zaloguj się

Pokaż pełną wersje : 4959 kont ukarano za oszukiwanie!

Stron : [1] 2 3 4

Slythia
30-01-2009, 15:36
Jak informuje CipSoft na swojej stronie Tibia.com (http://www.tibia.com/news/?subtopic=latestnews):

Dzisiaj ukaraliśmy 4959 tibijskich kont za korzystanie z nieoficjalnego oprogramowania do gry w ciągu kilku ostatnich tygodni. Konta zostały określone poprzez automatyczne narzędzie z pełną dokładnością, więc wszelkie skargi są bezcelowe. Kary są ostatecznie i wszystkie zażalenia będą ignorowane. Nie ujawnimy naszych kryteriów dla tych kar, nie będzie także żadnych dowodów.

Tym z was, którzy uważają, że liczba ukaranych kont jest zbyt mała, przypominamy, że będziemy banować tylko, gdy będziemy mieli niepodważalne dowody, iż owy gracz złamał zasady. Wiemy o większej liczbie oszustów, jednak zbieramy dowody, gdyż te, które aktualnie posiadamy, są niewystarczające do ukarania ich w tej chwili. Pozostają oni jednak na naszej liście.

http://img50.imageshack.us/img50/5750/cheatersredbuttonaa3.jpg

Zapewniamy, iż nie było to jednorazowe działanie. Najlepszym sposobem na uniknięcie kary w przyszłości jest zaprzestanie oszukiwania!

Jak już stwierdziliśmy w styczniowym artykule, nie chcemy oszukiwania w Tibii i będziemy nadal rozwijać i doskonalić nasze automatyczne narzędzie do wykrywania i karania oszustów. Będziemy ciężko pracować, by zapobiegać tego rodzajom praktyk.

Uczciwa gra jest o wiele ciekawsza dla wszystkich!

Tibia.pl ostrzega, iż stosowanie wszelkiego rodzaju nieoficjalnego oprogramowania możne doprowadzić nie tylko do zbanowania konta, lecz często także jego straty w wyniku hacka ze względu na możliwość występowania w nim prezentów od twórców.

Albertus
30-01-2009, 15:52
ahha bardzo dobrze !

nie lubię boterow , nigdy nie miałem bota i nie zamierzam mieć , bardzo mnie cieszy ze liczba boterow sie zmniejszyła , WYTĘPIĆ WSZYSTKICH DEBILÓW CO BOTA UŻYWAJĄ

OD BOTA MALEJE PRZYRODZENIE !!!

Jauz
30-01-2009, 15:52
I super ! Dobrze że się za to biorą. Nie jest to mała liczba, popatrzcie na liczbę online i obliczcie %, chociaz pewnie jest on kilkukrotnie niższy, ale dobrze że zaczynają działac!

tequila51
30-01-2009, 15:53
I super ! Dobrze że się za to biorą. Nie jest to mała liczba, popatrzcie na liczbę online i obliczcie %, chociaz pewnie jest on kilkukrotnie niższy, ale dobrze że zaczynają działac!

10%~

jakeis 5% mniej hajsu, albo nawet wiecej.

J0hny
30-01-2009, 15:54
dobrze ze coś wreszcie robią ;/

Avios
30-01-2009, 15:54
Niewiarygodne! Nareszcie wzięli się do roboty!

xoz
30-01-2009, 15:56
o lol, jednak cos zrobili. cos bo nadal zadne z moich kont nie zostalo zbanowane

paffelek
30-01-2009, 16:00
Mniejsze kolejki, więcej wolnych miejsc do expienia... same korzyści :D

GladeQ
Super... Przyznaje sie bociłem... ale to było dawno (w grudniu przestałem)... Od nowego roku już nie boce ale bana i tak dostałem -.- Troche nie fair...

Sefek
o lol, jednak cos zrobili. cos bo nadal zadne z moich kont nie zostalo zbanowane

EHEHEHE :evul:

valart
30-01-2009, 16:01
Ludzie bylem ofline i dostałem bana po 2 nie używałem bota bo skilowalem od tygodnia na monkach wiec po HU.. tam bot BEZ SŁYSZENIE ZOSTAŁEM UKARANY

DamianekShadow
30-01-2009, 16:02
Za multiclienta też banują? Wie ktoś?

Darexin
ehhh wkoncu bedzie mozna normalnie poexpic :D

Rocket Slayer
Super... Przyznaje sie bociłem... ale to było dawno (w grudniu przestałem)... Od nowego roku już nie boce ale bana i tak dostałem -.- Troche nie fair...
Hahahahaha >.<

@topic

Ja chcę więcej!! =D

r4mz3s
30-01-2009, 16:03
Mi się zdaje, że jest to tylko taka gra CIP. Na expowiskach jakoś nie widać spadku liczby boterów. Myślę, że CIP tą liczbę sobie wymyślił. Większość boterów to gracze z płatnym kontem.

Kasa < Pacc < Boter < CIP

Karanie boterów to tylko zmyłka CIP. Gdy banują stracą graczy, tracą graczy, tracą kasę. Proste. Ta zmyłka jest tylko do tego by uczciwi gracze nie denerwowali się i dalej grali.

Pacz_knight
30-01-2009, 16:04
Yeah! Moze jeszcze wruce do tej gry...
Mam nadzieje ze nie jest to jednorazowa akcja GM'ow i calego Cipsoftu. Byc moze bedzie teraz spokojniej...

Faytah
30-01-2009, 16:05
Istnieje moze lista zbanowanych?

Nutaharion
Za multiclienta też banują? Wie ktoś?

Tak, głównie przez to posypały się bany
A tak jak mówiła Exilya ;)
Gadam ostatnio z nią o botterach a ona mi właśnie mówi że niedługo ich obecność nie będzie musiała istnieć ;) Dlaczego?
Za każdym razem gdy ktoś wchodzi przez MC/BOT'a który korzysta z katalogu Tibii wysyła się raport do CipSoftu (tak jak w Silkroad Online)

Moja przestroga? Używajcie botów które nie wymagają podawania pliku docelowego do katalogu z grą ;)

Pozdrawiam

r4mz3s
Yeah! Moze jeszcze wruce do tej gry...
Mam nadzieje ze nie jest to jednorazowa akcja GM'ow i calego Cipsoftu. Bycmoze bedzie teraz spokojniej...

Heh takie akcje zachęcają do gry starych graczy ;) Sami widzicie to czysty marketing :p

filobossek2
30-01-2009, 16:07
Ahahahhuaheuahea
A jednak miałem rację !! :D

I to mi się podoba, oby tak dalej :D

DamianekShadow
Tak, głównie przez to posypały się bany
A tak jak mówiła Exilya ;)
Gadam ostatnio z nią o botterach a ona mi właśnie mówi że niedługo ich obecność nie będzie musiała istnieć ;) Dlaczego?
Za każdym razem gdy ktoś wchodzi przez MC/BOT'a który korzysta z katalogu Tibii wysyła się raport do CipSoftu (tak jak w Silkroad Online)

Moja przestroga? Używajcie botów które nie wymagają podawania pliku docelowego do katalogu z grą ;)

Pozdrawiam

Narazie nie dostałem za MC, więc prawdopodobnie dostanę :P

Richard56
Teraz chyba będzie mniej kolejek

Dobrodziej
30-01-2009, 16:09
Account banished until Mar 01 2009, 13:53:02 CET because of using unofficial software to play (Automatically detected.)

ładny prezent na ferie...btw wojna na pandorii teraz ciekawa bedzie... nie ma kto walczyc haha...ciekawe ze ile zmienia decyzje... bo zmienia na pewno cay

DamianekShadow
30-01-2009, 16:10
Account banished until Mar 01 2009, 13:53:02 CET because of using unofficial software to play (Automatically detected.)

ładny prezent na ferie...btw wojna na pandorii teraz ciekawa bedzie... nie ma kto walczyc haha...ciekawe ze ile zmienia decyzje... bo zmienia na pewno cay

CIP SOFT straci troszkę kasy na tym przedsięwzięciu xD

tequila51
30-01-2009, 16:10

w co ty wierzysz, nic nie zmienia.

Nutaharion
30-01-2009, 16:11
Wiecie na jakiej zasadzie to się odbywa?
Wyłączyli listę online na servach (nie widać postaci bo aktualnie system przeznacza na nie swoją robotę)
sprawdza np. ile kto ma staminy, ile razy ktoś się zalogował w czasie 1 minuty po SS, ile razy został zareportowany, ile razy witał go GM, ile razy system dostał wzmiankę o edycji clienta ;)

PS. Wcale się nie zdziwię jak bany pójdą na osoby co maja pic podrobione ;o

filobossek2
30-01-2009, 16:12
CIP SOFT straci troszkę kasy na tym przedsięwzięciu xD

Kilku odejdzie killy przyjdzie :)

Lotress
30-01-2009, 16:13
Moj 100 ek banicje dostal, a juz botowalem sobie dragi w yalahar xDDDDDDDDDDDDDD
E tam, to nie znaczy ze przestane botowac ;];];]

Dobrodziej
30-01-2009, 16:14
hmm wydaje mi sie że poszły same ng nie wiem czy elf tez... bproxy teraz bezpieczne bezpieczne ;]

tequila51
30-01-2009, 16:15
hmm wydaje mi sie że poszły same ng nie wiem czy elf tez... bproxy teraz bezpieczne bezpieczne ;]

Mylisz sie, poszlo wszystko.

Lotress
30-01-2009, 16:16
Nie jest bezpieczne, elfa nie uzywalem na tym najcie, tylko blackd a i tak dostalem banicje :<

@Down
Czlowieku, ta to takie gowno ze nie zainstalowalbym tego na najwiekszym zlomie. Oczywiste ze Blackd mialem.

Nutaharion

WG. mnie poszła TA bo przy instalacji potrzebuje folderu Tibii ;)
A więc hail płatne boty?

@up
Hah! Czyli jednak nie ;o

Kliyeamsis
Mówicie, że przez banowanie botterów Cipsoft traci dużo kasy.. a zauważcie ile osób zrezygnowało z gry bo wszędzie było od zaje**nia botterów. Teraz połowa graczy, którzy przestali grać właśnie dlatego wróci, więc wychodzi na 0...

Bardzo się cieszę z tego powodu. Sam botowałem, przyznaję, ale powodem tego było to, że jak expiłem samodzielnie to boty mnie wkur**ały i nie mogłem wytrzymać.. a lvl się sam nie nabije ;) Teraz w końcu będzie można spokojnie poexpić bez tracenia nerwów na tych boterach (chyba, że na tym skanie serverów Cipsoft poprzestanie swoją działalność)...

Użytkowników czytających ten temat: 133 (zarejestrowanych: 34, gości: 99)
Yahahahaha.. ;P

Gawaran
30-01-2009, 16:18
Bproxy nie do końca bezpieczne mój rl dostał bana za botowanie, a używa bd. A co do komentarzy że cipsoft wymyslił sobie liczbę zbanowanych kont, niestety nie mogę się zgodzić. Na Nebuli bana dostała duża część najlepszej gildi na serwerze oraz wielu graczy z lv 150~.

GargoinX
30-01-2009, 16:20
Nie wątpiłem w CipSoft. Fajnie, że wymyślili coś, co daje automatyczne bany. Jakby wyniszczyli boterów byłoby zajebiście.

Angeerfire
Hehe no to posypało się banów. I kaasy stracili też dużo CIP ;] No ale są na dobrej drodze. Choć nie wątpię że niektórzy dostali bana za darmo :)

Lotress
@Gawan
No dokladnie, na nebuli w chuj osob zbanowane, w tym ja, niestety teraz tiady wroca i bedzie trzeba za miesiac znow odzyskiwac serwer ;d

Co do tego, boterow jest znacznie wiecej niz starych graczy, wiec Cipsoft zrobil blad ;]]

Tristo
30-01-2009, 16:21

nie fair? nie fair byloby gdybys zostal juz za to oszukiwanie ukarany. Mozesz winic wylacznie siebie!

Twoj_Misiol
30-01-2009, 16:22
Rozwala mnie to, że cieszycie mordy bo będą wolne exp place, hah. Ludzie..cieszycie sie, że wasz bot place bedzie wolniutke. Jestem pewny, że gydyby ktoś z Was dostał bana było by "KURWA MAC DOSTALEM BANA ZA NIC JA PIERDOLE JEBANY CIPSOFT" taka prawda ; )

lesny
30-01-2009, 16:23
a na isarze już się cieszą niezbanowani botterzy bo więcej miejsc wolnych do bocenia bedzie... a mi sie akurat pacc skończył ;(

@Goku
30-01-2009, 16:23
zajebiscie :D ilu z Secury zostało zbanowanych ? bo jakos nic nie ubyło ;/ banujcie wire z Secury bo tam ponad połowa graczy to boty... ja mam 16 knighta i nie mam gdzie expic wszedzie 40+ lvl boty mam nawet własną liste botterów! :D i żaden z nich nie został zbanowany a oni botują 24\ -.-

Gawaran
30-01-2009, 16:24
A tibia.com ugina się pod ilością graczy chcących sprawdzić kto został zbanowany.

Duch Guardi
30-01-2009, 16:25
Koniec tibii !!!!!!!!!!!!!

I dobrze połowa h lvl ma miesięczny odpoczynek

Iceh98
30-01-2009, 16:26
To jak już nie gra to niech chociaż rekordowego deleta dostanie :D:D

Erhion
30-01-2009, 16:27
2Up:

Koniec debilii!!!

:cup:

Medivh Shady
30-01-2009, 16:28
Szkoda tylko ze banow nie dostali najwięksi boterzy no ale widać ze wola zbanować osoby które używaj bota sporadycznie , ja nie twierdze ze nie miałem elfa ale nie używałem go tak czesto jak to robią niektórzy :P

zresztą rozumiem ze można banowac ale jak się max 60k ludzi online na dzień jest do zabieg trochę debilny , bo stracą na ty więcej niż zyskają xD

nie będę się usprawiedliwiał bo używałem bota ale jak banują o przynajmniej powinni to udowodnić jakoś bo sadze że jest duża część osób która za free dostała bana

Gawaran
30-01-2009, 16:29
@up
Z ust mi to wyjąłeś.

Vavi
30-01-2009, 16:29
@Gawan
No dokladnie, na nebuli w chuj osob zbanowane, w tym ja, niestety teraz tiady wroca i bedzie trzeba za miesiac znow odzyskiwac serwer ;d

Co do tego, boterow jest znacznie wiecej niz starych graczy, wiec Cipsoft zrobil blad ;]]

Konu :<<<

Na saphirze top 1 i 2 ban, smutno.

Rocket Slayer
30-01-2009, 16:31
Bproxy nie do końca bezpieczne mój rl dostał bana za botowanie, a używa bd
Nie jest bezpieczne, elfa nie uzywalem na tym najcie, tylko blackd a i tak dostalem banicje :<
i inni zbanowani

Cieszę się, że część z was teraz opłakuje swoje pixelki =D =D Smuci mnie to, że nie dostaliście delete'a i będziecie znowu brykać po odbyciu kary. :( Z całego serca życzę by was finalnie ukarano.

Lotress
30-01-2009, 16:34
Konu :<<<

Na saphirze top 1 i 2 ban, smutno.

No, ja juz pegiuje na konu, bo moj najt + sorc zbanicjowani na Nebuli wiec nie mam co robic :<<

@up
A ja placze? Mam 20-50kk, wiec tak czy siak nowy char to kwestia tygodnia :)))

Gawaran
30-01-2009, 16:34
@Rocket Slayer
Nie martw się, wielu zostało także usuniętych.

@Goku
30-01-2009, 16:36
3up
zgadzam sie xD

Gola_baba
30-01-2009, 16:37
No, ja juz pegiuje na konu, bo moj najt + sorc zbanicjowani na Nebuli wiec nie mam co robic :<<

idz pooddychaj swiezym powietrzem.

co do tycxh banow,ja jakso elegancko mam bocika i zyje?
koniec tibi czy lada dzien "wymyslacze" botow cos wymysla? :D

@Goku
30-01-2009, 16:38

koniec tibi czy lada dzien "wymyslacze" botow cos wymysla? :D

wymyślą następne gówno -.-

Befsztyk
30-01-2009, 16:39
niepodważalne zasady, iż owy gracz złamał zasady

masło maślane.
A tak na marginesie jezeli cipsoft usunalby konta wszystkich osob ktore botuja to populacja tibijczykow spadlaby o 80%

Lotress
30-01-2009, 16:41

Co to ma znaczyc synku? :D:D jezeli bys czytal, wiedzial bys ze botuje, zadnego lvla nie wbilem manualnie wiec stul swoj pysk.

Rocket Slayer
30-01-2009, 16:43
wymyślą następne gówno -.-
Gówno, które sprząta gówno. Jakoś nie pasuje, co smrodku?

Trzymamy kciuki by Twoja sielanka się skończyła :D

czy lada dzien "wymyslacze" botow cos wymysla? :D
Oby tak:S

@Rocket Slayer
Nie martw się, wielu zostało także usuniętych.
Takie wiadomości lubię czytać :S

Xtremex0
Śpieszmy się żegnać* ludzi, tak szybko odchodzą :-)

Pozdrawiam,
Skąd? Z takimi tekstami to chyba z podstawówki

@Goku
30-01-2009, 16:44
Co to ma znaczyc synku? :D:D jezeli bys czytal, wiedzial bys ze botuje, zadnego lvla nie wbilem manualnie wiec stul swoj pysk.

życze ci byś dostał deleted...

@Goku
30-01-2009, 16:46
Gówno, które sprząta gówno. Jakoś nie pasuje, co smrodku?
morda !

Trzymamy kciuki by Twoja sielanka się skończyła :D

Oby tak:S

oby nie

Takie wiadomości lubię czytać :S

nie długo przeczytasz nformacje o swoimbanie -.-

Lotress
30-01-2009, 16:47
Zapewniam cie, ze jezeli to sie stanie, nie bede plakal :)

Kawalerzysta
30-01-2009, 16:47
Pojechali po bandzie! Gratulacje dla CipSoftu. Myślałem że nic nie robią z botterami. Ale jestem szczęśliwy że się pomyliłem :D

Rocket Slayer
30-01-2009, 16:51
Zapewniam cie, ze jezeli to sie stanie, nie bede plakal :)
No i co z tego? Ale poinformuj nas, byśmy mogli się pośmiać, ok?

nie długo przeczytasz nformacje o swoimbanie -.-
Hehe pewnie, czekam z niecierpliwością -.^ Spoko, po delecie zrobisz nowe konto i będziesz mógł spędzić następnego sylwestra czy Wigilię z kolegami w Okolnir czy Yala

synem twoim nie jestem,wiec "synku" mow do psa lub kolegow z forum
Ale teraz jest to modne wśród gimnazjalistów lub zakompleksionych koleszkuff z zawodówy...

Gola_baba
30-01-2009, 16:52

synem twoim nie jestem,wiec "synku" mow do psa lub kolegow z forum,jesli bys wiedzial co piszesz to bys wiedzial ze odpowiedzialem na twoj "zal" ze nie masz co robic ;<<<<<<<<

beko123654789
30-01-2009, 16:53
To jest tylko ściema CIP chcą kasy czyli takiego czegoś chyba nie zrobią :D

Jak by dali bana paccom to oni by przestali grac w tibie a to raczej nie opłacalne to chyba logiczne??:)

Ze'To
30-01-2009, 16:54
wzrosła liczba banów = wzrośnie liczba samobójstw... szkoda tak lubiałem tych nolifeow a teraz skocza z mostu bo ich 100 knajt dostal bana i nieslusznie bo tylko kiedys bota raz wlaczyli ojejq ;s

Rocket Slayer
30-01-2009, 16:55
żal mi ciebie
Wybacz, że nie mogę odwzajemnić uczucia gdyż się już wyczerpało. Za dużo widziałem tobie podobnych :<

wzrosła liczba banów = wzrośnie liczba samobójstw... szkoda tak lubiałem tych nolifeow a teraz skocza z mostu bo ich 100 knajt dostal bana i nieslusznie bo tylko kiedys bota raz wlaczyli ojejq ;s

Cii bo jeszcze zaczną zakładać tematy z pretensjami...

Klikaczz
30-01-2009, 16:57
To jest tylko ściema CIP chcą kasy czyli takiego czegoś chyba nie zrobią :D

Jak by dali bana paccom to oni by przestali grac w tibie a to raczej nie opłacalne to chyba logiczne??:)

mój kolega dostał bana z pacc ;] wiec raczej z pacc tez co za róznica....

Zrywna_Szkapa
30-01-2009, 17:10

ja nie gram od Grudnia i tez deleta dostalem :D 230 rp ^^

Xaszkil ;)

Dyzuyx
30-01-2009, 17:11
Sam jesteś debil. To, że matka Cię nie kocha to już nie wina botterów, za co w imieniu wszystkich botterów Cię przepraszam. Może dzięki temu ktoś Cię pokocha, byle nie tylko w nocy, jak to robi Twój tatuś. Wiem, że lubisz takie zabawy, ale Ty jeszcze nie skończyłeś przedszkola, więc ogarnij się lamusie i napinaczu przez neta... Przy okazji możesz od debili wyzywać swoich kolegów z podwórka, a nie osoby, których nie znasz. Weź się ogarnij dzieciaku tibii.
Ty też się ogarnij. Nie wydaje mi się żebyś znał jego rodziców. Hmm... nie popisałeś się inteligencją, o czym świadczy twój obraźliwy post. Ja bym chętnie tępił takich jak Ty! Może nie zna tych botujących ludzi o których pisał, ale ci co botują już mogą być uznani za pozbawionych honoru.

@topic
Biorą się do roboty :D. Świetnie!

Ze'To
30-01-2009, 17:13
@ap
o nie on sie wp*****&#*@&#^#@&%#&@#%^ naszymi tekścikamimimi
wyjcmy ;x
<trzask>

Gameton
30-01-2009, 17:13
Mi się wydaje , że to ściema z tymi banami. Fajnie ,że cipsoft tracił by tyle kasy , przecież połowa tych osób na pewno miała pacc'a więc sądzę ze tylko tak straszą żeby mniej osób bociło. Takie jest moje zdanie, a jeżeli była by to prawda to gratulacje , że tracą tyle kasy. :) Nie jestem za tym żeby ludzie "Botowali" ale sądzę że z tym i tak nic nie da się zrobić.

Siwy1
30-01-2009, 17:14
Boje sie ...

Jak myślicie jak sobie pobociłem 3 miechy temu troszku to ban sie należy ? Powiem że szkoda , szkoda ;] Boty były , są i będą zawsze nic tego nie zmieni . ciekaw jestem czy zbanowali te h lvle =] ciekawie by było zobaczyć resp nightmarów bez spaawa ;d piszą że to nie była jednorazowa akcja ? moim zdaniem była , szybko zobaczą nieodwracalne skutki swoich decyzji ;]

MarS
30-01-2009, 17:15
Mi się wydaje , że to ściema z tymi banami. Fajnie ,że cipsoft tracił by tyle kasy , przecież połowa tych osób na pewno miała pacc'a więc sądzę ze tylko tak straszą żeby mniej osób bociło. Takie jest moje zdanie, a jeżeli była by to prawda to gratulacje , że tracą tyle kasy. :) Nie jestem za tym żeby ludzie "Botowali" ale sądzę że z tym i tak nic nie da się zrobić.

ta sciema szkoda tylko ze pol swiata z kazdego swiata zbanowane

Toms
30-01-2009, 17:15
Mi się zdaje, że jest to tylko taka gra CIP. Na expowiskach jakoś nie widać spadku liczby boterów. Myślę, że CIP tą liczbę sobie wymyślił. Większość boterów to gracze z płatnym kontem.

Karanie boterów to tylko zmyłka CIP. Gdy banują stracą graczy, tracą graczy, tracą kasę. Proste. Ta zmyłka jest tylko do tego by uczciwi gracze nie denerwowali się i dalej grali.

Co Ty gadasz? U mnie na serverze poszło 10 płatnych kont większość lvl100+
a stracili pełno kasy właśnie dlatego że nieuczciwi gracze wykopali uczciwych.
Teraz uczciwi gracze mogą powrócić i znowu grać z przyjemnością.
Przestań patrzeć przez pryzmat złości i zawiści...

Ze'To
30-01-2009, 17:17
Boje sie ...

Jak myślicie jak sobie pobociłem 3 miechy temu troszku to ban sie należy ? Powiem że szkoda , szkoda ;] Boty były , są i będą zawsze nic tego nie zmieni . ciekaw jestem czy zbanowali te h lvle =] ciekawie by było zobaczyć resp nightmarów bez spaawa ;d piszą że to nie była jednorazowa akcja ? moim zdaniem była , szybko zobaczą nieodwracalne skutki swoich decyzji ;]

TAAAK
należy ci się ban bociłęś bocie zbocony i należy ci sie poczwórny ban z ukręceniem jaj !
Bóóóój sięę! jak ci bana damy to nawet outfita se nie zmienisz bocie zbocony !

Rocket Slayer
morda psie ! w*****asz mnie tymi swoimi tekscikami !!
Ej ziomek, miałeś wyjść!

@topic
Czy ban na 30 dni to nie za mało? Ileż to było ostrzeżeń z ich strony by nie używać botów? x(

Nutaharion
Uczciwi odeszli bo nie warto grać, kiedyś jak nie było az takich botów (magic lvl trainer, anti log out, swinki i swiatlo wystarczalo) to ludzie grali... pojawiły się nowe to czołówka znanych i dobrych ludzi odeszła ;<

Erhion
30-01-2009, 17:18
Bloodwin zapodaj jakimś komentem =)

Powiem jedno.;)

Dobrze wam tak botterzy.

A wszyscy płaczący - żal mi was & witam w prawdziwym świecie. Jak można się w*****ać na Cipsoft za bana jeśli używało się bota?

Kurwa ja nie rozumiem. Jesteście żałośni. Niektórzy przyjeli to ze spokojem, inni to chyba się zaraz pozabijają albo pojadą na policje zgłosić przestępstwo.

Żałosne komentarze, pokazujące brak jakiejkolwiek inteligencji adekwatne do wieku.

Ogarnia mnie po prostu taki żal, że nie chce mi się komentować.

taki **** jak ty nie będzie mi mówil czy mam wyjść czy zostać więc zamknij ryj i sie nie odzywaj !

Ogarnij się, bo zaraz drgawek dostaniesz.

NOHAS
30-01-2009, 17:18

To powiem Ci, ze wiekszosc osob co ma bany to uzywala blackD. Elf safe, nie wiem jak NG.

@Goku
30-01-2009, 17:20
Ej ziomek, miałeś wyjść!

@topic
Czy ban na 30 dni to nie za mało? Ileż to było ostrzeżeń z ich strony by nie używać botów? x(

taki **** jak ty nie będzie mi mówil czy mam wyjść czy zostać więc zamknij ryj i sie nie odzywaj !

Lotress
Elf safe, nie wiem jak NG.

Mylisz sie, elf nie jest bezpieczny :)

YaMaRoOo
Btw - wciąż piszecie "chuj" przez samo "h"

Też mnie to niepokoi ;p

Ze'To
Powiem jedno.;)

Dobrze wam tak botterzy.

A wszyscy płaczący z @Goku - żal mi was & witam w prawdziwym świecie. Jak można się w*****ać na Cipsoft za bana jeśli używało się bota?

Kurwa ja nie rozumiem. Jesteście żałośni. Niektórzy przyjeli to ze spokojem, inni to chyba się zaraz pozabijają albo pojadą na policje zgłosić przestępstwo.

Żałosne komentarze, pokazujące brak jakiejkolwiek inteligencji adekwatne do wieku.

dokładnie dobrze im pofiedziałęś ! e boty jeszcze zobaczycie będziecie żlopac majonez !

Siwy1
30-01-2009, 17:22
"TAAAK
należy ci się ban bociłęś bocie zbocony i należy ci sie poczwórny ban z ukręceniem jaj !
Bóóóój sięę! jak ci bana damy to nawet outfita se nie zmienisz bocie zbocony !"

haha te propozycje to innym razem ;d Boterzy całego świata łączmy sie ! ;s jedziemy do siedziby cipu obrzucać ich jajkami ? :>

NOHAS
30-01-2009, 17:22
Mylisz sie, elf nie jest bezpieczny :)

Mmm...na kyrze wiekszosc osob ma bana bo mialo blackd, tak samo mowia na vt. Oczywiscie osoby co mialy elf'a tez maja bany, ale jest ich zdecydowanie mniej niz blackD.

Lotress
30-01-2009, 17:24
No wlasnie, u nas ludzie ktorzy uzywaja tylko blackd, oraz ci ktorzy uzywaja tylko elfa dostali bana :P

Azatar90
30-01-2009, 17:26
Zostawcie moje zajaczki w spokoju ;(;(

Ale w sumie dobrze ale to trudne do zrealizowania zeby tak w 100% usunać i wątpie zeby sie to zmienilo boty byly sa i bedą :p

Tuhamiid
30-01-2009, 17:29
Bardzo dobre posuniecie Cipsoftu, prawie 5k botterow mniej, cóż szkoda ze część tylko na miesiąc.

Mitthenither
30-01-2009, 17:30
Na jakiej pieprzonej podstawie twierdzicie ze Cipsoft straci na tym kase? Osoby z paccem ktore dostaly bana juz dawno za tego pacca zaplacily wiec zadnej kasy cip nie traca. A jak juz im ban zejdzie to IDE O ZAKLAD ze kupia nastepnego zeby bocic dalej(bo co to dla taikego bottera wydac 300k~na pacc?). A wasze zajebiste teorie o tym ze jak zbanuja 4.5k osob z tych 120+ tys platnych kont to normalnie ekonomia im padnie i wogole zachowajcie dla siebie. Kocham tych mlodych ekonomistow ktorzy wiedza najlepiej, zupelnie jak piraci twierdzacy ze bez nich rynek gier by upadl ;-).

GZ cip, swietne posuniecie! Oby tak dalej. Przynajmniej stonek juz sobie nie poboci :]

astrider23
30-01-2009, 17:32
post do usuniecia

Itachi
30-01-2009, 17:32
Heh takie akcje zachęcają do gry starych graczy ;)

oj, tak. :)

Rocket Slayer
30-01-2009, 17:35
Tym wszystkim zranionym duszyczkom polecam jutro zasiąść przed telewizorem i obejrzeć "Tajemnica(e) Brokeback Mountain" na TVN.

Tharion
30-01-2009, 17:36
lecz często także jego straty w wyniku hacka ze względu na możliwość występowania w nim prezentów od twórców.

Gleba gleba gleba.

jancza_09
30-01-2009, 17:40
Jeśli straty nie będą dużę to będą dalej prowadzić takie akcje.

Ja używam Blackd , Ng , Elf i jestem bez bana na razie :p . Przez jakiś okres nie użyje bota xd

Miszczu
30-01-2009, 17:42
Tym wszystkim zranionym duszyczkom polecam jutro zasiąść przed telewizorem i obejrzeć "Tajemnia Brokeback Mountain" na TVN.
E tam ironizujesz ,a ja sobie obejrzę i trochę się pośmieję ....albo odkryję druga stronę swojego jestestwa ?xD
Niech banują.... przez botterów nie gram już na Celeście i wróciłem na pvp.

YaMaRoOo
30-01-2009, 17:44
@siwy

A może pielgrzymka na kolanach ;)?

Siwy1
30-01-2009, 17:47
Pielgrzymka ? ja daleko nie mam :]

Ciekaw jestem ( o ile sie zaloguje) ile znajomych z vip bedzie pisalo z noobcharow ze nie mogą się zalogować :D ... i jak bd wyglądał war na furorze haha xD i nasze POI ! o matko a jak nam zwidka i imargama zbanowali to 150k w dupe :S

Sadlith
30-01-2009, 17:49
Coz mozna powiedziec, dobra robota cipsoft i oby tak dalej...

Rocket Slayer
30-01-2009, 17:50
E tam ironizujesz ,a ja sobie obejrzę i trochę się pośmieję ....albo odkryję druga stronę swojego jestestwa ?xD

Ej, to szykuj czipsy - wbijam do Ciebie jutro na męski wieczór

@topic
Czekam na kolejne efekty :)

Vamanaun
30-01-2009, 17:51
finally _/

Mik987
30-01-2009, 17:56
mam nadzieje ze na moim servie troche tych ludzi polecialo :]
moze w koncu jakiegos respa na Yalahar bedzie mozna dorwac... B)

Wylansowany
30-01-2009, 17:56
"Kary są ostatecznie i wszystkie zażalenia będą ignorowane"

I to zdanie najbardziej mnie się podoba. :p
Aż chce się grać...

Paskudek
30-01-2009, 17:59
Jesli myslicie ze to cos zmieni to sie grubo mylicie, wiekszosc boterow nie dostalo bana a nawet jak dostanie to sie tym specjalnie nie przejmie i zrobi drugiego chara na te 30 dni banicji.

A tak wogole to po jakim czasie znika wpis w criminal records?

Tharion
30-01-2009, 18:01
"Kary są ostatecznie i wszystkie zażalenia będą ignorowane"

I to zdanie najbardziej mnie się podoba. :p
Aż chce się grać...

Ciekawe co powiesz jak sie zalogujesz i all vipy przez miecha będą offline :>

Jesli myslicie ze to cos zmieni to sie grubo mylicie, wiekszosc boterow nie dostalo bana a nawet jak dostanie to sie tym specjalnie nie przejmie i zrobi drugiego chara na te 30 dni banicji.

A tak wogole to po jakim czasie znika wpis w criminal records?
Szczególnie te 150+++ chary, nie?

a wpis po 6 miechach znika

StagG
30-01-2009, 18:05

Takie postanowienie noworoczne ;D

Tak, wyje*** wszystkich botterów... wreszcie Cipy wzięły się do roboty...

ps. beware of rotworms when botting ;D

Hans Spec Jan 29 2009, 15:04:43 CET Died at Level 62 by a rotworm :baby:

xdd

Souly
30-01-2009, 18:06
powiem wam że ten ich sprzęt jest dupny ;/ mój kumpel dostał bana za Bota.. a on tylko sharował xD

Froggi
30-01-2009, 18:07
nareszcie cos zrobili

Wylansowany
30-01-2009, 18:07
Ciekawe co powiesz jak sie zalogujesz i all vipy przez miecha będą offline :>

Wtedy będę wiedział z kim się zadaje ;]

Notopeczek
30-01-2009, 18:08

jasne prawa ekonomi;p
biznes sie musi krecic i czasami tzreba zamknac mordy tym co krzycza,tak jak teraz,
nastepne bany pojda za rok jak juz znow kazdy bedzie robil chary na botach

tibia zeszla na psy albo utonela i sie zakopala w mule dawno temu

Arkazann
30-01-2009, 18:15
Glupi pomysł.. część moich kumpli dostała niesłusznie bana..

poza tym moge sie załozyć, że już za kilka dni będziemy świadkami nowego bota który to ominie :)

Pozdro

HAIL NG

Rayan'Monk
30-01-2009, 18:18
A ja się dziwiłem czemu nie mogę się zalogować :D

Tharion
30-01-2009, 18:21
Wtedy będę wiedział z kim się zadaje ;]

Z normalnymi ludzmi którzy wolą grą sie bawić, a nie klepać pixele przez 20h/dziennie?

Souly
30-01-2009, 18:24
Z normalnymi ludzmi którzy wolą grą sie bawić, a nie klepać pixele przez 20h/dziennie?

dobrze powiedziane!!:cup::cup:

Siwy1
30-01-2009, 18:25
Wydaje mi sie że nie możemy mówić o niesłusznych banach ... napisali że banują tylko jeśli mają niezbite dowody więc na litość boską przestańcie wierzyć w uczciwość swoich kolegów =] Łamałeś zasady tibi ? masz bana , grałeś uczcie to graj dalej tyle na ten temat

Arkazann
30-01-2009, 18:25
@up
Tak łamałem i się z tego powodu bardzo ciesze, tylko szkoda, że koleś ktory cały dzień robi runy później dostaje "bana" bo cip mają 100% pewnosć.
Niech się przejdą na fibule/roty na darashii, scaraby w ankh, zolwie, małpy - i wtedy będą mieli pewność a nie koleś dostaje bana bo kiedyś bocił i on nie wie co się teraz dzieje ... Mnie ciekawi tylko 1, raportując już od kilku tygodni nie natknąłem się na GM'a... Brazole bocą całe dnie ... 120lv na larwach itd. i nadal ich tam widze.. Coś jest chyba nie tak ?

Popieram.
Szkoda mi tych którzy tak bardzo nie nawidzą botów bo oni muszą grać 20h dziennie a taki koleś z botem zaprogramuje go i wyjdzie na dwór na piwko z kolegami.

Tamten uczciwy gracz siedzi i bije całe dnie pixele nie widząc świata za grą, a ten 2 ma normalne życie :)

Poza tym bardzo dużo ludzi gra w tibie tylko po to aby bocic, tak więc CIP idąc do przodu tak naprawde skraca czas do końca istnienia "Tibii".

Souly
30-01-2009, 18:29
Popieram.
Szkoda mi tych którzy tak bardzo nie nawidzą botów bo oni muszą grać 20h dziennie a taki koleś z botem zaprogramuje go i wyjdzie na dwór na piwko z kolegami.

Tamten uczciwy gracz siedzi i bije całe dnie pixele nie widząc świata za grą, a ten 2 ma normalne życie :)

Poza tym bardzo dużo ludzi gra w tibie tylko po to aby bocic, tak więc CIP idąc do przodu tak naprawde skraca czas do końca istnienia "Tibii".

Szczera prawda ..bot = czlowiek z zyciem
gracz normalny najczesciej chce osiagnac jak najwiekszy lvl i gra 20h dziennie gdy bot ustawi bota i tez gra 20h dziennie ale do tego idzie na impreze itp

Enjoy bot life ;d

Xavery
30-01-2009, 18:30
Biedne male bociki, co wy teraz robicie, jak wy teraz ten lvl wbijecie... bo recznie przeciez expic nie potraficie. Az ciekawie bedzie teraz wygladac wszystkie hlvl questy i wojny, jak polowa hlvl fighterow (sic!) dostala bana...
Jakaz to tragedia dla tylu polaczkow co to tylko bota wlaczyc potrafia.

Popieram dzialania CIPsoftu calym sercem, odszedlem od Tibii tylko i wylacznie przez boterow, kto wie moze wroce, jak tak dalej beda dzialac.

YaMaRoOo
30-01-2009, 18:31

poza tym moge sie załozyć, że już za kilka dni będziemy świadkami nowego bota który to ominie :)

Pozdro

HAIL NG

dokładnie, niech coś zrobią bo nudno już xD

beko123654789
30-01-2009, 18:32
mój kolega dostał bana z pacc ;] wiec raczej z pacc tez co za róznica....

Ale ja na antice tych samych boterów zaje****** widze co bocą 23 godz na dobe

Rocket Slayer
30-01-2009, 18:33
tak więc CIP idąc do przodu tak naprawde skraca czas do końca istnienia "Tibii".

Koniec istnienia Tibii? NIEEEEEEEEEEEEEEE11111!11eoneonejeden

Prędzej dodadzą SPA i ośrodek do szkolenia psów niż skończą z Tibią.

Poczekaj chwilę a będziesz się musiał martwić paskiem "Higiena" czy "Głód"

Siwy1
30-01-2009, 18:35

mi chodzi tylko o to ;] chcesz normalne life to graj w tibie lajtowo a nie 20h . wyobraź sobie utopijną tibie taką 7.6 kiedy jak 60 lvl wbiegał do miasta to ludzie chowali sie do depo . Jakby nie było botów to nie trzeba byłoby siedzieć 20h żeby im dorównać ... ja boce , bo muszę , gdybym mógł sobie wbić spokojnie na respa frostów gdzie siedzi 300 ek to bym nie bocil :[ Ale koniec użalanie się nad sobą czekamy na efekty

beko123654789
30-01-2009, 18:37
Powiem jedno.;)

Dobrze wam tak botterzy.

A wszyscy płaczący - żal mi was & witam w prawdziwym świecie. Jak można się w*****ać na Cipsoft za bana jeśli używało się bota?

Ogarnij się, bo zaraz drgawek dostaniesz.

Akurat z Bloodwinem się zgadzam w 100 %

Stop boterom '' Chociaż i tak dalej dużo graczy boci
i co im da ban ?????????????????? ""

Esprit
30-01-2009, 18:37

Pozdro

HAIL NG

Właśnie przez NG najłatwiej wpaść bo się integruje z Tibią pozdro.

Dla mnie żałosne są wypowiedzi, tych którzy nie bocą, pewnie nigdy nie przekroczyli magicznej bariery 30 levla i dlatego twierdzą że bot im zbędny bo 30 level to nie problem wbić potem zaczyna się jazda jak potrzebujesz 100k expa na level to już się nie robi tak prosto i większosć tych nobów albo przestaje grać albo sięga po bota. A to pierdolenie wsadżcie sobie w dupe boty były są i będą i tak ma być jak się nie podoba to s*******ać na otsa

Siwy1
30-01-2009, 18:42
hahahaha up popieram :D przejme się obelgami gracza który wbił 80 lvl bez bota =] mi sie udało bo napierałem pół wakacji ale z botem to skraca się do kilku tygodni

Xavery
30-01-2009, 18:46

Dla mnie żałosne są wypowiedzi, tych którzy nie bocą, pewnie nigdy nie przekroczyli magicznej bariery 30 levla i dlatego twierdzą że bot im zbędny bo 30 level to nie problem wbić potem zaczyna się jazda jak potrzebujesz 100k expa na level to już się nie robi tak prosto i większosć tych nobów albo przestaje grać albo sięga po bota. A to pierdolenie wsadżcie sobie w dupe boty były są i będą i tak ma być jak się nie podoba to s*******ać na otsa

Co biedaku... bana dostales i cisnienie ci skoczylo ? BYlo nie uzywac botow to by byl lvl przez polowe, ale za to konto bez bana.

Vasudanin
30-01-2009, 18:48
@up
a taki koleś z botem zaprogramuje go i wyjdzie na dwór na piwko z kolegami.
A trzeci wyłączy komputer, a za oszczędzoną kasę za prąd kupi zgrzewkę piwa dla siebie i swoich kumpli.
Tiaa... D nie integruje w tibię, elf nie integruje w tibię, a skąd, a gdzie tam, nie?
A dla mnie żałosne są wypowiedzi botów, którzy wbili 150 lvl na bocie i robią z kolegami masowy spust na monitor.
@edit
@up
A umiesz czytać? Dostanie bana, jeśli będą mieli niepodważalne dowody. A co do "Hackerów", po co banować? Twoje konto, twoje zmartwienie, jeśli Ci je ukradną. Trzeba było się na fri-pak nie nabierać.

Arkazann
30-01-2009, 18:49

W pewnym sensie tak. Zauważyłem, że ci co narzekają na boty to przeważnie dzieci no nie oszukujmy się. To, że ktoś ma 200 lv i ma bota, nie oznacza, że boci 24/24 na małpach czy scarabach... tylko np. widzi jakie są potwory niżej aby było łatwiej lurnąć czy sam mu golda zbiera z dli zamiast przezucać to ręcznie kilkaset razy dziennie... Bot to ułatwienie do gry, ale gry samej nie zastąpi i niektórzy o tym zapominają. Dlatego Ci uczciwi gracze są tak zdenerwowani. Poza tym jeszcze nie spotkałem osoby która by używała bota 2 dni a później powiedziałą, że to głupie i woli ręcznie bić. Tak więc Ci którzy mowią ze userzy botów to debile itd. tak naprawde albo się nie łapią w anglielskim i nie wiedzą jak ustawić bota, albo odpowiada im gra na 30 lvu gdzie do następnego awansu zajmie im to 3 godziny. Bo gdyby mieli 150lv~ i by musieli spędzić kilka dni na dragon lordach/hydrach/behemotach itd. to by zmienili zdanie, że boterzy to głupi ludzie.

Ktoś tam wyżej napisał ze się uzalamy ze nie możemy bocic, to nie prawda. Bocic zawsze można, tylko z głową.
pozdrawiam.

Siwy1
30-01-2009, 18:52
Teraz to kur*a "Won z Botami !" a jak boty wbiegają do depo to kto krzyczy "Fri itens plax?" i patrzy na nich z zazdrością ? Tak wy !

Esprit
30-01-2009, 18:53
Co biedaku... bana dostales i cisnienie ci skoczylo ? BYlo nie uzywac botow to by byl lvl przez polowe, ale za to konto bez bana.

Nie płacz, o swojego 120 kina kup bota i graj. Jakbyś chciał wiedzieć mam blackd wybociłem dużo charów jade na mc i nie dostałem bana pozdro.
Pozdro dla tych co mają 100+ i grają ręcznie ładny no life.

Etanov2
30-01-2009, 18:54
ja se skiluje tylko na ng , ale siedze przy kompie i robie to max 2-3 godziny i w tym czasie pisze sobie z kumplami , bana nie dostałem ,robie to tylko dlatego ze nie chce mi sie slimów przełączac w treningu, a tak pozatym to te 4959 kont zbanowanych to kit jakiego nie było ... farewell in tibia ziomy

Tharion
30-01-2009, 18:55
A trzeci wyłączy komputer, a za oszczędzoną kasę za prąd kupi zgrzewkę piwa dla siebie i swoich kumpli.

A czwarty weźmie parę stówek z kupki oznaczonej "kasa za gpki", odpali bota i kupi XX zgrzewek dla siebie i kumpli :<

ShiVa7
30-01-2009, 18:57
Nie płacz, o swojego 120 kina kup bota i graj. Jakbyś chciał wiedzieć mam blackd wybociłem dużo charów jade na mc i nie dostałem bana pozdro.

no to masz sie czym chwalić :)

no life? a co powiesz na to że Ty puszczając 3 postacie na MC+bot?Pod Patologie sie to kwalifikuje, bo już nie tyle że siedzisz przy tym tyle czasu, ale marnujesz swoj czas i pieniądze za prąd.. nie lubisz grać czysto? Nie graj wcale.

Etanov2
30-01-2009, 18:57
5-ty wysmieje cipsoft i w tydzien zboci 40 kine ;p

Rocket Slayer
30-01-2009, 18:59
To, że ktoś ma 200 lv i ma bota, nie oznacza, że boci 24/24 na małpach czy scarabach... tylko np. widzi jakie są potwory niżej aby było łatwiej lurnąć czy sam mu golda zbiera z dli zamiast przezucać to ręcznie kilkaset razy dziennie... Bot to ułatwienie do gry, ale gry samej nie zastąpi i niektórzy o tym zapominają. Dlatego Ci uczciwi gracze są tak zdenerwowani. Poza tym jeszcze nie spotkałem osoby która by używała bota 2 dni a później powiedziałą, że to głupie i woli ręcznie bić. Tak więc Ci którzy mowią ze userzy botów to debile itd. tak naprawde albo się nie łapią w anglielskim i nie wiedzą jak ustawić bota, albo odpowiada im gra na 30 lvu gdzie do następnego awansu zajmie im to 3 godziny. Bo gdyby mieli 150lv~ i by musieli spędzić kilka dni na dragon lordach/hydrach/behemotach itd. to by zmienili zdanie, że boterzy to głupi ludzie.

Po 1.
Zauważyłem, że ci co narzekają na boty to przeważnie dzieci no nie oszukujmy się.
Bo ta gra jest głównie dla dzieci...

Po 2.
To, że ktoś ma 200 lv i ma bota, nie oznacza, że boci 24/24 na małpach czy scarabach... tylko np. widzi jakie są potwory niżej aby było łatwiej lurnąć czy sam mu golda zbiera z dli zamiast przezucać to ręcznie kilkaset razy dziennie...
Tłumaczysz to lenistwem i trudnym poziomem gry? Żałosne...

Po 3.
Tak więc Ci którzy mowią ze userzy botów to debile itd. tak naprawde albo się nie łapią w anglielskim i nie wiedzą jak ustawić bota, albo odpowiada im gra na 30 lvu gdzie do następnego awansu zajmie im to 3 godziny.
Albo nie pojmują jak można łamać zasady w takiej grze, tłumacząc się lenistwem. Jak gra za trudna to się w nią nie gra, nie?

Po 4.
Bo gdyby mieli 150lv~ i by musieli spędzić kilka dni na dragon lordach/hydrach/behemotach itd. to by zmienili zdanie, że boterzy to głupi ludzie.
Błąd. Expili by wolniej, rzadziej, bo by zrozumieli, że i tak osiągnęli wiele.

Jako botter pewnie tego nie zrozumiesz ...

~~
Teraz to kur*a "Won z Botami !" a jak boty wbiegają do depo to kto krzyczy "Fri itens plax?" i patrzy na nich z zazdrością ? Tak wy !
Mógłbym się założyć, że bez botów i tak wysokich lvli na nich osiągniętych, po jakimś czasie nie byłoby tak dużo tego typu płaczu.

~~
Karze ci ktoś wbić 100lvl~ w 3 miesiące?

~~

Jeśli zrobili by taki 100% anty bot, że wogóle nie dałoby się bocić, to ja, i razem ze mną 85% ludzi przestałoby wogóle grać. A CIP'y nie mogą do tego dopuścić.
Płakano by z tego powodu... serio...
Wróciłaby część graczy, która przestała grać z powodu kolejek, i syfu panującego na serwerach.

Xavery
30-01-2009, 18:59

Gralem w ta gre prawie 5 lat, moim szczytowym osiagnieciem jest wbicie 126 poziomu knightem, wbijalem go troche ponad rok. Moje zycie na tym nie ucierpialo ani troche. Dlaczego ? bo gralem jak mialem czas wolny. Nie widze tutaj zadnego no life. Dlaczego nie bocilem? PO co mi wybocony 250 lvl jak mi o wiele przyjemniej gra sie 120 lvl ale z wiedza ze zrobilem go sam bez zadnej pomocy. A czym ty sie mozesz pochwalic ? 5x 100+ lvl na bocie, zadne osiagniecie, kazdy debil tak moze zrobic i beddzie cieszyl jak ty.

ShiVa7
30-01-2009, 19:00
Ja bociłem, boce, i bocic będę.

Szkoda czasu na patrzenie sie na monitor, i czekanie na 530 many, żeby zrobić Ava. Wolę postawić bota żeby sam to robił.

Używam bota z 3 miesiące, i jak na razie nie wyłapałem bana.

Jeśli zrobili by taki 100% anty bot, że wogóle nie dałoby się bocić, to ja, i razem ze mną 85% ludzi przestałoby wogóle grać. A CIP'y nie mogą do tego dopuścić.

kolejna ciota :) W takim razie po co grasz? Z gry masz mieć przyjemość a nie szpan przed kolegami z gimnazjum "mam 140 lewel!".

Fanatico
30-01-2009, 19:00
Dlatego polecam World of warcraft...=d

Etanov2
30-01-2009, 19:01

no life? a co powiesz na to że Ty puszczając 3 postacie na MC+bot?Pod Patologie sie to kwalifikuje, bo już nie tyle że siedzisz przy tym tyle czasu, ale marnujesz swoj czas i pieniądze za prąd.. nie lubisz grać czysto? Nie graj wcale.

3 chary na mc zmieszane z botem to alkoholizm ;p

Arkazann
30-01-2009, 19:03

mc+bot = BIG afk a nie "siedzenie tyle czasu i marnowanie go przy kompie"
marnowanie pieniędzy za prąd? Nawet byś pewnie nie podliczył ile wyciągnał hajsu za wybocenie tych charów. A czy gra czysto lub nie to już nic ci do tego.
Dla ciebie tibia może oznaczać fun. Dla niego zysk.
I kto wychodzi na debila?

Etanov2
30-01-2009, 19:05
to co mamy robic w wolnym czasie jest naszym wyborem ziomus,
ja mam czas na nauke, na wyjscie na dwor , na gg i na tibie , i na oceny w szkole nie narzekam , 4,17 srednia ... I klasa lo

ShiVa7
30-01-2009, 19:07
Ci co nie bocą.

Nie lepiej włączyć bota, i wyjść na dwór, pouczyć się, czy nawet pogadać na GG, niż expić?

Robisz 2 czynności na raz. Szkoda życia :D

w takim razie po co grać :|? Nałóg "ii need lvl pls?"
Piszesz to tak jakbyś musiał grać w tibie.

T3H_VirUs
30-01-2009, 19:08
w zaczęli się tym interesować ._<

WB)W

ShiVa7
30-01-2009, 19:09
mc+bot = BIG afk a nie "siedzenie tyle czasu i marnowanie go przy kompie"
marnowanie pieniędzy za prąd? Nawet byś pewnie nie podliczył ile wyciągnał hajsu za wybocenie tych charów. A czy gra czysto lub nie to już nic ci do tego.
Dla ciebie tibia może oznaczać fun. Dla niego zysk.
I kto wychodzi na debila?

A gdzie jakies zasady? Chcesz zarabiać kase ? Idz do pracy, a nie bawisz sie w oszusta od małego. Proste jak chuj :)

Esprit
30-01-2009, 19:09

Bo lubi mieć duży level porozmawiać z kolegami, zrobić service, potrapować, popekować, sprzedać pacc za gp, gp na allegro, zarobić, sprzedać chara. A ty ?
Na*******ać dla ledwie 70 levela 12 godzin dziennie.

Rocket Slayer
30-01-2009, 19:10
Ci co nie bocą.

Nie lepiej włączyć bota, i wyjść na dwór, pouczyć się, czy nawet pogadać na GG, niż expić?

Robisz 2 czynności na raz. Szkoda życia :D
Pierdolnijcie tego kolesia maczugą, proszę...
Natychmiastowo mi się przypomina "Po co kupować gry, skoro można je zassać z Torrenta?"

Bo lubi mieć duży level porozmawiać z kolegami, zrobić service, potrapować, popekować, sprzedać pacc za gp, gp na allegro, zarobić, sprzedać chara. A ty ?
Bo lubisz uprzykrzać grę innym zajmując expowiska... cholernie egoistyczne podejście... Chcesz mieć zarobek? Zgłoś się do jakiejkolwiek uczciwej pracy, nawet odśnieżania, roznoszenia ulotek czy jakiejś pomocy... Dla młodziaka gratka jak nic.

Takie cholerne cwaniactwo...

Etanov2
30-01-2009, 19:12
ja gram w tibie bo jest jakas fabuła sredniowieczna i latasz rycerzykiem i napieprzasz w potworki , mozesz sie w handel bawic itp , jakas odmiana od gta czy innego badziejstwa

19MaLy08
30-01-2009, 19:13

Ja gram po to, żeby wbić wysoki lvl, pogadać z kumplami.

Ale że niechce tracić na to czasu, to boce. Czego nie rozumiesz?

Wanuh
30-01-2009, 19:13
Jedno mnie jeszcze wkur.ia, a mianowicie skargi debili typu "to nie fair, uzywam bota tylko czasami a tez dostalem bana:baby:".Zrozumcie botujecie to oszukujecie chocbyscie raz bota odpalili, poza tym co to za gra kiedy grasz nie ty tylko program? :o

Morda bociarze, oklaski dla CIP~:cup:

Arkazann
30-01-2009, 19:14
Bo ta gra jest głównie dla dzieci...
Jakbyś zauważył dorośli też grają, chyba że wsród twoich znajomych ich nie ma to już co innego...

Tłumaczysz to lenistwem i trudnym poziomem gry? Żałosne...

Mylisz lenistwo ze znudzeniem, a to duża różnica. Mowisz o trudzie gry a pewnie jestes retired bo na 50 lv przestałeś expić... Tibia trudną grą? Nie rozśmieszaj mnie.. tu chodzi tylko o to ile spędzasz przy komputerze. Widziałes Guild Wars? Tam masz 20 lv max i tam trzeba umieć grać. A nie mieć 400lv i spamić 2 bindy.

Albo nie pojmują jak można łamać zasady w takiej grze, tłumacząc się lenistwem. Jak gra za trudna to się w nią nie gra, nie?

Znowu mylisz lenistwo ze znudzeniem. Tibia nie jest trudną grą, tylko aby czerpać z niej przyjemność należy mieć wysoki lv (dla większości ludzi teraz mówie, bo niektórym wystarcza 30lv aby sie cieszyć). A żeby do tego dojść to godziny spędzony przed ekranem. Jeżeli ty wolisz wybrać gapienie sie w monitor niż ogladanie telewizji w tym czasie jak bot Ci expi to już twoja sprawa.

kolejna ciota :) W takim razie po co grasz? Z gry masz mieć przyjemość a nie szpan przed kolegami z gimnazjum "mam 140 lewel!".

Nie dla każdego cele w Tibii są takie same. Więc zamknij morde z tamiki głupimi tekstami. Ty wolisz pogadać na tibii i wspólne hunty (na przykład) inny woli zarabiać za wybocanie charów a inny po prostu gada z innymi na tibii.

Sadlith
30-01-2009, 19:14
@ShiVa7
dokladnie, popieram cie w 100%, ja poprostu nie rozumiem ludzi ktorzy mowia "ja sobie postawie bota i moge robic w tym czasie wszystko, a ty siedzisz przy tej grze i tracisz czas zeby wbic lvl itp itd..." no to jak ktos ma czas a stawia bota no to po jaka zasrana cholere to robi? i jeszcze ludzie sie tym chwala....
gra jest stworzona zeby samemu w nia grac...a jak nie maja na to czasu bo musze robic/chca robic cos innego to niech poprostu nie graja..

Xr3
30-01-2009, 19:15
Naturalnie, że lepiej. No chyba, że komuś expienie sprawia przyjemność...

Imo niezbyt mądre posunięcie ze strony Cipsoftu. Skazali nim siebie na conajmniej 10% spadek zysku z płatnych kont. Kiepscy z nich materialiści.

PallDanu
30-01-2009, 19:19
Gratulacje pomysłu świetny ! Tylko dlaczego ludzi, którzy botują nie dostali bana, a ci co nie botuja (np. ja) dostali? Na bank będzie jakaś petycja czy coś. Bo ten super mega hiper ekstra program troche jakby "niedziała" jak powinien...

ShiVa7
30-01-2009, 19:20

jak chcesz pogadać z nimi skoro jesteś gdzieś indziej? Nie chcesz tracić na to czasu to nie graj, bo psujesz innym przyjemność z gry.

ujmę to w skrócie - Botter jest dokładnie jak złodziej.

Alanus Lutinum
30-01-2009, 19:21
Tylko 5000? Tyle botterów to na jednym świecie jest, więc różnica jest nieznaczna i nieodczuwalna, no i w tych 5000 na pewno znajdą się jacyś uczciwi gracze.

Kojotes
30-01-2009, 19:22

To trąci o nałóg. A gadka o traceniu czasu to po prostu oszukiwanie samego siebie, jak "od jutra nie palę".

NIE CHCE CI SIE GRAC - NIE GRAJ WCALE

Nevizus
30-01-2009, 19:23
nie dadza dowodu news jest lewy jak zbanowali jakies konta to dla postrachu kilka nieaktywnych po 1. nie da sie automatycznie ustalic kto botuje gdyz 99% botow to programy zewnetrzne... wiec cipsoft nie ma na nie wzgledu mysla ze jak dadza newsa to sie ludzie przestrasza powinni zalozyc ekipe cos jak gm co by latali po serwerach i kontrolowali ludzi a nie pisza newsy i nic nie robia;]

ShiVa7
30-01-2009, 19:26
Nie dla każdego cele w Tibii są takie same. Więc zamknij morde z tamiki głupimi tekstami. Ty wolisz pogadać na tibii i wspólne hunty (na przykład) inny woli zarabiać za wybocanie charów a inny po prostu gada z innymi na tibii.

JCP. Przecież po to zrobili tę grę by w nią grać i trzymać się zasad które świadomie "podpisywałeś\zaznaczałeś ptaszki" przy stworzeniu konta.

Dlatego dla mnie to jest dziwne.. jak zarabianie na grze.. przez taką łatwość jak bot. Obraziłem Cie aby raz? Tak więc proszę z wyrazami typu "zamknij morde" mów do bota gdy Ci brakuje many, a ten nadziera się swoim alarmem"

Łamiecie zasady i tyle.. a gdzie wasze sumienie? Złodziejstwo.

mezowski86
30-01-2009, 19:26
No i dobra mam bana, za miesiąc selam chara i clipsoft nie zarobi na mnie więcej;-)

Rybzor
30-01-2009, 19:28
Godne podziwu, kiedy się nad tym nie zastanowię, inaczej mógłbym dojść do wniosku, że to dla nich nie jest wcale duża liczba. Lepiej więc nie myśleć : P

Arkazann
30-01-2009, 19:29
@ShiVa7
dokladnie, popieram cie w 100%, ja poprostu nie rozumiem ludzi ktorzy mowia "ja sobie postawie bota i moge robic w tym czasie wszystko, a ty siedzisz przy tej grze i tracisz czas zeby wbic lvl itp itd..." no to jak ktos ma czas a stawia bota no to po jaka zasrana cholere to robi? i jeszcze ludzie sie tym chwala....
gra jest stworzona zeby samemu w nia grac...a jak nie maja na to czasu bo musze robic/chca robic cos innego to niech poprostu nie graja..

Ja jem czipsy i pije piwo i patrze jak bot mi expi i jestem zadowolony :)
a ty siedzisz i klikasz co 2 sec. aby cos zrobic i tez jestes zadowolony :)

dlaczego więc tak się czepiacie kur** boterow? A jeśli za mało respów to nie wina boterów bo nawet jakby nie grali na bocie to by gdzies musieli expic. Więc to bez różnicy czy botem wali czy nie. Tylko wina cipów ze tak mało respów i poprzepełniane serwery. Więc się zamknijcie ze boterzy ze EVUL i samo zło.

Z.Y.G.A
30-01-2009, 19:29
Dla mnie to nie jest śmieszne bo sam dostałem bana i dużo ludzi z mojej gildi też. Zastanawia mnie jedno czy to jest za bota czy za mc (tzw modyfikacje klijenta)

Edit
I jeszcze jedno na tibia.com pisze że bedzie więcej takich "kontroli" jednak ja myśle że jest to nie możliwe, dlaczego? ponieważ za każdym razem jak zbanuja ok 5000 graczy z tego jakies 500 już wiecej nie kupi pacca więc nie beda mieli interesu.

ShiVa7
30-01-2009, 19:30
ShiVa7
Płakanie typu "On ma bota, a ja nie mam!!! Zostałem skrzywdzony przez los!" też nie jest dobre. Graj dla siebie. Inni wolą botować - niech to robią! Ty wolisz expic, życzę Ci, abyś czerpał z tego jak najwięcej zabawy. Mimo wszystko, jestem podobnego zdania jak ty :)

Pozdrawiam,
Xtremex

ale jaki płacz? Gdzie napisałem że nie mam bota? Tu chodzi o to że normalnie szanujący się człowiek który podpisuje się pod zasadami które ktoś założył robi z siebie ścierke.. Nie ma niech to robią.. bo psują normalną gre innych.

Rocket Slayer
30-01-2009, 19:30
ja gram w tibie bo jest jakas fabuła sredniowieczna i latasz rycerzykiem i napieprzasz w potworki , mozesz sie w handel bawic itp , jakas odmiana od gta czy innego badziejstwa
Fabuła średniowieczna... no tu by szło dyskutować :D

Tego, że skoro nie chcesz tracić czasu to za pomocą programu przeszkadzasz innym.

Jakbyś zauważył dorośli też grają, chyba że wsród twoich znajomych ich nie ma to już co innego...
Słowa "głównie" nie znasz?

Mylisz lenistwo ze znudzeniem, a to duża różnica. Mowisz o trudzie gry a pewnie jestes retired bo na 50 lv przestałeś expić...
Jasne jasne, wiesz lepiej, botterku -.^

Znowu mylisz lenistwo ze znudzeniem. Tibia nie jest trudną grą, tylko aby czerpać z niej przyjemność należy mieć wysoki lv (dla większości ludzi teraz mówie, bo niektórym wystarcza 30lv aby sie cieszyć).
Dokładnie. Takie myślenie ludzie, którzy chcą się nazywać graczami, chcą tępić.

A żeby do tego dojść to godziny spędzony przed ekranem.
I co z tego? W każdym MMORPG to musisz robić. Nie chcesz? Nie graj - nikt cię nie zmusza.

Nie dla każdego cele w Tibii są takie same.
W życiu to samo. Niektórzy chcą zgwałcić jak najwięcej kobiet, niektórzy mieć jak największy otwór w dupie...

Więc zamknij morde z tamiki głupimi tekstami.
"Zamknij morde" to sobie do kolegów z gimy możesz mówić. Jak narazie twoje myślenie jest tępione.

woli zarabiać za wybocanie charów
Handel piratami to też niby "nic złego". Jednak niektórych to w*****a, nie?

a inny po prostu gada z innymi na tibii.
Do tego 1 lvl wystarczy.

ty zamknij morde bo pewnie wymądrzasz sie tu tylko dlatego że scale armora nie dostałes od 20 bottera za free ...
Głupot nie opowiadaj, wkurzony botterku.

dlaczego więc tak się czepiacie kur** boterow?
boooo:

1. Zajmują przestrzeń (cavebotterzy)
2. Cwaniakują, jacy to oni są wielcy
3. Zajmują miejsce przez co tworzą się w mniejszym stopniu kolejki

A jeśli za mało respów to nie wina boterów bo nawet jakby nie grali na bocie to by gdzies musieli expic.
Po twoim nastawieniu mogę stwierdzić, że by zażywali uroków Rl'a

a boterów bo nawet jakby nie grali na bocie to by gdzies musieli expic. Więc to bez różnicy czy botem wali czy nie. Tylko wina cipów ze tak mało respów i poprzepełniane serwery
To wina Cipów, że tak późno zabierają się za boty i tak łagodnie traktują botterów.

Więc się zamknijcie ze boterzy ze EVUL i samo zło
Są jak komary. (na chwilę obecną nie chce mi się wymyślać bardziej trafnego porównania)

Rocket Slayer - obraca przyrody?
Nie, twój stary ((tfu! tfu!)
Graj sobie dalej 10h dziennie.
A to ty spostrzegawczy jesteś!!! (patrz profil i domyśl się dlaczego)

Tak w ogóle - gówno was to powinno obchodzić czy ktoś boci czy nie.
Róbcie to na OTSach - wtedy faktycznie nie powinno nas to obchodzić bo w żaden sposób by to na nas nie oddziaływało.

Jego sprawa, jego postać, jego życie (te które ma, w przeciwieństwie do tych co nie bocą)
Nikt mu nie każe grać tam, gdzie panują takie i takie zasady. Jest możliwość stworzenia własnego OTSa, więc problemu nie widzę. Wy serio jesteście na tyle niedorozwinięci by tego nie zauważyć?

Ja jem czipsy i pije piwo i patrze jak bot mi expi i jestem zadowolony
Hahahahahahah o k***a! <przepraszam, nie mogłem się powstrzymać>

Arkazann
30-01-2009, 19:32
JCP. Przecież po to zrobili tę grę by w nią grać i trzymać się zasad które świadomie "podpisywałeś\zaznaczałeś ptaszki" przy stworzeniu konta.

Jestem ciekaw czy jak instalujesz gre czy kodek to czy czytasz regulamin.
Jesli tak robisz to sory ale wysmiewam cie teraz XD
Ciekaw jestem jak 70% brazoli ktorzy nie znają ang. też mogą zaznaczać i później od nichg wymagac aby nie oszukiwali.

Marecki666
30-01-2009, 19:32
17:25 GM Smart [2]: be careful if you bot... cipsoft soon make test to ban all botters automatically

(kiedyś)

i dobrze.

ShiVa7
30-01-2009, 19:33
a ty siedzisz i klikasz co 2 sec. aby cos zrobic i tez jestes zadowolony :)

dlaczego więc tak się czepiacie kur** boterow? A jeśli za mało respów to nie wina boterów bo nawet jakby nie grali na bocie to by gdzies musieli expic. Więc to bez różnicy czy botem wali czy nie. Tylko wina cipów ze tak mało respów i poprzepełniane serwery. Więc się zamknijcie ze boterzy ze EVUL i samo zło.

Ale przecież to tak nie męczy :| Ja jakoś gram i paluchy mi nie opuchły, a i piwko sobie nie raz też przy tym popije. Po prostu.. podpisywaliście sie pod zasadami a łamiecie je na lewo i prawo. A to świadczy o człowieku.

Ulrikk
30-01-2009, 19:34
@Shiva7
Rozumiesz znaczenie słowa "złodziejstwo"? Chyba nie.

Nie każdemu chce się wbijać po raz X ten 100~ lvl by zacząć normalną grę. Kręci was bicie trolli po raz X, wasza sprawa.

Esprit
30-01-2009, 19:35
ale jaki płacz? Gdzie napisałem że nie mam bota? Tu chodzi o to że normalnie szanujący się człowiek który podpisuje się pod zasadami które ktoś założył robi z siebie ścierke.. Nie ma niech to robią.. bo psują normalną gre innych.

I tu mamy przykład no lifera traktujesz tibie jako 2 życie, averios jesteś ? Tylko on coś osiągnął i ma skila. Nie psuja nikomu gry, jakby grali bez bota to też byli i narzekałbyś, że za dużo nooba. Więc zamknij morde i idź bić swój level.

ShiVa7
30-01-2009, 19:35
Jestem ciekaw czy jak instalujesz gre czy kodek to czy czytasz regulamin.
Jesli tak robisz to sory ale wysmiewam cie teraz XD
Ciekaw jestem jak 70% brazoli ktorzy nie znają ang. też mogą zaznaczać i później od nichg wymagac aby nie oszukiwali.

Czytam nie czytam moja sprawa, od tego to w końcu jest.. tylko to już inne regulaminy, bo łamiąc je możesz i za to "beknąć".
Prosze Cie nie porównuj się do Brazylijczyków, bo to już inna bajka :)

ShiVa7
30-01-2009, 19:36
I tu mamy przykład no lifera traktujesz tibie jako 2 życie, averios jesteś ? Tylko on coś osiągnął i ma skila. Nie psuja nikomu gry, jakby grali bez bota to też byli i narzekałbyś, że za dużo nooba. Więc zamknij morde i idź bić swój level.

haha chciałbyś mieć takie no life jakie ja mam :) To że walcze o zasady tej gry nie znaczy że gram po 15 godzin na dzień.

Kojotes
30-01-2009, 19:36
Tak w ogóle - gówno was to powinno obchodzić czy ktoś boci czy nie.

Jeśli bot boci na respie z którego często korzystam, jeśli zdobywa większe ilości expa i kasy niż normalny gracz, jeśli zaczyna wyzywać tych co nie bocą, to też mnie to nie powinno obchodzić?

Jego sprawa, jego postać, jego życie (te które ma, w przeciwieństwie do tych co nie bocą)!

Głupi mit. Można grać dwie czy trzy godziny dziennie i odnosić jednocześnie różne sukcesy w grze i czerpać z tego satysfakcję, a także mieć bogate życie poza komputerem.
To że boty mają RL to po prostu 'urban myth', złudny argument botterów, którzy chcą jakoś uzasadnić fakt botowania.

Cipsoft i tak prędzej czy później zrozumie, że źle zrobił.

Cipsoft nic źle nie robi. To boty robią "źle"- łamią zasady które same zaakceptowały przy tworzeniu acc.

Dlaczego? Bo ta gra straciła swój klimat i grają tu głownie dzieci.

Straciła klimat także (głównie?) przez boty - co mnie obchodzi że padne, odpale bota i w kilka godzin odrobie; wybotuje sobie sorca żeby robić nim pa; kurw znow bot mi padł, ide zabić kilku noobow zeby odrobic kase

Happie
30-01-2009, 19:37
finaly ^^ ale czy na pewno?
na calmerze, 5 dzień w miejscu gdzie trenowałem na dwarfach, widzę tego samego typa ;/ bym się nie przyczepił gdyby, nie miał 40 lvl o.0, nie bił z 2 albo 3 wanda albo nawet najsłabszego. ZWYKŁE DWARFY I ROTY przy czym noobiąc ;/ i nie dając trenić ;/ GO GO CIPSOFT BAN MORE PEOPLE ^^ ale coś źle działa bo moja gilda dalej cała jest on :P czyli nie zbanowali all a moja gildia ma lvl od 50 do 130 którzy bocą XD a w gildi nie bocę ja i kumpel XD fajnie by było jakby wszystkie boty zbanowali może by w końcu jakiś klimat powrócił :P
i ciekawe kiedy odblokują opcję aby móc sprawdzić postać XD bo jestem ciekaw jednej gildii na calmerze xD

Tigerion
30-01-2009, 19:37
Coz ja dostalem bana praktycznie za darmo, tzn bota uzywalem zeby uzyc komendy "relog" co mi nie raz uratowalo dupe - moj net jest tak tragiczny ze net pada pare razy w tygodniu na pare sekund i przy tym mam lage, mysle , ze to troche nie sprawiedliwe bo bota nie uzywalem w zadnych innyh celach B)
Ale i tak sie ciesze, ze cos z tymi botterami zaczeli robic ^^

Kileros fire'son
30-01-2009, 19:40
Ale przecież to tak nie męczy :| Ja jakoś gram i paluchy mi nie opuchły, a i piwko sobie nie raz też przy tym popije. Po prostu.. podpisywaliście sie pod zasadami a łamiecie je na lewo i prawo. A to świadczy o człowieku.

Dobra, skończ już się żalić.

Przecież ja się nie żale. Wyśmiewam?

Ooo! To akurat niezła sztuka, nad która akurat pracuję.

ShiVa7
30-01-2009, 19:41
Dobra, skończ już się żalić.

Przecież ja się nie żale. Wyśmiewam?

Arkazann
30-01-2009, 19:42
Jasne jasne, wiesz lepiej, botterku -.^
Dlatego ja boce a ty nie, nie przemyslales tego?

I co z tego? W każdym MMORPG to musisz robić. Nie chcesz? Nie graj - nikt cię nie zmusza.
Każdy gra dla innego powodu już to mowilem. Ja lubie bocic i tyle. coś nie pasuje? Twój problem.

W życiu to samo. Niektórzy chcą zgwałcić jak najwięcej kobiet, niektórzy mieć jak największy otwór w dupie...
Dlatego 1 woli bocic a 2 nie. A tobie nic do tego.

"Zamknij morde" to sobie do kolegów z gimy możesz mówić. Jak narazie twoje myślenie jest tępione.
Po 1 nie przez wszystkich.
Po 2 nie wszyscy którzy tak samo myslą sie nie udzielają. Tak to już jest na tym swiecie. Ja sie o bana nie martwie. Inni widac tak.

Handel piratami to też niby "nic złego". Jednak niektórych to w*****a, nie?

Ale to już ich problem, nie? :)

Głupot nie opowiadaj, wkurzony botterku.

;*

Kileros fire'son
30-01-2009, 19:44
Jeśli bot boci na respie z którego często korzystam, jeśli zdobywa większe ilości expa i kasy niż normalny gracz, jeśli zaczyna wyzywać tych co nie bocą, to też mnie to nie powinno obchodzić?

Magiczny przycisk ignore.

Głupi mit. Można grać dwie czy trzy godziny dziennie i odnosić jednocześnie różne sukcesy w grze i czerpać z tego satysfakcję, a także mieć bogate życie poza komputerem.
To że boty mają RL to po prostu 'urban myth', złudny argument botterów, którzy chcą jakoś uzasadnić fakt botowania.

Jest kilka takich przypadków, ale są też tacy o jakich mówiłem wcześniej.

Cipsoft nic źle nie robi. To boty robią "źle"- łamią zasady które same zaakceptowały przy tworzeniu acc.

Ich sprawa.

Straciła klimat także (głównie?) przez boty - co mnie obchodzi że padne, odpale bota i w kilka godzin odrobie; wybotuje sobie sorca żeby robić nim pa; kurw znow bot mi padł, ide zabić kilku noobow zeby odrobic kase

Padne przez neta, też moja wina? Po co mam 'cierpieć'? To tylko stracony czas.

Maver
30-01-2009, 19:46
Poziom trudności dzisiejszej tibii można by porównać do tamagotchi - vis z dystansu, różdżki, speary same wracają do slota, runy na hotkeyach itp itd...
czego jeszcze wam potrzeba; cavebot wbudowany w klienta? gdy ktoś mówi mi, że przekładanie itemow z moba do bp jest zajebiscie trudne to kojarzy mi się on z przeciętnym Amerykaninem, dla którego zaparzenie herbaty to nie lada wyczyn. Oczywiście lepiej jest pościć bota niż siedzieć całymi dniami przy grze, ale jeszcze lepszym rozwiązaniem było by spędzanie przy tibii ~3h dziennie na grze fair, co jeszcze parę lat temu było normom.

imho cipsoft spóźnił się z tą cala akcja o dobre 4-5 lat
zamiast wyplewić boty kiedy jeszcze nie były rozpowszechnione woleli modyfikować klienta przez co system pvp jest teraz zbliżony do contry rodem z pegazusa >.>

Xr3
30-01-2009, 19:49
Gdybym miał wysoki poziom (level), tak powyżej 200, to szczerze mówiąc, wolał bym być nazywany Boterem niż No-Liferem.

ShiVa7
30-01-2009, 19:54
un-install tibia - tym którym ona tak niby zabiera czas.

Z.Y.G.A
30-01-2009, 19:56
Na jednej z planet układu słonecznego
Siedzę przed kompem, boce knighta swego
Co z tego, że niejeden widzi w tym coś złego
Rada - masz swojego chara odpierd*l się od mojego

Do każdego kto wyzywa boterów od ludzi bez zasad etc. :D

Esprit
30-01-2009, 19:56
Poziom trudności dzisiejszej tibii można by porównać do tamagotchi - vis z dystansu, różdżki, speary same wracają do slota, runy na hotkeyach itp itd...
czego jeszcze wam potrzeba; cavebot wbudowany w klienta? gdy ktoś mówi mi, że przekładanie itemow z moba do bp jest zajebiscie trudne to kojarzy mi się on z przeciętnym Amerykaninem, dla którego zaparzenie herbaty to nie lada wyczyn. Oczywiście lepiej jest pościć bota niż siedzieć całymi dniami przy grze, ale jeszcze lepszym rozwiązaniem było by spędzanie przy tibii ~3h dziennie na grze fair, co jeszcze parę lat temu było normom.

imho cipsoft spóźnił się z tą cala akcja o dobre 4-5 lat
zamiast wyplewić boty kiedy jeszcze nie były rozpowszechnione woleli modyfikować klienta przez co system pvp jest teraz zbliżony do contry rodem z pegazusa >.>

Haaah byłeś w USA że się wypowiadasz na temat życia codziennego amerykanów, normalni ludzie, widziałem przez całe 2 miesiące jak żyją.

Myz
30-01-2009, 19:57
@up
Ten wysoki level o którym mówisz jest doprawdy niczym w porównaniu z mainem i czteroma subklasami na maksymalnym levelu 85 w Lineage, co niektórzy Koreańcy są w stanie uzyskać w niecały rok. U nas (na zachodzie) absolutni rekordziści nabijają JEDNĄ postacią 85 w rok. To się nazywa no-life.

@topic
Chciałbym zobaczyć w tym momencie minę tych wszystkich kretynów którzy to wieszczą, że "Tibia odpada, bo GMi odchodzą, to koniec!!!111oneone". Akcja, którą teraz przeprowadza CIPSoft najdobitniej świadczy, że jest na odwrót. Mają jak widać na tyle dobre zaplecze finansowe, żeby pozwolić sobie na pozbycie się tak wielkiej ilości graczy. Myślicie że czemu nie zrobili tego wcześniej? Ano właśnie.. zawsze chodzi o kasę ; )

Rocket Slayer
30-01-2009, 19:58
Dlatego ja boce a ty nie, nie przemyslales tego?
Bo jesteś egoistą, nie patrzysz na to, że nie poświęcasz się grze, przyczyniając się do tworzenia kolejek, do tego, że zajebiesz komuś expa cavebotem sprzed nosa... Jestem przeciwko botterom na non-pvp. Chcesz mieć ten 100lvl? Zrób go na pvp, brak skilla da ci się we znaki, będziesz łatwym łupem.

Każdy gra dla innego powodu już to mowilem. Ja lubie bocic i tyle. coś nie pasuje? Twój problem.
Problem wszystkich z ww powodów... CIĘŻKO ZROZUMIEĆ???

Dlatego 1 woli bocic a 2 nie. A tobie nic do tego.
K***a!!! u góry masz powody!

Spam to nic w porównaniu z tym, że botter ci wybija potwory.

Padne przez neta, też moja wina? Po co mam 'cierpieć'? To tylko stracony czas.
To graj w co innego do cholery...

Gdybym miał wysoki poziom (level), tak powyżej 200, to szczerze mówiąc, wolał bym być nazywany Boterem niż No-Liferem.
Jeśli byś wbił ten poziom w rok lub szybciej - lepiej być botterem. Jeśli chcesz by cię uznawali za lepszego gracza tłumacz, że nie masz tej postaci od roku, czy dwóch - powiedz, że strasznie długo na to pracowałeś, wtedy jak cię nazwą no life czy botterem - są głupi.

Jeszcze raz, dla przypomnienia - czy "bocisz" ma znaczenie dla zwykłego gracza, czemu?
- zajmujesz/kradniesz expa
- niesłusznie wychodzisz ponad poziom i motywujesz innych do używania botów
- zajmując miejsce non stop grając, przyczyniasz się do tworzenia kolejek
- na non-pvp ciężko cię zabić

diabloziom
30-01-2009, 19:59
finaly ^^ ale czy na pewno?
na calmerze, 5 dzień w miejscu gdzie trenowałem na dwarfach, widzę tego samego typa ;/ bym się nie przyczepił gdyby, nie miał 40 lvl o.0, nie bił z 2 albo 3 wanda albo nawet najsłabszego. ZWYKŁE DWARFY I ROTY przy czym noobiąc ;/ i nie dając trenić ;/ GO GO CIPSOFT BAN MORE PEOPLE ^^ ale coś źle działa bo moja gilda dalej cała jest on :P czyli nie zbanowali all a moja gildia ma lvl od 50 do 130 którzy bocą XD a w gildi nie bocę ja i kumpel XD fajnie by było jakby wszystkie boty zbanowali może by w końcu jakiś klimat powrócił :P
i ciekawe kiedy odblokują opcję aby móc sprawdzić postać XD bo jestem ciekaw jednej gildii na calmerze xD

NJ????

wiadomosc jest za krotka

Eneris
30-01-2009, 19:59
Dobra za 2-3 dni wszytko wróci do normy.

Vasudanin
30-01-2009, 20:00
Coz ja dostalem bana praktycznie za darmo, tzn bota uzywalem zeby uzyc komendy "relog" co mi nie raz uratowalo dupe - moj net jest tak tragiczny ze net pada pare razy w tygodniu na pare sekund i przy tym mam lage, mysle , ze to troche nie sprawiedliwe bo bota nie uzywalem w zadnych innyh celach B)
Ale i tak sie ciesze, ze cos z tymi botterami zaczeli robic ^^
Bot, to bot, nie ważne do czego użyty.
Co ma piernik do wiatraka?
system pvp jest teraz zbliżony do contry rodem z pegazusa >.>
Ja contry przejść nie umiem. ; <

Pavel321
30-01-2009, 20:01
3. Zajmują miejsce przez co tworzą się w mniejszym stopniu kolejki

Kolejki to pierdolony pic na wodę tylko po to aby zmusić graczy do kupna premium

Arkazann
30-01-2009, 20:01
Po prostu.. podpisywaliście sie pod zasadami a łamiecie je na lewo i prawo. A to świadczy o człowieku.

aha to teraz patrz:

Czytam nie czytam moja sprawa

Sam sobie przeczysz, więc co tym chcesz osiągnąc? Najpierw mówisz ze podpisywałem sie pod czymś a poźniej mówisz ze to moja sprawa czy to czytam czy nie.
Ogarnij sie koleś...

To zależy, jeżeli boci bo 23/24 bije i nie ma go przy kompie to potrafie cie zrozumieć. Ale jeżeli ogląda film na kompie albo je a ty narzekasz, że on boci to co za różnica czy by to bił ręcznie czy bot za niego? Tak czy siak na respie by był...

Rocket Slayer
30-01-2009, 20:06
To zależy, jeżeli boci bo 23/24 bije i nie ma go przy kompie to potrafie cie zrozumieć. Ale jeżeli ogląda film na kompie albo je a ty narzekasz, że on boci to co za różnica czy by to bił ręcznie czy bot za niego? Tak czy siak na respie by był...
Aha, to czyli jest OK jak bot zacznie bić potwory komuś sprzed nosa, tak? W takim razie to jest Noobstwo - kolejna choroba.

Jeszcze raz, dla przypomnienia - czy "bocisz" ma znaczenie dla zwykłego gracza, czemu?

Kileros fire'son
30-01-2009, 20:08

Bywa - życie, raz z górki, raz pod górkę.

To graj w co innego do cholery...

No chyba nie będziesz mi mówił w co mam grać.

Co ma piernik do wiatraka?

To co sandał do lacza (klapków, jak by ktoś nie wiedział).

Gola_baba
30-01-2009, 20:08
a myslalem ze jestem nietykalny haha :D

http://img204.imageshack.us/img204/8827/banrc2.jpg

koniec tibi :(

Dragonit
30-01-2009, 20:09
Znakomicie! Oby tak dalej. Ktoś pisze, że to tylko gierka - jakoś niedawno usunięto konto 300 lvl+, który pacca kupował na pewno wiele razy i jeszcze nie raz by kupił. Nie rozumiem, czemu uważacie że Cip to chamy i prostaki dla których tylko kasa i kasa, tak trudno pojąć że oni też mają normalne uczucia jak każdy człowiek i dla nich to że ktoś boci też może być żenujące i nie zależy im aż tak bardzo, że stracą troszkę kaski? Naprawdę tak trudno to zrozumieć? A do tych co gadają jak to tibia podupada ... nie psuje się ona przez to co Cipsoft wprowadza do gry, ale przez wszelakie boty i prawie tylko i wyłącznie przez to! Kiedyś widząc 50 lvl w depo od razu ci przychodziło na myśl że koleś dość doświadczony, obecnie to nie wiesz czy to uczciwy gracz czy ktoś kogo bot nabijał all lvl na rotach ... jeśli ktoś chcę wbić w czeluściach laguny 150 lvl EK żeby potem tydzień pobawić się i przestać grać, ew. dalej bocić, niech spierdziela na ots'y! Tam może się poczuć pro elo master, niech nie przeszkadza graczom dla których ważny jest klimat i przyjemność płynąca z rozgrywki.

Up - i dobrze.

2UP - ma prawo kazać ci wypieprzać od tibi jeśli bocisz, bo to no legal i nie masz prawa w ten sposób grać.

ShiVa7
30-01-2009, 20:12
aha to teraz patrz:

Sam sobie przeczysz, więc co tym chcesz osiągnąc? Najpierw mówisz ze podpisywałem sie pod czymś a poźniej mówisz ze to moja sprawa czy to czytam czy nie.
Ogarnij sie koleś...

a Napisałem Ci w 100% że nie czytam? Dałem Ci do zrozumienia że to nie Twoja sprawa..

z botowaniem w tibiii jest jak z cheatowaniem w cs'ie.. nie umiesz grać to łapiesz się za *****

Arkazann
30-01-2009, 20:13
Bo jesteś egoistą, nie patrzysz na to, że nie poświęcasz się grze, przyczyniając się do tworzenia kolejek, do tego, że zajebiesz komuś expa cavebotem sprzed nosa... Jestem przeciwko botterom na non-pvp. Chcesz mieć ten 100lvl? Zrób go na pvp, brak skilla da ci się we znaki, będziesz łatwym łupem.

Gram na non-pvp i mi się to podoba. Nie będę napewno zmianiał swiata bo jakiś koleś który jest wkurzony ze jest takie coś jak "BOT" mi powie, że mam grać gdzieś indziej.
Kolejki wymyślone przez CIP po to aby pacc kupic pls?
Może się zdziwisz ale na pvp mam 40lv byłby większy tylko tam dopiero łazi boterow (mówie o furorze). Listy ze resp zajęty na kilka dni. Fajne nie?

Problem wszystkich z ww powodów... CIĘŻKO ZROZUMIEĆ???
Czytaj WSZYSTKIE moje posty to nie będziesz głupio pisał kilka razy to samo.
Bo mi się nie chce 2 raz tego samego pisać.

K***a!!! u góry masz powody!
To samo co up...

Pod warunkiem, że to twój resp. Chyba że ty właźisz gdzieś gdzie boter chodzi i narzekasz ze tu jest boter to sory and n/c.

1. Jeżeli latasz po respach z boterami to tak jest. Idź na dragi a obiecuje ci że boter ci expa nie ukradnie.
2. Takie życie.
3. Od tego jest stamina ?
4. Jest takie cos jak rzeczy do domku w sklepie meblowym po ktorym bot nie przechodzi. Kosztuje 1 sztuka 7 golda. 3x 7 = 21 golda i masz spokój bo koleś ma trapa i po 15min dostaje logouta (ten boter). Coś jeszcze ?

Itachi
30-01-2009, 20:15
17:25 GM Smart [2]: be careful if you bot... cipsoft soon make test to ban all botters automatically

(kiedyś)

i dobrze.

soon = wkrótce
a nie "kiedyś"

Kileros fire'son
2UP - ma prawo kazać ci wypieprzać od tibi jeśli bocisz, bo to no legal i nie masz prawa w ten sposób grać.

Kurwa! ludzie! to czy łamię prawo czy nie to moja indywidualna sprawa! Jeśli widzisz, że bocę kliknij 'ctrl + r' i reportnij mnie! A nie będziesz mi mówił, że mam wypierdzielać. Oni się tym zajmą, nie Ty.

Rocket Slayer
jeśli ktoś chcę wbić w czeluściach laguny 150 lvl żeby potem tydzień pobawić się i przestać grać, ew. dalej bocić, niech spierdziela na ots'y! Tam może się poczuć pro elo master, niech nie przeszkadza graczom dla których ważny jest klimat i przyjemność płynąca z rozgrywki.

Masz 100% rację. Przykro mi stwierdzić ale to nie dotrze do tych gimnazjalistów gdyż nie masz nad tym jakiekolwiek władzy. Starsi, bardziej obeznani mogą mówić swoje i swoje ale taki dzieciak ma swój świat i nie zdaje sobie z tego sprawy, że jest egocentrykiem. Nie potrafi myśleć, nie wie dlaczego to jest złe. Ważne, że to dla niego jest najważniejsze, jakby ta gra była kierowana wyłącznie do niego.

Gram na non-pvp i mi się to podoba. Nie będę napewno zmianiał swiata bo jakiś koleś który jest wkurzony ze jest takie coś jak "BOT" mi powie, że mam grać gdzieś indziej.
Bo się boisz, że ktoś cię zabije. Czujesz się bezpieczny jak złodziej za oceanem.

Kolejki wymyślone przez CIP po to aby pacc kupic pls?
To według ciebie jakby z 1 serwera przestało na moment grać 50 botterów, to kolejka by była taka sama? Użyj mózgu - po to go masz.

Pod warunkiem, że to twój resp.
Jeśli zajęty przez bottera to się powinno go traktować jakby nikt nie zajął. W innych przypadkach - kultura musi być, nie? Tylko, że bez przegięć...

1. Jeżeli latasz po respach z boterami to tak jest. Idź na dragi a obiecuje ci że boter ci expa nie ukradnie.
Kolejny punkt dopiszę - ograniczanie możliwości wyboru potworów. Absurd, nie? Think!

2. Takie życie.
To gra jakbyś nie zauważył.

3. Od tego jest stamina ?
Myślisz, że na wiele się zda?

Kurwa! ludzie! to czy łamię prawo czy nie to moja indywidualna sprawa! Jeśli widzisz, że bocę kliknij 'ctrl + r' i reportnij mnie! A nie będziesz mi mówił, że mam wypierdzielać.
Powiedzmy, jak ktoś popełni okrutne morderstwo (przesadzone porównanie no ale zasada ta sama) to inni mają się zachowywać jakby się nic nie stało, tylko czekać na policję? Nienaturalne to trochę, nieprawdaż?

radarex
30-01-2009, 20:21
Moim zdaniem dobrze ,że zostali zbanowani bo i tak jak ja widzę jakiegoś bota to go trapuje i deda;)

Twoj_Misiol
30-01-2009, 20:24
Kolejki to pierdolony pic na wodę tylko po to aby zmusić graczy do kupna premium

Szczera prawda, pacc - cashmaker cipsoftu.

Ale moglbi ZAROBIĆ na botach, tak dobrze czytacie ZAROBIĆ

24h staminy za 2$ i co? polowy by kupila odrazu full stamine co by wyszlo 4,5$~~

Dragonit
30-01-2009, 20:24
Kurwa! ludzie! to czy łamię prawo czy nie to moja indywidualna sprawa!
Bullshit. Jeśli łamiesz prawo to przeszkadzasz uczciwym graczom i to jak najbardziej ich sprawa. Nawet jeśli bot nabijał by level sztucznie, w ogóle nic nie bijąc, to byłoby to niesprawiedliwe gdyż miałbyś niezasłużenie silną postać. Jeśli dodać do tego to że blokujesz campy i wybijasz resp to nie ma bata by to nas nie obchodziło. Ale mówienie do takich jak ty to jak rzucanie grochem o ścianę, nigdy nic do was nie dotrze.

Arkazann
30-01-2009, 20:25
Masz 100% rację. Przykro mi stwierdzić ale to nie dotrze do tych gimnazjalistów gdyż nie masz nad tym jakiekolwiek władzy. Starsi, bardziej obeznani mogą mówić swoje i swoje ale taki dzieciak ma swój świat i nie zdaje sobie z tego sprawy, że jest egocentrykiem. Nie potrafi myśleć, nie wie dlaczego to jest złe. Ważne, że to dla niego jest najważniejsze, jakby ta gra była kierowana wyłącznie do niego.

żal mi dupe ściska już od twoich postów. To TY narzekasz ze nie masz respow, ze boter bije ci twoje potwory. Boter nie narzeka,ze po respie lata z kolesiem a ma tyle samo staminy. wiec to ty wychodzisz na egoiste. Koles tam up powiedział dobrze, w*****a cie boter? ctrl + r i zamknij morde.
A jeżeli ci nadal nie pasuje to zostań "emo" i bedziesz zajebisty. A poźniej sie potnij sadzac jaka tibia jest zla przez boterow. "to że łamie prawo to moja sprawa" . I nie ty aby to oceniac. CTR + R I SIE ZAMKNIJ

Kileros fire'son
30-01-2009, 20:30
Powiedzmy, jak ktoś popełni okrutne morderstwo (przesadzone porównanie no ale zasada ta sama) to inni mają się zachowywać jakby się nic nie stało, tylko czekać na policję? Nienaturalne to trochę, nieprawdaż?

Ale czy Ty nie rozumiesz, że gadamy o grze? Nie o morderstwie? Wyżej już napisałem o co mi chodzi.

Bullshit. Jeśli łamiesz prawo to przeszkadzasz uczciwym graczom i to jak najbardziej ich sprawa. Nawet jeśli bot nabijał by level sztucznie, w ogóle nic nie bijąc, to byłoby to niesprawiedliwe gdyż miałbyś niezasłużenie silną postać. Jeśli dodać do tego to że blokujesz campy i wybijasz resp to nie ma bata by to nas nie obchodziło. Ale mówienie do takich jak ty to jak rzucanie grochem o ścianę, nigdy nic do was nie dotrze.

Znowu to samo! - Łamie prawo - Moja sprawa! Ty możesz to tylko zgłosić i czekać na decyzje!

Nawet jeśli bot nabijał by level sztucznie, w ogóle nic nie bijąc, to byłoby to niesprawiedliwe gdyż miałbyś niezasłużenie silną postać.

A to Ci dopiero sztuka, jak chcesz wbić lvle nic nie bijąc?

Arkazann
30-01-2009, 20:32
Bo się boisz, że ktoś cię zabije. Czujesz się bezpieczny jak złodziej za oceanem.
Jak już mnie cytujesz to nie wyrywaj w trakcie wątku. Tam jest o pvp też. uzyj mózguuu ?!

Jeśli zajęty przez bottera to się powinno go traktować jakby nikt nie zajął. W innych przypadkach - kultura musi być, nie? Tylko, że bez przegięć...
Nom ty na wejsciu widzisz czy koles boci bo juz tam jest 22h i pewnie w rlu spi czy siedzi przy kompie i gada na gg... W końcu ciebie nie da sie oszukac.

Kolejny punkt dopiszę - ograniczanie możliwości wyboru potworów. Absurd, nie? Think!
To już nie moj problem... skoro masz malo respow to pisz do CIP aby robili wiecej miast typu Yalahar (czyt. miasto OTS).

To gra jakbyś nie zauważył.

Sam gadasz ze to gra a nie rl a zaraz porównujesz do rla... nastepny ziomek który musi sie ogarnąc.

Broothery
30-01-2009, 20:32
Nareszcie coś zrobili - może dzięki takim właśnie interwencjom będzie mniej botterów. Bardzo ładnie panowie :P

Broothery
30-01-2009, 20:33
Niechcący double post - proszę o usunięcie tego.

Kojotes
30-01-2009, 20:34
sam uzywam i nie mam bana i P**** cipów bez tego sie hu*(strasznie) gra.;)

No widzisz, może warto byłoby się jednak nauczyć grać bez bota? Tibia i tak jest strasznie łatwa, troche szkoda mi ludzi, którzy do gry potrzebują bota.

A w Tetrisa gracie bez solucji?

Ale czy Ty nie rozumiesz, że gadamy o grze? Nie o morderstwie? Wyżej już napisałem o co mi chodzi.

Pewne sytuacje łatwo można odnieść do RL i na odwrót.

A to Ci dopiero sztuka, jak chcesz wbić lvle nic nie bijąc?

A botowanie to co innego jak wbijanie lvli nic nie bijąc? Przecież to bot zabija moby, nie Ty.

Duch Niespokojny
30-01-2009, 20:34
Twierdzenie, że Cipsoft na tej decyzji straci, jest według mnie krótkowzroczne. Owszem, na krótką metę pewnie wpływy z pacców trochę zmaleją. Ale myślę, że gdyby Cipsoft dalej ignorował bociarzy, po pewnym czasie zostaliby w grze już niemal tylko oni. Używanie bota straciłoby sens, bo nie dawałoby żadnej przewagi nad kimkolwiek, skoro i tak wszyscy botują. Uczciwa gra oczywiście też odpada. Po pewnym czasie Tibia by się po prostu wypaliła i umarła śmiercią naturalną.

i00n
30-01-2009, 20:37
W koncu coś zrobili! Jeśli to nie kłamstwo na pokazówkę...

Rocket Slayer
30-01-2009, 20:38
żal mi dupe ściska już od twoich postów.
To wyjdź. Prowokujesz mnie swoim egoizmem, który rozprowadzasz.

. Boter nie narzeka,ze po respie lata z kolesiem a ma tyle samo staminy. wiec to ty wychodzisz na egoiste.
Botter już złamał regulamin, co świadczy o tym, że ma innych w dupie - pomyśl

Koles tam up powiedział dobrze, w*****a cie boter? ctrl + r i zamknij morde.
Zamknę morde kiedy ludzie twojego pokroju przejrzą na oczy do tego co robią i podejdą do tego poważnie.

A jeżeli ci nadal nie pasuje to zostań "emo" i bedziesz zajebisty.
Hehe - tak jest jak argumenty się kończą, nie? Wiesz dobrze, że mam rację.

A poźniej sie potnij sadzac jaka tibia jest zla przez boterow.
Gdyby to była gra typu metin to nie miałbym nic przeciwko bo bym kupy nie ruszył. Niech muchy koło niej latają. Tibia ma swój urok, który psują "gracze" tobie podobni nie dający się przekonać.

"to że łamie prawo to moja sprawa" . I nie ty aby to oceniac.
Prawo dotyczy wszystkich. Oznacza to, że łamiąc je, inni mają prawo się na ciebie oburzyć.

CTR + R I SIE ZAMKNIJ
"X" i nie wygłaszaj podobnego shitu.

"podobna zasada" - nic ci nie mówi?
Sam gadasz ze to gra a nie rl a zaraz porównujesz do rla... nastepny ziomek który musi sie ogarnąc.
Patrz wyżej znawco

Xr3
30-01-2009, 20:41
Jeśli byś wbił ten poziom w rok lub szybciej - lepiej być botterem. Jeśli chcesz by cię uznawali za lepszego gracza tłumacz, że nie masz tej postaci od roku, czy dwóch - powiedz, że strasznie długo na to pracowałeś, wtedy jak cię nazwą no life czy botterem - są głupi.

Wbiłem prawie 130lvl w trzy lata i miałem przez ten okres pięć razy Premium Account. Zdarzało mi się być przez to wyśmiewanym przez osoby, które wbiły (wymęczyły) 180lvl w jakieś pół roku.

Niektórzy ustawiają Cavebota tak, aby nie bił czyichś mobów. W takiej sytuacji, mam nieco inne podejście do Botera.

Mitthenither
30-01-2009, 20:43
hahahaha up popieram :D przejme się obelgami gracza który wbił 80 lvl bez bota =] mi sie udało bo napierałem pół wakacji ale z botem to skraca się do kilku tygodni

KK to ja ci powrzucam bo sie tym przejmiesz, poki co mam 148 lev, gram postacia 3 lata. W zyciu nie uzylem zadnego czita. I zapewniam cie: mam RL life i to naprawde bogate. Ale ach..zapomnialem lepiej jest wydac cala kase na wódke/fajki/ziolo i najebac sie z kumplami niz kupic oryginalna gierke (po co wydawac kase skoro na torrentach jest za darmo? :O) czy pograc godzine-dwie uczciwie.

Wiec...WY*******AJ! Czy tylko mnie mocno w*****a ze wszelkiego rodzaju botterzy/cheaterzy/piraci wymyslaja jakies bzdurne wytlumaczenia na to ze oszukuja? Czy macie jakis pieprzony przymus by wbic na bocie ten level? Bo do cholery jaka jest z tego przyjemnosc? Zadna a gry sa od tego ja dawac.
Zreszta wy i tak wiecie lepiej prawda?. Teraz takie 3 kwestie, niby rózne ale wyrazaja dokladnie to samo - idiotyzm ludzi, którzy oszukuja. "Bez botterow Tibia by nie istaniaja bo Cipsoft by nie zarabial". "Bez piratow rynek gier by upadl". "Bez złodziei nie byłoby nic w sklepach, a ludzie nie placili by za nic."

Rocket Slayer
30-01-2009, 20:47
Nieużywałem! Używam! I używać będę BOTA! Teraz tak zjebali tą tibie, że żal... CipSoft jak tak będzie robić to straci połowe graczy, o połowe stracą zarobki, taka prawda.
P.S. starzy gracze na bank nie wrócą bo ZJEBALI TĄ TIBIE NA MAXA!!!
Bana jakoś jeszcze nie dostałem ;). Pozdrawiam i zapraszam na mecz! :cup::cup::cup:
Wyjdź i nie wracaj z tymi durnymi teoriami. W dupie byłeś - g***o widziałeś.

Niektórzy ustawiają Cavebota tak, aby nie bił czyichś mobów. W takiej sytuacji, mam nieco inne podejście do Botera.
No ale tak czy siak ograniczają możliwości uczciwego gracza, który liczył, że da z siebie najwięcej w jak najkrótszym czasie.

@Mitthenither

Bo oni ustalają swój autorytet (jeśli w ogóle to robią) na podstawie levela... Takie chore myślenie.

Itachi
30-01-2009, 20:50
Nieużywałem! Używam! I używać będę BOTA! Teraz tak zjebali tą tibie, że żal... CipSoft jak tak będzie robić to straci połowe graczy, o połowe stracą zarobki, taka prawda.
Bana jakoś jeszcze nie dostałem ;). Pozdrawiam i zapraszam na mecz! :cup::cup::cup:
nie do wiary ze to ma 16 lat 8o8o
Starzy wyjadacze nie wracają przez takich ludzi jak Ty :)
Ostatni post mój w tym temacie. Botujcie sobie dalej. Juz mnie to nieinteretere. Przyjemnie się patrzy jak cipy coś robią w tym temacie.
Rockte slayer~ (czy jak to tam bylo) - popieram cie, powodzenia w walce z wiatrakami :)

Rocket Slayer
30-01-2009, 20:58
@up

Tak, przez cały ten shit, który wymyślali. Mogli mieć w dupie pierdoły typu baseniki, bakłażany czy inne badziewia. Normalnym posunięciem by było zwiekszenie liczby itemów do eq ale nie ze statami z kosmosu. Mogli też osiągnąć pewien poziom zabezpieczeń przed jakimkolwiek illegal software...

Cóż... botterzy z lvlami 100 lub mniejszymi powinni być zsyłani z non na PVP (starsze światy) i jakoś "oznaczeni". Nawet lista w Motd mogłaby być...

Jujorina
30-01-2009, 20:58
Na Elysi też sporo osób bany dostało. Ja to się tam ciesze bo to osoby za którymi nie przepadam :P

Arkazann
30-01-2009, 21:06
@up

Tak, przez cały ten shit, który wymyślali. Mogli mieć w dupie pierdoły typu baseniki, bakłażany czy inne badziewia. Normalnym posunięciem by było zwiekszenie liczby itemów do eq ale nie ze statami z kosmosu. Mogli też osiągnąć pewien poziom zabezpieczeń przed jakimkolwiek illegal software...

Cóż... botterzy z lvlami 100 lub mniejszymi powinni być zsyłani z non na PVP (starsze światy) i jakoś "oznaczeni". Nawet lista w Motd mogłaby być...

Nareście się z Tobą zgadzam :)

Regeusz
30-01-2009, 21:07
No widzisz, może warto byłoby się jednak nauczyć grać bez bota? Tibia i tak jest strasznie łatwa, troche szkoda mi ludzi, którzy do gry potrzebują bota.

A w Tetrisa gracie bez solucji?

Haha dobrze powiedziane ;]

Wreszcie sie za to wzieli...Jak co miech 5tys beda banować to wkońcu ludzie przestana bocić :D
Z mojego serva też dużo dobrych lv zostało zbanowanych i git stonek, lowca-dusz etc gdyby jeszcze jakoś mogli sprawdzić ile kto wbił expa za pomocą bota i im odjeli byłoby zajebiście :D

Duszan
30-01-2009, 21:12
@EDIT
Wyjdź i nie wracaj z tymi durnymi teoriami. W dupie byłeś - g***o widziałeś.

A czemu uważasz, że moja teoria jest głupia? Taka jest prawda... Mam bota > mam lvl > mam pieniądze > mam więcej czasu dla przyjaciół/dziewczyny ;):]

nie do wiary ze to ma 16 lat

"to"? Może szacunku trochę co?!

@EDIT2
Polska 13:14 Chorwacja :(:(

Rocket Slayer
30-01-2009, 21:19
Nareście się z Tobą zgadzam :)
No gdybyś wreszcie się z resztą zgodził to byłbym zadowolony - wiesz, że mam rację :)

A czemu uważasz, że moja teoria jest głupia? Taka jest prawda... Mam bota > mam lvl > mam pieniądze > mam więcej czasu dla przyjaciół/dziewczyny

I zapomniałeś dodać, że masz resztę graczy w dupie. To nie cholerny single player.
Dziewczyny.jpg?

Już tłumaczę:
CipSoft jak tak będzie robić to straci połowe graczy,
Botterów nie ma prawa się nazywać graczami.
Wcale nie, zyska nowych, którzy lubią grać uczciwie.

o połowe stracą zarobki,
Ci nowi zakupią pacca i z radością kupią następnego :)

Cipsoft nie zjebał gry - to całe bydło co używa bota i nie widzi nic w tym złego.

EDIT
usunięte -.^

Zielony_mis
30-01-2009, 21:24
Nie chce mi sie cytowac bo za duzo tego.

Chociazby ktos nie wiem jak tlumaczyl botowanie ze to ok to powiem wprost.
Gdybyscie mieli racje to by to nie bylo zakazane.
Zgadzaliscie sie z takimi zasadami przy zakladaniu konta wiec placz jest tu nie na miejscu. Kto lamie regulamin musi liczyc sie z kara.
Ktos sie odniosl do morderstwa to i ja sobie odniose. Gdy sie kogos zabije wie sie ze zlamalo prawo. Mowienie ze zasluzyl chyba nie zmienia faktu ze znal i zlamal prawo. Tu jest tak samo.

I ciekawostka.
Znajomy odwolal sie od bana. W odpowiedzi powiedzieli mu kiedy i gdzie dokladnie bocil ;)

Weczer
30-01-2009, 21:27
Nie ma to jak tłumaczenie botera: „Ja po prostu nie jestem „nolifem” takim jak WY...”. No oczywiście każdy kto ma 100+ lvl gra 12 h dziennie, każdy 100+ jest „nolifem”. Nie myślałeś, że są osoby, które taki lvl wbijają bardzo długo grając powiedzmy max 2-3h dziennie? A może akurat ma wolne i może sobie pozwolić na te 8h raz na jakiś czas? Bardzo lubię grać na komputerze, można nawet powiedzieć, że jestem dla was „nolife” bo nie wychodzę z domu tak często jak WY, ale przecież mam święte prawo żeby takie życie prowadzić. Nie gram całymi dniami, często wole przeczytać jakąś książkę lub mangę zamiast grać. Jeśli chodzi o Was (boterów) to takie tłumaczenie mnie śmieszy. Piszecie, że macie „prawo” grać na botach... A gdzie w regulaminie dostaliście pozwolenie? Mówicie tak tylko dlatego ponieważ tak wiele osób to robi. Mówicie, że chcecie zarobić: cóż nie będę mówił wam, że jest wiele lepszych sposobów na zarobek, powiem tylko (do osób nie bocących lub bocących nie dla kasy), że winę za to ponosi również Cipsoft. Pewnie zapytacie „Dlaczego?”, ano dlatego, że nie próbują tego procederu powstrzymać. Zapewne mają w tym jakiś zysk (na pewno tak jest). Nie będę się już w to zagłębiał, więc wracając do boterów... Chcecie zaimponować kumplom? Nie wiem jak wy, ale gdybym wybocił hara który imponuje kumplom ja nie miałbym z tego żadnej przyjemności, a psujecie innym, uczciwym graczom zabawę. Powiecie, że wolicie wyjść na dwór/impreze z kumplami zamiast patrzeć w te pixele... Jeśli tak uważasz to nie graj i wyjdź na dwór, nie psuj innym zabawy z gry. A jeśli nie potrafisz już wyjść w spokoju z domu bez myśli „Nie ustawiłem bota! Jaki waste!” to bardzo wam współczuje bo jest to NAŁÓG. Może nie musicie siedzieć przed kompem, ale i tak jesteście nałogowcami. Możecie się nie zgodzić, zacząć mnie wyzywać od nałogowców (w końcu siedzę cały czas w domu, najczęściej przed kompem...), ale to nie zmieni faktu, że to jest prawda. Oczywiście nie wszyscy boterzy od razu są nałogowcami, co to, to nie.
Ufff, trochę się rozpisałem, pewnie większość tego to stek bzdur dla niektórych, ale cóż... Leje na to. Może przynajmniej co niektórzy przestaną wyzywać innych od „nolifeow” za to jaki ma lvl w tibii nie znając sposobu w jaki dana osoba zagospodarowała swój czas, żeby to osiągnąć :P

P.S. Ciekawe czy komuś się będzie chciało to przeczytać...
@Arkazann
Cóż, jeśli korzystasz z bota tylko w ten sposób to mogę przymknąć na to oko, ale nadal jest to nielegalne :P (No, ale Ciebie moje zdanie i tak nie obchodzi, co? Dla Ciebie najważniejsze jest twoje sumienie ;])
@Topic
Trochę późno się wzięli za boty, ale lepiej późno niż wcale :P

VooDOO
30-01-2009, 21:27
Tych kont powinno być 5 razy więcej, ale tak jak wspominaliście mam nadzieję, że to wkrótce nastąpi. Mówimy stop oszustom! ;D

Poza tym powinni bardziej zaostrzyć regulamin. Botter = deleted.

Vasudanin
30-01-2009, 21:32
Hahaha, zaczyna być lepiej. Przedwczoraj o 21:20 jak logowałem na guardię byłem 108, a dzisiaj? 51 i skaczę co 10.

Duszan
30-01-2009, 21:33
Duszan, DLACZEGO S(z)FAKE'OWAŁEŚ MOJĄ WYPOWIEDŹ?

Nie toleruję fake'ów. Jeśli rzeczywiście tak napisałem to podaj numery postów bo nie wierzę w to.

Zagrzałem się trochę oO już poprawiłem :p

NOHAS
30-01-2009, 21:34
Wbiłem prawie 130lvl w trzy lata i miałem przez ten okres pięć razy Premium Account. Zdarzało mi się być przez to wyśmiewanym przez osoby, które wbiły (wymęczyły) 180lvl w jakieś pół roku.

Ale powiec czemu ty sie dziwisz ? Grasz na noob-pvp to Ci beda bic potwory..zarowno boterzy jak i nie. Dajcie mi na pvp serverze 100+ lvla wbitego uczciwie ? TAKICH NIEMA. Nawet nooby juz boca na tibia auto.
Wy gadacie ze macie frajde z 70 lvla wbitego recznie, a botter ma frajde z kasy ktora sprzeda na allegro, war'ow, zabijania takich noobkow jak ty bez bota i jeszcze wyjdzie na dwor ?! Chceszj przezucac 10h gp na frostach do bp to rob to good luck, ale nie krytykuj tych co sobie radza inaczej.

Aaaa...i na moje to all bany sa za botowanie w grudniu, bo znam duzo osob ktore nic nie botowalo w styczniu, a w grudniu tak i ban. Ja np botowalem w styczniu jak pojebany i 0 bana, a w grudniu przeciwnie.

Zalgadis
30-01-2009, 21:39
mam pieniądze

4x tyle stracisz na prąd.
Sad but true.

Topic@
W końcu coś.

JaSprite
30-01-2009, 21:41
wałek ... Nawet sie nie da zobaczyc kto bana dostał ...
Section Disabled
Section currently disabled.

Duszan
30-01-2009, 21:54
Chorwaci też grają na bocie! Mówię wam...

Valest
30-01-2009, 21:58
Sad but true.

Topic@
W końcu coś.

0 ogarnięcia.

Gadzixor
30-01-2009, 22:06
Ja juz zauważyłem różnice :p Sporo mniejsze kolejki podczas logowania :]
Emma Cipsoft 8o

M@tthew
30-01-2009, 22:09
Nie martwcie sie.Daniel i Lord of war na 100% cos wymysla :D

Tropical
30-01-2009, 22:12
Świetnie!

Jestem mile zaskoczony. Nareszcie coś robią w sprawie tych, delikatnie mówiąc, oszustów. No niby "tylko 5000 kont" ale jednak robi swoje. Uczciwym graczom to na początek wystarczy. Nie jest mi szkoda ani jednego z tych "graczy". Nieważne jakby się tłumaczyli. Oszust to oszust. Jednak Cip~ nie taki zły jak go malują ; ). Czekam na więcej banicji!

Tłumaczenia typu: "Bocę, bo nie mam czasu na kolegów/dziewczynę/spacer po mieście/zakupy/jedzenie/i co wy tam nie wymyślicie" w jak najmniejszym stopniu nie przekonują mnie oraz (jak sądzę) ZNACZNEJ większości uczciwych graczy. Bot = kradzież expa sprzed nosa uczciwego gracza. KRADZIEŻ. Jak wspomniał ktoś wyżej, "ta sama zasada, co w RL". Porównywanie gry do realnego życia jest trochę głupie, no ale chodzi o jedną ideę, ideę kradzieży, więc pozwolę sobie... Mówicie: "widzisz, jak bocę? "Ctrl + R" i zamknij mordę". No dobra, to teraz tak: wbijam ci na chatę i NA TWOICH OCZACH kradnę coś wartościowego, na co musiałeś ciężko pracować. Słysząc twój protest mówię tylko: "Dzwoń na psy i zamknij mordę. Nie mam czasu na uczciwe zarabianie pieniędzy, bo mam kumpli/dziewczynę/kota/chcę połazić po mieście itd., to kradnę." I co? Kradzież to kradzież. Czy w RL, czy w grze, to jest oszustwo.

Jeżeli nie macie czasu na grę, to po co w ogóle zakładacie postacie? W jakim celu botujecie? "Bo na high levelu o wiele ciekawiej się gra!" Dziwne. Nie gracie na niskich lvlach, bo nie macie czasu na kumpli, a już na wyboconym 150+ możecie "maniaczyć" całymi dniami? Od kiedy to wraz z wybocony lvlem wzrasta wolny czas na grę manualną? Nie trafia to do mnie. Co wam daje granie taką postacią, dla której szczyt gry manualnej to kupno ekwipunku? Na pewno nie satysfakcję, że się coś osiągnęło. Co najwyżej jakieś fałszywe i ulotne poczucie radości. To nie wasza zasługa, że macie taki, a nie inny lvl ale maszyny.

"Botuję czy nie, moja sprawa, moje życie. Nic ci do tego!" Czy aby na pewno? Tibia to nie single player. Przebywacie wśród innych graczy i w mniejszym lub większym stopniu wpływacie na ich rozgrywkę. To, czy kradniecie MI cenne punkty doświadczenia, jest tylko waszą sprawą? Nie sądzę : ). Warto by się nad tym zastanowić, zanim napisze się taką bzdurę.

Podsumowując: Gratuluję Cipsoftowi nie byle jakiego osiągnięcia, skoro konsekwencje jego poruszyły tylu graczy. Liczę, jako emerytowany gracz, który już zapewne nie wróci do gry na więcej kar dla jej pasożytów. KAŻDE oszustwo powinno być karane. Zakładając postać zgadzamy się z pewnymi zasadami oraz, co za tym idzie, konsekwencjami w przypadku ich naruszenia.

Pozdrawiam uczciwych graczy.

Xr3
30-01-2009, 22:16
Chceszj przezucac 10h gp na frostach do bp to rob to good luck
Nie expię na Frostach. Moja obecność w tamtym miejscu, w celu zdobywania punktów doświadczenia, była by dla mnie swego rodzaju upokorzeniem.

Shirasu
30-01-2009, 22:20
Dobrze napisane...
Zgadzam się z przedmówcą (Tropical).

Równe szanse jeżeli chodzi o klienta gry a siła postaci wyrobiona w niej uczciwie. :)

..i jak elegancko się ładuje Tibiaszka... zamiast 130-160 miejsc do wejścia tylko... 80... :D

Domofon
30-01-2009, 22:23
Dobrze tak botterom. Nienawidzę cavebotterów, co wybijają innym mooby i nic nie reagują na groźby, reporty etc. Tropical 100% signed ;)

SkateElement
30-01-2009, 22:24
@up
sam jesteś tropical geju

Ja i prawie pół gildii owned. Mój 107ek moneymaker delejt. rox kurwa rox :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup:

mc200
30-01-2009, 22:25
Sad but true.

Topic@
W końcu coś.

A co jesli przy okazji wysle 14 GB plików na serwer, sciagne jakies 8 gb danych. I tak bym mial wlaczony komputer, a przy okazji bot postoi to nic się nie stanie :) Siostrze nie przeszkadza, tacie również :)
Zobaczymy, na forum blackd duzo osob dostala, lecz mozna wywnioskowac, ze najpierw lecą po 100 lvl+, potem moze te mniejsze lvle dupną. Fajnie bedzie :D

-xis-
30-01-2009, 22:28
Chorwaci też grają na bocie! Mówię wam...
Heheh i tak wieksza polowa forum nie wie o co chodzi xD.

A co botterow to bardzo dobrze ze banuja. A co najgorsze to niedosc ze przy obecnym setupie klienta tibii pvp jest 0 to praktycznie wszyscy wspomagaja sie elfem itp.
Hail cipy banowac wszystkich

Tez uzywam ale bana nie mam

xDDD

Vasudanin
30-01-2009, 22:33
Nie martwcie sie.Daniel i Lord of war na 100% cos wymysla :D
Żeby coś naprawić najpierw trzeba wiedzieć jak to coś działa.

Ze'To
30-01-2009, 22:39

hahahahahahha
ale mnie to rozwaliło omfg
chłopcze uświadom sobie, że cola z biedronki to jeszcze nie piwo :<
żaden szanujący się smakosz piwa nie grałby w taką durną grę >.<
a pozatym ludzie żal mi WAS WSZYSTKICH
1. płacze jak widze botterow (grajcie dla gry a nie gracie bo musicie)
2. płacze jak widzę w ogóle jakiegoś gracza w tibii :< co wam to daje ?
3. płaczę najbardziej jak widzę że SIĘ JESZCZE KŁÓCICIE O TĄ GRE :S
Ludzie dajcie na luz rozepnijcie rozpora pobawcie sie ptakiem nie wiem kurwa kupcie gitarę zróbcie coś ze sobą :F
@down
nie no bo kurwen jak widze jak jeden z drugim tak się przejmuje tym czy ktoś boci czy może sra na procesor to normalnie chuj mnie strzela... czemu dzieciakow nie uczą masturbacji w szkołach? wziąłby się jeden z drugim do roboty normalnej a nie bedą mi na takim forum porządnym pierdolic

Duszan
30-01-2009, 22:45
Ludzie dajcie na luz rozepnijcie rozpora pobawcie sie ptakiem nie wiem kurwa kupcie gitarę zróbcie coś ze sobą :F

Rozjebałeś mnie tym tekstem :D

Xr3
30-01-2009, 22:54
Ja jem czipsy i pije piwo i patrze jak bot mi expi i jestem zadowolony
Nie wiem na ile to ironia, a na ile nie. Niemniej jednak, nie śmiał bym przed samym sobą marnować tego jakże zacnego trunku, łojąc go przy Tibii. Już wolał bym wypić go samemu, patrząc się w ścianę, niż z pikselowymi kolegami.

Generalnie, to w moim przypadku, cała "przyjemność" i "satysfakcja" z grania w tę ekhm... "grę", opiera się na staniu nieopodal depo i słownemu przekazywaniu marginesowi serwerowemu, że są głupi, durni... resztę możecie sobie sami dopowiedzieć.

kupcie gitarę
Chyba zainwestuję...

Dragonit
30-01-2009, 22:54
Dziwi mnie że boterzy tłumaczą jak to oni mają bogate życie dzięki botowi, a na razie jeszcze nie natknąłem się na żaden inteligentny post z ich strony. Chyba nie mają takich kokosów w życiu, albo po prostu mózgu nie da się kupić, nie? Zrozumcie boterzy, wasze argumenty są żałosne, każda wasza wypowiedź rozśmiesza mnie do łez. Przecież po prostu nie macie racji gdyż sami akceptowaliście regulamin tibii i łamiecie prawo, a z tego nie można się wybronić. Zastanawiam się, kiedy przed randką z dziewczyną będziecie się martwić że nie da się na nią ustawić bota? Pewnie już niedługo. Czy jak włączacie need for speeda to ustawiacie bota by jeździł za was i cieszycie mordy że wszystko wygrywacie? Czy jak włączanie jakiegoś RPG to jak idioci wpisujecie kody na nieśmiertelność i xyz lvl by zabijać wszystko jednym strzałem? Jeśli tak to współczuje. Ripostuje argument o zarabianiu kasy - jak można nie skumać, że skoro coraz więcej osób botuje i myśli o zarabianiu na sprzedawaniu kasy za pieniądze, to niedługo gówno na tym zarobicie bo będą ceny 100k\10 groszy? Kiedy pojmiecie podstawy ekonomi i zrozumiecie że niedługo sprzedawanie na allegro.pl będzie śmieszne, bo cena spadnie to tego stopnia że prąd + pacc (lub na faccu sam prąd) będzie kosztował więcej niż wasze śmieszne postaci i gp? Do tego tibia zapadnie się pod naporem tego bezmyślnego gówna i nastąpi koniec gry? I tak w ogóle skoro macie takie super życie to po co w ogóle botujecie w tibi, zamiast odpowiednio do poziomu rozwoju umysłowego pograć w najnowsze strzelanki (stać was na prąd dla bota, to i pewnie na dobry komp)?

XR3- jak patrzę na twoje udawanie mądrego i gubienie się we własnych postach, to żałuje że twój ban się skończył.

Rocket Slayer
30-01-2009, 22:57
Nie wiem na ile to ironia, a na ile nie. Niemniej jednak, nie śmiał bym przed samym sobą marnować tego jakże zacnego trunku, łojąc go przy Tibii. Już wolał bym wypić go samemu, patrząc się w ścianę, niż z pikselowymi kolegami.
No wiesz, zawsze można wstać, trzymiąc piwo w ręce, zacząć biegać w kółko po pokoju i krzyczeć "Hicks" "Hicks"

Generalnie, to w moim przypadku, cała "przyjemność" i "satysfakcja" z grania w tę ekhm... "grę", opiera się na staniu nieopodal depo i słownemu przekazywaniu marginesowi serwerowemu, że są głupi, durni... resztę możecie sobie sami dopowiedzieć.

I jak tu nie wpaść w kompleksy? xcD

Tharion
Żeby coś naprawić najpierw trzeba wiedzieć jak to coś działa.

jest już pewna teoria, jakoby cipsoft szpiegował nasze komputery za pomocą pewnego dll'a, co bądz co bądz jest raczej nielegalne....
Dziwi mnie że boterzy tłumaczą jak to oni mają bogate życie dzięki botowi,
Ja używałem chara do trapowania, lvlowanie mnie nudzi i tyle.

No widzisz, JA akurat lubię sobię czasami wypić piwko czy dwa dla smaku,w domu, a czy przy tibi, czy patrząc w ściane to chyba już nie robi różnicy skoro siedzę z nim w chacie.

do poziomu rozwoju umysłowego pograć w najnowsze strzelanki (stać was na prąd dla bota, to i pewnie na dobry komp)?
Owszem, bot sobie latał, ja grałem w cod'a 4, teraz na celowniku cod 5 i crysis, chociaż w tibię nie gram......

Eyro
hahahahahahha
ale mnie to rozwaliło omfg
chłopcze uświadom sobie, że cola z biedronki to jeszcze nie piwo :<
żaden szanujący się smakosz piwa nie grałby w taką durną grę >.<
a pozatym ludzie żal mi WAS WSZYSTKICH
1. płacze jak widze botterow (grajcie dla gry a nie gracie bo musicie)
3. płaczę najbardziej jak widzę że SIĘ JESZCZE KŁÓCICIE O TĄ GRE :S
@down
nie no bo kurwen jak widze jak jeden z drugim tak się przejmuje tym czy ktoś boci czy może sra na procesor to normalnie chuj mnie strzela... czemu dzieciakow nie uczą masturbacji w szkołach? wziąłby się jeden z drugim do roboty normalnej a nie bedą mi na takim forum porządnym pierdolic

1. płacz bo bedziesz nolifem albo noobem z 20 lvlem ;) bota sobie ustawie lece z kumplami wracam lvl więcej :]
2. a kogo na środku ekraniku widzisz? ;(;(;( płacz nad soba
3. płacz :o:o

co do smakoszy piwa to dla ciebie piwo to woda gazowana ;x

smakosz piwa by nie grał ? no ale by bocił ;)

Ze'To
30-01-2009, 22:59
Chyba zainwestuję...

no dokładnie weź se kup gumową lalę z sex shopu i opowiadaj jej jak zjebanie było w to grac, albo kup gitarę wyjedz w swiat, spij w toi toiach... na pewno będziesz miał ciekawsze życie...

@up
kurwa chłopie ty się nauczyc czytac i to przetwarzac nosz ja pierdole... NIE GRAM W TĄ GRĘ ! NA TO FORUM WCHODZĘ GŁÓWNIE DLA OWIONU ALBO ŻEBY SIĘ POŚMIAC -.-
i nie ucz kurwa ojca robic dzieci bo wychyliłem więcej witaminki P niż ty kiedykolwiek widziałeś!

zuuoo87
30-01-2009, 23:02
Na jakiej pieprzonej podstawie twierdzicie ze Cipsoft straci na tym kase? Osoby z paccem ktore dostaly bana juz dawno za tego pacca zaplacily wiec zadnej kasy cip nie traca. A jak juz im ban zejdzie to IDE O ZAKLAD ze kupia nastepnego zeby bocic dalej(bo co to dla taikego bottera wydac 300k~na pacc?). A wasze zajebiste teorie o tym ze jak zbanuja 4.5k osob z tych 120+ tys platnych kont to normalnie ekonomia im padnie i wogole zachowajcie dla siebie. Kocham tych mlodych ekonomistow ktorzy wiedza najlepiej, zupelnie jak piraci twierdzacy ze bez nich rynek gier by upadl ;-).

GZ cip, swietne posuniecie! Oby tak dalej. Przynajmniej stonek juz sobie nie poboci :]

akurat miałam to pisać ;D wyjąłeś mi to z ust!,
Nie tylko Stonek, ale i cale Lost Warriors :) i chyba połowa, jak nie więcej, polskich graczy na Harmonii :)

<3 Cipsoft, w końcu coś z tym robią :)

Śmierć wszystkim, co używają cheatów!

Welcome to Bannerville and Deleteville:>

Xr3
30-01-2009, 23:03
Dziwi mnie że boterzy tłumaczą jak to oni mają bogate życie dzięki botowi, a na razie jeszcze nie natknąłem się na żaden inteligentny post z ich strony.
Nie popieram boterów, ani ich nie piętnuję. Wiem jednak, że większość z nich siedzi na dupie i patrzy się jak bot gra.

skoro coraz więcej osób botuje i myśli o zarabianiu na sprzedawaniu kasy za pieniądze, to niedługo gówno na tym zarobicie bo będą ceny 100k\10 groszy?
M.in przez to doszło do sytuacji, w której Pacc na Candii kosztuje 700-800k, podczas gdy na Antice, byle 40lvl może go kupić za 130k.

I tak w ogóle skoro macie takie super życie to po co w ogóle botujecie w tibi, zamiast odpowiednio do poziomu rozwoju umysłowego pograć w najnowsze strzelanki (stać was na prąd dla bota, to i pewnie na dobry komp)?
Jestem mistrzem świata w Call of Duty 2.