PDA

Pokaż pełną wersje : Sucide Boys - Dark Purples Faster Turtles

Stron : [1] 2 3 4 5

Doom Terror
14-08-2007, 10:17
Jak w nazwie tematu,nowa wojna wybuchla na Arcanii. Gildie Sucide Boys tworzy trzon bylego BoH z Lamusinim na czele,jednak znajduje sie w tej gildii takze paru bylch czlonkow Revangers m.in. Wovimus czy Eizix.Oto link do War Delcaration napisanego przez Lamu~ http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1782694. Temat powstal aby spolecznosc naszego "burned landu",nazywanego Arcania sie wypowiedziala na temat tej wojny.Jak na ta chwile DPFT w memberach ma miazdzaca przewage.Pomimo to SB (lol zbyt politczny skrot 0,0) zdobylo pierwsze fragi (Medivh Shady,Reylin i Dark Tholaris z SF) zazwyczaj gildia ktora wypowiada wojne zdobywa pierwsze fragi i tak bylo i tym razem.Sadze ze powody wypowiedzenia wojny przez SB sa szczytne,jednak nie sadze aby mieli szanse na zwyciestwo.Glupio ze doszlo do takiej sytuacji gdzie walcza byli sojusznicy z wojny przeciwko Beach. Czekam na wasze opinie na ten temat,zwlaszcza uczestnikow wojny.Zapewne z wielka ciekawoscia na wydarzenia z arcanii patrza Revengers'i .

Lafa
14-08-2007, 11:01
To dobrze ,ze Lamusini chce walczyc za to jak potraktowano jego kolegow. Zdobyli 3 fragi zobaczymy co bedzie dalej i co zrobi gildia Rav~

gienkos
14-08-2007, 11:24
do gazu z nimi B)

Filush
14-08-2007, 11:25
Damy rade... !! :]

Turtla do gazu najlepiej od razu !

Medivh Shady
14-08-2007, 12:06
i jak zwykle noby sie napinają ze wojna jest .. u straszne , co wojnę jest tak samo turtle padają na początku a potem wygrywają wojnę.

A reven~ może i dojdą ale nie wszyscy.

Na open to oni raczej będą wychodzić tylko przed ss.

Poll
14-08-2007, 12:08
Nie bój się medivh,wyjdę na opena z Wami.

Filush
14-08-2007, 12:23
i jak zwykle noby sie napinają ze wojna jest .. u straszne , co wojnę jest tak samo turtle padają na początku a potem wygrywają wojnę.

A reven~ może i dojdą ale nie wszyscy.

Na open to oni raczej będą wychodzić tylko przed ss.

A Ty na open tylko przed dp.

Doom Terror
14-08-2007, 12:24
.

Niektore posty wystarczy poprostu ignorowac.Chcialem sporowkowac rozmowe (nie napinke a rozmowe) miedzy obiema stronami aby czegos sie dowiedziec,nie wyszlo i ew. oznajmic moja opinie na ktora i tak 99% osob ma wy**bane ;p

Wiatrak
14-08-2007, 13:05
jak juz bedziecie sciagac payment z achmeda to przypomnijcie mu o kasie ktora mi wisi bo skutecznie mnie ignoruje xd

Carlito7
14-08-2007, 13:46
Damy rade... !! :]

Turtla do gazu najlepiej od razu !

Sadze, ze gaz nie jest najlepszym pomyslem, bo kto zaplaci rachunek?

*Wube*
14-08-2007, 13:53
Sry double post :{

*Wube*
14-08-2007, 13:54
Mediv jedyne co DPFT ratuje od przegranej wojny ze jest Was duzo, duzo wiecej i znacznie wyzsze lvle ; p ale po tym co widzialem na filmiku co Aata prawie Lukiego zabil hahaha to SB maja szanse chociaz potrzebują jeszcze czlonkow ; )

Pozdrawiam.

Hail Armuś ;)

Ciacho1920
14-08-2007, 14:10
Lalala... I znowu wiecej kaski w banku lukiego^^

notop
14-08-2007, 15:30
Sadze, ze gaz nie jest najlepszym pomyslem, bo kto zaplaci rachunek?

ty jako 1 najwiekszy nob forum....

Psyholis
14-08-2007, 17:02
a tobie notop przypadkiem internet nie zaczyny nawalac ?? wez lepiej zobacz czy lagow niemasz przypadkiem xD uhauhau xD

Thuygioshok
14-08-2007, 17:46
Lamus jak zwykle kieruje się honorem, a nie zdrowym rozsądkiem :S
next Teleport To Temple Guild

Poll
14-08-2007, 18:12
Lamus jak zwykle kieruje się honorem, a nie zdrowym rozsądkiem :S
next Teleport To Temple Guild

honor jest najważniejszy.
Zdrowy rozsądek tutaj rozumiem odejście wszystkich moich qmpli z servera za sprawą bezpodstawnych huntów.
Moim obowiązkiem jest chronić kumpli,którzy byli ze mną w gildiach,pomagali mi,szli za mną na wojny.Teraz mieli kłopoty to niby miałem ich zostawić?.

Druga rzecz,ruszyli Borotha bez najmniejszego powodu,a to mój rl.

Wszelkie próby dogadania się z dpft,pełzły na niczym.Nie wiem jakim cudem można chronić ludzi typu Zin Alin,którzy wykorzystują to że doszli do wojny do dpft,wygralo dpft a Oni robią PA na wszystkich w okól i nie da się im w racjonalny sposób wyjaśnić aby się uspokoili.Takich ludzi trzeba tępić,nie wiem,leczenie kompleksów z rla?
Co On osiągnął poza sharowanym 150lvlem,paroma deadami od swoich na wojnach,uciekaniem na sk warze,wyplacaniem jako jeden z pierwszych?.

Śmieszne bo ja już odchodziłem z tibi,nie chciałem grać,ale los moich znajomych,których większosc znamz rla,nie jest mi obojetny,i jeśli tego wymaga ta sytuacja,pójdę za nimi.I będe starał się wywalczyć dla nich wolnośc.

Hunt Achmeda Assassina-reason?bo zwrócił uwagę na to że Silver Flame nie byłoby takie pewne siebie gdyby nie to że Dpft za nimi stoi.
payment:100k
nie chciał zapłacić,więc dogadal się z Revengersami i zaczął robć massy.
Theos Sunath-hunted raz za bicie jakiegoś noob chara dpft.hunted drugi raz,chyba za to ze zapłacił dpft?bo innego pomysłu nie mam.
Belial Assassin-tu był niezły reason,bo ma outfit achmeda,jak samo nazwisko mówi "assassin" są rodziną tibijską,więc chyba ma prawo mieć taki sam outfit.
Boroth flam-ciekawa sytuacja
Saint Conqueror-j.w.
Calis flam-nazwisko "flam" też niezły reason.
I co?to jak miałem się dogadać z dpft?pisałem pare dni do Belisha na gadu żeby odhuncił Beliala.Dpft chciało wywołać wojnę i ja wywołało.

Ja nie będe zgrywał hojraka,ja porpostu oczekuje odpowiedniego traktowania i szacunku,bo osiągnałem więcej niż większosc tych graczy co robi PA na całej arcani,tylko dlatego bo jest rlem lukiego albo bo udało mu się dojsc do dpft i wygrac wojnę.

jak już powiedziałem życzę powodzenia.

jacke
14-08-2007, 18:42
kupa smichu bedzie ;d

gienkos
14-08-2007, 19:10
Polowa DPFT to przydupasy ktore kiedys siedzialy cicho i tylko lizaly dupe dla DPFT a teraz mysli ze zaszli daleko B)

w 100% poparcie dla Poll'a :]

Ka$z3r
14-08-2007, 20:41
EDIT:
Na dowód głupoty prawie wszystkich idiotów z SF(jest ten 1% ludzi ktorych szanuje) jest ban Krylka.
Idiota nabił na mnie 4 unjusty, zabijajac Rafamana. Gratz dla tego nowego ownera, bo starego co nieco znałem i nie był taki durny ale pewnosci też nie mam, może po po prostu za duzo przebywał w "innym, wysokolevelowym swiecie".

Każdy z ownerów krylka był kompletnym idiotą, a szczególnie ten pierwszy który w życiu nie blocknol/zabil hero,demona wrl etc. bo srał jak tylko mial iśĆ na coś trudniejszego niż guard/scarab... a teraz to ponad 100 kilowy klops...

Ale to akurat racja ze SF jest przepelniony idiotami ;/ I nie idzie sie z tego cieszyc!

Ka$z3r
14-08-2007, 20:44
honor jest najważniejszy.
Zdrowy rozsądek tutaj rozumiem odejście wszystkich moich qmpli z servera za sprawą bezpodstawnych huntów.
Moim obowiązkiem jest chronić kumpli,którzy byli ze mną w gildiach,pomagali mi,szli za mną na wojny.Teraz mieli kłopoty to niby miałem ich zostawić?.

Druga rzecz,ruszyli Borotha bez najmniejszego powodu,a to mój rl.

Wszelkie próby dogadania się z dpft,pełzły na niczym.Nie wiem jakim cudem można chronić ludzi typu Zin Alin,którzy wykorzystują to że doszli do wojny do dpft,wygralo dpft a Oni robią PA na wszystkich w okól i nie da się im w racjonalny sposób wyjaśnić aby się uspokoili.Takich ludzi trzeba tępić,nie wiem,leczenie kompleksów z rla?
Co On osiągnął poza sharowanym 150lvlem,paroma deadami od swoich na wojnach,uciekaniem na sk warze,wyplacaniem jako jeden z pierwszych?.

Śmieszne bo ja już odchodziłem z tibi,nie chciałem grać,ale los moich znajomych,których większosc znamz rla,nie jest mi obojetny,i jeśli tego wymaga ta sytuacja,pójdę za nimi.I będe starał się wywalczyć dla nich wolnośc.

Hunt Achmeda Assassina-reason?bo zwrócił uwagę na to że Silver Flame nie byłoby takie pewne siebie gdyby nie to że Dpft za nimi stoi.
payment:100k
nie chciał zapłacić,więc dogadal się z Revengersami i zaczął robć massy.
Theos Sunath-hunted raz za bicie jakiegoś noob chara dpft.hunted drugi raz,chyba za to ze zapłacił dpft?bo innego pomysłu nie mam.
Belial Assassin-tu był niezły reason,bo ma outfit achmeda,jak samo nazwisko mówi "assassin" są rodziną tibijską,więc chyba ma prawo mieć taki sam outfit.
Boroth flam-ciekawa sytuacja
Saint Conqueror-j.w.
Calis flam-nazwisko "flam" też niezły reason.
I co?to jak miałem się dogadać z dpft?pisałem pare dni do Belisha na gadu żeby odhuncił Beliala.Dpft chciało wywołać wojnę i ja wywołało.

Ja nie będe zgrywał hojraka,ja porpostu oczekuje odpowiedniego traktowania i szacunku,bo osiągnałem więcej niż większosc tych graczy co robi PA na całej arcani,tylko dlatego bo jest rlem lukiego albo bo udało mu się dojsc do dpft i wygrac wojnę.

jak już powiedziałem życzę powodzenia.

Prawda honor najważniejszy! Są tacy co go posiadają i są tacy co tylko o nim słyszeli...

Jedynie mi szkoda Kuby, że młody mu postaĆ spierdo**ł...

Lamus ty sie opanuj przecież na borocie 4 ciśnie a na saint z 3? Troche dziwny jestes bo jak byles w dpft to robiles niezle pa na pohu i nie tylko... a teraz swiety? smieszne.

Eizix
14-08-2007, 20:53
to nie były fragi wywołujące war, tylko war dzień wcześniej wywołało dpft próbując ubić Saint Conquerora, tyle że bez szumu na forum, jak to określili, nie chciało im się czekać na nasz ruch więc wzięli sprawy w swoje ręce. zorganizowali mini massloga przed ssem i puścili reylin jako przynętę, cóż, nie udało się i teraz się wykręcają, że to nic takiego nabić fragi przed war declaration. (nienawidzę ludzi typu medivh, którzy przybiegają i nas leją, wyzywają i się wywyższają, a potem s*******ają lub padają przy pierwszej lepszej okazji, dno tzw.)

Lamu i Achmed mają konkretne powody, aby pouprzykrzać życie DPFT, więc my jako ex-Revengersi im pomożemy.

@do kyetana itp

mam nadzieję, że dorosłeś trochę i zachowasz honor w tej wojnie. ;D

ups, pospieszyłem sie troszkę.. no tak Kajtek, u Ciebie nie ma takiego słowa jak honor. ;)

a co do sharowania to się nie wypowiadaj, bo bezsensu jest ta cała gadka.

rozumiem, mógłbyś tak gadać, gdyby w dpft nikt nie sharował. ;>

Picinhoxs
14-08-2007, 21:41
To kiedy bedzie Open Battle ? :>

Mlodzieniaszek
14-08-2007, 22:41
Prawda honor najważniejszy! Są tacy co go posiadają i są tacy co tylko o nim słyszeli...

Lamus ty sie opanuj przecież na borocie 4 ciśnie a na saint z 3? Troche dziwny jestes bo jak byles w dpft to robiles niezle pa na pohu i nie tylko... a teraz swiety? smieszne.

To PA na pohu jak kazdy chyba pamieta bylo odpowiedzia Lamusa co do poprzedniego update, ktore wprowadzilo wandy, rody...

Ka$z3r
14-08-2007, 23:08
to nie były fragi wywołujące war, tylko war dzień wcześniej wywołało dpft próbując ubić Saint Conquerora, tyle że bez szumu na forum, jak to określili, nie chciało im się czekać na nasz ruch więc wzięli sprawy w swoje ręce. zorganizowali mini massloga przed ssem i puścili reylin jako przynętę, cóż, nie udało się i teraz się wykręcają, że to nic takiego nabić fragi przed war declaration. (nienawidzę ludzi typu medivh, którzy przybiegają i nas leją, wyzywają i się wywyższają, a potem s*******ają lub padają przy pierwszej lepszej okazji, dno tzw.)

Lamu i Achmed mają konkretne powody, aby pouprzykrzać życie DPFT, więc my jako ex-Revengersi im pomożemy.

@do kyetana itp

mam nadzieję, że dorosłeś trochę i zachowasz honor w tej wojnie. ;D

ups, pospieszyłem sie troszkę.. no tak Kajtek, u Ciebie nie ma takiego słowa jak honor. ;)

a co do sharowania to się nie wypowiadaj, bo bezsensu jest ta cała gadka.

rozumiem, mógłbyś tak gadać, gdyby w dpft nikt nie sharował. ;>

Żebyś ty mi coś mowił o honorze pokrako...pfff

Wiadomo, że sharing bedzie ty jesteś tego przykładem...(arcash,eizix, co teraz?) boże jak ja nienawidze ludzi takich jak ty wyzywających a co do czego s*******aj**ych do pz...

Bo w ostatniej wojnie dużo nie pokazałeś :(

Ja naprawde nie lubie obrazac ludzi ale jesli sami sie o to prosza to sie staje moim zamilowaniem.

EDIT:
Gdybyś ty chociaż w połowie był taki mocny na battle jak jesteś tutaj to rzeczywiście można byłoby powalczyĆ...bo jak na razie to tylko wyszczekany jesteś :/

Ka$z3r
14-08-2007, 23:21
To PA na pohu jak kazdy chyba pamieta bylo odpowiedzia Lamusa co do poprzedniego update, ktore wprowadzilo wandy, rody...

A jaka jest odpowiedz na tej update? To jednak bylo pa bo lamus chcial miec poh dla siebie i tyle...to tak jak ares wywalal z zolwi :/

Poll
14-08-2007, 23:30
nie wyganiałem żadnych pali ani knightów.tylko sorców i druidów.

Talin
15-08-2007, 00:10
Myślę, że tu nie chodzi o to, że kiedyś Lamus wyganial profesje magiczne z POH-a..

Co do wojny.. Popieram Lamusa, on po prostu broni swoich kumpli.. Jak na razie to patrze, że DPFT ma tzw. "lepszy skład" .. mają większe szanse za wygraną. Myślę, że DPFT powinno się zastanowić dlaczego wszyscy chcą z nimi wojny ?

No cóż.. HONOR TO HONOR, tylko lipa, że znów Wojna :confused:

Lafa
15-08-2007, 00:18
Krylek ban po trapie na venore boat ;p

By Ormo ;d

Filush
15-08-2007, 00:59
Krylek to jednak jest debil...

Ormo own Venore again !

Picinhoxs
15-08-2007, 01:00
A kto mi moze powiedziec dlaczego pojawil se CM? i o co chodzilo

Filush
15-08-2007, 01:10
Pojawil sie bo ktos reportnal ze blokujemy statek i Krylka... ;) ale jak to GM - pojawia sie po godzinie a młody panicz Krylek sie zdenerwował i postanowił pójść za głosem serca i wyjebal exori w noobów. Dostal bana na miesiąc bo już raz go zbannowałem Rafamanem :P

Nie wiem dlaczego kiedyś gracze na levelach 100 + byli normalni a teraz takie scierwa sie pokazują, no przepraszam ale niedługo bede żądał odszkodowania za przebywanie na serwie z takimi imbecylami.

albert0
15-08-2007, 02:26
JEDNO PYTANIE:

Notop, caly czas mieszkasz z rodzicami? xDDDD

Smokuu
15-08-2007, 02:52
Dlaczego wszyscy chca z nimi wojny? Odpowiedz prosta bo nie podobaja sie im ich sposob panowania na serwerze , wiec mysla ze jak zdobeda wladze to beda lepsi od nich ,a to gó***o prawda ,I hasla typu Suc~~ boys fight for better arcania mijaja sie z celem, bo kazdy wie ze kto ma wladze na serwie ten robi co chce ,a jesli mu sie nie podoba to niech spierd**.

Btw. Mam nadzieje ze Sb nie bedzie siedziec w pz tak jak to robily gildie przez ostatnie 2 wojny :/

Ps. Open battle plxoooor
:baby:

Doom Terror
15-08-2007, 03:49
up* opena predko nie bedzie z przyczyn personalnych SB imo.Tak za tydzien,dwa moze sb bedzie liczyc tyle memberow aby podjac walke.

Smokuu
15-08-2007, 10:41
up* to po co lama zaczynal wojny jesli nie mial ekipy? Pierw niech sobie skompletuje team a pozniej walczy pff, teraz niech wylaza cioty a nie bedurek kozak umi tylko biegac ale po depo :/

Filush
15-08-2007, 12:04
Skoro jesteś taki sprytny to może sam zwołaj ekipe ...

Santa Claus
15-08-2007, 12:37

A co ty mozesz wiedziec o Saincie? w wyborczej przeczytales?

notop
15-08-2007, 13:40
boshe przyszliscie tu sie wyzywac czy pisac o wojnie bo narazie 90% postow to zenada

@Psyholis
skancz juz,kazdy wiedzial ze neta niemialem 9mc teraz mam wiec bede walczyl jak wroce z wrocka(24 08.2007)wiec skancz robic z siebie cafuza....

@albert0
nie chodze do podstawowki jak ty...

Bartholomew
15-08-2007, 14:05
ttt dolaczylo do sb
p.s. ttt maja jeszcze kase na blessy?

Eizix
15-08-2007, 15:43
ttt dolaczylo do sb
p.s. ttt maja jeszcze kase na blessy?

to aktywni membersi ttt zrobili sb i dodali zawodnikow lamusa. ;) i tak, o nasze blessy sie nie martw. ;D

gienkos
15-08-2007, 19:05
Transformersi goraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Mordor
15-08-2007, 20:26
Czemu gildia SB nazywana jest jako Transformers ??
A gildia DPFT wyzywana jest od Żydów ??8o

hahahaha TRANSFORMERS ROX! =ddddd

Filush
15-08-2007, 22:04
Sorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtopSorki za offtop

notop
16-08-2007, 13:14
przepraszam czy w warszawie mam hunta¿¿

Ziker
16-08-2007, 14:42
Ja tylko zycze powodzenia obu gildiom ;D Chociaz wole, by wygralo DPFT ;) Narazie to musze zalatwic mojego hunta, kto mi pomoze? :p
@Medivh
jak sie expilo na d lair? wbiles lvl :>

Filush
16-08-2007, 15:32
Ja tylko zycze powodzenia obu gildiom ;D Chociaz wole, by wygralo DPFT ;) Narazie to musze zalatwic mojego hunta, kto mi pomoze? :p
@Medivh
jak sie expilo na d lair? wbiles lvl :>

Po Twojej wypowiedzi odnosze mocne wrażenie, że hunta masz od turtli ... i próbujesz zminimalizować payment.

Eizix
16-08-2007, 16:03
przepraszam czy w warszawie mam hunta¿¿

lol myslisz ze bedziemy jakiegos 30 latka ktory jeszcze mieszka ze starymi bo gra w tibie i nie ma czasu na prace huntowac na rl? xD ogarnij sie czlowieku

Arm
16-08-2007, 17:34
wy wszyscy jestescie pier*****eci... notop zaklada temat o paymentach chociaz wybulil najwiecej do skarbca dpft... parodia panowie, parodia ;] a hunt w warszawie ? czlowieku jestes za bardzo zalosny zebys mial hunta w wwa... tacy jak ty tu przyjezdzaja za praca lub na zakupy

Mordor
16-08-2007, 18:05
Powrot Linda na forum xDDDDDD?

Smokuu
16-08-2007, 19:24
Omfg takiej nudnej wojny to arcania chyba jeszcze nie widziala, Sb zalogowało sie kolo 17-18 bylo ich dosyc sporo i jak zwykle z tego....... grzyb, cioty sie z pzta boja wyjsc. Sb leave pz now ;/:baby:
w poprzednich dwóch wojnach przynajmniej espanole nie bali sie i walili jesli mieli target a tu zal.br.swe.pl omfg

Poll
16-08-2007, 20:00
"dosyć sporo"
Wy jesteście chyba chorzy psychicznie jak myślicie ze wyjde na bitwe z Wami majac 13 osób.jak wy macie 40.Zauważcie ze wiele osób było retired,nie ma pacc,i muszą kupić dlatego nie walczą.Ale wielkie dpft płacze ze nie wychodze na opena jak ich jest 40,a nas 13.zachowujecie sie jak banda debili,a wasze cry mody to aż żenada.xD
że sie boimy itd.eh głupi jesteście i tyle.powiedziałem Wam,że postaram się jak najszybciej zrobic opena.

Legionista1916
16-08-2007, 20:11
"boimy się" ?? raczej podchodzimy do tego z dystansem bo jeśli sie robi coś to dobrze więc wole paść po 30 minutach walki i prawdopodobnie zabijając kilku dpft niż po 5 minutach w trapie . Myślcie ludzie.

gienkos
16-08-2007, 20:38
Sb - Wygramy ! :]

Filush
16-08-2007, 20:41
Omfg takiej nudnej wojny to arcania chyba jeszcze nie widziala, Sb zalogowało sie kolo 17-18 bylo ich dosyc sporo i jak zwykle z tego....... grzyb, cioty sie z pzta boja wyjsc. Sb leave pz now ;/:baby:
w poprzednich dwóch wojnach przynajmniej espanole nie bali sie i walili jesli mieli target a tu zal.br.swe.pl omfg

Ty jestes na prawde ograniczony. SB zamiast kupić pacc-i złoży sie dla Ciebie na leki. Na prawde jak widze taką żałosną postać na forum co pierdoli teksty w stylu "zal.br" które to były smieszne kiedy Mannow Canavi robił Noble Armor Quest to mi sie rzygać chce. Weź się debilu ogarnij i pomyśl na jakiego kurw.a chuj.a mamy wychodzić (jak już Lamus i Val~ powiedizeli) na pewną smierć. Przez niektorych zachowanie SB jest traktowane jako zdrowy rozsądek a przez takich jak ty jako brak honoru. Na miejscu SB ty pewnie zgrywał byś kozaka co sie to niczego nie boi, wyszedł byś na ten battle i twoje dowodzenie skonczyło by sie na 2sqm od pz kiedy to Luki siedzący na Aata Arhari władował by Ci sd między oczy. Walnij sie kolego klawiaturą w ten pusty łeb, łyknij prochy i dopiero wracaj na forum i pisz coś sensownego, bo na razie to pierdolisz takie bzdury i herezje, że każdy ma na prawde dośc tego głupiego pierdole.nia.

Smokuu
16-08-2007, 20:48
To po kiego grzyba wywolujecie wojne jak nie walczycie ? Pierw kompletuj team a pozniej wywoluj wojne.

Filush
16-08-2007, 20:55
Chyba nie można tego nikomu zabronić, prawda ? Poza tym zbyt ogólnikowo wiesz co sie dzieje na tej wojnie (w SB ), więc jesli łaska to powstrzymaj sie z pisaniem tych głupich komentarzy.

Smokuu
16-08-2007, 21:15
Filuysh a ty co obronca ucisnionych ? na kazdego posta musisz reagowac?

Doom Terror
16-08-2007, 21:42
up* jak piszesz post na poziomie malego dziecka to jestes traktowany jak dziecko. Mowie to na podstawie twojego posta odnosnie wojny,gdzie stwierdzasz ze jest nudna~

gibonek
16-08-2007, 22:06
Lamusini wie ze wojna jest przegrana ale stanal za przyjaznia a nie za gra. Wiec pozostaja mu tylko mass logi i uprzykrzanie zycia dpft i sf podczas expa =>
I gadanie o open battle to nie ma sensu bo sf&dpft ma miazdzaca przewage wiec im sie to nie oplaca.

Cienki-Bolek
16-08-2007, 22:18
"Gibuś" bo tak cie musze nazwac z racji tego ze kompletny z ciebie baran... posluchaj to, ze jest taki a nie inny rozklad sil lamus ma w glowie i nie musicie tutaj spamowac non stop o tym ze SB ma malo memberow etc to nie jest wazne z dnia na dzien dochodzi ktos nowy i co wazne sa to nie tylko wysokie lvl ale ludzie z MOZGIEM wiem ze niektorzy pewnie nie wiedza co to jest ale coz.... jesli tylko do SB nie dostanie sie zaden szpieg to wojna bedzie bardzo ciekawa jak ludzie pokupuja pacce a z tego co wiem maja wkrotce taki zamiar a wiec nie dziel skory na zywym niedzwiedziu i daj spokoj z gadkami typu"SB przegra i kazdy to wie" bo to zalosne btw Lamus~ za to co napisalas o kumplach honorze etc wielki szacun nigdy sie nie znalismy ale po tym co napisales zobaczylem ze jednak jest jeszcze na arcani kilku ziomkow dla ktorych przyjazn jest wazniejsza od mozliwosci wbijania lvl etc choc to jeszcze nie jest przesadzone, moze jeszcze to i wy im bedziecie paymenty wciskac czego wam w huj zycze

Smokuu
16-08-2007, 22:20
*Doom A co nie jest nudna? Spytaj sie byle kogo z dpft i sf czy wojna jest ciekawa, zobaczymy jaka odpowiedz ci dadza , a dzieckiem to ty jestes nie ja.

Jak narazie to nawet wasze marne mass logi w ktorych i tak nie opuszczacie pzta nie moga uprzykrzyc w expieniu DPFT&SF ,poprostu robia co chca a wy nic z tym nie robicie , i dlatego to jest nudne ;/

Poll
16-08-2007, 22:29
nie dzielcie skóry na żywym niedźwiedziu.
"przewaga jest miażdżąca" może w ludziach.tak czy owak prawda jest ze wolę przegrać wojnę z przyjaciółmi,niż grać w tibie bez tych ludzi.Zadziwia mnie że niektórzy stają przeciwko nam,szczególnie po tym jak wiele nam zawdzięczają,kiedy byli 30-50lvlami to kto im pomagal jak nie ja i boroth.A teraz walcza przeciwko nam,oczywiście akceptuję to,biorąc pod uwagę to że dołaczyli do przeciwnych gildi i chcą być wobec nich lojalni.Jednak tutaj ukazuje się co jest ważniejsze,prawdziwi kumple czy gildia która dała im władzę,a możliwe że gdyby nie my,już dawno byliby wyrzuceni z servera w poprzednich czasach.

O Lindlayu też nie wspominam,ktory wyprowadzil mnóstwo osób na arcanie,a potem Ci sami ludzie byli gotowi stanac przeciwko niemu,wisiał mi kasę,byłem zły na niego wtedy,ale co?jak zabijali go na bk,chociaż byłem na niego wściekły nie zapomnaiełm o koleżeństwie i szedłem mu pomóc,niestety nie zdązyłem.

to tylko gra,i bez wzgędu na wynik wojny pewni ludzie pozostaną moimi dobrymi znajomymi mimo że stoją po przeciwnej stronie.dla mnie to normalne podejście.

Co do open battle:
przypomne historie arcani:
Ez vs Dpft-pierwszy open kolo venore,okolo 2 tygodni po rozpoczęciu wojny,jak wróciłem z wakacji i dałem więcej ludzi.
SK vs Dpft-pierwszy open,jakiś tydzień albo dwa odkąd zaczeła się wojnagdy zgadaliśmy się z ng.
Beach vs dpft-tutaj nie pamiętam dokladnie,ale też dlugo czekaliśmy aż beach postanowi podjąc walkę.
ttt vs dpft-ok.2 tygodni

wojna trwa 2 dni,a Wy już wielki płacz i rozpacz że opena nie ma.rotfl,nie bójcie się będzie.

Cienki-Bolek
16-08-2007, 22:32
"Gibuś”, bo tak cię musze nazwać z racji tego ze kompletny z ciebie baran... posłuchaj to, ze jest taki a nie inny rozkład sił lamus ma w głowie i nie musicie tutaj spamowac non stop o tym ze SB ma mało memberow etc to nie jest ważne z dnia na dzień dochodzi ktoś nowy i co ważne są to nie tylko wysokie lvl ale ludzie z MOZGIEM wiem ze niektorzy pewnie nie wiedza co to jest ale coz.... jeśli tylko do SB nie dostanie się żaden szpieg to wojna będzie bardzo ciekawa jak ludzie pokupują pacce a z tego co wiem maja wkrótce taki zamiar a wiec nie dziel skory na żywym niedźwiedziu i daj spokój z gadkami typu " SB przegra i każdy to wie" bo to żałosne btw Lamus~ za to co napisałeś o kumplach honorze etc wielki szacun nigdy się nie znaliśmy ale po tym co napisałeś zobaczyłem ze jednak jest jeszcze na arcani kilku ziomków dla których przyjaźń jest ważniejsza od możliwości wbijania lvl etc choć to jeszcze nie jest przesadzone, może jeszcze to i wy im będziecie paymenty wciskać czego wam w chuj życzę

net sie sciol srry za double posta

Smokuu
16-08-2007, 22:41
Dobra lamus moze i w kazdej z tych wojen open byl tydzien, 2 tyg po zadeklarowaniu wojny , ale w kazdej tych wojen na poczatku ludzie byli wybijani,byly jakies massy itp. np w dwoch ostatnich wojnach na poczatku esp wybijali dpft a dpft siedzialo w pz (jednak sam fakt ze wychodzili i padali sie liczy) a wy ? Smiech na sali, Dzisiaj mass log? 17?18? i co ? mass log na statek buhahahaha

Ps. tylko nie pisz rzeczy chciales sprawdzic ich, czy macie Spy bo i tak w to nie uwierze ;>

Poll
16-08-2007, 22:48
pfff...to nie byl masslog debilu.

Smokuu
16-08-2007, 23:01
O pojechalem po ambicji bo wyzwiska sie zaczynaja? Juz nie udawaj ze z ciebie taki Pro honorowy człowiek i ze walczysz w imie przyjazni bo i tak w to nikt nie wierzy , a bynajmniej wiekszosc, ty poprostu szukasz frajerow ktorzy dolacza do tej wojny i beda np free fragami lub poprostu chcesz zeby bylo ich tak duzo aby kazdy uwierzyl w siebie i wkoncu wyszli z pz ^^. A juz podobno chca co poniektorzy wylazic ;| jeszcze battle nie bylo a typy juz sie wylaza z war, zal

Btw. fajne zdjecie na photo~ twoj nick pasuje rzeczywiscie do twojej osoby

Doom Terror
16-08-2007, 23:09
*Doom A co nie jest nudna? Spytaj sie byle kogo z dpft i sf czy wojna jest ciekawa, zobaczymy jaka odpowiedz ci dadza , a dzieckiem to ty jestes nie ja.

Jak narazie to nawet wasze marne mass logi w ktorych i tak nie opuszczacie pzta nie moga uprzykrzyc w expieniu DPFT&SF ,poprostu robia co chca a wy nic z tym nie robicie , i dlatego to jest nudne ;/

gdybys uzywal szayrch komurek a nie tyle je posiadal bys wiedziam czemu narazie do walk nie dochodzi a nie wylatywal z pretensjami na forum
"bo wojna nudna".Wytlumacze to sposobem ktory dotrze do twojego mozgu czy majac 10 ppl przy sobie bys wyskoczyl na 40 ppl,czy bys postanowil jednak lepiej sie przygotowac(pomysl 3 min zanim bedziesz czytal dalej)...Dotarlo? Hope so. Moze jestem mlodszy co nie zmienia faktu ze poziom jaki zaprezentowales soba tutaj byl bardzo niski.

Poll
16-08-2007, 23:09
naprawdę mnie nie interesuje Twoje zdanie co o mnie myślisz.Wyglądam jak wyglądam,nie zmienię się raczej.

Poprostu zwracam uwagę że to nie był masslog.

Koszyk
16-08-2007, 23:17
Btw. fajne zdjecie na photo~ twoj nick pasuje rzeczywiscie do twojej osoby

Hmm... nie znasz go z rl'a to nie mow czy jego nick pasuje do jego osoby... nie ocenia sie ludzi po wygladzie savi ?

btw. Lamu~ ze mną sie nie napijesz? ;)

Smokuu
16-08-2007, 23:28
I poraz kolejny nasuwa sie moja mysl Po co wywolywal wojne jesli nie mial armi? i nigdy nie bedzie jej mial?

Koszyk
16-08-2007, 23:43
I poraz kolejny nasuwa sie moja mysl Po co wywolywal wojne jesli nie mial armi? i nigdy nie bedzie jej mial?

slowo ARMIA jest zbyt duzym slowem ;). Wolalbym okreslenie nie mial ludzi do walki.

Zauwaz ze SB rosnie w sile ;)

Filush
16-08-2007, 23:48

A kogo ku.rwa obchodzi w tym momencie Twoja myśl co ? Zrobiłeś z siebie takiego kozaczko-pajacyka na tym forum, że każdy ma cie w dupie. Gówno wiesz o tej wojnie więc zamknij morde. Co do zdjecia lamusa to co kurwa kogo obchodzi co myślisz na jego temat ? Pokaż swoje zdjecie to na pewno każdy sie zainteresuje. Durny śmieć.

A pózniej taki debil powie, że go wyzywam ...

Smokuu
17-08-2007, 00:39
Zrobilem z siebie takiego samego pajacyka jak ty Lindlay i reszta twoich ziomow ktorzy cie tutaj wspomagaja.
Wiem wiecej niz ci sie wydaje,

Tak widze ze rosnie w sile, a niech rosnie moze wkoncu wyjda z pzta ;)

Cienki-Bolek
17-08-2007, 00:58
Smoku stul pysk grzecznie powiem... temat robi sie o tobie a to nie dobrze... jesli jestes kozak pokaz swoje zdjecie... i wedy smiej sie np z lamusa tyle mam ci do powiedzenia.....w wojnie narazie dalej SB zbiera ludzi juz jest dosc spora ekipa keep going SB ;D

Filush
17-08-2007, 01:47
Zrobilem z siebie takiego samego pajacyka jak ty Lindlay i reszta twoich ziomow ktorzy cie tutaj wspomagaja.
Wiem wiecej niz ci sie wydaje,

Tak widze ze rosnie w sile, a niech rosnie moze wkoncu wyjda z pzta ;)

Nie wiem czy dobrze zrozumialem, ale ja nie jestem Lindlay. A od tego wychodzenia z pz to sie odpierdol bo jednak gówno wiesz skoro takie rzeczy gadasz.

Koszyk
17-08-2007, 02:20
@Filush

Smokuu jest tak ograniczony ze nie potrafi wcisnac ' , ' i wyszlo jak wyszlo...

Smokuu
17-08-2007, 02:21
bolek ktory z ownerow Galithara korzysta z tego konta? ten co gra na kundel leszek czy ty? bo juz sie gubie;/
Ok moj blad, wylaza z pz-ta ale tylko przed ss a raczej przed calkowitym wylaczeniem czyli jak to bylo dzisiaj a raczej juz mozna powiedziec wczoraj o 7:58 a i tak Dpft zdarzyli zjechac niejakiego Titaco do deep red, ale niestety a moze i naszczescie SB wszyscy zostali wylogowanie z gry ;/

Edit, tak zapomnialem przecinka , i wyszlo jak wyszlo , ale chyba kazdy madry wie o co chodzi ;)

Cienki-Bolek
17-08-2007, 02:40
bolek ktory z ownerow Galithara korzysta z tego konta? ten co gra na kundel leszek czy ty? bo juz sie gubie;/

Jesli mnie znasz to wiesz ze nie sharuje..no chyba ze doszla do ciebie bajka np zina ktory robiac na mnie pa podal to za reason choc to nie prawda ;] jakby do niego sir wolter i haalis passow nie mieli ;] no ale mniejsza oto....

jacke
17-08-2007, 03:00
tak patrzac na to wszystko z boku... to co sie dzieje tu na forum jest niepowazne, to co robia SB na Arcanii tez... jesli by faktycznie chodz troche zaciecia do walki bylo w SB to dam sobie reke obciac ze cos by wymyslili, gdzies by sie zaszyli na szybkosci, ustawili minitrapa, jakies sneak attack'a i pozniej ucieczke w bezpieczne miejsce... no ale nic, zero, null...

oszczedzcie nam, czytelnikom forum, i nie kozaczcie, obie strony nie sa w porzadku i dobrze o tym wiecie...

posty eizixa czy tam nie wiem kogo, niewazne, ze "jest to madre posuniecie bo nie ma nas na tyle zeby podjac walke" jest nawiasem mowiac smieszne, zawsze jakis atak mozna zoorganizowac, nawet i w 5 osob. ci ktorzy troche graja w tibie i znaja przeszlosc straszych serverow powinni wiedziec o czym pisze... jesli tego nie ma to jest to jedynie strach przed zgonem ze strony sb

edit: wow, sobie do serca wzieli ;d

Divox'roy Aug 17 2007, 02:04:29 CEST Killed at Level 102 by Healer The Druid and by Zylas

Theos Sunath Aug 17 2007, 02:11:34 CEST Killed at Level 82 by Ljubo De'Omerta

Cienki-Bolek
17-08-2007, 04:10
01:57 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Divox'roy. She was killed by Zylas.

prosze o opis akcji

Medivh Shady
17-08-2007, 04:30
01:57 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Divox'roy. She was killed by Zylas.

prosze o opis akcji

zabili i uciekli do hg i tam loga dali koniec akcji

Arm
17-08-2007, 04:34
wszyscy nadajecie sie tylko do robienia lasek ;p nie no eizix i kondo i pucu to moi bracia ale reszta... do lach frajerzy : d

Filush
17-08-2007, 05:09
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

jacke
17-08-2007, 05:39
zabili i uciekli do hg i tam loga dali koniec akcji

dokladnie jak z filmu "Zabil go i uciekl"
przynajmniej nudno nie bylo :]

Inst
17-08-2007, 05:43
Jesli mnie znasz to wiesz ze nie sharuje..no chyba ze doszla do ciebie bajka np zina ktory robiac na mnie pa podal to za reason choc to nie prawda ;] jakby do niego sir wolter i haalis passow nie mieli ;] no ale mniejsza oto....

jak by nie patrzec Zin Alin tez sharuje;]

Najwieksze pierdolenie, klocicie sie jak pojebani. Zrobcie open battle...Tylko, zeby byla mniej wiecej rowna ekipa po obu stronach i wtedy mozecie sie wypowiadac itp. A teraz takie spekulacje to mozecie sobie o dupe wytrzec. Najwieksze kozaki pieprza bez sensu, a jak by przyszlo co do czego, to chowaja dupe w pz, albo wchodza na noob chary i sa "ch*uj wie kim".

Bedzie co bedzie i tyle. Dajcie sobie siania, pyknijcie piwko, albo idzcie kupowac ksiazki do 3 klasy gimnazjum, bo niedlugo macie koniec wakacji..

Ciacho1920
17-08-2007, 10:52
wszyscy nadajecie sie tylko do robienia lasek ;p nie no eizix i kondo i pucu to moi bracia ale reszta... do lach frajerzy : d

Do twojej? Malego gowna nikt sie nie tyka!!

Kiro
17-08-2007, 12:13
Wogule Lamusini przesadzil troche np. ze mna, bylem dokladnie 1 dzien w gildi a na drugi dzien wylecialem za "podobno spy".Ciekawe komu mam cos psiac na temat wojny skoro jestem huncony przez dpft i sf? niby SB szuka ludzi ale ze mna to juz przesada.Lamusini jezeli to czytasz to wez sie zastanow co zrobiles.

Poll
17-08-2007, 12:27
ktoś był wtedy szpiegiem,bo puściłem jedynie ściemę że achmed ma pzlocka w carlin,5 sekund nie minelo pol dpft w carlin.xD
i to byłeś Ty,albo 2 inne osoby.ale spokojnie kółko powoli się zacieśnia.
pozatym gadaliśmy o tym przez telefon,nie sądze ze jest koniecznośc abyś pisał o tym jeszcze na forum;p

Kiro
17-08-2007, 13:01
Tak, mozliwe ale nie musiales mnie wyrzucac ;s, masz tyle w gildi 60lvl+ i nikt sie nie odzywal na gc z tych 60+ i to moze oni sa spy.Zaloze sie ze polowy ludzi tam nie znasz ;s.Wiesz jak mi humor zjebales tym ze wylecialem z gildi? ja juz sie szykowalem na ta wojna itp, tyle kasy poszlo na uhy.Mam nadzieje ze wroce tam i dokoncze to co mialem w planach.Czyli wygrac wojne ;p.

notop
17-08-2007, 13:29

eh..dzieci..

lind tak wogole tacy jak my przyjezdzaja do wawy wydac kasy troche dlaromonow z tamtad..
@eizix

najpierw sie upewnij pozniej pisz bo robisz z siebie idiote...
pracuje od 8 lat jakbys niewiedzial

Smokuu
17-08-2007, 19:35
Aug 17 2007, 02:11:34 CEST Killed at Level 82 by Ljubo De'Omerta

tego to juz zapomnieliscie dodac;> czy moze to dla was nikt w gildi tylko jest aby byl free fragiem?

huh mial byc open ,ale sb sie zesralo, i prosze nie pisac ze dpft ma przewage liczebna, zawsze mozna bylo sprobowac swoich sil ;>

Filush
17-08-2007, 19:50
Aug 17 2007, 02:11:34 CEST Killed at Level 82 by Ljubo De'Omerta

tego to juz zapomnieliscie dodac;> czy moze to dla was nikt w gildi tylko jest aby byl free fragiem?

huh mial byc open ,ale sb sie zesralo, i prosze nie pisac ze dpft ma przewage liczebna, zawsze mozna bylo sprobowac swoich sil ;>

"czy moze to dla was nikt w gildi tylko jest aby byl free fragiem?" - podaj jakim algo to jest zaszyfrowane.

Tego opena to chyba sobie sam wymyśliłeś. Próbuj swoich sił, wejdz do DPFT i walcz. Idiota.

Smokuu
17-08-2007, 19:58
Jak jestes idiota to dziwne ze nie rozumiesz.
Widze ze nie wiesz, wiec sam moze wejdz do sb i sie dowiedz pewnym wiadomosci;). Lamus pierw chcial a pozniej spenia, no raczej jego PRO wojownicy x)

Doom Terror
17-08-2007, 20:11
Smokuu najlepiej sie napinac bedac anonimowym prawda? Obie strony konfilktu wiedza co robia,jesli tego nie rozumiesz to juz twoj problem.

Eizix
17-08-2007, 20:36
lol smokuu to nie jest twoja wojna i nie wiem czemu mamy walczyc tak jak ty nam mowisz, wojny nie robi sie po to, zebyscie mieli fajna zabawe i o czym gadac na forum, ew. bluzgac nas za siedzenie w pz, tylko po to aby dowiesc jakichs wartosci, ktore w dpft juz dawno temu przepadly.

stary dla mnie to ty mozesz zakopac ten swoj pryszczaty ryj gleboko pod ziemia i juz sie nie pojawiac, wiec nie pisz w tym temacie, prosze cie, bo kazdy to ma gleboko w dupie, nawet ci, ktorych ten war nie obchodzi, a ty robisz z siebie wielkiego war mastera i bedziesz nas bluzgal za to ze siedzimy w pz lol, petetic jak to sua lubi pisac. ;D

Legionista1916
17-08-2007, 20:54
lol smokuu to nie jest twoja wojna i nie wiem czemu mamy walczyc tak jak ty nam mowisz, wojny nie robi sie po to, zebyscie mieli fajna zabawe i o czym gadac na forum, ew. bluzgac nas za siedzenie w pz, tylko po to aby dowiesc jakichs wartosci, ktore w dpft juz dawno temu przepadly.

stary dla mnie to ty mozesz zakopac ten swoj pryszczaty ryj gleboko pod ziemia i juz sie nie pojawiac, wiec nie pisz w tym temacie, prosze cie, bo kazdy to ma gleboko w dupie, nawet ci, ktorych ten war nie obchodzi, a ty robisz z siebie wielkiego war mastera i bedziesz nas bluzgal za to ze siedzimy w pz lol, petetic jak to sua lubi pisac. ;D

Krótko i zwiężle.

Bartholomew
17-08-2007, 21:17
''Banda baranow ktorej przewodzi lew jest silniejsza od bandy lwow prowadzonej przez barana. ''

Voler
17-08-2007, 21:34
@notop
Teraz taki cfaniak, że chuj a pamietam jak była wojna Dpft Vs seven k. to jechales wszytkich pokoleji z dpft (prawie) cóz jak widać dobrze lizales hehe i jeszcze pamietam jak Cie spowrotem wzieli "za to,ze niewyzywa innych czy cos w tym stylu" no cóz jak juz mowilem dobrze lizesz.

Doom Terror
17-08-2007, 21:37
''Banda baranow ktorej przewodzi lew jest silniejsza od bandy lwow prowadzonej przez barana. ''
Czyj to cytat? Napoleona ? Ale bardziej mnie interesuje do kogo adresowana xD

Mlodzieniaszek
17-08-2007, 22:30
You recognize Bellish Elane. He was killed by Wovimus.

Bartholomew
17-08-2007, 22:50
Lamusini
Aug 17 2007, 21:20:23 CEST Killed at Level 139 by Aata Arhari and by Alunir

Smokuu
17-08-2007, 22:50
Omg jak mnie wkurzja ludzie typu Mlodzieniaszek. jesli juz dodajesz fragi dodoawaj je obu stron a nie tylko tych ktorych faworyzujesz
Lamusini

Aug 17 2007, 21:20:23 CEST Killed at Level 139 by Aata Arhari
and by Alunir

Aral boi

Aug 17 2007, 21:20:53 CEST Killed at Level 72 by Luki Tharion
and by Vesiga
Aeroxis

Jak zwykle potrafili tylko s*******ac zamiast walczyc, walka jednak nadal sie toczy

Aug 17 2007, 21:13:03 CEST Killed at Level 101 by Aata Arhari
and by Kendzio Ziom

Doom Terror
17-08-2007, 23:02
up* ty najlepiej bys prowadzil wojne i ogolnie jestes najlepszy,najfajniejszy,twoj brain using skill,pvp skill nie maja sobie rownych... irony mode off; nigdy nie widzialem aby ktos rownie bardzo napinal sie przez internet,fajnie masz.Zacytuje ci cos madrego "Words from NOBODY have no worth".

Abutabu
18-08-2007, 00:02
ale baty:D

jacke
18-08-2007, 00:08
haha ownage :D pekam ze smiechu ;d wszyscy padli sd prawie ;d

Poll
18-08-2007, 00:15
powiem tak:
gratz bitwy,przegraliśmy z kretesem tym razem:)

ale nie martwcie się:P

nasz glowny team caly czas chce się bić.:)

pozatym co jest do stracenia,najważniejsza jest zabawa.

a btw.warto było spróbować od tyłu Was zajśc:),przegrana ale godnie się broniliśmy,btw.większośc padła jak im się skończyły uhy.Btw.Panowie ma ktoś filmik?:)

Dazah
18-08-2007, 00:18
@up
tez chętnie bym obejrzał filmik, powodzenia w następnej walce :)

Doom Terror
18-08-2007, 00:21
pretty nice owned,czekam na jakies ladne wmv ;]

Wiatrak
18-08-2007, 00:26
lamu jak ty tak szybko blessy kupiles?:D

Poll
18-08-2007, 00:27
jednego nie kupiłem:P

Retukss
18-08-2007, 00:28
No i turtle po raz kolejny wygrały bitwę. Hmm i być może wojnę.
Sb owned.

Lamusini

Aug 17 2007, 21:20:23 CEST Killed at Level 139 by Aata Arhari
and by Alunir

Aug 17 2007, 22:49:42 CEST Killed at Level 138 by Moruthanix Coron
and by Youffie

Achmed Assasin

Aug 17 2007, 22:48:55 CEST Killed at Level 151 by Lolo Volloso
and by Aata Arhari

Belial Assasin

Aug 17 2007, 22:41:01 CEST Killed at Level 93 by Alunir

Boroth Flam

Aug 17 2007, 22:50:12 CEST Killed at Level 145 by Youffie

Saint Conqueror

Aug 17 2007, 22:51:28 CEST Killed at Level 158 by Zin Alin
and by Dark Kajko

Wovimus

Aug 17 2007, 22:44:01 CEST Killed at Level 164 by Zin Alin
and by Smooratio Capulet

Abyheari Zenor

Aug 17 2007, 22:45:09 CEST Killed at Level 134 by Alunir

Aeroxis

Aug 17 2007, 21:13:03 CEST Killed at Level 101 by Aata Arhari
and by Kendzio Ziom

Aral Boi

Aug 17 2007, 21:20:53 CEST Killed at Level 72 by Luki Tharion
and by Vesiga

Arcash

Aug 17 2007, 22:49:52 CEST Killed at Level 143 by Thouri Shady
and by Smooratio Capulet

Bedurek

Aug 17 2007, 22:51:10 CEST Killed at Level 133 by Alunir
and by Darrell Ve'roy

Karina Flam

Aug 17 2007, 22:36:55 CEST Killed at Level 79 by Aata Arhari

Lindlay

Aug 17 2007, 22:42:14 CEST Killed at Level 119 by Moruthanix Coron
and by Drewax

Maeraph

Aug 17 2007, 22:49:09 CEST Killed at Level 96 by Wiatrak De'Omerta
and by Krecik De'Omerta

Negocjator

Aug 17 2007, 22:50:29 CEST Killed at Level 103 by Krecik De'Omerta
and by Mazur Shady

Sheriff Woody

Aug 17 2007, 22:50:42 CEST Killed at Level 136 by Moruthanix Coron
and by Zin Alin

Shiel Sharin

Aug 17 2007, 22:50:23 CEST Killed at Level 108 by Zin Alin
and by Byku Natex

Theos Sunath

Aug 17 2007, 22:48:14 CEST Killed at Level 82 by Thouri Shady
and by Maly gruby Knight

Trivez

Aug 17 2007, 22:52:00 CEST Killed at Level 120 by Xilvent
and by Sai mon

By SB:

Bellish Elane

Aug 17 2007, 21:14:02 CEST Killed at Level 178 by Tiuso
and by Wovimus

Koszyk
18-08-2007, 00:42
zapomniales dodac

Harrlem

Aug 17 2007, 21:16:10 CEST Killed at Level 76 by Shiel Sharin
and by Belial Assassin

nie wiem czy bedzie sie liczyl jako frag dla SB...

Smokuu
18-08-2007, 00:48
Lamus nie wal smutow ze uhy sie wam skonczylu, poprostu po kolei kazdy z was padal na combo

Xefuron
18-08-2007, 00:49
Powiem, ze pierwszy raz widzialem tak zajebista akcje ...

Dzieki za healing panowie ... :)

Poll
18-08-2007, 00:55
Lamus nie wal smutow ze uhy sie wam skonczylu, poprostu po kolei kazdy z was padal na combo

Ty sie nie wypowiadaj najlepiej.

Amirez
18-08-2007, 00:55
czy jak sie zapytam ze SB samo sobie trapa dalo to bede w bledzie ??

Picinhoxs
18-08-2007, 01:01
Smokuu czy jak ci tam , bo żal mi patrzeć ponownie daj nr.telefoni twojej mamy albo sam powiedz jej żeby ci zabrala klawiature bo smuty piszesz ze Zal.Wszechswiat może przestał byś być gal anonim?

@Xefuron
Pamiętam jak ostatno mnie biłeś jak mialem skoola tylko mogles dac znac , że jestes polakiem , bo jakoś niebardzo mi szlo dogadanie sie z tobą , ale
Arcania to Arcania

Poll
18-08-2007, 01:02
odpowiem jak to wyglądało:
biliśmy się koło carlin,padl belish,aeroxis,ten knight harrlem czy jak mu tam,i biegalismy dalej,gato mial lagi i mnie przyblokowal niechcacy na drodze,i on sie ruszyl w dol,dostalem mwalla przed siebie i musialem isc inna droga,dpft mnie trapnelo-padłem.

reszta uciekła do ab'd-hg.bronili sie tam i postanowiliśmy zajsc dpft z drugiej strony,bo noobami ich zablokowaliśmy,no i dpft.po krotkiej walce z naszej strony,zrobilo dokładnie to samo,tylko ze zaszli nas od tylu.No i dalej byliśmy w kleszczach i padliśmy.ot cała historia.Ale itak bylo warto,przegraliśmy to,ale było zabawnie;p

jeszcze raz thx za bitwe:)

tylko oczywiście nikt się nie przyzna kto ma mój beholder helmet,a chcialbym aby ta osoba się do mnie odezwała bo jest to dla mnie w pewien sposob item sentymentalny,więc prosiłbym o to.

Eizix
18-08-2007, 01:06
ktorys z knightow tam podjebal czyli masz do wyboru: sai mon, moruthanix, krecik, wiatrak, lolo, kayetan

xD

powodzenia w odzyskaniu xD

Poll
18-08-2007, 01:09
Krzysiu nie chce odzyskać,ale chcę żeby ta osoba zachowała:),albo dała jakiejś osobie bez aola,żebym miał możliwośc odzyskania go.

Xefuron
18-08-2007, 01:36
Krecil ktos z Was film Lamu ?

Legionista1916
18-08-2007, 01:37
Początek byl naprawde dobry alunir i luki mieli kilka razy gorąco nad carlin niestety potem wyszlo jak wyszlo. Według mnie wojna nie bedzie tak krótka jak poprzednie i w miare zgłębiania sie wojny siły się wyrównają i może być naprawde ciekawie. Życze miłej zabawy następnym razem. ;)

btw. ignorujcie tego idiote smokuu czy jak mu tam.

Poll
18-08-2007, 01:38
koło carlin mamy film,ale dalej co w hg się biliśmy nie.nie mówcie że nikt tego nie ma nagranego,lol...bo jak nie ma filmu to zjebaliśmy wszyscy.xD..i jedna i druga strona;p

Koszyk
18-08-2007, 01:40
Hmm jesli nie ma tego nikt nagranego to lipa... podobno piekna akcja... z obu stron... SB piekna obrona, DPFT piekny atak

Xefuron
18-08-2007, 01:43
My filmiku nie maamy niestety =/ Szkoda, bo to naprawde jedna z najpiekniejszych akcji jakie widzialem na Tibii.

Slyszalem, ze Arcash krecil i Achmed.

Gagan
18-08-2007, 02:16
fajnie jest wbic 100lvl i wejsc do wojny

jacke
18-08-2007, 02:28
ja nie krecilem, uslyszalem ze mass to lognalem i sie dowiedzialem dopiero co jest grane :] pozniej juz nie bylo okazji przelogowac... zreszta nie mam nawyku nagrywac

Hellraiser
18-08-2007, 02:33
Może ktoś bardziej przybliżyć oficjalny wynik wojny, bo sądze że to oscyluje w wyniku 20-2 lecz chce być pewny.

I jeszcze jedno z łaski swojej, czy w SB jest więcej "Sverigańskich" membersów, czy w ogóle to są :swe:. Bądź w ogóle się myle?

Carlito7
18-08-2007, 02:42
<10znakow>

Eizix
18-08-2007, 04:10
w sb nie ma zadnego szweda lol xD to sami polacy/hiszpanie

jacke
18-08-2007, 07:24
z wyjatkiem jednego ktory pozycza chara szwedowi na walki ;)

Picinhoxs
18-08-2007, 09:51
Poll filmik bedzie na YouTobe (prosił bym ;p) ?

Ja tam noob charem cos chcialem krecic ale 4 razy mnie dedli 15levelovcy

Ciacho1920
18-08-2007, 14:17
Początek byl naprawde dobry alunir i luki mieli kilka razy gorąco nad carlin niestety potem wyszlo jak wyszlo. Według mnie wojna nie bedzie tak krótka jak poprzednie i w miare zgłębiania sie wojny siły się wyrównają i może być naprawde ciekawie. Życze miłej zabawy następnym razem. ;)

btw. ignorujcie tego idiote smokuu czy jak mu tam.

Kazda wojna (beach i ttt) mogla byc dluga, ale to jest brak przygotowania przed wojna... polowa ludzi z esp kasy niemiala. Niewiem jak to wyglada teraz.

Poll
18-08-2007, 15:04
Kazda wojna (beach i ttt) mogla byc dluga, ale to jest brak przygotowania przed wojna... polowa ludzi z esp kasy niemiala. Niewiem jak to wyglada teraz.

tym razem mamy kasę;)

jacke
18-08-2007, 15:12
macie kase... hm sheriff i trivez bez blessow poszli ;d

Poll
18-08-2007, 17:05
nie moja wina,mam ponad 5kk przeznaczone na wojnę z dpft,więc się ne martwcie stać nas na jeszcze długą walkę.

jacke
18-08-2007, 17:11
to czemu twoi ludzie bez blessow biegaja? :)

Poll
18-08-2007, 17:13
jezu sheriff nie mówił że nie ma blessów,nie jestem jego ojcem żebym wiedział że nie ma-_-'
każdy kto mówił że nie miał kasy dostał,kapujesz?czy się będziesz dalej czepiał szczegółów?

notop
18-08-2007, 17:29

banda idiotow prowadzona przez idiote zawsze bedzie stadem debili......

bez obrazy ofc;) nietyczy sie nikogo

@poll
jaka wojna...to raczej zabawa
@valdarnok

masz racje niebedzie tak krotka bedzie dlozsza ... o 1 dzien

ale wogole niegralem do dzis wiec neiwiem co sie dzialo tylko slyszalem ze sie poskladalo sb.zastanawiam sie kto w sb dowodzi..lindlay czy eizix...bo poll az taki noob niejest;)

Dazah
18-08-2007, 18:31
banda idiotow prowadzona przez idiote zawsze bedzie stadem debili......

bez obrazy ofc;) nietyczy sie nikogo

@poll
jaka wojna...to raczej zabawa
@valdarnok

masz racje niebedzie tak krotka bedzie dlozsza ... o 1 dzien

ale wogole niegralem do dzis wiec neiwiem co sie dzialo tylko slyszalem ze sie poskladalo sb.zastanawiam sie kto w sb dowodzi..lindlay czy eizix...bo poll az taki noob niejest;)

Skoro masz 27 lat to albo zapomniałeś jak cie w szkole uczyli ortografii albo tam ani razu nie byłeś.

Eizix
18-08-2007, 19:42
sua moze i jestem idiota w twoich oczach ale przynajmniej bede walczyl z przyjaciolmi az do konca a nie sie wyplacal tak jak ty a potem asslickowal, a na koncu dolaczal do wroga

Wiatrak
18-08-2007, 20:12
nie zebym czepial sie szczegolow ale porownu... porownó... patrzac na turtle z czasow wojny z ez a teraz to mozna by wam dac tytul dpft a reszcie(czyli aktualnemu dpft) jakas nowa nazwe, bo jakby nie patrzec to fosfik i spolka zalozyli dpft a ze od niej odeszli i liczyli na jej rozpad no to juz druga sprawa

Eizix
18-08-2007, 20:51
wiatrak to jest ogolnie zal w tym momencie co sie dzieje na arcanii ;p ex-ez w dpft a real turtle vs dpft xD bo real turtli w dzisiejszym dpft na palcach jednej reki zliczysz..

Amirez
18-08-2007, 20:56
Up@

I tu masz 100 % racji to juz nie to samo DPFT

Możecie mówić, co chcecie, Ale Luki to dobry lider i tak na pewno jest lepiej teraz niż wy byście rządzili

A ze od czasu do czasu jest pa. Powiedzmy sobie szczerze, kto z nas by tego nie robił jak by był na ich miejscu ( i opowieści ze nie możecie sobie darować i włożyć miedzy bajki)

Smokuu
18-08-2007, 20:58
Jednym z baranow wczorajszej bitwy byl Arcash ktory dal X-loga w trapie.

zabawne

@up co to ma do rzeczy czy jest sa teraz ex membersi w Dpft czy nie , czasy sie zmieniaja, nic na to nie poradzisz , a ze jak jest to trudno i nie wal smutow, arcash tez byl w dpft kazal mu ktos wylazic? nie/

notop
18-08-2007, 21:10
sua moze i jestem idiota w twoich oczach ale przynajmniej bede walczyl z przyjaciolmi az do konca a nie sie wyplacal tak jak ty a potem asslickowal, a na koncu dolaczal do wroga

ja neiwyzywalem nikogo po to dodalem ps.

a co do wyplacania sie...fajnie jest miec przyjaciol w tibi...znajdz se dziewczyne lepiej

ps. ciekawe kiedy ktos kogos orypie jak zawsze,moze jakis esp polaczka od was czy na odwrot..

gigoro
18-08-2007, 22:15

zabawne

@up co to ma do rzeczy czy jest sa teraz ex membersi w Dpft czy nie , czasy sie zmieniaja, nic na to nie poradzisz , a ze jak jest to trudno i nie wal smutow, arcash tez byl w dpft kazal mu ktos wylazic? nie/

Szczerze mowiac zrobilbym to samo, bo w sumie i tak nie mieli szans na przezycie, a takto byly szanse ze go kicknie. Intencje dobre, gorzej ze szczesciem.

Eizix
18-08-2007, 22:18
znajdz se dziewczyne lepiej

rofl

xD

kocham stary twoje teksty ;D

a co do arcasha i jego niby x loga w trapie to nie wiem o co ci chodzi, high levele trzymaly sie do ostatniego uha i sd wiec skoncz bo podejrzewam ze cie tam nawet nie bylo tylko wiesz z opowiesci ;p

Smokuu
18-08-2007, 22:19
@up dokladnie

Koszyk
18-08-2007, 22:38

Kto Ci takie bajki wciska? :o

Thornak
18-08-2007, 22:58
Mam nadzije, że wygra SB. Jednak PA i RK było,i będzie, bez względu czy będą to robic Turtle czy inna gildia. Moim zdaniem gdy DPFT przegra, na servie zapanuje chaos, wojna za wojną( tak jak to się dzieję na innych servach gdzie nie ma jednoznacznie dominującej gildi). Obecnie przyjęta taktyka Dpft dotycząca mordowania niezrzeszonych graczy z wysokim levelm, przyspoży im tylko wrogów.Btw na samym początku wojny Dpft zabilo 2 moich rl frendow, teraz wielu graczy od nich z miasta zastanawia sie czy nie przystąpic do wojny ( sporo graczy z wysokim levelm biliskim 100). Dlatego nadeszedł czas na zmiany w dominacjii Dpft.
btw dlaczego my polacy nie możemy życ w zgodzie i pokoju jak np Szwedzi. Tylko mordujemy jedne drugiego, okradamy sie, i nie pomagamy innym.

"Rewolucja pożera swoje dzieci"

Thuygioshok
18-08-2007, 23:31
#ap
Bo w tej grze o to chodzi ;d
Chłopaki z SB wczoraj popadali, ale za to jaki mieli fun :>

Nie oszukujmy się chciałbym, aby wygrał Lamus bo ma dobre reasony, ale w praktyce nie macie szans...

Koszyk
18-08-2007, 23:41
#ap
Bo w tej grze o to chodzi ;d
Chłopaki z SB wczoraj popadali, ale za to jaki mieli fun :>

Nie oszukujmy się chciałbym, aby wygrał Lamus bo ma dobre reasony, ale w praktyce nie macie szans...

Podobno padli w wielkim stylu...

Thornak
18-08-2007, 23:49
w tibii nie chodzi o ciągłe mordowanie rodaków : D wojny rozumiem lae nie random killing bez powodu. Lamu ma dobre powody rozpoczęcia wojny.
Jeżeli nie oni wygraja to następni :P

gienkos
19-08-2007, 00:17
A Sua jak zawsze " Internetowy napinacz " a jak przyjdzie co do czego to nie ma internetu albo ma lagi albo cos innego :baby:

Eizix
19-08-2007, 00:23
nie no spoko osrajmy teksty forumowych kozakow jak smokuu i pogadajmy o wojnie, a nie kto pro a kto noob lub zalosny itp, itd.

plan ogolnie wczoraj byl dobry ale nie mielismy wystarczajacej sily sd zeby zdjac kayetana i sai mona broniacych lukiego w hg i calej reszty, no i skonczylo sie tak, ze silver flame + kilku dpft zaszlo nas od tylu.. i wszyscy padlismy. :D ale adrenalinka byla zajebista, no i ten klimat... eh. xD wiekszosc z nas mogla dac loga przez ponad 40 min ale jak sie bijemy to do konca.. ;)

blessiki juz wiekszosc ma wiec jestesmy redi for ekszyn, stej tjuned! xD

Iomer Thunderblade
19-08-2007, 00:28
poliz stopy, eizix

notop
19-08-2007, 00:37
A Sua jak zawsze " Internetowy napinacz " a jak przyjdzie co do czego to nie ma internetu albo ma lagi albo cos innego :baby:

3 raz sie powtarzasz z tym tanim jak ty txt w tym temacie.niesadzisz ze ejstes...zalosny juz??

a co do arcasha ja ,sadze ze byl tak zaskoczony ze...wylaczyl monitor ze strachu(j/k ofc)

Cienki-Bolek
19-08-2007, 01:34
O boze ale mega zart! Ha Ha Ha normalnie idzie sie ze smiechu posrac<ironia>
Sua~ masz tyle lat a dalej z ciebie taki duren czy tylko udajesz?
W wojnie przestoj ;/

Smokuu
19-08-2007, 01:41
Eizix zalosny jestes tyle ci powiem.

Ja niby bajki pisze? sam Arcash sie przyznal ze dal xloga myslac ze mu sie uda ale cuz, do ostatniego uha? ten saint~~ zlozyl sie na combo ze omg wiec napewno mial jeszcze w huj uhow, najwiekszym tutaj bajkopisarzem jest Arcash. Tak mowiliscie o hakach w DPft w wojnie z TTT a tu co ? cos nie wyszlo? tylko Sebe daliscie rade haknac,
Wiec eizix nie pisz rzeczy ktore nie sa prawda plx

Doom Terror
19-08-2007, 01:55
szkoda ze na forum nie ma opcji ignore oj szkoda.Tak mowicie o tej walce ze sie nie moge doczekac wmv,jeszcze nie widzialem aby obie strony konfliktu tak byly zadowolne z jednej battle.Mam nadzieje ze szefo productions sie tym zajmie bo ma smykalke do wmv ;]

Eizix
19-08-2007, 04:42
hahahahahahahahaha smokuu dzieki tobie bede mial dzis caly dzien usmiech na twarzy xD jestes gorszym zjebem niz valais xD

poliz stopy, eizix

mieszaj bigos ;/

Mordor
19-08-2007, 11:05
hahahahahahahahaha smokuu dzieki tobie bede mial dzis caly dzien usmiech na twarzy xD jestes gorszym zjebem niz valais xD

A myslałem ze juz sie nie da być gorszym pojebem od Valaisa ^.-

Wiatrak
19-08-2007, 12:45
na poczatku tej akcji jak przebijalismy sie przez noobow arcash napisal do mnie "jak padne stawiam piwo" a po tym jak padl napisal ze dal xloga aczkolwiek combo to tam takie latalo~
myslalem ze po tym update nie da sie zlozyc 150 knighta tak latwo, mylilem sie ;d

a propo zartow suy, ogolnie rozumieja je ludzie z dpft bo to co sie dzieje czasami i o czym gadamy to przechodzi ludzkie pojecie ;d

gienkos
19-08-2007, 12:51
Sua masz 27 lat a pisac dalej nie umiesz B) moze jakas szkola kaligrafii ? wiem ze w jakims tam miescie jest szkola dla " nieco starszych nastolatków ":D:D:D

Turon De'Galx
19-08-2007, 13:18
Wiatrak, Ty chyba sam nie wie wierzysz w to co piszesz bo skoro "rozumiecie" żarty od Suy to chyba nie macie mózgu tak jak i on... i tutaj nie chce Was obrażac poprostu stwierdzam fakty...
Sua był, jest i pozostanie cieciem już do końca życia ludzie powyżej 25 roku sie nie zmieniaja a szkoda bo w tym wypadku było by to wszystkim na ręke... Za to nadzieja jeszcze w Smokuu pogrążmy sie wspólnie w modlitwie a może wymodlimy mu wkońcu tak oczekiwany przez wszystkich mózg...
Ogólnie to śmieszy mnie ten dzisiejszy skład Turtli więcej osób z Era Zero niż osób wtedy walczących przeciwko nim ;d
A tak jeszcze apropo Suy jak już skończysz grac w tibie to postaraj sie chociaz wieczorowo skonczyc ta podstawówke rodzice beda na pewno z Ciebie bardzo dumni... :)
Powodzenia w wojnie Wam wszystkim zycze i niech wygra lepszy...

@down
Ciacho akurat tak sie składa, że byłem w Era Zero i wtedy nie walczyłem ogólnie przeciwko Esp tylko walczyłem również przeciwko Alunirowi, Leszczowi, Lukiemu itd, itd

Ciacho1920
19-08-2007, 13:26
Wiatrak, Ty chyba sam nie wie wierzysz w to co piszesz bo skoro "rozumiecie" żarty od Suy to chyba nie macie mózgu tak jak i on... i tutaj nie chce Was obrażac poprostu stwierdzam fakty...
Sua był, jest i pozostanie cieciem już do końca życia ludzie powyżej 25 roku sie nie zmieniaja a szkoda bo w tym wypadku było by to wszystkim na ręke... Za to nadzieja jeszcze w Smokuu pogrążmy sie wspólnie w modlitwie a może wymodlimy mu wkońcu tak oczekiwany przez wszystkich mózg...
Ogólnie to śmieszy mnie ten dzisiejszy skład Turtli więcej osób z Era Zero niż osób wtedy walczących przeciwko nim ;d
A tak jeszcze apropo Suy jak już skończysz grac w tibie to postaraj sie chociaz wieczorowo skonczyc ta podstawówke rodzice beda na pewno z Ciebie bardzo dumni... :)
Powodzenia w wojnie Wam wszystkim zycze i niech wygra lepszy...

Synku jestes pierd***niety... Jak masz takie problemy do sua to zrob osobny temat, bo tutaj jest temat wojny a nie twojego zalosnego pier****nia.
Btw. Ez walczylo przeciwko fosie i esp dlatego teraz sa z dpft-.- a jak wiesz w sb sa pl/esp

Skrzatorr
19-08-2007, 13:31
A myslałem ze juz sie nie da być gorszym pojebem od Valaisa ^.-

Ja tu bym dał porównanie do Notopa (28+/- lat ze starymi mieszka i jeździ kolejką) Pompa ;D.

Globe-trottrerere~

Wiatrak
19-08-2007, 13:49
Nie mowie ze to zarty suy tylko ogolu bo teksty typu Mateusz Dragon Szelki sa codziennie i by drzew na papier nie starczylo zeby je wszystkie spisac :P

i mowilem juz a propo nazwy ze to nie ma znaczenia bo wiecej prawdziwych(pierwszych?) turtli jest w SB

a jak macie zamiar tak najezdzac na Notopa i Smokuu to proponuje stworzyc osobny dzial bo ogolnie "ja tu widze niezly burdel"

Ciacho1920
19-08-2007, 14:31
Nie mowie ze to zarty suy tylko ogolu bo teksty typu Mateusz Dragon Szelki sa codziennie i by drzew na papier nie starczylo zeby je wszystkie spisac :P

i mowilem juz a propo nazwy ze to nie ma znaczenia bo wiecej prawdziwych(pierwszych?) turtli jest w SB

a jak macie zamiar tak najezdzac na Notopa i Smokuu to proponuje stworzyc osobny dzial bo ogolnie "ja tu widze niezly burdel"

"ja tu widze niezly burdel" Jestem Za xD

Lipton'ek
19-08-2007, 18:20
^^ wez no ktory zrob taki temat w ktorym all beda sie napinac z notopa lub innych osob typu smokuu itp. bo to jest temat o wojnie a nie o wlasnych refleksjach na temat innego forumowicza...

Koszyk
19-08-2007, 19:09
^^ wez no ktory zrob taki temat w ktorym all beda sie napinac z notopa lub innych osob typu smokuu itp. bo to jest temat o wojnie a nie o wlasnych refleksjach na temat innego forumowicza...

A Ty moglbys nie nabijac glupio postow? juz 2 osoby o tym pisaly nie musisz sie powtarzac

Ciacho1920
19-08-2007, 22:23
Lamu kiedy jakas akcja?? Nudno:/

Smokuu
19-08-2007, 22:34
Akcja? wlasnie byla taka ze tiuso uwaza iz jest pro evul pvp wjebal sie w trapa w thais i padl :) tyle na dzisiaj

jacke
19-08-2007, 23:40
haha ta, trzeba miec ladnie nasrane w glowie zeby przypadkiem mort hura walnac w carlin ;d szkoda ze chlopakowi brak patentow jak uciekac majac 170 msa ;)

Lipton'ek
20-08-2007, 10:46
Koszyk
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lipton'ek Pokaż post
A Ty moglbys nie nabijac glupio postow? juz 2 osoby o tym pisaly nie musisz sie powtarzac
poprostu popieram tych u gory i uuwazam ze to dobry pomysl a nie nabiijam posty -.-

btw. 22.12 Arcash: dobrze ze aata nie odroznia east od west
22.12 Arcash: bo tiuso byy dawno padl ;p

^^ niestestety jednak padl ;p

Picinhoxs
20-08-2007, 11:18
Chyba ci sie godziny pomylily , bo tiuso wczesniej padl chyba ?? -.^

Quentasis
20-08-2007, 14:56
Akcja? wlasnie byla taka ze tiuso uwaza iz jest pro evul pvp wjebal sie w trapa w thais i padl :) tyle na dzisiaj

Myslal gosc ze jest rambo i padl. Myslal ze ucieknie? Nie uciekl.;/ ;(
__________________________________________________ _________________________________
Macie tu link:http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=144649 , chcielismie miec topic: "ja tu widze niezly burdel" to macie:D

Beli
20-08-2007, 20:18
Hmmm, troche mnie tu nie bylo wiec moze zaczne od poczatku i dopowiem kilka slow od siebie.
Wiec tak, turtle chcac koniecznie wywolac wojne nie musieli zabijac (probowac zabijac) wszystkich rl achmeda, tych ktorzy niby spiskuja przeciwko nim tylko poczekac do tego jeb*nego wrzesnia jak bysmy mieli troche czasu i lepsza organizacje bo nie gramy w tibie zeby odreagowac swoje rl zycie (w przeciwienstwie co do niektorych czlonkow dpft i sf ale nie bede ich wymienial poniewaz kazdy zna ;) ) tylko gramy dla zabawy :) (oswiadczam ze moge sie klepac do 1 lvla) nie zalezy mi na lvlu tylko na honorze ktorego brakuje dpft.
P.S powinna byc korekta w wypowiedzi lamusa za co dostalem hunta wiec wyjasnie ta sytuacje: idac sobie ze statku na edron do dp przebiegl kolomnie damoon, widzac ze wraca wrzucilem utamo od razu lapiac sd na klate :| to wyrwalem szczote z gran hurem do dp i pytalem sie za co mnie bije ( w tym momencie arcash ubral moj outfit). (Moze wkleje rozmowe)

Channel saved at Mon Aug 06 23:23:56 2007
22:51 Belial Assassin [93]: can u tell me why u attacked me ?
22:51 Damoon [173]: You dont know?
22:51 Belial Assassin [93]: I don't know
22:51 Belial Assassin [93]: i'm not achmed
22:52 Belial Assassin [93]: I want know reason
22:57 Belial Assassin [93]: CAN U TELL ME THAT ?
22:58 Damoon [173]: you have his outfit
22:58 Damoon [173]: walk with him
22:58 Damoon [173]: and pk with him
23:00 Belial Assassin [93]: LOL ? with who pk? with who walk ? they are hunted since 2 weeks

Takze reason byl uzgadniany (?) po biciu mnie a nie przed ;) (Damoon chyba nickow nie umie czytac xD)

@poll
Wielkie dzieki ze Lamus w koncu po tylu dniach namawiania zdecydowales sie jednak wrocic do tibii ( a nie ogladac transformersy xD) i wywolac ta wojne.
Wpadaj trzeba teraz "kilka" litrow za SB wypic bo wczesniej tylko za BOH pilismy 15 L.

@Kayetan
Umiesz w koncu liczyc do 4 ? :)

Jeszcze raz przypominam ze w tej wojnie nie chodzi o wygrana :)

Smokuu
20-08-2007, 21:31
omg przestancie pieprzyc ze walczycie w imie przyjazni honoru itp.
Jak wy mozecie to robic skoro sami nawzajem sie okradacie w gildi;>

Koszyk
20-08-2007, 22:06
omg przestancie pieprzyc ze walczycie w imie przyjazni honoru itp.
Jak wy mozecie to robic skoro sami nawzajem sie okradacie w gildi;>

niby kto kogo okradl ?:o

Filush
20-08-2007, 22:55
Przestancie już gadać z tym debilem "Smokuu". Kretyn wie o wojnie tyle co policja o skradzionym samochodzie.

Thuygioshok
20-08-2007, 23:11
aef
Dziś idioci ala'ormo pkowali w magic shopie -.-' 2x ucieklłem
@war
Narazie chyba cisza ;s po 1 pogromie koniec war?-

Retukss
20-08-2007, 23:29
nie, to na pewno nie koniec ;)

Smokuu
21-08-2007, 00:06
Np Arcash ktory w zajebal lamusiniego beholder helmet, wtedy w trapie kolo Hg;)

a zapewne cie atakowali noob chary z Sb np: Maczupikczos aka Achmed~
Leow Cyne aka Shield Sharin
barcheta, netten i itp ;)

Inst
21-08-2007, 00:44
Np Arcash ktory w zajebal lamusiniego beholder helmet, wtedy w trapie kolo Hg;)

a zapewne cie atakowali noob chary z Sb np: Maczupikczos aka Achmed~
Leow Cyne aka Shield Sharin
barcheta, netten i itp ;)

ehh, skoro jestes taki obeznany to moze zdradzisz nam swoj nick?
naprawde zal dupe sciska jak slucham takiego pierdolenia i to na dodatek jestes z mojego miasta....."zenujace"

Aurii
21-08-2007, 01:34
moze to twoj kumpel z osiedla ??

gdzie do szkoly chodzicie ? ja tez z tamtych stron

jacke
21-08-2007, 08:07
moze to twoj kumpel z osiedla ??

gdzie do szkoly chodzicie ? ja tez z tamtych stron

a ile macie wsiosenek? -.-

bez offtopow

Mordor
21-08-2007, 09:00
07:46 Warning! The murder of Gontar Tharion was not justified. ;)

Aug 21 2007, 07:46:09 CEST Killed at Level 101 by Boroth Flam
and by Seikeron

Zast Thera

Aug 21 2007, 07:51:22 CEST Killed at Level 100 by Titaco
and by Dark Thork

Widac ze to jeszcze nie jest koniec wojny :)

Koszyk
21-08-2007, 09:25
Hmm wiec 2 fragi dla SB

Picinhoxs
21-08-2007, 11:16
Smokuu może jest GM'em :P stad wszystko i o wszystkim wie .
A tak na serio to może powiesz nam twoje tajniki wiedzy ?

Inst
21-08-2007, 12:06
a ile macie wsiosenek? -.-

bez offtopow

Tak samo jak Ty mam 20 :) i nie uczeszczam juz do szkoly publicznej, tylko studiuje. Tak samo moge powiedziec, ze nie znamy sie i nie jest to zaden moj kolega:)

Smokuu
21-08-2007, 12:27
Zal.pl przed ssem robic akcje... moze teraz open battle?hmmz

Koszyk
21-08-2007, 13:02

zal czy nie zal ale fragi są ;) nawet 2 ;)

Mordor
21-08-2007, 13:50

Zal.pl to sa twoje wypowiedzi...

Specjalnie dla ciebie zalozono nawet temat na tym forum zeby cie odizolowac od normalnych ludzi, ale widze ze ty jestes jak jakies nie chciane robale idziesz tam gdzie nikt cie nie chce i nie potrzebuje - -'

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=144649 < idz tam sobie pisac swoje mądrosci ;)

xoz
21-08-2007, 13:56
Flaurung
Aug 21 2007, 07:55:18 CEST Killed at Level 56 by Lya Ly
and by Theos Sunath

O bo akurat był na hydrach... juz 10x wole turtli niz was

Beli
21-08-2007, 13:59
Zal.pl to sa twoje wypowiedzi...

Specjalnie dla ciebie zalozono nawet temat na tym forum zeby cie odizolowac od normalnych ludzi, ale widze ze ty jestes jak jakies nie chciane robale idziesz tam gdzie nikt cie nie chce i nie potrzebuje - -'

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=144649 < idz tam sobie pisac swoje mądrosci ;)

szkoda ze temu panu sie nie da walnac ignora... ale coz :P Gratz fragow!
Tylko szkoda ze achmed hacked znow :( przy okazji jak zwykle mi i theosowi domek ojebal...

Mordor
21-08-2007, 14:53
Flaurung
Aug 21 2007, 07:55:18 CEST Killed at Level 56 by Lya Ly
and by Theos Sunath

O bo akurat był na hydrach... juz 10x wole turtli niz was

Wybacz poprstu trafiles w zle miejsce o zlej porze... bylo sie nie krecic gdzie nie tzreba ;-)

Eizix
21-08-2007, 16:52
smieciem jestes medivh, juz sie postaram o to zeby ta f bomba na rookowanie achmeda trafila do ciebie ;]

Mordor
21-08-2007, 17:00
smieciem jestes medivh, juz sie postaram o to zeby ta f bomba na rookowanie achmeda trafila do ciebie ;]

Juz dawno było wiadomek ze dpft nie umie uczciwie wygrac wara, wiec tu nie ma sie czym stresowac ;-)

Thuygioshok
21-08-2007, 19:18
wtf?
jakiś hack był?
@off
nigdy już nie idę na pk z thiefami -.-'

Medivh Shady
21-08-2007, 19:47

pytał się to mu odpowiedziałem ;>

gienkos
21-08-2007, 20:29
DPFT drrrrrrrrzyjcie :evul:

Beli
21-08-2007, 22:18
pytał się to mu odpowiedziałem ;>

Nie sadzilem ze bede kogos obrazal a tym bardziej Ciebie, jestes jebana szmata bo jak by sie ktos od nas dowiedzial ze hackuja kogos z turtli to nie wysylalby mu napewno f bomb a jak by to zrobil by wylecial z gildii, jak juz to by byla zawieszona wojna na ktorki czas trapowania gracza. Naprawde zachowales sie jak ciota i konkretny debil ktory nie umie grac uczciwie (co juz wczesniej zauwazylem).

Czyzby turtle widzac ze ich szanse sie zmniejszaja juz az tak desperacko postepuja czy jestes jedyna ciota tam ?

Pozdro i mam nadzieje ze jak Ciebie beda hackowac kiedys (co nie zycze nikomu ale tobie juz tak) to jakis debil Ci wysle 3 bp fb zeby mogl Cie ten hacker spokojnie zrookowac i zeby jeszcze te f bomby na palla zostaly.

Przegrales swoj honor jako gracz u wielu ludzi.

LETS DRINK :D

Smokuu
21-08-2007, 23:06
Raczej rosna po tym jak widza jakich noobów macie w gildi,

Przegrał , ale tylko u ciebie ;)

Medivh Shady
22-08-2007, 00:10
Nie sadzilem ze bede kogos obrazal a tym bardziej Ciebie, jestes jebana szmata bo jak by sie ktos od nas dowiedzial ze hackuja kogos z turtli to nie wysylalby mu napewno f bomb a jak by to zrobil by wylecial z gildii, jak juz to by byla zawieszona wojna na ktorki czas trapowania gracza. Naprawde zachowales sie jak ciota i konkretny debil ktory nie umie grac uczciwie (co juz wczesniej zauwazylem).

Czyzby turtle widzac ze ich szanse sie zmniejszaja juz az tak desperacko postepuja czy jestes jedyna ciota tam ?

Pozdro i mam nadzieje ze jak Ciebie beda hackowac kiedys (co nie zycze nikomu ale tobie juz tak) to jakis debil Ci wysle 3 bp fb zeby mogl Cie ten hacker spokojnie zrookowac i zeby jeszcze te f bomby na palla zostaly.

Przegrales swoj honor jako gracz u wielu ludzi.

LETS DRINK :D

zwisa mi co o mnie myślisz :) ( moge ci w prezecie wysłać bp FB :P i achmedowi , może mu sie przydadzą :) ) jak sie ma tyle ownerów co achmed to nie trudno o haka wiec skończ pierdolić takie głupoty. Nie raz miał haka jak był w turtlach , i sam mówił ze to albo jego rl albo 2 owner.

Swoją droga fajnych macie ludzi w gildi co nawet nie próbowali blokować achmeda , Titaco i ktoś tam jeszcze biegli za nim jak idioci , nawet w depo go nie potrafili trapnać a wystarczyły tylko parcele.

Beli
22-08-2007, 02:24
zwisa mi co o mnie myślisz :) ( moge ci w prezecie wysłać bp FB :P i achmedowi , może mu sie przydadzą :) ) jak sie ma tyle ownerów co achmed to nie trudno o haka wiec skończ pierdolić takie głupoty. Nie raz miał haka jak był w turtlach , i sam mówił ze to albo jego rl albo 2 owner.

Swoją droga fajnych macie ludzi w gildi co nawet nie próbowali blokować achmeda , Titaco i ktoś tam jeszcze biegli za nim jak idioci , nawet w depo go nie potrafili trapnać a wystarczyły tylko parcele.

Zalosny jestes -.-' takich ludzi jak Ty mi szkoda, Achmed zawsze byl jeden i zawsze jest moim sasiadem i prosze Cie zebys sie nie wypowiadal o czyms o czym nie masz zielonego pojecia. Historie Achmeda moge Ci przyblizyc: zaczynalismy grac kiedy ja bylem w 3 gimnazjum a on w 2, jako jedyny z rl teamu sie utrzymal na tibii ( wczesniej gral na modemie, nastepnie mielismy internet radiowy czemu zawdzieczamy duzo straconego expa i skilli, teraz mamy stale lacze telekomunikacyjne) i gralismy na kilku servach (Selena, Neptera, po krotkiej przerwie w grze na Arcani - Xerena) jako best friends w koncu trafilismy na arcanie, dlugo gralem sorcem, pomagalismy sobie nawzajem przez caly czas gry (jak i jest do tej pory) i mam szacunek do niego bo w wielu sprawach mi pomogl, nie mam zalu do niego ze mial hacka i ze okradl mi domek 2x bo to nie od niego zalezalo, nie wymagam od niego jakiegos odszkodowania bo na tym wiecej odemnie stracil. Achmed zawsze mial inva do mnie do domku i nie obchodzi mnie to co stracilem tylko o to kogo naprawde znam i szanuje. Moze boli Cie to ze jest jednym z najlepszych graczy na serwerze i nie mozesz mu dorownac pod wzgledem szacunku i honoru lecz on taki jest. A Ty jako gracz (vice leader najlepszej gildii) nie powinienes pomagac hakerowi rookowac jednego z najlepszych graczy na arcani lecz probowac utrzymywac gre fair play, nie zrobles tego i jestes poprostu scierwem ktore trzeba tepic. Wczesinej nawet zalowalem ze Cie bilem (miales jedna wpadke ale kazdemu moze sie zdazyc) ale teraz juz nawet sie ciesze z tego powodu ze padles i mam nadzieje ze to nie bedzie ostatni raz.
Nie zawsze ten kto ma wyzszy lvl cieszy sie wiekszym respektem u graczy.
Jestes gownem i poprostu nie umiesz sobie tego uswiadomic.
Achmed zawsze byl i bedzie lepszym i bardziej szanowanym graczem od Ciebie.

Eizix
22-08-2007, 04:25

oj medi lol ty nie powinienes akurat gadac kto ile ma ownerow.. bo jestes jednym z najbardziej sharowanych charow na arcanii

jacke
22-08-2007, 08:49
Tak samo jak Ty mam 20 :) i nie uczeszczam juz do szkoly publicznej, tylko studiuje. Tak samo moge powiedziec, ze nie znamy sie i nie jest to zaden moj kolega:)

taz bardzo lubie maslany popcorn

tos doj*bal teraz, od razu lepszy poczatek dnia mam :DDD rofl :DDDDD

Medivh Shady
22-08-2007, 09:08
Achmed zawsze byl i bedzie lepszym i bardziej szanowanym graczem od Ciebie

jak by był szanowany to by hunta nie załapał ;>

oj medi lol ty nie powinienes akurat gadac kto ile ma ownerow.. bo jestes jednym z najbardziej sharowanych charow na arcanii

pomyśl i popatrz na siebie zanim coś napiszesz ,wovimus , arcash , lindlay , valdarnok . itp ilu was tam grało ?? każdy po kolei .

Thuygioshok
22-08-2007, 09:14
osochozi?!
jaki rook?
Character Information
Name: Achmed Assassin
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 150
World: Arcania
mój błąd?

Koszyk
22-08-2007, 09:19
osochozi?!
jaki rook?
Character Information
Name: Achmed Assassin
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 150
World: Arcania
mój błąd?

Achmed nie zostal zrookowany... przeciez widzisz :o to po co pytasz?

Ka$z3r
22-08-2007, 11:26
Zalosny jestes -.-' takich ludzi jak Ty mi szkoda, Achmed zawsze byl jeden i zawsze jest moim sasiadem i prosze Cie zebys sie nie wypowiadal o czyms o czym nie masz zielonego pojecia. Historie Achmeda moge Ci przyblizyc: zaczynalismy grac kiedy ja bylem w 3 gimnazjum a on w 2, jako jedyny z rl teamu sie utrzymal na tibii ( wczesniej gral na modemie, nastepnie mielismy internet radiowy czemu zawdzieczamy duzo straconego expa i skilli, teraz mamy stale lacze telekomunikacyjne) i gralismy na kilku servach (Selena, Neptera, po krotkiej przerwie w grze na Arcani - Xerena) jako best friends w koncu trafilismy na arcanie, dlugo gralem sorcem, pomagalismy sobie nawzajem przez caly czas gry (jak i jest do tej pory) i mam szacunek do niego bo w wielu sprawach mi pomogl, nie mam zalu do niego ze mial hacka i ze okradl mi domek 2x bo to nie od niego zalezalo, nie wymagam od niego jakiegos odszkodowania bo na tym wiecej odemnie stracil. Achmed zawsze mial inva do mnie do domku i nie obchodzi mnie to co stracilem tylko o to kogo naprawde znam i szanuje. Moze boli Cie to ze jest jednym z najlepszych graczy na serwerze i nie mozesz mu dorownac pod wzgledem szacunku i honoru lecz on taki jest. A Ty jako gracz (vice leader najlepszej gildii) nie powinienes pomagac hakerowi rookowac jednego z najlepszych graczy na arcani lecz probowac utrzymywac gre fair play, nie zrobles tego i jestes poprostu scierwem ktore trzeba tepic. Wczesinej nawet zalowalem ze Cie bilem (miales jedna wpadke ale kazdemu moze sie zdazyc) ale teraz juz nawet sie ciesze z tego powodu ze padles i mam nadzieje ze to nie bedzie ostatni raz.
Nie zawsze ten kto ma wyzszy lvl cieszy sie wiekszym respektem u graczy.
Jestes gownem i poprostu nie umiesz sobie tego uswiadomic.
Achmed zawsze byl i bedzie lepszym i bardziej szanowanym graczem od Ciebie.

Teraz to konkretnie pier*olisz.

Prawda kiedy Kuba gral na achmedzie to ta postac byla szanowana i musze przyznac, ze Kuba to jedna z najlepszych osob jakie poznalem na arcani, ale ten szczyl co teraz gra to kompletny idiota!!! Kuba robil niezle pg bo mial do tego poprostu zamilowanie ;)

A teraz ten szczyl pa robil i sie dorobil, a wiem ze graliscie we 3 ostatnimi czasy ty,szczyl i ventyl kiedy po 20h ponad byliscie online...
Pozatym ten szczyl jest z deka nienormalny, ostatnio wyjechal do mnie z tekstem "czemu cie te płuca nie wykończyły?"

Wiem ze Kuba juz w ogole sie nie interesuje ta gra bo ma bardzo fajne zajecie i napewno bedzie sie dobrze bawil przez te wakacje...dlatego ta postac powinnabyc zrookowana! Bo osoba ktora nia gra teraz nie odroznia gry od rzeczywistosci, ktorej mozliwe ze nie posiada...

Smokuu
22-08-2007, 12:27
*belliah
Załosny to jestes ty i twoja wypowiedz w ktorej jest wiele pierdół ;]
Stfu plx

Mordor
22-08-2007, 12:44
Kayetan zmien dilera lepiej...

Dispater
22-08-2007, 13:23
ehhh miałem w tym temacie nic nie pisać ale widząc te teksty jakie tutaj ludzie popełniają to już po prostu nie da sie wytrzymać.

1) Najpierw żeby coś wyjaśnić - praktycznie wszystkie powody rozpoczęcia wojny przez Lamusa to ściema. Jedyny prawdziwy jest to ze Achmed dostał hunta za to że bił za friko jednego gościa od nas a później próbował wypowiedzieć SF wojne. Myślał pewnie że wyzwania bez DPFT nie podejmiemy, a gdy już mu postawiłem alternatywe że albo będzie walczył w tej wojnie albo będzie miał hunta do czasu aż zapłaci 100k (czyli równowartość zaliczenia 1 zgonu w Tibi) to wybrał pkowanie razem z Wovimusem i Arcashem przed SSem. Wtedy też oczywiście zrodził się wspaniały pomysł w głowie Polla namawianego przez Achmeda zeby zebrać ludzi i juz naprawde wypowiedzieć nam wojne. Problem niestety był taki, że o wszystkim wiedzieliśmy od początku. Lamusini postarał się najpierw zorganizować zanim podejmie jakieś kroki, zebrać odpowiedni skład z którym mógłby walczyć jak i kase dla gildi. Wprowadził nawet Borotha do SF który miał tam nas szpiegować i ew. póki wojny nie będzie chronić Achmeda przed atakami. Niestety wszystkie plany diabli wzięli bo Lamus zdecydował sie, że jednak woli zająć się swoim RL i zostaje retired. Troche szkoda bo to myśmy czekali na pierwszy ich ruch żeby nie mogli się właśnie przedstawiać jako biedne ofiary wielkiego PA które nagle zostały powybijane. W każdym razie plany do wojny już wtedy były wystarczająco daleko przez nich posunięte że nie mogliśmy tego zostawić i po kilku dniach zastoju potwierdzającego to że nic się nie będzie działo zabiliśmy Borotha. Myśleliśmy że już po tym Lamus wypowie wojnę ale jednak dopiero jak wieczorem atakowaliśmy Sainta to zdecydowali się zrobić massa przed SSem. Niestety z tego powodu że tylko kilka osób z DPFT o tym wszystkim wiedziało to polowa ludzi była w pełni zaskoczona dlaczego np. Lamus czy Belial im nie pomagają w zabiciu Arcasha i dlaczego ich nagle atakują. W kilka minut nie da sie wyjaśnić sytuacji i do tego przegrupować ludzi na mostku ktorzy ustawili się mając powyższe na uwadze więc wyszło jak wyszło że mass się im udał. No i tak zaczęła się już regularna wojna xD

2) Belial - Nie bądź śmieszny, hunta złapałeś przez to że robiłeś PA na kolegach Archer Adona ktory jest szwedem a ty sobie chyba ubzdurałeś że wtedy z takimi ludzmi mozesz robic co chcesz. Archerowi pomógł Krecik ktory po prostu powiedział Damoonowi ze masz hunta za swoje zachowanie a ten pomyślał ze pewnie pkowałeś jak Achmed przed SSem. Aha i coś jeszcze tak jak tutaj na forum za DPFT opowiada sie Smokuu tak samo SB ma swojego faworyta a dokładniej mówiąc ciebie i niestety (przynajmniej dla ciebie) nie ustępujesz Smokowi w niczym. Do Achmeda nic nie mam ale praktycznie nie ma sytuacji że zdobywa sie szacunek bijąc bonebeasty czy tam inne stworki. A niestety Achmed nie zrobił nic oprócz PG.

3) Co do rookowania Achmeda - ja osobiscie daje 90% szans że to wszystko sciema z tym hackiem co było widoczne po tym wspaniałym trapowaniu w dp i bawieniu sie z Achmedem w kotka i myszke. W kazdym razie co do FB - pomijając kilka osób w SB to całej reszcie taka bomba byłaby z miejsca podesłana i do tego każdy z nas miałby czyste sumienie. Dlaczego? Bo SB to w 80?% ludzie z TTT którzy wypowiedzieli poprzednią wojnę zakładając kilka rzeczy, które umożliwiłyby im szybką wygraną - w tym między innymi porookowanie połowy DPFT. Nie chce mi sie z motłochem tutaj wdawać w szczegóły ale Eizix co jak co ale ty nie powinienes w takiej kwesti się w ogole wypowiadać mając na uwadze Sebe i to dzięki komu on tego hacka dostał.

No i jeszcze na koniec xD Wynik wojny już jest przesądzony :P wiadomo ze nikt mi nie uwierzy tak samo jak za czasów wojny z TTT no ale cóż... teraz macie jeszcze mniej szans a to już coś znaczy :p
@Lamus tak jak to sam określiłeś my sie "bydłem" nie zajmujemy i troche było mi żal Drah Slima jak go wywaliłeś z gildi :( Chłopak tak sie cieszył że w końcu sie odegra ://// Dobrze że się politowaliście :PPPP

Tanivupo
22-08-2007, 13:59

huh gz.. glupoty widze ze bardzo duzo wiesz o Medzie...
takie pierdoly opowiadaj swoim 10 letnim kolega pod klatka... -.-

Beli
22-08-2007, 15:09
@ medivh
a jak by turtlesi mieli honor nie broniliby kretynow :)

@Dispater

Widze ze nastepny czlowiek ktory gowno wie wypowiada sie na temat wojny (i nie tylko) ublizajac swoim przeciwnikom, nawet ich nie znajac, no ale coz, zignoruje to poprostu.
Przyblizajac Ci troche, pomysl wojny rozpocza sie 15 dnia ubieglego miesiaca gdy ja, Achmed i Shiel pojechalismy do Warszawy. 2 dnia dostalismy od Lamusa plany jakimi mielismy sie poslugiwac na wojnie. Niedlugo po powrocie z Warszawy Achmed dostal hunta ( w to nie wnikam bo nie ma sensu ) i przylaczyl sie do "aliantow", a boroth chcial sobie spokojnie expic do 150 lvla i doszedl do sf (za co pozalowal nie tylko dedem ale rowniez dalem mu ignored ze jest w takiej gildii i niestety ale duzo wrzutow na niego poszlo nie tylko odemnie ale rowniez od paru bliskich mu osob, w tym tez Lamusa).
Kasa gildiowa byla zbierana juz w BOH (nie wiem czy z Twojej wypowiedzi wynika ze to wiesz)
Co do mojej postaci moge Ci zagwarantowac ze sprawa byla wyjasniona okolo tygodnia przed tym jak dowiedzialem sie ze mam hunta, a o huncie nawet mi nikt nie pisal.
Nowa wojna, nowe taktyki, hakowania nie bedzie. Co do hakowania to Achmed zostal zhakowany ale jak nie chcesz to nie wierz, Twoja sprawa.
Wydaje mi sie ze wypowiadajac sie na te tematy w taki sposob jak widac powyzej, udowadniasz ze jestes dzieckiem neostrady ktoremu jak sie odlaczy internet wali glowa w sciane lub cos podobnego.
Ta wojna jest dla zabawy i pewnie przegramy ale na pewno nie zaplacimy.
A jak jestesmy w temacie takiego ublizania to mozesz mi wyjasnic dlaczego tak SF lize dupe DPFT skoro oni maja was za gowno?
I jeszcze jedno pytanko: ile Ty czlowieku masz lat ? (jak powyzej 13 to smiech na sali).
A i prosba do Ciebie: prosze... nie pisz jak nie wiesz.

Smokuu
22-08-2007, 15:21
@up
teraz to dales, chyba z krzesła spadne, ten człowiek (Disp~~~) wie Duzo na temat Arcani i do tego mowi prawde, a nie proboje wcisnac tania scieme innym uzytkownikom tego forum jak i graczom z Arcnani, wiec ""TY"" sie lepeij nie wypowiadaj plx. Idz spac.

Beli
22-08-2007, 15:47
@up
teraz to dales, chyba z krzesła spadne, ten człowiek (Disp~~~) wie Duzo na temat Arcani i do tego mowi prawde, a nie proboje wcisnac tania scieme innym uzytkownikom tego forum jak i graczom z Arcnani, wiec ""TY"" sie lepeij nie wypowiadaj plx. Idz spac.

spadaj i mam nadzieje ze sie zabijesz

Koszyk
22-08-2007, 16:56
Problem niestety był taki, że o wszystkim wiedzieliśmy od początku. Lamusini postarał się najpierw zorganizować zanim podejmie jakieś kroki, zebrać odpowiedni skład z którym mógłby walczyć jak i kase dla gildi. Wprowadził nawet Borotha do SF który miał tam nas szpiegować i ew. póki wojny nie będzie chronić Achmeda przed atakami.

hahaha. Czlowieku nie wiesz to nie mow

Tak sie sklada ze o wejsciu Borotha do SF wiem duzo...

Boroth wciaz pamietal o tym ze Lamus go zabil... i wejscie do SF mialo byc pewnego rodzaju zemsta i checia trzymania Lamusa w niepewnosci co on zrobi... wiec nie pierd*l glupot ze Lamus wcisnol Borotha do SF jako spy

Mordor
22-08-2007, 17:09
@up

Ciebie prosza o nie wypowiadnie sie od dluzszego czasu i jakos nadal tu piszesz ^.-. Btw akurat Belial tez mowi prawde jak to sie mowi kazdy czlowiek ma sowja wlasna prawde ;)

Smokuu
22-08-2007, 17:14
Ciebie prosza o nie wypowiadnie sie od dluzszego czasu i jakos nadal tu piszesz ^.-. Btw akurat Belial tez mowi prawde jak to sie mowi kazdy czlowiek ma sowja wlasna prawde ;)

ehe a świstak siedzi i zawije je w te sreberka....

Ka$z3r
22-08-2007, 17:20
Kayetan zmien dilera lepiej...

1?
2?
3?
4?

To nie ja uciekałem na widok niebieskiego malucha ;D

Ivanov Galil
22-08-2007, 17:24

N/c

(za co pozalowal nie tylko dedem ale rowniez dalem mu ignored ze jest w takiej gildii i niestety ale duzo wrzutow na niego poszlo nie tylko odemnie ale rowniez od paru bliskich mu osob, w tym tez Lamusa).

I tutaj mamy piekny przyklad lojalnosci oraz wielkiego kolezanstwa / przyjazni ;d Nie spodobalo mi sie w jakiej jest gildi / moge walczyc przeciw niemu / ma dziwny kolor skarpetek / koperek miedzy zebami = frajer, ignored -=preparing to destroy=-

Boze uchron nas przed takimi ~

~edit~
Nie tlumacz sie nie zalezy mi na tym ja poprostu kocham komentowac niektore rzeczy i zwracac uwage na interesujace wg mnie sprawy/txty/zachowania ;)

btw ciekawie to brzmi w tibi go mialem gdzies a poza tibia bylo jol ale to moze tylko dla mnie ;d

Ka$z3r
22-08-2007, 17:25

Bel nie pisz rzeczy typu "to tylko gra" jeśli w następnym poście życzysz komuś śmierci z powodu tejże gry... widzę, że obaj z lolkiem macie niezłe podejście :(

Beli
22-08-2007, 18:09
Bel nie pisz rzeczy typu "to tylko gra" jeśli w następnym poście życzysz komuś śmierci z powodu tejże gry... widzę, że obaj z lolkiem macie niezłe podejście :(

Gosciu mnie naprawde wku... denerwuje... gra to gra, nie zmienia to faktu ze jest poprostu tepy (cos ala Theos) ;) wydaje mi sie ze jestem bardziej tolerancyjny od Lolka :baby:
btw. gratulacje ciezkiej pracy nad nauka liczenia ;)
o co chodzi z tym maluchem?:|

@Ivanov Galil
Ignora dostal na tylko Tibii (przez telefon i na gg gadalismy zawsze jako kumple i nikt nikogo nie ignorowal). Nie chce mi sie tego teraz tlumaczyc, Boroth rownie dobrze moze to zrobic, bo z jego perspektywy tak samo to wyglada :)

Mordor
22-08-2007, 18:58
Ja sie nikomu nie bede tłumaczyl a napewno nie osobom pokroju Kayetana ;P

Legionista1916
22-08-2007, 19:36
To forum ma jedną zasadniczą zalete; można sie pośmiać po dniu spędzonym w pracy.

i pamietajcie kto sie czubi ten sie lubi ! xDD!

Ciacho1920
22-08-2007, 21:21

Hahahaha... Jednak jest z ciebie jeden wielki debil:|

Eizix
22-08-2007, 22:28
Hahahaha... Jednak jest z ciebie jeden wielki debil:|

eh te'wu.. zyc sie odechciewa jak takie przydupasy laza po swiecie. ;d

@med

ale ja nie wjezdzam typkom ze sa hackowani bo sharuja..

zeby komus cos wypominac, najpierw sam musisz dawac jako taki przyklad, a nie zgrywac swietego.

Koszyk
23-08-2007, 09:41
Drocan Shadow

Aug 23 2007, 02:23:39 CEST Killed at Level 122 by Dark Thork and by Negocjator

Thuygioshok
23-08-2007, 09:45
@2xap <Koszyk sie wjebal :|>
kocham twoją samokrytykę ;>

@topic
przestańcie sie wkońcu bluzgać, spammowac rotfl

gibonek
23-08-2007, 14:41
@up
Niektórzy ludzie zapominają że tibia to tylko gra i wjeżdżają na siebie, tylko co im to daje ?

Lipton'ek
24-08-2007, 10:54
ale powialo nuda na arcanii jak i na forum :o nie ma jush sie z czego posmiac :D

Szefie :)
24-08-2007, 12:06
ykhm.. jakto powialo nuda wczoraj byl 'open battle'...

Bartholomew
24-08-2007, 12:13
DPFT frags

Achmed Assassin
Aug 24 2007, 01:07:09 CEST Killed at Level 150 by Gorn Daven

Boroth Flam
Aug 24 2007, 01:19:00 CEST Killed at Level 144 by Luki Tharion and by Gorn Daven

Wovimus
Aug 24 2007, 01:12:54 CEST Killed at Level 162 by Sua Mea

Aral boi
Aug 24 2007, 01:17:01 CEST Killed at Level 72 by Pal Palus and by Dalacin Crawler

Arcash
Aug 24 2007, 01:26:02 CEST Killed at Level 142 by Sua Mea and by Drocan Shadow

Calis Flam
Aug 24 2007, 01:17:02 CEST Killed at Level 60 by Odeaa

Dark Thork
Aug 24 2007, 01:28:33 CEST Killed at Level 134 by Aata Arhari

Dart Gato
Aug 24 2007, 01:05:54 CEST Killed at Level 87 by Ed Gromand by Ljubo De'Omerta

Dart Jiuss
Aug 24 2007, 01:06:09 CEST Killed at Level 103 by Sua Mea and by Dalacin Crawler

Drah Slim
Aug 24 2007, 01:07:42 CEST Killed at Level 114 by Acroma Angel and by Zin Alin

Galithar
Aug 24 2007, 01:11:18 CEST Killed at Level 99 by Vesiga and by Sua Mea

Lya Ly
Aug 24 2007, 01:07:19 CEST Killed at Level 161 by Kendzio Ziom and by Yettos Ziom

Tiuso
Aug 24 2007, 01:09:05 CEST Killed at Level 173 by Youffie

Van Hels'ing
Aug 24 2007, 01:12:43 CEST Killed at Level 123 by Aata Arhari and by Luki Tharion

Sadli Magik
Aug 24 2007, 01:07:20 CEST Killed at Level 80 by Wovimus and by Tompa Ruffs

Yettos Ziom
Aug 24 2007, 01:08:03 CEST Killed at Level 80 by Galithar and by Aral boi

Dhark Tolaris
Aug 24 2007, 00:47:56 CEST Killed at Level 105 by Tiuso and by Seikeron

Ljubo De'Omerta
Aug 24 2007, 00:49:31 CEST Killed at Level 155 by Tiuso and by Lya Ly

FILMIK PLAX

Beli
24-08-2007, 12:18
Hmmm... szczerze? Wszystko zawdzieczamy temu iz nie mielismy 1 leadera, kazdy darl morde i chcial co innego robic... i tak to sie skonczylo xD

Wiatrak
24-08-2007, 12:26
@up
cofnij sie do wojny TTT vs DPFT i znajdz fragment rozmowy na ventrilo w wykonaniu TTT, to bylo do przewidzenia :)

Kiro
24-08-2007, 12:43
Tak jak Belial powiedzial mial byc 1 lider..ale z biegiem akcji bylo ich 3?

Retukss
24-08-2007, 13:02
początek był dobry. No cóż.. :p

Lipton'ek
24-08-2007, 13:13
ale baty dostaliscie a lamus byl off czy co bo nie wiem bo mowicie ze byliscie bez lidera ?

btw. movie plis

down* cos mi tu j**ie keyem ale moze nie (nie skanowalem) nie mozesz dac poprostu na tibiacam
bo cos krecisz z tymi linkami ;p

RavaLuno
24-08-2007, 13:39
Prosze bardzo ;)

http://download.**************/80A2DAFD27109B99
http://www.megaupload.com/?d=UK9P695Q

@edit
coś nie chce sie jakoś normalnie link dodać w poście :baby: jak coś to PM to dam linka, albo film na maila ( TIBIACAM )

Beli
24-08-2007, 14:14
ale baty dostaliscie a lamus byl off czy co bo nie wiem bo mowicie ze byliscie bez lidera ?

btw. movie plis

down* cos mi tu j**ie keyem ale moze nie (nie skanowalem) nie mozesz dac poprostu na tibiacam
bo cos krecisz z tymi linkami ;p

Lamus byl off bo nad morzem siedzi a zastepca lamusa ch... wie gdzie sie podziewa wiec nie mial kto leaderowania przejac, wypadlismy na to battle jak kompletne debile bez zadnego przygotowania w sensie taktycznym... ale coz xD bywa :D :D :D nastepnym razem bedzie lepiej! 8o

@Kiro
3... moze wiecej ... burdel niesamowity poprostu byl ;)

Ka$z3r
24-08-2007, 15:14
ykhm.. jakto powialo nuda wczoraj byl 'open battle'...

To nie bylo open battle, to byl wasz masslog, a my sie szybko zebralismy i stalo sie co sie stalo :]

notop
24-08-2007, 15:16
poczatek byl dobry...konca chyba

ktos cos pisal ze znow neta niemam??

Lipton'ek
24-08-2007, 15:25
bel; Lamus byl off bo nad morzem siedzi a zastepca lamusa ch... wie gdzie sie podziewa wiec nie mial kto leaderowania przejac, wypadlismy na to battle jak kompletne debile bez zadnego przygotowania w sensie taktycznym... ale coz xD bywa nastepnym razem bedzie lepiej!

mam nadzieje ^^

notop gz frags poprostu gratz

btw. MA KTOS MOZE FILM???

RavaLuno
24-08-2007, 15:40
chce ktos film, to mam jeden, na pw pisać to wysle na maila ;)

Carlito7
24-08-2007, 16:03
poczatek byl dobry...konca chyba

ktos cos pisal ze znow neta niemam??

Hoho, Sua nie dość, że ma neta, to jeszcze fraguje.

@wojna

DPFT + SF + asslickerzy vs. SB - to nie jest fajne ;]

Szkoda, że te cioty z Silent Revlution boją się przyłączyć do wojny.
Ale, ale, oni się nie boją, oni są pokojową gildią...