Pokaż pełną wersje : Sucide Boys - Dark Purples Faster Turtles
Ciacho1920
04-09-2007, 23:30
fakt, nie mam wlasnego 100 lvl, zawsze stawaly mi na drodze jakies przeszkody, jak nie delete, to war, wiec jeszcze nie wbilem, ale bedzie wkrotce.
Nadzieja Matka głupich.
up@
kto sie wyzywa, sam sie tak nazywa xDDD,marzenia sie spelniaja, chocby ten 100lvl.
Ciacho1920
04-09-2007, 23:44
up@
kto sie wyzywa, sam sie tak nazywa xDDD,marzenia sie spelniaja, chocby ten 100lvl.
Ja go wyzywam? Dobry synku jestes
czy moglbym mi ktos powiedziec ile do ilu jest? wiem ze dpft wygrywa ale nie wiem ile ;P
Ja go wyzywam? Dobry synku jestes
Nie jestem twoim synem -.- i dobrze mi z tym ^^.To co napisales ze nadzieja cos tam.. mozna bylo by sadzic ze go obrazasz poniewaz, wszedles mu na intuicje ze nie wbije 100 lvl, wiec? Dobry synku jestes :>
Legionista1916
05-09-2007, 00:20
czy moglbym mi ktos powiedziec ile do ilu jest? wiem ze dpft wygrywa ale nie wiem ile ;P
40;13 wiec sporo ale zawsze cos mozna nadgonic xD
a tak z innej beczki to powiedzcie mi... jestescie pewni ze to co sie dzieje na arcanii mozna nazwac wojna? :> bo mi sie wydaje ze to wyglada tak, jakby by juz po wojnie bylo, my robimy co chcemy, wy tylko masslogi... nie na tym wojna polega chyba...
Nadzieja Matka głupich.
Kazda matka kocha swoje dzieci.
@jacke
Dołącz do SB wyjdz na opena 60~ppl vs 30~ ( w porywach) sb
Kazda matka kocha swoje dzieci.
@jacke
Dołącz do SB wyjdz na opena 60~ppl vs 30~ ( w porywach) sb
no dobra, zadalem pytanie czy mozecie nazwac wojną to co sie dzieje na arcanii... tak wszyscy trabia ze wojna, ze wojna...
15 znaaaaaaaakoooooowfff no hihi
gosc co sie nie chwali to masakra...
nie chwale sie czlowieku tylko jak juz wam brakuje argumentow do wjezdzania na mnie to wymyslacie ze wlasnego 100 lvl nie wbilem, omg...
boil ty tez bezsenny widze xD
Legionista1916
05-09-2007, 07:17
a tak z innej beczki to powiedzcie mi... jestescie pewni ze to co sie dzieje na arcanii mozna nazwac wojna? :> bo mi sie wydaje ze to wyglada tak, jakby by juz po wojnie bylo, my robimy co chcemy, wy tylko masslogi... nie na tym wojna polega chyba...
wojna partyzancka ? napewno slyszales o takim czyms wiec masz odp .
Legionista1916
05-09-2007, 07:22
Potem juz nigdy nie wejde a co za tym idzie chce byc neutral.
byłes spyem wiec nie mysl ze cie nie ubijemy jak sie nawiniesz podczas jakiegos massa
byłes spyem wiec nie mysl ze cie nie ubijemy jak sie nawiniesz podczas jakiegos massa
Nie strasz mnie bo sie bede zrywal w nocy ! :|
wojna partyzancka ? napewno slyszales o takim czyms wiec masz odp .
na historii cos tam mwoili w szkole, ale w tibi pierwszy raz sysze ;) tonacy brzytwy sie chwyta...
shaq przejdzie ci
nie raz nie dwa za dawnych czasow banana zabilem prawie, tylko ten sie leczyl ;d pamietam jak raz 6 go lalo i nie chcialo przestac jak sie juz uspokoilem...
swoja droga czasem masz odpaly ktore zajebiscie ludzi wkur.rzaja
swoja droga czasem masz odpaly ktore zajebiscie ludzi wkur.rzaja
Problem jest w tym ze to nie bylo nic takiego co by dawalo powod do zabijania ja sie nie leczylem bo myslalem ze robi sobie jaja niestety pomylilem sie, mowisz ze chciales zabic banana wlasnie chciales a nie zabiles ja tez moglem sie leczyc exurami bo jego sdki to jest nic zabil oki niech sie cieszy chcial sie chlopak wyrzyc bo sam sie wylozyl. zasadniczo sram na tego deda bo to tylko tibia lvl mozna szybko odrobic ale przynajmniej udowodnil kim jest. :baby:
Ciacho1920
05-09-2007, 14:56
Nie jestem twoim synem -.- i dobrze mi z tym ^^.To co napisales ze nadzieja cos tam.. mozna bylo by sadzic ze go obrazasz poniewaz, wszedles mu na intuicje ze nie wbije 100 lvl, wiec? Dobry synku jestes :>
Ja go nie obrazilem-.- Tylko wyrazilem swoja opinie na ten temat. Sry ale chyba po to jest te forum pajacu:|
Btw. Kurwa wiedzialem ze jak wracales na ten serwer to trzeba bylo cie ujebac:|
Ciacho1920
05-09-2007, 15:06
Ja go nie obrazilem-.- Tylko wyrazilem swoja opinie na ten temat. Sry ale chyba po to jest te forum pajacu:|
Sorrow przecież od początku Ci nie ufałem.xD
a za zabicie naszego+spy itak Cie ubije:)
@dpft
Śmeiszy mnie Wasza pewnośc siebie,widzicie ja mam swoja taktykę i jak narazie sie b.dobrze sprawdza,i niedlugo naprawdę będą już większe bitwy,poprostu musialem utworzyc zaufana ekipę.I praktycznie już mam taką że mogę Was zjeść choćby Was było 300:)
I nie mówcie ze to czce gadki,obiecalem wam bitwe na otwartym,byla kolo carlin.
obiecalem Wam że Was dojade,zaczely się masslogi.A teraz Wam obiecuje że będzie wiecej walk,jeszcze pare dni.I zobacyzmy kto jest lepszy.Bo faktem jest ze masslogami tego się nie udowodni.
Jak już powiedziałęm niektórym nie odkryłem nawet polowy swoich kart,gra dopiero sie zaczyna;)
Sorrow przecież od początku Ci nie ufałem.xD
a za zabicie naszego+spy itak Cie ubije:)
Zycze powodzenia oby ci to wyszlo* : )
Jesteś kretynem. - oczywiscie ja Cie nie obrażam, wyraziłem tylko opinie na temat Twojej wypowiedzi.
Filush... Ty to wiesz jak poprawic mi humor :D
Santa Claus
05-09-2007, 16:52
Tak bylem spy i jak twiedzicie to sie wydalo niewiem w jaki sposob ?
Shak...
Osobiscie dla mnie bylo bardzo to prawdopodobne, oczywiscie byli tez inni kandydaci do tego, ale Oni padli jak wiekszosc z nas:D .
Mam sie zaczac smiac?Na temat mojego powrotu wiedza nieliczni, tzw. inni wiedza dokladniej co sie stalo itp.I nie nazywaj mnie pajacu,Cieciu ;*
Szefie :)
05-09-2007, 17:10
Jesteś kretynem. - oczywiscie ja Cie nie obrażam, wyraziłem tylko opinie na temat Twojej wypowiedzi.
nie podskakuj bo padniesz
Cienki-Bolek
05-09-2007, 17:15
Sorrow po co ten post w ogóle o twoim dedzie i niby ze ty masz taki super honor "tibia się nie liczy" i w ogóle jesteś super extra... Byłeś szpiegiem co oznacza brak honoru a wiec czemu oczekujesz tego od innych? W ogóle nie wiem po co tu piszesz te żałosne gadki typu "nie leczyłem się" itp chciał to cię zabił rozumiem teraz będziesz mówił ze spy to jeden ze sposobów w tej grze no ok zgodzę sie ale to tak samo jakbyś w rl wydal jakiegoś kumpla ze cos okradł... jeśli się ma jaja to się trzyma z 1strona jeśli ktoś próbuje trzymać z 2 stronami to jest dziewczynka bez jaj a wiec powodzonka w grze... nie potrzebuje żebyś padł jeszcze raz chodź ci się to należy bo dla mnie w tej grze to ty jesteś przegrany ponieważ odchodzisz bez honoru ;D
nie podskakuj bo padniesz
Co mu szkodzi? skoro i tak hunted jest :confused:
Haselbanik
05-09-2007, 17:23
"Wspominam te czasy kiedy eizix trzymal mi respa dragow az wroce ze szkoly itd nikomunie oddal to mi sie podobalo a osoba ktora mnie zabila dzis mimo ze znam ja lepiej niz eizixa zabila mnie zeby poexpic w czasie kiedy ja tam jestem i to mnie przeraza ze osoby ktore znasz potrafia okazac sie tak bardzo falszywe."
Shaki dobrze wiesz ze to nie byla walka o zadnego respa i nie pisz takich rzeczy, nie rozumiem tego co zrobil Cibek ale to nie jest moja sprawa bo ja bym tak nie postapil . Mam szacunek dla Ciebie i Cibka i chyba obaj o tym dobrze wiecie :P Wiec skonczcie pie****** i powstrzymajcie ten caly cyrk ....
Twoj Kochany Prosiaczeq :* ;(
"Wspominam te czasy kiedy eizix trzymal mi respa dragow az wroce ze szkoly itd nikomunie oddal to mi sie podobalo a osoba ktora mnie zabila dzis mimo ze znam ja lepiej niz eizixa zabila mnie zeby poexpic w czasie kiedy ja tam jestem i to mnie przeraza ze osoby ktore znasz potrafia okazac sie tak bardzo falszywe."
Shaki dobrze wiesz ze to nie byla walka o zadnego respa i nie pisz takich rzeczy, nie rozumiem tego co zrobil Cibek ale to nie jest moja sprawa bo ja bym tak nie postapil . Mam szacunek dla Ciebie i Cibka i chyba obaj o tym dobrze wiecie :P Wiec skonczcie pie****** i powstrzymajcie ten caly cyrk ....
Twoj Kochany Prosiaczeq :* ;(
1 Prosiak Ja wiem swoje ty wiesz swoje.
2 Opd mimo wszystko czy to byl powod do zabicia ?
3 Tak jak mowie sram na ta zajebana tibie
Sorrow po co ten post w ogóle o twoim dedzie i niby ze ty masz taki super honor "tibia się nie liczy" i w ogóle jesteś super extra... Byłeś szpiegiem co oznacza brak honoru a wiec czemu oczekujesz tego od innych? W ogóle nie wiem po co tu piszesz te żałosne gadki typu "nie leczyłem się" itp chciał to cię zabił rozumiem teraz będziesz mówił ze spy to jeden ze sposobów w tej grze no ok zgodzę sie ale to tak samo jakbyś w rl wydal jakiegoś kumpla ze cos okradł... jeśli się ma jaja to się trzyma z 1strona jeśli ktoś próbuje trzymać z 2 stronami to jest dziewczynka bez jaj a wiec powodzonka w grze... nie potrzebuje żebyś padł jeszcze raz chodź ci się to należy bo dla mnie w tej grze to ty jesteś przegrany ponieważ odchodzisz bez honoru ;D
Skoro mowimy o spy : ) twoi memberzy tez wczesniej byli w dpft
Przypomnij sobie Eizixa zabili kogos tam juz nie pamietam sue chyba a eizix bezczelnie wchodzi na vent i tak jaby nigdy nic : )
Nie jestem super extra jestem zwyklym graczem jak inni
Nie odchodze bez honoru bo ja wcale nie odchodze jak nie rozumiales to nie moja wina. Tibia to nie zycie rl nigdy nikogo nie sprzedalem no oprocz twojej ... na bazarku : )
nikogo nie sprzedalem no oprocz twojej ... na bazarku : )
Obrazac to ty se mozesz, wiesz kogo?twoja stara w...burdelu :>.
Skoro mowimy o spy : ) twoi memberzy tez wczesniej byli w dpft
Przypomnij sobie Eizixa zabili kogos tam juz nie pamietam sue chyba a eizix bezczelnie wchodzi na vent i tak jaby nigdy nic : )
Nie jestem super extra jestem zwyklym graczem jak inni
Nie odchodze bez honoru bo ja wcale nie odchodze jak nie rozumiales to nie moja wina. Tibia to nie zycie rl nigdy nikogo nie sprzedalem no oprocz twojej ... na bazarku : )
nie wlaze bezczelnie tylko juz tam siedzialem ;p zreszta pomysl ujebania suy byl w najwiekszej czesci pomyslem aresa, tylko nie chcial na aresie bo to niby jego "kumpel" ale juz na innym charze mogl bez problemu xD
no coz...
ale potem i tak sie nawrocil i wynagrodzil to dpft ;p
a ty shaki wydawales mi sie zajebistym kolesiem, ale wiedzialem, ze jestes z rl od glasska i jak cie wezmiemy to bedziesz szpiegowal... troche nisko z twojej strony, ze jednak nalegales i nalegales i zapewniales jak to nie lubisz juz dpft bo cie wyjebali z venta i chcesz do nas... eh, naiwny czasem jestem ale nie az tak ;p
no a teraz znowu.. na sorrow osku.. lol, gdybym wiedzial, ze to ty, to bys nigdy inva nie dostal nawet :P
Obrazac to ty se mozesz, wiesz kogo?twoja stara w...burdelu :>.
Wlasnie udowodniles twoj poziom inteligencji : )
teraz to sie zakmne w sobie :<
Jak widac pionkow na arcani nie brakuje
nie wlaze bezczelnie tylko juz tam siedzialem ;p zreszta pomysl ujebania suy byl w najwiekszej czesci pomyslem aresa, tylko nie chcial na aresie bo to niby jego "kumpel" ale juz na innym charze mogl bez problemu xD
no coz...
ale potem i tak sie nawrocil i wynagrodzil to dpft ;p
a ty shaki wydawales mi sie zajebistym kolesiem, ale wiedzialem, ze jestes z rl od glasska i jak cie wezmiemy to bedziesz szpiegowal... troche nisko z twojej strony, ze jednak nalegales i nalegales i zapewniales jak to nie lubisz juz dpft bo cie wyjebali z venta i chcesz do nas... eh, naiwny czasem jestem ale nie az tak ;p
no a teraz znowu.. na sorrow osku.. lol, gdybym wiedzial, ze to ty, to bys nigdy inva nie dostal nawet :P
Wiem dlatego sie nie pucowalem z tym : D moze plytki to ty jestes ale mimo wszystko uwazalem cie za jakiegos normalnego playera dopuki nie zaczela sie wojna TTT : ) tak miedzy nami (plytki jestes):* 8o8o8o8o8o8o
Dobra sorrow idz zaloz sobie temat o twoim dedzie i wielkim placzu po nim, z tego co dobrze rozumiem to jest temat o wojnie ;) a nie o jakims pionku, twojego pokroju. Smokuu juz nie pisze bo mu pewnie starzy kompa zabrali to zaczles ty pisac xD? Czy wy moze tak na zmiane :>?
Wiem dlatego sie nie pucowalem z tym : D moze plytki to ty jestes ale mimo wszystko uwazalem cie za jakiegos normalnego playera dopuki nie zaczela sie wojna TTT : ) tak miedzy nami (plytki jestes):* 8o8o8o8o8o8o
plytki bo?
bo cie chcialem ujebac za to ze chciales szpiegowac, ale probowales mi wmowic, ze jednak nie i chcesz walczyc vs nim? ;p
eh...
ja pierdole jakie nudy ;p
Dobra sorrow idz zaloz sobie temat o twoim dedzie i wielkim placzu po nim, z tego co dobrze rozumiem to jest temat o wojnie ;) a nie o jakims pionku, twojego pokroju. Smokuu juz nie pisze bo mu pewnie starzy kompa zabrali to zaczles ty pisac xD? Czy wy moze tak na zmiane :>?
A ja w tej wojnie biore udzial. Nie wazne czy mam guildie czy nie poprostu biore :)
no wlasnie a co sie stalo ze smokuu? o kurwa, zajebiscie spokojnie tu bez niego xD
Bartholomew
05-09-2007, 20:14
@eizix
to proste, przeciez szkola sie zaczela a 1klasa podstawowki to nie przelewki
Ciacho1920
05-09-2007, 20:26
A co ty sie w*******asz... Nie twoja sprawa!!
Haselbanik
05-09-2007, 20:43
2 Opd mimo wszystko czy to byl powod do zabicia ?
Ja bym za to nie zabil . Wiec moja odpowiedz brzmi NIE .
Użytkowników czytających ten temat: 9 (zarejestrowanych: 6, gości: 3)
Kiro, Shaki, Thuygioshok, Medivh Shady, Santa Claus, Mlodzieniaszek
Tyle ludzi zalogowanych a nikt nic nie pisze?O.o.
Użytkowników czytających ten temat: 9 (zarejestrowanych: 6, gości: 3)
Kiro, Shaki, Thuygioshok, Medivh Shady, Santa Claus, Mlodzieniaszek
Tyle ludzi zalogowanych a nikt nic nie pisze?O.o.
Czesc z kont klikasz ?
Elo, mieszkam na Slasku a ty?:P.Moze poznamy sie blizej? xDDD<nudy>
Elo, mieszkam na Slasku a ty?:P.Moze poznamy sie blizej? xDDD<nudy>
6, ja mieszkam w krakowie i zawsze marzylem zeby poznac cie blizej 8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o
no wlasnie a co sie stalo ze smokuu? o kurwa, zajebiscie spokojnie tu bez niego xD
rodzice zablokowali dostep do komputera?
powod? trzeba ostro przylozyc sie do nauki w gimnazjum :]
Mlodzieniaszek
05-09-2007, 21:13
Nie wywoluj wilka z lasu.... xD
dla sprostowania jedynym i prawdziwym pionasem jest Dżufi bo to jest pionek of pionas i prosze mi tu nikogo nie wyzywac od pionkow bo jebne ze smigla i sie skonczy zabawa
A jebaj z tego smigla, niech kurz poleci xD
Ludzie... moze sie powymieniajcie numerami gg, pogadajcie sobie, powrzucajcie na siebie, bo az zal ten temat czytac w tej chwili jak jest ze 3 strony spamu -.-'
mysle prosciej bedzie pojsc do dzialu innego swiata i na nowo zalozyc temat to moze sie nie skapna jak tutaj wszystko ucichnie i beda dalej po sobie jezdzic i dostana bany ]:->
Dla tych co plakali za mna.
Sram na was tak w skrócie xD!
Tak macie racje musze przysiasc do nauki gdyz w tym roku.... matura :/, i w przeciwienstwie co do niektorych zalezy mi na tym ,aby dobrze napisac i dostac sie na Studia, no ale co moze sie przejmowac taki Filush czy Eizix ktorzy albo nie skaczyli szkoły(jesli skączyli to bez jakiegos wiekszego osiagniecia, jak i wykształcenia) pewnie ukonczona jakas szkoła rolnicza i ciesza jape =], hmm no co mozna robic, brak pracy, wykopki w polu raz na jakis czas, to siedza i graja w tibie, udajac jakis masta pvp graczy i wogole kim oni to nie sa na tym forum.
Tak czy siak znajde czas zeby posmiac z was i wyjasnic cos paru Debilom ;p;]
Medivh Shady
06-09-2007, 00:25
@eizix
to proste, przeciez szkola sie zaczela a 1klasa podstawowki to nie przelewki
nawet , przynajmniej chodzi do szkoły a nie tak jak eizix co kiblował parę razy i podniecał sie tym jak by to było coś zajebistego
smokuu pamietaj ze jak nie zdasz tej matury to sie nie martw, zawsze mozesz pracowac u mnie w ogrodku xD
nawet , przynajmniej chodzi do szkoły a nie tak jak eizix co kiblował parę razy i podniecał sie tym jak by to było coś zajebistego
wymysl cos lepszego medi :(
Tak macie racje musze przysiasc do nauki gdyz w tym roku.... matura :/, i w przeciwienstwie co do niektorych zalezy mi na tym ,aby dobrze napisac i dostac sie na Studia, no ale co moze sie przejmowac taki Filush czy Eizix ktorzy albo nie skaczyli szkoły(jesli skączyli to bez jakiegos wiekszego osiagniecia, jak i wykształcenia) pewnie ukonczona jakas szkoła rolnicza i ciesza jape =], hmm no co mozna robic, brak pracy, wykopki w polu raz na jakis czas, to siedza i graja w tibie, udajac jakis masta pvp graczy i wogole kim oni to nie sa na tym forum.
Ty, ale skoro bedziesz mial takie super zajebiocha wyksztalcenie "srednie + matura" to myslisz, ze bedziesz kozakiem? Co Ty chłopcze osiagniesz w zabrzu? Jestes pionasem, ktory zamyka sie w swoim pokoju i siedzi 24h przy kompie. Ucz sie chlopcze, bo brakuje dozorcy na moim osiedlu.
Doom Terror
06-09-2007, 10:00
Wystarczy wyciac z tego co napisales nicki Filush i Eizix,nieco przeksztalcic i bedzie mozna powiedziec ze napisales autobiografie. Btw nie sadze abys pisal mature w tym roku,nawet jesli to jej nie zdasz gdyz poziom twoich postow,sila argumentow jakich uzywasz jest extremalnie zalosna,co zauwazam od dluzszego czasu w wiekszosci twoich postow,ktore kierujesz do innych userow.Jednak te uwagi zazwyczaj pasuja najbardziej do ciebie samego wiec statystycznie tu tez opisales siebie elo.
GallAnonim
06-09-2007, 10:42
huh dawno nie pisalem. Ostatnio malo sie dzieje na arcanii :] Ja tak wogole mam taka prosbe do lamusiniego zeby odbanowal mi ventrillo dla poczciwego uhacza;] bo nie mam nic na koncie i niemoge sie z toba skontakowac z gory thx;]
GallAnonim
06-09-2007, 13:55
a se avatarka w photoshopie pierdolnelem :>
Nawet jak zdasz mature, studia itp to będziesz głupi jak but. Znam paru kolesi co poszli na studia informatyczne a "zadania domowe" robił im ktoś na zlecenie .. (ja na przyklad xD) a dlaczego ? Bo byli tak samo tępi jak Ty. Nawet jak pójdziesz na studia to możesz zostać zostać kretynem jakim byłeś, no ale nie musisz ..Co do mojego grania w tibie to dałem quita prawie 2,5 roku temu kiedy Ty nawet nie wiedziałeś o takim serwie jak Arcania.. Co do mojego pvp to jestem najlepszy na Arcani (Szefo zaraz po mnie, a po nim Eizix), jesteśmy tacy dobrzy dlatego, że Szefa babcia pozwoliła nam ćwiczyć PVP na swoim polu. Codziennie ja, Szefo i Eizix (no i niekiedy goscinnie Lamusini + wawa, gościnnie bo osiedle Lamusiniego podpier... kradnie szefa babci pszenice) przebieramy sie za rycerzy , magów , paladynów, lekarzy i ćwiczymy PVP. To bardzo procentuje w grze.
Smokuu jesteś zawsze widziany na tym forum, idz zdaj mature i inne badziewia a ja ide grać bo pierdole takich ludzi co chodza do szkoły zamiast huncic dragony.
@Sorrow
Naucz sie edytować posty....
Haselbanik
06-09-2007, 18:37
Smokuu widzialem tylko jednego Twojego posta ... i juz Ci mowie ....
Nie zdasz ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@Sorrow
Naucz sie edytować posty....
Jak ja edytowalem posty to ty jeszcze na gowno mowiles papu
"Nawet jak zdasz mature, studia itp to będziesz głupi jak but. Znam paru kolesi co poszli na studia informatyczne a "zadania domowe" robił im ktoś na zlecenie .. (ja na przyklad xD) a dlaczego ?"
Bo jestes frajerem ? :)))
Jak ja edytowalem posty to ty jeszcze na gowno mowiles papu
"Nawet jak zdasz mature, studia itp to będziesz głupi jak but. Znam paru kolesi co poszli na studia informatyczne a "zadania domowe" robił im ktoś na zlecenie .. (ja na przyklad xD) a dlaczego ?"
Bo jestes frajerem ? :)))
Nie no, ok . Masz przejebane na rl.
Haha, ten twój post mnie rozjebał teraz XDD
Nie no, ok . Masz przejebane na rl.
Przejezdziesz mnie zielonym polonezem ?
Nie, drezyną.
OK a bedzie bolalo ? : |
Od Ciebie zależy jak sie ustawisz na torach.
Ok, dość nie spamuje już.
Carlito7
06-09-2007, 20:49
Heh, Filu próbuje bronić forum Arcanii przed marginesem społecznym ;]
Z tego co widać walka ze smokaami i innymi Shakami przypomina walkę z wiatrakami.
Panowie, to dla was założyłem temat o niezłym burdelu, feel free to post there => http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=144649
Oby tak dalej chłopaki! Pokazujcie, że jeden głupszy od drugiego...widzę, że macie satysfakcje z takich rozmów :|
A ty amsz satysfkacje z tego, ze wkoncu czujesz sie od kogos madrzejszy no nie ;>?
oj wyczuwam prowokacje w powietrzu, chyba nie chcecie zobaczyc jak wyglada walka z wiatrak(iem)ami .. =P
no kiblowanie glupia sprawa...
kurwa 2 dni nie bylo i tyle do czytania... lal zal.pl jak czytam wasze wypociny, shaq wpadnij na browara kiedy :D
ale jesteście kozakami ... będziecie pić alkochol !
"zal.pl" <- dawno przestało być smieszne, nikogo to już nie ośmiesza(poza autorem)
Wyzywanie od 5 latka, podstawówki, kominiarza itp to już też nie działa ... jakby ktoś mnie tak planował nawyzywać.
Zastanówcie się więc co piszecie, bo wyglada na to, że macie po 12 lat i nie macie skończonej podstawówki. Jedyne co moge Wam na temat tego powiedzieć to zal.pl.
ee lamus kiedy idizemy pic ? hehe
"zal.pl" <- dawno przestało być smieszne, nikogo to już nie ośmiesza(poza autorem)
nie napisalem tego zeby ktos sie z tego smial czy zeby kogos obrazic... to tak jak ze slowkiem "lol" czy "przyroda"... poprostu uzywam
no kiblowanie glupia sprawa...
kurwa 2 dni nie bylo i tyle do czytania... lal zal.pl jak czytam wasze wypociny, shaq wpadnij na browara kiedy :D
Z malolatami nie pije : / xD!
joke : D
Cos sie pomysli
i tak kazdy wie ze ormo mialo najlepsza organizacje w historii arcanii;] ORMO FOREVER IN MY MIND pozdrawiam ludzi ktorzy od nas padli bo nie sposob ich zapamietac ;]. Do tych ktorzy zaczynaja zabijac innych graczy powiem tak czasem 15 lvl ma lepsze eq niz 50 sam sie przekonalem :]. Co nie znaczy ze zabijalismy 15 lvle kazdy wie na co ormo bylo stac;]
ormo to piony !
zomo to potega!!
@valdarnok
moze i nadgonic ale w tym tepie to...3 lata mina:D,a partzantka to wiesz........nieprzechodzi na tibi
@poll
a z tymi kartami to mzoe w kiosku kupiles sobie 2 talie?:D
@eizix
smoka zastapil drah slim;]
ten sam poziom
@wszyscy
wyluzujcie troche bo to dziecinada wyzywanie sie ,niebadzcie tepi jak...cafuz i valais
Thuygioshok
07-09-2007, 16:31
ormo to piony !
zomo to potega!!
Hahahah xDDD
taka potęga, że nas mainami zabijać musieliście xD
GallAnonim
07-09-2007, 16:50
taa kurwa lepiej nie zaczynaj tematu ormo bo poprzypominam wam kiedy wjebaliscie sie na nasz open battle i rozjebaliscie nasze noob chary. a Zomo to pizdy zajebalem jednego typa z zomo ormowcem otwieram backpack a tam co? 2 ssa might ring i w chuj runek wy macie zajoba ale wkoncu stac was na to :]. A co do zomo to pizda nie gildia nie potraficie nikogo zabic ;] a czemu nie chcielismy z wami walczyc? po pierwsze konczyla nam sie wtedy kasa po drugie wiedzielismy ze bedziecie main chary wtracac a po trzecie chuj wam w dupe xd
Ciacho1920
07-09-2007, 17:04
Zastanówcie się więc co piszecie, bo wyglada na to, że macie po 12 lat i nie macie skończonej podstawówki. Jedyne co moge Wam na temat tego powiedzieć to zal.pl.
Czyli z tego wynika ze masz 12lat, bo Ja niewiedzialem ze 12 latkowie z takiego czegos sie smieja!!
ormo to piony !
zomo to potega!!
A wiec tak ZOMO w swiecie Arcania nie pokazal nic.. no prócz zabicia kilu 70+ lvli wiec jaka to potega jest to niewiem. Wypowiedzieliscie nam wojne i nawet nie bylo zadnego open battle itp a czemu ? wymowka była taka ze nie bedziecie zabijac 12 lvli a czemu ? BO NIE DALIBYSCIE RADY! jestescie tylko mocni tymi swoimi 150+ lvlami a takimi 20+ lvl nic byscie nie zdzialali 8o
SUA NAUCZ SIE PISAC! MASZ TYLE LAT I NIE SZANUJESZ SWEGO JEZYKA NARODOWEGO! TROCHE PATRIOTYZMU! JEZYK MASZ JEDEN I TRZEBA GO SZANOWAC ! tak jak ktos madry kiedys powiedzial "Polacy nie gesi i swoj jezyk maja" i tego sie trzeba trzymac Panie OLDTIMER
ja jestem wielkim patriota i chce sie przysluzyc narodowi... dajcie mi karabin i 460 naboi, uwierzcie mi wszyscy na tym zyskamy
taa kurwa lepiej nie zaczynaj tematu ormo bo poprzypominam wam kiedy wjebaliscie sie na nasz open battle i rozjebaliscie nasze noob chary. a Zomo to pizdy zajebalem jednego typa z zomo ormowcem otwieram backpack a tam co? 2 ssa might ring i w chuj runek wy macie zajoba ale wkoncu stac was na to :]. A co do zomo to pizda nie gildia nie potraficie nikogo zabic ;] a czemu nie chcielismy z wami walczyc? po pierwsze konczyla nam sie wtedy kasa po drugie wiedzielismy ze bedziecie main chary wtracac a po trzecie chuj wam w dupe xd
ormo to...piony i tyle a co do zabijania to nietylko 70+ charki padaly
@gienkos
zal.pl
a co do narodowego jezyka to sorka przyznawac sie gdzie sie mieszka to wstyd,wlansie przez takich jak ty
ja jestem wielkim patriota i chce sie przysluzyc narodowi... dajcie mi karabin i 460 naboi, uwierzcie mi wszyscy na tym zyskamy
święte słowa!
zresztą wiatrak zazwyczaj dobrze wszytko ujmuje w jednym zdaniu^^
EDIT:
chociaż po głębszym zastanowieniu 460 to za dużo:P Połowa z nich to odmóżdżone człekopodobne stworzonka naciskające "za" lub "przeciw" wedle rozkazu ich panów. To nie ich wina, że bozia nie obdarowała nadmiarem intelektu i asertywności. Po co karać narzędzia, gdy sprawę zjebał "specjalista"?:P
sry za subtopic czy jak to tam sie zwie:]
@up
ja się nie wstydzę przyznawać gdzie mieszkam:)
Btw.
można jakoś "ignorować" czyjeś posty? Bo szlag mnie trafia jak czytam posty suy i smooooookkkaaaa~... Za każdym razem łudzę się, ze przeczytam coś na poziomie a tu nul.
mozna poprosic Sz.P. moderatorow aby odwiedzili temat, ale licze ze duzo osob by dostalo bany i nie mialbym z czego sie posmiac jakbym wstawal rano :(
^^
śmiać? co do wyżej wymienionych to płakać... chyba...
zal.pl
Ponizasz sie pisząc teksty w stylu ZAL.PL naprawde jak ktos to pisze to zastanawiam sie czy sie smiac czy sie płakac? a niewiem oco Ci chodzi z tym przyznawaniem sie gdzie mieszka :o
A co do tych pionkow - To czemu z nami na open nie wyszliscie nigdy ? a sami wojne wypowiedzeliscie wyjasnij swoja odpowiedz baliscie sie?
milowin padl jak szedl na slub fengrela, gz ;p
A ty amsz satysfkacje z tego, ze wkoncu czujesz sie od kogos madrzejszy no nie ;>?
Widać, że ciężko rozumiesz sentencje mojego posta... no cóż, trudno.
oj tam kochajmy sie wszyscy, po chuj sie klocicie o tak naprawde malo wazne pierdoly ;d
Sry za tego posta jezeli kogos uraze.
@Notop
Jakim prawem mnie obrarzasz, mowiac ze jestem podobny do smooku?daj mi z 2 moje posty w ktorym wyrazam wg. Ciebie moja glupote..Przyznam sie do jednego.Do tego ze napisalem do Wiatraka cos w stylu "a jebaj tym wiatrakiem", i co w tym zlego?zaloze sie ze wielu to rozmieszylo xD.To ze masz 20+ lat a ja 15 to nie upowaznia Cie do tego aby mnie obrazac, porownujac do kogos.
@Topic
Wg. Dpft nie ma honoru ze ubili Milowina..Fengral sam prosil i podobno zalatwial u dpft ze ni nikogo nie bili, a oni co?dla nich licza sie fragi..Byla to na tyle wazna urczystosc ze mogli sie powstrzymac.Dzieki, i pozdro xD.
Wszystkie informacje zaczerpniete z tibia.com :P
Medivh Shady
08-09-2007, 00:30
Wg. Dpft nie ma honoru ze ubili Milowina..Fengral sam prosil i podobno zalatwial u dpft ze ni nikogo nie bili, a oni co?dla nich licza sie fragi..Byla to na tyle wazna urczystosc ze mogli sie powstrzymac.Dzieki, i pozdro xD.
Wszystkie informacje zaczerpniete z tibia.com :P
po co piszesz takie bzdety , i tak wiadomo że zrobilibyście to samo , pozatym wiesz jak jest na arcani i nic tego nie zmieni .
Bartholomew
08-09-2007, 00:54
po co piszesz takie bzdety , i tak wiadomo że zrobilibyście to samo , pozatym wiesz jak jest na arcani i nic tego nie zmieni .
pff, ale wytlumaczenie <-,-> wlasnie po takich akcjach trace do was szacunek, co prawda nie znam dpft od srodka ale to ubicie milowin bylo chamskie
next przyklad
ostatnio moj kumpel zostal zabity bez powodu przez jednego z was - nie dosc ze stracil bohy, to musial sie jeszcze splacac. i niech mi ktos powie ze dpft to nie sa PA...
Weź i co się Medivh głupio tłumaczysz, tego nie da się normalnie słuchać. Jestem pewien, że SB by tak nie zrobiło, bo oni mają choć trochę honoru nie to co wy. Zabicie kogoś kto idzie na ślub, w taki dzień, po prostu samo o was mówi.
Weź i co się Medivh głupio tłumaczysz, tego nie da się normalnie słuchać. Jestem pewien, że SB by tak nie zrobiło, bo oni mają choć trochę honoru nie to co wy. Zabicie kogoś kto idzie na ślub, w taki dzień, po prostu samo o was mówi.
No dobra ale turtle sie moge pocieszyc ze wkoncu od dluzszego czasu ubili jakiegos czlonka SB, i teraz wychodzi kto naprawde nie ma honoru ;d
Medivh Shady
08-09-2007, 11:21
next przyklad
ostatnio moj kumpel zostal zabity bez powodu przez jednego z was - nie dosc ze stracil bohy, to musial sie jeszcze splacac. i niech mi ktos powie ze dpft to nie sa PA...
przyroda :( trzeba było od razu zapłacić ;(
straszne , nie wiesz jak by było to się nie wypowiadaj , pamiętaj że to jest tylko gra więc nie wyskakuj z tekstami typu turtle nie maja honoru ,
No dobra ale turtle sie moge pocieszyc ze wkoncu od dluzszego czasu ubili jakiegos czlonka SB, i teraz wychodzi kto naprawde nie ma honoru ;d
bo jak się nie wychodzi z pz , tylko czeka na jakieś śmieszne masslogi i daje loga odrazu jak zniknie pz to tak jest.
jak mozna robic slub w tibi...trzeba byc naprawde......dzieckiem
a co do milowin poprostu miala wypadek w trakcie dojazdu na wesele,czaami sie to zdarza;]
up@
Co wolisz expic ciagle? czy zrobic cos innego, co by dawalo ucieche wszystkim?lub pogadac z kumplami?Ja bym wybral zrobionie czegos na skale calej arcani, lub pogadal z kumplami niz "exp".
Hmm.. zabili go jak szedl na slub... Jest wojna chyba? Jego problem ze szedl na slub... : )
kazdy gra jak lubi, ja na przyklad mam w planach zebranie 1500 demonic essence ale cos boje sie ze do kopalni to bym raczej nie doszedl(a przynajmniej nie wyszedl ta sama droga ;D)
Medivh Shady
08-09-2007, 13:03
up@
Co wolisz expic ciagle? czy zrobic cos innego, co by dawalo ucieche wszystkim?lub pogadac z kumplami?Ja bym wybral zrobionie czegos na skale calej arcani, lub pogadal z kumplami niz "exp".
ja expie i rozmawiam , nie mam z tym jakiegoś problemu ;>
kazdy gra jak lubi, ja na przyklad mam w planach zebranie 1500 demonic essence ale cos boje sie ze do kopalni to bym raczej nie doszedl(a przynajmniej nie wyszedl ta sama droga ;D)
ja też :P ale zaliczyłem glebę 2x i stwierdziłem ze za hardkorowo jest tam dla mnie :)
Lentylki
08-09-2007, 13:27
Esbecy mowicie ze macie honor? a zabijanie np za to ze ktos tylko kogos zna w rlu jak nazwiecie? Missclick? a moze raczej bezradnosc...
btw lamus jestes osoba na ktorej najbardziej sie zawiodlem....
08-09-2007, 13:48
kogo takiego zabilismy?
Najpierw przydupasy pomagaja DPFT bo maja wiecej fragów a pózniej są płacze, że ktoś padł.
Najpierw przydupasy pomagaja DPFT bo maja wiecej fragów a pózniej są płacze, że ktoś padł.
Nic dodac, nic ujac...
up@
Nom wiesz wolalbym sobie znalesc laske w Rl niz brac slub w tibi;)
"Nigdy nie wiesz kto jest po 2 stronie"
""a co do milowin poprostu miala wypadek w trakcie dojazdu na wesele,czaami sie to zdarza;]"" .Szloga byla i nie bylo wykupnego;)
Wiesz Medivh honor trzeba mieć zawsze i wszędzie, nie zależnie czy to gra, czy rl życie i takie teksty że mam się nie wypowiadać to zachowaj dla siebie. Mnie to nie wzrusza. A co do ślubu w Tibi, nie ma w tym nic złego i to nie oznacza że jest się dzieckiem.
<ironia>
SZUKAM CHLOPAKA(chce mu pokazac kotki) msg me fast plx!
</ironia>
podaj numer gg wiatrak pls???
jak dodamy swoj wiek to moze by 10 wyszlo ale nie wiem do konca .. bo nie umiem liczyc :/
Nacpany_Wlodek
08-09-2007, 17:18
Filush zrobił szyderę z tych dwóch tekstów modnych ostatnio na forum, ale niektórzy jak widać tego nie załapali.
Carlito7
08-09-2007, 17:39
A wiesz dlaczego?
Bo to dzieci portalu dYshKa SSSa dYshHhke
Ciacho1920
08-09-2007, 18:28
macie po 10 lat ?
zal.pl
Jestes jebniety:| Sory taka prawda...
Najpierw smiejesz sie z Notop ze mowi zal.pl i tak mowia 5 czy tam 12 latkowie, a teraz sam tak piszesz...
Jestes jebniety:| Sory taka prawda...
Najpierw smiejesz sie z Notop ze mowi zal.pl i tak mowia 5 czy tam 12 latkowie, a teraz sam tak piszesz...
Przeczytaj kretynie post Nacpanego Wlodka to bedziesz wiedzial o co chodzi.
Nacpany_Wlodek
08-09-2007, 19:53
@Ciacho1920
No brawo, chciałeś nawrzucać Filushowi, a sam wyszłeś na idiotę .
Ps. A i bym zapomniał - żal.pl
Proponuje wprowadzenie nowego zwrotu dla anonimowych alkoholików: żul.pl
o_______o
Doom Terror
08-09-2007, 22:19
nie robmy z forum domowego przedszkola blz :( tez chce byc trendy,jazzy etc. zal.pl
Golradir
08-09-2007, 23:01
Notop Ty chyba nie do końca łapiesz co oznacza skrót RPG jak uważasz że Feng zachował sie dziecinnie
...co do akcji z Milowin to turtle ogólnie się nie popisali
Bartholomew
09-09-2007, 00:05
auhahuahuauhahu, 1:0 mamy z portugalia \o/
Doom Terror
09-09-2007, 00:07
na pelnej *****e z nimi i juz ;D
@Doom Terror
nie powiedziales mi kto strzelil lamerze xd
mowilem ze ja bo gralem w fife ehh ;/
Thuygioshok
09-09-2007, 00:17
@Doom Terror
nie powiedziales mi kto strzelil lamerze xd
@on<?>topic
reaktywacja kupy chyba xd
Haselbanik
09-09-2007, 00:44
......... zal.br ...........
mielismy 0:1 teraz przegrywamy 2:1 :(
2:2 ! wiec nie gadac!
JESZCZE JEDEN I JESZCZE RAZ
dokladnie ak mowi pan up :)
88 min. - Krzynówek uderza z 30 metrów - piłka odbija sie od słupka i pleców interweniującego Ricardo i wpada do siatki, 2:2!!!
bo krzynowek to ma na prawde zajebiste pvp... nie pogadasz...
a sedzia i tak pingowal naszych dlatego 'tylko' remis
Nacpany_Wlodek
09-09-2007, 01:28
MAAA...MAAA...MAAARIUUSSZZ "SUPER MARIO" LEWANDOWSKI!!!
To on - zły i łysy!
E tam nie było Grzecha Rasiaka !
ej no chlopcy z sb nudno sie robi nawet te maslogi i blokowania sie w waskich przejsciach juz odpadly...co jest??
@lamus~
ciagle czekamy na te twoje karty...dziewiatke z jopkiem??
a co do meczu to zenada polacy sie nadaja tam gdzie ormo na arcani czyli..do d...
Thuygioshok
09-09-2007, 09:48
Jaki zjeb rotfl
Możesz jeździć po ormo, ale nevah nie po polskiej piłce kumasz?
a co do meczu to zenada polacy sie nadaja tam gdzie ormo na arcani czyli..do d...
Notop spojz na to ze POLACY ZREMISOWALI z 4 DRUZYNA SWIATA! i moim zdaniem wynik jest bardzo dobry a nawet swietny B) GO GO ME 2008 !
GallAnonim
09-09-2007, 11:09
sue w*****a mnie te twoje drwienie z ormo ta gildia wiecej osiognela niz te wasze jebane dpft, majac 15 lvle wygralismy kazda wojne chociaz czasem nie bylo tak fajnie kupa na open battle niezle nam dala w kosc jednak wygralismy i tera nawet zostali naszymi sojusznikami. Zebys nie biegal po tym jebanym pacc arena bym zoorganizowal na ciebie takie mass sd czy cos w tym stylu ze bys sie zesral. Uwazasz ze jak ktos ma 15 lvl to nie zna sie na pvp ? a ty majac nie wiem kurwa 150 + czy chuj wie jaki nie interesuje mnie jestes najlepsza/epszy? dla mnie KNIGHT KOTLETAS zawsze bedzie najlepszym pvp graczem na arcani pewnie nawet to fosfik potwierdzi ;] bo to wlasnie ludzie tacy jak ty jestescie dla mnie pionkami POZDRAWIAM ;]
sue w*****a mnie te twoje drwienie z ormo ta gildia wiecej osiognela niz te wasze jebane dpft, majac 15 lvle wygralismy kazda wojne chociaz czasem nie bylo tak fajnie kupa na open battle niezle nam dala w kosc jednak wygralismy i tera nawet zostali naszymi sojusznikami. Zebys nie biegal po tym jebanym pacc arena bym zoorganizowal na ciebie takie mass sd czy cos w tym stylu ze bys sie zesral. Uwazasz ze jak ktos ma 15 lvl to nie zna sie na pvp ? a ty majac nie wiem kurwa 150 + czy chuj wie jaki nie interesuje mnie jestes najlepsza/epszy? dla mnie KNIGHT KOTLETAS zawsze bedzie najlepszym pvp graczem na arcani pewnie nawet to fosfik potwierdzi ;] bo to wlasnie ludzie tacy jak ty jestescie dla mnie pionkami POZDRAWIAM ;]
Bueheheh Jak taki cwaniak ze biega po pacc arena to kup sobie paca, sprzedaj psa, siostre, dom a nie placz jak mala dziewczynka ktorej ukradli rogala;)I po problemie i pokaz co potrafisz;)A mass SD bys mial chyba BlackD cwaniaku.
A generalnie pionkiem jestes ty;)
@up
Z tego co widać, dla GallAnonim ta gra to tylko zabawa. Nie musi wydawać kasy tylko po to by zabić jakieś frajera. Co jak co, ale Notop pierdoli takie głupoty, że aż oczy bolą. Przykładem jest komentarz o wczorajszym meczu...
Notop poprostu mysli ze on jakis guru jest na Arcani,forum.Moze dlatego ze ma ten 190+lvl lub 20+ lat? tak naprawde on HOOJA moze ;].
@up
Z tego co widać, dla GallAnonim ta gra to tylko zabawa. Nie musi wydawać kasy tylko po to by zabić jakieś frajera. Co jak co, ale Notop pierdoli takie głupoty, że aż oczy bolą. Przykładem jest komentarz o wczorajszym meczu...
To niech k***** nie placze ze nie ma wstepu na Pacc area bo mnie to H**** boli:/.
@up
Moze sie czuc bo generalnie ma 80 lvl od ciebie wyzej co znaczy ze chyba troche wiecej zna sie na tej gierce niz ty;)A co do wczorajszego meczu to glupi zawsze ma szczescie;)
Mlodzieniaszek
09-09-2007, 13:58
@up
Moze i szczescie ale zremisowali z Portugalia na wyjezdzie, a u nas w Polsce wygrali....
Ciacho1920
09-09-2007, 14:46
@up
Moze i szczescie ale zremisowali z Portugalia na wyjezdzie, a u nas w Polsce wygrali....
A dzis kubicka i lozano team
To niech k***** nie placze ze nie ma wstepu na Pacc area bo mnie to H**** boli:/.
Kogo to obchodzi, że Ciebie to nie obchodzi ? Nie chcesz to nie czytaj tego.
Ormo nie uzywa jakiegos blalababba bot tylko robimy mass sd na ventrilo... skoro jestes też taki cwany to może podaj name, bo go nie znam i wtedy zobaczymy kto bedzie plakal na forum.
@up
Moze sie czuc bo generalnie ma 80 lvl od ciebie wyzej co znaczy ze chyba troche wiecej zna sie na tej gierce niz ty;)A co do wczorajszego meczu to glupi zawsze ma szczescie;)
Co do meczu:
Piszac ze głupi ma szczescie tzn ze Ty sam piszesz o sobie tak? tez jestes Polakiem powinienes sie cieszyc z sukcesow swoich Rodaków nawet jesli nie lubisz tego sportu. Polacy zeby pokazali wszystkie swoje mozliwosci mysle ze mielibysmy szanse wygrac ten mecz co było widac ze momentami przewazalismy :] POLSKA!
@up
Nie zauważyłem, żeby ten ogarnięty gość płakał, że nie ma tam wstępu -.^ Co do Twojej wypowiedzi... Od kiedy liczy się lvl? 8o No powiedz mi, od kiedy? Teraz robienie 200 lvl-a jest niczym w porównaniu z 200 lvl-em kiedys. Podejrzewam, że taki Rudowaty "zna się więcej na tej gierce" niż Notop, a jego lvl jest troszeczkę niższy. To dlatego ta gra przestaje mieć sens bo grają w nią ludzie dla których liczy sie tylko exp >.>
Co do tego "glupi zawsze ma szczescie", to się chyba tyczy Notop-a co?:P
Co do meczu:
Piszac ze głupi ma szczescie tzn ze Ty sam piszesz o sobie tak? tez jestes Polakiem powinienes sie cieszyc z sukcesow swoich Rodaków nawet jesli nie lubisz tego sportu. Polacy zeby pokazali wszystkie swoje mozliwosci mysle ze mielibysmy szanse wygrac ten mecz co było widac ze momentami przewazalismy :] POLSKA!
Ta pewnie ze sie ciesze:)Ciesze sie tez z tego ze 50% narodow swiata sie z nas smieje w zywe oczy;)Wiec sry alepilki noznej nie uwazam zaden sukces;).I ciesze sie rowniez jak czytam ten topic bo idzie sie posmiac z was;)
Mlodzieniaszek
09-09-2007, 15:58
Ta pewnie ze sie ciesze:)Ciesze sie tez z tego ze 50% narodow swiata sie z nas smieje w zywe oczy;)Wiec sry alepilki noznej nie uwazam zaden sukces;).I ciesze sie rowniez jak czytam ten topic bo idzie sie posmiac z was;)
Dobrze ze bardziej cie obchodzi zdanie innych o tobie niz swoje wlasne....
GallAnonim
09-09-2007, 16:10
mam pacca na 2 nd charze ale na noob charach nie. i w tym problem z checia bym Ci podal nawet jego nick, ale po tym co powiedzialem zara sue przylecialby i na bank zajebal wiec wiesz;] a ty widze ostro srasz
@up
Na twoja Klate;)
Gdybyśmy znali twoj name to pewnie byś usiadł na dupie i zamknąl ryj.. o ile grasz na arcani ...
Thuygioshok
09-09-2007, 19:01
Somkuu poszedł to pojawił się drugi idiota i asslicker... :|
Hail dzisiejszy masskick!
panowie zakonczcie swary i wrocmy do tematu arcani :P
Lamu zorganizuj cos ciekawego niech cos sie dzieje poniewaz wieje nuda :)
ps. zastanawiam sie co takiego ciekawego organizujesz bo twoje wypowiedzi wiele obiecuja (moze bedzie to nowa bron jak bombka na hiroszime podczas II ws)
@up
jedni lubia wachac klej inni nielubia pilki noznej....nic niewidze specialnego w tym a tymbardziej nierozumie dlaczego niemoge byc np za innym krajem?? czyby slepa nienawisc z twojej strony?
@drah
guru niebylem,niejestem i niechce byc
ps. konkurujesz ze smokiem??
@gienkos
ta z rzadu tez jestem zadowolony z jego sukcesow.......(kto madrzejszy to zrozumie)
@gelt
gdzie ja napisalem ze wszystko o tibi wiem?
a taki maly szczegolik.100+ lvlv wbilem jeszcze na starych zasadach kiedy zapewne ty myslales jak wbic 30
@fefin
wieksza polowa swiata sie smieje z nas...to jest przykre
@gall an~
tym sie roznimy,ja niezabijam bez powodu a na forum akzdy mzoe meic swoje zdanie
@thuy~
ta smoku odeszedl pojawil sie drah i gal~
GallAnonim
09-09-2007, 20:00
skoro tak mowisz zobaczymy ile twoje slowo jest warte moj nick na tibi to sir tutankhamun ;] elo rap
Gall Anonim podał swoj nick teraz kolej na fefina i smokuuu
PROSIMY BARDZO B)
@Notop
Nie o to mi chodzi. Chodzi mi o to, że po prostu wczorajszy mecz był meczem dobrym. Ciekawym. Sam tez nie jestem takim kibicem co sprzedaje wszystko by kupić bilet. Chodzi mi o to, że wypowiadasz się na ten temat robiąc chyba ludziom na złość.
Ja nie pisałem, że wiesz wszystko o Tibii. Jakiś Twój asslicker to napisał, a ja po prostu stwierdziłem, że lvl nie ma nic do rzeczy jeśli chodzi o wiedzę! To było skierowane do niego nie do Ciebie.
Nigdy nie myślałem jak wbić 30 lvl bo grałem dla przyjemności, nie dla expa. A potem nastała era mass 12latków i zaprzestałem gry.
jedni lubia wachac klej inni nielubia pilki noznej....nic niewidze specialnego w tym a tymbardziej nierozumie dlaczego niemoge byc np za innym krajem?? czyby slepa nienawisc z twojej strony?
@drah
guru niebylem,niejestem i niechce byc
ps. konkurujesz ze smokiem??
@gienkos
ta z rzadu tez jestem zadowolony z jego sukcesow.......(kto madrzejszy to zrozumie)
@gelt
gdzie ja napisalem ze wszystko o tibi wiem?
a taki maly szczegolik.100+ lvlv wbilem jeszcze na starych zasadach kiedy zapewne ty myslales jak wbic 30
@fefin
wieksza polowa swiata sie smieje z nas...to jest przykre
@gall an~
tym sie roznimy,ja niezabijam bez powodu a na forum akzdy mzoe meic swoje zdanie
@thuy~
ta smoku odeszedl pojawil sie drah i gal~
No więc:
1) Sua, jedyną osobą, która może dorównać smokowi.... Jesteś ty!
2) Żeby pojąc "sukces" rządu nie trzeba być mądrym:]
3) Stare zasady to: "war!" "how to do uh?" "ok, i payout"? A nie, jak nabijałeś 100 lvl to tak skomplikowane zwroty w tym języku były ci obce... (ile ja godzin spędziłem żeby rozszyfrować co ty tam chciałes powiedzieć za kazdym razem na tibia.com)
4) Połowa świata się z nas śmieje? Hmm, zrobiłeś coś, żeby to zmienić? Czy tylko napi*****lasz spam "jak tu źle i niedobrze"?
5) Na forum każdy może mieć swoje zdanie. Tylko zdanie zazwyczaj świadczy o poziomie danej persony:].
6) patrz pkt.1
GallAnonim
09-09-2007, 23:12
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/30689
filmik mojego duela z fert mardo ostry gosc jest nie dosc ze dalem mu wybrac miejscowke i dogadalem sie ze bedzie bez ue nie dotrzymal zasad zreszta zobaczcie sami a te bp vialki na filmiku po co je fert wyrzucales? chyba po to zeby miec capa na tradzie na nowe manasy szkoda ze zagrales nie fair
to co robil fert to jego sprawa ale nikt mu nie dal nic od nas
[QUOTE=Kurzep;1646220]No więc:
4) Połowa świata się z nas śmieje? Hmm, zrobiłeś coś, żeby to zmienić?
Bardzo bym sie ucieszyl gdyby tak byloi za kazdym razem jak jestem w innym kraju to zawsze w superlatywach gadam;) i bylem na wieluu wymianach miedzy szkolnych w liceum poznalem wielu ludzi i wielu ludzi poznaje polske z dobrej strony, tylko osly posly senatory pchaja nasza sala reputacje w bagno;)
ale sry za offtopa :).
I na tym filmiku widac lekka przewagę pallka nad sorcem pomimo tak duzej straty lvlowej jesli 60~ rp umie dobrze grac spierdoli przed 120~ msem...
No więc:
1) Sua, jedyną osobą, która może dorównać smokowi.... Jesteś ty!
2) Żeby pojąc "sukces" rządu nie trzeba być mądrym:]
3) Stare zasady to: "war!" "how to do uh?" "ok, i payout"? A nie, jak nabijałeś 100 lvl to tak skomplikowane zwroty w tym języku były ci obce... (ile ja godzin spędziłem żeby rozszyfrować co ty tam chciałes powiedzieć za kazdym razem na tibia.com)
4) Połowa świata się z nas śmieje? Hmm, zrobiłeś coś, żeby to zmienić? Czy tylko napi*****lasz spam "jak tu źle i niedobrze"?
5) Na forum każdy może mieć swoje zdanie. Tylko zdanie zazwyczaj świadczy o poziomie danej persony:].
6) patrz pkt.1
1-6
zalosne
To oczywiste ze pomagali poco podawali vialki ? bo stracili manasy co nawet Polo enmo pisze " jakby ci nie dawali manasow juz dawno byl bys trupem" albo pisal Fert do Plan Edson " szykuj manasy" Fert mardo nie zagral fair
GallAnonim
10-09-2007, 09:32
pamietajcie ze to fert mardo wybieral miejsce na duel nie dosc ze wybral sobie fajne kanaly gdzie latwo moze trafiac z visa ;] to zagral nie fair bo mialo byc bez ue, nie chce nikogo posadzac ale wydawalo mi sie ze dostawal manasy poniewaz wywalal backpacki z pustymi vialkami, pewnie dlatego bo nie mial capa na nowe manasy ;] wiec jak ja to mowie ELO RAP
dla mnie oboje jestescie frajerami, bo fert oszukiwal, a nie powinien, skoro zgodzil sie na taki duel, a ty wykorzystujesz update palkowy, bo przed upem bys nawet nie wpadl na pomysl duelu z nim gdyby mial cie orac z sd po 350 i ue po 600
Fert zgodził się na duel więc zaakceptował zasady, puścił UE bo miał kupe w gaciach...
Fajne było to bezprzypałowe podchodzenie po manasy xD
Lentylki
10-09-2007, 13:52
Fert to uber mastah pvp.....dla mnie to Ciota.....fert wiesz co to honor?
Fert to uber mastah pvp.....dla mnie to Ciota.....fert wiesz co to honor?
ciekawe czy tez tak bys powiedzial przed update
prawda jest taka ze mag teraz nic niemoze sam wiem to po sobie bo solo niejestem w stanie zabic 40 ek ale to juz wina cip-ow a nie kto jakie ma pvp,pvp liczylo sie 3 lata temu gdy niebylo to puste wciskanie h-keyow a magowie mieli dmg takie na jakie zaslogiwali(przed mana update)
Lentylki
10-09-2007, 14:44
prawda jest taka ze mag teraz nic niemoze sam wiem to po sobie bo solo niejestem w stanie zabic 40 ek ale to juz wina cip-ow a nie kto jakie ma pvp,pvp liczylo sie 3 lata temu gdy niebylo to puste wciskanie h-keyow a magowie mieli dmg takie na jakie zaslogiwali(przed mana update)
Koles co sie nie rozpisal to OeMGie o.0
ale masz racje
@topic dzieje sie cos wogole na tej arcani czy dalej pz camp?
slyszalem ze pewne osoby chca sie wyplacic ale nie wiem na ile to prawda
Noooo!!!! niezle! jak NIE MOZESZ (zwracam uwage nie tylko na pisownie) zabic solo 40 ek to wymiatasz z pvp :) Nie wnikam jakie pvp miales przed 3 laty...
Thuygioshok
10-09-2007, 16:11
skoro tak mowisz zobaczymy ile twoje slowo jest warte moj nick na tibi to sir tutankhamun ;] elo rap
to z tobą miałem przygodę wczoraj xd kolegę z mort hura mi ubił cham :< jak cie zobaczyłem z tym noobkiem to od razu hura na nogi i zdążył mi pz minąć zanim mnie dogoniłeśxd
btw. to nie jest twój main xd chyba
Jego............ Ormo power.
GallAnonim
10-09-2007, 16:39
to moj mainnnnnnnnnnnnnnnnnnnn charrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr roz*******am ta postacia kazda osobe na swojej drodze xD ORMOOO POWERRR
pamietajcie ze to fert mardo wybieral miejsce na duel nie dosc ze wybral sobie fajne kanaly gdzie latwo moze trafiac z visa ;] to zagral nie fair bo mialo byc bez ue, nie chce nikogo posadzac ale wydawalo mi sie ze dostawal manasy poniewaz wywalal backpacki z pustymi vialkami, pewnie dlatego bo nie mial capa na nowe manasy ;] wiec jak ja to mowie ELO RAP
zgadza sie wyjebalem 2,3 bp vial w celu zabranie mfow od ludzi z sf ale nikt mi nic nie dal
jak mialo byc bez ue? pokaz mi moment w ktorym sie zogdzilem na taki warunek , ty postawiles warunki, a ja sie zgodzilem na to co mi odpowiadalo.
bez ue... to tak jakbym ci powiedzial nie bij ze spirow etc lol
no beli widac kto tutaj szuka zadymy ;) bo chyba zle przeczytales posta notopa, proponuje ci jeszcze raz go przeczytac, nawiazac do ostatnich paru update i potem ewentualnie sie wypowiedziec
17:42 Wiglaseek [124]: nie mam jkurwa i nie w*****aj mnie
17:42 Wiglaseek [124]: mam 2 mf n a sobie;l;p
17:42 Wiglaseek [124]: uzywam softow
ciekawe do kogo to było:> i po co akurat wtedy o mfach:] Gz oziris, wygrałes tego duela^^
Fert... popularna na tym forum fraza mówi wszystko - żal.pl
Noooo!!!! niezle! jak NIE MOZESZ (zwracam uwage nie tylko na pisownie) zabic solo 40 ek to wymiatasz z pvp :) Nie wnikam jakie pvp miales przed 3 laty...
a ty zabilbys solo 40 ek ktory sie ucha po kazdym twoim sd ? wlasnie przeczytaj jeszcze raz posta,pvp teraz nieistnieje jezeli ktos ma 400 hp i uhac sie moze i ma glowe zeby sie uhach za kazdym moim sd moge mu zorbic...laske ty tymbardziej
a ty zabilbys solo 40 ek ktory sie ucha po kazdym twoim sd ? wlasnie przeczytaj jeszcze raz posta,pvp teraz nieistnieje jezeli ktos ma 400 hp i uhac sie moze i ma glowe zeby sie uhach za kazdym moim sd moge mu zorbic...laske ty tymbardziej
Istnieje cos takiego jak m walle, paralyze rune i duzo, duzo wiecej. Raczej teraz latwiej druidem kogos zabic niz magiem. Jakos 60 ek latwo mi poszedl z paralyzem.
P.S. nie <spacja> istnieje
Wiesz co Ci powiem? Zgodzę się z Tobą. Według mnie, magowie powinni mieć ten evul dmg ale pod jednym warunkiem: żadnych różdżek. Przez to gra magiem stała się banalna. Wcześniej by poczuć mage powah trzeba było się natrudzić, a teraz? Raz dwa, masz 100lvl-owego maga z mastah dmg. Jak z czymś takim walczyć?
Fert_Mardo
10-09-2007, 19:42
ciekawe do kogo to było:> i po co akurat wtedy o mfach:] Gz oziris, wygrałes tego duela^^
to bylo do Acromy
GallAnonim
10-09-2007, 20:17
saint oziris here;] chlopaki po dluzszej rozmowie z fert mardo stwierdzilem iz nie jestem w 100% czy on oszukiwal. Wiec wycofuje swoje zarzuty o tym czy oszukiwal wie tylko on no i czesc gildi sf;] zreszta ocencie to sami;]
Istnieje cos takiego jak m walle, paralyze rune i duzo, duzo wiecej. Raczej teraz latwiej druidem kogos zabic niz magiem. Jakos 60 ek latwo mi poszedl z paralyzem.
P.S. nie <spacja> istnieje
ja napisalem osoba ktora mysli a nie panikuje,, pozatym m walem mzoesz zablokowac a jak zabijesz knajcika na 60 lvlv ktory se stoi i sie uha czekajac az ci sie sdki skoncza??..aaa wiem..sparalizujesz go i zasiotasz na smierc...
zalosny ejstes z tym wytykaniem bledow juz sie to kazdemu znudzilo no ale zlewam na to wiec poprawiaj dalej;]pokazujesz swoj poziom tylko....debilizmu
@gelt
tak zgadzam sie tibia byla fajna przed mana update(oraz wprowadzeniem rozdzek wandow ktore pomogly idiota wbijac 100lvl magami)
ja napisalem osoba ktora mysli a nie panikuje,, pozatym m walem mzoesz zablokowac a jak zabijesz knajcika na 60 lvlv ktory se stoi i sie uha czekajac az ci sie sdki skoncza??..aaa wiem..sparalizujesz go i zasiotasz na smierc...
zalosny ejstes z tym wytykaniem bledow juz sie to kazdemu znudzilo no ale zlewam na to wiec poprawiaj dalej;]pokazujesz swoj poziom tylko....debilizmu
@gelt
tak zgadzam sie tibia byla fajna przed mana update(oraz wprowadzeniem rozdzek wandow ktore pomogly idiota wbijac 100lvl magami)
Twoj poziom inteligencji nie dochodzi do przeciecietnego. To ze masz 190+ to nie znaczy ze jestes od kogos lepszy i mozesz kogos wyzywac. Wlasnie pokazales swoja "inteligencje" dajac post na takim poziomie.
Ofensywa to nie tylko runy SD, chyba ze masz takie zajebiste pvp ze w stojacego knighta nie pocelujesz z e vis... no ale to juz Twoj problem.
Moim zdaniem prawidlowo zrobili z tym update :) przynajmniej mozna w (ekstremalnie) minimalnym stopniu pokazac swoje PvP i sorc z lvlem 150 +/- juz tak nie kozaczy. Z mojej perspektywy troszke go wyrownali do druida, aczkolwiek i tak jest lepszy w zdobywaniu expa lecz na wojnach dobry gracz druidem moze zrobic o wiele wiecej niz niejeden mag.
mowilem wiglaskowi zeby nie dawal przypadkowo fertowi manasow. to bylo do mnie
Twoj poziom inteligencji nie dochodzi do przeciecietnego. To ze masz 190+ to nie znaczy ze jestes od kogos lepszy i mozesz kogos wyzywac. Wlasnie pokazales swoja "inteligencje" dajac post na takim poziomie.
Ofensywa to nie tylko runy SD, chyba ze masz takie zajebiste pvp ze w stojacego knighta nie pocelujesz z e vis... no ale to juz Twoj problem.
Moim zdaniem prawidlowo zrobili z tym update :) przynajmniej mozna w (ekstremalnie) minimalnym stopniu pokazac swoje PvP i sorc z lvlem 150 +/- juz tak nie kozaczy. Z mojej perspektywy troszke go wyrownali do druida, aczkolwiek i tak jest lepszy w zdobywaniu expa lecz na wojnach dobry gracz druidem moze zrobic o wiele wiecej niz niejeden mag.
eh tknij sie gowna a bedziesz smierdzial.. do ciebie jak do sciany ost raz powtarzam "ktos kto ejst mady" wiec chyba wiadomo ze jak zaczniesz visy walic to zejdzie ci 1 kratke dalej,wez juz skoncz z tym swoim super mastah co to nie ja pvp,takich to mielismy na arcani na peczki,a valaisowi i tak niedorownasz i cafuzowi......w gupocie
skonczcie o glupotach pierdzielic :) podobno wojna jest na arcanii :))))
wezcie sobie lopatki, grabki i w piaskownicy sie pobawcie zamiast jechac jeden po drugim
eh tknij sie gowna a bedziesz smierdzial.. do ciebie jak do sciany ost raz powtarzam "ktos kto ejst mady" wiec chyba wiadomo ze jak zaczniesz visy walic to zejdzie ci 1 kratke dalej,wez juz skoncz z tym swoim super mastah co to nie ja pvp,takich to mielismy na arcani na peczki,a valaisowi i tak niedorownasz i cafuzowi......w gupocie
Jestes zerem ale jak widac nie dochodzi to do ciebie
@jacke
:)
Ciacho1920
11-09-2007, 16:48
mowilem wiglaskowi zeby nie dawal przypadkowo fertowi manasow. to bylo do mnie
Odezwalo sie 12letnie dziecko;\ Master ng bota
Up@ Pierdolisz na tym forum, moze pokazesz cos na wojnie...
Thuygioshok
11-09-2007, 16:58
Kurwa mac kolega mi chatę obrobił ;|
Jak go dorwe w rl to po nim :|
11-09-2007, 17:06
@Ciacho1920
akurat belial byl jednym co wywolali te wojne ;p i byl w wiekszosci akcji
Ciacho1920
11-09-2007, 17:13
@Ciacho1920
akurat belial byl jednym co wywolali te wojne ;p i byl w wiekszosci akcji
Wywolac to moze kazdy ciec... Byl wiekszosci i co zrobil? Padl?
GallAnonim
11-09-2007, 17:34
ale zaczynacie juz glupoty gadac chlopcy dajcie spokoj moze zamiast pierdolic o pro evul pvp zrobcie tak jak ja z fert mardo wyzwijcie kogos na duela i pokazcie kto rzadzi tym burdelem a kto jest ****em xD fert mardo jeszcze raz Dziekuje Ci za tego duelka dzieki niemu zrozumialem, ze ten balance postaci byl ostrym gownem bo to byla na serio przesada miales 80 lvli roznicy czy ile tam slaby z matmy jestem a mimo tego miales problemy z ubiciem mnie;]
Lentylki
11-09-2007, 19:00
Ty za to jestes "kims"...wogole skad Ty sie urwales ? bo mysle ze gdyby nie wojna to wogole nikt by Cie nie znal.....btw jestes na arcani zwyklym pionkiem i jeszcze dlugo tak zostanie.Akurat Sua zajebal by Cie z masspoxa jak by tylko chcial,zapewniam Cie ze osiagna wiecej w tibi jak i w rlu szczylu....
Bel i tu sie mylisz bardzo!
Sua jest jedyna z niewielu osob na arcani ktora potrafi naprawde grac, a w szczegolnosci expic druidem, ogolnie postacia magiczna. Aata, Belish nie wspomne juz o Wovimusie,tiuso te postacie zostaly zrobione tylko przez ten ultra ots mage update 2 lata temu...a sua teraz potrafi zrobic 2kk+ kiedy reszta ma trudnosci z robieniem 500k expa...bo za male visy im wchodza i niby im sie nie zwraca...poprostu jest trudniej niz sielanka przed update:)
Wiec przestan juz wyzywac kazdego kto tutaj cos napisze.
Walenie w knighta tych e-vis to troche smieszne bo jesli on cie bedzie atakowal to bedziesz dostawal od niego wiekszy dmg niz ty mu zadajesz z vis :D
Thuygioshok
11-09-2007, 21:15
ytuj:
Oryginalnie napisane przez Beli Pokaż post
Ty za to jestes "kims"...wogole skad Ty sie urwales ? bo mysle ze gdyby nie wojna to wogole nikt by Cie nie znal.....btw jestes na arcani zwyklym pionkiem i jeszcze dlugo tak zostanie.Akurat Sua zajebal by Cie z masspoxa jak by tylko chcial,zapewniam Cie ze osiagna wiecej w tibi jak i w rlu szczylu....
<koniec cytatu>
niezly hardcore nazwac 24<?> letniego Belia szczylem xxd
@down
bob wyjebie ci kiedys obiecuje >.<
Doom Terror
11-09-2007, 21:49
ytuj:
Oryginalnie napisane przez Beli Pokaż post
niezly hardcore nazwac 24<?> letniego Belia szczylem xxd
naucz sie dobrze edytowac slonce ;p a anonimowych kontach niech sobie ludzie wrzucaja bo slowa od nikogo( nie maja zadnego znaczenia cytujac feng'a tlumaczac na polski
Medivh Shady
11-09-2007, 21:57
Bel i tu sie mylisz bardzo!
Sua jest jedyna z niewielu osob na arcani ktora potrafi naprawde grac, a w szczegolnosci expic druidem, ogolnie postacia magiczna.a sua teraz potrafi zrobic 2kk+ kiedy reszta ma trudnosci z robieniem 500k expa...bo za male visy im wchodza i niby im sie nie zwraca...
Wiec przestan juz wyzywac kazdego kto tutaj cos napisze.
jak to podsumował ładnie ;)
Bel jak jesteś taki master pvp to zrób duela z jakims rp albo ek ;)
mialby uber waste + za malo supplies moze wziac na capa ;/ xD palek by go zownowal jak chuj
teraz tylko rp vs rp itp duele sa wyrownane...
@jacke
:)
normalnie to sie nie wtracam w takie rozmowki ale patrzac na to co piszesz nie moglem oprzec sie pokusie aby powiedziec ci ze strasznie plytki jestes
"Mniej niz ZERO"
Kal kal kal kal kal KALKULATOR !
Edit:
Haha, Pan Reklama reklamuje keyloggery xD
GallAnonim
12-09-2007, 09:13
ja piernicze;] ja mam genialny pomysl niech dpft zaplaci te paymamenty ktore i tak beda mieli wojna szybciej sie skonczy i wszystko bedzie gitara;]
mysle ze szybciej bedzie jak juz dokoncza sie wyplacac ci co zaczeli ;p
GallAnonim
12-09-2007, 10:25
ja mam malo 100k u sf a u dpft boje sie zapytac xD ale nadal nie wiem za co xD
ponad 50% SB ma paymenty po 1kk-2kk wątpie zeby ktokolwiek znich posiadal taka sume na swoim charze ;D
Ja tam nigdy nie placilem :P
Santa Claus
12-09-2007, 16:12
mysle ze szybciej bedzie jak juz dokoncza sie wyplacac ci co zaczeli ;p
Podobno jeden "madry" sie znalazl i zaplacil od was... ,niejaki smokuu B) wiec, aby tylko cos ruszylo
12-09-2007, 16:31
Ja tam nigdy nie placilem :P
sam pamietam jak mi placiles
btw. oddaj moje bohy-.-
@edit
http://www.**************/file/l80iqr
moj nowy wmv zrobiony z nadmiaru wolnego czasu xd
pisac czy wam sie podobal, nie moglem dac na youtube bo jest za duzy
mam nadzieje ze ktos sciagnie :P
S E N D S P A C E - w miejsce gwiazdek
osobiscie sam nie wiem kto to smokuu wiec nie wiem czy placil aczkolwiek nic takiego nie slyszalem zeby ktos placil ;p
Thuygioshok
12-09-2007, 20:39
kurwa pierdole dostalem kosza od dziewczyny ;|
@topic
pierdole kurwa
@Bobek
No bo widzisz teraz to mam na wszystko wyjebane :| wiec cie nei kocham:< jak jutro dorwe jakiegos 1wszaka to bedzie mial spluczke >.<
bywa ... :(
"takie rzycie ..."
Doom Terror
12-09-2007, 21:39
http://www.**************/file/l80iqr
moj nowy wmv zrobiony z nadmiaru wolnego czasu xd
pisac czy wam sie podobal, nie moglem dac na youtube bo jest za duzy
mam nadzieje ze ktos sciagnie :P
S E N D S P A C E - w miejsce gwiazdek
misiu xD "Sorry, the file you requested is not available." ;f
@topic
pierdole kurwa
najlepszym sie zdarza nawet mi ;p raz na wozie raz pod wozem,raz w lozku,raz poza lozkiem itp nie zalamuj sie tylko idz na dyskoteke w weekend i juz ;p
@down
bob wyjebie ci kiedys obiecuje >.<
br? mowiles ze mnie kochasz a teraz mnie bic chcesz?:/ ehhh chyba ze do propozycja sadomaso bo dzisiaj twoj chlopczyk byl bardzo niegrzeczny i zasluzyl na punishment ;o
down* oi pobiera sry wczesniej musialem zajebac sie gownem
12-09-2007, 22:12
@up
dziala-.-
Mniej Tibi xD nomchyba ze to byla twoja tibijska dziewczyna no to sorrry
Doom Terror
13-09-2007, 01:53
@up
dziala-.-
pobralem plik,pobieral sie z godzine odpalam a tu tylko muzyka ;o klikam tam aby pokazalo obraz i pokazuje ten winampowy ;o wiem ze to moze byc moj jakis blad lub cos ale nie moge rozkminic co ;/
btw plik czysty a bynajmniej nie wykryto Owntibia,Lord of Tibia,Tibia Mail,
Tibia Logger.
Pobierz VP3 Video Codec, też tak miałem...
Życie Życie jest nowelą...
GallAnonim
13-09-2007, 18:46
BYLEM NA FILMIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MAM NAWET SPECJALNE PODZIEKOWANIA UHAHUAUHAHUAUHA wooow xDDDDD
Doom Terror
13-09-2007, 18:47
Pobierz VP3 Video Codec, też tak miałem...
Ti Ejcz Eks
Życie Życie jest nowelą...
Raz przyjazna a raz wroga ;o xD
abt wmv* szukalem jednego slowa aby je opisac hmmm niewaskieXD
Thuygioshok
13-09-2007, 20:28
Co do SB przypomina mi się 5 2 dębiec
" jak nie splamić honoru, jak nie sprawić zawodu, jak coś zrobić dla zasady, jak poświęcić sie dla spawy.. u mnie zawsze dumnie choćby w trumnie"
to sie moze sprawdzic xd
omfg 130+ mega^^ mam nadzieję, że będzie warto^^
Edit:
ee tam... all dostępne na tibiacams^^
btw, zrobilibyście jakiegos openika, masslodżka albo coś bo nuudnnooo:P
Doom Terror
13-09-2007, 22:22
up* warto x]
jako ze sie nudze to sie bawie w bombaytv ;p satyryczny filmik o wannabecoolguys from arcania with pro ;p http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=fr&code=10b2ee83bb4e61824fa44670ba75143e
teraz filmik o Thuygioshok aka felix (sry cinu XD)
http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=fr&code=c482cebc1dfdc8e5d3a4207dec4334aa
fikmik o moim pro ;o 10k forever ;/
http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=fr&code=524bf4dc3804fe2e0a47d6b4c00d442c
o tajnym planie Lamu ! (no offence ofc)
http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=fr&code=1f196d2506b9e28e64034505af4f80b2
o moim dzikim podrywie
http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=fr&code=b5c8722ddd643407aba5bd280d2c7d39
ta wiem filmy zalosne,nasralem offtopem ale chce aby sie tu cos dzialo x0
Czemu nikt nie pisze o tym co zrobil Boroth ;o?
Bo to śmieć,zresztą napisałem już na tibi.com,bo to dla ogólnej debaty.
to ten 1 owner nie moze zdobyc od 2 ownera passow ;p?
główny owner sie wycofał nie ten drugi który się bił.a główny ma recka tylko no i to jego char jakby nie było
zycie to twary orzech, kazdy orze jak moze. btw boroth chce dojsc do sfory podobno d;i czy moze to jakos wpynac na pozycje sofry w war? i czy on sie juz wyplacil?
nie wypłacił i nie sądze by było go stać na wypłacenie,chyba że ukradł troche kasy gildiowej jak mnie nie było,i dostał cash gildiowy.wsumie wszystko u niego możliwe.
up* warto x]
jako ze sie nudze to sie bawie w bombaytv ;p satyryczny filmik o wannabecoolguys from arcania with pro ;p http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=fr&code=10b2ee83bb4e61824fa44670ba75143e
teraz filmik o Thuygioshok aka felix (sry cinu XD)
http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=fr&code=c482cebc1dfdc8e5d3a4207dec4334aa
fikmik o moim pro ;o 10k forever ;/
http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=fr&code=524bf4dc3804fe2e0a47d6b4c00d442c
o tajnym planie Lamu ! (no offence ofc)
http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=fr&code=1f196d2506b9e28e64034505af4f80b2
o moim dzikim podrywie
http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=fr&code=b5c8722ddd643407aba5bd280d2c7d39
ta wiem filmy zalosne,nasralem offtopem ale chce aby sie tu cos dzialo x0
Hahahaha, fajne filmiki xDD
...a o Borothie to sie nie wypowiadam.
Bartholomew
14-09-2007, 08:41
@pol
a co on mial zrobic jak jest zero akcji, zadnych masslogow itp ? po co mial marnowac chara tylko dlatego ze tobie sie nie chce nic organizowac. ?
Medivh Shady
14-09-2007, 09:03
zycie to twary orzech, kazdy orze jak moze. btw boroth chce dojsc do sfory podobno d;i czy moze to jakos wpynac na pozycje sofry w war? i czy on sie juz wyplacil?
tak już sie wypłacił , po nim zgłosiło się jeszcze parę osób z prośba o wolność :P
To nie jest dlatego ze nie chce mi się nic organizowac,ale z przyczyn technicznych czasem się nie da-ot pewnego dnia straciliśmy ventrilo na czas 2 dni.Potem mój kumpel byl w szpitalu,chyba ważniejsze dla mnie jest pojechać do kumpla niż wojna w tibi.Potem byłem na weselu,pozatym jeśli ktoś myślał że wojna się skończy w 5 dni,to chyba się grubo mylił.Pozatym ja jestem na tyle bystry że jak jest szpieg,to szpieguje w taki mało dyskretny sposób (nie wiem jak Wy znajdujecie takich dbeili,którzy tak szpiegują) że odrazu widać że macie contre.Akcje którymi ja dowodziłem mialy 100% skuteczności,ale ludzie nie rozumieją pewnych rzeczy,i choćbym powiedział 10 razy jaki jest plan,ktoś musi spytać "ej robimy coś?"--'.I tak cięzko jest pracować jeśli się nie jest no lifem siedzącym 24/7 przed kompem,a tak się składa że Sb do no lifeów nie należy,i trzeba dopasować godzinę żeby kazdemu pasowało,do tego problemy z ventrilo,i co i róż jakiś debilny szpieg utrudniajacy akcje.
@pol
a co on mial zrobic jak jest zero akcji, zadnych masslogow itp ? po co mial marnowac chara tylko dlatego ze tobie sie nie chce nic organizowac. ?
ot dlatego ze to między innymi przez niego jest wojna,dlaczego ja mialem marnowac chara bo on padł?lol
pozatym pojecie "marnowanie charA",zawsze mnie to bawi,w tej chwili po updacie dla palków sorcow,chara o podobnych parametrach co lamus moge zrobić w 2-3 miesiace pg,pozatym wielkie marnowanie,jest jedna wojna,bedzie nastepna,jak bede bardzo chcial to itak bede gral na arcani,itak.dobitnie mnie smieszy roztargnienie ludzi nad swoimi tibijskimi postaciami,to tylko gra,niestety wiele osob tego nie rozumie.ot chocby boroth;d
ot dlatego ze to między innymi przez niego jest wojna,dlaczego ja mialem marnowac chara bo on padł?lol
pozatym pojecie "marnowanie charA",zawsze mnie to bawi,w tej chwili po updacie dla palków sorcow,chara o podobnych parametrach co lamus moge zrobić w 2-3 miesiace pg,pozatym wielkie marnowanie,jest jedna wojna,bedzie nastepna,jak bede bardzo chcial to itak bede gral na arcani,itak.dobitnie mnie smieszy roztargnienie ludzi nad swoimi tibijskimi postaciami,to tylko gra,niestety wiele osob tego nie rozumie.ot chocby boroth;d
"ot tylko gra" hhehe i kto to mowi, co robi mi takie najazdy za to tylko, ze nie chce w TEJ GRZE walczyc po jego stronie <lol>
Czlowieku ja Cie nie chce po mojej stronie,chodzi mi o Twoje żałosne zachowanie,a strona nie jest moja,tylko była "twoja" kretynie.
a najazdy jasne ze masz,bo to co jeszcze dopowiadasz i kombinujesz oprócz tego że się wyplaciłeś,odszedłeś powoduje ze jesteś jeszcze bardziej gówno warty.
Legionista1916
14-09-2007, 16:12
boroth zawsze dbał o swojego hara jak o dziecko wiec mnie to nie dziwi pokazal zachowaniem ze lubi isc na latwizne i nie lubi ryzyka jak cos juz zle idzie jakas mala przeszkoda to unika ja za wszelka cene nawet w tak zalosny sposob. szczerze mowiac gówno mnie to obchodzi bo nie znam cie w rl ale zeby lamusa tak potraktowac ehh.
lamus byl retired, my bylismy retired, gralismy juz sobie na selenie bo nas jebala ta cala arcania, a tu nagle boroth padl i placze, ze chce wojny, no wiec lamus pomimo tego, ze byl retired zrobil dla niego ta wojne, a tu co? boroth wbiles noz w plecy lamusowi, bo dla ciebie byla ta cala wojna. eh zalosne, tak to dawales grac koszykowi bo sam sie bales i przesiadywales z 14-15 latkami na lawce, a teraz jak boroth wyplacony to ty ciagle grasz. :D pierdolony tchorz i drugi leszczu
14-09-2007, 16:46
morda suki.. gadajcie sobie na priv -.-
Obrazajac nas, obrazasz siebie swoja inteligencja :>
Thuygioshok
14-09-2007, 17:15
Doom Terror aka Piniu
http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=fr&code=d5927ecfc2487aeb6d73c7018962417c
@topic
:O
Boroth naprawde zaświecił xd
@Moruthanix Coron
bot plz?
Po pierwsze gram bo chyba musze splacic długo no nie?
Po drugie to nie ja płakałem o wojne tylko lamus zaraz po moim dedzie sam pierwszy do mnie zadzownil zebym wyszedl do neigo na dwor.
Po trzecie trzeba jeszce pomyslec kto wciagnal mnie w ta wojne, gdybym wiedzial ze tak bylo to wcale bym nie wchodzil do wojny - -'
Tylko siedział byś cichutko jak Sfora i inne gildie. Jak na nich plują to myślą, że deszcz pada.
Thuygioshok
14-09-2007, 19:12
i za to szanuje Filusha, bo mowi to co mysli i przewaznie to jest prawda ;d co do innych gildi to taak all placza "oooo dpft pa :<< cryyy", a nic nie zrobia jak jest okazja. nie licza AoR gdzie leader ed asslickergrom
@brum
ofc nie wyszscy w tych gildiach sa asslickerami xd
Chcialem dojsc do sb i chcialem sie lac ;p ale nie dostalem invite poniewaz powiedziano ze bede spy dla mego zekomego brata Boila...
Chcialem dojsc do sb i chcialem sie lac ;p ale nie dostalem invite poniewaz powiedziano ze bede spy dla mego zekomego brata Boila...
hanted :))
GallAnonim
14-09-2007, 21:15
widocznie lamusini nie darzy cie szacunkiem i nie ufa Ci ;] ja mam niby ten marny 54 lvl ale sie na*******alem ;] ventrillo itp tez dostalem wiedzialem o kazdym mass logu wiec wiesz na szacunek trzeba zasluzyc i se go wyrobic;] ja bedac jeszcze w bastion of hope biegalem zajebac kazda osobe ktora do nas srala nie odchodzilo mnie to czy dpft sie przyjebie czy cos poprostu gdy jestem w jakies gildi robie dla niej wszystko ;].
po drugie nie wyzywajcie ciagle dpft od ciot lamusow itp . nie kazdy taki jest mam do pare osob z dpft szacunek nawet moze pare osob przeszloby do sb tylko boja sie bo wiadomo ze ryzyko jest wychodzic z najlepszej gildi na servie i ryzykowac to przegrana pozdro ELO RAP
Przecież boroth miał 4 ownerów ta? xD
Zrozumiałbym, że zdradziłeś jakiegoś tam zenka jak tiuso etc. ale żeby zrobic taki numer dla rl kumpla, porażka! Ja osobiście dla rl kumpla tym rooka zaliczył i byłbym z tego zajebiście dumny(jak wjebałem rs w wojnie dpft vs. beach z full eq, ale gildia beach nie byla utalentowana xD), ale takie świństwo to wielka porażka!
i za to szanuje Filusha, bo mowi to co mysli i przewaznie to jest prawda ;d co do innych gildi to taak all placza "oooo dpft pa :<< cryyy", a nic nie zrobia jak jest okazja. nie licza AoR gdzie leader ed asslickergrom
@brum
ofc nie wyszscy w tych gildiach sa asslickerami xd
sam zoabcz chcial ktos walczyc nie dostal inva to co all co lamus nie da inva maja sami se akcje robic ?? a po 2 moze ktos nie chce war bo pasuje mu dpft i sadzi ze za Sb bedzie gorzej i po 3 nie kazdy placze
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.