Pokaż pełną wersje : Sylwester ;]
Mrrr,ja tam mam wszystko zaplanowane coś koło 15 osób,Najtańsze Rosyjskie Szampany ewentualnie piwo,a do tych co wolą grać w tibie lub inne gry bo mają zapalenie ucha i tym podobne shity słowo PECH (ja na sylwka bym wylaz z zapaleniem dwojga uszu i z palcem w tylku bo sylwester masz raz w roku =) wiem że chaotycznie ale...jakoś tak =]
Hura..
Cały sylwester z anime będzie <3
sphinx123
28-12-2008, 15:57
Mrrr,ja tam mam wszystko zaplanowane coś koło 15 osób,Najtańsze Rosyjskie Szampany ewentualnie piwo,a do tych co wolą grać w tibie lub inne gry bo mają zapalenie ucha i tym podobne shity słowo PECH (ja na sylwka bym wylaz z zapaleniem dwojga uszu i z palcem w tylku bo sylwester masz raz w roku =) wiem że chaotycznie ale...jakoś tak =]
Hura, najtańsze rosyjskie shampany anusiak hehehehe ^^ moge dotknonc? Jebac tyh debili co w tibje grajom zamiast ruchac fajne laski!1
@daułwn
No fajne laski na codzien no ale jak sie nahlejesz to róhaj kumpli i sie tumacz ze byles nie trzezwy chechhecheche :cup:
Berbatov
28-12-2008, 16:01
Hura, najtańsze rosyjskie shampany anusiak hehehehe ^^ moge dotknonc? Jebac tyh debili co w tibje grajom zamiast ruchac fajne laski!1
To jebać mam debili czy te fajne laski, bo się zgubiłem!! X(
Granteon
28-12-2008, 16:20
Albo nie przeczytałeś tego co cytujesz albo... nieważne. Napisałem, że gdy 15 latek pisze, że sylwestra spędzi z koleżankami, piwem i fajkami to wcale od tego mu penis nie urośnie.
Dobra zabawa? Ok, w sylwestra wręcz musowo, tylko wszystko w granicach normy.
Dla mnie lepiej, żeby taki 15 latek zrobił tak jak mówisz, niż siedział przed kompem całą noc... A to czy wypije za dużo to co w tym złego? To on będzie zdychał na drugi dzień...
Dla mnie lepiej, żeby taki 15 latek zrobił tak jak mówisz, niż siedział przed kompem całą noc... A to czy wypije za dużo to co w tym złego? To on będzie zdychał na drugi dzień...
Nic złego dopóki nie zrobi komuś dziecka albo z kilkoma ziomkami kogoś nie pobije : P
Niby picie alkoholu wśród młodzieży nie jest zjawiskiem pozytywnym, no ale kto nie pił niech pierwszy rzuci kamień. Sam w sylwestra zamierzam się schlać i się z tym nie kryje. Polskie tanie wina musujące z rosyjskimi etykietami FTW.
Jeśli wypali, to robię imprezę dla przyjaciół u mnie w domu (8 osób). A jak nie, to wbijam do kumpla.
Disseny__
28-12-2008, 17:34
Mam zamiar łazić po mieście w nocy. Ewentualnie będę oglądała anime.
Mam zamiar łazić po mieście w nocy. Ewentualnie będę oglądała anime.
Uważaj na pedofiluff :evul:
@Łasuch
Ruszinskoje szampanskoje rox!
Napisałem, że gdy 15 latek pisze, że sylwestra spędzi z koleżankami, piwem i fajkami to wcale od tego mu penis nie urośnie.
No ok, a jeżeli to prawda to co? Ma napisać, że zownuje picolo przy tvp1 w obawie, że uznają go za kogoś kto chce być fajnym? ;O
CytrynowySorbet
28-12-2008, 18:16
No ok, a jeżeli to prawda to co? Ma napisać, że zownuje picolo przy tvp1 w obawie, że uznają go za kogoś kto chce być fajnym? ;O
Nie, tylko chodzi o to, że dzieci w takim wieku zazwyczaj piszą takie posty, żeby pokazać jakie to one są niegrzeczne, a w rzeczywistości mogą tylko pomarzyć. Ale jak napiszesz, że sylwka spędzisz przy kompie sam (np. ja) to też cię zjadą. Wniosek? Nie udzielaj się tu w ogóle, i tak będzie źle, cokolwiek napiszesz.
Kikuslav
28-12-2008, 18:19
Ale jak napiszesz, że sylwka spędzisz przy kompie sam (np. ja) to też cię zjadą.
Jeżeli spędzisz sylwka sam bo tak się tobie chce (czyli z własnego wyboru) to dostajesz owna. jezeli jestes chory, nie masz znajomych, nie masz kasy, opiekujesz się rodzeństwem to nie dostajesz owna.
19MaLy08
28-12-2008, 18:21
A ja nie wiem jeszcze gdzie spędzę sylwka. Za wcześnie na jakiekolwiek plany :P
I mam wybite na to, co ktokolwiek o mnie pomyśli - napisze.
@Down.
Znudziło mi się "wyjebane", chciałem coś innego ;d
A ja nie wiem jeszcze gdzie spędzę sylwka. Za wcześnie na jakiekolwiek plany :P
I mam wybite co ktokolwiek o mnie pomyśli - napisze.
Mówi się - mam Wyjebane xDD
Lechista
28-12-2008, 19:46
Wniosek? Nie udzielaj się tu w ogóle, i tak będzie źle, cokolwiek napiszesz.
Huhauhauha, święte słowa :>>>
Ametystowec
28-12-2008, 20:10
Wniosek? Nie udzielaj się tu w ogóle, i tak będzie źle, cokolwiek napiszesz.
Az dziw bierze, "odswiezyciel" tematu nie zostal pojechany za archeologie, to naprawde byloby w stylu tego forum :cup:
(no kill mi plx, bo nie chce byc bluzgany za offtopowanie, ani za to, ze w bezsensowny sposob probuje uniknac offtopowania)
Ale sie najebie xDDDDD
Prototyp
28-12-2008, 20:56
No, petardy juz kupione :)
Nie wystrzelam chyba tego...
Zaplacilem ponad 300€
@DOWN
Bron Boze!! xD
Kurczakos
28-12-2008, 20:59
Zaplacilem ponad 300€
Ah! Żeby Ci łapy pourywało! :)
Skazałoby to go na życie bez seksu do końca życia.
Ale jak wiele by go to nauczyło.
Dark Sven
28-12-2008, 21:52
Ah! Żeby Ci łapy pourywało! :)
Piwko (a może nawet i nie), cygarko i paru kolegów. Ot...
Zaplacilem ponad 300€
@DOWN
Bron Boze!! xD
Jutro rano Ci podpale dywan w domu, bombowo będzie :) ale 300€ to przesada przecież to jakieś 1,2k ;|
KrEmAs KAc
28-12-2008, 22:42
Ja tam kupie rakietkę za 19,99zł i styknie :p
Piwko (a może nawet i nie), cygarko i paru kolegów. Ot...
ta, bo to jest najważniejsze.
Zapewne impreza w towarzystwie satanistów, gdzie tanie wino leje się litrami, a kocie kości walają się po podłodze. Oczywiście w rytmach black i death metalu. O północy pójdziemy podpalić pobliski kościół, co by to fajerwerków nie zabrakło. Cała impreza zostanie zwieńczona czarną mszą w mojej piwnicy. Będzie super \m/
Rodzice jada na bal, a ja zapraszam do domu moja dziewczyne ;)
A ja Ci zazdroszczę xD Bo takie spotkanie z ukochaną sam na sam jest o wiele lepsze niż huczna impreza z wieloma znajomymi.
Ja właśnie na taką się wybieram. W jakieś 15 osób w domu u kolegi. Jedyną moją obawą jest, że będzie mało dziewczyn : (
No i jak to mówią - chuj bombki strzelił. Ojciec się zgodził, macocha nie. Pogadam z nią jeszcze, ale raczej nic z tego.
Czyli zostaje odmrażać sobie dupę gdzieś u Mąki w podziemiach.
Prototyp
29-12-2008, 00:05
A ja Ci zazdroszczę xD Bo takie spotkanie z ukochaną sam na sam jest o wiele lepsze niż huczna impreza z wieloma znajomymi.
Ja właśnie na taką się wybieram. W jakieś 15 osób w domu u kolegi. Jedyną moją obawą jest, że będzie mało dziewczyn : (
Napewno jakies benda ;)
Mi ta jedna, ukochana zastepuje 300000 gosci, i hektolitry szampana na jakims gigantycznym balu. Wole spedzic z nia sylwestra, a do tego to swietna okazja na cos wiecej, tym bardziej ze jestesmy sami..!!
Jutro rano Ci podpale dywan w domu, bombowo będzie :) ale 300€ to przesada przecież to jakieś 1,2k ;|
Tylko nie dywan!! Co ja powiem dziewczynie?? :s Ja place tylko w € ;=, mieszkam za granica.
Tak btw. moja dziewczyna to Hiszpanka :)
HISZPANKA :O ale pwn ! kurwa jak ja Ci zazdroszczę! :D ja spędzę sylwka z kilkoma kolegami i butelkami niezawodnej żubrówki :>
HISZPANKA :O ale pwn ! kurwa jak ja Ci zazdroszczę! :D ja spędzę sylwka z kilkoma kolegami i butelkami niezawodnej żubrówki :>
zubrowka? tylko z sokiem jalbkowym z plastiku w parku. inaczej jakos tak.. nie smakuje.
Snopeczek
29-12-2008, 02:35
Zapewne impreza w towarzystwie satanistów, gdzie tanie wino leje się litrami, a kocie kości walają się po podłodze. Oczywiście w rytmach black i death metalu. O północy pójdziemy podpalić pobliski kościół, co by to fajerwerków nie zabrakło. Cała impreza zostanie zwieńczona czarną mszą w mojej piwnicy. Będzie super \m/
Mojżeszu, o tym mi nie mówiłeś.
benda
muszą być
Tak btw. moja dziewczyna to Hiszpanka :)
http://pl.wikipedia.org/wiki/Hiszpanka (http://urlguard.net/l/http://urlguard.net/l/http://pl.wikipedia.org/wiki/Hiszpanka)
To już lepsza ta opcja z ręką...
@down:
Patrz ostatnie zdanie.
Prototyp
29-12-2008, 11:12
@UP
"Pandemia grypy w latach 1918-1919 (hiszpanka) - pandemia, która miała miejsce w latach 1918-1919, znana pod potoczną nazwą "hiszpanka" była pandemią wywołaną przez wyjątkowo groźną odmianę podtypu H1N1 wirusa A grypy. Pochłonęła ona jak się ocenia od 50 do 100 mln ofiar śmiertelnych na całym świecie. Była to jedna z największych pandemii w historii ludzkości, w przebiegu której zachorowało ok. 500 mln ludzi, co stanowiło wówczas 1/3 ludzkości." LoL xD
Granteon
29-12-2008, 11:59
Nie, tylko chodzi o to, że dzieci w takim wieku zazwyczaj piszą takie posty, żeby pokazać jakie to one są niegrzeczne, a w rzeczywistości mogą tylko pomarzyć. Ale jak napiszesz, że sylwka spędzisz przy kompie sam (np. ja) to też cię zjadą. Wniosek? Nie udzielaj się tu w ogóle, i tak będzie źle, cokolwiek napiszesz.
Na tym forum, osoby, które lubią się bawić (bez ograniczeń wiekowych) są bardziej tolerowani niż zamuły przed kompami... W sumie to i lepiej.
Kurczakos
29-12-2008, 12:06
Na tym forum, osoby, które lubią się bawić (bez ograniczeń wiekowych) są bardziej tolerowani niż zamuły przed kompami... W sumie to i lepiej.
Przecież to nic dziwnego, zawsze tak było.
Przecież to nic dziwnego, zawsze tak było.
Nie, kiedyś nie było kompów.
Lechista
29-12-2008, 14:51
Najnowsze badania nad genotypem i serotypem grypy Hiszpanki sugerują podobieństwo wirusa grypy panującego w 1918 roku z obecnie występującą ptasią grypą.
Wkopałeś się z tą Hiszpanką, oj wkopałeś xDD
Prototyp
29-12-2008, 15:12
@UP
Przezyje ;)
@2x DOWN
Znajoma cie zgwalci? Jak ladna to sie nie opieraj ;)
Ja jadę na event Quntdown do holandi :)
Ja prawdopodobnie zostane pobity, okradziony i zgwałcony. Czemu? Znajoma z grona (ktorej nie wiedziałem na oczy) zaprasza mnie na mega-domówke sylwestrową. Nie będę znał nikogo, bede daleko od domu i pewnie pijany. Ale z braku planów pewnie się skuszę.
Dr.Unknown
29-12-2008, 17:09
No i jak to mówią - chuj bombki strzelił. Ojciec się zgodził, macocha nie. Pogadam z nią jeszcze, ale raczej nic z tego.
Czyli zostaje odmrażać sobie dupę gdzieś u Mąki w podziemiach.
Biedny Kopciuszek.
Będe świętować urodziny. W wesołym gronie, poza zasięgiem rodziny i w ogóle elo.
@2x DOWN
Znajoma cie zgwalci? Jak ladna to sie nie opieraj ;)
Nie samej znajomej się boję. Raczej jej znajomych. Dziewczyna uczęszcza do szkoły dla dziewczyn więc przeważającą płcią będą kobiety. A kobiety wiadomo - bywają ładne i "cała reszta".
Nie samej znajomej się boję. Raczej jej znajomych. Dziewczyna uczęszcza do szkoły dla dziewczyn więc przeważającą płcią będą kobiety. A kobiety wiadomo - bywają ładne i "cała reszta".
Niee, nie ma dziewczyn brzydkich - to się tylko alkohol kończy.
Zalgadis
29-12-2008, 21:27
Pójdę na miasto z 2-3 znajomymi, tylko tymi super dobrymi i wypijemy po komandosie. Z 3-4 rakiety puścimy i tyle.
:P
Ja to się wyszaleje 10 i 25 stycznia. 2 koncerty, Zielone Żabki, KSU, Złoty strzał ;]
PanWszechwiedzacy
29-12-2008, 21:33
Robię imprezę w domu ^^;
Wpadnie jakieś 22 osoby,a więc na nudy nie można narzekać :p
Do tego dojdzie 0,7l na głowę i po 5 piwek i wieczór pierwsza klasa :)
Fuck yeah! Jest zgoda, sylwek uratowany : D
Robię imprezę w domu ^^;
Wpadnie jakieś 22 osoby,a więc na nudy nie można narzekać :p
Do tego dojdzie 0,7l na głowę i po 5 piwek i wieczór pierwsza klasa :)
HUAUHAHUAHUAHUHAUHUAHUAHUHA, powiem tyle: Ogarnij się.
PanWszechwiedzacy
29-12-2008, 21:57
HUAUHAHUAHUAHUHAUHUAHUAHUHA, powiem tyle: Ogarnij się.
To,że twój organizm pozwoli na 0,7 picolo i 4 pepsi w puszcze,to nie znaczy,że inni nie wypiją więcej :*
Dark Sven
29-12-2008, 22:00
Mistrzu! Ucz mię, prostaczka!
To,że twój organizm pozwoli na 0,7 picolo i 4 pepsi w puszcze,to nie znaczy,że inni nie wypiją więcej :*
Naucz mnie tego! też tak chce!
KrEmAs KAc
29-12-2008, 22:02
0,7l i 5piw :cup: i wieczór pierwsza klasa ta tylko czy masz 22wiadra w domu?? :)
ja to biorę 0,5l bolsa i jest git + ruski szampan ofc.
za 48h pewnie będzie ostro :evul:
0,7l i 5piw :cup: ta tylko czy masz 22wiadra w domu?? :)
ja to biorę 0,5l bolsa i jest git + ruski szampan ofc.
za 48h pewnie będzie ostro :evul:
:*** kochanie ale ja tak samo planowałem :(
PanWszechwiedzacy
29-12-2008, 22:12
Z tym mieszaniem alkoholu i rzyganiu po tym,to ściema jak c huj ;]
@Xelius
Jest coś takiego jak kac moralny: P
@up
This made my day. Powiedz to milionom ludzi którzy haftowali po takiej mieszance.
No ale daj spokój o jakiej ilości alkoholu ty mówisz :)
PanWszechwiedzacy
29-12-2008, 22:18
No ale daj spokój o jakiej ilości alkoholu ty mówisz :)
Od godziny 19 do godziny 6 rano to jest sporo czasu ;P
Do tego dochodzi dość dużo ciepłych,tłustych posiłków i jest git
I pewnie dziwnym trafem wszystkie 22 osoby nie będą miały problemu z wypiciem 0,7 wódki i 2,5 litra piwa.
Zgadzam się z Tobą; rzygałem po zmieszaniu 2 winiaczy z _dosłownie_ trzema łykami wódki.
I tak skończy się jak zwykle, wszyscy schleją się jak świnie przed 23 i zasną pod stołem, a posiłki będą się marnować.
Snopeczek
29-12-2008, 22:22
@up
po prostu jesteś cienki i całe forum o tym już wie!1
No może jak po 0,7 i browarku się wyrzygasz potem zjesz to co masz zjeść i wypijesz te 4 piwa.
PanWszechwiedzacy
29-12-2008, 22:25
@las~
Po mieszance wódki z winem też rzygałem,ale mieszając wódkę z browarem-nigdy.
Snopeczek
29-12-2008, 22:28
kolega mieszał pastę do zębów z szamponem. też mu nic nie było
kolega mieszał pastę do zębów z szamponem. też mu nic nie było
Upadłem na podłoge :D btw. 500 postów pijem!
@Łasy
Nerd, rzygał po alkoholu!!1
@PanWszechwiedzacy
No to jesteś pro.
Kurde słaby jestem ziomki :///// No nic pozdro & poćwiczę ; /
Btw, jestem pierwszym, który wpadł na pomysł wrzucenia sylwestrowej foty do zdjęć RL? xd
PanWszechwiedzacy
29-12-2008, 22:41
@PanWszechwiedzacy
No to jesteś pro.
Dzięki ;* Kocham Cię ;*
Kurde słaby jestem ziomki :///// No nic pozdro & poćwiczę ; /
Btw, jestem pierwszym, który wpadł na pomysł wrzucenia sylwestrowej foty do zdjęć RL? xd
Ja też wrzucę swoją fote sylwestrową, oczywiście jak tego sylwka przeżyje :]
PanWszechwiedzacy
29-12-2008, 22:47
A'propos sylwka ;
http://photos.nasza-klasa.pl/6548696/1/other/std/bd4223f954.jpeg
Ino data zła.
Snopeczek
29-12-2008, 22:50
ja też wrzucę po sylwestrze coś. Ale nie twarz. W nowy rok nie bedzie wygladała wesoło.
A najbardziej jestem ciekawy fajerwerek w tym roku. Rok temu strzelaliśmy w domy i rozwalilismy kawałek płotu jakiegoś, z kolei 2 lata temu przywiązaliśmy do fajerwerki torebke ze śmieciami.. ''Ale bedzie fajnie jak wybuchną w powietrzu!''. No cóz, spadła, wyladowała u sąsiada i spaliła mu choinke :D
ja też wrzucę po sylwestrze coś. Ale nie twarz. W nowy rok nie bedzie wygladała wesoło.
A najbardziej jestem ciekawy fajerwerek w tym roku. Rok temu strzelaliśmy w domy i rozwalilismy kawałek płotu jakiegoś, z kolei 2 lata temu przywiązaliśmy do fajerwerki torebke ze śmieciami.. ''Ale bedzie fajnie jak wybuchną w powietrzu!''. No cóz, spadła, wyladowała u sąsiada i spaliła mu choinke :D
Ta, u mnie dzieci strzelały rakietami, jedna nie wyleciała z butelki a druga, ustawiona w lekkim kanistrze (na szczęście nie po benzynie, bo mogłyby jakieś opary być ; p) się przewróciła i strzeliła pod samochód...
Ta, u mnie dzieci strzelały rakietami, jedna nie wyleciała z butelki a druga, ustawiona w lekkim kanistrze (na szczęście nie po benzynie, bo mogłyby jakieś opary być ; p) się przewróciła i strzeliła pod samochód...
Mój sąsiad miał rakiety i wbił kijki gdzieś w polowe i one zamiast wylecieć to mu wystrzeliły na balkonie:S mało co mu okien nie wywaliło.
Strzały pod samochód to klasyk. Dziura w scianie bloku sasiada to fakt: /
chwalisz sie czy zalisz, bo nie wiem xd
@PanWszechwiedzacy
a ty co keyloggera masz zamiar wrzucic, ze 1 dnia juz tak spamujesz.
w sumie gdybys to pil te 11h + posilki to by dalo rade, ale malo prawdopodobne, ze bedziesz sobie rownomiernie dawkowal, pewnie flachy juz nie bedzie o 23 i bedziesz spal albo probowal zasnac. A jesli ty akurat dasz rade, to nie ma szans, zeby all z tych 22 osob sie pilnowali. Na pewno beda jakies alkusy, co jak siadaja to flaszek to koncza jak nie ma juz wodki(wiesz, w tempie 'na 17 nozke' itd), albo jak juz nie daja rady.
@up
Mam mieszane uczucia co do tej ilość kobiet..: x
A co do picia w odpowiednich dawakach.. Swieta racja. Ja ostatnio od 21 do 7 rano pilem wodke. Wypiłem sporo, ale czułem sie swietnie. A co dziwniejsze kaca nie bylo! Polecam Maximusa! A przed nim rosołek.
chwalisz sie czy zalisz, bo nie wiem xd
@PanWszechwiedzacy
a ty co keyloggera masz zamiar wrzucic, ze 1 dnia juz tak spamujesz.
w sumie gdybys to pil te 11h + posilki to by dalo rade, ale malo prawdopodobne, ze bedziesz sobie rownomiernie dawkowal, pewnie flachy juz nie bedzie o 23 i bedziesz spal albo probowal zasnac. A jesli ty akurat dasz rade, to nie ma szans, zeby all z tych 22 osob sie pilnowali. Na pewno beda jakies alkusy, co jak siadaja to flaszek to koncza jak nie ma juz wodki(wiesz, w tempie 'na 17 nozke' itd), albo jak juz nie daja rady.
Nie wiem dlaczego ale akurat mi głupio się pije wódke w setkach :/
Prototyp
29-12-2008, 23:04
U mnie pod blokiem zucali tak zwane "draski" przed jadace samochody, smialem sie z tego przez kolejne 3 dni xD Ale po jakichs 10 minutach przyjechala policja i ich pogonila :(
@EDIT
A ja niemam zamiaru pic zbyt wiele. Wydaje mi sie ze bedzie to tylko lampka szampana.
Dark Sven
29-12-2008, 23:07
A ja to podsumuje w taki sposób że Lass jest pizdąąąąą jak chuj : ).
PanWszechwiedzacy
29-12-2008, 23:08
Rosół,śledzie i damy radę ;p
Drezynka
29-12-2008, 23:13
Mieszkam w blachowni (taka wieś 14km od częstochowy) i tam niedaleko mnie jest taka droga polna, ogólnie są dobre tereny do off-roadu patrolem(NISSAN) i innych militariów, ale nie ważne, chodzi o to, że tam czasem wypuszczają krowy na takie pole małe i te krowy w sylwestra uciekly, rozpieszchły się po wsi, a głupawe dzieci rzucały w nie petardami. Drastycznie wygląda taka krowa bez pleców wszędzie krew itp. (tak co roku jest :))
Dark Sven
29-12-2008, 23:13
Ległem w gruzach : D.
@down
Ja wiem... Ty?
Mieszkam w blachowni (taka wieś 14km od częstochowy) i tam niedaleko mnie jest taka droga polna, ogólnie są dobre tereny do off-roadu patrolem(NISSAN) i innych militariów, ale nie ważne, chodzi o to, że tam czasem wypuszczają krowy na takie pole małe i te krowy w sylwestra uciekly, rozpieszchły się po wsi, a głupawe dzieci rzucały w nie petardami. Drastycznie wygląda taka krowa bez pleców wszędzie krew itp. (tak co roku jest :))
Nie zdradzaj takich szczegółów w internecie. Pewnie co drugi fanatyczny tajbijczyk wpadnie teraz do Blachowni i będzie szukał szesnastolatka z mangą wypisaną na twarzy rzucającego w krowy petardami, po czym krzyknie 'wyskakuj z kasy na paka'.
@Suen: pf, kto by się takim norweskim brudem jak Ty przejmował :>
PanWszechwiedzacy
29-12-2008, 23:15
O jaaa...hahahaha
Po.1 Kto zimą krowę wypuszcza?
Po.2 jaka petarda rozwali krowie plecy ?
Drezynka
29-12-2008, 23:18
No te fajerwerki całe, nie lubie mangi tylko taki avek fajny znalazłem, krowy uciekły i te inne byki. Zaraz będzie 17 lat :P (za kilka dni)
Snopeczek
29-12-2008, 23:20
przypomniała mi się taka piosenka...
"Nie musisz mieć pleców, po prostu bądź!(...)'' :D
PanWszechwiedzacy
29-12-2008, 23:20
owned x2 <uahahauhaa>
Drezynka
29-12-2008, 23:22
przypomniała mi się taka piosenka...
"Nie musisz mieć pleców, po prostu bądź!(...)'' :D
Bez Ciebie schne jak mokry chomik na patelni :D
Prototyp
29-12-2008, 23:24
No te fajerwerki całe, nie lubie mangi tylko taki avek fajny znalazłem, krowy uciekły i te inne byki. Zaraz będzie 17 lat :P (za kilka dni)
LoL byki?? Jak by w byka zucili to bal bym sie o zdrowie, ale tych dzieci xD
PanWszechwiedzacy
29-12-2008, 23:26
To już wiemy czego słucha pan z Blachowni i ewentualnie czego będzie słuchał na sylwku ;)
Jak będą latające świnie to mi powiedz! na pewno przyjadę;)!
Bez Ciebie schne jak mokry chomik na patelni :D
Owned xDDD
Prototyp
29-12-2008, 23:27
@UP
Kupi sie rakiety ziemia- powietrze i jechane ;)
Drezynka
29-12-2008, 23:27
LoL byki?? Jak by w byka zucili to bal bym sie o zdrowie, ale tych dzieci xD
No jak to sie nazywa co jest samcem, że tak powiem krowy BUAHAHHAHAHAHA taki byk tylko, że nie groźny, byk blachowiański, bardziej to wystraszone niz te dzieci
PanWszechwiedzacy
29-12-2008, 23:28
@Drezynka
Stary,z każdym kolejnym postem coraz bardziej się pogrążasz :D
Drezynka
29-12-2008, 23:29
Ewidentnie mi się tu wyświetla :D
A co bede sztywny na fotum jakimś i to nie szkoła żeby Cie karcili za błędy czy coś tam. Trzeba słchac bluesa najlepiej Ryśka Riedla reszta to chołota i pic dużo browarów :D
Za[przyspieszenie rytmu]strzeliłempetardą[/przyspieszenie rytmu] byka, cóż to był za byk! Krew z niego siiiika, siku siku sik.
Snopeczek
29-12-2008, 23:32
@2up
hahaha :D tak, ja tez czuję bluesa
Prototyp
29-12-2008, 23:32
Wlasnie jednego dopadl!!
http://imgcash1.imageshack.us/Himg513/scaled.php?server=513&filename=27366005gd8.jpg&xsize=640&ysize=480
Drezynka
29-12-2008, 23:36
Za[przyspieszenie rytmu]strzeliłempetardą[/przyspieszenie rytmu] byka, cóż to był za byk! Krew z niego siiiika, siku siku sik.
O kurde, alesz żem się uśmiał :D
@UP
No nie takie byki właśnie zrobi zdięcie jak co w sylwestra, albo jak będą dla sportu rzucac(dla sportu to tylko zwykłymi takimi rzucają)
@UP
Kupi sie rakiety ziemia- powietrze i jechane ;)
Wolę wydać kasę na alkohol i żarcie :)
Drezynka
29-12-2008, 23:40
@UP
No nie rozumiem Cię, nie rozumie PO CO CI ŻARCIE ? BEDZIE WIĘCEJ NA SPIRYTUS !!!
Snopeczek
29-12-2008, 23:40
@2up
materialista
Ja teraz cały czas myślę o krowach bez pleców ghhhh xdd
Prototyp
29-12-2008, 23:42
@Xelius
Taka rakieta ziemia- powietrze spokojnie zdejmiesz
takiego oto Boeyinga 737 :)
http://i432.photobucket.com/albums/qq42/Antonov-an124/Boeing737-KLM-PH-BGA01.jpg
Wiec moze sie skusisz?
@EDIT
Byki nie daja za wygrana,
http://i23.photobucket.com/albums/b389/epiac1216/BullAttack.jpg
@UP
No nie rozumiem Cię, nie rozumie PO CO CI ŻARCIE ? BEDZIE WIĘCEJ NA SPIRYTUS !!!
Ruski spirytus rozrabiany 50 na 50 z wodą <333
@Prototyp
Sprzedam mój kubek liptona i kupie za to takie cudo o.0
@Xelius
Taka rakieta ziemia- powietrze spokojnie zdejmiesz
takiego oto Boeyinga 737 :)
Wiec moze sie skusisz?
Nie strasz, teoretycznie czesto w tym siedze. o.0
Drezynka
29-12-2008, 23:46
Ruski spirytus rozrabiany 50 na 50 z wodą <333
@Prototyp
Sprzedam mój kubek liptona i kupie za to takie cudo o.0
Ta i będziesz psuł smak!!!! Trzeba podejśc do baby w sklepie i sie mówi, że stara robi tort i spirytus potrzebny, moja mama codziennie kilka tortów robi :D
Ta i będziesz psuł smak!!!! Trzeba podejśc do baby w sklepie i sie mówi, że stara robi tort i spirytus potrzebny, moja mama codziennie kilka tortów robi :D
LEŻE HUAHUAHUAUHUHAHUA.
Ruski spiryt sprzedawany w butelkach po oleju, napojach xD
Snopeczek
29-12-2008, 23:47
@Pototyp
Twoje zdjęcia... bolą : /
@Drezynka
hahahahah pozdrowienia dla pani spirytutkowej
Prototyp
29-12-2008, 23:49
@Pototyp
Twoje zdjęcia... bolą : /
Puscil bym wam krowe bez plecow ale to zbyt drastyczne, srednia wieku na tym forum wynosi 13 lat wiec daruje se te zdjecia...
@DOWN
http://i141.photobucket.com/albums/r59/smalave85/Spirytus.jpg
@EDIT
Jest smiechowe, bo jeszcze modek tego nie widzial, jutro sie warny posypia zapewne :)
Drezynka
29-12-2008, 23:51
Puscil bym wam krowe bez plecow ale to zbyt drastyczne, srednia wieku na tym forum wynosi 13 lat wiec daruje se te zdjecia...
Odwal sie juz od tego bydła!
No ludzie spirytus jest dla mnie :P Tylko taka podpucha, że tort robi ona wogóle nawet zupy nie umie zrobic, nic normalnie!
To forum jest normalnie śmiechowe i troche głupawe, nie ?
Kto by pomyślał, że obrządek ze wsi B~ wzbudzi taka gorącą dyskusję.
spider-bialystok
29-12-2008, 23:56
@up
Mam mieszane uczucia co do tej ilość kobiet..: x
A co do picia w odpowiednich dawakach.. Swieta racja. Ja ostatnio od 21 do 7 rano pilem wodke. Wypiłem sporo, ale czułem sie swietnie. A co dziwniejsze kaca nie bylo! Polecam Maximusa! A przed nim rosołek.
Jesli nie popijamy wodki zadnymi kolorowymi, gazowanymi napojami, to nie ma z czego byc kaca.
Prototyp
29-12-2008, 23:57
@UP
Wymieszaj se wodke z barwnikiem do jajek..
@DOWN
Oby wam tam obroncy zwierzat weszli na sylwestra..
Drezynka
29-12-2008, 23:57
znaczy wsi no tam jest z 10k mieszkancow więc wiesz normalne miacho i to nie są obrzędy, tylko tradycjia taka :) ja w tym nie uczestnicze, bo mam za miękie serce zwierzęta kocha, a ludzie to mi latają nomalnie, że tak powiem koło dupy O!
No i jak tam było UP troche to maximus jest dobry kaca nie ma naprawde polecam gorąco :D
http://i299.photobucket.com/albums/mm318/Gruee/643e832988.jpg
Ever n 4ever! : )
Drezynka
30-12-2008, 00:00
UP ja nie pije perfum...
Co to jest wogóle PALLADINO ?
Prototyp
30-12-2008, 00:01
@UP
Own3D
http://i499.photobucket.com/albums/rr355/TokSickness/owned-2.gif
Snopeczek
30-12-2008, 00:04
@2up
:DDDDD
@Spider-białystok
Ale nie rozumiem co to ma do rzeczy? Ja najczęściej jako popity używam Zbyszko czy cytryny, kolorowe a najlepiej przy tym wchodzi. No i kac się raczej nie pojawia. Bo co najlepiej wg Ciebie uzywać do popijania? Nie mów mi że bez, bo bym zdechł... W sobote zagryzałem brzoskwiniami z puszki..
UP ja nie pije perfum...
Co to jest wogóle PALLADINO ?
Ballantines chlopcze, bardzo dobry łiskacz. A perfum pić nie musisz, denaturat tudziesz kolońska ci starczy... : |
Drezynka
30-12-2008, 00:11
WHISKEY, a to znam piosenka Dżemu ;) No to mówie, że perfumy. Polskie jest najlepsze czyt. Czysta ;)
Wiadomo, ale czasem trzeba sie polansowac przed pustymi lachonami na pustych imprezach haha ; )
Snopeczek
30-12-2008, 00:15
@up
no jak piłeś (na zdjęciu) tego łiskacza to fajne laski miałeś obok siebie ; f pustaki
@down
no przecież niewinny żarcik. Tutaj masz dużo racji. Ja np musze się przyznać że nigdy (!) nie piłem tak zachwalanej przez wszystkich Finlandii. Dlatego mam zamiar jej chociaż spróbować w Sylwestra. A whiskey? Ten trunek naprawdę trzeba lubić. 1 szklanka - okej, ale więcej - nie lubię. Może zależy też jaka whiskey. Te lepsze kupuje tylko na prezenty :)
@2down
niestety Frapper, niestety... : (
Dla smaka tez mozna sobie czasem wypic chyba nie? Zwłaszcza jak sie lubi :| Oj ludzie ludzie... Nie zawsze trzeba sie napierdolic jak dzika swinia, czasem wsrod znajomych mozna sobie wypic dla towarzystwa cos lepszego...
Dla smaka tez mozna sobie czasem wypic chyba nie? Zwłaszcza jak sie lubi :| Oj ludzie ludzie... Nie zawsze trzeba sie napierdolic jak dzika swinia, czasem wsrod znajomych mozna sobie wypic dla towarzystwa cos lepszego...
gru. ale ich nie stac na takie alkohole, to zazdroszcza.
Drezynka
30-12-2008, 00:23
Toś nas obraził, bardzo mi teraz jest przykro BUHAHAHAHAHAHA
@EDIT
Jak ktoś nie wie to w blaszce ostatnio księdza zamordowali, ja tam wiem o co chodziło, ale to i tak oficjialnie co innego jest pokazane.
Yoh Asakura
30-12-2008, 00:25
Jak pić to mniej, ale porządne.
Drezynka
30-12-2008, 00:27
<deleted><deleted>
Ale mają przesrane! Bo Jacka Danielsa to sobie z sieci za darmo nie ściągną jak takie GTAIV!
Yoh Asakura
30-12-2008, 00:46
Przecież ich nie stać. Mają prawo wynieść ze sklepu.
Drezynka
30-12-2008, 00:51
Czy ja się zachowuje jak bym miał adhd ? Jak sie pytam ludzi czy jestem chamski i tp. to mi odpowiadają, że nie.
Ale warnów dostałem !!! Ile można miec maxymalnie pkt karnych ?
@EDIT
AHA po miesiącu mi wygaśnie musze nic nie pisac chyba :D
@2DOWN
Moderator coś zarabia ? 0,7 na 2 osoby ? Cieniutko. Ile taki Kurant kosztuje ? To jest weselna taka bardziej.
Dużo. Ale 10 to ban.
One more boys!
@up, @2up: A zauwazyliscie, ze to temat o sylwestrze? :>
------------------------------------------------------------------------------------------
A ja na sylwka ide do kolegi, biore 0,7litra Absoluta Kuranta - a co tam - z pensja moderatora stac mnie ^^
A support podwyzek nie miał: / My to co najwyżej setka zoładkowej...
Wlasnie przypomniales mi.. Czy musze cos przynosic ze soba czy moze bedę pił wódke z ust tych dziewczyn : x
Drezynka
30-12-2008, 01:12
Żołądkowa gorzka to najlepsza wódka na świecie :)
To chyba nie był spam ????
@DOWN
Jaki off topic jak o sylwestrze to jest to mówie, że żołądkowa jest najlepsza jak wam nie pasi to dodam, że na sylwestra i gra gitara
To chyba nie był spam ????
spam nie, offtop i owszem
top@
pojawila sie nowa opcja. wolne 200m^, 35 osob. mhm.
..::QRAS::..
30-12-2008, 09:48
Ale tylko z cola! btw. Najlepszt szampan to z Intermarche za 9.99 xDDDDD /
z biedronki za 4,47 miszel
Lord Evad
30-12-2008, 11:09
Co do zapity to polecam "tigera" i tym podobne rzeczy.
KrEmAs KAc
30-12-2008, 11:17
Do zapity wódki to tylko czarna porzeczka :cup: (caprio-2litry dostaje 6+/6 za cena/jakość:))
Granteon
30-12-2008, 11:21
Do zapity, jak ktoś nie lubi smaku wódki, to zimna Pepsi.
Ja tam preferuje soki... z gazowanymi mi gorzej wchodzi :p
KrEmAs KAc
30-12-2008, 11:41
Cola , Sprite , Fanta może być ale Lift to porażka :D
Fajnie, fajnie ale ja nadal się boje 1 stycznia ;(
Dark Sven
30-12-2008, 12:04
Jak żołądkowa gorzka to tylko miętowa. A z szampanów to Ruskie za 5 zł : P.
Jak żołądkowa gorzka to tylko miętowa. A z szampanów to Ruskie za 5 zł : P.
Wczoraj kupiłem takiego w groszku <333
KrEmAs KAc
30-12-2008, 13:19
Szampan zakupiony. Nie podam nazwy bo nie znam rosyjskiego ale kosztował 5,29zł i jest chyba z tamtego roku bo jeszcze zakurzony był :D
Rodzince która zostaje w domu na sylwestra podarowałem endżela z biedronki którego dostałem na urodziny w Lipcu :evul:
Prototyp
30-12-2008, 13:31
Drezynka Zbanowany, wiedzialem ze to sie tak skonczy :confused:
Ja juz sie doczekac sylwka niemoge, wszystko mam przygotowane juz...
Rethfing on Aldora
30-12-2008, 15:18
Co do zapity to polecam "tigera" i tym podobne rzeczy.
Tylko po to żeby się szybciej i łatwiej upić. Energy drinki zwiększają ciśnienie dzięki czemu alkohol się dużo szybciej rozchodzi. A wypijesz za dużo tego i tego i można mieć kłopot.
@top
Uratowany! Zią robi imprezie osiemnastkową + sylwestra ^^. Wolna chata, 25~ osób. Miód.
Domówa u kumpla. 2 imprezy w jednej chacie. Mhm. : P
Kikuslav
30-12-2008, 16:01
Uratowany! Zią robi imprezie osiemnastkową + sylwestra ^^. Wolna chata, 25~ osób. Miód.
identyczna sytuacja jest u mnie ;d tylko, ze nie koles a kolezanka :D
Drezynka Zbanowany, wiedzialem ze to sie tak skonczy :confused:
Ja juz sie doczekac sylwka niemoge, wszystko mam przygotowane juz...
Jak sie jest kretynem i nie potrafi sie kulturalnie wyslowic to tak jest, ban w 2 dni xd.
@temat
No ja jednak spedze sylwestra tak samo jak w tamtym roku, domowka w gronie 10+ osob. Niby malo, ale czasem lepsze to niz impreza na sali, gdzie i tak znasz tylko te osoby co na malej domowce. :)
Ale tylko z cola! btw. Najlepszt szampan to z Intermarche za 9.99 xDDDDD /
Widziałem takiego Jantarskoje za 4,05, właśnie w Intermarche. Przebijcie to.
PanWszechwiedzacy
30-12-2008, 16:21
Widziałem takiego Jantarskoje za 4,05, właśnie w Intermarche. Przebijcie to.
Jakieś rosyjskie gówno w Auchanie za 3,99 zł ;)
Snopeczek
30-12-2008, 17:11
@up
że co? rosyjskie gówno?! Ruskie szampany są najlepsze. Za każdym razem jak je piję rozbraja mnie to, że na odwrocie ''ruskiego rzampana'' jest napisane ''polskie wino musujące'' ;P
nieważne, zamówiłem cały karton w monopolusiu
@aha, za 5,50/szt :<
@edit2
aha, powiedzcie mi... ile kosztuje Finlandia? Bo nigdy jej nie piłem, chcę się napić i dziś patrzyłem że 0,5l to 33zł z groszem, a znajomy mówi że... no sporo więcej ; p
@up
Burżuj: /
Tylko po to żeby się szybciej i łatwiej upić. Energy drinki zwiększają ciśnienie dzięki czemu alkohol się dużo szybciej rozchodzi. A wypijesz za dużo tego i tego i można mieć kłopot.
Potwierdzam. Smakuje dobrze, ale w dużych ilościach uwaga na serce..
Ja sobie zaaplikuje jak zwykle rosołek albo szklankę mleka przed imprezą: )
Snopeczek
30-12-2008, 17:25
@Gelt
no wiesz, ktoś rzucił hasło ''ma być kultura! ja przyniosę Martini''. No to to też chcę czegoś lepszego chociaż raz spróbować. Ale o moim abstynencie i tak nie zapomnę! :D
ale ejj, no ale zadałem bardzo adektwatne pytanie dajcie odpoowiedź :<
@edit; absolwencie, nie abstynencie..***
@up
że co? rosyjskie gówno?! Ruskie szampany są najlepsze. Za każdym razem jak je piję rozbraja mnie to, że na odwrocie ''ruskiego rzampana'' jest napisane ''polskie wino musujące'' ;P
nieważne, zamówiłem cały karton w monopolusiu
@aha, za 5,50/szt :<
No, też tak mam z tym 'polskim winem' ; d
Btw ja to jestem burżuj, mam jedno japko winogronowe musujące za 5 i jedno za... 10!
Kikuslav
30-12-2008, 17:58
@up
chcemy tamten avatar x)
@top
obojetnie gdzie byle nie w domciu ogladajac "Sylwester z Dwójka". a tak w ogole to co grają wtedy w telewizji? jakis fajny film?
Mapa_Europy
30-12-2008, 18:25
Panie kolego z Finlandia. U AAA. Wyzsze sfery :(
Prototyp
30-12-2008, 19:04
@SoldierMoro
Zostaw te krowy w spokoju :D
A tak btw. John Cena sucks ;)
@DOWN
R.I.P
Zobaczysz co HBK zrobi z cena na Royal Rumble... (O ile wiesz co to jest..)
Lechista
30-12-2008, 19:28
[QUOTE=Kikuslav;2401288
obojetnie gdzie byle nie w domciu ogladajac "Sylwester z Dwójka". a tak w ogole to co grają wtedy w telewizji? jakis fajny film?[/QUOTE]
No właśnie wybiera się ktoś na SoT ?? :DD
Btw. w tv puszczają zawsze jakieś gówna z lat 90, a hit jest z 2001 roku... Lepiej coś ściągnąć bądź wypożyczyć z 2006--2008r, świetne filmy są :>
@Topic
Wstydzilibyście się pijaki wstrętne :)
Pijak? Może i pijak ale jaki lans. Dorzuć do tego papierosy i każdy będzie chciał z Toba zamienić słow. Chociażby po to by występić.
Powyzej gimnazjum picie juz raczej nie jest powodem do dumy. xdd
Lechista
30-12-2008, 21:33
Jeżeli nie to dlaczego
Użytkowników czytających ten temat: 24 (zarejestrowanych: 8, gości: 16)
jest to najbardziej oblegany temat ostatnich 2 tygodni? :P
o.0 trzymam wódkę w lodówce i mało brakowało a stara by ją sobie przywłaszczyła... :| (chociaż ona nie pije o.0)
Ja, koledzy, koleżanki, u mnie, impreza tematyczna ;)
Prototyp
30-12-2008, 21:44
pszypuszczam ze jakby zalozyc temat o alkoholu to by byl oblegany jak update teaser :)
Rethfing on Aldora
30-12-2008, 22:45
@Prototyp
Przed chwilą był i został usunięty :P
A w ogóle ludzie to jedzcie tłuste rzeczy, w czasie picia alkoholu pijcie dużo wody/soków i podżerajcie owoce to nie zalegniecie tak szybko :D (matko jaka ta buźka jest pathetic'owa)
KrEmAs KAc
30-12-2008, 22:47
Plany się zmieniły idę na 10+ domówkę potem w centrum i na następną domówkę
potem zobaczyć co zostało z centrum i na następną domówkę i do domku :cup:
NecroLukas
30-12-2008, 22:48
rok temu był sylwester z polsatem <3, tym razem sobie to odbije ;]
Uwaga, mam mały problem! : >
Mianowicie nie wiem jak się ubrać xD
Idę na taką "posiadówę" przy drinkach, fajce wodnej itd. Kumpel zakłada beżową koszulę w kratkę, inny kumpel jest rasta i nie sądzę aby się ubrał elegancko. W sumie będzie 13-14 osób, więc sam nie wiem. Chciałem białą koszulę i jakiś taki kolorowy krawat, ale nie chcę się ubrać prawie jak do ślubu kiedy inni będą normalnie xD Więc nie wiem, tak jak na co dzień, czy koszula?
I modlić się w nocy żebym nie zarzygał parkietu.
@Up Jacyków.
Normalnie się ubierz... Czilałt man.
@up
proponuję wrzuci na luz i ubrać się normalnie albo w jakieś fajne odświętne ciuchy : > jeśli impreza zakrapiana to lepiej załóż coś co szybko możesz ściągnąć , lub coś czego nie będzie Ci żal jak Ci to orzygają... (albo ty orzygasz...)
Ja tam się ubiorę jak na codzień, tylko zwykła kurtka zamiast ramoneski, bo cieplejsza i mniej mi będzie szkoda jak mi ją ktoś zarzyga. Osobiście bez wódki raczej nie rzygam więc nie przewiduję problemów z mojej strony ; p
@down: szkoda, że jestem rozsądnym chłopcem i nie mieszam fajerwerków z alkoholem, nie postrzelam w tym roku. : (
Prototyp
30-12-2008, 23:57
Ja juz dzisiaj przygotowalem petardy :D
Co godzine bede wyzucal jednego Achtunga a o 24 bedzie jazda :)
Rakiety pojda w ruch!
@EDIT
JESZCZE 24 GODZINY I 15 MIN!
@Up Jacyków.
Normalnie się ubierz... Czilałt man.
"Jacyków" mnie rozwalił xD
Dzięki ^^ Nie, że jestem jakiś elegancik i nie stoję 2h przed lustrem, ale po prostu nie chcę wyskoczyć w koszuli i krawacie gdy wszyscy będą tak jak na co dzień, albo odwrotnie. : >
@up
nie zapomnij o meloniku i spinkach do garnitura ^^ wrzuc na luz to tylko sylwester podejrzewam, że nikt Cię nie zlinczuje obojętnie jak ubrany przyjdziesz ; >
Wierny gracz
31-12-2008, 00:17
Wszystko się okaże jutro co zrobię, pewnie trochę na miasto i trochę do kumpla.
Za 23 godziny i 57 minut będzie 2009 rok.
@Bordo:
W takich przypadkach polecam jakąś kolorową koszule, np. w kolorowe paski lub coś podobnego ^^. I najlepiej bez krawatu, będzie bardziej uniwersalnie.
Bordo polecam koszule. Niekoniecznie biała, aczkolwiek nie zaszkodzi. Krawat też bym odrzucił. Koszula jest dobra na takie imprezy bo jest w pewien sposób elegancka i zawsze na miejscu. Nie mowie tu occzywiscie o koszuli z mankietami. Najlepiej troszkę inną i kolorową. Bez obciachu; )
@down
A jak zobaczycie stamtond fajerwerki?: ///
6x 0,7 BOLS na 8 osób... : )) Jakaś posiadówka w piwni do 2 --> potem out. nie wiem gdzie, nie wiem z kim.
spider-bialystok
31-12-2008, 00:32
"Jacyków" mnie rozwalił xD
Dzięki ^^ Nie, że jestem jakiś elegancik i nie stoję 2h przed lustrem, ale po prostu nie chcę wyskoczyć w koszuli i krawacie gdy wszyscy będą tak jak na co dzień, albo odwrotnie. : >
Dla mnie elegancka koszula jest "na codzien", krawat tez czasem zaloze bez okazji, wiec nie mam tego problemu ; )
W kazdym razie jesli beda fajne laski, to polecam sie odjebac na eleganckiego. To dziala.
6x 0,7 BOLS na 8 osób... : )) Jakaś posiadówka w piwni do 2 --> potem out. nie wiem gdzie, nie wiem z kim.
Tylko tyle na sylwka? 0.0
To my na zwyklej imprezie w akademiku mielismy 4,2 l na 5 osob :P
Ja zakladam taka ~~zolta koszule, pod spod koszulka z dlugim rekawem (jasny braz).
Na dole niebieskie dzinsy i czarne adidasy.
W reku torba z fajka wodna Tetik Nargilem TN 610, tyton winogronowy, jablkowy i pomaranczowy. Na plecach 0,7l Absoluta Kuranta :)
Zabawa do rana ;>
Yoh Asakura
31-12-2008, 00:53
Domowa koszulka Arsenalu i każda twoja
Wszystkim, którzy w sumie DZISIAJ idą się bawić (i tym co nie, to także ;)), życzę miłej zabawy, niezapomnianych wrażeń i braku kaca. Szczęśliwego Nowego Roku!
Do zobaczenia w nowym roku! :D
Tylko tyle na sylwka? 0.0
To my na zwyklej imprezie w akademiku mielismy 4,2 l na 5 osob :P
Ja zakladam taka ~~zolta koszule, pod spod koszulka z dlugim rekawem (jasny braz).
Na dole niebieskie dzinsy i czarne adidasy.
W reku torba z fajka wodna Tetik Nargilem TN 610, tyton winogronowy, jablkowy i pomaranczowy. Na plecach 0,7l Absoluta Kuranta :)
Zabawa do rana ;>
8 osób w tym 4 dziewczyny. Więc liczmy to tak 6x 0,7 Bols - 0,7 Bols (Dziewczyny więcej nie wypiją, znając życie) = 5x 0,7 Bols na 4.
Może i mało, ale funduszy brak, po prostu mam w planach inne wydatki :)
p.s polecam tytoń 'miętowa czekolada' i wiśnia ;D
@down
Dokładnie nie chodzi o bicie rekordów, nie ukrywam że kilka razy wypiło mi się więcej, tym razem fundusze ehh ;D ale żeby się zaje*ać wystarczy, w tego sylwka opijam smutki miłosne .. ; pp
8 osób w tym 4 dziewczyny. Więc liczmy to tak 6x 0,7 Bols - 0,7 Bols (Dziewczyny więcej nie wypiją, znając życie) = 5x 0,7 Bols na 4.
Może i mało, ale funduszy brak, po prostu mam w planach inne wydatki :)
p.s polecam tytoń 'miętowa czekolada' i wiśnia ;D
to jest duzo, wiadomo, ze przez neta wstyd sie przyznac przed inymi co pija po 2 litry na sniadanie, ale to chyba nie chodzi w tym sylwku o bicie rekordow ;p
w tego sylwka opijam smutki miłosne .. ; pp
O to tak jak ja <33, 2 dni temu rzuciła mnie dziewczyna :p
@btw
Chciałem się dzisiaj porządnie wyspać ale gdy się przebudziłem, obczaiłem wielką kupe mojego psa w moim pokoju -.-
Ja ? Idę z moim BeSt FriEnDeM na domówke do jego dziewczyny na chate ;) Bedzie z 7 osób ;P Popijawa na całego ^^
BtW :D > Życze wszystkim udanego sylwestra ! Pamiętajcie jaki pierwszy dzień w roku taki cały rok !
Prototyp
31-12-2008, 09:38
14 Godzin, 35 Minut.
Granteon
31-12-2008, 09:40
Mam problem - wczoraj się upiłem tak, że dzisiaj w sylwestra nie mogę patrzeć na alkohol. Tak, wiem, że jestem głupi, ale da się coś z tym zrobić?
Klinem go! :D
Mozesz rowniez nie pic alkoholu w sylwestra :P Polecam szampana Piccolo!
Tez tak mialem nie raz, ze nie moglem na alkohol patrzec. Ale po pierwszym glebyszym/kielonie bylo od razu lepiej :)
Mam problem - wczoraj się upiłem tak, że dzisiaj w sylwestra nie mogę patrzeć na alkohol. Tak, wiem, że jestem głupi, ale da się coś z tym zrobić?
Fall start! czy może rozgrzewka ? :D
Granteon
31-12-2008, 10:18
Kumpel mnie na jedno piwo wyciągnął, a nie chce mi się nawet mówić na czym się skończyło...
Klinem go! :D
Mozesz rowniez nie pic alkoholu w sylwestra :P Polecam szampana Piccolo!
Nie śmiej się! X(
No to wyrzuć to z siebie metodą dwóch palców xD. Następnie najedz się tłustych przekąsek, tylko tak na fulla i wieczorem będziesz mógł wlewać w siebie alkohol:p
Granteon
31-12-2008, 10:33
@UP
Chodzi o to, że nie chcę, żeby mi było niedobrze po alkoholu. To pomoże?
14 Godzin, 35 Minut.
Tak, odliczajcie sekundy od 14 godzin...
CytrynowySorbet
31-12-2008, 10:44
Ehh mam nadzieję że o 0:00 będzie w WoWie jakiś event, ew. pójdziemy na jakieś heroici, raid i lulu :((((((((((((((
grypa rox
KrEmAs KAc
31-12-2008, 10:56
Ehh mam nadzieję że o 0:00 będzie w WoWie jakiś event, ew. pójdziemy na jakieś heroici, raid i lulu :((((((((((((((
grypa rox
ta event dla nonlife ;)
Ja dawno dawno temu to chodziłem na osiemnastkę w piątek a na drugi dzień na drugą osiemnastkę i jakoś dawałem rade ;) więc ty też dasz rade :cup:
Edit: nie widziałem tej grypy :/ (nie piszcie na biało ;p)
Granteon
31-12-2008, 10:57
Boże, jak bym stracił w tej chwili ręce i nogi to i tak bym dzisiaj się bawił na sylwestrze, a ten mi tu z grypą wyskakuje...
Dark Sven
31-12-2008, 10:58
Ej, a co powiecie o Panu Tadku, bo jest oferta na jedną taką krowe ze sklepu ; P?
Ja ? Idę z moim BeSt FriEnDeM na domówke do jego dziewczyny na chate ;) Bedzie z 7 osób ;P Popijawa na całego ^^
BtW :D > Życze wszystkim udanego sylwestra ! Pamiętajcie jaki pierwszy dzień w roku taki cały rok !
To ja odpadam, nie chce caly rok rzygac ;/
A ja mam gdzieś sylwestra i nigdzie nie idę. O i tyle!
Fall start! czy może rozgrzewka ? :D
zaprawa przed sylwkiem :P
KrEmAs KAc
31-12-2008, 12:56
Ej, a co powiecie o Panu Tadku, bo jest oferta na jedną taką krowe ze sklepu ; P?
krówka Tadka który ma z tyłu inwokacje nie jest zły na sylwka :D
A ja mam gdzieś sylwestra i nigdzie nie idę. O i tyle!
:( nie będziesz miał co wspominać...
NecroLukas
31-12-2008, 13:03
dla chcącego nic trudnego :))))
mnie jeszcze boli brzuch po wyborowych harcach w nocy, ale jeszcze mam 8 godzin żeby wydobrzeć..
/skuug
Kurczakos
31-12-2008, 13:26
pszypuszczam ze jakby zalozyc temat o alkoholu to by byl oblegany jak update teaser :)
Święta racja, każdy mógłby się pochwalić jaki on dorosły i ile on to 0.7 na 3 osoby nie wypił.
Wesołego nowego dla wszystkich!
; )
grypa rox
Qwa, same here. I się zjebało.
Szczęśliwego 4 everyone :)
Snopeczek
31-12-2008, 14:26
ja mam kaszel strasznie męczący i tak mnie boli, że prawie nie mogę mówić... Ale dam radę powiedzieć ''polej, szcześliwego nowego roku!'', także nie ma nawet 1% szans żebym sobie odpuścił ;D
Granteon
31-12-2008, 14:44
ja mam kaszel strasznie męczący i tak mnie boli, że prawie nie mogę mówić... Ale dam radę powiedzieć ''polej, szcześliwego nowego roku!'', także nie ma nawet 1% szans żebym sobie odpuścił ;D
O, to mi się podoba. Nie tak jak inni "eeeee, ja nic nie robie bo jestem chory :confused:".
Jak wlejesz 40% na bolące gardło to skiśniesz. Chyba, że to tylko kaszel. Pamiętam jak miałem anginę ropną i w najgorszym etapie tejże choroby matka wpadła na pomysł, że mi zdezynfekuje gardło nalewką ok. 37%.
@top: zamarznę na działce już dziś, łuuhuu! A póki co robię sobię pizzę coby się ponawp*erdalać przed wyjściem : D
Ja kurczaki wpieprzam xD żebym nie odpadł pierwszy xD
O, to mi się podoba. Nie tak jak inni "eeeee, ja nic nie robie bo jestem chory :confused:".
człowieku nawet nie wiesz jak bardzo w*****ające potrafią byc choroby. Ktore powracają jak bumerang przez to , że się ich do końca nie zaliczyło. Mam tak z kaszlem od roku może troszkę dłużej.
Pozatym przy prawdziwej grypie to byś się nie pobawił zbytnio.
CytrynowySorbet
31-12-2008, 15:10
No jasne, grypa to pikuś, przecież mogę siedzieć na zimnie i załapać czegoś groźniejszego, że nie będę miał siły wstawać. Wierz mi, jakby mój stan na to pozwalał to bym poszedł, ale jest inaczej. Poza tym, czy fakt, że wolę spędzić Sylwka sam przed kompem zamiast schlać się prawie na śmierć i mieć potem kaca moralnego po jakichś "wpadkach" oznacza, że ja jestem zły? O ile wiem, to w tym dniu (a raczej tej nocy) chodzi o to, żeby się dobrze bawić, a ja będę się dobrze bawił. Nie mierz innych swoją miarą...
A tak poza tym Szczęśliwego!
Pamiętajcie jaki pierwszy dzień w roku taki cały rok !
AHH NO TO JEDNAK IDĘ! :cup: CAŁY ROK GRYPĘ BĘDĘ MIAŁ SWEET :>
Snopeczek
31-12-2008, 15:27
@Lasooch
nie musiałeś mi tego pisać.. : / Ale spróbuję. Póki co zjadłem już 5 septoletek i wypiłem 1/2 syropku. Okej, czas iść do sklepu na małe zakupyyy ;D
ja też źle się czuje ale idę. Najwyżej zarażę nieznajome dziewczyny :p byle bym sam czegoś nie załapał...
Rethfing on Aldora
31-12-2008, 15:38
@UP
Chodzi o to, że nie chcę, żeby mi było niedobrze po alkoholu. To pomoże?
Pomoże pomoże, tłuszczyk zwiąże resztki alkoholu i poczujesz się lepiej i zdrowiej. Tylko pamiętaj, że jeśli będziesz na sylwka pił tak jak normalnie to zalegniesz troche szybciej : P alkohol jednak zostaje w organizmie.
KrEmAs KAc
31-12-2008, 15:48
Na chorobę kiedyś wypiliśmy 0,5l soplicy takiej brązowej chyba smakowała jak syrop anyżowy ale jak wstałem to zdrowy jak rybka :D
na bolace gardlo to nawet lekarz mi powiedzial 'sete z pieprzem'. i fakt, pomaga. a tym czasem koncze sie prasowac. litr sobieskiego za 35zl ze stacji bvenzynowej < 3
Granteon
31-12-2008, 16:44
No jasne, grypa to pikuś, przecież mogę siedzieć na zimnie i załapać czegoś groźniejszego, że nie będę miał siły wstawać. Wierz mi, jakby mój stan na to pozwalał to bym poszedł, ale jest inaczej. Poza tym, czy fakt, że wolę spędzić Sylwka sam przed kompem zamiast schlać się prawie na śmierć i mieć potem kaca moralnego po jakichś "wpadkach" oznacza, że ja jestem zły? O ile wiem, to w tym dniu (a raczej tej nocy) chodzi o to, żeby się dobrze bawić, a ja będę się dobrze bawił. Nie mierz innych swoją miarą...
A tak poza tym Szczęśliwego!
AHH NO TO JEDNAK IDĘ! :cup: CAŁY ROK GRYPĘ BĘDĘ MIAŁ SWEET :>
Człowieku, czy Ty imprezujesz na dworze? To czy siedzisz przed kompem lub siedzisz z kumplami to ma to jakiś wpływ? Kto Ci karze pić do nieprzytomności?
Siedzieć przy kompie przez całą noc, to naprawdę wspaniała zabawa. Jak Ty się tak bawisz to nie ma co...
na bolace gardlo to nawet lekarz mi powiedzial 'sete z pieprzem'. i fakt, pomaga. a tym czasem koncze sie prasowac. litr sobieskiego za 35zl ze stacji bvenzynowej < 3
Pomaga, pomaga. Ale dobrze boli.
Mazur199
31-12-2008, 16:55
kłesztszyn
Jak wlejesz 40% na bolące gardło to skiśniesz. Chyba, że to tylko kaszel. Pamiętam jak miałem anginę ropną i w najgorszym etapie tejże choroby matka wpadła na pomysł, że mi zdezynfekuje gardło nalewką ok. 37%.
answer
Na chorobę kiedyś wypiliśmy 0,5l soplicy takiej brązowej chyba smakowała jak syrop anyżowy ale jak wstałem to zdrowy jak rybka :D
na bolące gardło nie ma nic lepszego jak wódka,sam sie o tym przekonałem na ktores tam imprezie,a dzisiaj z kulturka 0,5 finlandii,po północy podejrzewam dam w piz*e na krzywy ryj : D
7h 27 min 51s left w momencie pisania posta :cup:
#edit
Sorki za błąd
Necromantor
31-12-2008, 17:01
sylwester z 2 to jest to , hell jeah.
7h 27 min 51s to left w momencie pisania posta :cup:
And a fuckton of English left to learn, my young padawan.
@Mazur: już napisałem, dobrze robi, ale boli. Przynajmniej moje gardło umierało ;d
Za 15 min wychodzę, trzymajcie się chłopaki =**** jak nie zamarznę to pogadamy jutro.
Dark_Exhado
31-12-2008, 17:04
Dla was sylwester to only popijawa? Nie rozumiem tych,którzy czekają na sylwestra żeby się naj*bać.
Dla was sylwester to only popijawa? Nie rozumiem tych,którzy czekają na sylwestra żeby się naj*bać.
impreza sluzy napierdoleniu czy napierdolenie sluzy imprezie?
NecroLukas
31-12-2008, 17:09
Dla was sylwester to only popijawa?
Jedna z wielu, tylko że troche większa + fajerwerki ;]
/skuug
Kikuslav
31-12-2008, 17:17
ta, przeciez nasze zycie to wielka popijawa. isn't it? :<
Lord Evad
31-12-2008, 17:18
Plany się zmieniły i idę do kumpla do domu gdzie będzie ciepło w gronie 4 najlepszych kumpli.
1,5 litra + 1 giet.
KrEmAs KAc
31-12-2008, 17:26
Heh też mam w planie palenie :evul:
Dobra to ja mykam do zobaczenia w przyszłym roku ;)
Prototyp
31-12-2008, 17:27
Za 2 godziny wychodze po dziewczyne...
Mam do dyspozycji butelke szampana i pelno rakiet :D
Do tego cala chata wolna bo rodzice na balu ^^
Sami we dwoje pod jednym dachem!! bedzie ciekawie :p
up: ty zamiast szampana to se co innego kup ;-)
ja na chacie siostry :) siostra wyjechała więc zaprosilem mojich ziomuf! 3 litry wódki na 5 mamy. ciekawe czy damy rade ;)
przed wyjściem zjem troche kromek ze smalcem co by dobrze wchodzilo. wam też radze :)
szczęśliwego nowego roku!
Granteon
31-12-2008, 17:53
Najebać to ja się mogę w każdy dzień, a sylwester to... sylwester.
W tym roku chyba browary będę pić, bo wódki nie dam rady...
No to co, czas na mnie. Po drodze na impreze zgarniam 5 osob. Wszystkiego najlepszego panowie. Pogadamy jutro poznym wieczorem ;'D
Lechista
31-12-2008, 18:10
No, no za 3 godziny wychodzę z domu a poźniej niech się dzieje wola Boża xDD Byleby nie wejść na zamarznięte jezioro.. Trzymaj mnie Boże z daleko od takich pomysłów..
Aplikuję ogórkową. To nie rosół ale zawsze daje protection Maximus +7%.
Najlepszego panowie i panie.
A ja już lecę... O 19 zaczynamy imprezę z kumplami.
I jeszcze raz: WESOŁEGO SYLWKA! : )
Nie radze przed chlaniem wspomagaczy pić. Boże jak brzuch po tym na*******a.
Ja tam ide na domówkę do kumpla 6 osób 3 litry ;d
5h,58min
Ja tam ide na domówkę do kumpla 6 osób 3 litry ;d
5h,58min
No to za jakieś 2h zaczynamy tankować xD
0,5l na trzech, szampan na łeb, podwórko
Podsumowując: fail.
0,5l na trzech, szampan na łeb, podwórko
Podsumowując: fail.
Całej butelki szampana bym za ch**a nie wypił ; ) Tam lampke to jakoś dam radę : P Tosz to świństwo jest ;D
domowej roboty smalec na pewno nie zaszkodzi :)
Całej butelki szampana bym za ch**a nie wypił ; ) Tam lampke to jakoś dam radę : P Tosz to świństwo jest ;D
agreed. mamy też picollo wiec moze coś łykne. zreszta szampan to jest w szampanii, to co my pijemy to zwykłe wino musujące.
yo.
Nie wiem czy wypije całą, nigdy nie piłem szampana, wódki nie lubie, ale na podwórko+piwo się nie pisze.. ;p
@down
Trudno nie zauważyć. Robienie konta w sylwestra, tylko po to, żeby wszystkich jechać jest ciut żałosne :P
Szef_Ryby_i_Etorica
31-12-2008, 19:27
Jeśli to nie jest ironia to masz rację, te najtańsze, rosyjskie są najlepsze :)
Tylko, że one nie są rosyjskie :) Zobacz na producenta, co prawda wszędzie rosyjskie litery, a produkowane i rozlewane w Polszy :)
Najtańsze prawdziwe szampany są chyba od 130 złotych w zwykłych monopolowych.
@up
Ciężkie jest me życie. _/ Ale mi to nie przeszkadza bo jestem w ciul żałosny prostak i mieszkam w bunkrze odizolowany od społeczeństwa :]
Mapa_Europy
31-12-2008, 21:25
No coż jeszcze moge dodac. Wszystkiego najlepszego. Wypasionej imprezy i widzimy sie w przyszlym roku ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.