Pokaż pełną wersje : Serwer Nerana SS Odsłona 4:)
Wpadać do kogoś do miasta, bo robił spiny na forum? najs wam Tipja w łbach poryła :>
Kasza_Mistrz
02-07-2010, 20:29
@frewyn
nie wiem czy wam gratulowac czy co... itemki widze na sile juz robia do tej gierki ;]
sami sie domyslcie
@facebook
Andrzej Malec / Opole
a jutro jade do Stepcia ;d
elo
http://img203.imageshack.us/img203/1729/beztytuujks.jpg
xd
Szkapenson
03-07-2010, 03:36
andrzej jest moim ziomem na fejsie ;*;*;8*:*:*:
/olek jasiak
Kasza_Mistrz
03-07-2010, 08:47
http://img145.imageshack.us/img145/9525/hehek.jpg (http://img145.imageshack.us/i/hehek.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
Moim TesSh :D SweEEetaśŚŚne FoOciEe Rządzą !!! :D
http://mefedron.info/
Polecam na wakacje
Ralianon
04-07-2010, 19:00
Powrót po długiej przerwie zupełnie od zera...
http://i48.tinypic.com/11jai43.jpg
http://mefedron.info/
Polecam na wakacje
czym ty sie szczycisz zerze ze cpasz jakies gowna ? myslisz ze to kogos wzruszy ;fff
http://img352.imageshack.us/img352/6104/muchabariso.jpg
/\
1. Nieszczyce sie tym
2. To jest nowa substancja moze ktos nie zna a lubi niekiedy sobie cos wciagnac
3. Nazywajac to gownem robisz blad
4. Sprobuj i wtedy sie wypowiedz
5. Ten post nie jest tylko dla ciebie moze inni maja odmienne zdanie wiec jesli cos nie pasuje omin i nie krytykuj
=]
zuloslawwielki
05-07-2010, 13:40
/\
1. Nieszczyce sie tym
5. Ten post nie jest tylko dla ciebie moze inni maja odmienne zdanie wiec jesli cos nie pasuje omin i nie krytykuj
=]
devdas , wypad z tad narkomanie
"nazywajac to gownem robisz blad" - a jak to nazwac jak nie gowno , i to takie wielkie w ktore sam wpadles po uszy
/\
1. Nieszczyce sie tym
=]
tak sie sklada ze poznalem 2 dni temu czlowieka ktory ma obszernal wiedze na ten temat wiec nawet juz nie musze googlowac bo wystarczajaco z tego co mi mowil pamietam- ze juz po pierwszym razie (troszeczke wieksza dawka) uzaleznia czlowieka od tego syfu, powiem grzecznie- nie dziekuje, s*******aj :C
http://img44.imageshack.us/img44/2459/arhen.jpg
Haha Arhen rozbawiles mnie =)
No to ktos musial miec strasznie slaba psyche albo poprostu mylisz substancje ;)
No to ktos musial miec strasznie slaba psyche albo poprostu mylisz substancje ;)
Od Arhena się odjebać bo mnie nie interesują wasze problemy :]
Peace And Love Goratel & Cones :*:cup:
Account banished until Jul 12 2010, 17:15:28 CEST because of game weakness abuse (Killing characters on optional PvP game worlds and Rookgaard is a violation of Tibia Rule 3b)
Wreszcie moge miec wakacje od jebanego nalogu BOG ZAPLAC
http://img413.imageshack.us/img413/9527/banzy.png (http://img413.imageshack.us/i/banzy.png/)
nie jestem arhen, to jest jego screen a nie moj i zcisz sie bo ni chuja nie zablysniesz plebsie ;d
Reconogary
05-07-2010, 21:24
Account banished until Jul 12 2010, 17:15:28 CEST because of game weakness abuse (Killing characters on optional PvP game worlds and Rookgaard is a violation of Tibia Rule 3b)
Wreszcie moge miec wakacje od jebanego nalogu BOG ZAPLAC
O ile mi wiadomo wakacje trwają więcej niż 7 dni :D:D:D:D:D:D:D
...XXX...
05-07-2010, 21:27
dla niego nie XD
nie jestem arhen, to jest jego screen a nie moj i zcisz sie bo ni chuja nie zablysniesz plebsie ;d
No wybacz ale zablysniecie na forum nie jest moim obecnym celem.
Poprostu gralem na tym swiecie naprawde dlugo i chscialbym polecic nowa substancje ktora jest naprawde fajna jesli ci sie to nie podoba to poprostu przemilcz to przeciez to nie jest takie trudne =o twoje wyzwisko przemilcze ^.^
Szkapenson
06-07-2010, 00:25
wakacje od tibii dłuższe niż tydzień? chyba kpisz ;o
Devdas
Wyprasuj dres i wyjdz sie bawic "substancjami" :baby::baby:
O ile mi wiadomo wakacje trwają więcej niż 7 dni :D:D:D:D:D:D:D
No wiecej , ale 7 dni wakacji od tibi XD
ile idzie wycisnac na calassie sorcem z ue?
ile idzie wycisnac na calassie sorcem z ue?
Atahim wyciagalem (na 220+z...chyba 84 mlv?) tak DO 650k/h zbierajac tylko rarki i swobodnie biegajac.Jakbys sie sprezyl,zbieral tylko rarki,mial podobny level ignorowal pmy etc etc mysle ze kolo 800 bys wycisnal.mowie oczywiscie o promo staminie.
swoja droga-pozdrowienia ode mnie&Kasi z nad morza :) nie marnujcie tyle czasu na ta gre,wakacje szybko mijaja.trzymajta sie
/Karo~
Karo przyznaj sie bo i tak masz koszulke z napisem "TIBIA' a w plecaku laptopa
ELu
JoeripicU
06-07-2010, 21:10
ilburek jak zwykle inteligentna riposta
pzdr
Reconogary
06-07-2010, 21:13
Ciepłe tam morze w thais?
cieplejsze w okolicach darashi : /
ilburek jak zwykle inteligentna riposta
pzdr
Nie pasuje ci cos ?????????????????????????
JoeripicU
06-07-2010, 22:03
I po co sie spinasz?
Jak przychodzi co do czego to s*******asz z respa jak sarna...
mi nie pasuje, ze taka jednostka spoleczenstwa jak ty zaniza iloraz inteligencji naszej ojczyzny smrodzie ;ff idz grac w tibie
http://img704.imageshack.us/img704/8471/ciamasded.jpg
Ten Burdel, dalej otwarty ;o xD ja jebe ale rozpizd chłopaki robicie dalej dobry <own3d> widzę że wakacje z Tibią mile spędzacie hahaha
pOzdro. ; ) wgl zdawał ktoś z was maturę w tym roku ?? xD
Dobra, idę nara cioty.
Reconogary
07-07-2010, 00:21
swoja droga-pozdrowienia ode mnie&Kasi z nad morza :) nie marnujcie tyle czasu na ta gre,wakacje szybko mijaja.trzymajta sie
/Karo~
Masakryczny obczajator has logged in.
Bo Tibia jest wszędzie...
Kasza_Mistrz
07-07-2010, 00:39
Atahim wyciagalem (na 220+z...chyba 84 mlv?) tak DO 650k/h zbierajac tylko rarki i swobodnie biegajac.Jakbys sie sprezyl,zbieral tylko rarki,mial podobny level ignorowal pmy etc etc mysle ze kolo 800 bys wycisnal.mowie oczywiscie o promo staminie.
/Karo~
nie pamietam kiedy w domu bylem o tej porze co ty post pisales >.< i ty mowisz o wakacjach?
--- Kasza_Mistrz dodał 2 minut i 7 sekund później ---
wakacje od tibii dłuższe niż tydzień? chyba kpisz ;o
wypad do babki na wioche XD
Szkapenson
07-07-2010, 05:45
gdzie na wioche, jest 5:30 i gram w tibie bo za 3h wyjezdzam ; ( ; ( ; ( ; ( : P
Kasza_Mistrz
07-07-2010, 11:09
http://s2.sfgame.pl/
gramy1 :)
http://s2.sfgame.pl/
gramy1 :)
ty weź idz do ZOO pastuchu xD
Kasza_Mistrz
07-07-2010, 14:28
Stawiasz piwo jak przyjedziesz x)
Marcelekkartofelek
07-07-2010, 18:04
@SHICU
JA ZDALEM MATURE W TYM roku (ale probna) ; //
i CO Mi z tego jak mam poprawke z matmy :((((((((((((((((((((((((((
tibiaaaaaaaaaa
pozdro szkapsko szalszyki diukusie kalolelusie i wglllll
jp jol XDDDDDD
nie pamietam kiedy w domu bylem o tej porze co ty post pisales >.< i ty mowisz o wakacjach?
Tak,wszyscy zazdroscimy ci udanego zycia.
Masakryczny obczajator has logged in.
Bo Tibia jest wszędzie...
Do moich kont ma dostep pare zaufanych osob,jak ktos ma ochote sprawdzac bossy czy cos pozyczyc to loguje i robi swoje.
@agroki
2 pary max kutasie i masz nie szpanowac macka ani reszta itemow przed ziomkami.poza tym zepsules mi ladny last login i wisisz komandosa.
over&out
Kasza_Mistrz
07-07-2010, 22:51
Tak,wszyscy zazdroscimy ci udanego zycia.
Do moich kont ma dostep pare zaufanych osob,jak ktos ma ochote sprawdzac bossy czy cos pozyczyc to loguje i robi swoje.
@agroki
2 pary max kutasie i masz nie szpanowac macka ani reszta itemow przed ziomkami.poza tym zepsules mi ladny last login i wisisz komandosa.
over&out
np mama :) jak Witek ;d
@SHICU
JA ZDALEM MATURE W TYM roku (ale probna) ; //
i CO Mi z tego jak mam poprawke z matmy :((((((((((((((((((((((((((
tibiaaaaaaaaaa
pozdro szkapsko szalszyki diukusie kalolelusie i wglllll
jp jol XDDDDDD
Bo jak jesteś pizdą to co ja Ci poradzę, graj więcej...
SkateElement
08-07-2010, 17:37
Bo jak jesteś pizdą to co ja Ci poradzę, graj więcej...
owned :D <znaki>
Beniamin
08-07-2010, 19:22
Ej ej ej zapomniałem wam dać wcześniej znać jutro DD i znajomi robią meeting 30 osób jak ktoś chce wpaśc zapraszamy :DD
Ralianon
08-07-2010, 20:33
Bo jak jesteś pizdą to co ja Ci poradzę, graj więcej...A ty za to jesteś zajebisty, chuj ci w dupę ****u! :baby:
SkateElement
08-07-2010, 20:36
A ty za to jesteś zajebisty, chuj ci w dupę ****u! :baby:
No nie zdać kolejny raz matury... odpowiedz sobie komu (:
@agroki
over&out
A CZEMU NIE 6? XDDDDDD
bo masz redskulla na non pefaupe ehhhehe .|.
czemu tak czesto logujesz na mojego druidka noobie,co to ma byc :C
i znajdz kurwa w koncu vice,jak gildia sie rozlozy to cie nawet na rurach znajde :C!
69AruS69
09-07-2010, 09:49
Ej ej ej zapomniałem wam dać wcześniej znać jutro DD i znajomi robią meeting 30 osób jak ktoś chce wpaśc zapraszamy :DD
gdzie co i jak :p
Jak ktos chce kupic konto na ktorym jest 61 drutek + 50 najt za 20 ziko to msg
A ty za to jesteś zajebisty, chuj ci w dupę ****u! :baby:
Tak jestem zajebisty, a ty cieciu bez podstawówki jesteś nieudacznikiem życiowym...bo ja w przeciwieństwie do Ciebie zdałem maturę i nie siedziałem 5 lat w jednej klasie... Grajcie w to ścierwo więcej niech wam bardziej mózgi zryje... Bando Frajerów !
JoeripicU
09-07-2010, 12:22
Tak jestem zajebisty, a ty cieciu bez podstawówki jesteś nieudacznikiem życiowym...bo ja w przeciwieństwie do Ciebie zdałem maturę i nie siedziałem 5 lat w jednej klasie... Grajcie w to ścierwo więcej niech wam bardziej mózgi zryje... Bando Frajerów !
Co ty się tak bulwersujesz?
Chcą to grają,nie twoja sprawa
Rzuciłeś tibie by mieć czas ćpać jakieś gówno co ryje beret jeszcze bardziej niż tibia, rzeczywiście jesteś zajebisty. Idź się zaćpać na śmierć narkomanie
Czasnaflejm
09-07-2010, 13:10
Rzuciłeś tibie by mieć czas ćpać jakieś gówno co ryje beret jeszcze bardziej niż tibia, rzeczywiście jesteś zajebisty. Idź się zaćpać na śmierć narkomanie
dziwki,koks,rakiety,cpanie,alkohol > Tibia
No to wszystko w temacie ;d
Ralianon
09-07-2010, 14:37
I chuj że zdałeś maturę? A napinasz się jak jakiś nie dojeb, won
Kasza_Mistrz
09-07-2010, 23:29
nie prawda, bo zamiast grac w tibie siedzimy na gg i wysylamy sobie buziaczki :*
szkoda ze nigdy na gg nie mozemy na siebie trafic ;(
I chuj że zdałeś maturę? A napinasz się jak jakiś nie dojeb, won
nom racja :X
ty jestes jakis rozjebany gosciu ;D
To jak zdałem maturę i to całkiem nieźle ,a gram w tibie, to coś ze mną nie tak ?
@Edit
A i mam rl :|
Daj sobie spokój, gość zdał maturę i myśli że jest królem świata. Pochwal się wynikami shic'ek.
69AruS69
10-07-2010, 14:24
Shic:
polski 30%
mata 30%
angol 30%
xDDDDDDDDDDDDDDDDD
I wszystko w podstawie, buehehe.
Kasza_Mistrz
10-07-2010, 19:14
Speedy Xd (12-06-2010 10:15)
zajebsicie :D
z polskiego 90%
z ang podstawowego
95%
AndRzEjeQ (12-06-2010 10:15)
=d
z rozszerzonego 75;P
zajebsicie :D
z polskiego 90%
z ang podstawowego
95%
AndRzEjeQ (12-06-2010 10:15)
=d
z rozszerzonego 75;P
12 Czerwca znal już wyniki, dostał jakiś przeciek czy coś?
anyway
http://s195.photobucket.com/albums/z286/ciunki/coolstory.gif
Kasza_Mistrz
11-07-2010, 13:25
@up
Ustny?
Azkabanczyk
11-07-2010, 13:28
Jaracie sie matura, gdzie trzeba 30%. Ne egzamin zawodowy potrzeba 70, wiec stfu.
Szkrin.
http://i291.photobucket.com/albums/ll317/bykulex69/129.jpg
SkateElement
11-07-2010, 14:06
@up
a nie 80%? 30% pierwsza część i 50 praktyka.
Azkabanczyk
11-07-2010, 14:21
Nie, nie.
Oba etapy -praktyczny i teorytyczny- to sa 2 inne testy/egzaminy.
Etap teorytyczny sklada sie z 2 testow, jeden jest w samej czesci typowo zawodowej a drugi z podstaw przedsiebiorczosci, tu musisz miec 70% z obu tych testow.
Etap prajktyczny jest sprawdzeniem twej wiedzy w praktyce. Czyli jak zastosowujesz wiedze (teorie) w praktyce. I podobnie jak w czesci teorytycznej musisz uzyskac 70% punktow (lecz nie jestem tutaj pewien, 70 czy tez moze 50).
/EDIT.
Po przeczytaniu tego 2 razy stwierdzilem, ze jakos do dupy to wyjasnilem xd Mam nadzieje, ze da sie domyslec o co mi chodzilo.
@Rushofjutki
i tak posta skasuja bo nie ma szkrina ;<
Valariazz
11-07-2010, 18:50
pamiętacie mistrza ?
Marcelekkartofelek
11-07-2010, 18:56
shicu pokaz mi co to rl life i wgl !!!
ze ty nie grasz a ktos gra to nie znaczy odrazu no life NO LIFEEE
BO JA wychodze tez z innego zalozenia, w huj ludzi grałoby '' ile sil w komputerze'' XD ale 22godz i rodzicie odprawiaja spac ;(
A CO DO poprawki z matmy , wyjebane jaja mam na to
JOL
Madziutek
11-07-2010, 20:22
Undead Thornado aka Heorek - pamietamy;)
pzdro.
Kasza_Mistrz
11-07-2010, 23:12
pamiętacie mistrza ?
idz na OF'a BRAWO DLA HISZPANI !!!!!
rafi.praga
11-07-2010, 23:44
Ja pierdole typie, czy Ty jestes naprawde taki zryty na pizdzie czy tak tylko swirujesz? Widze ze umiesz tylko i wylacznie jechac komus na forum. Powiedz mi co Ty soba reprezentujesz? Powiem Ci: Gowno, gowno soba reprezentujesz. To ze zdales mature, no zajebiscie gratulacje ale to czyni Ciebie lepszym od wszystkich? Czyni Cie to Bogiem czy ki chuj? Ja do matury nawet nie podchodzilem, wolalem kupic. I ja tez tak moge postapic z Toba, pojechac jak z dziwka. Bo Ty mozesz tylko pojechac mi na forum, tak jak innym nic wiecej. Pisze to tylko dlatego bo nienawidze poprostu takich ludzi jak Ty, wiesz o czym mowie. Gdybys kurwa pizdzielcu cos reprezentowal wygladem, czy kurwa kozaczeniem na ulicy to nic bym nie pisal nawet. Ale jestes pizda konkretna, ktora by mi ssala jajca. Tyle w tym temacie, wiecej tu nie napisze jak nie pisalem wczesniej, ale dzis nie moglem sie powstrzymac.
PS: Nie gram w to scierwo... Pierdolony chudy lamusie !
Beniamin
12-07-2010, 00:00
gdzie co i jak :p
Sorry ale juz po meetingu :s
fetka123
12-07-2010, 00:00
Ja pierdole typie, czy Ty jestes naprawde taki zryty na pizdzie czy tak tylko swirujesz? Widze ze umiesz tylko i wylacznie jechac komus na forum. Powiedz mi co Ty soba reprezentujesz? Powiem Ci: Gowno, gowno soba reprezentujesz. To ze zdales mature, no zajebiscie gratulacje ale to czyni Ciebie lepszym od wszystkich? Czyni Cie to Bogiem czy ki chuj? Ja do matury nawet nie podchodzilem, wolalem kupic. I ja tez tak moge postapic z Toba, pojechac jak z dziwka. Bo Ty mozesz tylko pojechac mi na forum, tak jak innym nic wiecej. Pisze to tylko dlatego bo nienawidze poprostu takich ludzi jak Ty, wiesz o czym mowie. Gdybys kurwa pizdzielcu cos reprezentowal wygladem, czy kurwa kozaczeniem na ulicy to nic bym nie pisal nawet. Ale jestes pizda konkretna, ktora by mi ssala jajca. Tyle w tym temacie, wiecej tu nie napisze jak nie pisalem wczesniej, ale dzis nie moglem sie powstrzymac.
signed nie ma nic gorszego niz hipokryta ktory no life'il calymi dniami a gdy sie w koncu ogarnal to przemadrza sie jaki on jest zajebisty ze juz w to nie gra i cisnie kazdemu ktory w to gra. Wiem ze troche bez ladu i skladu ta wypowiedz ale kazdy wie ocb jebac takich obszczymurków
ps. nie, nie gram juz w te gowno
[QUOTE=Azkabanczyk;2771210]Nie, nie.
Oba etapy -praktyczny i teorytyczny- to sa 2 inne testy/egzaminy.
Etap teorytyczny sklada sie z 2 testow, jeden jest w samej czesci typowo zawodowej a drugi z podstaw przedsiebiorczosci, tu musisz miec 70% z obu tych testow.
Etap prajktyczny jest sprawdzeniem twej wiedzy w praktyce. Czyli jak zastosowujesz wiedze (teorie) w praktyce. I podobnie jak w czesci teorytycznej musisz uzyskac 70% punktow (lecz nie jestem tutaj pewien, 70 czy tez moze 50).
Pisemny - 30%, Praktyczny 75%
NIE MATURA!
LECZ CHĘĆ SZCZERA!
Zrobi z Ciebie....
SHICHEJTERA! XD!
rafi.praga
12-07-2010, 11:52
signed nie ma nic gorszego niz hipokryta ktory no life'il calymi dniami a gdy sie w koncu ogarnal to przemadrza sie jaki on jest zajebisty ze juz w to nie gra i cisnie kazdemu ktory w to gra. Wiem ze troche bez ladu i skladu ta wypowiedz ale kazdy wie ocb jebac takich obszczymurków
ps. nie, nie gram juz w te gowno
Dokladnie, wlasnie o to chodzi. Piona dla normalnych ludzi.
cisnac gnoja cisnac o8o8o8o8o8o8o8o8
Piotru$JP
12-07-2010, 15:32
A ty kurwa jesteś jakimś koxem czy coś bo chuj wie skąd się wziąłeś? Kurwa z pewexu jesteś? 'POKASH SFFOJĄ TWASZ' - a powiemy czy ty coś reprezentuejsz wyglądem. Kupiłeś mature? Taki patison jak ty nie potrafił by nawet kupić orbitki w sklepie a co dopiero mature. Nie żebym bronił Shicka albo kogoś, ale kurwa jak widzę takie pisanie to mnie krew zalewa. Więc zanim jeszcze coś napiszesz - jebnij się w ten pusty pisuar.
pjona o/
A ty kurwa jesteś jakimś koxem czy coś bo chuj wie skąd się wziąłeś? Kurwa z pewexu jesteś? 'POKASH SFFOJĄ TWASZ' - a powiemy czy ty coś reprezentuejsz wyglądem. Kupiłeś mature? Taki patison jak ty nie potrafił by nawet kupić orbitki w sklepie a co dopiero mature. Nie żebym bronił Shicka albo kogoś, ale kurwa jak widzę takie pisanie to mnie krew zalewa. Więc zanim jeszcze coś napiszesz - jebnij się w ten pusty pisuar.
pjona o/
co ty zostaw goscia w spokoju bo dobrze mowi, a co do jego 'kupionej' matury watpie by tak bylo poniewaz chwalac sie tym nawet na takim forum jak tibia.pl nie zdaje sobie sprawy z wagi konsekwencji ktora moze poniesc, a ostatnio nie jest tak latwo kupic papierki co nigdy w sumie nie bylo latwe i pozniej nimi zablysnac gdzies np. przy szukaniu pracy tzn. pokazujac swoj papierek ukonczenia szkoly moga to sprawdzic w archiwum bo maja taka opcje i prawo ;F
http://i300.photobucket.com/albums/nn19/Peta94/vegeta.jpg
rafi.praga
12-07-2010, 18:56
pjona o/
Po pierwsze synu, juz na pierwszy rzut oka na Twoj nick mialem sobie darowac i nie odpisywac nawet. Kurwa zdajesz sobie sprawe ze gdy lezalbys na glebie zaszczany i opluty to pierwsze co bys rozpierdolil mnie na psach? Dupa by Ci pekla na osiedlu ladniutko, na wstepie. Daruj sobie wiec kurwa takie jebane posty i zaloz nowe konto bo jedynie co tu pokazujesz to ze jestes pseudokozakiem, kazdy normalny czlowiek to zauwazy na pierwszy rzut oka. Po drugie: Gdzie pierdolony smieciu napisalem ze jestem koxem? To ze tak pisze do Shica i teraz do nastepnego gnoja czyli Ciebie nie znaczy ze mianuje sie koxem, ale na Was dwoch w zupelnosci by wystarczylo bo jestescie tacy sami. I po trzecie w sprawie matury... Tu bardziej odpisze do "Deriz". Z odpowiednimi znajomosciami da sie ogarnac wszystko uwierz mi. To bylo mi potrzebne tylko i wylacznie jako swistek, bo dalej to na studia czy cos nie mialem zamiaru isc. Ale wszystko jest elegancko zrobione. Co do pracy, wiadomo jak jest dlatego nie szukam az tak "wykwintnej" posady, nie musze poprostu. Pracuje juz od 3 lat w tej samej firmie ojca, mojego kolegi.
I nie jest tak ze sie tym "chwale" bo to nie jest raczej powod do dumy, poprostu chcialem nawiazac do tego ze dla tamtego cwaniaczka, inny czlowiek ktory moze matury nie zdal, jest smieciem a on Bogiem czy chuj wie co.
5
Piotru$JP
12-07-2010, 19:12
Gz, widać, że wiesz co to ironia jaką jest mój nick. Co do papierków - chuj, w dupie to mam czy jesteś takim kiepem, że musiałeś kupić maturę (co w zupełnie nie wierze) - nie chwaliłeś byś się tym na tibijskim forum. Nie mam nic, do tego co napisałeś do Shicka - sama prawda i za to co napisałeś propsy. Chodzi mi o to w jaki sposób to napisałeś.
pjonteczka ziomuś, koniec kłótni :>
rafi.praga
12-07-2010, 19:37
Gz, widać, że wiesz co to ironia jaką mój nick. Co do papierków - chuj, w dupie to mam czy jesteś takim kiepem, że musiałeś kupić maturę (co w zupełnie nie wierze) - nie chwaliłeś byś się tym na tibijskim forum. Nie mam nic, do tego co napisałeś do Shicka - sama prawda i za to co napisałeś propsy. Chodzi mi o to w jaki sposób to napisałeś.
pjonteczka ziomuś, koniec kłótni :>
Dobrze wiec nie zrozumialem ironii. Temat papierow to juz troche wyjasnilem w poprzednim posciku, i nie daj Boze, nie chwale sie tym. Poprostu nawet nie podchodzilem bo poprostu nie potrzebne mi to bylo do zycia, tylko to bylo juz jakis czas temu, starzy chcieli swistek a ze za pieniadze mozna wszystko kupic, niestety to im to zalatwilem, dla mnie ten papier nadaje sie do podtarcia dupy.
I ostatnia kwestia napisania do Shica. Napisalem wydaje mi sie w miare tak jak on, czyli z pogarda dla drugiego czlowieka i z wyzszoscia. Bo tez potrafie taki byc, ale tak to mozna sie zachowywac w zyciu, na ulicy, twarza w twarz zeby mozna bylo wylapac pare kopow na pysk a nie na forum tibii. Jestem 100pro pewien ze inaczej sie zachowuje do ludzi oko w oko, a inaczej monitor w monitor ze tak powiem hehe.
Takze 5 dla Ciebie, nie bylo tematu;]
Kasza_Mistrz
12-07-2010, 22:14
Ja pierdole typie, czy Ty jestes naprawde taki zryty na pizdzie czy tak tylko swirujesz? Widze ze umiesz tylko i wylacznie jechac komus na forum. Powiedz mi co Ty soba reprezentujesz? Powiem Ci: Gowno, gowno soba reprezentujesz. To ze zdales mature, no zajebiscie gratulacje a
blabla chyba ci sie cyferki przy wieku odwocily xD, bo twoje wypowiedzi nie wygladaja na 21 latka, chyba ze jestes glupim dresem bawiacym sie w ta gierke :)
Maciku nie lam sie!
rafi.praga
12-07-2010, 23:46
blabla chyba ci sie cyferki przy wieku odwocily xD, bo twoje wypowiedzi nie wygladaja na 21 latka, chyba ze jestes glupim dresem bawiacym sie w ta gierke :)
Maciku nie lam sie!
Co do dresa to owszem. Cyferki w wieku mi sie nie pomylily. Ale zapewne Tobie przewrocily w glowce cyferki przy levelu bo pamietam jaki byles rozkoszny wielce swoim charkiem. Pozdro.
W ogole z kim ja kurwa gadam haha ;p Ty jestes dobry tak samo =p
jp jp
http://img293.imageshack.us/img293/6882/51240968178ea6a87127833.jpg
TYLKO BÓG MOZE MI ROBIC KANAPKI.
@topic
http://img85.imageshack.us/img85/7724/54078957.jpg
http://img715.imageshack.us/img715/6091/102jt.jpg
http://img59.imageshack.us/img59/9266/103mw.jpg
Pan_Banan
13-07-2010, 12:55
Ale się wszyscy napinacie XD!
@i tak powinna Holandia to wygrać : (
Zerk, daj info na ten chleb
jo.
Piotru$JP
13-07-2010, 15:09
Zerk aka pro fajer redaktor z huntet.pyly ;(
@ up
BCM
daje piontaka :)
http://a.imageshack.us/img413/7263/asasasaa.jpg
http://img806.imageshack.us/img806/4141/ladyshica.jpg
LEJDI SHICA!!!!!!!!!!!!!1
Sigurdiss
14-07-2010, 15:09
@Up
Jesteś naprawde bardzo śmieszny, mogę juz zaczac się smać ???????:baby:
Kasza_Mistrz
14-07-2010, 17:11
Ale się wszyscy napinacie XD!
@i tak powinna Holandia to wygrać : (
Zerk, daj info na ten chleb
jo.
ten chleb wczoraj na grillu mialem XD
@do sklejki shica ale fota :D
@shicu
Idziesz ósmego sierpnia na Arkę?
Piotru$JP
14-07-2010, 21:14
Kto na beef? ;(
@ up
BCM
daje piontaka :)
http://a.imageshack.us/img413/7263/asasasaa.jpg
http://img806.imageshack.us/img806/4141/ladyshica.jpg
LEJDI SHICA!!!!!!!!!!!!!1
AMNEZJA.. tobie się coś pomyliło chyba bo "Royal Kynek" to moja postać i nie wiem dlaczego masz ją opisaną .. (chodzi mi o info, więc jakbyś był tak miły to zmień sobie na swoją postać i nie rób bydła..)
pozdr i poćwicz
Piotru$JP
15-07-2010, 12:21
Hahaha co za koleś z Amnezji... przypisał sobie kogoś chara najs...
Kynek wyzwij go na beef.
Pan_Banan
15-07-2010, 13:27
AMNEZJA.. tobie się coś pomyliło chyba bo "Royal Kynek" to moja postać i nie wiem dlaczego masz ją opisaną .. (chodzi mi o info, więc jakbyś był tak miły to zmień sobie na swoją postać i nie rób bydła..)
pozdr i poćwicz
http://img84.imageshack.us/img84/2324/orlyf.jpg
Kto na beef? ;(
http://img180.imageshack.us/img180/129/pedobirlol.gif
btw.
http://img269.imageshack.us/img269/4995/golbjotpe.jpg
Kasza_Mistrz
15-07-2010, 16:34
@!up
200 ek bez inq full eq offer?
kto wbija?
http://img704.imageshack.us/img704/335/hiphopw.jpg (http://img704.imageshack.us/i/hiphopw.jpg/)
zero_skillu_szczylu
15-07-2010, 19:08
kto wbija?
http://img704.imageshack.us/img704/335/hiphopw.jpg (http://img704.imageshack.us/i/hiphopw.jpg/)
gdyby było HG to bym wpadł chętnie
ja bym polozyl wiekszy nacisk na firme!
Frima ma pewnie wyje....ne
Piotru$JP
15-07-2010, 19:59
idź pan w pizdu z firmą...
firma daje koncerty w Prison Break..
mireknarapie
15-07-2010, 23:12
gdyby nie tak tego roczna kiepska obsada to ja bym wbil!
to sie chyba na rapie nie znasz synek...
gdyby nie tak tego roczna kiepska obsada to ja bym wbil!
gdyby znów był Tede to stałbyś w pierwszym rzędzie !
Ja się wybieram, ale czy dotre to nie wiem. Lepiej chyba zacząć odkładać hajs na next rok na Kempa ;d
wysrane mam w kempa.. skoro do miejsca w ktorym odbywa sie ten festiwal mam 5 min drogi z bucika ;)
BackToGame
16-07-2010, 00:57
nie sie nie zna lamusie tylko poprostu może woli innych raperów niż ty ;/
ja jade :(
Loffciam paraliż od mummi na ukos <3
http://img16.imageshack.us/img16/8266/115mjy.jpg
fetka123
16-07-2010, 18:32
a wiecie co to ironia?!?!?!
widocznie zajebiscie cienka skoro nikt nie zalapal
pozdro & pocwicz synek
mireknarapie
16-07-2010, 18:48
widocznie zajebiscie cienka skoro nikt nie zalapal
pozdro & pocwicz synek
Podbijam_/
Bauglirtheexplorer
16-07-2010, 19:19
Sprzedam 200+ rp na candii, więcej informacji na gg 2909061.
Piecholek
16-07-2010, 19:19
ja bym wbil na koncert jakby byl edward Ącki KRÓL HIP HOPA :/ do tego szkrin pro elo najta http://img441.imageshack.us/img441/323/screenshotfri16jul17160.png (http://img441.imageshack.us/i/screenshotfri16jul17160.png/)
Lur Ilburqu...
BTW jeszcze nigdy nie miałem tylu mobów na sobie ;//
http://img42.imageshack.us/img42/5663/screenhunter02jul170401.jpg (http://img42.imageshack.us/i/screenhunter02jul170401.jpg/)
CHYBA ZARTUJESZ! JA TO ROjAL KYNEK!
Arigion Co Ty Kurwa Cwiczysz ? Chcesz Byc Jak Kacpi ?
Pokazuje ci, że jesteś śmieszny...
Z resztą i tak każdy to wie, bo całe forum jedzie po tobie...
Arigion Co Ty Kurwa Cwiczysz ? Chcesz Byc Jak Kacpi ?
Daj sobie spokój już xD
http://c88.grono.net/48/232/gallery-98260135-500x500.jpg
Lokalizacja: Klub PUNKT & RADIO LUXEMBOURG (P..RL), ul. Górczewska 67
Czas: 4 czerwca 2010, start o 20.00
Tickets: Bilety w cenie 15 PLN (ilość ograniczona) do nabycia będą w New Era Store (podziemia Ronda Jazdy Polskie, pawilon 7/8), lub za 20PLN przy wejściu do klubu.
Zagrają:
JWP
MŁODY M
STREETWORKERZ
SOLAR/BIAŁAS
After party: DJ WASH
Impreze poprowadzi TŁUSTYKOT
Bilety w cenie 15 PLN (ilość ograniczona) do nabycia będą w New Era Store (podziemia Ronda Jazdy Polskie, pawilon 7/8)
W dniu imprezy bilety przy wejściu będą kosztowały 20 PLN
2.
Gdzie? Warszawa, Okęcka Sala Widowiskowa, ul. 1 Sierpnia 36a
Kiedy? 13 czerwca 2010, godzina 18.00
Wjazd? 0zł
Zagrają:
Procent
Solar/Białas.
JARAĆ SIEEEE!
Bonus
http://www.youtube.com/watch?v=rk9q0JofqKE&translated=1
@up
mam coś lepszego :baby:
http://img827.imageshack.us/img827/8073/plakatfestyn.png
troche stare, nie chcialo mi sie szukac innego
troche stare, nie chcialo mi sie szukac innego
Buahuahauahh
Wiocha koło mojego olkusza xd
ss
http://img202.imageshack.us/img202/2973/57345544.jpg
http://img375.imageshack.us/img375/8445/30986741.jpg
No jak narazie leci git i moj server Neranka :D
Zapraszam do mnie :P
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=231877
MistrzLeo
18-07-2010, 14:17
Wbrew powszechnie panującym plotą :
http://img412.imageshack.us/img412/2082/maturav.jpg (http://img412.imageshack.us/i/maturav.jpg/)
zero_skillu_szczylu
18-07-2010, 22:57
ładnie :))
To uczucie gdy twoje keszmajkery znowu są w temple
http://img844.imageshack.us/img844/6186/31345220.jpg
http://img841.imageshack.us/img841/8467/113.jpg
MistrzLeo
19-07-2010, 11:02
Fajnie masz na chacie ,że grasz o 7 rano
Reconogary
19-07-2010, 12:14
@UP
U niektórych rodzice nie maja już nic do gadania, jeżeli wiesz ocb.
MistrzLeo
19-07-2010, 14:19
/\ Ale to był sarkazm
zimbabwe
19-07-2010, 15:00
/\ Smarkazm?
Kasza_Mistrz
19-07-2010, 15:30
Fajnie masz na chacie ,że grasz o 7 rano
Ja do 5~w metina gralem Xd
http://img834.imageshack.us/img834/5308/uo0013.jpg (http://img834.imageshack.us/i/uo0013.jpg/)
Boty sie zaciely :/
http://www.youtube.com/watch?v=dvf--10EYXw
:D
ziom Miej wyjebane a bedzie Ci dane!
http://i28.tinypic.com/i1fmhe.jpg
Najtansze wakacje w Egipcie
http://img189.imageshack.us/img189/4462/1279344065bykrzysiek935.jpg (http://img189.imageshack.us/i/1279344065bykrzysiek935.jpg/)
Pan_Banan
20-07-2010, 12:33
Najtańsze w egipcie, najlepsze na goromie <3
Piotru$JP
20-07-2010, 16:31
Leo kurwa oni nie wiedzą co to sarkazm rude kurwy xD Zerk pro ogar lurandao w chujandao 80 lvlndao. Zerk aka łysa pizda
Zrywna_Szkapa
20-07-2010, 19:30
http://www.youtube.com/watch?v=dvf--10EYXw
1:25-1:27 ten na lewo, co on kurwa tworzy X?D
Kasza_Mistrz
20-07-2010, 21:32
xd tanczy xd
Spalilem smiertelke na 7+ :(
btw Macie pozdrowienia od Aldzi ;)
1:25-1:27 ten na lewo, co on kurwa tworzy X?D
headbang, ze ja pierdole ;o
http://img121.imageshack.us/img121/9329/tue257.png
http://img101.imageshack.us/img101/1870/lurk.jpg (http://img101.imageshack.us/i/lurk.jpg/)
wakacje :D
Kasza_Mistrz
22-07-2010, 02:16
http://img40.imageshack.us/img40/2695/uo0014p.jpg (http://img40.imageshack.us/i/uo0014p.jpg/)
NocnyWilkolak
22-07-2010, 07:23
90 lvl :cup:
http://img697.imageshack.us/img697/54/31993482.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=m3keJdgcDQ4
:cup::cup::cup:
http://img695.imageshack.us/img695/5251/200lv0002.jpg
MistrzLeo
22-07-2010, 16:54
ładnie arhenie ;ddd
Piecholek
23-07-2010, 05:14
ladne skriny i tak daje lepsze :/ przemo pro aka veno ogar wciaz w grze !! 04:52 Przemo-Palladiin [109]: ;p
04:53 Przemo-Palladiin [109]: to kurna no lifery all juz 8 osob w venore ~
04:53 Przemo-Palladiin [109]: a i tak wiadomo kto tu jest panem
04:53 Przemo-Palladiin [109]: tego miasta
04:53 Przemo-Palladiin [109]: >.>
04:53 Skrypter [123]: XD!
http://img651.imageshack.us/img651/1092/screenshotfri23jul01310.png (http://img651.imageshack.us/i/screenshotfri23jul01310.png/)
UncleSatan
24-07-2010, 19:47
http://demotywatory.pl/uploads/201007/1279992618_by_marynarz20_500.jpg
Wtf?! :o:o:o
To nie moje, 3cia strona poczekalni na demotach o 19:33.
"Wrzucone 24 lipca 2010 o 19:30 przez marynarz20 | Skomentuj (0) "
xXMakaXx
25-07-2010, 11:14
ten temat jakoś umiera powoli
taki ss:
http://img22.imageshack.us/img22/7281/takimalyduble.jpg (http://img22.imageshack.us/i/takimalyduble.jpg/)
Sprzedam domek
pw,mail,
http://img153.imageshack.us/img153/7364/uo0012r.jpg (http://urlguard.net/l/http://urlguard.net/l/http://urlguard.net/l/http://img153.imageshack.us/i/uo0012r.jpg/)
http://img826.imageshack.us/img826/5308/uo0013.jpg (http://urlguard.net/l/http://urlguard.net/l/http://urlguard.net/l/http://img826.imageshack.us/i/uo0013.jpg/)
http://img651.imageshack.us/img651/2541/uo0010c.jpg (http://urlguard.net/l/http://urlguard.net/l/http://urlguard.net/l/http://urlguard.net/l/http://img651.imageshack.us/i/uo0010c.jpg/)
http://img685.imageshack.us/img685/2172/lurcq.jpg (http://img685.imageshack.us/i/lurcq.jpg/)
http://img7.imageshack.us/img7/2432/uehydry.jpg (http://img7.imageshack.us/i/uehydry.jpg/)
Piecholek
26-07-2010, 05:00
Ludzie pomocy kapec i szin karjo i do tego soczek mnie próbuja ubic takiego Pro ELO Piechola :/ potrzebuje pomocy kto bedzie za mna biegal i mnie ochranial oczywiscie nic za darmo bedzie mógl skórki z dragonów zdzierac i d hamy tez XD! http://img685.imageshack.us/img685/5897/beztytuuwsqs.jpg (http://img685.imageshack.us/i/beztytuuwsqs.jpg/)
Po krótkim namysle postanowili ponownie spróbowac sil tym razem z innymi smiecmi i bez szina karjo :D o to skriny http://img205.imageshack.us/img205/2664/beztytuu2yyt.jpg (http://img205.imageshack.us/i/beztytuu2yyt.jpg/)
NocnyWilkolak
26-07-2010, 10:42
91 lvl
http://img638.imageshack.us/img638/300/94161984.jpg
94 lvl
http://img268.imageshack.us/img268/3474/36368871.jpg
95 lvl
http://img695.imageshack.us/img695/975/77661620.jpg
Boss ;)
http://img155.imageshack.us/img155/7807/tiguanda.jpg
Morpheus_Rookstayer
26-07-2010, 17:56
Jeśli ktoś chętny na Anni to zapraszam - http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=3114412
NocnyWilkolak
27-07-2010, 21:20
Barbaria :)
http://img831.imageshack.us/img831/2307/barbaria.jpg
Wczorajszy bf
http://img717.imageshack.us/img717/8062/kario.png
; ((
http://img835.imageshack.us/img835/4629/71930537.png
BRudas zgubil droge na dragi xD
http://img43.imageshack.us/img43/9031/59905216.jpg
yo ;]
Szkapenson
28-07-2010, 01:22
Jeśli ktoś chętny na Anni to zapraszam - http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=3114412
ej ja bende hentny na tom anie
xXMakaXx
28-07-2010, 08:49
@2up
dragi darashia prawie jak Victis czy jak im tam było
i niema jak to leczyc sie vita na dragach nie kacpi cweell?
ja tez dam coś z wczoraj:
http://img191.imageshack.us/img191/8331/88mlv.jpg (http://img191.imageshack.us/i/88mlv.jpg/)
http://img6.imageshack.us/img6/1524/massacrec.jpg (http://img6.imageshack.us/i/massacrec.jpg/)
Danyziom
28-07-2010, 14:09
Buahuahauahh
Wiocha koło mojego olkusza xd
oby dwie wiochy kolo mojego Sławkowa xD
Reconogary
28-07-2010, 14:40
@2up
dragi darashia prawie jak Victis czy jak im tam było
i niema jak to leczyc sie vita na dragach nie kacpi cweell?
Sądząc po godzinach online i po staminie nadal duże bezrobocie tam u was?
Kasza_Mistrz
28-07-2010, 21:58
jak nie ma komputerka ;d
http://www.youtube.com/watch?v=RFCZKNsP5PY&feature=related
co sadzicie o spoilu 414 chaptera : > dla mnie wypas miodzio :D
btw.@
Marcinie, Ja myslalem ze ty juz nie grasz ; / nic sie nie zmieniles :|
wiem ja tez jestem glupi
^^
NocnyWilkolak
28-07-2010, 22:21
98 lvl
http://img842.imageshack.us/img842/4162/98lvl.jpg
http://i904.photobucket.com/albums/ac247/gada124/UO0186.jpg?t=1280398394
Reconogary
29-07-2010, 15:31
wiem ja tez jestem glupi
^^
Ale ty jestes gUpi zapadam ;p
http://www.youtube.com/user/TheArigion
Ciekawe kto z siebie zrobil debila :D I Pamietaj nie ilbulku tylko ilburqu
A jak to bylo kiedys ?
http://www.youtube.com/watch?v=QdzxqDkA18g
A tutaj chlopak prezentuje swojego skila
http://www.youtube.com/watch?v=i-oX3f7ArfU&feature=related
No czesc
A i cos znalazlem
KURWA LEPSZE NIZ DEMOTY
http://img191.imageshack.us/img191/371/omgym.png (http://img191.imageshack.us/i/omgym.png/)
Cytuje 09:17 Olka of Darkness [139]: patrz to
09:17 Olka of Darkness [139]: a ja ostatnio kochałam się z moim boyem… no i on mi przebił błonę penisem było bosko. dostalam takiego krwotoku , że normalnie basen krwi. :)))
No no Ilburku...
Jak dla mnie to może być nawet burku...
Luruj mi hellspawny dalej :)))
A tak wogóle to ciekawe z kogo szydzą :)
Ja nie zabijam 30 lvl +
Do tej pory myslalem ze to Arigion z burka robi posmiewisko ale widac burek ma swoj swiat i swoje kredki.
On chyba nawet kredek nie ma...
Woli kupić gp na allegro zamiast kredek...
http://i904.photobucket.com/albums/ac247/gada124/134lepsze.jpg?t=1280475861
http://img204.imageshack.us/img204/9471/burek.png
NocnyWilkolak
30-07-2010, 13:15
http://img340.imageshack.us/img340/5573/sbzpioenm.jpg
Demodras
http://img832.imageshack.us/img832/8634/demodras.jpg
Po cholere masz mnie w vipach? ;o
Vaderick92
30-07-2010, 14:37
joł ;d
Jakies ssy ;d
vader
http://img820.imageshack.us/img820/6987/ov110.jpg (http://img820.imageshack.us/i/ov110.jpg/)
arseus
http://img801.imageshack.us/img801/9840/ars60.jpg (http://img801.imageshack.us/i/ars60.jpg/)
nowy vader ;d
http://img37.imageshack.us/img37/7166/vader8lv.jpg (http://img37.imageshack.us/i/vader8lv.jpg/)
Yours,
Vader
Pytanie do ilburqu...
Zabiłeś kiedyś kogoś na hellspawnach, że tak mnie krytykujesz?
http://www.youtube.com/watch?v=j0HmmcqQkos
Masz jaja?
Zrób to...
ej dziewczyny, macie moze old and used bp ? tak na chwile potrzebuje zeby pkt do achievementow zaliczyc :p:D
Marcelekkartofelek
30-07-2010, 18:11
Pytanie do ilburqu...
Zabiłeś kiedyś kogoś na hellspawnach, że tak mnie krytykujesz?
http://www.youtube.com/watch?v=j0HmmcqQkos
Masz jaja?
Zrób to...
ZAPADAM
ZAPADAM
ZAPADAM
http://img340.imageshack.us/img340/1474/jugixd.jpg (http://img340.imageshack.us/i/jugixd.jpg/)
A Ty wracaj do gry :) Bo już wolę "Marcel of Nerana" niż "Ilburqu" :)))
Bo widzisz... Do Reconu to on się raczej nie nadaje :)
NocnyWilkolak
02-08-2010, 10:44
102 lvl
http://img153.imageshack.us/img153/7249/102lvl.jpg
locik
http://img442.imageshack.us/img442/7818/lotzao.jpg
blondiznaczysiemondra
03-08-2010, 13:29
http://img192.imageshack.us/img192/764/delejt.jpg (http://img192.imageshack.us/i/delejt.jpg/)
zibi pall aka "ovvner"
legent newer daj;(;(;(
@up
nie musisz sie powtarzac, naprawde mamy cie podziwiac ? mamy zostac twoimi fanami ?
Sigurdiss
03-08-2010, 17:57
@UP
ALe ty jestes GUPI
.
ZAPADAM
NocnyWilkolak
04-08-2010, 01:01
104 lvl
http://img709.imageshack.us/img709/9421/104lvl.jpg
lot :)
http://img824.imageshack.us/img824/4308/zaolot2.jpg
http://img822.imageshack.us/img822/4281/lotzao3.jpg
NocnyWilkolak
06-08-2010, 17:08
105 lvl
http://img84.imageshack.us/img84/6195/105lvl.jpg
106 lvl
http://img411.imageshack.us/img411/9056/106lvl.jpg
lot :)
http://img18.imageshack.us/img18/8061/lotzao4.jpg
http://img514.imageshack.us/img514/3434/lotzao5.jpg
http://img153.imageshack.us/img153/7675/zaolot6.jpg
Szkapenson
07-08-2010, 04:04
Koleszko Nocny Wilkołaku, widzę, że żyjesz w przeświadczeniu, jakoby ten temat służył do wrzucania skrinstrzałów. Jako przyjazny tibijczyk pomogę Ci z tego błędu wyjść :):):)
Zrywna_Szkapa
07-08-2010, 09:32
Koleszko Nocny Wilkołaku, widzę, że żyjesz w przeświadczeniu, jakoby ten temat służył do wrzucania skrinstrzałów. Jako przyjazny tibijczyk pomogę Ci z tego błędu wyjść :):):)
co robiles o 4 na ginoku?!?!
Reconogary
07-08-2010, 11:18
Jak to co robił? Spędzał wakacje, lol...
http://www.youtube.com/watch?v=H9fGaD38_fg
http://www.youtube.com/watch?v=G18M-3LAPq8
OTyCholero
07-08-2010, 18:49
Dobry filmik ahahahahah xDD 8o
Reconogary
07-08-2010, 22:34
Burek dlaczego nie dałeś filmiku jak ujebali Cię twoim własnym lurem?
Kicka miałem c`nie?
SkateElement
08-08-2010, 03:12
fajnie czasami obejrzec skrina, zeby ogladac temat dluzej niz 5s ;]
Burek dlaczego nie dałeś filmiku jak ujebali Cię twoim własnym lurem?
Kicka miałem c`nie?
Zerze nigdy sie nie wyjebalem na wlasnym lurze kretynie jebany
Ci co siedza ze mna na vt widza ile razy mi wy*******a na dzien prad , nie moja kurwa wina ze mieszkam w jebanym mozambiku -.-
Reconogary
08-08-2010, 15:24
Zero i jebany kretyn możesz sobie mówić do ojca, bo czytając twoje wypowiedzi można wywnioskować, że by spłodzić takiego "kretyna" i spinacza trzeba być niezłym zerem. Jadę Ci po ojcu? Nie sam to robisz pokazując jakie jesteś dziecko neo spinające się przez internet. Współczuje rodzicom.
http://www.tibiapic.com/show.php/rKhehKTmTTTT
fajny mam pulpit, nie ? :cup:
http://img189.imageshack.us/img189/8776/gagaw.jpg
69AruS69
09-08-2010, 16:47
nie? :o
znaczki
Reconogary
09-08-2010, 17:19
Ja mam lepszy...
http://img291.imageshack.us/img291/1429/1234566.png
tyfytyfy
09-08-2010, 18:24
@3xup
wspolczuje Ci:(
69AruS69
09-08-2010, 20:11
^up
żałosny tani wirus
moja sciana > twoj pulpit
:CC
http://img716.imageshack.us/img716/4687/dsc00287iy.jpg
Piootrus_Miszcz
09-08-2010, 23:53
@up
moja ściana > twoja ściana
http://img192.imageshack.us/img192/2180/ciana.jpg (http://img192.imageshack.us/i/ciana.jpg/)
Ej nie, z tym pulpitem to żart :p
Wasza ściana > moja podłoga
http://img175.imageshack.us/img175/9918/dscf0873h.jpg
kto jeszcze pokaże kawałek swojego pokoju ?
Reconogary
10-08-2010, 01:05
Piotruś, widzę że lubisz wielkie armaty ;>
moja (pusta) sciana > wasze sciany
http://zmniejszacz.pl/images/DSC00051%20-%20Kopia_zmniejszacz-pl_4068.jpg
Sigurdiss
10-08-2010, 01:51
Muntasir - ZERO
Moja sciana jest lepsza niz wasze razem wzięte!
http://img840.imageshack.us/img840/7608/sciana.jpg
Szkapenson
10-08-2010, 02:14
dobrze otynkowana ziom
@Sigurdiss
t3$h će loOfci@m, d@$h bu$i@czk@ ? :baby:
masz tu cos na pocieszenie
http://img834.imageshack.us/img834/43/lvl84.jpg
dobrze otynkowana ziom
szkapa roz*****l system XD
NocnyWilkolak
10-08-2010, 08:22
109 lvl
http://img8.imageshack.us/img8/536/109lvl.jpg
110 lvl
http://img6.imageshack.us/img6/91/110lvl.jpg
maly farcik ;p
http://img842.imageshack.us/img842/3052/doublemezia.jpg
dla zainteresowanych nowe RL NERANA
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=3128427
Jak ściana to ściana
http://img690.imageshack.us/img690/7986/p1080642j.jpg
jakas ladniejsza akcja po dlugiej przerwie~
303 rp na zdjeciu,poza nim 211,203,223 rp gdzies sobie tam leza :C
pozdrufka
http://img59.imageshack.us/img59/1985/uo0978.jpg (http://img59.imageshack.us/i/uo0978.jpg/)
SkateElement
11-08-2010, 04:46
Masz film z tej akcji? Daj linka jak możesz bo po zalogowaniu nie mogę wejść na tibia.de (problemy z bazą danych...).
Pepeszka.
11-08-2010, 05:00
Własnie , też prosiłbym o cama :p
@
ciekawe kiedy bedzie działać tibia.de wkoncu bo chyba juz od 5 dni niedziała
cama nie mam,nie sciagnalem jeszcze nowej wersji.a tibia.de nie dziala juz ponad miesiac
Nie uważałem na cwaniaka...
http://img651.imageshack.us/img651/1025/pppzd.jpg (http://img651.imageshack.us/i/pppzd.jpg/)
Pamiętajcie (Uwazaj Cwaniaka)...
Boze arigion ja nie mam slow na ciebie juz :D zobaczymy czy arigion pojdzie na sobotnie poi
Po co mi POI? Nie wiesz przypadkiem? Wrzesień idzie... Książki kupiłeś?
A ty swój kupiłeś? ;o
ale ci bubla wcisnęli :))) idź wymień...
Wymysl cos lepszego dobrze?
Może mi podpowiesz mistrzu riposty?? :(
Reconogary
11-08-2010, 19:04
Po co mi POI? Nie wiesz przypadkiem? Wrzesień idzie... Książki kupiłeś?
Po co mu nowe książki jak i tak edukacje zakończył na poziomie gimnazjum.
Neqromantha
11-08-2010, 19:32
Sprzedam licencje do elfbota. Tylko rl kasa.
Po co mu nowe książki jak i tak edukacje zakończył na poziomie gimnazjum.
dokladnie tak wlasnie
SkateElement
11-08-2010, 23:26
dokladnie tak wlasnie
Odpowiedź była skierowana do Ciebie :o
Kasza_Mistrz
12-08-2010, 01:32
o Karo wrocl z morza z tatusiem i mamusia i tibiunia <3 zgadnij kto ci marcelka zabil ;d
Szkapenson
12-08-2010, 02:18
lol pan szkapek ma inne passy :( to nie zobaczycie swojego miszcza
byl se raz kacpi,myslal ze cos moze :C
http://iv.pl/images/04880677839945697466.jpg (http://iv.pl/)
i nie ma kacpiego
:<<<<<<<<<<<<
dobranoc ;<
byl se raz kacpi,myslal ze cos moze :C
http://iv.pl/images/04880677839945697466.jpg (http://iv.pl/)
i nie ma kacpiego
:<<<<<<<<<<<<
dobranoc ;<
Today 6656 Tibia accounts have been excluded from the game for using unofficial software to play. No dziekuje za bana napewno dzieki tobie go mam; < Ale Ty jestes glupi ; / Wracaj dalej nad to morze bo chyba niewypoczeles sobie ; (
http://img836.imageshack.us/img836/729/kurwwaa.png (http://img836.imageshack.us/i/kurwwaa.png/)
Mattrixo123
12-08-2010, 13:10
To ja załatwiłem tego bana ! Mi dzis też gm napisze status Kacpiego criminal recorda ; o Moze to bd też Fryan ;<
Chce ktoś kupić palka ?
http://img805.imageshack.us/img805/8551/10076668.jpg
KAcpi a ty kurwa idz dalej z olsonem postekac na vt HAHAHA :D
Wiciusek
12-08-2010, 17:50
Today 6656 Tibia accounts have been excluded from the game for using unofficial software to play. No dziekuje za bana napewno dzieki tobie go mam; < Ale Ty jestes glupi ; / Wracaj dalej nad to morze bo chyba niewypoczeles sobie ; (
http://img836.imageshack.us/img836/729/kurwwaa.png (http://img836.imageshack.us/i/kurwwaa.png/)
Kacpi aka traper. Jezeli powiesz ze na Twoim lurze padlem albo przez Ciebie to jest moim miszczem.! Padlem przez swoja glupote zszedlem zobaczyc co Ek lurnol ii sie wyjebalem ;]] Kozaczku Pozdrawiam Cie . :baby:
Burek. Zawsze jak chcę żeby Atahi na ciebie lurował to mówi "nie chce mi się"...
Już wiem dlaczego...
Szkoda czasu na nooba po gimnazjum...
BTW gimnazjum, skończyłeś je w ogóle?
http://img194.imageshack.us/img194/4963/lolcyi.jpg (http://img194.imageshack.us/i/lolcyi.jpg/)
Jeśli chodzi o moje expienie, to stamina mówi sama za siebie...
Szkapenson
12-08-2010, 19:52
ja nie skonczylem podstawowki ;/;/;/;/
jakis EKSZYN SZKRIN dla rozluznienia atmosfery
http://img440.imageshack.us/img440/982/uo0985.jpg (http://img440.imageshack.us/i/uo0985.jpg/)
mireknarapie
12-08-2010, 22:24
Karo jaki masz tam exp jak jesteś sam, z ue?
Wiciusek
13-08-2010, 02:15
Nie ma to jak wrzucać na karo, a sami lepsi nie jesteście ... No lifie 24h i chuj.. Wkurza mnie to.. :\ Kozaki a sami 24h na dobę w tibie.! Macie tyle lat weźcię się za cipke a nie za gre.. Taka prawda zazdrościcie mu ze coś potrafi a wy nie.. Proste.! :)
Jakiś ss :
http://img801.imageshack.us/img801/1856/150lvlekx.jpg (http://img801.imageshack.us/i/150lvlekx.jpg/)
http://img696.imageshack.us/img696/4365/dieqh.jpg
frewyn jak ty mozesz tak grac ledwo 3 bp otworzysz :D
A no widzisz jakos sobie radze :) Spytaj Marcela jak on gra na lapku to tez Ci powie panie Dejwidzie Koperfildzie ;)
http://img130.imageshack.us/img130/2981/redoy.png
Kasza_Mistrz
13-08-2010, 21:32
macie dałna
macie dałna
Napisał Kasza :D
http://img341.imageshack.us/img341/4291/fifciuulvl71mini.png (http://img341.imageshack.us/i/fifciuulvl71mini.png/)
Kasza_Mistrz
13-08-2010, 22:55
Napisał Kasza :D
http://img341.imageshack.us/img341/4291/fifciuulvl71mini.png (http://img341.imageshack.us/i/fifciuulvl71mini.png/)
napisal daln co nie odroznia ciastka od gowna >.>
jedz budyn !
ide kupke 8o
http://img834.imageshack.us/img834/9485/pngt.png
ja tez chce zabijac!:D i do Mercedesa
http://img718.imageshack.us/img718/3787/morskiiii.png
A tu morski (alladyn) chyba chcial polatac swym dywanem mało brakowało :/:baby:
Kasza_Mistrz
14-08-2010, 00:11
Co to za armoras na lewo od bohow ?
jakis nowy syf z drakenow,elite chujwieco mail + 50 do wszystkiego, niesmiertelnosc etc etc :C
http://img696.imageshack.us/img696/4365/dieqh.jpg
fakt, tylko sie staracie
@pytanie o armor
Elite Draken Mail 15 arma + 10 do speeda na sell:D
Good Job black rose nie ma co ukrywac ping 10k i mnie wyjebaliscie :D
No ale gratuluje za pomysl
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.