PDA

Pokaż pełną wersje : Oficjalny temat o wojnie In Pectore vs. Interregnum

Stron : 1 2 [3] 4

Partyzant_Felix
19-02-2009, 16:50
Ty kurwa durniu bez szkoly

Dark Kajko (*) +392,575
Sir Unow (*) +399,520
Alunir (*) +538,019
Keegani (*) +971,695
Wiglaseek (*) +649,789
Fruti Angel (*) +1,610,716
Saint Lucy (*) +1,115,878
Dran Arhari (*) +831,964
Eradraaish (*) +419,936
Zersonixa (*) +527,733
Biteq (*) +380,416
Lazario (*) +515,746

Ogolnie goral 10 baniek exp wjebane w tygodniu, fruti 11 baniek expa. I kto tobie przestal expic? przestan czlowieku oczy mydlic bo kisicie w pz ciagle i tak to wyglada a ludzie z IT expuja i pz wbijaja kiedy im sie podoba, tak chcieliscie opena tylko jak massloga zrobicie nawet w ank to zamiast wyjsc na opena to s*******acie na jakies smieszne wieze wojacy wielcy
bo 'kurwa durniu bez szkoly' wczoraj dalismy sie trapnac jak dzieci, nie bede szukal winnego, bo mozna powiedziec, ze bylem jednym z nich chcac ujebac krylka starego. przez 2 dni naszych masslogow przynajmniej ograniczylismy ich expienie, a to ze ktos od nich wczoraj od 2 w nocy chcial expic 'bo maja ferie' to jego PROBLEM. obkupimy blesy i dalej bedziemy walczyc i kurwa mozemy wojne przegrac, okej, ale nikt nam nie powie ze nie probowalismy i ze siedzielismy jak te pizdy pod miotla w jakis neutral gildiach, ktore sa pomiatane, maja explocki, clapek im wyzywa stara, a sworderek starego. to na tyle bedzie, co do it DO ZOBACZENIA W WALCE ZIOMKI :)

bemo
19-02-2009, 17:13
Widzę że bardzo was bolą te exploki ?? chyba lepiej dla was co nie , wiecej ludzi ?? hm....
nie rozmumiem cie ;ppp

mi chodzi o to, ze niewinni gracze ktorzy placa za gre MAJA PRAWO poexpic sobie wbijac expa dziennie tyle ile ich jebany komputer wytrzyma, ale nie uswiadomiliscie sobie, ze macie za malo wrogow i trzeba zrobic sobie wiecej wiec chuj co tam mamy do stracenia exp lok i tyle
ogolnie w moim poscie chcialem wniesc to ze to nie jest gra kupiona przez interregnum, w niej ma prawo grac kazdy, jesli kurwa juz ludzi zabijacie i robicie PA za expienie to z wami jest cos nie teges, TO TYLKO PIXELE i warto o tym pamiętac

jeszcze te priv respy i piony o jakich świat nie słyszał.... IMUL cichy piesek siedzial sobie nie szczekal a teraz przykozaczyl bo dolaczyl do it teraz mowi "dragi na yalahar sa prywatnym expowiskiem inter" a do kazdego ktory siedzi na jakiejs fajnej kopie pisze, ze on wchodzi i ma wyjsc.
i to jest dla lepszej arcani tak? w sumie reason podajecie "war, odrabianie exp blelbl;llllblfl;s;l;ldsdsl;'.
a kogo to do chuja obchodzi? jestes zwyklym czlowiekiem tak jak kazdy z nas , nie jestes lepszy przez to ze padles w warze i musisz to odrobic, nikt ci nie kaze. a jak jestes taki madry to wyjeb swojego guildmate z respa i zobaczymy

VmaX
19-02-2009, 17:39
Bemo na prezydenta!

bajsi
19-02-2009, 17:46
@2up

POJEBALO CIE???? INTER TO NEI ZWYKLI LUDZIE, TO POL-BOGOWIE!!

a na serio, to mam taka propozycje dla was. spróbujcie przez kilka dni po prostu mieć w dupie interow (nie mowie tu o grze, bo jeszcze im się coś w tych mózgach popierdoli i Bóg raczy wiedzieć co ze sobą zrobią, tylko o forach itp), po prostu ignorujcie ich posty, nie odpisujcie na ich 'żarciki' i inne rzeczy, to w końcu się może uspokoją i zaczną mówić jak normalni ludzie a nie jak kretyni (mówiąc o interach mam na myśli ogól, są tam ludzie normalni, ale sory, sami sobie taką opinie wyrobiliście, panowie interowie). A jak tylko zobaczycie, że clapek wam coś pisze to od razu dajcie mu ignora i problem rozwiąże się sam, może kiedyś zje swój monitor

Koszyk
19-02-2009, 17:46
@Bemko

Wlasnie dlatego nakladane są explocki na pewnych graczy zebysmy wlasnie nie mieli wiecej wrogow, rozumiesz? W sumie gdybysmy wczesniej zareagowali niektorzy gracze z IP (ktorzy niedawno dolaczyli do nich) nie mialoby taki lvli jakie maja i mogliby pomarzyc o wejsciu do In Pectore.

Jakos priv respy na wojnie LR vs IT nikomu z neutrali nie przeszkadzaly, zreszta przez caly czas trwania tej wojny nie bylo wywalania z respow, Ale ta wojna stala sie aktywniejsza, duzo ludzi z IT popadalo i jakos trzeba sobie dawac rade, co nie? Jesli tego nie rozumiesz, to zrozumiesz jak kiedys bedziesz w gildi rzadzacej... (o ile kiedys bedziesz...)

marcza57
19-02-2009, 18:17
bo 'kurwa durniu bez szkoly' wczoraj dalismy sie trapnac jak dzieci, nie bede szukal winnego, bo mozna powiedziec, ze bylem jednym z nich chcac ujebac krylka starego. przez 2 dni naszych masslogow przynajmniej ograniczylismy ich expienie, a to ze ktos od nich wczoraj od 2 w nocy chcial expic 'bo maja ferie' to jego PROBLEM. obkupimy blesy i dalej bedziemy walczyc i kurwa mozemy wojne przegrac, okej, ale nikt nam nie powie ze nie probowalismy i ze siedzielismy jak te pizdy pod miotla w jakis neutral gildiach, ktore sa pomiatane, maja explocki, clapek im wyzywa stara, a sworderek starego. to na tyle bedzie, co do it DO ZOBACZENIA W WALCE ZIOMKI :)

" Możesz przegrać bitwę, wygrasz dzieciak wojnę, silni mężczyźni po cichu w duchu płaczą, później niszczą wrogów i nigdy nie wybaczą ! " ;)

Ciacho1920
19-02-2009, 19:18
Nie gram w tibie, interesuje sie wojna raz na 2 tygodnie... sprawdze co sie dzieje i tyle:P Ale wam powiem ta wojna jest zakrecona jak tampon w pizdzie;d

Smokuu
19-02-2009, 19:19
i która nic wam nie dała bo dalej kisicie się w pz i nic nie robicie dopuki wasz bsp nie przyjdzie

HuH~! spojrz człowieku na siebie psssssss na was samych, sami sie boicie wylazic bez lukiego... zawsze trzeba na was tyle czekac (czekac na lukiego) bo byscie taki wpierdol dostali ze głowa mała,a po drugie luki jak zwykle by was zwyzywal od retardów ( miałby racje). My w przeciwienstwie do was wylazimy bez naszego BI ES SPI starając sie cos zrobic, bylo pare masslogow udanych, fakt wczorajsza akcja nie wypalila no ale cuz ilez mozna wygrywac akcje co nie?.

P.S chcialbym was zobaczyc w akcji bez lukiego? DACIE Rade to ogarnac?????

Chyba nie ;]]]]]]]]]]]]]]

P.S2 ZAl mi cie medivh, takie glupoty wypisywac, mysllalem ze jestes "MONDRZEJSZY" :OOOOOOO

Medivh Shady
19-02-2009, 19:24
HuH~! spojrz człowieku na siebie psssssss na was samych, sami sie boicie wylazic bez lukiego... zawsze trzeba na was tyle czekac (czekac na lukiego) bo byscie taki wpierdol dostali ze głowa mała,a po drugie luki jak zwykle by was zwyzywal od retardów ( miałby racje). My w przeciwienstwie do was wylazimy bez naszego BI ES SPI starając sie cos zrobic, bylo pare masslogow udanych, fakt wczorajsza akcja nie wypalila no ale cuz ilez mozna wygrywac akcje co nie?.

P.S chcialbym was zobaczyc w akcji bez lukiego? DACIE Rade to ogarnac?????

Chyba nie ;]]]]]]]]]]]]]]

P.S2 ZAl mi cie medivh, takie glupoty wypisywac, mysllalem ze jestes "MONDRZEJSZY" :OOOOOOO

o wrócił anonimowy napinacz , my przynajmniej czekamy ale na lidera z własnego serwera , a nie tak jak wy na ludzi z kilkunastu serwerów + lidera też z innego serwera ( od wypisywania głupot to ty jesteś verudur wiec lepiej sie nie wypowiadaj ) od tego posta mam w dupie to co napiszesz bo aż żal to czytać

Smokuu
19-02-2009, 19:30
o wrócił anonimowy napinacz , my przynajmniej czekamy ale na lidera z własnego serwera , a nie tak jak wy na ludzi z kilkunastu serwerów + lidera też z innego serwera ( od wypisywania głupot to ty jesteś verudur wiec lepiej sie nie wypowiadaj ) od tego posta mam w dupie to co napiszesz bo aż żal to czytać

jak zal to czytac to po co to komentujesz? lol ;o
uwazaj mnie nawet za BI ES SPI i tak nigdy nie trafisz kim jestem ;]

co cie to tak boli ze mamy tych ludzi z innych serwow? widac ze sie ich obawiasz ;]]]]]]]]]]]] oj medi naprawde glupi jestes jak but. Moze czas przyszłą małzonke znalesc a nie w pixele grac, zostaw ta gre ludziom troszke mlodszym od siebie ;]], Medi szuka dziefke na LVL tak jak sua znalazl :D

~~ jestem pro co nie bo wyjechalem ci na RL

@edit. ja tu zawsze bylem, i bede tylko jakos nie mialem ochoty na odpisywanie waszych durnych tematów, a to jak sie przekrzykujecie kto jest lepszy kto pro i takie tam to juz zal. pzdr yo , dla wszystkich dresow! szczegolniw bojla pOzdro 600 ziom o_o

Partyzant_Felix
19-02-2009, 19:42
ale mi ludzie z innych serwerow o.o bsp, don, wuteva, raul, to tylko 4 osoby, SAMI WALCZYMY
dobra bez napinek

Koszyk
19-02-2009, 19:46
Hmm, to dziala na podobnej zasadzie jak morale po wygranej walce... jest bsp rosną wasze morale, nie ma go, maleją. Sami walczycie? Czemu do poki nie mieliscie bsp nie walczyliscie az tak aktywnie?

Partyzant_Felix
19-02-2009, 19:50
wiadomo sa wygrane jest wieksza aktywnosc

Smokuu
19-02-2009, 20:00
Hmm, to dziala na podobnej zasadzie jak morale po wygranej walce... jest bsp rosną wasze morale, nie ma go, maleją. Sami walczycie? Czemu do poki nie mieliscie bsp nie walczyliscie az tak aktywnie?

juz ladne pare dni bez niego jedziemy i mamy aktywnosc _/
btw. smiesza mnie wasza haselka "usuncie te klony z venta bo to zal"

to aktywnosc o/

bemo
19-02-2009, 20:14
koszyku ja tutaj nie mowie o tym co bylo kiedys tylko sytuacji ktora ma miejsce teraz. wezmy to z tej strony. dlaczego robicie sobie wrogow? przez wasze chamskie zachowania i wrogie nastawienie, opinie wyrobiliscie sobie taka, ze manipulujecie servem i nikogo do niego nie dopuszczacie wezmy na przyklad turka, jaki by boss nie byl to od razu sie pcha prawie innym szansy nie da bo chce zgarnac kolejny rare (dal szanse istnej bo to jego rl)

rozumiem priv respy niektore jak na przyklad frosty sa podzielone na kilka,wezcie sobie pol, reszte zostawcie tak samo dragi n igdzie nie jest napisane ze to it ma wszystko huncic. tu mi chodzi tylo o sam fakt IMUL gosc ktory sie w ogole nie udzielal cichutki nikomu nie przeszkadza, teraz mozemy zobaczyc go w IT to od razu mowi prywatne respy i wyjebuje wszystkich lub taki iraado kurna kiedys spoko ziom a teraz rano wbija na dragi wywala ludzi chociaz ma tam 40-50k expa na godzine o tej porze nie zwiekszy sie przez conajmniej 3h, ale to tylko pomyslunku trzeba, nawet jesli chce bocic jest masa innych miejscowek ale to pozostaje tylko do przemyslenia

smoku@ welcome back

Indyk19
19-02-2009, 21:45
Trzeba bylo nie wybierac swiata pvp, wiedzac, ze moze dojsc do takiej sytuacji. Poza tym nikt nikomu nie broni sie postawic wladzy i probowac walczyc o swoje. Ludzie placą za gre by uczynic ja sobie latwiejsza, zabijac lepsze stwory, miec dostep do wszystkich wysp, miec promocje itp, a nie po to żeby mogli robic wszystko na co maja ochote. Na kazdym serwerze jest gildia rzadząca i to ona stawia warunki, nie podoba sie...istnieja swiaty non-pvp.

PS: smoku, zapomniales o... /bart

Smokuu
19-02-2009, 21:47
Trzeba bylo nie wybierac swiata pvp, wiedzac, ze moze dojsc do takiej sytuacji. Poza tym nikt nikomu nie broni sie postawic wladzy i probowac walczyc o swoje. Ludzie placą za gre by uczynic ja sobie latwiejsza, zabijac lepsze stwory, miec dostep do wszystkich wysp, miec promocje itp, a nie po to żeby mogli robic wszystko na co maja ochote. Na kazdym serwerze jest gildia rzadząca i to ona stawia warunki, nie podoba sie...istnieja swiaty non-pvp.

PS: smoku, zapomniales o... /bart

nope
/smokuu ~~

Partyzant_Felix
19-02-2009, 22:18
verudura nie ma na vencie wiec nie mogl napisac jako smoq, a SUPER WYPASIONE INTER cos nie chce wyjsc na opena : ((((((((((((((((((

22:09 Kurzepus [46]: IP WYGRALO 3:0 WALKOWEREM

Smokuu
19-02-2009, 22:23
why u nie wyszliscie?

tylko nie mowcie ze nie bedziecie wychodzic kiedy my chcemy bo w bajki nie uwierze.

Odkad objeliscie w poprzedniej wojnie przewage,zaczeliscie expic, to nakazdy nas wziety pz reagowaliscie co swiadczylo o tym ze sie nie sracie, a teraz co?
te slowa mowia same za siebie

giertychowiec
19-02-2009, 22:24
Why ip do miasta weszlo?

bajsi
19-02-2009, 22:39
i na co wam interzy było to całe kozakowanie? w chwili prawdy, za przeproszeniem, daliście przysłowiowej dupy i wymiękliście.

oczywiście zaraz posypią się komentarze typu: ee, ja sobie expilem to nie bede przeciez z respa zchodzil dla lewej openki phi; eeeee tam, na ankrahmun słońce za mocne, sdków nie widzialem; niemam sdkow!! bij z visa!!; kurde mialem dwa lewe bohy i nie mogelm biegac; luki nie mial czasu, byl zajety sraniem w gacie itp...

Partyzant_Felix
19-02-2009, 23:04
http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?p=2262520#post2262520

^ film z dzisiejszego ob

Dragostino
19-02-2009, 23:06
i na co wam interzy było to całe kozakowanie? w chwili prawdy, za przeproszeniem, daliście przysłowiowej dupy i wymiękliście.

oczywiście zaraz posypią się komentarze typu: ee, ja sobie expilem to nie bede przeciez z respa zchodzil dla lewej openki phi; eeeee tam, na ankrahmun słońce za mocne, sdków nie widzialem; niemam sdkow!! bij z visa!!; kurde mialem dwa lewe bohy i nie mogelm biegac; luki nie mial czasu, byl zajety sraniem w gacie itp...

Moze sie boja? To ich sprawa . Jak narazie to oni "przegrywaja" we fragach ale "Liderzy" jakos nie wbijaja tych straconych lvl'i.

I to raczej oni powinni sie martwic o SWOJE fragi a nie wy :<

kamsz
20-02-2009, 07:55
wychodzicie jak nie ma bsp, bo jest tom

miszcz_elo
20-02-2009, 08:48
przeciez ip to i tak cioty? jak nie oddawanie charów, moze byc supcio top fragerem i nie miec dedka :baby: pomaga im ormo = ogarnięci. fiftyfjfjja tez ogarniaja, wiec szanse im wzrosly. ale te wszyskie lucky, xefurony to gowno
grac nie umieja X( inter nie zawsze jest fair to prawda, ale lepsi oni niz jakim team w ktorym kazda osoba jest, bo przegrala kiedys i " ŁONCZMY SFOJE SIŁY":baby: pozdrawiam, malutki.

Medivh Shady
20-02-2009, 10:37
Tak odpowiem wam na pytanie czemu nie wyszliśmy " nie będziemy wychodzić na wasze zawołanie " ( teraz sobie możecie pisać co chcecie ) , pozatym nie ma sensu pakować się na ank deserta na którym macie wszędzie porozstawiane noby , dragi , dziny , serpentyne , itp

Wy się pytacie czemu nie wyszliśmy ank a , ja się zapytam czemu nie chcieliście się bić na yalahar wtedy kiedy turek i ames robili na was pz ??? Co miasto wam nie pasuje ?? chyba tak , wiec nam nie pasuje ustawiana open na ank , lepiej zrobić szybsza kontre w odpowiednim momencie i pozamiatać.

Gidekab
20-02-2009, 11:09
Tak odpowiem wam na pytanie czemu nie wyszliśmy " nie będziemy wychodzić na wasze zawołanie " ( teraz sobie możecie pisać co chcecie ) , pozatym nie ma sensu pakować się na ank deserta na którym macie wszędzie porozstawiane noby , dragi , dziny , serpentyne , itp

Wy się pytacie czemu nie wyszliśmy ank a , ja się zapytam czemu nie chcieliście się bić na yalahar wtedy kiedy turek i ames robili na was pz ??? Co miasto wam nie pasuje ?? chyba tak , wiec nam nie pasuje ustawiana open na ank , lepiej zrobić szybsza kontre w odpowiednim momencie i pozamiatać.

zobaczymy czy wezmą pz na yalahar za około miesiąc kiedy wszyscy pokończymy sobie qesty przynajmniej aby moc korzystać z bram. a ty medi skoro jesteś taki dobry to powiedz jak mamy złapać 200+ ms czy druida lub kogokolwiek innego kiedy nie możemy korzystać z bramek ? wystarczy ze zrobi pz i przeskoczy przez brame i nie możemy mu nic zrobić. ale jak już powiedziałem ludzie powoli robią sobie poszczególne bramki wiec to tylko kwestia miesiąca kiedy wasza twierdza yalahar upadnie :P

Thuygioshok
20-02-2009, 11:31
przeciez ip to i tak cioty? jak nie oddawanie charów, moze byc supcio top fragerem i nie miec dedka :baby: pomaga im ormo = ogarnięci. fiftyfjfjja tez ogarniaja, wiec szanse im wzrosly. ale te wszyskie lucky, xefurony to gowno
grac nie umieja X( inter nie zawsze jest fair to prawda, ale lepsi oni niz jakim team w ktorym kazda osoba jest, bo przegrala kiedys i " ŁONCZMY SFOJE SIŁY":baby: pozdrawiam, malutki.

pisac sie ziomek naucz, bo za chuj nie moge tego rozkminic. jesteśmy połączeni z wszelakich grup, tak, bo tylu wrogów inter narobiło sobie swoim 'fair play'.

Faytah
20-02-2009, 18:05
kurde jak nie mialem neta ominela mnie taka napinka na tibia.pl no nie :< griLLowaNnKo !?@ <jaki ten slang jest frajerski to nie mnie ch~>

okozaoko
20-02-2009, 18:38
http://img10.imageshack.us/img10/8712/mckontaxv3.jpg (http://img10.imageshack.us/my.php?image=mckontaxv3.jpg)
http://img10.imageshack.us/img10/mckontaxv3.jpg/1/w409.png (http://g.imageshack.us/img10/mckontaxv3.jpg/1/)

czemu robicie mc konta na vencie ??? chodzi mi o IP ofc ?? ludzi nie macie i probojecie nas wystraszyc , zal , pamietajcie ze to widac i na stronie i na vencie wiec nie rozumiem was po co taki lamerski zabieg ( to jest tylko lista klonow )

czemu nagle wylogowujecie i na nowo co jakis czas wlogowujecie nastepne konta xD , jak byscie mieli masa albo serio tyle wiary na vencie juz byscie go dawno zrobili bo nasie mieli w 2 miejscach 15 min pz a wy nic ;( zero reakcji

Szefie :)
20-02-2009, 19:02
powiedzial co wiedzial, czemu niby to 'klony'?

nickow nie widac na stronie wiec raczej jak nie jestes czegos pewien albo niewiesz zupelnie nic to nie pierdol bo robisz z siebie pajaca

okozaoko
20-02-2009, 19:13
powiedzial co wiedzial, czemu niby to 'klony'?

nickow nie widac na stronie wiec raczej jak nie jestes czegos pewien albo niewiesz zupelnie nic to nie pierdol bo robisz z siebie pajaca

raz ze widac na vencie :> 2 ze jak nie potrafisz dostrzec klona na stronie to jestes tepakiem xDi to widac po twoim poscie

jesli nauczysz sie dostrzegaa na stronie tego co trzeba to mozesz ze mna pisac na ten temat

a szefo , jak chcesz sie dowiedziec troche o vencie i o tym jak takie cos sprawdzic to zapraszam na fora o tym programie :P bo widac ze jestes niedoinformowany

Smokuu
20-02-2009, 19:21
raz ze widac na vencie :> 2 ze jak nie potrafisz dostrzec klona na stronie to jestes tepakiem xDi to widac po twoim poscie

jesli nauczysz sie dostrzegaa na stronie tego co trzeba to mozesz ze mna pisac na ten temat

a szefo , jak chcesz sie dowiedziec troche o vencie i o tym jak takie cos sprawdzic to zapraszam na fora o tym programie :P bo widac ze jestes niedoinformowany

co za debil :D:D:D:D:D

bemo
20-02-2009, 19:23
cos czuje ze to kogos konto drugie
no balls?

okozaoko
20-02-2009, 19:25
cos czuje ze to kogos konto drugie
no balls?

Popularne sa tu anonimowe konta , wiec czemu nie

20-02-2009, 19:25

ta moze masz takie info ze z naszych zywych ludzi robisz kurwa klony haha i to ty jestes tempakiem :D

Koszyk
20-02-2009, 19:58
Znowu jakis pacan zbiera zdjecia z nk zrby na YT wrzucic?

Pan o profilu "Kamper De_Dust (Wall Hack)"

Nie tylko mnie przegladal... ale pare innych osob tez... (z gildi ofc.)

Filush
20-02-2009, 21:14
http://img10.imageshack.us/img10/8712/mckontaxv3.jpg (http://img10.imageshack.us/my.php?image=mckontaxv3.jpg)
http://img10.imageshack.us/img10/mckontaxv3.jpg/1/w409.png (http://g.imageshack.us/img10/mckontaxv3.jpg/1/)

czemu robicie mc konta na vencie ??? chodzi mi o IP ofc ?? ludzi nie macie i probojecie nas wystraszyc , zal , pamietajcie ze to widac i na stronie i na vencie wiec nie rozumiem was po co taki lamerski zabieg ( to jest tylko lista klonow )

czemu nagle wylogowujecie i na nowo co jakis czas wlogowujecie nastepne konta xD , jak byscie mieli masa albo serio tyle wiary na vencie juz byscie go dawno zrobili bo nasie mieli w 2 miejscach 15 min pz a wy nic ;( zero reakcji

Na tym zdjęciu widać, że wszyscy zostali zalogowaniu za pomocą bota(niemal ta sama sekunda) albo ktoś wpisał w rconie komende kickall.

Musisz jeszcze troche doczytać na tych swoich forach.

LoluU$
20-02-2009, 21:42
Znowu jakis pacan zbiera zdjecia z nk zrby na YT wrzucic?

Pan o profilu "Kamper De_Dust (Wall Hack)"

Nie tylko mnie przegladal... ale pare innych osob tez... (z gildi ofc.)

narobiles sobie wrogów na Csie.. ^^

Partyzant_Felix
20-02-2009, 21:58
http://www.youtube.com/watch?v=lW-UNeXEfcU&feature=channel_page

nowy film qbola wiadomo ze nie jest jakis super mega wypasiony bo on dopiero 2 zrobil, ale nie jest zly :>

LoluU$
20-02-2009, 22:27
lol... Fel twojej akcji z kendziem nie widzialem o/

btw.

Dobre te tera hury ^^

Partyzant_Felix
20-02-2009, 23:11
koszyk 22:54:56
NO KORWO JEBANA
koszyk 22:54:58
NIE WKORWIAJ MINE
koszyk 22:55:02
BO CIE ROZKORWIE

inter i ich kultura ;/

Koszyk
20-02-2009, 23:12
@UP

beznadziejny fake :\

Faytah
21-02-2009, 00:09
to z terra hurami jest lepsze niz elektros hahaha

kamsz
21-02-2009, 12:21
ta znowu napinka na bota jakbyscie wy nie uzywali ;]] hah hipokryci

Faytah
21-02-2009, 13:14
ta znowu napinka na bota jakbyscie wy nie uzywali ;]] hah hipokryci

albo nvm wy i tak wiecie swoje

Lentylki
21-02-2009, 15:39
albo nvm wy i tak wiecie swoje
ale Ty fajtre pier... glupoty ,sam sie ostatnio chwaliles ze masz elf bota i jak to Ty teraz nie botujesz Swoich cash makerow:) i powiedz lepiej nam jakie miales klopoty z elfem ?:>

LoluU$
21-02-2009, 16:46
co to ma do rzeczy ze boci cashmakera skoro nie gada glupot ze botuje mainem :))?

Thornak
21-02-2009, 17:16
Jak IT dalej bedzie 'randomowac" i nakładać jakieś śmieszne explocki to z arcani zostanie pustynia. Nawet jak wygracie to bedziecie grać na servie z własnymi przydupasami, bo reszta normalnych grzczy odejdzie. Władza ( IT ) musi chronić obywateli ( zwykli gracze ) przed złem ( IP ), a Wy sami kulacie za free a jako powód mówicie "chcił dojść do IP ".

Piszecie, że nie wyjdzicie sie bić na naszych warunkach, to dlaczego My mamy regować na wasze PZ'ty, którymi chcecie nas wprowadzić w jakiś shit.

Co do lidera, może i musimy dzwonić po niego, a Wy po swojego nie dzownicie ?

A co do rzekomych "innych" ownerów, to sami dobrze wiecie, że to ściema. Lider wma tak wmawia, bo przecież jak to możliwe żeby "pionasy" tak ogarniały ?! Taki Modis, Kolbinhio, Panov, Draknos i inni to musieli Szwedom dać chary, bo to retardy sa przecież. Nie mogą być równi/lepsi od nas. (sic)

Pozdrawiam

Partyzant_Felix
21-02-2009, 17:24
Jak IT dalej bedzie 'randomowac" i nakładać jakieś śmieszne explocki to z arcani zostanie pustynia. Nawet jak wygracie to bedziecie grać na servie z własnymi przydupasami, bo reszta normalnych grzczy odejdzie. Władza ( IT ) musi chronić obywateli ( zwykli gracze ) przed złem ( IP ), a Wy sami kulacie za free a jako powód mówicie "chcił dojść do IP ".

Piszecie, że nie wyjdzicie sie bić na naszych warunkach, to dlaczego My mamy regować na wasze PZ'ty, którymi chcecie nas wprowadzić w jakiś shit.

A co do rzekomych "innych" ownerów, to sami dobrze wiecie, że to ściema. Lider wma tak wmawia, bo przecież jak to możliwe żeby "pionasy" tak ogarniały ?! Taki Modis, Kolbinhio, Panov, Draknos i inni to musieli Szwedom dać chary, bo to retardy sa przecież. Nie mogą być równi/lepsi od nas. (sic)

Pozdrawiam
a kadja to co???????????????????????????? ja niby nie daje chara?;/

LoluU$
21-02-2009, 17:26
nie tylko chara dajesz ale przemilczmy...

fajny mam avatar :D?

Faytah
21-02-2009, 18:05
ale Ty fajtre pier... glupoty ,sam sie ostatnio chwaliles ze masz elf bota i jak to Ty teraz nie botujesz Swoich cash makerow:) i powiedz lepiej nam jakie miales klopoty z elfem ?:>

Wow ale ty "ogarniety" gdyby nie to ze oni maja elfa to ja bym go nie mial proste.Tak samo bylo z ng,dopoki nie bylo od ch... ek'ow z dupy to nie bocilem ale musialem zaczac by za bardzo nie odstawac. Co do cash makerow to niedlugo bedzie lepszy sposob na hajs niz cashmakery ;> i nie wiem jakie glupoty wyciagnales na podstawie mojego posta,chcialem cos napisac ale sie powstrzymalem bo jednak nie warto pisac opinii typu co by bylo gdyby,chociaz bardzo mnie to nurtuje jakby to wszystko wygladalo gdyby obie strony wyszly bez wspomagaczy.

Btw. nigdy sie nie chwalilem ze mam elfa,moglem powiedziec ze mam,ale nie chwalilem to nie jest dla mnie powod do dumy i nie rosnie mi od tego pala jak co niektorym,klopoty mialem z elfem,ale juz nie mam. A u ciebie jak klopoty z jajkami,bo nigdzie nie widze nicku a anonimowa napinka = siema,boje sie przedstawic swoja prawdziwa twarz i dissuje cie wiedzac ze unikne konsekwencji. Ogolem proboje skonczyc z moja forumowa maska przemadrzalego boba,ktorego nikt nie przegada,ale ludzie twojego pokroju mi w tym przeszkadzaja ;P ktos ma jakies jeszcze obiekcje do mnie,chetnie odpisze pozniej,bo denerwuja mnie ludzie co p'dola gowno wiedzac (chociaz obiektywnie patrzac tez mi sie zdarza polegac na informacjach z drugiej reki i za czesto prowokuje ludzi ;p).

Sericalan
21-02-2009, 20:24

Pozdrawiam

Obraziles wiele osob ktore daly chary a ich nie wymieniles ;/ np. Felix
nie masz serca ;/

Medivh Shady
21-02-2009, 20:28

To chyba nasza sprawa komu dajemy exploki i was to nie powinno interesować , widocznie mamy powody i wiemy komu mamy je rozdać , tak jak powiedziałem działa to chyba na waszą korzyść wiec powinniście się cieszyć bo wreszcie zaczyna was ktoś szanować ( albo to wasze ziomy i nie maja innego wyboru teraz ) , taki np Azihadam Gallo , miał iść dzisiaj do odstrzału bo wiedzieliśmy że ma zamiar iść do ip , tylko czekaliśmy na pewną osobę która małą to potwierdzić , i co nagle widzę go w ip. Wiemy kogo mamy odstrzelić zanim dojdzie do ip i to zrobimy prędzej czy później , albo damy kolejne exploki. Więc skończmy temat exploków itp.

Bo to chyba wam zależy na wojnie nie nam co nie ?? no chyba że się mylę , bo łaski nam nie zrobicie tym że nie zrobicie masa itp , to do was dochodzą ludzie którzy maja zamiar coś robić . My stoimy jako gildia broniąca się a nie atakująca i to od was zależy czy będziecie coś robić czy nie.

Kto się czepia tego że macie dzwonić po lidera ??

Każdy wie że na części postaci gra ktoś inny ( Fosa , Hallis to standard ) , i jestem pewny że niektóre ogórki które do was doszły będą musiały oddać swoje postacie komuś ogarniętemu , tak samo jest z botami , każdy dobrze wie ze i wy i my mamy elfa ng itp , nie mówię że wszyscy ale duża cześć.

Verano
21-02-2009, 20:54
Każdy wie że na części postaci gra ktoś inny ( Fosa , Hallis to standard ) , i jestem pewny że niektóre ogórki które do was doszły będą musiały oddać swoje postacie komuś ogarniętemu , tak samo jest z botami , każdy dobrze wie ze i wy i my mamy elfa ng itp , nie mówię że wszyscy ale duża cześć.

I znowu jestes w bledzie;) nie porownuj tej wojny i ludzi ktorzy walcza po naszej stronie do wojny LR,bo to jest zupelnie co innego ,wtedy bylismy zmuszeni sciagac ludzi z innych serwow ,bo nie bylo rl ownerow ,ktorzy mogli by grac sami, teraz jak ktos tam wyzej powiedzial, ludzi z innego serwa jest 4 i nic sie w tym temacie nie zmieni,bo nie ma takiej potrzeby;] ,wiec moze jezeli nie masz 100% pewnosci tego co piszesz,to nie pisz w ogole;) ja nie pisze i nikt od nas czy ktos u was gra z inengo serwa ,kto na kim,kiedy i po co,bo tego nie wiemy ,a wy piszecie jakies super pro historie chociaz nie macie zielonego pojecia jak naprawde jest;>

PS. Bez napinki;]

Koszyk
21-02-2009, 21:57
Szkoda ze bez tych 4rech osob nie wyjdziecie... ;| A jak wychodzicie to wiemy jak to sie konczy...

Popatrz... 4 osoby a jak wiele czasem to zmienia, true?

Faytah
21-02-2009, 22:07
Szkoda ze bez tych 4rech osob nie wyjdziecie... ;| A jak wychodzicie to wiemy jak to sie konczy...

no i to sie bedzie tak krecic w kolko koszyk xd jeden powiem bo wy nie wyjdziecie bez elfa drugi ze wy bez lidera a prawda taka ze jakbysmy wszyscy bez elfow i my bez "zagranicznego" lidera wyszli i ktos by to wrzucil na tibia.de to by mieli z nas taki ubaw ze az siara byloby grac tutaj koniec spinek WoOf

Verano
21-02-2009, 23:00

Omfg ,Wy dalej swoje ... Ja nie mowie teraz o tym,czy my bez nich wyjdziemy czy nie ,bo nie o tym byl moj post,tylko staram sie wytlumaczyc Medivhowi ,ze na naszych akcjach na 40 osob,nie gra 30 z innych servow, tylko graja zaledwie 4 osoby ... zreszta nvm ...

Dragostino
22-02-2009, 00:16
I znowu jestes w bledzie;) nie porownuj tej wojny i ludzi ktorzy walcza po naszej stronie do wojny LR,bo to jest zupelnie co innego ,wtedy bylismy zmuszeni sciagac ludzi z innych serwow ,bo nie bylo rl ownerow ,ktorzy mogli by grac sami, teraz jak ktos tam wyzej powiedzial, ludzi z innego serwa jest 4 i nic sie w tym temacie nie zmieni,bo nie ma takiej potrzeby;] ,wiec moze jezeli nie masz 100% pewnosci tego co piszesz,to nie pisz w ogole;) ja nie pisze i nikt od nas czy ktos u was gra z inengo serwa ,kto na kim,kiedy i po co,bo tego nie wiemy ,a wy piszecie jakies super pro historie chociaz nie macie zielonego pojecia jak naprawde jest;>

PS. Bez napinki;]

A gdzie On napisal ze z innego serwera? Napisal "ogarnietego" , a Ty zaczynasz temat o innych serwerach i uswiadamiasz tym , ze u Was niema nikogo ogarnietego by mu dac konto 120~ lvl'owca ktory mozliwe ze jest na 1 wojnie w zyciu , bo jezeli jest to po co zaczynac temat o innych serwerach?

Thornak
22-02-2009, 00:40
@Medivh Shady

Nam zależy na wojnie, ale to Wy ją wywołaliście ( już to gdzieś pisałem jak z mojego punktu widzenia to się zaczęło) Taki np Sarughor twierdzi że cała akcja z Morutem i huntem AA była przez was ustawiana bo byliście spragnieni walki. Rozdawaliście hunty za free tylko poto by pobudzić ludzi do jakiegokolwiek oporu przeciw wam. Spora część ludzi nie walczy dla władzy ( np ja myśle realnie i wiem, że władzy mieć nie będę ) lecz poto by być free, ale w sposób honorowy (nie płacąc ). Dlatego nie "bluzgam" sie na staku i mam do Was szacunek. Przeciwnik nie zawsze jest jednoznaczny z wrogiem, a sojusznik z przyjacielem/kolegą. Wiec każdy z nas pownien filtrować to co sie mówi o "drugiej" stronie i myśleć samemu, a nie ślepo ufać słowom "lidera".

Pozdrawiam.

Ps władzy mieć nie będę ale moge być jej częścia poprzez aktywne uczestnictwo w gildi.

Koszyk
22-02-2009, 00:44
@UP

Z jednym sie zgodze, szacunek dla przeciwnika zawsze sie nalezy. Chociaz sa wyjatki, osoby ktore zalazly mi za skore, ale mimo wszystko nie wyzywam innych graczy. Chociaz zdarza sie w formie zartu, bądz ironicznie ale taka juz moja natura.

LaRevolution
22-02-2009, 05:22
Omfg ,Wy dalej swoje ... Ja nie mowie teraz o tym,czy my bez nich wyjdziemy czy nie ,bo nie o tym byl moj post,tylko staram sie wytlumaczyc Medivhowi ,ze na naszych akcjach na 40 osob,nie gra 30 z innych servow, tylko graja zaledwie 4 osoby ... zreszta nvm ...

Oni dobrze wiedza kto gra na waszych charach i co sie dzieje, medivh nigdzie nie napisal ze bardzo duzo osob gra na waszych charach tylko ze bez tych 4 osob to nawet bys 1sqm z depo nie wyszedl. Bo jest BSP z ktorym wtedy na opena wychodzicie (kozak style sie wlacza wtedy) , jest don, raul i maus z ktorymi zrobicie massloga i pojdziecie do defa. Ostatnio z mausem nie poszliscie w defa i widac jak to sie skonczylo. W IT nie ma tak ze musi byc luki na vencie zeby ktos od nich pz zrobil, chca to robia nie musza czekac na kogos. Niby tylko 4 osoby a ile to znaczy dla was.
theos - bsp
fosfik- don
maly gruby knight - wuteva albo dona brat
ljubo - wuteva aka myslalem ze mam inq i po blessy poszedlem tam
leszczu - raul aka zostalem wyjebany przez zombolola (almost 1 raz w zyciu zombol plan prawie nie fail ale sauron wkroczyl do akcji i zombol oddal itemy)
haalis - rafa aka konczylem 1212122 times z tibia i retired jestem (nie uzywam elf bota hah)
polo enmo - maus
Van Hels'ing - chuj wie

To juz masz 8 osob z innych servow a nie 4 od ktorych jestescie uzaleznieni ;/

Kamandir
22-02-2009, 07:56
Sytuacja na serwerze jest jaka jest i każdą ją zna. Kłócicie się ciągle na forum z powodu że jedna strona używa Elfa a druga nie wychodzi bez ziombli z second serva. Proponuję Wam abyście po prostu nie rozmawiali na temat elfa itp. tylko na temat bitew, masslogów itp. bo i tak do niczego to nie dąży i jedni będą dalej używac Elfa a drudzy nie wyjdą bez BSP. To zaczyna już byc troche śmieszne kilka-kilkanaście stron wcześniej już była taka sama dyskusja która też do niczego nie doprowadziła. IP nawija ciągle o tym samym że IT używa elfa a bez elfa nic nie mogą zrobic. IT zaś nawija ciągle że IP również używa bota ale nie wyjdą bez BSP. Ludzie zmieńcie płyte ... :p

bemo
22-02-2009, 09:13
thornak jestes na poziomie to trzeba ci przyznac. co do forum zauwazylem ze od wiekszego czasu nie ma tu jakis bluzgow itp tylko normalna(no, prawie normalna) rozmowa (poza wyzywaniem od elfow i sekond servow)

co do wojny - kazdy przyjmuje jakas taktyke. ze strony it jest to elf a ze strony ip pomoc od ludzi z innego serva wiec tak czy siak obie strony uzywaja tzw "wspomagaczy" i powinniscie przestac sie o to klocic co do tego, ze ip oddaje chary, na kilku filmach mozna zobaczyc jak istna gra na malfoy poly cxzy kendzio ziomie, wiec ja tutaj bym nawet tej sprawy nie poruszal :]

Kamandir
22-02-2009, 10:45
Jedni lepsi od drugich i tak dalej będą się licytowac kto mniej oszukuje. Tak jak ktoś kiedyś napisał " wygra ten kto lepiej oszukuje " i tyle w tej sprawie zakończcie tematy botów, ludzi z innych serwów itp. bo przestaje to byc śmieszne :( Proponuje Wam jakbyście to uznawali za normalne że ktoś używa bota a ktoś gra na czyimś charze i nie skarżyc że ci wygrali bo bot a ci wygrali że ktoś grał na jego charze. W jednej i drugiej stronie używają bota, w jednej i drugiej stronie graja ludzie z innych serwów wiec po co sie kłucic? :p

Thuygioshok
22-02-2009, 11:09
Oni dobrze wiedza kto gra na waszych charach i co sie dzieje, medivh nigdzie nie napisal ze bardzo duzo osob gra na waszych charach tylko ze bez tych 4 osob to nawet bys 1sqm z depo nie wyszedl. Bo jest BSP z ktorym wtedy na opena wychodzicie (kozak style sie wlacza wtedy) , jest don, raul i maus z ktorymi zrobicie massloga i pojdziecie do defa. Ostatnio z mausem nie poszliscie w defa i widac jak to sie skonczylo. W IT nie ma tak ze musi byc luki na vencie zeby ktos od nich pz zrobil, chca to robia nie musza czekac na kogos. Niby tylko 4 osoby a ile to znaczy dla was.
theos - bsp
fosfik- don
maly gruby knight - wuteva albo dona brat
ljubo - wuteva aka myslalem ze mam inq i po blessy poszedlem tam
leszczu - raul aka zostalem wyjebany przez zombolola (almost 1 raz w zyciu zombol plan prawie nie fail ale sauron wkroczyl do akcji i zombol oddal itemy)
haalis - rafa aka konczylem 1212122 times z tibia i retired jestem (nie uzywam elf bota hah)
polo enmo - maus
Van Hels'ing - chuj wie

To juz masz 8 osob z innych servow a nie 4 od ktorych jestescie uzaleznieni ;/

oj lipka :/ chciałeś byc zajebisty, niestety nie wyszło :/. don i raul sa zawsze, nie musimy czekać i dzwonic, to samo maus. a inter robilo pz kiedy chcialo i przez 2 dni wdupili 9 fragow i przestali to robic. niestety my zjebalismy na ph i znow zaczynają, jednak zmieni sie to niedlugo. i facet, skoro masz informacje z 10 ręki i chcesz nimi zabłysnąć to na forach pokroju Arcania.yoyo.za.cda.pl bo tu napewno sie ktos znajdzie kto WIE LEPIEJ ;/

Tucz
22-02-2009, 11:29
Robicie powoli 2 furore... a myslalem ze da sie tu normalnie pograc ;s

Thuygioshok
22-02-2009, 11:58
jak nie ma wojny to jest ok

LaRevolution
22-02-2009, 12:48
oj lipka :/ chciałeś byc zajebisty, niestety nie wyszło :/. don i raul sa zawsze, nie musimy czekać i dzwonic, to samo maus. a inter robilo pz kiedy chcialo i przez 2 dni wdupili 9 fragow i przestali to robic. niestety my zjebalismy na ph i znow zaczynają, jednak zmieni sie to niedlugo. i facet, skoro masz informacje z 10 ręki i chcesz nimi zabłysnąć to na forach pokroju Arcania.yoyo.za.cda.pl bo tu napewno sie ktos znajdzie kto WIE LEPIEJ ;/

lipke to masz na ryju malolacie i schowaj sie z tym smiesznym textem. Gdzie napisalem ze musisz dzwonic po kogos? wymienilem osoby z ktorych pz nie ruszysz nawet na 3 sekundy i od ktorych jestescie uzaleznieni. Mowisz ze IT przestalo pz robic? no chyba cos tobie sie pomylilo zaraz mi powiesz ze przestali expic tez?. Tamte 9 fragow co zrobiliscie to nie bylo dlatego ze ktos z IT pz robil tylko wyniklo z walki albo ktos na boat biegl i dostal trapa. Nie gadaj o informacjach z 10 reki bo taka jest prawda dupy z pz nie ruszysz pozostalo tobie pekowac noob charami

notop_konto2
22-02-2009, 12:51
Sytuacja na serwerze jest jaka jest i każdą ją zna. Kłócicie się ciągle na forum z powodu że jedna strona używa Elfa a druga nie wychodzi bez ziombli z second serva. Proponuję Wam abyście po prostu nie rozmawiali na temat elfa itp. tylko na temat bitew, masslogów itp. bo i tak do niczego to nie dąży i jedni będą dalej używac Elfa a drudzy nie wyjdą bez BSP. To zaczyna już byc troche śmieszne kilka-kilkanaście stron wcześniej już była taka sama dyskusja która też do niczego nie doprowadziła. IP nawija ciągle o tym samym że IT używa elfa a bez elfa nic nie mogą zrobic. IT zaś nawija ciągle że IP również używa bota ale nie wyjdą bez BSP. Ludzie zmieńcie płyte ... :p

wlasnie nielepiej sie ustawic 3 dni wczensije tak aby obu strona pasowalo "ok to o 20 ank desert ob robimy "i juz po kolopocie niebedzie zganiania ze nooby czy elfy czy inne serwery,na novej ustawke sie robi ofc w czasie dochodzenia na desert sie nierobi trapow i jazda.wynik pozniej sie pisze na forum i juz.a ludzie beda wiedziec gdzie isc noobem se looty pozbierac chociaz ;)

nielepszy pomysl ?:D

Faytah
22-02-2009, 12:56
lipke to masz na ryju malolacie i schowaj sie z tym smiesznym textem. Gdzie napisalem ze musisz dzwonic po kogos? wymienilem osoby z ktorych pz nie ruszysz nawet na 3 sekundy i od ktorych jestescie uzaleznieni. Mowisz ze IT przestalo pz robic? no chyba cos tobie sie pomylilo zaraz mi powiesz ze przestali expic tez?. Tamte 9 fragow co zrobiliscie to nie bylo dlatego ze ktos z IT pz robil tylko wyniklo z walki albo ktos na boat biegl i dostal trapa. Nie gadaj o informacjach z 10 reki bo taka jest prawda dupy z pz nie ruszysz pozostalo tobie pekowac noob charami

Daj swoja fote zobaczymy kto co ma na ryju i nie napinaj sie tak,bo wszyscy chca kulturalnie pogadac a ty i reszta anonimowych napinaczy spina posladki. A z pz ruszamy sie dosc czesto bez niektorych osob,tylko na ob nie wychodzimy wiec jak cos piszesz to obiektywnie a nie jakbys ulotki pisal dla komunistow/nazioli w 45r. Zreszta czas rozliczy cie z tego w jakim bledzie byles.

btw. nabierz troche pokory bo takim kozaczeniem zza monitora na nikim wrazenia nie robisz.

Medivh Shady
22-02-2009, 13:03
wlasnie nielepiej sie ustawic 3 dni wczensije tak aby obu strona pasowalo "ok to o 20 ank desert ob robimy "i juz po kolopocie niebedzie zganiania ze nooby czy elfy czy inne serwery,na novej ustawke sie robi ofc w czasie dochodzenia na desert sie nierobi trapow i jazda.wynik pozniej sie pisze na forum i juz.a ludzie beda wiedziec gdzie isc noobem se looty pozbierac chociaz ;)

nielepszy pomysl ?:D

nah , ustawiane openy sa nudne jak flaki z olejem , mase nobow ludzi itp , lepsze sa szybsze akcje

Thuygioshok
22-02-2009, 13:08

lipka :/ gowno wymieniłes. jesteśmy w jakiejś części uzależnieni od bsp, bo choć to 1 osoba to wpływa znacząco na myślenie ludzi. co do reszty to nie muszą oni byc, no chyba ze lider typu maus, ale tez nie musi koniecznie byc. nie mowilem ze it przestało expic, lecz juz teraz ograniczyliśmy ich expienie do yalahar, a przez tamte 2 dni to prawie wogóle. a fert, fenly nie robili pz? to Kurwa mordę zamknij. a dupe z pz ostatnio ruszyliśmy na pustynie lecz niestety inter nie wyszło :/ lipka no nie? i btw przedstaw sie, a informacje nadal z 10tej ręki także jak mowilem lipka :/

Sericalan
22-02-2009, 13:18
Po chuj sie pzrejmujesz anonimowym debilem ktory mysli ze jest fajny?
Lipka ;/

Thuygioshok
22-02-2009, 13:24
bo jak czytam jakie inter jest zajebiste, jak to on wszystko wie o nas, to mnie Kurwa chuj strzela. bob zadzwon do mnie asap ty masz za darmo

LaRevolution
22-02-2009, 13:30
"lecz juz teraz ograniczyliśmy ich expienie do yalahar"

BUAHSDHSAHDSAHDH to czemu ciagle ktos od nich na frostach expi, panie ograniczylismy ich expienie do yalahar lal

Thuygioshok
22-02-2009, 13:36

BUAHSDHSAHDSAHDH to czemu ciagle ktos od nich na frostach expi, panie ograniczylismy ich expienie do yalahar lal

ok teraz masz racje sorki okolnir, yalah i dl gdziestam panie nieprzedstawięsienaforumbofajniejestbycamnimowymmo znawyzywaciogolniesiedowartosciowywac

Faytah
22-02-2009, 13:45

co z tego ze taki fruti angel i 5 innych osob expi skoro jak widza seve i bsp to sp'dalaja?

okozaoko
22-02-2009, 14:34
ok teraz masz racje sorki okolnir, yalah i dl gdziestam panie nieprzedstawięsienaforumbofajniejestbycamnimowymmo znawyzywaciogolniesiedowartosciowywac

No to fest ograniczyliscie nie powiem , praktycznie nic bo to sa ich podstawowe miejsa do expienia i robienia kasy , no chyba ze ty expisz na malpah , scarabach , dragah ank , of , poh , i inne gowna ,
Tak naprawde to ograniczyliscie im veno dragi ktore teraz to gowno i wrl

marcza57
22-02-2009, 14:35
nah , ustawiane openy sa nudne jak flaki z olejem , mase nobow ludzi itp , lepsze sa szybsze akcje

dobra dzieciaku nie napinaj się tylko do lekcji ...

Koszyk
22-02-2009, 14:40
co z tego ze taki fruti angel i 5 innych osob expi skoro jak widza seve i bsp to sp'dalaja?

Za to Ty jakbys expil gdzies podczas wojny i gdybym wbiegl Ci na ekran to expilbys dalej, nie?; )

@UP

Przypuszczam ze Med ma wiecej lat od Ciebie, so~ daruj sobie spinanie sie

Faytah
22-02-2009, 15:34
Za to Ty jakbys expil gdzies podczas wojny i gdybym wbiegl Ci na ekran to expilbys dalej, nie?; )

Nie chodzilo ze na expie tylko na akcjach xD jak ogladam camy sevy to wyglada jak mojzesz przechodzacy przez rozstepujace sie morze lol. Co do pytania,to bym walnal exevo terra hur i wylaczyl monitor.

LaRevolution
22-02-2009, 15:35

no tak s*******aja ze fruti az po 2.5 banki expa robi GDHGDUGUG panie fajny. Nie mow o s*******aniu bo ostatnio pokazaliscie jak sie s*******a

Thornak
22-02-2009, 15:38
Robicie powoli 2 furore... a myslalem ze da sie tu normalnie pograc ;s

Nie wiem jak jest na tamtym servie, a na Arcani zawsze bylo OK, bynjamniej kiedy był tu aktywny lider potrafiący (chcący ) poskramiać rozpasanych graczy. Moim skromnym zdaniem na Arcanii nie ma lidera który by panował nad resztą "swoich" ludzi. Wyexpieni gracze de facto robią co chcą, często psując wizerunek pozostałych graczy. Za ruszenie byle noobka który pernamętnie wbija ci na resp dostajesz hunta ( + bluzgi ) tylko dlatego, iż tamten noobek to rl lub przydupas kogoś z "elit" serva. Dawniej jak miałeś powód mogłeś zabić, teraz jak nie masz pleców to nie zrobisz nic. Zdecydowana większość zwykłych graczy myśli, że Arcania nie włada Luki tylko święta trójca, która robi co chce i z kim chce. Kiedyś mieliście jaja żeby przytemperować noctambulanta, czy Lindlaya. Teraz brak wam pary na Clapka ? Arcania to server gdzie jedna osoba potrafi naruszyć status quo całej społeczności.

Pozdrawiam

Thuygioshok
22-02-2009, 15:46
no tak s*******aja ze fruti az po 2.5 banki expa robi GDHGDUGUG panie fajny. Nie mow o s*******aniu bo ostatnio pokazaliscie jak sie s*******a

po pierwsze to sie przedstaw, po drugie it ma pare gwiazd które wykorzystuja ferie jako możliwość na*******ania na kompie. moze nie robimy super postępów ale z napewno przegranej wojny zrobila sie tylko prawdopodobnie przegrana xdd ciagle idziemy do przodu jakby brać pod uwagę początki...

marcza57
22-02-2009, 16:15

@UP

Przypuszczam ze Med ma wiecej lat od Ciebie, so~ daruj sobie spinanie sie

Jestem w tym samym wieku co Medi ale nie chodziło mi żeby tu obrazic Mediego. To był taki żarcik przecież Tomek tak lubi sam często wyzywa ludzi od dzieci :D

Faytah
22-02-2009, 16:58

Niech wbije kolejne 15 baniek ale powiedz co to zmieni?Gdyby to byl boil,eizix czy goral to bym sie przejal ale nie fruti a to ze jednego sd bedzie na niego trzeba wiecej strzelic to nic. I tak roznica w lvlach jest spora a te 3-5 a nawet 10 zmienia naprawde niewiele.

hailkh
22-02-2009, 18:36
@LaRevolution

Nie wbijacie pz? to jak fert mardo istna i fenly padli? boat trap?haha zobacz film jak dobrze wiem to polo wyszedl sobie przed statek to Ci wbili pz myslac ze nic nie bedzie a tu co? zonk.

Koszyk
22-02-2009, 20:56
@UP

No to Ty lepiej zobacz filmy. Fert wbil pz przez przypadek, Istna nie mial pz. probowal jakos pomoc fertowi ( nie wiem jak tam mozna bylo pomoc ale ok.) No i skonczylo sie jak skonczylo. Wytykacie nasze bledy, a nie patrzycie na swoje, powiedz mi co to bylo na port hope? Bo cos mi sie wydaje ze tam wam cos nie wyszlo :S

22-02-2009, 21:21
A co na ostatniej opence?

Koszyk
22-02-2009, 21:35
Zly dzien mielismy. A tak powaznie, na last ob all poszlo nie tak jak trzeba. ; ) Tylko ze my sie nie czepiamy kazdego waszego bledu jak wy naszego.

Thuygioshok
22-02-2009, 21:35
na ph nie bylo szefa a reszta juz sie sama potoczyła... a tak za serio mialbyc difenz, a nie wyszło xdd spoko maroko

kamsz
22-02-2009, 22:56
Wow ale ty "ogarniety" gdyby nie to ze oni maja elfa to ja bym go nie mial proste.

jaka beznadziejna wymowka, lmao

dales popis~

ale przynajmniej pomyslales, editnales posta z komentarzem do elfa, bo by wyszlo, ze jestes mega hipokryta :)

Faytah
22-02-2009, 23:11
Prawda taka ze nie uzywalbym elfa gdyby nie wy,bo mialem sposobnosc miec wczesniej i mialem ale nie uzywalem bo nie chcialem sie uczyc obslugi.

Verano
22-02-2009, 23:20
Omg skonczcie juz te tematy z tymi celestami ,harmoniami i botami,bo to juz nudne jest:/ I jedni i drudzy uzywali,uzywaja i beda uzywac botow i nikt nic na to nie poradzi chyba,ze Cipsoft wyjebie delety 60% graczy,moze wtedy sie cos zmieni;] Ja nie uzywam nic ,bo ng mnie w*****a ,a elfa nie ogarniam i jakos zyje;] Elo

Thuygioshok
22-02-2009, 23:22
ja tam pizgam na elfie równo xdd bob wejdz na gg czasem, bo jak nie to zacytuje koszyka 'KORWA, LEB CI ROZKORWIE'

Faytah
23-02-2009, 00:00
ja tam pizgam na elfie równo xdd bob wejdz na gg czasem, bo jak nie to zacytuje koszyka 'KORWA, LEB CI ROZKORWIE'

kozaczysz? exevo terra hur oops miss :'(

Filush_
23-02-2009, 01:11
Jeżeli inter chce szybko wygrać wojne to bsp,maus muszą pojechać na jakieś zimowisko albo coś w ten deseń, bo my w tym in pectore to jesteśmy debilami.

Istna
23-02-2009, 02:23
@UP

No to Ty lepiej zobacz filmy. Fert wbil pz przez przypadek, Istna nie mial pz. probowal jakos pomoc fertowi ( nie wiem jak tam mozna bylo pomoc ale ok.) No i skonczylo sie jak skonczylo. Wytykacie nasze bledy, a nie patrzycie na swoje, powiedz mi co to bylo na port hope? Bo cos mi sie wydaje ze tam wam cos nie wyszlo :S

Przynajmniej nie stałem na statku jak pizda i niepatrzyłem bezczynnie jak kumpel pada , a że zjebalem i wyjebalismy sie obaj to juz inna sprawa.

Thuygioshok
23-02-2009, 08:41
kozaczysz? exevo terra hur oops miss :'(

no wlasnie dlatego ja ue bije zeby trafiać :D a ze w swoich to inna bajka xdd

bemo
23-02-2009, 10:02
ale się spamu narobiło. Feliks napisz mi na gie gie bo jestem u cioci na feriach i lista mi sie nie zaimportowala nie wiem czemu.

Beli
23-02-2009, 14:10
ale się spamu narobiło. Feliks napisz mi na gie gie bo jestem u cioci na feriach i lista mi sie nie zaimportowala nie wiem czemu.

Taka zagorzala debata, ze az zapomnieliscie o pro memberze tego forum tj. GDZIE SMOKUU?! ?! ?! ?! ?! ?!

kamsz
23-02-2009, 15:47
Prawda taka ze nie uzywalbym elfa gdyby nie wy,bo mialem sposobnosc miec wczesniej i mialem ale nie uzywalem bo nie chcialem sie uczyc obslugi.

po prostu nie potrafiles tego ogarnac, a teraz macie niezlego ogara w tych sprawach, ktory za was bruda robote robi (szacun dla niego za to, ze mu sie chce)

Smokuu
23-02-2009, 15:47
Taka zagorzala debata, ze az zapomnieliscie o pro memberze tego forum tj. GDZIE SMOKUU?! ?! ?! ?! ?! ?!

here.........B)

marcza57
23-02-2009, 16:11
here.........B)

a Ty jeszcze w LR jesteś czy już w IP? a może w Interregnum ? ;)

Faytah
23-02-2009, 16:14
po prostu nie potrafiles tego ogarnac, a teraz macie niezlego ogara w tych sprawach, ktory za was bruda robote robi (szacun dla niego za to, ze mu sie chce)

Skoro lepiej wiesz niz ja sam to fajnie,poprostu wolalem stare ng,ale teraz uzywam ze wzgledu na dash i autouh friend,bo knightowi po nic innego praktycznie. Pozatym dlugo gralem bez bota,wiec dla mnie to nie problem zeby grac bez tego.

Viste
23-02-2009, 18:43
Jeśli to nie problem, to filmik z zabicia Thouriego plz.

Z góry thx.

edit
No cóż... luki decha wybitna trza przyznac:]

Thuygioshok
23-02-2009, 18:48
w koncu cos zrobili bezemnie

LoluU$
23-02-2009, 19:13
i dlatego wyszlo im dobrze Felix :D

Smokuu
23-02-2009, 20:13
Kokokokokokoko Inter

Thuygioshok
23-02-2009, 21:10
znow luki z dziewczyna rozmawiał? lipka :/

Faytah
23-02-2009, 21:28
a taka napinka byla na tibia.com ze juz po wojnie,tu kolejne hunty tu tamto a teraz brazowe majtaski

notop_konto2
23-02-2009, 21:28

no ja ost sie dowiedzialem ze w wojnie z lr inter bylem spayem....
i nawet wiem kto to pwoiedzial....

Thuygioshok
23-02-2009, 21:33
Bob Zadzwon Masz Darmowe

Smokuu
23-02-2009, 21:40
no ja ost sie dowiedzialem ze w wojnie z lr inter bylem spayem....
i nawet wiem kto to pwoiedzial....

a teraz sie zesrales i sie wyplaciles huh!

Makiss
23-02-2009, 21:54
HAHAHAH Moja gildia - WHisper w raz z Interregenum wyszlismy na ank deserta i co ? czyżby waszego BSP nie było ? żal ? baliście sie? hahah :(

Thuygioshok
23-02-2009, 22:08
bob zadzwon po wszystkim bo jak nie to twoja glowa--->sciana

notop_konto2
23-02-2009, 22:17
a teraz sie zesrales i sie wyplaciles huh!

zesralem?
wyplacilem sie z innego powodu dla niektorych zorzumialy dla wiekszosci nie ale wazniejsze dla mnie bylo to

Medivh Shady
23-02-2009, 22:18
jak tam opena ?? czemu na yalahar i potem na ank nie wyszliscie ??

Smokuu
23-02-2009, 22:23
jak tam opena ?? czemu na yalahar i potem na ank nie wyszliscie ??

yalaharowskie klimaty nie podobaja sie nam :((((((
Ank- to wy sie baliscie, nie my ;)

bo"rze"e jaki ty medivh ulomny jestes ozzzzzz szok

Atee
23-02-2009, 22:26
jak bysmy sie bali to bysmy chyba w ogole na ank nie przyszli?

Medivh Shady
23-02-2009, 22:27
jak bysmy sie bali to bysmy chyba w ogole na ank nie przyszli?

ate grrr nie zabieraj mi mojego avatara ;((((((

bajsi
23-02-2009, 22:27
no jesli 'wyjscie' na ankh rozumiecie poprzez stanie na piramidzie i stackowanie sie na elfbuta to faktycznie, wyszliscie

23-02-2009, 22:29
a no tak, wyszliscie na pustynie zapomnialem hehe, teraz to wy bedziecie mowic ze balismy sie walczyc bo nie dalismy sie strapowac obok statku haha, trzeba bylo sie odsunac to byscie dostali po pizdzie

Atee
23-02-2009, 22:32
no jesli 'wyjscie' na ankh rozumiecie poprzez stanie na piramidzie i stackowanie sie na elfbuta to faktycznie, wyszliscie

od kiedy piramidy sa na dragach?

Faytah
23-02-2009, 22:43
To czemu nie wyszliscie za pierwszym razem jak sie ustawilismy na ank i 2x kolo svar,tylko dopiero jak olalismy to? Nie ma o czym dyskutowac praktycznie,my ubilismy dzisiaj turka i jakiegos lba,wy typka bez venta i niczego wiecej pisac nie trzeba.

Medivh Shady
23-02-2009, 22:46
a no tak, wyszliscie na pustynie zapomnialem hehe, teraz to wy bedziecie mowic ze balismy sie walczyc bo nie dalismy sie strapowac obok statku haha, trzeba bylo sie odsunac to byscie dostali po pizdzie

jakos my sie nie balismy wyjsc do was 2x w ten sam sposob na yalahar , dalismy wam dzisiaj szanse zrobienia tego samego. A ank sam sie domysl , za duzo nobow i nie da sie wogle biegac , a camp to tak dla jaj sobie powiedzielismy , chcielismy wasza reakcje zobaczyc

Medivh Shady
23-02-2009, 22:50
To czemu nie wyszliscie za pierwszym razem jak sie ustawilismy na ank i 2x kolo svar,tylko dopiero jak olalismy to? Nie ma o czym dyskutowac praktycznie,my ubilismy dzisiaj turka i jakiegos lba,wy typka bez venta i niczego wiecej pisac nie trzeba.

widac jak traktujecie sowim memberow , ze nawet im venta nie dajecie

marcza57
23-02-2009, 22:52
Zróbcie bitwę w jakimś mieście - Thais, Carlin albo cuś wiem że będzie dużo noobów ale przynajmniej będzie na co popatrzeć i choć w malutkim stopniu powrócimy do starych tibijskich czasów :p

Smokuu
23-02-2009, 22:54
med pieprzysz smęty jakich malo ;(

Faytah
23-02-2009, 23:06

Wy fajnie daliscie whisper,jak plakali ze to p'dola i nie beda biegac bez venta ;>

Thuygioshok
23-02-2009, 23:09

ze tak zacytuje koszyka znow 'O KORWA'

Smokuu
23-02-2009, 23:16
Wy fajnie daliscie whisper,jak plakali ze to p'dola i nie beda biegac bez venta ;>

med poprostu chce być mądry w kazdej sprawie , ale jakoś mu to nie wychodzi :/

sad próby

Koszyk
23-02-2009, 23:25
Zróbcie bitwę w jakimś mieście - Thais, Carlin albo cuś wiem że będzie dużo noobów ale przynajmniej będzie na co popatrzeć i choć w malutkim stopniu powrócimy do starych tibijskich czasów :p

Chyba Cie pogieło czlowieku.

Thornak
24-02-2009, 00:32
Med pisał, że nie wyjdą na OB na naszych warunkach, to dlaczego My may wyjść na waszych ? : P Wymislimy coś i na to, a Yalahar, wy macie tam przewage, My byśmy wyszli sie bić, ale nie przy statkach. Tak czy siak do otwartej walki dojdzie ( choć i 10 OB nie rozstrzygnie losów tego konfliktu ).

btw

GZ dla Sarughora, wbil 150 level !! Jest to najwprawniejszy gracz, ma niebywale wysoki poziom instynktu samozachowawczego ( nie został zfragowany w wojnie ITvsLR, ni w tej ). Przydał by sie taki w IP. (sic )

Pozdrawiam.

Medivh Shady
24-02-2009, 00:53

co do whisperow , to wy sobie ubzduraliscie ze sa z nami , to ze z wlasnej woli biegaja z nami na akcje to ich sprawa , my im nic takiego nie kazalismy. mi bardziej chodzili o goscia z waszej gildi ze wybieracie sobie komu zrobic venta a kto ma biegac bez , u nas czegos takiego nie robimy , jest w gildi to ma venta i tyle.

a Yalahar, wy macie tam przewage,

wy macie to samo na ank , tona noobow , pozastawiane nobami wszystkie miejsca , pozatym jak cioty blokujecie blesy noobami ( a sory , wielkimi ormowcami ;> ) wiec nam sie to tez nie oplaca.

Filush
24-02-2009, 02:24
Takie cioty a dzieki nim nie możesz blessów kupić, haha.

Ojej moje inqiqnqnqnqinq jest gowno warte bo blokaja... i insulty leca :/ :/

Faytah
24-02-2009, 05:08
co do whisperow , to wy sobie ubzduraliscie ze sa z nami , to ze z wlasnej woli biegaja z nami na akcje to ich sprawa , my im nic takiego nie kazalismy. mi bardziej chodzili o goscia z waszej gildi ze wybieracie sobie komu zrobic venta a kto ma biegac bez , u nas czegos takiego nie robimy , jest w gildi to ma venta i tyle.

Nawet jesli nie dostal venta,bo nie bylo do niego zaufania czy cos,to dzisiaj potwierdzil ze nie warto,padajac 2x w przeciagu 5 minut.

marcza57
24-02-2009, 06:41
Chyba Cie pogieło czlowieku.

Sssaj siura idioto jebany

notop_konto2
24-02-2009, 12:37
nie tu post mial byc...

Koszyk
24-02-2009, 13:40
Sssaj siura idioto jebany

Kultura ponad wszystko

Thuygioshok
24-02-2009, 14:09
Kultura ponad wszystko

powiedzial typ który mi ciagle pisze ' korwa':D
btw. nadal zadowoleni z bana na wovimusie?

marcza57
24-02-2009, 15:01
powiedzial typ który mi ciagle pisze ' korwa':D

Ojjj na forum to wiadomo TIBIA.PL SUPPORT i jaśnie pan boroth flam zakląć nie może :( a w Tibii bluzga na lewo i prawo :D

Koszyk
24-02-2009, 15:10

To co zrobiliscie bylo lamerskie. Ponizej jakiegokolwiek poziomu.

Verano
24-02-2009, 15:23

Jak to mowia, Life is brutal and full of zasadzkas;>

Peace ! ;d

Thuygioshok
24-02-2009, 15:29

a banowanie jakby niepatrzeć jednej z naszych kluczowych postaci bylo veri kul? a i trzeba dodać ze z zamiarem deleta. a jak drane mial hacka i go 2x ubiliscie? wiec 'korwa' nie my zaczynaliśmy grac nie fair

Koszyk
24-02-2009, 15:32
Ktos chyba zgubil gdzies po drodze sens tej gry. No ale...

@UP

Wy zaczeliscie, pingowaniem... potem hackowaniem naszych ludzi...

Wiecej sie nie wypowiadam na ten temat.

Verano
24-02-2009, 15:36
Ktos chyba zgubil gdzies po drodze sens tej gry. No ale...

@UP

Wy zaczeliscie, pingowaniem... potem hackowaniem naszych ludzi...

Ze tak powiem,ta gra juz dawno stracila sens od kad weszly pro updaty zaczynajac od tibi 7.6;) teraz jest to gra dla nolifowych dzieci z kasa w kieszeni (nie brac tego do siebie,bo mowie ogolem)

Chill \_

Thuygioshok
24-02-2009, 15:37
no ok to ja juz tez nie pisze. wroce do domu to załatwiam fayterowi title Waszka Gie :D

Thornak
24-02-2009, 16:35
Ze tak powiem,ta gra juz dawno stracila sens od kad weszly pro updaty zaczynajac od tibi 7.6;) teraz jest to gra dla nolifowych dzieci z kasa w kieszeni (nie brac tego do siebie,bo mowie ogolem)

Chill \_

Popieram Artka jakiegos tam. Co update to młodsi gracze sie pojawiają, a wiedza o grze zanika, nawet blesy INQ zrobili bo ludzie maja problem z trafieniem do Kazzo : /

Pozdrawiam

Wolny93
24-02-2009, 16:53
hahahaha
16:02 You see Ealyn Eown (Level 19). He is a royal paladin. He is Dark Purple Sleeping Turtle of the Dark Purples Faster Turtles

VmaX
24-02-2009, 17:06
o lol : SSSSS

Wolny93
24-02-2009, 17:10
ladny hack ;)))

marcza57
24-02-2009, 17:13
Może czas aby Interregnum zaczęło się wypłacać? hakerzy ich dojeżdżają i jak tak dalej pójdzie to nie będą mieli się z czego wypłacać :(

Już w obecnej wojnie pożegnaliśmy Ate of Arcania fakt to nie hack tylko CipSoft załatwił go, Roszondasa a dzisiaj Ealyn'a :D:D:D

VmaX
24-02-2009, 17:40
jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie.......
mam nadzieje, ze wasze chary tez wrócą tam gdzie byc powinny(rook) :D

Koszyk
24-02-2009, 18:41
Mam nadzieje ze podobalo wam sie oro na okolnir :)

@down.

Aaa, no tak ktos nawet nie dobiegl na okolnir :D

24-02-2009, 18:46
Nie podobalo sie a co?

Medivh Shady
24-02-2009, 19:00
i znowu szybka akcja i znowu nie ogarneliscie i w pizde :> , widzicie nie trzeba openek :>

Thuygioshok
24-02-2009, 19:42
moze mi ktos powiedziec dlaczego oni padli? bo wracam w piatek dopiero ...

LoluU$
24-02-2009, 19:51
moze film ???

Koszyk
24-02-2009, 20:10
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=207579

Boil
24-02-2009, 20:12
siekiera dywany chciales trzepac ze pod te trzepaki pobiegles? : >

24-02-2009, 20:27
XDDDDDDDDDD wydawalo mi sie ze tam przejscie jest i sie odmwalluje od was a tu chuj kawalek north jest, nie znam svar :<

masz film?

bemo
24-02-2009, 20:36
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=207579

koszyk dal Xd

Koszyk
24-02-2009, 20:38
Ale mu chodzilo chyba z jego deski. Niestety nikt sie nie spodziewal go tam i nikt nie krecil jeszcze cama :P

skarabeusz323
24-02-2009, 20:42
nie ograneli ;/ no szkoda bo w sumie to mi wszystko jedno kto wygra

Atee
24-02-2009, 20:45
Może czas aby Interregnum zaczęło się wypłacać? hakerzy ich dojeżdżają i jak tak dalej pójdzie to nie będą mieli się z czego wypłacać :(

Już w obecnej wojnie pożegnaliśmy Ate of Arcania fakt to nie hack tylko CipSoft załatwił go, Roszondasa a dzisiaj Ealyn'a :D:D:D

ale ja ciagle tu jestem HA!

Kamandir
24-02-2009, 21:05
ale ja ciagle tu jestem HA!

Tu tak ale na Tibiii ? ;)

Thuygioshok
24-02-2009, 21:14

ahamona kupił

Atee
24-02-2009, 21:57

tez :ooooooooooooooooooo

Thuygioshok
24-02-2009, 22:09
korwa naucz sie edytowac posty

Koszyk
24-02-2009, 23:43
http://rapidshare.de/files/45604629/Sentence_of_death*****.html - moj nowy film dla zainteresowanych.

Rapidshare, bo na Youtube mi usuwają dzwiek :|

trzeba sobie dopisac . w m v zamiast gwiazdek ( i bez spacji ofc)

Idzior
25-02-2009, 06:34
Nocne orańsko Brudasów \o/ 8o

Gothic Kyonshi
Feb 25 2009, 04:52:18 CET Killed at Level 104 by Ames Trucia and by Koca Gero

Lokows
Feb 25 2009, 04:52:12 CET Killed at Level 110 by Kiel od wersalki

LoluU$
25-02-2009, 07:53
http://rapidshare.de/files/45604629/Sentence_of_death*****.html - moj nowy film dla zainteresowanych.

Rapidshare, bo na Youtube mi usuwają dzwiek :|

trzeba sobie dopisac . w m v zamiast gwiazdek ( i bez spacji ofc)

You have reached the download limit for free users. Want to download more?
Get your own RapidShare.de Premium account now! Instant download access! (Or wait 70 minutes)

Thuygioshok
25-02-2009, 10:50
i dlaczego mnie nie dziwi ze akurat ames byl online o 5 rano?

Wolny93
25-02-2009, 11:47
ames no lifer xd

Idzior
25-02-2009, 12:54
i dlaczego mnie nie dziwi ze akurat ames byl online o 5 rano?

a Ty byś nie był jak by Cie na ,,Grylowanko'' zapraszali? :)

Thuygioshok
25-02-2009, 13:08

mysle ze byl jednym z tych co zapraszali, a nie co byli zapraszani

Verano
25-02-2009, 13:36

Mysle,ze wolalbym sie wyspac,niz wstawac o 5 rano,tylko po to,zeby wejsc na tibie;dd

Faytah
25-02-2009, 13:38
Mysle,ze wolalbym sie wyspac,niz wstawac o 5 rano,tylko po to,zeby wejsc na tibie;dd

e tam to jest pikus,grac w sylwestra to patologia dopiero

Thuygioshok
25-02-2009, 14:01

przeciez on wcale wstawać nie musial :D on juz byl

DamianWWA
25-02-2009, 14:43
Hello:>
Od razu wszystkich zmartwię, bo nie będę nikogo tu wyzywał, ani spinał się jakoś niemożliwie.

@Fayter
Napisz do mnie na gg~

Idzior
25-02-2009, 14:49
mysle ze byl jednym z tych co zapraszali, a nie co byli zapraszani

Akurat sam do niego dzwoniłem :)

Thuygioshok
25-02-2009, 14:59
Akurat sam do niego dzwoniłem :)

kłamiesz !

Idzior
25-02-2009, 15:09
kłamiesz !

Nie kłamie! nie wierzysz mi to ne! <foch> ;(
haha xD

Faytah
25-02-2009, 15:45
Hello:>
Od razu wszystkich zmartwię, bo nie będę nikogo tu wyzywał, ani spinał się jakoś niemożliwie.

@Fayter
Napisz do mnie na gg~

to go podaj na privie to napisze :D zreszta tera na vt jestem

Thuygioshok
25-02-2009, 15:50
korwa musze czym prędzej wrócić bo nie ma kto mojej drużynie morali przywracać.
@damianWWO
hehe masz takie imie jak kolbinhio o.o
@Koca
powiem ci tak jak twoi kumple 'koca podaj koca hehe'
a i tak wstawać o 5 to głupota

Verano
25-02-2009, 16:20
No coz ... jedni o 5 rano spia,drudzy wracaja do domu z imprezy ,a jeszcze inni loguja na tibie,zeby "zaorac" 2 osoby;ddd

25-02-2009, 17:17
a i tak wstawać o 5 to głupota

chyba nie musze przypominac co robiles w sylwestra?

Koszyk
25-02-2009, 17:18
@2UP

Nie bede mowil kto wojne temu zrobil massloga na Fruwaka o 3-4 w nocy... :D

bajsi
25-02-2009, 17:53
No coz ... jedni o 5 rano spia,drudzy wracaja do domu z imprezy ,a jeszcze inni loguja na tibie,zeby "zaorac" 2 osoby;ddd

a jeszcze inni wstaja do szkoly/pracy

marcza57
25-02-2009, 22:01
Ahahah ludzie ja żeby dojechać na 8:00 do budy to wstaje o 6 i nie mam czasu nawet zjeść śniadania a co tu mówić zaOROać kogośśś 8o

ywemytus
26-02-2009, 12:17
e tam to jest pikus,grac w sylwestra to patologia dopiero

Spytaj Voronixa jak sie spedza sylwestra przed Tibia, to odpowie Ci ze szczegolami :D

Faytah
26-02-2009, 13:08
Spytaj Voronixa jak sie spedza sylwestra przed Tibia, to odpowie Ci ze szczegolami :D

Wole Amesa,ma wieksze doswiadczenie w graniu w tibie,nawet ucieka ze szkoly! To dopiero gracz.

notop_konto2
26-02-2009, 13:25
wiekszym zboczeniem ejst lognac o 4 zeby zabic respa ;p
znam takich teSZ

Wolny93
26-02-2009, 15:04

Powiedzialo dziecko co gra w metin2 i ma 12 lat xd

Koszyk
26-02-2009, 15:19
Powiedzial ten co ma 15(no 16 rocznikowo) i mysli ze jest lepszy od niego. O_o

Wolny93
26-02-2009, 15:49
ehh ... odezwal sie 16 latek ;]

Faytah
26-02-2009, 16:09
Dzieci spokoj!

Partyzant_Felix
26-02-2009, 16:14
o korwa ale trolle

Koszyk
26-02-2009, 16:15
ehh ... odezwal sie 16 latek ;]

Tylko ze ja sie nie nasmiewam sie z nikogo :)

No moze z Boba i Felixa ale to sa wyjatki :D

ywemytus
26-02-2009, 16:17
Powiedzialo dziecko co gra w metin2 i ma 12 lat xd

odwroc liczby ktore napisales:)

Wolny93
26-02-2009, 16:33
o korwa ale trolle

odezwal sie ten co sobie liczy posty na forum.tibia.pl xd ty dopiero jestes "trollem" ;)

Faytah
26-02-2009, 18:23

O TY KROWA

Partyzant_Felix
27-02-2009, 08:47

O ZESZ TY KORWA!

-Nogger-
27-02-2009, 18:42
czekajcie, niech pomyśle, a kto walczy?

-Nogger-
27-02-2009, 18:45
pyszna czekolada, smaczne orzechy, zdrowe mleko w lekkim kremie monte dziecka czas

-Nogger-
27-02-2009, 18:48
zuki są po to zeby sobie były

bemo
27-02-2009, 18:48
i całe serca oddać tylko im, monte - dziecka czas.

Partyzant_Felix
27-02-2009, 18:49
elo 3 2 0 teraz spamuje z kumplem

bemo
27-02-2009, 18:52
jak chcecie, możemy rozpocząć spam. więcej w tym topiku.
http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=2479750#post2479750

LaRevolution
01-03-2009, 21:05
to prawda ze juz wojna sie skonczyla? bo ludzie chca sie wyplacac

Partyzant_Felix
01-03-2009, 21:35
chyba z inter :D ty sie wez korwa przedstaw bo ostry troll jestes a nie wiadomo kto

hailkh
02-03-2009, 11:50
Co tam u Calisa slychac na rooku? ciekawe moze poznal jakis nowych kolegow XD

kalkipeter18
02-03-2009, 12:46
Co tam u Calisa slychac na rooku? ciekawe moze poznal jakis nowych kolegow XD

On gra teraz na innym charze :D

marcza57
02-03-2009, 16:38
Kolejny Interrowiec zhakowany ? CO JEST? :D

Dragostino
02-03-2009, 16:59

Ale sie tym podniecacie ...

Partyzant_Felix
02-03-2009, 18:00

LOOOOOLO !
szkoda ze ban, nie bedzie mogl zrobic na Tibia com Arsis R.I.P _/

marcza57
02-03-2009, 18:37
Ha ha ha to ile już osób zostało hakniętych w czasie wojny ?????? :D A ile milinów GP poszło w błoto ???????? ;)

Faytah
02-03-2009, 19:06
W sumie mozna bylo sie spodziewac po was ze sie z tego cieszyc bedziecie. Mi sie to nie podoba,wali mnie to ze mniej wrogow,ale jezeli dojdzie do tego ze wygramy dzieki hackom to nie bede czul ani kszty satysfakcji.Jako sportowiec powiem ze czasem lepiej przegrac z godnoscia,dajac z siebie wszystko co najlepsze niz wygrac bez godnosci dajac z siebie to co najgorsze i trzepac waly,chcialbym zeby miejsce na tej wojnie bylo tylko na to pierwsze,zarowno u nas jak i u nich.

_cineq_
02-03-2009, 19:24
e bob, ja w takiej g#wnianej wojnie jak ta, to wolal bym wylaczyc ekran, tak jak to zreszta zrobilem ;p

VmaX
02-03-2009, 22:28
22:02 Ehf [99]: dostaly
22:02 Ehf [99]: kurwy
22:03 Ehf [99]: za swoje
;O

Thornak
02-03-2009, 22:37
Co to będzie 2 OB dla was.

Partyzant_Felix
02-03-2009, 22:42
lol Kurwa na naszych ob nie bylo 421938 Noob charow o,O chodzic sie nie dało lolololo jutro dalej walczymy spoko

Faytah
02-03-2009, 22:58
22:02 Ehf [99]: dostaly
22:02 Ehf [99]: kurwy
22:03 Ehf [99]: za swoje
;O
kto tofajna napinka

Koszyk
02-03-2009, 23:07
Mi sie tam grillowanie podobalo :D.

682678285.html - film :)

kamsz
02-03-2009, 23:38
lol Kurwa na naszych ob nie bylo 421938 Noob charow o,O chodzic sie nie dało lolololo jutro dalej walczymy spoko

HAHAHAHAHA zobacz camy z veno-thais, a pozniej smety jakies wkrecaj

Atee
02-03-2009, 23:43
aldona _/

Faytah
02-03-2009, 23:48
HAHAHAHAHA zobacz camy z veno-thais, a pozniej smety jakies wkrecaj

Jezeli twierdzisz ze to byly nasze i mnie nazywasz hipokryta to naprawde cos tu jest nie tak.

LaRevolution
02-03-2009, 23:57
Jezeli twierdzisz ze to byly nasze i mnie nazywasz hipokryta to naprawde cos tu jest nie tak.

wasze kurwo wasze reale nevina i jego stara aka bland iza

Thornak
03-03-2009, 00:34

Damoon wanabe ? :D

Partyzant_Felix
03-03-2009, 06:56

co ty chcesz tymi postami osiągnąć? wez wy*******aj albo sie przyznaj kim jestes

AtticusDoubleCross
03-03-2009, 07:41

Noobcharów było sporo to fakt ale dużo było też od was i nie ma co tu ukrywać wystarczy obejrzeć camy. Druga sprawa - trzeba nauczyc sie poruszać między tą "społecznością" ;)

Partyzant_Felix
03-03-2009, 07:51
Noobcharów było sporo to fakt ale dużo było też od was i nie ma co tu ukrywać wystarczy obejrzeć camy. Druga sprawa - trzeba nauczyc sie poruszać między tą "społecznością" ;)

chuj tam dajcie normalnie blesy kupic to dzis sie poprawimy ;)

Koszyk
03-03-2009, 09:58
keep dreaming Felix...

Partyzant_Felix
03-03-2009, 10:56
keep dreaming Felix...

zawsze jeszcze jest plan B

Faytah
03-03-2009, 15:25

Wez rybciu sie nie spinaj bo "kurwo" do kogos na necie kazdy potrafi napisac,ale jezeli liczyc wszystkie nooby facc co tam sie pojawily jako nasze to sa nasze,ale prawda taka ze 90% to byly randomy.

Medivh Shady
03-03-2009, 15:25
Shiel Sharin
Banished: until deletion because of using unofficial software to play

uuuu boter ;>

VmaX
03-03-2009, 15:30
Goral Dave
Banished: until Apr 02 2009, 15:44:30 CEST because of using unofficial software to play

uuu boter ;>

hailkh
03-03-2009, 15:38
boci to ma XD theos tez ban ;/

Koszyk
03-03-2009, 15:39
Shiel deleted :\... szkoda mi go :\

bemo
03-03-2009, 15:56
koszyk, z całym szacunkiem do was, ale po przegranej bitwie powinno się dać drugiej stronie odkupić blessy, bo to wygląda tak, jakbyście sie bali z nimi walczyć...

Koszyk
03-03-2009, 15:57
@up

chyba Cie pogielo, wiesz jaka to przyjemnosc ubic kogos bez blessow?:D

bemo
03-03-2009, 16:07
no nie no mówicie tak, jakbyście sie bali

hailkh
03-03-2009, 16:11
ktos jeszcze z int ban poza Drak Talek, Sonya, Meth, Goral, i Paulo~? ;p

Partyzant_Felix
03-03-2009, 16:16
ten cip cos mnie nie lubi, mam blackd, ng, elfa i ni chuja

bajsi
03-03-2009, 16:30
emeryci, rencisci, chorzy psyhicznie i homoseksualisci maja premie

bajsi
03-03-2009, 16:31
dubel post ksadksad

Partyzant_Felix
03-03-2009, 16:59
Wez ty dziecko pierdolnij sie w ten twoj pusty leb, jak mozna dac komus blessy kupic jezeli to jest wojna? to moze kurwa niech dadza expic i wszystko. Po co te jebane blessy sa dalej od miast? Po to zeby byl problem z kupnem ich, ale takie dzieci jak ty nie rozumieja tego. Nikt sie nie boi walczyc zreszta co ty mozesz wiedziec pizdo z forum, s*******aj botowac twojego kupionego 160 eka i nie wypowiadaj sie tutaj lepiej dzieciaku

zamknij morde i najpierw sie przedstaw. ty kurwo.

SpoconyKrystyna
03-03-2009, 17:01
Wez ty dziecko pierdolnij sie w ten twoj pusty leb, jak mozna dac komus blessy kupic jezeli to jest wojna? to moze kurwa niech dadza expic i wszystko. Po co te jebane blessy sa dalej od miast? Po to zeby byl problem z kupnem ich, ale takie dzieci jak ty nie rozumieja tego. Nikt sie nie boi walczyc zreszta co ty mozesz wiedziec pizdo z forum, s*******aj botowac twojego kupionego 160 eka i nie wypowiadaj sie tutaj lepiej dzieciaku

Sam gówno wiesz a piszesz B)