zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Forum starych berylian

Stron : 1 2 3 [4] 5 6

whoos
08-11-2007, 19:30
a to tylko dlatego ze pomaga wam Thoria crew ... jak gadalem ostatnio z dempahem to mi mowil ze jak zaczal wam pomagac to spagges w ogóle niewiedzieli co to jest vent , tylko jak robiliscie massloga to kazdy siedzial na noobcharach ( ZAWSZE NA TCYH SAMYCH NOOBCHARACH LOL! ) i ajo pisal na channelu 1,2,3 maassslooggg !!! Ostatnio jestescie aktywni TYLKO dlatego ze thorianie graja na waszych charach.

nawet na ostatnim masslogu Dempah gral na Pon'te , bo sie smucicl jak go atakowalem :(
napisal mi " wtf , dempah here"

I tego ze On wam pomaga NIE mozecie zaprzeczyc. WY NAWET SWOJEGO VENTA NIEMACIE , tylko siedziecie na vencie thorianów...

Gl&HF berylia poradzi sobie i bezemnie.

OWNED!

@rakuscisnie - moge się założyć o dobrą flaszkę że mam więcej lat niż ty...

ps kto chce się jutro napić z dębica-skład zapraszam do rzeszowa na dobrą imprezę :D

Krecikcisnie
08-11-2007, 19:43
up@
Twoja wypowiedź nic nie wznosi do tematu a to że masz więcej lat o niczym nie świadczy. Po prostu jesteś zerem musisz się z tym pogodzić.

R3T
08-11-2007, 20:21
Pocisnie mnie ktos????

//Wezu.

Jak tam robale? Delyszys?

Ok'rzes
08-11-2007, 20:41
@Rakus

Mam się przejmować ?? :>

Bartas = Rakus ? :>

To tylko domysły ;)

Krecikcisnie
08-11-2007, 20:51
@Rakus

Mam się przejmować ?? :>

Bartas = Rakus ? :>

To tylko domysły ;)

NIE NIE NIE

Ok'rzes
08-11-2007, 22:34
Każdy jak każdy inny człowiek ?... :P Pozdr... nie przenośmy naszych uczuć z gry na rl świat... :<

Pingfin
08-11-2007, 22:56
Mat jaki koks o ku__a ciekawe czy w rl kozaczy jak w necie:baby:

Krecikcisnie
08-11-2007, 23:54
bo kozaka udaje ,wysmiewa sie z wygladu innych a sam jest takim lapsem...

Musiałeś nowe konto robić bo bałeś się ze swojego dać;/ zal...

Ok'rzes
09-11-2007, 00:02
Hmm to może pochwalimy się naszymi kontami na takich stronkach jak ep~ itp xd ??.. Niech ktoś zacznie xdd

No trzeba jakoś rozluźnić tę stresową i napięta sytuację na forum : <

Dethmar
09-11-2007, 00:09
Hmm to może pochwalimy się naszymi kontami na takich stronkach jak ep~ itp xd ??.. Niech ktoś zacznie xdd

No trzeba jakoś rozluźnić tę stresową i napięta sytuację na forum : <

www.jezocw.fotka.pl

^.-

Dzisiaj dobra walka byla filmik na tibia.pl w dziale filmy ^^

Ok'rzes
09-11-2007, 00:11
na epie - OkrzesiK

nasza klasa - Łukasz Okrześ ;D :D :D

No walka ładna nie powiem.

Co do stronek jeśli macie zamiar umieszczać komenty to róbcie to tak by nie szargać nikomu opinii ;)

saia
09-11-2007, 00:40
ku*** rozmawiajcie o tibii co?
walka byla naprawde fajna pod wzgledem widokowym , sporo sie dzialo i walka byla wyrownana =]
na tibia.com jest juz w sumie lista fragow ale mam wrazenie ze nie ejst pelna :P moglby ktos zamiescic pelna liste?

Krecikcisnie
09-11-2007, 00:52
innego konta na tibia.pl nie mam ,nie wiedziales juz co napisac :)

Na takich jak ty to brak mi słow..

Krecikcisnie
09-11-2007, 12:38
up@

Podnieca cie ten fragment?? Podnieca cie bo w NG sie nic nie wpisuje tylko klika ?

Ok'rzes
09-11-2007, 14:43
Btw. Gratz dla We Terana za 100lvl ;)

@bery~

Czego Exetro zrezygnował z opcji zabijania botterów ? :/

Krecikcisnie
09-11-2007, 14:50
Btw. Gratz dla We Terana za 100lvl ;)

@bery~

Czego Exetro zrezygnował z opcji zabijania botterów ? :/

bo ssam botuje?

Krecikcisnie
09-11-2007, 17:17
to nie tylko ten jeden fragment,cale 45 minut gc -z,z,z :p

Mat ,nie ze chce mieszac rl do tibi ale pamietasz jak chciales solowke z jezem ? moze sie ustawimy gdzies? z tego co wiem daleko do ciebie nie mam :]

jak jestes taki kozak w rl jak na forum to sie ze mna ustaw

Ok gdzie mieszkasz

Kuba_Lol
09-11-2007, 19:48
a to tylko dlatego ze pomaga wam Thoria crew ... jak gadalem ostatnio z dempahem to mi mowil ze jak zaczal wam pomagac to spagges w ogóle niewiedzieli co to jest vent , tylko jak robiliscie massloga to kazdy siedzial na noobcharach ( ZAWSZE NA TCYH SAMYCH NOOBCHARACH LOL! ) i ajo pisal na channelu 1,2,3 maassslooggg !!! Ostatnio jestescie aktywni TYLKO dlatego ze thorianie graja na waszych charach.

nawet na ostatnim masslogu Dempah gral na Pon'te , bo sie smucicl jak go atakowalem :(
napisal mi " wtf , dempah here"

I tego ze On wam pomaga NIE mozecie zaprzeczyc. WY NAWET SWOJEGO VENTA NIEMACIE , tylko siedziecie na vencie thorianów...

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA
2 Thorianow gralo na naszych charach , ale tak tak oczywiscie oczywiscie aha aha yhy yhy cala thoria sie zleciala i grala naszymi charami.

Moze i troche jestesmy nieogarnieci ale to co ty wypisujesz to jest poprostu smieszne.

Zostan na pozycji retired i nie podchodz do kompa czesciej

Pingfin
09-11-2007, 20:50
mat ja pierw z toba solo walne ok? w sobote za tydzien przyjedz pksem do bydgoszczy bede czekac i pojdziemy gdzies gdzie ludzi nie ma solo walnac. zobaczymy jaki z ciebie kozak

Krecikcisnie
09-11-2007, 21:23
mat ja pierw z toba solo walne ok? w sobote za tydzien przyjedz pksem do bydgoszczy bede czekac i pojdziemy gdzies gdzie ludzi nie ma solo walnac. zobaczymy jaki z ciebie kozak

Czy ja pisałem że ja będe jerzdził? napisałem że jak chce solo to mogę iść o ile on się zjawi.. Wybacz ale nie mam czasu na dzieci tibi ;]

JEBAĆ NAKŁO

Bartas15
10-11-2007, 11:47
Rakus daj jakiś cynk jak chcesz przyjechac do Bydgoszczy chętnie zobacze kto mnie tak krytykował na tym forum.

Krecikcisnie
10-11-2007, 13:20
Rakus daj jakiś cynk jak chcesz przyjechac do Bydgoszczy chętnie zobacze kto mnie tak krytykował na tym forum.

Czy ja kiedys pisalem że przyjade do tyfusów?? może kiedyś ale to jedynie na mecz Elany ;]

Baxmen900
10-11-2007, 16:47
Czy ja kiedys pisalem że przyjade do tyfusów?? może kiedyś ale to jedynie na mecz Elany ;]

stary bez obrazy(zajebisty rym xD) ale ty masz zdeka najebane we lbie:baby::baby: pewnie jestes zakompleksionym dzieciakiem i musisz sie wyzywac na forumX(

Bartas15
10-11-2007, 18:33
Na 100%. :)

Kuba_Lol
10-11-2007, 18:56
ty bartas zazwyczaj rozpoczynas offtopici, nie wiem kto ty ale zaczyna mnie to powoli leciutko leciutko irytowac ;) tak samo okrzes'asa czy jak mu tam

a wy tez nie macie co robic tylko potepiac na forum innych ;d
TO JEST FORUM O BERYLII A NIE O KOMPLEKSACH.

;<<<<<
;<
:(

smierdza wam nogi jakby to powiedzial Ravuse _/

Pingfin
11-11-2007, 00:45
mat ile z bydgoszczy jest do tego smiesznego jablonowa?

Krecikcisnie
11-11-2007, 02:46
mat ile z bydgoszczy jest do tego smiesznego jablonowa?

2,5h jazdy a co ;]

Krecikcisnie
11-11-2007, 12:00
wkońcu coś do tematu :

Satamo dead
Nov 10 2007, 22:41:15 CET Killed at Level 115 by Jinot
and by Godhawk

Po czym powstała gildia Luminarium która uważa się za neutralnych.

Etan Marth
11-11-2007, 12:35
No niezle, teraz widac jak JIinot kazdego w>.>ia

Ok'rzes
11-11-2007, 16:28
No Jinot przesadza to ja nie mam pytań...

... Kolejne PoI i kolejna chwila zabawy Exhausted na berylii ;)

Co by to było gdyby Berylia była Non- Pvp.. Omgosh... xd:D

Etan Marth
11-11-2007, 22:29
@up
wtedy to by nie byla berylia

Ok'rzes
11-11-2007, 22:38
:< W sumie to i tak botterylia :D

ciekawe...

saia
11-11-2007, 23:36
na tibia.com mi sie ciezko wbic wiec nie wylapalem wszystkich fragow pewnie polowy nawet nie wylapalem wiec zamieszczajcie pozostale

Exhausted:
Jez Ocw Dakituconelwo Mayst
Komanndoos Demozar Seismo
Pon'te Elder Mark Turkotte
Malihra Zavanda Fran do'urden chyba Izanh =P
Ulbaard Linax Kemolb'tam
Aradna Ressial
Byna Sandler
Cata The Royal Secutoor

IoG: (tu malo fragow mam =P)
Xaharde
Biechu Ca'Pone
Droglas
Zavil
o ile pamietam , Exetro Destain
Mytsubi (?)
Gold Fireblader
Mytsubi

wiecej fragow albo nie bylo albo nie znam =P

De.M.oN
12-11-2007, 09:39
na tibia.com mi sie ciezko wbic wiec nie wylapalem wszystkich fragow pewnie polowy nawet nie wylapalem wiec zamieszczajcie pozostale

Exhausted:
Jez Ocw Dakituconelwo Mayst
Komanndoos Demozar Seismo
Pon'te Elder Mark Turkotte
Malihra Zavanda Fran do'urden chyba Izanh =P
Ulbaard Linax Kemolb'tam
Aradna Ressial
Byna Sandler
Cata The Royal Secutoor

IoG: (tu malo fragow mam =P)
Xaharde
Biechu Ca'Pone
Droglas
Zavil
o ile pamietam , Exetro Destain
Mytsubi (?)
Gold Fireblader
Mytsubi

wiecej fragow albo nie bylo albo nie znam =P

od nas padl jeszcze arma of dark

a od nich zythez droglas 2x heriverus i to tyle
xD

saia
12-11-2007, 17:42
czyli w sumie 22:10 no na tyle wychodzi =P w kazdym razie coraz wiecej fragow widac a tibia.com wciaz nie dziala xd

whoos
12-11-2007, 18:58
nie było mnie przy tym i nie można sprawdzić ale słyszałem że mokri i daki padli dziś... więc mokri pierwszy raz? xd

Krecikcisnie
12-11-2007, 19:47
Tak padli ...

observer
12-11-2007, 21:38

~~Pon'Te, jez ocw, Malihra Zavanda, ulbaard, aradna, arma~, byna, cata~, daki~, demozar, elder mark, Fran Do'Urden, Kemolb'tam, Komanndoos, linax, Ressial, sandler, Secutoor, seismo, Zaxofoun de Verra, izanh, Mayst, turkotte, to z wczoraj 23:9 było.
A dzis z rana mokri i daki i IoG theolus
;)

saia
12-11-2007, 23:50
Kauczuk , mam pytanie(nie smieje sie ani nic , poprostu ciekaw jestem) u Was w gildii jest osoba "Eferanos" czy jakos tak , i Ty go zailes , i tu mam pytanie jakis missclick czy jeszcze zanim w guild byl Ci podpadl?

Wezu_aka_Polc
14-11-2007, 19:21
Eeee pl, jak juz tak fajnie sie rozkrecacie ze dajecie swoje profile na fotka/epuls/moj kutas.pl to mam zajebiooooza pomysl!

Piszcie dł. kutasa w cm, ja zaczne! :D

7cm ;/ chyba od kompa nie rosnie...

Ok'rzes
14-11-2007, 21:50
21cm... ~.^ Durny pomysł xDD ale udam nieświadomego i przemilcze :D

Krecikcisnie
14-11-2007, 22:08
18cm

http://s18.photobucket.com/albums/b121/D-e-a-x/RL%20PICS/?action=view&current=talvenis.jpg

i innych z wave , podobno są prawdziwe.
Ten link nie ma na celu nikogo obrazić , specjalnie dałem link odrazu do fotki z Talvenisem ponieważ , ten po zobaczeniu mojej strasznie mi na ublizał . . . zobaczcie jednak jego wredną mordę ;]

Liper
14-11-2007, 22:08
21cm... ~.^ Durny pomysł xDD ale udam nieświadomego i przemilcze :D

mam pomysł niech każdy ignoruje jego posty wtedy świat będzie lepszy !!!111!

Ok'rzes
14-11-2007, 22:43
Hmm myślałem że już wszyscy umiemy swoje problemy załatwiać na prv. Jeśli coś do mnie masz to KURWA napisz to Na prv!. Pozdrawiam. nara.

@krecik

18cm

http://s18.photobucket.com/albums/b121/D-e-a-x/RL%20PICS/?action=view&current=talvenis.jpg

i innych z wave , podobno są prawdziwe.
Ten link nie ma na celu nikogo obrazić , specjalnie dałem link odrazu do fotki z Talvenisem ponieważ , ten po zobaczeniu mojej strasznie mi na ublizał . . . zobaczcie jednak jego wredną mordę ;]

wydaje się być luźny no co :P a co do ubliżania ja bym się nie przejmował :P ... mi się podobała fota twoja i Pharamoxa ;D

Krecikcisnie
15-11-2007, 00:50
Hmm myślałem że już wszyscy umiemy swoje problemy załatwiać na prv. Jeśli coś do mnie masz to KURWA napisz to Na prv!. Pozdrawiam. nara.

@krecik

wydaje się być luźny no co :P a co do ubliżania ja bym się nie przejmował :P ... mi się podobała fota twoja i Pharamoxa ;D

podobała w sensie?...

Ok'rzes
15-11-2007, 15:06
No nie negatywnym ^^ :D:D:D a w jakimże ty myślałeś ;> ?:D

Figo
15-11-2007, 16:20
Nie chce nikomu ubliżać ale jak oglądam niektóre foty to naprawde :D

whoos
16-11-2007, 15:22
no to niedługo będzie ciekawie, sorc i druid dostaną zajebiste czarki ofensywne (na test servie 120~ed sypie hity po 900~ w ludzi), knight nie będzie uhow używał (110ek uha sie po 150) więc wojna rozpocznie się od nowa, kh dostanie troche więcej siły bo mają lepszych magów ale ciągle zostanie to samo kiepskie pvp więc będzie rzeźnia... cip jak już zacznie balansować to zawsze coś spierdoli...

Ok'rzes
16-11-2007, 17:05
no to niedługo będzie ciekawie, sorc i druid dostaną zajebiste czarki ofensywne (na test servie 120~ed sypie hity po 900~ w ludzi), knight nie będzie uhow używał (110ek uha sie po 150) więc wojna rozpocznie się od nowa, kh dostanie troche więcej siły bo mają lepszych magów ale ciągle zostanie to samo kiepskie pvp więc będzie rzeźnia... cip jak już zacznie balansować to zawsze coś spierdoli...

No w sumie ale nie dadzą im raczej takich hitów wielkich... tzn "wielkich" ... ale te healingi po 600 z potiona to dlatego że potwory nie bdą sypać combo tylko pojedyńcze hity (czyt. mają exhausted od teraz... )

Krecikcisnie
16-11-2007, 23:11
Mirso padl i 6 exu~~~ ;d

Ravuse
17-11-2007, 14:49

Kilka updatow temu na tescie Mass-WE bral 130ek w kilka sekund. W zwiazku z tym dmge zapewne zostana zmienione.

Baxmen900
17-11-2007, 15:35
Mirso padl i 6 exu~~~ ;d

co za jebany lamus. w podpisie nawet keya jebnol .zall

Gogar
17-11-2007, 16:13
Hehe, banshee z czasów Qby Sasy. 220 minut siedziałem i robiłem questa, taką mieliśmy "dobrą" ekipę :d Z resztą można to wywnioskować z samych wydarzeń ;dd

http://rapidshare.com/files/70345131/banshee_berylia.rec.html

whoos
17-11-2007, 16:52
ostatnia potyczka była zajebista w wykonaniu kh, dwie osoby padły i od razu wszyscy zaczeli s*******ać jak zwykle, aradna miała zajebistego fuksa że nie padła bo sekundy do tego brakło... tylko to z i nic więcej, kilka magic walli i odrazu z się załamuje bo sd nie leci, nic tylko stać na jednym sqm i strzelać...

dlaczego reszta nie poszła się bić do ank tam gdzie ostatnio, było was toche a wszyscy zaczeli uciekać każdy w swoją stronę...

Krecikcisnie
17-11-2007, 16:58
ostatnia potyczka była zajebista w wykonaniu kh, dwie osoby padły i od razu wszyscy zaczeli s*******ać jak zwykle, aradna miała zajebistego fuksa że nie padła bo sekundy do tego brakło... tylko to z i nic więcej, kilka magic walli i odrazu z się załamuje bo sd nie leci, nic tylko stać na jednym sqm i strzelać...

dlaczego reszta nie poszła się bić do ank tam gdzie ostatnio, było was toche a wszyscy zaczeli uciekać każdy w swoją stronę...

Co mielismy zrobić mając szpiega? Lider mówił ze zaraz ich zraszujemy w lewo to on iwiedzili m walle poszly , zdjeli naszego lidera od combo z i co;] poszlo polecenie na gc kazdy sie ratuje i tak to lepsze było niź by miało paść 15typa

krzysiek033
17-11-2007, 18:41
"zraszujemy"

uhahauahauhauhauahuahauha

Etan Marth
19-11-2007, 00:41
Bye bye Berylia ;] Koniec Exhausted pod przewodnictwem najlepszego lidera jakiego znam : )

whoos
19-11-2007, 04:50
Cata the royal [112]: yo
Cata the royal [112]: Jez here
Cata the royal [112]: xD

godhawk

vs

Arithael
Aradna
Arma of dark
cata the royal
Rakus Nightmare
Turkotte
Tanisio
Kuruka (Kuruka [124]: come out; Kuruka [124]: now)

niezły mass log ;]

Dethmar
19-11-2007, 22:00
Cata the royal [112]: yo
Cata the royal [112]: Jez here
Cata the royal [112]: xD

godhawk

vs

Arithael
Aradna
Arma of dark
cata the royal
Rakus Nightmare
Turkotte
Tanisio
Kuruka (Kuruka [124]: come out; Kuruka [124]: now)

niezły mass log ;]

niezle gfb combo dostalem xD

przynajmniej wiekoszosc przezyla ;p

Teraz czekamy na update ;)

whoos
19-11-2007, 22:11
no to gfb combo było niezłe...

co do update siła sd nie wzrośnie na tyle żeby Z" combo znów było skuteczne do tego poziomu żeby tą wojnę jeszcze wygrać... zresztą, pożyjemy zobaczymy

-------------------------------

EDIT

jez a mozesz mi powiedzieć co AJO teraz robi? dużo osób od was przeniosło się na galane, on też? czy boci nowe chary na beryli?

a wiecie co znaczy AJO po hiszpańsku? jak nie przeglądnijcie słownik to się uśmiejecie ;] (ciekawe dlaczego tak go nazwali ;p)

Gogar
22-11-2007, 00:54
a wiecie co znaczy AJO po hiszpańsku? jak nie przeglądnijcie słownik to się uśmiejecie ;] (ciekawe dlaczego tak go nazwali ;p)
Może śmierdzi mu z buzi? ; )

poreda
22-11-2007, 20:38
Zaczyna mnie w*****ać to PA Hatebreed... Na*******aja każdego za nic. Zaczynam wierzyć że za czasów KH było lepiej ;)

Kuba_Lol
22-11-2007, 22:01
Zaczyna mnie w*****ać to PA Hatebreed... Na*******aja każdego za nic. Zaczynam wierzyć że za czasów KH było lepiej ;)

Mysle ze KH nie bylo o wiele lepsze, o ile wogole bylo...

Ale jesli teraz KH wygra war'a napewno nie bedzie takiego PA jak kiedys byl.
Bedzie lepiej niz wtedy, poniewaz Ajo nie masz juz takiej wladzyw KH.

Bedzie solidnie rzadzony, ale co tam, narazie to szans na to nie ma..

Edit: sami pamietacie jak zabijalismy w ten sposob ,
<kh>-pl?

<PL>-yes

<kh>-kk sec

<kh>-EXORI

<PL>-<died>

<PL>-why?

<kh>-plplplplpl

Tak bylo....Ale napewno juz tak nie bedzie, zmienilismy sie i zmienili sie ludzie ktorzy sa wplywowi w KH, no coz...moze tak was naklonie do pewnego pomagania KH, bo potrzebujemy pomocy nie ma co sie oszukiwac

Gogar
22-11-2007, 22:35
Wg mnie, za czasów wojny KH vs LS było lepiej, gdy grałem jeszcze Qba Sasa i nie byłem nim w wojnie. Dużo expowisk było wolnych, nie było tak dużego PA i nie huncono polaków. Teraz, gdy polska gildia dorwała się do władzy jest koszmarnie, rozumiem tych, którzy przeszli do KH, sam bym tak zrobił.

Rev'ico
23-11-2007, 12:01
Cry Me A River :(

whoos
23-11-2007, 14:30
teranix
Nov 23 2007, 12:05:29 CET Killed at Level 79 by Aradna and by Fran Do'Urden

vs
adimus
Nov 23 2007, 12:22:56 CET Killed at Level 60 by Gemaro and by Tanzis

no i z rana padł jeszcze
elder mark
Nov 23 2007, 10:06:14 CET Killed at Level 105 by Termil Kerami

---
a co do tego że kh się zmieniło... troszke władzy by dostali i zaczeło by się od nowa to samo, pl? -yes -dedededede!!!11!!
jak wygracie wojne to i tak ludzie którzy nie brali udziału w późniejszej jej fazie będą padać, znajomi z rl będę padać i ani paymenty ani dedy nie pomogą... dlatego każdy tak twardo stoi przeciwko wam bo kh nie można zauać

Kuba_Lol
23-11-2007, 19:03
@Whoos:
A co ty o nas wiesz?Nic...PA na kazdym swiecie jest, ale napewno nie byloby tak jak kiedys bylo na Berylii.

Ps. Jinot zagrozil hatebreed, i rzada paymenta,

Co sie co sie co sie staloooooooooooo?

Etan Marth
23-11-2007, 19:47
A niech se grozi, ciota jeb*na. A co do PA Kh, na pewno nie bedzie juz tak ze za "pl" beda ubijac, bo od kiedy potrzebuja pomocy, jest duzo polakow w tej gildii. ; ) W kazdym razie mysle ze niedlugo sie cosik zmieni.

R3T
23-11-2007, 20:44
Wave jest jak pis, wiele naobiecywali i wszystko spierdolili
GL wam wszystkim ;]

Ravuse
23-11-2007, 23:27
Jak sie bawi 2. klasa technikum ? :D

Tibia Off-Line xD!

http://pl.youtube.com/watch?v=ADRf8AT8oP4#GU5U2spHI_4

whoos
24-11-2007, 00:39
@kuba - zdziwiłbyś się ile wiem... naprawde :]

@ret - co wave obiecywało? -wpierdolić kh i tak się stało, teraz jak każdy złapał kilka lvli to mu do głowy zaczyna uderzać...

@etan - mówisz że jinot to ciota, ale on na battle nigdy się nie chował, postawił się przeciw kh gdy był w przegranej sytuacji, ciotą możesz nazwać kogoś kto się srał w porty przed battle i płacił za wolność... nie jest idealny, a ostatnio za pewny siebie się zrobił co ludzi w*****a ale ciotą nie jest...

pożyjemy zobaczymy, teraz kh wiele obiecuje, jaka to berylia będzie piękna, jak to polacy będą swobodnie biegać po beryli... a jak hatebred się połączy z kh to będzie takie PA jakiego berylia jeszcze nie widziała.

Kuba_Lol
24-11-2007, 01:09

@ret - co wave obiecywało? -wpierdolić kh i tak się stało, teraz jak każdy złapał kilka lvli to mu do głowy zaczyna uderzać...

@etan - mówisz że jinot to ciota, ale on na battle nigdy się nie chował, postawił się przeciw kh gdy był w przegranej sytuacji, ciotą możesz nazwać kogoś kto się srał w porty przed battle i płacił za wolność... nie jest idealny, a ostatnio za pewny siebie się zrobił co ludzi w*****a ale ciotą nie jest...

pożyjemy zobaczymy, teraz kh wiele obiecuje, jaka to berylia będzie piękna, jak to polacy będą swobodnie biegać po beryli... a jak hatebred się połączy z kh to będzie takie PA jakiego berylia jeszcze nie widziała.

Ciekawe jestem co ty wiesz o Knighthoodach, lol. Byles kiedys u nich w guild?

Ja bylem sporo czasu na Corsie i zdazylem poznac tok ich myslenia.
Teraz sie wiele pozmienialo.

Jinot moze i nie jest ciota w Tibii, ale jestem pewny tego ze w rl wyglada jak ciota...Pokazuje swoje poje#$#$# fotki na photobuckecie jak pistolek przystawia sobie do glowy, przeciez to jest zenada...

A co do tego ze wave polapalo pare lvli i im odbilo, nie zlapali pare lvli, tylko paredziesiat i nie zachowuja sie jak na moje oko zle, tylko chodzi o pojedyncze drobnostki ktore zawsze sa i zawsze beda, a kazdy sie za kazdeog wstawia i z malej chmury duzy deszcz, bo taka prawda...

Dla nas to dobrze.

Pozdrawiam =)
normalnie ta wypowiedz niczym z ksiazki zajeb*&*&

Rev'ico
24-11-2007, 01:29

LOL mylisz sie .

TAK JINOT TO CIOTA.
Uwaza sie za KOGOS WIELKIEGO , kim nie jest i w rzeczywistosci to on niema nic do gadania , kazdy smial sie z jego powiedzen THIS IS MY SERVER ale w koncu kiedys wszystko sie znudzi...

Kuba_Lol
24-11-2007, 13:44
Tibia Off-line - komentarz dla pana Ravuse.

Otóż, jest to film o znakomitych efektach swietlnych, perfekcyjnym cieniowaniu, stylizacji aktorow, a takze wysmienicie przezabawnej gry.

Ujelo mnie to, ze byla tam exura, czar leczacy, dzieki ktoremu mozemy przezyc, ten film zawiera pewna pUente...tak tak..pUente...i mozna z niej wyciagnac sensownyw niosek...ktory nasowa mi sie na mysl...tak...tak..tak...tak..

Znakomity film, polecam do ogladania, poniewaz pomoze wam sie rozwijac.

Na prosbe Ravusa, komentarz od Jakuba.

Dethmar
24-11-2007, 22:42
LOL mylisz sie .

TAK JINOT TO CIOTA.
Uwaza sie za KOGOS WIELKIEGO , kim nie jest i w rzeczywistosci to on niema nic do gadania , kazdy smial sie z jego powiedzen THIS IS MY SERVER ale w koncu kiedys wszystko sie znudzi...

Huh?
<shoort>

Gogar
25-11-2007, 00:12
Rev'ico, o czym Ty mówisz? Jedziesz ludzi, bo nie potrafią sklecić zdania, a sam piszesz jak chłopiec z zespołem down'a.

Ravuse
25-11-2007, 12:51
Niestety Tibia jest grą ściągającą do siebie najwiekszych idiotów, ubytów, 10 letnich gówniarzy, złodzieji itd. więc nie ma co się dziwić przypadkom widzianym często na Berylii.

Kuba_Lol
25-11-2007, 14:04
Niestety Tibia jest grą ściągającą do siebie najwiekszych idiotów, ubytów, 10 letnich gówniarzy, złodzieji itd. więc nie ma co się dziwić przypadkom widzianym często na Berylii.

TYYYY TO JUZ WIEM CZEMU TAM GRAM

8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o 8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o

Edit:

Cos sie zaczyna dziac, ale PA na Berylii jest 5-6 moich rl zostalo wyje&^&^% przez Nyatha i takich tam... z respa.

Nie ma to jak free hunt za to ze ktos wszedl i napisal how long!!

krzysiek033
29-11-2007, 00:05
PL przechuje sciagneli KH na server. Jedyna szansa na ocalenie servera lezy w SWE.

Ok'rzes
29-11-2007, 01:06
Żal to co się dzieje na bery to tragedia... dzięki Bogu już tu nie gram i się "nie stresuje" ... bo ileż można odrabiać lvl... żal mi PA polaczków... wierzyliśmy w was... a wyszło takie gówno... ;< pozdr... Duality chłopcy i dziewczęta... !

Rev'ico
29-11-2007, 03:26
Żal to co się dzieje na bery to tragedia... dzięki Bogu już tu nie gram i się "nie stresuje" ... bo ileż można odrabiać lvl... żal mi PA polaczków... wierzyliśmy w was... a wyszło takie gówno... ;< pozdr... Duality chłopcy i dziewczęta... !

zal to MI CIEBIE.
n/c

Nirvy
30-11-2007, 10:54
Jak nie podoba wam się na beryli to idzcie na non pvp....

Gogar
30-11-2007, 14:56
zal to MI CIEBIE.
n/c

To spójrz, jak zjebaliście serwer. Większość Polaków taka już jest, dojdą do władzy, to im od*******a i uważają się za lepszych od innych.

poreda
04-12-2007, 11:19
To spójrz, jak zjebaliście serwer. Większość Polaków taka już jest, dojdą do władzy, to im od*******a i uważają się za lepszych od innych.

Załważ łaskawie że to SOENA każdego na*******a, i to on rozpętał nową wojnę!

Goldzio
04-12-2007, 15:14

I oczywiscie nic z nim robic nie mozna ? ...

Gogar
05-12-2007, 01:35

Co soena ma wspólnego z PA wykonywanym przez Polaków? ;]

Rev'ico
09-12-2007, 20:47

taak , zjebalismy server , dziennie gra po 600 + graczy , jest szybszy resp , latwiej cos sprzedac.

za kh : 300 graczy max.

TAK. ZJEBALISMY SERVER. :|

Etan Marth
09-12-2007, 22:12
To, ze gra wiecej ludzi nie znaczy, ze server jest lepszy. Jak ktos napisal na forum.tibia.com to dlatego, ze na MC siedzicie na drugich charach, dlatego tyle osob gra. Oczywiscie to byl zart/proba oczernienia BD. Jednak co z tego, ze gra 600 osob jak pozniej 3/4 na wyzszym lvl jest z tego servera wyrzucone?

A no i Antica, kolejki do zalogowania, mimo, ze to server pvp. Czy to znaczy, ze ten server jest super? Nie. Chodza noobki z vortexami i bija sobie kto przechodzi, a jak ten odda, to zaraz do niego pisze pare h-lvl z informacja o paymencie. :)

Nie wiem, czemu ilosc graczy on-line bierzesz jako informacje o serverze " ;| "

Natah
10-12-2007, 01:58
Wave jest jak pis, wiele naobiecywali i wszystko spierdolili
GL wam wszystkim ;]
Odezwał się politolog z gołą dupą bez wyrobionego poglądu na życie na twoim miejscu na takim forum ba na żadnym forum nie wypowiadał "wypisywał" bym żadnych rzeczy na temat polityki.Bo jak się na czymś ktoś nie zna to nie powinien się tego tykać.

R3T
10-12-2007, 15:14
taak , zjebalismy server , dziennie gra po 600 + graczy , jest szybszy resp , latwiej cos sprzedac.

za kh : 300 graczy max.

TAK. ZJEBALISMY SERVER. :|

Ale xaharde ekipe na*******acie za co?
Za szybkie expienie i kazdego to spotka

Goldzio
10-12-2007, 16:29

Nic dodac nic ujac...

Rev'ico
10-12-2007, 22:21

jacy "MY" ...

Goldzio
10-12-2007, 23:27
Hahaha Revico zabawny jestes, jak bylo ok to wygrywaMY, dowaliMY, rzadziMY a jak zle to jakie MY zalosne...

Amyks
10-12-2007, 23:42
ktos wie co to za wybotowana gildia Special League? a raczej kto wybotowal te chary ?

whoos
11-12-2007, 00:37
Hahaha Revico zabawny jestes, jak bylo ok to wygrywaMY, dowaliMY, rzadziMY a jak zle to jakie MY zalosne...

rev owned.

btw BD przesadza, kickuje ze spawnów, nawet z tych public i zabija bez powodu... zal

Etan Marth
11-12-2007, 10:00
dzisiaj update, zmiany w leczeniu, moze cos sie zmieni w wojnie ; )

saia
11-12-2007, 15:03
rev'ico owned etc. co Wy do ch** gadacie? rev'ico z tego co mi wiadomo aktualnie jest neutralny i to ni jak sie ma do sprawy xaharde....

whoos
12-12-2007, 20:57
rev'ico owned etc. co Wy do ch** gadacie? rev'ico z tego co mi wiadomo aktualnie jest neutralny i to ni jak sie ma do sprawy xaharde....

@saia

lol, czytasz starsze posty dokładnie?

"
Hahaha Revico zabawny jestes, jak bylo ok to wygrywaMY, dowaliMY, rzadziMY a jak zle to jakie MY zalosne..
"

o to mi chodziło, że zgasił go pięknie ;]

btw knight sux so hard ;(

Rev'ico
12-12-2007, 21:19
@saia

lol, czytasz starsze posty dokładnie?

"
Hahaha Revico zabawny jestes, jak bylo ok to wygrywaMY, dowaliMY, rzadziMY a jak zle to jakie MY zalosne..
"

o to mi chodziło, że zgasił go pięknie ;]

btw knight sux so hard ;(

Jesteś Idiotą , jeśli biorę w czymś udział to potrafie sie do tego przyzna , z sytuacja Xahardego nie miałem nic wspólnego... jecsez raz powiem ... IDIOTO.

saia
12-12-2007, 22:16
whoos ja odpowiadalem na to ze jakoby Rev'ico bil Xaharde czy co tam mu robil , co jest nie prawda =P

R3T
12-12-2007, 22:24
Haha polaczkom sie wykopania kh zachcialo teraz macie za swoje i placzac na forum tibia.com sie zalicie ;D

Ravuse
13-12-2007, 10:34

Gdy Xaharde ubil mojego chara to wpadlo po niego kilka osob ale Exetro ich wycofal ze wzgledu na to ze mialem hunta od gildii ktora mi wtedy pomagala. Uwierz mi ze juz wczesniej grupa osob chciala go ubic i to nie za to ze jest no-lifem i gra 24/7.

whoos
15-12-2007, 02:06
Jesteś Idiotą , jeśli biorę w czymś udział to potrafie sie do tego przyzna , z sytuacja Xahardego nie miałem nic wspólnego... jecsez raz powiem ... IDIOTO.

ohoho!!! big boy się odezwał :O jakby nie sharing dalej byś miał 98lvl psie, gówno o mnie wiesz i gówno widziałeś więc morda! to fakt że jak było wszytko OK to było MY a jak coś się pierdoli to ONI, i gówno prawda że potrafisz się przyznać... neutr(z)al

Gogar
15-12-2007, 14:45
Ja pamiętam jak nasz ukochany Rev'ico poszedł z Agą expić na d lair podczas wojny z kh. Śmiałem się z niego, jak wszedł na gc i powiedział, że padli : ))

R3T
15-12-2007, 18:58
@Cause of Death
Zajebistego commandera macie, na fibuli powinniscie ich pokarac

Bartas15
16-12-2007, 18:33
Dumni polacy znowu przegrają wojne ale przynajmniej jak Jinot i inne psy pisały na forum ,że Polacy powinni się cieszyc ,że moga wogle grac na Beryli "po tym jak poświecili swój czas na wojne" ale muszą ustąpic respy swe bo są "pizd***" to wcale się nie dziwie ,że zrobili tą wojne ,a jedynie takie osoby jak Wezu mogą się zniżyc do tego stopnia i 3mac z Szwedami.

Rev'ico
16-12-2007, 19:17
2x post sorryyyyy

Rev'ico
16-12-2007, 19:18
Dumni polacy znowu przegrają wojne ale przynajmniej jak Jinot i inne psy pisały na forum ,że Polacy powinni się cieszyc ,że moga wogle grac na Beryli "po tym jak poświecili swój czas na wojne" ale muszą ustąpic respy swe bo są "pizd***" to wcale się nie dziwie ,że zrobili tą wojne ,a jedynie takie osoby jak Wezu mogą się zniżyc do tego stopnia i 3mac z Szwedami.

:| , jesli ktos trzyma sie z pewnymi ludzmi 2+ lata to co ma nagle zmienic strone?

Gipo _/

a ja jestem neutral z innych wzgegow nie dojde do wojny bo w CoD mam swoich jakby Rl czyli Ca'pones _/ a po drugiej stronie Gipo _/

kkthxbb

Goldzio
16-12-2007, 19:21

Odbiegajac od tibii... Szwed ze Szwedem sie dogada, Polak ze Szwedem tez, ale Polak z Polakiem ma na dogadanie najmniejsze szanse... I teraz znowu odwolanie do tibii... Ile razy w dp widzi sie lvle 80-90+ od ktorych TEORETYCZNIE powinno sie wymagac KULTURY JEZYKA takie dialogi jak : i co sie szczerzysz k..wo; - a ch.. cie to obchodzi... Mialem racje ze Polakowi z Polakiem ciezko ?

R3T
16-12-2007, 22:48
@Goldzio
Szczera prawda, smutne ale prawdziwe

@Rev'ico
Jak bym mial do wyboru typow z neta czy rl to bym sie nie zastanawial

Not respected ever.

Rev'ico
17-12-2007, 11:29
@Goldzio
Szczera prawda, smutne ale prawdziwe

@Rev'ico
Jak bym mial do wyboru typow z neta czy rl to bym sie nie zastanawial

Not respected ever.

i gipo i ca'ponsi to jak ty to nazwales " typy" z neta , tyle ze do ca'ponsow mam blisko to sie z nimi widzialem heh ;)

poreda
18-12-2007, 10:55
Widział ktoś wczorajszy battle? Padło kilka kozaków z BD... Np Jinot, Arwyn Shard...

R3T
18-12-2007, 20:27
Jest jakis .rec?

Liper
18-12-2007, 23:08
Widział ktoś wczorajszy battle? Padło kilka kozaków z BD... Np Jinot, Arwyn Shard...

Ja byłem :confused:.Głównie w roli widza, ale też biłem BD.Fuck, nie wyuhałem Byny ;|.Ogólnie walka toczyła się na moście miedzy kazz a thais (Nie dwarven tylko tym przed nim).Nałapałem loota i poszłem spac.Juz myślałem że Staax bedzie owned by me xD

Etan Marth
18-12-2007, 23:17
Niezla sieczka byla ^^, ja padlem tam na moscie, bo niestety posluchalem lidera, a inni tego nie zrobili ^^. nvm wkoncu wygralismy po dlugim czasie

Liper
18-12-2007, 23:29
Niezla sieczka byla ^^, ja padlem tam na moscie, bo niestety posluchalem lidera, a inni tego nie zrobili ^^. nvm wkoncu wygralismy po dlugim czasie

Tak, tak to jest jak się słucha vatariela który stoi z boku i się przygląda ;/

krzysiek033
19-12-2007, 02:25
Ja bym sie nie cieszyl tak. Cod mialo dwukrotna przewage liczebna i mimo tego BD nabilo wam wiecej fragow niz wy zdolaliscie. B Nawet bezstronni ludzie na WoT sie z was smieja ze nie umiecie wogole walczyc.

Dreso
19-12-2007, 03:07
Tak, tak to jest jak się słucha vatariela który stoi z boku i się przygląda ;/

Fagasie glupi, Vatariel nie byl commanderem, a z boku to ty stoisz kradnac loota swoim wypasionym 15 lvlem. Dzisiaj 14-4 dla nas.

Dethmar
19-12-2007, 09:09
Ja bym sie nie cieszyl tak. Cod mialo dwukrotna przewage liczebna i mimo tego BD nabilo wam wiecej fragow niz wy zdolaliscie. B Nawet bezstronni ludzie na WoT sie z was smieja ze nie umiecie wogole walczyc.

jebie nas to

mamy aktwnych ludzi, okulary sa juz out i jego armia tez

niech teraz leerok, wezu, staax zaluja

krzysiek033
19-12-2007, 09:34
jebie nas to

mamy aktwnych ludzi, okulary sa juz out i jego armia tez

niech teraz leerok, wezu, staax zaluja

Po 1. Mow za siebie, ty niemasz wstydu to nie znaczy ze inni tez.
Po 2. Lepsze okulary niz twoj wyglad.
Po 3. Oni to wygraja, bo maja jakiekolwiek pojecie o grze w przeciwienstwie do ciebie. Wspomnisz moje slowa "soon".

Goldzio
19-12-2007, 10:58
Eeeeee a mnie jako zwyklemu graczowi to odpowiada... H lvle kampia pz, nie ma PA bo afkuja czekajac na open~, wiecej miejsca na exp... Bijcie sie w nieskonczonosc :)

Liper
19-12-2007, 20:17
Fagasie glupi, Vatariel nie byl commanderem, a z boku to ty stoisz kradnac loota swoim wypasionym 15 lvlem. Dzisiaj 14-4 dla nas.

Ehhh dear retard.
Proponuje żebyś wyzywał kogoś kogo znasz od fagasów a nie mnie ^.-.Po drugie nie potrzebnie wzczynasz kłótnie.gz fragów walka była dobra chociaż widziałęm tylko końcówke

poreda
19-12-2007, 20:26
Po 1. Mow za siebie, ty niemasz wstydu to nie znaczy ze inni tez.
Po 2. Lepsze okulary niz twoj wyglad.
Po 3. Oni to wygraja, bo maja jakiekolwiek pojecie o grze w przeciwienstwie do ciebie. Wspomnisz moje slowa "soon".

Weź skończ człowieku, stracili dużo fragów w tej bitwie bo jakbyś jełopie nie załważyl to od pół roku nie mogą zarobić gp w normalny sposób.

krzysiek033
19-12-2007, 20:56
Weź skończ człowieku, stracili dużo fragów w tej bitwie bo jakbyś jełopie nie załważyl to od pół roku nie mogą zarobić gp w normalny sposób.

W przeciwieństwie do KH ktorzy przez te ostatnie miesiace nazarabiali tyle GP ze co drugi pada bez blessow bo niema za co kupic. Nie wspominajac juz jakie PG porobili -15lvl. Dakinsifjs jest taki dziany ze protection sprzedaje za 10k i na slimach pada. "CZLOWIEKU"

Etan Marth
20-12-2007, 15:56
Vatariel nigdy, no moze rzadko, jest battle commanderem.

Co do zarabiania kasy, nie kazdy jest bogaty, dlatego sie staraja zarobic jak tylko moze.

Przyklad z rl life:
zule kupuja nastolatkom alkohole, a reszta jest dla niego no i z malej robocizny maja n.p. 1-2 zlote xD
---------------------------------
No a my ostatnio wygrywamy i bardzo mi do odpowiada

Ok'rzes
20-12-2007, 21:19
Vatariel nigdy, no moze rzadko, jest battle commanderem.

Co do zarabiania kasy, nie kazdy jest bogaty, dlatego sie staraja zarobic jak tylko moze.

Przyklad z rl life:
zule kupuja nastolatkom alkohole, a reszta jest dla niego no i z malej robocizny maja n.p. 1-2 zlote xD
---------------------------------
No a my ostatnio wygrywamy i bardzo mi do odpowiada

Nie no widać coś o tym wiesz xDD

Ahh te wakacyjne Mustaki... Kommandosy... Afff ;D Pyyycha xDD

Wezu_aka_Polc
21-12-2007, 00:44
@jez ocw

Jezeli uwazasz ze mam zalowac tego, ze potrafie trzymac sie swojego zdania, to sorry, ale w calkowicie innych swiatach zyjemy i prawdopodobnie nigdy sie nie zrozumiemy :)

@pan ktory powiedzial, ze znizam sie bedac ze swe

Bawi mnie to, ze polaczki bedac ze swe przez 2 lata nagle uwazaja to za "zal", rozumiem ze Was powerabuserowali , ale mnie nie (tak tak, lizalem dupe 12h/dzien jak sie spoznilem 15min na lizanko to musialem ze spawna spadac!!!!) i jesli macie mi to za zle, to sorry ale to jest dopiero ZAL. Dla mnie wstyd dla Polaka jest byc z Hiszpanamii, dla polakow z cod natomiast tyczy sie to szwedow, a wiec moze w koncu sprobujecie zrozumiec ze nie tylko Wasze "uczucia" sie licza na tym swiecie i przestaniecie pierdolic te tepe teksty typu "zal ze swe!!!" bo sie ponizacie (mimo, ze Wasz poziom ciezko jeszcze bardziej znizyc).

//Wezu.

R3T
21-12-2007, 14:25
Polaki expia, no prosze oby tak dalej ;)

@Rev'ico
Z beryli jestescie narazie out, z elysii tez out hmm moze non-pvp?

Goldzio
21-12-2007, 14:32
@pan ktory powiedzial, ze znizam sie bedac ze swe

Bawi mnie to, ze polaczki bedac ze swe przez 2 lata nagle uwazaja to za "zal", rozumiem ze Was powerabuserowali , ale mnie nie (tak tak, lizalem dupe 12h/dzien jak sie spoznilem 15min na lizanko to musialem ze spawna spadac!!!!) i jesli macie mi to za zle, to sorry ale to jest dopiero ZAL. Dla mnie wstyd dla Polaka jest byc z Hiszpanamii, dla polakow z cod natomiast tyczy sie to szwedow, a wiec moze w koncu sprobujecie zrozumiec ze nie tylko Wasze "uczucia" sie licza na tym swiecie i przestaniecie pierdolic te tepe teksty typu "zal ze swe!!!" bo sie ponizacie (mimo, ze Wasz poziom ciezko jeszcze bardziej znizyc).

//Wezu.

czemu mowisz w 2 osobie ? Wstydzisz sie ze jestes Polakiem ? Dalej mieszkasz w Nowej Soli czy juz w Nowoborg Solstad ?

Rev'ico
21-12-2007, 15:22
Polaki expia, no prosze oby tak dalej ;)

@Rev'ico
Z beryli jestescie narazie out, z elysii tez out hmm moze non-pvp?

a ty jestes kompletnym IDIOTĄ, nie nie jestem out z berylia.

PS. zal mi ciebie:baby:
Ps. byles kiedys w jakiejs wojnie? hmm ZROBILES KIEDYS COS NA JAKIMS SERVEZE?
WATPIE.

burn in hell noob.

Ravuse
21-12-2007, 17:54
Twoja Stara Call of Duty.

@Rev'ico
Inteligencja kolegi którego właśnie zacytowałes Pała Aż ... ma wpisane w
Acc Info: "Location: Brighton, South England" podczas gdy prawdopodobnie mieszka w Tczewie

natomiast w commencie:
" Tak naprawde to zalezy ode mnie
Czy bede sie scigal czy spokojnie odetchne
Mam nadzieje ze osiagne to za czym tesknie
Spokoj ducha i brak stresu wewnetrznie

20:48 You see Firlefanz
It weighs 10.00oz
First on Thoria

Nie boj sie zmiany na lepsze"

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

R3T
21-12-2007, 18:07
a ty jestes kompletnym IDIOTĄ, nie nie jestem out z berylia.

PS. zal mi ciebie:baby:
Ps. byles kiedys w jakiejs wojnie? hmm ZROBILES KIEDYS COS NA JAKIMS SERVEZE?
WATPIE.

burn in hell noob.

Sory mam lepsze rzeczy do roboty niz granie w tibie 15h/dziennie ;)

@Ravuse
Co jest takiego smiesznego?
Specjalnie dla ciebie udalem sie do profilu i zmienilem pasuje

Gogar
22-12-2007, 00:00
Co do swe, prawda jest taka, że 100 razy lepiej jest trzymać ze swe, niż z polakami. Szwed szweda nie zabije, polak polaka bez problemu, podobnie jest z kradzieżami. Mój kumpel, gdy zaczynał grać po raz czwarty na Morganie, jeszcze za tibii 7.6, od początku udawał, że nie jest polakiem i trzymał tylko ze swe. Efekt? Był nietykalny, znał czołówkę leveli z servera, na 26lvl lurował orshabaala i padł tylko dlatego, że manasy mu się skończyły. PKował non stop, rs miał prawie cały czas jak grał, aż w końcu na 63 lvl załapał delete. Do tego Swe kupili mu pacc na pół roku. Dlaczego? Przyjacielski prezent. I to wszystko w niewiele ponad miesiąc...

krzysiek033
22-12-2007, 00:23
Na 26lvlu lurowal Orshe. LOL Z reszta sie zgadzam.

Co do berylii. Zdarzylo sie kiedys Arithaelowi NIE pasc?

Rev'ico
22-12-2007, 00:38
Sory mam lepsze rzeczy do roboty niz granie w tibie 15h/dziennie ;)

@Ravuse
Co jest takiego smiesznego?
Specjalnie dla ciebie udalem sie do profilu i zmienilem pasuje

28h/7* ...

Dreso
22-12-2007, 10:04
Co do swe, prawda jest taka, że 100 razy lepiej jest trzymać ze swe, niż z polakami. Szwed szweda nie zabije, polak polaka bez problemu, podobnie jest z kradzieżami. Mój kumpel, gdy zaczynał grać po raz czwarty na Morganie, jeszcze za tibii 7.6, od początku udawał, że nie jest polakiem i trzymał tylko ze swe. Efekt? Był nietykalny, znał czołówkę leveli z servera, na 26lvl lurował orshabaala i padł tylko dlatego, że manasy mu się skończyły. PKował non stop, rs miał prawie cały czas jak grał, aż w końcu na 63 lvl załapał delete. Do tego Swe kupili mu pacc na pół roku. Dlaczego? Przyjacielski prezent. I to wszystko w niewiele ponad miesiąc...

Udawal, ze nie jest Polakiem?:) Zalosne, dla jakiejs gierki nie przyznawac sie do tego kim sie jest;) Co do dedow Arithaela...chcialbym, zeby Hiszpanie mieli chociaz male,powtarzam MALE mozgi ...

R3T
22-12-2007, 14:34
@Robal
Venta nie macie?

Wezu_aka_Polc
22-12-2007, 22:14
@Robal
Venta nie macie?

Yyy, co? ;p Nie widze zwiazku, zreszta mamy.

Chyba ze to nie do mnie, ale kto tu inny je robaki... ;)

Gogar
23-12-2007, 13:19
Na 26lvlu lurowal Orshe. LOL Z reszta sie zgadzam.

Możesz nie wierzyć, koleś miał boskie pvp i padł, bo mu się manasy skończyły. To, że Wy nie mielibyście skilla, żeby przed orshem uciec nawet na 100 lvl, nie znaczy, że kto inny nie ma.

Dethmar
23-12-2007, 14:43
@wezu

sneakami nie wygracie wojny tyle wam powiem ;P

Amyks
23-12-2007, 18:38
Możesz nie wierzyć, koleś miał boskie pvp i padł, bo mu się manasy skończyły. To, że Wy nie mielibyście skilla, żeby przed orshem uciec nawet na 100 lvl, nie znaczy, że kto inny nie ma.

Lurowal orshe - gdy go spotykal to odrazu padal

to rozumiem

saia
23-12-2007, 18:39
co do orsha to jesli zlurowal to mial niesamowitego farta , orshabaal potrafi walnac combo wieksze niz taki lvl ma hp a co do many , no chyba ciezko pic szybciej manasy niz orshabaal bije :P

@Goldzio , twoj idiotyzm przekroczyl wszelkie bariery jestes moim idolem , cieszysz sie?

@Dres , juz zaczynacie sie klocic z kh? o.0

Goldzio
23-12-2007, 22:07
@Goldzio , twoj idiotyzm przekroczyl wszelkie bariery jestes moim idolem , cieszysz sie?

Ajajajaj wiedzialem ze w przedszkolu nie nauczyli uzasadniac ;(

Wezu_aka_Polc
23-12-2007, 22:45
@wezu

sneakami nie wygracie wojny tyle wam powiem ;P

Dzieki sherlocku, a juz myslalem...

Dreso
23-12-2007, 22:48
@Dres , juz zaczynacie sie klocic z kh? o.0

Ale, ze niby o co chodzi. Nie zaczynamy.

Gogar
24-12-2007, 01:30
Co do orsha, wystarczy utani gran hur, time ring, utamo vita, chodzić na skos i się manasować ;) W takim wypadku Orsh może jedynie uderzyć z GFB lub jeśli mu się poszczęści z GEB'a.

EOT

Etan Marth
24-12-2007, 02:39
a no bo te orshe to sie co 5 minut respia, to sobie je tak lurowal az wkoncu wyszlo
13:37 You advanced in Orshabaal luring only with manapotions on 26lvl.

niezly ziomek, no i jescze ten pacc na pol roku, kurde szkoda ze ten delete, bo nadal moglby udawac, ze nie jest polakiem ;/

Couranger
24-12-2007, 02:58
Co do orsha, wystarczy utani gran hur, time ring, utamo vita, chodzić na skos i się manasować ;) W takim wypadku Orsh może jedynie uderzyć z GFB lub jeśli mu się poszczęści z GEB'a.

EOT

tak tak a ja bloczylem na 13 lvlu morgarotha , takie bzdury piszesz ze szok , na skos chodzic i sie manasowac ? BUHAHAHAHHA trudno sie wymanasowac skoro orshabaal wali z gfb po 800 lub wiecej ... ACH TE OTSY :baby:

Rev'ico
24-12-2007, 08:59

EOT

JESTES KRETYNEM N/C;(

Gogar
24-12-2007, 13:13
JESTES KRETYNEM N/C;(

BUhahahaa to nie ja nie wiedziałem, że KH ma chary wylogowane na d lair : D: DDD

Nie chcecie to nie wierzcie, wiem swoje ; )

Bartas15
24-12-2007, 13:17
Wesołych Świąt.

Couranger
24-12-2007, 16:03
BUhahahaa to nie ja nie wiedziałem, że KH ma chary wylogowane na d lair : D: DDD

Nie chcecie to nie wierzcie, wiem swoje ; )

Za duzo na otsach sie nagrales taka jest prawda .

Goldzio
24-12-2007, 16:27
Wesołych Świąt.

Tobie i innym Wesołych Świąt !

Ok'rzes
24-12-2007, 20:12
Elo i także życzę wesołych... i na pewien czas skończyć walki między sobą ;) pobotujcie troche. Odetchnijcie od wspólnej rywalizacji na poziomie podstawówki ;) elo!. :D

saia
24-12-2007, 23:52
Goldzio , no wiem nie uczyli w przedszkolu ale pozniej to tak , jesli sam nie potrafisz dojsc do tego to CI wyjasnie gdzie jest zrodlo owego "idiotyzmu"

1-w pytaniu czemu mowi Wezu w drugiej osobie , hmm dla mnie to normalne ze jak sie z kims rozmawia to mowi sie w drugiej osobie no chyba ze jest sie w wojsku tam np mozesz mowic "moze pan general(czy ktostam)chcialby sie napic herbaty" czy cos w ten desen
2-powiedz mi gdzie Wezu stwierdzil ze wstydzi sie byc polakiem? a nawet jesli sie wstydzi to jego sprawa nie Twoja , ja np. nie wstydze sie bycia polakiem ale tego ze tyle kretynow jest polakami
3-solstad costam czy jak Ty to ujoles , mialo byc smieszne rozumiem , nie wyszlo trudno , przepraszam dowidzenia =P
a jesli mam uzasadnic o co "prosiles" to uwazam ze jest to glupie bo czy to ze ktos sie zadaje z jakimis obcokrajowcami to odrazu musi do ich grupy spolecznej nalezec? jesli tak to powiedz mi gdzie by ktos mieszkal jesli jest polakiem a zadaje sie z niemcem/szwedem/hiszpanem? el krakusen stadt???(krakow)

Dres =P chodzilo mi o wypowiedz o mozgach

Goldzio
25-12-2007, 12:35
Goldzio , no wiem nie uczyli w przedszkolu ale pozniej to tak , jesli sam nie potrafisz dojsc do tego to CI wyjasnie gdzie jest zrodlo owego "idiotyzmu"

1-w pytaniu czemu mowi Wezu w drugiej osobie , hmm dla mnie to normalne ze jak sie z kims rozmawia to mowi sie w drugiej osobie no chyba ze jest sie w wojsku tam np mozesz mowic "moze pan general(czy ktostam)chcialby sie napic herbaty" czy cos w ten desen
2-powiedz mi gdzie Wezu stwierdzil ze wstydzi sie byc polakiem? a nawet jesli sie wstydzi to jego sprawa nie Twoja , ja np. nie wstydze sie bycia polakiem ale tego ze tyle kretynow jest polakami
3-solstad costam czy jak Ty to ujoles , mialo byc smieszne rozumiem , nie wyszlo trudno , przepraszam dowidzenia =P
a jesli mam uzasadnic o co "prosiles" to uwazam ze jest to glupie bo czy to ze ktos sie zadaje z jakimis obcokrajowcami to odrazu musi do ich grupy spolecznej nalezec? jesli tak to powiedz mi gdzie by ktos mieszkal jesli jest polakiem a zadaje sie z niemcem/szwedem/hiszpanem? el krakusen stadt???(krakow)

Dres =P chodzilo mi o wypowiedz o mozgach

1) Czemu mowi Wy a nie My ? Z tego wnioskuje ze wstydzi sie byc Polakiem...
2) j.w. Jesli sie wstydzi to masz racje to jego sprawa wiec milcz jak do mnie mowisz...
3)Wybacz mi przepraszam, jutro przyjade z TVNem i przywioze kwiaty ;(
Pisze sie ujAles... Po pytajniku zaczynamy wielka litera, a Polak pisze sie WIELKA litera, na koncu zdania stawia sie kropke.

@Wezu: Marnego adwokata masz...

saia
25-12-2007, 16:47
Goldzio prosze Cie nie ucz mnie ortografii bo od tego jest szkola , wiesz co to szkola?

a jesli juz sie tak czepiasz to sam pisz wszystko idealnie "mowi" jesli chcesz pisac poprawnie to pisz "mówi" na tej samej zasadzie ja pisze bez interpunkcji i wielkich liter(jedyne wielkie litery to "Tobie" "Ci" jako zwroty grzecznosciowe....

i nie wiem gdzie Ty sie uczyles ze jak sie pisze "Wy" a nie "My" to odrazu ktos sie wstydzi , hmm czyli jesli ja mowie do Ciebie teraz to sie wstydze (hmm nie wiem czego ale czegos napewno wedlug Twojego toku myslenia)

co do punktu drugiego , jesli punkt pierwszy jest nieprawdziwy to drugi tez =P
a uwazam ze pisanie w drugiej osobie nie jest dowodem

punkt-kwiatow nie przyjmuje , troche pedalskie nie uwazasz? ale moze Tobie to pasuje =P

a na koniec , nie jestem niczyim adwokatem , jesli nie zauwazyles(co pewnie jest trudne przy Twej inteligensji) to ja dyskutuje(jesli to tak mozna nazwac) na temat braku sensu Twoich wypowiedzi a nie tego co robi Wezu

jakby to podsumowac? zal.pl.swe.br.sp.com.net.org :P

Gogar
25-12-2007, 18:08
Za duzo na otsach sie nagrales taka jest prawda .

Napisałem, nie musicie wierzyć. Gdy Orshabaal został stworzony nie był dopracowany tak, jak teraz. A wydarzenia, o których wspomniałem działy się po update 7.6, orsh był słabszy, a sorcowie mieli większą niż teraz moc. Ale co tam, Wy wszystko wiecie najlepiej, chociaż wcale przy tym nie byliście ;]

Goldzio
25-12-2007, 19:22
@saia

Zdziwilbys sie...

Posiadam angielskiego Windowsa wiec pozwolisz, ze nie bede wklejal za kazdym razem polskich znakow ok ? Dzieki.

Gdzie sie uczylem ? Pewnie w szkole. Tak to byla szkola. Blednie rozumujesz, jesli piszesz: Wy (tutaj Polacy) to logicznym jest ze sie do tej grupy nie zaliczasz racja ?

A ja uwazam, ze pisanie w 2 osobie jest dowodem. Oczywiscie masz prawo do swojej opinii.

Uwazasz, ze wreczenie kwiatow w ramach przeprosin jest "pedalskie" ? Hmm... Partnerce zyciowej tez nie bedziesz przynosil kwiatow bo to "pedalskie" ?

Brak inteligencji... Chcialbym zebys pomyslal, ze za kablem siedzi osoba starsza od Ciebie i moze warto byloby ja uszanowac chocby z uwagi na wiek ?

Gratuluje podsumowania... Nie uwazasz, ze slowko tak szeroko przyjete w slangu internetowym jak "zal" jest oznaka dzieci spod znaku czerwono pomaranczowej wstazki ?

Wesolych Swiat i troszke innego spojrzenia na swiat Ci zycze. Moze jak odsuniesz dlon od nosa to zobaczysz nie tylko skore, ale tez cale palce lub paznokcie ? (mam nadzieje, ze nadarzasz za metafora ?)

EDIT: Sadze, ze w tym jakze glebokim adresie internetowym sp oznacza Hiszpanie ? A nie powinno byc es ?

Ravuse
26-12-2007, 01:45
Sytuacja na Berylii przedstawia sie tak ze zadna ze stron mnie nie kocha ... pomoze mi ktos wywolac wojne ktora wykopie obie strony z serva? ;(

Spoon
26-12-2007, 02:05
@saiaGdzie sie uczylem ? Pewnie w szkole. Tak to byla szkola. Blednie rozumujesz, jesli piszesz: Wy (tutaj Polacy) to logicznym jest ze sie do tej grupy nie zaliczasz racja ?

Koleś... jesteś idiotą. Posłuchaj jakiegoś orędzia, czy przemówienia czasem i wtedy się wypowiadaj.

Polacy to taki specyficzny naród, że gdy ma dobrze, to drze koty ze sobą nawzajem. Kiedy jednak jest źle- Polacy potrafią walczyć jeden za drugiego. W świecie tibijskim jednak nawet ta nasza przywara zaczyna zanikać i Polak Polakowi wilkiem się staje...

BTW: w tej grze próg wiekowy powinien wynosić PRZYNAJMNIEJ 14 lat + test z pisowni polskiej + test inteligencji xD

Rev'ico
26-12-2007, 04:00
Napisałem, nie musicie wierzyć. Gdy Orshabaal został stworzony nie był dopracowany tak, jak teraz. A wydarzenia, o których wspomniałem działy się po update 7.6, orsh był słabszy, a sorcowie mieli większą niż teraz moc. Ale co tam, Wy wszystko wiecie najlepiej, chociaż wcale przy tym nie byliście ;]

ty wsistko najlepiej wiesh ale jestesh MEGA SUPER ODLOTOWY!!8o

Gogar
26-12-2007, 05:46
ty wsistko najlepiej wiesh ale jestesh MEGA SUPER ODLOTOWY!!8o

O tak ;o Właśnie tak, masz mnie.
Boże, żal mi takich rewików jak Ty. Gdyby nie to, że Jemioła łasi się do wszystkich hlvl, to bym miał przyjemność Cię nie poznać.

Etan Marth
26-12-2007, 09:32
O tak ;o Właśnie tak, masz mnie.
Boże, żal mi takich rewików jak Ty. Gdyby nie to, że Jemioła łasi się do wszystkich hlvl, to bym miał przyjemność Cię nie poznać.

ziomek, zaczynasz co pier***lic ze 26lvl potrafi lurowac orsha tylko sie manasujac i przy tym nie padac, a pozniej sie dziwisz, ze wszyscy sie z ciebie smieja?... jak gralem na otsach rpg, to tam orshe tez nie walily takiego combo jak na rl tibii, wiec pewnie cos ci sie przysnilo, moze grales za duzo i juz ci sie ots z tibia miesza

Goldzio
26-12-2007, 12:00
Koleś... jesteś idiotą. Posłuchaj jakiegoś orędzia, czy przemówienia czasem i wtedy się wypowiadaj.

Polacy to taki specyficzny naród, że gdy ma dobrze, to drze koty ze sobą nawzajem. Kiedy jednak jest źle- Polacy potrafią walczyć jeden za drugiego. W świecie tibijskim jednak nawet ta nasza przywara zaczyna zanikać i Polak Polakowi wilkiem się staje...

BTW: w tej grze próg wiekowy powinien wynosić PRZYNAJMNIEJ 14 lat + test z pisowni polskiej + test inteligencji xD

Spoon powiedz mi z laski swojej dlaczego mnie obrazasz ? Polacy potrafia walczyc jeden za drugiego ? Nie rozsmieszaj mnie, moze i walczyc beda ale tak szybko jak sie zbiora tak szybko sie rozejda bo pokloca sie o chocby 10min dluzej na spawnie... Co do progu wiekowego to niestety ale wbrew Twoim oczekiwaniom spelnilbym ten i 2 inne warunki... Nie wiem skad taka zlosc po wyrazeniu swojej opinii ? Oczywiscie masz prawo wyrazic swoje zdanie, ale prosze moze bez emocji ?

A tak BTW: Widze, ze przejales nawyki od kolegi saia, nie umiesz uzasadnic swojego zdania ze jestem "idiota"

Wesolych Swiat.

Kuba_Lol
26-12-2007, 13:06
Jak patrze na to forum to widze tylko jedna rzecz....
schodzimy na psy chlopaki, poprostu nie da sie tego czytac : S

ps. @Ravuse:
no coz, zycze Ci powodzenia w walczeniu vs 150 osob : o

Exodus
26-12-2007, 13:25
@Gogar
HAHAHAHHAHAHA, dzięki Tobie poprawił mi się humor z samego rana :)

saia
26-12-2007, 13:33
Goldzio , byla pomylka z tym sp , mozliwe nie znam w kazdym raize mysle ze sam jezyk znam o wiele lepiej niz Ty "igual no me has entendido bien" =P
nie ma sensu sie licytowac kto wiecej umie bo probujesz sprowadzic rozmowe na tor taki ze "saia jest glupi a goldzio madry" sluchaj ja jakims asem nie jestem wiec mozliwe ze bedziesz madrzejszy
jednak patrzac na to co piszesz mam wrazenie ze czytajac moje posty jestes pijany
mowilem o wreczanu kwiatow przez chlopaka chlopakowi
zwrot "Wy" o ile dobrze zrozumialem byl skierowany do polakow ktorzy zlaczyli sie z hiszpanami wiec wyjasnij mi czemu mowiac "Wy"
musi od razu sugerowac ze mowi to wszystkich polakow? mowi tylko do grupy
"zal" hmm , pewnie nie czytasz focusa no bo co to sa takie pisma naukowe no nie?
w numerze z przed paru miesiecy bylo pisane na temat "kiczu" i jakbys to przeczytal to bys zauwazyl ze czasem cos kiczowatego mozna w danym kontekscie przedstawic jako smieszne etc

tak na koniec , proponuje ze jesli chcesz dalej sie klocic to na prywatnych wiadomosciach , nie zasmiecajac tego forum

ps. nie wiem czy to do mnie ale.... wesolych swiat ;)

Gogar
26-12-2007, 14:03
ziomek, zaczynasz co pier***lic ze 26lvl potrafi lurowac orsha tylko sie manasujac i przy tym nie padac, a pozniej sie dziwisz, ze wszyscy sie z ciebie smieja?... jak gralem na otsach rpg, to tam orshe tez nie walily takiego combo jak na rl tibii, wiec pewnie cos ci sie przysnilo, moze grales za duzo i juz ci sie ots z tibia miesza

Nie dziwię się, bo możecie nie wierzyć, ale ja przy tym byłem, więc "Sorry Winnetou" ;]

Spoon
26-12-2007, 14:10
Saia: chodziło mi o kwestię mówienia "Wy", co w Twoim przekonaniu wyklucza mówcę z grona adresatów swojej wypowiedzi. Skumaj, że można mówić Wy (najnormalniejszy w świecie zwrot...) i pozostać w grupie osób, do których się zwraca.

Nie twierdzę, że tych wymagań byś nie spełnił i nie były one skierowane do Ciebie.

Chcesz przykładów, iż Polacy potrafią walczyć wspólnie? Otwórz podręcznik od historii. :)

Lubie_orzechy
26-12-2007, 14:37
1) Czemu mowi Wy a nie My ? Z tego wnioskuje ze wstydzi sie byc Polakiem...
2) j.w. Jesli sie wstydzi to masz racje to jego sprawa wiec milcz jak do mnie mowisz...
3)Wybacz mi przepraszam, jutro przyjade z TVNem i przywioze kwiaty ;(
Pisze sie ujAles... Po pytajniku zaczynamy wielka litera, a Polak pisze sie WIELKA litera, na koncu zdania stawia sie kropke.

@Wezu: Marnego adwokata masz...

Tu coś było napisane, ale ŻAL sie wypowiadać tyle powiem.
Post do delete.

Lubie_orzechy
26-12-2007, 14:46

OD RAZU MOWIE ZE W WIEKSZOSCI WYRAZOW NIE UZYWAM POLSKICH LITER (nie chce mi sie i tyle) WIEC JESLI JESTES DEBILEM, NIE CZYTAJ TEGO POSTU

Masz rację ale jest ździebko inaczej...

W Tibii ida polacy kogos przysłowiowo "upierdolić" na spawnie. Akcja sie udaje cel "umiera". A polacy sie cieszą słuchac tylko "HAHA" xD
Wracając ze spawna jakiś Polak przypomina sobie ze jest Polakiem i bije drugiego Polaka, NO BO PO CO NIE? Mówie tu o niektórych Polakach z Serva Berylia, przez ktorych zostalem wyjebany... Polak przez Polaka?
Berylia to Berylia, Niewielu Polaków ma ode mnie SZACUN: Rev'ico jest jednym z nich.

Pozdro KOCHAJMY SIE, PEACE & LOVE, SEX I ŚWIĘTA XD

CZEKAM NA WRZUTY NA MNIE, PRZECIEZ JESTEM POLAKIEM WYJEBANYM PRZEZ POLAKA !

/Herr Gott

Rev'ico
26-12-2007, 14:56
Masz rację ale jest ździebko inaczej...

W Tibii ida polacy kogos przysłowiowo "upierdolić" na spawnie. Akcja sie udaje cel "umiera". A polacy sie cieszą słuchac tylko "HAHA" xD
Wracając ze spawna jakiś Polak przypomina sobie ze jest Polakiem i bije drugiego Polaka, NO BO PO CO NIE? Mówie tu o niektórych Polakach z Serva Berylia, przez ktorych zostalem wyjebany... Polak przez Polaka?
Berylia to Berylia, Niewielu Polaków ma ode mnie SZACUN: Rev'ico jest jednym z nich.

Pozdro KOCHAJMY SIE, PEACE & LOVE, SEX I ŚWIĘTA XD

CZEKAM NA WRZUTY NA MNIE, PRZECIEZ JESTEM POLAKIEM WYJEBANYM PRZEZ POLAKA !

/Herr Gott

heh no dla mnie chodzi o to zeby byc lojalnym do swojej ekipy , nie wazne czy trzymasz sie z br czy swe czy pakistanem , jesli sie zrzyles z jakas ekipa i trzymasz sie z nimi do konca niezwazajac na to czy wygrywasz czy przegrywasz to za to SZACUN.

Pozdro elo pincet

ABOUT "goldzio" ja tez uwazam ze jestes idiota i tego niechce mi sie uzasadniac ale skoro juz 3? osoby i wiecej(?) tak uwaza to chyba cos w tym jest hyyymmm?

Goldzio
26-12-2007, 17:58
Goldzio , byla pomylka z tym sp , mozliwe nie znam w kazdym raize mysle ze sam jezyk znam o wiele lepiej niz Ty "igual no me has entendido bien" =P
nie ma sensu sie licytowac kto wiecej umie bo probujesz sprowadzic rozmowe na tor taki ze "saia jest glupi a goldzio madry" sluchaj ja jakims asem nie jestem wiec mozliwe ze bedziesz madrzejszy
jednak patrzac na to co piszesz mam wrazenie ze czytajac moje posty jestes pijany
mowilem o wreczanu kwiatow przez chlopaka chlopakowi
zwrot "Wy" o ile dobrze zrozumialem byl skierowany do polakow ktorzy zlaczyli sie z hiszpanami wiec wyjasnij mi czemu mowiac "Wy"
musi od razu sugerowac ze mowi to wszystkich polakow? mowi tylko do grupy
"zal" hmm , pewnie nie czytasz focusa no bo co to sa takie pisma naukowe no nie?
w numerze z przed paru miesiecy bylo pisane na temat "kiczu" i jakbys to przeczytal to bys zauwazyl ze czasem cos kiczowatego mozna w danym kontekscie przedstawic jako smieszne etc

tak na koniec , proponuje ze jesli chcesz dalej sie klocic to na prywatnych wiadomosciach , nie zasmiecajac tego forum

ps. nie wiem czy to do mnie ale.... wesolych swiat ;)

Mysle ze tak, ale po co sie licytowac ? W moich wypowiedziach nie mam na celu nikogo obrazic tylko chce przedstawic swoje zdanie w temacie. Widze, ze motyw z kwiatami zle zrozumialem, trudno jestem tylko czlowiekiem :).

Jesli chodzi o zwrot "Wy" to nie myslalem ze zwrot "polaczki" rozni sie od zwrotu "Polacy".

Nie focusa nie czytam, a co do kiczu to sie zgodze, choc wyczytywanie na kazdym podforum zal rzal etc. (blad celowy jakby ktos sie czepial) powoduje strzykanie w kosciach i zalamywanie rak.

Nie mialem zamiaru sie klocic, ale wyszlo co wyszlo, mam nadzieje ze sobie wyjasnilismy niektore kwestie :)

@Orzech: Czy moglbys jasniej bo tak jakby nie zalapalem tresci Twojego posta... Przepraszam ze nie jestem dosc pojetny.

@Rev'ico: Wybacz ze sie czepiam, ale zalezaloby mi na tym zebys uzasadnil. Ja tez moge Ci nawtykac od najgorszych ot tak - dla zasady :)

Wesolych Swiat

R3T
26-12-2007, 18:08
Noscie ze soba paralyze rune, jinot mial z was taka bk ze chuj xD

Lubie_orzechy
26-12-2007, 21:50
Mysle ze tak, ale po co sie licytowac ? W moich wypowiedziach nie mam na celu nikogo obrazic tylko chce przedstawic swoje zdanie w temacie. Widze, ze motyw z kwiatami zle zrozumialem, trudno jestem tylko czlowiekiem :).

Jesli chodzi o zwrot "Wy" to nie myslalem ze zwrot "polaczki" rozni sie od zwrotu "Polacy".

Nie focusa nie czytam, a co do kiczu to sie zgodze, choc wyczytywanie na kazdym podforum zal rzal etc. (blad celowy jakby ktos sie czepial) powoduje strzykanie w kosciach i zalamywanie rak.

Nie mialem zamiaru sie klocic, ale wyszlo co wyszlo, mam nadzieje ze sobie wyjasnilismy niektore kwestie :)

@Orzech: Czy moglbys jasniej bo tak jakby nie zalapalem tresci Twojego posta... Przepraszam ze nie jestem dosc pojetny.

@Rev'ico: Wybacz ze sie czepiam, ale zalezaloby mi na tym zebys uzasadnil. Ja tez moge Ci nawtykac od najgorszych ot tak - dla zasady :)

Wesolych Swiat

Potwierdzenie xDDD

Wezu_aka_Polc
26-12-2007, 22:08
@Goldzio

Widze ze ciezko Ci to zrozumiec, ale nie dziwie sie, czytajac Twoje posty nie moge sie duzo spodziewac...

Mimo wszystko wytlumacze Ci to, a wiec:

Pisalem "Wy" zwracajac sie do Polakow, mimo ze sam jestem Polakiem, poniewaz zwracalem sie do nich podajac konkretna sytuacje, w ktorej ja jako Polak nie uczestniczylem, wiec nie moglem napisac "MY" bo wtedy wlaczalbym siebie do czegos w czym nie uczestniczylem.

Mam nadzieje, ze tym razem wyrazilem sie jasno.

Aha, jeszcze jedno, widze ze dazysz do tego zebym sie przyznal do jednej rzeczy, a wiec zrobie Ci ta przyjemnosc. TAK, wstydze sie bycie Polakiem w tibii, wszystko dzieki ludziom takim jak Ty, zadowolony?

//Wezu.

Etan Marth
26-12-2007, 22:29
WEzu, ja sie wstydze tylko wtedy, jak chce cos sprzedac i po krotszej kowersacji slysze "pl?", zawsze piszę nie, wiec tu sie z toba zgodze ;p

Goldzio
26-12-2007, 23:48
@Orzech:

Nick okresla zawartosc czaszki ? Wiesz co to jest sarkazm ?

@Wezu:

Wybacz, ale nie znajac Waszego pr0 el0 imba slangu nie widzialem ze "polaczki" to polacy trzymajacy jedna badz druga strone, ale powinienes to wiedziec gdyz czytales moje posty...

Co do ostatniego akapitu wypowiedzi: Do niczego nie daze, bo szczerze nieobchodzi mnie to czy sie przyznajesz do bycia Polakiem w Tibii i poza nia, wlasciwie wnioskujac z tej dyskusji to zaluje, ze poruszylem ten temat :)

A i jeszcze jedno.

wszystko dzieki ludziom takim jak Ty, zadowolony?

Hmmm nie. Podobnie jak koledzy wyzej nie uzasadniasz swojej odpowiedzi :) Chcialbym wiedziec do kogo mnie przyrownujesz :confused:

krzysiek033
27-12-2007, 00:16
WEzu, ja sie wstydze tylko wtedy, jak chce cos sprzedac i po krotszej kowersacji slysze "pl?", zawsze piszę nie, wiec tu sie z toba zgodze ;p

I wstydzisz sie ze nikt na servie niema pojecia kto ty jestes. Tak np Wezu czy rev'ico to nie maja takich problemow bo kazdy wie ze sa polakami.

Ja sadze ze lepiej zeby sie taki zapytal czy jestes PL i mowil w swoim jezyku niz zeby zaczol kaleczyc angielski i wtracal jakis espanolskie slowka. Albo wogole zaczynal konwersacje po hiszpansku i po 5 zdaniach dopiero zapytal "espanol?".

whoos
27-12-2007, 00:18
dawno tu byłem więc miałem małe zaległości w czytaniu na bieżąco, cofnąłem się o 4 strony i co widzę, jedna strona na temat walk, 3 strony obrzucania sie mięsem i błotem... (co kto lubi)

aż nie chce się tego czytać, zrozumcie że ludzi chooj obchodzi co sądzicie na swój temat, pokłóćcie się na privie albo w grze będzie mniej spamu do czytania ;]

@topic - dziś falorth padł, a później ponte od BD... i co, wyszli na open najpierw na piramidę ze sklepikami, później na pustynię, zalogowało się pół COD, było już was wtedy chyba 2x więcej niż BD... i co? staliście jak cipki w pz na piramidach... czy wy się tak boicie open z nimi jak nie ma was 4x więcej czy co? jak ktoś powie że COD wygrało wojne po tym co dziś zobaczyłem to nadaje mu tytuł głównego idioty tego forum ;]

wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku :*

Ravuse
27-12-2007, 00:47
Jak patrze na to forum to widze tylko jedna rzecz....
schodzimy na psy chlopaki, poprostu nie da sie tego czytac : S

ps. @Ravuse:
no coz, zycze Ci powodzenia w walczeniu vs 150 osob : o

5 ... 150, co za roznica?

Etan Marth
27-12-2007, 09:33
@topic - dziś falorth padł, a później ponte od BD... i co, wyszli na open najpierw na piramidę ze sklepikami, później na pustynię, zalogowało się pół COD, było już was wtedy chyba 2x więcej niż BD... i co? staliście jak cipki w pz na piramidach... czy wy się tak boicie open z nimi jak nie ma was 4x więcej czy co? jak ktoś powie że COD wygrało wojne po tym co dziś zobaczyłem to nadaje mu tytuł głównego idioty tego forum ;]

wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku :*

Szkoda ze oni mieli 10 magow + jeszcze combo NG, gdzie my mielismy 2 magow, sorry, ale juz starami sie uczyc na bledach i nie wyskakiwac samymi knightami na battle, tym bardziej jak jescze teraz nawzajem mozna sie leczyc bardzo slabo

@ktos tam
Ci, ktorzy powinni wiedziec, ze jestem polakiem to wiedza, a na tym, zeby byc rozpoznawanym wszedzie jakos mi nie zalezy, wystarczy mi spam od kolegow kolegow kolegow, ktorych niby kiedys na rl poznalem
@Edit, doczytalem co ty napisales

Kiedy ja napisalem, ze sie wstydze bycia nierozpoznawanym? tak jak jest bardzo mi odpowiada i raczej wolalbym tego nie zmieniac

R3T
27-12-2007, 10:15
I wstydzisz sie ze nikt na servie niema pojecia kto ty jestes. Tak np Wezu czy rev'ico to nie maja takich problemow bo kazdy wie ze sa polakami.

Ja sadze ze lepiej zeby sie taki zapytal czy jestes PL i mowil w swoim jezyku niz zeby zaczol kaleczyc angielski i wtracal jakis espanolskie slowka. Albo wogole zaczynal konwersacje po hiszpansku i po 5 zdaniach dopiero zapytal "espanol?".

Widocznie ma lepsze rzeczy do roboty niz zabijanie pixelowych potworkow

... No i on moze grac na berylii wy nie :p

whoos
27-12-2007, 14:15
@etan wymień mi tych 10+ magów prosze a później powiedz czy to combo ma takie znaczenie w ym miejscu gdzie się najpierw ustawili czyli przy sklepikach

i to ich combo czoraj wynosiło około 1-1,5k ponieważ aga podeszła pod nich, włączyła utamo i przetestowali na niej combo i wyszło że mają na niej 1,1k, chyba skacząc po schodkach takie combo by nie starczyło nawet na 100kina a co dopiero na pharamoxa czy aquariusa...

ta akcja pokazała że wciąż mają siłę i jeżeli się dobrze będą organizować to będą was nękać sneakami w nieskończoność

saia
27-12-2007, 23:31
@Goldzio , hmm no w sumie klotnia wyszla :P
obaj troche przesadzilismy ale tak bywa =P
wracajac jeszcze do pierwszego postu Twojego , wedlug mnie poprostu zbyt surowo oceniles ta wypowiedz i nie obiektywnie :P

@Spoon , wez mi powiedz po ludzku o co Ci chodzi bo nie bardzo Cie zrozumialem xd
odnosze wrazenie jakbys cytowal co innego i komentowal co innego

Etan Marth
28-12-2007, 00:35
Oo Godhawk i Sparkin sie zlozyli na nasze gfb combo \o/

i paru innych od nich padlo xd

Goldzio
28-12-2007, 09:04
@Goldzio , hmm no w sumie klotnia wyszla :P
obaj troche przesadzilismy ale tak bywa =P
wracajac jeszcze do pierwszego postu Twojego , wedlug mnie poprostu zbyt surowo oceniles ta wypowiedz i nie obiektywnie :P

Wyniklo to z mojej niewiedzy o slangu uzywanym na Berylii, coz... jestem tylko czlowiekiem :) EOT

R3T
29-12-2007, 14:31
Rev ciota przegrywa i goes neutral auheaeuhaeae

Rev'ico
31-12-2007, 14:08
/\ idiota... zobacz co sie dzieje na berylia i niemow ze jak przegrywam to ide na neutral LOL widac ze niewiesz co sie dzieje na servie, zal mi takich jak ty.

GO DIE NOOB.:baby:

Goldzio
31-12-2007, 15:09
/\ idiota... zobacz co sie dzieje na berylia i niemow ze jak przegrywam to ide na neutral LOL widac ze niewiesz co sie dzieje na servie, zal mi takich jak ty.

Czytajac Twoje wypowiedzi zastanawiam sie:

1) Czy znasz znaczenie slowa noob ?
2) Czy w kazdym poscie musisz kogos obrazic ?

Szczesliwego Nowego

R3T
31-12-2007, 15:38

Mysl sobie co chcesz, dla mnie jestes jebany cziken

sefuaa
31-12-2007, 16:51
Mysl sobie co chcesz, dla mnie jestes jebany cziken

A ty dla mnie jesteś jebanym przydupasem, nigdy nic nie zrobiłeś wojne znasz z filmików a się mądrzysz na thori do lastbackstabb sie wkreciłeś i kozaka grasz. Udajesz jakiegoś polaka z Londynu a mieszkasz we wsi pod Gdańskiem.

saia
31-12-2007, 17:08
word ? :confused:
yeah , word

R3T
31-12-2007, 19:03
A ty dla mnie jesteś jebanym przydupasem, nigdy nic nie zrobiłeś wojne znasz z filmików a się mądrzysz na thori do lastbackstabb sie wkreciłeś i kozaka grasz. Udajesz jakiegoś polaka z Londynu a mieszkasz we wsi pod Gdańskiem.
Kazdy kiedys zaczyna, i skad wiesz gdzie mieszkam

Na twoim miejscu bym wogole sie nie odzywal waszi X) robcie dalej masslogi sobie

Goldzio
01-01-2008, 01:48
Gz CoD Abusowanie spawnow pekowanie/atakowanie aby tylko dostac spawn 1szymi 2gimi 10tymi charami ale zawsze. This is better Berylia ?

Natah
01-01-2008, 13:31
co powiecie o takiej bogatej death liście tego pana
Name: Alicus of dark
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 110
Dec 31 2007, 01:28:52 CET Killed at Level 113 by Clodachu
Dec 30 2007, 18:14:15 CET Killed at Level 114 by Matanix
and by Soena
Dec 18 2007, 22:27:21 CET Killed at Level 113 by Matanix
and by Chasii
Dec 17 2007, 23:51:02 CET Killed at Level 115 by Vastiq
and by Appetizer
Dec 17 2007, 23:00:10 CET Killed at Level 116 by Raffu
and by Hodain
Dec 02 2007, 23:08:30 CET Killed at Level 119 by Elmo Daywalker
and by Soena
Dec 02 2007, 23:05:48 CET Killed at Level 122 by Soena
Dec 02 2007, 23:05:17 CET Killed at Level 125 by Jonzz
and by Galaksyus
Dec 02 2007, 23:05:03 CET Killed at Level 128 by Mytsubi
and by Soena
Dec 02 2007, 23:04:11 CET Killed at Level 131 by Soena
and by Mytsubi
Dec 02 2007, 23:03:51 CET Killed at Level 134 by Galaksyus
and by Mytsubi
Dec 02 2007, 23:03:08 CET Killed at Level 137 by Soena
Dec 02 2007, 23:02:16 CET Killed at Level 141 by Dark Leggian
Dec 02 2007, 23:00:34 CET Died at Level 144 by fire
and by Dark Leggian
Dec 02 2007, 23:00:18 CET Killed at Level 147 by Dark Leggian
and by fire
Dec 02 2007, 23:00:04 CET Killed at Level 151 by Dark Leggian
Dec 02 2007, 20:57:56 CET Killed at Level 152 by Nephino
and by Zavil

Ravuse
01-01-2008, 13:33
co powiecie o takiej bogatej death liście tego pana
Name: Alicus of dark
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 110
Dec 31 2007, 01:28:52 CET Killed at Level 113 by Clodachu
Dec 30 2007, 18:14:15 CET Killed at Level 114 by Matanix
and by Soena
Dec 18 2007, 22:27:21 CET Killed at Level 113 by Matanix
and by Chasii
Dec 17 2007, 23:51:02 CET Killed at Level 115 by Vastiq
and by Appetizer
Dec 17 2007, 23:00:10 CET Killed at Level 116 by Raffu
and by Hodain
Dec 02 2007, 23:08:30 CET Killed at Level 119 by Elmo Daywalker
and by Soena
Dec 02 2007, 23:05:48 CET Killed at Level 122 by Soena
Dec 02 2007, 23:05:17 CET Killed at Level 125 by Jonzz
and by Galaksyus
Dec 02 2007, 23:05:03 CET Killed at Level 128 by Mytsubi
and by Soena
Dec 02 2007, 23:04:11 CET Killed at Level 131 by Soena
and by Mytsubi
Dec 02 2007, 23:03:51 CET Killed at Level 134 by Galaksyus
and by Mytsubi
Dec 02 2007, 23:03:08 CET Killed at Level 137 by Soena
Dec 02 2007, 23:02:16 CET Killed at Level 141 by Dark Leggian
Dec 02 2007, 23:00:34 CET Died at Level 144 by fire
and by Dark Leggian
Dec 02 2007, 23:00:18 CET Killed at Level 147 by Dark Leggian
and by fire
Dec 02 2007, 23:00:04 CET Killed at Level 151 by Dark Leggian
Dec 02 2007, 20:57:56 CET Killed at Level 152 by Nephino
and by Zavil

Ze obie strony wykorzystujace proces "rookowania"/"hackowania" tylko po to zeby wygrac wojne pokazuja jak bardzo popierdoleni i zalosni sa.

Kanion
01-01-2008, 13:57
Ze obie strony wykorzystujace proces "rookowania"/"hackowania" tylko po to zeby wygrac wojne pokazuja jak bardzo popierdoleni i zalosni sa.

tak wogole to ten caly Alicus of dark sam sie tak zjechal z levelem jak sie wkurzyl, wiec nie gadaj ze go ktos shackowal.

Wezcie ludzie sie ogarnijcie, zachowujecie sie jak dzieci neostrady, potraficie tylko toczyc batalie na internecie i lansowac sie na forum? żenada.

Etan Marth
01-01-2008, 15:25
Gz CoD Abusowanie spawnow pekowanie/atakowanie aby tylko dostac spawn 1szymi 2gimi 10tymi charami ale zawsze. This is better Berylia ?

Nikt nie mowil ze bedzie latwo, nikt nie mowil ze bedziesz mial to...

Przepraszam, ale my, zeby wygrac ta wojne nie rozpowszechnialismy hasla "Better berylia" tylko dlatego, zeby dolaczyli do nas inni gracze...

Goldzio
01-01-2008, 17:44
Nikt nie mowil ze bedzie latwo, nikt nie mowil ze bedziesz mial to...

Przepraszam, ale my, zeby wygrac ta wojne nie rozpowszechnialismy hasla "Better berylia" tylko dlatego, zeby dolaczyli do nas inni gracze...

Pewnie niebawem zaszczycicie nas zasadami do ktorych bedziecie zobowiazywac ludzi, a ktorych nie bedziecie przestrzegac. Chyba ze jedna z nich bedzie: "Gracz expiacy na spawnie ma obowiazek ustapic miejsca graczowi CoDu lub "klanu naszych noobcharow" dla dobra Berylii ludowej" >.<

Dethmar
01-01-2008, 19:08
Pewnie niebawem zaszczycicie nas zasadami do ktorych bedziecie zobowiazywac ludzi, a ktorych nie bedziecie przestrzegac. Chyba ze jedna z nich bedzie: "Gracz expiacy na spawnie ma obowiazek ustapic miejsca graczowi CoDu lub "klanu naszych noobcharow" dla dobra Berylii ludowej" >.<

Tak to prawda

=)

@Rev'ico

Jak cie Malhira gonilem to pisales "I pay, I pay"
NIestety ten idiota Satamo sie wpierdolil, i dalismy spokoj, alepamietaj ze bedziesz musial zaplacic za blessy Kattace.

Od tego roku zacznie sie wojna, ostatnio dostalismy troche w dupsko ale mielismy malo osob wszyscy zajeli sie sylwestrem, zobaczymy jak to bedzie podczas roku szkolnego.

=]

Rev'ico
01-01-2008, 21:13
Tak to prawda

=)

@Rev'ico

Jak cie Malhira gonilem to pisales "I pay, I pay"
NIestety ten idiota Satamo sie wpierdolil, i dalismy spokoj, alepamietaj ze bedziesz musial zaplacic za blessy Kattace.

Od tego roku zacznie sie wojna, ostatnio dostalismy troche w dupsko ale mielismy malo osob wszyscy zajeli sie sylwestrem, zobaczymy jak to bedzie podczas roku szkolnego.

=]

Tak wiem ze pisalem "i pay" ale wy "spryciaze" chyba powinniscie wiedziec ze nie zobaczycie odmenie ani 1 gp dla kattace.

PS. mieliscie malo osob TAAAAKKK , w 1 OB , Cod 41 online + 5 osob z gildi Excaila + z 5 asslickersow typu tutazo netan itp a BD bylo online dokladnie 28. za drugim razem znowu zrobiliscie massa , bylo was o wiele wiecej i znowu Owned.

Fujineq
01-01-2008, 21:36
Peace & Love Guys B)B)

Dethmar: W jakich okolicach w Łodzi mieszkasz?

whoos
02-01-2008, 20:30
@jez - soon?

ta wojna się zaczyna od czasu gdy powstało wave z waszej strony i się nie może zacząć, zróbcie coś wreszcie więcej poza wygraniem 2 battle a później pisz co i jak będzie...

Etan Marth
05-01-2008, 02:37
\o/ wygralismy battle, Ulbaard retard backstabbler, revico tez do bd doszedl

Goldzio
05-01-2008, 13:51
Etan nie pierwszy i nie ostatni :) Nie ostatni.

Etan Marth
06-01-2008, 09:01
tylko wiesz, Ulbaard powiedzial ze nie bedzie sobie dawal wyzywac przez polakow, moze sie nie skapnal ze w BD tez sa polacy?

Kanion
06-01-2008, 09:16
za ta decycje Rev'ico zyskal u mnie big respect juz. Wierze w to ze BD wygra i skonczy sie kozaczenie polakow i hiszpanow :|

Goldzio
06-01-2008, 10:10
za ta decycje Rev'ico zyskal u mnie big respect juz. Wierze w to ze BD wygra i skonczy sie kozaczenie polakow i hiszpanow :|

Za to ze zmienia strony jak rekawiczki ?

Rev'ico
06-01-2008, 21:42
Za to ze zmienia strony jak rekawiczki ?

a czy bylem kiedys w CoD? Bawi mnie to jak wszyscy z was sugeruja sie tym co ludzie pisza na forach , np na tibia.com " REVICO HANTED!!1" itp... zreszta myslcie sobie co chcecie bo NIE wiecie tego co ja wiem :)

pozdro

"SOON" hahahaha...

Kanion
07-01-2008, 17:25
co sadzicie o paymentach ktore BD dalo gracza z Kamikaze i CoD? szczegoly na forum/tibia.com

poreda
07-01-2008, 18:04
@Kanion
Życze ci abyś kiedyś spotkał takiego gracza jak SOENA expiąc, po wojnie, przekonasz sie co to znaczy PA :)

Etan Marth
07-01-2008, 18:13
co sadzicie o paymentach ktore BD dalo gracza z Kamikaze i CoD? szczegoly na forum/tibia.com

mysle ze sa bardzo smieszne i tylko cioty zaplaca

Kanion
07-01-2008, 21:39
@Kanion
Życze ci abyś kiedyś spotkał takiego gracza jak SOENA expiąc, po wojnie, przekonasz sie co to znaczy PA :)

szczere zyczenia ale niestety ich nie przyjme ;P i tak rzady na tym serwerze zmieniaja sie srednio co miesiac..

Etan.. a jak ktos nie zaplaci to co? jest "bogiem"? wy ta gre traktujecie chyba za powaznie, ktos se zaplaci bo se chce pograc to nie oznacza ze jest ciota.. :O

zachowales sie jak typowy kozaczek przez internet.

Ravuse
07-01-2008, 22:58

Zbyt niskie.

Rev'ico
08-01-2008, 03:38
No wreszcie Satamo napisal jak to dokladnie bylo, Cod odwned , kh out of server . Teraz Ci ktozy mimo tej wojny zachowywali twarz beda najprawdopodobniej wolni, reszta ktora pokazala swoje "oblicze" to "strzala".

Tak , wiedzialem o wszystkim od początku a moim zadaniem było wcześniejsze wyciągniecie z wojny qumpli, jednak wiekszosc wolala walczyc a niektozy obrocili sie CALKOWICIE przeciwko mnie.

PS. Pamietam kto mnie atakowal na ankh, teraz przyjdzie pora zemsty :)

pozdro , sory za bledy ale zmeczony jestem dobranoc :D

Goldzio
08-01-2008, 08:42
Etan nie pierwszy i nie ostatni :) Nie ostatni.

SIGNED <znaki>

Ok'rzes
08-01-2008, 18:10
Satamo - wiedziałem że spy. Mimo wszystko pozytyw. :) Więc niech w końcu ktoś weźmie się za bery~ bo dla mnie szkoda marnować tam czasu przy obecnym stanie akcji tam. :o pozdr.

R3T
08-01-2008, 20:19
Tak se patrze a tu kauczuk ma namelocka hehe

Etan Marth
09-01-2008, 07:48
szczere zyczenia ale niestety ich nie przyjme ;P i tak rzady na tym serwerze zmieniaja sie srednio co miesiac..

Etan.. a jak ktos nie zaplaci to co? jest "bogiem"? wy ta gre traktujecie chyba za powaznie, ktos se zaplaci bo se chce pograc to nie oznacza ze jest ciota.. :O

zachowales sie jak typowy kozaczek przez internet.

Aha, czyli najpierw walczenie przez bardzo dlugi okres czasu, staranie sie i czego tam sie jescze nie robi jest powodem do pozniejszego wyplacenia? Zaplacisz, poexpisz i padniesz, zawsze sie reason znajdzie, dlatego tylko frajerzy i cioty zaplaca, ktorzy mysla ze beda free do konca. Ja jako low-lvl na wojnie mam paymenta 190k+deer hunt, oczywiscie bym padl, czyli strata 240k (no chyba ze bez blessow). Poexpie pare dni i papapapa

Rev'ico
09-01-2008, 10:33
Aha, czyli najpierw walczenie przez bardzo dlugi okres czasu, staranie sie i czego tam sie jescze nie robi jest powodem do pozniejszego wyplacenia? Zaplacisz, poexpisz i padniesz, zawsze sie reason znajdzie, dlatego tylko frajerzy i cioty zaplaca, ktorzy mysla ze beda free do konca. Ja jako low-lvl na wojnie mam paymenta 190k+deer hunt, oczywiscie bym padl, czyli strata 240k (no chyba ze bez blessow). Poexpie pare dni i papapapa

Tak , tacy ludzie jak ty to napewno by tak mieli. Jednak nie zapominajmy o tym ze jest jeszcze wiele normalnych osob w CoD ktozy watpie by dostali hunta po zaplacie . . .

R3T
09-01-2008, 22:04
Ulbaard zjechany, no coz to bylo pewne tylko nie wiadomo kiedy
Zasluzyl sobie :)

Etan Marth
09-01-2008, 23:44
Tak , tacy ludzie jak ty to napewno by tak mieli. Jednak nie zapominajmy o tym ze jest jeszcze wiele normalnych osob w CoD ktozy watpie by dostali hunta po zaplacie . . .

normalni czyli ci co maja rl w BD, tylko ze sie tak potoczylo, ze walcza przeciwko sobie

A ty w ogole mnie nie znasz i skad mozesz wiedziec jaki jestem? po postach? gdybym po postach mial ciebie oceniac to bym powiedzial jeden wielki zlamas ktory nie umie nic madrego powiedziec, tylko "RZAL, BUL, RZAL MI CIEBIE, NOOB"i potrafi tylko wjezdzac na ludzi. JEdnak tak nie powiem, bo moze w rl'u jestes inny ; )

Liper
09-01-2008, 23:47

jeviko wszystko wie najlepiej !!!!!X(X(:baby::D:oB):):confused::cup:;(;(:D8o:o

Dethmar
12-01-2008, 09:46
No wreszcie Satamo napisal jak to dokladnie bylo, Cod odwned , kh out of server . Teraz Ci ktozy mimo tej wojny zachowywali twarz beda najprawdopodobniej wolni, reszta ktora pokazala swoje "oblicze" to "strzala".

Tak , wiedzialem o wszystkim od początku a moim zadaniem było wcześniejsze wyciągniecie z wojny qumpli, jednak wiekszosc wolala walczyc a niektozy obrocili sie CALKOWICIE przeciwko mnie.

PS. Pamietam kto mnie atakowal na ankh, teraz przyjdzie pora zemsty :)

pozdro , sory za bledy ale zmeczony jestem dobranoc :D

pewnie w*****ony jestes ze nathocik pg robi szuszkinem a nie toba

lol

w ciagu 2 miesiacy wbiles 5lvli?

a nathocik w pol roku ponad 60 lvl wbil

twoja postac jest nic nie warta (oprocz tego ze masz shaman outfit xD)

Co do ank.

Gonilem cie wtedy malhira to krzycales jak zarzynana swinia, ze zaplacisz, KH jeszcze nie powiedzialo ostatniego slowa.

Szkoda ze Order po naciskiem waszym doszedl do wojny, jestem przekonany ze zrobili to pod wplywem Soeny czy jakiegos tam lidera od was

Goldzio
12-01-2008, 15:07
Szkoda ze Order po naciskiem waszym doszedl do wojny, jestem przekonany ze zrobili to pod wplywem Soeny czy jakiegos tam lidera od was

I tak beda tylko narzedziem...

Rev'ico
12-01-2008, 15:15
pewnie w*****ony jestes ze nathocik pg robi szuszkinem a nie toba

lol

w ciagu 2 miesiacy wbiles 5lvli?

a nathocik w pol roku ponad 60 lvl wbil

twoja postac jest nic nie warta (oprocz tego ze masz shaman outfit xD)

Co do ank.

Gonilem cie wtedy malhira to krzycales jak zarzynana swinia, ze zaplacisz, KH jeszcze nie powiedzialo ostatniego slowa.

PLZ I PEY. teraz tez krzyczę i co?

PS. i tak byście mnie wtedy nie zabili
Z kad to wiem? bo 2 dni później w nocy 15 z was zrobiło massa , jak miałem pzta i co? NIE UDAŁO SIE WAM , po jakis 20-30 minutach zabawy dałem loga :)

PS2. TAk kh nie powiedzialo ostatniego slowa i JUZ NIE PRZEMOWI.

get lost. takie pionki jak ty nawet nie maja pojęcia dlaczego ja od poczatku nie bylem w bd i co sie w TAK NAPRAWDE dzialo i dzieje na berylia.

Etan Marth
12-01-2008, 20:00
@up
owned xD

Figo
12-01-2008, 22:10
On nie jest od ortografi tylko od grania w tibie ;)

karol321
12-01-2008, 22:46
fajnie :>>>

Goldzio
12-01-2008, 23:34
On nie jest od ortografi tylko od grania w tibie ;)

Od tego tez nie >.<

Wezu_aka_Polc
12-01-2008, 23:44
Ma ktos tytul piosenki z reklamy NIVEA, reklama o pieknie, zajebiiioooza ladna spokojna piosenka, podnieca mnie. http://www.nivea.pl/beauty_is/ - ta piosenka

Kanion
13-01-2008, 01:03
rev'ico przypucowales sie szwedom, i tak predzej czy pozniej takich płotkow jak ty lizydupom wywala z berylii

Trzelpoludek
13-01-2008, 08:18
A moze zastosował "Berylia" jako wyraz obcy, który można traktować jako taki który nie ma odmiany?
A u szwedów podobno można na ziemniakach zarobić xD

saia
14-01-2008, 11:31
@up
tez mi sie wydaje ze mozna tak powiedziec , w sumie wszyscy zakladamy ze berylia jako nazwa wlasna czy poprostu juz nasza spolszczona wersja to juz jest i dlatego "na berylii" ale w sumie poprawnie chyba powinno byc "na berylia"

Ravuse
14-01-2008, 12:28
Tak, tak ... a od wbijania lvl syfy na twarzy wyskakują.

Goldzio
14-01-2008, 21:10
yebaj koze _/

Kuba_Lol
21-01-2008, 19:36
A moja kariera (Corsa - Kuby) skonczyla sie ostatecznie,

Nie gram juz w Tibie i nie mam zamiaru na przyszle tygodnie...

Moze kiedys wroce nie zaprzeczam, hrhr

Predzej czy pozniej ta gra staje sie monotonna,
War'y ja napewno upiekszaja ; ) Wiec jaki z tego moral?Kloccie sie ;)

Pozdrowionka Tibijczycy

Wasz,
//
Corsiczek ktorego nie bedzie - jeden pedalek mniej ;d

Etan Marth
22-01-2008, 16:48
No, Corso, juz na gg gadalismy, ale tutaj tak napisze ;p Gl w rl life ;d

Bartas15
25-01-2008, 16:21
Corso miałes rodzine tworzyc i co;P?

Gogar
25-01-2008, 18:21
Kto by chciał grać z Corsem? ;d

Kuba_Lol
25-01-2008, 19:24
Kto by chciał grać z Corsem? ;d

25 osob atm

Gogar
26-01-2008, 00:12
To fajnie mają w domu ;d

krzysiek033
26-01-2008, 07:19
25 osob atm

Watpie zeby twoj komputer mogl przerobic 25mc w tym samym czasie.

saia
26-01-2008, 13:12
mama , tata , Ty , a te 22 sooby?

Goldzio
27-01-2008, 14:04
Jez, Etan czy inni z KH/CoD potraficie sprecyzowac termin SOON ? Chodzi mi o w miare dokaldny czas jaki ten termin wyznacza :)

saia
27-01-2008, 22:33
ueniu , jestes moim idolem =P

whoos
28-01-2008, 02:33
Watpie zeby twoj komputer mogl przerobic 25mc w tym samym czasie.

wystarczy włączyś opcje framerate w NG i każdą ilość mc komputer pociągnie... oczywiście w granicach rozsądku :D

R3T
28-01-2008, 10:42
Mi blackd stanelo na 36 klientach,
A komputer mam 5 letni :D