PDA

Pokaż pełną wersje : Eternia.

Stron : 1 [2] 3

Zan
18-03-2008, 08:33
Haha tego nie bylo zeby Rez sie wtracal na tym forum, ale jak zobaczylem filmik na ktorym Scogroc mial dostac mass loga i nie polecial dalej za tym 50 palem ktory uwaza ze ma pvp prosto z pvp ligi na novej ;s To az mi sie tu zachcialo wypowiedziec..
Ludzie dajcie spokoj temu idiocie, kazdy wie ze rozjebal bym go moim 29 sorcem wiec jaki jest sens wdawania sie z nim w konwersacje?:baby:

Peace out.

Taka mala ciekawostka('ostatnio na systemach operacyjnych i sieciach komputerowych' w budzie mialem):

Zachowanie zabronione na forach dyskusyjnych:
- lamerowanie - rodzaj działalności na forach dyskusyjnych osób z pozorną znajomością się na temacie dyskusji. Zdemaskowany lamer zazwyczaj zaczyna obrzucać wszystkich innych uczestników forum wyzwiskami,
- trollowanie - celowe rozpoczynanie i następnie podtrzymywanie niepotrzebnych sporów czynionych tylko z radości samego spierania się,

Zgadnijcie odnosnie kogo to >.<

Fagaro
18-03-2008, 12:04
sadze ze inna definicja pasuje lepiej
Debilizm – termin medyczny określający wrodzony stan upośledzenia umysłowego, który powoduje nieprzystosowanie społeczne lekkiego stopnia.

Fillipex
18-03-2008, 13:13
ahh.. widze ze sami PROgamerzy w tym temacie sie wypowiadaja tylko oprocz mnie... bo ja jestem zwyklym 50 palem i nic nie wiem :(

chce juz skonczyc ten bezsensowny spor bo widze ze czujecie sie lepsi od innych i nic tego nie zmieni, ciekawe tylko czy w rl tez tacy 'fajni' jestescie.

co do mojej ucieczki to sprawa jest prosta, po 1 nie ucieklem do dp tylko sie wylogowalem ( w sumie male ma to znaczenie ale jednak), po 2 gdy scogroc zaczal mnie bic mialem okolo 1 minuty do konca pz... a po 3 nie czary mary tylko ucieklem scogrocowi.. czkalem az pz zniknie ciagle exivujac scogroca i ewentualnie wybrac najlepsza droge ucieczki przed nim i gdy pz zniknal dalem loga.. zreszt jest to na filmie pokazane do ktorego dalem link tutaj.

Kazdy wie ze bys mnie 'rozjebal'.. ja tego nie wiem.. chcesz to moze to sprawdzimy? Nie znasz mnie ani nikt z was a tak sie na moj temat madrzycie.. ehh... szkoda slow.. co do tego 'duela' to jesli sie nie boisz to czekam na pw o czas i miejsce i zasady.. PW! NIE TU W TEMACIE! Bo juz nie chce robic spamu, dam miejsce dla Progamerow do wypowiadania sie.

Pirk
18-03-2008, 14:09
ps wyjaśnij mi dokładnie jak mając czaszkę uciekłeś do dp na 50 levelu przed goniącym ciebie 170 levelem??

HAHHAAHHAHHAHAH DAWNO SIE TAK NIE USMIALEM XDDDD

on chce byc jak GM "NIEZNISZCZALNY"!!!

Pirk
18-03-2008, 14:11
co do mojej ucieczki to sprawa jest prosta, po 1 nie ucieklem do dp tylko sie wylogowalem ( w sumie male ma to znaczenie ale jednak), po 2 gdy scogroc zaczal mnie bic mialem okolo 1 minuty do konca pz... a po 3 nie czary mary tylko ucieklem scogrocowi.. czkalem az pz zniknie ciagle exivujac scogroca i ewentualnie wybrac najlepsza droge ucieczki przed nim i gdy pz zniknal dalem loga.. zreszt jest to na filmie pokazane do ktorego dalem link tutaj.
.

Czlowieku to jest 170 lvl zlapal by cie w 5 sec XD
Bajki piszesz nic wiecej :D
Czytajac twoje posty widze ze czujesz sie najlepszy "uciekles przed 170 lvl'em" WOW! co za sukces

skoncz sie ponizac dalej...PROSZE...

Szczykus
18-03-2008, 14:25
Im wiecej postów zaczołeś pisać tym więcej osób się wypowiadać zaczeł ;) Teraz ci 6 osób mówi żebyś się nie ośmieszał ,a co zrobisz twoja sprawa .

Lord Wlodek
18-03-2008, 15:57
Im wiecej postów zaczołeś pisać tym więcej osób się wypowiadać zaczeł ;) Teraz ci 6 osób mówi żebyś się nie ośmieszał ,a co zrobisz twoja sprawa .

Podlicz mnie jako siudmego... ^^

kthxbye

Fillipex
18-03-2008, 16:07
Czlowieku to jest 170 lvl zlapal by cie w 5 sec XD
Bajki piszesz nic wiecej :D
Czytajac twoje posty widze ze czujesz sie najlepszy "uciekles przed 170 lvl'em" WOW! co za sukces

skoncz sie ponizac dalej...PROSZE...

http://forum.tibia.pl/showthread.php...59#post1948859 <-- check

jak juz powiedzialem, tyle z mojej strony bo po co taki 50 pal ma sie udzielac w gronie takich progamerow, nie jestem godzien ;)

@up
siódmego*

bozs
18-03-2008, 16:18
Podlicz mnie jako siudmego... ^^

kthxbye

no to ja jako osmy ;)

Ragnus_Firedhea
18-03-2008, 17:40
Ej ja chciałem być ósmy :( dziewiąta pozycja mnie nie satysfakcjonuje...

Kuto
18-03-2008, 18:40
Proponuję przerwać konwersację i zacząć jakiś nowy temat 8o

Zan
18-03-2008, 19:37
hmm..
Znacie moze jakiegos nobka ktory nosi softy bez aola? Przydaly by mi sie..

Szczykus
18-03-2008, 19:54
@up Lepiej rsa :P

Sibutu
18-03-2008, 21:32
hmm..

Nie badz taki do przodu

Lord Wlodek
18-03-2008, 21:44
Zamienie Sca na Sova lub sprzedam tylko Sca.

Zan
19-03-2008, 07:18
Nie badz taki do przodu

Własnie jestem w plecy nie do przodu dla tego zdało by mi sie zlotowac ;)

Sibutu
19-03-2008, 10:33
'kay, zaloze softy bez aola.

Zan
19-03-2008, 10:52
@up
hmm..

Jestes noobem?:o

Fagaro
19-03-2008, 11:42
wiele osób nosi softy bez aola. jest to moim zdaniem debilizmem ale sie zdarza. it o nie osoby ze 120+ co mysla ze nie padną, ale noobki po poi quescie którzy nie maja kasy na aola.

Lord Wlodek
22-03-2008, 02:12
Dziś dwa snakei na Kiny i Eteri jak widać Loathe/Rod zmienili taktyke wojny :P

Zan
22-03-2008, 08:25
Niczego nie zmienili, bo sneaki robili jeszcze przed openkami :confused:

Snagoth
22-03-2008, 08:57
i dalej to samo :)

niby koniec wojny, a wczoraj w venore bysen, mave itd robili sieczke ;)

pozdro dla Eterni ;]

Bikekrolik
22-03-2008, 09:03
a no robili :(

Szczykus
22-03-2008, 11:06
A Decc jeszcze rośnie w siłe :P.

Snagoth
22-03-2008, 11:10
ja sie domyslalem ze tak bedzie i radzilem zeby sie nie wyplacac.. choc rozumiem tez tych wszystkich ktorzy sie wyplacili... wiem tylko ze jedyna droga do tego by bylo w miare dobrze to wywalic ich z serwera... nudzi im sie i sie bawia.. to zruzmiale ale przez to nie mozna grac..

Lord Wlodek
22-03-2008, 17:43
Kto padl? ...?

Snagoth
22-03-2008, 18:04
Bikekrolik i domyslam sie ze nie tylko on bo bysen z ekipa wczoraj bili kogo popadnie w venore...

Bikekrolik
22-03-2008, 23:47
kurwa wozilem sie ze nie padlem przez 81lvli :P a teraz kochany sasiad co zrobil zwarcie(prad off:D) no i kochani szwedzi <3 i 2 deady w pare dni :[

Lord Wlodek
23-03-2008, 10:17
Wczoraj ok 22.00 Mass kick, dużo osób poskładało się.

Snagoth
23-03-2008, 10:24
pozniej... po 23:00 ale niewazne... wiesz moze kto konkretnie sie poskladal?

Kuto
23-03-2008, 11:10
Kolladam
Nicke Logan
Ikezsamot
Xoldhoz
Spash

... pewnie więcej osób padło licząc mniejsze lvls.

Macko121
23-03-2008, 18:38
Co się stało z PHWGH? Jakieś masowe "zwolnienia"?

Lord Wlodek
23-03-2008, 18:52
Carla Fehr założyła guildie "Reload" czyżby jakaś wojna?

Z drugiej strony może być to poprsotu rozłam PGWGH, czas pokaże...

Vedrila_Elvan
24-03-2008, 11:38
@up
Jeżeli tak to z kim?

Co do mass kicka to ja równierz padlem, z tym że już po północy, gdy patrzyłem na tibia.com, server eternia był wyłączony:(

Zan
24-03-2008, 12:28
Carla Fehr założyła guildie "Reload" czyżby jakaś wojna?

Lepiej nie wyprzedzac faktow ;)

Lord Wlodek
24-03-2008, 13:42
Lepiej nie wyprzedzac faktow ;)

Zann~ jak cytujesz moje posty to całe prosze, cytując tylko część zmienia całkowicie mój tok myślenia...

Pirk
24-03-2008, 15:35
Fillipex, napisz mi prv msg w tibi czy przede mną tez chcesz uciekać i sprobować swojego pvp. Twoje posty reprezentują żenujący poziom. naprawdę, jak masz tak pisać to lepiej zamilcz.

przypominam Fagaro XD

byla ciekawa rozmowa o tym:

15:27 Pirkerister [78]: nie ma go niestety
15:28 Fillipex [48]: ja bardzo chetine sie zmierze... tym bardziej z tym kims kto pisal ze mnie 20 sorckiem rozwali... baaaaaaaardzo chetnie ;)
15:29 Pirkerister [78]: dobra to sie zaloguj jak on bedzie i nagraj filmik bo nikt ci nie uwiezy ;P
15:29 Fillipex [48]: juz nagralem filmik z ucieknieciem przed scogrociem.. a i tak 'haj lewele' sa madrzejsi ;]
15:30 Pirkerister [78]: juz mowilem nagraj filmik jak bedziesz uciekal przed fagaro
15:30 Pirkerister [78]: nie musisz miec pz zanim uciekniesz do pz bedziesz na ziemi
15:31 Fillipex [48]: nie sadze ;)
15:31 Fillipex [48]: spoko nagram.. i powtarzam.. na przyszlosc badz lepiej milszy dla innych bo na zle moze Ci to wyjsc jak komus sie to nie spodoba
15:31 Fillipex [48]: cya (nie bede gadal z osobami ktore nie maja o niczym pojecia)
15:32 Pirkerister [78]: pa ;d

didisek
24-03-2008, 22:35
przypominam Fagaro XD

Niestety do wtorku Faga nie zobaczysz na Tibii, ma ciekawsze zajecia B)

tibijczyk_92
26-03-2008, 21:26
@Zan
Jak tak czytam twoje posty to stwierdzam, że twoja głupota Cie przerasta...
Patrz tylko, żebyś Ty zawsze miał AoLa itp. (mam na myśli twój post, parę stron do tyłu)
I mówie to przy wszytkich czytających ten temat...
nie ściągaj "PA" od niewinnych osób...
Ludzie przez Ciebie przestają grać a Ty i tak w dp cały czas siedzisz...
nie masz kasy?
trolle w ab ;] <joke>
nie no, jest wiele sposobów na uczciwą kase...

@all
co to tych waszych myśli o wojnie to jeden kolega ujawnił mi "rąbek tajemnicy"... coś się szykuje, ale b. powoli ;]

Fagaro
26-03-2008, 23:35
a mój kolega co zna GM powiedział ze nas wszystkich pobanuja.

koneser
26-03-2008, 23:39
Toż i znowu będzie popłoch, tutaj nie ma równości, nikt nie myśli o ludziach którzy z wojną nie mają nic wspólnego, nie wszczęli nic, chcą pograć dla zabawy, nie zależy mi na czyichś "boots of haste", Ci ludzie są dotknięci, gdyż są łatwym łupem.

BTW. ktoś chcę kupić, K-SET i kilka swordów jak: Bright Sword, Fire Sword? Piszcie na priv forumowe, bądź priv w tibii. Pozdro ;)

PS. Fagaro niezła data przyłączenia na forum, 06 06 2006, usunąć wszystkie zera oraz dwójkę... Ty nieczysta duszo ^^.

Zan
27-03-2008, 07:24
@Zan
Jak tak czytam twoje posty to stwierdzam, że twoja głupota Cie przerasta...
Patrz tylko, żebyś Ty zawsze miał AoLa itp. (mam na myśli twój post, parę stron do tyłu)
I mówie to przy wszytkich czytających ten temat...
nie ściągaj "PA" od niewinnych osób...
Ludzie przez Ciebie przestają grać a Ty i tak w dp cały czas siedzisz...
nie masz kasy?
trolle w ab ;] <joke>
nie no, jest wiele sposobów na uczciwą kase...

@all
co to tych waszych myśli o wojnie to jeden kolega ujawnił mi "rąbek tajemnicy"... coś się szykuje, ale b. powoli ;]

Szczerze mowiac leje na to, jedni zarabiaja uczciwie drudzy nie a ja sie juz nie zmienie. Po prostu znajdz na mnie jakis reason i mnie ubij proste jak barszcz.
A co do dodawania ssow, to poco jakiekolwiek mam wklejac skoro i tak wszyscy uwazaja ze tylko w pz siedze?:baby:

Fagaro
27-03-2008, 09:57
PA jest częścią tej gry. Ja nie zabijam, nie wywalam ludzi ze spawnu, ale rozumiem jak robią to inni. jeśli tylko nie przeginają. Bo co innego raz na tydzień zabić kogoś za free i co innego robić to masowo. A juz narzekania na takiego reznaja nie rozumiem, 84 ms to sie składa w pięć sekund. wystarczy mieć paru znajomych na 60 levelu. on sam gówno może. nie jest w stanie zabić nikogo z 50+ levelem jeśli ten drugi ma głowę na karku. To ze on ma podstawy pvp i zabija tych co nie maja o tym bladego pojęcia to nie jego wina. Podam przykład, pekowalem ze znajomymi na ghostlandzie, było nas około 5 osób na charach 11-20 level, wpadł po nas jakiś 60 ek żeby nas zabić i padł. porwal sie na nas z 1 bp fluidow. spadło z niego demon shield i heroic axe. Stracił w sumie z 50-60k bo szkoda mu było 5k na 2 bp fluidow więcej.

Zan
27-03-2008, 11:30
No i własnie o tym Sławku mowie (choc troche przesadziłes ze nie mam szans ubic 50+ lvla :p) ale pa i pk jest czescia tej gry i na pvp swiatach sie tego nie pozbedziesz, nie chcesz tracic bohow? To nie nos ich na 20 lvlu albo po prostu idz na nonpvp.
:confused:

Lord Wlodek
27-03-2008, 16:08
@Fagaro

Ten właśnie evul pker Rez'Naj~ ostatnio się wypłacał...
Przyszła kryska na matyska...

Co do Pa, można zabić sobie dla rozrywki raz na tydzień jak to Fagaro omówił, inaczej jednak sprawa wygląda jak robi się to masowo. Jednak gra jest grą i chociaż istnieje ban za (Destructive Behaviour?)* jednak żadko się go stosuje.

* - Istnieje duża możliwość błędu w nazwie x]

koneser
27-03-2008, 17:14
oczywiście, macie rację, zabić kogoś raz na tydzień. Być może niektórzy stosują to samo, z tym że idą w pięciu i tych pięciu zabija 25, bo każdy z tych pięciu pomaga tym pięciu 8o :D

Macko121
28-03-2008, 09:57
Jako, że to wydarzenia z Eternii, to chcę dodać, iż parę dni temu William Mcgregor dostał hacka i został pozbawiony kilku lvli. Jego katami byli członkowie DL i SD. Ich zachowanie jest dość dziwne po tym, co cała Eternia, włącznie z ludźmi z Loathe, zrobiła dla Mekili, gdy ten był shackowany.

Zan
28-03-2008, 14:57
@Macko
Tak sie sklada ze haker posiadajacy w danej chwili konto Williama zabił paru dobrych znajomych dl i sd wiec nie mogli tego puscic plazem.

Sibutu
28-03-2008, 16:21
Po prostu znajdz na mnie jakis reason i mnie ubij proste jak barszcz.

Po co szukac, skoro sam je na siebie ciagle dajesz.

Lord Wlodek
28-03-2008, 20:26
Po co szukac, skoro sam je na siebie ciagle dajesz.

xD <10 znaków>

Edit.

Da Loko
Mar 28 2008, 01:35:19 CET Killed at Level 137 by Bysen and by Vitabor

Dziwne, niedość że został zabity bez blessów (zgionoł od nich kilka minut po swojej śmierci na frost dragach) to wydawało by się że Da Loko jest 'kumplem' od Bysena etc. wychodził znimi na Ob w wojnie etc. dziwne...

Szczykus
29-03-2008, 12:46
Heh nmo dziwne troche :P Da Loko pomagał im i sfragował 1 osobe podczas masakry na kladce w ab.

Zan
29-03-2008, 13:08
A no z Da Loko ciekawa sprawa..
A tu inny frag.

Arbuz warrior
Mar 29 2008, 12:58:23 CET Killed at Level 144 by Moriax Vollihalak
and by Micxea

Nagrabil sobie bo zwabil Olsen'a do trapa Night'ow.

Lord Wlodek
29-03-2008, 13:56
Zaczyna się robić chaos, a każdy zabija każdego...

Szczykus
29-03-2008, 18:59
Jeszcze padł przez to od Decc ;) Wystawić kumpla to coś niezbyt miłego ...

Macko121
30-03-2008, 00:11
Ma ktoś filmik, jak ubijają Ferumbrasa?

Meravion
30-03-2008, 08:54
@Zan
Nie ma to jak intrygi. Od razu przypomniał mi się Hedos, który podał passy do forum RO Teretalu żeby go nie huntowali

Lord Wlodek
30-03-2008, 11:52
@Zan
Nie ma to jak intrygi. Od razu przypomniał mi się Hedos, który podał passy do forum RO Teretalu żeby go nie huntowali

Hedos zamiast płaćić 400k dal passy do forum McGregorsow nie Ro...

Ktoś chcial filmiki z Feru~

Bysen view:http://www.***********.com/745634763.html
Aeldene view: http://www.***********.com/377575667.html

Atzaroneqq
30-03-2008, 14:21
No cóż, konczac gre na Eterni nalezy cos napisac, odchodze dltego e Etenia schodzi na psy, ciagle ktos lata i pay boh, niby po wojnie ale ja czuje ze Decessus powróci :)

... ::: Dziekówa Tym co Sa,Beda, Byli ... I Pierdole Tych Co Sie Odwrócili :)::: ...

Special thanks to :
Przemyslawlol
Hero Topol
Bartollinio
Lady Druid'ka
Suhepu

Pozdro yours Atzaro

Zan
30-03-2008, 15:42
No cóż, konczac gre na Eterni nalezy cos napisac, odchodze dltego e Etenia schodzi na psy, ciagle ktos lata i pay boh, niby po wojnie ale ja czuje ze Decessus powróci :)

... ::: Dziekówa Tym co Sa,Beda, Byli ... I Pierdole Tych Co Sie Odwrócili :)::: ...

Special thanks to :
Przemyslawlol
Hero Topol
Bartollinio
Lady Druid'ka
Suhepu

Pozdro yours Atzaro

Kto to wogole jest?:P

Meravion
30-03-2008, 16:43
Domniemam ze szanowny Atzaro

Sibutu
31-03-2008, 14:59
Kto to wogole jest?:P

A ty to kto? Rez'naj from Underdark, Zanucck, Nekromanta czy moze zakupiles jeszcze wiecej charow?

Zan
31-03-2008, 18:39
Hey sibutu, moglbys nie wtracac sie w nie swoje sprawy? Blaznisz sie i tyle, niby mnie huncisz i nazywasz ass lickerem Gt choc jeszcze do niedawna leciales do niego z kazda sprawa.
Teraz jestes w wielkim Maelstrom i kozaczysz bo masz sojusz z Dl choc w dylach sie z Ciebie smieja i uwazaja Cie dokladnie za tego za kogo ja Cie uwazam, pozdro.

A jesli ktos jest ciekawy:
Nekromante dostalem od old ownera na 61 lvlu, konczyl z Tibia a byl moim dobrym przyjacielem.
Rez'naja~ mam od 13 lvla.
A Zanuccka wymienilem za Reza po czym sie odmienilem jesli chcesz wiedziec.
Dla Twojej informacji mam jeszcze Spaacha ktorego niegdys dostalem za pomoc Hupaxudzie.

@down
To nie czat ;]

Sibutu
31-03-2008, 18:52
I do tego wszystkiego masz jeszcze hunta.

Lazi
01-04-2008, 15:45
Pół tego tematu to wasze kłótnie...jak sie komuś nudzi to niech może napisze coś więcej o wydarzeniu ze świata jakim było pokonanie Ferumbrasa. Widzę tu dwie wzmianki o tym ;] za to posty z kłótnią już przewijam nie czytając ich nawet wyłapując tylko coś dotyczącego mojego serwera :]

Sibutu
01-04-2008, 17:17
'Twoj server' to swiat wojen i pvp, nikogo tu raczej nie zajmuja zadne potwory.

Fagaro
01-04-2008, 19:45
może i to świat wojen, może to świat pvp, ale Ciebie sibudu na żadnej open battle twojej gildi nie widziałem. nie słyszałem tez żebyś brał udział w zabiciu jakiegoś poważnego gracza albo żebyś miał fraga na kimkolwiek.

Magcharadzdza
01-04-2008, 19:54
huh pojazd na sibutu widze :P

Zan
01-04-2008, 22:17
A no ja jak i pewnie cala eternia sie zgodza co do opini fagara o Sibutu, ale co do maelstrom to nie do konca chyba bo paru jej memberow bierze czynny udział w tej jakze ekscytujacej wojnie.

Maniossss
02-04-2008, 00:48
Zamknac japy , bo pepe patata to moj ziom wpadnie pozabija i sie sokonczy forumowa napinka :D

__________________________________________________ ____________________________________

@down
ale mi pojechales .tak jestem dzieckiem Neo , radiowki i telewizji kablowej :D no i ?

Zan
02-04-2008, 07:32
@up
Neo Kid Rlz.

Sibutu
02-04-2008, 15:24
może i to świat wojen, może to świat pvp, ale Ciebie sibudu na żadnej open battle twojej gildi nie widziałem. nie słyszałem tez żebyś brał udział w zabiciu jakiegoś poważnego gracza albo żebyś miał fraga na kimkolwiek.

Popros wiec Loathe, zeby zbierali sie na openy przed 22, bo o tej godzinie przewaznie koncze granie i zbieram sie do spania, nie mam zamiaru zawalac szkoly dla jakiejs gry.

Snagoth
02-04-2008, 16:27
dobra nie kloccie sie ;)

dla osob bardziej nowych niz starych (na Eterni) dam link do fajnego filmu by Jerhyn :) starsze osoby napewno widzialy ten filmik a te nowsze moze zaczerpna troche informacji jak kiedys wygladaly wojny na Eterni itd :)

http://pl.youtube.com/watch?v=EMYLbiwsDHs

Mighty
03-04-2008, 09:25
Nie sadzilem ze kiedys napisze cos na tibia.pl

Czasem zagladam na wydarzenia ze swiatow / Zdjecia Eternia aby poczytac jakie glupoty co niektorzy pisza. Zala sie jaka to eternia jest niedobra itd. Placzecie ze kazdy na was robi itd. A prawda jest taka ze to wszytko wasza zasluga. Nie mowie tu o kims jak Fagaro ale 3/4 uzytkownikow tego forum to tzw jak ja to nazywam , dzieci kopalni i kazordoon. Tak , tak mowie tu o typkach pokroju Szczykow Slajderow i innych kolesi. W sumie ten post pisze za pozno bo wojny juz niema ale chcialem sie podzielic moimi doznaniami . Eternia to swiat pvp i zawsze bedzie na nim pa i niesprawiedliwosc. Full respect dla co niektorych graczy jak Speed Da'hero ktorzy nie gadali glupot tylko starali sie walczyc a nie jak np: Hedos ktory byl gotow wyrzucic swoich ludzi z domku w ab aby byc free. Heart of Darknes(s)? Ktory byl mocny w gebie i to wszytko na co bylo go stac.A i jeszcze jedno. Ja ta fre traktuje jako dobra zabawe a nie jak co niektorzy walke na smierc i zycie. Jak slysze slowa : Szwed , Judasz , Zdrajca Polakow to smiac mi sie chce. To tylko gra i trzymam w niej z tymi z ktorymi trzymam. Nawet nie wiecie jak wielu tych "Szwedow" Polakow jest. Kazdy starszy gracz nie mysli w tak glupi sposob jak ex ekipa RO / Polan / Rebelsow ;)

Huh btw.
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mighty Iltiades
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Sera~
Świat: Eternia
Poziom: 118
Skille: 98/xx
Poziom mag.: :>

Hah wtedy ostatnio cos tu pisalem ;)

Bikekrolik
03-04-2008, 16:18
oo Mighty :) wiedzialem o tym, ze masz konto na tym forum i bylem rowniez tego prawie pewny ze zagladasz tu. Teraz juz jestem pewny w 100% :D

co do tego to rowniez uwazam ze niektorzy sa smieszni z tym, ze traktuja tibie powazniej niz rl life.. no ale coz to jest ich sprawa pozniej gorzko zaplacza.

A ze leca obelgi w waszym kierunku wynika to z tego, ze poprostu niektore osoby traktuja ta gre zbyt serio tak samo niejednokrotnie padaly slowa krytyki na Polakow. No coz nie mamy w tibi najlepszej opini jak narod... moze tylko Br maja gorsza chociaz i chyba to sie tez zmienia :P

Nastepnie napisales, ze traktujesz ta gre jako dobra zabawe. Ok to jest super podejscie do gry only 4fun sam ja tak traktuje ale moim zdaniem jedno odbywa sie kosztem drugich :P tzn dla was funem moze oprocz ubijania Ferumbrasa itp jest zabijanie ludzi. Mysle ze zgodzisz sie tutaj ze mna ze zabijacie poprostu za free tym samym pozbawiacie radosci i dobrej zabawy innych osob no i robicie to dosc czesto ;) .

Sam mialem ta przyjemnosc zobaczyc "pay boh" a potem ujrzec napis you are dead. Moim zdaniem troche nie fair jak w zaookragleniu ludzie z 150lvlem ubijaj 80. Wynik takiej rywalizacji jest raczej przesadzony... kojarzy mi sie to z sytuacja w ktorej bylaby sarna i lew w jednej klatce (rezultatu sie latwo mozna domyslec kto zostanie zjedzony) :)

Sami wybralismy eternie jako swiat pvp i nie tylko na eterni ale i na innych pvp serwerach istnieje i bedzie istniec pa, pking i jak to ujoles niesprawiedliwosc.

pozdro.

Ragnus_Firedhea
03-04-2008, 16:35
@Up wiadomo, że sarna :P ale to tylko z tego względu,
że nie jest mięsożerna.

damidajlek
03-04-2008, 17:25
Nie bo zjedli by klatke .

Gz zabicia Carla Fehr przez decc~ najs

Lord Wlodek
03-04-2008, 17:27
Kazdy starszy gracz nie mysli w tak glupi sposob jak ex ekipa RO / Polan / Rebelsow ;)

Nie ma to jak pisać o osobach o których się nic nie wie :D

Zan
03-04-2008, 19:26
Taa, wkoncu ktos na tym forum mysli w calkiem zdrowy sposob o tej grze >.<
Nic dodac nic ujac.

Btw. Krolik widziales kiedys walke sarny z lwem na rl?
To wszystko fałszywa propaganda ze Lwy jedza sarny bo tak naprawde to sarny sa krwiozercze i jest to udowodnione przez hipszanskich naukowcow :P A lwy maja kly i tylko dla tego sie mowi ze sa miesozerne :p

Pozdro kochanie :*

Bikekrolik
03-04-2008, 20:25
odwalcie sie od sarny! :P sarna ma przegrac

jakis jestem zacofany chyba w tej calej sytuacji na eterni... apropo to za co niby padla Carla? Bo ja juz nic nie kapuje, najpierw "znika" PGWGH i pojawiaja sie nowe gildie a teraz pada Carla.

hmm teraz sie zastanawiam czy kiedys na eterni bylo tak ze nie bylo zadnej wojny ^^ chyba zawsze ktos sie z kims tlukl

pozdrawiam

Lord Wlodek
03-04-2008, 20:34
Carla Fehr

pr 03 2008, 15:24:50 CEST Killed at Level 233 by Endyhrion and by Sneed

Bikekrolik
03-04-2008, 20:39
link do tematu z filmem http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=119741

Fagaro
03-04-2008, 20:57
Sam mialem ta przyjemnosc zobaczyc "pay boh" a potem ujrzec napis you are dead. Moim zdaniem troche nie fair jak w zaookragleniu ludzie z 150lvlem ubijaj 80. Wynik takiej rywalizacji jest raczej przesadzony...

tak, parę lat temu tez miałem takie spotkanie. w czasach jak IA trzasła serwerem. Ale zamiast nawyzywać im, zabrać zabawki i iść do innej piaskownicy to zostałem na eterni, wbiłem level, wstąpiłem do dobrej gildi i teraz inaczej na to patrze. czasami sam wracam z hunta, właśnie wtopiłem 80 bp mf, 5 bp ghp, 4h softow i mam 30k loota, następnego dnia muszę iść na dragi żeby znowu mieć kasę na poi DL, A MOŻE zamiast "iścia" na dragi pójdę na kopalnie wywalić kilka osób z bohow i jutro znowu na POI? sam tak nie robie, ale wiem ze to łatwe źródło kasy. inna sprawa, ze mając te 100 mln expa juz sie tych smoków i innych paskudztw nabiłem, i naprawdę jestem szczęśliwy jak ktoś daje mi powód żeby go bić, bo walka z graczami jest zabawna.

Magcharadzdza
03-04-2008, 22:03
Czy uwazasz Mighty, ze ja podchodze bardzo powaznie do tej gry?? :D
Bylem w gildii Polaniie dlatego pytam bo sam napisales, ze tej wlasnie gildii ludzie podchodza zbyt powaznie do tibii.

A faktem jest, ze przeginacie pale po calosci i napewno nikt mi nie wmowi, ze tak wlasnie nie jest.
Co do Carli :) Ciekawe czy nadal uwaza, ze mam paranoje hehe

Zan
04-04-2008, 08:30
Nie chce szerzyc plot ale z tego co słyszałem to Endy pa'ował jakiegos kumpla Carli a ona wpadła i zaczeła go bic to sie Dece zleciało.

Wogole wiecie juz o wojnie Dl vs. Dece?:p Zapowiada sie ciekawie.

Pirk
04-04-2008, 12:27
Nie chce szerzyc plot ale z tego co słyszałem to Endy pa'ował jakiegos kumpla Carli a ona wpadła i zaczeła go bic to sie Dece zleciało.

Wogole wiecie juz o wojnie Dl vs. Dece?:p Zapowiada sie ciekawie.

to bylo zupelnie inaczej jesli chodzi o carle :D
z gildia siedzielismy na demonach wlecial Bysen zaczol mnie bic...padlem bo skonczyly mi sie wszystkie potiony i po tym jak ja padlem Bysen zaczol bic Ach'a kolega Carli, wiec ona chciala mu pomoc i sama padla :)
i teraz jest wielka wojna od czego zalezy czy bedzie takie Pa na eterni czy nie XD

Piastol93
04-04-2008, 15:04
No i zaczela sie apokalipsa

War frags - Maelstrom, DL, SD & Reload [0] vs [0] Decessus

Frags made by Maelstrom, Dark Legion, Sigillum Diaboli and Reload before the war declaration:

Sneed
Apr 03 2008, 22:42:39 CEST Killed at Level 151 by Prince-Bond and by Hasztaroth

Frags made by Decessus before the war declaration:

Ivion Reaver
Apr 03 2008, 22:36:01 CEST Killed at Level 154 by Sneed and by Lord Pally Smurf

Redrose of Northkeep
Apr 03 2008, 22:38:44 CEST Killed at Level 177 by Lord Pally Smurf and by Bysen

Mighty
04-04-2008, 16:08
Czy uwazasz Mighty, ze ja podchodze bardzo powaznie do tej gry?? :D
Bylem w gildii Polaniie dlatego pytam bo sam napisales, ze tej wlasnie gildii ludzie podchodza zbyt powaznie do tibii.

A faktem jest, ze przeginacie pale po calosci i napewno nikt mi nie wmowi, ze tak wlasnie nie jest.
Co do Carli :) Ciekawe czy nadal uwaza, ze mam paranoje hehe

Przeginamy i co z tego? To tylko gra. Od dawna DL byl prowokowany przez nas till yesterday kiedy doszlo do starcia. Teraz bedzie troche zabawy =P

Zan
04-04-2008, 17:26
to bylo zupelnie inaczej jesli chodzi o carle :D
z gildia siedzielismy na demonach wlecial Bysen zaczol mnie bic...padlem bo skonczyly mi sie wszystkie potiony i po tym jak ja padlem Bysen zaczol bic Ach'a kolega Carli, wiec ona chciala mu pomoc i sama padla :)
i teraz jest wielka wojna od czego zalezy czy bedzie takie Pa na eterni czy nie XD

Nauka czytania ze zrozumieniem -.- Co niby napisałem? Mieli kogos tam w trapie to carla wpadła pomoc i wtedy sie dece zleciało -.-

W kazdym razie, gratz dla carli pokazała ze jednak wie co to jest pvp a gdyby ktos nie wiedzial to na filmiku sa pokazane 4 minuty a ganiala z nimi wczesniej jeszcze okolo 10 :p

Fagaro
04-04-2008, 18:04
widać było ze carla ma lagi, trochę "żabkowała". ale też bicie endyrhiona bylo głupotą. wiadomo ze go by nie ubiła.

Magcharadzdza
04-04-2008, 20:43
Mighty nie odpowiedziales na moje pytanie :P

A no teraz zobaczymy jak beda sobie walczyc ludzie, ktorzy smiali sie z nas podczas naszej walki.

didisek
04-04-2008, 21:35
Przeginamy i co z tego? To tylko gra. Od dawna DL byl prowokowany przez nas till yesterday kiedy doszlo do starcia. Teraz bedzie troche zabawy =P

POwodzenia Mighty i cale Dece~B) jestem tylko ciekawa, czy w koncu poczujesz ten smak "przegranej goryczy" co reszta, ktora chcieliscie wykopac lub sama odeszla z Eternii :confused:

btw widze Mighty, ze masz duzo lepsze zdanie na temat Hedosa niz ja :p
"Why Hedos ma wielkie suty???:P"

Lord Wlodek
04-04-2008, 23:21
POwodzenia Mighty i cale Dece~B) jestem tylko ciekawa, czy w koncu poczujesz ten smak "przegranej goryczy" co reszta, ktora chcieliscie wykopac lub sama odeszla z Eternii :confused:

O tobie każdy już ma wyrobione zdania

Chickennnn! <3 <3

Hello Bysen!
400k! ok
I'm free?
Ok bye!

Sibutu
04-04-2008, 23:48
Intryguje mnie fakt, dlaczego ktos, kto nie ma chara na Eternii w ogole sie tu odzywa. <3 postchar <3

didisek
05-04-2008, 00:15

Chickennnn! <3 <3

Hello Bysen!
400k! ok
I'm free?
Ok bye!

z tego co ja wiem to nie placilam nic :p jezeli Ty masz lepsze info, to niestety, ktos zle Cie poinformowal ;(

Fagaro
05-04-2008, 04:48

Chickennnn! <3 <3

Hello Bysen!
400k! ok
I'm free?
Ok bye!

może odrazu 600k? albo 800. bysen puścił kilka osób z RO za free bo go o to poprosiłem. byl w dobrym humorze (bo godzinę wcześniej 4 kolesi z RO dało sie wpakować w trapa w hero cave w tak debilny sposób ze aż zal)

Mighty
05-04-2008, 09:10

Ja juz raz mialem hunta za czasow przegranego wara DL vs Pinks. I bylem z nim 4 miechy.

Snagoth
05-04-2008, 09:25
Intryguje mnie fakt, dlaczego ktos, kto nie ma chara na Eternii w ogole sie tu odzywa. <3 postchar <3

Sibutu, nie badz smieszny. KAZDY ma prawo sie wypowiedziec a jak ten 'post char' mowi do rzeczy a nie pieprzy trzy po trzy to nie masz prawa go za to ganić. I przyjmij wkoncu do wiadomosci, ze nie lvl zdobi czlowieka.

Zan
05-04-2008, 09:52
@up
Zgadzam sie z Toba, tylko jest taki jeden maly szkopol, w tym wypadku ten "post char" pieprzy trzy po trzy ^^' Mam na mysli Lorda Wlodka. :confused:

Fagaro
05-04-2008, 15:48
ja sie zgadam z sibudu. koleś ma mylne pojecie o tym co sie działo na eterni, i do tego styl wypowiedzi naprawdę jest niski. Poza tym, krytykuje innych ze maja zła opinie na serverze a sam swojego chara nie poda.

Damian2501
05-04-2008, 20:50
Witam, Wypowiem sie tutaj z lekką ostrożnością gdyż niechce zostać zbluzgany przez Sibutu lub innego ostrego forumowicza! Sibutu! (nie gram juz w tibie ale grałem i mam prawo sie wypowiadać) tak do twojej wiadomosci...

A wiec tak, Dec~ jak widac nie szanuje starych znajomych bo (przecierz Gildia Decessus "powstala" z roznych Gild np: Maelstrom, Dark Legion itp:) nie szanuje z tego powodu gdyz teraz nawalacie ich i to rowno a kiedys napewno z nimi chodziliscie bic kogos innego...
Nie rozumiem takze war'a z DL i jezeli moglbyscie to podajcie powod (zwracam sie tutaj do Mighty) dlaczego ten war zostal wypowiedziany.

A co do Carla to jak czytalem wszystkie komentarze to mozna wywnioskowac ze ona planuje i chyba wywola wojne z Dec~

I narazie to chyba tyle! I Oszczedzcie sobie negatywnych wypowiedzi pod moim tematem... ;p

Sibutu
05-04-2008, 22:31
A co do Carla to jak czytalem wszystkie komentarze to mozna wywnioskowac ze ona planuje i chyba wywola wojne z Dec~

Carla JEST JUZ w wojnie z Decessus.

Zan
06-04-2008, 08:57
@Damian2501
Dla ludzi podchodzacych do tibi z dystansem wojna nie musi oznaczac zerwania przyjazni z osobami ktore stoja po drugiej stronie barykady, to moze byc tzw. wojna 4fun choc szczerze mowiac nie wiem jak to jest miedzy Dl i Dece. ;)

Aknee
06-04-2008, 10:10
A dzisiejszej nocy......
Maelstrom, Dark Legion, Sigillum Diaboli, Reload 5 Frags

Lord Pally Smurf
Apr 06 2008, 02:24:41 CEST Killed at Level 130 by Carla Fehr and by Floria Goldheart

Bysen
Apr 06 2008, 03:08:36 CEST Killed at Level 201 by Mavina and by Iron Atlian

Jamespond
Apr 06 2008, 03:09:17 CEST Killed at Level 148 by Sir of Wolfs and by Dragon Scar

Scogroc
Apr 06 2008, 03:10:03 CEST Killed at Level 182 by Mavina and by Pesoped

Eirikur
Apr 06 2008, 03:09:22 CEST Killed at Level 160 by Dragon Scar and by Sir of Wolfs

Decessus and Divinitus 8 Frags

Kethmil Dwindare
Apr 06 2008, 02:18:13 CEST Killed at Level 107 by Teretalu and by Incruen

Krwawy Wilk
Apr 06 2008, 02:19:27 CEST Killed at Level 166 by Mohaned and by Snurex

Litherno Maer
Apr 06 2008, 02:22:40 CEST Killed at Level 134 by Xulodue and by Teretalu

Selekta'Jah
Apr 06 2008, 02:24:39 CEST Killed at Level 110 by Lius Kion and by Advent Child

Armen Talie
Apr 06 2008, 02:28:50 CEST Killed at Level 127 by Chemic and by Maadfisk

Ivion Reaver
Apr 06 2008, 02:32:37 CEST Killed at Level 153 by Mohaned and by Czolgerek

Knuterich
Apr 06 2008, 02:54:37 CEST Killed at Level 151 by Snurex and by Sneed

Pepe el malandro
Apr 06 2008, 02:40:39 CEST Killed at Level 93 by Mohaned and by Advent Child

Thread (http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2083594)

Pirk
06-04-2008, 10:19
jest jakis filmik z tego? :>

Macko121
06-04-2008, 14:05
A i owszem, jest film. Poszukaj na forum tibia.de

Lord Wlodek
06-04-2008, 14:21
@up
Zgadzam sie z Toba, tylko jest taki jeden maly szkopol, w tym wypadku ten "post char" pieprzy trzy po trzy ^^' Mam na mysli Lorda Wlodka. :confused:

No popatrz! Zadziwie Cię bo mam postać na eterni, poza tym w moim rodzinnym mieście mieszkają takie osoby jak: Sir Morgoroth,Hedos itp. I dużo można się dowiedzieć.

Zan
06-04-2008, 15:53
@Up
To chyba z tego nie korzystasz bo jak pokazales mowiac ze Didi zaplacila 400k Bysenowi to gowno wiesz, moze wymienione przez Ciebie osoby Cie nie zbyt trawia? :o Zreszta od Hedosa to i tak sie duzo mozesz dowiedziec ze ohoho :P

Lord Wlodek
06-04-2008, 17:42
@Up
To chyba z tego nie korzystasz bo jak pokazales mowiac ze Didi zaplacila 400k Bysenowi to gowno wiesz, moze wymienione przez Ciebie osoby Cie nie zbyt trawia? :o Zreszta od Hedosa to i tak sie duzo mozesz dowiedziec ze ohoho :P

Czy ja napisałem że od niego biore informacje, czytaj ze zrozumieniem plax.

Zan
06-04-2008, 19:34
@Up
A czy ja powiedzialem ze bierzesz od niego informacje? Czytanie ze zrozumienie "plax".
Zreszta nie odchodz od tematu bo wszystko rozchodzi sie o to ze rozmawiasz o czyms o czym nie masz zielonego pojecia, wiec na nastepny raz sie pohamuj.:baby:

Lord Wlodek
06-04-2008, 23:24
@Up
A czy ja powiedzialem ze bierzesz od niego informacje? Czytanie ze zrozumienie "plax".
Zreszta nie odchodz od tematu bo wszystko rozchodzi sie o to ze rozmawiasz o czyms o czym nie masz zielonego pojecia, wiec na nastepny raz sie pohamuj.:baby:

Kończymy spam jak masz jakieś wątpliwości czekam na pw.

Co do wojny czy Ob było ustalone czy było wynikiem jakieś akcjii? (Wkońcu 3.00 rano nie jest dobrą porą)

Magcharadzdza
07-04-2008, 00:02
Mysle, ze bylo umowione bo o tej godzinie nie powinno byc noob charow. Chyba, ze ktoras ze stron zawolala kolegow <czytaj Askara - Rexis :D>

Damian2501
07-04-2008, 11:23
Ma Ktos dluzszy filmik z tego OB?? bo na stronie Dec~ sa dwa filmiki lecz po 3min max ;/ POzdro For All

"Bo z nienawiści do Tej druzyny tak wychowano nas, A Legia Kur..
a Legia Kur... Legia Warszawa starą Kur.. JEST..!!"

Qcyan
07-04-2008, 23:09
Kolejne Open Battle sie przed chwila zaczelo ;)

Szczykus
07-04-2008, 23:23
I skończyło ładnym wynikiem dla Decc. Trzeba przyznać że znowu pokazali świetne pvp ;)

Qcyan
07-04-2008, 23:26
Jak tak patrze to chyba z decc nikt nie padl, a z DL i reszty calkiem spora lista by sie uzbierala, spodziewalem sie bardziej wyrownanej rywalizacji ;)

Szczykus
08-04-2008, 00:08
Xawius to dokładnie opisał tylko szkoda że na stronie z ssami :P. 27:1

Aknee
08-04-2008, 06:55
Maelstrom, Dark Legion, Sigillum Diaboli and ReloadOB Frags:1 Total Frags: 6

Czolgerek
Apr 07 2008, 22:50:17 CEST Killed at Level 97 by Dragon Scar and by Loonley Kludden

Decessus and DivinitusOb Frags:28 Total Frags:36

Krwawy Wilk
Apr 07 2008, 22:50:57 CEST Killed at Level 166 by Teretalu and by Tha Maverick Sorcerer

Litherno Maer
Apr 07 2008, 22:56:55 CEST Killed at Level 133 by Tha Maverick Sorcerer and by Teretalu

Selekta'Jah
Apr 07 2008, 22:55:32 CEST Killed at Level 109 by Sleipen and by Bastionls

Pepe el malandro
Apr 07 2008, 22:50:07 CEST Killed at Level 92 by Czolgerek and by Zuzawoh

Mavina
Apr 07 2008, 22:56:19 CEST Killed at Level 140 by Chemic and by Maadfisk

Dragon Scar
Apr 07 2008, 22:52:33 CEST Killed at Level 81 by Mohaned and by Mighty Iltiades

Floria Goldheart
Apr 07 2008, 22:51:56 CEST Killed at Level 130 by Snurex and by Mighty Iltiades

Loonley Kludden
Apr 07 2008, 22:57:31 CEST Killed at Level 122 by Sneed and by Mohaned

Hasztaroth
Apr 07 2008, 22:55:49 CEST Killed at Level 107 by Melhaar and by Elder Rekson

Yukura
Apr 07 2008, 22:56:37 CEST Killed at Level 133 by Bastionls and by Maadfisk

Sir Ebbot
Apr 07 2008, 22:53:16 CEST Killed at Level 108 by Elder Rekson and by Bastionls

Lord Bucos
Apr 07 2008, 22:56:24 CEST Killed at Level 153 by Mohaned and by Chemic

Pesoped
Apr 07 2008, 22:51:14 CEST Killed at Level 155 by Teretalu and by Bysen

Phyrou
Apr 07 2008, 22:57:16 CEST Killed at Level 121 by Elder Rekson and by Man skeleton

Carla Fehr
Apr 07 2008, 22:56:46 CEST Killed at Level 231 by Elder Rekson and by Chemic

Femal Ninja
Apr 07 2008, 22:59:18 CEST Killed at Level 184 by Tha Maverick Sorcerer and by Exotz

Nicke Logan
Apr 07 2008, 22:57:22 CEST Killed at Level 136 by Teretalu and by Cune

Moshakes
Apr 07 2008, 23:10:12 CEST Killed at Level 132 by Sneed and by Xulodue

Prince-Bond
Apr 07 2008, 23:07:40 CEST Killed at Level 100 by Bastionls and by Incruen

Isoxis
Apr 07 2008, 22:58:54 CEST Killed at Level 93 by Magic Dasher and by Lord Pally Smurf

Lilith'Aensland
Apr 07 2008, 22:48:32 CEST Killed at Level 110 by Alanaste and by Maadfisk

Ryodus Thuel
Apr 07 2008, 22:49:58 CEST Killed at Level 128 by Magic Dasher and by Snurex

Sir Hossam
Apr 07 2008, 23:00:28 CEST Killed at Level 160 by Teretalu and by Sneed

Alriken
Apr 07 2008, 22:56:50 CEST Killed at Level 130 by Mohaned

Ihme Mies
Apr 07 2008, 23:04:53 CEST Killed at Level 115 by Bysen and by Magic Dasher

Kiny
Apr 07 2008, 22:57:26 CEST Killed at Level 102 by Lius Kion

Sir Maaz
Apr 07 2008, 22:53:07 CEST Killed at Level 124 by Sneed and by Cune

Daduribi
Apr 07 2008, 22:53:24 CEST Killed at Level 141 by Magic Dasher and by Teretalu

@Up 28 a nie 27 ^_^

Zan
08-04-2008, 07:27
Pierdolone loathe, gdyby nie pomoglo to walka byla by wyrownana:(

Macko121
08-04-2008, 11:39
Po raz kolejny widać jacy są ludzie z Dec~. Nie było fair zabijać Alanaste i Bast~ po wygranym OB. Ciekawe jaka będzie odpowiedź Divi~, puszczą to płazem, czy odejdą od Dec~.

Sibutu
08-04-2008, 12:09
Po raz kolejny widać jacy są ludzie z Dec~. Nie było fair zabijać Alanaste i Bast~ po wygranym OB. Ciekawe jaka będzie odpowiedź Divi~, puszczą to płazem, czy odejdą od Dec~.

Puszcza to plazem, to ich jedyna szansa zeby odzyskac wolnosc, zreszta wojny na eternii zawsze wygladaly w taki sposob, wystarczy przypomniec sobie IA.

Nerox
08-04-2008, 13:10

Oni nawet nie sa z Decc.

Sibutu
08-04-2008, 14:29
Kto nie jest w Decc, ci ktorzy zabili Bastionlsa i Alanaste? Czytanie ze zrozumieniem sie klania.

Szczykus
08-04-2008, 15:52
@up
To tobie się kłania czytanie ze zrozumieniem, Nerox napisał że oni nie są z Decc ,a nie że nie są w Decc ... Czyli chodziło o to że Divi nie jest z Decc.

Snagoth
08-04-2008, 16:39
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=119905

temat z linkiem do filmu z openki :)

@edit
obejrzalem filmik. To co DL i reszta zrobila bylo zalosne. Dec~ wykorzystalo stara technike ktorej uzywal Unit (grzech tej gildii nie znac) czyli bieganie wokol przeciwnika na open battle na ank. Zauwazcie to jak Dec~ ciagle biegalo wokol DL i zabijali tych ktorzy byli na obrzeżach. W ogole nie moge zrozumiec jaki sens mialo stanie na srodku i czekanie na deada. DL powinno zdecydowanie atakowac a nie sie bronic bo widac ze od samego poczatku przyjelo pozycje bardziej obronna niz atakujaca.. manewrowali m wall'ami ale bez zadnych prob ataku.. za to Dec~ caly robili to samo tylko ze starali sie atakowac a gdy DL juz bylo w 'zwartej kupie' to Dec~ tylko czekalo na luke w mwallach i lali pokolei jak leci...

Rada? Nie bac sie i zdecydowanie przyjac postawe atakujaca... bo inaczej Dec~ sobie biega.. robi co chce i nawala sdkami.. a gdy beda atakowani to poczuja respekt

Tu nie chodzi o to ze Dec~ ma niewiadomo jakie pvp, tu bardziej chodzi o to ze ta druga strona jest slaba. Nie wiem czym to jest spowodowane.. moze nie ma kto nimi dowodzic albo moze cala sila DL byla w osobach ktore przeszly z DL do Dec~

ps: to oczywiscie tylko moje subiektywne zdanie :)

Damian2501
08-04-2008, 18:03
Witam, wypowiem sie co do wojny i wczorajszego OB... A wiec tak, Wedlug mnie "wielu" Polakow nie umi grac w tibie a tym bardziej nie ma dobrego "pvp" (Gdyz uwazam ze srednia wieku polaka to 13 lat), i to jest glowna przyczyna tego ze dostajemy solidne lanie od szwedow, napiaslem "wielu" gdyz sa osoby pokroju Bysen'a np: Mighty.. (Lecz w Dec!), Kris The wise itp: nie bede wypisywal dalej bo to nie ma sensu...

A co do calej wojny, takze poprzedniej z RO i takze tej, to widac ze Dec~~tak szybko nie skonczy z tym serverem bo dostarcza on im wiele zabawy i "Kaski" (np: Bysen). Bysen takze z tego wzgledu tak szybko nie przeniesie sie na inny swiat bo zarabia na Polakach, Jak ktos juz napisal w poprzedniej wojnie zarobic 7tys zl, to co bedzie teraz?!

Jest jedna taktyka na to zeby polacy zorganizowali sie ale tak jak napisal Snagoth "Nie ma dobrego i mocnego Lidera".. Niewiem moze DL i reszta powinni pograc na "WAR OTS" zeby poprawic swoje pvp lub cokolwiek, bo nie wierze w to zeby szwedzi mieli takie pvp w Krwi!

Jak to mowia ludzie, Trening Czyni Mistrza!

Pozdro

Tocallo
08-04-2008, 18:44
zgadzam się z przedmówcą.

Sibutu
08-04-2008, 18:53
@up
To tobie się kłania czytanie ze zrozumieniem, Nerox napisał że oni nie są z Decc ,a nie że nie są w Decc ... Czyli chodziło o to że Divi nie jest z Decc.

Tylko z kim sa? Podobnie jak Polaniie nie mieli sojuszu z Night aye? A uzywanie tylko spojnika 'z' zeby powiedziec, ze ktos jest z kims w sojuszu moze wprowadzic ludzi w blad, bo jak wiesz, albo moze i nie wiesz, ten spojnik uzywa sie takze, by wyrazic czyjas przynaleznosc do danej ogranizacji.

Zan
08-04-2008, 20:45
Witam, wypowiem sie co do wojny i wczorajszego OB... A wiec tak, Wedlug mnie "wielu" Polakow nie umi grac w tibie a tym bardziej nie ma dobrego "pvp" (Gdyz uwazam ze srednia wieku polaka to 13 lat), i to jest glowna przyczyna tego ze dostajemy solidne lanie od szwedow, napiaslem "wielu" gdyz sa osoby pokroju Bysen'a np: Mighty.. (Lecz w Dec!), Kris The wise itp: nie bede wypisywal dalej bo to nie ma sensu...

A co do calej wojny, takze poprzedniej z RO i takze tej, to widac ze Dec~~tak szybko nie skonczy z tym serverem bo dostarcza on im wiele zabawy i "Kaski" (np: Bysen). Bysen takze z tego wzgledu tak szybko nie przeniesie sie na inny swiat bo zarabia na Polakach, Jak ktos juz napisal w poprzedniej wojnie zarobic 7tys zl, to co bedzie teraz?!

Jest jedna taktyka na to zeby polacy zorganizowali sie ale tak jak napisal Snagoth "Nie ma dobrego i mocnego Lidera".. Niewiem moze DL i reszta powinni pograc na "WAR OTS" zeby poprawic swoje pvp lub cokolwiek, bo nie wierze w to zeby szwedzi mieli takie pvp w Krwi!

Jak to mowia ludzie, Trening Czyni Mistrza!

Pozdro

1. Niema juz zadnej wojny Polacy kontra Szwedzi.
2. Bysen nie przeniesie sie na inny server nie dla tego ze tu zarabia tylko dla tego ze on konczy z Tibia i sie zabawia.

@Snagoth
Snag mowisz ze jest to TWOJE obiektywne zdanie lecz pouczasz ludzi z dl? Pouczasz graczy ktorzy swoimi taktykami potrafili robic rzeczy niemozliwe? Sam nie mam sie za niewiadomo kogo, lecz wiem ze wczorajsza porazka Dl nie byla spowodowana tym ze "elita DL" znajduje sie w Dece, po prostu doszlo do haosu jak zaczeli padac Battle Commanderzy.

Zreszta co do tego co zrobilo Dece z Dl, nawet Unit nie pokazal takiego czegos, robili rzeczy podobne lecz nie udalo im sie nikogo zamknac w "zagrodzie", to co zrobili w moim uznaniu bylo niesamowite.

Damian2501
08-04-2008, 21:15
@Up

Skad ty mozesz wiedziec ze Bysen konczy z Tibia? Moze to plotka puszczona przez jakiegos gracza co nie ma o nim zielonego pojecia...

a co do Uwagi Polacy vs Szwedzi! To zgodze sie ale nie calkiem bo "Szwedzi" mialem na Mysli tych szwedow z Dec~ bo zazwyczaj oni zabijaja polakow..

Lord Wlodek
08-04-2008, 21:39
Jak ktos juz napisal w poprzedniej wojnie zarobic 7tys zl

Zł chodzi ci o Polską walute, PLN ? ;o <ironia>

Dl'e wygrywali w gorszych sytuacjach, czas pokaże

Damian2501
08-04-2008, 23:43
Zł chodzi ci o Polską walute, PLN ? ;o <ironia>

Napisalem w "zl" bo to tak ktos przeliczyl niewiem ile to kasy u szwedow...

Snagoth
09-04-2008, 00:41
@Snagoth
Snag mowisz ze jest to TWOJE obiektywne zdanie lecz pouczasz ludzi z dl? Pouczasz graczy ktorzy swoimi taktykami potrafili robic rzeczy niemozliwe? Sam nie mam sie za niewiadomo kogo, lecz wiem ze wczorajsza porazka Dl nie byla spowodowana tym ze "elita DL" znajduje sie w Dece, po prostu doszlo do haosu jak zaczeli padac Battle Commanderzy.

Zreszta co do tego co zrobilo Dece z Dl, nawet Unit nie pokazal takiego czegos, robili rzeczy podobne lecz nie udalo im sie nikogo zamknac w "zagrodzie", to co zrobili w moim uznaniu bylo niesamowite.

Wczorajsza porazka DL mogla byc spowodowan obydwoma czynnikami.. czyli tym ze 'elita DL' jak sam to nazwales jest w Dec~ i tym ze battle commanderzy padli (krwawy~). Aczkolwiek jak uwazasz ich za takich ekstra to nie powinni dopuscic do haosu.. do momentu w ktorym nie byloby battle commandera... zawsze ktos powinien dowodzic... skoro nie umieli sobie poradzic to znaczy ze cos tu jest nie tak..

a co do Unitu i ich taktyki... to DL sie samo zaknelo w zagrodzie.. nie wiedzieli co maja zrobic gdy liderzy padli i bronili sie m wallami.. i tutaj jestem tego pewien.. to nie Dec~ doprowadzili do tego bezposrednio tylko samo DL sie zamknelo a Dec~ to wykorzystalo i jedynie czesciowo sie do tego przyczynilo biegajac wokol, zabijajc lidera itd.

Zan
09-04-2008, 07:18
@Damian2501
Wiem ze Bysen konczy z gra bo rozmawialem z nim o tym jeszcze podczas wojny z RO chociaz mozliwe ze jego plany sie nieco zmienily lub opoznily odejsce od Tibi ale szczerze w to watpie.

@Snagoth
Ja uwazam gildie Dl za obecnie najlepsza na Eternia choc pare powaznych osob od nich odeszlo, a co do tego ze zabrako BC i zrobil sie haos, sklad dli nie byl pelny, nie bylo zastepczego BC i jak na kazdej wojnie (w ich przypadku 1 razu) moglo sie zdarzyc ze wkradl sie haos w ich szeregi no i niestety doprowadzilo to do porazki.

Wogole gratz dla osob takich jak Sniper-wolf ktore cudem ale uciekly z trapow i nie padly.

Snagoth
09-04-2008, 09:24
No dobra, zobaczymy jak ta wojna dalej sie potoczy. Co jak co ale nie mm milych wspomnien z DL aczkolwiek chce zeby wygrali i pamietam ze zawsze szczycili sie ze mieli pare wojen i kazda wygrali.. oby teraz tez tak bylo :)

Fagaro
09-04-2008, 09:57
zejki (rl bysena) i mekila (rl mozesa, sneeda) tez "uciekli" a wlasciwie, lepszym okresleniem byloby "pozwolono im uciec"

Macko121
09-04-2008, 14:46
Fagaro, jakby nie było wszyscy członkowie DL są albo rlami albo dobrymi znajomymi Dec~.

Lord Wlodek
09-04-2008, 20:28
Fagaro, jakby nie było wszyscy członkowie DL są albo rlami albo dobrymi znajomymi Dec~.

Bez przesady...

Magcharadzdza
09-04-2008, 23:31
Czy wy tego nie widzicie, ze decessus maja w dupie kazdego kto nie jest w Decessus ??
Jestem pewien w 110% albo i wiecej, ze jak ta wojna sie skonczy <za kilka miesiecy> to decessus bedzie chcialorozwalic stare Loathe.
Mowicie tez o kolegach, znajomych itp, ktorzy sa zwiazani z nimi w taki czy inny sposob. Carla tez byla ich super znajoma tyle, ze oni wiedzieli jak nardzo jej zalezy na Tibii i dlatego maja ja i reszte jej znajomych w dupie.
Tak jak Mighty wczesniej napisal... Decessus juz jakis czas prowokowalo DL do wojny a w tym czasie robili sobie kase na huntach potworkow lub ludzi.
tyle z mojej strony...
ps. nie jestem pokroju Bysena jak ktos tam wczesniej pisal...

Medis
09-04-2008, 23:36
Czy wy tego nie widzicie, ze decessus maja w dupie kazdego kto nie jest w Decessus ??
Jestem pewien w 110% albo i wiecej, ze jak ta wojna sie skonczy <za kilka miesiecy> to decessus bedzie chcialorozwalic stare Loathe.
Mowicie tez o kolegach, znajomych itp, ktorzy sa zwiazani z nimi w taki czy inny sposob. Carla tez byla ich super znajoma tyle, ze oni wiedzieli jak nardzo jej zalezy na Tibii i dlatego maja ja i reszte jej znajomych w dupie.
Tak jak Mighty wczesniej napisal... Decessus juz jakis czas prowokowalo DL do wojny a w tym czasie robili sobie kase na huntach potworkow lub ludzi.
tyle z mojej strony...
ps. nie jestem pokroju Bysena jak ktos tam wczesniej pisal...

Każdy kto chociaż trochę myśli wie o tym

Magcharadzdza
09-04-2008, 23:38
Uwiez mi, ze nie kazdy :P

Zan
10-04-2008, 07:10
@up
Uwierz? ^^'

@Macko121, Damian2501
Przestancie sie wypowiadac na tematy o ktorych nie macie zielonego pojecia bo to zaczyna irytowac i to juz nie tylko mnie >.<

Magcharadzdza
10-04-2008, 07:28
Zjadlem literke... jestem analfabeta... :confused:
lub tak jak w reklamie TV N. Temu Panu brakuje Z :PPP

Damian2501
10-04-2008, 10:06
@Kris!

Nie napisalem ze jestes pokroju Bysen'a tylko ze masz rownie dobre "pvp" co on, a to chyba wielka roznica tak?

@Zan

Jezeli ci nie pasuje to sie tutaj nie wypowiadaj... Bo Przeciez kazdy czlowiek ma prawo wyrazic swoja opinie!

Magcharadzdza
10-04-2008, 17:00
Dzisiaj zabilismy niesamowitego Ferumbrasa.
Poszlo naprawde latwo. Wogole na poczatku nie widzialem gdzie ten dziad jest oO Tyle ludu i demonow tam bylo, ze nie widzialem :D
Pozniej jednak poszlo pieknie i gladko. Jest film z tej akcji.
pozdro

Damian2501
10-04-2008, 17:13
@Up

Masz moze link do filmiku z tego hunta?

Zan
10-04-2008, 18:12
@Damian2501
Zeby wypowiadac swoje zdanie na pewien temat trzeba miec o tym jaka kolwiek wiedze ktorej niestety Ci brakuje.

Damian2501
10-04-2008, 18:37
@Up

Moze i brakuje bo niegram juz w tibie.. Ale co do ciebie to nie krytykuj mojego zachowania, bo czytajac twoje posty np: o PA to widze ze ludzie ci groza i pewnie juz padles.. i to twoje zachowanie wymaga krytyki nie moje!

Zan
10-04-2008, 20:02
Hey chłopczyku ile ty masz lat? 13? Nie krytykuje Twojego zachowania bo nawet Cie nie znam (Bogu dzieki) lecz krytykuje to ze oddzywasz sie na tematy calkiem Ci obce.
A co do tego ze ludzie mi groza, czy do tego ze robie Pa, to jest moja indywidualna sprawa w kogo sie bawie na Eterni :baby:

Szczykus
10-04-2008, 21:19
Nie spamujcie forum to nie czat ...

Damian2501
10-04-2008, 21:46
Hey chłopczyku ile ty masz lat? 13? Nie krytykuje Twojego zachowania bo nawet Cie nie znam (Bogu dzieki) lecz krytykuje to ze oddzywasz sie na tematy calkiem Ci obce.
A co do tego ze ludzie mi groza, czy do tego ze robie Pa, to jest moja indywidualna sprawa w kogo sie bawie na Eterni :baby:

Gdybys ty mial tyle lat co ja to bysmy pogadali.. a Teraz Koniec Tematu! Nie mam zamiaru wdawac sie z toba w rozmowe, bo to jest forum o Eternii a nie o nas (Tak apropo ty sie doczepiles do mnie nie ja do ciebie!)

Zan
11-04-2008, 08:16
A jednak szczykus, to forum jest stworzone do dyskusji a ty nie odrozniasz spamu od konwersacji, przykre.

@Damian2501
Masz racje, lat sobie nie odejme wiec nie porozmawiamy.

Magcharadzdza
11-04-2008, 09:04
Pany pany... Zamiast pieprzyc nonstop bzdury jeden o drugim zajmijcie sie czyms konstruktywnym. Bez kitu szkoda klawiatury na takie pierdoly. Ewentualnie napiszcie co myslicie o danej osobie i tyle, ale nie rozwijajcie tematu na kolejne strony...

Szczykus
12-04-2008, 19:13
Kogo jest medal of honour na eterni ??

Aknee
12-04-2008, 21:04
Medal należy do Jack Bouer

Krin:
"The medal of honour, given to Tibia's greatest cartoonist.
GM Manina Eternia has written:
Most artistic Cartoonist within Tibia: Jack Bouer (Winner of the TibiaNews Comic Contest 2006)"

Szczykus
13-04-2008, 10:42
2008-04-13 Vashresamun (10), The Horned Fox (2)
Wczoraj były 2 Horned Foxy w 1 dzień ...

Nerox
13-04-2008, 12:01
2008-04-13 Vashresamun (10), The Horned Fox (2)
Wczoraj były 2 Horned Foxy w 1 dzień ...

zdarza sie, szkoda ze sie na zadnego nie trafilo.

micnur
13-04-2008, 15:20

Bzdura.

@Kris:
Wojna nie zakończy się zwycięstwem guildii Bysena...

@Damian2501
Szwedzi, szwedzi w Decessus... ilu Twoim zdaniem Szwedów jest tam?

Medis
13-04-2008, 15:57
Bzdura.

@Kris:
Wojna nie zakończy się zwycięstwem guildii Bysena...

@Damian2501
Szwedzi, szwedzi w Decessus... ilu Twoim zdaniem Szwedów jest tam?

Musicie wziąć się do roboty jeśli macie zamiar wygrać.

@Damian2501
To że Bysen jest Szwedem nie oznacza że tam są sami Szwedzi, szkoda że wielu ludzi myśli tak jak ty

Lord Wlodek
13-04-2008, 16:51
Szwedami w Dece~ są:

- Bysen
- Spash
- Xulodue
- Advent Child
- Shadoweye
- Zuzawoh (?) Tu nie mam pełnej informacji.
- Cune
- Xantea
Może więcej...

Z skandynawii są jescze:

- Scogroc
- Teretalu
- Sleipen
Może więcej...

Z Holadnii są:
- Sneed
- Shadow Of Mozes
- Endyhrion (?) Tutaj też braj konkretnych info.
- Tha Maverick Sorcerer

Są dwaj polacy, dwaj brytyjczycy i pojedyńcze nacje...

Damian2501
13-04-2008, 20:49
Jak napisał Lord Wlodek (Dzieki za to ze ich wymieniłes) Szwedzi zdecydowanie są najliczniejsza "rasa" w Decessus i mam prawo tą Gildie nazwać "Szwedami" Prawda?!

To samo mowią ci owi szwedzi o Polskich Gildiach... np: Dark Legion (Wielu Polakow w niej jest) i Skandynawowie mowią o nich "Polska Gildia" a Wiec jeżeli nie podoba wam sie to w jaki sposob nazywam Dec~ to sami ich jakos nazwijcie...

Sibutu
13-04-2008, 21:05
. np: Dark Legion (Wielu Polakow w niej jest) i Skandynawowie mowią o nich "Polska Gildia"

?????????????????????????????????????????????????? ??????????? (10 znakow)

Zan
13-04-2008, 21:44
Jak napisał Lord Wlodek (Dzieki za to ze ich wymieniłes) Szwedzi zdecydowanie są najliczniejsza "rasa" w Decessus i mam prawo tą Gildie nazwać "Szwedami" Prawda?!

To samo mowią ci owi szwedzi o Polskich Gildiach... np: Dark Legion (Wielu Polakow w niej jest) i Skandynawowie mowią o nich "Polska Gildia" a Wiec jeżeli nie podoba wam sie to w jaki sposob nazywam Dec~ to sami ich jakos nazwijcie...

Skads ty sie kurwa urwal? Nikt nie nazywa Dl gildia Polakow >.<
Zreszta powinniscie tego pana ignorowac, jak juz pisalem wyzej on pisze o rzeczach calkiem mu obcych.

Xavius
14-04-2008, 13:14
@Damian~
Po prostu nie nazywaj ich swoja nazwa bo oni chyba maja juz nazwe?
Decessus, Dark Legion (DL) a nie jakies nacje ...
Ja bede mowil na Ciebie "mongol" ok?

Wogole gratz dla osob takich jak Sniper-wolf ktore cudem ale uciekly z trapow i nie padly.

Hahaha ty im za to gratulujesz?:D
To sie nazywa spierdolic z miejsca i miec wyjebane na reszte ludzi.
Bynajmniej i tak kazdy wie jaki stosunek ma dl do sd - maja ich w dupie ;] i powiedzialo mi to pare osob z dl.

Sibutu
14-04-2008, 14:50
Ale to nie DL zabija swoich sprzymierzencow po wygranym openie :/

Xavius
14-04-2008, 14:59
Nie wiesz o co chodzi to nie odzywaj sie.
Nastepnym razem wyjdz na open jak jest a nie na noobie w ab siedzisz.
Ja blessow nie mialem a i tak poszedlem na open.

Sibutu
14-04-2008, 15:24
Haha, nie musze wiedziec, o co chodzilo, zreszta i tak wiem, o Askare, jednak wystarczy mi to, ze nie powinni pozabijac swoich wlasnych sojusznikow zaraz po wygranym openie, bez wzgledu na powody, zalosne i ty mowiles, ze ja lize dupe Bysena?

Xavius
14-04-2008, 15:31
Nie wiem czy mowilem czy nie, juz mi tego nie wypominaj.
Teraz juz wiesz jak to jest z Decessus i nie mow mi ze ja lize dupe bysenowi bo ja z nim nie mam o czym rozmawiac, nie zamienilem z nim zadnego slowa od 4 miesiecy.

Fagaro
14-04-2008, 16:23
ciężko wymawiać słowa mając język w czyjejś dupie....

Szczykus
14-04-2008, 17:24
Haha i Fag was podsumował :D. Ktoś potrafi opisać to co się na Eterni dzieje bo już nie wiem kto ma z kim wojnę ...

Magcharadzdza
14-04-2008, 17:30
A wiec tak... nie no chcialem sie rozwianac bardziej ale pohm..3 sekundach "rozmyslen" doszedlem do wniosku, ze to mozna powiedziec w 1 slowie a mianowicie...
BURDEL!!!

Fagaro
14-04-2008, 18:51
Decessus ma wojne z Dark Legion, Night, Maelstrom, Sigillum Diaboli, Reload, Divinitus

Night walczy z Decessus, Reload

Divinitus z Decessus, Dark Legion,Maelstrom, Sigillum Diaboli,

Zan
14-04-2008, 20:02
@Up
Hmm..
A ja nie mam kogo ubic -.-'

Szczykus
14-04-2008, 20:28
Już sie ludziom nudzi z tymi wojnami xD. Każdy walczy z każdym jestem ciekaw jak to się skończy ...

Somone
14-04-2008, 21:00
@Up
Hmm..
A ja nie mam kogo ubic -.-'

Kozak nie ma co

Zan
14-04-2008, 22:02
@up
'Postkonto' niema co.

@down
Pa nigdzie nie wychodziło :D

Szczykus
14-04-2008, 22:53
Pa wróciło :D
22:46 Szczyku Slajder [165]: I'm hunted ?
22:46 Bysen [201]: yes
22:46 Bysen [201]: need pay soft boots

Tylko już nie chcą boh tylko softy ;)

Lord Wlodek
17-04-2008, 11:36
Sporo się dzieje a mało się pisze :P

Elverticus zakończył swą prace nad "Eternia Real-life picture movie 2008 PART 2!"

Do obejrzenia:

http://pl.youtube.com/watch?v=0VIPzVrbMA8

http://www.***********.com/999342838.html

Warto wspomnieć iż z dniem wczorajszym miały miejsce dwie open battle:

Dece~ vs. Night/Divi~

Dece~ vs Dark Legion/Sd/Mael~

Obydwie bitwy wygrało Decessus

Camy:

Pierwsza bitwa:

Bysen:
http://www.***********.com/216222581.html

Endyhrion
http://www.***********.com/915561573.html

Druga Bitwa:

Bysen:
http://www.***********.com/125540480.html

Endyhrion:
http://www.***********.com/408258892.html

Szczykus
17-04-2008, 14:24
@up
Dece & Night (bez Divi)
i w drugim openie zapominałeś o gildi Carli.

Snagoth
17-04-2008, 17:05
i zmien Wlodziu hosta bo wlepią Ci ostrzezenia za ukrywanie rozszerzenia :P

@edit
co do tych openek to 1 wygralo Dec~ po tym jak padla Aeldene i Arwyn i zaczal byc haos... a po 2 opence coraz bardziej przekonuje sie ze cala sila pvp DL byla w osobach z Dec~...

Tak naprawde Dec~ nie pokazalo jeszcze nic szczegolnego... oni zyskuja na tym ze druga strona ma male pojecie o pvp... Dec~ nawet nie mialo okazji sie jeszcze wykazac.... trzeba jeszcze dodac ze nie zasluguje na aprobate to co robi Dec~ czyli walka noob charami.. jak na schodkach wypychaja osoby...

I ciagle ten sam blad strony przeciwnej Dec~... czyli strach... Dec~ naciera a przeciwnik sie wycofuje... Dec~ widzi ze przeciwnik sie wycofuje i coraz bardziej naciera a pozniej konczy to sie tak jak na filmikach... Strona przeciwna powinna takze nacierac! Wtedy Dec~ nie byloby takie pewne siebie i padali by...

takie moje zdanie :)

Szczykus
17-04-2008, 18:27
I ciagle ten sam blad strony przeciwnej Dec~... czyli strach... Dec~ naciera a przeciwnik sie wycofuje... Dec~ widzi ze przeciwnik sie wycofuje i coraz bardziej naciera a pozniej konczy to sie tak jak na filmikach... Strona przeciwna powinna takze nacierac! Wtedy Dec~ nie byloby takie pewne siebie i padali by...

Popieram ;)

Magcharadzdza
17-04-2008, 19:26
My tak robilismy jak bylem w wojnie. Atak i atak... no i bylo OK :)
Wyniki byly rowne.

Somone
17-04-2008, 19:42
@Snagoth

tak masz racje na eterni jest tylko 20 osob z miernym pvp i wszyscy akurat sie zebrali w decc a ze reszta eterni ma 0 to wszystkich leja

@Snagoth i Szczykus

jak widze wiecie jak pokonac Decc~ w prosty sposob no to coz do dziela ! zrobice to rofl

Snagoth
17-04-2008, 20:40
@somone
wierz mi ze jesli mialbym pacca i osoby na vencie zgodzilyby sie zebym byl battle commanderem to postaralbym sie zeby to inaczej wygladalo.. i jesli by sie sluchali to mysle ze nie byloby takiej sieczki ;) ale coz...

Szczykus
17-04-2008, 21:58
Cuz póki co trzeba poczekać jak przeciwnicy Decc wreszcie pomyślą ... Ja tylko czekam na to ;).

Zan
17-04-2008, 23:06
@somone
wierz mi ze jesli mialbym pacca i osoby na vencie zgodzilyby sie zebym byl battle commanderem to postaralbym sie zeby to inaczej wygladalo.. i jesli by sie sluchali to mysle ze nie byloby takiej sieczki ;) ale coz...

Gdyby sie zgodzili :p
Szczerze mowiac wiekszosc by wolala rydzyka jako bc niz Ciebie (bez obrazy oczywiscie)

Somone
18-04-2008, 00:42
ale przeciwnicy Dece i tak maja was gdzies wiec dla ciebie sytuacja sie nie zmieni pewnie przed update decce zrobi sobie peace ^^

Lord Wlodek
18-04-2008, 08:38
@Sangi

Jest prawda w tym co mówisz, jednak podczas bitwy czasami są takie emocje że człowiek się gubi.

@Zan

Czekam do tego pieknego dnia jak znudzi ci się to forum...

Zan
18-04-2008, 09:30
bi.
@Zan

Czekam do tego pieknego dnia jak znudzi ci się to forum...

"Czekam do tego(..) dnia.." ?! Kto cie k'rwa polskiego uczy chlopcze?:confused:

Somone
18-04-2008, 12:52
Włodek i po co mowisz ze go poperasz jak to poprostu kolejny typu duzo mowi malo robi

Snagoth
18-04-2008, 14:52
Gdyby sie zgodzili :p
Szczerze mowiac wiekszosc by wolala rydzyka jako bc niz Ciebie (bez obrazy oczywiscie)

looz, ja sie nie obrazam bo znam swoja wartosc w tej kwestii ;)

a co do tego ze by mnie nie chcieli.. to tak.. pewnie by tak bylo bo mnie nie znaja... ale Ci ktorzy mnie znaja napewno powierzyli by mi bez problemu ta funkcje :)

@wlodek
no masz racje, niestety tak jest.. dlatego trzeba cwiczyc kiedy tylko mozna opanowywanie emocji itd ;)

@somone
z tego co zrozumialem to te Twoje posty sa skierowane do mnie. Masz jakis problem ze soba? Malo robie bo mam wazniejsze sprawy na glowie niz Tibia a duzo mowie bo wiem co mowie.

Lord Wlodek
18-04-2008, 16:01
Włodek i po co mowisz ze go poperasz jak to poprostu kolejny typu duzo mowi malo robi

Okey, kupie Ak-47 popłyne promem do Szwecji i tak długo będe pytał o Bysena aż znajde i zabije bydlaka od co, wtedy będe dużo robił?

Take it easy

Szczykus
18-04-2008, 17:59
@up
Lepiej wpław ;)

Ragnus_Firedhea
18-04-2008, 23:50
@2Up Za dużo Counter Strike'a..

Zan
19-04-2008, 10:10
looz, ja sie nie obrazam bo znam swoja wartosc w tej kwestii ;)

a co do tego ze by mnie nie chcieli.. to tak.. pewnie by tak bylo bo mnie nie znaja... ale Ci ktorzy mnie znaja napewno powierzyli by mi bez problemu ta funkcje :)

Hmm.. no wiesz, ja uwazam jednak Krwawego za lepszego OB niz ty.

Snagoth
19-04-2008, 10:13
@up
czemu? wiesz jaki ze mnie bc? Krwawego moze i znasz (nie wiem) ale mnie nie wiec skad takie wnioski ;)

Magcharadzdza
19-04-2008, 17:11
Dowodziles kiedys wogole w jakiejs bitwie ?? <pytanie do snagotha>
Tylko nie mow o Nuub war czy cos bo tutaj to kazdy jest zajebistym BC

Zan
19-04-2008, 18:49
@Up
OTSY tez sie nie licza !! :baby:

Szczykus
19-04-2008, 21:56
Noo nareszcie się jakoś ruszyło :D!! GZ dla Nightów za ładny OB.

Xavius
19-04-2008, 23:02
What a sad day on eternia :)
Tha Maverick Sorcerer
Xulodue
Fixano
Incruen
Sneed
Lola Bowsfusal

Vedrila_Elvan
19-04-2008, 23:43
Czy ktoś posiada filmik z ostatniego OB? Jeśli tak to prosze o wrzucenie linku, bo Deccesus nie umiesciło póki co na swojej stronie;)

Snagoth
20-04-2008, 08:35
co do Eterni to powiedzmy ze po czesci dowodzilem w jednej w wojnie.

i czemu niby ots sie nie liczy? Nie rozumiem ludzi ktorzy potępiaja ots tylko dlatego ze jest otsem bez zadnych konkretnych powodow. Ots jest jak prawdziwa Tibia jesli chodzi o wojny... gralem na zwyklych pvp ale gralem tez na rpg-pvp w ktorych nie mialo sie gdzies tego ze sie padnie... i tutaj mam duze doswiadczenie....

ALE

ten temat nie jest po to by sie klocic kto jest zajebistszy od drugiego... ja napisalem tylko swoja opinie na temat wojny a Zan mnie bezpodstawnie skrytykowal wiec odpowiedzialem.. ale apeluje do Zan'a o to by dalej tego nie ciagnac.. mysl co chcesz :) nikomu tego udowadniac nie musze a na Eterni bede jeszcz gral wiec pewnie bedzie okazja by to pokazac :)

peace :)

Mighty
20-04-2008, 08:45
Bedac bc na OTS nie ma takiego czynniku jak adrenalina i stres wiec chwalac sie ze dobrze Ci idzie na otsie nic jeszcze nie znaczy. To jest jak sparing bokserski , wszytko ci wychodzi i jestes rozlozniony a jak przychodzi ob w normalne tibi to juz jest jak normalna bokserska walka w ktorej nie zawsze wszytko wychodzi tak jak nam np wczoraj.

Snagoth
20-04-2008, 10:00
Mighty ja to dokladnie rozumiem dlatego wlasnie napisalem ze gralem takze na otsach rpg-pvp gdzie exp byl x5 (czyli malo) i dead byl naprawde wqrzajacy a adrenalina byla nie mniejsza niz na prawdziwej Tibii, ale jak juz mowilem.. nie mam zamiaru sie tutaj na ten temat sprzeczac.. kazdy ma prawo myslec co chce i nikt wierzyc nie musi :)

@edit
night vs reload
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=120392

tutaj dec vs night
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=120376

@edit2
hmm.. czyzby night czytalo moje posty na Tibia.pl? hehe :P

Zan
20-04-2008, 10:00
A no mowilem ze ots sie nie liczy i nie tylko z tego powodu ktory podal Mighty ale takze z tego ze niema, powtarzam NIEMA idealnego odzwierciedlenia tibi na otsie. Niema idealnej kalkulacji m.powera, szybkosci postaci. A snagoth mam nadzieje ze zagrasz na eternia jeszcze :D

Lord Wlodek
23-04-2008, 14:13
Apr 22 2008, 19:38:21 CEST Killed at Level 107 by Bululah
and by Lord Terrible Berman

Muhehehe co to władza robi z ludzmi, ten server juz chyba jest stracony...

Magcharadzdza
23-04-2008, 15:08
kto padl ?? bo nawet nie wiem

Lord Wlodek
24-04-2008, 11:50
Trea Madris

Ragnus_Firedhea
24-04-2008, 13:46
Apr 22 2008, 19:34:56 CEST Killed at Level 122 by Bululah and by Arwyn of Eternia

Tuz przed nią się złożyłem :)
Życie dziw*a / Turbo dziw*a. :P

Lord Wlodek
25-04-2008, 12:53
To co zrobiło Dark Legion na ob wymaga pochwały, Gratz!

Szczykus
25-04-2008, 15:12
Szkoda tylko Carli ale cóż taka gra.

Snagoth
25-04-2008, 18:49
oni chyba naprawde mnie posluchali hehe :P no teraz openka ladna :) bez bania sie tylko ladnie caly czas do przodu ;] i tak powinno byc :)

Zan
26-04-2008, 09:14
@UP
Leje tu z Ciebie Snag :D Nie zrozum mnie zle ale juz nie wydalam 8o

Szczykus
26-04-2008, 09:34
@ up
Lol przecież on żartował ...

bozs
26-04-2008, 09:54
@Zan

nie tylko ty..

Snagoth
26-04-2008, 11:18
wlasnie.. zartowalem... lol (bo nie sadze zeby ktos siedzial na Tibia.pl i czytal temat o eterni w poszukianiu klucza do wygrani wojny, nawet jelsi rady sa dobre.. lol -.-)

nie zrozum mnie zle ale jesli serio nie zrozumiales ze to zart to ciezko z Toba... :D

bozs tez sie nie popisal.

/pozdro ;)

Zan
26-04-2008, 23:55
Snag nie chodziło mi o Twoja ostatnia wypowiedz kolezanko :p

A no i witaj Rendi dawno Cie nie widziałem ;(

bozs
27-04-2008, 14:31
Snag ty to samo caly czas piszesz.. to juz z lekka jest zalosne

Zan hrhr no troche czasu;p

Snagoth
27-04-2008, 15:34
ciagle to samo z tym ze niby sie mnie posluchali? to sa poprostu posty z komentarze do kolejnych OB... a ze ktos tu sie na zartach nie zna to nie moja wina ^^

bozs
27-04-2008, 15:58
czytanie caly czas tych samych 'zartow' jaki to ty swietny BC jestes itd moze juz nudzic

Snagoth
27-04-2008, 16:44
to nie czytaj.. proste ;)

Rexibol
27-04-2008, 17:16
to nie pisz.. proste

Ragnus_Firedhea
27-04-2008, 23:40
@Up Ohohoho Stary, Dobry Rexi ;]
odezwij sie czasem na gadu albo w tibii :P

Zan
28-04-2008, 08:20
@Up
Nie taki dobry jak stary ;)

@Rendi
Daj spokoj ziomus, wiesz ze "supportu" nie przegadasz, zawsze bedzie madrzejszy :confused:

bozs
28-04-2008, 10:24
i zawsze bedize mial najlepsze pvp

Snagoth
28-04-2008, 11:51
jestescie smieszni... i wiedzialem ze wkoncu padnie argument 'supportu', po prostu bylem tego pewien i tylko czekalem na to... zan i bozs.. jestescie typowymi, rasowymi tibijczykami ktorzy mysla ze moga wszystko i sa najmadrzejsi ;) ja juz wczesniej napisalem ze nie chce dalej ciagnac tej rozmowy ale sie nie dalo... ale tym razem juz ją koncze... polska cecha 'zazdrosc' nie jest dobra cecha... gl irl :]

bozs
28-04-2008, 14:37
smieszny, a raczej zalosny to ty jestes:) ale i tak jestes najlepszy, wkoncu na otsach wycwiczyles swoje pvp i wiele osob moze nam to potwierdzic..:) tak naprawde gowno mnie i mysle ze innych tez obchodzi twoje pvp, ale chwal sie dalej:)

aa i dla twojej informacji to ja nie jestem rasowym tibijczykiem:) w tibie nie gram juz kilka dobrych miesiecy, loguje sie od czasu do czasu pogadac z ludzmi

aha, powiedz mi, czego ci mam zazdroscic?

gl irl, u mnie akurat jest bardzo dobrze, a jak zdam matury to bedzie jeszcze lepiej, pozdro

Snagoth
28-04-2008, 15:07
ja sie nie chwale i nikt nie musi mi wierzyc w to co pisalem ;) ja poprostu odpowiadalem na to co zan do mnie pisal ;) i zawsze podkreslalem ze nikt wierzyc nie musi wiec co sie napinasz ;) zreszta po co ta cala gadka... nie widze sensu :]

Safe
28-04-2008, 15:33
co do Eterni to powiedzmy ze po czesci dowodzilem w jednej w wojnie.

i czemu niby ots sie nie liczy? Nie rozumiem ludzi ktorzy potępiaja ots tylko dlatego ze jest otsem bez zadnych konkretnych powodow. Ots jest jak prawdziwa Tibia jesli chodzi o wojny... gralem na zwyklych pvp ale gralem tez na rpg-pvp w ktorych nie mialo sie gdzies tego ze sie padnie... i tutaj mam duze doswiadczenie....
pokazac :)

peace :)

Skoncz wasc panie wstydu oszczedz. Komanderowanie zostaw Isahiasowi z Novej, Kicajowi z Aldory albo komus kto sie na tym zna. Zaden dobry BC nie powie Ci ze jest dobry, bo to jest smieszne. a te osoby co mnie znaja potwierdza Ci ze zadko sie myle ;p

@mighty
wez mnie zlap na Nebuli na Tanie albo na Taevie na eterni. Mozesz tez zapytac bysena o msn bo sprawa jest.

Rexibol
28-04-2008, 16:04
Kicajosa z aldory to nikt nie przebije, razem z nemtorem i masakiem na cala guild we 3 wyskoczyli na 7.4 i rozje bali ich jak chcieli.. :) a Ty snagoth idz na ten swoj ots i tam KOZACZ swoim pvp.

Lazi
28-04-2008, 16:51
Miło tu jest...aż przyjemnie się czyta. ;) Raz na jakiś czas sobie człowiek wejdzie i się pośmieje. Dobrze, że teraz mniej zaśmiecania w dziale zdjęcia naprawdę gratz pomysłu Fagaro ;) .

Zan
28-04-2008, 17:57
Hmm.. fajnie jestem rasowym tibijczykiem, dobrze ze nie jakas odmiana kundla B)

Snagoth
28-04-2008, 18:15
zabawnie jest czytac posty kolejnych powergamerow :) ja juz skonczylem ta rozmowe bo ona nie ma sensu :)

@topic
zobaczymy jak teraz sie potoczy wojna gdy przeciwnicy Dec~ nabrali odwagi :)

Power Ranger
28-04-2008, 18:35
Kicajosa z aldory to nikt nie przebije, razem z nemtorem i masakiem na cala guild we 3 wyskoczyli na 7.4 i rozje bali ich jak chcieli.. :) a Ty snagoth idz na ten swoj ots i tam KOZACZ swoim pvp.

Kicajos to chyba na jakiejs super niewidce biegal, bo ja nikogo oprocz masaka i nemtora tam nie widzialem o.O

BattleCommander
28-04-2008, 18:52
zobaczymy jak teraz sie potoczy wojna gdy przeciwnicy Dec~ nabrali odwagi

Po Twoim poście, zapomniałeś dodać xD

Myśle, że było im smutno, że "byle ktoś" twierdzi, że poradziłby sobie lepiej od nich. Dodałeś im skrzydeł, człowieku.
Jak ja nienawidzę takich typów, którzy twierdzą, że są najlepsi we wszystkim. I mam nadzieję, że nie odpowiesz na mój post, bo zapowiadasz zakończenie konwersacji od jakichś 5 postów wstecz.

P.S.:Nie, nie jestem super, gites ,mega graczem.

Damian2501
30-04-2008, 12:51
Wypowiem sie co do wczorajszego OB, Decessus myslalo chyba ze z Dl i Resztą pujdzie im tak łatwo jak z RO i McG ale jak pokazują statystyki w tym momencie trwa wyrównana walka... Wiele osob z Dec~ Straciło już sporo lvl w tej wojnie i mysle ze jak ona sie skonczy to nie bedzie im chciało sie tego odrabiac.. i Jak ktos powiedział ze oni sie bawia i koncza z Tibia, to pokazuje to ze tego konca są już blisko ;)

Lord Wlodek
07-05-2008, 15:02
No i temat umarł a na servie coraz ciekawiej, czy Dece~ podpisze pakt z Night? Czas pokaże jednak Alliance jest w trudnej sytuacji a Pa powróciło i znów padło dużo osóB

Zan
10-05-2008, 16:31
@Up
A no Dece z Nightami podpisalo pakt ale co zrobisz, to raczej cyrograf ;]
btw. dobry podpis, widze ze jakis Swoj tutaj zaglada :confused:

Lord Wlodek
10-05-2008, 18:48
To co się dzieje można nazwać tylko i wyłącznie - CHAOS, Night zabija sobie kto się nawinie, payment za "bycie" to już normalna sprawa.

Kilka ofiar.

Dark mc'dragoon - 133 Rp
Drunkerman - 166 Rp
Humpii - 154 Ek
Dark Legolas from Darkness - 171 Rp
Hupaxuda - 181 Ms

Oraz bardzo wiele innych.

Szczykus
10-05-2008, 19:20
Do mnie Bast pisze gdzie moja kasa za pacc... Się rozczarował jak mu powiedziałem że już jestem hunted by Decc xD.

Macko121
11-05-2008, 15:51
Kolejne ofiary Decc i Night:

-Hideharu
-Kris The Wise

VooDOO
11-05-2008, 16:14
Wydaje mi się, że Kris padł za zabicie Mari Sia, ale nie jestem pewny. Najlepiej byłoby gdyby on sam opisał to wydarzenie.

Lord Wlodek
11-05-2008, 17:42
Hideharu - Za free, jednak dobrze się trzymał nawet przy combo prawie Bululah padł, co do Krisa niech się on sam wypowie

Szczykus
11-05-2008, 17:42
Opisał tam gdzie ssy :P

Magcharadzdza
11-05-2008, 19:23
Za Mari Sia oczywiscie :D
Jak ktos bedzie pytal czy zaluje to odrazu odpowiedz NIE :)

Lord Wlodek
11-05-2008, 21:45
Za Mari Sia oczywiscie :D
Jak ktos bedzie pytal czy zaluje to odrazu odpowiedz NIE :)

Święte słowa, nigdy w życiu nie można niczego żałować.

Szczykus
11-05-2008, 22:10
A ja składam GRATULACJE Jack Horrorowi który robił pa na pohu ,a padł od własnych gs co lurnoł :D
P.S. Przez facca stracił 3 lvle.

Lord Wlodek
12-05-2008, 15:53
"I will join the war against your alliance, but as I don't really share the way your enemies take their rols, I will go my own... we (me and the ones who decide to follow me) will found a new guild"

Eastauron leader guildi Warm Up, wypowiada wojne Night/Decessus bezpośrednim powodem jest jego śmierć przez w/w.

Link do teamtu.

http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2131799

VooDOO
12-05-2008, 15:56
Wkrótce dojdzie do tego, że Night z Decessus zostaną sami w wojnie przeciwko całej Eternii :)

Magcharadzdza
12-05-2008, 18:31
Kwestia czasu... chyba, ze sami sie najpierw wykoncza. :o

Safe
12-05-2008, 19:53
Wkrótce dojdzie do tego, że Night z Decessus zostaną sami w wojnie przeciwko całej Eternii :)

....i wygraja, uwierz ;)