Pokaż pełną wersje : Eternia.
@Up
W to ze wygraja szczerze watpie, ale wiem ze sa bardzo twardzi i tylko przez to ze do wiekszosci z nich maja pass ludzie z titani i przy kazdym sneak atacku nawet w sobote w nocy gdy ludzie pija, baluja lub juz po prostu spia potrafi ich zalogowac 40+ tak wiec latwo nie bedzie :o
Chyba ze wygaduje glupoty, to mnie tu zaraz Mighty sprostuje zapewne B)
Szczykus
12-05-2008, 20:19
Ja myślę że zaraz Decc/Night zaczną ubijać tyle osób że przegrają wojnę ;)
@Up
[...]ale wiem ze sa bardzo twardzi i tylko przez to ze do wiekszosci z nich maja pass ludzie z titani [...]
czyli ich sila tkwi w tym ze to nie oni graja i to nie ich pvp tylko pvp ludzi z titani? No to wiedz ze sie mylisz ;) wiem jak walcza lius, lola i pare innych osob i wierz mi ze oni nie potrzebuje osob z titani zeby wygrac :) I wcale nie sadze ze przeciwko calej Eterni wygraja, tylko wiem ze oni potrafia grac i nie potrzebuja nikogo w zastepstwie
@Up-Missunderstanding:baby:
Mowiac ze ich sila tkwi w ludziach z titani nie mialem na mysli pvp tylko tego ze zaden sneak atack ( dzieki ktorym mogli bysmy wygrac ) jak narazie nie wychodzi przez to ze maja ciagle mase ludzi gotowych do zalogowania po kazdym miescie.
A to ze maja pvp dobre to ze swojej strony, tez dobrze znam Lole i pare innych osob z Dece i wiem jak walcza :confused:
Lord Wlodek
13-05-2008, 12:35
Nie żebym coś mówił ale Lola ma dobre pvp? Grasher podobnie...? Endy~,Teretalu moge się zgodzić ale Lola w tej wojnie nic ciekawego nie pokazał.
@zan
tak myslalem ze o to chodzi ale chcialem Ci pokazac ze nie napisales rzeczowo o co Ci chodzi tylko pomieszales 2 rzeczy i trudno bylo sie domyslec ktora z nich byla wazniejsza.
@lord wlodek
Zaufaj mi ze Lola ma dobre pvp i umie walczyc.. moze na wojnie tego nie pokazal bo nie ma jak ale tak jest :)
W obydwoch guilds jest acc sharing wiec niema co gadac nawet =P
Zreszta, za rok albo dwa nikt nie bedzie pamietal kto dzielil konto tylko jaki byl wynik. To tak jak z meczem w pilke z przed 10 lat. Znasz wynik ale niewiesz kto strzelil poszczegolne gole.
Btw. Lola ma dobre pvp tylko teraz cos sporo razy padl i niemogl sie wykazac.
---
Lubie czytac posty Wilka w ktorych w zalosny sposob proboje wybielic siebie i paru innych z DL mowiac ze nie cheatuja i nie dziela kont. Mam pare ssow jak leadership DL mowi zeby po akcjach nie na swoich acc zmienaic odrazu passy xD Lub tez zachecanie do uzywania NG combo xD I pare innych ss ;)
Magcharadzdza
14-05-2008, 17:11
Tu akurat zgodze sie z Iltiadesem. Sporo ludzi dzieli tu i tam. Jednak z tego co wiem to w Decessus jest to norma :)
Tu akurat zgodze sie z Iltiadesem. Sporo ludzi dzieli tu i tam. Jednak z tego co wiem to w Decessus jest to norma :)
Na moje to norma jest bardziej w DL ostatnimi czasy bo u nas praktycznie kazdy gra na swoim charze chyba ze ktos niemoze byc a w DL to juz masowa zamiana charow sie zaczela. Nawet Drew ma wreszcie wysokiego sorca xD i dla old LPSA char sie znalazl hrhr. Tylko pamietajcie ! Zawsze po akcji zmieniajcie passy xD
Niemowie ze u nas niema czegos takiego ale nielubie jak ktos mowi ze w DL niema czegos takiego a jest i to wcale nie na miejsza skale.
Mighty a ty zmieniles juz swoje passy?
Inwigilator
15-05-2008, 18:47
ten serwer jest stracony jak nic sie z nim nie zrobi :(
mmm od kilku dni coś się chyba uspokoiło na eterni wiec nie wiem czemu mówisz ze stracony może Night sobie zdało sprawę ze nie może robić tyle pa
Dlaczego taki wniosek? Dawno po ciebie nie wpadli? To się samo z siebie nie uspokoi jeszcze długa droga...ale nie spisujmy serwera na straty może jeszcze będzie czas pokoju hehehe :P
Bikekrolik
15-05-2008, 21:18
hmm jak siegam pamiecia to na eterni zawsze byly wojny :P raz duze ;p a raz male ale zawsze byly :P czasem moze byl miesiac przerwy :D
ja sie nie musze obawiac mowie tylko ogolnie ze NIKT a nie ja
Pomyśl najpierw 10 razy zanim coś napiszesz ;s
@mighty
a moze oswiecil bys mnie kto kim gra z dli bo mnie to ciekawi.. z góry dzieki
Pomyśl najpierw 10 razy zanim coś napiszesz ;s
a ty przestan pisac bo wiem ze myslenia od ciebie wymagac nie moge poprostu strata czasu
Lord Wlodek
18-05-2008, 11:38
Boże widzisz a nie grzmisz.
Coś osatatio za spokojnie na servie... ^^
Inwigilator
18-05-2008, 11:48
Boże widzisz a nie grzmisz.
Coś osatatio za spokojnie na servie... ^^
Cisza przed burza :p
Szczykus
18-05-2008, 13:24
To kiedy przyjdzie burza i jak głośna będzie :P ??
To kiedy przyjdzie burza i jak głośna będzie :P ??
wczoraj byla.
Lord Wlodek
21-05-2008, 14:20
Yyyyy? Nie mylmy pojęć 10-1 to nie jest burza, conajwyżej oberwanie chmury.
czemu polowa tego forum grala na Gottri Yenseen :D
@Up
Ja nie gralem, a zagral bym :(
czemu polowa tego forum grala na Gottri Yenseen :D
ponownie musze kogos poprawiac, od 122 lvla gralo ta postacia pare osob, wiec pisza ze sa jej wlascicielami, a w rzeczywistosci bardzo szybko konczyli gre na tej postaci, sprzedajac ja w inne rece ...
a który owner wypowiedział słynne słowa
"kurwo poty?"
Hehe DL wykonal dzis kawal dobrej roboty xD
A wiesz mighty ze nie zaprzecze :p
Lord Wlodek
23-05-2008, 12:12
Xavius Pall
May 22 2008, 00:50:00 CEST Killed at Level 107 by Krwawy Wilk
and by Nasstastja
Chemic
May 22 2008, 15:34:12 CEST Killed at Level 141 by Neroxie
and by Nasstastja
tak swietna robota Nerox zdradzil kolege :D gratz DL
Widzisz moze Chemic byl dla niego kimś w rodzaju "pomoz a potem spier..."
Widzisz moze Chemic byl dla niego kimś w rodzaju "pomoz a potem spier..."
Po tym jak widziałem teretalu bijącego iviona na dragach w ank nic mnie nie zdziwi.
@Fagaro
to troche cos innego tzn moze dla mnie by myslalem ze nerox nie jest taki no ale coz ^^
Ja sie Neroxowi nie dziwie ze doszedl do war bo Decce/Night robilo na nim pa i niemogl grac spokojnie ale mogl dojsc dolaczajac poprostu do guild nie robiac takiej akcji z Chemicem.
tylko ze chemic i nero sie kumplowali, a ivion z tere to papużki nierozłączki. zawsze razem, zawsze jedność. ile razy im na demonę nosiłem mf, brusty, ile mf wywalił tere żeby siochać iviona przez całą noc jak pinki/sera biły iviona pod domkiem tere. jak dla mnie to tak samo jak zobaczyć mightiego co bije z gwiazdek Joshiko i krzyczy PEJ BOH.
A co do samego Nery, nie zrobił nic gorszego niż ci co bili hideharu przyjaźniąc sie z nim przez 4 lat, albo ci co dobrze żyli z krisem a mimo to go ubili za jakiegoś 80 ms co pekował.
Ps. Mimo to uważam że zagrał poniżej pasa.
a kto to jest hideharu ? :D sorry ale gram na eterni od poczatku prawie i gadalem z nim 1x max
mmmm a co do Krisa to co innego ze go zabili bo zrobil cos za co sam wiedzial ze zginie prawda mighty ? ;]
Lord Wlodek
25-05-2008, 17:42
a kto to jest hideharu ? :D sorry ale gram na eterni od poczatku prawie i gadalem z nim 1x max
No chyba nie, Hideharu dobrze się znał z Chemicem i taka akcja na nim była conajmniej żałosna.
Inwigilator
25-05-2008, 21:13
ładnie dziś Mighty rozwalil 5 z dl xP
mass pay out z Alliance ?
Wg mnie każdy powinien grac 'normalnie'! KAŻDY. A tutaj jak nie jedni mają hunta to drudzy.
Czy wy nie możecie wszyscy jakoś dojść do porozumienia i grać normalnie? Wojny zawsze były i będą, ale bez przesady! To nie jest już wojna tylko masowe zabijanie ludzi.
Inwigilator
27-05-2008, 22:13
Wg mnie każdy powinien grac 'normalnie'! KAŻDY. A tutaj jak nie jedni mają hunta to drudzy.
Czy wy nie możecie wszyscy jakoś dojść do porozumienia i grać normalnie? Wojny zawsze były i będą, ale bez przesady! To nie jest już wojna tylko masowe zabijanie ludzi.
Racja musza byc jakies granice -.-
Pozyjemy zobaczymy jak to sie dalej potoczy
A mi sie podoba, a najbardziej moj ban i delete warning :D
Banished: until Jun 23 2008, 09:55:46 CEST because of account trading or sharing
hahahaha
To 'trading' czy 'sharing'? ;s
a który owner wypowiedział słynne słowa
"kurwo poty?"
Słowa wypowiedziane na pohu, gdzie przygotowywany byl trap? ;)
Lord Wlodek
29-05-2008, 00:15
Słowa wypowiedziane na pohu, gdzie przygotowywany byl trap? ;)
Nieeee, chodzi o sytuacje gdy Gottri (tzn któryś tam owner) dostał trapa na skałąch na Ankh gdy wracał z hydr, Szyderca wtedy krecił rec. i gdy Gottri dostal trapa on porozrzucal wookoło poty, gdy padł Gottri napisał do Szydercy słynne słowa: "Gdyby kurwa nie te poty"
Nieeee, chodzi o sytuacje gdy Gottri (tzn któryś tam owner) dostał trapa na skałąch na Ankh gdy wracał z hydr, Szyderca wtedy krecił rec. i gdy Gottri dostal trapa on porozrzucal wookoło poty, gdy padł Gottri napisał do Szydercy słynne słowa: "Gdyby kurwa nie te poty"
napisal cos w stylu:
"kurwoooooooo
aaaaaaaaaaaa
kurwo potyyy
normalnie grac nie potafisz?//
musisz cheatowac??!!"
ahh, juz pamietam. Wtedy padal misiek na gottrim ;P
Banished: until Jun 23 2008, 09:55:46 CEST because of account trading or sharing
hahahaha
To 'trading' czy 'sharing'? ;s
Cały Cipsoft, nawet sie zdecydowac nie potrafia :D
ahh, juz pamietam. Wtedy padal misiek na gottrim ;P
True, true ;]
http://img380.imageshack.us/img380/9062/wargottriyenseendeadrf4.jpg
http://img380.imageshack.us/img380/9062/wargottriyenseendeadrf4.jpg
ano i filmik byl, brecha byla z miska, szkoda ze juz nie gra ;p
@Up
Nie cytujemy zdjec :>
Thana jestes zalosny jak mozesz sie podawac za osobe ktora nie jestes !
Rodzyn nie podskakuj patrze ze wielkiego bohatera z ciebie zrobili.
"ładnie dziś Mighty rozwalil 5 z dl xP "
ZAL
Rodzyn nie podskakuj patrze ze wielkiego bohatera z ciebie zrobili.
"ładnie dziś Mighty rozwalil 5 z dl xP "
ZAL
Nie przejmuj sie, to jakis noob napisal :baby:
Hmm Sanctum, moglbys mi powiedziec kim tak naprawde jestes Zan?
U FUCKING LOVE THIS SHIT
Hmm Sanctum, moglbys mi powiedziec kim tak naprawde jestes Zan?
U FUCKING LOVE THIS SHIT
Stary Zanucck? Albo Reznaj jak chcesz ;]
Rodzyn ! :s
Bractwo upada ;s
A no tutaj Rez'naj, drogi Seagalu :p
A co do tego "Sanctum" wpisanego w moim profilu, to praktycznie nie mam nic wspolnego, bylem w tej gildi moze 2 tygodnie ale dazylem ja szacunkiem i moim zdaniem byla to i jest nadal jedna z najlepszych na Eterni, no i moze jeszcze Children of Sve~ nie pamietam dokladnej nazwy, ale chodzi mi o CoS ktorego leaderem byl stary Konan Barbarzynca.
pozdro
Lord Wlodek
08-06-2008, 10:40
Mały open, 7-4 dla Alliance.
http://www.***********.com/766984112.html
Teraz to już i tu i tu jest Alliance :P
RODZYN!
Czemu na open nie chcecie wychodzic?
RODZYN!
Czemu na open nie chcecie wychodzic?
Drogi Rodzynie wiem ze czujesz sie lepiej gdy po zgonie po open battle xxx czasu temu padles i nie logowales przez yyyy 1-2 miechy i teraz gdy raptem wygraliscie 2 openki jestes bardziej skory do rozmow ale spoko oko :)
Hmmm mowisz ze niechcemy wychodzic? a moze to wy sie boicie wyjsc na open o normalnej porze bo wiesz czym to sie skonczy dla was ? =) Niemam zamiaru wstawac o 4 rano i siadac do kompa bo DL laskawie zaloguje i chce open battle ;) Zreszta lol to nie my przegrywamy ta wojne poki co wiec bez zbednych emocji ;)
Zal.
Drogi Rodzynie wiem ze czujesz sie lepiej gdy po zgonie po open battle xxx czasu temu padles i nie logowales przez yyyy 1-2 miechy i teraz gdy raptem wygraliscie 2 openki jestes bardziej skory do rozmow ale spoko oko
RE: to ze wy mozecie wyskoczyc o normalnej godzinie o niczym nie swiadczy, wczoraj chcielismy open to zescie sie zesrali i nie chcieliscie wyjsc.Pozatym nie tylko openkami mozna wygrac wojne
Zal.
Drogi Rodzynie wiem ze czujesz sie lepiej gdy po zgonie po open battle xxx czasu temu padles i nie logowales przez yyyy 1-2 miechy i teraz gdy raptem wygraliscie 2 openki jestes bardziej skory do rozmow ale spoko oko
RE: to ze wy mozecie wyskoczyc o normalnej godzinie o niczym nie swiadczy, wczoraj chcielismy open to zescie sie zesrali i nie chcieliscie wyjsc.Pozatym nie tylko openkami mozna wygrac wojne
Haha LOL wy tez mozecie wyskoczyc o normalnej porze tylko sie boicie wiec po co ta gadka? Dobrze wiesz ze o 20 byl by battle to byscie dostali^ a niechcecie o tej bo sie wlasnie boicie ze za duzo osob sie wysypie. Tak racja nie tylko openkami mozna wygrac wojne i co z tego ?^^ Sneaki wasze sa zabojcze i z regularnoscia raz na 2 tyg :) takaze jak ktos padnie to lvl odrobi z nadwyzka na nastepny dzien ^^ Szkoda ze Wilk nie odrobil zadnego z tych 13 czy ilus tam :s Wez nie gadaj o obsraniu sie bo ty wy siedzicie w pz calymi tygodniami wyjdziecie raz na ruski rok z pz i kozaczycie mowia co obsrani jestescie? xD Na moje to jets dopiero zal. Ja mam szacunek dla DL ale ty widze drugi Lorac jestes tzw forum fajter mode : ON
Wy Jestescie RODZYNKI w czekoladzie, czy takie suche??? 8o
Wy Jestescie RODZYNKI w czekoladzie, czy takie suche??? 8o
Jak to powiedzial kiedys na vent Rodzyn xD
On :Twoje sutki sa jak rodzynki !
Ona : Takie slodkie?
On : Nie , takie pomarszczone :]
Hahh
Jak to powiedzial kiedys na vent Rodzyn xD
On :Twoje sutki sa jak rodzynki !
Ona : Takie slodkie?
On : Nie , takie pomarszczone :]
Hahh
Mysle, ze lepiej miec takie pomarszczone niz wielkie jak dojna krowa B)
;s .
;s .
Czyzby Mighty nielubil rodzynkow??;)
Hedosa masz na mysli? xd
Ahhh rodzyn ;]
Rodzyn tego juz za wiele -.-
Rodzyn tego juz za wiele -.-
Co sie stalo sie?
Co sie stalo sie?
masz za to deada Rodzynku :]
Btw. koniec tematu "rodzynkow" bo jeszcze mi sie dostanie za nie :(
[...] drugi Lorac jestes tzw forum fajter mode : ON
like Hoz. -.-
ALe miales farta mighty, trudno mozne nastepnym razem sie uda ^^
JAZDA SIEMIATYCZE ZYJEMY!!!
Haha LOL wy tez mozecie wyskoczyc o normalnej porze tylko sie boicie wiec po co ta gadka? Dobrze wiesz ze o 20 byl by battle to byscie dostali^ a niechcecie o tej bo sie wlasnie boicie ze za duzo osob sie wysypie. Tak racja nie tylko openkami mozna wygrac wojne i co z tego ?^^ Sneaki wasze sa zabojcze i z regularnoscia raz na 2 tyg :) takaze jak ktos padnie to lvl odrobi z nadwyzka na nastepny dzien ^^ Szkoda ze Wilk nie odrobil zadnego z tych 13 czy ilus tam :s Wez nie gadaj o obsraniu sie bo ty wy siedzicie w pz calymi tygodniami wyjdziecie raz na ruski rok z pz i kozaczycie mowia co obsrani jestescie? xD Na moje to jets dopiero zal. Ja mam szacunek dla DL ale ty widze drugi Lorac jestes tzw forum fajter mode : ON
Dobra nie pierdol nie jestem vice liderem ktory, lize dupe dla osoby ktora ma nizsza range w guildi. Pozatym na moim charze GRAM JA!a nie jakis koles z askary czy tam innej zjeb.. krainy wes wogole skoncz pierdolic
ooo ;) i wpadl Fag ;)
gratz 200 ;) tak jak ktos napisal na tibia.com "jedna z niewielu osob ktora zasluzyla na ten lvl" ;]
ps: czekam na komentarz ze lize dupe Fagarowi xD
lol po dzisiejszym "battle" ciekawe kiedy ludzie z DL naucza sie co to team heal rofl
i Seagal nie wypowiadaj sie ze Decc~ sie nie chce bic z wami w sumie bym im sie nie dziwil gdyby was olewali bo macie paru debili co co chwila mowia idzcie czekajcie na nas w ank zaraz przyjdziemy a wy dajecie loga po 5 min i sie cieszycie lol
Dobra nie pierdol nie jestem vice liderem ktory, lize dupe dla osoby ktora ma nizsza range w guildi. Pozatym na moim charze GRAM JA!a nie jakis koles z askary czy tam innej zjeb.. krainy wes wogole skoncz pierdolic
Nie rozumiem o co ci chodzi w tym poscie ale mysle ze dajesz upust swoim emocjom po next zgonie =( Niewiem czy Ty gadasz do mnie w tym momencie o jakims kolesiu z Askary ale jak tak tak to ech :s Przykro mi ale nikt niegra na moich charze , przykro mi ;s. Nerox mnie nie obraza tylko Ty , co ci? ;p
kobiety nie drapcie sie.
Bijcie sie Rodzynki :p
Bijcie sie Rodzynki :p
A Ty myslisz ze masz jakiegos futrzaka w opakowaniu od tymbarka w avatarze to co ?;s
A Ty myslisz ze masz jakiegos futrzaka w opakowaniu od tymbarka w avatarze to co ?;s
Ten "futrzak" to Majci, a Majci ma wielkie kly i by wszamala takiego Rodzynka jak Ty :p
Zreszta jak byla mala to szamala "rodzynki" na deserek :]
Jak juz ma kogos wszamac to niech Seagala je ;s On jest glownym Rodzynem bye. =/
Nie rozumiem o co ci chodzi w tym poscie ale mysle ze dajesz upust swoim emocjom po next zgonie =( Niewiem czy Ty gadasz do mnie w tym momencie o jakims kolesiu z Askary ale jak tak tak to ech :s Przykro mi ale nikt niegra na moich charze , przykro mi ;s. Nerox mnie nie obraza tylko Ty , co ci? ;p
Bractwa rodzynow nie rozbije nawet wojna ..
Ale mnie RODZYN, wkur... czerstwa zagadanka ;/
Wescie wogole zluzujcie gume i zacznijcie lepetac o czyms innym!
Inwigilator
09-06-2008, 20:36
wow jaki tekst normalnie pocisk
Piastol93
09-06-2008, 23:27
Jun 09 2008, 22:41:49 CEST Killed at Level 100 by Sleipen and by Wuzotonic
Wczoraj była radość , dzisiaj tylko żal i ból
:confused::confused::confused::confused:
Inwigilator
10-06-2008, 07:11
:( na tym serwie trzeba byc przygotowanym i na takie ewentualnosci
A to czasem nie ty zaczales ten temat?
Niewiem czy Ty gadasz do mnie w tym momencie o jakims kolesiu z Askary ale jak tak tak to ech :s Przykro mi ale nikt niegra na moich charze , przykro mi ;s
Samego siebie oklamujesz.
Rez jak bedziesz online, moglbys sie do mnie odezwac :p
A gdzie blessy?: [
Taaak Didi postaram sie odezwac
@ Snagoth
Dziękuje :)
@Flahulitta
szkoda ze padłeś, właściwie szkoda mi było dopóki nie zobaczyłem ze blessow nie masz.... Przecież blessy są podstawa dla leveli 60+
Piastol93
11-06-2008, 19:30
Dont worry be happy :]:]
Odrobie.
Odrobie.
Niebylbym tego taki pewny ^^
Odrobie.
Odrobisz, tylko kup sobie blessy.....;)
ciężko mu będzie odrobić mając hunta od decusus.
takie hack linki to sobie kumplom z gimnazjum dla dzieci umysłowo chorych rozsyłaj
werewolf124
25-06-2008, 19:17
tu fajna stronka
http://www.foxcash.net/?r=werewolf124
a tu darmowy pacc
www.darmowepacce.blog.ineria.pl
@Up
"Leje leje i glosno sie smieje.."
Magcharadzdza
26-06-2008, 15:11
ze tak powiem... ja pierdole...
Skad sie biora takie mlotki :cup: ??
Haha! Tu darmowe pacce www.darmowepacce... KURWA! Nie no przy tym zdjęcia to zaawansowane hakerstwo xddd Jak zobaczyłem z fotela wypadłem.
Damian2501
27-06-2008, 18:58
@up
Szczerze ci powiem teraz ! Mrówka ma wiekszy mózg niz ty.. I tyle w temacie.
Lord Wlodek
28-06-2008, 18:51
Kozystajcie poki mozecie bo na tym formu nie uznaje sie uzywania botow.
http://www.hamptonteam.freens.pl/
Jesli masz napisac cos glupiego lepiej nie pisz wcale. Pozdrowienia od NWH Team 2008.
Zal tipja.peel
up Chociaż byś SSy zmieniał tak trudno zauważyć ze już 3 razy jest to samo >.>
Macko121
29-06-2008, 23:57
Nareszcie któryś z moderatorów usunął te posty z haxlinkami itp. Proszę wszystkich uczciwych użytkowników odwiedzających forum Eterni o raportowanie tego typu wypowiedzi.
Lord Wlodek
02-07-2008, 16:19
Dwie wygrane Openki Alliance
11-0
12-3 (?)
Teraz długo oczekiwany update i zobaczymy jak dalej się wojna potoczy.
cos ciekawego sie dzieje? :) bo wypadlem troche z tematu
Vedrila_Elvan
02-08-2008, 12:22
Temat zdechł:confused:
Dla odświeżenia dodam że dzisiaj w nocy odbyło się open battle wygrany przez Decessus 11-3.
Ze strony dece polegli:
Sleipen, Olley, Elcon Moonlight
Zaś od DL:
Paima, Mavina, Kris the wise, Selekta'Jah, Advent Child, Ivion Reaver, Krwawy Wilk, Talrrasha, Uhar, Edimor, Hasztaroth
Słabo cos u was z postami ;/ widze ze nie ma tu dobrych graczy. Przegrany siwiat !!
to ze nikt nie pisze to moze tylko oznaczac dokladnie cos odwrotnego od tego co napisales.. nikt nie ma czasu na pisanie bo poswieca czas na rozwijanie swojej postaci ;)
Druga sprawa to dział zdjęcia gdzie wszyscy piszą na tematy nie zawsze związane ze zdjęciami, a które powinny się znaleźć tutaj. :)
ImmortalSaffron
18-08-2008, 07:37
Raven Loth prawdopodobnie zostal zhakowany jak juz wcześniej wspomniano w dziale ss.
Character Deaths
Aug 17 2008, 23:12:15 CEST Died at Level 126 by a poison spider
Aug 17 2008, 23:10:25 CEST Died at Level 129 by a skeleton
Aug 17 2008, 23:08:27 CEST Died at Level 132 by a ghoul
Aug 17 2008, 23:06:31 CEST Died at Level 135 by a scarab
Aug 17 2008, 23:04:37 CEST Died at Level 139 by a cobra
Aug 17 2008, 23:02:48 CEST Died at Level 142 by a ghoul
Aug 17 2008, 23:01:00 CEST Died at Level 145 by a scarab
Aug 17 2008, 22:59:11 CEST Died at Level 149 by a mummy
Aug 17 2008, 22:57:12 CEST Died at Level 152 by a larva
Aug 17 2008, 22:55:14 CEST Died at Level 156 by a scarab
Aug 17 2008, 22:53:31 CEST Died at Level 160 by a ghoul
Aug 17 2008, 22:51:51 CEST Died at Level 164 by a scarab
Aug 17 2008, 22:50:05 CEST Died at Level 168 by a dragon lord
Aug 17 2008, 22:47:55 CEST Died at Level 172 by a dragon lord
Aug 17 2008, 22:46:07 CEST Died at Level 176 by a dragon lord
Aug 17 2008, 22:44:07 CEST Died at Level 180 by a dragon lord
Aug 17 2008, 22:42:12 CEST Died at Level 185 by a dragon lord
Aug 17 2008, 22:40:03 CEST Died at Level 189 by a dragon
Aug 17 2008, 22:38:15 CEST Died at Level 194 by a dragon lord
Aug 17 2008, 22:29:54 CEST Died at Level 195 by a dragon
no nie wierze, największy botter i sharer na serwerze został zhackowany :)
Vedrila_Elvan
18-08-2008, 11:49
no nie wierze, największy botter i sharer na serwerze został zhackowany :)
Co prawda to prawda, pamiętam jak bocił na małpach zajmując sobie całe piętra -1 i -2
>.<
ImmortalSaffron
18-08-2008, 13:50
Wiem ktos cos na temat owej plotki o sprzedanym Krisie the Wise?
Defu powinien chyba coś wiedzieć jeżeli to prawda...Ale wątpię choć nigdy nic nie wiadomo co takim pijakom przyjdzie zrobić żeby było za co pić haha :p <zart>
kris nie został sprzedany, po prostu zapomniał języka polskiego za to świetnie opanował szwedzki :)
Bikekrolik
24-08-2008, 23:05
uu Fagaro za co Cie zbanaowali na forum? :/
odpisz z innego konta albo niech ktos napisze jak wie, ciekawi mnie to w sumie :D
szkoda ze Kris zapomnial polskiego :( rowny z niego gosc jest, chociaz swoje lata juz ma i nie mozna wiecznie grac w tibie.
gl in rl Kris
Magcharadzdza
27-08-2008, 12:06
Siema Siema ludziki :)
Wiadomosci prawdziwe... no prawie :P Polskiego nie zapomnialem :D Chara sprzedalem za 1500 euro :) Gralo sie fajnie, znudzilo mi sie juz gdzies w listopadzie 2007. Pozniej cudowalem co by tu jeszcze na tej Tibii porobic, ale jakos nic mi sie nie chcialo. Postanowilem sprzedac chara bo na co mi on :) Ps sprzedalem nie szwedom, ale wiem kto na nim teraz gra. Zreszta wiem wlasciwie wszystko co sie dzieje z Krisem bo jestem w kontakcie kupcem :) Pozdro dla was i grajcie sobie.
Ci co mnie poznali przez Tibie wiedza jaki jestem. Sporo osob ma ze mna kontakt na RL wlasnie przez ta gre. Ciekawie bylo poznawac ludkow z gry :) Mimo, ze juz nie mam Krisa chyba ze 3-4 miesiace to ostatnio do Susza zawital Dominikk i oczywiscie musial mnie poznac nygus haha. <ps. zabawny koles :PP>.
Konczac moj maly wywod chcialem oficjalnie juz podziekowac za gre nastepujacym osoba: Defender of Hell, Hideharu, KoF, Przem, Yugee, Kruszyn, Fagaro, Drrago, Demons eye, Sir Morgoroth, Moriax, Szabadiim <wlasciwie to Filipowi>, Pesoped, Poziomek, Psychopacie, Wladcy Wilkow, Jerhynowi, Konan barbarzynca, Kefasos, Chemic <ja cie jeszcze znajde w trojmiescie poczekaj :D oczywiscie jak zawsze w parlamencie :)> to tyle jesli chodzi o Polakow moze o kims zapomnialem...
Jesli chodzi o ludzi zza granicy sa to: Alaric the Goth, Raideon, Kor'maril, Armen Talie, Clive the Knight, Knight Scorpyon, Devirus, Xefokose, Sir Hard.
Od czasu do czasu odwiedzam forum sprawdzic jak sobie radzicie takze pewnie odpowiem na pare pytan jesli takie beda :)
pozdro
Może wiesz za co Fagara zbanowali? :D
Magcharadzdza
31-08-2008, 02:22
Majtki I tiadem stwierdzil, ze to wzruszajace uuuuu. Czuje sie urazony LOL :D Baranie jestes jednym z najbardziej zalosnych osob na tym serwerze to po co sie wypowiadasz :)
Hej ale nie udzielilem ci glosu psie wiec milcz.
Wiesz co Mighty ? jestez bezczelny , zrobiles sie takim kozakiem od wtedy kiedy doszles do Deceuss i co myslisz ze jestes panem tego swiata? lepiej tak nie mysl jescze pamietam przed wojna z RO , nie byles takim kozakiem a teraz Mighty wielki god i polak w deceuss rzadzi cala eternia razem z swoimi kumplami z szwecji...
@up
Nah nie jestem kozakiem ja zawsze taki bylem i srry niezmienie tego. Nie doszedlem do Decessus tylko jestem jednym z jego zalozycieli kims kto jest tam od poczatku. A i jeszcze jedno , niemily jestem tylko dla tych ktorzy sa skonczonymy frajerami takimi jak Kris innych nie obrazam. Sorry ale w Decessus jest tyle szwedow co ludzi z innych panstw wiec nie placz juz polaczku ktory stracil swoj 20 lvl expiac na zamku kolo ab.
ps. kup sobie slownik i go poczytaj przed snem.
Lol ty myslisz ze ja jestem tibijczyk_92 ? jezeli tak uwazasz to "zal i buuul" , a jak myslisz ze kris jest frajerem to uzasadnij to , mendo jedna >.> , pamietam jak robiles pa na pierwszych lepszych graczach ktorych spotkales bo nie miales za co grac jak hacka miales a twoi wierni koledzy z deceuss nic ci nie dali bo sa skampi :D:D , a teraz sie nie odzywaj i zamknij wreszci ta niewypazana ware parowo...
Lol ty myslisz ze ja jestem tibijczyk_92 ? jezeli tak uwazasz to "zal i buuul" , a jak myslisz ze kris jest frajerem to uzasadnij to , mendo jedna >.> , pamietam jak robiles pa na pierwszych lepszych graczach ktorych spotkales bo nie miales za co grac jak hacka miales a twoi wierni koledzy z deceuss nic ci nie dali bo sa skampi :D:D , a teraz sie nie odzywaj i zamknij wreszci ta niewypazana ware parowo...
Jebie mnie to kim jestes zapewne jestes jakims zdesperowanym polaczkiem co stracil bohy kiedys tam ktory sie boi napisac z maina wiec pofatygowal sie i zrobil dzis acc na tibia.pl zeby sie wyzalic. Niemartw sie mam wystarczajaco duzo kasy ;) a PA nie robie od ladnych 2 miechow albo wiecej tak samo jak cale Decessus bye.
Jebie mnie to ze mnie oklamujesz i probojesz wcisnoc ze masz duzo kasy :D mighty od prawdy nigdy nie uciekniesz , nie masz kolegow !! , bo jezeli ty kumpli z dece uwazasz za kumpli to pozal sie panie boze , hacka mial i kumple z gildi mu nie pomogli :D dla mnie jestes zakampleksionym frajerem , menda , kanalia , parowa i takim juz pozostajesz , widac po tobie ze skonczyles zawodowke , albo wyuczyles sie na malarza-tapeciarzabo nawet nie umisz sie wytlumaczyc czemu Krisa uwazasz za skonczonego frajera :o
NAnana , Majti & dece dwa pedaly na opence sie spotkaly :D i tak pozostali
A wiec zegnaj zakampleksiona mendo :)
ImmortalSaffron
01-09-2008, 06:38
No niezla napinka leci
Przynajmniej temat sie rozwija xD Haha ale sie uśmiałem przy tym "NAnana , Majti & dece dwa pedaly na opence sie spotkaly i tak pozostali" plz 13 lat+ haha
Zadna napinka. Ja tu wogole niemusze postowac robie to jak widze jak jakies cioty sie pucuja. Widac ze pimpek jestes jakims przydupasem Krisa czyli zapewne pochodzisz z kazz ale tak wygodniej zeby zalozyc sobie konto specjalnie zeby kozaczyc.
Ty jak i 99 % tego forum to zwykle smiecie ktore nic nie znacza i nic niemoga przykro mi ale taka jest prawda i nic z tym niezrobicie. Dobrze to ujal Fagaro piszac ze ten ktos sie liczy z zasadami to gra spokojnie a ten ktoremu niepasuje juz dawno zmienil server.
Chcesz nub posterze wyloze kase ktora aktulanie posiadam i sie przekonamy czy niemam kasy no chyba ze Ty wiesz lepiej odemnie co mam w wlasnym dp. Hah a nawet zawsze moge zrobic maly trip po takich cieciach i "lootnac" pare par boh , mysle, ze w ten sposob szybko bym kasy duzo mial czy nie?
Kumpli? W Dece~ mam moze z 4 kumpli reszta to znajomi i to nie z nimi utrzymuje kontakty.W tibie gralem jak Ty jeszcze srales w pampersy i ssales palca wiec niemartw sie mam swoich kumpli ktory sa nimi od zawsze.
Zakompleksiony? Haha , dziecko dzis 1 wrzesnia pewnie mi nie odpowiesz bo jestes na rozpoczeciu roku szkolnego podstawowki i odpiszesz bluzga za jakies 2h jak mama cie odprowadzi do domu i wlaczy ci komputer na godzinke.
Przykro mi ale aktualnie w odroznieniu od takich ciot jak Ty nie jestem po zawodowce tylko studiuje mam dziewczyne a na tibie wchodze poto zeby sobie powalczyc albo pogadac a nie na*******ac logowanie o 9:20 zeby mi tylko kopalni nikt nie zajal tak jak Ci ;)
Wiec placz dalej , bluzgaj i rob co chcesz a i tak bedziesz wiedzial ze niemasz racji typie co pisze z post acc bo sie boi :(
Lazi zadne 13 lat , tylko 16 ;) , nie jestem zadnym kumplem Krisa tylko nie moglem patrzec na twoje posty i wreszcie zalozylem sobie tu konto i powiedzialem co o tobie mysle ,, jestem stalym graczem na eterni i sledze wydarzenia ale konta nigdy tu nie mialem wiec prosze nie pisz ze jestes zdesperowanym polaczkiem ktory stracil bohy i specjalnie zakladalm nowe konto zeby cie pobluzgac.
a wogole co to wiesz o mnie mighty , prawda jest i bedzie kasy nie masz :D chyba pamietam i wdizialem jak pisales na trade sell death ring and demonic essense AHAUAH , ale dalej mi jednej rzeczy nie wyjasniles czemu uwazasz krisa za skonczonego frajera ? moze dlatego ze sam masz 12 lat i nie znasz slow aby to wyjasnic ?
A przydupasem to jestes ty , widziales co sswedzi robia z polakami spokojnie grajacymi na eterni i ty sie do tego przylozyles , mozna powiedziec ze zdradziles i zawiodles wszystkich polakow na eterni... jestes menda i tyle , mam swoja cicha nadzieje ze dark legionu+allied zrobia z wami porzodek.
Uwazasz ze 99 % tego forum to smiecie , to ty jestes tym 1% idealnym , bez zadnych wad ta ?
Vedrila_Elvan
01-09-2008, 11:59
Dobra to teraz ja sie wypowiem :D
Zacznę od tej kwestii... nie wiem z kąd to się wzięło, że gdy zaczęły się rządy Decessus to ludzie mówili, że szwedzi się uwzięli na polaków. Prawda jest taka, że wcale nie szukali w coment kto jest polakiem, tylko frajerów (a nie oszukując się polscy gracze do takich należą). A że 80 % z nich to polaczki z wiekiem mniej więcej 13 lat to tak wyszło. Nie ma co płakać, że ten albo tamten zdradził polski naród (polewka w chuj :D), bo tibia to nie całe życie i rządzi się swoimi prawami.
Szwedzi według was moi drodzy nie "zdradzili swój kraj"? Przykład Teretalu latający za Ivionem, czy Bysen wychodzący na OB vs Zejiki. Trzeba się przystosować do warunków panujących na servie, albo przeprowadzić się na inny świat, jak to wcześniej wspomniano.
Pozdrawiam.
ImmortalSaffron
01-09-2008, 12:28
wydaje mi sie ze 90% ludzi ktorzy graja na eterni gdyby mialo okazje doszlo by do Decessus, bo chec ustawienia sie jest i zawsze byla jednym z priorytetow
Lazi zadne 13 lat , tylko 16 ;) , nie jestem zadnym kumplem Krisa tylko nie moglem patrzec na twoje posty i wreszcie zalozylem sobie tu konto i powiedzialem co o tobie mysle ,, jestem stalym graczem na eterni i sledze wydarzenia ale konta nigdy tu nie mialem wiec prosze nie pisz ze jestes zdesperowanym polaczkiem ktory stracil bohy i specjalnie zakladalm nowe konto zeby cie pobluzgac.
a wogole co to wiesz o mnie mighty , prawda jest i bedzie kasy nie masz :D chyba pamietam i wdizialem jak pisales na trade sell death ring and demonic essense AHAUAH , ale dalej mi jednej rzeczy nie wyjasniles czemu uwazasz krisa za skonczonego frajera ? moze dlatego ze sam masz 12 lat i nie znasz slow aby to wyjasnic ?
A przydupasem to jestes ty , widziales co sswedzi robia z polakami spokojnie grajacymi na eterni i ty sie do tego przylozyles , mozna powiedziec ze zdradziles i zawiodles wszystkich polakow na eterni... jestes menda i tyle , mam swoja cicha nadzieje ze dark legionu+allied zrobia z wami porzodek.
Uwazasz ze 99 % tego forum to smiecie , to ty jestes tym 1% idealnym , bez zadnych wad ta ?
To czemu nie powiesz kim jestes? Boisz sie? Zal mi takich ludzi ktorzy pierdola o jakis zdradach i innych rzeczach. To jest tylko gra komputerowa a nie rl a Ty jak i paru innych mysli chyba na odwrot. Co jeszcze chcialem powiedziec to to , ze PA bylo na wszystkich ludziach a nie tylko na polakach ale przeciez najlatwiej powiedziec ze na pl. Nie zaluje niczego co zrobilem i zrobilbym to chetnie jeszcze raz bo chyba w tej grze chodzi o fun co nie? Niewiem o co wam chodzi z tymi szwedami w tej guild jets tylu szwedow co ludzi z innych panstw. PA juz od dawna niema jakby co niektorzy nie zauwazyli.
Nom sprzedawalem essencje itd zeby miec jakas kase bo wtedy jeszcze niemialem zadnej.
A pimpek wiesz Ty sobie mozesz pisac z anonimowego konta co najwyzej i nawyzywac to jest wszystko co mozesz bye =(
Niebede juz odpisywal komus kto niechce powiedziec kim jest i zgrywa cfaniaka na forum.
No trudno ja sie nie dowiem dlaczego uwazasz krisa za skonczonego frajera a ty sie nie dowiesz kim jestem , i na tym nasza klotnia sie zakonczy , ale i tak dalej bede obserwowal twoje postepowanie na eterni , narazie ;)
No trudno ja sie nie dowiem dlaczego uwazasz krisa za skonczonego frajera a ty sie nie dowiesz kim jestem , i na tym nasza klotnia sie zakonczy , ale i tak dalej bede obserwowal twoje postepowanie na eterni , narazie ;)
Nom to jest jedyne co mozesz robic, dobrze to ujales "obserwowac"
Oj Mighty po co się pałujesz mi by sie nie chciało takich długich postów pisac xD :PPP
Lord Wlodek
02-09-2008, 20:55
Zadna napinka. Ja tu wogole niemusze postowac robie to jak widze jak jakies cioty sie pucuja. Widac ze pimpek jestes jakims przydupasem Krisa czyli zapewne pochodzisz z kazz ale tak wygodniej zeby zalozyc sobie konto specjalnie zeby kozaczyc.
Ty jak i 99 % tego forum to zwykle smiecie ktore nic nie znacza i nic niemoga przykro mi ale taka jest prawda i nic z tym niezrobicie. Dobrze to ujal Fagaro piszac ze ten ktos sie liczy z zasadami to gra spokojnie a ten ktoremu niepasuje juz dawno zmienil server.
Chcesz nub posterze wyloze kase ktora aktulanie posiadam i sie przekonamy czy niemam kasy no chyba ze Ty wiesz lepiej odemnie co mam w wlasnym dp. Hah a nawet zawsze moge zrobic maly trip po takich cieciach i "lootnac" pare par boh , mysle, ze w ten sposob szybko bym kasy duzo mial czy nie?
Kumpli? W Dece~ mam moze z 4 kumpli reszta to znajomi i to nie z nimi utrzymuje kontakty.W tibie gralem jak Ty jeszcze srales w pampersy i ssales palca wiec niemartw sie mam swoich kumpli ktory sa nimi od zawsze.
Zakompleksiony? Haha , dziecko dzis 1 wrzesnia pewnie mi nie odpowiesz bo jestes na rozpoczeciu roku szkolnego podstawowki i odpiszesz bluzga za jakies 2h jak mama cie odprowadzi do domu i wlaczy ci komputer na godzinke.
Przykro mi ale aktualnie w odroznieniu od takich ciot jak Ty nie jestem po zawodowce tylko studiuje mam dziewczyne a na tibie wchodze poto zeby sobie powalczyc albo pogadac a nie na*******ac logowanie o 9:20 zeby mi tylko kopalni nikt nie zajal tak jak Ci ;)
Wiec placz dalej , bluzgaj i rob co chcesz a i tak bedziesz wiedzial ze niemasz racji typie co pisze z post acc bo sie boi :(
O mein gott.
Dziecko tibii :<
ImmortalSaffron
05-09-2008, 21:13
Jest ktos zorientowany w przebiegu openki na okolnir?
Jest .cam na tibia.de :p zdaje mi się ze DL wygrało tę bitwie
Vedrila_Elvan
06-09-2008, 12:39
Trzeba pogratulować DL bo pokazali naprawdę tym razem świetne pvp.
ImmortalSaffron
07-09-2008, 09:27
Z powodu terrorystycznej dzialalność gangu pk plx pod szyldem Jynkky
Krin tworzy sojusz do walki z pk. Każdy kto chce walczyć może dołączyć, lvl nie ma znaczenia
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2292867
nie powiedzialbym ze DL wykazalo sie jakims super pvp. Bylo ich wiecej, byli przygotowaniu na atak, a gdy Dec popelnilo blad probujac ich atakowac wtedy DL wykorzystalo okazje i zapedzili ich w miejsce bez ucieczki.. inaczje ta walka nie mogla sie potoczyc :)
nie powiedzialbym ze DL wykazalo sie jakims super pvp. Bylo ich wiecej, byli przygotowaniu na atak, a gdy Dec popelnilo blad probujac ich atakowac wtedy DL wykorzystalo okazje i zapedzili ich w miejsce bez ucieczki.. inaczje ta walka nie mogla sie potoczyc :)
Nie tyle zapedzili nas tam co sami chcielismy tam isc w innych miejscach mogli by nas wziasc z dwoch stron. Niema co ukrywac pocisneli nas i tyle. Bylo ich zdecydowanie wiecej od nas.
Blad jaki popelnilismy to to , ze niemielismy przy sobie wlasnych noob charow i nie zabilismy ich noob charow ktore odgradzaly nas po to zeby DL zdobywal jak najwiecej free space no i skonczylo sie jak sie skonczylo.
Mam nadzieje ze next time inny bedzie wynik.
Nie tyle zapedzili nas tam co sami chcielismy tam isc w innych miejscach mogli by nas wziasc z dwoch stron. Niema co ukrywac pocisneli nas i tyle. Bylo ich zdecydowanie wiecej od nas.
Blad jaki popelnilismy to to , ze niemielismy przy sobie wlasnych noob charow i nie zabilismy ich noob charow ktore odgradzaly nas po to zeby DL zdobywal jak najwiecej free space no i skonczylo sie jak sie skonczylo.
I tak nie obeszlo sie bez strat z czasej strony :) Pzdro
To że było nas zdecydowanie wiecej nie miało nic do rzeczy, także i z mniejszą siłą dalibyśmy radę, a błąd jaki popełniliście to taki, że w swojej zadufałości nawet nie pomyśleliście aby poświecić jedną postać, 84 ED Marica Keraer aby móc wylogować bezpiecznie.
To że było nas zdecydowanie wiecej nie miało nic do rzeczy, także i z mniejszą siłą dalibyśmy radę, a błąd jaki popełniliście to taki, że w swojej zadufałości nawet nie pomyśleliście aby poświecić jedną postać, 84 ED Marica Keraer aby móc wylogować bezpiecznie.
Niemialoby nic do rzeczy ? Hehe szczerze watpie ze skonczylo by sie to takim wynikiem jakby bylo np 18 vs 18. xD
jakby było was tyle samo co ich to nawet byście nie podeszli :) a co do tego ze mogli poświecić kogoś to sobie odsłuchaj vent recording po prostu tego nie chcieli woleli się pobawić bo to nie jest tak jak u was ze jak padacie to płaczecie i macie dola ^^
Bardzo spoko byl ten ostatni open battle tyle zwrotow akcji itd. hehe oby tak dalej ;)
Spoko by bylo jakbyscie jeszcze kiedys wyszli na openke w innym miejscu niz pomiedzy ab i carlin. Rozumiem ze krazy nad wami jakies fatum walki na pustyni ale niepamietam kiedy my ostatni wygralismy pomiedzy ab i carlin a jednak przychodzimy sie tam bic mimo ze wygrywamy poki co ta wojne ;)
jakby było was tyle samo co ich to nawet byście nie podeszli :) a co do tego ze mogli poświecić kogoś to sobie odsłuchaj vent recording po prostu tego nie chcieli woleli się pobawić bo to nie jest tak jak u was ze jak padacie to płaczecie i macie dola ^^
tiaaaa
płaczemy, mamy doła a do tego tniemy się oraz rwiemy włosy z głów
Bardzo spoko byl ten ostatni open battle tyle zwrotow akcji itd. hehe oby tak dalej ;)
Spoko by bylo jakbyscie jeszcze kiedys wyszli na openke w innym miejscu niz pomiedzy ab i carlin. Rozumiem ze krazy nad wami jakies fatum walki na pustyni ale niepamietam kiedy my ostatni wygralismy pomiedzy ab i carlin a jednak przychodzimy sie tam bic mimo ze wygrywamy poki co ta wojne ;)
Dokładnie trafiłeś w sedno Mati, po prostu walczymy tam gdzie mamy szansę zwyciężyć...
tiaaaa
Dokładnie trafiłeś w sedno Mati, po prostu walczymy tam gdzie mamy szansę zwyciężyć...
Chyba jednak nie tylko tam ...
bo jak DL walczyl na ank gdzie dostawal w dupe po kilkanascie razy to byli noobami, teraz sa noobami bo nie chca tam walczyc. troche konsekwencji w toku myslenia...
o Fagaro juz w domu ?
i o czym ty mowisz mi nie brakuje konsekwencji (chyba ze to nie bylo do mnie ale jakos mi sie wydaje ze bylo) DL zawsze bylo noobami bo korzystaja z noob charow zamiast mainow w open. I tak to jest tylko moje skromne zdanie i go nie zmienie :)
PS do Rede nic nie mam tylko mogli by troche inaczej to zalatwic niz dochodzic do DL w ktorym tez jest jedna osoba z tych pk-s
ciagle jestem na wakacjach, ale na forum moge spokojnie sie zalogowac z czyjegos pc. co do dl, nie chodzi o to ze jakos specjalnie ich kochamy, ale nie mozemy pozwolic by ludzie z night bili nas secondami a na mainach zgrywali przyjaciol. kilka razy bylo tak ze bilismy kogos z pk plx, pojawiala sie ekipa z night i zaczynali nas bic "bo on nie jest od pk plx tylko od nas i macie go zostawic" a potem ten sam noob char nas napier~ w grupie z reszta pk plx.
to chyba ktos ze zlymi informacjami ci to powiedzial oni wtedy poszli bic ludzi ktorzy byli w Warm Up i mysleli ze jak gildia jest dissband to wszyscy o nich zapominaja i jest ok
a skad wiesz o jakiej sytuacji mowie? fakty sa takie, night chronilo pk plx, pk plx nas bilo a night nie pozwalalo nam kontrowac. mysmy sie do ich wojny nie mieszali, oni do naszej tak, wiec wyjscie bylo tylko jedno
a skad wiesz o jakiej sytuacji mowie? fakty sa takie, night chronilo pk plx, pk plx nas bilo a night nie pozwalalo nam kontrowac. mysmy sie do ich wojny nie mieszali, oni do naszej tak, wiec wyjscie bylo tylko jedno
Zlap mnie w grze mamy do pogadania.
bede dopiero w weekend, ale napewno sie odezwe.
Mysle ze znam wiekszosc z nich znow gram na Eterni od jakiegos czasu i mam dobry kontakt z paroma osobami z dece
Mysle ze znam wiekszosc z nich znow gram na Eterni od jakiegos czasu i mam dobry kontakt z paroma osobami z dece
nie no, Ty lepiej wiesz kto mnie bił...
nie no, Ty lepiej wiesz kto mnie bił...
wlasnie ze tak no widzisz zgadzamy sie bo na 100% wiem lepiej od ciebie ktore second chary sa dece lub night a ktore nie :)
ale ja nie mowie o secondach. wiec jak mnie na*******a main char z night to chyba mam prawo mowic ze night sie miesza
ale ja nie mowie o secondach. wiec jak mnie na*******a main char z night to chyba mam prawo mowic ze night sie miesza
W dlaszym ciagu Krin mogl to rozwiazac 1-2 rozmowami no ale coz juz za pozno
W dlaszym ciagu Krin mogl to rozwiazac 1-2 rozmowami no ale coz juz za pozno
moze i mogl.. ale moze i nie chcial. Na miejscu Krina tez moglbym miec dosc zacohwania night wiec nie mozna sie dziwic ze nie rozwiazal tego rozmowa... Night bedzie ich bilo (nie mowie o zabijaniu) kiedy chca.. a Rede ma sie przygladac i rozwiazywac wszystko rozmowa? o.O idontthinkso
Magcharadzdza
01-10-2008, 14:47
Wreszcie Krin przejrzal na oczy :)
ps. Fagaro mowilem, ze bedziesz musial sie bic :)
Powodzenia dla Ciebie i reszty. Przekop im dupska
Zabawne jest to ze niestety czlowiek w Tibii nie ma wyboru. ZAWSZE (mowie o naszym pieknym serwerze Eternia) po wbiciu wiekszego lvlu trzeba sie bic. Nie ma takiej osoby ktora cala swoja kariere Tibijska nie musialabys sie z kims bic, czy to w wojnie czy to scigajac maina, ktory ubil Cie secondem. Jest wiele takich przykladow, chociazby Magcha ktory wczesniej nie bral udzialu w zadnych wojnach, spokojnie bil lvl i wcale nie chcial sie bic.. ale Eternia nie dala mu wyboru. Teraz Krin i Fagaro ktorzy takze raczej nie brali udzialo w wojnach a jesli juz to dawno temu bo raczej sobie nie przypominam.
chyba jednak nie do konca jest duzo osob z wysokim levelem ktore gdyby tylko chialy trzymaly by sie z dala od wojen ale one poprostu je lubia ^^ A Krin bral udzial w wojnach tylko ze ty tego raczej nie pamietasz stare dobre czasy :)
chyba jednak nie do konca jest duzo osob z wysokim levelem ktore gdyby tylko chialy trzymaly by sie z dala od wojen ale one poprostu je lubia ^^ A Krin bral udzial w wojnach tylko ze ty tego raczej nie pamietasz stare dobre czasy :)
te czasy napewno pamietam, raczej nie pamietam tych wojen bo nie przykuwalem do nich wiekszej uwagi, wtedy mnie nie dotyczyly ;)
@edit
zreszta ja nigdzie nie napisalem ze takich osob jest duzo i zgodze sie ze sporo osob je po prostu lubi, chociazby Dece ;)
wiesz mi raczej chodzilo o to ze ty napisales "nie ma wyboru" tylko chialem udowodnic ze ma :P
Wydaje mi sie czy w wojnie sie jakis zastoj zrobil ? :P
Ile można? Muszą od siebie odpocząć xDDD
Lord Wlodek
09-10-2008, 20:57
Ostatnia zamknięta bitwa na VDL zakończyła się wynikiem 7-1 i Byszen po raz wtóry stracił 200 lvl
No i poraz wtory go odrobi. W tym tkwi problem DL oni nie odrabiaja leveli tylko je traca a niektorzy z Night i Dece maja juz wyzszy level niz na poczatku wojny
No i poraz wtory go odrobi. W tym tkwi problem DL oni nie odrabiaja leveli tylko je traca a niektorzy z Night i Dece maja juz wyzszy level niz na poczatku wojny
Niekotrzy? xD Wszyscy co sa aktywni wbili conajmniej po 5 lvli jak niewiecej =D
Lord Wlodek
10-10-2008, 21:20
Otóż to, dlatego ta wojna bedzie trwac aż do usranej śmierci...
Magcharadzdza
13-10-2008, 17:27
Nie gram, ale powiem co mysle :P
Wojna skonczy sie dopiero wtedy jesli, ktoras ze stron zostanie zrookowana. Nie widze innej opcji :)
pozdro
Nie gram, ale powiem co mysle :P
Wojna skonczy sie dopiero wtedy jesli, ktoras ze stron zostanie zrookowana. Nie widze innej opcji :)
pozdro
Tez tak myslalem ale .... mysle ze DL moze sie wykruszyc bo pare znaczacych osob chce quitnac a ci z Dece co byli znudzeni ta wojna teraz sie bawia i expia a na dodatek sobie walcza wiec DL w 100% dostarcza im tego czego oczekuja od tibi :P
Nie chciałem zakładać nowego tematu, ale dodaje newsa że, wczoraj tj. 21 paździenika 2008 roku na nasz świat zawitał GM, i zbanował za używanie botów: Majare ( 207 ek dessesus), Sir Moto ( 108 ed night), Olley ( 183 ek night) ;p
16:34 GM Virsaemna on Eternia [2]: Accounts of Majare, Olley and Sir Moto banished for 30 days for breaking the rules. Account of Lede banished infinitely for cheating. Play fair or get banished!
MCagliostro
24-10-2008, 01:53
Witam wszystkich, z wrodzonej sympatii do rasy ludzkiej, wszystkich bez wyjątku.
Przebrnąłem przez temat od samego początku. Dzięki Didi za wyjaśnienie w jednym poście wszystkiego, co zamknęło głupie gadanie i spekulacje. Post był bardzo stary, ale podniósł mnie na duchu, że jednak ktoś pamięta fakty.
Krisu, bywaj, może się kiedyś spotkamy ;)
Kto lubi taplanie się w błocie zmieszanym z kałem, Eternia jest znakomita.
Kto ludzi czerpać z gry to co ona oferuje, musi isc gdzie indziej. Ja próbowałem, ale uniemożliwiono mi to na Eterni, szkoda, bo przezylem tam wiele i nie miałem zamiaru przestawać
Jednak, po obronie pracy licencjackiej w lipcu rok temu, nie miałem ochoty być online. Skutecznie mi to obrzydzono, ale już strawiłem ;)
Ooo Witam Pana Michala :p
Milo, ze jeszcze pamietasz Nas wszystkich i Eternie :] Nie bede pisac nastepnego posta o tym jak bylo, co sie stalo etc, mysle ze ten temat zostal zakonczone dawno temu :confused:
Pozwol ze uzyje Twojego sformulowania, ktore mnie tak zawsze bawilo - Niezmieniajac faktu ciesze sie, ze moglam byc w "szeregach" Twojej "sekty" :D
Pozdrowienia dla Ciebie i Maxia
Z tego co wiem to RO jest free no ale jezeli nadal chcesz probowac zagadac przeciwników na smierc no chyba nikt ci nie broni :)
Witam wszystkich, z wrodzonej sympatii do rasy ludzkiej, wszystkich bez wyjątku.
Przebrnąłem przez temat od samego początku. Dzięki Didi za wyjaśnienie w jednym poście wszystkiego, co zamknęło głupie gadanie i spekulacje. Post był bardzo stary, ale podniósł mnie na duchu, że jednak ktoś pamięta fakty.
Krisu, bywaj, może się kiedyś spotkamy ;)
Wojna trwa, także dla RO, ona nie została dla mnie zakończona. RO nie istnieje, ale póki ja istnieje, na pewno nie zapomnę tego wszystkiego ;) Ta gra jest ciągle zainstalowana na moim komputerze, a ja ciagle mam quest do wykonania ;)
Kto lubi taplanie się w błocie zmieszanym z kałem, Eternia jest znakomita.
Kto ludzi czerpać z gry to co ona oferuje, musi isc gdzie indziej. Ja próbowałem, ale uniemożliwiono mi to na Eterni, szkoda, bo przezylem tam wiele i nie miałem zamiaru przestawać
Jednak, po obronie pracy licencjackiej w lipcu rok temu, nie miałem ochoty być online. Skutecznie mi to obrzydzono, ale już strawiłem ;)
/\ lul .
MCagliostro
26-10-2008, 12:07
To mi Bysen zrobil kolejny raz niespodzianke i wojne zakończył :)
Moj quest pozostanie niedokonczony, mam nadzieje, ze wszyscy, ktorzy doznali krzywd w tej wojnie stana na nogi. Chyba czas odinstalwoac Tibie z komputera:evul:
@up
liczylem na szersza wypowiedz hehe
To mi Bysen zrobil kolejny raz niespodzianke i wojne zakończył :)
Moj quest pozostanie niedokonczony, mam nadzieje, ze wszyscy, ktorzy doznali krzywd w tej wojnie stana na nogi. Chyba czas odinstalwoac Tibie z komputera:evul:
@up
liczylem na szersza wypowiedz hehe
Oct 28 2008, 01:50:40 CET
i znow fail
MCagliostro
03-11-2008, 19:06
Oct 28 2008, 01:50:40 CET
i znow fail
Myślę, że jakoś to przełknę ;)
Lord Wlodek
07-11-2008, 14:25
I znów wojna xdd
tak, ale teraz to nie PA i rządzą krwi dece/night, ale głupota i skrajna nieodpowiedzialność DL przyczyniła sie do wojny.
o Fagaro dawno cie tu nie bylo^^
no i tego juz chyba nie mozna nazwac wojna wyglada na to ze DL quitnie
Bysen przyłapany na boceniu
Account Information
Banished: until Dec 04 2008, 20:53:43 CET because of using unofficial software to play
Created: Apr 09 2004, 22:48:36 CEST
Pozdro
Bysen przyłapany na boceniu
Account Information
Banished: until Dec 04 2008, 20:53:43 CET because of using unofficial software to play
Created: Apr 09 2004, 22:48:36 CEST
Pozdro
i po co to wklejasz ? wklej tez seagala kor'maila i nie pamietam kto tam jeszcze dostal to jest poprostu bez sensu i tak 90% eterni botuje
jeszcze majare i sir moto.
Ps, temat czytałem regularnie, ale nie było jakiejś dyskusji w której uważałem ze warto zabrać głos :P
i po co to wklejasz ? wklej tez seagala kor'maila i nie pamietam kto tam jeszcze dostal to jest poprostu bez sensu i tak 90% eterni botuje
co jest bez sensu? wklejanie czy banowanie? Bysen jest jedna z najwyrazniejszych postaci ostatnich miesiecy Eterni wiec taka wiadomosc moze zaciekawic jak ktos nie gra i nie wie dokladnie co sie dzieje (like me, ale o majare wiedzialem akurat) a co do bana to pomimo ze lubie Bysena to popieram banowanie boterow ;)
@Somone.
"Eternia Wydarzenia ze świata Eternia"
Czyli mamy pisać o niczym i offtopować. Ty jesteś Bogiem i wszystko wiesz możesz itp. Myślisz, że będziesz fajny? Wiele osób może być retired i to ich zainteresować.
Pozdro, Tiger.
@Snagoth
Zdaje mi sie, że Bysen zaistniał juz od wojny z RO wiec nie miesiecy, a lat :D
Bysen wypromowal sie w DL jeszcze nie tak dawno (czytaj 2-3 lata temu) nikt o nim nieslyszal jeszcze.
W sumie to dla kazdego zaistnal inaczej np. dla Mighty rozumiem ze to bedzie duzo wczesniej, bo jak sie nie myle byles z nim w gildi w dl (nawet gdzies mialem screena z pod ab'dendriel). Dla mnie wypromował sie w wojnie z RO :P
nie ma to jak demagogia co ? ale pewnie to za trudne slowo dla ciebie
Bikekrolik
11-11-2008, 22:28
http://www.youtube.com/watch?v=zikFDHfR4LY&feature=related
tutaj stara wojna :) i jest pokazany miedzy innymi Bysen majacy 85lvl jak i inni czolowi gracze, ktorych postaci istenieja do dzis, inne zostaly zdelatowane, zhackowane cholera wie co jeszcze ale fajnie na to popatrzec ;] szkoda ze tak malo osob pamieta tamten czas chyba najlepszej tibi jaka byla.
Wtedy 100lvl byl high levelem, zreszta kazdy nowy 100lvl na serwie byl powszechnie znany a ja majacy swojego 40knighta moglem tylko marzyc o tym, zeby expic normalnie na venore dragon lair :D hehe az milo powspominac i popatrzec na czasy z usmiechem jak sie czlowiek jaral tibia i gadal o niej w szkole non stopa
pozdro :]
Bysen za czasow Revivalu to nie ten sam Bysen co gra nim teraz wtedy Bysen jeszcze niegral.
http://www.youtube.com/watch?v=zikFDHfR4LY&feature=related
tutaj stara wojna :) i jest pokazany miedzy innymi Bysen majacy 85lvl jak i inni czolowi gracze, ktorych postaci istenieja do dzis, inne zostaly zdelatowane, zhackowane cholera wie co jeszcze ale fajnie na to popatrzec ;] szkoda ze tak malo osob pamieta tamten czas chyba najlepszej tibi jaka byla.
Wtedy 100lvl byl high levelem, zreszta kazdy nowy 100lvl na serwie byl powszechnie znany a ja majacy swojego 40knighta moglem tylko marzyc o tym, zeby expic normalnie na venore dragon lair :D hehe az milo powspominac i popatrzec na czasy z usmiechem jak sie czlowiek jaral tibia i gadal o niej w szkole non stopa
pozdro :]
agree ;) kiedys Tibia miala klimat.. a teraz szkoda slow
Lord Wlodek
14-12-2008, 18:37
Znów to samo, omg.
Magcharadzdza
16-12-2008, 14:12
Musicie sie przyzwyczaic, ze na debili nie ma sposobow :)
A Byseny to typowe tego przyklady
pozdro
Musicie sie przyzwyczaic, ze na debili nie ma sposobow :)
A Byseny to typowe tego przyklady
pozdro
a co mieli zrobic jak Mael~ na nich wojne szykowal, a na niektorych grali ci co byli hunted w DL
i mowcie sobie ze to nie prawda ale ludzie z Maels sami to przyznaja
no moze i chcieli ale juz maja pierwsze skutki 14x4 <fail> haha ;d
a co mieli zrobic jak Mael~ na nich wojne szykowal, a na niektorych grali ci co byli hunted w DL
i mówcie sobie ze to nie prawda ale ludzie z Maels sami to przyznaja
DL i mael maja pewnego rodzaju obsesje. Wszędzie widza szpiegów i zdrajców. jest na to wiele dowodów. Teraz mael był w 100% pewien ze dece/night i tak się do nich przyczepia i tak wiec nawet nie chcieli ukrywać tego ze sharuja z DL i szykują się do wojny, a ich postępowanie było powodem tej wojny. Jest wiele ludzi którzy wyszło z DL i graja teraz normalnie, niektórzy nawet zmienili barwy bo DL się "pozbył" ich w dość niemiły sposób. Przykładem może być pesoped. Inna sprawa to szukanie szpiegów, pamiętam sytuacje z wojny jak mavina około 14 logował się na WSZYSTKIE chary z mael i większość z DL, sprawdzał czy są blessy, czy bp gotowe na open battle. A Snurex siedział sobie w DP i patrzył jak mu cale vip list skacze. Później kolo 16 napisał do mnie "Co akcje na wieczór szykujecie?" I DL wielce zdziwiony ze jak wyszliśmy na bitwę to z dece/night zalogowało sie blisko 100%. Wniosek wyciągnęli bardzo prosty: SPYYYYY!!
Smiech pozostawie to bez komentarza.
Smiech pozostawie to bez komentarza.
Prawda boli co ?
Czy to akurat jest prawda, moglbym nad tym podyskutowac. Ale napisalem ze zostawie to bez komentarza wiec tak tez zrobie.
ale to jest prawda tylko ze ty jestes nikim w DL i pewnie na dodatek wierzysz we wszystko co mowi Keny i Flo lol
Jeszcze duzo rzeczy o mnie nie wiesz i zapewne sie nie dowiesz. Ale co by tu duzo gadac Wesolych Swiat.
Zadziwiło mnie to. Pewnie już wiekszość z Was wie o tym, lecz osobą te ktore nie graja systematycznie może sprawić zaszokowanie (jak nie sprawiło wiekszosci graczy na Eternii)
You see Bysen (Level 206). He is a royal paladin. He is Hossam of the Maelstrom (Merry Christmas).
Enjoy
Wesołych Świąt :))
Jeszcze duzo rzeczy o mnie nie wiesz i zapewne sie nie dowiesz. Ale co by tu duzo gadac Wesolych Swiat.
nie ma to jak sie samodowartosciowac przed sweitami nie ?
mmmm a co do Bysena i Sleipena to oni to zrobili dla zabawy i tylko na pewien czas i nikt ze strony ich ex gildi nie ma nic przeciwko a to tylko bardziej udowadnia jakie DL jest lamerskie wzieli by kogo kolwiek zeby miec jaka kolwiek szanse 0 zasad 0 wstydu
Wesolych
Dla zabawy powiadasz?:>
Zivicon: Dec 24 2008, 02:00:24 CET Killed at Level 109 by Bysen and by Kiny
nie kazdego ta zabawa bawi chyba
nie ma takiej zabawy co bawila by wszystkich ^^
No też fakt... Zaczynam mieć wątpliwości czy to tak dla zabawy zmienili gildie:)
Alzie: Dec 25 2008, 00:36:38 CET Killed at Level 154 by Bysen and by Shel Storia
nikt ze strony ich ex gildi nie ma nic przeciwko
Pewnie ex guild sie bawi tak samo dobrze jak Bysen i sie ciesza, że sa wybijani :D
DL/Mae~ są znani, że potrafia kupic sobie chary... zdaje mi sie (i nie tylko mi), że Bysen zmienił właściciela ;D
a o co zaklad ze za 2 tygodnie znow zmini strony ? bo to jest tylko dla zabawy ^^
a o co zaklad ze za 2 tygodnie znow zmini strony ? bo to jest tylko dla zabawy ^^
troche wiecej niz 2 tyg :) ale podpisuje sie pod tym ;)
fajne open battle :DDD
Edit:
sleipen juz wrocl na swoje miejsce ;DDD
Krwawy Wilk
Dec 28 2008, 01:17:55 CET Killed at Level 147 by Bysen
and by Hasedipi
no i gdzie masz Bysena ?
bysena teraz nie chca nigdzie :D
bysena teraz nie chca nigdzie :D
Ziom jak czytam twoje posty to mi sie Ciebie robi szkoda, nie masz żadnego pojęcia o tej wojnie twoje posty są bezsensowne wyglądają jakbyś się chciał komuś "podpucować" ze coś jednak wiesz na temat wojny jednak twoja wiedza jest bardzo mała, objaśnię ci może chodz trochę ich plan:
Bysen i Sleipen dla zabawy doszli do maelstrom niby na "18dni" jak oni tak powiedzieli widocznie trochę zmienili swoje plany
Głównie tak jak ktoś wcześniej napisał chcieli tez udowodnić ludziom jakie DL jest lamerskie invitujac jednego z najwiekszym wrogow i dawając mu dostep do swojego venta zeby chodz troche wynik war się zmienił co do twojego posta to ze bysen nie jest w żadnej gildii nie świadczy o tym ze nikt go nie chce jestem pewien w 100% ze cały ten czas co był w mael~ miał dostęp do venta Brand~
Stwierdzając twoją wiedzę myślę że poprostu stoisz pod ab dp i czytasz co ludzię piszą a potem poprawiając to piszesz bzdury na forum.
Lord Wlodek
30-12-2008, 23:33
Z dawając mu dostep do swojego venta
O to sie niemartw
O to sie niemartw
jednak bylo sie martwic bo dizeki temu vent 1 sneak DL zakonczyl sie 15:0 na minusie. i to juz jest faktem od 3 dni wiec chyba nie powinienes postowac jezeli nic nie wiesz o tej wojnie.
ss'y z DL vent mozna zobaczyc na niemieckim forum tibi :)
Lord Wlodek
01-01-2009, 22:43
Myslalem ze ''cos" wiesz ale myliłem sie, bb
wmawiaj sobie dalej :) i spedzaj wiecej czasu w ab
Lord Wlodek
03-01-2009, 15:23
Toni popił i tyle ;xxx
Jan 03 2009, 05:46:35 CET Killed at Level 170 by Mavina and by Nicke Logan
ale rama hihihihihihihiihhi
cjkamil995
27-07-2011, 18:02
Ktoś może wspomóc powracającego do Tibii na Rooku?
GG 24479915
Ktoś może wspomóc powracającego do Tibii na Rooku?
GG 24479915
Nikt ci nie pomoże.
Cedbredix
09-07-2012, 01:08
http://imageshare.pl/?pm=5IXX
Z checią dołączę do jakies gildi lub teamu :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.