zaloguj się

Pokaż pełną wersje : WAR!!! No Fear vs Lets Rule Again

Stron : 1 2 [3]

Skibo
05-10-2007, 15:40
Silveris own by NF

Oct 05 2007, 13:50:56 CEST Killed at Level 169 by Rhu Inferno
and by Xolorian
^^

Exodus
05-10-2007, 17:16
saar tez pwnd

Przemooz
05-10-2007, 23:31
22:23 Henksson [114]: good to know DC dident start this war

:O

Może war będzie kolejny na serverze.

Hm juz jest pokoj, szkoda ;/

Skibo
06-10-2007, 00:35
Szkoda.... Poprostu Death Company się sra w gacie na widok membersów Poteznych :D

Przemooz
06-10-2007, 13:03
hahahaha

I kto tu byl osrany? Z tego co wiem, to "potezni" chcieli pokoju. I tak sie zastanawiam, dlaczego nagle tyle osob odeszlo od was po waszym ruchu? Zastanow sie co piszesz :]

Gedd
06-10-2007, 13:05
Szkoda.... Poprostu Death Company się sra w gacie na widok membersów Poteznych :D

ty jebany lamusie stul ten swoj ryj. jestes nikim a zachowujesz sie jakbys byl co najmniej mną. i jeszcze 1 slowo i stracisz passy do gandamira pedale

Dadi
06-10-2007, 13:14
ty jebany lamusie stul ten swoj ryj. jestes nikim a zachowujesz sie jakbys byl co najmniej mną. i jeszcze 1 slowo i stracisz passy do gandamira pedale

nie no bo jebne ahahahahahaha

Przemooz
06-10-2007, 13:18

Heh tak myslalem, ze to ten 2 owner chce sie popisac:evul:

Elvvons
06-10-2007, 13:53
Oct 06 2007, 12:32:58 CEST Killed at Level 201 by Garlerdon
and by Travel Mate

Dazah
06-10-2007, 14:10
Jakieś filmy z tej akcji istnieją? :P

Jovere'xik
06-10-2007, 17:52
POI prawie done.

Yoyoema
06-10-2007, 18:41
Royal Phiro

Oct 06 2007, 17:02:33 CEST Killed at Level 115 by Garlerdon

Exodus
06-10-2007, 22:15
Lra zaczyna sie masowo wyplacac :P

it's_me
06-10-2007, 23:57
Lra zaczyna sie masowo wyplacac :P

ta, wyplacilo sie tyle osob ze ich ilosc trzeba zapisywac w notacji wykladniczej

Valtuz88
07-10-2007, 03:08
Przepraszam bardzo, ale geciu wprowadził taka nieprzyjemna atmosfere :(

Abutabu
08-10-2007, 14:06
nide kozaku czemu sie wyplaciles?????????!!!!!!!!!!! ;o

Yoyoema
08-10-2007, 14:28
watpie zeby on sie splacil B)

a moze ci chodzilo o aemusa? n/c

Jovere'xik
08-10-2007, 15:31
To jest kozak a swe to go tak naprawde w dupieee maja.

Wow dopiero teraz na to wpadłeś? Oni całe życie go mieli w dupie, jeszcze jak chara na kyrze nie miał to miel już w niego wyjebane :D

Yoyoema
08-10-2007, 16:47
@waffen

zazdrościsz im ?

Kileros fire'son
08-10-2007, 17:23
@up

No naprawdę jest czego...

Nide Wune
08-10-2007, 17:33
nide kozaku czemu sie wyplaciles?????????!!!!!!!!!!! ;o

Aesmonem? LoL nie wypłacę się LoL

Straciłem juz char Nide Wune mogę stracić kolejny LoL

A grać sobie dalej gram heh bo mam u was "spy char" :cup:

Mam już tyle charów że za niedługo będę miał ich więcej niż z3n3k :cup:

Btw kupie chary 100+ :cup:

Krak-Kowiaczek
08-10-2007, 19:25

Sprzedales go -.- i za co kupisz marchewki chodujesz?

Yoyoema
08-10-2007, 19:32
Sprzedales go -.- i za co kupisz marchewki chodujesz?

dziecko o co ci w ogole chodzi??
lol piszesz jakies bez sensu zdania i myslisz ze jestes spoko ??

z3n3k
08-10-2007, 19:55
Aesmonem? LoL nie wypłacę się LoL

A grać sobie dalej gram heh bo mam u was "spy char" :cup:

Mam już tyle charów że za niedługo będę miał ich więcej niż z3n3k :cup:

Łał ale ty jesteś zajebisty. Co muszę zrobic żeby byc takim jak ty??
Przecież ty masz nie tylko "spy chara" u nas, bo masz przecież ty masz jeszcze gm'a...

Yoyoema
08-10-2007, 20:15
wydaje mi sie ,ze powinienes kupic Kolejne chary B)

z3n3k
08-10-2007, 20:31
wydaje mi sie ,ze powinienes kupic Kolejne chary B)

Nie potrzebuje ;) i tak moge robic co chce ;]

E.hame
08-10-2007, 22:15
Nie potrzebuje ;) i tak moge robic co chce ;]

do czasu kolego do czasu

z3n3k
08-10-2007, 22:47
do czasu kolego do czasu

"Okey" Czekam... =)

NOHAS
08-10-2007, 23:10
UP

Zenus a kim ty wogule grasz?:P Bo masz tyle tych charow ze juz niewiem:P

Better Kyra xD Gdzie NF robi se co chce:baby:

Kileros fire'son
08-10-2007, 23:19
UP

Better Kyra xD Gdzie NF robi se co chce:baby:

A co na to Kyra ?

TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK ( jednogłośnie)

NF Oby tak Dalej :) Odzyskamy Kyre :P Mówię wam XD :D

it's_me
09-10-2007, 00:12
tak narzekacie ze sie dziwie ze ci wszyscy jestem-retired-ale-wypowiadam-sie-na-forum nie zrobili zadnej gildi do walki z nowa wladza (badz tez stara z lra bo wtedy tez narzekaliscie xd)

Nide Wune
09-10-2007, 01:45
...bo masz przecież ty masz jeszcze gm'a...

Heh gm'a niemam, ale heh jak xaddamek bedzie sellowal to niech ktos mi msg xD

Zenuś - o tak robisz co chcesz - jesteś wielki i teraz chce być taki jak ty "super masta account buy-er" lol :baby:

Tez mam duzo kasy a z kasą nikt nie ma roblemu kupować chary wieć normalnie jesteś boski że stać cie było na tyle charów Oo :o

z3n3k
09-10-2007, 09:24
Heh gm'a niemam, ale heh jak xaddamek bedzie sellowal to niech ktos mi msg xD

Zenuś - o tak robisz co chcesz - jesteś wielki i teraz chce być taki jak ty "super masta account buy-er" lol :baby:

Tez mam duzo kasy a z kasą nikt nie ma roblemu kupować chary wieć normalnie jesteś boski że stać cie było na tyle charów Oo :o

I co narobiłeś w majty??:<

espectro
09-10-2007, 11:27

HAha Gedd smato a ty kurwa kim jestes?...pajacem co w gierce dupsko wozi z banda pedalow? "jeszcze slowo i stracisz passy" hawhahw wes sie kurwa lecz :D niedlugo bedziesz chodzil po ulicach i mowil "wes spadaj no...bo bo bo... zadzwonie po chlopakow z NF" hahaha ,tak ci poryla ta gra banie widze ze ch*j ..haha uwazaj na slowa szmato zobacze twoj ryj na realu kiedys to zobaczymy czy ci te kamyczki pomoga.

Wiec uwazaj frajerze bo zostaniesz namiezony.

espectro
09-10-2007, 11:34
A co na to Kyra ?

TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK ( jednogłośnie)

NF Oby tak Dalej :) Odzyskamy Kyre :P Mówię wam XD :D

hahah no i ch*j ,kazdy z was jak by mial szanse by klepal kogo chcial haha walic frajerstwo w miche , jest leprza frajda? to gra ,a gra ma cieszyc nie? no wiec stfu !

Kowa_l
09-10-2007, 14:29
HAha Gedd smato a ty kurwa kim jestes?...pajacem co w gierce dupsko wozi z banda pedalow? "jeszcze slowo i stracisz passy" hawhahw wes sie kurwa lecz :D niedlugo bedziesz chodzil po ulicach i mowil "wes spadaj no...bo bo bo... zadzwonie po chlopakow z NF" hahaha ,tak ci poryla ta gra banie widze ze ch*j ..haha uwazaj na slowa szmato zobacze twoj ryj na realu kiedys to zobaczymy czy ci te kamyczki pomoga.

Wiec uwazaj frajerze bo zostaniesz namiezony.

Uspokoj sie czlowieku :)
"haha uwazaj na slowa szmato zobacze twoj ryj na realu kiedys to zobaczymy czy ci te kamyczki pomoga." zeby za gre ludzi bic ? zal..
"tak ci poryla ta gra banie" raczej Tobie skoro chcesz ja przenosic na rl :)

Kileros fire'son
09-10-2007, 15:35
"haha uwazaj na slowa szmato zobacze twoj ryj na realu kiedys to zobaczymy czy ci te kamyczki pomoga." zeby za gre ludzi bic ? zal..

On myśli ze teraz jest PRO :P albo Wannabepro

@ A tak btw to wali mnie to co on pisze :)

espectro
09-10-2007, 16:15

A kto mowil ze za gre moze za jego upodobania i takie pi*rdolenie "co to nie on" bo sie podnieca jakas bujaka w gierce? haha pozatym nawet czemu nie za gre wali sie w morde za nic czemu nie za gre ?;)jeden ch*j synu^^

@waffen

ch*ja na ciebie klade frajerze ,napisalem swoje zdane penero od tego jest forum..jakies uwagi zapraszam przydupasie :O

siz
09-10-2007, 17:06
http://www.fotka.pl/profil/PekinHooLiGan/
to nasz Pan Espectro, tak przypadkiem trafiłem, teraz sie razem pośmiejmy :) :D

espectro
09-10-2007, 17:11
http://www.fotka.pl/profil/PekinHooLiGan/
to nasz Pan Espectro, tak przypadkiem trafiłem, teraz sie razem pośmiejmy :) :D

hahah niema sprawy pokaz swoj ryj xD to tez pobrecham :O

espectro
09-10-2007, 17:12
@espectro

A i jeszce jedno penera to twoja stara kurwa zydzie.

88 <3

hahah wiesz dobrze je twoja mi jaja ssa wiec morda a w tibie niegram juz o,0 ale lubie z takimi przyjebami jak ty podyskutowac sobie tu ...

;)

paior
09-10-2007, 17:38
A kto mowil ze za gre moze za jego upodobania i takie pi*rdolenie "co to nie on" bo sie podnieca jakas bujaka w gierce? haha pozatym nawet czemu nie za gre wali sie w morde za nic czemu nie za gre ?;)jeden ch*j synu^^

@waffen

ch*ja na ciebie klade frajerze ,napisalem swoje zdane penero od tego jest forum..jakies uwagi zapraszam przydupasie :O

Odpowiedza mi na 1 pytanie czy ty wogule wiesz co ty piszesz ? znasz znaczenie słowa "frajer" nie to nie udawaj jaki to ty nie jetses master evul kozak wrzut tylko sie najpierw dowiedz co niektore slowa znacza

Krak-Kowiaczek
09-10-2007, 17:41
dziecko o co ci w ogole chodzi??
lol piszesz jakies bez sensu zdania i myslisz ze jestes spoko ??

dziecko? Chodzilo mi o to ze go sprzedal a nie stracil wiec po co piszesz jak niewiesz Wyjdz!

espectro
09-10-2007, 17:49
Odpowiedza mi na 1 pytanie czy ty wogule wiesz co ty piszesz ? znasz znaczenie słowa "frajer" nie to nie udawaj jaki to ty nie jetses master evul kozak wrzut tylko sie najpierw dowiedz co niektore slowa znacza

Wiem kto to jest frajer typ co ziomkow sprzedaje albo tez ktos naiwny.taki co mu mozesz bajery zapodawac ,chciales przykozaczyc ze tez wiesz czy co?

Kowa_l
09-10-2007, 18:49

@waffen

synu ? w zyciu bym nie chcial byc twoim synem od tego trzeba zaczac :)
Jak dla mnie to masz jakies kompleksy ....:)

Yoyoema
09-10-2007, 19:24
Hail NF! HAAHAHAHAHA

0lik
09-10-2007, 19:29
no to sie nam sprawy pokomplikowaly ;d

Kowa_l
09-10-2007, 19:33
moze jakies konkrety ?:P

Exodus
09-10-2007, 19:54
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1857717

Ciekawe ciekawe :)

Kowa_l
09-10-2007, 20:05
na kyrze nigdy nie bedzie zgody : O
Kocham ten swiat : D

0lik
09-10-2007, 20:19
No to hoop... powiedział Zenek...
I się zaczeło

z3n3k
09-10-2007, 20:36
no to sie nam sprawy pokomplikowaly ;d

Komu sie pokomplikowały temu sie pokomplikowały....

wrogonastawiony
09-10-2007, 20:48
Lejcie sie miedzy soba a szwedzi zyskaja ;p Zeby was ch00y szczelił !

Elvvons
09-10-2007, 21:13
O Losie , skonczmy temat Espresco~ czy jak on sie tam wabi, kazdy wie ze to zalosny , pulchniutki noobek probojacy sie dowartosciowywac na forum internetowym bo koledzy na w-f z szatni go wyrzucaja, Zreszta... CO bede duzo gadal spojrzcie na jego twarz na ostatnim zdjeciu na fotka.pl

Tak tak ,Esp~ Rozpierdolisz mnie i mych nyga bo jestes super evul pro masta z brooklynu gangsta yo! Jezeli ci zalezy mozesz wpadac adresem sie podziele, I tak i tak chuj z tego bedzie , Dzieciaczku interentowy.

Co do kyry, bylo to wiadome od poczatku ze zenek i gedd nie wytrzymaja w pokoju, Lejcie sie lejcie szwedzi to wykorzystaja i was wypierdola z serwa , a sami byli juz skonczeni...
Nic nie moze przeciez wiecznie trwac...

Exodus
09-10-2007, 21:54
Wreszcie jakies sensowne sklady. Zenki+ Swe (duze PA) vs Potezni i NF ( o wiele mniejsze , nie liczac hiszpanow xd)

Zycze Powodzenia NF & Potezni.

Kileros fire'son
09-10-2007, 22:15
To się narobiło...

Rodi
09-10-2007, 22:32
Na tym wszystkim tylko szwedzi zyskają. Jeżeli uda sie im wywalic No Fear z serva to potem chycą sie za dupe zenka i on tez poleci.

Vankel
09-10-2007, 23:18
ty jebany lamusie stul ten swoj ryj. jestes nikim a zachowujesz sie jakbys byl co najmniej mną.i jeszcze 1 slowo i stracisz passy do gandamira pedale

sam jesteś lamus:D , a Tobą napewno niebył i niebędzie, bo Ty jesteś "Sprzedawczykiem"

Eabbol
09-10-2007, 23:30
sam jesteś lamus:D , a Tobą napewno niebył i niebędzie, bo Ty jesteś "Sprzedawczykiem"

Chyba Zenek jest "Sprzedawczykiem", a nie Gedd :O.

espectro
09-10-2007, 23:50
@Elvvons

ja po wioskach niejezdze ,tez benzyny by mi bylo szkoda na jakiegos przyjebusa :] ale taki kozak jestes to wpadnij i ty

@waffen

tez ****u
i skoncze te historyjki ..cos kurwa o wfie pierdoly jakies jebane nieznasz mnie frajerze a pierdolisz glupoty i kto to jest internetowym trolem

zapraszamy skurwysyny ~>koniec gadki z wami penery

Berlin-Neukölln Wita skurwysynstwo bilet stawiamy w jedna strone ^^

Kowa_l
10-10-2007, 08:29
@Elvvons

ja po wioskach niejezdze ,tez benzyny by mi bylo szkoda na jakiegos przyjebusa :] ale taki kozak jestes to wpadnij i ty

@waffen

tez ****u
i skoncze te historyjki ..cos kurwa o wfie pierdoly jakies jebane nieznasz mnie frajerze a pierdolisz glupoty i kto to jest internetowym trolem

zapraszamy skurwysyny ~>koniec gadki z wami penery

Berlin-Neukölln Wita skurwysynstwo bilet stawiamy w jedna strone ^^

ty jestes jakis niedorozwiniety ...
w ogole wiesz co to jest troll ? : O
Zakompleksione dziecko :O

Pablofon
10-10-2007, 08:58
Teraz akurat dzieją się inne ciekawe rzeczy na Kyra xD
You have left the guild.

Jeżeli kogos interesuje to może przeczytać ten post xD.

Wiec 9 września jak No Fear przegrywało Zenek po raz pierwszy próbował zdradzić Xoloriana ( nad morzem mu(Xolorianowi) lizal dupe zeby pomógł Polakom, ale po paru dniach od tego jak Xolorian doszedł już chciał dochodzić do szwedow), jego jedynym warunkiem byla możliwość huncenia Poteżnych. Jednakże "Szwedzi" w głosowaniu gildiowym nie zgodzili sie na pokój( to było bodajże jak LRA wygrywało jeszcze, jak znajde pokaże wam screeny z paru romów). Dlatego postanowiłem nie dochodzic do NF bo Zenek mógłby upiec 2 pieczenie na 1 ogniu xD i szwedzi odrazu by się zgodzili, a Szwedzi natomiast szantażowali nas "Albo dochodzcie do nas albo robimy pokój z Zenkiem i bedziecie hutned". Tak czy siak od wtedy juz było wiadome, że prędzej czy póżniej jak Szwedzi po wielu porażkach straca opory, aby huncić poteznych, by móc odzyskać władze po części:o.

lol Wielu z was pisalo ze zenek walczy z pa, a jednak doszedl do szwedow, więc nie nazywajcie szamba perfumerią. xd

Valest
10-10-2007, 09:44
Nastepne dni beda Ciekawe , Najgorsze to ze POI nie bedzie ;/

Nide Wune
10-10-2007, 15:04
lol Wielu z was pisalo ze zenek walczy z pa, a jednak doszedl do szwedow, więc nie nazywajcie szamba perfumerią. xd

Heh z3n3k dopiero teraz walczy z PA lol

Finalnie wybrał tą lepszą stronę i heh pewnie wam głupio? xD

Prowo'kator
10-10-2007, 15:08
No napewno.
Juz dzis zostalem wyrzuconwy z dragow wiec nie wiem czy teraz jest lepiej niz bylo;<

Pablofon
10-10-2007, 15:35

Mi ma być głupio? Niby czemu?

0lik
10-10-2007, 15:44

Nie wiem no ale jak to komus ma byc glupio to chyba tobie, bo tak na niego naskakiwales a teraz jestes z nim w gildi hehe

Exodus
10-10-2007, 16:11

HEHE,
wczesniej jechales Zenka a teraz juz mu zaczynasz dupe lizac = ]]
Typowe dla ludzi twojego pokroju.

Rodi
10-10-2007, 16:15

Jakby Gedd przeszedl do was , to jemu byś lizal nie?

ebernardyn
10-10-2007, 16:26
Poje*any serv :D
Gdzieś na forum tutaj ktoś napisał kiedyś żeby sie pona*******ać w innych ekipach (pomieszać). To teraz macie :P

Nide Wune
10-10-2007, 16:27
HEHE,
wczesniej jechales Zenka a teraz juz mu zaczynasz dupe lizac = ]]
Typowe dla ludzi twojego pokroju.

Lol napisałem tylko że dobrze zrobił lol

heh i z3n3k zdradził raz to może zdradzić i drugi, nigdy nic nie wiadomo, a ja trzymam ze swe, z3n3k tam doszedł i uważam że dobrze zrobił, a sam jestem ciekaw czy zostanie ze swe do końca.

A wy chyba lizaliście mu dupę za bardzo że was opuścił lol

Zresztą nie do zenka lra miało problem tylko do gedda lol

i co wy macie z tym lizaniem dupy, wasze zboczenie zawodowe??

Krak-Kowiaczek
10-10-2007, 17:04
Oct 10 2007, 15:15:35 CEST Killed at Level 168 by Darylan
and by Thomonix

MasterNajdus
10-10-2007, 17:06
hehe duzo sie zmienilo na kyrze odkad sprzedalem moxashee ;>

Kowa_l
10-10-2007, 17:15
ma ktos filmik jak silveris pada ;>

Kileros fire'son
10-10-2007, 17:16
hehe duzo sie zmienilo na kyrze odkad sprzedalem moxashee ;>

I tak jeszcze sie dużo rzeczy zmieni ;p

Krak-Kowiaczek
10-10-2007, 17:35
ma ktos filmik jak silveris pada ;>

Z tego co wiem nikt nie krecil mam ss ale nie dam :P

Creator of Nightmare
10-10-2007, 17:52
Dziwi mnie dlaczego Pablofon nie chce kupic pacca i pomoc swojej "poteznej" gildii. Czyzbys sie bal ? xD

Po to sie chyba lvluje w tibi zeby moc uzyc swojego lvlu w walkach.

//Old Meepy

KisielzKyry
10-10-2007, 18:16
he he po co ma wydawac 90 zl??? ma racje ze nie kupuje pacca ^^

ej wezcie juz nie bijcie silverisa loool ten to ma przesrane xD

it's_me
10-10-2007, 19:38
Nie wiem no ale jak to komus ma byc glupio to chyba tobie, bo tak na niego naskakiwales a teraz jestes z nim w gildi hehe

owned hahahaha

Lol napisałem tylko że dobrze zrobił lol
ale my cie chcemy pojechac i mowimy ze to asslicking i typowe dla choragiewek

heh i z3n3k zdradził raz to może zdradzić i drugi, nigdy nic nie wiadomo, a ja trzymam ze swe, z3n3k tam doszedł i uważam że dobrze zrobił, a sam jestem ciekaw czy zostanie ze swe do końca.
zapewne maxymalnie do konca kalendarza majow zamieniajac rok 2012 na 2007 xP

A wy chyba lizaliście mu dupę za bardzo że was opuścił lol
kogo opuscil? hm?

ej wezcie juz nie bijcie silverisa loool ten to ma przesrane xD
to jest juz jego nalog o_o

he he po co ma wydawac 90 zl??? ma racje ze nie kupuje pacca ^^
no, niech mu kto inny kupi xD

Creator of Nightmare
10-10-2007, 19:51
To niech mu sie zrzuca po 10k ludzie z gildi i niech sobie kupi za hajs z tibi pacc. Nie wierze ze nikt nie sprzedaje :P

Pablofon
10-10-2007, 20:10
To niech mu sie zrzuca po 10k ludzie z gildi i niech sobie kupi za hajs z tibi pacc. Nie wierze ze nikt nie sprzedaje :P

Mówi się, że nadzieja umiera ostatnia ale toż my nie mamy nawet cienia nadziei.
Przypuśćmy, że kupie premium account i co wtedy :o Mamy wyjść na opena?
Xolorian, Demonic Pelego, Burchest, Er struke i ja?
(Masoj nie gra ma 1h wolna w ciągu dnia, Vinny jest dopiero po 21 w domu, a Ztlius studiuje) I w 5 mamy stawić dzielnie czoła Abowi, Garlerdonowi, Rhu, Juffsowi, Tetrowi, Pattehowi, Og'thunowi, Nonixowi, Acribusowi, Elfhamowi, Hanasowi,Steinerowi itd?
Toż to nawet jakby nami grali tacy wyjadacze jak Joim Hagane ciężko by bylo, a może masslogi i ukrywanie się gdzieś? Toż nawet Silveris by w nas wszedł i nie padł by na combo prawdopodobnie nawet jeżeli by pomylił exure z uhem.
Ah a Meepy co ja ci zrobiłem, że piszesz o mnie z takim sarkazmem xD. W ogóle to nie wiem za co mnie nie lubicie na tym forum toż nigdy nikogo nie wyrzuciłem z żadnego expa ANI W CZASIE SWOICH 183 lvli nie wymusiłem od nikogo ani 1k.

Dwik
10-10-2007, 20:54
Pablo, nie prościej olać nemasów ciepłym moczem? Szkoda czasu i zachodu, zeby użerać się z takimi naapletami.

BTW pamietaj, ze zawsze mozesz liczyc na Thalle XD

Krak-Kowiaczek
10-10-2007, 21:02
Toż nawet Silveris by w nas wszedł i nie padł by na combo prawdopodobnie nawet jeżeli by pomylił exure z uhem.

Ha ha ha co jak co Ale on by pad:D

0lik
10-10-2007, 21:17
(Masoj nie gra ma 1h wolna w ciągu dnia, Vinny jest dopiero po 21 w domu, a Ztlius studiuje) I w 5 mamy stawić dzielnie czoła Abowi, Garlerdonowi, Rhu, Juffsowi, Tetrowi, Pattehowi, Og'thunowi, Nonixowi, Acribusowi, Elfhamowi, Hanasowi,Steinerowi itd?
Toż to nawet jakby nami grali tacy wyjadacze jak Joim Hagane ciężko by bylo, a może masslogi i ukrywanie się gdzieś? Toż nawet Silveris by w nas wszedł i nie padł by na combo prawdopodobnie nawet jeżeli by pomylił exure z uhem.
Ah a Meepy co ja ci zrobiłem, że piszesz o mnie z takim sarkazmem xD. W ogóle to nie wiem za co mnie nie lubicie na tym forum toż nigdy nikogo nie wyrzuciłem z żadnego expa ANI W CZASIE SWOICH 183 lvli nie wymusiłem od nikogo ani 1k.

Jestem jeszcze ja!
I to ja, wlasnie ja odwroce bieg tej wojny.

No wiem ze jest zdeka ciezko, ale mozna cos poprobowac kombinowac... Poprobowac moze a nuż sie cos uda XD

KisielzKyry
10-10-2007, 21:23
"W ogóle to nie wiem za co mnie nie lubicie na tym forum toż nigdy nikogo nie wyrzuciłem z żadnego expa ANI W CZASIE SWOICH 183 lvli nie wymusiłem od nikogo ani 1k."
jak to nie!!!!!!do mnie kiedys podbiegles i kazales dac armor i dalem mojego p armora a on stal 1k wtedy !!!! xd (swoja droga ze go nie podniosles xD)
@ olik
z tego co widzialem na cami jak biliscie uggo to ty masz takie lagi ze szok he he prawie takie jak ja

The Chaotic Paladin
10-10-2007, 21:26
Powtarzacie wciaz wszyscy Pablo to, Pablo tamto, Pablo zuy albo ze Gedd robi PA itp, ale kazdy z was dobrze wie i kazdy z was widzial death listy i powtarzajace sie tam nicki Veritas Altus, Garlerdon, Xarantiel, Travel Mate itd. I to wlasnie oni, a nie Pablofon ani Gedd robili najwieksze PA, to wlasnie oni sa teraz ze szwedami, wiec nie pi.erdolcie glupot bo prawdziwe PA zrobilo wlasnie fuzje i bedzie razy 2:)

@0lik, Pablo etc: cos sie jeszcze wymysli ;]

Zen
10-10-2007, 21:26
xolorian was zdradiz pewnie xD na wszsysm miejscu nie podejmowalbym walki albo moze sprobujcie sie dogdac z reszta nf (nie jestem w temacie jak waze relacje wiec prosz mnie nie bluzgac)

btw. fajnie by bylo jakbyscie zenka+swe wykopali z serwa :D ciezylbym sie w huj xD

KisielzKyry
10-10-2007, 21:32
taaa veritas i to jego "zyd" jak bili zarakiego~~ na frostach...
tego czlowieka trzeba wykopac to bedzie o polowe mniej PA xD

0lik
10-10-2007, 21:55
"W ogóle to nie wiem za co mnie nie lubicie na tym forum toż nigdy nikogo nie wyrzuciłem z żadnego expa ANI W CZASIE SWOICH 183 lvli nie wymusiłem od nikogo ani 1k."
jak to nie!!!!!!do mnie kiedys podbiegles i kazales dac armor i dalem mojego p armora a on stal 1k wtedy !!!! xd (swoja droga ze go nie podniosles xD)
@ olik
z tego co widzialem na cami jak biliscie uggo to ty masz takie lagi ze szok he he prawie takie jak ja

Aha moze ktos wkoncu uwierzy ze moj net i moje deady to nie sa glupie wymowki :P

KisielzKyry
10-10-2007, 21:56
na camie widac dokladnie jakie freezy i lagi masz....

Sergiej
10-10-2007, 22:01
taaa veritas i to jego "zyd" jak bili zarakiego~~ na frostach...
tego czlowieka trzeba wykopac to bedzie o polowe mniej PA xD

bo to byl zyd ... -.-

it's_me
10-10-2007, 22:08
Ha ha ha co jak co Ale on by pad:D

e piepszysz, dzisiaj dlugo sie trzymal a bilo go na poczatku wiecej niz 5 osob

KisielzKyry
10-10-2007, 22:11
bo to byl zyd ... -.-

a kim wedlug ciebie jest zyd??? sam nie wiesz za co go biliscie ...

Kileros fire'son
10-10-2007, 22:14
e piepszysz, dzisiaj dlugo sie trzymal a bilo go na poczatku wiecej niz 5 osob

Bo się mu udało kliknąć dobry hotkey xD

Keonek
10-10-2007, 22:15

H@H@H@H@H@H Pablofon czyzbys zmienil repertuar swoich zartow? Tym mnie rozje.bales ^.^ I gratz bo zachowales sie jak facet z jajami. Nie sadzilem ze to kiedys powiem ale Pozdro ;*

PronEnya
10-10-2007, 23:17
No to na poi poczekamy ... :P

NOHAS
10-10-2007, 23:54
Po mojemu to Silveris chcial nacisnac hotkej "PL?" ale przez przypadek nacisna "uh".:p

Creator of Nightmare
11-10-2007, 00:33
@Pablofon

Nie, nie, ja do Ciebie nic nie mam. Nawet Ciebie nie znam/pamietam. Ja gralem Meepy do 64 lvlu i przestalem po przegranej wojnie (w ktorej bralem udzial), bylo to wtedy BM vs NG. Kyra sie bardzo zmienila od czasu jak ja gralem. Jednoczesnie dziwi i smieszy mnie ten syf ktory teraz panuje.
Pisze z sarkazmem no bo jak inaczej mozna podchodzic do tej calej sytuacji. Potezni twierdza ze LRA poczuje teraz ich moc, a prawda jest taka ze 183 ms w ich gildi nawet pacca nie chce wykupic aby im pomoc. Ja naprawde do ciebie nic nie mam ale zachowanie najwyzszego lvla w gildi nie powinno byc takie jakie jest :P Masz racje, narazie jestescie na straconej pozycji ale czy niedawno LRA tak samo nie myslalo? Ciekawe ile oni beda trzymac wladze, napewno wczesniej czy pozniej beda jakies konflikty i rozlamy. Poza tym oni rzadzac beda robic sobie wrogow, teraz w waszym interesie jest to zeby przeciagac ich na wasza strone. Dziwi mnie bardzo na forum kyry ze nie ma tam prawie w ogole propagandy, a propaganda dziala cuda :D
Mowisz ze nie ma sensu probowac bo i tak nie macie nadziei/szans.
Przypomnij sobie czasy Xeretezy kiedy to wraz z Mizaeronem walczyl vs NG (wtedy bylo ich okolo 40-stu) i mieli liczna przewage we fragach! Wlasnie to sprawilo ze ludzie przylaczyli sie do Xeretezy. Widzieli w nim nadzieje, kogos kto chce walczyc i wygrywac ( w przeciwienstwie do Ciebie). Co prawda teraz jest troche inny pvp system ale mentalnosc ludzi sie nie zmienila i to od was zalezy czy pokazecie sie jako silna gildia ktora w siebie wierzy czy sami spiszecie sie na straty. Teraz nie macie szans ale swoja postawa mozecie sprawic ze w przyszlosci sie to zmieni.

Jovere'xik
11-10-2007, 01:07
@Pablofon

Nie, nie, ja do Ciebie nic nie mam. Nawet Ciebie nie znam/pamietam. Ja gralem Meepy do 64 lvlu i przestalem po przegranej wojnie (w ktorej bralem udzial), bylo to wtedy BM vs NG. Kyra sie bardzo zmienila od czasu jak ja gralem. Jednoczesnie dziwi i smieszy mnie ten syf ktory teraz panuje.
Pisze z sarkazmem no bo jak inaczej mozna podchodzic do tej calej sytuacji. Potezni twierdza ze LRA poczuje teraz ich moc, a prawda jest taka ze 183 ms w ich gildi nawet pacca nie chce wykupic aby im pomoc. Ja naprawde do ciebie nic nie mam ale zachowanie najwyzszego lvla w gildi nie powinno byc takie jakie jest :P Masz racje, narazie jestescie na straconej pozycji ale czy niedawno LRA tak samo nie myslalo? Ciekawe ile oni beda trzymac wladze, napewno wczesniej czy pozniej beda jakies konflikty i rozlamy. Poza tym oni rzadzac beda robic sobie wrogow, teraz w waszym interesie jest to zeby przeciagac ich na wasza strone. Dziwi mnie bardzo na forum kyry ze nie ma tam prawie w ogole propagandy, a propaganda dziala cuda :D
Mowisz ze nie ma sensu probowac bo i tak nie macie nadziei/szans.
Przypomnij sobie czasy Xeretezy kiedy to wraz z Mizaeronem walczyl vs NG (wtedy bylo ich okolo 40-stu) i mieli liczna przewage we fragach! Wlasnie to sprawilo ze ludzie przylaczyli sie do Xeretezy. Widzieli w nim nadzieje, kogos kto chce walczyc i wygrywac ( w przeciwienstwie do Ciebie). Co prawda teraz jest troche inny pvp system ale mentalnosc ludzi sie nie zmienila i to od was zalezy czy pokazecie sie jako silna gildia ktora w siebie wierzy czy sami spiszecie sie na straty. Teraz nie macie szans ale swoja postawa mozecie sprawic ze w przyszlosci sie to zmieni.

Prawda.Mam takie same zdanie na ten temat :D

Valtuz88
11-10-2007, 21:45
Arbeit macht frei, pamietaj moze sie mu uda ;)

Buhahaha, ale ja mam poczucie humoru ^^

Exodus
11-10-2007, 22:33
Skonczciee juz z tym "wannabehitlers" xdd

Princess Agusia
12-10-2007, 16:13
Wreszcie jakies sensowne sklady. Zenki+ Swe (duze PA) vs Potezni i NF ( o wiele mniejsze , nie liczac hiszpanow xd)

Zycze Powodzenia NF & Potezni.

OmFg tylko 2 tyg tu nie zagladalam a sie wszystko pozmienialo...
Widze ze w glowach sie ludziom pier... chociaz obecnosc Zenka u swe nawet mi sie podoba, to utrzymanie takich skladow na dluzszy czas jest nie mozliwe, znajac Zenka i Swe to wkrtoce znowu beda sie wyzynac :P POZDRO

z3n3k
12-10-2007, 16:23
Widze ze w glowach sie ludziom pier... chociaz obecnosc Zenka u swe nawet mi sie podoba, to utrzymanie takich skladow na dluzszy czas jest nie mozliwe, znajac Zenka i Swe to wkrtoce znowu beda sie wyzynac :P POZDRO

Ach tam zaraz... xDDD

Numenorian
12-10-2007, 16:47
Ciekawe kto pierwszy w huja zrobi B)

Bloody'Lady
12-10-2007, 19:00
Uuuu... ja tu chce do gry wrócić ale widzę że neutralnym graczom lekko nie będzie ;/

PronEnya
12-10-2007, 19:51
Bloody'Lady - Jest ciężko i to bardzo ... ale i tak szybko staniesz po którejś stronie ... :P

Bloody'Lady
12-10-2007, 20:45
Bloody'Lady - Jest ciężko i to bardzo ... ale i tak szybko staniesz po którejś stronie ... :P
...ta ale jest dylemat z3n3k mi pomógł w pewnej sprawie i czuje się zobowiązany a Gedd to kolega kolegi z Furory, mam złe wspomnienia jak rządził Abo~ i reszta jego ekipy.Zobaczymy którzy pierwsi po mnie wpadną ;/

Keonek
13-10-2007, 01:18
w sumie mozemy pobawic sie w prorokow ^.^ ja to widze tak xD
Za jakis czas, jak tylko szwedzi sobie wybotuja chary wyexpia te chary co maja i zdobeda wieksza sile, wyruchaja zenka w dupcie o.O Zenek bedzie chcial zrobic wojne, lecz nie pojdzie za nim duzo osob... bedzie probowal pogodzic sie z gedem, ktory bedzie mial na niego wyjebane ^.^ i tak wlasnie zenek przegra wojne. Pozniej zrobi sie wojna swe vs. dosyc lojalna ekipa z nf ^.^ jesli dojdzie do takiego pktu ;p to ciekawy jestem zachowania zenka i reszta ekipy, ktora dojdzie do geda podczas takiej wojny z obecnego nice to meet you ^.^ hehe pewne jest ze teraz bedzie ciekawie przez dlugi czas ;D

ebernardyn
13-10-2007, 05:06
I oby najpierw poleciał zenek a później swe :)

Rodi
13-10-2007, 10:31
Zenek sam sobie kopie dołek....

Nide Wune
13-10-2007, 11:02
@NF
11:25 Kaczyński: Nie dojdziecie do władzy!

xD!

Salamander
13-10-2007, 11:37

lalalla lubie mleko i platki mleczne oraz mojego k0otaa xd

Valtuz88
13-10-2007, 17:45
Teraz zaczyna byc ciekawiej ;) przeciesz sami pisaliscie ze juz nuda sie zaczyna ^^

Sergiej
13-10-2007, 19:36
Teraz zaczyna byc ciekawiej ;) przeciesz sami pisaliscie ze juz nuda sie zaczyna ^^

Twoim zdaniem jak szwed robi pa na polakach to jest ciekawiej??

espectro
14-10-2007, 14:55
Twoim zdaniem jak szwed robi pa na polakach to jest ciekawiej??

Kazdy kto dojdzie do wladzy bedzie to wykorzystywal niewazne czy swe czy pl czy co tam :D moze na kyrze by sie jakas ekipa przydala co by zaczela grac wkoncu o pokoj i trzymala fason na kyrze, takie chinczyki moze albo niewiem ...to spokojna narodowosc chyba... ale z 2 strony nudno by bylo wiec lepiej walic wszystkich w czape jest more fun :]

esdek
15-10-2007, 15:42
Gandamir ;(((:(

paior
15-10-2007, 16:33
Oct 15 2007, 13:47:28 CEST Killed at Level 128 by Hanas The Vampire

gandamirek xd przydal by sie movies

Princess Agusia
16-10-2007, 09:24
Kazdy kto dojdzie do wladzy bedzie to wykorzystywal niewazne czy swe czy pl czy co tam :D moze na kyrze by sie jakas ekipa przydala co by zaczela grac wkoncu o pokoj i trzymala fason na kyrze, takie chinczyki moze albo niewiem ...to spokojna narodowosc chyba... ale z 2 strony nudno by bylo wiec lepiej walic wszystkich w czape jest more fun :]

Dajcie mi wladze ja porządek zaprowadze :p

Skibo
16-10-2007, 20:30
No i mamy zmiane władzy na serverze : ))

Potezni teraz dykują warunki na Kyrze.

it's_me
16-10-2007, 20:33
No i mamy zmiane władzy na serverze : ))

Potezni teraz dykują warunki na Kyrze.

cos ci sie przysnilo, wstales i postanowiles sie tym podzielic?

Skibo
16-10-2007, 21:07
To sobie zobacz kto będzie w guildi :)

Mówi ci to coś?

Guido i Durin?

Pawlos II
16-10-2007, 22:45
Wow ale jestescie swietni dali invy Guido i Durinowi, ktorzy nigda nie dolacza...

Skibo
16-10-2007, 23:14
A ty nie jesteś swietny i to cie tak boli...

Najwyższy czas odkryć karty kto jest kto!

Elvvons
16-10-2007, 23:31
@up

Tatus?

Skibo
16-10-2007, 23:44
Przeanalizuj sobie jeszcze raz to co napisal, chyba że analizy jeszcze nie uczą w gimnazjum :)

Potem mniej ironicznie możesz się wypowiadać.

Myślisz że z tego się ktoś zaśmieje... może tylko lustro...

Exodus
16-10-2007, 23:48
Zeby bylo jasne , Guido= jeden z ownerow Gandamira a Durin to Pablofon.

paior
17-10-2007, 09:51
Zeby bylo jasne , Guido= jeden z ownerow Gandamira a Durin to Pablofon.

jak to zobaczylem nie moglem powstrzymac sie ze smiechu ! mhuauhauh

Btw no i co ze maja invy do poteznych nawet jak dojda go&%$ wam pomoga

qeenar lee
17-10-2007, 16:36
Widze ze dzieje sie nienajlepiej moze wroce do gry i pokombinuje jak by tu pow*****ac 2 strone w wojnie ;d moze z gory potezni i nf sa przegrani ale podkreslam tylko z gory nie raz okazalo sie ze ci co byli przegrani na poczatku wyszli jako zwyciezcy po wojnie
wiec We Will See....

z3n3k
17-10-2007, 19:15
Widze ze dzieje sie nienajlepiej moze wroce do gry i pokombinuje jak by tu pow*****ac 2 strone w wojnie ;d moze z gory potezni i nf sa przegrani ale podkreslam tylko z gory nie raz okazalo sie ze ci co byli przegrani na poczatku wyszli jako zwyciezcy po wojnie
wiec We Will See....

Hmm... Powinienem sie bac czy raczej płakac ze śmiechu??
Wybieram drugą opcje...

paior
17-10-2007, 21:15
17:40 You advanced from Level 199 to Level 200.

Gratz Arystos :* 2 200 lvl na kyrze

Dementiev
17-10-2007, 23:30
Dobra wez znk w ogole skoncz bo pier.dolisz od rzeczy. Gdyby Gedd wam nie pomogl to bys taki teraz chojraczek na forum nie byl wiec japa.

Dwik
18-10-2007, 00:03
Dobra wez znk w ogole skoncz bo pier.dolisz od rzeczy. Gdyby Gedd wam nie pomogl to bys taki teraz chojraczek na forum nie byl wiec japa.
Popieram, najgorzej jak się z dziada pan zrobi.

0lik
18-10-2007, 15:30

Toś go podsumował :)

Keonek
18-10-2007, 17:46
Co tu duzo pisac ;D
Zenek zjebal, duzo tlumaczyc nie mozna :p Mieli wygrana wojne w reku, praktycznie juz wykurzyli szwedow z serva, tamci juz nawet na Neranie zaczeli grac... Ale coz... Zenek jest znany z tego ze chlopak dosyc nieogarniety ^^ Juz sie nudno zaczelo robic wiec chlopak przeszedl do szwedow. Pewnie w decyzji pomoglo mu jeszcze to ze bedzie mogl shuncic poteznych, co mu chuja dalo. Bo jak wszyscy wiemy, szwedzi szantazowali pablofona i reszte ekipy z poteznych zeby do nich doszli bo inaczej zgodza sie na propozycje zenka. (I tu usmiecham sie do pablofona - nie sadzilem ze to kiedys zrobie, ale jednak zachowal sie zajebiscie ^^ mial na nich wszystkich wyjebane i o to w tej grze chodzi ;*) I teraz jak Zenek za kilka tygodni przyjdzie z placzem do Gedda, to gedd pewnie powie cos w stylu cmoknij mnie w kakaoko ^^ Z reszta poczekamy zobaczymy o.O

0lik
18-10-2007, 17:56
Robi sie goraco :>
Norfa zabili i velltrosa no i prali syranusa ;p

it's_me
18-10-2007, 18:18
@up
solanix tez sie zlozyl

ale to na pewno tylko cwiczenia

Exodus
18-10-2007, 18:48
Wiec zaczelo sie szybciej niz sadzilem :))

0lik
18-10-2007, 19:12
hrum .

Kileros fire'son
18-10-2007, 20:23
A szkoda :/ bo Nice to meet you czy jak to tam sie nazywala ta gildia mogla jeszcze troche "polevelowac" :P no ale trudno stalo sie zobaczymy jak teraz potocza sie losy Kyry :P

Jovere'xik
18-10-2007, 21:17
Moim zdaniem zapowiada się wyrównana walka.Ja osobiście trzymam kciuki za 'We beat you'

Niech zwycięży lepszy !

hutral
18-10-2007, 21:24
Fajnie by było ja by władze objelo we beat you to najfajniejsze ziomki sa mam nadzieje ze wywalicie swe i zenka

Rohad
18-10-2007, 21:43
@Byszuu

cskklol. E X E
...,dopiero teraz.

Yoyoema
18-10-2007, 22:04
Gz Hahahaahhahaahahahahhahahaha

a i to chyba koniec wojny

Jovere'xik
18-10-2007, 22:06
LOL XD gz xDD

Firenzik
18-10-2007, 22:08
http://www.***********.com/450201408.html (s p e e d y s h a r e)

no i wszytko jasne...

trojan......................

Creator of Nightmare
18-10-2007, 23:01
LOL

Nie sadzilem, ze az tak szybko moze sie zmienic ta sytuacja.

p.s powiedz ktos Gandamirowi zeby zmienil tresc postu w temacie napisanym przez Rhu bo dostanie warning/bana XD

0lik
18-10-2007, 23:24
No nie wiem czy to jest rule violation ale huj zmienilem hehe, dzieki :P

Jovere'xik
18-10-2007, 23:26
Zenek odchodzi.Mimo wszystko był kimś na kyrze, doświadczony gracz który miał trochę charów. Dla niektórych największy sk..wiel dla innych heros.Kyra będzie Cię długo pamiętać.

GL~

Kileros fire'son
18-10-2007, 23:40
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1868592

a co Do Z3Nka to jeszcze wróci :P

paior
19-10-2007, 11:23
Szybka wojna zenek chyba zobaczyl ze zbytnio szans nie mial ...

espectro
19-10-2007, 14:15

Podobno Pazera zawsze 2 razy traci ;d

z3n3k
19-10-2007, 15:21

Dlaczego miałbym myślec ze nie mam szans... Po wczorajszej akcji było odwrotnie, ale to nie chodzi o to kto miał większe szanse bo myślę, że były wyrównane ale nvm...

Exodus
19-10-2007, 16:04
Po prostu zdradzil kumpli z ktorymi walczyl ponad rok i znal pewnie jeszcze dluzej i zrozumial ze glupio postapil. xd

ebernardyn
19-10-2007, 16:57
I want just to say bye to all my "friends"(if i still got some).
Sad, but true...

paior
20-10-2007, 11:26
zenek looknij pw

0lik
21-10-2007, 20:10
Zorro powrócił...

KisielzKyry
22-10-2007, 16:40
pablito ma pacca a na marne go nie kupil :)
kiedy jakis openek czy cuuuuus???B)
mysle ze teraz mozna smialo powalczyc :]

go go fight :evul:

bedzie wiecej expowisk wolnych 8o

Pablofon
22-10-2007, 17:47
Nie ma i nie będzie żadnej wojny.

Sergiej
22-10-2007, 19:07
Nie ma i nie będzie żadnej wojny.

Signed

// Sergiej

0lik
22-10-2007, 23:09
no no :P

Valest
24-10-2007, 23:17
Ups nie tutaj xD

Jovere'xik
25-10-2007, 00:00
Openbatle roxando xD kto pisał, że nic nie będzie xD

Bloody'Lady
25-10-2007, 00:18
Normalnie potop szwedzki xD, teraz z3n3k za zwałowaną kasę z POI service może kupić kolegą z guilds blessy i aole xD

Fernespius
25-10-2007, 00:32
http://img231.imageshack.us/img231/3571/asdasdrk8.jpg

szczerkos
25-10-2007, 00:33
@up

OWNED XDDD

Fernespius
25-10-2007, 00:37
MA ktoś cams?? PLZPLZPLZ

Princess Agusia
25-10-2007, 20:35
Normalnie potop szwedzki xD, teraz z3n3k za zwałowaną kasę z POI service może kupić kolegą z guilds blessy i aole xD

Wcale sie nie dziwie w koncu stracili swoja najsilniejsza bron - MNIE :D