Pokaż pełną wersje : Forum starych berylian
tez bylo CIebie widac
ale jednak troche sie zastanawiam czemu tak wszystkich was interesuje przeszlosc?
teraz jest teraz
byla szansa na wykopanie kh , zostala ta szansa spiepszona i po ch*j sie pluc kto to zjebal ? zmieni to cos?
Mat_team
25-06-2007, 00:02
Siusiu majtki , przeszłość była piękna lecz już jej nie ma.
elder mark hacked by arma ? ;o
Siusiu majtki , przeszłość była piękna lecz już jej nie ma.
Slabo ci ta owntibia wychodzi.
Elder hacked by moj ziom =), sztuka podstepu
Mat_team
25-06-2007, 15:56
Slabo ci ta owntibia wychodzi.
Elder hacked by moj ziom =), sztuka podstepu
Jakos Cię nie rozumiem :) napisałem co myślę i wypowiadam się w tym temacie od zawsze a ty sapy;]
heh czym go hacknął? btw mógł go fast rooknąć chociaż kilka lvli :p
Inzynieria spoleczna, nie zdazyl ktos passy odzyskal
20:34 You advanced from Level 98 to Level 99.
I kto powiedzial ze nie expimy? <lol>8o8o8o8o
LeoOfSparta
27-06-2007, 00:49
Nathocik byles glówna czescia najlepszej akcji jaka kiedykolwiek widzialem :D
Mam namysli mass log na mostku w venore w strone dragow:)))
To combo UE piekna rzecz:)
Revi GRATZ:))
A co na Thori wpierdol czy jak??
Jakby sie wam chcialo to zapraszam na Inferne-Serwer do przejecia:))))))
krzysiek033
27-06-2007, 01:07
Haha, BlackD jeszcze nie uaktualnione to KHs albo sie nie loguja wcale albo udaja ze exploruja nowe tereny i nie widza ludzi ktorzy sa hunted. :)
Jak tam wrazenie po update. Ja nie widzialem jeszcze nowych terenow itp. ale abstrakcją jest dla mnie ze w letnim update cipsoft dodaje zimowe tereny.To jest poprostu zal. :)
Haha, BlackD jeszcze nie uaktualnione to KHs albo sie nie loguja wcale albo udaja ze exploruja nowe tereny i nie widza ludzi ktorzy sa hunted. :)
Tym razem dosc pozno bylo, ale wkoncu jest =)
Lubie_orzechy
28-06-2007, 01:11
Fran na pełne ręce roboty...
Ja juz zwiedzilem wiekszosc svargrondu i pobliskich wysepek moim 32 drutem i naszczescie nie padlem xD
tzn na mocniejsze potwory nie lazilem :confused:
btw. smieszne questy maja ;]
jak ma ktos problem z jakims ichniejszym questem to msg me , mozliwe ze go znam
Jakby sie wam chcialo to zapraszam na Inferne-Serwer do przejecia:))))))[/QUOTE]
A dobrze na Thori..Nie dostajemy wpierdol tylko cos ci nie wyszlo bo Votherem gra stary owner a ciebie okradl x)
czarekc21
28-06-2007, 21:36
Co sie wyprawia na tej Beryli, jak widzialem to jakas wojenka kolejna sie szykuje... i co z tego wyjdzie
Btw. Wiecie jaka poncek gra teraz postacia ?? bo Triadne odstawil chyba??(niepotrzebnie sie z nim wymienialem...)
Dobrze, że hakneli eldera bo mam hunta u niego postacia w profilu ^^.Zobaczyłem go na redzie to zaczełem lac xd.
Ps.Ktoś chce ze mna pkowac jakies 30-40 lvl to pisac na forum.
Dzisiaj Kauczuk wyslal mi filmik ktory z bratem nakrecili :/ (stary kamerowal)
http://www.youtube.com/watch?v=TU1teH6nCdg
apokalipsa
ps.Demon Kauczuk to ten w kamizelce, Arma to ten retard w czarnym t-shitry nr.2 tzn ze drugi owner x)
Nathocik byles glówna czescia najlepszej akcji jaka kiedykolwiek widzialem :D
Mam namysli mass log na mostku w venore w strone dragow:)))
To combo UE piekna rzecz:)
Revi GRATZ:))
Jakby sie wam chcialo to zapraszam na Inferne-Serwer do przejecia:))))))
Haha, ta fajne stare dobre masslogi. Tylko szkoda ze musialem na nich czekac 3-4h. :p
13:06 Keseya [153]: hunted
13:06 Keseya [153]: forever
13:06 Crooth Zibi [62]: why
13:06 Crooth Zibi [62]: ?
13:06 Keseya [153]: bye bye
13:06 Crooth Zibi [62]: suko :D
Skilowałem na senji a tu c**j wpada Kesaya i Kitany troche od****li bo cos malo mieli fb i ff zeby mnie trapnac .
No to teraz i ja dostałem hunta od pajaców ze SL , no cóż to tylko gra . :p
Majkeloo
04-07-2007, 16:06
Skilowałem na senji a tu c**j wpada Kesaya i Kitany troche od****li bo cos malo mieli fb i ff zeby mnie trapnac .
;( Kupie Ci piwko dzisiaj zebys sie odstresowal ;p
Lubie_orzechy
04-07-2007, 16:58
Nie jesteś pierwszy i nie ostatni.....:P
BERYLIA SSIE !!!
;( Kupie Ci piwko dzisiaj zebys sie odstresowal ;p
Majki thx za piwko :)
Etan Marth
05-07-2007, 00:05
Fran na pełne ręce roboty...
Usta tez ;p
krzysiek033
05-07-2007, 02:39
Majki thx za piwko :)
Czy to nie jest śmieszne jak małolaty sie ekscytuja napojami alkoholowymi? Kogo to obchodzi ze wypiłes zaje**ne piwo? Nie musisz pisac o tym na forum.
Lubie_orzechy
05-07-2007, 03:03
Czy to nie jest śmieszne jak małolaty sie ekscytuja napojami alkoholowymi? Kogo to obchodzi ze wypiłes zaje**ne piwo? Nie musisz piszac o tym na forum.
Przyszedles sie kłucić? WYJDZ.
Majkeloo
05-07-2007, 08:47
Czy to nie jest śmieszne jak małolaty sie ekscytuja napojami alkoholowymi? Kogo to obchodzi ze wypiłes zaje**ne piwo? Nie musisz pisac o tym na forum.
A co zazdroscisz mu? :> Pozatym jeżeli masz tyle lat ile masz podane w podpisie to jestesmy w tym samym wieku "małolacie" :] :]
Krecikcisnie
05-07-2007, 09:29
Wy się kłocicie a :
08:20 Zontax [95]: Jul 05 2007, 07:52:36 CEST Killed Aradna at Level 170 ok
i fran do'urden
Czy mi sie wydaje czy coś się odmieniło Jinotowi?
Jak coś Ci nie odpowiada to zawsze możesz isc na inne forum . Więc w********j i drzwi za sobą zamknij. Narta :p
Majkeloo
05-07-2007, 23:28
Czy mi sie wydaje czy coś się odmieniło Jinotowi?
O co ci chodzi...? O.o
krzysiek033
06-07-2007, 05:05
Jak coś Ci nie odpowiada to zawsze możesz isc na inne forum . Więc w********j i drzwi za sobą zamknij. Narta :p
Prawda w oczy kole. Hahaha Koniec tematu!
Krzysiek , poprostu sie go doczepiles za free.....
a jaka prawda ma kolec to ja nie wiem....
Crooth , Ty chyba friend jez ocwa , pogadaj z nim moze pomoze Ci , a jak nie to trudno ;/
Etan , word ^.-
krzysiek033
07-07-2007, 05:03
Crooth , Ty chyba friend jez ocwa , pogadaj z nim moze pomoze Ci , a jak nie to trudno ;/
Etan , word ^.-
Po pierwsze napisalem KONIEC TEMATU.
Po drugie, to jest forum tibii a nie jakiegos baru. Gdybym ja mial pisac posta gdy wypije browara juz dawno braklo by miejsca na serwerze tego forum. To jest poprostu normalna tak ze niema sensu popisywac sie przed wszystkimi.
Niemoge z kolesi z Sl na teście też myśleli że z botem można wszystko a popadali w 5 min od teamu z jakiegoś serva.
Etan , word ^.-
Narazie to musze poczekać aż Jeżu przyjedzie z wakacji , zobaczymy moze coś poradzi , hehe :p
Majkeloo
07-07-2007, 20:34
Po pierwsze napisalem KONIEC TEMATU.
Po drugie, to jest forum tibii a nie jakiegos baru. Gdybym ja mial pisac posta gdy wypije browara juz dawno braklo by miejsca na serwerze tego forum. To jest poprostu normalna tak ze niema sensu popisywac sie przed wszystkimi.
omfg... ja przeciez mu to napisalem dla "pocieszenia" a nie po to by szpanowac a napewno nie przed toba.. Chwalic tez sie nie musisz ile to ty wypiles ;] Dobra koniec tematu bo nam modki kolejny temat usuna za off.
@Saia
Jezyk moze cos zaradzi ale watpie.. Chociaz nadziei mi nie brakuje a szczegolnie jesli chodzi o ziomka z rl ktory dostal hunta praktycznie za nic (zreszta jak wiekszasc polakow z berylii ale rl to rl ;p)
CZESC !
Mam na imie Marcel lubie w*******ac poziomki !!!
a tak naprafffde hoccie zrobimy massloga i zabijemy fszystkich zlych z KH !!
FIUUUUUUUUTEX tez was kocham
@fiutex
ja rozumiem ze jestes niedojebany i cie rodzice w domu bija a w szkole koledzy , ups ty przecierz z kolegow masz tylko tych dwoch pojebow z vento
wpiepszacie sie nam na bentrilo to chociarz zrob mi to przyjemnosc i wy*******aj z forum
Wy się kłocicie a :
08:20 Zontax [95]: Jul 05 2007, 07:52:36 CEST Killed Aradna at Level 170 ok
i fran do'urden
Zontax taki noob, a w pvp jest bardzo dobry.
Ja nie odnosze wrazenia by byl to noob , moze sie myle chodz nie sadze a co do pvp to frag nie jest oznaka dobrego pvp ;p (nie mowie ze ma slabe pvp)
w kazdym razie z tego co slyszalem to knighty zrobily exori gran combo i poprostu tak wypadlo ze dostal fraga
NIE PRAWDA !!
Srobilismy massloga i walnelismy kombo ze snakebit roduw nie miala szanz !
a tak wogole musze wam pogratulowac comb'a na tego 59 rp 8o PIKNE combo ue bez Jinota na Vencie !!! zazdroszecze wam pvp zeby taka ekipa nie zlozyc 59 rp smiech na sali :o
Ja zazdroszcze twoim rodzicom ciebie.....
jestes naprawde pojebany.
mowisz teraz o akcji ktora sie dziala dobre kilka dni temu , yris nie padla bo pare osob ja uhalo , jesli sie nie skapnales (chodz to trudne bez postaci gdyz sadze ze nie masz zadnej jesli sie myle to badz odwazny i powiedz kto ty)
po updacie hity sa slabszy wiec tak jak kiedys wystarczylo by ue tak teraz musi byc conajmniej 2x ue+sd
dla przykladu , ue dakituconelwo kiedys dosiegalo nawet 800+ teraz udezyl mojego brata za 320~
po za tym te twoje bledy ortograficzne robione celowo nie wiem co maja pokazac , myslisz ze to zabawne? albo ze jestes fajny? twoje wypowiedzi oraz sposob ich wypowiadania a takze to ze sie ukrywasz wskazuja na to ze mimo ze prawdopodobnie masz cos kolo 16+ lat to twoj rozwoj umyslowy zatrzymal sie chyba na poziomie 10 latka.
przyczepiles sie do tego forum jak jakis debil , nikt cie tu nie chce kretynie
EH UH AH IH EH !!!!!!!
Ja pierdole nie moge nie wytrzmam Musze to skomentowac !!!
Masslog przed statkiem carlin w wykonaniu mistrzow PvP z Beryli boski saia SUper Hiper ZI0o0o0o0om co sie loguje na srodku zamiast blokowac schodow , Krakus rakus dowodca i inne geje spedalone co nie umia bomb rzucic :D:D:D:D:D Bosko smierdzicie FIutem ! :cup:
Majdanek
11-07-2007, 11:27
EH UH AH IH EH !!!!!!!
Ja pierdole nie moge nie wytrzmam Musze to skomentowac !!!
Masslog przed statkiem carlin w wykonaniu mistrzow PvP z Beryli boski saia SUper Hiper ZI0o0o0o0om co sie loguje na srodku zamiast blokowac schodow , Krakus rakus dowodca i inne geje spedalone co nie umia bomb rzucic :D:D:D:D:D Bosko smierdzicie FIutem ! :cup:
Jeżeli nie masz nic ciekawego do powiedzienia to lepiej wogóle nie pisz :)
Niech zgadne... jesteś kolejny retard z Bukowna?
1-kazali mi sie tam wylogowac wiec tam sie lognalem , nie wiem jak ci sie wydaje ale w tibii nie logujesz sie gdzie chcesz
2-uciekla nam ale chociarz nikt z nas nie padl+co kolwiek robimy
3-jak juz mowilem s*******aj z tad , ojciec w dupe cie jedzie skurwysynu jeden i matka cie chyba nie kocha , nie wiem skad takie pojeby jak ty sie biora.
od dzis bedziesz moim idolem , moge cie dotknac?
Wszystko na tym forum smierdzi tak jak i ten server ... tylko dlaczego dalej na nim gram?
// kupie pacc za 200k
Majkeloo
11-07-2007, 23:16
Wszystko na tym forum smierdzi tak jak i ten server ... tylko dlaczego dalej na nim gram?
// kupie pacc za 200k
Nie wiem jak teraz ale moj brat kupowal jakis tydzien temu pacc od astralisa za 150k i obylo sie bez zadnych problemow a pacc dostal prawie odrazu
Chybciok
12-07-2007, 22:53
Racja moich 2 kumpli z beryli gra na kyrze lecz ja licze na thorie
Z tego co się dzisiaj dowiedziałem podobno Hiszpanie zabijają polaków czy to prawda??czy może znowu będzie wojna na beryli czy ktoś ma więcej wiadomości na ten temat ??
@up
Hiszpanie zabijają PL ciągle więc rozwiń swoje pytanie ;)
krzysiek033
16-07-2007, 21:27
Character Kitanay does not exist. Nic dodac, nic ujac.
Wezu_aka_Polc
16-07-2007, 22:42
pl????????????????????????????????????
Kuba_Lol
16-07-2007, 22:44
Z tego co się dzisiaj dowiedziałem podobno Hiszpanie zabijają polaków czy to prawda??czy może znowu będzie wojna na beryli czy ktoś ma więcej wiadomości na ten temat ??
To nie prawda!
Polacy sie kochaja z Hiszpanczykami i codziennie pomagaja sobie w huntach.
Jesli lubisz przyjazne servery i brak wojen,to ten server jest naprawde wsam raz dla Ciebie.
Niepamietam kiedy ostatnio jakis PL zostal kickniety z servera,wszyscy raczej sie lubia.
//
Old Corso
To nie prawda!
Polacy sie kochaja z Hiszpanczykami i codziennie pomagaja sobie w huntach.
Jesli lubisz przyjazne servery i brak wojen,to ten server jest naprawde wsam raz dla Ciebie.
Niepamietam kiedy ostatnio jakis PL zostal kickniety z servera,wszyscy raczej sie lubia.
//
Old Corso
a nie dawno bylo Hail Knighthood, smutne rotfl
Etan Marth
17-07-2007, 19:38
Moze Corso zmadrzal, pewnie tak
Moze Corso zmadrzal, pewnie tak
on nigdy nie byl madry jak mozna ukrasc rzeczy KH majac ich bota z keyloggerem na kompie...
@Etan
Jak ty padles 2 razy w ciagu 5 min przed ss!?
Powiem wam ze berylia to przegrany swiat, dostalem hunta dlatego ze expilem na malpach...Spadlo cenne eq i jeszcze na drugi dzien mnie shakowali -.-
Tutaj miły pan:
http://foteka.pl/mini/8d93419e38edc2437724426390bf97ed.jpg (http://foteka.pl/8d93419e38edc2437724426390bf97ed)
Kuba_Lol
18-07-2007, 14:09
on nigdy nie byl madry jak mozna ukrasc rzeczy KH majac ich bota z keyloggerem na kompie...
@Etan
Jak ty padles 2 razy w ciagu 5 min przed ss!?
to chyba nie do mnie :)
to chyba nie do mnie :)
nie wiem dokladnie wiem ze z jednym z was na vent rozmawialem, chodzi o tego drugiego ktorego nie bylo na vent=p
Kuba_Lol
20-07-2007, 02:16
nie wiem dokladnie wiem ze z jednym z was na vent rozmawialem, chodzi o tego drugiego ktorego nie bylo na vent=p
jam jest kuba, i nikogo nie okradlem nie gralem na corsie od 107 levela i oddalem go 2 ownerowi corsowi na calosc i powiedzialem ze moze zrobic co chce bo mi juz wisi tibia.
no to zrobil war z bukowno a potem jemu sie odechcialo i ojebal kitanay.
iha.
jasne?
moj nowy name to :
lakukaracza,tylko ci fajni wiedza ;d
Etan Marth
20-07-2007, 02:28
A no, nie wytlumaczylem sie z moich 2 deadow przed ss :D, chociaz ja nie mialem sie z czego tlumaczyc, to bardziej wina mojego komputera. Tak wiec ostatni dzien pacc, budze sie 7:30, pierwsza mysl : "popekuje se przed ss poki jescze exori gran mam". No to poszedlem, na larvach 29 ek, no to z braku laku bije, pozniej sprawdzam inne miejscowy i nic, przechodze kolo tar tomb, ide troche dalej i BUM!. Komp sie zrestartowal, podczas wlaczania sie, wylaczal sie znow, podczas ladowania Windowsa. Bylo tak z 5-6 razy. No to sobie mysle: "hah fajne pekowanie na ostatnim dniu pacca", loguje sie w temple w ankh. No trudno, life is brutal, ide po piramidkach do dp, wkoncu jestem w, suki z SL i przydupasy z Ojos~ sie smieja ze mnie ze afkuje podczas pekowania przed ss, oczywiscie tlumaczyc mi sie nie chcialo. Dobra zostala jedna minuta do ss, wyszedlem doslownie 1sqm przed dp, jescze jedna noga bylem praktycznie w dp i co? BUM! Komp sie znow zaczal restartowac. Mysle: "k***a mac jeb^ny komp, k***a tak to jest jak sie ma kompa z cala rodzina i nawet nie ma na kogo zwalic, bo jak mam dojsc kto mi z***l kompa?", wyszedlem z psem i poszedlem na dwor. Trudno. :D
Wrocilem do domu od razu format i jak na razie jest <ok>
jam jest kuba, i nikogo nie okradlem nie gralem na corsie od 107 levela i oddalem go 2 ownerowi corsowi na calosc i powiedzialem ze moze zrobic co chce bo mi juz wisi tibia.
no to zrobil war z bukowno a potem jemu sie odechcialo i ojebal kitanay.
iha.
jasne?
moj nowy name to :
lakukaracza,tylko ci fajni wiedza ;d
Jestem fajny? ; o
Dzisiaj zrookowalem swojego chara, bo mam juz dosc ciglego huncienia i wyzywania polaków :<.Wogóle to mi sie odechcialo grac :d
Jeszcze wpadne jak wygracie wojne :O,
Etan Marth - Skontaktuj sie ze mną na tibii.
WAZNE
Etan Marth
21-07-2007, 12:17
Chetnie bym dolaczyl, ale z moim przegrzewajacym sie kompem nie moge grac w tibie dluzej niz 2h..., a czasem nawet po 5 minutach sie wylacza..., to jest wlasnie przyczyna moich 2 zgonow przed ss kilka dni temu :/
moze postaram sie cos zrobic z tym zelaznym gownem, aczkolwiek nie wiem co, na wiatraczki poki co mnie nie stac ;/
Chetnie bym dolaczyl, ale z moim przegrzewajacym sie kompem nie moge grac w tibie dluzej niz 2h..., a czasem nawet po 5 minutach sie wylacza..., to jest wlasnie przyczyna moich 2 zgonow przed ss kilka dni temu :/
moze postaram sie cos zrobic z tym zelaznym gownem, aczkolwiek nie wiem co, na wiatraczki poki co mnie nie stac ;/
moze to awaria zasilacza... Kosz takiego zasilacza to 20 zl (na allegro)
za wiatraczkami tez mozesz popatrzec na allegro..tanio idą
off top
sciag wiatraczek z procka i wyczysc tam z nagromadzonego syfu i zobacz, mi pomaga;D
Etan Marth
21-07-2007, 23:40
Problem w tym ze wiatraczki zmienialem 3tyg. temu i wycziscilem kompa dokladnie :/ ehh, ale tate tez to juz wkurza miec moze zainwestuje w kompa
Spartan Legion Going down?
Hail Demon Kauczuk huahuauhauhahuauhaha ;x moze wreszczie bedzie miec za swoje
krzysiek033
22-07-2007, 07:07
Problem w tym ze wiatraczki zmienialem 3tyg. temu i wycziscilem kompa dokladnie :/ ehh, ale tate tez to juz wkurza miec moze zainwestuje w kompa
Zmieniles wiatraki, a dales silikon pod radiator? Jesli nie dales to jest problem.
Chybciok
22-07-2007, 11:50
DLACZEGO tylko Hlvl mają walczyć i bić SL??X(
23:44 Demon Kauczuk [152]: run
23:44 Ulbaard [147]: No
23:44 Ulbaard [147]: STANd
23:44 Demon Kauczuk [152]: run
23:44 Ulbaard [147]: U RETARD
23:44 Ulbaard [147]: STAND
23:44 Ulbaard [147]: !
:/
krzysiek033
23-07-2007, 08:27
Masakra na Berylii. Hahahaha
@Kajn
Chyba ten obrazek w podpisie bedziesz musial edytowac. :p
Ogolnie cieszacy widok w Wave takich osob jak Mirso
http://rapidshare.com/files/45034851/xD.wav.html
(I want to turn the warbot on in blackd and the combo ;D;D)
(Pamietasz - Dawidku koncz juz :D, tato ale jest wazna wojna bukowno sie bije)
Bukowno Ts :d
Jaki wynik wojny? Bo mnie trochę czasu nie było.
Jaki wynik wojny? Bo mnie trochę czasu nie było.
68 do 12 dla nas :) narazie calkiem ladny wynik ale ta wojna bedzie trwala dlugo :)
czarekc21
27-07-2007, 22:26
Przeciez to jest caly czas jedna i ta sama wojna(tylko nazwy gildi sie zmieniaja...) i to sie chyba nigdy nie skonczy...
blazernh
28-07-2007, 14:25
Skonczy sie tylko potrzeba do tego jeszcze wiele wiele czasuu xD
blazernh
28-07-2007, 14:27
Owszem skonczy sie tylko jest jeden problem ;/ (sparta ma jeszcze sporo GP) xD:D
Owszem skonczy sie tylko jest jeden problem ;/ (sparta ma jeszcze sporo GP) xD:D
Jak narazie to Sparta to gp tylko traci i nic z tego nie ma.. Wave expi,staje sie silniejsze i zarabia :p
Jak narazie to Sparta to gp tylko traci i nic z tego nie ma.. Wave expi,staje sie silniejsze i zarabia :p
Akurat kasy to mają full (Byna ma z 5kk B))
czarekc21
28-07-2007, 17:39
Akurat kasy to mają full (Byna ma z 5kk B))
Myslisz ze to wszystko co ma byna to jest jej?? Ona albo on nie ma sama/sam domq. Napewno ma jakiegos wspolwlasciciela...
krzysiek033
28-07-2007, 18:19
Myslisz ze to wszystko co ma byna to jest jej?? Ona albo on nie ma sama/sam domq. Napewno ma jakiegos wspolwlasciciela...
Byna moze miec nawet 20kk i to nic jej ta kasa nie pomoze. Jak narazie nie zaszczycila zadnego battle swoja obecnoscia. Byna to noobek. Boi sie wojny, kase ma ale szkoda jej tracic. Woli spedzic reszte zycia w pzcie ale z kasa.
Kauczuk słyszałem ,że grałeś w piłke.XDDDDDD
blazernh
29-07-2007, 14:26
Byna moze miec nawet 20kk i to nic jej ta kasa nie pomoze. Jak narazie nie zaszczycila zadnego battle swoja obecnoscia. Byna to noobek. Boi sie wojny, kase ma ale szkoda jej tracic. Woli spedzic reszte zycia w pzcie ale z kasa.
Byna nie walczyl bo byl na wakacjach ;o
Byna nie walczyl bo byl na wakacjach ;o
taa,no pewnie;) Gdyby chcial walczyc dal by swoje pasy ajo przed wyjazdem
No i kolejne upokorzenie Spartanow przez Wave B)
blazernh
30-07-2007, 14:43
No i kolejne upokorzenie Spartanow przez Wave B)
Zobaczymy na jak dlugo :)
Zobaczymy na jak dlugo :)
AHAHAHAHAHA xDDDDDDDDDD Bukowno rox ! ;o
Bartas15
30-07-2007, 16:18
Hmm , a kto pamięta czasy jak Komanndoos miał Pro u Kajna na 80 lvlu :P ,a Kauczuk lizał dupe wszystkich z dzisiejszego Wave ;p?:)
Etan Marth
30-07-2007, 23:04
Byna zawalczyl i padl
Bede za 2tyg. juz raczej z paccem ;p
[F1]reblader
05-08-2007, 10:47
Nie wiem co wam takeigo zrobilem ze mnie ubilisice, akcja dobra, szkoda tylko ze nie potrafiliscie trapnac :P. Trapneliscie tylko dlatego ze myslalem ze Alzir to rowny gosc....
No nie! Polacy zabijaja polakow? Jakis sens w tym jest? ( nie chodzi mi tu o bak family) tylko firebleda
No nie! Polacy zabijaja polakow? Jakis sens w tym jest? ( nie chodzi mi tu o bak family) tylko firebleda
Dla mnie Fireblader to taki sam smiec jak kauczuk
@KAUCZUK
Fajnie z wami było a teraz wypad na furore
Dla mnie Fireblader to taki sam smiec jak kauczuk
Dla mnie tez.napisałem na Trade "Fuck All Swe & Esp" to zapytał sie mnie czy coś do nich mam.Napisałem ze tak a on mnie zaatakował..
Teraz przyjdzie czas na "wypominki", więc jeśli wczesniej ktos był przeciwko nam , pomagal spartanom , byl w bukowno lub cos takiego to TERAZ PRZYJDZIE CZAS ZAPŁATY! I nie płaczcie teraz ze Wave to PA.
Krecikcisnie
06-08-2007, 23:18
up@
Tak tak taką wspominkom był Gold~~ :)
czarekc21
06-08-2007, 23:32
rev'ico widze ze ladnie z lvl jedziecie, nie pierdolicie sie...
btw. A co sie stalo z Triadne?? :>
No jadą z koxem co się pierdolić będą:P Jak teraz Rev~ robi sam więcej expa niż SL obcenie w całości :D no cóż może kiedyś wróce na Berylie....a póki co zapraszam do lektury na hunted.pl :) ^.^ :) pozdro.
//Okrześ
//Mustak'the wine
//Last Draxing (R.I.P.)
//Shiva'ramo (Sold)....
Majkeloo
07-08-2007, 18:48
@Ok'rzes
Troche tam popiepszyles z tymi szwedami :P KH skladalo sie glownie z hiszpanow i kilku szwedow, potem po pokonaniu ls hiszpanie poszli do spartan legion a szwedzi do right. Oczywiscie byly male wyjatki.. Jakie to chyba nie musze wspominac.. ;D
No tak troszkę pomyliłem się ale głównie chodziło o szwedów ;/ w sumie miałem natchnienie ;D :D cóż.... jak myślicie wogóle opłaca się wracać na Berylie ?? ;S Bo może będe mieć takowy zamiar.
//Draxing RIP
No tak troszkę pomyliłem się ale głównie chodziło o szwedów ;/ w sumie miałem natchnienie ;D :D cóż.... jak myślicie wogóle opłaca się wracać na Berylie ?? ;S Bo może będe mieć takowy zamiar.
//Draxing RIP
Zależy jak się potoczą dalsze losy wojny:P
blazernh
12-08-2007, 21:48
AHAHAHAHAHA xDDDDDDDDDD Bukowno rox ! ;o
LOL!!
Po 1 zawsze pierdolilem cale "Bukowno"
a po 2 jestem z Krakowa xD
Lubie_orzechy
12-08-2007, 22:19
Zależy jak się potoczą dalsze losy wojny:P
Ale szkoda ze dzis sie Alicus of dark nie zlozyla :/
Ciezko bedzie wam wygrac, KH ma nieskonczone zaplecze finansowe i pelno wybotowanych charow.Jedyna szansa w tym ze sobie odpuszcza ;p
Lubie_orzechy
15-08-2007, 01:22
Ciezko bedzie wam wygrac, KH ma nieskonczone zaplecze finansowe i pelno wybotowanych charow.Jedyna szansa w tym ze sobie odpuszcza ;p
Narazie dostaja po dupie i to galancie :) btw. Pamietaj ze pare baardzo bogatych charów z Spartan jest teraz w Wave: Arwyn~~, Mirso~~
Mowiac o tych bogatych mialem na mysli Ajo i cala familie blackd xD
Lubie_orzechy
15-08-2007, 19:36
Mowiac o tych bogatych mialem na mysli Ajo i cala familie blackd xD
A Arwyn Shard, Mirso, Zavil nie mieli BlackD? xD Pamietaj ze:
Bubba Daywalker
Delvines
Demozar
Finken'brau
Parker Fowl
Astralis
Meddow
Nie są już w gildii Spartan, i nie walczą:)
A Arwyn Shard, Mirso, Zavil nie mieli BlackD? xD Pamietaj ze:
Bubba Daywalker
Delvines
Demozar
Finken'brau
Parker Fowl
Astralis
Meddow
Nie są już w gildii Spartan, i nie walczą:)
taa mieli blackd , ale my tez my acc numbery do wielu spartan miedzy innymi do aradny , balina , alicus i wielu wielu innych :)
No jadą z koxem co się pierdolić będą:P Jak teraz Rev~ robi sam więcej expa niż SL obcenie w całości :D no cóż może kiedyś wróce na Berylie....a póki co zapraszam do lektury na hunted.pl :) ^.^ :) pozdro.
//Okrześ
//Mustak'the wine
//Last Draxing (R.I.P.)
//Shiva'ramo (Sold)....
Hehe, też jestem z Jeleniej więc można by wrócić razem ; )
Mógłbym też pogadać z kolegą i jeśli bym go namowil to załatwił bym BlackD dla całego Wave ; )
Hail Lifestyle
Qba Sasa ; )
Może mi ktoś powiedziec czy wojna trwa nadal i kto ja wygrywa? ^^
Lubie_orzechy
20-08-2007, 15:50
Może mi ktoś powiedziec czy wojna trwa nadal i kto ja wygrywa? ^^
Wojna toczy sie pomiędzy Wave vs Spartan Legion
OBECNIE Wojnę wygrywa Wave. Ma kolosalną przewagę pod względem fragów w wojnie...:) Lecz fragi to nie wszystko :)
Milo wrocic na stare smiecie :) mam nadzieje ze wygra Wave bo z tego co patrze kilku starych kumpli tam siedzi ;)
Gogar jak miło :)... Ty mnie znasz :D ?? Bo widze że wiesz że z Jeleniej jestem :D... Okrześ to moje nazwisko więc jak coś to pewnie ktoś mnie zna xD więc cóż...ahhh zapraszam do nowego newsa napisanego przezemnie : hunted.pl ofc ;) pozdr. Jak coś to moje gg: 6156548 :PP pozdr. Można by iść na skałki na piwko xD ... aha co do tematu...i reszty... świetnie że Wezu napisał topic o tych nowych regułach... co do botterów; PP pozdr.:cup:
krzysiek033
22-08-2007, 00:17
Wojna toczy sie pomiędzy Wave vs Spartan Legion
OBECNIE Wojnę wygrywa Wave. Ma kolosalną przewagę pod względem fragów w wojnie...:) Lecz fragi to nie wszystko :)
fragi to nie wszystko, mowisz jak spartan. Wave wygrywa pod kazdym wzgledem. Sparta wogole z pzta nie wychodzi juz.
fragi to nie wszystko, mowisz jak spartan. Wave wygrywa pod kazdym wzgledem. Sparta wogole z pzta nie wychodzi juz.
No wlasnie rozmawialem z kilkoma przyjaciolmi z Wave i mowili ze moga expic normalnie i to mnie zaskoczylo skoro jest wojna ;]
No wlasnie rozmawialem z kilkoma przyjaciolmi z Wave i mowili ze moga expic normalnie i to mnie zaskoczylo skoro jest wojna ;]
to sie zmieni =)
Kwestia czasu...
czarekc21
23-08-2007, 16:17
Ta wojna nigdy nie dozna konca. Zawsze sie beda bic ale sa jakies postepy odnosnie botterow, ale czy na dlugo ?
Krecikcisnie
23-08-2007, 16:58
to sie zmieni =)
Kwestia czasu...
Pierdolenie maryni jak już ci mówilem. Kiedy przegraliście ostatnie battle miesiąc temu , to od tego czasu gadacie że to się zmieni. No spoko jeżeli nazywasz zmianą to że nam się tibia znudzi i wy wrócicie a teraz jakieś nowe chary robicie to Ci wierzę. Ale jeżeli liczysz że wygrasz wojnę w tym składzie jaki teraz masz to ci powiem że masz downa. Bo wy macie lvl nic po za tym , wasz mózg zraszował się od tego grania i nie umiecie nawet porządnie na tibi pisac tylko jak pojebana rodzinka kauczuków wyzywać :D :D :D :D: D: D: D:
ps. Jez a twój stary też gra w tibię ? auhauahau
Poki co nasi expia a sprtanie siedza pz
I tak mialo byc zawsze : tak jest : tak bedzie
Pierdolenie maryni jak już ci mówilem. Kiedy przegraliście ostatnie battle miesiąc temu , to od tego czasu gadacie że to się zmieni. No spoko jeżeli nazywasz zmianą to że nam się tibia znudzi i wy wrócicie a teraz jakieś nowe chary robicie to Ci wierzę. Ale jeżeli liczysz że wygrasz wojnę w tym składzie jaki teraz masz to ci powiem że masz downa. Bo wy macie lvl nic po za tym , wasz mózg zraszował się od tego grania i nie umiecie nawet porządnie na tibi pisac tylko jak pojebana rodzinka kauczuków wyzywać :D :D :D :D: D: D: D:
ps. Jez a twój stary też gra w tibię ? auhauahau
moj stary to ajo nie wiedziales?
mama to aradna a brat turkotte balin barbol i con'tyts
kiedys jeszcze sharowalem knightsolo z mlodszym bratem
-
My wrzucamy na tibi? Ja staram sie na nikogo nie wrzucac na rodzine jak to robia polscy retards z wave (Sir Butori, Rakus~, Zontax)
gdy tylko sie wklepe pisza do mnie zazwyczaj:
1. BUIAHAHAHAH NOOB WALCZYMY?
2. NO DWAJ NOOBIE JEBANY WYJDZ Z PZ SUKO HAHAHAHAHAHAH
3. TWOJA STARA TO PEDAL I STARY PEDAL !!!!!!111111111111
to sa teksty ktorymi moga sie poszczicic w przedszkolu, ja to pierdole moga na mnie wjezdzac ile chca dla mnie sa niczym, zaden z nich nic nie zrobil dla wave
juz niedlugo vmo od was odejdzie kwestia czasu zostaniecie sami z Jinotem ktorego wszyscy juz tez maja dosc
moj stary to ajo nie wiedziales?
mama to aradna a brat turkotte balin barbol i con'tyts
kiedys jeszcze sharowalem knightsolo z mlodszym bratem
-
My wrzucamy na tibi? Ja staram sie na nikogo nie wrzucac na rodzine jak to robia polscy retards z wave (Sir Butori, Rakus~, Zontax)
gdy tylko sie wklepe pisza do mnie zazwyczaj:
1. BUIAHAHAHAH NOOB WALCZYMY?
2. NO DWAJ NOOBIE JEBANY WYJDZ Z PZ SUKO HAHAHAHAHAHAH
3. TWOJA STARA TO PEDAL I STARY PEDAL !!!!!!111111111111
to sa teksty ktorymi moga sie poszczicic w przedszkolu, ja to pierdole moga na mnie wjezdzac ile chca dla mnie sa niczym, zaden z nich nic nie zrobil dla wave
juz niedlugo vmo od was odejdzie kwestia czasu zostaniecie sami z Jinotem ktorego wszyscy juz tez maja dosc
Ok misiu to teraz zaczne tak powiedz mi kiedy wjechalem na twoja stara ?!?! za kazdym razem tylko sie logniesz jade ci po tym ze myslisz ze jestes kims kim nie jestes......... Uwazasz sie sie z wielkim Battle Commanderem(Arma) za liderow sparty hahahahahaha !!!!!!! ci pierd..eni hiszpanie za zadne skarby nie posluchaly by sie takich polaczkow jak ty i arma........ wiec przestan tak zasmiecac to frum.....
uwazasz ze cos wskurasz piszac ze VMO odejdzie od nas ?? mysle ze nie... ....bardzo dupke wylizales spartana...
.Viffarn
24-08-2007, 14:00
mam pytanko chcialbym zaczac grac na beryli jaka jest sytuacja na servie ? Da sie robic pg ?
Krecikcisnie
24-08-2007, 14:57
up@ da się bez bota a i o expowisko to po ssie trzeba bo potem cięzko:)
mam pytanko chcialbym zaczac grac na beryli jaka jest sytuacja na servie ? Da sie robic pg ?
Nie da, polskie retardy (bron boze nie mowie o Wezu, Rev itp) cie dopadna
blazernh
24-08-2007, 19:15
Bedziesz w wave bedziesz mogl robic pg :)
krzysiek033
24-08-2007, 20:00
Nie da, polskie retardy (bron boze nie mowie o Wezu, Rev itp) cie dopadna
Ja sadze ze zal ci ze musiales isc na Thorie razem z tym programem co masz w avatarze. Bo na Beryli era BD sie skonczyla. Pewnie ze mozna PG robic, nikomu to nie przeszkadza.
Ja sadze ze zal ci ze musiales isc na Thorie razem z tym programem co masz w avatarze. Bo na Beryli era BD sie skonczyla. Pewnie ze mozna PG robic, nikomu to nie przeszkadza.
I sadzisz ze Wave wygra wojne, bez problemu zaraz moge miec 3/4 ip
Do Gipo nic nie mam tylko do tych pajacow typu: Netan, Rakus ktorzy gowno zrobili a strugaja pawiana, ich bede pingowal na kazdym battle
For king and country hail KH!
krzysiek033
24-08-2007, 21:13
Do Gipo nic nie mam tylko do tych pajacow typu: Netan, Rakus ktorzy gowno zrobili a strugaja pawiana, ich bede pingowal na kazdym battle
Oczywiscie, to jest KH style, hacking, pinging etc. Zaslugujesz na ten avater, naprawde. A tak wogole, uciekles na thorie, to sobie tam siedz. bb
Kim jestes?
Jak mozesz to napisz na tibi albo PW wyslij tutaj
Jez ocw
Kim jestes?
Jak mozesz to napisz na tibi albo PW wyslij tutaj
Jez ocw
Nie mam zamiaru rozmawiac z nikim od bukowna
Krecikcisnie
24-08-2007, 23:30
up@ ty stary jesteś najśmieszniejszym downem na tym forum. Przeczytaj twoje "bajki" a potem się zastanów. Ciekawe jak mnie zpingujesz asie :D
Nie mam zamiaru rozmawiac z nikim od bukowna
Kretyn, to po chuj piszesz wogule a co to bukowno ja nie jestemz bukowna po pierwsze
Dobra dobra...ale na chuj te kłutnie?? ejj... Kh się podda...zniknie nie wiem nie mają już szans... wierzą w nich tylko Ci co liżą im dupe i nic więcej... a dlaczego ?... nie wiem może chcecie dostać fast hacka od BlackD... czy tam ich twórców... nie wiem żal... tak sądze ja i wiele osób,,, ehh pozdr. 3majcie się...
Kretyn, to po chuj piszesz wogule a co to bukowno ja nie jestemz bukowna po pierwsze
Name: Jez Ocw
Sex: female
Profession: Master Sorcerer
Level: 101
World: Berylia
Residence: Venore
House: Bears Paw 2 (Svargrond) is paid until Sep 02 2007
Guild membership: Bukowno Oplitis of the Spartan Legion
http://images21.fotosik.pl/381/d4fca8469e5aaa77.jpg (www.fotosik.pl)
Wiesz dobrze ze jestescie miesem armatnim ajo ma na was wyjebane
@Rakus
Bynajmniej potrafie cos wiecej niz zabijac pixelowe potworki
Aha, i przekazcie netanowi ze east jest w prawo
Tak sobie patrze
Arma of Dark
Banished: until Sep 03 2007, 09:38:14 CEST because of name to fake player identity
HUAHUA
ehh.. . xD owned!! xD uhasuahsuahsuahs
Coraz więcej ludzi typu jez ocw dobija wyzsze lvl a pozniej ? pisza jacy to oni nie sa genialni wyzywaja kazdego " wroga " krytykuja i wychwalaja sie swoim pvp a tak naprawde to sa ****ami bez zycia i kazdy kto by spedzal 10h przed kompem dziennie na jakas gierke mogliby miec takie lvl jak wy :) Teraz do jeza bezposrednio , myslisz ze jak jestes w Sl to Cie tam szanuja ? polakow typu kommandos ty demon kauczuk chca uzywac jako mieso armatnie albo po to abyscie im dali chary zeby to oni mogli nimi grac , wiadomo kazdy moze pisac to co mysli ale skoro piszesz jedno i to samo to mozesz przestac panie master pvp.
Szacunek dla Wave bo wygrali z wami bardzo łatwo :) pomimo slynnego BlackD , Combo sd i team healingu... :) a i co do ich NG bota to na 5 battle moze raz uzywali przynajmniej do kiedy ja na battle chodzilem i bylem z nimi na vencie.
pzdro!
@up
spadlem z krzesla
gdyby sorc zostal taki jak przed update polowa wave by padala odemnie, eldera i powiedzmy alicusa ludzi ktorzy maja w SL pvp
mowie to szczerze tak naprawde oprocz nielicznych osob takich jak ja, elder, alicus(pon'te), mokri majmun, ulbaard, daki(tony) to RESZTA NIE MA PVP I TAKIE JEST MOJE ZDANIE
ale wojne i tak wygramy bo.. (wszytko w swoim czasie)
@gdyby nie to ze jestem inteligentny na 72 lvl zakonczylbym gre na beryli gdy alicus mnie prawie zajebala, pewnie napisze zaraz wave ze jestem ass lickerem, niestety NIGDY nie lizalem dupy SL, utrzymalem sie na serverze tylko dlatego ze jestem zajebisty :D
@mieso armatnie? jestes glupi im nie szkoda lvl tak jak wave ajo ma tyle charow na beryli ze mu to zwisa, jego zasoby gotowki sa mniej wiecej takie jakby summowac polowe osob z Wave do tego dochodzi Byna+daki i we 3 maja tyle pieniedzy co cale Wave.
no i blessy, bohy mam za free ;D
przegracie zobaczycie, naszczescie niektorzy beda mogli sie wyplacic ale moja "black list" robi sie coraz wieksza..
A TERAZ DO DZIELA FLAMERZY:
WRZUCAC NA MNIE ILE WLEZIE
krzysiek033
27-08-2007, 22:00
@Jez
uhahahauhauhaahuahauahahaha
Takie glupoty piszesz ze chyba sam wnie nie wierzysz.
Tez cos o tym wiem
Krecikcisnie
28-08-2007, 02:13
up@
też wiedziałem że dzisiaj popadają :D
up@
też wiedziałem że dzisiaj popadają :D
Expij na tym wiesniackim scrackowanym ng poki mozesz
krzysiek033
28-08-2007, 03:23
Expij na tym wiesniackim scrackowanym ng poki mozesz
Lepsze scrackowane NG niz BlackD z backdoorem wpros do komputera Ajo.
hahah to cos ci nie pyka :) dzis dostaliscie znowu w piz.e i to sromotnie :) do tego tobie coraz bardziej ten lvl leci w dol :) i co ci do da ze dostaniesz te je.ane bohy jak i tak je zaraz sracisz... tak jak dzisiaj :D:D
Lepsze scrackowane NG niz BlackD z backdoorem wpros do komputera Ajo.
O wypraszam sobie mam blackd od daniela, pakiety ida tylko w celu sprawdzenia maila oraz hasla i hardware id
Zreszta wiele 200+ uzywa blackd i nie pierdol mi a backdorze ktory jest albo w cracknietej wersji albo "specjalnej" dla SL, poprostu ajo zabezpiecza sie przed takimi jak Majdan (Owner Corsa)
@Jez xD You made my day.... Jesli to prawda to udowodnij...niech się sam Ajo wypowie na naszym forum ;)... żal ? >.< może... Ale Sl napewno nie spodoba się twoja wypowiedź że masz lepsze pvp od Mokriego itp. ;)... Zobaczysz :) życze powodzenia :D
@Jez xD You made my day.... Jesli to prawda to udowodnij...niech się sam Ajo wypowie na naszym forum ;)... żal ? >.< może... Ale Sl napewno nie spodoba się twoja wypowiedź że masz lepsze pvp od Mokriego itp. ;)... Zobaczysz :) życze powodzenia :D
Nie lubie go, ale kilka akcji mial np jak uciekl alicusowi tobie by sie nie udalo
Krecikcisnie
28-08-2007, 12:40
up@
Oni nawet venta lub tsa nie mają tak jak Jez mi mówił... więc widać zgranie... jak kogoś trapną i Z nic więcej.
up@
Oni nawet venta lub tsa nie mają tak jak Jez mi mówił... więc widać zgranie... jak kogoś trapną i Z nic więcej.
A po co im byl? Faktycznie teraz w Venta powinni sie zaopatrzyc
Gdzies bylo nagranie z ts'a dawidka ;]
Krecikcisnie
28-08-2007, 12:46
up@
Pogrubiając słowo Vent wydaję mi się że nie rozumiesz tego słowa albo wyobrażasz sobie że na zwykłym forum wszyscy będą pisać pełnymi zdaniami. :)
Ventrillo na wojnach to podstawa według mnie :P
up@
Pogrubiając słowo Vent wydaję mi się że nie rozumiesz tego słowa albo wyobrażasz sobie że na zwykłym forum wszyscy będą pisać pełnymi zdaniami. :)
Ventrillo na wojnach to podstawa według mnie :P
Ventrillo ma cos wiecej niz TS, ale skad to ty mozesz wiedziec
@up
spadlem z krzesla
gdyby sorc zostal taki jak przed update polowa wave by padala odemnie, eldera i powiedzmy alicusa ludzi ktorzy maja w SL pvp
mowie to szczerze tak naprawde oprocz nielicznych osob takich jak ja, elder, alicus(pon'te), mokri majmun, ulbaard, daki(tony) to RESZTA NIE MA PVP I TAKIE JEST MOJE ZDANIE
@gdyby nie to ze jestem inteligentny na 72 lvl zakonczylbym gre na beryli gdy alicus mnie prawie zajebala, pewnie napisze zaraz wave ze jestem ass lickerem, niestety NIGDY nie lizalem dupy SL, utrzymalem sie na serverze tylko dlatego ze jestem zajebisty :D
@mieso armatnie? jestes glupi im nie szkoda lvl tak jak wave ajo ma tyle charow na beryli ze mu to zwisa, jego zasoby gotowki sa mniej wiecej takie jakby summowac polowe osob z Wave do tego dochodzi Byna+daki i we 3 maja tyle pieniedzy co cale Wave.
przegracie zobaczycie, naszczescie niektorzy beda mogli sie wyplacic ale moja "black list" robi sie coraz wieksza..
HAHAHAHAHA JEBNALEM TY , ELDER , ALICUS MACIE PVP ??!! Jestes zajebisty ? Schlebiaj sobie gruby okularniku bo na zywo nikt nic milego Ci nie powie :))
krzysiek033
28-08-2007, 20:10
O wypraszam sobie mam blackd od daniela, pakiety ida tylko w celu sprawdzenia maila oraz hasla i hardware id
Zreszta wiele 200+ uzywa blackd i nie pierdol mi a backdorze ktory jest albo w cracknietej wersji albo "specjalnej" dla SL, poprostu ajo zabezpiecza sie przed takimi jak Majdan (Owner Corsa)
Skoro jest zabezpieczony na takich ludzi jak Majdan, to napewno ma backdora jakiegos lub keyloga. Ty tez go maszi nawet o nim nie wiesz. A ng mam wykupione nie crackniete.
Skoro jest zabezpieczony na takich ludzi jak Majdan, to napewno ma backdora jakiegos lub keyloga. Ty tez go maszi nawet o nim nie wiesz. A ng mam wykupione nie crackniete.
Ale ty tepy jestes jakby kupione za gp/real cash mialo by backdorra to daniel mialby jakies hmm 300kk ?
Ta jasne to ty jestes
82AD-20CE
Slawomir T Kordjalik
000016-YNCHXM-D99JAW-BFV18Y-PG4XBG-W22TD7-ZQHE6J-97VYZX-42QGQY-KP4TGQ
krzysiek033
28-08-2007, 21:26
Ale ty tepy jestes jakby kupione za gp/real cash mialo by backdorra to daniel mialby jakies hmm 300kk ?
Ta jasne to ty jestes
82AD-20CE
Slawomir T Kordjalik
gadaj sobie gadaj. I tak cie nie przegadam. Daniel moglby hacknoć kazdego kto ma blackd na kompie ale tego nie robi. Jak narazie hackuje tylko tych co mu przeszkadzaja. Pomysl np o tym ze rizzlaa sprzedal ajo list zeby clodachu zostal zbanowany w zamian za to ze hacknie jego wrogow na thori.
A o tym NG, to mnie stac na te glupi 10$ zeby zaplacic za nie a nie tak jak ty i inni co im szkoda kasy, a w tibi 30k to jest niewyobrazalna kwota dla nich.
Majdanek
28-08-2007, 23:29
Co masz na myśli pisząc "takich jak Majdan" ? Może się ujawnisz kim ty jesteś? Wyjebane mam na ta gierke i na pajaców takich jak ty. Co madrusi uddaja tylko przed komputerem.
Hestoran
29-08-2007, 01:46
Ta jasne to ty jestes
82AD-20CE
Slawomir T Kordjalik
Przeczytaj sobie tematy na blackdforums oznaczone jako "(fake)" tam bylo sporo napisane. I sam blackd sie wypowiedzial ;)
Przeczytaj sobie tematy na blackdforums oznaczone jako "(fake)" tam bylo sporo napisane. I sam blackd sie wypowiedzial ;)
Co tam takiego odkrywczego?
Jez Ocw
Banished: until Sep 05 2007, 09:35:46 CEST because of offensive statement
@up
spadlem z krzesla
zal chlopa, to juz depresja az chlopak majaczy
Jez mysli ze po zimowym up'date wroci taka moc postaci magicznych jaka byla przed letnim up'em ,wtedy Aradna,Jez ,wszyscy ci master pvperzy puszcza UE i cale Wave bedzie lezec (calowac ziemie) jak to mowi Arma !!
Krecikcisnie
30-08-2007, 12:09
up@
Gadasz głupoty ale nie dziwie ci się tyfusie jebany bo każdy tyfus tak gada
up@
Gadasz głupoty ale nie dziwie ci się tyfusie jebany bo każdy tyfus tak gada
Najwieksza glupote zrobil twoj stary
Jez mysli ze po zimowym up'date wroci taka moc postaci magicznych jaka byla przed letnim up'em ,wtedy Aradna,Jez ,wszyscy ci master pvperzy puszcza UE i cale Wave bedzie lezec (calowac ziemie) jak to mowi Arma !!
co ty wiesz o pvp...
Jez a Ty co wiesz??... żal... wróć lizać odbyt KH.... może Cię przytulą bo tego w domu może nie miałeś...a poprostu może masz denne nadzieje co do tego że Kh ma "powah" ?? ;/ [pzdr]
Nie mozna lekcewazyc sl nie sa jeszcze do konca pokonani.
Mój ulubiony filmik :
http://www.youtube.com/watch?v=TGvBEiHnKSw
Jez a Ty co wiesz??... żal... wróć lizać odbyt KH.... może Cię przytulą bo tego w domu może nie miałeś...a poprostu może masz denne nadzieje co do tego że Kh ma "powah" ?? ;/ [pzdr]
Czemu lize ich odbyt? Tez wolalbym i gralbym po stronie KH nie dlatego ze uzywaja blackd, wyjebanie polaczkow z wave (Oprocz GiPO:cup:) sprawiloby mi wielka satysfakcje
MACIE COS DO PVP ARADNY ?!?!?!?!?! JAK TO TO ... DAFAC NA SOLO ZE MNOM !!!! ARADNA ROX !! ARADNA HAIL !! ARADNA KILL ALL !!!!
@Majdan, jezeli ktos zgrywa cfaniaka zza kompa to rowniez ty ;) okradajac tego idiote zwanego moim rlem. xD
// kurwa xD
Majdanek
01-09-2007, 16:39
MACIE COS DO PVP ARADNY ?!?!?!?!?! JAK TO TO ... DAFAC NA SOLO ZE MNOM !!!! ARADNA ROX !! ARADNA HAIL !! ARADNA KILL ALL !!!!
@Majdan, jezeli ktos zgrywa cfaniaka zza kompa to rowniez ty ;) okradajac tego idiote zwanego moim rlem. xD
// kurwa xD
aha, nie no rozumiem, to ze okradlem twojego rl'a to znaczy ze jestem cwaniaczkiem z przed kompa ta? Moze mi wyjasnisz czemuz to...
To nie moja wina ze twoj rl to jakis dzieciak i sie pociol i do dnia dzisiejszego placze ze stracil 200k. zal mi ciebie
aha, nie no rozumiem, to ze okradlem twojego rl'a to znaczy ze jestem cwaniaczkiem z przed kompa ta? Moze mi wyjasnisz czemuz to...
To nie moja wina ze twoj rl to jakis dzieciak i sie pociol i do dnia dzisiejszego placze ze stracil 200k. zal mi ciebie
To ze ten rl ktory sie do mnie nie odzywal bo napisalem z jego chara do jednego high levela ze ja jestem jego rlem (...) w zwiazku z czym owy h level przestal go lubic (sry musialem napisac xD!) zostal okradziony przez osobe o nicku Majdan. To ze jestes cfaniaCZkiem potwierdza to ze uknules misterna intryge (skad ja takie trudne slowa znam) ktorej celem bylo wyludzenie 400~ kasy ktorej rufnofartosc to jakies 200PLN za posrednictwem internetu gdzie jestes anonimowy !!! Teraz ten pan pojdzie na policjem i bendziesz siedziec !
xDDDDDDDołned so hardDDDDDDDD
Dzisiaj kolejny masslog w wykonaniu SL , efekt?
Nephynz
Sep 01 2007, 18:07:58 CEST Killed at Level 116 by Dark Auxerius
and by Leerok
Adimus
Sep 01 2007, 17:58:28 CEST Killed at Level 62 by Leerok
and by Szuszkin
gdyby nie kilka błędów poległo by ich więcej :)
Pozdro dla " polaczków " z SL , którzy nadal twardo twierdzą ze wygrają ...:baby:
kiss
SHARER 111!!!
Nie zart ladnie z lvl zapodajesz :p
Krecikcisnie
01-09-2007, 21:15
Spartanie do broni... Przez 5minut nie potrafili 105ek zdjąc aż nadeszła pomoc przez co 2 od nich padło... i wy macie czelność mówić że wygracie?....
Spartanie do broni... Przez 5minut nie potrafili 105ek zdjąc aż nadeszła pomoc przez co 2 od nich padło... i wy macie czelność mówić że wygracie?....
Gdybym ja byl w 3 sec bys sie zlozyl
hahaha ale ty smieszny jestes XDXD zbyt bardzo sie cenisz :(
ale chociaz dobrze ze nie wygladasz jak kochany Elder Mark (pozdro dla niego <3 fajna masz brew)
Krecikcisnie
02-09-2007, 02:12
up@
Jak ktoś zobaczy elder marka to niech dziękuje Bogu że nie ma takiej mordy :D
up@
Jak ktoś zobaczy elder marka to niech dziękuje Bogu że nie ma takiej mordy :D
Napewno masz lepsza, ah te internetowe napinacze ;D
Krecikcisnie
02-09-2007, 18:14
Stary jaki ty jesteś niedojebany , może się przedstawisz?
Napewno masz lepsza, ah te internetowe napinacze ;D
no stary rakus taki napinacz chcial biednego jezyka bic w rl :<
Wieze w ciebie jez ty jak bys byl napewno by pad !!11 i jeszczy by pad rewiko i wile innych !11
NIE KŁAM ! Każdy wie , że wystarczyloby jak bys sie pojawil na ekranie rakusa i on sam by zwatpil i oddal swoj backpack , bo takich MASTEROW PVPEROW jak ty to tylko sie bac ! :confused:
PS. TEACH ME PLZ
PS 2. Przezywaja cie Jeż, bo masz ryj ktory przypomina to cudne , slodziutkie zwierzątko :* ( widzialem fotke :) )
cheers :)
NIE KŁAM ! Każdy wie , że wystarczyloby jak bys sie pojawil na ekranie rakusa i on sam by zwatpil i oddal swoj backpack , bo takich MASTEROW PVPEROW jak ty to tylko sie bac ! :confused:
PS. TEACH ME PLZ
PS 2. Przezywaja cie Jeż, bo masz ryj ktory przypomina to cudne , slodziutkie zwierzątko :* ( widzialem fotke :) )
akurtat nie dlatego jebany wiesniaku
pokaz swoje zdjecie napinaczu
PS. TEACH ME PLZ
revico sie wstydzi pokazac swojego ryjka hahahaha no ale przednami sie nikt nie uchroni !!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=ArLLrSyZlNg
:D
revico sie wstydzi pokazac swojego ryjka hahahaha no ale przednami sie nikt nie uchroni !!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=ArLLrSyZlNg
:D
Przed takimi idiotami ciezko sie uchronic przed CZYMKOLWIEK :confused:
A tak przy okazji , dzisiaj po raz drugi ustawilismy sie do open battle ... A co na to sparta?
Oczywiscie nie przyszli ...
19:12 Dakituconelwo [160]: is dificult to understand that we wont go to an open batle
19:13 Dakituconelwo [160]: so dont waste time
9:09 Aradna [172]: seems 19:09 Aradna [172]: they havent learnt 19:09 Aradna [172]: that we will not fight when wave wants
Wczoraj wreszcie doszlo do open battle.
Resultat?
Thearkestred
Sep 04 2007, 23:37:50 CEST Killed at Level 120 by Clodachu and by Talvenis
Metomentodo
Sep 04 2007, 23:48:00 CEST Killed at Level 62 by Leerok and by Vatariel
Lizarel
Sep 04 2007, 23:33:07 CEST Killed at Level 77 by Leerok
Knight Parion
Sep 04 2007, 23:34:50 CEST Killed at Level 87 by Aga
and by Zaxofoun de Verra
Godonwar
Sep 04 2007, 23:47:39 CEST Killed at Level 75 by Aga
and by Luffar'bob
Criskaka
Sep 04 2007, 23:31:33 CEST Killed at Level 70 by Leerok and by Rev'ico
Zerusa
Sep 04 2007, 23:55:30 CEST Killed at Level 64 by Mytsubi and by Jinot
Ka'lel
Sep 04 2007, 23:47:51 CEST Killed at Level 93 by Hypver and by Staggler
Demozar
Sep 04 2007, 23:57:29 CEST Killed at Level 112 by Sparkin and by Xenosia
Crus Elon
Sep 04 2007, 23:57:48 CEST Killed at Level 59 by Arwyn Shard
Cata the royal
Sep 04 2007, 23:33:23 CEST Killed at Level 120 by Clodachu and by Vatariel
Arma of Dark
Sep 04 2007, 23:57:34 CEST Killed at Level 102 by Alzir and by Jinot
Xirub
Sep 04 2007, 23:38:26 CEST Killed at Level 126 by Hypver and by Xenosia
Xerusa
Sep 04 2007, 23:55:37 CEST Killed at Level 104 by Aquarius de'Soul
Tanisio
Sep 04 2007, 23:48:32 CEST Killed at Level 104 by Leerok and by Aquarius de'Soul
Rober Grus
Sep 04 2007, 23:31:52 CEST Killed at Level 105 by Alzir and by Faukarkoth Crylomimoz
Orihimme
Sep 04 2007, 23:55:37 CEST Killed at Level 127 by Sehrin and by Empereur Yorius
Demon Kauczuk
Sep 04 2007, 23:52:27 CEST Killed at Level 152 by Luffar'bob and by Jinot
Con'Tyts
Sep 04 2007, 23:39:33 CEST Killed at Level 119 by Hypver and by Jinot
Seismo
Sep 04 2007, 23:37:59 CEST Killed at Level 104 by Arwyn Shard and by Zuuze
Mayst
Sep 04 2007, 23:53:46 CEST Killed at Level 94 by Zuuze and by Jinot
Maxul
Sep 04 2007, 23:32:25 CEST Killed at Level 62 by Jinot and by Zaxofoun de Verra
Komanndoos
Sep 04 2007, 23:57:00 CEST Killed at Level 129 by Luffar'bob and by Jinot
Kemso
Sep 04 2007, 23:38:54 CEST Killed at Level 60 by Luffar'bob
Galaksyus
Sep 04 2007, 23:35:27 CEST Killed at Level 94 by Leerok and by Aquarius de'Soul
Ariessh
Sep 04 2007, 23:34:22 CEST Killed at Level 59 by Jinot
A WIECIE CO JEST NAJSMIESZNIEJSZE ? NO TO LOOK DOWN !
(wziete z tibia.com)
Ppl that took part:
Correct me if I forgot anyone or added someone who was not there.
Wave - 35:
Jinot
Rune runesson
Xenosia
Alzir
Hypver
Tuloon
Xair Darth
Aga
Clodachu
Averon Avarus
Empereur Yorius
Jonzz
Kiwi Terpenes
Rev'ico
Vatariel
Arwyn Shard
Leerok
Luffar'bob
Zaxofoun de Verra
Aranotos
Szuszkin
Soena
Vega Shard
Talvenis
Staax
Xeroti
Zuuze
Biechu Ca'Pone
Turrican
Czarnus
Raffu
Gaalain
Lucifer Lashes (some)
Sparkin
Sterwor
Spartan Legion - 42.
Turkotte
Mokri Majmun
Dakituconelwo
Byna
Aradna
Ulbaard
Ariessh
Thearkestred
Metomentodo
Lizarel
Knight Parion
Godonwar
Criskaka
Xinacapuxina
Zerusa
Ka'lel
Demozar
Crus Elon
Cata the royal
Arma of Dark
Xirub
Xerusa
Tanisio
Gentrix
Rober Grus
Orihimme
Demon Kauczuk
Con'Tyts
Seismo
Mayst
Maxul
Komanndoos
Kemso
Galaksyus
Gajica
Nyath
Petatix
Ressial
Linax
Fran Do'Urden
Elder Mark
Chiri-Zax
So it was 42 SL vs 35 Wave. Altho they were heavily outnumbered, Wave made 26 frags and lost only one man.
Incredible.
taaak wiec mimo ze było nas mniej , to Sl popisalo sie wyjatkowym pvp .Uzywali z combo i tak im to nie pomogllo :))
CHEERS ! :*
Smichael
05-09-2007, 19:36
jeszzce raz udowodniliscie ze NG jest lepsze od BlackD ^^ hail
jeszzce raz udowodniliscie ze NG jest lepsze od BlackD ^^ hail
Zalosny jestes , niewiesz jak bylo to sie nie wpyowiadaj , odkad update wyszedl uzywamy jedynie ventrilo...
gold fireblader zapłacił... żałosny dzieciaku i co teraz powiesz?
jez - no a ty co teraz powiesz na wynik ostatnigo battle? było was więcej a tylko stair jumping i z combo... zaal
demon kauczuk - jak przypatrzycie się na filmik jinota gdy skaczą po schodach aradna ładnie do naszego demonka mówiła - DEMON IDIOT XD
czekam na nast open i następny owned
krzysiek033
06-09-2007, 05:57
LOL ale sie all pojebalo
con'tyts - hack&rook do 15lvla XD
pall xito - hack&rook do 96 XD
kolejne batle, chyba było 23 fragi dla nas :cup:
btw przyznajcie że spartan legion mistrzowsko opanowało sztuke uciekania :D :D
blazernh
06-09-2007, 16:01
Jest ktos w stanie udostepnic filmik z ostatniej dominujacej battle ;>
19:17 Komanndoos [128]: ik kap zkr met deze war
19:17 Komanndoos [128]: na vandaag
Boże co za retardy graly na ulbardzie ;D
Demon Kauczuk [151]: why u hacked pall xito?
ludziom sie w głowach przewraca.
Demon Kauczuk [151]: why u hacked pall xito?
ludziom sie w głowach przewraca.
mhm kauczuk po prostu jest głupi i musimy mu to wybaczyc :(
Hmmm coś mi się wydaje ... że forum pustoszeje a ja powracam na Berylie ;)... więc... pozdr;)
Bartas15
11-09-2007, 17:19
Okrzesik wbij 20 + i kup jakies dobre eq to cie ubije moim noobem :)
@up xD Goodluck :) pozdr. a czemu ?
Bartas15
12-09-2007, 16:16
Mozesz sie dowiedziec no i co to ci da?
Pamiętam cie jeszcze jak kiedys graleś na beryli i zawsze mnie wkur****.Wiec teraz nie płacz ;( bo i tak juz sobie na beryli nie pograsz.
Terox thx; ) za info :)
15:14 Terox [83]: ruszy cie to padnie
Tyle ;)
To nie jest zaden daark, ale racje ma wrzut na dupie z ciebie niezly
Bartas15
12-09-2007, 17:04
Sep 12 2007, 15:46:38 CEST Killed Okrzes'sasa at Level 14 unjustified
:)
To ,że padłem potem od rotów to druga sprawa hehe
P.S.Mage Solo to nie ja ...
15:54 Okrzes'sasa [13]: to jaki masz pomysl zeby dac sobie z tym gownem spokoj juz?
15:54 Okrzes'sasa [13]: z tym do veno nie do Ciebie
15:54 Dark siarson [20]: hmm
15:54 Okrzes'sasa [13]: mozemy pokasowac na forum to wszystko...
15:54 Okrzes'sasa [13]: i dalej cos wymyslic...
15:54 Okrzes'sasa [13]: bo wedlug mnie to noobowskie zagrania z kazdej strony...
15:55 Dark siarson [20]: zrob se nowego nowego chara i nie podawaj nick na tibia.pl
15:55 Okrzes'sasa [13]: lol ?
Żeby nie było... ja to nie Qba Sasa tyle nara. Wszystkie posty dot. mojego zachowania edytowane...
Bartas15
12-09-2007, 18:42
Człowieku żal mi słow na ciebie najpierw nasyłasz na mnie jakiegoś kozaka z tibi potem jak do niego zadzwoniłem to sika i ciagle te same dziecine teksty puszcza ,a jak juz sie do ciebie nie odzywam to sam piszesz ile mozesz zaplacic i co robimy z ta sprawa.Szkoda gadac naprawde sam sobie nagrabiłeś.
Podsumowujac, attention berylia new asslicker has comming
Dobra kończe spory. posta nie było. Edytuje wcześniejsze i potwierdzam ich istnienie... -.- nara.
@up
że niby ja??
a i do Twojej wiadomości!! NIE CHCE ZAPŁACIĆ TYLKO PYTAŁEM ILE CHCIAŁEŚ PAYMENTU!! no i Cie wyśmiałem ^.^ pozdr.
zalosny jestes chlopcze O.o!
okrzes twój post na forum tibia.com żałosny naprawde... myślisz że ktoś się przejmuje żę jakiś 14 lvl padł bo gdzieś tam narobił sobie kłopotów i że jakiś hlvl będzie złaził z expa naprzykład po to żeby tobie pomóc bo ktoś robi na tobie pa?
najpierw zgrywasz cwaniaka (to prawda nawet się nie tłumacz) a później płaczesz (tak to wygląda)
albo weź się w garść i zacznij expić ostro żeby dać mu rade albo rób nowego chara i graj nim po cichu od nowa... rób co chcesz... tylko nie marnuj miejsca na forum.tibia.com takimi żałosnymi postami bo to naprawde polaków przedstawia jako totalnych noobów...
Dobra kończe spory. posta nie było. Edytuje wcześniejsze i potwierdzam ich istnienie... -.- nara.
Terox thx; ) za info :)
15:14 Terox [83]: ruszy cie to padnie
Tyle ;)
terox gowno moze na tym srv
Ty tak sądzisz... I to jest Twoje zdanie.. :Ppozdr.
Majdanek
13-09-2007, 15:58
Człowieku żal mi słow na ciebie najpierw nasyłasz na mnie jakiegoś kozaka z tibi potem jak do niego zadzwoniłem to sika i ciagle te same dziecine teksty puszcza ,a jak juz sie do ciebie nie odzywam to sam piszesz ile mozesz zaplacic i co robimy z ta sprawa.Szkoda gadac naprawde sam sobie nagrabiłeś.
Co ty koleszko wogule piszesz. jak zadzwoniles do mnie to tak cislem ze niewiedziales co powiedziec a jak dalem ci dojsc do glosu to sie jakales. Wiec niewiem co ty za bzdury piszesz , chyba ze gadales z kims innym.
@jez
Moge napewno wiecej od ciebie. czyzby nowy owner na jezu? bo ty podobno "nigdy nie placisz" a z tego co slyszalem to chcesz placic ;)
Bartas15
13-09-2007, 17:26
[QUOTE=Majdanek;1650255]Co ty koleszko wogule piszesz. jak zadzwoniles do mnie to tak cislem ze niewiedziales co powiedziec a jak dalem ci dojsc do glosu to sie jakales. Wiec niewiem co ty za bzdury piszesz , chyba ze gadales z kims innym.
:baby:No to chyba gadałem z kimś innym.Powiem tak:
1.Zadaje ci proste pytanie w grze to ty do mnie wyskakujesz z tekstem:
"zamknij się dzieciaku","ty masz 13-14 lat","idz do kumpli na rynek" a gdy zadzwoniłem do ciebie to jedyne co slyszałem w tej słuchawce jak coś tam chrumchałeś nie wiem czy to twój śmiech czy co ale bardzo podobny do świni.Prosiłem cię o adres to coś tam mruczajes Niebocos tam a ulicy podac nie chciałeś tylko mówiłes ,że mam przyjechac gdzieś na jakaś dzielnice i tam mnie już z kolegami zabijesz.A jeżeli dla ciebie i dla twojego kumpla kwiczenie do telefonu to napewo zemną pojechałeś.A jakała to się twoja mama jak jej ciebie pokazali.
P.S.Jak jesteś taki kozak to zasap tak w rl ,a nie wbiłeś sobie 80 lvl w grze i kozakujesz jeszcze w nieudolny sposób.
To na tyle...
A ja mam najleprzy pomysł... Koniec kłutni... Bartas prawda jest taka że to Ty zaczełeś cały problem bo myślałeś że ja to Qba~ a jednak zachowałeś się jak właśnie dzieciak... pisząc żebym wbił lvl i zrobił eq to padne... (bez podania powodu). Dla mnie to jednak było żałosne. Tyle. Aha mówiłem Ci kto na Berylii jest dawnym Qbą ;). Pozdr.
//Last Draxing
Bartas15
13-09-2007, 22:38
Koles ty chyba sobie kpisz.Nawyzywaleś mnie z twoim koleszka od debili,dzieciaków co tam jeszcze jąkałów lol.Myślisz ,że ja to tak zostawie?To się myslisz koniec tematu.
Krecikcisnie
14-09-2007, 08:28
przypominam Ze To Temat O Beryli A Nie O Klotni Dwoch Ze Tak Powiem Noobow...
Rakus@
No to dlatego napisałem że kończe te tzw "spory".... Jeju ;). A tak btw. ale się dark podniecił wczorajszym fragiem xDD strasznego wyczynu dokonał ;) najpierw na afku i uciekałem na lagach... ale ok nie mówie już nic o tym problemiku ;) pozdr.
krzysiek033
21-09-2007, 06:50
Właśnie odwiedzilem BlackD forum i w General Chat jest post napisany przez Jez'a zatytulowany "Berylia need help". Usmialem sie jak nigdy. W poscie tym Jez szuka ekipy zeby combowac Wave, w odpowiedziach natomiast otrzymal tylko tyle ze nikt nie dolaczy bo nienawidza KH. UHAAUAHAAUHAA
Jez'u moze w koncu zrozumiesz ze KH to jest ciemna strona berylii.
Smieszne sa rowniez posty ludzi ktorzy placza ze Cipsoft potrafi juz wykryc BlackD. Czas zaczac grac rekami.
Smieszne sa rowniez posty ludzi ktorzy placza ze Cipsoft potrafi juz wykryc BlackD. Czas zaczac grac rekami.
onGMpause ;)
A na bukowno to chyba kazdy leje i nikt ich nie traktuje powaznie
Krecikcisnie
22-09-2007, 01:46
Rakus Nightmare banished for 30 days :D
Bezwolakinho
22-09-2007, 03:32
Ostatniej nocy podczas lowienia rybek do skilowania zaatakowalo mnie ni z gruchy ni z pietruchy 3 hlvli (moze 4- niewiem bo mam radiówke i widzialem tylko co 5 klatke moze). Co to k***a ma byc? Zamiast lapac i huncic bociarzy na dworcach i zolwiach, to leja lowlvlkow z autofishingiem (nawet afk nie bylem...) >.< . Dzieki Bogu tylko co 3 pakiet tracilem, to zdazylem sie wyuhac zanim sie zdazyli zczaic ze raczej jestem przy kompie, ale zniesmaczenie pozostaje... To jak polowanie na czarownice -.-
HAIL WAVE...
Mozecie sobie nazywac mnie naabkiem, ze teraz placze na forum itd. Sram na to (bo moze i naabkiem jestem), ale ta lepsza Berylia cos sie robi gorsza a nie lepsza- juz nie trzeba byc "bossem" zeby miec free najazd... Gdzies w jakims temacie ktos napisal, ze spokojnie teraz mozna na beryli pg. Chyba tylko wave moze. Nawet skilowanie w nocy jest zakazane.
Od kh bym pewno dostal hunta za 60 lvl, od was dostane (ch*j wi wogóle co) za autofishing. extra
[F1]reblader
22-09-2007, 03:51
Zobaczylem temat to mysle sobie napisze cos.
Co sadzicie o rooku Lorddragonq? Ostatnio cos duzo tyhc hakow ;/
Bezwolakinho
22-09-2007, 03:53
Na zmiane wszyscy sie hakuja... Jeszcze troche i cala berylia bedzie shakowana (top 300 tzn.) ;]
Bartas15
22-09-2007, 10:33
Wbił 100 i hacked..Pamiętam go od początków beryli praktycznie gdy miał 30,40,50,60,70 lvl ,a teraz hack i rook nie wiem o co chodzi z tym.NG?Podobno crashowane mają keyloggera.
Zgadnijcie który gracz z wave ma passy / miał passy do połowy obecnego Kh ? :) ... Niedługo Byna i Delv~ ;) A co do lord~ się źle gra się źle ma :):baby:
Krecikcisnie
22-09-2007, 13:49
up@
wiem wiem ty miałeś passy!!
Wbił 100 i hacked..Pamiętam go od początków beryli praktycznie gdy miał 30,40,50,60,70 lvl ,a teraz hack i rook nie wiem o co chodzi z tym.NG?Podobno crashowane mają keyloggera.
Moze i pamietasz tylko ze od 86-88 byl new owner posiadajacy blackd proxy
Bartas15
22-09-2007, 18:47
;) To tak jest jak się boty używa wszystko okey a potem hacked.Sam nie jestem
święty i mam Ng crashowanego i dzisiaj około 12 miałem hacka ale wpore odzyskałem chara i usunełem keyloggera.
;) To tak jest jak się boty używa wszystko okey a potem hacked.Sam nie jestem
święty i mam Ng crashowanego i dzisiaj około 12 miałem hacka ale wpore odzyskałem chara i usunełem keyloggera.
Crackowane nie crashowane ng jest czyste na logike przyjacielu,
Sciagasz oficjalny klient bota tak?
Sciagasz edytora hexowego z zaufanych stron tak?
Zapewne musiales wpasc na owntibie.
Krecikcisnie
23-09-2007, 13:30
Ja was nie czaje :) od 2 lat siedzę w botach , tibiaauto , ng , blackd i teraz takim pewnym i nigdy nie miałem haka :)
Bartas15
23-09-2007, 16:32
Ja od 3 lata na botach i żadnego hacka ale dzisiaj się to zmieniło 700 k lose :)
23.09.07 o 12-30.
No właśnie Bartas15 uważaj jak tańczysz ;). Ja jakos 2 lata bez bota. I 0 hacków. Proste. W sumie hexeditka to pewnie z rapidhshare miałeś xD albo coś ale co ja Ci będe i reszcie mówił ;).
Bartas15
23-09-2007, 20:43
To nie on ng poprostu koleś z rl ,którego nie podejrzewałem mnie jebnoł no ale juz odzyskane ;p
[F1]reblader
24-09-2007, 18:19
16:52 Demon Kauczuk [150]: .
16:52 Demon Kauczuk [150]: oddawaj dsm dh boh 250k mms sword 44 atak aol g legi
16:53 Demon Kauczuk [150]: kurwo oddawaj itemy
16:55 Demon Kauczuk [150]: zobaczysz kurwa
16:56 Demon Kauczuk [150]: demon kauczuk /thais
16:56 Demon Kauczuk [150]: widze all itemy z lorddragonq
16:56 Demon Kauczuk [150]: b
16:56 Demon Kauczuk [150]: b
16:55 Demon Kauczuk [150]: czy bedziesz taki cwany na rl
-----------------------------------------
16:58 Aga [146]: ale good job :D
16:58 Gold Fireblader [103]: xD
16:58 Gold Fireblader [103]: spoko spoko :)
----------------------------------------
16:57 Wezu [123]: ?:p
16:57 Wezu [123]: Hacknales?
16:58 Gold Fireblader [103]: tak
6:58 Wezu [123]: Haha
16:58 Wezu [123]: Jak
16:59 Wezu [123]: LOL
16:59 Wezu [123]: Good job
----------------------------------------
16:58 Gold Fireblader [103]: zhakowalem mu rl -.-
16:58 Sir Karolesku [121]: serio?:D
16:59 Gold Fireblader [103]: tak
17:00 Sir Karolesku [121]: jakego rla?
17:00 Gold Fireblader [103]: a nic nie powiesz good work ani nic? ; (
17:02 Sir Karolesku [121]: nie no w sumie good;p
1szy krok w strone Polakow na Berylii
Baxmen900
24-09-2007, 19:03
no odemnie tez xD GOOD JOB
Ale bede mial ubaw jak przyjda mi twoje passy xD.
Do tego lorddragonq czy co tam:
Wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd taki asslicker cie hacknal nie no.. gz
[F1]reblader
24-09-2007, 20:36
Ale bede mial ubaw jak przyjda mi twoje passy xD.
Do tego lorddragonq czy co tam:
Wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd taki asslicker cie hacknal nie no.. gz
A ty kto? Nick moze jakis podaj bo nie wiem kim jestes....
Bartas15
24-09-2007, 20:38
Gold jestes najgorszym śmieciem obojętnie czy haknołeś wroga czy przyjaciela takich rzeczy się nie robi...Jak ty byś się poczuł?Po drugie najpierw liżesz dupe KH potem jak przegrywają wojne itd to żeby ci Wave dało spokój takie rzeczy...Jesteś psem i najgorszą szują jeśli takie coś zrobiłeś.
Jestem,byłem i będe za Polakami ,a Demon Kauczuka nie darze przyjeznia.
Ale mam nadzieje ,że dałeś te itemy Wave i cię też zajebią mam nadzieje ,że tak będzie bo jeśli nie to gdzie ta Nowa ? Lepsza? Berylia
P.S.Mam nadzieje ,że ci nakur*** w rlu.Jak bym miał okazje sam bym im pomógł.
Na tyle.
Peace
[F1]reblader
24-09-2007, 20:45
1. Hmm peace?
A co zrobili Pharamox, Xaharde? Lepsi byli? Nic do nich nie mam ale ja nikogo przynajmniej nie wywalalem z respa pkujac.....
2. Spotkajmy sie w Lodzi przyjedz z Kauczukiem i tymi Jezami Ocw, Pokazemy wam kto rzadzi u nas w miescie, czekam.
Bartas15
24-09-2007, 21:16
Z tego co wiem Jez jest z Łodzi 13 latku...
Po drugie nie przyjechałbym z Jezem ani Demonem czy jak oni tam mają bo to nie są moi kumple i nigdy raczej nie będą bo nie szanuje takich ludzi.
Z tego co wiem Jez jest z Łodzi 13 latku...
Po drugie nie przyjechałbym z Jezem ani Demonem czy jak oni tam mają bo to nie są moi kumple i nigdy raczej nie będą bo nie szanuje takich ludzi.
O.o ja nierozumiem jak mozna szanowac kauczuka i jego familie , jedyne co mi przychodzi do glowy to obrzydzenie :confused:
[F1]reblader
24-09-2007, 21:55
Mozeci mi cos wyjasnic? czmeu pharamox, xaharde, omprius i inni dostali druga szanse a ja nie?
BO mam od nich nizszy lvl i mniej sie przydam?
krzysiek033
24-09-2007, 22:19
Z tego co pamietam to fireblader hacknol kogos z Wave i dlatego mial przerabane. Teraz znowu hacknol kogos innego. Co ty jestes jakis zawodowy hacker?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.