Pokaż pełną wersje : Wannabe Kamikaze VS Tengu
wrogonastawiony
16-05-2007, 18:04
Skoro nam zamkneli temat z ogolnymi wydarzeniami i mamy caly, oddzielny dzial to niech ten temat bedzie poruszal tylko sprawy wojny.
No to na poczatek moze niech ktos opisze wczorajsza bitwe ?
Waldo1910
16-05-2007, 18:33
Akcja zaplanowana przez nas nie wyszla, zajebali Urze i Allkena. Wróciliśmy do dp, szwedzi nasi wpadli i poszlismy sie bić bez planu :P Tym razem Tengu mialo lepsze noob power i dzieki temu padl Degarn, Helluxzii. Potem pobieglismy na d lair. Nasz najwyższy najt to był Fabiano. Tengu chciało jebnąć go na mostku z gfb combo. Pierwszym razem nie wyszlo, ale na drugim combo juz padł bo chyba Mitzum jebnął sd a reszta gfb xD
Akcja zaplanowana przez nas nie wyszla, zajebali Urze i Allkena. Wróciliśmy do dp, szwedzi nasi wpadli i poszlismy sie bić bez planu :P Tym razem Tengu mialo lepsze noob power i dzieki temu padl Degarn, Helluxzii. Potem pobieglismy na d lair. Nasz najwyższy najt to był Fabiano. Tengu chciało jebnąć go na mostku z gfb combo. Pierwszym razem nie wyszlo, ale na drugim combo juz padł bo chyba Mitzum jebnął sd a reszta gfb xD
No to nie fajnie a ja mam zajebiscie zla wiadomosc zhakowali mnie i tyle jak cos zlego to nie ja ......
Lapcie filmik:P
http://rapidshare.com/files/31567102/warrr.rec
co do bitwy...bylo minelo;/
18:49 Daster Thoro [84]: 8:48 YOU SEE A DEAD HUMAN (VOL:10). YOU RECOGNIZE MITZUM. HE WAS KILLED BY KAVARE. who next ? :>
Narzszcie cos sie zaczelo dziac :) GZ i oby tak dalej :)
May 17 2007, 18:48:31 CEST Killed at Level 183 by Gladast
and by Kavare
imossible is nothink xD
wrogonastawiony
17-05-2007, 20:11
Otwierajac teraz forum, a nastepnie wchodzac do dzialu Xerena pomyslalem sobie: "Kurde fajnie by bylo jakby mietka uwalili"..
xD xD ;D =D ; ]
:cup:
Teraz tylko czekac az ktos z WK film zapoda xD
wrogonastawiony
17-05-2007, 20:16
zakiya
May 17 2007, 18:42:46 CEST Killed at Level 132 by Gladast
and by Korun Dore
Hólabaló
May 17 2007, 18:22:44 CEST Killed at Level 116 by Gladast
Name: Kiiro
Banished: until Jun 16 2007, 18:38:29 CEST because of excessive unjustified player killing
GZ! xD hestescie boscy :)
Master Bonczek
17-05-2007, 20:44
\o/
Niestety nikt nie ma filmy z tego co wiem... bo Szwedzi na pewno nie dadzą :P Chyba, że jakiś noobchar od nas nagrywał...
A zaczynalem czarno widziec koniec tej wojny..
GZ
wrogonastawiony
17-05-2007, 20:49
Ja bym proponował teraz wyjsc w expa.. nic ich bardziej nie zdoluje jak zarobicie bonusowo po levelku =D
Piotrek Marycha
17-05-2007, 20:54
nie ma filmuuuuu???????? aaa :///// no nie nie zobacze jak pada mitzum, musicie go zabic jeszcze raz i tym razem nagrywac! :P
A Xerena kiedyś była taka fajna... Pamiętam, jak miałem pro od Domensticus i biegałem z bohami i b robem jak mialem rsa. No coz, szkoda, że Arnold, Phy i pare innych osob juz nie gra.
Pavvulonik
17-05-2007, 23:51
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1651850
W tym topicu mitzum w*****ony po dedzie pisze kto ma ile zaplacic :D
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1660864
A w tym pisze ze bendzie retired muahahah.Jak to by byla prawda to szanse na wygrana polakow wzrosly by o 20 % ale niewiem czy to niejest kolejna sztuczka swe:D
Najwazniejsze to odbic sie od dna : )
a po ostatnim battle bylismy blisko dna...
Sir-Babolek
18-05-2007, 00:37
Ja bym proponował teraz wyjsc w expa.. nic ich bardziej nie zdoluje jak zarobicie bonusowo po levelku =D
Taaa oni na to czekają :), wszyscy są off wyjdziecie expić, lognie sie pare osób ubiją i poczekają aż troche was przyjdzie i lognie sie cala gildia ^.-. W thais tak bylo ostatnio... :/
Mattrixo123
18-05-2007, 09:09
Kazdy wie ze to jest sciema.Bedziemy expic ,a oni logna w 5 grup po 3 osoby i pujda na kazdego:S
Ronzidiov
18-05-2007, 14:34
lol to na 99% jakaś zagrywka tengu chociaż nie wiem co to ma na celuale bardzo ale to bardzo wątpliwe żeby ktokolwiek po 1 dedzie przestał grać, może chcą żeby WBK wyszło im na open battle i poczulo sie jeszcze pewniej i wtedy mitzum sie lognie i bedzie walczyl czy cóś, jedno jest pewne to niemozliwe zeby taki h-lvl przestal grac po 1 dedzie i jeszcze przez war fraga... Oni cos kombinuja bo duzo tengusow napisalo pod jego postem proszac go zeby nie odchodzil xD
Poprostu to jest sciema ale do czego to ma prowadzic to nie wiadomo xD
wrogonastawiony
18-05-2007, 15:22
Mitzum sobie beke z nas robi.. on wcale nie przestaje grac tylko na swoj sposob smieje sie z tlumu tych ludzi ktorzy na forum pisza w kazdym temacie "bye mitzum".. on nam tylko pokazuje ze jeden dead o niczym nie przesadza =]
@Mattrixo
Wczoraj akurat to oni byli lekko rozbici, bez knightow (sprawdzalem logowania) i jednak mozna bylo poexpic bo widze ze Gladast levela se podbil ;p
Dzisiaj lvlek weszedl mi i Gamio:) no a wczoraj nie zapominajcie ze lvl wbil jeszcze Duktigast:)
btw. 21:42 You advanced in distance fighting.(89 suxx):P
May 18 2007, 22:31:23 CEST Killed at Level 110 by Gladast
LOL! a mailem nadzeje ze nowy owner varene im pomoze...
No i się zaczęło. Polacy zaczeli sie wybijać. To już następna osoba wzięta za szpiega, czy kogo tam.
No i się zaczęło. Polacy zaczeli sie wybijać. To już następna osoba wzięta za szpiega, czy kogo tam.
wyjdź <10 znaków>
Sir-Babolek
19-05-2007, 01:51
Witam
O to jak WBK traktuje " znajomych "
http://www.***********.com/784853617.html ( txt nie key logger xd [ s p e e d y s h a r e ] )
, akcja działa sie na hydrach spot górny ... do samego dp.
Pozostawie to bez komentaża, jak tak dalej pójdzie to nikt was nie wspomoże ^.-
Enjoy
Imposible its nothing
Mimo Adriana inwencji w pomoc, postanawił że pierdzieli to :).
Bye
no jak ktos powiedzial to gladast wbil +1kk expa a z tengu nikt nie expil wczoraj :p jestescie blisko sukcesu :) tylko zawsze badzcie czujni
no jak ktos powiedzial to gladast wbil +1kk expa a z tengu nikt nie expil wczoraj :p jestescie blisko sukcesu :) tylko zawsze badzcie czujni
Mylisz się... jeszcze długa droga
Ronzidiov
19-05-2007, 22:16
Ta jeszcze daleka droga a dzisiaj taka akcyjka, którą wykręciliśmy potym jak sobie biegałem pod depo a dydem wpadł i załadował mi 2 sd potem zaś wpadł i walnął se ue ;]
May 19 2007, 19:37:29 CEST Killed Dydem at Level 60 ok
a tu filmik z akcji:
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/24778
Ta jeszcze daleka droga a dzisiaj taka akcyjka, którą wykręciliśmy potym jak sobie biegałem pod depo a dydem wpadł i załadował mi 2 sd potem zaś wpadł i walnął se ue ;]
May 19 2007, 19:37:29 CEST Killed Dydem at Level 60 ok
a tu filmik z akcji:
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/24778
no i dobrze ze zescie go ubili :p
No troche spóźnione gratulacje ale co tam więc
Po 1 : Za zabicie Mitzuma, która na forum robi se jaja ale tak jak któs napisał na forum w domu pewnie płakał :p
Po 2 : Za te lvl które wpadły :)
I nie wiem czy ktoś zauważył z was ale na forum Tibia.com wróciła jedna osoba on ma nick Ferorgit który tyle razy gasił już playerów z Tengu że to aż miło. Zna go może ktoś, gdyż dziwny to typ gdyż pisze że jest polakiem a gada tylko po angielsku a taki ktoś jak on przydałby nam się umie zgasić innych xD
Pavvulonik
20-05-2007, 12:01
Wiem ze to jest temat o xerenie ale powinnismy byc dumni ze najlepszym graczem w tibi jest MDW (polak) ostatnio troszke mu odjebalo
http://www.erig.net/xphist.php?player=Mateusz+Dragon+Wielki
:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
Nacpany_Wlodek
20-05-2007, 13:45
Wiem ze to jest temat o xerenie ale powinnismy byc dumni ze najlepszym graczem w tibi jest MDW (polak) ostatnio troszke mu odjebalo
http://www.erig.net/xphist.php?player=Mateusz+Dragon+Wielki
:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
Ale "tylko" troszkę
20 May 2007 +14,141,141 1 325 564,374,796
14 Mln Expa w jeden dzien to juz trzeba miec nasrane troche ;p
A tak wogule z tego co zobaczlem to sa 3 gildie ktore walacza przeciwko tengu. Dlaczego sa az 3 nie mozna zrobic poprostu jednej?
wrogonastawiony
20-05-2007, 15:29
O nawet nie zauwazylem ze wczoraj ogarneliscie te gnide Tyska ;p Nalezalo mu sie bo ostro wchodzi w dupe szwedom i do tego chyba podaje sie za węgra.. ;p
No troche spóźnione gratulacje ale co tam więc
Po 1 : Za zabicie Mitzuma, która na forum robi se jaja ale tak jak któs napisał na forum w domu pewnie płakał :p
Po 2 : Za te lvl które wpadły :)
I nie wiem czy ktoś zauważył z was ale na forum Tibia.com wróciła jedna osoba on ma nick Ferorgit który tyle razy gasił już playerów z Tengu że to aż miło. Zna go może ktoś, gdyż dziwny to typ gdyż pisze że jest polakiem a gada tylko po angielsku a taki ktoś jak on przydałby nam się umie zgasić innych xD
a ja zauważyłem, że liżesz dupę zulinowi w Commencie na Tibia.com
I kurwa co z tego post jest stary a dawał mi pro za darmo wiec jesli mu dziekuje to znaczy ze lize mu dupe pojebany jestes jakis,
I kurwa Siicko dziwka mnie zajebała ;/ kurwa jebane outlaws jednak zaczynam wierzyc w posty niektórych ze jak wbk bedzie panowac to bedzie tutaj gorzej
Waldo1910
20-05-2007, 17:19
20 May 2007 +14,141,141 1 325 564,374,796
14 Mln Expa w jeden dzien to juz trzeba miec nasrane troche ;p
A tak wogule z tego co zobaczlem to sa 3 gildie ktore walacza przeciwko tengu. Dlaczego sa az 3 nie mozna zrobic poprostu jednej?
Oświeć mnie kto oprócz Outlaws i Kamikaze walczy :baby: NIKT. A jesli chodzi ci o gildie Zeptoo to oni nie są ani z nami ani z Tengu
to mozesz mi powiedziec dlaczego kurwa outlaws bija polakow ?? niedosc ze kurwa pomagasz a poznije cie zabijaja poprostu wy*****scie
Mozna powiedziec ze ta gildia Zeptoo nam pomaga wczoraj np. bili knighta Hampisha:)
Poza tym jestem w tej gildii sorcem i spoko typy:P
wrogonastawiony
20-05-2007, 18:27
@Yashano
spojrz na swoj komentarz... i ty sie dziwisz ?
Masz u niego pro, to niby twoj "kumpel" czyli oni to rozumieja ze jestes po ich stronie.. a jezeli kupiles od niego pro za kase = placisz im czyli ich wspomagasz i wlasnie za to dostajesz po lapach.. a z twojego komentarza mozna szybko to wywnioskowac. :)
@up nie płaciłem mu nigdy poprsotu gadałem z nim i powiedział że jestem spoko i dał mi pro przed wojną ono coś znaczyło teraz już nie, ale poprostu niechciało mi sie zmieniac komenta
A pozatym ty chyba kurwa nie wiesz co to znaczy random peking oni wpadają do jaskini i jak masz wyżej niż 50 lvl to cie leją i to wszystko
nie chciało ci się zmieniać comment, a teraz lvl ci się chce odrabiać? a i powiedz mi w czym ty pomagałeś? Lizałeś dupy na forum tibia.com, że niby masz kumpli po obu stronach a jak dałeś temat, że niby jesteś retired na forum to cię wszyscy olali i nikt nic nie odpowiedział? to chyba masz w chuj kumpli, zulin miał rację że spoko jesteś
wrogonastawiony
20-05-2007, 18:56
@up nie płaciłem mu nigdy poprsotu gadałem z nim i powiedział że jestem spoko i dał mi pro przed wojną ono coś znaczyło teraz już nie, ale poprostu niechciało mi sie zmieniac komenta
A pozatym ty chyba kurwa nie wiesz co to znaczy random peking oni wpadają do jaskini i jak masz wyżej niż 50 lvl to cie leją i to wszystko
No co poradzisz... od dawien dawna tak bylo ze zawsze obie strony robia pa, bija slabszych i to jest oczywiste. Rownie dobrze mogl ci tam ktos z tengu wpasc, przeciez jak chca kogos zajebac to nie pytaja sie komu kibicuje :)
Z drugiej strony.. nie supportujesz ich ani im nie pomagasz, jedynie co mogli pomyslec po komentarzu toze pomagasz tengu ;p Moze im kibicujesz ale wlasnie wiekszosc polakow boi sie o swoje potacie i sie z tym nie ujawnia.. a moze by tak zrobic jakas gildie supporterow i pomagac ? A jezeli juz boicie sie ujawniac to chociaz wysylac jakies drobne ilosci run =]
No co poradzisz... od dawien dawna tak bylo ze zawsze obie strony robia pa, bija slabszych i to jest oczywiste. Rownie dobrze mogl ci tam ktos z tengu wpasc, przeciez jak chca kogos zajebac to nie pytaja sie komu kibicuje :)
Z drugiej strony.. nie supportujesz ich ani im nie pomagasz, jedynie co mogli pomyslec po komentarzu toze pomagasz tengu ;p Moze im kibicujesz ale wlasnie wiekszosc polakow boi sie o swoje potacie i sie z tym nie ujawnia.. a moze by tak zrobic jakas gildie supporterow i pomagac ? A jezeli juz boicie sie ujawniac to chociaz wysylac jakies drobne ilosci run =]
Drogi wrogonastawiony czemu boisz się pokazać chara? Wogule pomogłeś kiedyś wbk? A może trzymasz się z tengu. X(
PS: to nie zarzuty tylko pytania.
Yashano
Niektórzy poprzednicy dobrze mówli że sam sobie zasszkodziłeś swoim komentem na tibi.com z kąd on kurwa miał wiedzieć że to jest stary post itp
PS to jest moja opinia i zaraz mi tu nie kurwuj że jestem zjebany itp:]
May 20 2007, 20:58:58 CEST Killed at Level 91 by Hampish.
Korun padł:/
@Yasha~
Ty pierdolony lizy dupie. Masz u mnie hunta. Dobrze pamietam jak lizales dupe mitzumowi na forum i innym kurwom z tengu. Zulin jest spoko, jest rowniez moim kolega ale to, ze wyzbywasz sie honoru piszac na forum, ze mitzum na pewno nie jest winny bo jest spoko bo z nim gadales i w ogole, stawia cie w oplakanej sytuacji. A co do tego na F to huj z tego ze moze gasic szwedow na forum? Ja tez moge i juz zgasilem nie raz. Nie wszyscy mowia po angielsku tak nieudolnie jak ty.
Nie przeklinajcie bo znowu nam temat zamkna:p. Mispex Powiedz zeby mi inva dali do tej gildi Outstanders.
kruliczek
21-05-2007, 14:27
May 20 2007, 20:58:58 CEST Killed at Level 91 by Hampish.
Korun padł:/
walić to, nie grałem w tibie od niemal roku, a teraz walczę 4fun, i tak mam więcej fragów niż death'ow ;p jak już się raz podpadnie Tengu to nie ma co płacić, mam w tym spore doświadczenie ^^
ej dajcie invite "kinollek" do jakis helpersow i napiszcie nazwe gildii bo mnie z DT wywalili za posty przeciwko tengu
ej dajcie invite "kinollek" do jakis helpersow i napiszcie nazwe gildii bo mnie z DT wywalili za posty przeciwko tengu
Nie ma kamikaze helpers ;<
Tak kurwa lizanie dupy po pierwsze mozna to i nazwac lizaniem dupy a co ty kurwa nikomu nie lizałes dupy ?? Jak ci blokowałem hydry to jak wpadł Snetripp to mówiłeś takie rzeczy że wszystko wskazywalo że bys mu pałke postawił, tak samo było w depo w ankh oni po tobie jeździli a ty sie uśmiechałes i minki strzelałeś w stylu :) yes lol i to kurwa wszytsko a ja tylko przytaknełem że ktoś tam został zabity bo Mitzum miał powód po pierwsze dlatego że miał ten powód bo Alcas miał wtedy skulla pierwszy a po drugie przytaknełem że mitzum nie mówi nic w stylu thx 4info my bro itd i to kazdy wie kto z nim gadał wiec wal się ja przynajmniej nie dawałem jakiś nowych tematów ze niby mnie hakli i to ten haker bił kolesi mitzuma wiec kto jak kto to tu o lizniu dupy wiesz najwiecej wiec zamknij jebana morde...
@ktoś
Nie pomagałem, mylisz się w Ab mitzuma blokowałem chociaż to a ty co kurwao robiłeś ??
Tak kurwa lizanie dupy po pierwsze mozna to i nazwac lizaniem dupy a co ty kurwa nikomu nie lizałes dupy ?? Jak ci blokowałem hydry to jak wpadł Snetripp to mówiłeś takie rzeczy że wszystko wskazywalo że bys mu pałke postawił, tak samo było w depo w ankh oni po tobie jeździli a ty sie uśmiechałes i minki strzelałeś w stylu :) yes lol i to kurwa wszytsko a ja tylko przytaknełem że ktoś tam został zabity bo Mitzum miał powód po pierwsze dlatego że miał ten powód bo Alcas miał wtedy skulla pierwszy a po drugie przytaknełem że mitzum nie mówi nic w stylu thx 4info my bro itd i to kazdy wie kto z nim gadał wiec wal się ja przynajmniej nie dawałem jakiś nowych tematów ze niby mnie hakli i to ten haker bił kolesi mitzuma wiec kto jak kto to tu o lizniu dupy wiesz najwiecej wiec zamknij jebana morde...
@ktoś
Nie pomagałem, mylisz się w Ab mitzuma blokowałem chociaż to a ty co kurwao robiłeś ??
ja robię sd i niekiedy chodzę na akcje noob charami panie Yashano aka Ferorgit
Oki teraz mnie wkurzyles X( Wogule nie wiesz co sie tam stalo i gadasz? Zobaczyles ssa jak dalem na forum? Nie?? To skad mozesz osadzac?? Bo oczywiscie Mitzum nigdy nie klamie na forum i zawsze ma powody. A po 2 to z tym "oki thx 4 info" to moj kumpel rl tak mi wyslal msg na gg to je wkleilem na forum dopiero 5 dni pozniej zczailem sie ze mnie w ch**a zrobil. RL dostal ostro w piz** a reason dlaczego padlem jest nieznany. Nie skomentuje ze na Screenie bylo widac kto tu mial skulla ale oczywiscie tacy inteligentni ludzie jak Ty wiedzą najlepiej i są albo ślepi albo głupi skoro bylo widać na screenie że Mitzum mial skulla. Poszukam screena i zaraz zedtuje:evul:
http://img227.imageshack.us/img227/7981/mitzumchuj2jy3.gif
troszke dlugo się włącza :/
Uci3kini3r
21-05-2007, 20:14
Dobra juz spokuj, jak cos jeszcze komus nie pasuje to sobie na gg pogadajcie, bo tu zaraz znowu nam temacik zamknął i tak będzie ciągle, aż nam zabraknie pomysłów na nazwy xD
Aldruhn of Aldora
21-05-2007, 20:24
Haha go go go WBK czekamy na was caly czas. Moze open battle?:D
Tengu _/
Wez Marco nOObie wy*******aj z tego forum
Jak chcesz se "pohailować" Tengusów to idz se na jakieś szwedzkie stronki tibijskie ;)
i wogóle żal mi ciebie chłopczyku idz se poliż dupy tengu do gwinta bo cie jeszcze wyjebią z tamtąd i będzie żal :(
Nacpany_Wlodek
21-05-2007, 20:37
Sorry za offtop, ale pytanie do Marca - w której koninskiej szkole sie uczysz ?
Tengu _/
Wez wy*******aj stad lizodupie. Kurwa gdzie twój patriotyzm zamiast z polakami trzymac to lizesz dupe szwedom zobaczymy po wojnie Tengu cie wyjebie z gildi i pewnie jeszcze hunta ci zajebia zobaczymy czy wtedy bedzie ci do smiechu :baby:
Co ta Tibia robi z ludźmi... Nie chce bronić ani osłaniać Marca ale każdy podejmuje swoje decyzje, za kim się jest, komu pomagać a komu nie. Marco przyłączył się do Tengu tak jak ***** do Wannabe. Zobaczymy jakie będą tego skutki. Nie bierzcie mnie za lizidupe .
PS: ****** -to imiona :}
ehh...Nie dziwi mnie gadanie Marca wie ze maja najlepszych sorcow itd. no ale dalej wola nas na openke widocznie mamy pare razy lepsze pvp jak tak postepuje bo co to za przyjemnosc zabijac duzo slabsza ekipe;D
Aldruhn of Aldora
21-05-2007, 21:18
Ja bylem w Tengu zanim zaczeliscie tam grac. Rotfl smieszycie mnie xDDDD
@WLodek
a ty?xd
Master Bonczek
21-05-2007, 21:35
Marco, jedyne co zrobiłeś w tej wojnie to padłeś i tylko dopisujesz zdobyte fragi na forum, a więc stfu... taki cwaniak jesteś na openki byś latał jak macie takich sorców to użyj mózgu kto by wygrał -.- wczoraj jakoś wybiegliśmy i co? cofaliście się jak pipy... fartem tylko Koruna zabiliście a byli od was wszyscy najlepsi sorce... żebyśmy mieli równe lvle to byś zobaczył co to znaczy open battle -.-
@All ktorzy tak bardzo kochaja marca ^^
Wy myslicie przed pisaniem posta? hah kurwa all mowia ze to zdrajca , ja pierdole wy macie najebene w tych glowkach, KTO MOWIL ZE TO WOJNA KRAJOW ? 8o
haha jak by to byla wojna Swe- PL to zobaczcie jakie byly w sklady... Samek(111ek) i Marco(118ek) byli by w PL a w Swe byli by Gladast(127),Degarn(109rp),Helluxzii(148ms),Siicko (102rp) i pare innych osob czyli jak by bylo tak jak wy myslicie ZE TO WOJNA KRAJOW to bysmy mieli lipnie :D
A wiec panowie zostawcie Marca i Samka w spokoju to ich sprawa z kim sa :)
Relax, take it easy.
Pozdrawiam :)
Yash~
Ty kurwa pajacu wtedy gral bohun aka paulinka. I za to wlasnie ze gowno wiesz a bluzgasz na forum masz juz hunta do kwadratu.
Aldruhn of Aldora
21-05-2007, 22:11
Marco, jedyne co zrobiłeś w tej wojnie to padłeś i tylko dopisujesz zdobyte fragi na forum, a więc stfu... taki cwaniak jesteś na openki byś latał jak macie takich sorców to użyj mózgu kto by wygrał -.- wczoraj jakoś wybiegliśmy i co? cofaliście się jak pipy... fartem tylko Koruna zabiliście a byli od was wszyscy najlepsi sorce... żebyśmy mieli równe lvle to byś zobaczył co to znaczy open battle -.-
Bylem w kazdej walce poza ostatnia, bilem was kiedy wygralismy 13-1. Zabilem Fabiano Knighta w 1 walce. Walczylem 10000 razy wiecej od ciebie i przynajmniej nie placilem i nie blagalem o wolnosc tak jak ty miesiac temu kiedy mielismy wszyscy z ciebie wycie jak prosiles o paymenta Nomsiego. Moze nie pamietasz? To moj ostatni post do ciebie i do reszty tych nieudanych marzycieli, TRZEBA BYLO WBIJAC LVLE A NIE TERAZ JECZEC ZE SA MALE. Na Aldorze jestem w Polskiej gildi, na Xerenie w Szwedzkiej. Nie ma dla mnie znaczenia narodowosc tylko friendship ;]
Marco jezeli to jest wojna WK vs Tegnu to dlaczego ja i Kuban'Amagorius jestesmy hunted i jeszcze kilku moich znajomych, którzy sa z polski ?? Widocznie nie do konca jest to wojna WK vs Tengu
Aldruhn of Aldora
21-05-2007, 22:25
Marco jezeli to jest wojna WK vs Tegnu to dlaczego ja i Kuban'Amagorius jestesmy hunted i jeszcze kilku moich znajomych, którzy sa z polski ?? Widocznie nie do konca jest to wojna WK vs Tengu
Ja tam nawet nie wiem kim ty jestes rotfl.. Pytaj tych co cie hunca , mnie nigdy Tengu nie "wywali i shunci" rotfl
Marco rozumiem... w ch*j czasu jest z Tengu i gdyby wygrali nie dostalby hunta (chyba?). I to miala byc wojna WK vs Tengu, ale wielu graczy nie bedacych w rzadnej z powyzszych gildii rozprzestrzenili to na tlo rasowe. Ucierpialo na tym wiele osob zarowno z Polski jak i ze Szwecji, ktorzy nie biora udzialu w wojnie. Prosze, wiec zebyscie zachowali swoje komentarze, w ktorych macie zamiar rozladowac rozpierajaca Was energie, a zaczeli pisac cos madrego.
KTOS ZACZNIE NA MNIE BLUZGAC? NIE MAM ZAMIARU ODPOWIEDZIEC...
Olewam takich ludzi.
Mattrixo123
22-05-2007, 00:36
Ja bylem w Tengu zanim zaczeliscie tam grac. Rotfl smieszycie mnie xDDDD
@WLodek
a ty?xd
Smieszysz to Ty nas.Podniecasz sie tak ta wojna,ze omg(dziecko tibi) ,a i tak huja w niej robisz.
Po 2 gdyby WBk mialo by 3 sorcow 150+ i lvle przyblizone do was to ciekawe czy by byla gadka "open battle plx"
Po 3 dobic 75+ knighta na black hp to wyczyn 1 klasa gz!
Marco.
Get the fuck out of here.
A co do Samka to on chociaz grał z tengu na morganie i gra juz z nimi długo.. a ty poprostu jesteś piz*ą i chcesz tylko "byle by móc expic byle by móc expic! exp exp exp plx plx plx"
To moze przypomniec ci wojne z This is?! Ohh nagle poszedles retired... dziwne nie? Jak Tengu wygrało wojne to juz zaczałeś grać! GRATZ U R THE BEST! MARCO THE WARRIOR [;
Master Bonczek
22-05-2007, 10:29
Bylem w kazdej walce poza ostatnia, bilem was kiedy wygralismy 13-1. Zabilem Fabiano Knighta w 1 walce. Walczylem 10000 razy wiecej od ciebie i przynajmniej nie placilem i nie blagalem o wolnosc tak jak ty miesiac temu kiedy mielismy wszyscy z ciebie wycie jak prosiles o paymenta Nomsiego. Moze nie pamietasz? To moj ostatni post do ciebie i do reszty tych nieudanych marzycieli, TRZEBA BYLO WBIJAC LVLE A NIE TERAZ JECZEC ZE SA MALE. Na Aldorze jestem w Polskiej gildi, na Xerenie w Szwedzkiej. Nie ma dla mnie znaczenia narodowosc tylko friendship ;]
I znowu gówno o mnie wiesz i się mądrzysz... sam Twój Bóg Nomsi pisał, że to new owner Ty jako najlepszy forum fighter powinienes to wiedzieć... chyba,że tylko umiesz fragi wpisywać, a na battle to fajnie walczysz nawet pz nie wbiłeś jak Mitzum padał -.- ciekawe czemy ci twoi lojalni koledzy nie wzieli żadnego z Polaków do nowo powstałych gildi po wojnie z This is... fajni koledzy Falcon już się dowiedział ile oni są warci...
A co do lvli - to było iść do szkoły zamiast wbijać lvle bo widzę, że troszku ucierpiałeś ;-)
Haa, a ja myslalem, ze Marco gral z Tengu na Morganie. Tak to jest jak sie ma slabe informacje.. bede sie staral nie wypowiadac na tematy o ktorych malo wiem. A co do OB to WK pokazalo na Edron 'sile' Tengu.
wrogonastawiony
22-05-2007, 13:16
Tengu _/
Rotfl
smieszysz mnie, chuja robisz w wojnie, srasz sie fragiem na 81(!) ek i masz sie za mastah gracza, bez urazy ale twoj styl bycia wskazuje na to, ze jestes malo wartym dzieckiem tibii. Niedawno jeden z twoich RL w rozmowie ze mna powiedzial ze kiepski z ciebie player, kradniesz, kozaczysz i sprzedajesz chuja warta protekcje po czym ignorujesz graczy. Czas zejsc na ziemie, troche samokrytyki mr. pro =]
Yash~
Ty kurwa pajacu wtedy gral bohun aka paulinka. I za to wlasnie ze gowno wiesz a bluzgasz na forum masz juz hunta do kwadratu.
To wytlumacz mi teraz kto z konta Berserk~ okradł mojego kolege 86 ek, Seya Aurius, czyli okradziony, kumplowal sie z poprzednim (?) wlascicielem i ofc dawal mu zawsze haslo, a ostatnio dziwnym trafem jak to on mowil Berserkero czyscil mu chara, sam nie wiem ile w tym prawdy ale moze ty cos wiesz na ten temat ?
Edit:
Przed chwila w thais jak to codziennie szalała Firawind.. wielki kozak =] Zawsze kozaczyla az tu dzisiaj nagle widze ze leje jakiegos knighta, za chwile wpada hampish, dankoo i ja przekrecili.. za chwile nie wiem po co wyszla znowu, potem zaczela uciekac i zamiast wbic do depo to wbila bana na kolesiach z pod dp. A wydawalo sie ze taki ziomal tengu =(
@Marco Jezeli to Jest wojna WK vs Tengu To czemu jestem Hunted jak ani razu nie bylem na rzadnej akcji a swe mnie hunta?? Bo....? Już sie ich pytalem to Snustorr mowil ze mam 50k placic ale za co mam hunta hmm za niewinnosc? a moze za to ze jestem pl i mogem przyexpic i pomuc Wk? Zapytaj swoich ziomow
Aldruhn of Aldora
22-05-2007, 16:42
:( To mi sie teraz smutno zrobilo :(
xDDdd
wrogonastawiony
22-05-2007, 16:57
Na sile chcesz fajny byc ale widze ze ci nie idzie =(
Pavvulonik
22-05-2007, 18:56
Ja tam nawet nie wiem kim ty jestes rotfl.. Pytaj tych co cie hunca , mnie nigdy Tengu nie "wywali i shunci" rotfl
BUHEHEHEH pozyjemy zobaczymy wracaj na aldore bo tym knightem to ty tylko mozesz za m wala robic:D .
LIVE IS BRUTAL
Marco moj warriorze powiedz mi jak to bylo z Tengu vs This is... moze kiedys zaczne cie szanowac
Aldruhn of Aldora
22-05-2007, 20:09
Marco moj warriorze powiedz mi jak to bylo z Tengu vs This is... moze kiedys zaczne cie szanowac
Przez czesc walki z This Is gralem na Aldorze gdzie rowniez prowadze wojne. Nie rozdwoje sie? Nie raz walczylem z Hellu~ i spolka wiec nie mam sie czego wstydzic. Na Xerenie walczylem od pierwszych wojen z Domntesticus, Castigators, OOS itp. Powiem tak gdybym od poczatku byl z polakami to w tej wojnie byl bym z wam. Ale od zawsze trzymalem z Tengu wiec nie zamierzam tego zmieniac, tam sa moi przyjaciele i to za nich zwastuje postac jesli bedzie trzeba.
Cry me a river :D
Panowie trzeba robić jakaś akcjeB)
SWE za mocno expi:(
Jak jakieś SD, trap itp to zawsze gotów !!;)
Ronzidiov
23-05-2007, 18:38
17:28 Zulin theseius [157]: DED
lol żulin właśnie do mnie takie coś xD a mam 37 lvl very nice... Mr. Caamel ha ha
Teraz myśle że go nie doceniałem ale to naprawde ładny noob i boter, ciekawe czemu tak napisał ha ha pewnie dlatego że sobie chodziłem koło 20+ sorca który stał na małej łódce jak się na żółwiki expi [zawsze tam stoi jak żulin expi] pewno mu bocik piszczał i się w*****ł na mnie very nice ;]
Pavvulonik
23-05-2007, 19:38
xerenawar.no-ip.info
WBIJAC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1/1 WBK
2/2 TENGU
OTS NA TIBIE 7.92
:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
17:28 Zulin theseius [157]: DED
lol żulin właśnie do mnie takie coś xD a mam 37 lvl very nice... Mr. Caamel ha ha
Teraz myśle że go nie doceniałem ale to naprawde ładny noob i boter, ciekawe czemu tak napisał ha ha pewnie dlatego że sobie chodziłem koło 20+ sorca który stał na małej łódce jak się na żółwiki expi [zawsze tam stoi jak żulin expi] pewno mu bocik piszczał i się w*****ł na mnie very nice ;]
zulin musi wiedziec jak kto po niego idzie :P zeby moc szybko spieprzac :p
No no a szwedzi jak expili tak expia:confused:
PS co do otsa to nie denerwujcie sie ze niedzialaja hotkeye itp. bo narazie jest na próbe i wciąż jest udoskanalany xD
xerenawar.no-ip.info
WBIJAC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1/1 WBK
2/2 TENGU
OTS NA TIBIE 7.92
:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
#edit# diobra juz znalazlem
Tibia MULTI-ip changer
wpisz sobie tak w Google ;)
Tibia MULTI-ip changer
wpisz sobie tak w Google ;)
dzieki ale i tak trudno mi zanalezc :/
jakis tibia loader byl na tibia.org.pl ale zip jest chroniony haslem :/
wrogonastawiony
23-05-2007, 23:04
Co wy robicie z tego tematu [']
A ots poki co to jedno wielkie gówno, mam nadzieje ze poprawicie małe conieco ;d
Pavvulonik
24-05-2007, 13:59
Co wy robicie z tego tematu [']
A ots poki co to jedno wielkie gówno, mam nadzieje ze poprawicie małe conieco ;d
ots dziala od wczoraj wiec bendzie duuzo poprawek :cup:
ots dziala od wczoraj wiec bendzie duuzo poprawek :cup:
to informuj o nich bo naarzie nie ma nawet sensu tam wchodzic :p
wrogonastawiony
24-05-2007, 17:09
Ofc z tego tematu won! :)
Mattrixo123
24-05-2007, 17:16
To jest temat o wojnie a nie o ots'ach.Wiec piszcie na temat.
moje zdanie o wojnie...
zapewne wielu z was zastanawia sie po czym poznac ze sie wygrywa woje lub ze sei ja przegrywa
jesli chodzi o taka wojne z jaka mamy do czynienia na xerenie ktora trwa juz jakis czas i zapowiada sie iz bedzie trwac to najwazniejszymi rzeczami sa: fragi, expienie i nabijanie kasy i wszystkie te rzeczy sa ze soba powiazane.
wiadomo ze w dlugim okresie przetrwa ten kto bedzie mial wyzszy lvl od swojego przeciwnika ale co to dokladnie oznacza? iz suma sumarum z fragow i expa decyduje czy dana strona wojny odsuwa sie bardziej od zwyciestwa czy sie do niego przybliza.
i tak nie dosc ze tengu ma przewage zarowno liczebna jak i lvl'owa to jeszcze expia wiecej niz przeciwnicy i nabijaj przy tym tez troche kasy.
wiadomo ze wbk i outstanders tez zarabiaja na noob charach ale nie odrabiaja expa ktorego traca i to traca wiecej niz tengu bo wiecej padali.
tak wiec jesli wbk i outstanders nie 1. urosna w sile dzieki posilkom w charakterze innych playerow 2. nie beda expic wiecej od tengu (i padac mniej od tengu) 3. beda padac wiecej od tengu (i expic mniej) (prawie ze tozsame z pkt 2 ;) ) to ta wojne przegraja.
a jaka jest sytuacja teraz? zarowno mniej expia jak i czesciej padaja a wiec to tengu zmierza w kierunku sukcesu :(
Enderty masz całkowitą racje, nie dość ,że przegrywamy ta wojne to jeszcze coraz berdziej sie oddalamy... mam tu na myśli expienie swe ,wystarczy wejść na erig.net żeby zobaczyć że tak na prawde jest coraz gorzej:(
po ostatnim open battle były 2 dni spokoju i Polacy normalnie expili (tak jak powinno być) ale niewiem co sie stało ,wszystko wróciło do "szwedzkiej normy"
Apeluje już kolejny raz ZRÓBCIE COŚ Z TYM ! w was nadzieja
naprawde szkoda mi tego serwera gra/ło tu na prawde wielku zajebistych ludzi co chcieliby tu wrócić
Niedajmy tego serwera bez walki !!
Expcie, Fragujcie, No i najważniejsze - HAVE A FUN !!:)
wrogonastawiony
24-05-2007, 18:12
Te pare leveli wiekszej sily w walce im nie da. Jezeli WbK ma wygrac to i tak wygra, niewazne czy maja po 2-3 levele wiecej czy mniej.
Waldo1910
24-05-2007, 18:27
Prawda jest taka, na totalnej opence to nie mamy szans, ale w jakims miescie mozemy powalczyć.
Prawda jest taka ze gdyby nie bylo spy to kazda akcja by wyszla i bylo by ich duzo wiecej...
Te pare leveli wiekszej sily w walce im nie da. Jezeli WbK ma wygrac to i tak wygra, niewazne czy maja po 2-3 levele wiecej czy mniej.
jezeli ma wygrac to wygra? lol stary co ty gadasz? wlasnie napisalem ze narazie zwyciestwo sie oddala a ty ani wbk nie macie konceptu aby to zmienic
Prawda jest taka, na totalnej opence to nie mamy szans, ale w jakims miescie mozemy powalczyć.
a czy zauwazlyles abym w poscie cos o openkach pisal? zawsze jest sneak do wykonania
mi chodzilo o minimalizowanie wlasnych dedow i maksymalizowanie dedow przeciwnika w tej wojnie jakos wam to nie wychodzi
a juz najgorzej z expieniem oni se wbijaja expa a wy? nawet tej ich przewagi fragow nie odrabiacie
pytam sie czy macie jakis koncept? bo mi sie zdaje ze nie i nie widzicie do jakiego konca to zmierza
ty na pewno masz:D
chcialbym... ale nie mam :( i niestety wtopicie ta wojne bo to wy powinniscie miec nie ja :/
Remdila:
May 24 2007, 19:43:17 CEST Killed at Level 127 by Helluxzii
and by Gladast
Remdila:
May 24 2007, 19:43:17 CEST Killed at Level 127 by Helluxzii
and by Gladast
nice tak sie ciesze z eposlalem kase im :)
Zmien na otsie runki bo boty sa.
dlatego mowie ze tam nie ma po co wchodzic jak hotkeye nie dzialaja a gostkowie na botach leca i pierdola ze maja wyjebiste pvp
Tak tak pierdo***lenie. Zobacz fragi zrobione przez nich : Fragi typu 4x Untora facc < low lv ( taka prawda ) >, pare fiabanów ;p itd itp. A u nich ? sami 120+, liczy sie jakość fragów a nie ilość. Ubijając ich ( głownie osoby które są dla nich autorytetem < Mitzmy itd> ) będziemy im wjeżdżać na psyche... Co do expienia przez 4 dni WBK expilo non-stop więc sie nie wypowiadaj jak nie wiesz co sie dzieje.
acha 4 dni to bardzo duzo :/ a liczy sie kazdy frag moze masz racje ze wbk maja "lepsze fragi" ale to za malo aby myslec o pozytywnym koncu wojny :/ helluxzii i gladast sa wyjebisci robia dobry pozytek z tej kasy co im poslalem :p
Pavvulonik
24-05-2007, 22:49
Zmien na otsie runki bo boty sa.
To nie moj ots ja tylko znam gma
Tak tak pierdo***lenie. Zobacz fragi zrobione przez nich : Fragi typu 4x Untora facc < low lv ( taka prawda ) >, pare fiabanów ;p itd itp. A u nich ? sami 120+, liczy sie jakość fragów a nie ilość. Ubijając ich ( głownie osoby które są dla nich autorytetem < Mitzmy itd> ) będziemy im wjeżdżać na psyche... Co do expienia przez 4 dni WBK expilo non-stop więc sie nie wypowiadaj jak nie wiesz co sie dzieje.
Z tymi fragami... Prawda jest ze w WK i OUTLAWS w przeciwienstwie do Tengu nie wiele osob ma ponad 120 lvl |: >
kurwa jezeli chcecie rozmawiac o OTS to zróbcie nowy temat i tam sie wypowiadajcie to jest temat o wojnie X(
ROWAZO hacked xDD
ehhh jaka szkoda B)
armagedox
25-05-2007, 08:42
Wiem, że jestem noobkiem i raczej nie mam nic do gadania w tej sprawie.
Ja licze na Polaków bo zaczełem od przedwczoraj grać i nie widzialem, żadnego szweda z hight lvl moim zdaniem macie duże szanse i dużo Polaków jest za wami!
Powodzenia !! ;]
ROWAZO hacked xDD
ehhh jaka szkoda B)
no jednego wroga mniej :)
Wiem, że jestem noobkiem i raczej nie mam nic do gadania w tej sprawie.
Ja licze na Polaków bo zaczełem od przedwczoraj grać i nie widzialem, żadnego szweda z hight lvl moim zdaniem macie duże szanse i dużo Polaków jest za wami!
Powodzenia !! ;]
Chcesz zobaczyc Szweda z h-lvlem? Wejdz na www.tibia.com community highscore xerena.. Tam ich pelno : )
Chcesz zobaczyc Szweda z h-lvlem? Wejdz na www.tibia.com community highscore xerena.. Tam ich pelno : )
godz 20 a na xerenie ledwie +400 playerow online z najwyzszym zee'bomba 110 lvl lol
wrogonastawiony
25-05-2007, 23:11
Co tak cicho ? :P Widze szwedzi sie rozkrecaja z expem, nawet Dankoo wbil ze 2 levele ;p Do roboty, nie obraze sie jak dzis akcje skolujecie ;P
ps. Ile stoi red dracon scale ? Dzis kolo mi chcial wcisnac za 2k jedno..
Ciezko kupic 100 hardened bones ? I jak juz to ile dawac max za 100 hardened ?
Dzisiaj jakis typ sellal 100 kosci za 80k ;p
godz 20 a na xerenie ledwie +400 playerow online z najwyzszym zee'bomba 110 lvl lol
Super, ze czytasz ze zrozumieniem |: )
Waldo1910
26-05-2007, 00:21
ja mam 70 harded bonesssss moge ojebac komus
Golden'Fanatyk
26-05-2007, 12:56
kurde, w ostatnim czasie za malo akcji... ale i tak nie ma zle ; ) nie oddajemy fragow za darmo ; d
a propo fragow to ile jest wie ktos??
Haxorr:
Killed at Level 31 by Hulabaloo
and by Dankoo
Widac ze szwedzi sie podniecaja bijac nawet 30 lvle :baby:
Niesamowity Adrian po której ty jestes stronie ?;)
Sądząc po opisie na tibii com (pro by Xazez) to mam mieszane uczuciaB)
Golden'Fanatyk
26-05-2007, 17:04
Niesamowity Adrian po której ty jestes stronie ?;)
Sądząc po opisie na tibii com (pro by Xazez) to mam mieszane uczuciaB)
8o:D
//10znakuff
Aldruhn of Aldora
26-05-2007, 17:18
Trudno zebysmy was fragowali jak raz na dzien z pz wylazicie xD
Marco ty w ogole cos potrafisz w tibii? Wiesz co to ots i tenowanie pvp? Mowisz ze nie wychodzimy z pz-ta, fajnie. Ale was tez jest malo online ale my jestesmy tylko ludzmi i mamy inne rzeczy do roboty niz na*******ac 24h/dobe.
kkthxbye
Trudno zebysmy was fragowali jak raz na dzien z pz wylazicie xD
A jak wyjda z pz to ty namiot w dp rozkladasz i camping? :<
Wogole piszesz jak bys byl jakis Mastah pvp :D A chyba nie jestes...8o
:)
wrogonastawiony
26-05-2007, 17:55
LoooL, noob ?!
Jak mozesz tak pisac o Marco ? Widac ze nie jestes obyty w ostatnich wydarzeniach z xereny. Zagladales chociaz na tibia.com zeby oblookac co i jak ?
Jak mozesz mowic ze nie ma dobrego pvp.. ? A widzales czego dokonał ? Zajrzyj w jego profil!
Killed Fabiano Knight at Level 81 unjustified.
HAHAH :D
mialem tez napisac "podniecasz sie tym fragiem na Fabiano, jak bys go solo zabil"
ale sobie darowalem :D
Jeszcze powiecie, że go solo ubił 8o
oczywiscie ze go nie ubil solo pewnie przez przypadek wcisnal F9 i explo polecialo jak go inni tengusi bili...
Mattrixo123
26-05-2007, 20:36
Tez jestem kozak
May 03 2007, 00:15:25 CEST Killed Marco Josef at Level 118 ok
buahahaha!
Naderixo
May 24 2007, 00:14:34 CEST Killed at Level 60 by Helluxzii
hummm?
wrogonastawiony
27-05-2007, 08:58
Garinu hacked ? =/
Aldruhn of Aldora
27-05-2007, 14:09
Mam za soba 4 wojny na Xerenie i 3 na Aldorze + co niecos gdzies indziej ;) wiec nie musze wam niczego udowadniac :)
Masz racje marco, nie musisz nic udowadniac nam...
Że tak to ujme... gówno nas to obchodzi ile wojen wygrałeś bo w tej wojnie gówno mozesz zrobic
own3d
Na serio myslisz ze jestes mastah ?
Rozjebales mnie tym postem , jak masz 7+ wojen za soba to GZ fragow! buahaha
No no masz 7+ wojen za soba i sie chwalisz fragiem na 80ek no to w innych wojnach musiales miec zajebiste fragi! 8o buaha :D
:) Pozdro , buahaha
Piotrek Marycha
27-05-2007, 14:43
Mam za soba 4 wojny na Xerenie i 3 na Aldorze + co niecos gdzies indziej ;) wiec nie musze wam niczego udowadniac :)
a WBK musza TOBIE cos udowadniac? to TY zaczeles po nich jezdzic, wiec teraz pokaz jaki mastah jestes
Mattrixo123
27-05-2007, 15:58
btw
22:37 You advanced to magic level 67.
Nom grats Mattrixo :) :P :D ;) :cup:
Aldruhn of Aldora
27-05-2007, 16:10
@Skra
A ty swoim 80+ knightem to co?
Jakos nie widze zeby jakikolwiek z waszych knightow mial jakiekolwiek fragi ^^
a fragi mam gdzie indziej lepsze np 165 master 127 palkiem
Mattrixo123
27-05-2007, 16:13
@Skra
Dobrze wiemy ze sam go nie ubiles
a po 2 w grupie kilku ppl kazdego da sie zabic
wrogonastawiony
27-05-2007, 16:18
@Skra
LooL, wyluzuj! Rozumiem ze rozjuszyliśmy byczka ale gdy bijesz kogos w grupie, fragi to loteria, dlatego wszyscy maja brechta jak wypisales tego fraga na FK wiedzac do tego ze zdobyles go wlasnie "na loterii".
nie no marco jesteś mastah kurwa niczym weteran z wietnamu
@Skra
Po jakeigo huja tu wogule wszedles idioto. Wez wy*******aj z tad bo nie wiem czy mam plakac czy sie smiac jak czytam co tam pierdolisz . Wogule kogo tu kurwa obchodza twoja "fragi" i wojny. Co bys tu nie napisal i tak kazdy ma cie za ZERO bo jestes Zerem (w realu tez z tego slyszalem :D).
armagedox
27-05-2007, 17:40
btw
22:37 You advanced to magic level 67.
Edit:
a zapomnialem
27 May 2007 +343,903 38 111 22,001,162
Kto powiedzial ze z pz nie wychodze?
GZ!!! wbijajcie lvl i lejcie tengusów :cup:
nie no marco jesteś mastah kurwa niczym weteran z wietnamu
HAIL DLA TEGO PANA! xDDDDDDDDDDDDD
@Marco
Może pomyśl że wiekszość naszych najtow nie stara sie dobic [czyli wbic fraga] na charze tylko stara sie strapowac i bic jak najmocniej.. Poza tym nie wiem czy zauwazyles ale jak kogos atakujesz to nie ma roznicy czy jestes 87 ek czy 118 ek. Thx
Waldo1910
27-05-2007, 20:34
@Skra
A ja mam 110 sorkiem na 183 sorku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! kurwa nie wytrzymam napięcia ide zwalic :swe:
B)
U is good pvp master kavare veri good
Marco pierdolisz takie glupoty ze w glowie sie nie miesci wez idz sie do psychiatry zbadaj bo z tego co widze to ty o jednym myslisz TBIA TIBIA TIBIA TIBIA.....
To jest temat o wojnie WKB vs tengu czy jechanie bo marco? bo mi sie juz dosłownie zal lroi jak go wyzywacie? macie jakies kompleksy czy co? i nie jestem zadnym dupo lizem bo ja go tez nie lubie :confused:ale bez przesady wy juz zachowujecie sie jak jakies prymitywy ktore ciesza pale jak kogos zbluzgaja btw dlaczego sporo osob z wbk sprzedaje chary na allegro? czyzby zblizal sie koniec wojny?
HAIL DLA TEGO PANA! xDDDDDDDDDDDDD
@Marco
Może pomyśl że wiekszość naszych najtow nie stara sie dobic [czyli wbic fraga] na charze tylko stara sie strapowac i bic jak najmocniej.. Poza tym nie wiem czy zauwazyles ale jak kogos atakujesz to nie ma roznicy czy jestes 87 ek czy 118 ek. Thx
dzięki dzięki8o:p
@tzu
kogo ty widzisz na tym allegro oprócz Justina Sardora, który nie jest w WBK?
Ormuzzek
27-05-2007, 23:17
Każdy kto chciałby pomóc w wojnie przeciwko Tengu niech wbija na Ventrilo Helpersow myśle ,że to będzie bardzo dobre rozwiązanie gdyż podstawą do wygrania wojny są NOOOB CHARY. :D
Venta można pobrać z oficialnej strony:
http://ventrilo.com/download/Ventrilo-Install.php (http://ventrilo.dl.pl)
A server:
302.120.342.2
1938
Mitzummamalego
Każdy kto chciałby pomóc w wojnie przeciwko Tengu niech wbija na Ventrilo Helpersow myśle ,że to będzie bardzo dobre rozwiązanie gdyż podstawą do wygrania wojny są NOOOB CHARY. :D
A server:
302.120.342.2
1938
Mitzummamalego
Bardzo dobre rozwiązanie, noob chary to jest potęga bez nich nawet Napoleon by przegral war z 1k armią:D Myślę ,żę wygracie war. POWODZENIA
wrogonastawiony
28-05-2007, 08:54
A server:
302.120.342.2
1938
Mitzummamalego
Wypie%#$#alaj śmieciu.
302... LooooL.
May 28 2007, 07:52:22 CEST Killed at Level 119 by Daster Thoro
and by Helluxzii
to marco pokazal jaki z niego as :p
and by Helluxzii
to marco pokazal jaki z niego as :p
ale to tylko dlatego, że marco się nie uhał tylko bił z explo bo chciał złapać fraga
Pavvulonik
28-05-2007, 10:11
HAHAH Marco i jak sie wytlumaczysz ?:D
Master Bonczek
28-05-2007, 11:44
Peszek ;<
Znając go powie, że laga miał albo coś :) bo padł chyba na pierwsze combo od 4? osób...
ale to tylko dlatego, że marco się nie uhał tylko bił z explo bo chciał złapać fraga
acha taki weteran wojen jak on z takim doswiadczeniem wybral naprawde sensowna taktyke :/ ja glosuje ze marco powinien byc liderem kamikaze bo jego taktyka odpowiada profilowi tej nazwy
Marco co sie staloi ze padles omg taki ktos jak ty ?? po tylu wojnach padl ?? ahhh wiem pewnie laga zlapales i dlatego no ale cóz nawet najlepszym sie zdarza HAHAHAHAHAAHHAHAAHA xD
armagedox
28-05-2007, 17:01
and by Helluxzii
May 03 2007, 00:15:25 CEST Killed at Level 118 by Mattrixo
and by Helluxzii
GZ!!! Jechać tengusów! tak dalej :]
Nacpany_Wlodek
28-05-2007, 18:01
Niech jadą, ale troche expienia, też by sie przydało
Aldruhn of Aldora
28-05-2007, 19:01
No co? Dorwali mnie na expie 5 minut przed SS wystalem 8 minut potem padlem na combo xD Zdarza sie, odrobie level i gram dalej ;D Gratz :)
Nie dość że weteran z wietnamu to jeszcze Chuck Norris,dorwali go 5 minut przed ssem a on nawet 8 minut wystał, nawet 3 minuty po wyłączeniu serwera potrafił się uhać yeyeyeye mój nowy idol
Nie dość że weteran z wietnamu to jeszcze Chuck Norris,dorwali go 5 minut przed ssem a on nawet 8 minut wystał, nawet 3 minuty po wyłączeniu serwera potrafił się uhać yeyeyeye mój nowy idol
HAHAHAHHA MADE MY DAY! Xdddddddddddddddddd
Pavvulonik
28-05-2007, 19:17
No co? Dorwali mnie na expie 5 minut przed SS wystalem 8 minut potem padlem na combo xD Zdarza sie, odrobie level i gram dalej ;D Gratz :)
HAHA od tej tibi to matematyki zapomniales ?:cup:
wrogonastawiony
28-05-2007, 19:43
Dorwali mnie na expie 5 minut przed SS wystalem 8 minut potem padlem[...]
owned :p <10>
Aldruhn of Aldora
28-05-2007, 20:07
Odwrotnie xDDDD 8 min przed ss a padlem po 5 czy jakos tak xDDDDDD
Haha nie patrzylem co pisalem rotfl
Piotrek Marycha
28-05-2007, 20:19
PWN3D & OWN3D!! Marco, zrobie dla ciebie oltarzyk i bede cie czcić!! jestes moim boooogieem! xD!
Marco idz moze na jakies korepetycje z matmy bo widze ze dobrze liczyc nie umiesz. Chyba ze jak kolega up iles tam razy napisa ze Chuck Norris jestes i po wylaczeniu serwa jeszcze sie uhales :D
to musi isc do fake stories 1sza nagroda murowana lol
doublle post sorki glupia strona :/
Ej kurwa co jest ??
May 28 2007, 18:51:57 CEST Died at Level 130 by a giant spider (gamio)
May 28 2007, 01:18:09 CEST Died at Level 111 by a hydra (mattrixo)
May 28 2007, 14:24:02 CEST Died at Level 85 by an orc leader (mispex)
May 27 2007, 01:12:49 CEST Died at Level 84 by a giant spider
yyy lol ?
Te "monstry" sa po stronie Tengu czy jaki huj ??
Ej kurwa co jest ??
yyy lol ?
mieli pecha miejmy nadzieje ze wiecej sie to nie powtórzy :(
Aldruhn of Aldora
28-05-2007, 21:22
Ej kurwa co jest ??
yyy lol ?
A jutro nawet skrzynki w dp was zaatakuja xd
Ale masz teksty normalnie nie wiem czy smiec czy plakac ciekawe czy ci tak do smiechu bylo jak padales dzis :)
Nie no do huja to przesada !!!!!!!!!!!!!!
May 28 2007, 20:52:44 CEST Died at Level 111 by a demon skeleton
wtf ??
lagi były dzisiaj czy jak, bo ja nie byłem dziś zbyt długo online to nie wiem, a że te dedy to jest zbieg okoliczności to mi się za bardzo nie chce wierzyć
@marco
swoje nocne koszmary możesz zachować dla siebie bo ani to śmieszne ani mądre
Mattrixo123
28-05-2007, 23:00
Kazdy by padl na lagu badz kicku ,wiec skoncz pierdolic debilu weteranie 8 wojen. A lvl zecz nabyta odrobi sie :S
Mardo Pewn3d again.
Matt nie przejmuj sie poza tym on mysli ze jest fajny ale my dobrze wiemy ze nie jest ;<
Ale masz teksty normalnie nie wiem czy smiec czy plakac ciekawe czy ci tak do smiechu bylo jak padales dzis :)
doslownie nie wiem czy plakac czy smiac sie z waszych ultra debilnych postow i powiadzasz ze on ma zajebiste teksty? to zobacz na swoje sa duzo bardziej inteligentne? pewnie jestes profesorem i masz iq 150+ gratz jeje ale dosrałem marcowi jestem mistrzem widze ze sprawa powinien zajac sie moderator....
Mattrixo123
28-05-2007, 23:06
Mardo Pewn3d again.
Matt nie przejmuj sie poza tym on mysli ze jest fajny ale my dobrze wiemy ze nie jest ;<
Tak jak powiedzial pewny nieuczony
Dla tengu tibia to rl zycie xD! a dla Weterana 8 wojen to dom hihihi
Ehh ja padlem bo oczywiscie mialem kicka(pech bo 40 bolt left bylo i mialem ostatniego leadera i zerka zabicl;d) a padlem zaraz po wbiciu lvl xd
Niewazne odrobi sie:)
doslownie nie wiem czy plakac czy smiac sie z waszych ultra debilnych postow i powiadzasz ze on ma zajebiste teksty? to zobacz na swoje sa duzo bardziej inteligentne? pewnie jestes profesorem i masz iq 150+ gratz jeje ale dosrałem marcowi jestem mistrzem widze ze sprawa powinien zajac sie moderator....
ajj z za to ty to masz super teksty nikt ich pewnie nie pobije co ?? :baby:
@up
i widze ze jednak nie zamierzacie konczyc tego bluzgania ja nie pisze po to posta zeby komus dosrac ale zeby otworzyc wam oczy ale widze ze jednak jestescie zbyt glupi aby to zorumiec bo ja nie widze sensu w tym zeby kogos tyrac??
@up
i widze ze jednak nie zamierzacie konczyc tego bluzgania ja nie pisze po to posta zeby komus dosrac ale zeby otworzyc wam oczy ale widze ze jednak jestescie zbyt glupi aby to zorumiec bo ja nie widze sensu w tym zeby kogos tyrac??
a w czym ci to przeszkadza? spać przez to nie możesz?8o
na kij tu tengu? mattrixo i gamio sami siebie zrookuja :/
Mattrixo123
28-05-2007, 23:59
Nie znasz sie to sie nieodzywaj
btw zajebiscie sie rookuje
22:33 You advanced from Level 110 to Level 111.
Marco spamowales mi tak priv ze wy teraz zaczynacie expic a jakos tego nie widac
a $lyszales rze jak hlvla zabije rat to oni bendom miec -4 leveli?
Z Tengu mozna wygrac, gorzej jak masz zjebanego dostawce neta..
I nawet nieodpowiem Ci na nastepnego posta jesli uznam go za zbyt wulgarny ^^
Mattrixo123
29-05-2007, 00:17
JA nie wiem co wy za wydarzenie robicie.Pasc na expie to normalna sprawa.
Btw ale widac kto expi a kto nie..
Slowa Marco Josefa po moim dedzie "teraz to my zaczynamy expic hahahah"wlasnie widac na luzie sobie 120k wbilem
May 28 2007, 20:52:44 CEST Died at Level 111 by a demon skeleton
May 28 2007, 01:18:09 CEST Died at Level 111 by a hydra
;o moze lepiej nie expij?
a ty może się nie udzielaj? padł na expie i już
sory, nie było mnie długo, ale Gratz dla Helluxzii i Daster Thoro
May 28 2007, 07:52:22 CEST Killed at Level 119 by Daster Thoro and by Helluxzii
a $lyszales rze jak hlvla zabije rat to oni bendom miec -4 leveli?
Z Tengu mozna wygrac, gorzej jak masz zjebanego dostawce neta..
I nawet nieodpowiem Ci na nastepnego posta jesli uznam go za zbyt wulgarny ^^
jak sie ma zwalonego dostawce netu to sie go zmienia a jak nie ma takiej mozliwosci to mozna nosic lootbagi kumplom a nie lazic non stop po blessy i aol lol
jak sie ma zwalonego dostawce netu to sie go zmienia a jak nie ma takiej mozliwosci to mozna nosic lootbagi kumplom a nie lazic non stop po blessy i aol lol
Masz racje, niech Mat~~ i reszta co popadali podczas expa w wiekszosci przez lagi,kicki nosza dla kumpli lootbagi, bo danego dnia internet im szwankowal... : |
IRONIA, jakby ktos ograniczony nie ogarnal ^^
A zreszta...
@Enderty kazdy ma swoje zdanie i nie mam zamiaru o tym dyskutowac na forum, jak cos chcesz to napisz mi na priv podam GG i porozmawiamy ^^
1 Dzien net mi szwankowal koncze z gra bede nosic lootbagi kolega very niceeee;D
noobs
May 03 2007, 00:21:39 CEST Killed at Level 142 by Dzingi
and by Helluxzii (Nargoriel) teraz ma 141 lvl
May 17 2007, 18:48:31 CEST Killed at Level 183 by Gladast
and by Kavare (Mitzum) teraz ma 181 lvl
May 05 2007, 02:02:39 CEST Killed at Level 120 by Helluxzii
and by Degarn
May 02 2007, 23:39:20 CEST Killed at Level 121 by Helluxzii
and by Gamio (Gath Morales) teraz ma 119 lvl
May 11 2007, 00:00:30 CEST Killed at Level 86 by Gladast
and by Kavare (Wizo Daywalker) teraz ma 85 lvl
i wiele innych i to niby WBK nie odrabia lvli???:baby: niektorzy z nich gineli na poczatku maja (np. nargoriel, gath morales) i do dzis czyli do 29 maja nie odrobili lvli i oni niby ciagle expia ta??? GZ dla Mattrixo on odrobil lvl i to bardzo szybko 8o a oni "expiac" nic nie zroibili :D
WBK do boju:cup::cup::cup:
Mattrixo123
29-05-2007, 15:31
Hmm jak to mozliwe ,ze na tym samym necie wbilem 111 lvl.
btw noszenie lootbagow rox!
Hmm jak to mozliwe ,ze na tym samym necie wbilem 111 lvl.
btw noszenie lootbagow rox!
-noszenie lootbagow
-sprzedawanie kolegom z gildii loota
-zagadywanie tengusow
-robienie runek dla kolegow z gildii
-wypisywanie na trade i game chacie "tengu sux, wbk and outlaws rox"
-mozesz nowego frag threada na forum tibii com zalozyc
-itp itd to narazie przyszlo mi do glowy :p
Mattrixo123
29-05-2007, 16:52
-noszenie lootbagow
-zagadywanie tengusow
Jestes zajebisty hahaha
Na leadera go!!!!to napewno wygramy lmao
Pavvulonik
29-05-2007, 19:20
-noszenie lootbagow
-zagadywanie tengusow
OMG Wez ty czlowieku przeczytaj co napisales .
to było roxando
-noszenie lootbagow
-zagadywanie tengusow
Poprawiles mi humor : DDDD
wrogonastawiony
29-05-2007, 21:23
Jakas akcyjka ? ;p
Widze obie ekipy w konkretnych skladach zalogowane :p
Jakas akcyjka ? ;p
Widze obie ekipy w konkretnych skladach zalogowane :p
no ale juz powylogowane pewnie sie bic nie chcieli :/ ale widze ze beriah alatin jest online :p
hahaha Snustorr miał name locka:)
Snustorr = Chamberlain:baby: Nowy nick w kosmos xD
Btw
Name: Beriah Alatin
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 132
World: Xerena
Residence: Venore
O ladnie ekipa sie wzmacnia. A moze ktos wie jak stoja sprawy z falconem moralesem ,erale, kongrusem i Varene?Wypadaloby sprobowac ich przylaczyc. Bo tengu moze siegnac jeszcze po xagroza, riley foe i veritasa octa;/
Waldo1910
30-05-2007, 10:26
Rack Mepo own3d
Rack Mepo own3d
ej ja nigdy nie uczesniczylem w takiej bitce i w zwiazku z tym mam pytanie:
czy to troche nie waste zabic kine na takim wys lvl? chodzi mi o to ze jak jest mniejsza grupa pkerow i nie zalatwia go odpowiednio szybko to kina nie padnie dopoki nie zuzyje wszystkich uhow to tak naprawde on traci mniej niz cala grupa ktora go bila zgadza sie?
Nacpany_Wlodek
30-05-2007, 11:19
czy to troche nie waste zabic kine na takim wys lvl? chodzi mi o to ze jak jest mniejsza grupa pkerow i nie zalatwia go odpowiednio szybko to kina nie padnie dopoki nie zuzyje wszystkich uhow to tak naprawde on traci mniej niz cala grupa ktora go bila zgadza sie?
A słyszałeś o tzw. błogosławieństwach i aol-u?
A poza tym waste jest nieważny - liczy się dobra zabawa
A słyszałeś o tzw. błogosławieństwach i aol-u?
A poza tym waste jest nieważny - liczy się dobra zabawa
:/ on stracil 100k i uhy a wy ile? nie lepiej zabic maga? mag mniej wytrzyma to i mniej sd musicie wywalic na niego ja wiem ze maga trudniej zabic bo knajcik wolny i nic wam nei moze zrobic ale zastanowcie sie czy to nie waste supplies i unjusta zeby zabic knajta to tylko taka moja humble opinia
*edit* btw sciagnalem sobie clienta venta macie jakis ciekawy adres servera?:p
Master Bonczek
30-05-2007, 13:02
Ja osobiście straciłem na nim 1 czy 2 sd :P a ogólnie to może z plecak poszedł a on 100k w dupe i sporo expa :D
Wiadomo, że lepiej sorców.. ale akurat on się nawinął to czemu nie :) a o waste fragów to się nie martwcie przecież nie zabijamy ich aż tylu żeby bany powbijać :O
Lac wszystkich ile wlezie : DDDD
Miltiades
30-05-2007, 15:20
gz dasther :)
btw. Mat zanies mi lootbaga ;p Tylko poczkeaj az go zrobie ... ;]
ahahahahahaha
Napewno lepiej bic shoterow bo oni nie maja aola i ten lootbag ktory z nich leci zawsze jest troche wart, pozatym to shoterzy decyduja o losach wojny a raczje ich sd, ktorego sila zalezy od ich lvl. Ale knightow tez musza bic bo wtedy knighci nie beda sie bali expic i nie dosc ze bedzie im rosl lvl to i jescze beda mieli hajs z expa dzieki ktoremu wrazie dlugiej wojny i wyczerpania zapasow kaski
beda mogli skorzystac na nowe runki i inne "pierodly" potrzebne do walki.
Mattrixo123
30-05-2007, 17:36
gz dasther :)
ok
btw fajnie padl xD!
Szkoda ze WK nie robi filmów podczas pekowania tengusów by bylo na co popatrzec :(
Master Bonczek
30-05-2007, 20:53
http://www.youtube.com/watch?v=CYyD0__RRgU
Macie tu pierwszy filmik zrobiłem nowym progsem :P troche lipa bo jakoś się tnie ale next time może lepszy się uda :)
A .rec chyba w dziale filmy widziałem.
Ogólnie śmieszna akcja :D
Waldo1910
30-05-2007, 21:46
ahaha ale żeś dojebał filmik :D fajno fajno :baby:
hehehe filmik fajny, najśmieszniejszy ten motyw jak bonczek wbija i muza z mortal combat
Filmik zajebioza B)
Niesądzicie, że dzisiaj Swe za mocno expi ??:(
MaYbE jakiś masss looog :D
filmik bardzo fajny :) muzyka zreszta tez :D
http://www.youtube.com/watch?v=CYyD0__RRgU
Macie tu pierwszy filmik zrobiłem nowym progsem :P troche lipa bo jakoś się tnie ale next time może lepszy się uda :)
A .rec chyba w dziale filmy widziałem.
Ogólnie śmieszna akcja :D
filmik spoko jednak te tengusy to nooby nie zasluguja na xerene
Waldo1910
31-05-2007, 18:55
No Adrian, jesteś naprawde niesamowity :o
No Adrian, jesteś naprawde niesamowity :o
o_O (dziesiec znakow)
19:12 Falcon Morales [125]: buy bp SD and bp GFB
lol ? chyba wraca...
ale bo której będzie stronie ???
btw nic się ostatnio niedzieje:p
tylko swe PG wpierdlala:(
19:12 Falcon Morales [125]: buy bp SD and bp GFB
lol ? chyba wraca...
ale bo której będzie stronie ???
btw nic się ostatnio niedzieje:p
tylko swe PG wpierdlala:(
mowilem ze wbk nie ma planu na ta wojne a i tez nie maja za bardzo czym i jak powalczyc wiec dzieje sie jak sie dzieje
Ty czytasz co ty piszesz wogole?
Gdybysmy nie mieli pomyslu na wojne to bysmy jej nie zaczynali logiczne
Enderty... zastanow sie czasem pare razy nad tym co napisales, a potem jak uznasz, ze to ma sens nacisnij myszka magiczny napis 'wyslij odpowiedz' |: >
A może zamiast pierdolić kocopoły zacznij nosić kumplom lootbagi :dance:
Nacpany_Wlodek
01-06-2007, 00:17
Odpuście mu.. Niech się chłopak uczy na błędach
nie wazne co napiszecie ;) time will tell
wrogonastawiony
01-06-2007, 11:25
A może zamiast pierdolić kocopoły zacznij nosić kumplom lootbagi :dance:
Lootbagi sie toczy a nie nosi =p
Lootbagi sie toczy a nie nosi =p
toczy? o_O chyba przerzuca
wrogonastawiony
01-06-2007, 16:09
Wez sobie przezuć worek warzący np. 15k oz.
Raczej nazwałbym to wlasnie toczeniem, zreszta jak pcham loota to jakos nie widze zeby sie unosił powietrze =D =D
Vall Kron :Jun 01 2007, 07:56:31 CEST Killed at Level 72 by Arnoo
OMFGX( Co outlaws robi... coraz trudniej bedzie wygac war jak bedziecie lac swoich :/
Waldo1910
01-06-2007, 18:49
phhi Arnoo to nie gra na Xerenie, na vent go nie bylo wogóle i na 100% nie bedzie na zadnej akcji, sam nie wiem czemu swe od nas mu inva dali ;d
Kurwa no róbcie coś (expcie chociaż) bo swe wpierdlal level równo
a wy.....
Oni chyba wogóle was nie respektują:o
Rozimiem doskonale że sprawy w RL są najważniejesze ale jeżeli podjeliście sie tej "wojny" to nie wypada odpuszczać i spokojnie się przyglądać jak expią
Ja proponuje za cel eaka malice wczoraj RS wbił;)
BTW Czy mi ktoś w końcu może powiedzieć po której stronie są falcon morales, varene, niesamowity~ (jak tak dalej będzie expił to będzie miał sporo do powiedzenia)B),
wrogonastawiony
01-06-2007, 22:28
Powtarzasz sie jeden z drugim.
Nie takie głowy jak wy myślały nad ta wojna!
I tak sie nie dowiesz kto z nich jest po czyjej stronie jak niesamowity~ powie ze jest z polakami to go swe zhunca tak samo jak powie ze jest z swe to go polacy zhunca wiec poco ma mowic mi sie wydaje ze oni sa neutralni nie sa po niczyjej stronie :p
Pavvulonik
02-06-2007, 10:47
falcon jest neutralny ;p
Niema czegos takiego na xerenie jak neutralnosc :]
jedyne madre slowa jakie widze na tym forum
chyba jednak jest.
Piotrek Marycha
02-06-2007, 11:53
Oni chyba wogóle was nie respektują:o
a Tengu ktos respektuje?
chyba jednak jest.
Nie ma, bo w koncu kazdy H lvl bedzie musial sie opowiedziec po jakiejś stronie, btw pewnie ci ktorrzy sa "neutralni" to albo expia i zbieraja sily dokladnie wiedzac po której stronie beda wlaczyc, albo wspieraja tylko hajsem albo noobcharami ktorąś ze stron
Aldruhn of Aldora
02-06-2007, 13:19
a Tengu ktos respektuje?
Nie ma, bo w koncu kazdy H lvl bedzie musial sie opowiedziec po jakiejś stronie, btw pewnie ci ktorrzy sa "neutralni" to albo expia i zbieraja sily dokladnie wiedzac po której stronie beda wlaczyc, albo wspieraja tylko hajsem albo noobcharami ktorąś ze stron
Z tego co pamietam to byles naszym providerem, i sie o to niezle dopraszales.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.