Pokaż pełną wersje : Ogolne wydarzenia..
Skoro wojna sie skonczyla mysle, ze nie ma sensu dalej prowadzic starego tematu, szczegolnie, ze na paru ostatnich stronach nie ma nic innego procz obelg nie wprowadzajacych nic do topicu. Mam nadzieje, ze beda ludzie ktorzy napisza od czasu do czasu jakas ciekawostke z naszego serwera.
Viltherius
02-08-2007, 17:38
Skoro wojna sie skonczyla mysle, ze nie ma sensu dalej prowadzic starego tematu, szczegolnie, ze od paru stron sa napisane same obelgi nie majace zwiazku z wojna. Mam nadzieje, ze beda ludzie ktorzy napisza od czasu do czasu jakas ciekawostke z naszego serwera.
Moze zeby zaczac... odczuwacie wieksze PA Tengu? Ja na przyklad zostalem wyrzucony z hydr przez Trixerene, bo ktos zlurowal 4 hydry na duzym spawnie i oczywiscie wedlug niej bylismy to my. Dobrze ze skonczylo sie to tylko na wyrzuceniu, a nie straceniu eq albo leveli.
Mój wczorajszy dzień.
*swe wyjebalo mnie z cyclo z samego rana.
*Poszedłem na d lair posiedziałem 15 min przybiega jakiś tengus leave,nie próbowalem mu nawet tłumaczyc że 1 byłemn,bo bym tylko trafil do miasta tym szybszym sposobem.
*Po paru godzinach zalogowałem się znowu wszedłem na d lair venore i .. ledwo wyszedłem ofc tengu..
Gram tu już tylko dla przyjemności bo ten server jest stracony dla wszystkich osób które nie mają znajomości u żółto niebieskich:(. Jedyna szansa żeby normalnie pograc to wyjście nowego servera pvp. Bo iśc na inny server pvp to strata czasu gdzie jest w chuj 150+ lvl nie ma szans na wybicie, oczywiście jak sie ma znajomości wygląda to trochę inaczej.Xerena zgniła i lepiej nie zaczynac w tym bagnie grac.
Aldruhn of Aldora
03-08-2007, 20:20
Jeeny ale wy ich demonizujecie. To tacy sami ludzie jak wy.
Jeeny ale wy ich demonizujecie. To tacy sami ludzie jak wy.
Zgadzam się. Tylko problem tkwi w tym, że nie przepadają za Polakami. I wcale im się czasem nie dziwię.
Golden'Fanatyk
03-08-2007, 23:44
@st1L
prawda jest taka, ze Tengu ma pierwszeństwo na respawnie niezależnie od tego czy byłeś na nim pierwszy czy nie ; )
"Moze zeby zaczac... odczuwacie wieksze PA Tengu?"
- tu sie z Tobą zgodzę, jest po wojnie i duzo osób zaczyna znowu expić ;)
"Dobrze ze skonczylo sie to tylko na wyrzuceniu, a nie straceniu eq albo leveli."
- eh, po co takie nastawienie do gry? Tri to bardzo fajna osoba :)
@Viltherius
myslisz ze od tak sobie mozesz dostac vdl (venore dragon lair)? po drugie po co Tobie na takim lvlu taki spawn? Przez ostatnie dni nawet osoby z Tengu mialy problem z dostaniem VDL poniewaz okupowaly go na zmiane 2 osoby - Malice Morales i Arcemon (dzisiaj 3,5mln expa na erig.net ;o)
ktos kiedys powiedzial "Trzeba być głupkiem aby mając władzę nie wykorzystywać jej" - bardzo dobry i trafny cytat, bo jak narazie to MY rządzimy na servie i to MY ustalamy na nim zasady a jeśli się komuś nie podoba to niech nie gra, proste.
PS. jeszcze niedawno trzymałeś z Synergy a teraz nagle zrobił się z Ciebie taki świętoszek? :D
@Dadinz
"Zgadzam się. Tylko problem tkwi w tym, że nie przepadają za Polakami. I wcale im się czasem nie dziwię."
- uważam, że nie powinno się oceniać ludzi po ich narodowości, ale jest w tym trochę prawdy. Większość polaków w tibii to niestety nooby, a jeśli trafi się lepszy gracz to albo nie umie angielskiego, albo myśli że sam może zdobyć serwer chcąc pokazać "co on to nie jest" , a potem jest płacz, narzekanie i napinka na forum jakie to swe są niedobre i w ogóle.. :baby:
Ciekawostki
- za niecały miesiąc POI
- niedługo prawdopodobnie zostanie wprowadzony w życie nowy price list (już jest, ale ma zostać dopilnowane aby ludzie się do niego dostosowali)
..aby temat się rozwinął..
opiszcie swoją dotychczasową grę na xerenie, jakie macie tu osiągnięcia, ile postaci, może jakieś przygody... ;)
Pozdrawiam,
Adi
@Falcon Morales
Na tym servie zaczełem grać 2 dni temu i mam pytanie.Czy można spokojnie expić nie będąc w gildi Tengu i czy gdy bym byl pierwszy na danym respie to czy mam sie bać że zaraz może wpasc ktoś zowej gildi powiedzieć, że to jego resp i mnie zabić.A co do Synegry,octal,Tengu jestem neutralny.Prosze o odpowiedż.Jeśli byś mogl to weś w ogóle wyjasnij co wkurza twoją gildię i jak z nią dobrze żyć.Jeśli tu nie chcesz sie rozpisywać, możemy pogadać w tibi.Prosze o szybką odpowiedź.
Pozdro:baby:
Golden'Fanatyk
04-08-2007, 00:11
@up
jesli dopiero zacząłeś grać nikt Cie nie wywali ze spawnu gdyz jak wiadomo Tengu nie posiada za niskich leveli i nie expi na slabych miejscowach ;)
w przyszlosci istnieje taka mozliwosc ze zostaniesz wyrzucony z expowiska (stosowane chyba na większosci serwerów pvp przez gildie rządzącą), ale nic zlego oprocz wywalenia nic Ci się nie stanie. Większosci został jeszcze miesiąc wakacji, chcą poexpic itp.. po wakacjach duzo się zmieni, będzie więcej wolnych respów, mniej PA.. a ja jestem tego zdania ze wakacje nie sa od wiecznego siedzenia przed kompem :)
zapraszam na Xerene!
Ok.Wielkie dzięki.Hmmm...to lece skillować XD!
Pozdro i dozobaczenia w grze albo na forum:baby:
Edit.
Jak nie masz co robić i masz czas to możesz mi opisac sytuację na Xerenie ;p Będe wdzięczny.
Pozdro
Come to Lucera ;)
Tam br nie są tacy powaleni (a swe prawie nie ma)
No wywalenie z expowiska zdarzyc może się zawsze.W końcu nie tylko Tengu expi.Przecież jak niski lvl zajmuje resp na którym może pociągnąć ktoś z dużo wiekszym to zdarzy się że przyjdzie i pogoni. I nie tylko. Hi lvle mają czasem kumpli z niskim lvlem którzy gdzieś expic musza.Ja kilka razy usłyszałem "leave".Niedawno zresztą Falcon wyprosił mnie z tomba,chociaż muszę przyznać że kulturalnie.Czyli samo życie, jak nie kozaczysz za bardzo to niebezpieczne są tylko pk teamy - najczęściej Polacy pekujący Polaków.
W Ab na przykład ostatnio zaczyna się robić prawie jak w Carlin.Chłopaki się nudzą i walą kto popadnie, a jak nie ma kogo ubić to noobcharami leją się między soba :)
Piotrek Marycha
04-08-2007, 01:50
No wywalenie z expowiska zdarzyc może się zawsze.W końcu nie tylko Tengu expi.Przecież jak niski lvl zajmuje resp na którym może pociągnąć ktoś z dużo wiekszym to zdarzy się że przyjdzie i pogoni. I nie tylko. Hi lvle mają czasem kumpli z niskim lvlem którzy gdzieś expic musza.Ja kilka razy usłyszałem "leave".Niedawno zresztą Falcon wyprosił mnie z tomba,chociaż muszę przyznać że kulturalnie.Czyli samo życie, jak nie kozaczysz za bardzo to niebezpieczne są tylko pk teamy - najczęściej Polacy pekujący Polaków.
W Ab na przykład ostatnio zaczyna się robić prawie jak w Carlin.Chłopaki się nudzą i walą kto popadnie, a jak nie ma kogo ubić to noobcharami leją się między soba :)
Tia jasne, nic nadzwyczajnego ze ktos przychodzi - Leave or dead - (bo chyba o to chodzi w "wywaleniu" kogos)
@Falcon - i wg ciebie naduzywanie władzy to nic nadzwyczajnego? Wiesz... jakis czas temu w chinach rozstrzelali ministra za naduzywanie władzy...
(łapówki, udzielanie wpływow itp)
A wracajac do tematu - zobacz jaki fajny podpis ma Hampish bodajze, szkoda ze tylko pod publiczke... jak ktos rzadzi to sie od niego oczekuje troche szacunku i rozsadku a nie ze dorwie sie do koryta i bedzie doić cały serv huntami i paymentami, a z tego co ty mowisz to "władza" to tylko to ze mozna komus wjebac hunta bo ci miejscowke zajal...
A ja tam wróciłem na Xerene po rocznej przerwie i jakoś na razie nie narzekam. Co prawda nie siedze cały dzień więc może dużo mnie omija. Nie rozumiem niektórych ludzi, skoro wiadomo, że ktoś z większym poziomem was wyrzuca ze spawna to czemu nadal tam próbujecie expić np. następnego dnia ? Świat został ostatnio tak rozbudowany, że chyba na prawdę nie macie pojęcia ile teraz miejsca jest do zdobywania doświadczenia.
Poszedłem dzisiaj na lodowe wyspy zobaczyć co się święci. Zrobiłem kilka questów bo nie wszędzie można się od razu dostać. Minęły ze 3-4 godziny i co się okazało? Przez cały ten czas spotkałem może ze 3 osóby i do tego tylko w mieście. Zamiast siedzieć na znanych czy jak kto woli "popularnych" miejscówkach, niech poszuka czegoś innego gdzie nie ma ludzi. Nie mówcie mi że to niemożliwe bo nie uwierze..
Co do wojny, to nie mam pojęcia o co chodzi, kto z kim walczy i o co. Jak nie rzucasz sie w oczy, nie przeszkadzasz nikomu, idziesz czasem na ustępstwa, żyjesz w harmonii z przyrodą (;)) i grasz bo sprawia Ci to przyjemność to nie widze żadnego problemu. Konflikty zaczynają się wtedy kiedy ktoś zaczyna unosić się honorem dla byle głupstwa. Zamiast używać konkretnych argumentów, polskiego słownictwa i do tego dołączyć elementy negocjacji..niektórzy zachowują się jak małe dzieci którym zabrano lizaka..
Jeszcze inni traktują tą gre jako drugą stronę swojego życia..dla tych którzy zapomnieli przypominam, że to nadal tylko wirtualna rzeczywistość ;) ma sprawiać przyjemność a nie podnosić ciśnienie :p
No to chyba na tyle jeżeli chodzi o mnie :) Jak coś sie w najliższym czasie wydarzy co by sie dalo skomentować to będziemy dalej prowadzić dyskusję B)
Pozdrawiam ;)
Golden'Fanatyk
04-08-2007, 02:50
@Piotrek Marycha
buahahah porównywać wirtualną grę do ministra Chin, ale mnie rozbawiles! 8o
@Dandrag
bardzo mądre słowa, podobał mi się Twój post ;)
PS. jaki masz nick na Xerenie?
Viltherius
04-08-2007, 11:28
myslisz ze od tak sobie mozesz dostac vdl (venore dragon lair)? po drugie po co Tobie na takim lvlu taki spawn? Przez ostatnie dni nawet osoby z Tengu mialy problem z dostaniem VDL poniewaz okupowaly go na zmiane 2 osoby - Malice Morales i Arcemon (dzisiaj 3,5mln expa na erig.net ;o)
Ja pretęsji nie ma o to że nie mogę poexpic na d lair tylko że za samo wejście wejście można zgniac :( Chociaż nie zawsze tak jest. Wczoraj miałem cyclopolis 2,3,4 poziom wpada Actient Santana (nie wiem czy dobrze nick napisałem z pamięci pisze;p) zapytał się ile będe tu jeszcze expił i sam poszedł na -1 gdzie exp jest ... Widac nie wszyscy tak PA'ują (pałują:D).
PS. jeszcze niedawno trzymałeś z Synergy a teraz nagle zrobił się z Ciebie taki świętoszek?
Hmm Czasy się zmieniają ludzie się zmieniają. Ja w sumie po wojnie czułem sie lekko wychu*** Bo Polacy mogli tą wojnę wygrac gdyby walczyli wszyscy. Wydaję mi się że rozpętali sobie tą wojne na pożegnanie z Xereną robiąc złudne nadzieję reszcie która załapała sobie tylko paymenty a chciała pomóc. Wiekszaśc zdecydowała o odejściu z serva przed wojna i prawie nie brała w niej udziału bedac w syn~ lub gildiach sojuszniczych
Teraz każdy chce życ :).
A ja tam wróciłem na Xerene po rocznej przerwie i jakoś na razie nie narzekam. Co prawda nie siedze cały dzień więc może dużo mnie omija. Nie rozumiem niektórych ludzi, skoro wiadomo, że ktoś z większym poziomem was wyrzuca ze spawna to czemu nadal tam próbujecie expić np. następnego dnia ? Świat został ostatnio tak rozbudowany, że chyba na prawdę nie macie pojęcia ile teraz miejsca jest do zdobywania doświadczenia.
Poszedłem dzisiaj na lodowe wyspy zobaczyć co się święci. Zrobiłem kilka questów bo nie wszędzie można się od razu dostać. Minęły ze 3-4 godziny i co się okazało? Przez cały ten czas spotkałem może ze 3 osóby i do tego tylko w mieście. Zamiast siedzieć na znanych czy jak kto woli "popularnych" miejscówkach, niech poszuka czegoś innego gdzie nie ma ludzi. Nie mówcie mi że to niemożliwe bo nie uwierze..
Co do wojny, to nie mam pojęcia o co chodzi, kto z kim walczy i o co. Jak nie rzucasz sie w oczy, nie przeszkadzasz nikomu, idziesz czasem na ustępstwa, żyjesz w harmonii z przyrodą (;)) i grasz bo sprawia Ci to przyjemność to nie widze żadnego problemu. Konflikty zaczynają się wtedy kiedy ktoś zaczyna unosić się honorem dla byle głupstwa. Zamiast używać konkretnych argumentów, polskiego słownictwa i do tego dołączyć elementy negocjacji..niektórzy zachowują się jak małe dzieci którym zabrano lizaka..
Jeszcze inni traktują tą gre jako drugą stronę swojego życia..dla tych którzy zapomnieli przypominam, że to nadal tylko wirtualna rzeczywistość ;) ma sprawiać przyjemność a nie podnosić ciśnienie :p
No to chyba na tyle jeżeli chodzi o mnie :) Jak coś sie w najliższym czasie wydarzy co by sie dalo skomentować to będziemy dalej prowadzić dyskusję B)
Pozdrawiam ;)
Nic dodać , nic ująć - święta prawda.
Ja znalazłem sobie takie miejsce że exp nie jest oszałamiający ale za to spokojnie,powolutku sobie pukam i nie muszę wciąż się z kimś użerać o to kto ma teraz expić.A jak chcę szybkiego expa (a mam akurat czas - co niestety rzadko się zdarza) to zawszę moge podłączyć się do jakiejś ekipy na hydry - sioher zawsze się przyda.
W końcu levelowanie nie jest celem samym w sobie bo gra byłaby nudna, ciągle tylko wbijać lvl.Lvl potrzebny (jak dla mnie ofc) po to żeby zrobić jakiegoś questa albo przejść się na jakieś nowe potworki.
A co do władzy -Tengu rządzi, nie ma wątpliwości.No to rzeczywiście mogliby pokazać ludzkie oblicze władzy i zaprowadzić trochę porządku na servie.Na przykład przejechać się po jakimś pk teamie.Kilka takich akcji i może byłoby mniej random pk.
@Piotrek~
No wielkie wydarzenie to to nie jest jak ktoś cię z respa pogoni - czasem się zdarza.Gram czasem na Refugii(non-pvp) i tam nie mógł mnie koles pogonić z tomba to mi zlurował takie monsterki i przyblokował że padłem.
W końcu to Tibia a nie raj :)
PS. jaki masz nick na Xerenie?
Santos Hanespel?
@Golden'Fanatyk
Santos Hanespel?
Tak to ja, nie ma drugiego takiego. Ciesze sie, że ktoś mnie zrozumiał i ma podobny pogląd. Niech każdy znajdzie coś dla siebie i wtedy wszystkim będzie się o wiele lepiej żyło ;)
@Golden'Fanatyk
Tak to ja, nie ma drugiego takiego. Ciesze sie, że ktoś mnie zrozumiał i ma podobny pogląd. Niech każdy znajdzie coś dla siebie i wtedy wszystkim będzie się o wiele lepiej żyło ;)
hrhrhrhrrhrhrhr
Piotrek Marycha
04-08-2007, 13:45
@Piotrek~
No wielkie wydarzenie to to nie jest jak ktoś cię z respa pogoni - czasem się zdarza.Gram czasem na Refugii(non-pvp) i tam nie mógł mnie koles pogonić z tomba to mi zlurował takie monsterki i przyblokował że padłem.
W końcu to Tibia a nie raj :)
Gra czy nie gra, ale to jest świństwo, nie wiem, moze ja jakis dziwny jestem ale nie wyobrazam sobie wejsc do kopalni i zaczac lac powiedzmy takiego 25 lvlka tylko dlatego ze byl tu pierwszy a ja nie mam gdzie expic...
@Dandrag: czemu mam wrażenie ze zawartość merytoryczna twojego postu jest prawie zerowa? bo wlasciwie jedyne co przekazales nim to to, żeby isc sobie szukac innych expowisk jak jedno jest zajete, i to że jak sie nie wychylasz i grasz cicho to ci nic nie grozi... (gówno prawda) ,a to chyba nie wymaga 15 zdań o.0'
Miltiades
04-08-2007, 14:05
i'm free :D
Blood Angel
04-08-2007, 15:33
No i Xerena sie stabilizuje =] ehhh... nawet ciekawie to wszysto wyglada =] Może wróce do gry zrobie znowu postac =] "sie zobaczy sie" ^^ Ma tylko nadzieje, że PA choc troche bedzie mniejsze =] i z Mizumem bedzie mozna normalnie pogadac =] a nie tak jak ostatnio najpierw strzela potem pyta =] i mówi Sorry a potem "You are free" a Tak pozatym moze znowu bede w top 75 ^^ xD<joke> xD^^
P.S Gz dla naszych trzymaliscie naprawde długo GZ GZ GZ Team na nowy serv?
Nie no Piotrek nie przesadzaj.Wiadomo że niektórzy gracze są bardziej agresywni, ale nie zdarzyło mi się jeszcze żeby ktoś jak mnie z respa chciał pogonic to najpierw lał a dopiero potem leave mówił.Raczej kolejność jest odwrotna.Jak przychodzi ktoś kto ma lvl 2 razy większy od twojego i mówi spadaj to chyba bez sensu kłócić się z nim że byłes pierwszy - on i tak to wie.A jak zaczyna tłuc to nie po to żeby cię przegonic tylko ubic bo akurat w PK chce się pobawić.Wiem że wyganianie nie jest miłe( ja jak zachodzę na respa i widzę że hunci jakiś 20lvl to pytam czy długo będzie i ewentualnie idę dalej), ale możesz się stawiać i paść z honorem (a jak trafisz na nerwusa to i hunta załapać) albo olać sprawę i iść na inne expowisko.To już zależy jaki kto ma styl gry - zwycięży rozsądek czy emocje.
Mefisto of Deth
04-08-2007, 20:47
A ja już na xerene nie wróce miałem 2 chary i te 2 chary są hunted przez tengu więc dziękuje bardzo never Xerena again zapraszam na Obsidie ^^
Ormuzzek
05-08-2007, 02:22
A kurwa i macie cioty pierdolone (otto i skramer) wypłaciliście się ,a tak spamowaliscie na forum ,że jacy wy jesteście ,żę nigdy nie zaplacicie itp. A tak naprawdę jesteśie jebanymi klamcami,ciotami,POLACZKAMI,
PS. NIE ODPISYWAC MI!
PS 2. Garinu [60]: exiva skramer <--- Jesteś hunted by me!!! 50k|Venore
wrogonastawiony
05-08-2007, 12:27
Powiem szczerze, ze juz dawno nie widzialem wojny w ktorej ktos tak odpuszcza. Takie wojny były, ale 3 lata temu. Teraz z reguly wojny sie nie kończą (patrz Furora, Aldora) od tak bo ludzie sie boja o postacie... ale to nie moj problem ;d
Ampowski
05-08-2007, 15:11
12:31 You advanced from Level 108 to Level 109.
Hi Fi ! :)
Waldo1910
05-08-2007, 15:18
A kurwa i macie cioty pierdolone (otto i skramer) wypłaciliście się ,a tak spamowaliscie na forum ,że jacy wy jesteście ,żę nigdy nie zaplacicie itp. A tak naprawdę jesteśie jebanymi klamcami,ciotami,POLACZKAMI,
PS. NIE ODPISYWAC MI!
ahahahahaha
edit: a co do wojny to moze i by trwała nadal gdyby nie sprzedawczyki. Chyba kazdy by wkoncu zrezygnowal jak wiedzą ilu nas jest i co i kiedy planujemy
PS. NIE ODPISYWAC MI!
ahahahahahahahahahah
Powiem szczerze, ze juz dawno nie widzialem wojny w ktorej ktos tak odpuszcza. Takie wojny były, ale 3 lata temu. Teraz z reguly wojny sie nie kończą (patrz Furora, Aldora) od tak bo ludzie sie boja o postacie... ale to nie moj problem ;d
Jesli ktos przegrywa ktoras bitwe z kolei to ludzie sie poddaja.. tak bylo i w tym przypadku
Golden'Fanatyk
05-08-2007, 16:15
ahahahahah nasz almighty flamer i napinacz Skramer zapłacił :D nie wierze! "LOYAL (not!) to the end..."
wrogonastawiony
05-08-2007, 16:34
Jesli ktos przegrywa ktoras bitwe z kolei to ludzie sie poddaja.. tak bylo i w tym przypadku
Nie takie rzeczy sie juz w tej grze widzialo ;) Jak wchodziliscie, mysleliscie ze ich rozpierdolicie raz dwa trzy ? Na poczatku slyszalem "mamy plan"...
@Waldo
Kto wam kazal przyjmować wszystkich pokolei do gildii ? Kacapus, Berserker Ostrzy (kiedyz lizal ostro mitzumowi), Zeptoo, Zokos~, Mastda, Mlody'Willk ? Z calym szacunkiem dla nich ALE KIM ONI SĄ ? Byl juz dosc dobry okres no ale wam sie zachcialo poszerzac ekipe ;< Pamietam tez akcje jak oskarzaliscie Seye Aurius'a o szpiegowanie, absurd... :)
Tak czy siak, GL :)
Pavvulonik
05-08-2007, 18:46
Nie takie rzeczy sie juz w tej grze widzialo ;) Jak wchodziliscie, mysleliscie ze ich rozpierdolicie raz dwa trzy ? Na poczatku slyszalem "mamy plan"...
@Waldo
Kto wam kazal przyjmować wszystkich pokolei do gildii ? Kacapus, Berserker Ostrzy (kiedyz lizal ostro mitzumowi), Zeptoo, Zokos~, Mastda, Mlody'Willk ? Z calym szacunkiem dla nich ALE KIM ONI SĄ ? Byl juz dosc dobry okres no ale wam sie zachcialo poszerzac ekipe ;< Pamietam tez akcje jak oskarzaliscie Seye Aurius'a o szpiegowanie, absurd... :)
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Zeptoo kto to wogule jest ? 8o.
wrogonastawiony
05-08-2007, 19:05
Widze ze nie zajarzyles przeslania... btw. Zeptoo - koleś ktory doprowadzil do sytuacji w ktorej ma przejebane u obu stron w wojnie, zjechał chara ze 106 na 96 Lvl... Nagle ni stad ni z owad dolacza do Synergy, niektorzy mowia ze new owner i na 100% nie jest spy.
Cos wiecej ?
ahahahahah nasz almighty flamer i napinacz Skramer zapłacił :D nie wierze! "LOYAL (not!) to the end..."
zalisz sie czy chwalisz ??
Hmmm, moze zaczniecie pisac jakies konkrety..? Bo patrze ze szykuje sie nowy temat w ktorym bedziecie mogli sie powyzywac...
Powiem to tak... Może Tengu was wywala z expa, może was zabija, ale to samo byłoby gdyby to Polacy przejęli serwer. I mówcie, że tak byście nie robili, że wam szkoda by było innych. Gówno prawda. Masz serwer i stabilną pozycję to możesz robić co chcesz i taka właśnie jest prawda. Mówią, że Trixtara to PA. Czy to dlatego wiele razy mi pomógł, gdy to właśnie 60lvlowe Polaczki, którzy myśleli, że coś mogą, wywalali mnie? Czy to dlatego pomagają mi zawsze gdy mi potrzeba? Co ma do tego fakt, że są Szwedami? Jako Szwedzi grają dobrze, znają angielski, mają serwer. Co robią Polacy?? Ciągle mówią, jacy to są dobrzy i wspaniali, tyle, że mogą to powiedzieć tylko po Polsku, gdyż angielskiego nie znają nawet na najniższym poziomie. Dlaczego się z Was śmieją? Może to dlatego, że "I am Poland"? A może dlatego, że np Mantir przez cały czas kompromitował was?
lawl
Pavvulonik
06-08-2007, 00:32
Powiem to tak... Może Tengu was wywala z expa, może was zabija, ale to samo byłoby gdyby to Polacy przejęli serwer. I mówcie, że tak byście nie robili, że wam szkoda by było innych. Gówno prawda. Masz serwer i stabilną pozycję to możesz robić co chcesz i taka właśnie jest prawda. Mówią, że Trixtara to PA. Czy to dlatego wiele razy mi pomógł, gdy to właśnie 60lvlowe Polaczki, którzy myśleli, że coś mogą, wywalali mnie? Czy to dlatego pomagają mi zawsze gdy mi potrzeba? Co ma do tego fakt, że są Szwedami? Jako Szwedzi grają dobrze, znają angielski, mają serwer. Co robią Polacy?? Ciągle mówią, jacy to są dobrzy i wspaniali, tyle, że mogą to powiedzieć tylko po Polsku, gdyż angielskiego nie znają nawet na najniższym poziomie. Dlaczego się z Was śmieją? Może to dlatego, że "I am Poland"? A może dlatego, że np Mantir przez cały czas kompromitował was?
lawl
Dobra juz cicho ile razy mozna to samo pisac.
Mowiac polacy mowisz tez o sobie :) I nie wszyscy nie potrafia angielskiego, nie wszyscy sa 'kretynami' jak to mozna wywnioskowac z twego postu.
Ampowski
06-08-2007, 10:03
23:48 You advanced from Level 109 to Level 110.
Hi Fi !
Co do języka angielskiego polaków, to sie zgodze nie każdy 100 lvl potrafi się dogadać, a szwed nawet 21 lvl przewyższa poziomem anglika przeciętnego polaka .. żal : <
Mowiac polacy mowisz tez o sobie :)
Nie do końca...
I nie wszyscy nie potrafia angielskiego,
Większość
nie wszyscy sa 'kretynami' jak to mozna wywnioskowac z twego postu.
3\4 :) Pozostaje ta 1\4 takich, którzy są w dalszym ciągu normalni ^^
Viltherius
06-08-2007, 14:49
Viltherius Dendettus
Aug 06 2007, 12:07:04 CEST Killed at Level 62 by Athwood and by Gnistarn
Na chu* placic :confused:
Ampowski
06-08-2007, 14:58
Na chu* red skullem robisz pz'ta ?
Viltherius
06-08-2007, 15:00
Na chu* red skullem robisz pz'ta ?
Bo mi sie chcialo?
Na chu* dupę liżesz szwedą?
Ampowski
06-08-2007, 15:03
Czyżbyś zazdrościł ? Ja teraz wbijam 111 lvl a ty odrabiasz 62 ?
A jeżeli chodzi Ci dlaczego jestem z szwedami to zaznaczam po raz kolejny iż Falcon Morales to moj real friend i trzymamy sie razem od zawsze..X(
ps. A jak chcesz też polizać zapraszam do mnie bo mam szorstki papier ;)
Master Bonczek
06-08-2007, 15:55
To od kiedy na Xerenie nie można pz wbić? Jakieś nowe rozporządzenia weszły :)
Zapłacił to chyba może grać normalnie, a częścią gry na światach PvP jest atakowanie innych i dopóki nie atakował nikogo z tengu to co się czepiacie?
@Shus - mi nie przeszkadza, że trzymacie ze Szwedami - przeszkadza mi to, że bawicie się w jakieś szpiegowania, a nie umiecie walczyć uczciwie i od razu pokazywać swojego stanowiska.. dzięki temu straciliście duuuużo w moich oczach :-)
CO TO ZA WOLNOŚĆ JAK NIE MOŻECIE WBIĆ PZ'TA NA KOLEDZE?!
wiedzialemz ze tak bedzie dlatego opuscilem xerene juz dawno temu. Tam gdzie teraz gram nie ma czegos takiego ze jak sie ma skulla to odrazu cie klepia :)
Pavvulonik
06-08-2007, 20:52
wiedzialemz ze tak bedzie dlatego opuscilem xerene juz dawno temu. Tam gdzie teraz gram nie ma czegos takiego ze jak sie ma skulla to odrazu cie klepia :)
Harmonia :P
Ampowski
06-08-2007, 22:09
Nie chodzi tutaj o wbicie pz'ta osobą które zapłaciły, ale ja jeżeli miałbym 62 lvl i miałbym red skulla nie robił bym pz locka (nawet jeżeli bym zapłacił bo nie można nikomu ufać 100%). Apropo szpiega to ja spy'owałem czy Elenros bo nie pamiętam ?
Harmonia :P
wlasnie ze nie. Gram na serwie pvp. Nie rozumiem ludzi jak oni moga grac na serwerach non pvp :P
Viltherius
07-08-2007, 08:07
(nawet jeżeli bym zapłacił bo nie można nikomu ufać 100%).
Szczególnie Tengu&Octal tu masz racje.
To Phanis Emberius podpier* dla swe ze pz mam ofc polaczek. Chciało sie wam free itemsów (ale tak nic wam nie zostawilem:)). Przypominacie bandę noobów z pod dp w Carlin czekającą aż jakis 6-7 lvl wbije WS by rzucić się na niego z vortexami. Tylko że jedyna różnica międzi wami a nimi to to, że wy macie większe lvl.
Bye Xerena Welcome Thoria;)
Nie wiem czy thoria to dobry serw ;p duzo tam randomow jak mialem 23 lvl to 2 razy mnie zabili 50+ lvl z fe :) jak ktos chce kupic moge sellnac chara za items na xerenie jest to knight 20+ skile chyba 57 czy 58 w axe jak cos to Pm
Pavvulonik
07-08-2007, 17:37
No no poi sie szykuje :]
Viltherius
07-08-2007, 18:07
No no poi sie szykuje :]
Nawet 2 ekipy sie szykują;)
sry post nieważny, zaczynam grac na Xerenie :].
Ampowski
08-08-2007, 11:09
Bored. Szukam ekipy na anni :D
armagedox
08-08-2007, 23:48
dawno tutaj nie zaglądałem bo grałem na nerenie :p
teraz postanowiłem wrucic na stara dobra xerene ;) ( to tutaj zaczełem swoją przygodę z tibia miałem tutaj ok 6 charów :P )
zaczełem grać kinem i jakoś nie widze za dużo pk itp.
chyba duzo sie tutaj zmienilo :)
Pozdro i powodzenia w grze teraz będe troche częściej zaglądał do tego teamtu ;P
@st1L
ktos kiedys powiedzial "Trzeba być głupkiem aby mając władzę nie wykorzystywać jej" - bardzo dobry i trafny cytat, bo jak narazie to MY rządzimy na servie i to MY ustalamy na nim zasady a jeśli się komuś nie podoba to niech nie gra, proste.
Ciekawe kiedy wsród tych zasad zabraknie Ciebie?
@Dadinz
"Zgadzam się. Tylko problem tkwi w tym, że nie przepadają za Polakami. I wcale im się czasem nie dziwię."
- uważam, że nie powinno się oceniać ludzi po ich narodowości, ale jest w tym trochę prawdy. Większość polaków w tibii to niestety nooby, a jeśli trafi się lepszy gracz to albo nie umie angielskiego, albo myśli że sam może zdobyć serwer chcąc pokazać "co on to nie jest" , a potem jest płacz, narzekanie i napinka na forum jakie to swe są niedobre i w ogóle.. :baby:
Jesli chcesz przez to powiedziec, ze ja i reszta Synergy to nooby, nie znaja angielskiego ( no moze jest kilku), narzekamy i płaczemy to chyba nie wiesz co mówisz. Ta wojna zaczeła się z prostej przyczyny... nuda wśród Tengu. Postanowili się zabawić i na wstępie uwalili 3 czy tam 4 Polaków z gildii Inferno. Tak naprawde to my się broniliśmy przed Tengusami, zawsze nami pomiatali i w końcu stawiliśmy opór. To że wbiliśmy tyle fragów uważam za ogromny sukces. Lvl to nie wszystko a wygraliście tylko dzięki szpiegom, bo czarne zagrywki to już chyba wasza specjalność. A z drugiej strony czy to duży sukces tłuc się z gildią teoretycznie silniejszą lecz wywalaną już z bodajże 3 serwerów? Idąc dalej... Wiele osób zarzucało nam, że to my odwalamy PA, PK, randomy itp. To niestety prawda, ale nie mieszałem się do tej paskudnej roboty, bo swojego się dorobiłem żeby godnie walczyć. Co prawda 70% majątku nadal leży u Ciebie, a skoro nie ma już wojny to 1,5mln gp Allken / Venore. To co zdobyłem, straciłem podczas tej wojny to moje i nikt mi tego nie zabierze, nowe doświadczenia są. A na pewno płacić nie zamierzam za wolność, którą chcieliście mi odebrać siłą. Zapłata była by formą przyznania się do winy i kolejnego zniewolenia nieprawdaż? A swój honor mam.
Ciekawostki
- za niecały miesiąc POI
I aż się prosi żeby wyjeb** na zbity pysk kilku kolejnych graczy po quescie, mam racje? :)
Ampowski
09-08-2007, 14:46
Allken tak z ciekawości chce tylko zapytać na ilu OB byłeś ^^ ?
Allken tak z ciekawości chce tylko zapytać na ilu OB byłeś ^^ ?
Na 2 albo 3. A co to ma do rzeczy?
A ja mam nadzieje że za jakieś poł roczku szwedom władza do głow zbytnio uderzy i sie miedzy soba zaczna klepać 8o
Co do spłacania, wiem ze jest to forma potwierdzania swojej porażki, ale przynajmniej ci co zapłacili expia. Załozmy ze kazdy z Synergy nie placi tylko hunted, a szwedzi ciagle expia. Wtedy juz nawet nie byloby najmniejszych szans na odzyskanie Xereny. Oczywiscie nie popieram placenia za wolność, ale w taki sposob przynajmniej kilku z Syn~ expi. Teraz piszcie co chcecie to jest tylko moje zdanie....
....::::NADZIEJA UMIERA OSTATNIA::::....
Pavvulonik
09-08-2007, 22:19
A ja mam nadzieje że za jakieś poł roczku szwedom władza do głow zbytnio uderzy i sie miedzy soba zaczna klepać 8o
Co do spłacania, wiem ze jest to forma potwierdzania swojej porażki, ale przynajmniej ci co zapłacili expia. Załozmy ze kazdy z Synergy nie placi tylko hunted, a szwedzi ciagle expia. Wtedy juz nawet nie byloby najmniejszych szans na odzyskanie Xereny. Oczywiscie nie popieram placenia za wolność, ale w taki sposob przynajmniej kilku z Syn~ expi. Teraz piszcie co chcecie to jest tylko moje zdanie....
....::::NADZIEJA UMIERA OSTATNIA::::....
Oby za duzo nieexpili bo znowu benda musieli placic :/ tak latwo to niejest .
Mefisto of Deth
11-08-2007, 17:41
Coś mi się zdaje że znowu niedługo jakaś wojna wybuchnie maybe po POI Quest bo wiadomo że tengusy połowe Teamu ubiją kiedy ludzie nagrody wezmą :P Tak sądze Good Luck ^^ Na Xerene już nigdy nie wróce znalazłem server gdzie mi się podoba i dużo moich znajomych gra z Xereny :)
Viltherius
11-08-2007, 19:22
Coś mi się zdaje że znowu niedługo jakaś wojna wybuchnie maybe po POI Quest bo wiadomo że tengusy połowe Teamu ubiją kiedy ludzie nagrody wezmą :P Tak sądze Good Luck ^^ Na Xerene już nigdy nie wróce znalazłem server gdzie mi się podoba i dużo moich znajomych gra z Xereny :)
A niby kto ma być tą stroną stawiającą opór?
jestem tutaj nowy, i mam pytanie w po ile chodzą tutaj: bohy, dsm, bs, crown set, vampka.
z góry thx
jestem tutaj nowy, i mam pytanie w po ile chodzą tutaj: bohy, dsm, bs, crown set, vampka.
z góry thx
wg. price list
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1656530
Skramer czemu wypisałeś się z PoI?
Skramer czemu wypisałeś się z PoI?
nie zbierze 250k do srody?
myle sie?
Xerena umarla ............................. :p
Cisza nikt nic nie pisze nawet nie ma co wchodzic na forum ;)
Xerena jeszcze odzyje.....
Ampowski
14-08-2007, 14:16
aww...spyes
@Waldo
Sorka ze tak pozno to komentuje,ale nie bylo mnie 10 dni i nie jestem na biezaco. Mastda siedzial raczej rownomiernie na ventrillo szpiegiem na pewno nie byl,Kacapus sharowal z typem ode mnie z rl'a to chyba tez raczej szpiegiem nie byl a na ventrillo byl bardzo czesto,Mlody'Willk podobnie jak Kacapus bardzo czesto byl na ventrillo,Zokos zaliczyl pare fragow byl jak mial byc(na czas),a co do Zeptoo na pewno szpiegiem nie byl i duzo by zrobil potrafilby sie poswiecic a to sie liczy:)(i nie pierdolcie glupot na niego jak go nie znacie)
Naprawde wolalbym walczyc z ekipa 80 lvli ktora naprawde potrafi sie zebrac a nie z tymi co na tej wojnie bo tu zalezalo chyba tylko 20 osobom~ na wygranie tej wojny.
@Daster
"AAAAAAAAAA NIGDY NIE ZAPŁACĘ NEVER !!!!!!!!!!!!! NEVER SWE BAAAAAAAAD KAEL THEM ALLLLL" :)
Waldo1910
17-08-2007, 02:08
Że tak powiem, ten który mówił nie zapłacił :D
Że tak powiem, ten który mówił nie zapłacił :D
haha, ok xd
@Waldo
Żaden z tych ludzi, ktorych wymieniles nie byl szpiegiem. Szpiega w Synergy raczej nie bylo. Tengu mialo dostep do venta Synergy, bo mieli ciagle to samo haslo i tacy ludzie jak Seya (nie byl szpiegiem, ale synergy myslalo inaczej) dali passy dla tengu, bo polacy ich nie chcieli.
Przyjmowanie ludzi nie bylo bledem, wrecz przeciwnie synergy potrzebowalo wiecej ludzi, bo mieli znacznie mniejsza sile od Tengu i Octal.
Bledem okazalo sie wywalanie nie zaufanych ludzi.
Skoro tak mowisz.. to pewnie to i ty miales do nas passy na vt.. w koncu cala xerena je znala.. bardzo latwo jest mowic ci o tym co my [a raczej czego nie] zrobilismy.. wiemy ze bys zrobil wszystko lepiej itp.. tylko ze nie rozumiem jednego.. po wyrzuceniu seya~ vt sie zmienilo to z jakiej okazji Mitzum wszedl na nasze vt jak tyferius kupowal blessy i dobrze wiedzial kiedy sie zalogowac? Mowisz nie bylo szpiega.. to skad oni wiedzieli ze robimy akcje mimo ze tylko "zaufani" byli na vt [ i byli aktywni ] .. Czlowieku przestan mowic ze nie bylo spy bo tylko sie osmieszasz..
Mlody'Willk - rl dastera
Mastda - Urza za niego poreczyl
Zokos~ - bardzo dawno byl w inferno, sam znam go od 50~ lvla
Zeptoo - Mispex dobrze sie z nim przyjazni
Kacapus - dzien w dzien powtarzal robmy akcje robmy akcje
Berserker Ostrzy - nawet nic o nim nie wiesz
wrogonastawiony
17-08-2007, 13:40
Wiem wiecej niz myślisz, kumplowałem sie z dwoma poprzednimi ownerami. Ten nastepny oczyścił konto Seya Aurius'a =)) W sumie to sam juz nie wiem jak to bylo, ale ten kto ostatnio grywal na Berserku wykorzystal zaufanie Seyi i oczyscil mu chara ;p
Pavvulonik
17-08-2007, 22:54
Wiem wiecej niz myślisz, kumplowałem sie z dwoma poprzednimi ownerami. Ten nastepny oczyścił konto Seya Aurius'a =)) W sumie to sam juz nie wiem jak to bylo, ale ten kto ostatnio grywal na Berserku wykorzystal zaufanie Seyi i oczyscil mu chara ;p
To jednak malo wiesz ;)
Zeptoo - Mispex dobrze sie z nim przyjazni
Zeptoo juz 2x ojebal niby najlepszych kolegow, najpierw byl to Melisan na Morganie, zeptoo grał charem "liux epidemia". Melisan uwazal go za najlepszego kumpla, zeptoo poprosil na chwile o sov do ssa i sova nie zwrocil. Potem przez wlasna glupote sov wrocil w rece melisan ale to juz inna historia.
Pozniej wasz kochany zeptoo ojebal Wiz'a~ z calego eq, dh itp, mimo ze to byli zajebisci kumple :) nie zdziwie sie jak kolo ojebie i was
Zeptoo juz 2x ojebal niby najlepszych kolegow, najpierw byl to Melisan na Morganie, zeptoo grał charem "liux epidemia". Melisan uwazal go za najlepszego kumpla, zeptoo poprosil na chwile o sov do ssa i sova nie zwrocil. Potem przez wlasna glupote sov wrocil w rece melisan ale to juz inna historia.
Pozniej wasz kochany zeptoo ojebal Wiz'a~ z calego eq, dh itp, mimo ze to byli zajebisci kumple :) nie zdziwie sie jak kolo ojebie i was
Mozliwe ze o innym ownerze mowisz;>
Mozliwe ze o innym ownerze mowisz;>
Chodzi mi o Victora.
Skoro tak mowisz.. to pewnie to i ty miales do nas passy na vt.. w koncu cala xerena je znala.. bardzo latwo jest mowic ci o tym co my [a raczej czego nie] zrobilismy.. wiemy ze bys zrobil wszystko lepiej itp.. tylko ze nie rozumiem jednego.. po wyrzuceniu seya~ vt sie zmienilo to z jakiej okazji Mitzum wszedl na nasze vt jak tyferius kupowal blessy i dobrze wiedzial kiedy sie zalogowac? Mowisz nie bylo szpiega.. to skad oni wiedzieli ze robimy akcje mimo ze tylko "zaufani" byli na vt [ i byli aktywni ] .. Czlowieku przestan mowic ze nie bylo spy bo tylko sie osmieszasz.
O tym, ze zmienialiscie venta nie wiedzialem, ale wyrzucaliscie kilka innych osob, ktore mogly was za to sprzedac. Zeptoo mogl byc szpiegiem z poczatku, jak dostal passy na vt, bo przedtem zabiliscie go 2 czy 3 razy za szpiegowanie.
Mozliwe ze on dal passy dla tengu.
Na venta czasami wchodzili koledzy szwedow z partille. Watpie ze to oni dali passy, ale jest to mozliwe. Tak samo z kolegami kacapusa i innych.
Byc moze Azunith mial nowego ownera(kogos z Octal) i to od niego mieli passy, bo pobyl kilka dni na vencie, pytal kazdego co i jak, na akcji zadnej nie byl, niby mial hacka i wiecej do nie widziano.
"to skad oni wiedzieli ze robimy akcje mimo ze tylko "zaufani" byli na vt"
Ktos mogl wejsc na chwile, zobaczyc ze jest was duzo i wszyscy na jednym kanale, albo poprostu zrobili trapa i czekali az zaczniecie akcje.
Moze byl szpieg moze nie, ale na pewno rekrutacja ludzi chcacych walczyc nie byla bledem.
nie ma co juz wypominac bledów innym stalo sie wojna zostala przegrana. Mówi sie trudno i zyje sie dalej
Chodzi mi o Victora.
Mi chodzi o Nichlasa,Victor juz nie ma dostepu do tego chara.
O tym, ze zmienialiscie venta nie wiedzialem, ale wyrzucaliscie kilka innych osob, ktore mogly was za to sprzedac. Zeptoo mogl byc szpiegiem z poczatku, jak dostal passy na vt, bo przedtem zabiliscie go 2 czy 3 razy za szpiegowanie.
Mozliwe ze on dal passy dla tengu.
Na venta czasami wchodzili koledzy szwedow z partille. Watpie ze to oni dali passy, ale jest to mozliwe. Tak samo z kolegami kacapusa i innych.
Byc moze Azunith mial nowego ownera(kogos z Octal) i to od niego mieli passy, bo pobyl kilka dni na vencie, pytal kazdego co i jak, na akcji zadnej nie byl, niby mial hacka i wiecej do nie widziano.
"to skad oni wiedzieli ze robimy akcje mimo ze tylko "zaufani" byli na vt"
Ktos mogl wejsc na chwile, zobaczyc ze jest was duzo i wszyscy na jednym kanale, albo poprostu zrobili trapa i czekali az zaczniecie akcje.
Moze byl szpieg moze nie, ale na pewno rekrutacja ludzi chcacych walczyc nie byla bledem.
Jestem pewny ze Zeptoo nas nie sprzedal poniewaz za nim padl nie mial venta,venta dostal dopiero pozniej.Co do tego wyrzucania chyba kazdy byl wyrzucony z venta,szukalismy szpiega inaczej sie nie dalo.Koledzy Szwedow z Partille nie grali w tibie(Rodin,nikogo innego sobie nie przypominam) do Azunitha mieli numer telefonu i zaufanie to tez nie on.
Ziomek nie gadaj jak nie wiesz.
Pavvulonik
20-08-2007, 12:20
Niccccccccccccccccc Ciekawego:]
Viltherius
20-08-2007, 13:45
Niccccccccccccccccc Ciekawego:]
I tak będzie baaaaaaardzo długo o ile nie na zawsze;)
Dlaczego gildia Synegry się rozpadła?
Czesc osob sie splacila, czesc Retired itd. itp
Nie retired tylko swój honor mają i nie bedą płacić za to, że są Polakami. Proste nie?
A poza tym ci co mieli sie sprzedac to sie sprzedali i sa dziwkami na Xerenie. 8o Coz ich wybor, nie? Niech graja sobie te pol roku czy rok wiecej zanim sami zostana wyjebani. Have fun, thats all.
Ampowski
22-08-2007, 11:06
If you want to play, you have to pay! Cytuje tutaj Skramera którego zapytałem kiedyś czemu sie spłacił :)
Mialem wybor grac tu i zaplacic 150k lub konczyc z gra wolalem grac;)
Pare tygodni temu(moze miesiac) mowiles ze nie pogramy miesiac a jakos sie udaje:) Nie gadaj o honorze bo dluzszy czas nie walczyles i nic o tym nie wiesz;]
Mialem wybor grac tu i zaplacic 150k lub konczyc z gra wolalem grac;)
Pare tygodni temu(moze miesiac) mowiles ze nie pogramy miesiac a jakos sie udaje:) Nie gadaj o honorze bo dluzszy czas nie walczyles i nic o tym nie wiesz;]
dlaczego konczyc przeciez mozna zaczac grac na innym serwie tak jak to sporo ludzi z xereny zrobilo (ja tez). wolalem przeniesc sie na inny serw niz meczyc sie z Tengu i Octal znów pewnie Mitzum i jego przydupasy zaczana latac po expowiskach i bedzie ich stare zdanie "pay boh or die". Ci co zaplacili to dla mnie nie maja honoru :)
A moze poprostu chec bawienia sie tibia? Majac 100~lvl ma sie wiele perspektyw. A zeby nowego chara zrobic i wbic 100lvl (biorac pod uwage ze ma sie rl zycie i nie siedzi przed tibia 10h+ na dobe) troche czasu zabiera.
Moze poprostu maja tu wielu kumpli i chca z nimi grac? To ich chary i ich wybor. Moze przyjdzie czas ze znowu bedzie wojna ... vs. Tengu i wtedy majac o wiele wieksze levele niz teraz beda mogli wiecej pomoc.
A moze poprostu chec bawienia sie tibia? Majac 100~lvl ma sie wiele perspektyw. A zeby nowego chara zrobic i wbic 100lvl (biorac pod uwage ze ma sie rl zycie i nie siedzi przed tibia 10h+ na dobe) troche czasu zabiera.
Moze poprostu maja tu wielu kumpli i chca z nimi grac? To ich chary i ich wybor. Moze przyjdzie czas ze znowu bedzie wojna ... vs. Tengu i wtedy majac o wiele wieksze levele niz teraz beda mogli wiecej pomoc.
to tylko jest moja opinia ze ci ludzie nie maja honoru. jezeli ktos tibie traktuje wylacznie jako dobra zabawe to robienie nowej postaci nie powinno byc az takie zle. Ja osobiscie tez sie przenioslem na serwer gdzie z poczatku nie znalem nikogo z czasem poznalem calkiem spoko ludzi. Chociaz nie ma jak to starzy przyjaciele.
dlaczego konczyc przeciez mozna zaczac grac na innym serwie tak jak to sporo ludzi z xereny zrobilo (ja tez). wolalem przeniesc sie na inny serw niz meczyc sie z Tengu i Octal znów pewnie Mitzum i jego przydupasy zaczana latac po expowiskach i bedzie ich stare zdanie "pay boh or die". Ci co zaplacili to dla mnie nie maja honoru :)
Nie mam az tyle czasu na tibie:)
co prawda teraz troche "przypalam" ale to dlatego ze za pare dni szkola i lipna pogoda u mnie;|
Dla mnie honoru nie maja ci co nas wystawili w tej wojnie.
Mam na mysli osoby ktore tak naprawde chuja walczyły wogole nie wchodzac na ventirlo itd. okey rozumiem zycie rl...Ale jak to sie stalo ze miesiac wczesniej grali po 6-8h? Tak to dziwne nie potrafiac sie zebrac na dana godzine i poswiecic(2-3h?) Mowcie sobie co chcecie ja tu gram i jestem zadowolony:)
Tak naprawde to Tengu nie jest wcale takie zla jak sie potrafisz dogadac;s
Pavvulonik
22-08-2007, 22:24
to tylko jest moja opinia ze ci ludzie nie maja honoru. jezeli ktos tibie traktuje wylacznie jako dobra zabawe to robienie nowej postaci nie powinno byc az takie zle. Ja osobiscie tez sie przenioslem na serwer gdzie z poczatku nie znalem nikogo z czasem poznalem calkiem spoko ludzi. Chociaz nie ma jak to starzy przyjaciele.
Jestem na 100 % pewny ze kiedys ktos zrobi na tobie pa na swiecie ktorym grasz chyba ze to no pvp.Dla mnie robienie nowej postaci to niejest przyjemnosc majac 100 lvl wolalbym zaplacic i grac niz uciekac gdzie indziej szczegolnie ze ta kase mozna odrobic bardzo szybko.I to niejest sprawa honoru bo to tylko gra i chodzi o zabawe a nie o to czy ktos jest honorowy czy nie a skad wiesz ze np mispex w rl jest zajebiscie honorowy a w tibi spalcil sie dlatego ze niechce mu sie robic nowego chara ?Ja np bym niezaplacil dla swe i nie dlatego ze mam honor tylko dlatego ze oni uwarzaja sie za silniejszych jako narod chyba ze bym bardzo chcial pograc to moze bym pomyslal o malym paymencie ;).To jest normalne ze duze lvle wykozystuja wladze ja tez bym zbieral paymenty od nobow i od tych co przegrali wojne to normalne ale swe na xerenie czasami przesadzaja kiedys na ob w ab snustor napisal hi-auschwitz-yes -carlin -yes to byla przesada i na dodatek takich przegiec bylo wiecej:(
Nie retired tylko swój honor mają i nie bedą płacić za to, że są Polakami. Proste nie?
Zajebisty fighter z ciebie.. prawie w ogole nie walczyles.. i nie zaplacilem dlatego ze jestem Polakiem tylko dlatego ze przegralem wojne
@Mispex
masz racje ci co byli spy to juz przesada ci ludzie dla mnie sa niczym ja bym nie mógl z kims normalnie rozmawiac a pózniej o wszystkim opowiadac wrogowi (chodzi mi o tobie jak i o rl)
Próbowalem dogadac sie z Tengu (nie jestem polaczkiem który odrazu sie kluci i wyzywa od noobów zawsze próbuje dojsc do porozumienia droga pokojowa) ale z Tengu jedynie Xazez okazal sie wporzadku. Z reszta ludzi z Tengu nie moglem sie dogadac
@Pavvulonik
nie gram na non pvp poniewaz uwazam tego typu serwery za noobowskie i wedug mnie nadaja sie dla graczy, którzy boja sie pa,pk
Fakt na serwie na którym obecnie gram mialem raz PA (mam tam aktualnie 100lvl) na xerenie doszedlem do 71 lvla po czym dostalem hacka i spadlem na 68 lvl i przez te 71 lvli co nabilem na xerenie Tengu zrobilo na mnie 3x PA
Tak wiec widac ze Pa na serwie na którym gram aktualnie jest o wiele mniejsze niz na xerenie i ludzie którzy sa w dominujacej gildi sa o wiele bardziej wporzadku niz na xerenie. Bynajmiej idzie sie z nimi dogadac:) (ofc nie z kazdym ale z wiekszoscia :))
@Mispex
masz racje ci co byli spy to juz przesada ci ludzie dla mnie sa niczym ja bym nie mógl z kims normalnie rozmawiac a pózniej o wszystkim opowiadac wrogowi (chodzi mi o tobie jak i o rl)
Próbowalem dogadac sie z Tengu (nie jestem polaczkiem który odrazu sie kluci i wyzywa od noobów zawsze próbuje dojsc do porozumienia droga pokojowa) ale z Tengu jedynie Xazez okazal sie wporzadku. Z reszta ludzi z Tengu nie moglem sie dogadac
@Pavvulonik
nie gram na non pvp poniewaz uwazam tego typu serwery za noobowskie i wedug mnie nadaja sie dla graczy, którzy boja sie pa,pk
Fakt na serwie na którym obecnie gram mialem raz PA (mam tam aktualnie 100lvl) na xerenie doszedlem do 71 lvla po czym dostalem hacka i spadlem na 68 lvl i przez te 71 lvli co nabilem na xerenie Tengu zrobilo na mnie 3x PA
Tak wiec widac ze Pa na serwie na którym gram aktualnie jest o wiele mniejsze niz na xerenie i ludzie którzy sa w dominujacej gildi sa o wiele bardziej wporzadku niz na xerenie. Bynajmiej idzie sie z nimi dogadac:) (ofc nie z kazdym ale z wiekszoscia :))
chyba sobie o jedno zero za dużo w lvlu wpisałeś :(
to tylko jest moja opinia[/BL][/BL] ze ci ludzie nie maja honoru. jezeli ktos tibie traktuje wylacznie jako dobra zabawe to robienie nowej postaci nie powinno byc az takie zle. Ja osobiscie tez sie przenioslem na serwer gdzie z poczatku nie znalem nikogo z czasem poznalem calkiem spoko ludzi. Chociaz nie ma jak to starzy przyjaciele.
Ja to powiedzialem ogolnie, nie do Ciebie i to tez byla tylko moja opinia :)
Zreszta wiem troche co sie dzialo z Toba na xerenie ( chyba ze inny owner to byl) bo byles przez jakis czas (1 dzien ? ) ze mna w Last Bastion. Moze to malo, ale zdazylem obadac co i jak.
@Waldo
Co ty w ogole sobie wyobrazasz? Przeciez to oczywiste, ze wiedzielismy ze nie bedzie latwo ale wez pod uwage ,iz byla to dla wielu z nas 1 powazna wojna. Co wiecej byla to 1 wojna w ktorej walczylismy tym teamem. Dodatkowo mielismy hujowego dowodce i szpiegow. Tak, szpiegow tylko ,ze nie tych ktorych ty tam wypisales, wiekszosc z podanych wyzej osob gra na razem na innym serwie. A teraz odnosnie mojej skromnej osoby i zerka. Dupe mitzumowi lizal bohun ktory podawal sie za paulinke, to on okradl seye 4 razy. 4 razy seya podal mu paski i zostal opieredolony. Dziwisz sie ,ze go wyjebalismy? On nam pingowal masakrycznie ventrilo, a gdy gadal to szumialo tak jakby kurwa tajfun szedl. A i invite do gildi oraz ventrilo dostalem kilka dni po rozpoczeciu wojny wiec wtedy kiedy dobrze im szlo to ja bylem razem z nimi. A jeszcze cos o Zeptoo. Musze przyznac, ze byl szpiegiem tyle ,ze on szpiegowal dla nas. Z powyzszego tekstu plynie jasne przeslanie- jak sie nie znasz to zamknij pysk.
Teraz odnosnie wyplacania. Kto chce ten niech sie wyplaca, jego sprawa, nie wszyscy musza isc na inny serw. Teraz przynajmniej wiemy, ze mamy pewna i zgrana ekipe jest nas troche i mozemy liczyc na siebie wzajemnie. Ja osobiscie zawsze jestem gotowy pasc za pewnych ludzi i bede im pomagal dopoki nie przestane grac w tibie (co moze niestety stac sie niebawem ;s)
Jako ostani, jednak nie najmniej wazny, chcialbym poruszyc temat jezyka angielskiego. Ktorys z was napisal ,ze szwedzi posluguja sie angielskim lepiej od polakow, ze w synergy nie ma osob potrafiacych mowic poprawnie w tym jezyku. Otoz po raz kolejny okazuje sie ,ze nie wiecie o czym mowicie. Wasi super szwedcy przyjaciele popelniaja mase bledow a mimo tego kreuja sie na ludzi ktorzy pozjadali wszystkie rozumy. Nawet w postach w ktorych zarzucaja polakom brak znajomosci angielskiego robia bledy. Przez pewien okres im je wytykalem na forum tibi com jednak po kilku dniach mi sie znudzilo. Skoro szwedzi tak dobrze mowia po angielsku to czemu nomsi tworzy przeczenia w stylu : "dident" "hasent" ?
wrogonastawiony
23-08-2007, 18:28
4 razy seya podal mu paski i zostal opieredolony.
Masz na myśli paski od spodni chłopcze ?
Pavvulonik
23-08-2007, 18:40
Ahhahahahhhahaha smieszne bardzo zal .Jak ineczej nieumiesz mu odpowiedziec to musisz glupka z siebie robic ?
Hahaha jaki kurwa elokwentny! :D
wrogonastawiony- mistrz cietej riposty! :D
żałosny jesteś
Bierkoff
23-08-2007, 19:54
Mam pytanie:P jak wygląda sytuacja na xerenie? uspokoilo sie/:. bo nie wiem czy jest sens wracac;p
Jako ostani, jednak nie najmniej wazny, chcialbym poruszyc temat jezyka angielskiego. Ktorys z was napisal ,ze szwedzi posluguja sie angielskim lepiej od polakow, ze w synergy nie ma osob potrafiacych mowic poprawnie w tym jezyku. Otoz po raz kolejny okazuje sie ,ze nie wiecie o czym mowicie. Wasi super szwedcy przyjaciele popelniaja mase bledow a mimo tego kreuja sie na ludzi ktorzy pozjadali wszystkie rozumy. Nawet w postach w ktorych zarzucaja polakom brak znajomosci angielskiego robia bledy. Przez pewien okres im je wytykalem na forum tibi com jednak po kilku dniach mi sie znudzilo. Skoro szwedzi tak dobrze mowia po angielsku to czemu nomsi tworzy przeczenia w stylu : "dident" "hasent" ?
Lol? W takim razie zobacz jak piszą Twoi koledzy, dla przykładu Mantir, Otto :D
Waldo1910
23-08-2007, 21:24
Nie wiem Vacek kto ty ale chętnie bym poczytał twoje "angielskie" teksty :p
Nie wiem Vacek kto ty ale chętnie bym poczytał twoje "angielskie" teksty :p
Haha :D:D:D:D
Certyfikat CPE oraz TOLES :)
Lol? W takim razie zobacz jak piszą Twoi koledzy, dla przykładu Mantir, Otto :D
Otto to nie moi koledzy, a Mantir rzeczywiscie popelnia bledy ale on przynajmniej probuje cos z tym zrobic i mozna zauwazyc ,ze jego pierwsze posty sa pisane duzo gorsza angielzszczyzna niz te nowe.
strausss
24-08-2007, 20:27
Jak niektórzy już wiedzą , nie przepadam za Wr00nem,ale akurat tutaj muszę się z nim zgodzić.
Angielski można miec opanowany w stopniu lepszym lub gorszym, ale jesli jest na poziomie umozliwiającym komunikacje, to po co sie przypieprzać?
Jedni maja wieksze możliwości(kasa ,czas,zdolności językowe)na szlifowanie angielskiego, inni mniejsze.
Ważne żeby przekaz był czytelny, a puryzm językowy zostawmy dla prof.Miodka :)
A teraz odnosnie mojej skromnej osoby i zerka. Dupe mitzumowi lizal bohun ktory podawal sie za paulinke, to on okradl seye 4 razy. 4 razy seya podal mu paski i zostal opieredolony. Dziwisz sie ,ze go wyjebalismy? On nam pingowal masakrycznie ventrilo, a gdy gadal to szumialo tak jakby kurwa tajfun szedl.
Buhahahahaha lol2 :D
Miltiades sie słacil i RETIRED ;) nie wiem po co on placil
@Dadinz
Jezeli chcesz to moge Ci napisac na priv nick mojego chara z innego serwa i sie przekonasz ze mam 100lvl.
@st1L
Kere'amagorius nigdy nie mial i raczej nie bedzie mial innego ownera gram nim od samego poczatku i nie mam zamiaru go sprzedawac ale nie przypominam sobie zebym kiedys byl w Last Bastion. Zawsze bylem w gildi w której byli moi przyjaciele z Lucery i na Xerenie bylem w 2 gildiach (Unwanted i w Furious Family) tak wiec nie wiem skad Ci sie to przywidzialo ze bylem z toba w Last Bastion.
Tak wiec nie znasz mnie i nie wiesz co sie ze mna dzialo. Znaja mnie tylko najlepsi przyjaciele których znam od poczatku gry na Xerenie a niektórych znam jeszcze za czasów Lucery.
Moze sprzedaje postac?
Po prostu od dłuższego czasu nie zmieniał opisu na tibi.com.B)
Zajebisty fighter z ciebie.. prawie w ogole nie walczyles.. i nie zaplacilem dlatego ze jestem Polakiem tylko dlatego ze przegralem wojne
Odezwal sie ten co NIGDY nie zaplaci a niemalze jako pierwszy polecial sie wyplacic. Z tengusami mozna sie dogadac? Oczywiscie placisz haracze masz spokoj. JAkos wczesniej nie mozna bylo sie z nimi dogadac jak zaczynali wojne ubijajac polakow. Na pytanie o reason odpowiadali tylko "Polacks, Polacks!". NA ventrilo to byles od narzekania tylko. Expcie, expcie a sam nie wiele robiles. Teraz to juz sam nie wiem po czyjej stronie na prawde byles. Nie sadze ze jestem zajebistym fighterem ale dzieki za komplement. Nie zobowiazywalem sie do codziennego siedzenia przed kompem po kilkanascie godzin dziennie. Sa wakacje i jest wiele lepszych rzeczy do robienia niz plaszczenie dupy przed kompem.
@Fredd
A moze to byl Kuban..: D
Nie pamietam juz.
15:46 You have found a backpack of holding.
15:46 You have found 100 platinum coins.
15:46 You have found frozen starlight.
15:46 You have found a stuffed dragon.
15:46 You have found a pair of soft boots.
15:46 You have found the avenger.
15:46 You have found a backpack of holding.
15:46 You have found 100 platinum coins.
15:46 You have found frozen starlight.
15:46 You have found a stuffed dragon.
15:46 You have found a pair of soft boots.
15:46 You have found the avenger.
można wiedzieć jaki masz nick na Xerenie? Nawet nie wiedziałem, że tam grasz
można wiedzieć jaki masz nick na Xerenie? Nawet nie wiedziałem, że tam grasz
Haha, a czy to ważne? :p
Haha, a czy to ważne? :p
No w sumie to nie. Jak nie chcesz powiedzieć to mogę strzelać? Zobaczę sobie na forum listę tych, którzy poszli i może znajdę Cię metodą eliminacji:p
Btw. ma ktoś filmik z questa?
Ja nie smialem sie z Miltiadesa tylko z posta wrona na temat bohuna ;)
No w sumie to nie. Jak nie chcesz powiedzieć to mogę strzelać? Zobaczę sobie na forum listę tych, którzy poszli i może znajdę Cię metodą eliminacji:p
Btw. ma ktoś filmik z questa?
haha, chcesz to strzelaj, czy ktos ci zabrania?
film z poi jest, ale watpie aby byl udostepniony.. a moze bedzie, nie wiem dokladnie :P szczerze w ta watpie :p
Allken
Napewno zrobilem wiecej niz ty
Poza tym.. chcialem dodac.. gdybym byl tak jak mowisz "kurwa" na xerenie.. to juz bys mial hunta na [server].. znam all nicki wasze... i gdybym byl kurwa to juz bys mial hunta zapewne tam.. tyle ze jak widzisz.. kurwa nie jestem.
I co grozic mi chcesz?? Idz dziecko sie pobaw lepiej w piaskownicy. I nawet jesli zrobiles wiecej czy nie to co? To jest nieistotne. Uczestniczylem w tej wojnie tak samo jak ty.
I co grozic mi chcesz?? Idz dziecko sie pobaw lepiej w piaskownicy. I nawet jesli zrobiles wiecej czy nie to co? To jest nieistotne. Uczestniczylem w tej wojnie tak samo jak ty.
Jeżeli najpierw piszesz, że może zrobił więcej to jak później możesz napisać, że uczestniczyłeś tak samo jak on? Jeżeli on zrobił więcej, to ma większy wkład. Chyba, że dla ciebie samo bycie w Synergy jest uczestnictwem.
@Fredd
A moze to byl Kuban..: D
Nie pamietam juz.
To juz bardziej mozliwe:)
Jak kurwo jebana nie rozumiesz nawet tego co napisalem to nie odpisuj
Jeżeli najpierw piszesz, że może zrobił więcej to jak później możesz napisać, że uczestniczyłeś tak samo jak on? Jeżeli on zrobił więcej, to ma większy wkład. Chyba, że dla ciebie samo bycie w Synergy jest uczestnictwem.
A co moze bylismy w innych gildiach i walczylismy w imie roznych idei? Tak samo jak on padalem na akcjach, badz w trapie, tak samo jak on siedzialem nieraz kilka h na kompie i bezczynnie czekalismy na kolejna akcje ktorej i tak pozniej nie bylo i tak samo jak on jestem hunted i mam tego samego paymenta (nie wiem czy wyzszego czy nizszego, nie interesuje mnie ile ode mnie chca).
Jak kurwo jebana nie rozumiesz nawet tego co napisalem to nie odpisuj
Prosze o to prawdziwy Skramer, ktory zszedl na złą droge 8o Widze, ze nie istnieje dla Ciebie cos takiego jak odmienne idee, refleksje, poglady itp. Skoro sie z nimi nie zgadzasz to przeklinaj sobie dalej, widocznie tylko tak portafisz sobie z tym poradzic. Ja mimo wszystko nadal Cie szanuje i wybacz ale nie bede sie znizal do Twojego poziomu :(
A poza tym ci co mieli sie sprzedac to sie sprzedali i sa dziwkami na Xerenie. 8o Coz ich wybor, nie? Niech graja sobie te pol roku czy rok wiecej zanim sami zostana wyjebani. Have fun, thats all.
No to masz szacun do tych ludzi jak i do Skramera...
No to masz szacun do tych ludzi jak i do Skramera...
Coz moze nie precyzyjnie sie wybrazilem, fakt. Chodzilo mi o ludzi typu Kermit, Ormuzz, Falcon i innych spy ktorzy byli z nami od poczatku a tak naprawde tylko knuli przeciwko nam. Wiec wyraznie podkresle teraz ze nie mialem na mysli ludzi ktorzy walczyli z nami do konca.
@Luksus
To calkiem zmienia obraz rzeczy ;] Coz kolesie niestety, nie wiedza co to honor.....
Zreszta Ci co sie wykupili normalnie to hmm... Jakby to powiedzieć też nie wróże im długiej przyszłości. Większość na pewno zostanie ale kilku niewątpliwie poleci na odstrzał. Przynajmniej tak to wyglądało na pozostałych servach na których grałem do tej pory.
Coz moze nie precyzyjnie sie wybrazilem, fakt. Chodzilo mi o ludzi typu Kermit, Ormuzz, Falcon i innych spy ktorzy byli z nami od poczatku a tak naprawde tylko knuli przeciwko nam. Wiec wyraznie podkresle teraz ze nie mialem na mysli ludzi ktorzy walczyli z nami do konca.
Stary falcon i varene zawsze byli z tengu. co ty pierdolisz ze z wami byli?
Prosze o to prawdziwy Skramer, ktory zszedl na złą droge 8o Widze, ze nie istnieje dla Ciebie cos takiego jak odmienne idee, refleksje, poglady itp. Skoro sie z nimi nie zgadzasz to przeklinaj sobie dalej, widocznie tylko tak portafisz sobie z tym poradzic. Ja mimo wszystko nadal Cie szanuje i wybacz ale nie bede sie znizal do Twojego poziomu :(
Wlasnie widze jesli szanujesz ludzi i mowisz na nich kurwy to zajebisty masz szacunek do ludzi. Jak nie rozumiesz mnie, to nie odpisuj nawet. Npisalem ze jak bym sie sprzedal itp. to byscie mieli pograne na tym swoim swiecie.. ale tego nie zrobilem i nie mam zamiaru wiec nie wiem czemu mowisz ze jestem kurwa.
Ja nie wiem o co tyle krzyku.
Przgralismy wojne,wiec w czym problem;D?
Co was to obchodzi co zrobilismy potem?
Zazdrosc ze sobie gramy spokojnie?
Po prostu nie chcielismy zamulac sie na innym servie i zostawiac 100 lvle tutaj:) Nie wiem o co tyle placzu.
O to tyle płaczu bo poprostu nie którzy wzięli tą gre zbyt na poważnie dla nich Tibia to tak jak realny świat.
Wlasnie widze jesli szanujesz ludzi i mowisz na nich kurwy to zajebisty masz szacunek do ludzi. Jak nie rozumiesz mnie, to nie odpisuj nawet. Npisalem ze jak bym sie sprzedal itp. to byscie mieli pograne na tym swoim swiecie.. ale tego nie zrobilem i nie mam zamiaru wiec nie wiem czemu mowisz ze jestem kurwa.
Bys przeczytal ze zrozumieniem wyzej to co napisałem, to bys zauwazyl ze nie o Ciebie mi chodzi, tylko o tych co szpiegowali i ciagle tylko knuli przeciwko nam.
@Ktos tam
Dobrze zes to podkreslil STARY... Nie od dzis wiadomo ze Falcon i Varene zmienili ownerow i oni byli z nami na vencie caly czas. Nie jaki Maxu, czyli Niesamowity Adrian/Falcon/Sire Soran byl z nami ale poszedl w p.... Skoro wywalil kilka set zl na postacie to chyba kazdy by zrobil to samo na jego miejscu. Varene nowy owner byl w pozniejszym etapie wojny z nami. Nie wierzycie? Pytajcie sie Skramera, ktory jako jedyny z Synergy sie tu jeszcze wypowiada.
@Mispex
Nie pamietam czy to dotyczy akurat Ciebie, ale pamietasz ile osob plakalo ze nie ma nawet na blessy?! Teraz doskonale widac ze te osoby byly przygotowane na paymenta, bo skad nagle by mialy po 300k zeby sie wyplacic? Zazdrosc? Nie sadze jak bym chcial to w kazdej chwili moglbym sie wykupic, ale tego nie zrobie.
Stary falcon i varene zawsze byli z tengu. co ty pierdolisz ze z wami byli?
Stary varene czyli niejaki adrian i jego kolega sire soran byli znami na ventrilo, mowili ,ze expia dla nas , ze dolacza sie jak wbija wieksze levele a potem okazalo sie ,ze nagle przeszli na strone tengu i sprzedali im nasze sekrety.
O to tyle płaczu bo poprostu nie którzy wzięli tą gre zbyt na poważnie dla nich Tibia to tak jak realny świat.
Co do tego to masz racje.
Blood Angel
28-08-2007, 19:48
Chlopaki mam pytanie czy nie jaki pit hunter osbowasc dosc znana na tym forum moze mi naprawde zorganizowac hunta?
@down: Dziękować. ^^ Tylko dlatego, że krzyczała na wojnie "Hail TENGU" a po paru sekundach padała? xD
Oczywiscie ze moze, bo ta osoba jest bardzo powiazana z Tengusami.
@Allken
Jesli tak to sory.
Co do Pit Huntera.. z tego co wiem to on i jego braciszek maja hunta od tengu. Otto i Nargoriel szli ich zabic ale oni stracili pz i zdazyli do dp dojsc ;/
@ Allken ja osobiscie kasy wogole nie mialem:P
Pogadalem z paroma dobrymi kolegami i sie cos kasy zalatwilo(min. na eq)
Kiedys im pomoglem teraz oni pomogli mi.
Mattrixo123
29-08-2007, 14:56
Nie rozumie jednej rzeczy Mispex.Po co robiles scene z towim niby hackiem,a na 2 dzien nagle miales zeby sie wyplacic i isc expic.
Co do Skramera do niego nigdy nic nie mialem i miec nie bede.Nie chcialo mu sie robic od nowa postaci to wolal sie wyplacic i pograc sobie troche.Nie wiem jaki wy w tym problem widzicie.Gdyby na all servach kazda osoba szla z zalozeniem przegramy nie gramy to w tibi bylo by 50% mniej graczy
Jakbys Chcial wiedziec rly mialem hacka;s
Co do kasy jakies 2 tygodnie wczesniej sprzedalem rlowi 100k,mial tez cos kasy swojej wiec mi pozyczyl nie liczac pare osob z tibii ktore tez cos pozyczyly,do dzis splacam dlugi.
@Mattirxo
Masz racje, ale mnóstwo osób sie deklarowało, że za żadne skarby się nie wypłacą. I co? Ich słowo jest g.... warte. Co innego gdyby żadnych deklaracji nie składali. Daster np. wypłacił się tylko po to, żeby wbić pare lvli i mieć większe szanse w następnej wojnie. Wybacz ale jesli ktos placi tam te 200k to niech ma świadomość że 4 pierwsze fragi nic nie znaczą, są za friko i dofinansowane przez niego samego. Naiwne nie?
@Pit cos tam
W sumie to nie wiem co tam z nim, nie interesuje sie jego losami jak i Xerena. Raczej przytoczylem to co bylo kiedys.
W sumie ja moge wrócić na Xerene pod jednym warunkiem. Jak to Tengu zapłaci nam Synergy za te wszystkie akcje i rasistowskie hasła. Innej mozliwosci nie ma B) Coz trzeba jednak im przyznac ze dlugo trzymali pokoj, bo na Elysii to tlukli rowno kazdego, ale widze ze i tak jest niezle teraz. Po 2 latach odkad opuscilem ten serv gra tam teraz 200-350. W tej grze musi sie jeszcze duzo zmienic widac, ze CIP sobie nie radzi sobie z PA i wola trzepac kase za pacc niz cokolwiek zrobic. No coz musza tez byc neutralni GM, ktorych prawie nie ma, a Tengusi maja wtyke u jednego, ktory nawet ma postac na Xerenie. Juz wiecie skad te bany po 5 minutach za blokowanie pz? No ale to juz inna historia...
W sumie ja moge wrócić na Xerene pod jednym warunkiem. Jak to Tengu zapłaci nam Synergy za te wszystkie akcje i rasistowskie hasła.
Keep livin' in a dreamworld :D
W tej grze musi sie jeszcze duzo zmienic widac, ze CIP sobie nie radzi sobie z PA i wola trzepac kase za pacc niz cokolwiek zrobic. No coz musza tez byc neutralni GM, ktorych prawie nie ma, a Tengusi maja wtyke u jednego, ktory nawet ma postac na Xerenie. Juz wiecie skad te bany po 5 minutach za blokowanie pz? No ale to juz inna historia...
Widze, że nie wiesz dużo o tej grze jednak :p Gdy blokowaliście PZ na Okolnir Mitzum napisał post na GM board wyjaśniając ocb, a wiele innych osób z Tengu logowało się na różne światy i szukali GMa. Mieliście po prostu nieszczęście, że akurat któryś z GMów był aktywny w danym momencie. Co więcej, 3\4 GMów ma postacie na Xerenie, ale wielu się na nią nigdy jeszcze nie logowało (z prostego powodu- mają 50~ innych serwów do kontroli).
Keep livin' in a dreamworld :D
Widze, że nie wiesz dużo o tej grze jednak :p Gdy blokowaliście PZ na Okolnir Mitzum napisał post na GM board wyjaśniając ocb, a wiele innych osób z Tengu logowało się na różne światy i szukali GMa. Mieliście po prostu nieszczęście, że akurat któryś z GMów był aktywny w danym momencie. Co więcej, 3\4 GMów ma postacie na Xerenie, ale wielu się na nią nigdy jeszcze nie logowało (z prostego powodu- mają 50~ innych serwów do kontroli).
Widze, że to ty czegoś nie wiesz a komentujesz. To ze mitzum reportowal nas na gm board wiedzial kazdy. Szukal najmniejszego gownianego haka na nas jakby to on przegrywal ta wojne. Nawet w grze potrafil palnac zdanie po polsku oczywiscie wulgrane i zeby ktos mu na angielski przetlumaczyl. Niestety jelenia nie znalazl. A co do GMa to maja jednego z danubii i skoro mowie ze ma postac na Xerenie to ma, normalna jak kazdy przecietny gracz.
A kto po za tymi kurwami z chorzowa sie sprzedal?
Hm kto tam jeszcze oprocz mnie i sarendiala?(ironia)
Dla "Old" SYnergy kazdy byl spy spy spy!
Golden'Fanatyk
01-09-2007, 01:00
Stary varene czyli niejaki adrian i jego kolega sire soran byli znami na ventrilo, mowili ,ze expia dla nas , ze dolacza sie jak wbija wieksze levele a potem okazalo sie ,ze nagle przeszli na strone tengu i sprzedali im nasze sekrety.
coś takiego.. B)
No kurwa taka prawda. Zawiodlem sie na was i pewnie nie tylko ja.
W zwiazku z tym ze wiele osob zakonczylo gre na tym serwie przez pa ktore robia szwedzi postaniowilem stworzyc gildie Pk Team xD. Zapraszamy kazdego kto lubi walke pvp. Nawet nizsze lvl do trapowania beda mile widizane. Uzywamy Ventrillo mamy, battle comandera ktory dzieki swoim umiejetnosciom wygral juz wojne o dominacje na berylli. Ci ktorzy maja puste postacie otrzymaja runy i inne potrzebne rzeczy na akcje. Tak wiec kto ma ochote poganiac dupkow z wyszymi lvl na xerenie zapraszam do gildli. Nicki prosze pod moje gg 5960303
Ci ktorzy sie nam przeciwstawia nie beda mieli tu gry mamy wysokie fundusze i chary ktorych nie boimy sie zrookowac :D
Viltherius
01-09-2007, 20:42
W zwiazku z tym ze wiele osob zakonczylo gre na tym serwie przez pa ktore robia szwedzi postaniowilem stworzyc gildie Pk Team xD. Zapraszamy kazdego kto lubi walke pvp. Nawet nizsze lvl do trapowania beda mile widizane. Uzywamy Ventrillo mamy, battle comandera ktory dzieki swoim umiejetnosciom wygral juz wojne o dominacje na berylli. Ci ktorzy maja puste postacie otrzymaja runy i inne potrzebne rzeczy na akcje. Tak wiec kto ma ochote poganiac dupkow z wyszymi lvl na xerenie zapraszam do gildli. Nicki prosze pod moje gg 5960303
Ci ktorzy sie nam przeciwstawia nie beda mieli tu gry mamy wysokie fundusze i chary ktorych nie boimy sie zrookowac :D
Ja i paru rl kumpli join :evul:
*Viltherius Dendettus
*Wyjefajny Druidek
*Wyjefajny Pall
Jest paru ktorych warto bylo by ubic... ale przy tej waszej zabawie zginie tez wielu graczy ktorzy chca tylko spokojnie bic level i chodzic na hunty z kumplami. Mam nadzieje ze szybko przejdzie wam ochota na pkowanie
Jest paru ktorych warto bylo by ubic... ale przy tej waszej zabawie zginie tez wielu graczy ktorzy chca tylko spokojnie bic level i chodzic na hunty z kumplami. Mam nadzieje ze szybko przejdzie wam ochota na pkowanie
Nieprzejmuj sie narazie wiemy kogo bic :D
Jesli tworzysz guild pk to badz przygotowany na to ze z 5 razy zabijecie kogos a potem h lvle nie dadza wam nawet z dp wyjsc.. a jesli wbijecie pz-ty to wpadnie 3 knightow 100+ i was zniosą...
Waldo1910
02-09-2007, 14:29
Jesli tworzysz guild pk to badz przygotowany na to ze z 5 razy zabijecie kogos a potem h lvle nie dadza wam nawet z dp wyjsc.. a jesli wbijecie pz-ty to wpadnie 3 knightow 100+ i was zniosą...
A skąd wiesz? Z doświadczenia B)
Juz ty sie o to nie boj!xD Mamy plany ktorych sie bedziemy trzymac. Po za tym to my wybieramy godzinych w ktorych bedziemy sie logowac:D Narazie jeszcze zbieramy ekipe bo poki co jest nas zbyt malo na tak ambitne plany. Po za tym zaden polaczek ktory bedzie sobie spokojnie epxil nie padnie z naszej reki.
Uwierz mi jeszcze bedzie o nas glosno:P
The mightly Garinu has paid for his freedom. Ohh Ormuzzku Ormuzzku kogo dzisiaj hackniesz?
Over and out.
Ps.
Pan reklama _/
Hmm skoro bedzie o was głośno to czekam na tzw. głośne fragi.
Golden'Fanatyk
03-09-2007, 09:44
The mightly Garinu has paid for his freedom. Ohh Ormuzzku Ormuzzku kogo dzisiaj hackniesz?
Over and out.
Almighty Skramer died like a noob?
Oh Oh
Almighty Skramer died like a noob?
Oh Oh
O widze ze powoli sie zaczyna. Kto bedzie nastepny? 8o
Golden'Fanatyk
03-09-2007, 12:59
O widze ze powoli sie zaczyna. Kto bedzie nastepny? 8o
szkoda mi scammera napisalem kumplowi zeby jusz go nie bil bo nie hce stracic pszyjaciela :( to fcale nie tak jak myslisz a nastempnym bendziesz TY!
szkoda mi scammera napisalem kumplowi zeby jusz go nie bil bo nie hce stracic pszyjaciela :( to fcale nie tak jak myslisz a nastempnym bendziesz TY!
Alez zabawne nie ma co usmialem sie..
Ciekawe kiedy nastepni polacy którzy sie wyplacili padna ?? Pewnie juz niedlugo :( ehh te szwedy i ich przydupasy...
Blood Angel
04-09-2007, 19:45
Ku**a a Ja zaczełem grac na Xerenie.... a tu znowu gnebienie bedzie...
Wiesz jak nie trafisz na nooba, ktory mysli, ze jak ma kumpla na duzym levelu to wyszstko mu mozna to pograsz troche :) Warto czasem ustapic
Czekam na Ciebie nópku
Swietnie Xerena to bedzie druga Elysia ! Czemu ? Bo sam tam gralem a ludzie typu Nomsi, Malice morales itp. tez tam grali. Efekt? 200-300 osob online za dnia. Od tego serva to juz mniej osob gra tylko na Premii. Widze ze Inferno zaczyna padac jeden za drugim. Kocham swe za to ze konsekwentnie demoluja co sie da. 8o
A jak my bysmy wygrali to myslisz ,ze jak by bylo? Tak samo. Sam bym bardzo chetnie robil pa i na pewno znalazlbym do tego wielu pomocnikow w naszej gildi. Taka sytuacja jest normalna na kazdym serwerze. A i sa serwery na ktorych jest mniej osob online niz na xerenie.
zróbcie topic ze zdjęciami, może w taki sposób zachęcicie nowych graczy do zatrzymania się na naszym serwie B)
Blood Angel
05-09-2007, 20:17
Ch*j i zostaje na servie szkoda mi tych skilli 82/82 bo troch nad nich siedzialem jakby nie bylo ;/
pozdrowienia dla Mispex'a
Viltherius
05-09-2007, 23:19
Bez ironi;] szkoda mi was ale to było do przewidzenia, że będą po wojnie gnębic tych co zostali. Może warto będzie sie na nowy server wybrac bo pewnie słyszeliście/czytaliście:D, że cipki coś zaczeły robic w tym kierunku. Oby tylko nie nonpvp albo jakiś inny chory stwór bo wyobraźnia nupków nie zna granic;) .
Blood Angel
06-09-2007, 13:37
@Leader Pk team
Porócz tego, że nie pkujecie polaczków to też ich nie okradajcie... -.- jeden z waszych probowal mi zajebac loota -.-
@Leader Pk team
Porócz tego, że nie pkujecie polaczków to też ich nie okradajcie... -.- jeden z waszych probowal mi zajebac loota -.-
I co z tego? Przeciez chcesz tu grac. Zaakceptuj to ze bedziesz jeba*y i okradany...8o
I co z tego? Przeciez chcesz tu grac. Zaakceptuj to ze bedziesz jeba*y i okradany...8o
a gdzie nie bedziesz jebany i okradany?
Blood Angel
07-09-2007, 13:16
ehhh.... nie to żebym sie z toba kłucił.... ale zle zrozumiales mojego posta...
bo grajac na każdym serverz musze sie liczyc, że moge byc okradany.... ale ten post był do gildi "Pk team" która mówiła, że "polaczki" nie mają sie czego bac bo ich nie bedą huntowac(ale okradać moga? tego juz nie powiedzieli)
Powiedzieli za to że mają tu wysokie fundusze a to jest chyba jednoznaczne z tym że kradną.
Hackiers :]
Bierkoff
08-09-2007, 00:53
taka mala akcja sprzed mniej wiecej 2 dni :D co wy na to?:p koniec random pk na xerenie? xD buehehehe;p
http://images23.fotosik.pl/77/165117ad52bbef50.jpg (www.fotosik.pl)
Blood Angel
08-09-2007, 11:25
Wczoraj swoim sorkiem tez wpadlem do Carlin i równiez byl Radom pk przez eak malice, rast malice i innych ;/ ale na non PvP nie pojde a na kazdym inym serverze jest to samo...
@down dziekowac.
"mylić się rzecz ludzka"
....wpadlem do Carlin i równiesz byl Radom pk przez eak malice.....
a w podpisie masz cos o ortografii....
wrogonastawiony
09-09-2007, 12:04
Alow peeps! Me and Määänge (Mitzum)! is going to Poland next weekend, we're having a job over there for 6 weeks, if any polskis wanna get some action, let us know where you live and such...
Over and out, (I just shet)
/Robin!
/Määänge!
Mitzum i Cerno loth do roboty w polsce ? Toz sezon truskawkowy sie skonczył xD
"mylić się rzecz ludzka"
Tez prawda :)
Mitzum i Cerno loth do roboty w polsce ? Toz sezon truskawkowy sie skonczył xD
Beda latac po rynku w jednym z miast i beda robic za ogrki w przebraniu.
Golden'Fanatyk
09-09-2007, 21:48
to tylko sciema, a duzo osob sie napalilo.. 8o
ehh sie malice dorobil rare teraz >: ] hammer of wrath, war horn, teddy bear i sporo innych rare :o
Hmmm
Tengu
Inferno
Put To Death
Pickup Group
Oraz najbardziej mnie interesujaca, dopiero co powstala gildia Exoteric.
Jak dla mnie wyglada to ciekawie.
Chociaz Exoteric to pewnie tylko gildia majaca sprawdzic stan gotowosci danych osob;p
Jeszcze przed wojna WBK vs. Tengu cos takiego powstalo, o ile sie nie myle tez byl tam Master Bonczek- dostal hunta, bo Tengu uwazalo ze okradl kogos tam domek i ile dobrze pamietam
Te cioty z inferno nic nie zrobia.
za to ty robisz kazdemu loda
Nie smialbym wstepowac do tej branzy bo wiem ze z taka konkurencja jak ty nie mialbym szans. Jak tam ssanie i lizanie Nargorielowi?
Ps: Fajny masz outfit. Dziwie sie im ze oni sie jeszcze do ciebie odzywaja.
Pps: Pokazales klase jak bili skramera. Nie ma co.
Golden'Fanatyk
12-09-2007, 10:40
Jak tam ssanie i lizanie Nargorielowi?
co prawda to prawda, leże ze smiechu 8o :D
Nie smialbym wstepowac do tej branzy bo wiem ze z taka konkurencja jak ty nie mialbym szans. Jak tam ssanie i lizanie Nargorielowi?
Nie wiem po co wogole odpisuje takiemu debilowi jak ty no ale masz.
Ps: Też mi się podoba moj outfit. Kto się do mnie odzywa ?
Pps: No faktycznie miałem sam dużo do powiedzenia na tylu. Ciekawe co ty byś zrobił.
@Falcon Morales: weź s*******aj czlowieku.
Nowa wojna ? :) Tengu Zkluceni? :D
Hahahahahah. Sephill zalosny jestes. Pamietam jak raz bohun sie z ciebie smial ze ty wciaz wierzysz ze on to paulinka i mu dajesz jakies tam itemki zajebiste na diablo II. A co do tego zajscia ze skramerem to po 1 nie byles sam bo bylo was 2. Po 2 mogles go uhac a on mogl dac X loga. Po 3 mogles zabic noob chary jezeli bales sie atakowac mainy potem przepchnac mainy i razem ze skramerem spierdolic na pustynie. A co ja bym zrobil? Zwolalbym kolegow z gildi na statek i kazal im uhac skramera a mu dac x loga.
Nowej wojny raczej nie bedzie bo my mielismy byc z hampishem a on dzisiaj przed ssem jak sobie pekowalismy bil nas razem z athwoodem. Swoja droga to hampe padlby jak szmata (mimo ze bylo nas 3 ja glowr i argon) tylko raz za wczesnie odliczylem a raz glowr z ue spudlowal. No ale trudno padnie przed next ssem o i ile w ogole odwazy sie przyjsc.
Hahahahahah. Sephill zalosny jestes. Pamietam jak raz bohun sie z ciebie smial ze ty wciaz wierzysz ze on to paulinka i mu dajesz jakies tam itemki zajebiste na diablo II. A co do tego zajscia ze skramerem to po 1 nie byles sam bo bylo was 2. Po 2 mogles go uhac a on mogl dac X loga. Po 3 mogles zabic noob chary jezeli bales sie atakowac mainy potem przepchnac mainy i razem ze skramerem spierdolic na pustynie. A co ja bym zrobil? Zwolalbym kolegow z gildi na statek i kazal im uhac skramera a mu dac x loga.
Nowej wojny raczej nie bedzie bo my mielismy byc z hampishem a on dzisiaj przed ssem jak sobie pekowalismy bil nas razem z athwoodem. Swoja droga to hampe padlby jak szmata (mimo ze bylo nas 3 ja glowr i argon) tylko raz za wczesnie odliczylem a raz glowr z ue spudlowal. No ale trudno padnie przed next ssem o i ile w ogole odwazy sie przyjsc.
LOL !
Po pierwsze nie daje tylko wymieniałem za przedmioty z tibi. Po 2 nie zajebiste tylko nic nie warte dla mnie śmieci. Ale jeżeli dla twojego kolegi sa zajebiste to nic tylko sie cieszyc.
Uhałem go i wołałem ludzi ale nikt nie zdażył przyjść. On padł na combo z ng wiec ciezko było we 2 wyuhac. Jak bym kogos zaatakował to bym sam padł. Wielki bohater kurwa sie znalazł w teorii , jakos nigdy cie nie widziałem "w akcji".
Pavvulonik
12-09-2007, 21:30
LOL !
Po pierwsze nie daje tylko wymieniałem za przedmioty z tibi. Po 2 nie zajebiste tylko nic nie warte dla mnie śmieci. Ale jeżeli dla twojego kolegi sa zajebiste to nic tylko sie cieszyc.
Uhałem go i wołałem ludzi ale nikt nie zdażył przyjść. On padł na combo z ng wiec ciezko było we 2 wyuhac. Jak bym kogos zaatakował to bym sam padł. Wielki bohater kurwa sie znalazł w teorii , jakos nigdy cie nie widziałem "w akcji".
Bo sam byles na 1-2 ?
Widocznie masz slaby wzrok cioto. Na filmiku widac jak on padl wiec nie pierdol, jak padal to ani jednego uha w niego nie walnales. Przez pewien moment uhales a potem hujnia. A nikt nie chcial przyjsc no bo kto pomoze zlozdiejowi? Podsumowujac to pierdol sie na pysk szmato. Jezeli jakims cudem wrocimy na ten serwer to uwierz mi ze bedziesz ostro jechany.
@Pavulonik
on na zadnej nie byl.
Widocznie masz slaby wzrok cioto. Na filmiku widac jak on padl wiec nie pierdol, jak padal to ani jednego uha w niego nie walnales. Przez pewien moment uhales a potem hujnia. A nikt nie chcial przyjsc no bo kto pomoze zlozdiejowi? Podsumowujac to pierdol sie na pysk szmato. Jezeli jakims cudem wrocimy na ten serwer to uwierz mi ze bedziesz ostro jechany.
Podsumowujac to wszyscy u ciebie w rodzinie zdrowi ? Ostro przezywasz ta gre , nie widziałem wiekszej pizdy niz ty. Ja juz nie gram w tibie i raczej nie zaczne znowu wiec te "grozby" mozesz wsadzic swojej stare w dupe. Z mojej strony koniec i juz nie bede odpisywac na twoje godne pozalowania wypociny.
Pavvulonik: ja byłem retired długo przed i troche po ich wielkiej "wojnie".
Pavvulonik
12-09-2007, 21:44
Podsumowujac to wszyscy u ciebie w rodzinie zdrowi ? Ostro przezywasz ta gre , nie widziałem wiekszej pizdy niz ty. Ja juz nie gram w tibie i raczej nie zaczne znowu wiec te "grozby" mozesz wsadzic swojej stare w dupe. Z mojej strony koniec i juz nie bede odpisywac na twoje godne pozalowania wypociny.
Pavvulonik: ja byłem retired długo przed i troche po ich wielkiej "wojnie".
To poco sie wypowiadasz na ten temat ?:confused:
Nawet sie nie zdziw.. ze jesli bedzie wojna to wam nie pomoge.. bo za takie texty to nikt by ci nie pomogl.. Ale wierze w to ze sa jeszcze ludzie z synergy ktorzy by potrzebowali mojej pomocy. A jesli sa to na pewno bym im pomogl.
To poco sie wypowiadasz na ten temat ?:confused:
Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Xerena > Ogolne wydarzenia..
Z tego co widze to nie temat o wojnie :O
Retired po to zeby potem zalizac stronie ktora wygra i grac w spokoju? Sam jestes godny pozalowania w zasadzie to ta zalosc wrecz od ciebie bije. Moze wrocisz juz na swoje miejsce (pomiedzy nogi nargoriela).
@skramer
Zastanow sie nad trescia swojego 1 posta.
Waldo1910
13-09-2007, 01:53
[QUOTE=wr00n;1649910]Retired po to zeby potem zalizac stronie ktora wygra i grac w spokoju? Sam jestes godny pozalowania w zasadzie to ta zalosc wrecz od ciebie bije. Moze wrocisz juz na swoje miejsce (pomiedzy nogi nargoriela).
jak juz napisał był dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo retired przed wojną, conajmniej ze 3 miechy wiec o czym mowa
o tym ze po wojnie odrazu przestal byc retired
Syphilis
14-09-2007, 12:13
09:50 Nargoriel [174]: abe
09:50 Nargoriel [174]: dont lvl more
10:24 Abe Kaytt [61]: i have payment?
10:24 Nargoriel [174]: boh
10:25 Abe Kaytt [61]: and i can exp yet?
10:25 Nargoriel [174]: no
W zwiazku z tym mam pytanie czy ten nargoriel mial gorszy dzien i zartowal czy mowil serio i niemoge expic teraz?
Pavvulonik
14-09-2007, 17:53
09:50 Nargoriel [174]: abe
09:50 Nargoriel [174]: dont lvl more
10:24 Abe Kaytt [61]: i have payment?
10:24 Nargoriel [174]: boh
10:25 Abe Kaytt [61]: and i can exp yet?
10:25 Nargoriel [174]: no
W zwiazku z tym mam pytanie czy ten nargoriel mial gorszy dzien i zartowal czy mowil serio i niemoge expic teraz?
Tengu jak baby czasem maja okres i sie denerwuja no ale ten okres im nie przechodzi od wojny :p
Retired po to zeby potem zalizac stronie ktora wygra i grac w spokoju? Sam jestes godny pozalowania w zasadzie to ta zalosc wrecz od ciebie bije. Moze wrocisz juz na swoje miejsce (pomiedzy nogi nargoriela).
HAHAHA owned! cala prawda o Sephilu
HAHAHA owned! cala prawda o Sephilu
o cholera , rozgryzłeś mnie :~(
07:48 Warning! The murder of Wizo Daywalker was not justified.
WoW. Z nim też pekowaliście? 8o
Nie mamy filmiku.
@Deemer
Juz ci wszystko wyjasnilem. Nie wiedzialem ze byles z nami.
Sir-Babolek
17-09-2007, 01:08
Brawo, Brawo szkoda tylko że przed SS'em :(, wstyd nie umiecie zrobić akcji np popołudniu / wieczorem / w nocy ? Ten frag pokazał że sie nas poprostu boicie : ) bo PZ locka nie zrobicie w innej porze niż wcześnie rano albo tuż przed SS'em.
Ale i tak brawo za ubicie Rune Maker'a XD
@@ Allken
Ty już byłeś Jeba*ny i Okradany XD (szczególnie to drugie)
No trudno zebym razem z glowrem we 2 poszedl na cala wasza gildie. A ten wasz runemaker to straszny noob bo padl w kilka sekund od 2 osob.
Pavvulonik
17-09-2007, 10:41
Brawo, Brawo szkoda tylko że przed SS'em :(, wstyd nie umiecie zrobić akcji np popołudniu / wieczorem / w nocy ? Ten frag pokazał że sie nas poprostu boicie : ) bo PZ locka nie zrobicie w innej porze niż wcześnie rano albo tuż przed SS'em.
Ale i tak brawo za ubicie Rune Maker'a XD
@@ Allken
Ty już byłeś Jeba*ny i Okradany XD (szczególnie to drugie)
Wez ty sie zastanow co ty piszesz nobie jak niby kurwa maja we 2 zrobic sobie pz po ss przeciez to wiadome ze byscie zadzwonili po cale tengu i po 10 min wszyscy zerwali by sie z pracy i szkoly zeby zabic zerka i glowra :P bylo by was 50 na ich 2 i jak juz byscie zdobyli fraga to nomsi napisal by na forum ze osiagneliscie wielki sukces i fragneliscie 2 polaczkow w 50 jeeeeeee :P.Jedyna forma zabawy i w*****ania was na xerenie jest logowanie sie przed ssem i zabijanie takich nobow jak wizo.;)
Feloly Regeneration ded :)
Sir-Babolek
18-09-2007, 16:08
Wez ty sie zastanow co ty piszesz nobie jak niby kurwa maja we 2 zrobic sobie pz po ss przeciez to wiadome ze byscie zadzwonili po cale tengu i po 10 min wszyscy zerwali by sie z pracy i szkoly zeby zabic zerka i glowra :P bylo by was 50 na ich 2 i jak juz byscie zdobyli fraga to nomsi napisal by na forum ze osiagneliscie wielki sukces i fragneliscie 2 polaczkow w 50 jeeeeeee :P.Jedyna forma zabawy i w*****ania was na xerenie jest logowanie sie przed ssem i zabijanie takich nobow jak wizo.;)
Sukces już osiągneliśmy wykopując ich z serwera : ).
wrogonastawiony
18-09-2007, 16:13
WY... ?! O.o
hahaha smieszny jestes :baby:
Gratuluje. To byl wielki wyczyn. Wywaliliscie ich z serva majac duzo wieksze lvle i duzo wiecej ludzi, a przy tym straciliscie tyle fragow, ze policzyc ciezko.
Do tego ktos dal dla Tengu passy do venta Synergy.
Szczere gratulacje chlopacy. Nawet dzieci z podstawowki tego by nie dokonaly.
Tak trzymac!
Nie wiem czemu ale wciaz mi sie wydaje, ze gdyby nie bylo spy to byscie tak w pizde dostali ze mala glowa! aa i zapomnialem powiedziec
Sir babolek ty jebana cioto [;
Mattrixo123
18-09-2007, 19:16
Odezwal sie ten co najewiecej walczyl ;o
O widze ze sobie skramer na wiele pozwala. Czyzbys juz mial hunta?
pff... 20 znakow po polsku napisanych w postaci y = sin x
Nacpany_Wlodek
18-09-2007, 22:37
@up
Czemu zmieniłeś to zdanie, że grasz teraz w allegro.pl?
fajnie się pojeżdżacie :P
Sir-Babolek
19-09-2007, 00:11
Gratuluje. To byl wielki wyczyn. Wywaliliscie ich z serva majac duzo wieksze lvle i duzo wiecej ludzi, a przy tym straciliscie tyle fragow, ze policzyc ciezko.
Do tego ktos dal dla Tengu passy do venta Synergy.
Szczere gratulacje chlopacy. Nawet dzieci z podstawowki tego by nie dokonaly.
Tak trzymac!
LV ? niema znaczenia chłopcze, liczy sie zgranie i zdolność do poświęceń ale tego w WBK nie było. Przykład na Galanie gildia samych top 50 ( na czele z 175ms'em ) Dostała od HWL ( 60lv+ ) dziwne ?. Fragi traciliśmy tylko dlatego że expiliśmy :) taka prawda , 3/4 fragów była wbijana na osobach expiących ( które to na drugi dzień odrabiały levele ). Co do tych passów było paru frajerów co sie sprzedało! palcami nie będe ich wskazywać.
Nie wiem czemu ale wciaz mi sie wydaje, ze gdyby nie bylo spy to byscie tak w pizde dostali ze mala glowa! aa i zapomnialem powiedziec
Sir babolek ty jebana cioto [;
Call me Maxu a raczej Pan Maxu dla Ciebie, w pizde to dostawaliście od początku, i szkoda ze war sie skończył bo nudy są a tak to pare DEER'ów było by do ujebania
Skramer ty jebana cioto co sie zpłaciłaś XD FRAJER OD ZAWSZE NA ZAWSZE, jak ja był wdupe dostał niemiałbym honoru zpłacić sie !! Honor i Duma ponad wszystko, dziwie sie old WBK że jeszcze z Tobą rozmawiaja sprzedawczyku :)
Odezwal sie ten co najewiecej walczyl ;o
Byłem na każdej opence, w momencie kiedy wyjechałem na wakacje ( ostatnie dni wojny ) to sie nie udzielałem, co do tego na jakich charach po*******ałem na pixelowej mapie to Ch*** Ci do tego : )
Viltherius
19-09-2007, 08:03
Skramer ty jebana cioto co sie zpłaciłaś
Sir-Babolek ty jebana cioto co sie napisałaś, nie po polski język sie edytuj po sie zygać sie chce:D
Mattrixo123
19-09-2007, 08:17
@Sir-Babolek
HAHAHA Nie no koles roz********sz mnie !
Byłem na każdej opence, w momencie kiedy wyjechałem na wakacje ( ostatnie dni wojny ) to sie nie udzielałem, co do tego na jakich charach po*******ałem na pixelowej mapie to Ch*** Ci do tego : )
Ty sie wogule nie udzielales.Mimo ze padalismy to ty nawet z pz nie wyszles cioto(2 Marco josef)Wojny chca a walczyc to nie ma kogo.I nie p*****l ze jaki ty nie jestes fajny.Bo ta wojne to tengu wygralo,napewno nie Ty!Padles 2x dostales bana i tyle miales z grania cioto.Moze chcesz kupic cos za rl z pikselowej gry?Dzieciaku!
Honor;o
Duma;o
Z tego co widze to mylisz pojecie "sprzedawczyk" nie mowiac ze to pixelowa gra i te cechy ktore napisalem powyzej raczej nie maja znaczenia no chyba ze inaczej na to patrzysz:)
Waldo1910
19-09-2007, 15:59
"Skramer ty jebana cioto co sie zpłaciłaś XD FRAJER OD ZAWSZE NA ZAWSZE, jak ja był wdupe dostał niemiałbym honoru zpłacić sie !! Honor i Duma ponad wszystko, dziwie sie old WBK że jeszcze z Tobą rozmawiaja sprzedawczyku :)"
honoru to ty nie masz od momentu twojego i calej waszej reszty "transferu" do Octal. Sam siedziałeś z nami na vt i gadałeś tak samo na Tengu jak każdy inny, ale nie ma to jak pod głupim pretekstem skorzystać sobie i podlizać sie zeby "rządzić" servem
LV ? niema znaczenia chłopcze, liczy sie zgranie i zdolność do poświęceń ale tego w WBK nie było. Przykład na Galanie gildia samych top 50 ( na czele z 175ms'em ) Dostała od HWL ( 60lv+ ) dziwne ?. Fragi traciliśmy tylko dlatego że expiliśmy :) taka prawda , 3/4 fragów była wbijana na osobach expiących ( które to na drugi dzień odrabiały levele ). Co do tych passów było paru frajerów co sie sprzedało! palcami nie będe ich wskazywać.
Call me Maxu a raczej Pan Maxu dla Ciebie, w pizde to dostawaliście od początku, i szkoda ze war sie skończył bo nudy są a tak to pare DEER'ów było by do ujebania
Skramer ty jebana cioto co sie zpłaciłaś XD FRAJER OD ZAWSZE NA ZAWSZE, jak ja był wdupe dostał niemiałbym honoru zpłacić sie !! Honor i Duma ponad wszystko, dziwie sie old WBK że jeszcze z Tobą rozmawiaja sprzedawczyku :)
Przestań grać w tibie i idź na lekcje języka polskiego
Sir-Babolek
Buhaha wiesz co żal mi się robi twoich starych, że muszą wychowywać takiego idiote...
Może ty masz honor ??
wolałbym sie w 100% spłacić niż być lizoodopem, sprzedawczykiem i byc w dodatku tak zjebanym i się szczycić po forach "oh jaki jestem świetny bo wylizałem doope mitzumowi razem z rodzynami, pozwolą mi może troszeczke poexpic" pff kurwa lvl masz chyba dzieki temu ze dobrze targasz lachy -.- stary tobie tibia zeżarła mózg (o ile go wg. kiedy kolwiek posiadałeś) nie masz nawet odrobiny honoru na tym forum a najwięcej o nim mówisz ...
Założę sie, że gdybyś mial 5 min drogi do jakiegoś h lvl swe to byś mu tak wytarmosił lodzika że może by Ci pozwolił poexpic do końca roku -.- a o sprzedawanku polaków już nie wspomnę ... (standard dzienny pewnie..)
//
Ogólnie chcę przeprosić wszystkich czytających tego posta za tzw. brak kultury... grr aż musiałem konto stworzyć ... czytać sie nie da -.-
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.