PDA

Pokaż pełną wersje : Serwer Nerana SS Odsłona 4:)

Stron : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

Zrywna_Szkapa
04-01-2009, 00:22
Czlowieku kurwa jestes pro elo mastah bylem kiedys czescia reconu.
Mysle ze jak jestes taki pro uber to czemu z ktoryms z nich nie wyskoczysz gdzies 1 vs 1?;>
Ahh no tak sory zapomnialem szkapie hajs z allegro sie konczy i na bless nie mamy ?;o

Nie umiesz czytać? Widać... Napisał to Xaszkil i nawet się podpisał, ale co tam po co do szkoły chodzić, jak można ubijać nooby na non-pvp XDDDDD

@up
daj mi jakiegoś ssa albo film, bo jakoś ani mi ani Phovelowi nic podobnego się nie przypomina misiu:/ fejl :/

edit2
1vs1 na nonpvp to trzeba mieć najebane, ale co tam xd

Bamp
04-01-2009, 00:28
Nie umiesz czytać? Widać... Napisał to Xaszkil i nawet się podpisał, ale co tam po co do szkoły chodzić, jak można ubijać nooby na non-pvp XDDDDD

@up
daj mi jakiegoś ssa albo film, bo jakoś ani mi ani Phovelowi nic podobnego się nie przypomina misiu:/ fejl :/

edit2
zly cytat zaznaczylem nie chce mi sie go szukam czlowieku ogarnij sie prosze cie
nie lubie pewnych osob z reconu ale kurwa kazdy ci przyzna ze skilla maja a ze ty tylko umiesz na forum sie wypowiedziec jacy oni sa kiepscy/no skille etc to twoj problem.
Ahh i ty kurwa pajacu nie oceniaj ludzi jak nie znasz nie mieszkam w polsce.
Pozdro pocwicz
Recon_/

Nikaia
04-01-2009, 00:28
@up

edit2

Nic dziwnego ze nie pamietasz, tez bym sie wstydzil :<

A propo 1 vs 1, to mozna wyskoczyc na hffy przed wejsciem na inqu, ale przeciez allegrowicz szkapa jedynie co umie zrobic, to wpisac liczbe gp kupowanych na allegro i wcisnac przycisk "kup teraz" : )

Zrywna_Szkapa
04-01-2009, 00:33
nie, umiem też zadać pytanie sprzedającemu :/ 'nie masz więcej?????/????"

Bamp
Ja nie widze problemu w wyskoczeniu 1 vs1 na hopto:)

Kubq
Te wielkie recony, czemu sie nie pochwalil pallek od was 60+ lvl, jak trapowal mojego RL-a na tombie, qmpel postawil mu jednego walla przed ryj czy cos teges i sam sie zlozyl? <cry>
ssija

Don_Kustosz
edit rzebym niem bylom warnam hem hem ;/

Adior
04-01-2009, 00:35
Szkapa piona ! :D mnie sie padło w trapie od Recon.. ;s niestety :P ale coz nie pierwszy i nie ostatni raz :) hydry na małym respie... nie trudno tam kogos zabic, przyjdzie ci bez powodu pare osob 120+ i ch*ja zrobisz bo 60 knightem to 3 hydr nie ubijesz :P Trapy to część gry i mysle ze jesli pada w trapie dobrze zorganizowanym to nie powinno sie marudzic, Ja tam sie nie w*****lem jak mnie zajeb*li :) nawet jesli jest to bez powodu :P kiedyś było lurowanie teraz trapy :D przynajmniej cos sie dzieje nie :D?
POZDRO DLA PRAWDZIWYCH..
Recon Suck... Karo Inc typowy No-life, ktory chociaż w Tibi chce być ważny :)

Nikaia
04-01-2009, 00:35
zamknij morde pierdolona cioto...jak bys mial skilla pvp to bys gral...a tak na serio jestes lamusem...i na tibii i na rl xd

Wiadomo, ty masz 8 gosci, ja 4, w tym momencie ty masz skilla na pvp.
Innym razem ja mam 9, ty 3, i fail bo kurwa teraz ja mam skilla!

Zrywna_Szkapa
04-01-2009, 00:40
@Up ktos tam z chyba recouny napisal ze ubije kazdego kogo chce

nawet.. nie z pewnoscia probujecie zabic czesto wam sie udaje poniewaz wpadacie ekipa 10 osobawa, trapujac przejscie uzywajac bota co nie jest istotne// bierzecie ludzi na wytrzymalosc az sie skoncza suplies ;] wiec takie trapowanie to zadna rzecz. idz na Maly spawn hyder zabij kogos w 2 osoby a nie w 6 zawsze wpadacie ^^/

Karo jak Cie dawno na frostach nie widzialem ;] od 3 listopada chyba ^..

Xaszkil'

btw nie pisz to cho czy cos bo nie gram narazie ;]

Don_Kustosz
04-01-2009, 00:42

Jezeli oni szpanuja swoim skillem, ze ubijaja KAZDEGO kogo chca, niech ida na pvp ;] karo znowu dostanie delete i bedzie ryczal ; D

Overx
04-01-2009, 00:42
Huj ci do tego lamerze pokaż nick a nie kozaczysz i wrzucasz sobie do avatara blackd jakbys chciałbyć przez to fajniejszy. Gram i tu i na Xerenie narazie nicku nie podam.

@Up
Nie ma to jak przyjebane nooby, które myślą, że są bogami bo trapują na non-pvp.

I kto to mowi hhauhauauha ( pogrubiony tekst) .Czlowieku znaczna czesc forum sugeruje ci zebys stad wy*******al, nie widzisz tego ? Przejebane noby bo trapuja na non - pvp ? dla ciebie kazdy jest przyjebany to samo pewnie napiszesz na forum Xereny " nie ma to jak przyjebane nooby ktore mnie ubijaja na pvp " Kozaczysz , napinasz sie a potem zalisz. Nie mieszam tibi z rl ale powiedz szczerze czy na rl tez tak do wszystkich pyszczysz ? Czy tylko na forum jestes taki madry ?

Nikaia
04-01-2009, 00:43
idz na Maly spawn hyder zabij kogos w 2 osoby a nie w 6 zawsze wpadacie ^^/

1. Pokaz jak ty zabijasz we 2 na malym spawnie, mozesz nawet sam.
2. Byl przedwczoraj.

@edit
kustosz, skill na pvp ogranicza sie do zaznaczenia postaci i nawalania w hotkey, ot co

Adior
04-01-2009, 00:46
@UP
Ktory level padl ? 60 ? 70 ? >.<:baby:

Don_Kustosz
04-01-2009, 00:50
2. Byl przedwczoraj.

@edit
kustosz, skill na pvp ogranicza sie do zaznaczenia postaci i nawalania w hotkey, ot co

Poraz kolejny powtarzam - jezeli grasz na non pvp to czemu nie przerzucisz sie na pvp ? przeciez tam tylko klikasz w hotkey :*

Nikaia
04-01-2009, 00:51
Poraz kolejny powtarzam - jezeli grasz na non pvp to czemu nie przerzucisz sie na pvp ? przeciez tam tylko klikasz w hotkey :*

Bo na pvp nie mozna spokojnie bocic :]

Don_Kustosz
04-01-2009, 00:53
No tak, ale przeciez to jest takie banalne klikac w hotkey jak przyjdzie pk (chyba masz alarm na pk no nie ?) przeciez ty pk ubijesz bo to tylko wystarczy klikac w hotkey

Nikaia
04-01-2009, 00:55
No tak, ale przeciez to jest takie banalne klikac w hotkey jak przyjdzie pk (chyba masz alarm na pk no nie ?) przeciez ty pk ubijesz bo to tylko wystarczy klikac w hotkey

Ale jak wrzucam afka, to mi alarm nie pomaga =/

Adior
04-01-2009, 00:58
olejcie tą gadke... zaśmiecanie forum :D wrzućcie jakies SSy :D Bo Michałowi sie nudzi :D Zzzz....

Tharion
04-01-2009, 01:39

No jest banalne, i właśnie dlatego nie gram na pvp.

ssik :
http://i499.photobucket.com/albums/rr353/_Thar_/Astera/Fragi/87ms.jpg

Zrywna_Szkapa
04-01-2009, 02:01
Bo na pvp nie mozna spokojnie bocic :]

Ja sobie botuje jak chce i od 60lvli nie wiedzialem nawet skulla, więc nie pierdol :D

Rosan
04-01-2009, 02:43

Żeby takie ***** jak ty, mające w avatarku plecy swojej starej mogły się dalej bluzgać do nas 'czemu to my nie możemy być the best i robić pod publikę, bo ofc my wszystko gadką zalatwiamy [; '

Tak więc kochana szkapo - zero null
Marcelku percelku - zero null

Najwięcej macie do powiedzenia - zero robicie, stoicie na 1 sqm, po czym wychodząc z HFF słyszę 'co spierdoliło się do tp?!@?12;DD:D;D:XD'

Stary przez cały quest robiłem z wami co chciałem a wy płakaliscie jak ****, na poczatku zalogowalo nas 3ch efekt - juz 6 padlo na 1st bossie, dalej to już tylko slalom.

Zgodze sie z Xaszkilem że Recon śmierdzi g0w/\/3m.
Ich trapy są żałosne + słaba skuteczność

Powiedział gungir :p

INQ deadly dragons - doszedl do polowy hff - Dec 14 2008, 19:37:11 CET Died at Level 131 by a hellfire fighter
5min potem - 2ga pod samym tp - Dec 14 2008, 19:49:59 CET Died at Level 130 by a behemoth
10:34 Gungir [125]: pierdole, za tydzie ide z amen

PSEUDO INQ AMENO - doszedl do bossa - Jan 03 2009, 09:52:42 CET Died at Level 131 by an eye of the seven

exiva "gungir
A player with this name is not online.

http://img508.imageshack.us/img508/3655/ejuhelpep2.jpg (http://imageshack.us)

RextoN
04-01-2009, 04:14
http://img255.imageshack.us/img255/4953/20154642sx9.jpg (http://imageshack.us)
33 Tomby :P

Recon9
04-01-2009, 09:15
ale ta szkapa to kozaczek, alllleeeee kozaczek :) - szkoda ze tylko na forach(na inq pokazal jaki jest odwazny), no coz, przynajmniej pol serva bedzie miala duuuuzo z ciebie smiechu jak zobaczy fraga na tibi.pl :)

Chickymicky
04-01-2009, 10:02
Znowu pierdolicie jak pojeby xD :confused:

gz Hith bro :* drugi Nathariox z ciebie się robi ;)

Zarrionn
04-01-2009, 10:06
Co ty w ogole gadasz, on 1 vs 1? smiech na sali :D:D:D
Jak szkapa chcac mnie zabic na bb isle <wtedy 60 lvl> przyszedl z 3 osobowa ekipa, thorian, phovel i on.
przeciez on by sie wypierdolil bedac 1 na 1 jak szmata
typowe dla takich kozakow

ja na twoim miejscu bym tak nie kozakował bo jak chciałem sie spotkać to troszke sie zesrałeś i nie przyszedłeś

/ Zarrion

Zarrionn
04-01-2009, 10:09
Nic dziwnego ze nie pamietasz, tez bym sie wstydzil :<

A propo 1 vs 1, to mozna wyskoczyc na hffy przed wejsciem na inqu, ale przeciez allegrowicz szkapa jedynie co umie zrobic, to wpisac liczbe gp kupowanych na allegro i wcisnac przycisk "kup teraz" : )

taki kozak jestes w tibi ale wyskocz 1 vs 1 na rl:)

/Zarrion

Esprit
04-01-2009, 10:42

Ty masz 9 30 level my mamy 3 120 ed pasuje ci rozjebiemy cie w mniej niz minute.

@Rosen
I widzisz to jest ich styl, że oni to potrafia powiedziieć a wy twierdzicie, że nie chcieliście trapować a naprawdę trap wam nie wyszedł. Jak jesteście takie kozaki to zagrajcie na pvp jak twierdzicie, że prosto ubić pk, przyjdzie koleś, zabijecie tego 150 ek'a a za chwile zajebie was cała gildia, powodzenia życzę kozaki. Nawet głupie 8 levele mają swoich pro wiem bo sam padłem od 10 15 levelowych druidów ;).

Wariatoneoneone
04-01-2009, 10:52
taki kozak jestes w tibi ale wyskocz 1 vs 1 na rl:)

/Zarrion

Aż konto specjalnie dla Ciebie zrobiłem!!!!!!! Na rl byś bił sie z nim o pixels mada faka jestem koks bo on mnie nie widzi? Dla mnie jestes byles i bedziesz zawsze zerem Zarrion. Ty cale to jebane recon. A o recon prawda jest taka, ze kilka razy sie im udalo ubic kogos i juz joł spinatorzy kurwa wielcy. Wy*******ac na ta swoja jebana celeste. Karo Inc moze ma skilla, ale jak mozna go nie miec kiedy ktos jest non stop online i tylko biega po mapie zeby ubic jakiegos nooba? :) Pozdro

Zarrionn
04-01-2009, 10:57
Aż konto specjalnie dla Ciebie zrobiłem!!!!!!! Na rl byś bił sie z nim o pixels mada faka jestem koks bo on mnie nie widzi? Dla mnie jestes byles i bedziesz zawsze zerem Zarrion. Ty cale to jebane recon. A o recon prawda jest taka, ze kilka razy sie im udalo ubic kogos i juz joł spinatorzy kurwa wielcy. Wy*******ac na ta swoja jebana celeste. Karo Inc moze ma skilla, ale jak mozna go nie miec kiedy ktos jest non stop online i tylko biega po mapie zeby ubic jakiegos nooba? :) Pozdro

Pozdro pocwicz a nie tylko w ta gre grasz:) pozdro tam i spij!!

Esprit
04-01-2009, 11:02
@2Up
No jak wchodziłem przed świętami to jak wszedłem był jak wychodziłem też byl tzn. 9-02. Gratuluje zjebania mózgu przez Tibie, pewnie jakiś no lifer ;D.

Dziwne, że Recon bije jakieś 60 - 70 levele najczęściej bo jaką ma możliwość przeżycia 135 knight kiedy walą go Blightwalkery i inne gówno w sumie ok 5, żadnych pozdro cioty z Recon wyjdźcie na pvp i tam kozaczcie. Karo jak cie ujebią to robię impreze na cześć twoich killerów haha.

Zarrionn
04-01-2009, 11:03
@Up
No jak wchodziłem przed świętami to jak wszedłem był jak wychodziłem byl tzn. 9-02. Gratuluje zjebania mózgu przez Tibie, pewnie jakiś no lifer ;D.

Dziwne, że Recon bije jakieś 60 - 70 levele najczęściej bo jaką ma możliwość przeżycia 135 knight kiedy walą go Blightwalkery i inne gówno w sumie ok 5, żadnych pozdro cioty z Recon wyjdźcie na pvp i tam kozaczcie. Karo jak cie ujebią to robię impreze na cześć twoich killerów haha.

KARO CZEKAM NA CIEBIE TRAPNIJ MNIE KOZAKU!! :baby::baby::baby::baby::D:D

/Zarrion

Knight Wowa
04-01-2009, 11:08
Tak tak recon pro. Może tak spróbować na pvp kozaki?
Ubijcie wreszcie kogoś z wiekszym levelem chociaż bo ubiciem 110 Palla to naprawdę jest sie czym szczycić. Recon fail...

A Matik to nie ma większego lvla niż 110?
Jednooki Fighter Jan 03 2009, 15:50:38 CET Died at Level 158 by a demon
Matik Tarin Jan 03 2009, 10:29:10 CET Died at Level 210 by a spectre
Vincento Cordione Jan 03 2009, 15:46:15 CET Died at Level 184 by a juggernaut

@Up ktos tam z chyba recouny napisal ze ubije kazdego kogo chce

nawet.. nie z pewnoscia probujecie zabic czesto wam sie udaje poniewaz wpadacie ekipa 10 osobawa, trapujac przejscie uzywajac bota co nie jest istotne// bierzecie ludzi na wytrzymalosc az sie skoncza suplies ;] wiec takie trapowanie to zadna rzecz. idz na Maly spawn hyder zabij kogos w 2 osoby a nie w 6 zawsze wpadacie ^^/

I ma czelność pisać to osoba która chodziła na hydry z Sexi Teamem w 10 wszyscy 130lvle i zabijaliście dwóch 80lvli, gratuluje samopoczucia

a Recon Two wczoraj w trzech zniszczył Wasz wielki service, a ilu mieliście cleanerów?
EK:
Chciwy typ (205)
Zarrion (170)
Lord'Galimatias (170)
Pan Grucha (215)
ED:
Pomocnik Aiviego (245)
Qteligo (150)
Scren (205)
Marhanti (140)
Moon Ark (133)
RP:
Aangel of death (245)
Cecunerek (225)
Nekromentis (235)
MS:
Jednooki Fighter (150)
Marelv the Wolf (170)
Matik Tarin (205)
Zrywna Szkapa (156)

16 osób? więc kto miał przewagę liczebną ? a kto miał przewagę lvla ? o.0? {w teamie 210ms, 247rp, 225rp, 205ed, 209 ek, 215ek}
a jednak service słabiutko wam się udał...

Jak jesteście takie kozaki to zagrajcie na pvp jak twierdzicie, że prosto ubić pk, przyjdzie koleś, zabijecie tego 150 ek'a a za chwile zajebie was cała gildia, powodzenia życzę kozaki. Nawet głupie 8 levele mają swoich pro wiem bo sam padłem od 10 15 levelowych druidów ;).

Zrozum że zabić na pvp to jest zero skilla, masz 200lvl, ja znajdę team 10x 150lvl idziemy, trap i padasz, potem ty znajdujesz 50 osob trapujecie nas i my padamy, {padamy nie dlatego ze jesteśmy gorsi, padamy bo każdy z was wciśnie F1 i tyle umiejętności potrzeba}
Na non-pvp da się rozjebać w trzech dobrych graczy inq service który cleanuje 16 osób czy tam jeszcze więcej, tylko że te 16 osób musi być wybotowane/wysharowane/kupione na allegro, bo jeśli oni nie byliby no-skillami wtedy potrafiliby zapewne obronić siebie i swoich customerów?

pozdro, wyzywajcie mnie śmiało, tak przecież wyrażacie różnice zdań :*

Esprit
04-01-2009, 11:14
@up
Nie pierdol cioto jak sie nie znasz, jak mają niby obronić, bronić moga jedynie druidzi a ludu to tam jest pełno, jak nie wiesz jak jest to się nie wypowiadaj. Karo tu przyszedł chyba żeby pokazać, że jest lepszy niż Sexy Team a widzę, że mają go za szmate. Co do wybotowania to się nie wypowiadaj bo większość z tych osób gra od początku servera obejrzyj sobie screeny pierwszych stron Only Nerana. Niektórzy doszli później a to czy ktos ma skila zalezy wylacznie od niego, knightem mozesz wbic 300 level i nie bedziesz go mial bo za duzo skila to on nie potrzebuje.

Wariatoneoneone
04-01-2009, 11:19
NIE BEDE SIE Z DEBILAMI W PYSKOWKE WDAWAL. Teraz do Pana 2xUP

Jak byś nie wiedział to to jest non-pvp [to taki server gdzie nie mozna zabijac graczy :)] A więc po co mieli szkolić swoje jak Ty to mówisz 'skille' w zabijaniu ludzi? Graja na tym servie po to aby nikogo nie zabijac i nie byc zabijanym.

Piona

Esprit
04-01-2009, 11:23
@Up
RLY ? Grają żeby trapować ale i tak są pizdami, mam nadzieje, że ktoś się z nich wyłoży.

Zrywna_Szkapa
04-01-2009, 11:25
@Rosan
Naliczacie sobie na fragi typów którzy nie założyli stealth ringów? <leży>

@Bothardan
A Vincento padł od reconu, yea? <ponownie spada z krzesła>

Don_Kustosz
04-01-2009, 11:43
Żeby takie ***** jak ty, mające w avatarku plecy swojej starej mogły się dalej bluzgać do nas 'czemu to my nie możemy być the best i robić pod publikę, bo ofc my wszystko gadką zalatwiamy [; '

Tak więc kochana szkapo - zero null
Marcelku percelku - zero null

Najwięcej macie do powiedzenia - zero robicie, stoicie na 1 sqm, po czym wychodząc z HFF słyszę 'co spierdoliło się do tp?!@?12;DD:D;D:XD'

Stary przez cały quest robiłem z wami co chciałem a wy płakaliscie jak ****, na poczatku zalogowalo nas 3ch efekt - juz 6 padlo na 1st bossie, dalej to już tylko slalom.

Powiedział gungir :p

INQ deadly dragons - doszedl do polowy hff - Dec 14 2008, 19:37:11 CET Died at Level 131 by a hellfire fighter
5min potem - 2ga pod samym tp - Dec 14 2008, 19:49:59 CET Died at Level 130 by a behemoth
10:34 Gungir [125]: pierdole, za tydzie ide z amen

PSEUDO INQ AMENO - doszedl do bossa - Jan 03 2009, 09:52:42 CET Died at Level 131 by an eye of the seven

exiva "gungir
A player with this name is not online.

1 sprawa od kiedy masz cos do mojej mamy ?
2 sprawa naucz sie pisac palancie
3 sprawa to wedlug was pvp nauczysz sie bardziej na non pvp ? GZZZ to jest tak naprawde pokazanie jakie jestescie cioty bez skilla ;d kazdemu grozicie, a zbyt duzo osob od was nie padlo -.-
4 sprawa ja tez moge powiedziec na non pvp to latwo trapowac lurujesz monsterki i dajesz m walla -.-

Chickymicky
04-01-2009, 11:50
http://i479.photobucket.com/albums/rr155/Shicu123/druidaddon.jpg

oboze
04-01-2009, 12:20
A Matik to nie ma większego lvla niż 110?
Jednooki Fighter Jan 03 2009, 15:50:38 CET Died at Level 158 by a demon
Matik Tarin Jan 03 2009, 10:29:10 CET Died at Level 210 by a spectre
Vincento Cordione Jan 03 2009, 15:46:15 CET Died at Level 184 by a juggernaut

I ma czelność pisać to osoba która chodziła na hydry z Sexi Teamem w 10 wszyscy 130lvle i zabijaliście dwóch 80lvli, gratuluje samopoczucia

a Recon Two wczoraj w trzech zniszczył Wasz wielki service, a ilu mieliście cleanerów?
EK:
Chciwy typ (205)
Zarrion (170)
Lord'Galimatias (170)
Pan Grucha (215)
ED:
Pomocnik Aiviego (245)
Qteligo (150)
Scren (205)
Marhanti (140)
Moon Ark (133)
RP:
Aangel of death (245)
Cecunerek (225)
Nekromentis (235)
MS:
Jednooki Fighter (150)
Marelv the Wolf (170)
Matik Tarin (205)
Zrywna Szkapa (156)

16 osób? więc kto miał przewagę liczebną ? a kto miał przewagę lvla ? o.0? {w teamie 210ms, 247rp, 225rp, 205ed, 209 ek, 215ek}
a jednak service słabiutko wam się udał...

Zrozum że zabić na pvp to jest zero skilla, masz 200lvl, ja znajdę team 10x 150lvl idziemy, trap i padasz, potem ty znajdujesz 50 osob trapujecie nas i my padamy, {padamy nie dlatego ze jesteśmy gorsi, padamy bo każdy z was wciśnie F1 i tyle umiejętności potrzeba}
Na non-pvp da się rozjebać w trzech dobrych graczy inq service który cleanuje 16 osób czy tam jeszcze więcej, tylko że te 16 osób musi być wybotowane/wysharowane/kupione na allegro, bo jeśli oni nie byliby no-skillami wtedy potrafiliby zapewne obronić siebie i swoich customerów?

pozdro, wyzywajcie mnie śmiało, tak przecież wyrażacie różnice zdań :*

Odezwal sie knajt wowa wielki organizarotr poi quest
ty to dopiero masz skila _/
nie pamietam kto ale wiem ze robiles z nimi quest moze deadly sins ?
wpada sexi team i krotka piłka "albo ethan wychodzi albo nie robicie questa"
to ethan pokazales wtedy skila jak wszyscy przeszli a tobie przed ryjem przejscie sie zamknelo na wajchach pamietasz ?? pozniej biles sobie diabole by pokazac ze nic sie nie stalo
H@H@H@H@H@

Zrywna_Szkapa
04-01-2009, 12:35
Ethan ma skilla jak na plagach idzie z tyłu (ms) i jeśli już bije to z frigo XDDDD

Alendzio
04-01-2009, 12:52
@up
Nie pierdol cioto jak sie nie znasz, jak mają niby obronić, bronić moga jedynie druidzi a ludu to tam jest pełno, jak nie wiesz jak jest to się nie wypowiadaj. Karo tu przyszedł chyba żeby pokazać, że jest lepszy niż Sexy Team a widzę, że mają go za szmate. Co do wybotowania to się nie wypowiadaj bo większość z tych osób gra od początku servera obejrzyj sobie screeny pierwszych stron Only Nerana. Niektórzy doszli później a to czy ktos ma skila zalezy wylacznie od niego, knightem mozesz wbic 300 level i nie bedziesz go mial bo za duzo skila to on nie potrzebuje.

Najwieksza PIZDA jaka znam jestes TY . Wiec prosze cie zamknij pysk zerowcu.
Wyjdz na dwor , do kolegow , pograc w pilke bo od*******asz tu niewiadomo co.

Esprit
04-01-2009, 13:00
@Up
Dobra wyjazd szmato nie grasz to morda, nie udzielaj się w temacie dam ci zajebistą opcje ignore bo mnie pierdolą twoje puste słowa.

Butcher__Palek
04-01-2009, 13:01
@Etha~
Masz po części racje ale...jednak w takich warunkach service został skończony :))

Snopp
04-01-2009, 13:09
2. Byl przedwczoraj.

@edit

idz na Maly spawn hyder zabij kogos w 2 osoby a nie w 6 zawsze wpadacie ^^/

Xaszkil'

Wystarczy nie używac nonstop bota i to nie problem , nawet ja potrafie na malym kogos zabic i nie koniecznie 10 lvla , zazwyczaj nie trapuje, nie zabijam mam w dupie gram swoje , ale ktos sie wbil na nocce na hydrach na maly resp.
Lur 3 hyderek + m wall + blok abiego = 96 pall own3d.

http://img50.imageshack.us/img50/5859/96pallhx0.jpg

Ps Przestancie sie klocic bo zaraz 5 czesc naszych ssow trzeba bedzie zakladac :)

edit. 96 rp z ass stars ;d

Swoon
04-01-2009, 13:15
Ktos pisal wyskocz z kims z Reconu 1 vs 1ok. Wola mnie 1 od nich tez jakis ed lvl jak moj Thaz Skaylielynjego nick mowi chodz na behe to ok ide z nim i odrazu tam juz expia jego przydupasy Vipey i jeszcze jakis leszcze i 3 vs 1 :baby::baby::baby: Zawolalem Thoriana i jakos juz ich nie bylo widac bo niby Vipey i jeszcze jakis typ to nie koledzy Thaz Skaylielyn a jednak sa w 1 guild :baby::baby::baby:

xXMakaXx
04-01-2009, 13:19
Ethan ma skilla jak na plagach idzie z tyłu (ms) i jeśli już bije to z frigo XDDDD

idz postrzelaj sd w raczki cioto albo mort hury w betrayed wraith.

Gz. dla Marcela siedzenie w 1 sqm.

Wariatoneoneone
04-01-2009, 13:20
JEBAC RECON!!!!!! Od kad przyszli na serva wszedzie jebie niezmienianymi gaciami. Nikt was tu nie chce, nie czaicie tego? Karo i cala reszta sprzedajcie chary i idzcie na dziwki za ta kase. Bo nigdy zadna laska wam nie da tego za darmo :|

Rasta-Vandetta
04-01-2009, 13:30
idz postrzelaj sd w raczki cioto albo mort hury w betrayed wraith.

Gz. dla Marcela siedzenie w 1 sqm.

Haha own3d;p
@Ethanamoz
Przynajmniej wbił lvle bez użycia allegro;p

Zrywna_Szkapa
04-01-2009, 13:34
@Ethanamoz
Przynajmniej wbił lvle bez użycia allegro;p

Spytaj Aiviego czy Ethan rly obszedł się bez allegro xD

-Thug-
04-01-2009, 13:38
Ale się spinacie dzieciaki, ja pierdole xdd

Esprit
04-01-2009, 13:38
Goratel cyganie jebany s*******aj robić minete swojej lasce w tibi.

Wariatononono i love you man :*:*:**:*

xD mam swojego fana ELOeLOMAJKPVPMISTRZ cokolwiek powiesz kocham Cie :*

Wariatoneoneone
04-01-2009, 13:42
Esprit.

Wyjdz stąd. Masz jakieś kompleksy? Wygladasz jak ciota a sie spinasz na forum jakbys był chuj wie kto ;] Nie grasz na tym servie to po chuj sie udzielasz? Nie to ze cos do Ciebie mam ale w*****asz mnie i jak widze wszystkich.

Pozdro

Ja mowie, ze za 3 dni zamkną tym nobom jebanym temat a za 2 min sie beda scigali kto zrobi nowy hahha

ELELOMAJKPVPMISTRZ
04-01-2009, 13:42
Goratel cyganie jebany s*******aj robić minete swojej lasce w tibi.

Wariatononono i love you man :*:*:**:*

kurwa majk wy*******aj na ta swoja xerene masterze pvp idz kurwa pkowac mistrzu,i zmien se avatar bo takiej dupy nigdy nie bedziesz miec chyba ze se kurwa narysujesz albo w photoshopie stara przerobisz:))))))

Rasta-Vandetta
04-01-2009, 13:51
Wyjdz Esprit i zamknij za sobą drzwi!!

Wariatoneoneone
04-01-2009, 13:55
na tym zjebanym forum nie ma zadnych banow? Podobno jakis WIeszok tu grasuje? GDZIE ON JE?!!!!!!!!!??????

Remavon
04-01-2009, 13:55
j4pi3rd0le wy jestescie wszyscy p0j3ban1

Co chwile jakis lamus co mysli ze przykozaczy wypisując bzdury na tym forum a ma 14 lat, okulary, kręcone loki i klate jak panele, jebnijcie sie w łeb i odejdzcie od tej strony patałachy j3ban3!!

Nie umiecie czytac to wyp13rd4lac do szkoly!! "Serwer Nerana SS Odsłona 4" albo napinajcie sie na priv jezeli wiecie co to jest a nie brudzicie forum szczyle. idzcie kurwa na pvp enfo jakies, mało to otsów?!

ONLY SCREENY BRUDASY

@down - masz fajo. (146) wczoraj na wrl dobity ale wyłączyłem kompa i nie zapisałem ss'a. (waste masakryczne)

http://img129.imageshack.us/img129/5779/146hb7.jpg

ELELOMAJKPVPMISTRZ
04-01-2009, 13:56
j4pi3rd0le wy jestescie wszyscy p0j3ban1

Co chwile jakis lamus co mysli ze przykozaczy wypisując bzdury na tym forum a ma 14 lat, okulary, kręcone loki i klate jak panele, jebnijcie sie w łeb i odejdzcie od tej strony patałachy j3ban3!!

Nie umiecie czytac to wyp13rd4lac do szkoly!! "Serwer Nerana SS Odsłona 4" albo napinajcie sie na priv jezeli wiecie co to jest a nie brudzicie forum szczyle. idzcie kurwa na pvp enfo jakies, mało to otsów?!

ONLY SCREENY BRUDASY

to jak maja byc screeny to czemu zadnego nie dales?:D:D:D;(

Zrywna_Szkapa
04-01-2009, 14:06
Będę fajny i będę się spinał + dawał screeny \o/\o/\o/

http://i123.photobucket.com/albums/o318/Grabadia/155.jpg

Overx
04-01-2009, 14:12
@Up
Dobra wyjazd szmato nie grasz to morda, nie udzielaj się w temacie dam ci zajebistą opcje ignore bo mnie pierdolą twoje puste słowa.

Puste slowa ? jestes najglupsza osoba jaka jest na tym forum. Ethamoz cie nie wyzywal tylko spokojnie napisal a ty odrazu z morda do niego.Co z tego ze Alendzio nie gra ? Jeszcze raz ci powtarzam jestes nikim na tym forum...Poskacz do kumpli na rl ciekawe czy tez sie tak do wszystkich zwracasz.Takiego popierdolonego typa dawno nie widzialem , smiech na sali

Scartex
04-01-2009, 14:45
Wezcie skonczcie juz o tym reconie gadac....

Recon to jedno wielkie allegro nic wiecej ...

http://i234.photobucket.com/albums/ee53/scartex/UO0002-13.jpg

RextoN
04-01-2009, 14:51
Admin/Moderator możesz zrobić Hyde Park Nerany?
Albo niech ktoś zrobi taki Hyde Park.
Bo zamiast zdjęc są dyskusje który jest głupszy od drugiego.
Dwie gildie rywalizują i się wyzywają na forum zamaist w tibi bo się boją bana.

Rozumiem 1,2,3 strony ale nie 40 -.-

Esprit
04-01-2009, 14:53
Dobra Esclude nie napinaj się,jebie mnie opinia innych na tym froum, ktróre i tak jest porażką, myślisz, że przejmuje się opinią takich dzieci z porażeniem mózgowym jak ty czy alendzio, ja się dobrze bawie przy tym jak po mnie jedziecie a ja po was, jak Ci nie odpowiada, że tu pisze to mi daj ignora i już nie musiz czytać moich postów, widać jak dla Ciebie znaczy coś opinia na tym froum to masz ładnie napierdolone w głowie i jesteś no liferem.

Scartex
04-01-2009, 14:58
szybkie pytanie

za ile chodzi magma set?

ELELOMAJKPVPMISTRZ
04-01-2009, 15:00
Dobra Esclude nie napinaj się,jebie mnie opinia innych na tym froum, ktróre i tak jest porażką, myślisz, że przejmuje się opinią takich dzieci z porażeniem mózgowym jak ty czy alendzio, ja się dobrze bawie przy tym jak po mnie jedziecie a ja po was, jak Ci nie odpowiada, że tu pisze to mi daj ignora i już nie musiz czytać moich postów, widać jak dla Ciebie znaczy coś opinia na tym froum to masz ładnie napierdolone w głowie i jesteś no liferem.

ty sie napinasz a poza tym jak te forum to porazka to po co na nim jestes?
idz dzieciaku pograc w simsy

Overx
04-01-2009, 15:01

Tu mnie rozjebales opinia mi wisi ale nie robie z siebie idioty... Nie pisze glupich postow i nie wyzywam innych nie zauwazyles? Kto ma napierdolone to juz chyba nie musze mowic :) PS jesli twierdzisz ze jestem no lifem to znajdz jedna osobe ktora jeszcze tak twierdzi nie znasz nie oceniaj...I nie odpisuj ze ja cie nie znam i oceniam bo wystarczy mi to co ty piszesz na forum zeby stwierdzic chociaz po czesci jaki jestes naprawde...

Affectus
04-01-2009, 15:33
szybkie pytanie

za ile chodzi magma set?

Napisz misiek, mam na sell.
(char: 15:19 Jackoth Shot [56]: exura)

Zrywna_Szkapa
04-01-2009, 15:35
tym jak po mnie jedziecie a ja po was

Trudno nazwać to co Ty robisz jeżdżeniem po kimś, jeśli wszyscy się z Ciebie śmieją :/

FighterKamil
04-01-2009, 15:44
szkapa mike nabiliście najwięcej postów a nic nie robicie mocni na forum tyle bye

@3down
xDD

Emilcia
04-01-2009, 15:51
MAjk, zagras zemnom w simsy online pszez neta.? zrobimy sobie rodzinke, ale zapytaj kómpli z Xererny czy znaja jakies kody...

Mateusekkk
04-01-2009, 15:56
http://img233.imageshack.us/my.php?image=xindrax80cv2.jpg

HuehUe

Zdzichuu
04-01-2009, 16:10
Ja tez umiem trapowac !

http://img187.imageshack.us/img187/3909/trapww0.jpg (http://imageshack.us)

Zrywna_Szkapa
04-01-2009, 16:38
iks de :DDDD

Knight Wowa
04-01-2009, 16:58
Odezwal sie knajt wowa wielki organizarotr poi quest
ty to dopiero masz skila _/
nie pamietam kto ale wiem ze robiles z nimi quest moze deadly sins ?
wpada sexi team i krotka piłka "albo ethan wychodzi albo nie robicie questa"
to ethan pokazales wtedy skila jak wszyscy przeszli a tobie przed ryjem przejscie sie zamknelo na wajchach pamietasz ?? pozniej biles sobie diabole by pokazac ze nic sie nie stalo
H@H@H@H@H@

na temat Refugii nie bede sie wypowiadał bo to jest "Serwer Nerana SS Odsłona 4:)" a nt Nerany ...
Tak masz racje, tak było, gościnnie poszedłem z jakąś glidią na service, nie byliśmy zgrani, nie słuchali mnie, mieli przypilnować kamienie gdy robiłem 15stą dźwignie. Nie zrobili tego, noobki z sexi teamu zastawili drogę a jako że na GM'a nie było co liczyć postanowiłem wyjść aby quest mogł być kontynuowany czy uważasz że w związku z tym jestem no-skillem? jeśli tak to współczuje Ci, biłem sobie diabole bo miałem ochote i w sumie racja że nic się nie stało bo dostałem 100% kasy którą miałem dostać... Jeszcze mi przysługę zrobili bo nie straciłem 4h tylko poł godzinki. Pozdro, przezywajcie mnie dalej i żyjcie z nadzieją że ja się tym martwię.

@Zrywna Szkapa
frigo w plaga wchodzi, słabsze niż vis - ale wchodzi... jak walnąłem to się pomyliłem i next hit już był z visa, a Ty czego sie nie pochwalisz jak e-wave szły w Betrayedy czy Lost Soul z sdków próbowałeś zabić xD

Spytaj Aiviego czy Ethan rly obszedł się bez allegro xD

debilu ale Ty na allegro KUPUJESZ a ja SPRZEDAJE -.-
taka róznica między nami że ty musisz kupić sobie w huj kasy żeby potem to wtopić na wrl z sdków bo inaczej nie potrafisz,a to jest najprostsza metoda ;) sdkuj dalej idioto a na 190lvlu sie obudzisz tak samo jak Shareza, że masz o 6-8 mlvli mniej niż każdy inny normalny player na tym lvlu

Zrywna_Szkapa
04-01-2009, 17:20
Mogę sobie sdkować ile chcę i na 20lvlu mieć nawet 60mlvl i co? Twoja sprawa?

Lost soula i betrayeda z sd, nie no zapadam z Ciebie xDxDxDxdDDD

A tym, że dostałeś kase za poi na którym nie byłeś to pokazujesz tylko z jakimi leszczami tam szedłeś i jaką ciotą jesteś, że bierzesz hajs za nic, elo

-Thug-
04-01-2009, 17:27
A jak Ty kogoś tam ojebałeś za nic to git majonez?
Pierdoleni hipokryci...

/Beka z flame'a.

KaRoLeCZeQ
04-01-2009, 17:32
Ja pierdole -.- Poziom jaki tu reprezentujecie jest nizszy niz dno.. Non stop kłótnie..
SS , bo tych ostatnio prawie niema :X

http://i305.photobucket.com/albums/nn204/kwiteq/UO0016.jpg

http://i305.photobucket.com/albums/nn204/kwiteq/addons.jpg

http://i305.photobucket.com/albums/nn204/kwiteq/cm.jpg

Zrywna_Szkapa
04-01-2009, 17:41
Mi nie chodzi o to, że zajebał, tylko wziął za coś czego nie zrobił od, jak mi się wydaje, znajomych

oboze
04-01-2009, 17:41
Ethan ty tez masz slaby mlvl jak na twoj lvl

oboze
04-01-2009, 17:42
Ja tez umiem trapowac !

http://img187.imageshack.us/img187/3909/trapww0.jpg (http://imageshack.us)

ej gdzie ten trap ?

Rasta-Vandetta
04-01-2009, 17:47
Mogę sobie sdkować ile chcę i na 20lvlu mieć nawet 60mlvl i co? Twoja sprawa?

Lost soula i betrayeda z sd, nie no zapadam z Ciebie xDxDxDxdDDD

A tym, że dostałeś kase za poi na którym nie byłeś to pokazujesz tylko z jakimi leszczami tam szedłeś i jaką ciotą jesteś, że bierzesz hajs za nic, elo

Szkapa, a ty jak okradłeś zioma na pare kk, szczytowałeś i chwaliłeś sie tym na forum ? to lepiej ?
On nie miał możliwości skończenia questa a ty okradłeś typa za free :(
I kto wyszedł na frajera&złodzieja?

Zdzichuu
04-01-2009, 17:59
ej gdzie ten trap ?

Crusader helmet quest

oboze
04-01-2009, 18:02
Crusader helmet quest

! o boze !
ja tu trapa nie widzialem
a to miejsce znam ;fffffffff

Scartex
04-01-2009, 18:04
@Vaderick

Dobrze ze dajesz...

Dawaj dalej ...

http://i234.photobucket.com/albums/ee53/scartex/tibiapl.jpg

Alendzio
04-01-2009, 18:19
@Up

Nie gram bo nie jestem pierdolniety lamuchu podaj Nk zobaczymy jak jestes kozaczek , azebym gral nie mial bys ty zycia PIZDO.

Remavon
04-01-2009, 18:21
http://img355.imageshack.us/img355/9751/90520859qm5.jpg

Rylkos
04-01-2009, 18:42
http://img167.imageshack.us/img167/3152/9mlvlmr2lg3.jpg

Affectus
04-01-2009, 19:20
Gratulacje Gali ; )!

Zrywna_Szkapa
04-01-2009, 19:26
Gratki zioooom xd

Esprit
04-01-2009, 19:35
Dobra a teraz robimy zamkniecie teamtu xD jeden report na kogos i wszyscy ban a temat closed.

Wariatoneoneone
04-01-2009, 19:48
Ej sprawa je do wszystkich chlopaków [Nasz super mike niech juz przestanie czytac] Mam pomsył!!!!!11!11!!!onaonO!no`1n1o1 nie odpisójemy temó hójofi! Nieh pishe ze swojom mamom albo ze swojom tatom!!!!1111111111111

W sumie nie pomyślałem xDDDD

Evel
04-01-2009, 19:51
Ej sprawa je do wszystkich chlopaków [Nasz super mike niech juz przestanie czytac] Mam pomsył!!!!!11!11!!!onaonO!no`1n1o1 nie odpisójemy temó hójofi! Nieh pishe ze swojom mamom albo ze swojom tatom!!!!1111111111111

opcja ignore na forum nie boli :]

Gratz Gali ;*

Zrywna_Szkapa
04-01-2009, 19:51
Gratulacjie Gali ;]

pozdrawiam' Xaszkil ;)

Esprit
04-01-2009, 19:58
opcja ignore na forum nie boli :]

Gratz Gali ;*

Mądrze gada polać mu.

ELELOMAJKPVPMISTRZ
04-01-2009, 20:07
Mądrze gada polać mu.

Nie podlizuj sie bo nic ci to nie da:) kazdy ma cie za błazna

Esprit
04-01-2009, 20:12
@Up
Ja ci dupe moge polizać jak chesz ty chyba nigdy nie widziałeś jak się dupe liże.

Zrywna_Szkapa
04-01-2009, 20:14
Congratulations! You have successfully completed the World of Warcraft account creation process!

Nara nubz :/

ELELOMAJKPVPMISTRZ
04-01-2009, 20:15
@Up
Ja ci dupe moge polizać jak chesz ty chyba nigdy nie widziałeś jak się dupe liże.

nie dzieki,ja nie jestem gejem w przeciwienstwie do ciebie:)))

Overx
04-01-2009, 20:22
@Up

Twoje posty sa glupsze niz ty wyjdz juz z tad kazdy na to czeka...

Esprit
04-01-2009, 20:26
Twoje posty sa glupsze niz ty wyjdz juz z tad kazdy na to czeka...

Dobra więc wyjdźmy wszyscy.

Overx
04-01-2009, 20:31
Dobra więc wyjdźmy wszyscy.

I tak juz jest spam kazdy po czesci sie do tego przyczynil :] Ja tez i tego nie kryje ale do ciebie hmm ? przypominasz sobie zebym kiedys cos do ciebie mial ? watpie ale tymi postami dojebales

Scartex
04-01-2009, 20:46
http://i234.photobucket.com/albums/ee53/scartex/tibia.jpg

Esprit
04-01-2009, 21:10
@Overx
A tam się czepiasz ponabijałem sobie troszkę, pośmiałem się z niektórych a teraz czekam na bana, a drugie konto odbanują mi za 3dni xD, więc nie ma co narzekać, ok to teraz pytanie kto zakłada następne Nerana SS ?

Overx
04-01-2009, 21:14
@Overx
A tam się czepiasz ponabijałem sobie troszkę, pośmiałem się z niektórych a teraz czekam na bana, a drugie konto odbanują mi za 3dni xD, więc nie ma co narzekać, ok to teraz pytanie kto zakłada następne Nerana SS ?

Ponabijales sie ? hmm niekotre posty pewnie pisales na serio. to bylo widac..
Dobra juz nie pisze nei bede smiecil elo

EldureXXX
04-01-2009, 21:28
http://img167.imageshack.us/img167/3152/9mlvlmr2lg3.jpg

heh nikt nie zauwazyl tego axe :P O.o :] haha

Rasta-Vandetta
04-01-2009, 21:38
Scartex czemu nick fakujesz?
Emberamana :<?

Xevez
04-01-2009, 21:56
heh nikt nie zauwazyl tego axe :P O.o :] haha

Że co? Przecież utito tempo wrzucił:|

Scartex
04-01-2009, 22:31
http://i234.photobucket.com/albums/ee53/scartex/peel.jpg

Zielenczanin
04-01-2009, 23:03
Chlopaky i dziewoje, 221 i 222:D

http://i173.photobucket.com/albums/w61/Zielenczanin/221.jpg
http://i173.photobucket.com/albums/w61/Zielenczanin/222.jpg

Pozdro ALL!

szkapamujwruk
05-01-2009, 00:22
57 left ;)

http://img530.imageshack.us/img530/4918/uo0022od0.jpg (http://imageshack.us)

FighterKamil
05-01-2009, 01:18
najs stamina ! gz

Danyziom
05-01-2009, 01:33
Szkapa piona ! :D mnie sie padło w trapie od Recon.. ;s niestety :P ale coz nie pierwszy i nie ostatni raz :) hydry na małym respie... nie trudno tam kogos zabic, przyjdzie ci bez powodu pare osob 120+ i ch*ja zrobisz bo 60 knightem to 3 hydr nie ubijesz :P Trapy to część gry i mysle ze jesli pada w trapie dobrze zorganizowanym to nie powinno sie marudzic, Ja tam sie nie w*****lem jak mnie zajeb*li :) nawet jesli jest to bez powodu :P kiedyś było lurowanie teraz trapy :D przynajmniej cos sie dzieje nie :D?
POZDRO DLA PRAWDZIWYCH..
Recon Suck... Karo Inc typowy No-life, ktory chociaż w Tibi chce być ważny :)

kozak maślak ale i tak dla mnie jestes ciota bo sie wyjebałeś :P thx jeszcze raz za glegi! na drugi raz poustawiaj sobie alarmy albo skrypt na parcele ziomuś

http://img522.imageshack.us/img522/6580/27762211zg2.png (http://imageshack.us)

Esprit
05-01-2009, 07:29
O kurwa mać takiej staminy to ja nie miałem nawet jak na fortecy bociłem 24/h Karo jesteś pojebanym no liferem.

Overx sory za to że Cię no lifer nazwałem.

Damsoon
05-01-2009, 07:48
@up

Widocznie marnie bociłeś...:D

Swoon
05-01-2009, 11:40
Widac ze jego Life to tibia taka stamine miec to "rzal i bul" :baby::baby::baby:

Wariatoneoneone
05-01-2009, 13:10
Gratz skuwysynu pierdolony pojebany pampersiarzy ty smierdzacy klocu jebany w dupe przez stado murzynow golebiarzu skurwysynski Karo! :)) <333 jedziesz dalej ale wez nie ten cos slabo :| wez zjedz do 0 staminy i ftedy to topiero bencie jasda jasda! ::):):):):)::::)):::)):):)

Scartex
05-01-2009, 13:20
Gratz skuwysynu pierdolony pojebany pampersiarzy ty smierdzacy klocu jebany w dupe przez stado murzynow golebiarzu skurwysynski Karo! :)) <333 jedziesz dalej ale wez nie ten cos slabo :| wez zjedz do 0 staminy i ftedy to topiero bencie jasda jasda! ::):):):):)::::)):::)):):)

stary cie zruchal w nocy i musisz odreagowac?

Nieobliczalny
05-01-2009, 13:23
Ja nie znam tego Karo.. ale z tego co widze to taki drugi Goratel ?=D

mireknarapie
05-01-2009, 13:25
Ethan:
To czemu zamiast screena z Matikiem wklejają z screena z nędznym 110rpkiem?
Bo nie padł z ich winy? . . .

A poza tym Fuflis mówił na początku, że was tam nie było i że nie trzymacie się z Recon Two więc skąd jesteś taki pewien?

Propsy dla traperów z nerany...

***SFH***
05-01-2009, 13:57
Ale o co wam do cholery chodzi ?? wypowiadacie sie tak jakbyscie mu pozazdroscili... ma taka stamine dobra jego zycie myslicie ze przestanie to robic po paru waszych komentarzach ? pff... ma tyle staminy bo moze lubi spedzac wolny czas przed kompem a nie na dworze ;) a to co on robi to i wylacznie jego sprawa
Bez odbioru.

ELELOMAJKPVPMISTRZ
05-01-2009, 14:10
Gz Karo:)
Mike ty nie miales takiej staminy bo co chwile nowego chara robisz:)

Zrywna_Szkapa
05-01-2009, 14:22
Ale Fuflisek też na inq był =]

_*FunMN*_
05-01-2009, 14:48
57 left ;)

ciekawy jestem jak twój ryj od monitora wygląda

Wariatoneoneone
05-01-2009, 15:28
Scartex gdzies tam noobie up.

tak :( kurde tak mu pala przez swieta urosla ze jak mnie wali to czuje jego czlonka przy kregoslupie :| a caly serv wie, ze karo to frajer i no lajfer

mireknarapie
05-01-2009, 15:35
Szkapa:
Wychodzi na to ze Fuflis ma rozdwojenie jaźni bo to on tak zażarcie pisał na forum tibii.com, że musi przeprowadzić dochodzenie kto z DD przeszkadzał w INQ i że on nic nie wie. pwned lekko ;)

Wariatoneoneone
05-01-2009, 15:44
Bobone

no dobra troche przejebalem z tym no lajfem. Przeciez on na bocie do*******a to jak moze byc no- lifer? Czasem za szybko coś pierdolne.

Ej dobra :( przepraszam :( juz nie bede wiecej nikogo przezywal. dziekuje :))) serjo jusz wiencej nie bende :) Dobra ide sie połucze polskego zaras :) :* Koham was amigos komprejos brajanos perforantos :) bajos kompanieros

Vipciu
05-01-2009, 15:49
przestańcie wszyscy a temu panu z Xenery to dziekujemy

***SFH***
05-01-2009, 15:56
Oby Zamkneli temat i powstal nerana ss odslona 5 i na poczatku zeby znowu napisali bez klotni 8o

"Jezeli dalej ma tak wygladac forum ze co strona ktos tam na kogos pisze no life lub boter..."
Z tego co wiem to temat do umieszczania ss'ow z nerany wiec nierozumiem tego ze ktos rowniez kogos rznal w dupe...
Jezeli dalej tak bedzie moge zalozyc temat "Nerana Kłótnie dla *****"

Bez odbioru na ten temat.

Zarrion
05-01-2009, 16:14
Zauwazylem ze na forum pojawily sie posty uzytkownika zarrionn, które nie sa mojego autorstwa, niestety wywniskowalem ze ktos sie KURWA podemnie podszywa!

Proponuje bana, i nie czytanie tych postow przez uzytkownikow forum.

DZIEKUJE!

<33333333 NoobS Rox ? :o

Swoon
05-01-2009, 16:27
106 LvL ;)
http://img261.imageshack.us/img261/1585/zidar106yp5.jpg (http://imageshack.us)
http://img261.imageshack.us/img261/zidar106yp5.jpg/1/w1024.png (http://g.imageshack.us/img261/zidar106yp5.jpg/1/)

Xidq
05-01-2009, 17:10
@up gz xd.. jesteś jednym z niewielu który wie do czego służy ten temat -.-

http://img385.imageshack.us/img385/5343/addonikpo5.jpg (http://imageshack.us)

Nieobliczalny
05-01-2009, 17:14
pokaz swoj :)
@up
pewnie nic o nim nie wiesz,a pierdolisz 'no-lifer',fail
czesc,wariacie;*

a ty tez jestes no life? ze tak dupke bronisz no-lifera? ;d pokaz swoja twarz.. prawdziiwaa twarzz... jaka masz... lalalala .Fuj.

Azkabanczyk
05-01-2009, 17:18
http://i291.photobucket.com/albums/ll317/bykulex69/jaktosiestauo.jpg

Prawie jak Recon \m/ E>

FighterKamil
05-01-2009, 18:18
Ja nie znam tego Karo.. ale z tego co widze to taki drugi Goratel ?=D

Nie to że znam go ale pogadajcie z kimś z DD o Gorciu. Wy mówicie że to dziecko itp... kolega doszedł do tej gildii z miesiąc temu i mówił że on jest jednym z najsympatyczniejszych ludzi w tej gildii. Tu na forum mówicie o nim jak o jakimś dziecku a znacie go tylko z tej strony że przeszkadza w questach i takie tam.
Kiedyś gadałem z "jurkiem" powiedział mi że cała nerana to stereotypy bo ocieniacie """"""NEW"""""" sexy team z góry ale wiecie co wam powiem Wy robicie to samo.

Zrywna_Szkapa
05-01-2009, 19:53
Szkapa:
Wychodzi na to ze Fuflis ma rozdwojenie jaźni bo to on tak zażarcie pisał na forum tibii.com, że musi przeprowadzić dochodzenie kto z DD przeszkadzał w INQ i że on nic nie wie. pwned lekko ;)

Kto ma wątpliwości co do prawdomówności wielkiego Fuflisa niech spojrzy co on pisze o ownerach Trupinia

Ti'mon
05-01-2009, 20:05
jakies takie znalazłem...

ze Szkapą...
http://img201.imageshack.us/img201/6720/290607r65lvlrt7.jpg (http://imageshack.us)

tutaj jakiś hicior...
http://img136.imageshack.us/img136/614/bestnm9.jpg (http://imageshack.us)

lefelek...
http://img255.imageshack.us/img255/3410/091107r107lvllm0.jpg (http://imageshack.us)

i autko Marcela? :D
http://img149.imageshack.us/img149/1319/96078836cc0.jpg (http://imageshack.us)

Avareeto
05-01-2009, 20:08
;)
http://img175.imageshack.us/img175/1369/beztytuutm6.png (http://imageshack.us)

Sprzedam PACC za 500k na 90dni.
Msg me priv lub w grze.

Nieobliczalny
05-01-2009, 20:13
Nie to że znam go ale pogadajcie z kimś z DD o Gorciu.

nie to że go znasz i mu lizesz DUPE? pisząc GORCIU?!?!? OMg..

KaRoLeCZeQ
05-01-2009, 20:46
http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=313527&page=2

Lookac ;d

Mateusekkk
05-01-2009, 20:48
http://img233.imageshack.us/my.php image=xindrax80cv2.jpg
HuehUe[/QUOTE]

Fuflis
05-01-2009, 21:01
Szkapciu, na inq to ja dopiero bede:) Z Reconem Deadly Dragons maja umowe, oni graja sobie my sobie, a ze czasem mamy wspolne cele to inna sprawa.
0 respektu dla Amenn, ST i SF ze strony Deadly Dragons, to juz bylo mowione oficjalnie i wszedzie, ja nie bede rozliczal nikogo z trapow na czlonkach wymionienych powyzej gildii. Ciesze sie z popsucia Inq! Tyle z mojej strony pozdro.

Ss z dzisiaj. Oni chyba chcieli trapnac Goratela?!?! Screena zrobilem troche za pozno, ale widac jak genialny byl trap Chciwego na Goratelu.

http://img255.imageshack.us/img255/3316/chciwy1cm4.jpg (http://imageshack.us)
http://img255.imageshack.us/img255/chciwy1cm4.jpg/1/w935.png (http://g.imageshack.us/img255/chciwy1cm4.jpg/1/)

Chciwy - pozdro pocwicz:)

Chickymicky
05-01-2009, 21:18
@up
Jak wbije 85-90 to zobaczysz co ty znaczy trapować xD Hehe ;)
http://i479.photobucket.com/albums/rr155/Shicu123/63.jpg

RextoN
05-01-2009, 21:40
http://img201.imageshack.us/img201/8894/70467006do3.jpg (http://imageshack.us)
Jeszcze jeden i Quest :)

http://img168.imageshack.us/img168/6875/56562072pz4.jpg (http://imageshack.us)

Stan postaci + nowy outfit dzisiaj zrobiony :D
Adi dzięki za piórko xD

Esprit
05-01-2009, 22:05
Szkapciu, na inq to ja dopiero bede:) Z Reconem Deadly Dragons maja umowe, oni graja sobie my sobie, a ze czasem mamy wspolne cele to inna sprawa.
0 respektu dla Amenn, ST i SF ze strony Deadly Dragons, to juz bylo mowione oficjalnie i wszedzie, ja nie bede rozliczal nikogo z trapow na czlonkach wymionienych powyzej gildii. Ciesze sie z popsucia Inq! Tyle z mojej strony pozdro.

Ss z dzisiaj. Oni chyba chcieli trapnac Goratela?!?! Screena zrobilem troche za pozno, ale widac jak genialny byl trap Chciwego na Goratelu.

Chciwy - pozdro pocwicz:)

Fuflis po Twojej wypowiedzi wnioskuje że dedli dragónsy to chcą być jak ST za czasów świetności to znaczy service, trap no i ogólnie zajebiocha ;D. Ale fakt faktem, że opinie mają zjebana od początku i marna próba zrobienia pro gildi nigdy wam nie wyjdźie. Poza tym Fuflis kiedyś inaczej gadałeś, normalny byłeś a teraz to dziwne rzeczy pierdolisz. Nie wiem co ci Amenn zrobiło bo to jest juz dość stara gildia i grają w niej w miarę normalni ludzie, a napinasz się dlatego że oni są konkurencją w robieniu PoI i Inq Service ?

FighterKamil
05-01-2009, 23:22
nie to że go znasz i mu lizesz DUPE? pisząc GORCIU?!?!? OMg..

PWNED jak zwykle wyciągasz błędne wnioski ... zrób no sobie jeszcze raz test na IQ wtedy coś chyba się zepsuło :confused:

Nieobliczalny
05-01-2009, 23:33
pisz dokladniej to i moze dokladniej ci odpisze , jestes dla mnie 0. ;d

Fuflis
05-01-2009, 23:52
Fuflis po Twojej wypowiedzi wnioskuje że dedli dragónsy to chcą być jak ST za czasów świetności to znaczy service, trap no i ogólnie zajebiocha ;D. Ale fakt faktem, że opinie mają zjebana od początku i marna próba zrobienia pro gildi nigdy wam nie wyjdźie. Poza tym Fuflis kiedyś inaczej gadałeś, normalny byłeś a teraz to dziwne rzeczy pierdolisz. Nie wiem co ci Amenn zrobiło bo to jest juz dość stara gildia i grają w niej w miarę normalni ludzie, a napinasz się dlatego że oni są konkurencją w robieniu PoI i Inq Service ?

Widzisz tutaj zaczynaja sie wypowiedzi osob, ktore nie wiedza o kilku istotnych rzeczach, a sie wypowiadaja. Przyblize Ci temat. Ja nie zaczałem tej "wojny". Street Fightersi maja service juz od hmm pol roku? Ok, niech maja. Lepiej jak sa 2 konkurencyjne service. Ale Amenn? Na ostatnim service POI by Deadly Dragons, lider gildii Amenn, Aangel of death wbil sie za darmo na service i po odblokowaniu sobie teleportu lurowal hff na customerow. Tutaj stwierdzilismy ze koniec pozwalania na wszystko "Amennom". A ze ST i SF przylaczyli sie do nich to juz nie nasza sprawa, sami zadecydowali. Wedlug Ciebie mamy sobie dac pluc w twarz i uwazac ze nic sie nie stalo?! NIE! Dalej bede probowal zlapac ich na jakims blędzie, juz kilku z nich zarobilo notacje za zbyt "ofensywny" język.
Kiedys Szkapa powiedzial mądre zdanie. Cos w stylu: To nie moj service, wiec po co mam sie udzielac jak trapuja? Jesli juz SF sie dołaczylo do inq, bo sami nie sa w stanie service zorganizowac, to wlasnie z taka swiadomoscia powinni podejsc do sprawy. Ale po tym jak zaczeli odwiedzac Goratela i Trupinia na respach wiadome stalo sie, ze wlaczyli sie w ta "wojne". Wedlug nas jest wszystko jasne. Oni zaczeli, my skonczymy.

PS. Chciwy sie smial ze 3 osoby przyszly do Goratela jak oni zaczeli go trapowac. Sile gildii poznaje sie po tym jak szybko sa w stanie sie zorganizowac. Mozecie nas potrenowac jeszcze troche, pozdro:)

Pozdrawiam,
Fuflis

Jinpachi
06-01-2009, 01:04
Ja po ostatnich wypowiedziach Fuflisa i paru innych wnioskuję, że coraz bardziej odczuwam skurwysyństwo emanujące od ludzi otaczających mnie. W*****a mnie to bezczelne łganie na forum tibia.com, podczas gdy tutaj tak pyskujesz. Już Ci powiedziałem, że czasami lepiej się zamknąć.

Zrywna_Szkapa
06-01-2009, 01:10
Kapuję pisanie na tibia.com, że się bota nie używa - to jest normalne i zgodne z rozsądkiem, ale kłamanie w każdym poście to przesada Fuflisku =[

Fuflis
06-01-2009, 01:24
Kapuję pisanie na tibia.com, że się bota nie używa - to jest normalne i zgodne z rozsądkiem, ale kłamanie w każdym poście to przesada Fuflisku =[

Szkapus, gdzie ja kłamie? Walka kojarzy Ci sie tylko z trapowaniem i lurowaniem? Pozdro. Zobaczycie co sie stanie niedlugo z mojej strony. Na Celescie te 4 bany sie sprawdzily. Tutaj tez sposob bedzie skuteczny:) A co robi reszta gildi w stosunku do Amennu St czy SF to niech robi, ja swoich bede bronic:) Ja im nie kazalem, a nawet nie wspomnialem zeby zepsuli wam service. Twierdzicie ze nie zepsuli? Ok, wiec sami odniesliscie faila.

PS. Fajny temat na tibia.com Pozdro. Przyszlosc pokaze, czy zdobede wiecej fragow(banikow ofc) na was, niz nad bylym Sexy Teamem:)

Zrywna_Szkapa
06-01-2009, 01:27
Och, nie powiesz, że Trupinio to pierwszy czy drugi owner, huh?
Doszukiwać się kłamstw w Twoich postach nie jest trudno..

Scartex
06-01-2009, 01:44
http://img165.imageshack.us/img165/9881/dsc00002ir0.jpg

eMiL007
06-01-2009, 07:39
Up

Scartex stare to juz troche :D ale i tak dobre, dzwonielem to jakas typiara odbiera :)

Danyziom
06-01-2009, 10:52
Up

Scartex stare to juz troche :D ale i tak dobre, dzwonielem to jakas typiara odbiera :)

chciałes sie umowic na hunta xD?

zmycha
06-01-2009, 12:18
Szkapus, gdzie ja kłamie? Walka kojarzy Ci sie tylko z trapowaniem i lurowaniem? Pozdro. Zobaczycie co sie stanie niedlugo z mojej strony. Na Celescie te 4 bany sie sprawdzily. Tutaj tez sposob bedzie skuteczny:) A co robi reszta gildi w stosunku do Amennu St czy SF to niech robi, ja swoich bede bronic:) Ja im nie kazalem, a nawet nie wspomnialem zeby zepsuli wam service. Twierdzicie ze nie zepsuli? Ok, wiec sami odniesliscie faila.

PS. Fajny temat na tibia.com Pozdro. Przyszlosc pokaze, czy zdobede wiecej fragow(banikow ofc) na was, niz nad bylym Sexy Teamem:)
Fuflis, bardzo Cię lubiłem i nadal lubię ale z tym bronieniem "swoich" to Ty uważaj... A konkretnie chodzi mi o tą cipę gORATELA... Jak on mógł "swojemu" zajeb*ć acc i oddać komuś ze swoich znajomych? -.-. To jest skurw**yństwo, a nie braterstwko czy jak tam chcesz sobie to nazwać. Z całym szacunkiem do Ciebie, radzę Ci abyś troszkę zmodyfikował swoją ekipę :)
Pozdrowienia dla kumpli :*
/Ferax/

Fuflis
06-01-2009, 14:36
Och, nie powiesz, że Trupinio to pierwszy czy drugi owner, huh?
Doszukiwać się kłamstw w Twoich postach nie jest trudno..

Szkapa pokaz mi chociaz 1 post gdzie napisalem, ze aktualny Trupinio to 1 owner?:D Ja smie pisac ze Trupinio to nie Sedimentar. A to dwie rozne rzeczy...

@Ferax.
Ja w sumie nie wiem jak to sie stalo, ze Goratel ukardl Twojego chara, jak mozesz czekam na Twoj prv w grze, pozdro.

PS. Teraz macie napisane na oficjalne stronie o co mi chodzi z Amennami i SF. Koniec botowania?! Jest napisane: przestańcie botowac, dopoki jeszcze macie szanse. U mnie juz ich nie macie, pozdro:)

Zrywna_Szkapa
06-01-2009, 15:21
Koniec botowania?! Jest napisane: przestańcie botowac, dopoki jeszcze macie szanse. U mnie juz ich nie macie, pozdro:)

Napisał ktoś, u którego w gildii NIKT NIE BOTUJE.

Scartex
06-01-2009, 17:10
Sprzedam scartexa [mgs me with offers]

Zrywna_Szkapa
06-01-2009, 17:37
Przyblize Ci temat. Ja nie zaczałem tej "wojny". Street Fightersi maja service juz od hmm pol roku? Ok, niech maja. Lepiej jak sa 2 konkurencyjne service. Ale Amenn? Na ostatnim service POI by Deadly Dragons, lider gildii Amenn, Aangel of death wbil sie za darmo na service i po odblokowaniu sobie teleportu lurowal hff na customerow. Tutaj stwierdzilismy ze koniec pozwalania na wszystko "Amennom".
Fuflis

za kogo sie szmato uwazasz ? za BOGA ?

Xaszkil' ;) a ja Ci dópe na poiu uratowalem.. i tak potem padles ^^

Zrywna_Szkapa
06-01-2009, 17:38
o
PS. Teraz macie napisane na oficjalne stronie co mi chodzi z Amennami i SF.

napisz to samo na t com ;] cwaniaczku

Alendzio
06-01-2009, 18:37
za kogo sie szmato uwazasz ? za BOGA ?

Xaszkil' ;) a ja Ci dópe na poiu uratowalem.. i tak potem padles ^^

Porownujesz Typka z Tibii do Boga ? Niezle..:D

Zrywna_Szkapa
06-01-2009, 18:53

Teraz przeczytaj to co napisał jeszcze raz i spróbuj zrozumieć.

Zrywna_Szkapa
06-01-2009, 19:03

Czytaj ze zrozumieniem. pozatym on sie za takiego uwaza -.- czytaj czasem tibia.com

Chickymicky
06-01-2009, 19:32
doczekamy 50 strony ? Hmm maybe not xD :confused:

Esprit
06-01-2009, 20:02
No to spamujemy zanim nam zamkną żeby 50 stron było ;D

Royal_Vreax
06-01-2009, 20:02
I do 100 doczekamy.Kłótnie na forach nie są złe pod warunkiem że z kultura się ludzie kłócą.
Ja osobiście lubie od czasu do czasu popatrzeć na to co piszą.
Chociaż już nie gram z 5 miechów.Hah chce być na czasie XD

Swoon
06-01-2009, 20:06
107 LvL ;)
http://img141.imageshack.us/img141/3016/zidar107qn5.jpg (http://imageshack.us)
http://img141.imageshack.us/img141/zidar107qn5.jpg/1/w1024.png (http://g.imageshack.us/img141/zidar107qn5.jpg/1/)

SkateElement
06-01-2009, 20:08
No to spamujemy zanim nam zamkną żeby 50 stron było ;D

Nie dziwie się co tu się wyrabia na forum skoro są tu ludzie tak nastawieni. Ale raczej powinieneś przenieść się na torga, tam pokazuje ilość postów zaraz pod nickiem.

Żeby nie zniżyć się do twojego poziomu rozrywki w Internecie, dodam zdjęcie:

http://img125.imageshack.us/img125/925/uo0641en5.jpg (http://imageshack.us)

Cieszę się, że są ludzie jak Pan wyżej :)

@dół
Może cię rozczaruję, ale tu mam więcej postów i chyba częściej przeglądam to forum.

raven
06-01-2009, 20:22
co do fuflisa, pisz sobie stary co chcesz, byle bys tak nie klamal na t.com bo to ladne frajerstwo jest :)

Alendzio
06-01-2009, 20:33
Czytaj ze zrozumieniem. pozatym on sie za takiego uwaza -.- czytaj czasem tibia.com

Jak sie za takiego uwazaa to go olej juz dawno przestałem zwracac uwage na takich koozakow i sie nimi przejmowac w Cs'ie tez jest duzo takich i leje na nich z grubej rury.

Dabledor
06-01-2009, 20:59
Siemaczeks

Od dzisiej bende aktywnie uczestniczyl w zyciu tego forum :cool:

Nikaia
06-01-2009, 21:05
Siemaczeks

Od dzisiej bende aktywnie uczestniczyl w zyciu tego forum :cool:

Najpierw to ty aktywnie poucz sie jezyka polskiego.

Zrywna_Szkapa
06-01-2009, 21:08
iks de lol rofl leże i kurwa kwicze XDDDDD

Dabledor
06-01-2009, 21:11
Ej odwalta sie. Taka mala pomylka tam hehe

Wieta ze olson ojebal matika tarina?

Kurde jak sie robi emotikon taki cool w okularkach ;/

Chickymicky
06-01-2009, 21:20
107 LvL ;)
http://img141.imageshack.us/img141/3016/zidar107qn5.jpg (http://imageshack.us)
http://img141.imageshack.us/img141/zidar107qn5.jpg/1/w1024.png (http://g.imageshack.us/img141/zidar107qn5.jpg/1/)

No to jak się mamy kłócić no to jazda...

No hej jesteś gej wy*******aj i kup se klej xD

Esprit
06-01-2009, 21:22
napisze jak psiak
KURWA DABLEDOR CZY TY JESTES ZE WSI ZE PISZESZ JAK JAKIS WSIOK ?

Dabledor
06-01-2009, 21:22
Shicu zamknij dupe bo Ci trapa zalatwie od Amenn, Zirdan muj ziom.

Edit: Spirit twoja stara i masz ignora.

Cacciatore
06-01-2009, 21:26
napisze jak psiak
KURWA DABLEDOR CZY TY JESTES ZE WSI ZE PISZESZ JAK JAKIS WSIOK ?

Masz cos do ludzi mieszkajach na wsi pajacu? Popatrz na Twoje posty, rzeczywiscie, reprezentujesz wysoki, "miejski" poziom. Co do Dabledora, nie wyczules ironii czy tylko udajesz idiote? I ofc. dalem Ci juz ignore, wiec nie trudz sie nad riposta w miejskim stylu.

@Topic
Gratz awansow, lootow, itp., itd., etc...

Nieobliczalny
06-01-2009, 21:29

Jaaaa pierdole xD jaka picz. bo ci trapa zalatwie od Amen. OMG. Ja bym srał go gaciach xd

Esprit
06-01-2009, 21:42
Omg Caciarotte nie napinaj się tak człowieku ten post nie był skierwoany do Ciebie więc dziwie się czemu się tak zbulwersowałeś. Mówiąc szczerze mam w klasie kilku ludzi ze wsi nic do nich nie mam nawet jedejgo z nich lubie ale widze tą granice społeczną w wysławianiu się i w kulturze więc nie pierdol mi tu, że róznicy nie ma chyba, że ktoś po latach się wyrobi.

Swoon
06-01-2009, 21:52
No to jak się mamy kłócić no to jazda...

No hej jesteś gej wy*******aj i kup se klej xD

Brudasie chyba chcesz skonczyc jak ziom z twojej guild ?
Czyt. Vif~:baby:

Chickymicky
06-01-2009, 21:52

Wy*******aj :*

Dabledor
06-01-2009, 21:59
Zirdan siema, jedziemy te wszystkie cfele z tego foruma bro ;] Te forum tak jak cala Nerana bendzie niedlugo ownowana przez Amenn, ST i SF wiec all trzymac mordy bo 1 muj msg i padata ;]

Chickymicky
06-01-2009, 22:03
Zirdan siema, jedziemy te wszystkie cfele z tego foruma bro ;] Te forum tak jak cala Nerana bendzie niedlugo ownowana przez Amenn, ST i SF wiec all trzymac mordy bo 1 muj msg i padata ;]

ja kce 1szy

Royal_Vreax
06-01-2009, 22:05
O co Ci chodzi?Przykuwasz uwage na siebie?

FighterKamil
06-01-2009, 22:14
jesteście PRO _/ 8o

Dabledor
06-01-2009, 22:55
Royal Vreax aka Suu Senio bracie muj przylacz sie do dziela zniszczenia ;]

Fighter Kamil: twoja stara to suka i masz ignora.

Legomat
06-01-2009, 23:06
Jebnijcie sie w czółko i to zdrowo ;>

FighterKamil
06-01-2009, 23:16
Dabledor widzę że prezentujesz wysoki poziom jazdy po starych elo

Damsoon
06-01-2009, 23:22
:: 118 ::

http://i550.photobucket.com/albums/ii428/nunekk/UO0175.jpg

PozdrO!

Dabledor
06-01-2009, 23:35
Klocek Lego: Jebnij matke w dupe, ignored.

Nathariox: Wyjebane mamy na twoje screeny z botowania cfelasie.

Pozdro Amen, ST i SF bracia ;]

Damsoon
06-01-2009, 23:46

A wiesz gdzie ja to mam? :baby: Nie chcesz nie oglądaj- proste.

Jinpachi
06-01-2009, 23:54
Klocek Lego: Jebnij matke w dupe, ignored.

Pozdro Amen, ST i SF bracia ;]

Ten koleś to nie Dabledor Knight, tylko kolejny burak podszywający się za kogo innego i robiący wieś. Nie warto zwracać na niego uwagi.

Dabledor
07-01-2009, 00:51
Innos bro, spokojnie to ja.

szkapamujwruk
07-01-2009, 00:56
jakby to byl prawdziwy dabledor-to dopiero bylaby wies XDD

Zdzichuu
07-01-2009, 08:07
To nie jest Dabledor, jakis lamus robi sobie jaja, jak z Matika, z tego co wiem Dabledor nie ma wrogow, oprocz Olsona, pewnie to on.

Ps. Napisz ze swojego konta...

Damsoon
07-01-2009, 08:17
To nie jest Dabledor, jakis lamus robi sobie jaja

Racja - pisał mi Dabledor w Tibii że to nie on na forum siedzi...

Dabledoro
07-01-2009, 08:41
Witam wszystkich,

Odrazu napisze ze jakis miesiac temu jakis tez naabek zrobil acc i podawal sie za Matika Tarina.

Nathariox,Piootrus,Innos Wei zgadza sie,jakis burak za przeproszeniem chce sie popisac na forum. By wyjasnic sprawe i nie bylo porozumien...

...Nie mam wrogow oprocz Olsona Spartana i Deadly Dragons ?
(Deadly D. sa zli a szczegolnie Ethanamoz Lothardan poniewaz przezemnie zostal tpniety jak i wiekszosc traperow do tp. oraz zostal ostrzezony tym ze jak wroci jeszcze raz na inquisition quest to poleci mu ban,dlatego D.D i R.T sie wscieka troche na mnie (dla tych ktorzy nie wiedza chodzi o akcje na inq). Oko za oko. :p

Ale watpie zeby ktos z D.D sie tak ponizal (przeciez oni musza byc na forum z pozoru pro),wiec wychodzi na to ze jeden bachor,sharer oraz thief psuje sobie tylko reputacje,poniewaz mnie to nie boli. Poprostu chcialem powiedziec z gory ze to jest moje own acc na tym forum,a jezeli nie jestescie pewni ze to ja - poprostu napiszcie do mnie w grze.

@Noob accounts : Pamietaj mnie to nie razi mozesz sobie ospamic cale forum mnie to nie dotyka. (Jezeli ty to Olson Spartan ... tzn. ze jest nastepny dowod (oraz powod) ze jestes bachorem.
Postuj dalej a tobie to na marne bedzie wychodzic,a ja mam z tego zlewe.

~Elo

szkapamujwruk
07-01-2009, 08:56
Witam wszystkich,

Odrazu napisze ze jakis miesiac temu jakis tez naabek zrobil acc i podawal sie za Matika Tarina.

Nathariox,Piootrus,Innos Wei zgadza sie,jakis burak za przeproszeniem chce sie popisac na forum. By wyjasnic sprawe i nie bylo porozumien...

...Nie mam wrogow oprocz Olsona Spartana i Deadly Dragons ?
(Deadly D. sa zli a szczegolnie Ethanamoz Lothardan poniewaz przezemnie zostal tpniety jak i wiekszosc traperow do tp. oraz zostal ostrzezony tym ze jak wroci jeszcze raz na inquisition quest to poleci mu ban,dlatego D.D i R.T sie wscieka troche na mnie (dla tych ktorzy nie wiedza chodzi o akcje na inq). Oko za oko. :p

Ale watpie zeby ktos z D.D sie tak ponizal (przeciez oni musza byc na forum z pozoru pro),wiec wychodzi na to ze jeden bachor,sharer oraz thief psuje sobie tylko reputacje,poniewaz mnie to nie boli. Poprostu chcialem powiedziec z gory ze to jest moje own acc na tym forum,a jezeli nie jestescie pewni ze to ja - poprostu napiszcie do mnie w grze.

@Noob accounts : Pamietaj mnie to nie razi mozesz sobie ospamic cale forum mnie to nie dotyka. (Jezeli ty to Olson Spartan ... tzn. ze jest nastepny dowod (oraz powod) ze jestes bachorem.
Postuj dalej a tobie to na marne bedzie wychodzic,a ja mam z tego zlewe.

~Elo

XDDDD

moge ci mowic panie gejmasterze?

moze kurwa frytki do tego?

Elder_Peta
07-01-2009, 09:21

Pomimo tego że jesteś w gildi 'Amen' to jesteś szczylem i noskillem więc sam zamknij morde i idź spamuj na tibia.com jak nie masz nic lepszego do roboty
A banami straszyć możesz Dedli Dragunsów bo tylko oni łapią takie 'tanie chwyty' pozdr.

Kubq
07-01-2009, 10:03
@pecius
przeczytaj up :dd

zmycha
07-01-2009, 11:49

Jak tak ma wyglądać opanowywanie przez "Was" forum to gz and gl. BTW nie wiem jakim cudem chcesz podbić niezależne 4um xD!
Możesz sobie odpisać co Ci się podoba i tak mam to w du*ie bo nie gram w tą grę przez oraz dzięki Gora****owi.
Trzymajcie się noobki.
Pozdro dla m.in. Szkapy, Gritiego, Bodzia, Fufka, Jomy'ego i wogóle dla Was wszystkich, moi kochani współtowarzysze dawnych czasów :)
/Ferax/

Dabledoro
07-01-2009, 12:12
@Up: To samo co Greaster napisal ciebie tez sie dotyczy...

...przeczytaj 48 strone od poczatku do konca.

zmycha
07-01-2009, 12:39
@Up: To samo co Greaster napisal ciebie tez sie dotyczy...

...przeczytaj 48 strone od poczatku do konca.
Powtórz mi to bo nie chce mi się czytać Twoich wypocin.....

Dabledoro
07-01-2009, 14:03
@Up: Kozak byles na inq,ale widze ze tutaj sie inteligencja nie umiesz popisac.

Elo : p

zmycha
07-01-2009, 14:15
@Up: Kozak byles na inq,ale widze ze tutaj sie inteligencja nie umiesz popisac.

Elo : p

Chciałbym Ci oświadczyć, że jesteś idiotą... Jakbyś był taki obeznany z tym co się dzieje na Neranie to byś wiedział, że Ferax został mi haknięty przez Goratela w październiku 2008 roku... Żal mi Ciebie noobie -.-
/Ferax/

Dabledor
07-01-2009, 15:02
E ja jestem prawdziwym Dabledorem co to za noob sie pod e mnie podszywa? Wez wy*******aj.

Xidq
07-01-2009, 15:14
E ja jestem prawdziwym Dabledorem co to za noob sie pod e mnie podszywa? Wez wy*******aj.

to wrzuć ss z chara

Zdzichuu
07-01-2009, 15:40

to ty wy*******aj, Dabledoro - prawdziwy owner, Dabledor- lamus ktory boi sie pokazac kto naprawde jest

zmycha
07-01-2009, 16:02
to ty wy*******aj, Dabledoro - prawdziwy owner, Dabledor- lamus ktory boi sie pokazac kto naprawde jest
Piękna składnia, piękna. Zamiast grać w Tibię to może byś się do szkoły przespacerował? Świeżego powietrza zaczerpniesz oraz może doszkolisz się troszkę...
/Ferax/

Dabledoro
07-01-2009, 16:10
Sluchajcie chcialbym uproscic sprawe.
Zignorujcie tego bachora tak jak ja go zignorowalem i bedzie spokoj,a jezeli zrobi cos nielegalnego z regulaminem forum tibia.pl to poprostu napisac do administratora i pojdzie delete.

Przypominam po raz kolejny ... moje own acc na tym forum z nickiem to "Dabledoro". Jakies info - pisac w tibi - nick (Dabledor Knight).

Edit: Zdjecie juz jest,pozdro.

Elo ! : p

SkateElement
07-01-2009, 16:16
Omg Caciarotte nie napinaj się tak człowieku ten post nie był skierwoany do Ciebie więc dziwie się czemu się tak zbulwersowałeś. Mówiąc szczerze mam w klasie kilku ludzi ze wsi nic do nich nie mam nawet jedejgo z nich lubie ale widze tą granice społeczną w wysławianiu się i w kulturze więc nie pierdol mi tu, że róznicy nie ma chyba, że ktoś po latach się wyrobi.

Who cares, ownerze 50 noob charów?

Zrywna_Szkapa
07-01-2009, 17:02
Aj ker, bo hi hes juz 51 chars

Swoon
07-01-2009, 17:09
Ja juz wyslalem podziekowania dla Goratela za good job chociaz raz sie przydal :D Dobrze zrobil widac ze to dobry "sojusz" Recon z Dupens oby wiecej takich sytuacji :baby: a tak swoja droga to kto toba biegal na Inq ??

zmycha
07-01-2009, 17:24
Ja juz wyslalem podziekowania dla Goratela za good job chociaz raz sie przydal :D Dobrze zrobil widac ze to dobry "sojusz" Recon z Dupens oby wiecej takich sytuacji :baby: a tak swoja droga to kto toba biegal na Inq ??

Kim kto biegał??

Swoon
07-01-2009, 17:51
No twoim charem
BTW
108 LvL ;)
http://img528.imageshack.us/img528/3702/zidar108pr8.jpg (http://imageshack.us)
http://img528.imageshack.us/img528/zidar108pr8.jpg/1/w1024.png (http://g.imageshack.us/img528/zidar108pr8.jpg/1/)

zmycha
07-01-2009, 17:58
No twoim charem
BTW
108 LvL ;)

http://img528.imageshack.us/img528/zidar108pr8.jpg/1/w1024.png (http://g.imageshack.us/img528/zidar108pr8.jpg/1/)
Czy Wy jestescie tak malo kumaci?! Przeciez napisalem troche wyzej ze postac zostala zhakowana i jej nie posiadam!! To skad mam wiedziec kto nią gra?!

Dabledor
07-01-2009, 18:35
Chcieliscie fotke - prosze. Na fotce ja z moim tatom.

http://img504.imageshack.us/img504/9629/aasasdo0.jpg

Cacciatore
07-01-2009, 18:58
Zgaduje, ze ten czarny to ty?

Zdzichuu
07-01-2009, 19:11
Piękna składnia, piękna. Zamiast grać w Tibię to może byś się do szkoły przespacerował? Świeżego powietrza zaczerpniesz oraz może doszkolisz się troszkę...
/Ferax/

O jezu przepraszam, udzielisz mi korepetycji? plx plx plx

Chickymicky
08-01-2009, 07:10
Dobra chuj jest 50 ;D

Chickymicky
08-01-2009, 17:14
xD
http://i479.photobucket.com/albums/rr155/Shicu123/lOlx.jpg

Kubq
08-01-2009, 17:20
@up
fajny ryj, wygladasz na 12 lat ;d

Chickymicky
08-01-2009, 17:22
Tzn że dobrze się 3mam xD

FighterKamil
08-01-2009, 17:22
pokaż swoją :)

Kubq
08-01-2009, 17:41
http://i190.photobucket.com/albums/z146/Kubq/asdf.jpg
fotka tak z 3 miechy temu :)
Fighter kozaq pokaz swoja xd
@down
moja siostra ;<

Dreamers
08-01-2009, 18:07
Ej Bushu up, Ty z lewej, prawej czy ta magiczna ręka? -joke-

Nuda jakoś tutaj u Was bez kłótni ;p

Zrywna_Szkapa
08-01-2009, 18:25
Griti mordo moja wkoncu zdjecie bez gowniary ;d

Xaszkil ;)

Esprit
08-01-2009, 18:44
No dupa nie najgorsza xD przystojniaku. Macałeś już cyce ? Minetka ? Te sprawy ? Wiem że jestem jebnięty i zaraz się posypią posty na mój temat.

Overx
08-01-2009, 18:48
No dupa nie najgorsza xD przystojniaku. Macałeś już cyce ? Minetka ? Te sprawy ? Wiem że jestem jebnięty i zaraz się posypią posty na mój temat.

Hhahahaahah leze xD Lolku z tego co pamietam to jego siostra xDD

Edit: Ladne masz podejscie do dziewczyn ;] z takim daleko nie zajdziesz chyba ze chcesz miec pusta laske ktora bedzie z toba rozmawiala przez telefon i robila loda jakiemus dziadkowi

zmycha
08-01-2009, 18:48
Tak jestes jebniety bo to nie jego laska tylko ... Wogóle jesteś dzieckiem i tyle...
/Ferax/

FighterKamil
08-01-2009, 18:49
Hhahahaahah leze xD Lolku z tego co pamietam to jego siostra xDD

hahahahahahhahahahaha U FAIL MIKE XDD

Dabledor
08-01-2009, 19:36
Hehe widze ze zaczelem nowom mode na rl fotki ;] Na dole moja stara na huncie.
(Moja fota na str. 49) ;]

http://img525.imageshack.us/img525/6122/asdasdta0.jpg

Nerfarien
08-01-2009, 19:46

Tak to jest jak sie da dziecku internet =]

@Majda
Haha, to ta twoja siostra co kiedys cos tam pysk darla na Ventrilo? xD

Nieobliczalny
08-01-2009, 19:50
Chickymicky

Wyglądasz jak Pocahontas ;<

Wariatoneoneone
08-01-2009, 19:57
Griti njesly jestes, moge poruchac Cięęęę hę???????? Wariaci nie dawajcie swoich fot bo ja mam zwykly monitor a nie jakis przeciwpaszczakowy :( rozjebie mi sie i mnie to chuj obchodzi odkupujecie jak cos.

MikeRoyal
08-01-2009, 20:00
@Up
Odpuść sobie :]

Ja nie mam nic przeciwko związkom kazirodczym.

Dreamers
08-01-2009, 20:06
Jak zwykle zazdrośc przemawia przez wasze durne posty.

Po prostu może lepiej było by się nie odzywac jak się nie ma nic mądrego do powiedzenia? ;x ;*

Scartex
08-01-2009, 20:08
Griti czekam az tak samo jak na nk przyjdzie ta dupa i zaypyta czy dala ci pozwolenie na wstawianie z nia zdjecia !!! :D:D:D:D

Kubq
08-01-2009, 20:12
@up
XDDD
nerv ta to ta ;d

szkapamujwruk
08-01-2009, 20:20
dziecko + internet =

Overx
08-01-2009, 20:42
Majk a moze takie gadanie w necie cie dowartosciowywuje trudny wyraz jak sie pomylilem to mnie poprawcie :] Hmm avatary podpisy takie tekst wydaje mi sie ze nigdy nie miales dziewczyny na zywo lub chociaz normalnej dziewczyny.Chyba ze lubisz puste rozowe lalunie ktore by tylko dupy dawaly

Zrywna_Szkapa
08-01-2009, 20:59
dziecko + internet =

Zapomniałeś dodać, że internet isz from first komunia

Zrywna_Szkapa
08-01-2009, 21:18
http://img152.imageshack.us/img152/6071/dsc00141ox6.jpg (http://imageshack.us)
Kwiecien/Grill..
Tibiaaa

chce ktos foty 90% Sexy Team'u ? ^^

to 50k dp Venore/Druciozdruta :D

Xaszkil ;)

Chickymicky
08-01-2009, 21:55
Ostatni adv
może bede na tibia.pl

http://i479.photobucket.com/albums/rr155/Shicu123/300.jpg

69AruS69
09-01-2009, 00:50
Karo obiecał mi jak miałem 130 lvl że mnie trapnie i zabije ;( mam już prawie 180 a go nie ma;( Jak wy nie ruszycie dupska po Kaziora to Kazior ruszy po was xD Knight-Kazior:cup: vs Recon Two:baby: Part 1

Dawno dawno temu gdy bojowy rycerz wracał z długiego huntu, napotkał pewnego żyda z Recon Two xD :

http://img126.imageshack.us/img126/6770/recon5wr9.jpg

http://img122.imageshack.us/img122/1266/reconol1.jpg

http://img126.imageshack.us/img126/4990/recon3xq6.jpg

http://img399.imageshack.us/img399/6236/recon4gq8.jpg

http://img370.imageshack.us/img370/1614/recon6tt1.jpg

69AruS69
09-01-2009, 08:02
mam tu jeszcze jedną fotkę jak jakiś ek'a z Recon bocił na stone tombie Knight-Kazior vs Recon ale koleś się obudził i zaczął się potować i walić exori X(

http://img183.imageshack.us/img183/3079/aaadsdsym0.jpg (http://img183.imageshack.us/my.php?image=aaadsdsym0.jpg)
http://img183.imageshack.us/img183/aaadsdsym0.jpg/1/w1024.png (http://g.imageshack.us/img183/aaadsdsym0.jpg/1/)

Zarrion
09-01-2009, 11:26
Osobiscie Oswiadczam iż dołączam do Programu "Anty-Recon" autorstwa Knighta-Kaziora.

Pozdrowienia.
8o

Xidq
09-01-2009, 13:36
lefel ;p
http://img401.imageshack.us/img401/7483/siedemdziesiontse5.jpg (http://imageshack.us)

zmycha
09-01-2009, 13:38
I antyGoratele!!