Pokaż pełną wersje : Wojna. Punishers vs Wanted
Ciri the Witcher
04-11-2007, 21:16
Xyro
Nov 04 2007, 08:24:24 CET Killed at Level 131 by Farmazon
and by Ziomeck
Adi Gotti
Nov 04 2007, 17:49:57 CET Killed at Level 131 by Wymar Herachear
Das ist eine shaise propagandieren! xD
a o ssijMacku zapomniales?
Nov 04 2007, 07:29:14 CET Killed at Level 115 by Eudoros
wywalony z wanted ;<
Siggurdius
04-11-2007, 23:29
pało, on nie jest w wanted od 4 dni w sumie
Huzubozi
Nov 04 2007, 20:36:00 CET Killed at Level 100 by Plebicjusz
and by Ziomeck
a pzoatym
21:59 You advanced from Level 157 to Level 158.
Ciri the Witcher
05-11-2007, 16:50
pało, on nie jest w wanted od 4 dni w sumie
Huzubozi
Nov 04 2007, 20:36:00 CET Killed at Level 100 by Plebicjusz
and by Ziomeck
a pzoatym
21:59 You advanced from Level 157 to Level 158.
ale dojsciem do wanted potwierdzil swoja chec brania udzialu w wojnie, kiju!
zachowujecie sie jak lagi
ssijMaciek sahushaushaush nie moge xd
ale dojsciem do wanted potwierdzil swoja chec brania udzialu w wojnie, kiju!
I co z tego ze wyrazil chceci udzialu w wojnie ja tez mam chec udzialu w wojnie. To jezeli ja chce walczyc przeciwko puni to moje dedy tez maja sie niby liczyc ??
Każdy wie, że Sirmaciek doszedł do Wanted, bo zapłacił i tak na prawdę to nigdy w wojnie nie był ... a wy i tak go liczycie. Żal.
Pozdrawiam ...
Ciri the Witcher
06-11-2007, 16:58
I co z tego ze wyrazil chceci udzialu w wojnie ja tez mam chec udzialu w wojnie. To jezeli ja chce walczyc przeciwko puni to moje dedy tez maja sie niby liczyc ??
Ty jestes na serio przyglupi.... Czyli, ze skoro Feasem bylem w Punishersach i zarobilem hattricka to znaczy, ze nie powinni mnie liczyc? Mysl... Kazdy kto w jakis sposob wspolpracuje z Wanted/Punishersami lub jest ich rl itd jest hunted przez przeciwna gildie ;]. Miedzy innymi z tego powodu odszedlem z wojny.
@Ise~
Czy jakby jakis neutral dal Patanou 200k na waszych oczach nie bylby hunted? Pozatym mi sie wydaje, czy pare postow temu pisales, ze Sirmaciek niewatpliwie przyslozyl sie Wanted i nic nie placil? Hę?
Btw. skąd wam przyszło do głowy, że niby ktoś płacił za dojście do Wanted ? Że niby Sirmaciek napisał do Ecrushera, bo chciał kupić g legi a potem zagadał o przyłączenie się do wojny, na co Crusher odpowiedział, że za 200k dostanie inva do gilldi ? NO CO WY ! Sirmaciek jest powszechnie szanowanym członkiem gilldi i wszyscy go lubią ! Nawet nie jesteście w stanie sobie wyobrazić ile on dla nas zrobił ! xD
nom duzo, kupil wam runy na wojne
@Ise~
Czy jakby jakis neutral dal Patanou 200k na waszych oczach nie bylby hunted? Pozatym mi sie wydaje, czy pare postow temu pisales, ze Sirmaciek niewatpliwie przyslozyl sie Wanted i nic nie placil? Hę?
Weź ... przeczytaj jeszcze raz to i zwróć uwagę na sposób w jaki to jest napisane ...
Pozdrawiam ...
Sir chlor
Nov 06 2007, 22:05:15 CET Killed at Level 102 by Dragoholikus
Powstała nowa gildia.Punishers się rozpadło a na jej miejsce z patanou na czele powstała gildia Last Alliance. Jest tam całe punishers trochę osób z byłego cofu.
AdiZgOlek
07-11-2007, 13:53
A dlaczego ludzie z CoFu przyłączyli sie do wojny ?? B)
Pavvulonik
07-11-2007, 14:25
Widocznie nie chce im sie już grac na azurze :P no i lubią byc hunted.Btw ostatnio troszke banow sie posypalo np:Sir artea z puni sir scud kaka z wanted i tak to za mało jeszcze pare innych osób powinno byc zawieszonych :]
Niechcieli zapłacic haraczu który wyznaczył im Draz. A 2 opcja to Dragon claw wylootowany przez Agę, którego niechciala sprzedac Ecrusherowi ;] Każdy powód jest dobry
AdiZgOlek
07-11-2007, 21:12
Niechcieli zapłacic haraczu który wyznaczył im Draz.
Tak myślałem że chodzi tu coś o płaceniu :), ale myślałem że to Punishersi wyznaczyli im haracz, zmuszając ich do wzięcia udziału w wojnie
zeus1985
07-11-2007, 21:25
Dzieci kwiatów w wojnie ;o OMFG biedna Aga :( Widać Wanted nie ma się już do kogo przy*******ać ;o
Ciri the Witcher
07-11-2007, 22:09
Dzieci kwiatów w wojnie ;o OMFG biedna Aga :( Widać Wanted nie ma się już do kogo przy*******ać ;o
Reloop
Co ty pierdo...? Z tego co wiem Igragorn ujebal ostatniego Demodrasa "dla Ecrushera". Chcecie po prostu kase na wojne i dlatego dajecie payment SE i CoF.
Zeus
Agatka wpadla w nielaske po akcji z balkonem Urba xD.
Pavvulonik
07-11-2007, 22:13
Ogólnie to ja nic nie mam do Agaty ale jakoś nie wyobrażam sobie jej na open battle tak jak reszte ludzi z cofu którzy doszli do puni.No zobaczymy jak to bedze ale ja myśle ze nic z tego dobrego nie wyjdzie .
Ogólnie to ja nic nie mam do Agaty ale jakoś nie wyobrażam sobie jej na open battle tak jak reszte ludzi z cofu którzy doszli do puni.No zobaczymy jak to bedze ale ja myśle ze nic z tego dobrego nie wyjdzie .
ehh
musze sie z toba zgodzic
AdiZgOlek
07-11-2007, 23:51
Z jednej strony nic z tego nie wyjdzie, ale z drugiej - im więcej ludzi walczy po stronie Punishers, tym mogą więcej krwi napsuć Wanted.
Reloop
Co ty pierdo...? Z tego co wiem Igragorn ujebal ostatniego Demodrasa "dla Ecrushera". Chcecie po prostu kase na wojne i dlatego dajecie payment SE i CoF.
Zeus
Agatka wpadla w nielaske po akcji z balkonem Urba xD.
3m pysk. W ostanim tygodniu byl 2 razy demodras. Raz zabila Aga a 2 dni pozniej Igra.
IDIOTO x 30 napisales "chcecie po prostu kasy" baranie, matole ile razy mam ci mówić, że nie jestem z Wanted. Ty glupi cepie wiem co gadam bo mailem SAM placić więc powiem jeszcze raz 3M PYSK.
Z jednej strony nic z tego nie wyjdzie, ale z drugiej - im więcej ludzi walczy po stronie Punishers, tym mogą więcej krwi napsuć Wanted.
Ty to traktujesz tak ... a ja jako free fragi. :o Taki Sir chlor, np. padł stojąc przed swoim GH. ; ))
Coś ostatnio Punkom... tj. Last Aliancom (lol, jak to brzmi) się nie wiedzie ... dzisiaj chcieli zrobić massa na Faurona, lecz ten im uciekł ... potem polecieli po jeszcze kogoś, ale co zaskoczeniem nie jest nic nie zdziałali. A najlepsze jest to, że przez cały ten czas Lord Nen biegał sobie z pz lockiem. xD
Pozdrawiam ...
AdiZgOlek
08-11-2007, 11:43
Ty to traktujesz tak ... a ja jako free fragi. :o Taki Sir chlor, np. padł stojąc przed swoim GH. ; ))
Coś ostatnio Punkom... tj. Last Aliancom (lol, jak to brzmi) się nie wiedzie ... dzisiaj chcieli zrobić massa na Faurona, lecz ten im uciekł ... potem polecieli po jeszcze kogoś, ale co zaskoczeniem nie jest nic nie zdziałali. A najlepsze jest to, że przez cały ten czas Lord Nen biegał sobie z pz lockiem. xD
Pozdrawiam ...
Zdaje mi się że Punishers(Last Alliance<lol>) tracą już nadzieje na wygranie wojny...:)Znudzeni robią te masslogi i robią a nikt nie pada i tak
Pozdro.
Cors Ent
09-11-2007, 13:44
Ktos sie przejmuje ze CoF doszedl do wojny?
Wanted?
bo my na pewno nie.
Ventrilo nie dostali i nie dostaną.
Pavvulonik
09-11-2007, 15:26
Wanted?
bo my na pewno nie.
HAHAHAHA to rzeczywiście wam pomogą.Puni tylko na tym straci:D
Siggurdius
09-11-2007, 17:04
Wanted?
bo my na pewno nie.
milo klamiesz
Avashin
Killed at Level 111 by Xhue and by Patanou
pozdro = ]
Pavvulonik
10-11-2007, 15:41
UUU cos nudno Niemcy boją sie wyjsc :/
http://pl.youtube.com/watch?v=Sms1TaPZOi4
Siggurdius
10-11-2007, 18:49
16:59 Warning! The murder of Sizue was not justified.
Ciri the Witcher
10-11-2007, 21:13
16:59 Warning! The murder of Sizue was not justified.
Eheheheh, ostro, uwaliles 64msa. Niezle, jest o czym spamowac forum.
Siggurdius
10-11-2007, 22:02
Eheheheh, ostro, uwaliles 64msa. Niezle, jest o czym spamowac forum.
powiem tak - zamknij ta dupe. zabrali ci postac i teraz jedyne co pozostalo to plakanie na forum.
frag jest frag
Hassanoo
11-11-2007, 00:08
powiem tak - zamknij ta dupe. zabrali ci postac i teraz jedyne co pozostalo to plakanie na forum.
frag jest frag
sorry, ale jak można zamknąć dupe?
Ciri the Witcher
11-11-2007, 00:10
frag jest frag
powiem tak - zamknij usta, bo nie zabrali mi chara tylko sam go ogolocilem wyjebalem swe na pare k wyciagnalem paymenty od ludzi pod protem punkow popkowalem troche i powiedzialem ze nie bede juz dla tych frajerow walczyl :) wiec zeby sie char nie wastowal zmienili passy. Z reszta i tak juz nie gram w tibie.
A co do fragow to po ciula chwalisz sie fragiem na noob charze? Jakby kazdy mial tak robic to 2/3 postow tutaj wygladaly by tak jak twoj poprzedni....
@Hasek
on potrafi
Pavvulonik
11-11-2007, 12:47
powiem tak - zamknij usta, bo nie zabrali mi chara tylko sam go ogolocilem wyjebalem swe na pare k wyciagnalem paymenty od ludzi pod protem punkow popkowalem troche i powiedzialem ze nie bede juz dla tych frajerow walczyl :) wiec zeby sie char nie wastowal zmienili passy. Z reszta i tak juz nie gram w tibie.
A co do fragow to po ciula chwalisz sie fragiem na noob charze? Jakby kazdy mial tak robic to 2/3 postow tutaj wygladaly by tak jak twoj poprzedni....
@Hasek
on potrafi
No właśnie widzę jak nie grasz w tibie.Gdybyś nie grał to nie spamował byś forum swoimi racjami i miałbyś wszystko w dupie.;)
zeus1985
11-11-2007, 14:09
No właśnie widzę jak nie grasz w tibie.Gdybyś nie grał to nie spamował byś forum swoimi racjami i miałbyś wszystko w dupie.;)
Tu się z Tobą nie zgodzę. Też nie gram, a jakoś przeglądam ten temat i czasem sie wypowiem, tak jak teraz.
Siggurdius
11-11-2007, 17:18
fauron sigon
Nov 11 2007, 15:34:46 CET Killed at Level 133 by Vincente Valantine
and by a dragon lord
btw.
15:58 Tegax [105]: with ur mother
.
Może nie związane z wojną, ale.
Cozmetic Jonez
Nov 11 2007, 21:21:39 CET Killed at Level 111 by Fasolek and by Isirattil
http://img259.imageshack.us/img259/1803/cozmeticjk1.jpg (http://imageshack.us)
Pozdrawiam ...
Hassanoo
12-11-2007, 16:26
@up
za co on padł? bo z tego co wiem całkiem jeszcze niedawno płacił on wanted za wolność?
btw. zapodaj linka do cama
Pavvulonik
12-11-2007, 17:52
Co do foty to fasolek przeżył ?8oTibia com nie dziala to nie moge zobaczyc :P
AdiZgOlek
12-11-2007, 18:52
Co do foty to fasolek przeżył ?8oTibia com nie dziala to nie moge zobaczyc :P
Przeżył :)
Pavvulonik
12-11-2007, 19:45
Wiecej niz 10 hp mu nie daje :P
Fasolek miał 20 hp a Alwar de'Kox (po zrobieniu screena jeszcze hita dostał) miał 7. Cozmetic padł za to, że nie zapłacił oraz za pisanie głupich postów na forum. Linka do cama nie zapodam.
Pozdrawiam ...
Hassanoo
12-11-2007, 22:55
Fasolek miał 20 hp a Alwar de'Kox (po zrobieniu screena jeszcze hita dostał) miał 7. Cozmetic padł za to, że nie zapłacił oraz za pisanie głupich postów na forum. Linka do cama nie zapodam.
Pozdrawiam ...
no jasne, że za to, że nie zapłacił... pytanie tylko brzmi za co miał płacić?
a na forum tibia.com widziałem ostatnio tylko jeden jego post, w temacie, który sam założył, z pytaniem skierowanym do Wanted za co ma płacić... na to nie ma co, to był strasznie głupi post...
Ciri the Witcher
13-11-2007, 00:15
a na forum tibia.com widziałem ostatnio tylko jeden jego post, w temacie, który sam założył, z pytaniem skierowanym do Wanted za co ma płacić... na to nie ma co, to był strasznie głupi post...
Wanted i Punki siebie warci... Zamiast walczyc przeciwko sobie i supporterom to wola znajdowac glupie powody zeby uwalac niewinnych ludzi. Proste.
Siggurdius
13-11-2007, 00:21
Wanted i Punki siebie warci... Zamiast walczyc przeciwko sobie i supporterom to wola znajdowac glupie powody zeby uwalac niewinnych ludzi. Proste.
nie badz hipokryta, wiadomo kto sie boi wychodzic na openy i nie chce walczyc. po co mamy sie na sile pchac w miejsca waszych sneak atakow i tracic fragi? raz juz tak bylo, wyszliscie nawet na akcje, a doznaliscie sromotnej kleski.
Wiesz co by bylo glupie?? Jakby Cozmetic wbil 120/130 lvl i dolaczyl do Last Aliance.
Panowie może czas zajać się rl życiem a nie w głowach wam tylko ta Tibia.Nikomu nie zabraniam oczywiście grać,ale czy nie sądzicie że troche dużo czasu ona wam zabiera?
Nie lepiej iść na piwko z kumplami lub znaleść sobie jakaś dziewczyne?
Co kto woli
Pozdro guys;)
Old Franco:)
Adam:)
Cors Ent
13-11-2007, 13:55
@Ciri
byles najwiekszym pieniaczem Punishersow na tym forum - a teraz co piszesz?
jak juz ktos wspomnial bawisz sie w hipokryzje
@Siggurdius
bo wy macie bota a u nas ma tylko pare osob
ogarna all bota to wyjdziemy
@Franko
u rox
tajemniczy111
13-11-2007, 14:46
@Ciri
byles najwiekszym pieniaczem Punishersow na tym forum - a teraz co piszesz?
jak juz ktos wspomnial bawisz sie w hipokryzje
@Siggurdius
bo wy macie bota a u nas ma tylko pare osob
ogarna all bota to wyjdziemy
@Franko
u rox
Wes przestan pieprzyc glupoty, ze mamy bota, u nas tez kilka osob tylko ma. Ja osobiscie nigdy nie uzywalem zadnego bota do tej gry >.> i znam jeszcze przynajmniej 10 osob, ktore tez nie uzywaja :) Po raz kolejny mowisz o czyms, o czym nie masz zielonego pojecia.
@Franco
To kto gra toba ?
@Topic
Cos punki przygasli ostatnio ;p po nie udanych mass logach wreszcie zdobyli 2 fragi ;p GZ a za to od nas kazdy ponabijal wiecej ;)
@Problem Cozmetica
To jest logiczne za co padl, poprostu koles ponabija kilka lvli wiecej i dojdzie do LA, wiec zabic trzebabylo wczesniej, zeby nie bylo tak jak z innymi.Ale glownym powodem bylo nie dokonanie wplaty na nasze konto :p
Ciri the Witcher
13-11-2007, 15:02
nie badz hipokryta, wiadomo kto sie boi wychodzic na openy i nie chce walczyc. po co mamy sie na sile pchac w miejsca waszych sneak atakow i tracic fragi? raz juz tak bylo, wyszliscie nawet na akcje, a doznaliscie sromotnej kleski.
Nie w nasze, tylko w ich. Jak juz powiedzialem: nie gram w Tibie, nie mam wbity na ventra, ani na Feasa. Po akcjach ktore odjebalo Punishers (pa, pk) w dupie mam to cale towarzystwo z punkow i wanted. :)
I'm Free Man!
[QUOTE=tajemniczy111;1743560]Wes przestan pieprzyc glupoty, ze mamy bota, u nas tez kilka osob tylko ma. Ja osobiscie nigdy nie uzywalem zadnego bota do tej gry >.> i znam jeszcze przynajmniej 10 osob, ktore tez nie uzywaja :) Po raz kolejny mowisz o czyms, o czym nie masz zielonego pojecia.
@Franco
To kto gra toba ?
Kazdy wie ze chara sellnolem ponad 2 lata temu a sam juz zaprzestalem gry z braku czasu.
Jak widze "wielki Cors" nigdy sie nie poddaje zeby kazdego pojechac na forum.
Corsik zajmij sie lepiej Madzia a nie ta oglupiajaca gra-czlowieku ktory wszystko wie i wszystko juz robil.
Po 2 nie staraj sie mi dogryzac bo kiedys przyjdzie kryska na matyska i wtedy nie bedziesz pieprzyl takich glupot o ludziach na forum.
Dobra rada na przyszlosc
Your's Nightmare
Cors Ent
13-11-2007, 16:53
@Sigg
ja nie mowie o ryckach bo ryckowie czy palkowie to moga miec milion botów a i tak by to nic nie zmienilo.
gadalem pare dni temu z Drazem bo na browarek razem chcemy skoczyc. Sam mi przyznal ze pod jego nieobecnosc Wanted do momentu kiedy sorce z combo-botem nie zaczely biegac to wojne w plecy dostawali.
no ale takie cfaniaczki jak Ty to pewnie nawet jak bym screena wkleil z gadki z Drazem na msn to powiedza ze fake.
no ale mniejsza z tym - bot to bot, a LA przegrywa na wlasne zyczenie a z powodu botów
@Franco
masz jakis kompleks na moim punkcie? :o
Siggurdius
13-11-2007, 17:12
Dzieki Franco, nareszcie pare slow prawdy o corsie, hehe.
Ciri the Witcher
13-11-2007, 17:13
[QUOTE=tajemniczy111;1743560]Wes przestan pieprzyc glupoty, ze mamy bota, u nas tez kilka osob tylko ma. Ja osobiscie nigdy nie uzywalem zadnego bota do tej gry >.> i znam jeszcze przynajmniej 10 osob, ktore tez nie uzywaja :) Po raz kolejny mowisz o czyms, o czym nie masz zielonego pojecia.
@Franco
To kto gra toba ?
Kazdy wie ze chara sellnolem ponad 2 lata temu a sam juz zaprzestalem gry z braku czasu.
Corsik zajmij sie lepiej Madzia a nie ta oglupiajaca gra-czlowieku ktory wszystko wie i wszystko juz robil.
Po 2 nie staraj sie mi dogryzac bo kiedys przyjdzie kryska na matyska i wtedy nie bedziesz pieprzyl takich glupot o ludziach na forum.
Dobra rada na przyszlosc
Your's Nightmare
old Franco (Adam) = Akul Abar do 70lvla. Potem kupil go adi, albo smoq albo ktos tam xD.
Your's Zmaza Nocna
Pavvulonik
13-11-2007, 20:37
Ty jesteś normalnie jak Kaczyński tylko on cały czas o układzie a ty o bocie :P.Na wielu przegranych przez was ob combo bot był nie przydatny wiec nie zwalaj wszystkiego na bota.A tak btw wy jesteście świeci? Nie macie żadnego botera na sumieniu ?
@Franco
To kto gra toba ?
Dobra rada na przyszlosc
Your's Nightmare
Popieram w 100% ; )
Ciri the Witcher
13-11-2007, 21:18
Ty jesteś normalnie jak Kaczyński tylko on cały czas o układzie a ty o bocie :P.Na wielu przegranych przez was ob combo bot był nie przydatny wiec nie zwalaj wszystkiego na bota.A tak btw wy jesteście świeci? Nie macie żadnego botera na sumieniu ?
Mam pytanie, a nawet dwa.
Ile masz lat?
Skonczyles podstawowke(?), bo z tego co wiem to jezeli ktos nie potrafi czytac ze zrozumieniem prostych tekstow to po prostu niezdaje. Dopoki sie tego nauczy...
Niedawno cos Cors wspominal, ze maja pare osob ktore uzywaja bota. :)
Podstawowka sie klania!
Temat Douga : "@Azura"
Czy on robi z siebie mistrza Azury czy co xD? Aktualnie Punishers nie sa na tak mocnej pozycji by mowic komukolwiek o placeniu za wojne ;).
Pavvulonik
13-11-2007, 22:07
Mam pytanie, a nawet dwa.
Ile masz lat?
Skonczyles podstawowke(?), bo z tego co wiem to jezeli ktos nie potrafi czytac ze zrozumieniem prostych tekstow to po prostu niezdaje. Dopoki sie tego nauczy...
Niedawno cos Cors wspominal, ze maja pare osob ktore uzywaja bota. :)
Podstawowka sie klania!
Temat Douga : "@Azura"
Czy on robi z siebie mistrza Azury czy co xD? Aktualnie Punishers nie sa na tak mocnej pozycji by mowic komukolwiek o placeniu za wojne ;).
Mam 17 lat skończyłem podstawówke:o a nawet gimnazjum :o no i staram sie skończyc liceum :] Przyznam ci racje nie doczytałem jego posta sorry ! Ale to prawda ze cały czas nawija o tym bocie i nawija.Sam dobrze o tym wie ze wanted jest doświadczone w wojnach co pokazało wiele fajnych akcji a oni pomimo przewagi liczebnej nie mogą łapac fragółw.
Ciri the Witcher
13-11-2007, 22:22
Mam 17 lat skończyłem podstawówke:o a nawet gimnazjum :o no i staram sie skończyc liceum :] Przyznam ci racje nie doczytałem jego posta sorry ! Ale to prawda ze cały czas nawija o tym bocie i nawija.Sam dobrze o tym wie ze wanted jest doświadczone w wojnach co pokazało wiele fajnych akcji a oni pomimo przewagi liczebnej nie mogą łapac fragółw.
Aktualnie co do liczebnosci sie nie czepiaj. Jest 50-50. Wielu z tych ludzi ktorzy teraz sa w LA walczyli niegdys dla wanted, powiem wiecej: grali od poczatku azury, zalozyli wanted, lub dowodzili noobkami z wanted ;p przez co kopsneli dof.
@bot
Skonczcie juz z tym botem! Uwarzajcie co chcecie za sluszne ale nic juz o nim nie mowcie, bo to sie nudne robi.
ps. jaki profil?
Uwarzajcie - uwaga
Podstawówka się kłania.
KOCHAM TEN TEMAT!!!
I jak zawsze cos dla corsa: Tyle lekcji.... a kompleksu nie mozna miec na czyims punkcie
[QUOTE=Franco;1743639]
old Franco (Adam) = Akul Abar do 70lvla. Potem kupil go adi, albo smoq albo ktos tam xD.
Your's Zmaza Nocna
Blisko byłeś mistrzu,ale nie aż tak blisko.Char może i mój ale grał nim mój bro z rla.Czasami właziłem dla jaj to tyle.
Sigg
Każdy wie jaki Cors jest-chyba zbędna jest już rozmowa o nim.Wkońcu to człowiek któy już wszystko wie
Cors-kompleksy?
Chyba ocipiałeś-albo i nie?
Pozdro guys
Adam
zeus1985
14-11-2007, 12:03
No panowie, wkrótce święta może czas zakończyć wojnę i podpisać rozejm? Śnieg już pada, spadnie temperatura i można poszaleć ;D Jak kto woli, na sankach/łyżwach/nartach/rowerze, zostawcie to ścierwo zwane Tibią i wyjdźcie za firewalla zobaczyć jaki ten świat piękny ; ]
AdiZgOlek
14-11-2007, 16:22
No panowie, wkrótce święta może czas zakończyć wojnę i podpisać rozejm? Śnieg już pada, spadnie temperatura i można poszaleć ;D Jak kto woli, na sankach/łyżwach/nartach/rowerze, zostawcie to ścierwo zwane Tibią i wyjdźcie za firewalla zobaczyć jaki ten świat piękny ; ]
Racja, u mnie też już śnieg spadł, choc jest ciapa xD, ale fajnie jest ;p Chociaz co niektórzy tibijczycy wolą pewnie pośmigać po lodowych wyspach na utani hurze ! :D
Co do rozejmu, nie byłbym taki pewnien ...
U kogo śnieg, u tego śnieg... -.- W ZG śniegu nie ma tak jak żadnych większych akcji na Azurze. ;p
zeus1985
14-11-2007, 22:49
Jak spadnie śnieg, to zapraszam chętnych z Opola na wycieczkę rowerową ; D
Teraz chlapa, więc nawet nie ma co ;(
Cors Ent
15-11-2007, 00:19
I jak zawsze cos dla corsa: Tyle lekcji.... a kompleksu nie mozna miec na czyims punkcie
haha mój człowiek :P
"naszła mnie taka dygresja" ze powinienes sie pojawic na msn :P
zwlaszcza jesli bedziesz wpadac na swieta do Polski :)
bedziemy jakies spotkanko (raczej nie zlot) kminić albo przed świetami albo w czasie miedzy św a sylwkiem - jeśli bedziesz w kraju to koniecznie musisz "maczać w nim palce" B)
pozdro głąbie :evul:
@Franco - taka jest Magdy teoria - a ze duzo ostatnio z studentami psychologi przebywa to jej wierze :P
Tu się z Tobą nie zgodzę. Też nie gram, a jakoś przeglądam ten temat i czasem sie wypowiem, tak jak teraz.
no i kazdy sie zastanawia na h*j Ty jeszcze te swoje madrosci tu wypisujesz.
Yours Waszka
Ciri the Witcher
15-11-2007, 16:08
no i kazdy sie zastanawia na h*j Ty jeszcze te swoje madrosci tu wypisujesz.
Yours Waszka
No a ty po co tu piszesz? Majster ktory dostal sie do wanted za lizanie im rowa, a byl na 1-2 akcjach. xD
Wacha był na 1-2 akcjach ? Raczysz sobie żartować ? Nie raz było tak, że albo on po mnie dzwonił na akcję albo ja po niego, więc jeżeli nie znasz faktów zamilcz, bo brał udział w większej ilości akcji niż Ty masz IQ.
Pozdrawiam ...
Siggurdius
15-11-2007, 18:52
ciri to taki nowy grebol maciek ;)
zeus1985
15-11-2007, 19:06
ciri to taki nowy grebol maciek ;)
Maciuś był tylko jeden i drugiego takiego nie znajdziesz :(
I lepiej nie szukaj, bo a nóż znajdziesz i będzie źle. ; P
Pozdrawiam ...
Siggurdius
15-11-2007, 21:16
w sumie. szkoda ze przepadl, bo byl smiechowy :D
zeus1985
15-11-2007, 21:30
w sumie. szkoda ze przepadl, bo byl smiechowy :D
Hehe nie wywołuj wilka z lasu ;)
tajemniczy111
15-11-2007, 21:30
@Lyoth
To najwiekszy lizodup w Wanted ! _/ :*
@Yavi
A ty mi przypominasz Corsa ;p Zawsze wiesz wszystko "najlepiej"? WTF ?A tak naprawde gowno wiesz ;) Ale kupa z tym :p Zycie na studiach rozkwitaaaa :0
_/ Studenci _/ PWR :)
@War
Wykurzyc all szweduchow z serva ;) to banda noobow;p
@Sigu
Noobku wylas z tych zolwi ;p Bo Cie dojade tam hahaahahah
siniestro
15-11-2007, 21:38
eloelo Azura ;D
Grebol gra na Neranie ;O widzialem jego post w jakims temacie :)
Siggurdius
15-11-2007, 21:41
kiks, especially for you
http://twojstary.eu/wp-content/uploads/2007/10/twoja_stara_turtles.jpg
Cors Ent
15-11-2007, 22:09
@Kiks
Polacy wukurzyli SWE z serwera - i to bynajmniej rownie duza zasluga polakow po stronie Wanted jak i Puni
nie wiem czy zauwazyliscie prawidlowosc:
ze Puni odnosilo zwyciestwa do momentu kiedy sie DoF i Numenor nie przylaczyli?
po dolaczeniu ich do wojny - teorytycznie 2 razy wiecej osob, teorytycznie 3 razy wiekszy power bo duzo sorcow weszlo, teorytycznie... a jednak :D:D - a jednak od 1 dnia dolaczenia co bitwa to all sie sypie :P:P
i bynajmniej nie mam na mysli kwesti szpiegowania
Z pozdrowniami dla pewnych 2 panow ktorzy od swojego dolaczenia do wojny zasiali ferment i śrubka po śrubce rozebrali dobrze prosperujaca machine wojenna jaka bylo Punishers :D
-- obecnie wanted ma lekko spokoj - to co sie dzieje inside LA to jest po prostu zal, litosc i trowaga :D
Siggurdius
15-11-2007, 23:56
Miter furax
Nov 15 2007, 22:16:12 CET Killed at Level 78 by Marjola
tuz po nieduanym masslogu na mnie, stal se kolo npca na okolnir, wybieglismy i padl
<3
tajemniczy111
15-11-2007, 23:59
@Cors
Moze i cos w tym jest, ale w wiekszosci to nasza zasluga. Duzo trenowalismy na otsach po pierwszej porazce na OB i jak widac efekty sa. Na pewno to nie jest ideal bo na wielu akcjach jest mnsotwo bledow, tak jak na ostatniej bitwie na Oil Tomb ;p Z naszej strony wspanialy rush, no coz ale pozniej bylo wiele bledow ;) ( czego ja byla ofiara :( :( ) No ale coz " Lets dance" ;)
Ciri the Witcher
16-11-2007, 00:17
@Kiks
Polacy wukurzyli SWE z serwera - i to bynajmniej rownie duza zasluga polakow po stronie Wanted jak i Puni
nie wiem czy zauwazyliscie prawidlowosc:
ze Puni odnosilo zwyciestwa do momentu kiedy sie DoF i Numenor nie przylaczyli?
po dolaczeniu ich do wojny - teorytycznie 2 razy wiecej osob, teorytycznie 3 razy wiekszy power bo duzo sorcow weszlo, teorytycznie... a jednak :D:D - a jednak od 1 dnia dolaczenia co bitwa to all sie sypie :P:P
i bynajmniej nie mam na mysli kwesti szpiegowania
Z pozdrowniami dla pewnych 2 panow ktorzy od swojego dolaczenia do wojny zasiali ferment i śrubka po śrubce rozebrali dobrze prosperujaca machine wojenna jaka bylo Punishers :D
-- obecnie wanted ma lekko spokoj - to co sie dzieje inside LA to jest po prostu zal, litosc i trowaga :D
2 panow? mowisz o Hegu i Pollim xD?
A ty sigg jakbys chcial wyslac komus jakis zasrany link do kretynskiej strony ktorej tematyka pasuje do twojego poziomu to zrob to na prv/gg/msn/tibii.
Last Alliance traci ludzi na własnych masslogach. :o Coś im się serrio nie powodzi.
Pozdrawiam ...
Trening czyni mistrza =))) pozdrawiam.
Hassanoo
16-11-2007, 18:12
16.11.2007 - Wanted : Last Alliance - 2:2
Dalipi
Nov 16 2007, 14:39:57 CET Killed at Level 146 by Dragoholikus and by Ragooguoe Shiverotor
Xajaki
Nov 16 2007, 14:24:39 CET Killed at Level 125 by Wymar Herachear and by Fauron Sigon
Limehit
Nov 16 2007, 15:02:32 CET Killed at Level 74 by Leifmaa and by Sincks the hunter
Wican
Nov 16 2007, 14:04:55 CET Killed at Level 147 by Minavand and by Zamaran Quintus
(są filmiki?)
Cors oczywiście jest bez skazy etc. chociaż ani razu go nie było jak było trzeba i jak to określił "palek ssie" i nie opłaca się nim grać.
tajemniczy111
17-11-2007, 10:26
Eudoros, Leon luin, Sir hary portier, Sizue, zaplacili za swoja wolnosc :)
Ciri the Witcher
17-11-2007, 20:25
+ shako warrior czy jakos tak, no i kohl chce sie wyplacic ^^
Wojna wojna i po wojnie :)
elo elo 5 2 0 xD
słyszałem ze brak wam mnie ?;D
kumpel mi az na gg zaspamował
Riklos hacked. Sciagajcie dalej VentMIX od Xajaka hueheu Hail naiwniacy.
Ciri the Witcher
17-11-2007, 23:10
elo elo 5 2 0 xD
Zgin ! Przepadnij!
Gayter ;D nie wiesz ze oni juz nie maja kasy na wojne? Musza jakos zbierac dofinansowania na blessy. Niestety Unia E im nie pomoze wiec trza hackowac!
Ciri why mam przepadac? ty sie bardziej rozpisałes niz ja kiedyś a to juz naprawde mistrzostwo;d
Ja juz tu nie pisze bo moi idole odeszli :< Nosso Mak Fujara i Horrrii Na ggłowe :( nie ma ich ! znikli ! ;(
Zreszrta azura jest zacofana .:(
Na Morganie trzode robie :D
Znalazłem tam takich noobów jak ja i sie bawimy w combosy xD
http://www.***********.com/624522568.html
w gwiazdki wpiszcie "s p e e d y s h a r e"
Siggurdius
17-11-2007, 23:36
elo elo 5 2 0 xD
siema stary! :D
siema stary! :D
mmm gadam z tym Siggiem z którym kiedys miałem kontakt w tibi? czy new owner etc?
Siggurdius
17-11-2007, 23:46
tak, to ta ciota, ktora trenila na slimach pod ab, hehe
prawda z tym hackiem riklosa?
Ciri the Witcher
17-11-2007, 23:49
tak, to ta ciota, ktora trenila na slimach pod ab, hehe
prawda z tym hackiem riklosa?
NIES SWOJ KRZYZ!
i znow beka sie zacznie na forum...
Grebol mi konkurencji narobil xD
NIES SWOJ KRZYZ!
i znow beka sie zacznie na forum...
Grebol mi konkurencji narobil xD
i chuj z jetim. Juz się zadomowiłem.
Hmm.. Czyżby Hawek podpadł swojej gildii..?
Killed at Level 122 by Wolfwerine and by Leon Luin.
Hassanoo
18-11-2007, 12:22
co sie stało? za co on padl ?
co sie stało? za co on padl ?
Za bycie lamusem.
Pozdrawiam ...
zeus1985
18-11-2007, 12:39
Ciekawe co zrobicie jak CipSoft skończy z Tibią ;( Ale póki interes się kręci to nie skończą tak szybko ;D
Ciekawe co zrobicie jak CipSoft skończy z Tibią ;( Ale póki interes się kręci to nie skończą tak szybko ;D
Zatrudnie cie do mojej firmy.. bedziesz sprzedawał choinki B)
Hassanoo
18-11-2007, 13:15
Za bycie lamusem.
Pozdrawiam ...
Dzięki za rzeczową odpowiedź
Pozdrawiam ...
AdiZgOlek
18-11-2007, 14:23
Ale LEON LUIN idiota zapłacił, i wrócił do LA xD
Z tego co wyczytałem na forum, wg Leona Luina Hawek pomagał Wanted...
...Leon Luin(na temat Hawka):
"Actually hes already helping wanted, i cant tolerate it.. im back to action! Die Doug, Die!"
Dzięki za rzeczową odpowiedź
Pozdrawiam ...
http://www.youtube.com/watch?v=AExyvVgczs8
mueheheuhehe,
zobaczcie comment haw(e?)ka na tibia.com
Hawek
Siggurdius
18-11-2007, 23:22
siema okolnir
Dzisiejsza bitwa na okolnir :
Stofieballofie
Nov 18 2007, 20:43:13 CET Killed at Level 102 by Sir Averty and by Ragooguoe Shiverotor
Onlly
Nov 18 2007, 20:43:25 CET Killed at Level 98 by Sir Averty and by Judofix butcher
Sandra Magnus
Nov 18 2007, 20:44:19 CET Killed at Level 180 by Urbexx and by Bayter
Heg
Nov 18 2007, 20:44:33 CET Killed at Level 135 by Drazharm and by Bayter
Florento Uka
Nov 18 2007, 20:44:56 CET Killed at Level 87 by Urbexx and by Marshall Don Doggy
Mexenoth Strastin
Nov 18 2007, 20:44:30 CET Killed at Level 82 by Sapphire Deoxys and by Ragooguoe Shiverotor
Leifmaa
Nov 18 2007, 20:44:57 CET Killed at Level 84 by Limehit and by Hammpion
Ravle
Nov 18 2007, 20:45:01 CET Killed at Level 96 by Drazharm and by Sir Averty
Pearl Agata
Nov 18 2007, 20:45:14 CET Killed at Level 127 by Bayter and by Ecrusher
Fea Umarth
Nov 18 2007, 20:45:19 CET Killed at Level 114 by Sirkiks and by Sapphire Deoxys
Falzer
Nov 18 2007, 20:51:41 CET Killed at Level 191 by Hawek and by Kruchy Mag
Gimli Gloinssohn
Nov 18 2007, 21:01:59 CET Killed at Level 117 by Marjola and by Urbexx
:D
Pavvulonik
19-11-2007, 00:35
I po wojnie :(
Dirk Pitt
19-11-2007, 07:50
Wydaje Ci się.
AdiZgOlek
19-11-2007, 09:14
Gz Fragów;] Nieźle
lol Bayter 3 fragi ;d
heh, ciekawi mnie jak padla Pearl
Hassanoo
19-11-2007, 18:41
lol Bayter 3 fragi ;d
heh, ciekawi mnie jak padla Pearl
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/34104
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/34104
dzieki wielkie ;*
AdiZgOlek
19-11-2007, 19:23
@kocica
Jest filmik do downloadu ma mirrorze :)
@edit
Ktoś już Ci dał link, spóźniłem się =( xD
Szkoda, że nie mogło mnie być na akcji, ale podczas jej trwania akurat instalowałem Windowsa. ;s Cóż, chciałbym powiedzieć, że następnym razem nałapię fragów, ale wątpię, żeby Punki jeszcze wyszły z pz. ;s Już kilka osób od nich stwierdziło, że to nie ma sensu ... ;s
Btw. ... BEST MOVIE EVER !
http://youtube.com/watch?v=W_dNyHullnY
Twoja Stara wraca do gry (znajdź 5 różnic). Hahahhahaha. :D
Sigg. _/
Pozdrawiam ...
Siggu zajebisty movie B)
Moze ktoś podać tytu pioseneczki co leci w tym filmiku, bede bardzo wdzieczny:)
Siggurdius
19-11-2007, 22:14
dzieki :)
Verka Serduchka - Dancing lasha tumbai
Danzel - you spin me round
AdiZgOlek
19-11-2007, 23:29
HAHa
Siggu fajny filmik ! :P
A to plx gfb rox ! nowy styl - GFB style :P
"Twoja stara wraca do gry znajdź 5 róznic" to też jest niezłe :p
PaktofonikA
20-11-2007, 00:05
Ciekaw jestem jak sie to dalej potoczy..
zeus1985
20-11-2007, 00:36
dzieki :)
Verka Serduchka - Dancing lasha tumbai
Danzel - you spin me round
Biedna końcówka.
Sig~ nie spodziewałem się że stoczysz się aż tak nisko aby po rodzinie jechać... Takie hasełka typu "Twoja stara~ / Twój stary~" to ja słyszałem na korytarzu w szkole podstawowej podczas praktyk, ale żeby dorosły facet na studiach? N/C :D
@Down
Powiedz mi co Ci Aga zrobiła że zrobiłeś taką końcówkę? I czy nie uważasz że hasełka typu "Twoja stara~ Twój stary~" są na poziomie dziecka z podstawówki?
"And remember...
Twoja stara
Wraca do gry (znajdź 5 różnic)" i tutaj zdjęcie jakiegoś monstrum :o
A potem "Twój stary czeka"
Bez tego filmu zrobić nie mogłeś?
Siggurdius
20-11-2007, 08:47
jak odbieracie to jako pojazd po rodzinie to ciekawe, bo moim zamiarem nie bylo wcale obrazanie rodziny agaty ani tez jej samej, tylko zwykly zart. zreszta zeus co ty mozesz wiedziec jak sam zrobiles film 3x gorszy od mojego pod tym wzgledem.
frances111
20-11-2007, 08:51
Fajny film, nareszcie najwiekszy lizodup azury dostal to na co zaslugiwal ;)
Filmik niezły :) tylko żeby zniżać sie,jak Zeus napisał, do jeżdżenia czyichś rodziców .... n/c
Cors Ent
20-11-2007, 15:29
OGŁOSZENIA DROBNE:
-------------------------------------------------------------------------------
organizujemy zlocik.
odbedzie sie prawdopodbnie w weekend poprzedzajacy swieta tj 21-23 XII w Warszawie
imprezowac bedziemy w klubie Paradox --> na al. Ujazdowskie 6a, wejście od ul. Matejki.
-------------------------------------------------------------------------------
Dla zaufanych osob mysle ze nie bedzie problemow z noclegiem. U mnie pewnie bedzie mogl sie ktos przenocowac, a mamy jeszcze pare naszych ludzi w Wawce wiec na pewno cos sie zawsze znajdzie :)
dokladna data moze jeszcze ulec zmianie ze wzgledu na dostosowanie terminów pod konkretne osoby - mam glownie na mysli chlopakow przylatujacych do Polski na swieta z UK - licze ze wpadna Ci co poleca przez Wawke.
jako ze nie do wszystkich zlotowiczów mam telefony albo msn, wiec zeby ich powiadomic to napisalem to ogloszenie.
zainteresowanych prosilbym o wczesniejszy kontakt ze mna: (bo pare detali, a nawet glowne motywy takie jak data czy tez samo miejsce moze ulec zmianie, -- wiec chcialbym miec mozliwosc np zliczenia ilosci chetnych zeby dokonac wczesniejszych rezerwacji i w razie jakichkolwiek zmian poinformowania wszystkich)
moj msn niezmiennie
[email protected] , kom 501797123
ps. 1 - Łódzka ekipo z ktora pilem w ten weekend :P zlapcie mnie plx na kontaktach podanych powyzej bo gdzies zgubilem kartke z waszymi tel :S
ps. 2 - w tym albo najdalej w przyszlym tygodniu lece z Drazem na piwko, wiec mozliwe ze go namowie zeby tez wpadl na nasz zlocik.
o ile nie pojawia sie protesty ze strony dofowiczów na takie "atrakcje" :p
,
,
,
,
,
,
Cors Ent
20-11-2007, 15:44
zapomnialem dodac ze prosze wszystkich "haterow" o nie wysylanie do mnie sms czy dzwnienie po pijaku zeby mnie poinformowac ze "przyjdziecie tam z ekipa i wszystko rozk*****"
takie bajki juz przerabialem i sa po prostu nudne
@co do movie Sigga
jakby skrocic owy film o ~30 sec, to bylby najlepszy movie jaki widzialem _/
zeus1985
20-11-2007, 20:56
@Cors Ent
A znajdzie się miejsce dla mnie i Garguśka/Aresa Sunblade?
No a ty po co tu piszesz? Majster ktory dostal sie do wanted za lizanie im rowa, a byl na 1-2 akcjach. xD
BUehhe..
Ja w wanted bylem 100x razy dluzej niz ty jako nowy owner Feasa w Punishersach, i ja nigdy nikomu nie musialem lizac rowa w przeciwienstwie do Ciebie.. wkleic Ci Twoje gadki z gg buhaha, co do akcji wystraczy ze bylem na prawie kazdej w ktorej Ty padales.
:)
@Zeus
Czemu ciagle pieprzysz o rl zyciu, skoro i tak pierwsze co robisz siadasz do kompa o odpalasz forum... zeby pieprzyc pierdoły.
Yours Waszka
zeus1985
20-11-2007, 23:51
@up
Przyjedź do Opola to wtedy pogadamy bo chyba piszesz o sobie samym.
Przyjedź kiedyś Zeus do Wrocka to się jakiegoś piwka napijemy ;) :dance:
zeus1985
21-11-2007, 07:28
Przyjedź kiedyś Zeus do Wrocka to się jakiegoś piwka napijemy ;) :dance:
Ja ciągle czekam aż mi napiszecie kiedy zostajecie na weekend we Wrocku a tu nic ;]
No to ten weekend odpada bo mnie nie będzie :/ trzeba w końcu odwiedzić dom :D
Mi się zdawało, ze Wy co 2 tygodnie dom odwiedzacie ;] Czekam na info kiedy zostajecie na weekend, to z "wodnikiem szuwarkiem" się jeszcze zgadamy ;]
No to ten weekend odpada bo mnie nie będzie :/ trzeba w końcu odwiedzić dom :D
@up
Przyjedź do Opola to wtedy pogadamy bo chyba piszesz o sobie samym.
Hehe "grozisz mi"??8o:kon::kon:
Przestan czlowieku.. nie taka jest prawda?
Wystarczylo poczkeac kolo 20 min a juz pojawila sie odpowiedz z Twojej strony.
:kon: buehe
Hehe "grozisz mi"??8o:kon::kon:
Przestan czlowieku.. nie taka jest prawda?
Wystarczylo poczkeac kolo 20 min a juz pojawila sie odpowiedz z Twojej strony.
:kon: buehe
Zeus ma forum na komórce :o
Pavvulonik
21-11-2007, 21:08
Heh ale cipy prezent zrobily 7 dni pacca i 7 dni 2x expa :o.Od wtorku zacznie sie bitwa o expowiska wanted pewnie wszystkie zajmie :P
zeus1985
21-11-2007, 21:23
Zeus ma forum na komórce :o
Mam nokie N80 InternetEdition i za każdym razem jak ktoś napisze na forum komórka mi dzwoni i jestem w stanie na bieżąco sprawdzać jakie pierdoły tutaj piszecie.
@Gorrath
Jakie 20 minut? Widzę że masz problemy z matematyką :(
Jesteście głupsi niż ustawa przewiduje ;o
tajemniczy111
21-11-2007, 21:49
Skoro wszyscy sa tacy glupii to po jaka cholere z nimi piszesz, he ?
Czytajac te wasze wypociny czuje sie jakbym ogladal Mode na suckes.
Zal.pl
Pozdrawiam,
H2o
Hassanoo
21-11-2007, 23:01
Misko-kaczor
Nov 21 2007, 20:13:46 CET Killed at Level 117 by Patanou and by Sandra Magnus
btw.- nie offtopujcie
Mam nokie N80 InternetEdition i za każdym razem jak ktoś napisze na forum komórka mi dzwoni i jestem w stanie na bieżąco sprawdzać jakie pierdoły tutaj piszecie.
@Gorrath
Jedyna pierdołą tutaj jesteś Ty..
A co do matematyki nie jestem z niej orzel 8o
Yours Waszka
@Gorrath
I tym się róznimy.
Moja nokia 3310 forum spam by twój stary ma opoznienie ze sledzeniem postow na biezaco :/
Tosik Tepek
22-11-2007, 23:14
I tym się róznimy.
Moja nokia 3310 forum spam by twój stary ma opoznienie ze sledzeniem postow na biezaco :/
Żałosny jak zawsze :)
frances111
22-11-2007, 23:38
I tym się róznimy.
to tzw. lag
#up
nom, wciagajaca gierka ;o u mnie cala szkola w to gra <lol>
#up
nom, wciagajaca gierka ;o u mnie cala szkola w to gra <lol>
Gra na poziomie : ) nie trzeba pół dnia biegać pixelowym człowieczkiem za smokami : P
AdiZgOlek
24-11-2007, 22:25
Wow, na azurze jest az 770 osób online :)
frances111
25-11-2007, 21:34
Dragoholikus
Zangief
Zamaran quintus
Dalipi
Greymir
Xyro
Wolfwerine
Stofieballofie
Tegax
Beefschieber von odium
vincente valantine
tajemniczy111
25-11-2007, 23:42
Nov 25 2007, 19:47:24 CET Killed Tegax at Level 105 ok
dla Ciebie Corsie :*~~
Hassanoo
26-11-2007, 16:40
jest filmik ? ;d
AdiZgOlek
26-11-2007, 17:18
Najs fragi, czy jest jakiś filmik udostępniony ? :D
Od jutra zaczyna się podwójny exp, więc zrobie na azurze sobie jakiegoś skromnego MS-a :)
Ciri the Witcher
26-11-2007, 20:52
Najs fragi, czy jest jakiś filmik udostępniony ? :D
Od jutra zaczyna się podwójny exp, więc zrobie na azurze sobie jakiegoś skromnego MS-a :)
DZIECKO UPA! ZGIN PRZEPADNIJ!
Bye bye Azura,
Hello Titania ;D
DZIECKO UPA! ZGIN PRZEPADNIJ!
Bye bye Azura,
Hello Titania ;D
Spoko, zginie i przepadnie. Na Azurze nie powstanie więcej sorców/drutów.
Pozdrawiam ...
Ciri the Witcher
27-11-2007, 15:37
Spoko, zginie i przepadnie. Na Azurze nie powstanie więcej sorców/drutów.
Pozdrawiam ...
o'rly?
ciekawe jakim to sposobem sie ich pozbedziecie
Hassanoo
27-11-2007, 16:57
Zangief
Nov 27 2007, 15:07:37 CET Killed at Level 137 by Dragoholikus and by Alethea Levon
o'rly?
ciekawe jakim to sposobem sie ich pozbedziecie
Nawet nie pozwolą im zaistnieć ;]
AdiZgOlek
27-11-2007, 19:52
Ciri....Ten MS to jest do PK :)
A palkiem będę grać nadal...
Więc nie wiem po co odrazu krytyka...
Mi na securze brakuje Pk :) Więc postanowiłem sobie że na podwójnym expie szybko sobie zrobie MS-a do pk
Ciri the Witcher
27-11-2007, 21:34
Nawet nie pozwolą im zaistnieć ;]
Jednym slowem gowno wyplynie z rynsztokow,
lub holota wyjdzie na ulice.
czytaj: pk/pa wanted na niewinnych osobach, a jak to oni mowia: powod zawsze sie znajdzie, chocby wyssany z palca.
zeus1985
27-11-2007, 23:13
Jednym slowem gowno wyplynie z rynsztokow,
lub holota wyjdzie na ulice.
czytaj: pk/pa wanted na niewinnych osobach, a jak to oni mowia: powod zawsze sie znajdzie, chocby wyssany z palca.
Najlepszy powód "Nie podoba mi się Twój nick" i już :)
Jedyna pierdołą tutaj jesteś Ty..
A co do matematyki nie jestem z niej orzel 8o
Yours Waszka
I tym się róznimy.
Talk to my hand guys :)
Crimmish
Nov 28 2007, 02:40:19 CET Killed at Level 99 by Urbexx
and by Sapphire Deoxys
I już wbił po raz miliardowy 100 lvl.
Pozdrawiam ...
Ciri the Witcher
29-11-2007, 00:12
Wy nolifujecie a ja sie rozwijam xD
http://img137.imageshack.us/my.php?image=skanuj0001il2.jpg
^^ imageshack ;)
Siggurdius
29-11-2007, 11:24
Patanou
Nov 29 2007, 09:56:22 CET Killed at Level 139 by Dragoholikus
and by a warlock
Ciri the Witcher
29-11-2007, 15:29
Patanou
Nov 29 2007, 09:56:22 CET Killed at Level 139 by Dragoholikus
and by a warlock
9:40: Warlock [1] says: Utevo res "kundel
Siggurdius
29-11-2007, 16:11
9:40: Warlock [1] says: Utevo res "kundel
jednak jestes debilem do szescianu
Ciri the Witcher
29-11-2007, 16:17
jednak jestes debilem do szescianu
Eheheh, zabolalo? :( xD
A ty do czwartej! Kwadratoglowy!
A masz! O!
sparciarz
29-11-2007, 19:16
Ciri ~pozwol ze spytam ile masz lat ... bo czytajac Twoje posty wnioskuje ze do Konca gimnazjum jeszcze dluga droga przed Toba... :baby:
Ciri the Witcher
29-11-2007, 20:50
Ciri ~pozwol ze spytam ile masz lat ... bo czytajac Twoje posty wnioskuje ze do Konca gimnazjum jeszcze dluga droga przed Toba... :baby:
No... do czasu reinkarnacji bardzo dluga droga przede mna.
@Ciri...
Nie wrzucaj nam tutaj swoich chorych obrazków o tematyce erotycznej. Już od dawna masz skłonności pedofilskie... Widziałem jak małym dzieciom buty wiążesz zboczeńcu jeden.
Ciri the Witcher
30-11-2007, 01:03
@Ciri...
Nie wrzucaj nam tutaj swoich chorych obrazków o tematyce erotycznej. Już od dawna masz skłonności pedofilskie... Widziałem jak małym dzieciom buty wiążesz zboczeńcu jeden.
Jednym z tych dzieci byl twoj brat ktory to nie potrafil sobie mocno zawiazac buta podczas cotygodniowych rozgrywek pilkarskich na stadionie na lo1 i na jedrzychowie ;D.
Trzelpoludek
30-11-2007, 01:41
Widzę cis, że na forum 24/24. Widzę też, że robisz z siebie takiego szyderce i super ironistę. Podrośniesz zrozumiesz że to szczeniactwo.
sparciarz
30-11-2007, 08:16
Vader Sillonwood
Nov 29 2007, 13:24:39 CET Died at Level 111 by a thornback tortoise
Jak widac nowy owner expi do Tylu narazie... :(
Po expie Widac ze Siggurdius jak sie postaracz to w sniezny piatkowy wieczor dobijesz szczesliwy 170 lvl xD Gogo Boy... :cup:
zeus1985
30-11-2007, 21:35
Exp x2 i pewnie z domów się nie ruszacie ;D Z tego co widzę nawet już forum nie odwiedzacie bo to strata 5 minut w ciągu których możecie zabić 10 smoków ; ]
Pierwszego dnia wbiłem 350k expa (sporo jak na 44~ lvl :P) i juz miałem się zbierac, kiedy padłem na pk.. się w*****łem, ale wyleczyło to mój stosunek do tej gry :D Co za różnica czy wbije ten 100 za miesiąc, za rok czy wcale ;)
Ciri the Witcher
30-11-2007, 23:52
Exp x2 i pewnie z domów się nie ruszacie ;D Z tego co widzę nawet już forum nie odwiedzacie bo to strata 5 minut w ciągu których możecie zabić 10 smoków ; ]
dzisiaj polowinki czy inny cos tam xD 23 a ja juz biegam po scianach XD a nooby z wanted nie wiedza co to zycie i expia n jakims czyms tego
Bartuś (4933051)
tatooo ale
22:38:04 Bartuś (4933051)
ja naprafde nic kurfe nie pildem
hrhhrhr
AdiZgOlek
01-12-2007, 14:03
taa...Wszystkie Expowiska pozajmowane...Wbiłem w kilka h 500k i 2 deady przez mój evul internet :P
sparciarz
01-12-2007, 23:54
Siggurdius Gratuluje 170 lvl ...:cup:
Ciri the Witcher
02-12-2007, 00:48
Hu Hu... niezle :) GZ
ale to nie zmienia faktu ze kolejny no-life sie nam ksztaltuje na Azurze, juz przegoniles Urba ;D
sparciarz
02-12-2007, 10:01
Powodzenia na dzisiejszym Poi !! B)
Ciri the Witcher
02-12-2007, 12:52
Good luck behemoty :)
Te POI to parodia.. i tyle. Następnym razem jak bedzie nie bierzcie tyle pajaców. Pozdrawiam
Dla mnie poi sie zakonczyl ..... Przez jakiegos idiote teleportowalo mnie do temple ;/
niemogewymyslecnicka
03-12-2007, 14:09
którego idiote, bo bylo ich conajmniej 2 :p
Co fakt to fakt. Poi bylo zalosne, ale trudno zapanowac nad tlumem 70~ neutrali, ktorym sie cos powtarza 100 razy ,a oni i tak co innego robia.
Ciri the Witcher
03-12-2007, 20:48
Jak dla mnie to Wanted powinno powybijac tych ktorzy sie nie sluchaja. To, ze neutrale zaplacily za czyszczenie questa nie znaczy, ze moga robic co chca, biegac jak powaleni, spamowac itd. Po prostu zal. Jestem ciekaw ile osob w koncu nie wykonalo questa... z 30? Z tego co wiem wielu popadalo, albo dalo sobie TP, lub sie zagapili i nie pobiegli do tronu. Ponoc to paranoja byla xD.
Gz dla Sigga ktory zblokowal questa.
Gz dla Marjoli ktory cos nie moze wyjsc poza 150.
Gz dla Henka i Urbexxa ktorzy uwalili swojego asslickera.
Gz dla tych co ukonczyli questa.
Gz dla Korsarza ktory wzial nagrody i padl.
Gz dla Kazuru ktory walnal sobie TP.
Gz dla no-life ktorzy usiedzieli 14h przed kompem.
Gz dla Kazuru ktory walnal sobie TP.
Nie wiesz jakim cudem Tp dostalem to sie kurwa nie wypowiadaj ;/
W pewnym momencie blad mi wyskoczyl i tibia mi padla chcialem zalogowac ale nie moglem a gdy sie zalogowalem to sie w tempe znalazlem ....
Ciri the Witcher
03-12-2007, 22:17
Nie wiesz jakim cudem Tp dostalem to sie kurwa nie wypowiadaj ;/
W pewnym momencie blad mi wyskoczyl i tibia mi padla chcialem zalogowac ale nie moglem a gdy sie zalogowalem to sie w tempe znalazlem ....
Ojc ;( prawda boli, no nie? :(
Cors Ent
03-12-2007, 23:54
@Ciri
co 2 post wypisujesz "wy no-life'y" ; "wy no-life'y" ; "wy no-life'y"
jak chcesz obrazac to chociaz wymysl jakis fajny pocisk
wyzywanie od "o-life'ow" jest naprawde slabe i zalosne
Ojc ;( prawda boli, no nie? :(
Ty kurwa jednak masz cos z glowa nie tak.
AdiZgOlek
04-12-2007, 00:22
GZ Dla tych co ukończyli PoI.
Wojna skończona :O
Patanou usunął L.A. i ogłosił zakończenie wojny.
Ciri the Witcher
04-12-2007, 00:31
@Ciri
co 2 post wypisujesz "wy no-life'y" ; "wy no-life'y" ; "wy no-life'y"
jak chcesz obrazac to chociaz wymysl jakis fajny pocisk
wyzywanie od "o-life'ow" jest naprawde slabe i zalosne
Osoba niegdys spamujaca co drugi post o tym jaki to z Yaviego noob i bedaca tylko na kilku akcjach poucza mnie. Do czego to doszlo xD. I jak to na ventr powtarzales "Palek ssie".
@Kaz
Tez cie kocham :*
@Adi
Pata moze mowic co chce, zobaczymy co powie Mina i reszta bandy.
@pozdro dla ziomka up <3
Pata moze mowic co chce, zobaczymy co powie Mina i reszta bandy.
To samo co Falzer czyli "break".
___
Sapałeś coś do Marjana, wbileś kiedyś taki lvl jak On?. Widzisz wbił raz 150, wbił drugi to wbije i trzeci, a ty dalej wal konia na te rysunki mangi.
Sapałeś coś do Marjana, wbileś kiedyś taki lvl jak On?. Widzisz wbił raz 150, wbił drugi to wbije i trzeci, a ty dalej wal konia na te rysunki mangi.
Wbił już 3 raz ;) Przypominam, że męczył się jak nikt żeby wyjsc poza 142 (chyba z 7 razy próbował) a jak już wyszedł to od razu do 150 ;) No i bez niego lista fragów Wanted byłaby pewnie o połowę mniejsza ;)
Co do Minavanda i "reszty bandy" - jego banda się coraz bardziej wykrusza, zresztą on jest za mądry żeby myslec, że coś jeszcze zdziała.. nie teraz ;)
Ciri the Witcher
04-12-2007, 16:15
@pozdro dla ziomka up <3
To samo co Falzer czyli "break".
___
Mejbi i przestana walczyc, ale nie mozecie byc pewni na 100%. A co do takiego levela to wbijalem i wyzsze, na otsach xD no i 140+ na Titanii ^.-. Hum, trudno bedzie mi "walic konia na te rysunki mangi"... Jeszcze mi odda! :o
@Nuriel
Nie przesadzajmy z tymi fragami, z reszta wiekszosc fragow jakiego Wanted wbilo zawdziecza botowi i szpiegowi.
Hassanoo
04-12-2007, 16:32
Nie przesadzajmy z tymi fragami, z reszta wiekszosc fragow jakiego Wanted wbilo zawdziecza botowi i szpiegowi.
Kto był tym szpiegiem ? Hawek ?
Ech, czyżby stara śpiewka, że Wanted wygrywa dzięki botom a biedne, uczciwe Puni/LA przegrywa..?
Wanted po prostu potrafiło się dogadac między sobą i tyle.. Gdyby Puni/LA wykazało nieco większą jednosc to spokojnie stawiliby czoła W.. ale tak się nie stało.
To ofc moje zdanie, mogę się mylic ;) A szpiedzy byli i są w każdej wojnie ;) Tak więc twierdzenie, że wygrali dzięki szpiegom wcale ich nie deprecjonuje :P
Hassanoo
04-12-2007, 16:35
btw. skopiuje tutaj liste fragów, dla potomności:
> Last Alliance,
> Numenor,
> Defenders of Fangorn frags:
>
> Marjola
> Aug 24 2007, 17:51:02 CEST Killed at Level 134 by Falzer and by Xhue
> Sep 09 2007, 17:12:08 CEST Killed at Level 137 by Abu Loppez and by Xyro
> Sep 24 2007, 22:34:32 CEST Killed at Level 140 by Patanou
> Oct 06 2007, 23:23:45 CEST Killed at Level 141 by Falzer and by Mataca
> Oct 10 2007, 21:58:24 CEST Killed at Level 141 by Abu Loppez and by Matte Moo
> Oct 14 2007, 11:19:50 CEST Killed at Level 141 by Sir Artea and by Master Obitalal
> Nov 01 2007, 21:14:09 CET Killed at Level 140 by Zangief and by Wolfwerine
>
> Urbexx
> Aug 30 2007, 20:33:45 CEST Killed at Level 203 by Stofieballofie and by Zamaran Quintus
>
> Sirkiks
> Sep 05 2007, 22:50:51 CEST Killed at Level 162 by Abu Loppez and by Eudoros
> Sep 09 2007, 16:59:33 CEST Killed at Level 161 by Minavand and by Sincks the hunter
> Nov 01 2007, 23:03:59 CET Killed at Level 163 by Leifmaa and by Adi Gotti
>
> Ventar Sigon
> Sep 07 2007, 16:42:20 CEST Killed at Level 127 by Master Obitalal and by Prinzzessa
> Oct 04 2007, 22:32:44 CEST Killed at Level 125 by Mataca and by Heg
>
> Biboxon
> Sep 09 2007, 16:58:43 CEST Killed at Level 107 by Onlly
>
> Marshall don doggy
> Sep 09 2007, 17:08:12 CEST Killed at Level 118 by Onlly and by Crimmish
> Sep 26 2007, 22:04:43 CEST Killed at Level 116 by Patanou and by Hawek
> Oct 07 2007, 13:40:17 CEST Killed at Level 116 by Minavand and by Zangief
>
> Dana Ariesia
> Sep 09 2007, 17:18:10 CEST Killed at Level 151 by Master Obitalal and by Eudoros
>
> Lord Sensej
> Sep 09 2007, 17:23:17 CEST Killed at Level 134 by Falzer and by Crimmish
> Oct 01 2007, 17:18:51 CEST Killed at Level 134 by Polli Ent and by Tegax
>
> Leo Ganxta
> Sep 13 2007, 15:27:13 CEST Killed at Level 110 by Prinzzessa and by Sincks the hunter
> Sep 24 2007, 22:24:25 CEST Killed at Level 110 by Sir Artea and by Hawek
> Oct 07 2007, 14:36:33 CEST Killed at Level 109 by Mataca and by Vincente Valantine
>
> Viskovleen
> Sep 23 2007, 15:18:53 CEST Killed at Level 116 by Minavand and by Leon Luin
> Oct 13 2007, 12:52:20 CEST Killed at Level 115 by Fonder
>
> Wican
> Sep 25 2007, 21:32:53 CEST Killed at Level 145 by Tegax and by Xhue
> Nov 16 2007, 14:04:55 CET Killed at Level 147 by Minavand and by Zamaran Quintus
>
> Kartal
> Sep 25 2007, 21:20:33 CEST Killed at Level 144 by Xajaki and by Falzer
>
> Marchosias
> Sep 28 2007, 12:59:52 CEST Killed at Level 117 by Hawek and by Tegax
> Oct 29 2007, 13:28:14 CET Killed at Level 119 by Ravle and by Vincente Valantine
>
> Drazharm
> Sep 28 2007, 23:37:07 CEST Killed at Level 176 by Zamaran Quintus and by Master Obitalal
> Oct 06 2007, 13:46:52 CEST Killed at Level 176 by Mataca and by Falzer
> Nov 01 2007, 23:33:48 CET Killed at Level 174 by Patanou and by Minavand
>
> Wymar Herachear
> Sep 09 2007, 17:14:24 CEST Killed at Level 142 by Crimmish and by Master Obitalal
> Sep 22 2007, 13:07:23 CEST Killed at Level 141 by Xanosta and by Sir Artea
> Oct 08 2007, 19:17:58 CEST Killed at Level 142 by Mataca and by Sincks the hunter
> Oct 12 2007, 12:39:38 CEST Killed at Level 141 by Xajaki and by Sir Hary Portier
>
> Sapphire Deoxys
> Sep 13 2007, 15:24:49 CEST Killed at Level 109 by Patanou and by Crimmish
> Oct 05 2007, 17:43:17 CEST Killed at Level 109 by Xhue and by Stofieballofie
>
> Shonion
> Sep 16 2007, 01:21:46 CEST Killed at Level 100 by Xajaki and by Falzer
>
> Misko-Kaczor
> Sep 18 2007, 17:56:30 CEST Killed at Level 100 by Alizoze and by Zamaran Quintus
> Nov 21 2007, 20:13:46 CET Killed at Level 117 by Patanou and by Sandra Magnus
>
> Bekedih
> Sep 23 2007, 20:50:39 CEST Killed at Level 100 by Xajaki and by Falzer
>
> Kinneas Inverse
> Sep 26 2007, 17:21:39 CEST Killed at Level 94 by Mataca
>
> Immaterial
> Sep 27 2007, 21:44:40 CEST Killed at Level 95 by Leifmaa and by Tegax
>
> Sir Averty
> Aug 07 2007, 14:34:06 CEST Killed at Level 112 by Minavand and by Xector
> Sep 05 2007, 22:13:44 CEST Killed at Level 112 by Patanou and by Vorn Rochon
>
> Alwar de'kox
> Aug 15 2007, 12:41:17 CEST Killed at Level 90 by Hawek and by Prinzzessa
>
> Lord Nen
> Aug 06 2007, 08:53:12 CEST Killed at Level 96 by Minavand and by Inossos
>
> Falli Gun
> Aug 08 2007, 00:00:50 CEST Killed at Level 87 by Xajaki and by Zangief
> Aug 16 2007, 15:59:17 CEST Killed at Level 89 by Minavand
> Aug 14 2007, 11:22:30 CEST Killed at Level 90 by Hawek
>
> Judofix Butcher
> Aug 13 2007, 14:09:52 CEST Killed at Level 73 by Xajaki
> Oct 01 2007, 17:20:28 CEST Killed at Level 79 by Crimmish and by Master Obitalal
> Oct 13 2007, 19:13:03 CEST Killed at Level 77 by Sandra Magnus and by Leon Luin
>
> Xavisto
> Aug 24 2007, 17:36:12 CEST Killed at Level 99 by Patanou and by Stofieballofie
> Sep 25 2007, 21:29:53 CEST Killed at Level 97 by Master Obitalal
> Oct 12 2007, 22:59:52 CEST Killed at Level 97 by Mataca
>
> Kinnesis Inverse
> Sep 01 2007, 19:35:31 CEST Killed at Level 96 by Mataca and by Xhue
> Oct 03 2007, 17:18:47 CEST Killed at Level 100 by Minavand and by Vincente Valantine
>
> Plebicjusz
> Sep 05 2007, 21:30:07 CEST Killed at Level 76 by Minavand
> Sep 28 2007, 23:57:11 CEST Killed at Level 80 by Xanosta and by Xajaki
>
> Ragooguoe Shiverotor
> Sep 09 2007, 17:29:09 CEST Killed at Level 77 by Minavand and by Ana Darkwood
> Nov 01 2007, 22:06:16 CET Killed at Level 77 by Onlly
>
> Alkaline'Denzor
> Sep 16 2007, 00:21:53 CEST Killed at Level 76 by Xajaki and by Mataca
>
> Fauron Sigon
> Sep 26 2007, 22:12:40 CEST Killed at Level 130 by Master Obitalal and by Patanou
> Nov 11 2007, 15:34:46 CET Killed at Level 133 by Vincente Valantine and by a dragon lord
>
> Weraxin
> Sep 26 2007, 21:59:51 CEST Killed at Level 96 by Stofieballofie and by Voramon
>
> Shanoz
> Oct 10 2007, 21:56:09 CEST Killed at Level 99 by Stofieballofie and by Xajaki
>
> Bamlee
> Oct 12 2007, 10:27:17 CEST Killed at Level 62 by Xajaki
>
> Kruchy mag
> Oct 01 2007, 17:09:00 CEST Killed at Level 98 by Zamaran Quintus and by Minavand
>
> Hammpion
> Oct 20 2007, 18:14:54 CEST Killed at Level 154 by Mataca and by Falzer
>
> Rajstin Mejere
> Aug 30 2007, 20:33:16 CEST Killed at Level 105 by Eudoros and by Zamaran Quintus
>
> Wowed mayon
> Sep 09 2007, 17:12:28 CEST Killed at Level 64 by Minavand
>
> Wolfghan
> Sep 09 2007, 17:23:27 CEST Killed at Level 122 by Xanosta and by Zangief
> Sep 25 2007, 21:27:57 CEST Killed at Level 123 by Zamaran Quintus and by Ragooguoe Shiverotor
>
> Igragorn
> Nov 01 2007, 23:34:24 CET Killed at Level 148 by Stofieballofie and by Dhia
>
> Sirmaciek
> Nov 01 2007, 22:05:25 CET Killed at Level 115 by Franco De'lago and by Jameha
> Nov 04 2007, 07:29:14 CET Killed at Level 115 by Eudoros
>
> Avashin
> Nov 10 2007, 12:35:39 CET Killed at Level 111 by Xhue and by Patanou
>
> Limehit
> Nov 16 2007, 15:02:32 CET Killed at Level 74 by Leifmaa and by Sincks the hunter
>
> Dragoholikus
> Nov 25 2007, 19:45:34 CET Killed at Level 172 by Greymir
Hassanoo
04-12-2007, 16:38
> Wanted,
> Pretorians frags:
>
> Patanou
> Sep 22 2007, 08:58:42 CEST Killed at Level 141 by Entozoaire and by Sirkiks
> Aug 09 2007, 13:30:13 CEST Killed at Level 141 by Kruchy Mag and by Farmazon
> Aug 03 2007, 16:42:59 CEST Killed at Level 142 by Viskovleen and by Urbexx
> Nov 29 2007, 09:56:22 CET Killed at Level 139 by Dragoholikus and by a warlock
>
> Funghi
> Aug 03 2007, 16:45:25 CEST Killed at Level 91 by Urbexx and by Bayter
>
> Kohl
> Aug 03 2007, 16:41:33 CEST Killed at Level 91 by Urbexx and by Ecrusher
> Sep 25 2007, 21:41:45 CEST Killed at Level 93 by Urbexx and by Viskovleen
>
> Sir Artea
> Aug 03 2007, 16:49:44 CEST Killed at Level 126 by Entozoaire
> Oct 10 2007, 22:00:06 CEST Killed at Level 128 by Urbexx and by Sapphire Deoxys
>
> Warmaus
> Aug 03 2007, 16:44:08 CEST Killed at Level 104 by Urbexx and by Viskovleen
> Sep 09 2007, 17:14:33 CEST Killed at Level 104 by Hammpion and by Ragooguoe Shiverotor
> Sep 25 2007, 21:38:47 CEST Killed at Level 106 by Ecrusher and by Urbexx
> Oct 04 2007, 06:34:11 CEST Killed at Level 106 by Marchosias and by Alethea Levon
> Nov 01 2007, 22:20:06 CET Killed at Level 106 by Dana Ariesia and by Sir Scud Kaka
>
> Leon Luin
> Aug 24 2007, 17:49:51 CEST Killed at Level 103 by Urbexx and by Biboxon
> Aug 27 2007, 19:13:04 CEST Killed at Level 102 by Dragoholikus and by Isirattil
> Oct 01 2007, 18:32:20 CEST Killed at Level 104 by Sirkiks
> Oct 10 2007, 21:59:38 CEST Killed at Level 105 by Dragoholikus and by Weraxin
>
> Hawek
> Aug 26 2007, 02:46:28 CEST Killed at Level 121 by Tris Jogus and by Urbexx
> Oct 01 2007, 18:24:45 CEST Killed at Level 122 by Sirkiks and by Ecrusher
> Oct 10 2007, 22:00:03 CEST Killed at Level 121 by Ecrusher and by Viskovleen
> Oct 22 2007, 02:22:03 CEST Killed at Level 121 by Ecrusher
>
> Prinzzessa
> Sep 03 2007, 17:21:19 CEST Killed at Level 88 by Urbexx and by Marshall Don Doggy
> Sep 09 2007, 15:40:35 CEST Killed at Level 87 by Dana Ariesia and by Leo ganxta
>
> Fea Umarth
> Sep 09 2007, 15:45:21 CEST Killed at Level 116 by Kruchy Mag and by Bayter
> Sep 28 2007, 23:57:30 CEST Killed at Level 116 by Marshall Don Doggy
> Oct 10 2007, 22:11:09 CEST Killed at Level 115 by Wymar Herachear and by Urbexx
> Nov 18 2007, 20:45:19 CET Killed at Level 114 by Sirkiks and by Sapphire Deoxys
>
> Toheran
> Sep 09 2007, 15:44:35 CEST Killed at Level 101 by Dragoholikus and by Sapphire Deoxys
>
> Xajaki
> Sep 09 2007, 15:49:35 CEST Killed at Level 129 by Urbexx and by Marshall Don Doggy
> Sep 19 2007, 15:48:05 CEST Killed at Level 129 by Drazharm and by Judofix butcher
> Sep 25 2007, 21:38:16 CEST Killed at Level 127 by Dragoholikus and by Weraxin
> Oct 08 2007, 17:54:17 CEST Killed at Level 127 by Sir Scud Kaka and by Judofix butcher
> Nov 01 2007, 21:20:54 CET Killed at Level 125 by Urbexx and by Lord Sensej
> Nov 16 2007, 14:24:39 CET Killed at Level 125 by Wymar Herachear and by Fauron Sigon
>
> Vorn Rochon
> Sep 09 2007, 15:42:29 CEST Killed at Level 104 by Dragoholikus and by Bayter
> Zangief
> Sep 09 2007, 22:31:41 CEST Killed at Level 141 by Kruchy Mag and by Hammpion
> Sep 28 2007, 23:41:09 CEST Killed at Level 141 by Urbexx and by Ragooguoe Shiverotor
> Oct 01 2007, 18:35:23 CEST Killed at Level 140 by Sirkiks and by Sir Averty
> Oct 10 2007, 22:12:14 CEST Killed at Level 139 by Urbexx and by Marshall Don Doggy
> Oct 22 2007, 02:19:47 CEST Killed at Level 139 by Marshall Don Doggy and by Sapphire Deoxys
> Nov 25 2007, 19:49:32 CET Killed at Level 138 by Marjola and by Alethea Levon
> Nov 27 2007, 15:07:37 CET Killed at Level 137 by Dragoholikus and by Alethea Levon
>
> Inossos
> Sep 13 2007, 14:59:57 CEST Killed at Level 75 by Urbexx
>
> Crimmish
> Sep 17 2007, 15:11:45 CEST Killed at Level 101 by Bayter and by Marchosias
> Sep 26 2007, 22:01:34 CEST Killed at Level 100 by Ecrusher and by Alkaline'Denzor
> Oct 01 2007, 18:35:00 CEST Killed at Level 100 by Fauron Sigon and by Sirkiks
> Oct 10 2007, 22:06:59 CEST Killed at Level 100 by Bayter and by Drazharm
> Nov 28 2007, 02:40:19 CET Killed at Level 99 by Urbexx and by Sapphire Deoxys
>
> Eldon
> Sep 18 2007, 00:21:50 CEST Killed at Level 110 by Urbexx and by Xavisto
> Sep 29 2007, 00:02:58 CEST Killed at Level 110 by Ecrusher and by Biboxon
> Nov 14 2007, 14:29:37 CET Killed at Level 110 by Dragoholikus and by Kruchy Mag
>
> Minavand
> Sep 25 2007, 21:48:47 CEST Killed at Level 144 by Drazharm and by Sapphire Deoxys
> Oct 01 2007, 18:30:57 CEST Killed at Level 142 by Ecrusher and by Sirkiks
>
> Xhue
> Sep 25 2007, 21:39:46 CEST Killed at Level 109 by Isirattil and by Biboxon
>
> Stanley Garbrook
> Sep 25 2007, 21:36:48 CEST Killed at Level 122 by SirAverty and by Biboxon
> Sep 28 2007, 23:57:57 CEST Killed at Level 122 by Ecrusher and by Dragoholikus
>
> Xyro
> Sep 28 2007, 06:55:42 CEST Killed at Level 131 by Marchosias and by Kruchy Mag
> Nov 04 2007, 08:24:24 CET Killed at Level 131 by Farmazon and by Ziomeck
> Nov 25 2007, 19:54:23 CET Killed at Level 131 by Marjola and by Michal Krak
>
>
> Onlly
> Sep 28 2007, 23:35:16 CEST Killed at Level 99 by Ecrusher and by Sapphire Deoxys
> Nov 18 2007, 20:43:25 CET Killed at Level 98 by Sir Averty and by Judofix butcher
>
> Stofieballofie
> Oct 01 2007, 18:34:00 CEST Killed at Level 100 by Urbexx and by Sirkiks
> Nov 18 2007, 20:43:13 CET Killed at Level 102 by Sir Averty and by Ragooguoe Shiverotor
> Nov 25 2007, 19:48:13 CET Killed at Level 101 by Siggurdius
>
> Tegax
> Oct 01 2007, 18:06:39 CEST Killed at Level 105 by Judofix butcher and by Urbexx
> Nov 25 2007, 19:47:24 CET Killed at Level 105 by Sirkiks and by Kruchy Mag
>
> Voramon
> Oct 26 2007, 21:35:45 CEST Killed at Level 102 by Siggurdius and by Judofix butcher
> Oct 01 2007, 18:34:20 CEST Killed at Level 102 by Sirkiks and by Entozoaire
>
> Polli Ent
> Oct 01 2007, 18:29:40 CEST Killed at Level 140 by Fauron Sigon
> Oct 10 2007, 22:00:10 CEST Killed at Level 139 by Ecrusher and by Weraxin
> Oct 22 2007, 02:17:23 CEST Killed at Level 138 by Igragorn and by Lord sensej
>
> Franco De'lago
> Oct 01 2007, 17:16:23 CEST Killed at Level 139 by Lord sensej and by Judofix butcher
> Oct 22 2007, 02:23:36 CEST Killed at Level 138 by Urbexx and by Immaterial
>
> Sir Hary Portier
> Oct 01 2007, 18:29:14 CEST Killed at Level 118 by Urbexx and by Ragooguoe Shiverotor
>
> Alizoze
> Oct 07 2007, 14:21:57 CEST Killed at Level 99 by Sirkiks and by Urbexx
>
> Florento Uka
> Oct 22 2007, 02:21:42 CEST Killed at Level 86 by Ecrusher and by Shanoz
> Nov 01 2007, 22:19:40 CET Killed at Level 86 by Dragoholikus
> Nov 18 2007, 20:44:56 CET Killed at Level 87 by Urbexx and by Marshall Don Doggy
> Dec 02 2007, 17:20:56 CET Killed at Level 87 by Dragoholikus and by Lord sensej
> Sandra Magnus
> Oct 10 2007, 22:03:15 CEST Killed at Level 182 by Ahpril and by Ragooguoe Shiverotor
> Oct 22 2007, 02:21:54 CEST Killed at Level 181 by Marshall Don Doggy and by Sir Scud Kaka
> Nov 18 2007, 20:44:19 CET Killed at Level 180 by Urbexx and by Bayter
>
> Eudoros
> Oct 10 2007, 22:15:03 CEST Killed at Level 163 by Urbexx and by Xavisto
>
> Abu Loppez
> Oct 10 2007, 22:08:37 CEST Killed at Level 145 by Dana Ariesia and by Wymar Herachear
>
> Dalipi
> Oct 10 2007, 22:15:29 CEST Killed at Level 146 by Fauron Sigon and by Omega malvado
> Nov 16 2007, 14:39:57 CEST Killed at Level 146 by Dragoholikus and by Ragooguoe Shiverotor
> Nov 25 2007, 20:04:13 CET Killed at Level 144 by Marjola and by Urbexx
>
> Mataca
> Oct 10 2007, 21:59:49 CEST Killed at Level 128 by Weraxin and by Viskovleen
>
> Heg
> Oct 10 2007, 21:59:51 CEST Killed at Level 137 by Sir Scud Kaka and by Blade Destruktor
> Nov 18 2007, 20:44:33 CET Killed at Level 135 by Drazharm and by Bayter
>
> Yavimava
> Oct 10 2007, 22:17:04 CEST Killed at Level 132 by Urbexx and by Igragorn
> Oct 22 2007, 02:24:40 CEST Killed at Level 133 by Urbexx and by Shanoz
>
> Vincente Valantine
> Oct 10 2007, 22:08:25 CEST Killed at Level 114 by Urbexx and by Limehit
> Nov 01 2007, 22:06:07 CET Killed at Level 113 by Fauron Sigon and by Urbexx
> Nov 25 2007, 19:49:03 CET Killed at Level 113 by Ziomeck and by Hawek
>
> Przemo Ent
> Oct 10 2007, 22:06:32 CEST Killed at Level 116 by Ahpril and by Dana Ariesia
>
> Alleran
> Oct 10 2007, 22:11:25 CEST Killed at Level 124 by Marjola and by Sapphire Deoxys
> Oct 16 2007, 00:39:48 CEST Killed at Level 124 by Ziomeck and by Viskovleen
>
> Sincks the hunter
> Oct 10 2007, 22:07:14 CEST Killed at Level 107 by Marjola and by Judofix butcher
> Oct 31 2007, 01:52:50 CET Killed at Level 107 by Urbexx and by Sapphire Deoxys
>
> Tegar Orturio
> Oct 10 2007, 22:06:19 CEST Killed at Level 100 by Urbexx and by Marshall Don Doggy
>
> Matte Moo
> Oct 10 2007, 22:10:01 CEST Killed at Level 113 by Dana Ariesia and by Marshall Don Doggy
> Nov 01 2007, 22:14:53 CET Killed at Level 112 by Bamlee and by Sir Scud Kaka
>
> Voramon
> Oct 22 2007, 02:22:23 CEST Killed at Level 103 by Ragooguoe Shiverotor and by Sirkiks
> Nov 01 2007, 22:14:15 CET Killed at Level 102 by Fauron Sigon and by Sir Scud Kaka
>
> Jameha
> Oct 22 2007, 02:20:46 CEST Killed at Level 122 by Urbexx and by Lord sensej
>
> Master Obitalal
> Oct 31 2007, 01:56:03 CEST Killed at Level 98 by Plebicjusz and by Bayter
>
> Miter Furax
> Oct 31 2007, 01:53:32 CEST Killed at Level 80 by Dragoholikus and by Ecrusher
> Nov 15 2007, 22:16:12 CEST Killed at Level 78 by Marjola
>
> Maharadza Umbajoko
> Sep 17 2007, 16:07:51 CEST Killed at Level 84 by Marchosias and by Lord sensej
> Oct 14 2007, 20:47:19 CEST Killed at Level 84 by Kruchy Mag and by Viskovleen
> Huzubozi
> Aug 17 2007, 08:56:11 CEST Killed at Level 101 by Siggurdius and by Kartal
> Aug 27 2007, 00:37:10 CEST Killed at Level 101 by Urbexx and by Sapphire Deoxys
> Oct 01 2007, 17:10:47 CEST Killed at Level 101 by Judofix butcher and by Ragooguoe Shiverotor
> Nov 04 2007, 20:36:00 CET Killed at Level 100 by Plebicjusz and by Ziomeck
>
> Wolfwerine
> Aug 03 2007, 16:56:46 CEST Killed at Level 108 by Dragoholikus and by Kruchy Mag
> Oct 21 2007, 14:55:24 CEST Killed at Level 122 by Fauron Sigon and by Entozoaire
> Oct 31 2007, 01:55:14 CET Killed at Level 121 by Urbexx and by Hammpion
> Nov 01 2007, 23:02:54 CET Killed at Level 121 by Urbexx and by Lord Sensej
> Nov 25 2007, 19:56:41 CET Killed at Level 122 by Sirkiks and by Sir Averty
>
> Falzer
> Nov 01 2007, 22:21:15 CET Killed at Level 193 by Entozoaire
> Nov 18 2007, 20:51:41 CET Killed at Level 191 by Hawek and by Kruchy Mag
>
>
> Sathan Bell
> Nov 01 2007, 22:16:49 CET Killed at lvl 99 by Urbexx and by Dragoholikus
>
> Adi Gotti
> Nov 04 2007, 17:49:57 CET Killed at Level 131 by Wymar Herachear
>
> Sir chlor
> Nov 06 2007, 22:05:15 CET Killed at Level 102 by Dragoholikus
>
> Sizue
> Nov 10 2007, 16:59:03 CET Killed at Level 64 by Alwar De'Kox and by Siggurdius
>
> Pearl Agata
> Nov 18 2007, 20:45:14 CET Killed at Level 127 by Bayter and by Ecrusher
>
> Gimli Gloinssohn
> Nov 18 2007, 21:01:59 CET Killed at Level 117 by Marjola and by Urbexx
>
> Mexenoth Strastin
> Nov 18 2007, 20:44:30 CET Killed at Level 82 by Sapphire Deoxys and by Ragooguoe Shiverotor
>
> Leifmaa
> Nov 18 2007, 20:44:57 CET Killed at Level 84 by Limehit and by Hammpion
>
> Ravle
> Nov 18 2007, 20:45:01 CET Killed at Level 96 by Drazharm and by Sir Averty
>
> Beefschieber von Odium
> Nov 25 2007, 19:56:36 CET Killed at Level 80 by Fauron Sigon and by Michal Krak
>
> Zamaran Quintus
> Nov 25 2007, 19:46:05 CET Killed at Level 91 by Ragooguoe Shiverotor and by Marjola
>
> Greymir
> Nov 25 2007, 20:05:44 CET Killed at Level 123 by Fauron Sigon and by Isirattil
>
> Xanosta
> Sep 25 2007, 21:41:23 CEST Killed at Level 82 by Ecrusher and by Sir Averty
> Sep 29 2007, 00:01:43 CEST Killed at Level 82 by Sir Averty and by Ragooguoe Shiverotor
> Dec 02 2007, 14:54:10 CET Killed at Level 83 by Dragoholikus and by Bayter
Hassanoo
04-12-2007, 16:39
Last Alliance, Numenor, Defenders of Fangorn 83 : 139Wanted, Pretorians
Hassanoo
04-12-2007, 16:40
TOP FRAGGERS
LA, Numenor, DoF
Minavand 13
Mataca, Xajaki 10
Patanou 9
Master Obitalal 8
Falzer 8
Zamaran Quintus 7
Stofieballofie 6
Xhue, Crimmish, Hawek 5
Zangief, Eudoros, Tegax, Sincks the hunter, Vincente Valantine 4
Sir Artea, Leifmaa, Prinzzessa, Onlly, Xanosta 3
Wanted, Pretorians
Urbexx 38
Ecrusher, Dragoholikus 16
Sirkiks 13
Sapphire Deoxys, Ragooguoe Shiverotor 11
Bayter 10
Kruchy Mag, Marshall Don Doggy, Fauron Sigon 9
Judofix Butcher, Sir Averty, Marjola 8
Viskovleen, Lord Sensej 7
Sir Scud Kaka 6
Entozoaire, Dana Ariesia, Drazharm 5
Wymar Herachear, Hammpion, Marchosias, Biboxon, Siggurdius, Weraxin, Ziomeck 4
Alethea Levon 3
Mejbi i przestana walczyc, ale nie mozecie byc pewni na 100%. A co do takiego levela to wbijalem i wyzsze, na otsach xD no i 140+ na Titanii ^.-. Hum, trudno bedzie mi "walic konia na te rysunki mangi"... Jeszcze mi odda! :o
@Nuriel
Znajac Ciebie, pewnie kupiles tego chara na Titani na 135~ lvlu.
A co do fragow. Wiadomo ,ze cala zasluga spada na bota. Bo to przeciez on zagonil Punisherow na elf fortres, trapowal na open battlach, wystawil ich na statek w Carlin itd.B)
Siggurdius
04-12-2007, 20:52
ja mam 3 fragi koles, hahah
huzubozi, voramon & stofie tralalall
Hassanoo
04-12-2007, 21:49
ja mam 3 fragi koles, hahah
huzubozi, voramon & stofie tralalall
A Sizue? Goldo~ dodał go do listy, to ja też.
@Ciri...
Daj już spokój. Powoli już nawet mnie nużą te pierdoły. Pierdolisz na forum dla samego pierdolenia. 140+ na Titanii? Nigdy nie wbiłeś 40+lv sam... Poza tym to wypisywanie o tych wszystkich imprezach, na których się pojawiasz jest żałosne. Zachowaj trochę godności w swoich wypowiedziach.
No i po wojnie. ;] W sumie dobrze. Nie było sensu dalej tego ciągnąć. Gratulacje dla obu stron.
Elo!
AdiZgOlek
05-12-2007, 00:02
jed@
Elo.
Witajmy po radosnej stronie życia
xD
Ale...
...O kurczę..normalnie wielki Crimmish próbował zrobić gildię. Miało powstać na nowo kkthxbye...Ale już Crimmish usunął ją.
Ciri the Witcher
05-12-2007, 01:05
@Ciri...
Daj już spokój. Powoli już nawet mnie nużą te pierdoły. Pierdolisz na forum dla samego pierdolenia. 140+ na Titanii? Nigdy nie wbiłeś 40+lv sam... Poza tym to wypisywanie o tych wszystkich imprezach, na których się pojawiasz jest żałosne. Zachowaj trochę godności w swoich wypowiedziach.
No i po wojnie. ;] W sumie dobrze. Nie było sensu dalej tego ciągnąć. Gratulacje dla obu stron.
Elo!
Jakich kurde imprezach :O?
Pisze sobie na forum, bo po to ono jest ;) i w dupie mam Twoje zdanie, tak samo jak i Ciebie.
Co do levela: Ty tez nie ;).
A no wbilem 140 na Titanii, nie wierzysz to mozemy sie kiedys umowic na gg i sobie tam pogadamy.
Godnosc? Ty mowisz o godnosci? Osoba ktora wystawila na probe przyjazn miedzy mna a Filipem (ktora i tak przez ciebie szlag trafil)z powodu jakiejs posranej gierki? Mysl czlowieku...
@Kiniol
Widocznie mnie nie znasz ;]
@Nuriel
Wystarczylo pierwsze open battle na ktorym Wanted uzylo bota, a my dostalismy oklep, by podlamac morale druzyny. Potem wszystkie problemy przyszly "lawinowo".
@Nuriel
Wystarczylo pierwsze open battle na ktorym Wanted uzylo bota, a my dostalismy oklep, by podlamac morale druzyny. Potem wszystkie problemy przyszly "lawinowo".
Naprawdę łatwo się tłumaczyc. Szczerze mówiąc, jeżeli nie dopuszczaliście mysli, że Wanted będzie stosowac wszystkie chwyty, czy to czyste, czy nieczyste ( i watpię, żebyście Wy zamierzali inaczej ;)), to już na starcie przegraliście wojnę. Ale zwalanie winy na bota? Wystarczy obejrzec niektóre open battle, żeby zobaczyc że i bez bota Wanted daliby radę.
Śmieszą mnie też ludzie (akurat nie mówię o Tobie - chyba :P), którzy byli w Wanted, robili dokładnie to co Oni, a po odłączeniu się nagle stali się "czyści" - i nie ma co gadac, Puni/LA stosowało wszystko to, co Wanted, a może i więcej, no ale Wanted było bardziej zgrane. Tyle :P
Ciri the Witcher
05-12-2007, 11:51
@ Ciri, z dnia na dzien jak widze twoje wypowiedzi to mnie krew zalewa... pierdolisz takie glupoty, bot- hahahha, wez ty sie ogarnij.
W dupie byles gówno widziales i trzaskasz farmazonami bo chcesz byc fajny ? :D
Pierdolisz ze ktos nie widzi zycia poza tibia, widzac twoje denne posty i ich ilosc zastanowil bym sie kto tu jest typem "No-Life" :(
Tylko, ze napisanie posta zajmuje mi okolo 2 minut, a Wanted granie w Tibie pare godzin dziennie ^.-. Diametralna roznica. Bylem w wojnie praktycznie od samego jej poczatku wiec stfu noobie ^^. Z reszta bodajze Urbexx sam powiedzial ze uzywaja bota ^.-.
@Nuriel
Hum, widac, ze nie grales nigdy 100+ i nie walczyles w wojnie... Wyjdz sobie na open battle to zobaczysz jak to jest jak przeciwnik uzywa bota. My bez bota musielismy M WALLOWAC przeciwnika zeby go wziasc w trapa i machnac combo. Wanted z botem nie musialo tego robic. Wystarczylo, ze wszedles im w pole widzenia combo lidera i juz leciala w ciebie salwa sdkow. Dlatego tez mielismy kupe w majtach jak trzeba bylo wyjsc do przeciwnika i m wallowac ich. Akurat mankament taki byl, ze Dragoholikus kupil za 300k i inva do Wanted Korsarza Kosiarza ktory byl ich szpiegiem. Niestety Drago dalej nie dal mu ani kasy ani inva. Hrhrhr, i tu jest dla niego plus ;). Wykorzystal go i olal. I bardzo dobrze :).
Podtrzymuje stanowisko, że w dupie byłeś i gówno widziałeś ... Korsarz Kosiarz to rl Draga i nie obiecywał on mu żadnej kasy ani żadnego inva. A, że wy jesteście lamusami (byliście) i przyjmowaliście każdego, kto się napatoczył to już wasz problem - nie nasz. A co do bota - pierdolisz farmazony, a wy też bota mieliście. Tylko, że nawet z niego pożytku nie umiecie zrobić i tyle. Jak chcesz wciskać, że nie mieliście i, że nie mam dowodów na to, o tak samo Ty nie masz dowodów na to, że Wanted niby miało.
Pozdrawiam ...
Zgadza się, nie grałem 100, nie brałem udziału w wojnie ale nie przeszkadza mi się to śmiac z tłumaczeń, że oni mieli bota a my nie. Nikt Wam nie przeszkadzał załątwic sobie bota ( i tak mieliście, z Waszej strony też to parę osób przyznało ), a jesli chcieliście walczyc o wolną Azurę (pusty śmiech) uczciwie - no to odpadliście na starcie..
Tylko, ze napisanie posta zajmuje mi okolo 2 minut, a Wanted granie w Tibie pare godzin dziennie ^.-. Diametralna roznica. Bylem w wojnie praktycznie od samego jej poczatku wiec stfu noobie ^^. Z reszta bodajze Urbexx sam powiedzial ze uzywaja bota ^.-.
@Nuriel
Hum, widac, ze nie grales nigdy 100+ i nie walczyles w wojnie... Wyjdz sobie na open battle to zobaczysz jak to jest jak przeciwnik uzywa bota. My bez bota musielismy M WALLOWAC przeciwnika zeby go wziasc w trapa i machnac combo. Wanted z botem nie musialo tego robic. Wystarczylo, ze wszedles im w pole widzenia combo lidera i juz leciala w ciebie salwa sdkow. Dlatego tez mielismy kupe w majtach jak trzeba bylo wyjsc do przeciwnika i m wallowac ich. Akurat mankament taki byl, ze Dragoholikus kupil za 300k i inva do Wanted Korsarza Kosiarza ktory byl ich szpiegiem. Niestety Drago dalej nie dal mu ani kasy ani inva. Hrhrhr, i tu jest dla niego plus ;). Wykorzystal go i olal. I bardzo dobrze :).
Jak widze twoje posty to nie wiem czy smiac sie z twojej glupoty czy plakac ze w polsce sa tacy idioci ...
Co z tego ze Wanted mialo bota ?? Puni tez nie bylo swiete wiele osób z puni bota uzywalo moze ty akurat nie uzywales ale inni tak ...
Ciri the Witcher
05-12-2007, 18:18
@Werek/Anuskka
No to nie wiem skad ty takie info wytrzasnales ;).
Filip spotkal sie z Drago za namowa Dzedaja i wlasnie na tym spotkaniu dogadali sie co, jak i za co ^^.
Czy ja mowie ze my bota nie mielismy?
U nas mialo z 9-10 osob ktore nie byly nastawione na walenie combo przez combo lidera.
Z reszta u nas bot pojawil sie po kolejnej masakrze na pustyni Ankh. Troche za pozno ;P.
@Fredd
OK! Mr TP!
Siggurdius
05-12-2007, 18:21
Zgadza się, nie grałem 100, nie brałem udziału w wojnie ale nie przeszkadza mi się to śmiac z tłumaczeń, że oni mieli bota a my nie. Nikt Wam nie przeszkadzał załątwic sobie bota ( i tak mieliście, z Waszej strony też to parę osób przyznało ), a jesli chcieliście walczyc o wolną Azurę (pusty śmiech) uczciwie - no to odpadliście na starcie..
sensownie mowisz
tak tak ciri, te twoje gadki ze musieliscie mwallowac to zachowaj dla siebie. zdjelismy kogos w biegu? nie? raz falzer dostal combo w biegu to dziwnym trafem odrazu uh polecial (widac na filmie) wiec wiesz
@Werek/Anuskka
No to nie wiem skad ty takie info wytrzasnales ;).
Filip spotkal sie z Drago za namowa Dzedaja i wlasnie na tym spotkaniu dogadali sie co, jak i za co ^^.
Czy ja mowie ze my bota nie mielismy?
U nas mialo z 9-10 osob ktore nie byly nastawione na walenie combo przez combo lidera.
Z reszta u nas bot pojawil sie po kolejnej masakrze na pustyni Ankh. Troche za pozno ;P.
@Fredd
OK! Mr TP!
No i widzisz sam przyznales ze tez mieliscie bota. Nawet z botem gówno zrobiliscie bo przegraliscie ta wojne :P W Wanted tez pewnie kilka moze kilkanasie osób nie uzywalo bota. Przegraliscie wojne bo nie potrafiliscie sie zgrac przyjmowaliscie byle kogo do gildi i póżniej byly takie wyniki wojny. Wanted potrafi sie zgrac. To jest ich glówna przewaga dzieki której wygrali ta wojne.
I jesli myslisz ze sie zalamalem tym ze dostalem Tp na poi to sie mylisz tibia to tylko gra i te twoje teksty wogóle na mnie nie dzialaja. Jezeli ci sie podoba to sobie je pisz ile chcesz :P
@Ciri
dzisiaj polowinki czy inny cos tam xD 23 a ja juz biegam po scianach XD a nooby z wanted nie wiedza co to zycie i expia n jakims czyms tego
Bartuś (4933051)
tatooo ale
22:38:04 Bartuś (4933051)
ja naprafde nic kurfe nie pildem
hrhhrhr
To był jeden z Twoich żałosnych postów. Ostry imprezowicz się z Ciebie zrobił. :D
Przyjaźń? Wszystko to była decyzja Johnego. Poza tym nie wiem czy można nazwac przyjacielem kogoś, kto go ojebał na 100k. A jak tam 100k mosiura? Zapewne tą kasę też oddałeś. :)
zeus1985
05-12-2007, 21:22
Widzę, że macie tutaj lepszy kabaret niż u Piotra Bałtroczyka :D Jutro dzień św. Mikołaja, zróbcie komuś prezent, np. podzielcie się posiłkiem z dziećmi z domu dziecka ;] A za 18 dni i kilka godzin Wigilia Bożego Narodzenia więc podajcie sobie dłonie i skończcie tą beznadziejną wojnę :o
Hassanoo
05-12-2007, 21:24
Wanted potrafi sie zgrac. To jest ich glówna przewaga dzieki której wygrali ta wojne.
Ich największa przewaga to level.
Siggurdius
05-12-2007, 21:47
Widzę, że macie tutaj lepszy kabaret niż u Piotra Bałtroczyka :D Jutro dzień św. Mikołaja, zróbcie komuś prezent, np. podzielcie się posiłkiem z dziećmi z domu dziecka ;] A za 18 dni i kilka godzin Wigilia Bożego Narodzenia więc podajcie sobie dłonie i skończcie tą beznadziejną wojnę :o
zeusik skoncz juz z tym :D wiemy ze ty 24h offline i w ogole nic cie nei obchodzi tibia itp. w sumie mimo ze nam przypominasz co powinnismy zrobic w prawdziwym zyciu
kurwa kolejny jebany znawca, skad sie tacy biora? 0 polotu, 0 pomyslow, tylko "no liferzy" "hajelewele i huj". grembol, ciebie tu trzeba! o!
I tu sie mylisz. Fakt w wojnie sopro zalezy od lvla ale najwazniejsze jest zgranie gildi jezeli tego zgrania nie ma to gildia w której sa same h lvle moze przegrac wojne z teoretycznie slabsza od siebie gildia.
Siggurdius
05-12-2007, 22:55
I tu sie mylisz. Fakt w wojnie sopro zalezy od lvla ale najwazniejsze jest zgranie gildi jezeli tego zgrania nie ma to gildia w której sa same h lvle moze przegrac wojne z teoretycznie slabsza od siebie gildia.
-> duskiness
-> duskiness
Dokladnie to mialem na mysli piszac tamtego posta :)
Przypomniała mi się jedna z ostatnich akcji, gdzie padł Drago na Edron.. a potem wpadli Wanted (Marjola i Ecrusher, reszta później) i w dwójkę ustawili całę Puni :) To też przewaga lvla? ;) Puni miało dwóch najlepszych sorców, Minavanda (pvp) i Sandrę (mlvl), na 1 trójcę h lvl, 2 (Falzer i Sandra) był z Puni ;)
Ich największa przewaga to zgranie. Tak twierdzę i tak twierdzic będe ;)
A co do Zeusa - coś w tym jest ;) Zresztą... jak nie macie większych problemów tylko te dotyczące kto miał bota a kto nie, to pojedźcie sobie odwiedzic jakikolwiek zakład dla niewidomych albo niepełnosprawnych. I jeśli ktoś po takiej wizycie stwierdzi, że i tak ma gorzej, bo wczoraj padł, to jest po prostu idotą ;)
Sry za OT
Ciri the Witcher
05-12-2007, 23:44
@Ciri
To był jeden z Twoich żałosnych postów. Ostry imprezowicz się z Ciebie zrobił. :D
Przyjaźń? Wszystko to była decyzja Johnego. Poza tym nie wiem czy można nazwac przyjacielem kogoś, kto go ojebał na 100k. A jak tam 100k mosiura? Zapewne tą kasę też oddałeś. :)
1. Bylem akurat po spotkaniu z siwym, kamykiem, jackiem itd, baaardzo trudnym spotkaniu. xD Rano jak sie obudzilem nawet nie pamietalem zebym cos takiego w nocy napisal ;).
2. O'rly? Kiedy ja go wyjebalem? Sam mi pozyczyl na Avengera i praktycznie to on ciagle z nim biegal. Przez jakis tydzien, dwa a moze nawet trzy :). Mialem mu ta kase oddac, ale doszedlem do wojny i nie mialem mozliwosci zarabiania, bo trzeba bylo jeszcze wydawac siano na blessy, uhy itd itp. Dopiero po tym jak sie dowiedzialem ze to on byl szpiegiem powiedzialem mu, ze nie oddam mu kasy. 300k za blessy i aol w zamian za 100k.
3. Spytalem sie Kamila czy moge oddac mu jak wroci do Tibii. Nie protestowal :*.
@Sigg
A ja wygralismy 1 ob? Jak ktos wchodzil nam na ekran m walle mu na plecy i otaczalismy go. Po tym jak mieliscie bota magowie nie wchodzili wam na ekran, bo z utamo vita skladaliby sie na 2-3 salwy.
@All
Liczy sie:
- zgranie
- level
- bot
- szpieg.
Jak ktos nie wierzy, ze level sie liczy to moge wrzucic wam filmik z masakry na POI u nas na Titanii, gdy nasz 222EK stal sobie u przeciwnika i wybijal im sorcow / podtrzymywal im locka.
@All
Liczy sie:
- zgranie
- level
- bot
- szpieg.
Ja bym to ułożył tak -
Zgranie
Doświadczenie/Skill
Level
Bot/Szpiedzy/InnyWojennySyf
w tej kolejności... ale co ja tam wiem ;)
Hassanoo
06-12-2007, 01:02
pfff... największą przewagą Wanted jest level. Gdyby nie te kilka (klikaset w porównaniu do LA members) hp więcej na pasku, lista fragów wyglądałaby o wiele inaczej.
- Gdyby nie te kilka/kilkanaście/kilkadziestiąt leveli więcej u Wanted, wielu z nich na wielu bitwach nieprzetrwałoby wiele combossów, co za tym idzie, padliby, co przyczyniłoby sie do trudniejszego zabijania Punishersów oraz trudniejszej obrony swojego teamu.
- Gdyby nie te kilka/kilkanaście/kilkadziestiąt leveli mniej u Punishersów, wielu z nich na wielu bitwach przetrwałoby wiele combossów, co za tym idzie, nie padliby, co przyczyniłoby sie do łatwiejszego zabijania Wanted oraz łatwiejszej obrony swojego teamu.
Gdyby nie przewaga levelowa, Punishersi zdołaliby zabić więcej członków Wanted, a Wanted nie zabiłoby tylu Punishersów, to chyba oczywiste.
I żeby było jasne, nie uważam, że pvp i zgranie sie tu nie liczy, ale imao obie strony mają równie dobre pvp, i są równie pomysłowi na bitwach, tylko jedna strona z racji wyżeszego levela (czyli więcej hp, większa siła ognia) miała ułatwione zadanie.
@up
Nie tweirdze ,ze lvl sie nie liczy, lecz... Podczas tej wojny praktycznie prawie kazdy z ekipy Wanted zrobil conajmiej 10lvli ,a co wytrwalsi nawet 30~ (patrz Siggurdius).
Punishersi/LA tez mieli okazje do expienia, lecz ich nie wykorzystywali.
Gdy wojna sie zaczynala obie gildie mialy porownywalne lvle ,a nawet w pewnym momencie Punisherow srednia lvlowa byla wieksza(moment gdy gildia Numenor dolaczyla do wojny(6~ x 140~lvle)).
Siggurdius
06-12-2007, 09:16
ty hasano piszesz jakby level zalatwial sprawe. pewnie masz czesc racji, ale zwroc uwage ze to nie my mamy dwoch 140 ms, 180 ms i najwyzszego knighta. sila palkow znacznie zmneijszyla sie w tym updacie a przeciez najwyzsze osoby od nas to palkowie. na poczatku wojny sytuacja przeciez byla wyrownana, a we/g niektorych to nawet oni wygrywali we fragach
pozatym nie przypominam sobie akcji zeby ktos od nas bedac w trapie przezyl. kazdy padal tak czy siak i juz. i to jest oczywisite. nie wiem skad bierzesz swoje teorie.
Skoro sprowadzamy wszystko do lvla, w takim razie Punishers zachowali się idiotycznie bo wydali wojne wyższym lvlow od siebie i wiedzieli, że muszą przegrac ;)
Na jedno wychodzi :P
tajemniczy111
06-12-2007, 10:17
mhm...
Widze,ze ostra trwa dyskusja na temat wygrania wojny przez nas :)
Ja tam ciesze sie, ze juz jest po wszystkim bo wreszcie bede mogl na weekendzie spokojnie sobie pogac ;p
Co do wygranej wojny:
Jak byscie zauwazyli to LA mialo o wielu wiecej magow, co przyczynilo sie do ich duzego comba. Nawet ja bedac w trapie nigdy nie wytrzymalem wiecej niz 30 sec~~ czy Urbexx. Wiec glownie to bylo porazka na pierwszym ob. My swoich magow mielismy okolo 10~, ktorzy mogli aktywnie grac.
Co do Lvli moim zdaniem nic nie maja do znaczenia, gdyz kazdego od sciagali w sec >.> Poprostu oni nie umieli wykorzystac tego.
Na kazdej akcji kiedy robili massa, zabijajac od nas kogos w ich szeregi wkraczala panika, co bylo widac na wielu akcjach(elfy,carlin,edron 2x)
poprostu nie wiedzieli co pozniej zrobic ;p No coz h im w d ;)
@siggu
przestan pisac bzdury :) i nie dyskutuj z Ciri to moze sobie pojdzie na forum Titani i poryje tam czache;p
Dobra spadam bo czekaja wyklady na mnie z metrlogii i programowania, cya
pfff... największą przewagą Wanted jest level. Gdyby nie te kilka (klikaset w porównaniu do LA members) hp więcej na pasku, lista fragów wyglądałaby o wiele inaczej.
- Gdyby nie te kilka/kilkanaście/kilkadziestiąt leveli więcej u Wanted, wielu z nich na wielu bitwach nieprzetrwałoby wiele combossów, co za tym idzie, padliby, co przyczyniłoby sie do trudniejszego zabijania Punishersów oraz trudniejszej obrony swojego teamu.
- Gdyby nie te kilka/kilkanaście/kilkadziestiąt leveli mniej u Punishersów, wielu z nich na wielu bitwach przetrwałoby wiele combossów, co za tym idzie, nie padliby, co przyczyniłoby sie do łatwiejszego zabijania Wanted oraz łatwiejszej obrony swojego teamu.
Gdyby nie przewaga levelowa, Punishersi zdołaliby zabić więcej członków Wanted, a Wanted nie zabiłoby tylu Punishersów, to chyba oczywiste.
I żeby było jasne, nie uważam, że pvp i zgranie sie tu nie liczy, ale imao obie strony mają równie dobre pvp, i są równie pomysłowi na bitwach, tylko jedna strona z racji wyżeszego levela (czyli więcej hp, większa siła ognia) miała ułatwione zadanie.
Mylisz sie. Twoje teorie sa bledne a jezeli nie wierzysz to sobie poszukaj filmów z wojny na furorze tam Vision teoretycznie slabsza gildia bo byly tam miejsze lvle zniszczyla gildie Duskiness w której byly same najwyzsze lvle z serwa. Jak obejrzysz te filmy to pewnie przyznasz mi racje ze zgranie w gildi jest najwazniejsze. Filmów z tej wojny na furorze jest sporo w dziale filmy:)
Ciri the Witcher
06-12-2007, 11:16
mhm...
Widze,ze ostra trwa dyskusja na temat wygrania wojny przez nas :)
Ja tam ciesze sie, ze juz jest po wszystkim bo wreszcie bede mogl na weekendzie spokojnie sobie pogac ;p
Co do wygranej wojny:
Jak byscie zauwazyli to LA mialo o wielu wiecej magow, co przyczynilo sie do ich duzego comba. Nawet ja bedac w trapie nigdy nie wytrzymalem wiecej niz 30 sec~~ czy Urbexx. Wiec glownie to bylo porazka na pierwszym ob. My swoich magow mielismy okolo 10~, ktorzy mogli aktywnie grac.
Co do Lvli moim zdaniem nic nie maja do znaczenia, gdyz kazdego od sciagali w sec >.> Poprostu oni nie umieli wykorzystac tego.
Na kazdej akcji kiedy robili massa, zabijajac od nas kogos w ich szeregi wkraczala panika, co bylo widac na wielu akcjach(elfy,carlin,edron 2x)
poprostu nie wiedzieli co pozniej zrobic ;p No coz h im w d ;)
@siggu
przestan pisac bzdury :) i nie dyskutuj z Ciri to moze sobie pojdzie na forum Titani i poryje tam czache;p
Dobra spadam bo czekaja wyklady na mnie z metrlogii i programowania, cya
Heheh... Dobrym pomyslem Wanted bylo sharowanie paru magow ktorzy mimo, ze mieli low levele (60+-) to i tak byli bardzo przydatni.
Hassanoo
06-12-2007, 11:23
Gdy wojna sie zaczynala obie gildie mialy porownywalne lvle ,a nawet w pewnym momencie Punisherow srednia lvlowa byla wieksza(moment gdy gildia Numenor dolaczyla do wojny(6~ x 140~lvle)).
Bzdura rotfl i to totalna.
ila palkow znacznie zmneijszyla sie w tym updacie a przeciez najwyzsze osoby od nas to palkowie
Co Ty gadasz?!! Zwiększenie obrażeń meele i to znaczne nazywasz osłabieniem?!? lol! Dodatkowo bardziej powrzechne power bolty, infernal bolty, enchanted speary + shield oraz assassin stary. nc
W tym update (czerwcowym) została, i to znacznie, zwiększona siła knightów oraz pałków, a osłabione zostały profesje magiczne.
I tak sie składa, że Wanted składa sie głównie z h lvl palków, a w następnej kolejności knightów, i z tyloma hp, przy obniżonej sile ognia magów, żeby sfragować kogoś na bitwie, trzebabyło sie nieźle namęczyć.
pozatym nie przypominam sobie akcji zeby ktos od nas bedac w trapie przezyl. kazdy padal tak czy siak i juz. i to jest oczywisite. nie wiem skad bierzesz swoje teorie.
Dragoholikus na open batle! Był w trapie nie do wyjścia, Punishersi oraz m walle na otwartej przestrzeni ze wszystkich stron. I co? NIedało sie commbnąć. To samo pod statkiem w Carlin.
Jak byscie zauwazyli to LA mialo o wielu wiecej magow, co przyczynilo sie do ich duzego comba
Spójrz na to z drógiej strony - magów łatwiej zfragować ; )
Nieprawda.
Mylisz sie. Twoje teorie sa bledne a jezeli nie wierzysz to sobie poszukaj filmów z wojny na furorze tam Vision teoretycznie slabsza gildia bo byly tam miejsze lvle zniszczyla gildie Duskiness w której byly same najwyzsze lvle z serwa. Jak obejrzysz te filmy to pewnie przyznasz mi racje ze zgranie w gildi jest najwazniejsze. Filmów z tej wojny na furorze jest sporo w dziale filmy
Najnowszą wojne Duskinessi wygrywają +/- 80:20 :D
Stan z przed tygodnia.
------
To ja może jeszcze podam przykład:
Pamiętacie tomba battle ? Vincente za swoim 116 lvl padł tam na combo gfb. Ciekaw jestem, czy padłby gdyby miał level, jaki ma przeciętny pallek z Wanted (Urbexx 216, Drazharm 176, Drago 175, Hammpion 165, Wican 151, Wymar 151, Fauron 140 <- w porównaniu z nimi Vincente nie ma żadnego levela).
Zabicie tylko jednego 116 palka, spowodowało dostęp do reszty członków punishersów, a w konsekwencji dead Matte Moo, Falzera, Wolfa, Warumsa, Sathan Bella, i jeszcze mogł być Zangief, ale daliście mu uciec.
@up
Piszesz o tym, że więcej magów = więcej fragów dla wroga ;) To dlaczego tego nie wykorzystywaliście? Na wojnach zazwyczaj Wanted lało Was od najsłabszego do najmocniejszego (zazwyczaj ofc) dlatego traciliście ludzi do comba.. Wy na to nie wpadliście..
Podam przykład ;) Limehit - podczas wojny który miał lvl? 70 z hakiem? a jaki miał stosunek fragów do deadów? Całkiem niezły jak na takiego "łatwego do sfragowania, osłabionego przez up maga" ;)
No ale nic, zawsze będzie tak, że przegrany się usprawiedliwiał a wygrany tłumaczył że to zalezy tylko od jego skilla :P
Ps.
Zabicie tylko jednego 116 palka, spowodowało dostęp do reszty członków punishersów, a w konsekwencji dead (...) Falzera (...)
hmm o ile się orientuje, to raczej Falzer jako najlepszy lvlowo knight na Azurze powinien bronic dostępu do innych a nie odwrotnie :D
Hassanoo
06-12-2007, 12:09
Podam przykład ;) Limehit - podczas wojny który miał lvl? 70 z hakiem? a jaki miał stosunek fragów do deadów? Całkiem niezły jak na takiego "łatwego do sfragowania, osłabionego przez up maga" ;)
e tam, nieudało sie go sfragować bo nie, wiadomo że nie walczył on w 1 lini, tylko krył sie za placami Urbexxa i innych. Tak samo jak Puni nie sfragowało Limehita, tak Wanted Pelefanta. Do rzeczy.
hmm o ile się orientuje, to raczej Falzer jako najlepszy lvlowo knight na Azurze powinien bronic dostępu do innych a nie odwrotnie :D
sam ? :P
-
Jeszcze raz, żeby wszystko było jasne. PVP ważniejsze jest od levela, ale w tej wojne, obie strony miały takie same/podobne pvp, dlatego wygrała gildia, któa ma większe lvle.
@Hassanoo
Ja nie pisze o tej sytuacji co jest na furorze tylko o tej która miala miejsce okolo rok temu wtedy duski dostaly ostro po dupie od vision
jaki ma przeciętny pallek z Wanted (Urbexx 216, Drazharm 176, Drago 175, Hammpion 165, Wican 151, Wymar 151, Fauron 140 <- w porównaniu z nimi Vincente nie ma żadnego levela).
Tutaj pokazałeś że wojną zacząłeś sie interesować pod koniec co widać też po twoich postach bo zacząłeś się udzielać na tym forum jak było po wojnie i widać też że nie brałeś nigdy udziału w żadnej wojnie chyba że noob charów... po pierwsze jak wojna sie zaczęła Urbexx mial 200 lvl a 16 lvl to spora różnica Drago mial 165 Hammpion 151 Wican 145 czy 146 Wymar 140 a fauron 125 czy jakoś tak.Więc tutaj się ostro mylisz...
moim zdaniem różnica lvli miała tutaj bardzo mało do wyniku wojny...
bo jednak Punishers i Dof też miało pare postaci z dużymi lvlami
na początku wojny:
Sandra (182) Heg (138) Abu (144) Patanou (140) Minavand (144) Falzer (190) Zangief (140) Franco(139) Dalipi(145) Polli ent(138)i pewnie jeszcze ktoś ale teraz nie mogę sobie przypomnieć a jednak sporo ludzi miało 120 -130 lvle i sporo osób było z 100 lvlami a tych poniżej 100 na początku wojny było mało..
Dla mnie tą wojnę Punishers przegrało bo:
-nie byli zgrani ..a w wanted sporo osób było po pierwszej wojnie z Dofem i byłi już zaprawieni a w Punishers było sporo nowych osób co ledwo wbili 100 lvl (przydupasy i rl Minavanda,Falzera i Patanou) i nawet nigdy za dobrze nie musieli przed nikim uciekać bo każdy się ich bał udeżyć idealny przykład "Kreebs" jak ktoś mu wszedł na żółwie zaraz Falzer albo Mina pisał nie posłuchałeś to po Ciebie wpadali...
-druga przyczyna to moim zdaniem szpiedzy.. bo żeby to był jeden szpieg to rozumiem ale tak na początku Leo potem Korsarz a na koniec Hawek(i w między czasie jeszcze pewnie ktoś)... w Punishersach po tylu szpiegach ciężko było o jakieś zaufanie a wtedy morale ekipy ostro spadają....
następnie to już inne czynniki jak bot czy różnica lvli choć moim zdaniem na początku wojny bardzo minimalna różnica to trzeba zaznaczyć.. ale kto zabraniał używać bota punishers i dof?? z tymi magami co oni mieli aż się prosiło o bota... i jak ktoś już napisał punishers też miało swoje szanse expienia nie wykorzystali i potem się to odbijało na nich...
Pozdrawiam
Hassanoo
06-12-2007, 18:40
Tutaj pokazałeś że wojną zacząłeś sie interesować pod koniec co widać też po twoich postach bo zacząłeś się udzielać na tym forum jak było po wojnie i widać też że nie brałeś nigdy udziału w żadnej wojnie chyba że noob charów... po pierwsze jak wojna sie zaczęła Urbexx mial 200 lvl a 16 lvl to spora różnica Drago mial 165 Hammpion 151 Wican 145 czy 146 Wymar 140 a fauron 125 czy jakoś tak.Więc tutaj się ostro mylisz...
moim zdaniem różnica lvli miała tutaj bardzo mało do wyniku wojny...
bo jednak Punishers i Dof też miało pare postaci z dużymi lvlami
na początku wojny:
Sandra (182) Heg (138) Abu (144) Patanou (140) Minavand (144) Falzer (190) Zangief (140) Franco(139) Dalipi(145) Polli ent(138)i pewnie jeszcze ktoś ale teraz nie mogę sobie przypomnieć a jednak sporo ludzi miało 120 -130 lvle i sporo osób było z 100 lvlami a tych poniżej 100 na początku wojny było mało..
Nie żartuj sobie. Pisałem jakie levele mieli na końcu wojny, bo poprostu nie pamiętam jakie mieli na początku.
Po za tym idąć tym tropem myślenia, tylko potwierdzasz co mówie.
Bo mówisz, że na początku wojny Wanted miało dużo mniejsze levele, a przecież początek wojny należał do Punishersów. Potem gdy Wanted nabiło te kilka lvl więcej zaczęli wygrywać. Tak ??
A jeśli chodzi o H - levelów z LA, to tacy gracze jak Abu, Dalipi, Franco itd nie byl delikatnie mówiąc najaktywniejsi na tej wojnie, więc to nic im nie dawało. Zresztą takie lvl to w Wanted średnia.
Zresztą wystarczy spojrzeć
http://www.tibia.com/community/?subtopic=highscores&world=Azura&list=experience
@down
No jasne, czyli gwiazdki osłabiły palka, racja!!
Wprawdzie sd jest nieco słabsze, ale samo powiększnie zwykłych hitów meele nadrabia to i to mocno (i prawie za free). Niewspominając już o exori con oraz możliwości noszenia shielda.
A assassin stray przydają sie gdy nie można kogoś zkommbować.
Krótko - w tym przypadku mam absolutną racje. :P
PS. nie porównywujcie mnie do jakiegoś tam maćka, czy grebola. Ja przynajmniej staczam bitwe na argumenty :P
Siggurdius
06-12-2007, 18:42
tak, palkowie po updacie stali sie slabsi w pvp. przyklad: cena gwiazdek, trudno dostepne, bez dobrego dista nie pouzywasz, dodatkowo nie zawsze trafia. przed update drago itp walili sd za 300+ za kazdym razem, do tego dochodzily nawet zwykle bolty i taki palek byl naprawde kozakiem na wojnie.
nie bede rozszadzal co spodowowalo taki a nie inny obrot sprawy, na to skalda sie multum czynnikow, pozatym w/g mnie to jeszcze nie koniec zabawy
e tam, nieudało sie go sfragować bo nie, wiadomo że nie walczył on w 1 lini, tylko krył sie za placami Urbexxa i innych. Tak samo jak Puni nie sfragowało Limehita, tak Wanted Pelefanta. Do rzeczy.
Niewidzialem Pelefanta na żadnej akcji więc jak miał paść?
Hassanoo jeżeli nie grałeś na Furorze a czytasz tylko forum to twoja wiedza na temat tamtej wojny wynosi ZERO, z resztą na temat tej również. Nie wypowiadaj sie na temat Furory. Kazuru przytoczył ci sytuacje gildi Vison kiedy pokonali Dusk, wtedy z serwera został wyrzucony 280ms, który zabijał kazdego maga z gildi wroga na ewave, na openach nie dalo sie go dogonić bo przelatywał ekran w ułamek sekundy. Na PM moge ci opisać sytuacje jaka teraz jest na Furorze i jak do niej doszło. Pardom za offtopa.
Hassanoo
06-12-2007, 19:00
Hassanoo jeżeli nie grałeś na Furorze a czytasz tylko forum to twoja wiedza na temat tamtej wojny wynosi ZERO, z resztą na temat tej również. Nie wypowiadaj sie na temat Furory. Kazuru przytoczył ci sytuacje gildi Vison kiedy pokonali Dusk, wtedy z serwera został wyrzucony 280ms, który zabijał kazdego maga z gildi wroga na ewave, na openach nie dalo sie go dogonić bo przelatywał ekran w ułamek sekundy. Na PM moge ci opisać sytuacje jaka teraz jest na Furorze i jak do niej doszło. Pardom za offtopa.
Powiedz mi co to ma do rzeczy ?
Widocznie Duskinessi są naabami więc padają od teoretycznie słabszych.
Na Azurze takie sytuacji nie ma. Zdolności PVP Alliantów = zdolności PVP Wanted. Dlatego NA PVP NIKT NIE ZYSKUJE, kapujesz? Wanted zyskuje na levlach.
Po za tym idąć tym tropem myślenia, tylko potwierdzasz co mówie.
Bo mówisz, że na początku wojny Wanted miało dużo mniejsze levele, a przecież początek wojny należał do Punishersów. Potem gdy Wanted nabiło te kilka lvl więcej zaczęli wygrywać. Tak ??
Tak wanted nabiło te kilka leweli w jeden dzień odrazu po przegranym battle i odrazu zaczeli wygrywać tak??8o:D:baby:
Nie.
Początek wojny to tylko jedno battle które wygrało punishers a tak to tylko chowali się i dawali loga tak jak na Ofie.. Reszta to jedna wielka ich propaganda gdy zabijali ludzi takich jak Anuska czy Sir Szorts(a w tym czasie wiekszość wanted było offline) i dodawali ich jako fragi i twierdzili że wygrywają wojne :D
A nabicie tych lvli co podałeś (Urbexx 216) to ostatni tydzień jak exp był 2x a wojny już praktycznie nie było
Koleś nawet jak różnica była lvli to i tak nie była na tyle duża że to przeważyło kto wygrał tą wojnę...
żeby już Ci nie odpisywać bo mi się nie chce napisze Ci tak!! Różnica lvli (niewielka) nie była głównym powodem wyniku tej wojny(bo ty się ciągle upierasz że to główny powód a tak nie jest na pewno!! !! Na to składało się kilka ważnych rzeczy jak zgranie,szpieg,bot no i lvle ... i tyle w temacie...
Sigg
Ja się z tobą nie zgodzę na moje oko to już koniec wojny.
Ale każdy może mieć różne zdanie :)
Pozdrawiam
Przewaga leveli - gówno prawda. 15 hp różnicy nic nie daje, skoro na combo w ciało leciało jeszcze milion sd - czy by miał 100 lvl czy 120 i tak by padł. Zresztą w trapie i tak padali (no dobra, jak pisałeś, Drago w Carlin nie padł, ale to dlatego, że wszyscy go uhali. Magów sfragować jest łatwiej jedynie w trapie, na openie to prawie niemożliwe. Knighta wystarczy zaznaczyć na atak i odliczyć. Wszyscy w jednym momencie klikają hotkey i leży, proste. Sorc na utamo vicie ma znacznie więcej hp łącznie niż knight.
Mhmmm ... co tam dalej było ? Zgranie ... Owszem, najważniejsze. Gdybyśmy zgrania nie mieli, to byśmy nawet nie pojawiali się na openkach razem, więc ... co Ty gadasz ? Twierdzisz, że level to wszystko ... więc powiedz mi jak Punishers/Wanted zabijało innych noob charami ? Albo jak Exploding Carebears to robią, że mają mmax ~70 lvle a fragują znacznie większych i jeszcze rzadko kiedy padają ? Co do palków na wojnie. Są teraz ZNACZNIE słabsi. Kiedyś taki palek szedł na wojnę i rzucał sd po 300. A teraz bije z nich po 70. Z exori con też po 70 ... może i z assassinów bije po ~200, ale raz na 5 hitów.
Pozdrawiam ...
Hassanoo
06-12-2007, 19:55
Mhmmm ... co tam dalej było ? Zgranie ... Owszem, najważniejsze. Gdybyśmy zgrania nie mieli, to byśmy nawet nie pojawiali się na openkach razem, więc ... co Ty gadasz ? Twierdzisz, że level to wszystko ... więc powiedz mi jak Punishers/Wanted zabijało innych noob charami ? Albo jak Exploding Carebears to robią, że mają mmax ~70 lvle a fragują znacznie większych i jeszcze rzadko kiedy padają ?
Nie che mi sie po raz setny tłumaczyć każdemu z osobna. Przeczytaj jeszcze raz wszystkiem moje posty ze zrozumieniem, i dopiero sie wypowiedz. Thx.
Przeczytałem wszystkie Twoje posty i widzę w nich same bzdury i płakania dziecka, które nie mogło sobie na Azurze poexpić, bo głupie no lifery, które expią całe życie wygrały wojnę.
Pozdrawiam ...
Nie che mi sie po raz setny tłumaczyć każdemu z osobna. Przeczytaj jeszcze raz wszystkiem moje posty ze zrozumieniem, i dopiero sie wypowiedz. Thx.
Czyli twierdzisz w końcu, że np. Sandra czy Heg mieli podobne pvp do Draza lub Marjoli? I że Puni przegrało TYLKO lvlami? (no i szpiegami/botami etc)
A zresztą, co za różnica? Wanted jest bezsprzecznie najmocniejszą gildią i póki się nie sypnie, to ktokolwiek inny może sobie tylko pomarzyc o zownowaniu Azury..
zeus1985
06-12-2007, 21:22
Czekasz na mikołaja? On ukręci Tobie jaja, kopnie w dupę i opluje, on Ci kurwa nie daruje, a więc strzeż się kurwa świąt, on się zjawi chuj wie skąd.[quote]
Taki mały offtopic aby trochę rozluźnić atmosferę panującą w tym temacie ;D
[QUOTE=Siggurdius;1779093]zeusik skoncz juz z tym :D wiemy ze ty 24h offline i w ogole nic cie nei obchodzi tibia itp. w sumie mimo ze nam przypominasz co powinnismy zrobic w prawdziwym zyciu
Może nie 24/7 ale ostatnio nawet jak siedzę na kompie to jestem offline :) GG/MSN off, bo trudno być Online grając w Morrowinda ;p Szczególnie że to nie jest gra Online...
Tibia? Nie masz racji że mnie nic nie obchodzi, bo jeszcze trochę mnie obchodzi dopóty, dopóki mam postać na Azurze z 35 Levelem tudzież 36 (nie pamiętam już) i kilka itemów na niej na sell tylko jakoś nie chce mi się na nią zalogować :(
Dobrze że Wam przypominam że oprócz Tibii istnieje jeszcze życie za firewallem i należy czasem wyjść za ścianę i rozejrzeć się dookoła ;]
Siggurdius
06-12-2007, 22:35
zeus to odezwij sie czasem B)
to skoro uwazasz ze nie bylo roznicy w pvp to wytlumacz fiasko ich akcji na cyclopolis ( to oni sami chcieli sie tam bic), elf fortress, statek w carlin, okolnir oraz ostatnia akcja na edron, gdzie xyro stanal pare kratek za wysoko. umiejetnosci pvp to tez przewidywanie ruchow przeciwnika.
Hassanoo
06-12-2007, 22:48
Czyli twierdzisz w końcu, że np. Sandra czy Heg mieli podobne pvp do Draza lub Marjoli?
A co ? Bayter ma podobne do Minavanda lub Patanou? Popadasz w skrajności. Wcale nie twierdze, że Punki wszyscy jak jeden mają uber pvp lepsze od Wanted, ale że ogólnie poziom pvp jaki prezętują Punishersi odpowiada pvp Wanted. Czytajcie ze zrozumieniem.
I że Puni przegrało TYLKO lvlami? (no i szpiegami/botami etc)
Głównie dlatego.
Przeczytałem wszystkie Twoje posty i widzę w nich same bzdury i płakania dziecka, które nie mogło sobie na Azurze poexpić, bo głupie no lifery, które expią całe życie wygrały wojnę.
No prosze, nie sądziłem, że z tego można wysunąć takie wnioski :o
Dla twojej wiadomości - w tibie nie gram już od dawna (czasem okazjonalne pk).
Hassanoo
06-12-2007, 22:52
Zresztą najlepszym tego dowodem możę być ten temat:
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1915111
Spójrzcie które nicki pojawiają sie najczęściej:
-Minavand
-Drazharm
-Patanou
-Urbexx
-Xajaki
-Marjola
-Zangief
-Marshall
-Stofieballofie
Czyli po równo z obu stron.
Ciągle piszesz że głównie dzięki różnicy lvli wanted wygrało wojnę.
Gówno Prawda ....
Nie widzisz tego że tylko ty masz takie zdanie?? wszyscy inni Ci to napisali że to był jeden z wielu z bardzo wielu czynników choć moim zdaniem akurat lvle tutaj się nic nie liczyły bo na początku wojny była minimalna różnica!!!!!!!! wszyscy inni to widzą tylko ty nie....
nie uważasz że to dziwne????
Jeszcze jakby ktoś napisał że głównie dzięki zgraniu wanted wygrało to byłbym bardziej skłonny się zgodzić... ale też nie do końca bo na wygranie wojny składa się bardzo wiele czynników i ciężko powiedzieć który najważniejszy ...
To naprawdę mój ostatni post kierowany do Ciebie jeśli nadal nie widzisz tego co napisałem to są 3 opcje:
-jesteś ślepy i tylko widzisz swoją racje nie umiesz obiektywnie spojrzeć na zdanie innych i przyznać się do błędu(że to nie lvle przesądziły a wiele czynników)
-robisz sobie z nas jaja i specjalnie tak piszesz żeby dyskusja się ciągła w nieskończoność
-jesteś debilem albo noobem z Carlin który stoi przed depo i krzyczy "food plx"
pozdrawiam
Ciri the Witcher
06-12-2007, 23:46
zeus to odezwij sie czasem B)
to skoro uwazasz ze nie bylo roznicy w pvp to wytlumacz fiasko ich akcji na cyclopolis ( to oni sami chcieli sie tam bic), elf fortress, statek w carlin, okolnir oraz ostatnia akcja na edron, gdzie xyro stanal pare kratek za wysoko. umiejetnosci pvp to tez przewidywanie ruchow przeciwnika.
1. Cyclopolis: zbyt pozna godzina akcji, nastepnego dnia szkola praca itd. przez co ludzie musieli logac.
2. Elf Fortress: zle ustawienie sie, praktycznie trap na samym sobie, spowodowane tym, ze masslogneliscie zaraz po nas. Powod: szpieg - korsarz kosiarz.
3. Statek Carlin: kolejny trap na samym sobie spowodowany rzadza uwalenia poraz enty Marjoli, oraz szpieg - korsarz kosiarz.
4. Edron: nie mam pojecia, nie bylo mnie tam.
@Van Ent
Level tez ma ogromne znaczenie ;].
Z reszta co po waszym pseudo zgraniu? Wy myslicie ze zrobienie massloga na masslog jest wielkim zgraniem, gowno prawda. To dzieki szpiegowi zrobiliscie i co w tym trudnego zeby zrobic masslog?
Posiadaliscie bota ktory byl dla was majsterem do zgrania. Wystarczylo ustawic combo bota, a wami operowalby lider na ventrillo.
W prawo, w dol, lewo, gora, cofnij sie i tyle z waszej roboty.
Hassanoo
06-12-2007, 23:51
doskasowania
@Ciri the Witcher
Lvl Ma znaczenie ale w tej wojnie różnica była niewielka i każdy o tym dobrze wie !!lekka przewaga w tym elemencie należała do wanted to prawda ale to nie jest główny powód przegrania przez puni wojny jak to twierdzi Hassano tylko jeden z wielu powodów.
Tak zgranie to dużo podam Ci przykład akurat nie z waszej wojny tylko wojny wanted z dofem i słynna akcja na pustyni gdzie 8 ludzi z wanted zabiło tyle samo albo i więcej z dofu bo wylatywali z miasta po 2-3 osoby i nie potrafili się dogadać...
W tej wojnie też są na pewno jakieś przykłady ale chwilowo nie mogę sobie przypomnieć...
Siggurdius
07-12-2007, 08:46
wmawiasz sobie ze szpieg zalatwial sprawe. akurat w przypadku tych akcji ktore wymienilem szpieg nic nam nie pomogl, bo niby jak? na EF - lol, tak, masslognelismy zaraz po was, urb mial 15 na darashii i nie mielismy pojecia o waszym masslogu, wiec nie wiem o co ci chodzi w tym momencie. to sameo statek w carlin. a co do cyclopolis to zadne wyltumaczenie ze pozno, to wy sami chceliscie sie tam bic o tej porze. wasz problem.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.