Pokaż pełną wersje : Oficjalny temat o wojnie La Revolution vs Interregnum
GallAnonim
25-03-2008, 13:11
http://www.youtube.com/watch?v=5Dnlk8y5umI
wedlug mnie ten filmik z arcani jest najlepszy
moze fragi nie sa ladne bo nie wszystko nagrywalismy ale film godny uwagi
http://pl.youtube.com/watch?v=DQ2vSwgTPtw
ten filmik wymiata ;p
http://pl.youtube.com/watch?v=DQ2vSwgTPtw
ten filmik wymiata ;p
Ta ten film wymiata, a szczególnie shyan , btw. wie ktos co sie z nim dzieje , gra w ogole jeszcze i kim :p
GallAnonim
25-03-2008, 19:08
shyan gra i ma sie dobrze tylko nie pamietam na jakim swiecie. O ile nie myli mnie pamiec nawet zawital na naszym vencie jak walczylismy przeciwko dpft, sbkami. Jezeli sie myle niech ktos ze starego venta mnie poprawi
A czy wie ktos kim gra, jaki nick ? :p
Rycerski Cinek
25-03-2008, 21:40
Shyan na kyrze gra z czescia starego ng,inna czesc gra na obsidii z Mannowem na czele.
edit* jutro na vencie ng zapytam to bd wiedzial :p
bob miec wtykz0rs
Widze, że niejaki BoB to gruba ryba :o
Edit. HmmZor to kiepski lvl ma jak na shyana 136 tylko ;p
Ciebie zmienili na jakiegoś hiszpanca xd
krowa ktora duzo muczy..malo mleka daje
tlumaczac dla debili "hu..a wiesz a gadasz..jak polowa nobsow co sie podnieca na tibia.pl/tibia.com
niestety mam dla was zla wiadomosc... za tzraskanie gupich postow niedostaniecie free pacca no chyba ze wejdziecie na stronke z trade chanelu;)
KUJCZE a myslalem rze dostanem tego paka jak inni informojacy o wydazeniah wojenych;(((
myslalem rze moja praca zostanie doceniona mylilem siem
Czubek^^
25-03-2008, 23:39
krowa ktora duzo muczy..malo mleka daje
tlumaczac dla debili "hu..a wiesz a gadasz..jak polowa nobsow co sie podnieca na tibia.pl/tibia.com
niestety mam dla was zla wiadomosc... za tzraskanie gupich postow niedostaniecie free pacca no chyba ze wejdziecie na stronke z trade chanelu;)
Notop robi muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
KUJCZE a myslalem rze dostanem tego paka jak inni informojacy o wydazeniah wojenych;(((
myslalem rze moja praca zostanie doceniona mylilem siem
masz juz skonczone 9 lat czy jeszcze chodzisz spac po 19;30?
temat z ortografia byl przerabiany 1005 razy i kazdy debil co sie czepial byl rownany z blotem..ciebie na szczescie nietrzeba juz jestes od dawna niczym
a teraz wlacz sobie peje i spiewaj co sie liczy ;)
GallAnonim
26-03-2008, 15:19
wole sluchac peje niz fasolki.
pewnie notop biegasz po domu i sobie podspiewujesz
"ogorek ogorek ogorek zielony ma garniturek"
notop mam takie osobiste pytanie jeszcze
Co byś zrobil jakby sie okazalo ze twoja siostra obciaga kosmitom?
Cienki-Bolek
26-03-2008, 15:28
bez przesady... nigdy nie chcialem sie tu wypowiadac w takich sprawach ale mysle ze powinno sie miec jakies swoje dobre nawyki i jesli jest sie glupim to przynajmniej to ukrywajcie a nie tak na forum sie odnosicie Offtop na pol tematu tylko po to ze banda idiotow sie wyzywa Gz.
Bartholomew
26-03-2008, 15:30
no wlasnie notop czemu zmieniles comment na tibia.com z polskiego na angielski? nie latwiej bylo napisac obrócone zamiast obrucone? i kto ci tlumaczyl to na ang. bo na pewnie nie to z twoim ingliszem xd
bez przesady... nigdy nie chcialem sie tu wypowiadac w takich sprawach ale mysle ze powinno sie miec jakies swoje dobre nawyki i jesli jest sie glupim to przynajmniej to ukrywajcie a nie tak na forum sie odnosicie Offtop na pol tematu tylko po to ze banda idiotow sie wyzywa Gz.
Ty też sie postaraj ukryć głupote, bo ci to jakoś nie wychodzi.. albo to taki twój nawyk :|
Thuygioshok
26-03-2008, 16:06
retired na tydzien coz wezwanie starego powod Wykazuje lekceważący stosunek do przedmiotu. prosciej mowiac na geometri rysowalem all bez linijki :| i po nagminnym upominaniu wykazalem zlewaniena nauczyciela rzal
Szefie :)
26-03-2008, 16:18
Ty też sie postaraj ukryć głupote, bo ci to jakoś nie wychodzi.. albo to taki twój nawyk :|
Jakby to powiedzial Ventyl, nie drapać sie koty. Filu rozumiem twoje rozżalenie xD ale zamiast szantażować powinienes popertraktowac, w taki sposob nic nie zalatwisz, bo rozumiem te riposty byly na tle konfliktu. JL
btw. moge ci zaplacic, jak cos to pisz!
Thuygioshok
26-03-2008, 16:21
do dzonsa nic nie mamy
http://img258.imageshack.us/my.php?image=brplxxd9.jpg
http://img222.imageshack.us/my.php?image=zydqzk4.jpg
to podobno "przebralo miarke" iiiiii ona myslala ze ja to sam poprawie alez niestety
Jakby to powiedzial Ventyl, nie drapać sie koty. Filu rozumiem twoje rozżalenie xD ale zamiast szantażować powinienes popertraktowac, w taki sposob nic nie zalatwisz, bo rozumiem te riposty byly na tle konfliktu. JL
btw. moge ci zaplacic, jak cos to pisz!
To nie ma nic wspolnego z Interegrum i moją kasą. Chodzi o FP.
Co do placenia to nie ma mi płacić zadem member Interegrum (osobno) tylko Luki ma mi dać kase, jako gildia. I nie chodzi tutaj o kase(ilosciowo) tylko o zasady.
masz juz skonczone 9 lat czy jeszcze chodzisz spac po 19;30?
temat z ortografia byl przerabiany 1005 razy i kazdy debil co sie czepial byl rownany z blotem..ciebie na szczescie nietrzeba juz jestes od dawna niczym
a teraz wlacz sobie peje i spiewaj co sie liczy ;)
Wiesz co to sarkazm,ironia?Bledy byly pisane celowo i nie wiem o co sie czepiasz.Mam skonczone 9 lat,nie chodze spac o 19:30-nawet jesli chodze to sam o tym decyduje.
Sam bys pomyslal nad swoimi wypowiedziami ,bo tez musisz przyznac ,ze nie sa zbyt przemyslane ,poprawne ortograficznie.Jak cos mi slina na jezyk przyniesie to napisze.Tak w ogole to wiem co to mozilla, jesli by zaszla potrzeba to bym z niej skorzystal-funkcja autokorekcji tekstu.Nie zrobilem tego bo wszystkie bledy byly zamierzone.czeee
"Niczym" to ty mozesz byc i zapewne jestes.Ja moge byc conajwyzej nikim ok?
Co do peji :on chociaz wie co robic w zyciu ...
Tak w ogole to spoko,mogles nie wiedziec ,ze robie to umyslnie tez sie lubie czepiac ortow.W moim wczesniejszym poscie bylo ich duzoooo;0
Ty tepy ch*ju! Przeciez on nie ma siostry!*
*http://pl.youtube.com/watch?v=wKKwH6OyuS0
GallAnonim
26-03-2008, 18:45
przynajmniej hell kazi wie co sie w swiecie dzieje ;)
mendible
26-03-2008, 18:53
a huj ale sie usmialem
To nie ma nic wspolnego z Interegrum i moją kasą. Chodzi o FP.
Co do placenia to nie ma mi płacić zadem member Interegrum (osobno) tylko Luki ma mi dać kase, jako gildia. I nie chodzi tutaj o kase tylko o zasady.
To sobie poczekasz na kase nie ma co :D
przynajmniej hell kazi wie co sie w swiecie dzieje ;)
= ]]]]]]]]]]]]]]]]
btw nie ma to jak konstruktywna wypowiedz o0
26-03-2008, 20:57
(...)Chodzi o FP(...)
Frajer Pompka?
Wiesz co to sarkazm,ironia?Bledy byly pisane celowo i nie wiem o co sie czepiasz.Mam skonczone 9 lat,nie chodze spac o 19:30-nawet jesli chodze to sam o tym decyduje.
Sam bys pomyslal nad swoimi wypowiedziami ,bo tez musisz przyznac ,ze nie sa zbyt przemyslane ,poprawne ortograficznie.Jak cos mi slina na jezyk przyniesie to napisze.Tak w ogole to wiem co to mozilla, jesli by zaszla potrzeba to bym z niej skorzystal-funkcja autokorekcji tekstu.Nie zrobilem tego bo wszystkie bledy byly zamierzone.czeee
"Niczym" to ty mozesz byc i zapewne jestes.Ja moge byc conajwyzej nikim ok?
Co do peji :on chociaz wie co robic w zyciu ...
Tak w ogole to spoko,mogles nie wiedziec ,ze robie to umyslnie tez sie lubie czepiac ortow.W moim wczesniejszym poscie bylo ich duzoooo;0
jakbym niewidzial ze robisz specjalnie bledow.....
a co do mozzili nieurzywam
a dla mnie dzieci ktore wypowiadaja sie o czyms o cym/kim niewiedza nic sa niestety niczym(na nikogo musisz jeszcze troszeczke popracowac)
@gall~
pacca niedostaniesz wiec sie niewysilaj;)
GallAnonim
27-03-2008, 13:19
notop jakiego pacca? Mowiles to do mnie?
27-03-2008, 14:52
wiesz taka beka HEHEE
GallAnonim
27-03-2008, 15:01
btw. seikeron zapomnialem Ci podziekowac za tamta pomoc w venore ;) to podziekuje na forum publicznym ;) :*
jakbym niewidzial ze robisz specjalnie bledow.....
a co do mozzili nieurzywam
a dla mnie dzieci ktore wypowiadaja sie o czyms o cym/kim niewiedza nic sa niestety niczym(na nikogo musisz jeszcze troszeczke popracowac)
@gall~
pacca niedostaniesz wiec sie niewysilaj;)
Nie "urzywasz",chociaz by Ci sie przydalo.Z tym swoim niczym to teraz sie probujesz wyplatac ;]
Nie jestem dzieckiem,stary tez nie jestem zeby nie bylo w druga strone
Tamten watek nie wymagal jakiejkolwiek wiedzy wiec sie udzielilem.Na temat wojny i arcanii sie nie wypowiadam ,bo jak juz trafnie zauwazyles nie wiem za duzo
Nie "urzywasz",chociaz by Ci sie przydalo.Z tym swoim niczym to teraz sie probujesz wyplatac ;]
Nie jestem dzieckiem,stary tez nie jestem zeby nie bylo w druga strone
Tamten watek nie wymagal jakiejkolwiek wiedzy wiec sie udzielilem.Na temat wojny i arcanii sie nie wypowiadam ,bo jak juz trafnie zauwazyles nie wiem za duzo
zwracam honor za niewtracanie sie w wojne;) tylko temat chyba jest o wojnie wiec po co sie wypowiadasz az tyle;)
Nooby w Carlin mówia ze na Edron jakis battle
16:46 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Cris Thara. He was killed by Fert Mardo.
16:46 Fert Mardo [154]: kurwa
16:46 Plan Edson [154]: we z kurwa
16:46 Fert Mardo [154]: nie bilem
16:46 Fert Mardo [154]: ktos strzelil
16:46 Plan Edson [154]: masz go
16:46 Plan Edson [154]: w enemis
o,o
skarabeusz323
28-03-2008, 17:22
oooo.. sie mi padlo ;)
oooo no to fajne
ale jaja
i juz przestancie pierdolic a to o elf bocie a to o sharowaniu bo to juz jest nudne i kurwa calkiem normalne, bo dzieje sie na kazdym swiecie i w kazdej gildii bez wyjatkow i mowie to do obu stron konfliktu lol, na chuj sie spinacie o takie bzdety, ktore dzieja sie na codzien w kazdym warze, przynajmniej dobrze, ze tiuso jako tako sie uspokoil z tym swoim backstabbowaniem, ale jeszcze o nim uslyszycie :P
28-03-2008, 18:55
eizix wiedziales ze selena gra charami interregnum?
Mlodzieniaszek
28-03-2008, 19:04
LoL fajnie bylo :> Gz, po tylu niepowodzeniach sie wam udalo :> to moze teraz jakies OB ? xD
Szkoda ze padlem w tak glupi sposob :< ale i tak bylo fajnie :>
zgadzam sie w 100% z eizixem
skonczcie juz plakac ze padliscie ze ktos gra na innych ze bot was zabil albo twojego kumpla,bo znizacie sie do tych dzieci bitych przez pijanych codzinnie starych i zalacych sie na blog-u oraz udajacych pvp masta jol jol lubie tede i peje kozakow
Robil ktos film czy na zywiol?
ale jaja
i juz przestancie pierdolic a to o elf bocie a to o sharowaniu bo to juz jest nudne i kurwa calkiem normalne, bo dzieje sie na kazdym swiecie i w kazdej gildii bez wyjatkow i mowie to do obu stron konfliktu lol, na chuj sie spinacie o takie bzdety, ktore dzieja sie na codzien w kazdym warze, przynajmniej dobrze, ze tiuso jako tako sie uspokoil z tym swoim backstabbowaniem, ale jeszcze o nim uslyszycie :P
Krzys na prezydenta!
Mlodzieniaszek
28-03-2008, 19:23
Robil ktos film czy na zywiol?
Z naszej strony to bylo totalnie na zywiol :>
Picinhoxs
28-03-2008, 19:34
mozem a ktos cam jednak
albo:
"to samo co ty gdybys sie doweidział ze twój stary ma jedno jajco" xD
btw:
"twoja stara to chuj!"
http://pl.youtube.com/watch?v=sq-Qsax9VTM&feature=related
KAPITAN BOOOOOOOOMBA!!!!
a jak juz przy youtubie:
http://pl.youtube.com/watch?v=G6Try36fOwU
jebłem^^
To skoro nie ma filmiku to moze moglby ktos opisac akcje?
Damoon aka no1 can kill me. zrobil pz na edron.
Tak to sie zaczelo.
Inter~ ganialo damonna okolo 5 minut a pozniej LR sie zebralo i byla walka na carpet, obie ekipy na 1 sqm. Rexsi spadl podobno w 0.02 sec. Potem walka przeniosla sie na przedmiescia Edron. Gdy akcja przeniosla sie na DACH domku Lukiego i paru innych tam mieszkajacych osob, padl Alunir, Ljubo, Amenomm. gdy obie ekipy zeszly na dol Interr~ przenioslo sie na inne schody 1 sqm i tam potoczyla sie grozna walka obie strony zaciecie probowaly sie nawzajem wybic. Po paru proboach LR dostania sie do Inter~ stwierdzili ze wyrushuja w huj ale im cos nie wyszlo i pare osob spadlo np. Sua mea, Zin Alin, Mlodzieniaszek i pare osob jeszcze (chyba). Akcja zakonczyla sie ucieczka LR na miejsce zwane 'Tajfunem' i tam dali sobie TP. Oczywiscie Ekipa Interr nie chciala odpuscic i pobiegla tam, ale dali sobie spokoj i staneli na magic shopie w slynnym miescie Edron i rowniez dali sobie TP.
Akcja zakonczona 9(10?):5 dla Interregnum.
Dla forum.tibia.pl
Koszyk, pozdrawiam.
Mlodzieniaszek
28-03-2008, 21:09
Na dachu jeszcze milowin, maly padli... a potem juz na schodach to jak "raszowalismy" to zdazylem tylko ja i sua za pierwszym razem wejsc na schody, potem shavenis i palus ale dlugo z nami ie poskakali :( nastepnie zin i haalis to samo... :< i tak kazdy padl na schodach :>
jednak chyba nie do konca przemyslane bylo pchanie sie na te schody do was... bo wtedy obie strony szly na remis :>
oj 1 wypadek przy pracy,nawet wytrawny stolarz czasami zaje..se w palca mlotkiem;]
Ja bym szczerze mowiac wypadkiem tego nie nazwal, bo roznica tylko 4 fragow (az?) ;p
Ale tak czy inaczej, to Interregnum wygralo :]
Ja bym szczerze mowiac wypadkiem tego nie nazwal, bo roznica tylko 4 fragow (az?) ;p
Ale tak czy inaczej, to Interregnum wygralo :]
Mała wygrana, ale cieszy :)
Rexsi spadl podobno w 0.02 sec.
Pogratulować Dobrego bota ;) :p
GallAnonim
28-03-2008, 23:22
notop ty sobie nie zartuj moj ojciec jest stolarzem i se ojebal 10 lat temu palca wskazujacego i nie ma go wogle . a 2 lata temu opierdolil sobie 3 palce tzn rowno z paznokciami ale mu przyszyli i ma sie dobrze pracuje nadal w swoim zawodzie!
Sua jaki wypadek?
co ty grałeś?
Sua jaki wypadek?
co ty grałeś?
jestes monotematyczny i nudny juz....
Picinhoxs
29-03-2008, 07:27
A taki damoon czy taki boroth cama nierobil????????????????
skarabeusz323
29-03-2008, 08:50
no to mi sie podoba go go int
przynajmniej dobrze, ze tiuso jako tako sie uspokoil z tym swoim backstabbowaniem, ale jeszcze o nim uslyszycie :P
Tiuso betrayer..
o patrzcie kto sie obudzil xd :*
nie ma cama bo nie ma tam eizixa!!! tam gdzie eizix jest zawsze sa camy!
http://www.***********.com/534812471.html <- speedy share
Drocan krecil.
Nie widac najlepszego fraga na Rexsim. Generalnie to gowno tam widac... tylko jak pada Maly gruby s*****el i Ljubo
@down
Koles co to sie nie moze zalogowac na mlodego, to plan ma go w enemies!
Mlodzieniaszek
29-03-2008, 17:27
@up
Hacker HACKER!!!! wszedlem i nie moge sie zalogowac teraz na mlodego :<
+2 Fragi dla interregnum.
+1 frag dla La Revolution o,o
Czubek^^
31-03-2008, 23:02
22:53 Shavenis [198]: ty sei ciesz ze sauron cie nie odwiedzil 22:53 Shavenis [198]: ;/
Pomocy BIJOM HALP
Thuygioshok
01-04-2008, 13:06
filusz mnie hak i ded :|
btw. nie bedize mnie do 11 IV bo nauczycielka sobie ze mna rady nie daje ;< jutro zebranie to moze sie powiekszy termin
01-04-2008, 14:19
@up wkoncu jednego debila mniej!
Neda
Apr 01 2008, 13:54:34 CEST Killed at Level 61 by Armonos Oroth
and by Wowulustoon Mefean
Jebany arab sie prosił ...
Mis'tic the Kiler
Apr 01 2008, 16:07:30 CEST Killed at Level 123 by Fert Mardo
and by Durio
Drocan Shadow
Apr 01 2008, 15:57:30 CEST Killed at Level 146 by Fert Mardo
and by Galithar
Xilvent
Apr 01 2008, 16:43:13 CEST Killed at Level 171 by Dend Horn
and by Lya Ly
Rexsi
Apr 01 2008, 16:42:53 CEST Killed at Level 190 by Boil
and by Dran Arhari
Damoon
Apr 01 2008, 16:45:55 CEST Killed at Level 191 by Dend Horn
and by Lya Ly
Youffie
Apr 01 2008, 16:43:04 CEST Killed at Level 136 by Ames Trucia
Zin Alin
Apr 01 2008, 16:43:42 CEST Killed at Level 175 by Medivh Shady
and by Lya Ly
To nie zarty :D To inter ma party Elo!
Medivh Shady
01-04-2008, 17:38
damoon 2x padl kolo depo jak blesa kupil
Czubek^^
01-04-2008, 17:42
czysty wpierdol
Tak więc.
+8 fragow dla Interregnum. GRATS!
czysty wpierdol
Taki jak na openach i na countermassach dostawaliscie o,o
Mlodzieniaszek
01-04-2008, 17:51
nie wazne, ladnie wykombinowali, oni sie przynajmniej zorganizowali a u nas juz atmosfera ze wojna wygrana i mamy za swoje.... :>
ta :DD
Nie no akcja fajna byla, a raczej nasza glupota :p
nie wazne, ladnie wykombinowali, oni sie przynajmniej zorganizowali a u nas juz atmosfera ze wojna wygrana i mamy za swoje.... :>
No, jak czujecie sie zbyt pewni siebie to placi sie za bledy... :P
czysty wpierdol
Ty no koles co sie nie podniecil to juz koniec swiata.... :D rotfl
twoja stara
Czubek^^
01-04-2008, 19:09
zwalilem konia 5 razy!
jesteście ordynarni i niesmaczni :S
twoja stara
Twoja stara przeszła samą siebie O_o
Ma ktos moze film z dzisiejszej akcji?
@UP
Nie denerwuj mnie. Nie ma :\
Nie bede mial fragow do filmiku. ;<
no no no wiec najwiekszy spamer czyt JA
~~~~~~~~~~~500 post!~~~~~~~~~~
gzgzgzgz!!111111oneoneoneo
buahuahuahauauha koszyk to byl twoj 500 post tez buahuahauhauhauhaahauhauhauahauhauha gz xd no xd
up
Współczuje tym, ktorzy te posty czytali...
no no no wiec najwiekszy spamer czyt JA
~~~~~~~~~~~500 post!~~~~~~~~~~
gzgzgzgz!!111111oneoneoneo
buahuahuahauauha koszyk to byl twoj 500 post tez buahuahauhauhauhaahauhauhauahauhauha gz xd no xd
Zwiode Cię, na tym forum jest tylko 'podglad ostatnich 500 postow' wiec to nie byl moj 500 post :PP ja mam okolo 1000+/-
ywemytus
01-04-2008, 23:44
smoku kurwa, zamiast pierdolic bezsensu od kurwa polroku, to bys sie ujawnil lizodupie. pieprzysz caly czas trzy po trzy. badz cwaniak i pokaz jakis kozak. nudza mnie juz twoje gadki. ujawnij sie.
up
Współczuje tym, ktorzy te posty czytali...
own3d!:D:D
Mlodzieniaszek
02-04-2008, 10:50
smoku kurwa, zamiast pierdolic bezsensu od kurwa polroku, to bys sie ujawnil lizodupie. pieprzysz caly czas trzy po trzy. badz cwaniak i pokaz jakis kozak. nudza mnie juz twoje gadki. ujawnij sie.
Powiedzial najwiekszy kozak, ktory specjalnie zalozyl konto dla tego posta....
ywemytus
02-04-2008, 11:26
powiedzial przydupas ...
powiedzial przydupas ...
Hmm czemu myslisz ze on jest przydupasem? I tak wogole kim jestes, ze mozesz osadzac takie rzeczy?! Przy*******asz sie do Smokuu ze jest anonimowy, a robisz to samo -.-", patrz pierw na siebie, a pozniej oceniaj innych...
ta :DD
Nie no akcja fajna byla, a raczej nasza glupota :p
nawet najlepszy potrafi czasem cos spieprzyc;)
wypadek przy pracy no i zgodze sie ze gupota totalna;]
Ci co maja wiedziec kim jestem to wiedza, a takie obszczymury jak ty niech nie wkladaja palcow tam gdzie nie trzeba bo im moze je ktos upier****.
hah ale ci zal dupe sciska ze jestem anonimowy :D:D:D:D
Picinhoxs
02-04-2008, 15:12
Raz mialem wrazenie ze smokuu to arcash O.O
@ up hehe
fajny mam avatar? xd
ywemytus
02-04-2008, 15:30
Ci co maja wiedziec kim jestem to wiedza, a takie obszczymury jak ty niech nie wkladaja palcow tam gdzie nie trzeba bo im moze je ktos upier****.
hah ale ci zal dupe sciska ze jestem anonimowy :D:D:D:D
skoro ja jestem obszczymurem, to moze spotkamy sie na piwku w zabrzu i pogadamy:}
bo tak sie sklada, ze tez mieszkam w zabrzu:]
skoro ja jestem obszczymurem, to moze spotkamy sie na piwku w zabrzu i pogadamy:}
bo tak sie sklada, ze tez mieszkam w zabrzu:]
Sorry ale po 1 nie przepadam za piwem, a po drugie wybacz ja nie z tych, jesli szukasz drugiego pedala to moze posiedz sobie na czateri, slyszalem ze tam sa odpowiednie kanaly dla odpowiednich ludzi.
Thuygioshok
02-04-2008, 15:59
jak ja bym tak napisal do bym dostal bana za wulgaryzmy a ten pierdolony noname, chuj wie kto wannabe nigdy nie dostaje pomimo chamskich i bezsensownych tekstow, jezdzeniu bo starych i innych forumiakach. ja nie wiem kiedy wy zrozumiecie ze to nie jakis dark kajko albo inna mniej czy bardziej znaczaca osoba, zwykly plebs >.>
jak ja bym tak napisal do bym dostal bana za wulgaryzmy a ten pierdolony noname, chuj wie kto wannabe nigdy nie dostaje pomimo chamskich i bezsensownych tekstow, jezdzeniu bo starych i innych forumiakach. ja nie wiem kiedy wy zrozumiecie ze to nie jakis dark kajko albo inna mniej czy bardziej znaczaca osoba, zwykly plebs >.>
Spokojnie stary wrzuc na looz, nie lubie jak ktos placze :-/
Ze starym to nie ja zaczołem ;)
btw. no roznica miedzy mna a kajkiem jest powiedziałbym nie za duza ani nie za mała ;]
Thuygioshok
02-04-2008, 16:15
szczerze mnie to nie obchdozi, mam to w dupie czy jestes kajko czy ktos inny, moim zdaniem jestes jakims jebanym wannabe i takie sprawiasz wrazenie b
szczerze mnie to nie obchdozi, mam to w dupie czy jestes kajko czy ktos inny, moim zdaniem jestes jakims jebanym wannabe i takie sprawiasz wrazenie b
ye i wanna be Thuygioshok !1!1!1!~!oneoneoneone~!~!~!
;(;(;(;(;(
Picinhoxs
02-04-2008, 16:29
Smokuu to chyba shavenis jak tak napisal ;/
Smokuu to chyba shavenis jak tak napisal ;/
twoja inteligencja mnie przeraża <boi sie>
Picinhoxs
02-04-2008, 21:44
To powiedz kim jestes ,a nie sam na forum piszesz ze jest ktos idiotą.
Zastanow sie po co piszesz bo ja moge byc elo i zrobie sobie profil HFduah i bede mowil ze jestem fajny a wy glupi i bede pan noname i usun sobie ten 130lv i rp bo pownie nie masz 30lv ;/ BB:baby::baby::baby::baby: Uwazam cie za osobe ponizej 14roku zycia C-:
twoja inteligencja mnie przeraża <boi sie>
Tylko ktory ovner? Moze ten 13 latek z mama na plecach?
neo rox madafaka
Sorry ale po 1 nie przepadam za piwem, a po drugie wybacz ja nie z tych, jesli szukasz drugiego pedala to moze posiedz sobie na czateri, slyszalem ze tam sa odpowiednie kanaly dla odpowiednich ludzi.
Nie lubi piwka :cup:Po drugie to na chuj komus wrzucasz.Znasz go ,ze pozwalasz sobie na oczernianie w sieci?Ortografia sie klania"zaczolem"
Bez odbioru
Rycerski Cinek
02-04-2008, 23:26
Na oko 40 z ostatnich 50 postow bym wy**al za swoja glupote,idiotyzm i brak rzeczowosci.CITY SAY HELLO qr*a to jest temat lr-int+cfa a nie jakies ch**e muje. Smokuu jest,byl i bedzie forumowym,anonimowym spinaczem i trzeba sie z tym pogodzic.Zacznijcie soba prezentowac jakis poziom bo 80% z was jest zalosna i za kretynizmy pisane w postach powinna zostac pozbawiona mozliwosci pisania tutaj.Przeczytajcie jeszcze raz swoje posty zanim je zamieszczacie bo az zal to czytac.Widzac takie g*wniane posty jestem przeciwny anonimowosci w sieci,zeby potenacjalni pracodawcy(...) by wiedzieli z jakim idiota maja doczynienia.Koniec cry postu odnosnie poziomu prezentowanego przez was elo.
grow up kids
ywemytus
03-04-2008, 01:05
Drugiego pedala...pfff, nie rob z siebie kogos kim nie jestes, tylko napisz, ze konczysz 1 klase gimnazjum i mama wola Cie przez okno kiedy konczysz grac z kolegami w pilke. Zenujacy dzieciaczek rotfl
Zastanow sie po co piszesz bo ja moge byc elo i zrobie sobie profil HFduah i bede mowil ze jestem fajny
Czy ktos ci broni? chcesz to rob sobie ja na to sikam :p
Gdzie napisalem ze jestem fajny? xD
Tylko ktory ovner? Moze ten 13 latek z mama na plecach?
Nie jestem Shavenisem matole ....
Nie lubi piwka :cup:
Ortografia sie klania"zaczolem"
Bez odbioru
O mowi to wielki pijak jak ty pro nie jestes :o
Chcesz jebac wyklady na temat ortograffffffffi to rób :|
@ Fayter,
wkurzaja cie wypowiedzi uzytkownikow tego forum? jedna prosta rada, nie czytaj tego =]
..tylko napisz, ze konczysz 1 klase gimnazjum i mama wola Cie przez okno kiedy konczysz grac z kolegami w pilke. Zenujacy dzieciaczek rotfl
rotfl to chyba chlopcze ty masz takie doswiadczenia,
Thuygioshok
03-04-2008, 10:27
to nie shavenis debile, on by pisall "nooom"
ale dobra nie mowcie otym krecie aka lubie-sie-spinac-na-forum
ok 8 dni kary na kompa left
hehe ja mam wiecej i do tego wywiadowka 17 kwietnia xd ale powiem zeby papy nie darli bo testy sa 22 i bedzie stres/
Rycerski Cinek
03-04-2008, 15:33
Czy ktos ci broni? chcesz to rob sobie ja na @ Fayter,
wkurzaja cie wypowiedzi uzytkownikow tego forum? jedna prosta rada, nie czytaj tego =]
Wkurzaja mnie wypowiedzi tylko idiotow,tylko nie na temat.Czytam to bo chce sie dowiedziec czegos na wojnie i jak ktos opisuje fragi,przebieg massloga/opena czy czegos a nastepna osoba mu pisze ze sie podniecila to juz troche idiotyczne prawda?
This is how we do.
O mowi to wielki pijak jak ty pro nie jestes :o
Chcesz jebac wyklady na temat ortograffffffffi to rób :|
Zapewniam Cie ,ze w przeciagu miesiaca wypijam wiecej niz ty w ciagu roku,ale mniejsza o to ;]nie lubisz to nie pij proste
Ty nie musisz wiec sie nie napinaj
jak zes chuj to sie pruj
Zapewniam Cie ,ze w przeciagu miesiaca wypijam wiecej niz ty w ciagu roku,ale mniejsza o to ;]nie lubisz to nie pij proste
o ja ale ty super jestes, no popatrz kto by uwierzyl :o
to tylko moja opinia, ale wg. mnie dobrze wychowany człowiek nie chwali się ile to on pije, np. wg. mnie (oczywiscie nie znam Cie na rl, wiec nie moge posądzać) ale przechwalanie się np. moich kolegów z klasy (w 80% przechwałki są nadciągane i to grubo, to wiem ;D) jakie to oni mają codziennie melanże i przychodzą do domu spici jest głupie, bo raczej wiekszosc by ci współczuło niz bralo z ciebie przyklad, ale to tak na marginesie.
to tylko moja opinia, ale wg. mnie dobrze wychowany człowiek nie chwali się ile to on pije, np. wg. mnie (oczywiscie nie znam Cie na rl, wiec nie moge posądzać) ale przechwalanie się np. moich kolegów z klasy (w 80% przechwałki są nadciągane i to grubo, to wiem ;D) jakie to oni mają codziennie melanże i przychodzą do domu spici jest głupie, bo raczej wiekszosc by ci współczuło niz bralo z ciebie przyklad, ale to tak na marginesie.
Z tego co wiem, masz 14~ lat, a cale dnie potrafisz gadac o tym jak se walisz konia...to za to jest mądre?
Sie posypalo fragow,nie przechwalam sie;)
Nie mam codziennie melanzy ale wiem ile zdola zniesc moj organizm
z tego co tam widzialem LR zdobylo wiecej fragow,a moze nie
Kolejny wpierdziel plx? hahhhahha
Czubek^^
03-04-2008, 23:32
@up
OMG jak się podjarał!
O nie dedłem tylko nie to
Błeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
@up
OMG jak się podjarał!
cry cry bejbe 8o
Czubek^^
03-04-2008, 23:38
Lol, mam płakać bo dednoołem w grze? ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(
ywemytus
03-04-2008, 23:39
cry cry bejbe 8o
zamknij ryj! i poloz glowe do poduszki, bo jutro ciezki dzien w gimnazjum pajacu.
Lol, mam płakać bo dednoołem w grze? ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(
uuu chyba sie interregnum elfbot zaciol;(
Czubek^^
03-04-2008, 23:41
A tobie nutrise garnier skończył się w sklepie ;(
NARA ZIOMALE
zamknij ryj! i poloz glowe do poduszki, bo jutro ciezki dzien w gimnazjum pajacu.
no wlasnie idz spac bo wieczorynka dawno sie skonczyla:(
Btw. BOt cos nie pomogl, 3 open przegrany sad :/ chyba pozostalo wam tylko robienie massow. pzdr cioty hahaha XD
ywemytus
03-04-2008, 23:45
no wlasnie idz spac bo wieczorynka dawno sie skonczyla:(
Btw. BOt cos nie pomogl, 3 open przegrany sad :/ chyba pozostalo wam tylko robienie massow. pzdr cioty hahaha XD
wyskocz kurewko w zabrzu:) pogadamy inaczej skoro jestes taka pro ciotaaaaaaa
wyskocz kurewko w zabrzu:) pogadamy inaczej skoro jestes taka pro ciotaaaaaaa
domyslam sie ze jestes clapkiem tym pro evul skater co na utube mozna zobaczyc huauauhahuhuau , wiem wpadniesz powiesz mi jo jo jo jestem krolem dzielnicy i okolicy i po sprawie XDDDDDDD hahaha jesli sie myle to mnie popraw ;)
aeroxis, amenomm, alunir, boroth, tomba, cador, medi, achmed, archer, belial, dend, dran, fert, goral, jones, lamus, luis, lya, panov, paulo, pe ha,plan, sadli, saint conq, shiel, sir jack, tetuni, thouri, titaco, ziuziek, feniks, vesiga, banashee 2x
nie wiem kto od nas
ide spac
Bartholomew
03-04-2008, 23:55
35-8 jesli dobrze policzylem ;ssssssssssssss
Bartas15
04-04-2008, 07:31
Dajcie passy ormo lepiej :baby:
nie mam 14 lat i nie opowiadam calego dnia jak wale ;d
punshy i sakula trapnelismy :P
Medivh Shady
04-04-2008, 10:40
Ogolnie u nas nikt nie przejmuje sie zabardzo przegranymi , ale przynajmniej u nas maja satysfakcje ze graja na swoich postaciach i ewentualna wygrana wojna to bedzie ich zasluga a nie jakis typkow z hiberny.
I nie mowcie mi ze pierdole glupoty z tym ze hiberna na was gra bo tak jest , pokazujecie to przynajmniej na masslogach na ktorych wogole sobie nie radzicie.
Pozatym sa osoby w waszej gildi ktore w rozmowie ze mna otwarcie mowia ze czasami nie podoba im sie ze ktos inny na nich gra ale ..
zreszta wasz vent nie klamie ;>
skarabeusz323
04-04-2008, 10:45
honor ojczyzna to podstawa
z panem up sie zgadzam calkiem to inaczej idze na massach a inaczej ob
nastepne tibia i moj char ja bym sobie nie mogl wyobrazic jak jakis pajac z allgro pyka na mym chare
a juz nie mowic o wojne to zal
Może z innej beczki teraz... te hibernianskie człeki są robotami czy jak ? Przecież też da się ich zabić a to że ustawiacie sie na ob wtedy kiedy(i gdzie) hibernie pasuje, to juz inna sprawa. Chociaz gdyby im niepasowalo to by nie bylo ob ;p
Hahha, najbardziej uwielbiam widok, jak lr chodzi sobie na noob charach po pustyni i gapia sie jak ich main chary sie na*******ają :D
Ogolnie u nas nikt nie przejmuje sie zabardzo przegranymi , ale przynajmniej u nas maja satysfakcje ze graja na swoich postaciach i ewentualna wygrana wojna to bedzie ich zasluga a nie jakis typkow z hiberny.
I nie mowcie mi ze pierdole glupoty z tym ze hiberna na was gra bo tak jest , pokazujecie to przynajmniej na masslogach na ktorych wogole sobie nie radzicie.
Pozatym sa osoby w waszej gildi ktore w rozmowie ze mna otwarcie mowia ze czasami nie podoba im sie ze ktos inny na nich gra ale ..
No a co z tym, ze Luki gra na waszych charach? Albo wasz elfbot, ktory odparalizowywuje was, ktory combuje i leczy przyjaciol?
osobiście wczoraj nie miałem wcale funu,nie wiem jakim cudem ale na całej opence miałem mega lagi,co kratke ekran mi sie cial,jakbym byl 40-50lvlem;p...a po opence już był lajt(w świątyni).może za dużo ludków na ekranie mi to zrobiło,nie wiem sam;p.ale nawet jak puszczałem mwalla to go widziałem po 3-4 sekundach.xD
A juz myslalem ze daliscie sobie siana z "nie gracie sami.. nie macie satysfakcji itp".. Wrzuccie na luz.. Medi zreszta Ty sam powinienes wiedziec jak wygladaly wojny i sprawa z postaciami.. wiec nie wiem po co teraz ten post.. nie powiesz mi ze nagle u Was na 1 postaci gra 1 osoba.. no chyba ze ludzie i czasy sie zmieniaja ale az tak bardzo nie wierze w bajki.. :P
gdzies tu juz pisalem,stajecie sie monotematyczni..zastanawiam sie tylko czemu otwarcie niemowicie o elfbocie ktory fajnie dziala...tylko w close battle..co widac na masslogach;)
Dobrze ze ty grałes wczoraj na swoim charze ;)
Hahha, najbardziej uwielbiam widok, jak lr chodzi sobie na noob charach po pustyni i gapia sie jak ich main chary sie na*******ają :D
To jest swego rodzaju tez taktyka, chodzisz noobem robisz zamieszanie, a czasem uda ci sie zblokowac kogos :)
Raul here, I'm recording
Owned i chuj :D
Mlodzieniaszek
04-04-2008, 15:10
..................
Mlodzieniaszek
04-04-2008, 15:11
Bo na waszych masslogach do tej pory co moglismy zrobic.... pierwszy na edron przy elf bocie okazalo sie ze to nie ma sensu..... bo kazdy kto podszedl combo i odrazu gleba..... ankrahmun chocby nie wiem co nie bylo mozliwosci nic zrobienia....:< no i svargrond mass na ktorym, nie bylo mozliwosci nic zrobic bo ktos blokonal npc i lodke.... takze o czym my tu gadamy poprostu te 3 masslogi byly bardziej przemyslane od tych 2 pozostalych na darashii i svargrond wtedy sobie jakos poradzilismy z przewaga fragow na wasze udane kolejne 5 massow.....
23:10 Dran Arhari [166]: please bring me to
23:10 Dran Arhari [166]: please bring me to
Apr 03 2008, 23:10:12 CEST Killed at Level 166 by Wovimus
and by Rexsi
to bylo kurde owned;]
pozneij dam screena jak wysle gdzie;)
chyba sie komus(niewiem kto gral na nim) HK pokrecily;)
ps. luki na medim tez sie niewykazal;( choc kilka razy mial wiecej farta niz banshee rozumu;)
http://i30.photobucket.com/albums/c338/Hell_Kazi/Tibia0894.jpg
:D
Medivh Shady
04-04-2008, 16:03
widocznie gralem jesli tak pisze.
widocznie gralem jesli tak pisze.
Bys kurwa przynajmniej nie klamal, wszyscy wiedza ze Luki siedzial na Medivhu, byl liderem, a jak Medivh sie zawinal to sie caly team rozwalil wam bo nikt nie wiedzial co robic. A obaj wiemy ze Ty o liderowaniu masz pojecie takie jak ja.
wierze, ze sie nie przejmujecie Wy, ktorzy dlugo gracie. Satysfakcja? uu fajnie. aata tez ma satysfakcje? ze musi padac bo mu luki kazal brac udzial w wojnie? a co zescie sie tak uczepili tej hiberny? wam nie pomaga selena czy inna secura?.. hipokryci
nie mowcie mi ze pierdole glupoty z tym ze hiberna na was gra bo tak jest , pokazujecie to przynajmniej na masslogach na ktorych wogole sobie nie radzicie.
no coz. wasza taktyka stania na jednym sqmie i obtoczenie sie noobami jest po prostu ciezka do rozbicia jak macie elfbota na combo ;/
no i? mi sie nie podoba, ze uciekacie na 1 sqma. zreszta wydaje mi sie, ze propagande tu siejesz. jakby sie komus nie podobalo to by nie oddawal chara no nie?
wasz vent tez nie klamie, ze luki gral na twoim charze
Tak jak mowisz.. a na 1 koncie z nobami mamy main chary na ktorych w tym momencie siedzi cala hiberna po 50 chlopa na jedna postac.. skonczcie z tymi zalosnymi tekstami.. i zobaczcie co sie dzieje w Waszej "piaskownicy"
wszyscy jestescie siebie warci
wszyscy jestescie siebie warci
znaczy sie 1,99PLN w tesco dla szkol!!!
U nas jest calkiem niezle, nigdy nie widzialem tak pustych expowisk na facc. D-lair juz nieczynne jakby ktos chcial isc.
Moze ktoś mi powiedziec kto grał na ob acromą? bo nie padl.
ale dżołk!!! sie usmialem z rana
Moze ktoś mi powiedziec kto grał na ob acromą? bo nie padl.
Moze Raul, trzeba sie spytac czy nagrywal o,o
Moze Raul, trzeba sie spytac czy nagrywal o,o
raul gral vorithem !!!
raul gral vorithem !!!
Mozna sie juz smiac?
huahsuuhsuhuhuhshusauhasaygsauhsuhsaoksakosoksakos aoksaosaysagysaysahusauhsauhasygsasa
notop rozmieszyles hahausuhshushusah az mnie brzuch boliiiiiiiiiiiii
20:00 Chikuma Koshiro [25]: 20:00 YOU SEE A DEAD HUMAN (VOL:10). YOU RECOGNIZE GORAL DAVE. HE WAS KILLED BY DAMOON.
ups :/
BTW. Moze mi ktos powiedzieć why Pare osob wyszlo z Inter i zalozyło nowa gildie Atticus~ ??
Eh, wojna się jeszcze nie skończyła, a "Pay boh" już się zaczęło.... czarno to widzę...
Eh, wojna się jeszcze nie skończyła, a "Pay boh" już się zaczęło.... czarno to widzę...
Kto cie z Peaował ?
Pewnie Panov, juz 3 osoby pisaly mi czy go znam bo chce bohy bez reasonu ;/
Pewnie Panov, juz 3 osoby pisaly mi czy go znam bo chce bohy bez reasonu ;/
I co przyznaleś sie do niego ? Xd
Jak mial mniejszy lvl to moglem powiedziec ze to znajomy ale jak wbil lvl wysoki to szkoda gadac...
Picinhoxs
06-04-2008, 23:07
Picinho (7-04-2008 0:05)
fajne eq?
pawel (lafa) (7-04-2008 0:05)LAFA <<<
bie
Picinho (7-04-2008 0:05)
powiedz ze fajne
pawel (7-04-2008 0:05)
napisz jakis post
na forum tibia pl
to npisze
Picinho (7-04-2008 0:10)
NAPISZ ZE FAJNE KURWA
pawel od valotha (7-04-2008 0:10)
pawel od valotha (lafa) (7-04-2008 0:05)LAFA <<<
bie
MAm cie w dupie sprzedales mnie jestes huntet!111111111
mozesz to dac na forum
Picinho (7-04-2008 0:10)
xDD
i napisac ze lubie wygolone cipki
pawel od valotha (7-04-2008 0:15)
lubie swoja gilide uwazam ze jest spoko
jednak nie rozumiem po angielsku
i dlateog nie mowie nic na gc
xD
pawel od valotha (7-04-2008 0:16)
wogule respekt mi wzrol dzieki twoim postom ;d
Picinho (7-04-2008 0:16)
why?
zapewno wszysyc przyjda na moj ss jak 100 wbijam
xDDD
pawel od valotha (7-04-2008 0:17)
dawaj cos jeszcze
jakies nasze rozmowy na gg
Picinho (7-04-2008 0:17)
xDDDDDDDDDDDDDDD
smiesznie bedzie
zrjnuejsz mi kariere
suportuje la interution
albo
revogrum
xD
pawel od valotha (7-04-2008 0:18)
gralem kiedys na 5 ownerow ale kazdy poszedl w swoja strone
pawel od valotha (7-04-2008 0:19)
haha nikt ci nie odpisal
w dupie cie maja
vlafa owns pici sux elo !
ide
ap
Napisz ze fajne
@up
to ma sie zajebiscie do wojny
ehh..
Co też IT teraz odwala...
Wielu z nas chciało sie bić w tej wojnie do konca ale zachowania IT wymuszają na nas zmiane zdania. Luki już nie panuje nad swoimi ludzmi. It pkuje na potęgę i to nawet nie noobkami : / Przykro mi ale tak właśnie "przegrywacie" wojnę nie szanując innych graczy.
~~ Torin
ktoś wie ile pro od panova ?:P
dałem mu już jedne bohy, dam i drugie to moze na pro uzbieram...
Mlodzieniaszek
07-04-2008, 15:21
ehh..
Wielu z nas chciało sie bić w tej wojnie do konca ale zachowania IT wymuszają na nas zmiane zdania. Luki już nie panuje nad swoimi ludzmi. It pkuje na potęgę i to nawet nie noobkami : / Przykro mi ale tak właśnie "przegrywacie" wojnę nie szanując innych graczy.
~~ Torin
Przynajmniej maja niezly pk team.... bo malo kto bedzie chcial sie wyplacic :>
P.S. o ile zrobia to do czego sie zdeklarowali, czyli lojalnosc do konca itp itd... :>
Thuygioshok
07-04-2008, 15:53
hahahahahahahaha mam hunta ;< pomimo iz nie logowalem sie od tyygodnia :<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< dostalem smsem
07-04-2008, 16:34
nieudany mass na Banashee'iego
Ciekawe jakie paymenty poleca o.O Luki pewnie dostanie 443783490k za to ze przez pare lat to on wygrywal wojny :D :D
Luki nie bedzie mial mozliwosci wyplacenia sie ;>
Luki nie bedzie mial mozliwosci wyplacenia sie ;>
a ty bedziesz mial mozwliwosc ?:p
zreszta to juz koniec wojny ? O.o
07-04-2008, 18:31
to niech s*******aja expic zobaczymy czy taki koniec
to niech s*******aja expic zobaczymy czy taki koniec
To Ty pojdz expic, wbij te 20k dziennie na gs island o,o
ehh..
~~ Torin
Oni nie tyle pkuja, ile pewnie brakuje im kasy na wojne, to biją randomowych ludzi na banucie (i nie tylko -.-) i każą płacić bohy. Bylem za interregnum od początku wojny, ale chyba zmienię zdanie, bo od nikogo z LA nie usłyszałem jeszcze "Pay boh". Ktoś tam up mówił, że mają dobre pk teamy, jakoś nie wydaje mi się, żeby niemożność ubicia 55 RP w dwie osoby na levelach 100+ była dobrym pk teamem ;/
Nie tylko Panov bije, mnie bił np. Galithar, Fire Dragon Rage i jeszcze dwie inne osoby więc to nie jest odosobniony przypadek.
Jutro upek. Tylko jestem ciekaw uhy czy nowe poty ;/
skarabeusz323
07-04-2008, 19:36
to wez mu nie pozwól wyjsc z pzeta i pisz do ludzi z lr oni beda wiedziec co zrobic:)
Ciekawe jakie paymenty poleca o.O Luki pewnie dostanie 443783490k za to ze przez pare lat to on wygrywal wojny :D :D
tak dla rozjasnienia sytuacji
1. luki niewygrywal wojen,zadnej niewygral,wygrali je ludzie w dptf,aata medi voronix ares i inni nawet alunir.
2. wojna ta byla mi bardzo nie na reke gdyz spora czesc int~ szanuje za to co zrobili takze lukiego i do niego zawsze bede mial respekt,poprostu kazdy popelnia czasami bledy
luki popelnil 1 wielki pozwolil alunirowi traktowac membersow dptf jak psy, tylko czasami psy gryza nawet wlasciciela
3.najwiekszym respektem chyba darze netha i choc teraz stoimy po przeciwnych stronach ciagle go lubie;),troszezke pzresadzal chroniac dawne sf(mowie o niektorych idiotach) choc takze i tam sa osoby ktore zasloguja na respekt "np:rahszas" i sa tacy ktorych juz dawno bym z checia widzial stojacych w dp i tylko piszacych na trade"free itemzz blizz" jak np igusia tha~ ziuziek drumlar,doszedl jeszzce niedawno do elity banshee..no ale coz kazdy ma swoje 5 min..jego sie juz skonczylo;)
4.jezeli o moje stanowisko chodzi kazdemu dalbym sie wyplacic,hunted forever to najwieksza frajernia dla mnie jaka jest..choc przyznam sie szczerze ze nawet po wyplaceniu sie bede neiktorych gnebil;)
5.robienie PA i sciaganie bohow to taki skok na bangee na koniec,pokazanie ze jeszzce sie zyje...pod respiratorem(zalosne) kazdy chce byc zapamietany,jeden jako najwieksze UE pod dp w carlin,inny jako najwiekszy booter..inny jako najwiekszy frajer i noob(siemka banshee)
tak na zakonczenie
wojna sie jeszcze neiskanczyla choc teraz pewnie bedzie z 3-4 tyg pzrerwy gdyz inter~ malo co moze zrobic,ludzie odchodza,suporterzy widza ze tzreba brac nogi za pas a co najwazniejsze
JUTRO WCHODZI PATCH i elfbot i ng pewnie niebedzioe dzialalo wiec inter~ juz kompletnie nic niebedzie moglo zrobic.
ide siusiu bede pozniej;)
* - dla idiotow
teraz mozecie pisac o interpunkcji i ortografi i tak sram na was;)
07-04-2008, 20:48
To Ty pojdz expic, wbij te 20k dziennie na gs island o,o
tylko ze ja nie mowie ze wygralismy tak jak wy, co jest grubą przesadą
@Notop
ale sie rozpisałeś o.O
@Notop
A jeszcze inni jako wieczni gracze w tibie... ;)
tylko ze ja nie mowie ze wygralismy tak jak wy, co jest grubą przesadą
ja tez tego nie mowie ale trzeba przyznac, ze szala zwyciestwa przechylona jest na nasza strone.
poza tym czesc ludzi od nas expi i podejrzewam ze robia znacznie wiecej expa niz ludzie od was :>
@notop
na ódż śem pizadź po polzkiemó
skont klikash?
xP
ja tez tego nie mowie ale trzeba przyznac, ze szala zwyciestwa przechylona jest na nasza strone.
poza tym czesc ludzi od nas expi i podejrzewam ze robia znacznie wiecej expa niz ludzie od was :>
@notop
na ódż śem pizadź po polzkiemó
skont klikash?
xP
hanted forefer!!
patrząc na terroryzowanych graczy na arcani dzisiaj okolo 23 postanowilismy sie przyczaic na pk team interegrum i wpadlismy po chlopakow na ank dragi i wysiekalismy all.
Bardzo chyba sie zdenerwowalo z teog co mi wiadomo po ich reakcjach na ich vencie bo przpadly im looty ktore uzbierali z ludzi i niebedzie na blessy
w niedlugim czasie zrobie luste dla ludzi ktorzy beda chcieli scigac ich noob charki aby niedac im odrobic lvlow na noobkach wraz z opisami jaki noobek to jakis main char interegrum
Pozdrawiam all graczy i niedajcie sie zastraszyc huntem albo czyms innym wojna idzie ku końcowi i oni ja przegrywaja i przegraja wiec nikt was ani huncic ani protowac od niech juz niebedzie ....
Typu Clapek ktory od 00 do 5 wnocy czekal w thais depo i straszyl all ludzi huntem jak nie zaplaca mu 10k albo i bohow zaleznie od lvlu
zal mi chlopaka bo to pokazuje juz niemoc zrobienia niczego istotnego na servie ...
Medivh Shady
08-04-2008, 08:37
To ze pa jest to normalne i ani leszczu ani luki nie sa wstanie powstrzymac ludzi od tego typu zachowania . choc przyznam ze u was w wiekszym stopniu jest to olewane.
Eti jak juz cos loot z pk leci na nastepne pkowanie a nie na blesy dla ludzi bo o to sie nie musicie martwic :> kase maja czym zarabiac , a jesli sadzicie ze dla was jest juz wygrana wojna to sie troche mylicie :)
Pozatym wychodze z zalozenia ze jak juz ktos robi pa albo robil to niech nie krytykuje innych ( przyklad damoon tiuso albo chocby ty eti ( pamietasz co wyprawiales na ice wiczach ? ))
ciesz sie poki mozesz Medi :-)
Kondyk91
08-04-2008, 09:06
Taa... Paymenty to jedna rzecz , ale jak np. taki Shavenis z LA mowi do takiego 100+ ze mu kumpla hakna i ma tyle i tyle placic bo inaczej sie nie pogra... zal i bol ;| juz lepiej te bohy sciagac ;s :confused:
To ze pa jest to normalne i ani leszczu ani luki nie sa wstanie powstrzymac ludzi od tego typu zachowania . choc przyznam ze u was w wiekszym stopniu jest to olewane.
Eti jak juz cos loot z pk leci na nastepne pkowanie a nie na blesy dla ludzi bo o to sie nie musicie martwic :> kase maja czym zarabiac , a jesli sadzicie ze dla was jest juz wygrana wojna to sie troche mylicie :)
Pozatym wychodze z zalozenia ze jak juz ktos robi pa albo robil to niech nie krytykuje innych ( przyklad damoon tiuso albo chocby ty eti ( pamietasz co wyprawiales na ice wiczach ? ))
mOze częsc z was ma kase ale czy wszyscy? na samym poczatku nie odstawialiscie takich akcji typu pay boh a teraz jest to na porzadku dziennym (deficyt kasy ?).
A tak przy okzaji Medi kiedy 200?
Medivh Shady
08-04-2008, 09:25
A tak przy okzaji Medi kiedy 200?
nie wiem , nie gram w tibie tylko w wowa narazie wiec nie chce mi sie expic , ale nie martw sie mam niecale 200k na lvl :>
ciesz sie poki mozesz Medi :-)
A co do 200 fragow gracie bo twieerdzicie ze praktycznie wojne wygralisci e ?
wiem , wiem bana zgarne niedlugo ;) albo hunta ;( , jestescie zbyt pewni siebie i to was zgubi :P , a nie sory macie damoona i tiusa ktorzy ostanio stwierdzili ze gdyby nie oni dwaj i wasi pomocnicy to reszta by sobie nie dala rady.
nie wiem , nie gram w tibie tylko w wowa narazie wiec nie chce mi sie expic , ale nie martw sie mam niecale 200k na lvl :>
A co do 200 fragow gracie bo twieerdzicie ze praktycznie wojne wygralisci e ?
wiem , wiem bana zgarne niedlugo ;) albo hunta ;( , jestescie zbyt pewni siebie i to was zgubi :P , a nie sory macie damoona i tiusa ktorzy ostanio stwierdzili ze gdyby nie oni dwaj i wasi pomocnicy to reszta by sobie nie dala rady.
to idzie w obie strony byc moze bez nich nie dalibysmy rady ale rownie dobrze mozna powiedziec ze bez nas oni też nie daliby rady.
to samo tyczy sie waszej gildi wiec takie komentarze sa niepotrzebne.
btw. Damoon mowił również "Jestem Królem Polski"
to idzie w obie strony byc moze bez nich nie dalibysmy rady ale rownie dobrze mozna powiedziec ze bez nas oni też nie daliby rady.
to samo tyczy sie waszej gildi wiec takie komentarze sa niepotrzebne.
btw. Damoon mowił również "Jestem Królem Polski"
no od dzis przez pare dni top na 100% nic niezrobicie bo elfbot niedziala...
a wy bez niego to nawet tych 92 fragow byscie niemieli;)
Bartas15
08-04-2008, 13:40
Ale jestescie chlopaki kozacy takie pociski leca ,że szok B) A tak na temat
to mimo ,że nie lubie ani tych ani tych to chyba lepiej uzywac elfbota niz dawac swoje passy jakiemus teamowi z innego servera (czytaj Hiberna) bo przynajmniej chlopaki strzalkami ruszaja ,a wy to juz nic nie robicie oprocz durych postow na forum.
Elo
co wy sie doczepiliscie kurwea hiberny czy tam kogo innego?
gdzie jest to kurwa napisane ze na nich grali ja pierdole.
nawet jesli tak jest to obie strony maja cos do zarzucenia i nigdy sie tak nie zmieni
p.s clapek mial druida sacramentos on nim teraz pkuje? wiem ze mial grubo ponad 60+ lvl teraz 55 ed i nikt nie wie ze to clapek? ja bm mu spokoju nie dal xd
Bartas15
08-04-2008, 14:26
Naucz sie czytac ,a jak chcesz dupe poliazc to umów sie z Sue utlenisz mu dupe i bedzie komplet.
Rycerski Cinek
08-04-2008, 15:27
patrząc na terroryzowanych graczy na arcani dzisiaj okolo 23 postanowilismy sie przyczaic na pk team interegrum i wpadlismy po chlopakow na ank dragi i wysiekalismy all.
Bardzo chyba sie zdenerwowalo z teog co mi wiadomo po ich reakcjach na ich vencie bo przpadly im looty ktore uzbierali z ludzi i niebedzie na blessy
w niedlugim czasie zrobie luste dla ludzi ktorzy beda chcieli scigac ich noob charki aby niedac im odrobic lvlow na noobkach wraz z opisami jaki noobek to jakis main char interegrum
Pozdrawiam all graczy i niedajcie sie zastraszyc huntem albo czyms innym wojna idzie ku końcowi i oni ja przegrywaja i przegraja wiec nikt was ani huncic ani protowac od niech juz niebedzie ....
Typu Clapek ktory od 00 do 5 wnocy czekal w thais depo i straszyl all ludzi huntem jak nie zaplaca mu 10k albo i bohow zaleznie od lvlu
zal mi chlopaka bo to pokazuje juz niemoc zrobienia niczego istotnego na servie ...
A co powiesz o swoim pk team'ie na thais boat i klepaniu random 30+ co przebiegli?Juz nie wspomne o tym jak wyleciales do Sir Skroja z pay boh i tym ze hunted jest lol,chyba za stanie pod dp,nie wiedzialem jeszcze ze to karalne.A od Clapka czekam od niego jeszcze na k arm,3 bp manskow,bp runek uzytkowych,bo jezeli nie odda tego co jego ziomki lootly na moim znajomym to bedzie tu widnial name jego drugiego chara ktorym sobie smiga po dragach.W sumie niepotrzebnie sie cisniecie o PA bo jedni i drudzy robia wiec mowienie ze ktos PA jest smieszne,bo zarowno jedni jak i drudzy sie bawia w te klocki.No a ja ciesze sie huntem od Marylin~ za to ze jej noob padl za ubicie mojego rl brata.
Styka,ogolne przeslanie nie piszcie na jednych ze pa kiedy u was tez sa.Zreszta nadchodza ciekawe czasy dla Arcanii,bo jesli wygra LR to nie sadze by w takim skladzie dlugo sie trzymali i bedzie duzo konfliktow wewnetrznych.Zas jesli int~ wygra to hmm...nie wiem od dluzszego czaso nie bralem pod uwage tego szczerze mowiac.
Naucz sie czytac ,a jak chcesz dupe poliazc to umów sie z Sue utlenisz mu dupe i bedzie komplet.
umiem czytac odkad skonczylem 4 lata.
nie lize dupy, nie wiem czy jestes o cos zazdrosny czy masz jakies kompleksy ? nigdy nie nasladowalem faytera, ale dam jego tekst " spinasz sie przez kabelek :)"?
We offer health, spirit and mana potions in up to four sizes: normal, strong, great and ultimate.
Ciekawe co to te spirit i ile leczy ultimate
Thuygioshok
08-04-2008, 16:51
<html><body><font color=red>rzal i bul powiem tyle, ja mam hunted od lr i CHCOM MNIE DED, dobrze ze nie moge na kompie siedziec bo by mi DEDUWE zrobili ;>?</font> co wy sie doczepiliscie kurwea hiberny czy tam kogo innego?
gdzie jest to kurwa napisane ze na nich grali ja pierdole.
nawet jesli tak jest to obie strony maja cos do zarzucenia i nigdy sie tak nie zmieni
hunted kurwo, chodzi o to ze ludzie z hiberny na nich graja, dowodem jest raul i allanxd<br>
CUSZ z tej okazji iz zostalem przypalany przy kompie <br><center>bd za 2 tyg xdd i BENDZIE WYMIOT OWNEJDZ</center>z tego co wyczytalem</body></html>dobra ludzie rzal mi was prosze was jak pisal mickiewiczNo a ja ciesze sie huntem od Marylin~ za to ze jej noob padl za ubicie mojego rl brata.
ehehehe skad ja to znam xd
jak ktos mi zalatwi, abym placil komus kto nei jest plebem to zaplace, do marylin nie bd bo to rzal ludek
Thuygioshok
08-04-2008, 17:13
@Eti
Character Information
Name: Sath Yauros
Sex: male
Profession: Sorcerer
Level: 12
World: Arcania
Residence: Venore
Last login: Mar 25 2008, 01:33:58 CET
Comment: Oct 03 2007, 17:23:35 CEST Killed Dangerous Sergen at Level 54 unjustified
:>
Dec 03 2007, 18:14:40 CET Killed Cadleron at Level 116 ok
18:20 Cadleron [115]: jak to zrobiles?
Account Status: Free Account
pamietasz jeszcze pr0 pvp wujka felixa?
spirit-300 many 400 hp
ultimate potion opowyzej 800 hp;]
Thuygioshok
08-04-2008, 17:27
no to dupa
08-04-2008, 18:27
Keruz Sorcerer
Apr 08 2008, 17:45:54 CEST Killed at Level 95 by Ralfons
Bil Panov'a przed statkiem ank, tak sie skonczylo
i Panov lotnal!!
17:58 You see an Amazon Shield (Def:32). It weighs 67.00 oz. Many gems sparkle on the shield.
ten shild to chyba nie z tego 95ms?
MagMagik
08-04-2008, 18:52
no od dzis przez pare dni top na 100% nic niezrobicie bo elfbot niedziala...
a wy bez niego to nawet tych 92 fragow byscie niemieli;)
Ehh z całym szacunkiem ale Wy bez Hiberny połowy z 90 nie załapalibyście... Przykre ale prawdziwe...
Co wam daje nawijanie "Wojna jest skończona !" ? Jakaś satysfakcja ?
Jestem przekonany że zdajecie sobie sprawę że pier*olicie bez sensu ;]
Ehh z całym szacunkiem ale Wy bez Hiberny połowy z 90 nie załapalibyście... Przykre ale prawdziwe...
O qrwa ale kozak :O mowisz tak jakby hiberna grala na wszystkich charach, wiec znaczy ze cale G wiesz , wiec puenta jest taka abys moze sie nie wypowiadal o czyms czego nie wiesz :)
spirit-300 many 400 hp
for knights of level 130 or higher
costs: 310 gp
restores on average: 750 hit points
A wcale nie bo 750 xDDD
17:58 You see an Amazon Shield (Def:32). It weighs 67.00 oz. Many gems sparkle on the shield.
Jak juz to powinno byc:
17:58 You see an amazon shield (Def:32). It weighs 62.00 oz.
o,o
A tak na temat
to mimo ,że nie lubie ani tych ani tych to chyba lepiej uzywac elfbota niz dawac swoje passy jakiemus teamowi z innego servera (czytaj Hiberna) bo przynajmniej chlopaki strzalkami ruszaja ,a wy to juz nic nie robicie oprocz durych postow na forum.
Elo
z tego co slyszalem, to elf bot moze strzelic sdkiem poza ekran :-) i dobrze to ujales, ze ruszaja strzalkami. ale wiesz co? to jest wszystko co robia, bo elfbot robi reszte za nich... WOW ale oni sa pr0
Bartas15
09-04-2008, 07:15
Nawet w elf bocie musi byc jeden lider ,który robi cos wiecej niz rusza strzałkami ,a u was nawet jeśli na wszystkich charach nie gra hiberna to z tego co widziałem na ob to oni raszują i robią całą robote.Ale i tak czy tak
lepiej wygląda to z strony LR ostatni ob jaki dodał Youffie jaki Interregrum sie rozbiegło ,a ekipa z 5 osób z LR latała i dobijała po kolei.
Medivh Shady
09-04-2008, 08:28
z tego co slyszalem, to elf bot moze strzelic sdkiem poza ekran :-) i dobrze to ujales, ze ruszaja strzalkami. ale wiesz co? to jest wszystko co robia, bo elfbot robi reszte za nich... WOW ale oni sa pr0
dla twojej wiadomosci , nie moze
Damoon
Apr 09 2008, 13:03:51 CEST Killed at Level 188 by Panov
and by Skin Bzyk
:(
MagMagik
09-04-2008, 16:13
O qrwa ale kozak :O mowisz tak jakby hiberna grala na wszystkich charach, wiec znaczy ze cale G wiesz , wiec puenta jest taka abys moze sie nie wypowiadal o czyms czego nie wiesz :)
Mówię "tak jakby"? Więc mówię czy nie? Jeśli nie masz pewności po jaki ch*j sie wypowiadasz? Hm a co cała gildia fraguje? Bo osobiście nie kminie dlaczego miała by grać na wszystkich charach ? To jest pozbawione sensu jak i Twoje wypowiedzi :|
oo niezle, jak padl?
Inter ubilo jego noob chara, co urazilo jego dumę i wpadl mainem wybic Inter~ noob chary, inter lognelo na mainy i dorwalo Damoonka probojecego uciec na demone, niestety nie udało mu sie i wpadl z niezle gowno. Fakt faktem troche lekcewazyl naszych. Exurowac sie jak bije Cie 5 osob? No nic. Padl to sie liczy ;)
Inter ubilo jego noob chara, co urazilo jego dumę i wpadl mainem wybic Inter~ noob chary, inter lognelo na mainy i dorwalo Damoonka probojecego uciec na demone, niestety nie udało mu sie i wpadl z niezle gowno. Fakt faktem troche lekcewazyl naszych. Exurowac sie jak bije Cie 5 osob? No nic. Padl to sie liczy ;)
Dogoniliscie go na demoni? O.o lol
Ded damoona mozna bylo nazwać prowokacja o.O
niewazne w jakiej gildi bylby takich zydow trzeba tępić, gnębić, jeździć po nich aby nauczyli się szanować swoich
Niedlugo interegrum kupi sobie nowe klucze do elfbota i beda lepsze fragi.. :P ormo chyba juz blackdem wymiata to teraz czas na ich super hiper kumpli bociarze
Medivh Shady
09-04-2008, 21:48
Dogoniliscie go na demoni? O.o lol
sam sie trapnol ;P nie trzeba bylo go az tak strasznie gonic , nastepnym razem zanim zacznie tam uciekac niech otworzy sobie wczesniej dziure na wrl :>
Rycerski Cinek
09-04-2008, 22:01
Niedlugo interegrum kupi sobie nowe klucze do elfbota i beda lepsze fragi.. :P ormo chyba juz blackdem wymiata to teraz czas na ich super hiper kumpli bociarze
City say hello,jezeli czegos nie wiesz to nie pisz ok? Tresc twego posta jest napisana na podstawie bzdur wypisywanych na forach a nie na faktycznej wiedzy.Blackd w ormo hehe joke roku,masz filmik na youtube.com z akcjami ormo i nie ma tam absolutnie zadnego bota.
czil ałt menz
Na chuj komu klucze :S
Elfbot i tibiabot ng sa darmowe .. co dla niektórych : P
..aa co do blackda to sie juz kiedys wypowiedziałem na ten temat i nie mam zamiaru powtarzać.
@Fayter
Weź zrób jakies normalne konto - niewygodnie sie czyta jakies cytaty.
latwo cracknac ng lub elfbota to nie jest jakas filozofia
Jakoś nigdy nie widziałem jeszcze żadnego cracka wystawionego na public :P (co nie oznacza, że ich nie ma).
Co do crackowania to jest to filozofia .. siedzialem pare ladnych dni :S
sam sie trapnol ;P nie trzeba bylo go az tak strasznie gonic , nastepnym razem zanim zacznie tam uciekac niech otworzy sobie wczesniej dziure na wrl :>
eh neistety damoon tiuso i kilka osob w LR nalezy do osob z jakimi ja mailem najwiekszy problem w EZ (bismillah itp) nieluchaja sie nikogo mysla ze sa pro best i za wszelka cene oddali by zycie za 13 lvlv noob chara bo urazilo jego honor zabicie go...troche to dla mnei smieszne,;)
padl z swojej gupoty,nie 1...i na bank nei ostatni raz;)
a co do hiberny pogadajcie se,chociaz tyle mzoecie a szczegolnie lubie txt "hiberna grala tym i tym i tym charem..g wicie ale se spamujecie,i to jest piekne;)
Nie bedzie Ci do smiechu jak 1/4 LR dostanie bany za to ze 'sharuje' postacie z ludzmi z hiberny ;)
22:29 Warning! The murder of Vlarex was not justified.
22:29 Warning! The murder of Kloone was not justified.
Kurwa ile typów mozna zabijać ...
eh neistety damoon tiuso i kilka osob w LR
Wymieniles tylko obcokrajowców, zeby tego nie przeczytali i Ci potem nie wpierdolili za to? ;d
Czubek^^
09-04-2008, 23:09
22:29 Warning! The murder of Vlarex was not justified.
22:29 Warning! The murder of Kloone was not justified.
Kurwa ile typów mozna zabijać ...
Co do ogarnięcia gry przez kloone...
http://i184.photobucket.com/albums/x29/juggalo_just/fail2eo3.jpg
Jakoś nigdy nie widziałem jeszcze żadnego cracka wystawionego na public :P (co nie oznacza, że ich nie ma).
Co do crackowania to jest to filozofia .. siedzialem pare ladnych dni :S
solucja z winhexem juz lata pare lat w sieci wiec za puzno na kozakowanie
synku :( a jak zajelo ci to 2 dni to n/c
a fragi huh pierwszy raz ormo zabilo 80 + ?? afkowal czy internet kick ?? hahahshahahsh
solucja z winhexem juz lata pare lat w sieci wiec za puzno na kozakowanie
synku :( a jak zajelo ci to 2 dni to n/c
a fragi huh pierwszy raz ormo zabilo 80 + ?? afkowal czy internet kick ?? hahahshahahsh
Mytheranczyku,odpal sobie youtube.com,tam jest namiastka dzialnosci ormo.Bezwzgledu jaki masz char na arcani,jestem pewien ze bys sie zlozyl od ormo.
BTW. Guess who's back ? =)
Mytheranczyku,odpal sobie youtube.com,tam jest namiastka dzialnosci ormo.Bezwzgledu jaki masz char na arcani,jestem pewien ze bys sie zlozyl od ormo.
BTW. Guess who's back ? =)
;epsza dzialalnosc byla za czasow zomo;)
a co do pana wyzej " niedlatego wymienilem ich zbey nieprzeczytali bo znaja moje zdanie ale akurat oni sa najwieszymi spontanami w lr
@koszyk
gdyby babcia miala wasy bylaby dziadkiem;)
;epsza dzialalnosc byla za czasow zomo;)
fajny byl wyscig fragow kto wiekszego lvla ubije ^.^ no ale mozliwosci obu grup jezeli chodzi o fragi byly podobne ,ale ormo bylo narazone na kontry a zomo hmm jak ktos podnosil reke na zomo to sie odchudzal z gp :P swego czasu nawet ja wpadlem w trap zomo ;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.