Pokaż pełną wersje : WAR!!! No Fear vs Lets Rule Again
Pawlos II
09-09-2007, 01:38
Szczerze mowiac to nie wiedzialem ze Dagon nam pomagal :P
Dowiedzialem sie dopiero pozniej.
Dowiedzialem sie o tym, chwile po tym jak napisalem posta na tibia.pl
:P
The Chaotic Paladin
09-09-2007, 01:39
@Pablo II
Ty tak za darmo w dupe wlazisz? Na jedyn forum pierdolisz o tym na drugim o tamtym, zreszta lojalnosc w twoim wypadku to abstrakcja jak wariacja ze zbioru 5 elementowego czy jako tam chuj.
Nastepnym razem wez wazeline i niech tylko 1 owner sie wypowiada na jednym forum bo jak zaczynacie pisac na kilku forach to chuj z tego wychodzi.
Pozdro dla Gedda <3 ;***********
Cos ta 'wojna' nudna sie zrobila xd
http://s242.photobucket.com/albums/ff204/letsruleagain/Lets%20Rule%20Again/Real%20life%20pictures/
@Jovere'xik
ta , tez przykula chwile moj wzrok :pp
Cos ta 'wojna' nudna sie zrobila xd
http://s242.photobucket.com/albums/ff204/letsruleagain/Lets%20Rule%20Again/Real%20life%20pictures/
A gdzie jest wielki Lord Galtarion???!!!!
Jovere'xik
09-09-2007, 15:12
Fajna jest ta Emilie Da'bo~ xD
Dementiev
09-09-2007, 15:58
OMG co ogun jest smieszny <lol2> rece to chyba ma za kolana i stoi jak by ledwo z konia zsiadl ^^. Elve tez dobry szef . A Niiklas to myslalem ze wyglada jakos powazniej a nie jak dziecko. Najnormalniej z tej calej sielanki to chyba wyglada Avorian Tretti i rzecz jasna Agnes :)
Btw. nie chcialo mi sie wszystkich wypisywac ale sa tez jakies smieszne leszki ;p
Princess Agusia
09-09-2007, 17:10
OMG co ogun jest smieszny <lol2> rece to chyba ma za kolana i stoi jak by ledwo z konia zsiadl ^^. Elve tez dobry szef . A Niiklas to myslalem ze wyglada jakos powazniej a nie jak dziecko. Najnormalniej z tej calej sielanki to chyba wyglada Avorian Tretti i rzecz jasna Agnes :)
Btw. nie chcialo mi sie wszystkich wypisywac ale sa tez jakies smieszne leszki ;p
Thx Baby :*
Dementiev
09-09-2007, 17:33
Wow widze ze Sz.P Silveris dolaczyl do wojny 8o. Ale nie rozumiem czemu?
Zarowno NF jak LRA zrobili na nim fraga .
Jovere'xik
09-09-2007, 17:45
Lepiej jak 1 gildia będzie na niego polowała niż 2 :D
EDIT
W ogóle kiedy będzie jakiś open, bo koniec weekendu a tu lipa :<
Wow widze ze Sz.P Silveris dolaczyl do wojny 8o. Ale nie rozumiem czemu?
Zarowno NF jak LRA zrobili na nim fraga .
hihihi jeszcze mogl by pasc od furions i jakiegos potworka i by bylo jak dawniej :>>>
Valtuz88
10-09-2007, 16:26
Thx pablo....
Numenorian
10-09-2007, 17:36
Teraxul 200! ;o
Sep 10 2007, 19:08:41 CEST Killed at Level 165 by Rhu Inferno
and by Tralla
Sep 02 2007, 22:21:28 CEST Killed at Level 167 by Lord Galtarion
and by Bot Zeltorna
Aug 29 2007, 17:12:28 CEST Killed at Level 168 by Bot Zeltorna
and by Juffs
Aug 14 2007, 21:14:14 CEST Killed at Level 167 by Elfhame
and by Abo Tagteamz
Ten co nigdy nie pada - Herineey hahaha XD, "przyszła kryska na matyska".
Nide Wune
10-09-2007, 20:49
Herineey
Sep 10 2007, 19:08:41 CEST Killed at Level 165 by Rhu Inferno and by Tralla
Nana nanana nananananana
Dalej siedzcie w pz-ecie xD
Znowu dostaliście od nas xD Oj sorry no przeciez OB nie było :< Gracze na "pz sqm-ach"?
w tym 2x zpingowali go.
Ta pewnie, obejrzyj filmiki ani 1 laga nie ma(mówie tu o 3 dedach na open battlach), nikt go nie pingował, głupie tłumaczenie. wierz mi lub nie ale nikt go nie pingował.
Pawlos II
10-09-2007, 21:14
Widze ze chlopaczki znow w pz'ckiu xd
Widze ze chlopaczki znow w pz'ckiu xd
Napisales tyle madrych słow ze az niewiem od ktorej strony zaczac je czytac ...
Pawlos II
10-09-2007, 22:11
Oj Paiorek :>
Taki sie kozaczek zrobiles na tibia.pl, a kto ostatio chcial posharowac ze mna sorca, od kogo kupiles wczesniejszego chara :>
Herineey
Sep 10 2007, 19:08:41 CEST Killed at Level 165 by Rhu Inferno and by Tralla
Nana nanana nananananana
Dalej siedzcie w pz-ecie xD
Znowu dostaliście od nas xD Oj sorry no przeciez OB nie było :< Gracze na "pz sqm-ach"?
"Od nas." - No i przemówił to nas wszechmocny i wszechpotężny Nide Wune...
P.S
kto to taki?? ;<
Nide Wune
10-09-2007, 22:25
"Od nas." - No i przemówił to nas wszechmocny i wszechpotężny Nide Wune...
P.S
kto to taki?? ;<
Co Ty o mnie wiesz... Nie wiesz nic a gadasz głupoty... :|
z3n3k szkoda że to nie ja a ty zostaniesz wyp@#$%!@#$% (a właściwie już jesteś) z serwera "Kyra".
75% tego forum pier@#$% głupoty o mnie - jakby miało mnie to "ruszyć" pff
Pawlos II
10-09-2007, 23:09
Zenek jestes taki mocny w gebie to chodzcie na opena.
Wg.mnie jest to zalosne miec takka przewage liczebna i przegrywac wojne :<
Nide Wune
10-09-2007, 23:16
Załosne jest to że nie pierwszy raz mają przewagę liczebną i nie pierwszy raz dostają w du@#...
Załosne jest to że nie pierwszy raz mają przewagę liczebną i nie pierwszy raz dostają w du@#...
Żałosne jest to, że najwięcej do powiedzenia mają osoby, które tak naprawde nic nie znaczą, są tylko takimi "wanna be pro..."
Oj Paiorek :>
Taki sie kozaczek zrobiles na tibia.pl, a kto ostatio chcial posharowac ze mna sorca, od kogo kupiles wczesniejszego chara :>
niedawo ? ;o rok temu ? chara kupielm jak jeszcze gralem pogralem nim miecha i sprzedalem
Nide Wune
10-09-2007, 23:26
Żałosne jest to, że najwięcej do powiedzenia mają osoby, które tak naprawde nic nie znaczą, są tylko takimi "wanna be pro..."
Niby Ty masz coś do powiedzenia? Znaczysz coś? Heh już nic - praktycznie jesteś już "poza tym serwerem".
Niby Ty masz coś do powiedzenia? Znaczysz coś? Heh już nic - praktycznie jesteś już "poza tym serwerem".
Ale jest roznica On kiedys cos znaczyl byl kims i zapmietaja go a Ciebie ? hmm wydaje mi sie ze kazdy Cie z kyry pamieta jako dupoliza
Taki sie kozaczek zrobiles na tibia.pl
a tak wogule powiedz mi kto ciagle spamowal priw mi daj to pozycz to prosze ej on chce mnie bic odkad zaczoles lizac dupsko swe zrobiles sie kozaczek ale wiedzcie jedno ze i tak po calkowitej wygranej wojnie was z tego serwa tez Wypier&%#$
To się jeszcze okaże czy będę miał... Może i przegrywamy, ale kto to powiedział, że to koniec?? Ja mogę byc hunted, ale i tak będę miał więcej do powiedzenia od ciebie ;]
Jovere'xik
10-09-2007, 23:51
Ja pierdole jeśli w gildi mają 2x więcej to nie oznacza, że wszyscy wyjdą.Niektórzy chodzą do szkoły (instytucja oświatowo-wychowawcza zajmująca się kształceniem i wychowaniem w państwie, a także siedziba (budynek) tej instytucji oraz jej uczniowie i personel.)
To jest żałosne siedzieć przy komputerze 24/h i patrzeć w monitor.
Nide Wune
10-09-2007, 23:55
Ale jest roznica On kiedys cos znaczyl byl kims i zapmietaja go a Ciebie ? hmm wydaje mi sie ze kazdy Cie z kyry pamieta jako dupoliza
Heh tak samo mogę powiedzieć że jesteś dupolizem Zenka pff
Zastanów się co mówisz, co za problem gadać o kimś?
Nikt o mnie nic niewie ale wszyscy "twardo" piszą.
I kto powiedział że mój main to Nide Wune? ...
Heh co znaczy osoba która po raz któryś przegrywa wojne? No tak zapamiętają go, rzadko kto tak przegrywa. Jeśli natomiast kiedyś były argumenty zatym żeby coś znaczył, to teraz widać że były one mylne, osoba ta przegrywa tak że nawet nie ma o czym mówić.
Wasza propaganda - "jak LRA wygra to was wyj@#$ z serwera", bawcię się dalej w Nostradamusa, tylko głupiec ufa faktom które nie są poparte dowodami, w tym wypadku nie da się przedstawić przecież dowodów "na przyszłość".
Drugi punkt propagandy zamierza obalić pierwszy - "ta jasne żyjcie dalej w nadzieji wyjebią was i tak, jesteście debilami" opisać to mogę zupełnie jak wyżej,
A skąd ta wasza pewność? pff Choć byście mieli 90% racji, nie ma na nią żadnych argumentów.
Wanna be Nostradamus?
@up
Wanna be idiot? Oh, yes you are, sorry i forgot about that...
A tak na serio zal mi ciebie... Pierdol.isz w ogole nie wiadomo o czym i myslisz ze jestes zajeb.isty... jesli masz taki stosunek do przyszlosci jaki masz, to czemu mowisz ze na bank nf leci z kyry, wojna sie jeszcze nie skonczyla, wiec skad mozesz wiedziec kto poleci a kto nie, a moze polecisz ty <buja w oblokach> ? Pozyjemy zobaczymy... klocisz sie nie wiadomo o co :baby:
Dementiev
11-09-2007, 00:25
Z tego serva mysle ze ani Swe ani Polacy nie odejda bo raczej nikt nie zaplaci payment'u bo wiekoszosc z nich woli zjechac postac do 30 lvla gdzie jeszcze beda mogli stawiac FE i walczyc do rooka :P
Pzdr ; *
Btw. Nide przydu.pasie :*
Princess Agusia
11-09-2007, 00:56
Heh co znaczy osoba która po raz któryś przegrywa wojne? No tak zapamiętają go, rzadko kto tak przegrywa. Jeśli natomiast kiedyś były argumenty zatym żeby coś znaczył, to teraz widać że były one mylne, osoba ta przegrywa tak że nawet nie ma o czym mówić.
Wasza propaganda - "jak LRA wygra to was wyj@#$ z serwera", bawcię się dalej w Nostradamusa, tylko głupiec ufa faktom które nie są poparte dowodami, w tym wypadku nie da się przedstawić przecież dowodów "na przyszłość".
Drugi punkt propagandy zamierza obalić pierwszy - "ta jasne żyjcie dalej w nadzieji wyjebią was i tak, jesteście debilami" opisać to mogę zupełnie jak wyżej,
A skąd ta wasza pewność? pff Choć byście mieli 90% racji, nie ma na nią żadnych argumentów.
Wanna be Nostradamus?
A mi sie wydaje ze LRA nie ma zamiaru wyje*** Zenusia z serva...( predzej kogos innego ) moze i nie zauwazylam zeby wygral jakas wojne.. ale jego osoba cos tu jednak znaczy, na kazdym kroku slyszy sie "zenek" .Bez "Zenek team" Kyra byla by straconym servem, na ktorym prawie nikt by nie gral, a tak zawsze cos sie dzieje :). Co do Ciebie jesli masz zamiar nazywac kogos "debilami" to sie przedstaw kim jestes i udowodnij ze sam nie jstes debilem, a pozniej sie wypowiadaj o innych.
Jovere'xik
11-09-2007, 01:00
A kogo jeśli można wiedzieć chce wyjebać LRA?
#down
Spoko ; o
Princess Agusia
11-09-2007, 01:02
A kogo jeśli można wiedzieć chce wyjebać LRA?
Kto ma wiedziec to wie :) a planow sie nie zdradza przed ich zrealizowaniem .. bo nie wypala :p
pewnie listy chcial zrobic
Ale jest roznica On kiedys cos znaczyl byl kims i zapmietaja go a Ciebie ?
ja go zapamietam jako uczestnika wojny na slowa z zenkiem x|
ej no co za propaganda
piszesz to tak jakby cale nf mialo zdradzic zenka i dojsc do swe
To jest żałosne siedzieć przy komputerze 24/h i patrzeć w monitor.
niektorzy nie maja takich problemow dzieki... tibii ng!1
nikt ale po prostu nie moglibysmy uwierzyc ze balbys sie podac swojego maina...
na kazdym kroku slyszy sie "zenek"
a to ze nide sie z nim kloci caly czas swiadczy o jego popularnosci xd
Creator of Nightmare
11-09-2007, 02:49
Mmm... ja juz na kyrze dawno nie gram. Ale obejrzalem 2 ostatnie battle i sie zainteresowalem troche ta wojna :P Wszyscy pieprza o Zenku, a ja nie wiem kto to jest xD mogłby ktoś wytłumaczyć? A co do Herineey to zastanawia mnie ostatni jego dead do ktorego przyczynil sie Rhu. Jak to sie stalo? Przypadek czy Rhu walczy vs NF?
Ja przestalem grać jak BM przegralo wojne, wiec jestem troche "w plecy" z inf o kyrze. Pewnie mnustwo charow zmienilo ownerow jak to zwykle bywa heh.
Pozdro i powodzenia dla NF oczywiscie
Ja dupolizem zenka muhuauha W h^^ osob wie ze ja go "nienawidzialem"(teraz mnie juz to wali) ale nie moglem mu nic zrobic ... taka wola
a ty skoro tak cisniesz na zenka to podaj swoj maina name i zobaczymy czy wtedy bedziesz mu cisnol skoro " on nic nie znaczy"
A mi sie wydaje ze LRA nie ma zamiaru wyje*** Zenusia z serva...( predzej kogos innego ) moze i nie zauwazylam zeby wygral jakas wojne.. ale jego osoba cos tu jednak znaczy, na kazdym kroku slyszy sie "zenek" .Bez "Zenek team" Kyra byla by straconym servem, na ktorym prawie nikt by nie gral, a tak zawsze cos sie dzieje :). Co do Ciebie jesli masz zamiar nazywac kogos "debilami" to sie przedstaw kim jestes i udowodnij ze sam nie jstes debilem, a pozniej sie wypowiadaj o innych.
Bez przesady z tymi przegranymi wojnami!! xD Nie pamiętasz bo jeszcze nie grałaś, a prawda jest taka, że zacząłem przegrywac od czasu Way it was...
Jedno jest pewnie narazie na ma co tam grac...;]
Princess Agusia
11-09-2007, 12:11
Bez przesady z tymi przegranymi wojnami!! xD Nie pamiętasz bo jeszcze nie grałaś, a prawda jest taka, że zacząłem przegrywac od czasu Way it was...
Niestety ja zaczelam gre jak juz bylo WIW, wiec nie mialam okazji przyjzec sie Twoim zwyciestwom:(
Ja dupolizem zenka muhuauha W h^^ osob wie ze ja go "nienawidzialem"(teraz mnie juz to wali) ale nie moglem mu nic zrobic ... taka wola
a ty skoro tak cisniesz na zenka to podaj swoj maina name i zobaczymy czy wtedy bedziesz mu cisnol skoro " on nic nie znaczy"
Chcesz byc fajny?? jak tak to widac ,ze ci to nie wychodziB)..
Wiesz co?? pamietam cie jeszcze jak Grali Tetro, Nide, Anvi I wtedy nie byles taki chojraczek jak teraz , tylko lizales im dupy,dupolizie bo tak tylko mozna cie wtedy bylo nazwac.
A mi sie wydaje ze LRA nie ma zamiaru wyje*** Zenusia z serva...( predzej kogos innego )
Jestes w Lra i masz slabe informacje ,gratki :>
moze i nie zauwazylam zeby wygral jakas wojne.. ale jego osoba cos tu jednak znaczy, na kazdym kroku slyszy sie "zenek".
tak ,dobrze zauwazylas(es)lecz niestety zenek jest po to zeby dawac free items na Openkach.B)
Bez "Zenek team" Kyra byla by straconym servem, na ktorym prawie nikt by nie gral, a tak zawsze cos sie dzieje.
Jakby Go nie bylo na serverze znalezl sie inny "Bohater" kyry.
Co do Ciebie jesli masz zamiar nazywac kogos "debilami" to sie przedstaw kim jestes i udowodnij ze sam nie jstes debilem, a pozniej sie wypowiadaj o innych.
Mi sie wydaje ,ze on nikogo z nie wyzywal od debili, wiec przeczytaj jego post jeszcze raz.
A co do nide to on znaczyl i znaczy napewno wiecej niz zenek.
Wiesz co?? pamietam cie jeszcze jak Grali Tetro, Nide, Anvi I wtedy nie byles taki chojraczek jak teraz , tylko lizales im dupy,dupolizie bo tak tylko mozna cie wtedy bylo nazwac.
tak ,dobrze zauwazylas(es)lecz niestety zenek jest po to zeby dawac free items na Openkach.B)
Mi sie wydaje ,ze on nikogo z nie wyzywal od debili, wiec przeczytaj jego post jeszcze raz.
Hehe... "Okey"
HAHAHHAHAHAHAHAHHAHHAHHA ,ciezko inaczej skomentowac ten post xd
Dementiev
11-09-2007, 18:01
hym.. ja tez praktycznie nic nie osiagnalem na tym serverze ale z tego co pamietam Nide Wune nie kojarze aby byl jakas znaczaca osoba na servie <lol>.
Mysle ze Nide~ to byl postacia ktora praktycznie biegala jak pies za swoimi ; )
ebernardyn
11-09-2007, 18:20
@UP: Latał w Ab, robił skulla i nawalał każdego a gdy ktoś go ruszył to za 2 minut był Tetro i używał hotkeya: "Hunted 50k Tetro Aurelius/Edron"... Aaaa sorry, wtedy nie było hotkeyów.
LOl hotkeye są od zawsze, wtedy nie było po prostu hotkeyów na runy, ale jako takie były...
Nide Wune
11-09-2007, 19:47
Dobra zejdzcie z mojego tematu, jak już mówiłem dla 75% tego forum o Kyrze jestem debilem czy czymś tam innym, tylko mnie to heh nie rusza, bo nic o mnie nie wiecie ale twardo piszecie.
Powiem tak - "jestem tu i byłem i nic na to nie poradzisz".
Princess Agusia - bez obrazy ale widzę że "ostro" jesteś wtajemniczona w plany LRA, heh najpierw się dowiedz a potem pisz.
Co do mojego maina to co zmieni wasza dodatkowa wiedza? Heh dalej będziecie gadać nie wiadomo co o mnie - więc "basta".
Dementiev
11-09-2007, 21:32
No to sie pochwal swoim main charem moze nie ktorzy ludzie na tym forum zdobeda do Ciebie szacunek : * <lo2>:baby:
@nide~
hahahah powiedziales jak pewien znajomy (wtajemniczeni wiedza o kogo chodzi)
"ej, stary zejdz ze mnie"
skoro wszyscy cie jada to zacznij pisac sensownie a nie pierdo.lic trzy po trzy tylko ubierajac to w ... nazwalbym to "madre" slowa i myslisz ze jestes super mega magistrem, wykladowca itd itd ;D Jak dla mnie mozesz byc nawet Xadamem i tak jestes chu.ja wart o.O
Princess Agusia
11-09-2007, 23:19
Dobra zejdzcie z mojego tematu, jak już mówiłem dla 75% tego forum o Kyrze jestem debilem czy czymś tam innym, tylko mnie to heh nie rusza, bo nic o mnie nie wiecie ale twardo piszecie.
Powiem tak - "jestem tu i byłem i nic na to nie poradzisz".
Princess Agusia - bez obrazy ale widzę że "ostro" jesteś wtajemniczona w plany LRA, heh najpierw się dowiedz a potem pisz.
Co do mojego maina to co zmieni wasza dodatkowa wiedza? Heh dalej będziecie gadać nie wiadomo co o mnie - więc "basta".
hmmm jestem bardziej wtejemniczona niz Ci sie wydaje :] ale nie mam zamiaru tego nikomu udowadniac .. Ci co maja wiedziec to wiedza..
Co do twojego maina.. to nie oceniaj innych jesli sam sie ( byc moze wstydzisz) nie chcesz przedstawic
szwagiereczek
11-09-2007, 23:51
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nide Wune
Profesja: Sorcerer
Gildia: LRA
Świat: Kyra
Poziom: 78
Nie ma 78 lvlu w LRA
A wiesz co to marzenia xD?
W ogóle ten temat to są tylko wyrzuty... tylko jedna osoba wspomniała o teraxulu który wbił jako pierwszy 200lvl...
A wiesz co to marzenia xD?
W ogóle ten temat to są tylko wyrzuty... tylko jedna osoba wspomniała o teraxulu który wbił jako pierwszy 200lvl...
i tak to nie bylo na temat bo to temat o wojnie
Valtuz88
12-09-2007, 13:30
LOL, zaczynam sie bac i watpic w pvp swe jesli taki nide~ jest u nich, a moze przyblizysz tutaj zgromadzonym jak zostałes poskładany przez 20lvl+ na kopach^^
Btw
w twoim loocie niebylo nawet DF =)
ahhh... te internetowe kozaczki i dzieci neo :p
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nide Wune
Profesja: Sorcerer
Gildia: LRA
Świat: Kyra
Poziom: 78
Nie ma 78 lvlu w LRA
Buhuehauehauh Bystry jestes jak Woda w klozecie B)
Nide Wune
12-09-2007, 15:41
LOL, zaczynam sie bac i watpic w pvp swe jesli taki nide~ jest u nich, a moze przyblizysz tutaj zgromadzonym jak zostałes poskładany przez 20lvl+ na kopach^^
Btw
w twoim loocie niebylo nawet DF =)
ahhh... te internetowe kozaczki i dzieci neo :p
Buahaha no padłem - musiałeś trzepac konia przez pare miechów aż do dziś żeby napisać tego posta :cup:
Padłem jak padłem, nide to char do pkowania, na co mi miec na nim eq? :o
Sczerze to do dziś nide ma puste dp :]
I fakt nie miałem df, ale to już inna sprawa że pożyczyłem je komuś (+ manasy i runki) kto pkował w kopalni obok. Gz fraga hahahah zabiles mi pk chara którym chciałem dobić 60lvl gratz hahahah i to bez blessow gratz hahah
@szwagiereczek
Ee no co Ty nie powiesz :O ?
Buahaha no padłem - musiałeś trzepac konia przez pare miechów aż do dziś żeby napisać tego posta :cup:
I fakt nie miałem df, ale to już inna sprawa że pożyczyłem je komuś (+ manasy i runki) kto pkował w kopalni obok. Gz fraga hahahah zabiles mi pk chara którym chciałem dobić 60lvl gratz hahahah i to bez blessow gratz hahah
@szwagiereczek
GÓWNO!!!!!!!!!!!11111
@szwagiereczek
Idz sie kurwa utop bo zal tych twoich tlumaczen -.- , moge cie dotknac?
Nide Wune
12-09-2007, 20:19
Idz sie kurwa utop bo zal tych twoich tlumaczen -.- , moge cie dotknac?
Odezwał się pro oO
Btw. masz taką ksywe bo niedość że jesteś gejem to ci jeszcze serem z mordy wali? :D
Ser - g(i)ej xD
Odezwał się pro oO
Btw. masz taką ksywe bo niedość że jesteś gejem to ci jeszcze serem z mordy wali? :D
Ser - g(i)ej xD
Ale ty masz zabawna rozkminke o.O czemu mam wrazenie ze tylko ty sie z niej brechtasz? ^.^
Po 1. jak ser moze sie kojarzyc ze je.bie komus z mordy? Na to moze wpasc tylko czlowiek, ktory ma z tym kompleks...
po 2. On tam nawet nie ma slowa "gej". Po drugie jestes sto lat za murzynami? Naucz sie tolerancji o.O Z pewnoscia nie jest tym twoim "gejem" nie kazdego podnieca ku.tas, jesli szukasz partnera to idz na jakis "czat" na tym forum go nie znajdziesz :baby:
Jovere'xik
12-09-2007, 23:38
pwnz ;o
Gz NF xD
Pawlos II
12-09-2007, 23:54
Pozdro dla ludzi z aldory, ktorzy dali nam troche popalic xd
Koniec.
No fear frags.
Enud Xozath
Turghol
Acribus
Avorian
Gafistergo Faberman
Gobo Feagob
Lay'Bay
Sinna'taggen
Trettii
Valayn Spir
Lra frags;
Awer Fast
GZ NF? raczej chary z nf xD GZ KŁOSU xDD to raczej tak :p
warto dodac ze mimo iz lra przegralo battle to na awerze solo fraga ma lord galtarion.
GRATULACJE!
btw kto padl?
awer, avorian, acribus, turghol, enud, gafistergo, lay'bay
a dalej to mi sie szukac nie chce :S
ps: nie padli: silveris...
jeszcze padł Sinna'Taggen.
Nide Wune
13-09-2007, 00:07
Masakra xD
Jovere'xik
13-09-2007, 00:08
Masakra xD
Nom, pewnie niedługo będzie
Nide Wune
NO FEAR!1
Mniejsza z tym kto na kim grał , wazne ze NF "wraca".Wiekszosc charow z LRa to tez kupione postacie itd wiec na jedno wychodzi. xd
Nf idzcie EXPIC WYGRALISCIE AZ 1 (WY?;>) OB !!111111
Nide Wune
13-09-2007, 00:36
Nom, pewnie niedługo będzie
Nide Wune
NO FEAR!1
Pff wole miec znowu zrookowanego chara niż iść do nf :|
Grunt że nie padłem. :cup:
Jovere'xik
13-09-2007, 00:42
Czyli jesteś 'loyal to the end' .Już paru takich było lecz nie wszyscy byli 'loyal to the end'
xDDD
sry ze tak pisze chaotycznie ale spac mi sie chce! dobranoc.
Nie oczekiwany zwrot akcji :)
Nf idzcie EXPIC WYGRALISCIE AZ 1 (WY?;>) OB !!111111
Chyba sie z chujem za rozumy zamieniles. Wczesniej NF, bodajze 08/29/07 wygralo 9:3. Pozniej dali kilka razy dupy (10:7), pozniej cos w ten desen dostali. No i teraz miazdzaca przewaga, z tego co gdzies czytalem 9:1, wiec total owned (w tym ubicie najwyzszego knighta na servie Avoriana {194 EK}).
@0lik
Nie oczekiwany - piszemy łącznie (jaki? - przymiotnik). Anyway ja tez sie ciesze ;)
Dementiev
13-09-2007, 01:03
Wow Nide Wune ;) widze ze masz zaj.biste podejscie do sprawy:)
"Dobrze ze nie padlem " i co na vencie mowiles ej chlopaki nie mam pz daje loga <lol2>. Dobry szef jestes :D A tak sie szpunciles swoimi kolegami ktorzy po przegranym battle tlumaczyli sie ze prawdopodobnie uzywali NG bota
Pzdr koles : *
Wiekszosc charow z LRa to tez kupione postacie itd wiec na jedno wychodzi. xd
np hanas ktory miesiac temu chyba znal jeszcze polski ale nie mial pojecia o wojnach xd
Nie oczekiwany zwrot akcji
Dlaczego nieoczekiwany? Jak to Joim napisal ze to nie bylo trudne wygrac 40 vs 15 dlatego to zwyciestwo nie jest czyms wielkim (wedlug niego xO)
Już paru takich było lecz nie wszyscy byli 'loyal to the end'
Manderigon i jego "loyal to..." zmieniane raz w tygodniu
e nide i tak sie dowiemy jak sie nazywasz! pewnie grasz hanasem!
Prowo'kator
13-09-2007, 03:15
hanasem gra swe :D
Nide Wune
13-09-2007, 10:59
Wow Nide Wune ;) widze ze masz zaj.biste podejscie do sprawy:)
"Dobrze ze nie padlem " i co na vencie mowiles ej chlopaki nie mam pz daje loga <lol2>. Dobry szef jestes :D A tak sie szpunciles swoimi kolegami ktorzy po przegranym battle tlumaczyli sie ze prawdopodobnie uzywali NG bota
Pzdr koles : *
I dalej się cieszę że jestem z LRA. :|
"Jest jedna rzecz której nieznacie "Wierność" dzisiaj wrogu wczoraj bracie." :cup:
I nie czekałem do 1 okazji loga - zanim logłem miałem już dużo okazji.
Zresztą co Ty o tym wiesz - Niewiesz nic a gadasz głupoty... :|
Dementiev
13-09-2007, 11:08
MUHAHAHHA sry za ten smiech ale rozbawiles mnie .
Myslisz ze nie wiem nic? Wiem wiecej niz Ci sie wydaje no ale przyjmijmy opcje ze nic nie wiem
GL :)
Nide Wune
13-09-2007, 11:14
MUHAHAHHA sry za ten smiech ale rozbawiles mnie .
Myslisz ze nie wiem nic? Wiem wiecej niz Ci sie wydaje no ale przyjmijmy opcje ze nic nie wiem
GL :)
Bez obrazy, dobra źle to napiałem, z tym "nie wiesz nic - a gadasz głupoty"
chodziło mi o Twoją wiedzę na temat "mojego loga".
Odezwał się pro oO
Ser - g(i)ej xD
Wiekszy pro niz ty :)
Princess Agusia
13-09-2007, 20:31
@Nide Wune
"Jest jedna rzecz której nieznacie "Wierność" dzisiaj wrogu wczoraj bracie." :cup:
chociaz raz sie moge z Toba zgodzic :D
BananekPL
13-09-2007, 21:03
podobno Nide Wune <-> Aesmon =) prawda panie pro?
hanasem to chyba w sumie z 10 osob gralo w tym ja 3 razy ..huahauha a teraz gra jakis znobialy swe juz ktorys raz zreszta. gz dla nf wygrajcie z tymi smieciarzami
hahahhaha , pamietam ciagle biegal za LRa i wkoncu wyblagal invita xDDD Szczerze watpie ze cokolwiek mu mowia xdd
Nide Wune
14-09-2007, 10:18
Brawo! :cup:
Znacie już jeden nick z moich 2 charów, został wam do odnalezienia już tylko jeden, wierze że się wam uda :cup: + czasem gram pewnym sorciem :cup:
Aesmon wybłagał invita i nic mu nie mówią? xD
No może wy wiecie lepiej po co się kłócić xD
Do gildi nie dołączyłem tym charem wcześniej bo chciałem sobię nim jeszcze trochę poexpić żeby free fraga niebyło (nieźle trafiliście, 50% Kyry wie że to nide xD długo wam to zajeło xD)
Ten char jest moim ulubionym bo sam go wyexpiłem :cup:
Znacie już jeden nick z moich 2 charów, został wam do odnalezienia już tylko jeden, wierze że się wam uda :cup: + czasem gram pewnym sorciem :cup:
Do gildi nie dołączyłem tym charem wcześniej bo chciałem sobię nim jeszcze trochę poexpić żeby free fraga niebyło (nieźle trafiliście, 50% Kyry wie że to nide xD długo wam to zajeło xD)
<wazelina>
Krak-Kowiaczek
14-09-2007, 14:25
Hahahahahaha zal pana i nie sciemniaj o 2 harze 89 lvl pro ? i po co sie chwaliles kim ty tu nie grasz
A pro po jestes z krk:>?
Nide Wune
14-09-2007, 15:02
Hahahahahaha zal pana i nie sciemniaj o 2 harze 89 lvl pro ? i po co sie chwaliles kim ty tu nie grasz
A pro po jestes z krk:>?
Heh ok na Twoje życzenie nie mam drugiego chara - jak chcesz - bo po co się kłócić.
Czy ja napisałem gdzieś że gram hmm niewiem, Abo Tagteamz? Napisałem że hmm ownuje Elve? Albo że mam chara od którego zależy los LRA?
No niezbyt.
A tak btw jako że ja to nide będe tak długo wszystko co trzeba wiedział - dopuki Shyan i pare innych osob jest w tej gildii. Oni nie zapomnieli że byłem np w Bravehearts czy gdzieś indziej, mogłem nide expić ale heh stało się tak że zleciał 20 lvli w dół, co nie oznacza że nikt po tym niechciał mi pomóc - chcieli, zdziwiłem się ile osób - tylko szkoda że nie było tam polaka heh
Ta jestem z Krk, od czasu przeprowadzki.
co nie oznacza że nikt po tym niechciał mi pomóc - chcieli, zdziwiłem się ile osób - tylko szkoda że nie było tam polaka heh
no sie nie dziwie co do tego ze Ci Polak nie pomogl
od 20 lvl mi Mr.Abo pomagal i tak zostalo ze jestem z nim po 1 stronie ^^'
nie to co gedd falszywka z ktorym sie 3 tyg w rl widzialem a w chuja polecial ze mi zydzil na blessy 50k gdy padlem na demonii, a akurat sie wojna zaczela...no ale coz widze z RL i Ci ktorzy byli z nim dlugo i walczyli caly czas wraz z nim sa nikim to niech sie zawija
pozdrawiam grubego :)
Jovere'xik
14-09-2007, 17:51
A mi mgr abo nie pomógł :( za to pomogł mi gedd jak poprosiłem o plate armor w carlin to rzucił mi razem z plegami.
szwagiereczek
14-09-2007, 20:05
no sie nie dziwie co do tego ze Ci Polak nie pomogl
od 20 lvl mi Mr.Abo pomagal i tak zostalo ze jestem z nim po 1 stronie ^^'
nie to co gedd falszywka z ktorym sie 3 tyg w rl widzialem a w chuja polecial ze mi zydzil na blessy 50k gdy padlem na demonii, a akurat sie wojna zaczela...no ale coz widze z RL i Ci ktorzy byli z nim dlugo i walczyli caly czas wraz z nim sa nikim to niech sie zawija
pozdrawiam grubego :)
Jak kurwa expić nie umiesz i padasz 3 razy na tydzień to nie dziw sie, że ci na bless nie pozyczył
Princess Agusia
14-09-2007, 22:02
Jak kurwa expić nie umiesz i padasz 3 razy na tydzień to nie dziw sie, że ci na bless nie pozyczył
no mi powiedzial ze mi nie da w tibi na blessy bo mu cygara w rl nie dalam (bo nie mailam) a to jak wyjasnisz?:D
ps. zapytajcie gedda co zrobil z guild cash starego nf XD czy przez przypadek nie sprzedal ^^
Valtuz88
14-09-2007, 22:28
Hyhy, no ja wiedzialem ze Nide to Aesmon, ale aesmona chyba dostales bo pamietam ze po tym jak cie fraglem to was 2 bylo online i aesmon przysiegal ze cie pomsci :p
Dopsz, a co do tego ze charami chlopcow struja Ziomki z arcani to mowilem juz dawno i z tego co pamietam to ktorys z was mnie za to wysmial :D a teraz sami o tym piszecie 8o
Pozdrawiam naszych wojakow;) Ładna openka, oby tak dalej ^^
Nide Wune
14-09-2007, 23:01
Hyhy, no ja wiedzialem ze Nide to Aesmon, ale aesmona chyba dostales bo pamietam ze po tym jak cie fraglem to was 2 bylo online i aesmon przysiegal ze cie pomsci :p
Aesmona mam od 1lvla ale heh mam 2 chary to dałem pobiegać RLowi. Teraz już tylko ja nim gram. Aesmon miał być noob charem xD miałem go przed 20lvlowym spadkiem nide xd
Teraz wole grać Aesmon-em. A char Nide Wune obecnie jest nieużywany.
Dementiev
15-09-2007, 00:37
Tak narzekacie ze kazdy wam zuli na blessy. A zastanowilisice sie nad tym ze im np tych pieniedzy nikt nie dal?
Nide Wune
15-09-2007, 00:49
Tak narzekacie ze kazdy wam zuli na blessy. A zastanowilisice sie nad tym ze im np tych pieniedzy nikt nie dal?
Jakoś Shyan, Juffs, Abo się tym nie przejmował :|
Choć napewno masz trochę racji.
Dementiev
15-09-2007, 00:56
No moze Abo etc. nie zalowali bo mieli z paymentow. W sumie Gedd tez tam z tego co wiem mial troche floty. Nie wiemy i pewnie nie dowiem sie co zrobil z tymi pieniedzmi ale swoja droga jak Og'thunowi mial non stop na blessy dawac to te pieniedza faktycznie moga sie szybko skonczyc. Przeciez kazdy z nas tutaj pamieta jak za swoich najlepszych czasow potrafil miec 6-7 deadow na swojej lisice :P i to nie tylko od potworkow :)
Og'Tagteamzz
15-09-2007, 01:23
no mi powiedzial ze mi nie da w tibi na blessy bo mu cygara w rl nie dalam (bo nie mailam) a to jak wyjasnisz?:D
ps. zapytajcie gedda co zrobil z guild cash starego nf XD czy przez przypadek nie sprzedal ^^
Żałosna jestes lol pomysl kim ty byś byla na Kyra bez niego...NIKIM jeszcze tylko przypomnij sobie ile razy on ci pomogl i dupe uratowal pekowala bys teraz kurwa z Furionsami zrobil za ciebie wojne naraził sie kazdemuuu a ty mu kurwa fajke wypominasz HUAUHAHUAHUHUAHAU zalll stara zallllll jestes pusta ajk bęben Roling Stonesów i czesc jak czakpaa 3 maj sie ciepłoo ALE nikt nie bedzie za toba płakał :]
Żałosna jestes lol pomysl kim ty byś byla na Kyra bez niego...NIKIM jeszcze tylko przypomnij sobie ile razy on ci pomogl i dupe uratowal pekowala bys teraz kurwa z Furionsami zrobil za ciebie wojne naraził sie kazdemuuu a ty mu kurwa fajke wypominasz HUAUHAHUAHUHUAHAU zalll stara zallllll jestes pusta ajk bęben Roling Stonesów i czesc jak czakpaa 3 maj sie ciepłoo ALE nikt nie bedzie za toba płakał :]
swiete slowa dodam ze gadalem kiedys z toba na vent (bylo to zara po tym jak padlas od abo i wybuchla wojna) mowilas wtedy ze gdyby nie gedd miala bys juz dawno hunta od swe
Og'Tagteamzz
15-09-2007, 01:42
no ja wiem ze swiete bo wiem co mowie poprostu kolezance woda sodowa dostala sie do mozgu i poprostu wyzej sra niz dupe ma...ale sama wybrała kto sie ze mna nie zgodziiii !!!!!!!!!!!!!!!!! lol
Valtuz88
15-09-2007, 08:19
@Nide
Tylko ze Shyan to chyba jest Juffs ;)
A wlasnie czy bo paru swe przyszlo chyba z arcani, wiem napewno ze to sa Tralla, Juffs, Patteh, na arcani byli oni chyba w gildi Next Generation i nawet fajnie sie bili ^^ ale to sa stare czasy ^^
tylko patrz gdy mi sie juz skonczyla kasa to co mialem zrobic nie brac udzialu w wojnie? a z tego co wiem to jak ktos otrzymuje paymenty i jest tego ogolnie 5kk to mam jakies prawo do tego...padalem i od potworkow i od ludzi nie da sie ukryc ale nie moja wina ze mam takiego neta jakiego mam ^^'
"czesc chcesz kupic 200k ? bo Agnes przyjezdza do swinoujscia a kasy nie mam zeby przyjechac" so sad^^'
w ogole tak patrzac to on tez sobie gildiowej kasy nigdy nie zalowal... ssa sie skonczylo to trzeba bylo kupic ze w plecaki za gild cash a to sa 3x blessy ^^' ale co tam :)
@Nide
Tylko ze Shyan to chyba jest Juffs ;)
A wlasnie czy bo paru swe przyszlo chyba z arcani, wiem napewno ze to sa Tralla, Juffs, Patteh, na arcani byli oni chyba w gildi Next Generation i nawet fajnie sie bili ^^ ale to sa stare czasy ^^
1/3 kyry to byla stara arcania B)
Og'Tagteamzz
15-09-2007, 11:24
tylko patrz gdy mi sie juz skonczyla kasa to co mialem zrobic nie brac udzialu w wojnie? a z tego co wiem to jak ktos otrzymuje paymenty i jest tego ogolnie 5kk to mam jakies prawo do tego...padalem i od potworkow i od ludzi nie da sie ukryc ale nie moja wina ze mam takiego neta jakiego mam ^^'
"czesc chcesz kupic 200k ? bo Agnes przyjezdza do swinoujscia a kasy nie mam zeby przyjechac" so sad^^'
w ogole tak patrzac to on tez sobie gildiowej kasy nigdy nie zalowal... ssa sie skonczylo to trzeba bylo kupic ze w plecaki za gild cash a to sa 3x blessy ^^' ale co tam :)
Fajna wersja z tym 200k :] jest jeszcze jedna
Og'thun[122]:czesc dasz 700k z gildiowej? bo padlem na warlokach a kasy niemam zeby blessy kupic" so sad ^^'
btw. kiedys 125lvl
Z moich informacji wynika ze nie bylo 5kk z paymentow jesli chodzi o polakow w NF...bo prawie wszystko mieli SWE..........ale miejsze z tym powiedzmy ze gedd miał 5kk na powiedzmy 20 osób z czego ty wziąłeś 1kk ;]]]]]] i masz oto wielkie pretensje ;]]]]]]
btw.Znałes Abo~ na 20lvl HAHUAUHAHUAHUAUHAHUUHAHUAHUA chyba z tibia.com wtedy tez ci dawal na blessy HUAUHAUH przyjeciele?
POZDRO ;]]
Kileros fire'son
15-09-2007, 15:08
Ale tekstami jedziecie ^^
Fajna wersja z tym 200k :] jest jeszcze jedna
Og'thun[122]:czesc dasz 700k z gildiowej? bo padlem na warlokach a kasy niemam zeby blessy kupic" so sad ^^'
btw. kiedys 125lvl
Z moich informacji wynika ze nie bylo 5kk z paymentow jesli chodzi o polakow w NF...bo prawie wszystko mieli SWE..........ale miejsze z tym powiedzmy ze gedd miał 5kk na powiedzmy 20 osób z czego ty wziąłeś 1kk ;]]]]]] i masz oto wielkie pretensje ;]]]]]]
btw.Znałes Abo~ na 20lvl HAHUAUHAHUAHUAUHAHUUHAHUAHUA chyba z tibia.com wtedy tez ci dawal na blessy HUAUHAUH przyjeciele?
POZDRO ;]]
widac ze Cie stara nie kocha ale co mi tam. kiedys 125 lvl tez tak bywa.. :)
700k z gildiowej? po wojnie sam zarobilem kasy i jak padalem to kupowalem ze swoich chyba ze juz nie mialem swoich to co mialem nie brac z gildcash? jak mialem walczyc?.. 5kk+ bylo z paymentow jak nie wiesz to nie pierdol. co prawda Gruby mial jakies 2kk tylko a mr.Abo 3kk... 1kk wzialem powiadasz? gratuluje matematyki widac kurwa ze na gimnazjum zakonczyles swoja edukacje ;-) nie to ze mam pretensje tylko o to. Ty sie z tego smiejesz a ja go znalem od 20 lvla i nie raz mi on pomagal z innymi swe ale przepraszam Ty wiesz lepiej jakbys kurwa gral mna ale ok xD.
BananekPL
15-09-2007, 17:17
^
Zanim wbiłes 100lvl to przelizales dupe polowie kyry =)
Wiec moze Panu Abo bardziej przeczysciles kakaowe oko ;p
Pawlos II
15-09-2007, 18:00
@bananek zamknij ryj.
Nie wiesz to nie pisz?.!
A moze ty jestes jednym z tych wanna be pro, ktorzy maja info kto go znal od ktorego lvla od kumpli z No Fear.
BananekPL
15-09-2007, 18:06
Odezwał się jeszcze wiekszy dupowłaz lol
Wiem duzo wiecej od ciebie wiec lepiej ty zamilknij.
Pawlos II
15-09-2007, 19:08
@bananek a kim ty ***** jestes cwaniaku, jak jestes taki kozak to sie pochwal nam'em...
@bananek zamknij ryj.
Nie wiesz to nie pisz?.!
A moze ty jestes jednym z tych wanna be pro, ktorzy maja info kto go znal od ktorego lvla od kumpli z No Fear.
No jeżeli on jest jednym z tych "wanna be pro" to jest zaraz za tobą bo przecież ty jestes 1 ;)
^
Zanim wbiłes 100lvl to przelizales dupe polowie kyry =)
Wiec moze Panu Abo bardziej przeczysciles kakaowe oko ;p
tak sobie mow do taty jak robi a nie do mnie
nikomu nie lizalem dupy a polowa z hlvl nawet nie wiedziala kto ja jestem... od tego zacznijmy...
ale Ty kurwa banan niezly jestes i lubisz miec kurwa banana w dupie nie?
ciarach92
15-09-2007, 19:33
jayda chlopcz musye wbic 10 postow
@bananek a kim ty ***** jestes cwaniaku, jak jestes taki kozak to sie pochwal nam'em...
Ale sie panoszysz..Powiedz co ty bys zrobil gdyby nie lick lick swe??:]]
Powiem krotko: Skoncz pierdolic.
Co sie porobiło z tym forum. Jak jechaliście po biednym czarnym bracie zwanym Gandamir bo nie chciał brać udziału w wojnie, wyzywaliście go. Nie będę wnikał dlaczego nie chciał dołączyć do wojny (jego sprawa, ale nie da sie ukryć, że nie chciał walczyć z kumplami zarówno po jednej jak i po drugiej stronie). Potem jak wam się 0lik znudził to znaleźliście inną ofiarę potem jeszcze kogoś a jak już naprawdę nie było kogo wyzywać to oberwał pablo , gedd, og'thun , o zenku nie wspomnę bo po nim jeździcie regularnie i teraz jeszcze aga. Jak naprawdę chcecie sie wypowiadać na takie tematy to zróbcie sobie jakiś inny temat np. Valtuz88, Keonek i inni pro. A teraz do sedna TO JEST TEMAT O WOJNIE I TYLKO O NIEJ A NIE O TYM KTO KIM GRA I JAKIM TO PRO NIE JEST!!!
No dalej zjedzcie mnie teraz...
Co sie porobiło z tym forum. Jak jechaliście po biednym czarnym bracie zwanym Gandamir bo nie chciał brać udziału w wojnie, wyzywaliście go. Nie będę wnikał dlaczego nie chciał dołączyć do wojny (jego sprawa, ale nie da sie ukryć, że nie chciał walczyć z kumplami zarówno po jednej jak i po drugiej stronie). Potem jak wam się 0lik znudził to znaleźliście inną ofiarę potem jeszcze kogoś a jak już naprawdę nie było kogo wyzywać to oberwał pablo , gedd, og'thun , o zenku nie wspomnę bo po nim jeździcie regularnie i teraz jeszcze aga. Jak naprawdę chcecie sie wypowiadać na takie tematy to zróbcie sobie jakiś inny temat np. Valtuz88, Keonek i inni pro. A teraz do sedna TO JEST TEMAT O WOJNIE I TYLKO O NIEJ A NIE O TYM KTO KIM GRA I JAKIM TO PRO NIE JEST!!!
No dalej zjedzcie mnie teraz...
No to problem w tym, że nic się nie dzieje na wojnie ;<
No wiesz, że nic się nie dzieje na wojnie to nie znaczy, że można sobie po kimś bluzgać. Nic się nie dzieje=nikt nic nie pisze i wszystko jest ok.
Nide Wune
16-09-2007, 14:00
Podobno Silveris jest niewiadomo jakim graczem,
tylko czemu wam trap nie wyszedł? ;p
BananekPL
16-09-2007, 14:00
Teraz te ogtany i galtariany sie wykozaczyly i juz (chyba) nie musza dupy lizac to na forum chociaz sie czuja pro i sie wypieraja tego co kiedys robili :)
Wiem co mowie oguś bo sam pamietam jak lizales szczególnie wtedy jak spadles jakos z 85 na 75 lvl. Btw. jak tam kupiles na allegro kase w tibii za pieniążki z 18stki tak jak mowiles? Bo widze, ze teraz placzesz jaki to ty biedny jestes...
Teraz te ogtany i galtariany sie wykozaczyly i juz (chyba) nie musza dupy lizac to na forum chociaz sie czuja pro i sie wypieraja tego co kiedys robili :)
Wiem co mowie oguś bo sam pamietam jak lizales szczególnie wtedy jak spadles jakos z 85 na 75 lvl. Btw. jak tam kupiles na allegro kase w tibii za pieniążki z 18stki tak jak mowiles? Bo widze, ze teraz placzesz jaki to ty biedny jestes...
to teraz niezle zajebales jak ja nigdy nie kupilem kasy na allegro od tego zacznijmy a no i 18tke dopiero mam za 3 miesiace ale kurwa Ty to chyba bogiem jestes jak tak wiesz ze ja po 18tce i w ogole ze kase na allegro kupilem nie ?
wykozaczylem haha tez dobre nie lubie jak ktos poprostu pierdoli bzdury...^^'
to teraz niezle zajebales jak ja nigdy nie kupilem kasy na allegro od tego zacznijmy a no i 18tke dopiero mam za 3 miesiace ale kurwa Ty to chyba bogiem jestes jak tak wiesz ze ja po 18tce i w ogole ze kase na allegro kupilem nie ?
Jezeli to prawda z ta 18 to z Bananka niezly bajko pisarz XD
Nide Wune
16-09-2007, 19:01
Og' znalażłeś Nostradamusa xD
Bananek nieźle dojebales xD wannabenostradamus ? xD
BananekPL
16-09-2007, 19:37
Hehe sam tak mowiles na vent jakis czas temu, ze tak zrobisz no ale sorry ja to sobie wymyslilem ;) Aha, przepraszam, ze nie wiem kiedy masz urodziny :confused:
Podobno Silveris jest niewiadomo jakim graczem,
tylko czemu wam trap nie wyszedł? ;p
Nie wam, tylko Galtarowi xDD
Hehe sam tak mowiles na vent jakis czas temu, ze tak zrobisz no ale sorry ja to sobie wymyslilem ;) Aha, przepraszam, ze nie wiem kiedy masz urodziny :confused:
ze wtedy niby jak spadlem z 85 na 76 to chcialem kupic kase na allegro za forse z 18tki? jak ja venta zaczalem uzywac od wojny z zenkami na 100+ lvlu ^^' ale sorry nostradamusie tak jak oni powiedzieli ;D
Nide Wune
16-09-2007, 20:35
Nie wam, tylko Galtarowi xDD
Pozdrawiam Galtara xD
Princess Agusia
16-09-2007, 20:45
1)Ja nie zapomnialam kto mi pomogl.. i zawsze kazdemu powtrarzalam ze trzymam sie z geedem bo dzieki niemu gram na kyrze.. dokladnie pamietam co zrobil dla mnie w tej grze. Nie jestem po jego stronie,bo ja praktycznie juz nie gram, a on narazil mi sie kilkoma rzeczami nie zwiazanymi z tibia, wiec mam jakies ale do jego osoby a nie do tego jak postepuje w tibi. 2) od pkowania z furionsami mnie nie uratowal bo i tak bym z nimi nie pkowala..3) fajki mu nie wypominam lol - widocznie nie zalapalales, .. nie potrafisz zrozumiec zwyklej prostej rzeczy.. ze geed nie odroznia tibia life od rzeczywistosci- a to byl tego przyklad... Dla mnie osoba , ktorej sie wydaje ze bedzie sznowana w rl za to ze jest kims w tibia- nic soba nie reperezentuje.4) to czy jestem pusta czy nie - to nie powinna oceniac taka ograniczona osoba jak Ty, moze kiedys to zrozumiesz :)
z tematu o wojnie zeszlismy na temat o waszych prywatnych sprawach ^^
ale niektore wypowiedzi sa "smiechowe" ;]
Nide Wune
17-09-2007, 00:03
Sep 16 2007, 22:27:59 CEST Killed at Level 103 by Moonth Slahave
and by Hanas The Vampire
Jovere'xik
17-09-2007, 00:29
Gratzior dla lra !!11
Valtuz88
17-09-2007, 02:46
THX PABLO... :dance:
Krak-Kowiaczek
17-09-2007, 15:00
Sep 16 2007, 22:27:59 CEST Killed at Level 103 by Moonth Slahave
and by Hanas The Vampire
Moze jecze bys tak napisla kto pad:>?
Padl Somarth, chyba już trzeci raz xD
Nide Wune
17-09-2007, 17:38
Moze jecze bys tak napisla kto pad:>?
Wydawało mi się że to oczywiste xD
Nide Wune
18-09-2007, 11:34
Pismejker
Sep 18 2007, 00:09:40 CEST Killed at Level 118 by Og'Thun
and by Hanas The Vampire
Sep 17 2007, 01:59:47 CEST Killed at Level 118 by Elve Nightshade
@up
zauwazylem ze od kad zmieniles comment, nf zaczelo lepiej isc w openkach
moja uwaga na dzis: nie zmieniaj comment
elfhame, patteh, sandra, hanas, vurzhi, thovor
i nie wiem kto jeszcze padl
ili dan tez xd
http://rapidshare.com/files/56631358/open18sep.rec
Jovere'xik
19-09-2007, 00:42
23:24 Leto Beius [11]: goni cie z 10 osub z pk
23:25 Leto Beius [11]: sa na bramie miasta thais
23:25 Leto Beius [11]: 21:21 Veritas Altus [101]: exiva "xolorian
23:24 Leto Beius [11]: goni cie z 10 osub z pk
23:25 Leto Beius [11]: sa na bramie miasta thais
23:25 Leto Beius [11]: 21:21 Veritas Altus [101]: exiva "xolorian
H@H@H dokladnie tez z tego beke mialem :baby:
Gdzie macie bota LRA gdzie macie bota ! ;p
dawaj nidu tlumacz sie
Valtuz88
19-09-2007, 19:47
ANAL :swe:
espectro
21-09-2007, 04:21
ANAL :swe:
No konkretny , widze polacy zaczynaja dzialac tak jak trzeba ! :]
Wbita-Wpierd*l-LoGout ;dd
No konkretny , widze polacy zaczynaja dzialac tak jak trzeba ! :]
Wbita-Wpierd*l-LoGout ;dd
Nudna juz się robi ta wojna, denerwuje mnie to ;s
Taka ich taktyka , siedzenie na vent 24h i wyjscie na OB lub zrobienie sneaka jak was jest <10.
Taka ich taktyka , siedzenie na vent 24h i wyjscie na OB lub zrobienie sneaka jak was jest <10.
No ale sneaka juz tez dawno nie zrobili -.-
ebernardyn
21-09-2007, 19:44
Jak macie okazje kogoś ujebać to tego nie robicie. Ostatnio Avorian latał po Hydra Island i nic sobie z tego nie zrobiliście...
Kyranczyk
21-09-2007, 20:16
Jak macie okazje kogoś ujebać to tego nie robicie. Ostatnio Avorian latał po Hydra Island i nic sobie z tego nie zrobiliście...
Czekają na Ciebie
Princess Agusia
21-09-2007, 21:03
To zrob pokuj.. bo i tak nikt nie zaplaci :D
Jovere'xik
21-09-2007, 21:19
I tak z 2 osoby z lra robi wt.
Nutella16
21-09-2007, 21:53
Zenek zrob jakas nowa wojne bo nudy xD
Jovere'xik
21-09-2007, 22:17
Zenek zrob jakas nowa wojne bo nudy xD
To zrob pokuj.. bo i tak nikt nie zaplaci
"pokuj" wtf?
Zenek, a zrób to, a zrób tamto, a dasz mi eq bo hacka;/ mialem , a Zenek dasz mi pro.
NC.
Nutella16
21-09-2007, 22:27
"pokuj" wtf?
Zenek, a zrób to, a zrób tamto, a dasz mi eq bo hacka;/ mialem , a Zenek dasz mi pro.
NC.
Ty sie teraz zalisz czy chwalisz bo nie wiem?
"pokuj" wtf?
NC.
Za dużo idiotów na tym serwie żeby cokolwiek zrobic... Denetwuje mnie już ta Kyra i niektórzy ludzie i coś czuje, że to się niedługo zle skonczy dla niektorych osób...
Princess Agusia
21-09-2007, 22:44
Za dużo idiotów na tym serwie żeby cokolwiek zrobic... Denetwuje mnie już ta Kyra i niektórzy ludzie i coś czuje, że to się niedługo zle skonczy dla niektorych osób...
:D popieram
To zrob pokuj.. bo i tak nikt nie zaplaci :D
Napisalas to bo ostatnio wpierd.al? xD Na*******.ajcie sie ile wlezie ;p bo jak widze jak pada jakis szwedzik to az mi sie lepiej na sercu robi ^.^
Princess Agusia
22-09-2007, 00:01
Napisalas to bo ostatnio wpierd.al? xD Na*******.ajcie sie ile wlezie ;p bo jak widze jak pada jakis szwedzik to az mi sie lepiej na sercu robi ^.^
Nie nie dlatego... lol mi to naprawde rybka jaki jest wynik wojny
A jesli Tobie sie na sercu lepiej robi jak widzisz jak jakis ludzik w tibi traci hp i pada.. polecam psychologa:D bo tlumaczenie nie pomoze .. pozdro
Uszatek Knight rooked ;OO
espectro
22-09-2007, 03:21
to walcie po koleji masslogi na pojedyncze osoby Xd zacznijcie od Avoriana^^z dyszke i odechce mu sie i tak pokoleji -.-
jak juz mowilem;]
Wbita+Wpierd*+LoGout ^.-
espectro
22-09-2007, 03:27
Nie nie dlatego... lol mi to naprawde rybka jaki jest wynik wojny
A jesli Tobie sie na sercu lepiej robi jak widzisz jak jakis ludzik w tibi traci hp i pada.. polecam psychologa:D bo tlumaczenie nie pomoze .. pozdro
On niewidzi jak jakis ludzik pada ;] tylko widzi pajaca grajacego ta kukielka i on ma swiadomosc ze to jest k*rwa szed i to go cieszy poprostu ,bo widzi jego wk*rwiona mord*e ktory swiata poza tymi kukielkami niewidzi ? :O
wiec moze sobie cos wytlumacz? np. dlaczego czasami wato 2 razy przeczytac wypowiedz ;))
On niewidzi jak jakis ludzik pada ;] tylko widzi pajaca grajacego ta kukielka i on ma swiadomosc ze to jest k*rwa szed i to go cieszy poprostu ,bo widzi jego wk*rwiona mord*e ktory swiata poza tymi kukielkami niewidzi ? :O
wiec moze sobie cos wytlumacz? np. dlaczego czasami wato 2 razy przeczytac wypowiedz ;))
Nic dodac nic ujac
Pozdro ;*
Chlodd own3d o.O
Princess Agusia
22-09-2007, 13:52
to ma dobra wyobraznie jesli widzi osobe grajaca ta kukielka :D,
co jak co to apropo ludzi "ktorzy swiata poza tymi kukielkami nie widza" znajdzie sie ich wiecej wsrod polakow , ktorzy o duzo bardziej emocjonujaco do tego podchodza niz szwedzi..
@up
Pewnie ta, ale tylko dlatego ze polakow gra o wiele wiecej. Poza tym ze 30% polakow to sa dzieci - 12 lat... a jesli chodzi o szwedow.. to jest ladnie smiesznie jak dorosly czlowiek wk.urwia sie na to ze padl w "tibii" :baby:
Z taka polityka jaka teraz prowadzi NF mozliwe ze ludzie im sie przeciwstwia i dolacza do LRA.
Przyklad ,Tazz Sep 22 2007, 19:29:22 CEST Killed at Level 138 by Garlerdon
and by Jinxz
Sep 22 2007, 17:46:38 CEST Died at Level 139 by a demon - Tazz
Sep 22 2007, 17:46:38 CEST Died at Level 131 by a demon - Cheeno Crux
Sep 22 2007, 17:46:38 CEST Died at Level 111 by a demon - Don Seero
Sep 22 2007, 17:46:38 CEST Died at Level 112 by a demon - Don Evan
Anni... wszyscy padli na jedno combo xD
A potem jeszcze Tazz padl od zenkow bez blessów i 4 lvl w dół dzisiaj ^^
Princess Agusia
22-09-2007, 23:45
Z taka polityka jaka teraz prowadzi NF mozliwe ze ludzie im sie przeciwstwia i dolacza do LRA.
Przyklad ,Tazz Sep 22 2007, 19:29:22 CEST Killed at Level 138 by Garlerdon
and by Jinxz
Normalka ... jak Swe mieli wladze i to wykorzystywali .. to ludzie narzekali i uwazali ze jakby druga strona miala wladze, bylo by lepiej .. tymczasem jesli sytuacja zenka i innych sie polepszyla to oni zaczynaja to wykorzystywac.. wiec obojetne kto wygrywa na servie tak czy inaczej bedzie tak samo - PA ROX ale chyba na tym ta gra polega ( chociaz nie powinna) -> tepieniu slabszych.. Przydala by sie jakas sensowna grupa hlvli ktora by zaprowadzila porzadek i wprowadzila pewne zasady.. ale pomarzyc to sobie mozna..
Jovere'xik
22-09-2007, 23:46
A wiecie za co Tazz padł?
Przydala by sie jakas sensowna grupa hlvli ktora by zaprowadzila porzadek i wprowadzila pewne zasady.. ale pomarzyc to sobie mozna..
sooncdfgdgdgdg
Princess Agusia
22-09-2007, 23:53
A wiecie za co Tazz padł?
tez bym chciala wiedziec.. osobiscie go nie znam.. ale z tego co zauwazylam nigdy z nim problemow nie bylo.. gral sobie i nie mieszal sie w nic..
Jovere'xik
22-09-2007, 23:55
może za to, że blessów nie miał;D
Pewnie dlatego ze za szybko expil. xd
Princess Agusia
23-09-2007, 00:04
Pewnie dlatego ze za szybko expil. xd
Kazdy powod jest dobry.. szkoda mi chlopaka "ouch, quite owned xD
Cya Kyra, Welcome Back Galana =p" <- nie dziwie sie ze na galane chce wrocic, chociaz tamten serv to juz calkiem porazka
ebernardyn
23-09-2007, 00:06
Za to że na*******a na bocie na Venore D Lair. 95% expa na tym charze to bot.
Jovere'xik
23-09-2007, 00:07
No i mamy reason;p.
Princess Agusia
23-09-2007, 00:13
Za to że na*******a na bocie na Venore D Lair. 95% expa na tym charze to bot.
a Wy Swieci i bota nie uzywacie ofc :D lol
Jovere'xik
23-09-2007, 00:21
O bocie to my nie rozmawiajmy bo LRA jak i NF są zwolennikami expienia na nim. :p
Np. Awer botujący na dragach w veno ;]
albo Hekson który bocił na scarabach.
Edit.v
Inni też ale mowa jak narazie jest o Nf i Lra
Princess Agusia
23-09-2007, 00:23
O bocie to my nie rozmawiajmy bo LRA jak i NF są zwolennikami expienia na nim. :p
Np. Awer botujący na dragach w veno ;]
albo Hekson który bocił na scarabach.
wiec LRA i NF moze a inni nie .. dobre :)
tez bym chciala wiedziec.. osobiscie go nie znam.. ale z tego co zauwazylam nigdy z nim problemow nie bylo.. gral sobie i nie mieszal sie w nic..
Nie było problemu bo nigdy go nigdzie nie mogłem spoktać ;d
Spotkałem go dopiero gdzieś na 80-90lvl na żołwiach... oczywiście na bocie, ale w ogóle to teraz tyle osób wyexpiło na botach, że skandal xD
Powód:
23:43 Tazz [135]: za zabijanie ich pk charow ktore mi 3 guild memberow zabili i za za szybki exp na bocie
The Chaotic Paladin
23-09-2007, 01:24
@up
Jesli padl za exp na bocie to Garlerdon i Zenek's crew powinni zrookowac chary bo np. taki Jinxz na kazdym OB uzywa bota a mimo to pada.
Poza tym wiele bylych czlownkow NF wspieralo pkerow (Peoples of Street, Furions, random pkers) i z tego co mi wiadomo byla to duza czesc ekipy ktora ma obecnie duze ale. Mysla ze sa fajni a wcale tak nie jest. Bo co to za radocha ujebac kogos z noobchara, a potem przy padnieciu ktore jest normalna koleja rzeczy odgrazac sie. Tutaj uklon zarowno dla swe jak i pl noobs.
espectro
23-09-2007, 01:31
Normalka ... jak Swe mieli wladze i to wykorzystywali .. to ludzie narzekali i uwazali ze jakby druga strona miala wladze, bylo by lepiej .. tymczasem jesli sytuacja zenka i innych sie polepszyla to oni zaczynaja to wykorzystywac.. wiec obojetne kto wygrywa na servie tak czy inaczej bedzie tak samo - PA ROX ale chyba na tym ta gra polega ( chociaz nie powinna) -> tepieniu slabszych.. Przydala by sie jakas sensowna grupa hlvli ktora by zaprowadzila porzadek i wprowadzila pewne zasady.. ale pomarzyc to sobie mozna..
heh tu sie z toba zgodze.. chociaz niepowiem ze sam taki niebylem bylem :d gdy gral jeszcze Tetro~ 1 owner :P to wykorzystywalem to ze dobrze sie znalismy i mialem u niego plecy Xd ale jak chara sprzedal sie to skonczylo wiec polecam gre na spokojnie tera ;d chociaz ch*j z tego jak wbijesz se 100 lvl to cie dopierd*la inni Xd
Wpi'rdol komus ,zeby ktos niewpi*rdolil tobie :D
...wiec ogulnie j*bac to wszystko :ddddddd
Teraz zeby wbic wysoki lvl i byc neutralnym trzeba ostro lizac dupe ,a nie kazdy sie potrafi znizac do tego poziomu.
@jojojama
W odroznieciu od Ciebie Nie.
Dementiev
23-09-2007, 10:43
Wow Lay'bay Own3d ma ktos filmik jak sie wyj.ebal?
Teraz zeby wbic wysoki lvl i byc neutralnym trzeba ostro lizac dupe ,a nie kazdy sie potrafi znizac do tego poziomu.
Ty, Tak pewnie umiesz Nie??;)
PronEnya
23-09-2007, 11:40
Ahhh ta kyra ... PA bylo , jest i bedzie.
Ty, Tak pewnie umiesz Nie??;)
Widze , ze w temacie dupowlazenia masz duza wiedze ; )
Mówisz , ze Exodus jest dupolizem a nawet niewiesz kto to jest z kyry
Widze , ze w temacie dupowlazenia masz duza wiedze ; )
Mówisz , ze Exodus jest dupolizem a nawet niewiesz kto to jest z kyry
Dla mnie to on moze byc nawet Papiezem. B)
yeyeye w temacie zalozonym przezemnie jest najwiecej postow xddddddddddddd
Dla mnie to on moze byc nawet Papiezem. B)
To czemu mowisz , ze jest dupolizem jak nawet nie wiesz o kim mowa?
"rzal" mi Ciebie
Nide Wune
23-09-2007, 14:04
To czemu mowisz , ze jest dupolizem jak nawet nie wiesz o kim mowa?
"rzal" mi Ciebie
On teoretycznie zadał exodusowi pytanie, nic nie stwierdzał ;p
Btw.
Kyra zaczyna być telenowelą xD
Ciekawe co w następnym odcinku xD
Princess Agusia
23-09-2007, 14:14
On teoretycznie zadał exodusowi pytanie, nic nie stwierdzał ;p
Btw.
Kyra zaczyna być telenowelą xD
Ciekawe co w następnym odcinku xD
w nastepnym odcinku moj slub z Zenkiem :D love u :*
Zenek mowisz ze taka nudna wojna, teraz kilka osob od nich expi w najlepsze i nic nie robicie.Nawet jesli to pulapka to robcie cos - bedzie ciekawsza :)
Zenek mowisz ze taka nudna wojna, teraz kilka osob od nich expi w najlepsze i nic nie robicie.Nawet jesli to pulapka to robcie cos - bedzie ciekawsza :)
Mnie już nie kręci czekanie całego dnia żeby zrobic na kogoś mass loga albo trapa ;d Poprostu nie chce mi sie siedziec tyle na kompie/vent :p
Princess Agusia
23-09-2007, 16:42
Mnie już nie kręci czekanie całego dnia żeby zrobic na kogoś mass loga albo trapa ;d Poprostu nie chce mi sie siedziec tyle na kompie/vent :p
z tego co wiem to nie tylko Tobie.. dletego to teraz wyglada jak wyglada.. i nic nie wskazuje na zmiany jak narazie
Sep 23 2007, 18:40:47 CEST Killed at Level 146 by Garlerdon and by Asteph
gz : ) ma ktos filmik ; >
Sep 23 2007, 18:40:47 CEST Killed at Level 146 by Garlerdon and by Asteph
gz : ) ma ktos filmik ; >
Nom, ale musisz poszukac gdzieś na forach ;d
http://www.***********.com/484411665.html
prosze :P
w miejsce * wpisac s p e e d y s h a r e
BananekPL
25-09-2007, 12:01
Wczoraj 4:1 dla NF.
Fragi:
No Fear:
-Joim Hagane
-Hanas The Vampire
-Darylan
-Baboshi
LRA:
-Norf von Kyra
Dementiev
25-09-2007, 21:52
Ma ktos jakis filmik ? Albo moze ktos opowiedziec w jakich okolicznosciach sie wylozyli :>
Ma ktos jakis filmik ? Albo moze ktos opowiedziec w jakich okolicznosciach sie wylozyli :>
Na tibia.de jest poszukaj
Jovere'xik
25-09-2007, 22:34
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/31461
Pawlos II
25-09-2007, 23:19
Lord Ascrim owned xd
Miszczoslav
25-09-2007, 23:33
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/31367
kozytah died i ucieczka Geo~ przed nf xd lolcio
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/31367
kozytah died i ucieczka Geo~ przed nf xd lolcio
film sprzed miesiaca xdd
Princess Agusia
27-09-2007, 20:31
19:16 Waderiigon [91]: plx 300gp for trave
19:16 Kapitan Jack Spparow [30]: nieodasz
19:16 Waderiigon [91]: no we
19:16 Waderiigon [91]: daj
19:16 Waderiigon [91]: hunted
19:16 Waderiigon [91]: hunted
:D
I tak najlepszy jest Weritas Alkus ktory pisze hunted to wszystkich co mu stana na drodze , moznaby go nazwac zakałą NF.Dziwie sie ze go jeszcze nie wyjebali xd
Gobo Feagob , Sep 27 2007, 20:16:46 CEST Killed at Level 102 by Rhu Inferno
and by Asteph
gleba gobo
http://rapidshare.com/files/58702668/letssneakagain.rec
Dementiev
28-09-2007, 10:07
Wrzuc ktos to na tibicams albo ***********
Dementiev
28-09-2007, 16:09
Silveris is free. Ile zaplacil wie ktos?
Pawlos II
28-09-2007, 18:31
Silveris najwiekszy noob serva...
Szkoda mi go ;d
Silveris rzeczywiscie jest noob,kiedy padal na tym 163 bodajze,nie czaje czemu s*******al w quary i czemu wyrzucil w trapie pol swojego eq. Gram na Kyra krótko,Lra juz istnialo ale powiem jedno. Gralem na Elysia,tam NIGDY nooby nie dozywaja hlvla. A na Kyra jest ich bardzo duzo. Koles na 101 lvlu rp pyta sie mnie czy da rade solo frosta,a 95ek pyta sie mnie co to gs island. Na Kyra w wojne wlaczone jest bardzo duzo osob,totez mysle ze wojna tu zawsze bedzie trwac,co wojna to poszczegolne osoby zmieniaja strone.
Pozdro dla rli z no fear :)
Silveris najwiekszy noob serva...
Szkoda mi go ;d
Zapomniales jeszcze o sobie ;];];]
Pawlos II
28-09-2007, 22:26
Esdek
Myslisz, ze takim tekstem popiszesz sie kumplom z No fear
hahaha mam w dupie twoje zdanie i tych innych znoobowacialych flamerow.
On chce mi zainponować :))
A to że pisze prawde i prawda boli to już nie jego wina xD
@Pawlos II
Prawda boli? MOIM zdaniem Esdek ma racje :)
Princess Agusia
29-09-2007, 08:49
@Pawlos II
Prawda boli? MOIM zdaniem Esdek ma racje :)
Mnie tam nic nie boli ;)
Dementiev
29-09-2007, 11:33
Sep 29 2007, 04:13:45 CEST Killed at Level 102 by Arystos.
Valtuz88
29-09-2007, 21:11
Czemu sie wkur.acie jak ktos powie ze tu noobki smigaja na hlvl? :o
Sancha i Thovor free.
Ktos wie ile zaplacili?
Valtuz88
30-09-2007, 03:17
Wazne??? :]
Thovor ma już bana a mało nie padł ponieważ pkował sobie ;p
Princess Agusia
30-09-2007, 14:35
Thovor ma już bana a mało nie padł ponieważ pkował sobie ;p
podobno hacked
podobno hacked
Też tak słyszałem :p
awer fast
Sep 30 2007, 17:28:47 CEST Killed at Level 150 by Abo Tagteamz
and by Og'Thun
BananekPL
01-10-2007, 00:30
Awer fast. B)
Steiner the slayer, Tretii, Enud Xozath, Blaze Fayah B)
Prowo'kator
01-10-2007, 00:49
Steiner the slayer, Tretii, Enud Xozath, Blaze Fayah B)
I Og'ThunB)
jak widac nawet snejki nie wychodza lra:D
http://rapidshare.com/files/59378523/szTEJNER.rec
Valtuz88
01-10-2007, 13:45
"ale steiner składa juz nowego bota" :p
po paru ostatnich tygodniach widac ze w rla sa spy ;s
po paru ostatnich tygodniach widac ze w rla sa spy ;s
Nie wiem czy maja spy , ale jak tak to wiedza jak nf mialo na poczotku war 5 spy lol
Ty marsjaninie
jak to sie stanelo ze ty se padneo
Sep 30 2007, 18:59:43 CEST Killed at Level 127 by Henksson and by Uggo
BTW
Mhauhauhhuahuauhauhauhuhauha
Ps.
Mhauhauhhuahuauhauhauhuhauha
Gandamir xD
bedzie odwet ^^
No skiba pochwal się :p
spoko spoko i jeszcze zobaczymy :->
Ja nie mam czym się chwalić... Jedynie tym że dzisiaj 4+ na histori dostałem :p
Sep 27 2007, 15:05:47 CEST Killed at Level 118 by Ervelio
and by Waderiigon
16:47 Lysyn [117]: i juz kurwa po ciebie jede tam
16:47 Lysyn [117]: psie jebany
Lysny do Gedda ;D
Kileros fire'son
02-10-2007, 20:34
16:47 Lysyn [117]: i juz kurwa po ciebie jede tam
16:47 Lysyn [117]: psie jebany
Lysny do Gedda ;D
To już naprawdę jest przesada :/ żeby jechać komuś na**rdolić za grę. ŻAL!
Jak się jest uzależnionym od pikseli to tak jest xD
UP
A jak za tibie xDDD To tylko potrafi :flaga_pl:
:D:D:D
No w sumie prawda... TYLKO POLSKA xD
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/31851
Numenorian
04-10-2007, 21:43
Ghazbaran plax xD!
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/31862
uggo
22:23 Henksson [114]: good to know DC dident start this war
:O
Może war będzie kolejny na serverze.
qeenar lee
05-10-2007, 00:20
No ja chlopaka wiele nie pomoge bo moj stan materialny w grze wynosi prawie 0 wiec wespre ich duchowo ;d
Olik sorry ale sie spoznilem troche nie moglem pojsc <3
Valtuz88
05-10-2007, 08:36
Bedzie ciekawie ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.