Pokaż pełną wersje : Valoria Forum.
Konduktor
21-05-2009, 04:12
A Twój avatar mówi o tym, że jesteś hipokrytą. :|
http://pl.wikipedia.org/wiki/Hipokryzja
Pierwej synek dowiedz sie co to hipokryzja. A wiec ja nie jestem hipokrytą, a ty chyba jesteś pedałem w takim razie xD.
DOKŁADNIE VALORIANIE JEDZIEMY ;D ROZRUSZAJMY TE FORUM !
Pozdrawiam Coguar.
Kolejny PL w FMM? Wejdźcie czasami na Ventrilo. ;)
http://pl.wikipedia.org/wiki/Hipokryzja
Pierwej synek dowiedz sie co to hipokryzja. A wiec ja nie jestem hipokrytą, a ty chyba jesteś pedałem w takim razie xD.
Cytuję:
stosowanie różnych, sprzecznych wzajemnie zasad moralnych przy różnych sytuacjach (np. wymaganie od dzieci, żeby nie piły alkoholu i jednoczesne upijanie się samemu)
Pomyśl trochę, ćwierć-mózgi kapciu.
Konduktor
24-05-2009, 19:41
[i]stosowanie różnych, sprzecznych wzajemnie zasad moralnych przy różnych sytuacjach (np. wymaganie od dzieci, żeby nie piły alkoholu i jednoczesne upijanie się samemu)
I to ma coś wspólnego ze mną mi powiesz? :D Chłopcze prosze nie ośmieszaj ty się, bo chyba nie miałes niewątpiwej nieprzyjemności mnie poznac...
A Twój avatar mówi o tym, że jesteś hipokrytą. :|
Sam z siebie zresztą wazona robisz xD
piternet
24-05-2009, 19:55
Hej!
Mam do społeczności serwera Valoria pytanko - czy jest jakiś dobry powód, aby tu grać? Jak się trzyma sprawa z expowiskami, na razie dla FACC, docelowo dla PACC? Wojny? Dużo random pk? Serwer przypadł mi do gustu małą ilością osób online i lokalizacją serwera w Niemczech ;-) Sam nie wiem, czy Selena, Valoria, Elysia, Iridia czy Hiberna? Podjęcie decyzji, na którym znów zacząć grę jest trudne...
Piternet
Hej!
Mam do społeczności serwera Valoria pytanko - czy jest jakiś dobry powód, aby tu grać? Jak się trzyma sprawa z expowiskami, na razie dla FACC, docelowo dla PACC? Wojny? Dużo random pk? Serwer przypadł mi do gustu małą ilością osób online i lokalizacją serwera w Niemczech ;-) Sam nie wiem, czy Selena, Valoria, Elysia, Iridia czy Hiberna? Podjęcie decyzji, na którym znów zacząć grę jest trudne...
Piternet
Aktualnie jestem członkiem najsilniejszej gildii na serwerze, więc zapraszam, jak już stworzysz postać, wyślij nick na PW ;).
I to ma coś wspólnego ze mną mi powiesz? :D Chłopcze prosze nie ośmieszaj ty się, bo chyba nie miałes niewątpiwej nieprzyjemności mnie poznac...
Już to kiedyś na tym forum mówiłem do kogoś (Horzym chyba?), ale pływasz w płytszym dołku intelektualnym, (nie) przykro mi. Nie widzę najmniejszego sensu z Tobą rozmawiać/kłócić się (raczej to drugie, kandydatem do rozmowy to Ty nie jesteś), już trochę z tego wyrosłem.
-cisza, stworca idzie!
-JESTEM WIEC, DZIECI GNOJU :D
@Pieret, gralem na elysii, valorii, a takze selenie, wiec moge powiedziec Ci, ze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia, oraz zalezy jak lezy. Chodzi mi tutaj o to, ze na Elysii i Valorii zaczynalem prawie, ze od zera, a na Selenie odkad wyszedlem z rooka bylem protectowany przez Homerun(czyt. rzadzaca gidlia). Wydaje mi, ze nie ma jakiejs wielkiej roznicy pomiedzy tymi swiatami, chociaz moze na Selenie w mniejszej ilosci jest PA, ale moge sie mylic, bo nie bylem zwyczajnym citizenem ;D
@Gonzo
mysle, ze jakos na dniach zaczne znow na Valorii tym moim msem na ktorego jeszcze nawet nie zalogowalem oO a mam go od miesiaca: P
PoZdR@W!@m,
Szynsky!
@Gonzo
mysle, ze jakos na dniach zaczne znow na Valorii tym moim msem na ktorego jeszcze nawet nie zalogowalem oO a mam go od miesiaca: P
PoZdR@W!@m,
Szynsky!
wbijaj to załatwię Ci wjazd na venta. ;)
ps pało jak już mi lekarz pozwoli przejść na normalną dietę po operacji to idziemy podbijać wały.
a kiedyz to bedzie ?
masz kogos na premmy teraz? bo ja nie do konca jestem pewien tych co mam.
edit: wlasnie znalazlem pogryziony mikrofon i sluchawki buahuaha jebany pies...
a kiedyz to bedzie ?
Tak do 10 czerwca, jeszcze w szkole muszę sobie poradzić z 3ma zagrożeniami (wojna w Tibii i masslogi w środę o 3ciej nad ranem, eh, szit hepens ;)).
masz kogos na premmy teraz? bo ja nie do konca jestem pewien tych co mam.
Zależy, gdzie masz hajs. Na Valorii bez problemu, codziennie na VT jest jakaś oferta pacca.
edit: wlasnie znalazlem pogryziony mikrofon i sluchawki buahuaha jebany pies...
To Ty masz psa? ^.-
edit:
Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 2, gości: 0)
Gonzo, Monna
Monna?! 100 lat nie widziałem. ;o
Kamil? :D no prosze, prosze ;P
a co do pacc, to jakies takie przyzwoite ceny?
a co do pacc, to jakies takie przyzwoite ceny?
Ja za 250 k kupiłem od Wez Benkrossare, on ma drogo, ale 100 % pewniak, że nie będzie cofki. Normalnie za 200 k jest, raczej również zaufane.
luźno więc.
A jak to tam teraz w wojnie sie dzieje? przegladam forum od czasu do czasu, ale to w pelni nie odzwierciedla sytuacji, zapewne.
ah, no i w koncu mogliby sie zaczac wypowiadac jacys inni ludzie, nie tylko ja i gonzo
luźno więc.
A jak to tam teraz w wojnie sie dzieje? przegladam forum od czasu do czasu, ale to w pelni nie odzwierciedla sytuacji, zapewne.
ah, no i w koncu mogliby sie zaczac wypowiadac jacys inni ludzie, nie tylko ja i gonzo
17:3 dostali w****dol na ostatniej opence na Ankrahmun. Nie ogarniają już tego, jak zwykle Apitof wygrywa. Jeśli ktoś od nas nie zrobi backstabba, to Villains zostanie wyj***ane z serwera bez paymenta , przynajmniej takie osoby jak Rattafjong to ja już się postaram udupić osobiście.
A teraz wybaczcie, dzień matki, trzeba kwiaty kupić. AFK ;]].
LightRafi
26-05-2009, 22:46
Joel jest fajnyy..
Widzę, że na forum to nadal te same twarze :P
LightRafi
26-05-2009, 23:21
Czesc Simor :P
Joel jest fajnyy..
zgadzam się, to mój idol <3.
Nie mam nic przeciwko niemu oO
Nie mam nic przeciwko niemu oO
Ja też nie, razem z kolegami zostawiają nam dużo loota, ot taki Xertius czy ostatnio w nocy Korv Tony (calutki bp spadł + dedNOŁ bez blessów).
znowu spicie, nie expicie; /
znowu spicie, nie expicie; /
ale że jak? bo ja teraz na vt elysia siedzę głównie, bo dostałem na Korhilu bana. Nawet jeśli teraz expią Villains, to przestaną w ciągu kolejnych 24 godzin.
nie mialem tego na mysli ;s MOWILEM O PLAY HARD, GO PRO ;P
nie mialem tego na mysli ;s MOWILEM O PLAY HARD, GO PRO ;P
wut?!!!1oneone
Mateomens
11-06-2009, 19:09
ale że jak? bo ja teraz na vt elysia siedzę głównie, bo dostałem na Korhilu bana. Nawet jeśli teraz expią Villains, to przestaną w ciągu kolejnych 24 godzin.
hihihi jakos nam sie udaje powolutku was ogarniac... tylko szkoda ze polowa z naszej gildi to sa spy no ale coz jakos trzeba walczyc...
Fun jak zwykle...
Yours
Mate~
Btw Ema wszyscy ! :*;p
ten war jest takis smieszy ;s
hihihi jakos nam sie udaje powolutku was ogarniac... tylko szkoda ze polowa z naszej gildi to sa spy no ale coz jakos trzeba walczyc...
Fun jak zwykle...
Tak to jest jak się robi massinvite, ma się spy. Powolutku, ah, zrobicie massloga i my expimy kolejne 24 godziny. W sumie to nie wiem czy teraz ogarniacie czy nie, od 2 tygodni nie grałem z powodu bana. Wiem, że spory czas nie ogarnialiście zupełnie. Dopiero teraz rozejrzę się i zapoznam z nową sytuacją, jeśli jakaś zmiana w ogóle jest. ;)
Ah, no i jeszcze jedna sprawa - raczej powinieneś "Jakoś IM się udaje powolutku Was ogarniać", bo nie zauważyłem, abyś ruszył tyłek i zaczął walczyć Mateomensem.
edit:
Niedługo update, oznacza koniec wojny... Ktoś chce kupić 52 MSa :|?
a chce ktos 70 msa kupic?
ludzie, nie spamujcie tak, bo nie moge nadazyc z czytaniem ;s
Mathias'Wielki
02-07-2009, 20:31
a chce ktos 70 msa kupic?
Foxyon'a ?
Warloria's not dead!
http://img139.imageshack.us/img139/2384/blahspi.jpg
Theatos_Kyth
01-08-2009, 14:59
Witam :) po dlugiej przerwie w grze postanowilem sprobowac na tym serverze...
http://img39.imageshack.us/img39/2603/75959980.jpg
Pozdrawiam ;)
olej tibie stary, szczególnie, że pvp to lipa teraz.
nie logowalem od miesiaca, a gniefko to dalej mÓł tibijski. sssiej @!
nie gram od maja/czerwca, dupo. dwa dni grałem w lipcu, jak ze swelandii wróciłem akurat, obczailem update i to by było na tyle. to już nie jest tibia, niestety.
a ja bym pogral, ale komputer kolezanki u ktorej mieszkam nie nadaje sie do tibii ; /a w domu bde tylko na ostatni tydzien wakacji ! nie no, mysle wlasnie nad tym, a moze for fun jakiegos chara uda mis ie zalatwic na aldorze, who knows :S? narazie zyje wyjazdem na hel pod koniec tygodnia!
a ja bym pogral, ale komputer kolezanki u ktorej mieszkam nie nadaje sie do tibii ; /a w domu bde tylko na ostatni tydzien wakacji ! nie no, mysle wlasnie nad tym, a moze for fun jakiegos chara uda mis ie zalatwic na aldorze, who knows :S? narazie zyje wyjazdem na hel pod koniec tygodnia!
a ja jade do chorwacji ;]]]]]]
w kazdym razie tibia to gowno aktualnie, 20 fragow za jednego typa, loool.
przeciez Ty i tak sie boisz wlaczyc czaszke ; /
przeciez Ty i tak sie boisz wlaczyc czaszke ; /
kurwa, to dlatego zawsze pierwszy byłem do wojny. Oświeciłeś mnie. :(
ps pamiętaj, że w tym roku masz maturę. :>
ps2 pamiętaj, że musisz się ze mną napić. :>>
hahaha, no tak.
ps.1 wiem
ps.2 pamietaj, ze jeszcze nie masz 18 lat ; /
ps.3 na helu bede piłłłłłłłłłł
ps.1 wiem
ps.2 pamietaj, ze jeszcze nie masz 18 lat ; /
ps.3 na helu bede piłłłłłłłłłł
ps to dobrze, zapisz sie wreszcie na fakultety
ps2 rok w ta czy w tamta, pfff, wuts de difference?
ps3 co nie zmienia faktu, ze kolejny polmetek mego LO przed nami w niedalekiej przyszlosci. ;)
no i co, ze wasz polmetek, juz wiecej tam nie ide. Takis wplywowy, ze wywalili Cie po 10 minutach a ja potem sie dokonczylem i przez rynek musialem slalomem isc sam. Malo ludzi juz tam teraz moich znajomych zostalo, wiec LOW
--- Vatian dodał 25 minut i 42 sekund później ---
Witam :) po dlugiej przerwie w grze postanowilem sprobowac na tym serverze...
http://img39.imageshack.us/img39/2603/75959980.jpg
Pozdrawiam ;)
mialem kiedys kolege na refugii, ale to non pvp wiec LOW xD
Mateomens
17-08-2009, 12:17
hellu :P ja tylko na chwile sie pochwalic;p
http://i15.photobucket.com/albums/a382/Mateomens/150mate.jpg
.harrycallahan
31-08-2009, 01:25
żyje ktoś tam jeszcze na tej Warlorii w ogóle? :) Jak się kręci międzynarodowe party? soldater till fronten!
Pozdrawiam zza światów.
soldater till fronten!
nej, warloria dod.
no i co, ze wasz polmetek, juz wiecej tam nie ide. Takis wplywowy, ze wywalili Cie po 10 minutach a ja potem sie dokonczylem i przez rynek musialem slalomem isc sam. Malo ludzi juz tam teraz moich znajomych zostalo, wiec LOW
nie mogę być wpływowy na ochroniarzy z klubu.
btw. to nie mnie wywalili. ;)
ale wyszedles :) mnie jakos nigdy z zadnego klubu nie wywalili ;)
ale wyszedles :) mnie jakos nigdy z zadnego klubu nie wywalili ;)
prawda - wyszedlem. sam. mnie tez z zadnego klubu nie wywalili. ;)
jasssssssssssssSSSSSSS$$$$$$$$$$$$$$$$neeeeee
edit. dopiero teraz zauwazylem ze na tej stronie jest screen na ktorym zabijacie Diona
Wiktoryu
07-09-2009, 21:23
Chcialem sie przywitac i zapytac czy ktos z forum gra jeszcze na valorii? Reaktywowalem postac (27 druid) i chetnie bym pogral ale nie ma z kim... Pozdro!
moge Ci sprzedac 70 msa ; P
Wiktoryu
09-09-2009, 20:09
Nie kupuje postaci, bo mam kilka zasad... Przede wszystkim bicie lvl'u to dla mnie przyjemnosc ;p cos co ja stworzylem zabija prace innych :evul: xD Dlatego druid ;p I chcialbym grac z kims ;p dzis 28 lvl moze bd ;] Szkola mi przeszkadza X(
czlowiek z zasadami !:cup:
kiedy wbijesz 30 ? xD
Wiktoryu
11-09-2009, 22:52
No dzis 29 wpadla ;p W topicu zdj. mozesz znalesc, w advanse ;p
http://img21.imageshack.us/img21/6964/uotibia0011.jpg
Ale wrzuce ;p
Jutro moze wbije jak bd czas ;p Widze ze mi kibicujesz :P Wzialbys sie z powrotem za gre xD
mozliwe, ze po update przeciagne sobie mojego palka z Furory na Valorie
Sparfank
12-09-2009, 17:15
Wow, ten temat jeszcze istnieje :) I dalej ci sami ludzie pisza, tak ciezko sie rozstac z valorią?
Wiktoryu
12-09-2009, 19:39
Taa... Cos z dzisiaj:
http://img171.imageshack.us/img171/5180/uotibia0003.jpg
Wiecej dzis nie bije dopiero jutro ;p Pozdro!
Offtop
Mam troche kasy w dp co byscie zasugerowali na pierwszy rzut oka co powinien do eq dokupic??
Miło mi, że znalazło się kilka osób ożywiających forum Valorii ;)
Grałem bardzo długo na valorii, był to jeden i zarazem ostatni serwer w którym przeżyłem coś niesamowitego, tego uczucia nie da się opisać. Mam nadzieję że powróci liczebność 700-900 osób valorii. Nawet pamiętam czasy Polaków, czasy "Swat Team'. ;)
Wiktoryu
12-09-2009, 22:19
Jest wiele osob takie jak Ty ktore (nie mam pojecia dlaczego) czekaja na tzw. zryw a nic z tym nie robia... Ludzie za klawiature i myche i do roboty :P Mozemy stworzyc gildie polakow taka pozadna z tego forum tylko musza sie znalesc ludzie chetni do gry... ;)
Jest wiele osob takie jak Ty ktore (nie mam pojecia dlaczego) czekaja na tzw. zryw a nic z tym nie robia... Ludzie za klawiature i myche i do roboty :P Mozemy stworzyc gildie polakow taka pozadna z tego forum tylko musza sie znalesc ludzie chetni do gry... ;)
najpierw to porządnie naucz się po polsku pisać. veri thx menz (or girlz?).
srsly, pierdolic zrywy itd. Mange juz nie ma wladzy, oldskoolowi gracze poodchodzili, nowe update'y zniszczyły Tibie, i wy dalej chcecie grac? lol.
Wow, ten temat jeszcze istnieje :) I dalej ci sami ludzie pisza, tak ciezko sie rozstac z valorią?
wow, Sparfank? ostatni raz ten nick w 2007 widziałem ;). generalnie ja już rozstałem się z Tibią, a na forum zaglądam od czasu do czasu. ;)
Wiktoryu
13-09-2009, 09:13
... Ja wcale nie uwazam ze te up'y zniszczyly Tibie, tylko cipsoft musi wymyslac co chwila cos nowego... Niektore rozwiazania byly zle niektore dobre :p Ja tam bd gral jak cos to pm w grze.
Palpet
... Ja wcale nie uwazam ze te up'y zniszczyly Tibie, tylko cipsoft musi wymyslac co chwila cos nowego... Niektore rozwiazania byly zle niektore dobre :p Ja tam bd gral jak cos to pm w grze.
Palpet
dla ludzi, którzy czerpali najwięcej przyjemności z PvP, ta gra została zniszczona przez update'y, w szczególności przez 8.5.
a Ty az takim zwolennikiem Mange jestes? w kazdej sytuacji czepiasz sie tego, ze juz nie ma wladzy oO on jakos za polakami nigdy nie przepadal ;s a, no i pvp zostalo zniszczone po updejcie na 7.7/7.8 wtedy to chyba weszly hotkeye, nie pamietam dokladnie. AHHH, I TEN OUTFIT ZA STARYCH CZASOW.
Dobrze pamietam, Sparfank? Znasz dzagensa?
a Ty az takim zwolennikiem Mange jestes?
Nie, ale całkiem przyjemnie było go gnębić ciągłymi powstaniami.
w kazdej sytuacji czepiasz sie tego, ze juz nie ma wladzy oO
Bo bez niego jest lipa. Jakoś mam sentyment do niego i tego, co robił, bez niego i bez starych graczy to już nie to samo.
on jakos za polakami nigdy nie przepadal ;s
Bystry jesteś. :D
no i pvp zostalo zniszczone po updejcie na 7.7/7.8 wtedy to chyba weszly hotkeye, nie pamietam dokladnie. AHHH, I TEN OUTFIT ZA STARYCH CZASOW.
Stare outfity rox. Pvp nie zostało zniszczone, w 7.8 weszły hotkeye, i to wcale nie oznaczało końca. Wszystko dało się przeżyć, potiony, stairjump, atakowanie dopiero 5 sekund po zalogowaniu się itd., ale 8.5, czyli 20 fragów za jedną osobę, to dopiero zabiło PvP.
Sparfank
14-09-2009, 16:20
Tak znam Dzagensa, długo go nie widzialem, był ostatnio w polsce lecz nie mialem okazji się nim spoktkac.
Szczerze jestem zaskoczony ze nikt nie napisal czegos w stylu "Sparfank, znowu Ty?..." badz "Wypie*****j z tąd" :)
A ja dalej na valorii gram lubie ten swiat lada dzien dam awans na 100lvl :)
Tak znam Dzagensa, długo go nie widzialem, był ostatnio w polsce lecz nie mialem okazji się nim spoktkac.
Ja nawet nie wiem kto to jest Dzagens, przez pomylke przekopowialem post Vatiana. Srry.
Szczerze jestem zaskoczony ze nikt nie napisal czegos w stylu "Sparfank, znowu Ty?..." badz "Wypie*****j z tąd" :)
Nom, widzę Twój nick pierwszy raz od 2 lat i na pewno zacznę od "Wy*******aj z tąd". :) Z resztą, nie znam Cię. ;)
Wiktoryu
14-09-2009, 23:02
Sparfank a jaki name? Z kim masz team i wogole? ;]
W takim razie, po co mialem pisac, zebys wyp****al, skoro rozmawialem z toba pare razy na tibii. Za czasow jak z dzagensem szarowalem. Almighty Szynsky's times!
Sparfank
15-09-2009, 16:20
Sparfank a jaki name? Z kim masz team i wogole? ;]
Hum... Nick dowiedzą sie wszyscy jak wrzuce awans,a co do teamu, Mighty Husqvarna aka Polymorphic
W takim razie, po co mialem pisac, zebys wyp****al, skoro rozmawialem z toba pare razy na tibii. Za czasow jak z dzagensem szarowalem. Almighty Szynsky's times!
Szczerze niewiedzialem po dzis dzien ze to Ty :) Ale pamietam ze nie mialem z byt dobrych relacji z ludzmi z tego tematu :)
Nom, widzę Twój nick pierwszy raz od 2 lat i na pewno zacznę od "Wy*******aj z tąd". :) Z resztą, nie znam Cię. ;)
Hum... o ile dobrze pamietam Ty grales na postaci Dystansowiec, racja?
Hum... o ile dobrze pamietam Ty grales na postaci Dystansowiec, racja?
Zgadza się, byłem ownerem za czasów Tzu/Rising Darkness.
Sparfank
15-09-2009, 20:31
Zgadza się, byłem ownerem za czasów Tzu/Rising Darkness.
A jesli wolno mi wiedzic za ile go sprzedales? I komu, bo niewiem czy wiesz ze gra tym teraz jakis szwedzik, wbił black skula i postac od tego czasu prawie nie loguje
A jesli wolno mi wiedzic za ile go sprzedales? I komu, bo niewiem czy wiesz ze gra tym teraz jakis szwedzik, wbił black skula i postac od tego czasu prawie nie loguje
Za 700 k Marcusowi aka Lord off Dragonlords. Aktualnie z tego co wiem w posiadaniu postaci jest jedna z największych pip na Valorii, czyli Amyutzorio aka Bazze. Ja przestałem grać w kwietniu 2008 roku, sprzedałem ją na 122 poziomie.
moze mnie w koncu oswiecisz, i powiesz dlaczego tak tanio ?
edit; wie ktos kiedy to nowy extra apdejt wchodzi ?
Sparfank
16-09-2009, 17:38
Vatian, jaką masz postac na aldorze? Ciekaw jestem czy nie nadziales sie czasem na nas (Gildia Henka)
teraz osobiscie nie gram, ale jeszcze z pol roku temu gralem i ganialem Henke po kazo z CO i Anima, mialem przyjemnosci zabicia 2 razy merty
Sparfank
16-09-2009, 20:30
teraz osobiscie nie gram, ale jeszcze z pol roku temu gralem i ganialem Henke po kazo z CO i Anima, mialem przyjemnosci zabicia 2 razy merty
Pod jakim nickiem grales tam? Ja Prezes Kiepunio :)
gralem charami : Nyny, Paotow, Revaan, Wooyek pall, Renion ( tylko troszke )
Sparfank
16-09-2009, 21:26
gralem charami : Nyny, Paotow, Revaan, Wooyek pall, Renion ( tylko troszke )
Nyny padl od nas 2x :D
moze mnie w koncu oswiecisz, i powiesz dlaczego tak tanio ?
bo mialem tibie w tylku, chcialem szybko sprzedac postac. ;p
Nyny padl od nas 2x :D
ja nie padlem od henki ani razu; / po mnie mial jakis ziomek ktory ponoc zrobil z charem nienajlepszy uzytek, wiec zapewne to on; )
mam pytanie co tam się w ogole dzieje na valorii gra tam chociaż jeden polak ? bo postanowiłem zrobić sobie postać właśnie na valorii z racji tego że mało osób gra. Może ktoś chętny na trening? pozdro
mam pytanie co tam się w ogole dzieje na valorii gra tam chociaż jeden polak ? bo postanowiłem zrobić sobie postać właśnie na valorii z racji tego że mało osób gra. Może ktoś chętny na trening? pozdro
a co to jest valoria?
jak chcesz to se graj, nie sadze, zeby ktokolwiek byl chetny na ' trening '. :D
Sparfank
18-09-2009, 20:16
ja bym kcial potrenofac z tobom
Wiktoryu
19-09-2009, 13:10
ia deż lupje drejnynkowaci nailebiei s mongami! Achha kram truDem i fale s rujszdzgi!
Ma ktos hailstorm roda na sell??<<pilne!! Chetnie kupie!! pozdrawiam!
po co starasz sie byc fajny, skoro gosciu napisal normalnie czy chce z nim ktos trenic? Uwazasz sie za pro gracza? nie sadze, abys nim byl.
po co starasz sie byc fajny, skoro gosciu napisal normalnie czy chce z nim ktos trenic? Uwazasz sie za pro gracza? nie sadze, abys nim byl.
Ty też nie jesteś pr0. :A
Sparfank
22-09-2009, 20:20
hah :) wszyscy jestescie pro :D
to kewl !
a gniewko, cos sie ruszylo w mojej sprawie czy dalej dupa blada?
to kewl !
31 września nie istnieje... ;)
co do pytania - wiesz, napisałem Ci już.
ironia, menz.
nie kłam, womenz. ;)
ch*j Ci w oko.
lubisz takie zabawy, co? ;D
mi to tito, ale w twoim wypadku, to raczej srednio xD
mi to tito, ale w twoim wypadku, to raczej srednio xD
szkoda ze to Ty na to wpadles, nie ja . :D
Sparfank
01-10-2009, 01:42
Co tu sie dzieje chlopaki, coo?:D Nie wszyscy muszą czytac co lubicie robic w wolnych chwilach :D:D
szkoda ze to Ty na to wpadles, nie ja . :D
tylko, ze to Ty bedziesz tym, ktory bedzie mial ch*ja w oku xD
Co tu sie dzieje chlopaki, coo?:D Nie wszyscy muszą czytac co lubicie robic w wolnych chwilach :D:D
Co ON lubi robić w wolnych chwilach. :)
no, no, no, jaki skromny, a tu co ? mały, ale wariat xD
no, no, no, jaki skromny, a tu co ? mały, ale wariat xD
ja tam lubię inne rozrywki.. ot, bilard. ;)
Sparfank
03-10-2009, 10:35
Moze spotkajcie się :D Dowiecie sie kto co lubi naprawde :D:D (Chyba kogos bedzie bolało) :D haha
Moze spotkajcie się :D Dowiecie sie kto co lubi naprawde :D:D (Chyba kogos bedzie bolało) :D haha
a żebyśmy się tylko raz spotkali w przeszłości... ;)
No nie Vatian? :D
nie zapomnisz tego do konca zycia, no nie :D?
Twojej twarzy nie da się zapomnieć, a chciałbym bardzo. :<
Sparfank
06-10-2009, 08:12
Ahh, dam cos od siebie :)
http://i94.photobucket.com/albums/l83/Sparfank/102.jpg
czyzbys bratal sie ze tym kretynem, Mertą?
Sparfank
06-10-2009, 16:29
Laru to nie grubas Merta, ale z nim tez sie znam :) Laru to Timo, moze znasz
wlasnie, sorry, pomylka. jego jeszcze bardziej nie lubie. dobrze wiedziec, ze gra tym charem aktywnie; )
Sparfank
07-10-2009, 14:04
Aktywnie to moze nie, ale od czasu do czasu wejdzie :)
w takim razie od czasu doczasu tez sie postaram wejsc;P
Chcialbym wszystkich przywitać a w szczególności Chabola. :D Musimy wszyscy zacząć po mału wracać na Valori- a dlaczego? My jako naród Polski, jako najodwazniejsi ludzie w Europie, nawet i na świecie, najlepsi gracze pvp w tibii musimy po raz kolejny odsunąć Szwedow od władzy. Stworzmy jedna wielka Polską armię i zacznijmy działać. To była moja koncepcja myślenia. Chciałem tylko udowodnić ze to jeszcze nie koniec, czasy Swat Team na Valoriii pamiętacie? Czasy hooligans of Europę, mimo 20 lewelowych postaci i tak terrorzowali Carlin. Czasy gildii henka? Czasy husqvarny, puźniej poprzez polaczenie dwoch gildii (Husqvarny i Mariusz squad) powstała jedna niezwyciężona gildia pod tajemniczą nazwa Polymorphic, (inni twierdza ze to byli czlonkowie dawnej hooligans of Europe). Wiec nie ma na co czekać i laczmy się.
~~XOo~~QlimaX~~ :D
Nie pokazuj mi sie na oczy skoro stawiasz Swat Team i tych wszystkich kretynow z pk gildii w jednym swietle, jak chcesz to idz i sobie z nimi pkuj. Po przeczytaniu twoich pierwszych zdan chcialem Ci mile wytlumaczyc, ze to bez sensu, ale po dallszej czescie, nie zamierzam juz odpisac na zaden twoj ( celowo z malej litery) idiotyczny post.
bez pozdrowien,
Vatian.
Twoje komentarze są żałosne, skierowałem ten post do TYCH którzy CHCĄ wrócić, a nie do tych którzy są żałosnymi noobami i potrafią tylko komentować wypowiedzenia innych ludzi i ich krytykować. :)
Ufocznik
10-10-2009, 14:34
Chcialbym wszystkich przywitać a w szczególności Chabola. :D Musimy wszyscy zacząć po mału wracać na Valori- a dlaczego? My jako naród Polski, jako najodwazniejsi ludzie w Europie, nawet i na świecie, najlepsi gracze pvp w tibii musimy po raz kolejny odsunąć Szwedow od władzy. Stworzmy jedna wielka Polską armię i zacznijmy działać. To była moja koncepcja myślenia. Chciałem tylko udowodnić ze to jeszcze nie koniec, czasy Swat Team na Valoriii pamiętacie? Czasy hooligans of Europę, mimo 20 lewelowych postaci i tak terrorzowali Carlin. Czasy gildii henka? Czasy husqvarny, puźniej poprzez polaczenie dwoch gildii (Husqvarny i Mariusz squad) powstała jedna niezwyciężona gildia pod tajemniczą nazwa Polymorphic, (inni twierdza ze to byli czlonkowie dawnej hooligans of Europe). Wiec nie ma na co czekać i laczmy się.
~~XOo~~QlimaX~~ :D
O kurwa :D
Składam ci najszczersze kondolencje
Twoje komentarze są żałosne, skierowałem ten post do TYCH którzy CHCĄ wrócić, a nie do tych którzy są żałosnymi noobami i potrafią tylko komentować wypowiedzenia innych ludzi i ich krytykować. :)
Zalosnymi noobami sa osoby ktore zacytowales we wczesniejszym poscie (oprocz swat teamu ofc) , a Ty jak widze jestes takim samym kretynem-polakiem. Idz przewroc łychą makaron.
edit; a dodajac, ze twoimi idolami sa hooligans of Europe jeszcze bardzi sie pograzasz xDDDDDDD
Dobra człowieku zasłoń się każdy wie że Vetian to noob siedzący na własnym forum który założył 2 lata temu temat ".. coś o valorii..."
Rozumiem że musisz krytykować innych i myślisz że twoje bezwartościowe posty są poprostu bez sensu, może inaczej Vetian każdy wie że jesteś hydraulikiem bez wykształcenia.Wiemy że nie ukończyłeś szkoły podstawowej ale nie musisz się chwalić własnym beznadziejnym rozumieniem niektórych rzeczy, ale to już nie mój problem. :D
~~TYlko WiSłA Kraków~~Anty juDe, Anty LeCh.;)
(inni twierdza ze to byli czlonkowie dawnej hooligans of Europe).
Który łoś tak twierdzi? ;O Polymorphic miało minimalne ogarnięcie, ale jakieś mieli. HoE nie miało żadnego, miało Wojtusia aka Alomy co z nimi dyskutował na tej samej płaszczyźnie intelektualnej.
W skrócie, w wersji przerobionej tak, żeby Twój nieposiadający istoty szarej mózg zrozumiał:
Nie pierdol.
Vetian każdy wie że jesteś hydraulikiem bez wykształcenia
Nie znam gościa o nicku Vetian, ktoś zna? Jeśli chodzi o Vatian'a, to sprawa jest jasna - będzie nauczycielem wuefu. ;)
Dobra człowieku zasłoń się każdy wie że Vetian to noob siedzący na własnym forum który założył 2 lata temu temat ".. coś o valorii..."
Rozumiem że musisz krytykować innych i myślisz że twoje bezwartościowe posty są poprostu bez sensu, może inaczej Vetian każdy wie że jesteś hydraulikiem bez wykształcenia.Wiemy że nie ukończyłeś szkoły podstawowej ale nie musisz się chwalić własnym beznadziejnym rozumieniem niektórych rzeczy, ale to już nie mój problem. :D
~~TYlko WiSłA Kraków~~Anty juDe, Anty LeCh.;)
czlowieku, sadze, ze masz jakis problem egzystencjonalny. Idz pogon sie ze starymi na taczce z gorki xD. Zrobilem na Valorii wiecej niz ty kiedykolwiek zrobisz ( dla pojechania ciebie, to co zrobilem nie bylo az tak znaczne). Co ty maly psi zwisie mozesz wiedziec otym swiecie skoro twoimi idoloami sa HoE, gratuluje, stary. Idz, rzuc sie z mostu, mam nadzieje, ze juz tu nie wrocisz. Skoro masz problem do mojego tematu, zrob swoj wlasny, i sie na nim spuszczaj, buraku bez szkoly.
ps. Gonzo, bede Ciebie kurwa uczyl wfu ;d
edit dla gonza; wlasnie z baletow wrocilem i kurcz* piana ze mnie sztuka xD
edit dla gonza; wlasnie z baletow wrocilem i kurcz* piana ze mnie sztuka xD
nie zrozumiałem, widać po stylu pisma, że właśnie z baletów wróciłeś.
szykuj się mentalnie hójó, idziemy gdzieś we wtorek bo środę mam wolną. ;]
lol, ja juz nie pije, przechlalem sie. starosc, nie radosc; /
Sparfank
11-10-2009, 12:58
Zalosnymi noobami sa osoby ktore zacytowales we wczesniejszym poscie
Mogłbys mnie publicznie nie obrazac?:D Bylem z Hooligans of Europe kiedys, ja wymyslilem husqvarne zalozylem ją i teraz jestem w gildii henka :D:D:D xD
powiedzmy, ze ich nie lubie, moze nie jest skierowane to do Ciebie. 90% tych osob to banda kretynow bez szkoly.
Ufocznik
11-10-2009, 23:03
Zastanawiam się, czemu tak zaciekle dyskutujecie o gildii dwudziesto poziomowych noobów z carlin spod depo. Zresztą nieistniejącej już.
Ufocznik
12-10-2009, 18:54
Nom, wiem Maćku xD Zawsze.
Zastanawiam się, czemu tak zaciekle dyskutujecie o gildii dwudziesto poziomowych noobów z carlin spod depo. Zresztą nieistniejącej już.
bo to jest legenda tego serwera, darmowe eq dla wszystkich za TYLKO jednego fraga.
Stefan68
09-11-2009, 18:35
ludziska wiecie może od kogo aktualne mozna kupic pacc za gp jakas wiarygodna bankowa osoba?B)
Hmm, szczerze to nie wiem jak teraz, ale jeszcze jakis czasu temu Foxyon sprzedawal w niezlej cenie. Z tego co wiem, nie bylo z nim problemow, a premmy dochodzilo do ludzi.
Stefan68
15-11-2009, 16:30
dziekowka tak sobie mysle ze przydaly by sie aktualnosci co do pacc za gp na roznych swiatach :]
Hmm, szczerze to nie wiem jak teraz, ale jeszcze jakis czasu temu Foxyon sprzedawal w niezlej cenie. Z tego co wiem, nie bylo z nim problemow, a premmy dochodzilo do ludzi.
Hahahahahahah
Stefan68
16-11-2009, 23:59
co vatian jana pali? :)
Vatian prawdę mówi, ale Foxyon już nie gra więc wątpię, żeby sprzedawał. Po prostu lubię się śmiać ze wszystkiego co Vatian powie.
zawsze moge napisac do foxyona na gadu, zeby lognal. Nawet jak nie gra, to hajs na allegro sobie sprzeda. Ile chcesz mu dac za premmy, jak mam mu powiedziec?
edit; chyba gra teraz na jakims innym serverze, wiec sobie moze wt zrobic.
Taaaa :D Foxyon dawał rade z paccami :D8o8o8o8o8o8o8o8o8o
Stefan68
05-12-2009, 12:47
eeeee mysalem ze z powaznymi ludzmi mam do czynienia :)
Sparfank
11-12-2009, 17:25
Co taka cisza na forum?:) Za duzo pijecie za malo piszecie
PUDZIAN wczoraj rozjebal mi system ;p
PUDZIAN wczoraj rozjebal mi system ;p
Hahahah, nawet nie wyobrażasz sobie jakiego rofla zaliczyli ludzie w Madnessie. xD
ja pilem w barz z kumplami, i jeden sobie przysnal, bo kurde zmeczony byl xD jak sie zaczeli bic to go zaczalem budzic, nie zdarzylem go obudzic, a walka sie skoczyla. Zal mi go bylo xD
LightRafi
12-02-2010, 23:41
ja pilem w barz z kumplami, i jeden sobie przysnal, bo kurde zmeczony byl xD jak sie zaczeli bic to go zaczalem budzic, nie zdarzylem go obudzic, a walka sie skoczyla. Zal mi go bylo xD
to strasznie fajnie
to Ty jestes strasznie fajny:)
Vatian, dobrze by było gdybyś kupił sobie słownik albo najlepiej książkę "Jak napisać dobrze -barz(e)-". Na Allegro na pewno znajdziesz 8o
Kto wpuscil tutaj tego imbecyla ;s ?
pepo123451
02-04-2010, 14:56
Witam, chciałbym powiedzieć ze jeśli ktoś gra jeszcze na Valori i potrzebuje kupić paca na 90dni, lub 180 dni za gp u zaufanej osoby (oczywiście wpierw dana aukcja będzie wystawiona na allegro), za cenę 90dni 600k (do negocjacji) - 180 dni 900k (do negocjacji), to proszę o kontakt gg: 4137705!
PS: Tylko poważne i konkretne oferty, to nie ściema nie chcesz nie pisz, nie kupuj... - jak kupisz, będziesz chciał zawsze kupować u mnie ;] Pozdrawiam i polecam!!
04.04.10r - update cen na bardziej przystępne! ;]
Takie ceny sa na polskich serverach np Aldora, ale na Valorii raczej ciezko za tyle sprzedac
pepo123451
04-04-2010, 15:16
Takie ceny sa na polskich serverach np Aldora, ale na Valorii raczej ciezko za tyle sprzedac
Rozumiem w takim razie MOŻLIWA NEGOCJACJA cen! ;)
Wszelkie dokładne info, gg lub pw.
Ufocznik
04-04-2010, 18:09
180 dni 900kk (do negocjacji)
Cholera, drogo trochę ;\
pepo123451
05-04-2010, 10:46
Cholera, drogo trochę ;\
:p No nie zauważyłem wkradł tam się mały błąd, ale już jest ok ;]
I powtarzam możliwa negocjacja cen!!
Hmm, powiedzmy, ze chcialbym kupic na 90 dni, ale Twoja pierwotna cena mnie nie interesuje. Co innego mozesz mi zaproponowac ?
pepo123451
07-04-2010, 12:51
Hmm, powiedzmy, ze chcialbym kupic na 90 dni, ale Twoja pierwotna cena mnie nie interesuje. Co innego mozesz mi zaproponowac ?
Oczywiście mam nadzieje, iż się dogadamy - wszelkie dokładne info, negocjacja, szczegóły aukcji -transakcji na pw lub gg ;] Jeśli jesteś zainteresowany poważnie to pisz (na gg jestem najczęściej niewidoczny, gdy tylko przeczytam np. wiadomość odp.) Pozdrawiam!
Sparfank
12-05-2010, 15:37
Witam starą ekipe :) Widze forum martwe
Magmatic
26-05-2010, 21:29
Halo,halo? :D
Viste'Hektro
30-05-2010, 12:44
Witam, mam do was pytanie. Obecnie gram na saphirze 60 ms ale jest wojna i chyba ja przegramy i chce isc grac gdzies indziej. Jak mozecie to powiedzcie mi jaka panuje tu sytuacja, chodzi mi o to czy latwo dostac hunta za nic albo cos w tym stylu.
Zaczynijmy odtego, ze jesli chcesz zrobic transfer 60 msa, to troche waste, chyba ze nowego chara; ) Jesli chodzi o Valorie, to jest ona zepsut do szpiku. Nazywajac rzeczy po imieniu, Valorią rzadzi pk gildia ktora sie wylvlowala, wiec nie mozesz liczyc na gre w granicach rozsadku ' fairplay '. To by bylo na tyle;) Nie powiem, mam pewien sentyment do Valorii, ale nie jest warta ona 'swieczki'. Polecalbym inne swiaty;p
Synku jestem w budynku na innym levelu ! :D
Widzę, że nadal nie macie RL Lifa ;D i gracie w tą Tibię ;D
Sensei123
24-07-2010, 12:09
Eloszka wszystkim!
Mam pytanie może ktoś jeszcze z was - lub waszych znajomych pogrywa/gra na Valori i wie kto zaufany sprzedaje pacc za gp? Jeśli tak to proszę o odp tu lub na pm z góry dzięki za jakiekolwiek info, pzdr. ;]
Sparfank
29-07-2010, 16:08
Zalatwie Ci pacc na valori napisz do mnie w grze.
/Chabol
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.