zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wojna. Punishers vs Wanted

Stron : 1 2 3 4 5 [6]

Nuriel
07-12-2007, 10:41
Hmmm.. koniec wojny, to może skończmy ten temat bo się zaraz nowa rozpęta jeszcze :P

Co dostaliście na mikołajki? :D

Ise~
07-12-2007, 11:26
@up

Rózgę w szkole, od rodziny nic bo mnie nie kochają.

@topic

Cyclopolis - późna godzina ? Mogliście zrobić massa z godzinę wcześniej. Zresztą, nawet jeżeli by to trwało od 10 rano, to i tak byście przegrali, bo nie mieliście jak nawet uzupełnić run a my mogliśmy biegać w te i we wte do sklepu.

Elfy - racja ... szpieg nam strasznie pomógł ... zrobiliście massa i tam pobiegliśmy, a gdyby nie Korsarz to my byśmy mieli vipy pozamykane. No i nie zapominaj, że nasi tam padli ... i też raczyli nam powiedzieć o tym, że ich odwiedziliście.

Carlin - LOL ... jak Ravle czy kto tam biegał na przypał z lockiem po Carlin i co chwila wracał się pod statek chcąc tam zaciągnąć naszych - nieee ... wcale się nie domyśliliśmy, że macie tam massa ... byliśmy pewni, że on chce nam po prostu maszt pokazać ...

Edron - też mnie chyba niestety nie było, a jeżeli byłem, to nie pamiętam ... :s Sorry.

Jeszcze raz powtórzę - gdyby nie zgranie - nic byśmy nie zdziałali. Przykład ? Akcja na której ja padłem ... poszliśmy zrobić locki żeby was zwabić, ale się nie kwapiliście do akcji, to wszyscy sobie w CSa poszli grać. Zrobiliście massa, przerzuciliśmy ich na nasz kanał, ja już padałem a oni mówili, że jeszcze partyjka i wbijają. Gdyby wszyscy mogli się stawić natychmiast (czyt. byłoby lepsze zgranie) to inaczej by to się tam potoczyło. Całe szczęście później się ogarneliśmy.

Pozdrawiam ...

kruchy
07-12-2007, 14:56
Z reszta co po waszym pseudo zgraniu? Wy myslicie ze zrobienie massloga na masslog jest wielkim zgraniem, gowno prawda. To dzieki szpiegowi zrobiliscie i co w tym trudnego zeby zrobic masslog?
Posiadaliscie bota ktory byl dla was majsterem do zgrania. Wystarczylo ustawic combo bota, a wami operowalby lider na ventrillo.
W prawo, w dol, lewo, gora, cofnij sie i tyle z waszej roboty.

Gówno prawda, mały frajerze, który kupił postać... pseudo zgranie to wy mieliście...trzeba mieć jaja i chęć żeby walczyć a nie tylko s*******ać i sie tłumaczyć ze czasu nie było, pozna godzina etc...Co do ventrilo u nas siedzi sie cicho i słucha co mówią liderzy a nie jak u was...chuja pokazaliście na tej wojnie :baby: Baba:)

Guciowa
07-12-2007, 16:37
OB :
dzieku dwom wygranym przez Wanted, zdolalismy zgrac sie odpowiednio z czym na poczatku nie szlo nam najlepiej co pokazal 1OB
dla niektorych to byly pierwsze kroki w wojnie
nastepnie to stopniowo coraz bardziej "jechalismy" ich wykorzystujac ich najwieksze bledy takie: jak mass log bez przemyslenia co sie dalej zrobi (EF), zla godzina ktora sami oni sobie wybrali (Edron cyclo), najbardziej przypalowa akcja na carlin statku gdzie az smiesznie bylo jak Gawy sciagal na kladke marjole i draga w tym czasie zdolalismy sie "ogarnac" wydzwonic ludzi i czekac na ich ruch, oraz ostatnia akcja gdzie (Gz dla niego) Drago trzymal sie sam przeciwko 20~ LA w trapie przez okolo 40 sec jak nie wiecej, a ze nas bylo dosyc sporo pobieglismy do nich, La zabijajac draga mieli juz nas kolo siebie wtedy w drodze padali wszczyscy ktorzy mieli pecha i dzieki marjoli i Ecrusherowi zdolalsimy dopchac sie do Zangiefa i vincentego ktorzy zsotali strapowaniu 2 kratki od miejsca ich Camp'u, dzieki czemu mozna byl wejsc glebiej gdzie czekal Xyro h...j wie co myslac ustawiajac sie jak sie ustawil, dopuszczajac do siebie 4 MS i 1 EK leczac sie na 1300 hp ~ GZ przemyslenia

prawda jest taka ze po tej dosc duzej dawce pewnosci siebie
to czekalismy (wydzwanialismy) na praktycznie kazde okazje np zrobienia locka o 6 rano (Xyro xP), Alleran ktory lyknal Demodrasa xP (02:00) gdzie na vent Wanted bylo moze z 5 osob, po wydzwonieniu 10 xD, a jednak mogli ale cos ich trzymalo w dp venore i nie podbiegli do nas co u nas bylo by po prostu nie mozliwe :P
Puni i LA sami sie zniechecali swoimi bledami i prawdopodobnie strachem o postac, jak historia wojny uczy nie lubili ryzykowac :P
jak jednak zaryzykowali zdolali wygrac 1 Battle na Oil tombie

co do szpiegow nikt im nei kazal invitowac kazdego kto padl od Wanted (korsarz)Kazdy kto chcial walczyc z Wanted dostawal vent, tak to raczej wygladalo

Mielismy poprostu inne nastawienie do tej wojny :]

Cors Ent
07-12-2007, 17:06
Powiedzial bym tak:

---->>> Bitwe wygrywa ten kto konsekwentnie realizuje cele - jak atak to wszyscy atak, jak hide to wszyscy hide. - czyli generalnie jak juz przedmowcy pisali zgranie,
maly przykladzik:
cytat z Przema Enta z 1 wojny Silent Force vs Divinitus: "wygrac bitwe mozna dopoki sie ma inicjatywe- dopoki sie atakuje to jeszcze sie walczy, jak gildia zaczyna sie cofac to mozna juz tylko wtopic"
-tzn jesli po stracie np 5 osob nadal atakujesz to jeszcze jest szansa ze mozna wygrac np 5-15, ale jesli po stracie tych 5 sie cofasz to druga strona odstrzeliwuje tyly i zabija dodakowo z 10 i jest rezulatat 15-0

---->>> Wojne wygrywa ten kto ma wieksze morale.

notabene kazda wygrana bitwa podwyzsza, a przegrana obniza w jakis sposob morale
tym niemniej niektore gildie przegrywaja wojne po 2 przegranych bitwach a inne po 10 przegranej nadal sa w stanie cos sensownego skreowac i odbic sie od dna
LA przegralo chyba cos kolo 10, nie wygrywajac nic no i skutki widac jak widac - wtopa
to juz jest kwestia psyhiki graczy - ale nie da sie kontynuowac walk jesli za kazda bitwa sie pada.

---
taka konkluzja - czy personalnie lubie niektorych czy nie - zgadzam sie -fakt ze to zgranie robi najwiecej.
dodalbym tez jednak moja wlasna opinie - mianowicie od czego zalezy zgranie?
tutaj uwazam ze od LIDERA.
i sprobujcie sobie odpowiedziedziec na pytanie: kto jest liderem Wanted, a kto byl liderem sojuszu DoF, Num, Puni?
- o ile w przypadku W sprawa dobrego liderowania jest oczywista
- o tyle w 2 przypadku hmmmm

/argument ze wanted mialo wieksze lvle bym odrzucil - lvle byly porownywalne ; ze mieli lepsze pvp? to akurat ciezko ocenic- bo niby jaką skalą? -a faktem jest ze obie gildie mialy zarowno weteranow jak i nowicjuszy/

--
historia wojen (nie tylko tej ostatniej) pokazala ze wszelaka opozycja Wanted po raz kolejny nie odrobila lekcji nie wyciagajac wnioskow z porazek poprzednikow i nie uczyla sie na wlasnych bledach

coz teraz- wojny juz nie ma, Wanted wygralopozostaje tylko gratulowac bitwenemu liderowi wanted dowodzenia, i memberom uszanowania wiedzy i doswiadczenia góry.

wojny nie ma, wiekszosc LA pewnie sie poplaci.

kiedys beda inne wojny :P za jakis czas pojawi sie znow jakas opozycja do Wanted, a ze chary nawet po przegranej wojnie nie znikaja to goscie tacy jak ja pewnie sie znow do tej opozycji przylacza. - i btw pewnie znow opozycja przegra :D
ale przynajmniej znow bedzie zabawa ;)

ps: gz i do nastepnego razu :)

Ciri the Witcher
07-12-2007, 17:10
Gówno prawda, mały frajerze, który kupił postać... pseudo zgranie to wy mieliście...trzeba mieć jaja i chęć żeby walczyć a nie tylko s*******ać i sie tłumaczyć ze czasu nie było, pozna godzina etc...Co do ventrilo u nas siedzi sie cicho i słucha co mówią liderzy a nie jak u was...chuja pokazaliście na tej wojnie :baby: Baba:)

Feasa nie kupilem ;) dostalem do walki ^^.

A no jednak duzo pokazalismy.
Np. ze Wanted bez bota i szpiega jest gowno warte <3.

No w paru kwestiach sie z Corsem zgodze.
Odkupimy blessy, eq i poczekamy na kolejny rozlam w Wanted.

Nic nie trwa wiecznie.

tajemniczy111
07-12-2007, 18:30
Feasa nie kupilem ;) dostalem do walki ^^.

A no jednak duzo pokazalismy.
Np. ze Wanted bez bota i szpiega jest gowno warte <3.

No w paru kwestiach sie z Corsem zgodze.
Odkupimy blessy, eq i poczekamy na kolejny rozlam w Wanted.

Nic nie trwa wiecznie.

Gowno to ty jestes wart. To samo moge powiedziec o was : "LA/punishers bez bota i szpiega sa gowno warte <3", a co nie ? :)

Cors Ent
07-12-2007, 18:35
Co ma szpieg do rzeczy skoro finalnie i tak dochodzilo do starc 25 luda vs 25 luda na otwartej przestrzeni? Co szpieg niby wtedy pomoze / przeszkodzi / zrobi?

a sprawa bota nie jest najwiezniejsza, bot moze pomoc wygrac 1 bitwe a nie 10 pod rzad
ze przytocze motyw z poprzedniej wojny - kiedy to jeszcze gralem na Tete, - DoF mial Ng- bo Sandra kupila wszystkim i uzywal, Wanted nie mialo. Kto wygral? Wanted....
bot nie jest sprawa az tak wazna

zawsze po wojnie wypisywalem "corsowa analize wojny", teraz tez napisalem :P

jestem ciekaw czy zostane znow zlinczowany na forum :D

kruchy
07-12-2007, 18:48
Nie piszesz głupio, wiec raczej nie będziesz zlinczowany:)

Nuriel
07-12-2007, 18:52
Szczerze? Zgadzam się w 100% ;)

Siggurdius
07-12-2007, 20:55
no no, cors sensownie nareszcie :)

niemogewymyslecnicka
07-12-2007, 23:00
bla bla bla bla bla

Ise~
08-12-2007, 03:57
Rozwaliło mnie to "Thanks to : (ble ble ble) Silver Banit (ble ble ble)". xD Czy Ty aby na pewno wiesz, że to jest Tegax ? Czyli największy noobek świata, największy krętacz i w ogóle gość, któremu pewnie rodzona matka nie ufa ?:s A ogólnie to film wg. mnie słaby.

Pozdrawiam ...

Ciri the Witcher
08-12-2007, 11:01
@Kiks
Chodzi o to klocku, ze w walce bez bota i bez szpiega jestescie tak na prawde bez szans.

@Cors
Z lekka do dupy robi sie masslog z wiedza, ze szpieg jest na ventr i juz wiedza ilu nas jest itd. To bardzo obniza morale druzyny przez co nie chca wychodzic na bitwe. To samo tyczy sie bota.

Z reszta dla nich piszesz sensownie bo ich chwalisz. Dlatego sie tak chlopaki podjarali ;).

Etan Marth
08-12-2007, 11:03
Witam ,mam pytanko, czy na Azurze sie da grac? Jestem lekko zirytowany ludzmi z mojej gildii na Berylii (15~ battle przegranych pod rzad), dlatego wolalbym poznac nowych ludzi, ogarnietych.

No i takie podstawowe informacje, to czy da sie grac, ile PA, ceny mnie nie obchodza, kto rzadzi itp.

Mesar
08-12-2007, 11:16
@Kiks
Chodzi o to klocku, ze w walce bez bota i bez szpiega jestescie tak na prawde bez szans.

@Cors
Z lekka do dupy robi sie masslog z wiedza, ze szpieg jest na ventr i juz wiedza ilu nas jest itd. To bardzo obniza morale druzyny przez co nie chca wychodzic na bitwe. To samo tyczy sie bota.

Z reszta dla nich piszesz sensownie bo ich chwalisz. Dlatego sie tak chlopaki podjarali ;).

Pogódź się z tym, że przegraliście i przestań wypisywać te głupoty. Skąd ty możesz wiedzieć czy by przegrali czy wygrali jak by nie mieli szpiega i bota ? WRÓŻKA jesteś ? :baby:
Zrozum to że są po prostu lepsi.

Nuriel
08-12-2007, 12:24
Witam ,mam pytanko, czy na Azurze sie da grac? Jestem lekko zirytowany ludzmi z mojej gildii na Berylii (15~ battle przegranych pod rzad), dlatego wolalbym poznac nowych ludzi, ogarnietych.

No i takie podstawowe informacje, to czy da sie grac, ile PA, ceny mnie nie obchodza, kto rzadzi itp.

No więc od końca - jak się domyślasz rządziło, rządzi i będzie rządzi Wanted. Ceny Cię nie obchodzą, ok. Co do PA - wszędzie jest dużo PA, na Azurze jest jeden sposób. Znasz kogoś z Wanted, to masz szansę tego uniknąc (i tak nie zawsze) - nie jesteś z Wanted - wbijesz spory poziom i możesz od razu odkładac kasę na paymenty :P

No chyba że coś się zmieniło, ale po każdej wojnie Wanted mówiło, że teraz zapanuje pokój etc. etc. :P Oby tym razem się zmieniło ;)

@Ciri. Cors pisze sensownie, tak się składa, że nie jestem z Wanted, tak więc nie muszę byc cały happy, że ich chwali. Po prostu pisze jak było. Opieranie wszystkiego na szpiegu i bocie jest lekko mówiąc... To tak jakby niemcy się skarżyli, że przegrali II WŚ bo Polacy rozszyfrowali enigmę a USA miało atomice..

Ise~
08-12-2007, 14:38
Co do PA na Azurze to jest obecnie zakaz jego robienia. Jeżeli staniesz się ofiarą tego bez żadnego powodu, skontaktuj się z liderami Wanted a coś z tym zrobią. ; )

Pozdrawiam ...

Ciri the Witcher
08-12-2007, 19:44
Co do PA na Azurze to jest obecnie zakaz jego robienia. Jeżeli staniesz się ofiarą tego bez żadnego powodu, skontaktuj się z liderami Wanted a coś z tym zrobią. ; )

Pozdrawiam ...

Eheheheh,
Jakby to powiedzial moj profesor historii:
"Wszyscy zartujemy".

@Mesar
Nie sa lepsi xD po prostu wygrali :P.

niemogewymyslecnicka
08-12-2007, 21:30
Rozwaliło mnie to "Thanks to : (ble ble ble) Silver Banit (ble ble ble)". xD Czy Ty aby na pewno wiesz, że to jest Tegax ? Czyli największy noobek świata, największy krętacz i w ogóle gość, któremu pewnie rodzona matka nie ufa ?:s A ogólnie to film wg. mnie słaby.

Pozdrawiam ...

Tak miało być ! Gdybyś był mądrzejszy to byś zrozumiał o co mi chodzi

Napisałem Silver Banit a nie Tegax bo właśnie tak miał wyglądać film
Napisałem Hetes a nie .... bo tak własnie miał wyglądać film

Zauważyłeś, że wszystkie zdjęcia są to stare zdjęcia z dawnych czasów ?

Ise~
08-12-2007, 22:43
Zauważyłem, że są stare, ale wciąż nie wiem o co Ci w takim razie chodziło.

Pozdrawiam ...

niemogewymyslecnicka
09-12-2007, 00:24
Chodziło mi o podziękowanie dla SILENT FORCE i za dobre wtedy czasy oraz dla moich przyjaciół...
O Wanted nie zrobiłem, nie dałem nowych fot np Tegaxa zamiast Silvera bo teraz Azura to Jeden Wielki Śmietnik !

Napisałeś

"Co do PA na Azurze to jest obecnie zakaz jego robienia."

Bez powodu wczoraj (?) Lord Sensej PA mi kumpla na żółwiach i kazał wysłać Bohy do dp :confused:

Ise~
09-12-2007, 02:50
Chyba nie myślałeś, że Urb pstryknie palcami i PA się skończy... Jak mówiłem, niech Twój kumpel skontaktuje się z Drazem, Urbem, Dragiem czy Marjolą.

I dlaczego twierdzisz, że Azura niby to "Jeden Wielki Śmietnik" (nie mam pojęcia czemu dużymi literami, ale Ty tak napisałeś ... :o)?

Pozdrawiam ...

tajemniczy111
09-12-2007, 08:58
Ciri,ciri brak mi sil na twoja glupote :( JEzeli twierdzisz, ze bylismy slabsi to dlaczego wygralismy wojne ?? Glownie zawsze lepsi wygrywaja, nie ?
Wiesz my lekko tez nie mielismy podczas tej wojny... na samym poczatku mina, ktory okradl Urba >.>,pozniej hacki Wolfghana,faurona, czy urba, ktory stracil wszystko + nasze gildiwe siano. No ale coz jakos sie podnieslismy i zwyciezylismy, ha !:baby::baby::baby:

DetiVo
09-12-2007, 14:31
Czym by była wojna bez hakerów i szpiegów, tak wiec:
Ecrusher
Aug 04 2007, 01:42:19 CEST Died at Level 161 by a hunter
Aug 04 2007, 01:40:05 CEST Died at Level 165 by a cyclops
Aug 04 2007, 01:36:12 CEST Killed at Level 169 by Ecrusher
and by fire
Aug 04 2007, 01:33:42 CEST Killed at Level 173 by Ecrusher
and by fire
Aug 04 2007, 01:32:43 CEST Died at Level 177 by fire
Aug 04 2007, 01:32:26 CEST Killed at Level 182 by Ecrusher
and by fire
Aug 04 2007, 01:32:06 CEST Killed at Level 183 by Ecrusher
and by fire

Urbexx stracił wszystko co zarobił przez te lata gry w Tibie, a shakował go prawdopodobnie Minavand z którym znał się pare lat. Urb załamany dał sobie deleta. Czyżby Wanted strociało dwie podstawowe postacie w wojnie?

Urbexxy sa na tyle zalosni ze zawsze daja sobie deleta. Nic na to nie poradzisz, poprostu typek mysli ze jest kims waznym na Azurze, niestety sie myli, frag jak kazdy, a ze nabil z bracmi wysoki lvl, nie czyni go niezniszczalnym ;)

Co do sytulacji na Azurze.. szczerze to jedyny serw na ktorym od samego poczatku sie tluka, to robi go unikalnym i najbardziej beznadziejnym, a komiczne postaci jak Draz, Urb, Drago, nadaja tej wojnie nutki smiechu, jednym slowem Kabaret :D

PS Zakaz PA na Azurze? (Lezy na ziemi i zwija sie ze smiechu) Zejdzcie na ziemie, to jest niemozliwe.
A jezeli tak to dlatego teraz nie Abusuja ludzi zeby sobie nazbierali itemkow, i dopiero wtedy ich trafic, typowe myslenie chołoty z Łonted <śmiech>

AdiZgOlek
09-12-2007, 14:46
Skąd Ty o tym wszystkim wiesz , co Ty wróżką jesteś ??

Urbexx nie był sharowany z tego co prawie każdemu wiadomo, sharowany jest Ecrusher , więc nie p*erdol o Urbexxie :S

On dał sobie deleta bo sie załamał, fakt faktem, to jest tylko gra, ale Urb grał kilka lat by to zarobić, i stracił to przez swojego "przyjaciela" w ciągu zaledwie kilku minut.Ale widać podniósł się i gra.

DetiVo
09-12-2007, 15:17
Skąd Ty o tym wszystkim wiesz , co Ty wróżką jesteś ??

Urbexx nie był sharowany z tego co prawie każdemu wiadomo, sharowany jest Ecrusher , więc nie p*erdol o Urbexxie :S

On dał sobie deleta bo sie załamał, fakt faktem, to jest tylko gra, ale Urb grał kilka lat by to zarobić, i stracił to przez swojego "przyjaciela" w ciągu zaledwie kilku minut.Ale widać podniósł się i gra.

Nie bulwersuj sie tak, wiem ze byl sharowany, bo kiedys gralem na Azurze, i rozmawialem z Urbanem, tak sie zlozylo ze gadalem z innym ownerem ktory przyznal sie ze "Ten rl Urbexx wroci niedlugo to z nim bedziesz musial pogadac" To nie pozostawia watpliwosci.

On sobie co chwila daje delete, i to wlasnie jest smieszne a zarazem zalosne. Ale co poradzisz, jak ktos non toper siedzi przez komputerem i nie ma zycia w rlu to tak juz jest.

Van ent
09-12-2007, 16:25
On sobie co chwila daje delete, i to wlasnie jest smieszne a zarazem zalosne. Ale co poradzisz, jak ktos non toper siedzi przez komputerem i nie ma zycia w rlu to tak juz jest.

Ja jakoś nie pamiętam żeby dawał sobie delated oprócz teraz co go hakneli a na azurze gram już sporo.W ogóle co żeś się tak tego urba uczepił?? armor zabrał bohy czy zabił ?? i co Cie to obchodzi czy siedzi cały dzień przed kompem czy 10 minut jego życie jego sprawa.A skąd wiesz że nie ma życia w rlu?? znasz go?? Na pewno nie. Nie bronie go bo też czasami mu od*******a na tibi ale ciekawe jak ty byś sie zachował jakbyś mial 200+ lvl i gildie która jest najmocniejsza?? pewnie byś był gorszy od niego.Napisałem to bo mnie w*****a jak jakiś koleś który nie wiadomo skąd się wyrwał komentuje czyjeś życie a tak naprawdę nie wie o czym pisze.

Siggurdius
09-12-2007, 17:05
bo wiecie, nosso mc flurry wybral lepsze zycie, a tibia to najwieksze gowno. a pewnie, co tam, siedzialem dniami i nocami i expilem, no to teraz wypada mowic ze tibia to najwieksze gowno i bla bla. szkoda tylko, ze nigdy nie wbiles wzej niz 82 levela durniu, na akcjach cie bylo najmniej a najwiecej gadales - typowe. tera sie musi powyzywac, od czasow starej wojny z dofem chyba go nikt nie zganil jeszcze.

Ciri the Witcher
09-12-2007, 18:15
1. To nie Minavand shakowal Ecrushera, tylko jego kumpel.
2. Wszystkie itemy i kasa gildiowa zostala wam zwrocona. A dlaczego? Sprawka Minavanda, powinniscie mu dziekowac klocki.
3. Chwilowa strata calego eq byla dobrym pretekstem na robienie PA na COF itd.
4. PA bylo jest i bedzie. Szczegolnie pod wodza Wanted. I nic tego nie zmieni.
5. Przeciwienstwem slowa slabszy nie jest lepszy, tylko silniejszy.
6. Jak mozna nie miec zycia w rlu? Mysl. RL = real life = realne zycie = nie wirtualne.
7. Adam sharowal Urbexxa i Ecrushera. Wszyscy to wiedza. Ponad polowa charow wanted na wojnie bylo sharowane wiec nie gadaj glupot.

Siggurdius
09-12-2007, 20:53
i znowu popisowy brak wiedzy. to taki sam argument jak powiedzenie ze nic sie nie wie bo sie nigdy 100 levela nie wbilo, a ktorego sam uzylem, w sumie bezpdostawnie.

Nuriel
09-12-2007, 21:56
No, a mnie shackowali i już nie mam problemu z PA :D

A tak serio - straty nieduże, ale... i tak mi się już gra nudziła ;) W rlu można zrobic tyyyyle ciekawszych rzeczy.. (i niech nikt nie pisze "o, naprawdę! Ranyyyy..", bo jak jesteście tacy mądrzy to czemu tu siedzicie zamiast pójśc gdzies z kumplami/Panną:P)

Etan Marth
09-12-2007, 22:06
6. Jak mozna nie miec zycia w rlu? Mysl. RL = real life = realne zycie = nie wirtualne.

Wiem, ze nie jestem z tego forum, ale w tym wyrazeniu ze ktos nie ma rl life, chodzi o to, ze spedza przed komputerem tyle czasu, ze nie ma czasu na n.p. spotkanie z kolegami, znalezienie sobie dziewczyny itp. itd. ; p

Kiniol
09-12-2007, 23:27
1. To nie Minavand shakowal Ecrushera, tylko jego kumpel.
2. Wszystkie itemy i kasa gildiowa zostala wam zwrocona. A dlaczego? Sprawka Minavanda, powinniscie mu dziekowac klocki.
3. Chwilowa strata calego eq byla dobrym pretekstem na robienie PA na COF itd.
4. PA bylo jest i bedzie. Szczegolnie pod wodza Wanted. I nic tego nie zmieni.
5. Przeciwienstwem slowa slabszy nie jest lepszy, tylko silniejszy.
7. Adam sharowal Urbexxa i Ecrushera. Wszyscy to wiedza. Ponad polowa charow wanted na wojnie bylo sharowane wiec nie gadaj glupot.

Mam pewne zastrzezenia do punktow 2,3 i 4.

Z tego co wiem ,to jeszcze sporo kasy w itemach z tamtego wydarzenia nie zostalo zwrocone. Nie wspominajac o stracie lvli Ecrushera ze 180~ na 150~.

Tuz przed wojna byl taki okres gdzie nikt z Wanted nawet sie nie wazyl zrobic PA.( nie mowie oczywiscie ,ze teraz tez tak bedzie)

Pozatym wszyscy narzekaja na Wanted ,zas to ludzie z Punisherow/LA mowili ,ze po wojnie zrobia z Azury, Auschwitz.

Ciri the Witcher
10-12-2007, 00:12
Mam pewne zastrzezenia do punktow 2,3 i 4.

Z tego co wiem ,to jeszcze sporo kasy w itemach z tamtego wydarzenia nie zostalo zwrocone. Nie wspominajac o stracie lvli Ecrushera ze 180~ na 150~.

Tuz przed wojna byl taki okres gdzie nikt z Wanted nawet sie nie wazyl zrobic PA.( nie mowie oczywiscie ,ze teraz tez tak bedzie)

Pozatym wszyscy narzekaja na Wanted ,zas to ludzie z Punisherow/LA mowili ,ze po wojnie zrobia z Azury, Auschwitz.

1. Ale cos dostaliscie, prawda? Lepszy rydz niz nic.
2. Znudzeni rutyna skupili sie na wbijaniu leveli i wywolaniu wojny.
3. Tak tak, wmawiaj to sobie, ale jezeli juz cos takiego bylo to na bank tworca tego tekstu byl nie kto inny jak Hawek. Wasz kolega z gildii :). Nasz zdrajca.

Reloop
10-12-2007, 02:29
Zaprzeczacie sami sobie.. Jak mówicie ze Urb sharuje to wiadome ze ma czas na rl i skończcie jebać fleki. Zj^bali was ze płaczecie non-stop o bota to odkopaliście mój post ch^j wie skąd i teraz macie nowy wątek do gadania... Ogarnijcie się..

_____
Jest późno a przej^bany ze mnie imprezowicz wiec nie płaczcie mi, że jakies orty są bo odkopie wam wasze zjeb^ne posty i poryjemy. Pozdro to jest to !;]

@Ciri the Witcher
Geniuszu kto shakował Ecrushera no bo Ty wiesz tu wszystko, powiesz nam?

DetiVo
10-12-2007, 03:48
bo wiecie, nosso mc flurry wybral lepsze zycie, a tibia to najwieksze gowno. a pewnie, co tam, siedzialem dniami i nocami i expilem, no to teraz wypada mowic ze tibia to najwieksze gowno i bla bla. szkoda tylko, ze nigdy nie wbiles wzej niz 82 levela durniu, na akcjach cie bylo najmniej a najwiecej gadales - typowe. tera sie musi powyzywac, od czasow starej wojny z dofem chyba go nikt nie zganil jeszcze.

Czyś Ty sie ku**a z choinki urwał? Po pierwsze to nic sensownego do tematu nie wniosłeś bo za swoim płaczem, idz do taty tata Cię przytuli. O reszcie sie nie wypowiadam, bo z takimi szurkami nie zwykłem o tym rozmawiać :)
BTW, odpusc sobie chlopie bo nie mam zamiaru czytac Twoich wypocin, to moj pierwszy i ostatni raz jak Ci odpowiadam.

Urbexx to Urbexx, nie żebym miał coś przeciwko, że siedzi przed kompem i mu gały już wypaliło, poprostu koleś myśli że jest kimś ważnym a bez brata/braci by biegał dalej z 100 lvlem. Życie Panowie, Życie...

@ Van Ent
Widocznie nie grasz aż tak długo, albo nie zwracałeś na to uwagi. Z tego co pamietam jak grałem ja, to Urbexx deletował sie bodajże... 7 razy? Robił z siebie tylko i wyłącznie idiote bo każdy wiedział że znowu wróci do gry. Nałóg.

Siggurdius
10-12-2007, 08:58
1. Ale cos dostaliscie, prawda? Lepszy rydz niz nic.
2. Znudzeni rutyna skupili sie na wbijaniu leveli i wywolaniu wojny.
3. Tak tak, wmawiaj to sobie, ale jezeli juz cos takiego bylo to na bank tworca tego tekstu byl nie kto inny jak Hawek. Wasz kolega z gildii :). Nasz zdrajca.

no tak, pomijajac te pare rarow i paredziesiat rh, to rzeczywiscie "cos"

i mylisz sie , nie tylko hawek tak gadal. przynajmniej w koncu zrozumial ze razem z wami walka nie ma sensu ; )

tak tak nosso, szkoda ze jak ty grales to wszyscy cie mieli w glebokim powazaniu, no mopze pomijajac dofoludki

Ise~
10-12-2007, 10:19
Tak Nosso, Urb sharował .. masz na to taki sam dowód jak ja na to, że Ty sharowałeś. Bo ja sobie twierdzę, że Ty też to robiłeś, tylko, że Ty jesteś lamusem i nawet sharować nie umiesz. Urb przynajmniej ma 200+. Za czasów jak grałeś byłeś nikim mimo, że miałeś sharowaną postać, Urb (oczywiście Twoim zdaniem) jest sharowany, ale przynajmniej jest kimś. A Ty skoro masz swoje rl życie, to spierdzielaj wypić sobie z pół litra i walnij się pustą butelką w łeb, może zmądrzejesz. I proszę, nie wracaj.

A co do tych stwierdzeń, że Punki zrobią a Azury Auschwitz to takie bzdury gadał nie tylko Hawek, chociaż nie zaprzeczam, że on też. Z tą tylko różnicą, że on w końcu się ogarnął.

Pozdrawiam ...

DetiVo
10-12-2007, 15:38
Tak Nosso, Urb sharował .. masz na to taki sam dowód jak ja na to, że Ty sharowałeś. Bo ja sobie twierdzę, że Ty też to robiłeś, tylko, że Ty jesteś lamusem i nawet sharować nie umiesz. Urb przynajmniej ma 200+. Za czasów jak grałeś byłeś nikim mimo, że miałeś sharowaną postać, Urb (oczywiście Twoim zdaniem) jest sharowany, ale przynajmniej jest kimś. A Ty skoro masz swoje rl życie, to spierdzielaj wypić sobie z pół litra i walnij się pustą butelką w łeb, może zmądrzejesz. I proszę, nie wracaj.

A co do tych stwierdzeń, że Punki zrobią a Azury Auschwitz to takie bzdury gadał nie tylko Hawek, chociaż nie zaprzeczam, że on też. Z tą tylko różnicą, że on w końcu się ogarnął.

Pozdrawiam ...

Kolejne dziecko neostrady, odłącz sobie modem, szybko, szybko! BO stanie Ci się krzywda, jak może stać się w ogóle jeszzce większa.
Ja lamusem tak? Znasz mnie na rlu że nazywasz mnie lamusem? Wątpie, nawet jakbyś był z tego samego miasta, byśmy nie mieli przyjemności się poznać bo ja nie szukam kolegów na poziomie 4 klasy podstawówki. Wybacz Weraxin, ale jak wczesniej napisalem do jakiegos pachołka z Łonted, tak samo piszę do Ciebie, nie poć się przy pisaniu kolejnego posta, sugerujac że jestem lamusem, bo wisisz mi Ty, tak samo reszta Twoich kolegów z tej durnej zakłamanej gildi. Jak ktoś mówi o kimś prawde, to całe te Wasze stado odrazu by tego kogoś zjadło. Ale cóż... Prawda boli, Drazoludki, praawda boli :)

Azura była, jest i będzie chorym światem, bo grają na niej chorzy ludzie. Wojna skonczylaby się wtedy kiedy grałem jeszcze ja i kiedy szwedzi dołączyli do DOFU, tylko że Wasz "wspaniały silny, niepowtarzalny, wręcz nie do pokonania" Lider Drazharm, przyjechał do POznania lizać dupe chłopakom z DOF, nawet postawil sporo piwka. Ci zrobili blad wpuszczajac go spowrotem, ale coz stalo sie jak stalo. Kiedys ktos sie znowu Wam postawi ;) nic nie trwa wiecznie jak którys z przedmowcow napisał.

Ciri the Witcher
10-12-2007, 16:41
@DetiVo
To ja xD.

@Ise~
Gdybys mial wybrac.... Wolalbys zostac kims w RL czy grze komputerowej? Jezeli wybierzesz opcje nr 2 to mozesz w tescie na IQ konkurowac z Urbem.

Freddd
10-12-2007, 17:37
DetiVo i Ciri the Witcher
Jak czytam wsze posty to az mnie w dupie sciska ludzie gdzie wy zostawiliscie mózg?? Jestescie gorzej glupi niz ustawa przewiduje. Ogarnijcie sie troche i zacznijcie sensownie pisac.

Ciri the Witcher
10-12-2007, 19:13
Jak czytam wsze posty to az mnie w dupie sciska ludzie gdzie wy zostawiliscie mózg?? Jestescie gorzej glupi niz ustawa przewiduje. Ogarnijcie sie troche i zacznijcie sensownie pisac.

Sensownie dla kolesi z wanted = tak jak oni chca. ;)
W odroznieniu od Ciebie nie bede tanczyl tak jak beda chcieli. Mam swoje zdanie i nie musze ssac im rowa zeby mnie nie uwalili w jakiejs gierce.

Siggurdius
10-12-2007, 20:28
1 rzecz - ciri
haha ja sie ciekawych rzeczy dowiaduje o tobie koleżko. tak gadasz o szpiegowaniu, a kto proponowal urbowi ze bedzie dla niego szpiegowal, no kto? hahah frajerze, urban moze udostepnic filmik. zobaczymy co wtedy powiesz cwaniaku

2- nosso
mowisz ze sie urwalem z choinki. a ty skad sie urwales? nie bylo cie 2 lata i byl spokoj od zbednego pierdolenia na forum, no moze z wyjatkiem paru osob. teraz nagle wracasz i zgrywasz mega kozaka co byl w dofie i walczyl w tysiacu bitew. chcialbym przypomniec ze jest rok 2007 a nie 2005 wiec swoje teorie i przemyslenia mozesz zostawic dla siebie bo sa po prostu nieaktualne, tak jak to ze urb sharuje badz sharowal z jego 3 bracmi syjamskimi i z wujkiem. tak sie skalda ze na twoj temat i temat dofu tez jest wiele ciekawych plotek tyle ze nikt z nas nie jest takim durniem zeby pisac takie glupoty na forum bo nie ma po co - i tak wiekszosc osob wie, co jest prawda a co nie. nie wiem czy taki pierdolony dałn jak ty jest to w stanie zrozumiec

sorry za slowa, ale frajerow trzeba cisnac - no coz.

Freddd
10-12-2007, 21:11
Sensownie dla kolesi z wanted = tak jak oni chca. ;)
W odroznieniu od Ciebie nie bede tanczyl tak jak beda chcieli. Mam swoje zdanie i nie musze ssac im rowa zeby mnie nie uwalili w jakiejs gierce.

Nikomu nie lizalem i nie bede lizal dupy zeby sobie pograc w tibie. To jest MOJE zdanie o tobie i DetiVo. Jezeli bym chcial to bym mógl wyzywac ludzi z Wanted bo mam wyjebane na to czy sobie pogram na Azurze czy na innym serwie. Ale po co mam ich bluzgac skoro oni nic mi zlego nie zrobili i z niektórymi czlonkami Wanted mam dobry kontakt. Jezeli znajdziesz jakis powód dlaczego mam ich bluzgac to napisz a jezeli go nie znajdziesz to zamilcz :)

Ise~
10-12-2007, 23:43
@Cri

Jasne, że bym wolał być "kimś" na rl, to daje znacznie szersze perspektywy (chociaż bycie kimś w Tibii też może mi coś dać - sprzedam chara to będzie nieco wart). Tylko o czym Ty tu gadasz ? Nosso był nikim, jest nikim i będzie nikim w TB oraz na rl (owszem, nie znam go, ale jakoś nigdy nie słyszałem o nim w wiadomościach.

@Freddd

Ja wiem dlaczego powinieneś wrzucać na Wanted ! Bo Cri tak chce, o !

Pozdrawiam ...

DetiVo
11-12-2007, 00:02

Zyjemy w wolnym kraju, nikt nie każe czytać Ci naszych postów.
Moge sie zwrocic do Ciebie w ten sposob "Kupil chara i kozaczy, wez wyjdz bo z ludzmi Twojego pokroju ciezko sie dyskutuje.

@Isee

Szczerze, żalll... trzeba uslyszec o kims w wiadomosciach zeby wiedziec ze "ktos jest kims"? Powodzenia w zyciu z takim mysleniem. Ja na Twoim miejscu juz bym sie wieszał.

Freddd
11-12-2007, 00:09
Zyjemy w wolnym kraju, nikt nie każe czytać Ci naszych postów.
Moge sie zwrocic do Ciebie w ten sposob "Kupil chara i kozaczy, wez wyjdz bo z ludzmi Twojego pokroju ciezko sie dyskutuje.

@Isee

Szczerze, żalll... trzeba uslyszec o kims w wiadomosciach zeby wiedziec ze "ktos jest kims"? Powodzenia w zyciu z takim mysleniem. Ja na Twoim miejscu juz bym sie wieszał.

Chara nie kupilem. Dziwne ze wszyscy na tym forum maja ciebie i Ciri the Witcher dosc. wiesz dlaczego ?? Bo wy myslicie ze jestescie super extra zajebisci a tak naprawde nie jest i to z wami sie ciezko dyskutuje :)

Cors Ent
11-12-2007, 00:11
zabawnie niektorzy z wasz pisza:
jako nutka ironi
podrzuce chamskim zartem :D

jedyna osoba z Tibi która jest kims to Heg
tylko o nim mozna bylo uslyszeć w wiadomosciach ;)

Ise~
11-12-2007, 00:36
Haha, Heg terrorysta. : D

@ Nosso

To idź się powieś, zrób przysługę ludzkości. Ale zanim to zrobisz, napisz proszę kim tak ważnym w Twoim mniemaniu jesteś ...

Pozdrawiam ...

Ciri the Witcher
11-12-2007, 00:40
Oj mowilem mowilem, i to bardzo duzo Urbowi.
Szkoda, ze troche poprzeinaczane byly te informacje ;). :baby:
Myslisz, ze Ahpril od noobow jak sie wyjebala ;)?

Z reszta dzieki temu upewnilem sie, ze Polli nie sciemnial, ze Korsarz jest szpiegiem :*.

DetiVo
11-12-2007, 02:58
Chara nie kupilem. Dziwne ze wszyscy na tym forum maja ciebie i Ciri the Witcher dosc. wiesz dlaczego ?? Bo wy myslicie ze jestescie super extra zajebisci a tak naprawde nie jest i to z wami sie ciezko dyskutuje :)

Nie kupiles? To czemu kurwa koles ode mnie z bolku ktory mieszkal klatke dalej sprzedal jakiemus frajerowi chara ktory nazywal sie Kazuru, na chuj klamiesz buraku? Co wstyd? Ogarnij bo prawdy boisz sie jak pionki z Wanted wiec prosze... oszczedz..

Cors, z Twoimi postami, WSZYSTKIMI sie zgadzam, a najbardziej z ostatnim, jedyna osoba na forum ktora madrze pisze, pozdro Corsik.

Ise.. Przysluge ludzkosci? hehe jak mowimy tu o przysludze to jakbys byl patriotą to byś już dawno się powiesił... Sory że tak mowie, ale to chyba fakt.
MOwie tak bo mimo iż nie gram na Azurze, to sledze forum i po Twoich wypowiedziach śmiem twierdzić że jestes Kretynem. Bluzgaj mnie, jak CI to ulzy, wiedz tylko że opinią przedszkolaków nie zwykłem się przejmować :)
PS> nie pozdrawiaj bo kazdy ma Cię w dupie :*

zeus1985
11-12-2007, 13:07
@DetiVo / Nosso Mc'Furry / Pipa ;D
Co Ty tutaj robisz ;D Pewnie zabłądziłeś i na Twoje nieszczęście trafiłeś na ten temat :( Po co piszesz takie rzeczy o Urbexxie? Przecież wszyscy o tym wiedzą, ale i tak zaprzeczają. Jak dziś pamiętam filmik zrobiony na cześć wielkiego Urbexxa po którejś tam próbie Deleta z muzyczką DJ Tiesto - Beautiful Things.

@Siggurdius
Created: Sep 26 2005, 14:32:01 CEST
Co Ty możesz o DetiVo wiedzieć, jak on skończył z Tibią kilka tygodni po tym jak Ty założyłeś konto? Nosso był spoko kumplem ;D Zawsze można było z nim iść poexpić na Smokach, a w BP zawsze nosił Poty bo nie stać go było na Magic Walle heheh ;]

DetiVo
11-12-2007, 14:47
@DetiVo / Nosso Mc'Furry / Pipa ;D
Co Ty tutaj robisz ;D Pewnie zabłądziłeś i na Twoje nieszczęście trafiłeś na ten temat :( Po co piszesz takie rzeczy o Urbexxie? Przecież wszyscy o tym wiedzą, ale i tak zaprzeczają. Jak dziś pamiętam filmik zrobiony na cześć wielkiego Urbexxa po którejś tam próbie Deleta z muzyczką DJ Tiesto - Beautiful Things.

@Siggurdius
Created: Sep 26 2005, 14:32:01 CEST
Co Ty możesz o DetiVo wiedzieć, jak on skończył z Tibią kilka tygodni po tym jak Ty założyłeś konto? Nosso był spoko kumplem ;D Zawsze można było z nim iść poexpić na Smokach, a w BP zawsze nosił Poty bo nie stać go było na Magic Walle heheh ;]

Ano patrz o tym filmiku nawet zapomniałem ;d nie był zły masz go jeszcze?

P.S o tych potach nie musiales mowic :confused:

Ise~
11-12-2007, 19:33
Eeee ... mnie mają w dupie, czy Ciebie ... ? -.^ Zacznij może Ty czytać posty zanim coś palniesz ...

Co się tyczy zaś przedszkolaków, to Ty prędzej na niego wyglądasz (wnioskując po Twoich postach oczywiście).

A jeżeli chodzi o przysługi dla ludzkości, to dalej jestem zdania iż Twoją śmiercią by ucieszyło się znacznie więcej ludzi niźli mą. A skoro nie grasz na Azurze, to nie masz pojęcia tak naprawdę co się tam dzieje, więc proszę - zamilcz. Bo tak naprawdę to na forum pisane są tylko fragi. A jak doskonale wiadomo, mimo iż na Azurze wojna odgrywa znaczą rolę, to jednak nie jest wszystkim.

Pozdrawiam ...

Freddd
11-12-2007, 23:46
Nie kupiles? To czemu kurwa koles ode mnie z bolku ktory mieszkal klatke dalej sprzedal jakiemus frajerowi chara ktory nazywal sie Kazuru, na chuj klamiesz buraku? Co wstyd? Ogarnij bo prawdy boisz sie jak pionki z Wanted wiec prosze... oszczedz..

Cors, z Twoimi postami, WSZYSTKIMI sie zgadzam, a najbardziej z ostatnim, jedyna osoba na forum ktora madrze pisze, pozdro Corsik.

Ise.. Przysluge ludzkosci? hehe jak mowimy tu o przysludze to jakbys byl patriotą to byś już dawno się powiesił... Sory że tak mowie, ale to chyba fakt.
MOwie tak bo mimo iż nie gram na Azurze, to sledze forum i po Twoich wypowiedziach śmiem twierdzić że jestes Kretynem. Bluzgaj mnie, jak CI to ulzy, wiedz tylko że opinią przedszkolaków nie zwykłem się przejmować :)
PS> nie pozdrawiaj bo kazdy ma Cię w dupie :*

Dobra masz racje z tym ze kupilem chara ale kupilem gdzies na 45~lvlu tak wiec troche nim lvli wbilem. A chara kupilem od mojego rl kumpla tak wiec jezeli znasz tego kolesia to musisz mieszkac tam gdzie ja czyli w Iławie.

DetiVo
12-12-2007, 00:05
Dobra masz racje z tym ze kupilem chara ale kupilem gdzies na 45~lvlu tak wiec troche nim lvli wbilem. A chara kupilem od mojego rl kumpla tak wiec jezeli znasz tego kolesia to musisz mieszkac tam gdzie ja czyli w Iławie.

Brawo! Wieć po co kłamiesz sieroto, widzisz, jednak wszystko wychodzi. 45 lvl, czy 30, fakt faktem że chara kupiłeś, a to ile lvli nim nabiłeś to już naprawde mnie nie interesuje. Dla Twojej informacji, mieszkam klatke dalej od Artura

Ise, Ty masz inne poglady polityczne na Azurze i ja mam inne, wiec daj sobie spokoj z wyzywaniem mnie, bo naprawde nie rusza mnie to. A co do przedszkolaków to bym nad tym spekulował B) Koniec konwersacji na ten temat.

Freddd
12-12-2007, 00:32
Brawo! Wieć po co kłamiesz sieroto, widzisz, jednak wszystko wychodzi. 45 lvl, czy 30, fakt faktem że chara kupiłeś, a to ile lvli nim nabiłeś to już naprawde mnie nie interesuje. Dla Twojej informacji, mieszkam klatke dalej od Artura

Ise, Ty masz inne poglady polityczne na Azurze i ja mam inne, wiec daj sobie spokoj z wyzywaniem mnie, bo naprawde nie rusza mnie to. A co do przedszkolaków to bym nad tym spekulował B) Koniec konwersacji na ten temat.

A mozna wiedziec jak cie nazywaja bo pewnie bede cie kojazyl.

zeus1985
12-12-2007, 02:11
Oto dowód na PA na azurze:
Name: Smiercionosny Druid
Dec 11 2007, 21:47:13 CET Killed at Level 35 by Urbexx

Tylko z depo wyszedłem i z SD dostałem ;(

jed
12-12-2007, 19:05
Oj mowilem mowilem, i to bardzo duzo Urbowi.
Szkoda, ze troche poprzeinaczane byly te informacje ;). :baby:
Myslisz, ze Ahpril od noobow jak sie wyjebala ;)?

Z reszta dzieki temu upewnilem sie, ze Polli nie sciemnial, ze Korsarz jest szpiegiem :*.

Hahahah... Długo myślałeś nad tą wymówką? Muszę przyznać, że naprawdę przednia. Gówno wiedziałeś o Korsarzu. Nie miałeś o tym wszystkim pojęcia, a Urbowi się podlizywałeś, żeby uratować dupsko. Kto chwalił się, że załatwi Korsarzowi wolność?

Po co to wszystko ciągniesz dalej? Im dłużej wypowiadasz się na forum, tym większe są to bzdury. Naprawdę nie możesz dać za wygraną? Po co te kłamstwa? Tylko się ośmieszasz...

Ciri the Witcher
12-12-2007, 20:19
Hahahah... Długo myślałeś nad tą wymówką? Muszę przyznać, że naprawdę przednia. Gówno wiedziałeś o Korsarzu. Nie miałeś o tym wszystkim pojęcia, a Urbowi się podlizywałeś, żeby uratować dupsko. Kto chwalił się, że załatwi Korsarzowi wolność?

Po co to wszystko ciągniesz dalej? Im dłużej wypowiadasz się na forum, tym większe są to bzdury. Naprawdę nie możesz dać za wygraną? Po co te kłamstwa? Tylko się ośmieszasz...

Ehehehehe.
1. Powiedzialem Urbowi, ze chce szpiegowac.
2. Powidzialem Tobie, ze szpieguje.
3. Spytales sie Urba czy to prawda.
4. Wygadales sie na temat Korsarza i Ciebie :*.
:baby:

Ciri the Witcher
12-12-2007, 20:30
Cos nie moge edytowac wiec tutaj dokoncze:
Wszystko co mowilem Urbowii bylo jednym wielkim stekiem klamst. Wszystko co mowilem bylo naciagane i poprzeinaczane tak zeby w to wszystko uwierzyl. Coz udalo sie, nawet ty sie wkreciles. Jezeli wierzyliscie w to, ze wyjebalem Xajakiego na kase itd to spytajcie sie go czy cos takiego mialo kiedykolwiek miejsce ^^. :*

Cors Ent
12-12-2007, 22:58
@Ciri wlasnie m innymi przez takich jak Ty ta wojna wygladala tak ze poki byli sami szwedzi to wygrywali, a z calym dofowym motlochem zaczeli od razu zaczelo sie przegrywanie. Jeszcze piszesz na forum ze sobie "szpiegowales" - nie mam słow.

@ktos mi powie kto to wogle jest Kazuru? :o nigdy nie widzialem...

@z tych Wantedowcow co aktywnie graja - moze ktos napisac jakie REALNE zmiany w PvP wprowadzil ten zimowy update? tylko ktos z pojeciem i ogarniety plx, a nie forumowy krzykacz co skopiuje opis upa z tibia.pl albo tibia.com - przeczytac sam moge - ale interesuje mnie realny wpływ na mechanike

Ciri the Witcher
13-12-2007, 00:23
@Ciri wlasnie m innymi przez takich jak Ty ta wojna wygladala tak ze poki byli sami szwedzi to wygrywali, a z calym dofowym motlochem zaczeli od razu zaczelo sie przegrywanie. Jeszcze piszesz na forum ze sobie "szpiegowales" - nie mam słow.

@ktos mi powie kto to wogle jest Kazuru? :o nigdy nie widzialem...

@z tych Wantedowcow co aktywnie graja - moze ktos napisac jakie REALNE zmiany w PvP wprowadzil ten zimowy update? tylko ktos z pojeciem i ogarniety plx, a nie forumowy krzykacz co skopiuje opis upa z tibia.pl albo tibia.com - przeczytac sam moge - ale interesuje mnie realny wpływ na mechanike

Eheheh, taaa szpiegowalem ^^.

Z reszta wlasnie ja walczylem niemalze od poczatku. Ja bylem na Orc Fortress action, ja bylem na akcji z Rajstinem i Urbemm, ja bylem na wygranym ob. Wiec stfu :*. Dopoki walczyl fea, vorn i ja bylo dobrze ;).

Cors Ent
13-12-2007, 01:03
Tacy jak TY sa najbardziej zajebisci - nie kumaja prostego postanowienia "nie gadamy z nimi" - musza gadac bzdury bzdurki i jeszcze wieksze bzdury. - PO CO?

potem na 30 min przed masslogiem 4 takich pajacow jak ty pisze do urba i kazdy cos sciemnia - kazdy inaczej - kazdy sobie tlumaczy ze "pomaga", tyle ze tylko poldebil by nie poskladal do kupy ze zaraz cos sie bedzie dzialo

skoro Xajaki 20 razy wypisal wszedzie zeby z nikim o niczym z wanted nie gadac to po kiego to robiles?
musiales podbudowac swoje niespelnione ego i poczuc sie kims waznym?
- kolejny przyklad do przyczyn przegrania wojny ktora napisalem kilka postow wczesniej - NIE SLUCHANIE ROZKAZOW - bo "JA WIEM ZE ZROBIE LEPIEJ"

nie szlo po prostu grac i walczyc? musiales jeszcze pajacowac?

Ise~
13-12-2007, 01:44
Co do zmian w PvP to jest masakra ... wydaje mi się, że czary ofensywne rzuca się wolniej (większy exhausted) ale za to są one silniejsze, więc do spamu bez różnicy, combo zaś jest silniejsze. Co do samego dmg to bardzo dużo zależy od mlvla - ja jako iż mam słaby nie czuję zbyt dużej zmiany, ale taki Bayter ze swojego exevo gran mas frigo z 500 wyciąga (w PvP ofc). Co się palków tyczy, to tak jak do tej pory na wojnie nie znaczyli wiele, to teraz będzie gorzej jeszcze, bo assassin stary mają ograniczony zasięg - żeby coś zrobić, musisz stać bodajże nie dalej jak 4 sqm od celu. W sytuacjach gdy mała grupa ludzi Cię bije znacznie łatwiej przeżyć sorcem/drutem (exura gran z reda leczy na prawie full), knightem zaś bez dużego waste z czegoś takiego nie wyjdziesz (ja i Limehit biliśmy z exori vis i różdżek 60 knighta, to mimo, iż leczy się szybciej niż my walimy, nie wyrabiał z uhaniem się). Knight w trapie nie ustoi nawet 5 sekund, chyba, że sorce/druty będą go uhać/siochać. Ale dużo to nie da, bo jak wiadomo cap jest dość ograniczony i ja jako sorc noszę przy sobie raptem bp uhów.

Coś jeszcze chcesz wiedzieć ? Pytaj o konkrety.

A przy okazji, Ulfmaa myślał, że może zrobić w konia Avertyego na pacca ... więc dzisiaj padł. Cóż, widać nie jest mu dane nosić strój błazna.

Pozdrawiam ...

zeus1985
13-12-2007, 07:34
@Up
Nie sądziłem, że Ty aż taki głupi jesteś ;D Knight i Uhy? Teraz ma LifeFluidy za 250 leczące po 600, czyli od około 110 Levelu leczy się gorzej z LifeFluida niż przed Updatem z Uhów ;)
Zmiany w PvP dla Knighta są takie, że zyskał badziewny czar leczenia, Uhy może wywalić do kosza, a z LifeFluidów leczenie jest badziewne.

Kiniol
13-12-2007, 09:36
Oprocz tego ,hity z exori gran zostaly bardziej rozrzucone, np:
jak przed update taki 150~ ek walil caly czas z exori gran w potwory po 350+, to teraz wchodza hity od 200+ do 400+.

Pavvulonik
13-12-2007, 11:46
Co do palka to z poczatku myslalem ze pójście na wojne takim 100 + lvlem to bedze tragedia bo vita to kupa uh tak samo tylko jakies exura frigo co leczy z 400 ~ ale puzniej zobaczylem ze moge uleczyc na raz exura frigo i średnim healing fluidem co daje mi prawie 1000 hp :).Assasiny maja wiecej strzalow i sa tanie ale niestety na 3 krati tak samo royal speary natomiast bolty maja normalny zasięg.Nie przeszkadza to w expieniu ale na open battle to pewne bedze lipa :/.A i jeszcze sa takie nowe czary exori con co zabiera 20 many ale tez ma ograniczony zasięg i exevo mas san to takie cos jak u knigta exori mas tylko mocniejsze 110 lvl wali z tego 50-120 w potwora.

Freddd
13-12-2007, 23:39
@ Cors Ent
Ja gram Kazuru
Co bys chcial wiedziec ?? :D

Nuriel
14-12-2007, 12:03
Witam ;)

Nie było mnie parę dni i już nabilliście z 5 stron postów hehe ;)

@Ciri
Zaczynasz już tak mieszac, że chyba sam nie wiesz co tak naprawdę robiłeś ;D

@DetiVo..
Na początku koleś mówiłeś sensownie. Potem w miarę jak zaczęło Ci skakac cisnienie zacząłem się naprawdę zastanawiac, czy mówisz poważnie o tym rl lifie. Poza tym - można byc "kimś" i tu i tu ;) Gdyby nie hack to już dawno bym to udowodnił hehe :D A tak to muszę poczekac jeszcze parę miechów :D

Wracając do sprawy - skoro tyle osiągnąłeś w rl lifie, to czemu przejmujesz się w ogóle tym tematem? Bo ktoś, kogo uważasz za no lifera Cię oczernia albo kłamie? Po co się tym przejmowac ;)

@Cors

Wracaj do gry. Na Azurze brakuje, oj brakuje tak rozgarniętych ludzi ;)

Co do update - nie mogę Ci nic powiedziec oprócz tego co widziłem u kuzynów, bo na razie nie gram (hack-a niemądrze jest wychodzic na hunt 47 ms z rsem :D)

Co do reszty - pozdro i nie dajcie się ogłupic stwierdzeniami, że jak gracie to jesteście nikim ;) Bo faktycznie chciałbym zobaczyc "osiągnięcia" w rlu np DetiVo i porównac je z moimi... ;D

Ise~
14-12-2007, 23:16
@Up
Nie sądziłem, że Ty aż taki głupi jesteś ;D Knight i Uhy? Teraz ma LifeFluidy za 250 leczące po 600, czyli od około 110 Levelu leczy się gorzej z LifeFluida niż przed Updatem z Uhów ;)
Zmiany w PvP dla Knighta są takie, że zyskał badziewny czar leczenia, Uhy może wywalić do kosza, a z LifeFluidów leczenie jest badziewne.

Ale Ty ograniczony jesteś ... widać, że wkręcałeś, że na operacje oka zbierasz. Tak na prawdę całą kasę przepiłeś, a wada wzroku Ci pozostała ... powiedz mi, gdzie ja napisałem, że knight teraz może się uhać ? Napisałem właśnie, że te uhy są do niczego, bo leczy się nimi jak ja exura gran a nawet gorzej... napisałem, że sorce/druty uhają dobrze, bo ja leczę tym gównem po ~800 a taki Sir Scud Kaka z exura sio leczy po ~1,1k.

Pozdrawiam ...

Damian Leskiewicz
15-12-2007, 01:12
Chyba nie myślałeś, że Urb pstryknie palcami i PA się skończy... Jak mówiłem, niech Twój kumpel skontaktuje się z Drazem, Urbem, Dragiem czy Marjolą.

I dlaczego twierdzisz, że Azura niby to "Jeden Wielki Śmietnik" (nie mam pojęcia czemu dużymi literami, ale Ty tak napisałeś ... :o)?

Pozdrawiam ...

Naprawde?? Zakaz PA ??
Piep***ne zakłamane szuje
A to co ma w takim razie znaczyć ??
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1943287

PS.A oni z kim mają sie skontaktować ??

niemogewymyslecnicka
15-12-2007, 01:53
Weraxin mowisz zakaz PA itp itp ble ble ble a sam co robisz? Biles mi kolege

Za co?

Za darmo !

Cors Ent
15-12-2007, 02:16
To jest sciaganie "podatku wojennego" (cytat z Draza) od SE - proceder ten trwa juz z 3 lata, pamietam takie motywy nawet za czasow kiedy to ja jeszcze bylem w Wanted- czy kogos to sciaganie z SE jeszcze dziwi?

SE od zawsze bylo i bedzie dojone przez wszystkich - (poza DoF - bo Heg to szlachetny rycerzyk...)

-----
swoja droga wszyscy tu pisza "PA PA PA" - czy choc polowa z was wie co oznacza ten skrot? taki np "niemogewymyslecnicka"
wiesz od czego to skrot? i co po polsku to oznacza?

nawet jesli to i tak nie podejrzewam Cie o znalezienie roznicy miedzy "uzyciem" a "naduzyciem"
PA - to jest to co kiedys robilo Del'Toro - albo upodabnianie sie do nich - nadawanie limitow expa, randomowe masowe sciaganie bohow po kopalniach codziennie itp, to jest masowe dojenie calego serwera.

zabijianie ludzi- nie jest pa - to jest gra wannabe rpg - a wiec jej elementem jest walka i zabijanie

kazdy kij ma 2 konce - czemu zawsze osoby bite placza "wy robicie pa" - a wy to przepraszam zadnego "powera" nie macie? jestescie baby na wózkach czy jak? nie podoba sie co sie dzieje to nikt nie ma jaj zeby sie przeciwstawic co? kazdy tylko woli plakac w nieskonczonosc
ale nie bo kazdy sie utraty chara jak straty prawej reki boji- plakanie jest bezpieczniejeszcze

ps. - nie sympatyzuje z nikim - po prostu jak slucham ze kazde 2 bolty strzelone komus w dupe sa krzyczane "robicie pa, robicie pa, robicie pa" to az zwrocic moj smaczny obiadek mi sie chce

Lokienko
15-12-2007, 04:55
erig.net

Drazharm got 3,692,496 XP

Aleksy co ma kopleksy na "okladce"

prrr...szalony

zeus1985
15-12-2007, 10:29
Ale Ty ograniczony jesteś ... widać, że wkręcałeś, że na operacje oka zbierasz. Tak na prawdę całą kasę przepiłeś, a wada wzroku Ci pozostała ... powiedz mi, gdzie ja napisałem, że knight teraz może się uhać ? Napisałem właśnie, że te uhy są do niczego, bo leczy się nimi jak ja exura gran a nawet gorzej... napisałem, że sorce/druty uhają dobrze, bo ja leczę tym gównem po ~800 a taki Sir Scud Kaka z exura sio leczy po ~1,1k.

Pozdrawiam ...

(ja i Limehit biliśmy z exori vis i różdżek 60 knighta, to mimo, iż leczy się szybciej niż my walimy, nie wyrabiał z uhaniem się)

Jednak jesteś głupszy niż ustawa przewiduje pisząc takie brednie na mój temat, ale cóż zrobić jak całe życie spędzasz grając w Pixeloze.

Cytat z nonsensopedii:

Jesteś kwadratem, bijesz prostokąty – witamy w Tibii!

Napis nad bramą Tibii

Tibia – gra online, w której gracz wciela się w postać wesołkowatego piksela, wędrującego po świecie pełnym innych pikseli. Najczęściej w grze spotykane są piksele polskie, brazylijskie i szwedzkie. W Tibię najczęściej grają dzieci, które chcą uderzyć matkę, jednak nie mają pretekstu, żeby to zrobić. Tibia uczy nas, jak być wojownikiem i żyć w zgodzie z naturą oraz kolorowym otoczeniem pikseli.

Brak PA?

Name: Smiercionosny Druid
Dec 11 2007, 21:47:13 CET Killed at Level 35 by Urbexx

Czemuż to taki 200+ RP boi się 35 Druida?

A co najgorsze to ukradł z mojego ciała linę i łopatę ;( Znowu musiałem ganiać do sklepu i wydawać cenne GP :|

@Cors
A Wanted niby nie nadaje limitów Expa? Ja miałem chyba 100k bo "Lord Sensej" płakał na GC że expie szybciej od niego, mimo iż grałem po 2-4h dziennie ;(

Cors Ent
15-12-2007, 12:56
szkoda ze limitu glupoty nigdy ci nikt nie nalozyl :/
bo z tym to naprawde przeginasz i ten wspolczynnik masz zdecydowanie wyzszy niz ktokolwiek inny

Ise~
15-12-2007, 13:42
Aż dziwne, ale muszę niestety przyznać rację Corsowi ... Ty to Yavi jesteś głupszy niż myślałem, że jesteś. To był 60 ek, on nie idzie na wojny więc nie będzie na niej w trapie, a pisałem, że w trapie knight 5 sekund nie ustoi, bo nie wyleczy się zwyczajnie ... Tego gościa biliśmy z e vis i różdżek, a on się uhał, bo nie miał jeszcze kupionych tych fluidów. A poza tym ... czytaj całe posty, a nie tyle co chciałbyś przeczytać ... albo zbierz na tą operację oka, bo może Ty zwyczajnie reszty nie widzisz ? Za dużo siedzisz przed kompem, oj za dużo. A i przy okazji - uważasz zabicie Ciebie za PA ? Jeżeli już, to było PK, a nie PA, to po pierwsze. Po drugie jak ktoś jest hunted, to raczej nie jest dziwne, że go biją, co nie ? -.-'

W sytuacjach gdy mała grupa ludzi Cię bije znacznie łatwiej przeżyć sorcem/drutem (exura gran z reda leczy na prawie full), knightem zaś bez dużego waste z czegoś takiego nie wyjdziesz (ja i Limehit biliśmy z exori vis i różdżek 60 knighta, to mimo, iż leczy się szybciej niż my walimy, nie wyrabiał z uhaniem się)

Pozdrawiam ...

Fallathanu
07-01-2008, 23:03
Ey Kruchy Mag to najwiekszy Pa na Azurze, nawet w rlu robi Pa ;| znowu mi flache oj ebal

Tivi
10-01-2008, 12:30
Ey Kruchy Mag to najwiekszy Pa na Azurze, nawet w rlu robi Pa ;| znowu mi flache oj ebal

chwalisz sie czy zalisz?

Gorrath
13-01-2008, 13:31
Patanub jest głupią pi**** i to wszyscy wiedzą, niech walczy sam. Tak to zawsze podlizywał się obu stronom a jak przyszło co do czego to wstąpił do wanted ... teraz niech radzi sobie sam :)

przegladalem ostatnio i znalazlem, widac ze lubisz robic z buzi stodołe...
Hehe, widac by wygrac lapaliscie sie wszelkich sposobow nawet tych pozbawionych honoru.

Yours Waszka

Ciri the Witcher
13-01-2008, 17:55
Hehe, widac by wygrac lapaliscie sie wszelkich sposobow nawet tych pozbawionych honoru.

Yours Waszka

Natomiast honorowe bylo wkladanie szpiega, uzywanie bota, sharowanie sorcow, hackowanie, klamanie itd. ^^

Qba =]
13-01-2008, 20:11
Na Iridii też mu się nie wiedzie... Chyba nie mógł się zdecydować po której chce stać stronie...

Gorrath
14-01-2008, 12:30
Natomiast honorowe bylo wkladanie szpiega, uzywanie bota, sharowanie sorcow, hackowanie, klamanie itd. ^^

Ty juz przestan pierdolic, bo mylisz pojecia.. to raz a dwa to gowno wiesz a dziamiesz ta mordka.. w sumie nie dziwie Ci sie tylko tyle Ci zostalo.
:D

Yours Waszka

Ciri the Witcher
14-01-2008, 17:41
Ty juz przestan pierdolic, bo mylisz pojecia.. to raz a dwa to gowno wiesz a dziamiesz ta mordka.. w sumie nie dziwie Ci sie tylko tyle Ci zostalo.

Yours Waszka

Pfff, otoz zostalo mi o wiele wiecej od kiedy przestalem grac w ten shit. Mam wiecej czasu na kumpli, bmx i inne zajecia ktore cenie sobie bardziej niz kilka pixeli na krzyz. Z reszta tibia lasuje lby, wiec granie w nia jest kompletnym nieporozumieniem. Przyklad? Urb i ekipa :)

Taaa a Tobie zostalo zanurzenie sie w pixele, i smiganie z pixelowymi przyjaciolmi po pixelowym swiecie :D.

Gorrath
14-01-2008, 20:33
Pfff, otoz zostalo mi o wiele wiecej od kiedy przestalem grac w ten shit. Mam wiecej czasu na kumpli, bmx i inne zajecia ktore cenie sobie bardziej niz kilka pixeli na krzyz. Z reszta tibia lasuje lby, wiec granie w nia jest kompletnym nieporozumieniem. Przyklad? Urb i ekipa :)

Taaa a Tobie zostalo zanurzenie sie w pixele, i smiganie z pixelowymi przyjaciolmi po pixelowym swiecie :D.

Zazdrosc Cie zzera juz od srodka :P marnie z Toba.. nadal oplakujesz utrate chara?

Ja w ta gre gram i wcale leb mi sie nie lasuje, wrecz przeciwnie nie przeszkadza mi granie w niczym na wszystko mam czas, i nawet sprawia mi ona sporo radosci.
Bo wiesz, dostac chara i zgrywac wazniaka to nie sztuka :P ale zrob go sam to jest cos.. chociaz w dzisiejszych czasach jak patrze na forum to nie ma dnia zeby nie bylo nowego 100lvla...

Yours Waszka

Siggurdius
14-01-2008, 21:18

JESTES FAJNY ZIĄ!!!!!!!~~!```1`21`1`2` BEEMIKS FTW _/

tak to typowa reakcja dziecka chello zanurzonego w tfuj piksselowaty swiat

/uderz w puchara

azura
14-01-2008, 22:19

/uderz w puchara

Odezwal sie wielki paczek ktory siedzi na kompie 24h na dobe nawet nie ma sil wyjsc na dwor tylko gra i gra ....8o

Tivi
14-01-2008, 23:23
Odezwal sie wielki paczek ktory siedzi na kompie 24h na dobe nawet nie ma sil wyjsc na dwor tylko gra i gra ....8o

gdybys tez wazyll 150kg ,to tez bys mial ciezko :(

_Tegax_
15-01-2008, 02:24

/uderz w puchara

ehh te pizdy z SE ktore przeszly do wanted to zal.pl. Tak to chowaly dupe ,siedzialy cicho,nie wiedzialy co to forum, po dojsciu do wanted on wraz z sir scud kaka czuja sie bogami haha ;D . dupa chuj wam w dupe -.- sam nie rozumiem co pisze ale lajty .
Pamietam do dzis jak siggu podniecal sie jak szybko biegalme omg ! polew na maxa pro playerze ... jak juz mowilem dzieci USB

Siggurdius
15-01-2008, 12:14
ehh te pizdy z SE ktore przeszly do wanted to zal.pl. Tak to chowaly dupe ,siedzialy cicho,nie wiedzialy co to forum, po dojsciu do wanted on wraz z sir scud kaka czuja sie bogami haha ;D . dupa chuj wam w dupe -.- sam nie rozumiem co pisze ale lajty .
Pamietam do dzis jak siggu podniecal sie jak szybko biegalme omg ! polew na maxa pro playerze ... jak juz mowilem dzieci USB
wyluzuj stary, jasne ze bylem w SE i nic tego nie zmieni. przynajmniej nie okradam kumpli z rl - podlosc.

a za bogow sie nie uwazamy

Alleran
15-01-2008, 12:58

Yours Waszka

Widzę, że nudzi Ci się i nawet na forum szukasz zaczepki.
Ludzie się zmieniają, czasem na lepsze, czasem na gorsze, a twoje zdanie na mój temat mam głęboko w poważaniu. I nie wiem po co kierujesz do mnie swoje śmieszne słowa o jakimś honorze i sposobach na walkę. Ja nie mam sobie nic do zarzucenia, i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że jedynym botem jakiego używałem był bot którego podarowali nam Cipowie, więc odwal się koleś bo nie będę kładł się na ziemi aby dorównać Ci poziomem bo to nie ma sensu. A stodołę to możesz sobie z dupy robić jak Ci się podoba :)

Not Yours Alle~

Ciri the Witcher
15-01-2008, 16:31
Zazdrosc Cie zzera juz od srodka :P marnie z Toba.. nadal oplakujesz utrate chara?

Ja w ta gre gram i wcale leb mi sie nie lasuje, wrecz przeciwnie nie przeszkadza mi granie w niczym na wszystko mam czas, i nawet sprawia mi ona sporo radosci.
Bo wiesz, dostac chara i zgrywac wazniaka to nie sztuka :P ale zrob go sam to jest cos.. chociaz w dzisiejszych czasach jak patrze na forum to nie ma dnia zeby nie bylo nowego 100lvla...

Yours Waszka

Zadnego chara nie stracilem :) Bede chcial grac, to nim pogram, nie bede chcial nim grac to zrobie nowego i cos mi sie wydaje, ze nawet Wanted nie bedzie wiedzialo iz to moja postac :).
Z reszta teksty na temat robienia postaci itd wal do Wanted :). Wszystkie wasze postaci byly robione przez sharowanie, bot itd ^^.

@Sigg
A ty w ogole wiesz co to rower?

Van ent
16-01-2008, 00:05
ale zrob go sam to jest cos..

gdyby nie Hetes do tej pory byś latał z 70 lvlem albo i niżej kretynie więc nie pisz innym o robieniu chara samemu .........
Honor?? czy Ty wiesz w ogóle co to znaczy??

_Tegax_
16-01-2008, 00:06
wyluzuj stary, jasne ze bylem w SE i nic tego nie zmieni. przynajmniej nie okradam kumpli z rl - podlosc.

a za bogow sie nie uwazamy

kumpli z rl kogo masz na mysli?:D pierwsze slysze huh :(

Gorrath
16-01-2008, 12:17
@ Van Ent,

A Krowy wydoiles juz? Kurki, swinki nakarmiles? wez mi tu nie pierdol rzeczy o ktorych nie masz pojecia... kretynie B)

Van ent
16-01-2008, 18:07
A Krowy wydoiles juz? Kurki, swinki nakarmiles? wez mi tu nie pierdol rzeczy o ktorych nie masz pojecia... kretynie

nie miałeś się do czego doczepić to piszesz jakieś pierdoły... dobrze wiem kto grał Lyothem i nie przyczepiłbym się do tego bo co mnie to obchodzi ile osób nim grało ale rozjebało mnie to jak napisałeś że robienie chara samemu to jest coś a sam nie zrobiłeś lyotha. więc po co takich tekstów używasz?? ośmieszasz się tylko.. zresztą jak całe życie ;)

_Tegax_
19-01-2008, 10:30
nie miałeś się do czego doczepić to piszesz jakieś pierdoły... dobrze wiem kto grał Lyothem i nie przyczepiłbym się do tego bo co mnie to obchodzi ile osób nim grało ale rozjebało mnie to jak napisałeś że robienie chara samemu to jest coś a sam nie zrobiłeś lyotha. więc po co takich tekstów używasz?? ośmieszasz się tylko.. zresztą jak całe życie ;)

taka ich dola , my sie smiejemy, a oni osmieszaja.

frances111
02-02-2008, 21:33
zabawa od nowa?

Ivul
03-02-2008, 23:16
zabawa od nowa?

a jak inaczej by to moglo byc ? :>

Ise~
04-02-2008, 08:24
Daję tym całym Robbzom czy jak tam ta gilldia się nazywa miesiąc.

Pozdrawiam ...

Xelu
06-02-2008, 23:21
Szkoda że wojna sie skończyła przynajmniej tak fragów nie marnowali...trzeba być przychlastem z deka żeby blokać i zabijac w 4 ( Urbexx, Drazharm (pay boh :]), Bamlee i jakis ek) low lvl pala dla boszkow xD. Tibi gratulujemy polaków...zal.pl niestety.

Uroki pvp tylko szkoda ze żałosne strony

Freddd
07-02-2008, 17:56
Szkoda że wojna sie skończyła przynajmniej tak fragów nie marnowali...trzeba być przychlastem z deka żeby blokać i zabijac w 4 ( Urbexx, Drazharm (pay boh :]), Bamlee i jakis ek) low lvl pala dla boszkow xD. Tibi gratulujemy polaków...zal.pl niestety.

Uroki pvp tylko szkoda ze żałosne strony

Na kazdym pvp serwie jest tak ze gildia trzymajaca wladze robi PA a jezeli PA sie nie podoba to wypad na noob pvp :D

lisekvl
07-02-2008, 21:39
chwalisz sie czy zalisz?

potym jak pan fallathanu zostal wyjebany z furory probuje znalezc sobie kolegow na tym servie :) uwierzcie on ma wieeeelka jape ale tylko na forum....

Freddd
07-02-2008, 23:06
Mam takie male pytanie nie zwiazane z wojna. Kto otrzymal czapke ferdka ??

Xelu
07-02-2008, 23:15
A czy ja mowie ze sie nie podoba xD. Tylko słabo u nich z poczuciem własnej wartości...to tak jak bym (student) poszedł do przedszkola z kumplami wyrwał jednego takiego do 120 cm i śniadanie bym mu kazał oddać a później skopał he he.

@Freddd
A czapka freda leży u Marjoli w chacie w Veno...bynajmniej wczoraj tam była.

Nebulafighter
08-02-2008, 15:14
potym jak pan fallathanu zostal wyjebany z furory probuje znalezc sobie kolegow na tym servie :) uwierzcie on ma wieeeelka jape ale tylko na forum....

Dżizys krajst ten lamus juz szuka nawet kumpli na azurze, all cie jada na furora board to tu przyszedles ?
Zreszta jak widzisz wszyscy Cie osrali, idz do remizy opowiedz kolegom ze wsi jak wbiles 142 lewel, moze oni cie posluchaja

lisekvl
10-02-2008, 16:33
Dżizys krajst ten lamus juz szuka nawet kumpli na azurze, all cie jada na furora board to tu przyszedles ?
Zreszta jak widzisz wszyscy Cie osrali, idz do remizy opowiedz kolegom ze wsi jak wbiles 142 lewel, moze oni cie posluchaja

opowiedz lepiej jak zostales wyjebany z servera: D pozdrawiam , btw gralem tutaj okolo roku :)

Nuriel
11-02-2008, 12:24
Heh, nie było mnie parę miechów a widzę nadal bluzgi na forum ;)

Ktoś streściłby sytuację jaka panuje na Azurze? (przestałem grac po tym, jak Punishersi i ekipa poddali się, Falzer przestał grac i tego typu tam)

Siggurdius
11-02-2008, 17:51
heheheh :)

Hassanoo
11-02-2008, 19:08
heheheh :)
zmień info w profilu nt gildii ; )

zeus1985
12-02-2008, 17:41
zmień info w profilu nt gildii ; )
Jeśli go lubią to wezmą z powrotem, ewentualnie zapłaci.

Gimlos
12-02-2008, 21:40
ale zrob go sam to jest cos.. Ze niby co?
Kompletnie nie wiem co sie tam teraz na Azurze dzieje, ale fajnie zobaczyc ze zabili Siggurdiusa. Jego plaszczenie sie na forum zawsze dzialalo mi na nerwy.
Co do Robbz - chlopaki musza miec jakis zayebisty tajny plan, bo z takim skladem to ledwo ludzi na pojedynczego fraga im starcza.

Siggurdius
13-02-2008, 00:02
pozdro gimli :)

Cors Ent
13-02-2008, 23:16
Cytat z Drazharma:

"z wanted nie mozna odejsc, a ten kto odejdzie musi odejsc tez z azury"

co do Robbz - przeciez to jeden wielki zal i wygłupy coraz bardziej zdziecinniałego juz Douglasa
nikt mu nie powiedzial ze zart jest dobry opowiedziany raz, a nie powtarzany 10 razy dziennie w nieskonczonosc

Prokurator
14-02-2008, 13:10
Cors - ty i twoje wypowiedzi to cały czas jeden wielki żart - i mnie one nadal śmieszą, a opowiadasz je w kółko.
Twój Prokurator.

Nuriel
20-02-2008, 19:17
@Siggu

Czemu kończysz karierę? Chyba jeden zatarg z Wanted to nie jest powód? Chyba, że są poważniejsze...

Tak czy siak chętnie bym przygarnął Twój biedny eq (albo chociaż BOHy :P) :D

A tak serio - będzie z Tobą jakiś kontakt?

Siggurdius
21-02-2008, 15:29
uznalem ze nawet jesli mialbym grac to z debilami pokroju avertego to nie ma sensu

bedzie kontakt, napisz do mnie pm to pogadamy, pozdrawiam

Dorbo_zla
24-02-2008, 10:36
Eh to Sigg może teraz napiszesz kim jest Nestey Garette? Pamiętam daliście mi popalić. A co to Robzz to porwali sie z motykami na słonce

Vesso portes
27-02-2008, 18:59
a wy sie dalej lejecie.. myslalem ze po tych 5 latach dacie se wkoncu spokoj :PP SF, wanted , punishers i inne omg ciagle cos na tej azurze :D

Freddd
24-04-2008, 22:51
Pisalem to w innym temacie ale nikt mi nie odpisal wiec napisze to tu moze wreszcie dostane odpowiedz.
Jak sie ma teraz sytuacja na azurze bo nie gralem tu ponad pól roku i pewnie sie wiele pozmienialo. Ostatnio myslalem zreanimowac Kazura i zaczac dalej nim grac.

CzareKing
24-04-2008, 23:12
Otoz teraz na serwerze zwanym Azura panuje wojna, uczestnicza w niej gildie Wanted oraz Mort Kell, Mort Kell o ile wiem zostalo zalozone przez niewyzytych szwedow, ktorzy nie potrafia usiedziec na tylku i chce im sie walczyc. Memberzy gildii Wanted, ktorych zdenerwowali lub na przezywali
liderzy owej gildii, doszli do Mort Kell. Wojna toczyla sie najpierw po mysli Mort Kell, W koncu Wanted sie przelamalo i rozgromilo Mort Kell na "open battle". Nastepnie Mort Kell zdobywalo coraz wiecej pojedynczych fragow, w koncu przyszedl kolejny open battle, Mort Kell niszczylo Wanted 3 do 0 az w koncu ekipa Drazharma sie przelamala i dobila Mort Kell do gleby ustanowiajac wynik bitwy na ok. 13 do 3. Po tej porazce Mort Kell znowu zdobywalo pojedyncze fragi, no i przyszlo ostatnie "wielkie battle" na Okolnir, gdzie Wanted rozgromilo MK prawie 20! do 0... Wszyscy mysleli, ze jest to juz koniec Mort Kell, ale nieoczekiwanie druzyna Mastera O zrobila masslogg na Kara Reis'a i to by bylo na tyle, mam nadzieje, ze juz wiesz o co chodzi.
Jesli chcesz filmy z owych bitew, pisz. :)

Eldyn
26-06-2008, 14:24
Odrazu widac, ze jakis adv w lvlu czy czyms.

Maxpixel
21-08-2008, 00:22
# UWAGA.
W poście "Elomelo1234" Jest netbot!
Weryfikacja na aktywność pakietów do serwera OwnTibia!

Pr0Stfu
05-11-2009, 15:19
Ma któś jakieś stare filmiki z tej wojny?
Jak atk to prosił bym bardzo o wrzucenie tu i pod jaką tibie. :)

DetiVo
18-01-2014, 06:05
Haha, Heg terrorysta. : D

@ Nosso

To idź się powieś, zrób przysługę ludzkości. Ale zanim to zrobisz, napisz proszę kim tak ważnym w Twoim mniemaniu jesteś ...

Pozdrawiam ...

I widzisz kolego, latka mijają a jeszcze nie raz usłyszysz o mnie w TVNie :) mimio wszystko pozdro