Pokaż pełną wersje : Oficjalny temat o wojnie Echo vs. Interregnum
Tak, wtedy kiedy już doszczętnie zniszczycie serwer i będzie grać 200 osób ? Ciekawe jak wtedy uratujecie serwer... założycie temat na t.com pt "we're giving Your boh back, just please play here!1!11oneon1e!one!" ?
Żaluje tylko, że to co zbudowaliśmy z Echo w ciągu ostatnich 2 lat ( mam na myśli wywalenie LR, IP z serva) właśnie zostało zniszczone, a Echo się jeszcze na to godzi... ;x
Zastanów się zanim cokolwiek napiszesz parę dni temu pewne osoby z 3 rożnych gildii próbowały zrobić Inq quest a jak się o tym dowiedzieliście odrazu zaczęliście do nich pisać i grozić padały miedzy innymi takie teksty "wy*******ać z inq, macie przejebane, macie pograne, jesteście hunted" z Poi jest podobnie, nie wspominając już o zachowaniu waszych nowych "kolegów" typu paulos~~~który wczoraj wypisywał do nas non stop brednie typu "get the fuck up of my serwer" a takich jak on jest wielu u was. To ekipa Lukiego założyła monopol na Arcani który my próbujemy cały czas rozbić i skończyć z tym.
koksymoron
06-06-2009, 17:13
Moim zdaniem Sua ma racje powinna wrócić stara ekipa z DPFT i pogonić dzieci typu galithar, ames i inne cioty z serwera
Ivanov Galil
06-06-2009, 17:46
dokladnie bo te klotnie nudne juz
tak czy siak 1 male przeslanie
@leszczu
z tego co pamietam kiedy walczylismy a raczej wy bo zara mi tu napisza ze wogole niegralem... przeciwko inter walczylismy przeciwko tym sooba ca sa w echo tera(stare sf ih czy jak im bylo)
niewszyscy ofc ale 90%.ty namawiales all ppl do ukrucenia gowniarzy bo zaczynali juz podskakiwac wyzej niz mogli, przez to ze luki tez zorbil blad dajac dzieciakom zaduzo wladzy i teraz ma za swoje,walneles wielkiego foha na niego ale czy nielepiej dokonczyc poprzednia sparwe niz bic sie tylko za "chce wyjebac lukiego z serwa"?
jak dla mnie to ja stoje po wlasciwej stronie kontynujac zamierzenia lr ,a ty pomagasz teraz tym ktorych rok temu sam chciales wywalic i ukracac
jak to sie mowi daj palca a odgryza ci reke,postepowanie echa jest takie od dawna,luki dal im szanse wykorzystali ja teraz chca byc lepsi niz ten ktory ich przygarnol i ochronil.mam nadzieje ze luki nauczyl sie czegos na tych bledach ,ty moze keidys zorzumiesz tez ze najpierw sie koncz 1 rzecz a pozniej zmienia strony ,(tutaj rozumie ludzi z ip jak oldy itp ze walcza przeciwko lukiemu i to wyzej nietyczy sie was tylko starego LR jak gidek leszczu xef itp itd..)
teraz juz mzoesz isc na silke pakowac dalej :D
a ty to juz mnie tym swoim pseudo-dyplomatycznym pierdoleniem powoli wqrwiasz, jak cos potrzebowales czy cos, to wiedziales do kogo sie odezwac wszystko fajnie etc etc a teraz pierdolisz smuty jacy to my kurwa zli niedobrzy ojojoj
wez sie ogarnij pewno znowu dupsko cie boli ze kolejny epic fail, marzysz o nie wiadomo czym krecisz sie po tych gildiach wojnach jak smrod po gaciach i ciagle raz za razem EPIC FAIL. dolazles na yalahar bo myslales ze wszystko zalatwione wejdziesz na gotowe tu jeden dzien bycia gwiazda mija i JEB - twoje blyszczenie staje pod znakiem zapytania.
Ogarnij sie.
Suła na prezydenta !!onenieenooeoenoenoeoeon :):p
Notopeczek
06-06-2009, 17:54
Moim zdaniem Sua ma racje powinna wrócić stara ekipa z DPFT i pogonić dzieci typu galithar, ames i inne cioty z serwera
tylko szkoda ze z tej starej ekipy,sporo osob sie wykroszylo,ich dusze zostaly zjedzone :DDDDD (leszczu gidek itd)
@krecik
niejestes w temacie co do yalahar to tak po 1 po 2 ja mzoe sie krece jak smrod po gaciach ale chociaz walze ciagle w 1 sprawie,o to by dzieci ktore mysla ze sa niewiadomo kim niedostaly wladzy na arcani
w wojnie z LR niewalczylem z lukim tylko wlasnie z wami (stare sf w 90%) i dalej to robie.tak wiec wole sie krecic jak smrod po gaciach niz wbijac noz w plecy osobom bez ktorych byscie byli nikim....i do neiczego byscie niedoszli bo taka jest prawda,luki dal wam szanse,net was bronil.oboje maja za swoje.
pozatym przepraszam pzrepraszam,od 1 dnia wojny juan wiedzial jakie ejst moje nastawienie do echa ,zawsze mwoilem mu ze 90% echa to lduzie (pod sciane i zabic) i do dzis zdania niezmienilem,moze i mam z 3 osoby ktore lubie w echo ,ale sytuacja jak sytuacja postawila nas po przeciwnych stronach,w dptf tez nietrawie kilka osob lecz nie 90%
jak to sie mowi wybralem mniejsze zlo :)
tylko szkoda ze z tej starej ekipy,sporo osob sie wykroszylo,ich dusze zostaly zjedzone :DDDDD (leszczu gidek itd)
bo gidek ma ciagle zal o tego sworda/axe co mu luki zajebal :x :D
MMApanowieMMA
06-06-2009, 20:11
dokladniej to sova ;p wartego wtedy jakastam kase
dokladniej to sova ;p wartego wtedy jakastam kase
No dokladnie, byłem pewny ze chodzi o jakis itemz z anhi,ale jaki to juz niedokonca.
MMApanowieMMA
06-06-2009, 21:03
562334777.html <kamsza view
dopiero teraz widzialem hahaha na poczatku varosso jaki evul paralyze walker of doom
DJMakiss
06-06-2009, 21:35
@krecik
niejestes w temacie co do yalahar to tak po 1 po 2 ja mzoe sie krece jak smrod po gaciach ale chociaz walze ciagle w 1 sprawie,o to by dzieci ktore mysla ze sa niewiadomo kim niedostaly wladzy na arcani
w wojnie z LR niewalczylem z lukim tylko wlasnie z wami (stare sf w 90%) i dalej to robie.tak wiec wole sie krecic jak smrod po gaciach niz wbijac noz w plecy osobom bez ktorych byscie byli nikim....i do neiczego byscie niedoszli bo taka jest prawda,luki dal wam szanse,net was bronil.oboje maja za swoje.
pozatym przepraszam pzrepraszam,od 1 dnia wojny juan wiedzial jakie ejst moje nastawienie do echa ,zawsze mwoilem mu ze 90% echa to lduzie (pod sciane i zabic) i do dzis zdania niezmienilem,moze i mam z 3 osoby ktore lubie w echo ,ale sytuacja jak sytuacja postawila nas po przeciwnych stronach,w dptf tez nietrawie kilka osob lecz nie 90%
Przestancie pierdolic glupoty.. Dzieci ?
Po tym co wy piszecie wnioskuje, ze nic doroslejsi nie jestescie..
A ty Sua zamiast tu spamowac to lepiej naucz sie uzywac strong haste na openach...
ze tez wam sie nie nudzi takie spinanie sie ciagle.. nie mozna walczyc jak ludzie z ludzmi bez wyzwisk i glupich komentarzy?
DeltaMark
06-06-2009, 22:31
Zastanów się zanim cokolwiek napiszesz parę dni temu pewne osoby z 3 rożnych gildii próbowały zrobić Inq quest a jak się o tym dowiedzieliście odrazu zaczęliście do nich pisać i grozić padały miedzy innymi takie teksty "wy*******ać z inq, macie przejebane, macie pograne, jesteście hunted" z Poi jest podobnie.
Dziś jakaś ekipa robiła/próbowała POI: 21:32 Panov [132]: macie wjazd na poi
ze tez wam sie nie nudzi takie spinanie sie ciagle.. nie mozna walczyc jak ludzie z ludzmi bez wyzwisk i glupich komentarzy?
Taa co Ty wogóle med pierdolisz magazynierze jebany nigdy bym nie schakował swojego rla a zwłaszcza dramana, więc skończ pierdolić glupoty i spierd...laj na magazyn tylko uważaj zeby Ci autobus nie spierdolił
Wielke osób z Echo długi czas walczyło z IP, np. Clapek/Zerson, którzy po akcji "zabił mi brata za nic" lekko mówiać nie lubili się z Morutem, Fosfik zrookowany po wypłaceniu się z wojny, Mazur który nienawidzi Sevy, Banah który XX razy powtarzał ze nie po to walczyli z IP aby teraz byli z kimkolwiek, a teraz wszyscy razem:)
Notopeczek
06-06-2009, 22:32
Przestancie pierdolic glupoty.. Dzieci ?
Po tym co wy piszecie wnioskuje, ze nic doroslejsi nie jestescie..
A ty Sua zamiast tu spamowac to lepiej naucz sie uzywac strong haste na openach...
niemam jak niektorzy auto utani gran hur all time
MMApanowieMMA
06-06-2009, 22:48
http://www.youtube.com/watch?v=FjvO-c5h9Ug
^ filmik o wojnie ;p
Speedzik
07-06-2009, 00:57
Jak odtworzyc ten skrot html?
MMApanowieMMA
07-06-2009, 01:40
01:10 Fayter [156]: dzisiaj gadam z kolezanka
01:10 Fayter [156]: i ona pada a mialam isc na zakupy
01:10 Fayter [156]: a ja
01:10 Fayter [156]: to masz lipke ziomek
: DDDDDDDDDDDD swoj ziomek!
Kamandir
07-06-2009, 11:58
jakoś po dojsciu Unb~ do Echo zauwazyc mozna ze DPFT zaczyna srac po gaciach ;)
@krecik
ty tez kurwa baran jestes plakales do mnie na gg ze chcesz byc neutralny zebym przekazal dla echo zeby cie juz nie bili bo byles na lb 'przypadkiem' i nie chcesz byc hunted
czasem mam wrazenie, ze jestes bardziej dwulicowy od tiusa
przestan w koncu pierdolic na forum smety, bo jak to czytam to mi sie rzygac chce porownujac do tego co pisales do ludzi przed dojsciem do dpft/it w/e
jakoś po dojsciu Unb~ do Echo zauwazyc mozna ze DPFT zaczyna srac po gaciach ;)
Daj nam pare dni ; )
daj mi noge daj mi noge ja ci nogi dac nie moge dac nie mogeeeee:]
Notopeczek
07-06-2009, 13:11
ty tez kurwa baran jestes plakales do mnie na gg ze chcesz byc neutralny zebym przekazal dla echo zeby cie juz nie bili bo byles na lb 'przypadkiem' i nie chcesz byc hunted
czasem mam wrazenie, ze jestes bardziej dwulicowy od tiusa
przestan w koncu pierdolic na forum smety, bo jak to czytam to mi sie rzygac chce porownujac do tego co pisales do ludzi przed dojsciem do dpft/it w/e
czytaj ze zrozumieniem,mialem byc neutralny i sie niewtracac,gdy gadalem z toba na gg bylem,zdanie zmienilem w srode dopiero,i jak ty mnie nazywasz dwulicowym to zal ,bo od poczatku jak powstalo echo to mwoilem ze 95% soob tam to na odstrzal a tylko kilka(policzyc na 1 rece moge) sa spoko i nigdy nnieukrywalem tego ze niekocham echa.(zapytaj juana albo carlosa a pozniej pisz pierdoly na tibia.pl
Medivh Shady
07-06-2009, 13:30
Omg każdy idzie tam gdzie ma ochotę -.- , miał powód to poszedł do dpft , ty też miałeś powód aby wyjść z inte i dojść do echo to to zrobiłeś. Każdy zmienia zdanie jak mu coś nie pasuje , tak samo ty zmieniłeś zdanie co do starego ip którego nienawidziłeś i którego pewnie nadal nienawidzisz. Wiec skończcie gadać o lojalności itp bo tego tak naprawdę praktycznie nie ma. Jest wiele osób które zawdzięczają komuś coś na tym serwie ( kto wie ten wie komu co zawdzięcza ) ale maja to w dupie wiec skończcie ten temat.
A co do wojny to spoko , macie 1 - 2 dni luzu ale wiecie że i tak niedługo coś się zacznie wiec po co to gadanie o naszej nieaktywności.
Notopeczek
07-06-2009, 14:20
, szczegulnie
hahaa znalazlem bleda !!!!
(ten post dydykuje napinacza z ortografi)
kupię instalkę ng 4.5.0 za 10k na arcanii
Bartholomew
07-06-2009, 15:43
napinaczą?
koksymoron
07-06-2009, 17:07
Luki popełnił błąd invitując do Interregnum taką hołote jak Galithar, Ames, Goral, Thed, Feniks, Psyho Ash i kilku innych i teraz może mieć nie lada problem. Stara ekipa DPFT była wytresowana przez Lukiego i mało który pies szczeknął, a jak ktoś warknął jak zrobił to Bedurion i Lindlay to musiał wygonić ich ze swojego schroniska. Luki invitując taką bezpańską hołotę nie przewidział jednego - że ta banda kundli nigdy nie przystosuję się do rasowców. Kundel zawsze będzie kundlem a rasowiec zawsze będzie rasowcem. Luki także nie przewidział że gdy kundle podrosną może stracić nad nimi kontrolę jak to się stało teraz bo jak sami wiecie kundel na tresurę się nie nadaje. Kundle podrosły i zaczęły warczeć i Luki nie trzymał ich na krótkiej smyczy i nie zacisnął kagańców na ich pyskach i teraz ponosi tego konsekwencje.
PRECZ Z KUNDLAMI!
Lechuguitas
07-06-2009, 17:11
ortografii :P
Dragostino
07-06-2009, 17:36
Luki popełnił błąd invitując do Interregnum taką hołote jak Galithar, Ames, Goral, Thed, Feniks, Psyho Ash i kilku innych i teraz może mieć nie lada problem. Stara ekipa DPFT była wytresowana przez Lukiego i mało który pies szczeknął, a jak ktoś warknął jak zrobił to Bedurion i Lindlay to musiał wygonić ich ze swojego schroniska. Luki invitując taką bezpańską hołotę nie przewidział jednego - że ta banda kundli nigdy nie przystosuję się do rasowców. Kundel zawsze będzie kundlem a rasowiec zawsze będzie rasowcem. Luki także nie przewidział że gdy kundle podrosną może stracić nad nimi kontrolę jak to się stało teraz bo jak sami wiecie kundel na tresurę się nie nadaje. Kundle podrosły i zaczęły warczeć i Luki nie trzymał ich na krótkiej smyczy i nie zacisnął kagańców na ich pyskach i teraz ponosi tego konsekwencje.
PRECZ Z KUNDLAMI!
Eh , pierwszymi osobami które "warknęły" jak ty to nazwałeś to były właśnie "wytwory Lukiego" , czyli Leszczu czy Bellish.
MMApanowieMMA
07-06-2009, 17:38
dpft robi masslogi, normalnie OSTRO. na teraz fragi
DPFT:
-jakis 50 knight
MY:
- Demon Rabbit Warrior
- Slimak Tharion
- Sadli Magik
Kamandir
07-06-2009, 17:41
Eh , pierwszymi osobami które "warknęły" jak ty to nazwałeś to były właśnie "wytwory Lukiego" , czyli Leszczu czy Bellish.
haha może Leszczu i Belka jako pierwsi warkneli ale oni nie są kundlami w odróżnieniu do galiego i amesa którzy reagują tylko na 2 komendy - usiądz i daj głos, zaś Leszczu z Belką potrafią także warować a także jako pierwsi opanowali komende noga!
Notopeczek
07-06-2009, 18:20
haha może Leszczu i Belka jako pierwsi warkneli ale oni nie są kundlami w odróżnieniu do galiego i amesa którzy reagują tylko na 2 komendy - usiądz i daj głos, zaś Leszczu z Belką potrafią także warować a także jako pierwsi opanowali komende noga!
z tymi kundlami smieszne porownanie choc niemozna mowic o wszystkich bo niektorzy jednak pomimo zanieczyszczenia krwi roznymi rasami,sa milymi pupilkami:)
Medivh Shady
07-06-2009, 19:02
dpft robi masslogi, normalnie OSTRO. na teraz fragi
DPFT:
-jakis 50 knight
MY:
- Demon Rabbit Warrior
- Slimak Tharion
- Sadli Magik
My:
- Damoon ( rs )
- Amak Guin ( rs )
- Royal Piecimir
- i chyba ktoś jeszcze ale nie jestem pewien
Kamandir
07-06-2009, 19:04
z tymi kundlami smieszne porownanie choc niemozna mowic o wszystkich bo niektorzy jednak pomimo zanieczyszczenia krwi roznymi rasami,sa milymi pupilkami:)
oczywiscie ze nie wszyscy niektorym kundelkom po prostu lepiej i wygodniej jest byc w schronisku lukiego niz tak jak galithar , ames itp. bezpańskie kundle tułaczące się po śmietnikach. W unbeateans tez są kundelki lecz są blizej jakiejs rasy niz kundle gdyż sa mieszancami np. leszczu to mieszaniec jamnika z kundlem
MMApanowieMMA
07-06-2009, 19:12
i przestańcie fora spamowac ze niby pa robimy bo ta wasza propaganda to juz sie śmieszna robi. nikt od nas nie robi pa moze akurat widzicie scenę jak kogos bija i mowi boh to te bohy to jak payment a reason jest. proszę was przestańcie z propaganda
i przestańcie fora spamowac ze niby pa robimy bo ta wasza propaganda to juz sie śmieszna robi. nikt od nas nie robi pa moze akurat widzicie scenę jak kogos bija i mowi boh to te bohy to jak payment a reason jest. proszę was przestańcie z propaganda
Zeby to ktos inny pisal niz ty Felixie to mialby to sens haha.
Anonimki* przestancie wyzywac od psow bo najbardziej osranymi kundlami jestescie wy co sie sracie podpisac pod wlasnymi slowami,na forum wyszczekani a ingame jak myszki pod miotla.
I kto tu sieje propagande, zief...
hahah nareszcie dpft dostalo baty
PRECZ Z KUNDLAMI!
Hah gdyby luki nie zainvitowal galithara , amesa , theda, gorala, feniksa to bez nich wojny vs LR by nie wygral. Jestem ciekaw z kim by wtedy raszowal na openach moze z kajkiem, medivhem i aata? Ames - najlepszy sorc na servie, feniks - najlepszy ed na servie, thed - najlepszy ek na servie i oni byli czlonem ludzi ktorzy raszowali na openach i ogarniali na innych akcjach. Jezeli mowisz o bezpanskich psach to co ty myslales ze oni beda ciagle przytakiwac lukiemu, kajkow i medivowi? Luki by nie stracil kontroli nad nimi gdyby sie sluchal innych osob a nie tylko kajkow czy medivhow wielkich pro ogarniaczy aka jestem vice leaderem ze starego dpft i macie sie nas sluchac.
Speedzik
07-06-2009, 20:01
Powie mi ktos jak odpalic to html?
@emuslsja
bylo 3:3 kretynie -.-
Hah gdyby luki nie zainvitowal galithara , amesa , theda, gorala, feniksa to bez nich wojny vs LR by nie wygral. Jestem ciekaw z kim by wtedy raszowal na openach moze z kajkiem, medivhem i aata? Ames - najlepszy sorc na servie, feniks - najlepszy ed na servie, thed - najlepszy ek na servie i oni byli czlonem ludzi ktorzy raszowali na openach i ogarniali na innych akcjach. Jezeli mowisz o bezpanskich psach to co ty myslales ze oni beda ciagle przytakiwac lukiemu, kajkow i medivowi? Luki by nie stracil kontroli nad nimi gdyby sie sluchal innych osob a nie tylko kajkow czy medivhow wielkich pro ogarniaczy aka jestem vice leaderem ze starego dpft i macie sie nas sluchac.
Z fraza najlepszy na servie trafiles tylko z ek :s
Notopeczek
07-06-2009, 20:31
Z fraza najlepszy na servie trafiles tylko z ek :s
hehe jak dla mnie to juz vesiga jest lepszy niz thed, a reszta to wogole strzal w powietrze,no ale propaganda propaganda i jeszcze raz sie zawsze przyda :D
w sumie z najlepszych to macie
najlepszy boter na arcani i najlepszy no lifer na arcani...tutaj sie zgodze(ofc bez imion zbey niebylo ze ublizam komus pelna kultura musi byc )
koksymoron
07-06-2009, 20:36
Zeby to ktos inny pisal niz ty Felixie to mialby to sens haha.
Anonimki* przestancie wyzywac od psow bo najbardziej osranymi kundlami jestescie wy co sie sracie podpisac pod wlasnymi slowami,na forum wyszczekani a ingame jak myszki pod miotla.
hahah jaki dureń, przecież wszyscy doskonale wiedzą kim ja jestem chyba tylko ty jesteś jakiś wodogłowie 8o a i tak wogle nie liż dupki bo zaraz znów pójdziesz na odstrzał. Tak samo było przed tym jak wstąpileś do IP byłeś grzecznym, potulnym barankiem a jak nagle poczułeś się nieco wyżej to zaczełeś szczekać jak ten pies galithar spuszczony ze smyczy lukiego
hahah jaki dureń, przecież wszyscy doskonale wiedzą kim ja jestem chyba tylko ty jesteś jakiś wodogłowie 8o a i tak wogle nie liż dupki bo zaraz znów pójdziesz na odstrzał. Tak samo było przed tym jak wstąpileś do IP byłeś grzecznym, potulnym barankiem a jak nagle poczułeś się nieco wyżej to zaczełeś szczekać jak ten pies galithar spuszczony ze smyczy lukiego
Nie wiem kim jestes z nicku ale wiem ze jestes pajacem,ktory wbil na forum i szczeka na wszystkich. Pozatym nie lize dupki nikomu,jestes ktoras z rzedu osoba probujaca mi to wmowic,jakis kompleks czy moze znasz tylko taka metode z wlasnej autopsji robienia kariery w grze?:baby: Zreszta pare zapytanych osob tez nie wie kim jestes wiec sie przedstaw bo ostrego kozaka zgrywasz.
Ames - najlepszy sorc na servie, feniks - najlepszy ed na servie, thed - najlepszy ek na servie
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
LOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOL LOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOL LOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOL LOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOL LOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOL LOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOL LOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOL LOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOL LOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOL LOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOL
w skrucie "made my day" :D:D:D
Hah gdyby luki nie zainvitowal galithara , amesa , theda, gorala, feniksa to bez nich wojny vs LR by nie wygral. Ames - najlepszy sorc na servie, feniks - najlepszy ed na servie, thed - najlepszy ek na servie i oni byli czlonem ludzi ktorzy raszowali na openach i ogarniali na innych akcjach.
:D::D:D:D:D::D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D
Się widze dalej ciebie żarty trzymają, z venta przenosisz je na tibia.pl, skoncz juz bo nie wytrzymuje, brzuch mnie juz boli ze śmiechu.
ŻŻP (żenujący żart p...) tu juz dokończcie sobie sami :D :D :D
i po oro
jak zwykle wojna i nagle bellish ma rl life :x
nie luki tylko ja
i avengera lolo tez troche wartego wtedy takze ja. i domek cadora tez. swoja droga sprytnie ten 1kk pod jakimis szmatami schowal.
wracajac do gidka, trzeba byc glupim zeby dac tak na morde sova "jutro cadorek zaplaci, a jak nie to oddam ci go" :D i jescze luki poswiadczal ze 100% wyplacalna i pewna. ciagle biegam z tym gidkowym sovkiem i ladnie dziala
zaloze sie ze jakbym do orsza jescze zaczekal to turek dalby mi th potrzymac. i tez by bylo ze luki zajumal :P
MMApanowieMMA
07-06-2009, 22:41
komp zajety jestem na telefonie ale juz wiem co i jak i pozostaje tylko powiedziec graty XD
Zeneq Staszeq aka youffie peguje as fuk to tez to wara dojdzie do lukiego ;]]]]
Notopeczek
07-06-2009, 22:53
mdw pogowal tez i jakos niedolaczyl do LR :(
MMApanowieMMA
07-06-2009, 23:01
teraz cygan ma 2 opcje albo czeka az sie pokłócimy (''to se jeszcze kurwa poczeka'') albo co bardziej prawdopodobne to wezmie kolejne pol Arcani. ile bylo przed chwilą wie ktos?
Skąd ty takie info bierzesz? wróżysz z fusów? Nie próbuj wkręcać Zenka w jakieś krzywe akcje.
Harrie
a co do mojego Sov-a, to że go straciłem nie znaczy że dałem się tobie wykiwać ponieważ to Luki pytał każdego na vencie kto ma Sov-a (dla kombekówny) za którą ręczył i na wypadek jakby coś było nie tak miał mi zwrócić kasę a skoro lider udzielił mi takiej gwarancji postąpiłem jak postąpiłem. Krótko mówiąc Sov przepadł, a tydzień lub 2 tygodnie później zostałem jeszcze dodatkowo wyrzucony przez Lukiego z DPFT.
Tosiek wprawdzie tez dał swojego avengera ale zatrzymał w zamian kasę którą miał dla Lukiego z paymentów.
DuraLexSedLex
08-06-2009, 10:30
Ladnie sie dzieje, ciekawe jak długo potrwa taka sytuacja, bo la revolution i in pectore swojego czasu tez wygrywalo, a ciag dalszy kazdy zna ;]
MMApanowieMMA
08-06-2009, 11:15
Ladnie sie dzieje, ciekawe jak długo potrwa taka sytuacja, bo la revolution i in pectore swojego czasu tez wygrywalo, a ciag dalszy kazdy zna ;]
nie nie bylo tak. in pectore po wygranej 10 min, nie bylo ludzi i do pz, a my aktualnie wygrywamy i pozniej dzien-dwa expa. to tysiąc razy lepsza sytuacja
gruby_benek
08-06-2009, 12:18
wogle
w ogóle, wiem byłeś zestresowany i popełniłeś błąd B)
Notopeczek
08-06-2009, 12:27
Skąd ty takie info bierzesz? wróżysz z fusów? Nie próbuj wkręcać Zenka w jakieś krzywe akcje.
Harrie
a co do mojego Sov-a, to że go straciłem nie znaczy że dałem się tobie wykiwać ponieważ to Luki pytał każdego na vencie kto ma Sov-a (dla kombekówny) za którą ręczył i na wypadek jakby coś było nie tak miał mi zwrócić kasę a skoro lider udzielił mi takiej gwarancji postąpiłem jak postąpiłem. Krótko mówiąc Sov przepadł, a tydzień lub 2 tygodnie później zostałem jeszcze dodatkowo wyrzucony przez Lukiego z DPFT.
Tosiek wprawdzie tez dał swojego avengera ale zatrzymał w zamian kasę którą miał dla Lukiego z paymentów.
nieczepiaj sie smoka bo sie obrazi i niebedzie pisal,a forum bez troli jest nudne
Notopeczek
08-06-2009, 14:08
no to dzis juz niema expa .(
Medivh Shady
08-06-2009, 14:35
A ponoc juz koniec wojny O.o mial byc , ile dzisiaj bylo ? 20+ do ilu ? 1 czy 2 , a tak ogolnie gz dla ludzi co powbijali rs na moim i suy nobie
30 - 2 dokladnie o,o
MMApanowieMMA
08-06-2009, 14:55
jak wroce do domu o 19 to albo juz bedzie mozna expic, albo bede musial najpierw w 30min was pozabijac
Szefie :)
08-06-2009, 15:34
wyglada na to ze wojna potrwa dluuuuuugo :d
Sua pijesz do mnie ? :D o zeneq to raczej duze prawdopodobienstwo, ale jak reczysz za niego to zobaczymy ^.^
a szafenis gra spy'a ;D
a Devimi Tharken to echo member -,-
tak samo SAUron from kopalnia biegal wczoraj z Echo czy to nie dziwne??!
Sua I jego love boy Slimak razem w gildi?? Argania goes crazy?? @.@
Widzę, że ładne battle było... :D
Szkoda, że mam szkołę do 16 w pon ;<
..........................
Notopeczek
08-06-2009, 17:42
wyglada na to ze wojna potrwa dluuuuuugo :dchyba cie pogielo,w piatek sie przeciesz skonczyla wojna..tak pisali bo juz paynament lista jest :)
@medivh
zdania na temat ip nie zmienilem, jakbys nie zauwazyl
*hint szukaj meth dalix na akcjach
zdania na temat ip nie zmienilem, jakbys nie zauwazyl
Ale zmienisz... dajcie sobie troche czasu ;]]
08-06-2009, 19:18
nvm >>>>>>>>>>>
Medivh Shady
08-06-2009, 19:52
Gali + blue tome
speedy share.com/546639764.html
nie będę w to wnikał ale dla mnie gali i tak jest ściera że nie odda tego itema thedowi tylko kasę chce ( ponoć go dostał od hakera HAHA ) , zresztą z niego zawsze był kombinator i sęp na kasę , jedyne co to współczuję thedowi że ma takiego fajnego kolege.
a co do filmu to
speedy share.com/849606670.html
Up dzieki med
19:42 Verudur [141]: exura vita
co to za retard gra tym charem ? xd
gra nim brat koranova, niejaki old vlur i inni, expi tera msa do wojny, raiden firehawk. ma jeszcze na sell vit'oza mowie to specjalnie nie miej mi tego za zle bob, kasy mi nie oddal :confused:
gra nim brat koranova, niejaki old vlur i inni, expi tera msa do wojny, raiden firehawk. ma jeszcze na sell vit'oza mowie to specjalnie nie miej mi tego za zle bob, kasy mi nie oddal :confused:
lol :p;p;p
JP ,ŚMIERĆ KONFIDENTOM Pier-dolonym JP jeba-c bemka jb jb jb jb
ty pierdolisz ze ci kasy nie oddali ,a k-urwa lolkowi odales za rymcykpyka? rofl?
Dales mu kase rofl kazdy moze kupic za 5 zeta tyle co mu dales pozdro konfidencie
Póór ownejdz?
Edit.
AJGOR BECK??????????? next zyd na kase wrocil na arganie czy to nowy owner??????
heh, dalem mu 440k tyle ze lolek dobrze wiedzial o co poszlo mial sharowac ze mna a sharowal z makiem nawet mu nocki robil, nie mowiac mi nic po prostu potraktowal mnie jak gowno, lognal sobiena chwile na mojego chara i padl w thais bo nie mial hotkejow czy cos takiego bylo i to ty nazywasz sprawiedliwoscia? pozatym byla umowa z lolkiem ze mud am polowe kasy i polowe eq a on chcial jeszcze za ADDONY nie badzmy smieszni
MMApanowieMMA
08-06-2009, 21:38
vlur sprzedany na 81, vit'oz zobacz sobie sam kto sie wypłacił razem z nim sa kolo siebie to bedziesz wiedział kogo to char. verudurem gra, walczy, expi tylko i wyłącznie młody koranov, który nie ma zbyt duzego talentu do tej gry i wszystkie jego chary kończą o 10lvli mniej przed kupnem. widzisz bemo śmierć konfidentom takim jak ty co jeszcze kurwa zle info maja. skoro maly koranov cie oszukał na pacc to znaczy ze grasz na Arcanii a to znaczy ze cie dorwe.
@up Sorry, ze to mowie ale raczej tym swoim charem Bema nie dorwiesz chyba, że Luki ci sie pozwoli splacic po przegranej wojnie ;)
heh, dalem mu 440k tyle ze lolek dobrze wiedzial o co poszlo mial sharowac ze mna a sharowal z makiem nawet mu nocki robil, nie mowiac mi nic po prostu potraktowal mnie jak gowno, lognal sobiena chwile na mojego chara i padl w thais bo nie mial hotkejow czy cos takiego bylo i to ty nazywasz sprawiedliwoscia? pozatym byla umowa z lolkiem ze mud am polowe kasy i polowe eq a on chcial jeszcze za ADDONY nie badzmy smieszni
za przeproszeniem proszę mnie nie mieszać w żadne gierki... ja o niczym nie wiedziałem. więc proszę nie poruszać tu mojego tematu. moja przygoda z tą grą została zakończona... jeśli coś ktoś do mnie ma to pisać na GG... jeśli nie macie mojego GG to spytajcie na forum bo dużo osób je ma i może podać. także proszę o szacunek. BB
MMApanowieMMA
08-06-2009, 21:58
zacznę od tego ze przynajmiej AKTUALNIE moge sobie chodzic gdzie chce (nie licząc wtedy gdy walczymy, czy akurat oni sobie chodzą, w kazdym razie dzis expilem chwile pozniej musialem isc z rodzinnych powodów i dzis nie bede juz na kompie tylko telefon), a nawet gdybym nie mogl to nie wiem czy wiesz ale jak ktos sie bardzo narazi to sciągam go na sdkerach. pozdrawiam. a ty smoku to juz wiem kim jestes na 95 procent nobie HAHA rozwiazalem największą tajemnicę od czasu świętego graala
MMApanowieMMA
08-06-2009, 22:14
Haha juz sobie nie zmieniaj tego pod nickiem, wiem kim jestes ziomek lipka. juz nie jestes anonim HAHA
apropo demonów i aniołów to byłem wczoraj w kinie na Antychryst :D dobry film :P widział ktoś? :D a i czy widział ktoś Piątek 13 ? bo chcę się wybrać a nie wiem czy warto :)
Mialem zamiar isc na Antychrysta o.o
/
wojna trwa !
Lolek ale to film wiesz... dla takich starszych :P
wyjdz... ja Cie prosze wyjdz ;D /bob bedziesz moim opieQnem plixa?
/WOJNA TRWA FRAGI W GORE JOL
no wiesz bo tam są erotyczne sceny i drastyczne również :P hehe :p za mną siedziała babka z 2 wnukami :P haha ;P tacy po 14-15 lat :P i Oni zostali a ona wyszła w połowie :P hah :P
hahahahha XD Myslalem ze babka zostala a oni zostali ;p odezwij sie na gg ;D
/WOJNA TRWA NADAL !
Notopeczek
08-06-2009, 22:40
. a ty smoku to juz wiem kim jestes na 95 procent nobie HAHA rozwiazalem największą tajemnicę od czasu świętego graala
podziel sie tym questem !!!
Ale zmienisz... dajcie sobie troche czasu ;]]
ciekawe jak skoro nie mam zamiaru wchodzic do nich na vt i z nimi walczyc? :o
wyjebane w to wszystko mam
hahahahha XD Myslalem ze babka zostala a oni zostali ;p odezwij sie na gg ;D
/WOJNA TRWA NADAL !
no oni zostali ale ona wyszła :P
koksymoron
08-06-2009, 23:18
ciekawe jak skoro nie mam zamiaru wchodzic do nich na vt i z nimi walczyc? :o
wyjebane w to wszystko mam
BRAWO, APLAUS DLA TEGO PANA! :cyclops:
ja tu widze niezly burdel o,o
Notopeczek
09-06-2009, 02:12
ja tu widze niezly burdel o,o
cala acrania to niezly burdel :D
DuraLexSedLex
09-06-2009, 09:08
apropo demonów i aniołów to byłem wczoraj w kinie na Antychryst :D dobry film :P widział ktoś? :D a i czy widział ktoś Piątek 13 ? bo chcę się wybrać a nie wiem czy warto :)
Ziomek nie warto!! Straszna szmira, ja zasypialem na tym filmie, poki jedna fajna blondi cyca nie pokazala, a potem znowu godzina nudy :<
kiedy padlem w thais O_O
jakis noobchar edek czy ms cie zabil, maina mial na innym swiecie 200+
Denime 58 Crawf 45
od crawfa ;p
vlur sprzedany na 81, vit'oz zobacz sobie sam kto sie wypłacił razem z nim sa kolo siebie to bedziesz wiedział kogo to char. verudurem gra, walczy, expi tylko i wyłącznie młody koranov, który nie ma zbyt duzego talentu do tej gry i wszystkie jego chary kończą o 10lvli mniej przed kupnem. widzisz bemo śmierć konfidentom takim jak ty co jeszcze kurwa zle info maja. skoro maly koranov cie oszukał na pacc to znaczy ze grasz na Arcanii a to znaczy ze cie dorwe.
wiem ze vlur sprzedany przeciez napisalem "kiedys vlur", jakby nie mial vit'oza toby nie pisal, ze ma go na sprzedaz i logowal na niego. info mam bardzo dobre. nie oszukal mnie na pacca tylko na msa, raidena firehawk xDDD. nie gram na arcani ale moze zacznej ak coz zfixuje a i tak mnienie dorwiesz bo si nie dwiesz jakeigo mam chara
koksymoron
09-06-2009, 10:27
jakis noobchar edek czy ms cie zabil, maina mial na innym swiecie 200+
Denime 58 Crawf 45
od crawfa ;p
wiem ze vlur sprzedany przeciez napisalem "kiedys vlur", jakby nie mial vit'oza toby nie pisal, ze ma go na sprzedaz i logowal na niego. info mam bardzo dobre. nie oszukal mnie na pacca tylko na msa, raidena firehawk xDDD. nie gram na arcani ale moze zacznej ak coz zfixuje a i tak mnienie dorwiesz bo si nie dwiesz jakeigo mam chara
Bemko ty tłuścioszku
Kamandir
09-06-2009, 10:47
Bemko mogę wsadzić głowę między fałdy tłuszczu na twoim tłusciutkim brzuszku ?
Lafa_elo
09-06-2009, 19:38
Ja bym sie tam nie bal felixa anyway
przeciez nikt sie go nie boi :s
Notopeczek
09-06-2009, 20:37
przeciez nikt sie go nie boi :s
boili .....?
Lafa_elo
09-06-2009, 22:05
pisze sie chyba boji
pisze się "boi" :D a to nie wiem czy iść na ten Piątek 13;p zobaczę jeszcze:P
DuraLexSedLex
09-06-2009, 22:33
pisze się "boi" :D a to nie wiem czy iść na ten Piątek 13;p zobaczę jeszcze:P
Obejrzyj sobie na youtube jej cycuszki :D a reszte sobie daruj, powazka :P ja zalowalem ze poszedlem na to do kina, mimo ze panna mnei zmusila, to wololabym siedziec w domu i ogladac tvn turbo np. :P
Zeby nie bylo offtopu - a te przydupasy typu "dobre chlopaki" to sie nei za bardzo rozbrykali? -.-
ma ktos filmik jak pada Chipiron?
Ja posiadam , wrzuce tradycyjnie około 16. :)
AtticusDoubleCross
10-06-2009, 08:52
/906312483.html <- deska Chipirona... bez komentarza.
/906312483.html <- deska Chipirona... bez komentarza.
<3
Czipi pro evul healer of doooooooooooooom.
Partyzant_Felix
10-06-2009, 11:03
mm ja dzis bede dlugo tylko ze szkoly musze wrocic, kurwa z egzaminow z matmy dobrze z polaka lipka. chipirona zobacze juz jak bede w domu.
a ty istna zacznij odrabiac w koncu ;p
mm ja dzis bede dlugo tylko ze szkoly musze wrocic, kurwa z egzaminow z matmy dobrze z polaka lipka. chipirona zobacze juz jak bede w domu.
a ty istna zacznij odrabiac w koncu ;p
Nie mam jak odrabiac pracuje a jak wracam to mi sie nie chce nicc.: D w weekend cos tam odrobie
SpoconyKrystyna
10-06-2009, 12:24
http://www.youtube.com/watch?v=VMpe_IteZ7U
yochejnarapa
10-06-2009, 15:34
@up
hahahah, lol . . . . . .. . . .
@Co tak cicho na Arcani??:baby:
@banah
Rób jakiś filmik :D
ma ktos film jak pada tygrysiczka?:>
Notopeczek
11-06-2009, 16:20
Koniec wojny?
juz 2 tyg temu przeciesz....obudz sie
MMApanowieMMA
11-06-2009, 16:38
ma ktos film jak pada tygrysiczka?:>
924327760.html
MMApanowieMMA
11-06-2009, 22:25
http://www.youtube.com/watch?v=FGEguFRSe2A
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH OD 1:34 JEST PIOSENKA O MNIE XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
http://www.youtube.com/watch?v=FGEguFRSe2A
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH OD 1:34 JEST PIOSENKA O MNIE XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
EHEHEHE ALE GLUPIE
kretyn..
yochejnarapa
11-06-2009, 23:07
Obbbbbbbbbb ;dddd
juz 2 tyg temu przeciesz....obudz sie
jeno fakt, i znow bedziesz przez rok grzac pzeta ;/
MMApanowieMMA
12-06-2009, 00:25
i zobaczcie jaka zajebista akcja by dpft GRATZ
yochejnarapa
12-06-2009, 00:27
hahahahahahhahaha :D
Nawet Leon adin stal dzielnie przy boku Dpft czyli moim :D Oczywiscie wlaczajac 160 rp utamke HHAHAHHAHAH
skarabeusz323
12-06-2009, 00:36
to raczej wojna noobow (mowie tu o blokowaniu ) echo stanelo i tylko sdekowalo zero umiejętności
MMApanowieMMA
12-06-2009, 00:37
hahahahahahhahaha :D
Nawet Leon adin stal dzielnie przy boku Dpft czyli moim :D Oczywiscie wlaczajac 160 rp utamke HHAHAHHAHAH
on juz moze nowe konto zakladac ;p wynik 8-1 dla nas
@up
ty a co mielism zrobic? zamiast wyjsc na ankh jak ludzie to lepiej masterplany na edron
@cam
goral dave 95 ek - 785533412.html
AtticusDoubleCross
12-06-2009, 01:26
to raczej wojna noobow (mowie tu o blokowaniu ) echo stanelo i tylko sdekowalo zero umiejętności
hmmm... Wasze umiejętności chcieliśmy przetestować na pustyni ANK'h. Nie wyszliście do nas. Wy natomiast woleliście udać się ekipą ok. 60 osób do Edron za most o szerokosci 3sqm i czekać aż będziemy wam wchodzić pod nos a wy będziecie nas sd'kowac (btw. to tak jak by zrobić duży gather i udać się do defa). Po dłuższym namyśle zaczeliśmy grać w wasza grę którą niestety przypłaciliście kilkoma fragami. Choć w sumie masz racje... Lepiej stracić 6 fragów niż 50~.
skarabeusz323
12-06-2009, 01:52
hmmm... Wasze umiejętności chcieliśmy przetestować na pustyni ANK'h. Nie wyszliście do nas. Wy natomiast woleliście udać się ekipą ok. 60 osób do Edron za most o szerokosci 3sqm i czekać aż będziemy wam wchodzić pod nos a wy będziecie nas sd'kowac (btw. to tak jak by zrobić duży gather i udać się do defa). Po dłuższym namyśle zaczeliśmy grać w wasza grę którą niestety przypłaciliście kilkoma fragami. Choć w sumie masz racje... Lepiej stracić 6 fragów niż 50~.
ja tu neutral
yochejnarapa
12-06-2009, 09:27
@MMApanowieMMA
Debuguje cam ;O
@Srry bota mialem wlaczonego dla tego cam debugowal xd
Medivh Shady
12-06-2009, 10:39
a co mielismy wyjsc na ank i czekac az dologuje kolejne 30 osob ?? bo na 2 ventach mieliscie ponad 80 osob ?? Juz mowilem ze u nas sa osoby ktore maja zamiar wygrac wojne i grac spokojnie zdala od was , u was nie ma czegos takiego wiec wam to wisi , wiec nie spinajcie sie na forum czemu nie wyszlismy na opene , jak bedzie opena to z masa jakiegos i tyle , znaczy moze nie opena ale cos wiekszego niz tylko mass. Zreszta byles banah w inte i wiesz na jakiej zasadzie to dziala , wiec nie wiem czemu sie czepiasz ze na openy nie wychodzimy.
Achmed_Assassin
12-06-2009, 11:01
a co mielismy wyjsc na ank i czekac az dologuje kolejne 30 osob ?? bo na 2 ventach mieliscie ponad 80 osob ?? Juz mowilem ze u nas sa osoby ktore maja zamiar wygrac wojne i grac spokojnie zdala od was , u was nie ma czegos takiego wiec wam to wisi , wiec nie spinajcie sie na forum czemu nie wyszlismy na opene , jak bedzie opena to z masa jakiegos i tyle , znaczy moze nie opena ale cos wiekszego niz tylko mass. Zreszta byles banah w inte i wiesz na jakiej zasadzie to dziala , wiec nie wiem czemu sie czepiasz ze na openy nie wychodzimy.
zaręczam Ci ze nie bylo jeszcze 30 osob, w sumie mielismy 35 osob z echo i 30 z unbeatens
gruby_benek
12-06-2009, 15:10
tak czy siak lya ly padł/a na combo chodź to 150~ ms, jak by dpft wyszło na OB skutki były by gorsze, na ob będzie można liczyć kiedy luki będzie miał 20 osób więcej
ta mielismy 193981237128937128397123981273918231 osob jak zwykle na 10 ventach z miliarda swiatow
gg gl
12-06-2009, 18:44
biedna ta wojna sie zrobila, a tak ladnie sie zapowiadala
biedna ta wojna sie zrobila, a tak ladnie sie zapowiadala
Fajna masz sygnature, widze tam Filipa G!
co sie stalo z Ciapem? ;o
MMApanowieMMA
12-06-2009, 19:40
co sie stalo z Ciapem? ;o
przerost ambicji nad mozliwosciami ;]
Notopeczek
12-06-2009, 21:09
jeno fakt, i znow bedziesz przez rok grzac pzeta ;/
az sie zdziwisz.)
@kamsz
nie no liczac 2 venty po 30-35 osob oraz 1 vent z 20+ noobami izoriego to wogole nie 80+ chcacych tylko pokazac umiejetnosci ustawiania elfa.)
[QUOTE=Notopeczek;2566142]az sie zdziwisz.)
szybciej planujesz sie wyplacic ?
skąd w was tyle nienawiści? Miłujcie się tak jak nam Pan Bóg przykazał <Modli>!!
skąd w was tyle nienawiści? Miłujcie się tak jak nam Pan Bóg przykazał <Modli>!!
polska mentalnosc + anonimowosc wynikajaca z internetu = napinka
Lafa_elo
12-06-2009, 22:44
znasz to z doswiadczenia hejter?
az sie zdziwisz.)
@kamsz
nie no liczac 2 venty po 30-35 osob oraz 1 vent z 20+ noobami izoriego to wogole nie 80+ chcacych tylko pokazac umiejetnosci ustawiania elfa.)
jak juz do elfa pijesz to mogles sam walczyc, a nie chara oddawac
jakby dpft elfa nie uzywalo... przyganial kociol garnkowi, skoncz ten temat juz
MMApanowieMMA
12-06-2009, 23:48
Echo sie boi :P
nie. nie boi tylko uzywa mozgu. ustawilismy sie na ankh, zapraszalismy was, i co? lipka
tylko uzywa mozgu.
ty w szczegolnosci :D:D:D:D
MMApanowieMMA
13-06-2009, 03:06
14:9 wyszlo mi dzis
217912177.html MOVIE FROM BATTLE goral dave
i teraz bez pierdolenia ze jakos slabe pvp pokazujemy albo cos. na poczatku nas zamkneli ucieklismy, zobaczcie ile ludzi vs ile. poprostu pwned
a i procz napinki to jeszcze powiem ze naprawde zajebista walka i dobrze sie na niej bawilem ;d
Wreszcie bitwa bez miliona noobów... ; )
Całkiem dobrze było.
Medivh Shady
13-06-2009, 03:30
Ogolnie z tego co widzialem to bylo nas po rowno , a pozatym sam widzisz , nie trzeba openy ustawionej aby sie fajnie orac , ta byla calkiem fajna ale za szybko do defa uciekliscie :p , ogolnie 14 - 10 .
Wreszcie mam fraga na tym smieciu panowie :p
Wreszcie mam fraga na tym smieciu panowie :p
<zazdrośći>
kalkipeter18
13-06-2009, 09:55
I dzisiaj dpft i tak w pz ;p
hahaah cadia spamuje do kazdego , szukajac kolegow a nikt mu nie odpisuje :dddddddddd
yochejnarapa
13-06-2009, 10:32
Ahamon w DPFT?????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ???
Medivh Shady
13-06-2009, 10:42
I dzisiaj dpft i tak w pz ;p
co tak sie martwisz o naszego pza o.o spokojnie bedziemy i poza nim , a no jest ate w dpft tak samo jak nand loth w echo
Notopeczek
13-06-2009, 12:21
jak juz do elfa pijesz to mogles sam walczyc, a nie chara oddawac
jakby dpft elfa nie uzywalo... przyganial kociol garnkowi, skoncz ten temat juz
ddalem bo niehgralem wtedy wogole jakbys niebyl w temacie przeprowdzalem sie,niemialem neta pzrez 2 miechy itp itd.teraz jakos gram choc mi sie neichce
a co do bota u nas mzoe czesc urzywa jasne nigdy niemwilem ze nie ale u was to z swiaca szukac kto nieurzywa
@mmp~
na grila nieprzyjmujemy zaproszen szczegolnie ustawionego z 50 noobami izoriego do blokowania itp... wiec na ank mozecie sobie czekac i piasen pzresypywac :)
@kitekat
napinacz? czy kozak(sezonu na grzyby jeszcze niemamy)
yochejnarapa
13-06-2009, 12:59
Co wy !!!!!! DPFT nie uzywa bota !!!
Oczywiscie kazalem kupic elfa lub mage bota moim membersa ale sa na tyle glupi, ze nawet leczenia nie umia ustawic :|
ddalem bo niehgralem wtedy wogole jakbys niebyl w temacie przeprowdzalem sie,niemialem neta pzrez 2 miechy itp itd.teraz jakos gram choc mi sie neichce
a co do bota u nas mzoe czesc urzywa jasne nigdy niemwilem ze nie ale u was to z swiaca szukac kto nieurzywa
@mmp~
na grila nieprzyjmujemy zaproszen szczegolnie ustawionego z 50 noobami izoriego do blokowania itp... wiec na ank mozecie sobie czekac i piasen pzresypywac :)
@kitekat
napinacz? czy kozak(sezonu na grzyby jeszcze niemamy)
ta, 'czesc' uzywa, rotfl skoncz
Wreszcie bitwa bez miliona noobów... ; )
Całkiem dobrze było.
Nooby były ale tylko wasze i jak zwykle były w pierwszej linii a następnie dopiero wy.
Mediv ~~
wy nigdy nie wychodzicie jeżeli nie macie liczebnej przewagi wiec nie wiem w jakim celu takie brednie piszesz, no chyba ze liczyć nie umiesz a na to nic nie poradzimy.
Medivh Shady
13-06-2009, 18:25
Nooby były ale tylko wasze i jak zwykle były w pierwszej linii a następnie dopiero wy.
Mediv ~~
wy nigdy nie wychodzicie jeżeli nie macie liczebnej przewagi wiec nie wiem w jakim celu takie brednie piszesz, no chyba ze liczyć nie umiesz a na to nic nie poradzimy.
ty nigdy nie wychodzisz na mainie tylko na fizi mizi wiec po co sie udzielasz ??
Notopeczek
13-06-2009, 18:52
ta, 'czesc' uzywa, rotfl skonczu was ja znam z 3 osoby co nieurzywaja u nas znam wiecej (dptf)
ty nigdy nie wychodzisz na mainie tylko na fizi mizi wiec po co sie udzielasz ??
czasami wychodzę na mainie czasami na nobie ale przynajmniej sam gram na swoim koncie.
a ty nie dość że liczyć nie umiesz to jeszcze do tego ślepy jesteś
przynajmniej sam gram na swoim koncie.
Jak juz masz cos mowic to mow prawde, chyba, ze juz nie pamietasz jak jakis czas temu grali toba ludzie z hiberny??
jak padl ktos gidekabem bodajze bez blesow i jak sie wkurzyles? ;]
ma ktos filmik jak pada Houldy ?:>
MMApanowieMMA
13-06-2009, 20:03
ma ktos filmik jak pada Houldy ?:>
jak dadza to bedzie kompromitacja roku z ich strony ;p
Medivh Shady
13-06-2009, 20:40
czasami wychodzę na mainie czasami na nobie ale przynajmniej sam gram na swoim koncie.
a ty nie dość że liczyć nie umiesz to jeszcze do tego ślepy jesteś
Ja tam nigdy nie zaprzeczałem ze dawałem lukiemu meda na wojnie z lr jak potrzebował ,w porównaniu do dużej części ludzi od was które do tej pory sie zarzekają ze nie dawały postaci nikomu innemu , nie używały bota itp
a co do houldiego to nie wiem czy taka kompromitacja , to że wybiegł z hff to czysty fart że akurat bił pierwsze 6 hff na dole , a nie wiem co on tam wam naopowiadał , ale jak znam seve to pewnie to nieźle urozmaicił.
Jak juz masz cos mowic to mow prawde, chyba, ze juz nie pamietasz jak jakis czas temu grali toba ludzie z hiberny??
jak padl ktos gidekabem bodajze bez blesow i jak sie wkurzyles? ;]
czasami ktoś ze znajomych grał na moim koncie jak ja nie moglem z pewnych powodów co nie zmienia faktu ze wiele razy sam grałem na swoim koncie i nadal gram.
Medivh skończ... nie urywajmy... jesteśmy noobami bez pvp umiemy tylko bota dopalać i tyle :(
czasami ktoś ze znajomych grał na moim koncie jak ja nie moglem z pewnych powodów co nie zmienia faktu ze wiele razy sam grałem na swoim koncie i nadal gram.
mi takich bajek nie musisz wciskac, bo wiem jak bylo i jest:)
MMApanowieMMA
13-06-2009, 22:19
Medivh skończ... nie urywajmy... jesteśmy noobami bez pvp umiemy tylko bota dopalać i tyle :(
jak sie zapomnisz to prawde powiesz ;]
~~MEDIVH
od severyna
Actually Medivh Shady is the biggest "nie ogar" that ever existed on Arcania lands. I'd say, every sentence he writes isa total bullshit that has no sense at all. Also about me lying, thats the bullshit. Go ahead and ask Dratwik, I bet hes no that retarded to lie about his team beingretarded tho. How would it be possible for me to die inside the HFF's spawn if exping there aint making any sense without killing theentrance. Thanks, bye.
mi takich bajek nie musisz wciskac, bo wiem jak bylo i jest:)
w takim razie nic nie wiesz.
Jesteś kolejnym trolem na forum który nie ma nawet na tyle odwagi aby przyznać się kim jest.
w takim razie nic nie wiesz.
Jesteś kolejnym trolem na forum który nie ma nawet na tyle odwagi aby przyznać się kim jest.
sam jestes trollem X(
jesli siedzisz na vent, i sam mowisz ze oddasz chara,a teraz mi wywodzisz o jakis powodach (jaki moze byc powod? bo sasiadka cos sciaga i moge miec kicka? albo o 15.10 zawsze mam reset rutera to gz nie no ja nic nie wiem ;])
pierwsze mowisz ze sam grasz a pozniej bo miales jakies powody to sie zastanow co chcesz ludziom wcisnac
MMApanowieMMA
13-06-2009, 23:31
o korwa ucieklem xD (bylem tam razem z zulionem achmedem i jeszcze kimstam na stacku jako ostatni)
ogolnie zajebista walka kolejna, znaczy taka o troche smieszna, troche dobra. ogolnie naprawde kolejny dzien kiedy sa ciekawe walki. gratz for both ;p
Medivh Shady
14-06-2009, 00:18
fajne oro znowu ;D ogolnie 18 - 18 :D + Bellivioon i ice po banie
dali sie zaciagnac w kozi ruk ;>
jednak remis, ale chyba echo gorzej wyszlo an tym , bany 2 ;p
Dajcie film ktoś : )
Fajnie było, tylko next time muszę przyjaciela ustawić na zbieranie bohów bo chyba 3 pary koło nosa mi śmigneły...
MMApanowieMMA
14-06-2009, 00:33
bellivioon ban bo trzeba bylo noobchara zabic nikt nie mogl to sie w*****l i zabil , ice wbil rs i nie chcial stracic seta ;p
skarabeusz323
14-06-2009, 00:39
bellivioon ban bo trzeba bylo noobchara zabic nikt nie mogl to sie w*****l i zabil , ice wbil rs i nie chcial stracic seta ;p
to gdzie ona ma rozum żeby iść na wojnę z full setem
MMApanowieMMA
14-06-2009, 00:49
nie mial full tylko troche wartego, takiego semi seta mozna powiedziec
Notopeczek
14-06-2009, 01:33
gdzie co mial....??????
yochejnarapa
14-06-2009, 10:36
Daj ktos cama z wczoraj i dzis ;d
MMApanowieMMA
14-06-2009, 10:36
uczciwy battle, nie jakies stacki jebane or smth, normalne uczciwe ob
723838200.html goral dave
855308670.html istna
721116683.html ames trucia
ze wczoraj tylko jest keruza view 20min zanim sie cos zaczelo
a i brawo sua jak ja szedlem do mojego teamu walczyc to ty s*******ales do pzta
mysle ze nie stalo sie niiiiiiiiiiiiicccccccccccccccccccccccccc
skarabeusz323
14-06-2009, 11:08
09:45 Cadia Nierro [113]: WYSKAKUJ Z BUTOW BRUDASIE JEBANY
zal
Notopeczek
14-06-2009, 11:24
uczciwy battle, nie jakies stacki jebane or smth, normalne uczciwe ob
723838200.html goral dave
855308670.html istna
721116683.html ames trucia
ze wczoraj tylko jest keruza view 20min zanim sie cos zaczelo
a i brawo sua jak ja szedlem do mojego teamu walczyc to ty s*******ales do pzta
zle info miales,szedlem do swoich ale niemialem jak dojsc wiec wrocilem bo sie wpakowalem w brudasow,po drodze spotkalem syfa z magic walami(siemka) myslacego ze sam cos mi zorbi..lol
Kamandir
14-06-2009, 11:26
http://img196.imageshack.us/img196/6100/zzzzzzzzqff.jpg (http://img196.imageshack.us/i/zzzzzzzzqff.jpg/)
i tyle na temat tej wojny
MMApanowieMMA
14-06-2009, 12:10
09:45 Cadia Nierro [113]: WYSKAKUJ Z BUTOW BRUDASIE JEBANY
zal
do pudd knighta dla bani na camie jest all
ahamon widze lubisz tyly ^.^
Goral widze ze lubisz biegac z tasakiem xD czyzbys chcial zostac rzeznikiem w przyszlosci?:D
Lechuguitas
14-06-2009, 15:03
zle info miales,szedlem do swoich ale niemialem jak dojsc
Sua przeciez razem w dp sie widzielismy ja dobieglem lajtowo, pamietaj ze to byl open i mogles bez problemu dojsc do 1 i 2 teamu.
Notopeczek
14-06-2009, 19:23
Sua przeciez razem w dp sie widzielismy ja dobieglem lajtowo, pamietaj ze to byl open i mogles bez problemu dojsc do 1 i 2 teamu.
ciebie widzialem jak juz wrocilem, a lajtowo doszedlems bo nasi juz szli w defa wiec ponizej mostu dwarf. byli juz tylko wasi,
Lechuguitas
14-06-2009, 19:28
ciebie widzialem jak juz wrocilem, a lajtowo doszedlems bo nasi juz szli w defa wiec ponizej mostu dwarf. byli juz tylko wasi,
doszedlem pare minut przed tym jak padl akus i przed tym jak trapa mial alu/seva wiec nie szliscie w defa ;p ( z czego bieglem wczesniej do venore za ziuzkiem), wiec plz nie mow glupot, miales lagi i tyle.
muszę powiedzieć że ta wojna bardzo interesująca :) co wejdę na forum to jakieś nowe fragi :) gratulacje i oby tak dalej :)
Sula MEwa widac na ktoryms z filmow jak 2gi team dobiega do glownego a sua gdzies juz bez skulla s*******a i chowa sie po krzakach ;(
ahamon widze lubisz tyly ^.^
lubi lubi <10 znakuf>
Bellivioon
15-06-2009, 00:09
Witam wszystkich. JaKo zE mAm BaNa I sIe NuDzE o TaK pÓzNeJ gOdZiNiE pOsTaNoWiŁeM sObiE zRoBiĆ tUtaJ kOnTo zEbY z WaMi PoPiSaĆ HeHE. CiEsZyCiE sIę PrAwDa ?????????????????? ::***
Ogolnie sie fajnie robi Luki robie coraz odwazniejsze kroki no i przynajmniej niema nudno :D ciekawe jak dlugo to potrwa .........
skarabeusz323
15-06-2009, 00:15
potrwa co ^^^
Notopeczek
15-06-2009, 01:02
Sula MEwa widac na ktoryms z filmow jak 2gi team dobiega do glownego a sua gdzies juz bez skulla s*******a i chowa sie po krzakach ;(
omg czytaj ze zrozumieniem gdzie mialem wbic skula jak bieglem z veno statku i sie na dzialem na wasz 2 team bo swojego znalesc niemoglem w tym burdelu,wiec sie wrocilem,chyba wyraznie napisalem wyzej ze szedlem bo niebylo mnie na poczatku,wiec wywody twoje i leszcza sa jakies dziwne bo on mwoi ze siedzialem w dp a ty ze sie nadzialem na 2 team.proponuje skonsultowac to i ustalic jedna wersje jak wiecie lepiej niz ja gdzie bylem.
Suaaaaaaaaaaaa zostawcie chłopaka
jak sua nie mógł dobiec to niemógl i tyle :D
a jak by zapuścił skulla to by lechu napewno dal fallow i latał zanim do ssa :p
Arcanian'member
15-06-2009, 14:29
Jako, ze wielu wysoko levelowych osob pisze w tym temacie. Prosze o zajrzenia do mojego posta, zwiazanego z przeprowadzaniem wywiadow.
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=215482
Pozdrawiam
Notopeczek
15-06-2009, 16:01
Jako, ze wielu wysoko levelowych osob pisze w tym temacie. Prosze o zajrzenia do mojego posta, zwiazanego z przeprowadzaniem wywiadow.
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=215482
Pozdrawiam
przeprowadz wywiad z kaczynskim on tez gra w tibie !!!!!
Arcanian'member
15-06-2009, 16:28
@Notopeczek
przeprowadz wywiad z kaczynskim on tez gra w tibie !!!!!
Jezeli podasz mi jego name, bedzie gral na Arcania i bede mial 100% pewność, że to on nie ma sprawy:) Niestety jednak tak pewnie nie bedzie!:D A szkoda;]
@Notopeczek
Jezeli podasz mi jego name, bedzie gral na Arcania i bede mial 100% pewność, że to on nie ma sprawy:) Niestety jednak tak pewnie nie bedzie!:D A szkoda;]
Palikot = Sir Wolter >.> Jak przeprowadzisz wywiad z nim to dostaniesz fotel euro parlamencie.
gruby_benek
16-06-2009, 18:05
Jak się czujecie siedząc w PZ i obmyślając kolejne masslogi ? Jak się czujecie kiedy macie full VT i możecie się ograniczyć tylko do massa i pójścia do defa ?
Co czujecie gdy echo&unb proponują wam OB ?
Medivh Shady
16-06-2009, 18:15
Jak się czujecie siedząc w PZ i obmyślając kolejne masslogi ? Jak się czujecie kiedy macie full VT i możecie się ograniczyć tylko do massa i pójścia do defa ?
Co czujecie gdy echo&unb proponują wam OB ?
jak sie czujesz spamujac na forum ?? to chyab nasza sprawa , jak wam sie nudzi to pozabijajcie neutrali bo dobrze wam to wychodzi
Dragostino
16-06-2009, 23:51
Chyba sie oranko zaczeło juz 2:0 dla Echo a Liderek(Akus) + Mag Uksz juz padł xD
kalkipeter18
16-06-2009, 23:57
znow nieogarneliscie
ladne oro ;D prawdziwy pogrom XD
Dragostino
17-06-2009, 00:13
Z tego co przeliczylem to 30 fragsów lezy z dpft , z echo nikt a sprawdzam unb :)
kalkipeter18
17-06-2009, 00:17
Z tego co przeliczylem to 30 fragsów lezy z dpft , z echo nikt a sprawdzam unb :)
chyba nikt nie padl
I co wy na to hjahahahahha Master plan wyszedl :P Prawie jak ackcja na svar i darashii XDDD z unbeatens 2 osoby, jak lecielismy na hero cavie to byli za wolni i padli ;(
Dragostino
17-06-2009, 00:35
I co wy na to hjahahahahha Master plan wyszedl :P Prawie jak ackcja na svar i darashii XDDD z unbeatens 2 osoby, jak lecielismy na hero cavie to byli za wolni i padli ;(
Nie ma red bull'a , nie ma skrzydeł:baby::baby:
Notopeczek
17-06-2009, 01:16
fakt faktem ze tzreba pogratulowac pomyslu masterplana i przedewszystkim cierpliwosci w wyczekiwaniu :)
Nieogalniety
17-06-2009, 09:12
Movie Plx
:)
http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=167651
od koloru do wyboru .. :D
Nieogalniety
17-06-2009, 09:37
Dzieki.. :p
kuremetesisi
17-06-2009, 10:01
iekawe czy na morgarotha zbierze sie ekipa ;p powodzenia.
kuremetesisi
17-06-2009, 10:55
10:29 Loot of Morgaroth: a blue gem, 27 platinum coins, demonic essence, a chain bolter, a might ring, 2 talons, 20 small amethysts, a giantsword, a great shield, agreat health potion
AtticusDoubleCross
17-06-2009, 11:20
http://img198.imageshack.us/img198/4294/gshield.jpg
O_o wygralem loterie o_O ?
kuremetesisi
17-06-2009, 11:27
serio czy co xd? kto to wygral
Modis shielda , Leszczu kusze :D
gruby_benek
17-06-2009, 12:02
jak sie czujesz spamujac na forum ?? to chyab nasza sprawa , jak wam sie nudzi to pozabijajcie neutrali bo dobrze wam to wychodzi
Spamując ? Czyli wypowiedź zgodna z tematem nazywasz spamowaniem ?
A co do neutrali myślę że powinniście ich invitnąć gdyż DPFT ostatnio słynie z przygarniania bezbronnych Arcanii, co wy im obiecujecie ? Idą teksty typu "będziesz rządził Arcanią" czy po prostu im się nudzi ? Na pewno mniej neutrali ginie lub pada ofiarą PA niż miało to miejsce w poprzedniej wojnie kiedy IT expiło.
A co do neutrali myślę że powinniście ich invitnąć gdyż DPFT ostatnio słynie z przygarniania bezbronnych Arcanii, co wy im obiecujecie ? Idą teksty typu "będziesz rządził Arcanią" czy po prostu im się nudzi ? Na pewno mniej neutrali ginie lub pada ofiarą PA niż miało to miejsce w poprzedniej wojnie kiedy IT expiło.
Problem w tym że to ludzie CHCĄ do nas dołączyć, nie musimy im nic obiecać...
skarabeusz323
17-06-2009, 13:56
prawda
bo w poprzedniej wojne expili ci co sa teraz w echo
gruby_benek
17-06-2009, 14:35
Czyli miejmy nadzieję że uzbieracie tyle ludzi aby doszło do OB, abyście mogli podziwiać rozmiary waszej armii nie tylko na jednym SQM :)
bo w poprzedniej wojne expili ci co sa teraz w echo
Nie ukrywajmy że dzięki ludziom ECHO poprzednia wojna zakończyła się tak a nie inaczej.
Czyli miejmy nadzieję że uzbieracie tyle ludzi aby doszło do OB, abyście mogli podziwiać rozmiary waszej armii nie tylko na jednym SQM :)
Nie ukrywajmy że dzięki ludziom ECHO poprzednia wojna zakończyła się tak a nie inaczej.
1. do OB nie dojdzie, mówiłem setki razy, zief.
2. Nie ukrywajmy, że to NIE TYLKO ich zasługa. Nie mówię, że wygralibyśmy bez nich czy coś. Mówię, że jedni potrzebowali drugich.
@ koszyk
ja naprawde nie wiemco wam ten luki nagadal.... jesli wy myslicie ze wykonczycie kogos na kase jak go zabijecie raz w tygodniu (malo prawdopodobne) to sie w chuj mylicie bo pzrez caly tydzien ta osoba wbije sobie 5 lvl i zarobi na 2 deski a nie na jedna . Jesli luki mysli ze w koncubedziemy tak glodni walki ze bedziemy wbijac wam na staka i bedziemy padac po 5 razy to tez sie myli . A jesli nawet invitnie pol servera to tez lipka bo ta beda ludzie ktorzy chodzic nie umiejaaco dopierowalczyc xddd , wiec tylko efektowaniej bedzie wygladal wynik w fragach . Na dzien dzisiejszy jestescie w gorszej sytuacji niz in pectore .
kuremetesisi
17-06-2009, 15:46
no puknijs ie w glowe za przeproszeniem koszyk zreszta nie tylko ty tylko caly ten zarzad it niby chcecie wara wszystko luz wygrywaliscie z lr z ip itd zawsze byly openki ale tutaj juz sie boicie NIE BEDZIE OPENEK bo dostajecie po dupie, to po co w ogole ten war zrezygnujcie i tyle bo tylko sie pograzacie. sa dni lepsze a sa gorsze
MMApanowieMMA
17-06-2009, 17:05
maja ludzi co jedyne co potrafia to stac na 1 sqmie
Nie powiem kto na inq stał na 1 sqm... no w sumie na 2...
@EDIT
Aaaa, no tak nie wiesz BO CIE TAM NIE BYŁO HEHECZKI
@down
Pewnie tak :D
MMApanowieMMA
17-06-2009, 17:14
pewnie dlatego ze padlem jak debil na hff w srodku questa xD?
Bellivioon
17-06-2009, 18:29
Felix to nie był środek questa tylko sam początek :*
kalkipeter18
17-06-2009, 18:35
Nie powiem kto na inq stał na 1 sqm... no w sumie na 2...
ale o to przeciez chodzilo , zebyscie nie mogli wejsc na schody xD
Medivh Shady
17-06-2009, 19:22
@ koszyk
ja naprawde nie wiemco wam ten luki nagadal.... jesli wy myslicie ze wykonczycie kogos na kase jak go zabijecie raz w tygodniu (malo prawdopodobne) to sie w chuj mylicie bo pzrez caly tydzien ta osoba wbije sobie 5 lvl i zarobi na 2 deski a nie na jedna . Jesli luki mysli ze w koncubedziemy tak glodni walki ze bedziemy wbijac wam na staka i bedziemy padac po 5 razy to tez sie myli . A jesli nawet invitnie pol servera to tez lipka bo ta beda ludzie ktorzy chodzic nie umiejaaco dopierowalczyc xddd , wiec tylko efektowaniej bedzie wygladal wynik w fragach . Na dzien dzisiejszy jestescie w gorszej sytuacji niz in pectore .
Sami sie nie dlugo wykonczycie :> , szczegulnie po update , nawet jak bedziemy zabijac po 1 - 2 osoby na dzien , to update zniszczy wasze zajebsite plany expienia i fragowania. A wtedy to nawet nie bedzie trzeba zabijac danych osob aby ich wykonczyc , no chyba ze do niektoreych osob od nas dotrze ze nie wychodzenie na akcje nic mu nie da. i jakies wieksze oranska beda do update.
Sami sie nie dlugo wykonczycie :> , szczegulnie po update , nawet jak bedziemy zabijac po 1 - 2 osoby na dzien , to update zniszczy wasze zajebsite plany expienia i fragowania. A wtedy to nawet nie bedzie trzeba zabijac danych osob aby ich wykonczyc , no chyba ze do niektoreych osob od nas dotrze ze nie wychodzenie na akcje nic mu nie da. i jakies wieksze oranska beda do update.
a mozesz wyjasnic jakim cudem zniszczy bo jakos nie w temacie jestem??
@up na to pytanie sam sobie odpowiedz
Czesc Ate :*
/
ladna "bitwa" na Hcave
@up na to pytanie sam sobie odpowiedz
nie
miliard znakow
Elo jo
Looknjcie na moj temat , a w nic cala prawda o mnie1
Echo elfbot
Inter, dpft - ręcznie.
@Kamsz
;*
@down
22:24 Meth Dalix [123]: btw koszyk
22:24 Meth Dalix [123]: w ryj dostaniesz zaraz
Broniłem się!
ta ta ta jasne
22:24 Boroth Flam [237]: Przepraszam Kamsz.
do miecza!
osob od nas dotrze ze nie wychodzenie na akcje nic mu nie da.
No jest paru takich co nagle nie chce sie kupowac pacca albo nagle rl life maja. :]
Wkncu koniec tego gowna ; dddd ale warto bylo :>> wkoncu blesy zaczne kupowac ; d
INQ DONE ;DDD
skarabeusz323
17-06-2009, 23:33
żeby dpft wygrało luki musi powiedzieć tak
1 obiecuje lepsza arcanie
2 obiecuje ze już 2 roweru se nie kupie za ( pieniądze )z wojny
3 obiecuje ze te nooby z echo więcej tu nie będą grac
4 obiecuje ze będę ściągał takie pammyty żeby i dla was tez wystarczyło
5 obiecuje ze się zmienię
6 obiecuje ze Kaczyński więcej wyborów nie wygra
itp itp wtedy all by byli ready i gotowi do rookowania postaci nawet za lukiego
Echo elfbot
Inter, dpft - ręcznie.
@Kamsz
;*
@down
22:24 Meth Dalix [123]: btw koszyk
22:24 Meth Dalix [123]: w ryj dostaniesz zaraz
Broniłem się!
Koszyk co jak co ale w to, że nikt u was z bota nie korzysta to chyba nikt tu nie uwierzy. prawda jest taka, że w jednej jak i drugiej gildii bot był jest i będzie obecny i nie ma co mydlić oczu, że może jest inaczej... Aha i żeby nie było to ja Cię nie atakuję. Bo jeszcze będą mi próbować wmówić, że trzymam z Echo... Nie trzymam ani z Echo ani z DPFT.
okozaoko
17-06-2009, 23:47
miałem sie przywitac po powrocie wczoraj ale zrobie to dzisiaj
to gz pozwolenia ludzia z ip zrobic inq , to byl chyba najwiekszy blad echo , nie to ze ich invitneli tylko ze pozwolili im to zrobic , zobaczycie niedlugo kto sie wylamie z ip i odejdzie , nie mowie ze wszyscy ale liczcie sie z tym ze niedlugo wbija wam noz w plecy ;>
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.