Pokaż pełną wersje : Oficjalny temat o wojnie Echo vs. Interregnum
przestańcie się kłócić i zróbcie coś z echo i unb... to co wyprawiają to już przesada...
zróbcie coś z sobą ofc... bo wiem że większość tu to echo i unb...
Partyzant_Felix
26-08-2009, 19:50
przestańcie się kłócić i zróbcie coś z echo i unb... to co wyprawiają to już przesada...
zróbcie coś z sobą ofc... bo wiem że większość tu to echo i unb...
co mamy zrobic, co jest zle, kto ci cos robi, napisz priv! badz w grze ;p ale wole priv
@maku
wygrali wojne to chyba moga robic co chca a to ze jakiemus randomowi sie nie podoba to chuj ich to? Maja server i dzieki temu maja wyjebane na takich ludiz jak ty
promil ma racje, napierw plecy a potem sie wojna przejmuj xd
ale mi nic nie robią :D ale kumpel ostatnio padł za free... wcześniej też ktoś tam... no ale nic Arcania taka zawsze była i chyba już na zawsze taka pozostanie... :) już w zasadzie przywykłem do tego :D
skarabeusz323
27-08-2009, 22:39
ale mi nic nie robią :D ale kumpel ostatnio padł za free... wcześniej też ktoś tam... no ale nic Arcania taka zawsze była i chyba już na zawsze taka pozostanie... :) już w zasadzie przywykłem do tego :D
racja ;p ale lepiej nie graj w to ;p [sam (acc)]
a czemu nie grać?:P ja tam bym sobie bez żadnych problemów chciał poexpić :P bez takiej możliwości że mi ktoś wpadnie i mnie zajebie :D no ale się tak nie da :P chyba że non pvp :P ale non pvp to żenada...
Partyzant_Felix
28-08-2009, 18:42
daj nick kumpla napewno nie padl za nic :)
co to zmieni że dam? jak i tak człowiek od was, który to wszystko zorganizował to wszystko na swoją korzyść przerobił... po prostu wyjebka za nic... więc nie będę tu nicków podawał.
maku nie wyczuwasz tej soczystej ironi w wypowiedzach felixa ;]?
wyczułem właśnie, ale pomyślałem że mu odpiszę:P heh :D
ja znam i zgadzam sie , za nicX(
Seksnadeskach
30-08-2009, 22:56
git avatar
Niedlugo zmieni bo teraz ma full summonera!
Partyzant_Felix
30-08-2009, 23:50
powaznie to pisalem lol nawet w grze mu napisalem co i jak bylo szmaty
powaznie to pisalem lol nawet w grze mu napisalem co i jak bylo szmaty
poor propaganda :s forum wie swoje!
nie no napisał do mnie Felix w grze i wyjaśnił jak to wygląda z jego strony. co prawda jest to zmieniony obraz prawdziwej sytuacji no ale niech będzie i tak... pozdro szkoła!
z ta szkola to sie schowaj rozpoczecie na osma i tera odsypiac musialem ;d a jutro jescze gorzej bo na 7;10 i osiem lekcji :( no nic przynajmniej sie obczai "nowy narybek"
Dragostino
01-09-2009, 12:41
z ta szkola to sie schowaj rozpoczecie na osma i tera odsypiac musialem ;d a jutro jescze gorzej bo na 7;10 i osiem lekcji :( no nic przynajmniej sie obczai "nowy narybek"
To sie ciesz ze masz na rano :)
Niektorzy zapiepszaja od polodnia po 8h :)
w sumie moglobyc gorzej ale daleko jest od tego jak bym sobie zyczyl (tylko nie pisac ze szkola to nie koncert zyczen ;d)
Nie ma to jak sie spić i krzyknac do wychowawcy "Zamnij morde ja tu śpie" <3
Nie ma to jak sie spić i krzyknac do wychowawcy "Zamnij morde ja tu śpie" <3
Ye ye rzeczywiscie jest się czym chwalic :> brawo
Partyzant_Felix
01-09-2009, 16:12
siema smoku wiem kim jestes hehehehe
siema smoku wiem kim jestes hehehehe
witam...
msg me priv
Partyzant_Felix
01-09-2009, 20:46
witam...
msg me priv
Prywatne wiadomości na forum przeczytaj, heh
yochejnarapa
01-09-2009, 22:31
@up
Capra?:D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.