Pokaż pełną wersje : Oficjalny temat o wojnie La Revolution vs Interregnum
Smokuu tak to jest w tym zyciu jedni wolą sobie ustawic bota i byc na swoim charze a inni daja swoje postacie innym bo nawet pewnie i z botem grac nie potrafią ;( zycie jest okrutne
a jeszcze inni graja na noob postaciach których im nie szkoda albo niemaja tyle umiejetnosci by zrobic pozadne chary.. lub maja zaduzo kasy i kupuja nooby na allegro...
smiac mi sie chce jak patrze ilu kozakow bylo przed wojna,a ile osob teraz oddaje chary,smiga na bocie itp
Chyba wiecie przeciez organizujecie sobie prawda? :) Wam nie pomogl to teraz bedziesz plakac~
Rotfl gdyby LR mialo by ELF bota to na kazdej akcji byscie w dupe dostawali a bez niego i tak LR wygrywa 70 % akcji ;] i tak napewno placza bo zal im dupe sciska ze nic nie potraficie bez ELf bota zrobic, oni daja chary ale przynajmniej czlowiek jako gracz od*******a robote , nie bot ;o
A mi jako jedynemu zal tego ze poza masslogami ktore od czasu do czasu wam wyjda nic nie robicie, zadnych open a nic nic co ie dobrze o was swiadczy :D i z tego powodu placze :(:(:(:(:(
Colmar to co mowisz to nie jest powod dla ktorego oddaja chary ;]
Smoczku kochanie, a co to dzisiaj bylo? close battle ? mini open byl, to wy spierdoliliscie na schodki ;)
nic nie potraficie bez ELf bota zrobic, oni daja chary ale przynajmniej czlowiek jako gracz od*******a robote , nie bot ;o
Ale ze niby bot za nich chodzi, rzuca m walle, paralizuje, trapuje ? Oo'
Rotfl gdyby LR mialo by ELF bota to na kazdej akcji byscie w dupe dostawali a bez niego i tak LR wygrywa 70 % akcji ;] i tak napewno placza bo zal im dupe sciska ze nic nie potraficie bez ELf bota zrobic, oni daja chary ale przynajmniej czlowiek jako gracz od*******a robote , nie bot ;o
A mi jako jedynemu zal tego ze poza masslogami ktore od czasu do czasu wam wyjda nic nie robicie, zadnych open a nic nic co ie dobrze o was swiadczy :D i z tego powodu placze :(:(:(:(:(
Colmar to co mowisz to nie jest powod dla ktorego oddaja chary ;]
no juz juz, po dzisiaj jest dokladnie po rowno w statystykach wygrane/przegrane, a nawet ciut na korzysc IT, a teraz otworz kajecik i powtorz procenty
a jesli nadal ci nie idzie to,
11 massow/battle/openow czy co tam (wg statystyk beduriona 10, liczac z dzisiaj to 11)
6 wygranych przez IT
5 wygranych przez LR
5/11*100% = 45% :\
45% != 70% :o
Ohoohohohooh gorąca spina u LR musi byc, ciagle wam malo ?:D
a jeszcze inni graja na noob postaciach których im nie szkoda albo niemaja tyle umiejetnosci by zrobic pozadne chary.. lub maja zaduzo kasy i kupuja nooby na allegro...
o moje umiejetnosci sie nie martw malutki... Wbijanie lvla to moim zdaniem zadna umiejetnosc szczegolnie teraz klikajac hotkey sobie expisz :D A tak wogle to mam 54 Palka i 63 MS i dla mnie to wystarczajacy lvl.I te postacie powstały z mojej reki w 100% nigdy nie były na bocie. Prosze bardzo teraz ty zdradz dla nas swoje Tibijskie osiągniecia B)
panie kilka up@
nie wiem jak liczysz, ale to dzieki fragom sie wojne wygrywa, nie statystykom w massach?
Thuygioshok
21-04-2008, 19:44
inter sa fajny
JEzuuuuuuuuuuuuu zaraz mnie rozpierdoli ,to inter nic nie umi oprocz stackowania :|
Lr pokazalo ze pomimo przegranej 14:2? ma jaja aby walaczyc nie to co Inter :|
ZALLLLLLLLL
a btw. gz dla amesa , arala, pe ha za bann, bylo to naprawde glupie posuniecie guys ^^
panie kilka up@
nie wiem jak liczysz, ale to dzieki fragom sie wojne wygrywa, nie statystykom w massach?
mowa byla o 'akcjach', a nie o tym kto i jak wygrywa wojne
nie napisalem, ze IT wygrywa wojne, tylko, ze te 70% akcji to jest grubo przesadzone
czytanie ze zrozumieniem plx?
panie kilka up@
Co widze Twojego posta, to jest to jakas pierdoła niewnosząca nic do tematu albo jakas kompletna żenada...Dam Ci 10k jak przestaniesz sie wypowiadac na tym forum. Jeszcze jedno, podaj mi nick chara, ktorym obecnie grasz, Leoneek`a juz ujebalem i sie okazalo, ze nie Ty nim grałes. :P
nie wien dlaczego sie tak snozi rzucasz. nie lubisz młodzieży? zrobilem ci cos?
tak nie gram na leonku, mam inne chary.
no juz juz, po dzisiaj jest dokladnie po rowno w statystykach
statystyki? wg mnie to sa fragi. gdzie w swojej wypowiedzi umiesciles massy,open battle?na dole, a tu juz o co innego chodzilo?
nie wiem, moze sie myle ale to statystyki we fragach zapisuja.
GallAnonim
21-04-2008, 21:37
lohoho ho o hho ohho brazolki sie zbuntowaly i nam wojne wypowiedzialy, mysla ze ormowcow rozpieprza xD nie ma tak latwo :)
1. Jestes za LR
2. Lizesz dupe Nivesowi<jego jeszcze bardziej nie lubie>.
3. Twoje wypowiedzi na forum.
1. nie ma to nic do rzeczy, nie mam chara w warze, nie uczestnicze w nim a ze tak powiem moje kibicowanie jest neutralne, posiadam kilku dobrych kolegów w cfa jak i troszke znajomych w it
2. nie lize dupy nivesowi lól? sry ale nie bede od kogos sie odwracal tylko dlatego ze dolaczyl do wara do swoich rl. we wakacje minie 3 lata kiedy go poraz pierwszy na jego charze spotkalem, pozniej byl rok przerwy i znowu sie sotkalismy na innych charach. to jest fajny typ i nic do niego nie mam no i mowie nie bede sie od niego odwracal bo Wam nie pasuje ze jest w wojnie.
3. nie jestem profesjonalista ani super hiper nauczyciel zeby pisac extra madre zdania ;d pisze to co uwazam a chyba kazdy moze wyrazic swoja opinie?
statystyki? wg mnie to sa fragi. gdzie w swojej wypowiedzi umiesciles massy,open battle?na dole, a tu juz o co innego chodzilo?
nie wiem, moze sie myle ale to statystyki we fragach zapisuja.
"o dzisiaj jest dokladnie po rowno w statystykach wygrane/przegrane"
czytac do konca i ze zrozumieniem nie nauczyli czy jeszcze do tego nie doszedles? skoncz probowac sie popisac, bo tylko glupka z siebie robisz probujac wcisnac mi cos, czego nie napisalem
Czubek^^
21-04-2008, 22:12
http://i30.photobucket.com/albums/c338/Hell_Kazi/57.jpg?t=1208727528 _/
http://img147.imageshack.us/img147/756/uo0001br8.jpg
no, wiem juz ze chodzilo ci o akcje ;] nvm i tak fragi sie licza nie akcje.....
poatym sram na wasza opinie czy jestem debilem czy nie. taka ciekawostka moze cie zadowoli ze czytac sie nauczylem jak skonczylem cztery lata
2.
nie wiem co ci do glowy przyszlo, ze próbuje sie popisac? po rpostu wyrazam SWOJE OPINIE na forum i na prawde jesli ci to nie pasuje nie musisz tego czytac
nvm skonczcie temat rava dobrze mowi na gg ze offtop sie robi ;]
no, wiem juz ze chodzilo ci o akcje ;] nvm i tak fragi sie licza nie akcje.....
poatym sram na wasza opinie czy jestem debilem czy nie. taka ciekawostka moze cie zadowoli ze czytac sie nauczylem jak skonczylem cztery lata
2.
nie wiem co ci do glowy przyszlo, ze próbuje sie popisac? po rpostu wyrazam SWOJE OPINIE na forum i na prawde jesli ci to nie pasuje nie musisz tego czytac
nvm skonczcie temat rava dobrze mowi na gg ze offtop sie robi ;]
a czy ja placze, ze IT wygrywa wojne, bo wiecej akcji wygrywaja? nie, to ty sobie cos ubzdurales, ze tak napisalem
ja tylko pokazalem, ze te 70%, ktore smokuu przedstawil to nie jest do konca prawda, a ty wyskakujesz z jakimis fragami jakbys przeczytal tylko pierwsze pare slow i odrazu odpowiedzial (co prawdopodobnie sie stalo, bo wiekszosc Polakow tak robi)
kazdy potrafi czytac, niewielu potrafi to robic ze zrozumieniem i pozniej wychodza takie cyrki jak twoje pare postow
eot, offtop sie robi i zaraz bedzie po temacie
@up
mam fajniejszy avatar
<3 offtopy :D
@Jones
http://i30.photobucket.com/albums/c338/Hell_Kazi/270911980_0baa512314.jpg?t=1208810256
:D
1. nie ma to nic do rzeczy, nie mam chara w warze, nie uczestnicze w nim a ze tak powiem moje kibicowanie jest neutralne, posiadam kilku dobrych kolegów w cfa jak i troszke znajomych w it
2. nie lize dupy nivesowi lól? sry ale nie bede od kogos sie odwracal tylko dlatego ze dolaczyl do wara do swoich rl. we wakacje minie 3 lata kiedy go poraz pierwszy na jego charze spotkalem, pozniej byl rok przerwy i znowu sie sotkalismy na innych charach. to jest fajny typ i nic do niego nie mam no i mowie nie bede sie od niego odwracal bo Wam nie pasuje ze jest w wojnie.
3. nie jestem profesjonalista ani super hiper nauczyciel zeby pisac extra madre zdania ;d pisze to co uwazam a chyba kazdy moze wyrazic swoja opinie?
Po upie dla palów wbil szybko 100 i stal sie wielkim kozakiem, wielkim h lvlem, ktory przestal sie zadawac z bylymi kolegami ze wzgledu na lvl. Poza tym nawet moja stara wie, ze Nives Lazy to jego char, a Ty na siłe probujesz wbic ludziom, ze jest inaczej. Co do Twoich postów, poczytaj sobie sam co piszesz, mysle, ze wtedy sie ze mna zgodzisz.
huhu nice battle ^^
Szkoda ze bot go wygral a nie ludzie:/
btw. ile kosztuje ELf Bot?
500k peer guild ;J
@up
mam fajniejszy avatar
<3 offtopy :D
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
btw ajgor,
http://img236.imageshack.us/img236/1697/voicesno5.jpg
500k peer guild ;J
sprawdziłem niecałe 20 baksów :P
sprawdziłem niecałe 20 baksów :P
A Juz kupiles czy jeszcze nie ?
Czubek^^
21-04-2008, 22:46
@Gigoro
Nigdy!
http://th228.photobucket.com/albums/ee62/DJSketch96/th_owned.jpg
http://i30.photobucket.com/albums/c338/Hell_Kazi/Thread-Direction.jpg?t=1208812846
:X!
lol ten kot to arkasz a pies to jego starszy kolega z podworka xD tzw. pa na realu
A Juz kupiles czy jeszcze nie ?
Jeszcze nie, ale sie przymierzam 0.o
Czubek^^
21-04-2008, 23:57
@Gigoro
http://img262.imageshack.us/img262/8952/orly0ve.jpg
Jeszcze nie, ale sie przymierzam 0.o
Za 500k moge zalatwic dla calej gildi, i mówie poważnie :P
Jakbyscie byli zainteresowani to zapraszam do mojego sklepu !
dżones
http://img132.imageshack.us/img132/5664/nowaiqjpreviewthqk5.jpg (http://imageshack.us)
no, ide sie myc ubierac itd. zyczcie powodzenia, zebym dobrze testy napisal o,o
@Gigoro
http://img262.imageshack.us/img262/8952/orly0ve.jpg
http://i30.photobucket.com/albums/c338/Hell_Kazi/56733884_8a9876603c.jpg?t=1208844861
Po upie dla palów wbil szybko 100 i stal sie wielkim kozakiem, wielkim h lvlem, ktory przestal sie zadawac z bylymi kolegami ze wzgledu na lvl. Poza tym nawet moja stara wie, ze Nives Lazy to jego char, a Ty na siłe probujesz wbic ludziom, ze jest inaczej
wbiłem na tego serva z tego powodu ze mnie Marylin~ chciał zebym tu grał..~a tak ogólnie to gram do tej pory na harmoni i osiągłem 2x wiecej niz tutaj..
Hmm wbiłem szybko? mooże bo lubie Pg../Jestem kozakiem? no way..
/trudno z kim kolwiek sie zadawać jeżeli sie nie gra ...
/Moja stara też wie ze nives lazy To mój noobach (powiedziałem jej na ucho)o,o
Szalone pg powoduje lewość.
Life is brutal and full of zasadzkas.
CH*WY test i jeszcze charakterystyka :S
na wiecej niz 40~ pkt nie moge liczyc. to maxik jak bym all mial dobrze, ale i tak bedzie zle wiec licze granice 32-38 o,o
Life is brutal and full of zasadzkas.
CH*WY test i jeszcze charakterystyka :S
na wiecej niz 40~ pkt nie moge liczyc. to maxik jak bym all mial dobrze, ale i tak bedzie zle wiec licze granice 32-38 o,o
Musisz sie tak oglaszac na cale forum ze test pisales?
Czubek^^
22-04-2008, 12:52
@Dzidzoro
http://img227.imageshack.us/img227/6886/lolcats2finaljk1.jpg
Za 500k moge zalatwic dla calej gildi, i mówie poważnie :P
Jakbyscie byli zainteresowani to zapraszam do mojego sklepu !
Nie dzieki , nie lubie kinder niespodzianek ;]
Masslog na okolnir na Borotha, Achmeda, Lya Ly efekt:
Lya Ly
Apr 22 2008, 12:32:31 CEST Killed at Level 156 by Damoon
Boroth i Achmed uciekli :P
Masslog na okolnir na Borotha, Achmeda, Lya Ly efekt:
Lya Ly
Apr 22 2008, 12:32:31 CEST Killed at Level 156 by Damoon
Boroth i Achmed uciekli :P
Masslog głównie na achmeda i lya ly byl, o obecnosci borotha nie mieli pojecia. Nie udalo sie zabic, trudno uda sie nastepnym razem.
Lya ly zaaemalowal sie i dal xloga ale i tak sie padl ;]
@Czubek^^
http://i30.photobucket.com/albums/c338/Hell_Kazi/Understand-Panda.jpg?t=1208876744
Beat this!
Czubek^^
22-04-2008, 17:26
http://img180.imageshack.us/img180/230/tennisfailpw8.jpg
http://i30.photobucket.com/albums/c338/Hell_Kazi/LOL-ROFL_Mao.gif?t=1208878875
a wy juz nie macie ciekawszych zajec tylko sobie zdjeciami gadac? :)))
Czubek^^
22-04-2008, 17:58
@Dziajdzo
http://img167.imageshack.us/img167/3200/buckostfu5ebsr7.jpg
Noob - Miejski słownik slangu i mowy potocznej Slang młodzieżowy
http://img409.imageshack.us/img409/117/noob1nw8ds0.jpg (http://imageshack.us)
wbiłem na tego serva z tego powodu ze mnie Marylin~ chciał zebym tu grał..~a tak ogólnie to gram do tej pory na harmoni i osiągłem 2x wiecej niz tutaj..
Hmm wbiłem szybko? mooże bo lubie Pg../Jestem kozakiem? no way..
/trudno z kim kolwiek sie zadawać jeżeli sie nie gra ...
/Moja stara też wie ze nives lazy To mój noobach (powiedziałem jej na ucho)o,o
znasz Mateusza Dragona Wielkiego ?
Picinhoxs
22-04-2008, 20:46
Kurw rs na picinhoxsie omg
# Colmar /tak a nawet jestem z nim na ty" jeśli cie to interesuje ;c
@Down
Zimny? o.o chyba nie ; >pom(y)łka<
Tuhamiid
22-04-2008, 21:21
@up
Yo Zimny(?)
dzisiaj zasrana matma musze sie czekolady nawpierdzielac.:baby:
# Colmar /tak a nawet jestem z nim na ty" jeśli cie to interesuje ;c
@Down
Zimny? o.o chyba nie ; >pom(y)łka<
daj jakis kontakt z nim musze sie z nim skontaktowac poprosze go o wbicie 100 lvla :D
skarabeusz323
23-04-2008, 09:16
daj jakis kontakt z nim musze sie z nim skontaktowac poprosze go o wbicie 100 lvla :D
hahaha ale smieszne
@up to nie miało byc smieszne
Powstała kolejna lista fragów i moim zdaniem najlepsza gdyz sa liczone fragi wszystkich gildi pomagających w wojnie czyli LR + Vind + Nexx vs Int + CFA wynik 183-170 chyba B) ten wynik pokazuje ze jeszcze Inter ciagle depcze po pietach LR . Kwestia czasu i Inter znow bedzie prowadzic w wojnie :]
@up to nie miało byc smieszne
Powstała kolejna lista fragów i moim zdaniem najlepsza gdyz sa liczone fragi wszystkich gildi pomagających w wojnie czyli LR + Vind + Nexx vs Int + CFA wynik 183-170 chyba B) ten wynik pokazuje ze jeszcze Inter ciagle depcze po pietach LR . Kwestia czasu i Inter znow bedzie prowadzic w wojnie :]
zebys sie nie zwidzil lol
zreszta to nie sa prawdziwe staty , niech ten noob doda jeszcze pionow ktorzy padli na openach a walczyli z Inter Typu Flaurung itp .... zobaczycie jaka bedzie przewaga ;]
zebys sie nie zwidzil lol
zreszta to nie sa prawdziwe staty , niech ten noob doda jeszcze pionow ktorzy padli na openach a walczyli z Inter Typu Flaurung itp .... zobaczycie jaka bedzie przewaga ;]
hhaahahah a beduriona sa prawdziwe?
Skoro Beduriona fragi sa prawdziwe to czemu nie dodaje fragow na Vindictive i Nexussie ?? przeciez oni wam pomagaja na kazdym masslogu :baby: czyzbyscie sie bali prawdy i zauwazyli ze Interregnum was dogania i nic z tym zrobic nie mozecie :baby: Chyba sami to zauwazyliscie ze Nexxusy i Vindictive to banda kretynow i wam statystki spierdola to nie dodajecie ich do statow :D
Juz ORMO mniej pada niz ta banda ciot :D
POWIEM KRÓTKO!
PRAWDA BOLI B)
a no nawet przykład z zycia wziety :D
Wilkes
Apr 23 2008, 14:09:31 CEST Killed at Level 82 by Sacramentos
and by Calis Flam
Comment Wilka na tibia.com " † Hail La Revolution † "
POZDROWIONKO!
Skoro Beduriona fragi sa prawdziwe to czemu nie dodaje fragow na Vindictive i Nexussie ?? przeciez oni wam pomagaja na kazdym masslogu :baby: czyzbyscie sie bali prawdy i zauwazyli ze Interregnum was dogania i nic z tym zrobic nie mozecie :baby: Chyba sami to zauwazyliscie ze Nexxusy i Vindictive to banda kretynow i wam statystki spierdola to nie dodajecie ich do statow :D
POWIEM KRÓTKO!
PRAWDA BOLI B)
Wilkes
and by Calis Flam
POZDROWIONKO!
zal ;o wez wyjdz z tad pionku ;o
Smokuu no powiedz powiedz czemu Bedurion nie doda fragow na nexussie i vindictive skoro oni pomagaja wam na wojnie ? :D
Bo staty wam pogorsza ? Wiadomo 10-15 fragów inaczej wyglada niz 40 ;)
Smokuu chyba nie na miejscu jest pisanie do colmara "pionku" kiedy boisz sie ze jezeli dowiedzialby sie jaki masz name w tibii to by cie ubil,no nic a teraz mala dygresja "z tad" rox
Bartholomew
23-04-2008, 20:21
wytlumaczy mi ktos ta cala sprzeczke na forum o jakims ALIM, bo nic nie moge zrozumiec z ich rozmowy przez te ich egpitowskie spedalone nazwiska.
Smokuu chyba nie na miejscu jest pisanie do colmara "pionku" kiedy boisz sie ze jezeli dowiedzialby sie jaki masz name w tibii to by cie ubil,no nic a teraz mala dygresja "z tad" rox
lol on mi moze naskakac , ;o
Czemu nie dodaja? hmm Według was to oni sa naszymi supporterami, LR nie akceptuje ich jako supporterów, nie bierze udzialu w ich akcjach... zreszta luki wypowiedzial wojne przeciw LR a nie nexuss czy jakims innym pionkom :>:P
Czemu nie dodaja? hmm Według was to oni sa naszymi supporterami, LR nie akceptuje ich jako supporterów, nie bierze udzialu w ich akcjach... zreszta luki wypowiedzial wojne przeciw LR a nie nexuss czy jakims innym pionkom :>:P
haahaahhahaha a jak Leszczu dodał do wojny Aqualeara to nikt nic nie pisal ze do wojny dołaczaja a Leszczu napisal ze dołączyli do wojny gdyz pomagali dla Interregnum B)
02.03.2008 - Aquelarre joins into war on the side of Interregnum.
Koresponder
23-04-2008, 20:48
POWIEM KRÓTKO!
PRAWDA BOLI B)
Wilkes
and by Calis Flam
POZDROWIONKO!
lol i jezeli chcecie dodac Nexus i cos tam do fragow Inter to czemu niby nie dodamy fragow Ormo skoro oni tez sa praktycznie na kazdej akcji ?!?!?!? -.-
lol i jezeli chcecie dodac Nexus i cos tam do fragow Inter to czemu niby nie dodamy fragow Ormo skoro oni tez sa praktycznie na kazdej akcji ?!?!?!? -.-
Jak nie ?? przeciez sa fragi ORMO dodane np na Xefuronie i Pal Palusie a czemu Bedu nie daje fragow osob które padły od LR to juz nie moja wina. A zreszta ja tam nie znam osoby ktora padla od LR od nas z gildi prucz Nedy i Kaia :D
To podaj swoj name pjonasie zobaczymy czy moze Ci naskakac :confused:
Wcale nie biorą udzialu w akcjach Oo' np. Weihnachtsfrau, Swasiiy, Wilkes, Keruz. Skad ze znowu...
*Note:
- Only players with level 80 or higher will be counted as a war frag.
Jeszcze jakies glupie pytania?
@Down
Jaka szkoda, nie?:(
tak sie sklada ze mozesz to napisac tylko i wylacznie na forum
POWIEM KRÓTKO!
PRAWDA BOLI B)
Wilkes
and by Calis Flam
POZDROWIONKO!
dodajcie fragi noobow ktore padly od int,lr to bedzie ze 500 do 550 w fragach....
ludzie z inych swiatow sie posmieja..z was
dodajcie fragi noobow ktore padly od int,lr to bedzie ze 500 do 550 w fragach....
Mowisz tak jakbys nie byl w wojnie :confused:
nie udawaj głupa :p
Te kurwa cale nexussy mnie tak w*****aja ze az mi sie krew w zylach gotuje. Kurwa zrobili se debile gildie, niby nas supportuja, my im mowimy zeby se dali spokoj, a Ci kurwa wylaza z pz i padaja jak muchy. Nie zrobili zadnej akcji na wlasna reke, jedynie co z dwie osoby od nich maja fragi na Interregnum, ale to tylko i wylacznie dlatego ze walneli last hita albo cos takiego.
Dobra ide spac bo caly jestem zagotowany :(
: ********************
Te kurwa cale nexussy mnie tak w*****aja ze az mi sie krew w zylach gotuje. Kurwa zrobili se debile gildie, niby nas supportuja, my im mowimy zeby se dali spokoj, a Ci kurwa wylaza z pz i padaja jak muchy. Nie zrobili zadnej akcji na wlasna reke, jedynie co z dwie osoby od nich maja fragi na Interregnum, ale to tylko i wylacznie dlatego ze walneli last hita albo cos takiego.
Dobra ide spac bo caly jestem zagotowany :(
: ********************
skoro wam przeszkadzaja nie mozecie ich po prostu zabic ? ;)
Ale fakt pozostaje faktem chłopaki z Nexusa i Vindictive uczestnicza w wojnie wiec fragi ich powinny byc liczone :)
Idac Twoim tokiem rozumowania powinnismy dodawac smierc kazdego playera ktory pojawi sie na openie i przylaczy sie do ktorejkolwiek ze stron, bedac jednoczesnie przeciwko drugiej. A takich fragow tez by sie sporo znalazlo.
Ok, teraz na serio ide spac.
: **********************************
:D
A, wlasnie, a'propos laczenia fragow na Nexussie i LR, z tego co wiem to nie bylo zadnego alliancu LR i Nexussa, w przeciwienstwie do alliancu CfA i Interregnum, tak wiec jesli chcecie liczyc Nexuss, to powinny byc osobne staty w wojnie miedzy wami i Nexussem. Nexuss w zaden sposob z nami nie wspolpracuje, nie siedzimy razem na Ventrilo, nie mamy IP ich ventrilo o ile takowe maja, nie wiedza o zadnych naszych akcjach ani my o ich akcjach (ktore z reszta mozna policzyc na palcach jednej dloni), a wybijac ich przeciez nie bedziemy, bo przeciez teoretycznie maja taki sam cel jak my i oni nie wypowiedzieli nam wojny (jak dotad o0). I prosze, nie mowcie mi ze nie mam racji.
Ciacho1920
23-04-2008, 23:33
W wojnie nie najwazniejsze sa staty, raczej morale i KASA!! a tak btw. co sie sracie jak to nie wasz zasrany interes....
skarabeusz323
23-04-2008, 23:41
W wojnie nie najwazniejsze sa staty, raczej morale i KASA!! a tak btw. co sie sracie jak to nie wasz zasrany interes....
polac mu ma racje
@Kazi
Ale o Vindictive nie wspomniales, wiec zapewne siedza z wami na vt jestem prawie pewien ze siedzi z wami pare osob 'z zewnatrz'
oo ta morale to w int~ sa zarabiste
czasami se mysle ze chcialbym posluchac waszego venta w czasie akcji,pewnie neizla komedia;]
@Kazi
Ale o Vindictive nie wspomniales, wiec zapewne siedza z wami na vt jestem prawie pewien ze siedzi z wami pare osob 'z zewnatrz'
O Vindictive nie wspomnialem bo szczerze mowiac nikogo od nich na zadnej akcji nie widzialem :\
A na vencie tez ich nie ma
oo ta morale to w int~ sa zarabiste
czasami se mysle ze chcialbym posluchac waszego venta w czasie akcji,pewnie neizla komedia;]
Komedia to jest ta Twoja cala gra na przestrzeni paru lat
O Vindictive nie wspomnialem bo szczerze mowiac nikogo od nich na zadnej akcji nie widzialem :\
Albo dobry zart, albo jestes slepy...
A moze jest slepy? albo poprostu spy wam zle doniosl O-o
A moze jest slepy? albo poprostu spy wam zle doniosl O-o
Wroce ze szkoly to posprawdzam wszystkie camy z wojny i porobie, gdzie widac waszych przydupasow ;)
Koresponder
24-04-2008, 09:37
NA CHUJ KURWA TAKIE PIERDOLENIE O JAKIMS VINDACTIVE CZY NEXUS WYPOWIEDZIELI KOMUS WOJNE ??? DOŁĄCZYLI OFICJALNIE DO WAR? NIEEEE!!!! WIEC ZAMKNIJCIE MORDY BO TO KURWA NUDNE JUZ JEST WY CHCECIE DODAC WSZYSTKIE FRAGI ZROBIONE PRZEZ INTER A FRAGI ZROBIONE PRZEZ LR POMIJACIE NEXUS NIE JEST POWTARZAM NIEEE JEEEST W ZADEN SPOSOB POWIAZANA Z LR!!! TO ZE CHCA NAM POMAGAC TO INNA SPRAWA BYC MOZE MAJA JAKIS POWOD JEZELI CHECIE MIEC Z NIMI WAR TO ZROB KURWA DEKLARACJE NA TIBI.COM I SIE Z NIMI NA*******AJCIE JESZCZE RAZ POWTRZAM ZADEN NEXUS VINDACTIVE CZY JAKIS INNY SHIT NIE JEST Z LR JEZELI TAK PRAGNIECIE ICH NA STATACH TO KURWA ZROBCIE OSOBNE STATY NEXUS VS INTERRGNUM BO NARAZIE JEST WAR LR VS INTERRGNUM I CFA (PRZYPOMINAM ZE CFA WYPOWIEDZIALO I ZADAKLAROWALO WAR DO LR ) OMFG BOZE LUDZI KURWA DOSTAJCIE PO DUPIE TO ZACZYNACIE WYPISYWAC KURWA GLUPOTY ZA 2 DNI BEDZIE PEWNIE 184 LR DO 250 INTER BO JAKIS IDIOTA DODA NEXT GILDIE BO JAKAS OSOBA POJAWI SIE NA OB I TO WEDLOG NIEGO BEDZIE ZNACZLO ZE JEST Z LR I MUSI GO DODAC !!!!!!!!!!!!!!!!
NA CHUJ KURWA TAKIE PIERDOLENIE O JAKIMS VINDACTIVE CZY NEXUS WYPOWIEDZIELI KOMUS WOJNE ??? DOŁĄCZYLI OFICJALNIE DO WAR? NIEEEE!!!! WIEC ZAMKNIJCIE MORDY BO TO KURWA NUDNE JUZ JEST WY CHCECIE DODAC WSZYSTKIE FRAGI ZROBIONE PRZEZ INTER A FRAGI ZROBIONE PRZEZ LR POMIJACIE NEXUS NIE JEST POWTARZAM NIEEE JEEEST W ZADEN SPOSOB POWIAZANA Z LR!!! TO ZE CHCA NAM POMAGAC TO INNA SPRAWA BYC MOZE MAJA JAKIS POWOD JEZELI CHECIE MIEC Z NIMI WAR TO ZROB KURWA DEKLARACJE NA TIBI.COM I SIE Z NIMI NA*******AJCIE JESZCZE RAZ POWTRZAM ZADEN NEXUS VINDACTIVE CZY JAKIS INNY SHIT NIE JEST Z LR JEZELI TAK PRAGNIECIE ICH NA STATACH TO KURWA ZROBCIE OSOBNE STATY NEXUS VS INTERRGNUM BO NARAZIE JEST WAR LR VS INTERRGNUM I CFA (PRZYPOMINAM ZE CFA WYPOWIEDZIALO I ZADAKLAROWALO WAR DO LR ) OMFG BOZE LUDZI KURWA DOSTAJCIE PO DUPIE TO ZACZYNACIE WYPISYWAC KURWA GLUPOTY ZA 2 DNI BEDZIE PEWNIE 184 LR DO 250 INTER BO JAKIS IDIOTA DODA NEXT GILDIE BO JAKAS OSOBA POJAWI SIE NA OB I TO WEDLOG NIEGO BEDZIE ZNACZLO ZE JEST Z LR I MUSI GO DODAC !!!!!!!!!!!!!!!!
Czy Niemcy wypowiedzialy w 1939 roku Polsce wojne? NIE jakos im to nie przeszkadzało. Nie liczy sie to czy wypowiedzieli wojne czy nie tylko czy walczyli. Rownie dobrze Luki mogl by napisac ze nie potrzebuje pomocy CFA i wtedy byla by taka sama sytuacja jak z nexusem
i czy wtedy bedurion bedzie wpisywał ich w statystykach?? Pewno tak.
Komedia to jest ta Twoja cala gra na przestrzeni paru lat
komedia to jest twoje zycie w rl.ciagle ludzie sie dziwia ze zyjesz
Czubek^^
24-04-2008, 12:21
/\
Warning! Debil detected!
Bartholomew
24-04-2008, 13:06
komedia to jest twoje zycie w rl.ciagle ludzie sie dziwia ze zyjesz
komedia to twoje włosy, złotowłosa ksieżniczko
komedia to twoje włosy, złotowłosa ksieżniczko
wiesz zmien plyte bo masz info spzred 6 lat,mam normalne wlosy jakbys chcial wiedziec wiec zal to twoje slabe txt
@czubek
twoj nick mowi sam za siebie...
exivujesz chyba siebie;)
Czubek^^
24-04-2008, 13:59
Bym się exivnął, ale twój blond mnie oślepia i nie mogę trafić w klawisz.
Koresponder
24-04-2008, 14:39
Bym się exivnął, ale twój blond mnie oślepia i nie mogę trafić w klawisz.
Poprostu zal i jeszcze raz zal wlasnie w taki sposob pokazujesz ile naprawde jestes wart i kim naprawde jestes :DD brak mi slow te twoje "rox cool ziomalskie "teksty mnie roz*******aja XD czuje sie jak bym czytal posty 9 latka.
Co do Thornak to znaczy ze wedlug ciebie kazdy kto pojawi sie na war ob masslogu etc i zostanie zabity przez Interrgnum powinien wliczac sie do fragow zrobionych przez inter ??? 0.o bo jezeli tak to podziwam twoj TOK myslenia :) bo w przypadku nexus i vind~~ tak jest sa na ob wychodza tylko na ob lub na akcje o ktorych dowiedza sie od kumpli pomagaja niby nam, a tak naprawde przeszkadzaja jak juz napisalem checie tych fragow od nexus to zrobcie kolejna wojne i tam wpisujcie te beznadziejne fragi bo nexus moze chce byc z Nami ale nie jest i nie bedzie !!!!!!!!
Czubek^^
24-04-2008, 14:58
Poprostu zal i jeszcze raz zal wlasnie w taki sposob pokazujesz ile naprawde jestes wart i kim naprawde jestes :DD brak mi slow te twoje "rox cool ziomalskie "teksty mnie roz*******aja XD czuje sie jak bym czytal posty 9 latka.
HeuUEHeUHeUHeuuHEhEUEHhe?
btw. ee ja mam 12 lat, a w profilu mam 18, bo chce być elo na tym forum.
haha a CFA wypowiedziało wojne dla LR ? a jakos jest w wojnie ;) Kazi chyba jestes slepy skoro nie widziales ich na battle -.- a nawet ostatnia bitwa na Ankrahmun dragach tez latali sobie z wami :D Skoro mowicie ze aby dołączyc do wojny powinna byc deklaracja to nie liczcie fragow na CFA B) A jesli nie chcecie Nexusssow i Vindcitve na wojnie to nie mozecie ich pogonic ? moze wynajmiecie ORMO zeby ich pogonic :D Po prostu boicie sie statystyk na wasza niekorzysc :) Ale to w sumie i tak kwestia czasu i Interregnum pogoni was z serwera i nie trzeba bedzie statystyk fakeowac na swoja korzysc
krótko mowiąc
HUJA CIĘCIE TEŻ ZAJECIE B)
@Koresponder
Jestes kolejna osoba anonimowa ktora moze pierdolic glupoty tylko na forum. Smoku wannabe? Zapewne jestes jakims pjonasem i zal Ci dupe sciska bo Inter wyrownuje statystyki z LR.
Nexuss i to cale Vin~ Jest w wojnie i bardzo dobrze o tym wiedzą i zdają sobie z tego sprawe. I nie gadajcie glupot w stylu 'nie są znami, nie pomagaja nam'. Bo tak szczerze mowiac to pewno 'na swoj sposob' uratowali wam dupe swoimi bledami.
Koresponder
24-04-2008, 17:00
@Koresponder
Jestes kolejna osoba anonimowa ktora moze pierdolic glupoty tylko na forum. Smoku wannabe? Zapewne jestes jakims pjonasem i zal Ci dupe sciska bo Inter wyrownuje statystyki z LR.
Nexuss i to cale Vin~ Jest w wojnie i bardzo dobrze o tym wiedzą i zdają sobie z tego sprawe. I nie gadajcie glupot w stylu 'nie są znami, nie pomagaja nam'. Bo tak szczerze mowiac to pewno 'na swoj sposob' uratowali wam dupe swoimi bledami.
wyrownuje bo dodaje wszystkich ktorzy pokazali sie na jakiejs akcji w kolorach zoltych i czerwonych moze zaraz powiesz mi ze musicie dodac wszystkie noob ktore padly na dragach w ank przeciez 7 od was wbilo bana to czemu niby by nie dodac tych wszystkich noobow ONE tez pomagaly lr ?? zal cfa deklarowalo war a nexus jest w wojnie na wasne zyczenie co do ich pomocy to przez nich na ostatniej akcji w ank padlo z 3+ od nas wiec nie pierodol glupot ze nam pomagaja bo to sie juz robi nudne
Ale to w sumie i tak kwestia czasu i Interregnum pogoni was z serwera
I lol'd
btw, fajnie padles o,o
Bartas15
24-04-2008, 17:21
Kaio Suril planuje wypowiedziec wojne calej arcani donosza mi moi spy :) Wiec uwaga!!
Btw
świński blond rox xD
Bartholomew
24-04-2008, 17:52
wiesz zmien plyte bo masz info spzred 6 lat,mam normalne wlosy jakbys chcial wiedziec wiec zal to twoje slabe txt
ja wiem swoje, blondasku
Koresponder
24-04-2008, 18:04
ja wiem swoje, blondasku
i co zazdroscisz mu ?!? wiem nie kazdego stac na takie "frykasy" lub nie kazdemu matka - ojciec pozwoli w twoim przypadku tak pewnie jest dlatego tak bardzo lubisz sie wypowiadac na temat czyjegos wygladu (w tym wypadku koloru wlosow) niemartw sie kiedys nadejdzie ten czas ze i ty dostaniesz zgode rodzicow na zafarbowanie wlosow :) ale narazie dorosnij :]
Thuygioshok
24-04-2008, 18:11
ELO NONAME! lubiem ciem
Bartholomew
24-04-2008, 18:20
i co zazdroscisz mu ?!? wiem nie kazdego stac na takie "frykasy" lub nie kazdemu matka - ojciec pozwoli w twoim przypadku tak pewnie jest dlatego tak bardzo lubisz sie wypowiadac na temat czyjegos wygladu (w tym wypadku koloru wlosow) niemartw sie kiedys nadejdzie ten czas ze i ty dostaniesz zgode rodzicow na zafarbowanie wlosow :) ale narazie dorosnij :]
no i tu bys sie zdziwil :)
Nie bylo mnie tu ohohohoh ;d i jakie rzeczy fajne tu pisza ;D No fakt padlem kloonem od ormowcow ;d i to 2 x :\ Tylko 2 x bylem pusty .. jak wiadomo na kloonie mialem 100+ wiec czym sie rajcuja ludzie ze ubili "zjechanego chara "
P.S Pz Medivh ;d jestesmy 1:1 i to gowno prawda ze misiek gral Vlarexem wtedy :((
Thuygioshok
24-04-2008, 19:58
lr mnie ded i znow odrabiac musz
jak dla mnie to mielismy za duzo ludzi xD , hujowo sie biegalo , ba czasem to nawet wogole nie moglem przejsc , raz ze przez nuby 2 ze przez swoich memberow , bo albo na lota sie sepili albo wogole sie nie ruszali ;P
ogolnie open z tyloma ludzmi mi nie pasi xD ale wczorajszy open nawet calkiem calkiem ;P
mój kumpel z rl tez mówilz e nooby staly
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
no znow na opena sie boicie wyjsc? : (
Ide na "The Godfathera" o,o
Ale ze niby znow na Ankrahmun? Dajcie inne propozycje
Szefie :)
24-04-2008, 21:14
Interregnum noby nie wyszly
Koresponder
24-04-2008, 21:17
LOOOL gz akcji :D proponowalismy i czekalismy na edron,ankrahmun,darashia wkoncu zapytalismy gdzie oni chca i czy maja zamiar wyjsc co odpowiedzial LIDER inter~~
NIE :D
Wiec gz oby tak dalej :D
Medivh Shady
24-04-2008, 22:10
LOOOL gz akcji :D proponowalismy i czekalismy na edron,ankrahmun,darashia wkoncu zapytalismy gdzie oni chca i czy maja zamiar wyjsc co odpowiedzial LIDER inter~~
NIE :D
Wiec gz oby tak dalej :D
a co przeszkadza wam to ? juz wczesniej mowilem ze open nie bedzie , a jak bedzie to w wyniku jakiegos massa . A czemu nam masy bardziej pasuje ? ( pratycznie zero noobow , nie ma kto wami dowodzic itp ) zrszta sami sobie odpowiedzcie na to pytanie :P
nigdzie inndziej im nie pasuje ;/ damoon i jego ekipa dobrze sie na piaskach czuje
ja wiem swoje, blondasku
ojj to jak wiesz tylesamo na temat tibi co o mnie to powinenes raczej uczeszczac na forum www.przyjaciele.org a nie tutaj
@medi
kiedy znow idziemy na jakies piwko albo flaszeczke;?)
bo nudno bardzo;]
Banished: until May 24 2008, 23:15:13 CEST because of hacking
oj medi medi jesio jeden ci zostal co nie ? :D:D:D
i naselowales charka widze :D
damoon i jego ekipa dobrze sie na piaskach czuje
pamietam, ze na poczatku chcieliscie open w carlin :> zesmy sie zorientowali gdzie i jakiego trapa na nas macie, weszlismy w neigo i i tak nic nie zrobiliscie ;p wczoraj czekalismy an was na edron. baliscie sie przyjsc. zaproponwalismy apustynie - zgodziliscie sie. nie minelo 5 minut a powiedzieliscie, ze nigdzie nie idziecie..
mozeto wasza taktyka? zeby nas wkurzyc? :P nawet jesli to wkurzony rewolucjonista mniej sie boi o wlasnego chara i latwiej nam bedzie was zrushowac czy cos.
tak w ogole to twoj sorc juz chyba w wojnie sobie nie pogra :-)
Koresponder
25-04-2008, 06:59
Hihi Medi banned
a jeszcze sa List i listy i listy szkoda chara ale takie jest ZYCIE :)
Medivh Shady
25-04-2008, 08:17
Hihi Medi banned
a jeszcze sa List i listy i listy szkoda chara ale takie jest ZYCIE
straszne o,o , jak narazie to tylko ban , kasy i listow na szcescie nie stracilem bo nic w depo nie bylo ;P wiec ci co mieli bana od was dostac tez go dostana.
kasy i listow na szcescie nie stracilem bo nic w depo nie bylo ;P wiec ci co mieli bana od was dostac tez go dostana.
A co ty nato jak w pape dostaniesz jesio bo juz masz po medim to pewne
a jesio za takie wypowiedzi po japie dostanie i tak sie zkonczy twoja historia tutaj...
Santa Claus
25-04-2008, 11:09
A co ty nato jak w pape dostaniesz jesio bo juz masz po medim to pewne
a jesio za takie wypowiedzi po japie dostanie i tak sie zkonczy twoja historia tutaj...
a od kiedy grasz na radenie...
ps. barak barak 6 cyklon b...(nie moglem wytrzymac)
a od kiedy grasz na radenie...
ps. barak barak 6 cyklon c...(nie moglem wytrzymac)
Hmm jak bys byl ogarniety to byś wiedział :D
Hmm jak bys byl ogarniety to byś wiedział :D
JUDE JUDE JUDE :D
Aro aka papa
25-04-2008, 12:59
Co do sporow o fragi na Vindicative to tak samo moznaby liczyc fragi na Ormo made by LR. Vindicative i tak bylo atakowane przez IT wiec nie zostawiono nam innej opcji:> Co do Nexuss to sie nie wypowiadam bo szczerze mowiac nieznam tematu.
czirs
Thuygioshok
25-04-2008, 15:44
80 lvl+ tylko moze, zreszta ostatnio widze ze jestesmy traktowani jak kiedys sf "mieso armatnie"
nigdzie inndziej im nie pasuje ;/ damoon i jego ekipa dobrze sie na piaskach czuje
damoona skojazylem z arabem i z twoimi piaskami to w smiech wpadlem haha :baby::baby:
JUDE JUDE JUDE :D
jude kurwa gang i koniec tematu... to nie przelewki
damoona skojazylem z arabem i z twoimi piaskami to w smiech wpadlem haha :baby::baby:
Bo Damoon jest arabem? >.>
dzis tak obejrzalem filmy na youtobe ormowcow i stwierdzam......ze w porownaniu z ZOMO niesiegaja nawet do piet,33lvl,78 lvl co to za fragi..... zal......
Thuygioshok
25-04-2008, 23:14
hahahaahahahahhaa br? po 1 obejrzyj film bóksla, tam same 100+ prawie, po 2 wy sie nie martwicie "ej kurwa zaraz lr wpadnie OLD PORT FAAAAAAAAAAAAAASTTTTTTTT"
dzis tak obejrzalem filmy na youtobe ormowcow i stwierdzam......ze w porownaniu z ZOMO niesiegaja nawet do piet,33lvl,78 lvl co to za fragi..... zal......
sadze ze xefuron i pal palus sa innego zdania
No chlopaki, jak zaczynacie tu wklejac obrazki z "O RLY" czy dyskutujecie nt. testu gimnazjalnego to krzyz na droge. Zalozyc nastepny temat, ale juz o wojnie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.