Pokaż pełną wersje : Serwer Nerana SS Odsłona 4:)
DaveWiedzmin
30-01-2009, 16:53
Raz się wygrywa, raz się przegrywa.
Choć w tym wypadku CipSoft wyraźnie przegrał. Po prostu na serwerach nie ma miejsca na 950 osób grających z satysfakcją ręcznie, więc używają botów. To z kolei powoduje odchodzenie z gry uczciwych graczy i sztucznie zawyża ilość zalogowanych postaci, a więc także kont z wykupionym pacciem. Zlikwidowanie botów (z umiejętnościami CipSoftu niemożliwe) myślę, że spowodowałoby odejście z gry 50% graczy. Reszta da stanowoczo za mały zarobek, więc myślę, że jedynym sposobem na wyjście z tej sytuacji jest zwiększenie liczby serwerów. Jeśli nie będzie im się to opłacać, to niech zmniejszą ilość grafików, to jest śmieszne, żeby grafiki w 32x32 pikselach przygotowywało tyle osób...
Ale przynudziłem xD.
16:42 Dakumus Dragonclaw [78]: BODZIO DELETED ~~ OMG
16:42 Carkas Niight [31]: polowa serva deleted -.-
Na trade tez przezywaja xD
MikeRoyal
30-01-2009, 17:03
Dobra ok, zbanowali ale jednej rzeczy nie rozumiem, NG jakby wpina się w Tibie czyli jest go łatwo wykryć BlackD już trudniej, ale jak oni to zrobili i na jakiej podstawie, napisali wyraźnie, że zbanowali tych, na których mieli dowody, a mogliby zbanować więcej, to czemu akrurat zostali zbanowani oni a nie np ja który ma włączony 6 klientów na 1 nie mam staminy a pozostałe chodzą praktycznie cały czas. To co nie można wpisywać komend z blackd np exiva exp ?
Zrywna_Szkapa
30-01-2009, 17:09
http://img136.imageshack.us/img136/7848/xaszkilpx5.jpg (http://img136.imageshack.us/my.php?image=xaszkilpx5.jpg)
http://img136.imageshack.us/img136/xaszkilpx5.jpg/1/w1152.png (http://g.imageshack.us/img136/xaszkilpx5.jpg/1/)
Juz sie chyba nie przyda, ale jakby jakos sie wywinal od deleta bedzie na przyszlosc.
Pozdrawiam,
Fuflis
To chyba hackera przekupiles ;d bo jakos w tym czasie mialem hacka ;] Blackd nigdy nie uzywalem xD wiec fail :)
btw jak to miales to czemu nigdy nie uzywales ;) ? tylko teraz sie chwalisz ?
pozatym wiesz ze slabo znam angielski wiec raczej tak bym tego nie napisal :* Gra to gra kiedys sie konczy ^^
Xaszkil ;)
xXMakaXx
30-01-2009, 17:11
To chyba hackera przekupiles ;d bo jakos w tym czasie mialem hacka ;] Blackd nigdy nie uzywalem xD wiec fail :)
btw jak to miales to czemu nigdy nie uzywales ;) ? tylko teraz sie chwalisz ?
Xaszkil ;)
Bo tydzien temu go dostałem od Wicked Kyle a wiesz jak z gm'ami btw. haknol cie swe. xD
Zrywna_Szkapa
30-01-2009, 17:16
Bo tydzien temu go dostałem od Wicked Kyle a wiesz jak z gm'ami btw. haknol cie swe. xD
Ze swe to wiem bo sie dal na tibia.de zlapac ^^ i mialem jego adres etc ale po co mi jak to Szwecja :D ? chcial cale konto ukrasc bo zmienil dane etc :p ale sie nie udalo ^.- teraz mnie CIp dowalil ^^ tylko ciekwe jak ? :P jak Xaszkil byl bez bota logowany a bot wlaczany tylko na n00ba na nebuli a ban na Xaszkila wiec wsumei bezpowodu xD jak pisalem szkoda tylko 2kk :P no ale 3kk zostalo ^^
Xaszkil ;)
bry ;)
widze ze CIP niezle poszalał... ;/
Wie ktos moze, kto jeszcze (oprócz Bodzia) dostal delete? thx...
Vaderick92
30-01-2009, 17:19
@up
Jedna czy dwie strony wczesniej sa wymienieni wybrancy xD
Ze swe to wiem bo sie dal na tibia.de zlapac ^^ i mialem jego adres etc ale po co mi jak to Szwecja :D ? chcial cale konto ukrasc bo zmienil dane etc :p ale sie nie udalo ^.- teraz mnie CIp dowalil ^^ tylko ciekwe jak ? :P jak Xaszkil byl bez bota logowany a bot wlaczany tylko na n00ba na nebuli a ban na Xaszkila wiec wsumei bezpowodu xD jak pisalem szkoda tylko 2kk :P no ale 3kk zostalo ^^
Xaszkil ;)
bezpowodu to cie zrobili.
Zbierali acc zapewne juz jakis czas temu, bo na 2 acc z botem nonstop wlaczonym od 2 tygodni bana nie ma.
MikeRoyal,
6 mc ta?:) deserta robisz?
all deleted? ;/
czy to bany i delete?
@2Up
Nie spamuj idioto. Bodzio i pewnie więcej delete reszta ban
@Aihalas
Chciałbyś ;p 3 Nerana 1 Xerena, 1 Refugia, 1 Aurea, 1 Furora
Zrywna_Szkapa
30-01-2009, 17:29
Xaszkil delete Xd..
no ale ja bylem fajny na Neranie a wy to co ? sprzataczki takie ^^
lizcie (:
@kafior
a ty co tak odrazu ;] ? tez bana dostales :*?
Xaszkil ;)
@Xaszkil
Odpowiedz na Twoje pytanie:
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2459235
Xaszkil delete Xd..
no ale ja bylem fajny na Neranie a wy to co ? sprzataczki takie ^^
lizcie (:
@kafior
a ty co tak odrazu ;] ? tez bana dostales :*?
Xaszkil ;)
ba:)..................
Gz Bodzio to musiało sie tak skończyć bo sie jarałeś tym ze masz taki lvl i pamiętaj i tak ja jestem 1 osobą z zielonek która 100 lvl miała w tibii i to wtedy jak tibia była trudniejsza niż teraz gdzie każdy może wbić 100 lvl bez większego problemu.
ps. Wymienie 69ek za jakiegos ed/ms pisać na priv albo gg 8363852
Royal_Vreax
30-01-2009, 18:17
Zastanawia mnie jedna rzecz jak Bodzio dostał bana skoro on zawsze mówił że jedzie bez bota...Nie czaje..!?
Zastanawia mnie jedna rzecz jak Bodzio dostał bana skoro on zawsze mówił że jedzie bez bota...Nie czaje..!?
To wszystko jest nie jasne,Ci co nie używali dostali a Ci co używają nie! xD:D
Gz Bodzio to musiało sie tak skończyć bo sie jarałeś tym ze masz taki lvl i pamiętaj i tak ja jestem 1 osobą z zielonek która 100 lvl miała w tibii i to wtedy jak tibia była trudniejsza niż teraz gdzie każdy może wbić 100 lvl bez większego problemu.
ps. Wymienie 69ek za jakiegos ed/ms pisać na priv albo gg 8363852
Kurwa jakie niesamowite osiągnięcie pierwszy w miasteczku, zostałeś odrazu wojewodą bo 100 level uau moje gratulacje.
Nieobliczalny
30-01-2009, 18:34
huj dupa kurwa cipa. Jak bedzie mi sie nudzilo to sie zbanuje =d
Aha i jak cos to nie czytajcie postow Aleppe.To kłamca , kazdy jego post ze on ma huj wie gdzie chary i mialirdy postów , ze zna gmów.. Gówno prawda. mam dowód ;d
Marcel_Kogz
30-01-2009, 18:50
Bodzio to jak teraz laski bedzie wyrywal XDDDDDDDD
full pirat poszedl sie jebac !!! ;D rob new hara p seta moge ci odpalic : DDDD
xXMakaXx
30-01-2009, 19:05
ten podpis sobie skasuj z 10 mlev bo kazdy wie ze to fake
Marcelku nie przeżywaj tego tak, Bodziek ochłonie to napisze posta.
Runed Sword, full adony poszły się j**** szkoda mi go ale jego scenery były czyste nierozumnien
FighterKamil
30-01-2009, 19:09
Hahahahaahahhahahahahahahahahahahahahahahahaahahah ahahahahahahahahahahahaahahahahahhaahhaahhahahahah ahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahaa
Marcelku nie przeżywaj tego tak, Bodziek ochłonie to napisze posta.
Nie napisze, stawiam dyche ze już wisi. Ktoś przebija?
Nie napisze, stawiam dyche ze już wisi. Ktoś przebija?
Stawiam 100k że napisze to całe 17 zł xD
69AruS69
30-01-2009, 19:22
Bodzio Ty koksie ale wszyscy mają z Ciebie pompę xD wszystkie full addony miałeś GZ ahahaha btw szkoda bo miałeś może z 4-5x pacc'a czyli około 400 zł + kupowałeś kase na allegro ;D nie mów że nie bo wszyscy pamiętamy jak na ventrilo gadałeś kto sprzeda xD btw pamiętam jak powiedział "mogę nawet wydać 2 tysiące złotych na femu hata jak będzie" jajebie szkoda że nie było femu i że nie kupiłeś hat'a ahahahahahaha
Nieobliczalny
30-01-2009, 19:35
Feru kurwa nie femu co ty jakis ułomny jestes?
69AruS69
30-01-2009, 19:44
Feru kurwa nie femu co ty jakis ułomny jestes?
ułomna to musiała być twoja stara jak zgodziła się Ciebie urodzić
Eee oglądam wasz temat i mam pytanie:
Kiedy będzie kolejna porcja screenów z bodzio'szajs?
żal typa hahahahaha xD
Gola_baba
30-01-2009, 19:46
nie rozumiem ludzi wyzywajacych rodzicow a piszacych do swojej "ofiary" z duzej litery,wytlumaczysz mi to?
Eee oglądam wasz temat i mam pytanie:
Kiedy będzie kolejna porcja screenów z bodzio'szajs?
żal typa hahahahaha xD
żal to mi ciebie pierdolony chuju jak się nie znasz to sie nie w*******aj
Tibia.pl wymiata
http://i265.photobucket.com/albums/ii225/MikeRoyal/ahahahah.png
Esprit kur...wa wypier...dalaj na xerene jak chuja wiesz co bodzio robi i jak szpanuje tym jaki mial lvl to sie nie odzywaj leszczu
@Up
Jak chuju nie wiesz kim jestem to się nie odzywaj, MikeRoyal here, orientuje się w sytuacji lepiej niż ty gram od początku serwa i pamiętam jak Bodziek wbijał skile 75, więc nie pierdol mi tu że się nie orientuje. Mogę Ci tu spisać historie prawie każdego chara którego były tu ss'y. Może levelem nie mogę się pochwalić ale rozjebują mnie takie teksty.
imo za jechanie po rodzicach powinni neta odcinać...
@all
Może załóżcie new Temat " Bodzio i jego przygody " ? :baby:
Panowie Sztab Wyborczy Arhena wam się rozpada
It will be disbanded on Feb 03 2009 if there are still less than four vice leaders then
Chciałeś maszhttp://forum.tibia.pl/showthread.php?p=2443561#post2443561
No fajnie,to teraz tam sobie wypisuj jego przygody...
Esprit mozesz mi co najwyzej pale postawic kur..wa pamietam jak bodzio powiedzial ze zrobil chara kurw...a wiec wydu...pcaj i mnie nie w*****aj bo mieszkalem 100 metrow od niego i jak nie wiesz o co chodzi z 100 lvlem o ktorym napisalem wczesniej to kur..wa nie otwieraj mordy bo gow..no wiesz i gow..no do gadania masz
@Up
Jak chuju nie wiesz kim jestem to się nie odzywaj, MikeRoyal here, orientuje się w sytuacji lepiej niż ty gram od początku serwa i pamiętam jak Bodziek wbijał skile 75, więc nie pierdol mi tu że się nie orientuje. Mogę Ci tu spisać historie prawie każdego chara którego były tu ss'y. Może levelem nie mogę się pochwalić ale rozjebują mnie takie teksty.
spisuj historie moich charow przydupasie. W dupie byles i gowno widziales. Tak wiec popieram, wypier.... na Xerene ...
spisuj historie moich charow przydupasie. W dupie byles i gowno widziales. Tak wiec popieram, wypier.... na Xerene ...
Jusz tam jestem xD
World Trade MY Candia YOUR Nerana. (10 - 700k)
pisać w grze na nick Montare
69AruS69
30-01-2009, 21:23
http://img264.imageshack.us/img264/6471/xxxxxxxxxxxxxxxxxxxom5.jpg (http://imageshack.us)
http://img264.imageshack.us/img264/xxxxxxxxxxxxxxxxxxxom5.jpg/1/w1024.png (http://g.imageshack.us/img264/xxxxxxxxxxxxxxxxxxxom5.jpg/1/)
szkapamujwruk
30-01-2009, 21:36
wiecie co,tak myslac obiektywnie (prosze na chwile zapomniec o wszystkich sprzeczkach i pomyslec) to co teraz zrobil cipsoft jest bardzo...wygodne.
Wiadomo ze 80% lub nawet wiecej tibijczykow na*******a na botach.
Zalozmy,co tydzien cipsoft otrzymuje 20 reportow na danego gracza,jak iz bodzio jest na topie to wezme sobie bodzia na przyklad.
20 reportow tygodniowo na bodzia,pare wizyt gma,bodzio recznie na*******a potworki nie luruje full kultura.Ale reportow duzo,wczesniej banik za bota byl...
A w sumie czemu by se go nie pierdolnac razem z reszta nawet jesli teraz nie lamie zasad? mniej reportow bedzie,wiecej wolnego czasu.
complain? jaki complain? i co z tego ze ban za nic? chuj ci w dupe nygusie,napisalismy w newsach ze dowody mamy i mamy was w dupie.
nie mowie ze kazdy zbanowany byl uczciwym graczem ale iz jest to bardzo wygodne zeby pozbyc sie osob ktore zaklocaja spokojne zarobki cipsoftu.
Ten post nie ma w zamiarze chronic bodzia czy cos w tym stylu,nie obchodzi mnie klotnia na temat czy bodzio pije ze szklanki czy z kubka,ma on na celu uswiadomienie wam ze cipsoft bardzo wygodnie nagina zasady na swoja korzysc.
Dostalem bana na palku,wisi mi to,nie gralem z tydzien,okej,specialnei sie nie dziwie w koncu jakims fair playerem nie bylem,ale ze noobchar ktorym ostatnio botowalem w marcu 2008 ma tez bana? jakis 50 lvlek facc na ktorego logowalem ostatnio w marcu? to mi zupelnie nie pasuje,teoria Daniela (tworca ***********) o tym ze cipsoft lamie prawo zamieszczajac w kliencie tibii rodzaj kodu/programu (nie wiem,nei znam sie) ktory sprawdza liste zainstalowanych programow i po wykryciu NG/BD/czegokolwiek innego dodaje acc do blacklisty jest calkiem wiarygodna,ale ma pewne wady.
Dlaczego 70% zbanowanych to userzy blackd?
Blackd ingeruje w klienta,natomiast ng/elf jest dodatkiem do klienta,z pewnoscia jest to bardziej zaawansowane ale nie bede w to wnikac.
albo przypadek albo cipy stosuja inna metode i zamiast sie nasmiewac radze tym ktorym zalezy zeby dalej grac/bocic kminic czym bylo to spowodowane i jak temu zapobiec.
/K~
DaveWiedzmin
30-01-2009, 21:36
3Up.
Widzę, że znicze są, czemu mnie nikt na pogrzeb nie zaprosił? :(
Już kiedyś dla śmiechu udzielałem ślubu, więc pogrzeb to byłby dla mnie wyzwanie. Ofc poprosiłbym Mike o krótki życiorys (a on się na tym zna najlepiej na Neranie XD), żeby odprawić uroczystość w zachodnim stylu.
UP
Dave the Witcher, cały zrobiony na blackd, ostatnie lognięcie pare miesięcy temu, ale na pewno po marcu 2008 r. i nie ma bana. Nie mam pojęcia, w jaki sposób Cipsoft wybierał osoby do ukarania...
Marcel_Kogz
30-01-2009, 21:37
no do huja banuja te konta banuja xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
http://img519.imageshack.us/img519/7332/otsxdmf0.jpg (http://imageshack.us)
http://img519.imageshack.us/img519/otsxdmf0.jpg/1/w1400.png (http://g.imageshack.us/img519/otsxdmf0.jpg/1/)
wiecie co,tak myslac obiektywnie (prosze na chwile zapomniec o wszystkich sprzeczkach i pomyslec) to co teraz zrobil cipsoft jest bardzo...wygodne.
Zalozmy,co tydzien cipsoft otrzymuje 20 reportow na danego gracza,jak iz bodzio jest na topie to wezme sobie bodzia na przyklad.
20 reportow tygodniowo na bodzia,pare wizyt gma,bodzio recznie na*******a potworki nie luruje full kultura.Ale reportow duzo,wczesniej banik za bota byl...
A w sumie czemu by se go nie pierdolnac razem z reszta nawet jesli teraz nie lamie zasad? mniej reportow bedzie,wiecej wolnego czasu.
complain? jaki complain? i co z tego ze ban za nic? chuj ci w dupe nygusie,napisalismy w newsach ze dowody mamy i mamy was w dupie.
nie mowie ze kazdy zbanowany byl uczciwym graczem ale iz jest to bardzo wygodne zeby pozbyc sie osob ktore zaklocaja spokojne zarobki cipsoftu.
Ten post nie ma w zamiarze chronic bodzia czy cos w tym stylu,nie obchodzi mnie klotnia na temat czy bodzio pije ze szklanki czy z kubka,ma on na celu uswiadomienie wam ze cipsoft bardzo wygodnie nagina zasady na swoja korzysc.
Dostalem bana na palku,wisi mi to,nie gralem z tydzien,okej,specialnei sie nie dziwie w koncu jakims fair playerem nie bylem,ale ze noobchar ktorym ostatnio botowalem w marcu 2008 ma tez bana? jakis 50 lvlek facc na ktorego logowalem ostatnio w marcu? to mi zupelnie nie pasuje,teoria Daniela (tworca ***********) o tym ze cipsoft lamie prawo zamieszczajac w kliencie tibii rodzaj kodu/programu (nie wiem,nei znam sie) ktory sprawdza liste zainstalowanych programow i po wykryciu NG/BD/czegokolwiek innego dodaje acc do blacklisty jest calkiem wiarygodna,ale ma pewne wady.
Blackd ingeruje w klienta,natomiast ng/elf jest dodatkiem do klienta,z pewnoscia jest to bardziej zaawansowane ale nie bede w to wnikac.
albo przypadek albo cipy stosuja inna metode i zamiast sie nasmiewac radze tym ktorym zalezy zeby dalej grac/bocic kminic czym bylo to spowodowane i jak temu zapobiec.
/K~
Hmmm.. Karo nie zgdzodze się z Tobą w jednej rzeczy osobiście uważam i potwierdziło to kilku informatyków których się pytałem, że BlackD jest bardziej niewykrywalne niż NG co do elfbota nie mam pojęcia za nowy ten bot. Ale nawet taka głupia rzecz jak chcesz wyłączyć NG to Ci się klient wyłącza a w BlackD jest wszystko osobno.
Fanatico
30-01-2009, 22:09
karo...ja bocilem ostatnio w grudniu/styczniu...i nie mam bana...
Azkabanczyk
30-01-2009, 22:23
A ja botuje od 6 miesiecy non stop z dniem dzisiejszym i bana nie mam.
Moze jutro... :<
Zielenczanin
30-01-2009, 22:38
Napisze bo warto cos dodac na swoj temat wkoncu jakby nie było...
Nie wiem czemu, ale najwieksza afere z tego ze mam delete robicie Wy, I to Wy tworzycie sobie nie wiadomo jakie historie na moj temat. Stwierdzam teraz oficjalnie, ze nie oplaca sie byc uczciwym, bo i tak Cie udupia, a ten co powinien byc udupiony nadal chodzi wolny i sie smieje z tego co był uczciwy...
@Shicu & Bobak
Oto dwaj pro playerzy, ktorzy liża mi tyłek w RL żebym im gp sellnal, a jak co to sie ze mnie smieja... Pogratulowac inteligencji chłopaki...
I sadze ze w moim banie jest cos z tego co mowi Karo, ale ja nic na to nie poradze...
Pozdro ALL!
Nie wiem czemu, ale najwieksza afere z tego ze mam delete robicie Wy, I to Wy tworzycie sobie nie wiadomo jakie historie na moj temat. Stwierdzam teraz oficjalnie, ze nie oplaca sie byc uczciwym, bo i tak Cie udupia, a ten co powinien byc udupiony nadal chodzi wolny i sie smieje z tego co był uczciwy...
@Shicu & Bobak
Oto dwaj pro playerzy, ktorzy liża mi tyłek w RL żebym im gp sellnal, a jak co to sie ze mnie smieja... Pogratulowac inteligencji chłopaki...
I sadze ze w moim banie jest cos z tego co mowi Karo, ale ja nic na to nie poradze...
Pozdro ALL!
Jedno pytanie, będziesz grał ? Jak to się mówi przyjaciół poznaje się w biedzie.
masterkajt
30-01-2009, 22:48
ja dostałem bana już tydzień temu wiec huj kładę ;p ale co do tych banów to rozkmina naprawde jest dobra karo ma racje trzeba się nad tym zastanowić.
osobiscie mam jedna teze do tych banów ponieważ cip soft mógł monitorować nasze postacie już od bardzo dawana i przymierzać się do tej akcji już od dłuższego czasu dlatego cip soft niewypuscil nowego patcha tak jak to bylo na update 8.21 wtedy kiedy zepsuli demon oka mianowicie sposób ten polega na zapisywaniu rozmow naszych na private message i default chacie badzi trade albo gamechat wystraczy ze bylismy zalogowani w ostatnich 6 miesiącach online
chociaż 10 min z botem i napisali coś do swojego kolegi albo byle gdzie automatycznie ta wiadomość zostaje zapisywana w bazie danych cip softu na profilu swojej postaci w jej bazie danych dzięki temu cip soft może wykrywać zmiana w kliencie tak jak to napisali czyli "dowody" na nas ze używamy cheatow
i możemy dostać automatycznie bana za to. cip soft dzięki automatycznemu systemu wykrywani zmianek w kliencie czyli modyfikacji bez wgrywania patha na komputery osobiste ma ułatwione zadanie w walce z nami
Hmmm.. Karo nie zgdzodze się z Tobą w jednej rzeczy osobiście uważam i potwierdziło to kilku informatyków których się pytałem, że BlackD jest bardziej niewykrywalne niż NG co do elfbota nie mam pojęcia za nowy ten bot. Ale nawet taka głupia rzecz jak chcesz wyłączyć NG to Ci się klient wyłącza a w BlackD jest wszystko osobno.
jak to ktoś dziś napisał "w dupie byłeś, gówno widziałeś". Blackd/Ng/elf w jakimś stopniu muszą zmieniać kod gry w końcu w nią ingerują
Pytanie tylko jak to Cipsoft sprawdza? Bo jeżeli banują w taki sposób powini też dostać bany ci którzy używają ip changera bo wykorzystuje on luke w kliencie ;d
btw majk bo jakiegoś informatyka interesują boty do MMORPG'a lol xd
edit; up
nom wsumie istnieje możliwość lapania pewnych słów <blackd, ng itd.> ale niekiedy z kontekstu może wynikać coś innego i zbanują kogoś bo napisał np "nigdy nie mial ng" itd x d
69AruS69
30-01-2009, 22:51
;>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
jak to ktoś dziś napisał "w dupie byłeś, gówno widziałeś". Blackd/Ng/elf w jakimś stopniu muszą zmieniać kod gry w końcu w nią ingerują
Pytanie tylko jak to Cipsoft sprawdza? Bo jeżeli banują w taki sposób powini też dostać bany ci którzy używają ip changera bo wykorzystuje on luke w kliencie ;d
Thorian ip changer nigdy w życiu wtedy nie łączysz się z oficjalnym serwem więc jak mają to sprawdzić. W sumie wydaje mi się że gówno a nie jakiś patch zrobili tylko po prostu liczyli reporty na daną osobe - teoria Karo.
Fanatico
30-01-2009, 22:53
bardziej mu pewnie chodzi o informatyka ktory zna sie na modyfikowaniu roznego rodzaju klientów (nie tylko w grach)
mireknarapie
30-01-2009, 22:54
@Bodzio
Jedno pytanie. Czy używałeś bota kiedykolwiek? Nie chodzi tu o caveboting, bo zawsze mi odpisywałeś. Jakieś autolooter czy coś?
@Karo
To co mówisz jest realne ale sprawdzić sie tego nie da, wątpie zeby cipy się teraz przyznały. Ba! jest to niemożliwe, nie splamią swojego dobrego imienia.
BTW: czy ich obroty za pacce nie spadną o jakieś ? hmm 10-20%?
Ludzie
Cipsoft wyraźnie napisał, że monitorowani byli ludzie z przed kilku tygodni. Tak więc bana mogą zarobić nawet ci co się nie logowali kilka tygodni.
Druga sprawa
Ludzie, którzy nie dostali bana a się cieszą bez sensu, że oni są pró. Cipsoft zapewne spisał w jakiejś bazie danych listę osób, które używają jakieś macro. Przecież nie dadzą bana wszystkim od razu. Będą tak dawać co jakiś czas drogą losowania.
Co do Bodzia.
Wg mnie musiałeś coś zrobić z tymi plikami. Wystarczy edytować tibia.spr czy coś i już możesz zostać dodany do osób podejrzanych. Chociaż no fakt. Cipsoft mógł się pozbyć graczy jeśli mieli wcześniej bana a teraz są uczciwi. Nikt tego nie wie.
Zobaczymy. Teraz po banie, jadę na Linuksie. 0 Cheatów. Jeśli zbiorę delete to CIPSOFT FAIL ?
Azkabanczyk
30-01-2009, 22:57
ja dostałem bana już tydzień temu wiec huj kładę ;p ale co do tych banów to rozkmina naprawde jest dobra karo ma racje trzeba się nad tym zastanowić.
osobiscie mam jedna teze do tych banów ponieważ cip soft mógł monitorować nasze postacie już od bardzo dawana i przymierzać się do tej akcji już od dłuższego czasu dlatego cip soft niewypuscil nowego patcha tak jak to bylo na update 8.21 wtedy kiedy zepsuli demon oka mianowicie sposób ten polega na zapisywaniu rozmow naszych na private message i default chacie badzi trade albo gamechat wystraczy ze bylismy zalogowani w ostatnich 6 miesiącach online
chociaż 10 min z botem i napisali coś do swojego kolegi albo byle gdzie automatycznie ta wiadomość zostaje zapisywana w bazie danych cip softu na profilu swojej postaci w jej bazie danych dzięki temu cip soft może wykrywać zmiana w kliencie tak jak to napisali czyli "dowody" na nas ze używamy cheatow
i możemy dostać automatycznie bana za to. cip soft dzięki automatycznemu systemu wykrywani zmianek w kliencie czyli modyfikacji bez wgrywania patha na komputery osobiste ma ułatwione zadanie w walce z nami
Przyjmujac, ze obserwowali mnie zalozmy miesiac, to w ciagu tego miesiaca setki razy wymawialem slowa "NG, Blackd, mam scrypt/wpt" itd. itp.
ofc. mna mogli sie nieinteresowac z braku lvla, bo co ich obchodzi ~100 lvlowiec ale gdyby sprawdzali liczbe godzin graczy na ktorych sa wysylane czesto raporty (na przyklad na mnie) to mogliby sie temu przygladac.
A ja jakos teraz botuje sobie na Dwarfach xd
Moze mam bana, lecz o tym nie wiem bo jeszce nie relogowalem, zobaczymy... :)
P.S Jakos dziwnie ta wypowiedz brzmi... Takie maslo maslane ;<
Chociaż no fakt. Cipsoft mógł się pozbyć graczy jeśli mieli wcześniej bana a teraz są uczciwi. Nikt tego nie wie.
Najlepsze jest to, że zbanowali mi Thoriana, a 100% bot kina dalej śmiga XD?
i ma na pewno więcej niż kilka tygodni ;d
Ludzie
Cipsoft wyraźnie napisał, że monitorowani byli ludzie z przed kilku tygodni. Tak więc bana mogą zarobić nawet ci co się nie logowali kilka tygodni.
Druga sprawa
Ludzie, którzy nie dostali bana a się cieszą bez sensu, że oni są pró. Cipsoft zapewne spisał w jakiejś bazie danych listę osób, które używają jakieś macro. Przecież nie dadzą bana wszystkim od razu. Będą tak dawać co jakiś czas drogą losowania.
Co do Bodzia.
Wg mnie musiałeś coś zrobić z tymi plikami. Wystarczy edytować tibia.spr czy coś i już możesz zostać dodany do osób podejrzanych. Chociaż no fakt. Cipsoft mógł się pozbyć graczy jeśli mieli wcześniej bana a teraz są uczciwi. Nikt tego nie wie.
Zobaczymy. Teraz po banie, jadę na Linuksie. 0 Cheatów. Jeśli zbiorę delete to CIPSOFT FAIL ?
Pierdolenia bez, to co sobie napisali mamy głeboko w dupie, bo mogą pisać co chcą a ty w to wierzysz. A widziałem Cię jeszcze o 11 jak za*******ałeś do banku xD
Elder_Peta
30-01-2009, 23:03
Cipsoft zbanował/usunął tylko wysokie lvl chcąc udowodnić że nie warto botować bo nawet 230 rp zostaje usunięty - te osoby które nie dostały bana (np. Ja) nie mają się z czego cieszyć ;P sprawiedliwość dosięgnie każdego
@up
Dosięgnie czy nie,na tibii nie kończy się świat... ^^.:D
masterkajt
30-01-2009, 23:06
moim zdaniem co do teorii karo jest trochę absurdalna z tymi raportami ponieważ jeżeli ktoś nielogowal od jakiegoś czasu np jak mój kolega od ponad 3 miechów i dostal bana za nic za free i nigdy niebylo naniego raportów chociaż w sumie jakies mogly byc ale niewiem badrziej mi sie wydaje prawdopodobniejsza wersja z modyfikacjami klienta mozliwa tez jest opcja ze patch cip softu ten z update 8.21 zosal jeszcze bardziej zmodyfikowany poto zeby podpinać się pod nasze programy które się wlonczaja podczas startu itp albo ktore sa wloncznoe podczas pracy komputera sam to sprawdzalem i wielokrotnie biblioteczka czyli pliki dll podpinaly sie pod rozne rzeczy a ta biblioteczka byla rzecz z tibi czyli z jej klienta...i dzieki temu moga to wykrywac
bozyszczur
30-01-2009, 23:06
Boce 24h/dobe na 2 kompy po 4 hary na kazdym na bocie NG <mc ze strony blackd> i jak narazie zero banow.
@nawet dzis od ss ganiaja hasz mejkery i zero banow kraszow ani nic.
@Up
no to spisuj kurwo moja historie , czekam. masz 24H pizdo , jak nie napiszesz szczegolowej i prawdziwej biografi mojego chara to wypieradalaj stad ok?
@topic
A mi sie wydaje ze to cos w rodzaju punkbuster , a zbanowali tylko 5k zeby wystraszyc reszte , jak nie przyniesie to skutku beda banowac nastepne 5k. Jak zbanuja odrazu 100k acc to ekonomia cala padnie ;)
Gratulacje dla "CIPSOFT-u", oby tak dalej ;)
Nara chlopaki tutaj ostatni ss z mojej postaci
http://img140.imageshack.us/img140/4348/45kinaxv8.jpg (http://imageshack.us)
http://img140.imageshack.us/img140/45kinaxv8.jpg/1/w1024.png (http://g.imageshack.us/img140/45kinaxv8.jpg/1/)
Dzieki za gre tym ktorzy mnie wpierali itp itd :p
Co do Bodzia to szkoda takiego chara a najbardziej jest mi ZAL twoich rl ktorzy za plecami rozgadani sprawdza sie stare przyslowie ze "Prawdziwych przyjaciol poznaje sie w biedzie" widac ta cipa czyt. Buszownik nie zasluguja na miano kolegi .
SEE YOU ALL
no to spisuj kurwo moja historie , czekam. masz 24H pizdo , jak nie napiszesz szczegolowej i prawdziwej biografi mojego chara to wypieradalaj stad ok?
@topic
A mi sie wydaje ze to cos w rodzaju punkbuster , a zbanowali tylko 5k zeby wystraszyc reszte , jak nie przyniesie to skutku beda banowac nastepne 5k. Jak zbanuja odrazu 100k acc to ekonomia cala padnie ;)
Wiesz co to metafora.
Elder_Peta
30-01-2009, 23:21
Wiesz co to metafora.
Wiesz co to wydupiaj ? nie zauważyłeś że nikt Cie tutaj nie chce ? bierz panienki i zdupiaj na księżyc lapsie
szkapamujwruk
30-01-2009, 23:21
co do ingerencji botow-moze zle sie wyrazilem,mialem na mysli ze blackd wnika bardziej w klienta niz ng czy elf,jest lepiej zabezpieczone przed wykrywalnoscia z tego powodu ale zaden z botow nie jest w 100% niewykrywalny,tworcy ucza sie na bledach,rzadko zapobiegaja czemus z wyprzedzeniem,raz ze wymaga to duzo pracy,dwa ze nigdy nie wiadomo co wymysli cipsoft.
a co do tych niezbanowanych,jak juz mowilem
7 dni chlopaki i kazior,7 dni zobaczymy kogo zgarnie nastepna fala,po niej zapewne bedzie kolejna a po kolejnej bedzie masowa przerzuta na wowa bo tibia zbankrutuje kiedy zbanuja/zdeletuja znakomtia wiekszosc najaktywniejszych graczy jakimi sa botterzy :)
to ze z 3 mc np. jedno dostalo bana,o niczym nie swiadczy,jest to kwestia szczescia i zarazem lvla. (tak,mowilem o moim nubcharze 50 lv-nie wiem,nie pytajcie) zauwazylem ze z ta fala zostali zbanowani glownie 'lepsi' gracze 100-306 czyli lvle dosc wysokie nawet na dzisiejsze czasy,zapewne jako straszak typu 'o kurwa leo ballard (306 ek) dostal bana,to ja juz nie botuje zeby tez nie dostac' co jest zbedne bo jesli byles na blackliscie ktora cipsoft zbieral od zdaje sie..pazdziernika (?) to gowno zrobisz,ewentualnie przerzuta itemow i kasy na czyste konto z ktorego mozna wszystko sprzedac na allegro.
co do mojej malej teorii,na pewno jest w niej wiele prawdy i troche korupcji,ciekawostka jest fakt ze prawie caly recon zostal zbanowany i osoby zbanowane z RT ktore byly online majac juz bana zostawaly odwiedzane przez znanego juz z korupcji lantheosa (ktory zrobi wszystko za czekolade z orzechami | jesli dasz mu z rodzynkami,dele na wejsciu) i byly nagradzane tekstami typu 'nareszcie moge cie zbanowac,zegnam' po czym kick i tylko bylo wycie blackd na vencie slychac.
a recon jak wiadomo,kochany przez cipow nie byl nie jest i nie bedzie.zreszta,moje 7 deletow z czego 6 bezpodstawnych o czyms dowodzi,nie mozesz kogos upierdolic zgodnie z zasadami,to je nagnij jak ci sie podoba _/
rowniez kolega z celesty,nick nie jest tutaj wazny byl zaszczycony odwiedzinami lantheosa i kicknieciem go po raz 4 zdaje sie,nie zebym cos sugerowal ale lantheos satysfakcji przed kickiem nie ukrywal >.>
http://img100.imageshack.us/img100/4464/pzdrmp7.jpg (http://imageshack.us)
Kup.Se.Musk
30-01-2009, 23:29
A ja myślę, że te 5k kont mogło być także pozostałością po patchu, gdy zbanowano 400 kont. Może i nawet działał cały czas, a ludzie "przez przypadek" wysyłali raporty. Kupka raportów się zebrała to bany poszły. Ogólnie liczę, że boty zostaną wyeliminowane, mimo że sam tego używam. Gadacie, że zyski spadną, a właśnie na tym to polega, że jeżeli będą robić to stopniowo, to fala przychodzących graczy pokryje ilość tych, co odeszła. Ba! Może nawet przerośnie. W takim WoWie nie można używać botów i zyski są milionowe. Wszystko z czasem ;)
Fanatico
30-01-2009, 23:32
Cipsoft sie uspokoi...zbanowali 5k kont = 5k paccow mniej ;] przejdzie im to ;]
szkapamujwruk
30-01-2009, 23:33
@kupsemusk
rowniez istnieje taka mozliwosc
btw,milo widziec ze ludzie ktorzy zazwyczaj skacza sobie do gardel potrafia poprowadzic dyskusje na poziomie,jesli ktos ma jakies sugestie czy pomysly to niech pisze,byc moze uda sie zapobiec kolejnym banom
Fanatico
A ja myślę, że te 5k kont mogło być także pozostałością po patchu, gdy zbanowano 400 kont. Może i nawet działał cały czas, a ludzie "przez przypadek" wysyłali raporty. Kupka raportów się zebrała to bany poszły. Ogólnie liczę, że boty zostaną wyeliminowane, mimo że sam tego używam. Gadacie, że zyski spadną, a właśnie na tym to polega, że jeżeli będą robić to stopniowo, to fala przychodzących graczy pokryje ilość tych, co odeszła. Ba! Może nawet przerośnie. W takim WoWie nie można używać botów i zyski są milionowe. Wszystko z czasem ;)
tylko jak bys zauwazyl wow jest ciekawa gra ktora praktycznie wbijanie lvla polega na robieniu questow, nie ma tak monotonnego trybu rozrywki jak tibia, gdzie trzeba uzywac bota z powodu nudnego klikania na potworki ; d
Elder_Peta
Gdyby chcieli tak zrobić to wbudowaliby do klienta "anty-czita" coś takiego jak w CS'ie i po sprawie ale widocznie im się nie spieszy i wolą ludzi postraszyć niż działać
*anty-czit wiązałby się z duża stratą pieniędzy za pacc'e które kupują boty ;) bot też człowiek nie ?
masterkajt
30-01-2009, 23:34
nieporownuj tibi do wowa bo tibia jest zbyt chujowa żeby porównywać ja do wowa co do zyskow niema milionowych , a wow tak niema botow do wowa ? no i tu sie mylisz
twoja_stara_ma_penisa
30-01-2009, 23:35
Troche sie zebralo ;D
i dobrze, sam się ze mnie śmiał jak mi Buszownika deletli i shicka radochę miał jak chuj to teraz my się pośmiejemy ; )
Mala roznica stracic 2 noob chary a 200+
Pozatym... WY*******AJ KURWO
@all
Dostał Bodzio delete to dostał,po co od razu taką sensację robić... Bardziej to przeżywacie niż on sam ^^.
Tak szczerze mowiac to ty to przezywasz bo w gruncie rzeczy jestes idiota
Fajnie Bylo, Emano! ;*
baj baj a teraz pozwolisz ze powiem tak ladnie:)
WY*******AJ
Ach, żeby autorzy botów nie poprawili luk w programach, to może ta gra wróci do normalności.
jak ty z niej odejdziesz to wroci napewno
tak.
kazdy bot byl do wykrycia :|
Na 3 mc gdzie 2 to najci bez staminy moj main char dostal bana.
haha ;)
A top 20 w online na calej tibii (w 2008 byli nawet 6000h online) bana nie maja.
tylko leszcze dostaja bany
Siema ;)
Ban do 1Marca:>
Retired wracam za pol roku o ile chara nie sprzedam B)
i em gie (http://imageshack.us)
JEBAĆ KURWY Z CIPSOFTU:*
huauauhauhauha jestes naprawde debilem nie grac pol roku tylko dlatego ze ban ;o pierdol bana cioraj na bocie dalej
A ja im gratuluję. Ten wyścig cavebotów stał się żałosny.
Z kim sie scigales?
A ja im gratuluje spadku dochodow ktory ich czeka od dnia dzisiejszego, bo z pewnoscia wiekszosc graczy zbanowanych i tych ktorzy beda sie bac bana odejda. Miedzy innymi wiekszosc z nas.
masz racje ... nie dostana twoich 90 pe el en uf
bezpowodu to cie zrobili.
Zbierali acc zapewne juz jakis czas temu, bo na 2 acc z botem nonstop wlaczonym od 2 tygodni bana nie ma.
MikeRoyal,
6 mc ta?:) deserta robisz?
bo wykryli twojego main chara i stwierdzili ze taka kurwa bocic nie moze ;<
Runed Sword, full adony poszły się j**** szkoda mi go ale jego scenery były czyste nierozumnien
Bo jestes debilem to nie rozumiesz
@all
Może załóżcie new Temat " Bodzio i jego przygody " ? :baby:
to zamknij wkoncu ta jebana morde
/K~
Na kompie mam :
NG, ELF, Blackd
I nigdy nie dostalem bana
A banuja ich bo sa debilami tak samo z reszta jak ty
Ty kurwa gangsta jestes informatykow znasz ;o
Pizdo nie znasz sie na botach to pls nie odzywaj sie...
i tak huj wiesz
@Shicu & Bobak
Pozdro ALL!
Jaki ty kurwa pokrzywdzony proste uzywales bota wjebales sie i cie jebli
I na huj bylo ci wylaczanie bota na ssa jak i tak bana masz leszczu
Ludzie
Druga sprawa
Co do Bodzia.
Od 2 miesiecy mam PIC z blackd i jakos bana nie mam
@up
Dosięgnie czy nie,na tibii nie kończy się świat... ^^.:D
Dla ciebie napewno sie konczy ;o
Fanatico
30-01-2009, 23:36
Pixel zmienia ludzi haha ;d
szkapamujwruk
30-01-2009, 23:37
jak nie dzis to jutro.
Najfajniejsze ze na palla dostalem bana orajac 8h dziennie, co by mi staminy starczylo do konca ferii, moneymakerem PACC tez oralem ale po 6h, bo staminy brak, a a noobcharem oralem po 20h ktory jest FACC i bana nie mam
to mnie dziwi troche, czemu nie zbanowali mojego FACC'a ;s
Kup.Se.Musk
30-01-2009, 23:45
Gdyby chcieli tak zrobić to wbudowaliby do klienta "anty-czita" coś takiego jak w CS'ie i po sprawie ale widocznie im się nie spieszy i wolą ludzi postraszyć niż działać
*anty-czit wiązałby się z duża stratą pieniędzy za pacc'e które kupują boty ;) bot też człowiek nie ?
Chyba napisałem coś na ten temat? :P
Azkabanczyk
30-01-2009, 23:46
Bo chceli raczej pokazac, ze nie warto botowac na PACC'u... Bo straci sie rl kase jednak ;)
A watpie, aby wszystkie 5k kont jakie zbanowali, to byly PACC'e by w/w mysl byla prawdziwa... :o
Dabledoro
30-01-2009, 23:46
Witam wszystkich,
1. @KARO INC:
okej,specialnei sie nie dziwie w koncu jakims fair playerem nie bylem,ale ze noobchar ktorym ostatnio botowalem w marcu 2008 ma tez bana? jakis 50 lvlek facc na ktorego logowalem ostatnio w marcu?
Jakby to powiedziec ? hm...
Patrz uslyszalem od pewnego kumpla z nerany ,ze jego kumpel z guildi chycil bana ktory nie logal od 3 tygodni (dziwne,nie ?)
Zainteresowalo mnie to,poniewaz dziwne by CipSoft zbanowalo playera ktory nie gra wogole. Nie mam zadnej teori dlaczego on zostal zbanowany tak jak i twoj noob char,ale mysle ze ja i Fuflis wiemy o co biega.
Znam na to odpowiedz pytanie. Ona sama sie ujawni jak wszyscy dostaniecie bana (kieruje sie do tych ktorzy jeszcze nie dostali).
zamiast sie nasmiewac radze tym ktorym zalezy zeby dalej grac/bocic kminic czym bylo to spowodowane i jak temu zapobiec.
Sluchaj,tu juz jest logika. Jezeli twoj noob char dostal bana,chodz botowales nim jakis rok temu to oznacza ze wiekszosc poniesie za to jakies konsekwencje. Mowiac prosciej wiemy kto jechal na bocie
przykladem jest Sekbar,na ktorego sie kazdy skarzyl itp. Chodz przestal botowac to i tak dostal bana.
2. @ESPRIT:
Hmmm.. Karo nie zgdzodze się z Tobą w jednej rzeczy osobiście uważam i potwierdziło to kilku informatyków których się pytałem, że BlackD jest bardziej niewykrywalne niż NG co do elfbota
Tutaj bym musial sie z toba chwile popsrzeczac. ;s
3. @BODZIO'SZAJS:
Co ja ci moge powiedziec ? ;s
Szkoda mi Twoich addonow. ^^
4. @KARO INC x2:
mialem na mysli ze blackd wnika bardziej w klienta niz ng czy elf,jest lepiej zabezpieczone przed wykrywalnoscia z tego powodu ale zaden z botow nie jest w 100% niewykrywalny
I tu proponuje sobie te slowa zapamietac. :)
byly nagradzane tekstami typu 'nareszcie moge cie zbanowac,zegnam'
Zacytuje cos z tibia.com co CipSoft napisalo... look -
We know about more cheaters, however, the proof we have gathered so far was not quite enough for a punishment this time. They remain on our list, though.
A tu prosze jeszcze raz zacytuje cos z tibia.com
We wish a good year 2009 to all fair and honest Tibia players out there. To the cheaters, we promise that we will make it an exceptionally bad year.
@FUFLIS:
Fufek,powinienem wykorzystac teraz ta sytuacje i zrobic to co ty robiles ?
Mam na mysli robienie threadu na tibia.com (na forum) jak to szlo hm ...
Marhanti punished (etc.) ?
Z guildi Deadly Dragons :
*Lincor,Yuffe,Yotox
Lecz patrz sie,tym sie roznimy. Ja nie mam zamiaru wam myc dupy,bo to mi przyjemnosci nie zrobi. Moge myc dupe ludziom ktorzy sa slabo psychiczni a przykladem jest Olson Spartan (#thread : ) .
Nie mam zamiaru robic zadnych postow,mysle ze to uszanujesz,a jezeli ty zrobisz jakis krok w strone obmywania komus dupy na forum,to pamietaj ze ja tez istnieje i umie zrobic zajebiste zamieszanie.
~~
Co do Aleppego postow: On jest kurwa zalosny moim zdaniem,robi thready ktore sa na innych "boardach" ... czytam to czasami po 3x dziennie a on na na "Nerana board" to ciagnie mysle ze cos ciekawego pisze a tu to samo gowno. Nie wiem bije sobie posty,chce pokazac ze jest obeznany w FAQ ? rotfl
Takie raporty co on jebie to czasami sobie mysle ze Gungir jebalby podobne.
@MIGHTY XASZKIL: Sluchaj,nie przejmuj sie,Aleppe tak pierdolil zawsze mi grozil rok temu ze mnie ujebie,jak mu o tym przypomnialem to mnie zaprosil do SPQR.
Soreczka za dlugi poscik,ale lepiej nie spamic tylko napisac w jednym poscie.
Pozdrawiam,
masterkajt
30-01-2009, 23:47
@ twoja stara ma kutasa
a co ty taki niewyżyty jesteś ? w pizde dostałeś dziś czy jaki huj i chcesz tu byc koksem ? a może jesteś 12 letnim boterem który sie niezabil bo dostal bana ? jeszcze sa inne mozliwosci a nick tu rzeczywiscie masz zajebisty chyba zrobiles te konto w zlosci ? :(
Elder_Peta
30-01-2009, 23:47
Najfajniejsze ze na palla dostalem bana orajac 8h dziennie, co by mi staminy starczylo do konca ferii, moneymakerem PACC tez oralem ale po 6h, bo staminy brak, a a noobcharem oralem po 20h ktory jest FACC i bana nie mam
to mnie dziwi troche, czemu nie zbanowali mojego FACC'a ;s
Przypuszczam że Wasza gildia "Recon" była "na celowniku" xD i GM'owie zbanowali z niej kogo się dało a być może na Twoją postać było dużo skarg (reportów) i GM który tak bardzo Was lubi postanowił to sprawdzić. Zastanawiam się dlaczego Was odwiedził osobiście ?
Aleppe tak pierdolil zawsze mi grozil rok temu ze mnie ujebie
Mnie też chce zabić :/ przecież on jest mastach pvppowiec i ma w pizdu 200 lvli na pvp servach
100 stron to za duzo jak na takie pizdy jakie tu sa...
109* myślę że jutro do 130 dojedziemy !
69AruS69
30-01-2009, 23:51
Karo może i masz racje ale jakoś nie będę tego przeżywać bo cały mój lvl to większość bot więc mi to wisi, co innego Bodzio bo już sam nie wiem czy bocił czy nie ale jeśli grał ręcznie to sam widać kto wychodzi na tym lepiej on tracił czas na lvl a ja się zabawiałem i jeszcze mnie nie trafiło xD
masterkajt
30-01-2009, 23:52
w sumie tu się z karo zgodzę nam tez cala gildie zbanowali oprócz jednej osoby :)
twoja_stara_ma_penisa
30-01-2009, 23:52
@ twoja stara ma kutasa
a co ty taki niewyżyty jesteś ? w pizde dostałeś dziś czy jaki huj i chcesz tu byc koksem ? a może jesteś 12 letnim boterem który sie niezabil bo dostal bana ? jeszcze sa inne mozliwosci a nick tu rzeczywiscie masz zajebisty chyba zrobiles te konto w zlosci ? :(
B)
Szczerze mowiac konto zrobilem tylko po to by rozpierdolic ten temat.... 100 stron to za duzo jak na takie pizdy jakie tu sa... a niestety Speedy sie nie stara
twoja_stara_ma_penisa
30-01-2009, 23:54
Peta wy*******aj stad bo jestes idiota ;o
PRAGNE TYLKO PRZYPOMNIEC ZE TEMAT NEI SLUZY DO GADANIA O TYM KTO DOSTAL BANA... I O TYM DLACZEGO...
TEN TEMAT JEST TYLKO DO ZDJEC ALBO KLUTNI WIEC WYKURW(I)AC STAD Z TYMI ROZKMINKAMI
szkapamujwruk
30-01-2009, 23:55
by korni,tarnuf team czy inne lizodupy:
"ej lantheos sluchaj tam damy ci z 5 milionow i 3 czekolady ale wez kurwa recon pobanuj rozjebali nam z 10 huntow ciagle nam sie wbijaja na miejscowy gdzie botujemy luruja na nas a my grac nie potrafimy cale zycie tylko bot albo lizanie dupy pod dp a oni lepsi od nas i w ogole boli nas to w chuj wez pobanuj tam dorzucimy z 3 miliony no dajesz ziomus"
masterkajt
31-01-2009, 00:02
:D:D no to slyszalem otym karo ;p nas tez skurwysyny zbanowaly xd caly czas pisali raporty bo se niemogli z nami poradzic no i done ;d xd
Elder_Peta
31-01-2009, 00:04
:D:D no to slyszalem otym karo ;p nas tez skurwysyny zbanowaly xd caly czas pisali raporty bo se niemogli z nami poradzic no i done ;d xd
A coś za jeden ?!
Peta wy*******aj stad bo jestes idiota ;o
Obmuldaj mi wory plewie _/
Azkabanczyk
31-01-2009, 00:05
http://i291.photobucket.com/albums/ll317/bykulex69/7mlvl.jpg
Kox... :o
Prawie jak Goratel! E>
Karo~
Pragne ci przypomniec, ze w Grudniu (a moze wczesniej?) mowiles, ze mam pograne juz i mam zmienic server :(
Ani razu mnie nieodwiedzales jak botowalem, czy expilem manualnie... :(
Royal_Vreax
31-01-2009, 00:06
http://img220.imageshack.us/img220/2460/huntnobdk4.jpg (http://imageshack.us)
http://img220.imageshack.us/img220/huntnobdk4.jpg/1/w1024.png (http://g.imageshack.us/img220/huntnobdk4.jpg/1/)
Ja narazie nie czytam postów bo widze że sie jarają wszyscy tymi banami jak jakieś nooby zajebane zal.pl
Beniamin
31-01-2009, 00:08
30 miutek :O
http://img231.imageshack.us/img231/3412/uo0226ze3.jpg (http://img231.imageshack.us/my.php?image=uo0226ze3.jpg) http://img231.imageshack.us/img231/uo0226ze3.jpg/1/w1024.png (http://g.imageshack.us/img231/uo0226ze3.jpg/1/)
masterkajt
31-01-2009, 00:09
@ Elder Peta
oto kim jestem albo kim jestesmy :) :
http://www.youtube.com/watch?v=L96amO1ycPw
A ja bana nie dostałem , o !
~ chce ktoś 91 ek na asterze + 81? rp na neranie qpic?;p
Cipsoft zaliczył niesamowitego faila ,a postacie banowane były napewno selekcjonowane bo ja swoim 180 rpkiem śmigam z NG z pól roku i w tym czasie jeszcze ELFa włączałem. Powinli też się zastanowić dlaczego większość h lvli używa boty ,bo nie każdy z nich używa nałogowo cave bota. Większość używa tylko niewielu opcji np. looter (zbieranie gpkow jest bardzoo męczące :D) ,który w WOWie jest jako legalny addon. Ciposft musi się zastanowić czy chce upaść jako firma lub dodać coś nowego w update do klienta.
Daron Sword
31-01-2009, 00:27
www.ronots.com zapraszam świat torgonia ots www.tibia.org.pl wiecej na forum w dziale faq i "czy wiesz że"
masterkajt
31-01-2009, 00:29
wy*******aj z tym otesem
Zrywna_Szkapa
31-01-2009, 00:51
Jak zrywna~ nie jest zbanowana, bo nie sprawdzałem, to może ktoś chce kupić? ;d
Btw. Będą banować - splajtują xd Nikt normalny po zbanowaniu 20 cashmakerów nie wróci do tej zjebanej gry, litości xD
Azkabanczyk
31-01-2009, 00:54
Szkapek, giepki czy rl?
Jak giepki, to moze.... ;>
Zalezy ile bys chcial :]
Zrywna_Szkapa
31-01-2009, 00:57
rl, po co mi kasa w tej grze? xd
Azkabanczyk
31-01-2009, 01:00
By opchnac na allegro xd
A jak rl, to nie. Szkoda kasy :]
Zrywna_Szkapa
31-01-2009, 02:35
nie porównuj wowa do tibi bo 2 inne gry :p
ktos pisal ze w wowie jest wbudowane ziberanie gpkow, raczej jak ktos palkiem biega na fro to tego uzywa czy cos :p
@Dabledor
ja sie nie przejmuje aleppem czy jak mu tam ^^ tylko taki koles firginia napisal ze mnie przegoni bo dostane Deleta :'( placze xD i tak koels nie wbije 230 lvla
@Fuflis
tak teraz sie cieszcie bo server "wasz" :D chociaz jakbys nie zauwyazyl wiekszosc moich nie gra od dluzszego czasu <wydorosleli> 17 latki a wy 20+ latki dalej w tym gownie siedzicie ^^
@goratel
dojebal lvl bo sie czuje bezpiecznie (malo ludzi juz gra)
@cip~
ja i bodzio delete z NErany + inne servery ja gralem 2 lata bodzio 2 lata 24x90zl = dobry zarobiek Cipsoftu a co im tam ^^ zbanuja chary nastepne bedzie wprowadzenie tego shitu ze lvle spadaja za zle zachowanie etc
ja dostalem bana chociaz nie gram od miesiaca :) btw bana za bota ktorego pisalem na rl chacie dostalem dizeki fuflisowi ktory sam potem bana dostal ^^ teraz tez razem z bodziem banik ;]
@DD
czekam az was wytepia ;]
@Nerana
fajne chwile z Łebkami ^^
mam 3kk do sprzedania na allegro jak cos :p
Sell Market Street 2 ^^
Xaszkil ;)
Powiem wam tylko tyle.
Kiedyś były boty, ale ludzie expili manual. I było fajnie.
Teraz też są boty, a ludzie nic nie robią tylko bocik i idziemy na dwór.
Kiedy było lepiej? Kiedyś. Nie było tyle chamstwa, gówniarstwa, dzieci neo, które biegają 100 poziomowym graczem i myślą, że są zajebiści, a tak naprawdę są jebanymi szczylami. Powiecie, że teraz wychodzą na dwór, szczerze? Kiedyś grało się po 2-3h i ludzie mieli RL życie, a teraz? Botuja, ale i tak siedzą przed kompem i kij im w oko.
Brawo dla CIP-Softów za tą akcję. Tylko co dalej? Za tych 5k osób, przyjdzie 10k następnych.
Pozdro. BaxCrow.
Zrywna_Szkapa
31-01-2009, 04:36
Nie było tyle chamstwa, gówniarstwa, dzieci neo, które biegają 100 poziomowym graczem i myślą, że są zajebiści, a tak naprawdę są jebanymi szczylami.
Spójrz na Wowa, tam nie ma takich ludzi... To jest problem tej gry, poza chujową grafiką, nudnością po jakimś czasie, ludzie tutaj też są problemem :p
Jak już patrzę na tego Wowa to tutaj są boty, tylko jak ktoś Cię złapie, to bez ceregieli deletują Ci wszystkie konta z Twojego IP i po kłopocie, elo, strzała, cze.
A w tibii już się przyjęło, że bez bota grają cioty i tyle...
twoja_stara_ma_penisa
31-01-2009, 05:43
Powiem wam tylko tyle.
Kiedyś były boty, ale ludzie expili manual. I było fajnie.
Teraz też są boty, a ludzie nic nie robią tylko bocik i idziemy na dwór.
Kiedy było lepiej? Kiedyś. Nie było tyle chamstwa, gówniarstwa, dzieci neo, które biegają 100 poziomowym graczem i myślą, że są zajebiści, a tak naprawdę są jebanymi szczylami. Powiecie, że teraz wychodzą na dwór, szczerze? Kiedyś grało się po 2-3h i ludzie mieli RL życie, a teraz? Botuja, ale i tak siedzą przed kompem i kij im w oko.
Brawo dla CIP-Softów za tą akcję. Tylko co dalej? Za tych 5k osób, przyjdzie 10k następnych.
Pozdro. BaxCrow.
i bedzie srakaaaaaaaaa
cipy robia co chca przeciez to jest ich gra.....
To jest chyba jedyne forum na ktorym NIBY nie mozna przeklinac a mozna mowic slowo CIPY XD
Tak baran zwłaszcza tobie dupe liże jak moge w szkole od goscia kupić sobie po 1,4 wiec weź kur..wa pomyśl oszołomie co mowisz bo raz mi juz napisałeś jeszcze jak buszownik był że mi dojebiesz i pół roku w zielonkach chodziłem i cie spotkać nie mogłem jak cie spotkałem w odpust rok temu to żeś mi łape podawał sam wiec pomyśl bo cipa jesteś nikt cie nie lubi i mi dojebać miałeś wiec powodzenia ci życze
Zrywna_Szkapa
31-01-2009, 09:45
pobanuja a kase traca ^^
jak ktos wyzej napisal kiedys inaczej wygladala ta gra miala ten klimat a teraz tylko kazdy na*******a zeby lv jak najwyzszy miec
skasuja wiecej kont wiecej kasy straca, chociaz to co zrobili z tym 5tys kont to fajna przestroga dla mniejszych lvli :) dobrze ze pokasowali/banowali :D ludzie wyjda z domu :p
Xaszkil ;)
Chcieli pokazac ze sie nie boja h-lvli banowac xd
W sumie ja sie ciesze bo wkoncu cos z tym zrobia
~Your Zoom'bo
Polecam poczytać
http://www.blackdtools.com/forum/showthread.php?t=35800
http://tibianews.net/picday/001447.JPG
szkapamujwruk
31-01-2009, 10:12
cipsoft sam sobie zaciska petle na szyi.niektorzy z nas pamietaja czasy 7.4,te stada wrecz 11'lvlowych druidkow na statkach czy isle of the kings na*******ajcych uhy i lowiacych rybki.widzial ktos wtedy cavebotterow? ja,nigdy. ale po updacie 7.6,soule,robaki zaczal sie gwaltowny rozwoj botow zeby i tak runemakerzy dzialali,czyli cavebot na soule+runemaker.
gdyby nie idiotyzm cipsoftu nie byloby wielu roznych sytuacji.
za czasow 7.6 cavebot nie byl jeszcze az tak bardzo popularny wsrod knightow,rzadko sie owych spotykalo,
7.8 aimbot wbudowany w kliencie,manasy/runy na hotkeyu,kolejny sygnal ze trzeba ulepszyc bota,dodac pare funkcji.
8.0,potiony,balansacja profesji,drastyczne zmiany w ktorych knight byl takim kalekim magiem,mogl bic ale nie za duzo bo mimo ze mial wiecej hp to leczyl sie tak zalosnie...ci knighci ktorzy jeszcze nie botowali,kupowali,sciagali roznego rodzaju boty slyszac rady kolegow jaki to X jest zajebisty i ile lvli wbili lub po prostu patrzac przez godzine jak typ wbija tyle samo/wiecej expa na bocie niz dana osoba recznie.
cipsoft probowal powstrzymac botterow a sam robil sobie smrod,teraz mysla ze cos robia a tylko sraja sami pod siebie-zbanowali 5k,stracili... z 70 tys euro? nie wiem nie liczylem,ktos wymienil taka liczbe na vent,zbanuja 10 tys? straca 140 tys euro,kolejna taka fala i beda sprzedawac tibie na dyskietkach single player ;x
69AruS69
31-01-2009, 11:14
2up^ zgadzam się kiedyś całkiem inne czasy. Knight był jeszcze jako taki na uhach ciężki do zniszczenia bez comba ;p Pamiętam czasy jak chodziło się w fajnych teamie na demki a nie to co teraz że 1 rp/ms/ed. Wtedy jak ktoś zlocił mpa to cały serwer wiedział :P Pamiętam też jak wprowadzili różdżki to nie mogłem się do magic shopu dostać xD
11:00 Ordfin Pall [99]: tell them in that board
11:01 Ordfin Pall [99]: to ask aleppe free items
11:01 Ordfin Pall [99]: to restart
pozdro ludziska ;d
UP
Eh ta masz racje stara tibia cipsoft sam jest sobie winien bo tak wykierowal ta gre ze bez bota sie gra ciezko pomysl np bic demy bez bota zalosny loot zalosne ceny 60k za mms/g-legi (jeszcze trzeba to sprzedac). Kiedys jak ktos mial bota szczegolnie na pvp to nie mial tam zycia gracze tepili ludzi ktorzy mieli bota a teraz ? ;/ n/c
Elder_Peta
31-01-2009, 11:41
Hahah Zoombo odpoczniesz noobku ;P
11:00 Ordfin Pall [99]: tell them in that board
11:01 Ordfin Pall [99]: to ask aleppe free items
11:01 Ordfin Pall [99]: to restart
Niech sobie ta ciota je w dupę wsadzi ;o
Affectus
31-01-2009, 11:46
Szkapa napisz do mnie na GG (jak nie masz numeru to poda Ci szaszlyk/turjan, ew. pw pisz)
Szkoda niektórych banów. Jestem ciekaw jak ta cała sytuacja się zakończy.
Nieobliczalny
31-01-2009, 11:56
http://img231.imageshack.us/img231/2984/aleppewtopays7.jpg (http://imageshack.us)
http://img231.imageshack.us/img231/aleppewtopays7.jpg/1/w1280.png (http://g.imageshack.us/img231/aleppewtopays7.jpg/1/)
Aleppe to zajebisty wałek. Nikogo niezna i nic nie ma. Jest to zerowy player,zwykły spamer forum. :)
Dabledoro
31-01-2009, 12:31
@Speedy:
Lol mowie Ci,ze to jest w chuj lamerski czlowiek. Ludzie... tzn. idioci uwazaja ze ma lepszy poziom gry od kogos innego ? - niby czego ?
Ahh no tak... aleppe kopiuje post np. z "Proposals" wkleja ten sam post na "Nerana board" shity ktory czytam czasami po 3x ,a jak ktos tam wyszedl z
tekstem po co to kopiujesz przeciez jezeli by to kogos interesowalo sam by wszedl na proposals i sobie poczytal,a on zaczynal znowu jebac te swoje teorie i pieprzyc jakies gowna. Koles ma problemy w rl chyba.
Szkoda mi tych zbanowanych, powiem wam, że tak wczoraj to mi się całkowicie odechciało grać, pomyślałem co mam sobie bocić na chuja, chciałem tylko udowodnić paru osobom, że wbic 100 levl to nie problem ale zawsze mi cos w tym przeszkadzało, 3 razy delete, 2 hack, teraz nie chce stracic tych wybotowanych postaci bo mam na nich troche kasy, nawet niezle eq, i jak maja byc te bany i delety dalej a będą na pewno to nie widze sensu w to grac zeby po raz 6 poniesc porazke i byc wyzywanym od debila, noba, farmera. Widocznie nie miałem szczęscia w tej grze, może na tym świecie. Więc zastanawiam się czy przestać grać całkowicie co sprawi radoche wielu tu osobom ;/ , czy grać dalej. Teraz moge tylko czekać aż dostane delete i bany. Szkoda mi stąd odchodzić, poznałem wielu fajnych ludzi, byłem prawie od początku serwa. Ten serwer stracił dla mnie klimat, podchodziło wielu h levli, teraz Bodziek delete, Sexy Team nie gra a zawsze było wesoło jak się kłócili, trapowali, potem wszedł Recon teraz wychodzi. Widzę ,że już nie mam czego i komu udowadniać. Przez gre sobie tylko zjebałem wzrok ale spoko ;p, może się przerzucę na coś innego może WoW'a
albo CS'a. Chciałem podziekować za grę paru osobom
Panu Różowemu , że zawsze był jest i będzie ;p mój loffer ;*
Rucesowi to samo co up :)
Vadericowi :*
Xindraxowi :*
Kustoszowi xD wariacie pakujemy dalej
Lincorowi za całokształt
Mateuskowi xD za rozmowy na rl chatcie i Spiritusa
Szkapie, Thorianowi za to, że się zawsze z wami wyzywałem ale i tak was szanowałem i nadal szanuje :)
Speediemu za napinki xD
Sexy Teamowi za trzymanie całej Nerany w łapie :)
Hansu za to że mnie nie lubisz ;) a ja nic do Ciebie nie mam
Pecie to samo ale weź uspokój nerwy to tlyko gra
Kaziorowi za fajne filmy xD
Bodziowi za styl
Dedli Dragonsom że są największymi pizdami :D
I wszystkim o których zapomniałem :*
Hail Nerana
Będę was odwiedzał wrzuce zaraz jakieś ssy tak na koniec.
Jak coś to piszcie 8614954 na gg tylko się przedstawcie bo sami nieznajomi XD
Yours MikeRoyal
Avareeto
31-01-2009, 12:50
Szkoda mi tych zbanowanych, powiem wam, że tak wczoraj to mi się całkowicie odechciało grać, pomyślałem co mam sobie bocić na chuja, chciałem tylko udowodnić paru osobom, że wbic 100 levl to nie problem ale zawsze mi cos w tym przeszkadzało, 3 razy delete, 2 hack, teraz nie chce stracic tych wybotowanych postaci bo mam na nich troche kasy, nawet niezle eq, i jak maja byc te bany i delety dalej a będą na pewno to nie widze sensu w to grac zeby po raz 6 poniesc porazke i byc wyzywanym od debila, noba, farmera. Widocznie nie miałem szczęscia w tej grze, może na tym świecie. Więc zastanawiam się czy przestać grać całkowicie co sprawi radoche wielu tu osobom ;/ , czy grać dalej. Teraz moge tylko czekać aż dostane delete i bany. Szkoda mi stąd odchodzić, poznałem wielu fajnych ludzi, byłem prawie od początku serwa. Ten serwer stracił dla mnie klimat, podchodziło wielu h levli, teraz Bodziek delete, Sexy Team nie gra a zawsze było wesoło jak się kłócili, trapowali, potem wszedł Recon teraz wychodzi. Widzę ,że już nie mam czego i komu udowadniać. Przez gre sobie tylko zjebałem wzrok ale spoko ;p, może się przerzucę na coś innego może WoW'a
Lincorowi za całokształt
Szkapie, Thorianowi za to, że się zawsze z wami wyzywałem ale i tak was szanowałem i nadal szanuje :)
Speediemu za napinki xD
Bodziowi za styl
Hail Nerana
Yours MikeRoyal
Jejku to smutne ;'(
Chyba sie popłaczemy.... Nasz majk odchodzi ?! nje rup tego nje !1111
dobra wy*******aj xd
Ty e... wzruszyłem sie ;(
Krejzolek
31-01-2009, 12:55
Lincorowi za całokształt
Speediemu za napinki xD
Bodziowi za styl
Hail Nerana
Yours MikeRoyal
:):(:):(
:):(:):(:):(:):(:):(:):(:)(:):(:(:):(:):(:):(:):(: ):(:):(:):(:):(:):(:):(:):(:):(:):(:):(:):(:):(:): (:):(:):(:):(:):(:):(:):(:):(
> Do jutra majk!
ELELOMAJKPVPMISTRZ
31-01-2009, 13:23
Nareszcie!1111111 Majk Won Grac W Smerfy
szkapamujwruk
31-01-2009, 13:50
kurwa,jak majk odchodzi trzeba zrobic wybory na kolejnego blazna nerana thread
El.Drinio
31-01-2009, 13:52
/\
Uahaushe XD
Nie powiem jego posty dostarczały kupę śmiechu.
baszczynski
31-01-2009, 14:07
119 done :>
http://img443.imageshack.us/img443/9738/level119je8.jpg (http://img443.imageshack.us/my.php?image=level119je8.jpg)
http://img443.imageshack.us/img443/level119je8.jpg/1/w1680.png (http://g.imageshack.us/img443/level119je8.jpg/1/)
Elder_Peta
31-01-2009, 14:10
Omg on odchodzi żeby za tydzień wrócić next 20 lvlem _/
Szczerze : Weź się powieś oddasz przysługę światu
szkapamujwruk
31-01-2009, 14:26
ej chlopaki i kazior,crima mi wjebali na nubcharze
:(
Reason: non-English public statement
Comment: "zebys psie zdechl". Non-English statements are illegal on all boards unless otherwise stated (Tibia Rule 2e)
Reason: offensive statement
Comment: "you dumb,empty kid.". Offensive statements are a violation of Tibia Rule 2a
Reason: offensive statement
Comment: "get lost you pathetic asslicker,get lost.". Offensive statements are a violation of Tibia Rule 2a
zal ;x
Valariazz
31-01-2009, 16:15
Baardzzzoo ciekawe. No ale bez sensu... boty nie sa w 100% zle... a i tak wielu tych zlych botterow biega sobie dalej na fibuli/malpach itp z zacieszonymi mordami...
Aczkolwiek - CIEKAWE! Po raz pierwszy tibia zainteresowala mnie od kilku miesiecy xD
Elder_Peta
31-01-2009, 16:19
http://i300.photobucket.com/albums/nn19/Peta94/76.jpg
fachowiec
31-01-2009, 17:23
Gz...
Ale Wy się kochacie ;)
http://img164.imageshack.us/img164/5083/61distnz5.jpg
Jejku to smutne ;'(
Chyba sie popłaczemy.... Nasz majk odchodzi ?! nje rup tego nje !1111
dobra wy*******aj xd
A kto podziękuje waszce GIE?http://pl.youtube.com/watch?v=u4G3j9lpGDs
Ja tam to pierdole zdejmuje kominiare i gram 120 rp i 11 d xD
Btw. ogarnełem na yt ze jak wklejasz na końcu linka "&fmt=18" to masz HQ ;d
btw2. LOL Owned Lech Roch Pawlak i przyjaciele
http://pl.youtube.com/watch?v=ElFSsYsEmAA&feature=related
http://pl.youtube.com/watch?v=09N4INT3zu8&feature=related
http://pl.youtube.com/watch?v=hxs90oj-9PM&feature=channel
UP
Eh ta masz racje stara tibia cipsoft sam jest sobie winien bo tak wykierowal ta gre ze bez bota sie gra ciezko pomysl np bic demy bez bota zalosny loot zalosne ceny 60k za mms/g-legi (jeszcze trzeba to sprzedac). Kiedys jak ktos mial bota szczegolnie na pvp to nie mial tam zycia gracze tepili ludzi ktorzy mieli bota a teraz ? ;/ n/c
I o to chodzi. Z botem up/downa na demach mógł robić 80 ed/ms na luzie. I to psuło gospodarke servera(ceny były takie niskie). Bez bota znowu zacznie się chodzenie na demony w teamach, a ceny automatycznie wzrosną.
Zrywna_Szkapa
31-01-2009, 17:59
I o to chodzi. Z botem up/downa na demach mógł robić 80 ed/ms na luzie.
Jak dla mnie to od 50 można ale co tam xd
http://img294.imageshack.us/img294/9200/quary1qu1.jpg (http://imageshack.us)
http://img150.imageshack.us/img150/948/quary4mc8.jpg (http://imageshack.us)
http://img150.imageshack.us/img150/6812/quary5ej8.jpg (http://imageshack.us)
pozdro
chociaż na Larcie bywało lepiej :p
http://img91.imageshack.us/img91/63/200ksr1.jpg (http://imageshack.us)
i nie komentować cen bo wtedy były naprawdę wysokie
pozdro
Glon Elriel
31-01-2009, 21:04
http://img152.imageshack.us/img152/387/ahahays0.png[/URL]
I wszystko jasne : d
ELELOMAJKPVPMISTRZ
31-01-2009, 21:21
haha
majk rzucil nas i przeszedl na porno biznes
http://img152.imageshack.us/img152/387/ahahays0.png[/URL]
I wszystko jasne : d
Się czepiasz mam niewyżytą nature.
Fanatico
31-01-2009, 21:38
Się czepiasz mam niewyżytą nature.
ty caly jestes niewyzyty bocie =D : **
szkapamujwruk
31-01-2009, 22:05
Ahahahahha Poleglem Ze Snu Majka Xddddddddd
Ahahahahha Poleglem Ze Snu Majka Xddddddddd
No i powiedzcie że be ze mnie nie jest śmiesznie
No i powiedzcie że be ze mnie nie jest śmiesznie
BE ZE Ciebie też bywa śmiesznie, ale nikt tak nie umie kaleczyc jezyka =)
Royal_Vreax
31-01-2009, 23:20
http://img218.imageshack.us/img218/7468/nobhunes1.jpg (http://imageshack.us)
http://img218.imageshack.us/img218/nobhunes1.jpg/1/w1024.png (http://g.imageshack.us/img218/nobhunes1.jpg/1/)
Nie no...Ralto ładnie dajesz wariacie :D:D:D
A tutaj widzimy hunt z tzn Muszką jak zwykle waste na + 20k
heheehheeXD
masterkajt
01-02-2009, 00:39
jebac majka czas wybrac nowego debila uwas ;p
ale sluchajcie.. on uprawia anal i oral a potem jeszcze mu laska loda robi ;o
ale sluchajcie.. on uprawia anal i oral a potem jeszcze mu laska loda robi ;o
No jada go w dupe, potem on robi laske, i na koncu jakas laska jemu robi loda.
Proste nie?
masterkajt
01-02-2009, 02:00
ale jak przecież on jest pedałem to jak jakaś laska mogla mu robić loda :<? pewnie chłopak mu ciagnol podczas dzisiejszego filmu na TVN o pedałach :D
ELELOMAJKPVPMISTRZ
01-02-2009, 02:25
ale jak przecież on jest pedałem to jak jakaś laska mogla mu robić loda :<? pewnie chłopak mu ciagnol podczas dzisiejszego filmu na TVN o pedałach :D
hahha :D
to pewnie spokrewnieni sa ci typowie z filmu z majkiem
Zrywna_Szkapa
01-02-2009, 04:08
Nowy beszt lewel na tibji!!!!1!1
Pszyekspiuem w nocy i jezt tego wynig!!
Gram z botem bes banuw
i to wcale nie otysy Xd !
http://i123.photobucket.com/albums/o318/Grabadia/bestlevellooool.jpg
Filipeqq
01-02-2009, 04:23
Ciapo co to za otysy?xd podaj ip xd
Valariazz
01-02-2009, 10:19
kto procz bodzia dostal bana? Z tych co maja 150+ powiedzmy?
kto procz bodzia dostal bana? Z tych co maja 150+ powiedzmy?
za duzo pisania xd!
Valariazz
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2478793
Valariazz
01-02-2009, 11:43
@up
dzieki
.............................
lmao, ale zer na erigu. Szkoda ze "characters" nie dziala.
szkapamujwruk
01-02-2009, 11:51
dodaj do tego cecunerka,chciwy pizda jak zwykla swoich 'ziomuf' nie chce dodac ;x
cecunerek,suu benio,agzalor i jego cashmakerzy,zarrion deleted,mozesz juz smialo dodac nieme oko i aangela,haike,chciwego,kaziora i w sumie 80% highscores
_/
Elder_Peta
01-02-2009, 11:51
Szkapek nub na otsie no-lifuje ;p
dubel
http://i300.photobucket.com/albums/nn19/Peta94/duble.jpg
Glon Elriel
01-02-2009, 13:41
Ja...
Eriozz 155 rp ;f
Lincor
Yuffe
Yotox
To all z DD
Lvl:
3 left
http://i97.photobucket.com/albums/l201/Darecek/97.jpg
2 left
http://i97.photobucket.com/albums/l201/Darecek/98.jpg
Cya.
No i chuj
http://i265.photobucket.com/albums/ii225/MikeRoyal/k3sz9h.png
http://i265.photobucket.com/albums/ii225/MikeRoyal/001447.jpg
http://i265.photobucket.com/albums/ii225/MikeRoyal/PAULA.png
No i chuj
Zegnales sie juz podobno?
A czy to znaczy że nie mogę tu pisać.
Zrywna_Szkapa
01-02-2009, 22:20
Wyjąłeś mi to z ust.
http://www.blackdtools.com/forum/showthread.php?t=35945
Kozak, za 500 euro sam bym sie skusil na oddanie info co i jak jakbym byl GMem ;s
Kozak, za 500 euro sam bym sie skusil na oddanie info co i jak jakbym byl GMem ;s
Dobre, dobre tylko skoro to on wymyślił BlackD, to zrobi wszystko żeby utrzyamć klientów przy sobie a 500 euro to ledwie 50 graczy :), którzy zakupili Blackd na rok.
It is only about going to party with someone holding the secret. Invite them to some alcohol and they will speak, they will reveal the secret. It is a matter of time.
Heh zajebisty koleś xD
It is only about going to party with someone holding the secret. Invite them to some alcohol and they will speak, they will reveal the secret. It is a matter of time.
Tez mnie to rozjebalo XDDDDDD
FighterKamil
01-02-2009, 22:43
500 yuro to dla niektórych 2 miesiące pracy ^^
Ostro 8o <10 znakow>
GM (L)antheos II dobry gościu, pojawił się koło mnie, nic nie obczaił i za 5 sec już nie miałem postaci :D
Wyjąłeś mi to z ust.
Ehehe fajnie bylo, nie?:P
WIdze, ze grabadia grasz?
Raz jak expiles gdzies w Yalahar i jak podlecialem do Ciebie to dales loga lol :s
Ja pierdole czego nie wymyślą
http://forums.tibiabot.com/showthread.php?t=110354
Ja pierdole czego nie wymyślą
http://forums.tibiabot.com/showthread.php?t=110354
Hm, to jest calkiem prawdopodobne do Ciebie z uwagi na to, ze to ty miales erotyczne sny/marzenia o seksie oralnym/analnym i robieniu loda.
Wez wy*******aj stad blagam cie.
@Espiri..., wyjdź. Chuj kogo obchodzi co ci sie sni... !(nie komentuj, bo nie mam
zamiaru ci odpisywać)
WORLD TRADE!! My CANDIA -->> Your NERANA (10- 700K)
i skrin...
http://img56.imageshack.us/img56/7470/67lvrt0.jpg (http://imageshack.us)
@Espiri..., wyjdź. Chuj kogo obchodzi co ci sie sni... !(nie komentuj, bo nie mam
zamiaru ci odpisywać)
WORLD TRADE!! My CANDIA -->> Your NERANA (10- 700K)
i skrin...
http://img56.imageshack.us/img56/7470/67lvrt0.jpg (http://imageshack.us)
Wy*******aj jebańcu zchujały, swoim pierdolonym 60 palkiem.
Wy*******aj jebańcu zchujały, swoim pierdolonym 60 palkiem.
Lepiej wklejac ssy z 60 palka na paccu niz expic bande 20 lvlowych postaci na 4 serverach gdzie KAZDY ma cie serdecznie w dupie.
Royal_Vreax
02-02-2009, 14:14
http://img294.imageshack.us/img294/1713/35907770zt7.jpg (http://imageshack.us)
http://img294.imageshack.us/img294/35907770zt7.jpg/1/w1024.png (http://g.imageshack.us/img294/35907770zt7.jpg/1/)
Pro hunt 1 :D
http://img262.imageshack.us/img262/8789/154de7.jpg (http://imageshack.us)
http://img262.imageshack.us/img262/154de7.jpg/1/w1024.png (http://g.imageshack.us/img262/154de7.jpg/1/)
Pro lvl 154
xD
Komętować ! :D
Affectus
02-02-2009, 14:15
Komentować*
Zrywna_Szkapa
02-02-2009, 14:24
Ehehe fajnie bylo, nie?:P
WIdze, ze grabadia grasz?
Raz jak expiles gdzies w Yalahar i jak podlecialem do Ciebie to dales loga lol :s
xd
A propos Grabadii to jak miech+ temu to bot a jak teraz to Thorian :P
Kurwa Szkapek podaj ip tego otsa xD
Elder_Peta
02-02-2009, 15:32
http://i300.photobucket.com/albums/nn19/Peta94/78.jpg
Royal_Vreax
02-02-2009, 18:07
http://img171.imageshack.us/img171/572/loottu3.jpg (http://imageshack.us)
http://img171.imageshack.us/img171/loottu3.jpg/1/w1024.png (http://g.imageshack.us/img171/loottu3.jpg/1/)
Umcumc!
Ludzie zamiast spamować gównem wsadzajcie zdjęcia :P
69AruS69
02-02-2009, 18:38
Hellgorak Hunt
http://img523.imageshack.us/img523/1802/uo0027qp5.jpg (http://img523.imageshack.us/my.php?image=uo0027qp5.jpg)
http://img523.imageshack.us/img523/uo0027qp5.jpg/1/w800.png (http://g.imageshack.us/img523/uo0027qp5.jpg/1/)
Chce ktoś kupić 69 ek z paccem albo zamienić na jakiegoś druta/sorca jak tak to pisać priv albo gg: 8363852.
Lvl:
1 left
http://i97.photobucket.com/albums/l201/Darecek/99.jpg
Cya
xd
A propos Grabadii to jak miech+ temu to bot a jak teraz to Thorian :P
Thorian ta?
Nigdy go nie lubilem hyhy /o/
Zycie jest PIKNE!!!!!
Zrywna_Szkapa
03-02-2009, 14:58
Kurwa Szkapek podaj ip tego otsa xD
narazie wszyscy oprócz mnie maja bana xD
Xaszkil ;)
Elder_Peta
03-02-2009, 15:08
http://i300.photobucket.com/albums/nn19/Peta94/79.jpg
ShicuDelete
03-02-2009, 16:40
Nie wchodziłem tutaj od piątku i sie dziwie że wam nie zamkli tego tematu jeszcze...
Kika słów...
po 1
Sprzedam mojego chara
po 2
Ktoś mnie tam nazwał cipą a nie kolegą w stosunku do Bodzia- N.c
po3
Peta gz lvl 3maj tak dalej i nie boć tyle ; D
dziękuje do widzenia żegnam :baby:
@up
baj baj
i tak jestes leszczem
Scartex frajerze jeśli shicu jest leszczem to nie wypowiadam sie o tobie bo za dużo przekleństw musiałbym puścić w twoja strone, powiem ci tyle: jesteś zjebem, ****em, ciotom i frajerem i jeszcze jedno wyp...ierdalaj
Royal_Vreax
03-02-2009, 17:03
"ciotom" to napisałeś na serio czy to ironia?
Rasta-Vandetta
03-02-2009, 17:22
Scartex frajerze jeśli shicu jest leszczem to nie wypowiadam sie o tobie bo za dużo przekleństw musiałbym puścić w twoja strone, powiem ci tyle: jesteś zjebem, ****em, ciotom i frajerem i jeszcze jedno wyp...ierdalaj
A ty kim jesteś smrodzie?
@ShiciuDelete
BB i nie wracaj :)
Rasta-Vandetta po 1 smród to cie w domu na obiad wołają, po 2 wypierd....alaj na furore po 3 jeb sie jak chu...ja wiesz kim jestem i po 4 zamknij ryj jak do mnie mówisz
Zrywna_Szkapa
03-02-2009, 17:47
Rasta-Vandetta po 1 smród to cie w domu na obiad wołają, po 2 wypierd....alaj na furore po 3 jeb sie jak chu...ja wiesz kim jestem i po 4 zamknij ryj jak do mnie mówisz
Czesc, kto ty :)?
Xaszkil ;)
Xaszkil ;)
tego chyba nikt nie wie xDDDDd
Darek06
Zanim cos do Mnie powiesz na publicznym forum naucz sie odmian... kurwa omg co za zjeb czlowieku od ilu lat w polsce zyjesz ze do tej pory polskiego nie umiesz... MASAKRA!
@btw
Zauwazyliscie ze po moim poscie o to co shicu ma w nazwie gildii odrazu to zmienil ????:D
Czlowiek chyba zauwazyl ze mowienie o sobie skurwysyn nie jest fajne xddd
Powiem tak.. nie było mnie tu od 2 lat. I po tym co widze to nie ma sensu wracac. Zajebista kultura i ogarnięcie.
Juz nie bede pisał więc do tych co cos napisza
szkoda waszego czasu a tym jak sie wypowiadacie reprezentujecie samych siebie.
Org!
Zrywna_Szkapa
03-02-2009, 19:15
Pyteks kaban :D:D:D:
Rasta-Vandetta
03-02-2009, 19:16
Xaszkil ;)
A ty kto bocie?
Co za szczur, to już ja mam większą kulturę osobistą a błąd ortograficzny zdarza mi się raz na 1000 postów. Ostatni ,,be ze'' xD
mireknarapie
03-02-2009, 19:22
A ty kto bocie?
ktoś kto ma wiecej ogarnięcia w tym temacie niż ty...
Zrywna_Szkapa
03-02-2009, 19:36
Xaszkil ;)
Character Mighty Xaszkil does not exist. XDXDXDXDXDXD
A ty kto?XD
edit
http://testwiedzy.pl/test_view/18938/Tibja-Nerana.html
ELELOMAJKPVPMISTRZ
03-02-2009, 20:13
ten darek to jakis pies shica
Rasta-Vandetta
03-02-2009, 20:55
ktoś kto ma wiecej ogarnięcia w tym temacie niż ty...
Pomyśl 100 x zanim coś napiszesz.
Jak można mieć ogarnięcie większe w temacie??
mireknarapie
03-02-2009, 21:00
Pomyśl 100 x zanim coś napiszesz.
Jak można mieć ogarnięcie większe w temacie??
Chyba Ty powinieneś pomyśleć o sensie mojego posta... bo chyba do końca go nie zrozumiałeś. ;*
ELELOMAJKPVPMISTRZ
03-02-2009, 21:00
pl?:D:D:D:D
br????? suko
A ty kto?XD
edit
Huehueheu jestem tam xD
Royal_Vreax
03-02-2009, 21:07
http://img292.imageshack.us/img292/4025/lootzalqo2.jpg (http://imageshack.us)
http://img292.imageshack.us/img292/lootzalqo2.jpg/1/w1024.png (http://g.imageshack.us/img292/lootzalqo2.jpg/1/)
http://img24.imageshack.us/img24/6946/155jl2.jpg (http://imageshack.us)
http://img24.imageshack.us/img24/155jl2.jpg/1/w1024.png (http://g.imageshack.us/img24/155jl2.jpg/1/)
Ps. Jak zwykle WASTE.. hahah
Zrywna_Szkapa
03-02-2009, 21:08
Flashbang rox xd
Nyloseni008
03-02-2009, 21:09
Recon rox xd
Zrywna_Szkapa
03-02-2009, 21:16
A ty kto?XD
edit
xD Kaszatan hAHAH
Xaszkil ;)
necer1992
03-02-2009, 21:28
WYNIK
6/10 (60%)
Próg zaliczenia wynosi 80%, Twój wynik to 60%
Twój wynik jest lepszy od 50% użytkowników
Twój wynik zajął 2 miejsce \o/
Twój wynik zajął 3 miejsce
Rozrywki Majka xD trapowanie 1 m wall na ryj i ded załosne , nie jeden i nie drugi cała banda :)
http://i265.photobucket.com/albums/ii225/MikeRoyal/rozrywkimike.png
Avareeto
03-02-2009, 22:46
Rozrywki Majka xD trapowanie 1 m wall na ryj i ded załosne , nie jeden i nie drugi cała banda :)
O KURWA MIKE PRO TRAPER !
edit zeby nie bylo bez ss xd
cos z otsuff xd
http://img19.imageshack.us/img19/4082/uo0053kj7.jpg (http://imageshack.us)
szkapamujwruk
03-02-2009, 22:58
jakby sie komus nudzilo i jesli oczywiscie ktos potrafi to niech ujebie tego lizodupa soldier from war,najpierw mi lize dupe a potem jedzie na forum dzieciak ;d
ostatni ss ;d
http://img91.imageshack.us/img91/3811/hehspv5.jpg (http://imageshack.us)
http://img153.imageshack.us/img153/1576/gsy2gf1.jpg (http://imageshack.us)
pozdro krzykacze
Filipeqq
03-02-2009, 23:18
Sry ze wracam do poprzedniej strony ale ty kurwa keosser w*****les mnie ; d wrzuciles na tego darocos tam elo elo o blad 'ciotom' .. jak czytam twoje posty zauwazam ich rlyy wiecej ;< wpadlo mi w oczy ' Komętować ' =OO jedyny Aihalas Cie poprawil i to zauwazyl xd Spojrz na siebie a potem na innych
pozdro all ( Ciapa ; * )
Elo niggaaaaaaaaaaaaaaa! xd
SkateElement
03-02-2009, 23:42
s*******aj zią
Royal_Vreax
04-02-2009, 00:01
Sry ze wracam do poprzedniej strony ale ty kurwa keosser w*****les mnie ; d wrzuciles na tego darocos tam elo elo o blad 'ciotom' .. jak czytam twoje posty zauwazam ich rlyy wiecej ;< wpadlo mi w oczy ' Komętować ' =OO jedyny Aihalas Cie poprawil i to zauwazyl xd Spojrz na siebie a potem na innych
pozdro all ( Ciapa ; * )
Elo niggaaaaaaaaaaaaaaa! xd
Zapytałem się tylko.I Cie nie poprawiałem...Patrze na siebie codziennie i wydaje mi się że jeszcze z 5 kg przytyje na suchej masie i będzie ładnie.
I czekam na odpowiedź ^^
mireknarapie
04-02-2009, 00:34
Próg zaliczenia wynosi 80%, Twój wynik to 80%
Twój wynik jest lepszy od 57.14% użytkowników
Twój wynik zajął 3 miejsce
kurde miał być szkrin, ale...
ale nie wyszedł ;/
wiec tylko takie cóś ;)
http://img291.imageshack.us/img291/3944/91543992ml9.jpg (http://imageshack.us)
http://img26.imageshack.us/img26/4015/aaaaaaaaaaaaahg4.jpg (http://imageshack.us)
Danyziom
04-02-2009, 11:28
http://img10.imageshack.us/img10/3466/99to100dj3.jpg (http://imageshack.us)
:)
http://img238.imageshack.us/img238/3185/50304902qz0.jpg (http://imageshack.us)
Pozdro
@Edit
Próg zaliczenia wynosi 80%, Twój wynik to 90%
Twój wynik jest lepszy od 81.82% użytkowników
Twój wynik zajął 2 miejsce
up: Gz 100 i 177 ;p
11:48 You advanced from Level 99 to Level 100.
http://i97.photobucket.com/albums/l201/Darecek/100.jpg
Cya
Affectus
04-02-2009, 13:55
Graty Ragnuss.
@ragnuss
to co wbilo 100lvl to twoja czekoladka?
Tak oto expi Ragnuss:
http://img147.imageshack.us/img147/9886/ragijeszparagipy7vd6.jpg (http://imageshack.us)
http://img147.imageshack.us/img147/ragijeszparagipy7vd6.jpg/1/w479.png (http://g.imageshack.us/img147/ragijeszparagipy7vd6.jpg/1/)
http://www.youtube.com/watch?v=3DIIR5Ymzlo
http://www.youtube.com/watch?v=SDksLV-N0fs
Zajebisty film.
Tak oto expi Ragnuss:
http://img147.imageshack.us/img147/9886/ragijesparagipy7vd6.jpg (http://imageshck.us)
http://img147.imageshack.us/img147/ragijeszparagipy7vd6.jpg/1/w479.png
http://www.youtube.com/watch?v=3DIIR5Ymzlo (http://g.imageshck.us/img147/ragijeszparagipy7vd6.jpg//)
[url]http://www.youtube.com/watch?v=SDksLV-N0fs
Zajebisty film.
Normalnie sobie chłopaki jaja robią, a ty kurwa z tego problem robisz, jak jesteś deleted to s*******aj robić nową postać. Zazdrościsz levela, to sobie kup kurwa pacc i blackd i naucz się wklejać zdjęcia bo kod masz zajebisty.
Ciebie na informatyce nauczyli wklejać obrazek: xxx?, może czas pogłębić wiedzę z podstawówki...
P.S. Zainwestuj w elf bota :)
Ciebie na informatyce nauczyli wklejać obrazek: xxx?, może czas pogłębić wiedzę z podstawówki...
P.S. Zainwestuj w elf bota :)
Mam, NG, Blackd i Elfbota, a ty naucz się nie jebać 6 [img] do jednego obrazka, pozdro debilu.
Jak to się mówi: "Pozdro & Poćwicz" :), idź expic, bo Ci respy zajmą...
Szkapa ja first owner Buszownika którego shic odemnie kupił później to raz,
dwa scartex ssij mi pałe kur..wa zjebie wy*******aj powiedziało ci to już połowa forum wiec zrób to czego sie lud domaga i wypierd..alaj,
trzy ten co mnie nazwał psem shica niech sie wali na ryj jak chuj..a wie kim ja jestem,
i cztery scartex jesteś frajerem wiec stul ryj
szkapamujwruk
04-02-2009, 16:26
ojapierdole magiczny ragnusa mnie zrzucil z krzesla
http://img22.imageshack.us/img22/1314/9mlvtb7.jpg (http://imageshack.us)
69AruS69
04-02-2009, 16:26
http://img5.imageshack.us/img5/8338/uo0037km9.jpg (http://img5.imageshack.us/my.php?image=uo0037km9.jpg)
http://img5.imageshack.us/img5/uo0037km9.jpg/1/w1280.png (http://g.imageshack.us/img5/uo0037km9.jpg/1/)
a tutaj jakiś 51 palek skilował xD i był na afku 2 vampy i jazda
http://img13.imageshack.us/img13/7481/asace0.jpg (http://img13.imageshack.us/my.php?image=asace0.jpg)
http://img13.imageshack.us/img13/asace0.jpg/1/w1024.png (http://g.imageshack.us/img13/asace0.jpg/1/)
69AruS69
04-02-2009, 16:30
http://img27.imageshack.us/img27/4959/aaasssfl1.jpg (http://img27.imageshack.us/my.php?image=aaasssfl1.jpg)
http://img27.imageshack.us/img27/aaasssfl1.jpg/1/w1024.png (http://g.imageshack.us/img27/aaasssfl1.jpg/1/)
szkapamujwruk
04-02-2009, 16:31
fail,nie padl
;<
dobre trapy jak na x3 180~ ek!
ShicuDelete
04-02-2009, 16:43
tego chyba nikt nie wie xDDDDd
Darek06
Zanim cos do Mnie powiesz na publicznym forum naucz sie odmian... kurwa omg co za zjeb czlowieku od ilu lat w polsce zyjesz ze do tej pory polskiego nie umiesz... MASAKRA!
@btw
Zauwazyliscie ze po moim poscie o to co shicu ma w nazwie gildii odrazu to zmienil ????:D
Czlowiek chyba zauwazyl ze mowienie o sobie skurwysyn nie jest fajne xddd
pfff, wiesz kiedy to zmieniłem ? równy tydzień temu w środę - a kogo miałem na myśli pisząc "Skurwysyny Nerany" w gildii? -Chodziło mi o Nerana Gods bo sie pokłóciłem z Ahemmusem i z resztą geji.. Z resztą po co ci to mówię i tak jesteś dno
Zrywna_Szkapa
04-02-2009, 16:53
75ed padł na 1 hydrze? loel lmao rofl made my day
Xindrax wyjebal mnie na bohy
POTNE SIE :OOOOOOOOOOO
pfff, wiesz kiedy to zmieniłem ? równy tydzień temu w środę - a kogo miałem na myśli pisząc "Skurwysyny Nerany" w gildii? -Chodziło mi o Nerana Gods bo sie pokłóciłem z Ahemmusem i z resztą geji.. Z resztą po co ci to mówię i tak jesteś dno
przypomniec ci posta jak mowiles ze wychodzisz i juz nie bedziesz pisac??
Zmieniles to po tym jak ci wytlumaczylem co to znaczy :baby:
Zauwazylem ta zmiane odrazu jak napisales 1 posta po moim tlumaczeniu wiec nie pierdol bo jeszcze ci cos z tego wyjdzie nie takiego jak powinno
dwa scartex ssij mi pałe kur..wa zjebie wy*******aj powiedziało ci to już połowa forum wiec zrób to czego sie lud domaga i wypierd..alaj,
trzy ten co mnie nazwał psem shica niech sie wali na ryj jak chuj..a wie kim ja jestem,
Hmmm jesli na tym forum sa 4 osoby to mozna powiedziec ze polowa forum ;)
Bo jak na razie po moich postach tylko ty i ten ciec shicu cos piszecie
PS.
Po twoich postach widac ze nie masz wiecej niz 12-13 lat... i ze tak na prawde nie masz nic sensownego do powiedzenia. Niestety posty gdzie sie wyzywa od frajerow za bardzo nikogo nie obchodza i sa szybko zapominane...
Jesli chcesz cos powiedziec to uzywaj normalnych argumentow a nie jak dziecko z piaskownicy...
" On jest glupi bo ma lepszy piasek "
Jaka połowa dziwko, Speedy to 90%, reszta pro Nerany (ty się tam nie zaliczasz) 9%, jebaki leśne spod Radomia Małego niedaleko Podwiśla Średniego zwane skurwysynami 1% ( tak to właśnie ty)
@edit
Coś z ots'a :)
17:26 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Vadia. She was killed by a demon.
You recognize Mage The Brutal. He was killed by a demon.
You recognize Czekotubka. She was killed by a demon. x 4 :)
You recognize Aenum. He was killed by a ferumbras.
17:26 You see a demon.
17:26 You lose 9 hitpoints.
You recognize Van Lacoste. He was killed by Dremu Dell.
Czasem trzeba się nadstawić, żeby zajebać.
@Edit2
17:30 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Piotyro. He was killed by a demon.
17:28 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Stefan Kostucha. He was killed by a demon.
@edit3
17:33 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Dark Barti. He was killed by a demon.
17:31 You see a dead human (Vol:10).
You recognize La Padora. He was killed by a ferumbras.
17:36 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Lord Zaltaa. He was killed by a demon.
Nie ma chuja my was od dawna obserwuja, nie podpadnij Vanowi na feru.
szkapamujwruk
04-02-2009, 18:34
wyskok to ty przez okno idioto zrob
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.