zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Valoria Forum.

Stron : 1 2 [3] 4

Urieno
29-03-2008, 01:45
ułłłłaaaaa, Wagojim przyznałeś się do tego, iż Twoje gildia przegrała. Gratuluje odwagi i zycze sukcesow w przyszlosci. Mozemy przyjac Ci Dystansowca do gildi henka i bedziesz z nami pekowac : )!

Gonzo
29-03-2008, 01:53
ułłłłaaaaa, Wagojim przyznałeś się do tego, iż Twoje gildia przegrała. Gratuluje odwagi i zycze sukcesow w przyszlosci. Mozemy przyjac Ci Dystansowca do gildi henka i bedziesz z nami pekowac : )!

Spoko spoko, zapewne będzie kolejna wojna i kolejna. Nie poddałbym się, gdyby nie moje nieudane próby zrobienia jakiegokolwiek massloga od tygodnia. Nikomu się nie chce, wolą grać na WorldWar OTS, albo wsadzać standardowy comment na Ventrilo 'jag inte har blessings'... Mówi wszystko :).

PS. Jeszcze tu wrócę, zawsze znajdzie się kilka osób co będą chciały walczyć. ;)

Urieno
29-03-2008, 01:58
To jest pewne, bo w koncu to te wojny nadaja prawdziwe piekno tej grze, mimo tego ze skladam sie zawsze prawie najczesciej <3. OTS sux : ). Btw. z ta Gildia Henka serio mowilem : p. Wanna join : )?

Gonzo
29-03-2008, 09:10
To jest pewne, bo w koncu to te wojny nadaja prawdziwe piekno tej grze, mimo tego ze skladam sie zawsze prawie najczesciej <3. OTS sux : ). Btw. z ta Gildia Henka serio mowilem : p. Wanna join : )?

Raczej nie na Dyście. ;)

R3T
29-03-2008, 16:58
Ciekawe co tym razem gonzo podbije x)?

Gonzo
29-03-2008, 18:07
http://www.youtube.com/watch?v=unzsjygjFas

Humm na szybko zrobione... Dariuszu, jak masz jakieś filmy to bardzo proszę o linki, stworzę lepszego WMV z Sony Vegas, bo dla 6 fragów co miałem to nie chciało mi się Vegasa otwierać.

Gonzo
29-03-2008, 23:58
News z Valorii...

23:55 You see Essei (Level 70). He is an elite knight.

RIP Bengt. :(

Urieno
30-03-2008, 05:20
News z Valorii:

05:13 You see a helmet of the ancients (Arm:8).
It weighs 27.60 oz.
The gem of the helmet is burned out and should be replaced.

=)

Zrobione dzis. Podziekowania dla Horzyma, Wappathi, Venzaka, oraz Diany ; )

Gonzo
30-03-2008, 13:47
News z Valorii...

wypłaciłem się. O.o

Ufocznik
30-03-2008, 17:17
News z Valorii...

wypłaciłem się. O.o

czyli to koniec - za przeproszeniem - pierdolenia o walce, nie poddawaniu sie, itp?

Wrozka_Balia
30-03-2008, 19:27
HYHY ale koksy jestesmy!

http://i206.photobucket.com/albums/bb309/Wrozka_Balia/forumhota.jpg

:D

Jabooo
30-03-2008, 19:45
^OSTRO ^:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:

13:29 You advanced from Level 49 to Level 50.

\o/

Gonzo
30-03-2008, 20:57
o.O widzę, że Horzym na Komuchu gra ;>

Vatian
30-03-2008, 23:21
kogo to obchodzi ?

Ufocznik
30-03-2008, 23:51
kogo to obchodzi ?

tzn. co? .

Jabooo
01-04-2008, 13:41
o.O widzę, że Horzym na Komuchu gra ;>

O k***a jak to mozliwe ?!

Horzym za ile kupiłeś Komucha ?

i kiedy ?!

Vatian
06-04-2008, 04:50
tzn. co? .

To, na jakim gownie gra Horzym.

Gonzo
06-04-2008, 11:39

Weeee, stary, Ty to masz refleks. Chyba po wizycie z Makiem w Wawie Ci się taki wyrobił ;).

Vatian
06-04-2008, 11:53
Stary, to Królewskie było w miare dobre ;) zajebaliśmy wawe wlepkami Śląska ;) <proud>

Gonzo
06-04-2008, 15:13
Stary, to Królewskie było w miare dobre ;) zajebaliśmy wawe wlepkami Śląska ;) <proud>

Piast _/ _/ _/

Vatian
06-04-2008, 17:03
Okocim(mocny, tylko dla orlow) Harnas, no i oczywiscie, nasz piwko szlacheckie, Książ xD

Ufocznik
06-04-2008, 17:04

Nikogo? .

Vatian
06-04-2008, 19:23
wlasnie o to mi chodzilo;)

Gonzo
06-04-2008, 20:25
Okocim(mocny, tylko dla orlow) Harnas, no i oczywiscie, nasz piwko szlacheckie, Książ xD

Piast?

Piast?

Zdrajco miasta.

Vatian
06-04-2008, 22:20
; O

Ty kurwa nawet we wroclawiu nie miszkasz; o

Gonzo
07-04-2008, 00:04
; O

Ty kurwa nawet we wroclawiu nie miszkasz; o

Woohoo, odezwał się... :P

Przynajmniej mieszkałem, 8 lat! A teraz mieszkam kilometr od tabliczki 'Wrocław'. :>

Vatian
09-04-2008, 11:31
tez mieszkalem we wroclawiu pare lat, ale bylem strasznie chorowity, i musialem zmienic otoczenie ;D 1km od czego? od tabliczki? co ty pierdolisz.? xD

Gonzo
09-04-2008, 14:58
tez mieszkalem we wroclawiu pare lat, ale bylem strasznie chorowity, i musialem zmienic otoczenie ;D 1km od czego? od tabliczki? co ty pierdolisz.? xD

No od tabliczki 'Welcome to Wrocław'. xDDD

Vatian
10-04-2008, 12:42
jassssne ;p Wulghar mi powiedzial, ze jestem hunted ; (

ciezko bedzie, jestem spalony na Valorii, o nieeee, mama mnie zabije ;(

Gonzo
10-04-2008, 15:50
jassssne ;p Wulghar mi powiedzial, ze jestem hunted ; (

ciezko bedzie, jestem spalony na Valorii, o nieeee, mama mnie zabije ;(

Chuj z tym, i tak już nie grasz w Tibie, no nie? ;)

Ale i tak, własne mniemanie Wulghara o sobie 'jaki to on dzielny wojownik jest', załatwił mi 'instant rofl'.

Wulghar, jeśli to czytasz - to faktycznie, mam nadzieję Cię zobaczyć na jakimkolwiek battle.

Gonzo
10-04-2008, 22:45
Maciuś, nie jesteś sam. 15 minut temu znowu załapałem hunted od Heretics, ale pierdole to jak nigdy. :D

Chodź na piwo w sobotę! Piasta, zdrajco! Zbieramy ekipę!

PS. I będzie trzeba Grzesia powiadomić wcześniej (tak z dwa dni), żeby jak do niego zadzwonię to nie był już zarąbany. ;)

Vatian
11-04-2008, 17:01
Heh, Gniewus, nie mogles mowic wczesniej :(? teraz to ja juz jestem u mnie 'na wsi'. Szczerze mowiac to w tygodniu nie wiem jak bedzie z czasem, ale na chlanie zawsze sie znajdzie chwila...wolalbym cos zorganizowac w weekend majowy <3 albo na poczatku czerwca...;)

Samurajmarkus
11-04-2008, 17:23
To chyba już nic nie ma wspólnego ze Światem Valoria....:baby::baby::baby:

Gonzo
11-04-2008, 18:21
Heh, Gniewus, nie mogles mowic wczesniej :(? teraz to ja juz jestem u mnie 'na wsi'. Szczerze mowiac to w tygodniu nie wiem jak bedzie z czasem, ale na chlanie zawsze sie znajdzie chwila...wolalbym cos zorganizowac w weekend majowy <3 albo na poczatku czerwca...;)

Początek czerwca to we Francji jestem, sorryyy!

Ale Weekend Majowy... Mmmmmh. ;)

Vatian
11-04-2008, 18:48
To chyba już nic nie ma wspólnego ze Światem Valoria....:baby::baby::baby:

who cares ?:O

Początek czerwca to we Francji jestem, sorryyy!

Ale Weekend Majowy... Mmmmmh.

No to wiesz, trzeba juz powoli sie ustawiac :D

Gonzo
11-04-2008, 23:21
who cares ?:O

No to wiesz, trzeba juz powoli sie ustawiac :D

Zgadzam się, tawariszu.

Gonzo
12-04-2008, 17:51
czyli to koniec - za przeproszeniem - pierdolenia o walce, nie poddawaniu sie, itp?

Welcome to the Bound!
You have joined the guild.

E, coś mówiłeś?

Gonzo
14-04-2008, 16:22
Maciuś, mam coś, co Cię pocieszy:

Apr 14 2008, 15:51:24 CEST Killed at Level 65 by Heaven'strike
and by Xenocus Swanheart

Clee of Mercy padł od nas. :)

Hail Zero Henka! _/

Wrozka_Balia
15-04-2008, 00:31
ekhm.

nie wiedzialem ze ta gra cie moze wciagnac w taka depresje... niedosc ze piszesz juz 3 posta sam do siebie probojac zdobyc czyjas uwage, to dolaczyles do jakiegos pk teamu ktory niedosc ze nie umial wymyslec oryginalnej nazwy, oryginalnego planu na zabijanie, to sie ktos od nich sklada na kazdej akcji jak noob.

A moze sie myle?

Gonzo
15-04-2008, 00:58
ekhm.

nie wiedzialem ze ta gra cie moze wciagnac w taka depresje... niedosc ze piszesz juz 3 posta sam do siebie probojac zdobyc czyjas uwage, to dolaczyles do jakiegos pk teamu ktory niedosc ze nie umial wymyslec oryginalnej nazwy, oryginalnego planu na zabijanie, to sie ktos od nich sklada na kazdej akcji jak noob.

A moze sie myle?

Humm, a może jesteś na coś zły?

Wrozka_Balia
15-04-2008, 01:24
na twoja dwulicowosc:)

Gonzo
15-04-2008, 09:20

O jaka szkoda, bo Ventrilo macie spowrotem. Chodzi Ci być może o to, że znowu Bound? Mogliście się wszyscy tego spodziewać. ;)

Rapcio
15-04-2008, 13:52
Gonzo chcesz kupic 114 eka ? <roltf>

Gonzo
15-04-2008, 18:01

Nah, dzięki.

PS. Rotfl*

Mateomens
15-04-2008, 19:45
oj tam sie kłócicie:P wrzuce cos na rozluźnienie :P http://i15.photobucket.com/albums/a382/Mateomens/advanced%20lvl/110.jpg

Yours
Mate~

Vatian
17-04-2008, 12:18

Horzym, jezeli o to chodzi, to jestes ostatnia osoba ktora moze sie wypowiedziec w tej kwestii, wiec zamknij laskawie jape;)

Gonzo
17-04-2008, 21:24
Horzym, jezeli o to chodzi, to jestes ostatnia osoba ktora moze sie wypowiedziec w tej kwestii, wiec zamknij laskawie jape;)

Ty też byś się zdecydował, po której stronie jesteś.

Wrozka_Balia
18-04-2008, 00:05

lepiej bys mi oddal moj mystic blade.... juz od tygodnia nowy kupic proboje i nikt nie sprzedaje

Vatian
18-04-2008, 09:20
Ty też byś się zdecydował, po której stronie jesteś.

a Tobie o co chodzi ?;> Ja jestem neutral, i nigdy nikogo nie zdradzialem, nie zdradze ;)

Gonzo
18-04-2008, 17:36
a Tobie o co chodzi ?;> Ja jestem neutral, i nigdy nikogo nie zdradzialem, nie zdradze ;)

Jedna postać w Zero Henka, druga postać liże kakaowe oko Heretykom ubijając mnie. ;) Nie pamiętasz? A szkoda.

Vatian
18-04-2008, 18:57
Jedna postać w Zero Henka, druga postać liże kakaowe oko Heretykom ubijając mnie. ;) Nie pamiętasz? A szkoda.

Zadna postacia nie lizalem dupy zadnej gildii/osobie, nigdy. A co do tego czy pamietam, to Ci wyjasnilem ; )

Urieno
19-04-2008, 15:20
Tożto nieprawda, mi lizales ! Nie raz... nie dwa... a wiele razy =).

Now hit me with : "Nie prafda, nie lizalem, ty lizales i lizesz ! :]" <3 Rest In Peace.

Vatian
19-04-2008, 16:10
nie prafta, nie lizalem;) Bylem po prostu mily tylko dlatego, ze Krystian Cie szanowal ;> Zreszta, jak mozesz sie wypowiadac na ten temat;)? Ty, ktory cudem dostales sie do Hereticow (dzieki Krystianowi) i zaraz po tym zrobiles sie straaaaasznie wazny ;> Ty, ktory ojebales jobaka na 1kk. Ty, ktory nie mialbys nic do powiedzenia gdyby nie poczatkowa pomoc Krystiana i Kamila. Zamknij juz japsko, bo naprawde irytuje mnie Twoja postawa ' wszechwiedzacego znawcy Valorii ' - jak bardzo przejscie do Hereticow zmienilo Cie, Darku. Zobaczysz, jeszcze doczekasz sie chwili kiedy ja bede stal nad Twoim zdechlym cialem w Tibii.;)

Kind Regards!

Wrozka_Balia
19-04-2008, 17:01
Po co tyle nie nawisci w twojej wypowiedzi

Ufocznik
19-04-2008, 17:22
nie prafta, nie lizalem;) Bylem po prostu mily tylko dlatego, ze Krystian Cie szanowal ;> Zreszta, jak mozesz sie wypowiadac na ten temat;)? Ty, ktory cudem dostales sie do Hereticow (dzieki Krystianowi) i zaraz po tym zrobiles sie straaaaasznie wazny ;> Ty, ktory ojebales jobaka na 1kk. Ty, ktory nie mialbys nic do powiedzenia gdyby nie poczatkowa pomoc Krystiana i Kamila. Zamknij juz japsko, bo naprawde irytuje mnie Twoja postawa ' wszechwiedzacego znawcy Valorii ' - jak bardzo przejscie do Hereticow zmienilo Cie, Darku. Zobaczysz, jeszcze doczekasz sie chwili kiedy ja bede stal nad Twoim zdechlym cialem w Tibii.;)

Kind Regards!

doskonale pamietam, jak urienos byl tylko malym knightcikiem spod depo w ab :)

Gonzo
19-04-2008, 19:01
Ummmm... Od czego to się zaczęło?

Vatian
19-04-2008, 19:52

oO, dopiero Cie tu zauwazylem...nie zmienia to faktu, ze powinienes stad WYPI****C.

regards!

Gonzo
19-04-2008, 23:57
Maciek dostał w dupę.

:-)

PS. Pozdro Emma!

Vatian
19-04-2008, 23:59
fuksa miales i tyle

wiesz kto ma szczescie ;> ?

ps. Emma <3

Urieno
20-04-2008, 09:12

Kind Regards!

Nie myl faktow : >. Dzieki Kamilowi tu zaczalem spowrotem grac, nie dzieki Krystianowi. Apropo Krisa, tak pomogl mi bardzo, nauczyl mnie zeby po prostu innym nie ufac, tak jak zaufalem jemu. Pewnie w Heretics bym nie byl bo jakos mnie ta wojna nie interesowala, dalej bym expil i zarabial na zycie =). Bylem dla Ciebie niesympatyczny przez to ze dowiedzialem sie ze byles odpowiedzyalny za moje nieszczescie jakim bylo utrata calego mojego eq. A jak juz zaczalem grac na Valori to tak sie sklada ze teraz wiem o niej duzo, nie nazwalbym tego wiedza absoultna, ale po prostu nauczylem sie troche. Czlowieku, szanuj sie ! To tylko gra.

Vatian
20-04-2008, 12:42
sluchaj mnie kolego;> bylbys gownem gdyby nie kris;<zreszta,chyba nadal jestes;) jedyna osoba ktora myli fakty, jestes Ty. Moze mi powiesz, jaki mialem zwiazek ze strata Twojego eq;>?

Gonzo
20-04-2008, 13:09
Nie myl faktow : >. Dzieki Kamilowi tu zaczalem spowrotem grac, nie dzieki Krystianowi. Apropo Krisa, tak pomogl mi bardzo, nauczyl mnie zeby po prostu innym nie ufac, tak jak zaufalem jemu. Pewnie w Heretics bym nie byl bo jakos mnie ta wojna nie interesowala, dalej bym expil i zarabial na zycie =). Bylem dla Ciebie niesympatyczny przez to ze dowiedzialem sie ze byles odpowiedzyalny za moje nieszczescie jakim bylo utrata calego mojego eq. A jak juz zaczalem grac na Valori to tak sie sklada ze teraz wiem o niej duzo, nie nazwalbym tego wiedza absoultna, ale po prostu nauczylem sie troche. Czlowieku, szanuj sie ! To tylko gra.

Z Twoich ust naprawdę dziwnie to brzmi. :-)

Urieno
20-04-2008, 17:03
Haha Macias zabiles mnie x D Ten ktory mowi ze wszyscy padniemy gdy zabilismy Sulka. Ze nas zniszczy ! Ze Wappathia wypadnie z Heretics a Horzym bedzie rooked. A potem Twoj chyba best friend skopiowal mi wasza rozmowe z GG, w ktorej pisales jak to chcesz organizowac ludzi na nas =). Rozbrajasz mnie chlooopcze. I dlaczego mialbym zyskac cokolwiek przez Krisa ? Dzieki temu ze mnie ojebal czy ze padal Urienosem ? Czy Ty nie masz jakiegos kompleksu zwiazanego z Krisem ?

Gonzo, Naprawde wygladam na maniaka : (?

Ufocznik
20-04-2008, 17:40
Haha Macias zabiles mnie x D Ten ktory mowi ze wszyscy padniemy gdy zabilismy Sulka. Ze nas zniszczy ! Ze Wappathia wypadnie z Heretics a Horzym bedzie rooked. A potem Twoj chyba best friend skopiowal mi wasza rozmowe z GG, w ktorej pisales jak to chcesz organizowac ludzi na nas =). Rozbrajasz mnie chlooopcze. I dlaczego mialbym zyskac cokolwiek przez Krisa ? Dzieki temu ze mnie ojebal czy ze padal Urienosem ? Czy Ty nie masz jakiegos kompleksu zwiazanego z Krisem ?

co bys nie powiedzial i tak jestes nikim, wiec lepiej nie mow nic

Vatian
20-04-2008, 17:40

bardzo ciekawe przez jakiego mojego 'best frienda' ? ;( nie mam kompleksu, ale stwierdzam fakt;> hmm, a co do tego, ze mialem was zniszczyc po deadzie na sulku, to wszystko zawsze mozna zalatwic, wierz lub nie. Wappthia to jest wporzadku ziomek, wiec czemu mialbym mu robic syf? Czyz Knight Beny nie sral na vencie jak go na*******alem ;>? Myslisz, ze zrobienie Ci syfu to bylby az tak wielki problem ;<? po tym jak byles spy na wojnie ;/// :evul: Naprawde, Uri, troche mnie lekcewazysz;/ wiekszosc z was zyje tylko dzieki temu, ze jestem mile nastawiony do ludzi ;)

edit. Jesli twierdzisz, ze nic wam nie moge zrobic, to dlaczego Juras juz nie pkuje Carla ;(? moze to zbieg okolicznosci, ale mial wyjebac sie 2 tygodnie temu ; /
edit2. po raz kolejny ufocznik ma racje.

Kind regards!

Gonzo
20-04-2008, 19:18
bardzo ciekawe przez jakiego mojego 'best frienda' ? ;( nie mam kompleksu, ale stwierdzam fakt;> hmm, a co do tego, ze mialem was zniszczyc po deadzie na sulku, to wszystko zawsze mozna zalatwic, wierz lub nie. Wappthia to jest wporzadku ziomek, wiec czemu mialbym mu robic syf? Czyz Knight Beny nie sral na vencie jak go na*******alem ;>? Myslisz, ze zrobienie Ci syfu to bylby az tak wielki problem ;<? po tym jak byles spy na wojnie ;/// :evul: Naprawde, Uri, troche mnie lekcewazysz;/ wiekszosc z was zyje tylko dzieki temu, ze jestem mile nastawiony do ludzi ;)

edit. Jesli twierdzisz, ze nic wam nie moge zrobic, to dlaczego Juras juz nie pkuje Carla ;(? moze to zbieg okolicznosci, ale mial wyjebac sie 2 tygodnie temu ; /

Kind regards!

Jesteś efful, wiesz? A tym 'best frindem' bodajże byłem ja.

AHA - Ufocznik NIE MA racji. :)

Brzmisz jak maniak. ;)

Vatian
21-04-2008, 01:01
No coz, Gniewosz, a ponoc to ja jestem dwulicowy :( nie spodziewalem sie tego :ekk: ale co mam zrobic, shit happens. - Jestes kurwa, i tyle xD

Urieno
21-04-2008, 22:37

Kind regards!

Czy ta rozmowa ma dalej sens ? Miazdzysz mnie swoimi wypowiedziami, znam łaske Pana i dziekuje Ci ze pozwalasz mi grac na tym serverze. Skoncz ten shit przestan gdybac i mowic co mozesz. Nie wydaje Ci sie to smieszne ? A Juras nie pkuje na Carli bo go o to prosil Hari i Gustav. Zmiazdzyles mnie x D Nie no, nie moge. Jak to na vencie przeczytalem to ludzie umierali <3 Once again, You made my day.

P.S Jak znam naszego wszechmocnego Krisa, ktorego mimo wszystko cenie bo potrafil mnie tak zmanipulowac ze zarobil na mnie pieknie, to umiera ze smiechu z Twoich wypowiedzi. A i moje tyz moga wydac sie smieszne.

Vatian
22-04-2008, 00:19
Czy ta rozmowa ma dalej sens ? Miazdzysz mnie swoimi wypowiedziami, znam łaske Pana i dziekuje Ci ze pozwalasz mi grac na tym serverze. Skoncz ten shit przestan gdybac i mowic co mozesz. Nie wydaje Ci sie to smieszne ? A Juras nie pkuje na Carli bo go o to prosil Hari i Gustav. Zmiazdzyles mnie x D Nie no, nie moge. Jak to na vencie przeczytalem to ludzie umierali <3 Once again, You made my day.

P.S Jak znam naszego wszechmocnego Krisa, ktorego mimo wszystko cenie bo potrafil mnie tak zmanipulowac ze zarobil na mnie pieknie, to umiera ze smiechu z Twoich wypowiedzi. A i moje tyz moga wydac sie smieszne.

hmm, proo wypowiedz, naprawde. Wypowiem sie po Twojemu.

Naprawde, jebie mnie to, ze ktos ze mnie polewal na vencie...As you wish, watch out now. Od teraz nie bedziesz taki bezpieczny, jak wczesniej, badz pewny. A co do jurasa, to powiedzialem, ze to moze byc zbieg okolicznosci, ale i tak obstaje przy tym, ze mial sie zlozyc;>

p0zdrO:)

Urieno
22-04-2008, 12:19
Wstydu nie masz x D

Vatian
22-04-2008, 12:53
byc moze ;( ale jak powiedzialem, tak zrobie. Alea Iacta Est.

Urieno
22-04-2008, 22:33
Boże obroń mnie.

Vatian
23-04-2008, 00:36
zartuj sobie ile chcesz;> Jak dla mnie to koniec tematu ;)

Gniewko, moze nad olsnisz kolejnymi newsami(bo jak nie to wjazd na chate xD) w koncu to Ty jestes masterem w tego typu rzeczach/ xD

SsaAj.

Gonzo
23-04-2008, 00:53
Ten anal co tam z Jobakiem działałeś kilka dni temu to liczy się jako news? Bo nie jestem pewien... :p

Vatian
23-04-2008, 01:27
Tylko wtedy, jak nasz anal, kiedy to byles rozjechany, tez by sie liczyl :)

Gonzo
24-04-2008, 22:52
Tylko wtedy, jak nasz anal, kiedy to byles rozjechany, tez by sie liczyl :)

Ta, tylko wtedy to ja za*******ałem, aby mieć te 80~ pkt rekrutacyjnych. ;)

Gonzo
25-04-2008, 19:12
PS Vatian do chuja Wacława, ładuj dupsko przed kompa dzisiaj wieczór to pogramy w kalambury na kurniku. :<

Vatian
01-05-2008, 03:45
no life, pipko. kalambury ikalambury

ps. jestes odrobinke pijany ;dxDDDDDDDDDDDDDDDDdjsbndfnkafna;dxccFFFFFFFFFxCCC CCCCCCFFFFFFDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDahahahahah

Wrozka_Balia
01-05-2008, 04:48
E tammmm gadaciee o takich pierdolach kto kogo okradl 30 lat temu.

lepiej POwiedzcie co myslicie o Naszym przyjacielu DYSTANSOWIEC i fakcie ze ten zekomo dzielny wojownik wyplacil sie z wojny po raz 2....

ja mam tylko jedno do powiedzenia na ten temat:
UMYJ CYCKI Pajacu! jestes nikim!!! asofhasohclkasbgciu!!!

Gonzo
01-05-2008, 12:30
Ok (dziesieńć znakuf).

PS. Chce ktoś kupić Dystansowca? Na BlackD go wystawiam.

Arek Dozamet
01-05-2008, 13:02
Ok (dziesieńć znakuf).

PS. Chce ktoś kupić Dystansowca? Na BlackD go wystawiam.

Jestes zalosny....

Urieno
02-05-2008, 13:56
Alomy Abya:

May 02 2008, 02:57:08 CEST Killed at Level 162 by Urienos
and by Wappathia

Dziekuje Wam.

http://img182.imageshack.us/img182/8646/alomysinsultsau3.png

Gonzo
02-05-2008, 14:08
O lol. Respekt dla Was, że się im postawiliście.

Ah, jeśli można spytać - o co poszło?

Jestes zalosny....

Kk, to mam nadzieję, że nowy owner Ci bardziej przypadnie do gustu. ;)

Urieno
02-05-2008, 14:49
Ano. Rozmawiales kiedys z Alomy ? Jak tak to juz wiesz dlaczego tak sie stalo, ten Pan jest obelgą dla naszego narodu, przez takich jak On inne nacje mysla o Polakach "Stupid PLs, Fucking PLs". A pozatym, ten jego przerost ambicji : >

Gonzo
02-05-2008, 14:50
Ano. Rozmawiales kiedys z Alomy ? Jak tak to juz wiesz dlaczego tak sie stalo, ten Pan jest obelgą dla naszego narodu, przez takich jak On inne nacje mysla o Polakach "Stupid PLs, Fucking PLs". A pozatym, ten jego przerost ambicji : >

Wappathia ma hunted od Heretics?

Urieno
04-05-2008, 22:43
Otoz nie, ale po Urienosa dzisiaj szla jakas duza ekipa zeby mnie zabic i ubili mi mojego Smaka : o

Bles
04-05-2008, 22:48
Gratuluję Wam szczerze Uri, dobrze że padł. ;)

Mateomens
05-05-2008, 18:15
Gratuluję Wam szczerze Uri, dobrze że padł. ;)

hmm czytanie ze zrozumieniem sie kłania a nie pisanie postów bez sensu... Uriego nie zabili...

Yours
Mate~

Ufocznik
05-05-2008, 19:55
hmm czytanie ze zrozumieniem sie kłania a nie pisanie postów bez sensu... Uriego nie zabili...

Yours
Mate~

LOL, i kto to mowi... czy on pisal, ze urienos padl?

Urieno
06-05-2008, 02:29
Zostałem zownowany praktycznie przez samego siebie, ale nie na Urienosie. Ta sprawa z Alomy jest dosc dziwna, bo wmieszaly sie w to tez jakies dziwne sprawy z przeszlosci zwiazane z Gildia Henka <3. Fuck it <3 GoGo Matura 2008 x D

Bles
06-05-2008, 08:21

Yours
Mate~

Hmm, czytanie ze zrozumieniem sie kłania, a nie pisanie postów bez sensu... Nie napisałem że Uriego zabili...

Yours,
Bles~

Urieno
06-05-2008, 10:15
O KURWAAAAAAAAAAA, OWN3333333333333333333D -HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA LOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLL-HAHHAHAA

Mimo wszystko, to gratulacje dla Darka i Piotrka; >

a dla Juraska ; p?

Gonzo
06-05-2008, 13:59
Zostałem zownowany praktycznie przez samego siebie, ale nie na Urienosie. Ta sprawa z Alomy jest dosc dziwna, bo wmieszaly sie w to tez jakies dziwne sprawy z przeszlosci zwiazane z Gildia Henka <3. Fuck it <3 GoGo Matura 2008 x D

Co zdajesz na rozszerzonym? ;>

Elveloya
06-05-2008, 16:53
@Uri:

W Hereticach jestes dlatego ze sprzedajesz znajomych?

Urieno
07-05-2008, 08:33
@Uri:

W Hereticach jestes dlatego ze sprzedajesz znajomych?

Wlasnie tak "Nino", dlatego ze ktos po Ciebie wpadł jak ja bylem obok to znaczy ze ja Was sprzedalem, o niczym innym nie marzylem. Poskladal sie Twoj brat podczasz pkingu bo Lars wpadl po niego, nie wydaje mi sie zeby w jakikolwiek sposob to byla moja wina. Tym bardziej ze jak mowilem "uciekaj na most to zablokuje droge" to Wy woleliscie biegac up and down po schodach.

P.S. Nie jestem w Hereticach =(

Ufocznik
07-05-2008, 16:17
Wlasnie tak "Nino", dlatego ze ktos po Ciebie wpadł jak ja bylem obok to znaczy ze ja Was sprzedalem, o niczym innym nie marzylem. Poskladal sie Twoj brat podczasz pkingu bo Lars wpadl po niego, nie wydaje mi sie zeby w jakikolwiek sposob to byla moja wina. Tym bardziej ze jak mowilem "uciekaj na most to zablokuje droge" to Wy woleliscie biegac up and down po schodach.

P.S. Nie jestem w Hereticach =(

haha, sprobuj biec 50 druidkiem po otwartym terenie, gdy bije cie ~8 osob, a kazda z nich ma level ok. 2.5 raza wiekszy od twojego

Urieno
07-05-2008, 16:27
haha, sprobuj biec 50 druidkiem po otwartym terenie, gdy bije cie ~8 osob, a kazda z nich ma level ok. 2.5 raza wiekszy od twojego

Robiłem tak dużo razy. A były tam 4 osoby w tym moze 2-3 Cie biły. Moze ogladnij jakis nasze filmiki, jako taki tutorial zanim zaczniesz znowu peczyc. Jaka w tym moja wina ze Was bili ? Bili chyba tylko Elve i to za to ze zabil ktos na tym charze jakiegos rl Larsa.

Ufocznik
07-05-2008, 18:57
Robiłem tak dużo razy. A były tam 4 osoby w tym moze 2-3 Cie biły. Moze ogladnij jakis nasze filmiki, jako taki tutorial zanim zaczniesz znowu peczyc. Jaka w tym moja wina ze Was bili ? Bili chyba tylko Elve i to za to ze zabil ktos na tym charze jakiegos rl Larsa.

hahahahaha, rozjebales mnie
tak, duzo razy tak robiles, rotfl
chyba nie rozumiesz, ze taki 50 druid nie ma ZADNYCH szans na otwartym terenie, gdy bije go te 8 osob (w wiekszoscy rp i ms/ed) z assassin starow i sdkow
po 2 mam jeszcze filmik z tego, wiec jak chcesz to ci go dam i sam zobaczysz ile tam psow bylo :S

btw nie bede ogladac twoich filmow, gdyby istnial stary system pvp, to bym cie pojechal z zamknietymi oczami :< (i oczywiscie - gdybysmy mieli mniej wiecej rowne levele)

Mateomens
07-05-2008, 20:47
LOL, i kto to mowi... czy on pisal, ze urienos padl?

hmm a co moze nie? a jak napisal? "Gratuluję Wam szczerze Uri, dobrze że padł." rownie dobrze mogl napisac "Gratz uri dobrze ze alomy padl" a ja to potraktowalem jako ze on mowi o urienosie... widac ze tu patologia :D

no to bej

zreszta nie ma co tutaj zagladac jeszcze... powodzenia

Yours
Mate~

Urieno
07-05-2008, 21:07
hahahahaha, rozjebales mnie
tak, duzo razy tak robiles, rotfl
chyba nie rozumiesz, ze taki 50 druid nie ma ZADNYCH szans na otwartym terenie, gdy bije go te 8 osob (w wiekszoscy rp i ms/ed) z assassin starow i sdkow
po 2 mam jeszcze filmik z tego, wiec jak chcesz to ci go dam i sam zobaczysz ile tam psow bylo :S

btw nie bede ogladac twoich filmow, gdyby istnial stary system pvp, to bym cie pojechal z zamknietymi oczami :< (i oczywiscie - gdybysmy mieli mniej wiecej rowne levele)

Zamiesc ten filmik na tibicam prosze, bo jak dotad tylko pierdolisz. Mistrzu PvP. Pewnie mocno niszczysz wszystkich na Guardii ?

Urieno
07-05-2008, 21:49
Dabyl post.

Bles
07-05-2008, 21:55
hmm a co moze nie? a jak napisal? "Gratuluję Wam szczerze Uri, dobrze że padł." rownie dobrze mogl napisac "Gratz uri dobrze ze alomy padl" a ja to potraktowalem jako ze on mowi o urienosie... widac ze tu patologia :D

no to bej

zreszta nie ma co tutaj zagladac jeszcze... powodzenia

Yours
Mate~

A przecinek widzisz Panie Mate~?

Yours,
Bles~

Ufocznik
08-05-2008, 14:38
Zamiesc ten filmik na tibicam prosze, bo jak dotad tylko pierdolisz. Mistrzu PvP. Pewnie mocno niszczysz wszystkich na Guardii ?

wiesz czemu gram na non-pvp? wlasnie dlatego, ze od kilku updatow, ktos taki jak ty moze mnie rozjebac tylko dlatego, ze ma wyzszy lvl
niestety cipsoft postanowil sukcesywnie niszczyc system pvp, ktory byl jedna z wiekszych zalet tej gry

btw. uwazaj na te noob chary, ktore stawiasz na bocie na senji

Urieno
08-05-2008, 15:42
wiesz czemu gram na non-pvp? wlasnie dlatego, ze od kilku updatow, ktos taki jak ty moze mnie rozjebac tylko dlatego, ze ma wyzszy lvl
niestety cipsoft postanowil sukcesywnie niszczyc system pvp, ktory byl jedna z wiekszych zalet tej gry

btw. uwazaj na te noob chary, ktore stawiasz na bocie na senji

Aha, wiec boisz sie ze ktos kto ma wyzszy lvl moze Cie "rozjebac" to naprawde smutna historia, naprawde w kazdej innej grze jest to niespotykane zjawisko. Tibia SUXXXXooOoOOrrr. Nie wiem jak mam sie do Ciebie zwracac, Ufok the Lord of PvP ? Dlaczego myslisz ze Twoje PvP jest lepsze od mojego =(? Pewnie napiszesz "Bo jestes słaby ble ble, Me is Master, Me powah rozjebac all" jakos nigdy w zaden sposob nie udowodniles w jakikolwiek sposob swojego "PvP", jesli jest tu ktos kto mysli inaczej, ofc oprocz tego malego kosmity, niech mi o tym napisze i przedstawi jakies sensowne argumenty. Bo do tej pory moge tylko przeczytac z Twojej strony jaki jestes to dobry, ale ze tak Ci powiem gowno mnie obchodzi co myslisz o starym czy nowym systemie PvP, jak chcesz recznie strzelac ciagle z sd to pograj w OTS, to jakby nie bylo nie moja wina ze jest taki a nie inny system PvP. Czekam na ten cam z tej akcji =)

Z Poważaniem Urien =)

Aaaa i zapomniałbym, to co najbardziej mnie rozjebalo x D Dlaczego mialbym robic noob chary na Senji ; o? Chciales tym tekstem pokazac jaki jestes wszechwiedzacy : o?! Nigdy nie expilem, ani nie botowalem na Senji, moje wszystkie noobchary powstaly na Rotach Darashii, Middle Resp. <3 Have a nice day.

Ufocznik
08-05-2008, 20:04
Aha, wiec boisz sie ze ktos kto ma wyzszy lvl moze Cie "rozjebac" to naprawde smutna historia, naprawde w kazdej innej grze jest to niespotykane zjawisko. Tibia SUXXXXooOoOOrrr. Nie wiem jak mam sie do Ciebie zwracac, Ufok the Lord of PvP ? Dlaczego myslisz ze Twoje PvP jest lepsze od mojego =(? Pewnie napiszesz "Bo jestes słaby ble ble, Me is Master, Me powah rozjebac all" jakos nigdy w zaden sposob nie udowodniles w jakikolwiek sposob swojego "PvP", jesli jest tu ktos kto mysli inaczej, ofc oprocz tego malego kosmity, niech mi o tym napisze i przedstawi jakies sensowne argumenty. Bo do tej pory moge tylko przeczytac z Twojej strony jaki jestes to dobry, ale ze tak Ci powiem gowno mnie obchodzi co myslisz o starym czy nowym systemie PvP, jak chcesz recznie strzelac ciagle z sd to pograj w OTS, to jakby nie bylo nie moja wina ze jest taki a nie inny system PvP. Czekam na ten cam z tej akcji =)

Z Poważaniem Urien =)

Aaaa i zapomniałbym, to co najbardziej mnie rozjebalo x D Dlaczego mialbym robic noob chary na Senji ; o? Chciales tym tekstem pokazac jaki jestes wszechwiedzacy : o?! Nigdy nie expilem, ani nie botowalem na Senji, moje wszystkie noobchary powstaly na Rotach Darashii, Middle Resp. <3 Have a nice day.

jesli nie rozumiesz to ci wytlumacze prosciej: chodzi o to, ze teraz nie licza sie juz umiejetnosci (moze w znikomym stopniu), tylko to ile kto expi dziennie lub/i to jakiego ma bota oraz w jakim miejscu botuje

nie bede ci nic udowadnial odnosnie mojego pvp, nie zalezy mi na tym, zebys mial mnie za kogos, bo ja cie mam za nikogo :)

co do tego filmu, moge ci go dac, ale nie bede go wrzucac na tibicams

Urieno
08-05-2008, 21:02
jesli nie rozumiesz to ci wytlumacze prosciej: chodzi o to, ze teraz nie licza sie juz umiejetnosci (moze w znikomym stopniu), tylko to ile kto expi dziennie lub/i to jakiego ma bota oraz w jakim miejscu botuje

nie bede ci nic udowadnial odnosnie mojego pvp, nie zalezy mi na tym, zebys mial mnie za kogos, bo ja cie mam za nikogo :)

co do tego filmu, moge ci go dac, ale nie bede go wrzucac na tibicams

Chciałem po prostu w moim ostanim poscie udowodnic iz wlasnie Ty masz sie za kogos, za giganta pvp. Z tego co napisales widze ze nie masz pojecia o PvP, tak jak mowilem obejrzyj ten film jako skromny tutorial. Wiem, ze wczesniejsze klikanie bylo bardzo zwiazane z umiejetnosciami, a Ty jestes na bank mistrzem klikaczem. Po prostu zamiesc ten film tutaj, tozto oskarazacie mnie ze Was sprzedalem, wiec o co chodzi ? Niech kazdy sam zobaczy i oceni ta sytuacje ; ). Wcale mnie nie zaskoczyles swoja wypowiedzia, jakobys mial cokolwiek udowodnic =(

Vatian
09-05-2008, 08:56
A przecinek widzisz Panie Mate~?

Yours,
Bles~

jezeli chodzi o scislosc, to powinny byc dwa przecinki, panie Bles~

@Urienos.

Czy Ty naprawde uwazasz sie za takiego mastaha Tibii?
Zacznijmy od tego, ze swoim 130+ ek mozesz pokazac gowno, nie pvp. Chakantenem biegasz ze swoja mega pro Gildia Henka i u*******acie jakichs baranow na combo(czy to takie trudne, gdy sie siedzi na ventrilo?). Nastepnie uciekacie, az sie kurzy, do miejsc ktore pozniej blokujecie 10 lvlami- I co, tego mialbym sie uczyc Ufoczixem?; o Chyba sobie stroisz zarty, mastahu.
btw. Twoje osiagniecia Urienosem na openach tez byly niczego sobie ; >

Kind Regards!

Arek Dozamet
09-05-2008, 09:16
@Urienos.

Czy Ty naprawde uwazasz sie za takiego mastaha Tibii?
Zacznijmy od tego, ze swoim 130+ ek mozesz pokazac gowno, nie pvp. Chakantenem biegasz ze swoja mega pro Gildia Henka i u*******acie jakichs baranow na combo(czy to takie trudne, gdy sie siedzi na ventrilo?). Nastepnie uciekacie, az sie kurzy, do miejsc ktore pozniej blokujecie 10 lvlami- I co, tego mialbym sie uczyc Ufoczixem?; o Chyba sobie stroisz zarty, mastahu.
btw. Twoje osiagniecia Urienosem na openach tez byly niczego sobie ; >

Kind Regards!

Skoro dla Ciebie jest to takie proste, zbierz swoja ekipe, zabijcie "jakichs baranow na combo" i wrzuc nam tutaj filmik z tej akcji.
Szczerze to na tym forum wiekszosc osob pierdo** tylko glupoty a tak naprawde sami nigdy nic nie osiagneli. Mozecie podac sobie raczke z Panem Gniewko aka Wagojim aka Dystansowiec...

Vatian
09-05-2008, 11:14
Skoro dla Ciebie jest to takie proste, zbierz swoja ekipe, zabijcie "jakichs baranow na combo" i wrzuc nam tutaj filmik z tej akcji.
Szczerze to na tym forum wiekszosc osob pierdo** tylko glupoty a tak naprawde sami nigdy nic nie osiagneli. Mozecie podac sobie raczke z Panem Gniewko aka Wagojim aka Dystansowiec...

za to Ty sporo osiagnales ;) jestesmy dumni, ze naszym rodakiem jest taki wplywowy Arek Dozamet ;>

Ufocznik
09-05-2008, 14:35
Chciałem po prostu w moim ostanim poscie udowodnic iz wlasnie Ty masz sie za kogos, za giganta pvp. Z tego co napisales widze ze nie masz pojecia o PvP, tak jak mowilem obejrzyj ten film jako skromny tutorial. Wiem, ze wczesniejsze klikanie bylo bardzo zwiazane z umiejetnosciami, a Ty jestes na bank mistrzem klikaczem. Po prostu zamiesc ten film tutaj, tozto oskarazacie mnie ze Was sprzedalem, wiec o co chodzi ? Niech kazdy sam zobaczy i oceni ta sytuacje ; ). Wcale mnie nie zaskoczyles swoja wypowiedzia, jakobys mial cokolwiek udowodnic =(

HAHA, prawie oplulem monitor ze smiechu, czytajac tego posta

po 1 kto tu sie uwaza za giganta pvp? to ty piszesz zebym ogladal twoj film jako tutorial (ROTFL)
po 2 filmu tego nie bede ogladal, bo mowiac o umiejetnosciach pvp, nie chodzi mi bynajmniej o otoczenie w dwudziestu, jednej osoby i na*******anie w hotkeya od sd
po 3 pokaz mi gdzie napisalem, ze nas sprzedales

Arek Dozamet
09-05-2008, 15:28
za to Ty sporo osiagnales ;) jestesmy dumni, ze naszym rodakiem jest taki wplywowy Arek Dozamet ;>

Nie bede znizal sie do Twojego poziomu i pozostawie to bez komentarza ;)

Gonzo
09-05-2008, 15:43

Mam za plecami ok. 30~ openek na Thorii (Bloodz) i Valorii (Rising Darkness, Tzu), z tego 75 % wygrane, oraz kilkanaście masslogów na Thorii (Bloodz) oraz Furorze (Vision), jakieś 90 % udane. Tak, i uważam to za swoje osiągnięcie. Hum, a Ty co osiągnąłeś? Bo widziałem Cię tylko na 2-3 openkach na Valorii, nie wiem gdzie grałeś wcześniej.

PS mnie w tą kłótnię nie wciągajcie. Nie moja bitwa. ;)

Arek Dozamet
09-05-2008, 16:17
Mam za plecami ok. 30~ openek na Thorii (Bloodz) i Valorii (Rising Darkness, Tzu), z tego 75 % wygrane, oraz kilkanaście masslogów na Thorii (Bloodz) oraz Furorze (Vision), jakieś 90 % udane. Tak, i uważam to za swoje osiągnięcie. Hum, a Ty co osiągnąłeś? Bo widziałem Cię tylko na 2-3 openkach na Valorii, nie wiem gdzie grałeś wcześniej.

PS mnie w tą kłótnię nie wciągajcie. Nie moja bitwa. ;)

Na Thorii i Furorze tez masz tak dobra opinie jak na Valorii czy moze jeszcze lepsza? ;)
Twoim wspanialym osiagnieciem sa wszystkie postacie ktore kupiles?? ehh...:baby:

Urieno
09-05-2008, 18:31
HAHA, prawie oplulem monitor ze smiechu, czytajac tego posta

po 1 kto tu sie uwaza za giganta pvp? to ty piszesz zebym ogladal twoj film jako tutorial (ROTFL)
po 2 filmu tego nie bede ogladal, bo mowiac o umiejetnosciach pvp, nie chodzi mi bynajmniej o otoczenie w dwudziestu, jednej osoby i na*******anie w hotkeya od sd
po 3 pokaz mi gdzie napisalem, ze nas sprzedales

Wlasnie tak ! Wreszcie cos z sensem od Ciebie ! Ogladnij to bedziesz wiedzial ze mozna 40 lvlem zabic 160, bynajmniej nie samemu, ale jest to mozliwe ! Napisales ze jest to niemozliwe wiec chcialem Ci pokazac ze jest to mozliwe =)!

Wlasnie robimy tak jak napisales w punkcie drugim, podchodzimy do osoby pod depot, otaczamy ją, i strzelamy z SD : o! Chłopcze, widac ze znasz sie na rzeczy.

P.S Dalej nic odnosnie tego filmu, ktory miales zamiescic na tibicam, co ? Tak jak mowilem, poki co to tylko plujesz w ten swoj biedny monitor i pieprzysz jak potluczony, zero jakichkolwiek prawd w Twoich postach czysty bullshit. Staram sie Cie szanowac, ale mi tylko utrudniasz zadanie.

P.S
Jak Ci idzie zabijanie moich noobcharow na Senji ?!

Gonzo
09-05-2008, 20:16
Na Thorii i Furorze tez masz tak dobra opinie jak na Valorii czy moze jeszcze lepsza? ;)
Twoim wspanialym osiagnieciem sa wszystkie postacie ktore kupiles?? ehh...:baby:

Moim 'wspaniałym' osiągnięciem jest to, że brałem udział w wojnach, bo na tym mi najbardziej zależało.

Poza tym, nie odwracaj kota ogonem. Pochwal się, czego Ty dokonałeś. ;)

Arek Dozamet
09-05-2008, 21:39
Moim 'wspaniałym' osiągnięciem jest to, że brałem udział w wojnach, bo na tym mi najbardziej zależało.

Poza tym, nie odwracaj kota ogonem. Pochwal się, czego Ty dokonałeś. ;)

Jesli uwazasz ze branie udzialu w wojnach jest wspanialym osiagnieciem to nie bede pytal jaki jest szczyt Twoich marzen ;)
Ja na to patrze z innej strony ;)

Ufocznik
09-05-2008, 21:52
Wlasnie tak ! Wreszcie cos z sensem od Ciebie ! Ogladnij to bedziesz wiedzial ze mozna 40 lvlem zabic 160, bynajmniej nie samemu, ale jest to mozliwe ! Napisales ze jest to niemozliwe wiec chcialem Ci pokazac ze jest to mozliwe =)!

Wlasnie robimy tak jak napisales w punkcie drugim, podchodzimy do osoby pod depot, otaczamy ją, i strzelamy z SD : o! Chłopcze, widac ze znasz sie na rzeczy.

MOZNA - i co z tego, ze mozna? mozna nawet 30 lvlem zabic 300 jesli ten drugi bedzie afkowal, tylko czy potem mozna powiedziec, ze byl to "kawal dobrego pvp"?

P.S Dalej nic odnosnie tego filmu, ktory miales zamiescic na tibicam, co ? Tak jak mowilem, poki co to tylko plujesz w ten swoj biedny monitor i pieprzysz jak potluczony, zero jakichkolwiek prawd w Twoich postach czysty bullshit. Staram sie Cie szanowac, ale mi tylko utrudniasz zadanie.

mialem zamiescic? to ty to powiedziales, ja juz pisalem wczesniej, ze nie bede tego wrzucac na tibicam :S

nie tylko! takze te, ktore wybotowal :)

Gonzo
09-05-2008, 22:41
Jesli uwazasz ze branie udzialu w wojnach jest wspanialym osiagnieciem to nie bede pytal jaki jest szczyt Twoich marzen ;)
Ja na to patrze z innej strony ;)

Osiągnięciem w grze - owszem, bo od kiedy zacząłem grać w tą denną grę to grałem tylko dla PvP. 'Wspaniałym' zostało dodane przez Ciebie. Szczyt moich marzeń? Sorry, ale nie łącze moich marzeń z grą.

Sparfank
09-05-2008, 23:10
Czytam te forum i płacze... Dajcie se po klapsie w dziób i po krzyku. Naprawdę niema ważniejszych spraw prócz tego kto jest lepszy w pvp? Albo kto więcej razy był na wojnie? (pewnie dla zasady nikt mi nie przyzna racji)

MoQ
09-05-2008, 23:41
Czytam te forum i płacze... Dajcie se po klapsie w dziób i po krzyku. Naprawdę niema ważniejszych spraw prócz tego kto jest lepszy w pvp? Albo kto więcej razy był na wojnie? (pewnie dla zasady nikt mi nie przyzna racji)

masz racje

Wrozka_Balia
09-05-2008, 23:43
niechcialo mi sie juz najnowszych postow czytac bo za bardzo pierdolicie...
poprostu zobaczcie jaki najwyzszy lvl zabiles ufoczix i wilu i potem niech uri sie pochwali jaki byl jego najlepszy cel i w ilu, i dzieki temu zobaczycie kto jest wiekszym koksem. i ma wieksza moc na valori

Urieno
10-05-2008, 00:08

Przyznam Ci racje, ale czy ja sie gdziec kloce kto ma lepsze Pvp ? Po prostu smieje sie z tego chlopczyka co up pisze. Moze to przez to ze ostatnio za duzo botuje i nudzi mi sie w trakcie.

Sparfank
10-05-2008, 00:45
Ale czasami lepiej sie po prostu nie odzywać... Niech któryś z was ustąpi...
(Przyznają mi racje ludzie którzy nie pisali na forum kiedyś, którzy mnie nie znają. Teraz tylko czekać aż starzy użytkownicy mnie pojada...)

Vatian
10-05-2008, 15:53

japa! <rofl>

Vatian
14-05-2008, 08:31
Gniefko To Pala, Wyglada Mi Na Pedala ;>

Gonzo
14-05-2008, 19:23
Gniefko To Pala, Wyglada Mi Na Pedala ;>

O! Klasyczny żart Maćka, aż błyszczy inteligencją. A raczej, jej brakiem.

Co, z Darkiem skończyłeś, to ze mną zamierzasz zacząć? Sorry, nie uda Ci się - za rzadko tutaj zaglądam, ponieważ nie mam już żadnego konta w grze zwanej 'Tibia'.

Moja rada dla Ciebie - get a life.

Vatian
16-05-2008, 13:38
kto to mowi ;> na prawde, stfu ;P

"O! Klasyczny żart Maćka, aż błyszczy inteligencją. A raczej, jej brakiem."- rzekl 15 latek alias bajkopisarz.

Vatian
21-05-2008, 09:36
O! Klasyczny żart Maćka, aż błyszczy inteligencją. A raczej, jej brakiem.

Co, z Darkiem skończyłeś, to ze mną zamierzasz zacząć? Sorry, nie uda Ci się - za rzadko tutaj zaglądam, ponieważ nie mam już żadnego konta w grze zwanej 'Tibia'.

Moja rada dla Ciebie - get a life.

nie zamierzam z Toba zaczynac, bo jakos po prostu mi sie nie chce...zreszta, co w tym przyjemnego ?;O

Gonzo
21-05-2008, 22:05
nie zamierzam z Toba zaczynac, bo jakos po prostu mi sie nie chce...zreszta, co w tym przyjemnego ?;O

To już nie ja ani nie Łukasz na Vifre... Mam passy, ale teraz gra Bartek. Chociaż, czasami postuje na Boundach forum ;).

A co do mojej gry w Tibię... to faktycznie, czasem zdarza mi się lognąć. I bynajmniej nie na Valorię. PLUS, moje lognięcie oznacza zapuszczenie skryptu na BlackD (Uwaga- dla innych osób- leveling service na BlackD _/). ;)

Vatian
22-05-2008, 12:56
czadersko, man!

Gonzo
24-05-2008, 23:01
czadersko, man!

Ocb, Mario właśnie mi przekazał wiadomość? Nie zdam? :( Zdam zdam, czerwony pasek będzie. ;)

Vatian
25-05-2008, 16:18
chyba jak czerwony marker kupisz, badz starzy ciensze paski.

Jabooo
27-05-2008, 12:24
Hans Moleman
May 27 2008, 02:14:04 CEST Killed at Level 93 by Carla Krause
and by Sticky Bump

http://i182.photobucket.com/albums/x22/Kamil91/UO0003.jpg

3maj sie panie Hans~;(

http://i182.photobucket.com/albums/x22/Kamil91/UO0005.jpg

Suniciun
May 27 2008, 00:27:07 CEST Killed at Level 104 by Carla Krause
and by Sticky Bump

Gonzo
27-05-2008, 15:47
Hans Moleman zachował się jak Josef padając na Muchie'm. :D Z RSem w rare set.

Pffffft.

Congratz.

HeniekSpodSiudemki
05-06-2008, 04:37
edited. bo koleba sie wkurzyl

Jabooo
05-06-2008, 18:05
http://i182.photobucket.com/albums/x22/Kamil91/piotrek.jpg

Solo w Texasie

Sparfank
05-06-2008, 19:55
Wiem ze sie cieszycie ze znów do was pisze, dlatego tez daje cos na poprawienie humoru;)

http://i94.photobucket.com/albums/l83/Sparfank/ssasas.jpg

Dla tych ktorzy nie dowidza:

19:39 Ja [29]: sell 5 gs silk
19:39 Sir Dzane [103]: offer
19:39 Sir Dzane [103]: where areu?
19:39 Sir Dzane [103]: where are u?
19:40 Sir Dzane [103]: offer
19:40 Ja [29]: but first your father have to give me back 10 euro
19:40 Sir Dzane [103]: ;(
19:40 Ja [29]: bad answer
19:40 Ja [29]: u must say "for what?"
19:41 Ja [29]: again
19:41 Ja [29]: your father have to give me back 10 euro
19:41 Sir Dzane [103]: for what
19:41 Ja [29]: for sucking my cock
19:41 Ja [29]: :D
19:41 Sir Dzane [103]: hunted
19:41 Ja [29]: uahUhaUHuahAHuHAUHAuhaUAhuh xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd
19:41 Sir Dzane [103]: u got gs silks or not?
19:42 Ja [29]: no :P
19:42 Sir Dzane [103]: ;(

MoQ
06-06-2008, 00:03
to nie jest smieszne, tylko raczej zalosne

Vatian
07-06-2008, 14:39
Wiem ze sie cieszycie ze znów do was pisze, dlatego tez daje cos na poprawienie humoru;)

http://i94.photobucket.com/albums/l83/Sparfank/ssasas.jpg

Dla tych ktorzy nie dowidza:

19:39 Ja [29]: sell 5 gs silk
19:39 Sir Dzane [103]: offer
19:39 Sir Dzane [103]: where areu?
19:39 Sir Dzane [103]: where are u?
19:40 Sir Dzane [103]: offer
19:40 Ja [29]: but first your father have to give me back 10 euro
19:40 Sir Dzane [103]: ;(
19:40 Ja [29]: bad answer
19:40 Ja [29]: u must say "for what?"
19:41 Ja [29]: again
19:41 Ja [29]: your father have to give me back 10 euro
19:41 Sir Dzane [103]: for what
19:41 Ja [29]: for sucking my cock
19:41 Ja [29]: :D
19:41 Sir Dzane [103]: hunted
19:41 Ja [29]: uahUhaUHuahAHuHAUHAuhaUAhuh xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd
19:41 Sir Dzane [103]: u got gs silks or not?
19:42 Ja [29]: no :P
19:42 Sir Dzane [103]: ;(

Ej, sparfank, jestes taki cool, ze az caly sie spocilem. Powiedz no mi, kolego, w jaki sposob zamierzasz zmienic nasze zdanie na Twoj temat robiac tak idiotyczne rzeczy, w ktorym wychodzisz na kompletnego kretyna? Jedyne co moge powiedzec w odpowiedzi na Twoj post- NIE PISZ TU BARANIE.

Jabooo
07-06-2008, 16:52
Pani kolega Maciass

JAPA

Sparfank
07-06-2008, 19:20
Drodzy koledzy (tj. Vatian oraz MoQ), nie napisałem tego, żeby pokazać, jak to Vatian pięknie ujął, jaki to ze mnie idiota, ale żeby udowodnić, że niektórzy "h-lvl" też są noobami... Jeżeli mój "mały żarcik" was nie rozśmieszył to trudno. Nie wszyscy muszą sie z tego śmiać.

P.S. Vatian, nie wyzywaj mnie od kretynów i noobow, gdyż ja sam tego nie robie. Thx

Ufocznik
07-06-2008, 21:10
P.S. Vatian, nie wyzywaj mnie od kretynów i noobow, gdyż ja sam tego nie robie. Thx

nie musisz, to co robisz mówi samo za siebie :)

Dezet
08-06-2008, 01:41
Sparfank... Yes Master!!( Bartłomieju twoje żarty bywają specyficzne.)

Macias... Let's rock soon.

Reszta... Chill out (Odnoszę dziwne wrażenie że się spinacie.)

Vatian
08-06-2008, 02:55
Sparfank... Yes Master!!( Bartłomieju twoje żarty bywają specyficzne.)

Macias... Let's rock soon.

Reszta... Chill out (Odnoszę dziwne wrażenie że się spinacie.)

aaassssssssss youuuuuuuuuuu wiiiiiiiiiiiiiish;)

sparfank- naprawde, podaj mi choc jeden dla ktorego nie powinienem nazywac Cie ketynem.
btw. Znam Edvina aka Dzane najlepiej z tego calego forum i wiem, ze nie jest noobem. Wydaje mi sie, ze nie za bardzo wiesz co slowo ' noob ' oznacza ; (

Sparfank
08-06-2008, 11:10
Jeżeli mój żart was nie śmieszy to sry - nie musiscie się śmiać. Jeżeli kogoś uraziłem to przepraszam tym bardziej...

Jak Dezet wspomniał - moje żarty bywają specyficzne :)

@Vatian

Pokrewne słowo noob używane jest do określenia nowicjusza szczególnie uciążliwego dla innych, odmawiającego wzięcia jakiejkolwiek poprawki na swoje niedoświadczenie: w grach zespołowych dołączającego do graczy znacznie bardziej doświadczonych bez ostrzeżenia ich o swoim niewielkim stażu i obniżającego tym samym stopień zgrania zespołu, w dyskusjach usiłującego wymusić szybką odpowiedź na skomplikowany problem i nierozumiejącego wyjaśnień w wyniku braku rozeznania w podstawach danego tematu, itd. Słowo "noob" często jest pisane jako "n00b" (slang leet speak), samo zaś powstało od zapisanego dla żartu niepoprawnie i skróconego do pierwszej sylaby słowa "newbie".

Zaczerpnięte z www.wikipedia.pl

Ja przyznaje się do błędu i przepraszam tych, których uraził ów screen. Może i jestem uciążliwy, ale nie bardziej niż wy... Dodatkowo macie kogoś kogo możecie sobie zbesztać i zmieszać z błotem. Mówiąc o mnie kretyn, noob itp. zastanówcie się kim wy jesteście skoro ja nie napisałem żadnego złego słowa pod waszym adresem...

@Ufo

14-05-2008 08:31
Vatian Gniefko To Pala, Wyglada Mi Na Pedala ;>

I Ty mówisz o mnie? oO

Vatian
08-06-2008, 17:33
1 ) nie chodzi o to jak teraz sie zachowujesz, ale jak sie zachowywales kiedys na tym forum. Niestety trudno mi jest sie pozbyc offensywnej postawy w stosunku do Ciebie.

2)Znam Gniewka bardzo dobrze, a wiec upowaznia mnie to do napisania wiadomosci o takiej tresci. Jezeli nie zauwazyles to byl pewnego rodzaju zart- nie wiem czy smieszny, po prostu zarcik xD zreszta, mialem na uwadze to, aby temat nie zlecial na dalsze strony.

Drogi Sparfanku, mam na uwadze to co mowisz i sprobuje popatrzec na Ciebie z troszke innej perspektywy niz kiedys ;) mysle, ze to Cie powinno zadowolic ;) nie wiem jak zamierzaja sie zachowac inni uzytkownicy tego forum, ale ja postanawiam w pewnym stopniu dac Ci druga szanse. - zabrzmialo to troszeczke
jakbym byl zadufany w sobie... ale coz, tak to wyglada xD.

Ze tak powiem: Enjoy your freedom !

Gonzo
08-06-2008, 17:56
1 ) nie chodzi o to jak teraz sie zachowujesz, ale jak sie zachowywales kiedys na tym forum. Niestety trudno mi jest sie pozbyc offensywnej postawy w stosunku do Ciebie.

2)Znam Gniewka bardzo dobrze, a wiec upowaznia mnie to do napisania wiadomosci o takiej tresci. Jezeli nie zauwazyles to byl pewnego rodzaju zart- nie wiem czy smieszny, po prostu zarcik xD zreszta, mialem na uwadze to, aby temat nie zlecial na dalsze strony.

Drogi Sparfanku, mam na uwadze to co mowisz i sprobuje popatrzec na Ciebie z troszke innej perspektywy niz kiedys ;) mysle, ze to Cie powinno zadowolic ;) nie wiem jak zamierzaja sie zachowac inni uzytkownicy tego forum, ale ja postanawiam w pewnym stopniu dac Ci druga szanse. - zabrzmialo to troszeczke
jakbym byl zadufany w sobie... ale coz, tak to wyglada xD.

Ze tak powiem: Enjoy your freedom !

Hehehehehehe, ale nie pieprz, że jestem gejem. :P

Sparfank
08-06-2008, 22:53
ehh...
gadałem właśnie z Dezetem i wszystko wyjaśniliśmy...
także, Sorry never again.

Od Dezeta "Let's rock soon :PPPP"

Vatian
09-06-2008, 09:37
Hehehehehehe, ale nie pieprz, że jestem gejem. :P

To czmu znow chciales do mnie na chate przyjechac:(? Gniewko, pamietaj, nie jestes jedyny...

sparfank- okej.

Gonzo
09-06-2008, 12:07
To czmu znow chciales do mnie na chate przyjechac:(? Gniewko, pamietaj, nie jestes jedyny...

sparfank- okej.

Pierdolisz. :>

Vatian
13-06-2008, 11:30
opuszczasz sie w pracy, gniewko xD BERZA ZA TOBA TESKNI ZAPEWNE!

Gonzo
13-06-2008, 14:42
opuszczasz sie w pracy, gniewko xD BERZA ZA TOBA TESKNI ZAPEWNE!

He!? Przecież ostatnio Ty brałeś moje dyżury tam!

PS 78 pkt rekrutacyjnych, 4.93 średnia, zachowanie BDB. I co Maciek pauko? :D

Jabooo
13-06-2008, 15:58

JEBANY MATOŁ

Gonzo
14-06-2008, 00:53
JEBANY MATOŁ

Natomiast Ty masz wiele do powiedzenia. Aż 'jebany matoł'. O kurczę, gratuluję!

Vatian
15-06-2008, 14:52

Jajeczko. lol, powaznie...jestes kujonem xDDD NO LIFE BUAHUAHUAHU.

Gonzo
16-06-2008, 20:07
Jajeczko. lol, powaznie...jestes kujonem xDDD NO LIFE BUAHUAHUAHU.

Ej, stop, nasza wspólna koleżanka z mojej (byłej hehehe) szkoły może potwierdzić, że ta placówka nic wspólnego z nauką nie ma. ;)

Ew. praktyki dotyczące etanolu z chemii, czy wpływ konopi indyjskiej na synapsy.

Vatian
20-06-2008, 11:48
Ej, stop, nasza wspólna koleżanka z mojej (byłej hehehe) szkoły może potwierdzić, że ta placówka nic wspólnego z nauką nie ma. ;)

Ew. praktyki dotyczące etanolu z chemii, czy wpływ konopi indyjskiej na synapsy.

I co, myslisz, ze blyszczysz xD? przeciez jobak nie wie co to konopia Indyjska...

Jobaczek <3333 for a life!

Gonzo
20-06-2008, 15:33
I co, myslisz, ze blyszczysz xD? przeciez jobak nie wie co to konopia Indyjska...

To niech zapyta Grześka, Grzesiek wie.

Grzesiu <3.

Jabooo
20-06-2008, 17:32

CHCESZ TAM WPAŚĆ CZY NIE ? PYTAM SIE !

Vatian
20-06-2008, 23:50
zostaw gniewka:(

Gonzo
21-06-2008, 00:27
Dzisiaj i tak nie grając już na Valorii trzeci miesiąc (oO) odchodzę także z tego forum. Tibia już mnie nie kręci, a jak coś to możecie się skontaktować ze mną przez Krystiana. 3majcie się.

Edit - Juras <3. Good luck, mam nadzieje, że z Wappathią wyjaśnicie wszystko. Jobak, przekaż to z łaski swojej. :)

Vatian
21-06-2008, 09:28
salute! ;)

Jabooo
21-06-2008, 10:08
Dzisiaj i tak nie grając już na Valorii trzeci miesiąc (oO) odchodzę także z tego forum. Tibia już mnie nie kręci, a jak coś to możecie się skontaktować ze mną przez Krystiana. 3majcie się.

Edit - Juras <3. Good luck, mam nadzieje, że z Wappathią wyjaśnicie wszystko. Jobak, przekaż to z łaski swojej. :)

Gniewko - Ty nasz sWat Timowcu nie odchodz PLX!!! Hahahahhahha;(

Kafarpl
21-06-2008, 17:40
Kupie na servie Valoria 50 honey combs!! tyklko szybko plz, bo pacc mis ie konczy a kapelusz chce skonczyc... Piszccie do Lycq

Jabooo
21-06-2008, 17:48
Kupie na servie Valoria 50 honey combs!! tyklko szybko plz, bo pacc mis ie konczy a kapelusz chce skonczyc... Piszccie do Lycq

Apitof spszetafał fczoraj , mosze jeszcze ma . Niefiem dokładnie ;/

Ufocznik
22-06-2008, 23:55
@up

WYPIER*AJ bo ja nie hcem miec haka ;[

edit
post powyzej zostal usuniety, wiec teraz:

@2x down
WYPIER*AJ bo ja nie hcem miec haka ;[

Hawan
23-06-2008, 09:56
@ufoczix
Siema Ufok xd Pamietasz jeszcze Kusznika xd xd???

@Topic
Jak teraz z tą wojną jest??
kto wygrywa?

Xartic
27-06-2008, 10:26
mam małe pytanie bo chciał bym zacząć grać na Valori a nie wiem ile jest pk na faccu? prosze nie mowcie ze jestm noobkiem ale jak grałem na pandori wbiłem ten 17 lvl i mnie zrookowali

Sparfank
28-06-2008, 14:34
@up

Valoria to świat dla ludzi którzy maja plecy, lub szczęście sprobuj może akurat będziesz tym szczęściarzem któremu sie uda. Tak zwanych PK jest dużo.

Jolas
30-06-2008, 13:57
Na valori jest duzo hamskich kolesi, ktorzy myslom ze som niewiadomo jacy dobrzy. Najczesciej sa to Pk ktorych nie nawidze. Ale nadal gram hodziasz nie robie lvl na mainie tylko kase na itemy dla nowej postaci po updacie ktora ma 6 lvl. XD a tak pozaym valoria jest spoko. :cup:

Vatian
30-06-2008, 16:44
HEHEHHEHH, DOWCIPY HENKOW

so low.

Urieno
30-06-2008, 23:50
Hihi, haha.

Mateomens
07-07-2008, 11:20
hmm padlem ofiarą gildi henka omg;/ ja to mam szczescie hehehe :D
Jul 07 2008, 11:07:46 CEST Killed at Level 110 by Glor Thiron
and by Heaven'strike

Urieno
12-07-2008, 20:03
To powinien byc dla Ciebie raczej zaszczyt : >

Vatian
13-07-2008, 17:30
Powinien byc dumny z tego, ze ujebali go zlodzieje ;)?

Jabooo
14-07-2008, 15:49
hmm padlem ofiarą gildi henka omg;/ ja to mam szczescie hehehe :D
Jul 07 2008, 11:07:46 CEST Killed at Level 110 by Glor Thiron
and by Heaven'strike

Z tego co ja ku**a widzę to padłeś od Boundów ;/

Mateomens
15-07-2008, 10:35
Z tego co ja ku**a widzę to padłeś od Boundów ;/

no Glor to jest w GH heh...

PS

no ja jestem Pround of this nie ma co hehe :D

Yours
Mate~

Vatian
22-07-2008, 02:31
czyzby boundzi sie odrobine przebudzili?

Stanley
07-08-2008, 03:12
Baj Baj Valoria:P

Martka
08-08-2008, 14:10
Najpierw Entaro, a teraz Ty? Zmówiliście się? : P

neSSonka
21-08-2008, 19:08
mnie : pp

hryhry

Vatian
23-08-2008, 00:48
wroclaw-popowice ;s

Gonzo
06-10-2008, 00:15
Co taaaaaaaaaaM?

Xartic
06-10-2008, 22:06
Dobrze jest gram na Valori :) Pk nie jest tak duzo przynajmniej mnie zbytnio nie ubijają :) a tak to na Valori nie jest tak źle

Gonzo
06-10-2008, 22:30
Dobrze jest gram na Valori :) Pk nie jest tak duzo przynajmniej mnie zbytnio nie ubijają :) a tak to na Valori nie jest tak źle

Bo jak się nie narazisz, to nie padniesz. Prosta sprawa, era Reftele skończona, to i PA zniknęło, chociaż ciągle są cipki z Helsingborgu w Heretics.

Good luck anyway.

Xartic
07-10-2008, 17:09
Co prawda nikt mnie nie ściga ale na valori mozna takich typów spotkać
Np. Wczoraj zaczą mnie pkować 25 sorc (ja prawie 22 driud) i facet nawet potów nie mial xD

Gonzo
07-10-2008, 18:20
To pewnie Jobak. :P

@ Offtop:

Staram się Wam to forum rozruszać, bo odkąd odszedłem, to wydaje się być martwe. Już nawet robię prowokację... Af.

LightRafi
08-10-2008, 21:16
Gniewko <3

Gonzo
08-10-2008, 22:05
Woohoo! Widzę, że ktoś mnie jeszcze pamięta. UHASaHSiuAHASiAUHSuIASHAUISh.

LightRafi
09-10-2008, 16:34
Ano Chyba xD

Gonzo
13-10-2008, 17:45
KURWAAAAAAAA ZNOWU BEDE MUSIAL CHLAC :(

A dzisiaj znowu ide, hehehehe, byc moze w WZ bede, bo jest jakas impreza (podobno?) i mnie znajomi wyciagaja, ale wejsciowka 10 zl. Wole dolozyc 6 zl i kupic Arktike (wodka dla panow z Okolnir, prosta sprawa). :D

Vatian
13-10-2008, 21:20
Zaloze sie, ze cwiartka i lezysz xD

edit: jakis ****, moderator, wpierdolil mi ostrzezenie... (dawaj nastepne) ;)

Gonzo
15-10-2008, 18:35
1) Przypał pod polibuda, co Ci juz napisalem na msnie, przeczytaj sobie.
2) jesli bede szedl, to z moja klasa O,o wiec predzej sie juz w klubie spotkamy.
3) W klubie tez mozna chlac. xDDD
4) Jesli w ogole pojde, to z racji ze to poniedzialek, mam czas do 12 na chacie - NIE MOGE sie najebac.

Vatian
15-10-2008, 20:39
1) to juz bedzie tydzien po przypale :)
2) Szczerze mowiac, to nie bardzo mnie obchodza Twoje twarzowce z klasy... bedziesz musial na nich zlac;)
3) Mozna, ale nie oplacalne ; )
4) Mozesz, a nawet musisz:)

clear?

Gonzo
15-10-2008, 20:52
Nein

1) -.- noob
2) Noob, mnie obchodza.
3) Umm, mejbi.
4) nic nie musze. 8)

Gonzo
26-10-2008, 16:57
Tak po upływie czasu przeczytałem wszystkie swoje posty napisane tutaj KIEDYŚ... I dotarło do mnie - młodość i głupota idą w parze. ;)

Be-Te-Wu: Co tam na tej śmiesznej Valorii słychać?

LightRafi
26-10-2008, 21:19
HAHAHAH...

A co ma być nowego ?

Heretics expią.

Gonzo
26-10-2008, 21:42
Eh... Szkoda, że Tzu się rozpadło - dawaliśmy radę i to całkiem dobrze, gdyby nie pojebani ludzie, co się wypłacili po pierwszym deadzie. No i gdyby nie jebnięty Mazman, który zaczął u*******ać allies.

No nic, czyli widzę, że bez zmian...

Henki jeszcze pekują?

LightRafi
27-10-2008, 09:04
A nawet nie wiem, bo nie gram :D

--Ogorek--
27-10-2008, 15:59
Nie, nie pekują:)

Gonzo
29-10-2008, 18:14
Maciaaaaas, jak tam po półmetku?

Bo dla mojej ekipy się chujowo skończył, zresztą sam widziałeś, że wyjebali tego gościa z klubu. Poszliśmy za nim :>.

Ah, i nie wiedziałem, że znasz Martynę. :D

Vatian
29-10-2008, 21:35
Ja tam na ostrym auto pilocie wracalem na chate... jakos po 3 bylem juz w domu;)

ps. Jaka martyne ?

Gonzo
29-10-2008, 22:11
No biba była syta. :D BTW zastanawiam się czy ktoś wypił mojego browara. :<

http://www.wrzuta.pl/audio/iEZhOlKxW9/feta_feta <loool!

Kamlos
03-12-2008, 14:08
Chlopaki jak wam idzie gra na Valori ? czy jest duzo warow itp ? bo chcialbym se gdzies pograc i niemam jak swiata wybrac xD moze Valoria hmmm ?

Gonzo
03-12-2008, 14:10
Uciekaj stąd jeśli nie znasz szwedzkiego. ;)

Mateomens
05-12-2008, 08:57
hehe czemu odstraszacie ludzi im wiecej tym lepiej...
a propos to widze temat upada ale ja skleje swojego sska :P
wczorajszy mini hunt na demonach heheh :P loot z pierwszego demona... pozniej sama kasa

http://i15.photobucket.com/albums/a382/Mateomens/hunts/demony.jpg

Vamanaun
08-12-2008, 15:17
rekreutujemy pl 70+ do wojny po 24 grudnia. kilku heretykow, w tym 200+ zmienia strone wojny. do gildii orzel siedem 24grudnia dojdzie wielu polakow, w dodatku rozmawialismy z boundami, henkami i innymi against-heretics osobami na valorii. obserwujcie co sie bedzie dzialo w nowym roku. pewnie tego nie da sie wygrac ale milo bedzie ubic larsa czy innych martinów, ogólnie top heretics swe ;)

większosc polakow jest juz w, tylko zbiera gp na wojne.. gdyby ktos kto do tej pory lizal dupe heretykom - zreszta jak i ja (nie bede sie wypierac) dlatego potrzebujemy WSzYSTKICH DO POMOCY. moze po kilku latach jednak uda sie cos zdzialac polskim teamem +bound;)

LightRafi
08-12-2008, 19:33
Siema gniewkoo

btw.. Mate, gz :*:*

Gonzo
14-12-2008, 22:17
rekreutujemy pl 70+ do wojny po 24 grudnia. kilku heretykow, w tym 200+ zmienia strone wojny. do gildii orzel siedem 24grudnia dojdzie wielu polakow, w dodatku rozmawialismy z boundami, henkami i innymi against-heretics osobami na valorii. obserwujcie co sie bedzie dzialo w nowym roku. pewnie tego nie da sie wygrac ale milo bedzie ubic larsa czy innych martinów, ogólnie top heretics swe ;)

większosc polakow jest juz w, tylko zbiera gp na wojne.. gdyby ktos kto do tej pory lizal dupe heretykom - zreszta jak i ja (nie bede sie wypierac) dlatego potrzebujemy WSzYSTKICH DO POMOCY. moze po kilku latach jednak uda sie cos zdzialac polskim teamem +bound;)

stary, na prawdę wątpię, abyście cokolwiek zdziałali. Pewnie skończycie tak samo jak stare, dobre Tzu.
/
A no jo Rafi. ;)

Vatian
15-12-2008, 12:14
a GnieFko nie ma wacka ;<

Gonzo
15-12-2008, 12:43
A MaCiEj "pendzi" bimber z - uwaga - metanolu. :D

LightRafi
15-12-2008, 20:17
Co tam na elysii?:D

Firiux gra dalej ?;p

Gonzo
15-12-2008, 20:21
Co tam na elysii?:D

Firiux gra dalej ?;p

Na Elysii śmiechowo, wojna wisi w powietrzu, ba, Firiux nawet ostatnio jedną wywołał. ;) Długo nie grał, ale teraz coraz częściej go w grze widzę.

Vatian
24-12-2008, 19:38
wesolych, połykacze:P

LoluU$
27-12-2008, 15:29
Siema.

^^

Vatian
27-12-2008, 16:42
????????????????????????????

--Ogorek--
27-12-2008, 20:09
od czasu konca Gh nie ma tutaj tloku :o

Gonzo
27-12-2008, 22:02

Tutaj nigdy nie było tłoku. Chcesz zobaczyć tzw. tłok? Obczaj temat Furory.

Vatian
28-12-2008, 22:48

Oni prawie w ogole nie postowali tutaj, zreszta wole to forum to forum miec niezatloczone i nie widziec tyutaj niektorych z tych smieci.

Vanecth
29-12-2008, 12:49
Mówiliście że na Valori jest strasznie :) Wejdzcie na Kyre np. to jest wojna same rs chodzą :) a tak to na valori FACC to spokojnie jeżeli mówisz że jesteś no pl xd

Gonzo
29-12-2008, 20:11
Mówiliście że na Valori jest strasznie :) Wejdzcie na Kyre np. to jest wojna same rs chodzą :) a tak to na valori FACC to spokojnie jeżeli mówisz że jesteś no pl xd

Na Kyrze było na prawdę spokojnie w porównaniu do Valorii, przynajmniej za moich czasów (początki serwera). ;)

LoluU$
30-12-2008, 15:04
czyli ze co ? mowicie ze na Valorii jest cos takiego ze : "patrz pl paj boh ded go br rox" o , o ? bo troche tam wybotowalem tylko ze nie wiem jak jest z Hlvlami w stosunku do " hi, pl ?????????"

Gonzo
01-01-2009, 20:12
czyli ze co ? mowicie ze na Valorii jest cos takiego ze : "patrz pl paj boh ded go br rox" o , o ? bo troche tam wybotowalem tylko ze nie wiem jak jest z Hlvlami w stosunku do " hi, pl ?????????"

nigdy nie zajdziesz daleko na Valorii bez włażenia w dupsko szwedom.

LightRafi
04-01-2009, 21:41
nie obrazaj mnie oke? xd

Vatian
05-01-2009, 12:20
co jak co, ale Ty Rafi nie nioe jestes odpowiednia osoba ktora powinna sie wypowiadac oO?

Achtung
05-01-2009, 17:00
nigdy nie zajdziesz daleko na Valorii bez włażenia w dupsko szwedom.

Ty im właziłes mimo to daleko nie zaszedłeś;(

Vanecth
05-01-2009, 18:55
teraz na kyrze to jest tak że ide ze statku (po rooku) i ded xd
a teraz to chyba więcej br w thais niż swe bo ciągle się pytają czy br
ey do jakiej by tu gildi mógłby dojść 23 pall czy moze poczekac do 30 doradżcie plx

LightRafi
05-01-2009, 19:52
co jak co, ale Ty Rafi nie nioe jestes odpowiednia osoba ktora powinna sie wypowiadac oO?

mmm, a co uwazasz ze to co mówie nie jest prawdą?xD

Gonzo
05-01-2009, 21:14
Ty im właziłes mimo to daleko nie zaszedłeś;(

Tak, dlatego jako pierwszy team po Hehe Wagojimem sprzeciwiłem się z Josephem Boundom (taka krótka rebelia w sumie, ale 2:5 było...), walczyłem po stronie Rebellion Tevevim (27:3, niestety dla Heretics), a no i dlatego walczyłem po stronie RD/Tzu Dystansowcem (w pizdu dla nas:trochę więcej dla nich).

Sądzę, że zaszedłem dosyć daleko. ;)

Vanecth
05-01-2009, 21:40
A takie pytanie. Właziłeś na początku w dupsko swe?

Gonzo
06-01-2009, 18:19

Właziłem jak właziłem. Owszem, pytałem się Magnusa czy do Bound mogę dojść (dwa razy - jak zacząłem grać, oraz jak się zaczęło Bound vs Thunder). Później latałem na akcje z Boundami (Bound vs Thunder) ale było to spowodowane ówczesnym ownerem Tatiosa (Alex'em, z którym kontakt mam do dziś) oraz huntem od Lazarus Kane'a, ktokolwiek grał tą postacią (Robin bodajże). Na tym moje 'włażenie' się skończyło. Od tamtego momentu zacząłem się trzymać z Tim'em aka Soeder i Nick'iem aka Daquandrix, i na tym skończyło się moje przyjazne nastawienie do Bound, a mój dead na fire devil'ach obok pustyni (po którym sprzedałem postać) tylko to umocnił. ;)

Czy właziłem - sam oceń.

Konduktor
08-01-2009, 21:36
Właziłem jak właziłem. Owszem, pytałem się Magnusa czy do Bound mogę dojść (dwa razy - jak zacząłem grać, oraz jak się zaczęło Bound vs Thunder). Później latałem na akcje z Boundami (Bound vs Thunder) ale było to spowodowane ówczesnym ownerem Tatiosa (Alex'em, z którym kontakt mam do dziś) oraz huntem od Lazarus Kane'a, ktokolwiek grał tą postacią (Robin bodajże). Na tym moje 'włażenie' się skończyło. Od tamtego momentu zacząłem się trzymać z Tim'em aka Soeder i Nick'iem aka Daquandrix, i na tym skończyło się moje przyjazne nastawienie do Bound, a mój dead na fire devil'ach obok pustyni (po którym sprzedałem postać) tylko to umocnił. ;)

Czy właziłem - sam oceń.

No no, nawet twój avatar tresciwie odnosi sie do tego jakie panowały relacje miedzy tobą a szweduchami na valorii :]

Gonzo
08-01-2009, 23:14
No no, nawet twój avatar tresciwie odnosi sie do tego jakie panowały relacje miedzy tobą a szweduchami na valorii :]

A Twój avatar mówi o tym, że jesteś hipokrytą. :|

Gonzo
13-01-2009, 01:05
Jeśli sytuacja tak pozostanie to...

Good bye, Heretics!

LightRafi
13-01-2009, 14:56
Ano ;P

Gniewko, masz jeszcze jakiegos chara na valorii ?:D

Gonzo
13-01-2009, 19:51
Ano ;P

Gniewko, masz jeszcze jakiegos chara na valorii ?:D

Nie.

dziesieńć znakuf.

Gonzo
14-01-2009, 01:10
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2456831

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!

Vatian
22-01-2009, 01:39

daj name chara, a my Ci wszyscy wejdziemy w dupsko

Gonzo
22-01-2009, 02:31
daj name chara, a my Ci wszyscy wejdziemy w dupsko

spadaj na selene, dziadó. :*

Vatian
24-01-2009, 03:03
nie gram juz... ALDORA <3

Gonzo
24-01-2009, 03:23
Też śmierdzi, bo legendy tego serwera już nie grają. ;/

kurwa, stary się robię... sentymenty. :<

Vatian
26-01-2009, 02:59
Co Ty gadasz, Nemtor, Friiko, wszyscy sa;)

Stefan68
20-02-2009, 11:12
Skoro mowice ze na valorii aby cos osiagnac to trzeba w dupsko wchodzic swe:confused:to jaki serv jest grywalny pvp oczywiscie bez wlazenia w zad nikomu bo to nie lezy w mojej naturze;)

Gonzo
20-02-2009, 17:08
to jaki serv jest grywalny pvp oczywiscie bez wlazenia w zad nikomu bo to nie lezy w mojej naturze;)

Nie znajdziesz takiego. ;)

Wojna albo nic!

Stefan68
20-02-2009, 17:56
:Dczyli można rzec polakom jeżeli wybieracie valorie do gry to uczcie sie szwedzkiego i zakupcie dużo wazeliny bo bedzie potrzebna8o8o8o:D:D:D:D

Vatian
24-02-2009, 08:41
GnieFFko, kcesz mi powlazic w dupe, hehehheuheuehu?

Gonzo
09-05-2009, 23:15
GnieFFko, kcesz mi powlazic w dupe, hehehheuheuehu?

to Ty mi w dupę będziesz właził "cfaniaczku" jak znowu będę pierwszy w kolejce do szatni, AEW!

@ VALORIA:

e pora rozruszać forum, i'm baaack. \o_

Trol'Trol
17-05-2009, 01:40
eh wielki gonzo widze kozaczy wszedzie :D

Lord-Maslo
18-05-2009, 01:41
DOKŁADNIE VALORIANIE JEDZIEMY ;D ROZRUSZAJMY TE FORUM !

Pozdrawiam Coguar.

LightRafi
19-05-2009, 22:15
No czesc...