zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wszystko o MDW

Stron : [1] 2 3 4

Hestoran
18-02-2007, 02:31
Ten temat zawiera wszelkie informacje na temat MDW.

//Kilka miesiecy temu znajdowal sie tutaj post mówiący o adv na 290 lvl.
Postanowilem jednak edytować post gdyż w temacie pojawiło sie wiele odpowiedzi.

Mazur199
18-02-2007, 02:39
ooo juz sikam

szkodi
18-02-2007, 02:40
milego pgowania na nonpvp. zadne osiagniecie wiec w porownaniu z taifunem czy kimkolwiek pokroju eternala.

Hestoran
18-02-2007, 02:43
@up

Skoro takie osiągniecie dlaczego nie masz takiego lvlu ,jeśli według ciebie jest to takie dziecinnie proste co wynika z twojego postu.

@edit

dodałem screen

Pozdrawiam

Targean
18-02-2007, 02:58
@up

Skoro takie osiągniecie dlaczego nie masz takiego lvlu ,jeśli według ciebie jest to takie dziecinnie proste co wynika z twojego postu.

@edit

dodałem screen

Pozdrawiam
Nie wszyscy chcą 300lvl. Powiedz, po co?
BTW: Moze i osiagniecie..ale co to za problem wbić na n-pvp? Chodzi mi o to, ze nie musisz sie bać. Jedyne o co mozesz sie bać to o kicka..na pvp to niewiadomo kto Ci na expo wparuje i kredki w biciu 300..

d4rqu
18-02-2007, 03:03
Gz dla Mateusza. A na pvp niech się pozabijają te wszystkie głupki Tajfuny i Imargany:D

P0nury
18-02-2007, 03:08
@Targean

Taa, ja też uważam, że na non-pvp łatwo się pguje. Zwłaszcza, jak po takich żółwiach lata sobie 4x80lvl knightów i za chuja żaden nie potrafi drugiego wyprosić, w efekcie czego wyciągają po 20k/h.

Widzisz, na pvp jak chcesz kogoś przegonić z expa, to po prostu wpadasz z ekipą albo zabijasz go samemu. Na non-pvp możesz tylko coś na niego zlurować i spróbować zbloczyć. Nie muszę mówić, że na takiego 80 knighta raczej wrażenia nie zrobi naście zlurowanych thornbacków?

Ogółem polecam myślenie przed pisaniem czegokolwiek.

Ola_Petrov
18-02-2007, 03:15
Gz dla Mateusza. A na pvp niech się pozabijają te wszystkie głupki Tajfuny i Imargany:D

Sam sie pozabijaj noobie.. po 1 co do tematu istnieje juz temat o tym Mateuszu po 2 kogo to obchodzi ze jakis cwok wbil na non-pvp 290lvl po 3 niech se gra tym swoim druidem na tym swoim serwie i co on zrobi? ma jakąś frajde z gry? a wy jakbyscie mogli to byscie mu dupe w rl lizali "doslownie" N/C temat do kasacji!

Ola_Petrov
18-02-2007, 03:24
[SIZE="2"]

nie karmimy trola .

to po co zakladasz taki 2 temat młocie?

Shifos Wielki
18-02-2007, 04:20
Mimo wszystko Cieszy ze to Polak doszedł do takiego lev. Co do wyższosci światów pvp a no-pvp to jakby rozmawiac o wyższosci świat Bożego Narodzenia a Wielkanocy sa wady 1 i 2.Mimi wszystko gz.

Lockhead
18-02-2007, 04:21
I bardzo dobrze,ze to Druid bedzie najlepszy na swiecie !! Koledzy mowili lepiej zrob rookslayera niz druida na mainie ,a ja zawsze wiezylem w druidow !! DRUID I PALL = MASTAH SORC I KNIGHT = SUX :) .
Wiekszosc z was ma weza w mozgu ... jak myslicie to waz sra ...

Hythe
18-02-2007, 10:08
Hail No-life!!!

mah2002
18-02-2007, 10:46
Fajnie, że wbił.
Dlaczego? Bo polak i druid:)

Jednak zawdzięcza to również światowi, na pvp nie dociągnął by takiego levelu, co jednak nie umniejsza jego dokonaniu :)

A co do EO, to jaki z niego brazylijczyk, przecież to obywatel UsA.

Lindlay
18-02-2007, 10:50
I bardzo dobrze,ze to Druid bedzie najlepszy na swiecie !! Koledzy mowili lepiej zrob rookslayera niz druida na mainie ,a ja zawsze wiezylem w druidow !! DRUID I PALL = MASTAH SORC I KNIGHT = SUX :) .
Wiekszosc z was ma weza w mozgu ... jak myslicie to waz sra ...

lael to dojeb... z tym wezem, nie skumalem nawet o co chodzi ziomek ;o

poplacze sie z tego faktu ze mateusz ma 290 lvl naprawde, wzruszylem sie

scorp
18-02-2007, 10:58
Po pierwsze to zdjęć się nie cytuje...
Po drugie to czy non-pvp, czy pvp, jaka to różnica? Jeżeli na pvp masz kolegów i jesteś w najlepszej gildii to nie masz czego sie bać ;) Zazdrościcie mu? Tak patrze same nooby tylko na tym forum sie kręca, i myślą jakby to było być takim mateuszem ;] Mnie tam nie obchodzi jakis mdw ale za to, ze zrobil 290lvl go podziwiam

pozdro

Sorcerereq
18-02-2007, 10:59
MDW 290 lvl!!! <orgazm>
Jakby było 300 to by było co świętować... -.-

PS. Ja tesh kce mortować demony ;(

Ola_Petrov
18-02-2007, 11:01
Po pierwsze to zdjęć się nie cytuje...
Po drugie to czy non-pvp, czy pvp, jaka to różnica? Jeżeli na pvp masz kolegów i jesteś w najlepszej gildii to nie masz czego sie bać ;) Zazdrościcie mu? Tak patrze same nooby tylko na tym forum sie kręca, i myślą jakby to było być takim mateuszem ;] Mnie tam nie obchodzi jakis mdw ale za to, ze zrobil 290lvl go podziwiam

pozdro

Ja podziwiam Twoje debilne posty :)

Kasztaniaczek
18-02-2007, 11:07
Ciekawe czy bedzie temat jak wbije 291 i 295, bo jak wbije 300 to bedziez z 20 tematow...

Lonteus
18-02-2007, 11:15
Lindlay rox

Lipton'ek
18-02-2007, 11:19
Kasztaniaczek
Ciekawe czy bedzie temat jak wbije 291 i 295, bo jak wbije 300 to bedziez z 20 tematow...

^^ chodzi o to ze zruwnale sie z EO jak nabil np. 286lev to tematu nie bylo ale mugl poprostu umiescic tego posta w wczesniejszym temacie o MDW

Zlataneq
18-02-2007, 11:21

Akurat jego post jest jedynym mądrym w tym temacie.

Jeżeli Wy jesteście takie mastahy, że na non-pvp wbicie 300 to żaden problem, to pokażcie, że potraficie i zróbcie szybki 100 lvl.

W ogóle, to twierdzenie, że non-pvp jest takie proste, jest najbardziej idiotyczną teorią jaką w życiu słyszałem. Spróbujcie się gdzieś wcisnąć na niższym levelu. Wszędzie zapchane i nie można nic z tym zrobić.

A dla ludzi, którzy twierdzą, że MDW nie ma RL life - a gówno Was to obchodzi? Skąd to wiesz? A może dla niego Tibia to całe życie, jeśli nawet tak jest, to co Wam to przeszkadza? Sami spędzacie przed tą grą i na forum pół dnia a później tak pierdolicie. Sorry, ale żal mi Was.

ZAZDROŚĆ, ZAZDROŚĆ, ZAZDROŚĆ.

@MDW - Gratulacje ;d

Reg
18-02-2007, 11:26

Zgadzam się z tobą w zupełności. Po jaką cholerę zakładać kilka tematów na temat, że MDG wbija kolejne lvle? Każdy kto się tym interesuje może looknąć na tibia.com. SKASUJCIE TEN TEMAT!!

Guest 1900
18-02-2007, 11:31
Afff ... przeczytalem pierwsza str i juz wojna ze pvp jest lepsze ... juz nawet nie bede tlumaczyl szkoda slow .. przynajmniej on nie musial np. z 10 razy wbijac np.80 lvl bo za kazdym razem ktos go zabił ... ;]

Sqetchu
18-02-2007, 11:46
A więc tak gratuluję mu ale tym bardziej dziwi mnie to ,że granie i wbijanie lvli na tym poziomie na non-pvp jest frajdą(Chodzenie,zabijanie,kupienie mfow etc.chodzenie zabijanie...).No cóż zobaczymy czy dalej będzie miał taki zapał już po wbiciu 300 lvla.

@Wyczyn czy nie?
A mianowicie ktoś napisał,że na non-pvp może ci wejść zgraja nabków na expowisko ale jak widać na ssie to MDW nie jest głupi i wybiera takie spoty gdzie ludzi nie ma a myślenie ,że ci na żółwiach wchodzą 80 lvle i ich nie wygonisz jest absurdalnym myśleniem bo co to ma wspólnego z MDW? On ma 290 lvl i jak dla jego lvlu Cipsoft dodawał ostatnio expowiska na ,których mu się opłaca expić(jak widać na ssie są i demony i dle co daje troche do myślenia i śmiem sądzić, że mdw nie musi sie martwić o wolne miejsce do expa :]).Na non-pvp na pewno jest łatwiej bo na pvp ludzie widząc twoje pgowanie mogli by się zmówić i cię zabić...

No to na tyle...

Mazur199
18-02-2007, 11:47
nie karmimy trola .

@up

Człowieku get life.Będziesz się podniecał tą grą tak samo jak pierwszym lizakiem?Czy dla Ciebie nie jest ważne to co się dzieje na rl świecie tylko kto/gdzie/jak/kiedy ma jaki lvl?

A z tym tekstem "dlaczego nie masz takiego lvlu" no to juz owned.total.żal.ru/index2.php . Z tego co widzisz gosciu ma 20 lat,mieszka w Londynie i z pewnoscią pracuje. Czyli nie siedzi przed kompem 10h/dobe tylko zarabia pieniądze a tibia jest dla niego najprawdopodobniej tylko rozyrywką.

Więc przestan wlazic na tibia.com i sprawdzac czy eternal ma 300lvl lub moze jakis inny **** ma 9993596395lvl tylko odpal sobie taki wp.pl i poczytaj wazniejsze sprawy.To ze goscie siedzą 20h/dobe przy kompie i tracą życie/czas zamiast pobyc na swiezym powietrzu/spotykac sie z kumplami etc to jest ich problemem.

TAK TERAZ MNIE ZJEDZ BO MAM TYLKO 63 LEJVELEK

Krakers
18-02-2007, 11:47
Na non pvp jest latwiej niz na pvp wbijac levele.
Ale sama nuda na non pvp dlatego sam z candii sie przenioslem na pvp

Bede mdw gratulowal dopiero na 300 lvlu.

Borucao
18-02-2007, 11:49
Nie wszyscy chcą 300lvl. Powiedz, po co?
BTW: Moze i osiagniecie..ale co to za problem wbić na n-pvp? Chodzi mi o to, ze nie musisz sie bać. Jedyne o co mozesz sie bać to o kicka..na pvp to niewiadomo kto Ci na expo wparuje i kredki w biciu 300..

A na n-pvp to ci sie może nikt nie wwala na expa ? śmieszny jesteś. Na pvp jak byś mial 300 lvl i by si sie ktow wrąbał to bys go zabił a na n-pvp?

Hestoran
18-02-2007, 12:19
Ja podziwiam Twoje debilne posty

A mi sie żal ciebie robi jak widze twoje posty:

to obchodzi ze jakis cwok wbil na non-pvp 290lvl

next:

młocie?

@topic.

Zgadzam sie z @up , wbiłby ci sie ktos na respa i co byś zrobił ? Napisał do gma xD, zważając na to ze na non-pvp kazdy chce expic bo za duzo do roboty nie maja.A on ciągle jedzie na tych demach

kamosblue
18-02-2007, 12:26
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=117800

Oficjalny topic.

Rootkit
18-02-2007, 12:36
gratulacje dla waszego Emdewu.

DZIECI!
get a life.

manfred_007
18-02-2007, 12:44
Podziwiam was naprawdę.... :D Jesteście bandą "Deb...e:baby: ściaków"
Sprzeczacie się o światy pvp i non pvp, ale pewnie i tak 85% nigdy na takim świecie nie była... więc gęba w kubek i wypij herbatkę....
Ludzie właśnie pokazujecie jacy jesteście.... zamiast cieszyć się, że Polak wbił wysoki lvl, to wy wolicie napisać (qrwa na non pvp to każdy debil umie....) A ja sobie daje uciąć ręce, że na non pvp nawet 80 nie zrobisz:D

Pzdr. dla was wszystkich tu zgromadzonych... <żałosne>

MDW... to naprawdę wielki wyczyn, GRATULUJĘ!!

Gilu90
18-02-2007, 12:50
Dużo tu widziałem postów: On gra na n-pvp. Co to za różnica dla niego? On jest druidem i może spokojnie se expić tak jak każdy druid na pvp. Przecież on nie wali UE ani nic podobnego. Ma h-lv, kto będzie takiego chciał zabijać? Ma gilide, ma kumpli nawet jak by zrobili z jego świata pvp, to by go nikt nie dotknął ale przede wszystkim: Gratulacje wbiciu 290 lv i miejmy nadzieję że wbije jak najszybciej 300 lv.

Gilu

Borucao
18-02-2007, 13:08
Dużo tu widziałem postów: On gra na n-pvp. Co to za różnica dla niego? On jest druidem i może spokojnie se expić tak jak każdy druid na pvp. Przecież on nie wali UE ani nic podobnego. Ma h-lv, kto będzie takiego chciał zabijać? Ma gilide, ma kumpli nawet jak by zrobili z jego świata pvp, to by go nikt nie dotknął ale przede wszystkim: Gratulacje wbiciu 290 lv i miejmy nadzieję że wbije jak najszybciej 300 lv.

Gilu

Ja sie z tobą w 100% zgadzam :)

@do tych do Bluzgają MDW

Pewnie Wbiliscie 100lvl Na Ots exp razy 10000 gralscie dzien i noc i sie wozicie ;]
Na pvp jest lepiej wbijac lvl a nie pieprzycie glupoty :/ Ktos ci sie wbije na resp a ty go zabijesz proste ? Chyba ze wbije ci sie jakis wyzszy lvl to wtedy jest kiepkso ;] Cwaniaki wbijcie 100 lvl na n-pvp

Weźcie to jeszcze do tvn napiszcie napewno zdadzą z tego relacje na żywo!!

heheh :D beka by była xD

MagField
18-02-2007, 13:16
Weźcie to jeszcze do tvn napiszcie napewno zdadzą z tego relacje na żywo!!

Diego'Odin
18-02-2007, 13:39
A(Chodzenie,zabijanie,kupienie mfow etc.chodzenie zabijanie...)

a o co innego w tej glupiej grze chodzi?

@topic
no i? tez zrobisz temat jak to Zyde Thel wbija 3lev na ratach?

Wiatrak
18-02-2007, 13:42
dla mnie sprawa sie konczy na fakcie ze gra powinna byc przyjemnoscia ~ a kazdy gra tak jak jest dla niego najlepiej~

wrogonastawiony
18-02-2007, 13:42
Btw ostatnio looknałem na forum BR'kow i tam bardzo duzo mowi sie o Mateuszu.. wielu nazywa go sharerem ale ma tez swoich zwolennikow.. :)
I tu to co tam znalazlem :)
http://img171.imageshack.us/img171/1138/podiosw6.png

pzdr ;P

Gooth
18-02-2007, 13:43
ci co mowia ze na non pvp to jest nic to niech wbija taki 290 lvl bo gadacie ze taifun i inni lepsi oni tez mogi grac na harmoni. Ich problem ze poszli na pvp. MDW moze bedzie mial 1 300 lvl to bedzie 1 i koniec

Mokujinn
18-02-2007, 14:03
Lol... Na non-pvp niech se wbije 19564684489485484654894851lvl.... Mnie to bedzie gowno obchodzic bo:
Po 1sze: Eternal I Taifun nie graja bo jest wojna
Po 2gie: Ma do dupy mlvl... Gorszy od 40~ED -.-
Po 3cie: To jest non-pvp.... -.-
Po 4te: To jest non-pvp... -.-
Po 5te: To jest non-pvp... -.-
Itd... -.-
jedyne co trzeba zrobic zeby fajnie expic na Harmonii Refugii i innych non-pvp to:
1. Miec pacc, bo bez pacc jestes 200+ na w8ing liscie.
2. Znac miejscowki.
3. Miec od ch**a czasu na expienie.
4. Czytaj pkt. 1,2 i 3...
Pzdr B)
@edit
edita zrobilem zeby poprawic bledy :P

wrogonastawiony
18-02-2007, 14:06
Ale ten Mateusz to cienias, gra na nonpvp i ma gorszy mlvl od ~40 ED. :D :D
Zapomniałeś dodać ze Taifun tez ma gorszy mlvl od tego elderka, RZEŹNIKU...
N/C :o

nightwish_88
18-02-2007, 14:06
Przecież EO nie jest brazolem :p
Gz dla Mateusza

Massior
18-02-2007, 14:21
Przecież EO nie jest brazolem :p
Gz dla Mateusza

EO JEST KANADYJCZYKIEM :D

ps masz tego zęba? wiesz ze wrozka zębuszka daje za to kase xDDDDDDD

KoLoMaG
18-02-2007, 15:03
Żeby miec taki lvl trzeba spełnic kilka prostych a moze i nie warunków:
1.Miec czasu dosyc duzo.
2.Miec dobrego neta (najlepszego jakiego sie da), żeby nie miec lagów.
3. Trzeba miec Pacca.
4. Trzeba byc cierpliwym i zapalonym graczem.
Oto wszystkie zasady, z których nie mam spełnionej ani jednej. xD

matiiii
18-02-2007, 15:26
Nie dość że Polak to jeszcze druid. Bravo.:)

Regoor
18-02-2007, 15:39
Gratuluje Mateuszowi~ wbicia tak dużego levela.
Co do osób, które się wypowiadają, że MDW jest cieć i łatwo mu się level wbije bo gra na non-pvp. Ja myślę, że wy mu poprostu zazdrościcie i tyle. Pewnie nigdy nie mieliście 40+lvl i jak ktoś coś osiągnął to od razu macie pretekst żeby się wyżyć. Takie jest moje zdanie.
Jeszcze raz gratuluję i życzę dalszych sukcesów!

Pozdrawiam,
Instanty.

Ola_Petrov
18-02-2007, 15:54
Skasujcie Ten Spierdo*ony Temat

Hestoran
18-02-2007, 16:00
Skasujcie Ten Spierdo*ony Temat

Tak zaraz kasujemy, bo ci sie nie podoba :(

Juz nie odpowiadam na twoje posty po to jak dyskusja z ...

Xongiver
18-02-2007, 17:13
Gratz!!! dla Mateusza~ ale mimo wszystko bycie PG na świecie non-pvp jest sporo łatwiejsze niż na pvp. Odpada ryzyko wojny, którą ma akurat Taifun~ oraz Eternal~. Ja gram na pvp, mam obecnie 132 lvl Elder Druidem i jestem na 100% pewny, że gra na świecie pvp jest trudniejsza.

Pozdro.

Kolirn
18-02-2007, 17:38
ciskacie sie na prawo i lewo i po co ?

do wszystkich na górze "jak mowisz ze to nic to sam wbij na non pvp taki lvl"

odpowiadam dla mnie jego osiagniecie nic nie znaczy jest tylko udowodnieniem że w tibie na prawde grają maniaki.

a teraz dlaczego nie wbije takiego na non pvp ? bo zanim dojde do lvlu na ktorym nie bedzie mi sie nikt wpieprzał na exp to 1465434634356 razy wypierdole komputer przez okno bo mi nerwy siąda...

non pvp jest lipne dla niskich lvli potem sie jedzie jak glupi... bo nikt sie nie spyta kiedy skonczysz expic tylko sie wpieprza na spawn...

btw gdyby tajfun i eternal nie mieli wojny to mr mdw chocby sie zesrał to pierwszy 300 by nie mial. bo ide o zaklad ze taki eq wydałby swoj bp crystal coinsow tylko po to by przejsc do historii tibi. a tak do historii jako ten 1 przejdzie druid na non pvp sharowany przez 2 braci i ich kolege... i to ma byc pro ? zal.br i tyle...

Forc
18-02-2007, 18:30
Jak dużo w tym temacie zazdrośników którzy jedyne co mogą to pluć swoim jadem na prawo i lewo... ech natura Polaków - ktoś się czegoś dorobił to na pewno oszukiwał/miał łatwiej/miał szczęscie itp.

Zastanawia mnie czy w RL też tacy jesteście... jeżeli tak to musicie mieć straszne kompleksy... : (

nightwish_88
18-02-2007, 18:33
EO JEST KANADYJCZYKIEM :D

ps masz tego zęba? wiesz ze wrozka zębuszka daje za to kase xDDDDDDD

Nie mam jush :( Niech ta wróżka zębuszka wepcha tę kasę dentyście sadyście ;p

Tubba_21
18-02-2007, 18:46
Ja jednak wole te czasy jak wbijanie 1 mln expa na dzien to byl wyczyn.

Przez takich jak MDW tibia sie jebie, caly dzien expia i swiata po za tym nie widza..

Ale gratz dla niego mysle ze kazdy by chcial taki lvl ;p

libner
18-02-2007, 19:49
Taifun bylby pierwszy jakby gral na non-pvp?

mentos12
18-02-2007, 20:02
Gratulacje! ale mialbym wiekszy szacunek jakby zdobyl 290lvl na swiecie pvp. to by bylo osiagniecie! a to dla mnie jak osiagniecie 50lvl na swiecie pvp.

Spai
18-02-2007, 20:42
Powinnśmy podzielić swiaty n-pvp i pvp, a zatem prawdopodobnie pierwszą osobą z 300 lvlem na świecie n-pvp bedzie Mateusz, niestety co z tego jak nikt się go nie boi.Na świecie pvp pierwszą osobą ktora wbije 300 lvl bedzie Taifun albo Eternal.

P.S. Radzę sie nie podniecać tym ,że Mateusz~ wbije 300lvl.

Astistan
18-02-2007, 23:07
ciskacie sie na prawo i lewo i po co ?

do wszystkich na górze "jak mowisz ze to nic to sam wbij na non pvp taki lvl"

odpowiadam dla mnie jego osiagniecie nic nie znaczy jest tylko udowodnieniem że w tibie na prawde grają maniaki.

a teraz dlaczego nie wbije takiego na non pvp ? bo zanim dojde do lvlu na ktorym nie bedzie mi sie nikt wpieprzał na exp to 1465434634356 razy wypierdole komputer przez okno bo mi nerwy siąda...

non pvp jest lipne dla niskich lvli potem sie jedzie jak glupi... bo nikt sie nie spyta kiedy skonczysz expic tylko sie wpieprza na spawn...

btw gdyby tajfun i eternal nie mieli wojny to mr mdw chocby sie zesrał to pierwszy 300 by nie mial. bo ide o zaklad ze taki eq wydałby swoj bp crystal coinsow tylko po to by przejsc do historii tibi. a tak do historii jako ten 1 przejdzie druid na non pvp sharowany przez 2 braci i ich kolege... i to ma byc pro ? zal.br i tyle...

A może Taifun nie sharuje ??:confused:

Massior
18-02-2007, 23:22
Gratulacje! ale mialbym wiekszy szacunek jakby zdobyl 290lvl na swiecie pvp. to by bylo osiagniecie! a to dla mnie jak osiagniecie 50lvl na swiecie pvp.

BEz przesadyzmów :baby:

Borucao
19-02-2007, 03:40
Po 1sze: Eternal I Taifun nie graja bo jest wojna
Jak z nich tacy Super gracze to czemu wojny jak do tej pory nie wygrali ?

2. Znac miejscowki.
Nawet jak znasz Miejscówki to Jakis noobek ci sie wbije

PsEłdO KiBic
19-02-2007, 03:47
Name: Mateusz Dragon Wielki
Sex: male
Profession: Elder Druid
Level: 291
World: Harmonia
Residence: Venore
House: Market Street 6 (Venore) is paid until Mar 13 2007
Guild membership: God of the Ruthless
Last login: Feb 18 2007, 21:59:16 CET
Account Status: Premium Account

O.o O.o O.o O.o O.o SzaCuneK :cup:

Bass
19-02-2007, 04:20
No, a więc najwyższy lvl w Tibii ma Polak.

btw. Eternal Oblivion niema już wojny.

scorp
19-02-2007, 08:19

a ja twoje cioto

Withord
19-02-2007, 08:38
a o co innego w tej glupiej grze chodzi?
No jak ludzie nie widzą już nic innego poza swoją "kłopalnią dłarfuw" to potem nic poza expieniem sie nie robi.

Prostyy
19-02-2007, 10:34
Ja jednak wole te czasy jak wbijanie 1 mln expa na dzien to byl wyczyn.

Przez takich jak MDW tibia sie jebie, caly dzien expia i swiata po za tym nie widza..

Ale gratz dla niego mysle ze kazdy by chcial taki lvl ;p

Jakby nie widzial innego swiata poza tibia, to by gral po 16h. Ma mniej godzin w miesiacu niz ja i osoby ktore znam. Btw. gz :p

a tak do historii jako ten 1 przejdzie druid na non pvp sharowany przez 2 braci i ich kolege... i to ma byc pro ? zal.br i tyle...

a twoj lvl na pvp to jest wyczyn i tez nie mogles go robic sam !!@!#!#41 zal.br. Zaslaniasz sie, ze sa maniakami, a ostatnio byles 18h online i potem znow 12, masz podobna liczbe godzin w miesiacu co Mati :P, wiec przestan pierd***c i wbij 300 to pogadamy

Blooder Sirk
19-02-2007, 12:32
@up

@edit

dodałem screen

Pozdrawiam

Może dlatego że nie gra po 22h dziennie i wychodzi z domu ??:P

Ostinio
19-02-2007, 13:00

a ja Ciebie podziwiam... co post to obrazenie innego uzytkownika... sprawia CI to przyjemosc, ze jestes od nich madrzejsza? Dowartosciujesz sie bardziej bo jest gruba, brzydka, syfy na twarzy, pewnie jest nerwica...?
Wiec moze zaczniesz sama pisac cos inteligentnego, a nie tylko obrazac innych... www.zal.pl

@Bym zapomnial, nie wpadliscie na to ze przegonil EO tylko dlatego ze On nie expi juz bodajze ponad miesiac?

Diego'Odin
19-02-2007, 13:17
No jak ludzie nie widzą już nic innego poza swoją "kłopalnią dłarfuw" to potem nic poza expieniem sie nie robi.

no a powiedz czy hunty to nie jest zabijanie? czy wojny to tez nie? do zwyklych rozmow mozna wykorzystac gg/isq/etc. w tej grze chodzi w wiekszosci o zabijanie (niewazne czego)

Pandemonium90
19-02-2007, 15:01

człowieku nie ośmieszaj się
poprostu no coomment
tez nie jestem za n-pvp ale bez przesady to bez róznicy jaki jest świat, zeby mieć 290 lvl trzeba wbić tyle samo expa co na pvp i na non-pvp... jak dla mnie to porównanie jest bez senusu
Mozna jedynie oszacować, gdyby MDW grał na PvP toby miał powiedzmy 280 lvl biorąc pod uwagę śmierc na pk

Pyro Aris
19-02-2007, 15:53
@up
lol ,MDW padal pewnie by codziennie ,bo zapewne jego PVP jest nielepsze ,od tych wszystkich panow i pan w tym temacie
ale gz dla niego ,fajnie zeby CIPeczki pomyslaly o jakiejs nagrodzie ,ale to tylko marzenia

Bass
19-02-2007, 15:53
@Bym zapomnial, nie wpadliscie na to ze przegonil EO tylko dlatego ze On nie expi juz bodajze ponad miesiac?

EO nie expi już dużo dłużej niż miesiąc.

Michoss
19-02-2007, 16:22
Jak tak dalej pójdzie to 1szego marca będzie 300 albo 301 xP

mmwo
19-02-2007, 17:02
"..ale co to za problem wbić na n-pvp?" - To wbij, nawet na non-pvp jak wbijesz pogadamy jakie to proste. Fatk że nie musi się obawiać że go zabiją ale nie oszukujmy sie 291 lvl NIE JEST ŁATWO WBIĆ TAK CZY INACZEJ !

@edit
Czemu wszystkim to przeszkadza że się inni cieszą ? - znaczy ze patrioci(nie pisać że idioci...) xD - mnie to osobiście nie obchodzi czy to Polak czy Druid ale sam wyczyn jest niezły no i pierwszy raz od kiedy pamiętam EO nie jest na 1 miejscu. Temat moim zdaniem jest dlatego że właśnie wyprzedził EO a nie dlatego że wbił lvl i mam nadzieje że nie będziemy musieli widzieć tematów co lvl...MDW pisał w wywiadzie że gra systematycznie a nie jest no-life.

Shadowless
19-02-2007, 17:07
No cóż MDW napewno bedzie pierwszy miał 300 chyba, że bedzie retried tak jak Eternal~, który nie ma czasu na gre...

Mimo tego Gratzzz...

Marczio
19-02-2007, 18:22
ja bym tam wolal byc ministrantem.

Kolirn
19-02-2007, 18:44
a twoj lvl na pvp to jest wyczyn i tez nie mogles go robic sam !!@!#!#41 zal.br. Zaslaniasz sie, ze sa maniakami, a ostatnio byles 18h online i potem znow 12, masz podobna liczbe godzin w miesiacu co Mati :P, wiec przestan pierd***c i wbij 300 to pogadamy

ciekawe jak to policzyłes ? 18h online ? zartujesz chyba....nie wiem skad masz takie genialne wyniki...

pozatym masz 14 lat i grasz na tym samym (o ile sie nie myle) swiecie co mdw, nic dziwnego ze go bronisz ale zrozumcie wkoncu on ma latwiej i tyle. fakt exp taki sam i tu i tu ale jak na non pvp dojdziesz juz do jakiegos pozadnego lvlu to expisz sam w tepie jakim chcesz i masz zajebisty resp, a nie tak jak ja ledo 35k na godzine po nocach wyciągam ( w dzien sie z pz nie moge nawet ruszyc poprzez lagi) wiec jak ktos mowi ze tibia to tylko zabijanie potworkow to sie grubo myli. kazdy w tibi ma kolegow i z wszystkimi na raz moze pogadac w tibi itp itd

tak poza tym....

jaka trzeba miec motywacje by wbijac wciaz i wciaz lvl ? ja juz wiem ze po annihilatorze i PoI bede retired bo nie mam po co grac...

jak mialem dobry internet w innym miejscu zamieszkania
to po 3 dniach PG (dla mnie to koło 300k na dzien taaaaaaaaaaaaa wiem ze mało) miałem już dość i jak widziałem przez nastepny tydzien draga na ekranie to miałem automatyczny odruch wymiotny... a on klepie po 1kk+ expa dziennie i mu sie niedobrze nie robi... ciekawe jak chłopacy zdecyduja o tym kto 300 lvl wbije...

a o moim sharingu lepiej nic nie mow. bo akurat malo mozesz wiedziec w tej sprawie, a o mdw oficlajnie mowiono ze sharuje. tyle ode mnie :)

Michoss
19-02-2007, 18:58
@up
1) Skasowali temat ale mam ten post skopiowany:
Kurde jego życie, jego sprawa! Ja sam go podziwiam, bo przyznaje, marnuje kupe czasu, ale podziwiam go że ma do tego cierpliwość, bo mnie by już szlag trafił! To oznacza że (gówno mnie obchodzi że bezsensowny) chłopak potrafi sobie wybrać cel!
Inny będzie pakował 12h na siłowni żeby być master paker z miąchami na widok których starsze panie wymiotują, inny postanowi zarobić 100 milionów i będzie pierwsze 6 godzin siedział na giełdzie a drugi 6 godzin wypisywał kupony lotto, a i tak zarobi dyche, a następny postanowi być dobry w grze komputerowej i będzie expił 12h! I co, tylko ten grający marnuje życie? Nie! Według waszej teorii wszystko co słuźy jakiemuś celowi, który-wam-nie-odpowiada to marnowanie życia! Dajcie se spokój!

2) I co ku*wa z tego że ma 14 lat? Ty masz 8 i sie nie czepiamy.
3) ...ak chłopacy zd...
Mów po polsku. Chcesz słownik?

@upup
To zostań

Milten
19-02-2007, 19:51
Nie wiem jak was, ale mnie denerwuje opis Mateusza "Sorry But Im Better Than You" nie chodzi o to że jestem zazdrosny, ale niby w czym on jest lepszy, w tym że ma ten swój 290+lvl w jakiejś badziewnej grze...

Harmonian90
19-02-2007, 20:20
Tak jestem z Harmoni i bardzo dobrze znam Mateusza ludzie mowia ze on sharuje dowody dajcie, inni mowia ze niema rl to wkoncu sharuje czy no rl??
JAK SHARER MOZE NIEMIEC RL???????????? wytlumaczcie mi to bo ja tego nie rozumiem.

kazdy jest kozak bez dowodow.

Mateusz expi szybko bo siedzi tylko TYLKO na demonach na goroma mowil mi kiedys ze ma tam 400~~k/h

Co do jego nicku to jest jego pierwsza i jedyna postac w tej grze. Bo nie oszukujmy sie kazdy z nas jak zaczynal w to grac niewiedzial ze bedzie kontynuowal dalsza gre i tak było z mateuszem do czasu rodow/wandow/manasow mial normalny lvl jak Taifun itp po tym NAJGORSZYM UPDATE w CALEJ tibi zaczeło sie pg na maxa a ze jest studentem i ma mase wolnego czasu gra w tibie. Moze nie lubi tak jak reszta studentow kozaczyc ze oni pierd**ą nauke i chleja dzien w dzien cpaja i sa BEST bo wkoncu student moze. Co was to obchodzi ze gra po 8h dziennie bedziecie go karmic, opiekowac sie nim w przyszlosci czy co??? wiec odpierdolcie sie od niego wkoncu i robic takie beznadziejne tematy myslicie ze on sie tym przyjmuje co pisza o nim na wszystkich forach? nie bo ma to gdzies on gra dla siebie a nie dla was. wiec dajcie juz spokoj...

Dla was player z wysokim lvlem to jest zawsze Sharer why?? A ja wiem bo zazdroscicie i nigdy byscie sami do tego nie doszli.

czekam na wyzwiska

Grabadia
19-02-2007, 20:22
@2up
Jak to jest badziewna gra dla ciebie to czemu siedzisz na tym forum ;)

Ja nie żebym mu asslickerował, ale chłopaka podziwiam, a poza tym na non-pvp trudniej jest się wybić wg. mnie bo na pvp nooba zabijasz a tu może na ciebie lurować i exp kraść etc.

MObik
19-02-2007, 21:59
Tak jestem z Harmoni i bardzo dobrze znam Mateusza ludzie mowia ze on sharuje dowody dajcie, inni mowia ze niema rl to wkoncu sharuje czy no rl??
JAK SHARER MOZE NIEMIEC RL???????????? wytlumaczcie mi to bo ja tego nie rozumiem.

kazdy jest kozak bez dowodow.

Mateusz expi szybko bo siedzi tylko TYLKO na demonach na goroma mowil mi kiedys ze ma tam 400~~k/h

Co do jego nicku to jest jego pierwsza i jedyna postac w tej grze. Bo nie oszukujmy sie kazdy z nas jak zaczynal w to grac niewiedzial ze bedzie kontynuowal dalsza gre i tak było z mateuszem do czasu rodow/wandow/manasow mial normalny lvl jak Taifun itp po tym NAJGORSZYM UPDATE w CALEJ tibi zaczeło sie pg na maxa a ze jest studentem i ma mase wolnego czasu gra w tibie. Moze nie lubi tak jak reszta studentow kozaczyc ze oni pierd**ą nauke i chleja dzien w dzien cpaja i sa BEST bo wkoncu student moze. Co was to obchodzi ze gra po 8h dziennie bedziecie go karmic, opiekowac sie nim w przyszlosci czy co??? wiec odpierdolcie sie od niego wkoncu i robic takie beznadziejne tematy myslicie ze on sie tym przyjmuje co pisza o nim na wszystkich forach? nie bo ma to gdzies on gra dla siebie a nie dla was. wiec dajcie juz spokoj...

Dla was player z wysokim lvlem to jest zawsze Sharer why?? A ja wiem bo zazdroscicie i nigdy byscie sami do tego nie doszli.

czekam na wyzwiska

co do tego ze nie ma innych postaci-ma na refugii...też maga koło 50 lv ;]
A co do niego samego powinien mieć u wszystkich respect za samo to że wbił pewnie więcej expa niż połowa ludzi razem wziętych w tym temacie...Co więcej jego przypis tylko ukazuje jedną rzecz-nie ma mocnych na niego i tyle albo ci się to podoba albo nie a on i tak zapewne ma to w dupie ;]Tak czy siak Gratulacje mu się należą jak najbardziej...

Xalen
19-02-2007, 22:02
a więc tak..
1: patrząc na to logicznie albo gra tą postacią parę osób albo jest to jakiś "bogaty gnojek" któremu rodzicie załatwili zajęcia szkole w domu.

2: jeśli gra jedna osoba tą postacią to ten koleszka nie ma wcale styczności z rzeczywistością.

3: non-pvp? Nawet jak by zrobił teraz 100+ lvl na pvp świecie to by nic nie zdziałał w żadnej wojnie.

Once a White Eagle,always a White Eagle

Hythe
19-02-2007, 22:06
@up
lol ,MDW padal pewnie by codziennie ,bo zapewne jego PVP jest nielepsze ,od tych wszystkich panow i pan w tym temacie
ale gz dla niego ,fajnie zeby CIPeczki pomyslaly o jakiejs nagrodzie ,ale to tylko marzenia

Widziales pvp taifuna? tzn. gowno, a nie pvp. A jakos udalo mu sie zdobyc taki lv. Tymbadziej, ze teraz w tibii nie istnieje pvp (po wprowadzeniu bota). Istnieje tylko maniaczenie magiem z tymi zasranymi strike'ami i na pale wciskanie hotkey'ow.

ohtar
19-02-2007, 22:06
Ludzie, ludzie kto tu mówi o 290lvl kiedy on ma już 291 lvl8o !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a jak co to zawsze można se sprawdzić na stronce
ale zastanawiam się jak to mozliwe... w 1 dzień!!!!

Excalibug
19-02-2007, 22:09
ooo juz sikam
Buahahaha :D :D

MasterMisio
19-02-2007, 22:11
www.tibia.com - Community - Characters - ( Mateusz Dragon Wielki ) to wpiszcie w przeglądarce a zobaczycie ze Mateusz Dragon Wielki nie ma 290 levlela lecz posiada 291 om jest dla mnie Masterem mimo, że jest Elder Druidem :P

dimi
19-02-2007, 22:11
zobacznie ile MDW srednio siedzi online ;) raczej ejst to osiagalne bez sharowania przy czym nieniszczy sie sobie zycia :D siedzi srednio 8h dzienie
poprostu spedzony czas wykorzystuje optymalnie na expienie
niebede sie czepial ze to non-pvp czy cos gra sie dla zabawy a jesli mu ciagle expienie sprawia zabawe to dobrze :)

Grabadia
19-02-2007, 22:13
@4up
Trzeba być PGierem 1 stopnia :D

Harmonian90 ma racje, ja to napisałem w podobnym temacie, ale chyba go modki skasowali - wy po prostu mu zazdroście ;] Nawet gdyby sharował to dużo osób sharuje , ale nikt nie wbił 291 lvlu. A jak jest studentem to ma między sesjami przerwy i może expic godzinami, nie musi być "rozpieszczonym gnojem" jak to określił kolega kilka up :P

@edit
Niektórzy lubią pvp, a niektórzy non-pvp - ich gusty, i skąd możecie wiedzieć jakie on ma pvp-.-, a tego teraz nie można obiektywnie określić bo z tego co wiem nie ma już chyb awojen w Tibii bez używania bota :(

Kasztaniaczek
19-02-2007, 22:13
a więc tak..
1: patrząc na to logicznie albo gra tą postacią parę osób albo jest to jakiś "bogaty gnojek" któremu rodzicie załatwili zajęcia szkole w domu.

2: jeśli gra jedna osoba tą postacią to ten koleszka nie ma wcale styczności z rzeczywistością.

3: non-pvp? Nawet jak by zrobił teraz 100+ lvl na pvp świecie to by nic nie zdziałał w żadnej wojnie.

Once a White Eagle,always a White Eagle

yy.. gra po 8h.. i nie ma kontaktu?
Ludzie..opamietajcie sie...

MasterMisio
19-02-2007, 22:15
Może mi ktoś odpisać jakim cudem Mateusz Dragon Wielki ma juz 291 level ni da sie w 1 dzien wbic 1 levela i to jeszcze z 290 - 291 no nie wiem nie wiem

Xalen
19-02-2007, 22:16
yy.. gra po 8h.. i nie ma kontaktu?
Ludzie..opamietajcie sie...

Jak napisał kolega parę postów wyżej to jeśli jest studentem to powinien się uczyć a nie pg'rzyć ale napiszcie mi czy expienie nie nudziło/nudzi wam się po jakimś czasie?

=Pekin=
19-02-2007, 22:17
Podziwiam was naprawdę.... :D Jesteście bandą "Deb...e:baby: ściaków"
Sprzeczacie się o światy pvp i non pvp, ale pewnie i tak 85% nigdy na takim świecie nie była... więc gęba w kubek i wypij herbatkę....
Ludzie właśnie pokazujecie jacy jesteście.... zamiast cieszyć się, że Polak wbił wysoki lvl, to wy wolicie napisać (qrwa na non pvp to każdy debil umie....) A ja sobie daje uciąć ręce, że na non pvp nawet 80 nie zrobisz:D

Pzdr. dla was wszystkich tu zgromadzonych... <żałosne>

MDW... to naprawdę wielki wyczyn, GRATULUJĘ!!

NIe wbije 80 lvl na swiatach non pvp bo nie jestem debilem.
I co nasz mateuszek robi w tibii 8h dziennie ? expi ?
Moze expi? moze jeszcze sobie .. poexpi ? hmm nuda idzie sobie expic.

ohtar
19-02-2007, 22:18
Ja też nie wiem jak to się stało. Albo on jest bogiem expienia albo mamy doczynienia z poważnym bugiem na stronce

Kasztaniaczek
19-02-2007, 22:18
Może mi ktoś odpisać jakim cudem Mateusz Dragon Wielki ma juz 291 level ni da sie w 1 dzien wbic 1 levela i to jeszcze z 290 - 291 no nie wiem nie wiem
nie? To zobacz ile trzeba na 291 lvl z 290 i pomysl ze wbija 400k/h~...

MasterMisio
19-02-2007, 22:19
Macie racje ta postacia gra całe jego miasto chyba ze na wsi mieszka to wies :P

ohtar
19-02-2007, 22:22
Gdyby tą postacią grała cała wieś to nie było by tak miło
wątpie czy wyszedł by wtedy z rooka

MasterMisio
19-02-2007, 22:22
Kasztanieczek nie chodzi o kase kasy tez zbiera ale porównajmy expienie Eternala Obliviona, który 291 level wbija juz cho cho... a MDW potrafi w 1 dzien tak poszalec

MasterMisio
19-02-2007, 22:23
Gdyby tą postacią grała cała wieś to nie było by tak miło
wątpie czy wyszedł by wtedy z rooka

No tak ale moze to byc wies Tibijczykow ktorzy planuja jak grac w co watpie :P

Kasztaniaczek
19-02-2007, 22:24
Kasztanieczek nie chodzi o kase kasy tez zbiera ale porównajmy expienie Eternala Obliviona, który 291 level wbija juz cho cho... a MDW potrafi w 1 dzien tak poszalec

Tyle ze oblivion to nie drut/sorc i nie bije demonkow po 1,5k z sd i nie wali 400k/h~ .. widziesz roznice?

Kasztaniaczek
19-02-2007, 22:24

Tyle ze oblivion to nie drut/sorc i nie bije demonkow po 1,5k z sd i nie wali 400k/h~ .. widziesz roznice?

edit: Double posting is sux :p

MasterMisio
19-02-2007, 22:25
Fajnie sie gada o najwyzszym Polakiem, ktory jest jednoczesnie najwyzszym levelem na świecie

No tak w sumie masz racje :(

Kto wie ile lat ma na rl MDW i w jakim miescie mieszka?

no ile ma lat i gdize mieszka?

Kto mi powie (kto wie?) ile lat ma na realy MDW i w jakim miescie mieszka?

BeNcHaKeR
19-02-2007, 22:33
[SIZE="2"] kanadyjczykiem?:p Eternalem Oblivionem

Eternal jest brazyliczykiem.

I MNIE ZACZYNA POWOLI W*****AĆ ŻE PO RAZ KOLEJNY NOOBY INFORMUJĄ NAS PO RAZ 666 JAKI MA LVL

ohtar
19-02-2007, 22:36
MDW ma 22lata i studiuje informatyke w Warszawie (tak jest w wywiadze)

Grabadia
19-02-2007, 22:37
Niektórym się nudzi. Nie wiemy co go motywuje, może sobie powiedział, że musi byc pierwszym 300lvlowcem, albo cos innego, możemy tylko zgadywać (albo go spytać :D)

Kolirn
19-02-2007, 23:34
@4up
Trzeba być PGierem 1 stopnia :D

Harmonian90 ma racje, ja to napisałem w podobnym temacie, ale chyba go modki skasowali - wy po prostu mu zazdroście ;] Nawet gdyby sharował to dużo osób sharuje , ale nikt nie wbił 291 lvlu. A jak jest studentem to ma między sesjami przerwy i może expic godzinami, nie musi być "rozpieszczonym gnojem" jak to określił kolega kilka up :P

tez jestem studentem i w tym momencie mnie rozpierdoliłeś swoją wypowiedzią...

na pierwszym roku masz luz ale nie na tyle by expic na takim poziomie w tibie. no chyba ze mdw studiuje na jakiejs uczelni typu place-ide-odbieram papier z zaliczeniem.

edit:

jezeli faktycznie ma 22 lata to znaczy ze jeste na 2-3 roku na studiach (nie wnikam konczyl liceum czy technikum)

i w tym momecie pojawia sie pytanie: gdzie studiuje ?

na polibudzie albo uniwerku ? wtedy wasze teksty o braku sharingi zakrwawaja na śmieszność, bo na te 2 uczelnie przyjezdzalby na 8 a wychodzil o 18 tak jest i tyle,

a jak mi jakis 14 latek wyskoczy z tekstem ze 'co ty mozesz wiedziec o studiach' tu ci juz teraz odpowiadam ze skoncz najpierw gimnazjum
a potem sie na powazniejsze tematy wypowiadaj.

btw. miedzy sesjami jest tydzien przerwy ;). tzn semestr odrazu 2 tygodnie sesji tydzien przerwy tydzien sesji poprawkowej odrazu nastepny semestr.

Ivanov Galil
20-02-2007, 05:39
Oryginalnie napisane przez Sqetchu Pokaż post
A(Chodzenie,zabijanie,kupienie mfow etc.chodzenie zabijanie...)

[QUOTE=Diego'Odin;1275349]a o co innego w tej glupiej grze chodzi?

eahuhuAEhueahuahueaui wymieklem ... ty sadzisz ze chodzi o to zeby kupic mfy/runki/xxxxx i isc zabic x/xx/xxx/xxxxx/xxxxx mobow i znowu kupic mfy/runki/xxxxxx i znowu isc zabic x/xx~~~~~~~~ ?

no to zal mi ciebie inni widza inna przyjemnosc w tej grze

wiedziales ze ludzie poznaja tam inny ludzi ? ze tworza sie tam prawdziwe przyjaznie? nawet rodzi sie milosc?

a i nie mow mi tutaj ze jestem jakis no life jak szukam na tibi kolegow bo mnie nie znasz wiec naprawde wiesz o mnie tyle co nic

Lonteus
20-02-2007, 11:34
ciekawe jak to policzyłes ? 18h online ? zartujesz chyba....nie wiem skad masz takie genialne wyniki...

pozatym masz 14 lat i grasz na tym samym (o ile sie nie myle) swiecie co mdw, nic dziwnego ze go bronisz ale zrozumcie wkoncu on ma latwiej i tyle. fakt exp taki sam i tu i tu ale jak na non pvp dojdziesz juz do jakiegos pozadnego lvlu to expisz sam w tepie jakim chcesz i masz zajebisty resp, a nie tak jak ja ledo 35k na godzine po nocach wyciągam ( w dzien sie z pz nie moge nawet ruszyc poprzez lagi) wiec jak ktos mowi ze tibia to tylko zabijanie potworkow to sie grubo myli. kazdy w tibi ma kolegow i z wszystkimi na raz moze pogadac w tibi itp itd

Pff ty idioto istnieje takie cos jak pskonejott.com gdzie mozna sprawdzic ile kto byl online i faktycznie byles online 18 godzin wiec po co sciemniasz ?

Kolirn
20-02-2007, 12:41
Pff ty idioto istnieje takie cos jak pskonejott.com gdzie mozna sprawdzic ile kto byl online i faktycznie byles online 18 godzin wiec po co sciemniasz ?

po 1 nie idioto bo z rl cie nie znam wiec mało możesz wiedzieć o stanie mojej inteligencji. to ja was informuje że ta strona musi działać tak jak erig czyli tak jak ona chce a nie tak jak powinna. 18H ? wiedz że śpie na dzien conajmniej 8 godzin.... w weekendy nawet 10+ wiec jest to sorry ale z matematcznego punktu widzenia nie mozliwe. 12h to jeszcze sie zgodze, ale jak to pisał ktoś wyżej tibia to nie tylko exp, a jezeli ktos tego nie zauwaza to jest z nim na prawde źle, bo za tymi wszystkimi ludzikami w tej grze kryje sie zywy człowiek no ew. bot

btw. obrazajac mnie czyjesz sie wiekszy madrzejszy itp ? juz współczesna młodzierz nie potrafi wyrazić swojego zdania bez obrażania rozmówcy ? zastanów się...

Moriento
20-02-2007, 13:49
Kiedys napisalem i powtorze!

TA POSTACIA GRAJA 3 OSOBY!

Mateusz jego brat i kolega ...

I on jest qurwa wielki jak moja dupa raz juz prosil zebym dal mu namelocka

ale nie mialem reasonu z checia bym mu dal bo z takim nickiem widac odrazu

ze to Polish Noob.

Kochany Mateuszek nigdy nie wbil 40 lvl na swiatach PvP.

Dlaczego?

BO JEST NOOBEM.

Ludzie on ma studia rl life i co za*******a tak czy was w lep pojebalo ze to

jeden owner. Zalamka.

BiBi

Ps: Zapewne teraz bedzie - Zadrosny jestes! Pojebany JEstes! A niech se bedzie. PozDro dla Mateusza on bedzie wiedzial kto tego Posta napisal.

Guriel
20-02-2007, 14:49
ehhhh Polacy ;p Z tych wszystkich wypowiedzi dochodze do wniosku ze tak na prawde kazdy mu zazdrosci czegos tam, nie ktorzy lvl nie ktorzy czegos innego... Jestescie prawidziwimi Polakami ;p ehhhh ja sie nie dziwie ze tak o nas mowia na swiecie jak mowia :p bo taka jest prawda... Ludzie ktorzy nie grali na non-pvp to widac od razu, pisza ze 300lvl to zaden wyczyn... Ludzie ktorzy grali/graja bardziej bronia Mateusza ;p hmmmm ja wam powiem tak: co z tego ze jest to serwer nonpvp, jak ten gracz musial bardzo ale to bardzo dlugo siedziec przy kompie za co dla niego respect ze wytrwal na jednej postaci tyle czasu... Mi po zrobieniu ani, d-helmet i POI odechcialo sie grac w tibie, poznalem dziewczyne i mnie odciagnela od tej gry :)(za co jej bardzo dziekuje ;*) na forum wchodze raz na kilka tyg i czytam te wasze posty i mam brechte ;D Tibia to aby gra, zapamietajcie to i wezcie sobie to do serca :)

pzdr for all ;>

Ola_Petrov
20-02-2007, 16:36
ehhhh Polacy ;p Z tych wszystkich wypowiedzi dochodze do wniosku ze tak na prawde kazdy mu zazdrosci czegos tam, nie ktorzy lvl nie ktorzy czegos innego... Jestescie prawidziwimi Polakami ;p ehhhh ja sie nie dziwie ze tak o nas mowia na swiecie jak mowia :p bo taka jest prawda... Ludzie ktorzy nie grali na non-pvp to widac od razu, pisza ze 300lvl to zaden wyczyn... Ludzie ktorzy grali/graja bardziej bronia Mateusza ;p hmmmm ja wam powiem tak: co z tego ze jest to serwer nonpvp, jak ten gracz musial bardzo ale to bardzo dlugo siedziec przy kompie za co dla niego respect ze wytrwal na jednej postaci tyle czasu... Mi po zrobieniu ani, d-helmet i POI odechcialo sie grac w tibie, poznalem dziewczyne i mnie odciagnela od tej gry :)(za co jej bardzo dziekuje ;*) na forum wchodze raz na kilka tyg i czytam te wasze posty i mam brechte ;D Tibia to aby gra, zapamietajcie to i wezcie sobie to do serca :)

pzdr for all ;>
Panu już podziękujemy :) po co sie noobie wypowiadasz jak sam nie masz pojęcia o tej grze....

ze to Polish Noob.

Dlaczego?

BO JEST NOOBEM.

jeden owner. Zalamka.

BiBi

Ps: Zapewne teraz bedzie - Zadrosny jestes! Pojebany JEstes! A niech se bedzie. PozDro dla Mateusza on bedzie wiedzial kto tego Posta napisal.

a z tym Panem sie w zupelnosci zgadzam :)

Zalgadis
20-02-2007, 16:45
Ja mu tylko pogratuluje i zycze 300 levelu i co dalej niewiem? Niemam pojecia.

Grabadia
20-02-2007, 19:24
To, że ktoś nie wbił 40lvl na pvp world nie znaczy, że jest noobem - po prostu może mu nie pasić pvp, maybe woli non-pvpy ;p

Rootkit
20-02-2007, 19:57
So what?

He is a druid on a Non-pvp server, how fun can that be? Haha I bet you one million gps that he gets an orgasm when he's on test server! Haha xD
Well EO is still the best player in my eyes, I mean Mateusz dragon wielki? Mateusz the big dragon, what a name ^^
Hehe.
He isn't Polish for sure, he must be an alien
normal people don't spend so much time for games
or he don't got normal life?
To o Waszym idolu bylo.

Mateusz_Dlugi
20-02-2007, 20:04
No. Nareszcie. Teraz tylko 300 LVL i bedzie gites:)

P.S.
Fajny ma addon. Tez chce taki:p

Ikil Sone
20-02-2007, 20:51

ze to Polish Noob.

Dlaczego?

BO JEST NOOBEM.

jeden owner. Zalamka.

BiBi

Zgadzam się w zupełności...żeby wbić taki level musi mnieć kilku ownerów,a jak nie no to musiałby zawalić studia wybierając "życie wirtualne" ;]
A jak widać studiuje więc pierwsza opcja bardziej mi pasuje...

kolo_rydy
21-02-2007, 00:09
OMFG co was tak podnieca w h-levlach? Co takiego zrobili?
Dla mnie to zwykli ludzie którzy marnują czas na tej głupiej grze. Jak widze że moi kumple spędzają całe ferie przy kompie to mnie coś bierze.

Pier****na era tibijczyków :/

Poznanski Rycerz
21-02-2007, 00:30
So what?

He is a druid on a Non-pvp server, how fun can that be? Haha I bet you one million gps that he gets an orgasm when he's on test server! Haha xD
Well EO is still the best player in my eyes, I mean Mateusz dragon wielki? Mateusz the big dragon, what a name ^^
Hehe.
Cytuj:
He isn't Polish for sure, he must be an alien
normal people don't spend so much time for games
or he don't got normal life?

Perfoacy englash?

Zawisc...

Borucao
21-02-2007, 01:12
Zgadzam się w zupełności...żeby wbić taki level musi mnieć kilku ownerów,a jak nie no to musiałby zawalić studia wybierając "życie wirtualne" ;]
A jak widać studiuje więc pierwsza opcja bardziej mi pasuje...

Czyli sądzisz ze wszycy 250+ mają kilku ownerów ?
zal.pl

Rootkit
21-02-2007, 01:36
Perfoacy englash?

Zawisc...

To akurat Szwedzi pisali.

@
Z tego co widze w tym temacie, to zapanowala jakas moda na uzywanie slowa "owner".

BaxCrow
21-02-2007, 02:06
I co z tego, że wbije 300 lvl? Ludzie gadacie o tym jakby to było boskie osiągnięcie za parę lat może jakiś inny PG'er będzie dobijał 400 lub nawet 500 i co z tego?

BaxCrow
21-02-2007, 02:13
OMFG co was tak podnieca w h-levlach? Co takiego zrobili?
Dla mnie to zwykli ludzie którzy marnują czas na tej głupiej grze. Jak widze że moi kumple spędzają całe ferie przy kompie to mnie coś bierze.

Pier****na era tibijczyków :/

Wyjdź i zamknij drzwi za sobą... nie podoba ci się to nie pisz... easy...

knightek_pl
21-02-2007, 12:41
hehee a kiedys byl temat "kto pierwszy zdobedzie 300lvl? eternal czy taifun?"
a teraz widac ze to mateusz zdobedzie ale on ma przewage poniewaz to jest non pvp a na nim lepsze pg wychodza na wysokich lvl ~.~

MObik
21-02-2007, 15:38

ze to Polish Noob.

Dlaczego?

BO JEST NOOBEM.

jeden owner. Zalamka.

BiBi

Jeszcze Trzeba mieć Brata....xDChłopie a może ty lubisz Lody waniliowe?
Albo hmm może masz problemy w rodzinie taaak napewno.Only Can Be Rox!

Tasker
21-02-2007, 15:40
WoW -.- <10>

Ikil Sone
21-02-2007, 19:30
Czyli sądzisz ze wszycy 250+ mają kilku ownerów ?
zal.pl

Nie mam się z Tobą zamiaru kłócić,ale chyba niewiesz,że aby wbić taki lvl trzeba siedzieć dzień i noc,a mało tego on ma już lvl 292...wbija 1 lvl w 1 dzień,a on ma na głowie studia -.- Jeżeli miałby 30 lat to bym uwierzył,że gra sam...chociaż miałby też wtedy prace...więc wiesz.Zastanów się następnym razem...zanim coś napiszesz ;<

Pawelok
21-02-2007, 19:44
Otóż dzisiaj Mateusz Dragon Wielki a nie Taifun Devilry zrównał sie z legendarnym kanadyjczykiem?:p Eternalem Oblivionem , gdyż uzyskał 290 LVL!B)

Screen:

http://i19.tinypic.com/2w36uyt.jpg

Ranking Erig.net:

http://erig.net/top500.php

Teraz Mateusz jest zdecydowanym faworytem w wyścigu o tytuł pierwszego gracza który uzyska 300 LVL :)

A wiec życzymy powodzenia!

Pozdrawiam.

PS.Nie chcesz nie komentuj ;)

@down

nie karmimy trola .

Napewno jest lepszy odemnie
ja mam ledwo 10 level
czasem ta gra mnie wkurzaX(

BaxCrow
21-02-2007, 20:57
Nie mam się z Tobą zamiaru kłócić,ale chyba niewiesz,że aby wbić taki lvl trzeba siedzieć dzień i noc,a mało tego on ma już lvl 292...wbija 1 lvl w 1 dzień,a on ma na głowie studia -.- Jeżeli miałby 30 lat to bym uwierzył,że gra sam...chociaż miałby też wtedy prace...więc wiesz.Zastanów się następnym razem...zanim coś napiszesz ;<

Żałosne -.-.
Tripida ma 1 ownera, Taifun 1 ownera. Ty po prostu jak widzisz, że ktoś ma taki lvl zazdrościsz, bo ty takiego nie umiesz wbić proste jak budowa cepa. Kiedyś jak Bubble jako pierwszy gracz wbijała 100 też mówiono, że z kimś sharuje konto, a przecież jej RL mężem jest GM -.-. Więc stulcie morde skoro nie macie pewnych informacji czy ktoś sharuje czy nie.

Kolirn
21-02-2007, 21:16
Żałosne -.-.
Tripida ma 1 ownera, Taifun 1 ownera. Ty po prostu jak widzisz, że ktoś ma taki lvl zazdrościsz, bo ty takiego nie umiesz wbić proste jak budowa cepa. Kiedyś jak Bubble jako pierwszy gracz wbijała 100 też mówiono, że z kimś sharuje konto, a przecież jej RL mężem jest GM -.-. Więc stulcie morde skoro nie macie pewnych informacji czy ktoś sharuje czy nie.

powtarzasz sie moglbys na prawde wymyślić coś :)

skoro tak klepiecie to... pokażcie jakies dowody że MDW NIE SHARUJE mozecie ?
poprostu człowiek jest tak zbudowany że po 8 godzinach zajec na uczelni nie ma siły prawie na nic a musi kiedyś spać jeść itp

w ostatnim miechu i w tym byla sesja no i.. nic w tym dziwnego gdyby nie to ze mdw ostro expil chcesz mi powiedziec ze zaliczył sesje bez nauki ? uwierz to nie jest mozliwe.

Soul's
21-02-2007, 21:21
poprostu człowiek jest tak zbudowany że po 8 godzinach zajec na uczelni nie ma siły prawie na nic a musi kiedyś spać jeść itp

Lol, z Twojej wypowiedzi wynika, że on swoja postacia niega tylko gra nia ktos inny czyz nie? HAHAHAHAHA zal.gov.swe

Widać, że wiekszości z was d*pe ściska z zazdrości że ktoś jest lepszy od was ;)

maszter321
21-02-2007, 22:08
i ch*j mu po tym ze wali z tych sdkow po 1300-1400 +/- jak nie moze nikomu z nich wyj**ac ^^

gz dla niego ale gra to nie wszystko :P

Kasztaniaczek
21-02-2007, 23:36
@Kolirn

A ty dasz, ze SHARUJE bo to ze koles bije 1 lvl 1 dzien nie oznacza ze sharuje....

Seba911
22-02-2007, 08:08
EO juz By mial napewno 300 lvl ale napisal list do cip softu ze jesli niewymysla jakiegos lepszego czaru dla knighta to niebedzie gral!! ;)

Ikil Sone
22-02-2007, 10:21
Żałosne -.-.

Klepiesz to samo w kółko...Ja nie napisałem,że KAżDY "sharuje" konto...Tylko,że ON,a to dlatego,że nikt nie jest w stanie siedzieć dzień i noc i walić tych demonów+uczyć się...Wiem,bo u nas na Arcanii najwyższy lvl zawalił 2 lata stuidów wbijając lvl -.- i wbił 213...A po drugie nikomu nie zazdroszcze...Ciesze się,że w to niegram ^^

Nunarah
22-02-2007, 12:44
a slyszeliscie plotki ze MDW zaplacil dla Imagama zeby nie dawal expic Taifunowi..? czy ktos cos o tym wie?;>

Kasztaniaczek
22-02-2007, 13:09
Klepiesz to samo w kółko...Ja nie napisałem,że KAżDY "sharuje" konto...Tylko,że ON,a to dlatego,że nikt nie jest w stanie siedzieć dzień i noc i walić tych demonów+uczyć się...Wiem,bo u nas na Arcanii najwyższy lvl zawalił 2 lata stuidów wbijając lvl -.- i wbił 213...A po drugie nikomu nie zazdroszcze...Ciesze się,że w to niegram ^^

ale on nie jest dzien i noc online...
n/c

Ikil Sone
22-02-2007, 13:42
@up
Dobrze,ale na wbicie jednego lvla dziennie na jego poziomie trzeba posiedzieć bardzo dużo,a nie 5h ;>

Kenarfo
22-02-2007, 13:48
Ludzie nie da sie grac na 1 ownera po 13/14 godzin dziennie!! Tak sie dlugo nie zajedzie. MDW dzieli acc na 80%. Taifun na 90% no ale i tak gratuluje i zycze 300 lvlu Mateuszowi. A ja mam 1 rade dla was nie zazdrosccie komus tylko usiadzcie do kompa i lvl bijcie a nie na forum piszecie :P:P:P A i tak uwazam ze Eternal jest lepszy od MDW.... RESPEKT FOR BEST TIBIA PLAYER:d

Widzalem w tym temacie zdjecie seromontisa taifuna i mdw. Tani kit na tym zdjeciu jest seromontis i taifun nie ma MDW. Dlaczego? Poniewaz MDW nie zadaje sie z taifunem proste nie?:D:D

Mateusz Dragon Wielki jest gorszy od taifuna i eternala bo:
Po 1.To jest swiat non-pvp czyli nie zbieraja sie jakies 30 sorki i sd kombo w ciebie nie leci.
Po 2. Na takim swiecie non-pvp mozna zajac se WRle albo demonki jak to robi mdw.
Po.3 Czytaj Punkt 1,2 :P

EO juz By mial napewno 300 lvl ale napisal list do cip softu ze jesli niewymysla jakiegos lepszego czaru dla knighta to niebedzie gral!! ;)

hahahahahahahhaha chlopie nie wiem czy wiesz ale eternal jest jednym z CIPow
a niegra dlatego ze sa wojny i nie chce padac ;/

PinGOnE
22-02-2007, 14:09
@2xup (Kenarfo)
mozna sobie zajac demony albo wrl? hahahahahahah smieszny jestes ...
wlasnie na swiatach non-pvp kazdy wchodzi na respa kiedy mu sie podoba ... a jesli myslisz ze na takim swiecie nie mozna zabic 2 gracza to jestes w bledzie bo sa na to sposoby i kazdego mozna ubic ... i Mateusz wcale nie jest gorszy bo jakos na tescie dokopal wszystkim ... najpierw sie zastanow zanim cos wyskrobiesz ... poza tym posty sie edytuje a nie wali co 5 min nowe !

@down
wlasnie nad tym samym sie zastanawialem ... przeciez ten chlopak bluzni -.-'' EO jednym z Cip .. heh .. cos mu sie w nocy chyba przysnilo i teraz rozpowiada wszystkim swoje koszmary ...

Vil
22-02-2007, 14:13
człowiek jest tak zbudowany że po 8 godzinach zajec na uczelni nie ma siły prawie na nic a musi kiedyś spać jeść itp

zalezy od kierunku.

U mnie, na jednym z najtrudniejszych kierunkow AGH mam tygodniowo 4,5h zajec, do tego raz na 2 tygodnie 2x dwugodzinne laborki. Na wyklady z reguly nie oplaca sie chodzic bo mozna tego samego sie nauczyc samodzielnie i poswiecajac znacznie mniej czasu.

chcesz mi powiedziec ze zaliczył sesje bez nauki ? uwierz to nie jest mozliwe.

w zaleznosci od uczelni bywa calkiem sporo egzaminow do zaliczenia po 1 dniu nauki, nie kazdy studiuje medycyne/ prawo..

nie wiem czy wiesz ale eternal jest jednym z CIPow

nie wiem czy wiesz ( a szczerze mowiac watpie ) ale pieprzysz glupoty. To, ze przypadkowo nazywa sie Steve nie oznacza od razu ze jest _tym_ Stevem.

Kenarfo
22-02-2007, 14:16
@2xup (Kenarfo)
mozna sobie zajac demony albo wrl? hahahahahahah smieszny jestes ...
wlasnie na swiatach non-pvp kazdy wchodzi na respa kiedy mu sie podoba ... a jesli myslisz ze na takim swiecie nie mozna zabic 2 gracza to jestes w bledzie bo sa na to sposoby i kazdego mozna ubic ... i Mateusz wcale nie jest gorszy bo jakos na tescie dokopal wszystkim ... najpierw sie zastanow zanim cos wyskrobiesz ... poza tym posty sie edytuje a nie wali co 5 min nowe !

hahaahaha 2 razy pomysl zanim cos powiesz. Lepiej wiem bo gram na refugi (swiat non-pvp) tam nawet guardy mozesz se zajac. Z jednym ci przyznam racje sa inne sposoby za zabicie 2 gracza ale komu sie chce trapowac takiegop MDW na demonach ?!!??!! Woli se taki noobek expic a nie..

PinGOnE
22-02-2007, 14:19
TO w takim razie jestes ciulkiem swiatowym :D Mam 151 knighta na Harmonii (czyli tam gdzie Mateusz) i wiem bardzo dobrze na jakiej zasadzie tam dziala "zajmowanie respa" .... zajmujesz go dopuki nie przyjdzie ktos wiekszy i nie zacznie ci bruzdzic .... pfff nie mam czasu na gadki ze smerfami mam wazniejsze rzeczy do roboty ... idz na trole ty CIPowy EO -.-''

@down
jestes smieszny i naucz sie edytowac posty bo zaraz warna zarobisz ....

Kenarfo
22-02-2007, 14:20
nie wiem czy wiesz ( a szczerze mowiac watpie ) ale pieprzysz glupoty. To, ze przypadkowo nazywa sie Steve nie oznacza od razu ze jest _tym_ Stevem.[/QUOTE]

sluchaj wiesz dlaczego watpia wszyscy ze Eternal nie jest Cipem ? Otoz mysla ze gdyby byl cipem to by se z 500 lvl dal albo senior tutora. Specjalnie tak nie robi bo by kazdy od niego items zebral a zreszta wiesz jakie on moze miec eq w dp?!

Lagger
22-02-2007, 14:34
Gz dla Mateusza!! mam nadzieje ze bedzie on pierwszym ktory zdobedzie ten jakze piekny level ^^

BoxerxD
22-02-2007, 15:13
Mateusz Dragon Wielki ma 1 ownera poniewaz kilka miesiecy temu zdarzalo mu sie ze mial 3 zera pod rzad , to ze gra na non pvp to jego sparawa , gra dla siebie i ma was w dupie i nie wrzucajcie na niego , wiadomo na non pvp exp na jego lvlu jest latwy ale to nie on zaklada tematy zeby sie chcwalic tlyko mu uzytkownicy ktorzy podziwiamy jego osiagniecia bo niewatpiwie 292 lvl jest osiagnieciem kto jest wanzym osiagnieciem dla tibi jest dobrym graczem i niech tak dalej trzymie bo dobrze expi i warto go podziwiac bo duzo osianal osiagajac 290 lvl

Bass
22-02-2007, 17:06
sluchaj wiesz dlaczego watpia wszyscy ze Eternal nie jest Cipem ? Otoz mysla ze gdyby byl cipem to by se z 500 lvl dal albo senior tutora. Specjalnie tak nie robi bo by kazdy od niego items zebral a zreszta wiesz jakie on moze miec eq w dp?!

No tak rozszyfrowałeś go. EO jest z Cipsoftu !!!!1!111 I co teraz wszyscy będą żebrać od niego itemy :O :O

Lavanor
22-02-2007, 19:07
300 lvl .. lipnie bedzie ;/ a co do non-pvp .. wcale nie jest tak latwo ..
zaczynac .. polowa ludzi wp*e*d*l*a ci sie w exp dopiero na 80+ masz spokuj

Ola_Petrov
22-02-2007, 19:59
300 lvl .. lipnie bedzie ;/ a co do non-pvp .. wcale nie jest tak latwo ..
zaczynac .. polowa ludzi wp*e*d*l*a ci sie w exp dopiero na 80+ masz spokuj

Dla wiekszosci chodzi o to ze no - pvp
to serwery dla Noobow poniewaz to zmula 0 wojen itp ...

Edier Master
22-02-2007, 20:06
STFU kolejny noobie z no-pvp :) STFU kolejny n00b przez duze 0 z pvp.........
Po waszych udanych komentach widac ze na pvp same nooby... Ponadto zazdroscicie takim nobom jak mateusz bo macie hunta od pieciu gildii i z depo nie wychodzicie... Cwani? Nie problem miec 290+ druida na pvp? Bluzgasz na mateusza? Prosze bardzo czekamy na harmonii na kolejnego 290+ druida....

General_Caster
22-02-2007, 21:04
STFU kolejny n00b przez duze 0 z pvp.........
Po waszych udanych komentach widac ze na pvp same nooby... Ponadto zazdroscicie takim nobom jak mateusz bo macie hunta od pieciu gildii i z depo nie wychodzicie... Cwani? Nie problem miec 290+ druida na pvp? Bluzgasz na mateusza? Prosze bardzo czekamy na harmonii na kolejnego 290+ druida....

popieram w 100 %. Odzywaja sie tu tylko nooby z 20 lvl-ami ktore zazdroszcza mu lvla.Powinniscie sie cieszyc ze to wlasnie Polak ma taki lvl i nie zawiscic mu tego.

Kolirn
22-02-2007, 22:22
tak już abstrachując od wszystkiego.... ciekaw jestem czy doczekam się kiedyś na tym forum tematu w ktorym sie nie bedziecie powtarzać co trzeci post. to jest 15 strona tematu. na każdej stronie jest napisane co najmniej 3 razy "zazdroscicie mu idzcie na non pvp i wbijcie taki lvl" to ja mówie inaczej niech mdw przyjdzie na auree i wbije coś powyzej 100 życze mu powodzenia, wiec przestańcie pierdolić że tak samo trudno sie wbija tu i tu bo to gówno prawda, na non pvp jest po prostu łatwiej tak jest i tyle.

Fejkowiec
22-02-2007, 22:25
tak już abstrachując od wszystkiego.... ciekaw jestem czy doczekam się kiedyś na tym forum tematu w ktorym sie nie bedziecie powtarzać co trzeci post. to jest 15 strona tematu. na każdej stronie jest napisane co najmniej 3 razy "zazdroscicie mu idzcie na non pvp i wbijcie taki lvl" to ja mówie inaczej niech mdw przyjdzie na auree i wbije coś powyzej 100 życze mu powodzenia, wiec przestańcie pierdolić że tak samo trudno sie wbija tu i tu bo to gówno prawda, na non pvp jest po prostu łatwiej tak jest i tyle.

Kazdy wybiera serv jaki chce, non pvp - tam sie latwiej expi troche, prawda... ale co z tego? wybral taki serv dlatego bedzie legenda Tibii.. jesli zazdroscisz idz na non pvp i wbij tez zaraz trzysetke... i nie narzekaj ze na pvp sie wolniej expi bo nikt ci nie karze tam grac.

=.=''

huggae
22-02-2007, 22:27
@ Up 2x
Może i łatwiej ale tyle samo godzin trzeba expić :) Więc tak czy siak to jest duży wyczyn ;) Jak jest takie proste to prosze idź wbij 292 lvl na non pvp

Kolirn
22-02-2007, 22:34
@ Up 2x
Może i łatwiej ale tyle samo godzin trzeba expić :) Więc tak czy siak to jest duży wyczyn ;) Jak jest takie proste to prosze idź wbij 192 lvl na non pvp

bład. predkość expa w tibi zalerzy głownie od ilosci osob online a tych na non pvp jest znacznie wiecej o kazdej porze.

up2@ przeczytaj jeszcze raz moj post byl adresowany do takich geniuszy jak ty potem moze wymyślisz coś nowego. gram na pvp bo nie wyobrazam sobie sytuacji by nie mozna bylo ukarac smiercia kogos za swoje winy i teksty o lurowaniu potworkow pod nich trapowaniu itp sobie wsadzcie bo nie ma to jak wziasc 3 kumpli i ubic dziada z sd.

Bezel'ek
22-02-2007, 22:39
Jedni beda mu gratulowac ,jedni z nas beda z koleji mowic ze to nic wielkiego...itd. Ja osobicie powiem wam ze MDW powiedzial ze gra dla przyjemnosci wiec niech sie bawi dalej a my nie powinnismy go krytykowac .Nie chodzi mi tez ,ze z tego powodu mamy skakac z radosci .:D

Cygan Slejter
22-02-2007, 22:42
2@up

jejku człowieku nie błyszczysz inteligentem;/

grasz na pvp to se graj. MDW gra na non pvp to niech se gra

nie podoba ci sie ten temat to nie pisz:evul: :evul:

a skąd wiesz że by nie wbił takiego samego lv na pvp
co ty jakiś nostradamus;>
to że tobie jest trudniej to nie znaczy ze komus innemu tez jest;/

lol:baby: :baby:

Mozo
22-02-2007, 22:46
hehe, a co ma powiedzieć " jestem uzależniony, tibia pochłania mi 110% czasu wolnego"?
Choć jesli naprade gra tylko dla zabawy to szacunek, bo jest wytrwały w tym co lubi.

Kolos from rodos
22-02-2007, 22:50
@up
dokładnie

Nikt uzależniony nie powie że ma problem z nałogiem ;) Wg mnie to on sam siebie oszukuje, ale to jego sprawa , jest dorosły, co by oznaczało że wie co dla niego dobre ;d

Jak dla mnie wariat;p
Btw. Już 293 lvl wbił.
Anyway, gz.

Liper
22-02-2007, 22:55
Krytykujecie człowieka który gra w tibie na servie non-pvp.Jesteście poprostu zazdrośni i tyle.Jeżeli dla was nie jest problemem uzyskanie takiego lvl'a to czemu go nie macie?Noobki zazdroszczą i rzucają mięsem.

Hestoran
22-02-2007, 23:04
Btw. Już 293 lvl wbił.

Jak bedzie expil tak jak teraz, to za około 7-9 dni bedzie mial 300-tny.

Pozdrawiam

Ola_Petrov
23-02-2007, 00:00
STFU kolejny n00b przez duze 0 z pvp.........

W sumie to moze masz troche racji, ale z checia bym Ci najebal za ten dopisek bo mojej siostry najlepsza przyjaciólka zginela pod Jeżewem i troche powagi gnoju

Ola_Petrov
23-02-2007, 00:04
2@up

jejku człowieku nie błyszczysz inteligentem;/

grasz na pvp to se graj. MDW gra na non pvp to niech se gra

nie podoba ci sie ten temat to nie pisz:evul: :evul:

a skąd wiesz że by nie wbił takiego samego lv na pvp
co ty jakiś nostradamus;>
to że tobie jest trudniej to nie znaczy ze komus innemu tez jest;/

lol:baby: :baby:
Chyba nawet nie wiesz od czego sie zaczely te awantury... bylo 10 tematow bo takie cwoki i nooby jak wy zakladaly kolejne tematy o jakze wielkim MATEUSZU do ktorego za h*j nie czuje respektu bo i tak wiem i wiele slyszalem na temat jego PVP i na takim wlasnie serwerze by nie wbil wiekszego lvla niz 100 :) Bo wszyscy z no-pvp są tylko mocni w mordzie

chesek
23-02-2007, 00:06
Chyba nawet nie wiesz od czego sie zaczely te awantury... bylo 10 tematow bo takie cwoki i nooby jak wy zakladaly kolejne tematy o jakze wielkim MATEUSZU do ktorego za h*j nie czuje respektu bo i tak wiem i wiele slyszalem na temat jego PVP i na takim wlasnie serwerze by nie wbil wiekszego lvla niz 100 :) Bo wszyscy z no-pvp są tylko mocni w mordzie

1. Mówisz zbyt ogólnie.
2. Wiele słyszałeś? Chętnie też poczytam. Jakieś linki?
3. Znowu zbyt ogólnie.

Wracaj na swojego chara 293 lvl na pvp. GL & HF.

Vthree
23-02-2007, 00:13
ooo juz sikam

Siusiam ;D

Kolirn
23-02-2007, 00:37
1. Mówisz zbyt ogólnie.
2. Wiele słyszałeś? Chętnie też poczytam. Jakieś linki?
3. Znowu zbyt ogólnie.

Wracaj na swojego chara 293 lvl na pvp. GL & HF.

widzialem na screeny z test serwera gdzie mateusz został zabity, bo wiecie ots to nie wszystko ;-)

Rater
23-02-2007, 00:41
widzialem na screeny z test serwera gdzie mateusz został zabity, bo wiecie ots to nie wszystko ;-)

Link plax ;O?

Kolirn
23-02-2007, 01:24
poszukam, jak znajde to oczywiście podam.

Theand
23-02-2007, 01:54
@2xup (Kenarfo)
i Mateusz wcale nie jest gorszy bo jakos na tescie dokopal wszystkim ... najpierw sie zastanow zanim cos wyskrobiesz ...
Chyba w twojej dupie , nie na teście chyba , że wlazłeś na jakiegoś otsa przez pomyłkę zamiast na ts .
Ty chyba ostatniego tsa nie widziałeś , bo jak on dokopał wszystkim to chyba w twoich snach to zrobił i obudziłeś się mając mokro -.-
No , albo zabijał 20-30 lev zarobił bana i to było jego wymiatanie -.-
Jak ktoś był na ostatnim tsie to wie kto ostatnio rządził ; ) , ale napewno nie był to mateusz , który nie bawem zdobędzie 300 lev i na forum noobki zrobią 940304 tematów o nim jaki to jest evul pro super mega gracz , no ale i tak swoim poxem nie powymiata ; (

Harmonian90
23-02-2007, 12:22
WITAM panow PVP masterow.

Widziałem wiele wypowiedzi z textami od graczy z swiatow pvp " n-pvp 0 skila"

Hmm tez tak mowili o nas na ostatnim ts tu macie przyklad
\/
http://img219.imageshack.us/img219/5329/pvpnoobsug6.jpg

bylo 5 z harmoni na 20+ z "pvp swiata"

????????????

Angelus
23-02-2007, 13:21
po 1 nie idioto bo z rl cie nie znam wiec mało możesz wiedzieć o stanie mojej inteligencji. to ja was informuje że ta strona musi działać tak jak erig czyli tak jak ona chce a nie tak jak powinna. 18H ? wiedz że śpie na dzien conajmniej 8 godzin.... w weekendy nawet 10+ wiec jest to sorry ale z matematcznego punktu widzenia nie mozliwe. 12h to jeszcze sie zgodze, ale jak to pisał ktoś wyżej tibia to nie tylko exp, a jezeli ktos tego nie zauwaza to jest z nim na prawde źle, bo za tymi wszystkimi ludzikami w tej grze kryje sie zywy człowiek no ew. bot

btw. obrazajac mnie czyjesz sie wiekszy madrzejszy itp ? juz współczesna młodzierz nie potrafi wyrazić swojego zdania bez obrażania rozmówcy ? zastanów się...

Hej , miło jest poczytac posty człowieka , który ma poukładane w głowie..
i nie obrzuca wszystkich stekiem wyzwisk ..

Co do Wielkiego Mateusza , na początku myślałem , że wbicie takiego levela na non pvp
to zaden wyczyn , bo wiadomo nie ma wojen huntow itp.
Ale spojrzmy na to z innej strony , skoro nie ma walki to jest spokojnie,
tak spokojnie ze az czasem nudno , wiec jaka trzeba miec wytrwalosc i cierpliwosc
zeby wbijac kolejne poziomy
100-150 lev rozumiem , ale pozniej zostaja juz tylko najwybitniejsi zawodnicy.
Ale ktos kto nie gral nigdy na serwerach pvp nie bardzo moze zrozumiec
co to znaczy dostac hunta za free , i to takiego hunta że nic i nikt nie pomoze.
Wy przynajmniej sie nie boicie o to , ze ktos wam zabroni grac !
I to jest najwieksza różnica..

Co do milości i przyjazni w tibii .. To jest wlasnie caly urok tej gry ..
Poznałem w niej w ciagu ponad 3 lat kilka dziewczyn , które zmieniły mnie na lepsze.. Poznałem też kumpla , z którym rozumiemy sie bez słow , znamy sie ponad 2 lata , i nigdy nie zawiódł mojego zaufania.

Każdy szuka w tej grze czegoś innego..
Na tym polega jej fenomen.

Pozdrawiam serdecznie wszystkich tibijczykow :)

Ciacho1920
23-02-2007, 13:35
Mam takie pytanie...
Dlaczego Nick "Mateusz Dragon Wielki"??
odp: Bo chlopak ma 10 lat...
odp: Bo jest Noobem, ktory potrafi tylko expic
odp: Czy nadchodzi czas takich nickow

Hhuahuahuahuah, Kazda z tych odpowiedzi jest prawdopodobna i wiem tyle gracz na pvp i z wladza napewno niemialby takiego nicku... bo to wstyd!!

Cloy
23-02-2007, 13:38
@up

Hahaha, ale wstyd, jak mozna miec nick Ciacho1920, pewnie masz 10 lat hauhsuiahsuiahsiahsiauhsuiahaushauishaih.

goburu
23-02-2007, 14:16
Po 2gie: Ma do dupy mlvl... Gorszy od 40~ED -.-
Haha nie no tym tekstem to mnie rozwaliles :D

To co mial stac pod depo i robic runy majac 40 lvl? Wyjdz dzieciaku -.-

Theand
23-02-2007, 14:42
WITAM panow PVP masterow.

Widziałem wiele wypowiedzi z textami od graczy z swiatow pvp " n-pvp 0 skila"

Hmm tez tak mowili o nas na ostatnim ts tu macie przyklad
\/
http://img219.imageshack.us/img219/5329/pvpnoobsug6.jpg

bylo 5 z harmoni na 20+ z "pvp swiata"

Liromir - 214 MS
Herganon - 216 RP
Podaj sobie dalej kto tam był jeszcze ; ) uwalilście Drazharma i ? chyba nie trudno było 168 RP ubić takim składem , a tak się składa , że to właśnie gildia Draza ( Wanted ) rządziła na ostatnim tsie , takiego screena to sobie wiesz gdzie wsadź ; )

General_Caster
23-02-2007, 14:55
Mam takie pytanie...
Dlaczego Nick "Mateusz Dragon Wielki"??
odp: Bo chlopak ma 10 lat...
odp: Bo jest Noobem, ktory potrafi tylko expic
odp: Czy nadchodzi czas takich nickow

Hhuahuahuahuah, Kazda z tych odpowiedzi jest prawdopodobna i wiem tyle gracz na pvp i z wladza napewno niemialby takiego nicku... bo to wstyd!!

Ale debil ... wyjdz i nie wracaj. Tacy sa Polacy , tylko potrafia zawiscic nic wiecej

Harmonian90
23-02-2007, 15:07
Liromir - 214 MS
Herganon - 216 RP
Podaj sobie dalej kto tam był jeszcze ; ) uwalilście Drazharma i ? chyba nie trudno było 168 RP ubić takim składem , a tak się składa , że to właśnie gildia Draza ( Wanted ) rządziła na ostatnim tsie , takiego screena to sobie wiesz gdzie wsadź ; )

sklad:
Penancea
Herganon
Pancras Dragonheart
Mateusz Dragon WIelki
Liromir

na 20~~
Jak ujebali Draza jego gildia zaczela sama s*******ac od 5 lepkow

Wanted<Harmonia

cu

Frapper
23-02-2007, 15:12
Byc nolifem, byc nolifem..

Theand
23-02-2007, 15:13
Hahah takim składem to nawet combo nie musieliście robić.
Btw.Gówno wiesz tyle ci powiem , za dużo sie głupot nasłuchałeś .
Cu ; ) kończe z tobą rozmowę ; )
Zaczeli sp****lać od 5 łepków dobrze powiedziane ; ) tylko mi nie wmawiaj , że na nonpvp siedzą same mastahy pvp ; )
@DOWN
Tak sie składa , że na Taifuna sram rzadkim gównem ; ) też powinnien być na n-pvp
Tak napisałem , żebys mi nie wmawiał zaraz w następnym poście ; ) , a teraz się zastanów 5 x 200 lev + ? i trudno zrobić pare fragów na teście ? każdy newbie , który by się dorwał do takich postaci mógłby uczynić to samo co wy , a dlaczego ? chyba nie ciężko zaznaczyć coś na battle i trzymać hotkey , wasza siła sd była miażdząca napewno macie skilla , ale chyba w trzymaniu hotkeya .

Harmonian90
23-02-2007, 15:15
poor owned

cya

Harmonian90
23-02-2007, 15:19
tylko mi nie wmawiaj , że na nonpvp siedzą same mastahy pvp ; )

Hmm czytaj moje posty co napisalem.
Napisalem to ze w tym temacie ludzie pisza ze n-pvp nie maja skila ja nie mowie ze sa wy*****sci jak taifuny co siedza od miesiecy w pz ,ale tez potrafia grac.

cu

Foto_scr
23-02-2007, 16:11
A to dobre:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=118407
Jak ktoś był na ostatnim tsie to wie kto ostatnio rządził ; )
Mateuszka sprzątneli na combo sd w kilka osób. Padł na wschód od Carlin.

Kuldan Azielmak
23-02-2007, 17:43
hahahah niezły brecht jest z tych waszych głupot co piszecie...
ciekaw jestem czy chodź raz Mateusz czytał o sobie te głupoty... jakby to widział (pewnie nie ma czasu, bo expi) to by się na pewno popłakał ze śmiechu :)

Play for Fun, nie pozwól aby gra zawładnęła Tobą...Ty! zawładnij grą.....

to mówiłem ja Rutek :)

Litawor
23-02-2007, 18:08
To, że Mateusz Dragon Wielki wyprzedził EO ma znaczenie symboliczne i doskonale wpisuje w zmiany, jakie zachodzą w Tibii już od długiego czasu. Stara dobra Tibia się skończyła. Nowa Tibia, zdominowana przez Polaków (co oczywiście nie jest jedyną negatywną zmianą), nie ma już nic wspólnego z tą Tibią, w którą zaczynałem grać, a na pewno już nie z tą z 1997 roku.

rasti
23-02-2007, 18:28
Ale ten ziomek expi nabije 300lv to bedzie wielkie polskie święto, i wielki święto w Tibi. My jako Polacy powinniśmy być z niego dumni największy lv na Tibi i do tego Polak ^^ :cup: :cup:

POLSKA SIŁA
:cup: :cup:

Den92
23-02-2007, 18:40
Co tu duzo mowic Gratulacje :cup:

Harmonian90
23-02-2007, 19:25
Mateuszka sprzątneli na combo sd w kilka osób. Padł na wschód od Carlin.

Zgadza sie padl jak lama zabila go ekipa z Kyra bo map Click+telefon=Owned

Zmieszany
23-02-2007, 19:45
Żal. :baby: ludzie ...

Kolirn
23-02-2007, 19:48
Ale ten ziomek expi nabije 300lv to bedzie wielkie polskie święto, i wielki święto w Tibi. My jako Polacy powinniśmy być z niego dumni największy lv na Tibi i do tego Polak ^^ :cup: :cup:

POLSKA SIŁA
:cup: :cup:

wstań...
przeproś...
i wyjdź...

może jeszcze dzień wolny od szkoły ? i jego twarz w tv ?

Kshyhoo
23-02-2007, 23:18
Juz sie podniecaja tym Mateuszem Dragonem Wielkim ze az się rzygac chce.Nabije ten 300 lvl no i co z tego??

Borucao
24-02-2007, 03:59

A może on nie ma życia ? Czytałeś wywiad z nim ? Było Napisane ze Wydaje ponad 1300k na wbicie lvl

Rater
24-02-2007, 11:49
Juz sie podniecaja tym Mateuszem Dragonem Wielkim ze az się rzygac chce.Nabije ten 300 lvl no i co z tego??

To z tego, że jest polakiem, że jeszcze nikt w Tibii nie wbił 300lvla

Kolirn
24-02-2007, 13:09
To z tego, że jest polakiem, że jeszcze nikt w Tibii nie wbił 300lvla

Gdyby był szwedem, hiszpanem, kanadyjczykiem, brazylijczykiem etc nie traktowali byście tego tak samo mimo że jest to to samo osiągnięcie.

tak samo jest ze śmiercią..

jeśli umre na raka każdy powie "biedny kolirn szkoda chłopaka"
jeśli zaćpam się na śmierć powiedzą "ma to na co zasłużył sam do tego doprowadził"

obiektywizmu troche bo tłumaczenie "jest polakiem" jakoś do mnie nie przemawia...

0lik
24-02-2007, 15:59
Jak tak dalej pojdzie to gdy Mateusz~ bedzie padal to beda flagi zpuszczac do polowy i ogloszona bedzie zaloba narodowa :s.

Anyways GZ Mateusz, ale nie bede tego uwazal za powod do dumy narodowej jak inni uzytkownicy tego wspanialego forum

pozdro

Gimlos
24-02-2007, 18:47
Jezeli sharuje konto, to nie ma sie czym chwalic.
Jezeli gra sam, to jest mi go jeszcze bardziej zal.

Tjor masaker pro skater
24-02-2007, 18:51
"Ale ten ziomek expi nabije 300lv to bedzie wielkie polskie święto, i wielki święto w Tibi. My jako Polacy powinniśmy być z niego dumni największy lv na Tibi i do tego Polak"
Rof| co za idiota, jesli to mial byc zart to jest bardzo niesmaczny:o

Smailer
24-02-2007, 18:55

Czemu żal ? (jak gra sam ?)
Może zazdrościsz że to nie ty jesteś najlepszym graczem ?
Nie każdy H lvl siedzi przed kompem non stop.

Kolirn
24-02-2007, 18:55

masz u mnie piwo :browar:

Tjor masaker pro skater
24-02-2007, 19:04
smailer twoj avatar jest adekwatny do poziomu wypowiedzi :baby:

Beawulf_Okrutny
24-02-2007, 19:10
No life! Just game! Jak na moje chłopak marnuje sobie zycie... nie dalbym rady tyle expić... wystarczy spojrzec na ranking eriga... codziennie po 2-3 mln expa = cały dzień... A może to jest 60 letni dziadek podłączony do respiratora? Kto wie... :]

Vivalis Revan
24-02-2007, 19:15
Jeżeli lubi spędzać czas na expieniu to co z tego ?
I tak zasługuje na większy szacunek niż większość aktualnej młodzieży , która swój czas zajmuje sie zaczepianiem staruszków na ulicach i ćpaniem w celu udowodnienia jacy to oni nie są elo.

Tjor masaker pro skater
24-02-2007, 19:26
taaak wbij 300lv to bedziesz szanowanym obywatelem tego zacnego kraju. Chopie ani cpanie, ani granie przez caly dzien nie zasluguje na jakikolwiek szacunek czy respekt ó.ó. \,,/

Kolirn
24-02-2007, 19:26
Jeżeli lubi spędzać czas na expieniu to co z tego ?
I tak zasługuje na większy szacunek niż większość aktualnej młodzieży , która swój czas zajmuje sie zaczepianiem staruszków na ulicach i ćpaniem w celu udowodnienia jacy to oni nie są elo.

jedna z mądrzejszych wypowiedzi w tym temacie. Jednak chodzi o to że większość ludzi tutaj traktuje go jak hmm jakiegoś bog'a będą mu pomniki stawiać, układać o nim piosenki a na koniec złożą jego ciało w mauzoleum niczym Włodka Ilicza Lenina... ludzie to tylko gra, wiem że większość z was (przeważnie w wieku około 14 lat - z góry sorry za klasyfikacje wiekową ale to mój osobisty pogląd) chciało by mówiono o nim wszędzie, to co dla was jest mega osiągnięciem dla innych będzie nic nie wartą informacją.

Lynx
24-02-2007, 19:33
Level: 294
jejjejejjejejejjee 294 lvl!!!
ja jak to zobaczyłem aż sie posikałem ze szęścia

Goku_Sayian
24-02-2007, 19:34
@up
oczywiscie ze ma slabe pvp BO GRA NA NON PVP -.- ludzie prosze was, jak ma miec super hiper pvp jak gra na non pvp? >.<
@topic: wielkie GZ no naprawde juz 294lvl, gogogo 300lvl. Niech pokaże tym wszystkim hiper sorciakom, ktorzy ciagle sie przechwalaja, ze drut nie gorszy. i juz napisalem w innym temacie, wole miec ten 300 na nonpvp niz super -20 na pvp/enfo
<olewam wszystkie durne posty>

Vivalis Revan
24-02-2007, 19:39
I ja takowo traktuje go. Gra podobno sam, jęsli mu pasuje expienie takie, to tylko jego sprawa i trzeba to uszanować. Miło że pierwszym 300 lvl w tibii będzie polak, ale na pewno nie będe przeżywał orgazmu na widok jego kolejnych advanców. Gra sobie to niech sobie gra. Jednak obrażanie go tylko dlatego że właśnie taki sposób spędzania wolnego czasu mu odpowiada to czysta zazdrość i kretynizm i właśnie tacy ludzie sami pokazują na jakim poziomie traktujątibie ( Żeby czuć do kogoś antypatie tylko dlatego że ma wyższy lvl)
W kwestii pvp, to pvp w przypadku takiego chara nie istnieje po prostu wybiera sobie obrazki na battle.

Sorensis
24-02-2007, 20:02
Level: 294
jejjejejjejejejjee 294 lvl!!!
ja jak to zobaczyłem aż sie posikałem ze szęścia

doradzam udać się z tym problemem do lekarza, moje rozpoznanie : zazdrość + chora dróg moczowych(albo prostata) :D

cinas1990
24-02-2007, 20:10
Leci z tym expem ze huhu, chyba 25h gra w tibie. B)

Obiektywista
25-02-2007, 04:17
Stara dobra Tibia się skończyła. Nowa Tibia, zdominowana przez Polaków (co oczywiście nie jest jedyną negatywną zmianą),

Czy ja wiem... 80% tych Polaków to 10-15letnie dzieci które ledwo potrafią się wyslowić na tego typu forach,juz nie wspomne o netykiecie >.>, Mdw niech zrobi trzy setke i bedzie po sprawie ;]

P0nury
25-02-2007, 04:30
Leci z tym expem ze huhu, chyba 25h gra w tibie. B)

8h 30m
7h 45m
6h 45m
9h 15m
5h 30m
7h 15m
8h 45m
10h 45m

Ostatni tydzień MDW. IMHO normalny człowiek bez problemu może takie osiągi wyciągać.

Dewyth
25-02-2007, 12:21
Powiem jedno... EO goni :P

291?

gogo Eternal :)

hava
25-02-2007, 14:16
@Sorensis
Czy wy k*** nie wiecie co to jest ironia?Tacy debile jak ty biegaja stadami na tym forum.IRONIA przeczytaj sobie co to jest !

A co do tematu.Niech sobie ma ten 294 lvl :P Jego zycie jego sprawa co z nim robi.Jesli zdobedzie ten 300 lvl to gz dla niego.

Theand
25-02-2007, 17:27
Name: Eternal Oblivion
Profession: Elite Knight

Czyżby EO zaczął expić ? ; )
@Edit
Dewyth sry nie widziałem twojego posta .

Rekin Master
25-02-2007, 22:16
Name: Eternal Oblivion
Profession: Elite Knight

Czyżby EO zaczął expić ? ; )
@Edit
Dewyth sry nie widziałem twojego posta .

Seromontis takze zaczął cos robic, wbił 261lvl =o... Pamieta ktos jeszcze o nim? Pierwszy polski gracz z 200lvl-em :)
@Topic
ja bym na jego miejscu wbil juz ten 300lvl i byl retired....szkoda życia

Sebo[L]
26-02-2007, 02:08
Jak czytam te posty śmiać mi się chce. Bosy z pvp tutaj wkroczyły i pier~ że wbić 300 lfl to nie problem na non-pvp. Ja uważam że ten kto gra na pvp to totalny paral [nie do wszystkich], nie dość że tracicie czas na tą gównianą gre to jeszcze ktoś przyjdzie i was huntnie a wasz ciężki zarobek pójdzie się srać. Życze powodzenia, jak napisał Ponury radze pomyśleć zanim coś piszecie. Pozatym sądze że gdyby Harmonia była pvp MDW by nie miał żadnych problemów z expieniem bo nikt by go nie dojechał. Jest w najlepszej guildi na Harm. która nie ma sobie równych, więc to co gadają tu wszyscy to jest totalne pieprzenie i zazdrość. Ktoś powiedzał po co mi 300 lfl? to qwa po co się tu wypowiadasz, musiałeś kiedyś grać a skoro grałeś musiałeś dążyć też tak jakby do tego 300 lfla. Nie bronie MDW ale zastanówcie się co mówicie. Sami nic nie macie a pieprzycie że jest nabem, radze najpierw dowiedzieć się co słowo "nab" oznacza a później go używać. PLXPLX FRI ITANZ!!!111oneone

jak ktoś chce to skomentować prosze pisać na priv.

Rodri
26-02-2007, 10:14
;1289779']Pozatym sądze że gdyby Harmonia była pvp MDW by nie miał żadnych problemów z expieniem bo nikt by go nie dojechał. Jest w najlepszej guildi na Harm. która nie ma sobie równych, więc to co gadają tu wszyscy to jest totalne pieprzenie i zazdrość.

O Taifunie tak samo mowili :)

Pandorian technomancer
27-02-2007, 15:44
No life! Just game! Jak na moje chłopak marnuje sobie zycie... nie dalbym rady tyle expić... wystarczy spojrzec na ranking eriga... codziennie po 2-3 mln expa = cały dzień... A może to jest 60 letni dziadek podłączony do respiratora? Kto wie... :]

Przykład ferumbas tower

expienie na demonach z blokerem lub solo (burst+explo/sd) swiat non pvp nie zadajesz obrazen blokerowi:

3000000/6200=484 demony srednio 1 demon na min 484/60 =~8 godzin expienia.

przykłady mozna mnozyć, mateusz z dobrym blokerem spokojnie wyciagnie 400k exp / h

Beawulf_Okrutny
27-02-2007, 16:07
;1289779']Jak czytam te posty śmiać mi się chce. Bosy z pvp tutaj wkroczyły i pier~ że wbić 300 lfl to nie problem na non-pvp. Ja uważam że ten kto gra na pvp to totalny paral [nie do wszystkich], nie dość że tracicie czas na tą gównianą gre to jeszcze ktoś przyjdzie i was huntnie a wasz ciężki zarobek pójdzie się srać. Życze powodzenia, jak napisał Ponury radze pomyśleć zanim coś piszecie. Pozatym sądze że gdyby Harmonia była pvp MDW by nie miał żadnych problemów z expieniem bo nikt by go nie dojechał. Jest w najlepszej guildi na Harm. która nie ma sobie równych, więc to co gadają tu wszyscy to jest totalne pieprzenie i zazdrość. Ktoś powiedzał po co mi 300 lfl? to qwa po co się tu wypowiadasz, musiałeś kiedyś grać a skoro grałeś musiałeś dążyć też tak jakby do tego 300 lfla. Nie bronie MDW ale zastanówcie się co mówicie. Sami nic nie macie a pieprzycie że jest nabem, radze najpierw dowiedzieć się co słowo "nab" oznacza a później go używać. PLXPLX FRI ITANZ!!!111oneone

PVP do odważnych należą!

AvelusAdi
27-02-2007, 16:17
;1289779']Jak czytam te posty śmiać mi się chce. Bosy z pvp tutaj wkroczyły i pier~ że wbić 300 lfl to nie problem na non-pvp. Ja uważam że ten kto gra na pvp to totalny paral [nie do wszystkich], nie dość że tracicie czas na tą gównianą gre to jeszcze ktoś przyjdzie i was huntnie a wasz ciężki zarobek pójdzie się srać. Życze powodzenia, jak napisał Ponury radze pomyśleć zanim coś piszecie. Pozatym sądze że gdyby Harmonia była pvp MDW by nie miał żadnych problemów z expieniem bo nikt by go nie dojechał. Jest w najlepszej guildi na Harm. która nie ma sobie równych, więc to co gadają tu wszyscy to jest totalne pieprzenie i zazdrość. Ktoś powiedzał po co mi 300 lfl? to qwa po co się tu wypowiadasz, musiałeś kiedyś grać a skoro grałeś musiałeś dążyć też tak jakby do tego 300 lfla. Nie bronie MDW ale zastanówcie się co mówicie. Sami nic nie macie a pieprzycie że jest nabem, radze najpierw dowiedzieć się co słowo "nab" oznacza a później go używać. PLXPLX FRI ITANZ!!!111oneone

tracicie czas na ta guwniana gre to jescze ktos przyjdzie i was huntnie--- no muj drogi jak sobie z tymnei radzisz to pierzynka, kocyk i nynu i zebym cie wiecej w tej guwnianej grze nie widzial

Dregar
27-02-2007, 16:21
;1289779']Jak czytam te posty śmiać mi się chce. Bosy z pvp tutaj wkroczyły i pier~ że wbić 300 lfl to nie problem na non-pvp. Ja uważam że ten kto gra na pvp to totalny paral [nie do wszystkich], nie dość że tracicie czas na tą gównianą gre to jeszcze ktoś przyjdzie i was huntnie a wasz ciężki zarobek pójdzie się srać. Życze powodzenia, jak napisał Ponury radze pomyśleć zanim coś piszecie. Pozatym sądze że gdyby Harmonia była pvp MDW by nie miał żadnych problemów z expieniem bo nikt by go nie dojechał. Jest w najlepszej guildi na Harm. która nie ma sobie równych.

jak przeczytalem twoj post tez mi sie zachcialo smiac :)

Po pierwsze z tego co kojarze to mateusz~ gra w tibie 3 lata i harmonia to byl jego pierwszy serwer (z wywiadu?) wiec wierz mi ze skoro harmonia byla jego pierwszym serwerem na ktorym gral i byla by pvp to by daleko nie zaszedl :s. Po drugie niektorzy jak ty nie lubia serwerow pvp a niektorzy jak ja wrecz je kochaja no i co ze masz hunta zadna postac i zadna gra sie nie marnuje, zawsze mozna pk'owac albo zrobic world trade. Po trzecie kazdego ale to kazdego mozna dojechac :P przyklad nasz kochany sero~ albo nawet i taifun~ z tego co kojarze to nawet EO stal w trapie :), nigdy nie mow nigdy. Po czwarte nie wiem czy tak do konca Mateusz~ jest w najsilniejszej gildi na harmoni z tego co kojarze jest jeszcze jedna gildia z 200 rp 200 ms i chyba 200 ek ale za to nie dam se reki obciac bo nie gram na harmoni i nie wiem dokladnie.

btw. do mateusza~ nic nie mam i zycze mu wszystkiego naj :)

Liper
27-02-2007, 16:27

Jeżeli macie pisac takie bzdury to lepiej nie piszcie.Co was ludzie obchodzi ile on siedzi przed kompem to jest jego sprawa a wy go za to krytykujecie -.- Ja tam podziwiam go jako tibijczyk ze potrafi dobrze expic i pogodzic to z praca i studiami.Powtarzam sie juz ale jestescie tylko zazdrosnymi noobami.Pozdrowienia dla mateusza i gz lvl'a.

Targean
27-02-2007, 16:35
A na n-pvp to ci sie może nikt nie wwala na expa ? śmieszny jesteś. Na pvp jak byś mial 300 lvl i by si sie ktow wrąbał to bys go zabił a na n-pvp?

Pomyśl trochę, czytanie ze zrozumieniem się kłania.
Na non-pvp nie musisz się bać, że ktoś Ci się wbije na respawn i Cie udupi.

"]Jak czytam te posty śmiać mi się chce. Bosy z pvp tutaj wkroczyły i pier~ że wbić 300 lfl to nie problem na non-pvp. Ja uważam że ten kto gra na pvp to totalny paral [nie do wszystkich], nie dość że tracicie czas na tą gównianą gre to jeszcze ktoś przyjdzie i was huntnie a wasz ciężki zarobek pójdzie się srać. Życze powodzenia, jak napisał Ponury radze pomyśleć zanim coś piszecie. Pozatym sądze że gdyby Harmonia była pvp MDW by nie miał żadnych problemów z expieniem bo nikt by go nie dojechał. Jest w najlepszej guildi na Harm. która nie ma sobie równych, więc to co gadają tu wszyscy to jest totalne pieprzenie i zazdrość. Ktoś powiedzał po co mi 300 lfl? to qwa po co się tu wypowiadasz, musiałeś kiedyś grać a skoro grałeś musiałeś dążyć też tak jakby do tego 300 lfla. Nie bronie MDW ale zastanówcie się co mówicie. Sami nic nie macie a pieprzycie że jest nabem, radze najpierw dowiedzieć się co słowo "nab" oznacza a później go używać. PLXPLX FRI ITANZ!!!111oneone
Wbrew pozorom może to i 290 lvl, ale to tylko ms/ed i nie ma za dużo hp. Sam widziałeś, jak Taifun poległ. [właśnie o takie akcje mi chodzi, że na non-pvp expisz spokojnie i to tylko kwestia czasu i nawet 3sek laga i leżysz]

Na pvp jak byś mial 300 lvl i by si sie ktow wrąbał to bys go zabił a na n-pvp?
Na 300 lvlu na pewno ktoś już bedzie na Ciebie polował, bo wątpię że wszyscy będą Cię kochać ;]

Use your brain, dude.

Axe.

Grenni
27-02-2007, 18:17
Kolego Axe... Nie moge pojac jednej rzeczy.. jak mozesz porownywac 2 kompletnie odmienne swiaty, jakimi sa pvp i non pvp. Oczywiscie na pvp mozesz zlapac hunta i moga Cie ubic.., a na non pvp moze biegac za Toba stado noobkow i wybijac Ci kazdego potwora. Tak czy inaczej tracisz..Kazdy ma indywidualne preferencje i na podstawie tego wybiera typ swiata. Chwala Mateuszowi za wbicie takiego lvl.. niedlugo bedzie 300 i jezeli bedzie pierwszy to tym wieksza mu chwala. Pomyslcie sobie jak kiedys sie myslalo o tym 200 lvlu, ze co to bedzie, kto go zdobedzie i wogole takie emocje temu towarzyszyly.. teraz 300 lvl, 400 lvl to juz kwestia czasu i tylko zmian w statsach..
Nie ma sensu porownywac rzeczy nieporownywalnych

Arminuss
27-02-2007, 21:41
To tacy jak Mateusz sprawiają że chce mi sie w to grać....:baby:
widzę w ich poczynaniach motywacje dla siebie

Smailer
27-02-2007, 21:53
Mati The Best
JA DOSTAŁEM NA ISARZE (MOIM 15PALLEM) HUNTA OD 60MASTERA BO CHODZIL ZE NA 2 CHARZE I MNIE ZACZĄŁ BIĆ NO TO JA GO WALLEM I PADL A TERAZ MAM HUNTA

Raditz Saiya-jin
27-02-2007, 23:16
Mati The Best
JA DOSTAŁEM NA ISARZE (MOIM 15PALLEM) HUNTA OD 60MASTERA BO CHODZIL ZE NA 2 CHARZE I MNIE ZACZĄŁ BIĆ NO TO JA GO WALLEM I PADL A TERAZ MAM HUNTA

Wzruszyła nas Twoja historia. Tymczasem -> wyjdź.

Lovah
28-02-2007, 01:08
Jak czytam te posty śmiać mi się chce. Bosy z pvp tutaj wkroczyły i pier~ że wbić 300 lfl to nie problem na non-pvp.

Brak RL-a i żaden problem wbić tam 300 lv.

a uważam że ten kto gra na pvp to totalny paral [nie do wszystkich], nie dość że tracicie czas na tą gównianą gre to jeszcze ktoś przyjdzie i was huntnie a wasz ciężki zarobek pójdzie się srać.

Po pierwsze, na non-pvp to nie jest strata czasu? Jeszcze większa! A co do tego "huntnięcia" - jesli potrafi sie grac, nie denerwuje sie wszystkich dookola i potrafi myslec to naprawde trudno zostac wy%*@nym z serva.

Życze powodzenia, jak napisał Ponury radze pomyśleć zanim coś piszecie.

I wicewersa.

Pozatym sądze że gdyby Harmonia była pvp MDW by nie miał żadnych problemów z expieniem bo nikt by go nie dojechał.

Moim zdaniem mogliby.

Jest w najlepszej guildi na Harm.

Ma to znaczenie na n-pvp? Nie?

Ktoś powiedzał po co mi 300 lfl? to qwa po co się tu wypowiadasz, musiałeś kiedyś grać a skoro grałeś musiałeś dążyć też tak jakby do tego 300 lfla.

I tu udawadniasz że jesteś typowym POL ;], dla ktorego liczy sie tylko level w tej grze... widzisz, Tibia zostala stworzona dla tych co kochaja RPG, ewentualnie PVP a nie bezsensowne bicie lvla...

Podsumowując, dla mnie MDW jest kolejnym polaczkiem z serwera typu non-pvp, tylko, że z troche wyższym lvlem.

/LOVAHz0r

mago
28-02-2007, 03:19
Kazdy swiat ma swoje plusy i minusy. Na kazdym gra sie inaczej. I nie rozumiem ludzi ktorzy jada i z jednej i z drugiej strony.

Gralem 2 lata na pvp , uczestniczylem w roznego rodzaju utarczkach i wojnach , "krew" nie jest mi obca.

I niech ktos mi nie mowi o mysleniu. Ze na pvp wystarczy troszke inteligencji by nie dac sie wywalic z serwera bo tak nie jest. No chyba ze sie zapomina o wlasnych zasadach i honorze , to tak inteligencja fruwajac jak charagiewka i podczepiajac sie silniejszych ze nie powiem wulgarniej czesto wchodzac w .... mozna naprawde wysoko zajsc. Mozna tez wysoko zajsc majac szczescie i dobrze trafiajac w uklady a nie lamiac swoich zasad. Tez fakt.

I to mnie po 2 latach zagnalo na non pvp. Chec dokonania czegos innego niz mordowanie ludzi ( btw mordowalem pkerow dlatego mialem na kazdym swiecie ciezko - ale to jest dopiero przyjemnosc , bo zabicie kogokolwiek ktory nie jest na walke przygotowany nie jest powodem do dumy).

Dlatego majac taka nature ze zawsze staralem sie stawac po stronie "tych ucisnionych" stwierdzilem ze zeby dokonac czegos w samej grze pozostaje mi gra na non pvp.

Za duzo lat juz mam i wiek ze predzej czy pozniej moja przygoda z tibia dobiegnie konca. Przed emerytura stwierdzilem ze w stylu "chucka norrisa przejde tibie :D" stad ten moj wybor.

Napisalem cos o sobie by ludzie wysmiewajacy sie z non pvp czasami zanim cos napisza pomysleli co dane osoby sprowokowalo do gry tu a nie gdzie indziej.

1. Nie mam juz czasu na proby czy na tym swiecie mi wyjdzie czy nie wiec wybralem bezpieczne non - pvp.
2. Zeby czegos dokonac fakt faktem latwiej na non pvp - ale ludzie graja z roznych wzgledow , czasami po prostu by se pograc pochodzic na hunty itp i nie bawi ich napiecie typu pk albo wojny

Kazdy ma rozne upodobania i nie ma sie sensu wsymiewac ze to jest lepsze czy to.

I taki i taki swiat ma swoje uroki i wady.

Wracaja do Matiego.
Licze ze wbije ten 300 lvl i zaprosi mnie na imprezke :D
Jednak mamy te same korzenie : Stare Dobre Moonblades (na Harmonii zmienilo nazwe na Ruthless).

ps.

@Lovah (czy jak ci tam)
Nie znasz czlowieka to sie o nim nie wypowiadaj , bo to tylko zle swiadczy o tobie a nie o nim.
Fakt bije level ale faktem jest tez ze umie go bic i ma duzo czasu na inne rzeczy. Faktem jest tez ze ma czas na jak to nazwales RPG.
I jesli chodzi o RPG zadam ci jedno pytanie na ktore znam odpowiedz juz odpowiedz?
Czemu wielu ludzi ktorzy lubia RPG przenosi sie na non pvp?
Pamietam czasy gdy swiaty pvp naprawde funkcjonowaly na innych zasadach , fakt byly wojny byly rozne rzeczy zle i dobre ale wszyscy dobrze sie bawili mieli czas naprawde na wiele roznych ciekawych pomyslow.
Teraz swiaty pvp to nieonczace sie wojny i pk oraz pa - no chyba ze to dla ciebie cale RPG tej gry .
Zalozenia tworcow byly inne ale juz dawno je zakryl popiol waszych wojen ownowania swiatow zawisci i wykorzystywania swojego pro ownowania w celu pa.

Kshyhoo
28-02-2007, 09:29
Jeżeli macie pisac takie bzdury to lepiej nie piszcie.Co was ludzie obchodzi ile on siedzi przed kompem to jest jego sprawa a wy go za to krytykujecie -.- Ja tam podziwiam go jako tibijczyk ze potrafi dobrze expic i pogodzic to z praca i studiami.Powtarzam sie juz ale jestescie tylko zazdrosnymi noobami.Pozdrowienia dla mateusza i gz lvl'a.

Wcale nie jestem zazdrosny o to ze on posiada 290+ lvl tylko chodzi mi o tych ktorzy sie tak tym podniecaja.Jesli ktos twierdzi ze jak MDW wbije ten 300 to bedzie jakies polskie swieto to jest zalosny.

Szyszunia123
28-02-2007, 16:39
Ja uwazam ze powinno byc male swieto ;p

Sebo[L]
01-03-2007, 15:04
Najpierw wypowiem się do AvelusAdi.

Kolego wiesz co to sql? szkoła? buda? bo nie widać po tobie że umiesz pisać wybacz. MUJ, GUWNIANY. Żebym cie więcej w tej grze nie widzał? jak ja bym cie na ulicy spotkał to już byś nic nie zobaczył. ;p

*Dregar.

Nie wiem po co piszesz że to jego pierwszy świat bo to nie ma nic do rzeczy w związku z moim postem. Nie powiedzałem że nie lubie pvp. MDW ma najlepszą guildie na servie, już nawet ludzie z Limited Edition przechodzą do Ruthless.

*Lovah

to co piszesz jest tak żałosne że płacze prawie przed monitorem.
Źle chyba głąbie napisałeś "wicewersa" :)
"Ma to znaczenie? Nie?" widze że umiesz czytać posty ze zrozumieniem.
Pisałem że mówie jak by H A R M O N I A B Y Ł A P V P.

Ty nie musisz udowadniać że jesteś polakiem bo napisałeś 1 posta i już widze że jesteś totalnym debilem. :D Widze że tu następny boss LOVAHCHHCH wstąpił na forum i was SPEKHFUJE.

PS Popracuj nad skilami bo są żałosne. Miałem takie na 40 lflu. :)

życze miłej gry kiną najłatwiejszą prof dla assholi. [nie do wszystkich]

Mago dał tutaj chyba najmądrzejszą wypowiedz.

Widać że masz doświadczenie. Pozdro. :)

Nirt
01-03-2007, 18:16
;1295036']
Pisałem że mówie jak by H A R M O N I A B Y Ł A P V P.

I Ty pouczasz innych jak pisać?
Wez sie ogarnij czlowieczku.

I takie gdybanie tez sobie mozesz darowac bo Harmonia nigdy nie bedzie PvP i MDW nigdy nie strzeli w sd w playera...wiec po co tu grac :<

Zlataneq
01-03-2007, 18:48

I takie gdybanie tez sobie mozesz darowac bo Harmonia nigdy nie bedzie PvP i MDW nigdy nie strzeli w sd w playera...wiec po co tu grac :<

strzeli i strzela - test serwer "czlowieczku"

Marczio
01-03-2007, 20:14
strzeli i strzela - test serwer "czlowieczku"

no raz na rok...

Sebo[L]
01-03-2007, 21:09

człowieku też się ogarnij. JOŁ ELO JOŁ jestem fajny i ogarniam się. ;o

H.Lyoud
02-03-2007, 11:54
Ja uwazam ze powinno byc male swieto ;p

Mogę cię zapewnić że Mateusz Dragon Wielki nie będzie miał żadnych korzyści z zdobycia 300 lvl.

H.L

Pandemonium90
03-03-2007, 14:09
wielkie gratki dla Mateusza..
studiuje, pracuje i gra i ma tak wysoki level ;d
szacuneczek i respect.
niewielu z nas stać na takie poświęcenie

....
już 298
gogo 300 ;d

Aego
03-03-2007, 22:44
Wiecie co wam powiem ze sram na to jak waz zazdrość o dupę ściska ze on ma 300 lvl. Co z tego ze ma 300 lvl jak on jest na n-pvp jak tacy kozacy jesteście to czemu takiego lvl nie macie ??. Tajfun może by miał może by niemiał ale MDW raczej na pewno będzie mieć jako pierwszy człowiek w rl tibii 300 lvl i nic na to nie poradzicie.

Kashtan
04-03-2007, 00:34
cieszcie sie ze jest on polakiem a ze to n-pvp to inna bajka ale liczy sie exp cwaniaki bo graja na pvp i padaja jak muchy

Keransek
04-03-2007, 16:30
Jeszcze 2 lvle :) ale sądze że je dobije w czasie tygodnia nie więcej :D:) :) :)

CzubiX
04-03-2007, 18:10
Załóżmy że średnio gra 9h więc

rano pobudka 6.00-7.00 gra do np 14.00 później umawia się z kimś itp zaczyna znów grać o 20.00 do 23.00-24.00 więc ile to jest czasu? ponad 10h :o więc jak widzicie nie musi nie mieć (o lol ale napisalem) straconego rl life
Więc congratz dla Matiego i go go 300lvl
a jak widze takich ludzi... " ojejku ojejku! mefiu znuf jezd dosdebny na tibi ojej zaraz sie spuszcze ojej on pecie mial dszyzedny lewel ojej" to albo zal.pl albo zal.br

scorp
04-03-2007, 18:41
Tylko on podobno pracuje i ma studia. I tak nie wierze że gra/grał sam.

Kolirn
04-03-2007, 18:42
Załóżmy że średnio gra 9h więc

rano pobudka 6.00-7.00 gra do np 14.00 później umawia się z kimś itp zaczyna znów grać o 20.00 do 23.00-24.00 więc ile to jest czasu? ponad 10h :o więc jak widzicie nie musi nie mieć (o lol ale napisalem) straconego rl life
Więc congratz dla Matiego i go go 300lvl
a jak widze takich ludzi... " ojejku ojejku! mefiu znuf jezd dosdebny na tibi ojej zaraz sie spuszcze ojej on pecie mial dszyzedny lewel ojej" to albo zal.pl albo zal.br

o 6-7 to on sie na zajęcia na studiach szykuje, w końcu jest studentem. wiec swoje wyliczenia możesz sobie w buty włożyć :)

Kulawy
04-03-2007, 19:08
No Mateusz Dragon Wielki w niesamowitym tempie dogonił eternal obliviona i mam nadzieje ze jako 1 ubije 300 lvl :D:D:D

Marcin24
04-03-2007, 19:19
Taifun róznież wbił lvl (280) ale raczej nie ma szans z MDW.

Edier Master
04-03-2007, 19:34
Taifun róznież wbił lvl (280) ale raczej nie ma szans z MDW.
"raczej nie ma szans" chłopie gdzie ty zyjesz MDW ma 298 a TD 280 na prawde mozna sie glowic lata nad tym kto bedzie miał 1 300......

Dirk Pitt
04-03-2007, 19:39
Gratulacje dla MDW.

Smiesza mnie jedynie te wszyskie posty mowiace "marnuje sobie zycie , zal mi go, gra na non-pvp dlatego wbil".

To co robi to jest jego prywatna sprawa, jeden wali k... ogladajac filmy porno, inny lubi dobrze zjesc , jeszcze inny czyta ksiazki, MDW lubi grac w ta gre.

Co do non-pvp i pvp to chcialbym zobaczyc statystyke ludzi ktorzy przeszli by swoimi postaciami z non-pvp na pvp i odwrotnie. Podejrzewam ze na pvp zrobily by sie pustki.

cinas1990
04-03-2007, 19:45
No raczej pierwszy zrobi 300lvl :D

Level: 298

Sebo[L]
04-03-2007, 19:51
MDW 299 lfl. Nie podniecam się tym faktem ale ciesze się że akurat on to wbije.
Nareście kozakom z pvp zbledną miny. ;]

Lubię jak 30/40/50 lfl z pvp wypowiada się że wbicie 300 poziomu to nie problem.
Albo że na non-pvp to nie gra bo nikt Cię nie uhuntaduje ani nic.

Zastanówcie się nad jednym [do "kosakuf z pfp"] Co zrobicie jak ekipa wbije wam się na resp i będzie tak za wami ganiała ciągle? Niech choć jedna osoba odpowie na to pytanie, będe wdzięczny.

^Trial^
04-03-2007, 19:58
Gogog 300 :D

Sebo[L]
04-03-2007, 19:59
Ta, on kupuje kilosami te sdki. Idze se na te demy i nawala a loot mu się zawsze zwraca. Tak sądze.

Hoopek
04-03-2007, 20:19
Oni juz mają 299 level ;]

cinas1990
04-03-2007, 20:30
Level: 299

Jest kozak :p