Pokaż pełną wersje : WAR!!! No Fear vs Lets Rule Again
Jak wiemy drodzy polacy mamy nowa wojne tym razem sie zjednoczylismy 8o i razem z espańolamii walczymy przeciwko tyrani jaka niewatpliwie sa szwedzi xD.Moze kyre da sie jeszcze ocalic :dance:
Pozdro!!!
Nutella16
21-08-2007, 12:40
Bedzie rzeznia xDDD :evul:
Bedzie rzeznia xDDD :evul:
dla polakow xd
Nutella16
21-08-2007, 13:27
@up
Pffffffffffffffffffffffffffffffffffffff to byl zart?xd
Zobaczymy :p, pewne jest, że łatwo nie będzie :P
http://img211.imageshack.us/img211/8472/whynodienb1.jpg
Eliseo Fusions, will be deleted at Oct 20 2007, 13:43:47 CEST
OPS
Eliseo Fusions, will be deleted at Oct 20 2007, 13:43:47 CEST
OPS
Przeciez oddeletuje go pffffffff jesli myslicie inaczej to sie wypowiedzcie:o
Pawlos II
21-08-2007, 18:47
@up
Pffffffffffffffffffffffffffffffffffffff to byl zart?xd
Jak wiemy drodzy polacy mamy nowa wojne tym razem sie zjednoczylismy 8o i razem z espańolamii walczymy przeciwko tyrani jaka niewatpliwie sa szwedzi xD.Moze kyre da sie jeszcze ocalic :dance:
Pozdro!!!
Co jest ciecie?
Numenorian
21-08-2007, 19:20
Nie jestem pewny, ale chyba trwa jakies battle na edron
Nie battle tylko SNEJK po którym padł zylius który expil na draggach na edron
szwagiereczek
21-08-2007, 19:44
http://img265.imageshack.us/img265/3264/tomtenszychaatkarinteqq1.jpg
Jak na dzis dzien , to LRA moga robic sneaki codziennie i tak co co padli to odrobia , poki jest ich tak malo nie maja szans na wygranie wojny
ALEEEEE
wszystko sie moze zmienic , pozyjemy zobaczymy.
http://img505.imageshack.us/img505/2907/arystosxx7.jpg
a to combo pokazuje że mogą zdjąć nawet arystosa
Udostępni ktoś filmik? :)
Moga ale jest ich zamalo zeby myslec o jakims Ob
Valtuz88
22-08-2007, 01:21
ANAL!:swe:
szczerkos
22-08-2007, 12:31
Kurde prawie abo padł jeden strzał i leżałby ten ch*j jeba*y. A najbardziej mnie wkurza Denzor ta ciota jedna
Kurde prawie abo padł jeden strzał i leżałby ten ch*j jeba*y. A najbardziej mnie wkurza Denzor ta ciota jedna
Popieram xD
szczerkos
22-08-2007, 13:12
Kurwa pragne tego zeby abo padl jak malo kto chyba, no i denzora tego chuja jebanego tez trzeba sklepac :P Jakis OB i nie ma szwedkow xD
Valtuz88
22-08-2007, 13:34
53 od zeria! niewidzicie tego? co on sdkowal swe? o.o przeciesz ci s*****ele to 1 wielki czit, w te ku.wy z ssa na hot trzeba je.ac z morta i na kombo bo maja bota na leczenie team membersow... >.< KU.WA! Je.any abo ;]
Spokojnie , przyjdzie czas i na niego :)
Nutella16
22-08-2007, 14:30
Jeszcze Tralla musi pasc xDD :evul:
Prowo'kator
22-08-2007, 17:01
I jeszcze tretti tego to nienawidze:P
Numenorian
22-08-2007, 18:09
Ja to bym najbardziej chciał żeby padł Patteh ;p
a ja bym chcial zebyscie pomogli polakom w wojnie i wyje*ali swe z serwa. i niech kazdy z nich padnie (swe) z 10 razy, to odrazu odechce sie im gry. pozdro, jak tego nie wykorzystacie to jestescie piczki, a i zeby nie bylo znow jakis zdrad jak to z reguly na kyrze bywa
@a ty gandamirku co ze szwedkami nie jestes? przeciez oni byli lepsi od palakow i wierniejsci...zmieniles zdanie? WTF? HEHE
Numenorian
22-08-2007, 18:49
@a ty gandamirku co ze szwedkami nie jestes? przeciez oni byli lepsi od palakow i wierniejsci...zmieniles zdanie? WTF? HEHE
oj dobra nie czepiaj sie jego, wkońcu przeszedł na dobrą stronę :P
Valtuz88
22-08-2007, 19:44
Nie mozna tak od opuscic Dark Sajd Pała...
szczerkos
22-08-2007, 22:19
haha własnie, dobre dobre :D
Prowo'kator
23-08-2007, 00:40
Xolo bez gildi ja go czasem nie rozumiem....
Nie musisz ;]
Nie musisz ;]
Dokładnie...
Co mam Ci powiedzieć dlaczego jestem z "Polakami" (zaznaczając, cudzysłowiem mam zamiar podkreślić nie konkretną narodowość, lecz grupę ludzi która trzyma się razem przez pewien okres gry, równie dobrze Polakami można nazwać tych którzy walczyli przeciwko tym "Polakom", bo nie widzę różnicy narodowości)??? No słuchaj ja staram się iść za dwoma kolesiami, Zangiewem oraz Geddem, obaj mi dużo pomagali, Zangiew jako jeden z najlepszych ziomków z Tibii, a Gedd mnie bronił gdy inni się ode mnie odwrócili, i Geddowi już wcześniej powiedziałem, że idę za nim w razie czego no i to samo z Zangiewem. Z Zangiewem już jakiś czas temu wyszliśmy z BB. A to, że walcze w wojnie przeciwko szwedom, to nie znaczy, że ich znienawidziłem, pokłuciłem się z nimi strasznie, czy coś w tym typie. Wielu z nich bardzo szanuje np. Patteh czy Mr Abo i inni, lubie ich itd. I to się już nie zmieni bez względu na to jaki będę miał lewel, w jakiej będę gildii, z kim i przeciwko komu będę walczył.
Zenek powiedz morxowi zeby dal mi mojego chara i moge pomagac xd <taki maly joke >
Zenek powiedz morxowi zeby dal mi mojego chara i moge pomagac xd <taki maly joke >
No nie za bardzo on był śmieszny -.-
nieraz z lekka zaluje ze sprzedalem awera a pasy do jeyona zgubilem popekowal bym se :<
nieraz z lekka zaluje ze sprzedalem awera a pasy do jeyona zgubilem popekowal bym se :<
ten twoj jeyon fajnie pada ;p
nieraz z lekka zaluje ze sprzedalem awera
Awer witaj w klubie :D Za ile go opchnąłeś?
Pawlos II
23-08-2007, 22:44
Valerious De'Vegaz owned tez ;d
Awer witaj w klubie :D Za ile go opchnąłeś?
awera pustego za 300 zl potem za potem kupilem <za kase w tibi> lord khazzar ktorego sprzedalem potem znowu za chyba 200 k kupilem jeyona znudzila mi sie gra nim sprzedalem cala reszte kasy i eq razem z awera mialem okolo tysiaka i 2 chary z tego do jeyona zgubilem pasy i rk i ktos go haknol ;p ale nawet troche sie nie przejolem bo wedlug mnie tibia sie skonczyla od 7.6 ... caly urok znikl jeszcze poczatki kyry bylo z lekka smisznie (czasy xeretzy i Valiasa) pamietam jak zenek mnie kiedys w carlin bil bo mialem skulla xd <xezbethiem> potem wojna Ng Bm mialem skonczyc grac lecz dzieki rhu wrucilem bo zalatwil mi taniego paymeta pozdro all xd
Wszyscy do Poznania
Valtuz88
24-08-2007, 15:34
Jak od 7.6, od 7.6 weszly juz wandy i ta poj.bana mana x2, to juz byl krok w piz.u, tibia teraz jest za latwa i wciaz jak upraszczaja i "balansuja". Tibia stracila juz dawno swoj urok...
Kileros fire'son
24-08-2007, 16:35
@Up
Zgadzam Się z Tobą w 100%
Niestety :(
Za Łatwa! :(
I Ta Balansacja! :(
Teraz jest za łatwa? Nie grałem kiedyś ale wydaje mi się że kiedyś była latwiejsza, bo był amulet of life (50 k ) i nic sie nie traciło a teraz 100 k i tracisz i tak lvl i skille... Kiedyś nie trzeba było walić blood hitow przy skillowaniu wystarczylo na jednym potworku cały dzień skilować nie kontrolując tego, kiedyś nie było wandów ale za to runy kosztowały mało many. Ale to wnioskuje z tego co wiem że było, nie wiem jak w praktyce.
Nutella16
24-08-2007, 19:12
Tu chyba mamy pisac o wojnie a nie o tym jaka tibia byla najlepsza a jaka najgorsza xD :p
Xezbeth
Aug 24 2007, 18:32:52 CEST Killed at Level 112 by Vurzheor and by Paddanogeten
A potem NF pkowało noobami w Veno i dawali hunty każdemu kto ich bił
Xezbeth
Aug 24 2007, 18:32:52 CEST Killed at Level 112 by Vurzheor and by Paddanogeten
A potem NF pkowało noobami w Veno i dawali hunty każdemu kto ich bił
NF tylko na*******o swe lol! wiec zamknij dupe .
Swe ma jakies w ogole szanse? :b
A Xolorian zrobił gildie Gedd and Abo, lol :P
z kim on w końcu jest?
Nutella16
25-08-2007, 00:21
A Xolorian zrobił gildie Gedd and Abo, lol :P
z kim on w końcu jest?
Domyśl sie xD:p
Valtuz88
25-08-2007, 00:37
ANAL :swe:
Valtuz88
25-08-2007, 04:09
Teraz jest za łatwa? Nie grałem kiedyś ale wydaje mi się że kiedyś była latwiejsza, bo był amulet of life (50 k ) i nic sie nie traciło a teraz 100 k i tracisz i tak lvl i skille... Kiedyś nie trzeba było walić blood hitow przy skillowaniu wystarczylo na jednym potworku cały dzień skilować nie kontrolując tego, kiedyś nie było wandów ale za to runy kosztowały mało many. Ale to wnioskuje z tego co wiem że było, nie wiem jak w praktyce.
Nietrzeba bylo walic blood hitow, ale co chciales bic bez blood hita caly dzien, zreszta auto log był...
Niebyło wandow to sorce z bs'ami latały i skillem około 23...
Na statku, dywanach niebylo pz
Rzucajac 2 parcele, na nie smieci i podpalajac je, niebylo szansy wyjsc z trapa...
Bywalo z 100lvl+ przypływal na wyspe gdzie na statku czekal juz trap....
Runy kosztowały mało many - odnowiala sie po 1 i wychodzilo dluzej, zreszta niemozna bylo kupic run w sklepie...
Niebylo Hotow
Niemozna bylo walic na battle ludzi
Gdy knight stal w trapie to wybieral czy chce sie uhac czy manasowac, a nie jak teraz...
Mapa byla miejsza, co za tym idzie niebylo tyle expa...
Knight i Palle walily mniej niz teraz...
Mozliwe było spotkanie 11 Druitka z 50+mlvl ktory mogl ciebie zjesc na sniadanie :P
Zle ci sie wydaje moj drogi :)
Krecikcisnie
25-08-2007, 13:23
up@
i to właśnie była tibia którą lubiłem , zaskakująca:) nie musiałeś wiele grać żeby się dobrze bawić a teraz...
Runy kosztowały mało many - odnowiala sie po 1 i wychodzilo dluzej, zreszta niemozna bylo kupic run w sklepie...
Ta, nie można było kupić w sklepie, ale runki robiło się i robi się cały czas z taką samą prędkością. Proporcjonalnie do wzrostu szybkości regenerowania się many, wzrosła ilość punktów magicznych potrzebnych na zrobienie runy.
Runy, runami ale ofensywne spelle zależne od many dużo mniej się opłacały bo nie dość, że mana się wolniej regenerowała to manasy kosztowały więcej, i dawały mniej many. Kiedyś PKing low lvl sorcem był bardzo ciekawy, bo można było ubić noobów, którzy nie umieli wcale celować runkami, no i UE nie było od 60 lvla tylko od 34, w ogóle spelle nie były zależne od levela tylko jak miałeś wystarczająco many i wystarczający Mag Lev to używałeś spella hehe.
Kiedyś, kiedyś GSy nie miały haste, potwory nie znikały, nie było czasek.
Można by tak w nieskończoność...
Valtuz88
25-08-2007, 15:28
Tak, ale Olik sam musisz przyznac ze lepiej sie grało, a stare war nieprzypominamy tych co teraz, jak by niepatrzec tibia była naprawde trudna... a co do tych run to niebylo takiego czegos jak softy dzieki ktorym teraz ładnie mozna podciagnac mlvl i całkiem niezle sie z tym expi na nogach ^^
ale dosc tego co bylo dobre a co zle, nad tym mozna rozkminiac i rozkminiac... ;)
To jest k*** temat o wojnie czy o starej tibi, o której połowa z was wie tylko z opowieści?
Blood Angel
25-08-2007, 17:56
up@
i to właśnie była tibia którą lubiłem , zaskakująca:) nie musiałeś wiele grać żeby się dobrze bawić a teraz...
ehhh.... ale to nie gra sie zmienila tylko klimat i nastawienie graczy do gry =]
Valtuz88
25-08-2007, 18:00
Taaaa, kiedys to wszyscy potrafili stac calymi dniami przed dp rozmawiac, smigac na questy i wogole bawic sie, ta gra to byla sama przyjemnosc, niebyla taka komercyja jak teraz i niebylo takiego pg jak teraz, gdzie wiekszosc ludzi niewie nic o tibii poza droga na exp :/
Taaaa, kiedys to wszyscy potrafili stac calymi dniami przed dp rozmawiac, smigac na questy i wogole bawic sie, ta gra to byla sama przyjemnosc, niebyla taka komercyja jak teraz i niebylo takiego pg jak teraz, gdzie wiekszosc ludzi niewie nic o tibii poza droga na exp :/
W 100% sie z toba zgadzam
Emilie Da'Boom
Aug 26 2007, 23:45:31 CEST Killed at Level 100 by Arystos
and by Travel Mate
Toressik
27-08-2007, 02:17
Norf Von Kyra niby skromny czlowiek a zawdziewczamy mu zabicie Elve~ i Emillie~. Norf Bardzo Ci dziekujemy Za Wszystko Co zrobiles Hm.... na poczatq znoobilem bo nie miales capa na pota ale pozniej bylo wszystko jak nalezy. Norf Dziekujemy Ci za ogarniecie i za swobode ruchu jaka jest myslenie slowem.
Your Deme~
Valtuz88
27-08-2007, 02:31
No zobaczymy co dalej ^^
Norf Von Kyra niby skromny czlowiek a zawdziewczamy mu zabicie Elve~ i Emillie~. Norf Bardzo Ci dziekujemy Za Wszystko Co zrobiles Hm.... na poczatq znoobilem bo nie miales capa na pota ale pozniej bylo wszystko jak nalezy. Norf Dziekujemy Ci za ogarniecie i za swobode ruchu jaka jest myslenie slowem.
Your Deme~
Norf na lidera NF !!! kto za??B) szczerze to przewaznie gada glupoty i mozna sie niezle posmiac:D ale potrafi trzezwo myslec i pvp ma bardzo dobre!!!:P to dla mnie najlepszy grasz na tym serwie!!!! xD
Numenorian
27-08-2007, 03:40
Kalesonki ^^
I na huj sie z niego smiejecie pojeby :baby:
Ja sie z niego nie smieje glupcze napisalem szczerze to co mysle o norfie i na pewno mu sie to spodobalo :D najlepiej niech sam sie wypowie;]
hahahaa, czytam wasze posty, czytam forum na tibi.com ogladam sklady guild i stwierdzam ze mozna sie bylo tego spodziewac. moge postawic 100 ze za tydzien czasu gandamir and ekipa dojda do abo guild i znow rozjebia reszte polakow ktorych znow wciagneli w wojne a tamci po 2 tyg sie wyplaca procz tych co maja hunta 4 ever.
jezeli sie myle to napiszcie w czym tyczy to nawet G~
a ty G~andamir jestes zwyklym wiesniakiem z olecka, lecisz tam gdzie ci bardziej zawieje jak chragiweka! zachowujesz sie jak ta cala banda z tej zabitej dechami dziury, a tak sie sklada ze bylem tam 2 tyg temu i serio zal.olecko.prv.pl
Kasi'yaa
27-08-2007, 17:13
Hmm... tak, Gandamir idzie tam gdzie team zamieszany w war expi itd...
Za jakis czas pewnie znowu Gedd zdradzi Zenka itd.. i bedzie tak jak bylo.
War na kyrze mozna okreslic jednym slowem : PARODIA. Gildia Zenka 0 pvp wiec smiac sie im w twarz.
Valtuz88
27-08-2007, 17:47
Niestety taka prawda Olik... Ta wojna to jeden wielki shit i parodia, zomek bije ziomka, zdradzacie sie nawzajem, łaczycie gildie, odchodzicie, kazdy knuje zeby tylko mniec dobrze przy swojej dupie....
Najsmieszniejsze jest pvp tych kozakow co glosno krzycza, nieraz sie ustawialem z membersami nf na ots i niepokazywali nic specjalnego... :)
Pawlos II
27-08-2007, 18:47
Co prawda to prawda.
Jesli z kim sie jest to juz sie zostaje razem z nim i walczy.
Ale widze ze duzo osob nie wie co to znaczy " Ide za nimi bo oni ida za mna"
Widzicie oni walczą a wy próbujecie szczekać na forum jak najgłośniej potraficie jakimi to wy niggasami nie jesteście i w ogóle.
Nie wiecie co się dzieje wewnątrz kyry bo tak naprawde to na rozwój sytuacji mają wpły 4 osoby w tym 2 bardzo duży.
2 powodem jest to że się nudno walczy jak były team taki jak na poprzedniej wojnie xD
Tak tak może się myle?
Tak tak ty huja wiesz Skibo?
I co jeszcze mi napiszecie?;]
I co jeszcze mi napiszecie?;]
Kocham Cie
Pawlos II
27-08-2007, 19:58
Zgodze sie skibo o tym szczekaniu bo ludzie typu nutella16 itd chca zaszpanowac "informacjami" a naprawde sa zerem. Zwyklym zerem...
Nawiazujac do tej wojny to smiszy mnie zachowanie ludzi, ktorzy teraz w tej wojnie "przyjaznia" sie z old FF a w tamtej wojnie bluzgali sie z nimi itd..
ebernardyn
27-08-2007, 20:24
@UP:
Aleś dojebał... Pomyśl najpierw człowieku co ty znaczysz na kyrze a dopiero później kozacz. Jesteś jednym z pionków Gedd'a/Mr.Abo i robisz to co powiedzą. Może zaprzeczysz?
Jeśli chodzi o Gedda to wg. mnie jest on geniuszem, wykorzysta takich lamusów do przejęcia serva a później ich wyjebie, a oni na przekór wszystkiemu go słuchają, piękna manipulacja. Mistrzostwo.
@Zen
Gandamir aka 0lik nie pochodzi z Olecka ale z Ulanowa. Kawałeczek drogi od 0lecka, mimo ze go nawet lubie ze wzgledu na stara przyjazn, to uwazam ze czasami kozaczy za bardzo.
Kileros fire'son
27-08-2007, 23:19
Moonth Slahave Owned xD
Numenorian
27-08-2007, 23:40
Xarantiel
Aug 27 2007, 21:13:26 CEST Killed at Level 128 by Avorian
23:00 Warning! The murder of Settis was not justified.
23:00 Warning! The murder of Settis was not justified.
przyjdzie na ciebie pora :>
@Zen
Gandamir aka 0lik nie pochodzi z Olecka ale z Ulanowa. Kawałeczek drogi od 0lecka, mimo ze go nawet lubie ze wzgledu na stara przyjazn, to uwazam ze czasami kozaczy za bardzo.
@ebernardyn
Ta Gedd calkiem niezle zdobywa zaufanie ludzi ktorych nierzadko potem robi zwyczajnei w chuja. Najlepsze ze taki Lord Galtarion tak lezie mu w dupe (albo Abo zalezy z ktorej wiatr wieje strony), ze az wazelina cieknie.
Myrmidans <3
Ehhh ta kyra jest chora, wiekszość z was pierdoli na forum, ale o kyrze ma pojęcie tylko z tego forum ewentualnie z tibia com, war statsow i filmikow tibi cam z sneakow/openow, a nie wiecie jak to miec kumpli i wrogow po obu stronach.
I w ogole idioci mowia o mnie ze mi zalezy na tym zeby expic no ludzie ja nie expie juz od dluzszego czasu a ze od czasu do czasu jak sie nudze to sie wbije 100k rano (ZoO xD) czy cos, myslicie ze mi zalezy na tym zeby expic
I pisze o mnie jeszcze taki kurwa zen ktory mowi ze ja jestem z olecka no ja pierdole koles, sorry ale mnie troche ponosi teraz bo jestem lekko wciety juz heh, no ale ludzie sa zalosni to tak jak w wisoce w ktorej zyje 500 mieszkancow niby kazdy o kazdym wie wszystko, ale i tak wiekszosc co wie to plotki ktore sie uslyszalo od kogos innego... dla mnie najlepszy czas na kyrze to bylo family guys, ale niestety nie da sie tegow przywrocic juz bo sklady sie juz troche pomieszaly ://no a jak ktos do mnie cos ma to niech pisze na forum prv, w tibi albo msn
[email protected], gg nie podam bo mam zasade dawac tylko rl i najlepszym ziomkom z tibi pozdro :P
Idiota, idiota, idiota.... Powiem szczerze ze wchodze na to forum po raz pierwszy od czerwca chyba ^.^ nie wiem co sie dzieje w tibii bo w nia nie gram juz z pol roku... ale Olik czemu jestes takim strasznym dzieciakiem?? Co wchodze i czytam twoje posty to musisz sie pochwalic tym ze jestes juz pijany... Wyobraz sobie ze kazdego na tym forum to je.bie czy ty jestes pijany i kiedy Cie ponosi! Zal! No to pochwal sie kochanie ile wypiles ? Pol Leszka? Po prostu jestes zalosny... Szczerze mowiac nawet nie wiem z kim teraz jestes bo jakbym wiedzial to jeszcze troche bym ci powrzucal ale nawet sprawdzac mi sie nie chce ^.^ Cya noob...:baby:
Jovere'xik
28-08-2007, 08:49
Cya noob...:baby:
Możesz wyzywać bardziej olika, ale noobem to on raczej nie jest.
"to smiszy mnie zachowanie ludzi, ktorzy teraz w tej wojnie "przyjaznia" sie z old FF a w tamtej wojnie bluzgali sie z nimi itd..
Też mnie to śmieszy xD
Idiota, idiota, idiota.... Powiem szczerze ze wchodze na to forum po raz pierwszy od czerwca chyba ^.^ nie wiem co sie dzieje w tibii bo w nia nie gram juz z pol roku... ale Olik czemu jestes takim strasznym dzieciakiem?? Co wchodze i czytam twoje posty to musisz sie pochwalic tym ze jestes juz pijany... Wyobraz sobie ze kazdego na tym forum to je.bie czy ty jestes pijany i kiedy Cie ponosi! Zal! No to pochwal sie kochanie ile wypiles ? Pol Leszka? Po prostu jestes zalosny... Szczerze mowiac nawet nie wiem z kim teraz jestes bo jakbym wiedzial to jeszcze troche bym ci powrzucal ale nawet sprawdzac mi sie nie chce ^.^ Cya noob...:baby:
Slaby łeb jestem, ale nie aż tak :P
A pijany wczoraj nie bylem tylko lekko wcięty, to lekka róznica no dobra, ale już mniejsza z tym, ten post pisze dlatego tylko zeby powiedziec, ze mowisz nie prawde bo, nie pisalem czegos takiego, no moze na wakacjach zeszlych mi sie zdazylo, wiec nie mow ze kiedy jestem wciety zawsze pisze zeby sie pochawlic czy cos bo to bedzie wygladalo ze ja jestem male dziecko, ktore chce pokazac swiatu jakim jest bossem bo sprobowalo alko wow :o
Zaznaczylem to tylko zeby nie bylo jak cos zle napisze...
Valtuz88
28-08-2007, 14:13
Omg, chyba sam niewiesz co piszesz, taka jest prawda, idziesz tam gdzie ci cieplej, a na tej wojnie chodzi ci o ty zeby tylko wyjsc na tym na dobre, skoro masz tylu przyjaciol po tamtej stronie to czemu sie bijesz? niemozesz zostac poprostu po srodku?
No właśnie dlatego jestem neutralny teraz
P.S. Valtuz88 powinienem zacząć się ciebie, bo jesteś Ku Klux Klan lool
The Chaotic Paladin
28-08-2007, 23:36
Ma ktos filma z dzisiejszego massloga n Norfie?
@up
H@H@H@H przestan... stary xDD co ty masz do Super Duper Nygga Olika, to jest murzyn polskiego hip hopu! Stary nie masz pojecia z kim zaczynasz! :baby: prawda jest taka ze to cale pierd.olenie o przyjeciolach i dupie marynie u Olika opiera sie na tym zeby zamulic lby co niektorych a sam patrzy sie tylko na wlasna dupe. I tak nigdy nie zmienie zdania ze jestes nikim na tym servie... zawsze to mowilem i bede mowic 8o
Jestem Bogiem
@Valtuz~~
W takim razie ja sobie zrobie user bara Black Panthers :D:D:D
Dementiev
29-08-2007, 11:12
Dobra dziewczyny moze juz przestaniecie sie wyzywac bo ten temat mial sie opierac glownie o wojnie NF vs. LRA a nie na jakis chorych wyzywiskach :>
Moze zalozcie nowy temat Olik vs. Keonek mysle ze nie tylko wy tam zajrzycie ale i inni :D pzdr
Valtuz88
29-08-2007, 14:25
Dopsz, zachowalem sie jak szczeniak, kocham czekoladki :* :D
Prowo'kator
29-08-2007, 18:55
Jakos niedawno skonczylo sie Ob z tego co wiem to bylo 8-5dla nf:D
HAHAHHAHAHAHAHAQ KUrWA OWNEED NOOBY !!!!
<limit 10 znakow>
Jakos niedawno skonczylo sie Ob z tego co wiem to bylo 8-5dla nf:D
Na OB bylo 9-3 -.- 2 osoby od nf padlo na sneak
Edit@
juz sie kurwa nie czepiaj-.-
Wynik OB!!!
Z LRA padli Gobo Feagob, Tralla, Joim Hagane , Elve Nightshade, Slaminer, Jamal Budim, Gafistergo Faberman ,Sancha , Lahir Setortox
Z NF padli Vanadus, Gotrunk, Herineey
Red October
29-08-2007, 22:05
Na OB bylo 9-3 -.- 2 osoby od nf padlo na snake
Padly od weza? Ojaaa!!! Ale wstyd!
A moze chodizlo ci o sneak?
ebernardyn
29-08-2007, 22:20
A moze chodizlo ci o sneak?Ahahahhaha! Rozjebał mnie ten tekst.
manfred_007
29-08-2007, 23:10
nic ciekawego poza tym ze twoj stary z swoim kolegom <pedalem> cie klepia kutasami po pysku
idź do domu dziecko!
Jovere'xik
30-08-2007, 01:08
A wie ktoś jak wyglądała ilość osób online z Nf i Lra?
Valtuz88
30-08-2007, 02:26
A moze chodizlo ci o sneak?
Muhahahahaha WYJDZ!
idź do domu dziecko!
Jestem w domu-.- a ty dalej mieszkaj na swoim dworcu centralnym
ps. czemu cie tatusie nie kochaja?
Valtuz88
30-08-2007, 03:22
Chłopcy prosze o spokuj! Ktos mi powie czemu zawsze na openkach widze ludzi z strojami DS? i wdodatku z butami czerwonymi - to struj anal team, wiec jak chcecie nasladowac Ds to prosze dokladniej bo czerwone buty nienalerza do ich stroju ^^
Krak-Kowiaczek
30-08-2007, 12:32
Tralla Aug 29 2007, 17:09:03 CEST Killed at Level 148 by Nonix Dark
and by Thomonix
Valtuz88
30-08-2007, 13:49
Tralla Aug 29 2007, 17:09:03 CEST Killed at Level 148 by Nonix Dark
and by Thomonix
Dobra, niewklejaj mi nisuów ze wczoraj, tylko moze ktos mi powie, a najlepiej olik czemu Pablofon pytal gedda o to czy moze pomoc w OB?? :D LOL
No właśnie dlatego jestem neutralny teraz
A knujesz przeciw swe? =o
Pablofon
30-08-2007, 18:18
Dobra, niewklejaj mi nisuów ze wczoraj, tylko moze ktos mi powie, a najlepiej olik czemu Pablofon pytal gedda o to czy moze pomoc w OB?? :D LOL
A knujesz przeciw swe? =o
Napisalem "czy musze pomoc", na pewno nie "czy moge pomoc", a to jednak jest roznica. I to wszystko jest bardziej skomplikowane niz Tobie sie wydaje.
Pozdro dla Stanka <3 aka Keonka
Valtuz88
30-08-2007, 21:12
Thx Pablo
19:56 Pablofon [180]: ej dacie sobie rade?
19:56 Pablofon [180]: czy wyjsc
19:56 Pablofon [180]: mow
19:56 Pablofon [180]: kurde
19:59 Pablofon [180]: ej jestem na vencie
19:59 Pablofon [180]: Mam cos robic?
Oswiec nas skoro tu zajrzales poterzny pablo =)
Pablofon
30-08-2007, 21:31
Thx Pablo
19:56 Pablofon [180]: ej dacie sobie rade?
19:56 Pablofon [180]: czy wyjsc
19:56 Pablofon [180]: mow
19:56 Pablofon [180]: kurde
19:59 Pablofon [180]: ej jestem na vencie
19:59 Pablofon [180]: Mam cos robic?
Oswiec nas skoro tu zajrzales poterzny pablo =)
Weź latarke i to przeczytaj wspak.
Jezeli komus odpowiem na to pytanie niezszerszonemu to bedzie to tylko Stanek <3 i na pm, a nie na forum.
Valtuz88
30-08-2007, 22:43
A co kolega taki niesmialy? Smialo, prosze powiedziec ze od dzis bijesz swe :) a moze olik sie wypowie na ten temat? no bo podobno skonczyles z war ;)
A co kolega taki niesmialy? Smialo, prosze powiedziec ze od dzis bijesz swe :) a moze olik sie wypowie na ten temat? no bo podobno skonczyles z war ;)
Zauwazyl ze lizanie dupy szwedom nic nie da bo polacy wygrywaja to zmienil strony lecz po wygranej polakow pablofon i tak ebdziesz gnebiony tyle mam do powiedzenie Pojedz pomnie teraz ! plx !
Valtuz88
30-08-2007, 23:26
Huahauahua drogi Pablo, niestety, twoj niecny plan niewypalil X( !! Myslisz ze lepiej zostac po "srodku" bo moze bedzie jakis boom na NF i jak co to niebedziesz musial wybierac strony, ale naprawe zaczyna mi brakowac na tym forum dotychczas mocno aktywnego Olika, cyzby pochłonela cie tak pomoc w Black Panthers? Czekamy na wypowiedzi naszych "poterznych polakow"!
A może czekoladka?
A może cukiereczek?
Może wolę budyń, a może kisieleczek?
A może tak, a może nie?
A może tak, a może tak, a może nie?
Mowic Kur.a, gramy w otwarte karty :evul:
Pablofon
31-08-2007, 00:13
Huahauahua drogi Pablo, niestety, twoj niecny plan niewypalil X( !! Myslisz ze lepiej zostac po "srodku" bo moze bedzie jakis boom na NF i jak co to niebedziesz musial wybierac strony, ale naprawe zaczyna mi brakowac na tym forum dotychczas mocno aktywnego Olika, cyzby pochłonela cie tak pomoc w Black Panthers? Czekamy na wypowiedzi naszych "poterznych polakow"!
A może czekoladka?
A może cukiereczek?
A może tak, a może nie?
As Serce
As Pik
As Trefl
As Kier
As Keonek
cala 5 w mojej rece ;)
Valtuz88
31-08-2007, 00:25
Dupa... kazdy wie o co kaman, a ty pablo mow jasniej... i dawac mi olika!
szczerkos
31-08-2007, 00:41
cos sie dzieje w veno xD
http://img294.imageshack.us/my.php?image=obraz1gd9.png
Masslog xD
Anyway :o czy tak czy srak jebie mnie ta gra ^^
To po co wchodzisz na forum gry ktora cie j*bie?
Pablofon
31-08-2007, 10:30
Potezny Pablofon i jego super mega smieszne zarciki :( jak widac kazdy docenia twoja ironie ^.^ a tak z innej beczki, co to za roznica z kim ten pedal bedzie? :D
I tak nie expi za bardzo, a w koncu najwyzszy czas zeby sobie wyrobil opinie na servie... Jak dla mnie, mozesz byc z twoim Abo moze bys polecial z serva (w co watpie, ale pomarzyc zawsze mozna). Anyway :o czy tak czy srak jebie mnie ta gra ^^
Ten kto ma je rozumiec, je rozumie : ). Nawet nie mialem nadzieji, że dasz rade je pojąć Stanuś.
Muhauhuah Pablofonik dupolizku nawet stanek cie opuscil :* hahaha idz lizac dupe szwedom bo dla polakow jestes nikim xd
pozdro i gratz dla stanka xd !
Muhauhuah Pablofonik dupolizku nawet stanek cie opuscil :* hahaha idz lizac dupe szwedom bo dla polakow jestes nikim xd
pozdro i gratz dla stanka xd !
Dlamnie jestes ty nikim , pablofon przynajmniej doszedl do czegos nie tak jak ty... umiesz tylko pokazczyc z na forum
Btw : a jesli chodzi o lvl to przegonil juz Abo :]
A może czekoladka?
A może cukiereczek?
A może tak, a może nie?
Ej, jeżeli tak Cię strasznie interesuje Kyra, to może zacznij tam grać i orientować się co się dzieje, a nie walczysz na forum.
Na szczęście dla ciebie, szkoła zaczyna się za 3 dni, to może rzadziej będziesz odwiedzał to forum, a zajmiesz się bardziej pożytecznymi czynnościami np. przypominaniem zasad ortografii.
@BP
BP nie są już tak potrzebni jak kiedyś bo działalność rasistowskich organizacji takich jak Ku Klux Klan została zdelegalizowana i sytuacja się trochę uspokoiła, co w każdym bądź rodzaju, nie oznacza że rasizmu już nie ma. Mój avatar będzie symbolizował jedność i solidarność z czarnymi braćmi.
Mój avatar będzie symbolizował jedność i solidarność z czarnymi braćmi.
ahahhahahahah xD
Dlamnie jestes ty nikim , pablofon przynajmniej doszedl do czegos nie tak jak ty... umiesz tylko pokazczyc z na forum
Btw : a jesli chodzi o lvl to przegonil juz Abo :]
a dlamnie wali mnie twoja opinia xd
Valtuz88
31-08-2007, 14:56
Hahaha Olik, naprawde zal mi ciebie, a z czarnymi bracmi mozesz skonczyc na polu bawełny, co do twojej "neutralnosci" to moze rozwiniesz ten temat zamias gadac o dupie marynie i niedawac zadnych sensowych odpowiedzi, no, a nasz drogi pablo to chyba został w dołku...
Hmmmm... i co my teraz zrobimy... :swe: <---- Podoba ci sie ta flaga? ;)
Po Twoich wypowiedziach wynika że ty wiesz wszystko o kyrze, to po co się pytasz "co z twoją neutralnością olik"
troche dziwne... nieudawaj elopro gracza kyry....
Dzisiaj na tobie na skałkach został dojechany Kozytah.
Fraga zrobił geo i podobono potem jeszcze biegał z pz po poh i goniło go pare osób z nf, lecz widząc ze nie ma szans z nimi dał loga =OO
espectro
31-08-2007, 17:27
hohoho own3d ,reposte plx :D
Valtuz88
31-08-2007, 17:40
Po Twoich wypowiedziach wynika że ty wiesz wszystko o kyrze, to po co się pytasz "co z twoją neutralnością olik"
troche dziwne... nieudawaj elopro gracza kyry....
Dzisiaj na tobie na skałkach został dojechany Kozytah.
Fraga zrobił geo i podobono potem jeszcze biegał z pz po poh i goniło go pare osób z nf, lecz widząc ze nie ma szans z nimi dał loga =OO
Do szkoly sie szykuj, a nie wlazisz tu piepszysz glupoty i bronisz takich ludzi jak oni :)
A chlopaki niechca powiedziec co zamierzaja dalej robic na kyrze =D
Do szkoly sie szykuj, a nie wlazisz tu piepszysz glupoty i bronisz takich ludzi jak oni :)
Hahaha, czego powtarzasz innym to, co ja powiedziałem tobie parę postów wyżej. Sam wchodzisz i pieprzysz głupoty, a jak ktoś Ci powie jakiegoś niusa, o które wciąż prosisz i pytasz, to na niego naskakujesz. Wysyłasz go do szkoły a sam robisz ort na orcie....
Powiem krótko:
Kończ waść wstydu oszczędź!
@Edit
Zauważ również, iż celem postu Skibo, nie jest bronienie mnie, a ośmieszenie ciebie (przynajmniej tak wnioskuje z jego treści).
Numenorian
31-08-2007, 18:29
o.0 Gedd padł na ob
http://www.fuskbugg.se/pub/misc/Patteh_31aug.rec
rotfl
10:7 chyba dla lra
lubicie jak kamerzysta pada? xD
http://rapidshare.com/files/52487836/helveteXD.rec
Pawlos II
31-08-2007, 20:17
Bardzo lubimy wszegolnosci kiedy jest nim Gedd :)
Btw gz solo fraga.....xD
Na ob bylo 11:7 ale LRA mialo whuj fuksa :>
Jovere'xik
31-08-2007, 20:38
Na ob bylo 11:7 ale LRA mialo whuj fuksa :>
Czemu tak sądzisz?
ebernardyn
31-08-2007, 21:05
http://foteka.pl/full/d3944df7c8b9f18ebf13cca140ceabdb.jpg
ZGADNIJ KTO TO?! :) Ohhh Mistrzu... :]
Red October
31-08-2007, 21:12
zastanawiam sie czemu patteh jeszcze nie zginal na ob skoro zawsze ma takie lagi.
Bardzo lubimy wszegolnosci kiedy jest nim Gedd :)
Btw gz solo fraga.....xD
Zawsze wiedzialem ze jestes ciota, ale biegac na OB bez zalozonego SSA i/lub utamo vity to juz konkretny kretynizm.
Zresztą dla takich chwil jak ta:
20:15 Warning! The murder of Lord Galtarion was not justified.
... chce sie grać w tą głupią grę ;)
Czemu tak sądzisz?
Bo nf wygrywalo tylko padly 2 osoby i zapanowal chaos
co do twojej "neutralnosci" to moze rozwiniesz ten temat zamias gadac o dupie marynie
Oni chyba sami nie wiedza czy sa neutralni;p
Bo nf wygrywalo tylko padly 2 osoby i zapanowal haos
1. Bo padl commander.
2. Chaos*
Nutella16
31-08-2007, 23:15
W sumie i dobrze ze dzis szwedzi wygrali opena przynajmniej czesciej beda te openki xd:p
A tu macie zdjecie Rhary ktory mial chyba najwieksze szczescie w tym dniu XDDDD
http://img410.imageshack.us/my.php?image=lolla4.png
W sumie i dobrze ze dzis szwedzi wygrali opena przynajmniej czesciej beda te openki xd:p
A tu macie zdjecie Rhary ktory mial chyba najwieksze szczescie w tym dniu XDDDD
Nie kopiuj opisow z gg xd
racja zle to napisalem :p w sumie sytuacja na kyrze, to co sie dzieje podczas wojny itd itd mnie interesuje, ale sam juz pewnie do tibii nie wroce ^^
Co do pablofona... ja rozumiem twoje kawaly ale nie sa one w ogole smieszne...
Tak z innej beczki:
ja: tak w ogole to lubisz pablofona?
xx: nom, jak z nami wlaczy, w innym razie mam go w dupie
to wyrzej xD to jest cala twoja opinia ^^ wiec po prostu wyjdz, zakop sie w ziemii i na swoje kolka poza lekcyjne z fizyki chodz kanalami... bo ja wspolczuje nie winnym ludziom z Bydgoszczy ktorzy ida sobie ulica i musze sie spojrzec na twoj pysk
pozdro paior ;*
racja zle to napisalem :p w sumie sytuacja na kyrze, to co sie dzieje podczas wojny itd itd mnie interesuje, ale sam juz pewnie do tibii nie wroce ^^
Co do pablofona... ja rozumiem twoje kawaly ale nie sa one w ogole smieszne...
Tak z innej beczki:
ja: tak w ogole to lubisz pablofona?
xx: nom, jak z nami wlaczy, w innym razie mam go w dupie
to wyrzej xD to jest cala twoja opinia ^^ wiec po prostu wyjdz, zakop sie w ziemii i na swoje kolka poza lekcyjne z fizyki chodz kanalami... bo ja wspolczuje nie winnym ludziom z Bydgoszczy ktorzy ida sobie ulica i musze sie spojrzec na twoj pysk
pozdro paior ;*
Co ten Pablofon Ci zrobil ze tak go nie nienawidzisz?? Ciezko sie do niego o cos przyczepic...
Nutella16
01-09-2007, 01:11
Nie kopiuj opisow z gg xd
Nie z gg tylko z venta -.-
Co ten Pablofon Ci zrobil ze tak go nie nienawidzisz?? Ciezko sie do niego o cos przyczepic...
Nie lubie go... Dla mnie ten czlowiek jest frajerem on wie czemu go nie lubie, zwiazani ze mna ludzie tez to wiedza :D W kazdym razie nie lubie go bez przyczyny :baby:
up@
adamek:
opis gadu xD nie wiem skad to wziales, w kazdym razie paior ma racje bo na gadu rhara ma taki opis ;]
Pawlos II
01-09-2007, 06:05
HAHA jak bys obejrzal filmik bys widzial skoncyzl mi sie mana shield dostalem 2 sd wrzucilem nowego i potem zjechali mi 2,8k many xd
HAHA jak bys obejrzal filmik bys widzial skoncyzl mi sie mana shield dostalem 2 sd wrzucilem nowego i potem zjechali mi 2,8k many xd
I prawidłowo :evul::evul:
Ej Keonek, bez urazy, ale słyszałem, że nie rozróżniasz swojego wyglądu od wyglądu twojego (byłego) chara. Podobno jak idziesz do lustra widzisz full barbariana. Ej tylko nie wjeżdżaj na mnie, bo ja to tylko powtarzam, żeby się dowiedzieć prawdy.
Szykuje się szykuje... Ale co wy tym dziwnego, że bronie prawdy?
Dementiev
01-09-2007, 13:21
Nie wiem czemu ciagle sapiecie i wyzywacie Pablofona przeciez jest spoko ; )
A to ze kiedys byl po stronie Mr. Abo to chyba jego wybor. Swoja droga tez nie byl sam tam z polakow zobaczcie takiego Olika ^^ Pzdr Paior i Stankov : *
Jovere'xik
01-09-2007, 13:34
Ej Keonek, bez urazy, ale słyszałem, że nie rozróżniasz swojego wyglądu od wyglądu twojego (byłego) chara. Podobno jak idziesz do lustra widzisz full barbariana. Ej tylko nie wjeżdżaj na mnie, bo ja to tylko powtarzam, żeby się dowiedzieć prawdy.
Mylisz się.Keonek wziął z piwnicy siekierę, którą przywiązał do pleców i pokolorował se twarz.I jak idzie na dwór to każdy widzi, że nie jest podobny ale jest identyczny.
KisielzKyry
01-09-2007, 14:36
"to wyrzej xD to jest cala twoja opinia ^^ wiec po prostu wyjdz, zakop sie w ziemii i na swoje kolka poza lekcyjne z fizyki chodz kanalami... bo ja wspolczuje nie winnym ludziom z Bydgoszczy ktorzy ida sobie ulica i musze sie spojrzec na twoj pysk"
po 1. wyzej a nie wyrzej idz do szkoly
po 2. niewinnym pisze sie razem....
po 3.lepiej ze patrza na jego pysk niz na twoja morde
po 4.moglby chodzic kanalami ale nie chce ci przeszkadzac bo tam mieszkasz
po 5.co ty soba reprezentujesz czlowieku, zajmij sie lepiej czyms pozytecznym bo on ma czas i na tibia i na szkole,a ty jak widac to drugie zaniedbujesz
po 6. nie lubie tego slowa ale zal mi ciebie po prostu...ZAL
nie umiesz zapanowac nad emocjami to nie wypowiadaj sie na forum bo tylko dajesz przyklad innym dzieciom neo poszerzajac wasza "spolecznosc", mysle ze na razie starczy i przemyslisz sobie kilka spraw nara
OCZYWISCIE TE SLOWA SA KIEROWANE DO KEONKA AKA STANKA
Valtuz88
01-09-2007, 14:57
No i jestem, widze ze sie nienudziliscie w piatkowy wieczor :p
Dopsz, zacznijmy od poczatku:
Szykuje się szykuje... Ale co wy tym dziwnego, że bronie prawdy?
Chu,a wiesz, pucujesz rowa.
Nie wiem czemu ciagle sapiecie i wyzywacie Pablofona przeciez jest spoko ; )
A to ze kiedys byl po stronie Mr. Abo to chyba jego wybor. Swoja droga tez nie byl sam tam z polakow zobaczcie takiego Olika ^^ Pzdr Paior i Stankov : *
Wiem ze powiedziales to z ironia ( za co bog zapłac), ale dla ograniczonych kolegów chcialem powiedziec ze mimo to ze Pablo był po stronie Swe, potem po nasze itd, wyszedł z tego zajebisty kogjel mogjel (<--lol), teraz jak zaczeło sie robic goraco koło jego i czarnego dupska Olika no to nasi chłopcy zrobili nowa gildie, no niestety, NF niechce takich przeoroanych dupeczek w szeregach i teraz jest problem, "co my teraz zrobimy, moze ponapinamy sie na forum? albo pucka komus ze starych znajomych", no niestety, niepykło, a co do super Olika no to kazda twoja odpowiedz jest jak kolejna parodia dawnego nigga, ktory buszował po tym forum i pie.dolil ruzne dziwne rzeczy ^^
Co ostatniego ob to gratuluje geddowi, natashy i kata pvp, czekamy na wiecej głow szwedów :D
Pozdro i sry za ort, szczegolnie naszego poloniste Olika :evul:
Oj Marjaninie marsjaninie ... stanus niegral za czasow outfitow :*
Pzdr Paior i Stankov : *
:************
Drogi Valtuzie osiemdziesiąt osiem,
Podejrzewam, jak i w poprzednich postach to podkreślałem, że grasz jakimś małym poziomem, na jeszcze mniejszym poziomie zostałeś zraniony przez jakiegoś 'h lvla' prawdopodobnie ze Szwecji. Po tym zdarzeniu ucierpiała twoja psychika cytuje co odzwierciedlają twoje słowa: wyszedł z tego zajebisty kogjel mogjel. Twój język jest tak obfity w różne neologizmy, że prof. Miodek, mógłby nagrać o tym film dokumentalny.
Po owym zdarzeniu zamknąłeś się w skrytce pod schodami i analizowałeś całe zdarzenie... W końcu doszedłeś do wniosku co zrobić! Postanowiłeś zgłębić tajniki "PvP" grając dzień i noc na OTSach oraz analizując filmy z bitew z różnych serwerów. Wróciłeś na Kyre by zdobyć władzę, ale jak zwykle skończyło się, mówiąc w języku potocznym, tzw. "gównie". Teraz wyrzucasz swe emocje tu, na forum.tibia.pl i wspierasz nas swymi jakże trefnymi analizami na temat sytuacji na naszym ukochanym serwerze.
Dochodząc do sedna, stwierdzam, po sposobie twojego pisania, kulturze oraz poglądach na niektóre sprawy, że nie mam do czynienia z osobnikiem o nader wysokim ilorazie inteligencji, więc nie będę wymagał od ciebie zrozumienia moich wypowiedzi, jak również postępowania w grze MMO zwanej Tibią.
Nie zdziwię się, jeśli nie zrozumiesz również i innych użytkowników, i nie będę miał ci tego za złe. Natura taka Cię stworzyła i na to wygląda, że taki już pozostaniesz, możliwe, że w twoim otoczeniu jest to powodem do dumy.
Żegnam i namawiam do próby wysilenia swego mózgu o trochę więcej niż ten jeden marny procent
Pozdrawiam,
0lik aka Gandamir Evil'Eye
Ej Keonek, bez urazy, ale słyszałem, że nie rozróżniasz swojego wyglądu od wyglądu twojego (byłego) chara.
HAHAHAH own3d XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Poza tym to drobna pomylka bo za czasow nowych outfitow zdaje sie ze juz nie gral ;p
Keonek wziął z piwnicy siekierę, którą przywiązał do pleców i pokolorował se twarz.I jak idzie na dwór to każdy widzi, że nie jest podobny ale jest identyczny.
No dokladnie tylko ten topor troche.. ale tak to identyczny.
Popelniles kilka blędów:
- brak stalego mana shield'a - mozna przeciez uzyc energy ringa nie?
- wbicie utani gran hur zamiast utamo vita
- brak jakichkolwiek ssa
- wybicie sie ponad cala ekipe z gildii i proba powrotu
- jestes dupa w pvp
- ogolnie jestes naab i dupowlaz
Enjoy~
Popelniles kilka blędów:
- brak jakichkolwiek ssa
- jestes dupa w pvp
Enjoy~
HAHAHAHA w 100% prawda:D:D:D:D:D
No i jestem, widze ze sie nienudziliscie w piatkowy wieczor :p
Dopsz, zacznijmy od poczatku:
Chu,a wiesz, pucujesz rowa.
Wiem ze powiedziales to z ironia ( za co bog zapłac), ale dla ograniczonych kolegów chcialem powiedziec ze mimo to ze Pablo był po stronie Swe, potem po nasze itd, wyszedł z tego zajebisty kogjel mogjel (<--lol), teraz jak zaczeło sie robic goraco koło jego i czarnego dupska Olika no to nasi chłopcy zrobili nowa gildie, no niestety, NF niechce takich przeoroanych dupeczek w szeregach i teraz jest problem, "co my teraz zrobimy, moze ponapinamy sie na forum? albo pucka komus ze starych znajomych", no niestety, niepykło, a co do super Olika no to kazda twoja odpowiedz jest jak kolejna parodia dawnego nigga, ktory buszował po tym forum i pie.dolil ruzne dziwne rzeczy ^^
Co ostatniego ob to gratuluje geddowi, natashy i kata pvp, czekamy na wiecej głow szwedów :D
Pozdro i sry za ort, szczegolnie naszego poloniste Olika :evul:
Nareszcie nasz wodzu powiedział co wiedział xD
Ja pucu pucu pupcie olika >.<
Popelniles kilka blędów:
- brak jakichkolwiek ssa
- jestes dupa w pvp
Enjoy~
I Pawlosik nie zaprzeczaj , wszyscy tak o tobie mysla. :)
Valtuz88
01-09-2007, 23:31
Hahahaha, no niestwty, widze ze gandamir super nigga buntuje sie!:o
Ale niema odwagi napisac zwyklego posta po ktorej jest stronie, widze moj drogi oliku ze spro myslales nad tym postem :) no niestety dalej pier.olac o dupie marynie niewygrzebiesz sie z tego gowna w jakie wpadles :( Skibo prosze cie rozwin to czemu olik i pablofon sa tacy wspaniali? :]
Co do pvp to mozemy sie zmierzyc bo po haku glaxu niedawales popisu w carlin ^^
qeenar lee
02-09-2007, 00:39
VAltuz Co do Pablofona I Gandamira sa wspaniali dlatego ze sa jacy sa i nie bija sie miedzy swoimi kumplami stali sie neutralni moze dlateo ze maja znjomych i "przyjaciol" po obu stronach? ale coz ty mozesz wiedziec o przyjazni i znajomosciach w tibi skoro pierodlisz takie bzdury i oceniasz innych na podstawie filmikow z open battle albo innych atakow?
Gdybys znal ich blizej wiedzial bys jacy sa.
I nie wnikam czy Olik wpadl w jakie kolwiek gowno, lecz moze jedynym gownem w jakie wpadl jest rozmowa z toba i odpowiadanie na twoje posty z strony Gandamira i tak mi sie wydjae z eslusznie trafilem
wiec Enjoy i zamknij pysk obroc sie i wyjdz bo kurwa spamujesz na tym forum a huja wiesz
latwo wjechac na kogokolwiek nie znajac go :baby::baby::baby: i to chyba jedyne co potrafisz wjechac na ludzi i na jego poglady bo roznia sie od ciebie? Sorry bardzo ale nikt nie jest takim ProMastah jak ty Valtuz
Co do Keonka idz zamknij sie w swojej piwnicy i dalej w*******aj fotki swojego chara na Fotke.pl Gratz za inteligencje i twarz bye.
Ale niema odwagi napisac zwyklego posta po ktorej jest stronie, widze moj drogi oliku ze spro myslales nad tym postem :) no niestety dalej pier.olac o dupie marynie niewygrzebiesz sie z tego gowna w jakie wpadles :( Skibo prosze cie rozwin to czemu oli k i pablofon sa tacy wspaniali? :]
-,- chyba napisal ze jest neutral , ile mozna walkowac ten sam temat ... chyba ze jak napisal wyzej olik nie jestes osoba o nader wysokim ilorazie inteligencji ....
Ale niema odwagi napisac zwyklego posta po ktorej jest stronie, widze moj drogi oliku ze spro myslales nad tym postem :) no niestety dalej pier.olac o dupie marynie niewygrzebiesz sie z tego gowna w jakie wpadles :( Skibo prosze cie rozwin to czemu olik i pablofon sa tacy wspaniali? :]
Chyba wiesz jaką mają pozycje w tej wojnie? Neutral to neutral więc co mają wiecej napisać a że to ciężko ci zrozumieć to już nie ich wina..
"to wyrzej xD to jest cala twoja opinia ^^ wiec po prostu wyjdz, zakop sie w ziemii i na swoje kolka poza lekcyjne z fizyki chodz kanalami... bo ja wspolczuje nie winnym ludziom z Bydgoszczy ktorzy ida sobie ulica i musze sie spojrzec na twoj pysk"
po 1. wyzej a nie wyrzej idz do szkoly
po 2. niewinnym pisze sie razem....
po 3.lepiej ze patrza na jego pysk niz na twoja morde
po 4.moglby chodzic kanalami ale nie chce ci przeszkadzac bo tam mieszkasz
po 5.co ty soba reprezentujesz czlowieku, zajmij sie lepiej czyms pozytecznym bo on ma czas i na tibia i na szkole,a ty jak widac to drugie zaniedbujesz
po 6. nie lubie tego slowa ale zal mi ciebie po prostu...ZAL
nie umiesz zapanowac nad emocjami to nie wypowiadaj sie na forum bo tylko dajesz przyklad innym dzieciom neo poszerzajac wasza "spolecznosc", mysle ze na razie starczy i przemyslisz sobie kilka spraw nara
OCZYWISCIE TE SLOWA SA KIEROWANE DO KEONKA AKA STANKA
po 1 i 2. zazwyczaj nie popelniam bledow ortograficznych, te mi sie zdarzyly pewnie dlatego, ze dosyc szybko pisalem poza tym juz mnie ponioslo, emocje robia swoje.
po 3. co ty mozesz pie.rdolic skoro mojej i za pewne jego mordy nigdy nie widziales
po 4. skoro tak sadzisz, to chetnie mu udostepnie najblizsza droge do jego szkoly
po 5. ja go szanuje za to ze wbil sobie ten lvl jaki ma... ale jesli chodzi o samego czlowieka jest po prostu dla mnie frajerem... nie masz pojecia czy ja zaniedbuje szkole czy nie wiec nie udzielaj sie w tematach o ktorych nie masz pojecia.
po 6. zal mi ciebie, bo pewnie nigdy ze mna nie gadales a z gory mnie oceniasz.
piszac "wasza" spolecznosc, sugerujesz ze jestem dzieckiem neostrady, otoz musze cie zasmucic i powiedziec, ze nim nie jestem :(
Co do innych i tych smiesznych docinkow o outfitach, sorki bardzo ^^ ale okdad weszly nowe outfity to ja w tibie nie gram i od tamtej pory nie zajmuje sie ta gra wiec troche nie trafne to "docinki" Druga sprawa a za razem na prawde rozsmieszajaca mnie jest to, ze wiekszosc z was nigdy nie widziala mojej "mordy" a sie na ten temat wypowiadacie... Moze jestem w bledzie, ale wychodze z zalozenia ze jezeli o jakims temacie nie mam pojecia to po prostu o nim nie gadam. Narqa :baby:
deme, paior ;*
Silveris
Sep 02 2007, 12:48:16 CEST Killed at Level 163 by Acribus
and by Elve Nightshade
Zostal zabity na jednej z wysp z goromy, aktualnie jest ~20 szwedów na Hydrach [Talahu]
Valtuz88
02-09-2007, 14:41
Tylko w tym problem ze oni niesa neutralni... a jaki jest pablofon i olik to kazdy wie kto ich znał... po wojnie z swe jesli wygramy, pablofon na pewno bedzie tempiony... tyle na ten temat
Dementiev
02-09-2007, 14:44
ehhh.. Widze ze Silveris'a nikt nie lubi za bardzo . Chcialo by sie powiedziec "znany nie koniecznie lubiany" . Moze w koncu by cos zrobil i dolaczl do wojny chyba ze znowu sypnie jakimis itemkami xD
qeenar lee
02-09-2007, 15:44
Nowy owner a raczej ownerzy 3+ silverisa od lvla 86 albo 80 podazje sa noobami ktorzyumia tylko expic i nie umieja wyrobic sobie pozycji na serverze zycie nie?
Silveris aka szalony kolekcjoner outfitów!
Valtuz88
02-09-2007, 16:42
Podobno chlopaki z novej smigala charami NF i sam masakrowicz!! ;) hehe
@up
no a podobno na arystosie gra sam mateusz dragon wielki
Jovere'xik
02-09-2007, 19:00
@up
no a podobno na arystosie gra sam mateusz dragon wielki
Nie sam ;D
Valtuz88
02-09-2007, 20:07
Wypowiedzi typowych nabków ^^
Pewnie niewiesz wogole kto to :P
Jovere'xik
02-09-2007, 20:41
Wypowiedzi typowych nabków ^^
Pewnie niewiesz wogole kto to :P
Pewnie nie wiesz w ogóle kto to
Solanix
Sep 02 2007, 17:48:41 CEST Killed at Level 134 by Lord Galtarion
and by Bot Zeltorna
Sep 02 2007, 17:48:15 CEST Killed at Level 137 by Vinnaren
Sep 02 2007, 17:47:36 CEST Killed at Level 140 by Acribus
and by Patteh
Sep 02 2007, 17:46:40 CEST Killed at Level 144 by Juffs
and by Og'Thun
Sep 02 2007, 17:45:20 CEST Killed at Level 145 by Elfhame
and by Juffs
Hacked?
OPEN!
Padl arcat, jinxz, joim...
I Heri - coś go ostatnio jego zwinność zawodzi bo ostatnio często pada...
Dalej trwa
Przyjaciele :* Niunie :* Smakowa Podusia :*
Koziczko moja wejdz tu i to zobacz ;D
LRA (10):
Eliseo Fusions
Azvez
Jinxz
Herineey
Rhara
Arcat
Szycha Te'Be
Misio'son
Er Struke
Veritas Altus
NF (2):
Aemus
Joim Hagane
LRA:
Eliseo Fusions
Azvez
Jinxz
Herineey
Rhara
Arcat
Szycha Te'Be
Misio'son
Er Struke
Veritas Altus
Thomonix
NF:
Aemus
Joim Hagane
Thomonix nie padl
Chcecie wygrac ze SWE? Kupowac licencje na boty, oplacac programistow, pingowac, hackowac :evul:
To jest wojna botów i programistów a nie kwestia PVP =)
No stary jutro zaczyna się rok szkolny to pójdziemy razem się troszke pouczyć : ) bo gówno wiesz
NIUNIA :* PRZYJACIELE :* SMAKOWA PODUSIA :*
Jovere'xik
03-09-2007, 00:37
Slyth jeszcze padła
Red October
03-09-2007, 01:06
LRA biegaja w kupie i tylko wylapuja samotnych bohaterow z NF ktorzy obiegaja, wybiegaja okrazaja chuj wie po co. magowie z LRA ktorzy dostana pare sdkow chowaja sie w srodek tej kupy i nic im tam nie grozi a NF wciaz obiega i okraza. zraszujcie ich tak jak oni was a wtedy oni zaczna uciekac, a jesli beda walczyc to chyba zaden problem dla was odpalic kilka kombosow (szczegolnie jesli ich combo power nie jest wystarczajacy by zabic 120 ek)
qeenar lee
03-09-2007, 12:39
Ankrahmun ;p
LRA biegaja w kupie i tylko wylapuja samotnych bohaterow z NF ktorzy obiegaja, wybiegaja okrazaja chuj wie po co. magowie z LRA ktorzy dostana pare sdkow chowaja sie w srodek tej kupy i nic im tam nie grozi a NF wciaz obiega i okraza. zraszujcie ich tak jak oni was a wtedy oni zaczna uciekac, a jesli beda walczyc to chyba zaden problem dla was odpalic kilka kombosow (szczegolnie jesli ich combo power nie jest wystarczajacy by zabic 120 ek)
Nastepny mastah tego forum : ) Jeśli to takie proste to czego oni tego nie robią?...
Niunie :* Przyjaciele :* Smakowa Podusia ;*
Valtuz88
03-09-2007, 13:19
Skibo skor ty tak wiesz wszystko najlepiej to podziel sie z nami...
troche lipa ze sciaganiem na combo ek bo sa zara leczeni przez szwedow dzieki botowi
Skibo skor ty tak wiesz wszystko najlepiej to podziel sie z nami...
Z tobą napewno się nie chce dzielić swoją wiedzą na temat servera... I kupa a ty dalej szczekaj na forum może ktoś coś powie i do tego coś od siebie dodasz i może ktoś będzie cię uważał za superevulpro zawodnika : )
NIUNIE :* PRZYJACIEKL :* SMAKOWA PODUSIA :*
Valtuz88
03-09-2007, 21:20
Silverisa poskładali jak chcieli...
Krak-Kowiaczek
04-09-2007, 00:38
Silverisa poskładali jak chcieli...
Bo to noob ciekawe czy dał cos za free xD
Valtuz88
04-09-2007, 21:18
Nietrzeba byc noobem zeby pasc na kombo 8o
Jovere'xik
04-09-2007, 22:15
Moonth Slahave +494,915
Tralla0 +396,808
Gafistergo Faberman +312,648
Trettii +144,217
Niby mało ale zawsze coś.Zenkowi chyba znudziła się tibia.
Moonth Slahave +494,915
Tralla0 +396,808
Gafistergo Faberman +312,648
Trettii +144,217
Niby mało ale zawsze coś.Zenkowi chyba znudziła się tibia.
"Chyba" tak ;]
Jovere'xik
04-09-2007, 22:28
"Chyba" tak ;]
Tylko Ty, czy jeszcze jakieś osoby z NF?
Pawlos II
04-09-2007, 22:30
Zenus nawet na opena boi sie wyjsc ;/
Jovere'xik
04-09-2007, 23:15
I jeszcze 1 pytanie do Zenka.Jak powstanie nowy serw (pvp) będziesz szedł?
lol??xD
on pewnie poczeka az pare osob wbija lvle ,a potem odkupi chary ;p
lol??xD
on pewnie poczeka az pare osob wbija lvle ,a potem odkupi chary ;p
zal dupe sciska ze nie masz tyle kasy zebys ty mogl kupi ??
Kileros fire'son
05-09-2007, 16:05
Po prostu zazdrościcie Zenkowi że ma tyle kasy i kupuje sobie tyle charów i tyle -.-
Hmm... Możliwe, że pójdę a nawet bardzo prawdopodobne :p A co do reszty NF to nie interesuje mnie nawet czy sa retired czy nie ;d Jak będą mnie potrzebowali to będę, nie chce chce już mi się organizowac tego wszystkiego ;d ale specjalnie dla Pawlosa wyjde ;)
Princess Agusia
05-09-2007, 18:02
Hmm... Możliwe, że pójdę a nawet bardzo prawdopodobne :p A co do reszty NF to nie interesuje mnie nawet czy sa retired czy nie ;d Jak będą mnie potrzebowali to będę, nie chce chce już mi się organizowac tego wszystkiego ;d ale specjalnie dla Pawlosa wyjde ;)
Oj kochanie nie opuszczaj mnie.. wiesz ze ja tego nie przezyje jesli zmienisz serva:( a propo Twoich checi to sie wcale nie dziwie ze Ci sie nie chce organizowac tego.. bo w NF to ciezko z organizacja.. nie ma zadnej motywacji do tego, a skoro Wy nie wierzycie ze Wam sie uda, to nie macie szans na cokolwiek.. Tak czy inaczej GL
Oj kochanie nie opuszczaj mnie.. wiesz ze ja tego nie przezyje jesli zmienisz serva:( a propo Twoich checi to sie wcale nie dziwie ze Ci sie nie chce organizowac tego.. bo w NF to ciezko z organizacja.. nie ma zadnej motywacji do tego, a skoro Wy nie wierzycie ze Wam sie uda, to nie macie szans na cokolwiek.. Tak czy inaczej GL
Ja w to wierze lajtowo, ale naprawde już mi się nie chce !! xD
Princess Agusia
05-09-2007, 18:27
Ja w to wierze lajtowo, ale naprawde już mi się nie chce !! xD
Ja Cie zmotywuje XD a tak w ogole mam fajnego pomysla zeby Kyra nie byla taka nudna.. ale to juz Ci na "osobnosci" powiem :) mam nadzieje ze sie zgodzisz^^
Pawlos II
05-09-2007, 19:08
Czuje sie wyróżniony :D A szczerze mowiac Tibia dawno stracila urok.
Powalczyc mozna ale exp to nie to co kiedys ;d
Jovere'xik
05-09-2007, 19:40
Może by zorganizować jakiś meczyk na kyrze :D albo gre w szachy albo warcaby xD
Princess Agusia
05-09-2007, 19:54
Może by zorganizować jakiś meczyk na kyrze :D albo gre w szachy albo warcaby xD
Ja mam lepszy pomysl - Lepiej zrobic jakies fajne OB - np.pomieszac LRA z NF, najlepiej losowo, albo zeby byly mniej wiecej wyrownane voc po obu straonach.. podzielic na 2 teamy.. i sobie powalczyc for fun , zapominajac na chwilke o tej durnej, nudnej wojnie... Zenus jakbys chcial cos takiego msg me .. ja reszte zalatwie ... Mr. Abo przynal mi racej ze to moglo by byc nawet fajne( ofc tylko jedna taka openka)..
Nide Wune
05-09-2007, 19:57
zal dupe sciska ze nie masz tyle kasy zebys ty mogl kupi ??
Jasne, najlepiej kupować chary niż samemu expić - ciekawe ilu pro to nowi ounerzy podszywający się pod starych, "wyexpionych" graczy.
;p
Jasne, najlepiej kupować chary niż samemu expić - ciekawe ilu pro to nowi ounerzy podszywający się pod starych, "wyexpionych" graczy.
;p
Lepiej lizac dupe innym, tak jak ty to robiłeś Kulakowi ;<
@Agnieszka ;d
To narazie odpada ;d
Princess Agusia
05-09-2007, 20:10
Lepiej lizac dupe innym, tak jak ty to robiłeś Kulakowi ;<
@Agnieszka ;d
To narazie odpada ;d
no moze narazie jeszcze nie.. ale zastanow sie nad tym... to by moglo byc nawet ciekaweB)
no moze narazie jeszcze nie.. ale zastanow sie nad tym... to by moglo byc nawet ciekaweB)
Teraz akurat dzieją się inne ciekawe rzeczy na Kyra xD
You have left the guild.
qeenar lee
06-09-2007, 10:38
:o Z3n3k opuscil nf?xd widac ze naprawde juz nie ma sily do nich i ze ci sie nie chce z nimi meczyc nie dziwie sie ;p
Zobaczmy co teraz sie bd dzialo na kyrze ;]
Princess Agusia
06-09-2007, 13:55
:o Z3n3k opuscil nf?xd widac ze naprawde juz nie ma sily do nich i ze ci sie nie chce z nimi meczyc nie dziwie sie ;p
Zobaczmy co teraz sie bd dzialo na kyrze ;]
aff bedzie nudno jak dotychczas.. bo nikomu nie chce sie nic robic.. nawet na forum nie ma o czym pisac -a zenkowi wcale sie nie dizwie ze wyszedl z nf.. w sumie penwnie wiem nawet dlaczego :D ^^
Dla niewtajemniczonych Zenek chciał za głowy Xoloriana i Hiszpanów dostać część władzy od Szwedów.
Więc nie zależy mu jak to niektórzy z Was mówią ze walczy przeciw pa tylko zależy mu chociaż na odrobince władzy.
Pawlos II
06-09-2007, 21:06
neistety niezgodzilsimy sie :>
Hhusauhasuhashusasahuauhssauhusa... No i zabrał głos największy przydupas Swe, który nic nie wie, ale próbuje się popisac chociaż na tibia.pl <wcześniej próbując przed nami na Ventrilo co mu nie wyszło> A co do propozycji to my ją dostaliśmy od Swe jeżeli chcielibyście wiedziec, ale jakoś nam się nie uśmiecha zostawianie Gedda i Esp w momencie kiedy chcą nam pomóc czy my im - to jest bez różnicy. Walczymy dalej chociaż ja już nie mam zbytnio czasu, ale to jeszcze nie koniec;]
Jakie MY? Ty w LRA masz gowno do powiedzenia, w zasadzie jak w kazdej gildii w ktorej byles.
Pawlos II
06-09-2007, 22:08
Dwik widze ze ty masz jakis uraz do mnie :>
Jak mozesz podaj mi na pm swoj rl name jestem ciekawy kto jest takim moim haterem xD
Princess Agusia
06-09-2007, 22:46
Hhusauhasuhashusasahuauhssauhusa... No i zabrał głos największy przydupas Swe, który nic nie wie, ale próbuje się popisac chociaż na tibia.pl <wcześniej próbując przed nami na Ventrilo co mu nie wyszło> A co do propozycji to my ją dostaliśmy od Swe jeżeli chcielibyście wiedziec, ale jakoś nam się nie uśmiecha zostawianie Gedda i Esp w momencie kiedy chcą nam pomóc czy my im - to jest bez różnicy. Walczymy dalej chociaż ja już nie mam zbytnio czasu, ale to jeszcze nie koniec;]
no coz, nic innego nie mozesz powiedziec przy takiej sytuacji jak wyszla8o:cup: chociaz ja liczylam ze sie dogadacie:(... a to ze nie koniec normalka jeszcze i tak sie wszystko pozmieniaB)
Hhusauhasuhashusasahuauhssauhusa... No i zabrał głos największy przydupas Swe
Zenek spojrz sie na siebie, te wszystkie teksty co do aba pisales od poczatku "panowania szwedow" typu "czy bede mogl isc na wrl jezeli powiem gdzie mooth i herineey dali loga" ( nie pamietam nazwy tej gildi co w 7 byli wiec dlatego jej nie uzylem), albo twoje wczorajsze blagania o peace. Na dowów pragne zauwazyc ze wyszedles z Nf tak samo jak Tetro, Sairusek czy ervelio, ktory dzis wrocil. I pragne zauwazyc ze jednak xolorian i hiszpanie mieli ze szwedami pewien uklad, a ty bys byl skazany na lizanie dupy caly czas.
@eaboll
Sry ale sprawdzajac to o czym mowisz 'at fontes', wyszlo ze informacje ktore posiadasz sa raczej wyssane z palca.
Zenek spojrz sie na siebie, te wszystkie teksty co do aba pisales od poczatku "panowania szwedow" typu "czy bede mogl isc na wrl jezeli powiem gdzie mooth i herineey dali loga" ( nie pamietam nazwy tej gildi co w 7 byli wiec dlatego jej nie uzylem), albo twoje wczorajsze blagania o peace. Na dowów pragne zauwazyc ze wyszedles z Nf tak samo jak Tetro, Sairusek czy ervelio, ktory dzis wrocil. I pragne zauwazyc ze jednak xolorian i hiszpanie mieli ze szwedami pewien uklad, a ty bys byl skazany na lizanie dupy caly czas.
No tak wtedy była inna sytuacja i musiałem tak robic żeby jak najdłużej utrzymac pokój bo nic innego mi nie pozostawało bo wojna była kwestią czasu, ale póki ludzie chcieli expic to się starałem. A co lizania dupy to śmieszne jest to co ty piszesz bo Gedd i Esp mają też w tym swój interes ^^ Co z tego, że wyszedłem z NF jak to i tak nic nie zmienia... Ja już tam nie chce rządzic :p
qeenar lee
07-09-2007, 15:35
Czyli nastepna wojna przegrana przez Zenka i jego ekipe? nic nowego myslalem ze teraz chociaz poogladamy sobie jakies open battle
byla duza przewaga nf czyli jak zawsze przewaga i co ? w dupe wojna zal zenek zal ;]
Wyjdzccie na jakiegos opena czy sie bojicie ze "zgrani" szwedzi was roz*****a?;p:baby::baby:
Czyli nastepna wojna przegrana przez Zenka i jego ekipe? nic nowego myslalem ze teraz chociaz poogladamy sobie jakies open battle
byla duza przewaga nf czyli jak zawsze przewaga i co ? w dupe wojna zal zenek zal ;]
Wyjdzccie na jakiegos opena czy sie bojicie ze "zgrani" szwedzi was roz*****a?;p:baby::baby:
Wyszlismy wczoraj -.- i co swe?? kisielek w majteczki i glupie tlumaczenia ze malo na vencie lagi itp ...
Wyjdzccie na jakiegos opena czy sie bojicie ze "zgrani" szwedzi was roz*****a?;p
zgrani w cudzyslowiu bo masz ta swiadomosc ze tu chodzi o bota?
Czy ja napisałem, że to koniec?? Poprostu nie będę już tak aktywny jak zawsze... A co do opena, to myślę, że długo nie będziecie czekac no bo wkońcu mamy weekend XD
qeenar lee
07-09-2007, 16:15
Nie mowie o Botach bo botow uzywaja obydwie strony i wiem o tym doskonale uzylem cudzyslowa w slowie Zgrani poniewaz szwedzi sa lepiej zoraganizowani niz polacy i trzymaja sie w kupie przyklad? pierwszy lepszy open battle biegaja w grupie wylapuja Pojedyncze osoby. ok to czekam na ob ;p ;] chetnie se je obejrze ;]
Enjoy
Nutella16
07-09-2007, 17:18
Nie mowie o Botach bo botow uzywaja obydwie strony i wiem o tym doskonale uzylem cudzyslowa w slowie Zgrani poniewaz szwedzi sa lepiej zoraganizowani niz polacy i trzymaja sie w kupie przyklad? pierwszy lepszy open battle biegaja w grupie wylapuja Pojedyncze osoby. ok to czekam na ob ;p ;] chetnie se je obejrze ;]
Enjoy
Ogarnij sie cioto
Princess Agusia
07-09-2007, 19:02
Wyszlismy wczoraj -.- i co swe?? kisielek w majteczki i glupie tlumaczenia ze malo na vencie lagi itp ...
hmmm dzien wczesniej nf nie wyszlo na open-.- i co nf ? kisielek byl w majteczkach a teraz cwaniakujecie ze swe wczoraj sie was bali.. nie wiem kogo tylko chcesz oszukac siebie czy ludzi czytajacych forum i nie majacych pojecia o tym co sie dzieje...zamiast pisac o kisielkach lepiej sie zorganizujcie i zrobcie cos sensownego :cup:pozdro
Nutella16
07-09-2007, 20:47
hmmm dzien wczesniej nf nie wyszlo na open-.- i co nf ? kisielek byl w majteczkach a teraz cwaniakujecie ze swe wczoraj sie was bali.. nie wiem kogo tylko chcesz oszukac siebie czy ludzi czytajacych forum i nie majacych pojecia o tym co sie dzieje...zamiast pisac o kisielkach lepiej sie zorganizujcie i zrobcie cos sensownego :cup:pozdro
Przeciez wy macie niby taka zajebista organizacje i wygrywacie wojne to czemu wczoraj nie wyszliscie powiedz mi a nie sie bronisz ze kilka dni temu nf nie wyszlo
Nide Wune
07-09-2007, 21:43
Przeciez wy macie niby taka zajebista organizacje i wygrywacie wojne to czemu wczoraj nie wyszliscie powiedz mi a nie sie bronisz ze kilka dni temu nf nie wyszlo
eNFy sa takie zajebiste ze mimo przewagi liczebnej bencki dostają oO xD
LRA nie wychodziło bo nie miało do kogo - heh jakies nf stały heh nf? a co to takiego? xD
Jovere'xik
07-09-2007, 22:58
Oo Nide się odezwał.Ale lepiej było bez Ciebie na forum więc 'bye bye' :)
Nutella16
07-09-2007, 23:01
Pffff jakie cioty z swe i gdzie ich organizacja xd znow nie wyszli lol hahahahahahahaah a moze sie boja ? xddd:D
AA i ciota Silveris sie zlozyl xdd
You recognize Silveris. He was killed by Nonix Dark.
Jovere'xik
07-09-2007, 23:05
Pffff jakie cioty z swe i gdzie ich organizacja xd znow nie wyszli lol hahahahahahahaah a moze sie boja ? xddd:D
AA i ciota Silveris sie zlozyl xdd
Jak by byli ciotami to na ostatnim ob by nas nie rozjebali.Chyba, że masz lepsze określenie na Nf
Sep 07 2007, 17:39:18 CEST Died at Level 150 by a frost dragon
Tralla
Ale ded chyba od kiku jakiegoś.
Princess Agusia
07-09-2007, 23:12
Swe maja bardzo dobra organizacje, ale jak kazdy normalny czlowiek tez swoje zycie.. jesli nie ma ludzi to nie ma sensu wychodzic na open..bo po co ? pisanie o starchu tutaj jest nie na miejscu.. to nie strach to rozsadek
Valtuz88
07-09-2007, 23:38
Swe scieli exivarian za to ze pomagal na openkach NF ktore go teraz olało 8o hail pl :)
Dementiev
07-09-2007, 23:40
Mysle ze dzisiejsze zabicie Silveris'a bylo takim zacheceniem aby Swe wyszli na ob no ale widac ze dzis tez nie mieli Full teamu ; )
ehh jak zawsze za duzo gadania a za malo roboty... ^^'
ebernardyn
08-09-2007, 16:44
http://es.youtube.com/watch?v=7FwN_q-Wdo8
Ahahahha, ale lepy dostawał :D (Btw. to Gedd)
Dagon von zarvorich
+ Przeczytajcie sobie post Joana z tibi.com ;)
Eló
@UP
OWNED HAHAHHAHA XDDDDDDDDDd
http://es.youtube.com/watch?v=7FwN_q-Wdo8
Ahahahha, ale lepy dostawał :D (Btw. to Gedd)
hehe made by Elder Sandra ;D
co do Dagona ;/ szkoda..
hehe made by Elder Sandra ;D
co do Dagona ;/ szkoda..
Ja z tego powodu ciesze sie :D:D:D
Pawlos II
08-09-2007, 21:27
Ja tez sie ciesze ;d
Nie lubilem Dagona
Pablofon
08-09-2007, 23:00
Ja tez sie ciesze ;d
Nie lubilem Dagona
Lord Galtarion
Inhabitant of Kyra
Profession: Master Sorcerer
Level: 101
Sun of the Lets Rule Again
Dagon im really sad about that...
I know that before war we became enemies but i was wrong about you.
If you will need cash, items, eq just msg me.
Anyway msg me in game.
08.09.2007 20:39:38
Nie chce Ciebie oceniac, ale czemu na 1 forum piszesz tak a na 2 zupelnie inaczej?
Valtuz88
08-09-2007, 23:23
Thx Pablo...........
Nie chce Ciebie oceniac, ale czemu na 1 forum piszesz tak a na 2 zupelnie inaczej?
AHHAHAHAHAHAHAHAH Pawlos jednak jestes lepszy od Silverisa XDDD
Heh widac Pawlos niema tu najlepszej opini;o Za czasow gdy byl w Beach Boys to tez go za bardzo nielubilem bo mowil jedno a robil zupelnie cos innego
H@H@H@H@H@H@H nie sadzilem ze kiedykolwiek zgodze sie z tym czlowiekiem a jednak xDD zgadzam sie w 100%, pawlos own3d
Heh widac Pawlos niema tu najlepszej opini;o Za czasow gdy byl w Beach Boys to tez go za bardzo nielubilem bo mowil jedno a robil zupelnie cos innego
Taka rola przydupasów ^^
Jovere'xik
09-09-2007, 01:10
Nie ma najlepszej opinii bo to przydupas;)
edit.lol wszyscy jednomyślni. xD
No naprawde z tego lorda galtariona dziwny czlowiek jest na tibi lize dupy a na rl pały ciekawe co bardziej lubi hmmB)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.