Pokaż pełną wersje : Wannabe Kamikaze VS Tengu
Jak sie nie bendziesz w nic mieszal to do hmm 50 lvl masz spokoj.B)
... potem zobaczysz, jak to Polacy walczą o wolną Xerenę zabijając przypadkowych ludzi :)
Viedzminek
17-07-2007, 19:22
... potem zobaczysz, jak to Polacy walczą o wolną Xerenę zabijając przypadkowych ludzi :)
Wszystko oczywiście dla "lepszej" Xereny :p
O tych Polaków, to nie mam co sie martwić raczej ^^ chodziło mi tylko o ogół
wrogonastawiony
17-07-2007, 20:05
Poki co widzimy jak serwerem rządza szwedzi - pa w najczystszym wydaniu, ponizanie, u niektorych tez rasizm... tego to nie zauwazyles =(
Kogo to obchodzi... powiem szczerze.. tengu/octal i koledzy chca byc fajni na forum.. ze o na openke nie wyszlismy bo mamy rl life itp.. smiech na sali..
Poki co widzimy jak serwerem rządza szwedzi - pa w najczystszym wydaniu, ponizanie, u niektorych tez rasizm... tego to nie zauwazyles =(
Ale przeciez to my jestesmy źli...
Dlugozimek
18-07-2007, 00:14
Ale przeciez to my jestesmy źli...
Dobra ten co sapal do mnie, pysk i skonczylismy temat nie pisz do mnie...
a Tak wogule jesli chodzi o Xerene wystarczy ze masz mózg i bedziesz neutralnych we wszytskich sprawach będzie lajt :))
I co to za kolejny sukces? 3 fragi , brawo!
Wow Gz Wow 3 Fragi Yeah! :o
wogóle co to za name VACEK
Was bylo 40~ nas 25~ i jakos walczylismy:)
ja to nie wiem czemu ale jakos falcon ani razu cie tam nei widzialem.. pewnie speniales jak cipa HUE HUE! :O
Dlugozimek
18-07-2007, 10:12
ja to nie wiem czemu ale jakos falcon ani razu cie tam nei widzialem.. pewnie speniales jak cipa HUE HUE! :O
Ja Ciebie też.
moze bys film chcial zobaczyc?
No ja chetnie bym filmik obejzal. Moglby ktos zamiescic?
niestety jest cos w tym filmie czego nie moge zamiescic bo pewna osoba by sie zdenerwowala... i tak na nim nic nie ma.. moge tylko zrobic wmv z najciekawszych momentow
A kto padl?? Wklejajcie fragi jak wiecie cos ;p
Mastda
Jul 17 2007, 21:36:30 CEST Killed at Level 81 by Hampish and by Willie Quidie
Elite Anarxio
Jul 17 2007, 21:37:50 CEST Killed at Level 88 by Herr fred and by Pararhd
Berserker Ostrzy
Jul 17 2007, 21:38:29 CEST Killed at Level 102 by Seth Elvenhorn and by Arcalod
wrogonastawiony
18-07-2007, 12:37
No to brawo! Fragi-rarytasy :<
Miltiades
18-07-2007, 17:32
sorry ze mnie wczoraj nie było ;/
Mefisto of Deth
18-07-2007, 20:18
Kurcze ale mam wam chęć pomóc tylko nie mam czym :/ Gdybym tylko miał jakiegoś chara ale nie chce mi się robić :P
wczoraj tak było dzisiaj to samo:
zalogowało sie 5-6 osób z Tengu a wy wszyscy się powylogowywaliście. Nie macie możliwości zebrać jakiejś lepszej ekipy? Jak miało być battle to Ank było zatłoczone przez was i różnych noobów, którzy chcieli pomóc a teraz kilka osób z Tengu online, a was już nie ma
Miltiades
18-07-2007, 23:07
To raczej przypadek. Po co mielibysmy sie wylogowywac ?
mow co chcesz ja wbilem dzisiaj 268~k i mam 144k do 91 lvlu
22:27 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Vothrill. He was killed by Malice Morales.
Malice Morales sobie zabija noobów z rsem przed depo w Venore, nie potrzeba żadnego open battle organizować,byłby teraz jakiś mały team to Malice Morales pada
22:27 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Vothrill. He was killed by Malice Morales.
Malice Morales sobie zabija noobów z rsem przed depo w Venore, nie potrzeba żadnego open battle organizować,byłby teraz jakiś mały team to Malice Morales pada
Mysle ze pz wbija swiadomie i na pewno nie ma wtedy 5 osob na ventrillo:P
Pavvulonik
19-07-2007, 09:59
Mysle ze pz wbija swiadomie i na pewno nie ma wtedy 5 osob na ventrillo:P
Jak nie 10 8o
jak oni byli z 15 osob online to nie wiem co wy gadacie ze 10 osob na vt... btw mass kick na xerenie
Golden'Fanatyk
19-07-2007, 12:27
Shin Puna
Jul 19 2007, 03:39:04 CEST Killed at Level 114 by Blokkah Malice
and by Eak Malice
Po co sie cieszysz z fraga jak i tak pewnie nawet go nie biles.. btw
11:19 You advanced from Level 90 to Level 91.
Po co sie cieszysz z fraga jak i tak pewnie nawet go nie biles.. btw
11:19 You advanced from Level 90 to Level 91.
Co ty gadasz przeciez to mastah-.-
on by kazdego od nas solo wziol(jokeeeeeeeeee):D
Szafa to ty jestes ale w rl xd
have fun!
TSmaster
20-07-2007, 13:42
OK ZMIANA PLANOW, NIE WALYCZMY O LEPSZA XERENE, tylko po to zeby utrudnic tengu gre, pasi?
No pewnie. Niewiernych octali tez trzeba nawrócic.
OK ZMIANA PLANOW, NIE WALYCZMY O LEPSZA XERENE, tylko po to zeby utrudnic tengu gre, pasi?
Zajebiście im utrudniacie zabijając ludzi, na których im nie zależy :D
PS.
Kacapus - ban\delete? :)
Falcon pokazal dzisiaj jaki z niego mastah.. Falcon udzielic ci porad na temat magic walli? Chcesz to kupie ci nawet ze 3 runki i naucze rzucac przed wroga jak ucieka
Dlugozimek
21-07-2007, 00:30
Falcon pokazal dzisiaj jaki z niego mastah.. Falcon udzielic ci porad na temat magic walli? Chcesz to kupie ci nawet ze 3 runki i naucze rzucac przed wroga jak ucieka
Ty nie mozesz, need 9 lvl ;/
Nacpany_Wlodek
21-07-2007, 00:50
Ty nie mozesz, need 9 lvl ;/
Level to on ma 91 ;)
Mam 26 ed i 38 mlvl wiec moge rzucac m walle
Ten 'perfect' mass log pewnie by sie udal, gdyby nie pomoc Falcona : ) Widac, ze nowy owner tejze postaci mial malo do czynienia z paladynami, wiec swobodnie sobie ucieklem.
Dlugozimek
21-07-2007, 03:54
Level to on ma 91 ;)
Chodzi mi o mlvl pupasie :*
Skramer:
Aha to pjona
Mlody'willk
21-07-2007, 12:47
Huh... Allken nice work... A co do Falcona...huh Myśle że Falcon zamiast strzelać m wallami przed wroga...Woli strzelać kolegom w plecy Sdki :cup: <<Dla niego... Jak dalej tak bedzie grać swoich bedzie wybijał ;p I to jest jego Nice Pro game xD Hail :flaga_pl: xD
Huh... Allken nice work... A co do Falcona...huh Myśle że Falcon zamiast strzelać m wallami przed wroga...Woli strzelać kolegom w plecy Sdki :cup: <<Dla niego... Jak dalej tak bedzie grać swoich bedzie wybijał ;p I to jest jego Nice Pro game xD Hail :flaga_pl: xD
ile masz lat?
Mlody'willk
21-07-2007, 13:15
ile masz lat?
A co to forum o tym ile mam lat?;s Ważne? Chyba forum pomyliłeś...;s
Golden'Fanatyk
21-07-2007, 13:44
A my swoje.. jak tam w pz'tach panowie? :)
Dlugozimek
21-07-2007, 14:31
Zajebioza jak zawsze, czasem wyjde z depo po food. ALe zawsze dam z 5 logów. Zeby deda nie było : (
Nacpany_Wlodek
21-07-2007, 14:52
Chodzi mi o mlvl pupasie :*
Skramer:
Aha to pjona
Wiem, że chodziło ci o mlev, ale błędy się wytyka ;*
Nie rozsmieszaj mnie noobie tengu tobie NIC nie zawdziecza chyba ze nieudanych trapow no i oczywiscie szybko sie ciebie pozbedzie:P
14 Jul 2007 +257,320
15 Jul 2007 +117
16 Jul 2007 +20
17 Jul 2007# n/a
18 Jul 2007 n/a
19 Jul 2007 +268,702
20 Jul 2007 +149,784
21 Jul 2007 +218,502
17 Jul 2007# n/a
18 Jul 2007 n/a - w te 2 dni okolo 349,803 expa
Wiec nawet fajnie sie expi w pz`cie (Btw.. Gamio, Allken, Urza Wander itp.. oni tez lubia expic w pz`tach
Dlugozimek
21-07-2007, 15:48
Skramer z Lodzi? dzielnica?
Skramer z Lodzi? dzielnica?
Andrzejów (10 znakuf omfg denerwuje mnie to)
Dlugozimek
21-07-2007, 21:35
Andrzejów (10 znakuf omfg denerwuje mnie to)
Oo ; ) Widze ze gardzicie swoja grupą w Łodzi : ))
A jak sie czujesz po tym ze sprzedales sie SWE? Ja po czyms takim nie chcialbym sie przyznac nawet skad jestem, ale wiadomo... Chorzów.
A jak sie czujesz po tym ze sprzedales sie SWE? Ja po czyms takim nie chcialbym sie przyznac nawet skad jestem, ale wiadomo... Chorzów.
Nie żebym się czepiał, ale gdyby nie SWE to prawdopodobnie nie zrobilibyście nawet 1 fraga ;d
Falcon , Shus i ekipa polakow z octal co tu duzo gadac noby jestescie :D po co wlazilscie do tengu? My wiemy no co Falcon wydal pieniazki z rl na chara i szkoda go zmarnowac nie martw sie jak nawet jak tengu wygraja wojne to po jakims czasie znudzi im sie "czyste expienie" i beda szukac zaczepki a ze nie bedzie kogo walic to zaczna was huncic :D powiedz mi np czemu samka i "Battle Comandera"(marco) wyjebali ich z tengu?? Marco mowil ze nie uzywali vt :D i ze juz wraca do tengu niezla bajeczka :D I tera sie battle comanderze nie wykrecaj i nie pisz posta "Po co mam isc do tengu skoro jestem w octal"
Nie żebym się czepiał, ale gdyby nie SWE to prawdopodobnie nie zrobilibyście nawet 1 fraga ;d
przypomnij sobie fraga na zulinie:D(first owned)
Teraz sie okazuje ze Falcon to noob:P
Pomyslcie po co Tengu noob w gildii po wojnie?
btw.Szanowani beda tylko ludzie co byli w Tengu i second chary z Octal no i bardzo dobzi kumple:)
ps.Akurat Samka i Marca nie wyrzuca:P
Prawda taka ze zrobilismy kilka fragow bez naszych SWE, ty tego nie wiesz bo za pozno kupiles postac. Na 90% jestem przekonany ze przegramy ta wojne, ale czekam tylko na moment jak bedziesz nas blagal o pomoc po skonczonej wojnie zeby stanac przeciwko Tengu. Kiedys "This Is" walczylo o swoje a Inferno bylo neutralne ze wskazaniem na Tengu. Nie trudno jest walczyc po czyjejs stornie gdy sie ma ludzi o 40-50 lvli wyzszych. Tak czy siak opuscimy ten serwer predzej czy pozniej, ale napsujemy wam jeszcze troche krwi. Wiec jak nadejdzie ten odpowieni moment, kiedy to Ty bedziesz prosil nas o pomoc w walce przeciwko Tengu to bede sie smial z Ciebie bardziej niz Ty teraz z nas 8o
Massterralph
22-07-2007, 01:36
Mimo iz nie gram na tym swiecie osobiscie widzialem jak robili fragi bez pomocy swe
Wroclaw rox
Jak on jest z Chorzowa to się nie dziwię że Ruch nie dostał licencji xD
Allken.. prawda..
A co do Falcona:
Wiesz co mi Hampe dzisiaj powiedzial? Ze zrobili wojne bo nudne bylo expienie i nic sie nie dzialo.. wojna z this is byla latwa bo oni mieli malo ludzi.. i potem se pomysleli ze troche trudniej jesli polacy zlacza sie z partille... jesli nas pokonaja to beda chcieli zobaczyc jak bedzie wygladala wojna partille + Synergy + polaczki z octal
Prawda taka ze zrobilismy kilka fragow bez naszych SWE, ty tego nie wiesz bo za pozno kupiles postac. Na 90% jestem przekonany ze przegramy ta wojne, ale czekam tylko na moment jak bedziesz nas blagal o pomoc po skonczonej wojnie zeby stanac przeciwko Tengu. Kiedys "This Is" walczylo o swoje a Inferno bylo neutralne ze wskazaniem na Tengu. Nie trudno jest walczyc po czyjejs stornie gdy sie ma ludzi o 40-50 lvli wyzszych. Tak czy siak opuscimy ten serwer predzej czy pozniej, ale napsujemy wam jeszcze troche krwi. Wiec jak nadejdzie ten odpowieni moment, kiedy to Ty bedziesz prosil nas o pomoc w walce przeciwko Tengu to bede sie smial z Ciebie bardziej niz Ty teraz z nas 8o
ALLKEN MORDO TY MOJA!
SIGNED WITH BLOOD!
My wiemy jak bedzie bo z Inferno bylo tak samo,a oni jakby nie moga w to uwierzyc:P
Nie nie... Falcon sam powiedzial ze wie ze potem i tak beda hunted... tyle ze wola sie trzymac z nimi niz znami mimo ze potem beda hunted.
Słucham? Chyba mnie z kimś pomyliłeś :D
Golden'Fanatyk
22-07-2007, 14:01
mhmm , zal Wam dupe sciska? nie rozumiem.. 8o
Moja sprawa z kim trzymam i jak skoncze, lepiej sie martwcie o siebie bo najwyzszy czas szukac następnego servera ;)
GL panowie!
Xerena będzie zupełnie dla Szwedów, czy znajdzie sie jakieś miejsce dla polaków? :>
Moja sprawa z kim trzymam i jak skoncze, lepiej sie martwcie o siebie bo najwyzszy czas szukac następnego servera ;)
GL panowie!
ta zal mi ciebie:)
GL panowie!
Ja wiem tylko tyle, ze wywaliles pieniadze w bloto za postacie, ktore nakupowales. Wole isc na inny serv niz byc kilka set zł w plecy jak Ty. 8o
Ja wiem tylko tyle, ze wywaliles pieniadze w bloto za postacie, ktore nakupowales. Wole isc na inny serv niz byc kilka set zł w plecy jak Ty. 8o
Potwierdzam :D
widzę że do Synergy dołączył Dart Supra po tym jak zabili go Tengu i Octal
widzę że do Synergy dołączył Dart Supra po tym jak zabili go Tengu i Octal
Padł za wyzywanie Wiz Eagleheart
@Vacek chociaz jestes jednym z nich naprawde w to wierzysz;>?
nie wydaje mi sie:P
@Vacek chociaz jestes jednym z nich naprawde w to wierzysz;>
nie wydaje mi sie:P
Lol, byłem praktycznie z nimi jak to się działo, a Ty mi wmawiasz, że to gówno prawda? Dart~ bił kogoś tam i jak Wiz zapytał go wtf to kolo odpowiedział mu coś w stylu "stfu octal bitch".
witajcie.
mam takie pytanie: da się tutaj normalnie grać nie wchodząc nikomu w paradę?
witajcie.
NIE <10 znakufff>:)
witajcie.
ta, da sie ;)
Syphilis
23-07-2007, 01:42
ta, da sie
a do jakiego lvlu?
Jak wbije powiedzmy 50-60 swe bedzie mnie huncic?
Pytam bo mam zamiar tu pograc<< niedawno zaczelem>>:]
ta, da sie
a do jakiego lvlu?
Jak wbije powiedzmy 50-60 swe bedzie mnie huncic?
Pytam bo mam zamiar tu pograc<< niedawno zaczelem>>:]
Jak będziesz spokojnie grać i nie będziesz się w nic wtrącał to będziesz miał fajnie ;)
Dlugozimek
23-07-2007, 03:31
Da sie ;o
Ej chłopcy zapodajcie jakis film z openki; )) z góry thx bo nie ma co ogladac; s
Viltherius
23-07-2007, 12:52
Bo Daywalker
Jul 22 2007, 02:10:21 CEST Killed at Level 88 by Seth Elvenhorn and by Nargoriel
No to prawdopodobnie zaczyna sie to o czym większość z nas tu pisała.Who next? Falcon?:D
Co do tego nie wchodzenia komuś w drogę i neutralności. Ofc możesz nikomu nie wchodzić w drogę tak jak ja kiedyś. Bylem neutral to poczułem na sobie PA już na 41 lvl. Wszedłem na d lair i za to padłem. Możesz też oczywiście wchodzić dla pewnych graczy bardzo głęboko :D no to pograsz trochę dłużej i skończysz jak kolega wyżej.
Bo dobrze wie za co padł ;) Dlatego nie kłóci się z nikim o to :p
Golden'Fanatyk
23-07-2007, 14:43
Gz anni Allken! ;)
Gz anni Allken! ;)
Gz Areny Falcon!
@Falcon
Nie mów gz, jeśli Ciebie tam nie było... Stałem obok, all widziałem...
Ciekawe czy Tobie by się udało, idac teamem 2x 114 ek (którzy nic nie robią), 114 RP i 103 RP... Do tego po pierwszej minucie pada Siicko... Sam Allken nie zabiłby dwóch demonów... Impossible -.-
Poza tym wielkie GZ dla Shin Puna'y i Sarendial'a... kiedy Allken padł, nie było opcji, zeby zrobilli Anni~, a mimo to 3mali się... Dla mnie waste UH, ale dla nich respect...
Pavvulonik
23-07-2007, 21:32
@Falcon
Nie mów gz, jeśli Ciebie tam nie było... Stałem obok, all widziałem...
Ciekawe czy Tobie by się udało, idac teamem 2x 114 ek (którzy nic nie robią), 114 RP i 103 RP... Do tego po pierwszej minucie pada Siicko... Sam Allken nie zabiłby dwóch demonów... Impossible -.-
Poza tym wielkie GZ dla Shin Puna'y i Sarendial'a... kiedy Allken padł, nie było opcji, zeby zrobilli Anni~, a mimo to 3mali się... Dla mnie waste UH, ale dla nich respect...
Teraz najlepsza ekipa na ani to knight i 3 palow wszyscy 115 + i ani jest na 99 % zrobiony B) bo 2 knight to praktycznie 1 osoba mniej gowno walnie z explo i bendze sie tylko uhal :P czyli ta ekipa robila aniego praktycznie we 3 ^^
Teraz nikt nie miał +115... ale i tak Sare~ i Shin~ 3mali sie ~15 minut...
Szkoda ze padli :( mówi sie trudno...
@Golden'Fanatyk
Pierdol sie debilu sam nie jestes lepszy na takim lvlu na arenie sie wylozyc GZ :cup:
Chyba trzeba zrobić porządny mass log bo znowu sie swe rozszalało w expie ;d
A ty falcon po prostu "M.O.R.D.A."B)
Dlugozimek
24-07-2007, 05:18
haha Falcon kozaczysz widze ;) na podwórku przy kolegami w podstawowce.
Gz Anni :( Innym razem sie uda :)
Chodz pojdą na inny server, ale chociaz oni hajsu nie wydawali i mało straca ;) bo dla nich to nic pixele a dla Ciebie rl cash : )
Mattrixo123
24-07-2007, 10:08
Falcon najlepszy,najlatwiejsze potwory bil z assasin starow a najtrudniejsze z b boltow hehe gz! <na arenie ofc>
Pavvulonik
24-07-2007, 12:20
You see a dead human (Vol:10). You recognize Chamberlain. He was killed by Master Bonczek.
GRATULACJE!! Ja go nie lubie on jest gorszy od mitzuma i innych !!
Master Bonczek
24-07-2007, 12:53
http://img522.imageshack.us/img522/8099/chambernp1.jpg (http://imageshack.us)
:)
Nacpany_Wlodek
24-07-2007, 13:33
Mam nadzieję, że macie film z ubicia tego forum fightera z tibia.com?
Viltherius
24-07-2007, 13:53
Naprawdę dobra robota, bo ostatnio swe byli zbyt pewni siebie.
Tak 3mac
Dobra robota GZ panowie :)
Mefisto of Deth
24-07-2007, 15:14
Ja czekam na piękną chwile jak Mitzuma ubijecie :P
Jak on jest z Chorzowa to się nie dziwię że Ruch nie dostał licencji xD
jakos Ruch dostal licencje ;)
sorry za post nie na temat :p
jakos Ruch dostal licencje ;)
sorry za post nie na temat :p
ale dopiero jak Falcona wyeksmitowali
Na h*j sie tak Falcona czepiacie?...
Prawda, zjebał sprawe, ale to nie wasz interes... Zrobił Wam coś? Udeżył? Obraził? Nie odpowiedział na PM?...
Czy może tak go najeżdżacie, bo on jest ze Szwedami? A powiedzcie... źle Wam jest, ze z Synergy jest Shin Puna, Gladast, Helluxzii? Nie powiedział bym...
On wydał kase na chara... Tak Was to boli? Widocznie chłopak zamożny jest i tyle. H*j Wam do tego -.- On wydał kase, nie wy...
Weście sie wkońcu odp*erdolcie... TO JEST TYLKO GRA!
Nikt Wam źle nie życzy, więc Wy nie życzcie mu...
Na h*j sie tak Falcona czepiacie?...
Prawda, zjebał sprawe, ale to nie wasz interes... Zrobił Wam coś? Udeżył? Obraził? Nie odpowiedział na PM?...
Czy może tak go najeżdżacie, bo on jest ze Szwedami? A powiedzcie... źle Wam jest, ze z Synergy jest Shin Puna, Gladast, Helluxzii? Nie powiedział bym...
On wydał kase na chara... Tak Was to boli? Widocznie chłopak zamożny jest i tyle. H*j Wam do tego -.- On wydał kase, nie wy...
Weście sie wkońcu odp*erdolcie... TO JEST TYLKO GRA!
Nikt Wam źle nie życzy, więc Wy nie życzcie mu...
S*******aj na Nerane HEHEHE
heh dobrze powiedziane, a co do Falcona to jest dwulicowy i wbil nam noz w plecy. W ogole ta jego postawa i to cale infantylne zachowanie... Wspolczuje tym ktorzy maja z nim do czynienia :confused: A i gz za ubijanie octali przez tengu ! Tak trzymac !
Mattrixo123
25-07-2007, 00:55
Herr fred
Jul 24 2007, 23:38:53 CEST Killed at Level 82 by Eldrax
and by Dzingi
Herr fred
Jul 25 2007, 00:11:41 CEST Killed at Level 81 by Kavare
and by Zokos Klok
Gamio
Jul 25 2007, 00:16:06 CEST Killed at Level 138 by Zulin theseius
and by Musterknabe
Dzingi
Jul 25 2007, 00:18:53 CEST Killed at Level 97 by Skullita
and by Medre
Kavare
Jul 25 2007, 00:14:58 CEST Killed at Level 112 by Mitzum
and by Gath Morales
Duktigast
Jul 25 2007, 00:00:36 CEST Killed at Level 85 by Seth Elvenhorn
and by Hulabaloo
Eldrax
Jul 25 2007, 00:13:34 CEST Killed at Level 128 by Hulabaloo
and by Musterknabe
Helluxzii
Jul 25 2007, 00:11:41 CEST Killed at Level 150 by Seth Elvenhorn
and by Leiku
Zokos Klok
Jul 25 2007, 00:24:53 CEST Killed at Level 71 by Hulabaloo
and by Mitzum
Naderixo
Jul 25 2007, 00:13:48 CEST Killed at Level 60 by Hulabaloo
and by Falcon Morales
Master Bonczek
Jul 25 2007, 00:18:24 CEST Killed at Level 106 by Mitzum
and by Hampish
Skramer
Jul 25 2007, 00:05:00 CEST Killed at Level 91 by Seth Elvenhorn
and by Blokkah Malice
Syphilis
25-07-2007, 01:15
Mattrixo123 Herr fred
and by Dzingi
Widze ze sporo osob online.Czyzby ob??????
Mattrixo123
25-07-2007, 01:16
Mattrixo123 Herr fred
and by Dzingi
Widze ze sporo osob online.Czyzby ob??????
patrz co piszesz rotfl
PAld Herr fred znowu a polakow to padlo tylu ze nawet nie bede pisal xD ob trwa...
padl
gamio
helluxzii
duktigast
dzingi
i inni :s
zaraz tu będzie post Falcona tylko doczyści monitor bo ma chyba cały biały
Pavvulonik
25-07-2007, 01:34
10 -1 W P***E !
No tak czemu sie rozbiegliscie po thais ? Mogliscie all wejsc tam gdzie jest gildia druidow i czekac pokoleji byscie ich wybijali a nie k***a porozdzielali sie i popadali wszyscy a swe to w grupie wszystko robili i wygrali.
DZIEKUJE ZA UWAGE !!!!!!!!!!!!!!;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(
Mattrixo123
25-07-2007, 01:44
zaraz tu będzie post Falcona tylko doczyści monitor bo ma chyba cały biały
btw. znowu spierdoliliście w tym zajebanym thais
hehe pewnie tak
Waldo1910
25-07-2007, 02:05
wpadamy padamy II B)
Golden'Fanatyk
25-07-2007, 02:35
:cup: niezla akcja panowie, gratz!
wez czlowieku nie wiem po co nosisz pol bp m walli w bp jak i tak nie potrafisz ich uzywac.. jedynie co ci sie udalo to przytrzymac troche bonczka.. ale potem i tak spierdolil...
Dlugozimek
25-07-2007, 04:29
wez czlowieku nie wiem po co nosisz pol bp m walli w bp jak i tak nie potrafisz ich uzywac.. jedynie co ci sie udalo to przytrzymac troche bonczka.. ale potem i tak spierdolil...
Ehh ;D no cuz nic dodac nic ujac; )
Dajcie film.
Ehh.. mowiąc szczerze to i tak przegracie ta wojne.. niestety prawda boli, ale chociaz nie płacie szwedom, i napsujcie im kiedy indziej krwi :) moze po wojnie mass logi ?
... ale potem i tak padł.
I tak gram na Xerenie -.-
A co do tych deadów... wojna przegrana...
wrogonastawiony
25-07-2007, 11:40
Dlaczego przegrana ?
Nacpany_Wlodek
25-07-2007, 12:21
Jedno open battle jeszcze nic nie przesądza, byle tylko starali się poexpić. A poza tym 10:1 jakimis wielkimi batami bym nie nazwał - na Arcanii kilka osttanich ob wygranych przez DPFT w 2 wojnach miały wynki : 18:2, 12:3, 24:4
I tak gram na Xerenie -.-
A co do tych deadów... wojna przegrana...
a to dlatego tak dupsko falcona lizesz ;;;;;
tonący sie brzytwy chwyta , ale ja wole utonąć i mieć twarz :)
Wiem, co sie w Synergy dzieje... Szwedzi typuja ludzi, którzy mogą być spy... taki człowiek wylatuje z venta, a jak nie ma venta, to na akcje zadna nie pojdzie. Wiec jest coraz mniej ludzi na akcje... Jak w taki sposób chcecie wojne wygrac? -.-
a to dlatego tak dupsko falcona lizesz ;;;;;
tonący sie brzytwy chwyta , ale ja wole utonąć i mieć twarz
Wiesz... troche dziwne, bo mam rl kumpli w Synergy...nie mam powodu, wchodzic w dupe Falconowi -.-
@Golden'Fanatyk
I co podnieciles sie ze wygraliscie?? Pewnie tak. Pewnie caly monitor sperma zachlapales :D
@Daldar
Jedna bitwa nie decyduje o calej wojnie :)
@Daldar
Jedna bitwa nie decyduje o calej wojnie :)
No prawda... ale moim zdaniem, Synergy jej nie wygra...
A poza tym 10:1 jakimis wielkimi batami bym nie nazwał - na Arcanii kilka osttanich ob wygranych przez DPFT w 2 wojnach miały wynki : 18:2, 12:3, 24:4
na lucerze bylo jakos 25:0 :D
Dlugozimek
25-07-2007, 18:38
na lucerze bylo jakos 25:0 :D
Mówimy o Arcani
Mówimy o Arcani
przede wszystkim to mowimy o xerenie... ;)
stulcie wszyscy pysk bo was juz nawet sluchac nie moge.
Mattrixo123
25-07-2007, 22:33
Pierdolicie smuty.Padli,kupia blessy i walczymy dalej PROSTE!
Padli,kupia blessy i walczymy dalej
i tak w kółko :D
Pavvulonik
25-07-2007, 23:21
Wy musicie tylko troszke wiecej ludzi zebrac niebende juz mowil ze na open battle trzeba sie w grupie trzymac bo to pewnie wiecie ale jakby ktos z was na vent KRZYKNA KURWA ALL DO GILDI DRUIDOW I STAC TAM CZEKAC to moze byscie nawet wygrali swe by se pokoleji wchodzilo i w pizde dostawalo :]. No ale ja niejestem w syne~ i moge wam tylko podpowiadac B)
Dlugozimek
25-07-2007, 23:30
Pierdolicie smuty.Padli,kupia blessy i walczymy dalej PROSTE!
I tak ciągle.
Ohoho ;D
I zostaly tylko mass logi : )
strausss
26-07-2007, 01:17
A Synergy zdobywa kolejnych "przyjaciół" dzieki takim akcjom noobcharami jak dzis w Ab.
Gz.
Następne kilka osób które was kocha.
Jeden mój znajomek kiedyś podsyłał wam runki, a teraz mówi że woli jednak Tengu bo w Synergy to sami pojebańcy - ciekawe dlaczego tak zmienił zdanie?
Chyba nie dlatego że Mitzum mu laskę zrobił
Mattrixo123
26-07-2007, 01:37
@Vacek
Poto jest chyba wojna zeby padac i zabijac,a jak chcesz tylko expic to idz na Harmonie albo cos podobnego i badz drugim Mateuszem Dragonem Wielkmi.
@Dlugozimek
Jezeli jestes tak madry to bys pomyslal ze jezeli bysmy mieli podobne lvl jak oni to bysmy robili co tydzien open battle.Ale jak bys zauwazyl to oni maja po 50 lvl wiecej i wieksze damage.Wiec pozostaje nam to co robimy.Tak btw z 3 albo 4 openek 1 wygralismy 2 lub 3 przegralismy,ale to ze padlismy nie znaczy ze przegralismy.
@strausss
Powiedz mi jedno dlaczego kazdy mowi odrazu o nas?Zabije Cie 10 lvl na afk tez powiesz ze to my?Jest duzo pk team na Xerenie pomysl o tym zanim zaczniesz kogos oceniac
@strausss
To nie Synergy pkowalo a ab.
Syphilis
26-07-2007, 12:07
The new character name will be verified by a member of our staff as soon as possible.
Jak dlugo to trwa? Czekam juz ponad dzien8o
No prawda... ale moim zdaniem, Synergy jej nie wygra...
A czy ktos kurwa debilu mówil ze ja wygra zanim sie zaczeła wszyscy o tym wiedzieli ze przegraja ale lepiej powalczyc i miec fun , no chyba ze lubisz role lizydupka jak Falcon?
Czasy sie zmienily.. ludzie sie zmienili.. prawda jest taka ze falcon zawsze byl z tengu.. i z pewnoscia zawsze bedzie.. spoko ziom z ciebie jak sie gada na vt ^^ Wojna by wygladala o wiele inaczej gdyby nie te jebane sprzedawczyki.. szkoda ze nadal sa w synergy... i kurwa jak ktos tu powie ze sobie to uroilismy to mu chyba wpierdole bo wizo daywalker i inni sobie wczoraj na naszego vt wbili...
PS.
Falcon to ze teraz mowie ze jestes spoko to wcale nie znaczy ze nadal nie uwazam ze masz ciezka reke do m walli :D
@Falcon
Tez moge sie cieszyc razem z Toba sukcesami Tengu bo ty tam w sumie nic nie robisz poza zwyklym gadaniem, przechwalaniem sie, pisaniem na forum... Nic kompletnie jeszcze nie pokazales, a wrecz sie kompromitujesz na tych swoich akcjach.
Widac, ze ludzie od Was odchodza :( Zaczeli placic szwedom... Najpierw Seya Aurius, a pozniej Madurius... :(
Seya chyba nie byl na zadnym battle to oni sie dojebali do niego a on wlazl do gildi i dostal hunta ;p
A czy ktos kurwa debilu mówil ze ja wygra zanim sie zaczeła wszyscy o tym wiedzieli ze przegraja ale lepiej powalczyc i miec fun , no chyba ze lubisz role lizydupka jak Falcon?
Gdyby bylo wiecej osob naprawde chcacych wygrac ta wojne to bysmy ja wygrali.Nie rozumiem jak mozna wbic 100+ lvl siedziec na tibii po 6h dziennie i nie potrafic sie poswiecic na war...poza tym zwroccie uwage jak mamy pelna ekipe i kto wtedy wygrywal.
Golden'Fanatyk
27-07-2007, 01:48
@Skramer
to samo , mila osoba ; )
Gdyby bylo wiecej osob naprawde chcacych wygrac ta wojne to bysmy ja wygrali.Nie rozumiem jak mozna wbic 100+ lvl siedziec na tibii po 6h dziennie i nie potrafic sie poswiecic na war...poza tym zwroccie uwage jak mamy pelna ekipe i kto wtedy wygrywal.
Ta ale jak co druga osoba jest oskarzana o szpiegostwo to wiesz kazdemu sie odechce jak go nie chca to co sie bedzie pchal
Ja venta nawet nie mam bo zmieniacie hasla co 4 dni a prosic sie nie bede to w waszym interesie jest :)
Bolt~
@Yake~
Chyba sam widziales jak bylo umuwione ob i pl calym skladem byli i jeszcze bylo fuul osob 50-70 lvlow na faccu v venore to pl odpuscili i poszli na desert to swe nawet z pz sie nie ruszali :)
Mispex jak cos to jestes zawsze mile widziany na Thorii :] jak cos pm B)
Mialem oferty tez z innych servow;s
Pomysle...
Casting na mispexa trwa ^^
Golden'Fanatyk
27-07-2007, 18:46
a ja mam paru kumpli na Celescie i Securze, jak chcesz zalatwie Ci nietykalność.. jct PM :*
nie ma to jak nietykalnosc na non pvp...
Falcon gratuluje wspanialomyslnosci :)
strausss
27-07-2007, 20:45
Hmm.Podobno to nie Synergy pekowało w Ab
Ciekawe czyje to były chary - na podpuchę 30+, a potem 50+
Może zapytać się tych co padli - Samakashi,Golkiper gold, Sir fire Matek,Ciulaneczka.
Z tego co wiem oni uważają że to były noobchary Synergy np.Urzy wander
Ta ale jak co druga osoba jest oskarzana o szpiegostwo to wiesz kazdemu sie odechce jak go nie chca to co sie bedzie pchal
Ja venta nawet nie mam bo zmieniacie hasla co 4 dni a prosic sie nie bede to w waszym interesie jest :)
Bolt~
Czyli podswiadomie przyznajesz sie do tego ze albo lejesz na Xerene albo nie chce ci sie walczyc.
Czyli podswiadomie przyznajesz sie do tego ze albo lejesz na Xerene albo nie chce ci sie walczyc.
Allken... to nie o to chodzi... Ciekawe czy chciałoby Ci się walczyć jeśli:
1. Gamio wywala Cie z Venta
2. Mówi, że szwedzi sądzą, że mozesz być spy
3. Gamio jest nie przekupny, i za h*j nie odblockuje Ci IP na vencie
4. Wtedy myślisz, ze jesli podejzewają, ze jestes spy, to nie maja do Ciebie zaufania (wiec po co im pomagać? okey, jestes polakiem, walczysz ze szwedami...)
5. Nadchodzi czas akcji/open battle. Jak tu sobie poradzić, jeśli nie masz jak rozmawiać z innymi?... Nie możesz sie z sojusznikami dobrze komunikować, wiec jesteś zdany sam na siebie... Więc po co sie trudzić, jeśli nie otrzymasz pomocy?
To chyba wszystko. To są moje odczucia, więc nie piszcie, ze coś źle pisze... napisałem to, co czuje.
Thx.
Viltherius
27-07-2007, 23:14
Allken... to nie o to chodzi... Ciekawe czy chciałoby Ci się walczyć jeśli:
1. Gamio wywala Cie z Venta
2. Mówi, że szwedzi sądzą, że mozesz być spy
3. Gamio jest nie przekupny, i za h*j nie odblockuje Ci IP na vencie
4. Wtedy myślisz, ze jesli podejzewają, ze jestes spy, to nie maja do Ciebie zaufania (wiec po co im pomagać? okey, jestes polakiem, walczysz ze szwedami...)
5. Nadchodzi czas akcji/open battle. Jak tu sobie poradzić, jeśli nie masz jak rozmawiać z innymi?... Nie możesz sie z sojusznikami dobrze komunikować, wiec jesteś zdany sam na siebie... Więc po co sie trudzić, jeśli nie otrzymasz pomocy?
To chyba wszystko. To są moje odczucia, więc nie piszcie, ze coś źle pisze... napisałem to, co czuje.
Thx.
Masz troche racji
Masz troche racji
Jedyne co pomoze w tej wojnie to ilosc nie jakosc ;d
Hmm.Podobno to nie Synergy pekowało w Ab
Ciekawe czyje to były chary - na podpuchę 30+, a potem 50+
Może zapytać się tych co padli - Samakashi,Golkiper gold, Sir fire Matek,Ciulaneczka.
Z tego co wiem oni uważają że to były noobchary Synergy np.Urzy wander
Nom Urza jest na wakacjach we Włoszech i specjalnie sie zalogowal zeby popkowac w Ab.. grats
Nom Urza jest na wakacjach we Włoszech i specjalnie sie zalogowal zeby popkowac w Ab.. grats
Nom przecież po to pojechał do Włoszech, żeby tam sobie pk zrobić. Też tak czasem robię8o
Viltherius
28-07-2007, 03:54
Jedyne co pomoze w tej wojnie to ilosc nie jakosc ;d
A ja myślę że już nic nie pomoże. Wcale się z tego nie cieszę.
Mefisto of Deth
28-07-2007, 06:10
Jak tak czytam te wasze posty to mi się nie dobrze robi 80% postów to bluzganie Falcona~bo jest po stronie Tengu. Ludzie to TYLKO GRA! Dajcie mu spokój ja pierdole że w tibi nie ejst z wami to nie znaczy że na rl też musi taki być gadałem z Falconem nie raz i jest on zajebistym ziomkiem chociarz mi też nie pasuje że walczy po stronie Tengu ludzie wyluzujcie... A co do pk teamu w Ab to nie noob chary Synergy tylko moi kumple którzy są retired przez wojne ale są po stronie Synergy :) Ja i ekipa z Xereny zapraszamy na Obsidie ludzi którzy są retired pozdrawiam.
widze że Varene w Synegry ;o
widze że Varene w Synegry ;o
Eee? Spóźniony refleks troche masz... B)
Może nie gram na Xerenie i nie bardzo wiem ocb, widzisz chyba że mam wpisane że gram na Pytherze, wiec nie mów mi że mam opóźniony refleks. Ja nie siedze cały dzień przed kompem i odświeżam stronke forum o Xerenie tak jak ty. ;o
sry za offtopa
Pavvulonik
28-07-2007, 12:03
Sorcerer Pelope
Jul 27 2007, 22:50:06 CEST Killed at Level 105 by Blokkah Malice
LOL
strausss
28-07-2007, 22:49
Może i nie synergy pekowało w Ab - pisałem to co mówili padnięci w tej akcji.
Ale btw. zupełnie nie przekonuje mnie to że np. Urza jest w Italii i dlatego to nie mógł byc jego noob char.Sharujecie konta nie gorzej niż tengusy bo skąd by się wzięły te liczne hacki i pretensje że ktoś kogos ojebał na kase i itemy.Jakoś nie wierzę że doświadczeni gracze złapali ni stąd ni zowąd keyloggera albo wleźli na jakiś hackerski link jak jakieś nooby.Po prostu sharing, zresztą wbijać lvl w takim tempie jak wszyscy ci co mają teraz 100+ to trzeba mieć totalnego pierdolca na punkcie Tibii i prawie non stop grac, albo char ma kilku ownerów( i tak jest najczęściej)
A jesli jest tak jak mówi Mefisto no to dlaczego do kurwy nędzy nie pekują jakiegoś swe, br lub takich palantów jak Pit hunter.Przynajmniej jedna z osób które wtedy padły w AB wysyłała runki dla WBK bo chciała pomóc, A po takich akcjach naprawdę zaczynasz się zastanawiać czy swe rzeczywiście są tacy źli. Ja sam na kilkanaście dedów przez pk miałem tylko 3 od tengu(hunt :) ) , pozostałe to random pk pojebanych polaczków
wrogonastawiony
28-07-2007, 22:55
Ty wlasnie zachowujesz się jak obrażony "polaczek". Tymi swoimi fochami na Polaków chcesz chyba pokazac jaki to ty jestes "niepolak" albo chcesz na sile udowodnic jacy to polacy są źli... doprawdy, jak dziecko :<
strausss
29-07-2007, 11:49
Ty wlasnie zachowujesz się jak obrażony "polaczek". Tymi swoimi fochami na Polaków chcesz chyba pokazac jaki to ty jestes "niepolak" albo chcesz na sile udowodnic jacy to polacy są źli... doprawdy, jak dziecko :<
Nie rozśmieszaj mnie bo mi się zajady porobią.
Zachowanie się ludzi w tibii odzwierciedla to jak zachowują się w rl.
Byłeś kiedyś dłużej za granicą i miałeś tam do czynienia z polakami?
9 na 10 osób które chcą cię okraść lub oszukać to polacy.
Niestety nie istnieje coś takiego jak solidarność(z bardzo nielicznymi wyjątkami ofc). Tak jest w rl, więc dlaczego w tibii miałoby być inaczej?
Tym bardziej że gra dużo smarkaczy, i nie chodzi mi o wiek tylko o mentalność.
Jak byłem w Italii czy u szwabów to czasem naprawdę wstyd było się przyznać do tego że jesteś z Polski- tak zachowywali się kochani rodacy
wrogonastawiony
29-07-2007, 12:31
Chodzi mi oto zebys nie obwiniał CAŁEGO narodu za zachowanie jakiejś tam jego części...
Mefisto of Deth
29-07-2007, 13:56
Znowu kłótnia Polacy nie są źli tylko gówniarze którzy grają kupuje chary na allegro chcą zakozaczyć idą padną raz zdenerwują sie i pkuja albo rookuja chara taka jest moja opinia. Nie kłócić sie!
Viedzminek
29-07-2007, 14:57
Ja sam na kilkanaście dedów przez pk miałem tylko 3 od tengu(hunt :) ) , pozostałe to random pk pojebanych polaczków
Szkoda mi tych niedorozwoji, naszczekają ryjem, później się potulnie spłacą, a jeszcze dalej walczą w pseudo wojnie o "lepszą Xerenę". Robicie PA na swoich, a szwedów aż się roi na expach. Nie pierdolcie, że Szwedzi są gorsi, bo tylko tym umiecie się wytłumaczyć. Zacznij od siebie pierd**lony rodaczku...
Hail Tengu _/ Hail Octal _/
Popieram B)
wrogonastawiony
29-07-2007, 17:19
HEhe, ehhh wy moi nieudacznicy :* Jestescie jak chorągiewki, dzis jebiecie polaków bo to oni wam zawinili, a jutro jakis szwed zrobi na was PA i bedziecie jechac na nich =(
strausss
29-07-2007, 18:17
Szkoda mi tych niedorozwoji, naszczekają ryjem, później się potulnie spłacą, a jeszcze dalej walczą w pseudo wojnie o "lepszą Xerenę". Robicie PA na swoich, a szwedów aż się roi na expach. Nie pierdolcie, że Szwedzi są gorsi, bo tylko tym umiecie się wytłumaczyć. Zacznij od siebie pierd**lony rodaczku...
Po pierwsze pierdolony rodaczku NIGDY nikomu nie zrobiłem PA.
Po drugie hunt od Tengu był na skutek nieporozumienia i jak się okazało dało się to wyprostować - nic nie płaciłem, po prostu jak się normalnie rozmawia z normalnymi ludźmi to dużo spraw można załatwić pokojowo.
Po trzecie , nie biorę udziału w tej wojnie bo mam to w dupie - ktokolwiek wygra, ten będzie rządził i niech nikt mi nie pieprzy głupot że łatwiej dogadać się z rodakiem w razie hunta bo to gówno prawda.
Jak dotąd miałem do czynienia z normalnymi swe i z popierdolonymi polakami(oprócz kilku naprawdę spoko kolesi).Nie mówię że wszyscy są źli tylko że jest ich naprawdę wielu
Viltherius
29-07-2007, 18:43
HEhe, ehhh wy moi nieudacznicy :* Jestescie jak chorągiewki, dzis jebiecie polaków bo to oni wam zawinili, a jutro jakis szwed zrobi na was PA i bedziecie jechac na nich =(
Wbił ktorys z nich50+?Watpie. Pograja zobacza jak sie na xerenie żyje.
strauss jak ci tak bardzo przeszakadzają Polacy i ich tak bardzo nie lubisz i wstydzisz to wy*******aj za granice, do Rosji najlepiej tam też Polaków nie lubią, zmień obywatelstwo, naucz sie języka, obyczai, kultury i bedziesz miał święty spokój i wtedy sobie możesz gadać "pierdoleni polacy" albo cos w tym stylu.
Hmm mam juz dosc zabawy z dziećmi. Tengu choc ma 70-80 lvli nie potrafi nas pokonać w czystej walce, wiec musza miec szpiegów bo inaczej sobie nie poradza. Nomsiego i wiekszosc tych baranow to znam od jakis 4 lat jeszcze z czasow Danubii, Elysii i dostawali po d^&*$. Z Morgany tez polecieli z hukiem. Tutaj tez byli do pokonania i te 80 lvli przewagi nie wiele im dawalo. Niestety brak juz checi, malo osob, wakacje i tyle. Ja juz sobie odpuszczam Xerene, a w najblizszym czasie zobaczymy co z postacia jak wróce z wakacji.
Powodzenia & GL ;)
Ps.
Bede obserwowal ten server nadal, bo chce zobaczycyc jak szybko wezma sie znowu za sprzedawczykow i wykupionych 8o
Pavvulonik
30-07-2007, 13:10
Sie nie zesraj przypadkiem.
Ehh widze ze juz po walce ;p Wszyscy powoli sie splacaja takze zapraszam na thorie :] jak cos to gg :)
Pozdro!
strausss
30-07-2007, 21:18
strauss jak ci tak bardzo przeszakadzają Polacy i ich tak bardzo nie lubisz i wstydzisz to wy*******aj za granice, do Rosji najlepiej tam też Polaków nie lubią, zmień obywatelstwo, naucz sie języka, obyczai, kultury i bedziesz miał święty spokój i wtedy sobie możesz gadać "pierdoleni polacy" albo cos w tym stylu.
No i widać jaki z ciebie tuman.Akurat Rosjanie lubią Polaków( nie mówię o ich rządzie tylko zwykłych ludziach, a wiem co mówię bo byłem w Rosji).
A co do wy*******ania za granicę - dlatego że w Polsce jest bardzo wielu debili takich jak ty to mam emigrować zamiast próbować coś zmieniać?
Ty chyba też jesteś z tych co to morda pełna frazesów jacy Polacy są wspaniali, a ty już możesz być mendą bo nie widać cię w tłumie.Przypadkiem nie Młodzież Wszechpolska?
Reasumującm, twoja reakcja jest bardzo typowo polska niestety -nieważne jakie są fakty, jak nie pasują od oglądu rzeczywistości to tym gorzej dla faktów.A fakty są takie że zanim poznałem kilku spoko kolesi to spotkałem mnóstwo popaprańców - marna statystyka.:(
Viltherius
30-07-2007, 21:31
Reasumującm, twoja reakcja jest bardzo typowo polska niestety -nieważne jakie są fakty, jak nie pasują od oglądu rzeczywistości to tym gorzej dla faktów.(
Zrozumial ktos cos?:D
Golden'Fanatyk
30-07-2007, 22:17
Była wojna, ni ma wojny :(
strausss
30-07-2007, 23:05
Zrozumial ktos cos?:D
Jak widać ty nie zrozumiałeś nic :)
Zapomniałem że poziom wypowiedzi powinno dostosowywać sie do poziomu odbiorców.
"nieważne jakie są fakty, jak nie pasują od oglądu rzeczywistości to tym gorzej dla faktów"
Translate - nieważne jak jest naprawdę ja mam rację i chuj
Czyli mogę być dupkiem, wszyscy moi kumple też i chociaż są Polakami to Polacy są the best.
Ta pieprzona polska megalomania - może zacząć od siebie, spróbować grac fair, bez thiefowania i random pk.Może czasem komuś pomóc, dać jakieś itemki na początek i podpowiedziec jak grac zamiast sypać "noob" i wjeżdżać na rodzinę.
Qrva mać,prawie każdy Polak to kozak, on rządzi servem i nikt mu nie podskoczy.Do czasu aż dostanie w pipke, wtedy ogon pod siebie i po kozaku.
A nie można po prostu mieć trochę szacunku do innych i normalnie sie do nich odzywac a skakańców olewać i nie dawać się wciągac w pyskówki?
Zreszta po co ja to piszę, i tak zaraz ktoś napisze żebym s*******ał na Madagaskar.Bo to Polska właśnie i tak się tu rozmawia.
"nieważne jakie są fakty, jak nie pasują od oglądu rzeczywistości to tym gorzej dla faktów"
Czyli mogę być dupkiem, wszyscy moi kumple też i chociaż są Polakami to Polacy są the best.
Ta pieprzona polska megalomania - może zacząć od siebie, spróbować grac fair, bez thiefowania i random pk.Może czasem komuś pomóc, dać jakieś itemki na początek i podpowiedziec jak grac zamiast sypać "noob" i wjeżdżać na rodzinę.
Qrva mać,prawie każdy Polak to kozak, on rządzi servem i nikt mu nie podskoczy.Do czasu aż dostanie w pipke, wtedy ogon pod siebie i po kozaku.
A nie można po prostu mieć trochę szacunku do innych i normalnie sie do nich odzywac a skakańców olewać i nie dawać się wciągac w pyskówki?
Zreszta po co ja to piszę, i tak zaraz ktoś napisze żebym s*******ał na Madagaskar.Bo to Polska właśnie i tak się tu rozmawia.
duzo racji w tym masz :) Wiekszosc polaków to kozacy a jak dostana w dupe to protekcja sie zaslaniaja :D
strausss
a czy ja powiedziałem że wszyscy Polacy są wspaniali? ty w swoich wczesniejszych postach pisałeś cos w stylu "pierdoleni Polacy" "pojebani Polacy" to ci powiedziałem ze jak tak bardzo źle sie czujesz to mozesz wyjebać z Polski i tyle. No pewnie, jakbym powiedział wy*******aj na Jamajke to też być powiedział ze tam byłeś i akurat lubią Polakow? Ogarnij sie i nie pierdol kurwa na cały naród bo sam jesteś Polakiem wiec nie rozumiem twojego biadolenia...
Pavvulonik
31-07-2007, 01:30
Dobra spokoj poco wy sie klucicie ? Dam wam cos na rozluznienie B)
http://www.youtube.com/watch?v=620y8CBjR8M
JA YETI I CHUJ Z TYM
Syphilis
31-07-2007, 06:13
Strausss
Za same teksty typu <<pojebani Polacy>> Powininni cie w betonie lub asfalcie zakopac bo w polskiej ziemi szkoda takiego <Polaka> chowacX(
88
Strausss
Za same teksty typu <<pojebani Polacy>> Powininni cie w betonie lub asfalcie zakopac bo w polskiej ziemi szkoda takiego <Polaka> chowacX(
88
rotfl, ile masz lat?
@Zwis~~
zgadzam sie ;]
Syphilis
31-07-2007, 15:42
rotfl, ile masz lat?
20 soon no i?
Siebie sie nie cytuje, głąbie.
rotfl, ile masz lat?
20 soon no i?
ciezko mi w to uwierzyc
@wr00n
On tylko tłumaczył innym łatwiejszymi słowami co chciał powiedzieć ;)
Syphilis
31-07-2007, 17:47
Vacek
Nie musisz:D
Pracuje, od 1 pazdziernika zaczynam studiowac a w wolnych chwilach gram w tibie:cup:
Pavvulonik
31-07-2007, 18:49
Vacek
Nie musisz:D
Pracuje, od 1 pazdziernika zaczynam studiowac a w wolnych chwilach gram w tibie:cup:
LOL chyba w wolnych chwilach pracujesz i studiujesz :D
Syphilis
31-07-2007, 19:29
LOL chyba w wolnych chwilach pracujesz i studiujesz :D
Ten twoj post jest jak lokata:D
strausss
31-07-2007, 20:14
Strausss
88
O, to właśnie miałem na mysli pisząc o pojebanych Polakach
I wyjaśniam jeżeli ktoś do tej pory nie załapał.
Nie mówię że jeśli ktoś jest Polakiem to jest gnojem.Próbuję powiedzieć, że niestety wielu Polaków to dupki i palanty - a to drobna ale istotna różnica.
Reakcja tego kolesia ( jakże adekwatny nick :)) mówi sama za siebie.Nawet jeżeli ktoś jest najgorszym s*****elem to złego słowa na niego nie można powiedzieć bo to POLAK.
Moja mamuśka ma podobny stosunek do Kościoła i księży(moherek :))
Jak ksiądz naod*******a maniany to przecież to też człowiek i zdarzaja mu się potknięcia, ale krytykować nie wolno bo to święta osoba.
Tu jest to samo - ma ci się podobać, na kolana chamie przed majestatem Rzeczpospolitej.A jak ci się nie podoba, to morda w kubeł i wy*******aj.
I coś na rozluźnienie:
Podział pracy w piekle
kotły z grzesznikami z USA - pracują tam diabły które podpadły Lucyferowi, bo z tego kotła każdy ciągle próbuje spieprzać i trzeba ich spychać na dno, mnóstwo roboty
kotły z ruskimi - dużo luźniej bo oni zawsze starają się wypchnąć przywódcę żeby mógł uciec,diabeł od czasu do czasu da mu w łeb i z powrotem do kotła
polski kocioł - praca tylko dla zasłużonych szatanów, absolutny brak roboty, bo tu jak ktoś próbuje uciec to zaraz pozostali wciągają go z powrotem
OMG za takie dowcipy Syphilis i pozostali będą wsadzać do pudła jak już zostaną Ziobrami bis - mam przesrane.
Syphilis
31-07-2007, 20:54
Nie mówię że jeśli ktoś jest Polakiem to jest gnojem.Próbuję powiedzieć, że niestety wielu Polaków to dupki i palanty - a to drobna ale istotna różnica.
Reakcja tego kolesia ( jakże adekwatny nick :)) mówi sama za siebie.Nawet jeżeli ktoś jest najgorszym s*****elem to złego słowa na niego nie można powiedzieć bo to POLAK.
Niby czemu twoim zdaniem wielu Polakow to dupki? Na jakiej podstawie tak sadzisz? Mysle ze jakbys okazywal wiecej szacunku innym Polakom to oni rowniez by to odwzajemnili.Pare stron wczesniej ty lub ktos inny napisal ze za granica wstyd przyznac sie ze jest sie Polakiem.Jak inne narody maja nas szanowac skoro niepotrafimy uszanowac samych siebie?Nie lubie ludzi ktorzy pluja na wlasny kraj,wytykaja jacy to "My Polacy" jestesmy zli itd.Czy ty myslisz, ze w innych krajach ludzie sa lepsi bo urodzili sie Niemcami czy Anglikami.
Tez uwazam ,ze ksieza nie sa "swietymi osobami" ale niepowinienes tego porownywac do RP.Wlasny kraj to wartosc najwyzsza ktora powinno sie szanowac i dbac
Slawa RP
Moja mamuśka ma podobny stosunek do Kościoła i księży(moherek :))
Jak ksiądz naod*******a maniany to przecież to też człowiek i zdarzaja mu się potknięcia, ale krytykować nie wolno bo to święta osoba.
Tu jest to samo - ma ci się podobać, na kolana chamie przed majestatem Rzeczpospolitej.A jak ci się nie podoba, to morda w kubeł i wy*******aj.
I coś na rozluźnienie:
Podział pracy w piekle
kotły z grzesznikami z USA - pracują tam diabły które podpadły Lucyferowi, bo z tego kotła każdy ciągle próbuje spieprzać i trzeba ich spychać na dno, mnóstwo roboty
kotły z ruskimi - dużo luźniej bo oni zawsze starają się wypchnąć przywódcę żeby mógł uciec,diabeł od czasu do czasu da mu w łeb i z powrotem do kotła
polski kocioł - praca tylko dla zasłużonych szatanów, absolutny brak roboty, bo tu jak ktoś próbuje uciec to zaraz pozostali wciągają go z powrotem
OMG za takie dowcipy Syphilis i pozostali będą wsadzać do pudła jak już zostaną Ziobrami bis - mam przesrane.
Tez mi kurwa dowcip. Puenty mozna sie domyslic po przeczytaniu 1 linijki. Zastanawiam sie czy to nie sluchacze powinni zaczac sie dostosowywac do twojego poziomu. I nie mowie tego dlatego, ze jedziesz polakow. Prosze bardzo nie podoba ci sie, w porzadku, kazdy moze miec wlasne zdanie ale jak chcesz napisac cos smiesznego to napisz cos naprawde smiesznego bo piszac takie dowcipy pokazujesz tylko jak bardzo jestes zalosny.
Ps: Ile lat ma twoja mama? Ja zawsze myslalem ze "moherki" to sa po szescdziesiatce. Mam nadzieje ze wiesz, ze im starsza kobieta tym wieksza szansa na to ze urodzi dziecko z zespolem downa?
strausss
31-07-2007, 21:40
Tez mi kurwa dowcip. Puenty mozna sie domyslic po przeczytaniu 1 linijki. Zastanawiam sie czy to nie sluchacze powinni zaczac sie dostosowywac do twojego poziomu. I nie mowie tego dlatego, ze jedziesz polakow. Prosze bardzo nie podoba ci sie, w porzadku, kazdy moze miec wlasne zdanie ale jak chcesz napisac cos smiesznego to napisz cos naprawde smiesznego bo piszac takie dowcipy pokazujesz tylko jak bardzo jestes zalosny.
Ps: Ile lat ma twoja mama? Ja zawsze myslalem ze "moherki" to sa po szescdziesiatce. Mam nadzieje ze wiesz, ze im starsza kobieta tym wieksza szansa na to ze urodzi dziecko z zespolem downa?
no to szkoda że nikt nie powiedział tego twojej matce, może wtedy urodziła by cię wcześniej.Wyrazy współczucia ale jeśli chcesz popłakac że masz zespól Downa, to może w innym temacie np. zbiórka pieniędzy dla niepełnosprytnego Wroona - kupmy nieszczęśnikowi pacca, tibia to jedyny promyczek jego nieszczęśliwego życia.
Spróbuj mimo wszystko jest trochę ludzi dobrej woli i ktoś może sypnie kasą :)
ps.Syphilis dbać o dobro swojego kraju to m.i. zachowywać sie tak aby inni nie musieli się za ciebie wstydzic lecz mogli być dumni z tego że pochodzą z tego samego kraju.
Jesteś dumny jak widzisz w tibii że ktoś po polsku rozmawia i chwali się że kogoś okradł, zrobił mu PA lub pk bez powodu?
strausss
31-07-2007, 22:19
A chuj ci w dupe.
Dziękuję ale nie skorzystam z propozycji - jestem heteroseksualny.
I nie afiszuj się tak ze swoją orientacją seksualną składając takie propozycje, bo jakiś PRAWDZIWY POLAK zaraz ci nawrzuca.Gejów też nie lubią, nie tylko tych którzy mają własne zdanie.
ps.jaki ładny thread na forum tibia.com - Freedom for Viltherius Dendettus. Nargoriel
następny kozak się zesrał?
kto następny?
może superkozak Wr00n? kiedy bedzie "Berserker ostrzy has paid for his freedom" - cierpliwie czekam i pewnie się doczekam :)
Viltherius
31-07-2007, 22:46
no to szkoda że nikt nie powiedział tego twojej matce, może wtedy urodziła by cię wcześniej.Wyrazy współczucia ale jeśli chcesz popłakac że masz zespól Downa, to może w innym temacie np. zbiórka pieniędzy dla niepełnosprytnego Wroona - kupmy nieszczęśnikowi pacca, tibia to jedyny promyczek jego nieszczęśliwego życia.
ps.Syphilis dbać o dobro swojego kraju to m.i. zachowywać sie tak aby inni nie musieli się za ciebie wstydzic lecz mogli być dumni z tego że pochodzą z tego samego kraju.
Jesteś dumny jak widzisz w tibii że ktoś po polsku rozmawia i chwali się że kogoś okradł, zrobił mu PA lub pk bez powodu?
Typujcie kiedy przez tego debila temat zostanie zamknięty. Przyjmuje zakłady.
Golden'Fanatyk
31-07-2007, 22:56
@up
Ten topic powinni zamknac, przeciez juz po wojnie..
"NIGDY NIE ZAPLACE, WE LIVE FOREVER WE DIE TOGETHER !!11 I FIGHT UNTIL LEFEL1 UNTIL ROOOOOOK"
żałosne.. płacić! :D:D
Dziękuję ale nie skorzystam z propozycji - jestem heteroseksualny.
I nie afiszuj się tak ze swoją orientacją seksualną składając takie propozycje, bo jakiś PRAWDZIWY POLAK zaraz ci nawrzuca.Gejów też nie lubią, nie tylko tych którzy mają własne zdanie.
ps.jaki ładny thread na forum tibia.com - Freedom for Viltherius Dendettus. Nargoriel
następny kozak się zesrał?
kto następny?
może superkozak Wr00n? kiedy bedzie "Berserker ostrzy has paid for his freedom" - cierpliwie czekam i pewnie się doczekam :)
Nigdy nie spotkalem osoby tak nudnej jak ty.
Nie odpisujcie mu to da se spokój .... takie trudne??
W sumie ma chlopak wiele racji w tym co pisze.
Strausss
Jednak patrząc na twoje posty widzę że widzisz tylko złe cechy Polski i Polaków. A postaraj sie kiedyś spojrzeć na tą druga strone medalu (dla niekumatych pozytywne cechy naszego narodu)
myśle że warto....
jak już nie masz co odpowiedzieć to jedziesz z tekstem że "Tibia to całe twoje życie, itd" żałosne.
Nigdy jeszcze nie widziałem żeby ktoś stał pod dp i sie chwalił że kogoś ojebał, zajebał, zrobił PA na kimś. Jedziesz po ludziach bo zostałeś skrzywdzony przez nich, wiem to jest smutnem tez kilka razy mnie zabili albo rządali "Boh or die" , ale nie rozpaczam z tego powodu i nie jade Polaków za to że tak zrobili. To jest elemnt gry. Jak sie nie podoba, nie graj... proste, nie?
Topic
a szkoda że ta wojna sie kończy, skończyła, można było powalczyć według mnie nie byliście bez szans. ;o
Pavvulonik
01-08-2007, 01:24
Niby czemu twoim zdaniem wielu Polakow to dupki? Na jakiej podstawie tak sadzisz? Mysle ze jakbys okazywal wiecej szacunku innym Polakom to oni rowniez by to odwzajemnili.Pare stron wczesniej ty lub ktos inny napisal ze za granica wstyd przyznac sie ze jest sie Polakiem.Jak inne narody maja nas szanowac skoro niepotrafimy uszanowac samych siebie?Nie lubie ludzi ktorzy pluja na wlasny kraj,wytykaja jacy to "My Polacy" jestesmy zli itd.Czy ty myslisz, ze w innych krajach ludzie sa lepsi bo urodzili sie Niemcami czy Anglikami.
Tez uwazam ,ze ksieza nie sa "swietymi osobami" ale niepowinienes tego porownywac do RP.Wlasny kraj to wartosc najwyzsza ktora powinno sie szanowac i dbac
Slawa RP
Ty moze idz na jakies inne forum bo to forum o tibi wejdz se na tvn 24.pl i tam napisz te smuty jakie piszesz tu moze cie pokaza w szkle kontaktowym ?.Berserker ostrzy niewyplaci sie nigdy bo mu sie niechce grac i ma troszke honoruB)
Syphilis
01-08-2007, 01:34
Ty moze idz na jakies inne forum bo to forum o tibi wejdz se na tvn 24.pl i tam napisz te smuty jakie piszesz tu moze cie pokaza w szkle kontaktowym ?.Berserker ostrzy niewyplaci sie nigdy bo mu sie niechce grac i ma troszke honoruB)
Sam idz na inne forum, najlepiej zal.pl
Odnosnie 1 czesci:
Osrali ci glowe.
Odnosnie 2 czesci:
A co jestes dumny jak ktos nie zrobi pk bez powodu? Jak mozna robic pk bez powodu?! Jak mozna zabijac kogos na swiecie pvp?! Za to powinni banowac, co ja mowie za to powinni zamykac do wiezienia!
Edit:
Ktos tam napisal, ze jest to element gry(pk) i ja sie z tym w pelni zgadzam. W zasadzie to jest to najlepszy z elementow tej gry.
@pies
Mowiles cos na temat tego, ze czekasz na post az zerk sie wyplaci. Jezeli nawet ta postac sie wyplaci ( w co watpie) to na pewno nie bede to ja tylko nowy owner ktory kupi tego chara jezeli go postanowimy sprzedac. Smiejesz sie, ze ja jestem "superkozak"? Moze pokaz nam kto jest prawdziwym kozakiem i podaj name swego chara. Zobaczymy smieciu czy dalej bedziesz taki pyskaty.
Edit2:
Ty syphilis ty to w ogole wy*******aj na forum pod tytulem jak pozbyc sie kily.
Pavvulonik
01-08-2007, 10:23
@up
Ten topic powinni zamknac, przeciez juz po wojnie..
"NIGDY NIE ZAPLACE, WE LIVE FOREVER WE DIE TOGETHER !!11 I FIGHT UNTIL LEFEL1 UNTIL ROOOOOOK"
żałosne.. płacić! :D:D
No wlasnie zalosnie zalosnie ;)
Syphilis
01-08-2007, 15:44
Chuj ci do tego na jakim forum sie udzielam i pod jakim nickiem w tibie gram bo to glupia gierka ktorej nikt niepowinen brac na powaznie
Zamknac ten topic bedzie spokoj:p
Pavvulonik
01-08-2007, 17:38
Chuj ci do tego na jakim forum sie udzielam i pod jakim nickiem w tibie gram bo to glupia gierka ktorej nikt niepowinen brac na powaznie
Zamknac ten topic bedzie spokoj:p
To sam wyjdz i wtedy dopiero bendze spokoj B)
Syphilis
01-08-2007, 20:28
To sam wyjdz i wtedy dopiero bendze spokoj B)
Typowy dzieciak neo lub chello zawsze cos ci sie niepodoba:]
strausss
02-08-2007, 00:09
Odnosnie 1 czesci:
Osrali ci glowe.
Odnosnie 2 czesci:
A co jestes dumny jak ktos nie zrobi pk bez powodu? Jak mozna robic pk bez powodu?! Jak mozna zabijac kogos na swiecie pvp?! Za to powinni banowac, co ja mowie za to powinni zamykac do wiezienia!
Edit:
Ktos tam napisal, ze jest to element gry(pk) i ja sie z tym w pelni zgadzam. W zasadzie to jest to najlepszy z elementow tej gry.
@pies
Mowiles cos na temat tego, ze czekasz na post az zerk sie wyplaci. Jezeli nawet ta postac sie wyplaci ( w co watpie) to na pewno nie bede to ja tylko nowy owner ktory kupi tego chara jezeli go postanowimy sprzedac. Smiejesz sie, ze ja jestem "superkozak"? Moze pokaz nam kto jest prawdziwym kozakiem i podaj name swego chara. Zobaczymy smieciu czy dalej bedziesz taki pyskaty.
Edit2:
Ach, jakaż cięta riposta,cóż za ironia.
Debil.
Oczywiście że można robić pk bez powodu.Kraść też można.I z tego jesteś taki dumny?Nie łamie to tibia rules ale to nie znaczy że jest to powód do dumy.Random pk i thief to to taki sam gnojek.Gratuluję dobrego samopoczucia wynikającego z faktu bycia gównem.
A co do kozakowania - to nie ja tylko ty kozakujesz i niedługo skończy się rumakowanie bo Berserker ostrzy zapłaci ale oczywiście będzie to "new owner"
LOL.
Żałosny hipokryta.
A name chara nie podaję bo chcę normalnie grać a nie ganiać się z takimi popaprańcami jak ty.
Temat do zamknięcia bo i tak już po wojnie
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1765747
No i wreszcie samek przekonal sie o tym o czym my juz od dawana wiedzielismy:D Ciekawe co na to marco, Vacek itp.
Ach, jakaż cięta riposta,cóż za ironia.
Debil.
Oczywiście że można robić pk bez powodu.Kraść też można.I z tego jesteś taki dumny?Nie łamie to tibia rules ale to nie znaczy że jest to powód do dumy.Random pk i thief to to taki sam gnojek.Gratuluję dobrego samopoczucia wynikającego z faktu bycia gównem.
A co do kozakowania - to nie ja tylko ty kozakujesz i niedługo skończy się rumakowanie bo Berserker ostrzy zapłaci ale oczywiście będzie to "new owner"
LOL.
Żałosny hipokryta.
A name chara nie podaję bo chcę normalnie grać a nie ganiać się z takimi popaprańcami jak ty.
Temat do zamknięcia bo i tak już po wojnie
Posluchaj mnie mala kurwo. Debilem byl ten kto po porodzie nie wyjebal cie na smietnik. Dziwko pk to nieodlaczny element gry bez ktorego tibia bylaby gownem. No i huj z tego ze ktos zabija cie bez powodu jak ci sie to nie podoba to wy*******aj na non pvp albo tez go zabij. Pk nie jest powodem do dumy tak jak kazde osiagniecie w tibi ale nie jest tez powodem do wstydu. A i jeszcze jedno szmato pierdolona to wcale nie jest klamstwo zreszta nie chcesz wierzyc to nie wierz gowno mnie twoja wiara obchodzi bo jest ona tyle samo warta co twoja dupa- do wziecia za p legi i steel helmeta.
Ps: Huj ci w pysk.
Edit:
Pps: Jak to jest byc nieudacznikiem?
Pavvulonik
02-08-2007, 10:38
Typowy dzieciak neo lub chello zawsze cos ci sie niepodoba:]
HAHAHAHAHA mam tele 2 cipo:D
Mefisto of Deth
02-08-2007, 12:17
O kurwa czytam te wasze topiki to aż mi się żygać chce same wszyscy się bluzgają jescze troche to ten temat zamkną bo zamiast tu gadać o wojnie to wy się wyzywacie nice -.-
strausss wyjdź i nie wracaj juz bo ludzie sobie z ciebie pojazd robią. Wiem, nie graj w ogóle w tibie bo cie zapierdolą to sie powiesić pojdziesz albo matke najebiesz...
o jakiej ty wojnie mówisz? ;o
Golden'Fanatyk
02-08-2007, 13:43
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1765747
No i wreszcie samek przekonal sie o tym o czym my juz od dawana wiedzielismy:D Ciekawe co na to marco, Vacek itp.
O boże , Dziecko Neostrady? Noob? nie wiem jak Cie nazwać..
Samek nie gra w tibie, pracuje.. topic napisany czysto humorystycznie a Ty sie podniecasz hauuahahhahah 8o:D
Samek nie gra w tibie, pracuje.. topic napisany czysto humorystycznie a Ty sie podniecasz hauuahahhahah 8o:D
rofl też właśnie się zastanawiam jak post samka na forum tibia.com można było potraktować poważnie
Syphilis
02-08-2007, 15:41
HAHAHAHAHA mam tele 2 cipo:D
Chwalisz sie czy sie zalisz;)
rofl też właśnie się zastanawiam jak post samka na forum tibia.com można było potraktować poważnie
Potwierdzam xd
Noob to mozesz mowic do swojej starej ty przydupasie mitzuma, latales za nim jak pies gdy grales na Varene, potem sobie odpusciles i sie srales na nowe serwery bo wiedziales ze szwedy i tak cie maja w dupie i nie masz po co grac a teraz znowu wrociles zeby possac kolegom z Tengu:D po za tym ja nie gram na xerenie juz dosyc dlugo a te ****le z tengu i tak kazdego wydymaja byle tylko miec fun:D
sorra za podwojnego posta missclick
Golden'Fanatyk
02-08-2007, 20:03
Noob to mozesz mowic do swojej starej ty przydupasie mitzuma, latales za nim jak pies gdy grales na Varene, potem sobie odpusciles i sie srales na nowe serwery bo wiedziales ze szwedy i tak cie maja w dupie i nie masz po co grac a teraz znowu wrociles zeby possac kolegom z Tengu:D po za tym ja nie gram na xerenie juz dosyc dlugo a te ****le z tengu i tak kazdego wydymaja byle tylko miec fun:D
kolejna napinka z Twojej strony.. gz :D
masz 19 lat i zachowujesz sie jak kretyn ? nie wierze, dorośnij..
moja sprawa z kim trzymam, kto mnie rucha w dupe a kto ciagnie za fiuta.. zacznij patrzeć na siebie bo jak narazie to Ciebie każdy ****i i zmieniasz serwery jak rękawiczki 8o
kolejna napinka z Twojej strony.. gz :D
masz 19 lat i zachowujesz sie jak kretyn ? nie wierze, dorośnij..
moja sprawa z kim trzymam, kto mnie rucha w dupe a kto ciagnie za fiuta.. zacznij patrzeć na siebie bo jak narazie to Ciebie każdy ****i i zmieniasz serwery jak rękawiczki 8o
Ty wcale nie zmieniasz serwow, kto gral na candi? kto na xerenie? , kto sral sie jak dziecko nie mogac doczekac sie nowego serwa? ("New serw plx") Napewno tez grales gdzies przed xerena bo nie przecze ze pojecie do gry masz. Po za tym wolalem zmieniac serwy niz lizac komus dupe. Nie wiem jak ty ale ja czy to tibi czy w realu swoje zasady mam i nie bede nikomu "lizal dupy".
Wlasnie doroslem i nie gram juz w to gowno bo mam wazniejsze sprawy na glowie i wole robic cos pryjemniejszego niz spedzac po kilka godzin dziennie przy kompie grajac w 2d (ktore stalo sie prosta gra dla statystyk)
Pavvulonik
02-08-2007, 20:43
Chwalisz sie czy sie zalisz;)
A wiesz dlaczego swe wygrali wojne ? Bo mieli neta w tele 2 :D
HAIL TELE 2 B)
strausss
02-08-2007, 21:46
Posluchaj mnie mala kurwo. Debilem byl ten kto po porodzie nie wyjebal cie na smietnik. Dziwko pk to nieodlaczny element gry bez ktorego tibia bylaby gownem. No i huj z tego ze ktos zabija cie bez powodu jak ci sie to nie podoba to wy*******aj na non pvp albo tez go zabij. Pk nie jest powodem do dumy tak jak kazde osiagniecie w tibi ale nie jest tez powodem do wstydu. A i jeszcze jedno szmato pierdolona to wcale nie jest klamstwo zreszta nie chcesz wierzyc to nie wierz gowno mnie twoja wiara obchodzi bo jest ona tyle samo warta co twoja dupa- do wziecia za p legi i steel helmeta.
Ps: Huj ci w pysk.
Edit:
Pps: Jak to jest byc nieudacznikiem?
Omfg jak piana na tym durnym pysku :)
Nie napinaj się tak bo ci skóra popęka.
I no właśnie jak to być nieudacznikiem który nie potrafi nawet podyskutować na poziomie i jak tylko ktoś go zaczepi to zaczyna bluzgać.A i to bez żadnej finezji i fantazji.
Powiem ci to w twoim języku.
Jesteś pierdolonym we wszystkie otwory za ramkę szlugów, lachociągowatym skakańcem który tylko w takich gierkach świruje wira - pierwszorzędny materiał na ****a z szerokim gardłem i wyślizganym kakao.
Właśnie takie cioty na*******ane w rl przez wszystkich dookoła odreagowują w Tibii swoje stresy, tu mogą oni komuś dopierdolic a nie dostac w pizdę i dlatego tak im się to podoba.Normalny człowiek pójdzie czasem na pianę z kumplami i da komuś w ryj (albo sam dostanie :)), a takie jebane wyskrobki z nadwagą i denkami od coli na nosie, z cipą rozpłaszczoną na monitorze uwielbiają kogoś pognębić w gierce.
I vice versa - wielkiego chuja wykładam na to co z siebie wydusisz na temat paymentu - i tak będziesz płacił i lizał napletek Nargoriela żeby żeby dalej grać.
Teraz za*******aj po słownik i szukaj pomysów na odpowiedź(chyba że zajęty jesteś zbieraniem kasy dla Tengu, frajerze krzywdzony przez festów)
Ale po co odpowiadasz strauss ?? Nie lepiej prostaka ignorowac ?? Jak ktos nie potrafi zachowac tylko odrbine kultury przy rozmowie to dalsza konwersacja nie ma sensu.
Omfg jak piana na tym durnym pysku :)
Nie napinaj się tak bo ci skóra popęka.
I no właśnie jak to być nieudacznikiem który nie potrafi nawet podyskutować na poziomie i jak tylko ktoś go zaczepi to zaczyna bluzgać.A i to bez żadnej finezji i fantazji.
Powiem ci to w twoim języku.
Jesteś pierdolonym we wszystkie otwory za ramkę szlugów, lachociągowatym skakańcem który tylko w takich gierkach świruje wira - pierwszorzędny materiał na ****a z szerokim gardłem i wyślizganym kakao.
Właśnie takie cioty na*******ane w rl przez wszystkich dookoła odreagowują w Tibii swoje stresy, tu mogą oni komuś dopierdolic a nie dostac w pizdę i dlatego tak im się to podoba.Normalny człowiek pójdzie czasem na pianę z kumplami i da komuś w ryj (albo sam dostanie :)), a takie jebane wyskrobki z nadwagą i denkami od coli na nosie, z cipą rozpłaszczoną na monitorze uwielbiają kogoś pognębić w gierce.
I vice versa - wielkiego chuja wykładam na to co z siebie wydusisz na temat paymentu - i tak będziesz płacił i lizał napletek Nargoriela żeby żeby dalej grać.
Teraz za*******aj po słownik i szukaj pomysów na odpowiedź(chyba że zajęty jesteś zbieraniem kasy dla Tengu, frajerze krzywdzony przez festów)
Wydaje ci sie ,ze jestes inteligentny? Coz w takim razie bede musial rozwiac twoje nadzieje. W przeciwienstwie do ciebie nie potrzebuje slownika by napisac posta. Znam wyszukane slowa ale ich nie uzywam zbyt czesto dlatego zeby moja wypowiedz brzmiala naturalnie. Te twoje wypociny nazywasz dyskutowaniem? Chyba raczej powinienes to nazwac deliberacja ( o kurwa uzylem slowa bardziej skomplikowanego niz "i" jak ty mnie teraz zrozumiesz, pewnie powiesz ze poszedlem po slownik). Kreujesz sie na znawce xereny, piszesz ze szwedzi to sa super i ze nie spotkales zlego szweda ( albo jezeli spotkales to nie wielu nie pamietam dokladnie jak to ujales) tyle ze jak wpadnie do ciebie np Mitzum na expa to sie przekonasz jacy naprawde sa szwedzi. Oczywiscie mozesz zaprzeczac ale czas pokaze.
Ps: To moj ostatni post skierowany do ciebie. Wiecej nie bedzie a to dlatego, ze jestes w kategori intelektualnej do ktorej mozna zaliczyc kretynow (chodzi o chorobe).
Pps: Popros mame zeby kupila ci jodu i kwasu glutaminowego. A i bylbym zapomnial: ruchali cie w dupe.
Edit:
A ty nazywasz mnie prostakiem a sam nie potrafisz sie poprawnie wypowiadac. Oto przyklad :
"Ale po co odpowiadasz strauss ?? Nie lepiej prostaka ignorowac ?? Jak ktos nie potrafi zachowac tylko [B]odrbine kultury przy rozmowie to dalsza konwersacja nie ma sensu."
Wydaje ci sie ,ze jestes inteligentny? Coz w takim razie bede musial rozwiac twoje nadzieje. W przeciwienstwie do ciebie nie potrzebuje slownika by napisac posta. Znam wyszukane slowa ale ich nie uzywam zbyt czesto dlatego zeby moja wypowiedz brzmiala naturalnie. Te twoje wypociny nazywasz dyskutowaniem? Chyba raczej powinienes to nazwac deliberacja ( o kurwa uzylem slowa bardziej skomplikowanego niz "i"[bo wymagala tego sytuacja] jak ty mnie teraz zrozumiesz, pewnie powiesz ze poszedlem po slownik). Kreujesz sie na znawce xereny, piszesz ze szwedzi to sa super i ze nie spotkales zlego szweda ( albo jezeli spotkales to nie wielu nie pamietam dokladnie jak to ujales) tyle ze jak wpadnie do ciebie np Mitzum na expa to sie przekonasz jacy naprawde sa szwedzi. Oczywiscie mozesz zaprzeczac ale czas pokaze.
Ps: To moj ostatni post skierowany do ciebie. Wiecej nie bedzie a to dlatego, ze jestes w kategori intelektualnej do ktorej mozna zaliczyc kretynow (chodzi o chorobe).
Pps: Popros mame zeby kupila ci jodu i kwasu glutaminowego. A i bylbym zapomnial: ruchali cie w dupe.
Smartass. a sgsg etr eawrd
strausss
03-08-2007, 20:07
Prostakiem to można nazwać Wiśniewskiego - Wr00n musi jeszcze nad sobą popracować żeby chociaż jego dogonić.
Wr00n.
Nie wydaje mi sie że jestem inteligentny - ja to po prostu wiem :)
Do Mensy mnie nie przyjmą bo jestem za cienki (przyjmują od IQ 150 a ja mam tylko140 ) ale na ciebie wystarczy z bardzo dużym zapasem.
A tylko absolwentom podstawówki(i to nie wszystkim ) wydaje się że jeżeli użyją kilku innych słów niż chuj, kurwa etc. to jego wypowiedź brzmi nienaturalnie.
Pustaku - nawet niespecjalnie inteligentny ale średnio wykształcony człowiek operuje słownictwem nieosiągalnym dla ciebie, zna takie słowa (wcale nie tak trudne) jak : dziękuję ,przepraszam, proszę bardzo.Lub zwroty :nie zgadzam się z twoim stanowiskiem, podzielam twój punkt widzenia...
Takie tam bzdety.
Nigdy nie uważałem że Szwedzi są super.Wsród nich też są pojeby takie jak Florizza.Tyle tylko że odsetek palantów wśród Szwedów z którymi miałem kontakt jest o niebo mniejszy niż wśród Polaków.
Tak więc po raz kolejny powtarzam - nie wszyscy Polacy są dupkami.
Tyle tylko że dupków jest wielu, a ci którzy są w porządku giną w masie gówna.Ot i wszystko.
Nie podoba się komuś że Polacy mają złą opinię ?
To zamiast bluzgać, niech zrobi coś od siebie żeby to zmienić.
Siłą nie wymusisz szacunku - chcesz żeby cię szanowali to szanuj innych.
Możecie tą dyskusję dokończyć między sobą na priv? Bo wątpie żeby ktokolwiek miał przyjemność z czytania tego.
strausss
04-08-2007, 00:07
Chyba masz rację, starczy tej przepychanki - sorry.
Koniec.
Pavvulonik
04-08-2007, 00:45
Powstal nowy topic lepiej tam sie wypowiadac bo naprawde tu juz niema poco :baby:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.