Pokaż pełną wersje : Sucide Boys - Dark Purples Faster Turtles
Mlodzieniaszek
14-09-2007, 22:00
widocznie lamusini nie darzy cie szacunkiem i nie ufa Ci ;] ja mam niby ten marny 54 lvl ale sie na*******alem ;] ventrillo itp tez dostalem wiedzialem o kazdym mass logu wiec wiesz na szacunek trzeba zasluzyc i se go wyrobic;] ja bedac jeszcze w bastion of hope biegalem zajebac kazda osobe ktora do nas srala nie odchodzilo mnie to czy dpft sie przyjebie czy cos poprostu gdy jestem w jakies gildi robie dla niej wszystko ;].
Jestes taki meski.... masz 54 lvl i jestes z SB na vencie JAAAAA.....
P.S. Czy jest ktos w SB komu jeszcze zalezy na grze pozniej i bedzie sie wyplacac? Pytam z czystej ciekawosci... :>
GallAnonim
14-09-2007, 22:35
mlodzieniaszek to byla w pewnym sensie ironia nikt nie bedzie sie wyplacal bo wojna sie jeszcze nie skonczyla idioto myslisz ze tak latwo lamusini odpusci? jeszcze sie zdziwicie;]
Przecież boroth miał 4 ownerów ta? xD
Zrozumiałbym, że zdradziłeś jakiegoś tam zenka jak tiuso etc. ale żeby zrobic taki numer dla rl kumpla, porażka! Ja osobiście dla rl kumpla tym rooka zaliczył i byłbym z tego zajebiście dumny(jak wjebałem rs w wojnie dpft vs. beach z full eq, ale gildia beach nie byla utalentowana xD), ale takie świństwo to wielka porażka!
wow kajtek, 1 raz sie z toba zgadzam ;p
2 ownerow ma z tego co wiem, byc moze jeszcze jakichs ukrytych 2 ma? xD
Ownerów ma(miał?) 2.
Co innego dostęp do jego konta ...
Mlodzieniaszek
14-09-2007, 23:38
mlodzieniaszek to byla w pewnym sensie ironia nikt nie bedzie sie wyplacal bo wojna sie jeszcze nie skonczyla idioto myslisz ze tak latwo lamusini odpusci? jeszcze sie zdziwicie;]
Kocham ten poziom, powiedz swoje zdanie, zadaj pytanie i juz w oczach niektorych jestes idiota... ah szkoda slow
Carlito7
14-09-2007, 23:39
Filush dobrze gada, polejcie mu barszczu xD
Filush dobrze gada, polejcie mu barszczu xD
tez chce barszczu...
z prośba o wolność :P
NIECH ZYJE WOLNOOOOOOSC! WOLNOSC I SWOBODA! GDZIE PRZYEJZDZA MAMAAA I DZIEWCZYNA MLODAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :cup:
Thuygioshok
15-09-2007, 14:04
@pol
a co on mial zrobic jak jest zero akcji, zadnych masslogow itp ? po co mial marnowac chara tylko dlatego ze tobie sie nie chce nic organizowac. ?
moj ulubiony spammer =] cos pokroju smokuu
jak to on wszystko wie i gdyby tylko mial takie mozliwosci jak lamus to wyszstkich by rozwalil bo jest supa madafaka, czlowieku jakby lamus rla nie mial;| powiedzial why nic nie bylo to daj na loos ;|
Bartholomew
15-09-2007, 17:24
moj ulubiony spammer =] cos pokroju smokuu
jak to on wszystko wie i gdyby tylko mial takie mozliwosci jak lamus to wyszstkich by rozwalil bo jest supa madafaka, czlowieku jakby lamus rla nie mial;| powiedzial why nic nie bylo to daj na loos ;|
nie obrazaj mnie, ja nie jestem pokroju smokuu. btw. nie przypominam sobie zebym kiedykolwiek spamowal :O
co tak slabo postujecie? :\
kruwa mac bana dostalem na selenie na tydzien, jebany gm przylazl do mnie i lazil 20 min za mna i podgladal mi loota to go zwyzywalem zeby s*******al a nie thiefowal a ten mnie zbanowal ;( jebane niewyzyte dzieciaki dostaja gmow ;d
Mlody_92
15-09-2007, 20:00
Kurwa a ja hacked ja pierdole nawet neiwiem jakim cudem ;/
jakbym dorwal tego skurwysyna
co mnei haknol to bym go zajebal chyab w*****a mnie takie cos
i poraz kolejny znam cel tej gry ;/
zeby do czegos darzyc i to stracic
Poll...
który owner dał dupy? ten co był u tomasiego w cafe?:D bo ja nie ogarniam już;(
"-ilu ty masz ownerów?
-w porywach do 5"
na własne uszy słyszałem^^
Doom Terror
15-09-2007, 23:59
co tak slabo postujecie? :\
kruwa mac bana dostalem na selenie na tydzien, jebany gm przylazl do mnie i lazil 20 min za mna i podgladal mi loota to go zwyzywalem zeby s*******al a nie thiefowal a ten mnie zbanowal ;( jebane niewyzyte dzieciaki dostaja gmow ;d
omigoosh xD to u nas nie moga ng-knajtow zbanowac a tu taki lalban
Thuygioshok
16-09-2007, 17:23
pierdole retierd na arcani
k
thx
bye
selena mnie przygarnie?
ogladajac to nagranie (http://www.youtube.com/watch?v=XdFosn9YzsQ)
oraz to nagrane przez drocana zastanawia mnie tytul tej piosenki w wyzej wymienionym linku to co sie zaczyna jakby grajac na skrzypcach xd
jesli ktos zna tytul tej pioseneczki -msg
Jeżeli się nie mylę to jest piosenka System of a down - lonely day
Nacpany_Wlodek
16-09-2007, 23:18
Kurde mało brakowało by Vynaleck padł, może innym razem. xd
22:13 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Valdarnok. He was killed by Bellish Elane.
ojoj
Szefie :)
16-09-2007, 23:28
hehe :P moja wina!
GallAnonim
16-09-2007, 23:35
Kurwa Jestem W*****ony Na Swojego Dostawce Od Neta Jutro Chyba Kutasa Zapierdole Przeze Mnie A Raczej Przez Mojego Neta Padl Valdarnok Sry Val Ale Nikt Sie Nie Spodziewal Takiego Obrotu Sytuacji :/ Niemoglem Nawet Nikomu Powiedziec Zeby Zalogowal Sie I Go Uhal :/
Kurwa Jestem W*****ony Na Swojego Dostawce Od Neta Jutro Chyba Kutasa Zapierdole Przeze Mnie A Raczej Przez Mojego Neta Padl Valdarnok Sry Val Ale Nikt Sie Nie Spodziewal Takiego Obrotu Sytuacji :/ Niemoglem Nawet Nikomu Powiedziec Zeby Zalogowal Sie I Go Uhal :/
a mozesz pisac jak czlowiek? bez duzej litery przy kazdym wyrazie? oO
dobra nic sie nie stało;p...raz na wozie,raz pod wozem.:P
mam kielnie we lbie. yak tr9 k9zo8ew zoe hacka dosyalem ale solooz dakm radue SBki jedzicie po tych cypkach dpfy xDDDD za duzo kmelanuz
Up@
Szkoly brakuje?
Topic@
Co sie stalo?o.o, Arcania chyba odzywa :D
Dispater
17-09-2007, 00:06
lol szkoda ze miałeś kicka ale zdradź nam sekret jakim cudem kicknieta postać sie rusza na filmiku? :P chyba po prostu zapomniałeś gdzie masz uhy xD
lol szkoda ze miałeś kicka ale zdradź nam sekret jakim cudem kicknieta postać sie rusza na filmiku? :P chyba po prostu zapomniałeś gdzie masz uhy xD
huhuehuah true :)
filmik na tibicams? link blz ;)
GallAnonim
17-09-2007, 09:38
to nie byl w sumie kick tylko dlugi lag a zaczolem sie poruszac dopiero wtedy gdy lag odpuscil wtedy tylko zabaczylem cialo valdarnoka slowa gz czy cos w stylu i mnie zjabeali uwierz mi ze nie zapomnialem gdzie mam uhy bo ustawilem se na hota i go pare razy przez lagiem uhnolem ;] wiem ze chcecie mnie osmieszyc ze niby zjebalem czy cos ;] ale uwierzcie ja potrafie grac w tibie i wiem gdzie mialem stac ;]
/\
xD
nie ośmieszajcie go, on przecież chciał dobrze :P
Aro aka papa
17-09-2007, 15:05
wiem ze chcecie mnie osmieszyc ze niby zjebalem czy cos ;] ale uwierzcie ja potrafie grac w tibie i wiem gdzie mialem stac ;]
Po co sie tlumaczysz?zalezy ci na ich opinii? miales laga zdaza sie a ze akurat jak miales uhac valda to juz jego pech.
kilka x up
tak to ta piosenka :D dzieki
tylko ze ona jest z eslowami a ja chcialbym miec sama melodie ;z moze ktos podac jak to co to gdzie to :D?
Obrazajac nas, obrazasz siebie swoja inteligencja :>
no twojej inteligencji na bank niemozna obrazc ;]
to nie byl w sumie kick tylko dlugi lag a zaczolem sie poruszac dopiero wtedy gdy lag odpuscil wtedy tylko zabaczylem cialo valdarnoka slowa gz czy cos w stylu i mnie zjabeali uwierz mi ze nie zapomnialem gdzie mam uhy bo ustawilem se na hota i go pare razy przez lagiem uhnolem ;] wiem ze chcecie mnie osmieszyc ze niby zjebalem czy cos ;] ale uwierzcie ja potrafie grac w tibie i wiem gdzie mialem stac ;]
ta ta ta winny sie tylko tlumaczy...a gdzies wczesniej widzialem popst polla ze maja 100% ich masslogi;p
GallAnonim
17-09-2007, 18:58
sue w*****aja mnie maksymalnie ludzie twojego pokroju nie byles/as nie widziales/as wec nie pierdol mi tu smutow chcialem sie wytlumaczyc zeby nie bylo zbednego pierdolenia na forum ale widze ze bylem w bledzie
Carlito7
17-09-2007, 22:05
Stanę po stronie Galla.
Chyba faktycznie miał problemy z netem, nawet z venta go wyjebało xD
sue w*****aja mnie maksymalnie ludzie twojego pokroju nie byles/as nie widziales/as wec nie pierdol mi tu smutow chcialem sie wytlumaczyc zeby nie bylo zbednego pierdolenia na forum ale widze ze bylem w bledzie
ee spokojnie bo ci żyłka pęknie ziomuś xDDDD Szczerze mówiąc to kiepskie miejsce sobie wybraliście jak na deserta.
Wszyscy jada po Gallu to sie dolaczam do niego i jade po was!
SUA MUHAUAHAUHAUAHUAHAUH IDZ DO SZKOLY! SZKOLA SIE ZACZELA CZAS SIE ZACZAC UCZYC ORTOGRAFII !
Ciacho1920
18-09-2007, 17:20
16:04 Buksl [60]: tak jak twoich starych?
16:04 Buksl [60]: jebia w dupe?
Nastepny frajer co wjezdza na rodzine.
Up@: a ty do przedszkola:|
Nacpany_Wlodek
18-09-2007, 17:39
16:04 Buksl [60]: tak jak twoich starych?
16:04 Buksl [60]: jebia w dupe?
Nastepny frajer co wjezdza na rodzine.
Up@: a ty do przedszkola:|
A jak wygląda cała rozmowa?
18-09-2007, 18:29
17:16 Armonos Oroth [53]: twoj stary
17:13 Buksl [60]: twoj stary
17:14 Wowulustoon Mefean [50]: twoj stary
17:14 Saint Oziris [53]: twoj stary
SUA MUHAUAHAUHAUAHUAHAUH IDZ DO SZKOLY! SZKOLA SIE ZACZELA CZAS SIE ZACZAC UCZYC ORTOGRAFII !
Chcesz lizaaka do buzi??
Thuygioshok
18-09-2007, 19:24
kurwa ogarnijcie sie same offtopy zamna nam temat i po klopocie ;|
Chcesz lizaaka do buzi??
WES GO DO BUZIIII PROSZE WES GO DO BUZII :D
Ciacho1920
18-09-2007, 20:33
A jak wygląda cała rozmowa?
Cos mi tam mowil, ale obrazanie rodzicow to frajerstwo...
Btw. Teraz Ruch wjezdza w Lech...xD
Nacpany_Wlodek
18-09-2007, 21:31
Cos mi tam mowil, ale obrazanie rodzicow to frajerstwo...
Btw. Teraz Ruch wjezdza w Lech...xD
No jest, ale też zależy czy ty mu z czymś nie wyskoczyłeś, chodź mimo wszystko nie powinien wjeżdzać na matkę.
@Lech - Ruch
Ponad 23 tys. kibiców zniszczy Ruch..xd
Ciacho1920
18-09-2007, 22:07
No jest, ale też zależy czy ty mu z czymś nie wyskoczyłeś, chodź mimo wszystko nie powinien wjeżdzać na matkę.
@Lech - Ruch
Ponad 23 tys. kibiców zniszczy Ruch..xd
Mam swoje zasady jakos wbijanie na rodzinie mi nie podchodzi:|
@Lech - Ruch
Taa, moge sie zalozyc ze na stadionie bedzie spokoj... A po meczu to raczej nie 23tys. nie wbije w nas^^
Cienki-Bolek
18-09-2007, 22:38
Lamus, po calej nagonce na Borotha~ jaka odstawiles tu i na tibia.com pochwal sie co zrobiles:)
Co to za nowa gildia? Tiuso lider o.O
17:16 Armonos Oroth [53]: twoj stary
17:13 Buksl [60]: twoj stary
17:14 Wowulustoon Mefean [50]: twoj stary
17:14 Saint Oziris [53]: twoj stary
Hahahahaha xD
sprzedam trzy wykalaczki, garazowane, lakier metalic, drugi wlasciciel...
Ktoś powie ocb. z tą drugą gildią Tiusa?
19-09-2007, 11:16
Nowa gildia jest dlatego aby skupic aktywnych ludzi;p, wojny jest prawdopodobnie koniec. Lamusini powiedzial ze nie chce miec nic wspolnego z ta gra i nie bedzie naszym liderem. Osobiscie mam troche zalu do niego ze nie powiedzial tego przed wojna bo to dla niego poszedlem na te wojne ;] ale i tak zapamietam go pozytywnie. Zobaczymy co bedzie dalej
Aha, no zobaczymy mam nadzieję, że dalej będziecie walczyć bo znów nuuuudno i wszyscy expią.
Aro aka papa
19-09-2007, 14:32
Z tiuso jako liderem odrazu mozecie sie zrookowac:P
Ciacho1920
19-09-2007, 15:08
Nowa gildia jest dlatego aby skupic aktywnych ludzi;p, wojny jest prawdopodobnie koniec. Lamusini powiedzial ze nie chce miec nic wspolnego z ta gra i nie bedzie naszym liderem. Osobiscie mam troche zalu do niego ze nie powiedzial tego przed wojna bo to dla niego poszedlem na te wojne ;] ale i tak zapamietam go pozytywnie. Zobaczymy co bedzie dalej
Wyjebal was na szaro^^
Lamus i gdzie te twoje magiczne pomysly...
19-09-2007, 15:35
Ja jestem liderem, zawsze mialem wybitne zdolnosci przywodcze
btw. Skonczylo sie "Zycie na fali" -,- zalamalem sie
GallAnonim
19-09-2007, 15:48
Seikeron ty czesto prowadziles ormo do chwaly ! tobie bede poddany ;] na moja pomoc zawsze mozecie liczyc ;] do upadlego xd
No wlasnie:
WES GO DO BUZIIII PROSZE WES GO DO BUZII :D
Weź*
Notop spojz na to ze POLACY ZREMISOWALI z 4 DRUZYNA SWIATA! i moim zdaniem wynik jest bardzo dobry a nawet swietny B) GO GO ME 2008 !
Spójrz*
Ponizasz sie pisząc teksty w stylu ZAL.PL naprawde jak ktos to pisze to zastanawiam sie czy sie smiac czy sie płakac? a niewiem oco Ci chodzi z tym przyznawaniem sie gdzie mieszka :o
O co*
Jak juz cos to NIEURZYWAM i jak juz cos to SIOCHANIE
Nie używam*
Nie chce mi sie szukac dalej Twoich perelek, ale uwazam, ze jezeli juz zwracasz komus uwage, to powinienes sam robic to dobrze (bez skojarzen plx :"D).
Kto mieczem wojuje, od miecza ginie =)
Pozdro600.
To bylo do przwidzenia B)
a ja dalej czekam na te asy w rekawie lamusa co mwoil ze nieodkryl wszystkich kart
a ja dalej czekam na te asy w rekawie lamusa co mwoil ze nieodkryl wszystkich kart
ps.chyba 2 raz w zyciu zgodze sie z arowixem ze jak tiuso jest liderem to odrazu mozna sie rokowac;p
oh oh jaki ty cwany kurwa jestes ;p kto jest liderem w tej gildii to nie ma roznicy, bo i tak nic nie bedziemy robili tylko czekali na nie wiadomo co ;p teraz przynajmniej nie bede musial zostawiac v laira o 15 czy 16 na selenie i byc gotowym na massa na arcanii xD
oh oh jaki ty cwany kurwa jestes ;p kto jest liderem w tej gildii to nie ma roznicy, bo i tak nic nie bedziemy robili tylko czekali na nie wiadomo co ;p teraz przynajmniej nie bede musial zostawiac v laira o 15 czy 16 na selenie i byc gotowym na massa na arcanii xD
ja cwany...chyba cos ci sie pokrecilo,ty i lindlay ciagle udajecie niewiadomo kogo tylko poll potrafi miec odrobine kultury,ale tak to jest gdy dzieci sa bite a pozniej udaja kozaczkow na tibi bo w chacie sa nikim
Legionista1916
19-09-2007, 19:02
Z tiuso jako liderem odrazu mozecie sie zrookowac:P
dokladnie xD
Wyjebal was na szaro^^
Lamus i gdzie te twoje magiczne pomysly...
zostaw go w spokoju; on ma glowe do tego ale co z tego jesli ludzie sie nie przykladaja?? .
Thuygioshok
19-09-2007, 19:57
br
notop ma racje
Rokifighter
19-09-2007, 21:08
ale tak to jest gdy dzieci sa bite a pozniej udaja kozaczkow na tibi bo w chacie sa nikim
Powiedzial kozak ktory zawsze szydzil z MDW a powolutku stajesz sie taki jak on :> Ciebie nikt nie bije, mieszkajac z samym komputerem, to trudno zostac pobitym.
I tym optymistycznym akcentem wszyscy poznali Twoj poziom inteligencji. :)
bauns launs i fuck of od gigoro![; to może wydawać się dziwne ale to spoczko men. Ale uważajcie na tego starego bo on na prawde czai się w lesie:D
Hahahahha żal.pl
..a tak na poważnie to wojna sie jeszcze nie skończyła, nie dla mnie.
Mamy wojne mam i ja!! :D
A tak na powaznie ;s
1 Bedurion Arcania Knight 210 +3,857,997
Topic@
Why ludzie odchodza z Sb?wiecie gram na Secura a nikt mi nic nie chce powiedziec...czemu? bo uwazaja mnie za spy..Dzisiaj tak patrze na gildie i Tiusa nie ma ;\
Powiedzial kozak ktory zawsze szydzil z MDW a powolutku stajesz sie taki jak on :> Ciebie nikt nie bije, mieszkajac z samym komputerem, to trudno zostac pobitym.
i tak niewybijesz sie w top 5 z tanimi textami wyzej niz stali bywalce wiec sie nawet niestaraj....
i tak gienkos wszysy poznali twojego starego:)
Rokifighter
20-09-2007, 13:56
i tak niewybijesz sie w top 5 z tanimi textami wyzej niz stali bywalce wiec sie nawet niestaraj....
Nie zamierzalem byc w top5 tylko smiac mi sie chce jak niektorzy ludzie sa bezkrytyczni wobec siebie.
P.S. Moglbys chociaz w opisie poprawic te bledy...
Ciacho1920
20-09-2007, 15:52
I tym optymistycznym akcentem wszyscy poznali Twoj poziom inteligencji. :)
Ale chlopak ma wielka pale^^
Nie zamierzalem byc w top5 tylko smiac mi sie chce jak niektorzy ludzie sa bezkrytyczni wobec siebie.
P.S. Moglbys chociaz w opisie poprawic te bledy...
mi one nieprzeszkadzaja a zdanie innych mnie nieinteresuje wiec czemu mialbym poprawic??
Rokifighter
20-09-2007, 16:57
mi one nieprzeszkadzaja a zdanie innych mnie nieinteresuje wiec czemu mialbym poprawic??
Niezla wymowka, poprostu powiedz, ze nie wiesz gdzie one sa. A czemu mialbys je poprawiac? to bardzo proste, poniewaz nalezy sie chyba troche szacunku do tego jakim jezykiem sie poslugujesz? Nie mow mi ze to Ciebie nie interesuje bo wiekszosc sie smieje z Polakow, to wlasnie min. przez takich jak Ty. Wystraczy ze przeczytaja Twoje wypociny po angielsku na jakim kolwiek forum i juz zaczynaja sie smiac.
Niezla wymowka, poprostu powiedz, ze nie wiesz gdzie one sa. A czemu mialbys je poprawiac? to bardzo proste, poniewaz nalezy sie chyba troche szacunku do tego jakim jezykiem sie poslugujesz? Nie mow mi ze to Ciebie nie interesuje bo wiekszosc sie smieje z Polakow, to wlasnie min. przez takich jak Ty. Wystraczy ze przeczytaja Twoje wypociny po angielsku na jakim kolwiek forum i juz zaczynaja sie smiac.
Zostaw Sue w spokoju... To dziecko co do 25+ roku życia mieszkało z rodzicami. Jego jedyny świat to jego pokój i komputer. Jak może go obchodzić zdanie innych skoro w jego życiu ich nie ma. Skończył jakieś technikum przez internet pisząc w wordzie to mu same się błędy poprawiały. Pisał, pisał, pisał i tak nabył tą dysortografię, dysleksję i inne dysmózgowia przejawiające się za każdym razem gdy wciśnie enter. Tego człowieka już nic nie zmieni. Ja się nauczyłem^^ widzę post zaczynający się od "notop" to scroll down i po problemie^^
Doom Terror
20-09-2007, 17:09
jupi kolejna napinka przez kabelek...nie nudzi was to?Czujecie sie dzieki temu lepiej?Gz systemu wartosci
Thuygioshok
20-09-2007, 17:29
@up
16:19 xd [69]: br
16:19 xd [69]: mam raka szyjki macicy
----
Piwa bobkowi nalac ^^
wyszscy jestescie banda idiotow ktorzy potrafia sie tylko anonimowo bluzgac na forum -.-' no moze nie wszyscy ale bynajmniej polowa wbija tu tylko po to aby pierdolnac kolejnego posta "sua bubu", wtedy notop cos tam odpowiada i tak sie rodzi spam >.<... wezcie sie ogarnijcie... ginekos wbije 8 lvl tylko potrzebuje czasu na to wiec sie odwalic -.-'
Niekturym tutaj rzycie porzadnie dało w kość nic tylko zal.pl jestescie zalem
PA było i bedzie i muwienie tutaj o wojnie to przesadai chyba macie po 12 lat ze tak wogule gadacie -.-
NIESPAMOWAC DZIECI!
@gienkos
Jestes tempy dawaj chodz na solo w rl to zobaczymy twoj stary bedzie lecial na pomoc dzieciaku jak ci polamie nosa
To jest temat o wojnie czy pomyliłem tematy ?
PA było i bedzie i muwienie tutaj o wojnie to przesadai chyba macie po 12 lat ze tak wogule gadacie -.-
NIESPAMOWAC DZIECI!
@gienkos
Jestes tempy dawaj chodz na solo w rl to zobaczymy twoj stary bedzie lecial na pomoc dzieciaku jak ci polamie nosa
a Ty taki dorosly?
Thuygioshok
20-09-2007, 18:54
@up przed sec napisalem ze tak sie zaczyna spam wiedz koles wez odpusc -.-'
Zostaw Sue w spokoju... To dziecko co do 25+ roku życia mieszkało z rodzicami. Jego jedyny świat to jego pokój i komputer. Jak może go obchodzić zdanie innych skoro w jego życiu ich nie ma. Skończył jakieś technikum przez internet pisząc w wordzie to mu same się błędy poprawiały. Pisał, pisał, pisał i tak nabył tą dysortografię, dysleksję i inne dysmózgowia przejawiające się za każdym razem gdy wciśnie enter. Tego człowieka już nic nie zmieni. Ja się nauczyłem^^ widzę post zaczynający się od "notop" to scroll down i po problemie^^
Hmm pewnie pisales ten text przez 40 min szukajac gdzie sie wordzie wlacza opcje sprawdzania bledow.
Ja się nauczyłem^^ widzę post zaczynający się od "notop" to scroll down i po problemie^^
Koles co sie nie chwali ze zna angielski to OMG :D
@Gienkos~
Widac, ze jedyne na co Cie stac to riposta w stylu "OMG ALE Z CIEBIE $%!@##$%#% I @#$@$#@!@#, A TWOJ STARY TO @#@#$@$$%$#^ I JESZCZE NA DODATEK TO #@$@$!@#!@#!#! WWW.ZUL.BR.RUS.COM.ORG"
Moze powiesz w koncu cos z sensem, a nie jak dotad zalosnie chwytasz sie brzytwy? ;/
NIESPAMOWAC DZIECI!
@gienkos
jestem okólarnikiem a takih sie nie bije chyba co !?
A co do wojny to kurde dobze rze sie skonczyla bo chcem spokojnie pohóncic na venore dragons lairs ale nie moge bo ciagle miejscówka ta a ona jest dobra w expieniu bo wbijam ja tam pozadny exp na godzine (exp\h) i jest zajeta przez DPFTOWCOW a co do wojny to zal mi wrzystkich co bili sie z zulwiami oni sa za mocni po jakiego groma z nimi zaczynac jak sie pszegra?
Koles co sie nie chwali ze zna angielski to OMG :D
?
nie chwalę się bo nie znam;] tylko tyle, że łatwiej mi napisać scroll down niż "używam scrolla i przewijam w dół"
@anonimowy (*****) fefin czy jakoś tak
nie potrzebuje worda:] wystarczy mi prawy alt.
gienkos
Zbanowany
woooops :(
Szwaczkabuciorow
20-09-2007, 19:39
kórde nie wjeszdzajcie na starych ! bo to jest chamskie kurde
maupaFilush
TY GOSCIU NIE KOZACZKUJ BO TAKIH JAK TY TO JA BIJE W TIBJII I NA REALU MARZ PSZYPAŁ KOLES! nieh ja cie dorwe w tibii albo na realu to cie ubije
Thuygioshok
20-09-2007, 20:01
Prosze aby Hage~ zorbil cos z tym tematem bo do ludzi typu @up nie dociera iz tu nie ma byc spam...albo dawaj pelno banow albo zamnij w chuj niech ida gdzies indziej ;|
Szwaczkabuciorow
20-09-2007, 20:15
w chuj ;|
maupa Thygoshjdfsaoadfnmakdvfk
NIE KLNIJ NA FORUM ! tu som dzieci niepelnoletnie i uwaszaj co muwisz ziomós ?! ZA TAKIE COS DAWAC BANY I SIE NIE BAWIC Z NOOBEM
" KARAC BANOWAC ADMINI MÓSZOM PANOWAC! "
?
nie chwalę się bo nie znam;] tylko tyle, że łatwiej mi napisać scroll down niż "używam scrolla i przewijam w dół"
@anonimowy (*****) fefin czy jakoś tak
nie potrzebuje worda:] wystarczy mi prawy alt.
Nom to flugo musiales do tego dochodzic:)Juz widze jak bedziesz pisal cos przy szefie,wtedy tez sobie nacisniesz ale prawe jadro;)
Doom Terror
20-09-2007, 23:19
@up
16:19 xd [69]: br
16:19 xd [69]: mam raka szyjki macicy
Co to za palant to napisal? I kto to bobek?:baby:
To jest temat o wojnie czy pomyliłem tematy ?
konkretnie pojeb**es bieguny teraz to jest cos pokroju hi ponapinamsienaforumboleczekompleksyzrl yes bye ;/
kórde nie wjeszdzajcie na starych ! bo to jest chamskie kurde
maupaFilush
TY GOSCIU NIE KOZACZKUJ BO TAKIH JAK TY TO JA BIJE W TIBJII I NA REALU MARZ PSZYPAŁ KOLES! nieh ja cie dorwe w tibii albo na realu to cie ubije
to przestalo byc modne,trendy,jazzy juz troche temu,sry za sciaganie na ziemie:(
Nom to flugo musiales do tego dochodzic:)Juz widze jak bedziesz pisal cos przy szefie,wtedy tez sobie nacisniesz ale prawe jadro;)
ciekawi mnie ktore z was pierwsze udowodni ze uzywa szarych komorek do czegos wiecej niz do pojscia do kibla i nie osrnia sie przy tym i odpusci ta jalowa dyskusje (no off mialem vene xf)
Kim ty jesteś dziwko ze stadionu X leci, że piszesz historie jego życia? Czy ja opowiadam twój upokarzający żywot? NIE! Bo to nie warte opowiedzenia...
Znasz go, że go krytykujesz? Wątpię! A to co napisałeś o Piotrze to chyba był istny autoportret...opowieść twojego życia! W skrócie lub też nie...
to przestalo byc modne,trendy,jazzy juz troche temu,sry za sciaganie na ziemie:(
Fakt, dzisiaj już nikt mi nie pojechał. Myślałem sobie, że wprowadze tutaj troche rodzinnej atmosfery no ale sie nie udało.
Spam... to nie jest spam, przynajmniej ja tego tak nie traktuje. Co do "napinania przez kabelek" to ja to uważam za forme zabawy. Uwielbiam pisać prowokacyjne posty, na ogół mam już taktyki jak odpowiadać na atak jakiegoś "napinacza", bo wiem co mi odpisze :)
Szwaczkabuciorow
20-09-2007, 23:48
Fakt, dzisiaj już nikt mi nie pojechał. Myślałem sobie, że wprowadze tutaj troche rodzinnej atmosfery no ale sie nie udało.
Spam... to nie jest spam, przynajmniej ja tego tak nie traktuje. Co do "napinania przez kabelek" to ja to uważam za forme zabawe. Uwielbiam pisać prowokacyjne posty, na ogół mam już taktyki jak odpowiadać na atak jakiegoś "napinacza", bo wiem co mi odpisze :)
Odpisze tak:
-noob
-zal.pl
Doom Terror
21-09-2007, 00:33
Spam... to nie jest spam, przynajmniej ja tego tak nie traktuje. Co do "napinania przez kabelek" to ja to uważam za forme zabawy. Uwielbiam pisać prowokacyjne posty, na ogół mam już taktyki jak odpowiadać na atak jakiegoś "napinacza", bo wiem co mi odpisze :)
odnosze wrazenie ze mnie zle zrozumiales ;p mi chodzilo ze modne przestalo byc pisanie jakby to okreslic "pseudoironią"(example: óche siem chómańystyki) z specjalnie napisanymi bledymi ort. itp. a napinka na forum w mojej hierarchi zalosnosci znajduje miejsce pomiedzy podtarciem sie rekawem po robieniu keko,a bawieniu sie w piaskownicy w kopanie basenu,ktory nastepnie napelnia sie wlasnym moczem...ta wiem skrajne przyklady ale musialem cos na szybciora wymyslic i oddac poziom tego co tu sie dzieje bo to przegiecie,rzadko na forum miewam wrazenie ze po drugiej stronie siedza myslacy ludzie,najczesciej mam obraz w glowie dzieciaczka metr50 w kapeluszu z pryszczata buzka,ktory glowi sie jak by tu komus dopiec na forum po czym pissze cos pokroju "twoja stara pierze w zece" ehhh zakladajac ten temat liczylem na to ze bedzie tu prowadzano rozmowa na rozne tematy,te powazne i te mniej ale na poziomie,jednak to co widze na forum oddaje mi obraz nazego zalosnego spoleczenstwa... dobra koncze bo jeszcze pare linijek i zaczne pisac o naszym rzadzie ;p sry za oftop z deka...
a ja wlasnie jem salatke jarzynowa... dobra, mniam
Psyholis
21-09-2007, 12:41
www.zal.Ka$z3r.pl
Psyholis
21-09-2007, 12:44
uhuhauha Beduriona wyzucili z szkoly ???? Zee zaczal tak expic ;)???
Doom Terror
21-09-2007, 13:00
pisal na forum.tibia.com ze ma wakacje/urlop
btw u was tez jest epidemia grypy zoladkowej lub czegos takiego(u mnie cala klasa chora praktycznie o.o)
Kim ty jesteś dziwko ze stadionu X leci, że piszesz historie jego życia? Czy ja opowiadam twój upokarzający żywot? NIE! Bo to nie warte opowiedzenia...
Znasz go, że go krytykujesz? Wątpię! A to co napisałeś o Piotrze to chyba był istny autoportret...opowieść twojego życia! W skrócie lub też nie...
1) w pierwszej części potwierdziłeś moje słowa:]
2) nie użyłem żadnego obraźliwego wulgaryzmu
3) gdy widzisz dziecko z zespołem downa, nie musisz znać jego życiorysu by wiedzieć, że ma downa. Gdy 27-letnia osoba w jednym słowie robi 23525235~ błędów a do tego nie potrafi normalnie i spokojnie odpowiedzieć na jakiś zarzut to też o czymś świadczy. Zupełnie jak ty. Ja podjąłem dyskusje. Chcesz przedstaw w cywilizowany sposób argumenty przeciw:] a nie wyjeżdżasz na mnie. Wybacz ale Sua nie jest w stanie przyjąć niczyich argumentów, na cokolwiek odpowiada bluzgając. Zainteresuj się trochę psychologią; jakie podstawy ma takie zachowanie.
Nie potrzebnie wdałem się w dyskusję. Mam swoje zdanie na temat pewnych osób, które wyrabiam sobie po lekturze ich postów. Nie będę ripostował 16 latków zatrzymanych na poziomie wieku, w którym zaczęli grać w Tibię.
Doom Terror
21-09-2007, 16:54
Nie będę ripostował 16 latków zatrzymanych na poziomie wieku, w którym zaczęli grać w Tibię.
Damn mam 16 lat(jeszcze),czy juz moje zycie stracilo sens?Ehh musze zrezygnowac z marzen i spojrzec prawdzie w oczy ze jestem szarym soba bez perspektyw lol...Powiem to raz,wiek nie ma znaczenia,nawet majac 20 lat mozesz byc bardziej ograniczony oraz miec bardziej ograniczony swiatopoglad niz 16 latek,zdaje sobie ze to byl przyklad ale odnoszacy sie do mojej grupy wiekowej,w ktorej sie myliles moim zdaniem :p
Szwaczkabuciorow
21-09-2007, 17:09
no kurde a ja se jem jajka gotowane wiadomo KAZDY KATOLIK POSCI W PIĄTKI ! dlaczego nie bede tłumaczył !:evul:
Damn mam 16 lat(jeszcze),czy juz moje zycie stracilo sens?Ehh musze zrezygnowac z marzen i spojrzec prawdzie w oczy ze jestem szarym soba bez perspektyw lol...Powiem to raz,wiek nie ma znaczenia,nawet majac 20 lat mozesz byc bardziej ograniczony oraz miec bardziej ograniczony swiatopoglad niz 16 latek,zdaje sobie ze to byl przyklad ale odnoszacy sie do mojej grupy wiekowej,w ktorej sie myliles moim zdaniem :p
a ty mnie źle zrozumiałeś^^ sam mam 17 lat, więc unoszenie sie ponad 16 latków było by śmieszne:] chodzi mi o 16 latków (a nawet i starszych) którzy przestali rozwijać się w momencie, gdy zaczeli grać w Tibię. I tu się już zaczynamy zgadzać. wiek nie znaczy o rozumie^^ następnym razem doczytuj posta^^
Cos dla rozluznienia atmosfery...
http://www.youtube.com/watch?v=A02s8omM_hI
Doom Terror
21-09-2007, 21:22
a ty mnie źle zrozumiałeś^^ sam mam 17 lat, więc unoszenie sie ponad 16 latków było by śmieszne:] chodzi mi o 16 latków (a nawet i starszych) którzy przestali rozwijać się w momencie, gdy zaczeli grać w Tibię. I tu się już zaczynamy zgadzać. wiek nie znaczy o rozumie^^ następnym razem doczytuj posta^^
obiecuje ze sie poprawie! wkoncu ja w przeciagu paru dni dolacze do zaszczytnego grona 17 "latkufff" ;D
Cos dla rozluznienia atmosfery...
http://www.youtube.com/watch?v=A02s8omM_hI
ahueauheahueahu ale placek xD n1!
3) gdy widzisz dziecko z zespołem downa, nie musisz znać jego życiorysu by wiedzieć, że ma downa. Gdy 27-letnia osoba w jednym słowie robi 23525235~ błędów a do tego nie potrafi normalnie i spokojnie odpowiedzieć na jakiś zarzut to też o czymś świadczy. Zupełnie jak ty. Ja podjąłem dyskusje. Chcesz przedstaw w cywilizowany sposób argumenty przeciw:] a nie wyjeżdżasz na mnie. Wybacz ale Sua nie jest w stanie przyjąć niczyich argumentów, na cokolwiek odpowiada bluzgając. Zainteresuj się trochę psychologią; jakie podstawy ma takie zachowanie.
Nie potrzebnie wdałem się w dyskusję. Mam swoje zdanie na temat pewnych osób, które wyrabiam sobie po lekturze ich postów. Nie będę ripostował 16 latków zatrzymanych na poziomie wieku, w którym zaczęli grać w Tibię.
Myślisz, że mi zaimponowałeś tym, że się wysilałeś nad tym postem dobrą godzinkę? Mnie strasznie irytują ludzie twojego pokroju którzy uważają się za góry za lepszych...masz 17 lat uczysz sie w jakimś LO i zobaczymy jaka będzie twoja przyszłość, nie jesteś na tyle dojrzały jak ci sie wydaje, żeby krytykować starszą od ciebie osobę, jak Piotr ...bo nigdy na siebie nie zarobiłeś grosza...wszystko było na "mamusiu daj".
Jest pewna przypadłość polskiego narodu, że bardzo lubią patrzeć na czyjeś życie lub też jego styl krytykując go, a w rzeczywistości ich życie przejawia się gorzej niż osoby którą krytykują, właśnie jesteś idealnym wzorem wyżej opisanej osoby :)
Nieznając danej osoby nie powinieneś o niej nic powiedzieć, gdybyś poznał sue bardziej zmieniłbyś zdanie. Jednak myślę, że Sua w żaden sposób nie przejmuje się tym co do niego piszesz, bo tym, że piszesz za każdym razem "ż" zamiast "z" albo "ś" zamiast "s" nikomu nie zaimponujesz, każdy pisze jak mu wygodnie, to już nie jest szkoła, tutaj nikt ci stopnia nie wstawi!
www.zal.Ka$z3r.pl
2 postami pokazałeś swój poziom :) Więcej nie potrzeba :)
Może rzeczywiście twój nick przejawia się na twój tok myślenia...
Myślisz, że mi zaimponowałeś tym, że się wysilałeś nad tym postem dobrą godzinkę? Mnie strasznie irytują ludzie twojego pokroju którzy uważają się za góry za lepszych...masz 17 lat uczysz sie w jakimś LO i zobaczymy jaka będzie twoja przyszłość, nie jesteś na tyle dojrzały jak ci sie wydaje, żeby krytykować starszą od ciebie osobę, jak Piotr ...bo nigdy na siebie nie zarobiłeś grosza...wszystko było na "mamusiu daj".
Jest pewna przypadłość polskiego narodu, że bardzo lubią patrzeć na czyjeś życie lub też jego styl krytykując go, a w rzeczywistości ich życie przejawia się gorzej niż osoby którą krytykują, właśnie jesteś idealnym wzorem wyżej opisanej osoby :)
Nieznając danej osoby nie powinieneś o niej nic powiedzieć, gdybyś poznał sue bardziej zmieniłbyś zdanie. Jednak myślę, że Sua w żaden sposób nie przejmuje się tym co do niego piszesz, bo tym, że piszesz za każdym razem "ż" zamiast "z" albo "ś" zamiast "s" nikomu nie zaimponujesz, każdy pisze jak mu wygodnie, to już nie jest szkoła, tutaj nikt ci stopnia nie wstawi!
omg gościu teraz mnie w*****łeś. od matki nic nie biorę to po pierwsze. zarabiam sam na swoje potrzeby od 15 roku życia. Ludzi pokroju super elo joł Piotra oceniam po jedynej rzeczy po której mogę ocenić nie znając go: po jego postach. Więc skul już gębę, bo moje zarzuty mają jakieś podstawy, twoje nie. posta pisze na spontanie: max 5 min, bo więcej niestety nie mogę poświęcić. Nie wypominam mu braku "altu" tylko błędów które rażą, które świadczą o dysmozgowiu, jakie również ty posiadasz. Chcesz mnie zripostować zrób o porządnie a nie dajesz zarzuty z dupy wzięte.]
@doom
pozdro and peace!
Lentylki
22-09-2007, 02:14
omg gościu teraz mnie w*****łeś.
Wkur.... Cie bo prawda w oczy kole? ;/ i nie tlumacz sie....
"mamo daj na pacca plz plz plz"
Oni moze maja dyskmozgowie a Ty niestety nie mozesz miec bo nie posiadasz tego oragnu ;~
krst1984
22-09-2007, 02:18
Tutaj lepiej to wygląda :) (http://fotsirk.act4trees.com/)
@Kurzep
krowa ktora duzo beczy..malo mleka daje..
A nie pomyslales kulko zlomu o tym zemoze Su~ robie specjalnie bledy ze niechce mu sie pisac poprawnie bo oznaczato brakl szacunku, szacunku do was:) nie pisze polskich znakow kaligraficznych bo po huj jak tak bedziecie czytac te posty po 10 razy az skumacie wiec akurat mam gdzies czy su robi bledy bo mysle ze sie nie stara a jak sie nie ma po co strac to sie pisze i sie nie uzywaniektorcyh znakow;)
Hmm skonczcie sie obrazac pierdolic glupoty bo nie temat waszych matek ojcow czy psow tylko temat o arcani , przyjdzie modek i zamknie (oj wiem ze macie go napewno w dupie bo co wy to nie jestescie) wiec plx zamknijcie J@py i pogadajmy np o zolwiach ktore sa caly xczasz ajete;)
Hahahahhahahahah... a ja z braku szacunku pisze po hebrajsku.
omg gościu teraz mnie w*****łeś. od matki nic nie biorę to po pierwsze. zarabiam sam na swoje potrzeby od 15 roku życia. Ludzi pokroju super elo joł Piotra oceniam po jedynej rzeczy po której mogę ocenić nie znając go: po jego postach. Więc skul już gębę, bo moje zarzuty mają jakieś podstawy, twoje nie. posta pisze na spontanie: max 5 min, bo więcej niestety nie mogę poświęcić. Nie wypominam mu braku "altu" tylko błędów które rażą, które świadczą o dysmozgowiu, jakie również ty posiadasz. Chcesz mnie zripostować zrób o porządnie a nie dajesz zarzuty z dupy wzięte.]
@doom
pozdro and peace!
jezeli ktos popelnia bledy nie swiadczy to o tym ze ma "dysmozgowie" jak napisales cokolwiek to znaczy. przykladem moze byc moj najlepszy kumpel w rl ktory popelnia kardynalne bledy ma dyslekcje, przedmioty humanistyczne u niego leza za to nie ma sobie rownych w przedmiotach scislych. nawet jezeli sua popelnia bledy to nie znaczy ze ma "dysmozgowie" dlatego zaprzestancie tych glupich przepychanek i nie udowadniajcie jeden drugiemu ktory z was jest madrzejszy.
Nie oceniajcie a nie bedziecie ocenieni :D
btw. chlopaki mam nazieje ze organizujecie jakis kolejny zjazd bo za 4 dni wracam do Polski wiec moze wkoncu uda mi sie zalapac:)
Jedynie 5% orzeczonych "dysleksji" to prawdziwe dysleksje, na ogół jest to po prostu lenistwo. Ja też mam niby dyslekcje orzeczoną a jednak staram sie pisać zrozumiale i bez błędów. Wg mnie Sua po prostu nie ma czasu pisać "nie" osobno z czasownikami ponieważ podczas tych wszysktich naciśnięć spacji mógłby wbic 10 k expa.
Wg. mnie Sua po prostu nie ma czasu pisać "nie" osobno z czasownikami ponieważ podczas tych wszysktich naciśnięć spacji mógłby wbic 10 k expa.
pwnd.
@topic
dawno mnie tu nie bylo i taki smietnik zrobiliscie z tego tematu :s.
Wojna wsumie jest skonczona ...
Dyslekcja to sprawa ktorej sie da pozbyc ale trzeba reguralnie przez dlug okres wykonywac zadanka ztego co wiem...
Dyslekcja to sprawa ktorej sie da pozbyc ale trzeba reguralnie przez dlug okres wykonywac zadanka ztego co wiem...
Nie koniecznie... zdecydowana wiekszosc ludzi jest wzrokowcami... wystarczy czytac duzo ksiazek i powinno pomoc ( w moim przypadku pomoglo ) ale sa tez ludzie tzw 'Kffiatki' ktorzy czytaja innych 'kffiatkowiczow' i pozniej pisza jak pisza...
Aro aka papa
22-09-2007, 17:52
@Kurzep
krowa ktora duzo beczy..malo mleka daje..
Kto sie Sua urodzil medrcem nie umrze:P
tak jakos mi sie skojarzylo jak czytalem twoj post:>
peace~
tak jakos mi sie skojarzylo jak czytalem twoj post:>
peace~
Hmm dziwne bo mi sie wydaje ze Sua sie nie urodzil tylko na www.tibia.com wypelnil pare pol dotyczacych chara odebral maila i tak postac powstala umrzec tez nie umrze bo dziwna sprawaa jak umrze to :zmartwychwstanie" w temple;)Dziwne masz skojarzenia
Zajebista ta wojna.. dzisiaj sie dowiaduje ze jej koniec i ze ciagle bylem uwazany za spy.Niech kurwa jakis dpft im wszystkim napisze ze nigdy nie bylem i nie bede..
Tu macie moje wytlumacznie, nie chce mi sie pisac 2 razy..
16:59 Drah Slim [114]: Yo
16:59 Drah Slim [114]: wojna wogule jeszcze sie toczy?bo widze ze tiuso swoja gildia zalozyl..
16:59 Drah Slim [114]: a lamusa nie ma juz pare dobrych dni
16:59 Seikeron [85]: koniec wojny ;p
16:59 Seikeron [85]: mozesz sie wyplacac
17:00 Drah Slim [114]: to zajebista ta wojna
17:00 Drah Slim [114]: 11 fragow zdobylismy
17:00 Seikeron [85]: lamus powiedzial ze nie gra w te gre juz
17:00 Seikeron [85]: dlatego;p
17:00 Drah Slim [114]: zapowiadalo sie obiecujaco..
17:00 Drah Slim [114]: no dobra
17:00 Drah Slim [114]: wojna byla
17:00 Drah Slim [114]: miala byc dluga
17:00 Drah Slim [114]: mielismy wygrac
17:00 Drah Slim [114]: itp
17:00 Drah Slim [114]: a tu sie okazuje ze hoojnia..
17:00 Drah Slim [114]: wiec..
17:01 Drah Slim [114]: to jest wogule bez sensu
17:01 Drah Slim [114]: to wszystko
17:01 Drah Slim [114]: :>
17:01 Seikeron [85]: no troche
17:01 Drah Slim [114]: troche?;s
17:02 Drah Slim [114]: ty sie wyplaciles?
17:02 Seikeron [85]: nie
17:02 Seikeron [85]: 500k paymenta mam;p
17:02 Drah Slim [114]: xdd
17:02 Drah Slim [114]: ciekawe ile ja..
17:02 Seikeron [85]: malo
17:02 Drah Slim [114]: 500k pewnie+stary payemnt
17:02 Seikeron [85]: ty prawie wogole nie walczyles :D
17:02 Drah Slim [114]: 600k
17:02 Drah Slim [114]: ;s
17:02 Drah Slim [114]: nie wlaczylem bo kurwa uwazaliscie mnie za spy
17:02 Drah Slim [114]: ..
17:02 Drah Slim [114]: wiec?
17:02 Drah Slim [114]: troche teori
17:02 Drah Slim [114]: gdybyscie mnie nie uwazali za spy
17:02 Drah Slim [114]: walczylbym
17:03 Seikeron [85]: a nie byles?xD
17:03 Drah Slim [114]: nie zakladal bym postaci na secura
17:03 Drah Slim [114]: nie.!
17:03 Drah Slim [114]: kurwa zrozum ze po hooj mialbym byc spy?
17:03 Seikeron [85]: no nic w takim razie przykro mi ;p
17:03 Drah Slim [114]: ja mialem starego paymenta
17:03 Drah Slim [114]: 400k z jakies tam wojny
17:03 Drah Slim [114]: wbilem 4 lvl
17:03 Drah Slim [114]: puzniej sie ten brat lukiego odezwal
17:04 Drah Slim [114]: i mialem payemnt 100k
17:04 Drah Slim [114]: no to sam widzisz..
17:04 Drah Slim [114]: wiec po hooj uwazaliscie mnie za spy?
17:04 Seikeron [85]: kurwa zrozum
17:04 Seikeron [85]: 1 kupiles chara i dochodzisz do wojny
17:05 Seikeron [85]: 2 nie byles od nikogo z rl
17:05 Seikeron [85]: i nie znales nikogo b dobrze w tibii ;p
17:05 Drah Slim [114]: muahaha
17:05 Drah Slim [114]: stary..
17:05 Drah Slim [114]: zrozum ze ja tu mam jeszcze 47 ms
17:05 Seikeron [85]: 3 droga eliminacji zostales wytypowany razem z dart jiusse
17:05 Seikeron [85]: m
17:05 Drah Slim [114]: i mam kumpli z tamtego hara
17:05 Drah Slim [114]: noi tu sam sobie zaprzeczasz
17:05 Drah Slim [114]: ;p
17:06 Seikeron [85]: why?
17:06 Drah Slim [114]: z dart jiussem..
17:06 Drah Slim [114]: dart jiuss
17:06 Drah Slim [114]: byl huntowany
17:06 Drah Slim [114]: przed wojna
17:06 Drah Slim [114]: wiem bo to moj rl
17:06 Drah Slim [114]: i nie wbijal lvl
17:06 Drah Slim [114]: zalozyl nowa postac
17:06 Drah Slim [114]: knighta
17:06 Drah Slim [114]: 51 lvl
17:06 Seikeron [85]: ale mowie ze zostales
17:06 Drah Slim [114]: i sie dpft dowiedzialo
17:06 Seikeron [85]: wytypowany razem z nim ;
17:06 Seikeron [85]: ;d
17:06 Drah Slim [114]: ii na all harach mial hunta
17:06 Drah Slim [114]: dobra
17:06 Drah Slim [114]: teraz
17:06 Seikeron [85]: dobra nie bede sie z toba tutaj klocil bo nie ma o co
17:07 Drah Slim [114]: postaw sie w mojej sytuaji
17:07 Drah Slim [114]: dostales hunta z starego brata
17:07 Drah Slim [114]: hara*
17:07 Drah Slim [114]: brat lukiego sie odezwal
17:07 Drah Slim [114]: gonili mnie po calych zolwiach
17:07 Drah Slim [114]: az im ucieklem
17:07 Drah Slim [114]: zaplacilem im
17:07 Drah Slim [114]: 100k
17:07 Drah Slim [114]: pogralem se
17:07 Drah Slim [114]: puzniej byla sprawa
17:07 Drah Slim [114]: o sharin..
17:07 Drah Slim [114]: sharing
17:08 Drah Slim [114]: z dart jiuss
17:08 Drah Slim [114]: bo to moj rl
17:08 Drah Slim [114]: znalezli se preteksrt
17:08 Drah Slim [114]: i sie w*****lem
17:08 Drah Slim [114]: powyzywalem tego nathariona
17:08 Drah Slim [114]: i na drugi dzien wojna
17:08 Drah Slim [114]: wiec?
17:08 Drah Slim [114]: tez bys doszedl
17:08 Drah Slim [114]: wiedzac ze sie nigdy nie wyplacisz
17:08 Drah Slim [114]: i nie masz co robic z harem
17:08 Drah Slim [114]: ..
17:08 Drah Slim [114]: wiec idziesz na wojne
17:08 Drah Slim [114]: ..
17:08 Drah Slim [114]: ;p
17:09 Seikeron [85]: ale po co mi to tlumaczysz -.-
17:09 Seikeron [85]: juz po wojnie
17:09 Drah Slim [114]: zebys wiedzial
17:09 Drah Slim [114]: ze kurwa nigdy nie bylem spy
17:09 Drah Slim [114]: ..
17:09 Drah Slim [114]: i to samo powiem lamusowi
17:12 Drah Slim [114]: wiem co zrobie
17:12 Drah Slim [114]: ;d
17:12 Drah Slim [114]: pujde do tiusa
17:12 Drah Slim [114]: przynajmniej on jest spoko
a bycie dzieckiem owntibi to nie jest wystarczający powód by dostać hunta? tylko się nie ośmieszaj, że nie masz z czego zaplacic...
Aro aka papa
22-09-2007, 19:01
Hmm dziwne bo mi sie wydaje ze Sua sie nie urodzil tylko na www.tibia.com wypelnil pare pol dotyczacych chara odebral maila i tak postac powstala umrzec tez nie umrze bo dziwna sprawaa jak umrze to :zmartwychwstanie" w temple;)Dziwne masz skojarzenia
Nie chodzilo mi o tibie.
ehh zastanawiam sie czy nieznajac mnie ma jakis sens pisanie tych pierdol co sobie wkrecacie...ale doszedlem do wniosku ze tak...bo przeciesz jakby nie to,to bys niemial co pisac
a co do mojej pisowni
nigdy nieurzywalem śćżń czy innych znaczkow piszac na necie a takze pzrecinkow kropek itp,nie dlatego ze mam dyslekcje czy cos poprostu leje na to,kto chce wie o co mi chodzi a inwalidzi umyslowi musza sie zastanawiac..wzglednie wytykac bledy bo maja pole do popisu,wiec powiem tylko raz
piszcie sobie o moich bledach ile chcecie,leje na to tylko zastanowcie sie czy czasem niejestescie ...zalosni????
txt w szczegolnosci do flu~ costam
a tak btw.bedac nikim na forum nawet jak nabijesz 1000000 post spamow nienatemat aby kogos pojechac to i tak bedziesz nikim..tylko zwyklym bachorem
kiedy ja bylem na tym forum ty niepotrafiles wlaczyc swiatla..albo niedosiegales?
Zajebista ta wojna.. dzisiaj sie dowiaduje ze jej koniec i ze ciagle bylem uwazany za spy.Niech kurwa jakis dpft im wszystkim napisze ze nigdy nie bylem i nie bede..
lol , smiac mi sie chce z waszej rozmowy ,a rzecz mowiac to z ciebie, gosc co nie mial marzen to omg ;D
ehh zastanawiam sie czy nieznajac mnie ma jakis sens pisanie tych pierdol co sobie wkrecacie...ale doszedlem do wniosku ze tak...bo przeciesz jakby nie to,to bys niemial co pisac
a co do mojej pisowni
nigdy nieurzywalem śćżń czy innych znaczkow piszac na necie a takze pzrecinkow kropek itp,nie dlatego ze mam dyslekcje czy cos poprostu leje na to,kto chce wie o co mi chodzi a inwalidzi umyslowi musza sie zastanawiac..wzglednie wytykac bledy bo maja pole do popisu,wiec powiem tylko raz
piszcie sobie o moich bledach ile chcecie,leje na to tylko zastanowcie sie czy czasem niejestescie ...zalosni????
txt w szczegolnosci do flu~ costam
a tak btw.bedac nikim na forum nawet jak nabijesz 1000000 post spamow nienatemat aby kogos pojechac to i tak bedziesz nikim..tylko zwyklym bachorem
kiedy ja bylem na tym forum ty niepotrafiles wlaczyc swiatla..albo niedosiegales?
Zapewniam Cię, że jestem na tym forum i na tym serwerze tak samo długo jak Ty, o ile nie dłużej.
Kropki i przecinki bardzo ułatwiają przeczytanie tekstu, nikt Ci nie każe używać polskich znaków. Sam ich używam bardzo rzadko. Chodzi nam (mi?) o to byś pisał bez takich podstawowych błędów które rażą w oczy, nie jestem jakimś tam orłem z Polskiego, ale denerwuje mnie jak ktoś tak niedbale pisze. Możesz to wziąć do siebie i postarać sie pisać poprawniej, a możesz na mnie nasrać i to olać. W sumie jak pójdziesz na każde(prawie) inne forum czy coś w tym stylu to zostaniesz potraktowany tak samo.
Co do tej ortografii i szacunku jak już wcześniej nawiązał... Jeżeli ktoś pisze poprawnie i estetycznie to od razu do tego kogoś mam większy szacunek niż do jakiegoś totalnego analfabety (nie mówie tu o notopie, bo z jego postów można jeszcze co nieco wywnioskować) który ledwo tworzy zdania.
Doom Terror
22-09-2007, 20:35
~
ahhaahahhaah to byl dobre ;D i zawsze lepiej brzmi niz "tfuj stary spszedaje wate na molo"
lol , smiac mi sie chce z waszej rozmowy ,a rzecz mowiac to z ciebie, gosc co nie mial marzen to omg ;D
powrot smokaa?
ahhaahahhaah to byl dobre ;D i zawsze lepiej brzmi niz "tfuj stary spszedaje wate na molo"
powrot smokaa?
A czy ja kiedykolwiek odeszlem ?
Doom Terror
22-09-2007, 20:41
A czy ja kiedykolwiek odeszlem ?
odszedlem* tak troche cie nie bylo
Thuygioshok
22-09-2007, 20:43
70ek mi walnal 208 z e gran ;o to chyba przegiecie
@topic
moim zdaniem nalezy to zamknac, wojna sie skonczyla, przynajmniej formalnie, a tu jest sam spamm i smokii
Doom Terror
22-09-2007, 20:59
@topic
moim zdaniem nalezy to zamknac, wojna sie skonczyla, przynajmniej formalnie, a tu jest sam spamm i smokii
oj tam odrazu zamknac,przynajmniej mozna porozmawiac/posmiac sie gdy sie nudzi ;p a takto jak zamkna mozna zrobic na wzor tibia.com na community boards "polish offline chat" to tu by byl Arcania offline chat ;p
@doom
pozdro and peace!
Widać, że zarzuty były trafione w samo sedno i chyba ci żyłka pękła jak sobie trochę poczytałeś :p
I właśnie udowodniłeś jaki jesteś mądry, dojrzały i wspaniały...i tylko o to chodziło abyś sam siebie pogrążył. Dzięki :)
22-09-2007, 23:10
...
nawet nie zapytales czy mozesz skopiowac prywatna rozmowe ze mna na forum, czuje sie urazony :( wiecej do mnie nie pisz bo nie odpisze
Nacpany_Wlodek
23-09-2007, 00:43
Taki offtopic: Lech Poznań - Ruch Chorzów 6:2 i tyle
Taki offtopic: Lech Poznań - Ruch Chorzów 6:2 i tyle
No i bardzo ładnie tak powinno byc!
Zapewniam Cię, że jestem na tym forum i na tym serwerze tak samo długo jak Ty, o ile nie dłużej.
Kropki i przecinki bardzo ułatwiają przeczytanie tekstu, nikt Ci nie każe używać polskich znaków. Sam ich używam bardzo rzadko. Chodzi nam (mi?) o to byś pisał bez takich podstawowych błędów które rażą w oczy, nie jestem jakimś tam orłem z Polskiego, ale denerwuje mnie jak ktoś tak niedbale pisze. Możesz to wziąć do siebie i postarać sie pisać poprawniej, a możesz na mnie nasrać i to olać. W sumie jak pójdziesz na każde(prawie) inne forum czy coś w tym stylu to zostaniesz potraktowany tak samo.
Co do tej ortografii i szacunku jak już wcześniej nawiązał... Jeżeli ktoś pisze poprawnie i estetycznie to od razu do tego kogoś mam większy szacunek niż do jakiegoś totalnego analfabety (nie mówie tu o notopie, bo z jego postów można jeszcze co nieco wywnioskować) który ledwo tworzy zdania.
1 mala rzecz
na 100% niejestes na tibia.pl forum dluzej niz ja(jakos w pierwszej 20 soob bym sie znalazl )poztaym sprawdz (lista urzytkownikow?)
po 2 nawet na arcani na 100% niejestes dluzej chyba ze w tym samym czasie logles(1 min serwa) a po 3 na 200% niegrasz dluzej w gupia gre niz ja
to tak w ramach wyjasnien,czepiasz sie innych wiec zwazaj na slowa;)
co do pisowni...
ile razy ja mam sie powtarzac ze ja leje na to??
@Doom Terror
ja tam wole "sprzedaje pomarancze na stadionie;)
Doom Terror
23-09-2007, 06:32
@Doom Terror
ja tam wole "sprzedaje pomarancze na stadionie;)
Wcale ci sie nie dziwie...wkoncu pomarancze sa takie zdrowe;p
HAIL LINDLAY Xddddd
Thuygioshok
23-09-2007, 09:05
I pozywne xd
czy to nei byla aluzja do Arma xd?
Szwaczkabuciorow
23-09-2007, 10:42
tak troche offtopic
PGE GKS Bełchatów 2-0 Jagiellonia Białystok
BÓJCIE SIE HAMY DO 2 LIGI WRACAMY !:evul:
tak troche offtopic
PGE GKS Bełchatów 2-0 Jagiellonia Białystok
BUJCIE SIE HAMY DO 2 LIGI WRACAMY !:evul:
Bójcie... jak juz...
1 mala rzecz
na 100% niejestes na tibia.pl forum dluzej niz ja(jakos w pierwszej 20 soob bym sie znalazl )poztaym sprawdz (lista urzytkownikow?)
po 2 nawet na arcani na 100% niejestes dluzej chyba ze w tym samym czasie logles(1 min serwa) a po 3 na 200% niegrasz dluzej w gupia gre niz ja
to tak w ramach wyjasnien,czepiasz sie innych wiec zwazaj na slowa;)
co do pisowni...
ile razy ja mam sie powtarzac ze ja leje na to??
1. Chodziło mi od kiedy śledze tematy arcani na tym forum, itp..
2. No fakt, byłeś pierwszy.. o dobre ~250 godzin.
3. No na pewno nie xD
I nie mów, że sie czepiam tego kiedy zaczałeś grać. To ty mi zainsynuowałeś, że jestem cavebotowanym 70 ek który ma 14 lat i gra na tym serwie od kiedy wyszedł TibiaBot NG dla Tibi 8.0.
Skoro lejesz na styl swojej wypowiedzi i postrzeganie Twojej osoby jako analfabety, to spoko.
Lentylki
23-09-2007, 13:10
Skoro lejesz na styl swojej wypowiedzi i postrzeganie Twojej osoby jako analfabety, to spoko.
jesli myslisz ze dzieki takim teksta bedziesz spoko cool yol ziom to jestes w bledzie
pewnie zal Ci dupe sciska ze on cos osiagna w Swoim zyciu a Ty nie
i nie mowie wcale tutaj o piksleach...
jesli myslisz ze dzieki takim teksta bedziesz spoko cool yol ziom to jestes w bledzie
Ta, jestem spoko cool joł ziom HAIL JW TEAM blablablabal.
Szwaczkabuciorow
23-09-2007, 13:59
Go Go 100 Stron W Temacie!!!!!! :)
Cienki-Bolek
23-09-2007, 21:57
Filush-jak najszybciej sie ze mna z grze skontaktuj lub napisz do jakiego miasta mam wyslac list bardzio wazne! srry za offtop
Thuygioshok
23-09-2007, 22:14
:O jesli uwazasz ze 199 lvl w grze to osiagniecie zyciowe powinienes sie leczyc ;|
co ciekawe z notopem sie normalnie gada na tibi tylko na forum zawsze cos odjebac musi ;x
com do notpa felish uwierz ze nie grasz w ta glupia gre dluzej niz on;)
Lentylki
23-09-2007, 23:57
:O jesli uwazasz ze 199 lvl w grze to osiagniecie zyciowe powinienes sie leczyc ;|
;x
czytaj ze zrozumiem cepie :<
aaaakkkk
24-09-2007, 00:10
sam gram na tym swiecie i wiem ze to dwie najpotezniejsze gildie mam nawet pare screenow jak ktos chce
http://www.speedshare.org/x8zSSZvclY
Fefin, wyraźnie zaprzeczyłem temu, że gram w Tibie dłużej niż notop.
@Up
Ja Ci moge zaraz moje ss podesłać jeśli chcesz, podobne do Twoich tylko ulepszona kompresja lol.
Doom Terror
24-09-2007, 01:37
sam gram na tym swiecie i wiem ze to dwie najpotezniejsze gildie mam nawet pare screenow jak ktos chce
fajne skriny ale czemu nie moge wejsc na moja postac?
Super screeny a w jakej przegladarce graficznej ogladac rozszerzenie ******??
Carlito7
24-09-2007, 13:57
Widać barwy ormo działają na ludzi, jak płachta na byka :)
12:34 Kyborgas [90]: leave pz
12:34 Kyborgas [90]: and ill kill u
12:34 Kyborgas [90]: muhaha
GallAnonim
24-09-2007, 19:01
ehehe kiedys ormo bylo zajebiste tera juz tak nie chce nam sie biegac zabijac;] ja pamietam jak biteq do mnie krzyczal ze jak sie dowie kim jestem na main charze to mnie zajebie etc xD zrookuje co chcecie ;] ormo zawsze bylo niezle wedlug mnie najlepsza gildia na servie nie pod wzgledem lvla ale umiejetnosci ;]
GallAnonim
24-09-2007, 19:11
oczywiscie chodzi mi o ormo ktore bylo kiedys czyli te 15 lvle;] bo tera zalozylismy ta gildie dla zabawy;]
po prostu zabijaliscie samych noobow ;p dobry gracz by wam uciekl/powybijal was xd
Thuygioshok
24-09-2007, 19:22
@up
ostatnio Rodvan Elane xd sr to tez naab
inv Sath Yauros blz ;o
Eizix ma racje :) Na szczęscie 3/4 Arcani to nooby i boterzy.
Nacpany_Wlodek
24-09-2007, 23:07
Filush inva!
Doom Terror
24-09-2007, 23:47
rozumujac tokiem myslenia blondynki ,to ja jestem w tej drugiej polowie
raczej 99% :D
raczej 99% :D
Siebie tez tam zaliczasz?
Siebie tez tam zaliczasz?
no i wpadnie ci taki i znow zaczyna >.> chcesz sie poawanturowac to idz na inny temat albo wyjdz i zamknij drzwi, bo to co powiedzial Sua to jest niestety prawda, normalnych graczy mozna wymienic "na palcach jednej reki" ;P
Doom Terror
25-09-2007, 01:50
nie sadzcie byscie nie byli sadzeni xD latwo dodac latke wszystkim pozostalym,trudniej jednak spojrzec w lustro i przed samym soba powiedziec jakim sie jest ;p i nie mowie tego jako offence w wasza strone,chodzi o to ze wiekszosc osob ktore podsumowalilscie to nawet nie znacie bo 3/4 serva to sporo,napewno arcania jest bardzo zbottowana i sa postacie,ktore z tego slyna...zal jest mi tych osob,bo co to za satysfakcja z gry? Ja siebie oceniac nie bede bo by wyszlo jaki to nie jestem narcyz,ale dopoko nikt ze mna sam nie zacznie to na mnie narzekac nie prawa praktycznie...bocenie hmm nie wazne co powiem,wazne ze ja znam prawde i ze jestem w pelni z niej usatysfakcjonowany.A z bycia noobem nie rozlicza sie tylko za pomoca lvl/liczba wojen per acc,ale tez z poziomu jaki sie prezentuje w interakcji z innymi ludzmi.A jak ktos podbija na wstepie z tekstem "hunted" lub jakims prawie-wjazdem z piaskownicy to bezwzgledu na lvl/zaslugi bedzie w mych oczach zerem.Czyli gorzej niz noobem. aff znowu wyszedl zal post,ktorego 4/5 tego forum nie przeczyta bo jesli cos ma wiecej niz 2 linijki i nie posiada slowa "k*rwa" to sie nie kwalifikuje sie na post do przeczytania xD
hmm uwazaj na slowa, widocznie nie slyszales kto rzadzi w piaskownicy o,o narazasz sie na ciezkie pobicie plastikowymi grabkami...
no i wpadnie ci taki i znow zaczyna >.> chcesz sie poawanturowac to idz na inny temat albo wyjdz i zamknij drzwi, bo to co powiedzial Sua to jest niestety prawda, normalnych graczy mozna wymienic "na palcach jednej reki" ;P
no dobrze ale to nie 99% ^.-
mnie tylko teraz rozwala to ze kazdy 100+ ek moze botowac na dragach veno/edron Oo'
expi sobie taki 140 ek i sproboj go ubic taki czolg -.- no nie do zrobienia w 5 osob ;s
GallAnonim
25-09-2007, 09:03
ty ty ty ty widzial ty kiedy czolga w zyciu? xD logujesz nooby bloczysz chuja i wpizde z vortexow :P tylko wpierw trzeba dragi ominac ;]
nie sadzcie byscie nie byli sadzeni xD latwo dodac latke wszystkim pozostalym,trudniej jednak spojrzec w lustro i przed samym soba powiedziec jakim sie jest ;p i nie mowie tego jako offence w wasza strone,chodzi o to ze wiekszosc osob ktore podsumowalilscie to nawet nie znacie bo 3/4 serva to sporo,napewno arcania jest bardzo zbottowana i sa postacie,ktore z tego slyna...zal jest mi tych osob,bo co to za satysfakcja z gry? Ja siebie oceniac nie bede bo by wyszlo jaki to nie jestem narcyz,ale dopoko nikt ze mna sam nie zacznie to na mnie narzekac nie prawa praktycznie...bocenie hmm nie wazne co powiem,wazne ze ja znam prawde i ze jestem w pelni z niej usatysfakcjonowany.A z bycia noobem nie rozlicza sie tylko za pomoca lvl/liczba wojen per acc,ale tez z poziomu jaki sie prezentuje w interakcji z innymi ludzmi.A jak ktos podbija na wstepie z tekstem "hunted" lub jakims prawie-wjazdem z piaskownicy to bezwzgledu na lvl/zaslugi bedzie w mych oczach zerem.Czyli gorzej niz noobem. aff znowu wyszedl zal post,ktorego 4/5 tego forum nie przeczyta bo jesli cos ma wiecej niz 2 linijki i nie posiada slowa "k*rwa" to sie nie kwalifikuje sie na post do przeczytania xD
Dodam tylko tyle ze nie tylko arcania jest tak zbottowanabo a prawie kazdy swiat PvP bo non pVp to wiadomo.Jedni sie kryja drudzy nie.
Nom i poscik caly przeczytalem bo sie ciekawie zaczynal:P:P:PI uwazam Ze masz calkowita racje:)
ty ty ty ty widzial ty kiedy czolga w zyciu? xD logujesz nooby bloczysz chuja i wpizde z vortexow :P tylko wpierw trzeba dragi ominac ;]
Obecnie masz 2165 życia, 695 many oraz 3770 capacity ( 140 ek )
Powodzenia z noob charami do ubicia takiego czolgu. chyba 30 osob 40 lvle +
btw. mowisz o vortexach ? huahuau no to powodzenia noobami 10-15 lvl ok. 30 osob nawet by nie dala rade dolicz kazdy 30*8 = 240 zabierasz mu PONAD 1/10 hp gratulacje ;)
Obecnie masz 2165 życia, 695 many oraz 3770 capacity ( 140 ek )
Powodzenia z noob charami do ubicia takiego czolgu. chyba 30 osob 40 lvle +
btw. mowisz o vortexach ? huahuau no to powodzenia noobami 10-15 lvl ok. 30 osob nawet by nie dala rade dolicz kazdy 30*8 = 240 zabierasz mu PONAD 1/10 hp gratulacje ;)
Czysta matma ale wiesz, niektorzy sikaja na szkole i nie potrafia mnozyc:)
Gallowi nie chodziło o to, że ktoś padnie na combo, tylko, że sie uhy skończą :)
Tak już zajebaliśmy z 5 osob 50-80 lvl. .. wlasnie 15 druidami. Przy dobrej organizacji taki 140 ek też padnie.
Gallowi nie chodziło o to, że ktoś padnie na combo, tylko, że sie uhy skończą :)
Tak 140 ek nosi 3 bp uh i padnie w 15 minut... lol. licze tak minimum 20-30 bp uh predzej wam sie food, manasy skoncza niz wy go zabijecie :D
Przy dobrej organizacji i szczęściu wszystko poszło by zgodnie z planem. Kretyna łatwo jest namierzyć.
30 bp uh ?
combo := 8*ilosc sorcow/druidow + 30*ilosć palladynów + 50-80 hp za dodatkowe runy..
Biorąc pod uwage że nie mamy dysta wiekszego niż jakies 60 i bijemy z vortexów.
czyli nasze combo == ~ 200 w porywach do 400..
zalezy ile osób weźniemy...
Takie 30 bp uh to jest jakies 20 minut może troche dłużej. No ale trzeba doliczyć możliwość przyjscia jego kolegów/czy facc czy pacc/ i inne smieci jak ilość naszych run, o food nietrudno.
cwaniaki Filush dobrze mówi,
przecież 15sorc/drut nie jest skazany na wanda/roda są runy itd itp a jak gościa dobrze trapną ...
zresztą nie brakuje noobów 100+lvl
Ciacho1920
25-09-2007, 20:13
Przy dobrej organizacji i szczęściu wszystko poszło by zgodnie z planem. Kretyna łatwo jest namierzyć.
30 bp uh ?
combo := 8*ilosc sorcow/druidow + 30*ilosć palladynów + 50-80 hp za dodatkowe runy..
Biorąc pod uwage że nie mamy dysta wiekszego niż jakies 60 i bijemy z vortexów.
czyli nasze combo == ~ 200 w porywach do 400..
zalezy ile osób weźniemy...
Takie 30 bp uh to jest jakies 20 minut może troche dłużej. No ale trzeba doliczyć możliwość przyjscia jego kolegów/czy facc czy pacc/ i inne smieci jak ilość naszych run, o food nietrudno.
140ek jest w trapie 50osob ktora wali combo za 200-400!! To ja bym zdarzyl isc do sklepu i wrocic
Eizix 100lvl gratz
Nacpany_Wlodek
25-09-2007, 21:07
Lusugo udupił Troya xddddd
Doom Terror
25-09-2007, 21:36
hmm uwazaj na slowa, widocznie nie slyszales kto rzadzi w piaskownicy o,o narazasz sie na ciezkie pobicie plastikowymi grabkami... luz,uwazam jak tancze bo zyciowy(vel tibijski) parkiet bywa sliski,a o slajd na gownie nie ciezko xD
btw. na oslode macie tu priti najs czik http://www.fotka.pl/profil/hono12/ jak patrze na takie cudo zaczynam sie nawracac na chrzescijanstwo xD edit OMG skasowala/skasowali jej foty bo byly ymh odslanialy troche zenada.ru
140ek jest w trapie 50osob ktora wali combo za 200-400!! To ja bym zdarzyl isc do sklepu i wrocic
Eizix 100lvl gratz
Zdążył być wrócić ale raczej nie zdążył byś się uhnąć :P
Banished: until Oct 25 2007, 14:59:03 CEST because of account trading
heuhehe
Bylbym zapomnial Eizix, fajna fota ;)
http://filush.zapto.org/~filush/uo0028eu1.jpg
hahahah, dzieki dzieki :D
Nacpany_Wlodek
25-09-2007, 22:06
Filush skąd ty masz takich wulgarnych kolegów? xDDDD
@ New Ormo ściągnaęli nazwę od nas musi być kara, dla tych autystycznych dzieci
21:26 Grem Fantasy [20]: macie huntqa od moiego main hara
21:26 Grem Fantasy [20]: wiecie od kogo
21:26 Grem Fantasy [20]: zobaczysz jak padniesz
21:26 Los Grandes Senior Banana [12]: 30 knight?
21:26 Grem Fantasy [20]: 167 ek
21:27 Grem Fantasy [20]: ja pudje se ek i was rozjebie
21:28 Grem Fantasy [20]: z gran dostaniesz za 300
21:28 Saint Oziris [52]: JEBAC TWOJEGO KNIGHTA
21:30 Saint Oziris [52]: reloguj
21:30 Saint Oziris [52]: czekam
21:31 Grem Fantasy [20]: kumpel expi
21:31 Grem Fantasy [20]: hunted
21:31 Grem Fantasy [20]: roka ci zrobie
21:31 Los Grandes Senior Banana [12]: ile dasz paymenta 45 sorcowi?
21:31 Los Grandes Senior Banana [12]: 2 hamy?
21:31 Grem Fantasy [20]: 20k
21:31 Los Grandes Senior Banana [12]: bo 20 lev
21:32 Los Grandes Senior Banana [12]: nie mzoe za duzo wzaisc
21:32 Los Grandes Senior Banana [12]: prawda?
21:32 Grem Fantasy [20]: za 45 lvl
21:32 Grem Fantasy [20]: tak za takiego 50 msa
21:32 Grem Fantasy [20]: to se kzykne z 35k
21:32 Los Grandes Senior Banana [12]: chyba na otsie
Gz eizix :)
@Filush
hmm wiesz gdybac mozna inaczej wychodzi w praktyce niz w teori
No, masz racje ale zazwyczaj jest to na naszą korzysć. Może to brzmi troche zarozumialsko no ale taka prawda xDD
Nie ukrywam, że było troche wpadek.
Zalezy tez kogo sie bije ;) traficie na acc buyera 12 latka co ma dzianych rodzicow kupil 120 ek i mysli ze boss a traficie na jakiegos dobrego playerka to go nie ubijecie ( mysle o 120+ ek)
Doom Terror
25-09-2007, 23:32
Zalezy tez kogo sie bije ;) traficie na acc buyera 12 latka co ma dzianych rodzicow kupil 120 ek i mysli ze boss a traficie na jakiegos dobrego playerka to go nie ubijecie ( mysle o 120+ ek)
signed with urine!
www.skocz.pl/taniosprzedam
OSOBY PONIZEJ 18 ROKU ZYCIA I OSOBY O SLABYCH NERWACH WSTEP WZBRONIONY!
: DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Zostalem hakniety przez pana up@ :( xDDD
topic@
Cisza..
Dzieki za scalaki i brass legi
Teraz to sie oblowie!
www.skocz.pl/taniosprzedam
OSOBY PONIZEJ 18 ROKU ZYCIA I OSOBY O SLABYCH NERWACH WSTEP WZBRONIONY!
: DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
a mowiles, ze idziesz spac.. pff.. koniec z nami.
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH tak jak my na falaina podczas beach war? :D kurwa pay, pay kurwa, kuuurwa pay
a mowiles, ze idziesz spac.. pff.. koniec z nami.
Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :(
Nacpany_Wlodek
26-09-2007, 00:24
@gigoro
Właśnie przeglądałem z tatą kierunki na studia i w krótkiej przerwie włączyłem twój link. Powinieneś dostać w przełyk i pałką po plecach za to xd
panowie mowicie o zabijaniu 100+ lvli z vortexow? nie szkoda czasu? :p zlokajcie ten filmik to jest filmik z serwera Elysia gdzie polacy sie jednocza z 20-30 postaci od 20- do 40 lvlowych przeciwko szwedom 100-200 lvl tu macie pokazane co to jest pk ;D best frag 197 rp :) miłego ogladania zycze http://www.youtube.com/watch?v=9ZlxfKzv-FE albo ten wg mnie lepiej zmontowany :) http://www.youtube.com/watch?v=g7zzeWF2aHI&mode=related&search=
@up
sluchaj 40 sorc ma lepsze SD niz 150 rp wiec 20x 40 sorcow jest lepsze od ok~ 30x 150 rp ( jesli chodzi o sd combo )
@gigoro
Właśnie przeglądałem z tatą kierunki na studia i w krótkiej przerwie włączyłem twój link. Powinieneś dostać w przełyk i pałką po plecach za to xd
No mowilem przeciez ze dopiero od 18 roku zycia : DDDDDD
Doom Terror
26-09-2007, 16:14
dzisiaj podczas lekcji religii wymyslilem slogan "spieszmy sie kochac ownerow beduriona,tak szybko odchodza" :(
Nacpany_Wlodek
26-09-2007, 17:22
No mowilem przeciez ze dopiero od 18 roku zycia : DDDDDD
Ale ja chciałem być niegrzeczny....
Thuygioshok
26-09-2007, 17:43
hrhr to teraz Ormo vs new ormo? :D tylko jak ja jestem to nigdy nie ma nikogo online niech ktos zrobi aby bylo forum gildi na tibia com
@down
to teraz jeszcze cos zrob aby to all odwiedzali xd
Ale ja chciałem być niegrzeczny....
: (!
Dobra bo sie offtop robi xD
Nacpany_Wlodek
26-09-2007, 20:17
: (!
Dobra bo sie offtop robi xD
kk xd
@topic
No Lusugo stara sie pobanowac kilku turtli xd
Szwaczkabuciorow
26-09-2007, 20:40
czy ktos cos mowil o wojnie ORMO vs NEW ORMO ? to jakies plotki i chwyt reklamowy
Mają czas (a w zasadzie to już nie mają) na rozwiązanie gildi i zmiane nazwy. Jak nie to ich bedziemy zabijać przy okazji jak będziemy w Venore. Mamy w ich gildi z 3 spy i z tego co widze na ich gc to oni uważają, że są prawdziwym ormo i założyli tą gildie przed nami. Najciekawsze są dialogi na gc - co drugi to "food pls".
Btw. działa Wam forum tibia.com normalnie ? bo ja co chwile mam timeouty i moge pisać moje gratz thready tylko w nocy ;(
Szwaczkabuciorow
27-09-2007, 08:43
Gildia NEW ORMO została zdeleitowana B)
Medivh Shady
27-09-2007, 10:47
kk xd
@topic
No Lusugo stara sie pobanowac kilku turtli xd
niech proboje ;P , tylko niech nie skonczy jak vorith co bana zgarnol za falszywe reportowanie
dzisiaj podczas lekcji religii wymyslilem slogan "spieszmy sie kochac ownerow beduriona,tak szybko odchodza"
nie martw sie niedlugo powroci ;)
niewiem jak wy ale wydaje mi sie ze ten temat jest troche ...nieaktualny wiec moze lepiej przejsc na
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=148913
niech proboje ;P , tylko niech nie skonczy jak vorith co bana zgarnol za falszywe reportowanie
nie martw sie niedlugo powroci ;)
na leszczu, na drocanie czy na tobie? chyba nie sadzisz ze na miesiecznym banie sie skonczy?
Medivh Shady
27-09-2007, 19:30
na leszczu, na drocanie czy na tobie? chyba nie sadzisz ze na miesiecznym banie sie skonczy?
na wovimusie , na tiuso , czy na arcashu, chyba nie sadzisz ze na miesiecznym banie sie skonczy?
no odpowiedz cwaniaku a nie uciekasz ~~
Medivh Shady
27-09-2007, 20:07
no odpowiedz cwaniaku a nie uciekasz ~~
hm.. probojcie dalej :P moze wam sie uda :)
ja nic nie probuje, w dupie mam troya, oby mu sie udalo poprzezucac szybko rzeczy po odbanowaniu na nowego chara, bo bedek dlugo nie pociagnie.. to nie jest sharing czy cos, to jest trading account, w dodatku udowodniony, a za to leca delety ;/ eh jacy wy ludzie kurwa pazerni na ta kase jestescie, odchodzicie z gry to zostawiajcie swoje chary, przeciez wy je robiliscie, nie czujecie zadnego sentymentu? musicie je kurwa sprzedawac jakims idiotom.. ? taki hajs jest wazny?
nie czujecie zadnego sentymentu? musicie je kurwa sprzedawac jakims idiotom.. ? taki hajs jest wazny?
Eeeeeee, ja bym wolal sobie jakas fure kupic za takiego Beduriona :D
Bartholomew
27-09-2007, 22:09
ej powiedzcie mi kiedy z beduriona egypcjanina wyszedl bedurion holender
na fure mozesz normalnie zarobic, co za problem, a swojego chara nikomu nie sprzedawaj, bo potem widzisz jakie kulfony sie bujaja po tibii! xD
btw. http://mega.podrywacz.patrz.pl/
aff :< xD wyjebany kolo :D :D
@up
HUAheuaheuHEUaheuHEUheuHEuheUHEUehuEHuehUEHuheuHEU h : DDDDDD
ja nic nie probuje, w dupie mam troya, oby mu sie udalo poprzezucac szybko rzeczy po odbanowaniu na nowego chara, bo bedek dlugo nie pociagnie.. to nie jest sharing czy cos, to jest trading account, w dodatku udowodniony, a za to leca delety ;/ eh jacy wy ludzie kurwa pazerni na ta kase jestescie, odchodzicie z gry to zostawiajcie swoje chary, przeciez wy je robiliscie, nie czujecie zadnego sentymentu? musicie je kurwa sprzedawac jakims idiotom.. ? taki hajs jest wazny?
wole miec troche siana w kieszeni niz miec do czego wrocic : )
wole miec troche siana w kieszeni niz miec do czego wrocic : )
to idz do roboty pojebany ****u a nie sie o*******asz na tibii a potem, ze hajsu nie masz i chara jakiemus 13 latkowi sprzedac musisz
Aro aka papa
28-09-2007, 15:13
na fure mozesz normalnie zarobic, co za problem, a swojego chara nikomu nie sprzedawaj, bo potem widzisz jakie kulfony sie bujaja po tibii! xD
A co cie obchodzi kto sie buja na twoim charze jak juz walnoles quita. No chyba ze nalezysz do tych co nie umieja definitywnie powiedziec quit tibii. Lepiej zgarnac troche pengi za ten czas wpierniczony w postac niz zostawic i dostac deleta po 2 latach.
@Bedu
Sytuacja identyczna jak z Perrym, po miechu dostanie deleta.
to idz do roboty pojebany ****u a nie sie o*******asz na tibii a potem, ze hajsu nie masz i chara jakiemus 13 latkowi sprzedac musisz
i po co bluzgasz? : ) udowadniasz swoje niskie IQ... no dziecinada, coz, bywa. pracowac pracuje, co ci do tego ? ; ) czy pisalem ze placze bo nie mam hajsu? hm, no niebardzo, ale jakto w zyciu wiadomo, wole przepic niz kiedys sobie pomyslec... "hmm a pogral bym co..."
jak to kiedys ktos z polski spiewal... "jest luz kiedy w kieszeni brzeczy kesz"
Szwaczkabuciorow
29-09-2007, 14:47
Arcania sie robi serwerem dziwnym ze tak powiem okresle to w skrocie zal.pl
Arcania sie robi serwerem dziwnym ze tak powiem okresle to w skrocie zal.pl
dziwni to sa ci co po dupie dostali kilka razy z rzedu na arcanii : )
za co eizix dostal deleta? bo jakos mi z glowy wylecialo...
Doom Terror
29-09-2007, 15:26
kto zna Focus Kalli? Jaki leb omg xD ziomek postawil monka,to spytalem czy nie postwi dwoch to z kism przyjde,skillimy sobie podbija noob i "Dance all" ja go olalem to wylecial z "ooo mc mc mc,zrobilem screena" xddd niech sle sobie do gm'a i dostanie bana za false report gz braku mozgu,ile takich dzieci z iq porownywalnym z liczba kalorii w tictacach chodzi po arcanii??
Nacpany_Wlodek
29-09-2007, 18:35
http://www.allegro.pl/item249680334_arcania_104_knight_okazja_tibia.html
Jestem na szkrinie!!!!!!!!!111111111111111111111oneone
Powiedzcie Epsilonowi ze juz nikt nie kupi tego chara a jak kupi to spotka go to co starego ownera ^^
Postać sprzedaje dlatego gdyż nie mam czasu na gre.
Lol, widać że ktoś wolał bićl vl niż chodzić do szkoły xD
To ze nie ma przecinka to jeszcze nie powud zeby muwic, że ktoś olewał szkołe no i moze troche stylistydznie nie tak ale mial wiekszy level wiec chyba wie co pisał.. ale przyczepić jest malo o co chyba
Edit:
Heh, ja też zrobiłem jeden błąd (chyba przez samo 'h') gapa ze mnie ...
...powud ...
Edit:
Heh, ja też zrobiłem jeden błąd (chyba przez samo 'h') gapa ze mnie ...
eh a mnie krytykowali.....
Szwaczkabuciorow
30-09-2007, 00:28
ta postac sprzedawana na Allegro to PHANTOOM
eh a mnie krytykowali.....
Ten mój post wyżej to była prowokacja/ironia... jak widać nawet ta prowokacja działa.
Ten mój post wyżej to była prowokacja/ironia... jak widać nawet ta prowokacja działa.
jasne to moje wszytskie posty to ironia ok??
Szwaczkabuciorow
30-09-2007, 09:42
jasne ze ironia!
To ze nie ma przecinka to jeszcze nie powud zeby muwic, że ktoś olewał szkołe no i moze troche stylistydznie nie
Jak dla mnie to jest powód. Nie wiem co jest gorsze: błędy ortograficzne w postach czy brak stylistyki ;/
Btw. to co z tą wojną Ormo vs. New Ormo? :D
Wojna to smiech na sali ;p. Pobrali pare supporterów i powybijali nam troche ludzi.. ale kolo 22 znowu wyszlismy na prostą - 8:6 dla Ormo.
Edit:
juz 14:6
Nie.
;;;;;;;13;;;;;;
na szczescie twoje zdanie sie tu nieliczy;]
ps.gratz fragow w wojnie:D
Thuygioshok
10-10-2007, 22:01
gogogo 1000 postuff
Cienki-Bolek
11-10-2007, 16:01
Kurwa... Biteq jak to mowia glupi ma zawsze szczescie no i wlasnie to wyszlo... ten twoj X log i relog na Dark Kajko :) Ale spoko myslimy o tobie :D
no wam maslog wyszedl parwie udalo sie wam zabic....draga...
ale zeby moj noob char do noszenia manaskow zlapal fraga to juz przesada..
Cienki-Bolek
11-10-2007, 22:19
no wam maslog wyszedl parwie udalo sie wam zabic....draga...
ale zeby moj noob char do noszenia manaskow zlapal fraga to juz przesada..
20:49 Warning! The murder of Biteq was not justified.
no wyszedl ;* mowilem ze bede Biteq obserwowal :)
ten masskick to było przegięcie,lol
Ciacho1920
11-10-2007, 22:28
Jeszcze 1 frag i pan lamus zacznie pisac jakie to ma zaje... plany na wojne i wogole...zal
Ciaho ale o co Ci chodzi?Oo'...
Ciacho1920
11-10-2007, 22:43
o twoje mistyczne plany ktore nie wypalily na wojnie.... no chyba ze x logi bo to mi sie podobalo
Cienki-Bolek
11-10-2007, 22:43
Mistyczne plany? Ehh.... kazdy ma jakies plany lamusa/nasze nie powiodly sie ale na tym polega wojna... nie wszystko jest idealne... gramy sobie teraz jak gramy ale takie zabicie kogos to przyjemnosc :) ty z pewnoscia jej nie doswiadczysz
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.