Pokaż pełną wersje : Wszystko o MDW
ale macie podniete bo se ktoś 300 lvl nabił :|
Omg... jak widze jak niektórzy piszą takie bzdury to mi sie płakać chce, że tacy debile istnieją.
i mamy najwięcej noobów i idiotów w całej tibii...
Tutaj się zgodzę.
Cześć
Mateusz Dragon Wielki naprawdę jest wielki ponieważ mało komu udaje się wbić 50lvl a co mówić o 300.Naprawdę jeśli to dla was jest łatwe to tylko świadczy że jesteście za bardzo pewni siebie i to tyle.
No tak, 50 lvl to przecież niezły HARDKOR. W końcu jak się nie sharuje to trudno go wbić, nie?
KUBA222 ma rację. Jeśli wbicie 300+lvl na serverze non-pvp nie jest wyczynem, to może Wy nabijecie takie lvle, co? :) Poza tym grataluję MDW i innym high-lvl'om, że udało się im wbić tak wysoki level i że mają tyle cierpliwości ;)
Powodzenia & pozdrowienia,
LookamZzaRogu
Jeśli dla niektórych zamknięcie mordy to nie jest wyczyn, to może też byś spróbował?
Ta... on to ma cierpliwość, ja bym tyle przed kompem nie wytrzymał.
jak sharuje lub sharują to nie ma im czego gratulować. a jak nie sharuje to mi go jeszcze bardziej żal
Dokładnie, _/
Mateusz Dragon Wielki to jest ziomal malo kto ma ma 250lvl a co dopiero 300 wiec niech np taki Vill za którym nie przepadam bo jest nOObem nie pierdoli ze MDW jest slaby i ze sie nim wiara podnieca sam masz 45lvl i nawet nie masz co mazyc o wbicu 50 tyle ;-)
TA MATEUSZ JESTES ZIOM PLIX MOGE CIE DOTKNĄC? TWOJ OŁTIFIT JEST LEPSZY BO MASZ 300 LVL! PLX DAJ SIĘ DOTKNĄĆ!!!!!!111@21!@@!!!
A ja nie przepadam za Hellmasterem, który nie dość że gada, że ktoś jest słaby, bo nie gra 10h dziennie i ma 45 lvl, to jeszcze sam ma 28 lvl. Śmiać się, czy płakać? Btw. z 45 na 50 jest ok. 550k(chyba) do wbicia, więc shhh bo twój 28mastah lvl nie ma tyle expa
A, zapomniałbym. Twoj mega hiper super char FAN MATEUSZA DRAGON WIELKIEGO wymiata. _/
Pan Yuzek
08-04-2007, 00:22
Oryginalnie napisane przez Lynx:
jak sharuje lub sharują to nie ma im czego gratulować. a jak nie sharuje to mi go jeszcze bardziej żal
Dokładnie, _/
MDW pracuje w kafejce internetowej wiec jednoczesnie moze pracowac i grac -,-! I kurna to przeciez normalny czlowiek! OMG jak wy wbijacie 10 razy mniej expa w tym czasie co on to wiecie! To tibi trzeba miec: cierpliwosc, nerwy i co najwazniejsze TALENT!
MDW pracuje w kafejce internetowej wiec jednoczesnie moze pracowac i grac -,-! I kurna to przeciez normalny czlowiek! OMG jak wy wbijacie 10 razy mniej expa w tym czasie co on to wiecie! To tibi trzeba miec: cierpliwosc, nerwy i co najwazniejsze TALENT!
Omg, powiem jedno. Pojebało?
Ja już nie wierze tym wszystkim h-lvlom, wszyscy kurwa w kafejkach pracują? No to może zagrajmy w 10 i powiemy, że nową kafejke otworzyli i pracujemy tam? I tak kurwa, wbije od niego 10, a nawet 100 razy mniej expa bo ja nie jestem taki pojebany. Cierpliwość? Ja już do was jej nie mam... Wszyscy gadacie, że do TIBI trzeba mieć cierpliwość czas itp... ale mi kurwa cierpliwość, 10h grania to przyjemność, a nie bycie cierpliwym. Nerwy? Chybaże noob jestes, i jak padasz to walisz wszystko co popadnie bo padles w tibi. Tibia to tylko gra, padniesz - idz po loota i graj dalej. Takie trudne?
Kolejny 'hala mateush dragon WIELKI'....
Gralem zarówno na pvp jak non-pvp i wniskuje jedno jeżeli chce się być druidem/sorkiem ktory jest robiony na cheatach to duuuuuzo latwiej wbic mlvl bo nikt nie przyjdzie nie zabije co najwyzej report moze byc ale jak ma sie dobry program to zalatwi sprawe z gmem. Natomiast granie palkiem to cholerna udreka... na monku nie poskillujesz, jedynie geomancer no ale sa przeciez polacy ktorzy na 40+ lvlu musza ci go zajebac bo dla nich expa najwazniejszy ...
Na pvp duzo latwiej zrobic najta/pala powod monk i jazda.
Wracajac do MDW ja mu gratuluje i nie wazne czy sharuje czy co tam jeszcze wymyslicie ... I nie dziwie sie mu ze w podpisie ma tibiabr.com ja na jego miejscu tez bym sie do was super inteligentnych 14- nie przyznawał ... a jak gra po 8h to co z tego lol ... jak lubi to niech sobie gra co wam do tego ???
Omg... jak widze jak niektórzy piszą takie bzdury to mi sie płakać chce, że tacy debile istnieją.
No to coś Nas łączy. : )
No tak, 50 lvl to przecież niezły HARDKOR. W końcu jak się nie sharuje to trudno go wbić, nie?
Ta... on to ma cierpliwość, ja bym tyle przed kompem nie wytrzymał.
Skoro sharuje, to wcale długo przy kompie nie siedzi.
MDW pracuje w kafejce internetowej wiec jednoczesnie moze pracowac i grac -,-!
Pomyliłeś osoby.
Wracajac do MDW ja mu gratuluje i nie wazne czy sharuje czy co tam jeszcze wymyslicie ... I nie dziwie sie mu ze w podpisie ma tibiabr.com ja na jego miejscu tez bym sie do was super inteligentnych 14- nie przyznawał ... a jak gra po 8h to co z tego lol ... jak lubi to niech sobie gra co wam do tego ???
\m/.
Skoro sharuje, to wcale długo przy kompie nie siedzi.
Hmm, no tak. Ja mówiłem, że on sharuje, racja. Ale inni już się pluli, że nie, że poprostu dużo gra itp. Jeśli sharuje, to nie gra za dużo. Jednak nie mam respectu do sharerów. Jeśli nie sharuje, to mi jest go z całego serca żal. Mam nadzieję, że zrozumiałeś o co mi chodzi.
Cataclism
11-04-2007, 13:44
Hmm, no tak. Ja mówiłem, że on sharuje, racja. Ale inni już się pluli, że nie, że poprostu dużo gra itp. Jeśli sharuje, to nie gra za dużo. Jednak nie mam respectu do sharerów. Jeśli nie sharuje, to mi jest go z całego serca żal. Mam nadzieję, że zrozumiałeś o co mi chodzi.
czyli co kolwiek robi to robi zle ? nie zapominaj ze tibia mozna zarabiac
inni siedza przy lopacie 10 godzin i pracuja a on moze siedziec 10 h przy monitorze co lubi i zarabiac tez kase :P jak dla mnie jedyny minus ktory on posiada to ze gra na non pvp ;p
Jest wiele osob na mniejszych lvlach co graja wiecej i jakos to nikomu nie przeszkadza.Chce se grac to niech se gra ,powinno to was niewiele obchodzic . Wkoncu to jego zycie , lepiej zastanowcie sie nad swoim.
Gosc ma juz 300 level wiec powinnismy mu dopingowac zwlaszca ze to Polak;)
czyli co kolwiek robi to robi zle ? nie zapominaj ze tibia mozna zarabiac
inni siedza przy lopacie 10 godzin i pracuja a on moze siedziec 10 h przy monitorze co lubi i zarabiac tez kase :P jak dla mnie jedyny minus ktory on posiada to ze gra na non pvp ;p
Nie, nie źle. Tylko tacy ludzie wydają mi się lekko żałośni. Kto normalny siedziałby 10h przed samą tibią, i gadał, że jest normalny? Dobra, teraz mnie zjedzcie, zbesztajcie lub zjedzcie jak szmate, bo gracie 10h dziennie i jesteście normalni. Jak to większość w tibi.
Omg? Weź się zastanów. Traktujesz tibie jako prace? A jak będziesz miał 30 lat i starzy cię wyjebią z chaty to co? Pójdziesz do kolegów 'pracować'? Ja jebie, jakie debile tutaj się wpisują...
Jest wiele osob na mniejszych lvlach co graja wiecej i jakos to nikomu nie przeszkadza.Chce se grac to niech se gra ,powinno to was niewiele obchodzic . Wkoncu to jego zycie , lepiej zastanowcie sie nad swoim.
Bo są oni mało znani, i wszyscy myślą, że to jakiś 'hujowy noob co nie umie grać w tibie i jest beż rl życia'. A jak Mateusz jest znany i ma duży lvl to co? Już nie jest jakimś 'nubem' dla innych bo ma w końcu 300 lvl, więc jest cool? Jak ma duży lvl to odrazu jest cool w tibi, na realu niby też jest cool ma czas na wszystko, to u niego dzien kurwa ma 40h?
@up
Pracuje jako informatyk w firmie. Muszę siedzieć w pracy ~8-10h z czego cała "robota", którą muszę wykonać trwa 1-2h.
Zarabiam całkiem sporo :) I siedzę sobie i gram, rozmawiam... Żałosne?
Dorośnijcie.
Nie wszyscy mają 15 lat, szkołę i wyglądają jak wrak człowieka siedzą od 15:00 (kiedy wrócą ze szkoły) do 1:00 (Kidy idą spać) w Tibii... A, że poziomy, skille, kasa w grze leci...? Efekt "uboczny" :P
@up
Pracuje jako informatyk w firmie. Muszę siedzieć w pracy ~8-10h z czego cała "robota", którą muszę wykonać trwa 1-2h.
Zarabiam całkiem sporo :) I siedzę sobie i gram, rozmawiam... Żałosne?
Dorośnijcie.
Nie wszyscy mają 15 lat, szkołę i wyglądają jak wrak człowieka siedzą od 15:00 (kiedy wrócą ze szkoły) do 1:00 (Kidy idą spać) w Tibii... A, że poziomy, skille, kasa w grze leci...? Efekt "uboczny" :P
Pracujesz. Mówisz, że wykonujesz całą pracę potrzebną w 1-2h, a siedziec musisz 8-10. Jednak jeśli coś/kogoś by potrzebowali, byś musiał to zrobić, zawsze dostępny. A pozatym jak sam napisałeś, PRACUJESZ. To jest praca. A to już innych sprawa, że trwa to tak krótko. Mówisz, że mam dorosnąć, bo uważam kolesia za pojeba, który gra 10h dziennie, i nie pracuje? Jeśli tak, to ok. Nie dorosne. Nie będe wierzył, że same h-lvle pracują w kafejkach, lub są informatykami. Wszyscy mogą tak powiedzieć, grać w pięciu, i niby pracować. Czasem oczywiście zdarzą się ludzie, którzy pracują jako informatyk, lub w kafejce. Ale wszystkie prawie h-lvle mówią, że w kafejce pracują. To jest nie możliwe. Oczywiście znajdą się ludzie którzy naprawde pracują przy komputerze, ale to dla mnie już jest żałosne. Jak człowiek dorosły może grać w gierki w które grają dzieci? Widać są dorosłymi tylko z nazwy, bo po graniu w tibie widać, że nie.
General_Caster
12-04-2007, 19:00
Pracujesz. Mówisz, że wykonujesz całą pracę potrzebną w 1-2h, a siedziec musisz 8-10. Jednak jeśli coś/kogoś by potrzebowali, byś musiał to zrobić, zawsze dostępny. A pozatym jak sam napisałeś, PRACUJESZ. To jest praca. A to już innych sprawa, że trwa to tak krótko. Mówisz, że mam dorosnąć, bo uważam kolesia za pojeba, który gra 10h dziennie, i nie pracuje? Jeśli tak, to ok. Nie dorosne. Nie będe wierzył, że same h-lvle pracują w kafejkach, lub są informatykami. Wszyscy mogą tak powiedzieć, grać w pięciu, i niby pracować. Czasem oczywiście zdarzą się ludzie, którzy pracują jako informatyk, lub w kafejce. Ale wszystkie prawie h-lvle mówią, że w kafejce pracują. To jest nie możliwe. Oczywiście znajdą się ludzie którzy naprawde pracują przy komputerze, ale to dla mnie już jest żałosne. Jak człowiek dorosły może grać w gierki w które grają dzieci? Widać są dorosłymi tylko z nazwy, bo po graniu w tibie widać, że nie.
bo co jest dzieckiem bo lubi grac w tibie ?
a gdzie jest napisane od ilu lat mozna grac w tibie ?
Cipsoft tez sa dzieciakami bo zrobili ta gre nie ?
dzbanoln
13-04-2007, 01:24
HMMM...Ja mam 25 lat i gram w Tibie,wiec jestem nienormalny tak?
Pracuje (zaznaczam nie w kafejce i nie przy kompie).Wracam z pracy i lubie sobie pograc,wiec jestem podwojnie nienormalny tak?
Mam dziewczyne,spedzam z nia czas a jak mam go troche wiecej to lubie sobie pograc,wiec jestem potrojnie nienormalny tak?
Czyli jestem naprawde strasznie nieprzystosowanym do zycia hmmmm doroslym dla kogos kto ma 13-15 lat i zaniedbuje szkole zeby wbic level?
Ogarnijcie sie znam 40-sto latkow grajacych w Tibie.
Ci to wogole sa... nie???:)
Talent? kiedyś trzeba było posiadać zdolności manualne... a teraz? F1, F2.
teraz by osiągnąć wysoki lvl w szczególności na non pvp. wystarczy mieć dobre łącze, sprzęt, dużo czasu i paru kolegów...którzy by dzielili z tobą konto nic więcej. Nie jest to dla mnie super Hiper joł pro evul koleś... bo jak może nim być ktoś z gry? ja pierdole ludzie żal.
Ja "znam" tylko jedną taką osobę, która pracuje w kafejce, ale jeśli ich jest więcej - podziel się tym tutaj, bo jestem ciekawy.
Nie wiem czy czytałeś wywiad z MDW, ale on powiedział, że pracuje. Nie wiem czy mówił prawdę, no ale skoro wiesz lepiej to przepraszam.
Tibia gra dla dzieci? Fakt, nie ma żadnego 'znacznika' od ilu lat jest, ale zapewniam Cię, że tak nie jest. To przez Was (m.in. Ty) tibia cierpi, bo taki znudzony dzieciak wraca ze szkoły, kończy tysiącpięćset dodatkowych kółek, nie ma co ze sobą robić to szuka jakiś bzdur. Bo jak czytam te Twoje posty to wnioskuje, że jak ktoś nie chodzi na te 27312897 kółek i nie wraca o tej porze co Ty to jest poj*****. Mnie to nie obchodzi gdzie pracuje, czy pracuje, co robi. Dla mnie może siedzieć 24/7 i nic poza tym nie robić. Nie obchodzi mnie to i radzę Ci przechodzić obok tego obojętnie, jak Ja.
007przemek
13-04-2007, 14:18
On to jest super 300 lvl ma. Wiec dopingujmy mu dalej. Wkoncu polak;]
On to jest super 300 lvl ma. Wiec dopingujmy mu dalej. Wkoncu polak;]
Moge Cie dotknac?
jestem tylko ciekaw po co on dalej gra? co on ma z gry ? przeciez to juz gorzej niz na ots :s
wrogonastawiony
13-04-2007, 15:01
To sie go zapytaj O.o Kazdy robi to co lubi : )
HMMM...Ja mam 25 lat i gram w Tibie,wiec jestem nienormalny tak?
Pracuje (zaznaczam nie w kafejce i nie przy kompie).Wracam z pracy i lubie sobie pograc,wiec jestem podwojnie nienormalny tak?
Mam dziewczyne,spedzam z nia czas a jak mam go troche wiecej to lubie sobie pograc,wiec jestem potrojnie nienormalny tak?
Czyli jestem naprawde strasznie nieprzystosowanym do zycia hmmmm doroslym dla kogos kto ma 13-15 lat i zaniedbuje szkole zeby wbic level?
Ogarnijcie sie znam 40-sto latkow grajacych w Tibie.
Ci to wogole sa... nie???:)
Czy napisałem, że jak ktoś ma np. 25 lat, i gra w tibie to jest nienormalny? Napisałem, że dla mnie taka osoba nie jest dojrzała, i nadal to co powiedziałem podtrzymuje. I nie napisałem, że jak ktoś troche pogra to jest nienormalny, więc nie wiem czemu tak mówisz. I tak, Ci którzy mają 40 lat i grają nadal w tibię są nie normalni. Przynajmniej dla mnie.
bo co jest dzieckiem bo lubi grac w tibie ?
a gdzie jest napisane od ilu lat mozna grac w tibie ?
Cipsoft tez sa dzieciakami bo zrobili ta gre nie ?
Hm? Napisałem, że dla mnie 'dorosły', który gra w tibie nie jest dla mnie dorosłym. A pisałem coś, że musi być coś napisane, że tibia ma być od xx lat? Nie, a dla Ciebie ludzie którzy mają własne firmy są dziećmi?
Ja "znam" tylko jedną taką osobę, która pracuje w kafejce, ale jeśli ich jest więcej - podziel się tym tutaj, bo jestem ciekawy.
Nie wiem czy czytałeś wywiad z MDW, ale on powiedział, że pracuje. Nie wiem czy mówił prawdę, no ale skoro wiesz lepiej to przepraszam.
Tibia gra dla dzieci? Fakt, nie ma żadnego 'znacznika' od ilu lat jest, ale zapewniam Cię, że tak nie jest. To przez Was (m.in. Ty) tibia cierpi, bo taki znudzony dzieciak wraca ze szkoły, kończy tysiącpięćset dodatkowych kółek, nie ma co ze sobą robić to szuka jakiś bzdur. Bo jak czytam te Twoje posty to wnioskuje, że jak ktoś nie chodzi na te 27312897 kółek i nie wraca o tej porze co Ty to jest poj*****. Mnie to nie obchodzi gdzie pracuje, czy pracuje, co robi. Dla mnie może siedzieć 24/7 i nic poza tym nie robić. Nie obchodzi mnie to i radzę Ci przechodzić obok tego obojętnie, jak Ja.
Nie znam osób które pracują w kafejce i grają w tibie, tylko mówiłem, że jest to możliwe. Nawet bardzo. Nie napisałem, że wiem lepiej. Napisałem co sądze. Ale jeśli dla ciebie ludzie którzy mają xxx lvle wszyscy pracują przy kompach i w kafejce, to już nie wnikam. Dlaczego sądzisz, że przezemnie tibia cierpi? Ja osobiście już zrozumiałem, że są o wiele lepsze rzeczy do robienia niż granie w tibie ledwo jak się wróci ze szkoły. To widze, że źle wnioskujesz. Dla mnie ludzie są pojebani którzy tylko w tibie grają ( no, prawie tylko) i czasem znajdą czas, żeby pójść się nachlać. Jeśli ludzie by nie zaczeli ciągle besztać ludzi, których wkurza już gadania jaki to mateusz jest wielki bo ma 300 lvl. Koło takich rzeczy nie chce przechodzić obojętnie, bo poprostu wkurza mnie takie coś. A pozatym lubie sobie podyskutować ;)
(...) I tak, Ci którzy mają 40 lat i grają nadal w tibię są nie normalni. Przynajmniej dla mnie.(...)
A czemu nie ? Nie mogą ? Mojego kolegi wujek ma 60 lat, a gra na harmoni i ma 100+ i co z tego ?
A czemu nie ? Nie mogą ? Mojego kolegi wujek ma 60 lat, a gra na harmoni i ma 100+ i co z tego ?
Czy ja kurde pisze nie wyraźnie? Gdzie napisałem, że nie mogą? Napisałem zupełnie co innego, i to napisałem co myśle. A 60 latek to ty bardziej.
Ten 308 lvl to poprostu chory czlowiek, dajcie mu spokoj zostawice go nie piszcie 40 stron o nim. On przegral poprostu ;/
Czy napisałem, że jak ktoś ma np. 25 lat, i gra w tibie to jest nienormalny? Napisałem, że dla mnie taka osoba nie jest dojrzała, i nadal to co powiedziałem podtrzymuje. I nie napisałem, że jak ktoś troche pogra to jest nienormalny, więc nie wiem czemu tak mówisz. I tak, Ci którzy mają 40 lat i grają nadal w tibię są nie normalni. Przynajmniej dla mnie.
1. Są ludzie, którzy zarabiają grając. Oni są nudni i niedojrzali?
2. Nie dla wszystkich tibia to nabijanie ciągle cyferek.
Hm? Napisałem, że dla mnie 'dorosły', który gra w tibie nie jest dla mnie dorosłym.
Powtórzę się - Tibia to nie gra dla dzieci.
Ale wszystkie prawie h-lvle mówią, że w kafejce pracują.
Nie znam osób które pracują w kafejce i grają w tibie, tylko mówiłem, że jest to możliwe. Nawet bardzo. Nie napisałem, że wiem lepiej. Napisałem co sądze. Ale jeśli dla ciebie ludzie którzy mają xxx lvle wszyscy pracują przy kompach i w kafejce, to już nie wnikam.
1. Nic nie mówiłem, że znasz kogoś. Poprostu skoro tak sądzisz, miałem nadzieję, że sądzisz wspierając się faktami, bo takie sądzenie to można sobie...
2. Gdzie napisałem, że wszyscy 100+ (załóżmy, ze to hlvl) pracują w kafejkach? :<
Dlaczego sądzisz, że przezemnie tibia cierpi? Ja osobiście już zrozumiałem, że są o wiele lepsze rzeczy do robienia niż granie w tibie ledwo jak się wróci ze szkoły.
Bo wydaję mi się, że skoro ty "uwolniłeś się", to wmawiasz wszystkim innym, że są popier****** ćpunami i maniakami. No bo przecież iść kraść czy codziennie "zalewać się w trupa". Tylko, że Tibia nie psuje Ci nerki. ;)
(...)i czasem znajdą czas, żeby pójść się nachlać.
Dzieci + Tibia = chlanie _/
eśli ludzie by nie zaczeli ciągle besztać ludzi, których wkurza już gadania jaki to mateusz jest wielki bo ma 300 lvl. Koło takich rzeczy nie chce przechodzić obojętnie, bo poprostu wkurza mnie takie coś. A pozatym lubie sobie podyskutować
Zauważ, że to forum o tibii i większość użytkowników gra w nią czynnie i mają prawo (Ty też) o niej mówić, zachwalać i Bóg wie co jeszcze. Mogą być uzależnieni, mogą grać 2379083921h albo 1, ale to przecież forum o tibii i wg. mnie Twoje besztanie jest bardziej nie na miejscu, niż wychwalanie MDW.
A 60 latek to ty bardziej.
Tym bardziej co? Większość w tym wieku ma już emeryturę, skoro nie mógł w młodości to teraz nadrabia. Uważasz to za chore nawet kiedy ma zainstalowaną tibię na dysku?
1. Są ludzie, którzy zarabiają grając. Oni są nudni i niedojrzali?
2. Nie dla wszystkich tibia to nabijanie ciągle cyferek.
Tak, dla mnie są nudni i niedojrzali jeśli traktują tibie jako 'pracę'.
Nabijanie cyferek czy też nie, co za różnica? Robisz runy, też grasz. To tak jakbyś mówił, że nie grasz w tibie bo lvli nie wbijasz tylko runy robisz.
Powtórzę się - Tibia to nie gra dla dzieci.
A dlaczego? Uważasz się za lepszego np. od jakiegoś 10 latka co gra w tibie, bo jest młodszy? Każdy ma prawo grać, a tym bardziej, że w gry grają przeważnie dzieci, więc czemu nie ma być to gra dla nich? Uważasz, że nie może być dla dzieci, bo później przestaną być noobami/thiefami/newbie? Na Candii jest jakiś 130~ms, ma 13 lat, więc nie może grać w tibie?
1. Nic nie mówiłem, że znasz kogoś. Poprostu skoro tak sądzisz, miałem nadzieję, że sądzisz wspierając się faktami, bo takie sądzenie to można sobie...
2. Gdzie napisałem, że wszyscy 100+ (załóżmy, ze to hlvl) pracują w kafejkach? :<
No to to zmienie, nie pracują w kafejkach. A więc co można myśleć o takiej osobie, która gra 10h dziennie w tibie w domu, uciekając z lekcji itp.? Bo takie przypadki to już wiele razy słyszałem.
Nie napisałeś, ale tak ich broniąc można to wywnioskować.
Bo wydaję mi się, że skoro ty "uwolniłeś się", to wmawiasz wszystkim innym, że są popier****** ćpunami i maniakami. No bo przecież iść kraść czy codziennie "zalewać się w trupa". Tylko, że Tibia nie psuje Ci nerki. ;)
Nie wmawiam nikomu, mówię tylko o jednej osobie. Więc nie wiem czemu tak sądzisz. Próbuje uświadomić ludziom, że Mateusz Dragon Wielki nie jest żadnym Bogiem, mistrzem, władcą itp. A o jego uzależnieniu można mówić śmiało, a ludzie ciągle gadają, że nie jest bo ma duży lvl. A pozatym, nie kradne, nie pije. Tylko podałem taki przykład. Jeśli Tobie jest to znane, to mi przykro. Tibia nie psuje nerki, psuje oczy, a najbardziej to rozum.
Dzieci + Tibia = chlanie _/
Dużo jest takich przypadków.
Zauważ, że to forum o tibii i większość użytkowników gra w nią czynnie i mają prawo (Ty też) o niej mówić, zachwalać i Bóg wie co jeszcze. Mogą być uzależnieni, mogą grać 2379083921h albo 1, ale to przecież forum o tibii i wg. mnie Twoje besztanie jest bardziej nie na miejscu, niż wychwalanie MDW.
Mają prawo zachwalać tibię, do tego nie wnikam, bo kiedyś też ją zachwalałem. Ale zachwalanie MDW za jakieś byle gówna to jest bezsenzowne. Mogą być uzależnieni, ich problem. Ale jeśli będą gadali jacy to oni są super bo mają wpizdu eq/kasy/run i h-lvl i skille i nie sharują, nie są uzależnieni itp to będę ich beształ, mimo, że dla Ciebie może być to nie prawidłowe.
Tym bardziej co? Większość w tym wieku ma już emeryturę, skoro nie mógł w młodości to teraz nadrabia. Uważasz to za chore nawet kiedy ma zainstalowaną tibię na dysku?
Jak mają tibię zainstalowaną na dysku to nie jest problem, pisałem coś o tym? Nie. Ale jeśli już w to grają to już wiesz co o tym myśle. Mogą wnuków, którzy od czasu do czasu przyjeżdzają. Więc może być. Jednak Ja bym nie nadrabiał grania w tibie, nie wiem jak ty. Tylko jak dla ciebie 50 lat to młodość, to nie wiem co sądzić.
Nie rozumiem tego - "dorosły, który gra w tibie jest nienormalny" - Chryste! A dlaczego ?!
Uwielbiam to podejście... Dorosły to nic tylko zapie*** do pracy i tyle. Konsumować -> pracować -> konsumować -> pracować -> konsumować... Albo zbierać znaczki :D To może uprawiać seks po 60-siątce też nie wypada ?! O zgrozo... Uciekam z Polski.
Skończcie z tym - nie żyjemy w średniowieczu. Mój dziadek (74 lata) kupił sobie komputer i założył internet bo... BO chciał :) Bo dlaczego nie? Czy jest nienormalny? Dlaczego miałby być?! A gdyby grał w Tibię to... ? To co?
Czy któryś z was potrafi spojrzeć na Tibie jak na grę (Grę X) a nie lvl, mlvl, skill... Skoro Mateusz~ Lubi grać -niech gra! Super, że ma jakieś hobby...
PRZEDE WSZYSTKIM Tibię jako pracę traktują (nudni i niedojrzali) pracownicy CipSoft :)
Nienormalny jest marazm, nihilizm, fatalizm a nie gra w Tibię po 30-stce.
Mój znajomy testuje gry (niedługo skończy 30 lat) i zarabia na tym, że hoho - Nienormalny? a może niedojrzały? Wiecie... Szczerze wolę być nienormalny i grać (w ramach pracy) przez 8h na dobę za ponad 2 tys /m-c niż zapie***ć na budowie za 900 zl :) No ale niektórzy pewnie woleliby inaczej :P
Może i ja jestem nienormalny? Co mógłbym robić... Mam mase wolnego czasu w pracy a Tibia to moja ulubiona rozrywka... Wracam do domu, sprzątam, zajmuję się dziewczyną, wychodzimy czasem na spacer... Nie pije alkoholu ani nie palę - bo nie lubię. Zwykle kiedy komputer w domu jest włączony mam włączoną Tibie bo... Bo gram? nie... rozmawiam sobie ze znajomymi - Inni mają włączone Gadu-Gadu i to pewnie jest MNIEJ NIENORMALNE? 8o
Wybaczcie ale w Tibi (przynajmniej ja) nie widzę lvl, skilli, mlvl a świetną zabawę... Ale rozumiem, że jeśli podczas tej zabawy wejdzie mi ten 100-200-300 lvl to już jestem żałosny i uzależniony? Nie mam życia? A jakie wy macie życie? Gdzie pracujecie? Kogo/co utrzymujecie?
Heh... Czasy kiedy dziadek pykał fajkę na bujanym fotelu 12h ma dobę a resztę spał już NA SZCZĘŚCIE mijają... Ale jak kto lubi. Czego jeszcze nie wolno po 40-50-60-siątce? Można oglądać chociaż telewizję? albo chodzić na koncerty? A w karty można grać? Czy o też jest nienormalne w "tym" wieku?
Nie graj w Tibie, jesteś jeszcze młody więc idź pić mleko z butelki.
Ty jesteś za stary! nie graj w Tibie! idź siedzieć przed telewizorem nie robiąc nic ciekawego (w WOLNYM czasie), przecież to jest bardziej na Twój wiek!
Wcale nie udowadniasz, że MDW nie jest bogiem tylko po prostu krytykujesz, ludzi za to, że w x wieku grają w Tibie (oj, jakiś 30 latek siedział Ci na guardach?), widocznie Ty też jesteś chory na coś gorszego - nie wiesz co czynisz. To, że ktoś się podnieca kolejnym jego poziomem to już jego problem - od tego jest ten temat, aż tak trudno Ci to zrozumieć?
Ps. Nie kocham MDW - co wiele razy przedstawiłem w swoich postach... więc pisanie, że po prostu pisze tak bo sam się podniecam jego pz nie ma większego sensu.
Nie rozumiem tego - "dorosły, który gra w tibie jest nienormalny" - Chryste! A dlaczego ?!
Już o tym napisałem, ale widać, że wszyscy sądzą inaczej.
Uwielbiam to podejście... Dorosły to nic tylko zapie*** do pracy i tyle. Konsumować -> pracować -> konsumować -> pracować -> konsumować... Albo zbierać znaczki :D To może uprawiać seks po 60-siątce też nie wypada ?! O zgrozo... Uciekam z Polski.
Nie. Wszyscy mają jakieś inne rzeczy do roboty niż jedzenie i pracowanie. Niektórzy uprawiają jakiś sport, niektórzy co innego. Mówię tylko o tibi, a nie o rzeczach o których wy teraz ciągle piszecie. To dotyczy tibi o czym mówię. Widać, jakoś nie do wszystkich dociera.
Skończcie z tym - nie żyjemy w średniowieczu. Mój dziadek (74 lata) kupił sobie komputer i założył internet bo... BO chciał :) Bo dlaczego nie? Czy jest nienormalny? Dlaczego miałby być?! A gdyby grał w Tibię to... ? To co?
Mówię tylko o tibi, więc nie przesadzaj. Wielu ludzi kupuje teraz komputery, zakładają internet, i to nawet jak twój dziadek, w podeszłym wieku. Więc nie gadajcie, że mówie, że cokolwiek co ktoś starszy zrobi jest nienormalne.
Czy któryś z was potrafi spojrzeć na Tibie jak na grę (Grę X) a nie lvl, mlvl, skill... Skoro Mateusz~ Lubi grać -niech gra! Super, że ma jakieś hobby...
Tak, umiem. Dlatego wchodze w tibie tylko po to, żeby porozmawiać z ludźmi z gildi. Z tym hobby się nie zgodzę, oczywiście hobby dobrze miec, ale nie takie. Jak tyle gra, to można sobie oczy popsuć, i nie tylko. I np. nie będzie już nic w tym kompie widział jak będzie po 70.
PRZEDE WSZYSTKIM Tibię jako pracę traktują (nudni i niedojrzali) pracownicy CipSoft :)
Weźcie dajcie spokój, na prawie wszystko już wcześniej odpowiedziałem. Mówiłem, że nie. To jest ich firma. A dla Ciebie ludzie którzy mają firmę budowlaną są nienormalni?
Mój znajomy testuje gry (niedługo skończy 30 lat) i zarabia na tym, że hoho - Nienormalny? a może niedojrzały? Wiecie... Szczerze wolę być nienormalny i grać (w ramach pracy) przez 8h na dobę za ponad 2 tys /m-c niż zapie***ć na budowie za 900 zl :) No ale niektórzy pewnie woleliby inaczej :P
No toć to też pisałem. Jak już chcecie pisać o czymś, to przejrzyjcie to co pisałem. On traktuje to jako pracę, więc to jest normalne. Nie mówiłem, że ludzie którzy pracują przy kompach, grach itp. są nie normalni.
Może i ja jestem nienormalny? Co mógłbym robić... Mam mase wolnego czasu w pracy a Tibia to moja ulubiona rozrywka... Wracam do domu, sprzątam, zajmuję się dziewczyną, wychodzimy czasem na spacer... Nie pije alkoholu ani nie palę - bo nie lubię. Zwykle kiedy komputer w domu jest włączony mam włączoną Tibie bo... Bo gram? nie... rozmawiam sobie ze znajomymi - Inni mają włączone Gadu-Gadu i to pewnie jest MNIEJ NIENORMALNE? 8o
O tym też napisałem, więc już nie będe drugi raz. To dobrze, ale nie mówiłem, że wszyscy którzy grają palą, piją itp. No to jeśli ja stoje przed domkiem i robie runy 5h i gadam z kolegami, to mogę powiedzieć, że nie grałem w ogóle w tibie. Gadu-Gadu to nie jest gra. Więc nie wiem czemu dałeś taki przykład.
Wybaczcie ale w Tibi (przynajmniej ja) nie widzę lvl, skilli, mlvl a świetną zabawę... Ale rozumiem, że jeśli podczas tej zabawy wejdzie mi ten 100-200-300 lvl to już jestem żałosny i uzależniony? Nie mam życia? A jakie wy macie życie? Gdzie pracujecie? Kogo/co utrzymujecie?
Czyli mówisz, że ludzie którzy grają 15h dziennie to się świetnie bawią, i przypadkiem wejdzie im ten xxx lvl. Nie, nie wszyscy ludzie którzy grają i mają xxx lvl są żałośni i uzależnieni. A życie mam wymarzone, i nie muszę grać w tibie całymi dniami. Nie pracuję, bo nadal się uczę. A jak się uczę, to nie mogę nikogo utrzymywać.
Heh... Czasy kiedy dziadek pykał fajkę na bujanym fotelu 12h ma dobę a resztę spał już NA SZCZĘŚCIE mijają... Ale jak kto lubi. Czego jeszcze nie wolno po 40-50-60-siątce? Można oglądać chociaż telewizję? albo chodzić na koncerty? A w karty można grać? Czy o też jest nienormalne w "tym" wieku?
Czy ja mówiłem co wolna a czego nie wolno po xx wieku? Nie. Rozmawiamy ciągle o tibi, więc przestańcie z takimi głupotami. A takie 'pytania' zostawię bez odpowiedzi, bo sam dobrze wiesz.
Nie graj w Tibie, jesteś jeszcze młody więc idź pić mleko z butelki.
Nie wypowiadaj się na forum, jesteś jeszcze za głupi, więc idź gadaj z kolegami na podwórku.
Ty jesteś za stary! nie graj w Tibie! idź siedzieć przed telewizorem nie robiąc nic ciekawego (w WOLNYM czasie), przecież to jest bardziej na Twój wiek!
Czy wy na prawde myślicie, że ludzie po 40 i nie tylko mają tylko 2-3 rzeczy do roboty? Granie w kompa i siedzenie przed TV? Jest wiele innych rzeczy, więc już lepiej nie gadaj takich głupot.
Wcale nie udowadniasz, że MDW nie jest bogiem tylko po prostu krytykujesz, ludzi za to, że w x wieku grają w Tibie (oj, jakiś 30 latek siedział Ci na guardach?), widocznie Ty też jesteś chory na coś gorszego - nie wiesz co czynisz. To, że ktoś się podnieca kolejnym jego poziomem to już jego problem - od tego jest ten temat, aż tak trudno Ci to zrozumieć?
Wiem, jest bogiem, ma duży lvl, ma 30 lat i pracuję, ja jestem pojebany bo go krytykuje. Od tego jest ten temat, od wypowiadania się o MDW, więc tak trudno Ci zrozumieć, że mogę się wypowiadać jak chce o nim?
Ps. Nie kocham MDW - co wiele razy przedstawiłem w swoich postach... więc pisanie, że po prostu pisze tak bo sam się podniecam jego pz nie ma większego sensu.
Ps. Nie kocham Siebie, wiele razy mówiłem, że mam krzywy ząb, więc pisanie, że jestem w sobie zakochany jest bezsensu.
Tak gadasz to tym bardziej myślę, że jesteś jego fanem.
Ale gdyby nie internet nie byłoby Tibii ;) Jeżeli już przeciwko czemuś się buntujesz rób to z głową. A co z WoW'em? GW? O-game? Dlaczego akurat Tibia? Może lepiej napisać mmog~ ? Wtedy można dyskutować... Puki co to taki bełkot z Twojej strony - chcesz napisać coś mądrego ale nie bardzo Ci wychodzi.
A kto ustalił dlaczego jedne rzeczy (np. Sport) są lepsze/szlachetniejsze/dojrzalsze od drugich? Ty? Nie? Więc nie używaj tego jako argumentu w dyskusji na temat "szkodliwości" bo to tylko Twoje prywatne odczucia nt. mmog~.
To tak jakbym napisał (bez obrazy), że "jesteś głupi bo ja jestem mądrzejszy" - To nie jest ani czyjeś (w tym wypadku moje) zdanie ani żaden argument do niego tylko (Trolling :) (czyt. wikipedia)) moje prywatne odczucie.
Na upartego możesz sobie to nazywać argumentami - ale nie mamy wtedy o czym dyskutować :)
Mój dziadek głównie gra tam w szachy... ONLINE :) Więc gra... I Tibia i szachy to gra. A granie w tym wieku jest... Żałosne? No tak... mógłby uprawiać sport :P
Ojojojo... A co z kulturystyką? Po 60 masz tak zj****ane stawy, kości i mięśnie, że nie wiele CI już do roboty pozostaję... Więc co z tego, że Tibia (siedzenie przy komp.) psuje oczy?
Dla mnie wszyscy ludzie, którzy mają swoje priorytety i potrafią odróżnić dobre rzeczy od złych i szkodliwe od nieszkodliwych są normalni.
PRZEDE WSZYSTKIM Tibię jako pracę traktują (nudni i niedojrzali) pracownicy CipSoft
Mówiłem, że nie. To jest ich firma. A dla Ciebie ludzie którzy mają firmę budowlaną są nienormalni?
?? Zamotałeś się...
Czyli mówisz, że ludzie którzy grają 15h dziennie to się świetnie bawią, i przypadkiem wejdzie im ten xxx lvl. Nie, nie wszyscy ludzie którzy grają i mają xxx lvl są żałośni i uzależnieni. A życie mam wymarzone, i nie muszę grać w tibie całymi dniami. Nie pracuję, bo nadal się uczę.
To TY powiedziałeś :) Nie wiem - być może ŚWIETNIE się bawią - chcesz ich "zbawić"? wskazać "jedyną słuszną drogę"? Nie? to spasuj... Na razie wyszedłeś na całkiem zabawnego pieniacza :)
Kosiarz97
14-04-2007, 18:17
Na no-pvp 10 x latwiej :baby:
A jeśli faktycznie zarabiałby ktoś na Tibii?
A dlaczego? Uważasz się za lepszego np. od jakiegoś 10 latka co gra w tibie, bo jest młodszy? Każdy ma prawo grać, a tym bardziej, że w gry grają przeważnie dzieci, więc czemu nie ma być to gra dla nich? Uważasz, że nie może być dla dzieci, bo później przestaną być noobami/thiefami/newbie? Na Candii jest jakiś 130~ms, ma 13 lat, więc nie może grać w tibie?
Nie uważam się lepszy, tylko do grania w tibię trzeba być dojrzałym. To są tylko piksele, ale tymi pikselami kieruje drugi człowiek. Więc wolałbym grać z osobami 20,30,40 lat+, niż z 10 latkami.
No to to zmienie, nie pracują w kafejkach. A więc co można myśleć o takiej osobie, która gra 10h dziennie w tibie w domu, uciekając z lekcji itp.? Bo takie przypadki to już wiele razy słyszałem.
Hmmm.... Idioci? Ludzie bez poczucia obowiązku i jakiejkolwiek realnej ambicji?
(...) a ludzie ciągle gadają, że nie jest bo ma duży lvl.
Może mają na myśli jakiegoś drugiego MDW, który gra na ots - exp rate 10000000x. ; -)
Ale zachwalanie MDW za jakieś byle gówna to jest bezsenzowne. Mogą być uzależnieni, ich problem. Ale jeśli będą gadali jacy to oni są super bo mają wpizdu eq/kasy/run i h-lvl i skille i nie sharują, nie są uzależnieni itp to będę ich beształ, mimo, że dla Ciebie może być to nie prawidłowe.
Nie lepiej przejść obok tego obojętnie? Niech żyją we własnym, "eMDeWowym" świecie, może kiedyś wrócą, jak nie to trudno. A co do besztania. Co chcesz tym osiągnąć, jeśli chcesz zacząć naprawiać świat no to chyba nic z tego nie będzie.
Jak mają tibię zainstalowaną na dysku to nie jest problem, pisałem coś o tym? Nie. Ale jeśli już w to grają to już wiesz co o tym myśle.
Nie. Wszyscy mają jakieś inne rzeczy do roboty niż jedzenie i pracowanie. Niektórzy uprawiają jakiś sport, niektórzy co innego. Mówię tylko o tibi, a nie o rzeczach o których wy teraz ciągle piszecie. To dotyczy tibi o czym mówię. Widać, jakoś nie do wszystkich dociera.
Mówię tylko o tibi, więc nie przesadzaj. Wielu ludzi kupuje teraz komputery, zakładają internet, i to nawet jak twój dziadek, w podeszłym wieku. Więc nie gadajcie, że mówie, że cokolwiek co ktoś starszy zrobi jest nienormalne.
Czyli jak będę grać w tibię 20h to jestem nienormalny, ale jak tyle czasu poświęcę Saperowi, pasjansowi, wow, silkroad, lineage, czy jakiekolwiek innej gry multiplayer, to jest ze mną dobrze, bo przecież chodzi Ci tylko o tibię.
Gadu-Gadu to nie jest gra. Więc nie wiem czemu dałeś taki przykład.
latego wchodze w tibie tylko po to, żeby porozmawiać z ludźmi z gildi.
Czyli ty też grasz w Tibię.
Czy wy na prawde myślicie, że ludzie po 40 i nie tylko mają tylko 2-3 rzeczy do roboty? Granie w kompa i siedzenie przed TV? Jest wiele innych rzeczy, więc już lepiej nie gadaj takich głupot.
Czy ty naprawdę myślisz, że wszyscy są tacy sami? Twoi rodzice nie grają, bo nie mają czasu/mają inne zainteresowania itd/itp.ludzie z twojego otoczenia też nie - ok, ale to nie znaczy, że wszyscy tak robią. Ktoś może żyć na kasie, chodzi do pracy kiedy chcę, no to jak wejdzie w tibię i pogra mając 40 lat to jest nienormalny bo Twoi rodzice w tym samym czasie robili obiad/sprzątali/pracowali itd.?
Ale gdyby nie internet nie byłoby Tibii ;) Jeżeli już przeciwko czemuś się buntujesz rób to z głową. A co z WoW'em? GW? O-game? Dlaczego akurat Tibia? Może lepiej napisać mmog~ ? Wtedy można dyskutować... Puki co to taki bełkot z Twojej strony - chcesz napisać coś mądrego ale nie bardzo Ci wychodzi.
Nie rozmawiam o żadnym WoW'ie i innych grach, bo to jest forum tibia.pl. Czy ja wiem czy nie wychodzi, wszystko przekręcacie...
A kto ustalił dlaczego jedne rzeczy (np. Sport) są lepsze/szlachetniejsze/dojrzalsze od drugich? Ty? Nie? Więc nie używaj tego jako argumentu w dyskusji na temat "szkodliwości" bo to tylko Twoje prywatne odczuci mmog~.
A co jest 'lepsze', psucie oczu czy granie w piłkę.
Mój dziadek głównie gra tam w szachy... ONLINE :) Więc gra... I Tibia i szachy to gra. A granie w tym wieku jest... Żałosne? No tak... mógłby uprawiać sport :P
No dobra, źle się wypowiedziałem o tych grach. Ale nadal uważam, że powinnieście wiedzieć o jakiego typu gry tutaj chodzi. W szachy da się na realu też pograć, tylko jak się nie ma z kim to można w necie. W tibie sobie na realu już nie pograsz.
Ojojojo... A co z kulturystyką? Po 60 masz tak zj****ane stawy, kości i mięśnie, że nie wiele CI już do roboty pozostaję... Więc co z tego, że Tibia (siedzenie przy komp.) psuje oczy?
Dla mnie wszyscy ludzie, którzy mają swoje priorytety i potrafią odróżnić dobre rzeczy od złych i szkodliwe od nieszkodliwych są normalni.
No tutaj masz rację, chociaż w podeszłym wieku grając w tibię w ogóle można stracic wzrok, bo na starość już wiek się pogarsza.
?? Zamotałeś się...
Nie. To są odpowiedzi do dwóch różnych rzeczy. Niedojrzali wtedy, gdy ma się xx lat i robi ciągle postacie żeby je sprzedać. A pracę normalną uważam taką jak ma CIPSOFT. To jest ich firma, jak każda inna, więc tutaj problemu nie ma.
Takie przekręcanie już mnie nudzi... Tak samo u Ciebie też można zrobić.
Ale gdyby nie interne
Mój dziadek
mógłby uprawiać sport
Jednak to nie ma żadnego sensu.
To TY powiedziałeś :) Nie wiem - być może ŚWIETNIE się bawią - chcesz ich "zbawić"? wskazać "jedyną słuszną drogę"? Nie? to spasuj... Na razie wyszedłeś na całkiem zabawnego pieniacza :)
Nie chcę nikogo zbawić. Poprostu CHCIAŁEM uświadomić ludzi, że MDW to nie jest Bóg, ale widze wszyscy swoje.
A jeśli faktycznie zarabiałby ktoś na Tibii?
Jeśli na sellowaniu charów, to dla mnie idiota. Jeśli jak Cipsoft, to nie.
[QUOTE=chesek;1369239]Nie uważam się lepszy, tylko do grania w tibię trzeba być dojrzałym. To są tylko piksele, ale tymi pikselami kieruje drugi człowiek. Więc wolałbym grać z osobami 20,30,40 lat+, niż z 10 latkami.
No tak, ale czasem może być mądrzejszy niż taki 20.
Hmmm.... Idioci? Ludzie bez poczucia obowiązku i jakiejkolwiek realnej ambicji?
I chciałem, żebyście też wiedzieli jacy ludzie grają w tibię, tutaj są opisani.
Może mają na myśli jakiegoś drugiego MDW, który gra na ots - exp rate 10000000x. ; -)
Może... ;p
Nie lepiej przejść obok tego obojętnie? Niech żyją we własnym, "eMDeWowym" świecie, może kiedyś wrócą, jak nie to trudno. A co do besztania. Co chcesz tym osiągnąć, jeśli chcesz zacząć naprawiać świat no to chyba nic z tego nie będzie.
No niech żyją długo i szczęśliwie. I do besztania : Chciałem uświadomić ludziom coś o MDW, ale jednak z tym kończe, bo nie ma to już najmniejszego sensu.
Czyli jak będę grać w tibię 20h to jestem nienormalny, ale jak tyle czasu poświęcę Saperowi, pasjansowi, wow, silkroad, lineage, czy jakiekolwiek innej gry multiplayer, to jest ze mną dobrze, bo przecież chodzi Ci tylko o tibię.
Ehhh... znowu przekręcacie. Ale jednak będziesz nienormalny.
Czyli ty też grasz w Tibię.
No dobra, tak gram. Jednak to nie jest 10h dziennie, ale maximum 20 minut.
l
Czy ty naprawdę myślisz, że wszyscy są tacy sami? Twoi rodzice nie grają, bo nie mają czasu/mają inne zainteresowania itd/itp.ludzie z twojego otoczenia też nie - ok, ale to nie znaczy, że wszyscy tak robią. Ktoś może żyć na kasie, chodzi do pracy kiedy chcę, no to jak wejdzie w tibię i pogra mając 40 lat to jest nienormalny bo Twoi rodzice w tym samym czasie robili obiad/sprzątali/pracowali itd.?
Nie, może sobie grać, niech robi co chce. Tylko czemu tylko troche takich ludzi jest w tibi, a dużo osób dorosłych negatywnie wypowiada się o tej grze? Bo wydaję im się, że ludzie już wystarczająco dorośli, aby odzwyczaić się od takiego szmelcu.
Kończe to gadanie, bo widze, że nie ma sensu. Ludzie tylko przekręcają wszystko, a i tak gadają swoje.
No tak, ale czasem może być mądrzejszy niż taki 20.
Tylko, że takich ludzi jest garstka. Niestety przeważają "polaczki" i to mnie martwi.
I chciałem, żebyście też wiedzieli jacy ludzie grają w tibię, tutaj są opisani.
Jest jakaś grupa społeczna. Skoro grupa, to jest oceniana jako całość, ale w tibii ludzie wyżej opisani to może być ćwierć, pół, może trochę więcej całej społeczności, ale to ciągle nie 100%.
Chciałem uświadomić ludziom coś o MDW, ale jednak z tym kończe, bo nie ma to już najmniejszego sensu.
Nie jestem fanem MDW, nie pochwalam go, ale jednak nie mogę się z Tobą zgodzić w 100%.
Ehhh... znowu przekręcacie. Ale jednak będziesz nienormalny.
Albo raczej: "Łapiemy za słówka" : p
a dużo osób dorosłych negatywnie wypowiada się o tej grze? Bo wydaję im się, że ludzie już wystarczająco dorośli, aby odzwyczaić się od takiego szmelcu.
Może jej nie znają? Znam taką jedną osobę, której rodzice nienawidzą jak gra w Tibię. Koleś się uczy, gra pare godzin w tygodniu, ostatnio "powrócił" po własnowolnej, świadomej i nie przymuszonej przerwie od gry. Ale jednak kiedy znowu zauważyli tę piękną ikonkę, powiedzieli: "Znowu grasz w to gówno?" Czy to jest poważne podejście do sprawy? Imho nie, bo gry są dla ludzi - nieważne jakie.
@Raxeff
Krytykujesz kogos tylko dlatego, ze wbil 300 lvl, ze zostalo to przez kogos zauwazone, ze ktos zalozyl o tym temat i pare osob mu zlozylo gratulkacje.
Nie rozumiem tego jak kogos mozna krytykowac jak sie nic o nim nie wie.
Nie wiesz, ze ktos mzoe miec juz wlasne mieszkanie, firme, kase, ze ich praca polega na podjeciu paru decyzji i przypilnowaniu ludzi aby zbytnio sie nie obijali.
Moze robic wiele rzeczy o ktorych ty mozesz jedynie pomarzyc, ale mimo to ktos lubi grac w tibie i czy to az takie zle jest, ze ktos moze robi to co lubi? Nawet jak sie gra 8h dziennie to jest jeszcze sporo czasu, aby porobic inne ciekawe rzeczy.
Jesli masz negatywne zdanie o nim napisz to w jednym poscie ze jest noobem, sharerem, ze nie ma reala, czy co tam jeszcze wymyslisz. Ale nie odbieraj innym wlasnego zdania, bo kim ty niby jestes?
Pamietaj, ze mozna skrytykowac wszystko i wszystkich, kazdy ma swoich przeciwnikow i zwolennikow. Jeden lubi mdw, a drugi taifuna, a jeszcze inny nikogo, bo wie ze sam nigdy niczego nie osiagnie i musi sie jakas dowartosciowywac jadac po nich.
Napisales, ze siedzenie przed kompem szkodzi zdrowiu, a sam nic innego nie robisz tylko na*******asz te posty i nie wiem co chcesz tym osiagnac.
Napisales, ze logasz sie na tibie tylko dlatego, bo chcesz pogadac z kumplami, (w koncu siedzac w pz nic innego nie mozna robic), ale skoro tak robisz, to czy nie lepiej spotkac sie z kim na real a nie psuc sobie zdrowie przed kompem? Czy az tak bardzo jestes nie lubiany, ze szukasz kumpli przed kompem?
zamknijcie juz ten syfiasty temat o noob charku
sallceson
14-04-2007, 22:15
a ja sie zastanawiam.. do czego doszliscie dzieki tej dyskusji? kazdy ma swoje zdanie ktorego nei zmieni i bedzie go bronil wiec nie ma sensu wciaz powtarzac tego samego
tyle
@Raxeff
Krytykujesz kogos tylko dlatego, ze wbil 300 lvl, ze zostalo to przez kogos zauwazone, ze ktos zalozyl o tym temat i pare osob mu zlozylo gratulkacje.
Nie rozumiem tego jak kogos mozna krytykowac jak sie nic o nim nie wie.
Nie wiesz, ze ktos mzoe miec juz wlasne mieszkanie, firme, kase, ze ich praca polega na podjeciu paru decyzji i przypilnowaniu ludzi aby zbytnio sie nie obijali.
Moze robic wiele rzeczy o ktorych ty mozesz jedynie pomarzyc, ale mimo to ktos lubi grac w tibie i czy to az takie zle jest, ze ktos moze robi to co lubi? Nawet jak sie gra 8h dziennie to jest jeszcze sporo czasu, aby porobic inne ciekawe rzeczy.
Jesli masz negatywne zdanie o nim napisz to w jednym poscie ze jest noobem, sharerem, ze nie ma reala, czy co tam jeszcze wymyslisz. Ale nie odbieraj innym wlasnego zdania, bo kim ty niby jestes?
Pamietaj, ze mozna skrytykowac wszystko i wszystkich, kazdy ma swoich przeciwnikow i zwolennikow. Jeden lubi mdw, a drugi taifuna, a jeszcze inny nikogo, bo wie ze sam nigdy niczego nie osiagnie i musi sie jakas dowartosciowywac jadac po nich.
Napisales, ze siedzenie przed kompem szkodzi zdrowiu, a sam nic innego nie robisz tylko na*******asz te posty i nie wiem co chcesz tym osiagnac.
Napisales, ze logasz sie na tibie tylko dlatego, bo chcesz pogadac z kumplami, (w koncu siedzac w pz nic innego nie mozna robic), ale skoro tak robisz, to czy nie lepiej spotkac sie z kim na real a nie psuc sobie zdrowie przed kompem? Czy az tak bardzo jestes nie lubiany, ze szukasz kumpli przed kompem?
Gratulacje? JESTES BOGIEM MOGE CIE DOTKNAC PLAX?!/1/?!/1/?!?ONEONE!!!/1/1/?! to są gratulacje? To jest raczej podniecanie sie czego nie trawie... Wiem o nim tyle, że gra 10h dziennie i jest uwielbiany przez osoby takie jak np. Ty. Własne mieszkanie, możliwe. Firme? Hah? Przecież on "studiuje", więc niby jakby znalazł na to czas? Sam gadasz, że nic nie wiem, a jest właśnie odwrotnie. Nie marze o graniu w tibie 10h ani o mieszkaniu. Nie moje marzenia. Ja chce mieć normalne życie bez tibi i miec normalny dom, a nie mieszkanie. No tak, sporo czasu, tylko w te 8 godzin można zrobić 2x tyle. A tym bardziej jak studiuje, to nie wiem jakie ma oceny. A no i jeszcze ma podobo firme...
Słuchaj, jeśli twoim życiowym marzeniem jest zamiast pójście do dobrej szkoły/studia wbicie 300 lvla to mi Ciebie szkoda. Ciekawe pod jakim blokiem będziesz spał za pare lat... Nie odbieram nikomu własnego zdania, tylko z nimi dyskutuje. Jeśli nie widzisz różnicy, nie moja sprawa. Tak, nie mam żaDNEGO idola w tibi, bo tibia to GÓWNO! I nie będe mieć żadnego, bo to nic nie warte. Dla mnie wzorami są mądrzy ludzie, którzy w życiu osiągneli coś innego niż lvl 300. A pozatym nie jade po nikim, tylko mówie, że to nie jest żaden bóg, twoim idolem być nie powinien. Ehh, jaki ty głupi... Mi przynajmniej pisanie posta nie zajmuje 8h, więc siedze tylko przed kompem, całe 1-2h dziennie :(. Pisałem, że chce, aby zmniejszyła się grupa fanatyków kolesia, który tak na prawde niczego nie osiągnął. Tak, logam się po to, aby pogadać z kumplami. I nie muszę siedzieć w PZ, bo nie jestem noobem/thiefem jak ty, więc mi to nie grozi. A czy lepiej na RL? Wiesz, ja codziennie ich widze, w szkole, poza, na treningach, na wypadach, więc uważasz, że jeśli wejde na 20min na tibię to nie mam kolegów i jestem friendless noob? No to jesteś w błędzie. Ogólnie, to nie myślałem, że taki koleś na tym forum się zjawi. Dyskutowanie z Cheskiem i Equinoxem było fajne, ale z tobą to żenada. To jest raczej jechanie każdy każdego.
zamknijcie juz ten syfiasty temat o noob charku
_/
a ja sie zastanawiam.. do czego doszliscie dzieki tej dyskusji? kazdy ma swoje zdanie ktorego nei zmieni i bedzie go bronil wiec nie ma sensu wciaz powtarzac tego samego
tyle
Tak szczerze, to masz w 100% rację. Jednak lubie takie 'dyskusję' ;)
Tibia to mmoRPG - Jak to nie zagram w realu ?! Grałem... i to nie raz... Oj były sesje :) A co do piłki nożnej - mój znajomy zaliczył otwarte złamanie na meczu i od 3 lat przechodiz rehabilitacje - noga wciąż nie jest sprawna. Wierz mi - wolałby mieć "zepsute" oczy :) - Ale to KTO i CO sobie psuje to już jego sprawa...
MDW to nie jest żaden bóg a na pewno nie dla mnie :D Wisi mi czy ma 300, 400 czy 500 lvl. Co najwyżej z ciekawości spojrzę na kalkulatorze jaki ma dmg i... tyle. Ale też nie będę mówił, że jest uzależniony, żałosny, nie ma życia bo... Bo nie wiem i nikt nie wie - a takie zarzuty to po prostu brak kultury, trolling, głupota.
@Raxeff
Wiem jesteś jeszcze młody i głupi - ale nie wiesz co to ironia? biedactwo...
No tak KOCHAM MDW! po prostu się podniecam na każde jego krok wow!
@down
Tak, wstydziłem się swojego wieku - siedziałem cały czas w domu, nawet do szkoły nie chodziłem! przecież byłem taki młody!.
Przez "młody" mam na myśli twój rozwój umysłowy - znam 13 latków z którymi spokojnie moge porozmawiać na wysokim poziomie, więc nie widze problemu. Ty po prostu piszesz, że wszyscy są sux bo grają w Tibie, ty jesteś rox bo gra jest do 13 roku życia! W takich chwilach przypominam sobie czemu nie gram w Tibie, banda x latków, którzy sądzą, że są sexy!
@2x down
@Raxeff - oznaczało, że zwracam się do owej osoby, więc za przeproszeniem - po jakiego grzyba piszesz? A o inteligencji owego posta się nie wypowiadam - nie chce Cię obrazić.
@Raxeff
Jak ja mogę być głupi, skoro to TY nie umiesz czytać ze zrozumieniem? A pozatym, co ci robi mój wiek? Nie wstydzę się go, bynajmniej nie jestem zakompleksiony, tak jak to ty byłeś, i wstydziłeś się pewnie wypowiadać na forach różnych.
@Raxeff
no co ty ja tez ! daj gg
HAhaha
LoL ten cały Mateusz Dragon Wielki Wbił tym charem tylko 100 lvl.
W tej chwili grają nim 4 os. Patrzcie na tibia.com caly czas online.....
Mimo wszystko Gz Lvl'a B)
Powiem tak. Gram na Harmoni już dość długo i mam go w vip, więc widze ile jest online ile nie. Jeżeli masz pier****ć takiego głupoty to najpierw bądź pewien swojego zdania,
a później dopiero wypowiadaj się na forum które czyta wielu graczy.
Ktoś to czyta (np. jakiś niedoświadczony plejer) i później rozpowiada takie gówna. Odpowiedz mi na kilka pytań.
Znasz MDW? Widzałeś się z nim? Rozmawiałeś, chociażby przez Tibie? Sądze że nie.
Więc nie wnioskuj takich rzeczy przy Twojej kompletniej niewiedzy.
Co do GZ lfla to myśle że wielu Tibijczyków by dało rade expić jak on, gdyby miało takie życie
(wiedza z wywiadu z nim).
\m/
Wyraże swoją opinie bo to co czytam to, aż żal ... Wole usłyszeć, że 40 latek gra w Tibie i zrozumie mnie jak do niego pisze no kill plx i'm training, niż stado zdebilałych dzieciaków, które nie potrafią wysłowić się po polsku a co dopiero po angielsku i po drodze zabijają ci każdego slima żeby zdobyć całe 12 expa, albo takich co strzelają z wandy do klonów i mówią bo im rośnie mlvl... lol? żeby spalić 20 many potrzebuje on 10 strzałów co 2 sekundy daje nam 20 sekund, używając utevo lux spaliłby 20 many w 1 sekundę i nadal mu zostanie te 15 gdy ma 8 lvl. Tibia jeżeli miała by mieć jakieś ograniczenia to chyba od 18 lat. Bo nie słyszałem, żeby kto kolwiek z 18+ lat zajebał matce z krzesła.
8-13 lat free items plx, dasz mi coś ?
18+ (no i niektórzy w wieku 13-18) buy dwarven shield, plate armor , plate legs, .... i leci od 8 lvla expic.
W Tibie smarkacze nie powinni grać bo sobie psują psychę to po 1 a po 2 gie wkurza mnie to jak ktoś zasypuje mnie lawiną dwóch pięknych literek PL ?. Ja zawsze mówie "NO", bo wtedy inteligentny małolat skończy swój wywód powód po angielsku więcej niż "Hi i bye" nie potrafi.
Wracając do tematu MDW to jest jego postać jego życie jego czas co wam do tego ?
Tibia to gra jak każa ja mam sam 19 lat i nie czuje się dzieckiem albo jak tam ktoś powiedział niedojrzałym ... Mam swojego kompa mam czas mam ziomkow ktorzy tez graja, lubie grac w Tibie bo lubie jej klimat ...
A i brawo dla super inteligentnych ludzi sprawdzających na www.pskonejott.com ile ktoś jest online. Zauważcie jedno, że tam czas jest zupełnie inaczej mierzony niż czas u nas mianowicie od 12 naszego czasu do 12 nastepnego dnia to jest wlasnie doba na tejze stronce... dlaczego tak jest ? Być może dlatego, że Pskonejott nie jest polakiem ? No brawo widzicie wystarczy troche pomyśleć to naprawde nie boli. Ktoś zagra od 12 do 14 pozniej od 18 do 20 pozniej i rano od 9 do 12 ile mu godzin naliczy ?? Odpowiedź prosta 7h a ile tak naprawde grał danego dnia 4 i 3 nastepnego ... Chyba ze znow wieczorem będzie grać to wyjdzie 7 chce tylko pokazać bład w odniesieniu na tejze stronie.
Pzdr
@Dev
Ale jak sie gra regularnie to mniej wiecej dobrze pokazuje srednia grania. To w jakich godzinach ktos gra nie jest az takie wazne.
No tak ale wtedy to jest zupełnie inaczej rozłożone nie sądzisz ? Może być tak, że wieczorem gra 4h od 18 do 22 i rano wstanie sobie i zagra 4 przed szkola praca czy tam wizyta u lekarza. A czasem miał 0 a nastepnego dnia 12 to ludzie po nim jechali ze gral 12h a wcale tak nei musialo być ... pzdr
ciacho2oo7
24-04-2007, 13:55
Ja powtórze to co zawsze pisze "Hooy was obchodzi ile on gra ! czy ma ownerów czy nie ma !" jeżeli mu zazdrościcie lvl to idźcie mamie powiedzieć o tym :(
Mimo wszystko też chciałbym mieć 314lvl jak każdy grający w Tibie człowiek. Ale wszystko ma swoje granice -.-.
Myśle że założyciel tego tematu robiąc go nie miał zmiaru wywoływać nim kłótni, więc skończmy to teraz bo to już nudne się robi.
Czytam te posty to prawie każdy jest ofensywny. -.-
Wielka zadyma o jebany 300+ lfl i jakiegoś typa co za*******a w kafejce. (chodzi mi o to że w niej pracuje, dla niewiedzących.)
Widze że nupki z Tibii przeżucają się już na fora. żal.
Jeżeli miał bym dostać tego chara to jasne wzioł bym go ale tylko dlatego że ma daną ilość kasy.
Pograł bym chwile i tyle. Poprostu nie umiał bym nią grać bo nie jest tak jakby moja. Mam coś takiego że jak wytrenie sam postać do danego lfla to umiem nią dobrze grać a takim 300 lflem mam zerowe doświadczenie więc pewnie bym ją sprzedał. Pozatym nigdy nie będe grał czyjąś postacią, bo zawsze będe miał tą świadomość że ja jej nie zrobiłem, tylko ją kontynuje.
@UP zgadzam się, co was obchodzi ile on gra? lol.
@Dev ja myśle że nie powinno być ograniczenia wiekowego, tylko mierzenie ilorazu inteligencji i od jakiegoś tam poziomu wpuszczanie do Tibii. xD
Myśle że pozbyli byśmy się takim sposobem znanego
'FRI ITANZ PLXPLX!!!!11111ONEONEONEJEDENJEDENJEDNEAŚCIE!!!!11 11'
dartra111
27-04-2007, 16:29
Lol dziś na tibia.com wpisuje w wyszukiwarke graczy Mateusz Wielki Dragon (nie wiem czy dobrze wpisałem ale raczej tak) no więc patrze i pisze... 1lvl residence rookgard :o
Sprawdze czy dobrze wpisałem, albo coś tibia.com pokręciło nie wiem :(
Ancient-Necro
27-04-2007, 16:34
@up
jesteś zajebisty hahahah xD!
Hatebreeder
27-04-2007, 18:17
Wielkie mi halo, 3/4 z was onanizuje się jak MDW wbije kolejny level...
a ja tam wole mojego 89 msa na pvp od jakiegos 300+ ed na non pvp, lol :|
IridiaCarlinPk
27-04-2007, 23:17
Wielkie mi halo, 3/4 z was onanizuje się jak MDW wbije kolejny level...
a ja tam wole mojego 89 msa na pvp od jakiegos 300+ ed na non pvp, lol :|
dokladnie
<3white power:P
Astral55
27-04-2007, 23:22
historia lvli mdw
1-2 o.0 wbilem 2 lvl nice ale ndne jest expienie, postawie bota!1!!111łanłan
2-315 buhahahahaha wbilem juz 315lvl!11!!!1łąnłan
po 5 minutach:
a tó jest cos innego nisz szczóry??////???/ukosnik
Jovere'xik
28-04-2007, 10:40
Lol dziś na tibia.com wpisuje w wyszukiwarke graczy Mateusz Wielki Dragon (nie wiem czy dobrze wpisałem ale raczej tak) no więc patrze i pisze... 1lvl residence rookgard :o
Sprawdze czy dobrze wpisałem, albo coś tibia.com pokręciło nie wiem :(
Kurwa weź wyjdź z tego działu i poukładaj klocki.
Topic
Gz dla MDW ;]
BafiAndDracon
28-04-2007, 10:47
historia lvli mdw
1-2 o.0 wbilem 2 lvl nice ale ndne jest expienie, postawie bota!1!!111łanłan
2-315 buhahahahaha wbilem juz 315lvl!11!!!1łąnłan
po 5 minutach:
a tó jest cos innego nisz szczóry??////???/ukosnik
w podpisie masz o niekarmieniu troli a sam jesteś trolem;/
Nie gadajcie , że wbicie 300 levla na no pvp to pestka bo tak nie jest. Osobiście podziwiam MDW za wytrwałość.Ktoś tam pisze że on gra 10+ godzin on stop. Jaki problem?Sam graj tyle i zrób taki level a jeśli uważasz że na no pvp jest nOObostwo to sam jesteś noobek , każdy gra tam gdzie chce.
BYe
topic:GZ LEVLI
Z tego co slyszalem to MDW znalazl jakis inny resp demonow czy cos w tym stylu, ze ma caly resp dla siebie - wolny. Bo to troche dziwne zeby tak zasuwal z expem :P
http://www.pskonejott.com/otc_display.php?character=mateusz+dragon+wielki
gra tak kolo 8h na dzien
14 Feb 2007 +5,350,869 1 287
smieszne, w jeden dzien zrobil ok. 10 razy wiecej expa na dzien niz ja mam na postaci :P
A ja mam pytanko, a w zasadzie kilka tych pytań:
1. Czemu poprostu nie dacie mu spokoju?
2. Dlaczego musicie go wielbić/nienawidzić?
3. Dlaczego nie możecie do niego podchodzić z dystansu, traktować go jako "ciekawostkę" Tibii?
4. Z jakiej racji oceniacie jak ktoś spędza SWÓJ WŁASNY czas wolny i za kogo wy się qrwa uważacie by oceniać ludzi, o których c***a wiecie?
5. Czy jakby ktoś... powiedzmy lubił militaria i cały wolny czas poświęcał na odgrywaniu bitew czy coś w tym stylu, czy nazwalibyście go żałosnym, bo spędza czas tak, a nie inaczej?
6. Czy jakby nie był Polakiem, to czy też byście tak mu wrzucali?
PS. Znam go już od dłuższego czasu i wierzcie (lub nie, mam to gdzieś), ostatnią rzeczą jaką on potrzebuje, to rozgłos. Jakoś nie przypominam sobie by kiedykolwiek wrzucał on tutaj screen z lvl up'em czy czymkolwiek innym, żeby postował tutaj jaki on to jest boski/zajebisty/wymiatacz (z tego co wiem, to Mateusz nawet nie ma tutaj konta).
owntibia.exe
30-04-2007, 01:52
@up
Niektórych denerwuje, że jakiemuś playerowi stawia się pomniki na forach za to, że wbił lvl któryś tam~~
Jakoś nie przypominam sobie by kiedykolwiek wrzucał on tutaj screen z lvl up'em czy czymkolwiek innym, żeby postował tutaj jaki on to jest boski/zajebisty/wymiatacz (z tego co wiem, to Mateusz nawet nie ma tutaj konta).
Boi się hacka zapewne ^^
Powiedz mu, że nie ma się czego bać. =)
A ja mam pytanko, a w zasadzie kilka tych pytań:
1. Czemu poprostu nie dacie mu spokoju?
2. Dlaczego musicie go wielbić/nienawidzić?
3. Dlaczego nie możecie do niego podchodzić z dystansu, traktować go jako "ciekawostkę" Tibii?
4. Z jakiej racji oceniacie jak ktoś spędza SWÓJ WŁASNY czas wolny i za kogo wy się qrwa uważacie by oceniać ludzi, o których c***a wiecie?
5. Czy jakby ktoś... powiedzmy lubił militaria i cały wolny czas poświęcał na odgrywaniu bitew czy coś w tym stylu, czy nazwalibyście go żałosnym, bo spędza czas tak, a nie inaczej?
6. Czy jakby nie był Polakiem, to czy też byście tak mu wrzucali?
PS. Znam go już od dłuższego czasu i wierzcie (lub nie, mam to gdzieś), ostatnią rzeczą jaką on potrzebuje, to rozgłos. Jakoś nie przypominam sobie by kiedykolwiek wrzucał on tutaj screen z lvl up'em czy czymkolwiek innym, żeby postował tutaj jaki on to jest boski/zajebisty/wymiatacz (z tego co wiem, to Mateusz nawet nie ma tutaj konta).
Signed.
Poprostu,ja jestem neutralny.Wisi mi czy ma 300 lvl,czy ma 400 lvl,czy marnuje czas na graniu w Tibie,czy na ćpaniu jakieś Heroiny,czy czegoś innego.Obojętne mi jest,czy jest On Polakiem,Brazylijczykiem czy Szwedem.To już jest jego sprawa,czy woli być "maniakiem",czy "dresem z łysą banią który chce się z każdym tłuc",pozatym 8h w komputer,to niby wiele,ale można rozplanować czas,że naprzyklad 2 godziny z rana,2 po południu i 4 wieczorem,a już to nie wygląda tak "maniacko".A całe forum to tylko na niego najeżdza,jaki to on zły i wogóle że jest lamuchem.Nabicie takiego 300 lvla,nie jest czyms "prostym",nawet na No-PvP,ponieważ tłumy noobów mogą za Tobą łaźić i wybijać Ci wszystko,co biegnie w Twoją strone.Oczywiście,że ludzie nie będą łazili za MDW,na Goromie i nie będą atakowali mu Demonów,ale Hydry na Tiquandzie,Dragony i Dragon Lordy w cave na Edron,Venore i Ankhramun itp.Dlatego,traktuje go tak samo,jak innego gracza w Tibi,nie jest on żadnym GM'em,God'em,czy kimś innym,jest tylko "ikoną" levelu,a to czyni z niego sławnego człowieka,który jest lubiany,a zarazem nie lubiany,ale nie widze powodu,żeby traktować go "inaczej",od takiego normalnego obywatela świata Tibii
@up
Podpisuje sie pod Twoimi słowami. MDW POWINIEN być traktowany nautralnie. To jego sprawa czy gra 8h dziennie, czy 4h czy nawet 25h ;) Ja jak widzę posty przeciw MDW to nasuwa mi się tylko jedna mysl: OMG, te dzieci są po prostu zazdrosne! No bo przepraszam, co innego można wywnioskować z niektórych postów?!
BTW wątpię by jechał na herze, kurestwo drogie >.< Lepiej feta albo koks, po tym nie śpisz i sie do wszystkiego przyklejasz ;) A hera? OMG, zamula i lansowanie łba...
Około 8h, nieraz 9h nieraz 5h :)
Ja go podziwiam, że w takim "krótkim" czasie tak wbija lvl, niektórzy na full respie fajnym, w 15h jednego lvla wbić nie mogą (np. na guardach, rotach itd). Dla niego kolejny lvl chyba różnicy nie robi, tak jakby w takim samym tempie wbijał lvl. Jeszcze na no-pvp gra :O Na pvp ktoś by wlazł to by nie wyszedł żywy, a tutaj wiecie sami, nic nie zrobi. Ale znowu go nie ubóstwiam :)
Gram na innym serwerze i mi to leży, gdzie kto jakie lvle bije.
Powiedzmy jestem neutralny ;)
jEnTkEr92
02-05-2007, 14:59
Smoly zgadzam się z tobą w 101% nie napisał bym tego lepiej:)
Ja rownież się zgadzam ze smoly'm. A już straciłem wiarę że są normalni ludzie którzy są neutralni, myslałem że jestem ostatni!
thx za przywrócenie wiary
pierwszy gracz który wbił 300lvl, polak możemy być dumni ale bez przesady
3mcie się
kosior876
02-05-2007, 18:03
noob pvp ;/
Arcillon
03-05-2007, 00:44
Zgadzam się z niektórymi postami, ile gra to jego sprawa... mam go na VIPach i nie pamietam zeby było tak ze kiedy ja byłem ON-LINE go nie było... no ale co poradzic...
Zgadzam się z niektórymi postami, ile gra to jego sprawa... mam go na VIPach i nie pamietam zeby było tak ze kiedy ja byłem ON-LINE go nie było... no ale co poradzic...
@mdw
Month Time Archives
DATE TIME
2007-04 187h
30m
2007-03 137h
30m
@Arcillon
2007-04 276h
0m
2007-03 252h
30m
@Arcillon grasz miesiecznie srednio o 100 godzin wiecej od mdw, to jest srednio o 3 godziny i 20 minut na dobe wiecej, wiec faktycznie idzie nie zauwazyc ze nie ma kogos online. no ale co poradzic...
.Ghandar
03-05-2007, 12:37
a ja bym obstawiał nocne bicie mlvla...
No zostawialbys ale pomysl ze GM'owie moze tez sie nim interesuja? Wiec wiesz, dostac bana za taka pierdole to glupota, a mlvl sam mu sie z czasem nabije ;)
MarcinStw
04-05-2007, 23:56
MDW jest żałosny jak widzialem jak Cichy robił filmik i co on wyprawiał .. to szkoda
Progmaniak
05-05-2007, 10:07
To bądzcie lepsi jak już tak pitolicie!
Czekam aż wbijecie 300lvl! NAWET NA N PVP. Zazdrośni jesteście i tyle!
krwawycomeback
05-05-2007, 10:18
A ja poczekam az kupisz kolejnego chara
Nieugiety
05-05-2007, 10:19
ja tam wole mojego 89 msa na pvp od jakiegos 300+ ed na non pvp, lol :|
Dokładnie, strzał w 10 ;)
A w czym on jest lepszy? Liczy się człowiek, nie lvl (kto to mógł powiedzieć ;pp ;) ). Poza tym, co znaczy te "NAWET NA N PVP"? Że niby na n-pvp łatwiej?-.^ Pomyśl czasem zanim coś napiszesz...
Świat no-pvp to tylko exp exp i jeszcze raz exp. Gydy gral na swiecie pvp moge sie zalozyc ze szybko by tego lvl nie osiagnął. Pozdro
matrix62357
06-05-2007, 13:11
To co kolega napisał powyżej to... Nie masz pojęcia jak sie gra na non-pvp, ciągle ci ktoś resp wybije, ciągle zabijają ci potwory.
Obecnie gram na non-pvp, i grałem też na pvp palkiem, i wiem jak się gra tu i tu.
I powiem ci tyle że na pvp zawsze możesz pogroźić hunted, albo wyprosić, ale na non-pvp to nazwą od noobow i wyśmieją.
Więc mówie ci że ma non-pvp ciężko się expi.
karate:]
06-05-2007, 16:36
Taak. Wejdzie wybije, ale przynajmniej expisz.
Spróboj expić jak masz hunta, uczestniczysz w wojnie.
Ale znowu tez na nonpvp zlurujesz sobie ze 2 potworki na nooba i papa :P
Mowisz ze latwo powiedziec HUNTED, ale nie wszyscy sie tego boja ;) Bo mysla ze jak maja pro od 40lvla to sa kozaki :P
baksmasterz
07-05-2007, 11:51
dziwi mnie tylko ze glownie wypowiadaja sie osoby kolo 20lvl zachwycona pieknym lvl 320 MDW i osoby o podobnym lvl zazdroszczace mu tego
Ludzie prawda jest taka ze wiekszosc z was nawet 50 lvl nie wbije bo powiedzmy sobie prawde nie dacie rady i jestescie zazdrosni ze jemu sie udalo
a co do PVP nie mam ochoty patrzec jak banda niedojechanych dzieci biega i oklada sie z sdkow, wole troche trudniejsza gre na PVM sprobujcie tu kogos zblokowac...Wiec szacunek dla tych ktorzy to potrafia...
Pozdrawiam Baks
Firas Stoniam
08-05-2007, 13:20
400lvl niewbije ;D
.Ghandar
08-05-2007, 22:38
jestem prawie przekonany, że wbije. nie ma jakiejś wielkiej bariery pomiędzy kolejnymi lvlami a Mateusz expi systematycznie, więc dlaczego nie będzie 400.? będzie, ale musimy poczekać jakiś czas.
W sumie coraz łatwiej expic, i coraz trudniej pasc druidem z 1,8k hp który wali z sd 1,4k+ a dl'a bierze na 4-5 visów :p wieć jeśli mu sie nie znudzi (z ednej strony to przyjemność w tak łatwym zabijaniu potworków, z drugiej monotonia) to wbije pierwszy 400lv no bo kto go teraz dogoni ?
Wielki Mancyz
09-05-2007, 08:46
i po co zakladac ten temat skoro i tak kazdy kto sie interesuje tibią i wchodzi na tibia.com albo gra na harmonii wie jaki mdw ma lvl ?.. uważam że to troche bezsensu zakładać temat z 1 screenem
dziwi mnie tylko ze glownie wypowiadaja sie osoby kolo 20lvl zachwycona pieknym lvl 320 MDW i osoby o podobnym lvl zazdroszczace mu tego
Ludzie prawda jest taka ze wiekszosc z was nawet 50 lvl nie wbije bo powiedzmy sobie prawde nie dacie rady i jestescie zazdrosni ze jemu sie udalo
a co do PVP nie mam ochoty patrzec jak banda niedojechanych dzieci biega i oklada sie z sdkow, wole troche trudniejsza gre na PVM sprobujcie tu kogos zblokowac...Wiec szacunek dla tych ktorzy to potrafia...
jeśli lubią się zachwycać niech się zachwycają nikt im tego nie zabroni ale głupie posty które piszą nooby to już przesada. Co do PvP czy No-PvP to jest mi to obojętne ale jednak wolę No-PvP bo mam pewność że nie stracę w jednej chwili "kilku godzin darmowego siedzenia przed kompem..."
Niedługo CIP'y zainspirowani levelem mateusza zrobią potwory dla takich jak on :D
To co kolega napisał powyżej to... Nie masz pojęcia jak sie gra na non-pvp, ciągle ci ktoś resp wybije, ciągle zabijają ci potwory.
Obecnie gram na non-pvp, i grałem też na pvp palkiem, i wiem jak się gra tu i tu.
I powiem ci tyle że na pvp zawsze możesz pogroźić hunted, albo wyprosić, ale na non-pvp to nazwą od noobow i wyśmieją.
Więc mówie ci że ma non-pvp ciężko się expi.
To ty widać też nie masz. Na non pvp tak, czasami się expi trudno. Ale to tylko na małych lvlach, bo gracze którzy wbiją już odpowiednio wysoki poziom nie są już typowymi non-pvp noobami, ale graczami z doświadczeniem. Grałeś na pvp pallem, to widać zrobiłeś max 30 lvl. Tym bardziej po tym, co napisałeś o 'hunted'. Pvp światy nie są takie jak mówisz, powiedzieć hunted i koniec. Są światy na których powiesz do kogoś hunted, nawet jak ta osoba udaje total-noob'a, albo ma z ciebie polewe lub jakieś noobchary itp. Powiesz do niego 'hunted', a za 20min sam będziesz w świątyni i będziesz miał 'hunted', bo zacząłeś z 'niewłaściwą osobą'. Albo do kogoś powiesz choćby 'noob', i za to możesz stracic pare godzin grania. PA na pvp światach jest też duże, bo np. Miałem kiedyś problem z 'Xeal Pron', który nie miał kasy, to chciał odemnie wymusić bohy, bo podobno zabiłem postać, której tak na prawdę nie znał.
Na non pvp też grałem, dorobiłem się 45 knighta, ale jakoś na pacc area nie spotkałem żadnego 'nooba' który by mi na expa wszedł. Ale to było na Candi. Natomiast ledwo co wszedłem na expa na Neranie na pacc area, to odrazu się rzucili. Jednak nadal sądze, że trudniej jest na pvp.
imo 400 lvl tez jest mozliwy :) Wszystko polega na systematycznym expieniu.
Musi miec FULLL przedmiotow :) Ktos mi moze wytlumaczyc dlaczego gra na nonPVP jest trudniejsza?;/ wydaje mi sie ze na PVP trudniej bo tam PK biegaja i latwo dednac:/
Marcin24
12-05-2007, 20:39
Sorry że taki OffTop ale goniąca MDW Tripida padła!
May 10 2007, 17:45:20 CEST Died at Level 292 by a ghoul
Lag? Kick?
Szczerze mówiąc nie wiedzałem że istnieje ktoś taki jak 'Tripida'.
Teraz to jest chyba jedyna osoba która może się do niego jakoś zbliżyć, choć nie sądze że ktoś go przegoni. Co do gry to można powiedzieć że dla niego to jest ots, mam kilka filmików z nim i widzałem ile bierze tego gówna (czyt. SD) na demce.
Jestem ciekaw ile wydaje kasy na wbicie jednego lvla.
Myśle że 2kk~ około. Jak ktoś wie ile to może mi odpowiedzieć.
:p
Vitt of Danera
19-05-2007, 15:41
Na pewno sporo kasy na to przepuszcza ... teoretycznie mu sie zwraca , ale on nie ma czasu tego sellowac ( tego znaczy d-shield , dsm etc. ) tak wogole to gz bo sie chlopak stara tylko ze ma latwiej np niz taifun bo jesli bylby na zwyklym servie to skonczyl by tak jak on ... all serv by go jebal za to ze jest najlepszy
Mateusz Dragon Wielki got 14,141,141 XP
Sebcio :)
20-05-2007, 11:10
@up
ty durny zlamasie piszesz to we wszystkich tematach...
Kiedys mowili ze druid to shit to kuwra macie mateusza!!!!!!!!!
Teraz mowia ze knight to shit!! A wbil by mdw tyle expa bez knighta!??!!??!?!? NIEE!!!!
Lubie_orzechy
22-05-2007, 08:47
Świat no-pvp to tylko exp exp i jeszcze raz exp. Gydy gral na swiecie pvp moge sie zalozyc ze szybko by tego lvl nie osiagnął. Pozdro
Wbij 300 lvl swoim 15 sorcem to pogadamy...:( :( :( :(
Lubie_orzechy
22-05-2007, 08:55
Hail blackD proxy :p
Nie rozumiem twojego postu...Sugerujesz ze MDW wbił 14 mln ~~ expa na BlackD -.-?
sallceson
22-05-2007, 19:21
no jasne cavebot na demcach to jest nowoczesne expienie w wykonaniu MDW -.-
ktos sie pytal ile kasy wydaje.. w ktoryms wywiadzie powiedzial ze 1.3kk na lvl ale wtedy mial ~290 lvl
no ale i tak wychodzi na + chociaz glownym odbiorca jego loota jest djin :)
mysle ze bez problemu wbije 400 lvl w tym roku (srednia wyjdzie jakies 2.5kk na dzien co przy systematycznym expie nie jest zadnym problemem dla niego)
mam tez pytanie (lidze ze odpowie SotDA)
jakie rareitemki ma MDW poza hammer of wrath i panda teddy ?
Twin Axe, Bonecośtam amulet, 2x Cristal Mace, Holy Falcon (chyba). Wydaje mi się, że jeszcze parę było...
Kusy_Kazakov
23-05-2007, 00:15
Uwaga! Mateusz Dragon Wielki jest offline!
Jaka może być tego przyczyna? Jak sądzicie? :o
Maraghort
24-05-2007, 17:09
O boże...Pier....cie,że MdW Jest WiElKi bo wbił 300 lvl i że robi to dla ptzyjemności.On poprostu popadł w nałóg...Przegrał z tibią i tyle!
.Ghandar
25-05-2007, 23:26
a Ty chyba przegrałeś ze swoim mózgiem. co do rare'ów to MDW wypowiadał się w wywiadzie, lecz do tej pory wiele się mogło zmienić. ; )
Ksingming
27-05-2007, 00:50
MDW średnio dziennie gra po 4 h a taki Seromontis (297lvl Knight) średnio po 10h to MDW jest nałogowiec?? Tylko ta różnica że MDW za 4h wbija tyle exp co Seromontis za 10h
.Ghandar
29-05-2007, 20:16
kolega up ma świętą racje. jak ktoś nadal trajkocze o tym, że on gra 24/24 to jest albo debilem albo mu zazdrości lvla i tego, że coś tu osiągnął. radzę zapoznać się z tą stroną, a nie pieprzyć farmazony na lewo i prawo.
http://www.pskonejott.com/otc_display.php?character=Mateusz+Dragon+Wielki
Odezwał sie mastah,a masz jakas pewnosc ze sharuje ?
A tak w ogóle to jestes zjebanym bezmózgiem i tyle
Lubie_orzechy
01-06-2007, 10:33
Twój mózg jet chyba ostatnio offline...Jaki lvl 16? ŁAŁ ?
O boże...Pier....cie,że MdW Jest WiElKi bo wbił 300 lvl i że robi to dla ptzyjemności.On poprostu popadł w nałóg...Przegrał z tibią i tyle!
<<ironia>>GOGOGOGO 22 LVL...
STARY ZAZDROSZCZE CI LVLA, ITANZ PLIKS !! DAsh COs ? ? PROSZe PROSZE !!
Chciałbym miec 22 lvl...PEWNIE MASZ DOBRE EKU ??<<ironia>>
Twoj Stary popadł w nałóg, on gra po 4h-5h dziennie, to jest duzo ?
Ty tyle czasu tracisz na bawienie sie samochodzikami...
Zazrość i tyle, moje zdanie...
Wapniak-zupa
01-06-2007, 14:56
żal noobkow co pisza ze mdw sharuje konto.... a co do seremontisa to nie zapomnijcie że on jest knightem!!! a co do rarow mdw to moze dam wam ssa z jego domku!(znaczy bede pod domkiem xD)
MasteroD
02-06-2007, 23:05
ja wiem że każdy już cię ostro zjechał i wogle... ale jak przeczytałem twojego posta to się ostro załamałem... może poprostu chłopak wie jak grać i tyle:). Jest dobry, bo robi drugą osobę na tibi jakieś 30lvlów, a gra połowę tyle czasu co ona.
Zresztą wydaje mi się że jak Tripida który też najgorszy niejest;) zacznie go już naprawdę doganiać MDW (jaki skrót xD) weźmie się do roboty... może on teraz czeka na zimowy update?? Niema się co go czepiać... a co do tego ssa to daj daj :) z chęcią zobacze :D
MDW średnio dziennie gra po 4 h a taki Seromontis (297lvl Knight) średnio po 10h to MDW jest nałogowiec?? Tylko ta różnica że MDW za 4h wbija tyle exp co Seromontis za 10h
Nie no ty chyba nie czytałes jego wywiadu. Sam podkreślał, że gra do póznia w nocy czyli jakieś 6-8 godzin na dobę
Blos Tius
06-06-2007, 13:38
Jun 05 2007, 23:02:53 CEST Died at Level 332 by a demon
wtf?
Padło mu sie... Sam jestem w szoku i bardzo jestem ciekaw jak to sie stało... Szukam w necie jakiegos info moze na jakims forum ;]
O NIE! MOJ WIELKI MISTRZ PADL! SKACZE Z OKNA! JAK JUZ NIE BEDZIE EXPIL TO MOJE ZYCIE NIE MA SENSU! MATEUSZKU CO SIE STALO NIEE! BEDE TWOIM PRZYDUPASEM TYLKO PROSZE EXPIJJ! ZMOCZYLEM JUZ MONITOR NA MYSL O TYM ILE EXPA STRACILES!! NIE ROB MI TEGOO:(((
Dostosowalem sie juz do poziomu tego tematu?
Jun 05 2007, 23:02:53 CEST Died at Level 332 by a demon
Galmarin
06-06-2007, 20:17
MDW PADŁ PRAWDA !! CIEKAWE CZY PRZEZ TO ZE PADL NIE BEDZIE JUZ MU SIE CHCIALO EXPIC. JA MYŚLE ZE BEDZIE DALEJ EXPIŁ BO I TAK ON NIE GRA ZA DLUGO NA DZIEN NIE JEST JAKIMS NALOGOWCEM CO GRA 40h:p POPROSTU ON TO SPRUBUJE NADROBIC. NO ALE CO MY MOZEMY WIEDZIEC O TYM GOSCIU CZY BEDZIE EXPIL CZY NIE TO ON JUZ SAM ZADECYDUJE. A CO DO TRIPIDY TO ON MA 300 LEV. NO I CO Z TEGO JAK ON TEN LEV. TRZYMA DLUGO W MIEJSCU MOZE I MU SIE TRUDNIEJ EXPI ALE ZEBY DOGONIC MATEUSZA TO ON NAPRAWDE BEDZIE MUSIAL SIE WYSILIC CO NIE BEDZIE DOSTYC LATWE :) AHA I JESZCZE JEDNO TO CHYBA PRZESADA ZEBY SKAKAC Z OKNA BO MDW PADŁ FAKT STRACIL BARDZO WIELE EXPA ALE ZEBY SKAKAC Z OKNA Z TEGO POWODU TO PRZESADA :p:p POZDRO
3x@up
Żal -.-" Próbujesz być śmieszny?;/
@up
Do Ciebie to samo... Btw, jak to mozliwe, że strzelałeś hunter'em w Skull staff?8o
Padło mu się i wielka afera:P
Erytreja
06-06-2007, 23:57
2x@up
@up
Do Ciebie to samo... Btw, jak to mozliwe, że strzelałeś hunter'em w Skull staff?8o
OWN3D tylko, że 2x@up to jest " Jun 05 2007, 23:02:53 CEST Died at Level 332 by a demon "
Padło mu sie... Sam jestem w szoku i bardzo jestem ciekaw jak to sie stało... Szukam w necie jakiegos info moze na jakims forum ;]
OWN3D po raz drugi. Ja osobiście musze iść do psychiatry, bo ta informacja mnie zszokowała....
@up
OWNED! Wiesz co to jest: literówka?!
Erytreja
07-06-2007, 10:53
@up
A ty wiesz co to jest opcja "edit"? Nawet tego nie poprawiłeś. -_-'
@topic
A tak na serio to się każdemu zdarza padnąć. A wy odrazu panikujecie, robicie afere itp. Za niedługo pewnie odrobi straty (może i w tym tygodniu).
lord tibalus
07-06-2007, 11:14
Padlo mu sie i tyle a wy zaraz wielka panika omg.Moze go kicklo :confused:
Lubie_orzechy
08-06-2007, 13:43
@up
Zareczam CI ze nie wie...
Erytreja
08-06-2007, 14:04
@up
Ja cię zaręczam, że wiem.Nie rób zbędnego spamu, pisząc 5 słów i nie wnosząc nic do tematu.Zaręczam, że pan up nie wie co to jest wypowiedź na temat. --'
@topic
MDW odrobił już 2 lvl'e.
Twój mózg jet chyba ostatnio offline...Jaki lvl 16? ŁAŁ ?
<<ironia>>GOGOGOGO 22 LVL...
STARY ZAZDROSZCZE CI LVLA, ITANZ PLIKS !! DAsh COs ? ? PROSZe PROSZE !!
Chciałbym miec 22 lvl...PEWNIE MASZ DOBRE EKU ??<<ironia>>
Twoj Stary popadł w nałóg, on gra po 4h-5h dziennie, to jest duzo ?
Ty tyle czasu tracisz na bawienie sie samochodzikami...
Zazrość i tyle, moje zdanie...
Coś nie tak z Tobą? Nie dopszuczasz do siebie informacji, że ktoś próbuje się pośmiać z Mateusza Dragon Wielkiego? Czy jest to zabronione?
Lvl 16 może i ma, ale co z tego? Taka osoba może być bardziej doświadczona aniżeli Ty, co nie powinno być dla Ciebie śmieszne. I po co odrazu udajesz jakiegoś debila? Chyba, że nim jesteś. W takim razie sorry, bo wiesz, wyszedłeś na debila jak mało kto. A, i się zastanwiałem, czy takie gadanie o rodzicach (no chyba, że ty nazywasz swoich starymi. Ja do moich rodziców mam szacunek, jeśli u Ciebie coś jest nie tak, to Ich tak nazywaj) ma jakikolwiek sens? Tak samo mógłby powiedzieć coś o twojej Mamie lub Tacie, co DLA MNIE przyjemne by nie było.
"Debilizm, i tyle. Moje zdanie..."
O NIE! MOJ WIELKI MISTRZ PADL! SKACZE Z OKNA! JAK JUZ NIE BEDZIE EXPIL TO MOJE ZYCIE NIE MA SENSU! MATEUSZKU CO SIE STALO NIEE! BEDE TWOIM PRZYDUPASEM TYLKO PROSZE EXPIJJ! ZMOCZYLEM JUZ MONITOR NA MYSL O TYM ILE EXPA STRACILES!! NIE ROB MI TEGOO:(((
Dostosowalem sie juz do poziomu tego tematu?
Heheheh, ten temat dla mnie miał taki poziom zawsze, co w końcu ktoś inny poza mną ukazał :) A, i tak. Dostosowałęś się :D
3x@up
@up
"Żal -.-" Nie musi być śmieszny, aby ukazać poziom tego tematu, bo poziom już nawet nie jest śmieszny. Jest żałosny.
@up
Nie za dużo ich? "Jasió bardzo hciał jeść, ale odhudzał się", "Owned, Ovned, Pwned, Ovn3d, nie wiesz co to literówka -.-"
żal noobkow co pisza ze mdw sharuje konto.... a co do seremontisa to nie zapomnijcie że on jest knightem!!! a co do rarow mdw to moze dam wam ssa z jego domku!(znaczy bede pod domkiem xD)
Żal noobków? Dla Ciebie ktoś, kto ma swoje zdanie jest noobem? Prawie nikt w tym temacie nie dopuszcza do siebie jakiejkolwiek złej informacji o Mateuszu, jakby był on ich guru, czy nie wiadomo kim...
Jak można być w szoku jak ktoś padł w grze komputerowej?
@topic
Ostatnie dwa dni Mateusz grał po 10h dziennie, prawdopodobnie, aby odrobić stracony poziom. Dzisiaj gra drugą godzinę. Ciekaw jestem, na której się skończy.
Elite-Faru
10-06-2007, 18:15
lockhead --I bardzo dobrze,ze to Druid bedzie najlepszy na swiecie !! Koledzy mowili lepiej zrob rookslayera niz druida na mainie ,a ja zawsze wiezylem w druidow !! DRUID I PALL = MASTAH SORC I KNIGHT = SUX .
Wiekszosc z was ma weza w mozgu ... jak myslicie to waz sra ...
Powiem ci że teraz po upadecie będzie inaczej teraz bedzie drut cienko piszczał =) Knight wil be rox
"Żal -.-" Nie musi być śmieszny, aby ukazać poziom tego tematu, bo poziom już nawet nie jest śmieszny. Jest żałosny.
I tu masz 100% rację. Co nie zmienia faktu, iż częściej nie literówki, lecz brak znajomości języka ojczystego można zaobserwować na tym forum...
@topic
Tak na serio, ciekawe kiedy mu się znudzi to expienie... Kiedys musi ;)
Bartholomew
20-06-2007, 01:58
jakis typek robi tematy na serwach ze niby mdw za 300 lvl dostal ue...czy to prawda? ktos cosiwe na ten temat?
Posowacz
20-06-2007, 14:17
jakis typek kiedys pisal ze mdw to jego kolega i opowiadal ze on gra sam po 400k/h nawet wbija....
14mln k expa to chyba jest jakis dowodzik ze niegra sam ;p B)
Napisze to drugi raz: Nie, to nie jest żaden dowód.
Szybki'lols
21-06-2007, 10:06
milego pgowania na nonpvp. zadne osiagniecie wiec w porownaniu z taifunem czy kimkolwiek pokroju eternala.
To sam wbij 338+ na non-pvp.
jakis typek kiedys pisal ze mdw to jego kolega i opowiadal ze on gra sam po 400k/h nawet wbija....
14mln k expa to chyba jest jakis dowodzik ze niegra sam ;p B)
Po prostu umie grać a nie stać pod dp i kwiczeć!! plx fri itans oneon!11
jakis typek robi tematy na serwach ze niby mdw za 300 lvl dostal ue...czy to prawda? ktos cosiwe na ten temat?
n/c
Padlo mu sie i tyle a wy zaraz wielka panika omg.Moze go kicklo :confused:
masskick :(
http://img505.imageshack.us/img505/405/ukrainert8.jpg (http://imageshack.us)
Wiec Polak wcale nie ma największego lvl :D Hail Ukraine !
@ Down:
Przed kilkoma dniami popularny serwis prowadzący liczne statystyki graczy - www.erig.net - wprowadził nową opcję. Każdy z graczy znajdujących się w pierwszej 300 na swoim serwerze ma możliwość identyfikowania się ze swoim państwem, a co za tym idzie w rankingu top300 jego świata od tej pory będzie widoczna flaga kraju z którego pochodzi.
Oni sobie nie przywłaszczyli tylko gracz sam wybiera z którego państwa pochodzi.
Tak. Przywłaszczyli sobie nie tylko MDW ale takze Dzitzy' ego bodajze 212vl posiada.
Posowacz
23-06-2007, 23:15
pff..
Ludzie mowia ze Mdw jest frajerem dlatego ze gra na no pvp, ale chyba to jest jego wybur nie?? ..
Ktos tam za mojej pamieci powiedzial "pf wbic 300lvl na no pvp pikus"
zapewne siedzisz w dp 20lvl i patrzysz sie na noobow ;).. a tak naprawde chcialby byc taki jak on..
Gralem sam niedawno na ots..
Niedziwie sie na mdw ze to go wciaga. Bo ja np od tego ots molgbym niedodchodzic ;p
Mozecie mnie wyzywac co do tego posta, olewam was ;p;p;p...
@Mateusz Dragon Wielki: Gratuluje ci 340lvl, niestety po update bedzie ci ciezko, ale gl
p.s: wy naprawde mu zazdroscicie :S
pff..
Ludzie mowia ze Mdw jest frajerem dlatego ze gra na no pvp, ale chyba to jest jego wybur nie?? ..
Ktos tam za mojej pamieci powiedzial "pf wbic 300lvl na no pvp pikus"
zapewne siedzisz w dp 20lvl i patrzysz sie na noobow ;).. a tak naprawde chcialby byc taki jak on..
Gralem sam niedawno na ots..
Niedziwie sie na mdw ze to go wciaga. Bo ja np od tego ots molgbym niedodchodzic ;p
Mozecie mnie wyzywac co do tego posta, olewam was ;p;p;p...
@Mateusz Dragon Wielki: Gratuluje ci 340lvl, niestety po update bedzie ci ciezko, ale gl
p.s: wy naprawde mu zazdroscicie :S
Ja mu nie zazdroszcze, szczerze mówiąc mam to gdzieś czy wbije 350 lvl czy 1000 lvl dla mnie liczy się człowiek, a nie głupi chipek w Tibii. Nie twierdze też, że 300 lvl na NON-PvPto pikuś, tylko twierdze, że lvl jest nic nie wart gdy za jego plecami nie ma fajnego człowieka. On dla mnie mógłby mieć 30 lvl, ale jeśli jest fajnym człowiekiem to będę go bardziej podziwiał niż jakiegoś 300 ćwoka. To tyle. Cya
Wiec Polak wcale nie ma największego lvl :D Hail Ukraine !
Ma, tylko sie nie przyznaje do Polski i wcale mu sie nie dziwie.
Tak samo jak Achon... Niedawno miał br, a teraz nie wiem :P
@Posowacz
Jednego u Ciebie nie rozumiem... Najpierw gadasz na MDW, iż sharuje itp., że ma obolałą dupe od siedzenia przed kompem... A teraz mu gratulujesz i bronisz...
Co do MDW to gratuluje mu tylko lvl w końcu jest najlepszy.
@Bicie lvl na no-pvp
Jeżeli jest to pikuś, łatwa rzecz itp. to dlaczego na harmonii jest zaledwie jeden 300+ lvl i tylko dziesięć osób przekroczyło 200 lvl ?
@ Czas jaki traci na gre.
Jego sprawa ile tego czasu ma wolnego, sceptycy mówią że nie ma normalnego życia, przyjaciół itp. Skąd wiecie takie rzeczy, chciałeś iść z nim na browar, a on ci odmówił bo gra w Tibie ?
@ Ukraina ?
Szkoda, że nie przyznaje się do Polski, ale trudno jego sprawa.
@up
ciezko sie przyznac ze sie jest polakiem ;] jesli 90% to nooby i wiekszosc dobrych graczy na kazdym servie ma problemy wlasnei przez swoj narod
co do ilosci spedanego czasu przed kompem to mam mniejwiecej podobna ilosc godzin a wcale nieoznacza to ze niewidze nic po za tibia i niemam zycia prywatnego
Ja mu gratuluję, bo to sztuka wbijać tak szybko lvle siedząc tak "mało" przy komputerze. Niektórzy mają 2 razy więcej godzin online od niego i 10 razy wolniej biją level :)
Powiecie "expi na demcach to wiesz" - to ja mówię "ty sobie pójdź na coś takiego co na Twoim levelu odpowiada jego demcom i wbijaj tak szybko level".
Dla niego jeden demon to malutko expa.
Powodzenia :) Ciekawe czy po tym update Sero~ go dogoni, to się okaże ;D
Wiesz, tak nparwdę to nie jest aż tak wielka sztuka... Przy jego lvl-u hity wchodzą baaardzo duże, więc demce nie robią wrazenia na nim. Dla niego to jest po prostu zwyiły hunt...
Wiesz, tak nparwdę to nie jest aż tak wielka sztuka... Przy jego lvl-u hity wchodzą baaardzo duże, więc demce nie robią wrazenia na nim. Dla niego to jest po prostu zwyiły hunt...
No to jest sprawa jasna, ale czy wzielas/wzieles pod uwage ze czym wiekszy level tym wiecej xp trzeba zdobyc zeby ten level uzyskac? Bo mnie sie wydaje, ze jednak nie.
@Erig.net
Nie wiem czy patrzyliscie na erig, ale osoby, ktore uzyskaly w dniu wczorajszym najwiecej xpa, to same EK, RP zadnego MS i ED w 100 osob:) Pwned. Czyzby odechcialo sie expic? :)
Mateusz Retired:baby: Seromontis w akcji 8o
To chyba proste na noobnon-pvp nie?X(
;) ;) ;)
Na poważnie, wcześniej to dopiero musiał spędzać sporo czasu przed kompem... A wtedy jakoś nikt nie mówił, że jest walnięty i ślęczy 24/7
Hooligan90
29-06-2007, 18:58
Lol... niechodzi o to czy non-pvp czy pvp.... Update...n/c
tak btw.mdw ma 341lvl ;] a Serek podbno konczy grac bo mu sie update nie podoba ;/ mdw go go 350lvl....:]
Kapitan Chrupek
13-07-2007, 02:08
No i co wam to da ze ona ma 400+lvl? pół osiedla pewnie nim gra...
No i co wam to da ze ona ma 400+lvl? pół osiedla pewnie nim gra...
a toba cale i macie 20 lvl.
w tym sa lepsi ^.^
jak nie znasz go to zamknij ryj.
a toba cale i macie 20 lvl.
w tym sa lepsi ^.^
jak nie znasz go to zamknij ryj.
Nie znam go, uważam, że gra nim w pizdu ludzi, a 'ryja' nie zamknę.
Nie znam go, uważam, że gra nim w pizdu ludzi, a 'ryja' nie zamknę.
zle uwazasz moj kotku ; ****
chiquita banan
20-07-2007, 15:41
śmieszny jest ten temat :D
malo kto tutaj zna mdw a kazdy wypowiada sie na jego temat ale w większosci to są tylko spekulacje i przypuszczenia, moze gra nim cale osiedle a moze miasto moze nawet ty masz jego pasy ? a moze jest zupelnie innaczej moze to jeden czlowiek, moze jest sportowcem albo zgarbionym astmatykiem tego nie wiemy, wie to nieliczne grono osób, jeśli będą chcieli to nam powiedzą jak jest naprawde a i nawet wtedy nie będziemy pewni czy nie kłamią ale mimo wszystko nalezy zachować honor i nie obrażać nikogo bezpodstawnie tylko dlatego że ma wysoki lvl i mu zazdrościmy nie jest to też powód do kłutni miedzy sympatykami takiej osoby a jej wrogami ...
Teraz to ma 341 lvl :/ gdzei on expi :/ i bierzmy pod uwage to ze to server NoN PvP :) ciekawe czy tak szybko by wbijaj lvl na PvP ;)
Na PvP kolega by wbił 230 i by się zatrzymał, chyba że jest kozakiem, ale jeżeli wybrął non pvp to widać że nim nie jest :):D
@up
-.^
A Seromontis? Jakoś gra na pvp a nie "zatrzymał się" na 230 i wielu innych -.^
@Cubone8
Goroma Demon's.
Voy'Legendary
10-08-2007, 00:53
mateusz to najlepiej i najszybciej expi wiec sie nie dziw a obliviona w kazdej chwili moga strzaskac i straci swoje levelki ;p
luk-as95
10-08-2007, 17:54
GZ GZ GZ dla Mateusza!
http://www.ubar.pl/www/img_14549_normal.gif (http://www.ubar.pl/)
Tovob Lard
10-08-2007, 18:15
mateusz to najlepiej i najszybciej expi wiec sie nie dziw a obliviona w kazdej chwili moga strzaskac i straci swoje levelki ;p
GZ GZ GZ dla Mateusza!
Nie ma to jak odświeżać temat, tak bogatymi w informacje komentarzami!
Nie ma to jak podniecać się nie swoim charem...
@up
-.^
Czyli Seromontis to kozak 8o
Tak czytam i czytam to i az zal mi niektorych. Ludzie umia byc tak zazdrosni i zawisni ze to sie w glowie nie miesci. Poprostu nic tylko gratulowac chlopakowi osiagniecia i to wielkiego. Zgodze sie z niektorymi ze na swiecie PVP miał by trudniej ale to jego wybor. Po to CipSoft zrobil 3 rodzaje swiatow zeby kazdy gral jak woli. A poniekad to tez nie jest tak latwo bo sie wryje na exp jakis mniejszy lvl czy cos i co jak go wyprosisz ? Jedynie to zaplacisz ale to tez nie jest super rozwiazanie. A wy noby nie pieprzcie ze to super hiper latwo bo wy co poniektorzy na servie non pvp nawet 50 lvl nie umia wbic.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sAyOnArA ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
17-08-2007, 14:06
@up
-.^
@Cubone8
Goroma Demon's.
Sero zatrzymał sie gdzies na 250~
@up
? Taaa... A teraz ma 300+. A Tripidia? On chyba jakoś się wcześniej nie zatrzymywał, do update'u.
17-08-2007, 16:21
Tripida gra na Asterze która jest npvp.
A Seromontis zatrzymał sie własnie po fragu na nim. Taifun Devilry już pewnie by miał 300+ gdyby nie wojna z Vision.
Fakt, moje niedopatrzenie z Tripidią.
Devilmass
24-08-2007, 15:55
Widać ze polacy sa w czyms dobrzy :] (Mateusz ma teraz ponad 300 lvl)
24-08-2007, 17:06
@UP
SUPER, Polacy są dobrzy jak graja w Tibie. Normalnie powód do dumy i ustanowienia nowego święta.
jakbys chcial wiedziec to nasza narodowa specjalizacja są informatycy (drugie albo trzecie miejsce na swiecie) a nie jakas tibia
kumpel007
18-09-2007, 20:42
Coś MDW nie gra Sero go dogoni 8o
Mateusz Dragon Wielki
Seromontis
porownajcie
Troche to dziwne bo seromontis napisał, ze odchodzi z powodu upu a lvlki wbija.
Co do mdw to on dziennie wbijal ok 3-3,5 mlna expa a zaras po upie wbil 0,35mln
Lecz niby co by sie tu martwic, co z tego ze on wbije lvl? Pomyslcie na dluzsza mete i zauwazcie ze ceny g legow mpa mms poszly w gore, a o softach nie wspomne(chociaz to nie jego zasluga)
Uwazam ze ten up nie jest az taki zly poniewaz profesje magiczne byly zbyt silne. Wbijanie 7 mln expa w 16H(8h tyle gral ponoc w 1 dzien a lvl w 2 dni )to przesada , on gral hmm tera juz nie wiem strzelam... 2,5 roku gdzie wyprzedzil eo ktory mail pierwszy 200 lvl. Nie ktorzy sadza ze nie potrzebine pogarszali postacie magiczne ale cipsoftowi chodzi o to zeby gra nie byla zbyt latwa i ze huncenie demonow itp. solo nie bylo oplacalne.
Dobra ide sie uczyc bo jak narazie to przez 3 h sie mobilizuje
@edit zobacz ile wbila sero, nie tyle co mdw przed upem :)
Cipsof przesadzil oslabiajac magow i umacniajac ryckow i pallkow. Rozumiem, zeby oslabic drutow i sorcow ale na chooy wzmacniac postacie nie magiczne. Pbolty za 6 gp 8o bez komentarza.
Zreszta skutki tego "wyrownania profesji" ( buhhuahhahauhhau ) widac na erig.net ;S
Ale jedno jest pewne - tak nie zostanie ;)
Moim zdaniem dobrze ze wzmocnil palow malo ich w swiecie :( sam zaczele tydz temu pala wbijac i ehh szkoda mowic
no MDW nie gra ale trudno sie dziwic praca studia ehh kazde go to czeka Ja niechce :baby:
ktory tibijski "pro" haker nie jest polakiem?
Tripidaalbo Seromontis nie jestem dokladnie pewien
Troche to dziwne bo seromontis napisał, ze odchodzi z powodu upu a lvlki wbija.
Co do mdw to on dziennie wbijal ok 3-3,5 mlna expa a zaras po upie wbil 0,35mln
Lecz niby co by sie tu martwic, co z tego ze on wbije lvl? Pomyslcie na dluzsza mete i zauwazcie ze ceny g legow mpa mms poszly w gore, a o softach nie wspomne(chociaz to nie jego zasluga)
Uwazam ze ten up nie jest az taki zly poniewaz profesje magiczne byly zbyt silne. Wbijanie 7 mln expa w 16H(8h tyle gral ponoc w 1 dzien a lvl w 2 dni )to przesada , on gral hmm tera juz nie wiem strzelam... 2,5 roku gdzie wyprzedzil eo ktory mail pierwszy 200 lvl. Nie ktorzy sadza ze nie potrzebine pogarszali postacie magiczne ale cipsoftowi chodzi o to zeby gra nie byla zbyt latwa i ze huncenie demonow itp. solo nie bylo oplacalne.
Dobra ide sie uczyc bo jak narazie to przez 3 h sie mobilizuje
@edit zobacz ile wbila sero, nie tyle co mdw przed upem :)
Widac ze wiesz wiele o tibi lol, pierwszy 200 lvl miala bubble osle
Widac ze wiesz wiele o tibi lol, pierwszy 200 lvl miala bubble osle
Ok w tibie gram ... no raczej krotko. Pomyliłem sie ,przepraszam.A te twoje komplemenciki zostaw dla twojej matki i starego ok ?
nie myslalem ze wypowiem sie w tym temacie :F
Ok w tibie gram ... no raczej krotko. Pomyliłem sie ,przepraszam.A te twoje komplemenciki zostaw dla twojej matki i starego ok ?
skoro grasz w tibie krotko to po jakiego huja pierdolisz takie farmazony ze eo mial 1 200 lvl? a to ze "pomylilem sie" to kurwa gowno warte jest bo nie wiesz nic o tibi a sie wymadrzasz grasz pewnie od tibi 7.8? czyli juz od hotkow moze takie rozkimny zostawisz innym a nie Ty wielki pr0 miszczu grajacy w tibie od hotkow :F
A widzieliście jego opis na tibia.com ?
Ej kiedy to poi bo nie moge lognac?????????????????
:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ((((((((((((((((((((((((((
@up
Wydałeś na siebie wyrok inteligencji tego forum :P
AdiZgOlek
17-10-2007, 14:54
nie myslalem ze wypowiem sie w tym temacie :F
skoro grasz w tibie krotko to po jakiego huja pierdolisz takie farmazony ze eo mial 1 200 lvl? a to ze "pomylilem sie" to kurwa gowno warte jest bo nie wiesz nic o tibi a sie wymadrzasz grasz pewnie od tibi 7.8? czyli juz od hotkow moze takie rozkimny zostawisz innym a nie Ty wielki pr0 miszczu grajacy w tibie od hotkow :F
A Ty co, czyżby Mistrz Tibii się znalazł ?? Sam przyznam że gram od Tibii 7.4(Wtedy jeszcze soulpointsów nie było,a zamast tych siwych schodów,takich co są np. jako zejście na Ancient Scaraby, to były takie płaskie zejścia ^^), ale po co macie krytykować innych ??...A co do "pomyliłem się" - Każdemu zdarza się pomyłka.
DuRi_Zmc
20-10-2007, 22:04
zal mi by bylo wydawac kasy na to zeby dobic 342lvl. :S
Zlotyelvas89
16-11-2007, 11:21
Zalosne jak bylo update dla najtow to Mateusz mial na tibi.com w comencie ''podrowienia dla wszystkich ktozi juz w to niegraja'' a teraz sie dowiedzial ze bedzie druid mial super extra mocne czary to powraca
BOOOJCIE SIE LUDZIE MDW POWRACA HAAAIL!
<beka>:baby:
Kapitan Chrupek
18-11-2007, 07:41
Zalosne jak bylo update dla najtow to Mateusz mial na tibi.com w comencie ''podrowienia dla wszystkich ktozi juz w to niegraja'' a teraz sie dowiedzial ze bedzie druid mial super extra mocne czary to powraca
BOOOJCIE SIE LUDZIE MDW POWRACA HAAAIL!
<beka>:baby:
Jaki Troll..
Wytłumacze Ci jak dla małego trollka
Masz najwiekszy lvl w całej grze w ktora gra 50 tys. ludzi.. jest update .. Twoj char jest do dupy... wkurzasz sie .. Twoi wszyscy koledzy z ktorymi sharujesz nudzi sie strzelanie z sd w demony z hotkeysa... NAGLE Drut robi sie kozak nowe czary itp moze nowe questy, ... juz weszło cos do małej główki makówki?
Pershing
18-11-2007, 08:20
A widzieliście jego opis na tibia.com ?
i co smieszy cie to ?
gdyby jakis 80 lvl mial ten opis to wkeilbys go tutaj ?
AdiZgOlek
21-11-2007, 10:50
Na pvp servie mdw osiagnal by max. 250 lvl :) Bo na pvp nawet jakby mial ten 200 + lvl to by zrobili na niego massloga i by go luźno poskładali
Sam gram na non pvp i żałuje...60 lvl skiluje 10 lvl podchodzi i bije Ci potworki jak go nawet BŁAGASZ by zostawil a on : daj 100 gp to se pójde...Takie kozaki...Na pvp by mialy 6 lvl-e za takie cwaniakowanie.
Wyjście.? Lurowanie;d Ale spoko, takim znudzi sie niemożność zabijania innych słabszych graczy.
Omg wy tak gadacie to idzcie na swiat non pvp i wbijcie ten 300 lvl to puznie sie pogada.. omg zal.
@up
Taa.. odwieczny argument który jest juz nudny.. Spoko, mogę wbić ten 300 :) ale ja niestety z Tobą pUźniej nie pogadam.. ewentualnie mogę pÓźniej.
Kapitan Chrupek
23-11-2007, 13:12
Omg wy tak gadacie to idzcie na swiat non pvp i wbijcie ten 300 lvl to puznie sie pogada.. omg zal.
Non pvp to jeden chodzacy bot! nie Sztuka wbic 200 lvl na bocie i na dodatek na non pvp. Sztuka to wbic 100 na pvp i nie padac przez swoja własna głupote
XxCadexX
25-11-2007, 19:01
Moim zdaniem MDW by niegral ale gdy usłszał o update znów powraca do gry LOL
Valas Hune
28-11-2007, 02:43
Moim zdaniem MDW by niegral ale gdy usłszał o update znów powraca do gry LOL
No i? Nie rozumiem co w tym złego. Też bym wrócił gdybym miał takiego chara i by mnie naszło.
No ciekawy jestem czy będzie grał. Bo jak narazie jest podwójny exp
i to ja więcej wbiłem niż mdw. ;)
Mati Ządzisz na Harmoni może sie spotkamy bo mam cie na vipie:)
Mdw Juz Niejest Najwienkszym Lvl Bo Przegonil Go Seromontis Sprawdzie Sami:d
Od teraz wszyscy beda sie pocic gdy zobacza ze seromontis wbija lvl a nie Mdw 8o
A tak przy okazji duzo ludzi gada ze mdw sharuje konto a sero albo Eternal Oblivion nie sharuja ? sa jakies pogloski :p
Przeciez nie sztuka jest grac w 2 a w 3,4 to przeciez mozna byc 24h zalogowanym i caly czas expic :mag:
Bekaojad13
21-12-2007, 14:41
24h zalogowanym i caly czas expic :mag:
A czyszczenie serwera? raczej nie 24 godziny. Ja mam tak ze mnie po paru godzinach automatycznie wylogowuje:baby::baby:
Bekaojad13
21-12-2007, 20:44
Ja sie moge zalogowac po 20 minutach dopiero. ALe nie zmieniajmy topicu. Wiecie na czym expi Mateusz Dragon Wielki?
Cugu-Peta
21-12-2007, 20:48
Po 1. Zal
Po 2.Zal
Po 3.Zal
Po co robicie tematy o kims ? gdyby MDW chcial zeby istanial taki temat sam by go zalozyl.A nie Wy zakladacie tematy o kims zeby sie podniecac ze ktos pada,wbija lvl,nie gra przez upa i co najwazniejsze wymyslacie wlasne plotki na temat MDW ktore nie sa prawda.
MDW zginął od Demona.......widać to w Charaters Deaths
Pablofrs
22-12-2007, 10:32
przykre :(
i co teraz idziecie sie powiesic ?
Thor of heaven
22-12-2007, 20:05
Wszystkie nowinki o waszym pro idolu MDW prosze zamieszczać w tym temacie. Każdy kolejny temat o MDW zostanie usunięty, a autor ukarany.
Dziękuje :)
Wow on ma 300 lvl + , on jest fajny , ej jak moge zostac jego KOLEGOM prosze POMUSZCIE mi PLS PLS PLS , eMDeWu dzieki Tobie jestem dumny ze jestem polakiem ! Dodam cie do vip bo jestes extra , pozdro kolego , ej spotkajmy sie na tibi , masz tyle PIENIENCY , dasz mi cos ok !!#$!$$!
Post ten nie mial na celu obrazic Mateusza tylko dac do zrozumienia coniektorym ze sa zalosni .. xD
Driger dzieciaku naucz sie najpierw pisac :).To ze jest prawie najlepszy to nie wszystko :p
Smerf.Secura
24-12-2007, 20:03
Driger dzieciaku naucz sie najpierw pisac :).To ze jest prawie najlepszy to nie wszystko :p
A wiesz co to ironia muflonie ?
Chyba to inaczej odebralem :p
TaJemniczy
24-12-2007, 21:52
Chce mi się już rzygać jak słyszę" Mateusz to, mdw tamto", wież on zrobił kupę waląc z sd w 5 demonów, oooo on grał 24h, oj MDW już nie gra:(
Jesteście żałośni........Tylko tyle mogę powiedzieć o nie których z was.
Chyba to inaczej odebralem :p
Jakim cudem ? no chyba ze nie przeczytales ostatniego zdania ;)
Ejjjjjj a teraz tak serjo na pofasznie to eMDeWu to on sobie pewnie teraz ekspi na mrocznyh prosto s piekiel demonah , slugach szatana uzywajonc bez wejsta eSDekami !! Barco prorze mje informowac o karzdym jego adwensie na private !!!;(;(;(;(;(;(X(X(X(X(X(:baby::baby::baby::baby:: baby::cup::cup::cup:
\o/ ULTRA NOOB STYLE :p
Nigdy się nie zmienicie, co?
Dlaczego tak podnieca was wrzucanie na MDW, i jego 'fanów'?
a teraz pora na kontrargumenty:
"też potrafie na noob-pvp"
Czekamy, jak wbijesz 300 to przyznam ci rację, narazie to wiesz co możesz.
"shareuje w 5 z mamą i kotem"
Dowód, odrazu by było lepiej.
"hahah mdw wraca do gry, co za ciota omg!!1"
Zachciało mu się grać jak poprawili, i dodali coś do jego postaci, co w tym dziwnego?
Pozatym lepsze to niż zmiana profesji co pół roku, pokazał, że potrafi przestać grać (ta, uczcie się).
"na pro-pvp by nie wbił 200, i tyle cienias z niego lol i rotfl"
Na huj to piszecie? Nie skomentuje już, że na non-pvp wcale nie jest łatwiej, ale no na huj?! Przecież po to zrobili różne servery, żebyście mieli wybór, trzeba było iść na non-pvp, i wbijać 300 lvle hurtem...
Tak, ja wiem, wy wszyscy jesteście żądni adrenaliny, a światy bez pk są dla mięczaków. No cuż...
I żeby nie było, dla mnie tibia to tylko gra, a sam pan Mateusz Wielki mało mnie obchodzi, tylko nie potrafie zrozumieć czemu go tak nienawidzicie.
Ano, zazdrość.
Cugu-Peta
25-12-2007, 10:05
@Hestoran
Zal mi Cie noobie... zakladasz temat o osobie,postaci ktorej nawet nie znasz i chcesz zeby ludzie wypowiadali sie na jego temat... podniecaja Cie inormacje o takim czyms ? gowne Cie obchodzi ze MDW pada i wogole zajmij sie swoim noob charem a nie glupie tematy zalkadasz...
mateusz jest protibiaplayer nie znam lepszego on ma chyba jusz 372 lvl (chyba moglo mi sie pomylic z otsem jakims) on wogule wymiata jak zmienia server na pvp to bedzie żeznia on jest galaktyczny 8o tak na marginesie co to znaczy MDW bo wyszsty pisza tu rze jakis MDW MDW to jest jais skrut jak ABW?policja tibijska?!czemu ludzie najerzdrzacie na MDW?wy macie werza w muzgach i jak myslicie to on sra:baby:
Cygan Slejter
27-12-2007, 00:20
@up
żałosny żarcik:)
idz lepiej z pieskiem na spacer
on jest galaktyczny
Po nocce. Naprawde, rozbawilo mnie to.
Graventer
30-12-2007, 19:13
Nie macie co robić tylko zakładać tematy o jakimś ziomku, który wbił pierwszy w tibii 300lvl? No gratki dla niego i tyle.
A te wasze wypowiedzi typu: Na normalnym świecie by nic nie zrobił, co to za sukces, etc, etc... są poprostu z zazdrości :p
@up i @Argen
Popieram
Ja też sobie gram na non-pvp wyzywajcie mnie od mięczaka głupola ja to i tak będę olewać.
Mi może nie pasuje ciągle "hunted" "own3d" "hunted" i tak w kółko.
Wole sobie powoli i na spokojnie bić lvl i skille aż w końcu może dorównam MDW (Mateusz dragon wielki jeśli ktoś nie czai) którego jednocześnie pozdrawiam żeby bił jeszcze większy lvl
TAK TRZYMAĆ :D
@edit
Chciałem dodać, że wybrałem świat non-pvp, ponieważ kolega mnie na niego namówił a ja byłem KOMPLETNYM NEWBIE (skąd niby miałem wiedzieć jak będzie na pvp czy non-pvp, skoro nigdy wcześniej nie grałem??)
Iwanek18
01-01-2008, 18:17
Kurw* gadacie ze na non-pvp wbil taki lvl i kozaczy, a 3/4 z was nawet na pvp nie wbila 50+ lvl na bank, jak Takie koazki jescie to idzcie wbic na non-pvp ~340 lvl. ;]
Siggurdius
01-01-2008, 18:21
generalnie prawda jest taka, ze gdyby gral na serwerze pvp, nikt nie dalby mu sie tak wybic i/lub mialby duzo nizszy level. oczywiscie nie zmienia to faktu, ze wbicie 340 levela to duze osiagniecie.
Cygan Slejter
02-01-2008, 20:42
@up
Skąd wiesz??
Jakos Seromontis jest na pvp i wbil 347 :)
Wystarczy byc w najlepszej gildi na serwerze i juz:)
MDW I po co ci to było? bić lvl na noob-pvp, teraz na pvp byś se wymiatał pomagał qplom w razie hunta wojny, zabijanie noobków za, zabranie respa... Ja myślę że Mateuszowi jest teraz przykro że nie może iść z przyjaciółmi na wojne i skosztować tej satysfakcji jak osoba którą nie nawidzisz pada trupem...
Kamilloo90
03-01-2008, 21:52
Ciekierapa
co do tego cytatu, chłopak chyba dostaje orgazmu gdy usłyszy "MDW"8o
Couranger
05-01-2008, 01:40
Mu chodzilo o to (jesli sie nie myle :P) ze na swiecie non-pvp to takie nie trudne chociaz ja uwazam ze nie wazne na jakim swiecie non-pvp, pvp (o enfo juz nie wspomnie) ciezko wbic taki lvl :)
MU TO ROBI KROWA koleszko.
Achim_Yoyo94
14-02-2008, 01:48
Ehh niektorzy tu maja racje z tym non-pvp. Sam gram na Securze i troche zaluje ze akurat tam... Ludzi multum kolejki na faccu nie ma gdzie expic, na banucie 30 osob lata wrac z 20 lvl'owimi sorcami. Czasami to az zal na to patrzec, az grac sie odechciewa.
@MDW moim zdaniem to on w 1 onw3ra tego nie wbil :D ale niech sobie gra co mi tam (dlaczego nie wbil w 1 own3ra? bo 300+ lvl raczej na poczatku nie wybralby nicku mateusz dragon wielki bo nieco noobowski jest :D)
PawlinhoSDZ
19-02-2008, 01:50
A moje zdanie jest takie na temat Mateusza i Harmonii
Po 1: Harmonia jest moim zdaniem największym noob serwerem
Po 2: Po co zakładacie temat o MDW? Żeby mu sie podlizać. Chyba myślicie, że zobaczy te wasze żałosne posty iże da wam itemy... żal
Po 3: MDW nie wbiłby tego lvl'a który ma na serwerze non-pvp. Dlaczego? Ponieważ miałby masowe relogi. Ja nie mówię, że łatwo jest wbić taki lvl na non-pvp bo łatwo nie jest i mam do niego szacunek.
Po 4: Widzę, że wszyscy gracze Harmonii są w nim zakochani. Ja proponujcie załóżcie gildie "Mateusz Dragon Wielki - Pachoły"
Po 5: Dla tych debili co nie wiedzą czemu MDW ma w profilu na tibia.com:
"Visit www.tibiabr.com supported fan site."
Odpowiedź jest bardzo prosta. Ponieważ MDW tzw. reklamuje Brazylijską stronę Tibii, a za to Brazole kupują mu pacca...
Zresztą kilka innych h-lvli reklamuje tą strone np. Seromontis z Hiberny, Tripida z Astery, Cachero z Calmery.
Dziękuje za uwagę
Graventer
20-02-2008, 18:13
Po 2: Po co zakładacie temat o MDW? Żeby mu sie podlizać. Chyba myślicie, że zobaczy te wasze żałosne posty iże da wam itemy... żal
Po 3: MDW nie wbiłby tego lvl'a który ma na serwerze non-pvp. Dlaczego? Ponieważ miałby masowe relogi. Ja nie mówię, że łatwo jest wbić taki lvl na non-pvp bo łatwo nie jest i mam do niego szacunek.
Po 4: Widzę, że wszyscy gracze Harmonii są w nim zakochani. Ja proponujcie załóżcie gildie "Mateusz Dragon Wielki - Pachoły"
Odpowiedź jest bardzo prosta. Ponieważ MDW tzw. reklamuje Brazylijską stronę Tibii, a za to Brazole kupują mu pacca...
Zresztą kilka innych h-lvli reklamuje tą strone np. Seromontis z Hiberny, Tripida z Astery, Cachero z Calmery.
Nic tylko przykro.pl, gratuluję wiedzy o harmonii.
1. Jeśli harmonia jest największym noob-servem to czemu jest tu największy zbiór high-lvli, czemu ferumbras został zabity już 3 razy, raz ghazbaran i drugie w tibi wykonanie POI? A to, że na harmonii są noobki którzy myślą że dostaną itemy to nic nie oznacza, na każdym servie są nooby.
2. To chyba nic dziwnego, że założono temat o graczu z najwyższym lvlem. Gdyby nie było tego tematu to ludzie zakładali by 50 osobnych tematów o nim.
3. Może by wbił, a może by nie wbił. To takie gadanie co by było gdyby. Też mogę powiedzieć, że gdybym grał w tibię parę lat wcześniej to dziś byłbym najlepszy.
4. Wystarczy temat:p. Poza tym czytając posty jakoś nie widzę by wszyscy go uwielbiali.
5. Gdybyś ty miał szansę dostać pacca za free to byś nie reklamował br?
PawlinhoSDZ
21-02-2008, 02:37
Nic tylko przykro.pl, gratuluję wiedzy o harmonii.
1. Jeśli harmonia jest największym noob-servem to czemu jest tu największy zbiór high-lvli, czemu ferumbras został zabity już 3 razy, raz ghazbaran i drugie w tibi wykonanie POI? A to, że na harmonii są noobki którzy myślą że dostaną itemy to nic nie oznacza, na każdym servie są nooby.
2. To chyba nic dziwnego, że założono temat o graczu z najwyższym lvlem. Gdyby nie było tego tematu to ludzie zakładali by 50 osobnych tematów o nim.
3. Może by wbił, a może by nie wbił. To takie gadanie co by było gdyby. Też mogę powiedzieć, że gdybym grał w tibię parę lat wcześniej to dziś byłbym najlepszy.
4. Wystarczy temat:p. Poza tym czytając posty jakoś nie widzę by wszyscy go uwielbiali.
5. Gdybyś ty miał szansę dostać pacca za free to byś nie reklamował br?
Co do 1: Ma największy zbiór h-lvli ponieważ to jeden z najstarszych serwów.
Do 2: Obecnie MDW nie jest najwyższym h-lvl'em w Tibii:)
Do 3: Nie sądze, żeby wbił aż taki lvl. Ponieważ każdy zalicza dedy od graczy.
Do 4: Przeczytaj 1/3 tematu to sie przekonasz.
Do 5: Czy ja powiedziałem, ze bym nie reklamował?:D Gdyby była taka propozycja to nikt by nie pogardził pacc'em za free.
Pozdrawiam
Graventer
21-02-2008, 22:04
Pawlinho znowu mógłbym ci odpowiedzieć na te 5 zdań, potem znowu ty na moje 5 i tak w kółko :p. Ale żeby nie było, że jestem noobem odpowiem na 2: Wtedy najlepszy był MDW.
Sory za to przykro.pl, ale trochę wkurza mnie to, że większość ludzi ma takie złe zdanie o harmonii. Jakby zapytać graczy jaki jest największy noob-serv to 80% odpowiedziałoby, że harmonia :(. A według mnie wcale tak nie jest.
PawlinhoSDZ
21-02-2008, 22:15
No ale widzisz, że według większości jest...
Ten Mateusz Dragon Wielki to noob sam ja kiedyś gralem na tym serverze i ogólnie pełno tam NOOBÓW typu blokując cię właśnie przez takie coś dedłem kiedy grałem na harmonii to nudny świat zawalony Noobkami. Znam OTSA na którym tylko sie pekuje i jest tam konto jedno na którym wszyscy grają po stronie zielonych, albo czerwonych i na tym koncie są najsłynniejsi gracze i w tym pechowy Mateusz Dragon Wielki jest tam też GoblinSworder, który ma około 200 lvl na jakims innym serverze.
Sardendor
29-02-2008, 17:54
Nie moze byc noobem. Na harmoni jest najlepszy team w calej tibii.
Jako pierwsi zabili mnostwo bossow, poi quest. Wiec nie piszcie takich bzdur ze noob serv
Co do MDW. Dlaczego niby noob ? Jak dla mnie to noobami sa te osoby ktore pisza "mdw to noob bo gra na non pvp"
No i co z tego ?
Sa 3 typy serverow i kazdy wybiera co lubi.
No Temat Raczej Już Do Kasacji Nie Powinno To Kogo Interesować Jak Mateusz Gra Kiedyś U Niego Kupowałem Itemy To Miałem (zaszczyt) z nim Porozmawiać, Miałem Go W Tym Czasie Jak Jeszcze Grał Na Vip...
Z Twgo Co Zobaczyłem On Nie Grał Cały Dzień Od 2.00 do 24.00 Albo Coś W tym Stylu On Expi Efektownie Nie Masowo Jedni Expią Na Dragach Na 70 Lv I Biją 71 W 2 Tyg. A Inni Biją Ten Lv W 2 Dni Albo W Jeden Ale Tamci Grają Cały Dzień A Ci Nie
To Tylko I Wyłacznie Jego Sprawa.. Powinniście Się Zainteresować Swoimi Postaciami Ty Tylko Nimi.. Wbić 300 Lv To Nie Problem Na Non-Pvp nie chodzi mi to to że bym tak wbił ale łatwiej bo nie masz innych zmartwień ale co ja będę P i e r d o l i ł
Roros-kubikon
28-03-2008, 18:56
mdw mieszka w lodzi moj kumpel go zna i jest mdw normalnym kumplem.
A tak o tym opisie z tibiabr.com... zwroccie uwage, ze seromontis tez ma tibiabr.com
Ultrazoo
10-04-2008, 12:44
Sam sie pozabijaj noobie.. po 1 co do tematu istnieje juz temat o tym Mateuszu po 2 kogo to obchodzi ze jakis cwok wbil na non-pvp 290lvl po 3 niech se gra tym swoim druidem na tym swoim serwie i co on zrobi? ma jakąś frajde z gry? a wy jakbyscie mogli to byscie mu dupe w rl lizali "doslownie" N/C temat do kasacji!
Nie wiesz co mówisz chyba...
Jak byś przeczytała coś o Mateuszu to byś sie dowiedziała a nie nawalasz bez sensu i to jeszcze gówno prawda...
Czytałem jego wywiad i nie jest to typ TIBI maniaka.On studiuje na codzień , a gra jak mu sie zachce . Będzie grał w tibie dopuki będzie miał z tego przyjemność...
Wienc się zastanów co piszesz.
Nie wiesz co mówisz chyba...
Jak byś przeczytała coś o Mateuszu to byś sie dowiedziała a nie nawalasz bez sensu i to jeszcze gówno prawda...
Czytałem jego wywiad i nie jest to typ TIBI maniaka.On studiuje na codzień , a gra jak mu sie zachce . Będzie grał w tibie dopuki będzie miał z tego przyjemność...
Wienc się zastanów co piszesz.
Każdy mówi co chce, kłamstwo rzeczą ludzką, nałóg - nabytą.
No Temat Raczej Już Do Kasacji Nie Powinno To Kogo Interesować Jak Mateusz Gra Kiedyś U Niego Kupowałem Itemy To Miałem (zaszczyt) z nim Porozmawiać, Miałem Go W Tym Czasie Jak Jeszcze Grał Na Vip...
Z Twgo Co Zobaczyłem On Nie Grał Cały Dzień Od 2.00 do 24.00 Albo Coś W tym Stylu On Expi Efektownie Nie Masowo Jedni Expią Na Dragach Na 70 Lv I Biją 71 W 2 Tyg. A Inni Biją Ten Lv W 2 Dni Albo W Jeden Ale Tamci Grają Cały Dzień A Ci Nie
To Tylko I Wyłacznie Jego Sprawa.. Powinniście Się Zainteresować Swoimi Postaciami Ty Tylko Nimi.. Wbić 300 Lv To Nie Problem Na Non-Pvp nie chodzi mi to to że bym tak wbił ale łatwiej bo nie masz innych zmartwień ale co ja będę P i e r d o l i ł
To wbijaj.
PS.
Nie pisz tak bo to co napisałeś i w jaki sposób to napisałeś, aż odrzuca i jestem pewien że 90% forum, ten post olało. Mowie tu w każdym wyrazie duża litera na początku.
... Kurde zapomniałem co miałem napisac ;(
Xig-ennon
06-05-2008, 18:25
Z tym tibiabr chodzi oto, ze najlepsi gracze ustalaja z adminami tamtej strony, ze beda mieli ich reklame w commencie a oni im kupuje pacca.
Proste ;pp niezly biznes
Dziękuje za uwagę
1. To straszne zrobie wysztko co w mojej mocy abys tak nie myslal
2. Bo jest w czołowce wzgledem lvla
3. Seromontisowi sie udalo to czemu jemu nie
4. Tak zakochani sa ludzie typu ,, Please items "
5. Wow bystry jestes
Azaeulus
07-05-2008, 09:46
Mateusz już raczej nie gra na Harmonii. Ostatnio robił wt z harmonii na xerene. Loguj sie on tylko po to aby iść na POI.
Name: Mateusz Dragon Wielki
Comment: The fastest and safest way in Tibia to complete The PoI quest \/
ThreadID 1501845
~~Visit www.tibiabr.com supported fan site.~~
Co ten pvp God dostaje za reklamowanie tibiabr.com? Free Pacc or somethink?:confused:
Name: Mateusz Dragon Wielki
Comment: The fastest and safest way in Tibia to complete The PoI quest \/
ThreadID 1501845
~~Visit www.tibiabr.com supported fan site.~~
Co ten pvp God dostaje za reklamowanie tibiabr.com? Free Pacc or somethink?:confused:
yyy....
nic nie dostaje...
ktos zalozyl o mdw temat a wy odrazu ze mu sie podlizuje lol...
wescie sie nad soba zastanowcie..
zazdroscicie komus czy jak?; s
Tibiabr kupuje pacc dla paru znanych osob za reklame w sygnaturze...
Duda1992
27-05-2008, 23:25
Tibiabr kupuje pacc dla paru znanych osob za reklame w sygnaturze...
A Polska biedna i nie da Pacc'a za sygnaturkę od MDW, SERKA itp ;]
Nie level się liczy tylko człowiek, czytając ten post uświadom to sobie.
A Polska biedna i nie da Pacc'a za sygnaturkę od MDW, SERKA itp ;]
Albo po prostu uznali, że im się to nie opłaca ; ).
Biooolyy
29-05-2008, 21:38
Albo po prostu uznali, że im się to nie opłaca ; ).
Oj, opłacało by się, jak pełno zapaleńców wchodzi po 5x dziennie x liczmy 2000 osób na dane konta MDW, z czego ciekawości wchodzi 0,5 osoby dziennie na tibia.pl = 50 odwiedzin Tibia.pl? Tylko że teraz już not supported funsite, więc mogą sobie w dupe biznes wsadzić nawet jak by chcieli=D
Oj, opłacało by się, jak pełno zapaleńców wchodzi po 5x dziennie x liczmy 2000 osób na dane konta MDW, z czego ciekawości wchodzi 0,5 osoby dziennie na tibia.pl = 50 odwiedzin Tibia.pl? Tylko że teraz już not supported funsite, więc mogą sobie w dupe biznes wsadzić nawet jak by chcieli=D
Właśnie, czmu Tibia.pl już nie jest supported funsite?
:DA nawiązując do tematu! MDW teraz najlepszy w całej tibii..! A co roBił..? Po prostu !(nie expił)! ;P :D
Tutaj masz wszystko wyjasnione:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=173899
Tak jasne, wiadomo jak to jest. Teraz i jedna i druga strona twierdzi ze to wina drugiej strony. Ale mysle ze to jednak wina Tibia.pl, po prostu tak juz to w Polsce jest. Sad sadem, ale sprawiedliwosc musi byc po naszej stronie.
CzeslawSpiewa
25-06-2008, 11:58
Azobaty
Ty Cwaniaku :P
Theourus
25-06-2008, 22:45
sorry , double post , skasujta plax
Theourus
25-06-2008, 22:46
moze dlatego ze tibia.pl nigdy nie byla supported fUnsite , a zalozmy fansite?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.