PDA

Pokaż pełną wersje : Valoria Forum.

Stron : [1] 2 3 4

Vatian
25-05-2007, 20:06
Nowy temat Wydarzenia ze swiata Valoria, ktos chce niech pisze, nie bede nikogo zmuszal, ~~*ZAPRASZAM!*~~.

Raymort
25-05-2007, 22:12
Ten temat też zamkną. Po co taki temat zakładać jeśli mamy całe podforum?

Lepiej założyć temat o nazwie offtopic. ;)

Vatian
26-05-2007, 01:53
zawsze trzeba probowac, nie mozna poddawac sie moderatorom :P

Monna
26-05-2007, 02:52
Bozz...........

Nevato
26-05-2007, 19:39
http://i182.photobucket.com/albums/x22/Kamil91/UO0098.jpg

:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:

Niedługo wkleje ss z adv levela .

Vatian
27-05-2007, 17:11
Widze temat sie rozwija, powoli bo powoli, ale rozwija :P:D

Nevato
31-05-2007, 15:11
http://i182.photobucket.com/albums/x22/Kamil91/UO0101.jpg

Up up:cup::cup::cup:

Nahh
01-06-2007, 22:11
fajne eq 8o

Nevato
01-06-2007, 22:15
fajne eq 8o

Sie gra sie ma ;>

Nevato
01-06-2007, 23:05
http://i182.photobucket.com/albums/x22/Kamil91/UO0104.jpg

Full wypas 8o

Jeepar
02-06-2007, 18:52
o LoL.... czemu znowu skasowali ponad polowe stron w stary temacie? Dlaczego go wogóle zamkli?

Tak pozatym Gratz dla wszystkich avansów. A ja juz nie gram na valori :( hacked :(((

Nahh
03-06-2007, 12:05
Chatka ostro na wypasie !! Moja wyglada nedznie przy twojej :<

Vatian
03-06-2007, 20:40
łooooo kurwesku! ale sie rozwinelo !:P

Ale salej nie odwiedzila tego tematu ponad polowa tych ktorzy postowali w starym temacie;(

Raymort
04-06-2007, 01:35
Chatka ostro na wypasie !! Moja wyglada nedznie przy twojej :<

W sumie to są podobne, prawie te same przedmioty.

Kill_Bill
04-06-2007, 14:39
na p seta nie stac xD joke... widziałem cie Xelo w ab jak nie m ogłeś itemów sellnąć xD8o

Nevato
04-06-2007, 21:53
@Nahh
To moze Ty wrzucisz jakieś ss , bo nudno tutaj ;<>

@Kill-Bill

To weś coś kup . Masz fajną gildie ...

@Vatian

Sam założyłeś ten temat a nawet nieweisz jak on się rozwija xD :D

Mateomens
04-06-2007, 22:14
hehe moze ja coś wzuce... :)

http://i15.photobucket.com/albums/a382/Mateomens/advanced%20lvl/lvl98.jpg

Yours
Mate~

Nevato
04-06-2007, 22:28
Gz Mate~

Masz fajne soft botsy ;>

A co zrobiles z resztą itemów z POI ?:(

Mateomens
04-06-2007, 22:52
Gz Mate~

Masz fajne soft botsy ;>

A co zrobiles z resztą itemów z POI ?:(

jak narazie leza w dejwa domq ... niech sobie leza beda potrzebne to sie uzyje :D:)

Yours
Mate~

Raymort
05-06-2007, 09:37
jak narazie leza w dejwa domq ... niech sobie leza beda potrzebne to sie uzyje :D:)

Yours
Mate~

Widze, że wszyscy z Thunder zbierają kase, nie wspominając o Wiktorze, co po tombie lata.

Kiedy war declaration? ;)

Vatian
05-06-2007, 12:59
@wojna
no wlasnie? ;>

@nevato
To nie mial byc temat na ktorym nie mieliscie wklejac ss, wiec Xelo~ nie kozacz. pwned:P nie, no skoro chcecie, to nic nie stoi na przeszkodzie, zeby cos od czasu do czasu wrzucic, ale takze nowe newsy podawac. Juz wkrotce temat sie rozwinie(mam nadzieje) bo chyba nadchodzi czas WOJNY :D

@ nevato again
BTW.Ja to widze, ze sie rozwija, tylko musze sie po napawac tym widokiem ;)

Mateomens
05-06-2007, 15:38
Widze, że wszyscy z Thunder zbierają kase, nie wspominając o Wiktorze, co po tombie lata.

Kiedy war declaration? ;)

rofl sam sobie wypowiedz wojne... ja nie mam zamiaru sie bic , chcesz to walcz :/

Yours
Mate~

Raymort
05-06-2007, 16:24
rofl sam sobie wypowiedz wojne... ja nie mam zamiaru sie bic , chcesz to walcz :/

Yours
Mate~

Mhmn, a powrót z retiredów to przypadek...

Swoją drogą, czekam, żeby Muchie i Therion Archons powrócili.

Mateomens
05-06-2007, 20:44
chcieliscie macie ... bedzie wojna

Yours
Mate~

Raymort
05-06-2007, 21:47
chcieliscie macie ... bedzie wojna

Yours
Mate~

kthxbye.

Apitov was zamierza solo wziąść, z ekipą pozostałą w Bound.

@edit:

Mateo dlaczego odszedłeś z wojny?

Mateomens
06-06-2007, 09:03
@edit:

Mateo dlaczego odszedłeś z wojny?

bo tak mi sie podobalo ... i powiem ci ze powoli mnie wkurzasz.......

Yours
Mate~

Arek Dozamet
06-06-2007, 17:18

Yours
Mate~

nie tylko ciebie... ;)

Vatian
06-06-2007, 19:12
a tak wogole, to slyszalem, ze Brotherhood~ tez ma sie przylaczyc, czy to prawda? :P

Raymort
06-06-2007, 19:16

Yours
Mate~

a ty mnie juz od dawna. ;]

Nahh
07-06-2007, 12:41
a tak wogole, to slyszalem, ze Brotherhood~ tez ma sie przylaczyc, czy to prawda? :P

Wyczysc uszy, oke? :>

@Ray
zamknij pizde

Sparfank
07-06-2007, 15:28
Yoyo! To znowu ja :D Czy ktoś mnie jeszcze pamięta? :> Widzę, że temat się rozwija więc też coś dorzucę. Oto mój najnowszy ss:

http://i94.photobucket.com/albums/l83/Sparfank/Spar.jpg

Komentujcie śmiało ^^

Raymort
07-06-2007, 15:31
Wyczysc uszy, oke? :>

@Ray
zamknij pizde

Troche kultury.

Vatian
07-06-2007, 20:22
O ja p******e, sperfank! po co Ty tu...

Sparfank
08-06-2007, 10:15
O ja p******e, sperfank! po co Ty tu...
Widzę, że się cieszysz z mojego powrotu :) Ja też się ciesze :)

Bjoern Shu
08-06-2007, 12:09
@Ray
"czekam na muchie i theriona"
"nikt mnie nie dotknie"
po co do pindy tak kozaczysz ? i tak nie znasz hhistorii tego serva gowno wiesz o ludziach myslisz ze se kupil;es chara i jestes fajny? EHEH
nie bede cie wyzywal bo mi sie niechce nawet ale mam juz okreslenie dla ciebie i bede sie tego trzymal:
WANNABE!

Vatian
08-06-2007, 21:10
Gniewko, ja nie chce Cie tu gnoic, lub cos, ale powiedz mi po co sie tak kozaczysz na Valorii? Przyszedles tutaj i odrazu sie uwazasz sie za najbardziej wplywowa osobistosc na tym servie. Jak gadalismy o kyrze, to mi powiedziales, ze tez byles wplywowy swoim 70 druidem, w co mi sie nie chce wiezyc, bo gralem tam i wiem jak jest. Ja grajac 81 ek nic nie znaczylem, a przecierz mialem krystiana, ktory byl w gildii bioracej udzial w wojnie 140 ms-em. Zastanawiasz sie czemu Cie nie lubia, to jest wlasnie powod. Tak samo jest teraz rozpowiadasz na okolo, ze jest kozakiem i bierzesz udzial w wojnie, ze kazdy sie Ciebie boi. Mowisz, ze Fjaell~ robil na tobie PA, a potem mowisz, ze Last Wish jest na Ciebie ciete i ze jestes z Boundami, powiem Ci, ze tak naprawde i Bound i Last Wish leja na Ciebie z gory na dol ;) To chyba wszytsko, naprawde nie jestes glupi jak sie z toba rozmawia dopoki nie zaczniesz sie przechwalac, a niestety robisz to czesto. Oprocz tego nic do Ciebie nie mam ;)

ps. nie denerwuj sie, lecz przemysl moje slowa, bo ja nie szukam zaczepki, poprostu mowie to co mysle.

Azatarion
09-06-2007, 01:12
Gniewko, ja nie chce Cie tu gnoic, lub cos, ale powiedz mi po co sie tak kozaczysz na Valorii? Przyszedles tutaj i odrazu sie uwazasz sie za najbardziej wplywowa osobistosc na tym servie. Jak gadalismy o kyrze, to mi powiedziales, ze tez byles wplywowy swoim 70 druidem, w co mi sie nie chce wiezyc, bo gralem tam i wiem jak jest. Ja grajac 81 ek nic nie znaczylem, a przecierz mialem krystiana, ktory byl w gildii bioracej udzial w wojnie 140 ms-em. Zastanawiasz sie czemu Cie nie lubia, to jest wlasnie powod. Tak samo jest teraz rozpowiadasz na okolo, ze jest kozakiem i bierzesz udzial w wojnie, ze kazdy sie Ciebie boi. Mowisz, ze Fjaell~ robil na tobie PA, a potem mowisz, ze Last Wish jest na Ciebie ciete i ze jestes z Boundami, powiem Ci, ze tak naprawde i Bound i Last Wish leja na Ciebie z gory na dol ;) To chyba wszytsko, naprawde nie jestes glupi jak sie z toba rozmawia dopoki nie zaczniesz sie przechwalac, a niestety robisz to czesto. Oprocz tego nic do Ciebie nie mam ;)

ps. nie denerwuj sie, lecz przemysl moje slowa, bo ja nie szukam zaczepki, poprostu mowie to co mysle.

Spytaj się Nahha czy 2 godziny temu też był taki cwany. "I'm gonna report You to Bound leaders!!!11oneone". Sad. Bound bardziej już leje na Nahha niż na mnie (nie na Blaha, na Nahha!). A co do mojej historii na Kyrze, pogadaj z Moothem czy Rhu, jeśli Cię to tak interesuje.

Peace.

Bjoern Shu
09-06-2007, 01:28
Spytaj się Nahha czy 2 godziny temu też był taki cwany. "I'm gonna report You to Bound leaders!!!11oneone". Sad. Bound bardziej już leje na Nahha niż na mnie (nie na Blaha, na Nahha!). A co do mojej historii na Kyrze, pogadaj z Moothem czy Rhu, jeśli Cię to tak interesuje.

Peace.

oj skoncz juz pierdolic bo0 jestem zmeczony twoimi historiami z kyry,thorii i huj wie z czego jeszcze.. wszedzie byles nikim, "so sad :("

Nahh
09-06-2007, 02:42
Troche kultury.

Nie ty mnie bedziesz kultury uczyl bo za krotki na to jestes.

Peace.

Chyba Ci sie chary synu pomylily (to dowodzi ze masz ich tu pelno), a tak pozatym to fajnie zes kumpla zalatwil bo teraz przez twoje super dżołkaski ma ostro kolo dupy, bo ja w przeciwienstwie do Ciebie mam kumpli, ktory za mna stoja.

P.S.
Idz tam popatrz na allegro.pl i ebay.com ktore chary ida teraz na sell i zaraz do nich pisz i sie kumpluj
btw. slyszalem, ze Dak jest do kupienia, wzialby? czy nie? B)
a jak ci sie znudzi granie najtem to wez tam łyknij sobie tissaje

Azatarion
09-06-2007, 11:54
Nie ty mnie bedziesz kultury uczyl bo za krotki na to jestes.

Chyba Ci sie chary synu pomylily (to dowodzi ze masz ich tu pelno), a tak pozatym to fajnie zes kumpla zalatwil bo teraz przez twoje super dżołkaski ma ostro kolo dupy, bo ja w przeciwienstwie do Ciebie mam kumpli, ktory za mna stoja.

P.S.
Idz tam popatrz na allegro.pl i ebay.com ktore chary ida teraz na sell i zaraz do nich pisz i sie kumpluj
btw. slyszalem, ze Dak jest do kupienia, wzialby? czy nie? B)
a jak ci sie znudzi granie najtem to wez tam łyknij sobie tissaje

Nie no coś Ty, ma być balansacja profesjii. Prawda jest taka, że Teviemu nic nie zrobisz. I TO NIE JEST CWANIACTWO, tylko fakt. Bo powód jest. ;)

Aha, i za mną też stoi pare osób, między innymi "mój kolega".

Peace.

Nahh
09-06-2007, 16:34
Nie no coś Ty, ma być balansacja profesjii. Prawda jest taka, że Teviemu nic nie zrobisz. I TO NIE JEST CWANIACTWO, tylko fakt. Bo powód jest. ;)

Aha, i za mną też stoi pare osób, między innymi "mój kolega".

Peace.

Wez co Ty pierdolisz?! Ty sie kurwa zastanow co ty opowiadasz bo juz chyba sam sie gubisz we wlasnych zeznaniach. I nie pierdol mi tu o peace jak sam przychodzisz i mnie lejesz, chlopie, pograzasz sie tak jak nikt dotad.

P.S.
I rada od serca. Skoncz te zenade, nie pisz nic do mnie, nie pokazuj mi sie na oczy, bo mam Cie serdecznie dosyc, a jak sie bardzo w*****e to Cie odwiedze i bedziesz te odwiedziny dlugo pamietal.

H.L
09-06-2007, 17:05
Ma ktos itanzy na thorii i wt zrobi?

Sparfank
09-06-2007, 17:49
pograzasz sie tak jak nikt dotad.
Nawet ja się tak nie pogrążam??:)

A oto mój najnowszy awans:
http://i94.photobucket.com/albums/l83/Sparfank/lvl25.jpg

Azatarion
10-06-2007, 12:54
Wez co Ty pierdolisz?! Ty sie kurwa zastanow co ty opowiadasz bo juz chyba sam sie gubisz we wlasnych zeznaniach. I nie pierdol mi tu o peace jak sam przychodzisz i mnie lejesz, chlopie, pograzasz sie tak jak nikt dotad.

P.S.
I rada od serca. Skoncz te zenade, nie pisz nic do mnie, nie pokazuj mi sie na oczy, bo mam Cie serdecznie dosyc, a jak sie bardzo w*****e to Cie odwiedze i bedziesz te odwiedziny dlugo pamietal.

Nahh, jakbyś miał paść to nie wleciałbym tylko z Tevem. I nie leciałyby na Ciebie hmmy.

Aha, no i co do P.S., to jest to co proponowałem Twoim kumplom z gildii, jednak mało kto posłuchał. A do mnie zapraszam, chętnie się z Tobą napije, bo nie sądze, byś mi co innego zrobił ;).

@Edit:

Z Blahem już jest okej, mam nadzieję, że z Tobą Nahh, też się dogadam, ew. nie będziemy sobie wchodzić w drogę.

Nahh
10-06-2007, 15:14
Nahh, jakbyś miał paść to nie wleciałbym tylko z Tevem. I nie leciałyby na Ciebie hmmy.

Aha, no i co do P.S., to jest to co proponowałem Twoim kumplom z gildii, jednak mało kto posłuchał. A do mnie zapraszam, chętnie się z Tobą napije, bo nie sądze, byś mi co innego zrobił ;).

@Edit:

Z Blahem już jest okej, mam nadzieję, że z Tobą Nahh, też się dogadam, ew. nie będziemy sobie wchodzić w drogę.

Napijesz sie czego?? Kubusia?? albo carmi?? Wez kurwa na serio sie zastanow co ty opowiadasz ludziom i jakim lizidupem jestes, to jest twoj sposob na zycie?? lizac rowy kazdemu kto sie nawinie??

Mateomens
10-06-2007, 19:38
Pośmiejcie się z idioty lolllll .....

http://i15.photobucket.com/albums/a382/Mateomens/LOOOOOOOOL.jpg

a tutaj zgarnalem nooba z furory ( super big hakera)

pytał kto chce bota do ochrony przed hackiem

18:14 Lord rare kis [7]: ja chce
18:15 Kons Destroyer [15]: to daj meila i ci wysle
18:15 Lord rare kis [7]: kamil1567@interia.pl
18:15 Kons Destroyer [15]: poprostu wlanczasz
18:15 Kons Destroyer [15]: i juz
18:15 Kons Destroyer [15]: masz
18:15 Lord rare kis [7]: okey
18:15 Lord rare kis [7]: wysylaj
18:15 Lord rare kis [7]: moze sie przyda podczas wojny
18:16 Lord rare kis [7]: bo nie chce pasc Demethesem
18:16 Kons Destroyer [15]: ok
18:17 Kons Destroyer [15]: wlanczasz
18:17 Kons Destroyer [15]: i masz
18:17 Kons Destroyer [15]: poszlo
18:17 Lord rare kis [7]: ok
18:17 Lord rare kis [7]: no
18:17 Lord rare kis [7]: cos mi sciaga
18:17 Kons Destroyer [15]: ok
18:17 Kons Destroyer [15]: i wlancz to
18:17 Kons Destroyer [15]: i juz
18:18 Lord rare kis [7]: no
18:18 Lord rare kis [7]: wlaczylem
18:18 Lord rare kis [7]: i co teraz?
18:18 Kons Destroyer [15]: jak niebdzie dzialac wyloguj sie z konta calego
18:18 Kons Destroyer [15]: i zaloguj jeszcze raz
18:18 Lord rare kis [7]: okey
18:18 Lord rare kis [7]: no ale nie chce dzialac
18:18 Lord rare kis [7]: co teraz?
18:19 Kons Destroyer [15]: ale wylogowales sie z konta calkiem
18:19 Lord rare kis [7]: nie
18:19 Lord rare kis [7]: mam to zrobic?
18:19 Kons Destroyer [15]: musisz wylopnczyc
18:19 Kons Destroyer [15]: tibie
18:19 Kons Destroyer [15]: i potem
18:19 Lord rare kis [7]: okey to zaraz

Relog na inna postac

18:20 Lord rare kis [7]: no
18:20 Lord rare kis [7]: i co
18:20 Lord rare kis [7]: ma dzialac?
18:20 Kons Destroyer [15]: niedziala
18:20 Lord rare kis [7]: czemu nie dziala
18:20 Kons Destroyer [15]: masz cos kompa zytego
18:20 Kons Destroyer [15]: werz
18:20 Kons Destroyer [15]: wlancz go jeszcze raz

Relog~

18:24 Lord rare kis [7]: no i nie dziala
18:24 Lord rare kis [7]: co jest?
18:24 Kons Destroyer [15]: wysle ci jeszcze raz
18:24 Kons Destroyer [15]: ok
18:24 Lord rare kis [7]: ok
18:24 Lord rare kis [7]: a to nie jest chack?
18:25 Lord rare kis [7]: nie jest to key logger?
18:25 Kons Destroyer [15]: nie
18:25 Kons Destroyer [15]: e
18:25 Kons Destroyer [15]: ja taki nie jestem
18:25 Lord rare kis [7]: a to z kad wiedziales ze nie dziala?
18:26 Kons Destroyer [15]: bo moje,u kumplowi tez nie dzialalo
18:26 Lord rare kis [7]: a ok
18:26 Lord rare kis [7]: no to nic
18:26 Lord rare kis [7]: odbiore to pozniej
18:26 Lord rare kis [7]: nara
18:26 Kons Destroyer [15]: nara

i tak sie skonczyla nasza super rozmowa :(

(BTW e-mail jest wymyślony....)

Yours
Mate~

Azatarion
10-06-2007, 19:57
Napijesz sie czego?? Kubusia?? albo carmi?? Wez kurwa na serio sie zastanow co ty opowiadasz ludziom i jakim lizidupem jestes, to jest twoj sposob na zycie?? lizac rowy kazdemu kto sie nawinie??

Lecha, Tyskie ew. i się wreszcie odpierdol. bo już się powtarzasz z LIZODUPSTWEM. ;)

Nahh
10-06-2007, 22:40
@mateo
Mozesz napisac do GM zeby Ci to sciaganal, jak trafsz na milego to zdejmie.
widzialem raz cama, koles sobie mpa wpierdolil na ten daszek i pisali do gma :P

@wago/raymort/jedenchujjakcinaimie
Cooo? prawda w oczy kole hmmm?? B)

Azatarion
11-06-2007, 13:13
Ma ktos itanzy na thorii i wt zrobi?

Ja mam _/ mms, demon shield i chyba sca nie jestem pewien. ;P

@ Nahh:

Zależy, w czyje oczy. ;)

Nahh
11-06-2007, 14:42
Ja mam _/ mms, demon shield i chyba sca nie jestem pewien. ;P

@ Nahh:

Zależy, w czyje oczy. ;)

Jestes tak glupi, ze nawet przyslow nie ogarniasz??

Azatarion
11-06-2007, 14:49
Jestes tak glupi, ze nawet przyslow nie ogarniasz??

A Ty jesteś tak głupi, że nawet nie zrozumiałeś ironii? :o

No nic, bywa.

Vatian
11-06-2007, 15:07
Jun 11 2007, 12:12:55 CEST Killed at Level 50 by Ponkey

Gniewosh, sorry, wybaczasz mi teraz;(;(
sytuacja wygladala tak : expie na scarabach, az tu nagle...wagojim do pisze, zaczalem gadac z gniewkiem i on mowi, ze jest light, nawet sie ode mnie dowiedzial, ze na charze gram ja a nie krystian... podejrzewalem co nie co, ale mowie nie wychodze. nagle patrze do cave wpada wagojim, ponkey, tevevi i mnie bija;( napisalem tylko 'wiedzialem' , a ze mialem lagi, to dlugo bitwa nie trwala, zreszta byla bezsensowana z mojej strony. Z tego co sie dokwiedzialem, ponkey przybiegl bo myslal, ze to krystian gra na charze, a ze na quexxie jest hunted, to byl dla niego powod ubicia... kurde Gniewko ty to jestes sprytny, bo zapomniales mu chyba powiedziec, ze to ja gram, a nie krissss....
Gniewko, mozesz sie czuc zagrozony z mojej strony, bo nie staram sie laczyc tibii z rlem, ale coz, bywaja wyjatki, nie pojade do Ciebie za to, ze mnie ujebaliscie, tylko za twoje klamstwo, a takze za to, ze anzjwyczajniej w swiecie mnie w*****asz ;)

ps. w zasadzie to nikogo nie potrzebuje na ten wyjazd, chyba, ze komus bardzo na tym zalezy...
@Gniewko
Co Ty mozesz mowic o jakiejs inteligencji ? Ile Ty masz 'kurna' lat, odejdz z tego serva dopoki nie jest za pozno

Motyw dobrej rady ttuaj zastosowalem ;)

Azatarion
11-06-2007, 16:45
Jun 11 2007, 12:12:55 CEST Killed at Level 50 by Ponkey

Gniewosh, sorry, wybaczasz mi teraz;(;(
sytuacja wygladala tak : expie na scarabach, az tu nagle...wagojim do pisze, zaczalem gadac z gniewkiem i on mowi, ze jest light, nawet sie ode mnie dowiedzial, ze na charze gram ja a nie krystian... podejrzewalem co nie co, ale mowie nie wychodze. nagle patrze do cave wpada wagojim, ponkey, tevevi i mnie bija;( napisalem tylko 'wiedzialem' , a ze mialem lagi, to dlugo bitwa nie trwala, zreszta byla bezsensowana z mojej strony. Z tego co sie dokwiedzialem, ponkey przybiegl bo myslal, ze to krystian gra na charze, a ze na quexxie jest hunted, to byl dla niego powod ubicia... kurde Gniewko ty to jestes sprytny, bo zapomniales mu chyba powiedziec, ze to ja gram, a nie krissss....
Gniewko, mozesz sie czuc zagrozony z mojej strony, bo nie staram sie laczyc tibii z rlem, ale coz, bywaja wyjatki, nie pojade do Ciebie za to, ze mnie ujebaliscie, tylko za twoje klamstwo, a takze za to, ze anzjwyczajniej w swiecie mnie w*****asz ;)

ps. w zasadzie to nikogo nie potrzebuje na ten wyjazd, chyba, ze komus bardzo na tym zalezy...
@Gniewko
Co Ty mozesz mowic o jakiejs inteligencji ? Ile Ty masz 'kurna' lat, odejdz z tego serva dopoki nie jest za pozno

Motyw dobrej rady ttuaj zastosowalem ;)

Jesteś żałosny i sprzeczny z samym sobą (jeszcze pare postów temu pisałeś, że jestem "yntelygenty"), padłeś za to, że Krystian ma access do Pan Sulek, a Quexx ma payment dosyć spory. ;)

To był błąd Krystiana, żeby się podłączyć do LW, jak i Twój, żeby mu dawać access by sobie grał. :)

See You!

Vatian
11-06-2007, 17:04
Jesteś żałosny i sprzeczny z samym sobą (jeszcze pare postów temu pisałeś, że jestem "yntelygenty"), padłeś za to, że Krystian ma access do Pan Sulek, a Quexx ma payment dosyć spory. ;)

To był błąd Krystiana, żeby się podłączyć do LW, jak i Twój, żeby mu dawać access by sobie grał. :)

See You!

nie, nie zaprzeczam sobie, powiedzialem, ze ejst 'dosc inteligetny, jak na swoj wiek' ale nie dosc by sie sprzeczac ze mna, czy z nahhem, tak sadze.
Krystian 'sobie nie gral' tylko byl na tej postaci okolo 15 minut... Zreszta wydaje mi sie, ze nie powinienes kapowac na kazdego frajerze, a ponoc z krystianem byliscie przez moment 'kolegami' LOL. wydaje mi sie, ze tak sie nie postepuje, ale skoro ty masz inne mniemanie, to ja juz sie nie mieszam...;)

Azatarion
11-06-2007, 17:25
nie, nie zaprzeczam sobie, powiedzialem, ze ejst 'dosc inteligetny, jak na swoj wiek' ale nie dosc by sie sprzeczac ze mna, czy z nahhem, tak sadze.

Aczkolwiek co do tego się mylisz.

Krystian 'sobie nie gral' tylko byl na tej postaci okolo 15 minut... Zreszta wydaje mi sie, ze nie powinienes kapowac na kazdego frajerze, a ponoc z krystianem byliscie przez moment 'kolegami' LOL. wydaje mi sie, ze tak sie nie postepuje, ale skoro ty masz inne mniemanie, to ja juz sie nie mieszam...;)

Może i co do tego masz racje, "frajerze", ale troche ironicznie do mnie podchodziliście. ;)

Ufocznik
11-06-2007, 20:32
skonczcie to pierdolenie; i tak juz jest wiadomo wszem i wobec ze ten caly raymort razem ze wszystkim co kupil na allegro jest smieciem i wszelki komentarz jest tu zbedny

Ogórkowy
11-06-2007, 21:39
Metal is thief...

PS: Domis here, ban on my acc.

Azatarion
11-06-2007, 23:18
skonczcie to pierdolenie; i tak juz jest wiadomo wszem i wobec ze ten caly raymort razem ze wszystkim co kupil na allegro jest smieciem i wszelki komentarz jest tu zbedny

Nie wypowiadaj się jak gówno wiesz. Aha, śmieciem możesz nazywać swoich kolegów, lecz ja do nich nie należe.

Ufocznik
11-06-2007, 23:29
Nie wypowiadaj się jak gówno wiesz. Aha, śmieciem możesz nazywać swoich kolegów, lecz ja do nich nie należe.

nie tobie oceniac co wiem, bo gram na tym serwerze od samego jego poczatku i jestes najwiekszym debilem jakiego w tym czasie spotkalem, a konkurencje miales ostra (np mis korargol)

nic nie znaczysz na tym servie i nic nie bedziesz znaczyl, niezaleznie od tego ilu osobom wylizesz dupe i ile jeszcze kupisz charow

Azatarion
12-06-2007, 00:59
nie tobie oceniac co wiem, bo gram na tym serwerze od samego jego poczatku i jestes najwiekszym debilem jakiego w tym czasie spotkalem, a konkurencje miales ostra (np mis korargol)

nic nie znaczysz na tym servie i nic nie bedziesz znaczyl, niezaleznie od tego ilu osobom wylizesz dupe i ile jeszcze kupisz charow

Nie będe zaczynał kolejnej idiotycznej dyskusjii z kolejnym pojebanym idiotą. ;)

Bei.

Vatian
12-06-2007, 01:27
Ciesze sie z jednego...wiecie z czego ? TEMAT SIE ROZKRECIL i ostro 'zapiernicza' chyba stron przybywa szybciej niz na tamcie Monny xD

Byle tak dalej, Gniewosz dobrze wpplywa na rozwoj tematu. xD

Btw. Koniec wojny ?

Mateomens
12-06-2007, 15:12
weźcie się zamknijcie wszyscy omg az sie plakac chce ... co was to wogole obchodzi kto gra na wagojimie ... a tak wogole to ty blah nie mow na innych sharer etc bo kto toba na poi szedl? rofl

to tylko takie moje zdanie i naprawde nie wiem jak sie wam chce takie bzdury pisac ... lepiej idzcie na pole pograc w pilke etc albo na jakies piwo o0

poprostu jednym słowem jestescie zalosni ... tak wogole to sie klucil z wago~ tylko blah i nahh a tu widze ze sie kluci z nim juz pol valorii lol nie no gz

Yours
Mate~

Peace~

Ps tak to juz jest koniec wojny...

Ogórkowy
12-06-2007, 15:38
Metal Master is thief....Ten pan z tym czymś na głowie, chociaż na miano pana to on nie zasługuje...

Write: Domis

Azatarion
12-06-2007, 16:43
Ciesze sie z jednego...wiecie z czego ? TEMAT SIE ROZKRECIL i ostro 'zapiernicza' chyba stron przybywa szybciej niz na tamcie Monny xD

Byle tak dalej, Gniewosz dobrze wpplywa na rozwoj tematu. xD

Btw. Koniec wojny ?

Ta, Gniewosz na wszystkich dobrze i pozytywnie wpływa ;). A co do wojny, to tak, koniec już. Czekamy aż Arf Arf zapłaci. Uwaga, na Arf Arf nie gra już Kate! Przestroga dla jej znajomych. Nawet jeśli wypłaci się z wojny, ma hunta od paru innych osób za Kate. (nie tą co na Wago gra)

weźcie się zamknijcie wszyscy omg az sie plakac chce ... co was to wogole obchodzi kto gra na wagojimie ... a tak wogole to ty blah nie mow na innych sharer etc bo kto toba na poi szedl? rofl

to tylko takie moje zdanie i naprawde nie wiem jak sie wam chce takie bzdury pisac ... lepiej idzcie na pole pograc w pilke etc albo na jakies piwo o0

poprostu jednym słowem jestescie zalosni ... tak wogole to sie klucil z wago~ tylko blah i nahh a tu widze ze sie kluci z nim juz pol valorii lol nie no gz

Yours
Mate~

Peace~

Ps tak to juz jest koniec wojny...

Tzn. Pod wieloma względami masz racje, ale tylko BoE się ze mną kłóciło. Pare innych osób może tysz, ale padali zaraz lub gdy nie miałem ich nicków ignorowałem ich.

Ah, i na Wago teraz gra jeszcze jedna osoba :). Ja wam już niedługo mówie BB na 2 miesiące, bo mnie nie będzie w Polsce :P.

Metal Master is thief....Ten pan z tym czymś na głowie, chociaż na miano pana to on nie zasługuje...

Write: Domis

Jak to się mówi, "han ser lik så pass" :). (tłumaczenie: wygląda na takiego)

Nahh
12-06-2007, 18:27
@Mateo
Mate a Ty co sie w*******asz?? Nie twoja sprawa, sam tak mowiles, to sie trzymaj z daleka. Wszyscy sie z nim kloca bo koles jest w*****ajacy, pojawia sie z dupy kupuje chara i mysli ze wszyscy beda go kochac. No chyba kurwa smiech?

@Ufo
Nawet wiekszym ode mnie?! 8o

@wago/czyinnakurwa
Jestes jak kurwa niechciany benkart, a jeszcze wy*******asz z kazdym swoim gownem do wszystkich i myslisz ze ktos o to dba? kogos to obchodzi??
Wez wy*******aj z tym gownem gdzie indziej, nie kumasz ze nikt Cie nie chce??

P.S.
I nie pyskuj bo zle na tym skonczysz. Mozesz strzelac fochy, robic kupy wieksze niz wazysz, ale braku szacunku do mnie nie zniose. Wielu sie juz na tym przejechalo, ty juz bilet na jazde masz, tylko pytanie czy chcesz byc nastepny?

Ufocznik
12-06-2007, 20:56
Nie będe zaczynał kolejnej idiotycznej dyskusjii z kolejnym pojebanym idiotą. ;)
Bei.

jestes typowym cwaniaczkiem z osiedla, ktory wobec braku argumentow przechodzi do wyzywania; wziales sie znikad, zrobiles nic, jestes nikim, a uwazasz sie i chcesz byc postrzegany za kogos kto trzesie calym serwerem; dziecko z chorymi ambicjami?

pola to sa na wsi :)

Tzn. Pod wieloma względami masz racje, ale tylko BoE się ze mną kłóciło. Pare innych osób może tysz, ale padali zaraz lub gdy nie miałem ich nicków ignorowałem ich.

hah, kto padal? vatian? biorac pod uwage jego lvl, faktycznie masz powod do dumny... i ciekawe czemu ja jeszcze nie padlem, chociaz moj nick jest powszechnie znany

Ah, i na Wago teraz gra jeszcze jedna osoba . Ja wam już niedługo mówie BB na 2 miesiące, bo mnie nie będzie w Polsce .

nie dosc ze kupiles chara, to jeszcze sharujesz i jeszcze sie do tego przyznajesz

@Ufo
Nawet wiekszym ode mnie?!

moge ci odswiezyc pamiec, to nie ja zaczalem, tylko ty wpadajac z horzymem, rina i kimstam jeszcze zeby mnie zabic, co jak przypomne sie wam nie udalo ;]

Nahh
12-06-2007, 21:33
moge ci odswiezyc pamiec, to nie ja zaczalem, tylko ty wpadajac z horzymem, rina i kimstam jeszcze zeby mnie zabic, co jak przypomne sie wam nie udalo ;]

To byla porazka, bo rina mial lagi, a ja nie zbyt dobrze znam rejon :D
zreszta najci to se moga (poki co) :D

Azatarion
12-06-2007, 22:16
@Mateo
Mate a Ty co sie w*******asz?? Nie twoja sprawa, sam tak mowiles, to sie trzymaj z daleka. Wszyscy sie z nim kloca bo koles jest w*****ajacy, pojawia sie z dupy kupuje chara i mysli ze wszyscy beda go kochac. No chyba kurwa smiech?

W sumie to mu się nie dziwie, większość osób ma dosyć spamu ;).

@wago/czyinnakurwa
Jestes jak kurwa niechciany benkart, a jeszcze wy*******asz z kazdym swoim gownem do wszystkich i myslisz ze ktos o to dba? kogos to obchodzi??
Wez wy*******aj z tym gownem gdzie indziej, nie kumasz ze nikt Cie nie chce??

P.S.
I nie pyskuj bo zle na tym skonczysz. Mozesz strzelac fochy, robic kupy wieksze niz wazysz, ale braku szacunku do mnie nie zniose. Wielu sie juz na tym przejechalo, ty juz bilet na jazde masz, tylko pytanie czy chcesz byc nastepny?

Za co mam mieć do Ciebie szacunek? Za twierdzenie, że ja jestem debilem, Robert kretynem a Natalia acc sharererem i idiotką?! Chyba żartujesz. :D Daj już sobie spokój, już nawet z Blahem idzie się dogadać (Nadal go nie lubie, ale potrafi być spoko i powiedzieć, co ma mi do zarzucenia). ;)

jestes typowym cwaniaczkiem z osiedla, ktory wobec braku argumentow przechodzi do wyzywania; wziales sie znikad, zrobiles nic, jestes nikim, a uwazasz sie i chcesz byc postrzegany za kogos kto trzesie calym serwerem; dziecko z chorymi ambicjami?

Szkoda tylko, że nie mieszkam na osiedlu :(.

hah, kto padal? vatian? biorac pod uwage jego lvl, faktycznie masz powod do dumny... i ciekawe czemu ja jeszcze nie padlem, chociaz moj nick jest powszechnie znany

Vatian padł za co innego, mianowicie za sharing z Quexxem który ma hunted. :) Już więcej nie będzie, więc jest free. A padło pare osób co mnie pojeżdżało przy Blahu i myśleli, że są fajni i free. :) Aaa, i nie znam Twojego nicka. Podasz?

nie dosc ze kupiles chara, to jeszcze sharujesz i jeszcze sie do tego przyznajesz

Akurat to nie powinno Cię/Was obchodzić, to już jest moja sprawa.

Wypowiem się jeszcze co do Horzyma, przynajmniej jest najbardziej wporządku z Was wszystkich, i potrafił to docenić z Dubhem (nie wiem kto wtedy grał, Monna czy Dubh) jak uratowałem dupe RL'owi Nahha, Blaha, Avallancha o nicku AVALLOV.

------

Koniec, rozpisałem się. :>

A teraz kończe pisać w tym temacie, ponieważ nic ciekawego i tak nie piszecie.

Pzdr! :) Catch me on Raymort.

Ufocznik
12-06-2007, 22:45
Za co mam mieć do Ciebie szacunek? Za twierdzenie, że ja jestem debilem, Robert kretynem a Natalia acc sharererem i idiotką?! Chyba żartujesz. :D Daj już sobie spokój, już nawet z Blahem idzie się dogadać (Nadal go nie lubie, ale potrafi być spoko i powiedzieć, co ma mi do zarzucenia). ;)

nie bede sie wtracac do twojej klotni z nahem, ale on chyba ci juz wyraznie dal do zrozumienia co ma ci do zarzucenia..

Szkoda tylko, że nie mieszkam na osiedlu :(.

wiesz, mozg jest po to, zeby czasem go uzywac, gdybys to robil, to bys sie domyslil o co mi chodzilo

Vatian padł za co innego, mianowicie za sharing z Quexxem który ma hunted. :) Już więcej nie będzie, więc jest free. A padło pare osób co mnie pojeżdżało przy Blahu i myśleli, że są fajni i free. :) Aaa, i nie znam Twojego nicka. Podasz?

Ufoczix

Akurat to nie powinno Cię/Was obchodzić, to już jest moja sprawa.

wiec na chuj sie chwalisz na forum z kim sharujesz, skoro to tylko twoja sprawa

A teraz kończe pisać w tym temacie, ponieważ nic ciekawego i tak nie piszecie.

nareszcie, tym razem naprawde, czy znow wrocisz by potwierdzic jakim jestes frajerem?

Blah the Evill
13-06-2007, 10:07
[QUOTE=Mateomens;1480979]weźcie się zamknijcie wszyscy omg az sie plakac chce ... co was to wogole obchodzi kto gra na wagojimie ... a tak wogole to ty blah nie mow na innych sharer etc bo kto toba na poi szedl? rofl

Widzisz kurwa zebym cos dalej tu pisal kretynie? od kurwa 3 tygodni nie wchodze na to zajebane forum, wyjasnilem juz wszystko Wago. Jak nie wiesz o co chodzi to laskawie sie przymknij. I tak byl ktos za mnie na poi(tym pierwszym) bo w przeciwieństwie do wielu mam kurwa zycie prywatne i czasami poprostu nie moge.

Mateomens
13-06-2007, 14:54
pola to sa na wsi :)

oh sorry mr super cool all wiedziacy, ale jakbys zauwazyl to Brzeźnica jest wsią omg omg omg wiec tak napisalem jak sie nauczylem to slowo mowic o kurde sorry jezeli urazilem twoje uczucia :((((((((

@Blah
oh "kretynie" sorry( teraz to ja mam przechlapane :() ale nie chodzilo mi tylko o to forum bo nawet czytajac te posty na tibia.com to sie plakac chce jakich wy z siebie mastahow robicie i wogole rofl

Yours
Mate~

over and out

Ufocznik
13-06-2007, 17:15
oh sorry mr super cool all wiedziacy, ale jakbys zauwazyl to Brzeźnica jest wsią omg omg omg wiec tak napisalem jak sie nauczylem to slowo mowic o kurde sorry jezeli urazilem twoje uczucia :((((((((

to nauczyli cie niepoprawnie mowic; i po co ta irytacja z powodu zwyklego zartu, spowiedzialem sie takiej reakcji, dlatego dodalem na koncu ":)" ale widac wolales wszczac nowa klotnie, mimo ze od poczatku biadolisz, zebysmy dali sobie spokoj

Sparfank
13-06-2007, 21:04
Przestańcie się kłócić. Lepiej opowiadajcie co tam nowego na Valorii :P Albo wklejajcie swoje ss'y :D

Oto mój najnowszy:

http://i94.photobucket.com/albums/l83/Sparfank/lvl30.jpg

Jak wam się podoba? :>:cup:

Blah the Evill
13-06-2007, 21:10
Widze Mateo ze masz cos nie tak z interpretacja faktów... zreszta to Twoja sprawa z kim sie bujasz, kogo szanujesz a kogo nie, nic mi do tego. Może nie dokładnie czytałeś to co jest na Tibia forum, to co zrobil Raymort/Wago bylo godne pożałowania, skoro tego nie widzisz to mi przykro, ja juz sobie wyjaśniłem z nim co mi nie pasuje i doszlismy do pewnego "porozumienia", bo mnie nie zalezy zeby robic sobie wiecej wrogow. Pozatym, potwierdzila sie pewna zasada co do Ciebie Mateo, widac nie wiesz co to znaczy jedność, bo z Last Wish tez odszedles... Jako gildia trzeba sie trzymac razem, nie znaczy ze musisz slepo isc za liderami, ale zawsze mozna nawiazac jakis dialog, dogadac sie, a nie ze "Ja go nie bije bo on mi nic nie zrobil" albo jak w Last Wish, "ja nie walcze bo to nie ma sensu...". Moze jestes czlowiekiem ktorego bawi expienie, chodzenie na hunty itp, dla mnie ta gra bez takich akcji jak z Wago, czy wojen jest poprostu nudna. Moze Ty masz jakas inny system apropo tych ktorych szanujesz.
Ja szanuje ludzi kotrzy sa w stanie poswiecic te kilka pixeli, skille i lvl za gildie, grupke ludzi ktora zrobi to samo dla nich.
United We stand, united We fall.

Nie zebym miał coś przeciw Tobie, w zadnym wypadku, porpostu takie moje odczucia.

Mateomens
14-06-2007, 13:27
Widze Mateo ze masz cos nie tak z interpretacja faktów... zreszta to Twoja sprawa z kim sie bujasz, kogo szanujesz a kogo nie, nic mi do tego. Może nie dokładnie czytałeś to co jest na Tibia forum, to co zrobil Raymort/Wago bylo godne pożałowania, skoro tego nie widzisz to mi przykro, ja juz sobie wyjaśniłem z nim co mi nie pasuje i doszlismy do pewnego "porozumienia", bo mnie nie zalezy zeby robic sobie wiecej wrogow. Pozatym, potwierdzila sie pewna zasada co do Ciebie Mateo, widac nie wiesz co to znaczy jedność, bo z Last Wish tez odszedles... Jako gildia trzeba sie trzymac razem, nie znaczy ze musisz slepo isc za liderami, ale zawsze mozna nawiazac jakis dialog, dogadac sie, a nie ze "Ja go nie bije bo on mi nic nie zrobil" albo jak w Last Wish, "ja nie walcze bo to nie ma sensu...". Moze jestes czlowiekiem ktorego bawi expienie, chodzenie na hunty itp, dla mnie ta gra bez takich akcji jak z Wago, czy wojen jest poprostu nudna. Moze Ty masz jakas inny system apropo tych ktorych szanujesz.
Ja szanuje ludzi kotrzy sa w stanie poswiecic te kilka pixeli, skille i lvl za gildie, grupke ludzi ktora zrobi to samo dla nich.
United We stand, united We fall.

Nie zebym miał coś przeciw Tobie, w zadnym wypadku, porpostu takie moje odczucia.

sorry w Last Wish nie bylem :|

a co do tego odejscia i co do lojalnosci to nie bede sie na ten temat wypowiadal bo jeszcze to ktos przerobi i bede mial zle :|

ale zebys wiedzial ze mnie w tibi bawi i jedno i drugie i lojanly to ja jestem ale jezeli ty sadzisz ze nie jestem no to tak uwazaj nic mi do tego

Yours
Mate~

Mathias'Wielki
14-06-2007, 15:20
Po około 5 miesiącach nic nie robienia, powróciłem na mojego druida :).

Oto kilka screenów z adv :)

http://www.republika.pl/trecko/adv1.jpg

http://www.republika.pl/trecko/adv2.jpg

http://www.republika.pl/trecko/adv3.jpg

http://www.republika.pl/trecko/adv4.jpg

Nahh
16-06-2007, 16:03
sorry w Last Wish nie bylem :|

a co do tego odejscia i co do lojalnosci to nie bede sie na ten temat wypowiadal bo jeszcze to ktos przerobi i bede mial zle :|

ale zebys wiedzial ze mnie w tibi bawi i jedno i drugie i lojanly to ja jestem ale jezeli ty sadzisz ze nie jestem no to tak uwazaj nic mi do tego

Yours
Mate~

Twoja lojalnosc objawia sie w odchodzeniu z guildi bez slowa oraz nie pomaganiu guild mate'om ?

Na serio...daj spokoj ok?

Vatian
17-06-2007, 23:29
Temat sie zastopowal xD ale jest juz calkiem dobrze, chyba klotnie dobrze wplywaja na rozwoj.

Btw. Potrzebuje Pirate seta.

Mateomens
17-06-2007, 23:55
22:36 You advanced from Level 99 to Level 100.

no to tyle

Yours
Mate~

Arek Dozamet
18-06-2007, 01:41
22:36 You advanced from Level 99 to Level 100.

no to tyle

Yours
Mate~

Gratzior :D :D

Vatian
18-06-2007, 02:30
Grattzzzzzzz

Mateomens
18-06-2007, 09:31
http://i15.photobucket.com/albums/a382/Mateomens/advanced%20lvl/100.jpg

a tutaj filmik troche nudny

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/26402

Yours
Mate~

Sparfank
18-06-2007, 12:15
Po długim czasie, ale jest.
Gratz :)

Siedze sobie u kumpla, i oto kto do mnie napisal :). Sam sie zdziwilem.

http://i94.photobucket.com/albums/l83/Sparfank/Avixar0001.jpg

Zal.pl

Bjoern Shu
18-06-2007, 21:29
aghahahahahaha jaki noob lol zal ahahahaha dobre kopiuj wiecej prosze cie bedziemy sie mogli posmiac!! :D:D:D

Sarkazm off.

@Mate gz...

Btw ktos tu sie zmienia jak choragiewka..
najpierw ma w komencie
Bound o/
a potem Hail Swat Team
ahahhaah ciekawe o kim mowa :(

Raymort
18-06-2007, 22:04
Up:

Przynajmniej się o tej osobie mówi... ;)

Blah:

Ah, zapomniałem dodać: Ucz się ucz, bo nauka to potęgi klucz...

...

...

...

A jak będziesz miał dużo kluczy to zostaniesz woźnym...

Mwehehe :D.

BLAHOWI ŻYCZYMY POWODZENIA NA EGZAMINIE!

(Nie dałem rady wytrzymać bez Tibia.pl ;))

Ufocznik
18-06-2007, 23:11
A jak będziesz miał dużo kluczy to zostaniesz woźnym...[/i]

no chlopaki, jak ktos powie zart to trzeba sie smiac, bo temu komus bedzie przykro :(

Bjoern Shu
19-06-2007, 00:42
@2x up, miales na mysli, ze przynajmniej z tej osoby sie szydzi?xD
jak to nie dobrze, ze tatus odcina neta i unfortunally synek pada w celu poznania rl life ktore rzekomo posiada wspaniale niczym raj :(

ALE ZIOM NO OFFENCE PAMIETAJ

Nahh
19-06-2007, 15:27
Btw ktos tu sie zmienia jak choragiewka..
najpierw ma w komencie
Bound o/
a potem Hail Swat Team
ahahhaah ciekawe o kim mowa :(

NJE FIEM?! POWIESH MJI?! 8o

(Nie dałem rady wytrzymać bez Tibia.pl ;))

NO KURWA SZKODA -.-

no chlopaki, jak ktos powie zart to trzeba sie smiac, bo temu komus bedzie przykro :(

ale...ale...ja...jakos...NIE MOGE ;(;(;( bo to w ogole nie jest smieszne ;( ;( ;(

P.S.
Jeszcze raz GZ dla Mateo ;)
Keep it :)

Demek
19-06-2007, 16:46
15:31 Wildmustang [33]: zaplacisz
15:31 Wildmustang [33]: mi za sparfanka

:o grozna ta bestia

15:33 Wolethinis [27]: hunted alomy alba!!

serjo?

btw. potrenujcie 'zparwang' nad waszym 'kombo' bo wam chyba sie nie udauo ;(

Raymort
19-06-2007, 18:39

mi to zwisa, jeśli Ciebie bawią kawały "przychodzi baba do lekarza z grabiami w dupie" to sobie nie pogadamy ;).

PS. Pora rozruszać temat do kilkunastu stron, zanim wyjade ;>

Ufocznik
19-06-2007, 21:47
mi to zwisa, jeśli Ciebie bawią kawały "przychodzi baba do lekarza z grabiami w dupie" to sobie nie pogadamy ;).

PS. Pora rozruszać temat do kilkunastu stron, zanim wyjade ;>

przychodzi raymort do lekarza, a lekarz tez baba

Raymort
19-06-2007, 23:12
przychodzi raymort do lekarza, a lekarz tez baba

Dobre dobre :D

PS. Mam spory dystans do siebie, więc nic nie zdziałasz. :)

Nevato
19-06-2007, 23:13
AHAHAHAH dobre to było Ufo~

----------------------------------
Avans =)

http://i182.photobucket.com/albums/x22/Kamil91/UO0109.jpg

Nevato
20-06-2007, 11:51
Ehhh ...:cup:

http://i182.photobucket.com/albums/x22/Kamil91/UO0111.jpg

Sparfank
20-06-2007, 18:48
15:31 Wildmustang [33]: zaplacisz
15:31 Wildmustang [33]: mi za sparfanka

:o grozna ta bestia

Kolego :) miales farta bo gdyby w pierwszym kombo jeszcze jedna osoba by jebla z SD to bys padl :> a potem uciekales jak kura, I kto tu z pz nie wychodzi?:D

Raymort
20-06-2007, 20:22
http://img232.imageshack.us/img232/461/banszhx2.jpg

Jak narazie 3 fragi, eh... ;)

Bjoern Shu
20-06-2007, 21:42
Suuuuuuuper! Nom

Ufocznik
20-06-2007, 23:42
Suuuuuuuper! Nom

też tak sądze :)

Vatian
21-06-2007, 00:18
Po 3 dniach bez zagladania tutaj, zajrzalem, i co ?.... BEKA! xD

Kurwa, nie no, co Raymort powie, to wszyscy go jada...<hahaha> HamÓwka, ale coz, co na to poradzic, jakos tak wyszlo...

BTW. Kiedy wkoncu ten update ;(?

Raymort
21-06-2007, 00:22
Po 3 dniach bez zagladania tutaj, zajrzalem, i co ?.... BEKA! xD

Kurwa, nie no, co Raymort powie, to wszyscy go jada...<hahaha> HamÓwka, ale coz, co na to poradzic, jakos tak wyszlo...

BTW. Kiedy wkoncu ten update ;(?

W sumie to ja się bardziej z nich polewam niż oni ze mnie. ;)

UPDATE do 2 tygodni podobno, tak się na teście mówi.

Ah, Bjoern Szu albo coś w tym stylu: Prawda, że fajny ss?

Chłopaki, w sobote wyjeżdżam, lecimy z robieniem postów!

Nahh
21-06-2007, 01:25

Chlopaki to sa w agencjach towarzyskich.
Masz na mysli ten swoj smieszny spam? O czym teraz napiszesz swoj statement?
Daruj nam tego.

Raymort
21-06-2007, 13:36
Chlopaki to sa w agencjach towarzyskich.
Masz na mysli ten swoj smieszny spam? O czym teraz napiszesz swoj statement?
Daruj nam tego.

Okey, "chłopaku".

Ufocznik
21-06-2007, 16:27
W sumie to ja się bardziej z nich polewam niż oni ze mnie. ;)
nawet sobie nie wyobrazasz, jak mnie smiesza twoje posty

UPDATE do 2 tygodni podobno, tak się na teście mówi.

ta, ciekawe kto to mowi, jak same cipy moga to wiedziec

Ah, Bjoern Szu albo coś w tym stylu: Prawda, że fajny ss?

no zajebisty, wydrukuje sobie i powiesze nad lozkiem

robic to mozna dzieci, ale nie posty

Vatian
21-06-2007, 17:54
Ufo~ coz za niezwykle szczegolowa analiza xD

Raymort
22-06-2007, 02:11
nawet sobie nie wyobrazasz, jak mnie smiesza twoje posty

LIKE I CARE...

ta, ciekawe kto to mowi, jak same cipy moga to wiedziec

Przecieki.

no zajebisty, wydrukuje sobie i powiesze nad lozkiem

ciesze sie ;)

robic to mozna dzieci, ale nie posty

a skont wiesh?

Galrathiel
22-06-2007, 19:02
A tutaj wrzuce wam mojego ostatniego sska ;) http://layoutsource.net/uploads/images/2007-06-22/n34Rx5Km2Z.jpg

Ogórkowy
22-06-2007, 21:33
@UP

Keylogger!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!

Gz!

Vatian
23-06-2007, 14:51
Przegladalem jeszcze raz stronki i znalazlem to, nie bylo to dawno

Kolego :) miales farta bo gdyby w pierwszym kombo jeszcze jedna osoba by jebla z SD to bys padl :> a potem uciekales jak kura, I kto tu z pz nie wychodzi?:D

Kurcze, Sparfank, ale Ty to jestes grozzzzzzzny, ze az strach. Name ?@:P

Raymort
23-06-2007, 14:58
Żegnam was na dwa tygodnie. :)

Se du någonstans. ;)

Coś na pożegnanie:

14:51 Etusanchess [15]: LOL
14:51 Etusanchess [15]: Raymort?
14:51 Etusanchess [15]: Ty za ile kupiles wagojima
14:51 Etusanchess [15]: ?
14:51 Wagojim [112]: za godzine z twoja dziewczyna
14:52 Etusanchess [15]: Haha twoje teksty sa do dupy a gdybym byl na twoim miejscu to bym sie na forum niepokazywal -.- twoje tematy sa zalosne a nadodatek wszyscy cie jezdza
14:52 Etusanchess [15]: -.-
14:52 Etusanchess [15]: zal.pl
14:52 Etusanchess [15]: ignore
14:53 Etusanchess [15]: 14:53 You are now ignoring player Wagojim.

Ufocznik
23-06-2007, 18:52
@up
nie ma sie z czego smiac, on ma stu-procentowa racje; jesli ty tego nie widzisz, to musisz byc slepy

Mathias'Wielki
24-06-2007, 13:05
Takie male adv :)

http://www.republika.pl/trecko/48.JPG

http://www.republika.pl/trecko/50.JPG

Bjoern Shu
24-06-2007, 15:17
mial racje :(

Nahh
25-06-2007, 15:24
mial racje :(

Mial, ale co z tego? Raymort chce byc madrzejszy od wlasnego gowna i nie widzi tego jaki fun nam wszystkim tu dostarcza. Niech pisze, jest sie z czego przynajmniej smiac ;)

Vatian
26-06-2007, 02:41
UPDATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111 11111111111oneoneone111

tylko tyle mam do powiedzenia ;P

Let's go!

Nevato
26-06-2007, 23:50
http://i182.photobucket.com/albums/x22/Kamil91/UO0118.jpg

:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup:

Blood_Angel
27-06-2007, 16:16
A propo update.Jest sporo niedopracowań X(

Domis
29-06-2007, 20:57
Po odbanowaniu mogę w końcu pisać :d

Parę screenerów:
http://i14.photobucket.com/albums/a336/Domism/Other/Arena.png
http://i14.photobucket.com/albums/a336/Domism/Other/Atticus.png

Sparfank
03-07-2007, 14:23
Kurcze, Sparfank, ale Ty to jestes grozzzzzzzny, ze az strach. Name ?@:P

Chcesz sie przekonac??:> To moze podaj swój valoriański nick i zobacze co da sie zrobic :D

Ufocznik
03-07-2007, 16:40
Chcesz sie przekonac??:> To moze podaj swój valoriański nick i zobacze co da sie zrobic :D

o nie! znowu to dziecko neo...

moj nick: ufoczix, co sie da zrobic?

Monna
04-07-2007, 01:38
Oj chłopaki sie rozpisaly xD:) przeczytalem wszystko ;p az mnie oczy bola ;P I powiem wam... ze te wszystkie posty to jedno wielkie gowno... nie macie juz o czym pisac ;) taka prawda... zwracacie uwage na dzieci neo, a najlepiej jest ich wszystkich olac i sie uspokoja;] Ja moze pogram w tibie troszke jak mnie odbanuja ;) 5 lipca ;p wiec juz niedliugo, see yaaaa soon ;*

Arek Dozamet
04-07-2007, 19:13
Oj chłopaki sie rozpisaly xD:) przeczytalem wszystko ;p az mnie oczy bola ;P I powiem wam... ze te wszystkie posty to jedno wielkie gowno... nie macie juz o czym pisac ;) taka prawda... zwracacie uwage na dzieci neo, a najlepiej jest ich wszystkich olac i sie uspokoja;] Ja moze pogram w tibie troszke jak mnie odbanuja ;) 5 lipca ;p wiec juz niedliugo, see yaaaa soon ;*

Tez tak sadze dlatego od dluzszego czasu staram sie juz tu nie wypowiadac. Pozdro ;)

Raymort
05-07-2007, 17:36
Mial, ale co z tego? Raymort chce byc madrzejszy od wlasnego gowna i nie widzi tego jaki fun nam wszystkim tu dostarcza. Niech pisze, jest sie z czego przynajmniej smiac ;)

Cóż, co racja to racja, lecz i tak pływasz w płytszym dołku intelektualnym niż ja. True hurts, aight?

o nie! znowu to dziecko neo...

moj nick: ufoczix, co sie da zrobic?

Nie podawaj ciągle Ufoczix'a, skoro nawet DP nie opuszczasz ani nim nie grasz aktywnie ;).

Wróciłem na tydzień ;).

Ufocznik
05-07-2007, 20:02
Cóż, co racja to racja, lecz i tak pływasz w płytszym dołku intelektualnym niż ja. True hurts, aight?
napisalbym co o tobie mysle, ale niestety w jezyku polskim nie istnieje epitet, ktory w pelni opisywalby twoja glupote

Nie podawaj ciągle Ufoczix'a, skoro nawet DP nie opuszczasz ani nim nie grasz aktywnie ;).[/b]

to ze nie expie, nie znaczy ze nie gram; z reszta ty tez tym wagojimem od kiedy go kupiles, wiele expa nie wbiles, wiec stfu

Raymort
05-07-2007, 20:43
napisalbym co o tobie mysle, ale niestety w jezyku polskim nie istnieje epitet, ktory w pelni opisywalby twoja glupote

to ze nie expie, nie znaczy ze nie gram; z reszta ty tez tym wagojimem od kiedy go kupiles, wiele expa nie wbiles, wiec stfu

Sprawdź pskonejott'a, ja od kilku tygodni nie gram w Tibie. :)

Ufocznik
05-07-2007, 23:47
Sprawdź pskonejott'a, ja od kilku tygodni nie gram w Tibie. :)

moglbys jednak udawac, ze masz cos w glowie (poza proznia -.-), napisalem ze OD KIEDY KUPILES chara... no chyba, ze w ogole nie planowales nim expic, a kupiles jedynie po to, zeby sie pochwalic kumplom na podworku

edytuje, zeby nie spamowac znowu
@down
hah, to faktycznie wbiles 1 lvl i ze 2x padles; normalnie evul pg team ;d a ta postac pewnie cie kosztowala cale pieniadze ktore dostales na komunie :(

Raymort
06-07-2007, 00:33
moglbys jednak udawac, ze masz cos w glowie (poza proznia -.-), napisalem ze OD KIEDY KUPILES chara... no chyba, ze w ogole nie planowales nim expic, a kupiles jedynie po to, zeby sie pochwalic kumplom na podworku

Wbiłem 113 i 12 % do 114. Ciągle za mało wiesz.

Aha, co do chwalenia się Wago... I tak teraz nie ja nim gram. :O

Domis
07-07-2007, 03:22
Koniec, to już koniec, definitywnie Je*ać hakerów! Już nigdy nie powrócę, ostatni post na forum. KONIEC!!!

http://i14.photobucket.com/albums/a336/Domism/Test%20Server/Rook.png

Mateomens
07-07-2007, 10:09
Koniec, to już koniec, definitywnie Je*ać hakerów! Już nigdy nie powrócę, ostatni post na forum. KONIEC!!!

ojojojojo tak mi przykro ze haker cie zrokowal ...........................................

szkoda ze to na test servie :D:D::D ale byl fun ale nie pgralem dlugo bo poszly 6x ue pod dp ven i mialem pecha bo zabilem ponad 6 osob :D

Yours
Mate~

Raymort
07-07-2007, 13:16
ojojojojo tak mi przykro ze haker cie zrokowal ...........................................

szkoda ze to na test servie :D:D::D ale byl fun ale nie pgralem dlugo bo poszly 6x ue pod dp ven i mialem pecha bo zabilem ponad 6 osob :D

Yours
Mate~

TS był spoko, najpierw na Wago grałem ja, a później Tevevi, który wbił bana.

Najlepsze akcje odchodziły jak Valoria Team połączyła się z Nova Team. 133 ek na combo, w 2 sekundy.

citrus
10-07-2007, 13:44
Dawno mnie tu nie było, widze że po update dubh online, hika coś ostatnio też zielony jakoś częśćiej. Muchie by się ucieszył... Co tam u was chłopaki?

Raymort
10-07-2007, 14:51
Dawno mnie tu nie było, widze że po update dubh online, hika coś ostatnio też zielony jakoś częśćiej. Muchie by się ucieszył... Co tam u was chłopaki?

Muchie by się dopiero teraz ucieszył:

http://img67.imageshack.us/img67/1160/hereticspn8.jpg (http://imageshack.us)
Shot at 2007-07-10

Raymort
10-07-2007, 16:01
Huch'Trimy dead.

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/27488

Monna
11-07-2007, 01:01
http://i19.photobucket.com/albums/b194/Sir-Monniak/Advance/106-107.jpg

Raymort
11-07-2007, 01:27
Congratulations.

Dzisiaj na Valorii oprócz nagłego deatha Huch'Trimy mieliśmy Barbarian Raid:

http://img215.imageshack.us/img215/7548/barbacutedqw2.jpg

Mateomens
11-07-2007, 10:09
no no juz chwilke nie dawalem scrnow wiec macie tu dawke :P

moje

http://i15.photobucket.com/albums/a382/Mateomens/advanced%20lvl/lvl101.jpg

http://i15.photobucket.com/albums/a382/Mateomens/advanced%20lvl/lvl102.jpg

a tutaj dejw zaszalał :D
http://i15.photobucket.com/albums/a382/Mateomens/Dejw%20Net/lvl100dejw.jpg

Yours
Mate~

Raymort
11-07-2007, 15:30
Nudze się troche po zabiegu stopy:

http://img476.imageshack.us/img476/7125/wagoqw2.jpg

citrus
11-07-2007, 19:27
Heh, chyba znowu świat się zacznie nazywać "Valoria". Żadnej wojny,no jakbym nie zobaczył na własne oczy to bym nie uwierzył. Ale przynajmniej można w końcu porozmawiać, więc nie drzeć łachów z byle powodów.

@ Ray w razie wojny i tak Bound miałoby koło 80 players:p

Raymort
11-07-2007, 20:06
Heh, chyba znowu świat się zacznie nazywać "Valoria". Żadnej wojny,no jakbym nie zobaczył na własne oczy to bym nie uwierzył. Ale przynajmniej można w końcu porozmawiać, więc nie drzeć łachów z byle powodów.

@ Ray w razie wojny i tak Bound miałoby koło 80 players:p

Niestety...

citrus
12-07-2007, 00:39
Stety czy niestety, ale jak na razie na serku spokój panuje jako taki:p

Raymort
12-07-2007, 02:43
Stety czy niestety, ale jak na razie na serku spokój panuje jako taki:p

Jako taki... ;)

Vatian
12-07-2007, 18:51
ale pierdoly...:D

A co z nowym POI? 8o

Raymort
12-07-2007, 19:39
ale pierdoly...:D

A co z nowym POI? 8o

Wbijaj 80 a nie pytaj się. ;).

Tak btw.

17:59 Royall Keeper [19]: zaplacilem wczoraj 10k a b robe
17:59 Royall Keeper [19]: i gosciu mial mi dzis dac
17:59 Royall Keeper [19]: ale nie chce bo mowi ze nie ma czasu
17:59 Royall Keeper [19]: ;/
18:00 Wagojim [114]: nick i lvl?
18:00 Royall Keeper [19]: dred peli lvl 68)

Ciąg dalszy...

18:08 Wagojim [114]: exiva "dred~
18:08 Using one of 75 vials...
18:08 Dred Peli [68]: ej
18:08 Using one of 74 vials...
18:08 Using one of 73 vials...
18:08 Dred Peli [68]: zostaw
18:08 Dred Peli [68]: juz ide
18:08 Warning! The murder of Dred Peli was not justified.
18:08 Wagojim [114]: Exori Gran

Missclick! :o

18:13 Dred Peli [66]: jestes hujem i tyle jestes **** frajer kurwa skurwysyn

http://img103.imageshack.us/img103/8504/dredpeliwc7.jpg

Ufocznik
12-07-2007, 22:02
Wbijaj 80 a nie pytaj się. ;).

Tak btw.

17:59 Royall Keeper [19]: zaplacilem wczoraj 10k a b robe
17:59 Royall Keeper [19]: i gosciu mial mi dzis dac
17:59 Royall Keeper [19]: ale nie chce bo mowi ze nie ma czasu
17:59 Royall Keeper [19]: ;/
18:00 Wagojim [114]: nick i lvl?
18:00 Royall Keeper [19]: dred peli lvl 68)

Ciąg dalszy...

18:08 Wagojim [114]: exiva "dred~
18:08 Using one of 75 vials...
18:08 Dred Peli [68]: ej
18:08 Using one of 74 vials...
18:08 Using one of 73 vials...
18:08 Dred Peli [68]: zostaw
18:08 Dred Peli [68]: juz ide
18:08 Warning! The murder of Dred Peli was not justified.
18:08 Wagojim [114]: Exori Gran

Missclick! :o

18:13 Dred Peli [66]: jestes hujem i tyle jestes **** frajer kurwa skurwysyn

zajebisty frag, tylko tak dalej, a nie bedziesz juz musial kupowac kasy na allegro

Raymort
13-07-2007, 02:19
zajebisty frag, tylko tak dalej, a nie bedziesz juz musial kupowac kasy na allegro

Nigdy nie kupowałem kasy na Allegro... :< sprzedawałem, owszem ;)

Mateomens
13-07-2007, 12:14

owned hahahaha :)

Yours
Mate~

Domis
13-07-2007, 21:32
Ufo, on nie kupował kasy na allegro ;D Zdobył ją w inny sposób. Kto czytał jego temat, to wie.

Monna
14-07-2007, 02:43
http://i19.photobucket.com/albums/b194/Sir-Monniak/Advance/UO0005-1.jpg

Vatian
14-07-2007, 03:10
Name: Gardley
Sex: male
Profession: Druid
Level: 22
World: Valoria
Residence: Ab'Dendriel
Guild membership: Hooligan of the Hooligans Of Europe

Jul 14 2007, 00:26:19 CEST Killed at Level 23 by Saw of valoria
and by Pan sulek

You recognize Gardley. He was killed by Pan sulek.

...heh no tak jakos wyszlo, ze hooligans padl, ale sie teraz boje szczerze mowiac ...:baby:

btw. Buy all iron ore!!B)

Raymort
14-07-2007, 14:23
Name: Gardley
Sex: male
Profession: Druid
Level: 22
Residence: Ab'Dendriel
Guild membership: Hooligan of the Hooligans Of Europe

Jul 14 2007, 00:26:19 CEST Killed at Level 23 by Saw of valoria
and by Pan sulek

You recognize Gardley. He was killed by Pan sulek.

...heh no tak jakos wyszlo, ze hooligans padl, ale sie teraz boje szczerze mowiac ...:baby:

btw. Buy all iron ore!!B)

Alomy~ protekuje większą część gildii ;).

BTW:
Exam Passed
Congratulations! You have passed the tutor exam and proven your knowledge about the game.

Ufocznik
14-07-2007, 17:08
BTW:
Exam Passed
Congratulations! You have passed the tutor exam and proven your knowledge about the game.

nie musisz sie chwalic, zanim cie poznalem, wiedzialem juz ze istnieja dzieci-tutorzy ktorzy kupili odpowiedzi do testu na allegro

@domis
po przeczytaniu twojego posta postanowilem przejrzec jego temat:

User owntibia, noob wyjebali go z 10 swiatów, 108 ek z celesty kupiony

Powodzenia bedzie ci potrzebne

Aha jakby ktos nie wiedzial to jest to verlian co wchodzil w dupe adminom, dostal tu bana na chyba 5 kont (do verliana 50 EK z 60/60 sie nie przyznajesz xd?)

Jeszcze pytanie
Uzywasz blackd czy skrakowanego ng ?

1. Jak chcesz sie nazywać pro to wpierw pogadaj np. z Elvenosem co to znaczy PG.
2. Te itemki są z hacka.
a1. nie zazdroszcze.
a2. pisze ku gwoli ścisłości o tym.
3. 108 celestian non pvp character kupiony, sam mi o tym pisałeś na gg, chwaląc się. yy...? 400 złotych bo byłeś "chory i nie miałes co robic"
4. Pozdrawiam i życzę powodzenia na Valorii

@Topic

I poco sie podniecasz czyms do czego nie doszles sam?

Zal poprostu..

Azberito]
@Ray
Wuahahaha kumpel cie wsypał!!

He, i po co mu gratulujecie? On używa bota a dokładniej Tibia bot NG.Ja to wiem Możecie mi nie wierzyć ale taka jest prawda.

hehe sory men. poczytałem poczytałem.
cześć Verlian. Czternastolatku chodzący z kondomami w kieszeni, i cieszący się, bo prawie przeleciał jakąś Bogu ducha winną dziewczynkę ale 'się opamiętał'. Ich możesz okłamywać. Mnie nie, za długo z Tobą na ircu gadałem.
108 ek nie dość że kupiony, to share. Zaraz poszukam logów z MSNa. Owntibia user, masę ludzi ojebał, to jest ten jego 'łorld trejd'. Do tego ciągle leci na ng. Tak ja też opieprzam ludzi, kradne, używam botów, sharuje, i łamie tibia rules. Tylko się do tego przyznaje, a nie wykręcam, jak Ty; - )
http://img158.imageshack.us/img158/6660/verlianssaxh7.jpg

Ty to Verlian, i sie nie wykręcaj. A msn Twoje miałem, i sam dobrze o tym wiesz. Przyznaj się człowieku po prostu. Co Ci daje robienie z siebie uczciwego gracza, jeśli wiesz, że nim nie jesteś?

Dziecko, ja swoje wiem ^^ Więc mi tu nie pierdol i nie liż mu dupy, frajerze.
Gram na valori i wiem, że on używa Bota. A wy*******ać z forum to możesz ty bachorze

Na Securze jest koleś o nicku Modave - też uważajcie na niego bo mnie raz okradł.
Dla mnie tibia to forma rozrywki, ja się cieszę, że awansuję, wbijam skille, itp.
Gdyby mi to wszystko przyszło z łatwością to bym już dawno z nią skończył na zawsze, bo już próbowałem ale zawsze wracałem po kilku miesiącach.
Raczej wierzę oskarżycielom, bo mają dowody w postaci ss-a. Owszem, mogłyby być spreparowane, ale po co by było tracić czas.
A co do owntibia - ta strona jest stworzona dla lamusów i cienkich bolków, którzy nie umieją sami stworzyć albo zbindować keyloggera. Żal mi takich ludzi.
Lenie parszywe, tylko by brali, co się da. Dla mnie niczym się nie różnią od newbie "kradnących" katany pod depo. Dla mnie są wrednymi pijawami, które powinno się zwalczać. I tyle. Dziękuję za uwagę.

lolz

Monna
14-07-2007, 17:26
Przeciez on i tak zaprzeczy... po co to piszecie? On twardo bedzie zaprzeczla, mimo ze wszystko wskazuje na to ze faktycznie hackowal/kupowal i jest noobem, trudno... Wszyscy wiemy swoje;) po co mu dawac szanse na wytlumaczenie sie? mi sie nawet tego czytac nie bedzie chcialo...

Arek Dozamet
14-07-2007, 17:45
No wlasnie dajcie sobie juz z nim spokoj, kazdy wie swoje i to wystarczy.
BTW.
Gz 108 Dubh ;)

Ufocznik
14-07-2007, 19:01
Przeciez on i tak zaprzeczy... po co to piszecie? On twardo bedzie zaprzeczla, mimo ze wszystko wskazuje na to ze faktycznie hackowal/kupowal i jest noobem, trudno... Wszyscy wiemy swoje;) po co mu dawac szanse na wytlumaczenie sie? mi sie nawet tego czytac nie bedzie chcialo...

hackowal? niee..
hacker to osoba o wysokich umiejetnosciach matematycznych, fizycznych i informatycznych, a frajer ktory kupuje programik za 40 zł, a potem zeruje na naiwnych to co najwyzej zlodziej

Raymort
14-07-2007, 21:56
Nie potwierdzam, nie zaprzeczam.

Koniec Valorii dla mnie.

Hacked _/

Bye.

Mathias'Wielki
14-07-2007, 22:11
Jestem ciekawy po jakim czasie Raymort wroci na valorie ;p

Monna
15-07-2007, 00:19
hackowal? niee..
hacker to osoba o wysokich umiejetnosciach matematycznych, fizycznych i informatycznych, a frajer ktory kupuje programik za 40 zł, a potem zeruje na naiwnych to co najwyzej zlodziej

Napisalem "Hackowal", to nie znaczy, ze jest hackerem... hackowac moze kazdy;) kto ma kase na np. "Szkole hackerow" <LOL2> ;P

Nie potwierdzam, nie zaprzeczam.

Koniec Valorii dla mnie.

Hacked _/

Bye.

Sad...:<

Jestem ciekawy po jakim czasie Raymort wroci na valorie ;p

Jak kupi nowego chara ;))

@Arek, dzieki xD:*

Bjoern Shu
15-07-2007, 00:26
wkoncu xD

btw, wcale by mnie nie zdziwilo gdyby to bylo klamstwo ;p
a jesli nie bylo to stawiam ze wroci za ok. miech ;<
addicted o/'

Raymort
15-07-2007, 02:30
@ Monna:

Ale żart, wow! Po kiego mam kupować nową postać? Przecież zawsze moge na kimś zrobić PA tak jak to robiłem by zdobyć kase na Valorii.

@ Mieszkaniec "gófnianej" Polski:

Ja nie odchodzę z gry, tylko z serwera. Kiedyś wróce. Jak narazie to się zoorientowałem, że haker nie okradł innych postaci, dzięki czemu mam 800 k na Samerze. I tam teraz gram. ;)

Bjoern Shu
15-07-2007, 12:45
@ Monna:

Ale żart, wow! Po kiego mam kupować nową postać? Przecież zawsze moge na kimś zrobić PA tak jak to robiłem by zdobyć kase na Valorii.

Ja nie odchodzę z gry, tylko z serwera. Kiedyś wróce. Jak narazie to się zoorientowałem, że haker nie okradł innych postaci, dzięki czemu mam 800 k na Samerze. I tam teraz gram. ;)

TAK BARDZO MOCNYM BYLES PA, HE HE HE

Ufocznik
15-07-2007, 17:44

wspólczuje...

...graczom z samery

moim zdaniem nie bylo zadnego hacka, tylko zorientowal sie w koncu ze nikt go tu nie chce, a ze nie umial odejsc z honorem to wymyslil te bzdure

Raymort
15-07-2007, 19:04
wspólczuje...

...graczom z samery

moim zdaniem nie bylo zadnego hacka, tylko zorientowal sie w koncu ze nikt go tu nie chce, a ze nie umial odejsc z honorem to wymyslil te bzdure

Jednak pare osób osób mnie chce:

20:35 Hosko [143]: i will miss you :(
20:43 Tevevi [113]: you cant leave us G ;*
20:44 Ponkey [133]: hope that ull be back. =)

Emporio Knight

Inhabitant of Valoria
Profession: Elite Knight
Level: 123

Pillow of the Other side of the bed (Doombringer)

Very sad to see you leave mate. I hope you will maybe come back some day or coming just online to talk.

R.I.P.

15.07.2007 00:05:25

Amok'ts

Inhabitant of Valoria
Profession: Royal Paladin
Level: 100

Pillow of the Other side of the bed

Im sorry for your loss mate ;(

But now you can spend more time IRL with your tennis! auheu ;D

Tennis pro wagojim in action!

Take care
15.07.2007 17:47:00

więc, nie pierdol ;)

/jeszcze tu wróce.

Ufocznik
16-07-2007, 02:23
Jednak pare osób osób mnie chce:

20:35 Hosko [143]: i will miss you :(
20:43 Tevevi [113]: you cant leave us G ;*
20:44 Ponkey [133]: hope that ull be back. =)

więc, nie pierdol ;)

/jeszcze tu wróce.

chuj to kogo obchodzi, i tak jestes frajerem ktory do niczego nigdy nie dojdzie sam, bo woli isc na latwizne kupujac na allegro (swoja drogo bogaty jestes, tyle charow, tyle paccow, jeszcze owntibia pewnie jakas tam wersja vip "niewykrywalna przez 99% antywirow" ;])

teraz pewnie pojdziesz na inny server, a nieszczesnikom na nim grajcym zaczniesz opowiadac jak to rzadziles valoria, i wszyscy ze strachu robili w gacie nam sam dzwiek twojego nicku... i o tym jak rookowales takiego nooba ufoczixa... tak samo jak przyszedles i pierdoliles jak to uwalales wszystkich z top na novej - czy gdzies tam - swoim 40 druidem

wyjdz stad wreszcie i oszczedz sobie wstydu

Raymort
16-07-2007, 12:46
chuj to kogo obchodzi, i tak jestes frajerem ktory do niczego nigdy nie dojdzie sam, bo woli isc na latwizne kupujac na allegro (swoja drogo bogaty jestes, tyle charow, tyle paccow, jeszcze owntibia pewnie jakas tam wersja vip "niewykrywalna przez 99% antywirow" ;])

teraz pewnie pojdziesz na inny server, a nieszczesnikom na nim grajcym zaczniesz opowiadac jak to rzadziles valoria, i wszyscy ze strachu robili w gacie nam sam dzwiek twojego nicku... i o tym jak rookowales takiego nooba ufoczixa... tak samo jak przyszedles i pierdoliles jak to uwalales wszystkich z top na novej - czy gdzies tam - swoim 40 druidem

wyjdz stad wreszcie i oszczedz sobie wstydu

O tym, skąd mam Wagojima, nie wiesz co utwierdza mnie w przekonaniu, że jesteś większym zerem niż ja. :)

PACC mam za kasę w grze. Trudno zarobić 90 k? Nie sądze.

Nie jestem regularnym kłamcą, więc nie będe mówić, że miałem władze na Valorii. Na Thorii miałem, i już się pan H.L. z Vatianem z tego forum dowiedzieli o tym.

Na Novie grałem postacią o nicku Closterkeller (dawniej 103 ek), też tam nie miałem władzy. Byłem w White Eagles i to tyle.

I bardzo mi się podoba Twój sposób odpisywania, i stres jaki wychodzi z Twoich wiadomości. Pisz więcej ;).

Ufocznik
16-07-2007, 15:25
O tym, skąd mam Wagojima, nie wiesz co utwierdza mnie w przekonaniu, że jesteś większym zerem niż ja. :)
hah, dobre, jestem zerem bo nie wiem skad masz wagojima.. szczerze mowiac jebie mnie to, faktem jest ze nie ty nim wbiles ten lvl jaki jest

PACC mam za kasę w grze. Trudno zarobić 90 k? Nie sądze.

jak widac dla ciebie trudno, bo po co inaczej kupowalbys owntibie?

Nie jestem regularnym kłamcą,
ta, a ja nie jestem ufoczix

więc nie będe mówić, że miałem władze na Valorii. Na Thorii miałem, i już się pan H.L. z Vatianem z tego forum dowiedzieli o tym.
buhahaha, n/c

Na Novie grałem postacią o nicku Closterkeller (dawniej 103 ek), też tam nie miałem władzy. Byłem w White Eagles i to tyle.
dawniej - czyli zanim go kupiles?

I bardzo mi się podoba Twój sposób odpisywania, i stres jaki wychodzi z Twoich wiadomości. Pisz więcej ;).
jak czegos nie rozumiesz, to nic dziwnego ze cie to smieszy

Raymort
16-07-2007, 17:14
(...)

dawniej - czyli zanim go kupiles?

(...)

Tylko na to odpowiem- dawniej, czyli zanim został zrookowany. ;) A grałem nim od zera ze znajomym. :)

btw.
(swoja drogo bogaty jestes, tyle charow, tyle paccow, jeszcze owntibia pewnie jakas tam wersja vip "niewykrywalna przez 99% antywirow" ;])

Zazdrość Cię zżera? :)

Ufocznik
16-07-2007, 20:36
Tylko na to odpowiem- dawniej, czyli zanim został zrookowany. ;) A grałem nim od zera ze znajomym. :)

no, to do tego jeszcze sharer? ladnie, ladnie

Zazdrość Cię zżera? :)

to byl sarkazm, moj drogi

ostatni raz odpisuje na twojego posta, bo nie ma to najmniejszego sensu, skoro ty nawet nie wyczuwasz ironii, no i z reszta "nie kloc sie z glupim, bo ktos nie zauwazy roznicy miedzy wami"

Raymort
16-07-2007, 23:45
(...) ostatni raz odpisuje na twojego posta, bo nie ma to najmniejszego sensu, skoro ty nawet nie wyczuwasz ironii, no i z reszta "nie kloc sie z glupim, bo ktos nie zauwazy roznicy miedzy wami"

Hmn, niech zgadne, rodzinne powiedzenie słyszane od pokoleń?

Bo wymawiane to już wątpie. :baby:

Szkoda, że nie masz mi już nic do powiedzenia. Bywa. :)

H.L
17-07-2007, 00:01
Nie jestem regularnym kłamcą, więc nie będe mówić, że miałem władze na Valorii. Na Thorii miałem, i już się pan H.L. z Vatianem z tego forum dowiedzieli o tym.

Wladzy to ty nie miales, poprostu niektorzy Berg's cie lubili

Pozdrawiam H.L

Raymort
17-07-2007, 13:13
Wladzy to ty nie miales, poprostu niektorzy Berg's cie lubili

Pozdrawiam H.L

Mam Ci załatwić oprócz kicka z Daydreamers dodatkowo hunta? Nie? So shut up.

H.L
17-07-2007, 13:32

Nie jestem w dejdrimers, prawda w oczy kole
Obecnie nie gram w tibie bo mam lepsze rzeczy do roboty (a nawet jakbym gral to moglbys mi jedynie naskoczyc i wiesz o tym)
Zreszta ruben ma na ciebie wyjebane jak 95% tego serwera, Berylianczycy wraz z ziomkami z Xereny przejeli ten serwer i tak zostanie

Berylia PWN

Pozdrawiam H.L

Monna
17-07-2007, 17:48

Za to ja wiem skad go masz, nawet pamietalem za ile go kupiles... ale nie chce mowic zeby nie wprowadzisz was w blad, kupiles do od Gothrecka, ktory nie wiedzial ile warty jest char bez reca i sprzedal ci go (prawdopodobnie) za 450k o ile dobrze pamietam :))

Hahaha ;) Zalatwisz mu hunta bo mowi prawde na twoj temat? nie pograzaj sie... nie dziwie sie Ufoczixowi, ze juz nie ma sily z toba rozmawiac...

edit:

http://i19.photobucket.com/albums/b194/Sir-Monniak/Advance/UO0010.jpg

Ufocznik
17-07-2007, 18:10
Hahaha ;) Zalatwisz mu hunta bo mowi prawde na twoj temat? nie pograzaj sie... nie dziwie sie Ufoczixowi, ze juz nie ma sily z toba rozmawiac...

za to ja sie sobie dziwie, ze bylem w stanie tak dlugo gadac z tym przyglupem

@wagojim
mam jeszcze sporo do powiedzenia na twoj temat, ale nie bede tego mowic bo z tego co z reszta widac ty i tak nic nie zrozumiesz; prawda jest taka ze nikt oprocz mnie o tobie nic nie pisze, nie dlatego ze sie ciebie boi (tak pewnie myslales), tylko dlatego ze wszyscy juz dawno doszli do tego wniosku co ja teraz i poprostu cie zlewaja
a, i jeszcze cos: jesli uwazasz ze nie jestes dzieckiem starajacym sie leczyc kompleksy, to udowodnij to, bo jak narazie z kazdym kolejnym postem tylko to potwierdzasz

Arek Dozamet
17-07-2007, 18:33
Ja mam do napisania tylko tyle...:

Gz 110 Monna :D :D

Monna
17-07-2007, 23:09
Ja mam do napisania tylko tyle...:

Gz 110 Monna :D :D

Dzieki ;> ( 10 pier******** znakow )

Dubh
22-07-2007, 20:32
@Klotnia

<polewa>

Bijcie sie kurczaczki, bijcie...:baby:

Ufocznik
22-07-2007, 21:25
@Klotnia

<polewa>

Bijcie sie kurczaczki, bijcie...:baby:

od pieciu dni nikt nic nie pisze, kurczaczku

edit

@down
wiecej acc buyerow nam tu nie trzeba, raymort w zupelnosci wystarczy

Oleksander
24-07-2007, 18:42
ZzzzZZZzzZZzz......

Vatian
25-07-2007, 23:04
Shiwa to tez buyer, hmmm, to by wiele wyjasnialo... a zreszta...czemu nic sie tutaj nie dzieje ;p

Bjoern Shu
25-07-2007, 23:27
517059 nr acca shiwy xd

Bjoern Shu
25-07-2007, 23:29
517059 nr acca shiwy xd

Arek Dozamet
26-07-2007, 01:54
517059 nr acca shiwy xd

Teraz niech jeszcze ktos tylko password poda i bedzie git ;)

Ufocznik
26-07-2007, 16:20
pierwszy owner shiwy, byl z pily, a nastepny (lub ktorys z nastepnych) z krakowa

Oleksander
27-07-2007, 00:03
Ja gram shiwą od 49Lev dostałem od kolegi z bełchatowa za free a co było z nią wcześniej to niewiem -.- A jeżeli chodzi O Acc to huja się zgadza , a pozatym niekupiłem chara tylko go dostałem OMG. To że Reymont kupił chara to nieznaczy
że każdy... Wagojim to był moj rl -.- a teraz trafił się taki ****** i chara zjebał.

Ufocznik
27-07-2007, 00:05
Ja gram shiwą od 49Lev dostałem od kolegi z bełchatowa za free a co było z nią wcześniej to niewiem -.- A jeżeli chodzi O Acc to huja się zgadza , a pozatym niekupiłem chara tylko go dostałem OMG. To że Reymont kupił chara to nieznaczy
że każdy... Wagojim to był moj rl -.- a teraz trafił się taki ****** i chara zjebał.

ciekawe jest to co gadasz, szkoda tylko, ze niezgodne z prawda ;]

btw. reymont... lolz

Oleksander
27-07-2007, 00:06
Nahh może to potwierdzić .... Gonił mnie kiedyś z DC z blah"em Horzymem i innymi za to że ujebałem im summony xD Sorry nahh .... :(

Bjoern Shu
27-07-2007, 00:22

zwlaszcza ze na 56 lvlu ja go mialem ale ok xD

Oleksander
27-07-2007, 00:40
LOL Ciekawe kiedy go miałes jestem owerem od Maja tamtego roku ... a pozatym jakiś ower zciorał Shiwe -.- miał hunta i char był moj. Niemam już nic wiecej do powiedzenia Jebie mnie to co sobie myślicie o tym , Shiwa nazlezy domnie i ower juz sie niezmieni .... Zmiana Tematu. (Oczywiście mam też chary robione tylko przezemnie Shiwe Mam tylko dlatego że jak go że tak powiem odkupiłem za pół darmo byłem noobem , no a że straciłem w zjebany sposób 43 najta to otrzymałem shiwe , To cała wyjebanie długa histria omnie w miedzy czasie jak gralem shiwa bylem sporo razy retired i gralem na innych servach , a i jeszcze jedno żeby niebyło!! nienaleze do ludzi którzy kupują itemy na allegro bo też tego nietrawie ) To by było na tyle !!! A teraz Zmiana tematu

Ruchaliście juz kiedyś ;> ??

BooN
27-07-2007, 01:36
masz od 49 lvla? od maja? hmm, w czerwcu, na poczatku byl 65 lvl. pwned ;)

Signed.

_/Vatian xD

Oleksander
27-07-2007, 09:27
masz od 49 lvla? od maja? hmm, w czerwcu, na poczatku byl 65 lvl. pwned ;)

Signed.

_/Vatian xD

Nowy Upade tzn 7.9 w tantym roku wszedł w wakacje w maju niby shiwa miał 65 -.-
TO co powiesz na to: http://photobucket.com/mediadetail/?media=http%3A%2F%2Fi104.photobucket.com%2Falbums% 2Fm166%2Ffreakest%2Fvaloria%2F650865f2.jpg&searchTerm=valoria&pageOffset=14

Ufocznik
27-07-2007, 15:55
TO co powiesz na to: http://photobucket.com/mediadetail/?media=http%3A%2F%2Fi104.photobucket.com%2Falbums% 2Fm166%2Ffreakest%2Fvaloria%2F650865f2.jpg&searchTerm=valoria&pageOffset=14

w wakacje wyszedl 7.8, 7.9 w swieta, a w te wakacje 8.0

Oleksander
27-07-2007, 18:17
No pomyliłem się.... no ale to nic niezmieniA

BooN
28-07-2007, 01:40
zmienia to, ze jestes dla mnie nadal acc buyerem ;) a ja wiem swoje ;p

Mateomens
28-07-2007, 10:05

ajajajajjajajajajjajaj jestem na tym zdjeciu ahahahahhahahhaha rofl mogles powiedziec bym sobie wlosy uczesal ;/ hahahah :)

Yours
Mate~

Oleksander
28-07-2007, 16:34
zmienia to, ze jestes dla mnie nadal acc buyerem ;) a ja wiem swoje ;p

Noto właśnie chyba niezmienia -.-

BooN
29-07-2007, 19:13
mimo wszysto, to wiem swoje ;)

Hasenqu
01-08-2007, 00:45
Ludzie a Pamietacie Moze Na valori Wojne Black Sun Empire vs Dream team ? , moze ma ktos filmik z tego? ...
http://foteka.pl/90da32f38cde9bb3b7b679e1e641a760

Palus92
01-08-2007, 09:00
@Hasenqu
Tej wojny nie poznaje,ale poznaje kilku gości - Blah the evill,Nahh the evill...:)

citrus
01-08-2007, 17:54
Tu się stała dziwna rzecz:

16:36 You advanced from Level 49 to Level 50.

To jakieś dziwne takie, bo ja nigdy do pozycji hajlewela nie kandydowałem 8o
A teraz, brazolyjczycy pokazują mnie palcami i yell " hgih lelve" się roznosi, o tak.

Domis
02-08-2007, 01:15
Gz!!! Teraz jesteś High Level!!! Możesz mi oddać BSa!!!

Co do wojny to pierwszą gildię pamiętam, wojny nie za bardzo bo nawet nie wiedziałem że takie coś istnieje. A co do ludzi którzy są na screenerze to większość znam. Duża ilość już nie gra, niektórzy mają inne namy :D I w ogóle.

PS: Nasz ex-GM tam jest :D

edit: I ten stary, dobry outfit :) Każdy z pacc go nosił.

Galrathiel
04-08-2007, 14:06
Oczywiscie ze pamietam bo sam bylem w Last Dream ;) Gdyby nie pomoc Boundow( wtedy bodajze Heretics xD) to BSE by musialo sie liczyc z duzo ciezsza walka niz to co wtedy sie dzialo, szkoda ze nie ma juz naszego starego lidera Sabenosa ;]

Gonzo
05-08-2007, 21:04
(...) Ruchaliście juz kiedyś ;> ??

Owned.

Wreszcie odzyskałem passy do old acca. _/

Hmn, co do Wagojima, Aleksander czy jak Ci tam, założe się, że nie znasz Blanciocha (nie mówie, że go znałem) ;) Aha, i old owner Shiwy (ten co miał chara miesiąc temu) to mój kumpel. Więc nie pierdol, że jesteś starym ownerem.

/Raymort

Ufocznik
05-08-2007, 22:29
Aha, i old owner Shiwy (ten co miał chara miesiąc temu) to mój kumpel. Więc nie pierdol, że jesteś starym ownerem.

miesiac temu?... pierwszy owner gral tym charem 3 lata temu...

edit
podczas szukania ofiary, moim pk charem, wylootowalem sniper gloves, no to zrobilem sobie pierwszy i jedyny addon tym charem ;d
http://i16.photobucket.com/albums/b7/ufo44/Ufoczix/UO0100.jpg

Ufocznik
05-08-2007, 22:30
double post :|

Gonzo
06-08-2007, 13:47
miesiac temu?... pierwszy owner gral tym charem 3 lata temu...

edit
podczas szukania ofiary, moim pk charem, wylootowalem sniper gloves, no to zrobilem sobie pierwszy i jedyny addon tym charem ;d
Don't quote images

Tzn. Ja Shiwy tak długo nie znałem. Poznałem go 3 miechy temu :P Dlatego nie wiem, czy był on pierwszym czy tam już którymś ownerem. Ale jedno wiem napewno- on już nie gra. :/

Oleksander
07-08-2007, 18:48
Ta To Sameone Był grał troszke bo moimhacku na 72 ale oddał chara jak odrobił level i sobie kase

Gonzo
14-08-2007, 19:35
Ta To Sameone Był grał troszke bo moimhacku na 72 ale oddał chara jak odrobił level i sobie kase

Hmn, to odrabiał z 1 lvla?
:O

Tutaj macie, drodzy userzy, dowód, że to nie on:

http://pl.youtube.com/watch?v=X5pxwoLoSZA

Na tym filmie grał inny owner, co można łatwo udowodnić pytając się każdego kto fragował Himena.

Stanley
16-08-2007, 22:37
Ojojoj ale sie dzieje..:P:P

Ufocznik
21-08-2007, 19:25
a tu wszytskim znany forumowicz - nevato, jak zapewne wszyscy wiedza jego byle postacie to xelouter, epsafuerde'vizzy, jak i teraz ELYSIUM WALKER (dostal do sharowania)
http://img108.imageshack.us/img108/7139/jobakmh6.jpg

"...Zdrady sie nigdy nie wybacza..."

nic dodac, nic ujac

Domis
21-08-2007, 19:35
Czyżby anoreksja? Sama skóra i kości nic więcej...

Nevato
21-08-2007, 20:32
http://i182.photobucket.com/albums/x22/Kamil91/Noob.jpg

Nevato
21-08-2007, 20:33
http://i182.photobucket.com/albums/x22/Kamil91/Noob.jpg

^PAN SULEK ROX^

Vatian
21-08-2007, 20:40
Oooo, moje zdjecie ?! HAHHAHAHAHAHAH, Tez mam z niego polewke ;)

Sadze, ze i tak jestem w troche lepszym swietle niz Ty, Nevato.

Wrozka_Balia
21-08-2007, 21:04
i tak najlepiej wygladasz jak swiatlo jest wylaczone

Vatian
21-08-2007, 21:16
patrz drugi ;P

Vatian
21-08-2007, 22:06
Taaaaa. Horzym, wiem, ze bedziesz bronil ziomka ze 'swojej ekipy' ;) wiesz, dobrze, ze mam racje.

edit. taaa, otrzymalem glosy, ze dlatego sie tak zbulwersowales, bo zdjecie elysiuma w porownaniu do twojego na photobuckerze, to leaonardo Di Caprio, ale coz, shit happens. Wsumie to ja na twoim miejscu bym sie nie udzielal co do wygladu twarzy ;/

Monna
22-08-2007, 10:36
Wszyscy kurwa jestescie siebie warci... ;| po co mieszasz rl z tibia? jak dla mnie to sa 2 osobne sprawy...

Tenac
25-08-2007, 23:35
No prawda nie powinniście łączyć tych dwóch światów Tibia to tylko gra..-.-
Ale tak po za Tym to niezłe z was modele..;p

Ufocznik
26-08-2007, 17:18
Wszyscy kurwa jestescie siebie warci... ;| po co mieszasz rl z tibia? jak dla mnie to sa 2 osobne sprawy...

szanuje twoje zdanie, jako jednego z niewielu z tego forum, ale dlaczego jak te nahy i blahy jechaly po sir gothrecku, angel natali itd. (byly ich zdjecia na forum), to nie napisales tego, co piszesz teraz?

Monna
28-08-2007, 14:16
szanuje twoje zdanie, jako jednego z niewielu z tego forum, ale dlaczego jak te nahy i blahy jechaly po sir gothrecku, angel natali itd. (byly ich zdjecia na forum), to nie napisales tego, co piszesz teraz?

Ale to byla inna sytuacja... nie obchodza mnie gothrecki czy inne pikselki... Pan Sulek i Nevato sa moimi rl i oboje na siebie najezdzaja pokazujac swoje zdjecia na forum... poklocili sie na rl i dalej kontynuuja klotnie na forum;> i mnie to strasznie denerwuje, bo po co mieszaja te dwa swiaty? Ja Gothrecka i Angel Natali nie znam dobrze, wiec mnie nie obchodza... niech sami sie zatroszcza o to zeby te ich niezwykle zdjecia nie wyciekaly do internetu... ;)

Ufocznik
28-08-2007, 16:37
Ale to byla inna sytuacja... nie obchodza mnie gothrecki czy inne pikselki... Pan Sulek i Nevato sa moimi rl i oboje na siebie najezdzaja pokazujac swoje zdjecia na forum... poklocili sie na rl i dalej kontynuuja klotnie na forum;> i mnie to strasznie denerwuje, bo po co mieszaja te dwa swiaty? Ja Gothrecka i Angel Natali nie znam dobrze, wiec mnie nie obchodza... niech sami sie zatroszcza o to zeby te ich niezwykle zdjecia nie wyciekaly do internetu... ;)

ta, ale to ja dalem zdjecie nevato na forum, a ze nie znam go w rl, to mnie nie obchodzi, niech sie sam zatroszczy o to zeby to jego niezwykle zdjecie nie wyciekalo do internetu ;d

Gonzo
30-08-2007, 14:43

nono, a kto sie chial ze mna na rl spotkac? Get lost.

Anyway, wrocmy do wydarzen z Valorii.

Daishar
Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing

Gz dla Marcusa, który kupił postać od Toma. :) Aż wkońcu padł od Giddana i się załamał ;<

Bjoern Shu
31-08-2007, 00:04
wagojim aka acc buyer own tibia user - super uber hiper znawca imion ktory uwaza ze jest kims is back?! damn uciekam bo dostane hacka/deda/deleta/i moje imie nie bedzie juz sekretem:(

Dubh
31-08-2007, 10:12
wagojim aka acc buyer own tibia user - super uber hiper znawca imion ktory uwaza ze jest kims is back?! damn uciekam bo dostane hacka/deda/deleta/i moje imie nie bedzie juz sekretem:(

Słusznie czynisz!

Dubh
31-08-2007, 19:14
Gz dla Marcusa, który kupił postać od Toma. :) Aż wkońcu padł od Giddana i się załamał ;<

Czy tu musisz się ZAWSZE popisywać? Musisz być naprawde totalnym kretynem, skoro mimo tylu osób które ci to mówiły, dalej nie mozesz pojąć tak prostej rzeczy. Przeciez wiesz, ze większośc ludzi z tego forum nie ma pojęcia kim jest Tom czy nawet Marcus. Piszesz to tylko po to by pokazać jaki ty jestes zajebisty. Nie czujesz ze to jest żałosne? Bogaci ludzie nigdy nie dają po sobie znać ze są bogaci.

Gonzo
31-08-2007, 22:18
Czy tu musisz się ZAWSZE popisywać? Musisz być naprawde totalnym kretynem, skoro mimo tylu osób które ci to mówiły, dalej nie mozesz pojąć tak prostej rzeczy. Przeciez wiesz, ze większośc ludzi z tego forum nie ma pojęcia kim jest Tom czy nawet Marcus. Piszesz to tylko po to by pokazać jaki ty jestes zajebisty. Nie czujesz ze to jest żałosne? Bogaci ludzie nigdy nie dają po sobie znać ze są bogaci.

To po co się wypowiadasz w wydarzeniach z Valorii? Są oni znani. Wiesz chociaż, kim jest Martin?

By the way, efekt 'small masslog'a'

http://img250.imageshack.us/img250/6637/mateuszem3.jpg

Monna
01-09-2007, 12:17
nono, a kto sie chial ze mna na rl spotkac? Get lost.

Anyway, wrocmy do wydarzen z Valorii.

Daishar
Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing

Yhyhyh... dzieciaku... w zyciu nie powiedzialem ci, ze chce sie z toba spotkac i ci obic ryj chociaz bardzo chetnie bym to zrobil, za to jak kozaczysz... i wtedy nie chodzilo by o tibie, tylko o to jak kozaczysz w internecie ;)) zawsze znajdzie sie powod, wiec stul morde jezeli mozesz...

ta, ale to ja dalem zdjecie nevato na forum, a ze nie znam go w rl, to mnie nie obchodzi, niech sie sam zatroszczy o to zeby to jego niezwykle zdjecie nie wyciekalo do internetu ;d

Jak to ty? Ja nie widzialem kto xD widzialem po prostu, ze Vatian zacytowal to zdjecie, wiec myslalem, ze on to wkleil... dobra niewazne ;P ja sie wypowiedzialem juz ;))

rentoN
01-09-2007, 12:27
Yhyhyh... dzieciaku... w zyciu nie powiedzialem ci, ze chce sie z toba spotkac i ci obic ryj chociaz bardzo chetnie bym to zrobil, za to jak kozaczysz... i wtedy nie chodzilo by o tibie, tylko o to jak kozaczysz w internecie ;)) zawsze znajdzie sie powod, wiec stul morde jezeli mozesz...
On jest chyba z wroclawia czy jakos tak

Gonzo
01-09-2007, 13:04
On jest chyba z wroclawia czy jakos tak

NO CO TY NIE POWIESZ! Mam to w profilu napisane. Tylko, że po łacinie ;).

Ufocznik
01-09-2007, 21:01
By the way, efekt 'small masslog'a'

hahahaha, nie moge!

114 ek, 120~ ek, 140 ek, ubili 68 pala

a ten jeszcze dumny z siebie, musial sie pochwalic na forum

"masslog" hahah owned

Gonzo
01-09-2007, 21:40
hahahaha, nie moge!

114 ek, 120~ ek, 140 ek, ubili 68 pala

a ten jeszcze dumny z siebie, musial sie pochwalic na forum

"masslog" hahah owned

Widać, że nie wyczuwasz ironii ;)

Ufocznik
02-09-2007, 02:04
Widać, że nie wyczuwasz ironii ;)

Ironia – sposób wypowiadania się oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy. W klasycznej retoryce ironia stanowi jeden z tropów.

W rozumieniu potocznym ironię utożsamia się z zawoalowaną kpiną, złośliwością, wyśmiewaniem, dystansem.

/\ tak dla jasnosci

mam rozumiec, ze umieszczajac te screeny i chwalac sie tym super-fragiem chciales osmieszyc, wykpic samego siebie?

Gonzo
02-09-2007, 02:57
@up: Nie, zażartować, że to był masslog.

@topic:

Wydarzenie- padają znajomi Apitova ;)

Name: Mateus Knight infernity
Sep 02 2007, 01:38:50 CEST Killed at Level 73 by Knight Soloz
and by Tiibex

Jest to rl brat Cyrum Camon.

A teraz najlepsze. 40 minut po fragu:

http://img357.imageshack.us/img357/3601/lolcz4.jpg (http://imageshack.us)

Gonzo
02-09-2007, 04:45
Kyra Kaus dead, Muchie dead.

Tutaj mam film jak pada Muchie:

http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/30336

Ufocznik
02-09-2007, 18:09
@up: Nie, zażartować, że to był masslog.

domyslilem sie ze to "masslog" to byl zart, ale sam fakt ze wrzuciles screena z fragiem na jakims noobie, mnie rozsmieszyl

a teraz widze kolejna porcja zdjec, z ktorych powinienes byc dumny, jak to fajnie popatrzec jak wielki bohater i zbawca valorii grzeje pz ;]

Monna
02-09-2007, 18:55
A ja nadal jestem pelen podziwu dla Ciebie, ze dalej z nim rozmawiasz :D:P Ja juz dawno wymieklem... ;> do niego nic nie trafia, nadzeeejdzie taki dzien... ze Cie spotkam buraku na miescie xD zobaczysz... ;*

Mathias'Wielki
02-09-2007, 20:11
Uwaga uwaga czyzby zblizala sie nowa wojna na Valori :evul: Pan Wagojim zalozyl gildie, ktora juz kazdy zna Swat Team. Good Luck.

lal

Dubh
02-09-2007, 21:12
Monna, zmień tego pedała w avatarze. Grrr

Domis
03-09-2007, 00:09
Lepiej do szkoły idźcie, bo wam mamusie, komputery powyłączają.

Monna
03-09-2007, 00:25
Monna, zmień tego pedała w avatarze. Grrr

Rzuc sie w kupe ;D:P Ide spac bo jutro szkola xD cu guuuysss... ;*

Vatian
03-09-2007, 01:10
A ja nadal jestem pelen podziwu dla Ciebie, ze dalej z nim rozmawiasz :D:P Ja juz dawno wymieklem... ;> do niego nic nie trafia, nadzeeejdzie taki dzien... ze Cie spotkam buraku na miescie xD zobaczysz... ;*

Kamil ?!:O o kurna jaki ty groźny ;) school, at least! xD

Domis
03-09-2007, 10:05
Mundurków nie zapomnijcie ;)

Monna
03-09-2007, 12:08
Mundurków nie zapomnijcie ;)

Hah xDD jutro ide sie posmiac z gimnazjalistow :D:D:D:P:P:P

Kamil ?!:O o kurna jaki ty groźny ;) school, at least! xD

boisz sie, nie ?

Bjoern Shu
03-09-2007, 16:48
Raymort ile jeszcze zrobisz kont? co chwile kiedy ktos sie domysli jaka ciota ifrajerem jestes, to zakladasz new konto? rofl

Nahh
12-09-2007, 17:39
Swat Team Wagojima tak szybko jak sie zawiazal tak szybko sie rozwiazal. :]

Vatian
13-09-2007, 22:59
sporo ludzi sie sypie z Valorii ;)

Btw. sa juz jakies wiesci o nowych servach? ;>

Monna
15-09-2007, 17:22
Character Information
Name: Wagojim, will be deleted at Nov 14 2007, 01:48:34 CET
Sex: female
Profession: None
Level: 1
Residence: Rookgaard

:( ojej... co za tragedia ;))

Mathias'Wielki
15-09-2007, 19:06
Lame in Peace Raymorciku :( tylko prosze nie kupuj nastepnych postaci bo zal pieniedzy. Lepiej jakbys zainwestowal w psychiatre :).

/M.

Ufocznik
15-09-2007, 19:33
Character Information
Name: Wagojim, will be deleted at Nov 14 2007, 01:48:34 CET
Sex: female
Profession: None
Level: 1
Residence: Rookgaard

:( ojej... co za tragedia ;))

o nie! i co my teraz zrobimy? kto teraz wybawi serwer? :)

LordJobak
16-09-2007, 13:31
Kto wczoraj padl na poi ?;o Dwoje z najwiekszych kozakow, tj. Mange & Janne;)

Nahh
16-09-2007, 15:43
Kto wczoraj padl na poi ?;o Dwoje z najwiekszych kozakow, tj. Mange & Janne;)

A kogo tam wczoraj wcale nie bylo?! CIEBIE :)