaz wbija na n-pvp 20lvl zobacza jak latwo a ci ktorzy juz tam maja taka postac to sa lamusami i noobami(na to wychodzi)
kiedy wy zrozumiecie ze gra na npvp jest równie trudna jak pvp..złodzieje, ciągłe problemy z knightami blokującymi respa, ciągłe wyzwiska,debile, brak autorytetu..ot mi kurwa poziom łatowści gry na nonpvp!
zlodziej? - report
kmight blokujacy respa - jemu tez mozesz pobloczyc respa
wyziwska? - ignore pm
debile?- ignor pm
brak autorytetu?- na chuj ci autorytet jak z bracmi wbijasz lvl?
zlodziej? - report
kmight blokujacy respa - jemu tez mozesz pobloczyc respa
wyziwska? - ignore pm
debile?- ignor pm
brak autorytetu?- na chuj ci autorytet jak z bracmi wbijasz lvl?
DOBRZE PRAWI
HERBATA DLA NIEGO !
A TY TAM ILES UP: ES TE EF U MAN COZ YOU DONT KNOW ME!
Stemi Riph
28-03-2007, 17:16
omg... podnieta z lvlami, "nie masz wytralosci zeby nabic taki lvl" nie nie mam! bo nie jestem uzalezniony od tibii sram na lvl! wazniejsi koledzy! i zawsze beda najwazniejsi!! kumasz?
zal patrzec "uzalezniony od tibii" jak widac na stronie erig.net mateusz siedzi jakies 6-8 godzin dziennie co nie jest wielkim uzaleznieniem bo sa osoby ktore graja 23h i 52 minuty na dobe w takiej sytuacji mozna powiedziec idz sie lecz ale jak ktos siedzi nawet 9 godzin to wcale nie jest takie straszne a pozatym nigdzie mateusz nie mowil ze jest uzalezniony. moze dla niego przejebac na tibie 8 czy 9 godzin dziennie to rozrywka. Wyjdz i nic nie mow.
A co do ludzi ktorzy mowia ze na non-pvp to nie sztuka wbic 300lvl a na pvp tak.
sam gralem na non-pvp i nieraz w*******al mi sie jakis frajer i wybijal potworki i co mu zrobie?? nawrzucam? blokne? a na pvp mozesz taka lajze zajebac taki taifun 289 lvl to nie sztuka dla niego zabic nooba ktory bije mu potworki a wrazie czego taifun jest w jednej z najlepszych gildii na jego swiecie gdyby nie patrzec ze taifun na pvp to leb bo sie musi meczyc zeby 50 lvla zabic.
Kazdy mowi ze nabic 300 lvl na non pvp to nic ale kazdy mowi ale jakos nie ma tylu madryc polakow zeby nabili tez pierdolony 300 lvl. to jest wlasnie polska i ci podolowani i zdepresjonowani ludzie ktorym "nic sie nie chce" ale gdyby sie za to wzieli to na pewno by zrobili to duzo szybciej. to jest prawda o polakach bo polak poki nie sprobuje to wie ze umie ale nie probuje bo mu sie nie uda... nie komentujcie mojego posta bo nie ma sensu nie chce mi sie wchodzic na ten temat i na was patrzec. zadzwoncie do mnie jak ktos z was nooby nabije 400 lvl na pvp, non-pvp czy pvp-e.
Lol...ja ma mwiekszy szacunek do Nemtora[235ms na Aldora] niż do MDW[301ed na Harmonia]...na no-pvp nie jest tak trudno bic lvl ponieważ: 0 wojen...wojny powoduja straty i zajecie czasu na pk[nawet ponad miesiac], a ci co mowia o zlodziejach itp do bullshit bo ci co maja goroma quest[tam gdzie expil mdw] to raczej nie sa noobami i maja do niego respect i nie blocza mu respa itp...wiec stfu...
Lord Duszlik
28-03-2007, 19:30
a pozatym nigdzie mateusz nie mowil ze jest uzalezniony
Uzależniony się nie przyzna.
I cie popieram w 100%. Taka jest prawda!
zal patrzec "uzalezniony od tibii" jak widac na stronie erig.net mateusz siedzi jakies 6-8 godzin dziennie co nie jest wielkim uzaleznieniem bo sa osoby ktore graja 23h i 52 minuty na dobe w takiej sytuacji mozna powiedziec idz sie lecz ale jak ktos siedzi nawet 9 godzin to wcale nie jest takie straszne a pozatym nigdzie mateusz nie mowil ze jest uzalezniony. moze dla niego przejebac na tibie 8 czy 9 godzin dziennie to rozrywka. Wyjdz i nic nie mow.
wiem wiem, siedzenie 8h to nic. Nie ważne, że jestesmy w szkole do 14, reszte czasu w kompa az do spania prawie to nie jest uzależnienie. Wcale.
DOBRZE PRAWI
HERBATA DLA NIEGO !
PWND :P
http://notop.republika.pl/162lvlx2.jpg
MDW to mUj miSZCZ !!!!!
ja tesh go koffam! on jest bossssski!!!!!!!1!!!!!11!!!!!1111!!!!11!!!!!!!
Tyrael<PL>
28-03-2007, 23:35
Widze ze duzo osob mysli ze wbicie na non pvp 300lvla to nic, bo jest to świat non-pvp................... -.- ................LOL
Ludzie to jest 300lvl......hallo!! 300lvl!!!
Jezeli myslicie ze wbicie 300lvla na non pvp jest takie proste to prosze bardzo,
ciekawe czy wbijecie nawet 100
Najlepiej krytykować innych, nie przecze ze bicie lvla na świecie non-pvp jest
latwiejsze nic na pvp, ale wbicie 300lvla to nie jest proste
(pozatym wogule MDW z 298 na 300 wszedł w 3 dni) :o :o :o
Wielkie GZ dla niego
Pozdro
Widze ze duzo osob mysli ze wbicie na non pvp 300lvla to nic, bo jest to świat non-pvp................... -.- ................LOL
Jezeli myslicie ze wbicie 300lvla na non pvp jest takie proste to prosze bardzo,
Wielkie GZ dla niego
Pozdro
Hm, nie, to nie jest łatwe. Racja. Mówisz, że 100 nie damy rady? Mylisz się. z 298 na 300 w 3 dni, czyli kolejne 30h(około) zmarnowane. "WIELKIE GZ DLA NIEGO!!1!111!11!!" no tak... w końcu ma duży lvl.... Nie czaje jak wy go wszyscy bronicie? Mówicie, że nie jest uzależniony bo kurwa gra tylko 10h dziennie, TYLKO?!?!?! A jakby byyl 20lvl który gra 10h dziennie to kurwa odrazu by było "noob haaha" "uzależniony noob" "hahahaha" I dalej. Albo mi się wydaję, albo wszyscy się mu podlizują, bo ma h-lvl.....
Do większości z was - gadacie jaK uzależnieni już. 10h to dla was wszystkich nie jest uzależnienie. Dla pijaka 10 butelek to też nie jest uzależnienie. Tibia jebie ludzi na mózgi...
Wiem, przekleńst nie powinienem używać. Jednak inaczej już nie można czasem uczuć określic
Wielkie GZ dla niego
Pozdro
jeee jol jol jol ziom !!! jestes za~ziom bezele jol jol !!
Tyrael<PL>
29-03-2007, 16:10
GZ dla niego to znaczy ze mowie ze mu gratuluje tylko 300lvla a nie tego ile to bil
Wedlug mnie to MDW poprstu zmarnowal sobie zycie nad tibia, bo rozumiem se pograc dla przyjemnosci ale to nie jest przyjemnosc tylko uzaleznienie
Nie wyobrazam sobie gdyby mu hakneli postac( nie haknom ale to tylko spekulacja)
Chyba by popelnil samobojstwo:baby: :baby:
IceMaster :)
29-03-2007, 16:31
@up
Skąd Ty to mozesz wiedziec?^^ Pozatym MDW grał dużo do - 300 lvl bo był to jego cel - cos czego nikt nie osiągną. Pozatym pisał w wywiadzie ze ma czas dla rodziny,przyjaciół, prace, szkołe etc etc, więc daj mu spokój. Pozatym to nasz rodak :<
--==Jexemo==--
29-03-2007, 16:51
hmm zazdrosc wbij 300lvl a tez pojawi sie temat a nooba ktorzy pisza oo npvp lamus noob to niech chociaz wbija na n-pvp 20lvl zobacza jak latwo a ci ktorzy juz tam maja taka postac to sa lamusami i noobami(na to wychodzi)
rozumiem.. 'najlepszy' lvl w tibii.. brawo dla niego.. ale takiego typu tematy są zbędne.
a tak btw.. to chyba złą osobe zacytowałeś.. że kolega chce mi browara postawic to musi od razu zazdrościc mdw lvla..? rotfl
@up
Skąd Ty to mozesz wiedziec?^^ Pozatym MDW grał dużo do - 300 lvl bo był to jego cel - cos czego nikt nie osiągną. Pozatym pisał w wywiadzie ze ma czas dla rodziny,przyjaciół, prace, szkołe etc etc, więc daj mu spokój. Pozatym to nasz rodak :<
Pójdzie na jedną lekcję, cool. Popracuje 15 minut i koniec, bo jeszcze Eternal albo Taifun zbliżą się do niego. "cześc mama, ide grać w komputer. Do jutra.", do kolegów tak samo pewnie.... przeciez jak on może miec czas na to wszystko jak 10h dziennie gra? Nie śpi w ogóle? 10h grania to już na te wymienione rzeczy nie ma czasu, chybaże dla was szkoła to pójście na 1 lekcję, wagary i granie w tibie. Mama, tata przyjdą powie cześć i koniec? Tak samo z kolegami. Niektórzy mowią, że to skilless player, nie, dobrze gra. Jednak, że liveless player to się zgodZę.
Stemi Riph
29-03-2007, 17:28
zal.swe dzieci jak mozna napisac "zmarnowal sobie zycie jak on ma 21 czy 22 lata jak ja bym gral w fife nalogowo to tez bym sobie zycie zmarnowal?? to moze przy wejsciu do tibi napis powinni zrobic "wejdziesz raz to masz zmarnowane zycie wchodzisz czy nie?" -.- to jest niepojete gra bo mu sie to podoba jak pisalem w poprzednim poscie taka jest polska a tacy sa polacy (nawet sie rymuje:D ) jak cos komus dobrze idzie to polak musi sie doszukac czegos co mu nie pasuje bo stawia to za swoj cel mateusz wbil 300 lvl i gra w tibie bo mu sie podoba po chuj doszukiwac sie czy to uzaleznienie czy sharuje chara 7-8 dziennie gra mateusz a z tego co wiem pracuje w kafejce internetowej-.- to moze sobie pograc a to ze ktos jest online 7-8 godzin to wcale nie znaczy ze non-stop expi nie? gra a jak ktos podchodzi odstawia na chwile ale nie bedzie sie logal na 20 sekund...
--==Jexemo==--
30-03-2007, 00:32
dobra najlepiej skończcie ten temat...
dobra najlepiej skończcie ten temat...
RACJA
zamknijcie ten temat bo niema o czym ani o kim pisac
Czy w tym kraju wszyscy maja sklonnosc do zbiorowych orgazmow przy okazji kazdej pierdoly ?
MDW nie zrobil nic czego nie potrafilby bot puszczony na rotowisko na okres N lat.
Czy w tym kraju wszyscy maja sklonnosc do zbiorowych orgazmow przy okazji kazdej pierdoly ?
MDW nie zrobil nic czego nie potrafilby bot puszczony na rotowisko na okres N lat.
a juz myslalem ze wszyscy MOD-owie tu sa czcicielami MDW a jednak 1 dusza jest jeszcze nieskarzona tym..........chorobskiem...tylko dokoncz dziela i zamknij ten temat !!
Albertus
30-03-2007, 14:38
ja was na rozumiem moze tonie jest mania ale ja sie ciesze jak polak zdobywa level czy to bedzie mdw czy tajfun czy ner'oox dla mniekazdy jest swietnym graczem i sie z tegociesze ze przynajmniej w jednym polscy ssa najlepsi
a co moze inne zeczy ? tojestesmy w tyle
np pilka nozna itp. a przynajmniej w tibia jestesmy najlepsi i ja sie ciesze z tego i jest super
ja was na rozumiem moze tonie jest mania ale ja sie ciesze jak polak zdobywa level czy to bedzie mdw czy tajfun czy ner'oox dla mniekazdy jest swietnym graczem i sie z tegociesze ze przynajmniej w jednym polscy ssa najlepsi
np pilka nozna itp. a przynajmniej w tibia jestesmy najlepsi i ja sie ciesze z tego i jest super
pl ?
zazdrosc i tyle
Nie wszyscy chcą 300lvl. Powiedz, po co?
BTW: Moze i osiagniecie..ale co to za problem wbić na n-pvp? Chodzi mi o to, ze nie musisz sie bać. Jedyne o co mozesz sie bać to o kicka..na pvp to niewiadomo kto Ci na expo wparuje i kredki w biciu 300..
A moze i taki problem, ze expienie expieniem, nawet bez pk nie jest łatwo - koszty (mf, sd, uhy, explo i inne straty), pacc, którego zapewne nie kupuje przez tibia.pl ;) tylko za gp, jakby ktoś sie nie domyślił. Umiejętnośc expienia - lac demony non-stop i nie padac - brawa sie należą ;]
Pozatym - www.tibicams.tibianetwork.com - poszukaj sobie filmików z Celesty, team jakiegoś gostka przy "pkowaniu" na non-pvp.... Widziałem jeden jak padł 140+ ek...
Pozatym - wbij mi 50 lvl na non-pvp w 3 miesiące, to i tak będzie dobrze <ja swoim sorcem biłem 57 lvl w 4 miesiące.. moze i długo ale ja nie narzekam.
A skoro to nie będzie problemem - rozwal solo demca na lvl 50, to graty....
U mnie, best solo: Demon :}
;) On już ma ponad 300lvl :) gz :)
;) On już ma ponad 300lvl :) gz :)
a ja właśnie wbiłem 350;/ ale nie sie mi sie skrina wrzucac
Mam swoje zdanie co do MDW, szanuje go i to ze nabil 300 lvl ale taki Taifun ma wojne w ktorej mu idzie bardzo ciezko to jak on ma pgowac...? btw. MDW wali fochy bo mu koledzy nie seluja addon itemów (czyt. Feru Czpaja :) ).
Faktycznie najlepsi -.-. Gracza na NON-PvP z 305 lvl, Taifuna, który ma dobrą gildię najwyższy lvl na servie i nie umie sobie poradzić z bandą z Vision, Seromontisa, który po jednym dedzie nie gra przez 2 miesiące. Co w tym takiego najlepszego?
i mamy najwięcej noobów i idiotów w całej tibii...
Raditz Saiya-jin
03-04-2007, 16:30
Faktycznie najlepsi -.-. Gracza na NON-PvP z 305 lvl, Taifuna, który ma dobrą gildię najwyższy lvl na servie i nie umie sobie poradzić z bandą z Vision, Seromontisa, który po jednym dedzie nie gra przez 2 miesiące. Co w tym takiego najlepszego?
Myśle że akurat Seromontis to bardzo dobry gracz (przynajmniej jeśli chodzi o exp).
@up
Jesli nie najlepszy tylko szkoda ze robil takie przerwy.
Cześć
Mateusz Dragon Wielki naprawdę jest wielki ponieważ mało komu udaje się wbić 50lvl a co mówić o 300.Naprawdę jeśli to dla was jest łatwe to tylko świadczy że jesteście za bardzo pewni siebie i to tyle.
LookamZzaRogu
03-04-2007, 18:17
KUBA222 ma rację. Jeśli wbicie 300+lvl na serverze non-pvp nie jest wyczynem, to może Wy nabijecie takie lvle, co? :) Poza tym grataluję MDW i innym high-lvl'om, że udało się im wbić tak wysoki level i że mają tyle cierpliwości ;)
Powodzenia & pozdrowienia,
LookamZzaRogu
Na rlu mateuszek musi byc zamulony w huj :P
KUBA222 ma rację. Jeśli wbicie 300+lvl na serverze non-pvp nie jest wyczynem, to może Wy nabijecie takie lvle, co? :) Poza tym grataluję MDW i innym high-lvl'om, że udało się im wbić tak wysoki level i że mają tyle cierpliwości ;)
Powodzenia & pozdrowienia,
LookamZzaRogu
jak sharuje lub sharują to nie ma im czego gratulować. a jak nie sharuje to mi go jeszcze bardziej żal
Hellmaster
07-04-2007, 23:15
Mateusz Dragon Wielki to jest ziomal malo kto ma ma 250lvl a co dopiero 300 wiec niech np taki Vill za którym nie przepadam bo jest nOObem nie pierdoli ze MDW jest slaby i ze sie nim wiara podnieca sam masz 45lvl i nawet nie masz co mazyc o wbicu 50 tyle ;-)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.