Pokaż pełną wersje : Eternia.
Zakładam ten temat bo próba dyskusji w dziale "Zdjęcia" nie ma sensu, moderatorzy kasują (i słusznie) wszystkie posty nie mające związku ze zdjęciami.
zacznę od Gourangaa, jak zarazie to opluwasz innych a nie masz odwagi powiedzieć kto jest twoim main charem, informacje którymi obrażasz innych graczy sa lekko nieaktualne, np Przemek owszem, wyszedl z wojny, ale wbił kilka leveli, zarobił kasę i wstąpił do wojny znowu, wiec o co Ci chodzi? lepiej żeby walczył bez kasy na sd?
Prędzej czy później dowiemy się kim on jest ;)
napewno sie dowiemy a wtedy nie bedzie mial latwego zycia ;)
Golab911
07-02-2008, 20:32
No nareszcie
Lord Wlodek
07-02-2008, 20:52
Brawo :P
Serro ded poraz trzeci:
Feb 07 2008, 19:29:09 CET Killed at Level 47 by Fjozo
and by Dark of Guanche Canario
To tylko nic nie znaczacy second char, z czego tu sie cieszyc? Podobnie jak radosc po smierci Bysena pokazala im tylko, jak bardzo Rebels jest zdesperowane i co dla nich znaczy jeden frag, ktory bysen odrobil w jeden dzien.
To tylko nic nie znaczacy second char, z czego tu sie cieszyc? Podobnie jak radosc po smierci Bysena pokazala im tylko, jak bardzo Rebels jest zdesperowane i co dla nich znaczy jeden frag, ktory bysen odrobil w jeden dzien.
Właśnie o to chodzi ze NIC nie zrozumiales :P
Pooglądaj filmy z wojen dokładniej. Dla rebels to nie jest wojna rebles vs dessus tylko rebels vs Bysen. Na paru filmach widać jak madzy (glownie kunt, tere, mave) stoją bez mana shielda (widać bo sie palą) maja 3/4 hp a cale rebels wali bysena. Pogratulować pomysłu bicia 200 rp ktory ma okolo 2000 hp zamiast poslac pare sd magowi co ma 600 hp.
Moj blad, nie spodziewalem sie, ze mozna byc az tak nierozsadnym (cisnely sie na jezyk inne slowa, ale postaralem sie je pominac)
Właśnie o to chodzi ze NIC nie zrozumiales :P
Pooglądaj filmy z wojen dokładniej. Dla rebels to nie jest wojna rebles vs dessus tylko rebels vs Bysen. Na paru filmach widać jak madzy (glownie kunt, tere, mave) stoją bez mana shielda (widać bo sie palą) maja 3/4 hp a cale rebels wali bysena. Pogratulować pomysłu bicia 200 rp ktory ma okolo 2000 hp zamiast poslac pare sd magowi co ma 600 hp.
masz racje.. ale to jest tylko jeden z bardzo wielu bledow Rebels ktore popelniaja, prostych bledow... i najgorsze jest to ze nie dadza sobie pomoc bo 'nikt nie zna ich tak jak oni sami siebie wiec nikt kto od poczatku nie bierze udzialu w wojnie tu nie pomoze' ...
Lord Wlodek
07-02-2008, 23:08
Moj blad, nie spodziewalem sie, ze mozna byc az tak nierozsadnym (cisnely sie na jezyk inne slowa, ale postaralem sie je pominac)
Lick Lick Lick Bysen Swedish ass!
Szczykus
07-02-2008, 23:46
Jak była masakra na kładce w ab to Rebels bili Scogroca bo był w trapie :D zamiast jakiegos msa. Kilku tylko pomyślalo i zaczeło bić Adventa ale im zwiał.
damidajlek
08-02-2008, 01:38
Mam ss jak than mas padal .
20k do dp w venore parcela albo dam go than masowi i kilka osob padnie :):):)
@up
jesli Than mas jest choc troche myslaca osoba to napewno sam zrobil ssa :)
damidajlek
08-02-2008, 01:52
nie zrobil :)
bo mnie o niego prosil B)
po 1 to nie musimy Ci wierzyc :) a po 2 to kogo tak wogole obchodzi to ze than mas bedzie wiedzial kto go bil? o.O
Sadze ze te osoby nie martwia sie tym poniewaz i tak maja wojne ;]
wiec nie cwaniakuj :baby:
Lord Wlodek
08-02-2008, 10:14
Mam ss jak than mas padal .
20k do dp w venore parcela albo dam go than masowi i kilka osob padnie :):):)
Muahahhah daj całemu światu, Daj Byszenowi itp. I co to da ?
zal.n.c
@Snagi
Wiesz jakim szacunkiem cie obdarzam ale jeśli Rebelsi "nie chca dac sobie pomoc" to maja jakis powód do tego, bo już kilka razy czytam ze niechcieli twojej pomocy, bynajmniej ja to tak rozumiem...
Gourangaa
08-02-2008, 10:26
Tak sie sklada ze nie mam juz chara. Mam prawo do mowienia tego na co mam ochotę. Wojna jest przez takich gutomarahów (dzieci update'a letniego), ktorzy caly czas noobili i dlatego szwedzi teraz ich nawalaja bo widza latwa kase ;) dodatkowo wiekszosc Polakow na eternii jest teraz postrzegana jak polowa tego RO.
Owszem jest kilku ludzi zaslugujacych na szacunek ale to nieliczna garstka(napewno nie gutomarah). Prypomnij sobie, Gutomarahu jakim kozakiem byles w "Infinity Heros" (gz dla Dartha~ tej nazwy) wtedy udowodniles jak falszywy jestes dla kaski...:)
A Ty, Fagaro to sie czasem osmieszasz, ale cóż trwaj w błogiej nieświadomości i ufaj,że masz racje.
napewno sie dowiemy a wtedy nie bedzie mial latwego zycia ;)
ojej...
Pozdro dla falszywych!
ps Nie jestem flahulitta.
A Ty, Fagaro to sie czasem osmieszasz, ale cóż trwaj w błogiej nieświadomości i ufaj,że masz racje.
Rozwiń to zdanie, bo nie wiem co autor mial na myśli (o ile można go posądzać o jakakolwiek myśl)
Lord Wlodek
08-02-2008, 14:13
(o ile można go posądzać o jakakolwiek myśl)
Owned! xdd
damidajlek
08-02-2008, 14:15
Tak naprawde szukalem jakiegos frajera tu :)
i ciesze sie ze ktos zajebal than masa (hakera)
Szczykus
08-02-2008, 16:40
Ja tam lubie Than Masa ale przeciez sam pomagał Dec to sie Rebels wkurzyło. A co do RO to prawda że połowa Polaków nazywana jest RO. Teraz przez to Polacy mają zrytą opinie na Eterni ...
Teraz przez to Polacy mają zrytą opinie na Eterni ...
Zawsze mieli. Do 120 levelu malo kto wiedzial ze jestem polakiem, mialem jakas zgrzyte z Majare i zaczalem z nim gadac a on do mnie "ty nie szwed??!?" Zreszta co sie dziwić, jeszcze nie widzialem zeby jakis szwed, brazol czy inny holender do mnie czy do kumpla walil wyzwiskami w swoim jezyku za to Bysen i wielu innych graczy zna polskie wyzwiska wcale nie gorzej niz ja. Fakt jest tez taki ze wiekszosc ludzi ktorzy byli scigani przezemnie to polacy, ile razy ktos zabijal mi drucika a potem plakal "a skad mialem wiedziec ze masz 170 ek maina" czyli 30 druta bez maina mozna zabic. I zawsze mnie zabijali polacy, raz kolesie z SD.
Szczykus
08-02-2008, 17:21
Ehhh poprostu większość Polako to nooby ...
Damian2501
08-02-2008, 17:48
Mowcie Jak Chcecie, ale ja uwazam ze wiekszoc polakow to nooby!! Nawet te High LVL. Jedyny Ziom ktory naprawde nie byl nOObem i ktory Pomagal w trudnych sytuacjach to (niewiem czy Pamietacie lub znaliscie) Pierwszy Owner z Postaci "Demons Eye" :D
Marna znajomosc angielskiego i przykry fakt, ze polowa Polakow na serverach to dzieci neostrady opuszczajace szkole, by expic na zolwiach, ciagnie ze soba w konsekwencji takie a nie inne traktowanie Polakow.
Szczykus
08-02-2008, 18:51
Dokładnie dzieci neo grasują w śród Tibijskich Polaków :D. Prawda jest taka że połowa Polskich h lvli do nich należy ... Poprostu life is brutal ;)
Lord Wlodek
08-02-2008, 21:32
Marna znajomosc angielskiego i przykry fakt, ze polowa Polakow na serverach to dzieci neostrady opuszczajace szkole, by expic na zolwiach, ciagnie ze soba w konsekwencji takie a nie inne traktowanie Polakow.
Dobra znajomość angielskiego = Ass lick jak w twoim przypadku ^^
Ostatnio Rebels zrobilo mass loga to płakałeś ze to na ciebie, hahahahahah
Dobrze wiem, ze byl na mnie, ale tchorze skoro mnie nie zabili, boja sie przyznac, ze szli po mnie. Jestes bardzo ograniczonym czlowiekiem jak uwazasz, ze dobra znajomosc jezyka to asslicking. Jestes po prostu idiota, ktory pewnie by zdychal/zdycha razem ze swoim bractwem zolwia.
Bikekrolik
08-02-2008, 22:11
na Eterni gram dosc dlugo, fakt z licznymi przerwami jednak tak znajomosci to jedno a szacunek do innych i innych do Ciebie to dwie rozne sprawy.
Powiem wam tak, jedni moga twierdzic ze Gutomarah jest falszywy, ja jako jego dobry znajomy nie zgodze sie z ta opinia, poniewaz przez wiele lat spedzonych w tibi nigdy mnie nie zawiodl, zawsze pomagalem mu a on mi. Zreszta nie tylko z nim moje zycie w tibi przebiegalo bezproblemowo.
Mialem wielu przyjaciol (nie kolegow) w tibi, ktorym ufalem, szkoda ze wielu z nich sprzedalo swoje postaci :( obecnie tak naprawde true friendsow zostalo niewielu...
Podejrzewam, a nawet twierdze ze kazdy z was ma chociaz jedna zaufana osobe, ktorej naprzyklad w razie kicka zadzwoni i poda swoje passy zeby bezpiecznie sie wylogowal.
Nastepna sprawa, ktora moim zdaniem do niczego nie prowadzi... no moze jedynie do klotni to wzajemne wyzwiska i dzielenie ludzi na tych dobrych i tych zlych. Zauwazylem ze Fagaro ostanio najezdza na osoby,ktore go obrazaja(wcale sie mu nie dziwie) a wszytsko jest spowodowane tym, ze wyrazil swoje zdanie, w ktorym potepil neagtywne zachowanie innych graczy. T samo tyczy sie Gourangaa, ktory w dosc ofensywny, ironiczny sposob wyraza swoje zdanie i poglady, no coz ma do tego prawo, jednak nie powinien obrazac graczy torzy go nie obrazili ani wy nie powniscie go wyzywac jezeli on was nie wyzwal. Moim zdaniem dyskusje takie powinny byc przeprowadzane w kulturalny sposob, zacheci to ludzi z eterni do rozmowy na dany temat bo chyba nikt nie chce byc obrzucony blotem za to ze napisal negatywnie o jakims zjawisku jakie ma miejsce.
Sibutu ma racje z tym ze wielu graczy opuszcza zajecia w szkole po to zeby grac, ze nie znajomosc angielskiego jest skutkiem tego ze tibie traktuja jak swoj priorytetowy cel w zyciu... Rodzice takich dzieci wogole sie nimi nie interesuja albo ich zainteresowanie konczy sie na pytaniu "jak bylo w szkole"(w ktorej notabene wogole go nie bylo :D )
A odnoszac sie do opinii o Polakach na serwerze z przykorscia musze stwierdzic, ze jest ona wlasnie psuta przez takich graczym ktorzy graja w tibie 24/7 , ktorzy nie zwazaja na innych, dokuczaja, kradna po to tylko,zeby zrobic innym na zlosc i pochwalic sie przed kolegami jakim to sie jest kozakiem siedzac przed monitorem swojego komputera
pozdrawiam
Szczykus
08-02-2008, 22:21
Jestes po prostu idiota, ktory pewnie by zdychal/zdycha razem ze swoim bractwem zolwia.
Haha bractwo żułwia ... Z tymi żulwiami to ktoś tam zepsuł opinie RO tylko przez to że botował na żulwiach ale Eternia przesadza z tym większosć RO od czasu kiedy dodali powera knightom nie byla na żulwiach.
Lord Wlodek
08-02-2008, 22:30
Dobrze wiem, ze byl na mnie, ale tchorze skoro mnie nie zabili, boja sie przyznac, ze szli po mnie. Jestes bardzo ograniczonym czlowiekiem jak uwazasz, ze dobra znajomosc jezyka to asslicking. Jestes po prostu idiota, ktory pewnie by zdychal/zdycha razem ze swoim bractwem zolwia.
Wiesz akurat nie, ale zeby było śmieszniej wiem na kogo był wtedy mass log wieć podaruj sobie że Rebelsi się za noobów biorą, noob chary wystarczą
damidajlek
08-02-2008, 23:26
A ty Lord masz najwiecej do powiedzenia i ile juz lord florian mial ownerow??
Gourangaa
08-02-2008, 23:32
Dobra znajomość angielskiego = Ass lick jak w twoim przypadku ^^
Ostatnio Rebels zrobilo mass loga to płakałeś ze to na ciebie, hahahahahah
ah zazdrość ze można miec plecy bez lizania dupy polakom
ty pewnie nie umiesz po angielsku sie dogadac wiec musisz swoje kompleksy wyleczyc ;) i dlatego tak bronisz swoich, ludzi twojego pokroju
i na koniec, Lordzie florianie twoje pochodzenie na rlu mowi samo za siebie.
Szczykus
09-02-2008, 00:06
i na koniec, Lordzie florianie twoje pochodzenie na rlu mowi samo za siebie.
Dokończ ocb. :D
a tak btw Lord Florian jaki jest twój char na Eterni (o ile jest ...).
Wiesz akurat nie, ale zeby było śmieszniej wiem na kogo był wtedy mass log wieć podaruj sobie że Rebelsi się za noobów biorą, noob chary wystarczą
Na Mohaneda, oficjalne stanowisko, a prawda jest taka, ze jerhyn mi grozil, ze juz jestem w wojnie, a kto inny potwierdzil zamiar zabicia mnie do mojego leadershipu. ~~idiots~~
ah zazdrość ze można miec plecy bez lizania dupy polakom
Daj swojego maina to zobaczymy kto ma wieksze plecy, ja czy ty. Gwarantuje Ci ze jak napiszesz do mnie w tibi z main chara to rod, mealestorm, dl i sd zawiesza bron na 30 minut zeby cie upierdolic.
Gourangaa
09-02-2008, 08:44
@up
"ok" gratuluje interpretacji. Nie mam maina
Lord Wlodek
09-02-2008, 15:19
@up
Więc żegnam z tematu o Eternii, zazdrościsz ludzią z Ro że mają większy lvl od ciebie? Schizofrenia paradoidalna?
@up
wątpię ze osoba ktora nie gra aktywnie na eterni może tak dokladnie wiedzieć o wszystkich wydarzeniach, ruchach poszczególnych graczy.
Więc żegnam z tematu o Eternii, zazdrościsz ludzią z Ro że mają większy lvl od ciebie? Schizofrenia paradoidalna?
Co ma schizofrenia paranoidalna do zazdrosci? Polecam http://pl.wikipedia.org/wiki/Schizofrenia_paranoidalna
Piastol93
09-02-2008, 22:13
Tak sie sklada ze nie mam juz chara. Mam prawo do mowienia tego na co mam ochotę. Wojna jest przez takich gutomarahów (dzieci update'a letniego), ktorzy caly czas noobili i dlatego szwedzi teraz ich nawalaja bo widza latwa kase ;) dodatkowo wiekszosc Polakow na eternii jest teraz postrzegana jak polowa tego RO.
Owszem jest kilku ludzi zaslugujacych na szacunek ale to nieliczna garstka(napewno nie gutomarah). Prypomnij sobie, Gutomarahu jakim kozakiem byles w "Infinity Heros" (gz dla Dartha~ tej nazwy) wtedy udowodniles jak falszywy jestes dla kaski...:)
ojej...
Pozdro dla falszywych!
ps Nie jestem flahulitta.
Lol ! Flahulitta to ja i nie mowcie ze ta menda to ja X(
Lol ! Flahulitta to ja i nie mowcie ze ta menda to ja X(
Zmien comment na tibia.com, bo bana dostaniesz.
Piastol93
09-02-2008, 22:47
O ktory comment ci chodzi ?
Lord Wlodek
09-02-2008, 23:20
Co ma schizofrenia paranoidalna do zazdrosci? Polecam http://pl.wikipedia.org/wiki/Schizofrenia_paranoidalna
Człowiek wikipedii, gratz jak tam napiszą że ludzie rodzą się z fasoli to uwieżysz, żal
Człowiek wikipedii, gratz jak tam napiszą że ludzie rodzą się z fasoli to uwieżysz, żal
Akurat w tym przypadku to, co jest tam napisane, jest prawda. I tak czy inaczej schizofrenia paranoidalna nie ma NIC wspolnego z zazdroscia, wiec skoncz uzywac slow i pojec, ktorych nie rozumiesz.
Szczykus
10-02-2008, 00:20
Wlodek żal mi cie... To co piszesz jest żalosne wiec lepiej wyjdź na mruka niż na idiote ... Sibutu cie bardzo inteligetnie jedzie ,a ty sie bronisz źalośnie. Prosze cie przestań ... Wogule wszyscy przestańcie sie jechać nawzajem i zacznijecie gadać na sensowny temat prosze :p
Meravion
10-02-2008, 10:00
ten temat został właśnie do tego założony, zeby nie usuneli topicu o ssach z eterni
@Fagaro
do 130 lvla, sam myslalem, ze nie jestes polakiem, dopiero potem na jakims filmie uswiadomilem sobie.
Gutomarah
10-02-2008, 11:23
@sibutu
wtedy ten masslog nie byl na Ciebie, jestem tego pewny ponieważ nie było mnie wtedy i jak wszedłem na venta wszyscy mi mówili jak to sie obsrałeś jak my robiliśmy massloga na mohaneda :/
Nvm zamykamy to.
psyhopatka
10-02-2008, 11:36
Powiem szczerze .
Jesteście lamami i tyle , by przegrywać tak mocno z gildią w której jest gartska ludzi. A jak już ktoś z descuss padnie to robicie posta w każdym pod forum.
War frags - Decessus [80] vs [3] McG, RO, Rebels & Night
Lol10
Ciekawei mnie czemu tamten kolo napisał nie jestem flahulitta?;d
Żal mi niektórych osób wypowiadających się tutaj :(
@sibutu
wtedy ten masslog nie byl na Ciebie, jestem tego pewny ponieważ nie było mnie wtedy i jak wszedłem na venta wszyscy mi mówili jak to sie obsrałeś jak my robiliśmy massloga na mohaneda :/
Nvm zamykamy to.
To macie slaba organizacje, skoro potem ktos potwierdza do mojego leadershipu, ze tak czy inaczej padne.
Wlodek żal mi cie... To co piszesz jest żalosne wiec lepiej wyjdź na mruka niż na idiote ... Sibutu cie bardzo inteligetnie jedzie ,a ty sie bronisz źalośnie. Prosze cie przestań ... Wogule wszyscy przestańcie sie jechać nawzajem i zacznijecie gadać na sensowny temat prosze :p
rozwin swoja mysl na temat sensownego tematu.
Gutomarah
10-02-2008, 14:02
To macie slaba organizacje, skoro potem ktos potwierdza do mojego leadershipu, ze tak czy inaczej padne.
hehe chodzi o to ze akurat ten masslog nie byl szykowany na Ciebie ;p A ze masz nas w vipach to znaczy ze sam sie domyślasz ze coś na Ciebie szykujemy wiec nie rozumiem twojego zdziwienia :P
hehe chodzi o to ze akurat ten masslog nie byl szykowany na Ciebie ;p A ze masz nas w vipach to znaczy ze sam sie domyślasz ze coś na Ciebie szykujemy wiec nie rozumiem twojego zdziwienia :P
Nie mam was w vipach, ale ktos mi powiedzial, ze sie szykujecie na Edron, kiedy expilem na EDL, do tego w czasie kiedy nikogo z Maelstrom online nie bylo, potem byliscie higher level to south-east, wiec dalem loga, proste i logiczne, a nawet jak byscie cos szykowali to mozecie robic to tylko w nocy, bo nic innego wam juz nie zostalo.
Szczykus
10-02-2008, 15:01
rozwin swoja mysl na temat sensownego tematu.
Chodzi mi o to żeby się nie jechać na wzajem tylko pogadać ...
Nie mam was w vipach, ale ktos mi powiedzial, ze sie szykujecie na Edron, kiedy expilem na EDL, do tego w czasie kiedy nikogo z Maelstrom online nie bylo, potem byliscie higher level to south-east, wiec dalem loga, proste i logiczne, a nawet jak byscie cos szykowali to mozecie robic to tylko w nocy, bo nic innego wam juz nie zostalo.
Jasne, że nie masz nas w VIP :baby:
Nie mam was w vip, nie ma tam dla was miejsca w obecnej sytuacji, w jakiej znajduje sie moja gildia.
Rozumiem, niestety takie 'nieporozumienia' się zdarzają ; o
Piastol93
10-02-2008, 15:17
Gourangaa niby podszywal sie pod moja postac i wszyscy mysliscie ze on to ja.
Flahulitta to ja -.-
edit: Sibek .. mowi Ci coś nr: *********? :p
Nie, gwiazdki mi nic nie mowia.
Już edytowałem ;) Prawdę mówiąc myślałem, że szybciej odpiszesz ;)
[f][u][n][i][o]
11-02-2008, 02:36
(...) a nawet jak byscie cos szykowali to mozecie robic to tylko w nocy, bo nic innego wam juz nie zostalo.
Raz sprobowalismy 8o
@Gutek
onli cztery pipol here!
Jestescie tyle warci co wasz fraglist.
Nisko nas oceniasz ;) No ale ... każdy ma prawo mieć swoje zdanie :)
Za to Ty pokażesz jak zostać frag' masterem :baby:
Unfriendly
11-02-2008, 18:10
Wiekszosc ludzi tak was ocenia.
Robicie cos na sile i chyba nie zdajecie sobie sprawy ze gowno zdzialacie na tym servie, to kwestia czasu...
Damian2501
11-02-2008, 18:35
@ Sibutu --- Widać że ludzie z Eternii sie na ciebie uwzieli i chyba znow padniesz...:evul::evul::evul:
Damian2501
11-02-2008, 18:40
Fotki Ludzi z Eternii
@@FUNIO tez Tam Jestes ;p;p
http://pl.youtube.com/watch?v=YGuFJV037DA
[f][u][n][i][o]
11-02-2008, 20:15
4:1 dla nas dzis.
@ Sibutu --- Widać że ludzie z Eternii sie na ciebie uwzieli i chyba znow padniesz...:evul::evul::evul:
Chodz mnie zabij, palancie.
Widze, ze RO w koncu zaczelo cos robic, od kiedy ma Night po swojej stronie, no coz, stado baranow prowadzone przez lwa jest silniejsze niz stado lwow prowadzone przez barana.
Dajcie spokoj, zbyt powaznie podchodzicie do tej wojny. Tak z innej beczki to podobno ludzie szpieguja eh, bo polacy maja to do siebie, ze sa ogromnymi egoistami i dzialaja na wlasna korzysc. Nie maja honoru i ot cala prawda.
damidajlek
11-02-2008, 21:12
Dajcie spokoj, zbyt powaznie podchodzicie do tej wojny. Tak z innej beczki to podobno ludzie szpieguja eh, bo polacy maja to do siebie, ze sa ogromnymi egoistami i dzialaja na wlasna korzysc. Nie maja honoru i ot cala prawda.
Z byt powaznie ? To jak maja podejsc inaczej ??
Damian2501
11-02-2008, 21:22
@Sibutu --- Palant to twoj stary bo cie zrobil!!
A ja napisalem to bo kazdy na forum cie pociska i chcialem ci uswiadomic zebys uwazal w rl bo moze ktos cie ujebie, ale widac ze taki pojeb jak ty nic nie skumał... Zal
xD
Damian2501
11-02-2008, 21:29
Powiedzcie mi Tak wogole Ile Gildii walczy z Decessus??
Według moich informacji to jest tak
Mc Gregors, RO, Night i Polaniie vs Decessus -- Jezeli sie myle to poprawcie... :p
Aha i Gz Ubicia 4 Kolesii z Decessus a najbardziej to GZ ujebania "Bysen'a" :D
Piastol93
11-02-2008, 21:42
Ma któs filmik z dzisiejszego open battle ?
damidajlek
11-02-2008, 21:45
@up
I jeszcze Nightmare Riders lecz juz pewnie zaplacili :)
Ma któs filmik z dzisiejszego open battle ?
Na forum desus znajdziesz.
damidajlek
11-02-2008, 21:46
Ja mam filmik ;]
Piastol93
11-02-2008, 21:57
@Fagaro
No własnie ze niema tam xD
@damidajlek
Jak byl bys tak wdzieczny moglbys mi dac go na pw ?:>
Night oficjalnie nie jest w sojuszu z RO.
Night oficjalnie nie jest w sojuszu z RO.
Bo RO robi problemy, juz pół eterni "jest hunted jak wygramy wojne" a drugie pół "padnie jak wygramy wojne" Night i polanie nie chca sie laczyc z kims kto w tak zlej sytuacji ciagle sobie robi wrogow.
Taa, tez jestem hunted. (jak wygraja wojne)
[f][u][n][i][o]
12-02-2008, 00:28
Tylko, ze to chyba nie z ich winy. Ogolnie niedlugo bede znow we Wroclawiu u Comy, Julci, Peze'cika, old Zanuccka i paru innych porobiencow z Eternii, idziesz z nami jak cos Sibutu na jakis melanzyk? Jezeli masz 18 lat oczywiscie :p
damidajlek
12-02-2008, 00:37
Niezly open battle naprawde wyrównany niech night walczy a Ro na noob charach ;) Dzieki tym paralyze tak im szlo :)
kto chce filmik??
Nie wychodze z domu, bo:
23:35 Errion [73]: mowie ze czekam az mi koleszka pokaze gdzie mieszkasz na slepo niepojade chyba
23:35 Errion [73]: na liscia jestes
23:35 Errion [73]: i ci rozpierodle ten ryjek
Nie wychodze z domu, bo:
23:35 Errion [73]: mowie ze czekam az mi koleszka pokaze gdzie mieszkasz na slepo niepojade chyba
On mowi ze nie ma :D
[f][u][n][i][o]
12-02-2008, 01:21
Przykre lol no luz.
Nie wychodze z domu, bo:
No to widze ze tylko w tibii jestes taki kozak.
Btw. masz okazje sie wykazac we wojnie.
Maniossss
12-02-2008, 03:45
Forumowi napincze :D
Z byt powaznie ? To jak maja podejsc inaczej ??
Spojrz na to inaczej. Bysen, Endy & Co smieja sie z polakow, bo ci strasznie placza jak padaja na pixelach. Dla nich to jest po prostu zabawa ida, padaja czy nie i spoko. A polacy boja sie o siebie martwia sie ta gra jak sportem narodowym i podchodza strasznie egoistycznie do wojen przez co sie nie sa zgranym teamem, a efekt nadal jest ten sam - wciaz padaja.
No to widze ze tylko w tibii jestes taki kozak.
Btw. masz okazje sie wykazac we wojnie.
denerwuje mnie to. mieszacie gre z rzeczywistoscia, a to pierwszy krok do obledu. pf, KOZAKI.
Meravion
12-02-2008, 08:52
Ja może z innej beczki... Oglądałem filmik nakręcony przez Endyhriona. Urywa się on na dragon lair, gdzie decessus odgradza sie mwalami itp. Wie ktos jak oni stamtąd uciekli nie padając?
Może jest to na innym filmiku ale nie chcialo mi sie oglądać innego
Ja może z innej beczki... Oglądałem filmik nakręcony przez Endyhriona. Urywa się on na dragon lair, gdzie decessus odgradza sie mwalami itp. Wie ktos jak oni stamtąd uciekli nie padając?
Może jest to na innym filmiku ale nie chcialo mi sie oglądać innego
dali loga, night przestalo ich atakowac
Ale niektorzy ludzie sa ograniczeni umyslowo, zeby nie rozumiec co to jest ironia...
@Wladca wilkow
Nawet jakbym sie nie wykazal, to przynajmniej nie bede krzyczal 'bysen noob pa die irl bye powerabuser plx kill bysen now night join war bysen ded hehehehehehehehehehhe 4 frags hehe bysen ded hail poland fuk sweden byebye bysen', jak to niektorzy z was czynia.
damidajlek
12-02-2008, 16:08
@up
dokladnie masz racje w*****a mnie to jak bysen sie lognie
i juz 3 polakow podchodzi i obraza od "nooba" a na wojnie jedzie was jak chce :)
Ale niektorzy ludzie sa ograniczeni umyslowo, zeby nie rozumiec co to jest ironia...
@Wladca wilkow
Nawet jakbym sie nie wykazal, to przynajmniej nie bede krzyczal 'bysen noob pa die irl bye powerabuser plx kill bysen now night join war bysen ded hehehehehehehehehehhe 4 frags hehe bysen ded hail poland fuk sweden byebye bysen', jak to niektorzy z was czynia.
Bysena nigdy nie wyzywalem od noobow. Nawet jak padl przez swoja pewnosc siebie ;)
cu
dali loga, night przestalo ich atakowac
Poprostu wyszlismy stamtąd bo zebralo sie zbyt duzo noob charow. Gdyby defek walil caly czas m walle za Scogroca to moze cos by z tego wyszlo.
Damian2501
12-02-2008, 19:28
Niewiem czemu wszyscy sie tak czepiaja "Bysen'a". Z powodu tego ze jest dobry w pk i wiele osob przez to padlo?... Ludzie jezeli tak to grajcie na war OTS i tez se trenujcie pk (Napewno Bysen tez tam kiedys gral) jest wiele sposobow zeby zgrac sie z team'em i ubic wrogow w szybkim tempie...
i nie Pociskajcie mnie odrazu za to ze trzymam strone "Szweda" bo nie trzymam, poprostu nie lubie jak nOOby za nic pociskaja ludzi ktorzy umia grac... :p:p
Damian2501
12-02-2008, 19:33
A Tak mowiac o Polakach :D to wkoncu sie zmobilizowaliscie i wygraliscie OB :D i tak druga strona to jest "wkoncu" dobra gildia "Polaniie" ktora da rade Decessus... :D
A co do "Bysena" :D to GZ ze go ubiliscie (Ogladalem filmik i widac jak Szwed sam chcial zebyscie go ujebali, wcale nie uciekal chociarz Endy... ubijal nOObow ktorzy go blokowali) :D
Niewiem czemu wszyscy sie tak czepiaja "Bysen'a". Z powodu tego ze jest dobry w pk i wiele osob przez to padlo?... Ludzie jezeli tak to grajcie na war OTS i tez se trenujcie pk (Napewno Bysen tez tam kiedys gral) jest wiele sposobow zeby zgrac sie z team'em i ubic wrogow w szybkim tempie...
i nie Pociskajcie mnie odrazu za to ze trzymam strone "Szweda" bo nie trzymam, poprostu nie lubie jak nOOby za nic pociskaja ludzi ktorzy umia grac... :p:p
o czym ty mowisz. pk, a pvp to inna kwestia zupelnie. wpisales sobie 124lvl i myslisz, ze jestes madry?
'"Polaniie" ktora da rade Decessus... '
nie zapominajmy raczej o Night.
A Tak mowiac o Polakach :D to wkoncu sie zmobilizowaliscie i wygraliscie OB :D i tak druga strona to jest "wkoncu" dobra gildia "Polaniie" ktora da rade Decessus... :D
A co do "Bysena" :D to GZ ze go ubiliscie (Ogladalem filmik i widac jak Szwed sam chcial zebyscie go ujebali, wcale nie uciekal chociarz Endy... ubijal nOObow ktorzy go blokowali) :D
Podobno mial kicka.
@Jerhyn
Co tam Jerhynku? Mialem juz pasc, mam czekac, az w lipcu spadnie snieg i wygracie wojne?
damidajlek
12-02-2008, 20:55
Mial kicka, mogl uciec spokojnie i w ogule by niewalczyl (watpie)
Szczykus
12-02-2008, 21:24
Jak byl OB w ank co nie walczyli Polaniie to Bysen mial wielkiego laga :P jest to pokazane na filmie. Wiec to ze teraz mial kicka jest prawdopodobne ...
Padl bo mial kicka/freeza. Zobacz jego cama z poprzedniej bitwy jak nagrane byly freezy. Idzie razem z cala gildia, 5 sekund przerwy i jest sam na pustyni. WIedzial jakiego ma neta a mimo to wyszedl do bitwy.
Damian2501
12-02-2008, 21:58
@@ Moffler ---o czym ty mowisz. pk, a pvp to inna kwestia zupelnie. wpisales sobie 124lvl i myslisz, ze jestes madry?
Ten Lvl wbilem jak jeszcze grałem w tibie... i jak ci pajacu cos nie pasuje to Przyjedz do Bytomia to pogadamy!!! Za dawnych dobrych czarow gdy na Eterni rzadzili Polacy to ty nawet o tej grze nie slyszales wiec nie udawaj teraz takiego Chojraka, bo według mnie jestes zwyklym nOObem... W Jednym musze ci przyznac racje, Prawda zapomnialem wpisac o Night...
Aha nicku nie podam bo juz to jest nie wazne, ale moja postac miała "delete", powodow nie podam :p:p:p
Damian2501
12-02-2008, 22:03
Padl bo mial kicka/freeza. Zobacz jego cama z poprzedniej bitwy jak nagrane byly freezy. Idzie razem z cala gildia, 5 sekund przerwy i jest sam na pustyni. WIedzial jakiego ma neta a mimo to wyszedl do bitwy.
Hehe, to dobrego ma neta wie kiedy siadać :D Jak expił (bo wkoncu wbił 200lvl przy tym necie) to mu nie siadał przynajmniej ja tak widziałem a na OB akurat :D hehe
Przypomina mi sie moja historia z netem (to jeden z powodow dlaczego nie gralem juz w tibie :D)
Damian2501
12-02-2008, 22:18
Ogladalem ten jego filmik i zauwazylem ze jak go kicklo i ponownie sie zalogowal w temple na edron to mial cale eq na sobie... i niewiem czy to tylko u mnie tak pokazalo czy to jakis debug ;/
@@ Moffler ---o czym ty mowisz. pk, a pvp to inna kwestia zupelnie. wpisales sobie 124lvl i myslisz, ze jestes madry?
Ten Lvl wbilem jak jeszcze grałem w tibie... i jak ci pajacu cos nie pasuje to Przyjedz do Bytomia to pogadamy!!! Za dawnych dobrych czarow gdy na Eterni rzadzili Polacy to ty nawet o tej grze nie slyszales wiec nie udawaj teraz takiego Chojraka, bo według mnie jestes zwyklym nOObem... W Jednym musze ci przyznac racje, Prawda zapomnialem wpisac o Night...
Aha nicku nie podam bo juz to jest nie wazne, ale moja postac miała "delete", powodow nie podam :p:p:p
to wlasnie swoje noobostwo ukazujesz w ten sposob, grozac mi, itp. tak naprawde szkoda mi cie, ze musisz operowac obelgami by starac sie mi dopiec. mozliwe, nie gram w tibie az tak dlugo i szczerze mowiac nie przywiazuje do tego wagi.
Szczykus
12-02-2008, 23:09
Damian2501 mam małą prośbe, pisz w jednym poście to co chcesz, a nie w dziesięciu bo to denerwujące jest ... Dasz rade ??
Kapitan Chrupek
13-02-2008, 00:33
Ale śmieszny jestes hahaha :D padam ;x
124 polak z delatem, Pottri? I przypomnij mi czasy kiedy na eterni rzadzili polacy bo nie pamietam :(
Meravion
13-02-2008, 12:39
Troche dziwnie tak 3x posta pod postem pisać. Nie lepiej edit?
Pozatym nie możesz jechać Mofflerowi, że on o tej grze nie wiedział jak Ty grałeś bo nie wiesz o nim nic
Hehe, to dobrego ma neta wie kiedy siadać :D Jak expił (bo wkoncu wbił 200lvl przy tym necie) to mu nie siadał przynajmniej ja tak widziałem a na OB akurat :D hehe
Z tego co mi wiadomo (chociaż nie wiem czy 100 % w tym jest) Bysen ma nowego ownera
Damian2501
13-02-2008, 12:50
124 polak z delatem, Pottri? I przypomnij mi czasy kiedy na eterni rzadzili polacy bo nie pamietam :(
Ile grasz juz na Eternii?
Jezeli dosyc dlugo, to moze pamietasz pierwszego ownera z postaci Demon Eye?? Chodzilem razem z nim na DL, Demony, BK
I na Eterni polacy rzadzili z samego poczatku... gdy Eternia powstała (niewiem czy pamietasz...)
Jasne, rzadzili, moze twoja stolica ab'dendriel, a od poczatku byli tu szwedzi, idz sie doedukuj, dziecko neostrady, ktore nie ma chara a tak czy siak uzaleznienie jest tak silne, ze siedzi i spamuje tibia.pl, bo przeciez tibia.de czy official forum jest po angielsku i to juz jest bariera nie do przejscia.
Lord Wlodek
13-02-2008, 13:05
Jasne, rzadzili, moze twoja stolica ab'dendriel, a od poczatku byli tu szwedzi
Gówno wie a sie wypowiada
Netherlands <3
Chodzilo mi o to, ze to nie byli polacy, drogi Wlodzimierzu bez main chara, kiedy w koncu zrozumiesz, ze anonimy glosu nie maja?
Damian2501
13-02-2008, 13:11
Jasne, rzadzili, moze twoja stolica ab'dendriel, a od poczatku byli tu szwedzi, idz sie doedukuj, dziecko neostrady, ktore nie ma chara a tak czy siak uzaleznienie jest tak silne, ze siedzi i spamuje tibia.pl, bo przeciez tibia.de czy official forum jest po angielsku i to juz jest bariera nie do przejscia.
Ty i Twoj Stary to dzieci NEO... Szwedi wbili na Eternie pol roku po jej zalozeniu i nie w*******aj sie bo gram (gralem od samego poczatku Eternii, a Jezel chodzi o tiba.com to tam tez sie wypowiadam i nie widze tam wcale ciebie (przecierz jestes taki doswiadczony w angielskim)
Jadac mi po starym, pokazujesz swoj poziom, 13 latku, kiedy Eternia powstala, ty jeszcze byles w podstawowce i uczyli cie rysowac w paincie. A teraz co? Nie masz chara, nie masz glosu, bye.
Damian2501
13-02-2008, 13:15
Jadac mi po starym, pokazujesz swoj poziom, 13 latku, kiedy Eternia powstala, ty jeszcze byles w podstawowce i uczyli cie rysowac w paincie. A teraz co? Nie masz chara, nie masz glosu, bye.
Zes dopierdolil teraz HAHAHAHAH 13 latek, zal mi ciebie
Kiedy ja mialem 13 lat ty staremu loda jeszcze ciagles na Dziendobry
I za to ty masz zajebistego chara HAHAHAHAH (Nie dlugo juz takim kozakiem bedziesz)
A ty nie masz zadnego i nic mi nie zrobisz, bo jak po mnie wlecisz, po prostu wejde za bramke levelowa desert questa.
Damian2501
13-02-2008, 13:34
A ty nie masz zadnego i nic mi nie zrobisz, bo jak po mnie wlecisz, po prostu wejde za bramke levelowa desert questa.
Czyli jestes taka pizda ze przed mniejszym niz 20 lvl bys uciekal... ZAL
Tak, boje sie zlapac pz, zeby nie zabil mnie zaden Decessus.
Sluchajac was na prawde dziwnie sie czuje... Sibutu wchodzac w taka dyskusje pokazujesz ze wlasnie Ty masz te 13 lat. A poza tym że ktoś już nie gra i nie ma chara na 100+ levelu to nie znaczy ze ktos nie wie co sie tu dzialo, a z doswiadczenia wiem ze wiekszosc ludzi zaczynajacych na eternii juz tu nie gra badz wogole przestalo grac... I jechanie po rodzicach to juz jest ponizej pasa wiec odpuscice sobie!! Oni nie maja nic do tego. Za tksty o czyjims ojcu czy matce ja osobiscie bym was wypierdolil z forum wogole!!!! Jadac po rodzicu nie wiesz czy ten ktos ma wogole rodzicow wiec sie kurwa zastanow nad tym co piszesz...
Visca El Barca:cup:
Lord Wlodek
13-02-2008, 14:55
Chodzilo mi o to, ze to nie byli polacy, drogi Wlodzimierzu bez main chara, kiedy w koncu zrozumiesz, ze anonimy glosu nie maja?
Lord Florian/Carlin
Wyślij letter, jak kiedyś będzie mi się chciało to ci msgne.
Chodz mnie zabij, palancie.
Widze, ze RO w koncu zaczelo cos robic, od kiedy ma Night po swojej stronie, no coz, stado baranow prowadzone przez lwa jest silniejsze niz stado lwow prowadzone przez barana.
Z twojej wypowiedzi mogę wywnioskować iż uważałeś nas za potężną
gildię prowadzoną przez 'barana', a teraz odwrotnie ... stado baranów
prowadzone przez 'lwy'. Twa wypowiedź bardzo mnie urzekła.
Btw. Nikt na ciebie raczej tutaj nie najeżdża, ale powiem ci, że bardzo
rzadko piszesz sensowne posty, a niestety częściej bezsensowne ;p
@Kefas
mysle, ze to nie Sibutu zachowuje sie jak malolat, tylko owy 124 'no name'.
@Kuto za to Ty napawasz mnie sensem.
Damian2501
13-02-2008, 17:18
@@ SIbutu --- Nie mam zamiaru juz wdawac sie z tobą w kłutnie, bo to nie mam sensu...
@@ Moffler --- a co do ciebie to po twoich wypowiedziach smiać mi sie chce!! I to samo z tobą, nie mam zamiaru sie kłucić...
Wbiłem na te forum zeby być na bieżąco z tym co sie dzieje na Eterni (mym starym swiatem) a nie po to zeby sie kłucic (no ale swoimi wypowiedziami mnie do tego sprowokowaliście)
A co do Moffler czy ja ci każe wierzyc ze miałem kiedys 124 poziom?? Nie! To po co sie odzywałeś
Nie Komentujcie juz tego tylko piszcie o wojnie...
Z twojej wypowiedzi mogę wywnioskować iż uważałeś nas za potężną
gildię prowadzoną przez 'barana', a teraz odwrotnie ... stado baranów
prowadzone przez 'lwy'. Twa wypowiedź bardzo mnie urzekła.
Nie, to Night jest lwem, zaczne uzywac prostszych metafor...
Och ... brak słów ;( Wiesz co Sibutu muszę stwierdzić, że pławisz się zbyt płytkim strumieniem intelektualnym i dlatego nie będę już odpisywał na twoje posty, bo to strata czasu <Sibutu: jest, nareszcie> :D
W zbyt plytkim strumieniu intelektualnym*, cokolwiek by to znaczylo.
@@ SIbutu --- Nie mam zamiaru juz wdawac sie z tobą w kłutnie, bo to nie mam sensu...
@@ Moffler --- a co do ciebie to po twoich wypowiedziach smiać mi sie chce!! I to samo z tobą, nie mam zamiaru sie kłucić...
Wbiłem na te forum zeby być na bieżąco z tym co sie dzieje na Eterni (mym starym swiatem) a nie po to zeby sie kłucic (no ale swoimi wypowiedziami mnie do tego sprowokowaliście)
A co do Moffler czy ja ci każe wierzyc ze miałem kiedys 124 poziom?? Nie! To po co sie odzywałeś
Nie Komentujcie juz tego tylko piszcie o wojnie...
Co do mojej osoby to nie wydaje mi sie zebym kogos obrazil, co do Twojej nastomiast to proponuje zajrzec w ksiazki. Polecam Ci slownik ort.
'mym starym swiecie' to pozostawie bez komentarza ; )
Damian2501
13-02-2008, 22:29
Co do mojej osoby to nie wydaje mi sie zebym kogos obrazil, co do Twojej nastomiast to proponuje zajrzec w ksiazki. Polecam Ci slownik ort.
'mym starym swiecie' to pozostawie bez komentarza ; )
Ale Ty Jestes Glupi... Co w tym zlego ze napisalem "mym"?? Chyba i tak wiadomo o co chodzi, a ty sie czepiasz jak mucha smoły... i chyba napisalem wyraznie "Nie komentowac tego" prawda??? To Pokazujesz teraz jaki jestes mądry i inteligentny...
Zal mi ciebie ;(;(;(;(
Meravion
13-02-2008, 23:59
Jałowa dyskusja :P
@Damian2501
Ty, zaczełeś cala klótnię, jadąc po starych i przedstawiasz nam tutaj swoje filozoficzne wywody na temat Eternii... Ledwo sobie z zasadami ortografii radzisz a podjąłeś się trudnego zadania udowadniania każdemu, że jest głupi... Wątpie abyś komuś zaimponował w tak idiotyczny i chamski sposób i jeśli wydaje Ci się, że jesteś kozakiem to masz rację "wydaje ci się"
Ten temat został założony do opisywania wydarzeń z eternii i komentowania tego, a nie do jechania po sobie i wykłócania się o rację. Jeśli masz z tego jakąś przyjemność to se załóż temat gdzie będziesz udowadniać wszystkim jaki z Ciebie mistrz ciętej riposty... Jeśli chcesz śledzić wydarzenia z eternii to czytaj forum zamiast jechać po rodzicach, lecząc swoje kompleksy
Ludzie nie podający swojego chara nie powinni sie tutaj wypowiadać. Można sie zgadzać lub nie z opinia Sibudu ale on nie boi sie jej wyrazić. Inni ukrywają sie pod nic nie znaczącymi nickami i wychwalają jacy to ważni są na eternia, ale nie podają charow. Nikt nikogo nie będzie przecież ścigał za wypowiedzi na forum, chyba ze sa one na tak żenująco niskim poziomie jak posty/spam Damian2501.
Nie pamiętam czasów kiedy na eterni zadzili Polacy, i parę postów "ze kiedy demon eays gral" mi nie przybliża tych czasów. wiec jeśli można to prosiłbym o więcej szczegółów.
@Damian2501.
jeśli masz pisać tak bezwartościowe posty obrażające innych graczy to zamilcz. Jest poniżej mojej godności odpisywać na takie chamstwo wiec zwracam Ci uwagę tylko raz.
@Fagaro
Nie doczekasz sie odpowiedzi, bo Polacy tu nie rzadzili.
Bikekrolik
14-02-2008, 15:36
ok postram sie zmienic troche temat waszej rozmowy :P
jak sadzicie czy teraz wojna nabierze innego wymiaru po przylaczeniu sie Night do wojny i czy czlonkowie Decessus moga sie teraz bardziej obawiac o swoje "tylki" ?
Moim zdaniem wojna moze nabrac teraz innego wymiaru, w Night i Polaniie jest wielu doswiadczonych graczy co moze wrozyc nam tyle ze walka stanie sie wyrowna (tutaj mozna dyskutowac, poniewaz od poczatku wojny Decessus nie mialo przewagi liczebnej, za to mieli przewage w tym ze byli bardziej doswiadczeni)
pozdrawiam :)
Decessus w koncu pewnie rozejdzie sie po swoich gildiach (DL, Maelstrom, PGWGH) i tak to sie skonczy. Sa po prostu juz znudzeni graniem, ale pewnie z czasem beda chcieli poexpic.
Szczykus
14-02-2008, 17:28
Teraz Decc już nie robi PA bo się boją troche po przegranym OB. Ale widziałem dziś jak Teretalu expił :P
W bajki wierzysz, oni sie nikogo nie boja, a przegrali ob przez problemy z internetem bysena, jedna bitwa wojny nie rozstrzyga, ciagle wygrywaja o 80 fragow.
Wkoncu ktos zaczal normalny temat a nie same klotnie o.O thx Bike~ :*
wiec co do OB to poprostu osoby z gildii Night/Polanie maja wieksze pojecie o walce w Tibii niz Rebels. Trzeba tez przyznac troche racji Rebels ze samymi knightami jest trudno wygrac ale to ma swoje plusy i minusy tak samo jak to ze w Dec~ jest wiekszosc sorckow. Knighci w rebels przy dobrym zgraniu moga byc nie do rozwalenia a sorckowie w Dec~ moga sie skladac jeden po drugim przy dobym zgraniu bo to wkoncu tylko sorckowie... Co do samego OB to po prostu bylo widac to ze w Dec~ jest duzo mnie osob i a osoby z Night/Polanie nie boja sie walczyc... najlepszym przykladem moze byc Defek ktory z tego co pamietam nigdy nie bral udzialu w zadnych wojnach, zawsze byl uwazany za 'nooba pvp' (to nie moja opinia tylko wiekszosci osob na Eterni, ja oceniam po tym co widze a nie po tym ze nigdy nie walczyl, ja tez nie walczylem nigdy w wojnie na Eterni a nie uwazam zebym mial slabe pvp) a wcale sie tak nie zachowywal, wychodzil odwaznie do przodu zwracajac uwage Dec~ na siebie a reszta gildii atakowala... i Defek wiedzial ze nie zlozy sie tak szybko bo reszta gildii nie stala i nie patrzyla sie tylko ciagle m walle i sdki wiec Dec~ nie moglo spokojnie atakowac Defka bo tylko tak mogli by go zlozyc... mysle ze 'lagi Bysena' sa tylko wymowka... a Dec~ wezmie ta lekcje to serca i napewno nie bedzie juz swobodnego biegania kolo 30 osob i kazdego pokolei skladaina :)
Szczykus
14-02-2008, 20:10
W bajki wierzysz, oni sie nikogo nie boja, a przegrali ob przez problemy z internetem bysena, jedna bitwa wojny nie rozstrzyga, ciagle wygrywaja o 80 fragow.
Czas pokaże ... Dec napewno wygra wojne fragami jedyna szansa to żęby sie podali. War się rozkręca teraz sie dopiero wszystko okaże.
Przewaga Decessus polega na tym, ze to oni dyktuja w tej wojnie reguly. Tak wiec jak im sie znudzi, to z pewnoscia sie 'poddadza' i zaczna przeliczac kase, ktora w tym czasie sciagneli.
damidajlek
14-02-2008, 21:14
ok postram sie zmienic troche temat waszej rozmowy :P
jak sadzicie czy teraz wojna nabierze innego wymiaru po przylaczeniu sie Night do wojny i czy czlonkowie Decessus moga sie teraz bardziej obawiac o swoje "tylki" ?
Moim zdaniem wojna moze nabrac teraz innego wymiaru, w Night i Polaniie jest wielu doswiadczonych graczy co moze wrozyc nam tyle ze walka stanie sie wyrowna (tutaj mozna dyskutowac, poniewaz od poczatku wojny Decessus nie mialo przewagi liczebnej, za to mieli przewage w tym ze byli bardziej doswiadczeni)
pozdrawiam :)
Kto tam jest doswiadczonym graczem :)
Wkoncu ktos zaczal normalny temat a nie same klotnie o.O thx Bike~ :*
wiec co do OB to poprostu osoby z gildii Night/Polanie maja wieksze pojecie o walce w Tibii niz Rebels. Trzeba tez przyznac troche racji Rebels ze samymi knightami jest trudno wygrac ale to ma swoje plusy i minusy tak samo jak to ze w Dec~ jest wiekszosc sorckow. Knighci w rebels przy dobrym zgraniu moga byc nie do rozwalenia a sorckowie w Dec~ moga sie skladac jeden po drugim przy dobym zgraniu bo to wkoncu tylko sorckowie... Co do samego OB to po prostu bylo widac to ze w Dec~ jest duzo mnie osob i a osoby z Night/Polanie nie boja sie walczyc... najlepszym przykladem moze byc Defek ktory z tego co pamietam nigdy nie bral udzialu w zadnych wojnach, zawsze byl uwazany za 'nooba pvp' (to nie moja opinia tylko wiekszosci osob na Eterni, ja oceniam po tym co widze a nie po tym ze nigdy nie walczyl, ja tez nie walczylem nigdy w wojnie na Eterni a nie uwazam zebym mial slabe pvp) a wcale sie tak nie zachowywal, wychodzil odwaznie do przodu zwracajac uwage Dec~ na siebie a reszta gildii atakowala... i Defek wiedzial ze nie zlozy sie tak szybko bo reszta gildii nie stala i nie patrzyla sie tylko ciagle m walle i sdki wiec Dec~ nie moglo spokojnie atakowac Defka bo tylko tak mogli by go zlozyc... mysle ze 'lagi Bysena' sa tylko wymowka... a Dec~ wezmie ta lekcje to serca i napewno nie bedzie juz swobodnego biegania kolo 30 osob i kazdego pokolei skladaina :)
troche pedalskim akcentem zaczales. pvp defendera objawia sie wedlug ciebie w 'bohaterswie', w ktorym to wylecial na pierwszy ogien?
Magcharadzdza
14-02-2008, 22:56
Witam ludki i ludziki...
Raczej nie wypowiadam sie w tematach na tibia com, tibia pl itp itd... Powodem tego jest jak mozna sie domyslic:
- bezsensowne gadki <patrz kilka wypowiedzi roznych osob>
- wyzywanie jeden drugiego
- zgrywanie kozaczkow
oraz wiele innych rzeczy, ktore naprawde nie sa potrzebne do rozmowy na dany temat.
Chcialbym sie odniesc do tej wojny bo wiem co nieco o wlasciwie kazdym z czlonkow Decessus no i jak wiadomo jestem w tej wojnie.
Decessus bedzie walczylo dlugo bo tak jak juz ktos napisal wczesniej sa znudzeni graniem. To jednak nie tlumaczy ich debilskiego zachowania jakim jest zabijanie kazdego gracza biegajacego po Eterni, glownie polakow.
Poki mieli wojne z McG, RO, Rebels ja tam nie mialem nic przeciwko bo wojna jest wojna i tyle. Natomiast kiedy zaczeli zrobic msowe pk'owanko na ludziach to juz mi sie nie podobalo bo nie lubie takiego zachowania.
Kazda osoba co mowi, ze jemu to pasuje pieprzy bzdury. I tu pewnie padnie pytanie od kogos... "A co nie mozna pkowac wszystkich??" otoz chodzi o fakt przesadzania i przeciagania struny. Ludzie tacy jak Dami~ popieraja takie cos z 2 glownych powodow:
1) pomagaja deessus bo licza na to, ze pozniej beda mieli jakies specjalne wzgledy
2) kazdy, ktory nie byl zlapany przez decessus mowi, ze jemu to wisi do poki to i po niego nie wpadna
Owszem sa gildie jak Pink, DL, Maelstorm, ktorych Decessus nie bedzie bilo z wiadomych wzgledow. <bo osoby z Decessus sa bylymi czlonkami tych gildii>
Ja doszedlem do wojny tylko dlatego, ze mam w dupie juz Tibie juz od jakiegos czasu a i nie chce zeby ludzie, ktorzy sie dobrze bawia ta gra nie mieli okazji grania poniewaz kilku znudzonych kolesi postanowilo sobie zabijac kazdego pokolei.
Ci co mnie znaja wiedza, ze nigdy nikogo nie zabilem od tak sobie. Jakby kazdy sie trzymal normalnych regol gry i nie zgrywal idioty byloby o wiele lepiej na Eternii i na Tibii.
Faktem jest tez, ze ci ktorzy zgrywaja wielkich wojownikow i bohaterow w grach komputerowych online tak naprawde nic nie znacza w rl. Glownie sa to dzieci lub ludzie bez wyksztalcenia nie robiacy nic oprocz ciezkiej pracy fizycznej no i potem probuja sobie w ten sposob wynagrodzic swoje beznadziejne zycie rl w grach.
Na koniec zycze Night, Mcg, Rebels, RO oraz swojej gildii i mi samemu powodzenia w tej wojnie.
ps. Chcialbym zeby ludzie pewnego dnia zrozumieli, ze gra jest dla wszystkich a nie tylko dla kilku osob...
pozdro
Kris
Szczykus
14-02-2008, 23:21
Mądre słowa B) Ale wątpie Kris żeby to się kiedyś spełniło bo zawsze bezie garstka takich ludzi ...
damidajlek
14-02-2008, 23:46
@up
lubie ich tez za to ze sie z nimi latwiej dogadac niz z niektorymi polakami (h lvle ktore uwazaja sie za lepszych od inny bo maja wieksze lvle )
Ci co mnie znaja wiedza, ze nigdy nikogo nie zabilem od tak sobie.
Kris
mnie keidys zabiles z rok temu podczas zabawy jak bylismy w McG :[ jeden sd za duzo :P nie pamietasz?;>
troche pedalskim akcentem zaczales. pvp defendera objawia sie wedlug ciebie w 'bohaterswie', w ktorym to wylecial na pierwszy ogien?
nie pedalski akcent tylko sympatia do Bike~ :)
mozna powiedziec ze tak. Wie o tym ze ma duzo hp, ze nie da sie go tak latwo zlozyc wiec wiadomym jest ze powinien leciec na samym poczatku zeby uwaga Dec~ byla skierowana na niego.. podczas biegania jest trudniej uderzyc ladne combo tym bardziej ze zeby zlozyc Defka musili by tych comb jebnac ladnych pare razy.. a przy uhaniu defka jest praktycznie nie do ubicia przy takim dmg jaki maja Dec~. Uwaga skierowana na nim a mages wala sd... od tego wlasnie jest knight zeby blokowal :) I wlasnie pokazal ze nie jest 'noobem pvp' bo nie bal sie wyjsc i 240ek nie stal z tylu ekipy a 130 sorcki przed nim... ;)
Witam Wszystkich
Hmm pewnie zaraz i mi sie dostanie pare niemilych slow za to co napisze, ale chcialabym wypowiedziec sie tez w tej kwestii. Bylam w RO i bylam w tej wojnie, wiec jakies minimalne pojecie mam o tym co sie dzialo :(
Patrzac na to wszystko z perspektywy czasu, moge powiedziec, ze samo RO nie bylo az taka zla gildia. Psychopata naprawde mial dobre intencje, dobry pomysl na stworzenie gildii... Zebral wielka ilosc Polakow, ludzi, ktorzy mieli potencjal i mogli duzo osiagnac (oczywiscie mowie w tym miejscu nie o wszystkich osobach z RO i Rosi) Dopoki byl Psychopata i nad tym czuwal, to wszystko trzymalo sie kupy :p Trudno mi teraz powiedziec co poszlo nie tak, jaki popelnilismy blad, ze wszystko zaczelo sie piepszyc :( Wielkim minusem RO byla ogromna przewaga ek stanowiaca prawie 80% ludzi w gildii, ludzi , ktorzy po letnim Update zaczeli tak szybko wbijac lev. Psychopata zaczal sciagac do gildi prof magiczne, ale chyba zaczal to robic zbyt pozno, bo dopadl go zimowy update, a co za tym idzie jednak "znaczne" oslabienie knightow. Gdy zaczela sie war, przy stanie ~80 osob w gildi, mielismy tylko 3 drutkow i 6 sorcow :(... To, ze mielismy przewage liczebna, nie znaczylo, ze jestesmy w stanie wygrac ta wojne. Ponad polowa gildi, niemiala pojecia o pvp, nie brala udzialu w zadnej wojnie etc.
Gdyby Bysen nie robil takiego wielkiego PA na Eternii, moze stan fragow tej war bylby inny i bardziej miazdzacy dla RO i McG. Ale z drugiej strony dobrze, ze tak sie stalo. Pokazalo innym, ze niemozna tolerowac az takiego naginania zasad. Zgadzam sie w 100% z Krisem. Eternia jest takim a nie innym serverem,zawsze bylo PA i chyba nigdy nie zniknie... ale nie przesadzajmy z tym az tak bardzo i nie robmy to masowo:(:(:( Jestesmy ludzmi a nie banda orangutanow siedzacych przed komputerami, a ludzie potrafia sie dogadac, zreszta do tego sluzy "dialog". Wiadomo, ze zdarzaja sie sytuacje, w ktorych to nie jest rozwiazaniem, zreszta zasady tej gry dopuszczaja do takiego zachowania, ale robmy to wszystko w rozsadny sposob. To co zrobil BYsen, zapisze sie w historii Eterni i napewno dlugo bedziemy o tym dyskutowac i to wspominac. Mam tylko jedna malutka nadzieje, ze kazdy wyciagnie z tego odpowiednie wnioski, bez znaczenia po ktorej obecnie stronie stoi:) Ta gra potrafi uczyc...
PS. Na koniec, chcialabym zyczyc Wszystkim powodzenia i osiagania dalszych sukcesow na Eterni
Gdy zaczela sie war, przy stanie ~80 osob w gildi, mielismy tylko 3 drutkow i 6 sorcow :(... To, ze mielismy przewage liczebna, nie znaczylo, ze jestesmy w stanie wygrac ta wojne. Ponad polowa gildi, niemiala pojecia o pvp, nie brala udzialu w zadnej wojnie etc.
I wlasnie dlatego powstal Decessus i rozpoczeli te wojne.
I wlasnie dlatego powstal Decessus i rozpoczeli te wojne.
Wiem Sibutu :) Uwazam, ze Bysen wysmienicie wykorzystal ta sytuacje. Ogromnym plusem dla Niego byl jeszcze Update, zreszta wojna zaczela sie 3 dni po nim i patrzac na to obiektywnie Bysen jest cholernie dobrym strategiem
Szczykus
15-02-2008, 16:56
Bysen dokładnie wiedział jak będzie wyglądała wojna po update z taką gildią która ma pełno knightów i to wykorzystał. Z resztą połowa knightów nie umiała się wtedy potionować dobrze ...
Witam ludki i ludziki...
Raczej nie wypowiadam sie w tematach na tibia com, tibia pl itp itd... Powodem tego jest jak mozna sie domyslic:
- bezsensowne gadki <patrz kilka wypowiedzi roznych osob>
- wyzywanie jeden drugiego
- zgrywanie kozaczkow
oraz wiele innych rzeczy, ktore naprawde nie sa potrzebne do rozmowy na dany temat.
Chcialbym sie odniesc do tej wojny bo wiem co nieco o wlasciwie kazdym z czlonkow Decessus no i jak wiadomo jestem w tej wojnie.
Decessus bedzie walczylo dlugo bo tak jak juz ktos napisal wczesniej sa znudzeni graniem. To jednak nie tlumaczy ich debilskiego zachowania jakim jest zabijanie kazdego gracza biegajacego po Eterni, glownie polakow.
Poki mieli wojne z McG, RO, Rebels ja tam nie mialem nic przeciwko bo wojna jest wojna i tyle. Natomiast kiedy zaczeli zrobic msowe pk'owanko na ludziach to juz mi sie nie podobalo bo nie lubie takiego zachowania.
Kazda osoba co mowi, ze jemu to pasuje pieprzy bzdury. I tu pewnie padnie pytanie od kogos... "A co nie mozna pkowac wszystkich??" otoz chodzi o fakt przesadzania i przeciagania struny. Ludzie tacy jak Dami~ popieraja takie cos z 2 glownych powodow:
1) pomagaja deessus bo licza na to, ze pozniej beda mieli jakies specjalne wzgledy
2) kazdy, ktory nie byl zlapany przez decessus mowi, ze jemu to wisi do poki to i po niego nie wpadna
Owszem sa gildie jak Pink, DL, Maelstorm, ktorych Decessus nie bedzie bilo z wiadomych wzgledow. <bo osoby z Decessus sa bylymi czlonkami tych gildii>
Ja doszedlem do wojny tylko dlatego, ze mam w dupie juz Tibie juz od jakiegos czasu a i nie chce zeby ludzie, ktorzy sie dobrze bawia ta gra nie mieli okazji grania poniewaz kilku znudzonych kolesi postanowilo sobie zabijac kazdego pokolei.
Ci co mnie znaja wiedza, ze nigdy nikogo nie zabilem od tak sobie. Jakby kazdy sie trzymal normalnych regol gry i nie zgrywal idioty byloby o wiele lepiej na Eternii i na Tibii.
Faktem jest tez, ze ci ktorzy zgrywaja wielkich wojownikow i bohaterow w grach komputerowych online tak naprawde nic nie znacza w rl. Glownie sa to dzieci lub ludzie bez wyksztalcenia nie robiacy nic oprocz ciezkiej pracy fizycznej no i potem probuja sobie w ten sposob wynagrodzic swoje beznadziejne zycie rl w grach.
Na koniec zycze Night, Mcg, Rebels, RO oraz swojej gildii i mi samemu powodzenia w tej wojnie.
ps. Chcialbym zeby ludzie pewnego dnia zrozumieli, ze gra jest dla wszystkich a nie tylko dla kilku osob...
pozdro
Kris
Dokładnie, więc zastanówcie się czasami zarówno w Tibii jak i w życiu codziennym czego w ogóle chcecie. Większość ludzi grający w Tibię są od niej uzależnieni, a tak być nie powinno. :(
Skumaj, że po drugiej stronie monitora też siedzi człowiek.
Rozumiesz te 3 proste punkty?
1. POZIOM TO NIE WSZYSTKO.
2. TIBIA NIE JEST CAŁYM ŻYCIEM.
3. ŻYCIE NIE KOŃCZY SIE NA TIBII.
Bikekrolik
15-02-2008, 22:46
pozdro Snag~!:)
ciesze sie ze niektorzy z was rozumieja ze tibia to tylko gra :P a nie cale zycie.
fakt przyznam szczerze, ze zdziwilem sie poztywnie podstawa Defendera, ktory dolaczyl do wojny :) sadzilem ze mimo tego dalej bedzie "neutralny".pozdro dla niego. Zaimponowal mi i tyle.
/Bike~
Maniossss
16-02-2008, 04:26
pozdro Snag~!:)
ciesze sie ze niektorzy z was rozumieja ze tibia to tylko gra :P a nie cale zycie.
fakt przyznam szczerze, ze zdziwilem sie poztywnie podstawa Defendera, ktory dolaczyl do wojny :) sadzilem ze mimo tego dalej bedzie "neutralny".pozdro dla niego. Zaimponowal mi i tyle.
/Bike~
Oo
dołączył bo tez padł od Deces~ jak inni polacy , zreszta jak ludzie ktorzy juz mysleli ze mogą spokojnie expic bo sie wypłacili ,teraz znow musza walczyc za swoja wolnosc :D
Większość ludzi grający w Tibię są od niej uzależnieni
2. TIBIA NIE JEST CAŁYM ŻYCIEM.
3. ŻYCIE NIE KOŃCZY SIE NA TIBII.
Tak, potwierdza to comment pewnego gracza z Polaniie.
"Speed Da'hero definicja prosta szybki w biciu demona i frosta , za dnia kamienie koluje
w nocy skiluje,
w weekendy power bolty z depo waluje,
z red bullem w reku po nocach katuje,
lojalny oddany na eterni rozpoznawany,
z jego skilem w Ro powazany,
outfit druida daje mu moc,
w zabijaniu z reasonem i expieniu przez noc,
koniec definicji czekam na was przed depo pelen ambicji..."
Szczykus
16-02-2008, 14:00
Ehhh Sibutu przecież Speed żartuje z tym opisem ...
Sa dwa rodzaje zartow, smieszne i niesmaczne.
Oo
dołączył bo tez padł od Deces~ jak inni polacy , zreszta jak ludzie ktorzy juz mysleli ze mogą spokojnie expic bo sie wypłacili ,teraz znow musza walczyc za swoja wolnosc :D
Hmm ja sobie spokojnie expilem i jakos nie mialem z tym problemow... Exp jest nudny lepiej pozabijac :D
@ Sibutu
Sa rozne poczucia humoru i smaku wiec o gustach sie nie dyskutuje ;)
Ehhh Sibutu przecież Speed żartuje z tym opisem ...
jak dla mnie jest to osmieszenie samego siebie, a nie zart. i musze przyznac, ze w pieknym stylu prezentuje go jako 'neotibijczyka'
Szczykus
16-02-2008, 16:41
Chłopak ma talent a wy sie czepiacie xD Chciał pokazać swoje umiejętności pisząc wierszyk ...
Szczerze, to malo mnie obchodzi kto jest a kto nie jest uzaezniony od tibi. Sa ludzie ktorzy pomimo uzaleznienia duzo soba reprezentuja, a sa tacy co graja dorywczo a sa ostatnimi szmatami. Nie bede tutaj podawa nickow, ale napewno kazdy zna po kilka przykladow takich osob.
A co do bysena. To zarobil na tym PA okolo 18 mln kasy, lekko liczac wartosc na alegro to 7 tys zlotych. wiec moze to pomoze zrozumiec jego postepowanie. Teraz gra swoim druidem na eterni a na askarze innym charem bierze udzial w wojnie. Nawet jak ktos wywali "Bysena" w sensie character z eterni to on jako osoba ciagle ma kim grac w tibie.
A najlepsze jest to, ile on ma ubawu patrzac na tych, ktorzy smieja sie z jego deadow i zakladaja na ten temat tematy na oficjalnym forum.
Unfriendly
16-02-2008, 22:32
Ta, dokladnie.
Kto tak naprawde nie poswiecilby paru lvli majac tyle zarobku?
Idioci jaraja sie jego dedami jakby to oznaczalo jego koniec, pisza na forum, dra sie na defaulcie i nie zdaja sobie sprawy co z siebie robia...
Ragnus_Firedhea
16-02-2008, 23:33
Co racja to racja :)
Ja jak narazie nie mam na co narzekać pod względem mojej egzystencji (trudne słowo) na eternii jednakże (jeszcze trudniejsze)
rzeczywiście jak patrzę na wypowiedzi co niektórych na forum zarówno na tibia.com to nachodzi mnie tylko jedna myśl, poziom
edukacji w naszym państwie jest skrajnie niski ;( i to boli.
Ta, dokladnie.
Kto tak naprawde nie poswiecilby paru lvli majac tyle zarobku?
Idioci jaraja sie jego dedami jakby to oznaczalo jego koniec, pisza na forum, dra sie na defaulcie i nie zdaja sobie sprawy co z siebie robia...
Też to zauważyłem :D Ale wydaje mi się, że to nie jest nikt od nas :confused:
Każdy Polak (prawie każdy:p) cieszy się jeżeli ktoś z Decessus padnie,
więc piszą różne głupoty gdzie tylko można ...
polacy (przynajmniej ci grajacy w tibie) sa malo inteligentni. dlatego sa posmiewiskiem w oczach szwedow, norwegow, finow czy anglikow.
ps. chcialbym pogratulowac nieudanej akcji noob charow Ro (pickwoman, lucian~, magiczna pszczola, fjozo, mightles) na mnie. serio boskie pvp macie, az dziw mnie bierze, ze przegyrwacie wojne.
polacy (przynajmniej ci grajacy w tibie) sa malo inteligentni. dlatego sa posmiewiskiem w oczach szwedow, norwegow, finow czy anglikow.
Fakt jest tez taki ze w tych krajach nauka angielskiego jest czyms rownie powszechnym jak u nas matematyka, geografia i dzieciaki ucza sie tego od najmlodszych lat. W polsce niby ten angielski jest juz w podstawowokach, ale ludzie zaczynaja sie go uczyc dopiero w liceum przed matura (chyba ze biora dodatkowe lekcje). Pozatym, w poslce jest wysoki poziom agresji w mowie, wystarczy popatrzec na wypowiedzi naszych politykow, to co na zachodzie oznaczaloby koniec danego polityka u nas konczy sie upomnieniem/nagana albo kolejnym procesem o znieslawienie (ktory w najlepszym przypadku kaze mu zaplacic 10 tys zl na caritas i przeprosiny), agresywny styl wypowiedzi powszechny w mediach, przenosi sie na ulice (albo na odwrot) Dlatego nasze (polskie) nooby wyzywaja szwedow. Bo co za sens dla szweda ma wypowiedz tupyu "kurwa i hunt here wy*******aj" albo "bysen noob, s*******aj z ab bo ci jebne" tak samo jak ja mam problem z jakims polakiem to czesto slysze ze mnie w rl dorwie, wyzwiska pod adresem calej mojej rodziny, znajomych w tibi itp a za tydzien/miesiac jest lizanie rowa zeby dac mu payment bo to brat, kolega, pies napisal jak on byl akurat w kuchni, ze hacked byl (tja, przez miesiac) itd. Reasumujac, polscy gracze sa bardzo agresywni, i nie znaja jezykow (bo swojego tez nie -W piontek hoc na stfory)
ps. chcialbym pogratulowac nieudanej akcji noob charow Ro (pickwoman, lucian~, magiczna pszczola, fjozo, mightles) na mnie. serio boskie pvp macie, az dziw mnie bierze, ze przegyrwacie wojne.
Ty nic nie wiesz, nie rozumiesz nic, jak taki mondry jestes to wejdz do wojny. byles szybszy a noob chary nie przygotowne, w swoim heroizmie probowali szczescia lecz im sie nie udalo, mimo to trzeba byc dla nich pelnym podziwu a nie krytykowac, bo nie bedac w wojnie latwo sie innych krytykuje a samemu nic nie robi
Fakt jest tez taki ze w tych krajach nauka angielskiego jest czyms rownie powszechnym jak u nas matematyka, geografia i dzieciaki ucza sie tego od najmlodszych lat. W polsce niby ten angielski jest juz w podstawowokach, ale ludzie zaczynaja sie go uczyc dopiero w liceum przed matura (chyba ze biora dodatkowe lekcje).
A tam, jak ktos chce, to moze, nigdy sie nie uczylem angielskiego dodatkowo, a nie uwazam, zebym mial taki slaby. Wystarczy sie troche przylozyc zamiast siedziec na zolwiach.
@Fagaro
osobiscie ucze sie angielskiego. jest slaby, ale w miare zrozumialy. zreszta o czym tu mowic, skoro 70% ma problemy z jezykiem ojczystym, co dopiero zabierac sie za ang. mowie o podstawach polskiego (muwie, wziolem, chcem), bo wlasnie tu zaczynaja sie schody..
Wybacz, ja gratuluje braciom z RO wspanialej postawy w polu walki. w mej pamieci nadal jest zacna bitwa kolo carlin, (pozwole sobie zacytowac "move, move, plis) i zycze braciom RO jak najlepiej, rodacy nie dajcie sie, trenujcie pvp noobami!
Magcharadzdza
18-02-2008, 16:21
co do poziomu edukacji to panowie nie macie zielonego pojecia jak jest np w UK. Ludzie sa tepi, ze nie macie pojecia nawet... wiem co mowie bo mam rodzine w Szkocji. Bylem widzialem i wiem czego ich tam ucza. To czego ucza nas w szkole podstawowej oni maja dopiero w srednieja i tak w ubogiej wersji tego co my sie uczymy w podstawowce.
Co do jezykow to jest prawda taka, ze skandynawowie ucza sie wlasciwie tylko angielskiego. Ten jezyk u niech jest drugim jezykiem narodowym i dlatego tak dobrze nim operuja... U nas natomiast uczymy sie 2 jezykow, angielskiego oraz niemieckiego.
Nasza nauka opiera sie na gramatyce a nie na zrozumieniu tekstow, poznawaniu slow itp. Nie jestem w stanie porownac edukacji skandynawow do naszej bo nic o niej nie wiem.
Wiem natomiast jedno. Polacy jako narod sa bardziej inteligentni niz np. wlosi, wyspiarze, niemcy. O tych 3 krajach wiem na 100%, ze bijemy ich na glowe w wiedza jaka posiadamy.
pozdro
Tu macie cos ciekawego o Amerykanach :)
http://www.filmiki.jeja.pl/88,amerykanie-nie-sa-glupi.html
Unfriendly
18-02-2008, 19:53
co do poziomu edukacji to panowie nie macie zielonego pojecia jak jest np w UK. Ludzie sa tepi, ze nie macie pojecia nawet... wiem co mowie bo mam rodzine w Szkocji. Bylem widzialem i wiem czego ich tam ucza. To czego ucza nas w szkole podstawowej oni maja dopiero w srednieja i tak w ubogiej wersji tego co my sie uczymy w podstawowce.
Co do jezykow to jest prawda taka, ze skandynawowie ucza sie wlasciwie tylko angielskiego. Ten jezyk u niech jest drugim jezykiem narodowym i dlatego tak dobrze nim operuja... U nas natomiast uczymy sie 2 jezykow, angielskiego oraz niemieckiego.
Nasza nauka opiera sie na gramatyce a nie na zrozumieniu tekstow, poznawaniu slow itp. Nie jestem w stanie porownac edukacji skandynawow do naszej bo nic o niej nie wiem.
Wiem natomiast jedno. Polacy jako narod sa bardziej inteligentni niz np. wlosi, wyspiarze, niemcy. O tych 3 krajach wiem na 100%, ze bijemy ich na glowe w wiedza jaka posiadamy.
pozdro
Dokladnie, w Irladnii jest tak samo.
Cos w tych 'Polakach' siedzi ze tak strasznie noobia (nieznajomosc angielskiego)?
[f][u][n][i][o]
18-02-2008, 20:41
Jak ja zobaczylem co moja kuzynka w USA ma na studiach to mi sie smiac chcialo. Przerabialem to w pierszej klasie technikum samochodowego, inzyniera zrobilbym tam z palcem w ..., chodzi tylko o hajs. Ogolnie co do polskiej edukacji to jest za duzo walkowania, a za malo racjonalnego myslenia i to caly ow problem. W Anglii cala masa Polakow zalamana jest poziomem tamtejszych szkol i sporo rodzin odsyla dzieci do ojczyzny, wlasnie w celu ukonczenia naszych szkol.
Problem "Polaczkow" (nienawidze tego stwierdzenia) na Eternii lezy w tym, ze jakby podliczyl srednia wieku, to na moje by wyszlo gora 13-14 lat... <TAK KRIS TY JA STRASZNIE ZAWYZASZ HAHA>
mam pytanie po ile chodza blue legs ?
Ty nic nie wiesz, nie rozumiesz nic, jak taki mondry jestes to wejdz do wojny. byles szybszy a noob chary nie przygotowne, w swoim heroizmie probowali szczescia lecz im sie nie udalo, mimo to trzeba byc dla nich pelnym podziwu a nie krytykowac, bo nie bedac w wojnie latwo sie innych krytykuje a samemu nic nie robi
hehe nie to żebym sie czepiał czy coś :D zdarza sie najlepszym :P
mam pytanie po ile chodza blue legs ?
Z 15k albo wiecej, zalezy kto sprzedaje, to jest item ktory dostaje sie na 40 lvl praktycznie za darmo, wiec to zalezy od sprzedawcy.
Magcharadzdza
18-02-2008, 23:59
[u][n][i][o];1907653']Jak ja zobaczylem co moja kuzynka w USA ma na studiach to mi sie smiac chcialo. Przerabialem to w pierszej klasie technikum samochodowego, inzyniera zrobilbym tam z palcem w ..., chodzi tylko o hajs. Ogolnie co do polskiej edukacji to jest za duzo walkowania, a za malo racjonalnego myslenia i to caly ow problem. W Anglii cala masa Polakow zalamana jest poziomem tamtejszych szkol i sporo rodzin odsyla dzieci do ojczyzny, wlasnie w celu ukonczenia naszych szkol.
Problem "Polaczkow" (nienawidze tego stwierdzenia) na Eternii lezy w tym, ze jakby podliczyl srednia wieku, to na moje by wyszlo gora 13-14 lat... <TAK KRIS TY JA STRASZNIE ZAWYZASZ HAHA>
No i Funio hunted in rl 8o
tyle sobie pograles... :D
[f][u][n][i][o]
19-02-2008, 01:08
Haha pozdro pincet :* Mielismy na tego browara juz dawno skoczyc! Slyszalem, ze Kreniak (Demons) pracuje u was w Suszu, to moze jakis maly zlocik :>?
Magcharadzdza
19-02-2008, 07:56
Ja z demonsem juz bylem na browarku w suszu :)
To tylko ty zawsze sie bujasz nie wiadomo gdzie :P
hehe nie to żebym sie czepiał czy coś :D zdarza sie najlepszym :P
przecierz pisalem ze bede ironizowal :P to bylo zamierzone.
żeby bumpnac temat napisze ze robiąc HoTA questa spadł nam holy falcon. Nie jest to temat o wojnie/wojnach tylko o wydarzeniach z eterni, a taki rarek to tez małe wydarzenie z życia serwera :)
ahhh..... lubie rarki :) gratz ;]
Szczykus
23-02-2008, 15:40
Fag powiedz na jakim faraonie padles i jakie combo poszlo :P ??
rahemos, combo niestety nie wiem bo gram z wylaczonym pokazywaniem dmg, ale szacunkowo ponad 1700 hp bo padlem z zielonego hp na glebe. mialem siochera, 2 uherow i sam trzymalem palec na f1, nic nie pomoglo bo nikt nie spodziewal sie takiego hita.
Ragnus_Firedhea
24-02-2008, 12:33
Co do wczorajszego open battle. Z filmu bysena standardowo wynika, że w walce uczestniczył tylko Night a reszta no może poza jerhynem, defenderem, krisem i paroma osobami, które widziałem po 2 razy na filmie to statyści. Jedynie przy śmierci Mighty~ widać było inne osoby, które wcześniej były zupełnie niedostrzegalne.
I jak tu mówić o jakiejkolwiek chęci wygrania.
Bikekrolik
24-02-2008, 16:31
tez widzialem filmik z OB i uwazam ze Teretalu i Bysen mieli duzego farta ze nie padli :P obaj byli w "niedoskonalym" trapie, uciekli z niego poprostu. No ale coz raz na wozie raz pod wozem :p i tak brawa dla Aliantow ze wykazuja chec walki i potrafia sie na tyle zgrac zeby polozyc ich na glebe. Jednak we fragach przewage ma dalej Decessus.
@Fagaro
kto dostal swoja droga Falcolna? :> no i czy jeszcze robicie wyprawe po Phoeniex shielda.
Swoja droga wspolczuje deada domyslam sie ze jak padles na 1 combie miales troche zdziwiona mine. Tyle hp taka ekipa leczaca a taki Rahemos "rozdal karty" :(
pozdrawiam :]
tja, blokuje sobie faraona a tu jakis napis wyskakuje, ze ostatnio padalem na kickach to czytam co mi tu cip soft napisal, jakis debug czy co? potem loguje sie w temple a na ventrilo mowia "fagaro, gdzie ty jestes? w tp wlazles?"
Falcona dostalem ja, zrobilismy loterie i kazdy mial 1 numer, wygrany bral falcona, kolejne numery mniejwartosciowy loot. pofarcilo mi sie i wygralem. falcon jest do kupienia, nejlepsza oferta jak na razie to soft bootsy.
Ile takich falconow jest na Eternii?
z tego co wiem mój jest drugi.
Szczykus
26-02-2008, 15:18
Ehhh troche się nie udał ostatni sneak Night.
co do ostatniego OB to zauwazylem pewna prawidlowosc ze gdy jeden z Night byl trapniety to musial poradzic sobie sam bo reszta byla niewiadomo gdzie albo sie przygladali (tak, przygladali a nie uhali bo stali za mwallami wiec nie mogli uhac) albo ich nie bylo blisko.... i taki delikwent padal... a gdy jeden z Dec~ byl trapniety to reszta nie zwazala na to ze leca w nich pojedyncze sdki tylko naokoło trapnietej osoby szukali miejsca by moc ta osobe uhac badz atakowac jakichs sorckow ktorzy blokuja trapnieta osobe.. tak jak to bylo w przypadku Jerhyna.. i np Teretalu wylazl z trapa a juz myslalem ze padnie... ten blad zauwazylem..
damidajlek
27-02-2008, 18:17
Krwawy Wilk
Feb 27 2008, 03:10:54 CET Killed at Level 154 by Moriax Vollihalak
and by Daduribi
Dlaczego oni zabili swojego xd
Macko121
27-02-2008, 18:30
@up
Krwawy Wilk the "experienced" player who forget manashield in ue combo (y)!
Nie wiem, czy to prawda. Tak jest napisane na tibia.de.
Unfriendly
27-02-2008, 21:33
@up
Krwawy Wilk the "experienced" player who forget manashield in ue combo (y)!
Nie wiem, czy to prawda. Tak jest napisane na tibia.de.
Niedoświadczenie, głupota czy może jeszcze zbyt duży chaos na monitorze? ;p
raczej zmeczenie 4 godzinna bitwa
Ragnus_Firedhea
01-03-2008, 22:13
Jeśli mają być to wydarzenia ze świata Eternia to dodam moje małe wydarzonko.
Po 113-stu lvlach bez promocji za namową paru osób oraz po 113-stu lvlach
podróżowania z "buta" przyszedł w końcu czas wskoczyć na łódkę.
21:14 You see yourself. You are a royal paladin.
Mam nadzieję, że nie padnę w 1 dzień Pacc-a.
Pozdro Rag ^.-
@up
GZ ,życzę miłego podróżowania po najskrytszych zakamarkach Tibii
Jeśli mają być to wydarzenia ze świata Eternia to dodam moje małe wydarzonko.
Po 113-stu lvlach bez promocji za namową paru osób oraz po 113-stu lvlach
podróżowania z "buta" przyszedł w końcu czas wskoczyć na łódkę.
21:14 You see yourself. You are a royal paladin.
Pozdro Rag ^.-
Musze przyznac, ze darze cie szacunkiem za wbicie takiego lvl na facc.
Ragnus_Firedhea
03-03-2008, 13:46
Może i w pierwszym nie padłem ale w drugim już normę wyrobiłem :P
Mar 03 2008, 12:26:53 CET Died at Level 113 by a dragon
Pzdr:)
Szczykus
05-03-2008, 00:56
Skoro to wydażenia z Eterni to dodam ważne dla mnie i myśle że też dla wielu graczy dzisiejsze smutne zajście. Speed Da'hero został schakowany i zrookowany ;( Życzmy mu powodzenia w rl life bo wątpie że wróci do gry. Ja Cie będe zawsze pamiętać :*
Ehhh jak tak patrze na to wszystko az uwierzyc nie moge... wiadomo wojna to wojna ale robic takie rzeczy jak Bysen i Scogroc to jest ponizej pasa... Niektorym sie w glowach popier.. od tej gry i nie widza nic innego w swoim zyciu. Kazdy jednak robi to co uwaza w swoim zyciu i jezeli jest sie frajerem i hu..em tutaj to pewnie w rl life jest sie takim samym wiec szkoda mi ich rl kumpli bo ja komus takiemu bym nie zaufal...
Speed always in my mind ;)
damidajlek
09-03-2008, 01:06
Tak sie sklada ze mnie tez hakli xD
Musze przyznac, ze darze cie szacunkiem za wbicie takiego lvl na facc.
Niezły wynik gratuluje ;)
Btw. Kumpel też się bawił w takie coś. Tylko, że on miał pacca, ale pierwszego zgona zaliczył na 168 lvl :PP
Fillipex
12-03-2008, 19:58
ehh... wy tak placzecie ze Dec~ robia PA, ze nie da sie ich ubic itd.. a ja sam dzis po zabiciu cheatera nadzialem sie na Scogroca i go z latwoscia 'wydymalem' ;)
filmik here:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=1948859#post1948859
Szczykus
12-03-2008, 21:26
@up
Jesteś z siebie dumny ?? Rozśmieszył mne tylko ten post.:baby::baby:
@Kefas
Jesli dobrze cie zrozumialem to nie wina rli tylko samego Marcina :)
mam filmik jak go rookowali mozna zauwazyc ze to jakis szwed :)
Speed Da'hero dostal ode mnie 1gp powinien sie cieszyc(wiecej na parcel wydalem niz mu dalem :<) XDDDDD
Szczeze mowiac powiedzial mi ze lepiej sie poczul ze nie bedzie gral
Fillipex
12-03-2008, 23:16
@up
Jesteś z siebie dumny ?? Rozśmieszył mne tylko ten post.:baby::baby:
dumny? z czego? ze jakiegos nooba wydymalem? Pff.. to nie jest trudne gdy sie mysli co sie robi...
@Speed
No no szwedy go hakli a mi o kumpli chodzilo o Bysena i Sco że pomagali mu w rookowamiu chara
Btw no wiem mowil mi ze dobrze ze tak jest wiecej czasu na rl mniej stresu ;P
Szczykus
13-03-2008, 14:41
dumny? z czego? ze jakiegos nooba wydymalem? Pff.. to nie jest trudne gdy sie mysli co sie robi...
Hmmm chyba nie zrozumialeś że pisałem to ironicznie ,a przez nazywanie go noobem tylko się ośmieszasz ... Uwierz mi ze Scogroc ma tysiac razy lepsze pvp od ciebie.
Fillipex
13-03-2008, 15:14
a skad Ty wiesz jakie ja mam pvp ze piszesz ze gorsze od niego? ;>
nie wiesz jakie mam wiec stfu plax ;(
Szczykus
13-03-2008, 19:09
@up Wiem jakie ma Scogroc pvp i to mi wystarczy ale jesli chcesz to idz i sprawdz.
Fillipex
13-03-2008, 19:57
to ze scogroc ma lepsze pvp od Ciebie nie znaczy ze ma dobre pvp.. ;) zreszta koniec tego offtopa bo pokasuja posty :]
Fillipex, napisz mi prv msg w tibi czy przede mną tez chcesz uciekać i sprobować swojego pvp. Twoje posty reprezentują żenujący poziom. naprawdę, jak masz tak pisać to lepiej zamilcz.
Fillipex
15-03-2008, 09:18
zenujacy? dlaczego? Bo nie uwazam Scogroca i reszyt Dec~ za Bogow pvp?
moge z Toba sprobowac pvp.. tylko bedzie to wygladalo tak ze utrzymam sie do momentu az skoncza mi sie wszystkie srodki do leczenia ;) wiec nie wiem czy to ma sens bo wynik jest z gory przesadzony... a z dojsciem do dp nie sadze zebym mial problemy ;) ok napisze :)
Szczykus
15-03-2008, 10:33
Fillipex znowu się tylko ośmieszasz:baby::baby:. 48 pall jeszcze facc ,a taki kozak ...
A potem wielkie zdziwienie, jak to mozliwe, za co, czemu Bysen i jego paczka leja tych polakow, jak wyskakuje 50 paladin i obwieszcza calemu swiatu, ze uciekl przez Scogrocem, ktory pewnie zaznaczyl go na atak, autochase on i lecial za nim od czasu do czasu wciskajac hotkey z exori gran. Nie ma co, wielkie osiagniecie.
Fillipex
15-03-2008, 15:00
zabawni jestescie.. tacy z was 'pro' a umiecie sie tylko wymadrzac. Widac bylo po wojnie jakie z was kozaki ze poradzic sobie nie mogliscie...
@szczykus
no i co ze facc? no i co ze 48 pall? To ze mam mniejszy lvl od Ciebie i nie mam pacca to znaczy ze jestem gorszy od Ciebie? Bo tak zrozumialem to co napisales... jesli tak myslisz to Ci wspolczuje... pacca juz mialem nie raz.. a od lvlu wazniejsze jest doswiadczenie.. zapewne kiedy ja gralem w Tibie to Ty nawet nie wiedziales ze takie cos istnieje..
@sibutu
powtarzam kolejny raz.. dla mnie to nie jest 'wielkie osiagniecie'... tylko widac po prostu ze trzeba myslec jak sie gra a nie napieprzac hotkeya, panikowac i patrzec jak pokolei kumple padaja..
Nastepny hack:
Thad~ hack i 20 lvl. Zycze mu wszczystkiego dobrego w zyciu prywatnym bo nie sadze ze bedzie chcial wrocic do gry :)
Szczykus
15-03-2008, 19:34
Biedny Thad ;( ale cuz zrobić ... GL w życiu :*
@Fillipex to ty jesteś zabawny. Trzy 100+ lvle ci mówią że się tylko ośmieszasz a ty nadal swoje ... W wojnie z Decc tylko ja walczylem wiec nie wiem czemu mówisz w liczbie mnogiej. Dam ci dobrą rade nie odpisuj bo się tylko ośmieszysz jak w tamtych postach :]
Fillipex
15-03-2008, 21:02
Thad <przytul> ale z 2 strony wyjdzie to na dobre... nie bedzie wkoncu tracil czasu na ta gre ;) gl mate ;)
@szczykus
jaki ty plytki jestes.. co z tego ze 100 lvle? o.O a jak mateusz draggy wielki by lognal na noobchara i Ci mowil jak to jest granie wysokopoziomowym drutem to tez bys mu powiedzial zeby sie nie osmieszal bo jest noobem i gowno wie? ;> Nie chodzi tu o to ze jeste wielki jego fanem (bo nie jestem ;|) tylko o to ze lvl ma sie nijak do tego kto kim jest i jakie ma doswiadczenie ;)
@edit
ciekawe czemy postac masz 'hidden' moze pokazesz nam date utworzenia konta? Zobaczymy jakie PG walnales ;)
Szczykus
15-03-2008, 21:34
Ta postać ma niecale 3 lata jesli chcesz wiedziec ;) H lvle jajczesciej nie są noobami dlatego to powiedziałem. Jakbys miał wyższy lvl to byś wiedział że do Faga i Sibutu jest na Eterni szacunek wiec coś to znaczy skoro cie wyśmiali jak ja. Widze że nie posłuchałeś i znowu sie ośmieszyleś tylko ale cuz jak chcesz. Co do MDW to nie daże go szacunkiem bo gra na npvp.
Fillipex
16-03-2008, 10:06
pfff :)
H lvle jajczesciej nie są noobami dlatego to powiedziałem.
dla mnie lvl to zaden wyznacznik, tym bardziej teraz.. w czasach gdzie pare dzieciakow zgada sie i sharujac zrobia PG na zolwiach az wbija 130 lvl a nie maja pojecia jak zabic DL'a bez straty uha na takim lvlu...
Jakbys miał wyższy lvl to byś wiedział że do Faga i Sibutu jest na Eterni szacunek wiec coś to znaczy skoro cie wyśmiali jak ja.
kolejny przyklad Twojej płycizny umyslowej... co ma tutaj lvl do rzeczy? Dla mnie nic.. a jesli chodzi o doswiadczenie to gram wystarczajaco dlugo by potwierdzic ze TAK, co do Fagaro to zgadza sie ze ma szacunek na Eterni i wcale tego nie podwazam, podwazylem jedynie to co mowil.. a co do Sibutu albo Ciebie to nie rozsmieszaj mnie bo pamietam czasy jak na 20 lvlku zapieprzaliscie w Ab... to ze ktos zrobil PG nie znaczy ze bedzie darzony szacunkiem, bo nie lvl sie liczy tylko osoba/doswiadczenie.
Co do MDW to nie daże go szacunkiem bo gra na npvp.
To juz chyba ostateczny przyklad tego ze plytko myslisz.
To ze ktos woli RPG w Tibii od napieprzania sie nie znaczy ze jest gorszy. Ja od zawsze gralem na pvp i nie wyobrazalem sobie by grac na nonpvp bo jakby mnie ktos wqrzyl to nie moglbym mu nic zrobic... ale od jakiegos czasu inaczej na to patrze, stwierdzilem ze w Tibii najwazniejsza jest kooperacja ludzi, wypady na hunty z kumplami, zlootowanie wspolne jakiegos rarka itd.. a to mi sie podoba, to jest fajne.. a nie jest fajne zeby maniakalnie walic lvl tylko po to by dojsc do wojny bo to nie uniknione.
Szczykus
16-03-2008, 11:54
Dobra kończe te rozmowe bo widze że to nie ma sensu. To z ciebie się śmieją że rozpowiadzasz Eterni o tym że zwiałeś Scogrocowi i że przez to nazywasz go noobem.
Lord Wlodek
16-03-2008, 12:08
Apropo sprawy Thada na hacku oprócz 30 kk expa nie stracił nic...
Dwa dni przed hackiem Full seta,kase i Sca wysłał Trei Madris...
Szkoda że nie widziałem miny hackera jak zobaczył puste dp ^^
Szczykus
16-03-2008, 12:45
A czemu jej eq wyslal ?
Fillipex
16-03-2008, 12:57
konczysz rozmowe bo nie wiesz co masz mowic ;] ja nikomu nic nie rozpowiadam, jedynie wstawilem na forum filmik pokazujacy ze wcale Dec~ nie jest niepokonane jak wiekszosc 'polacks' sadzi...
co do Thada to good ze wyslal... Karina bedzie miala teraz duzy fundusz to po wojnie bedzie miala jak expic ;) bo nie ma innej opcji jak Dec~ i Dl musza byc pokonani wkoncu... bo jak Dec~ przegra to DL ofc sie wlacza i bedzie otro ;]
Szczykus
16-03-2008, 16:06
Wiesz co mówiłem już to ale powtórze. Przestań takkie rzeczy wypisywać bo widać żę gówno wiesz ...
a co do Sibutu albo Ciebie to nie rozsmieszaj mnie bo pamietam czasy jak na 20 lvlku zapieprzaliscie w Ab... to ze ktos zrobil PG nie znaczy ze bedzie darzony szacunkiem, bo nie lvl sie liczy tylko osoba/doswiadczenie.
Dobra, udowodnie ci, kto tu plytko mysli, zanim szczekniesz cokolwiek na moj temat, ze niby PG zrobilem, zobacz na date zalozenia mojego konta i zacznij sie zastanawiac co piszesz, wkurzaja mnie tacy ludzie jak ty, polaczki ktorzy mysla, ze we wszystkim sa najlepsi, ze pamietaja kogos na 20 lvl w ab, czlowieku, jak mialem 20 lvl siedzialem na foldzie z war hammerem i bilem tam frost trolle, nie wiedzialem nawet, ze takie miasto jak ab'dendriel istnieje, zaczalem sie tam pojawiac dopiero jak mialem juz 40 lvl i ty szczekasz, ze ja nie mam doswiadczenia? Zaloze sie, ze gram w to dluzej niz ty. Powinienem ci teraz puscic taka wiazanke, zebys sie wyniosl z tego forum na dobre. O wojnach na Eternii nie wiesz NIC, po prostu parsknalem smiechem jak przeczytalem twoje plakanie, ze jak Decessus przegra to wlaczy sie DL, to jest chyba najwiekszy bullshit jaki ostatnio slyszalem, DL ma swoja wojne, podobnie jak Maelstrom, a ty przyszedles na forum sie pochwalic, ze uciekles przed Scogrocem i robisz z tego wielka rzecz. To ty jestes tutaj plytki i ograniczony, co kogo obchodzi, ze lubisz RPG a nie level, nie masz levelu wiec nie masz i glosu, wiec to co powinienes teraz zrobic to stfu.
Fillipex
16-03-2008, 18:43
Co do grania dluzej od mnie to grasz zaledwie rok i 2 dni dluzej ode mnie ;)
teraz znajac date od kiedy gram powinienes sie zastanowic nad tym czy nie wiem nic o wojnach na Eterni.. o dawnych wojnach ;]
co do mojego plakania to zauwaz ze ja nie gram bo zmadrzalem na tyle zeby nie marnowac wiecej czasu na Tibie... niektorzy jeszcze tego nie pojeli o.O Dec~ proponowalo 100k za wyjscie z wojny dzis... z tego co wiem to prawdopodobnie tak to sie skonczy choc jeszcze nie wiadomo.. jesli by tak sie nie skonczylo a Dec~ dostawaloby po dupie (w sumie to nie jest trudne, wystarczy dobre zgranie, troche doswiadczenia Polan itd a Dec~ bedzie moglo ich posmyrac.. niestety brakuje tego) to na 100% znowu doszli by do swoich gildii (w wiekszosci DL) i albo doszloby jakos do porozumienia w sprawie tych 2 najwiekszych wojen albo polączyly by sie ;] nie mow mi ze nie wiem o czym mowie bo loguje sie czasem i rozmawiam z kumplami, tak samo na gg ;)
ja przyszedlem na forum? Hmm.. udzielam sie tu dluzej od Ciebie.. o.O
czytanie ze zrozumieniem sie klania.. juz mowilem ze nie robie z tego wielkiej rzeczy bo dla mnie jest to zadna wielka rzecz.. jest to poprostu dowod ze wystarczy myslec by wygrac wojne z Dec~
To ty jestes tutaj plytki i ograniczony, co kogo obchodzi, ze lubisz RPG a nie level, nie masz levelu wiec nie masz i glosu, wiec to co powinienes teraz zrobic to stfu.
kolejny smieszny dzieciak dla ktorego tylko lvl jest wazny. Wiesz, w zyciu sa inne, wazniejsze wartosci niz lvl w Tibii. Chociazby doswiadczenie ktore to wlasnie upowaznia do zabierania glosu a nie lvl ;]
Co do grania dluzej od mnie to grasz zaledwie rok i 2 dni dluzej ode mnie ;)
kolejny smieszny dzieciak dla ktorego tylko lvl jest wazny. Wiesz, w zyciu sa inne, wazniejsze wartosci niz lvl w Tibii. Chociazby doswiadczenie ktore to wlasnie upowaznia do zabierania glosu a nie lvl ;]
Gram ZALEDWIE dluzej o rok, ale ty widziales mnie na 20 lvl w AB. No na smiech mnie bierze. Sa wazniejsze wartosci w zyciu, ale nie w Tibii, jak w Tibii nie masz levelu to malo mozesz zrobic i malo kto bierze cie na powaznie, nastepny oszolom, ktory przyszedl nawracac ludzi, ze sa wazniejsze rzeczy niz Tibia, bo ON JEST TYM JEDYNYM ZBAWCA KTORY TO WIE. :D I tak na marginesie moze to juz zauwazyles, moze zauwazysz po tym poscie, a moze nie zauwazysz wcale bo jestes za duzym ignorantem, TO JEST FORUM O TIBII. Nie obchodzi to tu nikogo, ze ty masz zycie rl, ze wchodzisz na Tibie ponabijac sie z nooba Scogroca, ktory cie nie ubil, wiec skoncz czlowieku, po co w ogole sie logujesz skoro to taka durna gra, zastanow sie kogo nazywasz dzieciakiem, zakuty łbie.
Wydawało mi się, że są to wydarzenia ze światów :]
Przestańcie się kłócić ... Idźcie sobie na jakiś inny
server lub Ots i zobaczycie kto ma
lepsze pvp (zeby były podobne lvls) .... :baby:
Szczykus
16-03-2008, 22:09
Kuto tu chodzi o to że wbił jakis 50 pall chwali się że zwiał Scogorcowi i jedzie po calym Decc. Gdy ktoś mu powiedział że to nie jest powód do chwalenia się to jedzie po każdym. Co do tego że mnie widziałeś w ab na 20 lvlu to jeste ciekaw kiedy ... W ab byłem może 20 razy w zyciu ,a pierwszy raz tam zawitałem na 60+ lvlu więc się nie wypowiadaj bo gówno wiesz ;)
Fillipex
17-03-2008, 09:15
@sibutu
nie zgodze sie z Toba ze bez lvlu mozna gowno w Tibii zrobic ;] jak sie ma kumpli to mozna wszystko zdzialac ;) moze nie biora odrazu na powaznie ale zdzialac mozna wiele ;) ja nikogo nie chce nawracac, chcecie grac i marnowac czas to grajcie, ja tylko powiedzialem swoje zdanie na ten temat do ktorego mam pelne prawo ;) loguje sie dla kumpli ZAKUTY LBIE, zeby z nimi chwile pogadac, a co do mojego nabijania sie ze Scogroca itd to ja tylko dalem filmik a pozniej komentowalem wasze komentarze ;]
@szczykus
jakis 50 pall? ;> hehe... tego chara pamietaja jeszcze takie osoby ktore jednym slowem wypedzilyby Cie z tego swiata wiec zastanow sie jak piszesz.. a co do Twojego 20 lvlu to moge sie zgodzic co do sibutu sie pomylilem ale co do Ciebie to napewno nie.. a lvl mnie nie obchodzi jaki masz... :)
@sibutu
nie zgodze sie z Toba ze bez lvlu mozna gowno w Tibii zrobic ;] jak sie ma kumpli to mozna wszystko zdzialac ;)
I naprawde naiwnie wierzysz, ze kumple beda nadstawiac za ciebie kark w kazdej sytuacji, bo 'ktos bije 50 pallka'? W ogole nie masz pojecia jak ta gra dziala, a uwazasz sie za jakiegos mentora i oldschool playera.
Szczykus
17-03-2008, 15:35
No skoro mnie widzałeś na 20 lvlu w ab to pozdro ... Nie będe się dalej wypowiadał bo Sibutu mnie uprzedził ;)
Fillipex
17-03-2008, 16:58
I naprawde naiwnie wierzysz, ze kumple beda nadstawiac za ciebie kark w kazdej sytuacji, bo 'ktos bije 50 pallka'? W ogole nie masz pojecia jak ta gra dziala, a uwazasz sie za jakiegos mentora i oldschool playera.
hmm, gdy zaczal mnie Scogroc bic, napisalem do mojego kumpla ze on mnie bije ale jedynie w celu poinformowania, nie po to by staral sie uchronic mnie przed deadem bo bylem przygotowany na to (a ze Scogroc sie nie ogarnal i mu zwialem to inna sprawa) ze padne i wcale by mnie to nie zdolowalo bo to i tak nie gram.. gdy juz mu zwialem i sie wylogowalem.. napisalem do tego kumpla ze mu zwialem itd z innego chara.. a on sie mnie pytal czy padlem.. ja mowie ze nie, ze zwialem.. a on do mnie 'napewno nie padles? bo pisalem kumplowi zeby powiedzial Scogrocowi zeby odpuscil' a ten moj kolega to nie jest byle char na Eterni i wierze w to ze uchronilby mnie przed deadem.. bo zna sytuacje na Eterni, wiec co sie dzieje wiec nie pisal by do kumpla z mysla ze i tak gowno wskóra :)
gram w to od ponad 4 lat i nie mam pojecia jak ta gra dziala? nie powiedzialbym
Szczykus
17-03-2008, 17:08
Sibutu wies co odpuść sobie niech sobie myśli co chce to jego sprawa. Poprostu zakończmy te rozmowe bo jest śmieszna.
Czlowieku jaki ty jestes ograniczony, nie przyjmujesz do siebie zadnych wiadomosci, 'wiesz swoje' i tyle, 'pisalem do kumpla kumpla, zeby powiedzial kumplowi, zeby scogroc mnie zostawil', a przed zakonczeniem wojny mial gdzies takie rzeczy, zabijali a potem sie zastanawiali czyi to byli znajomi. Jestes glupim ignorantem, ktory nie potrafi przyznac racji lepiej poinformowanych osob.
Fillipex
17-03-2008, 18:06
a moze spojrz na to ze innej strony... Ty takze wiesz lepiej bo Ty jestes tym 'lepiej poinformowanym' ;] znam moich kumpli i wiem ze moga duzo zdzialac.. skoro kumpel napisal mi ze juz pisal do znajomego zeby ten powiedzial Scogrocowi zeby mnie zostal to wiem ze nie robi tego wiedzac ze nic to nie da tylko wiedzial co robi :) zreszta mysl co chcesz
Freezy Eddie
17-03-2008, 18:25
Ja chcialem powiedziec, ze konczycie ta zenujaca 'dyskusje' od 3 stron coraz bardziej sie blazniac.
Szczykus
17-03-2008, 18:56
Ja chcialem powiedziec, ze konczycie ta zenujaca 'dyskusje' od 3 stron coraz bardziej sie blazniac.
Cuz ten temat został założony do takich rozmów żeby nie spamowac Tylko Eterni. Sibutu odpuść już sobie odpisywanie bo to do niczego nie prowadzi ..
debilu, scogroc cię nie zabił bo szkoda mu fraga na takie zero z którego spadnie plate set. ciągle czekam aż do mnie napiszesz. mogę wyjść swoim innym charem na duel z tobą.
Fillipex
17-03-2008, 23:08
tracisz w moich oczach Fagaro uzywajac takiego jezyka.
Co do frag to nie sadze poniewaz mialem skulla o.O
a co do napisania do Ciebie to ostatnio napisalem (ze 2 dni temu max) to nawet nie raczyles odpisac :)
Lord Wlodek
17-03-2008, 23:52
A czemu jej eq wyslal ?
Wiesz, Karina to jego rl girlfriend a on kończył gre więcej jej wysłał...
na tym forum rzadko kiedy sibudu dostaje poklask, ale teraz wszyscy go popierają bo porostu pisze o tobie we właściwy sposób. mało mnie obchodzi czy tarce w twoich oczach bo ty w oczach ludzi którzy to czytają nic nie znaczysz. wymądrzasz sie i prowokujesz.
ps wyjaśnij mi dokładnie jak mając czaszkę uciekłeś do dp na 50 levelu przed goniącym ciebie 170 levelem??
Chlopaki dajcie Sobie spokoj bo naprawde niewarto... Jest takie przyslowie -" jajko madrzejsze od kury" :) Zebyscie nawet z takiego "jajka" zrobili jajecznice, bedzie dalej twierdzic, ze jest madrzejsze B)
ps wyjaśnij mi dokładnie jak mając czaszkę uciekłeś do dp na 50 levelu przed goniącym ciebie 170 levelem??
CzArY mArY ....B)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.