zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wannabe Kamikaze VS Tengu

Stron : 1 [2] 3 4

abarth
02-06-2007, 14:34
hahaha neutralność na xerenie lol :D

Dadinz
02-06-2007, 16:13
jak to nie ma neutralności? Zeptoo np. jest neutralny, więc raz go WBK zabije a raz Tengu. Tyle że jego za bardzo nie lubią ale to już inna bajka:p

wrogonastawiony
02-06-2007, 16:15
Z tego co pamietam to byles naszym providerem, i sie o to niezle dopraszales.

Dokladnie tak bylo, pamietam jak tym kozaczył w thais ale potem ktos z Tengu go przekrecil i sie skonczylo ;p

Skramer
02-06-2007, 21:56
Oput owned... kk thx bye..

Szukajcie preview na youtube ;d

enderty
02-06-2007, 22:17
Oput owned... kk thx bye..

Szukajcie preview na youtube ;d

gz :p tez bym na taka akcje poszedl moim palkiem :p

qatryk
03-06-2007, 14:41
Jun 03 2007, 13:27:54 CEST Killed at Level 167 by Mattrixo
Hehahahehseh XD GZ xD

Dadinz
03-06-2007, 14:53
Snustorr aka Chamberlain aka Szambelans ostatnio najbardziej się woził na forum, ciekawe co teraz będzie miał do powiedzenia

Gamio
03-06-2007, 15:03
http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=167

very very nice ;)

Skramer
03-06-2007, 15:19
(: nice nice nice nice nice i jeszcze raz... wiadomo co... nice!

Vacek
03-06-2007, 15:20
http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=167

very very nice ;)

gratzzzzzzzzzz

Dypek
03-06-2007, 15:34
Filmik jest?? Najlepiej Tibicam

ahcarb
03-06-2007, 15:37
Gratz chlopaki!!! Znakomite posuniecie, udany masslog, dobrze ze ubilscie tego ktory najwiecej expil teraz zapewne mu sie odechce:D a jak nie to zawsze mozna jescze raz go dojechac xD

Zastanawia mnie aby to dlaczego chlopaki z partille szperaja przy lootbagu a matrixo z ottem do niego nawet nie podchodza

Mattrixo123
03-06-2007, 16:01
Ja nie mialem capa;p

Waldo1910
03-06-2007, 16:06
A co to za różnica kto podejdzie do loota, itak zrobimy z nim co trzeba

Mattrixo123
03-06-2007, 16:07
I tak sie podzielimy wiec nie wiem oczym gadka.Kazdy duzo sd stracil :S

ahcarb
03-06-2007, 16:52
Nie no to skoro macie do siebie takie zaufannie to dobrze wrózy :)
P.s Nie dajcie sie sprowkowac narazie na OB, siedzcie jak najwiecej na vencie i robice te masslogi a bedzie dobrze:D

enderty
03-06-2007, 16:54
omg zabiliscie smurfstora... gz... tylko jedno male dzwieczace pytanie: "no i co z tego?"... moze teraz tengusy nie sa online ale za kilka dni znowu wroca i dalej bedzie to samo ze oni expia a wy nie i jaki w tym wszystkim sens?

Uci3kini3r
03-06-2007, 19:37
@Up

Ależ z ciebie optymista ;)

enderty
03-06-2007, 19:56
@Up

Ależ z ciebie optymista ;)

ja bym to nazwał "realizmem"

Uci3kini3r
03-06-2007, 20:09
Zobaczymy, czy bedzie tak jak mowisz ;)

st1L
03-06-2007, 21:35
Ende~
A wiec Twoim zdaniem lepiej bylo go nie zabijac? Ty myslisz ze jak OB by zrobil to by wszystkich zabili i juz byloby po wojnie? Nie tacy stratedzy jak Ty nad tym mysla ( bez urazy oczywiscie, mowie o ludziach ktorzy w tibie graja troche czasu)

Pavvulonik
03-06-2007, 22:36
ja bym to nazwał "realizmem"

A ja bym to nazwal debilizm,pesymizm,noobostwo i calkowity brak szacunku dla ludzi ktorzy walcza o lepsza xerene.;)

Freddd
03-06-2007, 23:01
A ja bym to nazwal debilizm,pesymizm,noobostwo i calkowity brak szacunku dla ludzi ktorzy walcza o lepsza xerene.;)

Sam bym tego lepiej nie napisal :D

Tek
04-06-2007, 02:09
Nice :) gz fraga, wiecej takich akcji plax :D

Skramer
04-06-2007, 09:16
Teraz nikt z tengu nie pojdzie na demone :D

Nacpany_Wlodek
04-06-2007, 09:19
Za to ktoś z was powinien to wykorzystać i sie tam przejść poexpić

enderty
04-06-2007, 09:24
Ende~
A wiec Twoim zdaniem lepiej bylo go nie zabijac? Ty myslisz ze jak OB by zrobil to by wszystkich zabili i juz byloby po wojnie? Nie tacy stratedzy jak Ty nad tym mysla ( bez urazy oczywiscie, mowie o ludziach ktorzy w tibie graja troche czasu)

jak ty czytasz moje zdania? mowie ze zabicie go i tak duzo nie zmienia czmu wbk nie expi? ;) bo by tak samo padli jak smurfstorr ;) i jaki w tym sens?

enderty
04-06-2007, 09:27

jesli sie krecic wokol szacunku to naprawde twoj post swiadczy b dobrze o tobie :/
a co do lepszej xereny... czemu nie wypowiedza wojne na forum voorstingowi tylko ubijaja ich a pozniej na forum pojawiaja sie posty ich czlonkow "why did i die?" jak chcemy byc blizej lepszej xereny to czemu nie wypowiedziec wojny oficjalnie? i nie mowcie ze nie odpowiadacie za outlaws i kolesi z partillebo przeciez z nimi loot dzielicie ;)

enderty
04-06-2007, 09:28
Za to ktoś z was powinien to wykorzystać i sie tam przejść poexpić

wbk tez tam nie pojdzie bo by sie syt powtorzyla mass log tengusow i to oni by zalewali forum postami typu "owned"

enderty
04-06-2007, 09:30
a prawda jest taka ze wbk i outlaws nie maja szansy wygrac tej wojny i tyle :/ walczcie se dla dobra xereny ja wam wysylalem kase ale teraz widze ze to nie ma sensu :p

Van ent
04-06-2007, 11:02
enderty
A posty sie nauczysz edytować??:D

st1L
04-06-2007, 14:02
jak ty czytasz moje zdania? mowie ze zabicie go i tak duzo nie zmienia czmu wbk nie expi? ;) bo by tak samo padli jak smurfstorr ;) i jaki w tym sens?

Sens w tym jest taki, ze wojna polega na zabijaniu. Cham~ nie bedzie juz teraz tak pewnie expil, a jak bedzie to kolejny masslog i tak az do skutku. I znow bedzie musial wydac 50k na blessy.
Acha jeszcze jedno.. WBK i Out~ maja szanse wygrac wojne co udowodnili juz nie raz, a nawet jak przegraja to trzeba pamietam ,ze tibia to tylko gra i liczy sie dobra zabawa.

Piotrek Marycha
04-06-2007, 16:14
Z tego co pamietam to byles naszym providerem, i sie o to niezle dopraszales.
Ciekawe jak ty sie dopraszales zeby cie do tengu wzieli :)~

BTW, fajnie ze teraz pamietasz, bo jak tengu ubijalo wlasnych providerow to widocznie miales dziury w pamieci
Dokladnie tak bylo, pamietam jak tym kozaczył w thais ale potem ktos z Tengu go przekrecil i sie skonczylo ;p
Hmm ja?

Viedzminek
04-06-2007, 17:29
Polacy wojny nie wygrają. Nooby już mają nocne zmazy bo Snustorr padł. Pojedynczymi fragami gówno uskutecznicie. Pojedyncze fragi to pseudo wojna, dobrze wiecie, że team vs. team i jeszcze na open battle padacie jak muchy. Przegracie tą wojnę, taka jest moja opinia, a jeśli wygracie, w co wątpie, to i tak Tengu nie skończy grać w Tibię, tylko będzie was dojeżdzać na expie.

Waldo1910
04-06-2007, 17:36
Sami exxxxperci. To lepiej było grać i sie dawać zabijać za nic i potem im jeszcze płacić niż sobie ich pozabijać nawet dla czystej przyjemności? ;)

Viedzminek
04-06-2007, 17:53
Sami exxxxperci. To lepiej było grać i sie dawać zabijać za nic i potem im jeszcze płacić niż sobie ich pozabijać nawet dla czystej przyjemności? ;)

Zabijać można, ale o wolnej Xerenie zapomnij ...przynajmiej dla pl.

Pavvulonik
04-06-2007, 18:11

Jak czytam twoje posty to se mysle "co za n00b" i niechce mi sie ciebie komentowac.No ale cuz niema co robic to se pokonwersuje z debilem czlowieku mowisz ze zabicie snustora nic niedalo a wiesz jakiego z niego lota wyciagneli ? Ty nawet tyle na oczy niewidziales.Ta wojna ma sens bo nawet jesli przegramy to podejmiemy jakies dzialanie obrzydzimy swe zycie i co najwarzniejsze pobawimy sie bo tibia to tylko gra stworzona poto aby bawic.Ty nigdy niebendzesz bral udzialu w wojne bo jestes zjebany i dla ciebie kazda wojna jest przegrana wiec prosze idz na no-pvp i tam se pograj nikt cie niezabije i wojny niebendze.Wiecej niebende komentowal twoich postow chyba ze benda tak zjebane jak ten.

@Viedzminek
Wg ciebie zdobywanie pojedynczych fragow jest bez sensu a znasz takie przyslowie grosz do grosza a bendzie ~ B)

Viedzminek
05-06-2007, 08:15
@Pavvulonik:

Ktoś ci mówił, że masz problemy z ortografią ? Nie chcę robić offtopa, ale te błędy mnie przerażają, przed używaniem tego forum dobrze by było popracować ze słownikiem, albo poprostu pójść do szkoły ;)

Oczywiście pojedyncze fragowanie wiele znaczy, ale dobrze wszyscy wiemy, że żeby wygrać wojnę trzeba powygrywać trochę bitw na ob, a jak pamiętam to Polacy jeszcze tego nie uczynili. Żal mi was, bo na początku mówicie, że chcecie wygrać war, a jak mówię mocne argumenty, że wam się to nie uda, to odrazu mówicie, że to tylko gra i gracie tylko dla przyjemności. Więcej zdecydowania.

Btw. Wojnę przegraliście ;p

Mispex
05-06-2007, 08:39
@Pavvulonik:

Ktoś ci mówił, że masz problemy z ortografią ? Nie chcę robić offtopa, ale te błędy mnie przerażają, przed używaniem tego forum dobrze by było popracować ze słownikiem, albo poprostu pójść do szkoły ;)

Oczywiście pojedyncze fragowanie wiele znaczy, ale dobrze wszyscy wiemy, że żeby wygrać wojnę trzeba powygrywać trochę bitw na ob, a jak pamiętam to Polacy jeszcze tego nie uczynili. Żal mi was, bo na początku mówicie, że chcecie wygrać war, a jak mówię mocne argumenty, że wam się to nie uda, to odrazu mówicie, że to tylko gra i gracie tylko dla przyjemności. Więcej zdecydowania.

Przegralismy:O?
btw.05 Jun 2007 +184,624 103 85 9,722,610
widac jakos expimy:)
edit.No i niektorzy lvle wbili:)

st1L
05-06-2007, 09:55
@Pavvulonik:

Polacy wygrali OB na Edron : ) Wtopa w Thais no i na moscie dwarfow troche nie wyszlo. Nie wiem jak bylo z walka przy zabiciu Mitzuma, ale to mozna zapisac jako zwyciestwo na konto WBK. Czyli w OB 2:2 przy ogromnej przewadze Tengu w levelach. Przy tym jeszcze kilka sneakow.. To pokazuje, ze wcale WBK nie sa bez szans ^_^
Acha jak o czyms zapomnialem to nie wjezdzajcie |: >

enderty
05-06-2007, 10:22
widzialem dzisiaj erig neta i widze ze troche wczoraj expiliscie tak trzymac :p

Pavvulonik
05-06-2007, 17:23
@Pavvulonik:

Huj ja mialem mocniejsze argumenty to sie do ort przyczepiles.A teraz to mam jeszcze mocniejsze argumenty mowiles ze wbk nie wygralo zadnego ob a edron debilu co to bylo pojedynczy frag ?Wyjdz ty czlowieku stad i sie nie pokazuj jak chcesz pogadac o wojnie na xerenie to najpierw doinformuj sie troszke B)

Piotrek Marycha
05-06-2007, 18:43
@Pavvulonik:

Hmmm, tez dwa błedy az tak cie przerażają? to wyjdz lepiej z tego forum bo po przeczytaniu niektórych postów bedziesz mial jeszcze mysli samobójcze

a jak mówię mocne argumenty, że wam się to nie uda, to odrazu mówicie, że to tylko gra i gracie tylko dla przyjemności. Więcej zdecydowania.
Hmm, ja nie widzialem żadnego argumentu tam... :| tylko użalanie sie że nie mamy szans

Waldo1910
05-06-2007, 21:35
A tu wersja youtube deda Chamberlaina. Zrobiłem z nudów...
http://www.youtube.com/watch?v=7ylrEGHSKoI

abarth
05-06-2007, 23:09
Wilaggio
Jun 04 2007, 18:03:05 CEST Killed at Level 108 by Astra Emen
and by Aldruhn

I co łyso wam ^^
wątpiliście w PvP Marco ~ no i macie :D

Freddd
06-06-2007, 00:11
Wilaggio
Jun 04 2007, 18:03:05 CEST Killed at Level 108 by Astra Emen
and by Aldruhn

I co łyso wam ^^
wątpiliście w PvP Marco ~ no i macie :D

ahhhh faktycznie Marco od dzis jestes moim idolem :D

Varses
06-06-2007, 09:19
Marco!! Full Respekt.!
Wiecie jak on zajeiscie gra? raz lalismy 30 msa rs pod depo i prawie z exori mnie zajebal zamiast go:) No comment

enderty
06-06-2007, 10:15
3 Chamberlain (*) Sorcerer 167 74,883,815 0 +695,689 +2,426,487

widze ze naprawde szambelan sie was przestraszyl :/

Aldruhn of Aldora
06-06-2007, 11:33
Ej sorry, ale czy ja sie chwalilem ze zabilem tego 108 RP? LoL nie ma powodu do chwalenia sie. standard.

Dadinz
06-06-2007, 13:37
Ej sorry, ale czy ja sie chwalilem ze zabilem tego 108 RP? LoL nie ma powodu do chwalenia sie. standard.

mistrzu my wiemy, że to dla ciebie standard, ale jeśli pozwolisz to chcemy się pochwalić na forum że nasz idol nabija fragi

Freddd
06-06-2007, 16:29

Ajjj jaki ty skromny jestes no ale cóż wkoncu dla takiego pro jak ty to jeden frag w ta czy w ta nie robi róznicy :D

Aldruhn of Aldora
06-06-2007, 18:33
Żałośni zazdrosnicy :)

Freddd
06-06-2007, 19:34
Żałośni zazdrosnicy :)

ahh wiesz jestem tak zajebiscie zazdrosny o to ze masz super pvp i zajebales jakiegos kolesia ze zaraz pojde i matce z krzesla przyjebie :]

Aldruhn of Aldora
06-06-2007, 21:02
ahh wiesz jestem tak zajebiscie zazdrosny o to ze masz super pvp i zajebales jakiegos kolesia ze zaraz pojde i matce z krzesla przyjebie :]

JA bym przyjebal jak by mnie takim urodzila xd

Ronzidiov
06-06-2007, 21:43
lol Marco ten frag to i tak byla kolejna dobitka ;s a o tym byla juz mowa ze to jest lotto ;]
A zreszta nie robcie oftopa to nie temat o wojnie na aldorze ;s

Varses
06-06-2007, 22:21

Zostaw go.. niech bedzie z kim chce;] Zazdrosc?

Waldo1910
07-06-2007, 03:54
02:39 You advanced from Level 110 to Level 111.

yeeest wiem, że nie ma sie czym chwalic ;)

qatryk
07-06-2007, 09:07
Niesamowity Hacked...

Miltiades
07-06-2007, 09:23
Wiecie co.. Apropo expa,, powiem wam dlaczego ja nie expie.

Mojego chara robiłem trochę mniej niż rok. W ostatnim czasie był to mój nałóg nieprzespane noce itp. nie wspominając o wyjściach z domu. Prze wojnę odzwyczaiłem się od expa wychodzę, zajmuję się innymi rzeczami. Zwróćcie uwagę, że z Tengu też mało osób expi wydaje mi się, że również dlatego. A kto chce expić to expi. I to nie prawda, że tylko Tengu od nas też widać kilka postów nad moim awans :) a to nie jedyny ...

GZ Walduś :*

Pozdrawiam

Sephil
07-06-2007, 09:43
Wiecie co.. Apropo expa,, powiem wam dlaczego ja nie expie.

Mojego chara robiłem trochę mniej niż rok. W ostatnim czasie był to mój nałóg nieprzespane noce itp. nie wspominając o wyjściach z domu. Prze wojnę odzwyczaiłem się od expa wychodzę, zajmuję się innymi rzeczami. Zwróćcie uwagę, że z Tengu też mało osób expi wydaje mi się, że również dlatego. A kto chce expić to expi. I to nie prawda, że tylko Tengu od nas też widać kilka postów nad moim awans :) a to nie jedyny ...

GZ Walduś :*

Pozdrawiam

ja myślałem ze albo sharujesz albo na bocie jedziesz cały dzien na tych elfach hehe ;)

Waldo1910
07-06-2007, 11:31
Niesamowity Hacked...

Chuja nie hacked. Do niedzieli miał termin spłaty długu to i trzeba coś wymyśleć. Takie jest moje zdanie

Freddd
07-06-2007, 11:56
JA bym przyjebal jak by mnie takim urodzila xd

Spójrz na siebie pierdolony lizodupie ja bynajmiej nie podlizuje sie tengusom i nigdy tego nie robilem a ty caly czas lizesz im dupe. A na rl pewnie jestes tak zjebany ze nawet male dzieci sie z ciebie smieja :D

Vacek
07-06-2007, 12:03
Spójrz na siebie pierdolony lizodupie ja bynajmiej nie podlizuje sie tengusom i nigdy tego nie robilem a ty caly czas lizesz im dupe. A na rl pewnie jestes tak zjebany ze nawet male dzieci sie z ciebie smieja :D

Nie musisz opowiadać o swoich przeżyciach. Nikogo to nie obchodzi.

Aldruhn of Aldora
07-06-2007, 12:31

AHAHHAHAHA co za urocza tworczosc 12 latka xddd

Vacek
07-06-2007, 15:36

I po kiego się z nimi kłócisz? Niektórzy nigdy nie zrozumieją Twoich powodów dojścia do wojny po stronie Tengu :) W ich mniemaniu powinieneś pozostać "patriotą" i pomóc Polsce w wojnie ;)

Freddd
07-06-2007, 16:33

Dla twojej informacji mam 18 lat

Aldruhn of Aldora
07-06-2007, 16:51
Dla twojej informacji mam 18 lat

Hm jak widac wiek nie ma nic wspolnego z dorosloscia ;)

Freddd
07-06-2007, 17:28
Hm jak widac wiek nie ma nic wspolnego z dorosloscia ;)

Moze i nie ma ale nie lubie tego jak ktos mnie nie zna i pisze ile mam lat po stylu pisania moich postów

enderty
07-06-2007, 17:59
wasze ost posty sa takie interesyjace ze szok...
kurde gg sie wymiencie i na siebie na nim najezdzajcie a nie an publicznym forum :/
obaj zachowujecie sie jak dzieci :P

Varses
07-06-2007, 19:19
For Vacek Wypad.
Niech marco zostanie w tym zasranym tengu ale.. i tak wiem ze to jest ciota na rl 0 kumpli itd;) pewnie w szkole niezle cie musza gnoic dawaj 70k albo wpierdol tak jak corlica tez kozak w tibii bo na rl sie boicie

Pavvulonik
07-06-2007, 19:33
Dobra juz zamknijcie sie wiemy ze marco jest ze swe i tak mu sie podoba a reszcie sie to niepodoba a teraz moze troszke o xerenie ?

Ronzidiov
07-06-2007, 20:46
Chuja nie hacked. Do niedzieli miał termin spłaty długu to i trzeba coś wymyśleć. Takie jest moje zdanie

komu wisiał kase :D?

Aldruhn of Aldora
07-06-2007, 22:04
For Vacek Wypad.
Niech marco zostanie w tym zasranym tengu ale.. i tak wiem ze to jest ciota na rl 0 kumpli itd;) pewnie w szkole niezle cie musza gnoic dawaj 70k albo wpierdol tak jak corlica tez kozak w tibii bo na rl sie boicie

Ja ci moge moj adres na RL dac jak sie chcesz przekonac. A Ty moze dasz mi swoj?:)

Skramer
07-06-2007, 22:15
Jak ktos chce gg Marco to chetnie podam...

Stary opis ale tylko ten pamietam...
'Życie to szkola a ja w niej uczyc sie musze' cos w tym stylu >.<

Golden'Fanatyk
07-06-2007, 23:28
Zacznijmy od tego, że niikt, nigdy nie hacknol by mnie w zaden normalny sposób.

Miałem hacka, bo acc nie był mój , pewien sobie osobnik odzyskał konto przez rk :)

Wracam za około 2 tyg, chce wbic chociaz 100, gram na Xerenie az do pokazania sie nowych swiatow ;)

Dla flamerow, ktorzy twierdza ze pomagam Tengu ze jestem spaj itp itp.

-zmienilem się ; )

Ronzidiov
07-06-2007, 23:59

Miałem hacka, bo acc nie był mój , pewien sobie osobnik odzyskał konto przez rk

Wracam za około 2 tyg, chce wbic chociaz 100, gram na Xerenie az do pokazania sie nowych swiatow

-zmienilem się ; )

A więc sporo sobie tu pograsz :D jeśli chcesz świat pvp bo taki raczej nie wyjdzie :D

Mispex
08-06-2007, 00:01

Miałem hacka, bo acc nie był mój , pewien sobie osobnik odzyskał konto przez rk :)

Wracam za około 2 tyg, chce wbic chociaz 100, gram na Xerenie az do pokazania sie nowych swiatow ;)

-zmienilem się ; )

To Dlaczego na forum sie tluamczysz?
Kazdy wie ze Marco czyta w kolko to forum i gdybys nie spasowal to zaczeli by cie bic a ty tu wypisujesz ze jestes z nami jak to wytlumczysz;d?

Dadinz
08-06-2007, 00:09
To Dlaczego na forum sie tluamczysz?
Kazdy wie ze Marco czyta w kolko to forum i gdybys nie spasowal to zaczeli by cie bic a ty tu wypisujesz ze jestes z nami jak to wytlumczysz;d?

a czy on napisał, że jest z wami?

Mispex
08-06-2007, 00:19
Czytaj poprzednie posty

Dadinz
08-06-2007, 00:21
jak dla mnie to napisał tylko, że nie pomaga tengu i nie bawi się w szpiega

Golden'Fanatyk
08-06-2007, 02:36
nie bd sie tlumaczyl, pozdro dla kumatych ;)

Varses
08-06-2007, 12:00
Podaj miekasz blisko to mozemy solo marco;))
Ale marco i tak jestes zajebisty chce mi sie dalej smiac jak lalismy 30 sorca pod depo ^^ a ty z exori mnie waliles a nie go to sie nazywa cel :"D

Skramer
08-06-2007, 12:45
Kazdy jest zajebisty na rl!!!!!!!!! tak jestescie najlepsi byscie nawet mogli pobic pudziana ; o ; o ; o ; o ; o ; o

enderty
08-06-2007, 14:41
widzieliscie przeciek o balansacji profesji?
cala tibia sie zjebie :/

Skramer
08-06-2007, 14:51
opowiedz nam cos bo nie zabardzo kumamy

Rzeszow
08-06-2007, 15:02
jesli ktos nie widzial no to dam wam cos tu na relaks ;d http://www.youtube.com/watch?v=2tslknmQBCQ

enderty
08-06-2007, 15:05
udupia magow bo sila glownie od mlvl bedzie zalezec czyli runy i spelle beda slabsze
palowie maja dostac nowe spele
a knajci broniami beda mogli w pelni wlczyc jak beda mieli okreslony lvl

+ to:
To reduce the disadvantage in the damage output of characters that wield a weapon, all melee and distance attacks have generally been raised a good deal.
Moreover, to ensure a much more balanced gameplay for all vocations, your level will be of much less importance to make damage with spells or runes.Instead, every few levels you will receive a slight damage bonus, no matter if made with a weapon or with magic items or spells. For damage made with magic
the magic skill will be the most important factor. Characters that fight with weapons will mainly see a damage increase if their weapon skill raises. Druids andsorcerers up to level 70-80 will hardly experience any changes in their gameplay,As the level has played a very big role for the magical damage, also the damage made with runes by knights and paladins will be lower than it has been before.To make up for the ability to use attack runes effectively, they get several new special attacks which cost mana. However, different from runes, the damage ofthese attacks depends on the weapon you are wearing and the weapon skill.The groundshaker allows knights to make area damage, while the whirlwind throw hurls your weapon towards the enemy marked in the battle list from a distancesimilar to a boomerang. As the magic formula has been changed, the current exori would be of little use for knightsFor this reason, the new berserk spell will, like all special attacks, depend on your weapon and your skill and requires a constant amount of mana. Additionally, afierce berserk spell has been added.As already explained, the weapon and the weapon skill are of much more importance now and the damage output made with weapons will be a good deal higherthan before. For this reason, we had to introduce level requirements for most melee weapons. Otherwise, nothing could stop a young knight fresh from Rookgaard to borrowthe best weapon, train his skill and then dish out damage almost like a high level knight.However, note that the damage you will deal out with weaker weapons now will be higher than the damage you have made with even better weapons beforehandYou will still be able to use all weapons, but if you do not have the required level, you will have a drawback in your damage output. To provide you with enoughweapons for all levels,the summer update will bring more than 60 completely new weapons. As only knights are strong and skilled enough to handle 2-handed weapons, all othervocations will not be able to use them anymore with the exception of staff-shaped club and polearm-shapedPaladins will be glad to hear that distance weapons, like spears, are not falling to the floor anymore to avoid any theft. Just like weapons, also bolts and arrowswill have a level requirement. For this reason we have added several new ammunitions for paladins which can either be bought in a shop or produced with new spells.Moreover, paladins obtain a new spell to turn their regular spears into so-called "enchanted spears" which are much more powerful. Another new spell, the ethereal spear, comes in handy when you are out of any ammunition as this spell allows you to create a spear just with your willpower andto shoot it on your opponent marked in the battle list. The damage of all bolts and arrows depends on the paladin's distance level, including the burst arrow.

wrogonastawiony
08-06-2007, 15:08
Wyssane z palca.

Edit:
Wlasnie czytam o tym na hunted ale i tak mnie to nie przekonuje, nie wierze we wszystko ;p Aczkolwiek dla mnie to bylby upd. na plus, wyrownalo by troche profke i skonczy sie era sorkow : )

enderty
08-06-2007, 15:13
Wyssane z palca.

time ll tell ;)

*edit*
masakra nie chlopaki? nowe bronie nowa amunicja na kij oni to robia? i nie cytuj mi w odp mojego posta :p

Viltherius
08-06-2007, 16:01
ahahaha to teraz marco wam da wycisk8o

enderty
08-06-2007, 19:35
ahahaha to teraz marco wam da wycisk8o

no on we fragac mitzuma przescignie :/

wrogonastawiony
08-06-2007, 20:05
Oy widze expimy cos ostatnio a dzis Demodras zawital i Mattrixo zarobi pare groszy ;]

Ps. Kto ma questa u spoconego cyca ?

Freddd
09-06-2007, 19:06
Sprawdziłeś że piszesz tak? ...
Następnym razem zanim kogoś będziesz oskarżał to upewnij sie czy masz racje bo z takim podejściem to źle skończysz w życiu X(

Tez ci nie wierze poniewaz jestes "dosyc nowym" uzytkownikiem tego forum i tak samo jak Viltherius uwazam ze na tych stronkach mozna sie dorobic jedynie geylogera :D

Piotrek Marycha
09-06-2007, 19:59
*edit*
masakra nie chlopaki? nowe bronie nowa amunicja na kij oni to robia? i nie cytuj mi w odp mojego posta :p

7.6 ots lover? o.0 , update zapowiada sie zajebiscie, tylko zeby sorcom tez dali cos ciekawego, czemu? bo teraz sorc to bedzie najnudniejsza profka (lol sorc ktory ma mniej czarow niz knajt?)

@Freeze : zal czlowieku, latasz po tematach dajac linki do bota i czego ty wymagasz?

BTw - reported

Dypek
09-06-2007, 20:02
Po pierwsze to jest temat Wk vs Tengu a nie jak scrakowac tibia ng to se znajdz watek o tibi ng i tam pytaj sie jak go zcrakowac

Freddd
09-06-2007, 20:12
7.6 ots lover? o.0 , update zapowiada sie zajebiscie, tylko zeby sorcom tez dali cos ciekawego, czemu? bo teraz sorc to bedzie najnudniejsza profka (lol sorc ktory ma mniej czarow niz knajt?)

@Freeze : zal czlowieku, latasz po tematach dajac linki do bota i czego ty wymagasz?

BTw - reported

Wreszcie pora zeby sorc i druid troche zostal udupiony bo te profesje po ostatnich upach byly tak zajebiscie dobrze ze masakra i kazdy zjeb mógl bez duzego wysilku 100 lvl nabic a takim knightem zanim nabiles 100lvl to juz ci sie w tibie odechciewalo grac

enderty
09-06-2007, 21:33
Wreszcie pora zeby sorc i druid troche zostal udupiony bo te profesje po ostatnich upach byly tak zajebiscie dobrze ze masakra i kazdy zjeb mógl bez duzego wysilku 100 lvl nabic a takim knightem zanim nabiles 100lvl to juz ci sie w tibie odechciewalo grac

ale i tak pisza ze sorcaq slabo udupia wiec dalej zjeby beda robic 100 lvl?
a jak polepsza knajtow i palow to moze zjeby sie przerzuca na te profesje

bo ja w balansacje nie wierze i cos czuje ze bedzie rozpichol a nie balansacja

a te dodawanie czarow knajtom to jakas pomylka naprzod nie chca aby knajci uzywali magi zwiekszajac im melee i oslabiajac runy a dodaja zaklecia lol zjebany update

a speary nie beda ladowac na floor?
wtf?
albo beda znikac co ozancza koniec skilzorowania
albo w ciele beda a wtedy trza bedzie monki zabijac? lol ;)

wrogonastawiony
09-06-2007, 22:31
A kto tu mowi synku o CZARACH dla knighta ? Dla ciebie czarem jest rzucanie w kogos swoja bronią (czyli to exori con) od ktorego zalezy bodajze skill uzywanej broni ?
A przeciez nie da sie inaczej uzyc tego "rzucania" bronia niz przez przyslowiowy czar.

Teraz to bedzie knight, ktory nie uzywa magii ale za to jest mocny w melee - na takiech knighta czekali wszyscy a nie teraz jakis sucharek ktory i tak glownie uzywa magii.. to bedzie przelomowy update i wedlug mnie gra nabierze troche klimatu :)

Proponuje juz nie dyskutowac na temat upd, jest od tego inny temat.
Co tam na xerenie ? ^^

Dadinz
10-06-2007, 00:08
czemu nikt nie napisał że Lan'nii zabili ;P

Skramer
10-06-2007, 00:50
Bo my nawet tego nie chcemy komentowac

enderty
10-06-2007, 06:33
A kto tu mowi synku o CZARACH dla knighta ? Dla ciebie czarem jest rzucanie w kogos swoja bronią (czyli to exori con) od ktorego zalezy bodajze skill uzywanej broni ?
A przeciez nie da sie inaczej uzyc tego "rzucania" bronia niz przez przyslowiowy czar.

Teraz to bedzie knight, ktory nie uzywa magii ale za to jest mocny w melee - na takiech knighta czekali wszyscy a nie teraz jakis sucharek ktory i tak glownie uzywa magii.. to bedzie przelomowy update i wedlug mnie gra nabierze troche klimatu :)

Proponuje juz nie dyskutowac na temat upd, jest od tego inny temat.
Co tam na xerenie ? ^^

a whirlwind dla knighta i te inne ze mu wraca bron to przeciez czary :/

Dypek
10-06-2007, 11:42
Chamberlain aka Snustorr odbil lvl a co sie dzieje ze swe ze sie nie loguja prawie a polacy sobie expa ? Na wakacje pojechali czy co ? :)

wrogonastawiony
10-06-2007, 14:53
Swe tez ludzie ;p Przeciez to nie maszyny.. przyda nam sie troche expa zeby potem bylo co tracic ;p

Skramer
10-06-2007, 18:14
Jun 10 2007, 16:56:58 CEST Killed at Level 88 by Chamberlain

Pavvulonik
10-06-2007, 21:10
Jun 10 2007, 16:56:58 CEST Killed at Level 88 by Chamberlain

A czemu delate ?

enderty
10-06-2007, 21:20
A czemu delate ?

Name: Skramer, will be deleted at Aug 09 2007, 19:55:10 CEST

no wlasnie czemu? sam zglosiles delete?

Dadinz
10-06-2007, 22:07
czy wy naprawdę jesteście tacy głupi i myślicie, że Skramer usunie tego chara?

wrogonastawiony
10-06-2007, 22:32
Albo chce narobic szumu wokul siebie albo sie porzadnie wkurzyl ale przejdzie mu za pare dni ;p

enderty
10-06-2007, 22:49
czy wy naprawdę jesteście tacy głupi i myślicie, że Skramer usunie tego chara?

a skad mam wiedziec co on zrobi? :/

Dadinz
10-06-2007, 23:13
a skad mam wiedziec co on zrobi? :/

chyba nie jest dla ciebie aż tak nieprzewidywalny

Skramer
10-06-2007, 23:29
Omg jak juz pytacie to warto by przeczytac pierw forum xereny... napisalem czemu to zrobilem... ale niestety juz jakis noob musial sie o to tam doczepic... poprostu nie chce mi sie patrzec na cos co ma name Skramer -.- nie chce go narazie widziec na swojej liscie charow ;D

Mattrixo123
11-06-2007, 10:06
Przemysl to jeszcze pipko

Skramer
11-06-2007, 14:27
``Since i know myself i wont delete Skramer.. i just dont want to see it on my character lists when im logging =D``

Tłumaczenie:
``Odkad znam samego siebie nie usune Skramera.. poprostu nie chce go widziec w liscie moich charow kiedy sie loguje =D``
Nie wiem czy tak trudno to przeczytac czy zle sie wyrazilem...

enderty
11-06-2007, 14:55
``Since i know myself i wont delete Skramer.. i just dont want to see it on my character lists when im logging =D``

Tłumaczenie:
``Odkad znam samego siebie nie usune Skramera.. poprostu nie chce go widziec w liscie moich charow kiedy sie loguje =D``
Nie wiem czy tak trudno to przeczytac czy zle sie wyrazilem...

skoro juz sie tlumaczysz i przez chwile nie grasz skramerkiem to zrob mi przyjemnosc i napisz jak padles od szambelansa (szympansa) :p

Skramer
11-06-2007, 15:06
paraliz ue sd sd

I to jest Charmander a nie czympans :(

qatryk
11-06-2007, 15:51
Jun 11 2007, 14:39:01 CEST Killed at Level 114 by Helluxzii
Lord Nanis xD

Skramer
11-06-2007, 15:54
Lord Nanis padl... grats ;DDDDDD

enderty
11-06-2007, 16:12
paraliz ue sd sd

I to jest Charmander a nie czympans :(

no to dobrze ze magow udupiaja jak takie cos potrafia odwalic :/

Jun 11 2007, 14:39:01 CEST Killed at Level 114 by Helluxzii
Lord Nanis xD

grtazory :p

abarth
11-06-2007, 18:27
Gratz zabicia NanisaB)

BTW
ad1
Marco Josefinio znany też jak Aldruhn
Jun 11 2007, 12:53:09 CEST Killed at Level 128 by Brollik

ad2
Jun 11 2007, 17:10:34 CEST Died at Level 118 by a demon
Czyżby nieudany anihilator ^^

uups !! nasz mastah PvP padł
2 razy:(

Piotrek Marycha
11-06-2007, 18:49
a te dodawanie czarow knajtom to jakas pomylka naprzod nie chca aby knajci uzywali magi zwiekszajac im melee i oslabiajac runy a dodaja zaklecia lol zjebany update

a speary nie beda ladowac na floor?
wtf?
albo beda znikac co ozancza koniec skilzorowania
albo w ciele beda a wtedy trza bedzie monki zabijac? lol ;)
Po pierwsze : Żal
po drugie : pokaż mi gre w której knight nie ma czarów
po trzecie : poczytaj troszke, speary beda ci sie ladowac od razu (ot taki bot nastepny) tylko plx nie placzcie tu ze znowu dali bota, bo akurat to was powinno cieszyc ze nie musicie sciagac jakiegos syfu zeby poskilowac
a whirlwind dla knighta i te inne ze mu wraca bron to przeciez czary :/
po czwarte : Żal
Swe tez ludzie ;p Przeciez to nie maszyny..
Nie bylbym tego taki pewien!

Master Bonczek
11-06-2007, 19:06
No, troszke mnie nie było ale już jestem - przynajmniej na razie - :P to trzeba coś pomieszać :P

Lord Nanis - expienie na Goromie nie popłaca

Satlomos
Marco Josef
Samek Emberius
Sorcerer Pelope

Gratz nieudanego anhiego :)

Ciąg dalszy nastąpi :D

Edit: Skullita warlock hunter zasnął :)

qatryk
11-06-2007, 19:12
Najnowszy news;
Jun 11 2007, 18:02:49 CEST Killed at Level 117 by Sedwey
xD Gz

Ronzidiov
11-06-2007, 19:19
haha Marco padł jako 1 :D:D
wogóle o co chodzi iść w 4 ek na anni ;s?!

Waldo1910
11-06-2007, 19:26
Jun 11 2007, 18:02:49 CEST Killed at Level 117 by Sedwey

Mała akcja "noob" charami :p

Davido16
11-06-2007, 22:05
Co tak mało osób z Tengu jest zalogowanych? pewnie korzystają z rl życia ;p

btw. ile kosztuje gs tutaj? 20k?

enderty
11-06-2007, 22:18
haha Marco padł jako 1 :D:D
wogóle o co chodzi iść w 4 ek na anni ;s?!

chcieli zdazyc z burstami przed update

Co tak mało osób z Tengu jest zalogowanych? pewnie korzystają z rl życia ;p

btw. ile kosztuje gs tutaj? 20k?

albo siedza na noobcharach

tak, ok 20k

Skramer
11-06-2007, 23:32
Gsa kupisz za 18k spokojnie... nupki nawet za 17k sprzedaja... a co do nanisa... to sory ale ja swoim 30 ed nosilem wiecej stuffu w bp niz on w wojnie na 100+... tak samo Skullita... grats noobki

Btw.
Z Lord nanisa spadło
- 10 bp mf~
- runka magic wall [tak, 1 runka]
- 2 sd [ nie 2 bp... 2 sd]
- I jakies inne shity... poprostu grats

Freddd
12-06-2007, 15:56
a co do nanisa... to sory ale ja swoim 30 ed nosilem wiecej stuffu w bp niz on w wojnie na 100+... tak samo Skullita... grats noobki

Btw.
Z Lord nanisa spadło
- 10 bp mf~

normalnie zal na takim lvlu i w dodatku na wojnie taki stuff nosic GZ :D

Gamio
12-06-2007, 20:18
Gsa kupisz za 18k spokojnie... nupki nawet za 17k sprzedaja... a co do nanisa... to sory ale ja swoim 30 ed nosilem wiecej stuffu w bp niz on w wojnie na 100+... tak samo Skullita... grats noobki

Btw.
Z Lord nanisa spadło
- 10 bp mf~

Zapomniałeś dodać o 1 bp uh i 1 ssa....

Dadinz
12-06-2007, 23:43
hahahaha van hunter mnie rozjebał po prostu na forum tibia.com, chciał się chyba pochwalić że jest super inteligentny bo nie zrobił pk jak był w trapie

Skramer
13-06-2007, 08:36
Noo przydala by sie jakas akcja noob charkami na jakiegos 30 msa o imieniu Van Hunter

enderty
13-06-2007, 10:22
hahahaha van hunter mnie rozjebał po prostu na forum tibia.com, chciał się chyba pochwalić że jest super inteligentny bo nie zrobił pk jak był w trapie

koles jest jakis dziwny tez bym moim noobem na niego poszedl mam palka to dajcie znac :p

Davido16
13-06-2007, 17:09
ja swoim knightem mogę iść ;p

btw

Elite Wito i Sarco Rate gonili mnie od EF i nie mogli mnie ubić xD nawet poexpić nie można spokojnie

@down

szkoda, że nie wyczułem tej nutki ironii ;/

st1L
13-06-2007, 20:21
Jakby ktos jeszcze nie zrozumial posta Skramera... On to napisal dla zartu. TO JEST IRONIA, a wiec sie juz wiecej nie oferujcie swoich noob charow...

Dadinz
13-06-2007, 23:36
Jakby ktos jeszcze nie zrozumial posta Skramera... On to napisal dla zartu. TO JEST IRONIA, a wiec sie juz wiecej nie oferujcie swoich noob charow...

w takim razie masz bardzo dziwne poczucie ironii

Pavvulonik
13-06-2007, 23:40

Wlasnie dobre B)

Skramer
14-06-2007, 01:20
on mnie huntuje zabijcie go prosze bo mam hunta od niego prosze!!!!!!!!!!!!!!!!!!! >lol<

st1L
14-06-2007, 12:00

W takim razie Ty nie wiesz co to ironia albo nie potrafisz rozroznic.. przeczytaj kolejny post Skramera, wedlug Ciebie to tez mowi na serio?

Dadinz
14-06-2007, 16:10
W takim razie Ty nie wiesz co to ironia albo nie potrafisz rozroznic.. przeczytaj kolejny post Skramera, wedlug Ciebie to tez mowi na serio?

jak dla mnie to drugi post Skramera jest ironiczny, w pierwszym sobie zażartował, a żart nie musi być od razu ironią

st1L
14-06-2007, 16:15
Zart... tylko ze dwa kolejne posty pisza ludzie ktorzy uwierzyli w to co on napisal i zglaszaja swoje noob chary... Zreszta z Twojej wypowiedzi mozna bylo wywnioskowac ze tez uwierzyles w ta akcje na van huntera... A zreszta to forum o wojnie, wiec jak chcesz to przedyskutowac pisz na prv..
@Waldo
To moze niech sie Skramer wypowie bo patrze ze zdania sa podzielone |: >

Waldo1910
14-06-2007, 16:15
ale macie problemy :D 1 post mówi serio żeby zabić tego kolesia bo jest pojebany a drugi to wiadomo

enderty
14-06-2007, 17:26
http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=1484795#post1484795

Prywatny test server otwarty!
Jak informuje CS Chayenne, został właśnie otwarty prywatny test server. tutorzy sa oczywiscie proszeni o szukanie i reportowanie bugow.

Pojawia sie nowe questy na odblokowanie wysp, oraz na outfity i addony. Dodane zostana rozniez misje Explorer Questa.

Nowe potwory:
- frost dragon (2100)
- penguin (1)
- chakoya tribewarden (40)
- chakoya toolshaper (40)
- chakoya windcaller (48)
- braindeath (985)
- barbarian skullhunter (85)
- barbarian bloodwalker (195)
- barbarian brutetamer (110)
- barbarian headsplitter (85)
- frost giant (150)
- frost giantess (150)
- husky (0)
- ice golem (295)
- silver rabbit (0)
- crystal spider (900)
- ice witch (580)
- mammoth (160)

Nowosci:
- nie mozna nosic 2 tarcz na raz (i tak nie dawalo to efektu)
- modyfikatory obrony dla broni 1-recznych (np. Atk:20 Def:20+5, tarcza 30 - suma defence wynosi 30+5=35)
- bronie miotane nie spadaja na ziemie
- obrazenia burstow zaleza od distance fighting

Nowe czary:
Knight
- Berserk (Exori): Level:35 Mana:120
- Fierce Berserk (Exori gran): Level:70 Mana:340
- Groundshaker (Exori mas): Level:33 Mana:160
- Whirlwind Throw (Exori hur), przy atakowaniu potwora: Level:15 Mana:40

Paladyn:
- Conjure Sniper Arrow (Exevo con hur): Level:24 Mana:160 Soul:3 Ilosc:5
- Conjure Power Bolt (Exevo con vis): Level:59 Mana:700 Soul:4 Ilosc:10
- Conjure Piercing Bolt (Exevo con grav): Level:33 Mana:180 Soul:3 Ilosc:5
- Enchant Spear (Exeta con), przy trzymaniu 1 speara w rece: Level:45 Mana:350 Soul:3 Ilosc:1
- Ethereal Spear (Exori con), przy atakowaniu potwora: Level:23 Mana:35

Jak informuje w/w CS, update jest blizej niz sie nam wydaje, a prywatny TS potrwa krotko. Czy bedzie publiczny - na razie nie wiadomo.

Niestety osobiscie jestem za krotko tutorem i nie zostalem zaproszony na TS, mam nadzieje, ze moi starsi koledzy spelnia swoje zadanie i zaden bug nie pozostanie w grze.

@Robert Lublin:
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1697025
Oczywiscie nie bedac tutorem, nie mozesz obejrzec tego tematu

Aldruhn of Aldora
14-06-2007, 19:58
18:47 You lose 393 hitpoints due to an attack by Xuva Malice.
18:47 Xuva Malice [160]: exevo gran mas vis
18:47 You lose 357 hitpoints due to an attack by Xe'rien.
18:47 Xe'rien [117]: exevo gran mas vis
18:47 You lose 464 hitpoints due to an attack by Piechtolot.
3 UE naraz i zolte hp ;D
Cienko widze wasze szanse ;) Ja wale 100+ w takich sorkow kazdy hit;)

Waldo1910
14-06-2007, 21:04
Teraz to dla nas lepiej bo tak szybko nie zabijecie ludzi. Nawet openka jakas myśle że bez trapa to ciężko bedzie kogoś zabić nie to co teraz ;)

Aldruhn of Aldora
14-06-2007, 21:44
Teraz to dla nas lepiej bo tak szybko nie zabijecie ludzi. Nawet openka jakas myśle że bez trapa to ciężko bedzie kogoś zabić nie to co teraz ;)

LOL cale wasze SD power nie starczy na Blokkaha teraz. A my w 3-4 EK mamy 150 sorka na combo z MIECZA samego.
Walnalem 441 w dl + 100 z exori hur. Spoko zobaczymy ;)

Mispex
14-06-2007, 22:37
hmm na open battle tak knighty sie beda liczyc:D?
Zwroc uwage za ile sie uhasz.
No i zwroc uwage ilu mcie palkow:)

Sephil
14-06-2007, 23:50
Knight powah _/

abarth
14-06-2007, 23:57
no ok najt bedzie lepszy ale ile sie teraz uhnie ??:p

ja tam sie przerzucam na pałka zawsze go lubiłem ale ciężko sie nim grało do tej pory:(

ale teraz ...

co do brust arrowsów to żal (ktos se wyobraza maga na war bez brustow ?)
No i kompletne udupienie sorca brawo Ciposoft te wasze "wyrównanie"...

Master Bonczek
15-06-2007, 00:33
No no sorce to gówno xD

Mitzum z 76 Elderem nie mogli mnie zabić to o czym my rozmawiamy... mam pare screenów to potem wrzuce... dostaliśmy bana na teście bo biliśmy Xuve a ten się GM-owi poskarżył :( nawet pz się bał wbić lol ..albo Mitzum uciekający przede mną i Urzą :P Tengu forever...

A Marco nie bądz taki pewien pamiętaj, że mamy sporo RP z power boltami :)

enderty
15-06-2007, 09:51
No no sorce to gówno xD

Mitzum z 76 Elderem nie mogli mnie zabić to o czym my rozmawiamy... mam pare screenów to potem wrzuce... dostaliśmy bana na teście bo biliśmy Xuve a ten się GM-owi poskarżył :( nawet pz się bał wbić lol ..albo Mitzum uciekający przede mną i Urzą :P Tengu forever...

A Marco nie bądz taki pewien pamiętaj, że mamy sporo RP z power boltami :)

wlasnie tez mi sie zdaje ze teraz palowie beda killerami jak wczesniej byli magowie i nawet najci tez moga combo zabic maga jak go strapuja bo wiadomo mfiki za slabo lecza

Master Bonczek
15-06-2007, 10:27
wOOt?!
http://img237.imageshack.us/img237/1341/uo0140ci5.png (http://imageshack.us)

Mitzum czemu uciekasz :'(
http://img207.imageshack.us/img207/1609/uo0142jl2.png (http://imageshack.us)
http://img169.imageshack.us/img169/3434/uo0138qz0.jpg (http://imageshack.us)
http://img207.imageshack.us/img207/1438/uo0147xy2.jpg (http://imageshack.us)
http://img242.imageshack.us/img242/8046/uo0137dq3.jpg (http://imageshack.us)k.us/img207/1609/uo0142jl2.png[/IMG][/URL]

st1L
15-06-2007, 13:21
Cos ostatnio malo sie dzieje w zwiazku z wojna. Cisza przed burza?
A co do update to Cipsoft powinien jednak inaczej zredukowac sile atakow poszczegolnych profesji.

enderty
15-06-2007, 16:44
A co do update to Cipsoft powinien jednak inaczej zredukowac sile atakow poszczegolnych profesji.

cisza przed upem :p
teraz i tak wszyscy na tutor servie siedza :p

Vacek
15-06-2007, 18:45
Czyżby battle?

Elite Anarxio down.

qatryk
15-06-2007, 18:59
Czyżby battle?

Elite Anarxio down.

+ Mlody Wilk .. Dorwani na BK huncie.

Salmonek
15-06-2007, 23:42
Shus ma tutora! :OOOO

a tak btw ... po tym update dopiero bedzie ciekawie ^^

st1L
15-06-2007, 23:52
Jun 15 2007, 01:24:12 CEST Died at Level 168 by a dragon lord
Juz na warlocku nie expi ^^

Vacek
15-06-2007, 23:55
Shus ma tutora! :OOOO

a tak btw ... po tym update dopiero bedzie ciekawie ^^

Dopiero zrobił? Jeśli tak, to na TS nie wejdzie, gdyż trzeba być tutorem od bodajże 22.05.07, aby być zaproszonym ^.^

Skramer
16-06-2007, 00:32
22:45 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Arcalod. He was killed by Helluxzii.

Rl setha

Shox'ik
16-06-2007, 10:54
http://rapidshare.com/files/37481383/darama_open_battle.rec.html
pada 2x Xeromax , Happy eleder od boat (65min) mine mw B)

Shox'ik
16-06-2007, 11:01
http://rapidshare.com/files/37485902/super_pk.rec.html

Jun 16 2007, 07:56:59 CEST Killed at Level 44 by Hampish

edit: soory ze ten filmik wkleilem tutaj a nie w wydazeniach z swiata bo sie jakos zamotalem,why no comments ? , filmiki czyste , wkleilem darashia battle bo niewidzialem nigdzie linku do tego batlle

Viltherius
16-06-2007, 14:35
sry podwójny post

Viltherius
16-06-2007, 14:40
http://rapidshare.com/files/37485902/super_pk.rec.html

Jun 16 2007, 07:56:59 CEST Killed at Level 44 by Hampish

edit: soory ze ten filmik wkleilem tutaj a nie w wydazeniach z swiata bo sie jakos zamotalem,why no comments ? , filmiki czyste , wkleilem darashia battle bo niewidzialem nigdzie linku do tego batlle

A co tu komentowac... HACKLINK

Daj sobie spokój już z tym "hackowaniam" bo i tak nikogo nie shackujesz a jeśli już ci sie uda to jakiegoś naba z p setem. Tylko forum zaśmiecasz i pośmiewisko z siebie robisz.Hmm... może tylko to cie zostalo:evul: w twojej marnej egzystencji.

st1L
16-06-2007, 15:18
Czysty... chyba ze podmieni, ja obejrzalem i w sumie nie jest za ciekawy ^^

qatryk
16-06-2007, 15:34
1. Morgaroth się zrespił.
2. Nasz Zulinek padł.
XD

Sir-Babolek
16-06-2007, 15:46

Wczoraj wieczorem został wprowadzony mały uptade na test server, siła Knightów i Pallów osłabła ale nadal jest niceee ( 54 rp z 82 dist , GS'a ubija 8-11 power boltami [ power bolt 6gp ] ). Magowie mają większy dmg SD, lecz z visa nadal nic konkretnego ;p.

st1L
16-06-2007, 15:58
LEpsze to niz nic... tylko jest problem bo z tego co wiem to z levelem tez bedzie szla sila u knightow i palkow wiec...

enderty
16-06-2007, 19:17
Wczoraj wieczorem został wprowadzony mały uptade na test server, siła Knightów i Pallów osłabła ale nadal jest niceee ( 54 rp z 82 dist , GS'a ubija 8-11 power boltami [ power bolt 6gp ] ). Magowie mają większy dmg SD, lecz z visa nadal nic konkretnego ;p.

mi sie cos zdaje ze tylko rozrzut sd zmienili ale zostawili srednia dlatego sie wydaje ze wiecej wala bo wyzsze max hit wchodza z rozrzutu

ktos napisal na forum xereny na tibia.com ze niby t hammer polecial ciekawe czy to prawda :/

Shox'ik
17-06-2007, 03:02
A co tu komentowac... HACKLINK

Daj sobie spokój już z tym "hackowaniam" bo i tak nikogo nie shackujesz a jeśli już ci sie uda to jakiegoś naba z p setem. Tylko forum zaśmiecasz i pośmiewisko z siebie robisz.Hmm... może tylko to cie zostalo:evul: w twojej marnej egzystencji.

Chyba ci sie cos w bani pojebalo , Skanowales ? co niby tam jest za keylooog ? jak to jest gayyloog to korwa pokaz z scana ;] a jak niemasz to sie korwa nieypowiadaj -.-, Filmik wiem ze niezaciekawy ale wkleilem bo pomyslalem mam to dam ;)

Skramer
17-06-2007, 13:18
Chyba ci sie cos w bani pojebalo , Skanowales ? co niby tam jest za keylooog ? jak to jest gayyloog to korwa pokaz z scana ;] a jak niemasz to sie korwa nieypowiadaj -.-, Filmik wiem ze niezaciekawy ale wkleilem bo pomyslalem mam to dam ;)

'korwa' ; o

Dadinz
17-06-2007, 14:10
korwa ale kotasy

Viltherius
17-06-2007, 17:05

Jak wcześniej wspomniał st1L najprawdopodobniej chciałeś podmienić pliki. Hmm bo po 1
99% nabskich hackerkow hackuje przez rapidshare
po 2
Data dołączenia: 16 06 2007 wez wyjdz bo korwa zal:)

Shox'ik
17-06-2007, 19:38
Jak wcześniej wspomniał st1L najprawdopodobniej chciałeś podmienić pliki. Hmm bo po 1
99% nabskich hackerkow hackuje przez rapidshare
po 2
Data dołączenia: 16 06 2007 wez wyjdz bo zal:)

A ty jak dolaczyles w styczniu to niedawales filmikow bo dopero co dolaczles ?
Jezeli niewiesz co tam jest to poco sie odzywasz ? i zucasz oszczerstwa na kogos 8o . To temat o wojnie zapomniales korwa :evul:
Jak masz cos to napisz w tibi niemasz niku obejzyj film :)

Piotrek Marycha
17-06-2007, 20:58
Jezeli niewiesz co tam jest to poco sie odzywasz ? i zucasz oszczerstwa na kogos 8o . To temat o wojnie zapomniales korwa :evul:

Do you speak polish?

qatryk
18-06-2007, 00:37
Alcas do Mitzuma : No dobra teraz ja jestem sprite, a Ty pragnienie :evul:

Goder
18-06-2007, 05:53
Moze mitzum niechce grac dlatego ze,wyjebalem mu 6,7k i mu sie szkoda kasy zrobilo... zal mi tego idioty(moze dlatego ze widzialem jego rl fote?):D:D

Pavvulonik
18-06-2007, 09:52

yyyy wyjdz ok ?. 8o

Piotrek Marycha
18-06-2007, 14:59
Moze mitzum niechce grac dlatego ze,wyjebalem mu 6,7k i mu sie szkoda kasy zrobilo... zal mi tego idioty(moze dlatego ze widzialem jego rl fote?):D:D

pochwal sie swoją fotą, tez sie posmiejemy

Dypek
18-06-2007, 22:04
Co taka cisza??
Co to za nowa gildia??

Kiras Resah

Jun 17 2007, 16:55:02 CEST Killed at Level 99 by Eldrax
and by Arefrius

TSmaster
19-06-2007, 01:55
00:47 You see a soul stone.
It weighs 0.30 oz.
It contains the essence of countless tormented souls.

00:47 You see a nose ring.
It weighs 5.00 oz.
It was the favourite trinket of the famous Horned Fox.

Udany dzien :)

Freddd
19-06-2007, 08:23
00:47 You see a soul stone.
It weighs 0.30 oz.
It contains the essence of countless tormented souls.

00:47 You see a nose ring.
It weighs 5.00 oz.
It was the favourite trinket of the famous Horned Fox.

Udany dzien :)

GZ 8o zawsze troche kasy wpadnie :D

Viltherius
19-06-2007, 22:53
Nowa wojna
Impartials vs Tevion

st1L
19-06-2007, 23:47
Vil~
Moze napisz dlaczego bo na forum xereny nic nie znalazlem : )
na forum xereny tibi.com oczywiscie

enderty
20-06-2007, 00:12
Nowa wojna
Impartials vs Tevion

rozwin temat pls :p

Freddd
20-06-2007, 00:16
Nowa wojna
Impartials vs Tevion
Z tego co ja wiem to zadnej wojny nie ma ale wszystko jest mozliwe

Jezeli ta wojna dojdzie do skutku to ja i Kuban bedziemy po stronie Impartials

Viltherius
20-06-2007, 10:04
Wczoraj Tevion chciało dorwac Greg'Paladyn'a na expie na EF ale sie im nie udało.:D. Potem wpadli do venore za nami i zaczeli krzyczec że wojna. Z tego co Gerg mi powiedział to raczej przystąpimy do tej wojny, Shus Crya pisał że jest po ich stronie. Powodu nie znam dlaczego chcieli zabic Gerga wg mnie to zwykła gildia pekerska, szukają guza to go im kto wkońcu nabije;).

Deklaracja z ich strony

http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1704697

Pavvulonik
20-06-2007, 18:20
Nowa wojna
Impartials vs Tevion

Jak bym mial uhy i kase to bym sie do was dolanczyl :D

Piotrek Marycha
20-06-2007, 21:46
ja bym w sumie mogl pomoc :p tak 4fun, tylko nie jestem jeszcze pewien czy uda mi sie zalatwic pacca w najblizszych dniach :>

enderty
21-06-2007, 07:32
Jak bym mial uhy i kase to bym sie do was dolanczyl :D

jak bys nie byl forum spamerem to bys tego nie napisal

Pavvulonik
21-06-2007, 08:32
jak bys nie byl forum spamerem to bys tego nie napisal

Jak bys nie byl forum spamerem to bys tego nie pisal :p

st1L
21-06-2007, 17:23
Ubija orsha~czy nie : DD ja mysle, ze nie bedzie komu o tej porze

enderty
21-06-2007, 21:10
Jak bys nie byl forum spamerem to bys tego nie pisal :p

wiem... xD

Skramer
21-06-2007, 21:59
eak malice got pwned.. ;f

Waldo1910
21-06-2007, 21:59
Nikt nic nie pisze...
Otto
Jun 20 2007, 16:14:15 CEST Killed at Level 117 by Hampish
and by Dankoo
Eak Malice
Jun 21 2007, 19:20:09 CEST Killed at Level 105 by Helluxzii

Mattrixo123
21-06-2007, 22:16
najjjz

btw Kogo obchadza fragi.Wazne ,ze padaja xD

Vacek
22-06-2007, 01:56
jest film jak padl eak~?

Master Bonczek
22-06-2007, 11:02
http://www.youtube.com/watch?v=H6l2KvKa2p8

Tutaj widać tylko moment zabicia, ale oczywiście biegła cała gildia tylko najszybsi mieli tą przyjemność z zabijania :D

Dadinz
22-06-2007, 15:26
http://www.youtube.com/watch?v=H6l2KvKa2p8

Tutaj widać tylko moment zabicia, ale oczywiście biegła cała gildia tylko najszybsi mieli tą przyjemność z zabijania :D

właśnie ostatnio się tak dziwnie składa, że to Helluxzii i Gladast są cały czas najszybsi

Waldo1910
22-06-2007, 16:57
No to chyba logiczne że są najszybsi

Dadinz
22-06-2007, 17:37
no tak, tylko że mi chodziło o to, że tylko oni ostatnio coś robią(czyt.fragują)

Sensitive
22-06-2007, 20:31
właśnie ostatnio się tak dziwnie składa, że to Helluxzii i Gladast są cały czas najszybsi

poprostu nie boja się wbiec w "tłum" xd i fraguja ;) co tu duzo gadac

enderty
22-06-2007, 22:32
no tak, tylko że mi chodziło o to, że tylko oni ostatnio coś robią(czyt.fragują)

to pisz o co ci chodzi :/

Dypek
23-06-2007, 10:13
Podobno Xazez zgnia w rl w wypadku samochodowym.

http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1708766

Ja sam nie wiem czy to jakis debilny zart czy prawda

Freddd
23-06-2007, 10:22
Podobno Xazez zgnia w rl w wypadku samochodowym.

http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1708766

Ja sam nie wiem czy to jakis debilny zart czy prawda

Tez jestem ciekaw czy to prwada czy tylko debilny zart

Bykunn
23-06-2007, 10:45
Jak się dowiedziałem o śmierci Xazez'a mało nie spadłem z krzesła ... Mino, że go nieznałem jest mi bardzo smutno z powodu Jego odejścia. Jestem w 99% przekonany, że to jednak nie jest żart (chociaż cały czas wierze, że tak)...
Sądzę, że powinniśmy porozmawiać z Tengu (głownie z Nargoriel'em) na temat zawieszenia wojny chociażby na jakiś czas ...

Yours Bykunn

Freddd
23-06-2007, 11:02
Marco jezeli wiesz cos na temat Xazez'a to napisz wszyscy jestesmy ciekawi czy to prawda czy to jakis zart

wrogonastawiony
23-06-2007, 11:41
Hmmm czy on czasem nie jest w śpiączce ? Niebardzo rozumiem co oni wszyscy tam na tibia.com pisza..

Last login: Jun 22 2007, 01:01:37 CEST

?!

Aldruhn of Aldora
23-06-2007, 12:29
To wszystko niestety prawda, jest w spiaczce. Nie mamy wiecej informacji. Zawieszenie wojny? Napiszcie na tibia.com forum to pomyslimy. I nawet nie piszcie ze ja tam nie mam nic do gadania bo to zalosne jest ;)

Waldo1910
23-06-2007, 13:47
Hmmm czy on czasem nie jest w śpiączce ? Niebardzo rozumiem co oni wszyscy tam na tibia.com pisza..

Last login: Jun 22 2007, 01:01:37 CEST

?!

Pewnie passy maja do niego, a ten last login to przed wypadkiem chyba więc co sie dziwisz. Szkoda chłopaka

Freddd
23-06-2007, 14:33
Miejmy nadzieje ze wróci do zdrowia. Huj tam ze to szwed i ze z Tengu ale szkoda go. :(

Waldo1910
23-06-2007, 17:30
It was JOKE. lol :confused: nie mają ludzie o czym zartowac

Piotrek Marycha
23-06-2007, 19:29
z tego co powiedzial Xagroz to autor tematu sobie zrobil jaja nie pytajac o zdanie nikogo

Freddd
23-06-2007, 20:12
To dlaczego Marco na tym forum napisal ze Xazez jest w spiaczce?? Jaja sobie z nas robi czy co ? Teraz juz sam nie wiem czy wierzyc Marcowi czy Xagrozowi.

Dadinz
23-06-2007, 21:31
To dlaczego Marco na tym forum napisal ze Xazez jest w spiaczce?? Jaja sobie z nas robi czy co ? Teraz juz sam nie wiem czy wierzyc Marcowi czy Xagrozowi.

a według ciebie lepiej poinformowany jest Marco,który zna go tylko z tibii, czy Xagroz, który Xazeza zna z rl? Marco gówno wie i może się opierać tylko na tym co piszą na forum, albo na tym co powiedzą mu kumple Xazeza

Aldruhn of Aldora
23-06-2007, 21:41
Tak naprawde to nikt z nas nie wiedzial, nawet Nomsi

Dadinz
23-06-2007, 21:50
Tak naprawde to nikt z nas nie wiedzial, nawet Nomsi

no właśnie wszyscy gówno wiedzieli i mogli się opierać na tym co jakiś idiota pisze na forum

Dypek
23-06-2007, 22:11
hmm co to za nowa gildia dlaczego nie ma juz wk?

Golden'Fanatyk
24-06-2007, 00:23
Florre is still alive!

Psn się okazał zjebem, jak można sobie z czegoś tak poważnego jaja robić :(

Piotrek Marycha
24-06-2007, 00:58
hunta mu!! to sie oduczy głupich żartów ! xd

Dadinz
24-06-2007, 01:31
gz anni,widzę że się pospieszyliście żeby zrobić anni przed update, szkoda że Kavare padł

Golden'Fanatyk
24-06-2007, 01:37
Gratz "udanego" annih, szkoda Kavare, ale cóż.. :confused:

btw, kto co wziął ?

Vacek
24-06-2007, 10:26
Gratz "udanego" annih, szkoda Kavare, ale cóż.. :confused:

btw, kto co wziął ?
Coś was WBK wybija po trochu ;]

Freddd
24-06-2007, 11:26
a według ciebie lepiej poinformowany jest Marco,który zna go tylko z tibii, czy Xagroz, który Xazeza zna z rl? Marco gówno wie i może się opierać tylko na tym co piszą na forum, albo na tym co powiedzą mu kumple Xazeza

Nie wiedzialem ze Xagroz to rl kumpel Xazez'a.

Skramer
24-06-2007, 15:42
Mattrixo - SOV
Demolitius - SCA
Eldrax - SOV
Kavare.. mial wziasc sova

http://img527.imageshack.us/img527/7500/skramereqbd1.jpg

Skramer i jego wymazone eq :o

Mattrixo123
24-06-2007, 16:08
Dla tych co nie wieza

http://foteka.pl/full/7eb203c9688d172531808d5f01c817ad.jpg (http://foteka.pl/7eb203c9688d172531808d5f01c817ad)

;]

abarth
24-06-2007, 16:15
Gratulacje panowie, dobra robota B)

Golden'Fanatyk albo w huja walisz albo serio jestes ownerem Falcona, Niesamowitego~ i Varene :p

Vacek
24-06-2007, 19:01
Gratulacje panowie, dobra robota B)

Golden'Fanatyk albo w huja walisz albo serio jestes ownerem Falcona, Niesamowitego~ i Varene :p

Golden'Fanatyk kupił falcona ;)

Waldo1910
24-06-2007, 20:10
http://www.youtube.com/watch?v=ek2Jvwemp4A

Master Bonczek
24-06-2007, 20:23
Gz my friends :*

Kavare ze mną pojdziesz to zrobimy :P

Jak sie filmik podoba?XD

Golden'Fanatyk
24-06-2007, 20:57
fajny filmik, szkoda Kavare ;S bylo tak blisko..

Freddd
24-06-2007, 22:20
Filmik fajny. Szkoda tylko ze Kavare padl ale cóz nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo z Tengu ostatnio nikt anihi nie wykonal bo all padli a z Synergy wykonaly 3 osoby GZ panowie i oby tak dalej :)

Skramer
24-06-2007, 23:26
Marco czyzby w koncu sie to stalo? wywalili Cie z Tengu? :(

NIE MARTW SIE I TAK NIE JESTES WYPLACONY Z WOJNY ; O

strausss
24-06-2007, 23:44
Nie tylko Marco ,Samek tez do żadnej gildii nie należy.
Hmm, czyżby podpisanie szwedzkiej volkslisty to juz za mało? ;)
A tak na poważnie, to ciekawe dlaczego.

Pavvulonik
25-06-2007, 00:19
Marco co sie stalo co sie stalo ?

Vacek
25-06-2007, 00:25
Oj Panowie pierdolicie smuty... Z tego co wiem polecieli za to, że nie używali Vent. Niedługo pewnie wrócą.

Lazek
25-06-2007, 03:57
Falcon Morales, czemu mi huntujesz Tiltrapa? :confused:

Może jakis sensowniejszy powód a nie.. "ugly nick" 8o

Aldruhn of Aldora
25-06-2007, 10:04
Haha nomsi sie wkurzyl ze na vent nie siedzimy xDDD
Spoko nie martwcie sie to tylko tak na pokaz zrobione :p dzis wracamy :p

Dadinz
25-06-2007, 22:26
Falcon Morales, czemu mi huntujesz Tiltrapa? :confused:

Może jakis sensowniejszy powód a nie.. "ugly nick" 8o

za ten brzydki ryj, który masz w podpisie cię huntuje chyba

@Marco
módl się żeby nie było inaczej bo jak nie to na Xerenie jesteś raczej skończony

Waldo1910
25-06-2007, 23:45
Skullita, Hulabaloo, Julietta Enlia i Zee'Bomba 0wn3d na annihi :) znam to uczucie :D
"dzis wracamy :p" :D

Lazek
25-06-2007, 23:49

@Marco

...to zdjęcie znalazłem na www.alejaja.pl :).

Macie moze jakies filmiki które moge przerobic i wstawic na Youtube.com?
..bo mi sie bardzo nudzi..z gory dzieki :)

PS: Osobiscie nic nie mam do polakow grajacych dla tengu ;]. Jak ktos powiedzial, bodajze Falcon.. liczy sie friendship a nie patryiotyzm. :)

Blood Angel
26-06-2007, 02:56

@Marco
Chlopak sie pyta a ty kurde mu głupio odpowiadasz -.-" czemu ku**a udajesz wielkiego "masthe"? ehhh?
P.S Moze jakiegos trapa byscie przeprowadzili bo na Xerenie jest spokoj az dziwne. =]

Dadinz
26-06-2007, 03:19
Chlopak sie pyta a ty kurde mu głupio odpowiadasz -.-" czemu ku**a udajesz wielkiego "masthe"? ehhh?
P.S Moze jakiegos trapa byscie przeprowadzili bo na Xerenie jest spokoj az dziwne. =]

no i dobrze, że się pyta, chciałem tylko żebym wyjebał to zdjęcie z podpisu bo za dużo miejsca zajmuje.

P.S. "masthe" hahaha rox

Viedzminek
26-06-2007, 03:41
Falcon się kurwa zrobił evul skull hunter, chociaż te dojechanie tego 35+ knighta w Carlin było dobre, bo to brazyl :p

Golden'Fanatyk
26-06-2007, 05:54
Falcon się kurwa zrobił evul skull hunter, chociaż te dojechanie tego 35+ knighta w Carlin było dobre, bo to brazyl :p

jak się nie ma kasy , to trzeba jebnąć jakieś PA albo ubić skulla , takie życie :)

Aldruhn of Aldora
26-06-2007, 11:45
Nie martwcie sie o mnie na zapas ;)
Nomsi po prostu chce zeby wszyscy byli aktywni.

wrogonastawiony
26-06-2007, 11:50
F. Morelas ownera zmienił ?!

Vacek
26-06-2007, 19:28
Ta ;dsasfasgagaas

Vacek
26-06-2007, 23:39
Name: Pold kucyk Ertes
Jun 26 2007, 22:27:18 CEST Killed at Level 97 by Hulabaloo
and by Happy Elder of Boat

hihiehiehi
7 knightów, Gath i Hula \o/

Freddd
28-06-2007, 13:48
po update tibiaauto nie działała szukałem 1h i znalazłem aktualizacje:
http://www.megaupload.com/?d=7MB24D46:o

Wyjdz i nie wracaj. Kurwa czy wam sie nie znudzi z tymi linkami ??

Deemer
29-06-2007, 09:09
Mitzum
Jun 28 2007, 02:40:19 CEST Died at Level 182 by a frost dragon

buauahuahauhau