Pokaż pełną wersje : Sylwester ;]
spider-bialystok
28-12-2007, 17:33
Tak, tak, to juz w poniedzialek :)
Jakie macie plany na spedzenie tej nocy?
Ja zaczynajac temat powiem, ze u mnie szykuje sie niezla impreza w gronie dobrych kumpli i ladnych kolezanek ;]
Johnny121
28-12-2007, 17:36
Impreza u kumpla z dobrą muzyką ^^
Sylwestrowa noc z Cs'em
Zamierzasz zostać w domu przed komputerem w sylwestrową noc??
Jesli tak!? To mamy dla ciebie cos specjalnego....
Server Mordoland zaparasza na sylwestrową noc z Cs'em
server posiada nowe muzyczki(narazoe dyskotekowe ale w sylwestrowo noc bedzie niespodzianka)
poza muzyczkami znajdo sie nowe niespodzianeczki
aby móc poloczyc sie z mordolandem trzeba posiadac hamachi
oto kanal i haslo
kanał :Sylwesterr
hasło: 123
podaje wam link do stronkiz downloadem hamachi i csa : http://www.counterworld.tnb.pl UWAGA
Zyczymy milej zabawy w te sylwestra!!
w razie czego gg twórców pomyslu
4100575 oraz 3457764
Vanhelsen
28-12-2007, 17:43
Wino już się chłodzi w Ab w Depo, kolega kupuje meaty i bawimy się na całego strzelając z runów... o.O
osiedlowa prywata z półlitrowym JD w łapie
Z rodziną... ale i tak będzie w całym osiedlu chuczało. xD
Szykuje się szalona prywatka u kumpelki ;>
KrEmAs KAc
28-12-2007, 18:01
Impra w chacie u qmpeli ok 100+ ludzi :D
Szykuje się szalona prywatka u kumpelki ;>
Nie będzie Tibii?? 0.o'''-
A nic, w carlin się będę bawic, zapraszam imprezka na całego.
@down
;****
Mr.Musk sorrki , ale muszę to powiedzieć.
Jesteś żałosnym frajerem.
Myślisz ,że jesteś zabawny?
Otóż nie!
Jesteś idiotą , a w tibię gram może 1 h dziennie , o ile nie mniej? ^^
PoShdROoOOofKKa dlA mMmr.MoooSika : ***
Ps. Ten post nawiązuje nie tylko do tej wypowiedzi : )
Knight Simon Dark lord
28-12-2007, 18:04
Standardowo będe grał w tibie.
a na serio to ide do kumpla na domówkę.
Impreza u kumpla, 20 osób, dużo alkoholu i fajne dupy.
u mnie koks wodka dziwki i inne rozrywki
http://i12.tinypic.com/8abys76.jpg
to mnie podsumowali ; )
Marcin24
28-12-2007, 18:13
u mnie koks wodka dziwki i inne rozrywki
Czyli będziesz spał.
@topic
Mam nadzieje, że będzie coś w TV ciekawego.
Articuno
28-12-2007, 18:19
Dowiem się 31 :) A pewnie skończy się na tym, że w środku nocy do kogoś pójde lub wyemigruję na rynek, o ile starzy nie będą się burać ;)
..::QRAS::..
28-12-2007, 18:42
kazdy z kumpli po najtanszym szampanie z intermarche i JW xD
No! Może wreszcie będą dragi wolne!
@downtowieszok
JANIEMOGE wszendzie te power abusery X(
Yoh Asakura
28-12-2007, 18:44
Jak co roku - obejrzę Kevina.
Vanhelsen
28-12-2007, 18:45
No! Może wreszcie będą dragi wolne!Nah... ja z kolegami właśnie w te dragi będę z runóf strzelać...
Articuno
28-12-2007, 18:58
kazdy z kumpli po najtanszym szampanie z intermarche i JW xD
Jeśli to nie jest ironia to masz rację, te najtańsze, rosyjskie są najlepsze :)
Z kumplami i dziewczyną, z skunem i wódką. Jak co roku.
Johnny121
28-12-2007, 19:13
Jeśli to nie jest ironia to masz rację, te najtańsze, rosyjskie są najlepsze :)
Komandos i Leśny Dzban \m/
Duke Dran
28-12-2007, 19:14
Będę biegał nago po ulicach. Zaraz po odpowiedniej zabawie.
Mapa_Europy
28-12-2007, 19:55
Będę biegał nago po ulicach.
Ty też ? ;P
@topic:
Troche z rodziną, a potem śmigiem do kumpla na imprezke :baby:
Libacja przy dobrym filmie na DVD z kumplem.
Wybieram sie do kolezanki... ;)
Chesterkaa
28-12-2007, 20:15
Komandos i Leśny Dzban \m/
Och tak zjedz 3 hamburgery z mc donalda, a pozniej zapij je 2,5 komandosami, gwarantuje niesamowite doznania ; )
szczecin, albo granie do 4 w tibie:D
Trening z druzyna ;-)
A pozniej moze w koncu zdecyduje sie otworzyc ta Zubrowke co przywiozlem z Polski ... (prosze sie nie smiac mam tylko 0.7l i nie chce zmarnowac)
Pudełko z lodami i seria American Pie. Jak to zajebiście jest być chorym ^^
Mintwallin, czy cos, zobaczymy z kumplami.
Pudełko z lodami i seria American Pie.
Kolejne bezguście. ;s
@top: pewno spędzę sylwestra w Tyrii albo na mapie 2fort w TF2.
W Szwecji nie podchodzą tak entuzjastycznie do Nowego Roku, nikt nic nie organizuje. Ech. ;/
Ancient900
28-12-2007, 21:19
30-31 zaczne kombinować, pewnie flacha w łape i na rynek >.>
gavreonien
28-12-2007, 21:26
Miałem jechać do Austrii... ale jakoś się złożyło, że kupiłem sobie nowy samochód i nie mam kasy na wyjazd, trudno. Idę do kumpla i będę niszczył sobie płuca papierosami, może przepłucze gardło co jakiś czas jakimś browarkiem.
a ja najprawdopodobniej tak jak większość gdzieś na domówce. Posiedzimy do około 2:00 i na dwór
Chesterkaa
28-12-2007, 21:46
30-31 zaczne kombinować, pewnie flacha w łape i na rynek >.>
to jasie z Wami zabieram ; p
Lockhead
28-12-2007, 21:53
Plan na poniedziałek ??
Napie*****ć się jak świnia i pójść spać.
Sylwestrowa noc z Cs'em
Zamierzasz zostać w domu przed komputerem w sylwestrową noc??
Jesli tak!? To mamy dla ciebie cos specjalnego....
Zazdroszce ci :(
Ja miałem mieć Sylwestrową noc z WoW'em xD...
ale komp mi sie zrypał i nie mogę grac na kompie :( ...
a komp do naprawy za tydzień...
Ancient900
28-12-2007, 22:02
to jasie z Wami zabieram ; p
Pipi spędza sylwestra u 11 letniego kuzyna, koka kola, paluszki, pikolo, o 2 w kime- te sprawy ;d
:D
Pudełko z lodami i seria American Pie. Jak to zajebiście jest być chorym ^^
Jeszcze masz czas by się wykurować.
@Topic.
Mała domówka u kumpla ok. 10 osób, możliwe, że coś jeszcze.
Gonzo von Krenzel
28-12-2007, 22:26
ja w sylwestra pracuję...
Na Orc Fortress i będę sprzedawał loota, może mi na BoHy wystarczy.
Do kolegi, ziu.
Zatharin
28-12-2007, 22:52
Na rynku zobaczyć pokaz fajerwerków, granie w FlatOuta 2 przez neta z znajomymi ;)
Czarna_Mamba
28-12-2007, 23:14
Wybiegnę na ulicę z Picolo w łapie, w piżamie i kapciach z okrzykiem 'kamikadze!'. A potem do białego rana oglądanie CSI na komputerze, bądź czytanie 'Kryminalistyki'. To dopiero Sylwester. : )
Donpeyot
28-12-2007, 23:19
wszystko co sie da w siebie, a potem postaram sie ustac na nogach
A ja siedze w domu, bo mam bardzo troskliwych rodziców :)))
grać w tibie w sylwka to obłęd :p
Ja tam będę u kolegi albo spytam sie jakieś koleżanki czy będę mógł spędzić ta noc z nią 8o
Emily Firehair
28-12-2007, 23:47
Napewno bedzie fajnie chociaz planow jak narazie brak.
Okaze sie pewnie 4h przed polnoca 31 ;D Ale zapewne jakas duza domowka, tylko nie wiadomo jeszcze gdzie :> a jak nie wypali to zostane na noc u chlopaka, schleje sie butelka Malibu i o 12 pojde zobaczyc fajerwerki na rynku ;]
Koronowany rycek
29-12-2007, 00:01
Sylwester z jedynka, z pikolo w reku
Napewno bedzie fajnie chociaz planow jak narazie brak.
Okaze sie pewnie 4h przed polnoca 31 ;D Ale zapewne jakas duza domowka, tylko nie wiadomo jeszcze gdzie :> a jak nie wypali to zostane na noc u chlopaka, schleje sie butelka Malibu i o 12 pojde zobaczyc fajerwerki na rynku ;]
Ya mean sylwester z łysymi panami ze swastykami na ramieniu?
Też planów brak i możliwe, że o tej samej porze przejdę się na ten sam rynek w tym samym celu. Okaże się. xd
Zazdroszce ci :(
Ja miałem mieć Sylwestrową noc z WoW'em xD...
ale komp mi sie zrypał i nie mogę grac na kompie :( ...
a komp do naprawy za tydzień...
O żesz człowieku to żart był ; / Skopiowałem treść tematu, który już jest skasowany, bo mnie rozbawił.
DOWN:
Jak napiszesz na któryś z podanych numerów gg, to pewnie pozwolą : ) Bo to autentyk.
O żesz człowieku to żart był ; / Skopiowałem treść tematu, który już jest skasowany, bo mnie rozbawił.
Szkoda bo chcialem sie zapisac zeby z Tobą pograć :(
Sozemego
29-12-2007, 07:48
Jade do krakowa sie upic, nie widze tutaj wiekszej filozofi.
Impreza u kumpla, 20 osób, dużo alkoholu i fajne dupy.
Tak mówisz, a każdy wie, że będziesz próbował się dostać na #tibia.pl jak nikogo nie będzie.
A ja pewnie w halo 3 na XBL :P
Jeszcze nie mam pojęcia. Albo mała domówka z kumplami i bratem, albo nic.
Virusmaxi
29-12-2007, 12:40
Siedzę w domu... ;p
U kumpla na chacie. Z rodzicami, przed kompem. Omg. Lepsze to niż nic, innych alternatyw nie ma.
Emily Firehair
29-12-2007, 16:44
i tu sie mylisz ;]
@Lasooch
ale ja w lewinie bede, nie w Opolu :P No chyba, ze cos sie zmieni i tam bedzie jakas impreza.
Chesterkaa
29-12-2007, 17:31
z skinhedami to sie tylko na*******ac da : D xD
YEACH GRANIE DO 3 W TIBIE ! moze bede miala wolnego tomba ] ; - >
Ancient900
29-12-2007, 17:41
YEACH GRANIE DO 3 W TIBIE ! moze bede miala wolnego tomba ] ; - >
Cho do rynku >.>
ale ja w lewinie bede, nie w Opolu :P No chyba, ze cos sie zmieni i tam bedzie jakas impreza.
No... to nie ten sam rynek ^^
@down: nie mam kamery ;< Ale do lustra dobrze się pije, bo "równą" masz głowę z partnerem do picia. Nie będzie tak, że chłopak zaśnie i będziesz pić sam.
Wszyscy co zostaja w domu na sylwka:
Kamery internetowe przed kompa i robimy wideo konferencje :) Nie bedzie trzeba przynajmniej pic do lustra :P
Do północy w domu.
Po północy trzy minuty upijam się Piccolo w domu.
Po północy minut pięc odpalam fajerłorksy. Poza domem.
:d
Fokus-Smok
29-12-2007, 21:17
Pójdę na PoI na 50 bp mf, o 00.00 może parę fajerwerków w thais puszczę, i parę armorów i bucików pościągam tak na pożegnanie 2007. Super impres$ka się szykuje jednym słowem zio muś! 8o
Mumin121
29-12-2007, 21:28
Bede oglądał muminki, popijając gorącą czekoladę.
A tak na serio, to mykam daleeeeko.
Wiemy ze chcesz byc elytarny ale jestes zalosny, wiec "koncz wasc, wstydu oszczedz" (sobie).
Chesterkaa
30-12-2007, 00:07
Cho do rynku >.>
Ale ja chce pipiego poznac =/
Wiemy ze chcesz byc elytarny ale jestes zalosny, wiec "koncz wasc, wstydu oszczedz" (sobie).
Uwierz mi, że nie chcę, bo nie mam po co. Poza tym ELYTA z tibii.pl nie istnieje ; )
Emily Firehair
30-12-2007, 01:43
Mam juz ekipe, wszyscy nie zostali nigdzie zaproszeni. Nawet z sosnowca sie do mnie zjada, a gdzie pojdziemy, to sie okaze ;D Ale gdziekolwiek by to nie bylo - bedzie fajnie!
Ancient900
30-12-2007, 04:41
Ale ja chce pipiego poznac =/
Jakoś go wyciągne z tej mega biby :d
Chesterkaa
30-12-2007, 11:46
No to mam nowego plana : D Rynek Wroclaw z Ancientem ;x I tanie wino przed Rynkiem :)
będę świętować swoje urodziny w gronie dobrych znajomych. I tych niedobrych tez. ;]
Marsseel
30-12-2007, 14:51
Nienawidzę alkoholu, papierosów ani imprez dlatego pewnie będę siedział w domu.
Korektor
30-12-2007, 16:23
@up,
Można spędzić sylwka normalnie, niekoniecznie uchlewając się do nieprzytomności, poza domem.
@down,
To je zmień.
Marsseel
30-12-2007, 16:27
Niestety mam takie towarzystwo, że wolę zostać w domu niż wyjść z nimi i nic nie pić. A samemu nie chcę się szlajać.
KrEmAs KAc
30-12-2007, 18:40
EQ kupiony/
Jutro sylwester trzeba się wyspać:)
Macie jakieś sposoby jak upić wszystkich oprócz siebie??
odpada alko chińczyk bo znają moje cheaty X(
Najedz się czegoś tłustego..
Mój sposób jest niczego sobie - nie pić.
KrEmAs KAc
30-12-2007, 18:45
Mój sposób jest niczego sobie - nie pić.
Bravo dzięki jesteś wszechmogący 8o
Najedz się czegoś tłustego..
co to da??
Korektor
30-12-2007, 18:47
Nie pójdziesz na sylwka, bo padniesz z przejedzenia.
Donpeyot
30-12-2007, 18:51
@2 up: Dobrze ci radzi, najedz się czegoś tłustego, wtedy alkohol słabiej się wchłania. Sprawdzane wielokrotnie przez tysiące Polaków i Rosjan. No i jedz też w czasie picia.
Khorinisanczyk
30-12-2007, 18:54
Planuje....nockę w tibii w gronie kumpli. Skupujemy dużo jedzonka i napojów (nawet potiony) i jedziemy, a po północy gogogo na potworki zwartą grupą ....będzie jazda :cup::cup::cup::cup::cup::cup:8o:DB):p;):):]
KrEmAs KAc
30-12-2007, 18:54
Co polecacie tłustego??
rosół
frytki
krateczki smażone w oleju :)
MOze ze 2 litry oliwy ?? powinno starczyc.
Btw ja mialem isc na impreze do kumpla. Niestety nie wyszla. OK to telefon do kumpeli. Fajnie powiedziala ze jest miejsce to wpadaj. dzisiaj sms ze jednak miejsca nie bedzie. Czyli pewnie z rodzina(k*rwa mac!) bede sie bawic. Chyba ze bedzie to moj szczesliwy dzien i zwolni sie miejsce u kumpeli.
Co polecacie tłustego??
rosół
frytki
krateczki smażone w oleju :)
Ja proponuje kangura...
Może KC2 i inne tego typu gówna na raz?
Dzięki kochanemu zapaleniu ucha sylwek w domu, przed tv ;s
Vanhelsen
30-12-2007, 19:38
Co polecacie tłustego??
rosół
frytki
krateczki smażone w oleju :)Rosołek jest cacuszko :P
Czarna_Mamba
30-12-2007, 20:03
KrEmAs KAc, chleb ze smalcem i ogórkiem kiszonym! Z picolo też smakuje niczego sobie. : )
Może KC2 i inne tego typu gówna na raz?
Dzięki kochanemu zapaleniu ucha sylwek w domu, przed tv ;s
2KC ma dzialanie "przeciw-kacowe". Ale przed pijanstwem wez kilka tabletek z witamina C (rutinoscorbin albo cos) i jak koledzy mowia - cos tlustego.
2KC ma dzialanie "przeciw-kacowe". Ale przed pijanstwem wez kilka tabletek z witamina C (rutinoscorbin albo cos) i jak koledzy mowia - cos tlustego.
Witamina C niestety, ale nie uchroni cie przed upiciem. Ja sie bierze po to, aby rano nie bylo kaca.
Mumin121
30-12-2007, 21:43
Dzięki za rady:D
Siedzę w domu, pilnuję siostry i jej qmpelek xS Ktoś chce ze mną pogierzyć w coś? Xd
Moze pare duelikow w savage ewentualnie w Tactikal Ops lub Bf1942 wwII anathology. ewentualnie jakis szybki pojedynek w Dawn of War lub Diablo2 LoD. A jak naprawde sie nudzisz to mozemy pojsc we 2 na SW na takim jednym privie w WoW'ie lub pojsc na jakiegos bossa w Maplestory. K*rwa tak czytajac to to plakac mi sie chce. najbardziej beznadziejny sylwester w mojej krotkiej historii życia.
Kilo zioła, 0,7 na łebek i Tibia.
Tylko kilo? Kaszel masz czy co?
OJOJ ! I ty będziesz chodzić jeszcze ?!?! Co ja gadam, grał w Tibie :O Uważaj bo padniesz !!:O
ja osobiście nie lubię sylwka, więc spędzę go w domu. Może postrzelam petardami/fajerwerkami z ziomkami, rodziną
KrEmAs KAc
31-12-2007, 11:31
Kilo zielska =30zł*1000g=30k zł :o potem narzekanie ,że nie ma na PACCa i 0,7l coś koło 30zł+ a przed kompem głodują X(
ja osobiście nie lubię sylwka, więc spędzę go w domu. Może postrzelam petardami/fajerwerkami z ziomkami, rodziną
double post
no i przecież lepiej się uczyć niż chlać :P
Założę się, że ponad połowa z tych, co piszą, że będzie alkohol, zioło i panienki pewnie spędza Sylwka z mamusią oglądając Sylwester z Dwójką... Piszecie te bzdury żeby okazać się cool, ale coś wam nie wychodzi Xd
Evil Maul
31-12-2007, 12:30
5 kilo dobrego palenia,10 kilo kokainy,20 litrów bolsa , 50 dzifek i pusty Okolnir z frostami i kurfa YO !!!!!!!!!!!!11111oneoneoenoenoe i o 0:00 zapuszcze sobie fajerwerki przy depo Karlin !
<brecht> xD
I tak wszyscy skończycie na imprezie przy Kazo.
Marsseel
31-12-2007, 12:56
Założę się, że ponad połowa z tych, co piszą, że będzie alkohol, zioło i panienki pewnie spędza Sylwka z mamusią oglądając Sylwester z Dwójką... Piszecie te bzdury żeby okazać się cool, ale coś wam nie wychodzi Xd
A może to ty zazdrościsz, że sam czegoś takiego nie doświadczysz?
Człowiek ma całe życie na wyniszczenie organizmu alkoholem, czego tu zazdrościć? :d
Vanhelsen
31-12-2007, 14:18
A może to ty zazdrościsz, że sam czegoś takiego nie doświadczysz?A może ty zazdrościsz że on zazdrości, że oni zazdroszczą?...
A po mojim poście:
Może ja zazdroszczę, że ty zazdrościsz, że on zazdrości że oni zazdroszczą wydanej kasy na procenty i straconych godzin z życiorysu? :>
A może to ty zazdrościsz, że sam czegoś takiego nie doświadczysz?
Do twojej wiadomości - nie zazdroszczę, bo niby czego? Jak napisał pan Zoliax, mam całe życie żeby porządnie się nachlać i naćpać, więc po co niszczyć organizm tak wcześnie? Mi chodzi o to, że posty typu 5 kilo dobrego palenia,10 kilo kokainy,20 litrów bolsa , 50 dzifek (oczywiście wiem, że autor sobie żartował)
piszą dzieci na poziomie gimnazjum, czasem nawet 5,6 klasa podstawówki, które myślą, że papierosy i piwo są takie suuuper, bo są dla nich zakazane. Mnie to nie rajcuje jakoś, wolę spędzić Sylwka sam (no właśnie, jeszcze pełno Sylwków przede mną) niż zrobić z siebie kretyna na oczach kumpli, a za kilka lat tego żałować.
spider-bialystok
31-12-2007, 14:31
@Kejmilo
Uwazasz, ze fajna impreza w gronie znajomych to tylko chlanie i jaranie? Wspolczuje towarzystwa. Ja nigdy nie jaralem i nie zamierzam, a co do picia, to tez nie przesadzam, 0.5l wodeczki na cala noc styknie. A pije tylko przy okazji, uprawianie kulturystyki do czegos zobowiazuje ;]
Mnie to nie rajcuje jakoś, wolę spędzić Sylwka sam (no właśnie, jeszcze pełno Sylwków przede mną) niż zrobić z siebie kretyna na oczach kumpli, a za kilka lat tego żałować.
A ja nie rozumiem po co tracic mlodosc na siedzenie w domu.
Vanhelsen
31-12-2007, 14:36
[...]Mnie to nie rajcuje jakoś, wolę spędzić Sylwka sam (no właśnie, jeszcze pełno Sylwków przede mną) niż zrobić z siebie kretyna na oczach kumpli, a za kilka lat tego żałować.Czemu od razu kretyna? Nikt chyba nikomu nie każe pić bez umiaru vódy...
I podobnie jak spider - wolę spędzić młodość na imprezowaniu (bye nie było, w pewnych granicach ofc) niż teraz siedzieć w domu a potem być za starym na takie zabawy...
Uwazasz, ze fajna impreza w gronie znajomych to tylko chlanie i jaranie? Wspolczuje towarzystwa. Jasne, że nie, tylko, że na moim osiedlu są same typki, które chcą chlać, kumple z klasy podobnie więc? A ja nie rozumiem po co tracic mlodosc na siedzenie w domu. Pisałem już wcześniej, ze zostaje tylko dlatego, bo musze pilnować siostry i jej koleżanek. Po prostu zostałem do tego zmuszony i teraz siedzę w domu, więc daruj sobie dobijanie mnie tekstami "po co tracić młodość" Czemu od razu kretyna? Nikt chyba nikomu nie każe pić bez umiaru vódy... Żebyś się nie zdziwił - jak ktoś bardzo lubi chlać, to osoba, która mu odmawia jest dla niego kretynem
ehhh
Ja będe na impezie plenerowej organizowanej przez nasze kochane miasto ;> Będzie Papa Dance i inne zespołyB) i to jest o wiele lepsze od siedzenia w domu i patrzenia na TV.TO będzie super sylwester dla mnie ino w tym roku bez fajerwerek:(
A dla tych co piszą że będa pić,palić itp to powiem wam jedno:
ŻENADA PRZEZ DUZE Ż Xd
Donpeyot
31-12-2007, 15:31
@up: żenada to twój film o newbie xDDD
Mumin121
31-12-2007, 15:38
hahahah, popieram.
Morkox, no naprawdę zajebiste zespoły, NAWET PAPA DANCE!
lol nie dacie mi nigdy spokoju xd
up@
Może dla ciebie bo u nas w mieście nigdy dotąd nie było plenerowego sylwestra xd
off
Ludzie dajcie spokój Morkox to naprawdę odjechany gościu :P
Topic :P
Moja piwnica, kumple, muzyka, %, fajerwerki... sprzątanie...
Fajna_Poziomka
31-12-2007, 16:10
Ja spedzam sylwestra w klubie Onyx w Tarnowskich Górach, Zapraszam!:cup::cup:
Articuno
31-12-2007, 16:13
Jednak: w mieszkaniu z 4-5 osobami i browcem :)
spider-bialystok
31-12-2007, 17:05
Jasne, że nie, tylko, że na moim osiedlu są same typki, które chcą chlać, kumple z klasy podobnie więc?
U mnie na imprezie bedzie 1 kumpel z gimnazjum, a reszta to osoby zapoznane w ciagu minionego roku na roznych imprezach ;] Wiec kiepskie towarzystwo w klasie/na osce to nie powod, by sie nie bawic.
Ale skoro musisz pilnowac siostry, to wspolczuje : P
Ja nawet jestem uczulony na alkohol , robie sie burak jak pije np.Wino
Ja tam będę miał imprę z kolegami i browcem ale po prostu w sylwestra tak szaleje .Chociaż chciałbym spędzić to z jakąś koleżanką:baby:
KrEmAs KAc
31-12-2007, 17:43
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU
:):pB):D8oX(;(:cup::miecz::2handed::blazen::sword: :wiking::cyclops::flaga_pl::glupek::crusader::ban: :cygaro::P:faceoff::dance::x::Ork::zimno::spam::ka t::lucznik::berserk::evul::baby::o:]:(;)
Sorki za emotki ale wynagradzam was tym Klik Klik Klik (http://www.icq.com/img/friendship/static/card_16961_rs.swf) :D
Podaje ten przyklad ale w tym temacie jest kilkanascie takich postow:
No i po co "demaskowac" zabawe? Jak klamie to przeciez sobie nie wmowi dobrej zabawy a jak mowi prawde to po co jechac po kolesiu?
Slyszeliscie o okresleniu: tajemnica poliszynela?
Mumin121
31-12-2007, 18:43
@up
Nie ;<
Nawet jeśli kłamie, nic to nie zmieni ;). Będzie siedział w domu i myślał co by było gdyby...
Spedze dzisiejsza noc w cieplym lokum u kolezanki mojej dziewczyny ;)
Donpeyot
31-12-2007, 19:14
we wrocku poustawiali bramki kilometr od rynku :/ chyba będzie park podwale rox
A ja mam fajnego sylwestra.
Z kumplem noc w CS'a, piwko i fajeczka wodna z tytoniem mango oraz wiśniowym... ;)
:)
Ancient900
31-12-2007, 19:20
jak namówić matke kumpla żeby go puściła do rynku na koncert dody? ( w rzeczywisości na konsumpcję jakiegoś winka) -.-
jak namówić matke kumpla żeby go puściła do rynku na koncert dody? ( w rzeczywisości na konsumpcję jakiegoś winka) -.-
Jezeli kumpel ma 13 lat to jej nie namowisz...
Donpeyot
31-12-2007, 19:22
@2up: psze pani wszyscy tam będą ^^,
a może: nie da się wnieść alkoholu ?
Chesterkaa
31-12-2007, 19:48
@2up: psze pani wszyscy tam będą ^^,
a może: nie da się wnieść alkoholu ?
Ej mnnuie tam nie bedzie =/ poza tym nie idz do tego parku na podwale bo bylam tam kiedys z kumplami na browarze i w pysk od dresow dostali, wiec nie radze :D
@ Ancient
Chu*nia z deka =/
Picolo otworzony. Teraz czekam do północy aż postrzelają i w kimę. Smutne, zachorować w ten dzień...
Picolo otworzony. Teraz czekam do północy aż postrzelają i w kimę. Smutne, zachorować w ten dzień...
Shit happens, ja się spróbuję schlać browarami i pseudoszampanem za 4,90 do lustra.
Będzie ostra jazda z panienkami (7 giga).
Yoh Asakura
31-12-2007, 21:05
Ktoś chętny na noworoczną partię snookera ? :D
Ancient900
31-12-2007, 21:31
ide sie spruć jak świnia przynajmniej nie bede pamietał jak było nudno samemu pić xd
Donpeyot
31-12-2007, 21:39
ueeeeale sie ten bols zjebał :///
no to na drugom i na miacho trzeba iść xD
Będzie ostra jazda z panienkami (7 giga).
Daj troszkę! :P
Ja spędzam sylwka z moim chłopakiem, który przyjechał do mnie ze Świnoujscia ^^. Jest zajebiście xD.
Użytkownicy aktywni w ostatnich 10 minutach: 448 (118 zarejestrowanych oraz 330 gości)
No to juz wiemy, ze minimum 448 ludzi nigdzie nie poszlo ;)
Pizza i Tibia, najlepszy sylwester ever.
Szczęśliwego~!
Szczęśliwegooooo ooo nowego rookuuu uuu on przypooomniii przypooomnii chlopcaaaa ciiii !!!!
Zatharin
01-01-2008, 02:26
Mi plany nie wypaliły i sylwestra spędziłem na robieniu eventa w Adventure Quest ...
Chesterkaa
01-01-2008, 03:27
och siemka ja sylwka speedzam pijana z 123 EK kurna ! skumajcie to jestem lizodupem haj leweli :) ja wroclaw on warszawa hehehe
Ancient900
01-01-2008, 03:52
och siemka ja sylwka speedzam pijana z 123 EK kurna ! skumajcie to jestem lizodupem haj leweli :) ja wroclaw on warszawa hehehe
HAHAHAHX D NA BALKONIE ODPALILISMY PETERDE A TAM BYłY KAFELKI XDDD
piotrek26111
01-01-2008, 09:51
Ja mialem najlepszego sylwestra:
Caly dzien nauki do klasowki z matmy ktora bedzie jutro ;]
Arrivald
01-01-2008, 11:27
Vomit, vomit :/
Donpeyot
01-01-2008, 11:35
ale mnie łep napier...;(
..::QRAS::..
01-01-2008, 12:11
NO LIFE ! (ci co przed tibia) ;/
spider-bialystok
01-01-2008, 12:20
Sylwester byl megazajebisty :D
Doborowe towarzystwo, nowe kolezanki ;] i caly lokal moich rodzicow dla nas :D Bomba :D
Dark Sven
01-01-2008, 12:57
Obolały i śpiąąąąący... A tu 2 sprawdziany nadchodzą ; l.
Szkoła powinna się zaczynać tydzień po Sylwestrze, żeby ci, co wypili więcej, mieli czas na odchorowanie, a ci, co wypili mniej, mieli czas na wypicie więcej.
Chesterkaa
01-01-2008, 13:09
spoko spoko ja mam 2 kartkowki do napisania z mtmy i przyjajmiej jeden sprawdzian i jescze dwugodzinny sprawdzian z polskiego mnie czeka : ) a nic jescze nie umiem (przynajmniej na matme) :)
Ja się bynajmniej nie wybieram do szkoły jutro. Poprawinki robimy. A sprawdziany będą, jak zawsze :\
Articuno
01-01-2008, 13:22
Ja się bynajmniej nie wybieram do szkoły jutro. Poprawinki robimy. A sprawdziany będą, jak zawsze :\
bo nauczyciele to bure suki :) A tak w ogóle po co my się uczymy matmy, chemii, fizyki? Ku*wa, po co?
Korektor
01-01-2008, 13:23
@up,
Po to, że może, któregoś z Was oświeci i pójdzie na polibudę.
Środa, czwartek, piątek... polak, niemiec, fizyka... ;|
Miały być lody i American Pie, a skończyło się na potężnym bólu głowy...
Dosiego.
Koszalek
01-01-2008, 14:01
ja wole nawet nie wiedziec jakie sprawdziany mam :/ dowiem sie w szkole jak juz bedziemy cos pisac
Articuno
01-01-2008, 14:02
Miały być lody i American Pie, a skończyło się na potężnym bólu głowy...
Dosiego.
Trza było browca ownić, a nie lody podczas choroby. Chodź z AP też skorzystałem :)
Korektor: nie, nie oświeci, już prędzej pójdę na AWF :P
KrEmAs KAc
01-01-2008, 14:05
Straty w wysokości miliarda dolarów ,ból głowy przeżycia z sylwestra bezcenne:cup:
trzeba się wyspać bo jutro do szkoły X(
Straty w wysokości miliarda dolarów ,ból głowy przeżycia z sylwestra bezcenne:cup:
trzeba się wyspać bo jutro do szkoły X(
Jak to do szkoły, przecież ty masz 27 lat :( Xd
Człowiek się uczy przez całe życie widocznie.
Dark Horseman
01-01-2008, 14:43
Hgrmpffff...
Sylwester był baaardzo udany ;d
Delikatnie mowiac ;]
Pozdro dla wszystkich ludzi.
Oprocz nolifow, co spedzaja sylwestra przed Tibia :<
Golden'Fanatyk
01-01-2008, 14:55
eh, a oni już o szkole... d; po co mi przypominaliscie !?
Wroclaw, rynek.. piękne miasto, super impreza :)
Ancient900
01-01-2008, 15:05
Wroclaw, rynek.. piękne miasto, super impreza :)
Też miałem iść, ale skończyło sie na pękaniu kafelków na moim balkonie petardami ;[
Myślałem że bedzie gorzej XD
Mała biba w domu, sporo napojów wzmacniających i głupich pomysłów.
Stan jak zwykle (prawie) dobry ^^
Trza było browca ownić, a nie lody podczas choroby. Chodź z AP też skorzystałem :)
Korektor: nie, nie oświeci, już prędzej pójdę na AWF :P
Było troszkę inaczej.
Żubrówka, połowa Komanodsa i jakieś 2 piwka =/
Hehe, dragi wolne były, 150k/h :cup::cup: niezapomniane przeżycie!!
Marsseel
01-01-2008, 15:51
A ja jednak stwierdziłem, że nie będę siedział w domu. Wyszedłem ze znajomymi pooglądaliśmy fajerwerki na rynku i później jak się zrobiło zimno to na chwilę zaszliśmy na coś w rodzaju 'domówki' u koleżanki. Generalnie było całkiem fajnie.
Cała noc przegadana w doborowym towarzystwie, a w tle "Autobiografia" Perfectu. Jakby śpiewali o nas (dla nas?). Pomimo, że Noworoczny toast wznosiliśmy (nie śmiać się :P) Picollo, był to najlepszy Sylwek w moim życiu :)
Pomimo, że Noworoczny toast wznosiliśmy (nie śmiać się :P) Picollo
ASUAHSUASHASUASH! Oj, ja też piłem PicolloX(:cup::evul:;(
Pod względem efektowności tych fajerwerk etc. to było gorzej niż w zeszłym roku... Zresztą z roku na rok jest coraz gorzej i krócejX(;(:confused:8o
Schneider
01-01-2008, 17:19
Sylwester zaajebisty, duzo alko, w doborowym towarzystwie no i super impreza na wroclawskim rynku, tylko przy bramkach typ mi kazal wyjebac 2 szampany do kubla ;/.
Ogólnie to przeze mnie kolega miał w zlewie makaron, który jadłem na obiad przed imprezą :P
Zajebiście było ;] Wypiłem dużo, a o dziwo aż tak bardzo mnie nie ruszyło, przelizałem koleżankę, Łosiu padł trupem, mało co a dzwonilibyśmy na pogotowie, spałem u kolegi ;p
piotrek26111
01-01-2008, 19:24
Pozdro dla wszystkich ludzi.
Oprocz nolifow, co spedzaja sylwestra przed Tibia :<
Ja tam zazdroszcze tym ktorzy maja w sylwestra czas na tibie ... U mnie w szkole wiecej sprawdzianow niz godzin lekcyjnych >.>
Dark Horseman
01-01-2008, 19:28
@Up
Uczyć sie w sylwestra to tak samo zjebanie jak grac w Tibie.
spider-bialystok
01-01-2008, 19:35
@Up
Uczyć sie w sylwestra to tak samo zjebanie jak grac w Tibie.
Dokladnie ;] 1 dzien bez nauki nie zaszkodzi nawet najwiekszym kujonom : P
piotrek26111
01-01-2008, 19:39
Dokladnie ;] 1 dzien bez nauki nie zaszkodzi nawet najwiekszym kujonom : P
Jak dla kogos nie robi roznicy czy dostanie 1 czy wyzsza ocene, to tak ;]
@up
Kwestia priorytetów w życiu.
@topic
Było miło. Tylko jak zwykle żołądek słabszy niż głowa.
Dark Horseman
01-01-2008, 20:01
Jak dla kogos nie robi roznicy czy dostanie 1 czy wyzsza ocene, to tak ;]
Zwykly znaczek na papierze. Wazniejsza jest dobra zabawa, przynajmniej w tym momencie.
piotrek26111
01-01-2008, 20:04
Zwykly znaczek na papierze. Wazniejsza jest dobra zabawa, przynajmniej w tym momencie.
Podaj korzysci jakie bede mial z dobrej zabawy, a jakie ze zwyklego znaczka.
Tylko jak zwykle żołądek słabszy niż głowa.
Raczej organizm mądrzejszy, niż rozum.
EvilPwned
01-01-2008, 20:09
Ja się już wiśniówki w życiu nie tknę :P
Stan podczas imprezy - pod koniec odpadłem.
Stan rano po imprezie - elegancko, tylko się nie wyspałem :P
Najlepszego dla wszystkich.
spider-bialystok
01-01-2008, 20:13
To nie lepiej bylo zabawic sie w sylwka, a dzis, zamiast siedziec na forum, uczyc sie? ;)
Raczej organizm mądrzejszy, niż rozum.
Dziecięcą głupotę od biedy można podciągnąć pod "słabą głowę" = )
Dark Horseman
01-01-2008, 20:17
Zabawa-wspomnienia, radość
zwykly znaczek- ja myslalem, ze liczy sie wiedza, a nie jakas skala ocen. Zawsze mozna sie douczyc.
Korzysci? Bedziesz mial "średnią" wyższą o ileśtam, co w żadnym stopniu nie bedzie swiadczyc o Twojej inteligencji, a o wiedzy też nie zawsze?
...
BUAHAHUAHUAHUAUHAUHAHUA nie mogę.
Twoja kolej. Podaj korzyści ze zwyklego znaczka.
...
piotrek26111
01-01-2008, 20:26
To nie lepiej bylo zabawic sie w sylwka, a dzis, zamiast siedziec na forum, uczyc sie? ;)
Dzisiaj caly dzien sie ucze tylko co jakis czas sobie robie przerwy zeby nie zwariować ;p
Dark Horseman
01-01-2008, 20:28
@UP
Eeee... W której Ty klasie jesteś?
pewnie 1 podstawowa, niee no jak juz umie pisac to pewnie 2...
Ja sylwester spedzilem z kumplem ktory dostal szlaban na wypad z chaty wiec nie bylo tak zle tyle ze 0 alkocholu =/
spider-bialystok
01-01-2008, 21:58
Dzisiaj caly dzien sie ucze tylko co jakis czas sobie robie przerwy zeby nie zwariować ;p
Yhy, na pewno ;]
a na chj ci ładne znaczki jak Twoje wspomnienia z młodości będą ograniczały się do książek?oczywiście w drugą stronę też przeginać nie można.
pewnie 1 podstawowa, niee no jak juz umie pisac to pewnie 2...
Ja sylwester spedzilem z kumplem ktory dostal szlaban na wypad z chaty wiec nie bylo tak zle tyle ze 0 alkocholu =/
Dobrze, bo chociaż nie robi takich błędów jak Ty...
Korektor
01-01-2008, 23:08
Znaczek - dobra rzecz. A wspomnienia z akademika też są super, prawie tak dobre jak z zawodówki.
spider-bialystok
01-01-2008, 23:15
Znaczek - dobra rzecz. A wspomnienia z akademika też są super, prawie tak dobre jak z zawodówki.
Mam kolezanke o rok mlodsza, fajna, ladna dziewczyna, rozrywkowa, czesto chodzi na imprezy. Na koniec gimnazjum miala 200pkt.
Kujonki przebywajace tylko w szkole i w domu tyle nie wyciagaja ;]
Podaj korzysci jakie bede mial z dobrej zabawy
Wspomnienia.
Dark Horseman
02-01-2008, 17:39
Nie mowię tu o wiedzy, tylko o ocenach. Jedna jedynka to nie koniec swiata, a dobre wspomnienia i zabawa sa najwazniejsze ;].
KrEmAs KAc
27-12-2008, 19:12
Odrazu mówię ,że nie jestem archeologiem :D
Odświeżyłem temat żeby nie było nie potrzebnego spamowania.
Więcej piszcie o tym gdzie idziecie gdzie byliście rok temu i najlepsze sposoby na KACa. Jak znacie jakieś nowsze przepisy na to "Jak pić żeby się nie upić(albo wytrzymać do 00:00)"
btw. idę tak jak rok temu do koleżanki na chatę. tak do tej samej koleżanki i chaty co rok temu :evul:
Bleh, rok temu przesiedziałem przed kompem w towarzystwie szampana Igristoje i trzech Żubrów. W tym roku będzie ciekawiej, impreza na działce koleżanki ; )
Tamten rok - full zamuła w domu.
Teraz - impreza w domu kolegi xd i tak nie dożyje do 12:00 więc sylwestra prześpię. xD
Pewnie choroba, która chwyciła mnie od wczoraj, przetrzyma do nowego roku, i nie będę robił zupełnie nic..
Prototyp
27-12-2008, 19:57
Rodzice jada na bal, a ja zapraszam do domu moja dziewczyne ;)
Kurczakos
27-12-2008, 20:29
Więcej piszcie najlepsze sposoby na KACa. Jak znacie jakieś nowsze przepisy na to "Jak pić żeby się nie upić(albo wytrzymać do 00:00)
Hahahahaha
Ja będe grał w tibie cała noc (ale będzie cool expowiska puściutkie).
up@
to ci kur.wa szczerze współczuje :)
ja całonocna imprezka na dworze xD ziiimno bedzie ale cos nas rozgrzeje heheh:P
kamosblue
27-12-2008, 21:03
Biba w domu
3 litry Finlandi mmm:D kazda inny smak
up@
No Finlandia doobra rzeecz :D
KrEmAs KAc
27-12-2008, 21:15
Finlandia droga i w smaku nie różni się od Maximus. No może trochę ;)
Hahahahaha
nie rozumie :o może chodzi Ci oto ,że nie wiem jak pić i się nie upić albo ,że nie znam sposobów na KACa?? Poczytał być kilka postów z przed roku i sprzed dwóch lat to być wiedział ocb.
Miałem na myśli czy ktoś nie zna jakiś nowych sposobów które odkryto po 1 stycznia br. Nie chciałem żeby pisali posty typu: "wypij szklanek oleju albo zjedz pół litra rosołu" , "pomiędzy kolejkami jedz najlepiej tłuste mięso".
Bractwowa domówka na jakimś wypiździewie. Impreza prawdopodobnie przeciągnie się na drugi dzień jeszcze... ; ) Oj... Będzie się działo... ^^
Prototyp
27-12-2008, 21:20
Ja będe grał w tibie cała noc (ale będzie cool expowiska puściutkie).
No Life...
@2x UP
A ja pozostane przy Desperados :)
@DOWN
Ale jestes tak zwanym "No Liferem", ja tez ci wspolczuje
up@
to ci kur.wa szczerze współczuje :)
ja całonocna imprezka na dworze xD ziiimno bedzie ale cos nas rozgrzeje heheh:P
Why?
Mam 11 lat i mnie na żadne imprezy nie ciągnie...
To wyjdz z ziomkami na dwór petardami postrzelać, ciekawiej bedzie. W tibie se pograaj pootem bo naprawde szkoda takiego czasu na tą gre :/
@up
A mi się wydaje ale chyba to ironia.... ;(
@Top
Jak to co będę robił?
Bendem pił finadelfie 0.7 z psem do lustra : D
Berbatov
27-12-2008, 21:46
Cudowny temat! Zawsze chciałem poznać ile cystern wódki czy piwa wypijają piętnastolatkowie! A, no i jeszcze ile to hektarów marihuany z dymem puścili!
Oko by mi zbielało od czytania, gdybym nie wiedział, że współczynnik opisu sytuacji wynosi x10. To daje w miarę realne wyniki.
Wraz z kolegami szykujemy nadejście nowego roku w tradycyjny sposób... Do rana... :D
20 osobowa biba u znajomej w domu na przedmieściach Wrocławia. Elytarnie, jo.
W tym roku zamierzam położyć się spać (sam) około 22.
a my wynajelismy w 20~ osob lokal, zrzuta byla, sami wszystko organizujemy, bedzie wyjeku**abiscie ; d (w kazdym razie tak sie zapowiada)
TajemniczyTypek
27-12-2008, 22:38
A u mnie będzie tak jak zwykle, przed Tibią lub cs-em, lub na fotce czy czymś w tym stylu będę pisał z jakimiś hot 13. Do tego jakaś wielka paczka chipsów, obciachowe techno i tak do rana :( . Potem zwymiotuję i będzie super :( .
Prototyp
27-12-2008, 23:16
Btw..
http://imgcash5.imageshack.us/Himg179/scaled.php?server=179&filename=takenimg4023di6.jpg&xsize=640&ysize=480
Na to bede czekal ze szczegolnoscia ;)
@DOWN
Co ty na pol tony dynamitu pod siedziba PZPN??
Dr.Unknown
27-12-2008, 23:18
W zeszłym roku wyjebaliśmy w powietrze pól kilo miedziankitu w Szczawnicy, w tym roku coś bardziej spektakularnego w Rybnej (tej koło Krakowa), a do tego spirytus z Biedronki.
spider-bialystok
28-12-2008, 02:00
W tym roku bedzie jeszcze lepiej :)
Impreza w lokalu na kilkanascie osob, z czego 3/4 to smaczne panienki x]
Oby do srody! ;D
Seeleesee1992
28-12-2008, 09:42
Ja będę uświetniał imprezę kumpla „grając” na gitarze basowej (z kumplami taki mały zespół mamy). :P I żeby być oryginalnym: ZERO ALKOHOLU… Już w tamtym roku trochę przegiąłem (syndrom jeszcze jednego pyfka) i stwierdziłem że żadna przyjemność obudzić się z kacem, nie pamiętając co się robiło na imprezie. :P
Do rana białego w gronie najlepszych kumpli i dziewczyny ;)
Granteon
28-12-2008, 12:18
Ja jak zwykle ze znajomymi w domówce. Nie oszukujmy się, impreza jest lepsza, gdy jest alkohol.
Rozwalają mnie tacy ludzie co w sylwestra siedzą przed kompem i grają w Tibie...
sphinx123
28-12-2008, 12:33
Jakiś znajomy mojego kumpla organizuje imprezę i mnie wprosili ; p Nie znam tam nikogo, no ale =D
PS 2 napierniczamy w guziczki ^^
Lord Evad
28-12-2008, 12:50
U mnie jak zawsze,każdy pół litra,gieta i do lasu sie na****** a potem na rynek :)
s*****c sie alkoholem, zepsuc mojej pannie wieczor i obrzygac komus chate. czyli normalna impreza _/
Cudowny temat! Zawsze chciałem poznać ile cystern wódki czy piwa wypijają piętnastolatkowie! A, no i jeszcze ile to hektarów marihuany z dymem puścili!
Oko by mi zbielało od czytania, gdybym nie wiedział, że współczynnik opisu sytuacji wynosi x10. To daje w miarę realne wyniki.
Czyżby ktoś miał kompleksy :((((
@topic
Ma ktoś wolną chate? ;/
Czyżby ktoś miał kompleksy :((((
Ten koleś którego cytowałeś ma racje. Większość ludzi tu nie ma osiemnastki a 'piją, pala i pieprzą jak na każdym normalnym sylwku'. Nie wiem komu chcą coś udowodnić, nam czy sobie?
@top:
Jest 28, za wcześnie żeby myśleć o sylwestrze.
Ametystowec
28-12-2008, 14:12
Up
Taa, taka sama sytuacje masz gdy gowniarze ktorzy maja po 11 lat i byli raz na meczu krzycza hasla typu "jebac policje" "arka gdynia kurwa jest" itp noobostwo jest wszedzie ;]
@top
1,5 na 3 osoby, szampan i jakies desperados "na jutro" a 23:59 na glownym placu naszej pieknej, usteckiej promenady :D
@up
No niestety taka prawda. Juz nie moge sie patrzec na tych trzynastolatkow palacych cygary, jeden za drugim i zataczajacych sie.
Fakt faktem wczesnie zaczalem, ale juz sie opamietalem :)
A co do sylwestra to domowa u kolezanki, do picia osmiopaczek heinekenow, najwyzej na rano jeden zostanie jesli cos nie pojdzie po mojej mysli :D
I o 0:00 na rynek przywitac nowy 2009 rok.
Milej zabawy na sylwestrze i tym co pija i tym co beda siedziec na tibii do rana :)
Lechista
28-12-2008, 14:25
Pewnie wbije do kumpla, nawalimy się, pójdziemy się zabić fajerwerkami a jak się nie uda to albo kogoś zgwałcimy albo pójdziemy spać xDD
Ten koleś którego cytowałeś ma racje. Większość ludzi tu nie ma osiemnastki a 'piją, pala i pieprzą jak na każdym normalnym sylwku'. Nie wiem komu chcą coś udowodnić, nam czy sobie?
@top:
Jest 28, za wcześnie żeby myśleć o sylwestrze.
Aha, czyli uważasz, że tylko od 18 roku życia można się bawić a wszyscy poniżej siedzieć w domku i o 00.30 iść grzecznie spać ?? Nikomu nic nie chcę udowodnić w gronie kumpli...
sphinx123
28-12-2008, 14:29
Hmm... co do tych pijących gówniarzy... Rok temu (czyli jak miałem 15 lat) na sylwka wypiłem mieszankę curacao + touchdown + szampan. Do dzisiaj mam obrzydzenie na widok jakiegokolwiek innego alkoholu niż Tyskie, także człowiek najlepiej uczy się na błędach ;)
Rozwalają mnie tacy ludzie co w sylwestra siedzą przed kompem i grają w Tibie...
No, w sylwka zawsze jest więcej pk. ;/
Fakt, że to co napisał jest prawdą. Ale po co to napisał, skoro każdy o tym wie? Chciał się podbudować?...
Fakt, że to co napisał jest prawdą. Ale po co to napisał, skoro każdy o tym wie? Chciał się podbudować?...
Może. Ale to nie zmienia faktu, że ma racje, i jego kompleksy nie mają tu nic do rzeczy.
@topic
Jeszcze nie wiem. Albo do kogoś kogo nawet nieznam (bo żaden(!)z moich znajomych nie ma wolnej chaty -.-) albo z ziomami z bloku.
Berbatov
28-12-2008, 14:59
Może. Ale to nie zmienia faktu, że ma racje, i jego kompleksy nie mają tu nic do rzeczy.
Chyba czegoś tu nie zrozumiałem. O moich kompleksach rozmawiacie? ^^ ;)
@up
Wypijasz hektolitry piwa?
@topic
Zapewne to co każdy rok...
Jakiś film, ps2, i fajerwery ; d
Berbatov
28-12-2008, 15:17
@up
Wypijasz hektolitry piwa?
Jak każdy na tym forum ;). A szczerze to jasne... że nie.
Jak każdy na tym forum ;). A szczerze to jasne... że nie.
Możesz powiedzieć, nie wstydź się
Berbatov
28-12-2008, 15:25
Możesz powiedzieć, nie wstydź się
Zrozum, kompleksy...
Hmm... co do tych pijących gówniarzy... Rok temu (czyli jak miałem 15 lat) na sylwka wypiłem mieszankę curacao + touchdown + szampan. Do dzisiaj mam obrzydzenie na widok jakiegokolwiek innego alkoholu niż Tyskie, także człowiek najlepiej uczy się na błędach ;)
Fuj, Tyskie, najgorsze piwo z Polski. Może poza tym z Tesco.
Żubr/Zamkowe (Mocne) _/
Aha, czyli uważasz, że tylko od 18 roku życia można się bawić a wszyscy poniżej siedzieć w domku i o 00.30 iść grzecznie spać ?? Nikomu nic nie chcę udowodnić w gronie kumpli...
Albo nie przeczytałeś tego co cytujesz albo... nieważne. Napisałem, że gdy 15 latek pisze, że sylwestra spędzi z koleżankami, piwem i fajkami to wcale od tego mu penis nie urośnie.
Dobra zabawa? Ok, w sylwestra wręcz musowo, tylko wszystko w granicach normy.
Jak to się mówi: niby wiesz a swoje robisz.
KrEmAs KAc
28-12-2008, 15:44
Żubra nie pije od wakacji kiedy to wypiliśmy 4kraty (puszki) + 1krata (660ml) + 11litrów (absolwent i sobieski) : 4osoby : 5dni.
Chyba czegoś tu nie zrozumiałem. O moich kompleksach rozmawiacie? ^^ ;)
Ta, ale jeśli nie zrozumiałeś to ja ciebie broniłem (jakby co ; P).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.