Pokaż pełną wersje : Oficjalny temat o wojnie Echo vs. Interregnum
Notopeczek
17-06-2009, 23:52
miałem sie przywitac po powrocie wczoraj ale zrobie to dzisiaj
to gz pozwolenia ludzia z ip zrobic inq , to byl chyba najwiekszy blad echo , nie to ze ich invitneli tylko ze pozwolili im to zrobic , zobaczycie niedlugo kto sie wylamie z ip i odejdzie , nie mowie ze wszyscy ale liczcie sie z tym ze niedlugo wbija wam noz w plecy ;>
kurwa cicho daj sie im ogarnac bo najbardziej boli noz neispodzianka a nie noz w prezencie :D
a co do bota to chyba bez watpienia i to nawet echowcy potwierdza ze u was(echo) jest go wiecej niz w dptf ofc niemowie ze tu go niema bo bym musial sie nazywac shavenis ,ale mniejszy procencik .)
No chlopaki zyjcie ta mysle ze sie podzielimy :D Tylko w ten sposob mozecie wygrac ta wojne teraz, niestety... To nie nadejdzie :) Moze jest troche syfu ale sa ludzie ktorzy ptrzytrzymaja ten Alliance dlugo
MMApanowieMMA
18-06-2009, 00:33
patryk co jak co ale spamowac na forum to ty nie potrafisz. dzis jestem zmeczony od jutra mozemy zaczac lekcje spamowania. przedewszyskim w avatar daj ss chara razem z rsem(szpan+3pkt) do tego jakis smieszny podpis i co dreugie slowo nie dodawaj B)B);):):):(:oX( albo :evul::cup:;(X(:baby:
Notopeczek
18-06-2009, 00:35
No chlopaki zyjcie ta mysle ze sie podzielimy :D Tylko w ten sposob mozecie wygrac ta wojne teraz, niestety... To nie nadejdzie :) Moze jest troche syfu ale sa ludzie ktorzy ptrzytrzymaja ten Alliance dlugo
hmm niech sobie przypomne
sencelis tak mowilo,kh tak mowilo ,ppp tak mowilo,ng tak mowilo,ormo nawet :d tez,dptf tez,ez tez,sk tez inter tez....
ne no kurde w to akurat to nawet benek 509 by niewuerzyl.kwestia czasu........
wierz mi 8 lat w ten syf gram na 9 swiatach i jeszcze sie neispotkalem z zadna !!!! gildia ktora by byla do dzis w stanie..jak byla w czasie wojny...
max chyba 2 lata na isarze dt
ja tam daje max 6mc dlaczego
z 2 powodow
jakbyscie wygrali wojne to bedzie albo echo albo unb byc ta mocniejsza sila a po 2 po pol roku pokoju sie zanudzicie rozbicie wojne z powodu(bo on mi ukradl lopate)
panow sorka z szacunkiem dla ciebie i bez wizwisk ale jezeli w to co ty napisales wierzysz to ejstes kompletnym debilem
ktos podwarzy to co powiedzialem..zapraszam .)
Mlodzieniaszek
18-06-2009, 00:44
hmm niech sobie przypomne
sencelis tak mowilo,kh tak mowilo ,ppp tak mowilo,ng tak mowilo,ormo nawet :d tez,dptf tez,ez tez,sk tez inter tez....
ne no kurde w to akurat to nawet benek 509 by niewuerzyl.kwestia czasu........
wierz mi 8 lat w ten syf gram na 9 swiatach i jeszcze sie neispotkalem z zadna !!!! gildia ktora by byla do dzis w stanie..jak byla w czasie wojny...
max chyba 2 lata na isarze dt
ja tam daje max 6mc dlaczego
z 2 powodow
jakbyscie wygrali wojne to bedzie albo echo albo unb byc ta mocniejsza sila a po 2 po pol roku pokoju sie zanudzicie rozbicie wojne z powodu(bo on mi ukradl lopate)
panow sorka z szacunkiem dla ciebie i bez wizwisk ale jezeli w to co ty napisales wierzysz to ejstes kompletnym debilem
ktos podwarzy to co powiedzialem..zapraszam .)
No napewno sie kiedys gildie podziela, zawsze to tylko kwestia casu, nic nie trwa wiecznie, ale jezeli ktos juz zyje mysla o nastepnej wojnie miedzy ludzmi z ktorymi sie aktualnie przegrywa to naprawde musi byc w glebokiej desperacji i bez zadnych nadzei na wygranie teraz.
Generalnie gratuluje idiocie który dzwonił do mnie.
Nie wiesz ocb, to nie dzwoń i nie wyzywaj mnie, >.>
Widzę pojęcie sakrazmu nie jest tu nikomu znane.
marcin_1991
18-06-2009, 00:52
Duski z furory z visionami się trzymają długo
skarabeusz323
18-06-2009, 01:22
ma ktoś film z inq bo ponoc niby robili ?
Notopeczek
18-06-2009, 02:15
No napewno sie kiedys gildie podziela, zawsze to tylko kwestia casu, nic nie trwa wiecznie, ale jezeli ktos juz zyje mysla o nastepnej wojnie miedzy ludzmi z ktorymi sie aktualnie przegrywa to naprawde musi byc w glebokiej desperacji i bez zadnych nadzei na wygranie teraz.
a czy ja powiedzialem ze mysle o nastepnej wojnie...nieee absolutnie jedynie podkreslilem wyraznie jak bardzo panov sie myli .)
a wojna trwa i najlepsze jest ze my ja wygramy i to wiemy,a co jeszcze lepsze wy tez to wiecie kwestia czasu kiedy sobie to tylko do glow powbijacie(zle powiedziane , moze..uswiadomicie.)
.:D
Nieogalniety
18-06-2009, 07:38
ma ktoś film z inq bo ponoc niby robili ?
Heh.. zalezy co masz na mysli pod znaczeniem slowa "robili"
http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=167651
Duski z furory z visionami się trzymają długo
Trzymać się trzymają ale nie zawsze tym składem ;] ostatnim większym odłamem było odejście Xespoza etc. i powstanie DR
a co do Arcani to odłam nastąpi na 90% w mniej niż 5 miesięcy
Juz teraz jestesmy rozdzieleni , dwie gildie , dwa venta. Nie potrzeba byc w jednej gildii by bylo dobrze. Jezeli Great Shield uczciwie powedrowal po loterii do membera Unbeatens z rak membera Echo to mysle ze sie dogadamy : ) , a jak by bylo w dpft ? Tjujek by sie poplakal ;>
MMApanowieMMA
18-06-2009, 09:47
http://img195.imageshack.us/img195/8485/inqinq.jpg (http://img195.imageshack.us/i/inqinq.jpg/)
final room w chuj pojebany ;d
skarabeusz323
18-06-2009, 10:49
Heh.. zalezy co masz na mysli pod znaczeniem slowa "robili"
http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=167651
ale mi dałeś omg
pod pojęciem robili miałem namyśli ze wykonywali tak jak załączona fota up
Wkncu koniec tego gowna ; dddd ale warto bylo :>> wkoncu blesy zaczne kupowac ; d
INQ DONE ;DDD
heheh ale deskę zaliczyłeś tez
Jun 17 2009, 19:16:17 CEST Died at Level 133 by a hellfire fighter
Mlodzieniaszek
18-06-2009, 12:22
a czy ja powiedzialem ze mysle o nastepnej wojnie...nieee absolutnie jedynie podkreslilem wyraznie jak bardzo panov sie myli .)
a wojna trwa i najlepsze jest ze my ja wygramy i to wiemy,a co jeszcze lepsze wy tez to wiecie kwestia czasu kiedy sobie to tylko do glow powbijacie(zle powiedziane , moze..uswiadomicie.)
.:D
To jak sie teraz wygrywa wojny na Tibii,? mniejsza iloscia fragow? dawaniu przeciwnikowi expic i zarabiac siano? pozwalac im na robienie czego tylko chaca? nie wychodzeniu na akcje kiedy ma sie full team? Jezeli tak to zrozumialem ze Unbreatens i Echo przegrywaja wojne.Damn it chyba sie zestarzalem.
gruby_benek
18-06-2009, 12:42
To jak sie teraz wygrywa wojny na Tibii,? mniejsza iloscia fragow? dawaniu przeciwnikowi expic i zarabiac siano? pozwalac im na robienie czego tylko chaca? nie wychodzeniu na akcje kiedy ma sie full team? Jezeli tak to zrozumialem ze Unbreatens i Echo przegrywaja wojne.Damn it chyba sie zestarzalem.
Wiesz te masterplany lukiego :) Taką mają taktykę, ciekawe kiedy uświadomią sobie że już przegrali tą wojnę i muszą czekać na następną
Medivh Shady
18-06-2009, 13:49
Wiesz te masterplany lukiego :) Taką mają taktykę, ciekawe kiedy uświadomią sobie że już przegrali tą wojnę i muszą czekać na następną
A ty kiedy sobie uswiadomisz ze wojna nadal trwa i pewnie jeszcze troche potrwa ;/ . A co do taktyki to kazdy ma prawo miec taka taktyke jaka mu sie podoba a jak komus cos nie pasuje to chyba nie jest moj problem ?
gruby_benek
18-06-2009, 13:56
A ty kiedy sobie uswiadomisz ze wojna nadal trwa i pewnie jeszcze troche potrwa ;/ . A co do taktyki to kazdy ma prawo miec taka taktyke jaka mu sie podoba a jak komus cos nie pasuje to chyba nie jest moj problem ?
No Twój nie, ogólnie wasz. Jak dla mnie i większości tak myślę, przegracie te wojnę.
miałem sie przywitac po powrocie wczoraj ale zrobie to dzisiaj
to gz pozwolenia ludzia z ip zrobic inq , to byl chyba najwiekszy blad echo , nie to ze ich invitneli tylko ze pozwolili im to zrobic , zobaczycie niedlugo kto sie wylamie z ip i odejdzie , nie mowie ze wszyscy ale liczcie sie z tym ze niedlugo wbija wam noz w plecy ;>
Nie oceniaj wszystkich swoja miarą ....
Notopeczek
18-06-2009, 15:13
No Twój nie, ogólnie wasz. Jak dla mnie i większości tak myślę, przegracie te wojnę.
poczekamy zobaczymy,
@mlodzieniaszek
fragi to niewszystko,na poczatku wojny lr tez bylo pieknie...
bardziej liczy sie taktyka.
@peha
sklonowali ci muzg od panova..sam chyba neiwierzysz w to co piszesz .
wlasnie dlatego ze ejstescie na 2 ventach 2 gildie niemacie prawa istniec.dlaczego..proste,poczekaj miesiac lub 2 i echo bedzie chcialo pokazac ze unb zalezy od niech a unb ze echo zyje dzieki unb..
to ejst jak zycie z pasozytem,z czasem oboje umieraja.
myslenie wasze to ze macie symbioze jest mylne.przypomne ci to...bardzo szybko zobaczysz:D
dla debili
http://pl.wikipedia.org/wiki/Symbioza
http://pl.wikipedia.org/wiki/Paso%C5%BCytnictwo_(biologia)
MMApanowieMMA
18-06-2009, 15:19
chyba my bardziej wiemy jak jest u nas. tka jak w wywiadzie pisalem sa osoby ktore robia spiny i sa takie ktore dbaja o to aby byl pokoj, nie bedzie rozlamu keep dreaming huys. a fragi tez jak pisalem wmomencie jak echo walczylo w milion razy mniejszym teamie to bylo 200 do 100 dla dpft, jak doszlismy to caly czas nadrabiamy
Notopeczek
18-06-2009, 15:29
nie no fakt faktem narazie idzie wam neizle,tylko prosze niech juz nikt niepsize ze sie niepodzielicie niepokloccie albo bedziecie zyli w zgodzie 400 lat bo mnie az..mdli i na rzygi bierze...z politowania nad blaznami..(tutaj mwoie o tych co tak psiza tylko i wylacznie nie o innych:D)
Szefie :)
18-06-2009, 15:37
bedzie rozlam, za rok za miesiac, ale bedzie ;p jeszcze bedzie wiele przetasowan w teamach
Notopeczek
18-06-2009, 15:40
bedzie rozlam, za rok za miesiac, ale bedzie ;p jeszcze bedzie wiele przetasowan w teamach
wreszcie ktos z rozumem tutaj sie pojawil :D
wreszcie ktos z rozumem tutaj sie pojawil :D
Odezwla sie z rozumem czlowiek ;D
ps. Kiedy sua sie wyplacisz dla podtrzymania tradycji ? :(((((( jako osoba zawsze 1wszo wyplacajaca sie ?:>
okozaoko
18-06-2009, 16:29
a ty panov kiedy kogos wydymasz dla podtrzymania tradycji ???
wtedy jak mu znow zagroza w rl ze dostanie po mordzie :D :D :D
dpft stosuje taktyke geddarma z kyry daja sie fragowac zeby przeciwnik polapal redy i bany wtedy nie bedzie mial kto walczyc :-(
dt nie trzymalol sie w takim samym skladzie 2 lata lol tam caly czas ktos dochodzil/odchodzil, a wojna byla non stop
Na najblizszej imprezie xDDD
borubar aka chodzcie mnie zabic nie lecze sie ;pppp
Lechuguitas
18-06-2009, 19:38
poczekamy zobaczymy,
@mlodzieniaszek
@peha
wlasnie dlatego ze ejstescie na 2 ventach 2 gildie niemacie prawa istniec.dlaczego..proste,poczekaj miesiac lub 2 i echo bedzie chcialo pokazac ze unb zalezy od niech a unb ze echo zyje dzieki unb..
myslenie wasze to ze macie symbioze jest mylne.przypomne ci to...bardzo szybko zobaczysz:D
dla debili
Sua nie zabieraj sie za nie swoja tematyke bo ci to nie wychodzi, chcesz prowadzic wyklad na jakis temat to napisz cos o torach,przewozie wegla, pkp czy tez zbieraniu owocow w hiszpanii czy portugalii nie pamietam gdzie jestes.
pozdro i postarajcie sie postowac bez spinek i glupich komentarzy typu "nasza taktyka to dac wam 500 fragow i pobanowac was wszystkich", w kazdej wojnie wygrywa 1 strona a druga przegrywa. Jezeli chodzi o poczatki LR to tym "bum" ktore zmienilo losy wojny byl elf bot ktorego my nie opanowalismy na czas.
Notopeczek
18-06-2009, 20:14
Sua nie zabieraj sie za nie swoja tematyke bo ci to nie wychodzi, chcesz prowadzic wyklad na jakis temat to napisz cos o torach,przewozie wegla, pkp czy tez zbieraniu owocow w hiszpanii czy portugalii nie pamietam gdzie jestes.
pozdro i postarajcie sie postowac bez spinek i glupich komentarzy typu "nasza taktyka to dac wam 500 fragow i pobanowac was wszystkich", w kazdej wojnie wygrywa 1 strona a druga przegrywa. Jezeli chodzi o poczatki LR to tym "bum" ktore zmienilo losy wojny byl elf bot ktorego my nie opanowalismy na czas.
tak to jest jak sie niema co pwoiedziec to sie zwala na tematy poboczne(ja nierobie i nierobilem nigdy na pkp to tak namarginesie)
@kamsz
lduzie jak diego lukas droggo itp(mowie o podstaowoym skladzie dt nie o przyklejankach jak wy do unb~) trzymali sie do konca
jakbys jednak chcial sie poklocic dalej to ciagle mam kontakt na msn z nimi wiec mozemy zapytac sie i juz sie uspokoisz jak ames z txt o haku
niewnikaj w tematy ktorych nieznaszi ,niemow o osobach o ktorych nic niewiesz.Jakbys neiwiedzial kilka osob z DT miales na arcani tez mozesz popytac
@panov
3 razy zaplacilem wiec zaduza tradycja to niejest,pozniej zawsze sobie to odbijalem,niestety ty kasy z paymanentow moich neiwidziales,i nigdy neizobaczysz...znow cie wyjebia w dupe jak zawsze :)
tak to jest jak sie niema co pwoiedziec to sie zwala na tematy poboczne(ja nierobie i nierobilem nigdy na pkp to tak namarginesie)
@kamsz
lduzie jak diego lukas droggo itp(mowie o podstaowoym skladzie dt nie o przyklejankach jak wy do unb~) trzymali sie do konca
jakbys jednak chcial sie poklocic dalej to ciagle mam kontakt na msn z nimi wiec mozemy zapytac sie i juz sie uspokoisz jak ames z txt o haku
niewnikaj w tematy ktorych nieznaszi ,niemow o osobach o ktorych nic niewiesz.Jakbys neiwiedzial kilka osob z DT miales na arcani tez mozesz popytac
@panov
3 razy zaplacilem wiec zaduza tradycja to niejest,pozniej zawsze sobie to odbijalem,niestety ty kasy z paymanentow moich neiwidziales,i nigdy neizobaczysz...znow cie wyjebia w dupe jak zawsze :)
rotfl czlowieku bylem w dt prawie rok wiec skoncz pierdolic smety twoj niski tok rozumowania to tak jakby powiedziec ze DPFT nigdy sie nie podzielilo (luki alunir kajko medivh etc etc), do DT jako gildii ludzie dochodzili i odchodzili z kazda wojna jak wszedzie wiec skoncz pierdolic jaki ty wannabe poinformowany jestes ;] i popytaj na msnie czy DT sie nigdy nie rozpadlo
Notopeczek
18-06-2009, 23:50
rotfl czlowieku bylem w dt prawie rok wiec skoncz pierdolic smety twoj niski tok rozumowania to tak jakby powiedziec ze DPFT nigdy sie nie podzielilo (luki alunir kajko medivh etc etc), do DT jako gildii ludzie dochodzili i odchodzili z kazda wojna jak wszedzie wiec skoncz pierdolic jaki ty wannabe poinformowany jestes ;] i popytaj na msnie czy DT sie nigdy nie rozpadlo
daj name chara jaki mialems moze poprostu byles przylepcem jak etra do unb dlatego byles ..tylko rok i wyjazd.)
pozatym zacznijmy od tego o jakich czasach dt ty gadsz ja mowie od poczatku serwa do czasu az sellem chara kiedy dt bylo potega a bapupy niebylo jeszcze w myslach nawet o arcani
bo jakos mnie dt pamieta bardzo dobzre ciekawe czy ciebie pamieta jak mnie...
pionem pewnie byles i tyle..jak tera zreszta.)
Sua ale taka jest prawda ze jak gottara uwalili to nie stanoles do walki z nami przeciwko dt :p
poczekamy zobaczymy,
@mlodzieniaszek
@peha
dla debili
Ty mi mówisz coś o "muzgu" ? Najpierw sie ortografi naucz no-skillerze xD Jestes tak samo wiotki na forum jak i w grze , tylko czekac az oddasz passy Lukiemu. I pisz sobie co chcesz , bo i tak twoje zdanie jest jak kipa rzucona w snieg , poprostu gasnie. Tylko ogarni slownik czasem.
DeltaMark
19-06-2009, 11:59
Ty mi mówisz coś o "muzgu" ? Najpierw sie ortografi naucz no-skillerze xD Jestes tak samo wiotki na forum jak i w grze , tylko czekac az oddasz passy Lukiemu. I pisz sobie co chcesz , bo i tak twoje zdanie jest jak kipa rzucona w snieg , poprostu gasnie. Tylko ogarni slownik czasem.
Przyganiał kocioł garnkowi xD
daj name chara jaki mialems moze poprostu byles przylepcem jak etra do unb dlatego byles ..tylko rok i wyjazd.)
pozatym zacznijmy od tego o jakich czasach dt ty gadsz ja mowie od poczatku serwa do czasu az sellem chara kiedy dt bylo potega a bapupy niebylo jeszcze w myslach nawet o arcani
bo jakos mnie dt pamieta bardzo dobzre ciekawe czy ciebie pamieta jak mnie...
pionem pewnie byles i tyle..jak tera zreszta.)
hah przylepcem? jakim cudem jestem teraz przylepcem do unb skoro nawet do nich na vt nie zagladam bo nie chce z nimi walczyc? zasiegnij informacji skoro juz probujesz szpanowac
przylepcem to byles tylko i wylacznie ty dochodzac do wojny a pozniej wymigujac sie od walki (hiho kiedy gali do ciebie dzwonil ;] pierdoleeeeee nie walcze leszczu ma moje passy)
a gram troche wiecej niz rok, zaczalem jakos pare miesiecy po tym jak arcania powstala, kolejne bledne info? ;/
poczatki serwera mowisz... o ile mnie pamiec nie myli to dt zaczelo wciagac do siebie innych szwedow zaraz po tym jak vampy wypowiedzialy im wojne
co do mego nicku, zadaj sobie trudu i poszukaj, podpowiem, ze zdarzalo mi sie grac na tony rowku i pozniej poszedlem z nimi na galane grajac na sugusicie
co do piona... jestes ostatnia osoba ktora powinna tego slowa uzywac ;)
24/05/2009 13:08:34 x: no przylazilem na raid a jak zobaczylemz e cos sie szykuje to sie ulotnilem :d
24/05/2009 13:08:38 x: ja sie niemieszam
24/05/2009 13:08:42 x: to wez tam wyjasnij
raczej do piona sie nie pisze w obawie o wlasne dupsko, czyz nie sua? ;]
pionem byles i pionem pozostaniesz, nie wazne po jakiej stronie bedziesz
edit: przypomnialem sobie, nie pierdol o tym, ze oddawales chara bo nie miales netu bo to gowno prawda
latales na noobie na battlach az milo i darles jape wiec~
EOT z mojej strony, masz moje gg jak chcesz sie dalej klocic ;]
ma ktos film z dzisiaj?;p
Kolejny raz ;(((( 37:8 for Unbeatens & Echo
cam naszego nowego lepszego leadera
http://www.speedy.share.com/937962917.html
DeltaMark
19-06-2009, 18:02
hah przylepcem? jakim cudem jestem teraz przylepcem do unb skoro nawet do nich na vt nie zagladam bo nie chce z nimi walczyc? zasiegnij informacji skoro juz probujesz szpanowac
Niechcesz walczyć z nimi a na walce byłeś ostnio na edron wiec też sie zdecyduj. Możesz se nie być na vt ale skoro niechcesz walczyć i tak pi@@@@olisz to nie walcz a nie piszesz jedno robisz drugie
Notopeczek
19-06-2009, 18:24
przylepcem to byles tylko i wylacznie ty dochodzac do wojny a pozniej wymigujac sie od walki (hiho kiedy gali do ciebie dzwonil ;] pierdoleeeeee nie walcze leszczu ma moje passy)
a gram troche wiecej niz rok, zaczalem jakos pare miesiecy po tym jak arcania powstala, kolejne bledne info? ;/
poczatki serwera mowisz... o ile mnie pamiec nie myli to dt zaczelo wciagac do siebie innych szwedow zaraz po tym jak vampy wypowiedzialy im wojne
co do mego nicku, zadaj sobie trudu i poszukaj, podpowiem, ze zdarzalo mi sie grac na tony rowku i pozniej poszedlem z nimi na galane grajac na sugusicie
co do piona... jestes ostatnia osoba ktora powinna tego slowa uzywac ;)
24/05/2009 13:08:34 x: no przylazilem na raid a jak zobaczylemz e cos sie szykuje to sie ulotnilem :d
24/05/2009 13:08:38 x: ja sie niemieszam
24/05/2009 13:08:42 x: to wez tam wyjasnij
raczej do piona sie nie pisze w obawie o wlasne dupsko, czyz nie sua? ;]
pionem byles i pionem pozostaniesz, nie wazne po jakiej stronie bedziesz
edit: przypomnialem sobie, nie pierdol o tym, ze oddawales chara bo nie miales netu bo to gowno prawda
latales na noobie na battlach az milo i darles jape wiec~
EOT z mojej strony, masz moje gg jak chcesz sie dalej klocic ;]
co do isary to przed owojna z vampami byl staly sklad tam ja gralem od 1 minuty serwa .) trenowali na ukrytej kopalni niedaleko kaz dnie noce,bali sie tylko 1 osoby na isarze jak grales to chyba wiesz kogo,
co do cytatu z gg..czasy gdy mialem byc neutralny wiec niemieszalem sie w wasze sprawy chyba logiczne
co do przylepcow to tak ejst unb ma wieksza sile niz wy, dlatego to wy pomagacie unb (mowa o echo) a nie odwrotnie bo sami to byscie daleko neizaszli
co do piona to fakt pzresadzilem ciebie nazywaja tutaj bo mi sie jebli ownerzy,mwoilem o tym 2 kreciku bo akuat ty jaki jestes taki jestes ale nic do eicbie niemam :D wiec tu zwracam honor
co do walki..ja sie ani razu neiwymigiwalem,w wojnie z LR juz po raz 50 mwoie.przeprowadzilem sie i neta niemailem pzrez 3 mc pozneij remont haty itp niemialem wogole czasu grac teraz zyjesz z leszczem blisko to spytaj sie,jak zcesto na vencie siedzialem wogole...
a teraz jak jestem to walcze,tlko prucz siedzenia przed kompem przez 15h czekajac na massa mam tez inne sprawy do zorbienia
wracajac do tematu
ide zlookac film bo wrocilem z plazy dopiero
@peszek
dla ciebie poswiecilem troszeczke wiecej uwagi
a wiec po 1
najpierw rozkminmy co to jest pvp bo jezeli klikanie h keya i urzywanie bota m walowanie i auto sd target to dla ciebie pvp to dalej nieczytaj nawet bo jestes...kretynem
teraz nawet niemozesz mowic o jakimkolwiek pvp
pvp bylo keidys jak musiales recznie sie manasowac,waliz z sdkow i unikac uh trapow,wtedy jakbys niepamietal cepie ja gralem i walczylem i mialem zawsze wiecej fragow niz ty szarych komurek.
teraz mzoesz dalej pisac o ortografi i sie napinac nadymac i miec oro z tego ze niezwracam uwagi na to czy sa bledy czy nie,niezalezy mi na tym i nieprzejmuje sie tym jak napinecze jak ty sie podneicaja widzac bledy,zreszta jedyna podniete jaka masz to na forum oraz przy pornostronkach bo golego cyca to pewnie widziales jak miales 4 miesiace.....i stara ci ssac dala
@up
trzym pizdzisko juz, taki spokojny byles jak w DPFT nie byles a teraz klapiesz ryjem na prawo i lewo.
Notopeczek
19-06-2009, 19:09
@up
trzym pizdzisko juz, taki spokojny byles jak w DPFT nie byles a teraz klapiesz ryjem na prawo i lewo.
nieklapie jakby niebylo txt "my bedziemy zyc w zgodzie na zawsze" oraz "my nieurzywamy bota a doptf tak" to ja bym sie nawte neiodzywal :D
nieklapie wyjasniam tylko co tzreba a ze niektorzy spinacze tutaj chca sie pokazac ,jacy to oni mONdSZy sa to trzeba czasami ich ukrucic bo az patzrec sie neichce,ale z calym szacunkiem ofc dla wszystkich staram sie pisac :)
@up
Ciebie to nie dotyczy czy beda zyc w zgodzie czy nie wiec nie komentuj byla wojna z IP to jakos nie spinales sie na forum i grzeczniutki byles.
Notopeczek
19-06-2009, 21:14
@up
Ciebie to nie dotyczy czy beda zyc w zgodzie czy nie wiec nie komentuj byla wojna z IP to jakos nie spinales sie na forum i grzeczniutki byles.
czytaj posty wyzej i wczensiej,bana mialem 3 meichy tera jak zmienilem ip bo gdzieindziej meiszkam znow moge pisac
ps. na koncie "notop" mam bana do zawsze..tak napisali hamy !!!
pozatym ja sie neispinam,niewyzywam ze leszczu jest bebe czy cos absolutnie,tylko odpisuje na smieszne posty .)
wojna jak wojna niemieszam rl z gra poza tibia lunie kilka osob i zawsze beda mialy szacunek u mnie pomimo ze stoimy od 2 lat zy ile tam po pzreciwnej stronie
Notopeczek
20-06-2009, 00:28
dobra zamaist sie klocic to pogadajmy na temat..jak tam wojna ??:D
MMApanowieMMA
20-06-2009, 00:35
dobra zamaist sie klocic to pogadajmy na temat..jak tam wojna ??:D
jaka wojna??????????
no sua jak wojna ? gdzie dzisiaj byles ? :((
Notopeczek
20-06-2009, 04:04
no sua jak wojna ? gdzie dzisiaj byles ? :((
a kurde niebylo mnie .( na plazy sie opalalem bo jakies kurde wymyslaja pory niewpore
@mmp~
no chyba nie na arcani ;D
Ivanov Galil
20-06-2009, 17:33
co do piona to fakt pzresadzilem ciebie nazywaja tutaj bo mi sie jebli ownerzy,mwoilem o tym 2 kreciku bo akuat ty jaki jestes taki jestes ale nic do eicbie niemam :D wiec tu zwracam honor
self-own3d - do mnie na gg plakales (ta sama noc co i do turka) jeszcze przed "wydostaniem" sie z poprzedniej wojny, czy moglbym, pogadac z ludzmi zeby sie zgodzili na twoja wolnosc zeby cie nie bili jak cos bla bla bla... chyba nie musze ci przypominac jakich superlatyw uzywales piszac do mnie ;)
ale w/e eot dla mnie - im dluzej czytam twoje wypociny tam bardziej utwierdzam sie w tym ze nie ma co dyskutowac
Niechcesz walczyć z nimi a na walce byłeś ostnio na edron wiec też sie zdecyduj. Możesz se nie być na vt ale skoro niechcesz walczyć i tak pi@@@@olisz to nie walcz a nie piszesz jedno robisz drugie
nie mam zamiaru siedziec razem z ub na vt, dlatego na jednych akcjach jestem, a na innych nie
@sua
zaczalem grac miesiac? przed tym jak gottar padl, a skonczylem zaraz po tym jak zosed, swift i damgrath zostali skasowani
Ivanov Galil
20-06-2009, 18:49
a nie pierdol ;) im dluzej czytam co tutaj niektorzy wypisuja, mysle etc etc to dochodze do wniosku ze chyba wolalbym z nimi niz z pewnymi osobami stad ^_-
moze po lekcjach na boisku gajs?
Notopeczek
20-06-2009, 20:33
self-own3d - do mnie na gg plakales (ta sama noc co i do turka) jeszcze przed "wydostaniem" sie z poprzedniej wojny, czy moglbym, pogadac z ludzmi zeby sie zgodzili na twoja wolnosc zeby cie nie bili jak cos bla bla bla... chyba nie musze ci przypominac jakich superlatyw uzywales piszac do mnie ;)
ale w/e eot dla mnie - im dluzej czytam twoje wypociny tam bardziej utwierdzam sie w tym ze nie ma co dyskutowac
ja tam do dzis neiwiem ktory z was to ktory :D wiem ze ten lepszy to ten co widzialem na sylwka w wrocku(wy sie dogadajcie ktory ejst madrzejszy :D)
@kamsz
a ja gralem od...jakos 1 czy 2 sekundy isary to chyba jednal lepiej wiem co jak sie dzialo tam,nielicze ze to ja z tyrgyskiem i reszta ekipy trenowalismy 24/h na fibuli gottara i innych itp its...
jak padl leon adin i ten 160~ ek?:D
goral dave
Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing
yochejnarapa
20-06-2009, 23:34
Goral dilejt??
w sumie tak jak widać... szkoda :(
Notopeczek
21-06-2009, 00:03
w sumie tak jak widać... szkoda :(
czego szkoda....??
Medivh Shady
21-06-2009, 00:04
Ales goral faila odjebal -.- , i to przed updatem w ktorym likwiduja bany , a tak pozatym to gl na rl :p , przynajmniej skonczysz z tibia na stale :p
yochejnarapa
21-06-2009, 00:07
Ales goral faila odjebal -.- , i to przed updatem w ktorym likwiduja bany , a tak pozatym to gl na rl :p , przynajmniej skonczysz z tibia na stale :p
Skad ta pewnosc?;)
Medivh Shady
21-06-2009, 00:08
czego szkoda....??
Akurat gorala szkoda , bo to jedna z niewielu osob z echo co na to niezasluguje
chodzi mi o to że szkoda Górala bo tak jak mówił poprzednik to góral na to nie zasługiwał... a poza tym Ci którzy się śmieją z niego to niech zgniją w piekle za to... bo to już nie fair... największemu wrogowi się tego nie życzy... także
yochejnarapa
21-06-2009, 00:20
Juz jeden na forum tibi.com wybuchl smiechem member Dpft ^^
Szkoda Górala... :\ ale co poradzić...
i niech zgnije w piekle za to... powinien dostać jakąś karę za to...
kalkipeter18
21-06-2009, 00:27
zal mi tego leon adina , juz na arcanii raczej nie pogra :(
Szkoda Górala... :\ ale co poradzić...
za taką postawę powinna być nagroda... a nie to co od*******a Leon... no nic trzeba grać dalej... powodzenia i oby dalej ta wojna była tak interesująca jak do tej pory.
MMApanowieMMA
21-06-2009, 00:53
szkoda chara, goral zyje ;p nie wiem co zamierza ale przewaznie poprostu ludzie wjego sytuacji dostaja/kupuja za gp nowego
Notopeczek
21-06-2009, 05:07
a ja zycze delete kazdemu kto zrobil wiecej niz 150 lvlv lacznie z oba bo ta gra to jest chyba grosza niz grzybki halucynki i woda :D
skonczy z tibia? lol predzej kupi/wyboci nowego chara
Notopeczek
21-06-2009, 13:10
skonczy z tibia? lol predzej kupi/wyboci nowego chara
mam nadzieje ze jednak pomysli i tego niezrobi,tego bledu...kupujac chara znow.niech sobie wkoncu znajdzie babe w rl i pozna co to sex a nie tyulko hand-bocie jedzie
@up
Szczurze jakim prawem sie odzywasz na moj temat skoro nawet mnie nie znasz. Po 1 nigdy nie kupilem chara a po 2 co Ty mi tu prawisz lekcje na temat prawdziwego sexu skoro nawet nigdy nie zaznales tego ze swoja gruba kurwa ;/
alalall lo : DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
o kurwaaaaa ahahahahahha krótko i na temat :D
yochejnarapa
21-06-2009, 15:07
hsuahsau jedynie Davidzie ruchales ale Reylin przez internet :evul:
21-06-2009, 15:32
z nadzieja dla przegranych:
Z przyjemnością prezentujemy wam Luterę i Quinterę, nasze najnowsze serwery. Lutera jest ulokowana w amerykańskiej bazie serwerów, a Quintera w niemieckiej. Na obu serwerach trybem gry będzie PvP, oczywiście z wprowadzeniem nowych zmian. Zostaną one otwarte 03.07.2009, ale przez pierwsze dni dostępne będą wyłącznie dla posiadaczy Premium Account.
Na ten serwery to nawet nie ma co iść, pójdzie na nie tyle teamów, że to masakra :D
MMApanowieMMA
21-06-2009, 16:23
szansa dla dpft ale tam sie bedzie pchal kazdy milion milionow milardow ludzi ;p
yochejnarapa
21-06-2009, 16:28
Zajebiscie !!!!! Moi membersi i ja pojdziemy na ten nowy serw wygramy wara a cc bedzie drogie wiec ladnie bede zarabial :cup:
MMApanowieMMA
21-06-2009, 17:44
jebac mamuty kurwa
21-06-2009, 18:03
ilosc czasu online kurwa nijak przeklada sie na twoj lvl felix i do tego padasz jeszcz ehaha ;dd
ale nie martw sie, bywaly gorsze deski (od fire i bynajmniej nie wtedy jak sie rokowalem xdd)
MMApanowieMMA
21-06-2009, 18:27
ale patrz ide na respa zajete, przechodze przez mamuty lag, na*******am w hota od utamy, ciesze sie ze kicka mialem tutaj bo przeciez tu nie padne a jakbym wszedl na resp to bym padl, no i lipka xd
e tam felix to to nic,tuant na warlockach padl od stone golema ;d a ja na wspolnym huncie od tuanta! :D widzisz moglo byc gorzej
MMApanowieMMA
21-06-2009, 19:30
n oi kurwa wlasnie bylo gorzej 80 bp mf mi ktos zajebal pedaly kurwa i znow jestem biedny jak aata ktory pada z leather bootsami
yochejnarapa
21-06-2009, 20:06
Felix przyznaj sie ze miales bota off mamuty cie trapnely a manualnie sie nie umiesz leczyc :D A nie wykrecasz sie lagami, kickami, frezami, mamy wylaczyla kompa to ja jebnelem krzeslem itp itd
MMApanowieMMA
21-06-2009, 20:49
noms drugi kick dzis, pierdole, ogolem 140k w kasie w plecy i 2 lvle
okozaoko
21-06-2009, 21:43
Widze ze ip juz sie lepi do kazdego questa a echo to pierdoli , a co do gorala to wielkie HAHAHA bye bye
okozaoko jak masz tak pisać to nie pisz w ogóle...
@ Felix
masz niefarta :p 2 deady w jeden dzień hehe :P
Master Jeremiasz
21-06-2009, 22:35
Widze ze ip juz sie lepi do kazdego questa
W końcu trzeba jakoś zebrać łatwo cash, na ewentualną wojnę z Echo :)
yochejnarapa
21-06-2009, 23:11
Feliks bez blessow chodzisz??
Felix byl na mszy dzisiaj wiec sra na blessy ingame.
MMApanowieMMA
21-06-2009, 23:28
na mamucie mialem blesy pozniej juz nie
Notopeczek
22-06-2009, 00:26
@up
Szczurze jakim prawem sie odzywasz na moj temat skoro nawet mnie nie znasz. Po 1 nigdy nie kupilem chara a po 2 co Ty mi tu prawisz lekcje na temat prawdziwego sexu skoro nawet nigdy nie zaznales tego ze swoja gruba kurwa ;/
zalosny ejstes z tymi txtx obrazajac dziewczyny bo ale coz mozna chcec wiecej od tak prymitywnego osobnika jakim jestes.
pozatym sex przez internet oraz ogladanie pornoli to nie sex wiec niepisz o czyms czego w zyciu niesprobowales.)
a tak dla ciekawosci,hiszpanski temperament to nie tylko reklama seata,wiec zastanow sie jednak kto ma lepiej..ja czy ty .)
Lechuguitas
22-06-2009, 01:03
Sua po co w ogole zaczynales takie tematy nikt sie nie przyczepia do ciebie ze rok sie spotykales z dziewczyna na randki w parku w carlin.....nie znasz go w rl moze byc gejem moze byc pizda ktora sie boi zagadac a rownie dobrze moze byc macho ktory rucha na prawo i lewo. Sugeruje zeby skonczyc takie tematy bo dopoki nie przeruchacie 1 panny to nikt nie udowodni kto jest wiekszym "seksualnym kozakiem" sry ze nie stosuje przecinkow ale mi klawisz odpadl :)
Chyba musze zrobic luki style i z paymenta ktore dzis dostalem kupic klawiature :P
Notopeczek
22-06-2009, 01:06
Sua po co w ogole zaczynales takie tematy nikt sie nie przyczepia do ciebie ze rok sie spotykales z dziewczyna na randki w parku w carlin.....nie znasz go w rl moze byc gejem moze byc pizda ktora sie boi zagadac a rownie dobrze moze byc macho ktory rucha na prawo i lewo. Sugeruje zeby skonczyc takie tematy bo dopoki nie przeruchacie 1 panny to nikt nie udowodni kto jest wiekszym "seksualnym kozakiem" sry ze nie stosuje przecinkow ale mi klawisz odpadl :)
Chyba musze zrobic luki style i z paymenta ktore dzis dostalem kupic klawiature :P
tylko ze ja nienapsial specialnie aby go obrazic tylko ogolnie ze chociaz 1 dusza sie uratuje jak niebedzie gral wiecej w ten syf,to bylo do wszystkich no liferow a nie konkretnie do neigo a ze typ sie niemial czego ptrzyczepic to sie czepil dupy.zalosne no ale to jego poziom wiec albo sie msuze znizyc do jego albo olac...
Lechuguitas
22-06-2009, 01:11
Nie no oczywiscie ze nie chciales. Ale sugestia moze tez obrazic. Jesli napisze do kogos dobrze ze skonczyles z tibia przynajmniej znajdziesz prace zarobisz sobie na farbe do wlosow zamiast wody utlenionej to pokazuje ze np szydze z jego fyzury. Ty ewidentnie watpiles w jego seksualne podboje szydzac z niego.
Notopeczek
22-06-2009, 07:07
Nie no oczywiscie ze nie chciales. Ale sugestia moze tez obrazic. Jesli napisze do kogos dobrze ze skonczyles z tibia przynajmniej znajdziesz prace zarobisz sobie na farbe do wlosow zamiast wody utlenionej to pokazuje ze np szydze z jego fyzury. Ty ewidentnie watpiles w jego seksualne podboje szydzac z niego.ja za takie cos bym sie nieobrazil jak dziecko ktoremu sie lizaka niechce kupic.
po jedo odopwiedzi widac ze trafilem w czoly punkt.. chyba jednak musi to byc prawda a zeby wyjsc z twarza musial cos odszczekac.)
ma ktos film z rana jak boroth pada?XDDDD
Jun 22 2009, 08:00:19 CEST
OSZUKALI MNIE BANDA NIEMIECKICH DECYDENCÓW!
Jak sie nie myle to zawsze wywala o 08:01:00 CEST :P
Seksnadeskach
22-06-2009, 09:59
A ty juz zamoczyles?
gratki same 11 dla tego pana <333 pozdro pici heheheh
Nieogalniety
22-06-2009, 10:38
Jest jakis filmik z dzis?:P Gz Boroth
Notopeczek
22-06-2009, 13:45
Jun 22 2009, 08:00:19 CEST
OSZUKALI MNIE BANDA NIEMIECKICH DECYDENCÓW!
zglos reklamacje .)
Żoltowlosy szczurze jeszcze musze ci cos wyjasnic. Mianowicie :
zalosny ejstes z tymi txtx obrazajac dziewczyny bo ale coz mozna chcec wiecej od tak prymitywnego osobnika jakim jestes.
pozatym sex przez internet oraz ogladanie pornoli to nie sex wiec niepisz o czyms czego w zyciu niesprobowales.)
a tak dla ciekawosci,hiszpanski temperament to nie tylko reklama seata,wiec zastanow sie jednak kto ma lepiej..ja czy ty .)
Nie obrazilem zadnej laski, obrazilem grube kupsko ktore ruchasz /o/ i chuj mnie obchodzi jakis hiszpanski temperament i reklamy seata. Jezeli uwazasz ze
masz lepiej bo dmuchasz grube cipsko to jestes zajebisty \o\
tylko ze ja nienapsial specialnie aby go obrazic tylko ogolnie ze chociaz 1 dusza sie uratuje jak niebedzie gral wiecej w ten syf,to bylo do wszystkich no liferow a nie konkretnie do neigo a ze typ sie niemial czego ptrzyczepic to sie czepil dupy.zalosne no ale to jego poziom wiec albo sie msuze znizyc do jego albo olac...
Wyjebane mam co ty zes "nienapsial" analfabeto. Wazne jest to ze mnie obraziles. Z twojej wypowiedzi wynika ze uwazasz mnie za accbuyera i kogos kto nigdy nie mial do czynienia z dziewczyna. Jezeli chodzi o no liferow to nie powinenes sie odzywac w tej sprawie po tym jak spedziles wiecej czasu ze swoja maciora w tibi niz na rl (szczurasie)
ja za takie cos bym sie nieobrazil jak dziecko ktoremu sie lizaka niechce kupic.
po jedo odopwiedzi widac ze trafilem w czoly punkt.. chyba jednak musi to byc prawda a zeby wyjsc z twarza musial cos odszczekac.)
Kogo to interesuje czy ty bys sie obrazil czy nie /o/ wazne ze mnie zdenerwowales a jezeli chodzi o czuly punkt to w twoim przypadku jest to chyba twoja kacza morda \o\
Ps. Slyszalem ze jajecznica na bani daje zajebisty kolor, musisz sprobowac, napewno bedziesz zadowolny z rezultatow \o/
kuremetesisi
22-06-2009, 15:46
heh o gustach sie nie dyskutuje moze lubi grube :/X(
Notopeczek
22-06-2009, 16:07
heh o gustach sie nie dyskutuje moze lubi grube :/X(
ja wlasnie czekam az mi pokaze o ktora gruba chodzi bo chyba dla niego niegruba to taka max 20 kilo....
pedofil czy co?
a ty chyba jednak mas zkomplexy z tymi babami bo trafilem takl w czuly punkt ze sie az zafuflales piszac posty,chyba oplules cala klawiature :D
no ale co ja wymagam od idioty ktory tydzien czy 2 przed updatem wbil se delete za pekowanie:D
trzeba byc zwyklym taboretemn i prymitywem i miec nick goral
ps znizajac sie do twojego poziomu,
<znizam sie do poziomu ****ucha>
gruba to jest twoja stara jak ciagnie wielblacza paly a stary pozniej pije soczek z jej wyjebanego jak wanna pizdziska.. i wachajac zarazem jej wielki otwor na srake jak stocznia gdanska
ps. powiedz starej zeby sie wkoncu ogolila na klacie cfelu afrykanski ,bo jej w zoo niepoznaja.)
<powort do normalnosci>
a co z wojna bo cos ostatnio same wyzwiska zamiast pisac o wojnie :D
jestem ciekawe ile musisz tej swojej lasce najebac sniegu do pizdy zeby ulepila drugiego takiego balwana jakim jestes :)
a co do wojny to zacznij wiecej robic niz pisac ogorku :)
Lechuguitas
22-06-2009, 16:30
ja wlasnie czekam az mi pokaze o ktora gruba chodzi bo chyba dla niego niegruba to taka max 20 kilo....
pedofil czy co?
a ty chyba jednak mas zkomplexy z tymi babami bo trafilem takl w czuly punkt ze sie az zafuflales piszac posty,chyba oplules cala klawiature :D
no ale co ja wymagam od idioty ktory tydzien czy 2 przed updatem wbil se delete za pekowanie:D
gruba to jest twoja stara jak ciagnie wielblacza paly a stary pozniej pije soczek z jej wyjebanego jak wanna pizdziska.. i wachajac zarazem jej wielki otwor na srake jak stocznia gdanska
ps. powiedz starej zeby sie wkoncu ogolila na klacie cfelu afrykanski ,bo jej w zoo niepoznaja.)
<powort do normalnosci>
MASZ PROBLEM DO STOCZNI!!!!!???KUHWA! ;p
DeltaMark
22-06-2009, 16:35
jestem ciekawe ile musisz tej swojej lasce najebac sniegu do pizdy zeby ulepila drugiego takiego balwana jakim jestes :)
Spytaj Twojego taty ile wjebał Twojej mamie to pewnie niewiele mniej ;)
Master Jeremiasz
22-06-2009, 16:43
=ddd
:D
Swieżak - nie W*******aj sie :)!
pedofil czy co?
<powort do normalnosci>
eh sua pisze tu pierwszy raz od 2-3 lat i kurcze to naprawde wyglada jakby to goral trafil w twoj czuly punkt i jedziesz glebiej sam sie pod soba podkopujac.
DeltaMark
22-06-2009, 17:52
Swieżak - nie W*******aj sie :)!
Że Tobie rodzice nie kazali sie w dzieciństwie odzywać to nie znaczy, że każdego to obowiązuje. Idź lepiej do SuperMarketu za***ać coś ;)
Że Tobie rodzice nie kazali sie w dzieciństwie odzywać to nie znaczy, że każdego to obowiązuje. Idź lepiej do SuperMarketu za***ać coś ;)
zajebac to ci moge ale piescia w glowe :)
Idź lepiej na solarke ziom, jak sie nie potrafi rozumem to trzeba siłą :)
nevermiiind
22-06-2009, 20:40
Leave Gorala alone. !! X(
Btw. zazdroście mu wyglądu że tak wjeżdzacie ?
Jego sprawa co robi, i jak wygląda a wam wszystkim ch** do tego ; |
Goral <333333333.
Bartholomew
22-06-2009, 20:45
Ps. Slyszalem ze jajecznica na bani daje zajebisty kolor, musisz sprobowac, napewno bedziesz zadowolny z rezultatow \o/
to jest swinski blond
co to za roznica czy chodzi na solar czy nie? chyba to jest dla ludzi ,
lepiej byc spalonym innym sloncem (w tym przypadku solar) niz chodzic jak ten blady ch.j
lepiej byc spalonym innym sloncem (w tym przypadku solar) niz chodzic jak ten blady ch.j
sam by pewnie dalej chodzil jak ten blady ch.j gdyby nie solarnia :)
p.s solarka i facet to jak gejostwo
nevermiiind
22-06-2009, 21:25
sam by pewnie dalej chodzil jak ten blady ch.j gdyby nie solarnia :)
hmm a co ma gejostwo do solarki ?
DeltaMark
22-06-2009, 21:35
Sobię zajeb ze trzy razy a później pisz...
Lechuguitas
22-06-2009, 22:22
Gejostwo nie, ale jezeli ktos chodzi na solare zeby dobrze wygladac w bialej bluzie i bialej czapce to jest to napewno frajerstwo :).
yochejnarapa
22-06-2009, 22:46
Łapcie ziomki
http://www.own3d.es
DuraLexSedLex
22-06-2009, 23:57
Jak dzieci ;/
Goral widze ze fragi dobrze liczyles ;D
Notopeczek
23-06-2009, 00:08
eh sua pisze tu pierwszy raz od 2-3 lat i kurcze to naprawde wyglada jakby to goral trafil w twoj czuly punkt i jedziesz glebiej sam sie pod soba podkopujac.
nietrafil ,chyba wlansie ja trafilem jezeli odrazu po napisaniu posta o tym ze dupy w rl neiwdzial(pomimo ze post byl niekierowany do niego specialnie),przyszedl i sie czepia wszytskiego co mozna,mi to akurat zwisa bo typ nawte neiwidzial rebeki w rl wiec to tak jakbym napisal ze goral to murzyni smierdzi kupa ..smiac a raczej plakac mi sie chce tylko,jak mozna sie stoczyc i zblaznic,no ale chociaz na kompie i forum moze pokazac jako to jest maczo..bo w rl pingle +13 sloiczki,z haty niewylazi bo tibia wazniejsza i co on moze wiedziec o dupach :D,zreszta prawde mowiac ty chyba tez prucz deseczki na kolkach swiata niewidzisz..wiec wogole zkim ja gadam....
@leszczu
nieeeee jak najbardziej nie juz zmienie na stocznie szczecinska:D
@ames
tutaj sie zgodze z toba chyba tylko jebane geje laza na solarke pozniej mysla ze sa ladnymi...gejkami :D
@Bartholomew
a ja dalej niejarze o co wszystkim biega z tym blondem,mam przeciesz inny kolor i zawsze mialem raz po pijaku dla zabawy sie przefarbowalem raczej dla jaj niz zeby wygladac jak swinia:D
no ale chyba jak ktos sie niema czego czepic to sie czepia ortografi albo koloru wlosow :D albo pkp gdzie ja nieprcuje i niepracowalem nigdy...
polewke mam fajna z tych napinaczy chociaz:D
yochejnarapa
23-06-2009, 00:12
Ziomki posluchajcie Ewy Farny- Cicho moze sie wylozujecie! yol!
@gUral
Co do solary to co za duzo to nie zdrowo.
@leszczu
nieeeee jak najbardziej nie juz zmienie na stocznie szczecinska:D
halo! a w leb chcesz?:d
Notopeczek
23-06-2009, 01:50
halo! a w leb chcesz?:d
kurde to pojde na kompromis,niech bedzie stocznia w poznaniu....
odjebcie sie od gorala. kazdy robi to co mu sie podoba i chuj wam do tego
Notopeczek
23-06-2009, 12:22
odjebcie sie od gorala. kazdy robi to co mu sie podoba i chuj wam do tego
przeciesz ja sie nieczepilem jego tylko tibi ze choc jedna dusza zostanie ocalona od tego gowna,a ze nieczyta ze zrozumieniem i pomyslal ze to o nim sie pisze to juz niedomnie,niekoniecznie swiat sie kreci tylko wokol gorala :D
kuremetesisi
23-06-2009, 14:28
heh moze ma taka karnacje? ja np mam rozowa i ile bym si enie opalal bedzie ona rozowa. sam mowisz co to za roznica czy chodzi na solarke czy nie ze to jest dla ludzi. nie chce bronic suy ale tutaj musze sie do tego posunac cholere kogos obchodzi jakie panny lubi on posuwac przeciez to jest dla ludzi. spojrzcie na tego kammela co go wywalili z tvp jaka ma laske i co tez ja lubi pruc
bo w rl pingle +13 sloiczki,z haty niewylazi bo tibia wazniejsza i co on moze wiedziec o dupach :D
no, nie chce sie wtracac, ale takiego dalekowidza to chyba nie ma... zapewne(wiem ze taka liczbe podales specialnie) pomyliles sie myslac, ze im ktos slabiej widzi tym ma wieksze plus, ale to sie wytnie.
Ivanov Galil
23-06-2009, 16:35
Bah sa kregi ktore twierdza ze ludzie czepiaja sie wlasnie jakis akcesoriow solarow etc bo postrzegaja ich jako potencjalne zagrozenie w oczach dziewczyn wiec tlumacza sobie ich styl wlasnie jako "gejowski" etc etc ;) aby zepchnac ich we wlasnej swiadomosci i nie traktowac ich jak silniejsza konkurencje a wlasnie "klownow"
3mcie drozdzowki
Temat o wojnie to jest, ale chyba słownej. Jako nie walczący nie mogę się wypowiadać na temat wojny ale co do spraw z poza tematu to uważam że strata chara jest przykra, i jak z każdego nieszczęścia nie ma co się śmiać. Preferencje seksualne, metro seksualizm, kolor włosów itp. to raczej kwestia indywidualna każdego człowieka. Spędzanie kilku godzin na dobę przed tibia nie oznacza (nie równa się ) zaniedbywaniem szkoły/studiów/pracy czy życia towarzyskiego. Można P..P..P , a potem jeszcze poexpić itp.
PS. Wojna trwa.
Dpft robi mniej niż Ip w analogicznym okresie czasu.
Notopeczek
23-06-2009, 18:50
heh moze ma taka karnacje? ja np mam rozowa i ile bym si enie opalal bedzie ona rozowa. sam mowisz co to za roznica czy chodzi na solarke czy nie ze to jest dla ludzi. nie chce bronic suy ale tutaj musze sie do tego posunac cholere kogos obchodzi jakie panny lubi on posuwac przeciez to jest dla ludzi. spojrzcie na tego kammela co go wywalili z tvp jaka ma laske i co tez ja lubi pruc
no ja bym sie wogole niedziwil i nic niepisal tylko ze moja dupa neiejst gruba dlatego smieszy mnie pisanie o osobach ktorych goral nic neiwie..raczej neismieszy lecz litosc nad nim mnie ogarnia,jak mozna byc ..pustym
no ja bym sie wogole niedziwil i nic niepisal tylko ze moja dupa neiejst gruba dlatego smieszy mnie pisanie o osobach ktorych goral nic neiwie..raczej neismieszy lecz litosc nad nim mnie ogarnia,jak mozna byc ..pustym
kurwa sua naprawde wiem ze bede hunted po tym co napisze ale juz nie moge...
jestes jebanym kretynem pojechales po osobie po ktorej nie powinienes
ps. widzialem twoja dziewczyne w zagrodzie dla swin to odroznilem ja tylko po wlosach
kuremetesisi
23-06-2009, 20:18
heh nieudane podszywanie sie pod kogos kim si nie jest
Sua bys wkoncu pokazal cos na akcji a nie na forum , jestes no skillerem i caly serwer to wie
MMApanowieMMA
23-06-2009, 20:35
odrazu widac ze to nie vonsky tak nawiasen ;p
Leon-Adin
23-06-2009, 23:56
HEHEHEHe na ventrilo jakos nie jestes taki madry jak jada po tobie wszyscy, ziuziek itp. CO do twojej dziewczyny czy tam ZONY, wlasnie dostalem jej zdjecie, z powodu ze jestesmy w 1 gildi nie bede jej wyzywal, chociaz dla mnie jest podobna do spasionej kozy.
MMApanowieMMA
24-06-2009, 01:12
jak sliwki w kompot
Zaorane o,o
@offtop
Nie mam bana \o/
Notopeczek
24-06-2009, 01:43
HEHEHEHe na ventrilo jakos nie jestes taki madry jak jada po tobie wszyscy, ziuziek itp. CO do twojej dziewczyny czy tam ZONY, wlasnie dostalem jej zdjecie, z powodu ze jestesmy w 1 gildi nie bede jej wyzywal, chociaz dla mnie jest podobna do spasionej kozy.
lepiej zobacz zdjecie swojej starej na konkursie "maciora roku"
Leon-Adin
24-06-2009, 03:44
lepiej zobacz zdjecie swojej starej na konkursie "maciora roku"
Ta slyszalem ze twoja rebeca tam miala 1 miejsce
o kolejny najazd noname'owego osranego plebsu c(o (usmiechniety cyklop pokazujacy jezyk)
Medivh Shady
24-06-2009, 08:47
o,o ile jeszce fake kont zrobicie ??
TwojePrzeznaczenie
24-06-2009, 10:23
o,o ile jeszce fake kont zrobicie ??
A ty ile razy jeszcze spierdolisz do depo i nie wyjdziesz pomoc swoim kolegom bo będziesz bał się o lvl? To jest dopiero pytanie.
A ty ile razy jeszcze spierdolisz do depo i nie wyjdziesz pomoc swoim kolegom bo będziesz bał się o lvl? To jest dopiero pytanie.
Medi dba o dobry wizerunek gildi , on poprostu nie chcial by wynik przekroczyl 40 bo byliby w czarnej dupie , ale pozostaje jeszcze jedno pytanie , gdzie byl nasz super pro forum fighter Sua Mea aka boy od swini (czyt. swino-boy) ?
w chyba macie jakies kompleksy z tym sua o gustach sie nie dyskutuje ;s
Nieogalniety
24-06-2009, 12:33
Jest jakis filmik? ;p
Notopeczek
24-06-2009, 13:10
Medi dba o dobry wizerunek gildi , on poprostu nie chcial by wynik przekroczyl 40 bo byliby w czarnej dupie , ale pozostaje jeszcze jedno pytanie , gdzie byl nasz super pro forum fighter Sua Mea aka boy od swini (czyt. swino-boy) ?
jakbys neiwidzial duzo espaniolcow czorraj niebylo z powodu swieta jakie tutaj jest,jakbys troszeczke byl ogarnietym namefakerem to bys zebral info najpierw a pozneij pisla pierdoly.a teraz juz mozesz isc na dworzec kolejowy dawac kiszke stolcowa starym biznesmenom i murzynom,gruby tranzwestyto .)
Medivh Shady
24-06-2009, 13:24
Nie wiem co bylo w nocy bo mialem nocke w pracy , wiec to nie ja gralem na medzie :)
jakbys neiwidzial duzo espaniolcow czorraj niebylo z powodu swieta jakie tutaj jest,jakbys troszeczke byl ogarnietym namefakerem to bys zebral info najpierw a pozneij pisla pierdoly.a teraz juz mozesz isc na dworzec kolejowy dawac kiszke stolcowa starym biznesmenom i murzynom,gruby tranzwestyto .)
A co ty masz wspolnego z hiszpanskim swietem ? Stara cie wyslala do hiszpani zebys pomarancze zbieral bo nie ma na przeszczep macicy i przez to ma kompleksy ze splodzila zafarbowane dziecko ktorego dzieciaki na podworku przezywaja ketchup ( czyt. kazdy macza w nim swoja parowke) ?
@Medi
Niby komu dales passy :> To na bank nie Luki bo by sie wyjebal z 2 razy.
orac sie na arcani ,a nie sie spinacie na forum o,o
Przestancie juz bo calkowicie omijacie temat wojny, moze ktos z dpft sie chce wyplacic ? :D
Medivh Shady
24-06-2009, 15:28
Robo jak mnie nie ma
Notopeczek
24-06-2009, 16:15
A co ty masz wspolnego z hiszpanskim swietem ? Stara cie wyslala do hiszpani zebys pomarancze zbieral bo nie ma na przeszczep macicy i przez to ma kompleksy ze splodzila zafarbowane dziecko ktorego dzieciaki na podworku przezywaja ketchup ( czyt. kazdy macza w nim swoja parowke) ?
@Medi
czyje to konto
goral czy istna?? :D poziom pasuje do obu
@mistic
daj sie im wykazac na forum,w domciu sa cichutcy jak myszki bo inaczej wpierdol krzeslem od starego
MMApanowieMMA
24-06-2009, 16:19
sua lepiej powiedz czemu cie wczoraj nie widzielismy, ty po akcji z afk channel przychodzisz lol
Master Jeremiasz
24-06-2009, 16:26
Zaorane o,o
Ho Ho odezwal sie czlowiek ktory po przeszlo rokowym retajdzie nagle stal sie aktywny jak tylko Lr zaczelo wygrywac, twoja wypowiedz byla nie na miejscu O_o
Leon-Adin
24-06-2009, 18:13
widac ze normalny kajko gral na kajku bo ogorzyl jak huj
Notopeczek
24-06-2009, 19:04
sua lepiej powiedz czemu cie wczoraj nie widzielismy, ty po akcji z afk channel przychodzisz lol
zle info mnie wogole niebylo na vencie wczoraj :d
No dziwne ze nawet ludzie z dpft sie w*****aja i pisza po akcji ze Sua sie boi wchodzi na chanell po akcji i " co sie stalo ? " :D
kuremetesisi
24-06-2009, 20:11
luki nie mial czasu, byl zajety padaniem swoim charem i chodzeniem do npcka w koncu kupienie blessow 3 razy troche zajmuje.
yochejnarapa
24-06-2009, 20:44
GUral delejt i camow nie ma >.<
Moze by ktos dal camza ze wczoraj?:|
Notopeczek
24-06-2009, 21:07
No dziwne ze nawet ludzie z dpft sie w*****aja i pisza po akcji ze Sua sie boi wchodzi na chanell po akcji i " co sie stalo ? " :D
czytaj ze zrozumieniem.jak mnie niema wogole na vencie bo mnie niebylo WOGOLE to mogl sie w*****ac ze iedze na afk czanelu 40 razy .niewiesz to niegadaj pierdol bo zaczynasz sie staczac...intelektualnie
@yochejnarapa
fakt faktem msuze przyznac ze masz racje
Protekst
24-06-2009, 21:27
DPFT chyba na otsie gra o.o
rezonia.mine.nu
czytaj ze zrozumieniem.jak mnie niema wogole na vencie bo mnie niebylo WOGOLE to mogl sie w*****ac ze iedze na afk czanelu 40 razy .niewiesz to niegadaj pierdol bo zaczynasz sie staczac...intelektualnie
@yochejnarapa
fakt faktem msuze przyznac ze masz racje
nie mam zwyczaju spinać się z anonimowych kont :p
MMApanowieMMA
24-06-2009, 21:32
Wczoraj było tak o:
- Ja i moja ekipa jak zwykle znudzeni trudami expienia, postanowiliśmy poszukać osoby, która dręczy ludzi z Arcanii. Takowego znaleźliśmy cashmakera Mustii'ego(ofc w mieście brudasów - Port Hope). Nie zastanawiając się zbyt długo ruszyliśmy go klepać. Osoby, które przemyślały całą sytuacje(min. ja) najpierw rzucały MW, a później na*****ały, dzięki czemu PZ nabił tylko Dariz i Sworderek. Ku naszemu zdziwieniu Mustii, chciałnam pomóc i użył Fire Bomb rune, aby nie mógł nas przepychać. Niestety okazało się to sprytną pułapką, a sam delikwent zawołał kolegów. Zacząłem się drzeć "MASLOK MASLOK MASLOK", Sworderek i Dariz uciekali. Niestety, Dariz nie wiedział, że małpy widzą niewidzialnych. Zabili Dariza, a my postanowiliśmy go srogo pomścić. Reszta wydarzeń na CAM'ie.
http://www.***********.com/340631900.html
Notopeczek
25-06-2009, 00:30
nie mam zwyczaju spinać się z anonimowych kont :p
a to zwracam honor
kuremetesisi
25-06-2009, 08:28
Name: Turqus
supporter - bedzie lvl na sdki - bedzie jednego mniej !
ma ktos filmik jak pada zin alin albo maxu?
kuremetesisi
25-06-2009, 20:43
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=215773
haha xD
HAHAHAHAHA ownedzior ;D
/
jak tam fragi ? xexexexexexexe
haha obejrzałem to 4 razy i dalej mnie śmieszy :D hahaha :D
Krebowaty
25-06-2009, 22:39
Witam!
Jak wyglada wojna na arcani? :)
Ho Ho odezwal sie czlowiek ktory po przeszlo rokowym retajdzie nagle stal sie aktywny jak tylko Lr zaczelo wygrywac, twoja wypowiedz byla nie na miejscu O_o
Nie sadze O_o
Poza tym, ciekaw jestem czemu postujesz z no-name'a O_O
A i jeszcze jedno; czy mylilem sie, ze ZOSTALO ZAORANE? o_O
Krebowaty
25-06-2009, 22:42
Ajgor zyje :) pamietasz typa ktory byl z capra u ciebie kiedys i podawal sie za pendulumma? :D
skarabeusz323
25-06-2009, 22:51
heheh z głupka ponoć softy muhauah
313959994.html
a mam nadzieje ze dpft się nie pogniewa ;p
Ajgor zyje :) pamietasz typa ktory byl z capra u ciebie kiedys i podawal sie za pendulumma? :D
Jasne, ale to offtop sie robi chyba xD
Master Jeremiasz
26-06-2009, 00:10
Nie sadze O_o
Poza tym, ciekaw jestem czemu postujesz z no-name'a O_O
A i jeszcze jedno; czy mylilem sie, ze ZOSTALO ZAORANE? o_O
Tradycją jest tutaj pisanie z no-name'a. Nie chciałbym Ci przypominać jak bardzo wiele razy miał być snake/akcja w/e ty zawsze szedłeś na Afk, party albo miałeś nagle rl, twoja aktywność z 10h w ciągu doby ( jak to miało miejsce przed wojną) zmalała do 10 minut - 1 minuty, a teraz nagle siedzisz po 13h dziennie, i nie można Cię od expa odgonić. Dziwne huh?
Rzeczywiście zaorane było, ale ty do największych chętnie walczących nigdy nie należałeś =D
Krebowaty
26-06-2009, 00:19
@UP
Przychlascie niektorzy stawiaja obowiazki na 1 miejscu a dopiero potem przyjemnosc wiec stul pysk i poszukaj sobie kolegow na nk.:baby:
skarabeusz323
26-06-2009, 00:30
Tradycją jest tutaj pisanie z no-name'a. Nie chciałbym Ci przypominać jak bardzo wiele razy miał być snake/akcja w/e ty zawsze szedłeś na Afk, party albo miałeś nagle rl, twoja aktywność z 10h w ciągu doby ( jak to miało miejsce przed wojną) zmalała do 10 minut - 1 minuty, a teraz nagle siedzisz po 13h dziennie, i nie można Cię od expa odgonić. Dziwne huh?
Rzeczywiście zaorane było, ale ty do największych chętnie walczących nigdy nie należałeś =D
100% prawdy
O ta, odezwali sie ci co najwiecej wiedza, co sie dzieje/dzialo ;(
No name'y! :D
skarabeusz323
26-06-2009, 00:57
no opcja jest tylko ze grałeś na innym chare zal a tak to w ogóle po huncie to nic nie wiadomo o to tobie zaginał normalnie
uwaga suea coś pisze
nic postanowił sie nie napinać xd
Notopeczek
26-06-2009, 07:14
ja tam lubie sie z rana napinac wiec napisze.....
nic nienapisze .)
Master Jeremiasz
26-06-2009, 17:30
@UP
Przychlascie niektorzy stawiaja obowiazki na 1 miejscu a dopiero potem przyjemnosc wiec stul pysk i poszukaj sobie kolegow na nk.:baby:
Czepiając się, wtedy miał obowiązki, a teraz co nagle już ich nie ma? Wydawało mi się, iż człowiek im starszy tym powinien być bardziej odpowiedzialny za siebie i z wiekiem przychodzi mu więcej obowiązków itp,itd. Sam rozumiesz, ops chyba jednak nie, ale to już nie mój problem :)
O ta, odezwali sie ci co najwiecej wiedza, co sie dzieje/dzialo ;(
No name'y! :D
No name - w końcu też człowiek, prawda ? Różnimy się tylko tym, że ty masz napisane nick z gry , a ja nie mam, po za tym to chyba niczym szczególnym się nie różnimy. No name'y mają to do siebie, że nigdy nie wiesz kto kryje się pod tym kontem/nickiem, mogę być kimś kto miał/ma wiele do powiedzenia w tamtym/tym okresie, osobą która nic nie wie lub częściowo wie, reasumując osobą która coś nie coś wie na twój temat. Jeśli bym za nick obrałbym sobie Leszczu Dragonbreath i napisał to co napisałem , to również odpowiedziałbyś mi, że się nie znam ? Wtedy moja wypowiedź byłaby wiarygodna? W końcu kto jak nie Leszczu powinien wiedzieć coś o tobie i o twojej aktywności? Lubię Cię w grze, ale to co wypisujesz na forum jest nieadekwatne do zaistniałej sytuacji. :) A na odpowiedź na tamto sformułowanie znasz najlepiej sam i osoby, które brały udział w wojnie.
Pozdrawiam :)
no name- to idioci,ktorzy i tak wiedza, iz w grze nigdy nie osiagna tego co pragneli by osiagnac i/lub nigdy nie osiagna tego, co by potrzebowali, a zeby pisac to co pisza ot co.
taka moja mala definicja.
kuremetesisi
27-06-2009, 08:38
heh nie po prostu boja sie podac nicki bo wiedzxa ze bedzie own3d
yochejnarapa
27-06-2009, 10:23
EeEeEeE ja podalem nick !!!!!!!!!!
Całkiem fajne battle było ; )
Battle to mozna nazywac openke na ank 1wsza albo walki dluzsze na yalahar a nie takie gowno ktore i tak nic nie zmienia w wojnie ; d
btw jest cam z waszej strony boroth ?
Dratwik robił ale debuga miał ;x
Nieogalniety
27-06-2009, 20:24
Movie Plx :D:D
jak ktos ma movie niech zapoda
@offtop na rozluźnienie :D
http://www.youtube.com/watch?v=YnVn78EzbGY&feature=channel_page
Unbeatens & echo zjebalo na maxa mogli ich rozjebac, akcja trwa sie zobacyz :D
MMApanowieMMA
27-06-2009, 23:39
nei moglismy raczej ;p jak zwykle pizdy jedyne co im mozg pozwala to na stacku stac
nei moglismy raczej ;p jak zwykle pizdy jedyne co im mozg pozwala to na stacku stac
mogliscie mogliscie, gdybyscie odpowiednio wczesniej zaraszowali, w stacka wtedy kiedy rkyel , leszczu kol'ba ares fenik skakali na staku a druga ekipa gdzies po svarg latala to byscie ich wymietli ;p
jednak cierpliwosc poplaca, a sua jak zwykle w pzciku xDxdddxdXD
MMApanowieMMA
28-06-2009, 00:55
stwierdzili ze jednak poza staniem na stacku moga cokolwiek pokazac i poraz kolejny udowodnili ze niestety nie
akcja skonczona, kto lognal na koniec ?
00:32 Sua Mea has logged in.
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DD
xDDD!!
Sua lubi tylko na forum walczyc z dzieciakami, bo ma nad nimi przewage wiekowa, ale tylko wiekowa, bo o intelektualnej to bym sie kłócil
Notopeczek
28-06-2009, 01:12
i tutaj sie mylisz
bylem na 90% akcji a to ze wpadlem do svg jak juz do stacka niemoglem dojsc to przypadek,ja robilem swoje co mialem robic :)
pozatym szedlem na stacka nawet was widzialem jak aroniego zabijacie jakbyscie czasami popytali ludzi tych co mnie gonili od tyl byscie wiedzieli keidy loglem i gdzie bylem .)
zle patrzysz albo zabardzo jestes podniecony ogladaniem akcji ze neizwracasz uwagi na logi .)
widzisz tylko to co chcesz.D
a ty masz ku**a 200 eda i cie na akcji nie widzialem zadnej, lol
Notopeczek
28-06-2009, 01:16
a ty masz ku**a 200 eda i cie na akcji nie widzialem zadnej, lol
lol idz do okulisty bo masz cos ze wzrokiem
pozatym zmien name na "napinacz "a nie wyciskacz czy wcinacz 1 huj
ps z dzis nawet filmik mam ale niedam :)
bo nie masz HAHAHAH
a ty zmien name na 'mam200edaalebojesienimwychodzicnaakcje'
Notopeczek
28-06-2009, 01:34
bo nie masz HAHAHAH
a ty zmien name na 'mam200edaalebojesienimwychodzicnaakcje'
mam komu chcialem to dalem .)
ps pozatym niemam 200 to tak dla scislosci panie napinaczu(albo cichy wielbicielu :D)
No widze ze w tym temacie trzymacie poziom! Gowniany ale trzymacie.
Notopeczek
28-06-2009, 02:03
hehe ten poziom to raczej ponizej mulu,ale posmiac sie mozna,i za darmo ponapinac :D
kuremetesisi
28-06-2009, 08:34
to jaki byl OGOLNY score w przyblizeniu
Notopeczek
28-06-2009, 12:28
pewnie 20 do 10 :D
Lechuguitas
28-06-2009, 12:50
mysle ze kolo 25/15 kolo 12+ napewno padlo od nas
anyway gz dla kadisa ktory jak zawsze musial zajebac ue w srodku akcji ciekawe kiedy tego chuja zdeletuja za to ;/
Co do sua to nie wiem czy to zbieg okolicznosci czy co ale od okolo 2 tyg przychodzi na vent po akcji^^ chociaz siedzi na nim dosc czesto. Nie wiem jakie sa tego powody ale 200 ed by sie z pewnoscia przydal O.o A co do battla to szkoda ze mnie nie bylo:D Taktyczne ue cadia nierro wymiata;]
13:52 Lady Minhokas [128]: UTANI TEMPO HUR """ISTNA
żal.
okozaoko
28-06-2009, 14:57
Nie powiem ze im sie nie nalezalo ,bo z tego co sie nasluchalem na vencie dpft to nie zachowywal sie ciekawie wzgledem niektorych osob ,ale ze to echo go rukuje to dla mnie lamerstwo , mam nadzieje ze skasuja istne jakos za to , jesli wie co mam namysli
Co do sua to nie wiem czy to zbieg okolicznosci czy co ale od okolo 2 tyg przychodzi na vent po akcji^^ chociaz siedzi na nim dosc czesto. Nie wiem jakie sa tego powody ale 200 ed by sie z pewnoscia przydal O.o A co do battla to szkoda ze mnie nie bylo:D Taktyczne ue cadia nierro wymiata;]
To nie zbieg to fakty =DD
MMApanowieMMA
28-06-2009, 15:53
zacznij sie przyzwyczajac do taktycznych ue :P
no po raz kolejny Felix rozgrywa dobrą taktycznie partię heh :P
kuremetesisi
28-06-2009, 16:45
swoją drogą ciekawe jeśli minhokasa hacknał istna/echo, to powinni mieć jeszcze kilka charów m.in knight libertario czy coś takiego. fakt rookowanie nie było dobrym przykładem, ale ludzie dla gry tracą rozumy
kupi nowego
Odrazu odpowiadajac na posty ktore beda .. nie nie kupilem nigdy chara , i nie nie wydalem nigdy ani złotówki na tą gre
Medivh Shady
28-06-2009, 17:50
kupi nowego
Odrazu odpowiadajac na posty ktore beda .. nie nie kupilem nigdy chara , i nie nie wydalem nigdy ani złotówki na tą gre
:/ jak ci skasuja chipiriona to tez bedziesz mosial sobie cos nowego zalatwic :p , a tak pozatym dziwie sie sauronowi ze doszedl , wkoncu dal na siebie listy :/
Notopeczek
28-06-2009, 18:20
To nie zbieg to fakty =DD
cos ten spaj wasz hujowe info wam daje .)
a wczoraj bylem cala prawie akcje(nieliczac 5 min poczatkowych)
i tak ich nie uzyjecie xd
:/ jak ci skasuja chipiriona to tez bedziesz mosial sobie cos nowego zalatwic :p , a tak pozatym dziwie sie sauronowi ze doszedl , wkoncu dal na siebie listy :/
przestań pisać jakieś pierdoły o listach jak zwykle tylko potrafisz gębą kłapać i nic więcej. Kogo ty chcesz wystraszyć ?
kuremetesisi
28-06-2009, 18:26
heh w sprawie listow to cipsoft aktualnie rozwaza propozycje taka, iz listy beda wazne tylko miesiac od jego napisania 8oX(
Czesc Medivh.
Zalogowalem sie tutaj, poniewaz Sauron mnie o to poprosil, gdyz on sam nie posiada owego konta na tym forum.
A wiec, Sauron sie pyta, za ile moglby 'odkupic' rzekomy list. Pyta sie rowniez, czy jest mozliwosc kupna tego listu za real kaske, bo niedlugo bedzie we Wrocku i ma wlasnie taka mozliwosc.
@Sua.
Na 'akcji' byles, tzn. nie do konca na akcji. Caly czas widzielismy Cie na carpecie svar.
____
Film z wczoraj :
The first part : 208349688
The second one : 417949927
kuremetesisi
28-06-2009, 18:34
heh tak jak mowilem nie bedzie go musial kupowac bo beda one wazne miesiac od jego napisania :baby:
heh w sprawie listow to cipsoft aktualnie rozwaza propozycje taka, iz listy beda wazne tylko miesiac od jego napisania 8oX(
Juz dawno to funkcjonuje, rozwazaja, aby zniesc ten idiotyczny pomysl.
kuremetesisi
28-06-2009, 18:38
ah amyslalem ze dopiero bedzie funkcjonowac, tak gdzies z 2 dni temu czytałem. cóż to nie jest idiotyczny pomysł, pełno ludzi w czasie hacków robi takie listy więc jest to troszke nie fair.
ah amyslalem ze dopiero bedzie funkcjonowac, tak gdzies z 2 dni temu czytałem. cóż to nie jest idiotyczny pomysł, pełno ludzi w czasie hacków robi takie listy więc jest to troszke nie fair.
Tu nie chodzi o to, ze ktos robi list na osobe, ktora zostala zczitowana.
Cip po prostu wie, ze ludzie sharuja konta, rozdaja passy i jezeli mieliby banowac wszystkich za to, straciliby 1/2 community Tibii. Wiec jak mowilem, w dupie maja czy osoba zostala hacknieta, czy nie, po prostu boja sie, ze straca wiecej ludzi. Takie moje zdanie ofc. Mozesz/mozecie sie nie zgadzac.
Medivh Shady
28-06-2009, 18:47
Czesc Medivh.
Zalogowalem sie tutaj, poniewaz Sauron mnie o to poprosil, gdyz on sam nie posiada owego konta na tym forum.
A wiec, Sauron sie pyta, za ile moglby 'odkupic' rzekomy list. Pyta sie rowniez, czy jest mozliwosc kupna tego listu za real kaske, bo niedlugo bedzie we Wrocku i ma wlasnie taka mozliwosc.
@Sua.
Na 'akcji' byles, tzn. nie do konca na akcji. Caly czas widzielismy Cie na carpecie svar.
____
Film z wczoraj :
The first part : 208349688
The second one : 417949927
O listy niech pyta netha moze on sprzeda , bo to wkoncu z nim sie umawial co do wojen , ze nie bedzie bral udzialu w wojnie , bo mi tam kasa nie jest potrzebna , ale hakujac i rukajac osoby od nas sami zaczynacie grac nieczysto , wiec sie nie dziwcie ze my tez bedziemy robic to samo ( listy , rece itp )
A co do minhokas to az tak mi go nie jest szkoda za to co robil , ale jak zaczeli z jednym to zapewne nie poprzestana na tym
Master Jeremiasz
28-06-2009, 19:19
18:56 Small Stones Collector [6]: 00:32 SUA MEA HAS LOGGED IN. AHAHAHAHAHAHAHAHAHA PO AKCJI XD
sam zacznij walczyc a pozniej nabijaj sie z innych XD
Leon-Adin
28-06-2009, 19:40
to uzyjcie ich , jesli nie wiesz to listy maja teraz waznosc 1 miesiaca. co do suy to jest to przyklad katastrofy jakiejs. Koles ma 190~eda i nie wychodzi na akcje i jeszcze pisze ze byl na 90% akcjach, co jest nie mozliwe :D CO do lady minhokas nalezalo mu sie to za wyzywanie czlonkow echo/ub. Co do chipirona, nikt go nie moze juz zdelejtowac niestety poniewaz listy nie sa wazne, i takze z reckeyem nic wam sie nie uda zrobic, nawet jesli marek powysyla je do cipsoftu czy huj wie co z nimi zrobi jak zawsze to robil i mu nigdy nic nie wychodzilo. Z tego co widze to medivh ani niewiesz ze sauron zaplacil RL KASE ZA PAYMENTA LUKIEMU i niedal mu zadnych listow, wiec tutaj jestes w bledzie.
Nie moge patrzec na to co ty piszes zmedivh, listy rece, to uzyj ich baranie kruwa chociarz ich nie macie,na nikogo na nic listow nie ma
Narka
Leon-Adin
28-06-2009, 19:43
heh tak jak mowilem nie bedzie go musial kupowac bo beda one wazne miesiac od jego napisania :baby:
ani nie moze kupic owego listu ktory nie zostal nawet zrobiony.
Notopeczek
28-06-2009, 22:51
@Sua.
wlasnie przypadkowo tam niebylem .)
@leon ciotek
jak neiwiesz to niepsiz pierdol bo tylko uswiadamiasz wszytskim ze jestes kretynem ktory nic niewie a duzo gada.
a ty jestes kretynem ktory nic nierobi a jeszcze wiecej gada
Medivh Shady
29-06-2009, 00:31
to uzyjcie ich , jesli nie wiesz to listy maja teraz waznosc 1 miesiaca. co do suy to jest to przyklad katastrofy jakiejs. Koles ma 190~eda i nie wychodzi na akcje i jeszcze pisze ze byl na 90% akcjach, co jest nie mozliwe :D CO do lady minhokas nalezalo mu sie to za wyzywanie czlonkow echo/ub. Co do chipirona, nikt go nie moze juz zdelejtowac niestety poniewaz listy nie sa wazne, i takze z reckeyem nic wam sie nie uda zrobic, nawet jesli marek powysyla je do cipsoftu czy huj wie co z nimi zrobi jak zawsze to robil i mu nigdy nic nie wychodzilo. Z tego co widze to medivh ani niewiesz ze sauron zaplacil RL KASE ZA PAYMENTA LUKIEMU i niedal mu zadnych listow, wiec tutaj jestes w bledzie.
Nie moge patrzec na to co ty piszes zmedivh, listy rece, to uzyj ich baranie kruwa chociarz ich nie macie,na nikogo na nic listow nie ma
Narka
ta wiem lodówkę , pralkę i 4 rowery ( dla lukiego netha kajka i mnie , choć nie luki już dawno miał rower z paymentów , hm... to wsumię alunirowi by się przydał jeden rower aby na akcje szybko mógł przyjeżdżać o,o
a list jest , jak będzie chciał to niech się do netha zgłosi albo na tibi albo na gg
MMApanowieMMA
29-06-2009, 01:22
00:56 You advanced from Level 115 to Level 116.
bariere przelamalem w koncu xd 5x mialem 115
Leon-Adin
29-06-2009, 01:32
ta wiem lodówkę , pralkę i 4 rowery ( dla lukiego netha kajka i mnie , choć nie luki już dawno miał rower z paymentów , hm... to wsumię alunirowi by się przydał jeden rower aby na akcje szybko mógł przyjeżdżać o,o
a list jest , jak będzie chciał to niech się do netha zgłosi albo na tibi albo na gg
Kazdy ci pisze ze list ma waznosc miesiac a ty na*******asz o nim dalej . Jebie mnie co kupuje luki za gp ale tobie by mogl kupic troche zycia, bo z tego co slyszalem to nawet jak belka to ciebie przychodzi to niechces zwyjsc:)
Notopeczek
29-06-2009, 02:43
a mi obiecal ze jak wygramy to doladuje mi telefon za 5pln :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.