Pokaż pełną wersje : Oficjalny temat o wojnie La Revolution vs Interregnum
Czubek^^
03-03-2008, 22:05
Nawet jesli wygracie wojne to i tak pozostaniesz tym samym pionkiem jakim jestes do tej pory, i nie mysl sobie ze ta wojna cos zmieni :confused:
Skoro ja pionek to ciekawe kto ty jesteś skoro się boisz ujawnić nicku.
A żeby uściślić: jestem na wojnie głównie, żeby walczyć przeciwko egipskim ****om i wiem, że nie będę żadnym kozakiem tak samo jak ty.
Skoro ja pionek to ciekawe kto ty jesteś skoro się boisz ujawnić nicku.
A żeby uściślić: jestem na wojnie głównie, żeby walczyć przeciwko egipskim ****om i wiem, że nie będę żadnym kozakiem tak samo jak ty.
Jakos czuje sie dobrze z moja anonimowoscia, a jesli o bycie kozakiem to juz pokazujesz to na forum , a w grze ci to przyjdzie o wiele latwiej :p
Nawet jesli wygracie wojne to i tak pozostaniesz tym samym pionkiem jakim jestes do tej pory, i nie mysl sobie ze ta wojna cos zmieni :confused:
Odezwał się car i bóg Arcani :o
lolekkkk18
04-03-2008, 07:54
Odezwał się car i bóg Arcani :o
a ty kto kurwa jestes? panie "nie boze" to jest wolny kraj jezeli koles niechce sie ujawnic to jego sprawa.. Swoją droga niedziwie mu sie bylby pewnie ofiarą represji bo powiedzial co mysli na wasz temat padl by od czegos ala ormo.. zresztą pamietam jak med chcial cie ujebac to inaczej spiewales wiec oszczędz sobie tych tekscików..
Czubek^^
04-03-2008, 09:09
a ty kto kurwa jestes? panie "nie boze" to jest wolny kraj jezeli koles niechce sie ujawnic to jego sprawa.. Swoją droga niedziwie mu sie bylby pewnie ofiarą represji bo powiedzial co mysli na wasz temat padl by od czegos ala ormo.. zresztą pamietam jak med chcial cie ujebac to inaczej spiewales wiec oszczędz sobie tych tekscików..
Kiedyś chiał moze go zabić Mediv ale teraz jest razem z nim.. Raz jest tak a raz tak ;D Wiec co to za roznica co bylo kiedys? Wazne co jest teraz :]
Nie podniecaj się tak bo ci żyłka w d......e pęknie. Wrzuć na luz człowieku. Za bardzo chyba bierzesz do serca te pixelki. Zobacz za okno jaki piękny jest świat i wyzbądź się tej złości ;)
no to czekamy na next ob :D
lolekkkk18
04-03-2008, 14:59
Nie podniecaj się tak bo ci żyłka w d......e pęknie. Wrzuć na luz człowieku. Za bardzo chyba bierzesz do serca te pixelki. Zobacz za okno jaki piękny jest świat i wyzbądź się tej złości ;)
wlasnie sie nie podniecam tylko w*****a mnie stado idiotów którzy sa teraz zajebiscie twardzi.. a wczesniej ani slowa zlego na dpft
ps. niemam czasu grac.. raz na tygla jak mnie kolega zmusi i wejde cos pogadam to max.. tak wiec nie gram dla lvlu, kasy, wojny, czy czego tam jeszcze tylko dla przyjaciół
pzdr.
Trampolina
04-03-2008, 15:58
Żadko wypowiadam sie na tym forum :P ale musze ci Thed powiedziec ze zazwyczaj jeśli druga strona wojny zaczyna tłumaczyć swoje błędy i to że przegrywa zarówno we fragach jak i moralach tym ze ważniejsza jest piękna pogoda na Rl a w tibi znow pada deszcz i dla tego nie przejmuje sie pixelkami to jest zapowiedz tego że szybko sie wypłacą zaraz o.O.
ps. no offence chciałbym żeby wojna chociaż do wakacji trwała :)
L.V.
Żadko wypowiadam sie na tym forum :P ale musze ci Thed powiedziec ze zazwyczaj jeśli druga strona wojny zaczyna tłumaczyć swoje błędy i to że przegrywa zarówno we fragach jak i moralach tym ze ważniejsza jest piękna pogoda na Rl a w tibi znow pada deszcz i dla tego nie przejmuje sie pixelkami to jest zapowiedz tego że szybko sie wypłacą zaraz o.O.
ps. no offence chciałbym żeby wojna chociaż do wakacji trwała :)
L.V.
Nie tłumaczę pogodą fragów czy morale ludzi.
Świat jest piękny czy jest 1 czy 100 fragów.
Wkurza mnie tylko złość jak panuje na forum. Ludzie możecie się nielubić czy nienawidzieć ale szanujcie się. Po co wyzwiska, rzucanie mięsem, poniżanie innnych.
A poza tym akurat ja jestem jak zauważyłeś "na emeryturze" i już dość dawno tylko przyglądam się Arcanii.
Picinhoxs
04-03-2008, 17:51
Omg ten idiota smokuu to Pal Palus jak juz
btw. Ide ogladac 4 pancernych
nie, raczej smokuu to nie pal palus, bo wg. mnie Haselbannik to palus :) przynajmniej mozna tak wnioskować po skillach w jego opisie
Haselbanik
04-03-2008, 18:08
Po pierwsze Pal Palus nie jest idiota a po drugie Smooku czy jak mu tam nie jest Pal Palusem , i jak nie wiesz to nie wypowiadaj sie plx ;(;(
Po pierwsze Pal Palus nie jest idiota a po drugie Smooku czy jak mu tam nie jest Pal Palusem , i jak nie wiesz to nie wypowiadaj sie plx ;(;(
trafiłem ? :D Ty jesteś palusem ? :)
Haselbanik
04-03-2008, 18:42
To nie wiem z kim rozmawiales bo ja tam nie bylem ani razu ;(
Chlop co by nie chcial wiedziec kim jest smokuu to omg 8o
Probój dalej, Eloz ziom
Haselbanik
04-03-2008, 18:53
Ahahahahah pisales to do mnie w dp ze zajebalem z loota rpoc a jak juz to nierozdawaj passuf
Ja nie rozdaje pasów
Ja sie przedstawilem moze Ty tez to zrobisz ?
Thuygioshok
04-03-2008, 19:00
po co zgadywac kim jest smokuu, kazdy moze miec nick dragonn na forum i co? jakis asslicker zwykly ;F co do pal palusia to ma dziwny nick i za to go nie lubie
po co zgadywac kim jest smokuu, kazdy moze miec nick dragonn na forum i co? jakis asslicker zwykly ;F co do pal palusia to ma dziwny nick i za to go nie lubie
Skoro nikt nie wie kim jestem w tibi , to powiedz mi kogo mam asslickowac? siebie ? dobre huehueuhehueuueh:confused:
Thuygioshok
04-03-2008, 19:41
na forum nei asslickujesz, tylko w tibi, na forum kozaczysz i zgrywasz koksa (wannabe koksy)
na forum nei asslickujesz, tylko w tibi, na forum kozaczysz i zgrywasz koksa (wannabe koksy)
Prosilbym o konrekty , niby kto jest asslickowany przeze mnie ? :|
Thuygioshok
04-03-2008, 19:52
powiedz ze nie kozaczysz na forum jako mr noname
Szefie :)
04-03-2008, 20:02
http://www.youtube.com/watch?v=N7NJThyrrwQ
;s
lolekkkk18
04-03-2008, 20:47
http://www.youtube.com/watch?v=N7NJThyrrwQ
;s
filmik ladnie zrobiony .. ale fragi tylko jednej strony niestety.. niema to jak bitwa deltorasów w cyclo.. tam przynajmniej nietrzeba bylo oszukiwac ze niema fragów drugiego zespolu bo bylo o ile dobrze pamietam 13-0
no i ta muza... zaduzo gitar xD
szefo a moglbys wrzucic oryginal na Tibicams.com ?? z gory thx
skarabeusz323
04-03-2008, 22:32
filmik LADNY FAJNE SIE GO OGLADA
juz sie pierwsi wypłacają...
dziwne...
Adow Adan
06-03-2008, 21:52
Woli teraz zaplacic 100-200k niz pozniej 2x wiecej. Ale bede sie smial jezeli gildia "Panujaca" teraz na serwie przegra wojne(choc ja wygrywa jak narazie) i ci co sie wyplacili w czasie wojny zlapia next hunta =)
Thuygioshok
07-03-2008, 08:54
te pieski z Crew for ages juz sie woza. dlatego wole jednak aby wygralo lr, niz zeby jakis plebs myslal ze jest fajny
Doom Terror
07-03-2008, 13:27
te pieski z Crew for ages juz sie woza. dlatego wole jednak aby wygralo lr, niz zeby jakis plebs myslal ze jest fajny
niewatpliwie korzystaja ze swoich 5 minut,bardzo mozliwe ze ostatnich,szkoda ze przed wojna zaden nie mial jaj grozic mi "dedem" albo "dropnieciem eq"
07-03-2008, 21:19
watpie ze oni beda mieli cos do gadania po wojnie ;] no moze tylko niektorzy (mowie jesli wygra Interregnum)
niewatpliwie korzystaja ze swoich 5 minut,bardzo mozliwe ze ostatnich,szkoda ze przed wojna zaden nie mial jaj grozic mi "dedem" albo "dropnieciem eq"
Zawsze mozesz na mnie liczyc, ucisze kogo trzeba ;)
Shandowsky
08-03-2008, 01:08
a ja mam lvl 30 =]
a ja mam lvl 30 =]
Archin, to czemu sobie nie kupisz chara ? :d
zydy z lr mnie ubili mimo ze za supporting placilem juz belishowi~ maly pokaz tego co bedzie po wojnie,enjoy arcania
patrzac na sposob twojej wypowiedzi stwierdzam, ze nie jest prawdziwa. antysemityzm se propaguj na podworku
Doom Terror
09-03-2008, 10:48
patrzac na sposob twojej wypowiedzi stwierdzam, ze nie jest prawdziwa. antysemityzm se propaguj na podworku
tak doczepiaj sie do slowek,ja to odnioslem do sytuacji w jakiej padlem i steerotypu "zyda" w polsce,nie po to placilem 3,4 dni wczesniej zeby potem pasc i jak gadalem z damoonem to "woops","shit happens" , "i forgot" no i nie wiem co tam robil kolbinhio czyzby support? i jezeli sadzisz ze glosze jakies tresci antysemickie przeczytaj ten post http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=1893787#post1893787 gdzie odpowiadam na wszelki zarzuty,ktore padaja pod moim adresem za czeste powtarzanie slowa "zyd"
09-03-2008, 11:07
zydy z lr mnie ubili mimo ze za supporting placilem juz belishowi~ maly pokaz tego co bedzie po wojnie,enjoy arcania
Interregnum PA Interregnum PKUJE Chce zeby LR mialo WLADZE!
hmmmm Fayter się wozi?? Kolega chyba nie ma pojęcia o Arcanii :) z tego co znam Faytera, a znam go jakieś 2 lata to on nigdy nie abusował. jeśli był jakiś problem to tylko stawał słusznie w obronie kumpli... nigdy nie robił PA...
Picinhoxs
10-03-2008, 15:31
Fayter to jeden z wiekszych wozichujów na Arcani, pierdolony wannabe :/ Kto przynajmniej był z nim w guild ten wie jak ten sie wozi. Wiec nie wiem dlaczego tylko raz padł :|
Tyle co znam zyda a dlugo to nie widzialem zeby pa robil BA nawet jak bilismy kogos to bil tego kto probowal oszukac tego bitego wiec elo ziom idz na jakis non pvp
Thuygioshok
10-03-2008, 19:07
Name: Cwaniura
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 143
kto to jest o,O
kto to jest o,O
to samo mogę napisać o 3/4 z top obecnego top 300^^ 3 miechy nie wychodził/a z cave na NG i ma:p
skarabeusz323
11-03-2008, 10:12
kto to jest o,O
znam go bardzo dlugo i gra juz bardzo dlugo a to ze nie mial czasu expic(nie chcialo mu sie )i teraz zaczal to wy juz robicie wielce aferę ja tam w sumie nigdy nie uzywalem boota
Hej Fonek co do tego co za głupoty mówią ludzie,wczoraj gadam sobie z Damoonem a Damoon tekst
"Saddam Husain and Hitler was great ppl"
;D
mówie chłopakowi że jest pierdolnięty;)
za chwile słyszę "hitler was good because he was killing Polacks"
"If I would have power,I would kill all Polacks"
co Ty na to mój Kochany nacjonalisto;)
jeszcze gadał o Aliantach jak w Egipcie działali że Egipcjanie ich zabijali i to "dobrze";)
Thork mówi że jego dziadek zginął na 2 wojnei światowej,Damoon "bo był pizdą"
Jeszcze insultowal mi rodziców.etc.
I uważasz że to jest gośc na poziomie,gl dla Wszystkich co tak myślą,dla mnie to śmieć;d
co do Cwaniury!
Postac istnieje niemalze od początku servera!
Owner sie zmienił tyle razy conajmniej co owner Rexsiego bądź Damoona.XD
pierwszy owner grał ze mną i 1 Ares Dragoonem na Valori.
A potem długo długo cisza,grał czasami,a teraz ng bocik to szybciej można lvl wbić:)
Thuygioshok
11-03-2008, 16:45
Thuygioshok kto to????????????????????????????? zna go ktos????????????????????????????????? pewnie wybotowal sobie tego chara
coz a wiec mam lvl jaki mam, gram ta postacia ktora gram od stycznia~ wiem ze sa osoby ktore botuja/nie maja rl i zrobili by ten lvl 50x szybciej niz ja, aczkowleik ty znasz moj name to look na pskonejott ile jestem online, o ile juz jestem to 3h~ max, bo wole pkowac z ormo badz cinem, grac na ots z bobem i cinem tak aby byl fun, grac w pile i korzystac z reala, niz expic po 7h i miec sredniach 5.4 jak ty, to nie jest tlumaczenie sie, bo tlumacza sie winni, to byla riposta
Hej Fonek co do tego co za głupoty mówią ludzie,wczoraj gadam sobie z Damoonem a Damoon tekst
;D
jeszcze gadał o Aliantach jak w Egipcie działali że Egipcjanie ich zabijali i to "dobrze";)
I uważasz że to jest gośc na poziomie,gl dla Wszystkich co tak myślą,dla mnie to śmieć;d
Zgadzam sie z Toba.
11-03-2008, 17:48
coz a wiec mam lvl jaki mam, gram ta postacia ktora gram od stycznia~ wiem ze sa osoby ktore botuja/nie maja rl i zrobili by ten lvl 50x szybciej niz ja, aczkowleik ty znasz moj name to look na pskonejott ile jestem online, o ile juz jestem to 3h~ max, bo wole pkowac z ormo badz cinem, grac na ots z bobem i cinem tak aby byl fun, grac w pile i korzystac z reala, niz expic po 7h i miec sredniach 5.4 jak ty, to nie jest tlumaczenie sie, bo tlumacza sie winni, to byla riposta
niom niom ja niemam rila, a i nie rzucaj sie bo nie chcesz zeby ludzie sie dowiedzieli ktora postacia grasz od stycznia! (szantaż)
Aro aka papa
11-03-2008, 18:59
;D
Po wal wogole z nim gadasz skoro to smiec dla ciebie? nudzi ci sie w pz?
Gdyby mnie ktos tak wydymal jak jego freek to tez bylbym uprzedzony, pewnie nie do tego stopnia bo swoje lata mam ale jego akurat potrafie zrozumiec. Pojechal ci bo pewnie tez wyskoczyles z jakims textem o camelach i sie zbulwersowales wielce jak dziecko w piaskownicy.
Nie wiem po wal uzalasz sie tu na forum jaki to Damoon be jest...wiecej supporterow na tym forum nie znajdziesz bo poza tymi co juz walcza w wojnie reszta to low lvl rookies here...wiec wezcie sie do walki na open/mass albo skonczcie pierdzielic smuty i payout elo
Bartholomew
11-03-2008, 19:20
Po wal wogole z nim gadasz skoro to smiec dla ciebie? nudzi ci sie w pz?
Gdyby mnie ktos tak wydymal jak jego freek to tez bylbym uprzedzony, pewnie nie do tego stopnia bo swoje lata mam ale jego akurat potrafie zrozumiec. Pojechal ci bo pewnie tez wyskoczyles z jakims textem o camelach i sie zbulwersowales wielce jak dziecko w piaskownicy.
nom jaki ty jestes stary i doswiadczony wyga o jej!
na kazdego przyjdzie kiedys czas i jesli chodzi o damoona to chcialbym zeby 2 gi raz mial hacka tylko ze tym razem z rookiem
Shiel Sharin
Mar 11 2008, 21:48:10 CET Killed at Level 105 by Rexsi and by Borrner
Kendzio Ziom
Mar 12 2008, 08:46:25 CET Killed at Level 97 by Costera and by Maly gruby Knight
Dratwik
Mar 12 2008, 08:48:09 CET Killed at Level 147 by Damoon
Doom Terror
12-03-2008, 23:34
http://i150.photobucket.com/albums/s113/Piniu/Fayter/others/UO0044.jpg
O.o
hahahahahaha
own3d
<spada z krzesła>
Czy spotaknie z dentysta jest intymna sytuacja?
ale fajnie wyglądacie ^^ Najlepiej ty :P :O dobra bo sie offtop robi.. co do tematu...
To ja pkowalem !!! haa !! a tak na serio to sie ciesze ze Drocan padl za te akcje z makiem "boh now"
Bartas15
13-03-2008, 17:47
Mar 08 2008, 00:02:10 CET Killed at Level 147 by Wowulustoon Mefean and by Calis Flam
Near jeszcze mi powiedz ,że masz coś z tym wspólnego?
Wiem ze na Arcani obecnie odbywa sie wojna ale mam pytnie czy jest to serv na ktorym sa normlani ludzie i da rade spokojnie pograc??
Wiem ze na Arcani obecnie odbywa sie wojna ale mam pytnie czy jest to serv na ktorym sa normlani ludzie i da rade spokojnie pograc??
Nie, lepiej se znajdź inny serv ;)
Doom Terror
13-03-2008, 21:02
sa,ale gina pod naporem totalnych idiotow,wannabesow,realow "elo ludkow" i noobow co graja dla cyferek
sa,ale gina pod naporem totalnych idiotow,wannabesow,realow "elo ludkow" i noobow co graja dla cyferek
i zydow ,)
huhu ktoś mnie wciąga do wojny ?:P
Name: Boski Bronek
Profession: Elder Druid
Level: 43
Character Deaths
Mar 14 2008, 07:57:37 CET Killed at Level 44 by Koca Gero
hehe :D dzięki Koca:*:)
Doom Terror
14-03-2008, 08:59
i zydow ,)
no dobrze ze przypomniales ze jeszcze ja tu jestem ^_^
Mar 14 2008, 08:44:09 CET Killed Paulosrcarolo at Level 99 ok
14-03-2008, 15:37
Character Deaths
PLIS NIE! :(
edit - MOJ AVATAR!!!
Doom Terror
14-03-2008, 15:41
edit - MOJ AVATAR!!!
GDZIE TEN TYLECZEK :(
Ciekawe czy Kazi'emu tez zmienili
maku zapierdole koce ^^ na vencie powiem ze do niego sie nie odwezwe i nie pojde na pking noobami po wojnie to przeprosi <lol2> a tak powaznie to pochwale bo najpierw z tad idziemy a potem wracasz ;O i monkmakera nie mam na Saphirze...
@Bartas666(15)
o co Ci znuf chodzi :O? napisz to z sensem logicznym bo ja zrozumialem ze niby zaraz bede obiecywal ze moj frag/bede sie wypieral ze to nie ja
@
Wiem ze na Arcani obecnie odbywa sie wojna ale mam pytnie czy jest to serv na ktorym sa normlani ludzie i da rade spokojnie pograc?? chodz na Saphire ^^ PW : o
O_O
Ciekawe czy mi zmienili avatar :o
edit: O, nie :D
Character Deaths
Nie no, chce chlopak w koncu jakiegos fraga miec :(
14-03-2008, 17:19
i co to kurwa za sprawiedliwosc?
Tak szczerze mowiac to nie wiem, bo ani moj avatar ani Twoj avatar nie sa wulgarne :/
oj kazik kazik byc moze moderatorzy zrobili konkurs na najpiękniejszy tyłeczek i "twój" tyłeczek zapewne okazał sie lepszy a jak wiadomo jest tylko jedno miejsce dla zwycięzcy na tym forum :P.
SpoconyKrystyna
14-03-2008, 18:03
ze sprawiedliwosci stała sie zadosc
Haha, no pewnie ze moj lepszy!
nie ,twój nie jest najlepszy widziałem lepsze o,o
najladniejsza to byla i tak ta dupcia na plazy szefa :D
Picinhoxs
14-03-2008, 22:12
@Eizix powrot na fora arcani ? &&
Doom Terror
14-03-2008, 22:29
@Eizix powrot na fora arcani ? &&
az sie prosi o napisanie nazwy pewnej czesci trylogii Lord of the Rings heh xD
14-03-2008, 23:07
najladniejsza to byla i tak ta dupcia na plazy szefa :D
zaraz poszukam i bedzie spowrotem
@edit
wielki powrot, gigoro leżysz i kwiczysz.
Open, miażdżąca przewaga lr [przynajmniej z perspektywy mojego nooba tak to wygląda]
Interregnum: Luki, Aata x2, Alunir, Achmed, Acroma, Amenomm, Arcash, Boroth, Caelos, Chambawamba, Clapek, Draman, Dratwik, Drumlar, Durio, Fire Dragon Rage, Fjord'mare, Kokoella, Lya Ly, Mazur, Plan Edson, Rahszas, Seikeron, Shiel Sharin, Skin Bzyk, Tetuni, Thouri Shady, Wiglaseek
Crew for ages: Galithar, Zulion Sapira, Draknos Torin, Feniks Druid, Pall Swayze
Interregnum & CfA Supporters: Istna Kekenada, Dran Arhari, Sadli Magik
La Revolution: Sakul, Byku, Er Josefa, Pal Palus, Voronix, Nilt Bornegio, Nintoko, Pall Fire, Sir Dyna, Verudur, Drakianos
@Szefo
Fajny avatar, ale i tak wole moj! :D
Widok Xenho:
http://www.<spidiszer>.com/893465283.html
btw dodajcie deady naszych supporterow
A dla zainteresowanych termin nizszego paymenta minol
od dzisiejszej walki 500k to minimom :D
hmm a stale suma rosnie wiec zastanowcie sie czy to nie jest najlepszy czas aby jesio nie selowac chara tylko grac dalej :D
Widok Rexsi
http://rapidshare.de/files/38839944/Rexsi_pwned.rec.html
Doom Terror
16-03-2008, 08:38
omg taki own moge okreslic mianem gwaltu na zakonnicy:o
dobry loot rexsi, to cale podwijanie plecakow/cial ziomkom by samemu sobie schowac do plecaka, po prostu na poziomie, widac, ze poszedles tylko po to aby sobie zarobic + ta znajomosc holenderskiego i wychwalanie dark mortals, szacun :)
Odrazu widac że to nie Ty grasz Rexsim.XD
Znowu Dark Mortals na LR :S
@Koszyk
Oni mieli Dark Mortals, a wy mieliscie ElfbotNG
I tyle :(
dobry loot rexsi, to cale podwijanie plecakow/cial ziomkom by samemu sobie schowac do plecaka, po prostu na poziomie, widac, ze poszedles tylko po to aby sobie zarobic + ta znajomosc holenderskiego i wychwalanie dark mortals, szacun :)
zajebiscie widac jak poszedl na loota, tak jakby wogóle fragow nie wbil 8o
combo bot nie pomógl , bo jak ma pomóc reta**** nie umiejącym grac? zal
Odrazu widac że to nie Ty grasz Rexsim.XD
a ja pracuje na pkp i niewiem co to wodka..............
skonczylibyscie te pierd~ jezeli huja wiecie.
poll zdradziles kumpli a teraz znizasz sie do poziomu lindlaya jako noob spom cry forum idiota.
lamu zastanawiam sie skąd ty to możesz wiedzieć czy to on grał czy nie? w jaki sposób to rozpoznajesz bo jak dla mnie był to stary Rexsi aka żyd kisiciel xD
Fajnie na filmiku Rexsi widac jak Clapek zamiast uzywac potionow w trapie uzywał "exura" Xilvent wannabe hahaha
Edti1
Durio - przyklad freewolnego zwiedzacza murów Ank hahaha
Edit2
Achmed -mmm sorc wannabe utamo vita plax
Edit3
Lindlay z Inter~~ O.o funny , comment z tibia.com
"i'm neutral now i any conflicts, no more fighting spirit in my heart..." rotfl
Edit4 Spozniony :D
Bardzo Ladna lista dedow Acromy, tak to sie potrafi grac jak polowa lvli zostala wybotowana :D
16-03-2008, 13:45
Fajnie na filmiku Rexsi widac jak Clapek zamiast uzywac potionow w trapie uzywał "exura" Xilvent wannabe hahaha
Edti1
Durio - przyklad freewolnego zwiedzacza murów Ank hahaha
Edit2
Achmed -mmm sorc wannabe utamo vita plax
Edit3
Lindlay z Inter~~ O.o funny , comment z tibia.com
"i'm neutral now i any conflicts, no more fighting spirit in my heart..." rotfl
nie wiem jak z clapkiem, ale nawet jesli to robil to sam a nie bot xD jak xilvent
nie wiem kim jestes ale mam nadzieje ze nie jestes velornem aka exura sio
nie wiem jak z clapkiem, ale nawet jesli to robil to sam a nie bot xD jak xilvent
nie wiem kim jestes ale mam nadzieje ze nie jestes velornem aka exura sio
ty za to pełną gębą wypowiadasz sie o innych i jaki to nie jesteś doskonały a wczoraj nic nie pokazałeś jako jeden z pierwszych zaliczyłeś glebę i to jeszcze jak xD
16-03-2008, 15:18
ty za to pełną gębą wypowiadasz sie o innych i jaki to nie jesteś doskonały a wczoraj nic nie pokazałeś jako jeden z pierwszych zaliczyłeś glebę i to jeszcze jak xD
no jak? bo staralem sie pomoc mazurowi? no rzeczywiscie kurwa straszne :)
<flame><flame><flame>
Tak, tak... przegralismy openke... Ale nadal mnie dziwi dlaczego pozwalacie komus grac na waszych postaciach. Wg mnie wojna to najwieksza frajda, jaka moze zaoferowac ta staczajaca sie na psy Tibia. Wiadomo, ze obie strony chca wygrac wojne, ale jaka to wam sprawi satysfakcje, ze prawie w ogole w niej nie uczestniczyliscie, a przynajmniej podczas open battle (ofc nie tyczy sie to wszystkich).
Pokazcie na co was stac i czy jestescie warci zwyciestwa.
Ale i tak was zniszczymy x)
@up
Dziekowa za pomoc mimo wszystko ;)
/Placzacy Mazur ;(
<flame><flame><flame>
/Placzacy Mazur ;(
Co, Luki zalatwi kasacje niektorych kont?
Zamiast kozaczyc na forum, ustalcie termin next opena :) :evul:
Haselbanik
16-03-2008, 16:24
<flame><flame><flame>
Tak, tak... przegralismy openke... Ale nadal mnie dziwi dlaczego pozwalacie komus grac na waszych postaciach. Wg mnie wojna to najwieksza frajda, jaka moze zaoferowac ta staczajaca sie na psy Tibia. Wiadomo, ze obie strony chca wygrac wojne, ale jaka to wam sprawi satysfakcje, ze prawie w ogole w niej nie uczestniczyliscie, a przynajmniej podczas open battle (ofc nie tyczy sie to wszystkich).
Pokazcie na co was stac i czy jestescie warci zwyciestwa.
@up
Dziekowa za pomoc mimo wszystko ;)
/Placzacy Mazur ;(
No a jaki jest sens uzywania Elf Bota tak samo moge zadac wam to pytanie ( oczywiscie nie wszystkim ) , ledwo wchodzisz na ekran juz jestes sparalizowany i dostajesz bobme z sd prosto w leb ... zal
Pewnie zaraz napisze ktos " jaki bot ??!!" ja teraz napisze , my gralismy na swoich postaciach nie wiem o co wam chodzi ?
ha ! ale wymyslilem :]
Skoro na Open Battle niektorzy oddaja swoje chary, to kto po wojnie bedzie gral? I jak sie bedziecie czuc wiedząc iż to nie wy wygraliscie tylko koledzy z *
*-wstawic nazwe świata
Your's Near
Skoro na Open Battle niektorzy oddaja swoje chary, to kto po wojnie bedzie gral? I jak sie bedziecie czuc wiedząc iż to nie wy wygraliscie tylko koledzy z *
*-wstawic nazwe świata
Your's Near
Tu nie ma co czuć , to jest tylko gra lols, Ja bym na to sikał , Lr pewnie tez. :):baby:
*-wstawic nazwe świata
Your's Near
i wlasnie tego nie pojmuje... co oni z tego maja ze jakis koles gra ich charem i wbija fragi? ;|
16-03-2008, 16:56
No a jaki jest sens uzywania Elf Bota tak samo moge zadac wam to pytanie ( oczywiscie nie wszystkim ) , ledwo wchodzisz na ekran juz jestes sparalizowany i dostajesz bobme z sd prosto w leb ... zal
Pewnie zaraz napisze ktos " jaki bot ??!!" ja teraz napisze , my gralismy na swoich postaciach nie wiem o co wam chodzi ?
maja boty, tylko obecnie ma je 10/50+ osob na opence
koszyk ty cepie... zawsze musisz odpowiedziec w taki sposob ze nie wiem co napisac !?
@sry za offtop, potem edytuje na temat ;O
i wlasnie tego nie pojmuje... co oni z tego maja ze jakis koles gra ich charem i wbija fragi? ;|
Ta pierdolisz, sam nie grasz swoim charem
@Szefie :)
bota ma dokladnie 14 osob
@Szefie :)
bota ma dokladnie 14 osob
a ja mam bota ktory mowi w 5 jezykach po to byscie sie zastanawiali dlugo i namietnie,a noby robily posty "ju bad ju give czar ju delete plx gm"
Doom Terror
16-03-2008, 18:53
jak to po co na tibia.com potem mozna dac opis jakim to pvp sie nie jest, potem napisac ze jest sie niezatapialnym,a pozniej sie powtarza historia tytanica,no a po war wozic sie po servie i oszukiwac samego siebie ze nic za pomoca wlasnych rak nie mozna osiagnac
jak to po co na tibia.com potem mozna dac opis jakim to pvp sie nie jest, potem napisac ze jest sie niezatapialnym,a pozniej sie powtarza historia tytanica,no a po war wozic sie po servie i oszukiwac samego siebie ze nic za pomoca wlasnych rak nie mozna osiagnac
Myslisz, ze ktos bedzie plakal z tego powodu :confused:
Tzn? ;) co masz na mysli ?
Doom Terror
16-03-2008, 20:26
Myslisz, ze ktos bedzie plakal z tego powodu :confused:
mysle ze "ktos" spojrzy lustro i nie zobaczy kozaka a blazna
Wcale ten brudas co gral na suy charze nie mial elf bota, wiec po co takie gadanie? ;d
hmm a moze ktos mi powie co za skillor lata na lukim ? pewnie odpowiecie ze luki hmm jak on przeciez lata na panovie (gdzie padl) na draniu (tez padl) i na skin bzyku (gdzie tez padl ) a potem zaimal itemki aby miec na wakacje :D
chyba ze lukiego puszcza na bocie bo tak to wyglada przunajmniej
co do aaty to padl 2 razy przez swoich .....
ale i tak nikt nie przebije skilloraa mega super dark kajka ktory na last openie zucil 3 m walle i szczelil 3 razy z gwiazdki :D
ofc staral sie nie wyjsc ze srodka teamu bo sie chyba troszke boli ze 2 pozycje straci ..... ale przynajmniej blyszczy lvlem :D a to przeciez tez wazne :D
no skąd widac że to nie Rexsi:P
po 1 sam tekst rexsiego na początku openki że będzie walczył i padnie z klasą jak zawsze.xD
ot tutaj przytoczmy nawet dead na ankh dragach.
Tekst o ekipie z Hiberny tez był.xD
Pozatym wlada za dobrym angielskim.
osobiscie to sie ciesze że tak wyszło,nie nawidze botów:P
zawsze wolałem i grałem sam własnym skillem;)
jedynie anni robiłem z botem:),ale to były czasy keidy nie bylo uhów pod hotkeyem;)
@up
Akurat angielski Rexsi ma bardzo dobry, bo od kilku lat mieszka w USA o0
17-03-2008, 13:28
hmm a moze ktos mi powie co za skillor lata na lukim ? pewnie odpowiecie ze luki hmm jak on przeciez lata na panovie (gdzie padl) na draniu (tez padl) i na skin bzyku (gdzie tez padl ) a potem zaimal itemki aby miec na wakacje :D
szkoda komentowales jego low-skill pvp i tego jaki to on nie uczciwy, jak byles w DPFT :(
@down
a ty oczywiscie wiesz ze nie, ta wiadomosci nie byla adresowana do ciebie wiec NIEW*******AJ SIE :)
byloby milo jakbys pokazal swoja twarz, nie lubie rozmawiac z anonimami, no chyba ze srasz po gaciach i masz niewyparzona gębę tylko jako anonim
szkoda komentowales jego low-skill pvp i tego jaki to on nie uczciwy, jak byles w DPFT :(
moze komentowal ;o skad mozesz o tym wiedziec ? ;o
no skąd widac że to nie Rexsi:P
po 1 sam tekst rexsiego na początku openki że będzie walczył i padnie z klasą jak zawsze.xD
ot tutaj przytoczmy nawet dead na ankh dragach.
Tekst o ekipie z Hiberny tez był.xD
Pozatym wlada za dobrym angielskim.
osobiscie to sie ciesze że tak wyszło,nie nawidze botów:P
zawsze wolałem i grałem sam własnym skillem;)
jedynie anni robiłem z botem:),ale to były czasy keidy nie bylo uhów pod hotkeyem;)
nie no teraz pobiles sam sibie z tym ang .
przeciesz kazdy nawet idioci wiedza ze on mieszka w usa i na wakcje tylko jets w pl a ty wyjezdzasz z takim txtx ze tylko...sie zblazniles
jak zawsze zreszta
wybacz wielka mewo,ze nie wiem wszystkiego.Nie ja nie wiem że mieszka w usa.nie zmienia to faktu ze to nie On grał.pzdr
Picinhoxs
17-03-2008, 15:53
Jak macie dawac chary ludziom z innych servow to dajcie sie popisac pefavpe wujkowi picińioksowi
Openka znoobiona no wrecz jak tylko sie da.
Polowa wogole pzta nie wbila, w 51 minucie na filmiku Rexsi
wystarczy nieco zejsc zejsc, zaznaczyc Rexisa i koles lezy.
ZAL ZAL ZAL
0 Rushowania
Openka znoobiona no wrecz jak tylko sie da.
Polowa wogole pzta nie wbila, w 51 minucie na filmiku Rexsi
wystarczy nieco zejsc zejsc, zaznaczyc Rexisa i koles lezy.
ZAL ZAL ZAL
0 Rushowania
Cale SF aka IH ;]
Doom Terror
17-03-2008, 19:07
~~~~~~
//to pisalem ja [b]Thuygioshok[b], tak sie sklada iz mam bana na swoim koncie, a zakladanie nowych nie dziala to 2 tygodnie bd sharowac z bobem konto na tibia.pl. jesli bd pisal ja to sie podpisze z ow tym komentem aby kazdy wiedzial ze to ja pisze tak inteligente posty ^^
~smokuu
nie moglem odrazu odpisac bo nie mialem skad, mysle ze ormo powiniscie lubic badz nie ale szanowac raczej tak, bo jesli jestsmy noobami to kim sa ci co padli od noobow?
Tak sie sklada, że dzisiejsze Ormo jest tak samo lewe jak ludzi ktorych zabijamy. Co z tego, że mamy 3 osoby ogarniete jak inne wszystko pierdola, lol. I przestancie pierdolic o tym szacunku/pvp/skillu/power/chujwieczym Ormo, nie chce miec takiej pierdolonej popisówy na forach jak ma Szadoł Ganers. Poza tym, pojebały Ci sie tematy.
Jak macie dawac chary ludziom z innych servow to dajcie sie popisac pefavpe wujkowi picińioksowi
Dam ci wjazd na chara jak zssolujesz jackora;]
skarabeusz323
18-03-2008, 11:51
a co to jackor jakis good bog czy ma kody albo co ???
forum.tibia.com
temat picinhoxsa :)
skarabeusz323
18-03-2008, 12:18
no to ciekawe sie zapowiada
wygrana pici to pingowanie sira albo szczesliwy dzień i kicniecie sira
(w sumie znam z lekka sira i zlego zdania nie powiem o nim to dobry chlop)
Picinhoxs
18-03-2008, 15:09
Byl .....a potem zaczelo sie IH i wogole przestal odpisywac ;/
Ufalem mu jak malo komu mialem inva do chaty a teraz co 200k w dupe ;s a gadal mi niewierzysz ? :|
jedziesz z nim picinhoxs !B)
Picinhoxs
18-03-2008, 17:53
Chce zobaczyc czy ma jaja mnie ujebac chociaz :| tak jak notop kiedys chyba na bedurionie
ale wiesz jak on zrobi na Tobie pz 15 minut to na bank wleci LR i po chłopaku :D ale jestem ciekaw czy wyjdzie
18-03-2008, 22:50
ale wiesz jak on zrobi na Tobie pz 15 minut to na bank wleci LR i po chłopaku :D ale jestem ciekaw czy wyjdzie
a jak kurwa myslisz?
23:22 Seikeron [100]: YOU DIDNT WANTED TO OB23:22 Tiuso [171]: want ob?23:22 Lamusini [150]: we wanted23:22 Lamusini [150]: but u cant strike23:22 Lamusini [150]: without hiberna team
to o to slowa zostaly wypowiedziane po tym jak dumne inter zrobilo sobie mass "loga" i pobiegala troche miedzy veno a thais. Wiadomo ze przecierz odrazu Lr by nie wylecialo za nimi i zaczeli sie napierdykac... Potrzebowali by czasu zeby zebrac ludzi (o ile by mieli ochote na ob) nie koniecznie ludzi z hiberny ;p. A i nie pierdolcie bla bla bla nie wiadomo czego, bo wy czytaj Inter tak samo nie ruszylibyscie na opena bez waszego Lukiego...
A btw lepsze teksty padaly chwile po tem jak Misiek Shady wyzywal sie z Planem kto lepiej w rl wyglada, ofc kazdy mial poparcie, Misiu powolywal sie na lamusiniego, zas plan na Pal palusa xD ciekawe starcie ;>:evul:
wybacz wielka mewo,ze nie wiem wszystkiego.Nie ja nie wiem że mieszka w usa.nie zmienia to faktu ze to nie On grał.pzdr
a toba gral lindlay z staranu :D
wez wy*******aj na stadion handlowac kabanosami jebana tleniona blond dziwo, cos ty sie tak do arma przyjebal?
MagMagik
19-03-2008, 03:48
wez wy*******aj na stadion handlowac kabanosami jebana tleniona blond dziwo, cos ty sie tak do arma przyjebal?
krótko mówiąć
owned
krótko mówiąć
owned
jaki owned czlowieku ? 8o8o8o:evul:
Nasi magowie fragow nie maja wiec nie ma sie co spodziewac opena w najblizszym czasie ;\
A my nie bedziemy na kazde wezwanie Interregnum wpadac :<
19-03-2008, 10:20
23:22 Seikeron [100]: YOU DIDNT WANTED TO OB23:22 Tiuso [171]: want ob?23:22 Lamusini [150]: we wanted23:22 Lamusini [150]: but u cant strike23:22 Lamusini [150]: without hiberna team
moje slowa zupelnie wyrwane z kontekstu, wiec jak mozesz nie pierdol smutow
19-03-2008, 10:21
A my nie bedziemy na kazde wezwanie Interregnum wpadac :<
No tak tylko ze jak wy bodajze pare razy wyszliscie na desert i czekaliscie na nas, a my nie przyszlismy (mnie osobiscie nie bylo ;D) to odrazu bylo ze sie boimy, widze ze to nie dziala w druga strone :S
Tuhamiid
19-03-2008, 12:35
Wiecie może, dlaczego Xefuron opuścił LR?
Pozdro.
jaki owned czlowieku ? 8o8o8o:evul:
sraki, lindlay tu juz nawet nie zaglada, a sua nadal jezdzi po nim w ogole nie wiem czemu, a jak chcial sie wyplacic to prosil zeby mu lind djina sprzedal i byl milutki, a teraz taki kozak sie zrobil... szkoda ze po ljubo nie jezdzi ktory spiskowal w chuj zeby sue ujebac jak ten se huncil na hero po wyplaceniu...
No tak tylko ze jak wy bodajze pare razy wyszliscie na desert i czekaliscie na nas, a my nie przyszlismy (mnie osobiscie nie bylo ;D) to odrazu bylo ze sie boimy, widze ze to nie dziala w druga strone :S
No ja nic takiego nie powiedzialem ;\
Edit: kocham swoj avatar
Edit: kocham swoj avatar
no.. ten daje rade!
Legionista1916
19-03-2008, 19:35
Hahahahahaha nic dodać nic ująć.
Picinhoxs
19-03-2008, 19:41
20:02 Sir Jackor [151]: ja sie nie wyplacam z wojny walcze do 1 lvla;]
Wezcie sua i tam ktos z la revo - on potrzebuje pomocy waszej.
Bartholomew
19-03-2008, 19:54
nie bylo mnie tydzien i takie akcje byly ;ooo
sraki, lindlay tu juz nawet nie zaglada
adwokat sie znalazł :F , ta chyba arcania to nie twoj swiat? o ile pamietam to chyba ktos cie z tad wypie** wiec wypie**** na selene czy kij wie gdzie tam grasz.... nikt cie tu nie zapraszal ¬¬
19-03-2008, 21:55
adwokat sie znalazł :F , ta chyba arcania to nie twoj swiat? o ile pamietam to chyba ktos cie z tad wypie** wiec wypie**** na selene czy kij wie gdzie tam grasz.... nikt cie tu nie zapraszal ¬¬
a ciebie ktos zapraszal? z ciebie smieje sie 90% forum (pewnie dlatego niepodajesz nicku)
a ciebie ktos zapraszal? z ciebie smieje sie 90% forum (pewnie dlatego niepodajesz nicku)
Bo 90 % aktywnych uzytkownikow tego forum to twoje przydupasy ^.-
Rotfl. kogo nazywasz przydupasem? XD
Rotfl. kogo nazywasz przydupasem? XD
Glupio pytasz :confused: for example ciebie ;]:D
http://wiadomosci.onet.pl/1714008,11,item.html
Sua to Ty?:P
Bartholomew
19-03-2008, 23:44
auhshuahushuauhhushuauhsa
oplulem monitor ze smiechu
Rycerski Cinek
20-03-2008, 09:03
ahahahahahahhahaha powiedzial dupowlaz LR,a twoj wjazd na Eizixa to szczyt zenady,nie dosc ze jestes jakims noname'em to sie rzucasz na kogos kto sie cieszy respektem prawie calej arcanii,ostatnio wydawalo mi sie ze zmadrzales,ale chyba sie mylilem...
return of the king^ xDD
20-03-2008, 10:14
dzieki za uznanie ale chyba przesadziles xDD
13:31 Boroth Flam [167]: ej
13:31 Boroth Flam [167]: wanna pro?
chyba ktos tu nie ma kasy :>:evul::D:D
Polowa interregnum sprzedaje :o
Ja wlasnie kupilem sobie protekcje za 5k i czuje ze zrobilem interes zycia bo jak by nie bylo wara to bym dal za te pro 20k :D.
Co 2 pisze sell pro ;/
Bartas15
20-03-2008, 20:13
Która z gildi expi ,a która siedzi w pz bo nie jestem w temacie?
Btw:
Sell pro
Adow Adan
20-03-2008, 21:33
TeZetWu(TZW): Gildia Panujaca Jak Narazie(do konca wojny) oskarza LR , ze siedzi w PZ(statek/domki/dp). Ale Patrzac na erig.net mozna jasno okreslic ze jest na Odwrót: Damoon expi, Leszczu tez , i wiele innych tak samo. Co prawda 200k/dzien nie jest duzo ale w czasie wojny to i tak RESPECT =)
20:50 You see a dragon scale mail (Arm:15). It weighs 115.00 oz.
20:50 You see a royal helmet (Arm:9). It weighs 48.00 oz. An excellent masterpiece of a smith.
<3 frosty
20:50 You see a royal helmet (Arm:9). It weighs 48.00 oz. An excellent masterpiece of a smith.
<3 frosty
Z kolegami blokujacymi tratwe tez bym sie nie bal expic.
Adow Adan
20-03-2008, 22:52
@up
I co z tego ze z kolegami? Zawsze trzeba miec "Plecy" . A poza tym , jak interregnum takie mądre to czemu nawet poczciwego Rata nie zdoła zabić? Od Niedawna niejestem po żadnej stronie(byłem po Inter~) , bo widze ze i tak to nie ma sensu.
mendible
20-03-2008, 23:07
<3 frosty
a ja wczoraj 1k mf wypilem na frostach i kurde nic ;/ jakas tam tarcza czlowiek to ma pecha
20-03-2008, 23:15
@up
I co z tego ze z kolegami? Zawsze trzeba miec "Plecy" . A poza tym , jak interregnum takie mądre to czemu nawet poczciwego Rata nie zdoła zabić? Od Niedawna niejestem po żadnej stronie(byłem po Inter~) , bo widze ze i tak to nie ma sensu.
Dlaczego nie jestes po naszej stronie :(? Potrzebujemy dobrego forum spamera
Szkoda ze Ty nie masz kolegow :(
Adow Adan
20-03-2008, 23:45
Dlaczego nie jestes po naszej stronie :(? Potrzebujemy dobrego forum spamera
Po 1.Nie jestem forum spamerem? -.-
Po 2.Nie Jestem po zadnej stronie
Po 3.Wasze wypowiedzi na tibia.com mnie smiesza(a szczególnie twoje)
Po 4.Wojna i tak juz raczej jest przegrana przez was , ofc jezeli nie ruszycie swoich tylkow na MassLogi/OB.
Mlodzieniaszek
20-03-2008, 23:47
Hmmm przez jakas godzinke na tej "kladce" byly 2 osoby... nawet Kajko, ktory przybiegl od was jako pierwszy mysle ze moglby to potwierdzic :>
troche ci sie regiony polski poj....
Bartholomew
21-03-2008, 00:08
ta 2 osoby, jaaaasne bylem tam i widzialem z 10 conajmniej wiec nie pieprz glupot
Hmmm przez jakas godzinke na tej "kladce" byly 2 osoby... nawet Kajko, ktory przybiegl od was jako pierwszy mysle ze moglby to potwierdzic :>
"Przybiegł od was"...czemu od nas? Ja siebie tam jakos nie widze :S
"Przybiegł od was"...czemu od nas? Ja siebie tam jakos nie widze :S
Twoje wypowiedzi jednoznacznie ukazuja Twoje poglady i przekonania dotyczace tej wojny
edit: a ja nadal kocham swoj avatar
21-03-2008, 00:29
Po 1.Nie jestem forum spamerem? -.-
Po 2.Nie Jestem po zadnej stronie
Po 3.Wasze wypowiedzi na tibia.com mnie smiesza(a szczególnie twoje)
Po 4.Wojna i tak juz raczej jest przegrana przez was , ofc jezeli nie ruszycie swoich tylkow na MassLogi/OB.
myslisz ze nas 'interregnum' obchodzi zdanie jakiegos typka z forum, ktory uwaza ze wie wiecej niz osoby uczestniczace w wojnie i mowi o walce jakby byl jakims high-skilled playerem wcale (zapewne) nim nie bedac.
btw. Szkoda ze przegralismy wojne
Adow Adan
21-03-2008, 00:36
myslisz ze nas 'interregnum' obchodzi zdanie jakiegos typka z forum, ktory uwaza ze wie wiecej niz osoby uczestniczace w wojnie i mowi o walce jakby byl jakims high-skilled playerem wcale (zapewne) nim nie bedac.
btw. Szkoda ze przegralismy wojne
Omg, jakis "Hajht-Lewel" sie odezwal , boteq który wbil 100 lvl i mysli ze kozaczy. Mam to gdzies co ty i twoja(hmm , raczej nie twoja , ale do niej nalezysz) gildia sadzicie o moim zdaniu na wasz temat. Po prostu odpisuje(nie wiem czemu) na jeden z twoich idiotycznych postow który jest pretekstem do klótni. Wpiepszyles sie do Rozmowy jakbym z toba rozmawial . Nie! Nie rozmawialem z toba wiec po co odpisywales na moj post jezeli nie byl skierowany do ciebie? Znowu chciales pokazac swoja "Klase"? Wez nie staczaj sie juz do poziomu Lamy , który chyba nie wie co pisze na forum.tibi.com.
Edit:
No przegraliscie , bo LR nie placze na forum ze wy ciagle siedzicie w PZ , tylko wy to robicie. Poza tym , 3 z 4 OB to oni wygrali wiec o czym ty tu chciales zasugerowac? Ze to niby jeszcze wygracie?
Edit 2:Pokaz mi mój post gdzie napisalem ze wiem wiecej niz osoby uczestniczace w Wojnie?
Przestan pieprzyc bzdury, jedyna wiedza na temat wojny ktora posiadasz to wyolbrzymione plotki z forum, a o wojnach wiesz tyle ile mistyczny Bladzier.
Edit:
No przegraliscie , bo LR nie placze na forum ze wy ciagle siedzicie w PZ , tylko wy to robicie. Poza tym , 3 z 4 OB to oni wygrali wiec o czym ty tu chciales zasugerowac? Ze to niby jeszcze wygracie?
Tak, Ty gdybys mial +/- 4 spy w gildi napewno bys robil masslogi//akcje np. przed ssem itp.
Wez chlopie pierdolnij sie leb, raz a porzadnie.
wojna TRWA, nie ma jeszcze przegranego i wygranego.
Fragi nie są az tak wazne, pamietaj ze interregnum jest wiecej od LR ( no i wiecej przydupasow ktorych liczy do fragow bedurion <3) dlatego tez prowadza w statach.
Generalnie na temat wojny nie bede sie wypowiadal bo bedzie ze placze na forum jakie to LR nie jest zle, a Interregnum prowadziloby gdyby nie szatanskie, zle, niedobre pomysly LR ; <
Wojna trwa i długo się nie skończy.
Nazywaj to bzdurami,ostatnio jak robilem massloga w tej wojnie,to nie było spy na kanale i przez 3h zadnego targeta nie bylo:P,wiec dla mnie to znaczy ze nie wychodza z pz;).Ile razy nie zaloguje to siedza w tje gownianej men in the cave a tak to ani razu nie widzialem ich expiacych:p
tzn.wkoncu znalezli gdzie mass bo spy mieli na vencie,i widzieli ze nas duzo i cos kombinujemy,i lazili noobami po calej tibi.
najgorsze smieci to wlasnie spy;)
Wojna trwa i długo się nie skończy.
Nazywaj to bzdurami,ostatnio jak robilem massloga w tej wojnie,to nie było spy na kanale i przez 3h zadnego targeta nie bylo:P,wiec dla mnie to znaczy ze nie wychodza z pz;).Ile razy nie zaloguje to siedza w tje gownianej men in the cave a tak to ani razu nie widzialem ich expiacych:p
tzn.wkoncu znalezli gdzie mass bo spy mieli na vencie,i widzieli ze nas duzo i cos kombinujemy,i lazili noobami po calej tibi.
najgorsze smieci to wlasnie spy;)
po 1 przestancie pieprzyc ze jest was wiecej, zobacz sobie czlowieku na erig i zobaczysz roznice miedzy wami o 1 (po tym jak xefu wyszedl) 2 czlonkow?
po 2 moze to nie dzieki spy'om , tylko jest taka rzecz ze wasi memberzy logaja sie na 10 sekund i wylogowuja, nie chodzi tu o pojedyncze jednostki lecz o wieksza ilosc, no to chyba nie ciezko jest sie skapnac nie ? :F
21-03-2008, 09:54
Omg, jakis "Hajht-Lewel" sie odezwal , boteq który wbil 100 lvl i mysli ze kozaczy. Mam to gdzies co ty i twoja(hmm , raczej nie twoja , ale do niej nalezysz) gildia sadzicie o moim zdaniu na wasz temat. Po prostu odpisuje(nie wiem czemu) na jeden z twoich idiotycznych postow który jest pretekstem do klótni. Wpiepszyles sie do Rozmowy jakbym z toba rozmawial . Nie! Nie rozmawialem z toba wiec po co odpisywales na moj post jezeli nie byl skierowany do ciebie? Znowu chciales pokazac swoja "Klase"? Wez nie staczaj sie juz do poziomu Lamy , który chyba nie wie co pisze na forum.tibi.com.
Edit:
Edit 2:Pokaz mi mój post gdzie napisalem ze wiem wiecej niz osoby uczestniczace w Wojnie?
100lvl na arcani to juz nie h-lvl niestety, tak kozacze, a nie tak jak ty grasz na tej swojej honerze nawet nie wiem czy non-pvp czy nie i rzucasz sie na forum poswieconemu innemu swiatowi
I nie w*******am sie w 'rozmowe' bo jest to forum i moge cytowac, odpowiadac i komentowac kazdy post kazdego, a co do wojny to poki nie beda swobodnie expic a my nie przestaniemy czegokolwiek robic to ta wojna nie jest skonczona, chyba malo wojen widziales jesli myslisz ze z takiej sytuacji nie mozna wyjsc calo
ps. troszke chaotycznie napisalem sry :P
Fragi nie są az tak wazne, pamietaj ze interregnum jest wiecej od LR ( no i wiecej przydupasow ktorych liczy do fragow bedurion <3) dlatego tez prowadza w statach.
Bedu nie liczy fragow ani waszych przydupasow, ani naszych przydupasow :P
Twoje wypowiedzi jednoznacznie ukazuja Twoje poglady i przekonania dotyczace tej wojny
Na podstawie jakich wypowiedzi to wywnioskowales?
MagMagik
21-03-2008, 15:52
Marzy mi sie Arcania po wygranej wojnie jako kraina bez nienawiści dla innych ras , pełna bogactw , żyjących w dobrobycie ludzi . Aby nasze dzieci mogły powiedzieć Tato to jest Arcania - nasz dom
:baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::b aby:
Aro aka papa
21-03-2008, 16:19
Marzy mi sie Arcania po wygranej wojnie jako kraina bez nienawiści dla innych ras , pełna bogactw , żyjących w dobrobycie ludzi . Aby nasze dzieci mogły powiedzieć Tato to jest Arcania - nasz dom
:baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::b aby:
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL rzesko
Bedu nie liczy fragow ani waszych przydupasow, ani naszych przydupasow :P
czemu podliczyl Dinnu ? ;|
tak kazi sexi pupcia
a teraz daj mi 1k/thais
00:44 Marn Kazi [65]: 00:43 Marn Kazi [65]: Reason ? 00:43 Belial Assassin [101]: miss click :S
00:45 Marn Kazi [65]: 00:44 Belial Assassin [101]: ask hell kazi about it 00:44 Belial Assassin [101]: take care 00:44 Belial Assassin [101]: cya
Zabili typa za to, ze jest moim RLem, gratz, teraz widac co byloby po wojnie GDYBY wygralo Interregnum :']
00:44 Marn Kazi [65]: 00:43 Marn Kazi [65]: Reason ? 00:43 Belial Assassin [101]: miss click :S
00:45 Marn Kazi [65]: 00:44 Belial Assassin [101]: ask hell kazi about it 00:44 Belial Assassin [101]: take care 00:44 Belial Assassin [101]: cya
Zabili typa za to, ze jest moim RLem, gratz, teraz widac co byloby po wojnie GDYBY wygralo Interregnum :']
Mowilem Ci juz co sądze na ten temat...
to jest wojna tutaj panuja troszke inne zasady.
Ivanov Galil
22-03-2008, 01:17
Moj koles polazl sobie kiedys na chakoye czy jak to sie pisze~ Poexpil z 1.5-2h i wpada Marn Kazi z txtem ze on siedzi tam juz kilka godzin i tylko po mfy byl. Koles mu mowi ze nie widzial go ani razu ze chakoye to duzy teren etc i spokojnie moga siedziec we 2 osoby poza tym spytal sie od kiedy chakoye sa prv. Jaka odpowiedz uzyskal? Cos w stylu
Od kiedy turtle wygraly wojne i jak ma jakis problem to niech pisze do osob z jego komentu albo wy*******a bo padnie =)
A co do wygladania arcanii etc... Nie wiesz dopoki sie nie przekonasz, juz ludzie widzieli jaka byla za waszego panowania i nie przypominam sobie zeby wszyscy chodzili usmiechnieci i zadowoleni =)
Ale co ja moge wiedziec...
schrupie ci ten tyleczek igor :D :D :D
logowac ludzie bo hujnia resp
skarabeusz323
22-03-2008, 11:51
he he no wczoraj resp byl dupny
btw. Hell Kazi and Tylik Elane are pking with ORMO, so thread should be called 'Pking by LR'. It's annoying.
Co Ty kurwa pierdolisz?
Rycerski Cinek
22-03-2008, 12:18
Tez pierwszy raz o tym slysze a jestem czestym bywalcem tamtejszego venta
wesolych swiat :cup::baby::D:p
Nie dowiem sie juz na podstawie jakich moich wypowiedzi tak uwazasz?
Mar 22 2008, 13:30:48 CET Killed Fert Mardo at Level 155 ok
: ]]]]]]]]]]]]]]]]]
14:27 You see Boil (Level 119). He is a master sorcerer. He is Part of the Interregnum (Siergiej Liachowicz).
On tez dedl ;/
19 do 1
lr: kayetan
int~: achmed assassin, sebek de'bys, vesiga, thed xalin, aral boi, boil, koca gero, plan edson, dark kajko, arcash, banashee, lindlay, amenomm, drumlar, alunir, ziuziek, draman loth, fert mardo, paulosrcarolo
ale rozpierdziel dostali
good job
Dobry pomysł, lr wystawiło kaya jako przynętę, kay padł, bo to było 'w planie', reszta poszła machinalnie ;].
<tak słyszałem i tak to widziałem>
Mlodzieniaszek
22-03-2008, 16:20
Dobry pomysł, lr wystawiło kaya jako przynętę, kay padł, bo to było 'w planie', reszta poszła machinalnie ;].
<tak słyszałem i tak to widziałem>
Wzrok i sluch masz bardzo dobry...
Ma ktoś jakiś filmik z tej bitwy?
http://www.<spidiszer>.com/910144395.html UWAGA
http://www.<spidiszer>.com/910144395.html
Damoon view .camed niggaz
P.S FOR ALL WHO LIKES SEX WITH HIGH LEVELS WATCH MI MOVIE I MAKE ROX PKEJ ON AATA JEJEJEJE
Tylko taki mi sie udalo zdobyc ;/
16:57 Argar Dras [8]: LINK <<--- Arcania war (Interregnum VS La Revolution) (Yesterday Battle)
Koncowka scr wiec trzeba odtarzac nowym programem "SuperCrawReally" mozna go zodbyc z www.tibia.com
Radze Ci edytowac post jesli nie chcesz bana.
Kurwa dajcie mi kase, 500k Arcy Filu/Venore.
Nacpany_Wlodek
22-03-2008, 22:03
Maciek z klanu znów się upił. Zasnął na lekcji! Chłopak wpadł w złe towarzystwo i stoczył się na dno!
http://maciek.z.klanu.znowu.popil.patrz.pl/
Maciek z klanu znów się upił. Zasnął na lekcji! Chłopak wpadł w złe towarzystwo i stoczył się na dno!
http://maciek.z.klanu.znowu.popil.patrz.pl/
Myslałem że nie da się zrobic wiekszego downa z Maćka a tu pomyłka -.-
Thuygioshok
23-03-2008, 15:46
_/
teskniliscie?
kurde tak sobie dzis expie na rotach haarethem i mysle jak to kiedys musialo byc fajnie, bez light hacka, pamietam jak z cinem na rooku nosilismy po bag torchow, cien mial bota na swiatlo, a teraz ffs musialo byc pro jak nie bylo rozdzek aczkowliek nie gralem wtedy jeszcze, swietnie byloby bez vis i rozdzek gdzie by sie siedzialo caly dzien aby hmmy na exp zrobic,
co do wojny, mnie tylko interesuje aby kozaki z cfa przegraly, a czy inter czy lr jeden pies,
co do tego ze gra nimi hiberna, to fakt, nie maja funa z openow, ale jak to mowia "cel uswieca srodki"
i wesolyh siwiont rzyczy Felix
to interregnum toż to zal nawet massa nie potrafia dobrze wykonac :D
Czubek^^
23-03-2008, 16:31
Jak tylko sie wypleni to ścierwo co strzela z dupy, to będą zmiany.
Jak nie ma hiberny i szpiega to jedyne co możecie to tylko s*******ać, jak np. podczas akcji z velornem.
Jak tylko sie wypleni to ścierwo co strzela z dupy, to będą zmiany.
Jak nie ma hiberny i szpiega to jedyne co możecie to tylko s*******ać, jak np. podczas akcji z velornem.
Mow se co chesz ale to narazie wy przegrywacie wojne ^.^:p
Raz oni spierd^^$%ja podczas akcji raz wy ale co by nie bylo to oni prowadza :p
Fragi to nie wszytko ;)
No ok, ale one chyba o czymś swiadcza.
Po za fragami co sie liczy : Ilosc ludzi w gildi (taka sama w obydwu przypadkach, z leciutka przewaga dla Inter) ilosc aktywnych graczy ( wydaje mi sie ze taka sama) stan konta? powiedzialbym ze znaczna przewage ma Lr gdyz tak jak mowicie "oni to som same peła, a pea maja kase hrhr^.^. Morale? w inter cienkie, kieebef i boil odeszli, pare osob sie wyplacilo, Doswiadczenie ? Wieksze ma Lr bo w sumie tam 3/4 to stare dpft "means" z zeszlych 3 wojen. aaa "wysokosc" lvli ? Lr przewaza.
mm chyba tyle sie liczy, albo cos pominołem, w kazdym badz razie po tym co przedstawilem zdecydowana przewaga dla LR :D :p
Boro cipko:P moze i masz racje z fragami ale jak narazie to nie da sie ukryc ze mamy przewage.. zganiacie wszystko na szpiegow, na to ze nami graja ludzie z hiberny.. ciekawe czy uwzgledniliscie to ze wiekszosc osob z lr to ludzie z dpft ktorzy wygrali juz nie jedna wojne.. moze powiecie ze wtedy tez grali nimi ludzie z hiberny bo po tym co tu piszecie to kazdy z nas ma zero pvp i cala hiberna gra na naszych postaciach.. co do niektoych postow to proponowalbym pewnym osoba w momencie jak zechca napisac posta pojsc na piwo (chociaz sadzac po postach raczej do pelnoletnosci duzo im brakuje) to wyjdzcie z psem, zajmijcie sie czyms moze zapomnicie o tym ze mieliscie napisac jakiegos zenujacego posta:P a wracajac do tego szpiega czy jakakolwiek wojna bez tzw kontrwywiadu i szpiegow ma jakiekolwiek szanse powodzenia? wesolych swiat :)
to interregnum toż to zal nawet massa nie potrafia dobrze wykonac :D
Potrafia, tylko spy znowu sie wykazal ;).
No ok, ale one chyba o czymś swiadcza.
Po za fragami co sie liczy : Ilosc ludzi w gildi (taka sama w obydwu przypadkach, z leciutka przewaga dla Inter) ilosc aktywnych graczy ( wydaje mi sie ze taka sama) stan konta? powiedzialbym ze znaczna przewage ma Lr gdyz tak jak mowicie "oni to som same peła, a pea maja kase hrhr^.^. Morale? w inter cienkie, kieebef i boil odeszli, pare osob sie wyplacilo, Doswiadczenie ? Wieksze ma Lr bo w sumie tam 3/4 to stare dpft "means" z zeszlych 3 wojen. aaa "wysokosc" lvli ? Lr przewaza.
mm chyba tyle sie liczy, albo cos pominołem, w kazdym badz razie po tym co przedstawilem zdecydowana przewaga dla LR :D :p
Co do hajsu LR dziwisz sie? Bedurion ktory ojebal pol arcani, Leszczu ktory okradl wlasna gildie. I badz tu w gildi ze zlodziejami, jestem ciekaw czy maja guild cash, jak maja jestem ciekaw kto go pierdolnie. Obstawiam, hm... Bedurion, Leszczu, Polo, ew. Shavenis
Ekipa Lamusiniego (LoA) ma tez spore doswiadczenie wiec nie patrz z gory na cala gildie ;)
Thuygioshok
23-03-2008, 18:22
dla wygranego ormo funduje wczasy w venor
Koszyk.. co do gildiowej kasy to spytaj sie moze osob z dpft co sie stalo z kasa z paymentow za wojny z dpft a pozniej osadzaj osoby od nas z gildi.. zreszta kasa to nie wszystko liczy sie zabawa :>
Potrafia, tylko spy znowu sie wykazal ;).
Co do hajsu LR dziwisz sie? Bedurion ktory ojebal pol arcani, Leszczu ktory okradl wlasna gildie. I badz tu w gildi ze zlodziejami, jestem ciekaw czy maja guild cash, jak maja jestem ciekaw kto go pierdolnie. Obstawiam, hm... Bedurion, Leszczu, Polo, ew. Shavenis
Ekipa Lamusiniego (LoA) ma tez spore doswiadczenie wiec nie patrz z gory na cala gildie ;)
to mysle ze pokazecie next time ze potraficie sie zalogowac w "dosc jednakowym" momencie :p
Nie dziwie sie tylko mowie jak jest, ze Lr ownuje :p. Bedu juz tej kasy nie ma O,o ,a Leszczu nie ojebal gildi, chyba zle info masz,
@gildi lamusiniego, to kazdy chyba mi przyzna racje ale macie doswiadczenie jak narazie to w przegrywaniu wojen. :D
GL :*
Koszyk.. co do gildiowej kasy to spytaj sie moze osob z dpft co sie stalo z kasa z paymentow za wojny z dpft a pozniej osadzaj osoby od nas z gildi.. zreszta kasa to nie wszystko liczy sie zabawa :>
ta ta Luki sobie wycieczke do hiszpani urządzil :D:D:D:D:D
(...) Leszczu ktory okradl wlasna gildie. (...)
Nikogo nie okradl, to Luki nas okradl nie chcac wyplacic nam kasy z paymentow z wojny. Nawet na blessy nam nei chcial dawac :p
kazdy z nas ma zero pvp i cala hiberna gra na naszych postaciach..
Raul here!
Kokoella
23-03-2008, 21:55
Thuygioshok nie wiem jak wcześnie zacząłeś grać w Tibię, ale bardzo późno dowiedziałeś się, że praktycznie na każdej piramidzie w Ankrahmun jest protection zone.
Thuygioshok
23-03-2008, 22:44
a no fakt, gram 2 lata, pacc mialem raz i teraz tak wychodzi ze stac mnie, aby przedlozac za kase w tibi, nie wiedzialem ze jest na piramidach pz, dlatego miedzy innymi jak bil mnie theos myslalem ze to zart jak wbilem na piramide i mnie nie gonil, psozedlem na tomba, a reszte to juz chyba znasz.pozatym i tak nie doszedlbym na piramide, bo bylem blokowany przez ciebie >.> + zauwaz ze padlem bo nie moglem sie wymanasowac.coz sie stalo ze przyszedles na fora arcani?poczules nieodparta chec dowartosciowania sie?+ zauwaz ze bicie mnie w 3ech po 100 przy moim bodajrze 40 to byla pro akcja co nie?
~~nie wiedzilaem
btw. fayter i sir skroja, tez podczas 1wszego paccu chcieli robic na sobie test exori na piramidzie i sie dziwili czemu nei wchodzi hail
How nice.. nastepna sierota sie wyplacila :D, szkoda jak szkoda ze to amator z starej gildi moruta.. no ale cuz Xd kwestia paru dni, dostana w dupe na next spotkaniu to zaczna sie dalej wyplacac :evul:
Rycerski Cinek
23-03-2008, 23:12
ta strona z postami to jeden smiech na sali,najwiekszy flame zafundowal anonimowy smoczek,ktory zapewne jak by pokazal swoj name to by tak nie postowal no nic,post chary sa,byly,beda.Post snoziego przypomina playerom typu "nie gra mna nikt z hiberny" ze nie ma co sie cieszyc z fragow wbitych przez kogo innego na waszych charach,tak konkretnie wali mnie ta wojna ale jak sie flame'owac nawet dobrze nie potrafi w postach to nie nalezy tego na sile robic ^.^
Bob ma zawsze racje!12TsHy
24-03-2008, 00:55
Morale? w inter cienkie, kieebef i boil odeszli
widac ze wiesz co jest na rzeczy, kieebef dostal kicka z gildii, a boil wcale nie odszedl :(
widac ze wiesz co jest na rzeczy, kieebef dostal kicka z gildii, a boil wcale nie odszedl :(
ta bo kieebef dostal za niby spy'owanie a boil odszedl z "tylko gildi" bo rowniesz uwazany byl za szpiega :)
@Fayter
Ale cie boli ze nie wiesz kim ja jestem, tylko krzywdy sobie nie zrób :)
Thuygioshok
24-03-2008, 11:46
omg jakis lord stulzer mi haaretha ubil jak w secie bylem :<<
hueheueuehuehe...
Kieebefa wyjebali za to ze zhackowal koce...a bylo tak ze dzwoni koca do niego "hacka kurwa mam"... loguj sie kieebef i manndy mowi mu "czemu zhackowales koce"kiebef bania w ogole.Po calej sytuacji Manndy wykorzystal sytuacje ze mial inv do domku Kieebefa wiec ojebal mu dom
kurwa nie moge z ludzmi co z zajebistych qmpli robia sie "plx 1kk" ;|
@to co na gorze
moze cos przekrecilem ale to jest wlasciwa (chyba) wersja, tak slyszalem
24-03-2008, 12:23
hueheueuehuehe...
Kieebefa wyjebali za to ze zhackowal koce...a bylo tak ze dzwoni koca do niego "hacka kurwa mam"... loguj sie kieebef i manndy mowi mu "czemu zhackowales koce"kiebef bania w ogole.Po calej sytuacji Manndy wykorzystal sytuacje ze mial inv do domku Kieebefa wiec ojebal mu dom
kurwa nie moge z ludzmi co z zajebistych qmpli robia sie "plx 1kk" ;|
@to co na gorze
moze cos przekrecilem ale to jest wlasciwa (chyba) wersja, tak slyszalem
przekreciles, ale prawda ze hackowal
Rycerski Cinek
24-03-2008, 13:01
@Fayter
Ale cie boli ze nie wiesz kim ja jestem, tylko krzywdy sobie nie zrób :)
jedyne co mnie boli to twoj poziom tutaj,pomyslec ze masz dwa lata wiecej a postujesz jakbys mial 3 mniej heh
i nie masz kolan:baby:
Boro cipko:P moze i masz racje z fragami ale jak narazie to nie da sie ukryc ze mamy przewage.. zganiacie wszystko na szpiegow, na to ze nami graja ludzie z hiberny.. ciekawe czy uwzgledniliscie to ze wiekszosc osob z lr to ludzie z dpft ktorzy wygrali juz nie jedna wojne.. moze powiecie ze wtedy tez grali nimi ludzie z hiberny bo po tym co tu piszecie to kazdy z nas ma zero pvp i cala hiberna gra na naszych postaciach.. co do niektoych postow to proponowalbym pewnym osoba w momencie jak zechca napisac posta pojsc na piwo (chociaz sadzac po postach raczej do pelnoletnosci duzo im brakuje) to wyjdzcie z psem, zajmijcie sie czyms moze zapomnicie o tym ze mieliscie napisac jakiegos zenujacego posta:P a wracajac do tego szpiega czy jakakolwiek wojna bez tzw kontrwywiadu i szpiegow ma jakiekolwiek szanse powodzenia? wesolych swiat :)
a ja tylko przypomne co alunir powiedzial jakis czas temu
mozecie wyjsc wszyscy z dptf zastapimy was innymi lepszymi graczami.
cos kurwa niewidac tego
Picinhoxs
24-03-2008, 18:53
mozecie wyjsc wszyscy z dptfzastapimy was innymi lepszymi graczami.
cos kurwa niewidac tego
Hehehehehheehh
Czubek^^
24-03-2008, 19:02
mozecie wyjsc wszyscy z dptf zastapimy was innymi lepszymi graczami.
cos kurwa niewidac tego
Ciebie zmienili na jakiegoś hiszpanca xd
Rycerski Cinek
24-03-2008, 21:15
Ciebie zmienili na jakiegoś hiszpanca xd
Raul here ?
manndy to dla mnie śmieć, znalazł kolegów z wyzszym lev i reszte ma w dupie. jeszcze jak low lev bylismy taki byl, mialem nadzieje ze sie zmieni
Thuygioshok
24-03-2008, 22:48
lr to nuby pokemons, a podobno inter to zli panowie :< i nie mowic mi ze to nie wy albo cos, bo kurwa przy mnie byl robiony relog endzoj jur fridom
lr to nuby pokemons, a podobno inter to zli panowie :< i nie mowic mi ze to nie wy albo cos, bo kurwa przy mnie byl robiony relog endzoj jur fridom
Thuygioshok: (23:39)
srac na to
ja mam info ze logalo duzo
dobra propaganda nie jest zla
_/
dementuje ploty o0
Rycerski Cinek
25-03-2008, 00:43
Thuygioshok: (23:39)
srac na to
ja mam info ze logalo duzo
dobra propaganda nie jest zla
_/
dementuje ploty o0
hehe zdementuj relog trajdi~ prawie taki smiech jak z panov here xD
Ja nie mowie, ze trajdi nie relogowal, bo moze on ma chara w tamtej gildii ale jest on jedyna osoba ktora ma tam postac, zreszta sam sie dzis o tym dowiedzialem od Felixa o0
A tu cos nie na temat :
Film wmv "Arcania Pwnage - La Revolution vs Interregnum"
http://rapidshare.com/files/102118978/La_Revolution_vs_Interregnum*****.html
za *** wstawcie . wmv i bedzie dzialalo
i jak rowniez na youtube tez jest
http://pl.youtube.com/watch?v=rzSoKuOgVZk
Gupie!
to lepsze:P http://pl.youtube.com/watch?v=WUOnn38ALsw&NR=1
A tu cos nie na temat :
Film wmv "Arcania Pwnage - La Revolution vs Interregnum"
http://rapidshare.com/files/102118978/La_Revolution_vs_Interregnum*****.html
za *** wstawcie . wmv i bedzie dzialalo
i jak rowniez na youtube tez jest
http://pl.youtube.com/watch?v=rzSoKuOgVZk
A dlaczego w filmie jak jest duel Damoon vs Aata nie pokazales ze pod koniec wlecialo z 10 osob z waszej gildi i sciagliscie sie obok komnaty z Yakchalem?
btw. Jak sie nazywa ta piosenka przed ostatnia? Ten metal czy co to bylo, bo reszte znam ;p
i tak najlepiej zmontowany filmik to film buksla z sb vs dpft
Filmik to jeden wielki zal , badziew nieziemski.
Thuygioshok
25-03-2008, 11:28
@ap
dlaczemu? mi sie podoba, widac ze hiberna ma dobre pvp ; )
@ap
dlaczemu? mi sie podoba, widac ze hiberna ma dobre pvp ; )
zostawie bez komentarza.
Tak maja dobre pvp :p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.