Pokaż pełną wersje : Forum starych berylian
zmienilem troche temat zeby nie mowil nikt ze to to samo co wydarzenia z berylii bo tu chodzi o to jak zyje sie starym znajomym z berylii a dotego jakies nowinku z tego swiata.
po za tym nie ma w sumie gdzie pisac o tym oprocz kilku forow zagubionych pomiedzy reszta innych.
ps. to moderatorow etc proooooooooszeeeeee nieeeee kasuuuuuujcie tego fora bo tu najlatwiej jest znalezc nam miejsce do rozmowy bo jest w podforum "berylia"
Etan Marth
21-05-2007, 00:04
Moze niech kazdy napisze gdzie gra, o ile tego chce, ja planuje isc na Thorie, moze cos z tego wyjdzie
Moze niech kazdy napisze gdzie gra, o ile tego chce, ja planuje isc na Thorie, moze cos z tego wyjdzie
Duzo nemesis tutaj gra =]
Gipo - Elysia
Nemesis se i Rizzlaa - Thoria
kilku Deathstyle + Zavil + Aeris Morgul + kilka noobow - Obsidia
Lubie_orzechy
21-05-2007, 09:24
NaRuTo__xD here...tamto konto ma bana, za co? Nie wiem...
Ja planuje iść na Azura :P
Gralem przez jakis czas na refugii, ale dziwnie na non pvp troche, pozyjemy zobaczymy xD
Berylia SSie...
Jak coos to Azura :):D :D :D
wczoraj bodajze ladnie trafili jinota sporo kasy stracil , prawdopodobine liczac blessy i eq na sobie to tak ze 180k wyjdzie.
wie ktos moze czy on mial naprawde 200bp manasow ze soba? bo takie plotki slyszalem
ja gram z bracmi na neranie B)
Niektórzy co grali kiedyyyyyś na beryli teraz grają na Kyrze.
@ Saia
Szkoda, że nie 300 bpsów :baby:
Skąd sorcek weźmie tyle capa? Śmieszą mnie takie posty:D
Btw lepiej poczekać na nowe servy :cup:
Lord Dreathan
21-05-2007, 18:28
Ja sobie pykam na Thorii :P
@ Saia
Szkoda, że nie 300 bpsów :baby:
Skąd sorcek weźmie tyle capa? Śmieszą mnie takie posty:D
Btw lepiej poczekać na nowe servy :cup:
Targal po ziemii ? Jinot potrafi expic ponad 10h dziennie RECZNIE ... w zwiazku z tym nie zdziwilbym sie gdyby naprawde tyle mial. No ale nie wiem jak bylo naprawde. Podczas strikeu na niego nie zmarnowal nawet 1 uha/ssa/mfa.
Lord Dreathan
21-05-2007, 19:31
Omg, Arnoud to cholerny no life:P True PG
200bp manasow to na oko powyzej 10k capa wiec nawet niezly knigh by mial z tym problem i wiem o tym ze to troche sporor capa ale wszyscy wiedza ze jinot to no rl life ziom wiec jesli moglby expic jak to powiedzial ravuse 10h bez przerwy i to na demonie to chyba tych manasow musial miec.
a to ze to 200bp to slyszalem na tibia.com , ktos ze znajomych clodachu to powiedzial bodajze wiec to jest dosc mozlwie ze tak bylo.
btw. w sumie h lv niedobilem ale troche w ta tibie gram wiec nie do mnie z takimi tekstami :D
Hmmm... mówicie że stracił ~180k
200 bps MF + blessy = 270k
Więc albo stracił o prawie 100k więcej niż to co mówicie :D
Albo to że miał 200bp MF to przesada (to wydaje się bardziej prawdopodobne :()
A tak przy okazji, widzę że wiele osób wyprowadza się z Berylii, wiele osób z całkiem przyzwoitymi lvlami. Domyślam że skoro nie macie zamiaru tu grać nie zależy wam też charach i mam nadzieję że czasem będziecie robić małe sneake attaki na byłych członków KH. W koncu wam już nie zależy a zawsze można się zabawić niszcząc przy okazji kilka godzin ciężkiej pracy jakiegoś chorego rasisty. :]
te 200bp to mowie tak ze slyszalem (nie ma 100% ze tak bylo)
to co stracil na tibicamie obejzalem
a 180k bez manasow no wiec:
blessy(50k)+demon shield(40k~)+bohy(30-35k)+p legi/ring/crown helmet(5k)+woce(5k) to juz jest 130k+blue robe 20k-->150k+blessed wooden stake(10k ) to 160k+rozne inne pierdolki , moze przesadzilem ze 180 ale 150 na pewno
Akali saint i alzir padli hehe :D
smiesznie tylko ze matanix na ssa wylapal exori zamiast ue xd
btw. akali nawet po angielsku mowic nie umie xdxd "you happy now"
a moze by tak napisal "are you happy now?" co? xd
Lubie_orzechy
22-05-2007, 19:54
Hmmm... mówicie że stracił ~180k
200 bps MF + blessy = 270k
Więc albo stracił o prawie 100k więcej niż to co mówicie :D
Albo to że miał 200bp MF to przesada (to wydaje się bardziej prawdopodobne :()
A tak przy okazji, widzę że wiele osób wyprowadza się z Berylii, wiele osób z całkiem przyzwoitymi lvlami. Domyślam że skoro nie macie zamiaru tu grać nie zależy wam też charach i mam nadzieję że czasem będziecie robić małe sneake attaki na byłych członków KH. W koncu wam już nie zależy a zawsze można się zabawić niszcząc przy okazji kilka godzin ciężkiej pracy jakiegoś chorego rasisty. :]
Nie głupie, nie głupie...:baby: :baby: :baby:
Thoria rox..
18:23 You advanced from Level 70 to Level 71.
Cieszy mnie jedynie omruc wolny :>:> z expowisk a tak to wszystko zajete nawet demony :p
to co chomik kiedy u Ciebie jumpreza bedzie? xd (impra dla niekumatych)
Kogo obchodzi ile stracil jezeli i tak i tak ma wystarczajaca ilosc kasy do expienia, ponadto ma jeszcze 1+kk do world trade z Xereny.
Eversoris
May 22 2007, 21:51:42 CEST Killed at Level 42 by Jinot // unjust -SA-das_/
Mowilem k**** ze Zarial mi pisal ze na vencie KH mowia ze tylko czekaja az pojdziemy w strone Aradny :D. ze ze ze ze ze ze // spodobalo mi sie slowko ;<
Majkeloo
23-05-2007, 07:34
No i zegnamy corsaaaaaaaaa :C:C:C:C:C AiHeihAIehiaehIHEHE
Corso of Darknes
Mat_team
23-05-2007, 08:27
Stała się przepowiednia starych Berylian. Serdeczne pozdrowienia z nad słonecznego carlin życzy Marth Szeler.
Namitura
23-05-2007, 08:31
No i zegnamy corsaaaaaaaaa :C:C:C:C:C AiHeihAIehiaehIHEHE
Corso of Darknes
<papapa> :)
Character Information
Name: Corso of Darknes
Level: 1
oh no corso got a rookgaard again :(
comment corsusia:
This is an warning and demonstration of what could happen if you thief, scam or attack poeple from Sparta or Right.
http://www.erig.net/xphist.php?player=Corso+of+Darknes [Do not look at external websites. Your account could be hacked.]
Remember, if you once make your choise to fight against Spartan, you will fight against us until the end no matter what.
Freedom is not free, it requires great sacrafice. The price is paid in blood.
corso jak myslisz kto ci to napisal? ja z kolegami zastanawialismy sie i doszlismy ze chyba malihra ;)
twoi koledzy cie oje***ali a ty tak im ufales taki ich kolega byles ;(
za duzo naraz chciales.....
observer
23-05-2007, 16:22
te 200bp to mowie tak ze slyszalem (nie ma 100% ze tak bylo)
to co stracil na tibicamie obejzalem~~
Saia wstaw linka do tego filmikuB:p:B)
ps. ja narazie sie nie przenioslem nigdzie, na beryli tez juz nie gram, raczej czekam na new world:) ;)
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/24805
tutaj ded jinota
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/24895
a tu ded alzira i akali sainta
jak ktos uwaza ze to hack linki czy cus to prosze bardzo wejdzcie na tibicama stronke nastepnie na berylie a tam macie ten linki(pierwszy i trzeci od gory)
btw. nauczcie sie szukac na tibicams.tibianetwork.net ;p
wiedziałem ze z corsem tak sie skaczy i ciesze sie : )
wiedziałem ze z corsem tak sie skaczy i ciesze sie : )
Skonczy rev skonczy! :p
Kazdy czlonek kh ma bproxy z ukrytym exploitem wiec jak bedzie niegrzeczny ma hacka =]
Smichael
23-05-2007, 19:26
kazdy user blackd podlacza sie do ich serwa wklepujac tam swoje passy wiec oni moga kazdego zhackowac wielce mi logika tylko ze nie sa na tyle glupi by hackowac random ppls bo zarabiaja kase na blackD hackuja tylko tych co szczegolnie im zajda za skóre :]
Jak narazie wszystkie hacki o ktorych slyszalem (via blackd) byly na uzytkownikach darmowej licencji od Ajo. Jezeli przypadkiem wbija na konto nie tej osoby co trzeba to beda mieli ultra anty-ad.
Co do mojej nowej opinii o botach (po dokladniejszym poznaniu NG) to
NG > BlackD
ze wzgledu na to ze w scripterze NG dzieki znajomosci pascala+zmiennych_tibii mozna napisac wszystko co sie chce, a w blackd pisanie wlasnych skryptow ogranicza sie do "(advanced) cond events" i "events".
krzysiek033
23-05-2007, 20:20
Corso rooked. Bardzo mnie to cieszy. Szkoda tylko ze Spartanie schodza do takich sztuczek, to juz jest kompletna przesada.
@Ravuse
Dopiero teraz sie zorientowales ze NG rox? Zwlaszcza ten nowy vis bot miazdzy normalnie a za jakies 2 tygodnie wychodzi nowy z jeszcze bardziej powalajacymi funkcjami.
w sumie ciezko walczyc przeciwko botowi bez bota a takze walczyc przeciwko wybotowanym charom , dlatego w pelni rozumiem ls/gipo/tl/dr i jakie tam gildie jeszcze byly..
ale jak dla mnie po kiego ch*** grac z botem? :confused: przecierz nie o to w tibii chodzi by naje**c 200lv na bocie i kozaczyc X( tylko o to by sobie spokojnie pograc i nie wiem jak dla was ale dla mnie najwieksza przyjemnosc sprawia w tibii sama gra :] a nie to ze jakis program lazi pol moim pol niczyim charem :evul:
Mam troche inne zdanie nie lubie expic wiec uzywam bota bo lubie wojenki :)
Niewiem co mzoe sprawiac przyjomnosci za*******anie od rooka bez bota ja sam wybotowlaem char do 30 potem poexpilem sam do bodajze 55 a potem bot do 68 okolo i teraz znowu recznie ;>
taaa recznie to sie konia wali :D
ja mam a raczej mialem 68 palka brat 119ek a mlodszy brat 57 msa zaden z nas nigdy nawet nie wlaczyl bota na te chary o ile pamietam i wszystko lajcik
a jak chcesz na wojenki to sa otsa , w sumie niedozwolone ale bot tez jest "illegal" tyle ze na otsie nikomu "nie zrobisz krzywdy"
chodzi o to ze jak dla mnie to troche takie nie fajne jak typ sobie gra uczciwie i go wybotowany char dojezdza kilka lv w dol.
kh tak zrobilo z berylia w sumie.
podsumowujac
boty ssa , berylia ssie , svargrond jest fajny8o
Corso moze jebniesz 100 na rook?:P
Mowilem zebys nie zaczynal ze mna, a teraz masz za swoje. Najwiekszy blad moj to taki ze odalem ci dsm i gs z Teroxa :(
Mat_team
24-05-2007, 18:44
taaa recznie to sie konia wali :D
ja mam a raczej mialem 68 palka brat 119ek a mlodszy brat 57 msa zaden z nas nigdy nawet nie wlaczyl bota na te chary o ile pamietam i wszystko lajcik
a jak chcesz na wojenki to sa otsa , w sumie niedozwolone ale bot tez jest "illegal" tyle ze na otsie nikomu "nie zrobisz krzywdy"
chodzi o to ze jak dla mnie to troche takie nie fajne jak typ sobie gra uczciwie i go wybotowany char dojezdza kilka lv w dol.
podsumowujac
Dla Ciebie najlepsze rozwiązanie to nonpvp. Nie masz u mnie w oczach ani grama szacunku bo zachowujesz się jak typowa lama "zabili mnie boterzy lvl w dół , nie dostane w domu jedzenia:/". Stary założyłeś ten temat chyba tylko po to by się ośmieszyć bo jesteś niczym. A graj sobie na tym nonpvp bo żal mi Ciebie. W niektórych przypadkach przez takich jak ty głupim gadaniem i przejmowaniem się dedem , Polacy są uważani za noobów:)
ja nie przejmuje sie dedami tylko dla mnie tibia nie jest calym zyciem i gram dla zabawy anie tak jak ludzie twojego pokroju "bija mnie w szkole to sie bede wyzywal na innych w grze" gdybys mnie znal to bys wiedzial o co mi chodzi , moi znajomi moga potwierdzic ze nie gadam jak typowy lamus tylko cos w tym jest , to ze ty tego nie lapiesz to twoj problem.
ja nie pwoiem ze nie mam szacunku dla ciebie bo staram sie podchodzic to kazdego z szacunkiem bo nie o to tu chodzi zeby dac dupy czy wyzywac wszystkich w okolo ale zeby sprawialo ci przyjemnosc to co robisz a mi granie na nonpvp sprawia przyjemnosc.
a polacy uwazani sa za noobow przez nieumiejetnosc rozmowy po angielsku.
btw jak gadales z moim bratem to jakos pod innym katem do tego podchodziles a ten nonpvp to glownie jego pomysl byl.
co ejszcze moge dodac? idz sobie jeszcze troche pobotuj....
Mat_team
25-05-2007, 00:06
up@
Z twoim bratem hmm , name plx?
Stary mnie w szkole nie leją nie wiem jak u Ciebie , a gram po to by się bawić.
Do mojego stwierdzenia wyżej może zacytuję "Pk ZABAWĄ , skile podstawą..."
I o to w tym wszystkim chodzi według mnie :) a jak ktoś nie lubi , bo są też i takie osoby to są dla nich specjalne światy typu non pvp. A twoje wypowiedzi że cię Kh zabiło czy coś pod ten wątek , są śmieszne. Mnie zabili zapytałem za co usłyszałem co swoje i koniec tematu zacząłem pkowac. Nie rozczulałem tego na forum " może ktos mnie przytuli " pewnie sobie pomyslałeś:D
Ja botuje hmm , może i botuje , każdy gra jak chce. To że A , B , C botują to nie twoja sprawa a Cipsoftu który nie umie z tym walczyć. Ty możesz jedynie zabić jak dasz radę lub złożyć raport.
/MaT
Szakal_Wroc
25-05-2007, 11:41
Witam, w koncu udalo mi sie zalozyc konto :P
Co sadzicie o gildi Hyperion?
Mat_team
25-05-2007, 14:00
Witam, w koncu udalo mi sie zalozyc konto :P
Co sadzicie o gildi Hyperion?
Gildia która się rozpadnie za 2 tygodnie jak popadają 80 od nich dla zabawy od Kh xD
Szakal_Wroc
25-05-2007, 14:24
Gildia która się rozpadnie za 2 tygodnie jak popadają 80 od nich dla zabawy od Kh xD
Tego nie wiadomo. Oficialnie gildia nie jest hunted z tego co wiem.
nie wiem jak ty czytasz moje posty ale ja nigdzie nie plakalem ze mnie kh zajebalo druga sprawa ze to nie kh mnie pojechalo wtedy.
ja po dedach nie ide w kont i nie siedze tam dopuki mnie ktos nie wyciagnie , ja poprostu nie chce grac na serwie gdzie mam za free hunta. ja chce normalnie sobie grac po za tym nie bierz mnie za ciula bo w twojej druzynie conajmniej 6 osob to moim qmple ;p
moj brat---->argon thero , jak bys czytal dokladnie to bys zalwazyl ze wspominalem o 119ek
co do bicia to predzej ja w szkole ludzi bije niz oni mnie hihihi
dobra mat ustalmy juz tyle ja se gram spokojnie a ty sie nie czepiasz kazdego mojego slowa , niechce mi sie juz przez trzecia strone spierac kto jest noobem i dlaczego
a jesli chcesz wiedziec czemu ide na non-pvp to pisz na gg 796029.
Nie pisz jak nic nie wiesz
Mat_team
25-05-2007, 16:31
podsumowujac
W moim przekonaniu tu "płaczesz" nad całą sytuacją lub miałeś migrenę i napisałeś dziwny jak dla mnie tekst na miarę 12latka xD
Pozd.
aaa o to Ci chodzi , nie sprecyzowalem tego , ja nie mialem na mysli siebie
krzysiek033
25-05-2007, 18:17
Odzywa sie ten co wie najwiecej.
Zamknij sie smieciu plz :) taka mala rada
Namitura
26-05-2007, 18:29
Drogi corso zapewne nie zaglądasz juz na te forum, masz uraz do berylii ale chciałem cie pożegnać
"Gnij K**WO" :)
http://youtube.com/watch?v=d6Q8AyYLCtg :D
no to jak zegnacie corsa to ja tez pozegnam
zyles jak smiec i jestes smieciem i wlasnie dlatego niekt za toba nie placze,
Lubie_orzechy
27-05-2007, 00:45
up@
Z twoim bratem hmm , name plx?
Stary mnie w szkole nie leją nie wiem jak u Ciebie , a gram po to by się bawić.
Do mojego stwierdzenia wyżej może zacytuję "Pk ZABAWĄ , skile podstawą..."
I o to w tym wszystkim chodzi według mnie :) a jak ktoś nie lubi , bo są też i takie osoby to są dla nich specjalne światy typu non pvp. A twoje wypowiedzi że cię Kh zabiło czy coś pod ten wątek , są śmieszne. Mnie zabili zapytałem za co usłyszałem co swoje i koniec tematu zacząłem pkowac. Nie rozczulałem tego na forum " może ktos mnie przytuli " pewnie sobie pomyslałeś:D
Ja botuje hmm , może i botuje , każdy gra jak chce. To że A , B , C botują to nie twoja sprawa a Cipsoftu który nie umie z tym walczyć. Ty możesz jedynie zabić jak dasz radę lub złożyć raport.
/MaT
Pwned...Rozluzniasz ludzi swoja gadka...
Zamknij sie smieciu plz :) taka mala rada
Nie.
Moge tutaj pisac co chce.
Nie.
Moge tutaj pisac co chce.
A pisz se, kazdy ma cie gleboko w dupie oprocz demonka i jego starego
Dethmar widze kolejny ktory mysli ze jest kims bo zrobil 89 lvl i gra kilka miesiecy :(
btw. pacc mi sie konczy ;(
Dethmar widze kolejny ktory mysli ze jest kims bo zrobil 89 lvl i gra kilka miesiecy :(
Kajn, od kiedy Ty Pallem Xito grasz? ; OO
A co do Dethmara, myśleć to on sobie może - nie jest ; D
Kajn, od kiedy Ty Pallem Xito grasz? ; OO
A co do Dethmara, myśleć to on sobie może - nie jest ; D
^^
Kajn jak masz kase na thorii mozym sie dogadac x)
Szakal_Wroc
28-05-2007, 11:01
Mowa o pacc a mi zostalo jeszcze 30 dni, trzeba bedzie przedluzac ;/
observer
28-05-2007, 20:22
Mam male pytanko, wie ktos czy na beryli jest teraz wojna? Niby jakies posty na forum sa ale fragow nie widac:p
Byloby ciekawie jakby byla blackd vs. blackd xD
Nie ma wojny.
Skąd masz Palla Xito nubasie? ;
A pisz se, kazdy ma cie gleboko w dupie oprocz demonka i jego starego
Prawda jest taka ze ja jestem troszke bardziej cfany od was i chce sobie pograc na beryli poki moge nie walcze ze spartanami bo to jest walka jak z wiatrakami.
I jezeli myslicie ze lize dupe aradnie to jestescie w bledzie nie znizam sie do takiego poziomu jak np Corso, ktoremu na dobre to nie wyszlo.
A wy co najwyzej mozecie 5 min przed server save wyjsc z dp ;)
Zreszta pare osob z Too late szanuje..
Zajmicie sie swoja elysia i thoria
Prawda jest taka ze ja jestem troszke bardziej cfany od was i chce sobie pograc na beryli poki moge nie walcze ze spartanami bo to jest walka jak z wiatrakami.
I jezeli myslicie ze lize dupe aradnie to jestescie w bledzie nie znizam sie do takiego poziomu jak np Corso, ktoremu na dobre to nie wyszlo.
:< who care, mialem tu 100 zanim o tobie ktokolwiek slyszal tu.
Tak, lubie wylazic z dp przed ss, ta gra juz mnie nie cieszy :< tak jak kiedys.
buuuuuuuu. Wez sie za nauke expienia bo caly czas padasz od potworkow :<
@Gallar hah xD zamienilem sie, rl xito to moj rl ziom :D
no to jak zegnacie corsa to ja tez pozegnam
zyles jak smiec i jestes smieciem i wlasnie dlatego niekt za toba nie placze,
No i co z tego ?:) Czemu ma ktoś za mną płakać? To tylko gra :) Pewnie dla Ciebie to całe życie, ale nie dla wszystkich tak jest. Więc nie patrz sobie i nie osądzaj ludzi:) Ale przynajmiej przeżyłem na tym servie kilka pięknych chwil m.in. jak mi plakałeś bo Ciebie i braciszka zabiałem.;)
Pozdro 600
:< who care, mialem tu 100 zanim o tobie ktokolwiek slyszal tu.
Tak, lubie wylazic z dp przed ss, ta gra juz mnie nie cieszy :< tak jak kiedys.
buuuuuuuu. Wez sie za nauke expienia bo caly czas padasz od potworkow :<
@Gallar hah xD zamienilem sie, rl xito to moj rl ziom :D
twoj czas na beryli juz minal :)
Nie ucz ojca dzieci robic... padam bo kicki mam
twoj czas na beryli juz minal :)
Nie ucz ojca dzieci robic... padam bo kicki mam
Twoj tez minie niedlugo :D Jinot cie wypierdoli
krzysiek033
29-05-2007, 18:20
Czym gra Dethmar?
corso , plakac wydaje mi sie ze nie plakalem bylem zdziwiony czemu za free padlem wiec emocje byly troche , co do tych twoich chwil pieknych to co? masz namysli jak dupe kh lizales? sprawa prosta kh sie wkurzylo bo zagleboko im jezyk w dupe wsadziles
Twoj tez minie niedlugo :D Jinot cie wypierdoli
no juz mieli mnie zabic na 60/70/80/90 lvl i jakos cos wasza teoria nie dziala, alicus chcial mnie raz zabic, ale jak zabilem jego uhmakera jakiegos
a i tak mu zjebalem
czas pokaze
corso , plakac wydaje mi sie ze nie plakalem bylem zdziwiony czemu za free padlem wiec emocje byly troche , co do tych twoich chwil pieknych to co? masz namysli jak dupe kh lizales? sprawa prosta kh sie wkurzylo bo zagleboko im jezyk w dupe wsadziles
Gdybym chcial to bym gral i lajtowo cisnol bym nadal level,ale ojeb**** kitanay i to byl reason hacka,wiedzialem ze to przyjdzie pozniej czy predzej,zreszta widzialem nawet jak mnie rookuja.Nie zalezy mi az tak na graniu w tibie i napewno kazdy z was tez ma rl life wiec nie przyczepiajcie sie ;) Pg swoim czasem robilem na corsie,bawilem sie.Nie wiem tylko czemu wy jak juz ktos moze grac na berylii,to odrazu mowia ze asslicker..hmm..
Chcialem pograc na berylii to pogralem,wolalem to niz walczyc po stronie rev'ica , sterwora, aarnoxa i sir butoriego chodziazby.Ktorzy tak czy inaczej postawili by mnie w klopotliwej sytuacji,bo nawet jesli bysmy wygrali war'a i ja bylbym po stronie LS,predzej czy pozniej kickli by mnie.
Nie chcem sie usprawiedliwiac,respektu nie mam napewno,ale Berylia b. duzo mnie nauczyla i wiem czego juz napewno nie zrobie.
To ze nikt nie bedzie ze mna plakal,to raczje nie prawda,bo mialem garstke sojusznikow i nie byli to asslickerzy.
A powspominam stare czasy jak Choseer zaplacil do KH i 5 min po tym napisal "Corsito kiedy lecimy na hyderki?Przeciez wiesz ze war nas nie sklocil i friends forever"
-- after death of Choseer--
Choseer : "Ej no juz cie nie lubie,moglbys mi powiedziec ty *#$#$#$#$!@##@#@#@!"
Akualnie nie gram w tibie,ale i tak wiem ze wczesniej czy pozniej zaczne grac.
Wciaga ta gierka ;) Tylko tym razem to bedzie 100% fun.
Tibia mi sie znudzila po robieniu DHQ wiec i tak mi na tym nie zalezalo az tak, jesli macie jakies pytania dotyczace hacka czy czegos tam to walcie,odpisze za jakis tam czas,bo ostatnio mnie przy pc nie ma,
Hail Berylia ;]
Podpisany krwią,
//
Corsito, lojalny wojownik kh?xd
Majkeloo
30-05-2007, 00:17
Gdybym chcial to bym gral i lajtowo cisnol bym nadal level,ale ojeb**** kitanay i to byl reason hacka,wiedzialem ze to przyjdzie pozniej czy predzej,zreszta widzialem nawet jak mnie rookuja.Nie zalezy mi az tak na graniu w tibie i napewno kazdy z was tez ma rl life wiec nie przyczepiajcie sie ;) Pg swoim czasem robilem na corsie,bawilem sie.Nie wiem tylko czemu wy jak juz ktos moze grac na berylii,to odrazu mowia ze asslicker..hmm..
Chcialem pograc na berylii to pogralem,wolalem to niz walczyc po stronie rev'ica , sterwora, aarnoxa i sir butoriego chodziazby.Ktorzy tak czy inaczej postawili by mnie w klopotliwej sytuacji,bo nawet jesli bysmy wygrali war'a i ja bylbym po stronie LS,predzej czy pozniej kickli by mnie.
Nie chcem sie usprawiedliwiac,respektu nie mam napewno,ale Berylia b. duzo mnie nauczyla i wiem czego juz napewno nie zrobie.
To ze nikt nie bedzie ze mna plakal,to raczje nie prawda,bo mialem garstke sojusznikow i nie byli to asslickerzy.
A powspominam stare czasy jak Choseer zaplacil do KH i 5 min po tym napisal "Corsito kiedy lecimy na hyderki?Przeciez wiesz ze war nas nie sklocil i friends forever"
Choseer : "Ej no juz cie nie lubie,moglbys mi powiedziec ty *#$#$#$#$!@##@#@#@!"
Tibia mi sie znudzila po robieniu DHQ wiec i tak mi na tym nie zalezalo az tak, jesli macie jakies pytania dotyczace hacka czy czegos tam to walcie,odpisze za jakis tam czas,bo ostatnio mnie przy pc nie ma,
Hail Berylia ;]
Podpisany krwią,
//
Interesuje mnie przedewszystkim ile leveli wbiles na blackd xD? :evul:
Ahh no i w jaki sposob cie hackneli
Szakal_Wroc
30-05-2007, 02:01
Mnie tez interesuje jak doszlo do tego, ze ciebie hackneli bo cos wydaje mi się, że za prosto to wyszlo...
Nie usuwasz komentarza postaci na koncie? SL troche przesadzilo, bo wynika z tego co napisali, ze moga hacknac kazdego.
Mat_team
30-05-2007, 08:31
Śmieszny Corso jestes. Rl lfe , gram for fun jak ja nie nawidzę jak ktoś to powtarza a w domu się w*****a jak pojebany.
Głupie gadanie , patrzyłeś jak rokują , i wogóle się nie przejąłeś , dziwne bo przed hakiem chciałeś sprzedać postać.
Zresztą piszesz jak jakaś legenda Berylii "podpisane krwią itp" co to ma być? To jakiś śmiech na sali.
Lol ;]
Hail Berylia ;]
Podpisany krwią,
//
A zabawne jest to ze od nas nikt cie nie lubial bo byles zlodziejem i w sparcie tez cie hackli za zlodziejstwo , widac masz to we KRWI.
pozdro
Corsolopussy
30-05-2007, 09:42
O QRWA NO TO NIE WEJDE JUZ NAWET NA FORUM BERYLII BO POWIEDZIALES ZE MAM SIE ZAJAC THORIA :(....EJ DUPOWLAZ WBIJESZ KIEDYS 50? STUL LEPiEJ TEN PYSK BO ZOSTANIESZ ZJECHANY TAK JAK INNE LIZUSY JEBANE/ TUDZIEZ SKURWYSYNY KTORE NIE UMIEJA PO ANG. I PISZA "ME KILL ALL POLACK" ... ZANIM COS NAPISZESZ BALWANIE TO SIE ZASTANOW, JA NA BERYLII ZROBILES "COS" I BYLEM "KIMS" A TY ZROBILES "GOWNO" I "GOWNEM" BYLES - JESTES - BEDZIESZ XDdd bye ;)
Ahh no i w jaki sposob cie hackneli
Blackd mialem od 85 lvla, ale scripty ogarnolem ok 90~ wiec te 15 lvli to bylo all na blackd.O tyle ze ciagle przed pc siedizalem i pilnowalem,byl u mnie 7 razy gm i ani razu nie mial okazji zbanowac ;)
Cos jeszczE?
A zabawne jest to ze od nas nikt cie nie lubial bo byles zlodziejem i w sparcie tez cie hackli za zlodziejstwo , widac masz to we KRWI.
pozdro
Moglbym conajmniej pare osob wymienic,ktorem nie lubily ;) lolq
Śmieszny Corso jestes. Rl lfe , gram for fun jak ja nie nawidzę jak ktoś to powtarza a w domu się w*****a jak pojebany.
Głupie gadanie , patrzyłeś jak rokują , i wogóle się nie przejąłeś , dziwne bo przed hakiem chciałeś sprzedać postać.
Zresztą piszesz jak jakaś legenda Berylii "podpisane krwią itp" co to ma być? To jakiś śmiech na sali.
Lol ;]
Nie pisze jak legenda jakas,lol zarcik se tak napisalem a ten odrazu ojeju zaraz sie spuszcze napisal krwia ojejku ;)
Nie gralem po DHQ,majdan tylko gral (2owner) on doprowadzil do tego ze hak i wogole,mowilem mu zeby nie owalal kh bo to sie zle skonczy,no ale coz..mi nie zalezalo na charze.
Mat zapewniam Cie ze jestes wielkim noobem i jeszcze pamietam cie z czasow tych bocianow smiesznych co padles 2x od wlasnych guild memberow,czyli przezemnie ;)
Siedze Ciagle przed kompem?
Najpierw sprawdz ile h corso onnline byl potem gadaj,swoim czasem pg jebalem,po dhq juz nie gralem prawie wogole ;) Gdyby majdan chcial to by nie robil tego hunta, ale owalil kitanay , to czego sie spodziewac?
Podpisany sperma,
//
Corso
Nie pisze jak legenda jakas,lol zarcik se tak napisalem a ten odrazu ojeju zaraz sie spuszcze napisal krwia ojejku ;)
Nie gralem po DHQ,majdan tylko gral (2owner) on doprowadzil do tego ze hak i wogole,mowilem mu zeby nie owalal kh bo to sie zle skonczy,no ale coz..mi nie zalezalo na charze.
Mat zapewniam Cie ze jestes wielkim noobem i jeszcze pamietam cie z czasow tych bocianow smiesznych co padles 2x od wlasnych guild memberow,czyli przezemnie ;)
Najpierw sprawdz ile h corso onnline byl potem gadaj,swoim czasem pg jebalem,po dhq juz nie gralem prawie wogole ;) Gdyby majdan chcial to by nie robil tego hunta, ale owalil kitanay , to czego sie spodziewac?
Podpisany sperma,
//
Corso
Kubus zrokowal mi chara, kubusia zrokowali :(
Ja Gralem Na Beryli Ale Dawno Skonczylem Jak Padlem Na Theolusie :)
Master Picius Moze Niektorzy Pamietaja Ale Od Tamtego Czasu Mialem Juz 54
Ms Titania I 72 Ek Titania (Sell Offer 2325592) Ale Z Tego Co Widze Berylia Schodzi Na Psy Kh To Pierdolone ****e :P Teraz Gram Na Harmoni Kumpel Mnie Namowil Pozdrawiam Old Berylie Baba :)
Ahh no i w jaki sposob cie hackneliPassy z tibi ida do daniela, dlatego tak dlugo sie klient laczy, ale on hackuje tylko tych co podpadli bo biznes mu sie kreci
co do tego ze sciaga pasy przez BlackD to w zasadzie mnie zdziwilo to ze zaplacili 5kk dla right , chociarz mi sie wydaje ze prawdopodobnie teraz po koleji beda ich hackowali w kazdym razie mam taka nadzieje.
okrzesik
30-05-2007, 15:47
Corso... mimo ze najebales troche zlych evul rzeczy.... 3mam sie z toba;)
podpisany sperma.... YOU MADE MY DAY XD :*
Pamieta kto chociaz Last Draxinga ? :( oczywiscie mnie... aa Corso to ty mi pomogles z warrior addonem no tak :). Niech pierdola co chca ja tam lubie Corsa i nie bede sie sprzeczac jesli cos komus nie pasi to trudno... zdania sa podzielone. Jak mialbym miec chara na 120+ lvl... to bym do Kh sie przylaczyl... czemu ? Bo za bardzo mnei w*****alo "granie" nas polakow... co niektorych oczywiscie.....
podpisuje sie moim nasieniem.... zmieszanym z nasieniem Corsa....
//Last Draxing, Shiva'ramo
Ł.Okrzes// Pozdr !
Mat_team
30-05-2007, 15:53
Corso nie pierdol mi że nie siedzisz bo mam twoje gg i wbijam o 7 przed budą Corso online , po szkole online i tak ciągle. nie pierdol więc o tym rl tak bo się jarasz szczeniaku jak nie wiem co byś w tym rl robił.
Podpisany sperma,
//
Corso
Bociany (Storks - nazwa by me) nie byly smieszne!
okrzesik
30-05-2007, 16:31
Ehh a jesli nawet gra to co ? Ma ochote to i gra... z reszta jasno napisal ze predzej czy pozniej bedzie jeszcze grAC wiec sTfU kids i dajcie mu wolnosc... albo wpadnijcie mu na jame i siedzcie przy nim i kontrolujcie go -.-.....
Corso nie pierdol mi że nie siedzisz bo mam twoje gg i wbijam o 7 przed budą Corso online , po szkole online i tak ciągle. nie pierdol więc o tym rl tak bo się jarasz szczeniaku jak nie wiem co byś w tym rl robił.
Corso onnline? A to ciekawe bo ban jest,a to ze na GG siedze to nie znaczy ze jestem przed komputerem lolq,Thats all.
@okrzesik:
Nasieniem xDDDDD Lol xD Nie no pzdr ziom ;d
@Ravuse:
Oj byla smieszna xddd
official site : Bociany.pl xd?
Corso onnline? A to ciekawe bo ban jest,a to ze na GG siedze to nie znaczy ze jestem przed komputerem lolq,Thats all.
@okrzesik:
@Ravuse:
Oj byla smieszna xddd
official site : Bociany.pl xd?
Jesli sie nie myle mam twoj nick na thorii albo 2 ownera
:)
BTW. Sircoran :p
Mat_team
30-05-2007, 23:41
Jesli sie nie myle mam twoj nick na thorii albo 2 ownera
:)
BTW. Sircoran :p
2 ownera tego cioty , specjalnie zacznę tam grać by ten ochlapus nie wbił więcej niz 50 :)
Estrellion
31-05-2007, 13:10
Ilu on ma ovvnerow i tak nikt nie wie najlpiej go "ownowac" bo w tym nawet 10 mu nie pomoze ;d
Ja poczekam na nowe serwery tylko zeby to byly jakies PvP :) ale póki to nie nastąpi będę gral na Beryli ;]
@ Corso
Albo jesteś childem albo Tibia ci zryła psychę :baby:
Nigdy takiego określenia nie słyszałeś? :D:D
Muahau pzr
Szakal_Wroc
01-06-2007, 16:15
Ja poczekam na nowe serwery tylko zeby to byly jakies PvP :) ale póki to nie nastąpi będę gral na Beryli ;]
Widze, ze jestes z Wrocławia ;)
Dlaczego uciekasz z Berylii. Tu w sumie da sie grać...
okrzesik
01-06-2007, 20:19
Powiedzial co wiedzial xD
Posypia sie hacki
Sypaly sie, sypia sie i beda sypac ... do czasu az Ajo trafi na osobe ktora potrafi uzyc tego co ma w glowie. Mysle ze wtedy Daniel troche zmniejszy uprawnienia bratu.
O QRWA NO TO NIE WEJDE JUZ NAWET NA FORUM BERYLII BO POWIEDZIALES ZE MAM SIE ZAJAC THORIA :(....EJ DUPOWLAZ WBIJESZ KIEDYS 50? STUL LEPiEJ TEN PYSK BO ZOSTANIESZ ZJECHANY TAK JAK INNE LIZUSY JEBANE/ TUDZIEZ SKURWYSYNY KTORE NIE UMIEJA PO ANG. I PISZA "ME KILL ALL POLACK" ... ZANIM COS NAPISZESZ BALWANIE TO SIE ZASTANOW, JA NA BERYLII ZROBILES "COS" I BYLEM "KIMS" A TY ZROBILES "GOWNO" I "GOWNEM" BYLES - JESTES - BEDZIESZ XDdd bye ;)
1. Mam wiekszy niz 50 lvl.
2. Jestem 100 % pewny ze mam lepszy Ang od ciebie
3. WYPIERADALAJ
@Corso
Czyli hack byl przez blackd? Nie tak jak Ajo napisal ze dales passy mahl~?
Lubie_orzechy
02-06-2007, 11:32
1. Mam wiekszy niz 50 lvl.
2. Jestem 100 % pewny ze mam lepszy Ang od ciebie
3. WYPIERADALAJ
@Corso
Czyli hack byl przez blackd? Nie tak jak Ajo napisal ze dales passy mahl~?
Słuchaj Ajo to będziesz w Zimę w klapkach chodził...
Pozdro...
On musi go sluchac i byc poslusznym bo go ajo wyjebie i tak to zrobi
i tak to zrobi
kwestia czasu ;- D
okrzesik
03-06-2007, 03:14
Ajo to Ajo a Dethmar to... dupooliz... zasrany... corsolopiczka jakos tam czy jak ten nick mial dobrze prawi. Deth~ ty wy*******aj i co ze masz 91 + Lvl ? Idz jeszcze raz ubij bezpowodow Artie Lauk... no c'mon dziwko... jestes zalosny... i to jeszcze twoje... im not polack.... czego ty sie kurwo wstydzisz? Narodowosci ? ta?? a Moze lajzo sie boisz zostac wypierdolony z Berylii i chcesz dalej dupe lizac szwedom... wiezysz ze co zrobisz.. 120+ lvl ? Taa zrobisz... ale nie na Beryliii.... male powstanie dobrze zgrani ludzie i Szwedow Ciebie i reszty gowna nie bedzie juz na tym swiecie... miejmy nadzieje.... bo jak nie to ten caly swiat smierdzi.... niema co zal.pl....;(
Ma ktos moze kontakt z szuszkinem ? Jesli tak to prosze zeby ktos zostawil mi prywatna wiadomosc. Z góry dziekuje.
//Natholak ;)
@UP:
jakich szwedów?
VarNaMo :-D
okrzesik
03-06-2007, 18:28
przykladowo varnamo :)....
.... Widze niema zainteresowania co do tworzenia nowych gildii do walki z Kh xD :cup: wiec po co kolwiek piszecie cokolwiek... zgrajcie sie...
przykladowo varnamo :)....
.... Widze niema zainteresowania co do tworzenia nowych gildii do walki z Kh xD :cup: wiec po co kolwiek piszecie cokolwiek... zgrajcie sie...
Te ktore beda walczyc niedlugo, sa juz stworzone.
a jakie to gildie? xd
jak dla mnie to bedzie za jakis czas right vs spartan legion a wtedy bedzie szansa ich wykopac.
tylko mam pytanie , kto ich wykopie? xd Ci ktorzy maja jakies pozadne lv to juz dawno nie graja na berylii a reszta albo lize dupe albo ma mniejszy niz 40 lv
@UP: Pieprzysz misiu.
KH sie nie wykopie. Mają do dyspozycji masę postaci (mam tu na myśli i guild membersów, i tych, których formerzy mogą shakować {a są to nie tylko guild memberz ;]}.
Mają do dyspozycji tonę kasy, przez co, prosta analogia - mają masę run.
"bedzie szansa żeby ich wykopać" a potem się obudziłeś.
For the king and for the country hail KH !
+ )
Jesli right by chcialo wywolac wojne to wiadomo ze usuna z kompow blackd.
gallar mam pytanie czy ty umiesz czytac "misiu" ?
okrzesik
04-06-2007, 16:28
@gallar :D
mocne :)
No niech sie right wezmie do roboty niech robia wojny niech sie pohackuja... a Gm to juz cale KH powinno dac delete.... wiecie juz czemu tzw. "black day in berylian history" to dzien czarny ? Bo deleted za mage i reszte dostalo tylko pare osob... anie cale Kh ;( pozdr :(
Jesli right by chcialo wywolac wojne to wiadomo ze usuna z kompow blackd.
Kajn nie o to mi chodziło. Chodziło mi o ten tekst że 'jest szansa ich wykopać'. Ajo sie na tym serwerze zakorzenił, i jego sie już raczej po prostu wypieprzyć nie da.
@down: nie
po raz kolejny gallar sie ciebie pytam czy umiesz czytac?
gdybys doczytal moj tekst do konca zobaczylbys ze punktem mojej wypowiedzi nie bylo to ze mozna ich wykopac bo teraz juz nie ma takiej mozliwosci , ani nikomu sie niechce ani nie ma funduszy na walke przeciwko nie mu , conajwyzej ajo moze wykopac z serva right(czyt. po koleji hakowac) i tyle ale on bedzie gral dopuki mu sie nie znudzi.
Szakal_Wroc
08-06-2007, 01:29
Nowa wojna się zaczyna... Mam nadzieje, ze Jinot nie spieprzy sprawy.
Gan'dalf
08-06-2007, 13:20
Tak To MOze okazac Sie Najwieksza wojna Na tym servie ale czy to nie blef hmmm... Kto wie;/ sZKALA KTO TY TAK WOGULE Z HYPERIONU HMMM UKAZ SIE ^^B)
Szakal_Wroc
08-06-2007, 15:41
Nic nie wskazuje na to aby to byl blef. Dobrze by bylo gdyby ktos z Too Late sie wypowiedzial na ten temat...
TaakHckaaT
08-06-2007, 15:41
Dziozefia ??
Nic nie wskazuje na to aby to byl blef. Dobrze by bylo gdyby ktos z Too Late sie wypowiedzial na ten temat...
Kazdy poszedl w swoja strone
"Nic nie wskazuje na to aby to byl blef. Dobrze by bylo gdyby ktos z Too Late sie wypowiedzial na ten temat..."
Na razie podjelismy decyzje ze poczekamy na rozwoj wydarzen. Bo zbyt wiele jest niejasnosci zwiaznych z ta wojna(?). Prawdopodobnie zaczekamy na jakies fragi, aby ostatecznie sie przekonac. Jinot wczoraj zarzekal sie i robil wszystko, zeby nas przekonac mowiac nawet jak to on kocha Polakow;)
Mat_team
08-06-2007, 21:47
Teraz jak ma gorąco w majtach to kocha a jak miał suchutko to wyzywał :D
Dlatego nie grzejemy sie...czekamys spokojnie na rozwoj wydarzen. Na razie to wszystko slabo wyglada. Right nie poszlo za Jinotem, tym skladem ktory sie szykuje nie ma zadnych szans.
Dreso , czy Ty to aqua? (nie bardzo orientuje sie tu kto jest kto)
Szakal_Wroc
08-06-2007, 23:49
Dlatego nie grzejemy sie...czekamys spokojnie na rozwoj wydarzen. Na razie to wszystko slabo wyglada. Right nie poszlo za Jinotem, tym skladem ktory sie szykuje nie ma zadnych szans.
Poczekamy i zobaczymy jak to bedzie...
Dreso , czy Ty to aqua? (nie bardzo orientuje sie tu kto jest kto)
Bylem Aqua do 100 lvl. Potem grales kims innym. Aktualnie od 69 lvl gralem Sondejekskunem. Ale mysle o sprzedaniu tego chara. Co do wojny, wyglada to co raz powazniej...poczekamy zobaczymy.
Gan'dalf
09-06-2007, 11:14
Taaa Poczekamy Zobaczymy... teraz najlepeij nie expic bo To cale Right Bawi sie w hunty i zabija ppl dla loootu albo for fun Albo chca wywolac prawdziwa wojne alo odp********a jakas zabaweX( wczoraj Hypver i fassan wbili sie na hydry i zabili 51 ed za co... hmmm pewnie za nic albo za to ze jeste polakiem
okrzesik
09-06-2007, 12:44
Hmm wiec tak dzis z rana pisalem z Byna. I w zaleznosci czy bro czy sis na charze dostalem odpowiedz mila o dziwo i tak nie odda mi moich 120K. :).
Wiec jak to Byna "powiedzialo" polowa Gipo's nie chce walczyc reszta bedzie (ta reszta co jest z Jinotem w guild), reszta ma dosyc wojen a Right to wciaz Kh wiec nie szybko chcieliby sie przylaczyc przeciw "spartanom" (pisze w " " bo nei uwazam ze sa godni nosic ich miano ? ). Co wiecej... reszta rozmowy to tylko ze szkoda nam swiata Berylia bo przez te wojny nikt nie ma 200+ lvl a juz powinno byc . Pozdr. Moze dowiem sie wiecej :).
Bezwolakinho
09-06-2007, 17:20
A moze Byna wbija 200 lvl na elfach ;]
Szakal_Wroc
09-06-2007, 22:07
Taaa Poczekamy Zobaczymy... teraz najlepeij nie expic bo To cale Right Bawi sie w hunty i zabija ppl dla loootu albo for fun Albo chca wywolac prawdziwa wojne alo odp********a jakas zabaweX( wczoraj Hypver i fassan wbili sie na hydry i zabili 51 ed za co... hmmm pewnie za nic albo za to ze jeste polakiem
To juz nie pierwsze zabite osoby od nas przez Hypvera :/
A co ty myslales grajac na berylii?
Szakal_Wroc
10-06-2007, 02:15
A co ty myslales grajac na berylii?
Nie bardzo rozumiem twoje pytanie... Bardzo wiele sobie myslalem ;]
Corsolopussy
10-06-2007, 10:53
Bylem Aqua do 100 lvl. Potem grales kims innym. Aktualnie od 69 lvl gralem Sondejekskunem. Ale mysle o sprzedaniu tego chara. Co do wojny, wyglada to co raz powazniej...poczekamy zobaczymy.
te majster , myla Ci sie pojecia ;)...Nie byles , tylko grales AQUA , a to jest roznic to po 1.
Po 2 o czym Ty pierdolisz? Jakies czekanie na rozwoj sytuacji? Powiem Ci jedno- Ani Ty , ani Vatariel nie powinniscie sie nawet slowem wypowiadac na takie tematy...Osobiscie ciesze sie ze dostaliscie wpierdol i nie macie co zrobic z charami, vata szczegolnie ;)... zal.pl
/xito :)))))))
te majster , myla Ci sie pojecia ;)...Nie byles , tylko grales AQUA , a to jest roznic to po 1.
Po 2 o czym Ty pierdolisz? Jakies czekanie na rozwoj sytuacji? Powiem Ci jedno- Ani Ty , ani Vatariel nie powinniscie sie nawet slowem wypowiadac na takie tematy...Osobiscie ciesze sie ze dostaliscie wpierdol i nie macie co zrobic z charami, vata szczegolnie ;)... zal.pl
Hm...nie rozumiem do czego pijesz. Aqua mial 2 ownerow...i nadal ich ma tylko ja przestalem nim grac po prostu. Nie wiem w ogole po kiego chu..sie wziales za ten temat. Nie ty bedziesz decydowal kto i na jakie tematy sie bedzie wypowiadal bo niestety gowno wiesz. Sorry nie rusza mnie to ze nie mam co zrobic z charem bo i tak nie mam czasu grac...sesja, jesli w ogole wiesz co to jest. I odpier... sie od Vatariela.
Vatariel
10-06-2007, 15:02
Odezwał się ten co skacze z kwiatka na kwiatek, może opowiesz jak tam expienie po "wygranej wojnie" na Thori bo o Beryli wiesz mniej niż Dres który grał od pierwszego dnia tego servera i brał udział w 90% wojen. Co do mojego chara to gram aktualnie na moim rycku który znajduje się na jednym koncie wraz z Vatarielem więc siłą rzeczy konto jest używane poza tym to że Ty uciekłeś sprzedając chara nie znaczy że ja też muszę acc sellerze...
Co do Beryli i 'wojny' to trzeba jeszcze troszkę zaczekać...
Galera_Warrior
10-06-2007, 18:43
Ja dostalem hunta za to ze... Wygralem Demon Shielda i 10 Red Dragon Leathers na jego lotteri. Mialem farta bo wstawil sie za mna Jinot, i nie dali rady mnie ubic.
Corsolopussy
10-06-2007, 22:14
Odezwał się ten co skacze z kwiatka na kwiatek, może opowiesz jak tam expienie po "wygranej wojnie" na Thori bo o Beryli wiesz mniej niż Dres który grał od pierwszego dnia tego servera i brał udział w 90% wojen. Co do mojego chara to gram aktualnie na moim rycku który znajduje się na jednym koncie wraz z Vatarielem więc siłą rzeczy konto jest używane poza tym to że Ty uciekłeś sprzedając chara nie znaczy że ja też muszę acc sellerze...
Co do Beryli i 'wojny' to trzeba jeszcze troszkę zaczekać...
...
Hm, VATARIELU napisze Ci tak ;)
po 1 - nie wiem mniej, zaczalem nie dlugo po tym jak powstala berylia
po 2- expienie hm, nie tak zle ;), nie daje przynajmniej soba pomiatac
po 3- kwiatek? frajerze...nie wypowiadaj sie...moim liderem jest Daffy, z nim jestem od 2 lat i WIEM CO TO KURWA LOJALNOSC KAPUJESZ? A TY CO ZROBILES? LIZALES DUPSKO EXCAILOWI I JAK WPADL W KLOPOTY TO SIE UMYWALES...ZAL CIE CHLOPIE. JESTES TAK UZALENIONY ZE BARDZIEJ SIE MARTWISZ O CHARA.
po 4- dres, jestes taki sam jak vata, pogadac z wami mozna, ale jak przychodzi co do czego to wolaloby sie was nie znac :')
po 5- przejebany pocisk :/...account seller omg :<...a co mialem czekac az PANISKO Vatariela zabija i bedzie robil ZAJEBISTA GILDIE 'TOO LATE' ? nie dzieki...
W przeciwienstwie panowie do was , ja podejmuje decyzje jak facet, wiem kiedy jaka ;) , a wy? Przyjaciele wszystkich, tylko zeby neutral byc a i tak na koncu stracic chara...zalosne ;)
ps. nie probujcie mi cisnac, bo mnie szanuja na Berylii, a na was za plecami gadaja ze jestescie popierdolonymi lizusami, frajerami ,sry. ALE TAKA PRAWDA.
ja nie zostawilem kumpli w potrzebie i nie mam zamiaru,zreszta sam popytaj jak jest na Thorii ;)...powodzenia na tej PYTERZE xd , bye.
...
po 3- kwiatek? frajerze...nie wypowiadaj sie...moim liderem jest Daffy, z nim jestem od 2 lat i WIEM CO TO KURWA LOJALNOSC KAPUJESZ? A TY CO ZROBILES? LIZALES DUPSKO EXCAILOWI I JAK WPADL W KLOPOTY TO SIE UMYWALES...ZAL CIE CHLOPIE. JESTES TAK UZALENIONY ZE BARDZIEJ SIE MARTWISZ O CHARA.
po 4- dres, jestes taki sam jak vata, pogadac z wami mozna, ale jak przychodzi co do czego to wolaloby sie was nie znac :')
po 5- przejebany pocisk :/...account seller omg :<...a co mialem czekac az PANISKO Vatariela zabija i bedzie robil ZAJEBISTA GILDIE 'TOO LATE' ? nie dzieki...
W przeciwienstwie panowie do was , ja podejmuje decyzje jak facet, wiem kiedy jaka ;) , a wy? Przyjaciele wszystkich, tylko zeby neutral byc a i tak na koncu stracic chara...zalosne ;)
ps. nie probujcie mi cisnac, bo mnie szanuja na Berylii, a na was za plecami gadaja ze jestescie popierdolonymi lizusami, frajerami ,sry. ALE TAKA PRAWDA.
ja nie zostawilem kumpli w potrzebie i nie mam zamiaru,zreszta sam popytaj jak jest na Thorii ;)...powodzenia na tej PYTERZE xd , bye.
Nie mozna sie nie zgodzic do slow xito
antybullshit
10-06-2007, 22:59
...
Tak pierdolisz zes piekny. Co to ty nie jestes. Grasz na tej thori to se graj a tu sie nie w*******aj. Chuja tu masz do gadania. Kiedys grales i co. Sprzedales chara i spierdoliles na inny server jak szczur z tonacego okretu. Ze juz nie wspomne ze tak nie dawno na forum thori byl twoj post na temat twojego retirementu bo ktos cie zdenerwowal. Tak czy tak chuja z Ciebie. Jak juz mowilem, graj se tam tak jak grasz (sharujac 5 charow z "kolegami"). Daffy dupe wycierasz na kazdym kroku a on cie jednym slowem PIERDOLI.
Vatariel
10-06-2007, 23:12
...
"Alot of people being inactive in Kamikaze -
5-10 people on ventrilo MAX all days -
Bloodz could make a comeback whenever they wanted, just that they didn't know we was so inactive -
Vaarberg got scared that they would find out how inactive we where, so he decided to join them, since bloodz would come back sooner or later
Bloodz won the war cause of Kekao, and those german people."
Ciśniesz za Daffym (Vaarberg) jak pies a co on odpier***a to nie widzisz bo masz klapeczki na oczach albo Ci po prostu było wygodniej spierd***ć do silniejszych :) Na Thori ludzie z Ciebie też mają beke więc się tak nie wybielaj.
Co do mnie to raz nie walczyłem bo nie miałem neta no ale ok był to mój błąd a Ty sam "nie zostawiłeś kumpli" sprzedając chara?. Odnośnie Too Late to kilka osób w nim na bank się bardziej 'zasłużyła' niż ja czy Ty więc się nie wypowiadaj o tej gildi...
Corsolopussy
10-06-2007, 23:21
"Alot of people being inactive in Kamikaze -
5-10 people on ventrilo MAX all days -
Bloodz could make a comeback whenever they wanted, just that they didn't know we was so inactive -
Vaarberg got scared that they would find out how inactive we where, so he decided to join them, since bloodz would come back sooner or later
Bloodz won the war cause of Kekao, and those german people."
Ciśniesz za Daffym (Vaarberg) jak pies a co on odpier***a to nie widzisz bo masz klapeczki na oczach albo Ci po prostu było wygodniej spierd***ć do silniejszych :) Na Thori ludzie z Ciebie też mają beke więc się tak nie wybielaj.
Co do mnie to raz nie walczyłem bo nie miałem neta no ale ok był to mój błąd a Ty sam "nie zostawiłeś kumpli" sprzedając chara?. Odnośnie Too Late to kilka osób w nim na bank się bardziej 'zasłużyła' niż ja czy Ty więc się nie wypowiadaj o tej gildi...
NA WSTEPIE - nie ucieklem tylko daffy zaproponowal mi tam gre, i zebym wzial ze soba swoich ziomkow
co do aktywnosci itd , myslisz ze to prawda? HAHAHA zaytaj Vashiego i kazdego innego ktory tam gra.
WIESZ CZEMU SIE ZACZELA WOJNA? bo DEMPAH chcial ujebac Xa'xare i Hestriala... ;) daffy nie chcial mu na to pozwolic i zaczeli sobie cisnac ....
UP- olewa mnie? nie sadze skoro sam do mnie pisze i pozycza mi sca/sova kiedy mi sie podoba, wycierac dupe to mozesz starej. btw. nie spierdolilem , tylko przegralem wojne miedzy innymi przez takie osoby jak vatariel i dres. kthxbye
Corsolopussy
10-06-2007, 23:30
vatariel, co robiles jak my walczylismy ? PYTAJA SIE O TO VASHI, MAIN, GORNIK.... CO ROBILES? DAJ SOBIE SPOKOJ, BLAGAM CIE.
ile razy siedzialem z nimi po nocach ZEBY BYLO DOBRZE JAK DAFFY POJECHAL DO BOSNII ? CO ? DO 4 czekalismy zeby kogos ujebac... GDZIE BYLES WTEDY? W DUPIE.
TERAZ MI CISNIESZ ZE JA KOGOS ZOSTAWILEM? NIE. JA ZOSTAWALEM DO SAMEGO KONCA , NAWET BEZ DAFFIEGO, BEZ GIPO, ZBIERALEM LUDZI NA VENTO I ROBILISMY MASSLOGI. NAJPIERW POPYTAJ LUDZI JAK BYLO, A POZNIEJ WYPISUJ TUTAJ BZDURY.
Corsolopussy
10-06-2007, 23:31
Tak pierdolisz zes piekny. Co to ty nie jestes. Grasz na tej thori to se graj a tu sie nie w*******aj. Chuja tu masz do gadania. Kiedys grales i co. Sprzedales chara i spierdoliles na inny server jak szczur z tonacego okretu. Ze juz nie wspomne ze tak nie dawno na forum thori byl twoj post na temat twojego retirementu bo ktos cie zdenerwowal. Tak czy tak chuja z Ciebie. Jak juz mowilem, graj se tam tak jak grasz (sharujac 5 charow z "kolegami"). Daffy dupe wycierasz na kazdym kroku a on cie jednym slowem PIERDOLI.
nie w*******ac?to takze moja sprawa,to jest forum starych berylian ,nie umiesz czytac frajerze? ;)
ps.prosze o podpis, ja sie ujawnilem i popisuje, jestem ciekaw co TY Z SIEBIE DALES podczas wojen z kh ;)
/xito
Vatariel
10-06-2007, 23:48
vatariel, co robiles jak my walczylismy ? PYTAJA SIE O TO VASHI, MAIN, GORNIK.... CO ROBILES? DAJ SOBIE SPOKOJ, BLAGAM CIE.
ile razy siedzialem z nimi po nocach ZEBY BYLO DOBRZE JAK DAFFY POJECHAL DO BOSNII ? CO ? DO 4 czekalismy zeby kogos ujebac... GDZIE BYLES WTEDY? W DUPIE.
TERAZ MI CISNIESZ ZE JA KOGOS ZOSTAWILEM? NIE. JA ZOSTAWALEM DO SAMEGO KONCA , NAWET BEZ DAFFIEGO, BEZ GIPO, ZBIERALEM LUDZI NA VENTO I ROBILISMY MASSLOGI. NAJPIERW POPYTAJ LUDZI JAK BYLO, A POZNIEJ WYPISUJ TUTAJ BZDURY.
Gościu weź się obudź bo gadasz tylko o ostatniej wojnie a o innych w których walczyłem/walczyliśmy jakoś nie wspominasz, a to że dostaliście to nie było dlatego że ja nie doszedłem tylko dlatego że GiPO sobie poszło na Elysie no i że Sonde~ padł w niewyjaśnionych okolicznościach... co Ty robiłeś Xitem jak ja i Aqua~ walczyłem we wcześniejszych wojna? Skakałeś z jajka na jajko a na papu mówiłeś kupa.
Co do Thori to ok jesteś lojalny do Daffiego i biegasz za nim jak piesek ale czy on jest lojalny do innych? To co napisał jeden z Twoich dawnych kompanów z którym teraz walczyłeś nie jest wyciągnięte z palca.
Teraz na Beryli może znowu będzie war do którego ja dołącze chociaż nie będę już tam grał, a Ty się zesrasz bo sprzedałeś chara żeby go nie 'zwastować', kto tu uciekł?
antybullshit
10-06-2007, 23:53
No raczej tiquesku. Jak zawsze masz racje. Wszyscy na okolo ciebie sa glupi tylko ty jestes inteligencja. Tak jak juz mowilem. Czego jak czego ale tego ze spierdoliles jak szczurek z okretu sie nie wyprzesz. Sprzedales chara i juz ci niema na berylii. Podobnie pewnie bedzie na thori, jakbys przegral wojne. No ale to ty wiesz najlepiej co i jak. Powiedziec sobie niedasz.
/notyourbussiness
No raczej tiquesku. Jak zawsze masz racje. Wszyscy na okolo ciebie sa glupi tylko ty jestes inteligencja. Tak jak juz mowilem. Czego jak czego ale tego ze spierdoliles jak szczurek z okretu sie nie wyprzesz. Sprzedales chara i juz ci niema na berylii. Podobnie pewnie bedzie na thori, jakbys przegral wojne. No ale to ty wiesz najlepiej co i jak. Powiedziec sobie niedasz.
/notyourbussiness
przedstaw sie a potem szczekaj(dawaj glos) aff
antybullshit
10-06-2007, 23:59
przedstaw sie a potem szczekaj(dawaj glos) aff
Moze sie podpisac jak ty. Nazwa chara ktorym gralem 10 ownerow w tyl.
Ja sie nie musze podpisywac, jestem rozchwytywany.
@up Zycie ;<
Corsolopussy
11-06-2007, 00:08
Gościu weź się obudź bo gadasz tylko o ostatniej wojnie a o innych w których walczyłem/walczyliśmy jakoś nie wspominasz, a to że dostaliście to nie było dlatego że ja nie doszedłem tylko dlatego że GiPO sobie poszło na Elysie no i że Sonde~ padł w niewyjaśnionych okolicznościach... co Ty robiłeś Xitem jak ja i Aqua~ walczyłem we wcześniejszych wojna? Skakałeś z jajka na jajko a na papu mówiłeś kupa.
Co do Thori to ok jesteś lojalny do Daffiego i biegasz za nim jak piesek ale czy on jest lojalny do innych? To co napisał jeden z Twoich dawnych kompanów z którym teraz walczyłeś nie jest wyciągnięte z palca.
Teraz na Beryli może znowu będzie war do którego ja dołącze chociaż nie będę już tam grał, a Ty się zesrasz bo sprzedałeś chara żeby go nie 'zwastować', kto tu uciekł?
jestem ciekaw jak sie wykarzesz, BTW na innych wojnach co zrobiles? :]
tylko na gc czytalem "no don't kill vatariel he's neutral" slowa excaila :)
to bylo za czasow ao. ;)
wyciagniete z palca? gowno wiesz.Pieskiem byles Ty, ja nie.
ja nie ucieklem jak daffy pojechal do bosnii, ty sie posrales jak excail nie gral.
staralem sie robic to co najlepsze, powodzenia na wojnie ;) zobaczymy co pokazesz kozaku
Vatariel jestes uwazany za nikogo na beryli..Nic nie zrobiles po za zabiciem paru noobkow na masslogach przed ssem..Na thorie przenioslem sie sam nawet niewiedzialem ze tam daffy gra po za tym daffy sam pozycza sca/sov zebysmy sobie szybciej po expili tyczy sie to knajtow,robi to sam od siebie a nie ze my prosimy go,ty bedziesz jestes i zostaniesz pier******* retardem na kazdym serwerze...Wypie****** expic na scaraby a do Thorii sie nie w*******aj bo grales tam pare dni zabili Cie pare razy i koniec edukacji na Thorii i spierd******
Vatariel
11-06-2007, 00:20
jestem ciekaw jak sie wykarzesz, BTW na innych wojnach co zrobiles? :]
tylko na gc czytalem "no don't kill vatariel he's neutral" slowa excaila :)
to bylo za czasow ao. ;)
wyciagniete z palca? gowno wiesz.Pieskiem byles Ty, ja nie.
ja nie ucieklem jak daffy pojechal do bosnii, ty sie posrales jak excail nie gral.
staralem sie robic to co najlepsze, powodzenia na wojnie ;) zobaczymy co pokazesz kozaku
No na pewno więcej zrobię od Ciebie. Zresztą wcześniej też walczyłem więcej niż Ty, gdzie byłeś w wojnie dt vs gg? Pierwszej Ao vs Kh? Hb vs Gp? (wspominasz tylko ostatnią wojne, czym to się tam nie wykazałeś a na prawdę nic wielkiego nie zrobiłeś ; ja też kilka tygodniu temu ogranizowałem massy i zgrupowania na ventrilo i się tym nie chwaliłem) i teraz jeszcze w tej wojnie, z kim ja gadam...
Tak się wymądrzasz i krytykujesz a sam sprzedałeś chara = uciekłeś, cu plebie
Corsolopussy
11-06-2007, 00:25
No na pewno więcej zrobię od Ciebie. Zresztą wcześniej też walczyłem więcej niż Ty, gdzie byłeś w wojnie dt vs gg? Pierwszej Ao vs Kh? Hb vs Gp? (wspominasz tylko ostatnią wojne, czym to się tam nie wykazałeś a na prawdę nic wielkiego nie zrobiłeś ; ja też kilka tygodniu temu ogranizowałem massy i zgrupowania na ventrilo i się tym nie chwaliłem) i teraz jeszcze w tej wojnie, z kim ja gadam...
Tak się wymądrzasz i krytykujesz a sam sprzedałeś chara = uciekłeś, cu plebie
zal mi Ciebie....ojjjj zal...
i co tymi massami mieliscie wygrac wojne? my mielismy szanse, wasze massy to byly rozpaczliwe, nie mogliscie sie pogodzic z porazka.
przypominam Ci, nie ucieklem-tylko wiedzialem w ktorym momencie powininem odejsc...bye PLEBSIE :)
antybullshit
11-06-2007, 00:31
OK Xito, narobiles w chuj rzeczy na berylii. Najwiecej ze wszystkich. Caly ten wasz "team" na thorii to sa same pro. "wiedzialem w ktorym momencie powininem odejsc" - skoro wiedziales kiedy odejsc z serva to moze wiesz kiedy odejsc z tego forum. http://forum.tibia.pl/forumdisplay.php?f=204 - masz tu forum i siedz tam.
Vatariel
11-06-2007, 00:33
zal mi Ciebie....ojjjj zal...
i co tymi massami mieliscie wygrac wojne? my mielismy szanse, wasze massy to byly rozpaczliwe, nie mogliscie sie pogodzic z porazka.
przypominam Ci, nie ucieklem-tylko wiedzialem w ktorym momencie powininem odejsc...bye PLEBSIE :)
My wiedzieliśmy że nie wygramy z Khood a te kilka masslogów zrobiliśmy dla zabawy. To smutne co uważasz o graczach w Too Late no ale Ty umiesz tylko krytykować bo sam jesteś z*jebi*ty :)
Dla jednych jak cwaniak "odeszłeś w odpowiednim momencie" dla innych jak cip*a spier****eś bo Ci było szkoda wastować chara (wolałeś sobie dobrobić w rl)...
Dla jednych jesteś lojalny do Daffiego dla innych zdradziłeś swoich ziomków...
"ps. nie probujcie mi cisnac, bo mnie szanuja na Berylii, a na was za plecami gadaja ze jestescie popierdolonymi lizusami," - Xito
Ja nie mam dla ciebie respektu i znam conajmniej setke osob ktora smieje sie z ciebie jak z dzieciaka.
Odpier**** od Vatariela chlopaczku bo i tak on u wielu ma respekt,
gdzie jest napisane ze trzeba brac udzial w kazdym war,moze ktos czasami chceo odpoczac?
Wedlug mnie przez przynajmniej wiekszosc swojego czasu Vatariel byl b. loyal,
o czym ci sie nawet nie sni.
Moze poprostu sie juz zmeczyl tym?
Ja bylem w paru warach typu geekbreed i ktos tam jeszcze,
dobrze sie bawilem ale wiedzialem juz ze vata sobie teraz odpusci na jakis czas.
to byly czasy,
;pp
no dawaj flame'uj cfaniaczku,tylko to potrafisz.
8o
EDIT : Dajcie juz spokoj,drazycie juz jeden temat od hu hu hu hu wielu postow i nic z tego ciekawego nie wyniklo,
ciagle padaja podobne slowa i te same racje,koniec i tyle.
Vatariel odpierd** się od xita, gówno wiesz o thori jesteś zielony. Zal ci teraz dupsko ściska ze nikt nie chce już walczyć BO WIELU ZNALAZŁO SWOJE MIEJSCE NA INNYM ŚWIECIE a zapewniam cie ze xito na thori ma wielu kumpli i jest szanowany nie tak jak ty...Beke to my mamy z ciebie na vencie popaprańcu :D cały czas świrujesz nam tu wojnami z przed roku co ty nie zrobiłeś i czego nie wygrałeś a zrozum jedno przegrałeś WOJNE OSTATNIA wiec prosze oszczedz sobie i nie mniej ku**o do niego pretensji że sprzedał chara bo na beryli był do samego KONCA!!! wszystkie masslogi gdy swe odeszły były organizowane przez niego dzwonił do ludzi i zbierał ekipe więc zamknij wkońcu pi*de.
ps. pozdrów swoich nowych br przyjaciół :)
"ps. nie probujcie mi cisnac, bo mnie szanuja na Berylii, a na was za plecami gadaja ze jestescie popierdolonymi lizusami," - Xito
Ja nie mam dla ciebie respektu i znam conajmniej setke osob ktora smieje sie z ciebie jak z dzieciaka.
gdzie jest napisane ze trzeba brac udzial w kazdym war,moze ktos czasami chceo odpoczac?
dobrze sie bawilem ale wiedzialem juz ze vata sobie teraz odpusci na jakis czas.
to byly czasy,
;pp
8o
EDIT : Dajcie juz spokoj,drazycie juz jeden temat od hu hu hu hu wielu postow i nic z tego ciekawego nie wyniklo,
powiedzial ten co hackowal,kradl,lizal dupe i botowal oraz sharowal :) smiech
okrzesik
11-06-2007, 00:56
Aff xito zalosny jestes... Vatariel moze nie jest perfekcyjny ale ma klase... a tobie dziecko tego brakuje... pierdolenie ktotka mlotkiem takie... Xito idz do domu tyle ci powiem. Vatariel to wlasnie czesc historii berylii. Koncze bo mi ptasznik z terrarium uciekl nara!
Vatariel
11-06-2007, 00:57
Vatariel odpierd** się od xita, gówno wiesz o thori jesteś zielony. Zal ci teraz dupsko ściska ze nikt nie chce już walczyć BO WIELU ZNALAZŁO SWOJE MIEJSCE NA INNYM ŚWIECIE a zapewniam cie ze xito na thori ma wielu kumpli i jest szanowany nie tak jak ty...Beke to my mamy z ciebie na vencie popaprańcu :D cały czas świrujesz na tu wojnami z przed roku co ty nie zrobiłeś i czego nie wygrałeś a zrozum jedno przegrałeś WOJNE OSTATNIA wiec prosze oszczedz sobie i nie mniej ku**o do niego pretensji że sprzedał chara bo na beryli był do samego KONCA!!! wszystkie masslogi gdy swe odeszły były organizowane przez niego dzwonił do ludzi i zbierał ekipe więc zamknij wkońcu pi*de.
ps. pozdrów swoich nowych br przyjaciół :)
To jest Twoja opinia o Twoim bogu zwanym Xito, dla części osób na Thori Xito jest i będzie zdrajcą/psem Daffiego :)
Nigdy nie pisałem że jestem super, po prostu nie lubię jak ktoś mnie krytykuje a sam ma brudne łapy. Ja na Berylie już nie wracam ale nie sprzedałem chara i powalczyć jeszcze mogę w przeciwieństwie do niektórych którzy sprzedali chara (uciekli, nie zostali do końca) bądź też nie zrobili odpowiedniego lvl na wojnę :)
Btw: znam dużo Br którzy wykazują się większą iq niż Ty co można zauważyć po Twoich i ich wypowiedziach :)
To jest Twoja opinia o Twoim bogu zwanym Xito, dla części osób na Thori Xito jest i będzie zdrajcą/psem Daffiego :)
Nigdy nie pisałem że jestem super, po prostu nie lubię jak ktoś mnie krytykuje a sam ma brudne łapy. Ja na Berylie już nie wracam ale nie sprzedałem chara i powalczyć jeszcze mogę w przeciwieństwie do niektórych którzy sprzedali chara (uciekli, nie zostali do końca) bądź też nie zrobili odpowiedniego lvl na wojnę :)
Btw: znam dużo Br którzy wykazują się większą iq niż Ty co można zauważyć po Twoich i ich wypowiedziach :)
Xito moze walczyc ciagle na berylia :)
Aff xito zalosny jestes... Vatariel moze nie jest perfekcyjny ale ma klase... a tobie dziecko tego brakuje... pierdolenie ktotka mlotkiem takie... Xito idz do domu tyle ci powiem. Vatariel to wlasnie czesc historii berylii. Koncze bo mi ptasznik z terrarium uciekl nara!
HAHAHAHHAHA dobre to było "ma klase" jest 0, a xito jest kimś i osiągnoł coś a no i zawsze jest lojalny do końca ale Ty akurat nie masz o tym pojęcia ;/
Człowieku pierdoln** ty się w łeb co ty wogóle piszesz jakim zdrajcą?! był lojalny do samego końca wobeć swoich przyjaciół co w tym złego ze sprzedał chara ?!gdy gito odeszlo, ty frajerze byłes "neutral" a na vencie było w porywach 10 osob co maił zrobić? poszedł z nami na thorie. Chcesz frajerze to walcz sobie na swojej beryli ze swoim Excailem PSIE a od niego sie odpierd**
Xito widze zatrudniles kolezkow, zeby ci opinie budowali:) hrhr zalosne. No chcialbym sie dowiedziec co takiego zrobiles wielkiego, czym to sie wykazales. Gdzie byles w czasach Berylii w 2005 roku, poczatki 2006. My wtedy walczylismy miesiacami, wiesz kiedys kazdy ma dosc. Ostatnia wojna, Vata akurat stracil net na 2 miesiace, wierz lub nie. Gdy juz chcielismy dojsc do wojny, zostalem spekowany na Sondejekskunie, potem wielce przepraszany, ale straciliscie wtedy kilku waznych graczy w swoich szeregach z powodu wlasnej glupoty. W ogole co tak nagle szczekac zaczales, nie rzucales sie tak gdy biegalismy razem po ziemiach Berylii, mogles wtedy wyrazic swoje zdanie a nie teraz na forum wyciagasz jakies stare smieci. Zajmij sie soba, a naprawianie i ocenianie zacznij od siebie.
Xito widze zatrudniles kolezkow, zeby ci opinie budowali:) hrhr zalosne. No chcialbym sie dowiedziec co takiego zrobiles wielkiego, czym to sie wykazales. Gdzie byles w czasach Berylii w 2005 roku, poczatki 2006. My wtedy walczylismy miesiacami, wiesz kiedys kazdy ma dosc. Ostatnia wojna, Vata akurat stracil net na 2 miesiace, wierz lub nie. Gdy juz chcielismy dojsc do wojny, zostalem spekowany na Sondejekskunie, potem wielce przepraszany, ale straciliscie wtedy kilku waznych graczy w swoich szeregach z powodu wlasnej glupoty. W ogole co tak nagle szczekac zaczales, nie rzucales sie tak gdy biegalismy razem po ziemiach Berylii, mogles wtedy wyrazic swoje zdanie a nie teraz na forum wyciagasz jakies stare smieci. Zajmij sie soba, a naprawianie i ocenianie zacznij od siebie.
To vatariel jebi* sie do niego z pyskiem że sprzedal chara a zresztą co ja ci sie bede tłumaczył.
LeoOfSparta
11-06-2007, 01:16
Buaha:D
Chodzcie na Inferne:)
Grupa 10-12 osób mających pojecie o tibi i serwer przejety:)
SIMPLE!!
Zapraszam
Polandroyal
11-06-2007, 01:17
haha ogulnie to Vatariel szybko zachcialo ci sie walczyc o berylie dlamnie jestes zalosny
To sie nie tlumacz i skoncz ten spam. Jak chcesz wyrazic jakies zdanie zrob to w jednym poscie. A Vatariel tylko odpowiada na zarzuty, wiesz kazdy ma prawo do obrony zwlaszcza, ze zamiast uslyszec jakies konkretne argumenty, widze tutaj tylko wyzwiska i ciagle powtarzanie tych samych kwestii. Xito moze meic swoja ocene Vatariela, tylko kultura wymaga tego, zeby takie rzeczy zachowac dla siebie, lub jesli juz tak bardzo chce sie tu uzalac niech zrobi to z klasa. Vatariel juz raz odpowiedzial na zarzuty. Wiec kontynuwanie tej rzeki wyzwisk jest bezsensowne.
haha ogulnie to Vatariel szybko zachcialo ci sie walczyc o berylie dlamnie jestes zalosny
Anezis, kolejny koles ktory zaczal szczekac gdy przestalismy grac na jednym servie. Kolejny koles ktory nie zrobil nic. Pamietam twoje msg, jaki milutki byles, to samo na ventrilo. Ech sciska mnie az od tej waszej zawisci, potraficie byc milutcy jak czegos potrzebujecie.
Vatariel
11-06-2007, 01:27
Next acc trader :)
Ogulnie to zrób coś z ortografią :)
Anezis, kolejny koles ktory zaczal szczekac gdy przestalismy grac na jednym servie. Kolejny koles ktory nie zrobil nic. Pamietam twoje msg, jaki milutki byles, to samo na ventrilo. Ech sciska mnie az od tej waszej zawisci, potraficie byc milutcy jak czegos potrzebujecie.
rolf chyba cie pogieło, nie masz pojęcia jaka teraz pogadrą was dazymy na vencie :D jesteście śmieszni dres prosze cie skończ ten temat chcecie możecie walczyć nikt wam nie broni.
powodzenia popiszcze się teraz swoja organizacją gl :)
rolf chyba cie pogieło, nie masz pojęcia jaka teraz pogadrą was dazymy na vencie :D jesteście śmieszni dres prosze cie skończ ten temat chcecie możecie walczyć nikt wam nie broni.
powodzenia popiszcze się teraz swoja organizacją gl :)
Ja mam w dupie ze jakis pionek mnie pogarda daRZy(tobie tez by sie kilka lekcjii przydalo) :) W ogole o co ci biega z tym walczeniem?:) Widzisz nas w tych calych Persians? Nie? Wysnuj wniosek. To do nas ciagle dochodza msg od JInota, Lucifera o to czy im pomozemy. Moze dla zabawy to zrobimy, ale nie wiem czy nie szkoda na to czasu.
Polandroyal
11-06-2007, 01:39
no szkoda słów miłej walki xD moze lepiej bylo by jak bys i ty sprzedal postac
to teraz to juz sobie tylko mozesz popisac na trade xD
Next acc trader :)
Spytam się raz dobrze się czujesz? Dlaczego prujesz się do każdego kto sprzedał acc xito, anezis, moze do carmage ktory został shackowany przez twojego gay partnera i sprzedał potem acc do niego też masz żal? O co ci biega? Zazdrościsz im ze graja teraz na thori i mają święty spokój, a ty chciał bys wrócić na berylie ale brak ci ludzi ;s
Vatariel
11-06-2007, 02:06
Spytam się raz dobrze się czujesz? Dlaczego prujesz się do każdego kto sprzedał acc xito, anezis, moze do carmage ktory został shackowany przez twojego gay partnera i sprzedał potem acc do niego też masz żal? O co ci biega? Zazdrościsz im ze graja teraz na thori i mają święty spokój, a ty chciał bys wrócić na berylie ale brak ci ludzi ;s
Przeszkadza mi to że czepiają się innych a sami nie patrzą na siebie/nie są święci :) Ja gram sobie też spokojnie tylko że na Pytherze (właśnie zrobiłem PoI :]) i nie mam ochoty wracać na Berylie (chociaż powalczyć sobie mogę dla samego zmęczenia Hiszpanów bo wygrać raczej dużych szans nie ma)...
Huhu ale dyskusja sie zrobila :p
Peace
Corsolopussy
11-06-2007, 09:23
podsumaje Twoje wypowiedzi Vatariel i z moim przemyslen dalej wychodzi na to samo ;)...www.tibia.com->forum berylia-> post Lucifera :) ... Bardzo prosze sobie wszyscy sprawdzcie jak na Ciebie ludzie reaguja a nie na mnie.
Do mnie pisza czy bede mial prem, nie musza nawet pytac czy pomoge lolq.
Jonzz, Wezu i jeszcze pewnie wielu innych sie z Ciebie smieje.
Szanuje Cie Corso? Gz! Spy, hacker, botter, itd. Wiesz kto Cie jeszcze szanuje? Naaby ktore widza 140 lvl , "WOW LADNY LVL" , a zapewniam Cie ze malo kto Cie szanuje z osob ktore wiedza o co chodzi ;)...flamujesz innych? acc sellerzy itd? chlopie a kto kupil 50ek? kto kupil sonde? kto z nim sharowal?
kto nawet jednego pelnego lvlu na vatarielu nie wbil? Ty. Zastanow sie zanim zaczniesz cos pisac i przejrzyj na OCZY. LUDZIE Berylii sie z Ciebie smieja, a naaby szanuja GZ.
ps. bylem w wojnie gg vs dt, tak bylem ;'), bylem w ao, a nie bylem w hb poniewaz daffy napisal mi ze nie przydam sie na 60~ , zebym zrobil pg ,wbil 100+ i wtedy, NA MNIE MOZNA LICZYC, NA CIEBIE TO KURWA MOZNA WYSRAC. BTW "AJ PEJ, HOW MUCH? AJ PEJ" zaplac jeszcze raz ^.^
mozzzeee bedzieszzzz freeee? xDddddd zal.pl
Corsolopussy
11-06-2007, 09:25
btw, to nie jest czepianie sie , tylko chcialbym zeby do Ciebie i Dreso dotarlo ze na temat wojny to powinniscie zamknac dupe i ani slowa. To wy wypowiadacie sie co wy nie zrobicie, co jest zle itd. A zapewniam Cie ze byloby duzo latwiej jakbyscie odpoczatku doszli do wojny...
chociaz kto wie,zalezy jakbys gral,
bye
Szakal_Wroc
11-06-2007, 10:48
Proponuje skonczyc wspominac przeslosc a zajac sie przyszloscia.
Tego co bylo juz nie zmienimy...
Mimo, ze malo jeszcze wiem bo gram od niedawna to nie uwazam za sluszne ciagle wyzywanie sie za to kto kim byl wczesniej i co takiego zrobil.
To przyszlosc jest otwarta a nie przeszlosc!
Hmm co by tu powiedziec takiego zeby rozluznic atmosfere , gdyby tu byly 10 letnie dzieci powiedzilbym kupa i by sie wszystkie smialy bylo by fajnie etc no ale niestety cos madrzejszegoo trzeba :(
zaczne od Vatariela , byles jednym z nie wielu ktorych nie znalem prawie (w sensie ze nie rozmawialem) ale jakies zdanie jednak mam.
ostatnie akcje Vaty to mam wrazenie ze byly 4fun bo w sumie innego sensu by nie mialy , czy udane czy nie? raczej tak padlo kilka osob.
zal do Vaty jest tylko ze zapozno sie zorientowal ze kh nie da mu spokojnie grac i ze nie doszedl do walki ale i tak by to znaczenia wiekszego nie mialo dla wyniku walki....
Co do Aquy to mi sie wydaje ze on w walkach uczestniczyl i nawet sporo fragow mial wiec nie wiem o co do Niego te pretensje.
To ze Xito zamienil sie charem to jego wlasna sprawa i jak dla mnie to chyba lepiej grac sobie na innym serwerze niz nie grac wcale.
spierd*lil z servera? nie , raczej nie. spierd*lic to by mogl gdyby byla jeszcze szansa na wygranie walki i by sie przestraszyl i uciekl.
co do lizania dupy daffiemu to mi sie wydaje ze wzasadzie to on nie mialby po co to robic a znajac go to anwet gdyby mial w tym cel to by tego nie robil.
nie zapominajcie od lizania dupy jest corso.
na Neranie mamy takie powiedzenie ze jak ktos robi z siebie debila i totalnego frajera to mowimy na niego crso ze sczecina.
Szakal jakby CI tu to powiedziec , berylia nie ma zadnej przyszlosci.
wojne z jintoem wygra ajo co najwyzej moze to troche spowolnic bicie lvli przez niego i on zostanie na berylii i PA bedzie nadal.
Szakal_Wroc
11-06-2007, 11:06
Szakal jakby CI tu to powiedziec , berylia nie ma zadnej przyszlosci.
wojne z jintoem wygra ajo co najwyzej moze to troche spowolnic bicie lvli przez niego i on zostanie na berylii i PA bedzie nadal.
Mozliwe, ze nie ma przyszlosci ale ja jednak wierze, ze jakos to bedzie i pozostane tu mimo wszystko.
narazie jak nie masz problemow to sobie graj i zycze CI wysokiego lv .
po za tym to przecierz tylko gra :D
btw, to nie jest czepianie sie , tylko chcialbym zeby do Ciebie i Dreso dotarlo ze na temat wojny to powinniscie zamknac dupe i ani slowa. To wy wypowiadacie sie co wy nie zrobicie, co jest zle itd. A zapewniam Cie ze byloby duzo latwiej jakbyscie odpoczatku doszli do wojny...
chociaz kto wie,zalezy jakbys gral,
bye
Po pierwsze podaj mi post, w ktorym madrze sie na temat wojny. Po drugie powiedz mi z czego wynika ta twoja ogromna wiedza przy ktorej ja mam zamknac dupe. Po trzecie, cala ta gadke ty rozpoczales bezsensownym wjazdem na Vatariela. Sluchaj jakbys przeszedl tyle co my od poczatku serva to moze nie chcialo by sie ci walczyc po stronie tych, ktorzy gdy chcielismy im pomoc zabili mnie po prostu dla zabawy. Wiesz niby mielismy do was dojsc, ale widzilismy co sie tam swieci, Gipo ciagle marudzilo ze chca isc na Elysie, Rizzla na Clodachu ciagle cos odpi**dalal, mowil ze ma w dupie ten server i robil se co chcial. W takim balaganie nie bylo szans czegokolwiek wygrac. A teraz skoncz o szacunku, wiesz jakos mam gdzies co jakis brudny szwed o nas mowi. Przestan szukac wszedzie sensacji albo wypier**laj na pudelek.pl
@up dobra zbastuj
powoli robi sie z tego temat Vata&Aqua vs Xito
wezcie wszyscy opanujcie wibracje twarzy to jest tylko gra co sie stalo to sie nie odstanie i kazdy gra po swojemu.......
Corsolopussy
11-06-2007, 13:14
nie , Aqua nie bierze w tym udzialu, tylko jakis frajer ktory wbil nim kilka lvl, zwastowal wiekszosc kasy i kupil nowego chara.Prawdziwy Aqua gra z nami na Thorii... te szwedy ktore Cie oceniaja wiedza x10 wiecej odemnie i od Ciebie dlatego lepiej juz zbastuj chlopcze...nawet na foum tibia.com maja swe z was beke...eEHhh ! :)
nie , Aqua nie bierze w tym udzialu, tylko jakis frajer ktory wbil nim kilka lvl, zwastowal wiekszosc kasy i kupil nowego chara.Prawdziwy Aqua gra z nami na Thorii... te szwedy ktore Cie oceniaja wiedza x10 wiecej odemnie i od Ciebie dlatego lepiej juz zbastuj chlopcze...nawet na foum tibia.com maja swe z was beke...eEHhh ! :)
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH...ahahahaha hahahahahahahaahah:D
Zioooomek, no parodia sie robi:D Zapytaj Waciaka, kto zalozyl tego chara i kto gral do 100:D:D:D A Waciak, racja gra na Thorii. Znam go od 5 lat:) Wiec zamknij pysk. Powiedzialem juz, wy*******aj na pudelek.pl. A co takiego wiedza Szewdzi?:D Jak grac w jakas gierke? O ranyyyyyy:) Ty a moze ty w ogole szwedem chcesz zostac? przemaluj sie na zolto-niebiesko, moze tez bedziesz wiecej wiedzial:D W ogole jaki ty wtajemniczony we wszystko jestes:D Tylko jeszcze raz napiszesz o mnie nieprawde to cie wykastruje pajacu.
Vatariel
11-06-2007, 16:58
podsumaje Twoje wypowiedzi Vatariel i z moim przemyslen dalej wychodzi na to samo ;)...www.tibia.com->forum berylia-> post Lucifera :) ... Bardzo prosze sobie wszyscy sprawdzcie jak na Ciebie ludzie reaguja a nie na mnie.
Do mnie pisza czy bede mial prem, nie musza nawet pytac czy pomoge lolq.
Jonzz, Wezu i jeszcze pewnie wielu innych sie z Ciebie smieje.
Szanuje Cie Corso? Gz! Spy, hacker, botter, itd. Wiesz kto Cie jeszcze szanuje? Naaby ktore widza 140 lvl , "WOW LADNY LVL" , a zapewniam Cie ze malo kto Cie szanuje z osob ktore wiedza o co chodzi ;)...flamujesz innych? acc sellerzy itd? chlopie a kto kupil 50ek? kto kupil sonde? kto z nim sharowal?
kto nawet jednego pelnego lvlu na vatarielu nie wbil? Ty. Zastanow sie zanim zaczniesz cos pisac i przejrzyj na OCZY. LUDZIE Berylii sie z Ciebie smieja, a naaby szanuja GZ.
ps. bylem w wojnie gg vs dt, tak bylem ;'), bylem w ao, a nie bylem w hb poniewaz daffy napisal mi ze nie przydam sie na 60~ , zebym zrobil pg ,wbil 100+ i wtedy, NA MNIE MOZNA LICZYC, NA CIEBIE TO KURWA MOZNA WYSRAC. BTW "AJ PEJ, HOW MUCH? AJ PEJ" zaplac jeszcze raz ^.^
mozzzeee bedzieszzzz freeee? xDddddd zal.pl
Masz racje, z Ciebie się na Thori nie śmieją bo to smutne jak się zdradza znajomych :( i nie gadaj że tego nie zrobiłeś (przeskoczyłeś z jednego team'u do drugiego za Daffym). Dla tych których zdradziłeś jesteś zdrajcą i oni o tym mówili. Może byłoby lepiej dla Ciebie jakbyś zrobił akcje typu "aj pej" niż wbijanie noża komuś w plecy.
Ja nie kupiłem/sharowałem 50 ek i Sonde~, zreszta po co się wypowiadasz na temat sharingu jak sam sharowałeś Kajna od zera?
Na ciebie można liczyć? No pewnie tak jeśli wczesniej się nie p*srasz i nie sprzedasz chara :)
Masz racje, z Ciebie się na Thori nie śmieją bo to smutne jak się zdradza znajomych :( i nie gadaj że tego nie zrobiłeś (przeskoczyłeś z jednego team'u do drugiego za Daffym). Dla tych których zdradziłeś jesteś zdrajcą i oni o tym mówili. Może byłoby lepiej dla Ciebie jakbyś zrobił akcje typu "aj pej" niż wbijanie noża komuś w plecy.
Ja nie kupiłem/sharowałem 50 ek i Sonde~, zreszta po co się wypowiadasz na temat sharingu jak sam sharowałeś Kajna od zera?
Na ciebie można liczyć? No pewnie tak jeśli wczesniej się nie p*srasz i nie sprzedasz chara :)
Jesteś żenującym pajacem, wez kredki blok rysunkowy i idz coś porysować.
ps. Naprawde nie widzisz jak się z Ciebie ludzie śmieją? :D
kto pierwszy skonczy ta bezsensowna wymiane pogladow dostanie odemnie kredki swiecowe bambino i butelke soku jablkowomarchwiowego kubus(a teraz sa takie fajne z naklejkami)
Xito jestes dzieckiem i udowdniles mi to pare razy swoimi tekstami w tibi, nie potrafisz ujebac nawet 50 lvl przed save servem
Mam nadzieje ze zniszcze cie na wojnie
Vatariel?
Mam szacunek do niego, jego teksty sa dojrzale, chociaz mnie zabil (slusznie) okazal sie mily i nie pisal tekstow w stylu xito
JEZ
Xito jestes dzieckiem i udowdniles mi to pare razy swoimi tekstami w tibi, nie potrafisz ujebac nawet 50 lvl przed save servem
Vatariel?
Mam szacunek do niego, jego teksty sa dojrzale, chociaz mnie zabil (slusznie) okazal sie mily i nie pisal tekstow w stylu xito
JEZ
Z twoim slowem tu nikt sie nie liczy, zreszta jest to temat dla starych graczy wiec spadaj
Corsolopussy
11-06-2007, 19:14
DRESIKU , napewno wiem wiecej od Ciebie ;') ... a jak grasz widzialem i jestes zalosny ;'] ... btw aque tez nie krotko znam i nie jedno juz wiem ^.-
o vatarielu juz mi sie nawet pisac nie chce, poprostu zal
jez- ja nie umiem? ;< Twoje camy sa SMISZNE, byles kiedys wogole na battle?
;<
antybullshit
11-06-2007, 20:28
Tiques
Jak zwykle pierdolisz takie bzdury ze sie plakac chce. Myslisz ze jestes niewiadomo kim. Chuja z ciebie bylo na beryli i chuja z ciebie na thori. Masz tam paru kolesi co ich najoles zeby cie bronili na forum i myslisz ze jestes super fajny. Prawda jest taka ze TAK - SPIERDOLILES Z SERVA jak szczur z tonacego okretu i chocbys niewiem jak to chcial przkrecic tak to zostanie. Nie czepiaj sie Vatariela bo umie lepiej grac od Ciebie. Ty myslisz ze jestes jakis niepokonany a tu chuja. Latasz jak pojeb, szukasz zaczepki a potem padasz i placzesz. O Aquie pierdolicie a przeciez byl czas kiedy ty nawet nim grales tak ze nie pierdol ze ktos tam jest acc sharer czy cos takiego. Sam w zyciu nie grales zadnym charem sam. Zawsze byl sharing albo trading.
Tiques
Jak zwykle pierdolisz takie bzdury ze sie plakac chce. Myslisz ze jestes niewiadomo kim. Chuja z ciebie bylo na beryli i chuja z ciebie na thori. Masz tam paru kolesi co ich najoles zeby cie bronili na forum i myslisz ze jestes super fajny. Prawda jest taka ze TAK - SPIERDOLILES Z SERVA jak szczur z tonacego okretu i chocbys niewiem jak to chcial przkrecic tak to zostanie. Nie czepiaj sie Vatariela bo umie lepiej grac od Ciebie. Ty myslisz ze jestes jakis niepokonany a tu chuja. Latasz jak pojeb, szukasz zaczepki a potem padasz i placzesz. O Aquie pierdolicie a przeciez byl czas kiedy ty nawet nim grales tak ze nie pierdol ze ktos tam jest acc sharer czy cos takiego. Sam w zyciu nie grales zadnym charem sam. Zawsze byl sharing albo trading.
Masz niewyparzoną gębe...może sie przedstawisz?
Corsolopussy
11-06-2007, 21:03
Tiques
1.padam - nie placze , tylko sie w*****am i odrabiam po chwili
2.nie spierdolilem z tonacego okretu, jak okret tonal probowalem go ratowac, nie udalo sie to z powodu braku chetnych osob, zrobilismy ile moglismy
3.nie mowie ze lepiej gram, tzn na battle napewno, chodzi mi o jego glupie decyzje,tudziez ich brak :)
4.mylisz sie nie zawsze byl sharing, ale skoro ktos mi cos zarzuca, czemu ja mam klamac i np. nie pisac o tym ze oni takze sprzedawali/kupowali/sharowali?
5.nie uwazam ze nic ze mnie nie bylo na berylii/thorii.1 tylko nie ja gralem swoim charem z powodu neta, dlatego zastanow sie czy nie bylem/jestem nikim
UPRAGNIONA 6. nie wiem wedlug jakich zasad dzialasz, ale ja obrazajac vatariela, dresa podpisuje sie kim jestem i to Ty zachowujesz sie jak szczur nie ujawniajac sie.Mozesz mnie oceniac jezeli sam cos osiagnales. :) czekam
Z twoim slowem tu nikt sie nie liczy, zreszta jest to temat dla starych graczy wiec spadaj
Ehh.. nic nie wiesz o mnie, bylem na berylli jak ty zaczynlaes grac w tibie, uczestniczylem w wojnie przeciwko del'toro wiec zamknij wkoncu siei jezeli nadal uwazasz ze jestem ass lickerem to nie powtarzaj tego caly czas, bo to jest nie prawda!
@Xito
Smieszne, bo pokazuje pvp? lubie zabijac i nie uwazam sie za jakiegos poor pvp, oczywiscie daleko mi brakuje do daffiego, ale nie uwazam sie mastera jak ty.
Mozemy przed ssem sie ustawic, pasuje? Czwartek albo sobota.
Ty i ja, ty wybierasz miejsce.
Ja koncze juz ta niezbyt blyskotliwa dyskusje. Wyrazilem swoje zdanie i starczy. A ty ponizaj sie dalej, ty to zaczales ale ja to skoncze. Z Waciakiem tylko pogadam przy wodeczce wakacyjnej zeby uwazal z jakim pajacem sie zadaje;) A Aqua sharowales po tym jak ja przestalem grac. A przestalem grac dokladnie w polowie marca 2006, kiedy wbilismy u mnie 100 razem. Ok spadam robic projekt, a ty wbijaj te swoje marne lvle, tylko za pare lat obudzisz sie z ryjem w nocniku...i uslyszysz glos "witam cie w rzeczywistosci". Zegnam.
LeoOfSparta
11-06-2007, 22:27
Xito ty tez pierdolisz ale akurat ciebie Lubie :D
Co do Vatariela to jako gracz beryli z krotkim stazem ,ale uwazam z dosc niezlym lvlem jak na czas grania, to widze Vatariela tylko jako h lvla ktory h*ja zdzialal, nic nie wniosl do wojny.
Vat nie ma cie na zadnym battle, na zadnym filmiku jaki ogladalem z Beryli!! A nie sry, jest jeden jak padasz od Alicus i jej RL, no masz miec za co SZACUNEK GRATZ:)
Na filmach widac takich graczy PL jak Aga, Xito, Vashi, ale ciebie tam NIE MA!!
Nawet na OTSie twojego chara nie ma!!
Chlopcze SANDLERA dali, debila ze szwecji czy z skad on tam jest!!
Moze tez powinienes nakrecic filmik jak robisz z siebie debila zeby cie chociaz na OTSa dali:D
P.S Gdybym mial taka mozliwosc jak Xito, zebym mogl wymienic chara z Beryli na Thorie to zrobilbym to nawet gdybym mial dac 65 lvl za 50 !!
Pozdrawiam caly Team z Thori, w szczegolnosci Gornika i Vashiego:)
Dreso wygrywa nagrode o ktorej wczesniej mowilem , drugie miejsce to super wycieczka na farme kurczakow mozna tam poznac niezwykle milych ludzi a takze kurczaki.
Jez pvp masz dobre, przynajmniej mi sie tak wydaje po kilku filmikach ale wedlug mnie bawienie sie w PA bo lubi sie zabijac jest troche egoistyczne.
jesli ma sie taki styl bycia to sie idzie na pvpenfo albo sie ubija osoby ktore czyms podpadly a nie za free ludzi
Szkoda tylko, ze tymi charami grali kumple Daffiego.
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))
okrzesik
11-06-2007, 23:53
@up
rotfl* xD
LeoOfSparta
12-06-2007, 02:11
I co z tego ze nimi grali, widocznie byli na tyle mili ze troche expa powbijali.
Heh doczepiles sie tylko tego, czyli z cala reszta sie zgadzasz:D??
Vatariel
12-06-2007, 07:13
I co z tego ze nimi grali, widocznie byli na tyle mili ze troche expa powbijali.
Heh doczepiles sie tylko tego, czyli z cala reszta sie zgadzasz:D??
Słowo "tylko" w Twojej wypowiedzi mnie rozśmieszyło :)
Na bitwach bywałem i widziałem jak Kajn (Xito) padał jak i on widział jak ja padałem (pierwsze starcie Hb + B&W vs GiPO + Kh, kolejne na drag land czy też wolf tower/dwarf bridge... nie mówiąc już o wojnie dt vs gg czy też pierwszej ao vs kh bo Ty tego nie pamiętasz pewnie), to że oglądałeś filmy z wojny w czasie kiedy miałem bana czy też ostatnią nie jest moja wina :)
Raz nie walczyłem bo miałem bana (poza tym znajomych po obu stronach, mogłem dojść do Kh po tym jak wygrali battla na Ankh 20~ do 2ch ale jakoś tego nie zrobiłem...) no i w ostatniej wojnie bo nie miałem neta a błędem było to że grałem dalej po odzyskaniu go :)
Każdy popełnia błędy, ja popełniłem jeden duży i poza nim nie mam sobie nic do zarzucenia a krytykować mnie nie powinna osoba która sama nie jest lepsza odemnie czy też osoby które nie mają pojęcia co się działo na Beryli (zrobili lvl 80 lub też nawet nie po pierwszej wojnie Ao vs Kh w czasie kiedy ja walczyłem a dużo Polaków właśnie expiło...).
Na bitwach bywałem i widziałem jak Kajn (Xito) padał jak i on widział jak ja padałem (pierwsze starcie Hb + B&W vs GiPO + Kh, kolejne na drag land czy też wolf tower/dwarf bridge... nie mówiąc już o wojnie dt vs gg czy też pierwszej ao vs kh bo Ty tego nie pamiętasz pewnie), to że oglądałeś filmy z wojny w czasie kiedy miałem bana czy też ostatnią nie jest moja wina :)
Tak, to swieta prawda. Tesknie za tamtymi czasami :)
tez pamietam tamte czasy szkoda tylko ze tyle wojen bylo ale chociarz nie bylo tyle PA co teraz i wiecej osob online i byl troche szybki ten resp ze dalo sie expic a teraz na berylii jest tragedia....
Corsolopussy
12-06-2007, 15:50
ryj kurwo. nikt nie gral moim charem. ;)
jak cos pisz o innych, jak napisalem up tylko 1 grali moim charem.
bye frajerze
Corsolopussy
12-06-2007, 15:52
Raz nie walczyłem bo miałem bana (poza tym znajomych po obu stronach, mogłem dojść do Kh po tym jak wygrali battla na Ankh 20~ do 2ch ale jakoś tego nie zrobiłem...) no i w ostatniej wojnie bo nie miałem neta a błędem było to że grałem dalej po odzyskaniu go :)
Każdy popełnia błędy, ja popełniłem jeden duży i poza nim nie mam sobie nic do zarzucenia a krytykować mnie nie powinna osoba która sama nie jest lepsza odemnie czy też osoby które nie mają pojęcia co się działo na Beryli (zrobili lvl 80 lub też nawet nie po pierwszej wojnie Ao vs Kh w czasie kiedy ja walczyłem a dużo Polaków właśnie expiło...).
nvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvm
TRUEEEEEEEEEEEE
to byly czasy,
;pp
8o
Ty niemusisz miec respektu dla nikogo I TAK SIE TU NIKT Z TWOIMI SLOWAMI NIE LICZY. 8o
Tiques
LOL , bo jak vatariel sie ocknąl ze trzeba walczyc jak juz praktycznie wojny nie było i wszyscy poodchodzili z sera a ty nagle wyjezdzasz ze spier*olil LOL
zastanów sie co piszesz . A to wlasnie xito organizowal wiekszosc maslogow jak swe nie bylo ...
TAK ! a mna grał bubble na zmiane z mateuszem dragonem wielkim B)
Edit :
Congratulations! You have passed the tutor exam and proven your knowledge about the game.
YEYAYE
"Ty niemusisz miec respektu dla nikogo I TAK SIE TU NIKT Z TWOIMI SLOWAMI NIE LICZY. "
WORD~~
gratz bycia tutorem , ciezko bylo? :D
Dzieki za mile chwile w tej grze.
Taka mala rada, kontrolujcie sie
Wasz :king:
ryj kurwo. nikt nie gral moim charem. ;)
jak cos pisz o innych, jak napisalem up tylko 1 grali moim charem.
bye frajerze
Troche kultury dla starszych szczeniaku. Nie bede sie tu z toba uzeral na tak niskim poziomie. A Szwedzi baaaardzo czesto grali Aga, Aquariusem i reszta.
Corsolopussy
13-06-2007, 00:43
Troche kultury dla starszych szczeniaku. Nie bede sie tu z toba uzeral na tak niskim poziomie. A Szwedzi baaaardzo czesto grali Aga, Aquariusem i reszta.
kultury , do Ciebie? nigdy ;)
nie szanuje osob ktore nie szanuja mnie lub sa jebanymi egoistami ;)
tak czesto, ale nimi , nie XITEM dlatego jak piszesz, to szczegolowo ;]
z fartem
z fartem
Dobra wyjasnilismy juz sobie wszystko, ty masz zdanie o mnie ja o tobie. Moze wyjasnimy to sobie kiedys inaczej, moze nie. Do zobaczenia. Proponuje skonczyc juz ta dyskusje tutaj.
antybullshit
13-06-2007, 00:59
z fartem
HAHAHA, nie Xitem. A kto padl od Rune~? Swe jakis, rl rizzlaa. Potem sie w*****ales o to. Battle na hydra bridge, Xito zaczol na*******ac po szwedzku dziwnym trafem. Cos mi sie zdaje ze swe wiecej battle walczyli niz ty twoim charem. Ale oczywiscie to jest nie prawda, bo ty wiesz lepiej.
Tez bym cos powiedzial, ale prawda jest jak dupa, kazdy ma swoja. A takie udowadnianie sobie nie ma sensu, bo wszystkiego mozna sie wyprzec.
Mat_team
13-06-2007, 08:23
Xito prawda jest taka że ty jak ciota wyexpiłeś oni powalczyli , bo jestes zerem bez kultury ;] obrażasz ludków tutaj pokazując swoją złą sytuację w domu w której cię muszą chyba napier**** i teraz się na forum możesz po kozaczyć z wulgaryzmami :D
HAHAHA, nie Xitem. A kto padl od Rune~? Swe jakis, rl rizzlaa. Potem sie w*****ales o to. Battle na hydra bridge, Xito zaczol na*******ac po szwedzku dziwnym trafem. Cos mi sie zdaje ze swe wiecej battle walczyli niz ty twoim charem. Ale oczywiscie to jest nie prawda, bo ty wiesz lepiej.
podasz wkońcu swój nick czy tylko na forum anonimowo potrafisz być taki wyszczekany?
Corsolopussy
13-06-2007, 09:54
a tak prawda, zapomnialem o battle na moscie ;)
ja na battle nie padlem, sytuacji z battle na edron kiedy gral mna swe to tez prawda, 2 razy moim charem gral rango :)
Mat ~ nie , nie wyexpilem i oni walczyli, wszystkie fragi xita wbilem ja ;) kthxbye
co Ty takiego zrobiles na berylii ? ;< gowno
Dres ja takze uznaje kontynuowanie tych postow za zbedne, Ty wiesz swoje ,ja swoje .
powodzenia na berylii/ innym servie, :]]]] bye
Szakal_Wroc
13-06-2007, 11:04
Jak widać coraz wiecej graczy, którzy sa przeciwko SL zostaje hackowanych.
Avariath juz na rooku.
Szkut, widze Thorie podbijasz ; o
Rev, Kajn, co tam słychować ? ;
Hm, starzy towarzysze, ktoś na iridii może gra? ; >
Bo ja zacząłem właśnie sobie ^^
Signed,
First own~ of Kamils Thor / Kenshavi
Te dziecko sie przysłużyło serwerowi 10x bardziej niż Ty.
i wyjdź to jest temat dla old graczy, a nie nowych ciot które myślą że są fajne, bo grają jak nie ma wara ; )
Widzę, że dołączyłeś do elitarnego Bukowno Family. Najs ; )
Szkut, widze Thorie podbijasz ; o
Rev, Kajn, co tam słychować ? ;
Hm, starzy towarzysze, ktoś na iridii może gra? ; >
Bo ja zacząłem właśnie sobie ^^
Signed,
First own~ of Kamils Thor / Kenshavi
Te dziecko sie przysłużyło serwerowi 10x bardziej niż Ty.
i wyjdź to jest temat dla old graczy, a nie nowych ciot które myślą że są fajne, bo grają jak nie ma wara ; )
Widzę, że dołączyłeś do elitarnego Bukowno Family. Najs ; )
bylem w grabbarna grus pajacu wiec zamknij sie bo mam jestem najstarzym tutaj graczme z beryli, to ze mam nowego chara nie oznacza ze nie gram na beryli dlugo, mylisz sie bardzo synku
@Netan
Mam nadzieje ze bedzie wiecej takich akcji jak dzisiaj przed ss bylo 4 persians+Jinot sie wlogowal potem i nie mogliscie mnie ujebac a ja prawie enop'ac zajebalem widac ze oprocz wcisniania hotkeya z SD NIC NIC ZUPELNIE NIC nie potraficie, netan jeszcze jakos ujdzie ale enop n/c =)
@Gallar
Nie podobijam, gram z kumplami
@Dethmar
Ty tylko potrafisz ue uzywac
bylem w grabbarna grus pajacu wiec zamknij sie bo mam jestem najstarzym tutaj graczme z beryl
Ty jesteś tutaj najstarszym graczem z berylii ? So wrong.
Jakoś tak, zacząłem grać moment po stracie serwera, bo mi się wbić udało ; )
Nick Twojego starego chara?
Gdzies na jakims fotobukecie byly jego zdjecia, i na pewno nie byl starym graczem
krzysiek033
13-06-2007, 20:48
@Gallar
Nie podobijam, gram z kumplami
@Dethmar
Ty tylko potrafisz ue uzywac
A niech sie chlopak cieszy dopuki jeszcze moze kogokolwiek zabic z UE. Po update to mu sie skonczy.
bylem w grabbarna grus pajacu wiec zamknij sie bo mam jestem najstarzym tutaj graczme z beryli, to ze mam nowego chara nie oznacza ze nie gram na beryli dlugo, mylisz sie bardzo synku
@Netan
Mam nadzieje ze bedzie wiecej takich akcji jak dzisiaj przed ss bylo 4 persians+Jinot sie wlogowal potem i nie mogliscie mnie ujebac a ja prawie enop'ac zajebalem widac ze oprocz wcisniania hotkeya z SD NIC NIC ZUPELNIE NIC nie potraficie, netan jeszcze jakos ujdzie ale enop n/c =)
Od kiedy Netan czyta te plebejskie forum ?
Mat_team
13-06-2007, 23:14
Kurwa Jez ocw ty i najstarszy gracz ale chyba w szpanowaniu ;]
S*****elu jebany i tak cię dojebie moja "rzesza" :)
Vatariel
15-06-2007, 00:15
Althunus??
Mat_team
15-06-2007, 08:35
Althunus??
To nie on , i jeż ocw nigdzie nie był , to zwykła ciota. Ps. po upade vata będziesz wymiatał bo palki zajebiscie mają :D:D
Test Server, jeden wielki zal dla magow :DDD zaczynam robic palladyna
Vatariel
16-06-2007, 13:38
To nie on , i jeż ocw nigdzie nie był , to zwykła ciota. Ps. po upade vata będziesz wymiatał bo palki zajebiscie mają :D:D
Chyba knightem bo Vatarielem to mogę sobie zamiatać pz'ta :D
226 lvl ms wali sd za 260 a ue za 450, palek z moim lvl sd za 60-80, każdy ma się leczyć z taką siłą jak teraz...
Ciekawi mnie jak będą teraz wyglądały wojny :)
Otóż wojny będą wyglądały następująco zluruje sie 250 ek pod jakieś schodki nagle masslog na około jakiś knightów i palków potem zejście po schodkach 100 knightów i po 2 sekundach taki knight leży bez używania jakichkolwiek run.
Btw.100 elderem walnąłem z sd 250 max a 44 sorc 170 pff.
observer
16-06-2007, 17:19
:p~~nvm~~:p
Rozmowa Z Malo Inteligentnym Arma Of Dark :D:D
4:27 Nelous [32]: huncic polaka za to ze jest polakiem
14:27 Nelous [32]: i ty tez polak
14:27 Nelous [32]: zaal to twoj sposob by wejsc w dupke ajo ?/
14:27 Arma of Dark [100]: lol
14:28 Arma of Dark [100]: biles mojego rl
14:28 Arma of Dark [100]: wole byc w dupie ajo jak trzymac z pedalami i sprzedawczykami
14:28 Nelous [32]: no spoko tylko w tym problem ze nikogo nie bylem :P
14:28 Nelous [32]: bilem
14:28 Arma of Dark [100]: lol
14:28 Nelous [32]: cos ci sie pojebalo
14:28 Arma of Dark [100]: neron cezar
14:28 Nelous [32]: juz chyba do kazdego polaka to samo piszesz
14:28 Nelous [32]: biles mojego rl
14:29 Arma of Dark [100]: ta
14:29 Arma of Dark [100]: sram na polakow kozaki jebane
14:29 Arma of Dark [100]: jak chcesz to dawaj zbeirz ekipe sam wyskocze
14:29 Arma of Dark [100]: na faccu
14:29 Nelous [32]: haha to fajnie musisz miec mocno nasrane na siebie :(
14:29 Nelous [32]: juz raz padles dzieki nam
14:29 Nelous [32]: ..
14:29 Arma of Dark [100]: ja nikomu za nic nic nie zrobilem
14:29 Arma of Dark [100]: mauhaha
14:30 Arma of Dark [100]: moj blad
14:30 Arma of Dark [100]: znobilem jak huj
14:30 Nelous [32]: i myslisz ze teraz nie znoobisz ??
14:30 Arma of Dark [100]: muahahah
14:30 Arma of Dark [100]: nie ma opcii
14:30 Nelous [32]: samo za siebie mowi....
14:30 Nelous [32]: Bukowno
14:30 Nelous [32]: i do tego nieumiesz po polsku pisac
14:30 Nelous [32]: "opcii"
14:30 Nelous [32]: haha
14:30 Arma of Dark [100]: wy jak wychodzicie z pz = ze padacie
14:30 Arma of Dark [100]: bo nie jestem polakiem piczo
14:30 Nelous [32]: tylko ze nikt sie niemartwi tym :)
14:31 Nelous [32]: hahahahahaha
14:31 Nelous [32]: to kim ty jestes :D
14:32 Arma of Dark [100]: huj ci do tego
14:32 Nelous [32]: no spoko chcialem sie posmiac z ciebie :)
14:32 Nelous [32]: udajesz kogos kim niejestes
Widac ze Bukowno nieotrzymuje zadnych srodkow pienieznych by zakupic ksiazki do szkol jak przykro :(
a jak maja miec pieniadze na szkole jak wydaja ja na tibie?
on nie jest polakiem on jest tibijczykiem , bo nie ma rl life wiec ma narodowosc wirutalna.
observer
17-06-2007, 17:14
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAHHAHAH! zal chlopaka xD
BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Arma of dark to większy pionek niż myślałem O.o
Ja :Arma pl?
Arma :Nie Tibia
:evul::evul::evul:
Arma zgrywa kozaka bo juz cala rodzine zaangazowal w ten tibijski biznes. Ba rodzine. Cala wioske :D
A to z tymi ksiazkami to bylo dobre
Arma nie ma czasu na gre teraz bo sie uczy na poprawke na sierpien :)
Arma nie ma czasu na gre teraz bo sie uczy na poprawke na sierpien :)
Przepraszam Kajn ale musze cie poprawic :D:D osobiscie z arma gadalem wczoraj na vencie i powiedzial mi ze zakonczyl edukacje na 3 klasie liceum :D
i rozpoczal nowe zycie pracujac w "Huta Bukowno"
Przepraszam Kajn ale musze cie poprawic :D:D osobiscie z arma gadalem wczoraj na vencie i powiedzial mi ze zakonczyl edukacje na 3 klasie liceum :D
i rozpoczal nowe zycie pracujac w "Huta Bukowno"
spadlem z krzesla co beka hahaha :D
spadlem z krzesla co beka hahaha :D
Przepraszam tu niema co sie smiac chlopak ciezka praca zarabia by zainwestowac w pacc dla calej rodziny !!!!!!! i zeby tata(w jego jezyku Komandoos) byl z niego dumny :)
huta cynku i olowiu z tego co pamietam ?
huta cynku i olowiu z tego co pamietam ?
tak <short>
Natomiast Demon Kauczuk pewnie sprzedaje puszki na skupie zlomu :D po to zeby miec na pacca i moc pojsc na prawdziwa wyprawe w nieznane na rotwormy kolo venore :D
Xito ty tez pierdolisz ale akurat ciebie Lubie :D
Co do Vatariela to jako gracz beryli z krotkim stazem ,ale uwazam z dosc niezlym lvlem jak na czas grania, to widze Vatariela tylko jako h lvla ktory h*ja zdzialal, nic nie wniosl do wojny.
Vat nie ma cie na zadnym battle, na zadnym filmiku jaki ogladalem z Beryli!! A nie sry, jest jeden jak padasz od Alicus i jej RL, no masz miec za co SZACUNEK GRATZ:)
Nawet na OTSie twojego chara nie ma!!
Chlopcze SANDLERA dali, debila ze szwecji czy z skad on tam jest!!
Moze tez powinienes nakrecic filmik jak robisz z siebie debila zeby cie chociaz na OTSa dali:D
P.S Gdybym mial taka mozliwosc jak Xito, zebym mogl wymienic chara z Beryli na Thorie to zrobilbym to nawet gdybym mial dac 65 lvl za 50 !!
Pozdrawiam caly Team z Thori, w szczegolnosci Gornika i Vashiego:)
A mnie widziales na filmikach ? :<
//Nathocik [;
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.