Pokaż pełną wersje : Ogolne wydarzenia..
LV ? niema znaczenia chłopcze, liczy sie zgranie i zdolność do poświęceń ale tego w WBK nie było. Przykład na Galanie gildia samych top 50 ( na czele z 175ms'em ) Dostała od HWL ( 60lv+ ) dziwne ?. Fragi traciliśmy tylko dlatego że expiliśmy :) taka prawda , 3/4 fragów była wbijana na osobach expiących ( które to na drugi dzień odrabiały levele ). Co do tych passów było paru frajerów co sie sprzedało! palcami nie będe ich wskazywać.
Lvl ma duze znaczenie, aczkolwiek zdarzaja sie przypadki, w ktorych to mniejsze lvle wygrywaja wojny. Ale powod tego jest taki, ze te wieksze maja slabe pvp i nie sa zgrani, a ci z mniejszymi lvlami na odwrot.
3/4 fragow na osobach na expie? Znajdz fragliste i sobie policz( jezeli wiesz jak kto padl). Mysle, ze to nie byla nawet polowa(zanim to skomentujesz dowiedz sie jak kto padal)
Nie mow, ze Synergy nie bylo zgrane, bo bylo, przynajmniej lepiej niz Tengu, ktore na wojnie nie pokazalo dobrego pvp, a raczej przewage liczebna i levelowa.
Co do odrabiania lvli to Synergy tez wbijalo sporo expa. Mniej niz Tengu, ale to bylo spowodowane tym, ze byli o wiele slabsi i nie mogli na to sobie , bo zeby ktos expil musialo byc wiekszosc ludzi z gildi. Tengu i supporterow bylo o tyle wiecej, ze wystarczalo tyle osob ile bylo zazwyczaj, zeby stawic sie masslogowi Synergy.
Nie mozna powiedziec ze pokazaliscie klase na tej wojnie, bo raczej pokazaliscie jacy slabi jestescie i ile mieliscie problemow z o wiele slabsza gildia.
Golden'Fanatyk
19-09-2007, 17:41
nie bd nikomu jechal, nikogo bronil gdyz uwazam, ze to nie ma najmniejszego sensu bo wiekszosc osob ktore sie udzielaja w tym temacie pozegnaly sie juz z xerena :)
co prawda to prawda, maxu najwyzszy czas kupic slownik albo nie uciekac wiecej z lekcji jezyka polskiego ;)
btw. gówno mnie obchodzi ta Twoja galana, jesli tesknisz to wroc.. gdyby nie ja i tak bylbys NIKIM na xerence ;D
Sir-Babolek
19-09-2007, 19:06
nie bd nikomu jechal, nikogo bronil gdyz uwazam, ze to nie ma najmniejszego sensu bo wiekszosc osob ktore sie udzielaja w tym temacie pozegnaly sie juz z xerena :)
co prawda to prawda, maxu najwyzszy czas kupic slownik albo nie uciekac wiecej z lekcji jezyka polskiego ;)
btw. gówno mnie obchodzi ta Twoja galana, jesli tesknisz to wroc.. gdyby nie ja i tak bylbys NIKIM na xerence ;D
Dobra dobra , to nia ja tutaj odgrywam role czarnucha ;) a za Galana nie testknie XD, co do mojej ortografi to choooy wam w kakao : ) pisze jak mi sie podoba.
Dobra dobra , to nia ja tutaj odgrywam role czarnucha ;) a za Galana nie testknie XD, co do mojej ortografi to choooy wam w kakao : ) pisze jak mi sie podoba.
Przepros i wyjdz z tego forum.
@Golden'Fanatyk
dobrze napisane :D
Blood Angel
20-09-2007, 16:42
@2up
Coś spokorniałes... o beka xD
Pavvulonik
23-09-2007, 18:49
Piszesz jak chcesz bo inaczej nie umiesz uhahahaha WOJOWNIKU ;)
nie gram juz na xerenie ale mam na niej 50k jesli ktos z was ma kase na calmerze to z przyjemnoscia zrobie w.trade
Jesli ktos z was jest zainteresowany prosze o kontaky na calmerze moj nick: Danmitr :)
Blood Angel
24-09-2007, 18:41
Jest taki fajny dział jak Handel tam umieszczaj takie propozycje.
Pavvulonik
26-09-2007, 23:50
Kuuuuuuuuuurde nudno na tej xerenie wojna by sie przydala :)
Silarion
27-09-2007, 22:12
Co tam Skramerku. Ile wziąłeś za chara na allegro? Bo widzę, że już skończyłeś z Xereną. Nasz pro kozak, pamiętam jak mówiłeś, że będziesz walczył do końca, a tu co się okazało? Umiesz tylko na Falcona bluzgać. Pewnie Ci się ręce trzęsły ze strachu jak Cię bili? Tibia już zawładnęła Tobą.
// Pozdro dla jednego z niewielu porządnych Polaków na Xerenie - Falcona Moralesa :)
Kuuuuuuuuuurde nudno na tej xerenie wojna by sie przydala :)
Taaa.. nic sie nie dzieje.. najwieksze emocje wzbudzaja....
..masskicki
Tibia już zawładnęła Tobą.
Jesli kims zawladnela, to nie mna, bo ja juz nie gram :)
Co tam Skramerku. Ile wziąłeś za chara na allegro? Bo widzę, że już skończyłeś z Xereną. Nasz pro kozak, pamiętam jak mówiłeś, że będziesz walczył do końca, a tu co się okazało? Umiesz tylko na Falcona bluzgać. Pewnie Ci się ręce trzęsły ze strachu jak Cię bili? Tibia już zawładnęła Tobą.
// Pozdro dla jednego z niewielu porządnych Polaków na Xerenie - Falcona Moralesa :)
Odezwal sie newbie z 15 lvlem. Skramer bynajmiej bral udzial w wojnie a ty cos zrobiles ?? zaloze sie ze nic bo miales za maly lvl ale nawet jakbys mial odpowiedni lvl na war to i tak bys sie bal uczestniczyc w wojnie bo nie chcial bys stracic postaci.
Master Bonczek
28-09-2007, 14:58
"Skramer ty jebana cioto co sie zpłaciłaś XD FRAJER OD ZAWSZE NA ZAWSZE, jak ja był wdupe dostał niemiałbym honoru zpłacić sie !! Honor i Duma ponad wszystko, dziwie sie old WBK że jeszcze z Tobą rozmawiaja sprzedawczyku :)"
Maxu juz ci do konca na leb siadlo od tej tibii, nie dosc ze siedzial 24/7 zeby pg robic to jeszcze nie wie co gada. Dzieciaku ty mowisz o honorze? wystawiles kumpli, z którymi gadałeś na vt, pkowales itp. jestes ostatnią osobą, która moze mowic ze jest honorowa. Bardziej honorowo jest zapłacić po wojnie niż szpiegować śmieciu :) na forum kozak wielki, że do chorzowa można wpadać to daj adres cwaniaku.
A tak btw to jak tengu jeszcze wam sie do dupy nie dobiera? pewnie czekają jeszcze aż 200 powbijają i wbk sie pacce pokończą :) zapamietaj moje słowa: Adrianek wyjebał tengu na ileś tam kasy i oni tego nie zapomną... jeszcze bedziesz płakał zobaczysz :)
P.S. Co tam słychać u normalnych graczy?:P dawno tu nie zaglądałem :)
Ta xerena to najbardziej smieciowaty serwer jaki znam. Tengu rzadzi juz tyle czasu nikt ich nie lubi ale nikt nie chce sie im postawic. A jak ktos sie postawi to sa i tak jest za malo osob zeby cokolwiek zrobic bo do tegu dolaczaja przydupasy ktore pozyja sobie spokojnie jakis czas po tym jak tengu wygra wojne ale za to potem zostana zgnojone jak reszta.
Ta xerena to najbardziej smieciowaty serwer jaki znam. Tengu rzadzi juz tyle czasu nikt ich nie lubi ale nikt nie chce sie im postawic. A jak ktos sie postawi to sa i tak jest za malo osob zeby cokolwiek zrobic bo do tegu dolaczaja przydupasy ktore pozyja sobie spokojnie jakis czas po tym jak tengu wygra wojne ale za to potem zostana zgnojone jak reszta.
Świete slowa :)
Mattrixo123
29-09-2007, 21:29
Master Bonczek:
CH*JOWO
Zjebałeś to jak Pan Bóg żółwia!
Golden'Fanatyk
30-09-2007, 23:06
zapamietaj moje słowa: Adrianek wyjebał tengu na ileś tam kasy i oni tego nie zapomną... jeszcze bedziesz płakał zobaczysz :)
oj tak, masz rację.. mam hundet =<
Sir-Babolek
30-09-2007, 23:10
@Master Bonczek
Kazdy ma swoja teorie :), ja wiem swoje i wy wiecie swoje. Co do hunta napisze to wyraznie I DON'T CARE ja grac nie musze w przeciwienstwie do Ciebie, bede hunted to bede zycie, to nie ja lizalem tenguska dupe za czasow DS itd :s ( tylko ze to Tobie zabronili lizac dupsko bo im sie znudziles jak zabawka, tak samo jak inni z old Inferno to samo sami ASSLICKERS ), teraz to ja " lize *lawl*, przyszla pora namnie XD ". Jedyne osoby z old WBK do ktorych daze szacunek to : Wroon , Tyfer , Daster no i moze Zokos byl wporzadku wobec mnie, reszty niebede komentowac ( Respekt dla nich ).
Over and Out
Golden'Fanatyk
30-09-2007, 23:14
@Master Bonczek
Kazdy ma swoja teorie :), ja wiem swoje i wy wiecie swoje. Co do hunta napisze to wyraznie I DON'T CARE ja grac nie musze w przeciwienstwie do Ciebie, bede hunted to bede zycie, to nie ja lizalem tenguska dupe za czasow DS itd :s ( tylko ze to Tobie zabronili lizac dupsko bo im sie znudziles jak zabawka, tak samo jak inni z old Inferno to samo sami ASSLICKERS ), teraz to ja " lize *lawl* ". Jedyne osoby z old WBK do ktorych daze szacunek to : Wroon , Tyfer , Daster no i moze Zokos byl wporzadku wobec mnie, reszty niebede komentowac ( Respekt dla nich ).
Over and Out
eh, moglbys tak bardziej po polsku o mój panie Maxu?
napinaj, kozacz, o*******aj sie dalej.. robisz z siebie czystego pajaca :D
@Master Bonczek
Kazdy ma swoja teorie :), ja wiem swoje i wy wiecie swoje. Co do hunta napisze to wyraznie I DON'T CARE ja grac nie musze w przeciwienstwie do Ciebie, bede hunted to bede zycie, to nie ja lizalem tenguska dupe za czasow DS itd :s ( tylko ze to Tobie zabronili lizac dupsko bo im sie znudziles jak zabawka, tak samo jak inni z old Inferno to samo sami ASSLICKERS ), teraz to ja " lize *lawl*, przyszla pora namnie XD ". Jedyne osoby z old WBK do ktorych daze szacunek to : Wroon , Tyfer , Daster no i moze Zokos byl wporzadku wobec mnie, reszty niebede komentowac ( Respekt dla nich ).
Over and Out
Ty mozesz ich darzyc szacunkiem, a oni smieja sie tobie prosto w twarz ;<
Master Bonczek
01-10-2007, 19:23
Ech maxu dziecko neo :) ja grać nie muszę, przed wojną nie grałem i po też nie gram :=) a jedyny kto tu musi grać to chyba ty, podczas wojny na galanie zrobiles 70ed jak dobrze pamietam, no i grales jakims low lvlem na xerenie, i kto tu nie moze wytrzymac bez Tibii? Panie hakerku :) i dupke to liżesz chyba ty, bo jak ja mialem hunta to nie zaplacilem aż w koncu tengu znudzilo sie huntowanie mnie :)
a no i adrianku, ironie w stylu "jestem hundat" itp są żałosne i pokazują jakim dzieciakiem w rzeczywistosci jestes :)
wrogonastawiony
01-10-2007, 19:56
Panie hakerku :)
Hakerku powinienes wziąć w cudzysłów.
SkateElement
01-10-2007, 23:04
Hakerku powinienes wziąć w cudzysłów.
w cudzysłowie* :D
wrogonastawiony
01-10-2007, 23:40
Wydaje mi sie ze napisalem poprawnie.
Wziąć mozna 'w cudzysłow',
a 'w cudzyslowie' moze byc jakis tekst.
Golden'Fanatyk
04-10-2007, 13:53
a no i adrianku, ironie w stylu "jestem hundat" itp są żałosne i pokazują jakim dzieciakiem w rzeczywistosci jestes :)
Twoje teksty pokazują jak bardzo zal Ci pupcie sciska ;)
Master Bonczek
04-10-2007, 19:42
Twoje teksty pokazują jak bardzo zal Ci pupcie sciska ;)
Może i ściska ale jeśli myślisz, że powodem tego jest to, że przegralismy wojne to sie mylisz - mam prace, szkole i zajebiste życie, wiec i tak nie mialbym czasu grac :) a dupcie mi sciska zal z powodu dzieci takich jak ty :-)
Pavvulonik
04-10-2007, 20:27
Szkoda tej wojny gdyby wszyscy polacy sie zlaczyli i nie byłoby spy na vent itp to naprawde wygralibysmy to .No ale to jest tylko gdybanie :(
Golden'Fanatyk
05-10-2007, 01:40
Może i ściska ale jeśli myślisz, że powodem tego jest to, że przegralismy wojne to sie mylisz - mam prace, szkole i zajebiste życie, wiec i tak nie mialbym czasu grac :) a dupcie mi sciska zal z powodu dzieci takich jak ty :-)
o stary, nie gadaj!
masz prace, a nawet szkole ?!?!1 nie wierze!!!1
rispeckt!
Hehe chyba coś Ci shift od tej tibii nie ogarnia mała kurewko chyba że tak mocno się psychicznie podbudowałeś tymi !, ? że za bardzo chcialeś a Ci nie wyszło... gz mistrzu 150 i padnięcia hah kolejny raz kiedy chciałes pokazać jaki jestes elo i pro a znów i tutaj Ci nie wyszło ;(
Nie martw się pij mleko a może kiedyś uda Ci sie dokonać tego czego narazie nie potrafisz :)
Master Bonczek
05-10-2007, 21:59
o stary, nie gadaj!
masz prace, a nawet szkole ?!?!1 nie wierze!!!1
rispeckt!
heh, co tu dodawać - dziecko neo :)
Pisząc tak widać, że chyba zazdrościsz - bo z tego co widze to nie masz niczego z tego co wymienilem bo jak mialem wolne to cie widzialem cale dnie on line :) szkoda mi ciebie ale coz twoj wybor.
teraz to każdy sie boi ich ruszyć więc h Szwedzi robią co chcą ^^ chcą botować to to będą robić i nikt im nic nie zrobi.. pozostaje czekać na to jak bedą się wybijać nawzajem ^^
Sir-Babolek
12-10-2007, 12:35
Może kogoś zainteresuje botujący 145 EK (teraz z red skullem).
http://img258.imageshack.us/my.php?image=uo0002rg6.jpg
Zdradzilbys tajemnice wkoncu jaki jest twoj main char, bo jestes najbardziej poszukiwana osoba przez Hampisha A.K.A Fukeen Arab.
wrogonastawiony
13-10-2007, 12:05
Jakas wojenka ? Ja nie w temacie... :P
Viedzminek
14-10-2007, 20:06
No własnie będzie jakiś war ? Bo słyszałem, że coś ma być. Jeśli coś wiecie to napiszcie i nie wyzywajcie mnie, bo o to pytam. Widzę, że obrażanie w tym temacie to już tradycja ;p.
...wojna powiadacie ... a jak narazie to Xerene jest najnudniejszym serwerem w Tibii
No może oprócz non-pvpB)
ale i tak chce jakiś War :D
Uriza_Immortal
15-10-2007, 23:59
a kto ma walczyc jak jedyni normalni ludzie mogący temu podołac zostali zdradzeni?
ElynAlvia
17-10-2007, 19:03
Ludzie nie robicie kolejnych wojen... To nie ma sensu... Potracicie tylko lvle :/
I tak w ogóle nie mam pojęcia czemu każdy tutaj (no prawie :P) ma coś do Tengu... Kurde... Ta gra jest min. po to aby zawierać nowe znajomości... Mówicie, że każdy szwed ma coś do Polaka :) Otóż po pytaniu do przyszłego pr0, który jest szwededm czy jest rasistą odpowiedział : Nie obchodzi mnie skad jesteś, jeśli będziesz dobry w stosunku do mnie ja będę do Ciebie. :)
Nieznasz ich z tej drugiej strony:D,ale kazdy ma "dwie twarze"
Blood Angel
17-10-2007, 21:08
(...) Potracicie tylko lvle :/
Dla jednych lvl niema znaczenia jesli jest choc cien szansy na to, że można zrobić coś z tym swiatem. Ci co maja i tak już wyjebane na te postacie wojna jest czasem gdzie moga sie wyszalec.
I tak w ogóle nie mam pojęcia czemu każdy tutaj (no prawie :P) ma coś do Tengu... Kurde...
Zacznij bic za szybko lvl/skille bedziesz wiedział dlaczego nie którzy nie luba Tengusów. Ja na poczatku serva za szybko expilem i dostalem takiego payemnta, że nie byłem nawet wstanie spłacić.
Ta gra jest min. po to aby zawierać nowe znajomości...
Znajomości? LoL Tibia to jedna z najbardziej chasmkich gier online. Tu masz lvl/znasz ludzi jestes Super w innym przypadku bedziesz nazywany noobem badz bedziesz traktowany bardzo chamsko albo zostaniesz spostrzezony jako "lizodup" =] Taka prawda.
Mówicie, że każdy szwed ma coś do Polaka :)
Nie każdy ale znaczna wiekszość.
Otóż po pytaniu do przyszłego pr0, który jest szwededm czy jest rasistą odpowiedział : Nie obchodzi mnie skad jesteś, jeśli będziesz dobry w stosunku do mnie ja będę do Ciebie. :)
Tak owszem nie powiem sa i takie osoby ale wiedz, że po jednej prostej komedzie od jednego z h lvl tengu ( Mitzum, Narogiel, Blokhan itp) zostaniesz zabite przez swego pro. Powód? "Nie chcial mi zejsc z respa kiedy gralem moim noobcharem. Nie obchodzi mnie to, że on tam był pierwszy" przykład z życia wziety.
Ludzie nie robicie kolejnych wojen... To nie ma sensu... Potracicie tylko lvle :/
I tak w ogóle nie mam pojęcia czemu każdy tutaj (no prawie :P) ma coś do Tengu... Kurde... Ta gra jest min. po to aby zawierać nowe znajomości... Mówicie, że każdy szwed ma coś do Polaka :) Otóż po pytaniu do przyszłego pr0, który jest szwededm czy jest rasistą odpowiedział : Nie obchodzi mnie skad jesteś, jeśli będziesz dobry w stosunku do mnie ja będę do Ciebie. :)
Jezeli masz maly lvl i powoli expisz to szwedzi nic nie beda mieli do ciebie ale tylko zacznij szybko lvl bic to zawsze znajdzie sie pretekst do zabicia ciebie. Taka prawda jedyna droga zeby szwedzi przestali zabijac i robic pa na polakach jest wojna ale jakos ciemno to widze choc mam nadzieje ze wkoncu Tengu i ich przydupasy skancza rzadzic tym serwem. Tym którzy maja zamiar uczestniczyc w wojnie moge jedynie zyczyc powodzenia.
krzysheak
17-10-2007, 23:04
Dla jednych lvl niema znaczenia jesli jest choc cien szansy na to, że można zrobić coś z tym swiatem. Ci co maja i tak już wyjebane na te postacie wojna jest czasem gdzie moga sie wyszalec.
Zacznij bic za szybko lvl/skille bedziesz wiedział dlaczego nie którzy nie luba Tengusów. Ja na poczatku serva za szybko expilem i dostalem takiego payemnta, że nie byłem nawet wstanie spłacić.
Znajomości? LoL Tibia to jedna z najbardziej chasmkich gier online. Tu masz lvl/znasz ludzi jestes Super w innym przypadku bedziesz nazywany noobem badz bedziesz traktowany bardzo chamsko albo zostaniesz spostrzezony jako "lizodup" =] Taka prawda.
Nie każdy ale znaczna wiekszość.
Tak owszem nie powiem sa i takie osoby ale wiedz, że po jednej prostej komedzie od jednego z h lvl tengu ( Mitzum, Narogiel, Blokhan itp) zostaniesz zabite przez swego pro. Powód? "Nie chcial mi zejsc z respa kiedy gralem moim noobcharem. Nie obchodzi mnie to, że on tam był pierwszy" przykład z życia wziety.
Ja nie mam takich zlych doswiadczen, jestem 114 lvl na xerenie, nigdy nie bylem zajebany, w 3 miechy zrobilem taki lvl wiec chyba pgowalem (mam 24kk expa czyli jakies 8kk expa miesiecznie czyli jakies 2kk expa tygodniowo)
Przychodzac tu mialem zerowa protekcje itp, nigdy nie lizalem dupy i jakos sie wybilem.
Po prostu trzeba umiec grac a nie wszystko zwalac na swe nooby, bo moze z wami jest cos nie tak a nie ze swe.
To logiczne, wygrali wojne= moga robic co chca, a jak jeden polaczek z drugim wbija 80 lvl i mysla ze juz moga kozaczyc to ich sprawa.
Ja nie mam takich zlych doswiadczen, jestem 114 lvl na xerenie, nigdy nie bylem zajebany, w 3 miechy zrobilem taki lvl wiec chyba pgowalem (mam 24kk expa czyli jakies 8kk expa miesiecznie czyli jakies 2kk expa tygodniowo)
Przychodzac tu mialem zerowa protekcje itp, nigdy nie lizalem dupy i jakos sie wybilem.
Po prostu trzeba umiec grac a nie wszystko zwalac na swe nooby, bo moze z wami jest cos nie tak a nie ze swe.
To logiczne, wygrali wojne= moga robic co chca, a jak jeden polaczek z drugim wbija 80 lvl i mysla ze juz moga kozaczyc to ich sprawa.
No ale musisz przyznac, ze tez wiesz jak to jest byc wyrzuconym z expowiska lub uciekac przed Blokkah Malice jak dobrze pamietam, prawda Mogash:>
Taa, lvl ladnie bijesz
Golden'Fanatyk
18-10-2007, 01:35
wzruszające historie :D
nikt z Was jeszcze nie zauważył, że Xerena ciągle zmienia się na lepsze? to już nie ten sam serwer co kiedyś, gdy Mitzum czy Xazez podlatywałdo Ciebie i pisał teksty typu "armor now!".
co do osób, które piszą: "swe sux..."
- jesteście niepoważni, nie ocenia się kogoś po tym jakiej jest narodowści, lecz jakim jest człowiekiem..
zaraz pewnie będą posty typu "ale to swe nas zabija, za nic!!!11"
- większość takich osób, które są huntowane "za nic" to poprostu nooby, nie potrafiące porozumiewać się w języku angielskim, myślące, że potrafią sami podbić świat..
Adrian =)
Blood Angel
18-10-2007, 14:22
@Adrian
Teraz owszem nie mam problemów byc moze dlatego, że bije skille póki co. Może i masz racje, że xerena zmienila sie na lepsze ale nie gadaj, że nie zdaża się Mitzumowi wbic pz "przez przypadek". Kiedyś byłem tepiony jak głupi.
P.S Jak selekcjonujecie ludzi na noobów i tych którzy moga grac? hmm?
@Topic wkońcu ktos zaczał gadać.
wzruszające historie :D
nikt z Was jeszcze nie zauważył, że Xerena ciągle zmienia się na lepsze? to już nie ten sam serwer co kiedyś, gdy Mitzum czy Xazez podlatywałdo Ciebie i pisał teksty typu "armor now!".
co do osób, które piszą: "swe sux..."
- jesteście niepoważni, nie ocenia się kogoś po tym jakiej jest narodowści, lecz jakim jest człowiekiem..
zaraz pewnie będą posty typu "ale to swe nas zabija, za nic!!!11"
- większość takich osób, które są huntowane "za nic" to poprostu nooby, nie potrafiące porozumiewać się w języku angielskim, myślące, że potrafią sami podbić świat..
Adrian =)
A jak myslisz dlaczego Mitzum albo Xazez nie wpadaja juz tak czesto na respy i nie robia pa ?
Poniewaz po ostatnim upie taki sorc gówno moze zrobic juz nie bije z sd po 400+ i to jest glówny powód poniewaz teraz o wiele latwiej jest uciec spod rak takiego Mitzuma do pz'a. Zreszta i tak juz na xerenie nie gram i nie mam zamiaru wrócic na ten serwer. Jedyne czego mi szkoda to ludze z którymi tam gralem:(
@Adrian i nie oceniaj ludzi w ten sposób uwierz jest wiele osób którzy znaja dobrze angielski ale poprostu ktos z Tengu sie do nich przyczepil i teraz nie maja juz po co grac na xerenie
wrogonastawiony
18-10-2007, 19:24
Czlowieku Mitzum wcale nie musi cie nawet zaczynac bic zebys ty mu z floty wyskakiwal... co z tego ze uciekniesz, drugi raz uciekniesz, trzeci moze ale za czwartym juz nie i tak beda cie gnebic. Co ma slabszy sorc do PA mitza ? On i xazez poprostu juz nie sa tacy evUl jak kiedys ;p
Master Bonczek
18-10-2007, 20:17
Czyli uważasz, że jeżeli ktoś nie umie angielskiego to jest to powód to hunta?
Miałem 95% z ustnego angielskiego, a z pisemnego 96% na maturze i mam hunta :( I dostałem go bynajmniej nie za nieznajomość angielskiego, a za to, że kupiłem domek (ten ostatni hunt przed wojną).
A co do poprawy tego świata to nie wiem bo nie gram ale czasami wchodzę na erig i widzę, że conajmniej 1-2 osoby zostają zabijane każdego dnia.
Blood Angel
18-10-2007, 20:59
Jak moża wywnioskować z powyższych argumentów, wiekszość swe jest bardzo nie lubiana przez polskich graczy. Wszystkie przyczyny "wąnty" do swe są poparte dobrym argumentem.
Dlatego zmieńmy ten temat =]
Co tam panie w polityce?
P.S JEBANA NEOSTRADA PO CH**A NA NIA ZMIENIALEM SWEGO KOCHANEGO NETA?
P.S2 Chce ktoś kupić knighta 39 lvl skille 78/78 prawie 79/78 axe? Cena do uzgodnienia moge wystawic na allegro.pl to sobie walniemy po pozytywie.
z cena sie dogadamy moze być pacc. GG:7998390
Ludzie co tu tak pusto?? Piszcie cos;>
ElynAlvia
25-10-2007, 16:47
Ehh... Dobra nie będę tutaj się rozpisywał bo każdy z was ma swoje zdanie co do swe... Ja w tibi postanowiłem nie mieć narodowości ( co nie oznacza, że nię będę pomagał Polakom w biedzie) bo przecież nie jest to gra "grupowa" tylko osobista... Hmm zamiast spoglądać na złą stronę Tengu może spróbowalibyście spojrzeć na tą dobra? Co widze Polaka i jest coś o Tengu to zaraz wyklina ich itp... Nie czaje tego... Zapewne zaraz będę i ja wyklnięty za to, że "liżę dupę im" ale nie, nie liże im dupy... Po prostu są to tacy ludzie jak i my...
ElynAlvia
25-10-2007, 16:49
double post przez przypadek...
delete please
Viltherius
25-10-2007, 19:12
up nie macie żadnego pojęcia jacy oni są wbijcie z tych waszych 20-40lvl 100+ i spróbujcie pograc. Podyskutujemy wtedy.
@edit
Falcon zaraz napisze że sie da. Zapomnialem dodac "pograc z honorem"
krzysheak
26-10-2007, 00:05
Vilth~ ma racje... ja chociaz moznaby powiedziec ze sie wybilem to majac 30 lvl bylem paed przez swauf igf (jakis tam kumpel hulabaloo, wyjebany z serva zreszta) lillian bright (teraz w sumie jest moim friendsem) i zalotha. Jesli chcesz grac na xerenie i wbic szybko 100 lvl to musisz sobie dac sobie spokoj z opcjami typu zostalem wyjebany z tomba wiec zabije jakiegos swe. Jak mnie wywalali po prostu szedlem gdzies indziej , nie probowalem zadnych akcji itp bo tylko bym na tym stracil. Trzeba rozwaznie grac :)
Nargoriel zreszta ostatnio zdecydowanie poprawil sie na + i musze powiedziec ze jest bardzo spoko, zapewne do czasu, ale na dzien dzisiejszy nie mam mu nic do zarzucenia.
Niestety stwierdzam, że Xerena jest jednym z najnudniejszych serwerów....co potwierdza to co dzieje się na forum...
Niestety stwierdzam, że Xerena jest jednym z najnudniejszych serwerów....co potwierdza to co dzieje się na forum...
Signed...:)
A jaki serwer teraz warty jest tego żeby na nim pograć :> ?? PvP ofC
Wszystko zależy od twojego podejścia do gry..=]
heh no nie wiem spokojne expienie i tyle, żadnych wojen i małej ilości PK ;)
Wojny nigdy i pk to elementy praktycznie rownowazne expieniu =] czyli ich brak jest nie mozliwy...=]
Viltherius
28-10-2007, 17:03
TyMiN ja się przeniosłem na Morgane. Myślę że Ci też by pasowała;p dośc spokojnie tu jest czasami aż zabardzo ;p Zresztą nigdzie sie fajnie nie pogra dopóki nowy serv nie wyjdzie.
TyMiN ja się przeniosłem na Morgane. Myślę że Ci też by pasowała;p dośc spokojnie tu jest czasami aż zabardzo ;p Zresztą nigdzie sie fajnie nie pogra dopóki nowy serv nie wyjdzie.
;) Zły wybór ^^
Nudno, prawda, ale ja mam nadzieje <patrz Furora> XD
Pavvulonik
28-10-2007, 23:43
@Vacek
Te servy to muszą najpierw wyjśc żeby na nich grac :P.Ostatnio słyszałem ze na zimowym up date maja przywrucic chociaż czesc sily dla sorka i druida ciekawe jak to wypadnie.Ja teraz gram palkiem i pomimo tego ze gdzie nie pójdę to sie zwraca nudno mi jest teraz gra mało druidow i sorkow mysle ze jak przywrócą im chociaż cześc poprzedniej sily to znowu będzie normalnie ^^.Te wszystkie up daty ida w strone uspokojnia tibi cipy tylko poprawili sile knighta który przed up date nie mógł sam zabic małego lvla a osłabili sorka który mógł solowac praktycznie każdego.Dla palkow tez sie oberwalo expic to sobie mogą zajebiście no ale jak sie miało 200 lvl i waliło sie po 400 z sd i 150 + z p bolta to wychodziło więcej niż teraz i taki 80 mag leżal a.Druid to w ogóle najmocniej oberwał przed up date to chociaż mógl z sd mocno uderzyc i leczyc siebie i innych a teraz to nie dosc ze nie ma ofensywnego czaru to jeszcze z sd marnie zostalo im tylko leczenie :/.Sory ze nie na temat ale nudno tu :P.
wrogonastawiony
29-10-2007, 08:11
Seya Aurius padł + hunted, za to ze nie zdarzył kupic pacca na POI (?), rozumiem ze wpisal sie na liste a to zobowiązuje ale pewnie w rezerwie było XX chętnych. Ahh ta Xerena ;)
ElynAlvia
31-10-2007, 09:32
Hehe... Tam też grają ludzie z Tengu :p
heh no nie wiem spokojne expienie i tyle, żadnych wojen i małej ilości PK ;)
Takie rzeczy to tylko w erze xD
Viltherius
31-10-2007, 09:41
Hehe... Tam też grają ludzie z Tengu :p
Grali;] do pewnego momentu
Ale Kumpli maja nie martw sie;D
Zaczyna się robic ciekawie....B)
Master Bonczek
31-10-2007, 19:07
Posty Nargoriela w stylu jaki to jestem kozak, jestem liderem Xereny i mogę rozstawiać wszystkich jak chce nawet Blokkaha itp. to już nawet nie jest śmieszne. Wątpie, że Nargoriel wykona jakiś ruch np zabicie Blokkaha bo nie ma jaj żeby zaryzykować postać. ( bo co by robił jakby mu jego prawie 200 rp shuncili :( )
Sad but true !
zwroc uwage ze padl Agent Pro a BLokkaha online niewidzialem ;d
A tak wogle to o co poszlo?
Niektórzy dalej grają ;)
agent pro oput i blokkah zabili jokeza co sie nie spodobalo nargowi i teraz agent ma hunta :p
Waldo1910
01-11-2007, 14:06
No właśnie, Agent :P sam Jokeza nie zabił
No właśnie, Agent :P sam Jokeza nie zabił
pewnie reszta tez ma hunta nie wiem z nimi nie gadalem tylko z agentem :p
Master Bonczek
01-11-2007, 20:00
Tylko Agent Pro jest , jeśli można tak powiedzieć, jednym z nowych którym się udało wbić jakiś konkretny level, a więc wielki wodzu Nargoriel może z niego zrobić kozła ofiarnego mimo, że atakowało Jokeza więcej osób.... ale jak już pisałem Nargoriel nie ma jaj żeby ruszyć kogoś ze starego składu :)
ElynAlvia
01-11-2007, 21:19
Wiem, że było to dawno ale ciekawe o co poszło...
Karim Vegetaz
Oct 08 2007, 03:23:06 CEST Killed at Level 138 by Satlomos
Był kiedyś w Tengu, Teraz Oni jego biją ? o0
Tylko Agent Pro jest , jeśli można tak powiedzieć, jednym z nowych którym się udało wbić jakiś konkretny level, a więc wielki wodzu Nargoriel może z niego zrobić kozła ofiarnego mimo, że atakowało Jokeza więcej osób.... ale jak już pisałem Nargoriel nie ma jaj żeby ruszyć kogoś ze starego składu :)
Nie masz racji :p Agent Pro ma przejebane od dłuższego już czasu, za to, że uważał, że jeśli ma wysoki lvl to może robić co tylko chce, np straszyć członków Tengu =)
krzysheak
02-11-2007, 10:00
Nie masz racji :p Agent Pro ma przejebane od dłuższego już czasu, za to, że uważał, że jeśli ma wysoki lvl to może robić co tylko chce, np straszyć członków Tengu =)
Dokladnie. Zajebal mi paru kumpli (glownie z gudius) np. Netamara i zaczal ogolnie kozaczyc, myslal ze jak ma 130 lvl to moze kozaczyc a tu dupa, ale fakt ze byl moim kumplem, wczoraj jak z nim gadalem to powiedzial ze wogole juz nie ma zamiaru grac i nazwal mnie cziterem i sharerem xD
gnidroc 67 rp red skull
10k za jego smierc
gnidroc 67 rp red skull
10k za jego smierc
200k za śmierć NargorielaB)
gnidroc 67 rp red skull
10k za jego smierc
Nov 03 2007, 18:06:36 CET Killed at Level 67 by Arefrius
dzieki napisz w grze msg lub na forum tu lub na tibi com w jaki sposob chcesz otrzymac swoja swietnie zasluzona kase
btw nick w grze to woah berry jerry :p
masakrejszyn
04-11-2007, 14:17
up: Widzę, że masz jeszcze dużo hajsu, jak dajesz 10k po stracie bohów :D
Przyznaj się wszystkim, ile płakałeś po stracie tych kozaczków ;]? Teraz masz erekcję i chwalisz się każdemu, jakbyś to ty go zabił.
up: Widzę, że masz jeszcze dużo hajsu, jak dajesz 10k po stracie bohów :D
Przyznaj się wszystkim, ile płakałeś po stracie tych kozaczków ;]? Teraz masz erekcję i chwalisz się każdemu, jakbyś to ty go zabił.
ech wogole nie plakalem kolesie z gildii mowili ze strace ja mowilem ze jak strace to strace troche szkoda ze polecialy za pierwszym razem... oferowalem za nie gnidrocowi 12k ale nie chcial wiec 10k poszlo na jego smierc lol to on teraz musi plakac moze ma bohy ale zarobil deda bez blessow ;)
krzysheak
04-11-2007, 22:03
ech wogole nie plakalem kolesie z gildii mowili ze strace ja mowilem ze jak strace to strace troche szkoda ze polecialy za pierwszym razem... oferowalem za nie gnidrocowi 12k ale nie chcial wiec 10k poszlo na jego smierc lol to on teraz musi plakac moze ma bohy ale zarobil deda bez blessow ;)
Jesli zabil cie za nic, to moge go jeszcze raz uwalic :)
~Mogash :)
wrogonastawiony
05-11-2007, 07:54
Tak mi sie teraz przypomniało;
Sorry ale ja tu widze ze ty sie ziomasz z "tą" ekipą... mozliwe ze wczesniej nie miales problemow, bo miales nizszy poziom ale teraz ?
'One of the Opportunities',
'Mogash (Slave of Kermit)'.
Z tego wynika ze obracasz sie w ekipie falconów i kermitów. I ty mowisz graczom spoza servera, ze tu da sie grac bez znajomosci ?
krzysheak
05-11-2007, 09:47
Tak mi sie teraz przypomniało;
Sorry ale ja tu widze ze ty sie ziomasz z "tą" ekipą... mozliwe ze wczesniej nie miales problemow, bo miales nizszy poziom ale teraz ?
'One of the Opportunities',
'Mogash (Slave of Kermit)'.
Z tego wynika ze obracasz sie w ekipie falconów i kermitów. I ty mowisz graczom spoza servera, ze tu da sie grac bez znajomosci ?
Poznalem kermita i shusa jak robilismy goroma quest razem (mialem 75 lvl). A wogole to i tak jak wyjdzie nowy server to na niego ide jako sorc... Tutaj i tak nie bede rzadzil, a co to za zabawa jak bede miec zalozmy 180 lvl - swe na 60 lvlu bedzie mogl po mnie jezdzic a ja mu nie moge nic zrobic xP
Ale poki co pallem sie gra bardzo spoko i ostatnio od pkerow padlem na 25 lvlu , Halom czy jakos tak mnie ubil
Jesli zabil cie za nic, to moge go jeszcze raz uwalic :)
~Mogash :)
random pk ktoremu sie udalo bohy zloocic albo moze wiedzial ze mam bohy bo jego zimkowie mi sprzedali xD
ja narazie kasy nie mam ostatni szmal 10k arefriusowi za zabicie tego gnidroca dalem ale jak go deniesz to jakis bp uh sie dla ciebie znajdzie :P
Poznalem kermita i shusa jak robilismy goroma quest razem (mialem 75 lvl). A wogole to i tak jak wyjdzie nowy server to na niego ide jako sorc... Tutaj i tak nie bede rzadzil, a co to za zabawa jak bede miec zalozmy 180 lvl - swe na 60 lvlu bedzie mogl po mnie jezdzic a ja mu nie moge nic zrobic xP
Ale poki co pallem sie gra bardzo spoko i ostatnio od pkerow padlem na 25 lvlu , Halom czy jakos tak mnie ubil
I to właśnie tym wszystkim Falconom, Kermitom itp zawdzięczasz 120+ lvl. Gdyby nie fakt że jak robiłeś lvl było w miarę spokojnie (dopiero co zakończyła się wojna) miałbyś trochę inne zdanie na temat Xereny.
A co do tego że tutaj nie będziesz rządził to jest pewne. O to się walczy. Panowania nie da się wylizać siedząc cały czas przy kroczu Nargoriela.
krzysheak
05-11-2007, 19:55
I to właśnie tym wszystkim Falconom, Kermitom itp zawdzięczasz 120+ lvl. Gdyby nie fakt że jak robiłeś lvl było w miarę spokojnie (dopiero co zakończyła się wojna) miałbyś trochę inne zdanie na temat Xereny.
A co do tego że tutaj nie będziesz rządził to jest pewne. O to się walczy. Panowania nie da się wylizać siedząc cały czas przy kroczu Nargoriela.
Nie znasz mnie wiec skad wiesz ze jestem asslickerem lmao?
Nawet nie znam Nargoriela a jedynymi osobami ktore znam z Gudius i Tengu jest Joarvdek Colleri i Falcon.
Btw kermit tak jak ja przyszedl z askary i tez zaczynam jako ktos bez konexsji z Chorzow Teamem xP.
Nic do ciebie osobiscie nie mam ale jesli bratales sie z ludzmi pokroju Skramera albo Idefixa to serio... nie swiadczy to o tobie najlepiej.
wrogonastawiony
05-11-2007, 20:31
Wolałbym sie bratac ze Skramerami i Idefixami niz z tamtymi ;p Ludzie ktorzy włażą w dupe szwedom nie imponują mi ;D Wogóle co to jest? Wielu na xerenie faktycznie uwaza szwedow za lepszy naród i tak jak wlasnie "chorzów team" sa dumni z tego ze sie znaja ze szwedami ;d Kompleksy jakies ?
Master Bonczek
05-11-2007, 20:31
Nie znasz mnie wiec skad wiesz ze jestem asslickerem lmao?
Nawet nie znam Nargoriela a jedynymi osobami ktore znam z Gudius i Tengu jest Joarvdek Colleri i Falcon.
Btw kermit tak jak ja przyszedl z askary i tez zaczynam jako ktos bez konexsji z Chorzow Teamem xP.
Nic do ciebie osobiscie nie mam ale jesli bratales sie z ludzmi pokroju Skramera albo Idefixa to serio... nie swiadczy to o tobie najlepiej.
Od Skramera to Ty się odpier**l... Kermit nie wiem czy wiesz był początkowo z nami ale później zasmakowało mu dupsko Szwedów i naszego wspaniałego rodaka Falcona i level jakoś wbił... nie wiem czy sam czy nie ale wbił.
Master Bonczek
05-11-2007, 20:37
Wolałbym sie bratac ze Skramerami i Idefixami niz z tamtymi ;p Ludzie ktorzy włażą w dupe szwedom nie imponują mi ;D Wogóle co to jest? Wielu na xerenie faktycznie uwaza szwedow za lepszy naród i tak jak wlasnie "chorzów team" sa dumni z tego ze sie znaja ze szwedami ;d Kompleksy jakies ?
Święte słowa... jeżeli wolisz bratanie się z Falconem... to że jest ze szwedami mogę jeszcze zrozumiec mimo to ze go raz z serva wywalili i na niego leja to jeszcze ogarniam że ktoś może być takim idiotą i tego nie zauważać ale najbardziej boli mnie to, że na beszczela szpiegował... wystawił kumpli, np ja nie znałem go od przysłowiowego "wczoraj"... A co chcesz od Skramera? Akurat to, że zapłacił to nie widze w tym nic złego, tą kasę co zapłacił akurat sobie na lajcie odrobił... a podobało mi się to, że nie zapłacił na początku czy w środku wojny a dopiero wtedy gdy już wiadomo było, że to koniec :') część podjęła decyzje taką jak ja, że nie ma sensu tu grać, a inni chcieli się jeszcze nacieszyć postaciami i szanuje to.
krzysheak
05-11-2007, 21:14
Święte słowa... jeżeli wolisz bratanie się z Falconem... to że jest ze szwedami mogę jeszcze zrozumiec mimo to ze go raz z serva wywalili i na niego leja to jeszcze ogarniam że ktoś może być takim idiotą i tego nie zauważać ale najbardziej boli mnie to, że na beszczela szpiegował... wystawił kumpli, np ja nie znałem go od przysłowiowego "wczoraj"... A co chcesz od Skramera? Akurat to, że zapłacił to nie widze w tym nic złego, tą kasę co zapłacił akurat sobie na lajcie odrobił... a podobało mi się to, że nie zapłacił na początku czy w środku wojny a dopiero wtedy gdy już wiadomo było, że to koniec :') część podjęła decyzje taką jak ja, że nie ma sensu tu grać, a inni chcieli się jeszcze nacieszyć postaciami i szanuje to.
idefix=zlodziej, frajer, lamus, ciota. Cytuje go "Nienawidze wszystkich tych polaczkow przez ktorych musialem dojsc do wojny" ;)
skramer=noob ktory kozaczyl na battle a pierwszy padal jak pies...
idefix=zlodziej, frajer, lamus, ciota. Cytuje go "Nienawidze wszystkich tych polaczkow przez ktorych musialem dojsc do wojny" ;)
skramer=noob ktory kozaczyl na battle a pierwszy padal jak pies...
Wez idz jeszcze troche szwedom dupe polizac jak ci sie oni tak podobaja. Od Skramera i innych którzy brali udzial w wojnie to sie odpierdol. Zawsze bylem pelen podziwu ze zdecydowali sie wypowiedziec wojne przeciwko szwedom a mieli o wiele nizsze lvle. Z poczatku szlo im dobrze ale niestety Mitzum i jego psy mieli szpiegów wsród polaków i tylko dlatego wygrali ta wojne. Szwedy to nooby gdyby nie szpiedzy to teraz Gamio i jego ludzie by serwem rzadzili. Szkoda ze tak sie nie stalo :(
krzysheak
05-11-2007, 22:17
Wez idz jeszcze troche szwedom dupe polizac jak ci sie oni tak podobaja. Od Skramera i innych którzy brali udzial w wojnie to sie odpierdol. Zawsze bylem pelen podziwu ze zdecydowali sie wypowiedziec wojne przeciwko szwedom a mieli o wiele nizsze lvle. Z poczatku szlo im dobrze ale niestety Mitzum i jego psy mieli szpiegów wsród polaków i tylko dlatego wygrali ta wojne. Szwedy to nooby gdyby nie szpiedzy to teraz Gamio i jego ludzie by serwem rzadzili. Szkoda ze tak sie nie stalo :(
W*****a mnie to ze nazywasz mnie asslickerem, ci co mnie znaja to wiedza ze w zyciu nie podlizywalem sie ani mitzumowi ani arcemonowi ani nargorielowi ani nikomu innemu... I powiem ci ze jest wielu takich jak ja ktorym udalo sie wybic i nie sa jebanymi polaczkami ktorzy zeby grac musza okradac innych i kozaczyc. przyklady? Lerom, Yano Dadjan, Martefix, Palkidun, Bozo Blend.
A wogole to Otto bedac z wami w gildii jednoczesnie was obrazal za waszymi plecami ... zalosne :D
W*****a mnie to ze nazywasz mnie asslickerem, ci co mnie znaja to wiedza ze w zyciu nie podlizywalem sie ani mitzumowi ani arcemonowi ani nargorielowi ani nikomu innemu... I powiem ci ze jest wielu takich jak ja ktorym udalo sie wybic i nie sa jebanymi polaczkami ktorzy zeby grac musza okradac innych i kozaczyc. przyklady? Lerom, Yano Dadjan, Martefix, Palkidun, Bozo Blend.
A wogole to Otto bedac z wami w gildii jednoczesnie was obrazal za waszymi plecami ... zalosne :D
Po twoich postach mozna wywnioskowac ze tengu sa dla ciebie przykladem. Ja nie uczestniczylem w wojnie kilka dni przed wojna hakneli mnie i tak sie moja kariera na xerenie skonczyla.
wrogonastawiony
06-11-2007, 07:15
I powiem ci ze jest wielu takich jak ja ktorym udalo sie wybic i nie sa jebanymi polaczkami ktorzy zeby grac musza okradac innych i kozaczyc. przyklady? Lerom, Yano Dadjan, Martefix, Palkidun, Bozo Blend.
Lerom to plecy z morgany miał ;d Przynajmniej tak mi mowił, wkoncu na 26 lvlu expił sobie na luzaku z rs'em ;p
Tutaj tez trzeba dodac, ze prog z jakim obcy gracze zostaja zauwazani przez 'góre' rosnie z wiekiem serwera. Kiedys jak wbiles 80 lvl to juz sie toba interesowali, teraz to podskoczylo chyba tak do ~100.
krzysheak
06-11-2007, 10:12
Lerom to plecy z morgany miał ;d Przynajmniej tak mi mowił, wkoncu na 26 lvlu expił sobie na luzaku z rs'em ;p
Tutaj tez trzeba dodac, ze prog z jakim obcy gracze zostaja zauwazani przez 'góre' rosnie z wiekiem serwera. Kiedys jak wbiles 80 lvl to juz sie toba interesowali, teraz to podskoczylo chyba tak do ~100.
Nie, generalnie nie lubie tengu i gudius poza paroma wyjatkami...
A co do Leroma to nie jest pa o ile wiem, wiec nie wiem skad ten rs, moze i ma kumpli w tengu wiec w sumie zly przyklad. A wogole mna sie jeszcze nie interesowali ;) Nie usprawiedliwiam tengu ale niektorych ludzi sam bym klepal... natomiast np. Arefriusa nie powinni klepac bo nie bylo za co.
wrogonastawiony
06-11-2007, 11:40
W sumie to na kazdego sie cos znajdzie ;p Jezeli ktos jest niewinny a robią na nim PA to sprawa moze trafic do gamemasterow. Szkoda tylko ze wiekszosc graczy nie zna zasad gry bo zamiast to czytac woleli wbijac kolejne levele >: )
Ktoś tam pytał o nowe światy, musze was zmartwic bo w tym roku znowu ich nie bedzie. Jezeli juz jakims cudem wyjda, to pewnie non pvp.
krzysheak
06-11-2007, 12:50
W sumie to na kazdego sie cos znajdzie ;p Jezeli ktos jest niewinny a robią na nim PA to sprawa moze trafic do gamemasterow. Szkoda tylko ze wiekszosc graczy nie zna zasad gry bo zamiast to czytac woleli wbijac kolejne levele >: )
Ktoś tam pytał o nowe światy, musze was zmartwic bo w tym roku znowu ich nie bedzie. Jezeli juz jakims cudem wyjda, to pewnie non pvp.
W zasadzie powinny wyjsc nowe swiaty po swietach a moze nawet jakis nowy typ serva xP byl w koncu taki feedback form na tibia.com kiedys :)
A co do gamemasterow... to tak , moze trafic ale ostatnim razem widzialem gma jakies 3 miechy temu a na forum gm tutora ma zapewne 1/2 tengu i tym bardziej by sie w*****li jakby ktos zapostowal na main charze, takie zycie xD
Waldo1910
06-11-2007, 18:40
Nie, generalnie nie lubie tengu i gudius poza paroma wyjatkami...
A co do Leroma to nie jest pa o ile wiem, wiec nie wiem skad ten rs, moze i ma kumpli w tengu wiec w sumie zly przyklad. A wogole mna sie jeszcze nie interesowali ;) Nie usprawiedliwiam tengu ale niektorych ludzi sam bym klepal... natomiast np. Arefriusa nie powinni klepac bo nie bylo za co.
o którym arefriusie mówisz?
Master Bonczek
06-11-2007, 20:15
Widać Mogash, że grasz na Xerenie od stosunkowo niedawna, z levelem wybiłeś się po wojnie gdyby nie to to miałbyś payment jak wszyscy h lvl Polacy, którzy nawet nie brali udziału w wojnie... i może teraz tak się nie czepiają Polaków bo mają w c*uj wielką przewagę i jedyne co może im zaszkodzić to kłótnia między Szwedami.
co do idefixa to prawda że niezły wykręt ale co do Skramera to nie wiem o co Ci chodzi? Padł może ze 3 razy i to 2 przed up-datem gdy miał 80~level, a wtedy 80 knight to stał krócej od m walla.... a 3 raz padł na ostatniej battle w Thais, gdzie padło więcej osób,a Skramer był akurat osobą, która bez wahania zrobiła pz'ta co Tobie zapewne nie zdaża się często na Xerenie :)
1) "Jezeli ktos jest niewinny a robią na nim PA to sprawa moze trafic do gamemasterow." Gówno o tym wiesz ;)
2) "Ktoś tam pytał o nowe światy, musze was zmartwic bo w tym roku znowu ich nie bedzie. Jezeli juz jakims cudem wyjda, to pewnie non pvp." - Skąd możesz o tym wiedzieć, skoro nikt z Custommer Support nie powiadomił o tym nikogo? Nawet na Tutor Board nie było nic o tym. Jasnowidz?
Lerom miał na Xerenie dość dobrego chara już wcześniej, ale zaczął od nowa z pewnego względu.
A co do Leroma to nie jest pa o ile wiem, wiec nie wiem skad ten rs, moze i ma kumpli w tengu wiec w sumie zly przyklad.
Wbił RS na tym, że zabijał nooby, które zabierały mu spirki jak trenił ;)
wrogonastawiony
07-11-2007, 08:57
1) "Jezeli ktos jest niewinny a robią na nim PA to sprawa moze trafic do gamemasterow." Gówno o tym wiesz ;)
Oke, rozjasnij mój umysł i powiedz mi gdzie się myle :) Jezeli niewiesz to juz full ludzi poległo za PA.
2) "Ktoś tam pytał o nowe światy, musze was zmartwic bo w tym roku znowu ich nie bedzie. Jezeli juz jakims cudem wyjda, to pewnie non pvp." - Skąd możesz o tym wiedzieć, skoro nikt z Custommer Support nie powiadomił o tym nikogo? Nawet na Tutor Board nie było nic o tym. Jasnowidz?
Poprostu mam mózg? I go uzywam ? Masz ponad 70 światów pvp z czego tylko kilka zapełnionych, taaak cipsoft zrobi nowy świat zeby horda ludzi znow robila wyscig szczurów, 'BO ONI CHCA ZAWLADNAC SOBIE SERWEREM'.
Pavvulonik
07-11-2007, 11:20
Nargoriel padl tylko nie pisze na czym :P
Golden'Fanatyk
07-11-2007, 16:29
Nargoriel padl tylko nie pisze na czym :P
Nargoriel padl na dlu (POI)
Oke, rozjasnij mój umysł i powiedz mi gdzie się myle :) Jezeli niewiesz to juz full ludzi poległo za PA.
W dalszym ciągu gówno o tym wiesz. Niestety tylko gildia na Amerze do tej pory została naprawdę ukarana za PA i to nawet nie było zbliżone do tego, co się dzieje na Xerenie. Ah, zapomniałbym... Zdecyduj się czy używasz polskiego czy angielskiego jak piszesz. I jeszcze jedno, nie "niewiesz" tylko "nie wiesz".
Poprostu mam mózg? I go uzywam ? Masz ponad 70 światów pvp z czego tylko kilka zapełnionych, taaak cipsoft zrobi nowy świat zeby horda ludzi znow robila wyscig szczurów, 'BO ONI CHCA ZAWLADNAC SOBIE SERWEREM'.
Widocznie nie masz mózgu. CIPsoft traci dość dużo potencjalnych klientów. Opłaca im się zrobić nowy serwer czy 2 ;) Jednakże to czy serwery powstną czy nie, nie jest wiadome nikomu ;)
Nargoriel padl na dlu (POI)
jak padl to pewnie musiala byc jakas cofka bo w smierciach tego nie ma
Golden'Fanatyk
08-11-2007, 00:50
jak padl to pewnie musiala byc jakas cofka bo w smierciach tego nie ma
nie bylo cofki, byl za to masskick i wlasnie dlatego padl..
(nie wiem, dlaczego deathlist nic nie pokazuje)
@co do nowych serwerow,
moim zdaniem bd jeszcze w tym roku, ale non-pvp ;S
nie bylo cofki, byl za to masskick i wlasnie dlatego padl..
(nie wiem, dlaczego deathlist nic nie pokazuje)
@co do nowych serwerow,
moim zdaniem bd jeszcze w tym roku, ale non-pvp ;S
nalezy zawsze patrzec czy servery sa pelne niestety zaden regular pvp nie jest pelny wiec nowego nie wystawia bo chociaz gracie w gierke rpg to jednak cipem rzadza prawa ekonomii bo oni na tym musza wyjsc na + :P
Glowr
Nov 08 2007, 07:55:54 CET Killed at Level 58 by Trixerena
and by Wiz Eagleheart
:(
Call me Maxu a raczej Pan Maxu dla Ciebie, w pizde to dostawaliście od początku, i szkoda ze war sie skończył bo nudy są a tak to pare DEER'ów było by do ujebania
O czesc penero. Przez ostatnie 2-3 miesiace mialem okazje przekonac sie, ze twoje slowo jest warte mniej niz kilo kartofli. No ale czego sie nie robi dla pixeli prawda? bahah
Postawiajcie troche screenów ;D
ElynAlvia
10-11-2007, 14:00
jak chcesz ssy to zaloz temat w zdjeciach o xerenie :> o ile ktos by je tam wklejal ;p
strausss
11-11-2007, 00:00
Czyżby Samek emberius kończył z Xerena?
allegro.pl/item266028976_tibia_xerena_okazja_113_ek
może się mylę ale w ofercie sprzedaży jest 113ek z 87 axem i 79 shieldem a na tibia.com tylko Samek ma takie "parametry"
link niepełny,znajdzcie sobie sami na allegro jeśli ktoś ciekawy
czyli tak:
"wspolczynnik dla ataku" razy "skill" razy "attack broni" dzielone przez 100 plus lvl% ale nie wiecej niz skil
przyklad: paladin ze spearem (att:25) skill 60 in full attack (wspolczynnik 7)z level 30
7 x 60 x 25 / 100 + 30%= 136.5 ~137
gdzie:
7- wspolczynnik full atack mode ( 5 balance, 3 full def)
60- skill in dist
25- attack spear
100- zawsze dzielone na 100
30%- poniewaz ma 30 lvl notka! ten x% nie moze przekroczyc skila wiec jesli paladin ma 70 lvl doda sie tylko 60%
albo moze przekroczyc...musisz zapytac h lvl gracza jaki jest jego max hit i jesli przekracza kalkulacje z tej formuly to lvl% limit sie nie liczy
it's like:
"factor for attack" times "skill" times "attack of weapon" divided by 100 plus lvl% but no more than skill
example: paladin with spear (att:25) skill 60 in full attack (factor 7) with level 30
7 x 60 x 25 / 100 + 30%= 136.5 ~137
where:
7- is factor for full atack mode ( 5 for balance, 3 for full def)
60- skill in dist
25- attack of spear
100- is always devided by 100
30%- because he is 30 lvl note! that x% cant exceed skill of player so if our paladin had 70 lvl he would only add 60%
or maybe it can exceed... u must ask h lvl player what is his max hit and if it exceeds my calculations then lvl% limit is not valid
Waldo1910
11-11-2007, 23:13
Czyżby mała wojna Opportunities vs. Voorsting ?:P
Golden'Fanatyk
12-11-2007, 14:57
Czyżby mała wojna Opportunities vs. Voorsting ?:P
Falcon vs Voorsting jak cos
Falcon vs Voorsting jak cos
Chcesz taka wojne bo dobrze wiesz, ze Ciebie obroni Tengu w razie czego.. Opportunities by w pizde dostali i tyle Ci powiem [; I oboje dobrze wiemy ze sam przeciwko calej guild jestes nikim
Voorsting > Falcon Morales
Ta Scramer ty juz swoje w pizde dostales wiec sie nie wypowiadaj co do wojny to jak bedzie wierz mi ze voorsting nie bedzie mialo lekko... 2ga sprawa Tengu nie ingeruje w to co sie dzieje poza gildia ...
Master Bonczek
12-11-2007, 18:30
Ta Scramer ty juz swoje w pizde dostales wiec sie nie wypowiadaj co do wojny to jak bedzie wierz mi ze voorsting nie bedzie mialo lekko... 2ga sprawa Tengu nie ingeruje w to co sie dzieje poza gildia ...
Nie bedzie mialo lekko bo co? Sam Falcon moze im co najwyzej lache z przytupem opier**lić :) Kozaka rżnie bo wie, że Tengu nie da go shuncić (przynajmniej tak mu się wydaje). I jeżeli sam falcon mówisz, że jest to wojna ty vs voorsting to mam nadzieje, że nie będe widział twoich lamusów latających za voorstingami :)
Chuj ci na imie. Moze "w pizde dostalem" ale ty mi mozesz possac. Co zrobiles na xerenie? nic! Taki kozak jestes bo ustawiony na servie.. wez dziecko przestan grac. Jedyne co to zgadzam sie tutaj z Bonczkiem ktory ostatnio lezal najebany w rowie <3
PS.
Oct 24 2007, 17:11:21 CEST Killed at Level 71 by Chamberlain
Co do tego ustawienia na servie widze ze nie do konca.. ahh ahh ahh!
krzysheak
12-11-2007, 19:20
Chuj ci na imie. Moze "w pizde dostalem" ale ty mi mozesz possac. Co zrobiles na xerenie? nic! Taki kozak jestes bo ustawiony na servie.. wez dziecko przestan grac. Jedyne co to zgadzam sie tutaj z Bonczkiem ktory ostatnio lezal najebany w rowie <3
PS.
Oct 24 2007, 17:11:21 CEST Killed at Level 71 by Chamberlain
Co do tego ustawienia na servie widze ze nie do konca.. ahh ahh ahh!
Chuj ci w dupe lamusie... Bycie kamikaze ktory pada jak pies to nie sztuka ,natomiast sztuka jest zeby sie wybic co takiemu chujowi jak ty sie nie udalo...
Kthxbye (dalej selluj swojego chuj wartego chara na allegro ale jakbys mogl to cipa w kubel na tym forum :) )
Master Bonczek
12-11-2007, 19:57
Chuj ci w dupe lamusie... Bycie kamikaze ktory pada jak pies to nie sztuka ,natomiast sztuka jest zeby sie wybic co takiemu chujowi jak ty sie nie udalo...
Kthxbye (dalej selluj swojego chuj wartego chara na allegro ale jakbys mogl to cipa w kubel na tym forum :) )
Odezwał się ten co sie wybil... a nawet pz nie może wbić bo deski zarwie :) a o padaniu jak pies to popatrz na swoją death liste a potem komentuj.
@ ysiu i krzysheak
W dupie byliscie gówno widzieliscie. jak Skramer i Bonczek próbowali wygrac war ze szwedami to wy co robiliscie wtedy?? Gówno pewnie baliscie sie ze gdy pomozecie WBK w wojnie to stracicie swoje postacie a Skramer, Bonczek oraz WBK wtedy mieli wyjebane czy padna czy nie. Tak wiec zamknijcie mordy i idzcie polizac jeszcze Tengusom jak tak szwedów kochacie.
A co do wojny Falcona z Voorsting. Sam Falcon moze jedynie pale im polizac ale wszyscy dobrze wiedza ze jak Falcona zaczna bic to Tengu przyleci i ludzie z Voorsting beda mieli pozamiatane.
@ ysiu i krzysheak
W dupie byliscie gówno widzieliscie. jak Skramer i Bonczek próbowali wygrac war ze szwedami to wy co robiliscie wtedy?? Gówno pewnie baliscie sie ze gdy pomozecie WBK w wojnie to stracicie swoje postacie a Skramer, Bonczek oraz WBK wtedy mieli wyjebane czy padna czy nie. Tak wiec zamknijcie mordy i idzcie polizac jeszcze Tengusom jak tak szwedów kochacie.
A co do wojny Falcona z Voorsting. Sam Falcon moze jedynie pale im polizac ale wszyscy dobrze wiedza ze jak Falcona zaczna bic to Tengu przyleci i ludzie z Voorsting beda mieli pozamiatane.
Rasista. :(
Ludzie okrutnie sie spinacie wojna juz jest i bedziemy walczyc mimo ze maja przewage. Co do Falcona to juz nie wiadomo jakie stanowisko wybral aktualnie sie wstrzymuje... a co do WBK to nie moglem wam pomoc ani przeszkodzic w zaden sposob mialem ~35lvl i nie boje sie stacic chara to jest gra ma byc smiesznie. Jak bedzie zobaczymy, co do skramera to powiedzialem to nie do konca w negatywnym sensie bo walczyliscie nawet jak bylo wiadomo ze wjebiecie i respect wam za to. Zaraz mnie zwyzywali za niewiadomo co ....
Varcetti
12-11-2007, 21:49
Nie mówcie od razu że będzie wojna Falcon vs Voorsting. Już nie raz pa'owali, ostatnio nawet wypowiedzieli mojej gildii wojne (Swoosh). Cóż gildia się posypała i posypały się paymenty dla tych co odeszli. Należy się im. Cóż sądze że przy dobrym zgraniu Opportunities dało by radę Voorsting.
Varcetti
12-11-2007, 21:49
Napewno do wojny ktoś się dołączy, narazie należy czekać jak się sprawa dalej potoczy.
krzysheak
12-11-2007, 22:00
Napewno do wojny ktoś się dołączy, narazie należy czekać jak się sprawa dalej potoczy.
1. padlem poniewaz mam drugiego kompa i troche net slabiej dziala ze wzgledu na router i rozkminiam poki co.
3. od pk padlem 1x :) mialem tez 2 wojny na ruberze
4. nie chowalem sie jak byla poprzednia wojna , po prostu gralem na innym servie
5. moglbym nie dochodzic do wojny jeszcze nie podjalem decyzji zwazywszy ze mam ziomow w obu gildiach ale ci co mnie znaja to juz wiedza co zrobie :). Napewno nie dam dupy :D
Waldo1910
12-11-2007, 22:04
btw ysiu. a co sie stało, że znow trzymasz strone falcona? z tego co pamietam to byles na ventrilo wbk i ostro po falconie jechałeś jaki to on nie jest i wogole ... ;p
Rasista. :(
nie jestem rasista :) Napisalem tak poniewaz Tengu wiele zlego zrobilo na tym srewie polakom i to oni raczej powinni byc nazywani rasistami nie ja :D
Ludzie okrutnie sie spinacie wojna juz jest i bedziemy walczyc mimo ze maja przewage. Co do Falcona to juz nie wiadomo jakie stanowisko wybral aktualnie sie wstrzymuje... a co do WBK to nie moglem wam pomoc ani przeszkodzic w zaden sposob mialem ~35lvl i nie boje sie stacic chara to jest gra ma byc smiesznie. Jak bedzie zobaczymy, co do skramera to powiedzialem to nie do konca w negatywnym sensie bo walczyliscie nawet jak bylo wiadomo ze wjebiecie i respect wam za to. Zaraz mnie zwyzywali za niewiadomo co ....
text w stylu "Ta Scramer ty juz swoje w pizde dostales wiec sie nie wypowiadaj" oczywiscie nie jest w negatywnym sensie [; Teraz zrobili wam wojne.. i tak pomiedzy nami... jesli nie wykazecie sie niczym szczegolnym.. to swe was dojebia.. i po co wam bylo takie kozaczenie? Ciekawe czy mogash zrobi pz jak bedzie w wojnie tak jak dzisiaj zrobil pz na mnie! Pozdro..
Viltherius
12-11-2007, 22:26
btw ysiu. a co sie stało, że znow trzymasz strone falcona? z tego co pamietam to byles na ventrilo wbk i ostro po falconie jechałeś jaki to on nie jest i wogole ... ;p
Nie żebym go bronił ale ta gra zmienia ludzi. Jeśli nie wierzysz to lepiej uwież:)
Nie moge zaprzeczyc byla sprzeczka i to ladna. Ale wpadlem tam wypilismy pare browarow i sie dogadalismy.
wrogonastawiony
13-11-2007, 06:16
Hahaha, czuje ze voorsting wam pokaze kto tu rządzi ;d
Tak mi sie wydaje, czy to nie jest jakas prowokacja ze strony Tengu ? Mieliby dobry powód zeby wydupczyć Falcona i jego ekipe ;p
krzysheak
13-11-2007, 09:21
Hahaha, czuje ze voorsting wam pokaze kto tu rządzi ;d
Tak mi sie wydaje, czy to nie jest jakas prowokacja ze strony Tengu ? Mieliby dobry powód zeby wydupczyć Falcona i jego ekipe ;p
Nom juz maja :P
Nom juz maja :P
no i jest wojna voorsting vs. opportunity
krzysheak
13-11-2007, 11:21
no i jest wojna voorsting vs. opportunity
Jak Opp~ przegra to polacy na xerenie beda mieli conajmniej 5x gorzej niz teraz maja xP
Jak Opp~ przegra to polacy na xerenie beda mieli conajmniej 5x gorzej niz teraz maja xP
a czy kiedys mieli dobrze? lol to jest szwedzki serv i tyle :P
Varcetti
13-11-2007, 12:37
Na tym servie nigdy nie było łatwo. Po wojnie mega power abusing ze strony szwedów, wypowiadanie wojen, szukanie błachych reasonów, paymenty za nic itp.
wrogonastawiony
13-11-2007, 12:48
Imho najsmieszniejsze w tym jest to, ze polacy nie moga tej wojny wygrac, bo jezeli zaczna wygrywac to zapewne wkrocza w to osoby trzecie. :) Tacy juz tu graja ludzie, wiekszosc szweduchow na xerenie to ludzie wyjebani z innych serwerow, rowniez przez polakow... i tutaj sie mszczą, czuja sie bezkarni bo maja znajomosci.
O ile sie nie myle w opu~ do niedawna bylo ludzi ze 2 razy wiecej niz teraz...
Nie interesuja mnie ludzie ktorzy odeszli mali takie lub inne powody.
Przynajmniej mieli odwage odejsc reszta ktora zostala to sklad ktory bedzie za soba do konca
krzysheak
13-11-2007, 18:17
@Ysiu
Wiekszosc ex memberow Opp odeszly ze wzgledu na 0% szans wygrania tego.
@wrogonastawiony
Nie do konca masz racje bo wsrod swe tez sa konflikty
@enderty
Rowniez nie masz racji bo dopoki nie bylo war swe czesciowo liczylo sie z naszym zdaniem, oczywiscie byly takie wypadki jak ubicie sire horna itp ale np. nikt nigdy (poza tengu) nie wyjebal mnie ze spawnu, natomiast juz za pare tygodni gdy wojna ucichnie a kermit i Co. beda jedynie robic random pk, wy polacy ktorzy zostaliscie bedziecie gnojeni przez swe po maxie :) Ja, jesli nadal tu bede grac
zalozmy na 140 lvl (o ile taki wbije), bede wyjebywany przez swe z gosu czy jakiegos rla tengu nawet jesli ten bedzie mial 80 lvli mniej niz ja... Tak to widze xD
~New Server ROX xD~
~Sorcerer ROX~
Master Bonczek
13-11-2007, 18:35
Hahaha no to sobie chłopcy powalczyli :) Maxu pierwszy kozak na forum a o ile się nie myle to w gildi był i co? Rle Falcona też coś się obsrali jak i on sam :P pokazaliście klasę panowie takiej gildi się bać to tego jeszcze nie było :) teraz tylko proszę was o nie cwaniakowanie na forum jacy to wy nie jesteście zajebiści, że macie wyjebane czy padniecie bo to tylko gra itp. bo właśnie udowodniliście, że jesteście zerami. Mam nadzieję, że Voorsting nie odpuści i przynajmniej sciągnie paymenty, ale założe się, że falcon już płakał do narogriela żeby ten zagadał, że nie dali czasu na opuszczenie gildi albo coś w tym stylu ;)
No falcon napisałeś, że wypowiadasz wojne voorsting to wyjdź z Tengu i pomóż swoim rl lamusom, nie bądź zerem :)
Waldo1910
13-11-2007, 19:21
a smieliscie sie ze my walczylismy z tengu nie majac wiekszych szans. my chociaz walke podjelismy a wy widze ze umywacie raczki. oczywiscie kieruje to do tych co odeszli z gildi jak najszybciej sie dalo. zobaczymy co zrobi reszta ;p
Edit:
"I am writing this post just to make everything clear.
I don't stand on any side of this war. Kermit and those who decided to fight against Voorsting, I want to let you know that I still respect them more than you (most of their members supported us in past, or else was a Tengu member)."
Falcon dałeś popis. O.O
Golden'Fanatyk
13-11-2007, 20:04
"Mądry Polak po szkodzie" - stara prawda
jeśli nie umiecie czasem ustąpić, tylko unosić się cały czas honorem to powodzenia na battle ground.
Gdzie są Ci co byli w Twojej gildii? może łudzili się tylko na moją protekcję, a jak przyszło co do czego to "co złego to nie ja?"
Ja wam tylko coś zasugerowałem ;)
@Skramer
niedawno mi lizales dupsko a teraz znowu "nadajesz" na mnie. Ale nie ma to jak sie najarać na byle jakie glupoty nie? Podobno już w tibie nie grasz, nawet z Kavare w rl o niej nie gadasz.. lmao!
Master Bonczek
13-11-2007, 20:12
@up
To fajne zdanie masz o swoich rl'ach, że jak przyszło co do czego to obsrani wychodzą z gildi. A co do twojego tematu na forum tibia.com, w którym mówiłeś, że Voorsting pa robią? może ich ukarasz cwaniaczku? Tengu nie chciało pomóc i fighter falcon sie wystrachał. Żal :) pisałeś, że rlów nie zostawisz bo to tylko wirtualna gra i bedziesz im pomagał, a z tego co wiem to kermit to już twój rl i co? i pisanie, że na tibia.pl napisałeś, że voorsint ma wojne z tobą tylko dlatego żeby ożywić forum jest serio żałosne......
Czekam na odpowiedź wielkiego wojownika maxa :-) mam ci znaleść twoje posty na temat, że możesz padać i stracić chara bo ci nie zależy? i co teraz?
"Mądry Polak po szkodzie" - stara prawda
jeśli nie umiecie czasem ustąpić, tylko unosić się cały czas honorem to powodzenia na battle ground.
Gdzie są Ci co byli w Twojej gildii? może łudzili się tylko na moją protekcję, a jak przyszło co do czego to "co złego to nie ja?"
Ja wam tylko coś zasugerowałem ;)
@Skramer
niedawno mi lizales dupsko a teraz znowu "nadajesz" na mnie. Ale nie ma to jak sie najarać na byle jakie glupoty nie? Podobno już w tibie nie grasz, nawet z Kavare w rl o niej nie gadasz.. lmao!
Ha Ha Ha Wesołych świąt! Ale w tym roku ode mnie dostaniesz tylko rózgą w pysk! Powiedz mi kiedy lizałem ci dupsko!? Jak sprzedawalem ci itemy do assassina? ahahah! Widze ze zarty sie ciebie trzymaja! Ale no tak! Gra wazniejsza od rl! Mowiac o rl.. nie gram w tibie.. a to cos zlego jesli od czasu do czasu pogadam o niej? Nie! A konkretniej.. jesli mowisz o moim rl.. to ja pogadam o twoim. Podobno rzuciles laske na poczatku szkoly bo nie miales czasu na tibie! GZ!
A teraz ogolnie..
Przez tak dlugi czas Rl falcona itp cieszyli sie ze sa ustawieni.. nikt ich nie ruszy itp.. Teraz falcon was zostawil.. Co z wami bedzie? Mysle ze na tyle "nabroiliscie" ze sami musicie posprzatac.. czemu odchodzicie od guild? Na nas wrzuty lecialy ze nie walczylismy.. od was.. to wezcie sie kurwa schowajcie! LOL!
krzysheak
13-11-2007, 21:19
Ha Ha Ha Wesołych świąt! Ale w tym roku ode mnie dostaniesz tylko rózgą w pysk! Powiedz mi kiedy lizałem ci dupsko!? Jak sprzedawalem ci itemy do assassina? ahahah! Widze ze zarty sie ciebie trzymaja! Ale no tak! Gra wazniejsza od rl! Mowiac o rl.. nie gram w tibie.. a to cos zlego jesli od czasu do czasu pogadam o niej? Nie! A konkretniej.. jesli mowisz o moim rl.. to ja pogadam o twoim. Podobno rzuciles laske na poczatku szkoly bo nie miales czasu na tibie! GZ!
A teraz ogolnie..
Przez tak dlugi czas Rl falcona itp cieszyli sie ze sa ustawieni.. nikt ich nie ruszy itp.. Teraz falcon was zostawil.. Co z wami bedzie? Mysle ze na tyle "nabroiliscie" ze sami musicie posprzatac.. czemu odchodzicie od guild? Na nas wrzuty lecialy ze nie walczylismy.. od was.. to wezcie sie kurwa schowajcie! LOL!
LOL ale ty jestes debilem, nawet jesli nie mialbym rl life i bylbym neokidsem to co ci do tego? kazdy gra tyle ile chce,
nawet jesli Falcon rzucil dziewczyne na rzecz tibii to co? Stanal ci z tego powodu?
Btw "Na nas" to znaczy na kogo? Z tego co to wiem duzo osob z bylego WBK uwaza cie za zwykla ciote i nie utozsamia sie z tym co gadasz na tym forum :)
Golden'Fanatyk
13-11-2007, 21:21
ile można być matką teresą? ; o
@skramer, wzajemnie, wesolych brachu! :)
@bonQ
masz 100% rację, wróc na Xerene i dokop mi prosze :confused:
Buhahahhahah Falcon - Pizdeczka i to taka opór po maxie...
hah co Masta tengu nie chciało pomóc coo ? buahahha
w rl życiu tez masz tak pojechane dzieciaku ? :>
** i ogolnie falconiku nie lubie wrzucać, ale jak widzę twoje posty w których pokazujesz jaki jesteś wielki (nie mówiąc o tym ze tylko dzięki temu że ssiesz pęto tengusom) to jak przychodzi co do czego boisz doopy jakby ktoś miał Cię w rl przyjść i dojechać buahah
I zastanów się czy warto poświęcać rl life dla tibii zwłaszcza że w niej nic nie osiągnąłeś prócz lvl-a, bo i tak każdy z normalnych, i tych którzy mają honor (Polaków) mają o Tobie opinię Cvela i Cioty :)
hmm czyż nie warto by zostawić tibii i ogarnąć się w rl ? no chyba że i w rl L jesteś taki sam :) to wtedy ciężko Ci bedzie hah
I uwierz nie pisałbym tego gdybyś miał choć trochę Honoru :)
LOL ale ty jestes debilem, nawet jesli nie mialbym rl life i bylbym neokidsem to co ci do tego? kazdy gra tyle ile chce,
nawet jesli Falcon rzucil dziewczyne na rzecz tibii to co? Stanal ci z tego powodu?
Btw "Na nas" to znaczy na kogo? Z tego co to wiem duzo osob z bylego WBK uwaza cie za zwykla ciote i nie utozsamia sie z tym co gadasz na tym forum :)
Jesli ktos rzuca laske dla gry.. to niech sie pierw zastanowi czy gra jest wazniejsza od tego.. czym jest rl life.. Wlasciwie zgadzam sie tylko z jednym zdaniem Eldi'ego.. "I zastanów się czy warto poświęcać rl life dla tibii zwłaszcza że w niej nic nie osiągnąłeś prócz lvl-a" Oczywscie ma to swoje zle strony.. bo ja nie wbilem tylko lvla ale poznalem kilka fajnych osob.. Falcon dobrze wie ze nie wrzucalbym na niego gdyby on na mnie nie wrzucil..
Mogash:
Z tego co czytam uwazam ze gowno wiesz. Gdyby bylo tak jak mowisz.. to nie odzywali by sie do mnie. To jest tylko gra i nie zapominaj o tym
Owszem zapomniałem dodać procz jeszcze poznania fajnych ludzi, sam mialem taką okazje i to jeden z wiekszych plusów tej gry
Nie pisałbym takiego postu gdyby MASTAH F miał choć troche honoru, być może poniosło mnie troche :P
Co do WBK to dla nich zawsze miałem wielki szacunek i nadal mam ;]
krzysheak
13-11-2007, 22:02
Jesli ktos rzuca laske dla gry.. to niech sie pierw zastanowi czy gra jest wazniejsza od tego.. czym jest rl life.. Wlasciwie zgadzam sie tylko z jednym zdaniem Eldi'ego.. "I zastanów się czy warto poświęcać rl life dla tibii zwłaszcza że w niej nic nie osiągnąłeś prócz lvl-a" Oczywscie ma to swoje zle strony.. bo ja nie wbilem tylko lvla ale poznalem kilka fajnych osob.. Falcon dobrze wie ze nie wrzucalbym na niego gdyby on na mnie nie wrzucil..
Mogash:
Z tego co czytam uwazam ze gowno wiesz. Gdyby bylo tak jak mowisz.. to nie odzywali by sie do mnie. To jest tylko gra i nie zapominaj o tym
Zaloze sie ze ty masz zajebiste rl life, pewnie masz super laske, zarabiasz tone hajsu i wszystko sie zmienilo od kiedy przestales poswiecac tyle czasu pixelom xD
Nie nie mam.. ale ciesze sie z zycia a nie z pixeli! I mowiac o rl life.. mnie sie swoje podoba [;
krzysheak
14-11-2007, 00:01
Nie nie mam.. ale ciesze sie z zycia a nie z pixeli! I mowiac o rl life.. mnie sie swoje podoba [;
Widze ze szpanik rl lifem uprawiasz... Very nice :)
Czy taki szpan.. no nie wiem.. mam swoje zycie i mi sie ono podoba..zawsze moglo byc lepiej.. ale chyba nie o tym jest to forum :]
Zgadzam sie ze Skramerem kiedys dojdziecie do wniosku ze Tibia to nie wszystko. Warto wyjebac tibie ze swojego zycia i zajac sie sprawami bardziej przyjemnymi np znajomi, laska, sport (albo jakies inne hobby) i szkola (co do szkoly to za przyjemna ona nie jest no ale wiedza to podstawa):)
Nie mówie ze tibia jest zla itd przez tibie poznalem bardzo ciekawych i dobrych ludzi do których mam ogromny szacunek i zaufanie :)
Golden'Fanatyk
14-11-2007, 01:03
Nie mam RL, Tibia to dla mnie cale moje zycie. Rzucilem dziewczyne, ostatnio przylozylem starej bo chciala mi wylaczyc kompa.. teraz za kare zbiera mi w mario grzyby, a gdy tylko zwolni się POI wbije mi 170 LEFEL!
Jedyną rzeczą, która trzyma mnie jeszcze przy tej grze to $.
wrogonastawiony
14-11-2007, 07:37
Wyluzujcie z tym szpanowaniem RL'em. Kazdy gra tyle ile chce i to jego sprawa, kiedy wy nałogowaliscie i wam mowili ze to strata czasu to sluchaliscie go ? Dajcie im samym dojsc do tego ze tibia nie ma sensu.. jezeli jest teraz napalony na granie to i tak tej gry nie rzuci. Wiekszosc ludzi odrazu sra sie do rzucania tibii, nie mozecie poprostu lepiej z niej korzystac ? Mozna poprostu mniej grac i to jest napewno lepsze niz rzucanie, bo potem i tak 90% graczy wraca... Skramer a ciebie predzej czy pozniej znowu zobaczymy w grze x) Jak to mówia 'once your in it and you will be never free' ;)
Prawdopodobnie zobaczymy, ale z tego co wiem nie bedzie on zaniedbywał rl life ... To jest najważniejsze ...
@ Falcon